2016. szeptember 8., csütörtök

Fokhagyma kivonat


Fokhagyma kivonat

Az alábbi receptet 3 forrásból ismerem.

a) Régi szomszéd bácsim (86 évet élt) egyszer a kezembe adott egy régi írással írt kis lapot "titkos recept"címmel és csodálatos hatásáról gyakran mesélt nekem. A háborús
években is megvédte őt a szer. Erős dohányos volt egész életében, mégis, fürgén mozgott és szellemileg is friss volt szinte mindvégig. Orvosnál,kórházban csak élete utolsó évében volt.

b) Másodjára egy általam nagyra becsült természetgyógyász-
tól kaptam,aki gyógymasszőrként dolgozott. Sok külföldi beteg járt hozzá, akiknek a kezelése korlátozott időtartamú volt. Mivel erősen hitt a fokhagyma esszencia gyógyító erejében, le is fordíttatta azt és rendszerint betegei kezébe adta.

c) Harmadjára az Agykontroll wew-oldalán bukkantam rá. Dr. Domján László (belgyógyász, agykontroll oktató) tette közzé. Az alábbi levél és idézet tőle való.
"dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny "porceláncsővé" vált. A sebészek attól féltek,hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik.
István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíció talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája - orvosa ugyancsak nagy meglepetésére - teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerűen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerű receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)"
Így készítjük:
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük.
Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve: A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.

Reggel Délben Este
1. nap: 1 csepp 2 csepp 3 csepp

2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp

3. nap: 7 csepp 8 csepp 9 csepp

4. nap: 10 csepp 11 csepp 12 csepp

5. nap: 13 csepp 14 csepp 15 csepp

6. nap: 15 csepp 14 csepp 13 csepp

7. nap: 12 csepp 11 csepp 10 csepp

8. nap: 9 csepp 8 csepp 7 csepp

9. nap: 6 csepp 5 csepp 4 csepp

10. nap: 3 csepp 2 csepp 1 csepp

11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem
 fogy.


Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom, próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről van szó.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése