2016. szeptember 8., csütörtök

A nemzeti hírháló és az idő jelei oldalairól





A nemzeti hírháló és az idő jelei oldalairól



Kövér László nyilvánosan beszél a pártok 

hazaárulásáról 

Hétköznapi botrányaink: Kövér László elszólása 
Kövér László, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet egykori munkatársa, az Országgyűlés jelenlegi elnöke a baloldali összefogással kapcsolatban egy rádióinterjúban a következőket találta mondani: "... minden más baloldali tömörülés, - már most itt a számottevőkre gondolok, maradjunk az Együtt Magyarországnál, az MSZP-nél -, nem engedhetik meg maguknak, hogy egymás esélyeit rontva, külön induljanak. És hát, ha nagyon cinikusan akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy az hagyján, hogy ezt maguknak nem engedhetik meg, de a megbízóik sem engedhetik meg nekik, hogy ezt a luxust megengedjék maguknak. Tehát igenis rá lesznek kényszerítve, ha józan belátásukból nem, akkor külső erő, a finanszírozóik erejével arra, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek..." (2013.09.01. MR1 7:55 http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-09-01) 
Nos kérem, az ország második legnagyobb közjogi méltósága itt azt hozta a hallgatók tudtára, hogyMagyarország meghatározó politikai pártjai mögött külső finanszírozó erők, "megbízók"állnak! - Ez igen súlyos vád, döbbenetes kinyilatkoztatás, és egyben beismerése annak, hogy a magyarországi pártokat külső erők mozgatják!!! Ezek szerint erről neki megbízható tudomása van, - hiszen milliós hallgatottságú rádióműsorban beszél róla -, ennek ellenére mégsem az ügyészségen tesz feljelentést hazaárulás vádjával, hanem úgy beszél a dologról, mint egy köztudomású, magától értetődő tényről, ami semmilyen további magyarázatot vagy intézkedést nem igényel. 
És hogy mennyire nem beszélt Kövér László a levegőbe, vagyis hogy mennyire pontosak az információi, azt az egy héttel később létrejött megállapodás is mutatta, melynek eredményeképpen a féléve alakult, gyakorlatilag egyszemélyes párt (Bajnai Gordon Együtt PM) az egyéni választókerületek egyharmadát(!) megkapta a rendszerváltás utáni legsikeresebb párttól, az MSZP-től. Nyilvánvaló, hogy az alku nem a választókra alapozott erőviszonyok alapján köttetett, mert az Együtt PM választói támogatása elhanyagolható az MSZP tömegbázisa mellett. Ennek ellenére az MSZP lemondott a politikai potenciája egy jelentős részéről az Együtt PM javára. Kövér László azt is megmondta miért: A külső finanszírozó erők írták ezt elő neki. 
- Megtudtuk, hogy a rendszerváltás eddigi legsikeresebb, vagyis leghosszabb ideig kormányzó pártját külső erők finanszírozzák, külső "megbízók" akaratának engedelmeskedik! 
A rendszerváltás óta a pártok alkotmányos feladata a következő: "A pártok közreműködnek a nép akaratának kialakításában és kinyilvánításában." (Magyarország Alaptörvénye VIII. cikk 3. bek.) Ez a pártok alkotmányos feladata, ezért kapják évente az adófizetők milliárdjait. - És most, visszanézve a rendszerváltás 24 évére, tegyük fel a kérdést: ez volt az akaratod, kedves Magyar Nép? A Te akaratodat jelenítették meg a pártok az ország életében? - Hát persze hogy nem, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy a magyar népet a rendszerváltás nevű bűvészmutatvánnyal csúnyán becsapták. A termelő vagyonunkat eladták, a kapott pénzt külföldi adóparadicsomokba menekítették, miáltal a világ 12. legkifosztottabb államává váltunk (http://hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa). Mindennek a tetejébe még egy gyakorlatilag visszafizethetetlen adósságot is az ország nyakába akasztottak, amelyet - a meghatározó pártok szándéka szerint -, még az unokáink unokái is nyögni fognak. 
Vérlázító országrablás áldozatai lettünk, és mind ez idáig nem tudtuk beazonosítani árulóinkat, el kellett hinnünk, hogy a politikai vezetőink nekünk mindig is a legjobbat akarták, csupán a véletlen balszerencsék kiszámíthatatlan sorozata juttatta országot ebbe a kifosztott, kiszolgáltatott állapotba. Viszont hála az Országgyűlés elnökének, most már tudjuk, hogy a pártok árultak el bennünket, kiderült, hogy ezek a díszes társaságok valójában nem a nép akaratát, hanem a külső megbízók akaratát hajtották és hajtják végre!!! - Így már értjük. Értjük, hogy a multik adókedvezménye miért nem illette meg a hazai vállalkozókat, miért kellett elkótyavetyélni a hazai ipart, szétverni a mezőgazdaságot, és a sok joghézag miért mindig a kiváltságos ragadozóknak kedvezett. Értjük már! Mindez a sok rossz azért történhetett, mert a meghatározó pártjaink mögött külső megbízók álltak, ami viszont nem más, mint a hazaárulás törvényileg megfogalmazott esete! Nézzük csak a Btk.-t. 
A Büntető törvénykönyv hazaárulás című 258. §-a a következő: "(1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást a) súlyos hátrányt okozva követik el." 
Az alkotmányos rend szerint a pártoknak a népakaratot kellene képviselniük, ezzel szemben ők külső szervezettel vettek fel kapcsolatot, és a tevékenységüket ezek megbízók határozzák meg. A hazaárulás e vitathatatlan tényével az Országgyűlés elnöke tisztában van, hiszen jogász ő is, és mégsem rohan az ügyészségre, hogy feljelentést tegyen. Pedig a büntetőeljárásról szóló törvény 171. § előírja neki, amely így szól: "(2) A hatóság tagja és a hivatalos személy ... köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt ... feljelenteni." 
Tehát az ország második legnagyobb közjogi méltóságának tudomása van arról, hogy meghatározó politikai tényezők folytatólagos hazaárulást követnek el, ennek ellenére - esküjével ellentétben -, nem tesz semmit ellene, nem rohan az ügyészségre, nem kiált farkast, nem fordul az ország nyilvánosságához, nem figyelmezteti a hazaáruló pártok választóit, semmit nem tesz annak érdekében, hogy ezt a botrányos állapotot megszűntesse. - Vajon miért nem? Ennek megválaszolását az olvasóra bízom. 
Gyirán István 
www.orokelet.van.hu 
Kapcsolódó: 
   Kitessékelik az országból a szíriai nagykövetség munkatársait 
   Martonyi: Magyarország elkötelezett Izrael biztonsága mellett 
   Az ügy, ami összeköt: Martonyi is Izrael-kitűzővel ünnepelt 
   Martonyi: hazánknak külső jogállami kontrollra van szüksége 
   Kommentár nélkül: Így gyalázzák a magyarokat 


A magyar kneszetben vannak 

magyar képviselők?A Jobbikosokon 

kívül nem igen találsz, csak 

hazaárulókat , és félig 

metszetteket.

2013. szeptember 23. SVPSZ 

A jövő év Magyarországon a holokauszt emlékéve lesz a 70. évforduló okán! Magyarok! Emlékezzünk! Mi nem vagyunk felelősek, nem vagyunk bűnösök! Hol voltunk még mi 70 évvel ezelőtt? - írja többek között K. T. a Facebookon. 

És valóban! Hol voltunk mi még 70 évvel ezelőtt? Annyit azonban tudunk, hogy Magyarország 70 évvel ezelőtt német megszállás alatt volt. Egy megszállt ország nem azt tesz, amit akar! Ezt mostanában a bőrünkön tapasztaljuk, hiszen a rendszerváltás ürügyén elég sok megszálló jött a nyakunkra. Az Európai Unió és a NATO, az meg egy külön hatalmas teher. 

Ki a megmondhatója annak, hogy hány száz évig kell még a magyarnak kártérítéseket, kárpótlásokat fizetni olyan bűnökért, amit nem követett el? Hány évig fogják még a képünkbe vágni az akkori történéseket? Mi a két világháború, az 1919-es zsidó vörös vircsaft, a trianoni gyalázat, a második világháborút lezáró 1947-es rettenetes párizsi békediktátum, 1956 vérbefojtása miatt hová nyújtsunk be kárigényt? A gulágra hurcolt magyarokért, az 50-es évek borzalmaiért (Rákosi-Rosenfeld korszak), az 56-ot követő megtorlásokért, kivégzésekért, az úgynevezett rendszerváltozás örvén elkobzott nemzeti vagyonunkért kit terhel a felelősség, és ki fog bennünket kárpótolni? A kettős mérce hány száz évig fog fennállni? 

Jövőre szinte minden héten kukoricán fogunk térdepelni a holokauszt miatt. A jelenleg élő magyar társadalom ebbe a sok kártérítésbe, a giga jövedelmű hatalom és holdudvarának és kedvenc kisebbségének eltartási kötelezettségébe lassan belepusztul. Hát ha egyszer ez a cél, akkor a siker garantált! 


Beépített provokátor a tüntetők között 2006 őszén 

Kökényesi Gábor


kommunikációs és stratégiai igazgató
 

Harmincöt éve Dunaújvárosban születtem. Cigányősökkel áldott meg az isten és ezért hálás vagyok. Édesanyám a Gyöngyöspatai Művelődési ház igazgatójaként sokat vitt magával a patai cigányok közé. Az anyatejjel szívtam magamba a roma kultúra és a cigány emberek szeretetét. Szüleim korai válása után visszakerültem Dunaújvárosba. Itt végeztem el általános és középiskolai tanulmányaimat
Már korán elhivatottságot éreztem az újságírás, a média iránt. Tizenévesen már mikrofon és kamera mögött álltam, de az írott sajtó sem állt tőlem távol. Budapesten folytattam tanulmányaimat, miközben dolgoztam a Magyar Televízió külsős munkatársaként. 
Albérlet, feleség, Dani fiam, suli. Nem volt könnyű. 
A Miniszterelnöki Hivatal kisebbségi sajtótitkáraként ismét közel kerültem a roma - ügyhöz, a cigányok gondjaihoz. Miután menesztettek visszamentem a film, a televízió és a szinkron világába. Dolgoztam többek közt Sára Sándorral, Szabó Istvánnal, Mihályfi Sándorral, Szabó Ildikóval. Színdarabot írtam, rendeztem és játszottam. 
Görgey Gábor minisztersége alatt tanácsosként dolgoztam a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában. A Magyar Televízióban, mint stúdióvezető irányítottam a szinkronstúdiók újjáépítését és munkáját. 
Majd Kolompár Orbán elnök felkért az Országos Cigány Önkormányzat sajtóosztályának megszervezésére és vezetésére. Igyekeztem a cigányság mellett, a cigányságért dolgozni. Nem egy elnökért, nem egy karrierért! Több médiumban is ismertetett okoknál fogva sajnos nem tudtam tovább vállalni a feladatom az OCÖ-ben. 
Hitelesség, véleményszabadság, szókimondás, közérthetőség, őszinteség. Ezek a fogalmak határozzák meg gondolataim és tetteim. Nem vagyok egyik pártnak sem tagja. Nem is kívánok. Szerintem a pártatlanság a tisztánlátás alapja. 
A C-PRESS Hírügynökség, Kommunikációs és stratégiai igazgatójaként dolgozom. 
Kommunikációs, hiszen én vagyok a hírügynökség önálló arcáért, hangjáért, a felelős. Stratégiai, mert lényegi kérdéseket fogalmazok és oldok meg szakmai és marketing területen egyaránt. Feladataim között szerepel a kapcsolattartás a média többi szereplőjével, hirdetőkkel, támogatókkal. 
A C-PRESS Hírügynökség számomra olyan szakmai és emberi kihívás, amire nem tudtam - nem lehetett - nemet mondani. Hiszen a fiatal roma értelmiség népünk és nemzetünk jövőjének záloga! 
Értük, értetek dolgozom 
papuc 2006.10.27 17:22:12 
Több mint érdekes, hogy rohamsisakban (és civilben) ott volt az Erzsébet hídon, szépen belenézett a kamerába, és ott volt a TV- székház ostromjánál Toroczkai mellett.(fotó) Egyébként a Miniszterelnöki Hivatal stratégiai elemzője.JJJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ meeennyi véletlen! 
zaporozsecovics 2006.10.27 17:41:11 
Bonyolódik a kormány által szervezett rendőrpogrom...... TV felvételek bizonyítják, hogy feltünik a rendőrség oldalán hol a tömegben oda vagy onnan elsétáló, hol a rendörnek öltöztetett egyének között rohamsisakkal a fején , kevlárkesztyűvel a kezén mutatja a kamera......közben sikerült kideríteni az egyén K.G. aki c-press kommmunikációs és startégiai igazgatója társadalmi munkában. Ez az egyén fellelhető a MTV ostromakor is több felvételen az ostromlók oldalán. Most egyre több helyen beszélnek arról, hogy most egy közelkeleten kiképzett titkos ügynököt sikerült leleplezni aki fedő foglalkozásként a c-pressnél kapott munkát egy magyarországi párt segítségével. Ezzel beigazolódott az a szoclibek által urban legendnek kikiáltott sokak számára bizonyítottnak tekintett tény, hogy egy izraeli érdekeltségű a soraiban nem egy az ottani titkoszolgált által kiképzett egyén vett részt a Magyar Állampolgárok elleni fegyveres pogrom tervezésében, szervezésben, startégiai és operatív szinten. Mivel egy idegen ország titkosügynökének minden tevékenységét a hazánk területén a Magyar Állam elleni tevékenységnek kell tekinteni. 
Kökényesi a civil rohamrendor 
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9153171 
http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=008200 
AAAaaa 2011.01.27 15:29:23 
MTV-ostrom: Toroczkai felel a rendorségnek okozott károkért 
A Fővárosi Ítélőtábla szerint a 2006-os tévéostromkor a spontán gyülekezés szervezőjének tekinthető. Tovább » 
forrás: Index.hu 
Toroczkai mellett Kökenyesi volt lathato az MTV elott - ő(Kökényesi Gábor) miert nem felelos? 
-- 
Gabor! Te hogyan usztad ezt meg? Nem viritott ott a fejed az MTV szekhaznal? 
"Megkezdődött az MTV-ostrom pere 
2008. május 27. 10:04 FigyelőNet, MTI 
A vádirat ismertetésével megkezdődött a Magyar Televízió (MTV) székházának 2006 szeptemberében történt ostromában részt vevők büntetőpere kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. 
A per 39 vádlottját közérdekű üzem működésének megzavarásával és néhányukat más bűncselekményekkel, köztük rongálással és lopással vádolja a Fővárosi Főügyészség." 

Putyin példa értékű beszéde 

Ebből még sláger is lesz! Aki akarja, érti, aki meg nem érti az már ne is erölködjön. "Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést". Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! " 
A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét! 
fenyorveny.blog postaimre 




Aszad: Kína és Oroszország nem engedi meg a 

katonai akciókat Szíria ellen

23.09.2013, 10:16 Oroszország Hangja 

Damaszkusz nem aggódik az ENSZ Biztonsági Tanácsába eljuttatott határozattervezet miatt. 
A tervezetben, amelyet az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország készített elő, szó van a szíriai vegyi fegyverek nemzetközi ellenőrzés alá helyezéséről. Bassár el -Aszad szíriai elnök a kínai központi televíziónak adott nyilatkozatában leszögezte: 

" Kína és Oroszország pozitív szerepet tölt be az ENSZ Biztonsági Tanácsában annak megakadályozásában, hogy akárcsak egyetlen ürügy is legyen a Szíria elleni katonai akciókhoz." 

Időközben Wang Yi kínai külügyminiszter jelezte, hogy országa kész részt vállalni a szíriai vegyi fegyverek megsemmisítésében. 



A zsidó külügyminisztérium kioktatta az izraeli 

katonák által bántalmazott nyugati 

diplomatákat 

2013-09-23. 08:59 Kuruc.info 
Mint ismeretes, pénteken európai diplomaták segélyszállítmányt kívántak eljuttatni Ciszjordánia egyik palesztin településére, miután lakóinak hajlékait a megszálló izraeli hadsereg a múlt héten lerombolta. A diplomatákat tettlegesen bántalmazták, megalázták, mire több más nyugati politikussal együtt Catherine Ashton, az EU "külügyminisztere" is tiltakozott, és magyarázatot kért a zsidó államtól. Az izraeli külügyminisztérium arcátlan, kioktató hangnemben megfogalmazott választ küldött Catharine Ashtonnak. Még szerencse, hogy a budapesti Külügyminisztérium ezúttal nem tiltakozott az izraeli katonai föllépés miatt. 
 
A francia diplomata kiterítve (Fotó: WAFA Palesztin Hírügynökség)

Szeptember 20-án, amint arról beszámoltunk, a megszállt Ciszjordánia Hirbet el-Makhul nevű településén az izraeli hadsereg rárontott a múlt héten kétszer is földönfutóvá tett palesztinoknak szánt segélyszállítmánnyal érkező nemzetközi szervezet tagjaira, európai diplomatákra és a helybeliekre. A katonák és a határrendőrség könnyfakasztó- és hang-fény hatású sokkoló gránátokat vetett be, a diplomatákat tettlegesen bántalmazta, a segélyszállítmányt a teherautóval együtt elrabolta. A palesztinok segítségére siető európai diplomaták között "magyar" természetesen nem volt. 
 
Marion Castaing - leckét kapott a diplomácia alapszabályaiból (Fotó: WAFA)

A szintén idézőjeles "magyar" sajtó az esetet szokása szerint szépen elhallgatta, ezért igyekszünk megvilágítani az izraeli hadsereg brutális föllépésének elő- és utótörténetét. 
 
Tájkép a hétfői zsidójárás után (Fotó: Khirbet el-Makhoul Facebook)

A durva izraeli föllépés színhelye, a Jordán-völgy északi fertályában levő Hirbet el-Makhul egészen a múlt hét elejéig 120 palesztin beduin otthona volt az 1967-ben megszállt Ciszjordánia területén. A beduin település közvetlen szomszédságában áll az 1979-ben létesített Hemdát nevű zsidó település. Szintén az elűzésre kiszemelt beduinok szomszédságában van az izraeli hadsereg K'fír zászlóaljának gyakorlóbázisa. A környék vízforrásai, a föld kell a hódító, egyre terjeszkedő zsidó telepeseknek, ezért kívánják elűzni innen a palesztinokat. 
 
Megsebesült öreg palesztin - védte elei földjét (Fotó: WAFA)

Pénteken több tucat helybeli palesztin, európai támogatóik és nyugati diplomaták érkeztek Hirbet el-Makhulba, ahol sátrakat szerettek volna fölállítani az izraeli hadsereg által korábban lerombolt szegényes viskók helyett. Az izraeli hadsereg állítása szerint több tucat palesztin elkezdte kővel dobálni a helyszínre érkező katonákat és határrendőröket, mire a megszállók kénytelenek voltak hang-fény- és könnyfakasztó gránátot bevetni a "rendbontók" ellen. (Azt azért nem állítják, hogy a diplomaták is dobálóztak volna...) Az izraeli hadsereg azonnal "zárt katonai területté" nyilvánította az esemény színhelyét, később több palesztint elhurcolt, az európaiak adományozta segélyre, a sátrak fölállításához szükséges eszközökre és a teherautóra a megszállók rátették a kezüket. A mellékelt videón látni lehet, amint az egyik izraeli katona beül a volán mellé a kiráncigált sofőr helyére, és elhajt a zsákmánnyal: 
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=KxQiyoCj360 
A Reuters helyszínen tartózkodó tudósítója jelentette, hogy a katonák nem kímélték a magukat igazoló, s papíron mentességet élvező diplomatákat sem, nekik estek, tettlegesen bántalmazták, földre teperték őket. 
 
Európaiak menekülnek a gránátok elől (Fotó: WAFA)

A gátlástalan hódítók a pénteki incidens előzményeként még a múlt hétfőn, majd csütörtökön lerombolták a településen élő 120 palesztin beduin szegényes otthonát, állataik istállóit és az óvodát, miután az Izraeli Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy engedély nélküli építkezésről van szó. (A nemzetközi törvényekkel ellentétben megszállva tartott terület, s annak lakóinak sorsáról döntött a megszálló ország bírósága...) Az itt élő palesztinok egyébként évek óta kérték az építési engedélyt, ám azt sosem kapták meg, mert a környék földterülete és a vízforrások kellenek az egyre terjeszkedő zsidó telepeseknek, a megszálló hadseregnek. A hajléktalanná tett 120 palesztin szinte mindenét elvesztette a hódítók "jóvoltából", de a szabad ég alatt is tovább maradtak azon a földdarabkán, amelyen eleik nemzedékek óta éltek, legeltették nyájaikat, művelték földjeiket. 
 
A tolvajok úrrá lesznek a segélyszállítmányon (Fotó: WAFA)

Három nappal később, csütörtökön a Nemzetközi Vöröskereszt kísérelt meg segélyszállítmányt eljuttatni a hajléktalanná vált palesztinoknak, de az izraeli hadsereg ismét elvitte a sátrakat és elkobozta az egyéb szállítmányt. Az újfent fedél nélkül maradt palesztinok megsegítésére pénteken spanyol, ír, ausztrál, francia és angol, valamint az Európai Unió úgynevezett Politikai Irodájának diplomatái érkeztek meg segélyszállítmánnyal a Jordán-völgybe. 
 
Nem távoznak üres kézzel

A tucatnyi járművel helyszínre érkező katonák közölték a nyugatiakkal, hogy nem rakhatják le a segélyszállítmányt, azonnal forduljanak vissza. Amikor a megszállók utasítását a helybeliek és a nyugatiak egyaránt figyelmen kívül hagyták, a pribékek rátámadtak a diplomatákra, a segélymunkásokra és a palesztinokra, lerángatták őket a teherautóról, kicibálták a gépkocsikból. Kirángatták a járműből Marion Fesneau-Castaing francia diplomatát (hölgyet), majd a földre teperték. A videón lehet látni, hallani, amint az európai hölgyek előtte egyértelműen kijelentik, hogy "diplomaták vagyunk", de a megszállókat ez nem nagyon érdekelte. 
 
A lerombolt palesztin településsel szomszédos Hemdát zsidó település (Fotó: Facebook)

A diplomaták mentességének semmibevétele (méghozzá megszállt területen), a durva katonai föllépés miatt az Európai Unió több vezető politikusán kívül Catherine Ashton, az EU "külügyminisztere" is erélyesen tiltakozott és magyarázatot kért az izraeli kormánytól. Hogy a zsidó állam mennyire fittyet hány az európaiak véleményére, arra jellemző az izraeli külügyminisztérium pimasz, Catharine Ashtont kioktató válasz: "Ashton bárónő nem veszi figyelembe azt, hogy tulajdonképpen az európai diplomaták sértettek törvényt, nem vették figyelembe az Izraeli Legfelsőbb Bíróság döntését (amely elrendelte a megszállók engedélye nélkül épített otthonok lerombolását - H. J.) Az európai diplomaták humanitárius segélynek álcázva egyértelmű és teljesen fölösleges provokációt hajtottak végre", áll az izraeli külügyminisztérium válaszában, amely ebben a kioktató hangnemben folytatódik: "A diplomatákat kormányaik azért küldik idegen országokba, hogy hidakat építsenek, s nem azért, hogy provokátorként lépjenek föl. Az európai diplomaták és küldőik azok, akik magyarázattal tartoznak a diplomáciai viselkedés szabályainak durva fölrúgása miatt", olvasható az izraeli külügyminisztérium állásfoglalása. 

Hering József - Kuruc.info 

Izrael lehet a világ első készpénznélküli 

társadalma 


Jó lesz ha gyakorolnak a dollár rövidesen megbukik, az USA nem fogja eltartani őket , marad amit össze tarháltak a világban , és ha az is elfogy , tényleg készpénznélküli ország lesz mert az ő pénzük annyit ér mint az ő szavuk semmit . Mint ahogy az atomtöltetek számát is megadták 80 , - 300, - 400, - 1500, drb , olyan mint az áfonya lekvár, ha belenyalsz maszatos leszel tőle, és nem tudod hány üveggel is van belőle. A végén az Iráni nukleáris arzenál lesz a magasabb számú tartomány , pedig ők csak most kezdték fejleszteni a békés célu atomprogramjukat , a zsidó 1500 töltettel a raktáraiban , és a vegyi fegyvereikkel kigyót békát kiabál az arabokra, mert tudja , ha egyikőjük is olyan agresszív lesz mint ő , holnap két töltettel a földszinéről is eltüntethetővé válik . De eddig csak a zsidó terroristáktól volt hangos a világ , az arabok csak védekeztek eddig , de mi lesz ha ők is támadóan lépnek fel a terrorista zsidó állammal szemben , mindegy , hogy az USA támogatja vagy sem két atomtöltetett fel tudnak robbantani a terrorista zsidó állam területén , és vége az agresszíónak . Az USA is átadja a stafétát Kínának , és belenyugszik , hogy a birodalmi Amerika deje lejárt és Kína lesz a meghatározó hatalom a földön , vagy elpusztítják egymást , de előre mondom a világ nem lesz kamatrabszolga egy uzsorás zsidó világba , a zsidó bankárkasztot is fölszámolják , háborúsbűnösként megvádolják és a két világégést számonkérik rajtuk, a végeredményr ha mondhatom : nem csak a bankárkasztot , de a kaszt minden tagját apraját öregjeit megsemmisítik , és a zsidó bankokat megszüntetik nincs a világnak szüksége uzsorakamatos civilizációra , és eljön az Iszlámbankrendszer ideje az egész földön , és így menekül meg a föld lakossága az uzsorakamatos kamatrabszolgaságtól a hollókosztosok zsarolása itt végetér és kiderül , hogy ők csak Kazárok és csak meglovagolták a zsidó világhatalmat akarók hatalmi mámorát. És eljön az idő mikor minden cionista zsidót kitoloncolnak Izraelbe, és két emberöltőnyi ideig nem is hagyhatják el a kánaánukat. Azt essznek amit termelnek , és azzal dilgoznak amit előállítottak , mert a kereskedelmet is beszüntetik velük két emberöltőig . Ha ezt kibirják , már nem lesznek világhatalmi terveik , mert a cionistákat saját maguk likvidálják , és ők meg megpróbálnak majd beleolvadni az adott ország társadalmába, vagy kitaszítják őket örökre , és a cigánynál is rosszab sors vár rájuk, mert meg kell dolgozniuk a betevő falatjukért.

szeptember 22, 2013 israelnationalnews.com Idők jelei 
Az izraeli kormány múlthét kedden jóváhagyta a készpénz teljes felszámolását felügyelni hivatott bizottság létrehozását. A bizottság feladata lesz koordinálni minden olyan tevékenységet, amellyel felgyorsíthatják a készpénz kivonását az ország gazdaságából, hogy ezzel csökkentsék az adócsalás lehetőségét. 
Egyre több országból érkeznek ilyen és ehhez hasonló hírek, mintha ezzel egy társadalmi igénynek próbálnának eleget tenni a politikusok, holott, a legtöbb ember teljesen elégedett lenne a hagyományos fizetési módszerekkel. Magyarországra ez különösképpen igaz, főleg a kamatadó miatt fokozatosan dráguló virtuális fizetési módszereknek köszönhetően. 
Valószínűleg hazánkban sokan alapvetően bizalmatlanok a hatalommal és bankokkal szemben és nem annyira a bibliai próféciák beteljesülésétől tartanak. 
Vajon mi lehet a helyzet máshol a világon? 
Az izraeli kezdeményezésben, egyebek mellett, részt vesz a rendőrség, az adóhatóság, a kormány pénzmosás és terror-elhárítási hatósága, a Bank of Israel egyik igazgatója és a főügyészség több munkatársa is. 
Az állami bürokrácia képviselői szemében a készpénz maga a gonosz, mert lehetővé teszi az állampolgárok számára, hogy kibújjanak adófizetési kötelezettségeik alól. Egy készpénznélküli társadalomban minden tranzakciónak nyoma van, így nemcsak az ellenőrzés egyszerűbb, de a hatóságok le is vonhatják, ami nekik adó formájában jár, még mielőtt az összeg jóváírásra kerülne az adott bankszámlán. A készpénz felszámolása elméletileg rendkívüli módon leegyszerűsíti majd a hatóságok munkáját. 
Az izraeli miniszterelnöki hivatal illetékesei nem győzik hangsúlyozni, hogy a világon ma már elfogadott tény, miszerint a készpénz a feketegazdaság és a pénzmosás legfontosabb eszköze. A felálló bizottság azt is vizsgálni fogja, hogy az elfogadásra kerülő megoldás ne hárítson extra terheket azokra, akiknek nem lesz választása az ügyben. 
Egyes megfigyelők szerint a kormány ilyen irányú erőfeszítései nem járhatnak sikerrel, sőt jelentősen gyengíthetik az izraeli gazdaságot. Csupán azt fogják elérni, hogy az emberek dollárban vagy más valutában bonyolítják majd tranzakcióikat, hacsak a kormány nem tervezi betiltani a külföldi valuták birtoklását is. 
Egy biztos: amíg lehetőség van készpénzzel fizetni, az állam nem lesz képes teljes mértékben irányítása alá vonni a lakosságot. A folyamat azonban, még ha lassan is, de a kijelölt irányba halad
Ami néhány éve még összeesküvés elméletnek vagy tudományos fantasztikumnak számított, ma már rohamos léptekkel terjedő gyakorlat. Eddig egy kis műanyag lapon hordtuk a virtuális fizetéshez szükséges chipet, mára viszont egyesek már a mobiltelefonjukba költöztették, onnan pedig csupán egyetlen lépés, hogy a testbe kerüljön, ahogyan azt János a Jelenések könyvében kétezer évvel ezelőtt megjósolta. 




Olvasónktól: Energiaital? 
Gondolom ez egy energiaital felirata... nem iszom ilyesmiket, azt sem tudom, milyen fajtákat árusítanak. 
Megtaláltam: http://www.monsterenergy.com/hu/hu/products/ 
Ezt isszák az emberek??? nem csoda, hogy ennyi agresszív barom rohangál a világban!!! A felirat energiája átitatja a löttyöt... és beépül a szervezetbe. Szörnyű!!! 666 a sátán száma!!! 
Agykontroll-ban tanítják a víz programozását gyógyításhoz... fordítva is működik. 



Izrael lehet a világ első készpénznélküli 

társadalma

Az izraeli kormány múlthét kedden jóváhagyta a készpénz teljes felszámolását felügyelni hivatott bizottság létrehozását. A bizottság feladata lesz koordinálni minden olyan tevékenységet, amellyel felgyorsíthatják a készpénz kivonását az ország gazdaságából, hogy ezzel csökkentsék az adócsalás lehetőségét.
Egyre több országból érkeznek ilyen és ehhez hasonló hírek, mintha ezzel egy társadalmi igénynek próbálnának eleget tenni a politikusok, holott, a legtöbb ember teljesen elégedett lenne a hagyományos fizetési módszerekkel. Magyarországra ez különösképpen igaz, főleg a kamatadó miatt fokozatosan dráguló virtuális fizetési módszereknek köszönhetően.
Valószínűleg hazánkban sokan alapvetően bizalmatlanok a hatalommal és bankokkal szemben és nem annyira a bibliai próféciák beteljesülésétől tartanak.
Vajon mi lehet a helyzet máshol a világon?
Az izraeli kezdeményezésben, egyebek mellett, részt vesz a rendőrség, az adóhatóság, a kormány pénzmosás és terror-elhárítási hatósága, a Bank of Israel egyik igazgatója és a főügyészség több munkatársa is.
Az állami bürokrácia képviselői szemében a készpénz maga a gonosz, mert lehetővé teszi az állampolgárok számára, hogy kibújjanak adófizetési kötelezettségeik alól. Egy készpénznélküli társadalomban minden tranzakciónak nyoma van, így nemcsak az ellenőrzés egyszerűbb, de a hatóságok le is vonhatják, ami nekik adó formájában jár, még mielőtt az összeg jóváírásra kerülne az adott bankszámlán. A készpénz felszámolása elméletileg rendkívüli módon leegyszerűsíti majd a hatóságok munkáját.
Az izraeli miniszterelnöki hivatal illetékesei nem győzik hangsúlyozni, hogy a világon ma már elfogadott tény, miszerint a készpénz a feketegazdaság és a pénzmosás legfontosabb eszköze. A felálló bizottság azt is vizsgálni fogja, hogy az elfogadásra kerülő megoldás ne hárítson extra terheket azokra, akiknek nem lesz választása az ügyben.
Egyes megfigyelők szerint a kormány ilyen irányú erőfeszítései nem járhatnak sikerrel, sőt jelentősen gyengíthetik az izraeli gazdaságot. Csupán azt fogják elérni, hogy az emberek dollárban vagy más valutában bonyolítják majd tranzakcióikat, hacsak a kormány nem tervezi betiltani a külföldi valuták birtoklását is.
Egy biztos: amíg lehetőség van készpénzzel fizetni, az állam nem lesz képes teljes mértékben irányítása alá vonni a lakosságot. A folyamat azonban, még ha lassan is, de a kijelölt irányba halad.
Ami néhány éve még összeesküvés elméletnek vagy tudományos fantasztikumnak számított, ma már rohamos léptekkel terjedő gyakorlat. Eddig egy kis műanyag lapon hordtuk a virtuális fizetéshez szükséges chipet, mára viszont egyesek már a mobiltelefonjukba költöztették, onnan pedig csupán egyetlen lépés, hogy a testbe kerüljön, ahogyan azt János a Jelenések könyvében kétezer évvel ezelőtt megjósolta.
Forrásként használt cikk: israelnationalnews.com






A készpénznélküli társadalom megérkezett


Írta: Joseph Candel
A világ pénzrendszere drámai változásokon megy keresztül napjainkban. A készpénzhasználat sok tekintetben már a múlté. Digitális világunkban lassan napi szinten hallunk olyan kormány vagy banki intézkedésekről, amelyek célja a készpénzhasználat fokozatos visszaszorítása vagy teljes felszámolása. Mit jelent ez számunkra és a jövőnkre nézve?
A készpénznélküliség az Új Világrend felemelkedésének egyik elengedhetetlen eleme. A Jelenések könyvében csaknem 2000 évvel ezelőtt megjósolt globális birodalom alapja a digitális mátrix által felügyelt pénzügyi és politikai rendszer lesz.
A kizárólag elektronikusan folyó kereskedelemre való átállás fokozatosan történik. Bár a legtöbb ember örül a digitális fizetés nyújtotta sebességnek és kényelemnek, ugyanakkor tökéletesen elégedettek lennének a régi módszerekkel is. A kereskedelem több száz éve nagyjából változatlan módszerekkel működik, egy olyan eszköz segítségével, ami a birtoklás némiképp kézzelfogható érzését kelti az emberekben. Ez a papírpénz.
Ma még sokan idegenkednek a láthatatlan vagyonukhoz hozzáférést biztosító chipes kártyáktól. Egyelőre még a készpénz az uralkodó fizetőeszköz, de a helyzet drasztikus ütemben változik.
A legtöbb kormány, az egyértelmű mögöttes indítékokon kívül, az alábbi tényezők miatt is hajlik a készpénz fokozatos felszámolása felé:
  • A pénznyomtatás drága, mozgatása, tárolása és őrzése szintén komoly kiadást és munkát jelent.
  • Amíg papírpénz létezik a világon az állam kénytelen felvenni a harcot a pénzhamisítás ellen. A papírpénz teljes felszámolásával ez a probléma megszűnne.
  • Az állam minden pénzügyi tranzakciót nyomon követhetne, a sarki kisboltban a kenyérért fizetett pénztől a jövedelemadó befizetéséig.
  • Az érvek közé tartozik a bürokrata gépezet csökkentése is, bár a digitális világban is van lehetőség aktatologatásra, csupán a titulusok és módszerek változnának.
  • Az állam úgy gondolja, hogy a készpénz kiiktatásával komoly csapást mérhet a fekete és szürkegazdaságra, azonkívül megszűnnének a bankrablások. Azt persze kevésbé reklámozzák, hogy a bankrablók helyét a kiberbűnözők vennék át.
  • A cégek számára kecsegtetett előnyök közé tartozik a gyorsaság, az automatizált leltár és készletkövetés, és persze a kiadások csökkentése.
  • A nagyközönség felé természetesen a gyorsaságot, a kényelmet és a biztonságot hangsúlyozzák.
Nem kétséges, hogy a készpénznélküliség néhány nyilvánvaló előnnyel jár majd.

Hol tartunk most?

Svédországban, ahol 1661-ben, Európában elsőként, vezették be a bankjegyeket, a kivezetésben is élen járnak, így ma a pénzügyi tranzakciók mindössze 3 százaléka történik készpénzben.
Az Egyesült Államokban ez az arány 7% és leginkább már csak kis összegek esetében választják a készpénzfizetést.
Olaszországban 2011 decemberében a készpénzes fizetések felső határát a korábbi 2500 euróról 1000 euróra csökkentették.
Magyarországon a nemzeti bank új lépéseket javasol a készpénzmentesítés felgyorsítása érdekében. Ezzel akár magánszemélyek készpénzes fizetéseire is összegkorlátot vezethetnek be és tovább növelnék a csekkadó különbségét az elektronikus tranzakciók és a készpénzes fizetések között, természetesen a készpénz rovására.
A másik fronton, a virtuális pénzvilágban pedig, a mobiltárca bevezetésével indul támadás a papírpénz ellen. A bankok és mobilszolgáltatók kezdeményezésére, háromezer fő bevonásával már elindult a mobiltárca magyarországi tesztje.
Japánban, Dél-Koreában és Ausztráliában már szinte teljes a készpénznélküliség.
Az Egyesült Királyságban a lakosság 29 százaléka jövedelmének kevesebb, mint 10 százalékát veszi fel készpénzben.
Kanadában az aprópénztől akarnak teljesen megszabadulni.
Ma még kisebb nagyobb léptekben, de azért fokozatosan történik az átállás. Eljön azonban az idő, amikor az események felgyorsulhatnak, a világkormány „hivatalos” hatalomra jutását megelőző időszakban. Az odáig vezető utat, ahogy eddig is, válságok övezik majd, csupán gyakoriságuk és intenzitásuk változhat, míg elérkezünk a szinte globálisnak mondható végső válsághoz, ami alapjaiban változtatja majd meg az eddigi rendet. A válság hozta zűrzavart kihasználva emelkedhet hatalomra a globális kormány és az új világvezető, a Bibliából Antikrisztusként ismert majdani diktátor.
A gazdasági válságok mellett, a különböző háborúkat, lázongásokat, és félelemkeltő hadjáratokat kihasználva terelik a világot a globális karámba. Ezek nélkül a radikális változások nélkül a helyzet túlságosan lassan halad a hatalmi elit számára szükséges irányba. El kell érniük, hogy az emberek, végső kétségbeesésükben, minden fenntartásukat félredobva öleljék keblükre megmentőjüket.
Az Antikrisztus lesz az új gazdasági rendszer értelmi szerzője, amivel ígérete szerint kirántja a világot a gazdasági szakadékból. Azonban mint minden mentőcsomagnak, ennek is ára lesz. Ezúttal a 666-os számmal fémjelzett „Fenevad Bélyegének” a jobb kézen vagy homlokon történő viselését kérik cserébe.
Akármilyen technológiát képvisel is majd ez a „bélyeg”, viselőinek minden lépését képesek lesznek nyomon követni a segítségével.
Ezen a téren is számos újításról hallunk nap mint nap és persze az előnyök kihangsúlyozásáról sem feledkezik el a média:
  • Egyre több országban válik kötelezővé a háziállatok megcsippelése.
  • Az Egyesült Államokban nemcsak az igazolványokban találhatók ilyen chipek, de egyes komoly biztonsági követelményekkel rendelkező intézmények vagy cégek a chipbeültetést is megkövetelik alkalmazottaiktól.
  • A chipek mellett ma már újabb módszerek is megjelentek az emberek azonosítására és nyomon követésére, mint a biopecsét vagy a Somark cég RFID tintával a bőrre felvitt tetoválása, ami állatoknál és embereknél egyaránt használható.
  • A Berkley kutatói pedig porszem méretű, agyba ültethető chipeken dolgoznak, amelyek lehetővé tennék az emberi agy és a gépek vezeték nélküli kommunikációját.
Egy dologban biztosak lehetünk: a készpénznélküli társadalom itt van és hamarosan az élet minden területére kiterjed, megvalósítva a teljes mértékben ellenőrzött globális államot.
Ahogyan azt a Jelenések könyvében a Világkormányról olvashatjuk: azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; és hogysenki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések 13:16-17)
A János által látott jelenés megvalósulásának technológiai feltételei a történelem során először adottak a földön.
Aggodalomra azonban semmi ok. Aki több ezer évvel ezelőtt prófétáin keresztül megmutatta a jövőt, egyúttal a győzelmet is elhozta és megmutatta a globális hálóból kivezető utat. Az első lépés a felkészülésben tehát megismerni a győztest és az elkövetkezendő évek legfontosabb eseményeit.



A világ legnagyobb bankja bejelentette az összeomlást?


A világ pénzügyeit egy, a legtöbb ember számára teljesen ismeretlen, rendkívüli hatalommal rendelkező nemzetközi szervezet irányítja. A szervezet, ami tulajdonképpen a központi bankok központi bankja, aNemzetközi Fizetések Bankja nevet viseli. Központja Svájcban található, de rendelkezik irodákkal Hongkongban és Mexikóvárosban is. Nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egyetlen hatóság felé sem, nem fizet adót és minden törvény felett áll.
A német Deutsche Wirtschafts Nachrichtenszerint a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a világ legnagyobb hatalommal rendelkező pénzintézete bejelentette „az összeomlást”. Tényleg lehetséges, hogy az amerikai  Federal Reserve Bank felsőbb utasításra döntött a mennyiségi monetáris enyhítés vég nélküli folytatása mellett? Az amerikai gazdaság összeomlásának új szakasza indult el, amelyben már nem is próbálják leplezni vagy megállítani, ami történik. A BIS szavai tulajdonképpen felérnek az összeomlás bejelentésével.
A cikkből:
Elképzelhető, hogy az amerikai Federal Reserve döntése, hogy a végtelenségig folytassa a pénznyomtatást odafentről érkezett”.
A központi bankok kezdenek rájönni, hogy szoros a helyzet.
A világ legnagyobb hatalommal bíró bankja, a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) néhány nappal ezelőtt kiadott negyedéves jelentésében a mennyiségi enyhítés befejezésére tett utalást, ugyanakkor rendkívül kritikusnak nevezte a helyzetet. A BIS szerint a helyzet rosszabb, mint a Lehman csődje idején. Elképzelhető, hogy a Fed a bank figyelmeztetésének eredményeként döntött a pénznyomtatás folytatása mellett. A központi bankok elvesztették a harcot az árral szemben.
A „bankok rendkívüli intézkedései” – értsd, a korlátlan pénznyomtatás – azt az illúziót keltették, hogy a piacokra zúdított hatalmas likviditás megoldhatja az alapvető problémákat.
A pénznyomtatás felfüggesztése helyett azonban a Fed végül úgy döntött, hogy minden folytatódik az eddigiek szerint. Amennyiben hihetünk a BIS szakértőinek [és ez egy igen nagy „ha”], a döntés egyetlen problémát sem old meg, inkább elmélyíti azokat.
Mivel a jelek szerint a BIS képtelen a szellemet visszacsalogatni a palackba [megint egy nagy „ha”, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy ezt akarják], érdemes meghallgatni azoknak a véleményét, akik egykor a rendszer részei voltak, de jelenleg nem rendelkeznek hivatalos pozícióval. Ők talán képesek világosan, vagy legalábbis egyértelműbben fogalmazni a válságot illetően.
William White, a BIS korábbi vezető közgazdásza például szintén a BIS jelentés tartalmával egyező hangnemben nyilatkozott.
Nekem úgy tűnik, mintha 2007-et élnénk újra, csak a helyzet most sokkal rosszabb,”nyilatkozta a közgazdász, aki arról vált híressé, hogy észrevette az adósságpiacok vad mozgását a 2008-as válság előtt. „Nem tudom mit fognak tenni. Valószínűleg Japán példáját követi majd az egész világ, de ez a csirkefogók utolsó fogása lesz,” mondta.
Nyilatkozatai felérnek a következő nagy összeomlás bejelentésével.






Jön a Japán összeomlás?


A világ harmadik legnagyobb gazdaságának pénzrendszere a teljes összeomlás szélén áll, és ennek hatását a föld minden pontján érezni fogjuk. Senki nem tudta pontosan megjósolni, mikor üt be a japán gazdasági krach, de abban a legtöbben egyetértettek, hogy a számadás napja egyszer eljön. Az ország gazdasága immár egy évtizede válságban van, a GDP-hez viszonyított adóssága pedig jóval meghaladja a 200 százalékot. Ez azt jelenti, hogy az adóbevételek 50 százalékát az adósság fenntartására kénytelenek fordítani.
Végső kétségbeesésében a központi bank szerepét betöltő Bank of Japan óriási pénzösszegeket pumpált a rendszerbe. Eleinte úgy tűnt, ez az intézkedés meghozza a kívánt eredményt, mivel a gazdasági tevékenység erősödése egy időre felpörgette a japán tőzsdét, sajnos azonban a pénznyomtatás komoly negatív következményekkel is jár. Egy idő után a befektetők elkezdenek magasabb hozamot követelni a pénzükért és ez felveri a kamatokat. A japán kormány azonban ezt nem engedheti meg magának, mivel alacsony kamatok nélkül az állam pénzügyileg összeomlana, a gazdaság pedig nem lenne képes növekedni.
A magas kamatokat mindenáron el kell kerülniük, ugyanakkor a központi banki intézkedések éppen hogy felverik őket.
Sokan aggódnak az országban. Május 23-án a Nikkei 7,3 százalékot zuhant. Ilyen mértékű esést két éve nem tapasztaltak, majd rá néhány napra újabb 3,2 százalékos csökkenést regisztráltak.
Vajon elkezdődött a világ harmadik legnagyobb gazdaságának összeomlása? Amennyiben az összeomlás hirtelen következik be, a hatás Európában és Észak-Amerikában is komolyan érezhető lesz.
Graham Summers a következőket mondta:
Ahogy Japán jelezte, amikor a kötvényárfolyamok esnek, a részvények is rosszul járnak. Ma a japán kötvénypiac 7%-ot esett. Az egész piac 7%-ot esett, annak ellenére, hogy a Bank of Japan 19 milliárd dollárt pumpált a rendszerbe.
Így néz ki, amikor egy központi bank kezdi elveszíteni az irányítást. Ami ma Japánban történik, hamarosan az USA-ban folytatódik.
Aki azt gondolja, hogy a Fed nem reszket ettől, rosszul gondolja. A Fed ezermilliárd dollárt pumpált külföldi bankokba, abban a reményben, hogy megállíthatja a lavinát mielőtt az USA-ba ér. A japán helyzet megmutatta, hogy ez nem fog sikerülni.
Befektetők figyelem! A pénzrendszer figyelmeztető jeleket ad le.
A pénznyomtatás teljesen tönkreteszi a jent. A japán központi bank intézkedései példanélküliek: bejelentették, hogy két év alatt 1,4 ezermilliárd dollárnak megfelelő összeget akarnak pumpálni a gazdaságba.
Ez 70%-a annak az összegnek, amit a Fed az USA-ban tesz, de a japán gazdaság az amerikainak csupán egyharmada,” idézi Kyle Bass befektetőt a Business Insider. Bass elmondta, hogy mindenki, akivel Japánban beszél, teljes beletörődéssel szemléli a helyzetet. Ha a kamatok felmennek, az Japánnak game over.”
A ciprusi és görög problémák aprócska porszemek ahhoz képest, amit a japán pénzválság okozhat. Ez a kártyavár több ezermilliárd dollár értékű befektetést veszélyeztet a világon.
A japán események súlyos figyelmeztetésül szolgálnak az Egyesült Államok számára is, mert ahogyan Japánban az átmeneti tőzsdei fellendülést zuhanás követte, a Fed pénzgyártási kampányának is hasonló következményei lesznek.
A történelemben még egyetlen egy lufi sem maradt épen. Idővel mindegyik kidurrant. Ez történik majd a Fed által felfújt megalufival is, és ez a durranás soha nem látott következményeket fog okozni, amelyeket leginkább a lakosság, nem pedig a bankok fognak elszenvedni.
(Időkjelei) Bár az alábbi videó tavaly készült, nagyon jól rávilágít a lényegre:






LEAP/E2020: A globális gazdaságot egy feketelyuk szippantja be októberben


LEAP/E20201 azt jósolja, hogy a globális gazdaságot októberre „magába szippantja egy feketelyuk”, hogy a Fed nem lesz képes megakadályozni az összeomlást és, hogy minden jel egy komoly esés felé mutat (amilyenre még nem volt példa a történelemben), és mindez a küszöbön áll.
2012 októberére a globális gazdaságot magába szippantja egy feketelyuk, miközben a háttérben a világ geopolitikai helyzete egyre forróbbá válik. A lényeg, hogy csapatunk meglátásai szerint az elkövetkezendő hetek során bolygónkat elsodorja a nem várt válságok és konfliktusok forgószele.
A GEAB mostani számában a LEAP/E2020 megkísérli felsorolni ennek a példanélküli dupla sokknak a hét legfontosabb tényezőjét:
Az amerikai érzéstelenítés fájdalmas vége áll a hét kulcstényező középpontjában. Ahogyan azt számos alkalommal hangsúlyoztuk a GEAB számaiban, az Egyesült Államok a válság kezdete óta nem hajlandó szembenézni a valósággal, miután újból és újból a pénzügyi, monetáris, … (és katonai) fortélyokat próbálnak bevetni a válság következményeinek enyhítésére. Mostanra, 2012 nyarának végére azonban egyértelművé vált, hogy ezek a próbálkozások hatástalanok, annak ellenére, hogy több ezermilliárd dollárt öntöttek egy minden jel szerint feneketlen verembe.
Ennek legjobb bizonyítéka a Fed szeptember 13-i döntése a „Twist hadművelet”2 (az államkötvények oda-vissza vásárlásának) fenntartásáról, sőt annak kibővítéséről a jelzálogalapú értékpapírok (időben és pénzben) korlátlan felvásárlási programjával (40 milliárd dollár/hó), az amerikai ingatlanpiac és ezen keresztül a foglalkoztatás és fogyasztás élénkítésére.
A Fed tisztában van azzal, hogy döntése negatív reakciókkal és káros nemzetközi következményekkel jár. A Fed már hónapokkal a harmadikmennyiségi enyhítés bejelentése előtt rágódott a kérdésen.
Annak érdekében, hogy elkerülje a társadalmi-gazdasági összeomlást és Wall-Street-i tőzsdekrachot a novemberi elnökválasztás előtt és közben szavahihetőségét is megőrizze a republikánusok felől érkező támadásözön közepette, a Fed végül inkább „pszichológiai” mint „mennyiségi” enyhítés elindítása mellett döntött.
Egyértelmű, hogy minden jelző a vörös tartományban jár: a foglalkoztatottsági adatok nem emelkednek, az újonnan létrehozott állások jelentősen kevesebbet fizetnek3, mint a megszűnő munkahelyek, a szegénység ugrásszerűen növekszik4 és az amerikai multinacionális cégek egymás után jelentik be nyereségük csökkenését 2012 második felére és 2013-ra, a 2008/2009-es, tipikusan válságra jellemző szintekre térve vissza.
Figyelembe véve, hogy a LEAP/E2020 előrejelzések és gazdasági jóslatok mindezidáig rendkívül megbízhatónak bizonyultak, vajon várható-e egy komoly globális gazdasági hanyatlás és vajon ennek előérzete késztette-e az EKB-t és a Fedet likviditásnövelési programjaik elindítására?
  1.  Politikai Előrejelzés Európai Laboratóriuma – a Globális Európa Előrejelzési Bulletin, vagy GEAB kiadója []
  2.  Az Operation Twist lényege, hogy a jegybank a rövid lejáratú államkötvényeit hosszú lejáratúra transzformálja, vagyis eladja a rövid lejáratú kötvényeit és az így befolyó összeget hosszú lejáratú kötvények vásárlására fordítja. A művelet célja, hogy a hosszú távú kamatok csökkenjek, hiszen ezek hatnak leginkább a lakáshitelezésre és a beruházásokra, így ezeken keresztül lehet leghatékonyabban élénkíteni a gazdaságot. []


Itt az idő kiszállni a tőzsdéről, a bennfentesek átvágták a gátat


Forrás: activistpost.com

A CNBC riportja szerint a bennfentesek eladás-vételi forgalmának aránya jelenleg 3177 az egyhez

A baby boomer generáció azon tagjai, akik a 2008-as események ellenére még mindig hisznek az értéktőzsdében, figyeljenek! A tőzsdei piramisjáték leleplezése közel, a befektetők pedig mehetnek állást keresni a nagy semmihez közelítő nyugdíjat kapva jutalmul eddigi munkájukért. Az előre eltervezett összeomlás közelít, az elit tagjai már nagyjából elhagyták a süllyedő hajót, mindenki jobban teszi, ha gyors ütemben követi példájukat.
A tőzsdei bennfentesek eladásai rekord mértéket öltöttek. A trend évek óta emelkedőben van, de a mostani arányok lassan a humor kategóriába tartoznak. A hónap elején a Zero Hedge jelentette, hogy a bennfentesek eladás-vételi aránya 2341 az egyhez.
A múltheti 1411 az egyhez bennfentes eladás-vételi arányhoz képest, ezen a héten az arány majdnem kétszeresére emelkedett, elérve a nevetséges 2341 az egyhez értéket. Míg a Wall Street és a CNBC teljes gőzzel próbálják meggyőzni a befektetőket, hogy vegyenek vezető hi-tech részvényeket, mint például az Oracle vagy a Google, ugyanakkor a bennfentesek összesen 200 millió dollár értékben szabadultak meg az említett részvényekből csak a múlt hét folyamán,” írja Tyle Durden.
Október 26-án a CNBC szerint a bennfentesek eladási aktivitása a nagy tőzsdei kereskedelmet bonyolító cégek részvényeiből elérte a valahai legnagyobb mértéket. Ez semmiképpen sem jó jel. A CNBC cikk Alan Newman, a bennfentesek kereskedésére specializálódott piaci stratéga elemzését idézi: „A bennfentesek hihetetlenül magas volumenű eladásai az elmúlt hat hónap során a relatív alacsony számú vételi tranzakciókhoz képest a piac vezető, kulcsfontosságú szektoraiban még soha nem volt ilyen magas.”
A CNBC jelentése szerint a bennfentes ipari vállalatvezetők kereskedésének eladás-vételi aránya 3177 az egyhez.
A játéknak majdnem vége, mivel a gazdaság siralmas-de-egyre-rosszabb helyzetben levő főárama egyáltalán nem játszik szerepet a Wall Street hazárdjáték-szerű számításaiban. Az igazság az, hogy a legtöbb szövetségi állam csőd-közeli állapotban van, a munkanélküliségi ráta egyre rosszabb és még az ingatlan-lefoglalásokkal kapcsolatos botrány is hozzáteszi a maga részét a siralmas helyzethez. „Megkockáztatva, hogy lassan mindenki azt hiszi mást nem is tudok mondani, muszáj elismételnem, hogy jelentős korrekcióra számítunk,” nyilatkozta Alan Newman, a bennfentes kereskedelem szakértője.
Aki nem rendelkezik természetfeletti érzékkel a kereskedéshez vagy piacvezető szoftverrel a tőzsdén, jobban teszi, ha követi a bennfenteseket és gyors ütemben elhagyja a tőzsdét és inkább ingatlan vagyonba fekteti a pénzét. Miközben a FED a QE2-re (Quantitative Easing – Második mennyiségi enyhítés) készül, amit a tőzsde egyébként jó dolognak tart, az elit a nemesfémekhez, az árutőzsdéhez és mezőgazdasági földterületekhez menekül a dollár további gyengülésére számítva. Ezt látva az arany, az élelmiszerek és az olaj elég biztos talajnak tűnnek egy hétköznapi tőzsdézőnek.


Celente – Arany, dollár és a várható trendek


Gerald Celente, a Trends Research Institute alapítója, Eric Kingnek nyilatkozott az aranyról, a dollárról és a cseppet sem derűs kilátásokról.
Celente: Nyilvánosságra hozták a legfrissebb adatokat Európában és az olasz, de az egész eurózóna munkanélküliségi adatai is rekord magasságban járnak, Európa többi része pedig szorosan a nyomukban. Az Egyesült Államokban az egyéni jövedelmek zuhannak.
Egyetlen dolog tartja működésben a rendszert, ez pedig a japán, kínai, európai és amerikai központi bankok által előállított digitális pénz, amivel az értéktelen papírokat felvásárolják. Szép kis piramisjáték!
Eric King: Ahogy haladunk előre, véleményed szerint mi lesz a „következő nagy trend”?
Celente: Mindenhol a társadalmak széthullását láthatjuk. Nézzük Görögországot. Arról lehet olvasni, hogy egyre több zsoldos érkezik az országba, mert a görög katonaság nem akar harcolni a saját népével.
Az emberek az utcán alszanak. Mindenüket elvesztették. Az öngyilkosságok száma mindenkori rekordokat döntött. Látjuk, hogy milyen kétségbeesettek és elveszettek az emberek. Ezrével mennek az utcára, például Portugáliában és ezek spontán megmozdulások. Olaszországban, Beppe Grillo esetében is népi mozgalomról van szó. A (központi tervezők) pedig felkészülnek a további zavargásokra. Nemcsak Európában, hanem az Egyesült Államokban is.
Látjuk, hogy miként változtatnak a törvényeken, mint például a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) hatályon kívül helyezése esetében. A katonaság most már átveheti a rendőrség szerepét. A polgárháború utáni, 1878-as Posse Comitatus törvényről beszélünk, amikor mindenhol katonák voltak.
Tehát a katonaság visszatérhet Amerika utcáira. Mindenhol forrong a hangulat. Az emberek elszegényednek vagy mindent elveszítenek, és még egyszer mondom, az egyetlen dolog, ami összetartja a díszletet, az az olcsó pénz.
Miért nem emelkedik az arany és az ezüst árfolyama? Mert, hogy ennek kellene történnie. Mindenki tudja, hogy a játék meg van bundázva. Szerintem a Federal Reserve és a többi központi bank manipulálja az árakat, hogy mesterségesen alacsonyan tartsák a kamatokat.
Az alacsony kamatok elvileg aláásnák a dollár és más valuták értékét. Nézzük meg milyen gyenge az arany kereskedés a piacokon és milyen könnyű manipulálni az árfolyamokat! Szerintem fontos számukra, hogy alacsonytan tartsák ezeket az árfolyamokat. Ezt leginkább Európa és az Egyesült Államok teszi. Talán az emberek előbb utóbb rájönnek, hogy a gazdaság csak azért döcög még úgy ahogy, mert a rendszert pénzzel elárasztva lerontották a valutáikat.
A kínaiak is tisztában vannak vele, hogy a tulajdonukban lévő amerikai eszközök értéktelenek és valamit tenniük kell. Azzal, hogy egyre több fizikai aranyat vásárolnak, megerősítik saját valutájukat. A jüant egyre gyakrabban fogják használni a pénzvilágban. Kína alaposan benne van a játékban és minden erejükkel azon vannak, hogy a dollár elveszítse tartalékvaluta státuszát.
1971-ben, amikor Nixon megszüntette a dollár aranyfedezetét, azt mondta, John Connally akkori pénzügyminiszterrel együtt, hogy a dollár, mint tartalékvaluta értékét az amerikai gazdaság ereje biztosítja. Csakhogy 1971 nagyon más volt, mint 2013. Az az erő már nincs meg. Erő helyett van viszont 16.500 milliárd dollár deficit és további sok ezermilliárd dollár fedezet nélküli kötelezettség.
Az Egyesült Államok gazdasága elveszítette erejét és esély sincs az adósság visszafizetésére.
A teljes interjú itt meghallgatható (angol nyelven): LINK



Putyin: "Mi a helyzet Izrael nukleáris 

fegyvereivel?" 

2013. szeptember 24. - 21:55 Jövőnk.info
Vlagyimir Putyin orosz elnök meglepő felvetéssel állt elő! Feltette a nagy kérdést, hogy ha már ennyit beszélünk a Szíria birtokában lévő vegyi fegyverekről, akkor mi a helyzet Izrael nukleáris fegyvereivel?
A megfigyelőket is meglepte a Putyin elnök hivatkozása az izraeli nukleáris arzenálra, mellyel kísérletet tett a két ország tömegpusztító fegyvereinek összekapcsolására, mely általában tiltott az ilyen nemzetközi fórumokon. Az orosz elnök hangsúlyozta, hogy Szíria vegyi fegyverei ugyanolyan fenyegetést jelentenek, amilyen Izrael nukleáris fegyverarzenálja. Putyin javaslatot tett, hogy a Közel-Kelet legyen egy a nukleáris fegyverektől mentes övezet. 
Putyin beszédében kifejtette Moszkva álláspontját a szíriai válság, különösen a vegyi fegyverek kérdésében. 
Putyin továbbra is vitatja a szíriai rezsim felelősségét a vegyi fegyverek használatával kapcsolatban. Kifejtette, hogy a szakértői megállapították, hogy a kérdéses támadásban használt vegyi fegyver egy régi szovjet típus, mely nincs rendszeresítve a szíriai hadseregben. 
Mészáros Tamás - Jövőnk.info 

Indiai vezető orvosprofesszor: az oltás által 

okozott halálesetek száma tízszerese az oltás 

által esetlegesen megelőzhető 

megbetegedéseknek! 

Labant Csaba 2013, szeptember 23 Natura Hírek 
A New Delhi-i gyermekkórház főigazgatója, Prof. Dr. Jacob Puliye szerint a WHO által ajánlott pentavalens Quinvaxem vakcinának már csupán a halálos áldozatainak száma nagyjából tízszerese annak, mint ahányan megbetegedhetnek azokban a betegségekben, melyekre az oltóanyag védelmet ígér. 
Puliyel professzor alaposan kivizsgálást követően kijelentette, hogy a Bhutánban, Sri Lankán, Indiában és Vietnamban történt, gyermekeket érintő halálesetek oka egyértelműen az oltás. Az Indian Journal of Medical Ethics vezércikkében írja, hogy néhány hónapja a vietnami egészségügyi minisztérium felfüggesztette ennek az oltásnak a használatát, miután az oltás 12 halálesetet, és 9 további esetben pedig igen súlyos oltási szövődményt okozott. Az elhunyt gyermekek az oltás beadása előtt egészségesek voltak, nem sokkal a vakcinázást követően azonban súlyos légzési nehézségeik támadtak. A WHO szerint a haláleseteknek semmi köze az oltáshoz, s ezt azzal próbálták "indokolni", hogy korábban nem bizonyította senki a vakcina halálpotenciálját. Azonban nem tudtak megnevezni semmi más halálokot egyik esetben sem - Puliyel professzor pedig egyértelműen tévesnek és félrevezetőnek minősítette a WHO állásfoglalását. 
Súlyos szövődményeket jelentettek más gyártótól származó, de lényegében ugyanilyen összetételű oltásokkal kapcsolatban is. Bhutánban, Sri Lankán és Pakisztánban is felfüggesztették az oltásokat a "megmagyarázhatatlan" halálesetek miatt. 
Bhutánban négy haláleset után leállították az oltásokat, de a WHO rávette őket a vakcinázás folytatására. Az oltás újbóli bevezetése további négy halálesettel járt, ezért Bhutan végleg betiltotta a DPT-HepB-Hib oltást. Sri Lankán szintén halálesetek miatt döntöttek az oltás felfüggesztése mellett. A WHO szerint ezek a halálesetek sincsenek összefüggésben az oltásokkal, de nem tudtak megjelölni ott sem más halálokot. 
Pakisztánban, ahol egy addig teljesen egészséges gyermek az oltás beadása után fél órával halt meg, két másik pedig 12 és 14 óra múlva, ugyanezt a felelőtlen mellébeszélést produkálta a világszervezet. 
A cikk megjelenéséig Indiában 21 gyermek halt meg ezen oltás következtében. Puliyel professzor szerint vitathatatlan az összefüggés, ráadásul minden esetben magas láz, vígasztalan sírás, s olykor görcsrohamok kísérték a halálhoz vezető rosszullétet. 
Dr. Puliyel egyébként megkérdőjelezte a Hib vakcina létjogosultságát, hangsúlyozva a betegség nagyon ritka előfordulását. Számításai szerint 25 millió csecsemő beoltásával legjobb esetben is 350 gyermeket védene csak meg a Hib okozta agyhártya-, vagy tüdőgyulladástól, miközben a jelenlegi tendencia szerint 3125 gyerek fog belehalni az oltási szövődményekbe.
 
Prof. Dr. Jacob Puliye
Cikkében Puliyel professzor arra figyelmeztet, hogy Bhután és Vietnam határozott reakciója után, India is fel kell lépjen gyermekei életének védelmében. "Ezeknek a haláleseteknek az elbagatellizálása, és a kijelentés, hogy véletlenszerű egybeesésekről lehet szó csupán, nem más, mint az igazság elkendőzése." 
Magyarországon nem ugyanezt a pentavalens vakcinát, hanem egy hasonlót döfnek bele kötelezően a csecsemőkbe 2, 3, 4 és 18 hónapos korban, tehát összesen négy alkalommal, rögtön a gyermek első másfél évében (az egyéb más vakcinák mellett!)... 
Hazánkban is sok a súlyos oltási szövődmény, és bizony halálesetek is előfordulnak. Azonban az egészségügyi hatóságok minden esetben kapásból rávágják, hogy az oltások biztosan nem ludasak semmiben. Magyarország olyan különleges hely, ahol enyhe bőrpíron és hőemelkedésen kívül semmiféle mellékhatást nem ismernek el. Ugyanazok az oltóanyagok, melyek okozta károsodásokért más országokban komoly kártérítéseket fizetnek ki, idehaza állítólag soha semmi kárt nem okoztak... sőt, idehaza még a gyártók által elismert mellékhatások sem léteznek - az ÁNTSZ szerint... Ugyanakkor gyermekek tömegei nyomorodnak meg egy életre, tömegesen válnak cukorbeteggé "ismeretlen okból" (jellemzően a 15. hónapban kötelezően beadott MMR, és a 18. hónapban előírt DTP IPV Hib vakcinák beadása után...). 
A leukémiás, daganatos gyermekek oltási könyvét megvizsgálva pedig kiderülne, hogy legtöbbjük a kötelezők mellett az ajánlott oltásokat is elszenvedte - és sok esetben a gyermekorvos tájékoztatás, és kérdés nélkül adja be ezeket is, a rendőrség szerint pedig ez nem minősül bűncselekménynek, noha egyértelműen az! 
Az egészségügyi hatóságok pedig kajánul széttárják karjukat, ők nem tudják mi okozza az autizmust, fogalmuk sincs mi állhat az oltások után tömegesen jelentkező autoimmun betegségek hátterében, de azt konokul hajtogatják, hogy az oltás biztosan nem. S ami a legtragikusabb az egészben, nemhogy nem ismerik el az oltási szövődményeket, de még csak felmentést sem adnak a további oltások alól, a tönkreoltott gyermekeket a legkisebb szívfájdalom nélkül ítélik kínhalálra további méreginjekciók elrendelésével. 
Sőt, a daganatos gyermekek esetében is gyermekük elvételével fenyegetik meg azokat a szülőket, akik a jóljövedelmező kemo"terápia" helyett valami alternatív gyógymóddal szeretnék helyrehozni félholtra oltott gyermeküket. De még ez sem elég e lelketlen janicsároknak: a kemó után - már ha túlélte a gyermek - újraoltják az összes előzőleg már elszenvedett oltással, sőt, van, hogy a területi tisztifőorvos még a nem kötelezőket is kötelezően előírja a már teljesen tönkretett csemetének, hisz aztán úgyis könnyedén a rákra lehet fogni minden további rosszabbodást... 
Az anyagilag, és érzelmileg tönkretett családok pedig hiába fordulnak bírósághoz, hogy a taláros testület helyezze hatályon kívül az oltásra kötelező tisztifőorvosi határozatot, a bíróság számára a szakmai vélemény akkor is szentírás, ha az nyilvánvalóan és egyértelműen szakmaiatlan. A hatósággal szembemenve pedig nem mer szakember szakvéleményt adni, mert az ilyennel próbálkozókat a hatóság példát statuálva eddig mindig kicsinálta - elég pl. dr. xy esetére gondolni, aki két, saját tulajdonú praxisát veszítette el - hatósági önkény révén - miután felemelte a szavát a higanytartalmú vakcinák ellen... Vagy dr. yz háziorvos, aki lelkiismereti okból nem hajlandó oltásokat beadni, mivel ellenkezik a szakmai meggyőződésével, s ezért az orvosi kamara alaposan meghurcolta, sőt, még a gyermekét is megkísérelték elvenni tőle... 
S bár titokban ma már egyre több magyar orvos is oltáskritikussá vált, azonban nem várhatunk arra, hogy az indiai példán felbuzdulva egyre többen felálljanak, amíg ilyen vérfasiszta a hatósági hozzáállás... A változást nekünk, szülőknek kell kikényszerítenünk - szervezettséggel, tájékozottsággal, gyermekeink egészsége-élete iránti feltétlen, odaadó elkötelezettséggel. 
Az oltóanyagok nem rendelkeznek a legminimálisabban elvárható biztonsági vizsgálatokkal sem, nincs rájuk semmiféle garancia. Az állami kártérítési kötelezettséget előíró törvénynek a gyakorlatban lehetetlen érvényt szerezni, hasonlóan, mint az egészségügyi okból kérhető mentességnek. A döntés hatalma két olyan szakember kezében összpontosul, akik elvakult módon rajongói a vakcinaipari termékeknek, s a legnyilvánvalóbb összefüggéseket is szemrebbenés nélkül tagadják. S megtehetik, amíg nincs erős civil kontroll... Ezért kell összefognunk, szervezettséggel, s a nyilvánosság erejével kikényszerítenünk a változást. 
Labant Csaba, 2013. szeptember 21. 
Kapcsolódó: 
   HPV OLTÁS: Csoda vagy fenyegetés? 
   Az oltás biológiai fegyver, vagy az orvostudomány áldása? 
   Népirtás megtervezve 
   Bill Gates elszólása: Védőoltásokkal a túlnépesedés ellen 
   40 bénulásos eset egyetlen afrikai faluban a Bill Gates támogatta agyhártyagyulladás kampány során 
   Ránk rohad? Ingyen sem kell a H1N1-oltás 
   Oltáskritikusok Kritikusainak Szövetsége 
   Szeptemberben diktálják az iskolásokba a Hepatitis méreginjekciót - lehet nemet is mondani! 

"A táskában egymillió német 

márka 

volt" - megszólal Clodo, a 

bombagyáros 

2013. szeptember 25., szerda, 17:35 
HVG

Nem egyszer, hanem háromszor ült le tárgyalni Pintér Sándor jelenlegi belügyminiszter Dietmar Clodóval a kilencvenes évek második felében - állítja az egykori "bombagyáros" a HVG legfrissebb számában megjelenő interjúban. 
A jelenleg moszkvai központú biztonsági cégét irányító Clodo németországi otthonában adott interjút a HVG-nek, amelyből egyebek mellett az is kiderül, miért nem tartja sportszerűnek Pintérék akkori üzleti ajánlatát, s miért gondolja, hogy a megbeszélések idején magánvállalkozóként szereplő volt rendőr-főkapitánynak, későbbi miniszternek nem voltak kétségei, kicsoda Dietmar Clodo. 
Beszél kalandos múltjáról: a keletnémet Stazihoz, az afgán mudzsahedinekhez fűződő kapcsolatáról és arról is, kinek kellett átadnia Budapesten a Szemjon Mogiljevics németmárka-milliójával kitömött aktatáskát. 
Az összeállítást az e heti HVG Dosszié rovatában olvashatják. 
Kapcsolódó: 
   85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve - hogy kihaljanak a tanuk és elhaljanak az elkövetők! 
   Pintér Sándor diplomatatáskában veszi át a milliókat 
   Pintér régi bizalmasát küldi az olajos maffiózók nyomába 
   In memoriam Pallag László - Gyilkos O L A J Ü G Y E K ! 
   Olstein Orsós Orbán viktor és Olajbűnöző Pintér ütőképes rendőrsége 
   No szmoking!? A Pintér-maffia újboli helyzetbehozása? Mi van a "FideSS-cigitörvény" mögött? Olaj, cigaretta, Pintér, Boross, Orbán, Sepsi, Kastyák, Zuschlag 
   Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona 
   Dokumentumok: Fideszes államtitkárt, MSZP-s főtanácsadót fizet Vona 

Az Orbán-kormány igazi arca: Likvidálják a Kishantosi Ökológiai Mintagazdaságot 


Kishantoson 15 munkahely szűnik meg, a munkatársak utcára kerülnek. A világszínvonalú gépek fölöslegessé válnak, miközben a nyertesek között vannak olyanok, akik egyáltalán nem rendelkeznek az elnyert föld megműveléséhez szükséges eszközökkel. Az ökológiai gazdálkodáshoz szükséges szaktudás pedig egyiküknek sincs birtokában. 

Az NFA döntése alapján november 1-től a Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság elveszíti 21 éve bio módon művelt földjeit, vagyis megszűnik. A döntést a Kormány a céget lejárató, valótlan állításokkal próbálta igazolni a közvélemény előtt, ezért a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ jó hírnevének megsértése miatt bírósághoz fordult. 

Terrorállam épül Magyarországon. Ma még csak Kishantost likvidálják, holnap Téged! 
Küld tovább, vagy ne sírj, ha rád kerül a sor! 

Áldás! 
Géczy Gábor
MAG közösség
 

Szegénység, adósság, verseny és szabadság 

(Kerekasztal-beszélgetések világunkról)
2013. szeptember 27. péntek
Budapesti Corvinus Egyetem
 
1093 Budapest, Fővám tér 8 
(Főépület, II. emelet 2001-es terem, kilátással a Dunára) 
A rendezvények nyilvánosak és ingyenesek, szeretettel várunk minden érdeklidit. 
Bővebb információk kattintás és a helyszín kiválasztása után nyerhetők az 
alábbi címről: 
http://www.kutatokejszakaja.hu/2013/esemenynaptar/index.php?menu_id=4&hely=134 
Szervező és moderátor: Szalay Zsuzsanna Eszter 
A beszélgetés időpontja és címe: Vendégek 
14:00-16:30 
A szegénységről 
Hegedős Zsuzsa, Makkos Albert, Tóth János, Vass Csaba 
16:45-19:15 
Az adósságról 
Damm Andrea, Doubravszky György, Lóránt Károly, Szegi Szilvia, Varga István 
19.30-22:00 
A versenyről és a gazdasági szabadságról 
Bolberitz Pál, Loppert Csaba, Kiss Endre, Vass Csaba 

Király B. Izabella 


Mi lesz veled, magyar? 


2014-ben választások lesznek Magyarországon. Sokan keresik a megoldást, mit kellene, mit lehetne tenni a magyar érdekek érvényesítéséért. Én is keresem. 
(A magyar érdek megfogalmazása a Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont 52. - 53. - 54. pontja szerint: "Magyar érdek, a nemzeti egység megteremtése a közös célok megvalósítása érdekében. Közös nemzeti cél: A szabad Magyarország. A kárpátmedencei magyarság területi, gazdasági, politikai pozícióinak, valamint önellátó- és önvédelmi képességének a helyreállítása, fajta- és kulturális sajátosságainak a megőrzése, védelme. A magyar érdekek érvényesülését gátló akadályok békés, türelmes, de elszánt és tántoríthatatlan felszámolása minden magyar szent vállalása, feladata és küldetése.") 
1990-ben Magyarországon, a magyar nemzeti érdekek ellen való kívülről és felülről vezényelt rendszerváltás történt. 
Rendszerváltás volt, ugyanis a társadalmi rendszer lényege a politikai viszonyok, a tulajdon- és elosztási viszonyok alapvetően megváltoztak. Akik a rendszerváltozást előkészítették és levezényelték, tudták, mit akarnak. Azt akarták elérni, ami Magyarországon mára megvalósult: Nincs ország, haza, nemzet! Ami van, ami annak látszik, csak illúzió. Mindez nem véletlen és nem hozzá-nemértés következménye, hanem egy előre megtervezett, tudatosan, fondorlatosan, erőszakosan végrehajtott összeesküvés végeredménye. Mert már a végénél tartunk. 
A rendszerváltó, a háromszögletű kerekasztal mellett egyezkedő kiválasztottak elmondhatnák, - ha akarnák - mi is történt valójában 1982, 1987-88, 1989-90-ben. Ha nem mondják, mert titkosították 90 évre, akkor próbáljunk józanésszel visszakövetkeztetni. 
A Valutaalap alapokmányának kihirdetésétől (1982/6 törvényerejű rendelet) új típusú nemzetközi befolyás (konkrét parancsokkal, elvárásokkal, zsarolásokkal) jelent meg nálunk is. Az új liberális-kapitalista ideológia és gyakorlat megjelenése nagyon jól jött az akkor uralkodó kiváltságosoknak. Kielégíthetetlen vágyaiknak ugyanis már gátat szabtak, így terhessé váltak a kommunista hittételek. Örömmel váltották hát a vörös leptet kékre! "A leplek színe időnként változik, de a szellem alatta a régi!" Egyszerűen magántulajdonukká tették az addig egységes állami tulajdont. (Spontán privatizáció, előprivatizáció, privatizáció, ma államosítás-magánosítás trükk...). Átrendezték függőségi viszonyainkat. Most a NATO, az EU, és az IMF utolsó csatlósai vagyunk. Privilégiumként megszerzett szaktudásukat - közhatalmi helyzetükben is - saját céljaik érdekében, kifejezetten a magyar nép kirablására, átverésére, félrevezetésére használták, használják. Nemzeti jelszavak harsogásával folyik a magyarság teljes felszámolása. 
A rendszerváltó kiválasztottak bármilyen korszerűsített alakban, új néven, új jelszóval jelennek is meg, nem kaphatnak (nem kaphatnának) bizalmat! Sajnos, csak ők a választék! Ugyanazon idegen kotlós alól keltek, és a napnál világosabb: idegen érdekeket szolgálnak. Elképesztő vagyoni gyarapodásuk (lehetősége, ténye) lényegében júdáspénz. Rendkívül tehetséges strómanok. Szinte hihetetlen hatalmuk forrása nem a népakarat. A kétharmad is csak szemfényvesztés. Az egész pártrendszer annyira komolytalan, hogy már tényleg komikus. Tulajdonképpen kivétel nélkül mind "média-pártok", azaz tagságuk nincs. A hívek halmaza kenőpénz mértékétől függően folyton változik. A médiumokban való szerepeltetésük, reklámozásuk során, sötét szerkesztőségi (és egyéb) páholyok mélyén kialakított arculattal jelennek meg a nagyérdemű előtt, és fognak fogyasztókat a választások idejére. 
Mint már annyiszor, ma is sokan sürgetik a magyar összefogást. És mégis, milyen alapokon fogjunk össze? Az 1994-es választások előtt több nagy nemzeti-összefogás kísérletnek voltam résztvevője. A legfontosabb volt a MET (Magyar Egyeztető Testület), melynek elnökségi tagja voltam, s amelyben hazai szervezetek mellett az elcsatolt területek és a messzi nemzeti emigráció több fontos szervezete részt vett. Bukásának ugyanazok voltak az okai, mint az összes többinek: Az idealisztikus helyzetértékelés, jóhiszeműség, beépülés, és teljes eszköztelenség! 
A Magyar Érdek Pártja nevében négy alapkérdést tettünk fel. Lássunk tisztán, milyen alapon fogunk össze! Úgy gondoltuk, hogy az összefogásnak alapja az alábbi négy kérdésre adott megfelelő válaszok. Kétségtelen, hogy a mai, rendkívül bonyolult, információs világunkban nem lehet egyszerű igennel, vagy nemmel válaszolni a nagy kérdésekre, de határozott véleményt, elképzeléseket, terveket kötelező megfogalmazni: Trianon, NATO, Európai Unió, adósságszolgálat! Ezek a kérdések mit sem veszítettek időszerűségükből, viszont még két kérdés ide kívánkozik. Tisztában kell lenni a zsidósághoz és a cigánysághoz való viszonyunkkal, - mondhatnánk a zsidókérdés és a cigánykérdés a magyarság számára létkérdés lett. 
Súlyos, nehéz kérdések ezek, de az alábbi kérdések sem egyszerűek 
Tisztában vagyunk-e Magyarország lakóinak, a "szavazópolgároknak" valós nemzetiségi-etnikai összetételével, a létszámarányokkal? Érdekviszonyaival? Tudati, lelki állapotával? Politikai tájékozottságával, elkötelezettségével? Ismerjük-e a valós nemzetközi helyzetet? Van-e esélyeegy új formációnak megbuktatni ezt a 24 éve tobzódó, egyértelműen idegen zsoldban álló jobbos-balos-zavaros, képmutató, hipokrita tolvajnyelven szemérmetlenül hazudozó politikai vezetést? Van-e alkalmas szervezet, személy, aki mellé, mögé fel lehetne sorakozni? Aki elég bátor, hiteles? Van-e értelme egyáltalán részt venni a politikai közéletben ilyen körülmények között? 
Ne legyintsünk lemondóan! Végig kell gondolni teendőinket, lehetőségeinket, kilátásainkat! A Magyar Érdek Pártja (megszűnt 2003-ban, az iraki háború elsodorta) álláspontját javasolom tárgyalási alapnak a szövetkezni kívánóknak. 
Trianon, NATO, Európai Unió, adósságszolgálat, zsidókérdés, cigánykérdés

Trianon
 
A Trianon-i diktátum (1920) kifejezetten Magyarország megsemmisítésére irányult. Ha nem így lett volna, akkor az 1980-as évek végén, kilencvenes évek elején lett volna lehetőség a kárpátmedencei történelmi Magyarország békés helyreállítására. Akkor, amikor a Szovjetuniót, Jugoszláviát, Csehszlovákiát lényegében háború nélkül - nagyhatalmi döntéssel - szétszedték, a két Németországot egyesítették, az Antall József vezette hazaáruló magyar kormány (és parlament) elkezdte megkötögetni a trianoni döntést véglegesítő kétoldalú alapszerződéseket. (A dél-szláv háború valódi oka külön elemzést igényel.) Jellemző, hogy Kucsma, akkori ukrán elnök lepődött meg legjobban, hogy nekünk, magyaroknak nem kellett Kárpátalja! Nagy a valószínűsége, hogy gyors bukásában naivitása is közrejátszott, nyilván nem volt beavatott. Megbízható források szerint Csehszlovákia felbomlása után a Felvidéken üresen álltak a szlovák laktanyák. Puskalövés nélkül lehetett volna visszaszerezni Felső-Magyarországot. Antall Jóska a téma felvetését is megtiltotta azoknak, akik egyáltalán tudtak ezekről az információkról, bizalmas fax-üzenetekről. Hej! Antall Jóska! Antall Jóska! Ezekről a nemzetközi jogot is sértő, kifejezetten magyarellenes alapszerződésekről, azóta sem esik szó! Balladure, akkori francia miniszterelnök még azt mondta: Közép-Európa problémái Trianonban gyökereznek! Azután 1994 júniusában, Párizsban stabilitási konferenciát rendeztek. Ott úgy döntöttek, hogy az EU-hoz és a NATO-hoz való csatlakozás feltétele a "hátsó szándék nélküli jószomszédi kapcsolatok", melyeket alapszerződések aláírásával kell bizonyítanunk! Ha valóban menni akartunk volna a NATO-ba és az EU-ba, akkor legmagasabb szinten valósult meg a zsarolás bűncselekménye! De, hát ki akart menni? A rendszerváltó kampányban nem erről volt szó! Ezzel lényegében később sem igazán szembesült a magyar közvélemény. Csak úgy megtörténtek az események! A nagyhatalmak leplezni szándékozott kifejezetten magyarellenes nagy igyekezete arra irányult, hogy az 1990-es szabad választásokon felhatalmazott demokratikus és nemzeti parlamentek, mintegy népakaratként szavazzák meg az alapszerződéseket. Napjainkban a Trianon-kérdéssel foglalkozó szakértők - különösen 2010-ben a "nemzeti összefogás napja" törvénybe iktatásának indoklásaként - sorra jelentették meg "tényfeltáró", "igazmondó" tanulmányaikat. Óriási adathalmazzal takart maszatolás, maszlagolás, ködösítés! S aztán az össznemzeti dagonyázás! A magyar múlt, a "körültáj" gyűlések történelmi helyszíne Bálványosvár és Tusnádfürdő -tusványosítása! A posványosi szabadegyetem! Eljátszani, hogy már nincs is érvényben Trianon! Lélekben egy a magyar nemzet, ha van országa, ha nincs! No persze, Antall Jóska is azt mondta: "Lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke vagyok!", és eladta Kárpátalját! Vakulj magyar! 
Milyen esélye van a magyarságnak igazságszolgáltatásra. elbitorolt országát és a becsületét visszaszerezni? A Kárpátmedencét békés úton újraegyesíteni? 
A rendszerváltó pártokkal semmi! De nem mondhatunk le róla! Az idő és a természet nekünk dolgozik. A világ szükséges és egészséges újrafelosztásának feltétele, a mai embertelen világrend összeomlása. El kell tűnnie a nemzetközi politika porondjáról azoknak a nagyhatalmaknak, és nemzetközi szervezeteknek, melyek a világ és az emberiség mai tragikus állapotáért felelősek! (Ha kirobbantják a III. világháborút, könnyen megtörténhet, hogy önmaguk sírját ássák meg!) "A világ újrafelosztása történelmi birtokperek során a természeti adottságok, az ősi birtokjog, az életszerűség, az önelvűség és önérdek figyelembevételével olyan nemzetközi konferenciákon rendeztessenek, ahol a magyarokat magyarok, palesztinokat palesztinok, indiánokat indiánok... stb. képviselnek. A világ újrafelosztásának, újrarendezésének alapja nem lehet más, mint az adott terület természeti-földrajzi adottságainak a figyelembe vételével az adott terület lakóinak eltartásához szükséges élettér biztosítása. Ősi birtokjog történelmi alapokon! Életszerűség: azaz a mára kialakult állapotok figyelembe vétele! Önelvűség-önérdek (minden nép önérvényesítő akarata) kölcsönös tiszteletben tartása.". (1996. 06. 22. Visegrád-Mogyoróhegyi 108. pont) 
A Kárpátmedence tökéletes természeti, földrajzi egység. A rajta élő népek önellátására alkalmas régió. A jelenlegi pénzrendszer és az Európai Unió összeomlása esetén készen kell állnunk, és nem engedni, hogy a Kárpátmedence idegen zászló alatt egyesüljön! Csak a vak nem látja, hogy Magyarország gyarmatosítóinak nem a csonka Magyarország kell, hanem az egész! Jó lenne, ha ezt észrevennék a kisantant népei is! Ne ringassák magukat abban a hiú reményben a románok, vagy a szlovákok, hogy velük könyörületes lenne az új földesúr! 
A magyarság birodalomalkotó képessége ősi, igazságos jogrendjében rejlik. Nem más népek kiirtása, elnyomása, kirablása, hanem a közjó, együttműködés! Csak ebben a szellemben szervezett állam lehet minden benne élő nép közös otthona. Egy ilyen országban nem terelik el a saját folyójukat, nem nyitnak ciános aranybányát, nem irtják ki az őserdőket, nem hoznak ostoba nyelvtörvényeket, nem engedik saját nyakukba az árvizet... stb. Rá kell döbbennie végre a térségben élő nem magyar tudatú népeknek is, hogy soha nem voltunk és nem vagyunk az ellenségük, viszont vannak közös ellenségeink! A felvilágosító propaganda tevékenységben rendelkezésünkre álló új technikákat kihasználva hirdessük: A Kárpátmedence gazdasági egységének, önellátó képességének és függetlenségének a helyreállítása minden érintett nép közös érdeke. Másként nem lehet szembeszállni az imperialista, rabló-kapitalista gazdasági és pénztőke erőfölényével, gátlástalanságával, terrorjával. Mondjuk, csak mondjuk a magunkét! Bízzunk abban, hogy a magyarázatokat keresők, ezekben találják meg a válaszokat! Volt idő, épp 1920, amikor a nagyhatalmak nem merték megkockáztatni a népszavazást az elcsatolt területeken, mert nem voltak biztosak abban, hogy a népek - etnikai hovatartozásuktól függetlenül Magyarország ellen szavaznának. Lásd Sopron, a leghűségesebb város példáját. És voltak még Franczia Kiss Mihályok! A népek általában bölcsebbek, mint ahogyan azt a politikusok szeretnék. 
Napjainkban már láthatók azok a nagyhatalmak, amelyek levezényelhetik majd a fentebb írt programot. Ha pontosan tudjuk, ki az ellenségünk, akkor keressük meg azokat, akiknek ugyancsak a mi ellenségünk az ellensége. Az ellenségem ellensége... a barátom! Valószínű, hogy revízió alá kell venni a korábbi rendszerekben (és ma is!) sulykolt magyar köz-felfogást, dogmákat például Kínával, Oroszországgal, vagy általában az iszlámmal kapcsolatban. Kína! "Kína útjában van a One World messianizmusnak, mert Kínát az "Úr választott népe" sem bibliával, sem pénzével meghódítani nem volt képes." (Dr. Vágó Pál) Kína nem felejti el az ópiumháborút, a boxer-lázadás leverését, és Trianont sem! (Santung tartományt az 1919-es párizsi béketárgyalásokon igazságtalanul Japánnak ítélték! Az egész Kínára kiterjedő 1919. május 4-én kirobban tömegtüntetés hatására, hosszú tárgyalások után 1922-ben a Kína visszaszerezte Santungot.) Tehát Kína is sértettje volt Trianonnak! Ez már lehetne tárgyalási alap. Természetesen nem felejtjük el ujgur testvéreinket! Kína kereskedelmi, gazdasági nyomulása nem a "sárga veszedelem". Ez az önelvűség, az önérdek természetes érvényesítésének akarata és képessége. Nem az ő bűnük, hogy tönkrement a magyar gazdaság, hanem az IMF-zsoldban álló hazai politikai, gazdasági, pénzügyi vezetőké, akikben nem volt meg, és ma sincs meg a szándék a magyar önérdek, és önelvűség érvényesítésére. Ebben a kifejezetten Kína-ellenes közhangulatban talán megéri legalább végiggondolni a kínai-magyar viszonyt, legalább eljátszani a gondolattal, hogy talán más alapokra is lehetne helyezni a kapcsolatunkat! Nem csak házalni Kínában az államkötvényeinkkel! Biztos vagyok benne, hogy Kínával is köthetők, - mégpedig valódi partnerség alapján -, kölcsönösen előnyös kétoldalú szerződések. 
Kolozsvári Grandpierre Endre "Tízezer évi küzdelem hazánk megmaradásáért", "A trianoni világösszeesküvés", "Miért söpri el a történelem a trianonokat?" című könyveiben kifejtette:"Jelenlegi ismereteink szerint, történelmünk elmúlt tízezer éve során tizenkétszer vesztettük el a hazánkat. (...) immár tizenkét alkalommal visszaszereztük, visszavívtuk. (...) Akik 1920-ban Trianonban határozatokat hoztak nem voltak tudatában a történelem feltartóztathatatlan mélyáramainak, a történelmi folyamatokban évszázados léptékben érvényesülő rendtartó, a mesterségesen létrehozott torzulásokat helyreigazító elemi erőknek. A trianoni határozatok történelmi bűncselekmény jellege önmagában bizonyítja, hogy előbb-utóbb elsöpri azokat a történelem." 
NATO 
895-ben Kurszán vezér még azt jelentette Árpád fejedelemnek, hogy "216 ezer edzett lovas vitéz várja a parancsot." Vissza is szerezték az országot! Trianon 30 ezer katonát engedélyezett nekünk harckocsik, repülők, nehézágyúk nélkül. 2013-ban már nincs önálló magyar hadsereg. A Fidesz az első ciklusban (1990-94) mindent elkövetett a kötelező katonai szolgálat eltörléséért, és - Horn Gyulával együtt - élharcosa volt a NATO-ba való belépésnek. (1997. november 16-án volt NATO népszavazás. Megjelent 49,24%, a szavazásra jogosultak 41,4% szavazott igennel. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy a nép sem menthető fel minden felelősség alól.) Ma a hazai honvédséglétszáma, az adminisztratív dolgozókat, polgári vezetőket, tisztikart, legénységet beleértve 29.700 fő. Érdekes szám. Feltűnő, hogy a költségvetési vitától eltekintve a NATO-ról, illetve a magyar honvédelemről alig esik szó. Nem témája a "közbeszédnek". Ezen nem csodálkozhatunk. A jelenlegi, néhány, embernek nem nevezhető eszement gonosz számára a világuralmat biztosítani hivatott haditechnika és egyéb csúcstechnológia mellett semmi jelentősége már a NATO-nak. A világ különböző pontjain kialakított helyi konfliktusok (etnikai összetűzések és éhséglázadások) "kezelésére" bevetett NATO-tag alvállalkozóknak semmi köze a saját nemzeti érdekeikhez, így a mi esetünkben a magyar érdekekhez sem. Drónok, chemtrail gépek, HAARP-programok, műholdakról irányítható kütyük, a nano-, a bio-, és az információs technológiák világában a NATO-nak már csak a legalsó szintű diverziós propagandában van jelentősége. Magyarország mai szövetségi helyzetében az önrendelkezés, önellátás, önigazgatás, önvédelem tiltott téma. Pedig ez a jövő útja! Oliver Cromwell híres mondatát, azaz "Bízzál istenben és tartsd szárazon a puskaport!", magyarosítsuk! Minden magyar kötelessége: Bízzál magadban, és tartsd szárazon a puskaport! És el ne felejtsük! Nem az a programunk, hogy merjünk kicsik lenni! Legyünk tisztában a Kárpátmedence óriási stratégiai jelentőségével! 
Európai Unió 
"Egy állam attól állam, hogy önálló felségterülete van, fajtájában, nyelvében, erkölcsében, politikai céljaiban egységes nép, azaz nemzet kezében van az állami főhatalom. A társadalom, a nép saját érdekeinek az érvényesítése, védelme érdekében (közös munkák, önvédelem megszervezése) létrehozta és fenntartja a maga központi gazdasági, igazgatási, önvédelmi irányító szervezetét, az államot. Az állami szuverenitás az jelenti, hogy bármely idegen hatalom érvényesülése kizárt. A magyar állam, azaz a magyar nemzet felségjogainak megsértésére, annak részbeni, vagy teljes átruházására - nemzetközi szervezetekre vagy magánszemélyek csoportjaira, bármilyen jellegű katonai-politikai-pénzügyi hatalomra -, sem országgyűlés, sem népszavazás történetileg nincs felhatalmazva. A magyar államot, az országot, a Nemzetet nem számolhatja fel sem a mindenkori országgyűlés, sem az adott időszak szavazópolgárai. (Lásd: KGST, Varsói Szerződés, NATO, Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap, Világbank.)" (VM 108 pont) 
Azok, akik bevitték az országot az EU-ba és a NATO-ba, a hatályos Btk. 144. § alapján is hazaárulók. Hogyan, milyen aljas manipuláció következményeként kerültünk az EU-ba? Mire szétnézhettünk volna, már benn is voltunk! A legkeményebb EU-s propaganda Fidesz első ciklusában folyt. (1998-2002) Sokan érezték, sokan tudták, hogy számunkra kedvező csatlakozási feltétel nem létezik, mégis benne vagyunk! Érdemes emlékeztetni a 2003. április 12-i uniós népszavazásra. Megjelent 45,62%, és a szavazásra jogosultak 38%-a szavazott igennel. El kell ismerni, szomorú számok ezek. Nem véletlen, hogy síri csöndben múlt el az uniós népszavazás 10. évfordulója. (2013. április 12.) Senki nem készített mérleget, nem történt felelősségre vonás! 
Mit adott nekünk Európa az elmúlt ezerszáz évben? Erőszakos keresztény hitre térítést, keresztes háborúkat, sorozatos cserbenhagyást, déli harangszót, Fuggereket, Szerencsés Imrét, Habsburgokat, két világháborút, Trianont, bolsevizmust, liberalizmust, adósrabszolgaságot, nyitott társadalmat nemzetközi maffiákkal, kábítószerrel, menekültekkel! Mit adott az EU, mióta benne vagyunk? Addig segített bennünket elmebeteg irányelveivel, előírásaival, amíg teljesen tönkrement az ország! Azt hiszem, kevés embernek vannak már illúziói! Ha az EU-ra szavazott, legalább lelkiismeret-furdalása legyen! 
(A népszavazás intézményével való visszaélés a négy igenes népszavazással kezdődött! Amikor mindenki Koncz Zsuzsája, az eszdéeszes propagandista búgta a fülünkbe reggeltől reggelig: igen, igen...! A jól végzett munka után most Németországban él, visszavonultan. Azóta se kérdezte meg senki - kivéve egy titkosított alkotmányügyi bizottsági ülést 1992-ben -, hogy a törvénynek megfelelően végrehajtották-e a népszavazás követeléseit. (Természetesen eszük ágában sem volt végrehajtani.) A többség akaratát érvényesíteni hivatott demokráciában a szavazásra jogosultak 25%-ának a szavazatával el lehet adni az országot. Egyharmadának a szavazatával kétharmados parlamenti többséget lehet szerezni.) 
Mi mondhatjuk, hogy a törvénysértés jogot nem alapíthat, s, hogy az egész rendszer "illegitim"! A törvénysértő, illegitim rendszer mégis működik, immár 25 éve. (Plusz a korábbi évtizedek rendszere.) 
Hogyan szabadulhatunk meg az EU-tól? Az EU sorsa nem rajtunk múlik. Összeomlása elkerülhetetlen. Az összeomlást azok az országok, népek vészelik át könnyebben, amelyek még rendelkeznek saját valutával, saját kezükben tudják tartani, helyesebben készek azonnal saját kezükbe venni a termőföldet, a vízcsapokat, gázcsapokat, villanykapcsolót, s amelyek szépen, lassan felkészülnek az önellátó képesség helyreállítására, a kölcsönösen előnyös kétoldalú (kül)gazdasági kapcsolatok kiépítésére! A helyi társadalmak és helyi vezetők felelőssége rendkívüli, mert ők vannak ott a konkrét helyszíneken. Mozdulni kell! Azonnal! 
Adósságszolgálat 
A legnagyobb, gyalázatos manipuláció az ország és az lakosság megállás nélküli, tudatos eladósítása körül folyik. Nincs más kiút a csapdából: A külföldi államadósság fizetésének felmondása és az 1982/6-os törvényerejű rendelet (A valutaalap alapokmányának a kihirdetéséről) hatályon kívül helyezése. Ezek állami függetlenségünk helyreállításának az első feltételei. (Aztán kilépni az EU-ból és a NATO-ból.) A jelenlegi hatalom égbekiáltó bűne, hogy kétharmados többségével simán megtehetné ezeket e lépéseket. Költői a kérdés: Vajon miért nem teszi meg? 
"Az államadósság összetevői: a politikusok, főhivatalnokok, médiaguruk kenőpénze, a választópolgárok alkalmi megvesztegetésére szánt juttatások, indokolatlan, igazságtalan állami kifizetések (végkielégítések, tanácsadói pénzek, felesleges nagy-beruházások, zsidó kárpótlás, érdemtelen, élősködő tömegek segélyezése, stb.), az exportbevétel haza nem hozatala, átutalások nem létező importért, magasabb import, vagy alacsonyabb exportárak megadása. (...) A nemzeti közgazdászoknak sem azt kellene állítani, hogy a megoldás a "globál-gazdi" jobb útra térítése! Az adósságmegtagadás e keszon-betegség egyetlen ellenszere!" (Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont, 1996. 06. 22.) 
Adósságfizetés megtagadása esetén várható zsarolás, bojkottok, humanitárius bombák kivédésére kellenek a tartalékok, a kölcsönösen előnyös kétoldalú kereskedelmi kapcsolatok, az önellátó képesség helyreállítása (a luxusigények kielégítése nem feladata a nemzetgazdaságnak!), a hasonló sorsra jutott országok összefogása, jószomszédi viszony, árucsere kereskedelem. 
Az IMF és a Nemzetközi Valuta Alap alig több mint fél évszázad alatt az egész világgazdaságot tönkre tette. Ahová ügynökei betették a lábukat, ott a pusztulás megállíthatatlan. Ők határozzák meg a bekebelezett ország népének minden létfeltételét, csak éppen semmihez sem értenek. Ha a pusztításon kívül értenének valamihez, akkor tanácsaik, utasításaik nyomán virágzó, boldog életnek kellene lennie a Földön. Gondolom, ezt senki se bánná! Ám nem így van. Egyre több országban ismerik fel ennek a pénz- és gazdasági rendszernek az aljasságát és az ehhez szorosan kapcsolódó képviseleti demokráciának, mint politikai rendszernek a tarthatatlanságát. Ha minden erőszakkal és csellel eladósított ország megtagadná a további fizetést, fogná magát és egyszerűen kisétálna az adósságcsapdából, nagy meglepetés érne mindenkit. Nem dőlne össze, hanem nagyszerűen működne a világ. Egyre többeknek van már elege "az amerikai nagybácsiból, aki úgy visz, mintha hozna." (Csornai-Sass István) Az adósság visszafizetése lehetetlen. (Eleve így van kitalálva!) Volt már ilyen a magyar történelemben is. A Habsburgok egyre kevésbé tudták, később már nem is akarták, vissza se fizették a Fuggerek kölcsöneit. A világ nem dőlt össze, és már mi magyarok sem emlékszünk arra, hogy a Fuggerek izzították Dózsa trónját, és ásták a mohácsi tömegsírokat. 
Zsidókérdés, cigánykérdés 
Amikor valamely hazánkban élő kisebbségről beszélünk, több szempontot figyelembe kell vennünk. Vendégeink hozzánk való viszonyában nagy különbségek vannak, melyek a történelmi múltban gyökereznek. Ma Magyarországon 13 elismert nemzeti és etnikai kisebbség él. Ők vagy a trianoni utódállamok nemzeteinek tagjai, vagy távolabbról sodorta hozzánk őket a történelem. Ezek a következők: bolgár, cigány, görög, horvát, lengyel, német, örmény, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén, ukrán. Az itt élő oroszok, kínaiak, arabok, kurdok, afrikaiak nem teljesítik a nemzetiséggé nyilvánítás feltételeit. A zsidóság nem hagyja magát sem nemzeti, sem etnikai kisebbségkéntelismertetni. (A Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont a zsidóságot természetesen nemzetiségként tartja számon.) 
Sokunknak vannak nemzetiségeink egyes tagjaival kapcsolatban személyes, jó tapasztalatai, ezért nem szívesen általánosítunk. Viszont kötelező a nemzetiségekkel kapcsolatban is tágabb, szélesebb alapokon szemlélődni. Amíg csak a hétköznapi élet keretei között találkozunk, hétköznapi dolgokról beszélünk, semmi gond! Ezen a szinten a népek megértik egymást. (Ezt amúgy nem árt tudatosítani!) Ám, amikor vélt, vagy valós okok miatt nemzeti érdekellentét keletkezik, a kisebbségünk nem az igazságot nézi, hanem a vélt nemzeti sérelmét fogja védeni. (Lásd a Duna elterelése miatt egyetlen hazai szlovák szervezet sem emelte fel a szavát.) Perczel Tamás is hasonló megállapítást tett a halála előtt készült megrendítő interjúsorozatában. (Duna TV.) Voltak zsidó barátai, sziporkázó értelmiségiek, de amikor valami zsidó téma került szóba, akkor roló le! Képtelenek voltak további eszmecserére. 
A magyar nemzet vendégei, a vendéglátás időtartamától függetlenül: a nemzetiségiek, az etnikai kisebbségiek, a külföldiek és a hontalanok. EU ide, vagy oda, a vendégnek nincs joga a házigazda éléskamrájához, pénztárcájához, hálószobájához! Ezt a régi, minden normális államban ma élő szokást azonban úgy tűnik, az alcímben szereplő vendégeink nem akarják tiszteletben tartani.Mostanában különösen elszemtelenedtek, és kifejezetten politikai hatalomra törnek. Ezt nem lehet gyávaságból észre nem vennünk vagy úri nagyvonalúsággal kezelnünk! 
Mindkét említett kisebbséget, mint közösséget képviselő hivatalos vezetők, szervezetek mind-mind kifejezetten a magyarság ellen uszító, magyarságot tudatosan, alaptalanul vádoló megnyilatkozásokat tesznek. Az úgynevezett "romagyilkosságok" ítélethirdetése után (2013. 08. 06) tovább tombol a magyargyűlölet, a cigány és zsidó szervezetek, a nemzetközi sajtó támogatásával valóságos magyarellenes lincs-hangulatot teremtettek. Kíméletlenül megy az antiszemitázás, rasszistázás, fasisztázás! Óhatatlanul erősíti az emberben a gyanút, hogy fogadott bérgyilkosok, vagy titkosszolgálatok ügynökei lehettek a valódi elkövetők, hogy legyen ok a magyarságot újult erővel antiszemitázni, rasszistázni, fasisztázni. Mint az ikertornyok! Lehessen harcolni a nem létező terrorizmus ellen! 
Ez a két kisebbségünk a jelen politikai helyzetben kiváltságokkal rendelkező, igazságtalanul kivételezett, kiemelten védett. Ma már ők döntik el, hogy milyen törvényeket hozzon az országgyűlés, mi legyen a történelem-tankönyvekben, mely rendezvényeket lehet megtartani, melyeket nem, milyen szervezeteket kell betiltani, hol lehet kitűzni a magyar nemzeti zászlót, hol nem, bemehet-e a közönség egy sportmérkőzésre vagy sem, kit kell az állásából azonnali hatállyal elküldeni... Szó szerint, vétójoguk van! A köztévében már csak akkor látunk egy-egy magyart, ha vagy egy cigány, vagy egy zsidó sértett kérdőre vonja. 
A zsidóság és a cigányság kultúrája, életvitele, vallása, erkölcsi felfogása teljesen más, mint a magyarságé. Ma az amerikai zsidó, a cigány, és a zsigány kultúrának nevezhető értéktelen gagyi elárasztotta a magyar kulturális életet. A zsidóság pár évtizede tudott csak, nagy nemzetköziösszefogással önálló (egyébként életképtelen!) állam-alakulatot létrehozni. Tudomásom szerint a cigányság sem sok államalkotó tapasztalattal rendelkezik. Kultúrájuk is a gazdanépek kultúrájának cigány illetve zsidó interpretációja, kedvelt műfajuk a plágium és a parafrázis. Ma ott tartunk, hogy sok magyar szívesen lenne már cigánnyá, vagy zsidóvá, mert akkor érinthetetlen volna. Volt már ilyen a magyar történelemben, amikor a magyar a magyar-üldözések miatt egy-két generáció alatt kimenekült magyarságából! Figyelemreméltó hír, 2013. július 28: Szerbiában egyre több fiatal vallja magát cigánynak (szerbek és magyarok egyaránt!), hogy bejusson az egyetemekre, és ingyen tanulhasson! 
"A zsidó egyike a világ legöregebb népeinek, amelynek folyamatosan ki kell találnia önmagát. A magát papi szerepre kiválasztó nép a különállást megőrizve tanúskodott az egyetlen isten és az egyetlen emberiség eszméje mellett. A papi népnek az a dolga, hogy szellemi kapcsolatot teremtsen a világ minden népével, és, hogy párbeszédre hozza egymással a vallásokat és a világnézeteket."írja Konrád György a Szombat 1995. márciusi számában. Micsoda ostoba gőg! És ezt komolyan is gondolják? Na, ne már! Mi van, ha a népek nem kérnek ebből az atyai gondoskodásból? Amint 2013-ban látható, az erre való nagy igyekezet nem is tett jót a világnak! (Apropó: A zsidó folyamatosan kitalálja önmagát! Mai hír, hogy nem is az izraeli zsidók a zsidók, hanem a palesztinok, akik genetikailag 90%-ban zsidók! No! Most okosodja ki magát az ember!) Az azonban biztos, hogy a zsidó-magyar viszonyt tekintve ki kell jelentenünk, hogy az itt élő zsidókat több ok miatt (itt nem részletezem) nem tekinthetjük a "magyar nemzet nyereségének". A normális zsidó-magyar kapcsolatok feltételei: 1. Kérjenek bocsánatot a magyar néptől, minden magyarság ellen zsidók által elkövetett bűnökért! 2. Hagyjanak fel a magyarság rágalmazásával, igazságtalan sarcolásával, zsarolásával, anyagi erőinek további csapolásával. És ne feledjék, hogy ez itt Magyarország, ahonnan bármerre elmehet az, aki nem érzi jól magát a magyar országban. 
Vajon a cigányság mivel érdemelte ki, kiknek az ötlete volt, hogy a Roma Integrációs Évtized Programja keretében (2005 és 2015 között), külön Roma Stratégiai Terv szerint kiemelten gyámolítsák? Most aztán a cigányság nyomorára, szenvedéseire hivatkozva lehetett, lehet éjjel-nappal, vegyes-kórusban rasszistázni! Ez a sokmilliárdos program azonban nemcsak gazdanépek ellen van, hanem a cigányság ellen is. Ez a program csak azoknak jó, akik nagyon jól megélnek belőle! Akik kitalálták, szervezik, konferenciáznak... stb. Erre mondják: etnobiznisz! Ez a program teljesen figyelmen kívül hagyja a cigányság sajátosságait, hagyományait, és a valódi érdekeit, valósággal ki akarják forgatni őket önmagukból! A szerves fejlődést erőszakosan - a gazdanépek és a cigányság egymásra uszításával - nagymértékben gátolják. Esélyegyenlőség, egyenlő hozzáférés elve? Harc a szegregáció ellen? A roma kultúra támogatása? Micsoda hamisan csengő, gonosz, demagóg jelszavak! Vegyük csak a szegregációt! Mennyire örülnének a magyarok az elcsatolt részeken, ha engednék őket "szegregálódni"! Azért harcolnának! (Posványosban erről szó nem esett.) Magyar gyermekeknek, magyar iskolában, magyarnak kellene nevelődni! (Ott más okból tilos a külön magyar iskola!) Itthon a cigányság védelmezői miért kényszerítik a cigánygyerekeket magyar iskolákba? Saját kulturális értékeik védelmét, ápolását jobban szolgálhatná a cigány iskola, cigány tanítókkal! Nemde? Legalább a választás lehetőségét adnák meg szegény cigánygyerekeknek! De nem! Ebben az új, fejetetejére állított helyzetben a cigányság sem találja a helyét. Becsületes magyar vezetésre volna szükség, amelyik nem engedné meg a felelőtlen, magyarellenes uszítást, és helyükre tenné a dolgokat! A cigányságnak is olyan vezetők kellenének, mint volt Lakatos Menyhért! Nem Kolompár Orbán, Farkas Flórián, Horváth Aladár, Járóka Lívia! A magyarországi cigányság felelős vezetőinek látni kell, hogy etno-fegyverként használják őket a legsötétebb politikai erők a magyar nép ellen. (2013. augusztus 23-án már húsz éve annak, hogy Kiss Norbert, 16 éves kecskeméti fiút, három börtönből szabadságolt cigányasszony, Kecskemét főterén, több magyar járókelő szemeláttára agyonverte. Egyetlen gyermeke volt gyermekorvos édesanyjának. Az volt a "bűne", hogy kopasz volt. Akkor folyt a szkínhedek elleni uszítás! Ez lett a vége. És, azóta mennyi, de mennyi hasonló, felheccelt cigányok által elkövetett "romagyilkosság" volt hazánkban! A cigány-magyar kapcsolatok normalizálására is van lehetőség, és nagyon sürgős lenne. A cigányság felelős vezetőivel (választott vajdáival, a családfőkkel, és nem a "helyi kisebbségi politikusokkal"!) közvetlenül, - és nem zsidó közvetítéssel! - folytatott párbeszédben szükséges tisztázni a normális együttélés feltételeit. Tulajdonképpen erre a párbeszédre ma is van lehetőség, csak koncepció, sztereotípiáktól mentes fantázia, önállóság és bátorság kellene hozzá a helyi hatalom, a polgármesterek részéről. 
(...) 
http://www.nem





Az amerikai csőd valós kockázat, Washington figyelmezteti a Wall Street-et


Időkjelei:  A Deutsche Wirtschafts Nachrichten néhány napja megjelent cikke szerint már a BIS is az összeomlásra célozgat. Bár mindig lesznek olyanok, akik szerint ilyesmi soha nem történhet meg, érdekes megfigyelni, hogy már a tömegmédia is egyre gyakrabban közöl ehhez hasonló jóslatokat. Vajon miért? Természetesen nem látunk a hatalmi elit kártyáiba, de tudjuk, hogy a világkormány a különböző irányított válságok kihasználásával épül és bár a Biblia erre kifejezetten nem tér ki, igen valószínű, hogy eljön a nagy összeomlás napja is, amikor megjelenik az utolsó idők „hamis megmentője” és átmenetileg kihúzza a világot a kifejezetten erre a célra készült szakadékból.





photo credit: nromagna via photopin cc
Forrás: smh.com.au 
A hitelezők annyira fenntartás nélkül bíznak az Egyesült Államokban, hogy az államadósságra vonatkozó fizetésképtelenség kockázata teljes képtelenség a szemükben. Az amerikai fővárosban azonban egyre érezhetőbb a félelem, hogy a politikai működésképtelenség végül mégis meghozza az elképzelhetetlent.
A kormány veteránjai, politikai párttól függetlenül, döbbenten figyelik, ahogy a törvényhozók egyre inkább a csőd kezeléséről, nem pedig az adósságplafon megemeléséről beszélnek.
Az adósságplafon körüli viták ezúttal azon akadtak el, hogy a republikánusok hatalmas kiadáscsökkentést követelnek a 16,7 ezermilliárd dolláros plafon megemeléséért cserébe.
Ez azért számít komoly követelésnek, mert Washington a népjóléti állam fenntartásához szükséges kiadásokon kívül már szinte minden területen hatalmas csökkentésekről döntött már korábban, az előző csődveszély idején.
A megállapodás létrejöttéhez szükséges összetevők egyre fogynak,” mondja Tony Fratto, a Washingtonra specializálódott Hamilton Place Strategies tanácsadócég munkatársa. „Pont a nehéz kérdések maradtak meg,” mondja Fratto, aki a Bush kormány idején volt a Fehérház szóvivője.
A kongresszusban a napokban folyó megbeszélések már nem is az adósságplafon megemeléséről szólnak. Ehelyett a törvényhozók megpróbálnak olyan törvényeket elfogadni, amelyek átsegíthetik és működésben tarthatják a kormányt egy csőd után.
Már a pénzügyminiszter is, akinek egyik feladata általában éppen a kormány iránti bizalom megerősítése a Wall Street felé, az iránti aggodalmát fejezte ki, hogy vajon képes lesz-e a kormány eleget tenni fizetési kötelezettségeinek.
Aggaszt a hozzáállás, hogy az utolsó pillanatig húzzák ezt,” mondta Jack Lew, pénzügyminiszter egy üzleti fórumon a múlt héten.
Azt mondta ideges és erre minden oka megvan, mondja Steve Bell, a Policy Centertől. A központ szerint a kormány valamikor október 18 és november 5 között kezd majd fizetésképtelenné válni bizonyos kötelezettségeit illetően.
Bell, aki korábban a szenátus költségvetési bizottságának vezetője volt, elmondta, hogy a négy évtized során, amit Washingtonban töltött, még soha nem aggódott ennyire a csőd valószínűsége miatt.

Az „elképzelhetetlen”

Az USA csődje alapjaiban rázná meg a Wall Street-et és nagy eséllyel egy újabb válságot is elindítana egy olyan országban, ami még az előzőből sem volt képes kilábalni. Természetesen a hitelek rendkívüli mértékben drágulnának.
A 2011-es adósságplafon-csata során az országot mindössze néhány nap választotta el a csődtől, aminek eredményeként a Standard and Poor’s leminősítette Washingtont. A Moody’s egyik elemzője szerint egy újabb zsákutca most nem hozná ugyanezt a hatást, mert az ügynökség a hosszú távú adósságkilátásokra koncentrál.
2011-ben végül úgy kerülték el a válságot, hogy a kongresszus és a Fehérház komoly kiadáscsökkentésekről állapodott meg, amiket idén kezdtek foganatosítani, és amelyek leginkább a jogosultsági programokat érintették.
Egyelőre azonban a legkönnyebben kivitelezhető csökkentéseket hajtották csak végre, így bármilyen új megszorításról szóló megállapodás most sokkal nehezebb lenne, a pénz és az idő pedig rohamosan fogy.
A befektetők azonban nem aggódnak, bár egyesek kezdik átértékelni a helyzetet. Lew szerint a befektetői bizalom „erősebb, mint lennie kellene”.
A Zerohedge számos cikkben mutatott rá a napokban, hogy a befektetők komoly hányada nem a tényekre, hanem a kereskedői hangulatra alapozza a piac megítélését és nem is veszik a fáradtságot a miértek megválaszolására, míg mások, például Peter Boockvar szerint „0% az esély arra, hogy ennek jó vége legyen”, a Fed végtelenségig nyújtott adósságfelvásárlási programjára célozva.
Mivel számos kibékíthetetlen ellentét áll fenn, egyre nagyobb az esély, hogy az elnök és a kongresszus nem tudnak időben megállapodni az adósságplafon megemeléséről,” írta Ray Dalio, a Bridgewater Associates, a világ egyik legnagyobb alapkezelőjének alapítója egy jelentésben.
A jelenlegi pénzügyminiszter aggodalma éles ellentétben áll elődje, Timothy Geithner hozzáállásával, aki 2011-ben azt mondta, hogy a csőd „elképzelhetetlen”.
A bizonytalanság egy új tényező és ez az, ami ijesztő,” mondja Alice Rivlin, a kongresszus költségvetési bizottságának korábbi elnöke.
Szerinte még soha nem volt ennyire nagy a fizetésképtelenség kockázata.
Néhány éve az ember erre azt mondta, hogy „Ne legyél csacsi! Persze, hogy megemelik az adósságplafont.” Ma azonban már nem lehetünk benne olyan biztosak.”


Hirtelen és fájdalmas összeomlás” várható az USA korábbi főszámvevője szerint


Forrás: Infowars.com
David Walker, az amerikai kormányzati ellenőrzési hivatal korábbi operatív vezérigazgatója és volt főszámvevő komoly figyelmeztetést adott ki az adósságplafon megemelésére vonatkozó kompromisszumos megállapodás megkötését követően.
Kevesebb, mint három év múlva ott fogunk tartani, ahol ma Görögország, az adósság nemzeti össztermékhez viszonyított mértékét illetően,” mondta.
Görögország adóssága meghaladja a GDP 100%-át és lassan eléri a 150% is, ami olyan súlyosnak számít, hogy az EU és az IMF mentőcsomagja nélkül az ország fizetésképtelenségéhez vezetett volna.
Az Egyesült Államok szintén nagyon közel áll a 100%-os arányhoz, az ország GDP-je pedig kevesebb, mint évi egy százalékos növekedést mutat.
Ezt kiemelten fontos jelzésként kellene értelmeznünk,” mondta Walker, hozzátéve, hogy azonnali és komoly intézkedésekre van szükség a kormánykiadások átütemezése érdekében, hogy elkerülhető legyen a teljes összeomlás a későbbiekben.
Walker, aki nemegyszer felszólalt már a szövetségi kormány pazarló magatartása ellen, arra figyelmeztetett, hogy „a tünetek helyett a baj forrását kellene kezelni,” hozzátéve, hogy az adósságplafon és vele együtt a költségvetési deficit megemelése a Görögországéhoz hasonló helyzethez fog vezetni.
Értsük meg, ha a kormány valamennyi 2010. Szeptember 30-ig esedékes kötelezettségének eleget akart volna tenni, beleértve az ország közadósságát, a fedezetlen nyugdíjkifizetéseket, a nyugdíjasok egészségbiztosítását, a társadalombiztosítási kötelezettségeket, medicare kiadásokat és még egy sor egyéb kötelezettséget és előre nem látható kiadást, 61 600 ezermilliárd dollárnak kellett volna lenni az államkasszában,” magyarázta Walker.
Ha egy ország költségvetési deficitje és adóssága folyamatosan növekszik, a jogosultságon alapuló programok és katonai kiadások szerkezeti reformjának hiányában az adósságplafon emelése előbb utóbb elkerülhetetlenné válik.”
Amerika sem immunis az adósságválság ellen,” mondta Walker. „Azt gondolják, mi nem megyünk csődbe, mert annyi pénzt nyomtatunk amennyit csak akarunk. Ugyanakkor súlyos kamatkockázatokkal, valuta és inflációs kockázatokkal nézünk szembe. Ha az igazi válság elér bennünket, az hirtelen fog megtörténni és igen fájdalmas lesz.”
A probléma hosszú távú megoldását illetően Walker azt mondta leginkább a népszerű lökhárító matrica szövegével tudná jellemezni elképzelését: „Korlátozott hatalom a kormánynak, szabadság az egyénnek és pénzügyi felelősség mindenkinek.”
Én csatlakoznék egy ilyen kezdeményezéshez, azzal a feltétellel, hogy először felnyitnám a motorháztetőt és megnézném mi a baj,” majd hozzátette, hogy „a jobb és a baloldal is olyan ígéreteket tesz, melyek ellentétben állnak kötelességükkel és az országnak tett hűségesküjükkel.”



Példátlan összefogás a nagy menetelés 

ügyében 

Bíró Blanka 2013.09.18. [19:21] Krónika
A romániai magyar politikai szervezetek példátlan összefogása körvonalazódik a székelyek október 27-re meghirdetett tiltakozó nagy menetelésével kapcsolatban - mondta Izsák Balázs, a menetelést meghirdető Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke szerdán sepsiszentgyörgyi tárgyalásai után az MTI-nek. 
 
Több mint 100 ezer embert várnak a megmozdulásra

Izsák Balázs a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a Magyar Polgári Párt (MPP) és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP), valamint a rendőrség, a csendőrség és a közlekedésrendészet helyi vezetőivel tárgyalt Sepsiszentgyörgyön és Uzonban. 
Az SZNT elnöke elmondta, hogy valamennyi magyar szervezet részt vállalt az egységes, önálló és autonóm Székelyföldért meghirdetett demonstráció megszervezésében és a mozgósításban. Izsák Balázs hozzátette: tájékoztatták a hatóságokat a terveikről, és közösen keresték a megoldásokat annak érdekében, hogy a menetelés a legnagyobb rendben folyhasson. 
Az SZNT elnöke azt is megemlítette, a székelyföldi kereskedelmi rádiók biztosítják, hogy az egyes településekről más-más irányba vonuló menetoszlopoknak egységes élményben legyen részük. "Egy köztéri rendezvényen sem hallatszanának a szónoklatok hangosítás nélkül - magyarázta Izsák Balázs. - Itt a hangosítás szerepét a rádiók veszik át, amelyek sugározzák az SZNT által létrehozandó stúdióból az egységes adást. Így oldható meg, hogy valamennyi felvonuló ugyanazokat a beszédeket hallja, és a végén együtt énekelhessük el a székely himnuszt" - tette hozzá. 
Az RMDSZ szerdai közleménye Tamás Sándort, a Kovászna megyei önkormányzat elnökét idézte, aki szerint szükség van arra, hogy a székelység parlamenten kívüli, demokratikus eszközökkel is nyomatékosítsa akaratát. Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy RMDSZ-es polgármestere arra hívta fel a figyelmet, hogy a székelység az utolsó olyan, egy tömbben élő nemzeti közösség Európában, amelynek nincsen autonómiája. "Bízzunk az igazunkban, hiszen a székelyeknél kisebb lélekszámú, Romániánál nagyobb államokban élő közösségeknek is sikerült autonóm régiókat létrehozniuk" - idézte az RMDSZ közleménye Antal Árpádot. 
Az SZNT augusztus elején jelentette be, hogy október 27-én a székelyek "nagy menetelésével" kíván nyomatékot adni az egységes, önálló, autonóm Székelyföld követelésének. A terv szerint a Brassót Bákóval összekötő 11-es országút székelyföldi szakaszán a déli harangszó után 11 településről és egy útkereszteződéstől indulnak el székely zászlós menetoszlopok a szomszédos települések felé, amelyek - egymással összetalálkozva - 45 kilométeres összefüggő oszlopot alakítanak ki. 
Kapcsolódó: 
   Teljes összefogásban - Nagy Menetelés a Székelyföldön október 27-én - rövid lapszemle 
   Felvidék Rádió - magyar hang az éterben 

Ömlik a pénz a holokauszt-megemlékezésekre 

2013, szeptember 26 - 09:15 alfahir.hu 
Nem elég, hogy a kormány a 2014-es költségvetésből 6,5 milliárd forintot fordít a Holokauszt-emlékévre, úgy tűnik, hogy az önkormányzatok aktivizálják magukat és a körzeteiktől vesznek el pénzt, hogy külön is megemlékezzenek. 
Éppen, hogy csak túl vagyunk a 2012-es Wallenberg - emlékéven, melynek keretén belül a zsidómentő tevékenységéről ismert svéd diplomata Raoul Wallenberg nevére hivatkozva milliárdokat költhetett a kormány a zsidókra, máris megszavazták, hogy 2014 legyen a Holokauszt- emlékéve. Nem is tétlenkedtek, létrehozták a Magyar Holokauszt - 2014 Emlékbizottságot, mely bizottság a diplomácia, a történelmi egyházak, a civil szféra és a magyarországi zsidóság képviselőinek fórumaként készíti elő a 2014-es Holokauszt-emlékévet. 
A bűntudat erősítésére a kormány 5 milliárd forintot sajátított el a költségvetésből. De ez még nem minden. A portálunkhoz eljuttatott előterjesztésből kiderült, hogy a kormány ezen kívül 1,5 milliárd forintos alapot is létrehozott abból a célból, hogy helyi szinten is lehetővé váljon az "emlékezés". Az óbudai önkormányzat nem is tétlenkedett sokáig, Bús Balázs polgármester javaslatot nyújtott be, mely szerint a kerület a 2014-es költségvetés terhére 20 millió forintot különít el, hogy helyi szinten is megemlékezzenek a holokausztról. Ezen kívül pályázatot is benyújtanak további támogatásokra - ugyanebből a célból. 
"Mindezen történelmi múlt miatt az önkormányzat a 2013-as óbudai Krúdy-évhez hasonlóan, az önkormányzat által fenntartott kulturális intézmények bevonásával, egy egész évet átfogó rendezvénysorozatot tervez megvalósítani, mely programok megrendezéséhez az önkormányzat a 2014. évi költségvetés terhére 20 millió forintot kíván elkülöníteni, továbbá pályázati úton a Kormány által elkülönített alapból kíván támogatást nyerni" - írta az előterjesztésben a polgármester. 
A kerület szerdán tárgyalta a javaslatot egy testületi ülésen, ahol Szanyó Miklós, jobbikos önkormányzati képviselő elmondta: szerinte ez nem hasonlítható a Krúdy-emlékévhez, hiszen míg az egy óbudai esemény volt, addig a Holokauszt-emlékév egy országos téma. A politikus hozzátette: az előterjesztésből is kiderül, hogy a kormány létrehozott egy 1,5 milliárd forintos alapot, miközben köztudott, hogy a Józsefvárosi pályaudvar területén 17 ezer négyzetméteren emlékközpontot alakítanak ki 5 milliárd forintból. 
"Bár ezekhez az összegekhez képest kevésnek hangzik a 20 millió, szerintem nem kellene a helyi forrásokat is erre fordítani, ha az lehívható máshonnan. Ezért külön szavazást kérnék a határozati javaslatokról, mivel az ellen nincs kifogásom, hogy a kerület is hozzájusson az amúgy is megnyitott központi forráshoz, de ennek a 20 millió forintnak lenne helye máshol is a jövő évi költségvetésben" - közölte Szanyó. 
A testületben helyet foglaló MSZP-s országgyűlési képviselőjelölt, Kiss László többször is hangsúlyozta, hogy mennyire nagyszerű a kezdeményezés és kétszer-háromszor külön is gratulált a kezdeményezőknek és az előterjesztés készítőinek. Hangsúlyozta továbbá, hogy milyen felbecsülhetetlen értéket teremtettek a kerületi zsidó polgárok és milyen csodálatos egyetértésben éltek a kerület többi lakójával, és ők (MSZP) kiemelten fontosnak tartják ezért az egy éven át tartó megemlékezést támogatni. Egy elég furcsa hasonlattal élve, próbálta szemléltetni, hogy annak ellenére, hogy 6,5 milliárd közpénzt költenek a központi költségvetés terhére, támogatni fogják a helyi pénzek költését is, mert itt tulajdonképpen a kerületi zsidó közösség által teremtett értékekre fognak emlékezni és nem magára a Holokausztra. Mondta mindezt annak ellenére, hogy maga az előterjesztés is úgy nevesíti: "Holokauszt-emlékév 2014 Óbuda -Békásmegyeri programsorozat". 
Egy újabb emlékhely, csak az előkészület 50 millió 
A kormány egyébként is aktívnak látszik, ha holokausztról van szó: néhány héttel ezelőtt Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár bejelentette, hogy jövő tavaszra a kormány tervei szerint elkészülhet a holokauszt-emlékhely a józsefvárosi pályaudvaron. A nemzetgazdasági miniszternek a beruházást előkészítő munkák fedezetére 50 millió forintot kell biztosítania, és a határozat szerint felkérik arra, hogy MÁV Zrt. útján intézkedjen a Józsefvárosi pályaudvar területén lévő lakások felszabadítása, valamint egyes helyszíni előkészítő munkálatok elvégzése érdekében. 
120 ezer euró az Auschwitz - Birkenau Alapítványnak 
Augusztusban azt is bejelentette a kormány, hogy Magyarország a 2014-es Holokauszt-emlékévre történő felkészülés jegyében támogatást nyújt az Auschwitz-Birkenau Alapítványnak, és részt vesz a szervezet Nemzetközi Bizottságában is. Hazánk 120 ezer euróval járul hozzá a múzeum fenntartásához. 
50 százalékkal nőtt a holokauszt-áldozatok életjáradéka 
Februárban az Országgyűlés a kormánydöntésnek megfelelően módosította a költségvetést a holokauszt áldozatok életjáradékának emeléséhez szükséges összeg átcsoportosítása érdekében. A döntés értelmében a 1997. évi X. törvény alapján folyósított életjáradék összege 2013. március 1-jétől 2013. január 1-jei visszamenőleges hatállyal 50 százalékos mértékben emelkedik. 
Magyarország legnagyobb nemzeti tragédiája a trianoni országvesztés 
A Jobbik egyébként már javaslatot tett Rákóczi - , illetve Horthy- emlékév megtartására, ezt az ötletet azonban elvetette az Országgyűlés. 
A nemzeti radikális párt álláspontja szerint Magyarország legnagyobb nemzeti tragédiája a trianoni országvesztés. Trianonnak a mai napig nincsen semmiféle állami emlékparkja vagy állami múzeuma, szemben a zsidósággal kapcsolatos emlékhelyek tucatjaival, amelyek a magyar költségvetésből minden évben átlagon felüli támogatást élveznek. Mindeközben - mutatott rá Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője - vidéki települések sokasága áll a csőd szélén forráshiány miatt, amelyeknek 5 milliárd forint nagyon sokat jelentene. Az összeg közel száz kistelepülés éves költségvetését teszi ki, ahogyan több ezer devizahitel-károsult anyagi helyzetét lehetne stabilizálni ezekből az állami milliárdokból - írja. 
S.Sz. 


EMBERRABLÁS DEBRECENBEN?! 

13 éves lányokat akartak elrabolni Debrecenben, már az iskolaigazgató is retteg az ismert köztörvényes bűnözők bosszúja miatt!!! 
Fényes nappal, iskolába menet támadtak meg három 13 éves kamaszlányt Kósa Lajos héberesített Debrecenjének egyik forgalmas kereszteződésében. 
Egyiküket egy középkorú férfi ragadta meg, majd felszólította, hogy mindhárman szálljanak be a furgonjába. 
A debreceni fakabátok még intézkedni sem mernek bár az elkövetők hírhedt prosti futtatók és szervkereskedők Európa skandináv országaiban és Svájcban! 
Ellenben ha szappant találtak volna a terroristák valamelyik új az Isten és szűzleány áldozásairól ismert "nép" intézményénél, akkor egyből külön nyomozócsoport alakulna... 
Mivel itt csak pár magyar kislány terrorizálásáról van szó, akikre a maceszzabálók vetettek szemet agyon hallgatják az ügyet. 
A megtámadott lány édesanyja feljelentést tett Kósa rendőrségén. 
Az iskola igazgatója pedig óvatosságra intette a szülőket. 
...s a rendőrség még csak el sem rendelte el a nyomozást. (AntiSimon Wiesenthal Vadásztársaság
Kapcsolódó: 
   Hogyan NE tanítsunk holokausztot - műhelybeszélgetés | Múzeumok Őszi Fesztiválja 2013 
   Élményközpontú múzeumpedagógiai programok 
   Üzlet a holtak felett: Holokauszt Emlékközpont 
   Állami támogatás hazai holokauszt-emlékhelyek látogatására 
   Zsidó opera születik Solymosi Eszterről 
   Steiner megint pofára esett: még a zsidó gyarmaton sem bűncselekmény a Csatáry Lászlóra való emlékezés 
   A Mazsihisz elnökével tárgyalt az Élet Menete Mozgalom nemzetközi igazgatója 

"A kémrepülőknek már be sem kell repülni" 

(VIDEÓ) 

2013, szeptember 25 - 10:29 alfahir.hu 
A kémrepülőknek már be sem kell repülni" - a kormány önként adna ki személyes adatokat Izraelnek. 

2013. szeptember 23-án, Az egyrészről az Európai Unió és tagállamai, másrészről Izrael Állam közötti euromediterrán légiközlekedési megállapodás kihirdetéséről címet viselő törvényjavaslat (T/11885) vitájában dr. Völner Pál államtitkár kifejtette, hogy a javaslat célja pusztán egy korábban (2013. június 10-én) már aláírt javaslat kihirdetése. A megállapodás - legalábbis az államtitkár szerint - számos előnnyel jár, az államtitkár előadásában hátrányokról pedig még véletlenszerűen sem hallhattak a jelenlévő képviselők. A Külügyi bizottság - némileg megdöbbentő módon - nem tartotta szükségesnek megismertetni a törvényjavaslattal kapcsolatos álláspontját. 
Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik-frakció jogvédő képviselője felszólalásának bevezetőjében elmondta, hogy Magyarországtól (Magyarország kormányától) elvárható olyan helyes és okos diplomáciai lépések megtétele, melyekkel előmozdítható a nemzet érdeke. Ennek keretében olyan partnerekkel kell megállapodásokat, szerződéseket kötni, amelyek valamilyen módon minta- és modellértékűek, hasznot hajtanak, előnyt jelentenek Magyarország számára. Gaudi szerint nagyon kritikusnak kell lenni akkor, mikor Magyarország olyan állammal köt megállapodást, mely teljes mértékben szembeszegül a nemzetközi közösség által elfogadott és kihirdetett nemzetközi jogi normákkal, illetve egyedi ENSZ Biztonsági Tanács-i döntésekkel. A képviselő emlékeztette a jelenlévőket arra, hogy a Jobbik-frakció korábban is egyértelműen megnyilvánult a tekintetben, miszerint Magyarország nem kér a terrorizmust állami szintre emelő, négymillió palesztint jogfosztott állapotban tartó állammal kötött megállapodásokból. 
"Egy ilyen állammal szemben nem "szerződgetni" kell, egy ilyen állammal nem megállapodásokat kell kötni. Vagy legfeljebb egyetlenegy megállapodást kell kötni, hogy addig nem állapodunk meg velük, amíg nem teljesítik az összes ENSZ BT határozatot, amely a megszállt területek elhagyására hívja fel őket" - mutatott rá a radikális honatya. 
Gaudi felszólalásában hangot adott annak, hogy a mostani törvényjavaslat helyett inkább egy nemzeti légitársaság felállításáról szóló törvényjavaslatot látna szívesen a Ház előtt. Ezt követően Zakó László (Jobbik) kért és kapott szót. A Zala megyei képviselő szintén élesen bírálta a törvényjavaslatot. Az államtitkárhoz intézett felszólalásában "egyoldalúnak" nevezte a javaslat szövegezését, mely szerint Izrael részéről lehetnek komoly aggályok, de az Európai Unió részéről nem. Zakó az államtitkárnak szegezte azt a kérdést, mely minden bizonnyal olvasóinkat is érdekli: Magyarország és Izrael között milyen személyes adatok cseréjére kerül sor ezen előterjesztés betűje kapcsán? 
Márton Attila (Fidesz) képviselő szerint nem kell téves következtetéseket levonni abból, hogy a Malév utolsó járata Izraelben ért földet. A kormánypárti politikus a Malév csődjével kapcsolatban a vitában jelen nem lévő szocialistákat tette felelőssé. Az adatkéréssel és szolgáltatással kapcsolatban értetlenségének adott okot, mint mondta, csodálkozik, hogy ez problémát jelent, egyben a megállapodás támogatását kérte. 
A teljes vita, a budapesti központú légitársaság létrehozásáról, berepülési jogokról, az Izraelben lefoglalt Boeing-gépről, a Malév tönkretevőinek elszámoltatásáról, az Izraellel történő adatcseréről, az izraeli légitársaság munkatársainak a Liszt Ferenc Repülőtéren lőfegyverrel történő sétálgatásairól, a Wikileaks iratok szerint 2006-ban Magyarországon tartózkodó izraeli katonákról alább tekinthető meg: 
http://www.youtube.com/watch?v=qfipisVLn-Q 
Kapcsolódó: 
   A BRICS-net véget vetne az USA ciberuralmának 

A felcsúti focit támogatná Tarlós a főváros 

pénzéből 

Értesüléseink szerint a fővárosi közgyűlésben Tarlós István azt javasolja, hogy a főpolgármesteri alapból kapjon 8 millió forintot a felcsúti utánpótlásképzés. 
Ennél kevesebb pénzt szán például a Margit Kórháznak vagy a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. (168 óra


Tüntetnek a devizahitelesek Gyulán

B-R: "Hát a végrehajtók nem nagyon szoktak ahhoz, hogy "hívatlan vendégek" érkeznek hozzájuk!..."

Mintegy tucatnyi devizahiteles vonul fel transzparensekkel jelenleg is Gyulán, a Béke sugárúton. 

A Viharsarok Koppány Csoport, illetve az Otthonvédelmi csoport szervezésében tartanak demonstrációt Gyulán. A tiltakozók először egy helyi végrehajtó irodájába kívántak bejutni, ám az nem fogadta őket. 
Ezt követően a Gyulai Járásbíróság elé vonultak. A következő állomás az ügyészség, illetve egy bankfiók lesz - jelentette a helyszínen tartózkodó tudósítónk. 
A transzparansek közt egyebek közt ilyen feliratok olvashatók: "A bankok okozták a válságot", "Nem adjuk a házainkat, autóinkat, gépeinket", "A fehérgalléros bűnözők terrorja". 
(beol) 
Bal-Rad komm: Hát a végrehajtók nem nagyon szoktak ahhoz, hogy "hívatlan vendégek" érkeznek hozzájuk! 
Nem árt, ha kezdenek megbarátkozni a gondolattal! Várható, hogy MÁR A KÖZELJÖVŐBEN megismétlődő látogatásoknak lesznek "kitéve". 
Sok örömük nem lesz benne! (Bal-Rad


Egészségügyi lehúzás nemzeti 

alapon? 

Közérdeklődésre számot tartó írást közölt zártban egy Facebokos társunk. Története a következő: Egyetemista lányának egészségügyi könyvet kell csináltatni, mert most kezdte az ötödik szemesztert, és ha meglesznek a szigorlatai, megy a kórházba gyakorlatra minden osztályra, amihez elmaradhatatlanok a különböző szűrővizsgálatok. Meg is csináltatták nagyjából a vizsgálatok nagy részét. Az ÁNTSZ-hez (tisztiorvosi szolgálat) is kellett székletmintát küldeni, és várták az eredményt, ami idővel meg is érkezett egy levél sárgacsekk kíséretében. Az egyetemi hallgató nevére kiállított csekken 3000 forintot kell befizetni, mert addig nincs vizsgálat és eredmény. 
A levelet egy doktornő írta alá. Megkeresés e-mailben: drága doktornő, 
hogyan fordulhat ez elő, nappalis egyetemista, semmi jövedelme nincsen, csak ösztöndíjat kap, és nem utolsósorban élő taj kártyával rendelkezik. Mivel egészségtudományi karos, kórházba megy gyakorlatra, azért kell a kiskönyv neki, és nem más fizetős munkához. Még aznap megjött a válasz: ezt ők nem tudják figyelembe venni, csak akkor lenne ingyenes, ha az orvos betegség megállapítása céljából küldené a mintát. 
Ausztriába van az olvasónak egy barátnője, aki több mint 20 éve ment ki a párjával. Mindketten magyar állampolgárok, letelepedési engedéllyel vannak kint. A gyerekek már kint születtek, és neki magyar állampolgárként minden egészségügyi és egyéb ellátás ingyenes, pedig már 7 éve nem is dolgozik. A magyar határtól hét kilométerre ingyenes a magas életszínvonal ellenére, a koldusbotra juttatott belső magyar meg fizessen az alig jövedelméből, vagy a semmiből! 
Ingyen gyógyulnak nálunk az ukrajnai ukránok, a romániai románok, és még ki tudja hány náció. A magyar betegnek mi adatik? Várólista és szociális temetés, vagyis az Ásd el magad mozgalom! 
Az olvasó nevét természetesen titok övezi, mint ahogy azt is, hogy miért lettünk sokadrendű állampolgárok a saját hazánkban? (SVPSZ) 
Kapcsolódó: 
   A rezsicsökkentéssel a csatát megnyerheti, de a háborút elveszítheti a Fidesz 
   A bankok újabb javaslata sem tetszik a kormánynak 
   Zugló: Húsz százalék, hatalomadó? 
   Videó után SMS-ek: tovább dagad a bajai választási botrány 
   Likvidálják a Kishantosi Ökológiai Mintagazdaságot - A Zöld Pók videója 
   Pofon a rendőröknek, tűzoltóknak: eltűnik a korkedvezményes nyugdíj 

Visszaélések a kettős állampolgárság 

megszerzése körül 



2013. szeptember 26. SVPSZ 

Az interneten már irodalom van arról, mennyi visszaélés történik ebben a számunkra nagyon fontos kérdésben is! A magyarokat lehet azzal vádolni, hogy érvénytelen volt a kettős állampolgársági népszavazás! 

Szögezzük már le végre: soha nem volt népszavazás a kettős állampolgárságról népszavazás, de a magyarországi magyarok lejáratására ez a változat tökéletesen alkalmas! Népszavazás nem alkot törvényt, legalább ez legyen már végre világos! Az ügydöntő népszavazás szavazólapján szereplő kérdés is elég bikkfanyelven volt megfogalmazva. Tessék ezen utólag elgondolkodni, hogy mennyire!

"Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. törvény 19. paragrafusa szerinti magyarigazolvánnyal vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?" 

A Facebookon terjedt az is, hogy egyre több ukrajnai ukrán jár át ingyenes gyógykezelésre, nyugdíjért, és egyre többen jönnek át a kettős állampolgárságért. Egy nagykállói eskütételre bement egy évek óta itt élő kárpátaljai magyar, és meglátott néhány ukránt. Rájuk kérdezett, hogy mit keresnek itt, amikor nem is tudnak magyarul? A válasz az volt, hogy 30 ezer forintba került, és mennek Angliába dolgozni. Nekik azért fontos a kettős állampolgárság, mert Ukrajna valószínűleg soha nem lesz uniós tagállam. 

Legaktívabbak talán a szerbiai szerbek, mert ők is elég soká lesznek tagjai a halódó uniónak. Elég sokba kerül a fekete piacon megszerzett lehetőség, de legalább van - nekik! Akik a rövidebbet húzzák, azok megint mi magyarok leszünk! 

Jönnek persze a romániai románok is. Mennek külföldre dolgozni MAGYAR ÚTLEVÉLLEL, és ha bűnözni fognak, akkor pedig a szégyen és egyéb kötelezettségek Magyarországé, és viszik a "jó hírünket"! 

A leleményesek mindig megtalálják a nagykapu mellett a kiskaput. Főleg úgy, hogy azt a hatalom nyitja meg előttük az egyértelműen kétértelmű törvényeivel. Hogy meddig megy ez a vircsaft, azt nem lehet tudni. Ukrajna és Szerbia hosszú idő múlva lesz uniós ország, és Románia se tagja még a schengeni (határőrizeti) egyezménynek. Valószínűleg még évekig! Amikor az ember belegondol abba is, hogy ezek bizony szavaznak a magyarországi választásokon, akkor kileli a hideg! 

A kettős mérce mélységesen 

megalázó! 



2013. szeptember 25. SVPSZ 

Egy 19 éves cigány fiatal, W. Renátó Zoltán agyonverte a pártfogóját, Szarvas Antal cibakházi plébánost. A tett színhelyéről a Plébános úr rozoga kocsiján hajtott el. Ha az nem robban le, nehezebb lett volna megtalálni a gyilkosát.

Schweitzer József nyugalmazott főrabbira csúnyán nézett egy magyar ember, és valamit oda is szólt neki. Ezért a tettért Magyarország köztársasági elnöke személyesen kért bocsánatot. Szarvas Antal plébános úrra nem csúnyán nézett a cigány, hanem agyonverte! Ezért sajnos nem kértek elnézést, pedig a gyilkosság óta már eltelt vagy három hét. A köztársasági elnök is, és a kormány is mélyen hallgat. A cigányok védőszentje, Balog Zoltán miniszter ráadásul református lelkész! Hallgat természetesen ő is, de hallgat Erdő Péter bíboros is. 

A magyar ember mára sokadrangú állampolgár lett a saját hazájában! Ha ez egyáltalán még az! A nyugalmazott főrabbi megsértése miatt bocsánatot kérünk, a katolikus plébánossal meg csak úgy megtörtént az eset! Rosszkor volt rossz helyen? A gyilkos még nem töltötte be a 20. életévét, kap is érte büntetést, meg nem is! 
A 2010-es választási ígéret nemcsak az elszámoltatásról és a felelősségre vonásról szólt, hanem arról is, hogy két héten belül rend lesz. Akkora rend lett, hogy abba egyre több magyar ember hal bele! Ők persze nem áldozatok, csak az a hat roma az áldozat a nemzeti kormány szerint. 
Leég az arcunkról a bőr a szégyentől, pedig nem nekünk kellene szégyenkezni! 
Kapcsolódó: 
   Gyilkosból ártatlan, milliomosból közmunkás 
   Sajnos mindennapos: cigányterror 
   Mohácsi Viktória szerint államtitkot sértene, ha beszélne arról, hogy miért kért menekültstátust Kanadában 


Az Egyesült Államok kiábrándította a szíriai 

ellenzéket 

25.09.2013, 16:32 Oroszország Hangja 
A szíriai ellenzék delegációja találkozott John Kerry amerikai külügyminiszterrel, ahol csalódottságát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Damaszkuszt még mindig nem érte katonai csapás. 

Az ENSZ Közgyűlés keretei között lefojt találkozó során a felkelők vezetője elmondta Kerrynek, hogy most nem csak a kormányerőkkel harcolnak, hanem rengeteg szélsőséges csoporttal is. 

Elmondásuk szerint a török-szíriai határnál jelenleg is aktív hadműveletek folynak az Al-Kaida szélsőségesei és Szalim Idrisz (a Szabad Szíriai Hadsereg parancsnoka) egységei között. 


Szíriai gáztámadás: az oroszok átadták 

bizonyítékaikat az amerikaiaknak 

Az orosz külügyminiszter átadta amerikai kollégájának a bizonyítékokat arról, hogy a szíriai ellenzék áll az augusztus 21-i damaszkuszi vegyifegyver-támadás mögött - Szergej Lavrov a The Washington Postnak mondta ezt, az interjú csütörtökön jelent meg. 

Lavrov az interjú előtt néhány órával New Yorkban adta át John Kerry amerikai külügyminiszternek a bizonyítékokat. 

Az orosz külügyminiszter szerint az interneten hozzáférhető adatokról van szó: vannak köztük újságírók nyilatkozatai, aki jártak a támadás helyszínén, és beszéltek a fegyveres ellenzékiekkel. Ők állítólag azt mondták, hogy valamilyen külföldi országtól kaptak furcsa rakétákat és lőszereket, és nem tudják, hogyan kell használni azokat. Ott van továbbá a dokumentumok között egy közeli kolostor apácáinak a tanúvallomása is. 

"Elolvashatják a vegyifegyver-szakértők jelentését is, amely szerint a (tévében) bemutatott képek a támadásról nem felelnek meg a valós helyzetnek" - mondta Lavrov, aki szerint nincs szükség oknyomozó jelentésekre a következtetések levonásához, elég figyelmesen elolvasni a nyilvánosan hozzáférhető anyagokat. 

Az ENSZ ellenőrei helyszíni vizsgálódásaik után megerősítették, hogy szarin nevű mérges gázt vetettek be a támadás során, azt azonban nem állapították meg, hogy ezért ki a felelős. Nyugati országok, elemzők és civil szervezetek szerint közvetett bizonyítékok alapján egyértelműen a kormányerők követték el a több száz emberéletet követelő támadást. A támadásban az amerikai kormány szerint több mint 1400 ember, köztük 400 gyermek halt meg, bár ezeket a számokat többen vitatják. 

2013.09.26. HVG - Somló VédPajzs Szövetség hírportál 


Lelkesen fogadták a Szíriában 

kikötő orosz hadihajót 

2013. szeptember 25., szerda, 18:55 MTI - HVG 
A szíriai Latakiában kikötött szerdán egy orosz hadihajó, amelyet a hivatalos jelentések szerint orosz nyelvű feliratokkal és Vlagyimir Putyin orosz, illetve Bassár el-Aszad szíriai elnök képeivel fogadtak az ott élők. 

A Nyikoláj Filcsenkov partraszállító hajó az orosz fekete-tengeri flotta tagja, 113 méter hosszú, 300 tengerészgyalogos és húsz harckocsi fér el rajta. A szíriai parti őrség két hajója várta és vezette be a kikötőbe. A szíriai védelmi minisztérium szerint a hajó baráti látogatásra érkezett. 
Az orosz haditengerészet tucatnyi hajója van most a Földközi-tenger keleti medencéjében, nem messze a szíriai partoktól. Két, rakétákkal felszerelt romboló és öt partraszállító hajó van köztük. Az Egyesült Államok is több tucatnyi hadihajót állomásoztat a térségben. 
Kapcsolódó: 
   Az orosz haditengerészet és Szíria 
   Megmutatta saját fejlesztésű rakétáját Irán 


ÍGY LESZ EGY FÉLELMETES 


ELMÉLETBŐL RIASZTÓ VALÓSÁG... 


Mi magunk is megdöbbenünk, amikor azt látjuk, hogy az évek óta csak összeesküvés-elméleteknek titulált dolgokkal kapcsolatban kiderül, hogy azok nem mások, mint összeesküvés-tények. Nem mintha mi magunk egy percig is kételkedtünk volna a saját igazunkban, de ettől függetlenül félelmetes látni, ahogyan az élet sajnos egyre-másra minket igazol. Edward Snowden egyértelművé tette, hogy a globális megfigyelés valós fenyegetés, tehát valóban létezik a Nagy Testvér, vagy ha úgy tetszik, a Mindent Látó Szem. Évek óta próbáljuk erre figyelmeztetni olvasóinkat. Beigazolódott. 
A HAARP-rendszerről rengeteget írtunk már, mindeddig hevesen tagadták azt, hogy valóban katonai céllal épületek ezek a félelmetes állomások. Most Leonyid Ivasov, a Geopolitikai Problémák Akadémiájának elnöke erősíti meg azt a feltevést, miszerint a HAARP nem csupán egy ártalmatlan kutatóprogram, hanem egy, az egész világot fenyegető, rendkívül veszélyes csodafegyver. Ivasov szerint az USA rendelkezik azzal a technológiával, aminek révén képesek befolyásolni például Oroszország klímáját. Szó szerinti idézet következik: 
"Pontosan tudom, hogy az amerikaiak hatalmas rendszert építettek ki és a klímára gyakorolnak hatást. Nagy eredményt értek el, kísérleteket hajtottak végre. Nekünk voltak olyan egységeink, amelyek mindezt nyomon követték, de aztán felszámolták ezeket" 
Az egyébként vezérezredesi rangban levő Ivasov tehát elismeri, vagyis inkább feltárja a HAARP-rendszerek valódi célját, rendeltetését! 
Hihetetlen Magazin 






Illuminati 2013 – A Sátán Zsinagógája




Az Illuminati, azaz a magukat „megvilágosultaknak” nevező és Lucifert követő szervezet tagjai által, az Uruk utasítására szorgalmazott Új Világrend egyre sebesebben és rendületlenül épül és ezt ma már nem is titkolják.
Félelemre azonban semmi ok, hiszen ez Sátán utolsó, kétségbeesett próbálkozása, hogy Isten helyébe lépjen.
Ezért vigadjatok egek, és akik bennük lakoztok: jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van.” – Jelenések 12:12
A háború kimenetele több mint 2000 éve eldőlt, a csaták viszont az egyes emberek lelkéért tovább folynak, ezért Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el.”
Segítsetek másoknak, hogy lehulljon a lepel és ne csak azt lássák meg, hogy a világban ádáz harc folyik, hanem azt is, hogy mindez miért történik és hová vezet!


A kettős mérce mélységesen megalázó! 2013. szeptember 25. SVPSZ 
Egy 19 éves cigány fiatal, W. Renátó Zoltán agyonverte a pártfogóját, Szarvas Antal cibakházi plébánost. A tett színhelyéről a Plébános úr rozoga kocsiján hajtott el. Ha az nem robban le, nehezebb lett volna megtalálni a gyilkosát. 
Schwitzer József nyugalmazott főrabbira csúnyán nézett egy magyar ember, és valamit oda is szólt neki. Ezért a tettért Magyarország köztársasági elnöke személyesen kért bocsánatot. Szarvas Antal plébános úrra nem csúnyán nézett a cigány, hanem agyonverte! Ezért sajnos nem kértek elnézést, pedig a gyilkosság óta már eltelt vagy három hét. A köztársasági elnök is, és a kormány is mélyen hallgat. A cigányok védőszentje, Balog Zoltán miniszter ráadásul református lelkész! Hallgat természetesen ő is, de hallgat Erdő Péter bíboros is. 
A magyar ember mára sokadrangú állampolgár lett a saját hazájában! Ha ez egyáltalán még az! A nyugalmazott főrabbi megsértése miatt bocsánatot kérünk, a katolikus plébánossal meg csak úgy megtörtént az eset! Rosszkor volt rossz helyen? A gyilkos még nem töltötte be a 20. életévét, kap is érte büntetést, meg nem is! 
A 2010-es választási ígéret nemcsak az elszámoltatásról és a felelősségre vonásról szólt, hanem arról is, hogy két héten belül rend lesz. Akkora rend lett, hogy abba egyre több magyar ember hal bele! Ők persze nem áldozatok, csak az a hat roma az áldozat a nemzeti kormány szerint. 
Leég az arcunkról a bőr a szégyentől, pedig nem nekünk kellene szégyenkezni! 
Kapcsolódó: 
   
Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt 



Elveszítjük az országot, ha a földet 

elveszítjük! 




alfahir.hu sokkaljobb.hu 
Zsirán tartotta meg az első sógorbúcsúztató megmozdulását az Anyaföldvédelmi Kerekasztal. A kerekasztal a botrányos földtörvény elfogadása után alakult, célja, hogy megtartsa magyar kézben az anyaföldet. 
Első megmozdulásukat a tőkeerős osztrák gazdák által felvásárolt nyugati határszélen, az egykori határsávi faluban, Zsirán tartották. 

Hossó Andrea, a megmozdulás egyik szervezőjét, egyben a Anyaföldvédelmi Kerekasztal ügyvivőjét telefonon értük el, aki érdeklődésünkre elmondta: a megmozdulás apropója, hogy az itt élők szerint egyre jelentősebb mezőgazdasági tehermozgás van a két ország között, ami jól jellemzi az egyre súlyosabb helyzetet. 

Hossó Andrea szerint nemcsak, hogy nincs megoldva a zsebszerződések ügye, de attól tartanak, ha nem sikerül nyomást gyakorolni a kormányra és 2014-ben feloldják a földmoratóriumot, akkor érvényessé válnak a botrányos zsebszerződések, és soha nem lesz rá alkalmunk, hogy visszaszerezzük a saját földünket. 

Elveszítjük az országot, ha a földet veszítjük - tette hozták a Kerekasztal nevében Hossó Andrea. 

A megmozduláshoz csatlakozott a Váralja Szövetség is, amely már számos alkalommal bizonyította eltökéltségét a magyar termőföld megvédése területén. 

A szervezet elnökségi tagja, Wappler Ádám telefonon azt mondta, a Szövetség két okból csatlakozott a zsirai kezdeményezéshez. Egyrészt még a földtörvény elfogadása előtt meghirdették nemzeti ellenállást, arra az esetre, ha elfogadnák a törvényt, másrészt szeretnék a közvélemény figyelmét minél jobban felhívni arra, hogy ez nemcsak a vidék problémája, hiszen a vidék és város összetartozik, a földkérdés nemzetbiztonsági és függetlenségi kérdés. 

A föld egy életlehetőség, nem lehet árucikk, ezért rá kell venni a kormányt, hogy követelje Brüsszeltől, vegyék ki a termőföldet a tőke szabad áramlásából - mondta el Wappler. 

Véget kell annak a folyamatnak, hogy az úgynevezett rendszerváltó elit kisajátítsa a magyar termőföldet a nemzetközi és hazai nagytőkének, multiknak, ezért minden alkotmányos eszköz megengedett, hogy ezt megakadályozzuk - tette hozzá. 

Vissza kell kényszeríteni a kormányt

Nagy örömmel hallottuk, hogy a földvédelmi kerekasztal itt tartja sógorbúcsúztató határszemléjét, hiszen itt, a nyugati határszélen a legsúlyosabb a probléma - mondta el a szintén szervező Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője. 

A politikus szerint a helyzetet súlyosbítja, hogy a GSD agrárbirodalom itt a környéken 10 ezer hektár földterülettel rendelkezik, teljesen ellehetetlenítve a helybeli gazdákat. Erre hívtuk fel a figyelmet ezzel a megmozdulással. 

A parlamentben a Jobbik több száz módosítóval állt elő, de ezek a kétharmados úthenger lesöpörte, ezért csatlakoztunk az utcai, nem hagyományos megmozdulásokhoz, így talán rá tudjuk venni a kormány, hogy visszakanyarodjon arra az útra, amit ő maga is hirdetett még a választások előtt - hívta fel a figyelmet a szakpolitikus a kormány választások előtti és utáni politikájának 180 fokos fordulatára. 

Emlékeztető: "Akié a föld, a víz és a fű, azé minden!" (Árpád vezér üzenete Szvatopluk fejedelemnek. Anonymus: Gesta Hungarorum) 



A Jobbik szerint láncszavazó cigányokkal csalta 

el a választást Baján is a Fidesz 


2013-09-29. 15:00 Kuruc.info 
Szombat óta bírósági ítélet is igazolja, hogy Baján is a Kiskunfélegyházán már választási csalás gyanújába keveredett Fidesz-közeli Lungo Dromos segítségével nyert a kormánypárt jelöltje - írja Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője. 
A cigányszervezet megyei vezetőjéről, Ajtai Tiborról az Alfahír hírportál derítette ki, hogy Kiskunfélegyházán "mesteri láncszavazás" megszervezésével segítette hatalomba a fideszes Kapus Krisztiánt. 
A képviselő szerint a választási csalás ténye nem meglepő. Évek óta nyilvánvaló, hogy a Fidesz csupán megvásárolható, urnákhoz terelhető szavazógépként tekint a cigányságra, akiknek irányított voksa nélkül nem lenne képes a hatalomban maradni - állítja. A Jobbik vérlázítónak tartja a fideszes Zsigó Róbert közleményét, melyben pusztán az újabb győzelmet vetíti előre, de a csalás tényétől még csak el sem határolódik, azt kvázi a "polgári Magyarország" értékrendjével összeegyeztethetőnek tartja. 

A Jobbik a Kecskeméti Törvényszék ítélete után feljelentést tesz választás rendje elleni bűncselekmény miatt, egyúttal a kiskunfélegyházi láncszavaztatás ügyében Polt Péter legfőbb ügyésznél ismét kezdeményezi a büntetőeljárás megindítását. 
Kapcsolódó: 
   Meg kell ismételni a szavazást az egyik bajai szavazókörben 
   Hangfelvétel: így hordták a cigányokat a Fideszre "láncszavazni" 
   Bizonyított csalás: meg kell ismételni a választást Baján 
   Csehországban zavargások törtek ki a cigányok miatt 



Viktor, a pufajka meg a komcsik 


ÉdesViktor tegnap igazán kitett magáért. Odaállt és megmondta a frankót a komcsik ruházkodási szokásairól és felvázolta a megfigyelésen alapuló Nagy Elméletét

Nemzeti Darwinunk saját tapasztalatain alapuló tanításai nem merültek ki ennyivel, részletesen ismertette azt is, hogy bár a komcsik a pufajkát öltönyre cserélték, azért a mentalitás ugyanaz. Ezt a tapasztalást gondolom az MTVA élére kinevezett egykori besúgó jelenben gyakorolt viselkedésmintájának köszönheti, örvendezzünk, hogy Böröcz elvtárs kinevezésének legalább ennyi gyakorlati haszna akadt. 
Szerinte a komcsik adták a multik, bankok, nemzetközi nagytőke kezére az országot, ezt gondolom a "Tulajdon és privatizáció" törvényjavaslat egykori előterjesztője, az Antall kormány Privatizációért felelős kormánybizottságának elnöke, Matolcsy György mesélte neki a saját, 98-02 között megszerzett - ekkor szerzett többségi tulajdont az E-On a Tiszántúli, majd az Észak-dunántúli Áramszolgáltató Rt-ben - tapasztalatai mellé. Ezt elfelejteni látszik a Kedves Vezető, és mintha nem emlékezne egykori gazdasági minisztériumi államtitkárának - ma NFM államtitkár - Fónagy Jánosnak a szavaira. Idézzük ide neki: 
    "Az energiaszektor privatizációja során kiemelt cél volt az olyan valódi tulajdonosi érdek megjelenése, amely a költségekre érzékenyebb, ezáltal hatékonyabb termelést tud megvalósítani. Minden jelenlegi helyzet mellett is úgy véljük, hogy az energetikai társaságokba beruházó nagy európai cégek várhatóan elő fogják segíteni, hogy a magyar érdekeltségeik megállják a helyüket az átalakuló, liberalizálás előtt álló egységes európai energiapiacon. 
    Fel kell hívnom a képviselő asszony szíves figyelmét arra, hogy az energiaárak és a privatizáció függetlenek egymástól. Az európai mértékkel is korszerűnek mondható magyarországi árszabályozási gyakorlat tulajdonsemleges, vagyis az árak megállapítását nem befolyásolja az a kérdés, hogy a társaságok magán- vagy állami tulajdonban vannak. Tulajdonképpen magában a kérdésben sem a privatizált és nem privatizált rendszereket hasonlította össze a képviselő asszony, hanem a gáz- és a távfűtés viszonyait." 
Tudom, tudom, foglaljuk alaptörvénybe, hogy a parlamenti archívumot titkosítsuk legalább ötszáz évre, hogy ne legyen idézhető. Elvégre Fónagy János sem hisz már olyan butaságokban, mint a verseny, és a gondosan felépített Bazinagy Ellenségkép mellé szánt szűzies kinézetet úgy hugyozza ketté, mint játszótéri korcsok a hóangyalt január közepén. 
"Elismerjük a munkát, elismerjük a teljesítményt, de nem ismerjük el a kapzsiságot és a gátlástalanságot" - mondta még Viktor, és ezek szerint nem ismeri el Simicska Lajost, Mészáros Lőrincet, Nyergest, és a belső ember által korrupcióval megvádolt Papcsákot sem. Vagy, még az lehet, hogy amit említett urak tesznek az nem gátlástalan kapzsiság, hanem egyenesen A Haza és A Párt érdeke. 
Sebaj, Viktor leszögezte még, hogy aki a restség bűnébe esik, az a fideszkeresztény hagyományok szerint majd tartozik neki 25 évvel. Mit lehet tudni, én azért csak rákérdeztem volna, hogy akkor ezt most úgy teccel érteni, hogy bukta esetén mehetünk a Felcsúti kalifátusba gyepmesternek és jegyszedőnek ingyér? 
(varanus.blog
Kapcsolódó: 
   Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását? 
Eközben meg: 





Soros támogatottak a Fideszen belül

Kaftán vagy köpönyeg.... 


(barikád című újságból ollóztuk)

(...)Ez a virtuális soros-birodalom főszerepet játszott abban, hogy a >>rendszerváltás<< úgy ment végbe, hogy a magyarság feje fölött döntöttek senk által fel nem hatalmazott személyek Magyarország politikai, gazdasági és társadalmi rendjének átszabásáról. a kommunista diktatúrát a soros pusztítás követte.(...) 

(...)Az MSZMP holdudvara valahogy kimaradt a Soros támogatásokból(...), végső soron a szocialisták is beférnek a Soros-kaftán alá.(...) (...)Befér oda Csapody Miklós, a levitézlett MDF-es politikus is, aki Soros segítséggel vehetett részt 1986-ban egy bécsi konferencián. és beférnek fideszes politikusok is. Később az SZDSZ-be átnyergelt Fodor Gábor 1989-től egy évig a Soros-féle Közép-Európa Kutatócsoport tudományos munkatársa volt, a ma fideszes EP képviselő Hankiss Ágnes 1987-ben egy esszéregény befejezésére kapott támogatást, Szájer József (szintén fideszes EP- képviselő) 1986-tól egy évig az oxfordi Balliot College-ben képezhette magát a soros alapítvány segítségével, a párt egyik fő külügyese Németh zsolt 1988-tól 1989-ig Soros ösztöndíjasként politikaelméleti tanulmányokat folytatott az oxfordi St. Anthony-s College-ban. Kövér lászló, a fidesz ökle 1987-88-ban élvezte a Soros ösztöndíját. erre támaszkodva kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat Navracsis Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője 1994 és 1996 között Soros-ösztöndíjasként vetrészt a>>Nyílt társadalom és ellenségei című kutatásban. Orbán Viktor pedig 1988 áprilisától a Soros-féle Közép -Európai Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől Soros-ösztöndíjasként az oxfordi Pembroke College-ban tanulmányozhatta az angol liberális politikai filozófia történetét. ez korábban szerepelt Orbán parlamenti önéletrejzában, a most olvasható szövegből már kikerült a Soros ösztöndíj.... 

Persze tévedni emberi dolog, és akár meg isváltoztathatja valaki a véleményét, ha rájön rossz úton járt. De a Fidesz esetében nem csak a múlttal van baj, hanem a jelennel is. Az euróatlantista, kritikátlanul Amerika-barát politika, a nemzetállami szuverenitás apró maradékait is megsemmisítő lisszaboni szerződés támogatása, a neoliberális gazdaságfilozófia csendes átvétele, az az ököszociális nemzetgazdaságot képviseló, a biztonságért és a magyar kultúráért síkra szálló Jobbik fenyegetése és rágalmazása, a Magyar Gárga pofonnal fenyegertése azt jelzi, hogy a Fidesz minden látszat ellenére sem tudott leszakadni a sorosok pórázáról. 
(az írás megjelent a barikád című havilap e havi számában Gy. Á. tollából) 



Megosztom, hogy ne lehessen eltussolni... 


Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát, akivel a gyilkosság után aljas és ember által igazán elképzelhetelen tetteket műveltek az elkövetők! Megerőszakolták. A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szürnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket. 

Sajnos etnikai támadás volt és az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt. 
A hírt egy szintén egykori és ottani kollégám juttatta el hozzám. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást. 
Sajnálom, de nem bírtam nem megosztani... Norbi 
Norbi Update 



Illuminati 2013 - A Sátán Zsinagógája 


szeptember 28, 2013 Idők jelei 
Az Illuminati, azaz a magukat "megvilágosultaknak" nevező és Lucifert követő szervezet tagjai által, az Uruk utasítására szorgalmazott Új Világrend egyre sebesebben és rendületlenül épül és ezt ma már nem is titkolják. 

Félelemre azonban semmi ok, hiszen ez Sátán utolsó, kétségbeesett próbálkozása, hogy Isten helyébe lépjen. 

"Ezért vigadjatok egek, és akik bennük lakoztok: jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van." - Jelenések 12:12 

A háború kimenetele több mint 2000 éve eldőlt, a csaták viszont az egyes emberek lelkéért tovább folynak, ezért "Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el." 

Segítsetek másoknak, hogy lehulljon a lepel és ne csak azt lássák meg, hogy a világban ádáz harc folyik, hanem azt is, hogy mindez miért történik és hová vezet! 



A Világbank volt munkatársa az elit világuralmi terveiről



Karen Hudes a Yale Egyetem jogi karán végzett és több mint 20 évig volt a Világbank jogi osztályának munkatársa. Amikor a bankon belüli korrupció leleplezése miatt elbocsátották, már a szervezet vezető jogtanácsosa volt. Pozíciójának köszönhetően pontosan látta, miként uralkodik a globális elit a világ felett és ezt az információt most nyilvánosságra hozta.
Karen Hudes szerint azt elit legfőképpen egy maroknyi, szorosan ellenőrzött pénzintézet és mega-vállalat segítségével uralja bolygónkat. A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon. A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz. Mivel a nagy médiabirodalmak is az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.
Ezúttal senki sem mondhatja, hogy egy összeesküvés-elméleteket gyártó őrültről van szó. Karen Hudes először az amerikai Export Import Bank, majd 1986-tól 2007-ig a Világbank munkatársa volt és több jogi szervezetet alapított. Ma leginkább az elit által a világ vagyonának megszerzéséhez használt korrupt pénzügyi rendszer leleplezésére koncentrál.
New American-nek adott interjúban kifejtette, hogy az emberek szinte ellenállás nélkül hagyják, hogy az elit egyeduralmat szerezzen a föld forrásai felett:
A Világbank volt vezető jogtanácsosa, Karen Hudes szerint a globális pénzrendszert korrupt, hataloméhes egyének kis csoportja uralja, akiknek érdekei a magánkézben lévő amerikai Federal Reserve Bank körül forognak. Ez a hálózat a médiát is uralja, így bűntetteiket könnyűszerrel elfedezhetik, magyarázza. Az interjú során elmondta, hogy amikor megpróbálta leleplezni a Világbank körüli problémákat, elbocsátották. Jelenleg, más leleplező informátorokkal közösen eltökélt szándéka, hogy feltárja és felszámolja ezt a korrupciót. Karen biztos a sikerben.
A svájci PLoS ONE csoport által az üzletvilág feletti hatalom központosításáról készült tanulmányt idézve rámutatott, hogy a főleg pénzintézetekből és központi bankokból álló szervezetek kis csoportja hihetetlen hatalommal bír az egész világ felett. „A világ erőforrásait ez a kis csoport birtokolja,” mondja, hozzátéve, hogy „a korrupt hatalomszerzők” a médiát is a markukban tartják. „És hagyják nekik, hogy mindezt megtegyék.”
A Karen által idézett svájci tanulmányról már korábban is szó volt:
A tanulmány a világ 43 060 transznacionális vállalatát és az azok közötti tulajdonosi hálózatot vizsgálta. Ennek alapján felállították a globális gazdaság magját alkotó 1318 vállalatot feltüntető „térképet”.
A kutatás megállapította, hogy a csoporton belül 147 vállalat egy szuper-egységet alkot, ami a csoport vagyonának 40%-a felett rendelkezik. Valamennyien tulajdonosai egymás cégei egy részének vagy teljes egészének. Ezek közül a legtöbb bank, a legnagyobb 20 között a Barclays és a Goldman Sachs is szerepel.
Tulajdonképpen a cégek kevesebb, mint 1%-a irányítja az egész hálózat 40%-át,” mondja James Glattfelder, a zürichi Svájci Állami Intézet komplex rendszerelméleti kutatója, a PLoS One folyóiratban hamarosan megjelenő tanulmány társszerzője.
A globális elit persze nem csupán ezeket a mega-vállalatokat irányítja. Hudes szerint a föld szinte valamennyi országának pénzügyeit irányító, nem a nép által választott, felelősségre soha nem vonható szervezeteket is ők uralják. A Világbank, az IMF és a Federal Reserve-höz hasonló központi bankok irányítják a világ pénzforgását és kényük kedve szerint állítják elő valutáikat.
Ezeknek az intézményeknek a csúcsán pedig a Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS található, ami nem egyéb, mint a központi bankok központi bankja. Sokan még a létezéséről sem tudnak, pedig igen fontos szervezetről van szó. Egy korábbi (az idők jelei oldalon is megjelent) cikkben részletesen foglalkoztunk az intézmény történetével:
A világ pénzügyeit egy, a legtöbb ember számára teljesen ismeretlen, rendkívüli hatalommal rendelkező nemzetközi szervezet irányítja. A szervezet, ami tulajdonképpen a központi bankok központi bankja, a Nemzetközi Fizetések Bankja nevet viseli. Központja Svájcban található, de rendelkezik irodákkal Hongkongban és Mexikóvárosban is. Nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egyetlen hatóság felé sem, nem fizet adót és minden törvény felett áll. Még a Wikipedia is elismeri, hogy „egyetlen nemzeti kormány felé sem tartozik felelősséggel”.
A II. Világháború alatt még a nácik pénzét mosta tisztára, ma azonban legfőbb feladata a központilag megtervezett globális pénzrendszer irányítása. 58 központi bank tartozik hatáskörébe a világon és sokkal nagyobb beleszólása van egyes országok, például az Egyesült Államok irányításába, mint bármelyik politikusnak a világon.
A központi bankok vezetői kéthavonta összegyűlnek a svájci Bázelben, ahol mindannyiunkat érintő kérdésekről döntenek úgy, hogy az elhangzottakról rajtuk kívül nem igen tud senki. A szervezetet a globális elit alapította, a globális elit javára és a fokozatosan kialakuló globális gazdasági rendszer egyik legfontosabb szereplőjének szánják.
Ez a rendszer nem a véletlen műve és nem is a közelmúltban kezdték kiépítését. Egykorábbi cikkben többek között Carroll Quigley történelemprofesszor 1966-ban kiadott könyvéből is olvashattunk egy részletet, amiben a szerző az elit által a Nemzetközi Fizetések Bankjának szánt szerepről is ír:
A pénzügyi kapitalizmus erőinek egy másik messze nyúló célja is volt, ami nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi hatalom magánkézben lévő globális rendszerét, ami minden ország politikai rendszere és a teljes világgazdaság felett is hatalmat gyakorolhat. A tervek szerint ezt a rendszert, feudalista módon, a világ központi bankjai közös erővel irányítják majd, magán összejövetelek során hozott titkos megállapodásokon keresztül. Ennek a rendszernek a gerincét a svájci bázeli központú Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) alkotja, ami a világ központi (szintén magánkézen lévő) bankjai tulajdonában lévő magánbank.
Ma pontosan ez a helyzet.
Egy neo-feudalista rendszerben élünk, ahol az állampolgárok és kormányaik az adósság rabszolgái. A rendszert a központi bankok és a Nemzetközi Fizetések Bankja felügyelik. Irányításuk alatt a világ vagyona szép fokozatosan a globális elit markába vándorol.
Ami a legszomorúbb a helyzetben, hogy mivel az elit irányítja, hogy mit lát, hall és gondol a többség, csak kevesen látják, hogy mi történik valójában. Az Egyesült Államok csatornáin látható hírek és szórakoztató műsorok 90 százalékát hat óriási társaság felügyeli.
Ez az a rendszer, amit sok korábbi próbálkozáshoz hasonlóan, most Karen Hudes is megpróbál leleplezni.
Interjúk (angol nyelven):
Greg Hunter






A svájci hadgyakorlatok a gazdasági összeomlást és a menekültáradatok kezelését modellezik




Forrás: shtfplan.com
Svájc nyilvánosságra hozta a hadseregének legutóbbi hadgyakorlata során szimulált forgatókönyvek részleteit. A gyakorlat során egy kiterjedt gazdasági összeomlást, erőszakos és tömeges tüntetéseket és a menekültek tömeges beáramlását modellezték.
Nigel Farage, az Európai parlament képviselője, még az év elején arról beszélt, hogy az európai és tulajdonképpen a globális gazdasági hangulat könnyen kiterjedt, erőszakos forradalomba torkollhat a pénzügyi katasztrófa eredményeként.
Svájc minden bizonnyal odafigyelt szavaira, ahogyan azt a mostani hadgyakorlat forgatókönyve is mutatja, aminek részeként például azt is szimulálták, hogy mi történne, hogy az országot elárasztanák a szomszédos Franciaországból érkező menekültek.
A hadgyakorlathoz használt forgatókönyv igen könnyen valósággá válhat, amennyiben az Európai Unió az összeomlás szélére, Franciaország pedig csődbe jut. A London Telegraph a következőket írta:
Csődbejutott franciák egész hordái szállják meg Svájcot, hogy visszaszerezzék „ellopott” pénzüket. Ilyen és ehhez hasonló képzeletbeli helyzetek megoldását gyakorolta a svájci hadsereg a múlt hétvégén nyilvánosságra hozott hadgyakorlat forgatókönyve szerint.
A Lausanne-i Matin Dimanche napilap cikke szerint az augusztusban lefolytatott gyakorlat során egy olyan helyzetet „játszottak el”, amiben a pénzügyileg megrogyott Franciaország háborúzó régiókra szakadt. Ezek közül az egyik, „Sanonia” fedőnéven futó (a valóságban a Jura régió), támadásra készült Svájc ellen, hogy visszaszerezze a Franciaországtól állítólag ellopott pénzeket.
A „Duplex-Barbara” fedőnevű hadgyakorlatban egy háromfrontos megszállást szimuláltak, Neufchatel, Lausanne és Genf felől, írta a svájci lap.
A svájci hadseregnek muszáj felkészülnie a XXI. század veszélyeire ahhoz, hogy hiteles maradhasson,” nyilatkozta Antoine Vielliard, Hauate-Savoie városi tanácsának tagja a Matin Dimanche lapnak.
Nem ez volt az első ilyen képzeletbeli forgatókönyvön alapuló hadgyakorlat a svájci hadseregben. A tavalyi gyakorlat során az európai fizetőeszköz összeomlását és a kontinensen kialakuló káoszt követő menekültáradat kezelését szimulálták.
Stabilo Due” nevű hadgyakorlathoz egy 2010-ben készült kockázati térképet használtak és különböző egymással háborúzó frakciókat modelleztek, valamint a Görögországból, Spanyolországból, Olaszországból, Franciaországból és Portugáliából várható menekültek kezelését gyakorolták.
Az erőszak Európán belüli terjedésére és erősödésére figyelmeztetve, Ueli Maurer svájci védelmi miniszter akkor azt mondta, hogy „nem zárhatjuk ki, hogy az elkövetkezendő években szükség lehet a hadseregre.”
Svájc, amely 155 ezer sorkatonából álló hadsereggel rendelkezik és állampolgárai katonai besorolású fegyvereket is tarthatnak otthon az ország honvédelmi intézkedéseinek részeként, pontosan tudja, hogy mi történik.
Bár a hadsereg által szimulált helyzetek bekövetkezése jelenleg nem valószínű, még véletlenül sem mondhatók pusztán képzeletbelinek, mint ahogyan azt a Telegraph állítja.
Svájc a világ bankbirodalmának fővárosa és nyilván tisztában van vele, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer fenntarthatatlan. Az sem kerülhette el a figyelmét, hogy a bankok szerte a világon aktívan készülnek a pénzügyi rendszer összeomlására.
Amikor ez megtörténik, ahogyan arra Nigel Farage és mások figyelmeztettek, Európában erőszakos forradalmak kitörése is elképzelhető, ahogyan az korábbi évszázadokban nemegyszer megtörtént már.
Svájc nem bízza magát a véletlenre és felkészül az ország szó szerinti lezárására, hogy megakadályozzon egy esetleges megszállást egy külföldi hadsereg, lázadó erők vagy a menekültek által, amennyiben valamelyik európai ország tényleg fizetésképtelenné válna.
Az Egyesült Államokban is tartottak hasonló hadgyakorlatokat, amelyek során a pénzügyi összeomlást és a polgári felkelések veszélyét szimulálták.
Az amerikai kormány is tudja, hogy mi közeledik és fokozott ütemben készíti elő a hatalmi hálózatot, hogy képes legyen megbirkózni a következményekkel.
A világ a szakadék szélén táncol, és aki egy kicsit is figyeli az eseményeket, követi ezeknek a kormányoknak a példáját, hogy személyesen is felkészüljön a közeledő viharra.









Vajon túl késő felkészülni?




Időkjelei: Az elmúlt hónapokban sokszor felmerült a felkészülés kérdése. Az alábbi cikk ennek fizikai aspektusára koncentrál. Ez nem jelenti azt, hogy a lelki felkészülés ne lenne fontos, csupán annyit, hogy ez az írás erre nem tér ki. Amit fontos kihangsúlyozni, hogy a feltételezéssel ellentétben, felkészülni egy esetleges átmeneti nehézségre nem azt jelenti, hogy valaki fél, hanem azt, hogy megteszi azokat a tőle telhető egyszerű lépéseket, amik egy ilyen időszak átvészelését fizikailag megkönnyítik.
Egyre több ember kezd rájönni, hogy az észak-amerikai helyzet pont annyira kilátástalan, mint mondjuk Görögország, Spanyolország és egy sor más európai ország helyzete. Amikor már a fővonalas média is kijózanító figyelmeztetéseket tesz közzé, az írás mindenki számára láthatóvá válik a falon.
Aki számára új a téma és még csak a lábujját merítette be a hidegvízbe, a felkészüléssel vagy túléléssel foglalkozó oldalak cikkeit olvasva arról, hogy miként láthatja el és tudhatja biztonságban a családját, könnyen arra a következtetésre juthat, hogy neki befellegzett.
Aki átélt már nehéz időket, arra gondolhat, hogy örül, ha tetőt tudhat a feje felett és mivel nincs megtakarított pénz neki befellegzett.
Néhány ítéletnapi próféciát olvasva és a napi híreket látva egyesek feladják még mielőtt hozzáláttak volna, arra gondolva, hogy nekik már befellegzett.
Ami engem illet, én örök optimista vagyok és szerintem soha sem késő. Nem hiszem, hogy bárkinek befellegzett volna, pusztán azért mert még csak most lát hozzá a felkészüléshez. Amíg a boltok nyitva vannak, van idő.
Bár a helyzet szerintem is súlyos és a gazdasági vég egyre közelebb van, ha ezt a cikket olvasod, már megtetted az első lépést a felkészülés felé, a szenvedélybetegség terápiájának 12-lépcsős programjához hasonlóan: elismerted, hogy baj van. Ez már önmagában előnybe helyezett, mert tudod, hogy az élet egy szempillantás alatt megváltozhat.
A felismerés, hogy szükség van a felkészülésre több szempontból is előnyt jelent a többséggel szemben:
  • Azt jelenti, hogy más szemmel fogod nézni a napi híreket,
  • Fenntartással fogadod a médiában tálalt információkat,
  • Komolyan mérlegelni fogod a fiat valuta mellett és ellen szóló érveket,
  • Valamint, hogy a bevásárlások alkalmával nem csupán az jár majd a fejedben, hogy mi lesz az aznapi vacsora.
Már az is előrelépést jelent, ha valahol ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy a dolgok nem úgy mennek, mint ahogyan kellene. Ilyenkor eldöntheted, hogy kilépsz az eddig valóságnak hitt ködből vagy elhessegeted ezt a kellemetlen érzést és minden megy tovább változatlanul, már ami saját szokásaidat vagy életedet illeti.
Amennyiben úgy döntöttél, hogy mégis tovább olvasod ezt az írást, valószínűleg úgy gondolod, hogy csatlakozol a felkészültek/felkészülők táborához.
Igaz, hogy az események igen előrehaladott állapotban vannak, azért még nem tartunk a játék végénél.
Az ébredés sokak számára anyagi terhet jelent. Habár tudjuk, hogy otthoni raktárkészleteink feltöltése ideális lépés, a folyamat pénzbe kerül és ez egyeseknek, különösen, ha szűkös anyagi kerettel rendelkezünk, elkeserítő lehet. Csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy évre elegendő tartós élelmiszert vásároljanak, de önmagában az a tény, hogy teszünk valamit, megnyugvást ad.
Az első lépések
Elsőként mérjük fel, hogy mivel rendelkezünk. Sokan meglepődnek, hogy akár egy hétre vagy egy hónapra elegendő étel van eleve a kamrájukban. A helyzetfelméréssel kapcsolatban érdemes elolvasni a „Ha nem tudod mid van, nem tudod mire van szükséged” című írást, amiből részletes segítséget kaphatunk a leltározással kapcsolatban.
Miután megbizonyosodtunk afelől, mivel rendelkezünk, elő kell állnunk a felkészüléshez szükséges pénzzel. Lehet, hogy a családi költségvetés olyan szoros, hogy a villanyszámlára is alig jut, de valamit akkor is tehetünk. Például változtathatunk vásárlási szokásainkon. Hamarosan rájövünk, hogy ugyanabból a pénzből többre is futhatja. Mindenesetre a felkészüléshez valamennyi pénzt muszáj lesz felszabadítani.
Egyesek azt gondolhatják, hogy a karácsonyt követő időszak nem a legideálisabb a kezdéshez, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha a te háztartásod hasonlít az enyémhez, a hűtőszekrény most a karácsonyról megmaradt ételekkel van tele. Állj ellen a kísértésnek, hogy elindulj a szokásos heti bevásárló körútra és egyétek azt, ami az ünnepekről megmaradt, kiegészítve néhány dologgal a kamrából. Használd a heti vásárlásra szánt pénzt a kezdéshez. Mindegy milyen kevés pénz áll rendelkezésre, bármennyiből elkezdheted. Az alábbi listákat saját helyi kisboltunk árai alapján állítottam össze. A helyi áraktól függően ennél több is beleférhet a keretbe. [Időkjelei: a listákat nem volt módomban „honosítani”. További ötleteket, egyéb információkat a hozzászólásokban.]
20 dolláros (5000 forintos) lista
  • 1 kg rizs
  • 1 kg szárazbab
  • 4 doboz paradicsom vagy spagetti szósz
  • 2 db konzerv barack
  • 1 üveg mogyoróvaj
  • 1 üveg ételecet
  • 2 karton ásványvíz
50 dolláros (12 ezer forintos) lista
Minden a fenti listáról, plusz:
  • 4 csomag nem édes keksz vagy kétszersült
  • 4 üveg alma vagy egyéb befőtt
  • 1 kg cukor
  • 3 kg liszt
  • 1 liter olívaolaj
  • 3 db zöldbabkonzerv
  • 2 doboz/zacskó szódabikarbóna
100 dolláros (25 ezer forintos) lista
Minden az előző két listáról, plusz:
  • Nagy adag dobozos/vákuumcsomagolt parmezán vagy egyéb sajt
  • 1 nagy kiszerelésű sütőpor
  • 5 kg krumpli
  • 2-3 kg hagyma
  • 2-3 kg sárgarépa
  • 1 kg tejpor
  • 3 kg száraztészta
  • 5 csomag fűszer ízlés szerint
  • Néhány nassolni való (csokoládé, cukorka, stb. néhányszáz forint néhány apróságra, ami megédesíti a napot)
Nincs vége – még van idő
Az a bizonyos hang egy fontos dologra figyelmeztet. Azt súgja, hogy valami nincs rendben a világgal. Hívd ösztönnek vagy Isten hangjának, esetleg előérzetnek, a lényeg, hogy hallgass rá. Láss neki a felkészülésnek most. Nem baj, ha csupán kétheti élelemmel és vízzel rendelkezel. Ez azt jelenti, hogy a családod két hétig nem fog éhezni vagy víz nélkül maradni, ha valami baj történik. A Sandy vihar után az emberek már két nap után panaszkodtak, mert nem volt mit enniük.
Egyikünk sem tudhatja meddig tart ki a dollár. Nem az a kérdés, hogy Észak-Amerika mikor jut Görögország sorsára, hanem az, hogy mikor. Természeti katasztrófák pedig bármikor bekövetkezhetnek, fennakadást okozva a kereskedelemben és az áruszállításban. Munkahelyek megszűnnek, egy betegség bármikor beüthet, és soha nem tudhatjuk mikor ér el bennünk egy komoly vihar. Ha most hallgatsz arra a bizonyos hangra, akkor nem kell majd a FEMA táborok előtt sorba állnod, hogy némi élelemhez juss. Használd ki a rendelkezésre álló időt! Ne hallgass azokra, akik szerint nincs idő vagy nincs miért felkészülni. Minden adag félretett étel egy kicsivel nagyobb fizikai biztonságot ad a családodnak.
Arra koncentrálj, amit megtehetsz, és ne figyelj a zajokra, amikből leginkább a „lehetetlen” szó hallatszik ki.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése