2019. március 6., szerda

Ahol a világháborúkat , és az emberiség kiirtását tervezgetik !!!









Ahol a világháborúkat , és az emberiség kiirtását tervezgetik !!!





Sátáni megszállottak!!




FONTOS !!!!GYENGE IDEGZETŰEKNEK EZ A CIKK NEM AJÁNLOTT!!FONTOS!!!!


Drogok, Sátánizmus,Pedofilia es a Globális Elit kapcsolata!
A fenti címszavaknak első ránézésre semmi közük egymáshoz, a populáris médiában nem hallani ezekről, ennek ellenére meggyőződésem, aki türelmesen végigolvassa az alábbi sokkoló információt a legelejétől a végéig, az felkészűlhet arra, hogy alaposan meg fogja változtatni a látószögét a jelenkori világpolitikai eseményekre. Nem véletlen, hogy olyan ez a mai világ amilyen. A sátánizmus léte a globális hatalmi elit köreiben az egyik legjobban eltitkolt dolog a nyugati országok lakossága elöl.
Mivel nem könnyen hihető dolgokról van szó, úgy arra is külön hangsúly lett fektetve, hogy a felsorolt tények a lehetőség szerint hírügynökségi jelentésekkel alá legyenek támasztva. Az abszolút lényeg: a sátánizmus jelen korunkban nem a lakosság körében, valamilyen jelentéktelen befolyású szekta-hálózat keretein belül működik, hanem a globális politikai elit köreiben, a hatalom csúcsán van jelen!
Pedofília, a pubertás kor előtt álló gyermekekkel való erőszakos szertartás szerű közösülés,valamint az emberáldozat bemutatása is jellemzi ezeket a háttérhatalmi erőket!
Tudniillik az emberi energiarendszer a gyermekkorban egészen a pubertásig teljesen más biokémiai hatásokból tevődik össze ami óriási Flash-t ad a beteg energiavámpíroknak!!
Tudom kényes a téma de tudni kell azt is hogy a behatolásra az anális nyílást használják a félelemmel teli áldozat alsó chakra pontjának megközelítése céljából...Több Amerikai illetve angol politikus is valamint egyházi személyek is résztvevői eme beteg aktusnak(pl: Bohemian Grove)!Sok esetben a drogokkal elkábított az áldozat vérét (ami a plusz félelemtől tele van adrenalinnal)is megisszák ezáltal szinte megőrülnek a szekta tagjai!!Ezeket a szertartásokat előre meghatározott ,ismétlődő asztrológiai időszakokban végzik el, ezzel táplálva a testüket megszálló külső dimenziókból érkező lényeket!
A világon évente több százezer gyermek tűnik el és sokan ezeknek a Hüllő genetikával rendelkező identitásoknak esnek áldozatul ezek az embernek tűnő lények jellegzetessége az abszolút empátia mentesség ezert olyanok amilyenek ezt érzékeljük a világban is napjainkban!!!A Sydney-i Alfa Páholy 2004-ben elhúnyt egykori vezetője, ki bár halála előtt nem tért meg Istenhez (szerencsére!) , viszont a halálos ágyán tollat ragadott. Tulajdonképpen teljesen mindegy, mi volt a valódi neve, mivel a háttérből irányított, és a nyilvánosság nem ismerte.
Ennek ellenére természetesen bejáratos volt olyan helyekre is mint a Buckingham Palota, a washingtoni Fehér-ház, szóval ezeken a szinteken mozgó emberről volt szó. Viszont az írásban említett fedőnevek közül azért elárulnék kettőt, ők ugyanis nyilvános közszereplők: a „Bestia“ nevű sátánista fedőnév mögött Ausztrália jelenlegi miniszt0erelnök-asszonya, Julia Gillard rejtőzik. „Billy Browno“ mögött pedig Ausztrália egyik korábbi miniszterelnöke, Billy Mackie Snedden ( 
http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Snedden ). Utóbbi "úriember" közismerten meg 1987-ben, egy prostituált ölelésében, orgazmus átélése közben kapott infarktust, és kárhozott el.
Úgyhogy mindenki aki ezt olvassa és eljut a tudatáig a gyermekeink megóvásának fontossága figyeljen oda szeretteire jobban mint eddig akármikor"A sátán soha nem alszik"!!!
(HASSZO)
A képen a következők lehetnek: 8 ember, ülő emberek


Igen jól látod a rohadék Bush is pedofil volt !!!



Brutális sátánista szertartás: megöltek és felgyújtottak egy terhes nőt - a nyakláncáról tudták azonosítani



Halálra késelték, majd szénné égették a hathónapos terhes nőt /Illusztráció: Shutterstock

A napokban kegyetlen gyilkosság történt Argentínában. Egy sátáni szertartás keretében megöltek egy hathónapos terhes nőt. Először halálra késelték, majd a testét szénné égették.
Kegyetlenül megöltek egy 26 éves, háromgyermekes várandós nőt. Fernanda Pereyrát valószínűleg sátánisták gyilkolták meg, ugyanis a hatos szám háromszor is feltűnt a megölésében.
A 6 hónapos terhes Pereyrát Argentína 6-os számú útjának 6-os kilométerkőjénél késelték halálra. A három 6-os szám, a 666, köztudottan a sátánisták száma.
A gyilkosság után a nő testét Rincon de los Sauces városába szállították, ahol olyan magas hőmérsékletű tűzben égették halálra, hogy csak a nyakláncáról tudták beazonosítani. A Daily Mail úgy tudja, hogy a hamuvá égetéséhez akcelerátorként benzint használtak.
A háromgyermekes édesanya Fernanda Pereyra hathónapos terhes volt /Fotó: Facebook
A rendőrség három embert tartóztatott le, köztük a nő volt barátját. A gyanúsítottakat már korábban ismerték a rendőrök drogügyleteikről. A feltételezett elkövetőket a drog és sátánista vonal követésén túl afrikai vallásokkal is párhuzamba hozták. Ezeken kívül a hatóság azt gyanítja, hogy a rituális gyilkosságban egy bárányt is felhasználtak.
A gyanúsítottakat a nyomozás idejére egyelőre hathónapra előzetes letartóztatásba tették.
A rendőrség három forgatókönyvet vizsgál. Az elsőben a vallási jegyek jelentőségét vizsgálják meg. A második forgatókönyvük szerint a volt barát azért gyilkolhatta meg a nőt, mert az másik férfitől esett teherbe. A harmadik forgatókönyv szerint pedig azért kellhetett meghalnia Pereyrának, hogy halálával elrettentsenek másokat attól, hogy drogbandák ügyeibe keveredjenek. Ez utóbbi eshetőség azért került számításba, mert Pereyra korábban szemtanúja volt annak, hogy egy drogkereskedő végez egy tinédzserrel. Az eset után több halálos fenyegetést is kapott a későbbi áldozat.


Botrány! Sátánista szertartást rendeztek és embert áldoztak a svájci részecske-gyorsítónál - Videó


Csukjás alakok állták körbe a fehér ruhás lányt / Fotó: YouTube

Genf – Emberáldozatot mutató videofelvétel kerint a neten, de szakértők szerint hamisítvány.

Megint elmaradt a világvége! Nyolc évvel ezelőtti üzembe helyezése óta legendák keringenek a nagy hadronütköztető földöntúli veszélyeiről, és ismeretlenek most sátánista szertartással adtak nyomatékot az ördögi félelemnek. A neten keringő felvételen nyolc fekete csuklyás alak látható, majd az egyik a CERN bejáratának közelében lévő szobor elé lép, és gyorsan kiderül, hogy egy fiatal, fehér ruhás szőke lány viselte a sötét leplet, amelyet ledob, majd le is térdel.
A következő pillanatban a nő már fekszik, és ekkor mellélép egy csuklyás alak, majd úgy tűnik, mintha egy kést vágna bele a nő mozdulatlan testébe. Ekkor a felvételnek vége szakad, és jól hallani, ahogy a videót készítő személy – egy férfi – káromkodni kezd. A bizarr felvételt a "bostoni Richie" nevű felhasználó töltötte fel a legnagyobb videomegosztó portálra, és azt írta hozzá, hogy a CERN épületéből készítette. A svájci részecskegyorsító szóvivője a Mirror kérdésére elmondta, hogy a videofelvétel hamisítvány, illetve, néhányan kicsit túlzásba vitték a heccelődést.
A végén még kimossák egymást , és ők ott sem voltak !!!





Hátborzongató: emberáldozatot mutattak be a sátánista sorozatgyilkosok – videó

Rémisztő: sátánista sorozatgyilkosokat buktattak le Brazíliában

Sátáni sorozatgyilkosok triójára bukkantak rá a hatóságok Brazíliában.

Satanic serial killers arrested for performing human sacrifices

https://www.youtube.com/watch?v=fXcKEPDZFOE


5 SCARIEST & SECRET Ceremonies Caught On Tape!


Rémisztő dolgokra bukkant a rendőrség a brazíliai Iguatu-ban, ahol a hatóságok megdöbbenve tapasztalták, hogy emberi áldozatok maradványai hevernek a helyszínen. A sátánisták állítólag több embert is a házukba csábítottak, ahol aztán megkínozták majd pedig meggyilkolták őket. Megcsonkított testrészeiket pedig egyértelműen sátánista szertartások során használták fel.




Gecy II: Ismét Pesten a kereszténységet kibelezett disznóval gyalázó sátánista zsidó "művész" + címek és fotók (Jewtube ismét azonnal cenzorkodott) Nitsch Krisztusképe disznóhullával


Ismét hazánkba hívtak a cionisták egy méretes patkányt. A Nitsch nevű aberrált, sátánista zsidó a művészi szabadság nevében a kereszténységet, a feszületet válogatott eszközökkel, például vérrel, kibelezett disznóval, meztelen nővel stb. gyalázó "művészeti" alkotásairól hírhedt (hasonlóan a buzeráns Andres Serrano-hoz, aki vizelettel szentségtelenítette meg Krisztust és a feszületet. Ennek közpénzes támogatása ellen legalább tiltakoztak amerikai politikusok). 1999-ben már rontotta itt a levegőt az SZDSZ-es "értelmiség" ünneplése közepette. A Nitsch-hez és Serrano-hoz hasonló mocsokfajzatok mindig csak egy irányba nagyon "bátrak" és "tabudöntögetők", a Tórát, a Talmudot vagy Mózest soha nem merték és akarták szarral, vizelettel, vérrel vagy döglött disznóval ábrázolni. Nem lepődnénk meg, ha Hiller Pista és bandája közpénzzel támogatta volna Nitsch most nyílt és november 19-ig látogatható szélsőséges, aljas, művészileg értéktelen cionrasszista mocskát, vagy a kiállítóhelyet. A cikkvégi, nagyon korrekt videó (melyet azóta jellemző módon eltávolítottak a YouTube-ról, pedig annyira nem is volt új. A bibsik érdekes módon azonnal képesek szinte bármit kicenzúráztatni, ha megjelenik nálunk. Ha valaki lementette, kérjük, küldje be - a szerk) maga is elítéli a sátánistát (a kommentárok sajnos francia nyelvűek, ugyanakkor a videó képei önmagukért beszéltek/nek). A Serrano-Nitsch-félék hazai klónjai, a macskafojtogató toeplerzoltánok és ifjabb sebőferencek, amellett, hogy tehetségtelenek, és az esetek 90%-ában zsidók vagy zsidó és állami támogatást élveznek (lásd az Ember Tragédiáját beszennyezni kívánó Gecy produkciót a Zsidó Színházban), mindig a keresztény, magyar, európai fehér emberbe rúgnak és sohasem "parodizálják" faj és eszmetársaikat. Már csak azért sem, mert akkor e "lázadók", valójában gyáva állami prostituáltak azonnal elesnének a közpénzes  és cionista alapítványi támogatásoktól (utóbbiak is közpénzből, tőlünk lopott közpénzből erednek). Nagy deviáns és zsidó érdeklődés (toeplerzoltánok és hasonszőrűek) mellett nyílt meg Nitsch 70 címmel a Hermann Nitsch "osztrák művész" csorgatott "festményeit" felvonultató tárlat a Galéria White-ban; a "művész" 70. születésnapja alkalmából megrendezett kiállítás november 19-ig látogatható az V. kerületi Falk Miksa utcai kiállítóhelyen. A Galéria White tulajának lakcíme: Kováts Dávid, II. kerület, Budapest, Hársalja u. 5-7. Kapcsolódó: Bombagyár Tv: Radikális színházkritika vödör szarral Igazi talmudista megközelítés A "kiállítás" megnyitóján részt vevő Hermann Nitsch nevű hulladék felidézte az 1999-ben a budapesti Kiscelli Múzeumban botrányt és zavart keltő "Orgia-misztérium-színház" című tárlatát és örömét fejezte ki, hogy most ismét Budapestre látogathatott. Szavai szerint nem az akkori tiltakozás tartotta vissza attól, hogy ilyen sokáig nem állított ki Magyarországon; természetes, hogy a művészetét negatív reakciók is fogadják - hangsúlyozta.(Reméljük, most sem fog sokáig örülni.) A zsidó irányítású MTI természetesen nem részletezi túlságosan a szutyok "művészetét", álljon hát itt egy emlékeztető az MNO-ból: "Nagyobb botrányt kavart Hermann Nitsch kilenc évvel ezelőtti tárlata a Kiscelli Múzeumban: a keresztre feszített véres, kibelezett disznó mellett bal illetve jobb latorként két, szintén vérbe áztatott, meztelen nő tűnt fel. A történelmi egyházak érthetően tiltakoztak a kastély egykori kápolnájában megnyitott kiállítás ellen (Ma már ezt sem teszi meg a hollókosztista Erdő - a szerk.). Jellemző volt a hazai balliberális média reagálása is, amely, amint az szinte kiszámítható volt, műveletlen, földhözragadt nyárspolgároknak nyilvánította a felháborodókat. A (lopásért jogerősen eíltélt, Hit Gyülekezete Tv-s zsidó - a szerk.) Mészáros Tamás a Magyar Hírlapban pedig arról cikkezett, hogy Nitsch csupán tiltakozik „az erőszak és az embertelenség ellen – mégpedig a valódi szentség és humánum jegyében. A performert ünneplők azonban éppen arról feledkeznek meg, hogy Nitsch gyakorlatilag a sátán nevében történő kereszténygyalázás jellegzetes motívumait ismételte meg. Az osztrák „avantgárd művészt” sokan a kor tipikus jelenségének tekintik: harsogó ordenárésága gyakorlatilag az „alkotás” üres közhelyességét, fantáziátlanságát hivatott elfedni." Mészárosnak egy levizelt, véres tóratekercset, kívánunk a "valódi szentség és humánum jegyében", disznóürülékes dávidcsillaggal körítve. Az SZDSZ szerint ez művészet Kováts Dávid (a. n.: Dobossy Éva, címe: 1029 Budapest, Hársalja u. 5-7.), a szélsőséges Galéria White tulajdonosa a megnyitón kiemelte: ez a kiállítás Hermann Nitsch "festészetére" fókuszál, aki már nem csak az osztrák, de a nemzetközi "művészvilág" egyik legismertebb résztvevője is. A 70 esztendős romboló "művei" most először kerülnek egy galéria falaira, s ezáltal elérhetővé válnak a hazai műgyűjtők számára is. A Galéria White célkitűzéseiről szólva elmondta: olyan nagynevű nemzetközi kortárs (vagyis jobbára destruktív, zsidó, cigányfajvédő, drogos, sátánista, homokos stb.) művészeket kívánnak képviselni Magyarországon, akik még nincsenek jelen a hazai piacon. Az ocsmány tárlaton a pirossal, feketével csorgatott, úgynevezett festmények mellett megtekinthető egyebek mellett egy vérrel leöntött szertartási ruha fakeretben installációja is, valamint egy, az elmebeteg gonosz által használt festőkötény is a látogatók szeme elé tárul. A zsidókedvenc sátánista Hermann Nitsch 1938-ban született Bécsben. 1957-ben fogalmazódott meg benne először az "orgia misztérium színház", egy 6 napig tartó "ünnepi játék" beteges ötlete; a "festészetből" akció, állati tetemekkel, vérrel és anonim szereplőkkel végrehajtott, az ösztönök és agressziók kiélésének teret nyitó, zsidó ízlésű, keresztényellenes színház nőtt ki. Nitsch egyébként a szó technikai értelmében sem tud festeni, de emberellenes és kereszténygyűlölő munkássága a cionista, drogos, buzeráns közegben automatice művészetnek minősül. 1960-66 között Bécsben több akciót és "kiállítást" rendezett, hogy visszataszító lelkét közszemlére tegye, s amelyek bírósági eljárásokat és börtönbüntetést vontak maguk után, de sajnos csak rövid lejáratúakat. A nem túl magas összegű büntetéseit pedig kifizette a zsidó lobbi. A takony 1984-ben szervezte 80., 72 órás akcióját Prinzendorfban, 1999-ben pedig Budapesten nagy botrányt kavart, egyházi és politikai vitát kiváltó keresztényellenes, antimagyar, rasszista tárlatot állított össze. A nemzetközi cionista maffia által a keresztényektől kizsarolt pénzekből bőkezűen támogatott gané kiállított egyebek mellett Nápolyban, Bécsben, Isztambulban, Pekingben, Tokióban és Párizsban is. (Kuruc.info - MTI-s szutykot korrigálva)
Forrás: https://kuruc.info/r/39/29283/
Igazi talmudista megközelítés


Az SZDSZ szerint ez művészet


A zsidó kedvenc sátánista






Az ördögtől való, sátánista társaság: a szabadkőművesek



A keresztény egyház bőszen ellenzi, az összeesküvés-elméletek hívei az összes lehetséges katasztrófát ráfogják, és szinte minden titkos társasággal kapcsolatba hozzák – a szabadkőművesség egy apró klubból indult majdnem 300 évvel ezelőtt, mára pedig a világ egyik legvitatottabb társaságává nőtte ki magát. Honnan indultak a páholyok, mik voltak a céljaik, és miért burkolóznak a titokzatosság ködébe a tagjaik?
Ady Endre, George Washington, Ignotus, Mozart, Simón Bolívar, Mark Twain, Winston Churchill, Kosztolányi Dezső, Franklin D. Roosevelt, Benedek Elek, Silvio Berlusconi, John Jacob Astor, Türr István, Samuel Colt, Oscar Wilde, Wekerle Sándor, Edwin „Buzz” Aldrin, Mechwart András. Első ránézésre nehéz eldönteni, mi a közös ezekben az emberekben – nem éltek egy időben, nem ugyanazzal keresték a kenyerüket, és más-más országokban éltek. Egyetlen dolog köti össze őket: a szabadkőművesség, amely akarva-akaratlanul formálta az elmúlt 300 év közéleti és politikai történéseit szinte az egész világon. 
Körző és szögmérő, szabadkőműves szimbólumok a Szabadkőművesség Skót Ritusa páholy épületében, Washington DC-benFORRÁS: AFP/TIM SLOAN

Anglia és Franciaország a bölcső

Az első szabadkőműves csoport – vagyis ahogyan ők hívják magukat, páholy – a 18. század elején alakult meg Angliában, a modern szabadkőművesség története pedig 1717-ben kezdődik hivatalosan, amikor az első négy ilyen páholy összefogott, a Premier Grand Lodge of England (az első angol nagypáholy) név alá csoportosult, és

1723-ban kiadta a szabadkőműves alkotmányt.
Erre válaszul 1751-ben megalakult az Antient Grand Lodge of England (Ősi Angol Nagypáholy), amely kicsit más elveket követett, mint hagyományos elődje.
A Lúdhoz és Rostélyhoz címzett fogadó, az Angliai Nagypáholy 1717-es születésének helyszíneFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS
A következő ehhez hasonló nagypáholy 1773-ban jött létre Franciaországban Francia Nagyoriens néven – ez később fokozatosan elhagyta az angol hagyományokat, és új elvek szerint kezdett működni, ezért 1877-ben elszakadt a brit páholyoktól.


Ady Endre is gyakorló szabadkőműves voltFORRÁS: ORIGO
A magyar szabadkőművesség
Itthon igazán kalandos utat járt be a szabadkőművesség: elsőként elég korán, 1749-ben jött létre az ország területén páholy, méghozzá Brassóban. Később latin vagy német nyelven, német vagy lengyel fennhatóság alatt jelentek meg sorra a páholyok, az első nagyobb terjedelmű magyar nyelvű emlék ezekről a csoportosulásokról Mária Terézia udvarából származik, egy elég kérészéletű társaságtól.

1775-ben sajátos rendszer alapján létrejött a Magyarországi Szabadság páholy, amelynek elsődleges célja a hazai elmaradott állapotok megreformálása volt. I. Ferencig az uralkodók nem igazán szóltak bele a páholyok működésébe, II. József egyenesen támogatta is őket, hogy saját oldalára állítsa a szabadkőműveseket. I. Ferenc azonban betiltotta a páholyokat, és csak 1848 után alakulhattak újra. Igazán a kiegyezés után virágoztak fel ismét, amikor magyar területen már teljesen szabad volt a páholyalapítás, ellentétben az osztrák területekkel - ezért a szomszédból hozzánk jártak át a szabadkőművesek hazai páholyokba.

1886-ban máig egyedülálló módon két különböző orientációjú páholy egyesült, megalkotva a Magyarországi Symbolikus Nagypáholyt. Ekkor, a szabadkőművesség virágkorában közel 100 páholy működött, és 11 ezer szabadkőműves élt az országban. A Tanácsköztársaság, a Horthy-korszak és a gulyáskommunizmus alatt ismét tilos volt a rituálék gyakorlása, 1989 után kezdődhetett el újra egy könnyedebb időszak a szabadkőművesek számára.

Az ateizmus tabu

Az 1700-as években világszerte gombaszerűen nőttek ki a földből a különböző nagypáholyba tömörülő szabadkőműves táborok. Tagjaik először egységes dogmarendszert követtek, később két fő irányzat választotta ketté őket: a reguláris (angol) és az irreguláris (francia).
Beavatási szertartás, valószínűleg FranciaországbanFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS
Mindkét irányzat a felvilágosodás és a humanizmus elveit követi, fő céljuk az, hogy „munkájuk révén tevékenyen alakítsák a társadalmi folyamatokat”. Köreikben szigorúan tilos a politikáról és a vallásról beszélni – ennek ellenére a szabadkőművesség eredeti, reguláris elvei kikötötték, hogy
egy szabadkőművesnek hinnie kell a Világegyetem Nagy Építőmesterében, ami azt jelenti, hogy valamilyen egyistenhívő vallásnak hódolnia kell.
 Bármelyik isten lehet az Építőmester, sokan pedig Jézust tartják annak. Az irreguláris irányzat ezt a feltételt teljesen eltörölte, tagjait nem szelektálja vallási alapon. Ezenkívül mind az irreguláris, mind a reguláris szabadkőművesség alapkövetelménye, hogy tagjai erkölcsös életet éljenek, valamint a testvériség, a hazaszeretet és a becsületesség alapján cselekedjenek mindennapjaikban.
Francia szabadkőműves díszes sautoir-jával a nyakában, PárizsbanFORRÁS: AFP/THOMAS SAMSON

A pápák szerint a sátán szolgái

Első ránézésre a szabadkőművesség egyáltalán nem tűnik olyan világmozgató gonosz erőnek, amelynek gyakran tartják – a páholyok ezt a negatív megítélést elsősorban a keresztény egyházak vad gyűlöletének köszönhetik. A katolikus egyház ugyanis kezdetektől fogva elítélte a szabadkőművesség működését, attól tartva, hogy az egyébként több vallást integráló társulat világvallássá növi ki magát. Először 1738-ban XII. Kelemen pápa figyelmeztette híveit, hogy a szabadkőművesség káros,

1884-ben XIII. Leó pedig egyenesen a sátán szolgáinak nevezte őket. 
1983-ban Joseph Ratzinger - akit később XVI. Benedek pápaként ismert meg a világ közvéleménye  - olyan hittani kongregációt adott ki, amely a katolikusok szabadkőművességét tilalmazta – ezt II. János Pál pápa is elfogadta, és azóta is ez az érvényben lévő útmutatás a hívek számára.
XIII. Leó pápa (fehérben) egyenesen ördöginek titulálta a szabadkőművességetFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS

Hitler is üldözte őket

Hogy az egyházra jelentett fenyegetést csökkentsék, a katolikus közösségek különböző rémtörténeteket kezdtek terjeszteni a szabadkőművességről, amelyek a szervezet titkolózása és zártsága miatt hamar elterjedt.
A szabadkőműveseket okkult szertartásokkal, sátánizmussal és véráldozatokkal egyaránt megvádolták,
 sőt úgy gondolták, hogy tagjaik szépen csendben világuralomra törnek. Ezek az elméletek hosszú évszázadokig tartották magukat.

Még ma is furcsa köd takarja a szabadkőművesség pontos céljait. Az 1917-es bolsevik forradalom után a bolsevikokkal való összeesküvéssel vádolták a páholyokat, a második világháború alatt pedig azzal, hogy lepaktáltak a zsidókkal. Hitler és a náci párt főideológusa, Alfred Rosenberg üldöztette a szabadkőműves csoportok tagjait.
Hitler mint kinevezett kancellár Hindenburg államelnökkel. Hitler a szabadkőműveseket is üldözteFORRÁS: ORIGO
Hitler a Mein Kampfban azt írta, hogy a szabadkőművesség tökéletes lehetőséget ad a zsidók számára ahhoz, hogy a szervezeten belül olyan szálakat mozgassanak meg, amelyek segítségével a megfelelő helyeken teljhatalomra tehetnek szert.

A szabadkőművesek javítani akarnak imidzsükön

A szabadkőművesség iránti bizonytalanság annyira beivódott az emberek fejébe, hogy a második világháború után helyenként vissza sem vonták a működési tilalmat: Japánban és Olaszországban például továbbra is tilos volt a szabadkőművesség gyakorlása. Ma már azonban szinte mindenhol elfogadják a szabadkőműves szervezeteket annak ellenére, hogy számos mítosz és legenda kering körülöttük, és még mindig sokan vannak, akik a sátánizmushoz kötik őket.
Itt alakult meg az első angol nagypáholyFORRÁS: FLICKR / MERMAID
Ahhoz, hogy ezeket a mítoszokat elcsendesítsék, a háromszázadik születésnapjához érkező, 250 ezer tagot számláló angol Egyesült Angol Nagypáholy (UGLE, az első angol nagypáholy utódja) kutatókat és történészeket engedett a sorai közé, hogy enyhítsen egy kicsit a legendákat éltető szigorú titoktartáson.
A 2012-ben kiadott Future of Freemasonry Report az első olyan független kutatás eredménye, amelyet szabadkőműves nagypáholyban végeztek, és a szabadkőművesség imidzsének javítása érdekében a társaságok tagjainak egymás közötti viszonyaira, a páholyok jótékonysági munkájára és a csoportok erkölcsi rendszerére fókuszál. A modern szabadkőművesség a nyilvánosság eszközével akarja eltüntetni a negatív sztereotípiákat
ma már nem tartják titokban tagjaik névsorát sem, és számos weboldalon kommunikálnak a kívülállókkal. 

Szabadkőművesek a gázkamrákban

De nem volt ez mindig így. Az Egyesült Királyságban korántsem szokatlan, hogy ilyesfajta csoportosulások létezzenek – a szigetországban minden érdeklődési körre van egy klub, amelynek tagjai rendszeresen összegyűlnek saját klubházukban, hogy megvitassák az éppen aktuális történéseket.
George Washington mint szabadkőművesFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS
Valószínűleg a szabadkőművesség is ehhez hasonló: ugyanolyan értékrendet valló férfiak társasága. Eleinte különböző pubokban és kávéházakban gyülekeztek – ezek alapján is nevezték el páholyaikat. Volt például Lúdhoz és Rostélyhoz, Koronához, Kupához és Szőlőhöz, vagy az Almafához nevű társaság.
A századfordulótól az 1930-as évekig a szabadkőműves páholyok viszonylag nyíltan gyakorolták rituáléikat, ekkor azonban megérkezett Adolf Hitler, és vele az az elmélet, amely szerin

a szabadkőművesek a zsidókkal együtt szeretnék megkaparintani a világuralmat. 
Brown, az UGLE főtitkára szerint a 30-as évektől a Führer 200 ezer szabadkőművest küldött koncentrációs táborokba, mert úgy gondolta, hogy titkos összeesküvést szőnek ellene. Ekkor indult meg az egyházi üldözéstől független, politikai okú bujdosás, és a Németország által megszállt államokban, majd később a Szovjetunió fennhatósága alá tartozó országokban jó ideig a titkolózás maradt a szabadkőművesek egyetlen eszköze a túléléshez.

Noé bárkáját is szabadkőművesek építették

A páholyokkal szembeni távolságtartás a politikai és vallási ellenzésen túl gazdag, mitikus szimbolikájában is kereshető. Bár a modern szabadkőművesség 1717-től létezik, a társaságnak

rengeteg különböző eredettörténete van, 

amelyekre a mindennapokban használt, rejtélyes szimbólumaik is épülnek. Az egyik ilyen eredettörténet a középkori katedrálisokat építő, nagy tudású kőművesekhez vezeti vissza a társaság létrejöttét, akik évtizedek alatt tökéletesített technikájukat védve céhekbe tömörültek, amelyekbe igencsak nehéz volt bejutni – csakúgy, mint a jelenlegi szabadkőműves csoportokba.
A legendák szerint Bábel tornyának építésében is részt vettek a szabadkőművesekFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS
A másik változat sokkal régebbre, Salamon templomának építőire vezeti vissza a szabadkőművesség eredetét, sőt sokszor Mózessel, az esszénusokkal, Eukleidész és Püthagorasz tanításaival, a misztériumvallásokkal, a zoroasztrizmussal vagy hasonló csoportokkal azonosítják őket. Néhány elképzelés szerint
 szabadkőműves-elődök építették Noé bárkáját, Bábel tornyát és a piramisokat is.
Mindez egyébként attól függ, pontosan kiket tekintenek elődjüknek a mai páholyok – ezeket az eredettörténeteket lazábban felfogva ők választhatják ki, hogy mely nagy építőmesterek munkáját szeretnék folytatni, még akkor is, ha például az egyiptomi piramisépítőknek közük sem lehetett a szabadkőművességhez. 

A Mindent Látó Szem problémája

Ezekből a történetekből eredeztethető a sokszor összeesküvés-elméleteket szövő szimbólumrendszer is. A szabadkőműves épületekre jellemző a fekete-fehér padlórendszer, amely a pozitivitás és a negativitás örök küzdelmét, egymás kiegészítését jelképezi. A legtöbb szimbólum egyébként magához a kőműves mesterséghez kapcsolódik: a kalapács és a véső, a szögmérő, a vízszintező és a függőón, a vonalzó mind-mind plusz-jelentéstartalommal bírnak a páholyokban.
A szabadkőműves szimbólumok ábrázolásaFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS
A szertartások során gyakran használnak lépcsőket, amelyek a Salamon templomához felvezető három, öt vagy hét lépcsőt jelképezik. Ehhez a templomhoz tartozik a szintén gyakran megjelenő két oszlop, a J (Jachin) és B (Boaz vagy Bohaz), a férfi és a női elemek megtestesítői. Az ábrázolásokon látható Lángoló Csillag rengeteg mindent jelképez, leggyakoribb értelmezései az egyesüléssel, egységgel kapcsolatosak. A legvitatottabb szimbólum a Mindent Látó Szem, amely azt mutatja, hogy
a kőműves minden egyes mozzanatát figyeli és vigyázza az Univerzum Nagy Építőmestere, azaz a szabadkőműves által választott vallás istene.
 Gyakran – tévesen – úgy gondolják, hogy az amerikai dolláron, a piramis felett látható szem az Egyesült Államok szabadkőműves-pártiságát jelenti, holott maga a szimbólum számos vallási jelképben, így például a keresztény Szentháromságban is megjelenik.
A dolláron található szemet sokan a szabadkőművesség szándékos szimbólumának tartjákFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS

Tömeggyilkos is volt már szabadkőműves

A szabadkőművesek titoktartása és csendes működése miatt rengeteg olyan legenda is kering róluk, aminek semmiféle valóságalapja sincs. Közülük vannak enyhébbek, így például a titkos kézfogásról szóló mendemondák, amely alapján a szabadkőműves egy találkozásnál rögtön tudhatja a másikról, hogy ő is páholytag-e. Ezt a 2012-ben a Telegraphnak adott interjújában Nigel Brown tagadta, mint ahogyan azt is, hogy a szabadkőművesek feltűrt nadrágaljjal járnak – ez csupán egyszer, az egyik beavatási szertartáson történik meg. Sokan furcsállják még a több szertartáson megjelenő, nyakra húzott hurkot, de ez csupán a születéskor elvágott köldökzsinórt jelképezi, és nincs fenyegető jelentése.
VI. György is szabadkőműves volt, itt skót társai között láthatóFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS
Az ilyen ártalmatlan legendákon kívül akadnak azonban sokkal komolyabbak is – például az, hogy a szabadkőművesek, ha egyikük valamilyen ügyben bűnösnek minősül, nem vallanak egymás ellen még akkor sem, ha értékes információk birtokában vannak. Brown szerint ez egyáltalán nem igaz, sőt: a páholyokból viszonylag kis bűnnek számító vétségekért is kirúgás a „jutalom”, így például ha valaki gyorshajtásért pénzbírságot kap, megindul a vizsgálat, hogy valóban értékes tagja-e az illető a szervezetnek – ha nem, elbocsájtják.
Breivik 21 év börtönt kapott tettéért, Facebookja szerint ő is szabadkőműves voltFORRÁS: AFP/ODD ANDERSEN
A 2011-es norvégiai tömegmészárlásért felelős Anders Breivik a Szent Olaf Páholy tagja volt, ekkor ismét szárnyra kaptak a pletykák, hogy a szabadkőművesség alapjában véve ördögtől való csoportosulás – a nyolcvan ember haláláért felelős férfit természetesen rögtön kizárták a páholyból.

A szabadkőműveseké a Hold

Bár a nácizmus korszaka elmúlt, a szabadkőművesek világuralomra törése még mindig napirendi pont az összeesküvés-elméleteket gyártók körében – ezúttal nem a zsidókkal karöltve, hanem egyedül szeretnék magukénak tudni a világhatalmat.
Buzz Aldrin az Apollo 11 űrhajósa állítólag kisajátította a Holdat a szabadkőműveseknekFORRÁS: NASA
Többen úgy gondolják, hogy az űrkutatás területén tevékenykedők között is gyanúsan sok a szabadkőműves – Buzz Aldrin, a második ember a Holdon például valóban páholytag, de valószínűleg nem formált társasága nevében jogot kísérőnk birtoklására, mint ahogyan azt egyes körökben gondolják.

Több titkos társasággal összefüggésben

Ha már a zsidókkal nem, mostanában a többi titkos társasággal szokás egy lapon említeni a szabadkőműveseket – népszerű például az a felfogás, miszerint a páholyok az illuminátusokkal együttműködve próbálják meg uralmuk alá hajtani a világot. Sőt

éteznek szabadkőműves illuminátusok is,
együttes erővel azon dolgoznak, hogy bevezessék a nekik kedvező Új Világrendet. Él arról is egy elmélet, hogy a szabadkőművesek a cionistákkal együtt akarják kormányozni a földet, a Hamasz Palesztin Iszlám Ellenállási Mozgalom tagjai a mai napig így gondolkodnak, de mások még a Ku Klux Klánhoz is kötik a szabadkőművességet.
A Ku Klux Klánnal is összefüggésbe hozták a szervezetetFORRÁS: AFP/GREG WOOD
Az ő számlájukra írják többek között, hogy „megrendezték” a Holdra szállást, a 2001. szeptember 11-i támadásokat pedig a szabadkőműves numerológiához kötik. Vannak vadabb elképzelések is (igen, még ezeknél is durvábbak): létezik olyan elmélet, amely szerint
hüllőszerű emberi lények irányítják a szabadkőműves társadalmat, abból a célból, hogy átvegyék az uralmat a bolygó felett. 

Valóban szabadkőművesek irányítják a világot

Az összeesküvés-teóriák száma végtelen, ami valószínűleg a szabadkőművesség titokzatosságából, a rejtélyes szimbólumrendszerből, a katolikus egyház ellenzéséből és a szabadkőművesek nagy számából ered.
George Washington leteszi a Capitolium alapkövét, nyakában szabadkőműves szimbólumokFORRÁS: AFP/TIM SLOAN
Ennek ellenére a társaság célkitűzései között sem a világuralom, sem az emberek megtévesztése nem szerepel – sokkal inkább a hazaszeretet, a testvériség, a tisztesség és a jótékonyság jelenti a mozgatóerőt.
A szabadkőművesek manapság nyitottságukkal igyekeznek meggyőzni a nagyközönséget arról, hogy nem szeretnék leigázni a világot. 
Ennek ellenére könnyen lehet, hogy számos, a világon vezető pozícióban ülő ember valóban páholytag, de korántsem azért, hogy szabadkőműves irányítás alá vonja a pénzügyi és politikai szektorokat, hanem sokkal inkább amiatt, mert ők is egyetértenek a szabadkőművesség alapvető értékeivel, és magukénak érzik ezt az ősi rendszert, ami nagyon rövid idő alatt lett nagyon népszerű szerte a világban.






#Pizzagate! Hillary Clinton kampányfőnöke pedofil hálózatot működtetett egy "gyerekbarát" washingtoni pizzériában!



Szia, John!
Az ingatlanügynök talált egy zsebkendőt (úgy tudom, hogy egy pizzával kapcsolatosnak tűnő térkép van rajta. A tiéd? El tudják küldeni, ha akarod. Tudom, hogy elfoglalt vagy, szóval ha nem a tiéd, vagy nem kell, nem kell válaszolnod.
Susaner”
Ugye, milyen zavarbaejtő ez a levél? Ki írogat bárkinek egy elhagyott zsebkendő (zsebkendő!!!) miatt? Ki hord magánál egyáltalán szövet zsebkendőt? Pláne olyat, amire térkép van nyomtatva? Miért rajzol egyáltalán bárki "pizzával kapcsolatos" térképet? És miért ír valaki levelet, ha annyira nem fontos az egész, hogy nem is vár rá választ?
És ha még azt is elárulom, hogy "John" valójában a Clinton-univerzum egyik állócsillaga, az amerikai politika egyik legmeghatározóbb háttérembere, John Podesta? Az a John Podesta, aki egykor Bill Clinton kabinetfőnöke, legutóbb pedig Hillary Clinton kampányfőnöke volt? És ha tudná, hogy "Susaner" valójában Susan Sandler, a multimilliárdos Herbert Sandler és Marion Sandler oktatásügy iránt különösen érdeklődő gyermeke? Azé a Sandler-házaspáré, akik, nincs jobb szó erre, filantrópok? Tudja, ki filantróp még?
Soros György!
Ha még mindig nem gyanakodna eléggé, mit szól ahhoz, hogy a "pizza", mint az köztudott, a pedofilok kódolt nyelvén "lányt" jelent? Márpedig így van, mert ezt írta a 4chanen egy Névtelen fórumozó egy azóta sajnos törölt posztjában.
És most ne jöjjön azzal, hogy csak egy névtelen forrás állítja ezt. Ez, ha lehet, csak hitelesebbé teszi a közlést. Milyen őrült szállna szembe nevét, címét, arcát felvállalva a politikai-gazdasági elit két ilyen nagyhatalmú tagjával?
Sandler tehát arra figyelmezteti levelében Podestát, hogy elhagyta szupertitkos kislánytérképét.
A levél további része nehezebben dekódolható. Lehet, hogy szimpla figyelemelterelés, a gyanakvás elaltatását szolgálja. Vagy, ahogy az az ilyen bűnözői körökben szokás, valójában tartalmával ellentétes értelmű. Sandler valójában ezt üzeni:
Dobj félre mindent, mert ennél most semmi sem fontosabb. Határozott utasítást várok!
Ezt az olvasatot erősíti "John" válasza:
Az enyém, de nem kell aggódni miatta.”
Ha ennyire nem fontos, akkor miért válaszolt? Pláne, hogy "Susaner" direkt felajánlotta, hogy ne válaszoljon, ha nem fontos. "John" levele nyilván azt jelenti, hogy azonnal semmisítsétek meg ezt a terhelő bizonyítékot.

Csak erős idegzetűeknek!

Ha valamiért úgy érezné, hogy ez légből kapott, vagy túlzó feltételezés, akkor olvassa el ezt a levelezést Podesta és Jim Steyer polgárjogi ügyvéd és
között.
Hahó, John!
Tudjuk, hogy a konyhaművészet mestere [kiemelés tőlem] vagy, ezzel már hosszú évek óta tisztában vagyunk...
de mégis, diószósz tésztára? Mary, könyörgök, légy őszinte, valóban ízletes volt az a szósz?”
Perverz állatok! Komolyan mondom, szó szerint öklendezek. Névtelentől pontosan tudjuk, hogy a "dió" valójában színesbőrű személyt, a "tészta" pedig fiút jelent. A szószt talán nem kell megmagyaráznom. Mint látják, ez a gusztustalanság még egy "gyerekjogi aktivistát" is zavarba ejtett, még ha aztán azt is írta, hogy egy bizonyos Tommal kipróbálnák.
Podesta álságos védekezése, hogy ez egy "csodálatos ligúr étel", legfeljebb azoknak a gyanakvását altathatja el, akik bedőltek a Podesta-testvérek évtizedes álcájának. Vagyis annak, hogy az egyébként olasz származású testvérpár rendszeresen családi receptek alapján, saját maguk készítette ételekkel eteti vendégeit.
És ez még csak a jéghegy csúcsa. A Sandler levelében emlegetett térképből már sejthető, hogy egy szervezett bűnbandával állunk szemben, akik gondosan eltervezik - térkép! - gyalázatos bűncselekményeiket. Podesta a Wikileaksen kiszivárogtatott levelezésének mélyére ásva rábukkanhat egy 2008-as, a már idézett levelek előtt hat évvel küldött emailre:
Heló! Néhány fiatal ügyvédhaverom adománygyűjtést rendez Obamának és megnézi a vitát a Comet Ping Pongban csütörtök este. Kábé 150-en lesznek, fejenként 25-35 ezer dollárt gyűjtöttek. Beugranál nyolc fele egy rövid beszédre? Ők (és én is) boldogok lennénk.”
A levelet James Alefantis, a Comet Ping Pong pizzéria tulajdonosa írta. Ez egy "gyerekbarát" pizzéria, ahova pingpong-asztalokkal próbálják becsalogatni a mit sem sejtő áldozatokat.
Most őszintén, ismernek bárkit, aki hajlandó lenne 25 ezer dollárt adni egy pizzáért? Na, és azért, hogy megerőszakolhasson egy kislányt?

Sátánista, iszlamista, terrorista!

A befizetett pénzösszeg és a résztvevők nagy száma alapján egyértelmű, hogy a Comet Ping Pong törzshelye lehet hálózatnak. Az étterem ezt nem is igyekszik leplezni. Mi másért választották volna cégérüknek ezt, ami, mint látható, egyes olvasatok szerint egyértelműen sátánista üzenet - márpedig Podestáról az már korábban kitudódott, hogy sátánista szertartások keretében emberi testnedveket is fogyaszt.
A figyelmesebb szemlélő emellett még a radikális iszlám terrorizmussal is kapcsolatot fedezhet fel, hiszen a kép bal sarkától indulva az óramutató járásával egyezően a pakisztáni,
a fordított török,
a fordított azerbajdzsáni
és az algériai zászlóra,
vagyis muzulmán államok zászlóira találhat utalást.
Az összeesküvés a legfelső körökig is elér. Egy fényképes dokumentum bizonyítja, hogy maga Barack Obama is "pingpongozott" a Comet Ping Pongban.
Fotó: Larry Hodges / Table Tennis Coaching
Persze vannak, akik szerint a kép a Fehér Házban készült, de ugyan ki tenne ki a saját étterme falára egy képet, amin az Egyesült Államok elnöke pingpongozik, ha az valójában nem az éttermében készült?
Ez a pingpongos vonal elsőre furának, ide nem illőnek tűnhet. Ez akár a figyelemelterelés része is lehetne, de valójában ez is egyértelműen pedofil utalás. A Comet Ping Pong étlapjának tetején ez az ábra látható:
Mire emlékeztet a két, egymásra rakott pingpongütő?
Pillangó. Fotó: Keith Ewing / Flickr CC BY-NC 2.0
Ha csak egy kicsit is jártas a pedofil kódrendszerben, és ki ne volna az, már tudja, hogy a pillangó a pedofilok szimbóluma. És ne jöjjön azzal, hogy a pillangót más cégek is használják, például az MSN. Miért, mit gondol, a pedofilok sosem csetelnek?

Miért? Ugyan, miért???

Józanon gondolkodó embernek aligha kellhet ennél több bizonyíték. De tudom, hogy vannak még köztünk olyanok, akik az őszinte beszéd helyett az ún. mainstream sajtónak hisznek. Hozzájuk szólok most. Hahó! Hát nem gyanús, hogy olyan, szent tehénként tisztelt lapok, mint a New York Times és a Washington Post már november 21-én, illetve 24-én mindenféle bizonyíték nélkül hamisnak nyilvánították a híreket? Hetekkel azelőtt, hogy az egyáltalán eljuthatott volna
a megválasztott elnök hírszerzőből lett nemzetbiztonsági főtanácsadójának fiához, Michael Flynn Jr-hoz?
Komolyan azt hiszik, hogy a New York Times előbb tud meg valamit egy hírszerző múltú nemzetbiztonsági főtanácsadó fiánál?
Ugyan miért fontos ennek a két lapnak, amik hónapokon át próbálták elhitetni az amerikai választókkal, hogy Trumpnak semmi esélye nincs a győzelemre, egy jelentéktelen washingtoni pizzéria tulajdonosának hogyléte?
És miért próbálják azóta is több cikkben "cáfolni" a bizonyítékokat, állítván, hogy a Comet Ping Pongnak még csak pincéje sincs? Hát akkor ez mi?
Mi másért posztolna a Comet Ping Pong tulajdonosa fotót egy ilyen "hűtőkamráról"? És miért kéne elhinnünk egy "riporternek", hogy az étteremnek nincs is pincéje?
Hol van a fotó arról a nem létező pincéről? Hol?
És miért próbálják ugyanezek a lapok most azt elhitetni, hogy Podesta levelezését orosz hackerek törték fel és szivárogtatták ki a Wikileaksnek? Tudják, mire hivatkoznak forrásként ezek a hitelességükre annyira kényes lapok? "Névtelen kormányzati forrásokra"! Ugyan miért kéne névtelenségbe burkolóznia azoknak, akik mögött a teljes kormány ott áll? Mi félnivalójuk van?

Köszönjük!

Sok mindenért hálát adhatunk Donald Trumpot hatalomba segítő, kicsi, de annál aktívabb internetes közösségnek. Személy szerint én kifejezetten hálás vagyok, hogy végre felszabadították a világot a tények rabságából, a valóság fojtogató igájából. Hogy végre mindenki
valóban szabadon,
és, ami tán még ennél is fontosabb, politikai korrektségtől mentesen alakíthassa nézeteit az őt körülvevő világról. De hogy még attól is megmentettek minket, hogy az Egyesült Államokban
sátánista pedofilok
vegyék át a hatalmat, azért már nem is tudom szavakba önteni a hálámat.


Vatikánban fiatalkorú prostitúció, és sátánizmus dúl

Szerző: Vya itt: 18+ 2013.07.01 16:43

Egy elítélt pedofil pap állításai miatt indított nyomozást az olasz rendőrség. A pap bevallotta, hogy a Szent Római Egyházon belül fiatal prostituált fiúkat ad bérbe.


opA 46 éves Don Patríció Poggi elmondta a rendőrségnek, hogy a rendőrség kilenc papnak prostituált kiskorú fiúkat kerített kilenc pap testvérnek.

Poggi a pap immár az ötéves büntetését tölti, aki egy tini fiúval élt vissza. Papunk a San Fhilippo Neri templomban dolgozott.
A szent ember azért mondta el ezeket az észrevételeket, mert védeni akarja a katolikus egyházat.

Elmondása szerint ezeket a fiúkat a rendőrség azért toborozta, mert nagyon szegények voltak. A rendőrök inkább a meleg bárból szedték össze a fiúkat, ráadásul nem is volt nehéz dolguk, mert egy vasúti pályaudvartól nincs is messze a bár. A gaztett összefüggésben van egy bizonyos mondvacsinált modellügynökséggel, amely ide csalogatja a szegény menekült kis fiúkat. A szegény fiúknak 150-500 eurót fizettek egy alkalomért.
Poggi a pap a rendőrt azzal is megvádolta, hogy különféle sátáni szertartások számára a katolikus egyház által felszentelt helyeket adott el, ahol a sátáni szertartásokat meg tudják valósítani.

Poggi állítólag fényképekkel, és dokumentumokkal kívánja állításait bizonyítani. Ráadásul legalább két vezető vatikáni papnak is benne van a keze az ügyben. A vallomás miatt a rendőrség felelősségre vont két magas rangú egyházi képviselőt, és egy vallási oktatót is.
A Vatikán a vádakat elutasítja. Agosino Vallini bíboros, aki a Katolikus Vikariátus vezetője szerint Poggi papot a bosszúvágy, és a személyes harag vezérli. Így ha a pap letölti büntetését, az egyház nem kívánja tovább a hivatalába visszahelyezni. Akkor hol is a bosszú?

"A bíboros kifejezi teljes bizalmát a legfelső bíróság felé, és teljesen meg van győződve arról, hogy ez a rágalom teljesen romba dől bizonyítva, hogy Poggi hamis állításokat tett” – mondta Vallini.

(Új Világtudat)




A Rothschildok sötét titkai



A világ leggazdagabb családja háborúkat robbantott ki, titkos szekták szertartásaira jártak és vérfertőzéssel próbálták megőrizni a vagyonukat.Zsidó gettóból indultak: Mayer Amschel Rothschild a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel, majd 1744-ben megalapította a nemzetközi bankárdinasztiát. A Rothschild-család hamarosan rájött, hogy miképpen tömheti ki a zsebét és hogyan szerezhet hatalmat.
Néhányuk nagyon hataloméhes volt: A Rothschildok között akadt, aki csak azért dolgozott, hogy megtartsa a család vagyonát, ami lassan, csendben gyarapodott. Akadtak azonban, akik háborúkat pénzeltek, sőt, ők maguk robbantották ki a fegyveres konfliktusokat, hogy ezzel jó üzletet csináljanak maguknak. 
Rengeteg háborút ők pénzeltek: A Rothschildok nem kizárólag a békeidőkben növelték anyagi és gazdasági befolyásukat, hanem a háborúk idején is bevetették a különböző zsaroló módszereiket, agresszív üzleti stratégiájukat. A háborúkban mind a két felet ellátták, amivel milliárdokat kerestek.
Az első két világháború az ő művük volt, és a harmadik is az lesz: A Rothschild-család titkos eszközökkel, közvetett módon robbantotta ki az első két világháborút, mert a nézetük szerint, ami az illuminátus szektának köszönhető, három világháború kell az Új világrend létrehozásához. Ebből azt lehet sejteni, hogy a Rothschildok fogják kirobbantani a harmadik világháborút, aminek előszele az iszlamisták fenyegetése és a migráció.
Ők diktálták az arany értékét: Az 1914-es évektől rendszeresen „beleszóltak” az arany árába. Ezttörténelmi feljegyzések bizonyítják, amik szerint napi két alkalommal találkoztak a vezetők azért, hogy egyeztessenek az arany aktuális áráról. Ezeket a tanácskozásokat rendszeresen a Rothschild-irodákban, titokban ejtették meg.
Elképesztő vagyonuk van, melyhez vér tapad: A Rothschild-család hatalmas vagyont halmozott fel, ám ehhez a pénzhez rengeteg ember vére tapad, köszönhetően az általuk generált, idővel háborúhoz vezető konfliktusoknak. Némelyik becslés szerint jelenleg 650 milliárd dollár a Rothschildok vagyona. Ha ehhez hozzávesszük a hozzájuk köthető cégek értékét, akkor ez az összeg máris eléri az 1 trillió dollárt.

Megmentették Amerikát az államcsődtől: A Rothschildok anno létrehozták a Bank of America elnevezésű rendszert, amin keresztül óriási gazdasági és pénzügyi befolyást szereztek egész Amerikában.
Később az amerikai kormánynak nem tetszett, hogy a család a pénz nyomáshoz való jogot is meg akarta szerezni. Mivel a kormány jogokat vont meg a Rothschildoktól, ezért azok egy olyan háborút szítottak, amely majdnem államcsődbe vitte Amerikát. Ekkor lépett elő a Rothschild-ház, hogy felkarolja a gyenge lábakon álló amerikai kormányt. Ezzel minden hatalmat megszereztek.
Mindig is hagyománya volt a vérfertőzésnek: A Rothschild családban hosszú időre visszanyúló hagyománya van a vérfertőzésnek. Ennek egyik oka, hogy ezzel akarták elérni, hogy a családfára ne kerüljön fel egy „idegen”. A másik ok, hogy a Rothschildok cionista, luciferánus nézetekben hittek. 
Rendszeresített sátánista szertartások: A Rothschildok hűségesen betartották a luciferánus és az illuminátus tanokat. Ha valaki illuminátus, akkor annak a személynek folyton meg kell jelennie a sátánista szertartásokon.
Okkultista csoportokkal is kapcsolatban álltak: Állítólag a család több tagja különféle okkult csoporthoz tartozott. Volt, aki a szabadkőművesekhez állt be, míg egy másik Rothschild az illuminátus tanokat kezdte követni. 
(Forrás: avilagtitkai.com)


Az illuminátus Rothschildok célja a harmadik világháború kirobbantása?

Szerző: Ancsy itt: 18+Ezoterikus hírek 2017.06.28 14:12Okkult kapcsolatok, hagyományos vérfertőzés, de háborúk pénzelése is szerepel a világ leggazdagabb családjának sötét titkai között.A világ tizenhárom leggazdagabb családja közül a Rothschild família rendelkezik a legnagyobb vagyonnal, de nem csak a pénzük sok, hanem a politikai és gazdasági befolyásuk is, emiatt senki sem szívesen emlegeti fel a Rothschildok sötét ügyeit, ám attól, hogy nem beszélnek róluk, még léteznek ezek a rémisztő titkok.
Mindig is hagyománya volt a vérfertőzésnek: A Rothschild családban hosszú időre visszanyúló hagyománya van a vérfertőzésnek. Ennek egyik oka, hogy ezzel akarták elérni, hogy a családfára ne kerüljön fel egy „idegen”.
A másik ok, hogy a Rothschildok cionista, luciferánus nézetekben hittek. A famíliában igazán romlott üzletemberek voltak, akiknek csak a pénz számított, a zöldhasúért pedig bármit, még a legelképesztőbb dolgokat is megtették. Nem egyszer egymással kötöttek házasságot, hogy ezzel garantálják a család és az egyre növekvő vagyon biztonságát.
Rendszeresített sátánista szertartások: A Rothschildok hűségesen betartották a luciferánus és az illuminátus tanokat. Ha valaki illuminátus, akkor annak a személynek folyton meg kell jelennie a sátánista szertartásokon.
Az ilyen rituálékon gyakori az állatáldozat bemutatása, de az is előfordult, hogy embert, esetleg szűz lányok és tisztátalanok vérét áldozták fel a gonosz erőknek.


A Rothchild-család tagjai közül többen rendszeresen elmentek az ilyen, és ehhez hasonló, szeánszokra.
Okkultista csoportokkal is kapcsolatban álltak: Nem a sátánista szertartás volt az egyetlen, amellyel összekapcsolják a Rothschild nevet. Állítólag a család több tagja különféle okkult csoporthoz tartozott.
Ez a kötődés később szinte hagyománnyá vált köztük. Volt, aki a szabadkőművesekhez állt be, míg egy másik Rothschild az illuminátus tanokat kezdte követni. Az illuminátus titkos társaság megalapításában egyébként is fontos szerepet játszott a Rothschild-ház, ugyanis 1776-ban ők keltették életre a szekta elődszervezetét.Néhányuk nagyon hataloméhes volt: Ezt a titkot valószínűleg már azzal elárultuk, hogy a Rothschildoknak hatalmas a vagyona, a politikai és a gazdasági befolyása, ám nem mondhatjuk azt, hogy a család összes tagja hataloméhes lett volna.
A Rothschildok között akadt, aki csak azért dolgozott, hogy megtartsa a család vagyonát, ami lassan, csendben gyarapodott. Akadtak azonban olyan Rothschildok is, akik háborúkat pénzeltek, sőt, ők maguk robbantották ki a fegyveres konfliktusokat, hogy ezzel jó üzletet csináljanak maguknak. Főleg ezek miatt jutott el oda a Rothschild-ház, ahol most van.
Megmentették Amerikát az államcsődtől: Senki se higgye, hogy ezt azért tették, mert titokban hősök! Ellenkezőleg! A Rothschildok anno létrehozták a Bank of America elnevezésű rendszert, amin keresztül óriási gazdasági és pénzügyi befolyást szereztek egész Amerikában.
Később az amerikai kormánynak egyáltalán nem volt ínyére, hogy a család a pénz nyomáshoz való jogot is meg akarta szerezni. Mivel a kormány jogokat vont meg a Rothschildoktól, ezért azok egy olyan háborút szítottak, amely majdnem tönkretette Amerikát.
Az államadósság hatalmasa nőtt, a kassza szinte kongott az ürességtől, tehát az államcsőd veszélye fenyegette az országot. Ekkor lépett elő a Rothschild-ház, hogy nagy kegyesen felkarolja a gyenge lábakon álló amerikai kormányt. Ezzel minden hatalmat megszereztek.
Az első két világháború az ő művük volt, és a harmadik is az lesz: A Rothschild-család titkos eszközökkel, közvetett módon robbantotta ki az első két világháborút, mert a nézetük szerint, ami az illuminátus szektának köszönhető, három világháború kell az Új világrend létrehozásához.
Az első világháború esetében a cél a cári Oroszország megdöntése volt, illetve az, hogy egy olyan rendszert alakítsanak ki, amit az illuminátusok és azok ügynökei irányítanak. A második világháború a náci nacionalisták és a cionisták között zajlott, ami elvezet Izrael megalapításához.
Ebből azt lehet sejteni, hogy a Rothschildok fogják kirobbantani a harmadik világháborút, aminek előszele az iszlamisták fenyegetése és a migráció.Zsidó gettóból indultak: A Rothschildok egy zsidó gettóból jutottak el oda, ahol most vannak. Ehhez az első lépést Mayer Amschel Rothschild tette meg 1744-ben, amikor megalapította a nemzetközi bankárdinasztiát.
Mayer Amschel Rothschild a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel. A Rothschild-család hamarosan rájött, hogy miképpen tömheti ki a zsebét és hogyan szerezhet hatalmat.
A sehonnan induló klán, mint egy pók, úgy kezdett mindenfelé nyújtózkodni, aminek eredményeként megnövelték a vagyonukat és nincstelenből a világ leggazdagabb családjává változtak.
A Forbes magazin minden idők hetedik legbefolyásosabb üzletemberének választotta Mayer Amschel Rothschildot.
Rengeteg háborút ők pénzeltek: A Rothschildok nem kizárólag a békeidőkben növelték anyagi és gazdasági befolyásukat, hanem a háborúk idején is bevetették a különböző zsaroló módszereiket, agresszív üzleti stratégiájukat. A kétkulacsos politikájukat senki sem vette észre, tehát a család nyugodtan folytathatta a kettős játékát.
A háborúkban mind a két felet ellátták, majd míg azok halomra ölték egymást, addig a Rothschildok az így nyert milliárdokat számolgatták, hiszen a vagyonuk csak nőtt és nőtt.
Ők diktálták az arany értékét: Sokan hisznek abban, hogy még napjainkban is a Rothschildok azok, akik képesek meghatározni az arany világpiaci árát. Ami biztos, hogy régen, az 1914-es évektől rendszeresen „beleszóltak” az arany árába.
A történelmi feljegyzésekből kiderült, hogy napi két alkalommal találkoztak a vezetők azért, hogy egyeztessenek az arany aktuális áráról. Ezeket a tanácskozásokat rendszeresen a Rothschild-irodákban ejtették meg, ami üzleti titoknak számított.
Elképesztő vagyonuk van, melyhez vér tapad: A Rothschild-család hatalmas vagyont halmozott fel, ám ehhez a pénzhez rengeteg ember vére tapad. Elég, ha csak az általuk generált, idővel háborúhoz vezető konfliktusokra gondolunk.
Némelyik becslés szerint jelenleg 650 milliárd dollár a Rothschildok vagyona. Ha ehhez még hozzáadjuk a hozzájuk köthető cégek értékét, akkor ez az összeg máris eléri az 1 trillió dollárt. Ezt a számot inkább meg sem próbáljuk átváltani forintra.
(Forrás: avilagtitkai.com)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése