2019. március 10., vasárnap

Kőbe fába anyagba vésett fájdalom











Kőbe fába anyagba vésett fájdalom





















































A demokrácia őrei a foglyok szájába vizelnek !!!

háborúznak , de kiért cionista érdekekért !!!!
hulljon a sok munkanélküli amerikai goj.....


sok jólakott biorobot !!!!


a sok jólakott biorobot !!!!



vannak még , de a jóból is megárt a sok … menjünk tovább!




Bitangok ezt akartátok !!!!!!! ?????








Soha annyi embert nem gyilkoltak még mint a keresztényeket !!!!
A gyilkosság jó részét az egyházak hajtották végre – gondoljatok az eretnekségre boszorkány üldözésre , és a többi baromságra , de a jólakott papság ezt így akarta !!!





a kőnek fának lelke van !!!
szellemek a palackban !!!
























Bitangok ezt akartátok !!!
Most eláraszt bennünket a muszlin had !!!!
Zúgva bőgve törte át a gátat el akarta nyelvi a világot !!!
Na dolgozzatok rájuk , nem elég azt a sok cionista kazárt etetnetek , most majd a muszlim is sorba áll , birka , vagy marha húsért , ti meg futhattok birkát bárányt venni , mert csak ezt eszik a drágáim , és ha már felerősödnek kivernek a házaitokból , de előtte aszonyaitokat lányaitokat , és az elfajzottabjaik a fiaitokat is megerőszakolják , majd meg is ölik !!! Ha nem vezetitek rá a kazárjaitokra , akkor ti lesztek az áldozatok !!!!!
A kultur nemzetinek mondott népeteket most majd a világ olyan közömbösséggel fogja szemlélni , ahogy irtanak benneteket , mint ahogy ti szemléltétek a koncentrációs táborba zárt palesztinokat szemléltétek !!!! Most ti is megtapasztaljátok a koncentrációs táborok illatát légkörét , és míg fel nem lázadtok , és mindenki fel nem lázad a cionista fasizmus ellen addig , csak gyilkolnak majd benneteket , és a leg szomorúbb az lesz benne , hogy a saját vezetőiteknek lesz kiadva , hogy a nemzeteteknek a létszámát drasztikusan le kell csökkenteni , hisz ezt a migráns hadat is azért engedték rátok !!!!!

Megölték Kadhafit ki féken tartotta a migráns áradatot , nesze neked arab tavasz , az embereket nem ölték meg , csak elűzték Európába , mivel a nyugati félekének a gyarmataik voltak , még kötelességük is , hogy eltartsák őket , hisz sokszorosan kirabolták e népeket , most , hogy áttelepítik őket Európába könnyebb az erőforásokat kirabolni a majdnem lakatlan vidékről .!!!! És ezt meg kellet lépniük mert ott liheget Kína a nyakukban !!!! Hiába keltettek ebola járványt a Kínaiak állták a sarat , és bizony nem hagytak ott cvsakot pakkot , de mi lesz ha a Kínaiak is bedobnak egy komolyabb járványt , és a demokrácia hőseinek puculniok kell , vagy meghalnak , mert ahogy a járványt a sárga raszra élezték ki , most a fehér fajra annak genetikájára hegyezték ki !!! És ha már ott vannak a nagy demokrácia védőjének is elszórva elengedve a törzset engedik ,hogy végig száguldjon rajtuk is , alig alig hagyva élőt az ősi palesztin földön , most a palesztinok a koncentrációs táborukat elhagyva újból benépesíthetik kirabolt hazájukat !!!!!
És egyet ne feledjetek Kínát nem lehet leállítani az erőforrásokról, ez neki létérdeke , és az USA - t 10 éven belül kiszorítja a világgazdaság első helyéről , mert az ázsiai részről kiszorítják őket az ottani erőforrásokhoz , csak ők jutnak hozzá , és ma is van olyan stratégiai termékük , amit ha befagyasztanak ,és nem kereskedhetnek vele az USA stratégiai ágazata lehúzhatja a rolót .
Háborút nem kezdhetnek , mert az atomháború lesz , az atom tél mindenkivel végez , mire helyre áll a rend nem lesz ember a földtekén
Az egész civilizáció megsemmisül a bálnák , vagy valamelyik rovarfaj veszi át az értelmes lény szerepét . És mire ez a faj is eljut az atombombáig , vagy kifejleszti az értelmes robotokat , és uralni tudja a maradék erőforrásokat , vagy ők is atomtűzben égnek el !!!!
Az emberiségnek sem kellene , hogy kipusztúljon , csak a kazárokat kellene kiirtani , és az emberi faj torzsalkodás nélkül élhetne tovább !!!! Ezt be kell látni az emberiségnek , hisz annyi emberiségellenes dolgot követtek el eddig , hogy megérdemlik a tömeges halált !!!! Kaufman terv , most fordítva sülne el !!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése