2019. március 6., szerda

Illuminátusok, és titkosszolgálatok agy hekkelései














Illuminátusok, és titkosszolgálatok
agy hekkelései


Mig az illuminátusok már rég használnak eszközöket , a szolgálatoknak újra fel kell fedezniük , és alkalmozniuk a jelenséget.
Például a szívroham keltő gép alkalmazása. Az illuminátus javában gyilkol vele , a szolgálatok is eljutottak ideájig . Mikro lehalgató megfigyelő rendszerek tömeggyártása filléres estközzé teszi őket , a szolgálatnak újból fel kell fedezni !!!!
Minden találmányt a hadipar alkalmaz először , és úgy a polgári élet , de előtte már az illuminátus alkalmazza tömeggyártja , ha kell , utána jönnek a szolgálatok , ők is felfedezik alkalmazzák , és így jön a hadipar , és utána a polgári alkalmazás !!!





Project MK ULTRA és a többi…



Miután a CIA és a Nemzetbiztonsági Tanács megszilárdította helyzetét, 1947-ben beindult egy szigorúan titokban tartott kísérletsorozat az “agymosásnak” nevezett tudatbefolyásolás technikáinak a kidolgozására. Ezt a Project CHATTER nevet viselő kísérletsorozatot válasznak szánták a Szovjetunióban végzett ún. “igazság-drogok” sikereire. A kutatás azonban elsősorban arra összpontosított, hogy kipróbálja azokat a kábítószereket, amelyeket hatékonyan lehet használni a titkosszolgálati ügynökök felvételekor. A Project CHATTER-t 1953-ban leállították.
11752094_1019609458071827_3699169855089797760_n
A Központi Hírszerző Szolgálat ekkor döntött úgy, hogy fokozza erőfeszítéseit a magatartás megváltoztatása terén. E célból dolgozták ki a Project Bluebird-öt, amelyet Allen Dulles hagyott jóvá 1950-ben. A Bluebird céljai közé tartozott olyan eszközök felkutatása, amelyek segítségével úgy lehet kondicionálni személyeket, hogy azoktól nem lehet megszerezni titkos információkat. Másik célja az volt, hogy különleges kihallgatási technikák alkalmazásával fokozzák az adott személy kontrollját. A harmadik cél volt az emlékezet kapacitásának a megnövelése.
Egy negyedik cél pedig arra irányult, hogy az ügynökség alkalmazottait ellenséges szolgálatok ne tudják ellenőrzésük alá vonni. A Bluebird-öt 1951-ben átnevezték Project ARTICHOKE-nak. Ennek keretében kiértékelték azokat az agresszív kihallgatási technikákat, amelyeknek a keretében hipnózist és kábítószereket is alkalmaztak. Ez a program 1956-ban befejeződött, de még 1953-ban beindult egy másik program, a Project MKULTRA, amelyet Richard Helms, a CIA akkori helyettes-igazgatója kezdeményezett. A kutatók az MK szó jelentését, a “Mind Kontrolle”, vagyis az angol-német keverék elnevezésre vezetik vissza (A Kontrolle németül ugyanazt jelenti, mint az angol control, vagyis ellenőrzést.)
A kísérlet-sorozatban számos német orvos vett részt, és az egykori német koncentrációs táborokban folytatott kísérletek, valamint az MKULTRA egyes részprogramjai szorosan kapcsolódtak egymáshoz. Az MKULTRA keretében az emberi viselkedést olyan módszerekkel befolyásolták, mint a besugárzás, az elektrosokk, a pszichológiai, a pszichiátriai, a szociológiai, az antropológiai módszerek. De használták a grafológiát is, és olyan anyagokat is, mint az akkor már létező LSD. Az MKULTRA külföldi programjainak az ellenőrzésére létrehozták az MKDELTA eljárást.
bed3
Project MONARCH
Az MKULTRA keretében 149 kisebb programot tartottak nyilván. A címben megjelölt program nem szerepel a hivatalosan azonosított kormánydokumentumok között, mert ezt valószínűleg egyfajta becenévként használták a bennfentesek, akik közé a túlélő kísérleti alanyokat, a terapeutákat, valamint a lehetséges “beavatottakat” számítjuk. Feltételezhető, hogy ez a program az MKSEARCH alprogramból ágazott el, amelynek a neve “Operation SPELLBINDER” volt. Az elnevezés a kulcsszavakkal való irányításra utal. A SPELLBINDER célja az volt, hogy olyan “alvó” ügynököket képezzenek ki (“Manchurian candidates”), akik bizonyos kulcsszavak vagy szófordulatok útján aktivizálhatók egy ún. poszt-hipnotikus transzállapot után, azaz hipnózis utáni önkívületi állapotot követően. Az “Operation OFTEN” című tanulmány kísérletet tett az okkult erők bekapcsolására a kutatásba, azzal a céllal, hogy álcázásként elfedje a Project MONARCHvalódi célját és természetét.
A MONARCH szó itt nem valamiféle monarchiára vagy uralkodóra, hanem egy Monarch nevű pillangóra utal. Amikor egy személyt elektrosokkal okozott pszichés traumának vetnek alá, akkor gyakran olyan könnyedséget, lebegést érez, mint egy repülő pillangó. De ezen túlmenően a Monarch szó jelképesen utal arra a minőségi átalakulási folyamatra is, amelyen a lepke keresztülmegy. Először hernyó alakban létezik, majd begubózva alvó, inaktív állapotba kerül (például a selyemgubó) míg, végül is visszatér a szárnyaló pillangó formájába. Az okkultizmus további jelképes értelmet is adhat mindehhez, ha a lelket, amely szárnyalni képes a pillangóhoz hasonlítjuk. Egyébként a reinkarnáció, vagyis a lélekvándorlás okkult tanításai szerint az emberi lélek pillangó alakban keresi azt az új élőlényt, amelyben reinkarnálódva tovább folytatja életét.
A gnoszticizmus ősi misztikus tanításai szerint a pillangó a romlandó test szimbóluma. A gnosztikus művészetben “a halál angyalát” az összepréselt pillangóval ábrázolták. A tudat-befolyásoló programok ismertetésekor fontos szerephez jut a marionett, vagyis a zsinóron rángatott bábu, azaz az olyan ember, aki idegen akarat vak és engedelmes eszköze. A MONARCH kísérletekben gyakran szerepel a “marionett-szindróma”, valamint az “Imperial Conditioning” (birodalmi kondicionálás). Egyes terapeuták, vagyis kísérletező elmegyógyászok ezt “Conditioned Stimulus Response Sequences”-nek nevezték, azaz Kondícionált Inger-válasz Szekvenciáknak.
A Project MONARCH úgy is leírható, mint az összehangolt agyműködés struktúráinak a felbontása és más szerkezetű újra-integrációja azért, hogy az emberi agy tudati működését egymástól elkülönülő autonóm egységekre lehessen bontani (angolul: compartmentalize) és ezáltal az adott emberben többféle személyiséget lehessen egy meghatározott pszichés rendszer keretében kialakítani. Ez rendkívül bonyolult folyamat, amelynek a keretében a sátánizmusban ismert rituálékat is felhasználják, valamint a kabalista miszticizmust. Ennek az a célja, hogy egy meghatározott démont vagy démoncsoportot lehessen hozzákapcsolni az emberi tudatban mesterségesen létrehozott önálló rekeszekhez. Több kutató ezt a magyarázatot erős kétellyel fogadja és az agyműködés “file”-okra, elkülönülő állományokra bontását a kísérleti alanynak okozott lelki-trauma fokozásának tekintik. Ezek a kutatók tagadnak minden irracionális magyarázatot, elutasítják a démonok és más misztikus vonatkozások jelenlétét.
6837230_orig
Az emberi tudat mesterséges “fülkéi”
Megközelíthetjük a test és a lélek eme kificamodott befolyásolásának a megértését, ha egy komplex komputer-programhoz hasonlítjuk. Egy “file” (egy állomány) – vagy ahogy mi korábban írtuk, egy rekesz vagy fülke – a trauma segítségével, vagyis lelki sérülés vagy fájdalom okozásával hozható létre, amelyhez még szervesen hozzátartozik a rendszeres ismétlés és újra-megerősítés. Azért, hogy az így leválasztott és önálló életet élő “file” aktivizálható legyen, meghatározott kódokra, jelszavakra, vagyis kioldó, beindító parancsokra van szükség. Ezeket angolul “triggers”-eknek nevezik (trigger = elsütő billentyű, ravasz, elsütő szerkezet, indító jel). A kísérleti személy, akit “victim”-nek (áldozatnak) vagy “survivor”-nak (túlélőnek) neveznek valójában az ő irányítójának (“programmer” vagy “handler”) a rabszolgája, mert teljesen tőle függ. Ezért a rabszolga (“slave”) az irányítóját mesternek (“master”) vagy istennek (“god”) tekinti. A “slave”-ek 75%-a nő, ugyanis a nők általában jóval magasabb tűrési küszöbbel rendelkeznek, jobban elviselik a fájdalmat és ezért sokkal könnyebb egységes tudatuknak az önálló részekre való felbontása (angolul: dissociation), mint a férfiaknál. A kísérleti alanyokat főleg titkos műveletek elvégzéséhez, illetve prostitúcióra és pornográfia készítésére használják. A szórakoztató ipar bevonása a kísérletekbe éppen ezért jelentékeny.
A MONARCH kísérleti személyei az élet minden területén megtalálhatók az utcai csavargótól a legmagasabb körökben mozgó személyekig. Egy már nyugdíjazott CIA-munkatárs arra is utalt, hogy a beprogramozott kísérleti alanyokat beépített ügynökökként is használták azért, hogy “téglaként” információkat gyűjtsenek, illetve az adott csoportban a kapott utasításoknak megfelelő zavaró feladatokat végrehajtsák. A kísérleti alanyok magatartása aszerint változik, hogy tudatuknak melyik leválasztott része van éppen aktivizálva. Szakértők ezt úgy írják le, hogy létezik egy ún. light-side vagy good (világos vagy jó) oldal; és létezik egy dark-side vagy bad (sötét vagy rossz) oldal. Az ehhez tartozó “file”-ok pedig összefonódva a tudatban egy tengely körül végeznek rotációs mozgást. Az egyik legfontosabb struktúra az adott “file” rendszerén belül hét szintből álló kettős spirál található. Minden ilyen rendszer egy belső programozóval rendelkezik, amely figyeli a “gatekeeper”-t, vagyis a “kapu őrzőjét”, mert ez a mini-program utasítja el vagy engedi be a különböző kívülről jövő impulzusokat az adott lelki parcellába.
A kísérleti alanyok elmondása szerint egy részük egyfajta életfát (“Tree of Life”) lát, amelynek meghatározott gyökérrendszerei vannak, számos göcsörttel és szúrágta vájattal, ősi szimbólumokkal, levelekkel, pókhálókkal, tükrökkel vagy maszkokkal, tengeri kagylókkal, lepkékkel, kígyókkal, szalagokkal, csokrokkal, órákkal, robotokkal, parancsnoki diagramokkal és komputer áramköröket tartalmazó kapcsolótáblákkal.
3d_brain_wallpaper_1080p_hd
A vérségi kapcsolatok fontossága
A kísérleti alanyok többsége olyan családból származik, amelyek nemzedékről-nemzedékre ún. sátánista vérvonalat hordoznak magukban, és ezért – állítólag – arra vannak beprogramozva, hogy mint kiválasztott személyek, vagy kiválasztott nemzedékek, beteljesítsék sorsukat. Ezt a “kiválasztott nemzedék” meghatározást a hírhedt auschwitzi orvos, dr. Joseph Mengele eszelte ki. Számos áldozat azonos családból került kiemelésre, megint mások úgy lettek kísérleti nyulak, hogy árvaházakból, nevelőotthonokból szerezték be őket, vagy olyan vérfertőző nemi életet folytató családokból, amelyeknél nemzedékekre visszamenően szokásos volt a pedofília.
Sok gyermek jön katolikus, mormon vagy más karizmatikusan keresztény hátterű családból, de szinte valamennyi vallási csoport képviselői megtalálhatók. A kísérletet folytató szakemberek úgy találták, hogy az erősen vallásos alanyok már hozzá vannak szoktatva a dogmatikus, hierarchikus struktúrákhoz, a dogmáknak és a feletteseknek való feltétlen engedelmességhez és ez nagyon hasonlít a tudat programozásához. Minthogy az ilyen alanyok számára a tekintély feltétlen, ezért már kondicionálva vannak a parancs általi külső irányításra.
Ha orvosok és más szakértők közelebbről szemügyre veszik az áldozatok vagy túlélők fiziológiai, testi jellemzőit, akkor gyakran láthatják az elektromos szúróeszközökkel okozott vágásokat vagy forradásokat a bőrön. Ezek a test legkülönbözőbb részein fellelhető sérülések lehetnek: késsel okozott csonkítások, tüzes vassal vagy tűvel való égetés, durva tetoválások és ehhez hasonlók. Azok, akik a vérvonalhoz tartozó, és így előkelőbbnek és védettebbnek számító kísérleti alanyok köréhez tartoznak, kevesebb ilyen testi sérüléssel vagy jelzéssel bírnak – az ő bőrük általában megmarad tisztának és folttalannak. Ezen kifinomult manipulációk magyarázata attól függ, hogy fizikai, orvosi válaszokat adunk-e rá, vagy pedig spirituális, lelki érvekkel próbáljuk megvilágítani őket.
Ezek az új világrendhez kapcsolódó tudatfájlok a feltételezések szerint olyan visszakapcsolási parancsokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a tudatbefolyás hatékony kiterjesztését nagyszámú kísérleti alanyra.
Másféle agykontroll-technikát jelent az ún. “non-biological twinning”, azaz két egymással rokoni kapcsolatban nem álló gyermek arra történő ünnepélyes programozása, hogy őket mágikus lelki kötelék kapcsolja össze, ezért az örökkévalóságig elválaszthatatlanok egymástól. Ez a MONARCH programban alkalmazott technika abból állt, hogy a tudatba helyezett információs programot megfelezték és az egyiket az egyik kísérleti alany agyába, a másikat pedig a másik kísérleti alanyéba ültették. A két fél program csak együtt képes működni, így ez a két személy kölcsönösen egymásra lett utalva. Az olyan paranormális jelenségek, mint az “astral-projection” (“csillaghatás”), telepátia (gondolatolvasás), ESP – “extra-sensory perceptions” (érzéken túli észlelet) hatékonyabban kifejleszthetők és működtethetők azokban a személyekben, akik az ilyen “ikresítésen” keresztülmennek.
img_2187
A MONARCH programozás egyes szintjei a következők:
Alpha-szint: Ezt tekintik az általános vagy szokásos programozásnak egy személy tudatának az ellenőrzés alá vételekor. Ezt az alapprogramot a memória megtartó képességének a rendkívüli bővülése jellemzi, a fizikai erőnlét és a látóképesség nagyarányú növekedésével. Az Alpha-programot a kísérleti alany személyiségének a tudatos felosztásával hatják végre. Lényegében az történik, hogy az agy jobb féltekéjét és bal féltekéjét leválasztják egymásról azáltal, hogy csak egy program által vezérelt kapcsolódás jöhet létre a bal és a jobb agyfélteke között, meghatározott neuronpályák stimulálásával.
Béta-szint: Ezt szexuális programozásnak is hívják. Ez a program eltörli az összes korábban elsajátított erkölcsi meggyőződést, serkenti a legprimitívebb szexuális késztetéseket a gátlások kiiktatásával. Úgynevezett “cat-alters”-ek (cica-fájlok) hozhatók így létre az agy béta-szintű programozásával.
Delta-szint: Ezt ún. “killer” (ölési, gyilkolási) programozásnak is nevezik. Eredetileg különleges ügynökök és elit katonák kiképzésére fejlesztették ki. Használták a Delta-erők, az Első Szárazföldi Zászlóalj és a MOSZAD kiképzési programjaiban. Ezen a programozási szinten a mellékvese optimális működtetése és a kontrollált agresszió nyilvánvaló. A kísérleti alanyok elveszítik félelemérzetüket. Szervezetten hajtják végre a kapott megbízatásokat. Az önpusztító vagy öngyilkosságot eredményező instrukciók is a programozásnak e delta-szintjén kerülnek rögzítésre az agyban.
Téta-szint: Ezt pszichikai programozásnak tekintik. Azok a kísérleti személyek, akik több generációs, ún. sátánista családokból származnak, a kísérletek tanúsága szerint nagyobb fogékonyságot mutatnak a telepatikus képességek elsajátítására, mint azok, amelyek ilyen vérségi származással nem rendelkeznek. Ennek a származási korlátozásnak köszönhetően az elektronikus agykontroll-rendszerek változatos formáit fejlesztették ki és alkalmazták, nevezetesen a “bio-medical” emberi telemetrikus eszközöket (agyban elhelyezett implantátumokat, irányított energia-lézereket használva, mikrohullámú és elektromágneses sugárzásra). Jelentések szerint ezeket rendkívül fejlett komputerekkel és csúcstechnológiájú műholdkövető-rendszerekkel összekapcsolva alkalmazták.
Omega-szint: Ez az ún. önpusztító (self-destruct) formája a programozásnak, amit úgy is ismernek, mint “Code Green” (Zöld Kód). Az ennek megfelelő viselkedési formák magukban foglalják az öngyilkossági késztetéseket és az öncsonkítást. Ezt a programot rendszerint akkor aktivizálják, amikor az agykontroll alanya (victim or survivor – áldozat vagy túlélő) elkezdi a terápiát vagy a kihallgatást és túlságosan sok anyag kerül elő sértetlenül az emlékezetéből.
Gamma-szint: Ez a rendszer-védelemnek egy másik formája, mégpedig megtévesztő programozáson keresztül, amely kiváltja a félrevezetést és a félreértelmezést. Ez a szint össze van kapcsolva a démonológiával és hajlamos arra, hogy regenerálja önmagát egy későbbi időben, ha nem megfelelően kapcsolták ki. (A démonológia a boszorkányokra, ördögökre és gonosz szellemekre vonatkozó babonás hiedelmek összessége, amelynek azonban a tudatbefolyásolás bizonyos formáinál fontos szerepe van.)
cia
A tudatbefolyásolás módszerei és összetevői
A kezdő lépés a tudatműködés szétválasztása a kísérleti alanyban. Ez rendszerint a születéstől kezdődően mintegy 6 évig tart. Ezt elsősorban elektrosokk alkalmazásával végzik és egyes esetekben már akkor megkezdik, amikor még a gyermek az anyja méhében tartózkodik. Az elektrosokk által okozott súlyos sérülésnek, a szexuális zaklatásnak és más módszereknek betudhatóan az agy széthasad elkülönülő személyiségekre a tudati működés legmélyén. Korábban ezt “Multiple Personality Disorder“-nek, MPD-nek (tudathasadásos személyiségzavarnak) nevezték; jelenleg azonban “Dissociative Identity Disordernek” (DID), vagyis tudathasadásos identitás-zavarnak hívják. Ez képezte a MONARCH-programozás alapját. A kísérleti alany vagy áldozat agyát tovább kondicionálják fokozott hipnózissal kettősirányú lelki kényszerrel, gyönyör és fájdalom váltakozó okozásával, az élelem, a víz, az alvás megvonásával, az érzékeléstől való megfosztással, párhuzamosan különböző tudatbefolyásoló drogok alkalmazásával, amelyek megváltoztatják az agyi funkciókat.
A következő lépés a szétválasztott specifikus agyfájlokba (alterek-be) a részletes parancsok és üzenetek bevitele és bevésése. Ezt csúcstechnológiájú fejhallgató készülékeken keresztül végzik, amelyek össze vannak kapcsolva komputerekkel hajtott generátorokkal, amelyek nem hallható hanghullámokat és hangfrekvenciákat bocsátanak ki, és amelyek hatnak az RNA-ra (Rybo-nuclein Acid – Rybo-nuclein sav), arra a biokémiai anyagra, amely befedi az agy tudatos és tudatalatti része közti kapcsolatot biztosító idegpályákat. Az úgynevezett “virtuális valóság”-gal kapcsolatos optikai eszközök is időnként felhasználásra kerülnek, párhuzamosan a frekvencia generátorokkal, amelyek színes pulzáló fényeket bocsátanak ki tudatalatti és ún. “split-screen” látványokkal. (A split-screen, vagy megosztott képernyő olyan megjelenítési technika, amelyben a képernyő fel van osztva két ablakra. Például a szövegszerkesztő programok, amelyek képesek a képernyő megosztásra, alkalmasak arra, hogy ugyanannak a dokumentumnak egyszerre jelenítsék meg a két különböző részét, mintha két különböző dokumentumot mutatnának. Ez hasznos akkor, amikor írás közben a dokumentum egy másik részére kívánunk hivatkozni.) Magas-feszültségű elektrosokkot is használnak, amikor a memóriát törölni kívánják.
Ezt a programozást ismétlődő időközönként megújítják, valamint látható, hallható és írott közvetítőeszközök segítségével újra erősítik. Az első programtémák közé tartozott “Óz a varázsló” és “Alice a csodák országában”. Mindkettő mélyen telítve van okkult szimbolizmussal. A Disney-filmek legtöbbje kétféle módon használatos. Egyrészt érzéketlenné teszik a lakosság többségét a tudatküszöb-alatti és neurolingvisztikus programozással szemben, továbbá szándékosan létrehoznak meghatározott tudatimpulzusokat és kulcsszavakat a MONARCH-gyerekek rendkívül érzékeny alapprogramozására. (A neurolingvisztika a nyelvtudománynak a nyelv és az agyműködés közötti összefüggéseit vizsgáló ága.)
pizap.com14622131915557
Jó példa a tudatküszöb alatti programozásra a Pochahontas nevű Disney-film. Ezt a rajzfilmet a 33. jelzéssel látták el, ami a skót rítusú szabadkőművességnek a legmagasabb foka. A filmben Willow-nagymama, vagyis Fűzfa-nagymama egy misztikus 400 éves öreg fa, amely tanácsokkal látja el az árva Pochahontast, azt sugalmazva neki, hogy hallgassa a szívét és találja meg a válaszokat abban. Fűzfa-nagymama folyamatosan kétértelműségeket mond tele értelmi irányváltoztatásokkal, például “néha a jobb út (right path) nem a legkönnyebb”. Az ezoterikus következtetés: “a balra vezető út (left path, vagyis a pusztuláshoz vezető rossz út) a könnyebbik.
Az Illuminátus gondolat-rendszer szerint strukturált lélekben a fűzfa a druida-vallás okkult erőit jelképezi. A fa ágainak, leveleinek és gyökérrendszerének az átható képe nagyon fontos, minthogy bizonyos sötét lelki tulajdonságok kapcsolódnak a Fűzfa-nagymama-programozáshoz.
Először is, az ágakat arra használják, hogy megvesszőzzék az áldozatokat a szertartások során lélektisztítási célból.
Másodszor a fűzfa kiállja a legszigorúbb időjárási megpróbáltatásokat is, mint például a viharokat, és közismert a hajlékonyságáról, rugalmasságáról. A programok alanyai, az áldozatok és a túlélők, úgy írják le a fűzfa ágait, mint amelyek átfonják és körülölelik őket, azt sugalmazva: nincs remény az elmenekülésre.
Harmadszor, a fűzfa mély gyökérrendszere azt a benyomást kelti a kísérleti alanyban, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre zuhan egy szakadékba, miközben hipnotikus transzban van.
mk-ultra-e1408206146761
A zene is meghatározó szerepet játszik a programozásban, különböző hangzatok, ritmusok és szavak kombinációján keresztül. A rémisztgetés mestere, Stephen King, számos regényt és forgatókönyvet írt, amelyeket hiteles források szerint szintén ilyen programozási célokra használtak. King egyik legutóbbi könyve az “Insomnia” (Álmatlanság) azt a kulcskifejezést tartalmazza, hogy “We never sleep”, vagyis “Soha nem alszunk.”, amely vezérszava minden MPD és DID programozásnak, és a mindent-látó szemre utal.
A kutatók nem tudják egyértelműen megmondani, hogy ezt a programot elsőként ki dolgozta ki. A különböző forrásból származó információk szerint egyik kidolgozójának kódneve Dr. Green, akinek az igazi neve Dr. Greenbaum. Ő állítólag együttműködött a II. Világháború alatt a hírhedt náci orvossal, Dr. Joseph Mengelével, aki hidegvérű és különösen kegyetlen brutalitással végezte kísérleteit Auschwitzban. Mengelének a kegyetlenségeit a nürnbergi per során meglehetősen alulbecsülték, és nem is tettek amerikai részről komoly erőfeszítéseket az elfogására. A Mengele utáni nyomozást azzal vezették félre, hogy olyan jelentést tettek közzé hivatalos részről, amely szerint Mengele egy paraguayi illetve brazíliai rejtekhelyen tartózkodik, és ezért már nem jelent fenyegetést. De bizonyos csodálatos megjelenésekről is érkeztek hébe-hóba információk, amelyek szerint a “Halál Angyalát” itt vagy ott lehetett látni. Az azonban már tényként elfogadható, hogy ezrek és ezrek életének a feláldozásával végzett kísérletei jelentékenyen hozzájárultak az agykontrollal kapcsolatos amerikai kutatásokhoz.
Valószínűleg Mengele használta a már említett Dr. Green álnevet, akit egyes kísérleti alanyok csak Vaterchen-ként (Apácskaként) emlegettek vagy Schoner Josef-nek (Szép József), illetve David és Fairchild-nak neveztek. Mengele karcsú, jó megjelenésű ember volt, megnyerő modorral – ugyanakkor a legdurvább dührohamokat is megengedte időnként magának. A túlélő kísérleti alanyok gyakran emlegetik fényes fekete csizmáit, amint ide-oda járkált a szobában, és a százszorszép leveleit húzogatva mondogatta: szeretlek, nem szeretlek, szeretlek, nem szeretlek… Amikor az utolsó levélszirmot is letépte, akkor a leggonoszabb módon megkínozta azt a kisgyermeket – a többi gyermek jelenlétében -, akit éppen pszichikailag programozott. A lelkileg meggyötört túlélők arra is visszaemlékeznek, hogy meztelenül majmok közé, ketrecekbe zárták őket. A majmok arra voltak trenírozva, hogy bántalmazzák őket. Mindebből arra lehet következtetni, hogy Mengele az emberek állati szintre történő visszavetését fontosnak tartotta. Arra is törekedett, hogy kísérleti alanyait leszoktassa a sírásról, a jajgatásról vagy bármilyen erőteljes emóció kinyilvánításáról.
mind_control_by_sebmaestro-d4bsbef
Dr. D. Ewen Cameron, egy másik kísérletező orvos Kanadából, aki Dr. White néven is ismert, korábban Kanada és Amerika Pszichiátriai Társaságának, majd pedig a Világ Pszichiátriai Társaságnak volt a vezetője. Cameron széles körű tapasztalatokkal és kitűnő bizonyítványokkal rendelkezett, ezért a CIA részéről Allen Dulles több millió dollárt juttatott el hozzá olyan társaságokon keresztül, mint például a “Society for the Investigation of Human Ecology” (a Humán-ökológiát Kutató Társaság), amelynek szintén Cameron volt az elnöke. A kísérleteket a McGill Egyetemen és a St. Mary Kórházban és az Allan Memorial Intézetben végezték.
Cameron alkalmazta az olyan szokásos módszereket, mint az elektrosokk, a különböző drogok és kábítószerek beadása, valamint az agylebenyek műtéti eltávolítása. Cameron azonban egy sajátos technikát is kidolgozott, amelyet “psychic driving”-nak (pszichikai vezetésnek) nevezett el. Ennek keretében a gyanútlan kísérleti alanyokat drogok segítségével több héten át kómában tartották és rendszeresen elektrosokkot hajtottak rajtuk végre. Eközben egy elektronikus sisak volt a fejükre rögzítve és ismétlődő üzeneteket továbbítottak hozzájuk különböző sebességgel. Sok kísérleti alany olyan gyermek volt, akiket Cameron a római-katolikus árvaházi rendszertől kölcsönzött ki. Dr. Cameron-t a pszichiátriai szaklapok többsége meg sem említi. Ez nagyrészt annak is betudható, hogy a Project MK-Ultra 1970-ben lelepleződött és számos kanadai kísérleti alany és családjuk kártérítési pert indított. A CIA és a kanadai kormány bírósági egyezséget kötött, amelynek keretében a sértettek úgy kaptak kártérítést, hogy nem volt szükség bármiféle törvénysértő magatartás hivatalos elismerésére.
Michael Aquino alezredes, aki a katonai hírszerző szolgálatnál dolgozott, a legutóbb nyilvánosságra került adatok szerint állítólag szintén részt vett a kormányzat által szponzorált kísérletekben. Aquino-t különcködő zseninek tartják, akit elbűvöltek a náci, pogány rituálék és megalapította a “Temple of Set”-et. (Seth vagy Széth Osiris fivére és gyilkosa az egyiptomi mitológiában; a természet vad, pusztító erőinek a megszemélyesítője.) A “Temple of Set” az Anton LaVey (vagyis Lövey Antal) “Church of Satan” (a Sátán Egyháza) nevű “vallási” szervezete elágazásának tekinthető. Aquino kapcsolatban állt a san fransico-i Golden Gate Bridge déli részénél lévő Presidio Parkban található katonai támaszponton kirobbant botránnyal. Ennek keretében gyermekek molesztálásával vádolták. A gyermekáldozatok szüleinek a mély csalódására Aquino-t azonban valamennyi vádpont alól felmentették. Aquino kódneve “Malcolm” volt, és ilyen név alatt fejlesztett ki olyan kiképzésre szolgáló és magnószalagra rögzített tananyagot, amely tájékoztat arról, hogy hogyan kell MONARCH-slave-eket (“slave=rabszolga”) – azaz teljesen függő helyzetbe taszított biorobotokat előállítani. Aquino, alias Malcolm, együttműködött a kormányzati és a katonai hírszerzéssel, valamint számos bűnözői szervezettel és okkult csoporttal a MONARCH-slave-ek szétosztásában.
bc111
Egy másik fontos programozónak Heinrich Muller tekinthető, akit “Dr. Blue” vagy “Dr. Gog” kódnevek alatt is ismertek. Heinrich Mullernek valószínűleg volt két fia, akik folytatták apjuk foglalkozását. Részt vett a programozásban “Dr. Black”, aki minden bizonnyal Leo Wheeler volt, annak az Earl G. Wheeler tábornoknak az unokaöccse, aki a vietnami háború idején a Vezérkari Főnökök Egyesített Tanácsának az élén állt. További szakértő programozók voltak még E. Hummel és W. Bowers.
A CIA apró részletprogramokra osztotta szét az MK-Ultra projectet azért, hogy kevésbé legyen szembetűnő. Az egyes specializált részfeladatokra vonatkozó kísérleteket különböző egyetemeken, börtönökben, magánlaboratóriumokban és kórházakban végeztette el. Ezekért a kísérletekért nagyvonalú juttatásokban részesítette kormányzati és más pénzforrásokból a kísérleteket végző csoportokat. A MONARCH-programozással kapcsolatos kísérletekben résztvevő legfontosabb intézmények között ott találjuk a Cornell, a Duke, a Princeton, a UCLA, a University of Rochester, az MIT nevű egyetemeket; a Georgetown University Hospital-t, a Maimonides Medical Center-t, a St.Elisabeth Hospital-t (Washington D.C.-ben), a Bell Laboratories-t, a Stanford Research Institute-ot, a Westinghouse Friendship Laboratories-t, a General Electric-et, az ARCO-t és a Mankind Research Unlimited-et.
A nem teljes felsorolásból is kiderül, hogy a részfeladatokat igen sok helyen kellett elvégeztetni. A kísérleti eredményeket rendszerint katonai támaszpontokon működő létesítményekben elemezték, összegezték és így született meg a “végtermék”. Ezekre a létesítményekre, mint programozó, vagy újraprogramozó központokra, illetve csaknem halált okozó traumaközpontokra hivatkoztak. Közülük is felsorolunk néhányat: China Lake Naval Weapons Center, The Presidio, Ft. Dietrick, Ft. Campell, Ft. Lewis, Ft. Hood, Redstone Arsenal, Homestead AFB, Grissom AFB (AFB=Army Facility Basis). Ugyancsak kiemelkedő programozó központként emlegetik szakértők a Langley Research Center-t, a Los Alamos National Laboratories-t, Tavistock Institutes-ot valamint olyan környékeket, mint Mt. Shasta, Lampe és Las Vegas.



Stephen Hawking napokkal a halála előtt még befejezett egy kutatást, most végre nyilvános lett


Közzétették Stephen Hawking márciusi halála előtt csupán napokkal befejezett utolsó tudományos kutatását, amely 56 éven át tartó karrierjének egyik legfontosabb témájával, a fekete lyukakkal foglalkozik.
Azt a kérdést járja körül, hogy a fekete lyukak megőrzik-e a beléjük hulló objektumok információit. Néhány kutató úgy vélte, hogy ez az információ megsemmisül, mások szerint azonban ez megsértené a kvantummechanika törvényeit. Ezen törvények szerint a világon minden lebontható információkra, például egyesek és nullák sorozatára. Ráadásul ez az információ sohasem tűnik el, akkor sem, ha magába szívja egy fekete lyuk.
Hawking azonban Albert Einstein munkája alapján kimutatta, hogy a fekete lyukaknak van hőmérsékletük, és mivel a forró testek hőt vesztenek az űrben, a fekete lyukak tulajdonképpen párolognak, azaz semmivé lesznek. A fekete lyukak olyan régiók az űrben, ahol a gravitáció olyan erős, hogy semmi sem tud megmenekülni belőlük.
Hawking azt fedezte fel, hogy a fekete lyukak fizikájában még nagyobb lehet a bizonytalanság, mint a kvantummechanikában.” – idézte a tanulmány társszerzőjét, Malcom Perryt, a Cambridge-i Egyetem kutatóját a BBC News.
Hozzátette: “ez nem számítana, csakhogy a fekete lyukak valódi, fizikai objektumok. Hatalmas fekete lyukak vannak számos galaxis közepében.”
Ha egy objektumnak van hőmérséklete, akkor tulajdonságai között szerepel az entrópia is, amely egy rendszer rendezetlenségi fokát jellemzi.
Az entrópia annak mértéke, hogy hányféleképpen képes felépülni egy objektum mikroszkopikus alkotóelemeiből úgy, hogy ugyanúgy nézzen ki.” – fejtette ki Perry.
Az új kutatás a matematika nyelvén mutatja be, hogy egy fekete lyuk entrópiáját rögzíthetik a fény részecskéi, melyek a fekete lyuk eseményhorizontját veszik körbe. Az eseményhorizont az általános relativitáselméletben a téridő egy olyan határfelülete, amelyen túl lehetetlen elmenekülni a fekete lyuk gravitációs erejétől – még a fény számára is.
Nem tudjuk, Hawking entrópiája mindenre vonatkozik-e, ami belekerülhet a fekete lyukba, úgyhogy ez csak egyetlen lépés a hosszú úton.” – tette hozzá Perry. Hawking kollégái a szabadon hozzáférhető arXiv.org honlapon mutatták be a tanulmányt. A tudóscsoport néhány nappal Hawking március 14-én bekövetkezett halála előtt fejezte be a munkát.
Forrás: 24.hu



Ismeretlenek távoli galaxisokból bombázzák a Földet




Ausztrál csillagászok megütötték a kozmikus főnyereményt: rövid időn belül nagy számban találtak gyors rádiókitöréseket. E hatalmas erejű kozmikus jelenségeket még ma sem értik teljesen a kutatók, az új fejlemények ugyanakkor közelebb vihetik őket a források
megtalálásához és azonosításához. A jelek detektálásáról, a távolságok meghatározásának technikájáról és a kutatómunka további lépéseiről a felfedezést tevő csillagászcsoport egyik tagját kérdeztük.
A gyors rádiókitörések (FRB-k) kozmikus rádióhullámok rövid ideig tartó, nagyon erős löketei. A számítások arról árulkodnak, hogy keletkezésükhöz akkora energiára van szükség, mint amennyit a Nap 80 éves működése során termel. Felfedezésük 2007-ben valódi szenzációnak számított, azóta pedig – hála a fejlett rádióteleszkópoknak és a csillagászok kitartásának – egyre többet találnak belőlük. Kétség sem férhet hozzá, hogy a legnagyobb sikert az ausztrál Nemzetközi Rádiócsillagászati Kutatóközpont (ICRAR) könyvelheti el, amely egy év alatt 20 FRB-t dokumentált.
Az általunk felfedezett gyors rádiókitörések alig néhány milliszekundumig tartottak és nagymértékű szóródást mutattak.” – mondta az Origónak dr. Jean-Pierre Macquart, az ausztrál Curtin University munkatársa, a Nature magazinban megjelent publikáció társszerzője. A szakértő szerint egyik jel sem ismétlődött, dacára annak, hogy az eddiginél modernebb technikával, átlagosan harminc napig figyelték az egyes rádiókitöréseket (az eddig felfedezett 60 FRB közül mindössze egynél figyeltek meg ismétlődést).
Mik (vagy kik) küldhették a rádiójeleket?
Akik abban reménykedtek, hogy egy idegen civilizáció keresné a kapcsolatot velünk, sajnos ezúttal is csalódniuk kell, Macquart véleménye alapján ennek a valószínűsége a legkisebb.
Jelen pillanatban több mint 30 különféle teória próbálja magyarázni a jelenség hátterét, ezeket pár mondatban lehetetlen feladat összefoglalni. Bizonyos elméletek alapján fiatal pulzárok (gyorsan forgó neutroncsillagok) bocsájtják ki a kitöréseket, mások szerint magnetárok (hihetetlen erejű mágneses mezővel bíró neutroncsillagok) állnak a háttérben, de szóba jöhetnek még összeolvadó neutroncsillagok, és így tovább..” – magyarázta Macquart.
A kutató szerint az egyik legnagyobb eredmény, hogy első ízben sikerült képet alkotni a rádiókitörések forrásainak távolságáról, és így alaposabban megértették a kitörések energetikáját is.
Számos korábbi elmélet azt feltételezte, hogy az FRB-k viszonylag közel vannak a Tejútrendszerhez, az új ismeretek fényében viszont el kell vetni a régebbi nézeteket.
Az ausztrál szuperteleszkóp képességei nélkülözhetetlennek bizonyultak
Az, hogy egy év alatt ennyi kitörést sikerült detektálni, az Ausztrál SKA helykereső (angolul Australian SKA Pathfinder; ASKAP) teleszkóphálózatnak köszönhető. A 6 kilométeres körzetben elterülő, 36 antennából álló kutatóeszköz olyan újfajta technológiát alkalmaz (fázisolt ellátóhálózat), aminek eredményeképpen minden egyes távcső látómezeje az eredeti harminchatszorosára növekszik. A rendszer tulajdonképpen úgy viselkedik, mintha egyetlen 6 kilométer tányérátmérőjű óriástávcső lenne, szögfelbontása is ennek megfelelően kiváló.
Ha az égbolt nagyobb részét vagy képes egyszerre tanulmányozni, több rádiókitörést fogsz fellelni.” – mondta Macquart. – “Úgy hisszük, az ég egészét tekintve legkevesebb 3000 kitörést tudnánk detektálni, sajnos azonban ezek helyét és idejét képtelenek vagyunk megjósolni, emiatt csupán azt tehetjük, hogy az égbolt minél nagyobb szeletét próbáljuk egy időben tanulmányozni.”
Honnan tudták a csillagászok, hogy milyen messziről származnak a jelek?
A távolság meghatározását az tette lehetővé, hogy a kutatók összefüggést találtak a rádiókitörések fényessége és szóródása (diszperziója) között.
Az FRB-k esetében megfigyelt diszperzió azt jelenti, hogy az alacsonyabb frekvenciájú (vörös) hullámok csak a nagyobb frekvenciájú (kék) hullámok után értek a teleszkóphoz. Az időeltérés mutatja, hogy a kitörés rádiójelének mekkora mennyiségű anyagon kellett áthaladnia a forrás és a Föld között.
A hatás különösen emlékeztet arra, amikor a kevert fehér fényt egy prizmával felbontják az azt létrehozó színekre. Ez annak köszönhető, hogy az üveg törésmutatója a különböző hullámhosszak számára más és más. Az űrben található extrém finomszemcséjű anyag törésmutatója is a hullámhossztól függ, és ez jobban lelassítja a vöröses fényt, mint a kéket.
A színszóródás jelenségét talán az alábbi animáció szemlélteti a legtökéletesebben.


Az FRB-knél tapasztalt szóródás mértéke kizárólag kétféle módon magyarázható:
1.a forrás közvetlen közelében nagy mennyiségű anyag van jelen,
2.vagy a diszperziót a csillagközi téren áthaladó sugárzás okozza – ebben az esetben viszont szóródás alapján közvetlenül következtetni lehet a távolságra.
A kettőt meg tudtuk különböztetni egymástól, ugyanis az elsőnél nem lenne semmiféle összefüggés a forrás fényessége és a távolság között, míg a másodiknál ennek éppen az ellenkezője várható.” – mondta Macquart. Hozzátette: fontos megjegyezni, hogy ha a kitörések valós fényessége egyforma lenne, akkor nagyon egyszerű kapcsolat állna fenn a kitörés távolsága és a szóródás mértéke között, a valóságban ugyanakkor nem ez a helyzet, az FRB-k valós fényessége rendkívül tág határok között mozog, így a fényesség-diszperzió viszonya jóval bonyolultabb, mint azt elsőre várnánk.
Az eljárás alapján kapott adatok azt mutatták, hogy még a legközelebb található forrás is több mint 270 millió fényévre van a Földtől. Ez persze csak becslés, ami annak a galaxisok közötti térben található anyagnak a mennyiségén alapul, amin a rádióhullám keresztülutazik.
Megtalálni a forrást
A kutatás következő lépése a források pozíciójának feltérképezése lesz.
A gyors rádiókitöréseket kibocsátó objektumok megtalálásához egy rádiócsillagászati megoldást, az interferometriát kell elővenni.
A technika lényege, hogy a teleszkópokat az égbolt egy adott részére irányítjuk és közvetlenül rögzítjük az elektromos tér azon oszcillációit (periódusos változásait), amiket a beérkező jelnek tulajdonítunk”.
Ahogy azt korábban említettük, az ASKAP 36 antennájával gigantikus obszervatóriumként funkcionál, ennek megfelelően az erőteljesebb gyors rádiókitörésekből származó sugárzás helyzetét még 1 szögmásodpercnél (1 fok 1/3600-ad részénél) is pontosabban képes meghatározni.
Amint sikerül az interferometriával a kitörések forrásait lokalizálni, a nekik otthont adó galaxisok vöröseltolódásából kiszámíthatjuk pontos távolságukat.” – mondta Macquart.
Forrás: origo.hu



Eddig ismeretlen erőt találtak magyar fizikusok


Amerikai fizikusok szerint eddig ismeretlen erőt találtak a Magyar Tudományos Akadémia Atommagkutató Intézetének (MTA Atomki) fizikusai. A Nature neves tudományos lap portálján szerdán közzétett cikk szerint nagyon különleges dolgot fedezhettek fel Debrecenben: a természet ötödik alapvető kölcsönhatását. Kísérleti eredményeiket világszerte próbálják majd megismételni – áll az MTA honlapján.
20140508_100704_P1000830_nagyfesz_tapegyseg-felfedes.hu
Krasznahorkay Attila és munkatársai egy elektron-pozitron spektrométerrel vizsgálták a nagyenergiás atommagátmenetekben keletkező elektron-pozitron párokat, és az előrejelzésekhez képest olyan eltérést tapasztaltak, amit a jelenlegi magfizikai ismeretek alapján nem lehet értelmezni.
Az ötödik erő?
A megfigyelés ugyanakkor összhangban van egy új, kis tömegű semleges részecske feltételezésével, aminek a tulajdonságai egyeznek a sötét fotonéval. A sötét fotont a sötét anyag részecskéi közötti kölcsönhatás leírására vezették be.
vueGjUL-felfedes.hu
Az Univerzum tömegének csupán 4,6%-át alkotja a megfigyelhető anyag, 23% a sötét anyag aránya, és 72% a sötét energia.
A magyar kutatók kísérlete felkeltette a nemzetközi tudósközösség figyelmét, azonban azt gyanítják, hogy nem sötét fotont sikerült kimutatni,hanem egy új, ötödik erőt,vagyis a gravitáción, az elektromágneses kölcsönhatáson, az erős és a gyenge magerőn kívül a természet ötödik alapvető kölcsönhatását.
A sötét erő
A bejelentésre felbolydult a fizikus közösség és világszerte független méréseket fognak elvégezni nagyhírű laboratóriumok, hogy a debreceni MTA Atomki megfigyeléseit megerősítsék vagy megcáfolják.
pa1
Elektron-pozitron spektrométer az Atomkiban
Krasznahorkay Attila az mta.hu-nak elmondta: kísérletükben a sötét kölcsönhatás közvetítő részecskéjét, a sötét fotont keresték. Valójában ez egy ötödik erő, az úgynevezett sötét erő felfedezését jelentené, aminek a kutatása jelenleg nagy erőkkel folyik a világ nagy részecskefizikai laboratóriumaiban.
Méréseinket természetesen mi is folytatni fogjuk az MTA Atomki új Tandetron gyorsítójánál egy új elektron-pozitron spektrométer segítségével. Az atommag tartalmazza az összes eddig ismert kölcsönhatást, sőt valószínűleg az eddig ismeretlen ötödik kölcsönhatást is. Ez biztosítja, hogy erre az új kölcsönhatásra további információkat szerezzünk” – mondta Krasznahorkay Attila.
Forrás: origo.hu




Illuminátus Szimbolika a Populáris Kultúrában





2010.09.13.  GyZ

avagy Tágra Zárt Eszek
Kinek értelme vagyon, számlálja meg a Stanley Kubrick halálának időpontja és 2001. január elseje közötti napok számát, mert emberi szám az, és annak a száma hatszáz és hatvanhat.
Kubrickot felesége találta holtan négy nappal azt követően, hogy minden idők egyik legjelentősebb filmrendezője leadta a Warner Brothers-nek az Eyes Wide Shut - Tágra Zárt Szemek - című mozi végleges printjét.
Visszaemlékezések szerint a film leadásának időperiódusában Kubrick kitűnő formában volt, semmi jelét nem mutatta kimerültségnek avagy letargiának, halálát mégis miokardiális infarktus okozta. Hetven évet, hét hónapot és kilenc napot látott.
7 + 0 + 7 + 9 = 23.
Ám a 23 enigma mellett, mely szerint a 23-as szám rengeteg balszerencsés eseményhez, katasztrófához, veszedelmes intenzitáshoz köthető, - október 23, valaki? - különösen figyelemreméltó szinkronicitás a már a felütésben ajánlott rezonancia, mely Kubrick halálának időpontja, valamint a filmrendező életművének ismeretében roppant jelentős, 2001. I. 1. naptári időpont között rajzolódik ki. Kubrick egyik alapvető jelentőségű mozgóképes deklarációja a minden idők egyik legrigorózusabb sci-fijeként monumentkedő 2001 Űrodüsszeia, így különösen nagy pech, plusz egy jó adag BAAAD, BAD MOJO szükségeltetik, hogy Kubrick PONT ama napon intsen búcsút a földi teendők konvolutált szöveteinek, mikor még éppen 666 nap választja őt el filmtörténeti kikeltésének játékos-grandiózus-, időpontbéli realizációjától.
Az "Összeesküvés Elmélet" szerint Kubrick a Tágra Zárt Szemek kapcsán túl sokat mondott és mutatott valamiről, amiről TUDOTT. Valamiről, amiről a nézősereg elsöprő többségének fogalma sem lesz, mert nem is lehet. A Tágra Zárt Szemek ügyesen konstruált, és mesteri módon prezentált karakterdráma, szerelmes szex-, és szívmolesztálás-NAK tűnik, ám Kubrick filmszövete ezúttal is - lásd Mechanikus Narancs, majd alant - valósággal hemzseg az olyan transzmisszióktól, melyek felvételére esély sem mutatkozik, amennyiben a néző ébersége, a néző radarjai nincsenek bekalibrálva azon értelmezési erőkeretre, melyet a direktor lépten-nyomon súlyos-játékos szimbólumnyelvet alkalmazva sziluettezik a gyanútlan birkaszemek előtt.
"Eyes Wide Shut" - "Szemek Tágra Zárva". Illuminátus alapfilozófia és alapattitűd, az egyezményes konspirációélmény dicsőítése és kifejeződése. Mindegy, mekkora aljasságot művelsz, mert nem is láttam. Szemem tágra zárva. Mindegy, mekkora aljasságot művelek, mert nem is láttad. Szemed tágra zárva. Gecik vagyunk, de együtt. De kicsodák MA az Illuminátusok, és mi köze mindehhez Kubrick itt tárgyalt letéteményének?
Az Illuminátus konspiráció (¿?) robosztus, monumentális témaszövedék, melynek kutatása során olyan helyekre jutsz el, ahol jobb letenni a féltve őrzött komfortélményedet a portán, és felkészülnöd rá, hogy a valóság nem csak rosszabb lehet mint amit elképzeltél, hanem annál is rosszabb, mint amit el TUDNÁL képzelni.
Egy cikk, egy riport akkor lehet - esetleg - olvasásra érdemes, ha minél kevesebb szó esik benne a cikk szerzőjéről, de e téma kapcsán képtelen leszek - puff neki! - elvonatkoztatni kurrens szubjektumomtól, jóllehet ezúttal mindez szükséges, sőt reményem szerint gyümölcsös is lehet annak szempontjából, hogy rögvest kísérletet tehessek egy olyan valóságélmény megajánlására, ahol anélkül válik lehetségessé bekalibrálni magunkat erre a témára, hogy :
1. lelkes hobbysta-őrültségként diszmisszáljuk az egészet, visszatérve kedvenc komfortélményünk imádatának nyalábolásához, avagy
2. mi magunk őrüljünk meg félelmünkben abban az esetben, ha a téma magját alkotó-, egyébként nettó embertelenség merő sötétsége és szenvtelensége azzal a gyakorlatias nyersességgel zuhan a puszta pszichére, mellyel : rázuhan majd, csakugyan.
Mert rázuhan, és eljön a pont, ahol már attól vagy meglepve, hogy már meg sem vagy lepve. Egy kurrens, vonatkozó elmélet szerint a 2012-es Maya "apokalipszis" nem a világ végét, hanem egy új megszületését jelenti majd. Az emberiség e teória szerint ketté válik : azokra, akik képesek felfogni, elfogadni és megrágni az igazságot, mely, mint látni fogjuk, roppant szervesen kapcsolódik az Illuminátus teória(?)témakörhöz, és azokra, akik valamiért - nem. Lehetséges, hogy játék az egész, hogy egy szó, egyetlen betű sem igaz belőle. Lehetséges, hogy Stanley Kubrick, és mint látni fogjuk, Lady Gaga és az Óz a Csodák Csodája szerzője pusztán saját magukat szórakoztatják egy egyezményes, okkult szimbólumrendszer perzisztens, már-már sikolyszerű exhibitálásával. Ha mindez igaz, és MINDAZ, mi következik, nem igaz, akkor minden oké. Na de! Ha mindez igaz, mert MINDAZ igaz, akkor érdemes lehet elmenni addig a pontig, ahol saját magunknak tesszük fel a kérdést : mi légyen azon Igazsággal, mely a saját komfortzónánkon KÍVÜLRŐL érkezik? A válasz nem lehet más, minthogy nem megengedhető, hogy bármely Iszonyú Igazság rákot és diszkomfortot csempésszen a fejünkbe, hiszen éppen e rák anatómiája az, mely ott tart és ott börtönöz majd minket, ahol lényünket mindig is tudni akarta eme Iszonyú Igazság a saját maga által deklarált, ordas jogon : sötétben.
                                    Illuminátus Gyorstalpaló következik.
                                    ENNNNNNN - Jooooooooooooooooooooooy!
Az itt következőek távolról sem exkluzív információk, éppen ellenkezőleg : tele van velük az Internet, sőt a riportok, jelentések alapossága, mi több, nevesített konkrétumtartalma messze felülmúlja azt a pármondatos, bevezető jellegű invitációt, mellyel hamarost a cikk következő-, az Illuminátusok szimbólumainak popkulturális felszínrebukkanásait tárgyaló szekvenciáját ajánlom meg. Tehát mindaz, ami most következik, korántsem a kerék újrainventálása, pusztán kísérlet a figyelem és éberség pozicionálására azon olvasó előtt, aki még érintetlen a téma kapcsán. A cikk végén számos linket ajánlok, melyek nyomán remekül el lehet kezdeni kutakodni. Ha pedig a háztetőről talpig felfegyverzett paratrooperek ereszkednének le, hogy berúgják az ablakodat és lesokkolózzanak, akkor : sorryka vok.
Bevezetés
A Tágra Zárt Szemek a ránk telepedő Rosszullétről szól. Audio-vizuális diagnózis. Kubrick elmondja nekünk, hogy a többségi társadalom hamisságbálványokra és hipnózisokra épül, melyeket precíz szándék nyomán konstruál meg a nárcisszista elit, médiamanipuláció révén rajzolt valóságélmény ópiátjával kábítva az ébertelen tömeget. A tömeget, mely merő gyönyörűsége a szemekre kötött kendő dícséretével azonos, biztosítván így a megtévesztés zavartalanságát. A parazitisztikus romlottság számolatlan színes álarc mögött bújva tekinti és instruálja ébertelen, szedált szolgáját, kinek illuzórikus kontroll-játékokat és attrakciókat vet, zavartalan űzve prím, egyetlen agendáját : a hatalomgyakorlást.
A Tágra Zárt Szemek a kései imperialista kapitalizmus szükségszerű abszurditását láttatja, ahol fogyatkozó erőforrások közepette követel magának érvényt a "Végtelen Gazdasági Növekedés" nonszensz-ábrándja, mely elkerülhetetlenül hízelgi a korrupció petyhüdt keblét, hiszen mindazok, kik nagyobb mozgástérrel rendelkeznek mint a környező érdekek, mindent készek megtenni pozícióik szilárdításának és potenciális konkurrenseik neutralizálásának érdekében. A titkos szektatestek puszta természetüktől fogva Köztársaság ellenesek, és mint ilyen, nem barátai a Köztársaságnak, mindössze a Vagyonnak, melyet a Köztársaság megteremteni képes.
Mi alkotja hát a Fekete Okkult Magját? Mi hát a Fekete Okkult Szíve? Nem más ez, mint megszerzése annak, amit AKARSZ. Megszerzése valaminek, MAGADNAK. Tárgy, személy, fogalom? Magadnak akarod, hogy hatalmad legyen felette. Még akkor is, ha ez a "valami" egy esemény, és nem ujjaiddal tapintható kommoditás, a governáló elv változatlan : magadnak, magadért. Magadtól, a saját megelégedésedre és szórakoztatásodra. Ez a Fekete Okkult Szíve. Esszenciális MATERIALIZMUS.
Minden fekete okkultista előnyhöz és hatalomhoz akarja juttatni magát, kivétel nélkül. A Tágra Zárt Szemek a Tom Cruise karakterén esett szerelemseb forradástestén kelti életre e fekete lyuk szimbolikus ősélményét, mely természetétől fogva vak, éhsége pedig : csillapíthatatlan. Nem tudja, mit akar, de AKAR. És míg nem TUD, addig a legbiztosabb módja prezerválódásának, ha minél erősebb pozícióba kerül, melyből - "majd egyszer" - megtudhatja.
A hatalom elvesztésénél csak egyetlen ijesztőbb dolog van : a hatalom megszerzése.
Kubrick választása főszereplők gyanánt korántsem véletlenül esett az akkor még házaspár Nicole Kidman-re és Tom Cruise-ra : ők hús-vér, valós karaktertipológiák Kubrick megélésében. Ők az Igazi Megcsalatottak, az úgynevezett Boldog Életet Élők. Trófeafeleség, trófeastátusz, trófeaélmény. A kormányzó elit által felkínált kellékek és attrakciók maradéktalan élvezői. És mégis, mi marad saját jogon megélt attrakció és kedvtelés gyanánt? Egymás lelkének - szinte már fergeteges módon - szükségszerű legyilkolása. A női lélek ösztönszerűen tapintja ki az inherens-, Valós Ürességet, és ismeri fel benne önnön tükörképét. A hús instantpoézisén át követel gyógyírt e keserű tapasztalásra, elmulasztván felismerni, hogy kedvtelésjátéka nem a dormáns problémamag megoldását kacsintja, ehelyett az általa konstruált spirituális kelepce újbóli, kimerítő lelakását ígéri csak.
E két szép, egészséges, fiatal ember érzelmi idióták és analfabéták módjára viselkedik, annyira kondicionáltak már a markánsan deformált önképjegyek szuggerált béklyóitól. Mégis, a NŐ az OKOSABB, mert ő őszinte, és szíve tudja, hogy a kelepce, mit magának alkotott : romlott, ocsmány. E buta Férfinek nem marad más, mint a sértettség és a dacélmény megélése, sármját bevetve veszi nyakába a puha testű kéjt, csakhogy a feleségének történő spirituális segítségnyújtás helyett mielőbbi pinatöcskölgetésbe bonyolódhassék az ócska közhelybosszú jogán. Azaz : amint érdemi spirituális dilemma vetődik fel, a Férfi megbukik, és szinte már közhelyszerűen nyomorult emberi minőséget demonstrál.
Ez a minőség alapvetően határozza meg Tom Cruise filmbéli karakterét. Bill Harford - Harrison Ford nyomán, Kubrick ajánlásával, valóban - soha sincsen a pivotális jelentőségű események irányításának pozíciójában. Jóllehet intellektusa, viselkedése, mi több : látszólagos spirituális integritása - a látszat, tehát - kifogástalan, az őt működtető erőforrások végül mégis a végletes tanácstalanság és a legelemibb ösztönök megélésének vágyára redukálódnak.
Szexállat akar lenni, mert neki ez JÁR ekkora seb után.
egyúttal :
Szexállat akar lenni, mert neki EZ jár ekkora seb után.
Eddig tart a modern Alfahím spirituális ébersége. A film egyik tetőleges pontja kapcsán Kubrick Billt és a nézőt egy bizarr álarcos összejövetelre "invitálja". Invitálja, valóban? NEM. Nincsen helyed ott, ahogy nincsen helye Billnek sem. Nem látnak szívesen, mert nem is létezel. Kis szar vagy. Ahogy szar a szavad is. Figyelemreméltó az ajtó-szimbolika a jelenetben : Cruise számos robosztus nyílászárón lépdel keresztül, számos ellenőrzőpontot maga mögött hagyva, hiszen birtokában van a Tiltott Információ, a Literális Maskara. Erőteljes jelképrendszer ez, mely remekül példázza az életélmények kapcsán kedv-, ízlés-, és személyes lelki alapstruktúráltság szerinti ügybuzgalommal orrtőig nyalható szerves ülőalkalmatosságok nyomán KIÜGYESKEDETT előremenetel-, promóció időtlen intézményét.
Junóvat!? Ha elég sokáig nyalsz, ihatsz velünk. Ha még tovább nyalsz, ehetsz is velünk. Ha a Továbbon Túl nyalsz, megnézheted, hogyan dugunk. És ha a Továbbon Túli nyalás mellé szubmisszálod nékünk csinci kis lelkecskédet használatra, úgy EGYSZER MAJD maszturbálhatsz, miközben mi megkúrjuk egymást.
És ki tudja, hol áll meg e társadalmi ranglétra, és ki tudja, elindult-e valaha egyáltalán bárhová is. A soron következő Titkos Körben, Belső Szanktumban is ugyanazokat az ősarcokat látod, csak ők gazdagabbak. Életenergiádat ezen soron következő Belső Körök megközelítésére fordítod. Senki sem mondja azt erre : "nahát, ekkora csoda baromságot!", mert mindenki részt akar venni benne. Mindenki látni akarja, mi van a tetején. Kubrick már látta, és megmutatja.
It is not a good day, if you are not looking good.
This is the best party that I've ever been to.
Today I asked for a god to pour some wine in my eyes.
Today I asked for someone to shake some salt on my life. 
Look!
Everything's spinning
We're on the ground
Never cheer before you know who's winning
Don't make a sound!
Sniff the glass and let it roll around on your tongue.
Let me introduce you to someone before the party is done.
Someone to look to in Need, or in Want, or in War.
If you give him Everything, he may give you even More.
This is the best party I've been to.
This is the best party I've been to.
Don't let me die with that silly look in my eyes.
Faith No More, King for a Day
Az elit évszázadokkal ezelőtt felismerte már ezt a szociális dinamikát, és vált felismerése által : önmagává. Billnek nincsen helye ezen a bulin, és éppen ez a torz izgalom-, a dormáns, szükségszerű, titkos Kitaszítottság tapasztalata az, mely új, érdemi táplálékot jelent valójában szívszorítóan tanácstalan, blatánsan kondicionált életélményének. Bill egy nyomorult Kukkoló az összejövetelen, és nyomorult Kukkolóvá válik a Néző is. Az Úgynevezett Hatalmasok Szentségtelen Szórakozásának effektív előkészületeit szemlézed. Úgy hívják őket : Illuminátusok.
Alant jelenet Stanley Kubrick Tágra Zárt Szemek című filmjéből, mely egy Illuminátus szexmágia-rituálé bevezetését és kapcsolódó alaphangolását kínálja.


A videó nem érhető el !!!


You will kindly remove your mask.
Az Illuminátusok egészen az Ókorig követhetőek vissza, lényegiségük a sátáni eszmék, ideák imádata, működésük alapeleme a titoktartás, és megalkuvásmentes szekuralizáció. A Vér : Minden. Céljuk, nemes egyszerűséggel a Föld bolygó - a teória szerint jelenleg egyébként megvalósult - kontrollálása. A mai Illuminátus rend csúcsán 13 elit családi vérvonal regnál, és fejti ki konspiratív, a globális valóságélményt alapjaiban meghatározó tevékenységét mint a gazdaság topkategóriás szuperragadozói, politikai szuper-döntéshozói. A titkosszolgálatok is Illuminátus frontok, melyeken keresztül a szervezet mintegy a háttérből fejti ki működését, ahogy a Walt Disney brand state of the art mesefilm-kikeltései "sem egyebek", mint a tömeges tudatkontroll variánsai, melyek gyermeked lelkébe és retináira rajzolnak örök mintákat.
Az Illuminátus rend legalapvetőbb nyersanyagforrása az ember, legalapvetőbb kommoditása pedig a hatalom. Buta baromként csodáljuk varázslataikat, tapsolunk attrakcióikhoz, részt veszünk az általuk jóváhagyott és működtetett megosztás-játékokban és a demokratikus választásokon, kedvükért anyázza a jobb oldali a bal oldalit, a fehér a négert, szórakoztatásukra leöljük egymást, és azt a médiát fogyasztjuk, mely az ő megelégedésükre és jóváhagyásukkal formáltatik és prezentáltatik elibénk. Újra csak : ez a teória, (?) vagy, ha úgy tetszik : a nem-is-annyira-szomorú, mint inkább valósággal logikusnak tűnő valóságvariáns.
A száj ott becézi a tagadás önkéntelen ősélményét, mikor szembesülsz mindazzal, mit jelent az ember, ha nyersanyag csupán, csakugyan. Mint hatalmi faktor, használni akarod az eszközeidet, és mint hatalmi faktor, mindent meg akarsz tudni ezekrők az eszközökről. Az Illuminátusok a teória szerint a tudatkontroll és a trauma legkiemelkedőbb mesterei, jóllehet a "teória" kifejezés legitimitása fájó sebet hagyva szenved csorbát, mihelyst szembesülünk vele, hogy pl. Cathy O'Brian úgynevezett "Elnöki Modell" történetét - lásd : Trance-formation of America - nemhogy nem tagadja, hanem készséggel elismeri a CIA, mely, ne feledjük, az Illuminátus "teória" szerint : szintén Illuminátus front.
Cathy O'Brian rabszolga volt, az Illuminátusok rabszolgája. Gyermekkorától tervszerű, embertelen traumáknak tették őt ki azon megfontolásból, hogy optimális erőforrás váljék belőle meghatározott feladatok elvégzésére. A metodika középpontjában az úgynevezett trauma alapú tudatprogramozás - trauma based programming, avagy más néven : Monarch programming - áll, mely során olyan profán atrocitásoknak teszik ki az alanyt, hogy a domináns psziché összeroppan, és új valóságot inventál magának, melynek nem része már az elszenvedett kín. Egy disszociáció keletkezik, ám a traumatizált valósághoz a programozó tetszés szerinti hozzáférést biztosít egy úgynevezett "trigger", azaz "ravasz" tudatba való implementálásával, míg az alany által inventált, "meztelen" tudat felett tökéletes kontrollt élvez. E módszer révén rengeteg finomhangolt személyiség konstruálható egy testben, egy lélekben, egy tudatban, melyeket e technológia "alter"-eknek nevez.
Az Illuminátus programozók, akik felügyelik és végzik a rabszolga konstruálását, az alany gyermekkorától folyamatosan nyomon követik a várható progresszió főbb irányvonalait, így az alany előnyös és előnytelen tulajdonságainak, erősségeinek és gyengeségeinek megfelelően optimalizálják az úgynevezett "rendszert." Minden Monarch rabszolga - "Monarch slave" - egy "rendszer", és egy-egy rendszerben legalább 1000 alter él. Ez a belépő szint. Bizonyos alterek tudnak egymásról, bizonyos alterek nem tudnak senki másról, csak magukról. Más alterek funkciója kifejezetten az, hogy értesítsék a programozókat - az alany saját testén keresztül, tóköbbaut I, Rony! - amennyiben  az alany bárminemű titkos engedetlenséget forgatna a fejében, míg megint más alterek éppen a kívánatos-, prím célfunkciók betöltését és maradéktalan teljesítését hivatottak megjeleníteni.
Az "átlagos" Illuminátus Monarch rabszolga - a "monarch" szó bővebb eredettörténetét lásd később, és majd a linkeknél - szuperhumanikus képességekkel és így elképesztő fizikai erővel bír, telis-tele van olyan extrákkal minthogy tíz percen keresztül halottnak tetteti magát, tetszés szerint változtatja teshőmérsékletét, avagy kontrollálja testében az adrenalin áramlását, stb. Mivel a nők fájdalomtűrő képessége magasabb a férfiakénál, az Illuminátus Monarch rabszolgák mintegy 75%-a nő.
Lehetetlenségnek hangzik? Képzeljünk el egy háborús helyzetet, ahol az elképesztő szexuális étvággyal bíró nő ÉPPEN az ellenséges csapatok admirálisával tölt el egy esős estét, és szerzi meg mintegy véletlenszerűen a várható hadműveletek taktikai kulcselemeit két - hm - sóhajtás között.
Egy hatalmi faktor bolond lesz leállni az ilyen "modellek" kifejlesztésével, amikor bármely pillanatban szükség mutatkozhat a bevetésükre. A merő szexuális étvágy kiaknázása a teória szerint ősi Illuminátus technika, bevett módszer, hogy kompromittáló felvételekkel tartanak sakkban küszöbszintű politikusokat. A Monarch szexrabszolganők hatékonyságáról pedig előzetesen legyen elég annyi, hogy mindegyikük rendelkezik "kitty", azaz "kismacska" alterrel, mely felszínre kerülésekor a nő praktikusan kiscicává változik, valamint mazochista alterrel is : ezek az alterek rendkívül intenzív verbális aggresszivitást mutatnak fel, ha nem bánnak velük roppant keményen. "Hát ez? Ez neked ütés, te szar kis szofti? Nem vagy igazi férfi, ha nem ütsz meg! Üss meg! Üss meg teljes erődből!" Mi másért is remeghetnők még egy degenerált, sértett férfipsziché?
A macska alterek kapcsán kapásból beugrik Madonna Express Yourself című nótájának videoklipje, ahol Madonna elefántcsont toronyban tartva/zárva tölti kedvét egy rendkívül gazdag úr gyanítható tulajdonlatában : a klip közepén Madonna is macskaként viselkedik, macskamód kapja fókuszba a tejcsistálacskát, majd tejet lefetyel, míg a valóságtestet bemérő Melós alfaparaszt végre-Valhallára megindul az elit által szabott keretek ellenében, tudván : a végén úgyis övé lesz a Nő.
Az alterek főtípusait és a vonatkozó programozási modulokat - ALFA, BETA, DELTA, GAMMA, stb. - szintén lásd a linkeknél, kimerítően.
Stanley Kubrick egy korábbi ajánlmánya, a Mechanikus Narancs sem szűkölködik a profán Illuminátus jegyekben. Az agymosás jelenet rémlik? Az ultraviolens protagonistából bárgyú-vigyorgó kezesbárány-hülyegyereket hajtogatnak, akit egész nyugodtan eszméletlenre csapkodhatsz két használt banánhéjjal és kezsöl akaratképzéssel. Azaz, Kubrick filmjében, semmi kétség : a Monarch tudatprogramozási technológia segítségével konstruálnak bárgyúhülyegyerek altert, és teszik azt meg a testet és viselkedést kontrolláló, domináns, governáló személyiségként.
Alant képkocka Stanley Kubrick Mechanikus Narancs című filmjéből, és szövegkivonat Fritz Springmeier Ten Sciences of the Illuminati, azaz az Illuminátusok Tíz Tudománya című könyvéből. A film kérdéses jelenete teljes egészében a Springmeier által leírt technológiát mutatja be. Nyolcadik Fejezet, a Testmanipuláció és a Programozás Tudománya :
Mielőtt még a nyilvánosság hallott volna róla hogy az agy féltekéi egymástól függetlenül is képesek működni, az Illuminátusok és MK Ultra programozók már hajtottak végre hasított elme - split brain - tudatprogramozást, két metódus segítségével :
1. valamelyik félteke kikapcsolása, és kizárólag a másik féltekével való kommunikáció, és
2. egymástól eltérő információ szimultán közvetítése mindkét féltekének.
Mindez gyakorta zajlik úgy, hogy az alanyt székhez kulcsolják, mindkét szemét nyitott pozícióba forszírozzák, majd mindkét szem számára egymástól eltérő képanyagot vetítenek le. Ez egyfajta hasított elmeprogramozást valósít meg. Nagysebességű képfolyamok kerülnek bemutatásra, és míg az egyik félteke horrorképeket receptál, addig a másik békés, családi élményeket. E két, intenzitásában és puszta hangulatában profánul eltérő stimulusfolyam a féltekéket egymástól tökéletesen független munkára kényszeríti, és ettől az áldozat őrültnek érzi magát. A tudat úgy érzi, szétszakítják. Az egyik félteke próbál disszociálni és nyomorúságos tapasztalaton megy keresztül, míg a másik éppen ennek ellenkezőjét éli meg, és kellemes benyomásokat receptál. A magassebességű képanyagokkal zajló hasított elme tudatprogramozás öt perces inkrementációkkal történik.
A front altereknek gyakorta mutatnak kellemes filmeket, hogy azt hihessék, egy tökéletes világban élnek, jó családi körülmények között. A jobb félteke sátáni alterei a bal szemen keresztül receptálhatnak horrorisztikus képfolyamokat. Az agy jobb féltekéje nem verbalizál jól, és ez egyik oka annak, hogy a Monarch rabszolgáknak gyakran vannak olyan érzéseik, melyek verbalizálására egész egyszerűen képtelenek.
Alant videó a Mechanikus Narancs - azaz, a Nap - megtekintése közben kocsányra kapható Illuminátus szimbolikáról.
 A Clockwork Orange -illuminati Kubrick



Ám, a vonatkozó szimbólumgazdagság szintjén Madonna Express Yourself videója, de még Kubrick mértani eleganciával és precizitással pozicionált ajánlmányai is elmaradt semmipótlékok csupán Lady Gaga-hoz képest, akinek populáris perszónája között lassan nehezebb nem-Illuminátus szimbólumokat találni, mint : azokat. Az alábbi összeállítás a
c. cikkre támaszkodik.
A Lady Gaga-t fürösztő Illuminátus szimbolika már annyira blatáns, hogy a szemlélő kénytelen elgondolkodni, nem valami beteg viccről van-e szó, hiszen az analízisre vállalkozónak más dolga nincs is, mint rámutatni a nyilvánvalóra. Lady Gaga egész perszónája, viselkedése egy magnifikáns tudatkontroll-tribute, kompozíciója robotikus, inkoherens, fókusza vagy ki tudja hol jár vagy nettó Lost in Space, és ennek nyomán a fiatal populáció körében is divatossá lesz robotikussá, inkoherenssé, semmibe révedővé válni. Lazaság lesz. Ja nem. Lazaság fog lenni.
De hogy érted azt, hogy "tudatkontroll", mikor Lady Gaga annyira tünci!
Érdemes a Wikipedia.org - on rákeresni a "project mk ultra" kulccszavakra. Alant eredetileg angol nyelvű kivonatok magyar tükörfordításai.
 from Wikipedia, the Free Encyclopedia :
A Project MK Ultra, avagy MKULTRA a CIA által titokban végzett, tudatkontrollra és kemikáliákkal való kihallgatási technikák kifejlesztésére irányuló program volt, melyet az Office of Scientific Intelligence - kb. Tudománys Hírszerzési Hivatal - irányított. A program az 1950-es évek elején indult, és legalábbis a hatvanas évek végéig tartott, az Amerikai Egyesült Államok civil lakosságából szortírozva kísérleti alanyokat. A nyilvánosságra került bizonyítékok szerint a projekt során számtalan, az alanyok tudta nélkül rajtuk alkalmazott kábítószer használatával és egyéb módszerek révén értek el különféle tudatállapotokat, és alterálták az agyfunkciókat.
A Projeckt MK Ultra először 1975-ben került a szélesebb nyilvánosság elé az Egyesült Államok Kongresszusa során, a Church-, és Rockefeller Bizottságok által végzett nyomozati akták átadását követően. A további nyomozati munkát megnehezítette, hogy Richard Helms CIA Direktor parancsára minden MK Ultra aktát megsemmisítettek 1973-ban. A Church és Rockefeller Bizottságok munkája így teljes egészében a projektben résztvevők beszámolóira és azokra az aktákra támaszkodhatott, melyek valamilyen úton-módon átvészelték Helms megsemmisítésükre vonatkozó parancsát.


Noha a CIA állítása szerint az MK Ultra típusú kísérletek abbamaradtak, a 14 évig hírszerzői szolgálatot teljesítő Victor Marchetti számos interjúban kifejti, hogy a CIA rutinszerűen folytat dezinformációs kampányokat, és a tudatkontroll kísérleteket az amerikai hírszerzés nem rekesztette be. Egy 1977-ben készült interjúban Marchetti egyenesen egy "cover story" - nak, azaz : kb. "vetítésnek" minősíti a CIA azon állítását, miszerint inaktív az MK Ultra projekt.
Mint már érintettük, a Project Monarch kifejezetten az MK Ultra tudatprogramozás azon típusa, mely oly violens traumáknak teszi ki az alanyt, hogy a tudatban disszociáció keletkezik. A Monarch programozás homlokterében többek között azon érdeklődés áll(t), vajon lehetséges-e a tudásanyag genetikai alapú továbbörökítése, akár a Monarch Pillangó esetében. A Monarch Pillangó generációról generációra TUDJA eredethelyét, nem kell neki "megmutatni". A Pillangó szimbolika az Átalakulásra. Új életélmény friss formája slisszan az ég felé színes-repülős perspektívák dícséretéül. Trauma. Új személyiség nyers formája bukkan felszínre a programozó megelégedésére egész sor perspektíva dícséretéül, melyek mind a megbízók hatékonyságát biztosíthatnók.
A reedukáció során - azaz egy új személyiség felépítésekor - az alanyokat különféle vizuális stimulusoknak, szimbólumoknak teszik ki, melyeket aztán a már említett "ravasz"-ként alkalmazhatnak. Az Óz a Csodák Csodája és számos Disney rajzfilm is tele van ilyen szimbólumokkal és ravaszokkal, de még a Star Wars és az Alien mozik is kedvelt ravasz-gyűjtemények, szintén lásd a linkek között. A Monarch Pillangó képére és hasonlatosságára formált személyiség kedvére való lehet annak, aki tudja, úgyis azt nézed és hallgatod majd, amit ő szeretne. És itt van, hogy miért : mert más nincs is. Más nincs is? A dobozból kijutni AKKOR biztosan nem lehet, ha fel sem VETŐDIK hogy ki KÉNE, végtére is a doboz falaira szép képeket festettek, sőt a tévé is mutat valamit.
Nézem is kicsit magamnak neked.
Lady Gaga puszta neve a bájosan retardált és retardáltan bájos kórtörténeti gyanúval ekvivalens. A "gaga" szó egyrészt talán a legkönnyebben kiejthető angol szó, a felcseperedésnek indult alig-kisdedek buzgón hangoztatják is. Gügyögés, ugyebár.
Lady Gaga. Gügyögő Hölgy. Gügye Hölgy.
A szó még tágabb vonatkozásai viszont olyan elme-, és hangulatállapotok jelentéstartalmának fedését is remekül kiszolgálják, melyek kéz a kézben járnak egy tudatkontroll áldozat inherens attribútumaival.
"gaga", a thesaurus -ról :
  • Given to lighthearted silliness: empty-headed, featherbrained, flighty, frivolous, frothy, giddy, harebrained, lighthearted, scatterbrained, silly. Slang birdbrained, dizzy.
  • Afflicted with or exhibiting irrationality and mental unsoundness: brainsick, crazy, daft, demented, disordered, distraught, dotty, insane, lunatic, mad, maniac, maniacal, mentally ill, moonstruck, off, touched, unbalanced, unsound, wrong.
A fenti jellemzők mind-mind inkoherens, bohókás, csapongó, bizonytalan, elszállt, szétszórt, beszedált stb. hangulati-, és elmeállapotokat jelentenek, sőt akadnak közöttük egészen szélsőséges jelzők is, mint pl. az "insane" és a "demented", azaz "őrült", és a "demencia" befejezett állapota.
Lady Gaga popkultúrális vállalása tehát annak deklarálása, hogy : "Hölgy vagyok, akinek üres a feje. Ez a fej bármiféle szutyokkal megtölthető, amit csak kívánsz! Imitáljatok engem, szép, fiatal emberek!" Ez az üres fej, mint vizsgáltuk, ténylegesen elérhető a tudatkontroll során megvalósított disszociáció útján.
Lady Gaga nem is tagagadja, - köszönöm szépen, köszönöm szépen - hogy nevét a Queen együttes Radio Gaga című nótája és klipje is inspirálta. Ez a klip számos jelenetet tartalmaz Fritz Lang Metropolis című, 1927-es sci-fijéből. A történetszövet egyik markáns szála a munkásosztály soraiból kiválasztott nő sorsfordulását láttatja, kinek az elit által rátestált funkciója egy robotnő életrekeltése e hús-vér nő életenergiájának révén. A transzformáció eléréséhez a tudomány és a fekete mágia mixtúráját alkalmazzák a lelkes hobbysták.
 
"- What the fuck!? This AIN'T the Louise Brooks!"
Képkocka a Metropolis című filmből. Figyeljük meg a háttérben látható pentagramot, melyeredetileg kereskedők szimbóluma voltdeklarálandó felkészültségüket, hogy a világ bármely pontjáról képesek eljutni bármely égtáj felé. A szimbólumhoz a későbbiek során fekete okkultisták társították hozzá a Baphomet alakot, ésmint ilyen, a pentagram a fekete mágia és Illuminátusok legkedveltebb szimbólumává vált.
Kapcsolódó képkocka Stanley Kubrick Tágra Zárt Szemek című filmjéből :
 
Notifikáljuk, hogy a háttérben látható "karácsonyi" virágdíszítések fejeit pentagramok alkotják. Bal oldalon Alice, (Csodaországból?) jobb oldalon egy magyar származású alighanem-Illuminátus, akit Kubrick a történelem egyik leghírhedtebb fekete okkultistájáról nevezett el.
BONUS : érdekesség, hogy a Tágra Zárt Szemek már elkészült-, számos jelenetében Harvey Keitel is szerepelt. Keitel karaktere egy ponton Alice - Nicole Kidman - mögött végez önkielégítést, ám, lévén vérbeli metodista színész, Keitel a jelenet felvételekor a holmiféle semmiembernek járó szimulált pokethoki helyett szubsztanciális proteinfröccsel dícsérte az akkori Mrs. Cruise aranyhaj zuhatagának selymes folyásit. Ó, és ó.
Nicole Kidman és Tom Cruise a felvett jelenetet követően egyemberként járultak a direktor elébe, és kerek perec közölték Kubrick-kal :
"Keitel, or us." azaz : "Keitel, vagy mi."
Kubrick kénytelen-kelletlen kirúgta Harvey Keitelt a projektből.
Mielőtt még visszakanyarodnánk a Lady Gaga jelenség Illuminátus vonatkozásainak vizsgálatához, érdemes megjegyezni, hogy Fritz Lang Metropolisa roppant harmonikusan rímel az itt vizsgált témára : a filmben a kormányzó, döntéshozó elit szó szerint is a fenti régiókban regnál, míg a munkásosztály - egy árnyékpopuláció - a föld alatt munkálkodik azon, hogy az elit luxusélménye kifogástalan és zavartalan legyen. Utolsó kis vonatkozó kitekintés gyanánt, érdemes rákeresni az "underground military bases in america" kulcsszavakra, és elgondolkodni, miért vannak föld alatti katonai bázisok szerte az Egyesült Államokban.
A Metropolis robotnője prófétikus metafora lehet a tudatkontrollra, hiszen az így konstruált, szórakoztatóipari eszközkreatúra missziójává az elit a munkásosztály szórakoztatását - szinoníma : éberségének korrumpálását, igényszintjének kalibrálását - jelöli meg.
Madonna, Kylie Minogue mellett számos más profi szórakoztató öltötte már magára a Metropolis robotnőjének hasonlatosságát, - a képen éppen Beyonce a lelkes copycat fembot - mely filmtest egyébiránt rendkívüli jelentőségűnek tűnik az okkult olvasatában. Lady Gaga, mint a kontemporális kultúra prím robotnője, csupán folytatja e tradíciót, sőt extremitásokig is elviszi.
Lady Gaga logója. Notifikáljuk a szuggeszciókat : az agymosás annyira faszagányosan sikeredett, hogy gyakorlatilag már nem is mutatkozik semmiféle szükség holmiféle folytonos nyűgöt, bosszúságot, vesződséget jelentő asszetekre mint a fej, melyben születhetnők önálló törekvés és Oly Szent Akarat.
Észlelendő az alak genitáliájáig hasító, az egész nőtestet kettészelő villám, mely egyfelől a piramis szimbólum lelkes-játékos egyvelegeként hecceli retináinkat, ám emellett a zeuszi elektromos töltés utalhatnók arra is, hogy egy felsőbb, irányító Akarat keltette életre ezt a Bábút, hogy neked is legyen valami, amiben gyönyörködhetsz. Itt van neked a Gaga. Játsszál, hülyegyerekem. 
Mindent Látó Szem szimbolika
Hórusz Szeme alapvető jelentőségű okkult szimbólum, a tucatnapokra gyakorolt hatása kapcsán pedig elegendő lehet arra emlékeztetni magunkat, hogy e Mindent Látó Szem reánk "mosolyog" majd saját tenyerünkből is, amint beléptünk a pénz birodalmába : Hórusz Szeme ugyanis ott virít az amerikai egydolláros fenekén, lásd e cikk indítóképét. Ha bal kezembe veszem - nem azt ám, kis pervik - akkor tenyeremen lebzsel e szem, és a valóság szövete máris új szimbólum megjelenítésével tölti kedvét.
Fatima Szeme, azaz a Gonosz Szeme :
 
Aki követi Lady Gaga munkásságát, bizonyára felfigyelt rá, hogy az előadó kiemelt gyakorisággal rejti el a bal szemét. Míg egyesek számára ez a gesztus puszta jópofa allűrként kerülhet regisztrálásra, a szemrejtegetés - általában a balé - valójában egyike a legalapvetőbb okkult motorikus gesztusoknak, mely a Beavatottság tényét szignózza a környező kollaboránsok felé.
 
 
 
 
 Íme Gúdold Baphomet és Lady Gaga, a Fangörl :
 
A Lady Gaga jelenség eszközkészletéből úgy szóródik reánk az ezoterikus és okkult szimbolika, mintha Baphomet mérné dézsából. E szimbolika mély, sőt egyes vélemények szerint sok esetben spirituális is, ám Lady Gaga dalai mégis olyan viselkedésminták felöltésére invitálnak, melyek szerint bőven elegendő, ha valaki táncol. E gondolati-, és az ösztönélmény szintjén is jelentkező felszínesség szöges ellentétben áll az alkalmazott szimbólumrendszer folytonos használata mögött sejtetett (??) finomvonalú üzenetekkel. Lady Gaga ilyen formán egy látszólagos Fame Monster, egy Hírnévszörny, ki mindent hajlandó megtenni hogy világraszóló popcsillag lehessen, beleértve ebbe az elit szimbólumrendszereinek és háttérmódszereinek kezsölben pozicionált szemléztetését. Míg tömegek imitálják Lady Gaga gesztusait és viselkedését, ugyanezen tömegek a szimbólumok erdejeinek ősképeiben gyönyörködve alszanak el ma is.
BONUS! videoanyag a CIA által konduktált MK Ultra elmeprogramozás hajnaláról :
Linkek :
Conspiracy Theory. Összeesküvés Elmélet. De lehet-e elmélet az, ami igaz?
You will kindly remove your blindfold.
 





Ingyenes könyvek és videók Fritz Springmeier és Cisco Wheeler
A 13 Illuminati Bloodlines, Fritz Springmeier és Cisco Wheeler

KÉT INGYENES VIDEÓK

[A fejezetek] BEVEZETÉS 
A 13 vérvonalak: 1.Astor 2. Bundy 3. Collins 4. DuPonts 5. Freeman 6.Kennedy 7. Li  8. Onassis 9. Reynolds 10. Rockefeller 11. Rothschild 12. Russell    13. Van Duyn Európai Királyi családok:   Merovingiai összekapcsolt családok: Krupp Disney McDonald                       
    
    
   

*

Az Illuminati formula, melyet Fritz Springmeier és Cisco Wheeler által létrehozott Total Mind Controlled Slave létrehozására használtak
[Egy dokumentum]: weboldal dokumentumok (1,5 MB)   HTML (1.7MB)

*

A Fritz Springmeier és a Cisco Wheeler mélyebb betekintést enged az Illuminati formulába
Egy dokumentum: HTML)  
(A fejezetekben): BEVEZETÉS 
1: TUDOMÁNYSZ. 1 - A SZEMÉLYEK KIVÁLASZTÁSA ÉS ELŐKÉSZÍTÉSE 2: TUDOMÁNYSZ. 2 - A VIKTUM TRAUMATIZÁCIÓJA ÉS KÁRÁSA 3. TUDOMÁNYSZ. 3 A KÁBÍTÓSZEREK FELHASZNÁLÁSA  4. TUDOMÁNYSZ. 4 - HIPROZISZUS 5: TUDOMÁNYSZ. 5 - A LYING KÉSZSÉGE, A DECEIT ART 6: TUDOMÁNYSZ. 6 - AZ ELEKTRONIKA ÉS A VILLAMOS ENERGIA HASZNÁLATA 7: A STRUKTURÁLÁS TUDOMÁNYA 8: A TESTÜLET MANIPULÁCIÓS ÉS PROGRAMOZÁSÁNAK TUDOMÁNYA 9: A MINDEN MANIPULÁCIÓ TUDOMÁSA A PSIKOLÓGIAI PROGRAMOZÁSI MÓDSZEREKBEN: PÁLYÁZATI MÓDOSÍTÁS, PSZICHOLÓGIAI MOTIVÁCIÓ ÉS NLP 10: A 10. TUDOMÁNY - A 11- ES SZEMÉLY ELLENŐRZÉSE : 11. TUDOMÁNY - BELSŐ ELLENŐRZÉSEK : 
  
  








TUDOMÁNY 12-KÜLSŐ ELLENŐRZÉSEK 1. FÜGGELÉK - PROGRAMOK / KUTATÓK 2. FÜGGELÉK A PROGRAMOZÁSI HELYEK 3. FÜGGELÉK KATEGÓRIÁK, SZINTETIKA, ORGANIKUS ROBOTOIDOK ÉS KÁBELEK 



*

Cikkek: Fritz Springmeier 


Fritz Springmeier Illuminátusok vérvonalai
Tudom, hogy a tanulmányomban eléggé meghajtott voltam, hogy gyakran nem állok meg addig, amíg a szemem és az elmém nem mehet tovább. Az olyan éles eszmékkel rendelkező férfiak és nők, mint Edith Star Miller (az okkult teokrácia szerzője) és Alexander Hislop (a Két Babylon szerzője) igyekeztek kutatni az okkult világot és a különböző csoportok közötti kapcsolatokat. 1981-ben olvasta el először Hislop könyvét. Könyvéből kiderül, hogy folytonosság van a titokzatos vallások ősi okkultizmusa és a modern vallás között. Edith Star Miller okkult teokráciája nagyon hasznos volt számomra, hogy gyorsan találkozhassak az okkult csoportok sok rejtett történeti és működési kapcsolatával. Végül a Holy Blood könyv. Szent Grál és első folytatása A Messiási örökség mélységes betekintést nyújtott a 13. vérvonalba.

A tizenkét törzs gúnyolódásában és imitálásában a Sátán megáldott 12 vérvonalat. Az egyik ilyen vérvonal volt az Ishmaeli vérvonal, amelyből egy speciális elitvonal alakította ki az alkímia, a gyilkosság technikáit és más okkult gyakorlatokat. Egy vérvonal az egyiptomi / kelta / druidikus volt, amelyből a druidizmust fejlesztették ki. Az egyik vérvonal a tájékozódásban és a keleti mágiában fejlődött ki. Egy család származott Kanáta és a kanaaniták között. A neve Astarte, majd Astorga, majd Ashdor, majd Astor. Dan törzsét Judas Iscariot típusú magként használták fel. Dan törzsének jogdíja a történelem során leereszkedett powefful sátán vérvonalaként. A 13. vagy a végső vérvonalat Jézus királyi királyi vonása után másolták. Ez volt a Dávid Sátáni Háza vérük által, melyet úgy hisznek, hogy nemcsak a Dávid-házból származik, hanem Jézus nemzetségéből is, akiknek azt állítják, hogy felesége és gyermeke van. A tizenharmadik sátán vérvonalat a Sátán közvetlen magjával beoltották, hogy ne csak Krisztus vérét hordozzák, hanem a testvére Lucifer vérét is.

Az egyik vérvonal Babilonba nyúlik vissza, és Nimródról származik. Az évek során az okkult világ rejtve maradt a történeti könyvektől. (A kiadvány és az oktatás szabályozott jogosultságokkal rendelkezik.) A színfalak mögött uralkodtak. A titokzatos vallások mindegyikének titkos tanácsai uralkodtak, és ezek a tanácsok maguk is egy titkos Legfelsőbb Tanács vagy irányító testület irányítása alá kerültek. A titokzatos vallások pedig a tömegeket és a politikai vezetőket irányították. Amikor először elkezdtem vizsgálni az Illuminátusokat, világos kép alakult ki, hogy a történelemkönyveket megmérgezték, és ez a nagy hatalom az oligarchia kezébe került a világ minden táján. De kik voltak ezek az erős emberek? Ismételten megkérdeztem, "

Ha jobb fényben látják, a királyok közötti háborúk többé nem jelennek meg háborúként az elit frakciók között, hanem a megtestesült háborúk, hogy a mohó elitmesterek irányítsák a tömegeket. De kik ezek az emberek? A válasz nem feltétlenül a válasz, amit elvárhatunk, mert a hatalom sokféle formában és méretben jön létre. A teljesítménynek nem kell magas láthatósága aktívnak lennie. Valójában ezek a gonosz vérvonalak gonosz sötét természete miatt hagyományosan megpróbálták titokban maradni. Köszönöm azoknak az embereknek, akik elhagyták az Illuminátusok generációs sátáni vérvonalát, és akik Krisztushoz adták életüket sok olyan tipp, ami a nyomozásomat a jó úton haladta meg. Ez a könyv azt mondja, amit a generációs sátánizmus sok tanúja szeretne elmondani, de túlságosan megfélemlítésre méltó. Tanúk, mint Tom Collins, és John Todd és David Hill megpróbálták bizonyságot tenni arról, amit maguk is láttak - mindegyiket megsemmisítették. De az igazság nem fog meghalni Tom Collins vagy David Hill. Az igazság nem ment ki a divatból csak azért, mert John Todd-t az Illuminati pilótainak keretei és megbánta. Több ember különböző helyeken megerősítette, hogy 13 Illuminát vérvonal van. Továbbá több ex-Illuminátus is megerősítette 13 családom listáját.

Lehetséges, hogy a listám egy vagy két név szerint ki van kapcsolva, de ha ez leáll, nem lehet sok, ha van ilyen. Hiszem, hogy a tények magukért beszélnek. Ahogy tanulmányozod ezeket a vérvonalakat, láthatod, milyen hatalmasak. David Hill, aki az Illuminátusokat vizsgálta, elvesztette az életét, mert közel volt a belsejéhez, mint egy magas rangú szabadkőműves, aki a maffiában dolgozott.

David Hill kutatói kézirata kaptam két évvel azután, hogy beszámoltam a 13 családról. David Hill megtette, amit eredetileg csináltam. Kérdéseket tett fel, és belevetette magát, hogy ki húzta meg a szálakat ebben az országban. David és én is felfedeztük néhány nyilvánvalóbb hatalmas család nevét. Dávid jegyzeteiben például azt írja: "Igen, tény: a Mellons, a Carnegies, a Rothschilds, a Rockefellers, a Dukes, az Astors, a Dorrances, a Reynoldses, a Stilimans, a Bakers, a Pynes, a Cuilmans, a Watsons, a Tukes, a Kleinworts, Warburg, Phipps, Kegyelem, Guggenheim, Milners, Drexels, Winthrops, Vanderbilts, Whitneys, Harknesses és más szuper gazdagok A megvilágosodott családok általában elég jól haladnak a kommunistákkal,

Ez azonban csak kettős beszéd, melynek célja, hogy megerősítse a téveszme felépítményét, hogy a kommunisták minden kapitalista ellensége. De a kommunisták, mint a szuper gazdag családok, nem ellenségei a MONOPOLY CAPITALISMUSnak: ők az INGYENES VÁLLALKOZÁS ellenségei. "(David Hill cím nélküli kézirata, 215. o.)

Kutatásaim már egy újabb dimenzióval léptek fel David Hill mellett, mert az Illuminátusok részeként próbáltak menekülni, akik 13 családnevet adtak nekem. De minden validációs kör, amit kaptam, kellemes ösztönzést ad arra, hogy mások ugyanazokat a dolgokat látták. Kellemes meglepetés volt látni, hogy ez a kutató ugyanazokat a családokat választotta ki, mint én. Egyes szövetséges családok, ha nem mindegyikük valószínűleg házasságot kötött valahol ezen a vérvonal egyikével.

Mivel ez a könyv olyan dolgok gyűjteménye, melyeket az évek során írtunk, lehetővé tennék számomra, hogy átnézzem az írást. 1991-ben először önállóan publikáltam a Be Wise As Serpents című kéziratot, amely a top 13 családot tette ki. 1992-ben elkezdtem hírlevelemet folytatni az Illuminátusok feltárása mellett, és megjelentek néhány monográfiával, amelyek bemutatják a Monarch Mind Control programot és az Illuminati terveket / módszereket földrengések létrehozására. Közép-dec. '92 hírlevelet egészen a legfrissebbekig, 1995-ben futtattam a különböző 13 legjobb családot bemutató cikkeket. Ez a könyv olyan dolgok gyűjteménye, én, Fritz Springmeier 1991 és 1995 között írtam a 13 legjobb családról.

A VOL. 2 A 13 legjobb családról szóló cikkek mellett általában az Illuminátusokról szóló cikkeket is írok. Mikor elkezdtem összegyűjteni a 13 családdal írt írott anyagokat, rájöttem, hogy sok mindent mondtam az Illuminátusokról szóló cikkek tartalmáról. Úgy döntöttem, hogy kb. 250 oldalt használok, amelyeket kifejezetten a 13 családról írtam, mint az 1. könyv, és amit általában a családokról írt, ami szintén 200 plusz a 2. könyv. A második kötet megmagyarázza, hogyan befolyásolják az Illuminátusok a világot, és milyenek azok hiedelmei, valamint a titkos és félig titkos szervezetekről.

A két könyv talán a legmélyebben teljes képet alkot a tizenhárom felső Illuminát családról, amely eddig történt. Valójában nem ismerek semmilyen más könyvet, melynek célja a felső 13 Illuminát család felfedezése. A 2. kötetben olvashatsz az Illuminát életéről, az Illuminát-ellenõrzésrõl és az Illuminátus szervezetekrõl, beleértve az ACL-t, a csehországi barlangot, a Cosmos klubot, a CFR-t, a Római Klubot, a Tanácsot a 9-et, a 13-as Tanácsot. A druid-tanács, a Jason-társaság, a Jason-csoport, az Ordo Saturis, az OTO-csoportok, az MI-6, az MJ-12, a sötétség anyái, a zarándoktársulat, a Prieure de Sion, a folyamategyház, a szanhedrin, a templom a hatalom és más csoportok. Ez a két könyv részletesen leírja a megírt cikkeket: "az egész világ gonoszságban fekszik"




SZERETTSÉGRE VAGY MEGVALÓSÍTHATÓ AZ ÖN ENEMYT. Nézd meg a harmadik világháború létrehozásának részleteit . Fritz SpringmeierA TALÁLMÉNYEK VONATKOZÁSA 
RÉSZLETEK Bin Laden 
A MEGBÍZHATÓ MOSLEM-HATÁSSAL KERESZTÜL
Ebben a cikkben remélem, hogy sok specifikus (és gyakran
kevéssé ismert) részletet adok az olvasónak a
valóságos harmadik világháború kialakulásáról. A legutóbbi gyártott válság már átvette a
globális arányokat.

Ez a cikk azért íródott, hogy válaszoljon azokra az emberekre, akik ismételten megkérdezik:
"Vezessük a III. Világháborút?" Ez egy érvényes kérdés, mivel Osama
bin Laden az általa kiadott könyv (amelyet
ő írta) című kéziratát kereste , Amerikát és a harmadik Világháború. Évek óta
átgondoltam a világ mozgatóinak és rázóinak színházi szimbólumait, és
megvizsgáltam a mögöttes valóságokat. Ezek a globális elitek nem merik engedni
tudod a terveidet, de részletesebben megadom,
hogy ismerd meg az ellenségedet, mert ha szereted vagy gyűlölöd az ellenségedet
, ismered őket.


Ezt az információt két részre
rendezem : A. A CÉLOK VONATKOZÁSA
B. A SPECIFIKUSOK RÉSZLETEI, először Osama bin Laden, majd a második
életképes muszlim fenyegetés megteremtése.
A TEVÉKENYSÉGEK VONJA
A világ elitének intenzív tanulmányozása során
mélyen megértettem az igazságot; ezek a férfiak tudják, hogyan irányíthatja az embereket azáltal,
hogy irányítja az emberi elme gondolkodását. Az elme
irányításának módszerei nem annyira képesek meghódítani az elmét, hanem irányítani a természetes
gondolkodási útjait arra az irányra, ahová akarják menni. Ha megérted ezt
elvileg ez segít megérteni, hogy a természetes vágyak muszlimok,
keresztények, világi Corporations, zsidók, palesztinok, az amerikaiak, britek,
Afghanis, irakiak stb manipulált egy nagy összecsapás, a
konfrontáció a tervek még mielőtt a zsidó bevándorlók elkezdtek önteni
Palesztinába, hogy létrehozzák az iszlám első nagy fájdalmát, az úgynevezett "al-Naqba"
(Az iszlám "holokausztja" Palesztinában).

Mielőtt megadná a részleteket, engedje meg, hogy adjak nagyobb képeket. A
jelenlegi válságot eredetileg a 19. században tervezték. A
válság forgatókönyve hihetetlen bábszínházat kért. A cél az
alapvető vallások, a kereszténység és az iszlám megszüntetése, valamint a
Föld bolygójának ellenőrzése és rabszolgája. A WTC-támadás
a jéghegy csúcsa ennek a gyártott válságnak és a szomorúbb
események kezdetének . Ez a legnagyobb kép.

A muzulmán világnak volt egy kiszámítható mintája a nyugati (európai
kultúra). Valójában van egy könyv, amely a muzulmán országot muszlim számára biztosítja
ország, évről évre, ennek a ciklusnak a történetét. A
muzulmán világ cikluson át jár, az egyik fázis az, ahol
nyugatról fogadja el a technológiát és a szabadságot, majd a másik fázis, amikor elutasítja
az idegeneket, és visszamegy az iszlám fundamentalizmusba. A
mohamedán világ különböző területei különböző időpontokban vannak. A mohamedán világ
általában nem ugyanazt a fázist töltötte be egyidejűleg.
A világ mozgatói és shakerjei súlyosbították és manipulálták ezt a természetes
ciklikus mintát.

Carroll Quigley, a híres leletészettörténész
1966-ban írta: "A nyugati civilizáció pusztító hatása oly sok más
a társadalmak azon a képességén nyugszanak, hogy demoralizálják ideológiai és lelki
kultúrájukat, csakúgy, mint az anyagi értelemben
lőfegyverekkel való pusztítás képességét . Lehetséges, hogy az új civilizációk születhetnek
a civilizációk törmelékeiben , amelyeket a nyugati civilizáció rontott ... Ebben a roncsban az
iszlám, hindu, kínai és japán civilizációk törmeléke ....
Egy erős civilizáció születése egy vagy több ilyen ponton ...
ellensúlyozni fogja a szovjet civilizáció
Eurázsia szárazföldi tömegének terjeszkedését . "(Tragédia és remény, 14. oldal) Quigleynek volt értelme, hogy az elit
csináltak. Azt jósolta, hogy a nyugati civilizáció és Oroszország lesz
amelyet 2000-ig emelkedett az ázsiai civilizáció, amely
iszlám fundamentalizmusnak számít . Miközben a világ politikusai
megengedik maguknak, hogy inkompetensnek tűnjenek, a mozgatók és a rázógépek (a
bábosok) nagyon részletesen tudják, mit csinálnak és milyen hatásokat
okoznak a cselekedeteik. A nyugati vezetés nagyon részletes
tanulmányokat végzett az iszlám világról, és milyen hatással lesz bizonyos cselekvések
.

A részletes terveket többször is szivárgották homályos módon a
gyanútlan közönség számára. Például HG Wells, az egyik Fabian
szocialista-szabadkőműves-Illuminátus prófétája a "Things to Come" filmjében
az 1930-as évek végén delta szárnyú repülőgépek (hasonlóak a lopakodó
harcos bombázókhoz), amelyek Irak i olajmezetein át bombáztak.

Afganisztánt, Pakisztánt és Szudánt használtak inkubátorként, hogy
lelkes muzulmán fundamentalista dzsihád harcosokat hozzon létre . Palesztina, Libanon, Szomália,
Afganisztán, Irak és más helyszíneket használtak olyan események létrehozására, amelyek
természetes szenvedélyeket táplálnak. Ha valaki rájön, hogy a nem iszlám vezetőkkel (azaz
az Egyesült Királysággal, az Egyesült Államokkal, a Szovjetunióval stb.), Akik finoman segítettek létrehozni ezeket az incidenseket, olyan
tanácsadók voltak, akik tökéletesen tudták, hogy ezek az incidensek hogyan hoznak létre iszlám
fundamentalizmust, lehetetlen nem észrevenni azt a katalizátort,
hogy a muszlim fundamentalizmus kiderül, hogy maguk a globális elitek.

Természetesen az iszlám fundamentalizmus természetes reakció a
modernizációra, a szekularizációra és a korrupcióra, ami felgyorsul a
"Nyugat" (európai civilizáció). Az ilyen erős reakció
a Nyugat bűnösségére történt, hogy a szunnita és a síita
fundamentalisták teljes mértékben együttműködnek. Az áldott keresztények, akik
egészséges családi értékeket tartanak , a globális társasági zsarnokságtól való mentesség és a
közösségek megsemmisítése ugyancsak hasonló "reakciós"
reakciókat mutat az Új Világrendhez. A keresztény fundamentalisták a
Biblia és a bibliai törvények felé fordulnak, és a muszlim természetesen a Koránhoz és a
Sharia-hoz (iszlám törvényhez) fordul . Az elit trükkje, hogy kihasználja a természetet
reakciók az ellenzék elpusztítására. Ez az oka annak, hogy mind a keresztény
patriot mozgalom, mind az iszlám fundamentalisták behatolnak olyan
provokátorokkal, akik mindkét csoportot arra ösztönzik, hogy saját pusztulniuk kell.

Az elit nem haladja meg a tényleges lépést és az
ellenzék vezető szerepét . Ezért George Hunt felfedezte, hogy a Rothschildok és a
Rockefellerek és más vezető kapitalisták voltak az UNSED
környezetvédelmi tevékenységének vezetői . Ez az oka annak, hogy
a Seattle-ben a WTO-val szemben indított nagy anti-nagyvállalati mozgalom viszonylatában visszaesik az
elithez. Ez az oka annak, hogy az iszlám fundamentalizmus sok vezetője kapcsolatban áll
vissza a hatalmas gazdag kapitalistákhoz vagy kommunistákhoz. (A kommunizmus nagy
elit az elit számára.) Bár nem támadom az iszlám
fundamentalisták aggodalmait, rámutattam, hogy vezetõik bábszínkékkel vannak fenyegetve
. A mohamedánok a múltban fenyegetettek, mert annyira őszinte volt.

Példaként az a személy, aki a
kapitalizmus és a kommunizmus harmadik alternatívájaként említi magát, és mindkettőnek mindkettője van, Kolum Jadafi Líbiában.
Külső segítség nélkül nem élne túl a hatalomban. Én személy szerint észrevettem,
hogy Líbia köztársasági kollégája továbbra is népszerűségét tartotta népével, mert
egyidejűleg hatalomra került, amikor a nagy olajpénz Líbiába jött. Ő
képes volt népének szemében jóléthez társulni.
A gazdag tőkések (például a Bush család, a Rockefellerek, az
Angliai Royalty és Hollandia, csak néhányat említenek) az olajvállalatok mögött vannak
. Az amerikaiak működtetik az olajmezőket, amelyek a Quaddaffi-nak adták
a pénzt, hogy népének népszerű maradjon. Az amerikaiak mögött a
technikusok olyan kapitalisták voltak, akik ellenőriztek, vagy akár politikaiakká váltak
.

A forgatókönyv egy elsődleges "rosszfiú" -ot hív fel, ebben az esetben Bin Laden, aki
más modern "rossz" srácok kedvelői, valójában nagyon népszerű a fundamentalista
muzulmánokkal. Valójában számos rossz fiút hoztak létre, és mi lesz
megvizsgálja ezek néhány részletét. A
világ számos vezetőjének bábujzsáit fel lehet ismerni azáltal, hogy megnézik
kapcsolataikat, képzésüket, családtagjaikat, testvéri tagságukat
és cselekedeteiket. Ezek a bábszíjak végül visszatérnek a globális
elithez. Például az amerikai elit Amerikában szóba hozta egymást, mennyire
elégedettek voltak Saddam Husszein pusztításával.

Az iszlám fundamentalisták azt mondják, hogy Allah felelős. Ha a nyugati
vezetők komolyan meg akarták állítani az iszlám fundamentalizmus felemelkedését,
képesek voltak erre, de mindegyik lépésnél tüzelőanyagot adtak a tűzbe.
Az a lényege, hogy a fundamentalizmus felemelkedését ösztönzik és
manipulálni. Milyen kényelmes Izrael számára, hogy Iránnak vallási
forradalma van, majd háborúba kerül Irakkal. Milyen nyugodt volt minden
Nyugaton és Szovjetunióban, amely anyagokat szolgáltatott
a háború után, és a háború utáni újjáépítésre. Mennyire kényelmes
azok számára, akik nyereséget termeltek az olaj és a gáz, valamint az ópium miatt. Kövesse a
muszlim terroristák, a CIA, az Illuminati elit és a gazdag öbölbeli arabok pénzét , és
sok mindent megtalál a hírhedt BCCI-ben.

A Nyugat bábszínházának az iráni bukása valójában nem meglepő volt
az elit számára. Úgy döntöttek, hogy hagyják, hogy elesnek. Az
amerikai CIA felhatalmazta őt , majd abbahagyta, amikor az idő érett volt az erősre
reakció. Az az ember, aki felváltotta, az ayatollah Khomeini brit MI6 volt.
A szaúdi hírszerzés, Szaddam Husszein intelligenciája és az
egyiptomi hírszerzés (és korábban a Shah CIA által vezetett SAVAK) összekapcsolása
a francia kémkedéssel létrehozott Safari Club. Ha tudatában van
ezeknek a dolgoknak, akkor rájössz, hogy
ez a forgatókönyv titkos megtévesztő jellege . Különböző bábok, egy forgatókönyv.

Nézd meg a muzulmán vezetőket, mint a Jordán Huszein király. Egy
amerikai feleségül ment és szabadkőműves volt. Az iráni arab száját
az angolok hatalomra helyezték , és egy régi zsidó vérvonalból származnak. A Shah
1958-ban csatlakozott egy katolikus katonai rendhez, és Jordánia király Huszein csatlakozott
1964-ben a Golden Spur Katolikus Katonai Rendje. És akkor a
muszlim vezetők közül néhányan Sufis. Szíria vezetője, Assad, aki szintén szabadkőműves,
titkos kapcsolatot tart fenn Alepusz szíriai születésű zsidókkal, akik egyike
a Templom-hegyi összeesküvésnek egy templom felépítésében Jeruzsálemben.
Mindezeknek a férfiaknak az iszlámon túlmutató allegianciák vannak.

A muzulmán világ egyedülállónak tekinti magát. Ez a
"pán-iszlám" fogalmába esik , amely túléli a nacionalizmust. Azonban
a Közel-Keleten tett utazásaim során először láttam, hogy a legtöbb muzulmánnak is van csatolása a
klánoknak, a nyelvi csoportoknak, a nemzeteknek, az ideológiáknak és a szektáknak. A Nyugat és Oroszország
a 19. és a 20. század legnagyobb része a mohamedán világának ügyeibe került
századot, és igyekeztek a mohammedán
világ különféle allegianciáit saját előnyükre dolgozni . A Szovjetunió nagyon aktív szerepet vállalt
Nagy-Szíria és Nagy-Izraelt létrehozásában. Az izraeli
politikában az új jog a KGB ellenőrzése volt. A Nyugat sikerült beavatkoznia magát
a mohamedán világába, és nagy a feszültség a
muszlim világban. Úgy érzik, hogy civilizációjuk nem lesz biztonságos,
amíg a Nyugat (ellenőrzése és befolyása)
a területük közepéről el nem jut.
RÉSZLETEK először Bin Laden , másrészt egy életképes muszlim
fenyegetés létrehozása

Most nézzük meg a forgatókönyv legfelső Rossz emberét, Oszama bin Ladent. Osama bin
Laden családja a Szaúd-
Arábia al-Saud háza mellett volt . Bárki, aki alkalmassá tette
Amerikában vagy Európában a szaúdi fejedelmekbe ütközést, jól ismeri óriási étvágyát az erkölcstelen
viselkedéshez. A Szaúd-Arábia királyát és hercegeit
a nyugati elit által kínált perverziókkal látták el. Fiatal emberként Oszama bin Ladent
ugyanabból a ruhából vágták le. Szerette a paráznaságot, az alkoholt és a
bűn örömeit . Egyes testvérei az Egyesült Államokban élnek, főleg
a bostoni, MA területen. Nem származik rossz szegény palesztin családból
amely szenvedett az izraeli zsarnokságtól. Ehelyett olyan családból származik,
amely megízlelte a Nyugat által kínált ételeket. Ő megízlelte a bűneket, amelyek
kapcsolatban állnak a Nyugattal és elutasították az életet. Szomorú, hogy ez
az amerikai nézet, amit oly sokan látnak. Míg a Biblia övét és Amerika
hagyományos lelki értékeit a
médiaművész elkápráztatja és megvetik , a liberális értékeket, amelyeket a hollywoodi kincsek megfélemlítenek
a militánsok, akik utálják a mohamedán világába való behatolást.

Osama bin Ladennek több vallásos tapasztalata volt, és hátat fordított a
gazdagság és a bűn életéről. Annak ellenére, hogy sikeres üzletember volt
egy egyetemi képzés, egy harcos szerzetes élete,
4 felesége és tizenöt gyermeke együtt él . (Nem kis felelősség, különösen azért, mert
minden feleséget a muszlim szabványoknak megfelelően kell kezelni.) Azt
jelentették, hogy folyóvíz nélküli barlangban él. (Az erői szintén
távoli, mélyen jól védett barlangok közé tartoznak.) A
könnyű életet és technológiát háttal fordította , és háborút folytat a nem iszlám
világ ellen. Mivel Amerika a nem-iszlám világban a legfelsõbb hatalom, és
a mohamedán világának aktívan beavatkozik, Amerika elkapta
negatív figyelmét.

A keresztények már régóta megpróbálták mondani világi amerikaiaknak, hogy a bűn életét
üres élet volt. Nem meglepő, hogy Osama bin Laden elvesztette érdeklődését
. Osama bin Laden újra felfedezte vallási gyökereit középkori Afganisztánban,
amikor a szabadságharcosokat a hitetlen oroszokkal szemben vezette. Azt mondta:
"Egy nap Afganisztánban olyan volt, mint egy ezer nap imádkozni egy közönséges
mecsetben". Ez hasonlít a tűz keresztségére, amelyet a keresztények beszélnek
, ami tisztítja az életben elhanyagolható gyenge gyónást, és
megkapja a zarándokot egészen az élet valódi fundamentumáig, a lelki
gyökereihez. Nem azt mondom, hogy bin Laden megtalálta a helyes gyökereit, de bizonyosan
megtalálta az iszlám lelki gyökereit, amelyek között szerepelt a dzsihád a
hitetlenekkel szemben.

Oszama bin Laden mellett több mint 20 ezer más arab utazott Afganisztánba, hogy
csatlakozzanak az oroszok elleni szent háborúhoz. Pakisztán és Afganisztán lett
az átszúrás, ahol ezek az egyének
Kamikaze-mártír szellemiségű harcosokká váltak, és a tréning és a tapasztalat, hogy halálos helyzetbe kerüljenek .
A CIA segített nekik. Az oroszok a pokoli
harc egyik oldalát adták ; Amerika segített a másiknak nyújtani, és a konfliktusból származik
a radikális muszlim harcosok szorosan kapcsolt tapasztalt csoportja. És Oszama bin
Laden lerogyott az árokban velük, megosztva veszélyeiket, és rossz
ételt. És az amerikai elit Al-Saud háza finanszírozza az Oszama binot
Laden és a többi arab önkéntes (mujahideen) az egész muszlim
világban.

Két esemény nagy hatással volt a muszlim terrorizmusra. Az egyiket
az Egyesült Államok végezte , a másik pedig Oroszország. Amerika hozzájárulása volt az
"al-Azma" (szó szerint arab a "válság"). A válság
a szaúdi talaj amerikai megalázása volt a Desert Shield / Storm idején. Az összes szaúdi
vallási vezető ellenezte, hogy megengedte a hitetlen amerikai csapatokat
Szaúd-Arábiába. A globális elit, valamint a Saud Háza tudta, hogy a
mohamedán világ évekig felháborodott, és ők voltak.

Az orosz hozzájárulás
1988. augusztus 17-én a pakisztáni elnök Zia-ul-Haqot szállító C-130-as repülőgép rejtett szabotázsát végezte el .
helyettesítője, Benazir Bhutto, nemzeti pakisztáni politikát tett a
militáns iszlám fundamentalisták támogatására . Pakisztán különleges "idegenforgalmi" vízumot
adott ki, és repülőjegyeket adtak ki a muszlimoknak, akik
pakisztáni kiképző táborokban akartak csatlakozni a militáns fundamentalistákhoz. A koszovói albánok
és a boszniai muszlimok voltak azok közül, akik eljöttek. Nem azért jöttek, hogy
felszabadítsák Afganisztánt. Azért jöttek, hogy
saját országukban militáns muzulmán csoportokat hozzanak létre .

Egy másik orosz hozzájárulás a dolgokhoz Gulbaddin Hekmatiyar volt, egy muszlim
vezető, akit irányítottak, és aki vezette az afgán
rezisztencia egyik frakcióját . Hozzájárulása az volt, hogy harcoljon más ellenállási csoportokkal és gyengítse
az eredeti afgán mujahid erőket.

Ezután Pakisztán volt (még mindig az USA támogatta), aki arra bátorította az
afgán mujahideket, hogy nagyszabású hagyományos támadást hajtsanak végre a
Jalalabad erőd ellen . Annak a módnak, ahogyan a Viet Cong
(déliek) megszüntette a Tet-támadást, majd az NVA
(északiak) teljes ellenőrzés alatt állt, az afgán lázadók nagy számban elvesztették a
férfiakat és helyettük a pakisztáni tálib mujahid erőt.

Megtudhatjuk, hogy a külső
befolyások által ösztönzött cselekvések révén az eredeti afgán erők megsemmisültek, és a
külföldiekhez tartozó fundamentalista tálibok átvehetnék. Bizonyos értelemben Afganisztán még
mindig elfoglalt ország volt; az oroszokat a kereskedelemért cserélte
a tálibok megszállása.

1989-ben, a háború után Bin Laden népszerű háborús
hősként visszatért Szaúd-Arábiába . Kedvelt volt a szaúdi királyi családdal, akivel még mindig
nagyon közeli barátok voltak. Ő is közel volt a szaúdi hírszerzéshez. Mivel a szaúdi
királyi család nyilvánvalóan lelkileg visszautasítatlan, bárminemű előírással,
nehéz racionalizálni Bin Laden hűségét velük szemben, és komolyan
továbbra is hinni, hogy ő valóban hitt az iszlám tételeiben. Hacsak
talán több személyisége van, talán ez a helyzet. A bin
Laden most Sheikh bin Laden néven szerepel, és nagyon tiszteletben van a
mohamedán világban.
A MEGBÍZHATÓ MOSLEM-VILÁG HATÁSA
Míg a
fenyegetés létrehozásának magyarázata nem fogja megszüntetni, hasznos számunkra, hogy megismerjük
a rosszfiúk fenyegetését.

A forgatókönyvben lévő rosszfiúknak életképes veszélyes hadseregre vagy fenyegetésre volt szükségük. Több
milliárd dollárt és számtalan háborút és machinációt vett igénybe a
globális elit, hogy végül megkapja az alapvető muszlimokat, hogy
mindketten dühösek és igazi veszélyt jelentenek.

1991-ben az afgán háború leállítása után a militáns muszlim
fundamentalisták Pakisztánból Szudánba költöztek. Irán hozzájárult ehhez a
műszakhoz. A kemény harcosok képzését számos országban végezték,
de az aktivitás központja Afrikába váltott.

Mindenesetre, az afgán háború előtt a muszlim világban hiányzott a nagyszabásúan képzett
nemzetközi káder a dedikált harcosok számára, akik elkötelezték magukat a fundamentalizmus iránt. Az
afgán háború biztosította a tökéletes környezetet ahhoz, hogy megteremtse a kemény, legfontosabb
nemzetközi muszlim kádereket, hogy létrehozhassanak egy harmadik világháborút. Ez volt a tökéletes
helyzet, mert az Egyesült Államok, amely védelmet nyújt Izrael számára, (anélkül,
hogy túlságosan is nyilvánvaló ellentmondás lenne) ellátni és támogatni ezeket a muszlim
fundamentalistákat, és Oroszország technológiai szempontból kiváló
szuperhatalmat nyújthat számukra, hogy edzhetnek. Tudom, hogy a legtöbben olvasni
nem fogják felismerni a hatalmas kulturális-technológiai szakadékot
létezett az arab világ és a Nyugat között. Kifejezetten azt mondhatjuk, hogy ezek az emberek
pár évvel ezelőtt lovagoltak szamarakat és tevékeket, és középkori
kultúrákban éltek . A dolgok szervezésének módjai, a nyitottság és az oktatás, amit
magunkévá tettünk, külföldiek voltak. A sajtó megalapozta
ezt a kulturális szakadékot. Annak érdekében, hogy hiteles fenyegetést hozzon létre
a Nyugat számára, a mohamedán világnak hihetetlen mennyiségű
segítséget kellett kapnia a nyugatról és Oroszországtól. Ez a hihetetlen mennyiségű segítség a
nyugatról és az oroszországról az
1990-es években végre sikeres eredményeket mutatott . Még akkor is a két kultúra közötti különbség óriási. Ezt írom
az első kézből kapott megfigyelésekből, valamint számos olyan megfigyelésből,
akik megosztották tapasztalataikat.

By the way, ez nem az első alkalom, Amerika játszott mindkét oldalán a
konfliktus. Az 1967 júniusi hatnapos háború alatt a CIA az
egyiptomiak számára fontos hírszerzést nyújtott az izraeli folyamatban lévő Battle Order-nek
az USS Liberty kémhajón keresztül, amely közel áll a csatához, hogy
egyenlőbbé tegye a háborút. Az izraeliek elsüllyedtek az amerikai kémhajóknak. Mivel Izrael és az
Egyesült Államok egymás szövetségesei hívják egymást, mindketten leplezték a sordi ügyet.

Az 1990-es években az Afganisztánban kiképezett militáns fundamentalisták
terrorizmust használtak, hogy átvegye a kontrollt a mohamedán világ többi részén
és kiterjeszteni a muszlim irányítást a szubszaharai és kelet-afrikai területeken.
A szomáliai flasco, ahol több száz amerikai Rambos szinte megsemmisült
Mogadishuban, kiterjesztette az új erőt, amelyet a muszlimok
a képzett militánsok elterjedéséből nyertek . Amerikájának veresége Szomáliában
meggyőzte a muszlim militánsokat, hogy Amerika más
országokban legyőzzék Amerikát .

Az 1980-as és 1990-es évek során számos muszlim sikert aratott
Oroszországgal, Izraelgel és az Egyesült Államokkal szemben egy új szellem a
militánsok muszlimjaiban. Ezeknek a sikereknek a hatását nem lehet túlértékelni. Például
az Intifadah csak a palesztinok visszaszerzése után volt lehetséges
önbecsülésüket egy sikeres kommandós raidből Izráelbe, amelyik a
sárkányhajókat használta . Miután háborút vesztettek háború után Izrael és a Nyugat között, a
muzulmánok kezdtek kétségbe vonni képességeiket. Sikereik világszerte,
amelyek Oroszországban betörtek Afganisztántól, mindez megváltozott. Ez a
bizalom létfontosságú lesz minden hiteles világháború fenntartásához.

Viharozzuk a vietnami háborúhoz hasonló háborút, kivéve, hogy ezúttal
kontinentális (és talán globális) lesz, nem pedig egyetlen
nemzet ellen ? Egy példa arra, hogy a harcok széles körben elterjedtek a
Fülöp-szigetek. A militáns iszlám fundamentalisták itt harcolnak. Mind Irán
és Irak együtt dolgozik Bin Ladennel. A muszlim erők elég katonai
és terrorista fenyegetést jelentenek, hogy valóban megteremtik a harmadik világháborút? Nyilvánvaló, hogy
éppen úgy, ahogy az elit halkan szolgáltatta Hitler háborús gépét a
II. Világháború előtt és alatt , az elit továbbra is mindkét fél számára biztosítja
a háborút a muszlim fundamentalisták és a Nyugat között. Az Egyesült Államok
katonái eddig is oktatták az itteni mohamedánok egy részét az
Egyesült Államokban. A koszovói felszabadító hadsereg kapcsolódik a katonai
muzulmánokhoz, és mégis a koszovói válság idején az amerikaiak segítették.

Hol lesz a következő nagy terrorista sztrájk? Melyik fegyvert fogják
használni? Mennyire terjed a háború? Ahogy a dolgok tovább folytatódnak
romolhatunk, számíthatunk arra, hogy több muszlim ország válik militánsává. Az
egész mohamedán világ áramlik. Muszlim katonák
Európa-szerte élnek . Csecsenföld a militáns muszlim hálózat részét képezi, és az események
ismét szövetségessé teszik Oroszországot és az Egyesült Államokat.
Lenyűgöző a mohamedán képességek a terrorcselekmények végrehajtására. A
légi járművek terroristákként történő használatának kiterjedt képzésén túlmenően kiterjedt munkát
végeztek, hogy olyan képzett mártírokat készítsenek, akik bőröndöket hordozhatnak
a területekre.

Miközben a papíron remekül néz ki, hogy Amerika el tudja indítani egy 600 000 dolláros körutazási
rakétát pontos pontossággal, néhány költséges hajóútra
Afganisztánban egy sár épület megütése kevésbé lenyűgöző. Amerika
katonai játékokkal elcsodálkozik, de néhány B-1-es és B-2-es szellem bombázó
nem fog olyan lelkesítő harcosokat lenyűgözni, akik már szembesültek
mindazokkal, amit a Szovjetunió el tud tenni. Ez a "háború" nem tűnik
jól átgondoltnak. Úgy tűnik, hogy a színpad több nehézséget okoz. Az
Amerika sietve, hogy tegyen valamit, úgy néz ki, mint Bush lesz ugyanolyan
hatékony, mint Carter és Clinton volt a radikális muzulmánok. A
mohammedán terrorizmus fenyegetése veszélyesebb, mert az Egyesült Államok még mindig
úgy gondolja, hogy az Észak-Vietnámban harcolt.

Például, a háború alatt a vietnami sikeresen használta az alagutat
rendszereket. A muzulmán fundamentalisták energiát tanultak, hogy megtanulják másolni
a sikeres vietnami alagútrendszereket. Még a B-52-es bombázóink is
korlátozottan sikeresek voltak a vietnami alagútrendszerekkel szemben, és
csúcstechnológiánk nem sikerült. Legjobb fegyverünk az alagutak ellen kiderült, hogy
kicsi embernek számítanak, amiket a késekkel felfegyverzett alagútos patkányok neveznek. Úgy tűnik, hogy
ugyanazok a csúcstechnológiás amerikai attitűdök, amelyek korlátozott sikereket születtek Vietnamban
, újra kinyílnak. A népirtásra való bombázás nem
a muszlim fundamentalisták megoldása . Az amerikaiak jól érzik magukat, de mi ezek a
drága sétahajózási rakéták valóban teljesítenek?

Megközelítésünk a muszlim fundamentalizmussal kapcsolatos nehézségeink megoldására
komolyan hiányoznak. Miért vezetnek fel a mi vezetői kudarcra? Ki
fog részesülni ebből a hosszú háborúból? Milyen alternatívákat lehet
kreatívan fejleszteni, hogy visszalépjen a rendetlenségből? A megszokott módon az elit
a válság megteremtésében jó munkát végzett. Jobban szeretik ezeket a
problémákat kifejleszteni , hogy csak egy cselekvési tervnek van értelme, aztán elhúzzák
ezt az irányt, mielőtt bármi másra gondolnánk.

A cikkben tárgyalt elemek egy része
az USA és szövetségesei és a militáns
mohamedán fundamentalisták közötti, a mai háború létrehozásának nyomon követéséről . Néhányan az ellenségeskedések evolúcióját
véletlenül hívják , vagy az alkalmatlannak tartott gondatlanság közömbösségét
politikusok. De a bábok vonalai láthatók, ha közelről nézel.
Az események kibontakozása úgy néz ki, mint az évekkel ezelőtt tárgyalt szkriptek. Ez
nyilvánvaló, hogy bármi okozta ezt a „háború” történt, és most már a
kérdés, hogyan lehet befejezni. De mint egy betegség, kezelhetjük a tünetet vagy
az okot, és ebben az esetben a háború egy nagyobb probléma tünete.



 





Centre x News webhelyről

BEVEZETÉS Svali-ról: Svali az Illuminátusok kultuszában programozó és tréner volt . Mind ő, mind az egész családja néhány évvel ezelőtt bekapcsolódott a kultuszcsoportba, amikor végül elszakadtak. Az on-line túlélők csoportjának tanácsadója, amely segít a kultus programozással és a szertartásokkal kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó embereknek . 



Svali , egy író és egy regisztrált nővér önálló kiadású könyvet adott ki a szertartás nélküli programozásról, amely számos szakember szerint " felbecsülhetetlen értékű információ " van a rituális visszaélések túlélőinek.

Cikkjeit a 
http://www.suite101.com/welcome.cfm/ritual_abuse weboldalon lehet közzétenni . Most már férje a második férje és két gyermek.
Tartalom
Svali 1. sorozat Az Illuminátusok: Hogyan alakulnak a kultúra programok?
Svali 2. sorozat - Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozóval / edzővel
Q & A


Hatodik fejezet: Agyhullám programozás
írta: Svali
 

Ebben a fejezetben foglalkozom az agyi hullám programozásával. Az agyhullámú programozás, mint bármely más programozás, számos tényezőtől függ.

Ezek tartalmazzák:
  • a gyermek disszociációs képessége
  • az ország régiója, vagy melyik országban nő a gyermek
  • az a képességek szintje, amelyet a gyermek kapcsolatba lép
  • a rendelkezésre álló fizikai erőforrások és berendezések
Nincs olyan "recept", amely megfelel minden embernek, és nevetséges megállapítani, hogy minden ember, aki átmegy az agyhullámú programozáson, ugyanígy csinálja. Egyre több, a programozók beszélnek, megosztják a tudást a neten, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, és megosztják mind a sikereket, mind a kudarcokat. De nincs egyetlen szabványosított módszertan az agyhullám programozására. Gyakran befolyásolják a gyermek maga, valamint a tréner szeszélyei. Különböző csoportok eltérő módon szervezhetik a rendszereket, vagy megpróbálhatnak különböző hatásokat elérni.

Mindez azt mondta, mi az agyhullám programozás? Egyszerűen megfogalmazva, az agyhullám programozás magában foglalja, hogy egy kisgyermek egy mély trance állapotba kerüljön, ahol aztán megtanulják, hogy egy bizonyos agyhullám mintájára disszociáljon. Ez egy összetett készség, és nem minden gyerek képes elérni ezt. A cél a gyermek számára, hogy elérje például a konzisztens delta állapotot, ahol delta agyhullámok jelennek meg az EEG-n, amely a fejfejjel elektrodeihez kapcsolódik. Általában két vagy akár három edző dolgozik egy gyermeken az első szakaszban. Az egyik "előkészíti" a gyermeket, egy hipnotikus drogot használva, hogy kiváltsa a trance állapotot. Az elektródákat a fején is elhelyezik, a hagyományos kórházi beállításokban használt módszer rövidített változatával. Ha delta állapot indukálódik, például csak a elektrodiákat kell felvenni a deltahullámok felvételére. Ez időt takarít meg.

Az előkészített gyerek " edzőasztalán " lesz, és nagyon nyugodt lesz. Az átlagos gyermek körülbelül nyolc éves, amikor ez megkezdődik, hiszen az agykéreg és a neurológiai fejlődés korántsem eléggé előrehaladott (korábban, korábban sikertelenül, korábban kipróbálták ezt a gyakorlatot, mert a neurológiai károsodások és a "nem megfelelő arány", amit az oktatók láttak). A nem előkészítő tréner ezt követően meg fogja tudni, hogy a gyermek pontosan tudja, mit vár el: egy speciális államot fognak elérni, amelyet " delta államnak " neveznek . A tréner azt mondja a gyermeknek, amíg trance állapotban van , hogy megtudja, mikor érik el, az elektródákból származó mérésekkel.

A tréner elmondja a gyermeknek, hogy megváltozott, aki egy " sablon " -nak hívták , vagy építő blokk az új rendszer számára, ez a delta jó. Ezek újra és újra hangsúlyozzák. A gyerek majd megdöbbent, hogy növelje a tanulási képességét. Ez is felkelteti a gyermeket a kábítószeres állapotból, és éberebb lesz. Szeretne kérni az edzőt. A tréner elmondja a gyermeknek, hogy bizonyos mentális gyakorlatokat szeretne végrehajtani. Ezután visszaadja a számolási gyakorlatokat, amelyek segítenek a gyermeknek mélyebb tranceállapotokelérésében . Más verbális figyelmeztetések adhatók át. Amikor az előkészítő vagy technikai tréner delta hullámformákat lát, kézi mozgással jelzi a verbális edzőt. A szóbeli vagy oktató edző azonnal jutalmazza a gyermeket, mondván: " Jó, most már deltában vagy ." A tréner simogatja a gyereket, mondja el, milyen jó munkát végez. Ha a gyermek visszavonul a delta állapotból, akkor a verbális edző azonnal kemény lesz, és meg fogja rázni a gyermeket büntetésként. A gyereknek azt mondják, hogy delta (ami "jó") maradt, és vissza kell mennie.

Az indukciót, a számlálást addig ismételjük, amíg a delta állapotújra látható, amikor a gyermek ismételten jutalmazza a belépést, majd hosszabb és hosszabb ideig ebben az állapotban marad. Az oktatók a biofeedback elveket használják, hogy megtanítsák a gyermeket, hogy következetesen egy agyhullám mintájára mutassanak. Ha a sablon következetesen marad a delta mintában , akkor a sablon jutalmazásra kerül. Ez több hónapon keresztül történik.

Az oktatóknak mostantól fogva van egy sablonja, amely mindig delta állapotban marad, hogy megkezdhetik a felosztást és a belső rendszer kialakításának alapját. Ezt a kábítószerek, a hipnózis és a trauma eszközökkel végzik. A létrehozott új rendszer feljegyzi a delta hullámokat egy EEG-re, ha helyesen történik. Az új rendszer fog tanítani, hogy mi a delta. Az oktatók gyakran villognak egy kivágó vagy delta (háromszög) szimbólumon a kivetítő fölött, és "grind" a delta nyomatok. Delta jelekkel viselnek köntöstrájuk, és ruhát viseljen a ruhában vagy a delta jelzéssel ellátott ruhában. A hipnózis alatt tanítják a változókat, milyen deltákat csinálnak, hogyan cselekednek. Ők jutalmazzák őket, ha betartják, és sokk vagy más módon traumatizálják őket, ha nem úgy viselkednek, mint a "delta". Kapnak delta munkát. Nagyfrekvenciás filmeket fognak megfigyelni, amelyek delta funkciókat mutatnak. Számítógépes struktúrába építhetnek, hogy megtartsák a rendszert, bemutatva a szervezetének képét, miközben a téma mély transzban van, miután tiszta lapot hoztak létre trauma útján.

Ezek néhány példa arra, hogy a delta programozás hogyan indukálható.

Más agyhullámállapotokat hasonló módon fognak kiváltani. Gyakran olyan sablonokból alakulnak ki, amelyek rendkívül fiatal belső gyermekváltozók, amelyek a programozás alapjául szolgálhatnak. A gyakori agyi hullámállapotok a következők:
Alpha: ez a legkönnyebben elérhető agyhullámállapot, és magában foglalja mind a legfiatalabb, mind a legkönnyebben elérhető változókat az egész rendszerben. A kisgyermekek hosszú ideig alfaaktivitással rendelkeznek, és képzettek kell, hogy hosszabb ideig belépjenek az egyéb agyhullámállapotba. Rendszer-hozzáférési programozás; a hozzáférési kódokat és a szexuális változókat gyakran az alpha-ban helyezik el, amely egyes rendszereknél szintén pirosan kódolható .

Béta: ez a következő legegyszerűbb állapot, és gyakran agresszív impulzusokkal társul. A béta állam gyakran kultuszvédőket, belső harcosokat és katonai rendszereket tart. Ezek színkódos kék lehetnek. 
Gamma:ez gyakran tart rendkívül kultikus hűséges változókat, és több érzelmet tart, mint a többi állam, kivéve az alfa. Az öngyilkossági programozás gyakran felkerül ebbe a rendszerbe, mivel ezek a változók inkább meghalnak, mint "családjuknak". Az ösztöndíj-programozást ez a rendszer tarthatja, mivel könnyen el tudják írni. Számos nyelven különböző változók szólhatnak ebben a rendszerben, mivel az Illuminátusok többnyelvűségben programoznak, legfeljebb nyolc nyelven, mind a modern, mind az ősi nyelven.

Delta:ez az egyik leginkább kognitív agyi hullámállapot, és gyakran nagyon disszociálódik. Ez lehet az "uralkodó" vagy irányító állam is a többi agyhullámrendszeren át. Gyakran a delta állapot úgy konfigurálható, mint egy számítógép, és a delta-változóknak érzelemmentes, lapos változatai vannak a fotográfiai emlékekkel. Tarthatják a kognitív emlékek nagy részét a többi rendszerhez, különösen, ha kiterjedt amnézia programozás történt. A Delta állapotban legfeljebb három képzési szint lehet: delta 1, delta 2 és delta 3, amelyek szintén összefüggésben állnak a kultuszon belüli biztonsági hozzáféréssel ; azaz a rendkívül bizalmas információkhoz való hozzáférést. A viselkedési tudományok programozását ez a rendszer tarthatja. Belső programozók, önmegsemmisítő, pszichotikus és szétesési programozás, valamint más büntetési programozási szekvenciák a külső hozzáférést megakadályozó vagy a rendszeren belüli beléptetés megakadályozására delta rendszereken belül lehetnek. Ez lehet színkódolt mind a narancs / kék / lila , és gyakran is a belépés a magasabb rendszerek, mint például ékszerek vagy belső tanácsok belül.

Epsilon: ez gyakran " rejtett rendszer ", és tarthatja a CIA programozását és a magas szintű kormányzati programozást. Assassin programozása rendszerben, vagy a béta-rendszerben, az edzőtől függően. A rejtett műveletek, a futárműveletek, a tárgy farkának megtanulása, vagy a "cseppek lefagyása", a álcázás, a nehéz helyzetek kiszivárgása, kezelhető ez a rendszer, amely kaméleonszerűnek tűnik. Lehet, hogy színkódos barna .

Phi / Theta / Omega programozás: ez negatív spirituális programozást jelent. Ezek a " sötét " rituális változások , akik részt vesznek a véres rituálékban, áldozatokban és szertartásokban. Belső boszorkányok , varázslók , látnokok , pszichikusok , olvasók és okult szakemberekebben a rendszerben helyezkedik el, amely nagyon fejlett agyi és mély trance képességekkel rendelkezik. Gyakran fekete színkódolásúak lesznek .
Ez egy áttekintés néhány gyakoribb agyhullámú rendszerekről. Gyakran több éven keresztül kerülnek elhelyezésre, a legfontosabbak a 8-21 éves korosztályok, időnként időnként megerősítve a programozást.

Javaslatok:
Az agyhullámú programozás egy nagyon komplex programozási program, amely automatikusan létrehozza az amnéziát és a kommunikációs akadályokat a különböző agyhullámállapotok között. Ezt meg fogja erősíteni a sokk és a büntetés, hogy megakadályozzák a "degradáció", vagy visszavonja. A belső rendszervezérlők és a programozók szintén megerõsítik a programozást, különösen éjszaka, amikor az alvó (fizikailag) alszik.

Minden agyhullámú rendszerben rendszervezérlők lesznek, amelyek rendszerint három csoportból állnak ( az Illuminátusokszerelmi hármasok, mint a "misztikus" és a legstabilabb szám. Úgy vélik, hogy a hármas rendszerekre épülő rendszerek rendkívül erősek, törhetetlenek, és gyakran hármasban programoznak: három biztonsági másolat, három rendszervezérlő stb.) A jó terapeuta segítségével a túlélőnek ismernie kell a belső rendszervezérlőket és a kommunikátorok. Ők ott vannak, mert nekik kell lenniük, mert az oktatók ott helyezkedtek el ott, hogy külföldön kommunikáljanak velük és számukra számoljanak velük, és gyakran teljes ismeretekkel rendelkeznek saját rendszerükről. Ők is meglehetősen laposak lesznek, és elhatárolódnak a saját fájdalmuk ismeretétől vagy az őket létrehozó visszaélésektől. Ez egy távolabbi mechanizmus, és az ember túlélése függött a szabályozói képességétől, hogy ezt egyszerre tegye meg. Gyakran eléggé ellenségesek lesznek, és nagyon nem akarják megvizsgálni saját visszaélésüket; feldühödnek az ötleten, és azt állítják, hogy kognitívak, és a "fent" bántalmazták (egy másik hazugság, amit bántalmazóik mondtak).

Az idő, a türelem és az igények feltárása; meghallgatva őket szellőznek a csalódottságuk; rámutatva a valóságot (azaz az ellenőrök és az összes rész egymáshoz kapcsolódik, ugyanazon személy részei, és mindenki bántalmazott volt, még akkor is, ha képesek voltak elszakadni a fájdalmaktól), és megpróbálva segíteni nekik a az elismerés, az elfogadás és a jóváhagyás megkísérli megkérdőjelezni korábbi hűségüket. Ezeket a rendszereket gyakran a félelem vezérli: a büntetésektől való félelem; az emlékezéstől való félelem (gyakran a legveszélyesebbek voltak a túlélőben, és amnesia ígéretet kaptak a folyamatos együttműködésért). Félelmeik valóságosak, és hallgatni kell őket, és tiszteletben kell tartani őket, mivel a széttöredezett programozás és az árvíztervezés valós veszélyt jelent a túlélő számára,

Az árvíz programozás olyan rendszernek minősül, amely büntetni tudja a rendszert, ha belső programozása megengedhető, hogy lebomlik vagy hozzáférést biztosít egy illetéktelen személy számára, akár belsőleg, akár külsőleg. Ez magában foglalja azokat a töredékeket, amelyek rendkívül traumatikus emlékeket viselnek, mind az érzelmi, mind a fizikai erőfeszítéseket, amelyek az elülső felé tolódnak, ahol az ember "elárasztja" az emlékezet hullámát. Ha ez bekövetkezik, és gyakran az, hogy a túlélő a terápiában van-e, akkor az első prioritás lelassítja az emlékeket. Ez azt jelentheti, hogy megpróbálja megérteni azokat a belső kontrollereket vagy deltákat, akik megengedik az árvizet; tudniuk kell, hogy ha az elülső, vagy korábban amnézia megváltozik, vagy újra rombolnak a traumatizáció miatt, gyengíti az összes rendszert.

Találkozz velük. Az ima segít ebben a helyzetben. A fizikai biztonság, beleértve a fekvőbeteg terápiát is, szükség lehet arra, ha az áradás vagy a törés programozás aktiválódik. Az öngyilkossági programozás gyakran rétegezett mindkét típussal, és a külső fizikai biztonság kiemelkedő lesz a túlélő számára, sok külső felelősséggel, mivel visszavonja ezeket az intenzív programozási szekvenciákat. Gyakori valóság orientáció; az új, jobb munkahelyek magyarázata segíthet. Az agyhullámú programozás visszavonását ideális esetben csak sok biztonságos külső támogatással lehet elvégezni, amely magában foglalhatja az extra terápiás foglalkozásokat; kórházi kezelés, ha a funkcionalitás elvesztését vagy öngyilkosságot okozó programozás kiváltásra kerül; és a belső kommunikáció és együttműködés fokozására kell irányulnia. A megváltozott munkák megváltoztathatók, a belső programozóktól kezdve a belső programozóktól; belső megrongálók vagy büntetők a belső védőkhöz; a belső kultúrával foglalkozó újságíróknak fel kell kérniük, hogy belsőleg jelentést tegyenek arról, hogy mit tesznek a test és biztonságban tartják.
Ezek példák a lehetséges változásokra. Csinálj barátait a rendszervezérlőkhöz, mivel erős segítőkké válhatnak, és együttműködnek a terapeutaval, hogy a dolgok biztonságban maradhassanak a túlélő számára.
 




Hetedik fejezet: Katonai programozás
Svali

Szeretnék egy teljes fejezetet a katonai programozásra fordítani, és hogyan kell ezt végrehajtani. Miért? Amint azt a harmadik fejezetben is megjegyeztük, az Illuminátusok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a katonai képzés fontosságára az esetleges átvételre vonatkozó terveik részeként. A jelenlegi generáció minden gyermeke a terv részeként valamilyen katonai tréningen folyik.

A katonai tréning nagyon fiatal. Gyakran három évvel kezdődik egyszerű gyakorlatokkal. A gyerekeket a szüleik egy képzési területre vesznek át, amely nagy belső nézőtér vagy egy távoli terület, ahol a képzési manővereket végzik. A sátrak fel vannak szerelve, parancsnoki központokkal a különböző parancsnokok és katonai edzők számára.

A gyerekeket időben tanítják, egyenes vonalat tartanak. Börtönbüntetésre kerülnek, ha rúgnak, megrökönyödnek egy szarvasmarhafélékkel, vagy egy stafétabotot megvertek, ha elmozdulnak a helyükről. Ők lesznek öltözve kis egyenruhás utánzás a felnőttek.

A felnőtteknek rangok, jelvények és jelvények jelzik a teljesítmény szintjét a kultusz hierarchiában és a katonaságban. Kitüntetések és érmek adják ki a személy képzettségi szintjét és az elvégzett teszteket. A parancsnokok gyakran brutálisak és még a legfiatalabb gyermekeket is keményen megtanítják.

A gyerekek kénytelenek lesznek hosszú távolságokat felvenni, amelyek idővel nőnek, bármilyen időben. Kényszeríteniük kell az akadályok áthaladását. Ők "hamis" fegyvereket kapnak, üresek, amikor fiatalok. Ezek a pisztolyok tökéletes replikák a valódi fegyverek, de tüzet üres. A gyerekeket arra tanítják, hogy mindenféle lőfegyvert rakjanak be és tüzeljenek be, valódi és hamis, szoros felügyelet mellett. Órákat töltenek megtanulni, hogy célzásra, látványra és tűzre tegyék ezeket a fegyvereket. Először a célok a bikák szemei, de ahogy a gyerekek idősebbek lesznek, a célok hasonlók lesznek a rendőrség kivágásához. A gyerekeket arra tanítják, hogy a fejre vagy a szívre törekedjenek. Később végül reális kutyákra készülnek. Ez kondicionálja őket, hogy megölik az emberi lényt.

Erőszakos filmeket mutatnak be, sokkal egyértelműbbek és grafikusabbak, mint a normál filmek a csoportos osztályokban. A gyilkolási technikákat lassan mutatják be. A "megölni vagy megölni" motívumot újra és újra át kell ölteni. Az edző megkérdezi a gyerekektől, hogy milyen hibákat követtek el a megöltek. A megölés gyengeségnek számít; A gyilkos erőnek számít.

A gyerekeket hét vagy nyolc éves korig kényszeríteni kell a hasukra, hogy szimulált üres, tüzelési felületté váljanak. Nem mondják el, hogy ezek üresek és nagyon fájdalmasak, ha a gyermeket a háton vagy a fenéken találják. Gyorsan megtanulják tartani a tűz alatt. A csata körülményeit szimulálni fogják, mivel a gyerekek évek "boot camp" képzésen mennek keresztül.

Ők lesznek kitüntetett érdemjelvények jól teszik, mint például az akadályok lezárása, vagy hűvös tűz alatt. Más szóval, a kultusz létrehoz egy igazi katonai képzést mikrokozmosz gyermekei és ifjúsága számára. Náci koncentrációs táborokat szimulálnak, őrökkel és fogolyokkal. Az "őrök" általában idősebb gyermekek vagy fiatalok, akik jól teljesítettek. A "fogvatartottak" fiatalabb gyermekek vagy azok, akiket büntetésben kell részesíteni ahhoz, hogy ne végezzenek jól manővereket. Nagy nyomás nehezedik arra, hogy megvédje az őrséget, és ne legyen fogvatartott, mivel a foglyokat zárták, verték, rúgtak és nevetettek.

Vadász és nyomon követési játékok, ahol a fogvatartottak fél órát kapnak, gyakoriak. Ezek magukban foglalhatják a speciálisan kiképzett kutyák használatát is, amelyek a kőfejtőt leütik, de nem ölik meg őket. Az idősebb gyermekek tanítják a kutyákat, és használják őket. A fiatalokat arra tanítják, hogy segítsék a felnőtteket a kutyák kiképzésében.

A tizenévesek jutalmazhatók azáltal, hogy "ifjúsági vezetőkké" váltak, akik számára megengedett a hetek tevékenységeinek megtervezése. A katonai kiképzés szorosan követni fogja a náci katonai és SS-képzés elveit . Az oktatók gyakran németül beszélnek a gyerekeknek, akiknek meg kell tanulniuk a nyelvet. Minden CO és magas rangú felnőtt németül beszélnek ezeken a gyakorlatokon. Francia nyelven is beszélhetnek, mivel az Illuminátusokban ösztönzik a nyelvi képességeket .

Gyakorlatok az idősebb fiatalok számára olyan játékokat tartalmaznak, ahol a csoportok egymás ellen versenyeznek, és az idősebb tizenévesek vezetik egy felnőtt tanácsadó segítségével. A nyertes csoportok jutalmazzák őket, az elveszített csoportokat büntetik. A fiatalokat arra tanítják, hogy hagyják el a gyenge vagy lassú tagokat. Az alkalmatlan tagokat lelőtték vagy megölték, és az ifjúsági vezető megtanulja ezeket a feladatokat elvégezni. Azt tanítják, hogy egységüket más egységekkel szimulált csatákon keresztül hozzák, és a hűvös, kognitív logikát ezeken a feltételeken keresztül jutalmazzák. A cél az, hogy a katonai rendszerek belsejében lévő kreatív kognitív vezetők elkülönüljenek az érzelmektől a harci körülmények stresszében.

Az ifjúságot és követőiket tanítják és képzik mindenféle tömegvezérlésben. Különleges filmeket fognak látni, amelyek a katonai átvételre adott összes válaszra és a tömegek válaszára vonatkoznak. Ezeket a helyzeteket akkor gyakorolják a gyakorlatok során, és a régebbi ifjúsági vezetők és azok egységei várhatóan foglalkoznak a különböző válaszokkal. A "közönséget" az edzők arra ösztönzik, hogy különböző módon cselekedjenek.

Mindez végső célja a gyermekek, a fiatalok és a felnőttek szervezett hadseregének létrehozása, akik pontosan tudni fogják, mit kell tenniük a világ jövőbeni átvétele során . Az általam leírt képzés nem csak az Egyesült Államokban, hanem a világ minden országában folyik. A felső képzési központok Németországban találhatók ,Belgium , Franciaország ésOroszország . Katonai trénereket gyakran küldenek ezeknek az országoknak, hogy új technikákat tanuljanak, majd visszaküldjenek hazájukba.

Mit kell tenni:
Fontos megérteni, hogy a belső katonai változók rendkívül hierarchikusak. Gyakran lesznek rangsorolva, alacsonyabb "lábszárnyakkal" számolva a ranglétszám növelésével. Általában minél magasabb a katonai rang, annál nagyobb a változás a rendszerben. Egy nem rangú katonának lehet, hogy nincs sok tudomása, vagy húzni a rendszer belsejében. Az egyetlen feladata, hogy vakon engedelmeskedjen másoknak, évek óta kondicionálás után.

A belügyminisztereket gyakran külső követők, tisztek vagy oktatók után modellezik. A belső tábornoknak gyakran sokkal több tudása van, mint az alsóbb rangok, és meg kell barátkozni, mivel segíthetnek a terápiában.

Időre, erőfeszítésre és türelemre van szükség mind a túlélő, mind a terapeuta számára, hogy megismerkedhessenek ezekkel a katonai tisztekkel. Gyakran hirtelen, arrogáns és rendkívül ellenséges a terápiához. Gyakran hűek a kultuszhoz és büszkék a jelvényeikre, kitüntetéseikre és eredményeikre, amelyeket évek traumatizálásával és kemény munkájával szerzett. Gyakran vonakodnak attól, hogy lemondanak róla, a megtapasztalt "veszteség" miatt, amelyet a kultusz elhagyása okozott.

Ők is erős programozást fognak maguk körül, köztük a "becsület / becstelenség" öngyilkossági programozás (a bátor, becsületes katona inkább meghal, mint elárulja a csoportot stb.). Fontos foglalkozni az öngyilkossági programozással és az intenzív limbikus kondicionálással, hogy ezek közül a változók közül sokan alávetették őket, miközben a magasabb rangú tagokkal gondolkodtak.

Fényképezési memóriával és a katonai történelem minden aspektusára emlékeztetnek. A nappali biztonságos, megfelelő, fizikai kiáramlás lehetővé teszi számukra, hogy szellőzzenek a gőzből. Ezek nagyon fizikailag kondicionált változók, akik élvezik a futást, a gyaloglást, a célt gyakorlást fegyverekkel és késekkel. Hasznos lehet a túrázás (biztonságos segítő személy), a szabadtéri készségek gyakorlása.

Elismerve, hogy a túlélő számára fontos, és az általuk elszenvedett trauma, tiszteletben tartva hűségüket, bátorságukat és a becsület iránti érzékenységüket, hogy segítsenek a rendszer biztonságának megőrzésében (ezek a változtatók gyakran nagyon fejlett, bár téves érzelmekkel rendelkeznek) segíthetnek . A bátorság belső dicsérete, akár egy belső díjazási ünnepség (erre használják) azoknak a részeknek, amelyek úgy döntöttek, hogy elhagyják a kultuszt, és megvédik a testet. A dicséretet és elismerést szolgálják a jól bevált munkának, és szükségük van erre a motivációra. Ők voltak arra, hogy ezt a kultusztól szerezzék be, de a túlélő személy belsőleg, ahelyett, hogy megakadályozza a kultuszhoz való kötődést, a belső kontroll helyettesítheti.

A katonai védők megváltoztathatják munkájukat, hogy a testet biztonságban tartsák, az elkövetőktől távol. Ők lehetnek a rendszer legnagyobb eszközei, mivel nagyszerűek a "kicking butt" -ként, és nem könnyű őket megijedni. Lehet, hogy képesek megmondani a külső elkövetőket, hogy egyedül hagyják el a túlélőket, és megvédjék a túlélőt a külső hozzáféréstől.

Segíthetnek abban, hogy a terápiában, a naplózásban, a képekben és a kollázsaiban a szellőztetés érzetét keltsen. Bár a magas rangú tisztek belülről gyakran elégedetlenek az érzéseiktől, elkezdhetik empatikusabbá tenni azokat a többieket, akik alatta vannak, akik a fájdalmukat és a brutális, büntető tapasztalatokat sújtják. El kell ismerniük, hogy valamikor megtévesztették őket, hogy megtévesztették és használják őket. Megtalálni azokat a legfiatalabb változókat, amelyekből kettéosztódtak, segíteni fog ez a folyamat.
Idővel és jó belső kommunikációval, valamint a terapeuta és a túlélő türelmével a katonai változók válhatnak az egyik legerősebb eszközré és szövetségesekké a kultuszmentes szabadságban.















Tizenegyedik fejezet: Öngyilkossági programozásSvali

Úgy döntöttem, hogy egy egész fejezetet írok az öngyilkossági programozásról , mivel gyakran a legveszélyesebb programozás, amelyet a túlélő személy a gyógyulási folyamat során szembe kell néznie. MINDEN ILLUMINÁCIÓS FELTÉTELEK RENDSZEREK VÉDELMEZÉSE VÉGREHAJTÓ PROGRAMOZÁSÁVAL. Hangsúlyoztam ezt, hogy megismételjem a jó terápia és a túlélő számára egy erős támogatási rendszer szükségességét.

Az Illuminátusok tudják és rájövendők, hogy idővel az egyének a csoportjukban megkérdőjelezhetik, mit csinálnak. Vagy elbűvölhetik a szerepüket. Lehet, hogy el akarják hagyni a csoportot, vagy megpróbálják megszüntetni a saját programozásukat.

Az oktatók tisztában vannak ezzel a lehetőséggel, és megakadályozzák ezt, mindig öngyilkosságként fognak programozni. A öngyilkosság vagy az öngyilkossági programozás egy vagy több rendszert belsőleg körülvev. Egynél több rendszerbe lehet rétegezni.

A legkorábbi gyermekkorban a túlélők feltételezték, hogy úgy vélik, inkább meghalnak, mint "családjuknak" (Illuminati csoport). Ez az öngyilkos programozás alapja vagy alapja. Ez szorosan kapcsolódik a családhoz és a csoporthoz való lojalitáshoz (ne felejtsük el, hogy ez egy nemzedékek csoportja, és így hagyhatjuk azt, hogy kapcsolatba lépünk szüleivel, házastárssal, testvéreinkkel, nagynénikjével, nagybátyáikkal, unokatestvéreivel és gyermekeikkel, valamint közeli barátok). Ezek az emberek megpróbálnak kapcsolatba lépni a túlélővel, és megpróbálják visszahúzni őket a kultuszba, megkérdezve: "Nem szeretsz már többé?", Vagy akár vádaskodóak és ellenségesekké válnak, ha a túlélő nem válaszol a kívánt módon. A túlélőnek azt mondják, hogy őrültek. Vagy kínos. Hogy a családja szereti őket, és soha nem lesz része a kultusznak. A családtagok továbbra is amnéziásak lesznek, hacsak nem történik valami saját emlékezetük kiváltása.

Az egyik leggyakoribb öngyilkos programozási szekvencia, amelyet belülről helyeztünk el, " vissza fog térni vagy meghal ". Egy családtag aktiválhatja azt, ha elmondja a túlélőnek, hogy hiányzik és a családja meg akarja ismerni őket. Ha a túlélő nem tér vissza, akkor a programozás elkezdődik. Csak az oktató vagy kultikus kapcsolattartó személy kódszavával deaktiválható. Ez biztosítja, hogy újrakapcsolódnak. Ha a túlélő megpróbálja megtörni ezt a programozást, segítségre van szüksége mind a belső, mind a külső biztonság érdekében.

Kórházi kezelésre lehet szükség egy olyan biztonságos létesítményben, amely megérti a DID-et és a programozást, valamint a öngyilkosságot, mivel a megváltoztatandó személyek kezdik harcolni, ha a személy megpróbálja megtörni a programozást. Programozták, hogy öngyilkosságot követnek el, vagy belsőleg megsértik őket, vagy legalábbis súlyosan megbüntették őket, és félnek attól, hogy nem engedelmeskednek. A túlélőnek meg kell ismernie ezeket a belső változókat, és meg kell nyugtatnia őket, hogy már nincs szükségük a munkájukra.

Kronometrikus öngyilkos programozásegy másik típusú behelyezett. Ez nem szükséges kapcsolatba lépni a családtagokkal az aktiváláshoz. Valójában automatikusan aktiválódik egy bizonyos idő elteltével kultusz érintkezés nélkül. Vezérlő megváltoztatja és / vagy büntető változtatásokat programoztak be, hogy ha egy bizonyos időtartam az oktatóval nem érintkezik, öngyilkosságot követnek el. Megmondják nekik, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák ezt a kapcsolatot az oktatóval, aki ismeri a parancskódot a program megállításához. Az időintervallum lehet bárhol három hónapról kilenc hónapra, minden rendszer más. A programozás visszahívása lehet, hogy ez a fajta programozás biztonsági másolatként működik, annak biztosítása érdekében, hogy ezt kövesse.

A rendszerek réteges programozása az öngyilkosság programozásának rendkívül bonyolult formája, ahol több rendszer (legfeljebb hat egy időben) programozható arra, hogy egyidejűleg öngyilkos programozást indítson. Mindig kórházi ellátást igényel a túlélő biztonsága érdekében.

A katonai rendszerekben gyakoriak a becsület / megvetés programozása . Ebben a katonai részen azt mondják, hogy egy "tiszteletre méltó és bátor" katona fog élni az életén, ahelyett, hogy felfedné a titkokat vagy elhagyná az egységet.

"Ne mondja" a programozás gyakran erősödik az öngyilkos programozással.

A hozzáférést megtagadó programozás, amely megakadályozza az illetéktelen hozzáférést mind külsőleg, mind belsőleg, gyakran megerősítik mindkét vagy mindkét öngyilkos / gyilkossági programozás.

Szinte minden öngyilkossági programot létrehoznak vagy biztosítják a kultusz napirendjének folyamatos engedelmességét; a rendszeres újratelepítés biztosítása; vagy megakadályozza, hogy az egyén vagy egy külső személy engedély nélkül hozzáférjen a személy rendszeréhez (azaz a helyes hozzáférési kódokat, amelyeket az oktatók minden munkamenet elején használnak). Gyakran blokkolja a terápiát, mivel a túlélő meg fog rémülni, és helyesen haldoklik, ha felfedik belső világukat, vagy felfedik történelmüket.

Javaslatok:
Először is a túlélőnek és a terapeutanak meg kell tudnia, hogy milyen öngyilkos programozás van jelen (biztonságos tét, ott van, nem kell megkérdeznie, hogy van-e jelen). Fontos lesz a belső kommunikáció, és annak feltárása, hogy melyek megváltoztatják vagy fragmentálják az öngyilkos programozást. Az öngyilkossági programozás során végzett fizikai biztonság, akár biztonságos külső személy, akár fekvőbeteg kórházi kezelés rendkívül fontos, mivel ez a programozás akár a túlélő személyeket önpusztító viselkedéshez, akár a kultuszhoz vezetheti. Az öngyilkossági programozás során feltételezik, hogy a túlélő és a terapeuta belső kommunikációt kezdeményezett. Ez rendkívül fontos, hiszen a túlélőnek együtt kell működnie a szuicidalitás szétszerelésével.

A bentlakók megváltozása lehetővé teszi, hogy segítsék a munkájukat. A valóság orientáltsága, hogy tudassa velük, hogy ha megölik a testet, hogy meghalnak, akkor is segíthetnek (sokszor ezeket a részeket megtévesztették abban, hogy úgy vélik, hogy maguk nem fognak meghalni, ha munkájukat végzik. hallani az igazságot). Miután a vezérlő megváltoztatja a magas beleszólást a rendszer belsejében, beleegyezik abba, hogy segít a terapeuta megszüntetésében. De ne felejtsük el, hogy néhány BELSŐ SUICIDE SEQUENCES kerül be, hogy még a vezérlők sem tudják megzavarni. Olyan biztonsági bizottság létrehozása, amelynek fő feladata a test biztonságos megőrzése és segítséget kérni, ha az öngyilkossági programozás elkezdi a rúgást, mielőtt elkezdené az eseményeket, óriási segítséget is nyújt.

Mivel a túlélő a terapeutaval való bizalmat alakítja ki, és felismeri az élet értékét, és hogy az élet sokkal jobb lehet, mint korábban, egyre inkább hajlandóak lesznek elérni, és segítséget kérni, ha öngyilkosságiakká válnak. A túlélő azt is észlelheti, hogy alapvető bizonytalansággal találkozik. Ezt a kétségbeesést a kultus használhatja az öngyilkos programozás futtatására, de nem maga a programozás. Egy nagyon fiatal törzsvágás sokszor kétségbeesés, reménytelenség, halálbevitel elmulasztása és a halál vágya miatt vette fel a figyelmet, hogy a gyermek érezhetően felnőtt a szörnyen visszaélő légkörben. Ez nem programozás, hanem valódi érzések, és fontos lesz megkülönböztetni ezt a programozásból. Ha a lényeges kétségbeesés felmerül, az ezt tartalmazó változó azt is jelentheti, hogy a NEM SZÁNDORÍTOTT, vagy feladja.

A túlélő hozzátartozóinak, segítőinek, nevelőinek mindegyikét össze kell gyűjteni, hogy segítsenek a maggyógyulás ezen részének. Hatalmas, jogszerű, gyászoló és fájdalmas lesz a szenvedés óriási fájdalma miatt. A reménytelenség jön ki. Segíthet, ha a boldogabb emlékekkel változtat, megpróbálhatja megosztani emlékeiket ezzel a nagyon fiatal részvel. A külső támogatás és a gondozás is nagy különbséget jelenthet. A magfoszlány hatalmas fájdalmának gyógyítása hosszú ideig tart, és nem szabad sietni. Az antidepresszánsok segíthetnek, mivel a depressziót megoszthatják az összes rendszeren. A remény üzenetek, az új és pozitív tapasztalatok segíthetnek a túlélő munkában az ilyen típusú programozáson, naplózással, költészeten, művészettel és az érzelmek kollagálásával.
Az idő, a türelem, a támogatás, a képesség, hogy szellőztetni érzéseit a biztonságos módon és a fizikai biztonság, ha szükséges, mindannyian segítenek óriási, mint a túlélő dolgozik ezeken a kérdéseken.















Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozóval / trénerrel

4. rész: Az Illuminátusok - Szabadkőműves kapcsolat
 
K: Svali, az egyik legfontosabb pont, amelyről biztos vagyok benne, hogy sok olvasó szeretne többet tudni, az Illuminátum / Szabadkőműves kapcsolata , amennyire tudatában van, tekintettel a korábbi pozíciójára a Illuminati?

Vajon - és van - ott van a szabadkőműves rendbeszivárgása 
V: A szabadkőművesek és az Illuminátusok kesztyűs kézzel vannak. Nem érdekel, ha ez a lépések bármelyik lábujjával szemben, tény. Az Alexandriai Virginia szabadkőműves temploma (a város maga az Alexandria nevü elnevezése, Egyiptom, és az Illuminátus tevékenységének melegágya) a washingtoni térség központja az Illuminati ösztöndíjnak és tanításnak. Volt ott ott időközönként a teszteléshez, egy szint növeléséhez, az ösztöndíjhoz és a magas ceremóniákhoz. Ebben a szabadkőműves csoportban voltak vezetők is Illuministák.

Ez minden nagyvárosra igaz, ahol éltem. A felső szabadkőművesek szintén a felső Illuministák voltak . Anyai nagyszüleim mindketten magas rangú Szabadkőművesek a város Pittsburgh, Pa. (Elnöke Kelet Csillaga 33 rd mértékben Mason) és mindketten vezető szerepet játszottak az Illuminátusokban ezen a területen.

Vannak az összes szabadstruktúra Illuminati? Nem, különösen az alsóbb szinteken, azt hiszem, hogy semmit sem tudnak a nagy templomok éjszaka közepén előforduló gyakorlatokról. Sokan valószínűleg jó üzletemberek és keresztények. De még soha nem ismertem egy olyan 32 fokos vagy annál magasabb értéket, aki nem volt Illuminati, és a csoport segített létrehozni a szabadkőművességet, mint a "front" tevékenységüket.
 

K: Mi a pontosan a piramis jelentése az US $ 1-es jegyzet hátán? A piramisról beszélek, a kőfejtővel leválasztva és a piramis többi részét felölelve, amely tartalmazza az " All-Seeing-Eye " -et. Ez egy szabadkőműves vagy Illuminati szimbólum? 
V: A piramis és a " horus szeme " a dollár számláján hátulról Illuminati szimbólum. A piramis egy ősi forma, amely a 3. számnak az ősi titokzatos vallásokra való hódolatán alapul (ez nem 6., a legszellemibb számnak tekintendő), és egy piramisegy olyan struktúra volt, amelyet kifejezetten a démoni, vagy az okkult, pszichikai tevékenység pontjára hívtak fel.

A szem 
Horus minden látó szeme (emlékezzen az egyiptomi mágikus vallási gyakorlatokra, az élőhalottok könyvére stb.), És arra a tényre, hogy senki sem tud menekülni mágikus eléréséből. Ez a szem démoni szemnek tekinthető a csoportban, vagy az istenség szemében, és az Illuminati mitológiában vagy nyitott vagy zárt, az év szellemi idejétől és a pszichés állapotától függően. A kisgyermekek "pszichés sebészeti beavatkozást" kapnak, ahol a szem belül van, és azt mondják, hogy Horuslelket fognak, ha valaha is megpróbálnak elhagyni, vagy ha megmondják, vagy hogy a szem felrobban. A dollárra mutató szimbólum megerősíti minden olyan Illuminát gyermekét, aki látja az egyiket, és azt az emlékeztetőt, hogy figyelik őket.

A dollárra vonatkozó mondás, a " 
Novus Ordo Seclorum " azt is jelenti, hogy az új rend behozatala ", ami az Illuminátusok napirendje. Gondoljunk csak arra, hogy az 1800-as évek elején az elődeink már várakozással tekintettek az új rend beindításakor. Megemlítettem, hogy ez egy értelmes, előretekintő csoport? Ez Thomas Jefferson Benjamin Franklin FDR, és mások Illuminati vezetők voltak? Országunk talán az adózás szabadságán alapult, de ugyanúgy az Új Világrenden alapult, mint biztosan.
 

K: Milyen messze van az Illuminátusok koncepciója / kultusa? Úgy tűnik számomra, hogy elég sok idő alatt vannak, talán az ókor óta, irányítják, kormányozzák és használják az emberiséget saját célokra, különböző neveken működve? Tudsz kidolgozni?

V: Azt tanították, hogy az Illuminátusok az ősi gyakorlatokban gyökereznek, amelyek elérték a felvett időt ; hogy a síkságon élő babilóniaiak zigguratokat teremtettek isteneiknek, akiket az Illuminátusok imádnak. Büszkék voltak arra a tényre, hogy az állítólag egy folyamatosan okkult vonal volt, egészen mostanáig. A nevek megváltoztak, az alapcsoport ugyanaz volt.

Egyiptom ősi titokzatos vallásai , a sötét mágia szíve egy másik előfutár volt, a Set , Osiris , Horus és Ra kitartójaival ; és az Illuministák azt hiszik, hogy vérvonaluk leereszkedett az egyiptomi ősi királyokból.

Nehéz tudnom, mennyi kultikus propaganda, és mennyi igazság van a követelésekben. A templomos lovagok a középkori időkben előfutárak voltak, valamint a rózsakeresztesek és az ősi celták és druidák (tudjátok, azok, akik Stonehenge-t építettek ).







 
Exkluzív interjú egy Ex Illuminati programozóval / edzővel
 5. rész - Illuminati - CIA kapcsolat - Oroszország és Kína


Svali: Csak azt akarom, hogy te és az olvasóid tudd, hogy NEM vagyok Illuminát-szakértő , és nem is akarok lenni. Csak egy túlélő vagyok, aki ebbe a csoportba tartozott, alacsonyabb vezetői pozícióban helyi szinten. NEM emeltem könyököket a gazdagokkal és híresekkel, bár hallottam a magasabb szinteken történt dolgokról (az emberek még a kultuszban is pletykálnak, még mindig emberi lények).

Vannak más emberek is, akik kijöttek és felfedtek. Nem ismerem őket személyesen, de hallottam róla. Az egyik 
Brice Taylor , Kalifornia és Észak-Karolina (mindkét helyen részmunkaidőben él). A másik a Neil Brick of SmartNews , úgy tűnik, hogy nagyon valóságos és hihető, és egy kedves ember. Mások a Caryn StarDancer , a Survivorship.org és Annie McKenna (azt hiszem, még egy könyvet is írt a tapasztalatairól [ed. " Paperclip Dolls "], ez elég jó). Vannak mások is, és ha elmentek a Suite101.com weboldalra , vannak hivatkozások az erőforrásokra és a túlélő oldalakra is. A Survivorship.org linkjei is vannak.

Néhány túlélő személy önállóan publikálta történeteiket az interneten, hogy segítsen a közvéleménynek tudni, hogy ez megtörténik. Én csak egy ember vagyok azon sokan közül, akik jöttek ki, hogy beszéljek tapasztalatairól, és tapasztalataim arra korlátozódnak, hogy mit tett egy ember a Washington DC-ben és a San Diegóban, Ca. 1957 és 1995 között. Az a személy, aki abban az időben dolgozott, nagyon téves volt, és aki most szívesen sajnálja a dolgokat, amikkel egyszer részt vettem.
 

K: Hogyan maradnak a túlélők névtelenek, miután segítséget keresnek? Vajon a kultusz nem fog szélsőséges intézkedésekkel megkeresni és elhallgatni a kultúrát elhagyó programozókat vagy tagokat? Milyen célból akartak elzárni?V: A 101-es lakosztályban és a könyvemben egy egész fejezetet írtam a biztonságos megőrzésről. Itt van a Suite 101 cikk címe: Breaking Free from the Cult . Ez magában foglalja a biztonságot biztosító tippeket. 

Igen, megpróbálják újból felidézni az embereket, akik kiszállnak. Az első út a családjukon keresztül történik (emlékszem, hogy transzgenerációs jellegűek). Anyám azt mondta, hogy négy évvel ezelőtt visszajöjjek vagy meghalok, ami a halálos önmegsemmisítő programozást kiváltotta (úgy gondolom, hogy visszaszerezte a számomat, de tévedt, és majdnem meghalt, Isten megmentette az életemet). Aztán be kellett menni, és szét kell szednem. Amikor elmentem, a fej edző eléggé arrogáns volt. Azt mondta, hogy 6 hónap múlva meghalok, ha eszembe jutott, mert "senki sem emlékezhet arra, amit felhoztam és élni". Közvetlen idézet 
Jonathan M.-tól, vezető edző, és remélem, ő olvassa ezt a cikket.

Másodszor, rengeteg ember elrabol és elesik, mert telefonálják a perpset, egyedül távoznak éjszaka (nem hiszed azokat a történeteket, amelyeket a túlélőkről hallottam, akik azt mondták nekem, hogy kimentek az üzletben 2 vagy 3 órakor, egyedül, a sikátorokon sétálva, mit gondoltak ???).

Segítettem egy túlélőnek, hogy három évvel ezelőtt kiszabaduljon, a csoport zaklatta őt, és visszafordult, szó szerint pisztolyt húzott egy igazi emberrablóra, és visszavonult (fegyvere volt), amikor megkérdezte tőle, - És mi a kettő közülünk a legjobb lövés? Szakértő volt.) 6 hónapja velem maradt, és mentes a csoporttól.

Általában abbahagyják egy ideig, és belefáradnak abba, hogy visszahúzzák az embereket. Soha nem tudtam San Diegóban vagy DC-ban élni. Annak esélye, hogy egy régi trénerbe vagy valaki, akit ismertem, túl nagy lenne. Ehelyett, ha fizikai távolság van (ebben az államban a kultusz nem ismer engem, vagy nem érdekel engem az egyik vagy a másik). Számos elszámoltathatóságom is van. Ezek az emberek olyanok, mint a titoktartás, és általában nem járnak nyilvánosan, ha valaki olyan emberekkel van, akik nem részesei a csoportnak. Hallottam, hogy az embereket meggyilkolják, ami az egyik oka annak, hogy nem megyek a TV-n, vagy nyilvánosan beszéljenek. Rendkívül csendesen és anonim módon élök itt. A legtöbb kultikus rekonstrukció azért jön, mert a személy kapcsolattartók. A visszahúzódás időről időre hatalmas, és sokat kell harcolni, különösen az első években. Hogy megtudja, miért tér vissza valaki visszaéléssé, olvasd el a "Trauma Bonding: The Pull to the Attempt" című cikket a Suite 101-en.
 

K: Vissza akarok térni az Illuminátus politikai napirendjére . Mi a kapcsolat a CIA , az FBI és más titkosszolgálatok és a kultusz között? Mennyire vannak behatolva? És mi ez a titkos szolgáltatások igazi napirendje?

V: Mindannyian beszűrődnek. Nem hiszem, hogy ezekben a csoportokban mindenki Illuminist, de sok vezető van. Példa: anyám barát volt Sid Gottliebrel , aki a CIA tagja volt . Az a gazdaság, amelyet felnõttem, csak körülbelül fél óra távolságra fekszik Culpeper , Va házától . Ismerte a Dulles-ot is család. Rengeteg kutató volt a CIA- ban, és időközben felkerestem a Langley-t, Va-t . Az MK-Ultra- t részben Illuminati pénzzel finanszírozták. Ezek az emberek használják a legkifinomultabb elmeellenőrzési technikákat tagjaikra, hidd el.

Amikor San Diego-ban voltam, az emberi kísérlet még mindig folytatódott. Jonathan és én vizsgáltuk egyes gyógyszerek hatását a trance állapotok kiváltására és a programozás támogatására. Elvennénk az adatokat, és letöltenénk egy adatbázisba (ó, igen, a kultusz nagyon technikailag kifinomult), majd elküldi Langley-nek .

Sok a rendszergazdák és a rendezők aAz FBI szintén Illuministák . A CIA segítette a német tudósokat a második világháború után . Ezek közül sokan szintén Illuminát vezetők voltak saját országukban, és az amerikai csoport nyitott karokkal üdvözölte őket. Ők is megtitték az összes információt, amit megtanultak az Illuminátusoknak.
 

K: Feltételezem, ha az amerikai politikai, bank- és katonai rendszerek mindegyike eléggé jól illik az Illuminati irányítás alá, ez akkor is igaz lehet Kelet-Európára, Oroszországra és más kommunista blokk országokra is. Mit jelent ez a Nyugat-Kelet tengelye közötti kapcsolatokban? Oroszország, vagy a Szovjetunió akkoriban valaha is az ellenség, akiről kiderült, és van-e nagy terv arra, hogy Oroszország ellenségként van?

V: Oroszország soha nem jelentett fenyegetést. A marxizmust az Illuminátusok finanszírozták , és a kapitalizmus ellensúlyaként támogatták. Az Illuminátusokerősen hisz az ellenséges erők kiegyensúlyozásában, az ellentétek között. A történelmet összetett sakk-játéknak tekintik, és egy oldalról, majd egy másikról finanszírozzák, végül pedig a káoszból és a megosztásból ... nevetnek, mert végső soron túl vannak politikai pártokon. A legjobb nyugati pénzember titokban találkozik egy keleti vagy orosz "ellenséggel" azokban az években, és jó nevetés, hogy a "juhokat" megtévesztették. Itt megosztom azt, amit tanítottak, és azt is megfigyeltem.

Amikor a DELPHI találkozott az ORACLE -val Európában (ezek az északi féltekén és az európai kontinenseken) az orosz, a német, a francia, a brit, a kanadai és az amerikai oktatók együtt dolgoztak. Valójában ez az egyik oka annak, hogy a nyelviség sokaságát az Illuminátusokban értékeljük . Hat nyelvet tanultam gyerekként, és megtanultam beszélgetni az emberek világából. Ők valóban nemzetközi csoportok, és a csoport napirendje meghaladja a nacionalista érzéseket. A csoport tagjai között is sok a kereskedelem. Egy orosz tréner egy ideig eljuthat az Egyesült Államokba, teljesítheti a munkát, majd térhet vissza, vagy fordítva.
 

K: Kína elkezd csörögni a kardjaikat, és fegyverrel magával ragadja azokat a nukleáris fegyvereket, amelyek az amerikai városokra mutatnak. Mindez az Illuminati napirend szerint zajlik-e, vagy van még egy meglehetősen nagy " bizonytalanság, véletlenszerű vagy x-tényező ", ami túlmutat az Illuminátus irányításán ?

V: Öt éve jártam ki, így az én információm "régi hír". De Kína katonai felépítése része a tervnek . A csoport tagjai ázsiaiak és nagyon opportunistaak. A keleti maffi csoportok nagyon kapcsolódnak az Illuminátokhoztevékenység. A véletlen tényező mindezekben az, ahogy az átlag polgár reagál. Nem lehet megjósolni, bár az Illuminát vezetése gyakran különböző forgatókönyveket keres, és megpróbálja eldönteni, hogyan fognak fellépni, ha a hétköznapi állampolgárok váratlanul reagálnak.

Azt mondták nekem, hogy 2020 körül az Illuminista napirend nyíltan feltárul . Nem tudom, hogy ez pontos-e, vagy csak a propaganda, amit megtanítottak, vagy ha megváltoztatták ezt a dátumot, mivel a csoportban voltam.
 

K: Svali , korábban olyan mentális áldozatokról és túlélőkről beszéltél, akik előadták a történeteiket, és nyilvánosságra hozták. Az egyik legfrissebb és legkiválóbb történet Cathy O'Brian egyikének [lásd a http://www.vegan.swinternet.co.uk/articles/conspiracies/cathyandmark.html és http: //www.trance linkeket -formation.com/ ]. Úgy tűnik, inkább a CIA elmeellenőrzés áldozata , amely még mindig nagyon hasonlít a saját történetére a technika és a technika terén. Gondolod, hogy létezhet egy Illuminát-kapcsolat? V: Mint korábban említettem, a CIA és a 
Az Illuminátusok határozottan kapcsolódnak egymáshoz . A CIA legfelsőbb vezetőiis Illuminati vezetők Dulles-ot és Gottlieb-t olyan férfiakéntemlítem, akiket személyesen ismerek gyermekként és fiatal felnőttként. Az MK-Ultra és más kormányzati elmeellenőrzési programokat vezetõtudósok azIlluministákat hozták át a náci Németországból. Ezért fogod megtalálni, hogy az elmeellenőrzés áldozatai mindig németül beszélnek, vagy olyan disszociált részük van, amely német akcentussal beszél; imitálják a bántalmazókat, ami nagyon nagyon gyakori.

Meg lehet mondani, hogy a 
CIA és az Illuminátusokkézzel kesztyű társaik. Tudom, hogy az egyesült királyságbeli különböző Illuminát-csoportok adatokat szolgáltatnak a Langley, Va Központi számítógépére vonatkozó kísérleteikről . (ó, igen, az emberi kísérletezés és az elmeellenőrzési kísérletek még mindig folyamatban vannak, nem állt meg a második világháborúval ...).













Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozóval / trénerrel

8. rész - A negyedik birodalom 
 
K: Az Illuminátusok leírása, úgy hangzik, mint a Harmadik Birodalom . Biztosan látom a náci vonásokat viselkedésükben és céljaikban. Úgy tűnik, mintha Németországban van az élen, de újra, egyesíteni az EU-ban, azt látjuk felállítását európai hadsereg, a gyorsreagálású erő és a Nemzetközi Bíróság . Hogyan fog ez végül játszani? V: Valójában az új világrendnek van neve . Az egyik szinonimája a " Negyedik Birodalom ". Komoly vagyok. Sok Illuminist van a negyedik Birodalom programozásában . Igen, Németország és az EU

, uralja majd a világgazdaságot. Az 
amerikai gazdaság egy ideig lemerül, majd helyreállítódik Európa segítségével.
 

K: A Kinyilatkoztatás könyve elég sötét képet fest arról, hogy ez véget ér, és milyen módon. Hogyan fog ez megvalósítani az Illuminati napirendet ? Bizonyára tudni fognak a régi és a saját előzetesen elhunyt próféciáiról. Megpróbálják valahogy felhasználni a próféciákat az emberiség megtévesztése révén?

V: Alapvetően tagadják. Úgy vélik, hogy a történelem megváltoztatható, és hogy János prófétai kinyilatkoztatása csak a jövő egyik értelmezése. Ők tisztában vannak a Jelenésekkel , de ne vegyen túl komolyan.

Ne feledje, a csúcson lévőek közül néhányan már a hatalomban vannak, figuratív módon. Uralják a pénzügyi képet, hatalmas vagyont, több kúriát a világ minden táján, mindent, amit akarnak, és a (őket) öröm a több millió milliók ellenőrzésére. Úgy vélik, hogy az értelem éles, és hogy ők lesznek a „jó fiúk” a New Order . Ők a Luciferianok, és úgy hiszik, hogy a Biblia téves az állításaiban.

Minden szándékra és célra, ha megkérdezte őket, valószínűleg nevetni fognak és azt mondják: "De az új rend már itt van, még nem nyitott."

Ők már hatalmon több száz éve, anélkül, hogy a mennyei világító csavarok haltak volna meg. Még azt is hiszik, hogy Isten akarata a földön van (ne feledjük, Isten " szolgálnak" is, csak nem ugyanaz, mint a bibliai keresztény).

Vissza fogják kérdezni: "Hogyan engedte meg Isten az embereket, hogy ilyen potenciált fejlesszenek ki, ha nem akarja, hogy segítsünk nekik használni?" Nem az az értelem és az ajándékok bűnügyi pazarlása, melyet nekünk adott NEM fejleszteni, és segítenek abban, hogy az emberek jobb versenyre érjenek? " Ezeket a vonalakat vitatják.

Úgy vélik, hogy alapvetően JÓ és jó munkát végeznek, még akkor is, ha az eszközök nehézkesen elviselni az akkori időt. Gyengék és alkalmatlanok, és egy legfelsőbb emberi lényt fejlesztenek. Tudom, hogy úgy hangzik, mint a sertés mosás, de valóban őszintén hiszik ezt a magszintet. Ahhoz, hogy a Kinyilatkoztatásban lévő ítéletek alatt legyenek, gonosznak kell lenniük, és nem.

Remélem, ez segít magyarázni egy kicsit. Azt hiszem, látni fogják magukat abban a képben, ahogy a fehér lovakon lovagolnak, nem a sötétek. Ez a csalás ereje. Én keresztény vagyok, és feladtam ezeket a régi hiedelmeket, hogy a kultuszban tanítottak.










Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozóval / trénerrel

12. rész - A piramis csúcsa 
 
Kérdés: Svali , nagyon fontos kérdés, hogy biztos vagyok benne, hogy minden olvasó megkérdezi magukat, hogy ki vezeti az Illuminátokat? Ki a piramis csúcsa?

A: Hooboy! Hol kezdem ezzel? Először is attól függ, hogy milyen szinten. Szeretnék egy kis térképet készíteni az Illuminátusból az emlékeimről (amelyek NEM FOND), hogy részt vegyenek ebben a csoportban. Én is megpróbálok betölteni néhány nevet, de óvatosan akarok lenni. Ha túl sok nevet neveznék, rengeteg csúnya tüzet vonhattam le a csoport tagjaiból. Itt jön:
Felfelé irányuló piramist fogok csinálni, hogy megmutassam az Illuminát-struktúrát, NEM kiváltják az embereket (tudom, hogy az Illuminátusok sok piramist használnak), de azért, mert így hozták létre hierarchiájukat:
Első szint: Helyi szintű (anytown, USA) testvércsoport

A legtöbb nagyvárosi területen a város méretétől függően tíz-harminc 
testvércsoport lesz . Minél nagyobb a város, annál több testvércsoport. Vannak Illuminátusok csoportok MINDEN nagyváros az Egyesült Államokban és Európában . Ez az első szint az úgynevezett "anarchikus" vagy "alacsony szint". Ez az, amit a legtöbb szertartást elkövető ember vitatkozik: egy-egy főpap és papnő irányítja az egyes csoportokat, amely szintén két-négy oktatócsoportot és mások munkáját foglalja magában. A testvércsoportokegyesülnek ritka esetekben, tisztában vannak egymással, de mindegyik meglehetősen független, és csak a vezetői tanácsuknak tesz jelentést.Második szint: Fővárosi vezetői tanács

Ez az, amit a helyi vezetői tanács e csoportok felett fog kinézni. A vidéki térségek szétszórt csoportjaira is kiterjed.
Baalim (fej) (1), a fejigazgatók (2) adminisztrátorai a pénzügyek és a napi események (4), fejjelzők (felügyelik és tanítják más oktatókat) (6).

Összesen: 13 tag

A Baalim és két asszisztense a következőket jelentette be:
REGIONÁLIS LEADERSHIP COUNCIL

Az Egyesült Államok földrajzilag hét különböző régióra oszlik. Minden régióban van egy 13 tagú vezetői tanács, amely összehangolja a helyi vezetői tanácsokat (most kapod el az ötletet?) Az Illuminátusok nagyon hasonlítanak az "Amway" -hoz vagy bármely más, jól szervezett üzleti vállalkozáshoz, amely minden egyes elszámoltathatósági folyamatábrát tag). Ez a tanács így fog kinézni:

a tanácsvezető (1), a katonai (2 ülőhely), a spirituális (2 ülőhely), az ösztöndíj (2 ülőhely), a pénzügy (2 ülőhely), a képzés (2 ülőhely), a tudományok (2 ülőhely) .

Összesen: 13 tag

A regionális tanácsok képviselik a különböző érdeklődési területeket és ismereteket, amelyeket az Illuminátusok folytatnak. A tagság idővel változik, amikor a tagokat támogatja vagy lemondja.

A hét regionális tanács mindegyikének vezetője van, amint azt fent említettük, aki a következőket jelenti:
Nemzeti Tanács (Az európai nemzeteknek is vannak nemzeti tanácsai, Mexikó és Kanada is, csakúgy, mint a Szovjet Köztársaság és Kína).

A nemzeti tanács hasonlóképpen hasonlít a fentihez, ezzel a különbséggel; ezek a befolyásos bankárok régi pénzzel, mint például: a Rockefellerek, a Mellon család, a Carnegie család, a Rothschild család stb. Tudom, hogy nem nevezném el a neveket, de én fogom.

A Nemzeti Tanácsok vezetőinek jelentése:
A Legfelsőbb Világtanács .

Ez a tanács már létrehozott egy prototípus, amelyik az 
NWO-t választja jön létre. Rendszeresen találkozik a pénzügyek, az irányítás, a politika stb. Megvitatásában, valamint a problémamegoldó nehézségekkel kapcsolatban. Ismét ezek a vezetők a pénzügyi világ vezetői, az OLD banki pénz. A Rothschild család Angliában és Franciaországban uralkodó helyekkel rendelkezik. A Habsburg-dinasztiának leszármazottja generációs székhellyel rendelkezik. Anglia és Franciaország uralkodó családjainak leszármazottai nemzedékekkel rendelkeznek. Az Egyesült Államok Rockefeller családja rendelkezik székhellyel.
Ez az egyik oka annak, hogy az Illuminátusok az évek során elég "érinthetetlenek "ek voltak. Az uralkodó tagok nagyon, nagyon, nagyon gazdagok és hatalmasak. Remélem, ez az információ hasznos. Honnan tudhatom ezt? Helyi vezetői tanácsban voltam (vezető edző), de a regionálisakkal beszéltem. Továbbá minden Illuminátus gyermeknek megtanulják, hogy melyik " vezetõjük ", és azt mondja nekik, hogy könyörüljön nekik és az " Új Rend, hogy jöjjenek ".
Kérdés: Milyen mértékben jár az európai jogdíjak, mi az ő igazi zörgő rendje és hatalmi struktúrája, és mi az amerikai-brit kapcsolata a pénzügyi / politikai / kultikus hatalom szempontjából? A monarchia még mindig a show-t futja?

V: Ez nehéz válaszolni, de megpróbálom. Az Illuminát vezetői azt állítják, hogy a királyi vérvonalakból származnak , valamint a töretlen okkult örökségből .

Lásd, a " jogdíj " két definícióját használták. Nyitott jogdíj , amely jelenleg látható, és " rejtett jogdíj"A királyi vér és a szélsőséges okkult erő. Előfordul, hogy a két volt párhuzamos, mint például a Prince of Wales .

Soha nem gondoltam volna, hogy melyik országban / vonal tartotta a legtöbb energiát, mert én csak egy küldönc buzgón munkámat. De a megértés volt:
  • A hannoveri / hapsburgi leszármazottak Németországban uralkodnak a bruderheista fölött.
  • Az okkultok egyik legerősebb sorának tekintik őket.
  • A brit vonal éppen alatta van, a királyi családdal.
  • Határozottan uralják az Egyesült Királyság ágát a Rothschildok alatt az okkult világban , annak ellenére, hogy a parlament nyíltan szabályozza az országot.
Franciaországban ismét leszármazottai a királyi család is hatalmon lévő okkult birodalmában, de a francia Rothschildok tartsa uralkodik az egész, vagy őket. Az Egyesült Államok alacsonyabb és fiatalabb, mint az európai fióktelepek. Ezért a vezetők gyermekeit folyamatosan Európába küldik képzéseik egy részére; az oktatást jobbnak tartják, és az amerikai családok meg akarják újítani a kapcsolatot az európai elődökkel.

Németország , Franciaország és az Egyesült Királyság képezi az európai kultuszban uralkodó triumvirátust. A Szovjetunió fontosnak számít, és a legerősebb katonai csoportokkal rendelkezik. A Szovjetuniót megígérték a negyedik helyet aÚj világrend , ELŐTT az USA szerepét . mert a Szovjetunió az évek során segítette és együttműködött a napirend továbbfejlesztésével.

Az egykori uralkodó családok leszármazottai is részt vesznek az okkult vezetésben, az újabbakkal együtt. A kultuszban nincs marxizmus . Kína lesz rangsorolva a Szovjetunió , majd az Egyesült Államok után.De sok jelenlegi amerikai vezetés lesz Európában, amikor a változás bekövetkezik, és sokan otthon vannak ott. A "változó nemzetiségűek" egyik napról a másikra változnak. Ez a legkevésbé emlékszem. Kívántam, hogy jobban tanultam ezt a cuccot, de túl elfoglalt voltam, hogy életben maradjak, amikor ott voltam.










Exkluzív interjú egy Ex-Illuminati programozóval / edzővel 


14. rész - Illuminati történelem és jövő 


 
K: Néhány neo-náci-fehér power-meghívást kaptam e-mailen keresztül. Elolvastam néhányat és röviden beszámolok, nagyszerű eleganciával - a történelmi "tényekkel" alátámasztva -, hogy az Illuminátusok természetesen zsidó összeesküvés , és hogy Hitler "rájuk" , és mindannyian tudjuk, mi következik. Egyszerű kérdésem: az Illuminátusok egy zsidó összeesküvés ?

A: Az én válaszom: egyáltalán nem. Valójában Hitler és népe (különösen Himmler és Goebbels ) a legfelső Illuministák voltak. Az Illuminátusok szélsőségesen rasszistaak, és gyermekként kénytelenek voltak "koncentrációs táborokat" játszani mind Virginia-i farmomban, mind pedig Európában elszigetelt táborokban Németországban.

A zsidók történelmileg küzdöttek az okkult ellen. Lásd Deuteronomy és az Ótestamentum , hogy Isten a zsidó nép által megpróbálta megtisztítani az ott működő okkult csoportok földjét, mint például a Baál , az Ashtarte és más kánaán és babiloni istenek imádatát .

Mivel az Illuminátusok nyomon követik gyökereiket ezen ősi termékenységi istenekhez, ők is a földi ellentétek a zsidó fajhoz. Sohasem bízom sem a neo-náci, sem a szélsőséges gyűlöletcsoportok által küldött irodalomban, hiszen ezek a rasszizmus, az egalitarianizmus, a mesterrégió koncepcióján alapulnak, és más dolgok, amelyeket az Illuminátusok is erősen támogatnak és sok más okkult csoportot. Egyszerűen fogalmazva, ez a csoport hazudott neked, és számít arra, hogy nem tudtad, hogy a nácizmusot a német illuminalisták alapították .
 

Kérdés: Valaki, aki a világ uralmát akarja irányítani, nem új, nyilvánvalóan. A történelem tele van sikertelen kísérletekkel a világ meghódítására és a népesség alávetésére. Mennyi az az álma az " ÚJ VILÁGSZERZÉS " önmagában, az Illuminátusok által?

V: Az Illuminátusok maguk tanítják, hogy évszázadokig és évszázadokig is ott voltak, még a római korban is, és Nagy Sándor az ősi világ prototípusainak egyike volt , ahogy Hitler is a modern időkben. De az Illuminátusok , mint tudjuk, ma alakult ki a 17- edik században (out of Catholic gyökerek, azaz a. A templomos lovagokés Roscicrucianism ). Az ötlet egy modern „ One World Order ” vált népszerűvé az 1700-as években az ötleteket a Weishaupt és mások, és már évek óta dolgozik e cél elérése felé közepe óta 18 -én században.
 

K: Az Illuminátusok az egész történelem során manipulálják a társadalmakat , egy ilyen egyiptomi, római, brit birodalmat stb. Milyen messze áll az Illuminátusoktörténete, és mindig Illuminátusként ismerték őket , vagy néha különböző fedések alatt működtek ugyanazokkal a célokkal?

V: Az Illuminátusok azt mondják, hogy az ókori Babilonig nyúlnak vissza a szináriumi mezőkig, kb. 3900 körül , adják vagy veszik. De ez talán kultikus programozás és büszkeség. Azt állítják, hogy minden ősi misztériumvallás és okkult gyakorlat okkult bázisán alapulnak. De tényleg úgy tűnik, hogy a templomos lovagoktól származika középkori korban, és a rózsakeresztesek, akiket akkor is alapítottak. Én magam is bajom van annak tudatában, hogy a "kultusztörténet" -nek milyen ösztöndíjas tanáraim gyerekként oktattak, csak programozás volt, és mennyire pontos a valóság, szóval nem tudok objektív információforrás. Akárcsak bármelyik csoporthoz hasonlóan, hajlamosak arra, hogy "idealizálják" gyökereiket.
 

K: Az intelligensek olyanok, mint ők, az Illuminátusoknak tudniuk kell, hogy a birodalmak és a társadalom a történelem folyamán átlagosan csaknem 200 évig tartott. Vajon ez egy természetes életciklus, vagy a birodalmak időtartama és végső lebukása összehangolt? Más szóval, vajon az Illuminátusok voltak-e felelősek a kudarcba vallott birodalmakért? Vajon szándékosan elpusztítják-e a társadalmakat, és újakat hoznak létre azzal a szándékkal, hogy szigorúbb tapadást biztosítsanak a jövő kormányai számára?

V: Az olyan történelmi "felállások" alatt, amelyeket gyerekként láttam, a csoport történetének tanítására használták fel, állítólag minden ősi és modern monarchia trónja mögött megvilágosító tanácsadók és finanszírozók voltak. Azt kérik, hogy manipulálják a történelmet az elmúlt 2000 évben. De azt is hiszem, hogy az emberek szabadon választhatnak , és hogy egyetlen ember vagy csoport sem tud igazán figyelembe venni a kiszámíthatatlan: az emberi természet és hogyan fognak reagálni.

Nem hiszem, hogy mindent megtettek, amit állítottak. Ugyanakkor az elmúlt 200 évben mindenképpen mélyreható befolyást gyakoroltak a nemzetközi és a kormányzati szintre, annak alapján, amit a csoportban láttam és hallottam.
 

K: Svali , azt mondtad, hogy az Illuministák keményen dolgoznak ezekért a célokért, és várakozással tekintik a "dicsőséges Új Rend " vagy a világkormány végleges végrehajtását , hogy részt vehessenek és vezető szerepet játszhassanak e társadalomban. Melyik pillanatban fogják elégedettek az Illuminátusok az elért eredményeikkel, és mi az a látomásuk a "dicsőséges új rendről"? Milyen alakja, formája vagy rendszere lesz, milyen politikai infrastruktúrát? Diktatórikus, kommunista, demokratikus? Vége lesz a globális ellenőrzésért folytatott harcnak?

V: Azt tanították, hogy az elkövetkező "Rend " vagy kormány alatt, hogy először erősen diktatórikus és katonai kormány. Ez az oka annak, hogy a titkos katonai erők széles körű képzésben részesüljenek a politika végrehajtásában. Miért? Mert nem mindenki fog fogadni a "megvilágosodott" uralmát, és lesznek azok, akik ellenzik őket.

A hadseregüket a tömegvezérlés technikáin tanítják, és táborokat fognak felállítani, hogy eljuttassák az ellenfeleket. Gondolj Hitler Németországára, amely prototípus volt. A kormány rendkívül hiteles és központosított lesz a Legfelsőbb Világtanácsban , a nemzeti tanácsok és a regionális tanácsok irányítása alatt.

Következik egy félig marxista vagy katonai szocializmus végrehajtása ( Marx volt egy Illuminista, és azt mondták neki, hogy mit írjon az értekezésében), koordinálva a regionális és nemzeti tanácsok keretein belül. A pénzügyi erővel nemzeti és nemzetközi szinten kerül sor. Az embereket arra kérik, hogy csökkentett bérekért dolgozzanak az Új Rend szolgálatának dicsőségére , bár a kompenzáció az idő múlásával a lojalitáson és a teljesítményen alapul (mint a marxista és a leninista Oroszországban).

Amint az ellenszenveket leigázzák és ellenőrzik, úgy vélik, hogy többé nem lesz szükség a világi ellenőrzésre. Meg fogják venni. Ezután megkezdi a tenyésztési programokat annak biztosítására, hogy csak a legjobb és legfényesebb reprodukció legyen; megkezdődik a gyenge genetikai példányok sterilizálása. Ők szilárd hívők a ''szelektív tenyésztés ", ahogyan Hitler és tudósai is. Szomorú, de igaz, hogy ezt tanítják. A gyermekeket pszichikai képességeikre tesztelik, és különleges tanításon mennek keresztül, hogy növeljék képességeiket, ahogyan most titokban, csak akkor nyílik meg.
 

K: Az Illuminátusok természetes ellenségei vagy ragadozói, vagy olyan versenytársak, akiknek ugyanaz a célja a globális ellenőrzésnek?

V: Nem, hogy tudom. Nagyon tisztában vannak a templomos lovagokkal és az OTO-val ( Ordo Templi Orientis , egy katolikus titkos társaság , amely a templomos lovagok testvércsoportja, és sok okkult és illegális tevékenységben vesz részt), és míg a két csoportot megosztják egyes területeken nagyon szimpatikusak és megosztják egymással erőforrásaikat. Az egyetlen igazi ellenség, amit látnak, a keresztény egyház , amely ellenzi mindazt, amit csinál. Mert az Illuminátusok okkult spiritualitáson alapulnak, megvetik azokat a csoportokat, amelyek a zsidóságot vagy az alapvető kereszténységet támogatják halandó ellenségeiként. Ez azért van, mert a keresztények olyan lelki hadviselést folytatnak, amely fájdalmat okoz.
 

K: Mi a véleménye Kína és Oroszország szerepéről a legújabb fejlemények, az orosz-kínai politikai irányvonal fényében az Egyesült Államokkal szemben, tekintettel arra a betekintésre, amely akkor volt, amikor még mindig az Illuminátusok közé tartozott?

V: Oroszország lesz a csoport katonai bázisa és hadereje , hiszen a katonai parancsnokok (Illuminist) a világ legjobbjai, és nagyon, nagyon fegyelmezettek. Kína a keleti okkultizmusból eredő gyökerei és nagy népessége miatt az Egyesült Államoknál is nagyobb hatalomnak számít . De ismét az igazi hatalom Európában fog élni, amire azt tanították, amikor a csoport egy része.

Kína fogja kezelni a keleti régiót és Oroszországot az északon . Ismét megosztom azt, amit tanítottak, de kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy "programozás". Az egyik legnehezebb feladat, amivel találkoztam a kiutazás óta, az volt, hogy értékeljem, mennyi az, amit mondtak nekem az igazság, és mennyi idealizmus és kultuszprogramozás. NEM vagyok hatóság ezen a csoporton, és nagyon alacsony pozíciót tartottam benne, amikor részese voltam. A San Diego-i nagyvárosi terület vezető testülete több éve üldögélt, de kevés köze volt a nemzetközi színtérhez. 







Exkluzív interjú egy Ex Illuminati programozóval / trénerrel 


15. rész - TV - A tökéletes elme-vezérlő eszköz 


 
K: Svali , milyen szerepet játszik a televízió? Az Ön szemszögéből, mint egy ex Illuminati edző / programozó, hogy mennyire egy elme-ellenőrző eszköz valójában? Hogyan viszonyul az agyhoz, milyen hangokat és képeket használ a programozáshoz? Mi teszi a TV-t a tömegek tökéletes elme-vezérlő eszközévé ? Adjon nekünk néhány részletet.

V: Fontos megérteni, hogy amikor egy személy TV-t néz , alfa-agyi hullámállapotba kerülnek , amelynél a normálnál is sokkal célzottabbak. Valójában egy LOT of Illuminati programozás alfa állapotban történik, mivel a személy nyugodt és rendkívül hasznos. Észrevetted már valaha azt a mázas kifejezést, aki olyan ember arcán volt, aki hosszabb ideig tévénézett? Ez hosszú ideig tartó alfa állapotban van , és félig disszociatív állapotban van (és ez olyan embereknek szól, akiknek NEM emelték az elme kontrollját).

Emlékezz azokra a tanulmányokra is, amelyek szerint "a TV-erőszak nem befolyásolja a gyermekek viselkedését"évekkel ezelõtt kitaláljuk, ki finanszírozza õket, õk egy csomó bikárságú, és amit egy személy figyel, hatással van rájuk, és ezt jól ismerik a csoport viselkedõi, sõt tudják, hogy a TV olyan eszköz, szándékosan befolyásolja a "tömegeket", és nem képes teljes személyiségváltozást teremteni az átlag polgár számára, de egyre erősebben tud kiszolgáltatni az erőszakra, a pornográfiára és az okkultra, és befolyásolhatja a kisgyermekek észlelését.

A legtöbb rajzfilmnek olyan finom üzenete van, mint a szubliminalisták, amelyek a gyermekek következő generációját befolyásolják, megsemmisítik a családi értékeket és a régimódi "erkölcsiséget" "keresztény jognak", "előítéletnek" vagy "politikailag hibásnak". befolyásolják társadalmunkat, különösen a kisgyermekeket, hány szülő van a gyerekek bébiszitterének, mégis fogalmam sincs, mit néznek a gyerekek?

Időnként elborzadva hallom azokat a filmeket, amelyekről a 12 éves fiam azt mondja a barátaimnak a tömeges gyilkosságokat, az erőszakot és az okkult gonoszt ábrázoló filmeket nézegettem, soha nem engedtem volna, hogy egy érzékeny gyermek figyeljen a Mátrixra , a Fight Club -ra vagy az új Exorcistre ,például a "slasher filmek ", amely olyan népszerű néhány tizenéves.

Hangok és képek a következők: villogó képek és állandó változások (mint például az MTV videókat, például, vagy sok az új hirdetéseket); bizonyos hangokat játszottak egyes műsorok, vagy akár az a kiállítás témája, ha dicsőíti az okkultokat, mint például a népszerű show-k, amelyek egy aranyos fiatal tehetség boszorkányt ábrázolnak, mint a hősnő, vagy vámpírok és démoni alakváltás.
 

K: Melyek a legfontosabb Illuminát-inspirált műsorok a TV-ben, vagy azok, amelyek Illuminát üzenetet hordoznak, és milyen nyomokat azonosítanak?

V: A média annyira beszivárgott, hogy jobb kérdés, hogy melyik nem támogatja a napirendet? Lásd a fentieket is: Szombat reggel karikatúrák, amelyek az állatok / emberek morfizálását mutatják (jól ismert okkult jelenségek), vagy amelyek a "Föld, Víz, Tűz" (Magickal Elements) fogalmát dicsőítik; vagy olyanok, amelyek kegyetlenül mutatják az elmeellenőrzési technikákat (akár videojátékokat is, mint például a Tomb Raider vagy a "Metal Gear Solid" bemutatja a képzési széket és az embereket kínozta, ami meglepett és szomorú volt. halálra kínozva ...

Azt gondolom, hogy a jelenlegi rajzok 90% -a misztikus / okkult témákkal rendelkezik, amelyek arra irányulnak, hogy elkapják a gyerekeket, és finoman utasítsák el őket, hogy elfogadják: állatkísérőket vagy szellemvezetőket, a képzés eszméjét (még az aranyos kis Pokemonok is megfordulnak az engedelmes teremtményekből dühöngő harcosokká miután az "edzőjük" segíti őket abban, hogy megváltozzanak, ami túl közel áll a kényelemért ahhoz, amit az Illuministák engedelmes gyerekeknek adnak.

Én személy szerint nem nézek sok TV-t, éppen ezért. Nézhetnék egy National Geographic-tkülönleges egyszeri, vagy ritkán film a Comedy csatornán, de egyébként elkerülem. Túl sok vitát hallottam a vezetői találkozók során és a csoport más viselkedési viselkedéseivel kapcsolatban arról, hogy hogyan használják a tömegek finom befolyásolását anélkül, hogy gyanakodnának róla. Úgy döntök, hogy lemondok ettől a befolyástól. Nézd meg, mi volt a televízión az 1940-es és az 1950-es években, és amit most elfogadnak, hogy társadalmunk lassú erkölcsi hanyatlását krónikázza.
 

K: Mi a helyzet a popzene hatásával ? Veszélyes-e, használják-e az elme-kontroll médiumként? Úgy vélem, Cathy O'Brien , a CIA agykontroll szolga és túlélő , játszik az ország zenei és számos énekesek mint agykontroll rabszolgák, és a nevek Nashville , Ten . mint a központ.

A: Az országzenének lehet néhány, de a rockzenekar sokkal nagyobb mértékben irányítható. Egyszer néztem egy MTV-t, és nem tudtam elhinni, mi van rajta, a szájam elnyomta a sokkot. Van egy dal / videó, amely nagyon népszerű most a CrazyTown , amely mutatja a pillangó tetoválásaz egész népben (a Monarch szellemének ellenőrzése alatt ), miközben énekel "Gyere le a pillangóm" ... később énekel róla, hogy elmenekül egy jobb világhoz stb.

Ez a dal TÖLTSE A programozási képeket. Úgy vélem, hogy Brittany Spears , Eminem és mások használják õket, hogy énekelnek õket (még mindig észrevehetõ, hogy neo-náci megjelenést visel, és utálja a gyûlöleteket, ez NEM véletlenül). Valójában a legnépszerűbb pop-énekesek a "Mickey Mouse Club" (yep, jó öreg Walt The Illuminist's Bipire) szakmai gyakorlatából származnak, és úgy vélem, hogy szellemüket kínálják cserébe a hűségért vagy a lelki kontrollért.

Hány dalszöveget támogat az öngyilkosság, az erőszak, a kétségbeesés vagy a New Age-i spiritualitás a pop / rock-ben? Vagy csak kapj egy másolatot a szavakról és olvasd el (de ne felejtsd el, hogy sokan valószínűleg kiváltják az elme kontrolljának túlélőit).
 

Kérdés: Van-e valami mód arra, hogy visszavonjuk a televízió és a zene által már elvégzett gondolkodáskárosodást?

V: Kapcsolja ki. Könnyebb mondani, mint megtenni. Miután a bemenet leáll, nem folyamatosan erősödik. Hány ember szinte függő a TV-időkhöz? Azt gondolom, hogy a kármentesítés egyik legjobb módja a negatív vagy hamis üzenetek helyesbítése az igazsággal. A Bibliában napirenden Isten szavát megyek, hogy "megújítsam az elmém", ahogy azt a rómaiak állítják, és ezt sokkal gyógyítóbbá és felemelőbbnek találom, mint bármi a tévében vagy a pop rádióállomásokon.
 

K: Svali, biztos vagyok benne, hogy néhány évvel ezelőtt emlékszel a Pokemon rohamra. [Itt vannak néhány link, amely frissíti a memóriáját: roham vagy hisztéria? A japán rajzfilm több száz gyermek gyilkosságát váltja ki.]

Vajon a rajzfilm-producerek / animátorok véletlenül megbotlottak-e, vagy valamilyen nyilvános elme-kontroll "teszt"? Ez valami, amit az Illuminati programozók tisztában vannak, és használják az elme-ellenőrzést? Mi a véleménye erről?

A: Fogalmam sincs, szándékos-e vagy sem, mivel ez történt, miután elhagytam a csoportot, és soha nem hallottam róla vitát. De elmondom neked, hogy NEM hagyom, hogy a fiam Pokemont nézze, még akkor is, ha azt mondja nekem, hogy "minden barátja". Úgy gondolom, hogy a műsor erősen démoni démonokkal rendelkezik (miért fordulnak elő a "piros" szemek a harci módban, ami nagyon hasonlít a harci módú emberhez, aki démonikus átfedéseken keresztül átgondolta az elme kontrollját?). Picachu népszerűsége

ellenére sem tudok elviselni a bemutatót , és sajnálom, hogy ez olyan hatással jár, mint a gyermekekre. Tudom, hogy az alfa hullámhatás, amit korábban említettem, azt jelenti, hogy igen, a gyerekek "teljesen elmerülnek" a programban, amint azt egy személy megjegyzi egy cikkben.

Voltál már valaha egy olyan kisgyereknél, aki ilyen rajzokat néz? A szemük mázol, állkapcsa lassú, és mindent megállnak, és lassabban lélegeznek. Még egyszer nem vagyok önmagában a TV-k rajongója, és különösen a kisgyermekek számára. A megnövekedett erőszak társadalmunkban közvetlenül összefüggésben áll azzal a megnövekedett kitettséggel, amelyet a nagyon fiatalok tettek. Hány gyermeke megtanult nevetni a csúcson és értelmetlen erőszak, mint "vicces"? Van még egy népszerű komédia-show az MTV-n, amely azt mutatja, hogy a fiatalemberek visszaélnek a szülőkkel, és videót készítenek "nevetésre". Problémák vannak a méltatlan kegyetlenséggel, hogy mások viccesek.
 

K: Itt van egy cikk, amely érdekes lehet:
2001/04/20
25 TH SHOT TALÁLHATÓ POKEMON MESEFILMEK

Pszichológusok az Oroszország déli város Krasnodar felszólította az orosz kormányt, hogy tiltsák televíziós a Pokemon japán rajzfilm . A rajzfilm már televíziós volt Oroszország államilag irányított ORT országos televíziós hálózaton, mivel sok ország, köztük maga Japán is tabuózta.
Krasodar pszichológusok azt állítják, hogy a 25 th lövés rendszert alkalmaznak a képregény, amely negatívan érinti a gyermekek al-tudat. Ennek a lövésnek a hatása következtében egy "neuro-lingvális programozás" történik, vagy más szavakkal, zombifikálással.
A pszichológusok ezt a jelenséget "intellektuális népirtásnak" nevezik. Szerintük a rajzfilm kegyetlenséget és agressziót követel, miközben a hősök jelmezéről szóló számos jel a halált jelképezi.
A: Nem tudom, hogy mi a „25 -én lövés rendszer”, de nyilvánvalóan Oroszország felismerte, hogy valamiféle tudatalatti frame set, hogy káros hatással van a gyermekekre (miért nem vagyok meglepve, már megosztottam Pokemon véleménye ...). És a Magick , egy másik kártyajáték, még rosszabb. Ezenkívül gondolkodj azon szerepjátékokról is, amelyeket a tizenévesek szarnak be, például a D & D online, vagy a Diablo és mások.
A lista folytatódik.







 

Ex-Illuminati programozó / oktató beszél ki


 18. rész - halálközeli élmények 
Kiadja: július 9, 2001 at Suite101.com szerint: Svali Waldrop



 


Near Death Programozás (** megjegyzés: a cikk tartalma részletesen tárgyalja a traumás programozást, és nagyon is kiválthatja a túlélőket, akik ilyen típusú visszaéléseken esnek át.) Ha túlélő vagy, kérjük, ne olvasd el, hacsak nem biztonságos személy, vagy a terapeuta) Ez egy olyan komplex programozás sorozatának része, amelyet vázlatként írok az első könyvem, a " Breaking the Chain " folytatásához . Ebben a cikkben foglalkozom azzal a programozás egyik leg traumatikusabb formájával, melyeket a túlélők átélhetnek. 




Ez a programozás a közeli halál tapasztalatainak használatát jelenti .Az Illuminátusok évek óta humán neurofiziológiát tanulmányoztak, és a traumás kondicionálás hatásait az emberi agyra és a pszichére. A programozás gyarapításának jobb és megbízhatóbb módszereinek kutatásában számos forrásból származó kutatást alkalmaztak: kormányzati szervek; totalitárius rezsimeket és saját kísérletüket, amelyek folyamatosan (és titokban) alapulnak.

De az ilyen típusú programozás néhány alapja évszázadokon át létezett. Az 
Illuminátusok egyik legrégebbi rituáléja a " feltámadási ünnepség ". Valójában a Phoenix, a halál és az új élet szimbóluma, az egyik legmagasabb szimbólum, és jelképezi az Új Rend és annak vezetőjének megjelenését.

Hogyan történik a feltámadás programozása, vagy változatai? Meg fogom osztani azt, amit átéltem és / vagy tanúskodtam.

Egy körülbelül két-három éves kisgyerek nagyon zavaros lesz az okkult ünnepség alatt. Bántalmazzák őket, megverték, megdöbbentik és még fulladnak is, és drogokat kapnak egy halálos áldozatot létrehozni. A gyermek majdnem mindig ebben a pillanatban úgy érzi, hogy felfüggesztik a testük felett, figyelve az alatta fekvő eszméletlen testet, hogy megkínozták a halál közelében.

Ebben a mélységben mindig lesznek olyan programokat, akiknek a programozásában részt vesznek az orvosok, akik képzettek a gyermek fizikai állapotának megfigyelésében és újraélesztésében. Az újraélesztő berendezések és gyógyszerek mindenkor rendelkezésre állnak.

Ebben a végtagban a gyermeke a legmélyebb magja ekkor meghallja, és extrém fájdalomban tudatossá teszi. Ezután azt mondják nekik, hogy van egy "választásuk": hogy szembenézzen egy bizonyos halállal, vagy válasszon életet, ha meghódít egy hatalmas démont. A gyermek választja az életet. A démon belép, a gyermek eszméletlenül megy, majd később tiszta ruhában, puha ágyban, gyógyító kenőccsel felébred.


Ők rendkívül gyengeek és remegőek, és egy kedves, gondoskodó, puha hangú nő (vagy férfi) azt mondja, hogy a gyermek meghalt, de a démon "életre keltette őket", hogy életük és szívverésük köszönhetően és azok, akik "megmentették". A gyermeknek azt is elmondják, hogy ha megkéri a démoni lényt, hogy távozik, visszatérni fog a közel halálhoz / haldokláshoz, amikor bejutottak.

Ez egyfajta 
közeli halálesethogy egy nagyon fiatal gyermeket irányítson és rettegjen, és arra kényszerítse, hogy elfogadja a démoni lelkiséget a legszenvedtebb és kényszerítőbb körülmények között. A gyermek érezte, hogy életre kelt, és ezt a tapasztalatot választja, és mélyrehatóan befolyásolja a gyermek saját magatartását és legmélyebb valóságát. Az is egyike a legszörnyűbb manipulációk egy kisgyermek, hogy előfordulhat, és célja, hogy vegye el a szabad választás vagy akarat.

A közelhalálozás programozásának egy másik formája olyan helyzetben fordul elő, amelyet gyakran "kormányzati elmeellenőrzésnek" neveznek, de amelyet mindig az Illuminati programozáshoz kapcsolódóan tekintettek (mivel az edzők / tudósok mindegyike egymástól átkerült, és megosztott információkat ).

Például:
A közelben található Tulane Orvosi Központ az "Intézet" néven ismert hely . Az Intézet részt vett a legszélsőségesebb körülmények között, többek között a közeli fizikai haláleset mellett végzett kísérletezésben is. Néhány ilyen programozás esetében egy "tárgyat" (hogyan gyűlölöm azt a szót, amelyet az oktatók arra használnak, hogy érzelmileg távol tartsák magukat attól a ténytől, hogy ez egy emberi lény, az érzelmekkel és érzelmekkel dolgoznak) egy kórházi osztályban lenne, elszigetelt másoktól szürke szürke falakkal.

A témát négy ponttal kötötték össze, valamint a derék és a nyak között is. Ezeket egy gubóba csomagolták, puha gézzel, hogy korlátozzák a mozgást, vagy bármilyen érzést vagy érzést a végtagokban. Általában a "tantárgyakat" intravénásan táplálták, majd súlyos szenzoros deprivációban szenvedtek, és rendkívül hangos zajokkal bombáztak. Egy sötét szobát az éjszaka közepén világító fehér fények törnek meg, és a "téma" elveszti az éjszaka vagy a nap irányát.

A témát, amikor a szétszakadást követően erősen megdöbbentett és kábítószeres. Ide tartoznak a légzőkészülékre, és bőséges drogokat kapnak. A szorongás szintje extrém pontokat ér el, mivel ez a visszaélés folytatódik, és hallottam, hogy az emberek szó szerint szívrohamot okoznak a félelem miatt. Az ember drogos és megdöbbentett, aztán elmondta, hogy haldoklik. Ők a testüket felülről nézik, és nagyon örülnek, hogy végül felszabadulnak a gyötrelem napjaiból.

Ezen a ponton egy kedves, megnyugtató hangos oktató fog bejutni és ismétlődően azt mondani: "Megérdemled élni, nem hagylak meghalni. Önnek tartozom az életed. "A rögzített üzeneteket ismételten, ismétlődően játsszák ezen a ponton, amelyek leírják a" családok "jövőbeli sorsát" tárgyak "stb. Végül lassan a téma felébredhet, jön ki az eszméletvesztés, az állandó üzenet, hogy " 
újjászületett " a " családi csoport " játszott.

A kedves szemlélő emberek megnyugtatják a témát, ahogyan visszanyerik ezt a rejtélyes traumás programozási sorozatot. A személy őrülten hálásnak érzi magát, hogy életben van, hogy felszabaduljon a napok borzalmából, amikor az Intézetben halálos áldozatok mellett feküdtek, és a körülöttük lévő felnőttekhez tapadnak, mint egy előverbális gyerek. Ezen a ponton rendkívül sebezhetőek és rendkívül fogékonyak a trauma alatt elhelyezett üzenetekre. Tudnom kellene. Én egy „tárgy” a az intézet , mint a gyermek az 1960-as és a korai 1970-es, majd később látogatott, mint egy felnőtt, mint a »tanácsadó«.

Ez a mélységi programozás extrém körülmények között történik, és a túlélő számára a félelem, amikor elkezdik emlékezni az ilyen traumákra, rendkívül magas lehet. Bárcsak meg tudnám festeni, azt mondhatom, hogy nem ez a rossz, de ez így van. Tudom, hogy ez megnyugtathatja bizonyos emberek hihetőségét, de ez a fajta programozás tényleg valóban megtörténik (másfajta kifinomult elmeellenőrzési módszerek mellett). A halálozási programozásnak sok változata van, és csak kettővel érintkeztem (vannak más formák is).

A közeli halálállapotban bekövetkező programozás a mag szintjén lesz, mivel a túlélési szint ezen a ponton érinti a személy magját, függetlenül attól, hogy milyen jól védett. Az a személy, aki átesett, azt hiheti, hogy ha megpróbálják megtörni, akkor meghalhatnak. Hogy közel halálállapotba kerülnek. Hogy a szíve megáll. Mindezeket a félelmeket átéltem, és még többet, amikor ilyen típusú programozással foglalkoztam, és napjainkig a maradék terrorral küzdenek.


A majdnem öntudatlan állapotban rejlő hazugságok mélyen a magszintben fognak hinni, mivel a gyermeknek, amelyen átesik, kétségbeesetten kell hinni a felnőtteknek, akik szó szerint megtartják az élet és a halál erejét. A gyermeket a tervezett, borzalmas traumával teljesen lebontották, és a legmélyebb magjában ezeket az üzeneteket igaznak tartják.

Ez az, amiért az alapvető hiedelmeket és üzeneteket annyira nehéz visszavonni ezen a szinten. Ez kiváló támogatást, biztonságos környezetet és spirituális tudatosságot és megkülönböztetést jelent, hiszen a démoni erőd ezen a ponton is súlyos lesz. A terápia létfontosságú része a programozással és a lelki segítségnyújtással foglalkozó terapeuta segítségét nyújtja a terápia létfontosságú részének.


A túlélő, aki eléri ezt a programozási szintet, eléri a magszintet. A programozás lesz a legmélyebben tartott és hitt, és tudni fogja, hogy szinte lehetetlen tudatosan elérni mindaddig, amíg mélyen nem működik együtt a rendszer, és biztonságban és bizalmon van a túlélők segítő külső emberekben. Ez is az a különbség, hogy az Istenben való hit és az Ő képes meggyógyítani valamit, beleértve a legsúlyosabb fizikai, érzelmi és lelki traumákat is.

Ezt a fajta programozást esetleg biztonságos bentlakásos környezetben kell dolgozni, vagy rendkívüli biztonsággal külsőleg, mivel a félelem pánikot okozhat, és felléphet, amikor elkezd kijönni.


A valóság orientációja elveszhet egy kicsit, mivel a programozási szekvenciák felszínre kerülnek, és az egész rendszer erőssége, hogy segítsen lelassítani az emlékeket és kezelni őket. Valószínűleg szükség lesz a gyógyszeres kezelésre is, hogy segítsen a depresszió, a veszteség, az elhagyás és az árulás súlyos érzésében, amelyet ez a fajta programozás kivált. Kétségbeesés a választási lehetőségek miatt, és azon tűnődve, hogy a túlélő túlélheti-e a megemlékezést. Reménykedő, támogató, gondoskodó és bátorító hozzáállás hozhatja a különbséget.

Nagyon fontosak azok a bibliai versek, amelyek emlékeztetik Isten szeretetét és képességét a gyógyításra, az Ő gondosságára és a megbocsátás és gondozás ígéreteire.

Az ilyen típusú programozás megszakítása rendkívül fárasztó, és sok pihenés és tápláló étel fontos. Ez NEM az idő, hogy extra stresszorok. A túlélő számára lehetővé teszi, hogy szétzúzza félelmét, megnyugtassa őket, imádkozzon velük, és gondoskodjon róluk. Hallgatva a dühüket arra, amit megtettek, amikor megvitatták a "SOB-okat, akik ezt tették velem" gyógyulni fognak, és nem sietnek el őket korai vagy hamis megbocsátásként.


A túlélőnek meg kell néznie, és el kell ismernie a traumát, a károkat, és utána reménykednie kell abban, hogy túlélik a magtrauma emlékezését. Gyengéd, nem adózó jó tapasztalatok, például játékidő, rajzolás, vagy természetjárás járhat a gyógyulásban. A kiadványok, például a naplózás és az érzésükről való beszélgetés nagyon fontos lesz az ilyen típusú programozás feldolgozásában.

Leírtam néhány, a legveszedelmesebb traumás programozást, amelyet egy gyerek vagy fiatal tinédzser számára lehet tenni ebben a csoportban. Lassan, időben és gondoskodó támogatással és imádsággal dolgozhat.


Az a szándékom, hogy megvitassam ezt, nem volt véres vagy grafikus, hanem hogy segítsen másoknak megérteni, hogy ez a fajta programozás előfordul, és az okkultikus / ritualista visszaélések túlélőjének át kell dolgoznia. 






by Ron Patton
származó ThinkAboutIt honlap 
 

A könnyed populáció finom agyi kijátszása közepette, a manipulált közegek sokaságán keresztül, az emberi faj egy szegmensén elkövetett egyik legfélelmetesebb atrociták közé tartozik; a szisztematikus elmeellenőrzés egy olyan formája, amely közel ötven éve áthatolta a társadalom minden aspektusát.
Az alábbiakat objektíven meg kell győződnie arról, hogy újra kell vizsgálnia az emberiség dualisztikus természetével kapcsolatos előfeltevett ideológiákat.

A filozófiai kérdés feloldása, hogy természetszerűleg jó vagy vagyunk benne gonosznak vagyunk, egyenértékű a valóság felfogásának formálásában; konkrétan a lelki változó az élet egyenletén belül.

Ezt az ismertetést alátámasztja az Egyesült Államok kormányzati dokumentumai, az Egyesült Államok hírszerző közösségeihez kapcsolt egyének, a történelmi írások, a mentális egészségügyi szakemberek kiadványai, a mentális egészségügyi szakemberek publikációi és a túlélőkből vett interjúk, akiket akaratlanul nagymértékben komplex trauma alapú a MONARCH programozással.

Az óvatosság szava az intenzíven szisztematikus elmeellenőrzés és / vagy a rituális visszaélések valamilyen formája túlélőinek: Számos "kiváltó" van ebben a cikkben.

Ezért javasoljuk, hogy ne olvassa el, hacsak nincs megfelelő támogatási rendszer, vagy ha alaposan újraintegrált személyiséggel rendelkezik.
 



Az ellenőrzés rövid története

Az ókori Egyiptomnak, Görögországnak, Indiának és Babilonnak a titokzatos vallásai segítettek az okkultizmus alapjainak, azaz a "rejtett tudásnak".

Az okkultizmusra hivatkozó legkorábbi írások az egyiptomi halottok könyve, a rituálék összeállítása, amely kifejezetten leírja a kínzás és megfélemlítés módszereit (traumát teremt), a bájitalt (drogokat) és a varázslatok (hipnotizmust) végül a kezdeményező teljes rabszolgaságát eredményezte. [1]
Ezek voltak a fő összetevői az okkultizmus egy része számára, mint a sátánizmus , az egész korosztály számára.

A XIII 
. Században a római katolikus templom a hírhedt inkvizícióval Európa-szerte megnövelte és megerősítette uralmát. A sátánizmus túlélte az üldöztetés ezen időszakát, mélyen beavatkozva különböző ezoterikus csoportok fátylájába.

1776-ban 
Adam Weishaupt néven bajor jezsuitát a Rothschildi Ház megbízta, hogy a titokzatos vallások hatalmi bázisát a "Illuminátusok" , azaz a "megvilágosodott emberek". Ez volt az erős okkult vérvonalak, az elit titkos társaságok és a befolyásos szabadkőműves testvérek összekapcsolása, azzal a vágyattal, hogy megteremtse a " Új Világrend " keretét .
Ennek az utópianak az volt a célja, hogy egyetemes boldogságot teremtsen az emberi fajnak. Alapvető szándékuk azonban az volt, hogy fokozatosan növeljék a tömegek irányítását, ezáltal a bolygó mestereivé váljanak.
 



Az angol szövetség
szerint a 19 th századi, Nagy-Britanniában és Németországban is elismert, mint az elsődleges földrajzi területek Illuminátusok ellenőrzés.
Akkor meglepő módon tudni kell, hogy az 1882-ben Angliában született meg a magatartáselméleti kutatás első munkája, míg a németországi Kaiser Wilhelm Intézetnél az elmeellenőrzés korai orvosi és pszichiátriai technikáinak nagy része úttörő volt.

Tavistock Humán Kapcsolatok Intézetét 1921-ben Londonban hozták létre, hogy tanulmányozzák az emberek "töréspontját". Kurt Lewin, a német pszichológus 1932-ben a Tavistock Intézet igazgatója lett, ugyanakkor a náci Németország növelte a neuropszichológia , a parapszichológia és a több generációs okkultizmus kutatását .
Érdekes, hogy Angliában és Németországban progresszív tudományos eszmecserét folytattak, leginkább az eugenetika területén : az emberi faj javítására fordított mozgalom az örökletes gyengeséges tényezők ellenőrzése révén. A két ország közötti különös, enigmatikus egységet összekapcsolták, részben az Arany Hajnal rendjével, egy titkos társasággal, amely a náci párt és a brit arisztokrácia sok magas rangú tisztviselőiből állt .

A top SS náci tisztviselő, Heinrich Himmler, egy Lebersborn nevű tudományos projektért felelős volt, amely a szelektív tenyésztést és a gyermekek örökbefogadását is magában foglalta. Különösen nagyszámú ikrek voltak köztük. 
[2]
A program célja egy szuper verseny (ariánok) létrehozása volt, akiknek teljes hűségük lenne a Harmadik Birodalom (Új Világrend) okának .

A genetikai mérnökök és viselkedésmódosítások nagy részét a Dr. Josef Mengele vezette Auschwitzban, ahol hidegen elemezte a trauma-kötés, szemszínezés és "twinning" hatásait az áldozatokra. A koncentrációs táborban végzett titokzatos sebészeti kísérleteken kívül a gyermekek egy részét hatalmas mennyiségű elektrosokk alá vetették.

Sajnos sokan nem élték túl a brutalitást. Ezzel párhuzamosan "agymosást" végeztek a Dachau-i fogvatartottaknál, akiket hipnózis alá helyeztünk, és hallucinogén gyógyszer- meszkalint adtak . A háború alatt párhuzamosan viselkedési kutatásokat Dr. George Estabrooks vezetett a Colgate Egyetemen. A hadsereggel, a CID-rel, az FBI-vel és más ügynökségekkel való bevonása titokban marad. Az Estabrook azonban alkalmanként "csúszik", és megvitatják a munkáját, amely a hypno-programozott futárok és hipnotikusan indukált megosztott személyiségek létrehozását foglalja magában. [3] 

A második világháború után az USA Védelmi Minisztériuma 
titokban számos nagy német náci és olasz fasiszta kutatót és kémeket importált az Egyesült Államokba Dél-Amerikán és a Vatikánon keresztül. A művelet kódja a Project PAPERCLIP volt [4]
Az Egyesült Államok egyik legjelentősebb leletje Reinhard Gehlen német tábornok volt.
Hitler hírszerzési vezetője Oroszország ellen. Amikor 1945-ben Washingtonba érkezett, Gehlen széles körben találkozott Truman elnökkel, William "Wild Bill" Donovan tábornokkal, a Stratégiai Szolgáltatások Hivatala (OSS) igazgatójával és Allen Dulles-szel, aki később a CIA elhúzódó vezetőjévé vált. Az agytörő munkájuk célja az volt, hogy átszervezzék a névleges amerikai hírszerző műveletet, átalakítva egy rendkívül hatékony titkos szervezetgé . 1946-ban a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) 1947-ben átnevezte a központi hírszerző csoportot.

Reinhard Gehlen nagy hatással volt a Nemzetbiztonsági Tanács létrehozására, amelyből az 1947. évi nemzetbiztonsági törvény származott.

Ezt a törvényt végrehajtották az illegális kormányzati tevékenységek, különösen a titkosszolgálat elleni titokzatos programok védelmére.

 


A MKULTRA projekt fejlődése

A CIA és a Nemzetbiztonsági Tanács határozottan létrehozta az 1947 őszén a haditengerészet által kezdeményezett titkos agymosási programokat.

A CHATTER projektet a szovjet "sikereire" válaszul az "igazságos drogok" felhasználásával fejlesztették ki. Ez a megfontolás azonban egyszerűen csak fedőfolt volt, ha a programot ki akarná tenni. A kutatás az ilyen kábítószerek azonosítására és vizsgálatára összpontosított, amelyeket kihallgatásra és az ügynökök felvételére használtak. [5]
A projektet hivatalosan 1953-ban fejezték be.

A CIA úgy döntött, hogy kiterjeszti erőfeszítéseit a viselkedésmódosítás terén, a BLUEBIRD projekt eljövetelével, amelyet Allen Dulles igazgató 1950-ben hagyott jóvá.

Célja az volt, hogy:
(1) felfedezzék a kondicionáló személyzet eszközeit, hogy megakadályozzák az információk jogosulatlan kivonását tőlük ismert módon
(2) vizsgálja meg az egyén ellenőrzésének lehetőségét speciális kihallgatási technikák alkalmazásával
(3) vizsgálja meg a memória javítását
(4) defenzív eszközöket hoz létre az ügynökség személyzetének ellenséges ellenõrzésének megakadályozására
1951 augusztusában a BLUE BIRD projektet a Project ARTICHOKE- nek nevezték el , amely a kihallgatási technikák támadó használatát értékelte, beleértve a hipnózist és a drogokat.
A program megszűnt 1956-ban. Az ARTICHOKE projekt megállítását megelőző három évvel az MR-ULTRA projekt 1953. április 13-án jött létre Richard Helms, a Központi Hírszerzési Igazgatóhelyettes (DDCI) által javasolt irányvonalakkal. "különleges finanszírozási mechanizmus a szélsőséges érzékenység." [6] Az "MK" hipotetikus etimológiája talán az " Mind Kontrolle " -re utal . A német Kontrolle szó angol nyelvű fordítása az "irányítás". [7] 
A háború utáni háborús náci tehetségkészletből beszerzett német orvos nagyszámú értékes eszköz volt az MKULTRA fejlesztése felé. A koncentrációs tábor kísérletek és az MKULTRA számos alprojektje közötti összefüggés nyilvánvaló.
Az MKULTRA alatt az emberi viselkedés ellenőrzésére használt különböző utak a következők voltak:
  • sugárzás
  • elektrosokk
  • pszichológia
  • pszichiátria
  • szociológia
  • embertan
  • grafológia
  • zaklató anyagokat
  • paramilitáris eszközök
  • anyagok "LSD" a legszélesebb körben elterjedt "anyag"
Az MKDELTA elnevezésű különleges eljárást hoztak létre az MKULTRA külföldi használatának szabályozására . Az MKULTRA / DELTA anyagokat zaklatás diszkreditálás vagy fogyatékosság céljából használják [8]

Az MKULTRA esernyője alatt 
149 alprojekt volt. A MONARCH projektet semmilyen kormányzati dokumentáció nem azonosította hivatalosan a megfelelő alprojektek egyikeként, hanem a túlélők, a terapeuták és az esetleges "bennfentesek" leíró jellegű fogalmi kifejezésként használják.
A MONARCH valójában csúcsosodott meg az MKSEARCH alprojektekből, például a SPELLBINDER műveletből, melyet "alvó" merénylők (azaz "mandzsúriai jelöltek") létrehozására hoztak létre, akik aktiválódtak egy kulcsszó vagy kifejezés fogadásakor, míg egy poszt-hipnotikus trance.
Az OFTEN működése, amely az okkult erők erejét próbálta kihasználni, valószínűleg egyike volt a MONARCH projekt titkos valóságának elrejtésére.
 



Definíció és leírás

A MONARCH név nem feltétlenül van meghatározva a királyi nemesség körében, hanem az
 uralkodó pillangóra utal.
Ha egy személy elektroshock által kiváltott traumával küszködik, a fényfejlődés érzését bizonyítják; mintha lebegne vagy lebeg, mint egy pillangó. Szimbolikus reprezentáció is van ennek a gyönyörű rovarnak a transzformációjával vagy metamorfózisával kapcsolatban: egy hernyóról egy gubóra (alvás, inaktivitás), egy pillangásra (új teremtés), amely visszatér a származási pontjához. Ilyen a vándorló mintázat, amely egyedivé teszi ezt a fajat.Az okkultikus szimbolizmus további betekintést nyerhet az igazi értelemben. A Psziché a "lélek" és a "pillangó" szó, amely abból a hitből ered, hogy az emberi lények pillangókká válnak, miközben új reinkarnációt keresnek. [9] 

Néhány ősi misztikus csoport, mint például a gnosztikusok, látta a 
pillangót a korrupt hús szimbólumaként. A gnosztikus művészetben a "Halál angyala" (emlékezik Mengele-re) a pillangó törését ábrázolja. [10]
A marionett olyan báb, amely húrokra kapcsolódik, és a báb mester irányítja, ezért a MONARCH programozás a "marionett-szindróma" -nak is nevezik. A "birodalmi kondicionálás" kifejezés egy másik kifejezés, míg néhány mentális egészségügyi terapeuta úgy ismeri, mint "feltételes stimulus-válasz szekvenciát".

A MONARCH projekt legjobban a strukturált disszociáció és az okkult integráció egyik formájaként írható le, annak érdekében, hogy az elme szisztematikus keretbe foglalja az elme több személyiségét. Ebben a folyamatban egy sátáni rituálét, amely 
általában kabbalisztikus miszticizmust is magában foglal , azzal a céllal kerül végrehajtásra, hogy egy adott démont vagy démoncsoportot csatoljanak a megfelelő alter (ek) hez.
Természetesen a legtöbb szkeptikus ezt úgy tekinthetné, mint egyszerű eszközt az áldozaton belüli traumák fokozására, kizárva az irracionális meggyőződést, hogy a démoni birtoklás ténylegesen bekövetkezik.
 



Alters and Triggers

A test és a lélek összetévesztett viktimizációjának másik módja egy összetett számítógépes programnak tekinthető: A 
fájl (alter) a trauma , az ismétlés és a megerősítés révén jön létre . A fájl aktiválásához (indításhoz) külön hozzáférési kódot vagy jelszót (cue vagy parancs) kell megadni.
Az áldozatot / túlélőt a programozó / kezelő "rabszolgának" nevezi, aki viszont "mester" vagy "isten". Körülbelül 75% nő , mivel nagyobb fájdalom toleranciájuk van, és könnyebben disszociálnak, mint a hímek. A tantárgyakat főként fedő műveletekhez, prostitúcióhoz és pornográfiához használják; figyelemre méltó a szórakoztatóiparban való részvétel.

Egy korábbi katonai tiszt a DIA-hoz kapcsolódva elmondta ezt az írót,
"A" nagy képen "ezek az emberek [a MONARCH áldozatok ] az élet minden területén, az utcai szivárgástól a fehérgalléros srácig".
A nyugdíjba vonuló CIA-ügynök megerősítette, hogy az ilyen személyzetet "növények" vagy "kaméleonok" -ként használják fel egy meghatározott csoportba való beszivárgás, információgyűjtés és / vagy egy további napirend befecskendezése céljából.

Az áldozatban / túlélőben túl sok változó van, számos biztonsági mentési programmal, tükrökkel és árnyékokkal. A világos (jó) és a sötét oldalú (rossz) elemek megosztása összefonódik az elmében és egy tengelyen forog. Az egyik fő belső struktúra (amelyek közül sokak) a rendszeren belül kettős hélix formájú, 
hét szintből áll . Minden rendszer rendelkezik egy belső programozóval, amely felügyeli a "kapuőr" (démonok?), Akik megadják vagy megtagadják belépést a különböző helyiségekbe.

Az áldozatok / túlélők túlnyomórészt látott belső képei közül néhány:
  • fák
  • a Cabalisztikus "Élet Fája", a szomszédos gyökérrendszerekkel
  • végtelen hurkok
  • ősi szimbólumok és betűk
  • pókháló
  • tükrök vagy üvegtörés
  • maszkok
  • várak
  • mazes
  • démonok / szörnyek / idegenek
  • tengeri kagyló
  • lepkék
  • kígyók
  • gyeplő
  • íjak
  • virágok
  • óra poharakat
  • órák
  • robotok
  • láncvezérlő diagramok
  • számítógépes áramkörök vázlatai


Vérvonalak és ikerintézményi kapcsolatok

Az áldozatok / túlélők többsége 
többnemzetiségű sátáni családokból (vérvonalakból) származik, és látszólag programozva van ", hogy sorsaikat választották vagy választott generációkat betöltsék" (Mengele által Auschwitz által megfogalmazott kifejezés).
Egyeseket a hasonló eredetű családok számára fogadnak el. A neurológiai rémálmában használt másokat úgy kell tekinteni, mint "fogyasztható" (nem vérláncosok), amelyek általában árvaházakból, nevelőszülőkből vagy az idős pedofíliával rendelkező fertőző családokból származnak.
Úgy tűnik, hogy a kormányzati vagy katonai hírszerző ügynökségekhez tartozó családtagok mintája is szerepel.

A bántalmazottak közül sok olyan családokból származik, akik a katolicizmust, a mormonizmust vagy a karizmatikus kereszténységet "homályként" használják elrontó tevékenységeikért (bár más vallási csoportok tagjai is részt vesznek.) Az áldozatok / túlélők általában jobban reagálnak egy merev vallásos (dogmatikus , legalista) hierarchikus struktúrát, mert párhuzamos a bázisprogramozásukkal. A hatóság általában nem vitatható, mivel akaratukat szubjektív és parancs-orientált kondicionálással vetették fel.

Az áldozatok / túlélők fizikai azonosítási jellemzői gyakran magukban foglalják a bőrükön felmerülő többszörös elektromos prodratív hegeket és / vagy eredményező molyokot. Néhányan lehetnek a testük különböző részei, amelyeket kést vágnak, kovácsolnak vasalókkal vagy tűkkel, Pillangó vagy okkult tetoválás is gyakori. Általában a vérvonalak kevésbé valószínűek a későbbi jelölésekkel, mivel a bőre "tiszta és nem tisztázott" marad.

Ezeknek az egyéneknek kifinomult manipulációjának végső célja irreálisnak tűnhet, attól függően, hogy a fizikai és szellemi birodalmunk interpretáló megértése milyen. A legmélyebb és legsötétebb változókat a vérvonalakon belül állítják, hogy alvóvá váljanak, amíg az "Anti-Krisztus" kiderül.

Ezek az " új világrend " állítások állítólag tartalmaznak visszahívási utasításokat és utasításokat arra, hogy nagy számú embert (esetleg klónokat vagy "lelket nélkülözőket") vonzzanak és / vagy kezdeményezzenek, ezáltal ösztönözve a társadalmi kontrollprogramokat az új évezredbe.

A nem biológiai "testvérvétel" egy újabb bizarr jellegzetesség, amelyet a 
MONARCH programozás során megfigyeltek .
Például, két fiatal, nem rokon gyermeket ünnepélyesen kezdeményeznének egy mágikus "lélek-kötő" rítusban, hogy "elválaszthatatlanul párosuljanak az örökkévalóságig" (esetleg egy másik Mengele-kapcsolat). Alapjában véve a programozott információk két felét osztják meg egymással, egymástól kölcsönösen függenek egymástól .
A paranormális jelenség, mint az asztrális vetület, telepátia, ESP stb., Sokkal hangsúlyosabbnak tűnik azok között, akik ezt a folyamatot végezték.
 



A MONARCH programozás szintjei [11]
ALPHA . Az "általános" vagy a rendszeres programozásnak tekinthető az alap kontroll személyiségében; amelyet rendkívül hangsúlyos memória-visszatartás jellemez, valamint lényegesen megnövekedett fizikai erő és látásélesség. Az alfa-programozás az áldozatok személyiségének szándékosan történő felosztásával valósul meg, amely alapvetően bal agy-jobb agyi felosztást eredményez, lehetővé téve az L és R programozott egyesítését az neuron útvonal-ingerléssel.BETA . "Szexuális" programozásnak nevezik. Ez a program kiküszöböli az összes megtanult erkölcsi meggyőződést, és ösztönzi a primitív szexuális ösztönöket, a gátlásoktól mentesen. "Cat" változók jöhetnek ezen a szinten.DELTA. Ezt "gyilkos" programnak nevezik, amelyet eredetileg speciális ügynökök vagy elit katonák (pl. Delta Force, First Earth Zászlóalj , Mossad stb.) Képzésére fejlesztettek ki rejtett műveletekben . Az optimális mellékvese-kimenet és az ellenőrzött agresszió nyilvánvaló. A tantárgyak félelemtől mentesek; nagyon szisztematikus feladataik ellátása során. Az önmegsemmisítő vagy öngyilkossági utasításokat ezen a szinten rétegezik. THETA a "pszichikai" programozásnak tekintette. Bloodliners(azok, akik több generációs sátáni családokból származnak 

) úgy döntöttek, hogy nagyobb hajlamot mutatnak a telepatikus képességek megszerzésére, mint a nem vérláncosok. Nyilvánvaló korlátai miatt azonban fejlesztették és vezették be az elektronikus tudatszabályozó rendszerek különféle formáit, nevezetesen a bio-orvosi emberi telemetriás eszközöket (agyi implantátumokat), a mikrohullámokkal és / vagy az 
elektromágneses technológiával működő irányított energiájú lézert . Úgy tűnik, ezeket magas fejlett számítógépekkel és kifinomult műholdas nyomkövető rendszerekkel együtt használják.OMEGA. A program önmegsemmisítő formája, más néven "Code Green". A megfelelő viselkedés magában foglalja az öngyilkossági tendenciákat és / vagy az öncsonkítást. Ez a program általában akkor aktiválódik, amikor az áldozat / túlélő kezeli a terápiát vagy a kihallgatást, és túl sok memóriát kapnak.GAMMA . A rendszervédelem egy másik formája a "megtévesztés" programozáson keresztül történik, ami félretájékoztatást és félrevezetést eredményez. Ez a szint összefonódik a demonológiával, és később, ha helytelenül deaktiválódik, később újra regenerálódik.

 


Módszer és komponensek

A kezdeti folyamat a disszociáció megkezdésével kezdődik, általában a születés időpontjától kezdve hat évig.


Ez elsősorban az elektrosokk (ECT) használatával érhető el, és időnként akkor is végre is hajtódik, amikor a gyermek az anya méhében van.

Az ECT-n keresztül kiváltott súlyos trauma, szexuális bántalmazás és más módszerek miatt az elme a magból váltakozó személyiséggé válik. Korábban többszörös személyiségzavarnak nevezték, jelenleg disszociatív identitás zavarként ismeri el, és alapja a MONARCH programozásnak .

Az áldozat elméjének további kondicionálását a hipnotizmussal, a kettős kötődéssel, az öröm-fájdalom megfordításával, az étellel, a vízzel, az alvással és az érzékszervi nélkülözéssel, valamint a különböző agyi funkciók megváltoztatásával járó különböző gyógyszerek révén fokozzák.

A következő lépés a részletes parancsok vagy üzenetek beágyazása és összecsukása a megadott alter alatt.


Ez hi-tech fejhallgatók használatával érhető el, olyan számítógéppel vezérelt generátorokkal együtt, amelyek hallatlan hanghullámokat vagy harmonikusokat bocsátanak ki, amelyek befolyásolják a neuron útvonalaknak a tudatalatti és tudattalan elméjű RNS-befedését.

A "virtuális valóság" optikai eszközöket néha egyidejűleg használják a harmonikus generátorokkal, amelyek lüktető színes fényeket, alárendeltségeket és osztott képernyős képeket mutatnak ki. A nagyfeszültségű elektrosokk alkalmazását a memória feloldására használják.

A programozás időközönként frissül, és vizuális, hangos és írott médiumokkal erősíthető meg. Az első programozási témák közül néhányan az Óz-varázsló, az Alice és a Csodás ország, melyek nagyrészt telítettek az 
okkult szimbolikával .

A legutóbbi Disney-filmek és rajzfilmek sokaságát kétszer használják:
  • a népesség többségét deszenzitizálva, szublimációval és neuro-nyelvészeti programozással
  • szándékosan a specifikus triggereket és kulcsokat a nagymértékben befolyásolható MONARCH gyermekek alap programozásához .
Erre jó példa arra, hogyan tudatalatti programozás munkák is megnézi a közelmúltban Disney filmes érzés Pochahontas, kíváncsian számlázott, mint a „33 rd ” (legnagyobb mértékben a skót rítus szabadkőművesség) animációs film.

A filmben Grandmother Willow egy misztikus 400 éves fa, aki az anya nélküli Pochahontas-ot arra készteti, hogy meghallgassa a szívét, és segítsen neki felismerni, hogy minden válasz megtalálható-e. A nagymama Willow folyamatosan "kettős beszédben" beszél és "megfordul" (azaz "Néha a helyes út nem a legkönnyebb"), az ezoterikus származék: a bal oldali út [a pusztuláshoz vezető út] .

az illuminátusok strukturált MPD Systems, a fűzfa képviseli okkult hatáskörét Druidism.


A faágak, a levelek és a gyökérrendszerek belső képei nagyon jelentősek, mivel a Willow Tree Programozáshoz kapcsolódó sötét spirituális kötések közül néhány:
(1) Az ágakat arra használják, hogy a rituálék áldozatait ostorozzák "tisztítási" célokra
(2) A fűzfa durva időjárási zavarokat (azaz viharokat) képes elviselni, és ismert a rugalmasságáról és rugalmasságáról. A programozás áldozatai / túlélői leírják, hogy a fűzfa ágai körbeborulnak, és nincs reményük a menekülésre
(3) A fűzfa mély gyökérrendszere az áldozatot / túlélőt úgy érzi, mintha egy mélységben mélyebbre és mélyebbre esne, míg egy hipnotikus trance. [12]
A zene fontos szerepet játszik a programozásban, változó hangok, ritmusok és szavak kombinációi révén.

Stephen King Fringmeister számos regényét és az azt követő filmeket olyan hiteles forrásokból állítják, amelyeket ilyen gonosz célokra használnak. Az egyik legutóbbi könyve, az Insomnia, egy királyi képet mutat be a "NE SOON SLEEP" (vagyis az MPD / DID néven mutató) kifejezéssel, amely egy látószemű alatt van.

Az alap-programozás megerősítésére használt más eszközök részleges felsorolása a következők:
  • Pinnochio
  • Alvó szépség
  • Hófehér
  • Szépség és a szőrny
  • Aladdin
  • A kis hableány
  • Az Oroszlánkirály
  • ET
  • Csillagok háborúja
  • Ghost Busters
  • Trancers II
  • Denevérember
  • Megbabonázott
  • Fantasy Island
  • Reboot
  • Tiny Toons
  • Kacsafark
  • A Holt-tenger tekercs
  • A Hűséges Hegedű Könyv
Néhány film, amely ábrázolja vagy ábrázolja a MONARCH programozás bizonyos aspektusait : Hell raiser 3, Raising Cain, Labyrinth, Telefon, Johnny Mneumonic, Point of No Return, A fűnyíró és a Closet Land.
 



A programozók és a helyek

Nehéz kitalálni, ki volt ez a sátáni projekt eredeti programozója a "hatalmak" által elterjedt dezinformáció és keresztszennyeződés jelentős mennyisége miatt.

A Dr. Green által színkódolt név szerint Dr. Gruenbaum nevű zsidó orvos, aki a második világháború idején állítólag együttműködött a nácikkal, és Dr. Josef Mengele, akinek a hidegvérű és kiszámító brutalitás védjegye nemcsak sebhelyes a túlélők lelkei Auschwitzból, de számtalan áldozat is az egész világon.
Mengele közvetlen beavatkozása a hírhedt Auschwitz-koncentrációs táborba gyanakodva csökkent a nürnbergi kísérletek során , és ennek következtében az Egyesült Államok és szövetségesei intenzívebb erőfeszítései az elfogása felé irányultak. [13]

A súlyos nyomozók halmozódása miatt az amerikai tisztviselők azt jelentenék, hogy Mengele nem fenyegető visszavonult Paraguayban vagy Brazíliában, vagy hogy egyszerűen halott volt (a "halál angyala" csodálatos módon vissza kellett térnie legalább öt különböző alkalommal).

Soha nem látott kutatása, több ezer életút kárára, kétségtelenül jelentős bónusz volt az amerikai érdekeknek. Dr. Green zöld álneve mellett a túlélők ismerik őt Vaterchen (apa), Schoner Josef (gyönyörű József), David és Fairchild. Kellemesen szép, kicsi, méltóságú ember, Mengele szelíd viselkedéssel hatástalanítaná az embereket, míg más időkben erőszakos dührohamon robban. [14]

A túlélők emlékeztek a fényes fekete csizmák ritmusára, miközben oda-vissza járkált, és a "I-love-you-I-love-you-not" daisy játékát.

Amikor elhúzta az utolsó százszorszép sziromot, rosszindulatúan megkínozta és megölte egy kisgyermeket a másik gyermek előtt, amelyet programozott. Az elkeseredett túlélők emlékeztetnek arra is, hogy meztelenül ketrecekbe dobják a majmokat, akiket arra késztettek, hogy örökösen visszaéljenek velük. Nyilvánvalóan Mengele szerette az embereket az állatok szintjére csökkenteni. Ő is szándékosan fogva tartja az áldozatait a sírástól, a sikoltozástól vagy a túlzott érzelmektől.

Dr. D. Ewen Cameron, Dr. White néven is ismert volt a kanadai, amerikai és világ pszichiátriai egyesületek vezetője. Cameron széleskörű tapasztalatai és megbízóiról köszönhetően a ClA Allen Dulles milliókat gyűlt össze olyan szervezetek, mint a humán ökológia vizsgálatával foglalkozó társadalomban, amelyet Cameron kegyetlenül elnökölt.

A kísérleteket több helyen Montrealban végezték, elsősorban a McGill Egyetemen, a St Mary's Hospitalben és az Allan Memorial Intézetben.

A pszichiátriai zsarnokság hagyományos módszerei, mint például az elektrosokk drog injekciók és lobotómia, Cameron elképzelte a "pszichikai vezetés" technikáját, ahol a gyanútlan betegeket több héten keresztül kábítószer okozta kómában tartották, és elektrosokk kezelést adtak be, míg az elektronikus sisakokat a fejükhöz kötöttek és az ismétlődő hangos üzeneteket változó sebességgel továbbították. 
[15]
A kizsákmányolt gyermekek közül sokan olyan bántalmazott gyerekek voltak, akiket a római katolikus árvaház-rendszert vezetett.

Nem meglepő, hogy Dr. Cameron kényelmesen elhagyta a legtöbb pszichiátriai folyóiratot. Ez valójában nagyrészt annak köszönhető, hogy a Project MKULTRA 1970-ben került nyilvánosságra a kanadai túlélők és családjaik által benyújtott perek révén. A CIA és a kanadai kormány elbírálta a bíróságon, hogy ne hárítsák el hivatalosan semmi rosszat.

Egy korábbi amerikai hadsereg, a DIA pszichológiai háborús részlegének elnöke, Michael Aquino az állítólagos kormány által támogatott szadisták legfrissebb állama. Aquino, a náci pogány rítusokkal megszállott excentrikus zseni, megalapította a 
Set-templomot , Anton LaVey Sátán egyházának egy részében. Aquino kapcsolódott a Presidio Hadsereg Base napközi-botrányához, amelyben gyermeket zaklatott.
A fiatal áldozatok szülei megdöbbenésére minden vádat elbocsátottak. A "Malcolm" nevű kódexről Aquino azt állította, hogy képzési szalagokat fejlesztett ki arra vonatkozóan, hogyan lehet MONARCH rabot létrehozni, és összekapcsolódott a kormány / katonai hírszerzés és a különböző bűnszervezetek és okkult csoportok között a MONARCH rabszolgák elosztásában. [16] 

Heinrich Mueller volt egy másik fontos programozó, aki a "Dr. Blue" vagy a "Gog" kódnevekkel ment. Úgy látszik, két fia van, akik folytatják a kereskedelmet. Az eredeti "Dr. Black" látszólag Leo Wheeler, az elhunyt Earle G. Wheeler unokaöccse volt, aki a vietnami háború alatt a vezérkar főparancsnoka volt.

Wheeler védője, E. Hummel aktív az északnyugaton, valamint W. Bowers (a Rothschild vérvonalból ). Más állítólagos mester elméj manipulátorok, a múlt és a jelen, a következők: 
  • Dr. Sydney Gottleib
  • John Alexander Colon
  • Richard Dabney Anderson (USN)
  • Dr. James Monroe
  • Dr. John Lilly
  • Lt. Comdr. Thomas Narut
  • Dr. William Jennings Bryan
  • Dr. Bernard L. Diamond
  • Dr. Martin T. Orne
  • Dr. Louis J. West
  • Dr. Robert J. Lifton
  • Dr. Harris Isbel
  • Col. Wilson Green
Az MKULTRA könnyen detektálható állapotának megőrzése érdekében a CIA részprojektjeit az egyetemeken, a börtönökben, a magánlaboratóriumokban és a kórházakban külön kutatási és fejlesztési területekre szegmentálta . Természetesen nagyvonalúan jutalmazták őket állami támogatásokkal és különféle finanszírozással.

A MONARCH programozás kísérletezésében részt vevő egyik legfontosabb intézmény neve és helye a következő volt:
  • Cornell
  • Herceg
  • Princeton
  • UCLA
  • University of Rochester
  • MIT
  • Georgetown Egyetemi Kórház
  • Maimonides Orvosi Központ
  • St. Elizabeth's Hospital (Washington DC)
  • Bell Laboratories
  • Stanford Kutatóintézet
  • Westinghouse Barátság Laboratóriumok
  • General Electric
  • ARCO
  • Az emberiség kutatása korlátlan
A "végterméket" általában katonai létesítményekben és bázisokban hozták létre, ahol a maximális biztonságra van szükség. A (re) programozó központok vagy a halálos trauma központok közé sorolva a leginkább azonosítottak:
  • Kína tó Haditengerészeti Fegyverek Központja
  • A Presidio
  • Ft. Dietrick
  • Ft. Campbell
  • Ft. Lewis
  • Ft. kapucni
  • Redstone Arsenal
  • Offutt AFB
  • Patrick AFB
  • McClellan AFB
  • MacGill AFB
  • Kirkland AFB
  • Nellis AFB
  • Homestead AFB
  • Grissom AFB
  • Maxwell AFB
  • Tinker AFB
A főbb programozási helyekként elismert egyéb helyek a következők:
  • Langley Kutatóközpont
  • Los Alamos Nemzeti Laboratóriumok
  • Tavistock Intézet
  • területek a Mt. Shasta, CA, Lampe, MO és Las Vegas, NV.



Figyelemre méltó nevek

MONARCH titkos ügynök egyik első dokumentált esete az 1940-es évekbeli Candy Jones-i modell. A Candy Jones Control (Playboy Press) című könyve 12 év intrikát ábrázol és a CIA-nak kémkedett.
Jones, akinek születési neve Jessica Wilcox, nyilvánvalóan illeszkedik az élettani profilhoz, hogy az egyik kísérlet vagy emberi tengerimalac a kormány "tudományos" projektje, az MKULTRA.




MONARCH monomania leginkább nyilvánosságra hozott esete felkerült Cathy O'Brien-i ClA Slave True Life Story című könyvének TRANCE Formation of America című könyvén. A hátlapon hangsúlyosan kijelenti,
Cathy O'Brien az egyetlen vokális és helyreállított túlélője a Központi Hírszerző Ügynökség MKULTRA Project Monarch mentális ellenőrzési műveletének"
(Olvassa el a kapcsolódó jelentést )
Ez a dokumentált önéletrajz az O'Brien évtelen megalázó incestjeinek és a MONARCH projektnek a perverz apjával való esetleges bemutatására támaszkodó beszámolókat tartalmaz .
Együttes szerzője, Mark PhiIlips, az ő mentője és programozója, Cathy fedez egy szinte hihetetlenül sokféle összeesküvéses bűncselekményt: a kényszerprostitúciót (fehér rabszolgaság) a világpolitika felső szintjével, a rejtett feladatok "kábítószer-mumusként" és futárként, és az országos-nyugati zeneipar kapcsolata az illegális CIA-tevékenységgel.

Paul Bonacci egy bátor túlélő, aki a 
MONARCH projekt alatt majdnem két évtizedes degradációt szenvedett el , erős bizonyítékot szolgáltatott a széleskörű bűncselekményekről és a korrupcióról az önkormányzati / állami szintről egészen a Fehér Házig. [17]
Bizonyságot tett arról, hogy a Nebraska-i Boy's Town-ból szexuálisan bántalmazott hímek kerültek a közeli Offut AFB-be, ahol azt állítja, hogy intenzív MONARCH programozásnakvetették alá őket , amelyet főleg Bill Plemmons parancsnok és Michael Aquino korábbi hadosztály vezényelt. [18]
Miután alaposan megkínozták a fiatal fiúkat a tudatlan felejtésbe, a pornográfiával és a prostitúcióval együtt (a lányokkal együtt) több nemzet politikai és gazdasági hatalomügynöke is használta őket. Bonacci emlékeztetett arra, hogy a légierő bázisán szállítják át a rakomány repülőgépeket McClelland AFB Kaliforniába. A többi szerencsétlen serdülőkorral és tinédzserekkel együtt az elit visszavonulásra, a cseh Grove-ba vezetett.
Az elkövetők teljes mértékben kihasználták ezeket az ártatlan áldozatokat, elképzelhetetlen perverzéseket követve, hogy kielégítsék deviáns vágyait. Néhány áldozatot nyilvánvalóan meggyilkolták, további tragikus, már megrémült és megrongálódott gyermekeket.

A szegény tehetség (ma már elhunyt), az erkölcsileg korrupt TV-evangélista, a korábbi Green Beret-tiszt és a népszerű ország-nyugati énekesnő elégedetlen színésznője néhány más, aki valószínűleg lemaradt a MONARCH őrületbe.

Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, John Hinckley Jr., Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh és John Salvi nagy hírnévnek örvendenek .
További információk Cathy O'brien-ről .
 



A programozók és az exponálók

Dr. 
Corydon Hammond , az Utah Egyetem pszichológusa egy lenyűgöző előadást tartott a hipnózisról az MPD-ben: rituális visszaélés a negyedik éves keleti regionális konferencia a visszaélések és a több személyiség miatt, 1992. június 25., Alexandria, Virginia .
Alapvetően megerősítette a mentális egészségügyi szakemberek figyelmes tömegének gyanúját, ahol az ügyfelek egy bizonyos százaléka intenzíven szisztematikusan elvégezte az elmeellenőrzés programozását.
Hammond a náci kapcsolatra , a katonai és a CIA elmeellenőrző kutatására , a görög levélre és a színes programozásra hivatkozott, és kifejezetten említette a Monarch-projektet az operatív kondicionálás egyik formájával kapcsolatban. Nem sokkal a földi beszéd után halálos fenyegetéseket kapott. Nem kívánta veszélyeztetni családja biztonságát, Dr. Hammond nem tudta továbbadni a nyomon követési információkat.

Mark Phillips, a Védelmi Minisztérium egykori elektronikai alvállalkozója az Egyesült Államok kormánya által elkövetett titokzatos elmeellenőrzési tevékenységek egyikének.

Érdekes viselkedése, erős lelkiismerete és szívében érezte aggodalmát Cathy O'Brien-nek, a MONARCH projekt elnöki modelljének, arra ösztönözte őt, hogy fedezze fel ennek a nagy áldozatnak a belső működését, amely 1991 körül kezdődik. O'Brien elmenekült a foglyaitól, és körülbelül egy év múlva Alaszkában tudta programozni.
A vitatott Phillipsnak része van a kritikusoknak, akik szkeptikusak állításai valódiságára.

New Orleans terapeutája, Valerie Wolf bemutatta betegeit az Elnöki Humán Sugárzás Vizsgálati Bizottság elnöke előtt, 1995. március 15-én, Washington DC-ben. A két bátor asszony megdöbbentő bizonysága a német orvosokról, a kínzásról, a kábítószerekről, az elektroshockról, a hipnózisról és a nemi erőszakról , ráadásul nem meghatározott mennyiségű sugárzásnak van kitéve. Mind Wolf, 
mind pedig páciensei azt állították, hogy visszanyerik a CIA program emlékeit regresszió vagy hipnózis technikák nélkül. [19]
Wolf jelenleg sok időt szentel az ilyen túlélők tanácsadásának.

Az Atlantic Richfield Co. egykori munkaügyi ügyvédje, David E. Rosenbaum kilencet végzett. (1983-1992) a Monaca, PA egy ARCO üzemében dolgozó alkalmazottak fizikai kínzásának és kényszeres kondicionálásának állítólagos gyilkolására. 
[20]
Ügyfelei, Jerry L. Dotey és Ann White, látszólagos sugárterhelés áldozatai voltak; de ahogy Rosenbaum úr mélyebben megvizsgálta a későbbi interjúkban, egy "Pandora dobozát" mutatták be.
Ő legmegdöbbentőbb következtetés az volt, hogy Jerry Dotey és Ann White valószínűleg a off-tavaszán Adolf Hitler, amely részben a hátborzongató hasonlóságot fotókból (arcvonásait; csontszerkezet és méretét figyelembe véve).
Rosenbaum azt is állítja,
"Mindketten olyan érzelmeket és tapasztalatokat mutatnak, amelyek azt mutatják, hogy ikrek."
Dotey és White állítólag sokféle kínzásnak volt alávetve, miközben kábítószer-indukált hipnózis alatt álltak, mindegyikük legalább három edzéstechnikát végzett a növényi orvosoknál.

Minden áldozatot felkészítettek arra, hogy hipnotikus állapotba kerüljenek a specifikus ingerek előfordulásakor, általában "cue" szóval vagy kifejezéssel, és arra tanították, hogy "ne felejtsék el elfelejteni", ami a hipnotikus állapotban következett be. Ismételten azonos izgató-válasz szekvenciát alkalmaztak, hogy majdnem automatikusan reagáljanak az adott státusra.


MKULTRA veterán, Dr. Bernard Diamond, Dr. Martin Orne és Dr. Josef Mengele rendszeresen meglátogatta az ARCO üzemet Rosenbaum szerint. A Dotey and White különleges kondicionálását kettős német személyiségek mesterséges megteremtésére szánták. A zsidó Rosenbaum mély barátságot tartott a kettővel a látszólag bizonytalan körülmények ellenére.

A deprogramozásban részt vevő más elismert terapeuták Cynthia Byrtus, Pamela hétfő, Steve Ogilvie, Bennett Braun, Jerry Mungadze és Colin Ross. Egyes keresztény tanácsadók korlátozott sikerrel szüntették meg a programozás egyes részeit.


Az újságírók, akik nemrégiben kifejtették a témát példás módon, Walter Bowart, Operation Mind Control, Jon Rappoport, amerikai kormányzati gondolkodásmunka kísérletek a gyermekek és Alex Constantine, pszichikai diktatúra az USA-ban.
 




Következtetés

A kormányzati tisztviselő által a MONARCH projekt esetleges létezésére a leginkább terhelő kijelentést Anton Chaitkin, az Új Federalista kiadó írta.


Amikor William Colby egykori CIA-igazgatóját közvetlenül felkérték,
- Mi a helyzet az uralkodóval? dühösen és kétértelműen válaszolt: "Megálltuk ezt az 1960-as évek és az 1970-es évek eleje között."
Elég azt mondani, hogy a társadalom, a kognitív disszonancia látszólagos állapotában, általánosan tagadja ezt a sokrétű összeesküvést.

A MONARCH projekt sok áldozata / túlélője kétségbeesett segítségre szorul. Az emberek túlnyomó többsége azonban túlságosan aggasztja magukat, hogy valódi együttérzést tanúsítson ezeken a súlyosan sérült egyéneken. Apathy átvette a tömegek elméjét, akik úgy döntenek, hogy léteznek ezen a világ kényelmében.

A valóság tehát elhomályosítja a relativizmus és az önzés.




Kapcsolódó jelentések:




Végjegyzetek
1. David L. Carrico, Az egyiptomi szabadkőműves sátáni kapcsolat, 1992 2. Walter H. Bowart, Operation Mind Control, Flatland Editions, 1994, p. 216 3.Martin Cannon, Mind Control és az amerikai kormány, Prevailing Winds Research, 1994, p. 19 4. Linda Hunt, titkos menetrend, St. Martin's Press, 1991 5.A választott bizottság zárójelentése a kormányzati műveletek tanulmányozására, US Senate, 1976. április, p. 337 6. Ibid., P. 390 7. John Marks, A Manchurian kandidátus keresése, Times Books, 1979, 60-61 . Oldal 8.






A választott bizottság zárójelentése a kormányzati műveletek tanulmányozására, US szenátus, 1976. április, p. 391 
9. Barbara G. Walker, a szimbólumok és szent tárgyak női szimbóluma, Harper Collins, 1988 10. Marshall Cavendish, ember, mítosz és mágia, 1995 11. Dr. Corydon Hammond, The Greenbaum Speech , 1992; Mark Phillips és Cathy O'Brien, a Project Monarch programozás meghatározása, 1993 12. Fritz Springmeier, Az illuminátusok Formula létrehozásához használt kimutathatatlan Összesen Mind Controlled Slave 1996 13. Gerald L. Posner, Mengele, a teljes történet, McGraw-Hill, 1986 14.





Lucette Matalon Lagnado, Dr. Josef Mengele és az Auschwitz ikrek tele története, Morrow, 1991 
15. Gordon Thomas, Utazás a Madnessbe: A titok története A CIA Mind Control és orvosi visszaélés, Bantam Books, 1989 16. Cathy O "Brien és Mark Phillips, a Trance Formation of America , 1995 17.John DeCamp, Franklin Cover-Up, Gyermek Abuse, Sátánizmus és Gyilkosság Nebraska, AWT Inc., 1992 18. Anton Chaitkin," Franklin Witnesses feltűnik FBI és amerikai elitek Gyermekek kínzása és gyilkolása ", The New Federalist, 1993 19.




Jon Rappoport, "A CIA-k kísérletei az elmeellenőrzéssel a gyermekekről", Perceptions Magazine, 1995 szeptember / október, p. 56 
20. David E. Rosenbaum, Esq., Első tervezet a csoport vizsgálatának áttekintéséről, 1983-1993






SZEMEK SZÉLES SZÜNET: OKKULT SZIMBOLIZMUS





MEGJEGYZÉS: Az alábbi jelentés SPOILERS-et tartalmaz az Eyes Wide Shut-hez, egy 1999-es filmhez, amelyet Stanley Kubrick irányít. Ha valaki elolvasta ezeket a szavakat NEM észlelte ezt a filmet, kérjük, nyisson meg egy DVD másolatot, mielőtt elolvasta ezt a jelentést. Ha egyszer már látta, akkor jöjjön vissza, és olvassa el a többieket, amit írt.

Ha már láttad az Eyes Wide Shut-ot, vagy a DVD-t otthonodban, akkor újra meg szeretnéd tekinteni, miután elolvastad ezt a jelentést a filmben található okkult szimbólumról.

Itt megpróbáltam áttekinteni ezt a témát anélkül, hogy túlságosan részletgazdagok lennének, inkább a tényekhez ragaszkodnának, és hadd beszéljenek maguknak.

Vannak olyan egyének, akik megkérdőjelezték a forrásaimat, amelyek e vizsgálati jelentés elkészítéséhez vezettek. Azt hiszem jobb forrást, mint az a tény, hogy van családja az Illuminátusok, unokatestvérem férje szabályozására a társaság, hogy itt található a Buffalo, NY USA terület, amely látta értékesítési $ 1,3 milliárd az elmúlt üzleti évben 2006-ban, és akik szintén a Bush bűnözői család szoros munkatársai, és szintén a Rothschild családhoz tartoznak, mindkettő jól ismert családok a globális elit struktúrában.

Ezt láttam a CLOSE-UP-ból, és nincs semmi fikció a dolgokról, amelyeket a következő jelentésben olvasni fog.

A tanulmány végén a számos utalás segített ennek a jelentésnek a megírásában. Az olvasót felkérik arra, hogy ezeket a referenciákat forrásba vegye, amely megerősíti az alább felsorolt ​​állításokat és következtetéseket.

Köszönöm ...
 1. ábra - Nyilvánosság a film Tágra zárt szemek amely kizárólag az a tény, hogy egy házaspár írtak alá, mint a filmek fő vezet, figyelmen kívül hagyva az igazi történet, ami az volt, hogy ez a film téve a globális az Illuminátusok néven ismert kabál. MEGJEGYZÉS: Ez az esszé tartalmazza az Eyes Wide Shut film filmjének screenshotját. Ezeknek a képeknek a szerzői jogai az AOL Time Warnerhez tartoznak, akik a film elkészítését végezték, és itt a producerek természetbeni engedélyével reprodukálják.




Ez a tanulmány is tartalmaz néhány telek SPOILERS, tehát ha az olvasó NEM látta a filmet, kérjük, béreljen egy példányt, és mentse el ezt a esszét később, miután megtekintette a filmet, és tanulmányozta a tartalmát.


MEGJEGYZÉS:
 Itt van a 2007. január 21-én készített interjú a RED ICE RADIO Henrik Palmgrenrel - az EYES WIDE SHUT témájáról :
Bentkowski, Kent Daniel - Eyes Wide Shut interjú a Red ICE RADIO-n (2007. január 21.)


1999-ben Stanley Kubrick legendás filmrendezője rendkívül különleges filmet adott ki, amely végül a tizenhatodik és a végső filmjét fogja karrierjében irányítani. Az Eyes Wide Shut valójában Kubrick első tizenkét éves filmje volt, 1987 óta a Full Metal Jacket, és csak az ötödik film 1968 óta, amikor a csodálatos 2001: A Space Odyssey megjelent. Kubrick mindössze négy nappal meghalt a titokzatos körülmények között, miután kiadta a végleges nyomatokat a Warner Brothersnek. A film, az Eyes Wide Shut, tele volt szimbolizmussal, amelyet az okos kutatók az Illuminátusok, a globális uralkodók szinartista csoportjának hívó kártyájaként ismertek el, akik a szülési jog uralmát hiszik, és akik a bolygót a "vas ököl a bársony kesztyűben "osztja és meghódítja a módszert. A fenti összefüggésben használt,

A film megjelenésekor a hollywoodi sajtóban nagy dolog történt a két csillag, a Tom Cruise Mapother IV és a Nicole Kidman filmjeiről, akik a film elkészítésének három évében házasok voltak, de a film után hamar elváltak elkészült és kiadták. Mindkét sztár határozatlan idejű szerződést írt alá, melyben mindaddig elérhetővé tették magukat, amíg Kubrick befejezte a filmet. Valójában 15 hónap alatt a "Eyes Wide Shut" felvétel szerepel a Guinness World Records könyvében, a hollywoodi történelem minden mozzanatának "leghosszabb állandó filmfelvételére", amely 46 hétig terjedő szakadékot tartalmazott. A Tom Cruise-t 90-szer forgatták is egy ajtón, ami egy második bejegyzést jelent a Guinness World of Records for Eyes Wide Shut című filmben.

Ez a film egy bizarr vizuális élményt nyújt, hacsak nem, az az Illuminátusok által alkalmazott szimbolizmusról szól, és az EWS-vel elakadt a dolog! Ahelyett, hogy a rajzelemekre koncentrálna, hogy megpróbálja felidézni, amit az eredeti történet szerzője megpróbált átolvasni az olvasóihoz, a filmben megtalálható szimbolizmusra összpontosítok, mivel mindenképpen elegendő ahhoz, hogy mindkét te és én elfoglalt egy darabig. Ez a szimbolizmus annyira fontos, hogy megértsük, hogyan működnek ezek az emberek az Illuminátusokban, és mivel vannak kételkedő aspektusok Mr. Kubrick hirtelen tragikus halálához, ez egy olyan történet, amelyet meg kell mondani.

Az EWS-t sok embernek mutatom be az életemben, és mindegyikük maradt a fejük karcolódásáig, azaz addig, amíg elmagyaráztam a film mögötti szimbolizmust. Miután ezt a szimbolizmust megértették, csak akkor kezdődik el a film. Ez a film megfelelõ metafora a mi idõknek, mivel szembesülünk azokkal a valósággal, akik aludtak és azok közül, akik ébren vannak, mivel világunk a nagyon sötét és gonosz erõk hatásai alá esett. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az Illuminátusok csak kollektív képzelőerejükben vannak, hiszen egy nagyon valódi csoport, amely Jézus Krisztus kora óta létezett.

A fantáziadús történet az volt, hogy az Illuminátusok marginális csoportot hoztak létre, amely 1776. május 1-jén jött létre, és néhány évvel később feloszlatták. Ez teljesen értelmetlen, mivel rengeteg bizonyíték van arra, hogy sokkal korábban megmutatja a létezésüket. Lady Queenborough (más néven Edith Starr Miller) 1933-ban, az okkult teokráciában, 1520-ban helyezte a spanyol Illuminátusok létrejöttét. A templomos lovagokat 1118-ban építették be, és számos szokás, rituálé és hit a szabadkőműveseknek (Phre-Maison, a Nap fiai) közvetlenül az ókori Egyiptomra és Babilonra vezethető vissza. Ez az Illuminátusok igazi kezdeteit a Kr.e. 2589-ben, ie 1470-ig helyezi el, ami jóval korábbi időhatár, mint amit a települési történészek elismertek.

Érdemes megjegyezni, hogy Michael Barkun határozottan ferde könyvében: "Egy összeesküvés kultúrája", mondja a szokásos pártvonalat az Illuminátusokról:
"A bajor Illuminátusokat (korábban Illuminiánsok Rendjét) egy bajor kanonista professzor, Adam Weishaupt hozta létre 1776. május 1-jén. A jezsuiták és a szabadkőművesek által vett szervezeti modellek felhasználásával Weishaupt olyan világi szervezetet hozott létre, amelynek célja hogy "minden létező vallásról és politikai tekintélyről szabaduljon fel". A titokzatosság és a rituálék bonyolult berendezése nemcsak a szervezet védelme volt az állami behatolással szemben, hanem a tagok elcserélése olyan elitévé, amely képes Weishaupt grandiózus célja elérésére. Az 1780-as évek elején kb. 2500 csúcsot szerzett, leginkább a német nyelvterületeken. A szervezet célja és titokzatos módszerei (például egyes szabadkőműves menedékhelyek beszivárgása) vonzotta a kormányzat figyelmetlen figyelmét, amely elég erős ahhoz, hogy megkerülje a rend biztonsági intézkedéseit is. 1787-re az Illuminátusok feloldódtak ... "


Ez az Illuminátusok fedőtörténete; hogy egyszer léteztek, de gyorsan feloszlottak, soha többé nem hallották. Ez a tudomány körében olyan, mint "korlátozott lógás", amely a bűncselekmény egy kis aspektusába való beilleszkedés, mint például az alkalmatlanság elismerése, és a bűncselekmény nagyobb részében a bűnösség megtagadása. Az 1776-tól 1787-ig terjedő idő azonban pontosan tizenegy év volt, ez a szám az okkult szimbolizmus és mágia számára szent, és ezért az Illuminátusoknak szent. Azonban vannak több százezer oldalnyi dokumentáció, amely "a priori" bizonyítékot szolgáltat azok fennmaradásáról azon az idő alatt, amikor azt állították, hogy egy ártalmas populust feloszlattak.

Barkun azt állítja, hogy az Illuminátusokat érintő "összeesküvés-elméletek" vékonyan fátyolos antiszemitizmust jelentenek, egyszerűen azért, mert egyesek ismertek zsidónak. Nehéz ilyen követelést komolyan venni, mert az Illuminátusok nem hisznek ugyanazon vallási rendszerekben, mint az általános lakosság. Ők egy olyan vallás, melynek alapja az Astrotheology, a csillagok, a bolygók, és leginkább a Nap. Nem számít, hogy maguk az olvasó hiszik ezt, hiszen maguk a résztvevők hisznek ebben a teológiai modellben.

Ők a napi imádat rendszere; azaz a Napot imádják; az Isten Napja.
Szemek Wide Shut - Érdekes mondat:

Az Eyes Wide Shut kifejezés az egyik olyan módszerre vonatkozik, amelyet az Illuminátusok a bűneik és a különféle tevékenységek elrejtésére használnak. Eyes Wide Shut leírja, milyen viselkedést várnak el egy másik tagtól, aki bizonyítani tudja az illegális cselekmények végrehajtását. Például, ha valaki felszólít arra, hogy tanúskodjon a másik ellen, mindent meg kell mondani a titokzatos "A szemeid szélesre vannak zárva", és az a személy, aki ezt hallja, azonnal tudja, mi vár róluk. Csakúgy, mint a stressz freemasonic jelének, az EWS mondat arra szolgál, hogy egy szenvedést szenvedjen a szankciótól.

Ez csak egy az ilyen sokféle kódszótár közül, amelyet az árulók ilyen csoportja használ.
Szemek Wide Shut - A szimbolizmus a film mögött:

Egy alkalmi pillantásra az EWS történet a szexuális és szexuális hűségről, a monogámiáról és a szexuális fantáziáról szól. Az egyik film emlékezetesebb jelenete volt, hogy Nicole Kidman levetkőzik egy tükör és egy ablak előtt, a hátán a fényképezőgép felé. Ez a film kezdetén történik, és úgy tűnik, hogy ez a film a szexuális hűtlenségről szól. A szexuális témákkal kapcsolatos filmeket a Chris A Isaak, a Baby Did A Bad, a Bad Thing című dalban játszott dal megerősítette. A dalok a szexuális hűtlenségről beszélnek, és a zene megfelelő hangszert adtak Ms. Kidman sztriptízjének. Ráadásul, mivel ez a nyitó jelenet magában foglal egy ablakot és egy tükröt is, azt lehet mondani, hogy az EWS-t le lehet írni egy pár házaspár belsejében, amely maga is egy tükörterem. A tükör az emberi lélek szimbóluma ...

2. ábra - Szemek A Wide Shut-nak része van a szexuális titilációnak. 


A film kezdete előtt Dr. William Harford és kedves felesége, Alice, karácsonyi ünnepségen vesznek részt Victor Ziegler és felesége, Illona. Az a dolog azonban, amely felkeltette a figyelmemet, olyan furcsa díszek voltak, amelyek a falakon függesztettek. Az egyik ilyen díszítés először egy nyolcágú csillag volt, a Szaturnusz gyűrűje pedig a "középső részében". Ezt az alábbi ábrán láthatjuk: 
3. ábra - Különlegesen különös karácsonyi koszorú, amely három különálló okkult szimbólumból áll. Meg tudod nevezni őket?




Ahogyan a fenti képernyőfelvételen látható koszorú egyértelműen megmutatja, ez az, amit először nyolcágú csillagnak tekint. Azonban közelebbről szemlélve, három különálló okkult szimbólum alkotja ezt a kosarat. Amint az alábbi ábrán látható, ezek a három vizuális komponensek a következők: a két AS ABOVE és a SO BELOW szimbólum, egy harmadik szimbólummal, amelyet VESICA PISCES néven ismerünk. 
4. ábra - Vesica Halak és "Az Above, So Below"




A közelebbi ellenőrzés után azonban ez az úgynevezett csillag az okkult szimbolizmus három elemét tartalmazza. Ha az olvasó alaposan megvizsgálja a képernyőfelvételt, látni fogja a felfelé és lefelé mutató nyílhegyeket, amelyek a fentiek szerint reprezentálják, tehát az okkult szakemberek axiómája, amely a Hermes Smaragd Tablettaiból származik. Ennek a kijelentésnek az a természete, hogy a makrokozmosz (az univerzum) a mikrokozmosz (ember) és a hatás az embernek az emberre gyakorolt ​​befolyását jelenti. A középső részen a Vesica Halak néven ismert szimbólum, amely az istennő hüvelyét ábrázoló ideogram, amelyből az összes ember él.

Ez az Univerzum makrokozmoszának egyesítése, maga az ember mikrokozmoszja. Ez az a módja annak, hogy azt mondjuk, hogy az, ami mi fölöttünk van a mennyben, ugyanaz, mint ami bennünk van az emberi testben; egy olyan tudományos elv, amely igazolódott, egészen a kvantumfizika szintjéig.

Az EWS telek az Arthur Schnitzler 1926-os novelláján alapul, Traumnovelle (Dream Story), és Stanley Kubrick 1968-ban, amikor először elolvasta a novellát, filmkészítésre törekedett, miközben a magnum opus 2001-ben Űr Odüsszeia. A novella olyan kérdésekkel küzd, amelyek a mai világhoz tartoznak, mint például a lelkileg alvó és lelki ébren lenni. Tehát, ahogy a néző figyeli a filmet, a közönség elgondolkodik azon, hogy a történet melyik része valóságos, és mely álmok. Kubricknak ​​harminc éve volt az EWS elkészítése, és sok év alatt nem volt versengő érdeke a Dream Story filmjének elkészítésében.

Kubrick a forgatókönyv írása során számos olyan fikciós eszközt használt, amely a történet interpretációját hódította meg. Például a Dr. Bill nevű karakter neve nyilvánvaló, ami nem igényel további magyarázatot. Azt is elmondták, hogy Bill és Alice főszereplőinek vezetéknevét olyan megjegyzésekből vették, amelyek szerint az orvosnak olyan jellegűnek kell lennie, mint Harrison Ford típusnak - így Kubrick a Harford nevét kapta. Ha Alice-t használja a feleség nevére, az Alice In Wonderland karakterére utal. Felhívva a feleséget Alice tudat alatt figyelmezteti a közönséget Alice furcsa útjára "A keresett üvegen keresztül", amely pontosan hol találjuk Alice-t a következő screenshotban. Figyelj a képernyő jobb felső sarkában, hogy van egy napraforgó festménye,

5. ábra - "Alice" a keresőüveg szemén keresztül.



Az Alice In Wonderland (1865) és a keresett üveg és az Alice Found There (1871) (alka - Alice Through The Looking Glass) alapja a Lewis Carroll könyveiről szóló utalás nagyon helyénvaló, hiszen az EWS foglalkozik a a valóság és az álomvilág között, és ez a metafora nem lehet baleset, és szándékosan bele kellett volna helyezni Kubrick úr történetébe. Ez egyúttal megfelelõ metaforája is az idõknek, mivel sokan alig látszanak áldozatul a nevükben, a gyermekeik és nemzetük nevében végrehajtott gonoszság miatt. A nyúl lyuk metafora lefelé széles körben használják a kortárs amerikai tömegmédiában, például a leghírhedtebb példával, amely az 1999-es The Matrix filmben jelent meg,

A film címét illetően az Eyes Wide Shut kifejezést a magas társadalom tagjai által használt kódszavak jelentik, amely durván fordít --- nem láttál semmilyen tévedést, mert a szemeid teljesen be vannak zárva. Ez lehetővé teszi az ilyen emberek számára, hogy minden törvényt meghaladóan és túlmutassanak, és anélkül, hogy veszélybe kerülne valaha. Látjuk, hogy ez történhet újra és újra az életünkben, ahol ha valamelyikünk megsértette a törvényt, azonnal foglalkoznánk velük. Azonban látjuk a híreket, és olvassuk az újságokban és hírlapokban, ahol a globalista alakok folyamatosan elhagyták a súlyos bűncselekményeket anélkül, hogy annyira a csuklón lógnának. Ez azonnal megkérdőjelezi a bűnüldözés valamennyi szintjének és az igazságszolgáltatásnak a korrupcióját, ahol az igazságszolgáltatás valóban megvásárolható, ha az ár megfelelő.

Ennek megfelelő példája volt a 2006. január 8-i motorkerékpár-baleset Arnold Schwarzeneggerrel, aki a baleset idején nem rendelkezett érvényes kaliforniai motorkerékpár licenccel. Nincs mentség erre, főleg Kaliforniában élt sok éven át. Azonban nem kapott engedélyköteles vezetési engedélyt, és figyelmen kívül hagyta. Az USA Today cikkében, amely idézi ebben a tanulmányban, kijelenti, hogy az incidens nem tartalmazott idézeteket; annak ellenére, hogy érvényes motorkerékpár engedély nélkül lovagolt. A rendőr többet, mint valószínűleg megkérte az autogramját, és nem bizonyítékot arra, hogy a kaliforniai engedélye a motorkerékpár üzemeltetésére irányul.

Így látjuk, hogy ebben a nemzetben két törvénycsomag létezik; az egyik a közös ember számára, és a törvények egy másik csoportját a globalista Illuminati kabalista "választottainak".

Victor Ziegler házának nyitópartján Alice Harford találkozik és táncol egy magyar emberrel. Ennek a karakternek a neve Szavost Sándor. Ez a karakter osztozik a nevével a sátán egyházának, Anton Sándor LaVey alkotójának. Ez egy pontos analógia, hiszen a globális elit tagjai mind Lucifer vagy Sátán szentek. Vallásukban azt hiszik, hogy mind Lucifer, mind Sátán jó, és a keresztények Istene lemondott ezekről az úgynevezett bukott angyalokról, és ezért ellenség Isten. Ez a fajta gondolkodás rendkívül csavart, és azt jelenti, amit egyesek sátáni visszavonulásnak neveznek: a gonosz jó, a hazugság az igazság, a halál az élet, a sötétség pedig könnyű. 
6. ábra -

Alice Harford és Szavost Sándor. Felhívjuk figyelmét, hogy a hátsó falon lévő megvilágított virágok valójában pentagramok. 


Itt van egy jelenet, amelyben egy ünnepi karácsonyi parti játszódik le, és sokkal szimbolikusabb a felszín alatt. Ahogy Szavost Sándor megpróbálja eltalálni Alice Harford-ot, látjuk, hogy vannak vonzó, megvilágított virágok, amelyek a bálterem hátsó falán vannak felfüggesztve, ahol a partizók ivnak és táncolnak. De közelebbről megvizsgálva, azt találjuk, hogy egyáltalán nem virágok, hanem pentagramok. Ez egy rendkívül szokatlan üdülési tervelem, és nem egyezik a saját tapasztalataim egyikével sem, amelyekkel személyesen részt vettem az évek során, vagy felnőttként díszítettem saját otthonomat az ünnepekre.

Az ötágú vagy ötágú csillag különös jelentőséggel bír azok számára, akik mágiát és más okult tudományokat gyakorolnak. Ez a négy klasszikus elemre vonatkozik; a föld (Gaia), a levegő (Aer), a víz (Hydor) és a tűz (Heile / Heat) --- és a szellem ötödik eleme (Idea / Hieron, isteni dolog). A pentagram megjelenítésének szokásos módja egy ponttal felfelé, és két ponttal lefelé. Azonban a sátánisták ezt a szimbólumot fejjel lefelé mutatják, két ponttal felfelé és egy ponttal lefelé, amint az a női szabadkőműves szervezetben a Keleti Csillagrendben látható. Ha az olvasó alaposan megvizsgálja, a FATAL öt betűs szó látható a belső ötszögletes élei mentén, az alábbiak szerint: 
7. ábra - A keleti csillag inverz pentagram logója.




Nagyon valószínűtlen, hogy a film tipikus nézője tudná vagy akár megértette, hogy ez igaz. A Rend azt állítja, hogy az FATAL a "legszebb az ezer, egészen szép." A számszerűség egyik formája, a FATAL a 13. számnak felel meg, ami az Illuminátusok egyik kedvenc számát jelenti. Például a tarot, a tizenharmadik kártya a halál kártya. És a heraldika és a címerek szimbolikája, a 13-as szám a "megszületett rend halála és az új kor kezdete" -hez kapcsolódik.

A 13-as szám, és különösen a szerencsétlen péntek 13. napja negatívnak tekinthető az 1307. pénteki események miatt. A hajnalon azon a napon a Templomos lovagokat lefoglalta és letartóztatta a francia király , Phillippe IV. Ez egy olyan történet, amely történelmileg helyes, de nem tanult semmilyen iskolai tantervbe, mert erre utalna a Rend fontosságára. Végül is a francia király parancsot kapott. Annak érdekében, hogy felhívja a sok ire, a csoportnak fontosnak kellett lennie.
A Pentagram igaz története: 8. ábra - A Pentagram csak egy ötágú csillag.




A pentagram használata egészen az ókori Babilonig és Görögországig, kb. 3500-tól 3000-ig nyúlik vissza. Ebben az ősi időkben az ötágú jelzőt a királyi jogok használják, ami azt jelenti, hogy hatalmuk és hatásuk a négy sarkon a föld. A középkorban a pentagramot védették a gonosz egységek ellen, ahol az emberek viselték őket, valamint az ajtók és ablakok felett helyezkedtek el, hogy megvédjék a tanyát. A kelták végtelen csomónak nevezték, és számukra az igazságot ábrázoló szimbólum volt.

A lovag pajzsán festett; az pentagram képviselte a nagylelkűség, udvariasság, tisztaság, lovaglás és jámborítás öt erényét. Az ötszög egy keresztény szimbólum, amely Krisztus öt sebét ábrázolja. A pitagorai matematikában a pentalfa, amint ők nevezték, az ember tökéletességét jelképező szimbólum volt. Az ötszög tartalmazza a szent geometriai koncepciót, mely aranyat jelent. Talán legérdekesebb, hogy a pentagram, egy ponttal felfelé, egy druidás szimbólum a nyár, és két ponttal felfelé (vagy egy fordított pentagrammal), szimbolizált tél.

A nem keresztény vallás szimbólumaként használt fordított pentagramot vezették be, és először Eliphy Levi, egy hírhedt pap és okkultista élt, akik az 1810 és 1875 között éltek. Lévi, akinek valódi neve Alphonse Louis Constant volt, szintén a Baphomet rajza és a Mendes kecske forrásának forrása volt. 
9. ábra - Eliphas Levi Baphomet és Mendes kecske rajzai.




A pentacle, amely a föld elemét reprezentáló lemez, szintén kapcsolódik ehhez a szimbolikához, és nagyon fontos ezeknek az embereknek. A pentacle általában fából készült, és egyike a négy fő tarot ruhák. Mivel a közös játékkártyák alapja a tarot; a pentacles öltöny képviseli és egyenlő a gyémánt öltönyével, a kard öltöny megegyezik a pikk öltönyével, a pálcák öltönye megegyezik a klubok öltözetével, és a csésze öltöny megegyezik a színekkel.

A karácsonyi partin az EWS elején, míg feleségét, Alice-t sújtja Szavost Sándor, dr. Harfordot két gyönyörű modelltípus vezet. Megkérdezi, hova vezetnek, és erre válaszolnak:
"A szivárvány végéig" . 10. ábra -

Dr. Harfordot "a szivárvány végéig vezetik", bárhol is van. 


Az egyik fiatal hölgy azt kérdezi dr. Harfordtól:
"Nem akarsz oda menni, ahol a szivárvány véget ér?",

Amelyre így válaszol:
"Mindez attól függ, hol van ez."

Itt nagyon finom utalás a gondolkodásra -ellenőrzés. A különféle könyvekben és videomegjelenésekben, amelyek a személyi referenciakönyvtárban vannak, mindannyian az Óz-varázslóra utalnak, mint olyan eszköznek, amely az elme-ellenőrzési programokat az áldozatok elméjében indítja el. A Fritz Springmeier és a korábbi Illuminati-tag 1996-os könyve, a Cisco Wheeler The Illuminati formula, amely egy Undetectable Total Mind Controlled Slave-t hozott létre, van egy egész szekció arról, hogyan használják a fikciót az elme-kontrollban.

A könyvek megvitatása magában foglalja az Óz varázslóját és az Alice-t a keresőüvegen keresztül, amelyek mindegyikét ebben a tanulmányban tárgyalják. Mindazonáltal Springmeier és Wheeler megvitatták a Star Trek és a Csillagok háborúját is, amelyeket erre a célra is használtak. Az ilyen elme-kontrollt a német pszichológusok fejlesztették és tökéletesítette, akik a CIA-ban a PROJECT PAPERCLIP-ben beszivározták, és az MK-ULTRA programon keresztül megtanult és kifejlesztett technikák még ma is használatban vannak, ahol nagyrészt a televízión keresztül filmeket és a születő 21. század népszerű kultúráját.

Itt van egy kis mintavétel az Okkult és a The Wizard of Oz (könyvek és az 1939-es film) közötti történelmi párhuzamok között:

Dorothy három társa; a Madárijesztő [agy], a Tin Man [szív] és a Gyáva Oroszlán [bátorság] képviselik a mentális, érzelmi és fizikai testeket, amelyeket HP Blavatsky írt a Theosophical poem címmel, Van egy út:
"Nincs veszély, a bátorság nem képes meghódítani, [Oroszlán]
Nincs olyan próba, hogy a tisztán tisztaság nem tud átmenni, [Tin Man]
Nincs nehézség, hogy az erős értelem nem tud felülemelkedni. "[Madárijesztő]

--- HP Blavatsky; Gyűjtött írások (kötet 13, 219. o.)

Az EWS egyik legfontosabb érdekessége, hogy Dr. Bill és Alice Harford kislánya Helena 
Helena Petrovna Blavatsky után nevezik .

Azok számára, akik nem ismerik a CIA gondolkodás-vezérlési programját, a gyerekek már nagyon korán, már négy éves korától kezdődnek. Mivel ezek a gyerekek annyira fiatalok, gyerekkori mesék és mesék használják. Ezek közül az Ó Wizard, Alice Through The Glass, Grimm's Fairy Tales, és egy 1950-es Harper & Row könyv, a The Book of Make Believe, amelyet Jane Werner írt és Garth Williams ábrázolta. Az elme-vezérlés programozásának alapja az Illuminátusok hűségének megragadása, a félelem, ha valaha is elgondolnának, hogy el kell hagyniuk (ahogy néhányan tettek), és talán ami a legfontosabb, hogy engedelmeskedjenek az általuk adott utasításoknak, kell adni.

Az Illuminátusok magas szintű programozóinak módszertana trauma alapja. Ez két okból történik; disszociációs állapotot teremt az áldozatban, és így a programozás és a kódok, kulcsok és triggerek könnyebben megvalósíthatók. A második ok az, hogy a trauma pszichotikus szünetet okoz, ami többszörös személyiségzavarot eredményez, valamint a legmagasabb szintű sugalmazhatóság az áldozat elméjében. Ne felejtsd el, hogy hat év alatti gyermekekről beszélek, amikor a trauma alapú elme kontrollról beszélek. Azonban ez az elme-kontroll egy folyamatban lévő folyamat, amely az elme-kontroll áldozat egész életében megtörténik. 
12. ábra - A varázsló Oz könyvborító és DVD borító.





Mivel itt az Ózem varázslójáról beszélek ebben a dolgozatban, engedjék meg, hogy röviden összpontosítsak arra, hogyan használják ezt a történetet és annak filmjét az elme-vezérlő programozáshoz. Mind a pozitív, mind a negatív erősítést használják, ami elősegíti az alapozási programozást. A gyermekeket először traumatizálják számos ellenszenves tetten - például fizikai, érzelmi, szellemi vagy szexuális visszaéléseken. A gyerek azt tanítja, hogy a dolgok SOHA nem azok, amilyennek látszanak, és a programozó viselkedése (amely gyakran a gyermek szülője) szándékosan összekeveredik, úgyhogy pillanatától fogva a gyermek soha nem tudja, mit várhat; egy ölelés, egy szexuális támadás vagy egy verés. Ehhez a programozáshoz egy olyan személy, aki ismeretes, hogy karizmatikus és barátságos, félelmetesen átlag emberré válik, amikor otthont tartanak zárt ajtók mögött.

A gyerek azt tanítja, hogy az Illuminátusok iránti hűség felülmúl minden más felelősséget, és amikor megfelelően végzik el feladataikat, dicsérettel és pozitív megerősítéssel gazdagítják őket. A gyermek azt mondja, hogy különlegesek, és az egyik választott, és azt mondják, hogy az új világrend az emberiség megóvásának "saját tudatlanságától és ostobaságától való megmentésében segít. Ezek persze hazugságok. Megtudják az igazságot, amikor sokkal idősebbek vagyunk, de addig a programozás olyan vastag, hogy erőteljesnek érezzük magunkat semmit, csak engedelmeskedünk a megrendeléseknek, ahogy kapják.

Íme néhány utalás a lélek-vezérlésre a The Wizard of Oz-ban:

Az Óriási varázslóban Dorothy Kansas otthonában fekete-fehér, homályos színek jelennek meg, amelyek nemkívánatosak a gyermekek tudatalattijában. Ki akar valami unalmas és unalmas dolog része? A valóságot leértékelik, és a bátorságot bátorítják, különösen a mai reális videojátékokkal, amelyek közül néhányat az új világrend és az Illuminát témáinak szenteltek. Oz úgy tűnik, hogy izgalmas, az "egyedi" (1939-es) színes bemutató. Ez a kaland helye, és maga a Sárga Brick Road nem túl finom utalás a GOLD-ra és a gazdagságra és a sikerre.

A The Wizard of Oz rendszer alatt programozott elme-vezérlő rabszolgák azt mondják, hogy 
"mindig kövesse a sárga téglagyárt."A sárga tégla útszimbólum megfelel a megfelelésnek, az utazásnak és az elérendő célnak. Olyan, hogy illeszkedjen az egyén különböző körülményeihez. Például, ha egy személy olyan pályafutásban volt, amely megkövetelte egy NASCAR versenyautó vezetését, a sárga tégla út lehet az a versenypálya, amelyen az egyéni versenyek érvényesülnek. De ha ugyanaz a személy politikus volt, akkor a sárga tégla út lehet az átfogó napirend, amelyet fokozatosan kell bevezetni. Nem számít, mennyire nehézkes vagy nehéz a dolgok, azt mondják nekik, hogy maradjanak azon a sárga téglából!

A hét színű szivárványt hipnotikus eszközként használják. Douglas Monroe a Druidic mágia könyvében a következőképpen írja le a szivárványt: 
"A szivárvány a mágia igazi jele, mindkét világban egyszerre létezik!"És milyen két világról beszélt Monroe? A fizikai és spirituális birodalmakról beszélt, mindkettő parancsára sikeres mágikus cselekmények végzése szükséges. A gyerekeknek azt mondják, hogy nincsenek agyuk, mint a Madárijesztő. Talán azt mondják nekik, hogy nincs olyan szívük, mint az ónember. Egyes gyermekek nem találnak bátorságot, ezért részt vesznek a Gyáva Oroszlán, mint a programozás központi témája. Miután elmondták nekik, hogy nincsenek valami, életük középpontjába a hiányzó vagy elveszettnek talált és integrálódó tényezők találhatók.

Az 1939-es film The Wizard of Oz tartalmaz néhány érdekes kapcsolatot az elme vezérlésével.

Az Elvira Gulch tulajdonában van a föld felén az egész megye, ahol Dorothy Gale él az Em néniével és Henry bácsival, és kutyájával, Toto-val. Amikor Elvira Gulch később megjelenik a filmben, mint a gonosz boszorkány, ez párhuzamba állítja az Illuminátusokban élő emberek valódi életét, ahol szó szerint kettős életet élnek. Saját tapasztalataim szerint az Illuminátusok személyiségének ismerete során azt tapasztaltuk, hogy egy személy fedőcíme gyakran különbözik a mögötti jelenetek életének és tevékenységének valódi történetétől. Például egy üzletember az Illuminátusokban a média mint üzleti zseni lehet dicsérni, amikor a valóságban a sikert hozó zárt végű Illuminati kapcsolatok jöttek létre; a nem ajánlattételi szerződések, a kedvezményes bánásmód és a sikeres számlázási képesség,

Marvel professzor olyan kristálygömböt használ, amelyet állítólag Isis papjai használtak. Isis és fivér-férje, Osiris, az ókori egyiptomi vallás és népzene két elsődevilága. Dorothy, Tin Man, Gyáva Oroszlán és a Madárijesztő kell bizonyítani magukat méltónak, hogy megkapja a varázsló jóindulatát. Az okkult világ tele van rituálékokkal, ahol a jelöltnek magának kell bizonyítania, hogy méltó egy különleges megvilágosító tudás.

A The Wizard of Oz című filmben több jelenet is látható, amelyek azt mutatják, hogy átruházzák a hatalmat egy boszorkányon, aki valakihez ad neki papucsot. A film azt is megmutatja, hogy Dorothy-nak különleges rubin papucsjaira van szüksége ahhoz, hogy átsétálhasson a szivárványon, hogy Ozhoz jusson. Amikor egy régebbi Illuminati boszorkány készen áll a halálra, egy különleges ünnepségre kerül sor, amelyben az idős boszorkány átadja a hatalomát egy megfelelő helyettesítőnek. Ez az ünnepség magában foglalja a boszorkánypapucs átadását a feltörekvő boszorkánynak, akit a helyettesítőként választottak ki.

A dr. Bill Harford látogatásaiban a jelmezgyár neve Rainbow Fashions. Az alábbi üzletet Under The Rainbow néven hívják. Ez egy utalás a hatalom erejére, mivel a szivárvány a transzcendencia és a felemelkedés szimbóluma. Ez a jelmezbolt, a Rainbow Fashions látogatása során Dr. Bill Harford felhatalmazta magát, ami végső soron azt eredményezi, hogy bejut a rituáléba, ami a titokzatos köntös mögött zajlott. Míg a néző soha nem látja a boltban a Rainbow Under Theatert, ez egy fontos szimbólum.

A film nézőjének is érdekelnie kell, hogy a Rainbow Costume üzlethez közvetlenül kapcsolódó épület szabadkőműves kastély, amelyet csak a DVD lejátszó ZOOM funkciójával lehet látni. Stanley Kubrick óvatosan vigyázott arra, hogy a szabadkőműves kastélyt az előélethez vezesse, ami még egy ok lehet, miért meggyilkolták pontosan 666 nappal 2001. január 1-je előtt - az év első napján, ahol a leghíresebb filmje zajlik. 
13. ábra - A Rainbow Fashions és Under The Rainbow üzletek.




Az MK-ULTRA elme-vezérlő rabszolgák jelentették a Wizard of Oz-on alapuló kiterjedt programozást és kondicionálást, és a szivárvány nyilvánvalóan nagy szerepet játszik ebben a történetben. A szivárványok hatalmas szerepet játszanak az elmeellenőrzési kondicionálásban, amely a történeten és a szimbolizmuson alapul. L. Frank Baum (1856-1919) maga az okkultista és a Theosophical Society tagja volt, és ezért van annyi okkult tartalom az 1900 és 1920 között megjelent tizennégy Oz könyvben. Baum azt állította, hogy egy szellem adta neki a "mágikus kulcsot", hogy írja az első Wizard of Oz könyvet, amely az 1939-es évekbeli Judy Garland főszereplője volt.
"Tiszta ihlet volt" - írta Baum az Óz Annotált Varázslójában."Rögtön kékből jöttem. Úgy gondolom, hogy néha a Nagy Szerzőnak van egy üzenete, hogy átkerüljön, és kéznél kell az eszközt használni. Én voltam ilyen közeg, és azt hiszem, a mágikus kulcsot kaptam, hogy megnyissam a szimpátia és a megértés, az öröm, a béke és a boldogság ajtaját. "

Egyébként a 2002-es filmben "Dragonfly", Kevin Costner főszereplésével, egy másik szivárvány játszik kiemelkedő szerepet. Miután Emily, Dr. Joseph Darrow felesége egy erőszakos autóbalesetben halt meg, egy fiatal fiú azt mondja neki, hogy a felesége találkozni akar vele a szivárványban. A szitakötő témát művészi szempontból a progresszív YES rockcsoport, a YES CD-je és a DVD címei, a spirituális felemelkedéshez kapcsolódó zenék írása és előadása céljából készítették. A szitakötő Ted Andrews csodálatos Animal Speak című könyvében is szerepel, ahol azt mondják, hogy a lélek felemelkedését és a lélek lelkének megvilágítását jelképezi.
A megmagyarázhatatlan maszkos labda:

A két és fél órás filmek közül a legkézenfekvőbb a harmincöt perc, ami dr. Bill Harford kirándulása közben megy a maszkos labdába. A DVD-n ez a fejezet kezdődik (Sonata Café 0:52:34), ami a Sonata Café helyszíne, ahol Bill régi barátnője, Nick Nightingale kiderül, hogy billentyűzeteket játszik különböző helyeken, miközben szempillantás alatt. Persze, ez megerőlteti Harford kíváncsiságát. Csak be kell ásni, és Nick jelvényével Fidelio, ami Beethoven egyetlen operájának a neve, pontosan képes lesz erre.

Amikor a Nightingale mögött szimbolizmust vizsgálják, az olvasó a történetre utal, amely céltudatosan beillesztésre került. Van egy madár, a Nightingale nevű, gyönyörű dal. A madár énekel, és az "ének" szó egyik definíciója magában foglalja a rendőrség tájékoztatását vagy tájékoztató tevékenységet. Pontosan ez az, amit Nick a régi orvosi egyetemével, Dr. Bill Harfordral csinál. Tájékoztatja róla, hogy a billentyűzetet összekötötte, a helyszín mindig változik, mindig az éjszaka közepén van, és csak egy kicsit tudja a helyet és a jelszót, mielőtt játszani szeretne.

Emellett a Nightingale szimbolizálja az élet és a halál közötti kapcsolatot, ami a film, miután a Harford belépett az Illuminati szexmágikus rituáléba. Harford nagy veszélyben van, hiszen csak néhány perc múlva felfedezett. Úgy gondolják, hogy a Nightingale énekének halálát is bejelentették, vagy egy lélek segítségét a purgatóriumban csapdába helyezte. Nick nagy veszélybe sodorja a kettőt a titokzatos, szemmel látható előadások kinyilatkoztatásával a halálos erőteljes globális elit otthonában. 
14. ábra - Nick Nightingale billentyűzeteket játszik, szemkötéskor.




A Fidelio jelszóként történő felhasználása a maszkos labda bejutásához egy példája egy olyan előkészítő irodalmi eszköznek, amely olyan utalásokra utal, amelyek rávilágítanak arra, hogy mi fog történni. A Wikipédia honlapján Fidelio azt mondja, hogy olyan nő története, aki a férjét a politikai börtönben halálától mentesíti. A maszkos labda pontosan ez, mivel Harford fenyegeti a vörös köpenyt. azt is meg kell jegyeznünk, hogy az Illuminati fekete mágikus rituálékot viselő fõpap is piros színû, a vérvonalat szimbolizáló, kiemelkedõ fontosságú szín. Ahogyan a helyzet meglehetősen komornak tűnik, Dr. Harfordot hirtelen egy titokzatos nő ment meg, aki az utolsó pillanatban áldozik. Mivel az Illuminátusok rendkívül politikaiek, ez egy megmentés volt Dr. Harford saját börtönéből.

A film maszkos gömbje egy Illuminati szexmágikus rítus orgiát ábrázol, ami valójában zárt ajtók mögött történik, a világ egyik legexkluzívabb házában. Azok, akik a ritualizált szex mágiát gyakorolják, magukra vonják a szexuális aktus és a partnerek együttes erejét. Magick varázslatok és varázslatok indulnak az orgazmus során, amikor a pár szexuális ereje csúcsán van. Ugyanakkor az EWS kontextusában is bemutatva a globális elit férfiak a szexuális partnernek a hatalomra való felkínálásának módját használják, amelyet szexuális rabszolgának tekintenek és kezelnek. Az olvasót Cathy O'Brien és Susan Ford (Brice Taylor) író könyveihez irányítom, akiknek a könyvei a jelentést követő heti források részben megjelennek.

Ahogy Dr. Bill Harford megérkezik a maszkos rituáléhoz, megadja a jelszót, Fidelio, amiről a filmben azt mondják, Beethoven egyetlen operájának neve. Át kell mennie hét emberen keresztül, hogy beírja, amit a DVD az ABYSS-nek nevez. Ez minden bizonnyal érdekes, hiszen szimbolikus lehet a Hét Pokol Kapujáról --- vagy a hét gyűrűre, amelyek körülvevő Dante Inferno - amelyek maguk is a Pokol hét kapuját jelképezik. Két férfi volt a ház előtt, egy férfi a bejárati ajtónál, egy férfi az előszobában (ahol Harford másodszor adta meg a jelszót), egy másik férfi veszi a köpenyét, egy férfi áll a belső ajtón, a hetedik álarcos aki közvetlenül a rituálén kívül áll. 
15. ábra - Az Illuminátusok rituáléjának első pillantása.




A jelenben játszott zene rendkívül hátborzongató, Jocelyn Pook írta és előadta, és a válogatást eredetileg "Backwards Priests" címmel nevezték el. A filmért "Maszkos labda" néven nevezték el. a film zenéjét, valamint a "Deluge" (vagy a "Flood") című albumát. Pozitív módon kísérteties, és felejthetetlen feszültséget teremt. A kántálás fordított, és egy román pap, aki latinul tömörít. Az első hang mély és harcias, és nyilvánvalóan egy főpap hangja, mivel olyan komolyságra hívja fel a figyelmet, amely meglehetősen zavaró volt az első meghallgatáson, amely magában a filmben mutatkozik meg.

Az alábbi idézőjelek valójában latinul lefordítva először olaszul, majd angolul.

A kántálás durva fordítása a következő:
"A Főpap ajánlja Gloria-t minden gyakornoknak. . . "

A rituálé előrehaladtával egy második fordított hang hallható. A második hang magasabb, mint az első, és gyors ütemben vibrál. Ez után a rituálé csuklyás résztvevői kiderülnek, hogy gyönyörű fiatal nők. E második hang durva fordítása a következő:
". . . meztelen pásztorainkért, az együttérzésért,
az életért, a békéért, a jó egészségért, a felmentésért
és az elhunytok irányításáért, valamint az
Isten rabszolgáinak bűneinek, a Szentháromta
testvéreinek bocsánatáért . . .”


A spekuláció azok között, akik látták ezt a filmet, körülveszi azt a módot, ahogyan dr. Azonban egy kis józan ész használatával nagyon világossá válik, hogy ezt hogyan fedezik fel. Az Illuminátusok a bennfentesek transz-generációs csoportja. Ha ezek a résztvevők rendszeres rituálákat végeztek maszkok mögött, nagyon valószínű, hogy többször is ugyanazt a maszkot használják. Az ismeretlen maszk elismeri a szinte azonnal, mivel Dr. Harfordot arra kérték, hogy "kedvesen távolítsa el" a maszkot. Ha ez egy új maszk, amely egy felismerhető arcot fed le, akkor a rituálék tovább folytatódna, és az újonnan megvásárolt maszkot mindenki jeleníti meg. 
16. ábra -

Dr. Harfordot felkérik, hogy szívesen távolítsa el a maszkot. Egyébként a fenti képernyőképen egy egyiptomi Uraeus kígyó van, a két szék pedig a szék hátán. Ez a Napra vonatkozik, és a két fej, amely arc és Kelet és Nyugat, kapcsolódnak a Nap felemelkedéséhez és beállításához. 


Mivel azonban Dr. Harford nem tartozott, a fiatal hölgyek szimbolikus beavatkozása után kiutasították őt, aki megpróbálta figyelmeztetni őt a mély bajra, amelyben hirtelen találta magát. A főpap parancsot tesz Harfordra, hogy vegye le a maszkot. Ahogy Harford-nak mesélnek a fiatalasszony szimbolikus beavatkozása után, semmi, amit ő vagy bárki más nem tehetett volna, ami megváltoztatná a sorsát. Maga a maszk nagy szimbolikus jelentéssel bír, amit Michael Tsarion ír a következőképpen:
"A maszk az, hogy az ördögi, gonosz emberek álcázzák, hogy ők."Michael Tsarion 2006 február 15-én adta elő a Jeff Rense talk-rádió műsorát. Továbbá kijelentette, hogy a bolygó valami úgynevezett The Mayan Age of Revealing címmel jelent meg, amely tizenhárom évvel az 1999. december 21-től 2012. december 21-ig tartó időszakra szól. Ez volt a maszk lebontásának ideje, ami feltárja ezeket az embereket, ami valójában, és a Fény, az Igazság és az Igazság Gyermekei legyőzik ezeket az embereket, és bűncselekménnyé teszik őket, mint egy vírus. 17. ábra - "Ha ígéretet tettünk itt, nincs visszafordulás". Mint a főpap magyarázza: "Ha ígéretet tettünk itt, nincs visszafordulás."






Ez a rész azzal zárul, hogy Dr. Harford visszavágódik a Central Park West lakásába, amely (ch. # 23 - Home 1:26:20). Miután kitették, Dr. Harford hazafelé tér vissza, és ahogy belépett a lakásába, rögtön villog a hátán, mint egy jelölt férfi, a "Horus szeme". Az egész látó szem az Illumináltok világhírű, már megvilágosodottjai hosszú szimbóluma. Először árnyéknak tűnik, de ez lehetetlen magyarázat. Ennek az az oka, hogy az árnyék nem eshet a háta mögött, amely elfordult a lámpától, amely az előtte lévő előtérben volt. Egyszerűen fogalmazva, az árnyékok mindig elhullanak a fényforrásból, de soha nem feléjük. (Ch # 23 - 1:26:41 freeze-frame)

Talán a legfurcsább az a tény, hogy soha sem a filmben, sem a DVD-csomagolásban, a telek szinopszisában, a reklámban és a DVD-interjú szegmensekben Tom Cruise és Nicole Kidman, a film két csillaga, házasságot kötöttek a három év alatt, hogy felvették ezt a filmet Angliában, és akik véletlenül elváltak közvetlenül a filmben való részvételük után. 
18. ábra - Dr. Harford szembenéz a megmentőjével, aki életét fogja adni a biztonságáért.




Ennek a feszült szekvencia csúcspontja a film vége felé fordul elő, amikor Harfordot Victor Zieglerrel beszélik. Ez kezdődik (33 - 2:05:09), és végül (36 - 2:18:17). Érdekes módon ez a jelenet pontosan 13 perc. Amint kiderül, Victor Ziegler a rituálé volt. 
19. ábra - Victor Ziegler bejelenti, hogy a rituálé volt, és mindent látott. Emellett Alice felébred, hogy megtalálja Bill maszkot a mellette lévő párnára. Ez arra készteti a kérdést, hogy Alice a maszkos labda közelében volt-e, vagy hogy a maszk csak a férje szerelmi titkos életének felfedezése volt? Ezután egy "álom"




amit Alice ír le, ahol egy olyan szinte végtelen embercsaládba szeretett, akit nem tudott. Amint ezt leírja, nagyon szorosan illeszkedik ahhoz, amit a saját férje tanúskodott a rituáléján, amelybe belevágott. 
20. ábra - Alice az ágyban a maszkkal; csak álom volt, vagy tényleg megtörtént? Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy Cathy O'Brien korábbi MK-ULTRA elnöki modelljének elme-ellenőrző rabszolgája gyakran az 1995-ös Trance Formation of America című könyvében beszél: "Nincs sehol futni, sehová elrejteni".








Mindazonáltal mindezen intrikákat teljesen elfelejtette mindenki, aki ehhez a filmhez kapcsolódik, inkább helyettesítve ezzel a DREAM STORY szexuális vonatkozásait. Ez szégyen, hiszen nagyon szívesen hallottam volna, amit Mr. Kubrick mondott volna erről a filmről, például arról, hogy miért választotta a történetet az Illuminátus szempontjára, miközben nagymértékben csökkentette a szexuális kizsákmányokat a filmek központi szereplője, Bill és Alice Harford.
Stanley Kubrick halott halála:

Amikor meghalljuk Stanley Kubrick legendás filmrendezőjének nevét, az első dolog, ami eszébe jut, a 2001-es évek: A Space Odyssey. Ez volt az első nagy hollywoodi film, amely hihető módon mutatta meg a tér feltárását. Emiatt, az Arthur C. Clarke által készített nagyszerű történettel együtt 2001-ben a világszerte sújtotta hitelt.

Csak négy nappal azután, hogy Kubrick a Warner Brothers végleges vágásába fordult, a feleségét "találták". Nem volt szívrohama, és nem volt beteg a hirtelen és megdöbbentően váratlan halála előtt. Talán a halál természetének egyik oka az a tény, hogy pontosan 666 nappal történt annak az évnek az első napját megelőzően, amikor leghíresebb filmje megtörtént --- 2001: A Space Odyssey. Mindenki megdöbbentette halálát, és ez a csoport magában foglalja mindazokat, akik az EWS-en dolgoznak, és családja is. Annak ellenére, hogy hivatalos beszámolója szerint szívrohamban halt meg, a felesége nem fogadta el a magyarázatot. Stanley nem volt beteg, vagy akár látszólag rossz egészségben.

Szerint azonban William Cooper, a könyv szerzője íme, egy fakó ló, és a negyvenkét óra sorozat az illuminátusok és a Babylon misztériumvallás című titokzatos Babilonnak, megállapította a második adás a titokzatos Babilonnak, hogy Stanley Kubrick maga is egy a Misztériumok kezdeményezése. Ez segít megmagyarázni a filmek megmagyarázhatatlan aspektusait, például a film megmagyarázhatatlan MASKED BALL részeit és megdöbbentően váratlan halálát, csak négy nappal azután, hogy az EWS Final Warner Brothers-hez fordult.

Nem csak ez a film tartalmaz valami megmagyarázhatatlan szimbólumot, de ennek a filmnek a megalkotásában Stanley Kubrick rendezője halálos hibát követett el, amikor túl sok igazságot mutatott be az Illuminátusok néven ismert, önzetlen globális elit világvezéreinek egy csoportjával kapcsolatban. Míg valóban véletlen egybeesés, de sok különös körülmény volt a Stanley Kubrick halálát körülvevő - aki csak egy nappal korábban tudta, hogy tökéletes egészségben van.

Ha valaki nagyon valóságosnak tartja, hogy ezek a 666 napok azt mutatják, hogy Mr. Kubrickot büntetni kell a bűncselekmény miatt, hogy túl sokat fedeznek fel az Eyes Wide Shut két és fél órája alatt, akkor a hirtelen halál azonnal érthetővé válik. Vannak olyan módszerek, amelyekkel szívrohamok indukálhatók, miközben a bűncselekmény nyomában sem maradt nyomon. Az esszé végén a Források részen az olvasó linket találhat a saját 2005. augusztus 16-i vizsgálati darabjához, hogy a globalisták létrehozzák a szívrohamokat, amely leírja a sokféle módon, hogy valaki meggyilkolhasson legyen normális szívroham, anélkül, hogy észlelnék.
Stanley Kubrick - A számok szerint:
  • Születési idő = 26/07/1928
  • EWS Final Print Delivery = 03/03/1999
  • A halál időpontja = 03/07/1999
  • 2001: Space Odyssey = 01/01/2001
  • A Kubrick halála és a 2001-es év közötti napok száma = 666!


A film csúcspontján dr. Bill Harford a New York Post-on olvasható arról, hogy egy egykori Miss America-versenyző a kábítószer-túladagolásban szenvedett már azon a napon, amikor először elkezdődött az órája, amikor rituálékba lökte. Az újság elülső oldalán található címsor a LUCKY TO BE ALIVE kifejezést olvassa.

A Milton Keynes újonnan épített angol melléképülete, amely a Chiltern Hills londoni nyugati oldalán helyezkedik el, egy pár szobor található, amely a film egyik maszkját tartalmazza. Ugyanaz a pár szobor egy kicsit lefelé halad az útról, a Milton Keynes-ben, Buckinghamshire-ben, Angliában, Nagy-Britanniában. Az alábbi képen látható a szobor, amely ugyanolyan maszkkal van egymás mellé, mint a filmben. Mellesleg a Buckinghamshire legnagyobb földtulajdonosai, ahol megtalálhatók ezek az EWS szobrocskák, a Rothschild család, az egyik a tizenhárom Illuminát vérvonal, amely úgy tűnik, hogy irányítja az egész bolygó irányát. 21. ábra - EWS szobrok és ugyanaz a maszk a filmből (szoborfotók: Ellis C. Taylor és Mike Dodd)







Az EWS egyik maszkját viselő kapszulázott számokat egy 2003-ban televíziós televíziós műsorban látták az IBM televízióban, ahol a "nehéz ügyfeleket" szorongatja egy szomorú üzletvezető . Ezek a maszkok közvetlenül az alábbiakban láthatók, ahol az IBM kereskedelmi jelenik meg a központ, két filmet övez ugyanezen maszk a filmből, ami természetesen egy nagy véletlen egybeesés, biztos vagyok benne. A reklámkampány neve Dreams volt, amely az EWS témáihoz kapcsolódik. Ennek a konkrét hirdetésnek a neve Mob volt, amely saját "saját" konnotációit hordozza. 22. ábra - 2003 IBM TV reklám EWS maszkokkal körülvéve. Egy 2003-as televíziós reklámban az IBM számára egy izgatott vállalati vezérigazgató jelenik meg, aki emlékeztet a terapeuta egyik legutóbbi álmairól:








Vezérigazgató - "Én üldöztem." 

Terapeuta - "Kivel?" 

Vezérigazgató - "Nem tudom - ők, kemény ügyfelek." 

Terapeuta - "Ügyfelek? Mit akarnak? " 

Vezérigazgatója - " Mindent. Most. "

Ez azt jelenti, hogy ha egyszer valaki üzleti ügyekkel foglalkozik ezekben a kemény ügyfelek csomópontjában, mindent meg akarnak várni, és most azt akarják. Nem tagadják meg ezeket az embereket, és azok, akik így tesznek, nagyobb veszélyeket szenvednek, mint azok a rossz álmok, amelyeket ez a vállalati vezérigazgató oszt meg a terapeutaival. Személy szerint tudok erről, hiszen foglalkoztam néhány helyi lakosom kemény ügyfeleivel. Ezek az emberek nem csavarják meg, és gyorsan eldobják a korábban megbízott ügyfelet, miután eldöntötték, hogy befejezték, amennyit akarnak.

A rituálét követő napon Dr. Harford elég ostoba ahhoz, hogy visszamenjen a lakóhelyre, ahol azonnal felszedik a biztonsági kamerát. Egy pillanattal később, egy férfi beindul a kapu felé, kiszabadul és átadja az orvosnak egy borítékot az előlapján. Belül a következő üzenet volt, egyértelműen figyelmeztetés, hogy távol tartsák az üzletüket. 23. ábra - Dr. Harford második figyelmeztetése.






Ezek az emberek, akikkel Dr. Harford keveredik, a maguk közé tartoznak, a gyávák, akik a pénzük, a biztonsági erők és a fenyegetések mögé rejtőznek. Ők az igazságtól félnek, és csak tudják, hogy hazugságok, zaklatás és szemantikai torna. Victor Ziegler-ben a kinyilatkoztató jelenetben Harfordnak azt mondják, hogy három ok miatt fogták el; először taxit vett a rituáléba, míg mindenki más érkezett limuzinokba. Másodszor a kabát zsebében találta a nevét és címét a ruhaüzletről. Harmadszor, egy ismeretlen maszkot viselt, ami azonnal meghatározta őt. Mivel az Illuminátusok ilyen zárt csoportok, elég hamar hamarosan olyan ember lenne, mint Harford, mint aki nem tartozik.


Az Intervenció és a Halál:

Ahogy a vörös köpenyben lévő férfi készen áll a megfelelő büntetésre Dr. Harfordnak, meglehetősen drámai felszólalás hallatszik az előcsarnokban. Egy erkélyen egy maszkos és alig öltözött nő kiáltja Dr. Harford üdvözletét. Lényegében felajánlja, hogy elfoglalja helyét, hogy megkapja a büntetést, amelyet megszerezhetett volna. A vörös köpenyes férfi megkérdezi, hogy megérti-e, mit kér tőle, amelyre azt válaszolja, hogy ő megértette és készen áll arra, hogy elfogadja a Dr. Harfordnak adott büntetést.

A Ziegler és a Harford végső kinyilatkoztató helyszíne alatt Ziegler egy újságcikket kap egy olyan történetről, amely egy volt Miss New York-i versenyző halálával, egy kábítószer túladagolásával jár együtt. Amanda Curran, 30 éves, halottnak találták, miután képtelen volt elérni telefonon. Ziegler válasza egy szokatlan állítás volt, miszerint "az emberek mindvégig meghalnak", és aláaknázta az aggodalmakat, hogy valójában egy emberölés volt, és nem véletlenszerű kábítószer-túladagolás. 24. ábra - Itt Dr. Harford Illuminati kézi nyakot mutat. 24a. Ábra - Itt a korábbi Federal Reserve elnök, Alan Greenspan ugyanazt a kéziratot teszi a 2007. NAPOS SHOW 2007. szeptember 18-i kiadásával.










Szintén kíváncsi ez a film a rendkívül szokatlan és fizikailag kellemetlen ellentmondás, amint azt közvetlenül fent láthattuk. Ez reprezentálja az Illuminátus szimbolizmus egyik típusát, amelyet a Texe Marrs Codex Magica, pgs. 295-305, egy hiteles könyv az Illuminati jelekről és szimbólumokról.

Ahogy Marrs is rámutat a pgs-re. 296-297 a Codex Magica:

"A szimbólumok több szótára szerint a nyakra helyezett kéz áldozatot jelent. Most, az áldozathoz legalább két jelentése van: az egyik, a büntetések folyamatos veszélye, hogy alkalmazzák azokat a bűnözőket, akik megbélyegzik, és olyanokat kezdeményeznek, akik annyira szeszélyesen feltárják a Rend titkait; és kettő, a jelzőt betöltő személy hajlandósága arra, hogy feláldozza magát a Rend jójáért, vagy az Illuminátusok nagy dolgának vagy jó dolgának. "

Nézzétek meg alaposan a dr. Harford képernyőképét, amely kezét tenyerébe dugta az arcához. Az olvasó valaha is látott valami ilyesmit egy másik filmben? Mi a helyzet a Tom Cruise Mapother IV számos filmjének egyikében? Mi a helyzet bármely más filmben, bármilyen más szereplővel? Soha nem láttam ezt a gesztust vagy kézzel semmit Mr.otherother úr filmjein, és feltételezem, hogy célzottan beillesztették ezt a filmet, és ez azért van, mert a kontextus helyes. Ha ez a kéz átadja a torok kézirata felajánlását, akkor ez helyénvaló, mert Ziegler és Harford vitatkozik, hogy a fiatal nő életét feláldozták Harford biztonságára. Második jelentőséggel bír ez az áldozat, mint Dr.

Ahogy az álomrajz közeledik, a néző továbbra is azon gondolkozik, hogy pontosan megtörtént ebben a filmben. A fantázia a valósággal ellentétes, és a két világ közötti elmosódás továbbra is bizonytalan. A néző azon tűnődik, hogy a maszk jelentősége a párnán fekszik, amikor Alice mellette aludt. Hasonlóképpen, a néző továbbra is azon gondolkodik, vajon valóban történtek-e az események, vagy ha elképzelték őket.

A filmkészítő Richard Linklater, aki Austinból, Texas USA-ból származik, 2001-es filmjét kérdezte a Waking Life című filmben: "Alvunk

-ébredünk ébrenléti állapotunkban, vagy ébredünk álmainkat?"

Ez érvényes kérdésnek tűnik, különös tekintettel arra, hogy az Illuminátusok hajlamosak a fantázia nagy adagjainak befecskendezésére, hogy annyit aludjanak el, amennyire csak tudják, alvás közben, szemmel csukva. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése