2016. szeptember 10., szombat

Letölthető programok X.
Letölthető programok X.


DXVA Checker 3.0

Megmondja a videókártyádról, hogy képes-e DirectX-es videó gyorsításra, ami a nagyfelbontású (vc-1, avc, x264, stb) dolgokra értendõ. Ha igen, akkor lejátszásnál ezt támogató programmal (pl. PowerDVD, MPC-HC, WinDVD, stb) tehermentesítheti a processzorodat, így lassabb gépen is élvezhetõ sebességben lesz lejátszható a nagyfelbontású tartalom. Net Framework 2.0 kell hozzá!

Teamspeak 3 3.0.13

Chatelni tudsz vele játék közben.

Hamachi 2.2.0.58

A Hamachi központilag üzemeltetett VPN-szolgáltatás, amely gondoskodik az eszközök és hálózatok biztonságos összeköttetéséről, és a LAN-hoz hasonló szintű hálózati kapcsolatot biztosít a mobil felhasználók, a különböző helyekről összedolgozó csapatok és az üzleti alkalmazások számára. Könnyen, igény szerint lehet vele biztonságos virtuális hálózatokat létrehozni a nyilvános és magánhálózatokon keresztül. A Hamachi a weben keresztül bárhonnan biztonságosan kezelhető és felügyelhető. 5 felhasználóig ingyenes.

SumatraPDF 2.4 install

Kis tudású, de gyors PDF, XPS, CBZ, CBR, DjVu, CHM, Mobi, CBZ, EPUB, OpenXPS, WebP olvasó.

SumatraPDF 2.4 zip/rar

Kis tudású, de gyors PDF, XPS, CBZ, CBR, DjVu, CHM, Mobi, CBZ, EPUB, OpenXPS olvasó.

Team Viewer - TeamViewer 8.0.22298 install

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül.

Team Viewer - TeamViewer 8.0.22298 portable

A program segítségével egy másik teamvieweres gépet tudunk kezelni belsõ hálózaton vagy interneten keresztül. Portable változat.

XMedia Recode 3.1.7.3

Mindenbõl mindenbe kódoló program, elõre letárolt profilokkal, legyen szó mobiltelefonról, vagy táblapcrõl. Ismert formátumok: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, Matroska(MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV,QT, OGG, PSP, (S)VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA és WMV. Tudja kezelni a DVD és BluRay lemezeket is.

FlashFXP 4.4.1.2010 zip/rar

FTP kliens, FTP (FTPS) SSL/TLS és SFTP támogatással, szabályozható fel-le sebességgel, aktív és passzív móddal, széleskörû proxy lehetõségekkel, szerverek közti (FXP) adatátvitellel, és még sok minden mással. Ez a portable változat.

FlashFXP 4.4.1.2010 install

FTP kliens, FTP (FTPS) SSL/TLS és SFTP támogatással, szabályozható fel-le sebességgel, aktív és passzív móddal, széleskörû proxy lehetõségekkel, szerverek közti (FXP) adatátvitellel, és még sok minden mással.

Memtest86 4.3.4

Memória teszt, iso verzió. Azaz kiírod egy CD-re, arról boot-olsz, és máris teszteli a memóriáidat. A hivatalos oldalon pendrive-os verzió is megtalálható.

Sugar Sync 2.0.33

Alapból 5 gigabyte helyet adó, dropboxhoz hasonló, csak többet tudó szinkronizáló program. Fájlainkat tudja különbözõ eszközeink között szinkronban tartani, legyen szó android, iphone, blackberry, mac, vagy windows-os gépekrõl. Ha képeket töltünk fel, azokból galériát tud csinálni, a zenéket pedig akár streamben is tudja küldeni. Akinek nem lenne elég a hely, pénzért vagy ajánló haver segítségével növelheti.

SUPER AntiSpyware 5.6.1040

Spyware kiirtó. Tud frissülni az internetrõl, figyeli az Internet Explorert, hogy valami spy átállította-e a beállításait, mint mondjuk annak kezdõlapja.

Total Commander 8.50 BÉTA 5

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát.

Total Commander 8.50 BÉTA 5 64bit

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát. 64 bites verzió.

Skype 6.9.73.106

Internetes telefonáló/chat program, videótelefonálással. Nem kell hozzá más, csak maga a program, az internet, és egy haver, aki szintén használja a skype-ot. Egymást fel tudjátok hívni teljesen ingyen, bárhol is vagytok, a hívás pedig bármilyen hosszan lehetséges, akkor is ingyenes.

Driver Magician Lite 4.09

A segítségével elmenthetõk a feltepelített driver-ek.

MultiCommander 3.5.1.1530

Total Commander szerû, ingyenes fájlkezelõ program. Tudja kezelni a különféle tömörített formátuokat, legyen szó Zip, 7-Zip, Rar , Tar , GZ , Bz2 , Jar kiterjesztésekrõl. Képes FTP kapcsolatot létrehozni, csoportosan átnevezni, széles körben testrezabaható és tudása kiegészítõkkel bõvíthetõ. A hivatalos weboldalon 64 bites verzió is megtalálható.

RAMMon 1.0.1010

Hasznos és részletes információkat mutat meg a fizikai memóriáról.

VideoCacheView 2.62

Opera, Firefox, Chrome vagy Internet Explorer böngészõk ideiglenes videó file-jait tudja elmenteni az ideiglenes tárból. Tehát youtube, vagy egyéb ilyesmi videót .flv file-ba ment el.

LibreOffice 4.1.2

Microsoft Office-hoz hasonló programcsalád, benne minden Microsoft Office program alternatíva, azaz word, excel, access, powerpoint, csak természetesen más néven. Tudja a legfontosabb dolgokat, csak kb. azokat nem, amit átlag felhasználó sosem használna, továbbá PDF-be tud menteni.

DVDFab DVD Copy 9.0.7

Le tudja szedni a DVD, HD-DVD és Blu-Ray lemezeket is a merevlemezre. Megbirkózik az AACS és egyéb, fejlett másolásvédelmekkel is.

Media Coder 0.8.26.5565

Különbözõ fájlokat tud különbözõ fájlokba kódolni, kihasználva az nVidia CUDA vagy Intel procik erejét. Ismeri a többmagos processzorokat, egyszerü kezelés, konténerek, rippelés. A hivatalos oldalon 64 bites változat is letölthetõ.

UTorrent 3.3.2.30180

Torrent kiterjesztésû file-okat és magnet linkeket tud letölteni. DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

uTorrent 3.3.2 magyarítás

Az utorrent nyelvi fájlja, amiben többek között a magyar nyelv is megtalálható

Peazip 5.1.1

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 150 különbözõ formátumból.

Peazip 5.1.1 64bit

Be tud tömöríteni 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD, BALZ, TAR, UPX, ZIP formátumokba, és ki tud tömöríteni majdnem 150 különbözõ formátumból. Ez a 64 bites verzió.

RegScanner 2.01

Registryben keres, sokkal gyorsabban, mint a beépített regedit.

MP3 Tag 2.58

Profi MP3 tag szerkesztõ, ami ismeri az ID3v1, ID3v2.3, ID3v2.4, iTunes MP4, WMA, Vorbis megjegyzések és APE tageket is. A fájlokat át is tudja nevezni az infók alapján, vagy lejátszási listákat készíteni.

Classic Shell 4.0

A Windows 7/8 modern start menüjét és explorerét (magyar windowsoknál intézõjét) és az Internet Explorer 9-et tudja lecserélni a közkedvelt Windows XP-s változatra. Ezen kívül a Windows 8-ra tud Start Menü gombot rakni.

PicPick 3.2.8

Rajzoló program, ami tud képet lopni, azt ftp-re feltölteni, színt választani, pixel területet lemérni, szögmérõ, nagyító, színskála.

HDDlife 4.0.194

Méri a merevlemezeid hõmérsékletét, és ha túl magas lenne, szól róla.

Adobe Flash Player Uninstaller 11.9.900.117

Segítségével eltávolítható az Adobe Flash Player összes verziója az összes böngészõbõl.

Adobe Flash Player 11.9.900.117 FireFox, Opera

Adobe Flash plugin 32 és 64 bites Opera, Firefox, és egyéb Mozillás böngészõk alá.

Adobe Flash Player 11.9.900.117 Internet Explorer

Adobe Flash 32 és 64 bites Internet Explorer-hez.

X-Mouse Button Control 2.6.2

A program segítségével az egér alap és plusz gombjait lehet beállítani, hogy lenyomásra mit is csináljanak. Lehet az alap mûveleteket elvégezni, mondjuk kattintás, scrollozás, vagy programot indítani. Windows Vista vagy 7 esetében a Flip3D is elérhetõ egérgombbal.

Opera 17.0.1241.45

A chrome-os opera. Mivel sokkal kevesebbet tud mint az eredeti, külön programként tároljuk. Portable-ként is telepíthetõ.

Aida64 3.20.2622

Rendszer információs program, azaz elmondja, hogy a számítógépünkben milyen hardware-ek találhatóak meg. Mindezt 64 bites verzióban, 64 bites tesztekkel is. 30 napig használható korlátozásokkal.

BullZip PDF Printer 10.0.0.1871

Virtuális nyomtatót hoz létre, és abba nyomtatva bármit megkaphatunk .pdf-ben, így bármely programból használhatod, ami nyomtatni tud. Kell hozzá a GhostScript is!

DoPDF 7.3.393

A doPDF virtuális PDF nyomtatóként telepíti magát, így a sikeres installáció után megjelenik a Nyomtatók és faxok között. PDF készítéséhez egyszerűen csak ki kell nyomtatni a dokumentumot a doPDF nyomtatón keresztül. Nyisd meg a dokumentumot (Microsoft Word, WordPad, NotePad vagy bármilyen másik programmal) és nyomtatáskor válaszd ki a doPDF nyomtatót. A program megkérdezi, hogy hova szeretnéd elmenteni a PDF állományt és amikor az elkészült, az alapértelmezett PDF megjelenítő automatikusan megnyitja.

Internet Download Manager 6.18.2

Le tud tölteni a szokásos http, ftp protokollokon kívül a Youtube és egyéb videós oldalakról is videókat, vagy akár teljes weboldalakat. 30 napig lehet kipróbálni.

System Explorer Portable 4.2.2

A Windows beépített feladat kezelõjéhez hasonlóan mutatja meg az aktuálisan futó programokat. Azokra rákereshet interneten, hogy ártalmasak vagy sem és megmutatja a processzorunk és a memóriánk kihasználtságát. A hivatalos oldalon telepítõs verzió is megtalálható.

AVG Anti-Virus Online Installer 2014.4158

Az AVG víruskeresõ online telepítõje. Kisebb mérettel rendelkezik mint a teljes telepítõ, mivel a többit az AVG szerveirõl tölti telepítéskor.

AVG LinkScanner 2014.4158

Az AVG víruskeresõbõl megismert linkscanner különálló változata. Böngészés közben kattintás elõtt ellenõrzi a linkeket, hogy arról nehogy valami spy-t vagy vírus-t kapjunk, Internet Explorer vagy Firefox böngészõkben.

ID3 renamer 6.0

MP3 tag-ot tudsz vele szerkeszteni, akár egész könyvtárat is. Net Framework 4.0 kell hozzá!

Nokia Suite 3.8.48

A Nokia (korábban Ovi) Suite programmal könnyen elérhetjük, menthetjük és szinkronizálhatjuk a Nokia készülék tartalmát a számítógépen. Ezenkívül rendezhetjük a névjegyeket, böngészhetjük a fényképeket, megoszthatjuk azokat barátainkkal, és szinkronizálhatjuk adatainkat.

Calibre Portable 1.6

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelõre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következõ formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következõ formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

Dropbox 2.4.2

Dropbox szolgáltatás kliens programja. Egy rövid regisztráció után alapból 2 gigabyte tárhelyet lehet kapni, ami egy online szinkronizáló szolgáltatásra jó. Ami oda feltöltésre kerül, az összes, felhasználó által megadott helyre automatán szinkronizálódik, pl. otthoni, munkahelyi gépre, telefonra, stb. Sima fájl megosztásra is alkalmas, egyéni linkek megadásával.

SUMo - Software Updates Monitor 3.8.4.214

Megvizsgálja a telepített programok verziószámát, és neten néz utána, hogy van-e már elérhetõ frissítés vagy sem.

AMD-ATi Driver Autodetect 1.0.4

A program felismeri a gépünkben levõ ATI-AMD VGA kártyát, és ahhoz a Windowsnak megfelelõ verziójú drivert ajánlja fel. Mûködik a sima és a laptopos kártyákkal is, a 32 és 64 bites Windowsokkal, magyar és angol nyelvû control centerrel is.

ChrisTV Online 9.50

1800+ darab netes TV adást és 600+ darab netes rádió adást lehet nézni-hallgatni a program segítségével. Képes fogni magyar TV adókat is, lásd kép. Nem kell hozzá TV kártya sem. A program nem vírusos, csak a benne levõ toolbart a NOD annak észleli.

Core Temp 1.0 RC6

Megmutatja a processzorod vagy processzoraid hõmérsékletét, és szólhat róla, ha az túl magas. AMD vonalon minden K8 és újabb, Intel vonalon minden Core és újabb processzort ismer csak. Képes az óra mellett mindig látszódni, és természetesen folyamatosan lekéri a hõmérsékleti adatot.

CPUID CPU-Z 1.67

Elmond mindenféle infót a processzorodról, alaplapodról, ramodról.

Macrium Reflect 5.2.6399

Ingyenes merevlemez klónozó program. Azaz ha új merevlemezt vagy ssd-t veszünk akkor ez a telepített windows rendszerünket át tudja rá másolni anélkül, hogy újra kéne mindent telepíteni. Itt elolvasható egy segítség is, az angolul nem tudóknak. Online telepítõ, így mindenki kiválaszthatja magának a szimpatikus változatot.

Mozilla ThunderBird 24.0.1 angol

Mail kliens, a Firefox megalkotójától. Tudja a POP3, IMAP protokollokat, megjeleníti a HTML és Text-es emaileket, beépített RSS olvasóval rendelkezik, nézi a helyesírást, filterek, phising védelem, import-export más kliensekbe vagy onnan, automatikus frissítés.

Mozilla ThunderBird 24.0.1 magyar

Mail kliens, a Firefox megalkotójától. Tudja a POP3, IMAP protokollokat, megjeleníti a HTML és Text-es emaileket, beépített RSS olvasóval rendelkezik, nézi a helyesírást, filterek, phising védelem, import-export más kliensekbe vagy onnan, automatikus frissítés.

Daum PotPlayer 1.5.40373

KMPlayerhez hasonló média lejátszó, ami nem fura, hiszen az eredeti fejlesztõ is ezt csinálja most. 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

Usite Office 2003 Service Pack 4 (SP4) magyar 2013.10

Az SP3 óta megjelent frissítések egy csomagban. Az exe-t elindítva azokat szépen felpakolja SP3-as Magyar Office 2003-ra. Nem hivatalos Microsoft Service Pack, hanem WSUS Offline Update-el készített, szóval bárki megcsinálhatja a saját SP4-ét. Megtalálható benne az Office 2007 fájlformátumos kiegészítõ is, hogy ismerje az Office 2003 az xlsx, docx, stb kiterjesztéseket. Amíg érkezik az Office 2003-hoz frissítés, azokat havonta belepakoljuk.

Usite Windows XP Service Pack 4 (SP4) magyar 2013.10

Az SP3 óta megjelent frissítések egy csomagban. Az exe-t elindítva azokat szépen felpakolja SP3-as Magyar Windows XP-re, választhatóan Silverlight, Internet Explorer 8, DirectX, stb-kkel. Nem hivatalos Microsoft Service Pack, hanem WSUS Offline Update-el készített, szóval bárki megcsinálhatja a saját SP4-ét a WSUS Offline Update-al, vagy rögtön beleintegrálhatja egyenként a 170+ frissítést a saját XP telepítõjébe az nLite-al. Amíg érkezik a Windows XP-hez frissítés, azokat havonta belepakoljuk.

AusLogics Disk Defrag 4.3

Olyan töredezettségmentesítõ, ami gyorsabb, mint a Windows-os.

Mozilla ThunderBird Portable 24.0.1

A Thunderbird portable verziója, azaz nem kell installni sem, használhatod egy USB-s pendrive-ról is.

Wireless Network Watcher 1.68

Megmutatja az azonos hálózaton levõ vezetéknélküli eszközök alapvetõ információit, mint a mac cím, ip cím, név, gyártó, stb.

Total Commander 8.50 BÉTA 6 64bit

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát. 64 bites verzió.

EZ CD Audio Converter Free 1.3.2

Egyrészt CD-rõl tudja leszedni a zenét mp3, aac, vorbis, stb formátumokba, másrészt mindenféle zenei fájlt tud mindenféle zenei fájlba átkodólni, és nem utolsó sorban zene CD írására is képes. Korábban Free CD-DA Extractor néven futott.

Free Audio Editor 2012.8.5.1

Ez a zeneszerkesztõ program tud szerkeszteni MP3, OGG, WAV, WMA fileokat, mindezeket effektelni, zajt csökkenteni, hangot is felvenni, és még CD-t írni is.

Goldwave 5.69

Elég sok audio dolgot tudsz elvégezni ezzel a hang file-jaidon (mp3, wav, flac, ogg).

GOM Audio 2.0.5.0138

MP3, M4A, OGG, WMA, WAV, MID, FLAC, APE, zene CD lejátszó, ami képes internetes rádió adok hallgatására is.

Last FM 2.1.36

A www.last.fm portálhoz tartozó kliens, ami a Winampba (vagy egyéb mp3 lejátszóba) épülve naplózza hogy az egyes tagok milyen zenét hallgatnak. Ezeket az információkat adatbázisba mentik, ahonnan többek között kilistázhatók azok a felhasználók akik hasonló zenei izléssel vannak megáldva. Így könnyedén találhatunk mások hallgatási listáin olyan dalokat amik nekünk is tetszhetnek csak eddig még nem találtunk rájuk, illetve haverkodhatunk hasonló zenét hallgató emberekkel. Beépített webrádió is található benne, track léptetéssel, együttesek, zenészek infói, plusz számos egyéb funkció. Nyílt forráskódú program, egyre több magyar tartalommal.

Music Editor Free 9.5.1

Egyszerü zene szerkesztõ, felvevõ, cd író program egyben.

RarmaRadio 2.69

Netes rádió és TV lejátszó, ami sok adót ismer, ezen kívül saját kedvenc adót is hozzá lehet adni.

WinAmp Playlist Creator 3.6.2

Playlist-et készít WinAmp alá, egyszerüen.

Xion Audio Player 1.5.154

Zenelejátszó program. A felület testre szabható, ismeri az összes közkedvelt formátumokat, kevés erõforrást használ.
Avira Free Antivirus 14.0.0.411

Virusírtó program, ami rootkitek ellen is véd. Természetesen az alapvetõ víruskeresõs dolgokat is ismeri, azaz folyamatos Windows figyelem, stb.

Dragon UnPACKer 5.6.2.268

Mindenféle file-t tud kibontani, ami látszólag nem is tömörített. A teljes lista a kisház ikonra kattintva érhetõ el.

FLV Extract 1.6.3

FLV konténerbõl tudja kiszedni a tartalmát, legyen az hang vagy kép. Ilyen például a youtube-ról leszedett videók nagyrésze, amit a VideoCacheView-vel lehet letölteni.

.NET Framework 4.5.1

NET 4.5.1 programozói környezet.

SpyBot - Search and Destroy 2.1.25

Spyware kiirtó folyamatos böngészõ és rendszer védelemmel. Tudja kezelni az automatikusan elinduló programok listáját, biztonságos törlést megadott számú menet alapján. Aki megvásárolja, az további lehetõségeit is kihasználhatja.

UPX-Ultimate Packer for eXecutables 3.91w

EXE csomagoló, azaz kisebb exe file-t csinál a mostaniból úgy, hogy az azután is futtatható lesz.

Anti-Twin 1.8d

Megtalálja a winchestereden az ugyanolyan file-okat, és el tudja távolítani azokat, ha Te is úgy akarod. Pl. két ugyanolyan kép, vagy mp3, vagy ilyesmit.

Awesome Photo Finder 1.1

Megtalálja a merevlemezeden duplán levõ képeket.

Calibre Portable 1.7

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelõre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következõ formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következõ formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

Combined Community Codec Pack - CCCP 2013-10-17

Felesleges dolgok nélküli codec pack, ami real + quicktime okosságokon kívül mindent le tud játszani, a mai video-hang formátumokat beleértve.

CrystalDiskInfo 6.0

Egyrészt hasznos információkat közöl a merevlemezekrõl, másrészrõl tudja mérni annak hõmérsékletét, és a beállításunktól megfelelõen szól, ha túlmelegedne. Igény szerint a hõmérsékletekrõl óra melletti kis ikonban is értesíthet minket.

Dropbox 2.4.3

Dropbox szolgáltatás kliens programja. Egy rövid regisztráció után alapból 2 gigabyte tárhelyet lehet kapni, ami egy online szinkronizáló szolgáltatásra jó. Ami oda feltöltésre kerül, az összes, felhasználó által megadott helyre automatán szinkronizálódik, pl. otthoni, munkahelyi gépre, telefonra, stb. Sima fájl megosztásra is alkalmas, egyéni linkek megadásával.

KMPlayer 3.7.0.113

Pöpec média lejátszó, aminek nagy mérete indokolt, mivel minden filter/codec benne van. XviD, DivX, AC3, H264 meg még sorolhatnám napestig. Tud BR, HD és sima DVD-t lejátszani, TV-t befogni, képet menteni, 3 kilométeres a beállítások menüje, és még rakás dolgot. Vistán akkor nem fut, ha ki vannak szedve a távolkeleti nyelvek telepítésnél!

Trillian 5.4.0.12

Olyan chat program, ami egyszerre több hálozatra tud csatlakozni, így kiváltható vele a az MSN, Yahoo, Skype, ICQ, vagy egyéb programok használata. Videó és hang üzenetek továbbítására is képes, de persze a teljesen alap dolgokat, mint mondjuk a file küldés, offline üzenetküldés is tudja. Különbözõ felületekkel testreszabható, de ezen kívül is rengeteg mindent lehet beállítani benne.

Universal USB Installer 1.9.4.4

Különféle linux és Windows Vista/7/8 iso-kat tud pendrive-ra tenni pár kattintással.

YUMI Your Universal Multiboot Installer 0.1.0.9

Egyszerre többféle rendszert, antivirus programot, stb-t tud egy darab pendrive-ra rátenni.

ActiveState Komodo Edit 8.5.2-13850

Nagytudású, fõleg web-programozásra kihegyezett szerkesztõ program.

Spread32 2.05 angol

Excel szerüen táblázatkezel, ami tudja az összes alap funkciót, és ugyan elvárja a regisztrációt, de ha nem tesszük ezt meg, csak egy erre beszóló ablakot kell leokézni.

Spread32 2.05 magyar

Excel szerüen táblázatkezel, ami tudja az összes alap funkciót, és ugyan elvárja a regisztrációt, de ha nem tesszük ezt meg, csak egy erre beszóló ablakot kell leokézni.

LibreOffice 4.1.2 Portable

Olyan LibreOffice, amit nem kell telepíteni. Az utolsó pár százaléknál pár embernél azért áll meg a letöltés, mert a víruskeresõjük éppen ellenõrzi annak tartalmát, ami rengeteg fájlt jelent. Ez egy kis türelemmel kivárható, vagy, a letöltés idejére ki kell kapcsolni a védelmet, és a lejövetel után ellenõrizni azt. A file mindenképp letölthetõ.

MKVToolnix 6.5

MKV konténert lehet vele csinálni beledobálható kép, hang, felirat fájlokból, vagy vágni azt.

CPUID PC Wizard 2013.2.12

Rendszer információs program, hardware, software, benchmarkok.

KCleaner 2.1.0.52

Felesleges file-okat tudja törölni, akár automata módon is, biztonságosan, több menetesen vagy a file-ok csonkításával. A képeken látható, hogy milyen programok maradék file-jait ismeri.

NVIDIA GeForce 331.58 Windows 7-8

NVIDIA GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500, 600 és Ion típusú kártyákhoz driver Windows 7/8 alá. A képeket kzoliának köszönhetjük!

NVIDIA GeForce 331.58 Windows 7-8 64bit

NVIDIA GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500, 600 és Ion típusú kártyákhoz driver 64 bites Windows 7/8 alá. A képeket kzoliának köszönhetjük!

NVIDIA GeForce 331.58 XP

NVIDIA GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500 és Ion típusú kártyákhoz driver Windows XP alá.

Audacity 2.0.5

Ez a zeneszerkesztõ program tud szerkeszteni MP3, OGG, WAV fileokat, tud felvenni live audiot, vágni, mixelni zenéket, megváltoztatni a hang sebességét, magasságát, és még sok mást.

Classic Shell 4.0.2

A Windows 7/8 modern start menüjét és explorerét (magyar windowsoknál intézõjét) és az Internet Explorer 9-et tudja lecserélni a közkedvelt Windows XP-s változatra. Ezen kívül a Windows 8-ra tud Start Menü gombot rakni.

Defraggler 2.16.809 zip/rar

Olyan töredezettségmentesítõ, ami nem csak teljes lemezt tud egybe rakni, hanem akár csak azokat a file-okat, amiket kell. Természetesen a teljes merevlemezt is tudja tördezettségmentesíteni, akár elõre megadott idõpontban is. Ez a portable változat.

Defraggler 2.16.809 install

Olyan töredezettségmentesítõ, ami nem csak teljes lemezt tud egybe rakni, hanem akár csak azokat a file-okat, amiket kell. Természetesen a teljes merevlemezt is tudja tördezettségmentesíteni, akár elõre megadott idõpontban is.

FlashFXP 4.4.2.2016 zip/rar

FTP kliens, FTP (FTPS) SSL/TLS és SFTP támogatással, szabályozható fel-le sebességgel, aktív és passzív móddal, széleskörû proxy lehetõségekkel, szerverek közti (FXP) adatátvitellel, és még sok minden mással. Ez a portable változat.

FlashFXP 4.4.2.2016 install

FTP kliens, FTP (FTPS) SSL/TLS és SFTP támogatással, szabályozható fel-le sebességgel, aktív és passzív móddal, széleskörû proxy lehetõségekkel, szerverek közti (FXP) adatátvitellel, és még sok minden mással.

Just Color Picker 3.3

Szinfelismerõ. A szin kódját 6 féle formátumban tudja megjeleníteni. Korábban Anry Color Picker néven futott.

Miranda IM 0.10.18 install

A legjobb multi-kliens, ami alapból kezeli az icq, irc, msn, yabber, irc hálózatokat. Ez turbózható még 17 féle protokollal, de több száz plugint írtak már hozzá. Extrém módon testreszabható, én ennél több beállítást programban még nem láttam.

Miranda IM 0.10.18 zip/rar

A legjobb multi-kliens, ami alapból kezeli az icq, irc, msn, yabber, irc hálózatokat. Ez turbózható még 17 féle protokollal, de több száz plugint írtak már hozzá. Extrém módon testreszabható, én ennél több beállítást programban még nem láttam.

XMedia Recode 3.1.7.4

Mindenbõl mindenbe kódoló program, elõre letárolt profilokkal, legyen szó mobiltelefonról, vagy táblapcrõl. Ismert formátumok: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, Matroska(MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV,QT, OGG, PSP, (S)VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA és WMV. Tudja kezelni a DVD és BluRay lemezeket is.

Opera 17.0.1241.53

A chrome-os opera. Mivel sokkal kevesebbet tud mint az eredeti, külön programként tároljuk. Portable-ként is telepíthetõ.

HWiNFO32 4.26.2020

Rendszer információs program, szenzorokkal, sebesség tesztekkel.

HWiNFO64 4.26.2020

Rendszer információs program, szenzorokkal, sebesség tesztekkel. 64 bites verzió.

NetWorx 5.2.11

Megmutatja a pillanatnyi le és feltöltési sebességet. Errõl statisztikát tud csinálni, amit ki tud exportálni Word, Excel vagy PDF formátumba. Beállítható 1 hálókártyára, vagy a teljes forgalomra is. Meg tudja mérni a net sebességét, pingelni x szervert, stb-stb.

1by1 - The Directory Player 1.80

Kicsi mp3 lejátszó, aminek bal oldalán rögtön ott van az egész winchestered, így egyszerüen lehet file-okat beadni, lejátszani. Ha pedig túl nagy lenne a hely, akkor kicsinyíteni is lehet a programot.

Dropbox 2.4.4

Dropbox szolgáltatás kliens programja. Egy rövid regisztráció után alapból 2 gigabyte tárhelyet lehet kapni, ami egy online szinkronizáló szolgáltatásra jó. Ami oda feltöltésre kerül, az összes, felhasználó által megadott helyre automatán szinkronizálódik, pl. otthoni, munkahelyi gépre, telefonra, stb. Sima fájl megosztásra is alkalmas, egyéni linkek megadásával.

NovaPDF 7.7.394

Virtuális nyomtatót hoz létre, és abba nyomtatva bármit megkaphatunk .pdf-ben, így bármely programból használhatod, ami nyomtatni tud. Az ingyenességért cserébe ráírja a létrehozott pdf lapjaira, hogy novapdf.

Total Commander 8.50 BÉTA 7

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát.

Total Commander 8.50 BÉTA 7 64bit

A Total Commander legújabb nem-végleges verziója. Az egyszerûség kedvéért csak a file-névben fogom külön jelölni a pillanatnyi státuszát. 64 bites verzió.

CamStudio 2.7.r326

Fel tudja venni a képernyõn történõ dolgokat (kijelölt területet, vagy egész képet), és kódolni a gépen levõ videó és hang codecek segítségével, vagy akár Streamelhetõ Flash Videóba (swf) is.

OutlookAddressBookView 1.70
Megmutatja a Microsoft Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007 vagy Microsoft Outlook 2010-ben tárolt kapcsolatok neveit, címeit, és egyéb adait, amit eltároltunk a programokban. A rar-ban található 64 bites változat csak a 64 bites Microsoft Outlook 2010-al mûködik együtt.

OCam 14

A képünkön történteket tudja felvenni és videofájlba lekódolni, de képlopóként is használható. Mikrofon esetén hangot is rögzíthet. Kezeli a több monitoros rendszereket, a felvétel lehet csak egy ablak, vagy a teljes képernyõ is.

CCleaner 4.07.4369 install

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat. Yahoo eszköztár van az installban, ajánlott kiszedni elõle a pipát.

CCleaner 4.07.4369 zip/rar

Sokoldalú program, ami a felesleges file-okat távolítja el, akár biztonságos törléssel (NSA, 7 pass, vagy Gutmann, 35) is. Ezen kívül regisztrációs adatbázis hibakeresést is tud, és kilistázni a Windows-al elinduló programokat.

Microsoft Sysinternals Suite 2013.10.23

Az összes Sysinternals program egy csomagban. Részletesen: AccessChk, AccessEnum, AdExplorer, AdRestore, Autologon, Autoruns, BgInfo, CacheSet, ClockRes, Contig, Ctrl2Cap, DebugView, DiskExt, DiskMon, DiskView, Disk Usage (DU), EFSDump, FileMon, Handle, Hex2dec, Junction, LDMDump, ListDLLs, LiveKd, LoadOrder, LogonSessions, NewSid, NTFSInfo, PageDefrag, PendMoves, PortMon, ProcessExplorer, Process Monitor, ProcFeatures, PsExec, PsFile, PsGetSid, PsInfo, PsKill, PsList, PsLoggedOn, PsLogList, PsPasswd, PsService, PsShutdown, PsSuspend, RegDelNull, RegJump, RegMon, RootkitRevealer, SDelete, ShareEnum, ShellRunas, SigCheck, Streams, Strings, Sync, TCPView, VolumeID, WhoIs, WinObj, ZoomIt.

Trillian 5.4.0.13

Olyan chat program, ami egyszerre több hálozatra tud csatlakozni, így kiváltható vele a az MSN, Yahoo, Skype, ICQ, vagy egyéb programok használata. Videó és hang üzenetek továbbítására is képes, de persze a teljesen alap dolgokat, mint mondjuk a file küldés, offline üzenetküldés is tudja. Különbözõ felületekkel testreszabható, de ezen kívül is rengeteg mindent lehet beállítani benne.

Aida64 3.20.2638
Rendszer információs program, azaz elmondja, hogy a számítógépünkben milyen hardware-ek találhatóak meg. Mindezt 64 bites verzióban, 64 bites tesztekkel is. 30 napig használható korlátozásokkal.

Calibre Portable 1.8

Segítségével konvertálhatjuk e-könyveinket másik formátumba, illetve szerkeszthetjük nekünk megfelelõre, nem mellesleg el is olvashatjuk azokat. A következõ formátumokat tudja beolvasni: CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A következõ formátumokba tud menteni: AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ. A 64 bites változat letölthetõ a a hivatalos oldalról.

f.lux 3.10

Az aktuális napszak szerint állítja be a monitor hideg-meleg színûségét, hogy a szemnek az kellemes legyen. Mindezt a foktáblázat szerint (Budapest pl. 47.5) teszi, automatikusan.

Passmark Memtest86 4.3.5

Memória teszt, iso verzió. Azaz kiírod egy CD-re, arról boot-olsz, és máris teszteli a memóriáidat. A hivatalos oldalon pendrive-os verzió is megtalálható.

NOD32 Antivirus 7.0.302.26

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek és kémprogramok ellen. A szoftver proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét.

NOD32 Antivirus 7.0.302.26 64bit

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek és kémprogramok ellen. A szoftver proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét. 64 bites változat.

NOD32 Antivirus 7.0.302 magyar

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek és kémprogramok ellen. A szoftver proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét. Magyar változat.

NOD32 Antivirus 7.0.302 magyar 64bit

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek és kémprogramok ellen. A szoftver proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét. 64 bites, magyar változat.

Teamspeak 3 3.0.13.1

Chatelni tudsz vele játék közben.

Internet Download Manager 6.18.3

Le tud tölteni a szokásos http, ftp protokollokon kívül a Youtube és egyéb videós oldalakról is videókat, vagy akár teljes weboldalakat. 30 napig lehet kipróbálni.

WSUS Offline Update 8.7

Le tudja szedni XP, Vista, vagy Windows 7/8 rendszerekhez és/vagy Office XP, 2003, 2007 vagy 2010 programokhoz a frissítéseket, hogy abból akár egy ISO-t készítsen egy késõbbi, offline telepítés végett.

Free Download Manager 3.9.3.1360

Http, https, ftp, youtube letöltõ program, sok hasznos funkcióval, torrent kezeléssel, flash videó letöltéssel. Több szálas letöltés, elõre hely lefoglalás, jelszó megjegyzés, letöltés közbeni média file-ba betekintés. Portable-vá is meg tudja csinálni saját magát a File menübõl.

PDF-XChange Viewer 2.5.213

Sokat tudó PDF olvasó, ami sokkal gyorsabb, sokkal kisebb, mint az Adobe Reader, és installálni se kell.

UTorrent 3.3.2.30260

Torrent kiterjesztésû file-okat és magnet linkeket tud letölteni. DHT támogatás, adatcsomag titkosítás és mindent tud, amit ma egy torrent kliensnek tudnia kell.

YUMI Your Universal Multiboot Installer 0.1.1

Egyszerre többféle rendszert, antivirus programot, stb-t tud egy darab pendrive-ra rátenni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése