2016. szeptember 8., csütörtök

A nemzeti hírháló oldalairól V.A nemzeti hírháló oldalairól V.


Átgázoltak rajtuk az autóval 

Két fiatal szabadkai fiún az autós zaklatók áthajtottak egy lányt pedig az autó után kötöttek és úgy kínozták - A két fiú kórházban van 
Kabók Erika 2013. augusztus 17., 19:15 Magyar Szó 
    
Szabadkán szombaton hajnali fél kettő és három óra között ugyanaz a két férfi három embert is megkínozott. Nem hivatalos információink szerint elfogta őket a rendőrség. 
 
Aleksej Bojogović

Elsőként a 18 éves Aleksej Bojogovićot támadták meg. Az egyik bárból tartott hazafelé hajnali félkettő körül a Jovan Mikić utcán, amikor lassított mellette egy sötétzöld Passat gépkocsi. A vezető megkérdezte tőle, hány óra van. A fiú megnézte telefonján és válaszolt. Aleksej a járdán ment, az autó meg lépést tartott vele. Aztán egy pillanatban az autós gázt adott és elhajtott, a fiú ekkor befordult a Santić utcába , mert rosszat sejtett. Az autó követte, előbb lassan közelítettek, majd mellé hajtottak és mondták, adja oda kis táskáját, amiben a fiú elmondása szerint nem volt semmi csak a telefonja meg a lakáskulcsai. Szaladni kezdett,hogy beugorjon valamelyik ház kerítésén, de mind túl magas volt. Utolérték, elütötték és áthajtottak rajta. Aztán azonnal hátramenetre kapcsolt az autó és újra átmentek rajta. 

- Mindenre emlékszem, arra is hogyan súrolta a bőröm a betont, arra is, hogyan gördültek rám a kerekek. Azt is éreztem, amikor az állam a betonnak ütődik. Amikor másodszor is áthajtottak rajtam a földön fekültem és odajöttek, hogy adjam oda a táskámat, nem akartam nekik odaadni, de ketten voltak és kitekerték a kezemből, engem meg otthagytak a földön. Két roma fiú volt. Az, aki az autót vezette kövérebb és idősebb volt, mellette meg szerintem egy vékony alkatú, fiatalkorú fiú ült. Feküdtem az úton és kiabálni kezdtem segítségért, de senki sem jött ki. Hosszú percek múltak el. Vagy félórába tellett, mire egy távolabb lakó nő kijött és hozott vizet meg hívták a mentőket. Aztán többen is összejöttek és megtalálták a kocsi rendszámtábláját, ami akkor szakadt le, amikor először áthajtottak rajtam. A sérüléseim nem életveszélyesek, de tele vagyok égési sebekkel. A kocsi kerekei olyan forróak voltak, hogy mind megégették a bőrömet. Az államból hiányzik egy darab meg a csípőcsontom körül is van egy valóságos lyuk mintha belém lőttek volna. Az orvos azt mondta, a lehető legjobban jártam, sokkal nagyobb bajom i történhetett volna. A medence csontomból tört le egy darab, de ez enyhe sérülés ahhoz képest, ami történhetett volna. Nem is értem hogyan maradtam egyben - mesélte Aleksej. 
 
Seleza Valentin

Az ugyancsak 18 éves Seleza Valentin szintén abban a bárban volt, mint Aleksej, de másik társaságban és ő félórával később indult haza ugyancsak egyedül. A Majsai híd lábánál az autóból szóltak hozzá. Nem értette mit kérdeznek, magyarul válaszolt, ez nem tetszett nekik, úgy látta, átváltott hát szerb nyelvre. Megkérdezték tőle hol lakik, ő nem mondta meg. A fent említett két roma fiú ekkor nekiesett és összerugdosták, majd betették az autóba és tovább verték meg követelték, mondja meg, hol lakik. Valentin nem árulta el, mert tudta, hogy ki akarják rabolni a családját. Egy idő után behajtottak egy mellékutcába, véletlenül éppen Valentin utcájába és kilökték az autóból aztán áthajtottak a lábán. Valentinnak 10 helyen eltört a lába, a fején is vannak sérülések és az ütlegelés nyomai a testén is látszanak. 
- Másfél óráig szenvedtem, mire a szomszédok kijöttek és kihívták a mentőket. Kúsztam, csúsztam, másztam a fájó lábammal. Bekopogtam az ablakon csöngettem,kiabáltam magyarul, szerbül, de senki sem jött ki. 
Todorović Kata azt mesélte valamivel két óra után valaki elkezdett megállás nélkül csöngetni nála. Ő egyedül él, nem mert kimenni. Ezt megelőzően hallott kerékcsikorgást, de azután csend lett. Amikor valaki elkezdett csöngetni nála, akkor ő úgy hallotta, hogy egy hang azt kiabálja, segíts. 
Valentin csengetett és ő kiabált magyarul is meg szerbül is, hogy segíts Katica.Vegül valaki mégis meghallotta a szerencséltlen fiú kiáltásait. 
- Amikor kijöttek a mentősök, elláttak és betettek a kocsiba nem sokkal később egy szőke lányt is hoztak. Halványan emlékszem rá, hogy tőle 300 dinárt követeltek, de nem volt neki és az autó után kötötték, úgy húzták. 
Nem hivatalosan úgy tudjuk, a rendőrség megtalálta a tetteseket. 
Kapcsolódó: 
   Képriport Szlovákiából - A cigányok által lelakott és teleszemetelt házakról 

Bogár kimodta: a Birodalom felhasználja a 

cigányságot ellenünk 

2013. augusztus 12. 17:33 Kincses Albin - Hunhír.info 
a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen - fogalmazott Bogár László professzor, egyből kiütve a biztosítékot a "mílyszegényeket" eszközként kezelő liberális médiumoknál. 
Az egyik llibsi blog szezője a fenti mondatokon egyből felhúzta az orrát, ami nem is csoda. A köztiszteletben álló , elismert szakember végre kimondta, amit Magyarországon minden gondolkodó ember tud és tapasztal. A birodalom a cigányokat használja fel gyarmatosító céljai totális eléréséhez, ezért létérdeke a cigány-magyar ellentét fokozása. Ha ez nincs, és a magyar az ország fertőzött területein nem azzal foglalkozik, hogy védje családját és értékeit, akkor több millió ember ér rá arra, hogy azt is figyelje: miként lesz szülőhazájából gonosz idegenek totálisan megszerzett gyarmata. És ha a több millió emberből több száz ezer ezt nehezményezi, akkor sokkal nehezebb az idegen dolga. ettől retteg a libsi blogger is, aki förmedvényében a professzort gyalázza. 


"A cigányság tömegpusztító fegyver" 

16 aug 2013 magyarhajnal.com 
Mondja az első Orbán-kormány volt államtitkára, Bogár László. Elhatárolódunk az alábbi szélsőséges cikktől. De komolyan. 
Míg a miniszterelnök rejtett tartalékot és kiaknázható erőforrást lát a cigányokban, addig Bogár László, a lassan háttérbe szorított közgazdász, Viktor egykori államtitkára és tanácsadója nem osztja ezt a véleményt. 
Az Echo tévében megint őszintén beszélt professzor úr, aki kijelentette, hogy "Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen." 
Azt is mondhatjuk, hogy végre egy közgazdász, aki látja a lényeget. Mi pár hónappal ezelőtt a cigányságot biológiai fegyvernek neveztük a témával foglalkozó cikkünkben. 
Bogár életrajza ITT. 
jovonk.info nyomán magyarhajnal.com 

Rendkívüli Közlemény 

2013. augusztus 20., kedd kaslerarpad.hu 
A Haza Nem Eladó Mozgalom és a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete augusztus 19-én megtartotta a meghirdetett és összehívott nemzetgyűlést, amely nemzetgyűlés határozatot hozott és ennek értelmében ezen határozat tartalmát augusztus 20-án egy 500 méter hosszú embertömeg kíséretében, 6 kilométert gyalogolva eljuttatták a Sándor Palotába, a köztársasági elnök részére. A köztársasági elnöki hivatal fogadta két fős delegációnkat. Kásler Árpád a mozgalom vezetőjét és Juhász Szilvia a mozgalom titkárának személyében. A negyed órás megbeszélés alapját az is képezte, hogy két órán belül garanciát akartak kapni a küldöttek arra nézve, hogy konkrétan mikor és hol fogadja a köztársasági elnök a mozgalom vezetőségét. 
Erre kitérő választ adtak a küldöttek, mondván, hogy csak hivatali időn belül, és írásban áll módjuk válaszolni. Ezt a Haza nem eladó mozgalom vezetősége nem fogadta el. Ezt már a hivatalok számtalanszor eljátszották. 
A köztársasági elnöknek írott dokumentumban világosan a köztársasági elnök tudomására hoztuk, hogy türelmünknek vége! Mert mi soha nem kértünk anyagi segítséget, sem költségvetési hozzájárulást hiteleink törlesztéséhez, mindössze a törvények betartatását és betartatását mindenki által. 
Amennyiben a magyar hatóságok, a hatályos törvényeket nem tartják be, úgy minket törvénytelenséggel senki sem vádolhat! 
Éppen ezért Kásler Árpád vezényletével a tömeg megindult a Sándor palotától az Astória felé, azzal a szándékkal, hogy bejelentés nélkül az Astória útkereszteződés teljes autós forgalmát fizikailag megakadályozzák, ülő demonstrációt folytatva. 
A tömeg most érte el az Erzsébet-híd elejét, a teljes úttestet elfoglalva, eddig rendőri ellenállásba nem ütköztek. Egyenlőre a Haza nem eladó mozgalom vezetősége úgy döntött, hogy este 8 óráig egészen biztosan nem hagyják el az Astóriát. 
- A telefonbeszélgetés háttérzajában komoly rendőri felvonulás hangjai szűrődnek be... - 
A beérkező információk alapján döntünk a továbbiakról és igyekszünk folyamatosan tájékoztatni a történésekről. 
Minnél több embert várunk az Astóriához, de csak olyanok csatlakozzanak, akik a Haza nem eladó mozgalom vezetőségének minden utasítását haladéktalanul teljesítik. 
Kásler Árpád 

Megbénították Pestet a devizahitelesek! 

20 aug 2013 MagyarHajnal 
Be nem jelentett demonstráció bénítja a belváros közlekedését. Haza Nem Eladó Mozgalom és a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete az Astoriára várja a miniszterelnököt is. 
A BKK tájékoztatása szerint a közösségi közlekedés több járata - többek között a 7-es buszcsalád, a 9-es busz, a 47-es és 49-es villamosok - is módosítva közlekedik a fővárosban, öt óra körül az Astoria csomópontot a demonstrálók "elfoglalták". Az MTI tudósítója a helyszínről azt jelentette: a Haza Nem Eladó Mozgalom több száz szimpatizánsa leült az úttestre. A BKK a Facebook-oldalán nem sokkal 17 óra előtt tudatta azt is, hogy az Erzsébet hidat lezárták a forgalom elől, a fővároson átutazóknak az M0-s autóutat ajánlják. 
A rendőrség ugyancsak közleményben tudatta, hogy rendezvény megtartása miatt a belváros több pontját időszakosan lezárják. Tilos behajtani az Erzsébet tér felől a Múzeum körútra az Astoria irányába, a Döbrentei tértől az Erzsébet hídra Pest felé, a Kálvin térre az Astoria irányába, valamint a Blaha Lujza térről az Astoria irányába. 
A lezárás nem terjed ki a gyalogosforgalomra, a közlekedőket az érintett pontokon rendőrök segítik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az érintett útvonalat a közlekedők lehetőség szerint kerüljék el. 

A demonstráló csoport a Haza Nem Eladó Mozgalom és a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, amely augusztus 19-én "a volt Regnum Marianum templom mögött megtartotta a meghirdetett és összehívott nemzetgyűlését" - monda el a hvg.hu-nak a mozgalom vezetője, Kásler Árpád. A gyűlés határozatát vitték fel kedden a Sándor Palotába, hogy azt átadják a köztársasági elnöknek. Ott azonban a hivatal munkatársaival tudtak csak beszélni. Nem kaptak garanciát, hogy konkrétan mikor és hol fogadja Áder János őket, azt mondták nekik, hogy csak hivatali időn belül, és írásban áll módjukban válaszolni. 

Ezt a Haza Nem Eladó mozgalom vezetősége nem fogadta el. Ezért úgy döntöttek, hogy levonulnak az Astoriához és ott bejelentés nélkül ülősztrájkot tartanak, az útkereszteződés teljes autósforgalmát fizikailag megbénítva. A tömeg az Erzsébet-hídon a teljes úttestet elfoglalva haladt végig. 

Mint a hvg.hu-nak Kásler Árpád elmondta, az Astoriához odahívták Orbán Viktor miniszterelnököt is. A devizaügyében az OTP ellen tavaly pert nyert Kásler nem tart a rendőri beavatkozástól, mint mondja, ők tisztességes adófizetők, nem bűnözők, ezért nem fogják bántani őket. Hogy mit tesznek a továbbiakban a demonstrálók, azt a szervezet elnöksége fogja eldönteni. 

VÍZDÍJAK összehasonlítása a világon! 

A FÖLD politikai elitje minden hatalmát az emberiség előtt elhallgatott tényekből meríti 
kulturaliskreativok 
Az alábbi cikk nem a zsidó nép ellen irányul. A zsidó emberek is szenvednek a Bildergerg csoport és a profitéhes tőke uralmától! 
2013.06.26. A kormány izraeli nagykövetté nevezi ki Nagy Andort, a kormánypártok vízügyi szakpolitikusát! A tény és a dátum is magáért beszél! A gyalázatos földtörvény áterőszakolását követően a következő árucikk a közjavak sorából a vízkincsünk lehet! NO BRAVO 
Vízdíjak néhány országban és itthon 
Megdöbbentő! Tárgy: 3 dollár egy köbméter víz Magyarországon. 
Röhej, Afrikában fél dollár, nálunk 3 dollár egy köbméter víz. 
Az alábbi statisztika talán gondolkodásra késztethetne mindenkit! 
Víz! Néhány adat a NatGeo-ból: 
USA legmagasabb vízdíj: San Diego 1,65 USD 
Ausztrália legmagasabb vízdíj: Sydney 1,61 USD 
Kanada: 0.86 USD 
Japán: Kumamoto 1,04 USD 
Ázsia: Szingapúr 0,61 USD 
Afrika: Windhoek 0,42 USD (megj.: Már ahol van víz, gondolom) 
Európa: Budapest 2,89 USD 
Más európai városok: Róma: 0,50 USD 
Amszterdam: 0,93 USD 
Írország: 0,00 USD 
Spanyolország: 0,62 USD 
Finnország: 1,22 USD 
DUK: 1,46 USD 
Ami közelít hozzánk: 
Belgium: 2,37 USD 
És van egy, ami magasabb - Dánia: 3,43 USD 
A NatGeo. egyik számában, a 88. oldalon található egy statisztika a világ városaiban 1 köbméter vízért fizetendő vízdíjról. 
S hol a legmagasabb ez a díj? MAGYARORSZÁGON! Döbbenetes. 
Mi a fene folyik itt? Nem Magyarország alatt található az egyik legnagyobb édesvíz lelőhely? 
Ehhez képest hasonlítsuk össze a béreket is.... 
Luxemburgban hatszor nagyobb a minimálbér összege, mint Magyarországon 
 
....végtörlesztés Görög módra. TE kinél bankolsz?A magyar pörköltet evett, amikor az európai 

még köleskását I. 

augusztus 19, 2013 kolozsvaros.ro 
Kiszely István jeles magyarság kutató nagy közönségsikernek örvendő előadásának szerkesztett, rövidített változatát olvashatják. Bár az előadás már lassan 4 éve hangzott el, úgy gondoltam, hogy érdemes felidézni, amit az idős professzor rólunk, magyarokról mond. 
Ki kell ábrándítanom önöket, mert én nem vagyok történész. Biológus, orvosember vagyok. Soha nem akartam a magyar őstörténettel foglalkozni. Nagy alapkutatásom az volt, hogy a múltat hozzuk össze a jelennel. A csontkémia, a csontpatológia alapján a csontból meg kellett állapítani, hogy hány éves, milyen betegsége volt, milyen vércsoportba tartozott. Később a nagy mitokondriális DNS kutatást végeztünk egy jelentős nemzetközi kutatócsoporttal. Amíg az egyetemen voltam, a természettudományi karon, untam magam és fölvettem a kínai szakot. Bejártam a kínai követségre: pechemre akkor éppen rossz elvtársaknak minősültek a kínaiak. Mindig azt tettem, amit nem illett tenni, mert tudtam, hogy az lesz később a jó. Amikor a kínai követségről kiléptem, megpofoztak, megrugdaltak: a végén már pizsamát, fogkefét vittem magammal, így két napig kipihentem magam. Amikor Kína nyitott a világ felé, 1967-ben kaptam egy kínai útlevelet. Eljuthattam oda, ahova európai ember mai napig sem juthat el. Azt a feltárást folytattam, amit Stein Aurélnak, 1915-ben kényszerűségből abba kellett hagynia. Azkanában találtam 1200 olyan embert, amilyenek mi vagyunk, magyarok. Ha egy biológustól azt kérdezik, hogy hol keresi a magyarság eredetét, őseit, akkor válasza egyértelmű: ott, ahol olyan emberek éltek és ma is olyanok élnek, mint mi. 
Ott kell keresni a magyarokat, ahonnan származnak 
A Miskolci Egyetemen történt díszdoktorrá avatásom laudációjában az állt, hogy a magyarság eredetét ott keresem, ahonnan a magyarság származik. Ne nevessenek! A magyarságeredetről szóló történelmünk politika volt! Monarchikus politika. A mai napig a magyarságnak a Monarchia politikáját és a Monarchia történelmét tanítják. Kossuthot, Széchenyit, Petőfit, Shakespearet szoktam idézni. Most mégis egy nyurga kortársunkat idézem: "hazudtunk éjjel, hazudtunk reggel és hazudtunk este". Ennek az embernek teljesen igaza van. Hazudtak reggel, éjjel és este. A nappalt kifelejtette. Ez a hazugság határozza meg a monarchiabeli magyar történelmet is. 
Kérdezgették fiatalok, hogy mit szólok Szántai Lajoshoz, mit szólok egyik-másik előadóhoz? Kérem, mindenkit szeretek, mert mindenki ugyanazt mondja, csak más-más oldalról. 
Mi ma azért vagyunk itt, hogy a haza ügyeit megbeszéljük. Széchenyi azért hozta létre a Nemzeti Kaszinót, az országos kaszinót, a Nemzeti Társas Kört és a Kaposvári Kaszinót, hogy legyen egy hely, ahol a haza ügyeit megbeszélik. Azt hiszem, hogy ma Kolozsváron az Erdélyi Napló olyan hely, ahol a haza ügyeit beszélik meg. Ezért is örültem a meghívásnak, hogy a magyarság eredetéről kolozsvári közönség előtt beszéljek. 
Egész őstörténetünket 1821-ben találták ki. Kutatásaim során megtaláltam a bécsi kancelláriának azt a leiratát, amelyben fölkérik az osztrák történészeket, hogy a rebellis magyaroknak egy olyan őstörténetet írjanak, amelyre nem büszkék. És akkor kitalálták azt a bohócságot (ma már annak vesszük, ma már elmúlt az ideje), hogy őseink valahol az Ob folyó alsó folyása mentén, az Uráltól keletre együtt éltek a finnekkel. Hál` Istennek a finnek 2003-ban átírták tankönyveiket. Az új finn történelemtankönyvek így kezdődnek: "eddig az volt a nézet, hogy a magyarokkal rokonok vagyunk. Mára kiderült: barátság van, de genetika nincs." Ennyi. Őszinték. Akkor került sor a nagy genetikai vizsgálat végére. A Monarchia elmélete szerint őseink átkelnek az Urál-hegységen, majd ott éltek gyűjtögető, halászó életmódot. Hogy mennyi ideig, azt nem tudják. Onnan valamilyen oknál fogva őseink lemennek Levedi törzsterületére, ahol több száz évet kell tartózkodnunk. Nekünk mindent az oroszoktól, a szlávoktól kellett megtanulnunk: a mezőgazdaságot, az állattartást, a szőlőművelést. A hithű monarchikusok négy, öt, hatszáz éves ott-tartózkodást írnak. Akkor megjelennek délről a csúnya arabok, ugye, mert nekünk hátba támadt népnek kellett lenni! (Hál` Istennek az arabok erről semmit nem tudnak. Tizennégy évet tanítottam Kairóban meg az arab világban.) Onnan bekényszerülnek a Kárpát-medence előterébe. Az osztrák történészek nem tudták, hogy mennyi ideig voltak ott a magyarok. Mi pontosan tudjuk: negyvenöt évig. Jöttek a csúnya besenyők, és hátba támadták a magyarok őseit, akik asszonyainkat, barmainkat hátrahagyva betódultak a Kárpát-medencébe, mert más választásuk nem volt. 
Európában egyedüli népként sokasodtunk harmincszorosára. 
Kérem, ha a pudingnak a próbája az, hogy megeszik, a magyar őstörténetnek a próbája az, hogy ezerszáz év után harmincszorosára megsokasodva tudtunk megmaradni. Meg tudtuk tartani nyelvünket, meg tudtuk tartani élettani tulajdonságainkat, szellemi, tárgyi kultúránkat, táncvilágunkat, mesevilágunkat, népművészetünket, hitvilágunkat. A honfoglalás idején a mai Franciaország területén hét millió ember élt, és ma Franciaországban csak ötvennyolc millióan vannak. Kilencszeresére sem tudtak sokasodni. 
Mi egy idegen világba érkeztünk. Egy más világból jövet meg tudtunk harmincszorosára sokasodni. Ezt a csodát egyetlen európai nép nem tudta megtenni. Gondolják végig! 
Mi, amikor beérkeztünk Európába, idegenek voltunk és - fogadjuk már el - most is idegenek vagyunk. Minden európai nép indoeurópai: a skandináv, a francia, az angol, az ibériai, az itáliai, a görög, a szláv mind indoeurópai. Mi egy másik világból jöttünk, és ennek a kultúrának minden részét meg tudtuk tartani. Nemrég egy etruszk temetőt dolgoztunk fel Olaszországban, utána az olasz kollégáimmal elmentünk egy pizzériába. Megkérdezi tőlem az olasz kollégám, hogy tudom-e, mi a különbség, az olaszok és a magyarok között? Valami közhelyet mondtam. Azt mondta: "amit ön itt lát, az semmi nem olasz. Mi átvettünk mindent. Átvettük a föníciaiaktól, a görögöktől, az illíréktől, venétektől. Itt semmi nem itáliai. Itt ülünk az asztalnál. Ott a Milánói dóm. A gótikát Franciaországból vettük át. Az asztalon itt a terítő. Az első szövést a kínaiak végezték el. Itt van a paszta, a tészta, ami Itáliának a jellegzetessége. Az első tésztát Telekurgesztánban négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából érkeztek, mint amilyen Európa kultúrája, és a történelem folyamán csak vesztettek, csak koptak, csak adtak. Kérem, önök többet adtak a világnak és Európának, mint amennyit kaptak belőle, vagy tőlük." Olasz kollegám szavaira elgondolkoztam. Jézus Mária! Hát ez az olasz ismeri a magyar őstörténetet. Ismeri azt a csodát, amit mi véghezvittünk? 
Folyt. Köv. 
Kiszely István előadása alapján 
Fotók a 2013-as MOGY-ról Kadocsától: 
 


 


Aranyérmesek az István, a király alkotói 


Szeged város elismerését Botka László polgármester adta át, abból az alkalomból, hogy a rockopera 30 éves jubileumát ünnepli idén, és a darabbal zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as évada. 
 
Alföldi Róbert, Botka László, Bródy János és Szörényi Levente

A dél-alföldi város polgármestere hivatalában fogadta a szombati bemutató előtt az alkotókat, majd átnyújtotta a városi elismerést Szörényi Leventének, Bródy Jánosnak, a legújabb feldolgozás rendezőjének, Alföldi Róbertnek, valamint Rosta Mária producernek. A városvezető elmondta: különleges estére készül Szeged, hiszen harminc év alatt hatszor mutatták be az István, a királyt a Dóm téren, az idei a hetedik alkalom lesz. Botka László megköszönte, hogy a jubileumi évben is a Tisza-parti városra esett a választás. Hozzátette: mivel sokszor játszották Szegeden a művet, olyan érzés, mintha az alkotók a szegedi színpadra írták volna a rockoperát. 
A darabot Alföldi Róbert rendezésében mutatják be a Dóm téren. A Kossuth-díjas rendező korábban elmondta, a közönség a hét végén Szegeden, majd augusztus 30-án és 31-én a Papp László Budapest Sportarénában új értelmezésben, kortárs színházi eszközökkel színpadra állítva láthatja a rockoperát. A rendező szerint a feladat nem volt könnyű, hiszen az István, a király az elmúlt három évtizedben szinte népköltészeti alkotássá vált, a közönség jó része kívülről fújja a dalokat. Az új produkció a szereplők közötti kapcsolatokra koncentrál, bemutatja, melyek voltak azok az emberi mozgatórugók, amelyek a történelmi helyzeteket létrehozták - tette hozzá a művész. Istvánt Feke Pál, Koppányt Stohl András, Gizellát Radnay Csilla, Rékát Tompos Kátya játssza, Alföldi Róbert szerint a darab középpontjában azonban a százhúsz fős statisztéria alakította nép áll. 
Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját, amelynek szövegkönyve Boldizsár Miklós Ezredforduló című drámája alapján készült, 1983. augusztus 18-án mutatták be Budapesten, a városligeti Királydombon. Az első magyar rockoperáról aztán mozifilm készült és lemezen is kiadták. Zenéje ötvözte a populáris zene, a népzene és az egyházi gregorián zene elemeit, e téren is az első ilyen vállalkozás volt a hazai zenés színjátszás történetében. A darabot Koltay Gábor rendezte, a koreográfus Novák Ferenc volt, a címszerepet - Varga Miklós énekhangjával - Pelsőczy László játszotta, Koppányt Vikidál Gyula alakította. 
A darabot egy év múlva a Szegedi Szabadtéri Játékokon játszották elsöprő sikerrel, majd 1986-ban (és később 2000-ben) a Nemzeti Színház társulata adta elő a Hevesi Sándor téri Pesti Magyar Színházban. A rendszerváltás idején, 1990-ben Budapest legtöbb nézőt befogadó helyén, a Népstadionban került színre, akkor már Varga Miklóssal a címszerepben. Bemutatták a 1992-es sevillai világkiállításon, majd 2003-ban Csíksomlyón is eljátszották. 2008-ban a Papp László Budapest Sportarénában tartott díszelőadás szereplőit az előző évben megrendezett tévéműsor, A Társulat című dalverseny résztvevői közül válogatták ki, ahol István szerepét Feke Pál nyerte el. 
Forrás: MTI/hirado.hu 
sokkaljobb-kommentár: A formabontónak nevezett rendezésben Koppányékat keresztekkel döfték le, Feróék Trabanttal érkeztek - az István, a király rockopera, ahogy az a rendezői "márkanévtől" elvárható, formabontó és modern. A mai kor ruháiban, sokszor félmeztelenül jelentek meg a szereplők. Ez valóban formabontó és gyomorbontó... 
A Jobbik képviselője nemzetgyalázásnak tartja az új feldolgozást. Az erről szóló írás elérhető ITT
 
Egy véres jelenet az előadásból: "Az István, a királyból a magyarok korcsoperája lett" - írta valaki ez alá a fotó alá a Facebookon 

Valószínűleg nem nehéz kitalálni, hogy nekünk ez az új feldolgozású István, a király nem tetszett. Az érdeklődés nagy iránta. Ezt a véres változatot ma este előadják Budapesten az Arénában... A fehér lovat megölni - az egy jó nagy arculcsapás a "magyarkodóknak". A deviancia egyre nagyobb teret nyer Magyarországon. Mindezt miért teheti meg? Mert sajnos van iránta érdeklődés. A jelenkori Szent Istváni állami ünnepségek idején egy illúzióval leszámoltunk! 
Békéscsaba, 2013. augusztus 20. 
F. I. - T. Z. sokkaljobb.hu 
Emlékeztető: "A francia forradalom konstruktőrei a "szabadság, egyenlőség, testvériség" hármas jelszavával pontosan ezt vitték végbe. Az "egyenlőség" fogalma fejezi ki a legbrutálisabban ezt a pusztítást, hisz egyetlen gesztussal söpri félre az emberi létezés szakrális lényegét, a szakrális tudások természet adta ("teremtés-adta") hierarchikus szerveződésének a tudatát. Ez a perverz és pusztító egyenlősítés értelemszerűen lefelé nivellál, a legalacsonyabb szintű világértelmezési logikát teszi univerzálissá. Majd elnevezi "szabadságnak" azt, ami nem más, mint a magasabb értelmezési szinteken állók korlátlan és rejtett hatalomgyakorlásának a "szabadsága", vagyis a legpusztítóbb "láthatatlan" diktatúra szabadsága. És a slusszpoén, hogy mindezt cinikusan "demokráciának" vagyis a "nép uralmának" nevezték el a világ urai." (Részlet Bogár László: Az egész világműködés ugyanis maga az összeesküvés gyakorlata... című írásából) 
Kapcsolódó: 
   Boy George: Iszinbajeva egy hülye kis ribanc 

A pozsonyi csata mítosza 
  
Mivel a pozsonyi csata mítosza egyre terjed, az egészet VÉGRE vissza kell helyezni a TÖRTÉNELMI alapokra és HELYSZÍNEKRE.

IGENIS NAGY, DÖNTŐ hadjárat volt 907-ben, de ennek előzmenyei vannak, amelyek NEM a felvidéki Pozsonyhoz kötődnek. 
Nekünk magyaroknak valódi történelmi eseményekre visszatekintő mítoszaink vannak és nincs szükségünk téves, vagy hamis történetekre. 

907-ben a magyarok az avarok hibájából tanulva, akik mindhárom frank ék ellen egyidőben védekeztek és így megosztották erőiket, a déli, Száva alatti területeket Sirmium központtal elveszítették; A magyarok ezért egyenként, túlerővel, és azt meglepetéssel párosítva támadták, mindhárom frank hadseregcsoportot egyenként bekerítették és megsemmisítették, és ezzel visszaállították Pannonia, tehát a Kárpát-medence ősi pannon, szkíta, szarmata, hun, avar, magyar hegemóniáját. Erről szól a 907-es hadjárat, tehát sokkal többről, mint egyetlen győztes csatáról. Ezer évre dőlt el a Kárpát-medence sorsa és ebbe a korabeli Alpok feletti barbár Európának bele kellett törődnie. 

A Magyarok 907-ben külön - külön végeztek a déliekkel, amely a mai Klagenfurt felé nyomult Bajorország, tehát a Duna felől, ez volt a déli bajor ék. Az északi éket később pusztították el a Duna fölött. A Déli ék 907 Július 4-én pusztult el, az északi egy napra rá, Július 5-én Ezt abból tudjuk, hogy a parancsnok, Liutpold palatinus halálát, Július 5.-ben jelölik meg a frank iratok. Az északi ék valahol Ennsburgtól északra a Duna északi oldalán táborozott. Frank szokás szerint a hadjáratok előtt az északi germán tartományok fegyveres alakulatai (az alamanni-k, svábok, szászok, csehek, északi viking germánok) a császár, a király, vagy a palatínus parancsára Regensburg mellett gyülekeztek, különösképpen a dél - nyugati hadjáratokhoz, aminek célja a Dráva és Száva vidéke volt. NEM tudni pontosan, hogy a Liutpold palatinus, Csehország fejedelme 903-tól, Bajorország, Karinhtia őrgrófja által szervezett északi ék pontosan hol táborozott, de az biztos, hogy a had gyülekezőben volt, nagyon magabiztosak voltak, nem tudták, hogy délen a déli ék már elpusztult. A magyarok Julius 5-én tehát meglepték, és elpusztították az északi éket. A csata helyszínét tehát helyesebb Ennsburgtól északra eső helyhez kötni, mert az is a tény, hogy a magyarok a 3. hadseregcsoportot és a hajóhadat is azt követően lepték meg és pusztították el ENNSBURG mellett, amikor a 2. sereget már elpusztították. Ez azt is jelentheti, hogy a csata az északi Liutpold-féle frank ék ellen elég távol volt ahhoz, hogy pusztulásukról az ennsburgiak ne vehessenek tudomást, de a felvonulás együttesen kellett volna történjen, tehát az Ensburg melleti gyülekezőtáborban be kellett várni az északi éket. Csak együtt vonultak volna dél felé, hogy a Dunán valahol Tullnál átkeljenek és a déli éket segítsék. Így aztán Ennsburgnál a gyanútlan 3. sereget is meglepték és elpusztították a magyarok. 

A harcias Liutpold őrgróf, majd palatinus Arnulf császár mellett érte el magas rangjait. Arnulf halálával a kor szokása szerint megszűntek a szerződések Árpád fejedelem és a császár között. Liutpold pedig azonnal ellenségeskedésbe kezdett a magyarokkal. Nem tisztelte az Arnulf császár és a magyarok közötti békeszerződéseket (amelyek idején nem voltak magyar hadjáratok "kalandozások", nyugatra, mint ahogy erről nyugati divatokban szenvedő történészeink félrebeszélnek). Mi több, Liutpold megakadályozta, hogy Arnulf két idősebbik fiának egyike legyen a Kelet-frank király, ami a kor szokásainak megfelelt volna. Mindkét idősebb Arnulf fiúnak a hosszabban tartó béke érdekében Árpád egy-egy leánya volt a felesége, de a béke a magyarokkal a harcias frank "egyháznak" nem tetszett és Liutpold vezetésével Gyermek Lajost emelték trónra, miközben Liutpold megkezdte a fegyveres szervezkedést. 

Arnulf császár 899 december végén halt meg Regensburgban és ott is temették el. Liutpold már 900-ban megtámadott egy Ennsburg mellett a Dunán átkelő magyar alakulatot és mintegy 900 magyart öltek meg. 904-ben Gyermek Lajos a Fisha folyó melle meghívta Árpád fejedelem helyettesét a KURSZA'NT (horkát, karcsát a kendet), arra hivatkozva, hogy a szerződéseket rendezzék, de a frankok orvul legyilkolták a magyar küldöttséget és a Kurszánt. Abban a reményben, hogy a magyarok között az utódlás kérdése miatt viták kezdődnek és a frank támadás idejére nem maradna egységes magyar vezetés. Óriási tévedésben voltak, ugyanis a horka (hun használat szerint), vagy karcsa (a magyar használatban) minden esetben a szakrális fejedelmet képviselte, és mindig tudták, ki az a harmadik személy, aki szükség esetén a helyére lép. Mi több abban az időben még a kettős fejedelemség létezett: északon (Sziklamező - Felvidék) a hun Fekete Magyarország (Ungria Nigra a latin iratokban), Csaba királyfi népe, élén Csaba fiai (Ed es Edemén) utódjai a Tudun vezetésével, délen a Fehér Magyarország, Árpádék magyarjai. 

Kund, Korczán, Kundu, Kond, Kurszán volt az, aki az Erdélyből, Dés felől fölvonuló magyarokat a Tisza felé vezette 892 körül a déli Zwentibald szövetség (Észak Itáliaiak, Berengár király csapatai Zwentibald mellett) ellen. A magyarok Szegednél keltek át a Dunán és onnan délre ütköztek meg Csopolug (Zwentibald) kiskirállyal, fejedelemmel (lásd Tárih-i Üngürüsz). Mindezt azonban a magyarok Arnulf kelet- Frank király szövetségeseként tették. "Csopolug" a Száva parti táborból indult és átkelt a Dunán, tehát annak bal partjára, ahol letáborozott. Így szembe került a Szeged felől, északi irányból felvonuló magyarokkal. (Ha "Szvatopluk" a felvidéki Nyitráról indult volna és átkel a Dunán, akkor annak jobb partjára került volna valahol Komárom körül, képtelenség, hogy megütközzön délen a magyarokkal, illetve ilyesmiről adat nincs). 

Zwentibald 889 körül a bécsi erdőnél találkozott Arnulffal, akinek a pápa üzenetét vitte. A pápa arra kérte Arnulfot, hogy hadaival vonuljon Itáliába, ahol ellenségei és az észak-itáliai federáció és különösképpen Berengár és Lambert miatt az életéért rettegett. Egyúttal, ha Arnulf Rómába ér, császárrá koronázza, üzente Arnulfnak Formosus pápa. Arnulf elmondta Zwentibaldnak, hogy katonailag nem elég erős. Ezért Zwentibald, aki frank helytartó volt Sirmiumban, vagyis a Száva parti Szávaszentdemeterben, a mai Sremska Mitravicában, gondolt egyet, összefogott az észak olaszországi frank fejedelmekkel, elsősorban Berengár itáliai királlyal. Nem számított arra, hogy Arnulf segítséget kér a magyaroktól, akik már ott tanyáztak Erdélyben. A megdühödött Arnulf ezért a dánok feletti győzelmét követően Dyle mellett, 891 őszén, Ulm-ba ment karácsony táján (írja az Annales Fuldenses) és megpróbált Zwentibalddal találkozni. De Zwentibald fölmondta hűségesküjét és minden ígéretét megtagadta. Arnuld ezért Ottingent érintve Február 15-én sürgősen tovább sietett és Hengisfeldonban találkozott BRAZLAVO fejedelemmel (duke), hogy megbeszéljék a morva (terra Maravorum) terület megtámadását. Hengisfeldon Stájerországban van ahol a Mura folyó kitör a Graz-i medencéből. Brazlavo a Száva felső folyásának a fejedelme volt. Onnan Arnulf Regensburg felé sietett, és 892 április 25-én ért oda. Összeszedte hadait, frankokat, bajorokat és alamannikat, mondja az Annales Fuldenses - fuldai évkönyv, és 892 júliusában Marava városához érkezett (Maravam venit), ahol csatlakoztak hozzá a magyarok is. Négy hétig maradt ott. Akkora serege volt, hogy mindent fölégetett, írja az Annales, majd szeptemberben követeket küldött hajón az Odra, Kulpa, és a Száva folyón haladva, gazdag ajándékokkal Laodomir Bulgár királynak, hogy a korábbi békét felújítsák. Követeit nagy tisztelettel fogadták a bulgárok. Tehát Arnulf a Száva déli szakaszán lévő és Zwentibalddal határos bulgárokkal köti meg a békét. És nem az északi Nyitrán. Wiching püspök, aki a frank egyházat képviselte, és akit Arnulf nevezett ki Nitrawába, ami Sirmium része volt - Metód szlávul téritő görög papjai ellen (Metódot Sirmiumba nevezte ki a pápa a Szávától Délre elterülö Pannoniába, ami Pannonia ULTERIOR!!!) és nem a felvidéki NYITRARA, ami hazugság) - a harci cselekmények miatt hagyta el a déli Nyitrát-Nitrawa-t/Sirmiumot, Raztiz ("Rastislav") régi városát (Urbs antique Rastizi). Zwentibald pedig kiűzte a szlávul éneklő görög papokat "Moráviából". Rastizt Regensburgban keresztelték meg, aminek régi kelta neve Radasbona, latin Castra Regina 179-ben, a Regen folyó melletti vár, Ratizbon. Innen eredhet "Rastislav" neve, hogy "Rastiz" a latin iratokban. Regensburgból indul frank helytartónak a mai Belgrád alá a Margens folyó (ma Morava) melletti szlávok köze, akik a folyó neve után lesznek "morvák" száz év alatt: lásd még: esclavi margenses, maharenses maravienses, stb., és később így alakult ki Rastiz neve alapján a Rascia, Ráczország, Szerbia, majd a szerbek régi neve a ráczok. Rastiz sem járt sohasem az északi Nyitrán, nemhogy Pozsonyban. 

Zwentibald/Csopolug/ a csehek romantikus "Szvatoplukja", Sphendoplokos, a görögöknél 894-ben szerencsétlenül pusztult el a fuldai évkönyv szerint. A Tárih-i Üngürüsz szerint a veszett csata után az üldöző magyarok elől észak felé menekült - Sirmiumban már Arnulf frank csapatai tanyáztak, arra nem menekülhetett - és Vácnál át akart kelni a Dunán Buda felé, de megfulladt. A harcok 895-ben még tartanak, de Arnulf király Lambert és Berengár ellenében, magyar segítséggel, képes behatolni Itáliába. 896 február 21-én ostrommal beveszi Rómát, kiszabadítja az Angyalvárba szorult Formosus pápát, aki február 22-én császárrá koronázta. Tulajdonképpen arról van szó, hogy Arnulf a rendet Európában a magyarok segítségével tartja fenn, nem véletlen, hogy Berengár ellen 899-ben is ő engedi át a magyarokat az Alpok nyugati szorosain (a brentai csata). Formosus azonban annyiban jelentős pápa, hogy Itália egyesítését szorgalmazza, és Arnulf segítségét ehhez kérte. A magyarok mindvégig a Karolingokat segítik Európában, illetve a pápákat, akiket a Karolingok ellenségei a saját hatalmuk alá akartak hajtani. Az erősödő német birodalommal szemben a pápák keresték a magyarok szövetségét. 

Arnulf Caroling volt, Carloman, Bajorország királyának fia, és Moosburgban született, Karnburg mellett. Ezért Karnburgi Arnulfnak is nevezik. Anyját Carloman feleségül vette, hogy Arnulfot legitimizálja. Moosbug ma Klagenfurt észak-nyugati oldalán van, az osztrákok kiásták. Klagenfurt észak-keleti oldalán van Maria Saal. Moosburg neve szlávul Blatograd. Prüm apátja, Regino mondja: Arnulf Moosburgban, ebben a Carantaniai erődben (castrum munitissimum) rendezkedett be, (876-ban, amikor apja Carloman ide nevezte ki Kocel karinthiai és Alsó - Pannoniai területeinek élére), mert annak erős falait áthatolhatatlan mocsarak vették körül, írja az apát. Tehát nem lehet Moosburgot összekeverni Zalavárral. Karnburg közvetlenül Moosburg mellett van és a kelta királyság központja volt, majd Noricum-e a római időben. Innen irányitották Bajorországot. 788-ban Nagy Károly császári központtá tette és csak 976-ban választották le Bajorországról. 

907-ről a legmegbízhatóbb forrás az Annales Iuvavenses maximi, amelyet Klebel fedezett fel 1921-ben. A forrás arról tudósít, hogy katasztrofális csatára került sor (bellum pessimum) 907. Július 4-én, Brezalauspurc mellett, ahol elpusztult Theotmar Salzburgi érsek és két suffragenus (püspöke) Uto Freisingenböl és Zachary Sabenból. Jóllehet más forrásokból tudjuk, hogy elpusztult Liutpold őrgróf és sok bajor, azonban arról az egyéb források nem tudósítanak, hogy ők hol pusztultak el. Klebel azonban tévesen Pozsonnyal azonosította Brezalausburgot, majd rájött arra, hogy a "Brazlavo" név Slovénia hercege nevéből keletkezett, aki Arnulf egykori szövetségese volt a Száva mentén, és akit Arnulf bízott meg azzal, hogy védje meg Moosburgot (Pannonia cum urbe Paludarum). A 11. századbeli Chronicum Herimanus Augiensis-ben fordul elő a Brezesburg es Brezisburg név. Ezt azonban nem lehet összehozni Brezalauspurc- nevével, és a cseh Bretislav-ra utal, aki a lengyeleket 1030-ban kiverte a Morva völgy északi részéből. De nem szerencsés idekeverni Szilézia fővárosát Wroczlav-t sem, amelynek Thietmar 11. sz.-i krónikaja Wrotizlava nevet ad, és amelynek cseh neve Wratislavia, Vratislavia. Pozsonyt összekeveni ezekkel a nevekkel a német krónikafordítások alapján még Ortvay Tivadart is megtéveszették, ideje rendet csinálni ebben a zűrzavarban. A salzburgi névhasználatban Brezalauspurc és az urbs Paludorum Pannoniában egymásra utal és nem a Dunától északra eső Pozsonyra. A Salzburgban készült Conversio 11. fejezetében ezt az erődítményt civitas Privinae (Pribina városa) -nak jelöli meg majd a 13. fejezetben castrum Chezilonis noviter Mosapurc vocatum-nak. Ezért egyértelmű, hogy miért nevezte az Annales Iuvavenses maximi szerzője ezt az erődítményt (Brazlavo - burgnak), tehát Brezalauspurc-nak, hiszen annak Brazlavo volt a helyőrség parancsnoka, 896 óta. 

Johannes Turmair udvari történész, aki humanista szokás szerint nevet választott és AVENTINUS néven írt, bajor forrásokból dolgozott. Jóllehet tudósítását sokan kritizálják, mert szerintük Aventinus Nagy Károly 791-esz avarok elleni hadjáratának leírását az Annales Regni Francorum nyomán sok tekintetben figyelembe vehette, a valóság az, hogy Liutpold Nagy Károlyéhoz nagyon hasonló stratégiát használt. Aventinus szerint azonban 907-ben a két frank ék elvesztette egymással a kapcsolatot, de a déli ék elérte célját: Aventinus szerint ugyanis: Liutpold serege a Duna északi oldalán vonult, ugyanakkor a három püspök hadserege a Dunától délre haladt, ahol elérték Vratislavia-t és letáboroztak. Aventinus csak ezt küvetően ír a harmadik seregről, amelyik a Dunán lefele hajózik. Vratislavia azonban nem lehet Pozsony neve Aventinusnál, mert ugyanabban a könyvében a magyar Pozsony név latinos nevét használja: Posonium, vagy Pisonium formában. Vagyis számára "Vratislavia" egyértelműen egy másik, a Dunától DÉLRE eső helységnév volt, míg Pozsony a Dunától ÉSZAKRA fekszik. Aventinus ismerte Brazlavo fejedelem (dux) kilétét és ezért neki a latinosított Vratislaus nevet adta. Vratislavia tehát egyenértékű a civitas Vratislaus-al, vagyis Vratislaus városával, Bresalauspurc-al az Annales Iuvavenses maximi -ben. Megmaradtak Aventinus feljegyzései is: Excerpta Aventini ex Annalibus Iuvavensibus antiqui derivati néven, amiben azt írja: 907: Bajorokat öltek meg Braslavespurc-nal. 

Tehát Aventinus Vratislaviát a Dunától DÉLRE helyezte. A három püspök által vezetett sereg érkezett Vratislavia alá, ahol tábort vertek. A csata délen folyt le, és annak Liutpold nem volt részese, mert ő északon maradt a másik egységgel (exercitus). Ezek a seregtestek Aventinus szerint nem álltak egymással kapcsolatban. Miután a magyarok a püspökök seregét délen megverték, az éjszaka leple alatt átkeltek a Dunán és rátámadtak a gyanútlan bajorokra, és kivégezték őket álmukban a táborhelyükön, ami a hajnali meglepetésszerű támadás klasszikus esete, és amit nehéz végrehajtani, mert ki kell játszani az őrszemeket és előőrsöket, hogy azok ne értesítsék a tábort. Majd megtámadták az utánpótlást és megpróbálták elfogni a hajókat. Ez Aventinus tudósításának lényege. Tehát szó sincs benne Pozsonyról, ellenben HÁROM NAGY ÜTKÖZETRŐL, amit a magyarok mind sorban megnyertek, az ellenséget pedig megsemmisítették. Nem lehetetlen az sem, hogy két magyar sereg támadott, északon a TUDUN Fekete Magyarországa, délen a fehérek, a frissen érkezett Arpád magyarok, okosan koordinálva. 

Megmarad a kérdés, hogy akkor mi volt a helyzet a DUNA fölött Északon, Pozsonytól KELETRE a Kárpátok alatt és különösképpen Nyitrán?

Az egyetlen eset, amikor magyarokról adat van, hogy a Dunától északra tevékenykednének az említett átkelésükről szól Ennsburgnal, 900-ban, amikor Liutpold megtámadta őket. Mivel a régi Moraviát (megale Moravia: a "megale" régit, egykorit jelent görögül és nem nagyot) 905-re a magyarok mar teljesen elfoglalták, annak délen kellett lennie. Magyar tevékenységről északon csak 906-ban hallunk, amikor magyar csapatok Szászországot támadták. Ez azonban azt is jelenti, hogy megfélemlítették a cseh egységeket is, mert szabadon átjártak Csehországon, amikor a zsákmányt és a szász foglyokat magukkal vitték Pannóniába és a csehek nem támadták meg a magyarokat. A Gesta Hungarorum Anonymi Belae Regis tartalmaz adatokat a magyarok északi tevékenységéről. Anonymus szerint (Athila rex) Attila halála után a csehek fejedelme megtámadta a Garam és a Vág közötti területet és egy bizonyos Zuburt tettek meg fejedelemmé (dux Nitrensis). Azt követően Zubur a cseh csapatok segítségével megpróbálta a magyarokat megelőzni és abban, hogy a Nyitra folyón átkeljenek, de csapatai súlyos vereséget szenvedtek és elmenekültek. A szerencsétlen Zuburt elfogták és egy hegyen felakasztották. (Ez lenne a Zobor hegy). Mindez 906-ban játszódott le, amikor Csehország fejedelme Liutpold volt, aki azonban a Babenberg belháború miatt nem kísérte el a cseheket, akik aztán vezérük nélkül szétfutottak. Tehát a hódoltatott cseheket kivezényelte a magyarok ellen, akik a cseheket szétverték, majd rátámadtak Szászországra. Mindez azután történt, hogy 904-ben a Fisha folyónal Kurszánt a frankok vendégségbe hívták és meggyilkolták. Egyértelmű, hogy ennek következtében TELJES háború robbant ki a magyarok és a frankok között. Ennek egyik első fejezete a csehek támadása volt a Dunától északra, de FRANK szolgálatban és Liutpold fejedelmük vezérlete alatt. A Gestában azonban, mint arra Boba figyelmeztet "athala" forma jelenik meg, ami arra utal, hogy nem egyszerűen csak Attila királyról van szó, hanem tisztségről, amelyben az Attila valóságban ATYÁT jelent, a legfőbb vezetőt. Anonymus nem tud Svatoplukról, amit a csehet nagyon felróttak neki. De Anonymus nem foglalkozott romantikus történelemírással és kútfőidomítással. Ő csak az eseményeket írta le. Zuburra azért haragudtak a magyarok, mert Attila örökségét a Felvidéken Csaba fiai őrizték, idősebbik fia vezetésével a hunok visszatértek a Kárpát - medencébe, krónikainkban kunokként szerepelnek, és akik fogadták a magyarokat. Ők a "fekete magyarok". A Felvidéken egészen észak-Erdélyig vezetőjük a TUDUN és utódai voltak, akit az avar kagannal együtt Nagy Károly is meghívott Quedlisburgba, 811 táján a frank krónikák szerint (Enginhard, Frank Annales 11: Jöttek Pannóniából az avarok hercegei és Tudun) miután belátta, hogy nem győzheti le őket. Egy hétig vadásztak aztán csak megindult ellenük, kikapott, aztán a frank fővezér is alaposan kikapott és aztán a frankok örökké békén hagyták az avarokat és hunokat (fekete magyarokat). Ettől kezdve a frankok csak délen háborúztak Rastiz és Sventoplokos helytartóval, akik a frank avarellenes szláv éket képezték. Mivel Zubur idején az "athala" méltóság nem volt betöltve, tehát a TUDUN méltósága, aki királyi helytartó, vagyis horka volt. Attila örökében nem maradhatott áruló, és ezért a Kárpátok mögül az egykori hódoltatott avar területekről, amelyeket meg Nagy Károlyék dúltak fel, nem tűrhettek meg árulót és ezért Zuburt a magyarok fölakasztották. 

A frankok Nagy Károly hadjáratát követően az avarok ellen a szlávokból vazallus államokat hoztak létre délen, hogy az avarokat, hunokat zaklassák. (Samo kereskedőt az avaroktól elszökdösött karinthiai hegyek között szervezkedő vendek, vagyis szlovének választották meg királyukká majd vezetésével Wogatisburgnal 631-ben ellenálltak I. Dagobertnek. Nevezzük ezt az első felvonásnak. Ezt a Wogatisburgot Csehországban nem találják, de a franciák Kaaden-sur L'Oder-nek nevezik, és az Odera a Kulpa mellékfolyója, ott kellene keresni. Tehát Samo sem járt sohasem a hunok által ellenőrzött Sziklavidék - Felvidéken). Amikor azonban Zwentibold megjelenésével a szlávok kinőtték kereteiket, és veszélyeztették a frankok érdekeit, a frankok pontosan azokat hívták segítségül, akik ellen ezeket az államokat szervezték: az avarokat, hunokat (fekete magyarokat, Nesztornál fordítva) és a magyarokat Szkítáiból visszatérésükkor Pannóniába, hogy segítsenek. Arnulffal történt meg ez a fordulat, de Liutprand nem tagadta meg önmagát és visszatért a régi kerékvágásba. Vesztére. A frank egyház is arról beszéljen, hogy hányszor bujtogatott, ájtatosan lóbálva a keresztet. A 907-es súlyos vereséget a magyarok büntető hadjáratai követték a megmaradt Arnulf, Caroling leszármazottak védelmében és az agresszorok ellen. Ez azonban NEM "kalandozás" volt Hunnia őstelepes pannon-szkíta, turáni őstelepes népei részéről, hanem a történelmi események kikerülhetetlen folyamata. Pontosan átgondolt, kőkemény katonai diplomácia, honvédelem, a hun-magyar-avar-szarmata-szkíta-őspannon Kárpát-medencei geopolitikai egyensúly védelme. Az írástudók és fogadatlan prókátorok hazudozására pedig mindig rá kell mutatni, hogy megszégyenüljenek és ne határozzák meg mindennapjainkat és jövőnket. 

Ez 907 ÖRÖKSÉGE. 
2013. Július 2-3, 
Geönczeöl Gyula Fekete Magyarország, vagyis SziklavidékSzörényi Levente - Bródy János meg a 

megcsúfolt István, a király 


Olvasom, látom és mégsem hiszem el! 
Két ember, akinek a gondolatai, versei és zenéje alakították személyiségemet, mert szó szerint az általuk írt zene számokon nőttem fel, most úgy érzem hogy megpofoztak! Lehet mindez csak azért történt, hogy lássam milyen romboló hatással van egyes emberekre az idő múlása, de ezt annyiból nem tudom elfogadni, hogy apukám bár 89 éves nem hülye. Tehát ez nem az öregedéstől van. 

Új meglátásban Alföldi Róbert színre vitte az István, a királyt. 
Vele most nem foglalkozom, mert amúgy sem szoktam meg az eddigi munkássága alapján nem igen vártam mást tőle mint amit megint alkotott: egy kedélyeket borzoló förmedvényt. 

A posztmodern darabban szerepet vállaló színészekről megint nincs semmi mondandóm, mert tudjuk "van az a pénz"... 
De miután az történt az István, a királlyal Szegeden ami láttuk hogy történt a két szerző Szörényi Levente és Bródy János is nyilatkozott az előadásról. Eként:"- Fantasztikus meglepetés volt számomra ez az előadás, és rájöttem, hogy a rendező azért nem engedett bennünket a darab közelébe, hogy ne szerzőnek érezzük magunkat a bemutatón, hanem nézőnek. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi valódi színházi jelenet fér bele. Ez a rendezés felemelte, általános érvényűvé tette a darab mondanivalóját. Jó érzékkel azokat a dalokat hangsúlyozta, amelyek a leglényegesebb üzeneteket tartalmazzák. Ettől az egész darab sokkal erőteljesebb lett. Kevesebb pátosz van rajta, kevesebb dicsfény, de sokkal több valóság és mindennapi életigazság - fogalmazott Bródy János a premier után. 
- Alföldi Róbert rendezése új korszakot nyitott a darab történetében. Kösse föl a gatyáját az a rendező, aki legközelebb ehhez képest értelmezi majd az István, a királyt! - összegezte véleményét Szörényi Levente, a bemutatót követő állófogadáson." (forrás:Délmagyar.hu) 
Biztos vagyok benne, hogy ez őket nem érdekli de ezek után a nyilatkozatok után, nem vagyok hajlandó hallgatni a zenéjüket, bár elismerem nagyon szerettem. Még a múlt héten is... 
Keresem a magam számára a magyarázatot...Van erre is magyarázat, mint minden másra. 
1) Most adták lényük lényegét - eddigi szerzeményeik csakis a közönség ízlésének a kiszolgálására lettek alkotva, tehát pénzt hozó sikerhajhászásra. 
2) Megkeseredett, mellőzött emberekként minden-mindegy alapon belementek egy nagyon méltatlan helyzetbe, ami kontrapruduktívnak fog majd számukra majd bizonyulni. 
3) Mert mint fentebb írom van az a pénz.. 
."- És... téged... uram, nem lehet megvesztegetni?... 
A köpcös szeme villant egyet, és szembefordult Baluzzal. 
- Azt próbáld meg!! 
- É... én nem tettem még ilyet... 
- Mindegy. Azért csak próbáld meg. Menni fog. 
És ment." (Rejtő Jenő - A három testőr Afrikában) 
Szomorú dolog ez....hogy kimerem jelenteni két ember akik korszakalkotók, valamint korszakváltók is egyben ilyen mélyre tudjanak süllyedni...Biztos vannak a művészetnek olyan magas röptű értelmezései amiket én a magam paraszti, ízlésficammentes látásmódommal nem tudok megérteni, de ezt tényleg kár volt! Csináltak valamit ami maradandónak bizonyult. Aztán hagyták lerombolni mindazt amit az alapmű az embereknek jelentett. Az emberek piedesztálra emelték őket az István, a királyért....most pedig egy csak általuk tudott okból lemásztak arról a piedesztálról. Nehéz lesz, ha nem egyenesen lehetetlen újra felkecmeregniük csak a legalsó talapzati lépcsőjére is annak a piedesztálnak... 
Mondom nehéz lesz, de leginkább lehetetlen. 
Kapcsolódó: 
   Alföldi igazán aljas húzása 
   Szörényinek elege van a Wass Albert filmekből 
   Szörényi Leventének - Wass Albert: Adjátok vissza a hegyeimet! /részlet/ 
   Újabb fronton támad a magyarellenes deviancia: Szentendrén a Bánk bánt fogja meggyalázni Roberta 

Új állam jön létre Ukrajna és Magyarország 

között? 

2013. 08. 21. szerda. - 12:44 nr2.ru posztinfo.hu Kitartás.hu 
Az USA Ukrajna és Magyarország határán egy új államot hozhat létre, hogy monopolizálhassa az Európába irányuló gázszállítást. Ennek a véleménynek adott hangot az ukrán hírszerzés veteránja, Szerhij Razumovszkij. 

Ukrajna Zakarpatszka megyéje - Kárpátalja - függetlensége kivívásával az Egyesült Államok saját ellenőrzése alá veszi annak a csővezetéknek a szakaszát, amelyen át orosz földgázt szállítanak Európába. Az USA-nak alárendelt gázszállítóként a román SC Evergreen Business SRLcég lép fel. 

Razumovszkij szavai szerint Kárpátalja fegyveres elfoglalása céljából "Bécsben és környékén máris mintegy 2-2,5 ezer csecsen banditát vontak össze". 

Idegenek kutatják természeti kincseinket 

Sajnos a sorok igazak! 
Csak megerősíteni tudom. A feltárás a GES részéről Magyarország minden négyzetcentiméterén megtörténik, csak én annyival egészíteném ki, hogy nem 2, hanem 15 Km mélyen "lelátnak" a földünk mélyére. Meg is tapasztalhattuk, mikor barátaimmal a határban jártunk és kíváncsiskodni oda is mentünk a járművekhez. 4 db egyenként 32 tonnás jármű rezegteti a talajt egyszerre és ez a vibrálás hatol a föld belsejébe. Kár, hogy ez a vibrálás nem terjed tova és nem ébreszt fel még mindig Csipke Rózsika álmunkból mindnyájunkat. 

Magyarország totális feltérképezése a birtokbavétel előtt? Bizonyára emlékszünk arra, hogy a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzükből hajtották végre. Ekkor jöttek rá, merre húzódik a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz, valamint kőolaj lelőhelyek és sok egyéb ásványkincs. Ekkor elkészült Magyarország geológiai ásványkincseit nagy vonalakban leíró térképe. 

Telt-múlt az idő. Jöttek a külföldi befektetők és elkezdtek kőolajat, földgázt és minden más egyebet keresni kies hazánkban. Teljesen véletlenül minden alkalommal oda fúrtak le, ahová kellett, azt találták, amit kerestek. 

Mázlisták voltak. Vagy pontosan tudták, mi rejtőzik a magyar föld mélyén? Ennek az átverésnek a legnagyobb példája a Makói-árokban rejtőző gázkincs. Jött egy kanadai cég, fillérekért megvásárolt egy földterületet, végzett egy próbafúrást és elképesztő mennyiségű földgázt találtak. A politikusok bagatell összegért eladták a kitermelés jogát a hittestvéreknek. Miért? Hát mert "egy ilyen kutatás óriási anyagi befektetést igényel és bizonytalan a kutatás eredményessége." Mekkora pofátlanság! 

A "befektetők" egy kész térképpel a kezükben bejárták az országot és az állam pénzén végzett kutatások eredményeit felhasználva felvásárolták azokat a földeket, amelyek alól kitermelhették azt az ásványkincset, amire szükségük volt. 

A kőolajon és a legfontosabbon, a földgázon kívül találtak és kitermelnek azóta is több ritka ásványt. Persze ezekről az ásványokról mi, magyarok alig tudunk valamit... 

Ez volt régen és mi van napjainkban? Fontos a kőolaj, fontos a földgáz, de napjainkra legsürgetőbbé az emberi fogyasztásra alkalmas víz felmérése vált. 

Az ivóvíztartalék két részre osztható: felszíni és felszín alatti vízkészlet. 

- Vegyük a felszín alatti vizeket. Az alábbi érdekes dolgokat egy kutatásban résztvevőktől tudtam meg. Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez év tavaszától egy multi megrendelésére ismét kutatásokat végeznek. A kutatás ebben az esetben 700 négyzetkilométerre terjed ki. Ez egy rendkívül aprólékos feltérképezést jelent. 

Teletűzdelik a földeket apró szondákkal és különböző rezgésszámú hullámokkal kutatják, mit rejt a föld mélye. Mivel a kutatást egy multi rendelte meg milliárdokért, a vizsgálatok "nem ismernek határokat", magyarán a teljes Kárpát-medencére, vagyis a Történelmi Magyarország teljes területére kiterjed.(Ma már mindenki tudja, hogy a Kárpát-medence olyan, mint a bibliai Kánaán. Magas hegyek védik, bővizűek a folyói, kiváló a termőföldje és itt találhatóak a föld legjobb ásványvizei, gyógyvizei) Ha úgy esik, a kutatást folytatják a szomszédos Kis-Antant országokban. Elvégre az Unióban élünk... 
 
Speciális járművek egy része


Szondák, mérőműszerek mindenhol 
 
 

A kutatás a különböző rezgésszámú hullámok visszaverődési elvén működik, amikor ezek a mélyben találkoznak bizonyos anyagokkal.(Minden anyag saját rezgésszámon rezeg és ennek a hullámhosszával kívülről "eltalálva"pontosan feltérképezhető a kiterjedése a földkéregben) Ezek vizsgálatok kis energiákkal működnek, kárt nem okoznak a kutatás alatt, egyszerű fizika az egész, tehát pl. a HAARP rendszerhez semmi köze. Legfeljebb a vakondokok lesznek aktívabbak egy kicsit...

A rendszer négyzetrácsos elven vizsgálódik, a szondák egymástól 250 méter közötti távolságban vannak lefektetve. A feltárás rendkívül részletes. Azokon a helyeken, ahol a domborzat, valamilyen tereptárgy, vagy a növényzet akadályozza a méréseket, ott apró robbantásokat végeznek, mélyen a földbeA mérések legalább két kilométer mélységben tárják fel aprólékosan a földet, hajszálpontosan kielemezve, mit rejt a talaj mélye. Az adatokat számítógép összegzi és Budapesten dolgozzák fel, az eredményekhez nem igazán férhetnek hozzá se a mérést végzők, se a földtulajdonosok, se az önkormányzatok. A kutatást végzők elmondása szerint sok mindent kimutatnak, olajat, gázt és vizet keresnek elsősorban. Az egész folyamat milliárdokat emészt fel. A Szolnok megyei mérés csak egy része a folyamatnak, ami évek óta zajlik Magyarországon. Akinek a kezében lesz a kutatás eredménye, az egy háromdimenziós térképet tart a kezében. 

Ráhelyezi a földhivatal hivatalos térképére és azonnal látja, melyik földbirtokosok földje alatt mi található két kilométer mélységig és melyiket érdemes megvásárolni... 

Mondjuk Kanadából, vagy Ausztráliából eljön valaki, bányászati céllal. Megveszi Juliska néni földjét bagóért. Juliska néni boldog, mert bármit termel, nem tudja eladni, az erdejét meg ellopják a cigányok. Megtehetik büntetlenül, mert ez is megélhetési-bűnözési kategória. Szóval a befektető megveszi azt a néhány hektárt. Lefúr a derékban levágott erdőben és lám, feltör a gáz. Kiderül, hatalmas lelőhelyre akadt. Épp ott, ahol lefúrt. Mázli, mint Makónál. Eltelik pár hónap. Lefúr Juliska néni tyúkólja mögött és lám, rengeteg kiváló minőségű vizet talál. Mázli ismételten 

Ilyen felmérés folyik jelenleg Szolnok megyében. Néhány éve ilyen célú kutatások folytak Szabolcs megyében is és ki tudja, hány helyen még az országban, illetve a Kis-Antant államokban.... Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó. 

Most szépen megpróbálom összerakni a mozaikokat, részben a saját fantáziámat felhasználva. Ismeretlen befektetők bizonyos helyeken földterületeket vásárolnak fel. Így történt ez Nyírtasson is, ami arról híres, hogy a holokausztban elpusztultnak hirdetett Salamon Berkowitzék egyszer csak felbukkantak a semmiből. Berkowitzék csak azért jöttek vissza Kanadából, mert több tízmilliós adócsalásba keveredtek a kanadai Québecben, egyébként a mai napig siratnánk őket. Mi, fasiszta, náci, rasszista magyarok. Szóval Nyírtasson megjelent egy ciprusi bejegyzésű cég, amely 380 milliárd forintért erőművet építene a nagy semmi közepén, csak bizonyos alapterületű földterület kell nekik. Föld, föld, magyar termőföld - mindig ez kell minden kozmopolita, gyökértelen befektetőnek. 

Teljesen hihető a történet, mert ugye manapság a zsidó befektetők csak olyan dolgokat építenek idehaza, amire a legnagyobb szükségünk van: kaszinót, kuplerájt, tengervízben lebegő szállodát bálnákkal az alföldön és hasonlóakat. Ha holnap azt olvasnám, szappanbuborék előállító gyár épül valahol, meg griffmadárkeltető, már az sem lepne meg. Jön a kérdés: miért adják el a magyarok az értékes termőföldet, amikor a mai globalizált világban mindenki számára egyértelmű, hogy a legnagyobb kincs az élelmiszer és a víz? A válasz egyszerű. Vegyük a keleti régiót! A térség legnagyobb felvásárlója, már 15 éve a Horker KFT, több mint 4000 kistermelő megélhetését biztosította. Aztán 15 év után váratlanul az Erste banktól nem kapta meg a szokásos hitelt, az illetékes magyar minisztérium pedig nem töri kezét-lábát a segítségen... Véletlenül, persze ... 
(Ilyenkor eszembe jut a fasiszta plakát a Dohány utcai zsinagóga holokausztterméből, amelyre szó szerint ez van írva: 
"A zsidó fegyvere a pénz; ne adj fegyvert ellenséged kezébe!"Borzasztó és rettenetes ez a kijelentés! Nem tudom, miért jutott ez most eszembe, mindenesetre az első emeleten van a plakát másolata.) 

De !!! Ugyebár, mint az egészségügyi központok leírásában említettem, itt is megjelent véletlenül egy izraeli befektető. 

A Horker KF T-t meg akarta venni ez a zsidó 2,5 milliárd forintért és a 4000 kistermelőtől fel akarta vásárolni a mezőgazdasági termékeket. Ezeket a termékeket esze ágában sem lett volna kifizetni, hanem benyelte volna a pénzüket. A felvásárló cég forgalma évente 8 milliárd forint fölött volt, tehát a szegény holokauszt túlélő egy év alatt több, mint 5,5 milliárd forintot kaszált volna tisztán .A négyezer magyar meg futhatott volna a pénze után, ha panaszt emeltek volna, azt azonnal antiszemitizmusnak bélyegezték volna - ahogy szokás manapság a zsidók negatív kritikáját kivédeni. A Horker tulajdonosa egyébként nem adta el a KF T-jét a készülődő átverés miatt és hamarosan tönkre is ment. 

A mezőgazdasági termékek árai önköltség alá estek, a földnek nincs értéke, mert nem lehet eladni azt, ami megterem rajta... A kör bezárult. 

De térjünk vissza a mai világ legnagyobb kincsére, az édesvízre! Ugyebár 2 kilométeres mélységben a Kárpát-medence felszín alatti vízkészlete pontosan feltérképezésre kerül a gáz és az olaj mellett, amint fentebb már leírtam. A pontos leltár elkészült. 

- Vegyük a másik lehetőséget, a felszíni, nyílt vizeinket. Egy angol kutató csoport rendkívül ritka technológiával felmérte a Balaton nyílt vízfelszínét a napokban. A Balatonról azt kell tudni, hogy Európa legnagyobb tava, azaz legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartaléka a kontinensnek. Mondhatni, stratégiai fontosságú a közeljövőben, mivel a következő háborúk nem az olajért, hanem a vízért fognak zajlani ... 

Szóval ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon. De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kies hazánkba... 
Három módszerrel kutattak: rendkívül érzékeny digitális kamerával, domborzati pásztázó lézerrel és hiperspektrális kamerarendszerrel... 
A kutatás 10 napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot... 
 
A nemzetközi kutatócsapat

Miután az adatokat feldolgozzák, műholdas vizsgálatokkal ki tudják majd elemezni Európa legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartalékának a tulajdonságait. Tehát nem szükséges a Balaton környékén leskelődni, vízmintát gyűjtögetni, mikroszkóp alatt elemezgetni, hanem elég, hogy valaki a műhold fotóit kielemzi a világ másik felén... Aktuálisan, percre pontosan... 
Érdekes. a szemünk előtt zajlik a Kárpát-medence elképesztően részletes feltérképezése. A leltár folyik a föld felszínén és a föld alatt több kilométer mélyen. 

Valakiknek nem számít se pénz, se idő, se technológia. Kinek áll az érdekében elvégezni a terepszemlét? Eszembe jut ilyenkor, hogy a szegény, sokat üldözött zsidó nép mostanság mindig vízparton építkezik idehaza... Legyen az a Balaton parti óriási parkkal rendelkező volt pártüdülő, Sukoró a Velencei tónál, vagy a Duna parti lakóparkok sora... Gondolom, ha a nyílt vizek már túlzottan körbeépültek, majd arrébb is épülnek lakóparkok, véletlenül ideális helyen... 
Magyarországot többször megszállták. Például a tatárok, törökök, osztrákok,németek vagy oroszok soha nem akartak magyar nyelven beszélni - jelenleg Izraelben rengetegen tanulják a nyelvünket, akiknek soha, semmi közük nem volt a Kárpát-medencéhez... 
Tatárjáráskor felégették az országot, raboltak, fosztogattak, gyilkoltak, de soha nem akarták azt bizonyítani, hogy a "honfoglalás"- nevezetű ferdítés előtt már megelőztek volna bennünket, tehát itt éltek előttünk, ezért joguk van ehhez a földhöz... A törökök sokáig maradtak, de nem változtatták magyarra a nevüket, nem vettek pénzért kutyabőröket hogy jól hangzó nemesi nevük legyen és legfőképpen nem változtatták meg - látszatra - a vallásukat, hogy elvegyüljenek közöttünk... Az osztrákok sem szivárogtak be alattomosan az államszervezetünkbe, hanem egyszerűen birodalmi szinten maguk alá rendelték azt... Az oroszok laktanyákat építettek, rengeteg tömegpusztító fegyvert tartottak, reptereket fejlesztettek, atombombákat halmoztak fel, de soha nem építettek orosz polgári családoknak lakóparkokat. Pedig rengeteg orosz katona állomásozott itt.... 

Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenleg folyó megszállás nem gyarmatosítás lesz, hanem egy új haza alapjainak a lerakása folyik a Kárpát-medencében. Ma már teljesen közismert tény, hogy Izrael állam hosszú távon nem tartható fenn, az izraelita vallású kazároknak új helyet kell keresniük... 
Leírta ezt már évtizedekkel korábban a CIA, a KGB is, ma már tudja ezt az egész világ! A kulcskérdés az, hová telepednek majd le a zsidó tömegek?? Ha letelepednek valahová, kikkel fognak úgy bánni, ahogy most a palesztinokkal bánnak? 

Idehaza avatják, újjáépítik, restaurálják az izraelita szakrális helyeket - nagyrészt a mi pénzünkből - mert ugyebár a hit, az ideológia nagyon fontos... 

Kitakarítják, bekerítik a zsidó temetőket országszerte, mert ugye bizonyítani kell, hogy folyamatosan itt éltek, itt élnek... 

Csak egy dolgot nem értek, én buta. Aki a Páva utcai Holokausztkutató Központba ellátogat, azt olvashatja, hogy Auschwitzban 900ezer ember pusztult el, akiknek 78%-a magyar származású volt. Ha így állunk, akkor miért akarnak ide telepedni a zsidók, arra a területre, ahol a legnagyobb emberáldozatot szenvedték. 

Azt mondják, kiirtottuk őket, mégis az oroszok mellett a legnagyobb népességet a magyar származásúak adják Izraelben... Jó, tudom, pár éve még 4 millió halottról tudtunk, de mióta 3 évvel büntetik a holokauszt számbéli tagadását, nekem a tej is fekete. (A korábbi, 4 milliós auschwitzi táblát 1991-ben II. János Pál pápa javíttatta át személyesen...) 
Magyarán, a 2+1= 6 (Auschwitzon kívüli áldozatok kétmilliós száma és az auschwitzi 900ezer) 
Lassan írom, hogy megértse mindenki: életem nagyobbik felében úgy tudtam, 2+4= 6. 
Mióta a magyar parlament megszavazta, kötetező tudomásul vennünk, hogy 2+1=6 
Rossz érzés hülyének lenni, de három év börtön az mégis három év. Három év, hatalmas érv. 
Ha már a számoknál tartunk, egy kis memóriafrissítés! Manapság a legfontosabb a pénz. Így volt ez mindig, így a Kasztner vonat esetében is. Még 1944-ben Szegedről 3 zsidókat szállító vonat indult. Auschwitzba kettő, egy pedig 1,6 millió dollárért Svájcba... A gazdagok megmenekültek, a szegények részben odavesztek, de a szervezőt, Kasztner Rezsőt 1957 március 3.-án odahaza, Izraelben lelőtte egy rokon, akinek hozzátartozóit nem Svájcba, hanem a koncentrációs táborba vitték... Mert nem volt elég pénzük... 
Néha az a gyanúm, ez a misztikus nagy-nagy összetartás csak egy hazugság, a sok közül... 
Vajon mi lesz az egyszerű, senkinek sem ártó, szegény izraelitákkal, ha tömegesen kezdenek beáramlani a dúsgazdag, agresszív hittestvérek a Holt-tenger partjáról? A pénzen kívül mi lesz még szempont? 
Tehát manapság izraeli kémrepülőgépek "porszívózzák fel az ország elektronikai információit", a kecskeméti repülős napokra elsőként jelentkeznek, mint résztvevők - de csak az ő gépeiket nem nézheti meg senki belülről... Vajon miért??? 

Aztán kiderül, Romániában, a Kárpátokban lezuhan egy izraeli harci helikopter, mert kiderül, a zsidóknak éppen itt a legideálisabb a domborzati viszony a gyakorlatozáshoz. Sehol máshol a világon, csak itt. 
Valakik Kárpát-medencében, azaz Történelmi Magyarország léptékben gondolkodnak. 
Kutatnak, feltérképeznek, kémkednek, hadgyakorlatot végeznek... 
Senkit nem zavar az egész, hiszen a Parlament politikusai és a befolyásos közéleti személyiségek legtöbbje kettős állampolgár, amolyan előretolt helyőrségként funkcionálnak. 
A lényegre visszatérve, amíg a parasztvakítás folyik a Kárpát-medencében, a bosszú népének ismét új hazát kell keresnie. 
Már sokadszor... Spiró György féle magasságokba zuhanva arra gondolok, ha a nomád patkányok terve megvalósul, a kis-antant országok meg fogják érteni, hogy azért volt Trianon, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen a palesztinok élete... Vajon a szlovákok, vagy a románok hogy bírnak ellenállni a választott népnek? Olyan lenne ez, mint egy átok. Az isteni választottságot hazudók összecsapnak majd a dicső történelmet hazudó kis-antant országokkal... 
Hogy a zsidók milyen hazafiak? Kiválóak! Elég átböngészni a CIA, vagy KGB archívumokat. Leírják az igazságot. A nagy kémszervezetek sokat panaszkodnak. A Moszad töredéknyi apparátussal, sokkal hatékonyabb, mint ők. Ez azért van, mert ha a Moszadnak operatív munkát végző emberre van szüksége, mondjuk Vlagyivosztokban, megkeresik az ottani vallási vezetőt.... 
Ha egy akciót kell szervezni Teheránban, akkor felveszik a kapcsolatot az ottani hittestvérekkel ... Nem kell felderítést végezni, környezettanulmányt tartani, megvesztegetni senkit. A zsidó mindig nemzeti elkötelezettségű, mindig hű a népéhez az izraelitákhoz és mindig hű a hazájához, Izraelhez. 

Ezt az emberiség és a magyar történelem számtalan esettel dokumentálta. A spanyolok már sok száz éve elmondták, hogy "attól, mert egy zsidó kikeresztelkedik, nem lesz egy hívő kereszténnyel sem több, de egy zsidóval sem lesz kevesebb .." Elgondolkodtató kijelentés ez a múltból... 
Velünk, magyarokkal kapcsolatban az a véleményem, ha valóban az a nép vagyunk, akinek tartjuk magunkat, akkor ezt be kell bizonyítanunk. Sokszor bebizonyítottuk már, most ismét eljön az idő hamarosan. Az igazi, de most elhazudott történelmi múltunk sok mindenre kötelez bennünket. 

A legjobbjainkat módszeresen kiirtották már, ha végérvényesen elkorcsosultunk, akkor el kell tűnnünk a történelem süllyesztőjében. Akármikor virágzásnak indult a hazánk, először a nemzeti öntudatunk erősödött meg .. Például Hunyadi Mátyás büszke volt a rovásírásunkra. Klebersberg Kúnó elutasította a liberális oktatást. Horthy Miklós, aki a kirabolt, megcsonkított országot Európa ötödik legfejlettebb országgá tette, kinevette a finnugor nyelvrokonság hazugságát. De a végeredmény mindig rajtunk múlik. Csak igaz magyarként kell viselkednünk, mint annyiszor megtettük már a történelmünk során... 

Mert ugye, nekünk, bátor, dicső nemzetnek történelmünk van, nekünk hazánk van. Nekik, gyáva, settenkedő népnek csak útleírásuk van, ami pontosan dokumentálja mikor, hová szivárogtak be, aztán hamarosan elzavarták őket. 
Mert mindig csúfosan elzavarták őket. 
Tényleg! Nagy Lajos uralkodása legelején egyszerűen kizavarta a zsidókat Magyarországról. (A fasiszta, náci!) Lám-lám és nem "csak a bő gatya, meg fütyülős barackpálinka maradt " az országban, hanem európai nagyhatalommá váltunk, kivirágzott a kultúránk, nem omlott össze a gazdaságunk, hanem úgy említik ezt a történelmi időszakot, hogy ".. a Magyar Királyság fénykora Nagy Lajos király idejében volt " Szegény Soros Györgyöt az IMF-el együtt kitiltották már Horvátországtól Dél-Koreáig bezárólag a pénzügyi csalásai miatt. A kettő a világ ellentétes oldalán található és akad köztük még néhány antiszemita állam ... Soros, Lantos és a többiek irdatlan pénzeket öltek a drog legalizálásába, a buzerancia társadalmi elfogadtatásában és általában olyan tevékenységek elősegítésében, amivel a társadalmakat szét lehet forgácsolni, tönkre lehet tenni, le lehet zülleszteni. Térben és időben azonosak a problémák????? Ej, hát "nincs új a nap alatt "? 

Tényleg!! Hogy is van ez akkor??? 
Egy érdekes példa a sok közül... Tom Lantos az a magyar származású zsidó volt, akit kiküldtek Ceausescuhoz, hogy megnézze az erdélyi magyarok sorsát. Mindent tökéletesnek talált, Ceausescu diktátor Romániája az ő segítségével megkapta az USA-tól a "legnagyobb gazdasági kedvezményt". Az amerikai magyarok egy teherautónyi trágyát öntöttek Lantos háza elé, jelezve, mekkora szarembernek tartják. Ennek a Lantosnak akart a magyarok pénzéből, több milliárd forintért alapítványt létrehozni Gyurcsány Ferenc. Jött a váltás. Most már nem Fletó akarja az alapítványt, hanem a "jobboldali" Schmitt Pál akarja a Tom Lantos Intézetet létrehozni Budapesten... Nem érdekes ez? 

Másik példa. Az előző kormány odaajándékozta az irakiaknak a Magyar Hadsereg T-72-es tankjait, Afganisztánnak vagonszámra ajándékozták a hadseregünk gépfegyvereit. Mindkét tételt INGYEN adtuk oda, az volt a lényeg, hogy minél kevesebb fegyver maradjon idehaza... 

Mi van most? Most is egy hadsereg felfegyverzésére elegendő harci eszközt adnak el. Rakétákat, AMD - gépkarabélyokat, géppuskákat, távcsöves puskákat. Mindegy, csak az a lényeg, minél kevesebb fegyver maradjon idehaza. Vajon kinek az érdeke, hogy a magyarság az önvédelemre teljesen alkalmatlanná váljon? De ha ezt így alakítják az ország vezetői, akkor mi várhat ránk, ami ellen nem szabad védekeznünk? 

A Kis-Antant országok hadserege hihetetlenül erős. Olyan országok fegyverkeznek, mint Ausztria, vagy Svájc. Nekünk ezerszer gyengébb a hadseregünk, mint amit Trianoni békediktátum előírt annak idején... 
Hogy képletesen fogalmazzak, ha valaki nem akar tudomást venni árvízkor a gát készülő átszakadásának, elég, ha hátat fordít a folyónak. Az ilyen ember a saját butaságának az áldozata. Aki számít az árvízre, jobbak a túlélési esélyei, mert tudja, milyen veszélyre számíthat. Ez az élet törvénye. 

Körmendi Tünde 

"Verespatakon a halottakat, koporsóval együtt, 

földkotróval szakítják ketté" 

2013 augusztus 12. (hétfő) GreenProfit 
Minden szinten háború Verespatak ügyében... 

Úgy tűnik, arra várunk, hogy megjelenjen a törvénytervezet a kormány honlapján. Valószínűleg, kevéssel a parlamenti ülésszak előtt fogják megtenni. A legsúlyosabb, ami majd megtörténik az lesz, hogy a kormány elhárítja majd a felelősséget, a parlament elé hozva ezt a törvényt. Az első megjegyzés az lenne, hogy Ponta miniszterelnök jó tanítványa Adrian Năstase miniszterelnöknek, aki amikor - nagyon sok évvel ezelőtt - meg kellett kötnie egy nagyon furcsa szerződést, azt az utat választotta, keresztülviszi a parlamenten, hogy ne csak néhány ember legyen felelős a kormányból, hanem szétterítse a felelősséget. Most, amikor az USL-nek lehengerlő többsége van, már nincsenek akadályok és - legyünk komolyak - a PDL sem fogja ellenezni, mert nagyon jól tudja, hogy Traian Băsescu e téren, akárcsak a palagáznál, bármiféle gond nélkül kohabitál. 
Tehát a következő lesz az elképzelés: nem a kormány fog dönteni, hanem egy Románia Parlamentje által elfogadott törvény mögé fog bújni. Információim szerint, e törvényt a Ponta-kormány három minisztere kezdeményezi: a környezetvédelmi (!?) miniszter, Rovana Plumb, a művelődésügyi miniszter, Daniel Barbu és Dan Şova, a nagy tervek minisztere. 
Plumb asszony májusban azt nyilatkozta, hogy szó sincs e terv megvalósításáról, mert nincsenek meg hozzá sem a szükséges papírok, sem egy szilárd alap. A politikusok korábban általában igyekeztek legalább egy-két évig koherensek lenni önmagukkal, most viszont annak vagyunk a tanúi, hogy egyik napról a másikra "váltanak". 
Egy külön a verespataki kitermelésnek szentelt törvényről beszélünk? 
Igen, csak a Verespatakra, a nemzeti elsődlegességnek és különösen közérdekűnek nyilvánított tervnek. Figyelem, egy olyan magáncég tervéről van szó, mely az ottani részvények háromnegyedével rendelkezik. A törvény, nagyvonalakban, egymás után elhárítja az összes, de abszolút mindegyik akadályt, melybe a Gold Corporation ütközött, többek között a bíróságokon és megsemmisíti azokat. Abban azt mondják majd, hogy ezt, meg ezt a törvényt nem alkalmazzák. Sem a környezetvédelem, sem a műemlékvédelem terén... 
Vagyis nincs többé bíróság, kiadunk egy törvényt, mert "nekünk úgy tetszik", hogy elkezdjük a kitermelést... 
Ez nagyon érdekes; ez a különleges törvény különféle más törvényi rendelkezést semmisít meg és azt mondja: "A verespataki kitermelés esetében azokat nem alkalmazzák". Ez a tervezet kivonja minden olyan rendelkezés hatálya alól, melyeket a Mentsétek meg Verespatakot kampányban érintettek eddig a bíróságokon sikeresen felhasználtak. 15 évig nem lehetett elindítani ezt a tervet, mely egészen egyszerűen megsértett egy rakás romániai törvényt és szabályzatot. 
Visszatérve a kérdés lényegéhez... Van egy krumpliskertünk, nem akarjuk, vagy nem tudjuk betakarítani és a szomszédot hívjuk segítségül. Normális esetben, miután levitte a termést a pincébe - mondjuk 10 zsáknyit -, adunk neki is két zsákkal... Egyet, mert hozta az "eszközöket", a másodikat a kifejtett munkáért... 
Tudja, mi a helyzet Verespatakon? Van 100 zsáknyi krumplit és te odaadsz 96-ot! De, legyünk komolyak, az új törvény azt is kimondja, hogy növelni akarják a bányajáradékot - és aki most az interjút olvassa, ha nem ül, akkor tegye meg, mert ez nagyon ütős -, méghozzá 4-ről 6 százalékra! A román állam 6 százalékot fog kapni! Ez a jelenlegi hatalom nagy győzelme. De fordítva is nézhetjük a dolgokat; már nem 96, hanem csak 94 százalékot engedünk át. És figyelem, csak az aranyról és az ezüstről beszélünk. Ha meghallgatjuk azt, aki sok évig főgeológus volt Verespatakon, Sântimbreanu urat, akkor megtudjuk, hogy a lelőhelyen lévő többi ritkafém értéke sokkal nagyobb, mint az ezüst és az arany együttes értéke. A kitermelésre készülő cég a többi fémről abszolút semmit sem mond, mint ahogy a kormány is mélyen hallgat. 
És most támadásba lendültek... 
Igen, egyelőre mi egy rendkívül békés háborúra bíztatunk. Egy elhalasztott háborúra, mert aljas módon, augusztusban dolgoztak, amikor az emberek nem figyelnek túlságosan a hírekre, a parlamenti képviselők pedig vakáción vannak. Általában a vakációs hónapokban készítik elő az összes mocskos ügyet, mint amilyen ez a Plumb, Barbu, Şova hármas által kezdeményezett tervezet.
Dan Şovaról van szó, akinek a mostoha anyja az "ördög" ügyvédje? 
Vezető társtulajdonos az RMGC-t a bíróságokon képviselő cégben és vezető társtulajdonos abban a cégben, mely a Bechtelt képviselte. Dan Şova az a személy, aki a múlt héten azt nyilatkozta, elvesztette annak a szerződésnek az eredetiét, amit Adrian Năstase írt alá a Bechtellel, hogy sehol sem találják a minisztériumban. Következésképpen nem tudja nyilvánosságra hozni, de - figyelem! - két héttel korábban felmondta azt a szerződést. És szeretném megkérdezni: hogy az Istenben mondta fel, ha nem találja? 
Közzétették a szerződés PDL által készített részét, a PDL-sek - akiket szintén nem szeretek a legkevésbé sem - azt mondták, látni akarják a szerződés Năstase idejében készült részét, Şova pedig azt válaszolta, hogy nem találja... De a Bechtelnek biztosan megvan és talán segít neki a vezető társtulajdonos asszony. 
Térjünk vissza azokhoz a lépésekhez, melyekkel ki akarják védeni azt, amit a "verespataki rablás"-nak nevezünk... 
Forrásainktól megkaptuk a tervezet ezen szövegét, amit első körben a romániai megyei tanácsok kaptak meg. Ez egy atipikus háború. Első szakaszban, paradox módon, le kell csillapodnunk, mert ez a törvény hihetetlen! Ez egy sokkoló tervezet, mely túltesz mindenen, amit valaha elképzelhetőnek tartottunk Romániában. Minden egy helyen van. Minden ezért a részvénytulajdonos cégért van, melynek értéke meredeken zuhan. 
Traian Băsescu lobbizása idején egy részvény 8,5 dollárt ért, most pedig 1,5 dollárt és a kanadai tőzsdén már úgy kétszer visszaminősítették őket, most pedig a jegyzés megszüntetésének küszöbén állnak. Másrészről az arany világpiaci ára is meredeken csökkent az utóbbi négy hónapban. Ezért sietnek és a kormány pedig megpróbál egy kicsit segíteni nekik. 
A Szénafesztivál után megkezdünk majd olyan személyeket keresni, akik a parlamenti képviselők hazatérte után hajlandók lesznek bejelentkezni fogadóórákra és - nyugodtan, vagy agresszíven, vagy ahogy gondolják - elmagyarázni nekik, hogy milyen következményei vannak ennek a törvénynek. Azt tanácsolnám, hogy legyen minél "agresszívebb" viselkedésük, mert a parlamenti képviselők a mi alkalmazottaink. Csak így, hogy figyelmeztessék őket. 
Amennyiben figyelmeztették őket és aztán parancsra a törvény mellett emelik fel a kezüket - melyet utólag bizonyára ki is hirdetnek -, mi fog következni, amikor a "fiúk" megérkeznek a gépekkel, hogy nekiálljanak a ciánozásnak? 
Először is megpróbálják majd kisajátítani azokat, akik kitartanak Verespatakon. Itt nem is akarok gondolni arra, melyek az ellenállási eszközök. Passzív ellenállás lesz, mert csak nem fogunk újra puskát ragadni, mint a 40-es években. "Műsor" lesz, mert tudok úgy húsz verespataki családot, akik a világon semmiért sem fognak onnan elmenni. Aktivistákként nagyon jól tudjuk, hogy az egyetlen dolog a világon, amit soha, de soha sem szabad megtenni az az, hogy te robbantsd ki az erőszakot. Az erőszak, a legtöbb helyen, ahol erre sor kerül, az állam részéről érkezik. 
Ez egy példája, tesztje is lesz a románok apátiájának, vagy szolidaritásának, amikor látni fogják, hogy holmi gazemberek erőszakmentes embereket dobnak ki az őseiktől örökölt földekről. De nagyon valószínű, hogy akkor több ezren lesznek mellettük azokon a portákon. Mégis reméljük, nem jutunk el odáig. Ne feledjük, hogy az RMGC egyik csapást kapta a másik után és a dolgok itt nem fognak véget érni; a népszavazás kudarca, egyes gerinces, korrumpálhatatlan bírók ítéletei, vagy az Allianz-cal kötött megállapodás hihetetlen kudarca, melynek biztosítania kellett volna a tervet. Egy Allianz-cal kötött esetleges megállapodás óriási lépés lett volna a környezetvédelmi engedély felé. A részvényesek ezt már bejelentették, de több verespataki aktivista elment az Allianz részvényesi közgyűlésére, tüntetést szerveztek az épület elé, beengedték őket, tíz percig meséltek a részvényeseknek a cég által a temetőkből kiásott és máshova költöztetett halottakról és végül az Allianz elnök-vezérigazgatója a szónoki emelvényről kimondta: "A cégünk soha nem fog semmilyen üzletet kötni az RMGC-vel. Pont!". 
Sajnos, egyes falubeliek eladják a halottaikat - a második, vagy a harmadik nemzedék, nem éppen a szülők -, mert az RMGC-nek a temetőket is át kell helyeznie és akkor pénzt adnak bárkinek, akik belemegy halottja eladásába, hivatalosan nem lehet tudni, mekkora az összeg... A cég megérkezik a markolóval és ketté töri a halottadat, koporsóval együtt, egyúttal két-három sírt is megtapos, hogy másokat is meggyőzzön és áthelyezi, ahova kéred. Ez szomorú, de igaz. 
A Cotidianul.ro romániai hírportál "Verespatakon a halottakat koporsóval együtt, földkotróval szakítják ketté" címmel készült interjú Cornel Vîlcu egyetemi adjunktus, civil aktivistával a verespataki bányanyitásról és az ügyben tapasztalható civil ellenállásról. 
Marcel Bărbătei - cotidianul.ro 

Az oroszok szerint provokáció a szíriai 

vegyitámadás 

21/08 19:35
euronews

A szíriai vegyifegyvertámadás hírére az Isztambulban székelő ellenzék is összeült. A Szíriai Nemzeti Tanács azonnali nemzetközi fellépést sürget. Szerintük a Nyugat magára hagyta az ártatlan civileket. 
- Ami történt, elfogadhatatlan és nagyon furcsa, hogy a nemzetközi közösség ilyen csöndben van. Azonnal Damaszkuszba kell küldeniük az ENSZ nyomozóit és nem csak oda, ahova a rezsim beengedi őket - mondta a tanács egyik alelnöke. 
Az Európai Unió külügyi képviselője elítélte a vegyifegyver használatát. Az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívását kérte. 
- Ha a vádak bebizonyosodnak, az sokkoló lenne. Arra törekszünk, hogy a felősöket bíróság elé állítsuk. Remélem az is világossá válik, hogy a Damaszkuszban tartózkodó ENSZ-nyomozók korlátlanul vizsgálódhatnak minden helyszínen. - mondta a brit külügyminiszter. 
Oroszország, amely régi szövetségese Basár el-Asszad kormányának, szintén elítélte a vegyifegyver bevetését és nemzetközi vizsgálatot követelt. A külügyi szóvivő azt mondta, hogy információik szerint házi készítésű bombákat töltöttek meg a mérgező anyagokkal, a támadást pedig szándékosan időzítették az ENSZ nyomozók érkezéséhez. Moszkva azt feltételezi, hogy ellenzéki milicista csoportok provokációja volt a szörnyű mészárlás. 
Kapcsolódó: 
    Százak haltak meg a szíriai vegyifegyvertámadásba 
    Az ENSZ hamarosan megkezdi a vegyi fegyverek... 
    Egyre kevesebb a remény a szíriai béketárgyalásra 
    A franciák szerint a kormányerők használtak vegyi... 
    Dzsihádra hívta a szunnitákat a vallási vezető 

A Tatárok és Törökök elleni háborúink nem 

magyar érdekeket szolgáltak 

augusztus 12, 2013 szkitahun 
Köztudomású, hogy a hivatalosnak nevezett történelmünket ellenségeink írták! 
(Megjegyzés: a gugli kereső már veszélyesnek minősíti a blogot! Vajon miért?) 
Az idegen megszállóknak, uralkodóknak, és hazaáruló kiszolgálóinak nem állt érdekében, hogy megengedjék a valóságos történelmünk kutatását és tanítását. 
Az idegen rendszerek nem tűrhettek meg egy erős és egységes nemzeti öntudattal és a saját hagyományos történelmi tudatával rendelkező magyar nemzetet. 
Az idegen megszálló hatalmak által ránk erőszakolt rendszerek fenntartása és a magyarság szellemi leigázása érdekében erőlködtek történelmünk meghamisításán, hogy nemzeti öntudatunkat elsorvasszák és ellenállásunkat megtörjék. 
Ezt tették a Habsburgok 1849 után, ezt folytatták a 2. világháború után az ún. "kommunista" rendszer alatt, és még ma is ez folyik a jelenlegi kommunista-utód rendszer alatt. 
A tatár és török támadások okainak vizsgálata kiderítette, hogy ezeket a magyar királyság irányításába való idegen beavatkozások váltották ki. A tatárok és törökök elleni háborúk nem magyar érdekeket szolgáltak, hanem főleg nyugatiakat, elsősorban vatikáni és Habsburg érdekeket. 
Tény, hogy a tatárok és a törökök nem Magyarországot akarták megtámadni, hanem a velünk is mindig ellenséges nyugatot. 
Az is tény, hogy a tatárok és a törökök több ízben ajánlottak szövetséget Magyarországnak, de mivel az idegen érdekek befolyása döntő volt a magyar ügyek irányításában, ezen idegen érdekek országunkat keleti turáni testvérnépeink ellen fordították, és ezzel rendkívül nagy károkat okoztak Magyarországnak. Elképzelhető, hogy sokkal előnyösebb helyzetben lennénk ma, ha akkor uralkodóink elfogadják a tatár és török szövetségi ajánlatokat, mert akkor az egy olyan hatalmi csoportosulást hozott volna létre, amelynek még egy egyesült Európa sem tudott volna ellenállni, és akkor nem Magyarország pusztult volna. 
Egészen másképpen alakulhatott volna a világtörténelem, ha a középkori magyar királyság a tatárokkal és törökökkel együtt lép fel a közös ellenség ellen. Csak gondoljunk a lehetőségekre: megsemmisíthettük volna a Habsburgokat, a németek és oroszok nem tudtak volna hatalmas birodalmakat létrehozni a turáni népek rovására, Magyarország nem került volna idegen uralkodók alá és nem lett volna feldarabolva, a magyar nép nem pusztult volna és nem lett volna tömeges idegen betelepítés, nem lett volna első világháború és nem lett volna Trianon, nem lett volna második világháború és kommunizmus sem, és ma még létezhetett volna egy hatalmas és egységes nagy Magyarország, 50-60 millió magyarral. De nem így lett, mert az ezredik év óta csak egyre erősödött az idegen befolyás Magyarországon. Az idegen és ellenséges hatalmaknak egy gyenge és megosztott Magyarország kellett, amelyet majd könnyebben le lehet igázni, és amely még kapóra is jött nekik, mert ki tudták használni a tatár és török terjeszkedés megakadályozására. 
 
Click hier for Turanian Empires!

Az alábbiakban néhány tanulmányból idézünk e kérdésre vonatkozóan. 
Foyta István: Honnan származunk, mit adtunk a világnak, kik a rokonaink 
Első ízben a törökség hangoztatta, a XV. században és később is, a török-magyar rokonságot. De vannak adataink arra nézve is, hogy a tatárok azon címen kértek volna szabad átvonulást Magyarországon, hogy a magyarok a tatárok rokonai és, mint ilyenek, tulajdonképpen kötelesek lennének a győzelmesen előrenyomuló tatársághoz csatlakozni a Nyugat ellen. Történt arról is említés, hogy a Muhi melletti csata előtt a tatárok rovásírásos üzenetet küldtek a magyar táborba, de azt már magyarjaink elolvasni nem tudták... 
Annyi bizonyos, hogy Ogotáj nagy kán 1241-ben vezéreit hadparancsban a német-római császárság megsemmisítésére utasította, nem pedig Magyarország megsemmisítésére! Ennek értelmében Batu kán követeket küldött IV. Béla királyunkhoz és a Nyugat ellen indítandó hadjáratában szövetséget ajánlott fel neki. (29.o.) 
... a független magyar királyság nem a fegyverek döntésén, hanem Nyugat árulásán, nem 1526-ban, hanem 1538-ban azon a tényen bukott el, hogy a szultán, 12 évi várakozás után, úgy látta, hogy Magyarország soha sem lesz megbízható szövetségese. De még akkor sem támadta meg Magyarországot, hanem csak 1547-ben, amikor látta, hogy Magyarország inkább húzott a Nyugathoz, mint véreihez. (154.o.) 
A magyar nyelvet "diplomáciai nyelvként használták vagy 200 éven át a magas portán; a török kormány magyar nyelven levelezett nemcsak a bécsi udvarral, hanem a Vatikánnal is!"(27.o.) 
Baráth Tibor: A külföldi magyarság ideológiája 
... a 16. század közepén egy portai magyar követ, Zay Ferenc huszárkapitány és a török nagyvezír között Konstantinápolyban zajlott le [egy tárgyalás]. A díván végeztével a nagyvezír a magyar követhez lépett és így szólt hozzá : "Te magyar vagy. Ti magyarok mért nem nyugosztok meg? A német disznóktól térjetek át végre a hatalmas (török) császárhoz. Fejemre esküszöm, egész Magyarországot megkapjátok szandsákban. A királytok úgysem törődik veletek, a németek jobban gyűlölnek benneteket, mint minket. Okosabb lesz, ha mi - magyar és török - a német disznót kétfelől mészároljuk most úgyis neki arattok és szüreteltek." (11.o.) 
Prof. Dr. Országh József: Magyar Hit vagy szellemi nyomor 
(...) 
Teljes cikk: http://szkitahun.wordpress.com/2013/08/12/tatarok-es-torokok-elleni-haboruk/ 

Így robbant a svájcifrank-hitelek törlesztője, ennyit 

kaszáltak a bankok 

2013. augusztus 23., péntek 15:04 napi.hu 
A hazai bankok évi 60-70 milliárd forint többletbevételt tudtak elérni az egyoldalú kamatemelésekkel, illetve az árfolyamrés szélesítésével - áll az MNB devizahitelezésről szóló cikksorozatának második részében. 
A deviza alapú jelzáloghitel-szerződések egyfajta erőfölényt biztosítottak a bankoknak, amit a futamidő alatt kihasználva egyoldalúan tudták változtatni a kamatokat és a különböző díjakat. Ez növelte az adósok - árfolyamleértékelődés miatt amúgy is magas - törlesztőterheit, ami ráadásul egy részüknél fizetésképtelenséget okozott, és mindez hitelezési veszteség formájában visszaütött a bankok jövedelmezőségére is - fogalmaz a jegybank devizahitelezésről írott dolgozatának második része. (Az első részről részletesen itt olvashat.) 
Az MNB összeállítása szerint ügyfelek jellemzően 6-7 százalék teljes hiteldíj-mutató (THM) mellett vették fel a deviza jelzáloghiteleket, ami 2005-2006 során a referenciakamathoz (CHF-LIBOR) képest 5 százalékpont körüli felárnak felelt meg. A teljes hitelköltségek 2007 környékén sem változtak lényegesen, holott a svájci referenciakamat megemelkedett. Az erre az időszakra jellemző, az ügyfelekért folytatott rendkívül erős versenynek tulajdonítható, hogy a kamatfelár így 4 százalékpont alá csökkent. A már megkötött szerződés futamideje alatt azonban a bankok könnyedén meg tudták változtatni a hitelkamatot és ezáltal a felárat is. A válság alatt ezt meg is tették: az átlagos THM 2 százalékponttal 8-9 százalékra emelkedett. Történt mindez annak ellenére, hogy a referenciakamat közben nulla közelébe csökkent, vagyis a THM jelentősen elszakadt a referenciakamattól. Ennek következtében átlagosan 20 százalékkal emelkedtek a havi törlesztőrészletek, és így ezen a csatornán a bankok évente mintegy 55-70 milliárd forint többletbevételt tudtak elérni - állítja a jegybank. 
A Napi.hu véleménye 
Fontos, hogy jegybank végre kimondta, hogy a deviza(alapú) hitelek mögött deviza van. Az anyag hibájául felróható ugyanakkor, hogy nem említi: a referenciakamat mellett van egyéb tétel is, ami a banki forrásköltséget emeli. A devizahitelek mögött ugyanis jellemzően rövid fedezeti ügyletek vannak, vagyis mindig újra be kell szerezni az ellenoldalon a fedezethez szükséges devizát. Azért viszont a bankok hibáztathatók, hogy a helyzet normalizálódásával sem vitték lejjebb a kamatokat - igaz, ekkorra már a portfóliónak a közel 20 százalékos bukás-arányt, a végtörlesztési veszteséget, bankadót is el kellett viselnie. 

Hozzáteszik: az egyoldalú kamatemeléseknek elejét lehetett volna venni korábban egy olyan szabályozással, mint a parlament által elfogadott 2011. évi CXLVIII. törvény, amely előírja, hogy az új hiteleknek referenciakamathoz kötöttnek kell lennie a futamidő alatt nem módosítható, fix felár alkalmazásával. Amennyiben ilyen konstrukciók terjedtek volna el a válság előtt, a svájci frank alapú jelzáloghitelek THM mutatói nemhogy nem emelkedtek, hanem 5 százalék alá csökkentek volna, így az ügyfelek jelenlegi átlagos törlesztőterhe - a felár mértékétől függően - 25-35 százalékkal alacsonyabb lenne. 

A kamat mellett az árfolyamrésen is (a hitel folyósítása és törlesztés mellett alkalmazott árfolyamtípus, vagyis a bankok pénztári eladási árfolyama mekkora mértékben tér el a közép vagy vételi árfolyamtól) többletbevételt értek el a bankok. A deviza jelzáloghitel adósoknak jelentős költséget jelent az árfolyamrés mértéke, akár a közép-, akár a vételi árfolyamhoz képest kerül meghatározásra, mivel azt a bankok a válság kitörését követően jelentősen megemelték, több esetben megduplázták. Ennek következtében a szélesebb árfolyamrés - még ha a kamatemeléseknél lényegesen kisebb mértékben is, de - tovább növelte az ügyfél terheit. A devizaadósok teljes hitelköltségét ez átlagosan 35-45 bázisponttal emelte ahhoz képest, mintha középárfolyamon került volna meghatározásra a forintban kifejezett törlesztőrészlet. 
Az árfolyamrés kérdése bírósági perekhez is vezetett - emlékeztet az MNB összeállítása. A Kúria állásfoglalást adott ki arról, hogy a bankok által követett gyakorlatot felül kell vizsgálni. A szabályozó hatóságok is lépéseket tettek, így 2010 végétől kezdődően a lakáscélú hitelek törlesztőrészleteinek forintban kifejezett nagyságát középárfolyamon kell meghatározni. A bankrendszer az árfolyamrésen keresztül évente körülbelül 5 milliárd forint többletbevételt tudott elérni a szabályozás előtt, míg azóta ennek az összegnek csupán felét realizálja. 
A bankok a deviza alapú (ezért devizaként nyilvántartott) hiteleiket devizaforrásból vagy forintforrás és swap ügyelet segítségével (ami a forintforrást cserélte devizaforrásra) finanszírozták. Ez azt is jelentette, hogy a devizahitel közvetlen árfolyamkockázatát az ügyfél egyedül viselte. A jegybank első cikkében kimutatta, hogy mindez egy átlagos svájci frank alapú jelzáloghitellel rendelkező lakossági ügyfél esetén 50 százalékkal, míg a kamatemelkedés 20 százalékkal járult hozzá a törlesztőrészletek emelkedéséhez. 
A forint árfolyama három nagy hullámban gyengült - emlékeztet az MNB. Az ország és az állam jelentős eladósodottsága, illetve a magas költségvetési deficit miatt 2008 végén a Lehman csőd, 2010 első felében a hazai költségvetés valós helyzetének ismerté válása, míg 2011 elején a görög válság nagyon érzékenyen érintette a forintot. Magyarország sérülékenysége mára már jelentősen csökkent. A költségvetés pozíciója ma már stabil: a 2010-ben elindított konszolidációnak köszönhetően a 2009-es 4,6 százalékos szintről fokozatosan csökkent 3 százalék alá a hiány, amelynek eredményeként 2013-ban az ország kikerült az EU által indított túlzott deficit eljárás alól. Jelentősen javultak az ország adósságmutatói is: az államadósság a 2010. év közepi 85,3 százalékról idei első negyedévre 82,4 százalékra csökkent, míg az ország nettó külső adóssága 57,6 százalékról 41,9 százalékra esett. Mindez az árfolyamra is stabilizálólag hatott. 
A jegybanki dolgozat összegzésként arra hívja fel a figyelmet, hogy a szabályozási környezet jelenleg már nem teszi lehetővé olyan hitelszerződések megkötését, amely az adóst kiszolgáltatottá teszi. A válság előtt megkötött devizaalapú jelzáloghitel szerződésekben rögzített aránytalan erőviszonyok azonban jelentős hátrányt okoztak, és okoznak jelenleg is a devizaadósoknak. A bankok évente összesen 60-70 milliárd forint többletbevételt tudtak elérni az egyoldalú kamatemelésekkel, illetve az árfolyamrés szélesítésével - állapította meg az MNB. 
Kapcsolódó: 
   Varga István-Nem a bankoknak az akarata, hanem a nemzetgazdaság akarata kell, hogy érvényesüljöl 
   Róna Péter:A devizahitel nem kölcsön, hanem hibás termék 

Kiskunmajsai devizahiteles kálváriája az igazságért 

Kiskunmajsa, 2013. augusztus 25. MSZF SZK 
Két éve pereskedő kiskunmajsai devizahiteles asszony közölte a bírósággal, hogy többé nem járul hozzá ügyének elhalasztásához, hanem ragaszkodik a szeptember 5-re kitűzött tárgyalás megtartásához. Az ügyet a kiskunhalasi városi bíróságnak kellene tárgyalnia, de már többször elhalasztotta a tárgyalást, különböző okokra hivatkozva. Az érintett levélben tájékoztatta a Magyar Szociális Fórumot kálváriájáról az igazságért, és felhatalmazta, hogy a Hitelkárosultak jogaiért évek óta harcoló szervezet nyilvánosságra hozza annak tartalmát. 
Horváth Ferencné 2011 októberében nyújtott be keresetet a kiskunhalasi városi bíróságon. Egyidejűleg feljelentést tett a rendőrségen és az ügyészségen is a hitelező által elkövetett bűncselekmény miatt. Az ügyészség nem talált bűncselekményre utaló nyomot, bár az asszony bizonyítékokat tárt elé - tűnik ki a devizahiteles beszámolójából. 
2012. januárban 5 perces tárgyaláson közölték Horváthnéval, hogy a kiskunhalasi városi bíróság nem jár el az ügyében, hanem tovább küldi a kecskeméti törvényszékre. Keresetének sorsáról semmilyen értesítést sem kapott, és csak utána járással sikerült megtudnia, hogy ügye a szegedi ítélőtábla elé került. 
A szegedi ítélőtábla visszaküldte az aktát a kiskunhalasi bíróságnak, és kötelezte a kiskunhalasi városi bíróságot a per lefolytatására. 
Az aktatologatás közepette Horváth Ferencné a brüsszeli bizottságot is megkereste, majd 2012 májusában Makkos Albert közgazdásszal, devizahitel-szakértővel a belga fővárosba utazott az EU pénzügyi testületének ügyében tartott meghallgatására. Brüsszel válaszában többek között felhívta a figyelmet a 84/450/EEC megtévesztő hirdetésekről szóló irányelvére, és az ebből fakadó, esetünkben banki felelősségre. 
A történtek hatására a hitelező bank megbízottja egyezkedni ment Horváthnéhoz, felkereste őt a lakásán, de Horváthné nem találta korrektnek a banki ajánlatot, és arra kérte a bank megbízottját, "fussanak még pár kört", és ha lesz korrekt ajánlatuk, akkor várja őket szívesen. A bank azóta sem jelentkezett, és Horváthnénak arra a kérdésére sem válaszolt, hogy hol a pénz, amit eddig befizetett - áll a Hitelkárosult asszony levelében. 
2013 januárjában a kiskunhalasi bíróság áprilisra napolta el a tárgyalást, de a tárgyaláson nem jelent meg a bank ügyvédje. Mégis megtartották a tárgyalást, és a bíró egy sor írásos kimutatást kért be a banktól, köztük a THM számításáról és az árfolyamrésről. A bírói felszólításnak a bank mindmáig nem tett eleget - írja. Ehelyett a bank ügyvédje halasztást kért arra való hivatkozással, hogy "a kormány döntésére várnak". 
Horváthné tudatta a bírósággal, hogy felperesként nem járul hozzá a halasztáshoz, hanem ragaszkodik a tárgyalás szeptember 5-i megtartásához. 
"Sokan kérdezik tőlem, hogy mit értem el" - írja levelében a Hitelkárosult asszony, majd így válaszol: "Ha csak annyit értem el, hogy a bank nem tud ellenem mit felhozni, már akkor elértem valamit. De én kitartó és küzdő ember vagyok, aki könnyen nem adja meg magát. Mindenkinek azt mondom, védje meg magát, s ha kell, járja végig ezt az utat, bármilyen hosszú és fáradtságos is" - írta az asszony levelében, melyet a Magyar Szociális Fórum tett közzé vasárnap. 


Balogh Béla: Az élő közvetítésem felvétele YouTube-on a devizás gyászmenetről összesen 3 óra 45 perc terjedelemben. 

A devizahitelesek gátlástalan átverése 

2013. augusztus 25. 

A Magyar Nemzeti Bank elemzése szerint a bankok évi 65 milliárd forint körüli összeggel verték át a devizahiteleseket. 

Róna Péter közgazdász szerint a magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt, melyért hét embert tesz felelőssé: Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert. 

Járai Zsigmond volt a jegybank elnöke akkor, amikor a svájci nemzeti bankból a figyelmeztetés megérkezett a magyar jegybankba, de Járai nem tett semmit! Ezért is említi első helyen Róna Péter. Simor András és Király Júlia az MNB első és második embere volt, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon miniszterelnökként, Oszkó Péter pénzügyminiszterként, és Felcsúti Pétert a Bankszövetség akkori elnökeként nevezi meg felelősként. Veres János korabeli pénzügyminiszter nincs a névsorban. 

A devizahitelek összegét 1900 milliárd forintra becsülik, melynek kb. a felét az OTP folyósította. Ott volt elég hosszú ideig vezető beosztásban az OTP-nél Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke, aki érthetetlen módon a bankok védelmében az ítélethirdetés előtt a Kúriához fordult. Ő az, akit a PSZÁF éléről a szocik felmentettek, és 131 millió forint végkielégítésben részesült, majd 2010-ben visszaült ugyanabba a székbe. 

A felelősségre vonás félő, hogy ebben az egész országnak rettenetes károkat okozó esetben is elmarad, és menni fog az egymásra mutogatás, a maszatolás. Mindeközben egyre több honfitársunk veszíti el mindenét... 

A másik nagy probléma az, hogy az átlagember alig jut jövedelemhez, miközben a hatalom és holdudvara, az álláshalmozók jövedelme a csillagos eget veri a válság ellenére. Az offshore cégek (magyarországi adófizetést elkerülők) továbbra is működnek, olyannyira, hogy az állami pályázatokat és az állami támogatásokat nagyrészt ők nyerik. Vagyis lakmároznak arról az asztalról, amelyre soha egy petákot sem tettek! 

Vigasz vajon az, hogy mindez nemzetinek mondott kormány idején történik velünk? 
SVPSZ 

A Rendszer illegitim, a Magyarország nevű új állam nem 

a magyar nép állama! 


Johnny Gary-Lee: Addig írom újra és újra, míg minden magyar, európai és világpolgár valamint az EU és az USA vezetőitől az ENSZ főtitkáráig minden állam és nemzetközi szervezet vezetője megérti: 

"A "Magyarország Alaptörvénye" Új Alkotmánynak ÉRVÉNYTELEN, alaptörvénynek alkotmányellenes, az általa létrehozott Magyarország nevű új állam nem a magyar (magyarországi) nép állama." 

A magyar alkotmányos rend szerint a hatalom vagy az Istentől vagy a néptől származik. Ezért Magyarországon Új Alkotmányt csak az Isten vagy a nép alkothat. Országgyűlési képviselők NEM, mert NINCS HOZZÁ JOGUK! 
A Magyarország Alaptörvénye nevű törvényt a magyar állam országgyűlési képviselői a hatályos alkotmányt többszörösen megsértve, azaz az alkotmánnyal ellentétesen alkották meg. 
EZÉRT az Alaptörvény Új Alkotmánynak ÉRVÉNYTELEN! 
Ha meg csak alaptörvénynek tekintik, akkor annak meg alkotmányellenes. Egy kis szelet a hazaárulásból, azaz hogyan kerültünk ide. Mottó:"Ki a magyar? A magyar az, aki bátran szembenéz a nép bajával, a nemzet fejlődésének akadályaival. Aki a szabadságot ma is minden téren meg akarja valósítani. Aki a népnek műveltséget, egyéniséget, jólétet akar. Aki a földművesnek, földet, a munkásnak méltó hasznot ad. Mindenkinek emberi bánásmódot kíván egyéni érdeke ellenére is." AZ ÁRULÁS ELSŐ LÉPÉSE: 

A rózsadombi paktum:


A paktum eredeti változata 1989-ből
 

Íme a PAKTUM, amelyről nem lehet beszélni. Ez volt írásom kiinduló pontja. Most pedig közlöm a magyar népre erőszakolt gyalázatos szerződés szövegét. Egy otthoni publicista, mint Benedek István, nem teheti meg ezt saját jól felfogott érdekében, az Angliában élő Révffy László azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta ezt a megdöbbentő árulást. Szövegét Németországban élő barátom küldte el, azzal a kéréssel, hogy terjesszük a magyarság minél szélesebb köreiben. Kívánságának eleget teszek, mert teljesen egyet értek vele, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni. Írását azzal kezdi, hogy 1989 március 15-én, míg hazánk népe az első szabad emlékezést tartotta, egy budai villában titkos tárgyalás volt, amelyen a következők vettek részt: a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkos szolgálat képviselője, a magyar római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezető, akik közül négy ma is vezető pozícióban van. Ők írták alá részünkről az ország szabad újjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók, de ezért súlyos árat kell fizetnünk. Értesülésem szerint Révffy László rövidesen nyilvánosságra hozza az aláírók neveit, hogy minden kételkedést oszlasson e feltételek hitelességével kapcsolatban, amelyek a következők: 
1. /A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról. 
2. / A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért. 
3. /Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és Magyarország között. 
4. /Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása. 
5. /A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között. 
6. / A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése. 
7. / A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédésen az esetleges megtorlástól. 
8. / A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon. 
9. / Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe. 
10. / Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében. 
11. / Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása. 
12. / A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása. 
13. / Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni. 
14. / Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal. 
15. / Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot. 
16. / Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik. 
17. / A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni. 
18. / A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyar életben. 
19. / Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására. 20. / Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért. 
Fenti megalázó feltételek a megfogalmazásukkor még köthették az aláírókat, de ma, a Szovjetunió, Jugoszlávia és Csehszlovákia összeomlása után semmi esetre sem. Akik 1998. március 15-én aláírták a fenti 20 pontot, még akkor sem mentesülhetnek a vádtól, ha kényszerhelyzetben tették ezt. Viszont ha 1992-ben a Közép- és Kelet Európai események után is érvényesnek tartják, akkor és a magatartás hazaárulásnak minősül, amiért törvény előtt kell felelniük. Íme a sokat emlegetett "paktum", amely mindeddig megakadályozta hazánk politikai átalakulását, és a magyar milliók emberi életnívójának a megteremtését, amely népünk fejlődésének és jövőjének alapfeltétele. 
A találkozó résztvevői: 
Antal József 
Horn Gyula 
Pető Iván 
Paskai László 
Göncz Árpád 
Zoltai Gusztáv 
Boross Péter 
Olvasó: "Az Isten nem ír alkotmányt!!! Az alkotmány amikor önös érdekeket képviselő csoport, vagy csoportok írják, azt nevezik diktatúrának. A demokráciában a demokratikus gondolkodás formájában a hatalmat a NÉP gyakorolja és nem az önös érdekeket képviselő különböző ideológiai csoportok. Mivel még nem volt demokrácia sehol így a hatalmat még nem is gyakorolhatta a NÉP. Maga az egész 89es váltás nem volt sem demokratikus, sem szabadon választott. Egy demokráciának nevezett rablást követtek el a néppel szemben az állítólagosan szabadon választottak." 
Kapcsolódó: 
   Czike László: Magyarország újrafelosztása 
   Az izraeli titkosszolgálat védi a TEK-et? 
   A közelmúltban megfigyelési botrányba keveredett In-Kal Security látja el a biztonsági feladatokat Ferihegyen 
   Százmilliós adótartozást halmozott föl az In-Kal 
   Orbán személyes titkosrendőrsége 
   Orbán szerint vége a stiklik és a kifosztás korszakának 
Az akkori olasz miniszterelnök Trianonról 
2013. augusztus 25. SVPSZ 
"Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugosznak bele hazájuk rombolásába. Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget. Mindenki úgy tesz, mintha nem tudna róla, mindenki szemérmesen hallgat. A népek önrendelkezési jogára való hivatkozás csak hazug formula... a leggonoszabb módon visszaéltek a győzelemmel... Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek." (Francesco Nitti olasz miniszterelnök, 1924 szeptemberében) 
Magyarországnak mindössze 93 ezer négyzetkilométer maradt, az oláhok 104 ezer négyzetkilométert kaptak az árulásokért, Szlovákia minden négyzetcentimétere magyar föld, Szerbia éléskamrája, a Délvidék szintén a mienk volt. Hogy még szebb legyen a történet, még a sógorok is belénk haraptak (Burgenland). 
Volt olyan történész, aki azt állította, hogy ezzel a gyalázatos békeszerződéssel megágyaztak a második világháborúnak. Így elmondható, hogy nem volt két világháború, hanem egy nagy világégés volt. 
Hogy jelenleg erős emberek lakják-e Magyarországot? Erre jó lenne igennel válaszolni... 

Hogy lehet: A közelmúltban megfigyelési botrányba keveredett 

In-Kal Security újabban biztonsági feladatokat lát el Ferihegyen 

A gyarmati megszálló hadsereg  élesíti a 

körmeit 

ferihegyirepuloter.network.hu 
A december eleji lehallgatási botránya ellenére ezentúl az In-Kal, (indokolatlanul és jogtalanul) közhatalmi jogosítványokkal rendelkező magánvállalkozás végezheti - a BA tenderének győzteseként - a rendfenntartási feladatokat repülőterünkön. 
Az In-Kal logója testvére a Golan Security biztonsági cég jelvényének: 

A közelmúltban megfigyelési botrányba keveredett In-Kal Security biztonsági feladatokat lát el Ferihegyen. Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója azzal indokolta a cégválasztást, hogy a feladatra kiírt tenderen az In-Kal adta a legjobb ajánlatot. (vajon hol lehet utánnanézni az ajánlatoknak? szerk.) 

Hardy Mihály a Magyar Nemzetnek a BA menedzsmentjének döntését azzal indokolta, hogy véleménye szerint az In-Kal profi cég, amelynek a feladata lesz a karácsonyi csúcs előtt és a közelgő uniós soros elnökség idején való rendfenntartás. 

Néhány szó az In-Kalról

Az In-Kal Magyarország piacvezető biztonsági vállalkozása. 
Tagja a Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének. 
Székhelye Budapesten, a Thököly u. 68. szám alatt van. 
Biztonsági szolgáltatásai mellett az In-Kal Trade is jelentős helyet foglal el a reklám, takarítás és az építőipari munkák kivitelezése és tervezése területén. 

Nemrégiben nyilvánosságra hozott statisztika szerint az In-Kal Európa 12-ik legnagyobb biztonsági cége. 

Budapesten csak a biztonsági területen közel 1200 munkatárssal dolgozik, országosan pedig mind a 6 régióban megyei képviselettel rendelkezik. 

A vállalkozás tevékenységére jellemző, hogy 2006-ban az In-Kal Security a kormánytól kapott megbízással és jogosítvánnyal lehallgatta a tüntetés és az ostromzár szervezőinek telefonbeszélgetéseit, és valótlan hírek terjesztésével választotta le őket a tüntető tömegről - mindezt persze teljesen törvénytelenül. 

Az In-Kal éveken át egy izraeli társaság magyar képviseleteként működött. 

A cég alkalmazottai szoros munkakapcsolatban álltak és dolgoznak ma is a hétezer és tizenháromezer fő közötti számú Moszad ügynökökkel országszerte. Ez utóbbiak egy része hírszerző és kémelhárító, más részük biztonsági szerepet tölt be vagy testőr. 

Jó néhány ügynök egyben az operatív találkozások helyszínéül szolgáló budapesti és nagyobb megyeszékhelyen lévő lakások tulajdonosai. Általában olyan cégvezetők, akik a rendszer működtetéséhez biztosítják a pénzt. A Moszad minden megyében, minden városban a döntés-előkészítő és döntéshozó helyen jelen van, olvashatjuk. 

A cég múltja és jelene 
A Cégcsoportot 1992-ben alapították (Antall József árulása idején - KJ) a múlt rendszer titkosszolgálati, belügyminisztériumi, rendőrségi munkatársai, kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozásként. Mára viszont már nemzetközi magánvállalatként tartják számon Magyarországon. 
(...) 
Teljes cikk: http://ferihegyirepuloter.network.hu/ 

2013. szeptember 9-étől általános munkabeszüntetést Százezernyi magyar lélek a térben, a Magyarok Országos Gyűlésén 2013. augusztus 18-án Apaj pusztán, az alábbiakról döntött: 

1. A 2011. április 25-től hatályosnak mondott Alaptörvényt megkifogásolja, melynek érvényessége ezen döntés értelmében ott helyben, megszűnt a továbbiakban létezni. 
Ezen okból kifolyólag visszatértünk az 1989. október 23-án délben kikiáltott Alkotmányhoz, amely kimondja, hogy alkotmányozni csak népszavazás útján lehetséges. 

2. A Magyar Nemzet jelen lévő képviselői - sportszerűen - vállalják a megmérettetést, hogy népszavazás döntse el, valódi népakarat formájában, hogy a jelenlegi pártokrácia diktatúrája, vagy Történelmi Alkotmányunk igazságos keretei között képzeli-e el az Ország jövőbeni létét. 

A népszavazás általi megmérettetés felvállalása az alábbi feltételek teljesítése mellett érvényes: 
a./ Az Országgyűlés 2013 őszi ülésének első munkanapján, 2013. szeptember 9-én, egyértelműen, visszavonhatatlanul döntsön az alkotmányozással kapcsolatos népszavazás kiírásáról. 
b./ A Magyar Televízió 1-es csatornája, a DUNA Televízió, valamint a Kossuth Rádió irányítását adja át a nemzeti oldalnak, egyben biztosítsa az említett két televíziós csatorna valamint a Rádió működtetésének anyagi feltételeit. 
c./ Az Országgyűlés rendelkezzék továbbá arról, hogy az Országban minden(!) hirdetési felület 50 százaléka a nemzeti oldalt illesse, annak anyagi feltételeinek biztosítása mellett. 

A Televíziók és a Rádió kuratóriumainak szellemi összetételéről a nemzeti oldal gondoskodik, melynek érvényessége a Magyar Nemzeti Hadsereg (2011.szeptember 1-én a Magyar Nemzet érdekében életre hívott)- nem keverendő össze a Magyar Honvédséggel - ügyeletes Parancsnokságának jóváhagyásának függvénye. 

3./ Amennyiben az Országgyűlés az első őszi ülésnapján (2013. szeptember 9.) déli 12 óráig nem teljesíti a 2. pontban foglaltakat, úgy a Magyar Nemzet nem ismeri el az 1989. október 23-án kihirdetett Alkotmányt sem, mivel az, az 1947. évben bizonyítottan választási csalás (kék cédulás), valamint idegen, szovjet fegyveres erők általi megszállás alatt megalkotott jogi folyománya. Törvénytelenség pedig jogot nem alapít. 

Ezzel visszatértünk az 1944. március 19-éhez, a német II. Világháborús erők bevonulását megelőző közjogi állapothoz, ami nem más, mint: 
a MAGYAR KIRÁLYSÁG

2013. szeptember 9-én déli 12 órakor, ha és amennyiben az Országgyűlés nem hoz végérvényes döntést a megadott feltételek mellett a népszavazás kiírásáról, ettől a pillanattól kezdve az ország államformája ISMÉT automatikusan: 
MAGYAR KIRÁLYSÁG

4./ Történelmi Alkotmányunk többek között az 1222-ben megalkotott Aranybulla, soha el nem évülő megállapítására épül, miszerint a Nemzetnek nemcsak, hogy joga, hanem kötelessége az ellenállás, ha törvényes jogaiban az éppen uralkodó hatalom korlátozza. 

Ebből fakadó - soha el nem évülő - jogunknál fogva 2013. szeptember 9-étől általános munkabeszüntetést hirdetünk, országos félpályás útlezárásokkal, melyet az élet minden területére kiterjedő teljes blokáddá alakítunk, amennyiben fenti nap déli 12 óráig az Országgyűlés nem hoz határozatot a népszavazás kiírásáról a megadott feltételek teljesítése mellett. 

Az útzárakat, a munkabeszüntetéseket, a jelenlegi hatalom működési rendszerének teljes bojkottját, a Magyar Nemzet önrendelkezési jogának megvalósításáig fent tartjuk! 

5./ Sem a Magyar Királyságnak sem annak teljes lakosságának nincs semmilyen felvett hitele, ezért sem az Országnak, sem az egyéneknek nincs adóságból fakadó, bármiféle fizetési kötelezettsége. 

Magyar Nemzet jelen lévő, és ezen határozatról akaratukat egységben kinyilvánító tagjai úgy döntöttek, hogy az összes pénzüket kiveszik a magyarországi pénzintézetekből. 

Több adót ennek a rendszernek nem fizetnek, és meghatározatlan ideig megtagadják a közüzemi számlák rendezését is. A határozatban résztvevők a fentiek haladéktalan megtételére szólítják fel minden Magyar Testvérüket. 

6./ A jelenlévők felszólítják az összes magyar rendvédelmi, fegyveres testület, és a katasztrófa elhárítás tagjait, hogy szigorúan esküjükhöz híven cselekedjenek, nem feledvén, hogy a Magyar Nemzet és nem pedig idegen hatalmi érdekek és azok kiszolgálóinak védelmére tettek fogadalmat. 

7./ A jelenleg parlamenti demokrácia megbukott. Többszörösen elárulták Hazánkat a parlamenti képviselők - néhány üde kivételtől eltekintve -, bebizonyítván nemzetidegeneket feltétel nélkül kiszolgáló készségüket. 

A Magyar Nemzet kiáll a végsőkig azon döntése mellett, hogy a jelenlegi hatalommal nem alkudozik, nem tárgyal, csak és kizárólagosan a hatalom átadásának békés formájáról. Amennyiben erre a hatalom jelen birtokosai nem hajlandóak, Isten színe előtt felelnek minden nem kívánatos esemény esetleges bekövetkeztéért. 

Kihirdetve: 
Apaj pusztán, 2013. augusztus 18-án, déli 12 órát követően a Szent Korona tiszteletében. 


A Pentagon rakétatámadásra készül Szíria ellen 

augusztus 25, 2013 Zerohedge.com Idők jelei
Tegnap előtt a Zerohedge arról írt, hogy a Szíria elleni támadás elkerülhetetlen. A történések egybevágnak mindazzal, amit már egy hónapja is tudni lehetetett és amiről már akkor beszámolt számos alternatív oldal. 

"A felvezetés minden tájékozott ember számára ismert: az Irak esetében használt tömegpusztító fegyver hazugság megismétlése során a fejlett világ "rájött", hogy Szíria átlépte azt a bizonyos vörös vonalat, amikor vegyi fegyvert vetett be, függetlenül attól, hogy számos jelentés megerősítette, a vegyi fegyvereket a lázadók, azaz a katari zsoldosok alkalmazták. Ezt teljesen mellékesnek tartották, hiszen a médiakampány már javában elindult és csupán a katalizátorra várt. Ez a katalizátor bármikor működésbe léphet..." 
Nem is kellett sokáig várni. Egy hónappal később, augusztus 21-én, annak ellenére, hogy a világ szeme Assad elnökre tapad (ahogy az iraki ENSZ tömegpusztítófegyver vizsgáló küldöttség vezetője, Rolf Ekeus is kijelentette: "nagyon furcsa lenne, ha a kormány éppen akkor tenne ilyen, amikor az ENSZ küldöttség az országba érkezik"), azt próbálják elhitetni velünk, hogy a szíriai kormány a Katar, az al-Kaida és a CIA által pénzelt és szervezett szír felkelés történelmének legnagyobb vegyi támadását hajtotta végre. Két nappal később, minden nyomozás nélkül, a nyugat valahogy megállapította, minden segítség nélkül, hogy a támadást Assad indította és nem a lázadók által megrendezett esemény volt, pedig éppen az ő vegyifegyver lerakatukat fedezték fel korábban a környéken. 
Most Colin Powell arca kellene, hogy felderengjen szemeink előtt, amint ország világ előtt bizonygatja az iraki tömegpusztító fegyverek létét. Az a Colin Powell, akinek segédje szerint Powell beszéde az iraki tömegpusztító fegyverekről élete mélypontja volt. 
Az elkerülhetetlen végkifejletgyanús bejelentés pedig meg is érkezett, amikor a CBS bejelentette, az Egyesült Államok cirkáló rakétatámadásra készül Szíria ellen, emellett pedig hadihajóit is az ország partjainak közelébe irányítja, hogy készen álljanak, amikor a ravaszt meghúzzák. 
Kapcsolódó: 
   A szíriai vegyi támadás még a semleges szakértők szerint is megrendezett esemény volt 
   Vegyifegyver-támadás: Damaszkusz cáfol 
   Találkozás a falnál 
   Izraeli vezetők szerint az Irán elleni háború 2013-ban elkezdődhet 
   UPDATE! Háborús készülődés Izraelben és teljes orosz evakuáció Szíriában - Helyzetértékelés 
   A közel-keleten soha nem használt fegyvereket kap Szíria Oroszországtól 
   Háború Szíria ellen, mint elterelő hadművelet? 
   Szíria szerint az izraeli támadás háborús cselekmény 
   Obama vajon Szíria ellen is háborút indít? 
   Obama le akarja rohanni Szíriát? 
   Az iráni kormány a szíriai lázadókra keni a gáztámadást 
   FSA akcióban: ahogyan egy harci repülőgép rakétája eltalálja a zsoldosakat Salma városában Oroszország óva inti a Nyugatot az "iraki 

kaland" megismétlésétől 

2013. augusztus 25. vasárnap 19:20 MTI - Híradó 
Az orosz vezetés vasárnap óva intette a szíriai kormányzat elleni katonai fellépést fontolgató nyugati országokat az "iraki kaland" megismétlésétől, azaz attól, hogy bizonyítékok nélkül, hamis információk alapján kezdjenek katonai akciót. 
Az orosz külügyminisztérium közleménye szerint Moszkva aggódik például Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter szavai miatt, aki vasárnap kijelentette: az amerikai erők készek fellépni a szíriai vezetés ellen. 
"Mindez emlékeztet minket a tíz évvel ezelőtti eseményekre, amikor az Egyesült Államok a világszervezetet megkerülve és az iraki tömegpusztító fegyverekre vonatkozó, hamis információkat ürügyként használva olyan kalandba kezdett, amelynek következményeit ma már az egész világ ismeri" - szögezte le a közleményben Alekszandr Lukasevics orosz külügyi szóvivő. Egyben azt állította, hogy a nyugatiak "rengeteg olyan tényt figyelmen kívül hagynak, amelyek arra utalnak, hogy a szerdai állítólagos vegyifegyver-támadás a radikális ellenzék provokációja volt". Az orosz állásfoglalás szerint bármiféle egyoldalú katonai akció Szíriában aláásná a békét célzó erőfeszítéseket, és pusztító hatással járna a közel-keleti biztonsági helyzetre. 
A szíriai ellenzék szerint a kormányerők szerdán mérgező gázt vetettek be Damaszkusz közelében, ami több száz - sőt egyes állítások szerint 1300 - ember halálát okozta. A damaszkuszi kormány cáfolja, hogy bármi felelősség terhelné, s a felkelőket vádolja vegyi fegyverek bevetésével. A szíriai vezetés vasárnap - több napi halogatás után - beleegyezett, hogy az ENSZ vegyifegyver-szakértői fölkeressék azokat a helyszíneket Damaszkusz külvárosaiban, ahol a szerdai állítólagos vegyifegyver-támadások történtek. A világszervezet közölte, hogy szakértőik hétfőtől kezdik meg az ellenőrzést. 
Kapcsolódó: 
   Putyin: hiányzik a jóakarat a szíriai ellenzékből 
   Oroszország kitart Szíria mellett 
   Putyin nem hódol be a háttérhatalomnak 
   Irán fenyegető nyilatkozatot tett az Egyesült Államok irányába 
   Venezuelai elnök: az USA világháborút akar kirobbantani 

Orosz hadiszállítások pótolhatják a szíriai 

hadsereg rakétáit - Izrael százhetvenezer 

fegyverrel számol 

2013-08-25. 15:18 MTI - Kuruc.info 
Orosz hadiszállítások pótolják a szíriai hadsereg kilőtt rakétáit, így az arab ország rezsimje továbbra is százezer ilyen fegyverrel rendelkezik. Ezek között olyan is van, amely elérhet bármely izraeli célpontot - kesereg a Jediót Ahronót című újság. 
Izraelben százezer szíriai rakétával számolnak és úgy vélik, hogy a Bassár el-Aszad szíriai elnök rezsimje ellen meginduló esetleges regionális háború nem kerülné el az országot - elemezte a helyzetet a Jediót Ahronót című lap vasárnap. 
Az izraeli elemzők szerint, bár a szíriai hadsereg kilőtte fegyverkészletének egy részét a két és fél éve tartó harcokban, a folyamatos orosz hadiszállítások és az iráni logisztikai segítség pótolta az elhasznált muníciót. 
A százezer szíriai rakéta között a becslések szerint több ezer Scud-D típusú pontos és hatékony fegyver is található, amelyek elérhetnek bármely izraeli célpontot. Aszad szintén rendelkezik arzenáljában orosz gyártmányú SS-22 közepes hatótávolságú föld-föld ballisztikus rakétákkal, amelyek egyenként 120 kg robbanóanyagot képesek célba juttatni. 
 
A fegyveres erők hadgyakorlatoznak valahol Szíriában (MTI/EPA/SANA)

Izraelben a múlt hét óta megnőtt a vegyi fegyverek esetleges bevetése miatti aggodalom. A szíriai elnök nemcsak saját népe, hanem a zsidó állam ellen is kész lehet bevetni azokat, bár jelenleg nem tűnik valószínűnek egy ilyen forgatókönyv - írta az újság. 
Aszad a vegyi fegyvereket az alaviták fennhatósága alatt lévő földközi-tengeri partvidék raktáraiba szállíttatta, ahol a világ egyik legnagyobb ilyen arzenálját őrzik, mintegy ezer tonnányi vegyi anyagot. 
Egy esetleges amerikai támadás után várhatóan Szíria szövetségeseitől érkezne az Izrael ellen csapás. Helyi értékelések szerint a Hezbollah csakis kifejezett iráni utasításra lépne akcióba. A síita milícia mintegy hetvenezer rakétával rendelkezik. 
Ezek közül több tucat rakéta akár a déli Beér-Seva városig is elér, de a nagy találati pontosságú rakéták fő célpontjai várhatóan a Haifa környéki vegyipari gyárak és az északi légitámaszpontok lesznek. Tartanak a Hezbollah drónjaitól is, amelyek a légelhárítást megtévesztve támadhatnak meg északi célpontokat. 
Délről viszont ezúttal nem számítanak támadásra. A Gázai-övezetben uralkodó Hamász súlyos csapást szenvedett a novemberi izraeli tömeggyilkosság során, és egy évvel ezelőtt a síita iráni szövetséges helyett a szunnita Egyiptom felé fordult. Ezért Jeruzsálemben nem gondolják, hogy Szíria kedvéért a Hamász hadba lépne. 
A Jediót Ahronót szerint Izrael válaszának nyitányát a Hezbollah közép- és dél-libanoni stratégiai készleteire mért csapás képezné. A légierő a szíriai tömegpusztító fegyvereket tartalmazó raktárakat is megtámadná a The Times izraeli forrásokra hivatkozó két hónappal ezelőtti jelentése szerint tizennyolc ilyen célpontot tartanak nyilván a vezérkarban. 
Mindehhez a hátország védelme teremtene lehetőséget. Folyamatban van hat Vaskupola nevű, rakétaelhárító védelmi egység telepítése és egy éven belül további négyet állíthatnak hadrendbe. Viszont nem biztosak benne, hogy ezek megismételhetik eddigi nyolcvan százalékos sikerüket olyan körülmények között, amikor a gázainál sokkal több, egyszerre kilőtt rakétát kell megsemmisíteniük. Ráadásul vita folyik a vezérkarban arról, hogy adott esetben elsősorban a civilek lakta falvakat és városokat kell-e védeni, vagy pedig az ország katonai és stratégiai létesítményeit - írta a Jediót Ahronót. 
Kapcsolódó: 
   Irán: Komoly következménye lesz, ha Washington átlépi a "vörös vonalat" Szíria ügyében 
   A 3. Utas Magyar Civilek szerint komoly és hiteles vizsgálatra van szükség Szíriában Gyorshír: szénné éghetnek a Szíria 

gyarmatosítására készülő idegen erők 

2013. augusztus 25. 15:50 Hunhír.info 
Szíria beleegyezett, hogy az ENSZ vegyifegyver-szakértői azonnali hatállyal elmehetnek azokra a helyszínekre Damaszkusz külvárosaiban, ahol a szerdai állítólagos vegyifegyver-támadások történtek. 
Ezt a szíriai külügyminisztérium közölte vasárnap az állami televízióban ismertetett közleményében. 

Mi történt 2010. december 6-án

 a "magyar" parlamentben? 

2013. augusztus 25. Facebook - SVPSZ 
"2010. december 6-án a narancsos többségű magyar törvényhozás elutasította azt a javaslatot, hogy a Szögi Lajos családjának a bíróság által jogerősen megítélt 46 millió forintot a költségvetés állja, mert a gyilkosság börtönbe zárt tettesei képtelenek azt kifizetni. A beterjesztést az országgyűlés 117 igen és 215 nem szavazattal még tárgysorozatba sem vette. Az ellenzéki pártok jelen lévő képviselői támogatták a javaslatot, ám a kormánypárti frakció tagjai - 8 igen és 11 tartózkodó szavazatot leszámítva - nemmel voksoltak. Szögi Lajos családja nem érdemelt kárpótlást, mert Szögi Lajos "csak" egy rendes, megbecsült, köztiszteletben álló magyar volt." (Részlet a Narancsos korrektség című írásból) 

Bezzeg , ha zsidó lett volna már a holló 

kosztosok is a zsákmányon 

csámcsognának !!!

de egy gojon nem akad ki a zsidó , az állatnak a vágóhídon a 

helye 

2008/2009-ben valakik hat romát megöltek. Az eset után négy évvel megszületett az elsőfokú bírósági ítélet, amely után a roma áldozatok családjai benyújtották a kártérítési igényüket. A másodfokú ítéletet meg sem várták. 
Még mindig nagyon nem ismert a hat gyilkosság minden részlete, a titkosszolgálatok érintettsége okán a katonai ügyészség is nyomoz. A romák bejelentésére Balog Zoltán református lelkész, valami cifra nevű minisztérium vezetője, a romák védőszentje be is jelentette, hogy jelentős kártérítés kifizetésének lehetőségén munkálkodik a hatalom. Hogy a sokszor hat, romák által megölt magyar emberek családjának kártérítésére miért nem kerül soha sor, arra jó lenne egy elfogadható válasz! 
Az adófizető állampolgároknak miért nincs már joga ebben az országban, csak kötelessége? 
Kapcsolódó: 
   A chicagói bíróság nem büntet a magyar holokauszt miatt 
   Soha ilyen erős nemzetközi bizalom nem volt hazánk iránt 
   Ilan Mor: Izrael Magyarország barátja volt és lesz 
   Herzl Tivadar: A zsidó állam (Magyarország) 
   Megnyílt a Zsidó Nyári Fesztivál a Magyar Nemzeti Galériában 

Magyarország megszűnik létezni? 

22.08.2013, 10:45 Oroszország hangja 
    
Az Európai Unió egyre gyorsabban halad egy szövetségi állam felé, amelyben az európai országok elveszítik politikai és gazdasági függetlenségük maradékát is. A gazdasági válság és Brüsszel politikai akarata az "Európai Egyesült Államok" felé taszítja az országokat és már az is világos, hogy a föderáció hívei elsajátították a szükséges ismereteket a Szovjetunió és az USA példáján. 

Annak érdekében, hogy megfossza az európai országokat még elméleti lehetőségétől is annak, hogy kilépjenek az új központosított rendszerből, Brüsszel nem csak "felülről" rombolja le állami szuverenitásukat a szigorúbb költségvetési fegyelem segítségével és azzal, hogy a gazdaságpolitika irányítását az Európai Bizottság kezébe helyezi, hanem "alulról" is, a helyi önkormányzatok fejlesztésének álarca mögül tönkretéve az európai országok központi irányítását. Lehetséges lenne, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van? Az európai vezetők számba vették ezt a lehetőséget és a nemzeti államok teljes megsemmisítéséhez kitalálták az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni. Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben. 

Az európai politikusok között ritkán találni olyat, akinek megvan a bátorsága és az akarata is ahhoz, hogy szembeszálljon az európai országok önállóságának lerombolásával. Franciaországban az ország szuverenitásának és a nemzeti identitás megőrzéséért Marin Le Pen harcol. Nagy-Britanniában nem csak az ellenzék, de a kormány tagjai is kifejezték ellenállásukat az EU terveivel kapcsolatban. Az önkormányzatokért felelős államtitkár, Eric Picles azzal vádolta az EU-t, hogy megpróbálja "Angliát letörölni a térképről" és megígérte, hogy ebben a kérdésben nem támogatja Brüsszelt. 

Európa keleti országai közül egyedül Magyarország próbál harcolni az ország szuverenitása és a nemzeti identitás eltiprása ellen. Annak ellenére, hogy az EU időnként ígéretet tesz Magyarországnak, hogy a határon túli kisebbségeknek autonómiát biztosít a szomszédos országokban, Budapest nem siet, hogy támogassa az EU föderációs elképzeléseit. Lehetséges, hogy a magyar politikusok nem annyira naivak, hogy elhiggyék, hogy Brüsszel kész visszavonni az 1920-as Trianoni békeszerződést és visszaállítani "Nagy Magyarországot". 

1920-ban Magyarország elveszítette országának kétharmad, lakosságának pedig egynegyed részét, azonban mint állam megmaradt. Amennyiben az európai föderáció híveinek terve sikerül, akkor Magyarország más európai országokkal együtt megszűnik létezni, mint önálló nemzeti állam. Lehet, hogy éppen ez a jövőkép készteti Orbán Viktor magyar miniszterelnököt arra, hogy visszautasítsa az IMF-fel való együttműködést, tűrje Brüsszel gazdasági szankcióit és keresse az Európán kívüli geopolitikai szövetségeseket. 

Tavaly novemberben Angela Merkel bejelentette, hogy "egyszer az Európai Bizottság kormánnyá, az Európai Parlament parlamentté válik". Ez a nap egyre közelebb van, az EU pedig egyre inkább egy csapdára emlékeztet, amelybe az európai jólét ígéretével ámított országok sétálnak bele. Azt, hogy mely országok lesznek képesek megmenekülni és melyek tűnnek el örökre a térképről és válnak egységes európai állammá, hamarosan megtudjuk. 

A MAGYAR NEMZETTUDAT TÍZPARANCSOLATA 

/Forrai Sándor/ 

1. Magyar! Szeresd a te Istenedet teljes szívedből, minden erődből. Ne felejtsd el, hogy az Isten szavunk jelentése Őslélek, öröktől fogva a világmindenséget teremtő lélek, melynek fogalmát egyedül csak a magyar nyelv tudja ilyen pontosan kifejezni, ragaszkodj hozzá minden körülmények között. 

2. Merjél újból minden igyekezeteddel a magyar nemzet szemléletében élni, gondolkodni, alkotni, minden cselekedeted nemzeti érdekünket szolgálja. 

3. Tartsd szem előtt, hogy legyen a magyar jövőben minden magyar igaz testvére és minden más népnek, elsősorban itt a Kárpát-medencében felebarátja. 

4. Becsüld meg mindazt, ami a miénk, ami magyar, múltunkkal, történelmünkkel, kultúránkkal kapcsolatos. Ennek ismerete nemzeti tudatunkhoz hozzátartozik, enélkül nem lehetsz jó magyar. 

5. Boldogulni, alkotni csak közösségben tudsz, elsősorban a családi közösségben, mely minden közösségnek, a nemzetközöségnek is alapja, magva, ezért fontos, hogy a családi közösség szilárd alapokon nyugodjon, mert ha azok felbomlanak, az veszélyezteti egész nemzetközösségünket is. Vigyázz és óvd, mert felelős vagy a családodért. 

6. Tanuljad, hogy minden nemzet támasza, talpköve a tiszta erkölcs, mely ha megdől, nemzetünk kerül veszélybe. Ennek elkerülése érdekében gyakorold a tiszta erkölcsöt, szeresd a munkát, követve őseink példáját, mely egyúttal magyar testvéreink megbecsülését is jelenti. 

7. Ha a közigazgatásban vagy egyéb területen tisztséget vállaltál, akár az államvezetésben, kötelességed a nemzet javára cselekedned, minden idegen vagy önös érdek félretételével. 

8. Kötelességed neked és minden magyarnak ősi magyar nyelvünk tisztaságának megőrzése, a felesleges idegen szavak kerülése. Amely nép elveszti nyelvét, az elvész. 

9. Becsüld meg ősi magyar rovásírásunkat, mert népünk olyan ősi kulturális öröksége, amely ma már egyetlen európai népnek sincs. Tudd meg, hogy mai latin nagybetűs írásunknak is egyik alapja a székely-magyar rovásírás. 

10. Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar! Nemzettudatod adjon erőt, hogy Isten akaratából a nagyvilág bármely részén, a hazában vagy idegenben, emelt fővel, magyarként élhess. 

150 gárdista tett esküt Budaházyékkal 

25 aug 2013 mno - magyarhajnal.com 
 
A legerősebb gárdaszervezetek a Hősök terén


Sikeres volt az összefogás, hiába fúrta a Jobbik. A betyároktól a gárdistákig mindenki ott volt. Horka, Lenhardt, Tyirityán, Ináncsi és mások beszédeiről később számolunk be. Röviden: évek óta nem látott összefogás. A Hír Tv szerint 150-en esküdtek, ballib portálok szerint 30-an. Akárhogy is, összességében a legerősebb gárda-utódszervezetek jelentek meg ma nyilvánosan. Nem magánterületen bújkálva, mint Vonáék a rothadófélben lévő akasztói stadionban, amiről csak utólag értesült a közvélemény. 
 
Gárda-eskütétel: új nemzeti összefogás, betiltatnák a homoszexuális-felvonulást

khobetyarmngszjpeRendőri felvezetéssel, jelentős biztosítás mellett vonultak fel a résztvevők a Kodály köröndről a Hősök terére a Gárda-eskütételre. Ellentüntetők nem zavarták meg a felvonulást. Az eseményen Budaházy György is beszédet mondott, de nem személyesen, hanem interneten keresztül, mivel ellene lakhelyelhagyási tilalom van érvényben. 

A Hősök terére több szervezet tagjai vonultak fel alakzatban. A szervezők szerint azonban ezzel nem sértenek törvényt, mivel nem a betiltott Magyar Gárda egyenruháját viselik. 

A betiltott Magyar Gárda megalakulásának hatodik évfordulóján délután 3 órakor indult menet a Kodály köröndről a Hősök terére, majd beszédet mondott többek közt Budaházy György is. A szervezők semmilyen törvényt nem sértenek majd meg, mert nem egyenruhában fognak vonulni. Azt viszont Ináncsi József MNG-főkapitány "elismerte" a Hír Tv-nek, hogy alakzatban állnak majd. Naés! Helyes. 

"Gyakorlatilag semmilyen rendőri fellépésre nem számítunk, hiszen a rendőrség engedélyezte a rendezvényt, az eskütételt. Ellentüntetést jelentettek be, bízunk benne, hogy a rendőrség ellátja a feladatát és nem lesz semmi kontakt köztünk. A Betyársereg biztosítja a rendezvényt, tehát nem hiszem, hogy bármi összeütközés lenne a két tábor között" - mondta a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetője, Horka Sándor. 

15 órakor már alakzatban vonultak a gárdisták a Hősök tere felé. A környező utcákban és az út mellett is több egyenruhás is készenlétben áll - nyilatkozta a Hír Televízió helyszíni tudósítója. A Hősök terén többen mondtak beszédet, Budaházy Györgyöt internetes kapcsolat segítségével hallgatták meg. Arról nincs pontos információ, hogy hányan tesznek majd esküt. 

17 órakor megkezdődött a Hősök terén az eskütétel. A Hír Televízió helyszíni tudósítója elmondta, körülbelül 150-en teszik le az esküt és ugyanennyien vannak azok, akik nézik ezt az eseményt. A szervezet tagjai többek között azt kifogásolják, hogy a Jobbik nem vett részt az eseményen. Ők magukat radikálisabbaknak vallják. Terveik között szerepel többek között a budapesti homoszexuális-felvonulás betiltása. 

A legújabb kísérlet, hogy elindítsák a

 3. Világháborút Szíriában, egy újabb jele az 

összeesküvés kétségbeesésének 

8/28/2013 ujvilagtudat.blog
A bűnügyi összeesküvés végső eltávolítása, mely törvénytelenül ragadta magához sok nyugati ország ellenőrzését, már folyamatban van, több forrás, a Pentagon, az MI5, az olasz P2 szabadkőműves páholy és a különböző ázsiai hatalmi központok szerint.
A folyamatban lévő kísérletek ezen vallási fanatikus bűnözők részéről, hogy kirobbantsák az Armageddont, ezúttal egy olyan művelet Szíriában, ami nem más, mint kétségbeesésük jele. Azon országok listája, amelyek egyetértettek Szíria megtámadásával a nyilvánvalóan az összeesküvés által megrendezett mérgező gáztámadás alapján Szíriában, valójában az összeesküvés ellenőrzése alatt állnak. Ezek az USA, Kanada (mély szégyenemre), Franciaország, Izrael, Olaszország, Törökország, Katar és Szaúd-Arábia. Az a tény, hogy más NATO országok, elsősorban Németország, amelyek nem vesznek részt, egy jele annak, hogy az összeesküvés többé nem kontrollálja a NATO szövetséget. Globálisan az összeesküvés jelenleg 8-at ellenőriz a 195 nemzetből a Földön. 
Az igaz, hogy ezek az összeesküvés által ellenőrzött nemzetek papíron jelentős katonai erővel rendelkeznek, de rendkívül valószínűtlen, hogy a Pentagon együttműködik ezzel a legújabb cabal játszmával. Az ő szempontjukból elég nehéz látni, hogy milyen jogos amerikai érdekeket szolgálna Szíria megtámadása. 
Ehelyett rájönnek, hogy ez a legújabb horror csak egy kétségbeesett kísérlet, hogy elindítsanak egy háborút, hogy megmentsék az összeesküvés ellenőrzését a pénzügyi rendszer felett. Ez nem lesz megengedve. 
Ezen a fronton a Fehér Sárkány Társaság képviselője ezen a héten találkozik a történelmi ázsiai kötvények tulajdonosaival, melyeket a FED állított ki, azon lépések érdekében, hogy a FED pénzben fizesse ki őket, vagy jelentsen csődöt. A kötvényeket a Nemzetközi Fizetések Bankjába fogják vinni beváltani, miután az ENSZ, az Egyesült Államok, Oroszország, Kína stb. kormányai hivatalosan bejelentették, hogy a pénzt egy hatalmas kampány finanszírozására használják fel, hogy véget vessenek a szegénységnek, és megállítsák a környezeti pusztítást. Ha bárki konrét személyek vagy szervezetek részéről megpróbálja megakadályozni ezt a lépést, azok nyilvánosságra lesznek hozva, és jogi lépéseket fognak ellenük indítani. 
Mivel a Hágai Nemzetközi Bíróság egy összeesküvés ellenőrizte intézmény, valószínűleg szükséges lesz felállítani egy különleges törvényszéket az összeesküvés első számú tagjai tömeges letartóztatásának elvégzésére azelőtt, mielőtt a bolygó helyreállításának munkája elkezdődne. 
Abban a nyolc országban is folytatni kell a rejtett erőfeszítéseket az összeesküvés megbízottjainak hivatalaikból történő eltávolítására, melyeket jelenleg még ők tartanak ellenőrzésük alatt. Anglia, az Egyesült Államok és Kanada várhatóan az elsők között várható, hogy felszabadulnak az összeesküvés ellenőrzése alól. Mindez az összes rendelkezésre álló jogi eszközzel vihető végbe, hogy végre el legyenek távolítva az összeesküvés tömeggyilkosai, akik ezekben az országokban hatalmon vannak. 
Természetesen az összeesküvésnek nem áll szándékában csendben távozni. A 3. Világháború elindításának kétségbeesett kísérlete mellett az összeesküvők megpróbálják semlegesíteni az elkövetkező forradalmat. 
A tervet, hogy semlegesítse az összeesküvés a forradalmat, egy ellenőrzött ellenzék formájában akarja kivitelezni. A felhajtás, és a tömeges vállalati média propaganda felhajtása olyan embereknél, mint Edward Snowden és Julian Assange, hivatalosan szankcionált "lázadóknak" bélyegezte őket. Ezek a nagy nyilvánosságot kapott és ünnepelt "informátorok" annak ellenére, hogy állítólag hozzáféréssel rendelkeztek a hatalmas hírszerzési archívum dokumentumaihoz, valahogy nem sikerült például semmit sem találniuk 911-ről vagy 311-ről, vagy más összeesküvés által elkövetett tömeggyilkossági eseményről. 
Mindenesetre az összeesküvés kontrollálta forradalmi forgatókönyv azt reméli, hogy ha antihősöket hoznak létre őket és másokat felhasználva, akkor majd úgy tűnik, hogy a forradalom végbement. Természetesen akkor ez csak az az eset lesz, amikor a bársonykesztyű visszakerül az összeesküvés fasiszta ellenőrzése által nemrég kitett acél ökölre. Ez a terv nem fog sikerülni. 
Egy másik összeesküvés húzás, hogy a cabal csúcsügynöke Adnan Sacly körülutazza Ázsiát, különösen Indonéziát azzal a szándékkal, hogy kísérletet tegyen az ázsiai dinasztikus családok megvesztegetésére, vagy más módon történő befolyásolására, egy magas beosztású P2 szabadkőműves tisztviselő szerint. Már vadásznak rá a Vatikán valamint a CIA ügynökei, így nem várható, hogy túl sokáig ügyködhet, a P2 szabadkőműves tisztviselő szerint. 
Nem kis baj van Kínával gazdasági téren, mivel csatlakozott azon országok sorához, melyek gazdasága az összeomlás felé tart. Tömeges csődök kezdődtek a kis és közepes vállalatok körében a kínai kormány tisztviselője szerint 
Ez azt jelenti, hogy az ellenőrzött gazdasági összeroppanás, ami a 2008-as Lehman Brothers válsággal kezdődött, és a gyengébb országokban indult el, mint például Görögország és Amerika, az most sújtja a korábban erős gazdaságokat, mint Kína. Ez növeli a nyomást, hogy elinduljon az új pénzügyi rendszer, és pénzt pumpáljon a globális gazdaságba haladéktalanul. 

Annak ellenére, hogy mindenki beteg és fáradt a régi pénzügyi rendszertől, a kérdés megoldása, hogy ki kapja meg a pénzszivattyú ellenőrzését, még hónapokig eltarhat, mielőtt az új rendszer elindulhat. 
A probléma a régi rendszer legtetején továbbra is fennálló patthelyzet miatt van. A nagy bankok a csalás származékait használják a csillagászati mennyiségű dollár létrehozásához (kvintillió, és más hasonló egzotikus számokkal dobálóznak a hátsó szobákban), és vonakodnak elismerni, hogy ennek a pénznek nincs alapja a valóságban. A nagy bankok az ugyanilyen csillagászati származékos veszteségeikkel a főkönyveikben szintén nem hajlandóak elismerni a csődjüket, mely zsákutcát jelent. 
A végén valószínűleg arra lesz szükség, hogy leállítsák az összes banki számítógépet, és töröljék az összes pénzt a rendszerből. Ezután csak olyan pénz, mely mögött valós eszközök állnak, kerülhet be a rendszerbe. Ez nagyon sok munkát jelent a könyvvizsgálóknak és más szakembereknek a következő pénzügyi papírvonalon. 
Mivel a finanszírozás egy döntési folyamat, amit mint faj teszünk a jövőben, van egy spirituális dimenziója is a pénzügyi rendszernek, amivel megfelelően kell foglalkozni. Amikor egyszer az összeesküvés ellenőrzése véget ér, egy új módot kell kidolgozni annak eldöntésére, hogy milyen világot akarunk felépíteni a ma meglévő erőforrások segítségével. Ha megfelelően történik, az új struktúra fel fogja szabadítani a szunnyadó emberi potenciált, és lehetővé teszi a legnagyobb változást, amit fajunk látott a mezőgazdálkodás elkezdése óta. 
Benjamin Fulford 
Kapcsolódó: 
   A kétségbeesett Sabbat maffia Putyint próbálja megvesztegetni világhatalmi ajánlatokkal 
   Ázsiai vagy római pápa lesz? Észak-Korea politikai uniót keres Dél-Koreával 
   A fő offenzíva a Cabal ellenőrzése ellen több fronton folytatódik 
   Obama a nemzetbiztonságra hivatkozva "lőne" 
    Ahová Amerika beteszi a lábát,

 keresztényeket irtanak ki 

2013. augusztus 28., szerda 19:00 MNO 
A küszöbön álló szíriai amerikai légicsapással kiirthatnak három olyan szíriai települést is, ahol még Jézus nyelvét beszélik. A térség megannyi pontján irtott keresztény közösségekkel több ezer éves kulturális örökség eltűnése kezdődött meg a Föld ezen részéről - Alexandriától Moszulig. 
Ahová az Amerikai Egyesült Államok hadserege beteszi a lábát, ott élő, több ezer éves kultúrák pusztulnak el. Mint ahogy arra ma már a világ szinte minden keresztény vezetője is felhívja a figyelmet, a szíriai katonai műveletekért - és en bloc a közel-keleti háborúknak is - a keresztény közösségek fizetik a legnagyobb árat. 
Justin Welby canterbury érsektől Ferenc pápán át az antióchiai maronita pátriárkáig nem a levegőbe beszélnek az egyházi vezetők. 
A keresztény világ vezetői egységben 
Ferenc pápa: "A világ vezetői mutassanak nagyobb érzékenységet a tragikus helyzet iránt, találjanak megoldást a pusztítást és halált okozó háborúra! Hallgassanak el a fegyverek!" 
Justin Welby canterburyi anglikán érsek: "Ne siessék el a döntést a Szíriai katonai akcióról, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek az egész muzulmán világban. A képviselők tegyék fel maguknak a kérdést, hogy valóban biztosak-e a tények megítélésében." 
Besara Butrosz Rai antióchiai maronita pátriárka: "A közel-keleti háborúkért a keresztények fizetik a legnagyobb árat. Irakban és Szíriában a muzulmánok szunnita és síita irányzata között dúl a harc. Egyiptomban a fundamentalisták - köztük a Muzulmán Testvériség - és a mérsékelt muzulmánok vívják a háborút. Bizonyos muzulmán csoportok, maguk sem tudják pontosan miért, a keresztények elleni támadásban vezetik le indulataikat. Az arab világban élő keresztények semmi mást nem kérnek, csak azt, hogy biztonságban és stabilitásban élhessenek." 
Ilarion orosz metropolita: "Mélységesen aggódunk, hogy a Nyugat katonai beavatkozásra készül Szíriában. Az amerikai álláspont teljes mértékben egyoldalú, és az ENSZ jóváhagyása nélkül akarja eldönteni egy többmilliós nemzet sorsát. Több ezer ember életét áldozzák fel ismét az elképzelt demokrácia oltárán." 
George Bush 2003-ban keresztes hadjáratként hirdette meg az iraki háborút, így az ország keresztényei automatikusan az iszlamisták céltáblájává váltak: az akkori 1,2-1,5 millió keresztény közül sokaknak menniük kellett, rengeteg ember meghalt az amerikaiak és a felheccelt muzulmánok összecsapásaiban, ők lettek ugyanis a bűnbakok a Nyugat megjelenése miatt. A számok nyelvén máig hatóan mindez azt jelenti, 400-800 ezren lehetnek ma az országban keresztények, pedig az asszír keresztény egyház önálló identitása 431 óta tart. Moszulban ma már nincsenek keresztények, Bagdadban pedig rettegésben éli hétköznapjait a káld közösség. 
Az asszírkeresztény-ellenesség "fényes" példája volt a csaknem 100 emberéletet, köztük papokét, nőkét és gyermekekét is követelő templomi mészárlás 2010-ben mindenszentek ünnepén, ami a 2003-as amerikai behatolás óta számszakilag a legnagyobb keresztényellenes vérengzés volt. A nemzetközi közösség - benne a "keresztény Európával" - szintén nem sietett Bagdad segítségére. 
Időben a következő esemény a világsajtó által csak arab tavaszként emlegetett történésláncolat. Röviden: 2011 tavaszán erőszakos kormányellenes megmozdulások törtek ki sorra az arab világ országaiban az Arab-félsziget keleti csücskétől (Omán) a nyugat-afrikai Mauritániáig szinte minden országban. Sokan az arab tavasz mögött az Egyesült Államokat látták, a jelen helyzetet látva nem alaptalanul: Szíriában már a helyzet 2012-es eszkalálódása óta kritikus, a felheccelt (és a fejlett nyugat által nyíltan fegyverzett) terroristacsoportok ugyanis válogatás nélkül irtják az Aszad-rezsim feltétlen támogatóinak kikiáltott keresztényeket, de erről később. 
Egyiptomot úgy érte el az arab tavasz, hogy a Mubarak-érában számos városban üldözték a gazdasági elit jelentős részét kitevő kopt keresztényeket. Az üldözésről szóló agresszív cselekedetek mögött rendre iszlamista csoportok álltak, ezektől a tettektől továbbra is folyamatosan tarthatnak a koptok, Mubarak országlása idején ugyanis legalább garantálva látták, hogy a Muszlim Testvériség (MT) nem kerül közel a hatalomhoz. A koptok nyelve a késő ókor óta ugyanaz, központjuk a páratlanul gazdag történelmű Alexandriában van, egyes becslések szerint 8, mások szerint 18 millióan vannak, de mivel az iszlamista csoportok szemében a keresztény befolyásosok Amerika csápjai, még azzal sem garantálható a béke, hogy az MT által alapított új párt alelnökének megtettek egy kopt férfit. 
A legutóbbi nagyobb keresztényellenes incidens alig két hete következett be, amikor ülősztrájkoló iszlamisták táborainak felszámolásába kezdett a rendőrség, erre válaszul pedig se szó, se beszéd, a demonstrálók porig égettek három kopt templomot. 
Amerika választott: az alaviták és a keresztények meghalhatnak 
És akkor vissza Szíriába. A leegyszerűsítve csak felkelőknek titulált terroristacsoportok nyíltan a "kiirtjuk az alavitákat és a keresztényeket" jelszóval lépnek fel a szerintük kormánypárti keresztények ellen. Az alaviták hite a síizmusból ered, és közéjük tartozik Bassár el-Aszad államfő, valamint a vezetők jelentős része is. Innen pedig már érthető, miért támogatja fegyverekkel az ellenzékinek nevezett, könnyen irányítható csoportokat a "fejlett Nyugat". "Egy-egy alavita falu fizeti meg minden vegyi rakéta árát, amely a szüleinkre, rokonainkra hullik Damaszkuszban" - ilyen stílusban beszél ebben a helyzetben Abu Mohamed al-Dzsuláni, az an-Nuszra csoport vezetője az iszlamista honlapokra föltett hangüzenetében. "Ezer rakéta" kilövését ígérte, hangsúlyozva, hogy "ezzel tartozunk (...) rokonainknak a keleti Gútában", azon a Damaszkusszal határos területen, ahol az állítólagos vegyifegyver-támadás történt múlt szerdán. 
III. Gregoriosz Laham damaszkuszi görög-melkita pátriárka "Mi, keresztények a Közel-Keleten az arab világ szerves részének érezzük magunkat, és a jelenlegi nehézségek, problémák és félelmek közepette még inkább szükség van a hitünk megerősítésére, hogy az evangélium hordozói lehessünk. A keresztények mindig is kulcsszerepet játszottak a Közel-Keleten a kultúra, a művészet, az oktatás és a szociális munka területén, és feltett szándékunk, hogy továbbra is a társadalom kovásza legyünk." 
Szíria nem csak a napi aktualitása és a híradásokban betöltött szerepe miatt fontos; kultúrtörténeti jelentősége is van: területén, ráadásul a főváros Damaszkuszhoz igen közel található az a három település, ahonnan az amerikai Passió című mozifilm arámi dialektusát kölcsönözték, vagyis az ott ma is beszélt nyelv lehetett Jézus Krisztus anyanyelve. E nyelv különlegessége, hogy legalább 3000 éve biztosan szinte változatlan formában beszélik, első írásbeli nyoma a Krisztus előtti X. századból származik. A Damaszkusztól északra fekvő három hegyi falu 10 ezer lakosa mind a mai napig arámi nyelven köszönti egymást. Ez a jelentős érték nem rezervátumban, múzeumokban van vagy könyvlapoké, hanem a jelen valósága, aminek a valóságos létét az amerikai fegyveres fellépés közvetlenül fenyegeti. 
Fakhoury Youssef, a Prochristie portál szerkesztője az MNO-nak elmondta, Szíriában csak a konfliktus óta 2 millióról 1,5 millióra csökkent a keresztények száma, 400 ezren elmenekültek, sokakat katonaként vagy civilként mészároltak le a felkelők. 
Nyugat: a keresztényeknek nincs helyük 
Hol egy temetői gondnokot lőnek agyon, hol egy ferences szerzetest kínoznak halálra. Az egyes halálesetekkel akarva-akaratlanul a nyugati világ a lázadók fegyverein keresztül üzeni Szíria keresztényeinek: nincs jövőjük az országban. RÉSZLETEK 
 
Amerika elhozza a demokráciát és kiirtja a kereszténységetENSZ küldöttség: a ,,felkelők''

 vetették be a szarint 

Bár az amerikaiak folyamatosan hátráltatták a gáztámadást kivizsgáló ENSZ küldöttség munkáját, azt kiderítették, hogy a ,,felkelők'' vetették be a szarint. Tehát az ENSZ hivatalos álláspontja, hogy nem Asszad használt vegyi fegyvert. Egy brit parlamenti képviselő szerint a ,,felkelők'' Izraeltől kapták a több, mint 1300 halálos áldozatot követelő támadáshoz használt idegmérget. 
A Guardian brit lap jelentésében az áll, hogy a nyugat hadigépezeteket küldött Akrotírire. Az elmúlt 48 órában eléggé megnövekedett az aktivitás a ciprusi brit légibázison. C-130-as szállítógépeket láttak odafele és kisebb vadászgépeket is észlelt két pilóta akik arrafelé repültek. 
Délután brit atomtengeralattjárók keltek át Gibraltáron. 
Ahmet Davutog(lu török külügyminiszter kijelentette, hogy bármilyen Szíria-elleni támadásban részt vesznek, akár az ENSZ BT beleegyezésével, akár anélkül történik. 
Egyes források szerint, ha a nyugatiak megtámadják Szíriát, Oroszország ,,letörli a térképről'' Szaúd-Arábiát bosszúból azért, mert az több mint százezer mudzsahedet fegyverzett fel a szovjet-afgán háború idején, és nyilvánvalóan támogatta (és támogatja ma is) a csecsen terroristákat, és a muzulmánokat a boszniai-háborúban. 
Minden amerikai hadihajót, amelyik át akar kelni a Szuezi-csatornán azzal a szándékkal, hogy Szíria ellen harcoljon, az egyiptomi hadsereg meg fog semmisíteni Abdel Fattah al-Sisi , az egyiptomi hadsereg főparancsnoka utasítására. - nyilatkozta az egyiptomi külügyminiszter. 
Irán már korábban kijelentette, hogy amennyiben az USA megtámadná Szíriát, ők 9 perc alatt a földdel teszik egyenlővé Izraelt. 
A Szíria elleni agresszió esetére várható, hogy a Hezbollah is Izraelre támad. 
Közben az orosz csendes-óceáni flotta hadihajói is megérkeztek a Földközi-tengerre, amire évtizedek óta nem volt példa... 
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/ 

Kapcsolódó: 
   A szíriai hatóságok bizonyítékokat szolgáltattak arról, hogy nincs közük a vegyi támadáshoz 
   Orosz, ukrán és fehérorosz önkéntesekből álló expedíciós hadtestet verbuválnak a szalafista zsoldosok elleni harcra 
   Beszédes: a "felkelők" akadályozzák az ENSZ-ellenőrök vizsgálatát Szíriában 
   Magyarország Külügyminisztériuma a szíriai válságról 
Friss: Tegnap több amerikai ügynököt tartóztattak le egy nemzetvédelmi központ közelében Damaszkuszban egyes szíriai források szerint. Sajnos Sziria tele van ügynökökkel. Célmegjelölő eszközöket helyeznek el a robotrepülőgépek pontos célravezetésére minden szerintük fontos és lényeges katonai vagy hirközlési odjektumra vagy annak közelébe. Így növelik a csapások hatását és pontosságát. 


 
Pető Intézet? Hajléktalanság? Gyermekétkeztetés? Lófütty! Nesze nektek még egy stadion:

"A kormány úgy döntött, hogy 9,6 milliárd forintot biztosít a szombathelyi Haladás-stadion és -sportcsarnok létesítésére - jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján a szombathelyi városházán Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség egyéni körzetben megválasztott fideszes országgyűlési képviselője."

Új stadiont épít a kormány a Haladásnak

 - látványterv 

2013. augusztus 28., szerda, 17:21 MTI - HVG 
A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy 9,6 milliárd forintot biztosít a szombathelyi Haladás-stadion és -sportcsarnok létesítésére - jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján a szombathelyi városházán Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség egyéni körzetben megválasztott fideszes országgyűlési képviselője. 
A kormányzat támogatja a szombathelyi városvezetés által megfogalmazott rekreációsövezet-fejlesztési stratégiát. A kormány a rendkívüli kormányzati bevételek terhére az összeget a beruházás lebonyolításához szükséges ütemezésben Szombathely rendelkezésére bocsátja. 
A teljes rekreációs fejlesztés becsült értéke eléri a 12 milliárd forintot - közölte. Hozzátette, a sportcsarnok a kézilabda, a futsal, a birkózás, az ökölvívás, a súlyemelés, a torna és a sakk céljait is szolgálni fogja. 
Hende Csaba felidézte, a fejlesztés megvalósításának első lépése az volt, hogy februárban a kormányzat ingyenesen a város tulajdonába adta a Haladás-ingatlanokat, értelemszerű tehát, hogy az ezeken felépülő nagy értékű létesítmények is Szombathely város tulajdonát gyarapítják majd. 

A miniszter szerint a stadion és a sportcsarnok 2014-ben készülhet el, a második ütemben 2014 után a városi uszoda, a parkerdő, a csónakázótó és környéke, a szabadidőközpont, a műjégpálya és a tófürdő újulhat meg, illetve az Illés Akadémia fejlesztését is segítik. 
Hende Csaba szerint a kormány döntött arról, hogy szeptember 30-ig Vígh László, a sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatokért felelős kormánybiztos és Szombathely vezetése közösen dolgozza ki a beruházásra vonatkozó részletes előterjesztést, amely tartalmazza majd a megvalósíthatósági koncepciót, valamint a beruházás ütemezését. 
Valószínűleg még szeptember 30-ig a kormány megállapodást köt Szombathely önkormányzatával a beruházás első üteméhez szükséges pénzügyi források átadásáról - mondta. 
Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP), Szombathely polgármestere a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a kivitelezési tervek elkészítése előtt ismertetni szeretnék elképzeléseiket, mindenkinek a véleményére kíváncsiak, széles körben kívánják megvitatni a részleteket. 
A sajtótájékoztatón - amelyen megjelent a városi közgyűlés több ellenzéki képviselője is - Lazáry Viktor (Fidesz-KDNP), Szombathely alpolgármestere mutatta be a sajtónak az új stadion és sportcsarnok számítógépes látványtervét. 
Kapcsolódó: 
   Elköltöttek minden pénzt a vörösiszap-alapból 
   Stadion a stadionban - 90 milliárd forintért 

Ifjúsági csereprogram keretében kínálgatja 

hazánkat a majdani felvásárlóknak a Fidesz 

2013-08-28. 21:10 Kuruc.info 
Ifjúsági csereprogram indul ősszel Izrael és Magyarország között, az együttműködésről sajtótájékoztatón számoltak be kedden Zánkán, az Új Nemzedék Központban (ÚNK). 
 
Siklódi László Levente veszprémi fideszes önkormányzati képviselő, a csereprogram "támogatója és mentora"

A kezdeményezés előzménye, hogy májusban ifjúsági csereprogramokról szóló megállapodást kötött a magyar Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és az izraeli oktatási minisztérium egyik szervezete. A zánkai ifjúsági központ által koordinált, kétévesre tervezett programra szeptember közepétől jelentkezhetnek középiskolák és ifjúsági szervezetek: a magyar, valamint az izraeli diákok és pedagógusok egy-egy hetet tölthetnek majd a fogadó országban. 

Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete a kezdeményezésről úgy fogalmazott, minél többet tud valaki más kultúrákról, annál bölcsebb lesz, ezért mindkét állam érdeke, hogy létrejöjjön a cserekapcsolat, mert "így a fiatalok megtanulhatják, hogyan lehet előítéletek nélkül élni", és erősítik az izraeli és a magyar fiatalok közötti kapcsolatokat. 
- Ha a két ország fiataljai kapcsolatokat teremtenek, az hozzájárulhat ahhoz, hogy az antiszemitizmus és a rasszizmus háttérbe szoruljon, mondta, majd hozzáfűzte, nagykövetként az utóbbi két évben határozott lépéseket tett azért, hogy ez a cserekapcsolat létrejöjjön. Dr. Sebestyén József, az ÚNK oktatási irodavezetője arról beszélt, az együttműködés első eleme a Küldöttségek cseréje elnevezésű program lesz, amellyel azt szeretnék elérni, hogy előmozdítsa a magyarországi és izraeli iskolák közötti kapcsolatok erősítését. 

A hosszú távú cél az, hogy a két ország intézményei maguk alakítsanak ki kötelékeket, tette hozzá. A nagykövet azért érkezett Zánkára, hogy személyesen győződjön meg arról, az ÚNK jó gazdája lesz a programnak. Ilan Mor megtekintette az ÚNK fenntartásában működő Egry József Középiskola, Szakiskola és Kollégium több tantermét. Az ifjúsági csereprogram magyarországi támogatója és mentora, az Új Nemzedék Központ ügyvezető igazgatója, a fideszes Siklódi László Levente a megállapodáshoz vezető út eddigi állomásait idézte fel. 
 
Mor és Siklódi - valóban nagyon vicces, hogy zsidó célország hazánk (Veol nyomán)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése