2016. július 1., péntek

FELEMELKEDÉS









FELEMELKEDÉS





VÁTOZÁSOK A DNS-BEN ÉS A FIZIKAI TESTBEN.




KEZELÉSÜK:

Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkéből, címe 'The Bigger Picture'

Folyamatos fizikai változáson megyünk keresztül és karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristály lényekké alakulunk, akiknek 1,024 szálú DNS-ük van, mivel csakis kristály szerkezetek tudnak létezni a magasabb szintű dimenziókban.

Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással sikerül az integrálódás.
Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. Minden hal a tengerben, minden virág és fa a kertben, a madarak és a háziállataink is.

Minden megváltozik. Semmi sem fog meghalni vagy elpusztulni, mivel mindannyian együtt változunk az új állapotba.

Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy mind a fizikai, mentális és érzelmi síkon megszabaduljunk a 3 dimenziós felfogástól. Mint a halálban, az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más, halálutáni állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb. ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érezelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink a változások következtében kihatással vannak a testünkre is.

Néhány ilyen tünet:
* Influenzaszerű tünetek: láz, izzadás, izületi fájdalmak, stb., melyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem,
* Migrénes fejfájás: komoly fájdalmak, amik fáldalomcsillapító bevételével sem enyhülnek,
* Időnkénti hasmenés
* Időnkénti orrfolyás, tüsszögéssel, általában 24 órán át tart, de nem megfázás, és nem szénanátha
* Szédülés
* Fülzúgás
* Erős szívdobogás
* Érezhetjük, hogy remeg az egész testünk, főként éjjel, nyugalmi állapotban
* Erős izomfájdalmak, további fájdalmak a testben, gyakran a háton
* Zsibbadás a karokban, kezekben, lábakban
* Izomgyengeség főleg a kezekben, a vérkeringésben végbemenő változások miatt
* Időnkénti légzési nehézségek és/vagy hangos légzés, főleg nyugalmi állapotban
* Megváltozott immunrendszer
* Nyirokrendszerbeli változások
* Fáradság érzet, kimerültség kisebb erőkifejtéstől is
* A szokottnál nagyobb és gyakoribb alvásigény
* Körmök és haj szokottnál gyorsabb növekedése
* Indokolatlan depressziós állapotok
* Elrévedezés a múltban, kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban
* Hatalmas erkölcsi tisztaság érzete
* Feszültség, aggodalom és magas stressz szint, mivel érezzük hogy valami történik, de nem tudjuk mi az

A tünetek közül néhány egész nagy számban fordul elő. Sokan ijedtükben orvoshoz, kiropraktőrhöz, gyógynövényekkel foglalkozó szakemberhez stb. szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk.
És ez meg is felel az igazságnak, mivel ezek a tünetek mind átmeneti jellegűek, a bennünk végbemenő lelki változást jelzik.

Néhány AJÁNLOTT KEZELÉSI MÓDSZER a fentiekre:
* Haladjunk az árral, ne szálljunk szembe.
* Ha elfáradunk és kimerülünk, pihenjünk és aludjunk sokat.
Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben és a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk
* Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére vegyünk be gyógynövénykivonatot, Macskagyökeret
* A Görögszéna csökkenti a stressz kihatását a nyirokrendszerre és segíti a méregtelenítés folyamatát
* Az izomgörcsök enyhítéséhez vegyünk Macsakagyökér kivonatot, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk forró fürdőt, amibe öntsünk bele egy kispohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Végezzük el naponta.
Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív és torok csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Nem fogunk meghalni, csak változáson megyünk keresztül! Ettől függetlenül nem kell rám hallgatni, nyugodtan keressenek fel egy szakrovost, ha aggódnak.
Ha nem tudják hol lehet beszerezni a Macskagyökeret (Valerian) vagy a Görögszénát (Fenugreek), próbálkozzanak valamelyik Herbáriában, vagy egyszerűen mondogasság magukban a nevüket, ha valamiben segítségük kellene. A gyógyító energiák a név hanggá alakítása által terjednek és ugyanolyan a hatékonyságuk akkor is, ha csak magunkban mondjuk ki a nevet, mintha fizikailag bevennénk. Ki kell próbálni!

Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket!

A legtöbb tünet csak pár hétig tart, aztán elmúlik. Vannak olyan tünetek is, amik újból és újból előjönnek.

A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. A felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött már be a kristályszerkezetté való átalakulás. Nekik 1,024 szálú DNS-ük van. Egy nőről jelentés készült, miszerint nőtt 1 láb 3 inchet (kb. 38cm).

Az összes 7 év alatti gyermeknél befejeződött már a változás, vagy rövidesen be fog fejeződni. Az elmúlt 2 évben született gyermekek már mind teljes DNS szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan mások még a változások előtt állnak. A változási folyamatot „Felébredésnek“ vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.

Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.

fordítás: will marquezhttp://spiritofmaat.com


DNS változások, hogyan kezeljük őket?


A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat DNS és sejt változásokra. Az interjút Patricia Resch készítette.


Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki.
Patricia Resch: Kedves Berrenda, kérem meséljen nekünk valamit magáról.
Berrenda Fox: Doktori fokozatot szereztem pszichológiából és különféle természetes gyógymódból. Európában folytatott tanulmányaim során a médiába is belefolytam, és ezt a mai napig csinálom film managment formájában. Mint tudja, a FOX Televízió Hálózatnak dolgozom. Munkánkkal szeretnénk, ha az emberek megértenék a földönkívüli lényeket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik. Legismertebb sorozataink a "Sightings" és az "X-akták".
Patricia Resch: Miféle változások mennek végbe jelenleg a földön és ezek a változások milyen hatással vannak a testünkre?
Berrenda Fox: Azóta, hogy kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából történtek olyan nagyobb változások, mutációk, melyek a genetikus kutatók szerint még nem teljesedtek ki. Évekkel ezelőtt Mexikó Cityben tartottak egy világszínvonalú genetikai konferenciát, melynek fő témája a DNS változás volt. Evolúciós változáson megyünk keresztül és fogalmunk sincs arról, hogy mivé változunk.
Patricia Resch: Miként változik a DNS-ünk?
Berrenda Fox: Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. Arra jöttünk rá, újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS szál csavarodik spirál alakzatban. Azt gondolom, hogy idővel 12 helix fog kifejlődni. Az elmúlt időszakban, ez kb. 5-20 év, egy folyamatos mutáción mentünk keresztül. Ez a tudományos magyarázat. Saját fajunk mutációja jön létre, melynek végtermékét még nem ismerjük.
A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban. Ennek ellenére az emberiség sejti szinten folyamatosan változik. Jelenleg 3 gyerekkel dolgozok együtt. Nekik 3 DNS helixük van. A legtöbb ember erről tud is, ezt érzi. Sok vallás, mely hirdeti a változást, tudja hogy maga a változás többféleképpen fog végbemenni. Tudjuk, hogy ez egy pozitív mutáció, ettől függetlenül pszichikailag, metálisan és érzelmileg ez lehet félreérthető vagy hangozhat rémisztően.
Patricia Resch: Ezeknek a gyerekeknek vannak olyan tulajdonságaik, amik eltérnek a többi, átkagos gyermekétől?
Berrenda Fox: Ezek a gyerekek képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztülvinni a szobán, képesek puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba. Telepatikusan kommunikálnak. Ha ismerné ezeket a gyerekeket, azt gondolná félig angyali, félig emberfeletti lények, de nem azok. Szerintem olyan teremtések, amilyenekké az emberiség fog változni az elkövetkezendő évtizedekben.
Patricia Resch: Ön szerint ez a változás mindannyiunkban végbe fog menni?
Berrenda Fox: Úgy tűnik azok az emberek, akik 1940 előtt születtek nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak valamihez, ami a következő generációknak esélyt ad arra, hogy kifejlődjön bennük egy újabb DNS helix még éltükben. A legevidensebb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink. Részben pont emiatt végzek kutató munkát immuntesztekkel és immunkezelésekkel. Vannak olyan felnőttek a tesztelt emberek között, akiknél valóban kialakult egy újabb DNS helix. Sőt olyan is van, akiknél kialakult egy harmadik is. Ezeknél az embereknél jelentős változások álltak be a tudatban és a fizikai testben. Szerintem növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése. A mostanában született gyerekek közül soknak magnetikusan (?) könnyebb a teste. Azoknak, akik idősebbek, és szeretnének változni, sok fizikai változáson kell keresztül menniük.
Patricia Resch: Mitől áll be változás a szervezetünkben ha normális, kétszálú DNS-el születünk?
Berrenda Fox: Legkönnyebben egy virussal érhető el a DNS mutáció. Ebből következik, hogy a vírusok nem csak rosszak lehetnek. A vírusok csakis élő szöveteken élnek meg. DNS vírusok pl. az Epstein-Barr virus, vagy a Herpes X6. A retro HIV virus nem DNS virus. Ez a virus ahelyett hogy változtatná a testet, feléli. Azok az emberek, akik átmennek ezen a folyamaton, többnyire homlokegyenest megváltoznak. Hivatást változtanak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Meglehet néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, a testük; könnyebbekké, egészségesebbé válhatnak, amivel a következő generáció tagjai lehetnek. Az angyalok, melyek láthatóak a jelei annak, hogy fejlődünk. Szerintem 2012-ig van időnk, hogy befejeződjön ez a folyamat.
Patricia Resch: Milyen más változásokra számíthatunk még?
Berrenda Fox: Nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel megtanulni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ez viszont nem fog spontán végbemenni, harcolni kell érte. Ezért háborúzunk annyit; ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, ezért nem működnek a kormányok. Egy csomó régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van.
Azok, akik azt választottuk, hogy most éljünk, mi vagyunk az új fajok előfutárai. Ez a faj is ember, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Mi külön segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől hogy megtanuljunk befelé figyelni. Minél mélyebbre sikerül menni önmagunkban, hogy meghalljuk a belső hangot, annál jobban ráhangolódhatunk a végbemenő változásokra.
Patricia Resch: Milyen mellékhatásai lehetnek ezeknek a változásoknak?
Berrenda Fox: A sejtszintű változásokkal előfordulhat, hogy úgy érezzük nem is vagyunk itt. Érezhetjük magunkat kimerültnek, mivel a szó szoros értelmében megváltoznak a sejtjeink és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre koncentrálni, mivel valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át.
Gyakoriak a fizikai fájdalmak, melyek a test bármely részén jelentkezhetnek, és ezeknek a fájdalmaknak nincs különleges oka. Sok ember érezheti úgy, hogy kezd megőrülni. Ha elmennek orvoshoz, az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, mert az orvostudomány nem foglakozik az energetikai testtel.
Mivel a csakrák a belsőelválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők hormonális változásokon fognak keresztül menni. Előfordulhat, hogy minden ok nélkül el kezdenek sírni, mivel a sírás növeli a hormonszintet. Sok nő hamarabb éri el a klimaxot, mivel felgyorsulunk. A férfiak frusztráltabbak lehetnek, mivel megszokták az akítvabb életformát. Érezhetik, hogy nőies oldaluk egyre többet megvillan, mivel az az intuitiv oldalunk.
Az elmúlt 20-30 évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre és egyre több új technika születik azóta is. Felgyorsultunk és hihetetlen mértékű érzelmi munkát végzünk rövid időtartam alatt, olyan mennyiségűt, ami régebben évezredeket tett ki.
Patricia Resch: Hogyan kezelhető egy olyan valaki, aki ilyen változásokon megy keresztül?
Berrenda Fox: Egyénekkel foglalkozok és nem betegségeket kezelek. Az “orvos" szó a latinban nevelőt jelent. Csakis akkor lehet hatékonyan gyógyítani, mint igaz gyógyító, ha megfelelő segítséget nyújtunk az egyéneknek, ha biztosítjuk őket arról, hogy minden ami velük történik valós, hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a “negatív" tünetektől a kezelések során.
Először elrendelek egy immun tesztet, ami máshol nem bevett szokás. Ez egy laboratóriumi vérvizsgálat, amit egy spesiális, jól felszerelt kutató laborban végeznek el. Aztán én magam mondom meg a páciensnek az eredményt. Ez úgy működik, mint egy térkép, amin követhetők a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. Bár én vagyok a gyógyító, mégis csak egy eszköz vagyok a személyes gyógyulási folyamatukban.
Erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, látják a térképet, hogy mi megy végbe a testükben, mi az ami hatással van a tudatalattijukra. A kulcs az, hogy az egyén felelősséget kap és önmaga dolgozik a gyógyulásért. Segédeszközként nem szokványos dolgokat használok. Organoterápiával (gyógykezelés állati nedvekből előállított szerekkel) dolgozok, ami Európai mirigyszerű kezelés, mely segítségével felépül a hormonrendszer, hogy képes legyen befogadni a DNS változásokat.
Homeopátiás kezeléseket is végzek. Ezzel dolgozok az energetikai testen. Használok vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá végzek hideg lézer terápiát. A terápia teljes mértékben az egyén szükségleteitől függ.
Abból amit csinálok szinte már minden bejáratott módszer, ez előttünk járóknak köszönhetően. Ők, akik bejáratták ezeket a módszereket, más naprendszerekből valók, olyan rendszerekből, ahonnan mi is érkeztünk, hogy segítsünk ennek a bolygónak az átalakulásban.
Patricia Resch: Ön szerint hogyan halad a munkájával?
Berrenda Fox: Hídként, vagy átmenetként tekintek a munkámra. Tudományosnak és művészinek tartom. A gyógyítás egyszerre művészet, és tudomány. Ha csak tudományként működne, vagy csak művészetként, az nem lenne elegendő a teljes felépüléshez. Nem hiszem hogy egész életemben gyógyítani fogok, mert hiszek abban, hogy meg fognak szűnni a betegségek. Amint tudatos lényekké válunk, megszüntetjük a betegségeket és a szenvedést.
forrás (fordította: will marquez)
VÁLTOZÁSOK A DNS-BEN ÉS A FIZIKAI TESTBEN, ÉS KEZELÉSÜK
Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkjéből, melynek címe 'The Bigger Picture'
Folyamatos fizikai változáson megyünk keresztül és karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristály lényekké alakulunk, akiknek 1,024 szálú DNS-ük van, mivel csakis kristály szerkezetek tudnak létezni a magasabb szintű dimenziókban.
Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással sikerül az integrálódás.
Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. Minden hal a tengerben, minden virág és fa a kertben, a madarak és a háziállataink is.
Minden megváltozik. Semmi sem fog meghalni vagy elpusztulni, mivel mindannyian együtt változunk az új állapotba.
Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy mind a fizikai, mentális és érzelmi síkon megszabaduljunk a 3 dimenziós felfogástól. Mint a halálban, az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más, halálutáni állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb. ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érezelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink a változások következtében kihatással vannak a testünkre is.
néhány ilyen tünet:
Influenzaszerű tünetek:- láz, izzadás, izületi fájdalmak, stb., melyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem Migrénes fejfájás: -komoly fájdalmak, amik fáldalomcsillapító bevételével sem enyhülnek Időnkénti hasmenés Időnkénti orrfolyás - tüsszögéssel, általában 24 órán át tart, de nem megfázás, és nem szénanátha Szédülés Fülzúgás Erős szívdobogás Érezhetjük, hogy remeg az egész testünk, főként éjjel, nyugalmi állapotban Erős izomfájdalmak, további fájdalmak a testben, gyakran a háton Zsibbadás a karokban, kezekben, lábakban Izomgyengeség főleg a kezekben, a vérkeringésben végbemenő változások miatt Időnkénti légzési nehézségek és/vagy hangos légzés, főleg nyugalmi állapotban Megváltozott immunrendszer Nyirokrendszerbeli változások Fáradság érzet, kimerültség kisebb erőkifejtéstől is A szokottnál nagyobb és gyakoribb alvásigény Körmök és haj szokottnál gyorsabb növekedése Indokolatlan depressziós állapotok Elrévedezés a múltban, kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban Hatalmas erkölcsi tisztaság érzete Feszültség, aggodalom és magas stressz szint - mivel érezzük hogy valami történik, de nem tudjuk mi az A tünetek közül néhány egész nagy számban fordul elő. Sokan ijedtükben orvoshoz, kiropraktőrhöz, gyógynövényekkel foglalkozó szakemberhez stb. szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk. És ez meg is felel az igazságnak, mivel ezek a tünetek mind átmeneti jellegűek, a bennünk végbemenő lelki változást jelzik.
Néhány AJÁNLOTT KEZELÉSI MÓDSZER a fentiekre:
Haladjunk az árral, ne szálljunk szembe. Ha elfáradunk és kimerülünk, pihenjünk és aludjunk sokat. Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben és a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére vegyünk be gyógynövénykivonatot, Macskagyökeret A Görögszéna csökkenti a stressz kihatását a nyirokrendszerre és segíti a méregtelenítés folyamatát Az izomgörcsök enyhítéséhez vegyünk Macsakagyökér kivonatot, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk forró fürdőt, amibe öntsünk bele egy kispohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Végezzük el naponta. Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív és torok csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Nem fogunk meghalni, csak változáson megyünk keresztül! Ettől függetlenül nem kell rám hallgatni, nyugodtan keressenek fel egy szakrovost, ha aggódnak. Ha nem tudják hol lehet beszerezni a Macskagyökeret (Valerian) vagy a Görögszénát (Fenugreek), próbálkozzanak valamelyik Herbáriában, vagy egyszerűen mondogasság magukban a nevüket, ha valamiben segítségük kellene. A gyógyító energiák a név hanggá alakítása által terjednek és ugyanolyan a hatékonyságuk akkor is, ha csak magunkban mondjuk ki a nevet, mintha fizikailag bevennénk. Ki kell próbálni! Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket!
A legtöbb tünet csak pár hétig tart, aztán elmúlik. Vannak olyan tünetek is, amik újból és újból előjönnek.
A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. A felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött már be a kristályszerkezetté való átalakulás. Nekik 1,024 szálú DNS-ük van. Egy nőről jelentés készült, miszerint nőtt 1 láb 3 inchet (kb. 38cm).
Az összes 7 év alatti gyermeknél befejeződött már a változás, vagy rövidesen be fog fejeződni. Az elmúlt 2 évben született gyermekek már mind teljes DNS szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan mások még a változások előtt állnak. A változási folyamatot ,,Felébredésnek" vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.
Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.

(fordítás: will marquez)

MIÉRT ÉREZZÜK OLYAN GYAKRAN 

FÁRADTNAK MAGUNKAT?



A fáradtság, kimerültség okairól, amit sokan megtapasztalunk az átmenet során...
2 évvel ezelőtt én úgy éreztem, összeomlottam, és belehalok "valamibe", aminek az okát sem tudtam.
Kineziológiára jártam, majd diapozitív stresszoldásra, ezzel egyidejűleg holisztikus módszerekkel próbáltam "gyógyulni". Homeopátiás és természetes táplálékkiegészítők, teák tartottak egybe.
Hiába használtam méregdrága - izületekre ható - szereket, kimerítő, fájdalmakkal és szorongással terhes időket éltem meg.
Mára már tudom, a folyamat természetes volt, átmenet.
A mélypont igazán ott volt, amikor szellemi vezetőim váltották egymást. Más tudatszintre kerülve, le kellett cserélődniük mellettem. DE akkor teljesen magamra kell maradnom hónapokra.
Azt hiszem a neurológiának nincs szava arra, amit akkor él meg az ember.
A pokol minden bugyra fizikailag és érzelmileg egyaránt. Mivel, akkoriban mégjobban meg kellett ismernem magamat, hogy tudjam a tüneteimet kezelni, rengeteget olvastam, és próbáltam "észnél maradni". Ilyen, és ehhez hasonló cikkek segítettek megérteni, hogy a Shaumbrává válásnak "ez az ára". DE ma már, semmiért sem adnám azt a mély időszakot sem. Nem, nem.
A tapasztalások mélysége, és az utána következő felemelkedés értéke miatt.

Sokan, akik keresztülmennek az Indigó-Kristály átalakuláson, azt tapasztalják, hogy a változás két fő tünete a nagyfokú kimerültség és fáradtság. Egyfolytában kimerültnek érzik magukat, és csak aludni akarnak. Ha pedig alszanak, akkor mélyen alszanak, és nem akarnak felkelni.

Mi történik, és miért érezzük ezt?
Michael Arkangyal magyarázata szerint három különböző folyamat okozza a kimerültséget. Ezek a következők:
Érzelmi test tisztulása
A fizikai és a finom testek méregtelenítése
Teljes multidimenzionális tudatosság
Az ezekkel a folyamatokkal járó dolgokat különböző módon lehet kezelni.
Érzelmi test tisztulása
A folyamat kezdetén egy erőteljes érzelmi test tisztuláson megyünk keresztül. Ez azt jelenti, hogy megtisztítjuk pszichénket és tudatalattinkat a traumák, sérülések és az önszabotálás összes régi mintájától. A folyamat intenzitása attól függ, mennyi tisztító munkát végeztél előtte, ahogy felkészültél a felemelkedésre. Én gyógyító vagyok, és sok embernek segítettem a felkészülésben, ám igazából soha nem éreztem azt, hogy már teljesen felkészültem volna a folyamatra, így amikor elkezdődött nálam az átalakulás, néhány hónapig egy heves érzelmi test tisztulási folyamatban volt részem. A dolgok csak ömlöttek elő a tudatalattimból, és hátborzongató és különös álmaim voltak, valamint szorongási és félelemrohamaim, ahogy küzdöttem azzal, hogy feldolgozzam belső gyermekem sérüléseit.
A sérülések elengedésének ez a módja nagyon kimerítő! Néhányan nincsenek teljesen tudatában annak, mi történik, mert ők az elengedés nagy részét éjjel végzik, míg álmodnak. Ám azok, akikre szorongásrohamok törnek rá, ezt a folyamatot gyakran napközben végzik.
Ebben a szakaszban szükséged lehet segítségre, hogy el tudd engedni a Belső Gyermeked régi mintáit. Ez az a fázis, amikor valóban dolgoznod kell Belső Gyermekeddel. Keress egy jó terapeutát, menj el egy tanfolyamra, vagy keress egy jó könyvet, ám engedd, hogy sérült gyermekeid mintái távozzanak!
Szükséges, hogy megértsd, hogy amíg ezt csinálod, kimerült leszel. Életed nagy részét azzal töltötted, hogy elnyomtad ezeket az energiákat. Nehéz munka feldolgozni őket. De megéri! Ha végeztél vele, akkor pszichédet megszabadítottad az önszabotálás összes tudatalatti mintájától, és képes leszel a szándék egy tökéletesen világos és tiszta helyéről működni.
A fizikai és a finom testek méregtelenítése
A mély tisztulásnak ez a folyamata összefüggésben van a fent említett folyamattal. Ahogy elengedjük az érzelmeket, úgy elengedjük a velük kapcsolatos összes régi mentális és fizikai blokkot és mintát is.
Ezek a régi "toxikus" energiák áthaladnak a finom testen, és a fizikai testen keresztül távoznak. Ezzel összefüggésben, minden régi méreganyag, melyet a fizikai test tárol, szintén kitisztul és távozik a testből.
A tisztulás és méregtelenítés folyamata jelentős terhelést ró a kiválasztás szerveire, a vesére és a májra. Ezért sokaknak vannak táskák a szemeik alatt, ami a vese igénybevételére utal, és sokaknál lépnek fel emésztési zavarok, mint például gyomorégés vagy felfúvódás, amik a máj fokozott igénybevételének a jelei. Ezenkívül sokan ízületi fájdalmakat érzenek, ami szintén a méregtelenítés tünete, ahogy a felesleges savak kioldódnak és távoznak onnan, ahol eddig a fizikai test tárolta őket.
A kiválasztás ezen folyamatai szintén fáradttá tesznek benneteket, és lehet, hogy hajlamosak lesztek a fejfájásra - ezek mind a méregtelenítés tünetei. Ezért van szükség arra, hogy sok tiszta vizet igyatok, és próbáljatok olyan egészségesen étkezni, amennyire ez lehetséges.
Teljes multidimenzionális tudatosság
Ez a legizgalmasabb rész, és a folyamat egész ideje alatt zajlik. Ez a felelős a "kótyagosságért", amit oly sokan éreztek.
Michael Arkangyal arra kért, hogy ezt az agyhullámok frekvenciájának kifejezéseivel magyarázzam el nektek. Ahogy elérjük a multidimenzionális tudatosságot, kitágítjuk a tudatossági tartományokat, amivel a testünk bánni tud, és szélesítjük a módjait, ahogy ezekkel bánunk.
Az agyhullámok frekvenciái a következők:
Béta - "normális" ébrenléti tudat
Alfa - könnyű meditáció
Théta - mély meditáció
Gamma -REM fázis (rapid eye movement - gyors szemmozgásokkal kísért álomszakasz),
vagy az alvás/hipnózis legmélyebb szakasza, ahol fájdalom nélkül el lehet végezni az operációkat
A háromdimenziós létező Béta állapotban működik, és kreatív tevékenységek végzése és imádkozás közben Alfa fázisba kerül.
Az ötödik dimenziós létező a Béta/Alfa/Théta szintek között mozog a normális ébrenléti állapotban!
A multidimenzionális tudatosság lehetővé teszi, hogy a tudatod ezeket a szinteket is elérje, míg ébren vagy! Ám ez okozza a "fáradtságot". A tested a Théta állapotot mindig a mély relaxáció alvást megelőző szakaszaként ismerte fel, így amikor az agyhullámok a Théta frekvenciára váltanak, ez olyan üzenetet küld a testednek, hogy fáradt vagy, és ideje aludni menni! És mivel úgy vagyunk kondicionálva, hogy erre az állapotra fáradtsággal és alvással reagáljunk, így azt érezzük, hogy aludni kell mennünk.
A hatodik dimenziós létező, aki később képes lesz a teljes 9D-s Krisztusi Tudatosság elérésére, meg fogja tanulni, hogyan váltson Delta szintről Gamma szintre az ébrenléti állapotban!! Ekkor a tested feltétlenül azt gondolja, hogy alszik!! A trükk az, hogy meg kell tanulni ezekkel az állapotokkal együtt mozogni, anélkül, hogy bepánikolnánk, vagy "elvesznénk" egy álomszerű állapotban. Azok közülünk, akik ezt gyakorolják, gyakran úgy érezzük, mintha egy lassított álomvilágban élnénk, ami voltaképpen igaz is. Álomállapotban élünk, míg tudatunk ébrenléti állapotban van.
Beletelik egy időbe, míg sikerül ezt tökéletesen megtanulni, ám ha egyszer sikerült elsajátítani, akkor megtapasztaljuk, hogy ez a kulcs a mérhetetlen kreativitáshoz és a "csodák" manifesztálásához. A tudatnak ebben a mély állapotában szó szerint képesek vagyunk alakítani és formálni az időt és az anyagot pusztán a tiszta szándékkal. Tehát értsétek meg, hogy testetek próbál alkalmazkodni a különböző agyhullámok frekvenciáihoz.
Mire ügyeljünk?
Kérlek, figyelj oda a következőkre, ha észreveszed, hogy a fent említett állapotok valamelyikében vagy:
Maradj földelt. Dolgozz azon, hogy testedben maradj. Ne füvezz és ne használj drogokat ebben az időszakban, mert ez megbolygatja és megakadályozza a tudatosság természetes tágulását.
Tegyél különbséget a valódi fáradtság és a táguló tudatosság között. Légy gyengéd magadhoz. Ha fáradtnak érzed magad - pihenj. Ahogy keresztülmész ezen a folyamaton, jelentős mennyiségű pihenésre lesz szükséged. Ha túlzásba viszed a dolgokat, akkor túlpörgeted magad, majd valószínűleg letaglóz a kimerültség.
Légy óvatos. Ha autót vezetsz, koncentrálj és összpontosíts. Sokan szenvednek balesetet, mert nincsenek tudatában annak, mi történik, amikor az agyuk megváltoztatja a frekvenciáit. Ez földelés és koncentráció kérdése. Mondd meg a testednek és a vezetőidnek, hogy az utazás során képesnek kell lenned arra, hogy tökéletesen arra koncentrálj, amit csinálsz.
Lazíts - el fog múlni. Hamarosan hozzászoksz ahhoz, hogy ezekkel a különböző frekvenciákkal dolgozz. Számomra elkezdett sok mulatságot okozni ez az álomszerű állapot, és elkezdtem megtanulni, hogyan használjam a kreativitást, amit előidéz. Azt is tanulom, hogyan tudjak szándékosan frekvenciát váltani. Igen, valóban Kristály vagy Krisztusi Létezőkké válunk.
Celia Fenn cikke




A FELEMELKEDÉS 3 PORTÁLJA – 

I.RÉSZ




2010, 2011, 2012 –A FELEMELKEDÉS 3 PORTÁLJA
A Felemelkedés 3 portálja közül választhat mindenki: 2010, 2011, vagy 2012, annak az eredményeként, amennyire készen vagyunk 2008. decemberében. Ez annak a felemelkedési hullámnak az eredményeként jelentkezik majd, amely már elkezdődött (1987- 1999, 2007-), és, amely 2008. decemberében éri el a tetőpontját.

(Kuthumi-MáriaMagdolna.:070929)

2010. – ALKÍMIAI MNNYEGZŐ

Miközben a Harmadik (mára már 5.) Felemelkedési Hullám energiája fölépül 2010-re, minden harag-energiával teli üreget, minden helyet, ahol düh esett fogságba, fel kell szabadítani, legyen az akár egy emberi lény, akár a Földanya testében, ezért a következő tizennyolc hónap folyamán azon fogunk munkálkodni, hogy kiürítsük a nagyon romboló, igen sötét, és elerőtlenítő harag-energiával teli üregeket. A Tűz Elem növelni fogja a maga tekervényes összpontosító és teremtő mintázatát mindannyiótokban és a következő három évben a Tűz Elem lesz az, amit mindazoknak uralnia kell, akik a Felemelkedés Második Kapuján átkeltek.


2010-ben meg fogjátok tapasztalni magatokban az Alkímiai Nászt a Tűz Mesterével, melynek része egy Isten és egy Istennő. Az én ezen 'tűz aspektusa' össze fog vegyülni a Föld Elemmel, és azzal az Istennel és Istennővel, aki az általunk a ti Föld Elemeteknek nevezett elemben lakozik, s ahogy tűz és föld egyesülnek, meg fogjátok látni a kristály világokat, melyek isteni jellemzőitek [egyedi energia-elegyetek] részei, ahogy elkezdik megnyilvánítani magukat számotokra, és az átjárás képessége ezekbe a világokba egyszerűbbé és egyre tudatosabbá válik. Ezek a Kristály Városok már sok ezer éve a létezés részei, de mindössze maréknyi ember jutott el valaha ilyen kristály városokba. A Mester Alkimisták számos átjárót nyitnak meg, hogy sokkal többen jöhessetek át, de ugyancsak valóságos szinten kell uralnotok a Tűz Elemeteket ahhoz, hogy bejussatok ezekbe a városokba.

(KT:090111)


2010.
A BOLYGÓ VÉGSŐ TISZTULÁSI CIKLUSA, a legintenzívebb minden tekintetben

Adama:2006/1

2010. - A SZENT RÓZSA ÉVE

Amikor beléptek 2010-be, valójában a Szent Rózsa évébe léptek be, amikor a Földön újra megjelennek a szent helyek, tele élő és létező fénnyel, örömmel és ünnepléssel! Ezek a helyek a teremtés és a mágia multidimenzionális pontjai lesznek az Új Föld energiáinak lehorgonyzása számára.

(SCH:0912)

2010. EGYRE TÖBB ELMOZDULÁS ÉS SZAKADÉK A 3-5 DIMENZIÓK KÖZÖZÖTT

(Átlényegülések I.)
  
2010-RE-FÖLDI TITKOS KORMÁNY

tervezi a Földi Titkos kormány, az általa kiválasztottak kitelepítését a Hold túlsó oldalára, hogy itt várják be, az általuk másként (katasztrófaként) ismert 2012-es változásokat, hogy majd vissza tudjanak települni, és tovább folytathassák a megosztó és elnyomó hatalmukat, azokkal szembe, akik túlélték a történéseket. A vélt jövő hatalmi elitjének, saját túlélési terve ez.

De nem menekülhetnek a Karma előtt.
Azt hiszik, hogy az egyetemes rend felett állnak, mert elhatárolták magukat az Első Teremtőtől
Már most feltételezhető, karmikus végzetük

(PC:151.)

2010-KÓDOLT MESTER(NŐ) ÉRKEZÉSE - HATHOR-SOTHIS

A Kódolt Mester, egy Felemelkedett Mester: 2010-re a köztudatba kerül

nem azonos a Messiással (ezt az álmot, már elengedhetjük)

KÓDOLT MESTERNŐ OLYASVALAKI, AKINEK AZ A KÜLDETÉSE,

HOGY VISSZASEGÍTSEN A FÉNYBE

(NEM-FIZIKAI FÉNYRŐL VAN SZÓ) BENNÜNKET

Egy Felemelkedett Mester, aki számos időszakban szolgálta az Univerzális Lény tudatát

MÁR ALÁSZÁLLT AZ ANDROMÉDA-GALAXISON TÚLRÓL A 10. DIMENZIÓBÓL

Ő állítja be a Naprendszer Csatlakozási pontjait
Egymaga képes befolyásolni a Naprendszer további útját, minden egyes égitestének dinamikáját
Megteremti a bolygóközi gravitációs összetevőket az utazásra

E planetáris kapcsolatok egybeesnek a Maja Tradíció koordinátáival, 2012. december 21.-re
Nagy intenzitású vibrációs esszencia ő, amely nem sűrűsödött össze egyetlen fizikai testbe

MÁR ITT VAN A FÖLDÖN, MERT A FÖLD TARTOMÁNYAIBÓL FOGJA ÖSSZEFOGLALNI A PLANETÁRIS KAPCSOLÓDÁST

Nem tapasztalhatjuk meg Istenként, Esszencia és Tudat, annak legkiválóbb és legintenzívebb formája, EGY ALÁSZÁLLT MESTER, ISTENNŐ, AKI ISTENSÉGKÉNT REZONÁL

Tárolja a Naprendszer összes égitestének őrségpont-kódjait
Gravitációs kapcsolatot teremt valamennyi test erőmezői között, ezáltal megy végbe az égitestek dinamikus egyesülése, 2012 napéjegyenlőségén

A Kódolt Mester 2010-ben lép elő, uralkodó erővé, az idő görbületének utolsó szakasza előtt

2012-BEN LEZÁRÓDIK A LINEÁRIS IDŐ: SOTHIS ALÁSZÁLL

AZ IDŐ VÉGE AZ ILLÚZIÓ VÉGÉT IS JELENTI

A KÓDOLT MESTERNŐ MEGTESTESÜLÉSE, HATHOR,

AKI EGYENSÚLYBA TARTJA A NAPRENDSZERT

HATHOR, MINT SOTHIS SZÁLL ALÁ

A FÖLD ÁTMEGY EGY TERMÉSZETES BOLYGÓHALÁLON

AZ ÁTMENET AZ EGYÉNI ÉS KOLLEKTÍV REZGÉSSZINTNEK MEGFELELŐ LESZ:

SZELLŐ, VAGY TOMBOLÓ VIHAR ÉRZÉSÉBEN

MEGJELENIK A VILÁG TANÍTÓJA

(PC:121-127)

2010. KÖRÜL-2012 ELŐTT-MEGJELENIK A VILÁG TANÍTÓJA
A Világ Tanítójának megjelenése után több szellemi csoport lesz jelen a Földön, akik képesek Jézus eredeti Alap-energia beavatását helyreállítani.
A VILÁG TANÍTÓJA: MINDEN EMBER ÉRDEKÉBEN ÉREZHETŐ HATALMAS SZELLEMI TANÍTÓ. Nem egy korábbi tanító újra megtestesülése. Koordinálja majd a Béke, az Igazság, a Harmónia, Aranykorának eljövetelét. A Világ összes szellemi hagyományainak energiáját egységesíti. Szellemi vezető és nem politikus, de az összes problémát nem ő, hanem nekünk kell megoldani.
A Világ Tanítójának hatására a Földből hiányzó rezgések helyreállnak, és ez a folyamat felgyorsul.
Az emberek elmélyítik kapcsolatukat a Földdel, növekszik az Anyaföld és a Természet iránti szeretet.
MEGÉRTJÜK, HOGY ITTLÉTÜNK FELADATA A TEST ÉS A SZELLEM EGYESÍTÉSE
A Világ Tanítójának energiamezeje számos módon erősíti a magasabb tudatállapotunkat, és a Föld energiahálójában az emberek egymás közötti kapcsolatát.
Testünkben jelentős változásokat hoz.
Jelenléte hatására megindul a fejlődés a bolygón.
A Világ Tanítójának energiamezeje felerősíti az emberi agy bal és jobb agyféltekéje közötti kapcsolatot (összhangba hoz)

Feurst:205,235.

2010.-TŐL –

KÉT SPANYOL NYELVÚ AMERIKAI ORSZÁGBAN JELENTŐS VÁLTOZÁS
Számítsatok két változásra a következő évtizedben, melyek jelentősek két olyan amerikai ország vezetőségében, melyek spanyolul beszélnek. Két ország Amerikában, ahol spanyolul beszélnek, nagy váltás előtt áll. Tudni fogjátok, miről beszélek, amikor meg fog történni. És ez szükséges, és ennek itt az ideje. Figyeljetek még több integritást a vezetésben, csökkenést azokban a dolgokban, amikről úgy érzitek, sosem szűnnek meg, mint például a korrupció.Mondtuk, hogy lesz olyan idő, amikor az integritás változást okoz, és ez történt.

(K:081020)

2010 KÖRÜL – ÚJ PÁPA, AZ EGYHÁZ REFORMJA

Itt van valami, amiről sosem beszéltek – intuitív felébredés. Oly sokan vannak, akik ezt kérdezik: „Lehetséges, hogy Isten nagyobb, mint amit nekem mondtak?” A bolygón ezrek ébrednek erre az igazságra teljesen önmaguktól. Nincs olyan hely a Földön, ahol ez nem történik meg... és ez mélyreható. Ez nem korlátozódik az ezoterikus hitrendszerekre sem, mert sok szervezett vallási mozgalom is látja ezt. Az Emberek éheznek a Szellemre, és olyan válaszokat keresnek, amik megfelelőnek érződnek ebben az új energiában. Szeretetet keresnek és egy személyes Istent.A régi energiás szervezett vallások nagyon fognak szenvedni, mert a tagság és az érdeklődés minden idők legalacsonyabb szintjére esett. A következő években lesz egy új Pápa, aki megkísérli, hogy újra életet leheljen a templomába végre valami olyant hozva létre, amit illeszkedik ahhoz, amit az emberiség érez. Meg kell tennie, vagy pedig el fog veszíteni egy 2000 éves dinasztiát.

(K:081020)

2010-IG a NAPRENDSZERBEN KÉT HELYEN FEDEZHETÜNK FEL ÉLETET.
Ez jelentős fordulatot idéz majd elő az Emberi életről vallott felfogásban.

(K:10:2)

2010-IG-VÍZBEN LÉVŐ ÉLET FELFEDEZÉSE
Ebben az évtizedben az Élet felfedezését fogjuk megtalálni a vízben és a levegőben
Az Élet fogalmát újra fogjuk definiálni
A víz intuicóval való gyógyászati használatát a tudatosságunk által fogjuk használni
AZ „Érett Víz” előállítását a normális vízből

(K:10:2)

2010.

AZ ÚJ FÖLD ÉS ÚJ EMBERISÉG SZÜLETÉSE ERRE AZ IDŐRE LETT

TERVEZVE
Engedjétek meg az elméteknek és a szíveteknek, hogy kinyíljanak azok a lehetőségek, amelyeket az emberiség sose látott korábban. Az Új Föld csodája most kezdődik. Az Új Föld és az új emberiség születése csak akkor lesz itt, amikor az új föld újjászületik. Ez kedveseink nem 2012-re, hanem 2010-re tervezett. (!!!) Az elkülönülés tart vissza benneteket, a szívek elkülönülése, ennek most véget kell érnie, hogy ez az újjászületés megtörténjen.

(LW:0902)

2010-TŐL – TECHNOLÓGIAI ROBBANÁS

Az energiák – kifejezetten ezen a héten egészen bámulatosak voltak a Földön. Sok-sok minden zajlik a finom szinteken, és ami a finom szinteken zajlik, az bejut ebbe a valóságba, és előbb vagy utóbb manifesztálódik. Tehát létezik egyfajta késleltetett hatás ezekben a különböző nagy változásokban, amik a Földön zajlanak. Látjátok, a jelenleg zajló változások időjárási mintákban manifesztálódnak most, továbbá új történetekben fognak majd testetölteni, amik hatással lesznek a tudományra és a technológiára – és már most is hatással vannak rájuk.



Az egyik dolog, ami nagy izgatottsággal tölt el a veletek való munkámban az, hogy a következő évek során mind fel fogjuk fedezni a technológia robbanását! És itt most nem csak a számítógépeket értem ezalatt, hanem az orvoslást, a tudományt és az energia megértését – az energia működésének a megértését.

Hát nem érdekes, hogy majd csak évek múlva jönnek ki az energia működésével foglalkozó cikkek, amit manapság őrültségnek neveznek? Nagyon hiányzik az energia működésének igaz megértése. Ez annyira kezdetleges, amit erről a Földön jelenleg tudnak, hogy szinte már vicces.  De az elkövetkezendő pár év során az energia egy sokkal mélyebb szinten megértésre kerül, és ez a ti életetekben fog bekövetkezni annak a munkának köszönhetően, amit most itt végzünk – amit itt most ti végeztek.

Amikor majd elolvassátok ezeket a cikkeket, amik majd elmagyarázzák ezeket a szédületesen nagyszerű tudományos felfedezéseket az univerzum működésére vonatkozóan, azt gondoljátok majd: -„Hát ezzel mi álltunk elő 10 évvel ezelőtt! Mi ezt már régóta tudjuk.” – Mindössze időbe kerül, amíg ez manifesztálódik.

Tehát több dolog is lenne itt. Vannak olyan napok, amikor attól féltek, hogy meg fogtok őrülni, de nem fogtok. Ez annak az ideje, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, és adjatok köszönetet saját magatoknak. Vegyetek egy jó mély lélegzetet, és tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Nem fogtok megőrülni. Nem estek a darabjaitokra. Új földeket, új területeket, új dimenziókat fedeztek fel. És mindezeket önmagatok belsejében, és önmagatokon kívül fedezitek fel.

(SG:0104)

2010.
Arra ösztönöz bennünket, hogy tegyük meg „utolsó” lépésünket és ne merüljünk el a passzivitás depressziójába, legyen hitünk magunkba, mert a reménységünk lángja évezredeken keresztül ha pislákolt is csak, de most átitatódott az átalakulás bíbor sugarával. A Földet mindenhol körülveszi Az Isteni Szenvedély fényessége. A Tudomány, a Művészet a Spiritualitás egybeigazodása.

A Kék Hold fogyatkozása egy hidat alkot 2010. január 15.-ig, amikor is gyűrűs újholdas napfogyatkozással, egy nagyon intenzív kéthetes átalakulási időszak záródik le. Energetikai megalapozás, új kedvünkbe kerülésünknek.
A Napfolttevékenységek már ciklus nélkül végigkísérik ezt a szent hármas évet. És 3 bolygó kerül retrográd/visszatáncoló helyzetbe 
január 13.-ig, vagyis visszafordulásban bizonyos életterületek és nézőpontok megvilágításával lehetőség nyílik egy utolsó nagytakarításra.

A Mars, Szaturnusz és a Merkúr/Hermész/Toth/Tát, ez utóbbi Maya fia, és annak fia Pán, újra lehetőséget ad, régi túlhaladott és már nem működő minták lebontására, elengedésére, hogy a felgyorsuló beáramló kristályfényességnek tere és még megmaradt ideje legyen horgonyba kerülni.
A Merkúr, türelemre, és a szent szó, ige kimondásának, saját igazságunk megnyilvánítására tanít. A Szaturnusz, az ősiség magtanításait indukálja a Bak-utcától a Rákócáig. Az egyediségből a közŐsség-be kerülés, a fény családjába, megítéléstől mentesen. A Mars megerősíti a szenvedélyt, és erővel vér-tez fel.

Áldott pillanatok lesznek, a fogyatkozási és napéjegyenlőségi, napfordulós napok, és a triádok(Metatron). 101010, 12:12, 12:21

2010. JANUÁR 15. – GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS

Afrika, India, Kína

Februári portál: a januári erőteljes beáramlás, a napfogyatkozás után fő hangsúlya: a megállás, megpihenés. Meg lehet fogalmazni a megállásban, mit, hogyan szeretnénk tenni az életünkben. Meg leszünk szólítva, hogy szóljunk, tiszta szándékkal, és odafigyeléssel.
Teremtesz vagy távozz innen!!!

2010 Februárjában a Chiron együttállásban lesz a Neptunusszal a Vízöntőben, és ez szabadjára fogja engedni az univerzális és a teljes spirituális gyógyulást az új struktúrákban!  Egy tökéletes spirituális hullám fog átmosni benneteket.

Február vége: Fo(r)malhaut – Maat Híjjás/Mátyás (Hívás)

Jeget tör a lefagyasztott emlékezésben.

Emlékeztet, hogy minden ami van, az Szeretetből van, és ha úgy veszed föl magadba, magad is a szeretet fényoszlopává válsz.

Fényes Szerencse csillaga a világnak felragyog.

Feb. 22.-március 1.: Kívánj bármit, azonnal megkapod.

Márciusi portál. A választáson van a fő hangsúly, a bátran választáson. A választás elengedi a régi nem működő kapcsolatainkat, megrögződéseinket, amelyek már nem szolgálnak bennünk, elengedi a korlátozó mintákat, segít kinyitni magunkat, ami elmegy azt fénnyel töltse be. Semmi akadályoztató nem maradhat bennünk, mert a magasabb frekvencia nem tűri el majd. 
Március 20/21.: A 3-as évben megfüröszti az 5-ös változás kódjait és a 8-asban időtleníti.

2012relytelyei.blog.hu/2010/03/02 
/http_www_magyarsagmegmaradas_eoldal_cikk_2012_avagy_dimenziovaltas_4827



A FELEMELKEDÉS 3 PORTÁLJA- II.RÉSZ



2010. MÁRCIUS 20.- OKTÓBER 10. (101010) – METATRON ARKANGYALTÓL

Tyberronon keresztül

Üdvözlet Kedveseim, Metatron vagyok, a Fény Ura!  Ma a Kozmikus Trigger azaz Beinditás második szakaszáról fogunk beszélni nektek.  Ennek az ideje már valóban közel van, és két dátumon fog megtörténni a lineáris idötök 2010-es évében.  A kezdö nagy hullám 2010 március 20-án, a Napéjegyenlöségkor indul, az utóbbi nagy hullám pedig a 10-10-10 tripla dátum frekvenciális átáró aktiválásakor.

Minden felgyorsul, az idö felgyorsulása is fokozódik a felemelkedés közeledtével.  Tehát, ahogy az idö átformálja önmagát, az átformálja az emberiség tapasztalását is, a természet látható és láthatatlan eröit, és önmaga a Föld arculatát is.  Ez persze, a Kozmikus Trigger azaz Beinditás második szakasza, és ennek eljött az ideje.  2010 március 20-án a Napéjegyenlöség napján történik majd, és két elsödleges folyamatot ölel fel: (1) A régóta alvó, kódolt Kristály energiák felszabaditását az Új Égbolt 2-ik elliptikus formációiban; (2) A MerKaBah elözö változatának átmenetét az egyesitett zérus-pont kristály átváltásába.  Mindkét pontot ismertetjük majd ebben az elemzésben.

A megmaradt Napéjegyenlöségek, melyek még elöttünk vannak a Felemelkedés visszaszámolásában, már nincsenek behatárolva sem a lineáris idö, sem a jelenlegi tér-idö paradigmáitokbeli dimenzionális belépési korlátozásokkal.  És amint mondtuk, bolygótok sok része már az 5.ik dimenzióban van, a Felemelkedést megelözö 3 év Napéjegyenlöségei alatt pedig, a magasabb dimenzionalitásba való átjáró, sokkal szélesebbre nyilik.  És felhivjuk a figyelmeteket arra, hogy a Kozmikus Beinditás Kristály ébredése által lehetövé tett kivételes átjáró a 12.ik dimenzióból, 2010 március 20-án fog megnyilvánulni.  Természetesen ez szigorúan kötelezö elöfeltétele az Új Földnek.
A 2010 Tavaszi Napéjegyenlöség 12.ik dimenziós nyitása lesz, a legtermékenyebb egységbe foglalása a 12.ik dimenziós energiának ami megtörtént a Földön Atlantisz Aranykora óta, vagy 35,000 évvel ezelött a jelenlegi lineáris-idö paradigmátokkal mérve.  Az energia kristály nyitása  nem lesz olyan egyszerü mint a Beinditás elektromágneses szakasza, mégis, a nagyarányú  forgandóságával eredményezett energia felerösitése tömérdek és messzemenö lesz.
Habár, a Kristály Energia eredendöen elérhetö számotokra az 5.ik dimenzióban, a Kvantum Kristály Mezö teljes spektruma, teljes egészében csakis a 12.ik dimenzióban létezik.  Ennek megfelelöen, a földi ásvány birodalom kristály aszpektusának tudatossága, dinamikusan a 12.ik dimenzión keresztül, a “Kristály Platina Sugár” által alakult ki.  A 12.ik dimenzió a földi dimenzionalitás legmagasabb rezonanciája, ugyanakkor az elsö dimenziója a kristály birodalmaknak, és a legmagasabb Kozmikus Sugár, a Platina Sugár dimenziója is.  A Platina Sugár kristály jelleggel müködik, és hordoz magában mind a 12 Kozmikus Sugár elemeiböl.
Mint olyan, a 2010 Kozmikus Beinditás Kristály Platina Sugara március 20-án a Napéjegyenlöség napján, robusztus, lüktetö spirálokban fog alázuhogni a Föld Sikjára.  A 144-Rácson keresztül, ezek majd egy érzékelhetöbb frekvenciává transzdukálódnak, annak érdekében, hogy ez a nagyon süritett energia, együttmüködöen beintegrálódjék a planetáris rezonanciába.  Az eredmény, az óriási felfelé váltás lesz, ami párosan testesiti meg és viszi át a Kozmikus Kódokat az eljövendö tökéletességbe.

Kedveseink, a Kristály kor az már bizonyosság.  Közeleg, és nöttön nö a tehetetlenségi nyomaték (inertia).  A dualitás elkülönülése egy eröteljes és értékes tapasztalás volt az emberiség számára a Lineáris Föld Egyetemén.  A dualitás eredményes tanitó volt, de a lineáris tanmenet sokatok számára lezárul.  Itt az ideje, hogy megkapjátok a polaritásbeli okleveleteket, és elkezdjétek tudományos továbbképzö munkátokat a Kristály Omniverzum zérus mezejének a magasabb birodalmaiban.
Az Új Égbolt Kialakitása
Mielött a Föld a dualitás bolygójává vált volna, egy nem duális égbolt vette körül.  Két elliptikus sáv ivelte körül a Földet.  Az egyik elektromos természetü volt, a másik mágneses, a kettö együttesen egy oszcilláló kristály pajzsot képezve körbe fogták a Földet.  A kristály szféra lüktetése hangot bocsátott ki az OM frekvenciáján.  Ezt már elözöleg megosztottuk veletek, a Kozmikus Beinditás elsö két elemzésében.
A nem duális égbolt feloldódott amikor a Föld a dualitás bolygójává alakult át, a MOLDAR konfliktusa után.  Az elektromágnesség széttört a földben poláris elektro-mágnességgé.  A kristályos részeket a Föld Ásványi Birodalma kapta, meg persze az éteri szemcsék úgynevezett Ádámi Eszenciája vagyis az Akasha.
A Tárolt Kódolt Kristály Energia területei
A 2010 aktiválások során, a régóta szunnyadó kódolt kristály energiák a Kozmikus beinditás részeként aktiválódnak 25 elsödleges területen bolygószerte.
Ezek a területek a Következök:
1. Minas Gerais - Brazilia,     2. Bahia – Brazilia,     3. Arkanzasz – USA,     4. Muzo – Columbia,     5. Bolivia,     6. Herkimer – New York,     7. Himalája – Tibet/Nepál,     8. Santa Fe/New Mexico – USA,     9. Tsavo – Tanzánia,     10. Torres del Paine – Chile,     11. Dauphine – Franciaország,     12. Új Dél Wales – Ausztrália,     13. Cairngorm Hegyek/Skócia – Nagybritánia,     14. Galicia – Spanyolország,     15. British Columbia – Canada,     16. Urál Hegység,     17. Mongólia,     18. Quartz Reef – Új Zéland,     19. Schweizi Alpok,     20. Namibia,     21. Japán,     22. Huaxi – Kina,     23. Thunder Bay – Canada,     24. Nyugat Karolina Szigetek-Blue Ridge Moutains,     25. Tábla Hegyek – Dél Afrika

Mesterek, ez mindenképpen meg fog történni.  Azok közületek, akik a jóindulatú Atlantisziakhoz, az “Egy Törvényéhez” tartoztak, csak ti értik ezt igazán jól, hiszen olyan hosszú ideje várjátok már, hogy ez megtörténjék.  Ez a szent befejezés számotokra.  TI, a Kozmikus Tanács & Galaktikus Föderáció Sziriuszi, Pleiadi és Arkturuszi tagjaival karöltve, óriási lépéseket tettek meg annak bitositására, hogy a Kristály Energia soha többé ne kerülhessen a “Belial Fiai” kezébe, a Náci-nemesi csoporthoz, kiknek kapzsisága, kegyetlensége és hatalomvágya a kristályokkal való visszaéléshez vezetett, ami Atlantisz szomorú örökségét eredményezte. Látjátok, a 8-8-8 és a 9-9-9 meg a megmaradt tripla dátumokon felébresztett Atlantiszi Mester Kristályok fizikailag még két-három évszázadig nem lesznek hozzáférhetöek.  Az egy szempillantás a Kozmikus idöben, mégis egy fontos dimenzionális zár pajzsa fogja védelmezni öket, amig a bolygó teljesen a megvilágosodottság állapotába nem lesz.

Itt mondjuk el, hogy 2012-ben a megvilágosodott Föld fog megszületni, de az igazi béke és a globális megvilágosodottság eléréséhez a bolygótokon, még vagy két évszázad kell.  Mégis, ami most történik, az a lendület, ami lehetövé teszi, hogy ez megtörténjék.

A leirt folyamat magyarázatának a befejezéseként, elmondjuk, hogy a kódolt kristály energiák, amelyek 2010 március 20-án szabadulnak fel, a felébredt, földalatti Mester Kristályok által lesznek behangolva, amint a 144-Kristály Rács magába vonzza öket, hogy a továbbiakban beolvadjanak az Új Égboltba.  Mig 2009-ben a Kozmikus Beinditás Elektro-Mágneses Szakasza 21 nap alatt fejezödött be, a Kristály felszabadulás szinte azonnal megtörténik, szó szerint egy órán belül a Napéjegyenlöség tetözését meghaladva.  A hatása érzékelhetö lesz, úgyszintén a Kristály energia fénymennyisége, az elözö szakasz elektro-mágneses felszabadulásához hasonlitva 2009-ben.
2010 Kozmikus Beinditásának egyik legfontosabb eredménye a Kristály MerKaBah összeállása. Felhivjuk a figyelmeteket arra, hogy a MerKaBah, amely a magasabb dimenziókba Csillag Tetraéder Jármüként szolgált az elmúlt 12,000 éves ciklusban, most kiterjedtebb minöségre cserélödik fel.  Valójában, a Kristály MerKaBah majd MerKiVah folyamatosan terjedö módjába fejlödik át.  A Kristály MerKaBah felmerülése várakozóban volt, de a nemrégiben történt 9-9-9 Kristály Aktiválás bevezetett a Föld Kristály Energia Átalakulásának a kezdö szakaszába, sokan ráébredtek szent egységetek potenciáljaira.  A Kozmikus Beinditás II Szakasza a kristály átalakulás újabb fontos elemeit késziti elö majd.
Az emberi elme a dualitásban arra lett tervezve, hogy segitsen begyüjteni és feldolgozni az információt, valamint megkülömböztetni az igazságot, de a bölcsesség, ami a magasabb Kristály Birodalmakba visz benneteket, az a duális MerKaBah hatókörén kivül tartózkodik.  Ennélfogva, az új Kristály MerKaBah és MerKiVah létesitménye szükséges, hogy kiterjedjen a Felemelkedés Kristály Energiáiba.  Valójában, a Felemelkedés által elérhetövé vált dimenziók magasabb birodalmai az Egységes Isteni Tudatosságban rejlenek, és a belépés integrált Kristály Fényt igényel, és ez nem jöhetett be az elkülönülés kettös-forgású poláris MerKaBah elözö rendszerében.

Ennek megfelelöen, a Kristályos MerKaBah majd a MerKiVah-ba való átmenet következik.  A Kristályos MerKaBah csakis, a Kozmikus Beinditás 2010 márciusi Napéjegyenlöség alkalmával történö 2.ik szakaszával válik teljesen elérhetövé.  A kristályos MerKaBah fejlödésével jön létre a MerKiVah.  A Kristályos MerKiVah 10-10-10 válik elérhetövé.  A MerKiVah felül emelkedik a 8 ágú csillagtetraéderen, és a csillagositott dodekaéder 12 ágú csillagában formálódik.  Természetesen a MerKiVikus forgási mechanika, geometria, forgási-vektor és a frekvencia arányok nagyban külömböznek az új prototipusban.

Tömör geometriai formák két szintje található a 12 ágú MerKiVah felett.  Mindegyik Metatroni alakzat a szakrális geometria kontextusában, tehát mindegyik a kiterjedt dimenzionális elérhetöség fejlödési haladását kapcsolja egymásba.  A MerKaBah-ba való szükségszerü átmenet teljes folyamatát a “Metatroni Kulcsok” adják meg, és mi a közeljövöben annak szentelünk majd egy elemzést, a téma és a folyamat összes részletével.  Ezt még a 2010 Kozmikus Beinditás elött átadjuk nektek.

A 2012 december 21-ét megelözö három évben a legfontosabbak ezek közül a Napéjegyenlöségek, a Napfordulók, a Tripla Dátumok és a teljes nap és hold fogyatkozások lesznek.  2010, 2011 és 2012 mindenütt jelenlevö Napéjegyenlőségei beillesztett hologramikus átjárókkal bírnak amelyek mindenütt jelenvalók és időtlenek.

2010, 2011 és 2012-ben a tripla dátumok és az ehhez kapcsolódó asztronómiai események exponenciálisan erőteljesebbek lesznek mint az előző években.  Mindegyik energiával töltött, hogy hasznosítsa a ritka megnyílásokat és elősegítse a rendkívüli kódolt energiák befogadását és lehozatalát, melyek a Mikro és a Makro Felemelkedéshez szükségesek.
Ezeket az átjárókat fel kell ismerni és hasznositani.  Mi arra buzditunk benneteket, hogy látogassatok el az erö központokba, az örvény-átjáró komplexusokba illetve a szent helyekre ezen frekvencia átjárók alkalmával.  Gyüljetek össze a közös szertartásokon, csoportos ünnepléseken és úgy kapjátok is, és külditek is, az Átalakitó Kristály Fény hullámait a Multiverzumon keresztül, és az nagyobb és sokkal messzebbre ható mint azt el tudjátok képzelni.  Ez a közös egység, a MEGVILÁGOSODOTT-EGYSÉG, amely átalakitja a Földet és azon túl is.  Ez mindég is igy volt.
És ez igy van.
Forditotta:   Sári Izabella

2010.05.25.-MISSION BLUE SHIELD-RAPHIEM

spirituális erőt, technológiát, gyakorlati lehetőségeket hoz be az életünkbe

2010. MÁJUS 27.2. HARMONIKUS KONVERGENCIA

-                a 2. Harmonikus Konvergencia május 27-én: az első élménye a kozmikus tudatosságnak

a GALAKTIKUS ALVILÁG 6 . ÉJSZAKájában

2010 KÖZEPÉIG- FELEMELKEDETT MESTEREK FIZIKAI TESTBEN VISSZATÉRNEK A FÖLDRE – SZUVERÉN LÉTEZŐK

Felemelkedett mesterek, akik elfogadták saját szuverenitásukat (SZUVERÉN LÉTEZŐK) kb. 9000 vannak jelenleg, és a mai napig nem volt egy sem aki visszatért volna a Földre fizikai testben.

Először To-Bee Wah ark, azaz Tóbiás az.
A Kvantumugrás (2007.09 18) teszi ezt lehetővé, mert megváltoztatta a spirituális fizikát.

TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ EZ A NAP EGY FELEMELKEDETT MESTER VISSZATÉRÉSE.

2009. Július 25-ig még 2 Felemelkedett mester teszi ezt.
2009. AUGUSZTUS VÉGÉIG: több mint 30 Felemelkedett Mester tér vissza a Földre.

2009. ÉV VÉGÉIG: 120 Felemelkedett Mester születik vissza.

2010 ÉV KÖZEPÉIG: 1516 Felemelkedett Mester testesül meg majd.
Mi tettük lehetővé a szuverén létezők számára a visszatérést.

A FÖLD TUDATOSSÁGPONTJAI LESZNEK ÉS CSATLAKOZBAK A FÉNYHOZÓKHOZ.

(T: 090719: Tóbiás búcsúja)

Április 27. Plejádi Napforduló

Az Uránusz 2010 MÁJUSÁBAN a Kosba lép és ti és társadalmaitok korlátlan hatalmat kaptok, hogy megteremtsétek valóságaitokat a planetáris elméhez kapcsolódva, míg a Chiron újra együtt lesz a Neptunusszal, még több spirituális gyógyító hullámot kibocsátva.
Az Uránusz Kosba lépésével 2010 májusában, az átalakulás összes korlátozásai felszabadulnak.

Júniusi portál: Észre lehet majd venni, hogy ki fejezte be a feladatát, és ha maradni akar, akkor békességben hogyan tud segíteni a másikainknak. Ki fejezte be az önmaga meggyógyítását, és a környezetéét.
Ha befejezted, dőlj hátra és élvezd a világot, és Ő ezt hagyni fogja neked, úgy ahogy Te azt elképzeled.

2010. JÚLIUS 11. – TELJES NAPFOGYATKOZÁS

Csendes Óceán déli része, Húsvét – szigetek

2010. JÚLIUS 17.-NOVEMBER 3.

2010. JÚLIUS. 17 (A VILÁGMINDENSÉG KÖZELEDÉS)** ÉS A CSILLAG HULLÁMMOZGÁS HETEDIK NAPJÁNAK KEZDETE (2010. NOVEMBER. 3.) KÖZÖTT

2010 JÚLIUS 17-NOVEMBER 2/3

A GAZDASÁG FORRADALMI ÁTALAKULÁSA - Carl Johan Calleman

Tehát, a gyanúm szerint, a hatodik éjszaka első fele során a gazdaság egyre esősebben le fog lassulni, mivel az USA népességének fogyasztása már nem lesz képes a világ ipari gépezetét tovább hajtani. Az USA világhatalma le fog csökkenni a dollár esésének eredményeképpen. Viszont, a világ egyetlen része sem feltételezheti, hogy mentes marad ennek a hanyatlásnak közvetett hatásaitól. Ebben a leszállásban egyszer csak jön egy pont, ahol számos ember ráébred, hogy többé már nem lehet feltámasztani a régi növekvő gazdaságot és többé már nem lehet visszatérni a „szokásos üzlethez”.  Ezen a ponton igen elszánt társadalmi-gazdasági megoldásokat kell feltárni, hogy a népek túléljenek, akár a szószerinti fizikai értelemben is, mivel nyilvánvalóvá válik, hogy a múlt gazdasági kapcsolatainak és a gazdasági láncainak természete okozta a gondokat. Feltehetjük a kérdést, például, hogy mi fog történni, ha a gazdaságilag fontos országok népességének jelentős része nem lesz képes fizetni a jelzálog kölcsönét? Ezeknek az embereknek majd tömegesen el kell hagyniuk a házaikat, úgyhogy a bankok tulajdonában lévő számtalan ház üresen fog állni, miközben az emberek az utcán vannak? Ez egy olyan helyzet, ami már megtörtént Detroit néhány külvárosában, ahol korábban autókat gyártottak. Tehát ez a forgatókönyv nem feltevés, hanem bizonyos határok között, korlátozott léptékben már meg is történt.

Nagy valószínűséggel az fog történni, hogy fizetési haladékot fognak követelni az adósságokra, hogy az embereknek többé már ne kelljen fizetni, hogy a házaikban maradhassanak. Lehet, hogy a nagyobb léptékben ezt megelőzi, hogy bizonyos nemzetek szükségesnek fogják látni, hogy nyomást gyakoroljanak az államadósságok elengedése érdekében, hogy fennmaradjon a világ egyensúlyi állapota. Amennyiben az adósságok ilyen halasztása intézményessé válik, ez valószínűleg megszünteti a pénz és a múlt láncainak hatalmát, amely ma még fennáll. Ez hatékonyan meg fogja teremteni az utakat a fenntartható gazdaság felé, amelyben az kap hangsúlyt, hogy az emberek szükségeltét a jelen pillanatban kell teljesíteni (visszatérve a múlt láncainak elvágásához). Ez természetesen sehogy sem lesz forradalom nélkül, és mint ilyen, valószínűleg világméretű lesz, mivel a világ gazdaságai jelenleg igen mélyen egymásba vannak gabalyodva. Valószínűleg az USA-ból fog elterjedni a világ legnagyobb része felé. A világ társadalmi-gazdasági rendszerének ez a hatalmas átalakulása valószínűleg 2010. július. 17 (a Világmindenség Közeledés)** és a Csillag Hullámmozgás Hetedik Napjának kezdete (2010. november. 3.) között fog bekövetkezni. Természetesen, ez sok olyan egyéb uralmi rendszer feloszlatását fogja szolgálni, melyeket a világ legfőképpen a Nemzeti-, de a Bolygói Hullámmozgásból is örökölt. A hatóerők tekintetében ez az időszak, 2010. július. 17. – november 3, az elő-Egyetemes Alsó Világ és a Csillag Hullámmozgás átfedése során teremtődik meg.***  Amit ez a forradalmi időszak legvalószínűbben elér, az a hozzá kapcsolódó kormányzati és nemzeti fennhatóságok csökkenése (nem valamely adott kormány fennhatóságáé, hanem a kormányzati fennhatóságé, mint olyané, amit az emberiség a Nemzeti Hullámmozgásoktól és annak apajogú tudat-keretétől örökölt. Mondani sem kell, hogy egyesek majd megpróbálnak előnyöket kovácsolni egy ilyen helyzetből). Komolyan fel fog merülni a kérdés, hogy mire kellenek a kormányok és az országhatárok, „mikor egy lélek sem tehet semmit egy másikért.” Az én látomásom, hogy a Világmindenség Közeledés és a Csillag Hullámmozgás hetedik napja között eltelt időszakban ekképpen az emberi művelődés teljes körű nagyjavítása fog bekövetkezni.. Ekkor lesz az egyéni ösvények megválasztásának ideje is.

Miért fog ez a 2010. július. 17. – és 2010. november. 2. közti időszak ilyen forradalmi átalakulásokat hozni? Nos, van két korábbi időszak, amely említésre méltó párhuzamosságot mutat ezzel a most eljövendő szakasszal. Az egyik i.sz. 1498—1617, a reneszánsz, amely széles értelemben a hűbérúri /feudális/ rendszer bukását jelentette, mely a Vatikánt tekintette a világhatalom végső forrásának, valamint az újkor kezdetét hozta. a második az 1986-1992 időszak, amely a demokratikus forradalmak hullámát hozta (beleértve a Berlini Fal leomlását) és olyan világot eredményezett, melynek féltekéi többé nem voltak elkülönülve.

Azt is észrevehetjük, hogy a két kapcsolódó forradalmi időszak a szellemiség új kifejezésébe torkollott, az első esetben a reformáció, a második esetben az Egybehangzó Összerendeződés****, mely, valamiképpen a napjaink sokfelől összeválogatott New Age mozgalmának kiindulási pontjává vált. Ez azt is jelezheti, hogy ugyanebben az időben, a Világmindenség Közeledést követően, egy új szellemi ébredés fog bekövetkezni. Mivel a Világmindenség közeledés lesz az egység tudat első fuvallata, ez azt vonja maga után, hogy az emberek isteni késztetést kapnak, hogy osztozzanak az egész teremtés egységében és felismerjék azt.  Hiszem, hogy ez egy szavakon túli szellemiség lesz, amely az istenség közvetlen megtapasztalásán alapszik. Vagyis, míg a reformáció olyan felébredés volt, mely az írott szót hangsúlyozta, a New Age mozgalom ezoterikus eszmékből eredt, melyeket néha csatornáztak vagy elbeszéltek, hiszem, hogy az előttünk álló szellemi felébredés nem olyasmi lesz, amit szavakban meg lehet fogalmazni, hanem az egyszerű tudáson fog alapulni.

Úgy érzem nyitott kérdés, hogy ez a 2010. július 17. és november. 3. közti átváltoztató forradalom békés lesz-e, de az 1986-1992 közti időszakkal való párhuzamossága azt jelzi, hogy ez legalábbis lehetséges. Mindazonáltal, az világos, hogy az emberek meg fognak oszlani aszerint, hogy együtt akarnak-e áramlani a bejövő hatóerőkkel, melyek az új világ felé vezetnek, vagy ellenállnak és a múlt rendszerek fenntartására vagy azok visszaállítására törekszenek. Tehát nem csoda, hogy hatalmas erők próbálják a Maya Naptárt úgy beállítani, hogy azt mondja, hogy 2012. december. 12-én történni fog valami. (Ennek jellegzetes példája a 2012 c. hollywoodi mozi, ami egy katasztrófa film, de a legtöbb New Age guru előkészítette a talajt ezen alaptalan félelmek számára, mert csak ezt az egy időpontot hangsúlyozták, és elhallgatták, hogy a Maya Naptár a fejlődés kilenc szintjét tartalmazza.) Hogy az emberek miként fognak viszonyulni ehhez a változáshoz, az attól is függ, hogy az emberek mennyire értik a Maya Naptárt és a világmindenség tervet, e pillanatban csak egy elenyésző kisebbség van tudatában a naptár igazi formájának, vagyis a kilenc világmindenség hatóerő megnyilvánulásának. A nagy többség, valójában sohasem ismeri fel a tudatosan az előttünk álló dolgokra figyelmeztető jeleket. Viszont, amennyiben megértik, hogy a magas szintű változások egy isteni tervből erednek, ez azt jelentheti, hogy bekövetkezhet egy szellemi felébredés. Amennyiben ez megtörténik, nem fognak arra hajlani, hogy a körülöttük zajló változásokat csak jelentőség nélküli zavaros eseményeknek tekintsék, ahogy az uralkodó sajtó biztosan be fogja állítani azt.

A valóságban elsöprő jelentőségű bizonyítékaink vannak, hogy a Maya Naptár, a tudatváltások sorrendjét írja le, amit még magasabb gyakorisággal fogunk megtapasztalni 2010. július. 17. után, és még kifejezettebben a tényleges Egyetemes Hullámmozgás 2011. március. 8-i kezdete után. Csak 2011. október. 28-án fejeződnek be a váltások, és az egység tudatosság állandósul, ami egy ezredéves béke alapját fogja szolgáltatni. Ez a rezgésszám növekedés, történetesen, azt is megmagyarázza, hogy milyen hatalmas nagyjavításon mennek keresztül az összes uralkodási rendszerek és milyen rövid időszak alatt. Az én ajánlásom, az erkölcsös életen és igazmondáson túl, hogy tanuljunk meg élni a kilencedik szint áramlásával (http://bit.ly/WWjiG). Maradj a folyó közepén és összpontosíts az új világ megtestesülésére.








KIS ÉRTEKEZÉS A FELEMELKEDÉSRŐL



Felemelkedés azt jelenti, hogy rezgésünket a fény szintjére emeljük.
Mivel minden gondolat, szó, érzelem és cselekedet rezgés, amely létrehozza az auránkat, a felemelkedés a gondolataink megtisztítását, érzelmeink letisztulását és a legtökéletesebb jóság eléréséhez szükséges cselekedet kiválasztását foglalja magába, amíg nem sugárzunk azon a magasabb szinten.
Akkor boldogan és szabadon élhetünk majd.


fel1.jpg


Azok, akik az értelemnek kizárólag csak a fizikai szintjén léteznek és csak azt hiszik el, amit látnak, hallanak vagy éreznek, azok metaforikus értelemben egész életükön át a harmadik sebességben döcögnek járművükkel.
Fentről ők úgy néznek ki, mint aki csak szorongatja a kormányt és attól retteg, hogy mi fog történni vele. Emberi törvények szerint élnek, szitkozódnak és átkozzák a többi sofőrt, és a következmények miatt gyakran félnek a sávváltástól is. Azt hiszik, hogy az ő sávjukban kell haladnia mindenkinek.
Amikor nyitottabbá válunk a lélekvilág dolgaira, különös tekintettel a feltétel nélküli szeretetre, akkor negyedik sebességre vagy a negyedik dimenzióra váltunk. Ez azt jelenti, hogy az életet lazábban és több hittel éljük meg, tiszteletben tartjuk a többi sofőrt, amint a maguk útját járják és követjük a megérzéseinket. Tudjuk, hogy minden egyes ember útja egyedülálló küldetés.
Amikor elfogadjuk azt, hogy először lelkek vagyunk és az isteni egységnek részét képezzük, akkor kezünkbe vesszük a sorsunkat.
Felismerjük, hogy az isteni alkotóval együtt teremtők vagyunk, és az ezzel járó hatalommal és felelőséggel átkapcsolunk az ötödik sebességre, az ötödik dimenzióra. Így zökkenőmentesen haladhatunk az élet útján és közben másoknak is segíteni tudunk. Elengedjük alacsonyabb rendű akaratunkat és utazásunkat egy magasabb rendű célnak rendeljük alá.
Amikor úgy döntöttünk, hogy ellazulunk és élvezzük az utazást, akkor kinyitjuk a tetőablakot, hogy beengedjük a fényt. Ez a felemelkedés.
Sok ember teljesen félreértelmezi a felemelkedést és fél tőle.
Vannak, akik azt hiszik, hogy fizikai testük emelkedik fel, holott ez nem így van. Kétezer évvel ezelőtt ez történt, mivel az emberek rezgésszintje nem bírta el a fény frekvenciát, de most már sokat fejlődtünk. Tehát nem kell aggódnod a családod elhagyása miatt. Senki sem kéri azt, hogy felemelkedj a tetőablakon át a magasba. A felemelkedéskor szorosan és vidáman ülsz a sofőrülésen, miközben a Forrás, Isten, a világegyetem erejének teremtője vagy bármije, amit te elfogadhatónak találsz a világegyetem erejének megalkotójára, irányít téged.

fel2.jpg

Régen nem volt lehetséges az, hogy megemeld a frekvenciádat és a fizikai testedben maradj, de most már lehetséges. Azok az emberek, akik manapság felemelkednek, a Földön maradást és az emberiség szolgálatát választják. Ha azt választod, hogy a felemelkedéskor a fizikai testedben maradj, akkor pontosan úgy fogsz élni, mint annak előtte, csak magasabb rezgéssel fogsz ragyogni és örömet sugározni. Az öröm, a mások iránti feltétel nélküli szeretet és a velük való egység érzése által földi mennyországot teremtesz magadnak.Amikor felemelkedett mesterré válsz, a gondolataid és szavaid teremtő erővel rendelkeznek. Ezért hihetetlen hatalommal bírsz. Ezentúl a bolygók szolgálatába állsz, ezért személyes szükségleteid és vágyaid már nem lesznek olyan fontosak, mint a mindenség szolgálata.
Ahhoz, hogy felemelkedhess, ki kell egyenlítened a karmádat az összes inkarnációk között. A karma a megélt életeid jó és rossz gondolatainak, szavainak és cselekedeteinek mérlege. A harmadik dimenziónál az alacsony rezgésű cselekedeteket lehet, hogy csak egy későbbi életben kell visszafizetni, ezért úgy tűnik, hogy nincs kapcsolat az életstílusod és a sors által számodra kimért események között. A magasabb dimenzióknál az adósságokat hamarabb kell törleszteni. Amikor karmád végül egyensúlyban van, akkor megkapod az azonnali karmát. Ez azt jelenti, hogy ha valami negatív gondolat jut eszedbe vagy méltatlan cselekedet van a rovásodon, akkor ez bumeránghoz hasonlóan azonnal visszaüt. Ha az életben soha semmit nem úszol meg büntetlenül, légy hálás! Elérted az azonnali karmát és lehetőség nyílik arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt.
Minden egyes gondolatnak, érzésnek, szónak vagy cselekedetnek rezgésszáma van, ami vonzza azokat az eseményeket, embereket és szituációkat, amelyek ugyanezen a hullámhosszon rezegnek. Ezért amit te kibocsátasz magadból, azt vissza is kapod és így biztosítva van az, hogy az életed külső körülményei pontosan tükrözzék a belső folyamatokat. Bele kell néznünk az élet által elénk tárt tükörbe és viselkedésünkön kell változtatnunk, nem a tükörképen.
Ez alól három kivétel van:
- Először is, lehet hogy vannak korábbi életeidből visszamaradt elkötelezettségeid, melyek alacsonyabb rezgésszámú embereket vagy körülményeket vonzanak. Ezek alól az elkötelezettségek alól nem szabad kibújni.
- Másodszor, előfordulhat, hogy nehéz helyzetekben találod magad, hogy a választott küldetésed vagy sorsodat beteljesítsd. Ez az oka annak, hogy a nagy lelki vezetők borzalmas dolgokon mennek keresztül, például a múlt nagy emberei, mint Jézus Krisztus.
- Harmadsorban lehet, hogy ezek a beavatási próbatételeid.
A felemelkedés útjára lépők közül sokan már beteljesítették a karmájukat és a lelki mesterek által kiszabott próbatételeket azért kapják, hogy a gyenge pontjaikat megerősíthessék. A megpróbáltatások a kapcsolatokban felmerülő nehézségek, anyagi gondok és munkahelyi problémák formájában jelentkeznek.
Ahhoz, hogy felemelkedhessünk, először a földi életben vállalt küldetésünket kell teljesítenünk. Vannak olyan emberek, akik belül érzik és tudják, hogy azt teszik, amiért idejöttek.
Másoknak azonban meditáció által kell megtudakolniuk életük célját. Ha nem vagy életed igazi útján, akkor fontos, hogy meghozd a helyes út megtalálásához vezető döntéseket. Néha nehéz döntéseket kell hoznunk ahhoz, hogy biztosan azt cselekedjük, amiben idejövetelünk előtt megállapodtunk.

A felemelkedésnél az egész test fénnyé változik, a ruhát is beleértve. Ekkor vagy visszatérsz a fizikai testedbe, hogy egy magasabb szinten szolgáld az emberiséget, vagy eltávozol a testedből.


fel3.jpg



Most a Földön hihetetlen lehetőség kínálkozik arra, hogy a fénybe emelkedhessünk, mert a felemelkedés hullámai jelen vannak.
Magasabbrendű lények, arkangyalok és angyalok, és hatalmas mennyiségű lelki energiák állnak a rendelkezésünkre, hogy segíthessenek. A felemelkedés útjának egyik fontos lépése az együtt működés. Kevesen vannak, akik elszigetelten másoktól képesek felemelkedni. Arra kérnek minket, hogy fogjuk meg egymás kezét és együtt haladjunk előre. Lehet, hogy közelebb vagy a felemelkedéshez, mint gondolnád. Ha lelki fejlődésed érdekében szeretnéd kihasználni ezeket a hihetetlen lehetőségeket, akkor továbbra is tartsd szem előtt a célt, és mindent a legmagasabb és legtisztább motivációk által vezérelve mondj, gondolj
és cselekedj.
Úr Kuthumi, a felemelkedett mester ezt mondta: „Bárcsak tudnák a tisztaszívűek és tisztatudatúak, hogy milyen közel állnak a felemelkedéshez.”
Hihetetlen időket élünk. Az emberiség történelmében még soha sem volt ilyen óriási lehetőség a lelki fejlődésre.

(Diana Cooper: Kis értekezés a felemelkedésről.)




A FELMELKEDÉS TÜNETEI



felemelkedes-tunetei.jpg


Hatalmas változások vannak jelen a Földön, sokkal erőteljesebben és érezhetőbben mint eddig bármikor. Bármerre fókuszálod a figyelmed, mindenhol ez a tisztulási folyamat van, bármennyire is nem annak tűnik. Ezek a tisztulások, hasonlóan a külvilághoz bennünk is zajlanak. Az egész testünkben hordozzuk ezt az átalakulást, átlényegülést. S ahogyan átalakul a világunk, mi magunk is mássá válunk, mindez sejtszinten történik, ami persze kihatással van a fizikai testünkre is.

S amint bent az kint, a bensőnk tükörképe kivetül a külvilágba, és a külvilág is ugyanúgy leképződik a bensőnkben. Nem tagadhatjuk többé, hogy valami készülődik. Egy teljesen Új Világ van születőben egy Új Korszak küszöbén. Teljesen más emberré válunk, és új látásmódunk új valóságunkat tükrözi.
Teremtőkké válunk! Mesterekké. Bizonyára te is felfigyeltél magadon, vagy a környezetedben lévő embereken olyan "szokatlan" fizikai, érzelmi, és mentális tünetekre, olyan megnyilvánulásokra, melyekre látszólag nincs magyarázat. Ezen tünetek legtöbbjén átmentem jómagam is, fizikailag és érzelmileg is. Némelyiket megszenvedtem, némelyikbe "belehaltam," de mindegyikből kijőve, mássá váltam.

Ezért veszem a bátorságot, és felvázolom most előtted, hogyan éltem meg, s főként mit tapasztaltam, hátha neked is segít megkönnyíteni ezt az átmenetet, átalakulást. Az újjászületést. Ezeknek a tüneteknek a feldolgozása és megértése nagyon fontos. A legfontosabb mindig kizárni a "valódi" betegséget. Nagyon fontos, és életbevágó már az elején leszögeznem, hogy semmilyen tünetet se vegyél félvállról!!! Fontos, hogy próbáld meg először kideríteni a tünet okát. Mindig tartsd szem előtt, hogy a testedről van szó. Tehát, addig semmilyen esetre se nyugtázd azt felemelkedési tünetnek, amíg nem konzultáltál a megfelelő orvossal. Meglehet, tényleg egy betegség húzódik meg a tünet hátterében. Ezért add meg magadnak az esélyt, hogy tájékozott és körültekintő légy, és kizárj bármiféle komolyabb komplikációt. S ha a vizsgálati eredmények negatívak, és nem érzel semmilyen nyugtalanító jelet, abban az esetben kérlek, figyelj oda ezekre a tünetekre, egy teljesen más látásmóddal. Egy olyan látásmóddal, mely a tisztulási folyamat alatt mintegy "ajándékként" megjelenik benned. Tőled függ élsz-e vele, s használod-e. Ez az újfajta látásmód, a te Igazi Énedet tükrözi, mely az istenségedet hivatott kinyilatkoztatni. Ezeket a tüneteket, felemelkedési tünet-ként is szokták emlegetni. Ezek egyfajta mutációs tünetek, melyek a Föld és az ember éppen most zajló spirituális átalakulását segítik elő. Ez egyfajta feljebb lépés, egy sokkal tágabb tudatosságba, mely által az interdimenzionalitásból átlépünk (átlényegülünk) a multidimenzionalitásba. Felemelkedés Tudattal rendelkezünk, s ez a Felemelkedés Tudatosság mintegy hídként fog szolgálni a magasabb dimenziók felé. Az anyagiból elmozdulunk a szellemi felé. A tünetek ezt segítik elő, s ezt tudatosítják bennünk. És végül önmagunk Mestereivé válunk, az Új Földön, és Új Korszakban, egy Új világban, akár itt és most. Mindezt bármikor tudatosíthatod magadban, azzal, hogy van választásod.

Ébredjünk hát, és vegyük észre már most azok vagyunk, akik mindig is lenni szerettünk volna! Azok vagyunk, akire mindig vártunk!

Az alábbi jelenségek, tünetek egyénenként változóak lehetnek. Ezért mindezek lehetséges előfordulása, megtapasztalása eltérő lehet. A lényeg, mindig figyelj a benső hangra! Kérj útmutatást, segítséget arra vonatkozólag, hogyan tedd könnyebbé magát a folyamatot. Ha megbizonyosodtál afelől, hogy mindezek nem "betegség" tünetek, kérlek figyelj befelé, és érezd ahogy együtt áramolsz az energiákkal. Legyél mindig jelen, és legyél tudatos! A lényeg, ne ijedj meg, és ne bátortalanodj el! Ismerd fel őket, és lélegezz! Lélegezz mélyen! Örülj, és nevess! Hiszen ezek az energiák "útjelzőként" jelennek meg, és tudd, hogy ezek a felemelkedésed jelei. Meglehet, hogy csak egy-egy tünetet tapasztalsz magadon, de akár az is megeshet, hogy mindegyiket. Ezek a tünetek általában enyhék, és gyorsan elmúlnak. Legalábbis én így tapasztaltam. Ha nem ragadsz bele, ami történetesen itt azt jelenti, hogy nem állsz ellen a tisztulási folyamatnak, főleg az érzelmi tisztulásra gondolok, és akkor hamar kijöhetsz belőle. Nem mindig fogod könnyűnek és egyszerűnek érezni, de ki mondta hogy az lesz? Bármi történik tudd, minden a te érdekeidet szolgálja. A belső iránytűd az útmutatód.

Készen állsz? Akkor gyere velem! Ha útközben magadra, vagy tüneteidre ismersz, adj hálát az égnek! Jó úton vagy! Mehetünk?
Most nem lineárisan fogunk haladni, mint ahogyan azt eddig megszokhattad... Ez egy új haladási irány, de azért csak haladj velem, s ha esetleg útközben lemaradnál, úgyis bevárlak ott, ahol a legtöbb blokk gátolja a tisztulásod. Ott úgyis elidőzöl majd egy kicsit... Eltarthat egy darabig...Addig én mesélek, hogy mire figyelj. A többi rajtad múlik. A multidimenzionális tudatosságba való átlépés általában apró, fokozatos lépésekben történik. Talán azért, mert ezt a "földhözragadt" ego jobban el tudja fogadni. Persze olyan is előfordul, amikor hirtelen történik a felemelkedés, az talán a jobbik eset, ám ekkor nincs szükség nagy tisztulásra, mert az már megtörtént.... valamikor....valahol.... korábban.

A tisztulási folyamat részeként a testünkben összegyűlt mérgek, régi traumák, és olyan érzések, elraktározott gondolatok oldódnak ki, melyeket évtizedek óta hordozunk magunkban, és ezek lenyomatként velünk vannak érzelmi, mentális és fizikai testünkben is. Amikor ezek a felszínre kerülnek, hatalmas érzelmi káoszt élhetünk meg. Ez megnyilvánulhat akár szélsőséges érzelmi kitörésekben. Az egyik percben nevetünk, a másikban sírunk. Előfordulhat, hogy kissé zavarodottnak és irányt vesztettnek érezzük magunkat. Kapaszkodnánk a régi hiedelmeinkbe, tapasztalatainkba, s minden régibe, de végül rájövünk, hogy azok többé már nem szolgálnak minket. Fizikai szinten gyakran legyűrhet a fáradtság, sokszor úgy érezheted, az ágyból is alig van kedved felkelni, csak aludnál.

Gyakran fájhat a fejed, látás és hallászavarok is felléphetnek. Az ismeretségi körömben, és jómagam is gyakran tapasztaltam pl: mellkasi fájdalmat. Az orvos a kimerültség, és stressz kategóriába sorolta a tüneteket, és nyugtatóval, vitaminokkal útra bocsájtotta a "pácienseket." Természetesen, ha az angina pectoris kizárva, a mellkasi fájdalmakat a szív egyre mélyebb síkon való megnyílásával magyarázzák spirituális körökben. Aztán ott van még az erős szívdobogás érzés, és a szívritmuszavar. Tapasztalataim szerint, ezt másfajta rezgésű, de általában magasabb energiák belépése okozza, ami hamar elmúlik, amit a lassú, mély légzés segíthet. Az álomfázisok, és az alvási ciklus is megváltozhat, szakaszossá válhat. Én például gyakran felébredek éjjel 2 és 3 óra között. Előfordult, hogy nagyon kipihentnek éreztem magam, ám máskor éppen az ellenkezőjét tapasztaltam. Színes és eseménydús álmokra emlékszem vissza. Nagyon sok érzelmi feldolgozni valónk van, ami gyakran álmunkban történik. Ez megnyilvánulhat kimerültségben, melyet reggel úgy érzékelünk, hogy fáradtabban kelünk, mint ahogyan elaludtunk. Legtöbbször semmire sem emlékszünk, talán annyi jelzi ezeket a blokk oldásokat, hogy rémálomként definiáljuk. Ezek félelmetes, olykor bizarr álmok, melyek felébredve rossz érzést keltenek bennünk. Rémlik valami....? Aztán a rémálmok lassan megszűnnek ahogy az érzelmi testünk fokozatosan tisztul.

Lassan, és biztosan de előbb utóbb mindannyian átalakulunk.

Ha éjszaka felébredünk, a tudatos mély légzés itt is segít feldolgozni, megkönnyíteni ezeket a lelki traumákat, melyekre talán pontosan nem is emlékszünk. Ha úgy érezzük, nem tudunk újra elaludni, ne erőltessük "csak mert éjjel aludni kell." Figyeljünk befelé.
Mi az amit a benső hang sugall. Tegyünk bármit, amihez csak kedvünk van. Én ilyenkor írni szoktam, vagy olvasni, vagy csak úgy vagyok. Figyelem magam. Figyelek az érzéseimre, a gondolataimra. Például éjszaka intuitívebb, és befogadóbb vagyok, ilyenkor csodálatos "üzeneteket" kapok. Jobban tudok alkotni, és befelé figyelni. (Ezt is éppen éjjel írom, 2:32 perc van.) De azután mindig vissza is tudok aludni. Soha nem voltam egy merev, szabályokat követő ember, s éppen ezért talán könnyebb ezeket a változásokat megélni. A rugalmasság szerintem sokat segít. Az influenzaszerű fájdalmak is olyan tünetek, melyre látszólag nincs magyarázat.
Persze a megfázást és a vírus ki kell zárni, s ha nincs a háttérben ilyesmi, akkor gyanakodhatunk arra, hogy egy nagyon erős és intenzív belső átalakulás zajlik bennünk. Ez általában akkor fordul elő, amikor kénytelenek vagyunk önmagunkkal szembesülni.

Ilyenkor nincs mese, nincs menekülés, csak az segít, ha bátran szembenézünk azokkal az energiákkal melyek blokkolva vannak.

Az influenzaszerű tünetek mellett érdemes még megemlíteni az izom és ízületi fájdalmakat is, mert ezeknek is hasonló szellemi okai lehetnek. Ez eltarthat 1-2 hétig is, persze ha a konkrét betegség kizárva. Ezeket a tüneteket általában nagyon nehéz, és fájdalmas energiák okozzák, többek között a félelem, bánat, veszteség. Általában ha az okot megszüntetjük, (szintén szembenézünk vele), akkor szinte azonnal megszűnik. Milyen egyszerű így leírva, ugye? Bezzeg amikor benne vagyunk, és képtelenek vagyunk kimászni belőle, akkor csak a szenvedés van!? Ilyenkor aktiválódhat valamilyen régebbi félelem, bánat vagy veszteség. Ez erősödik bennünk, és íródik át a fizikai síkra. Továbbá előfordulhat még: láz és erős izzadás, ilyenkor túl sok energia áramlik át rajtunk, érdemes valamilyen módon leföldelni magunkat. Nekem segít ilyenkor, ha leülök, vagy lefekszem a földre, vagy kimegyek a természetbe. És szeretem a fák törzseit átölelni! Ez valami fantasztikus érzés! Ilyenkor a talpamon keresztül leengedem az energiákat Gaia-hoz, a mélységbe. És ilyenkor se feledkezzünk meg a tudatos mély légzésről! Ami még szót érdemel, az az étkezési szokások megváltozása. Van olyan időszak, amikor hetekig alig eszem. Ez általában akkor fordul elő, amikor feloldódik egy régi probléma, "túl vagyok" valami nehezebb perióduson, vagy intenzívebb energiák áramolnak át rajtam, amit én így hívok: éppen egy "szülésen vagyok túl."

Ez is általában valami érzelmi blokk feloldásával kapcsolatos, és elengedek bizonyos dolgokat, szokásokat, melyek a ragaszkodáson alapulnak. Ilyenkor megkönnyebbülök, és nem bírok enni. Aztán van hogy rengeteget eszem. Ilyenkor tudom, hogy erőt kell gyűjtenem az előttem álló feladathoz, kihíváshoz. Ezek hullámokban jönnek. A következő tünetként a szédülést jelölném meg, ami nem választható el élesen az ügyetlenségtől. A szédülést jelezheti túl sok, vagy túl erős energia áramlás a testen át, és lelki probléma is, amikor elveszítjük az érzelmi és anyagi biztonságunkat. Ilyenkor újra egy biztos pontot kell találnunk az életünkben. Ami nem egyszerű ebben a bizonytalanságban. De egyvalaki mindig ott van számunkra, s ez a valaki nem más, mint önmagunk! Az ügyetlenség pedig nálam abban nyilvánult meg, hogy mindent kiejtettem a kezemből, nekimentem dolgoknak, vagy éppen elestem.

És szédülés közben visszatérhetünk újra a jól bevált tudatos mély légzéshez. Ez erősíti a földhöz kötöttséget, ami a gyökércsakrához tartozik. Ugyanis ilyenkor a "talajvesztettség" érvényesül, ezért "szigetelni" kell a fizikai testünket. Ezáltal tudatosan is össze kapcsolódunk újra Föld Anyánkkal! Érezzük a "gyökerünket", és a Föld csodálatos energiáit, melyek rajtunk keresztül áramolnak. Időnként azt tapasztaltam, hogy túl sok érzékszervi benyomás ért egyszerre, ami abban nyilvánult meg, hogy mintegy zaklatottsági és felpörgetett állapotba kerültem. A gondolataim lázasan kergették egymást, s mégis úgy éreztem végre átlátok mindent. Hajjaj!

És ilyenkor a teljes "spirituális" megvonás segített csak! A meditáció csak nehezített a helyzeten, ahogyan mindenféle spirituális tevékenység. Csakis a földi energiák kiegyensúlyozása volt hatékony, melyet szintén földelés által "vehetünk magunkhoz." Ez az, amint már említettem, a nálam bevált fa "ölelgetés", vagy lefeküdni, leülni a földre, és megint a tudatos mély légzés stb. Ilyenkor azt tapasztaltam, hogy túl sok szellemi energia áramlott át rajtam, ami pánik állapothoz vezetett. Ezt gyakran megéltem. De a leföldelés tényleg nagyon hatékony, és azonnali segítség! Nem kevésbé azért, mert mindig kéznél vannak ezek módszerek.

Tapasztaltam még hallászavarokat is, melyek a fül és/vagy hallójárat környéki "zajok", észlelésével járnak. Nem definiálnám zajnak, inkább valamiféle zenének, ciripelésnek jellemezném, olyan kísérő tünetekkel, mintha valaki egy tollpihével csiklandozná a hallójáratot. Nehéz szavakba önteni, de valami ilyesmi. Kinek kinek milyen a szóhasználata, és a képzelőereje! Tapasztalataim szerint ez a belső hallással van összefüggésben. Én kb. 2 éve figyeltem fel erre a tünetre, amikor is egyszer úgy döntöttem, megnézetem egy szakorvossal. Mikroszkópos megfigyelést végzett az orvos, és nem talált semmit. Azt mondta, még egy szempillát is észrevenne. Persze akkor ijedtem be annyira, amikor egy idő után olyan kényelmetlen érzést tapasztaltam, mintha egy bogár mászkálna a fülemben belül. Rémálomként láttam a lelki szemeim előtt, hogy a bogárból már egy egész család lett, olyan intenzív volt a "kaparászás", aztán az orvos megnyugtatott!!? Semmi. Se bogár család, sem szempilla. Semmi. Viszont egyre gyakrabban tapasztalom, hogy a benső hang üzen a belső hallás útján, s gyakran hallok olyan dolgokat melyeket egyenlőre nem mindenki....

A tünetek mentális része is szorosan hozzátartozik a felemelkedéshez. Előfordulhat, hogy látomás szerű állapotban gyakran más tevékenységek közben látod magad. Hirtelen tapasztalatot szerezhetsz a nem lineáris gondolkodási folyamatokból. Mindezt egészen spontán, anélkül hogy elvesznél a részletekben, egyszer csak felfogod az egészet. Persze a mentális testből nagyon sok túlélési minta jöhet fel, régen megkövesedett és berögzült szokások, melyeket most a felszínre dob. Ezek nagyon kellemetlenek is lehetnek.
Ugyanis ilyenkor úgy érezheted, két részre "szakadsz." Az egyik részed boldog, hogy végre átalakulsz azzá, Aki Vagy, míg a másik részed a mentális tested bosszús, nem tetszik neki ez a "játék." Persze megvan a lehetőséged, hogy felismerd, és észre is veheted mindkét részedet, de ekkor döntened kell. Különben beleragadsz ebbe a "játékba," és az is nagy nagy szenvedéssel jár. Én tudom!
Ráeszmélsz, hogy nem az vagy, akinek eddig hitted magad. A mentális test lázad, és őrjöng, olyanná válhat mint egy dühöngő bika, ha nem vagy tudatos. A szellemednek valójában csak erre van szüksége, hogy a mentális tested feladja az ellenőrzést és az irányítást. Ez talán olyan érzés, mintha elveszítenéd önmagad, pedig valójában ekkor válsz igazi önmagaddá. Azzá aki valóban Vagy!

Rájössz a tisztulási folyamatban, hogy a világról alkotott képeid közül nagyon sok nem a tiéd. Észreveszed, hogy olyan mintákat hordozol, mely nem te vagy. Apád mintáját, anyád mintáját, de mindaz nem a te energiád. Megjelenik lelki szemeid előtt anyád, és ugyanúgy üvölt mint te. Az apád folyton kérdőre vont, aggályoskodott, piszkált...de az sem a te energiád. Mégis olyan képeket hordozol a valóságról, amelyek nem a tiéid. És ekkor megkérdezed magadtól: Ki vagyok én? Ezek a minták lenyomatként mind ott vannak az aurádban, a mentális, és érzelmi testedben. S mivel tudattalanok, állandóan aktiválódnak. Ez kész őrület! -gondolhatnád. Azzá is válhat, ha azonosulsz vele. Amint tudatossá kezdesz válni, elkezded ezeket a dolgokat tisztázni. Az átalakulás folyamán sok ember kiléphet az életedből. Magad mögött hagysz olyan kényszeres viselkedés mintákat, melyek a régi kapcsolataidban domináltak.

A baráti köröd teljesen megváltozhat, szinte az egész életed megváltozhat! És meg is változik! Új emberekkel kerülhetsz kapcsolatba. Lehet hogy munkahelyet, lakóhelyet, szakmát váltasz. Elválsz, vagy éppen megházasodsz. Minden megváltozik körülötted, és benned. Ha ragaszkodsz a régi "jól bevált" dolgokhoz, nehéz lehet, és lesz is az átmenet. A fontos ne félj a változástól! Az önkorlátozó hiedelmeid és elképzeléseid fokozatosan oldódnak a mentális testből. Ha mégis ellenállsz, nehezebb lehet a folyamat. Egy idő múlva, majd átveszi a helyét az elengedés, a ragaszkodás nélküliség. Ekkor fellélegezhetsz, mert a nehezén túl vagy. ??? Az egész identitásod újjá alakul. Mássá válsz. Tudd, hogy soha nem vagy egyedül! Lesznek olyan újraértékelő pillanatok, amikor megkérdőjelezed azt, hogy: Tényleg itt akarsz-e lenni? Végig akarod-e csinálni? Ilyenkor egyszerűen mindent és mindenkit gyűlölsz. A munkádat, az embereket, önmagadat, és az életet, mindent. Ez is egy fájdalmas szakasz. Olyannak tűnhet, mintha elvesztetted volna minden kapcsolatodat önmagaddal, és a külvilággal. Nincs amibe kapaszkodj. S akkor olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik segítenek ébredezni. A karma és a kötelesség általi kapcsolatok felbomlanak, s nagyon gyorsan belépnek helyükre azok, akikkel most együtt kell lenned. Olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiknek hasonló, vagy ugyanaz a feladatuk mint neked. Ez nagyon jó érzés, mert egyrészt felgyorsítja a dolgokat, másrészt örömmel tölt el!

Elkezdesz szárnyalni! Érzed, hogy végre értelme van az ittlétednek. Gyakran megtapasztalhatod, hogy egy nagyobb dimenzióban létező részed összekapcsolódik a testeddel. Ekkor megváltozik az egész környezeted. Ilyenkor még egy érdekes tapasztalat üti fel a fejét. Észreveszed, hogy amíg te a mennyeket éled itt a földön, nagyon sokan a pokolban érzik magukat. Vagyis a menny és pokol egy helyen van! Ez egy nagyon érdekes nézőpont!

Az érzelmi testünk is fokozatosan tisztul a blokkoktól, gátaktól. Az a jó, ha ilyenkor a szívcsakrára koncentrálunk, hiszen a lényeg, itt az elfogadás, a megértés, és a tiszta őszinte szeretet. Amit persze sokan másként definiálnak. De mi elfogadjuk, mert a szabad akarat egy nagyon lényeges szempont. Tehát, amikor az érzelmi testünk tisztulásnak indul, azt érezhetjük, hogy érzelmesebbek vagyunk, mint korábban. Szélsőséges érzelmi reakciókat is megélhetünk. Én gyakran kérdeztem önmagamtól, mi ez az egész? Mit csinálok? Ritkán voltam a jelenben, mert a múlt hagyatékai állandóan visszarántottak, néha sötétségbe burkoltak, aztán meg a Fény elvakított. Persze akkoriban nem tudtam, hogy a látásmódommal van a gond, s nem a "világítással." Amikor beindulnak ezek az érzelmi tisztulások, úgy érezheted, hogy tisztáznod kell az emberi kapcsolataidat, hogy megszabadulhass a régi elavult mintáktól.

Lesz olyan kapcsolatod, melyet úgy érzel, le kell zárnod. Ezen tisztulási fázisban a kapcsolataink is nagyon gyorsan változnak. Legtöbbször megtapasztalhatod, hogy ezek a kapcsolatok már nem a ragaszkodáson alapulnak, megértheted a mélyebb értelmét. És megélheted a kapcsolatok multidimenzionális mivoltát is. Én főként a gyermekeimmel szemben érzem ezt a fajta "vezettetést". Gyakran észreveszem, hogy bizonyos időben összehoz a sors valakivel, akivel éppen akkor együtt kell lennem, mert dolgunk van egymással. Ilyenkor is nagyon erősen érzem a "vezettetést". Gyakran érezem, hogy a szívem teljesen megnyílik, és vezetve vagyok a szellemem által. Ilyenkor te is úgy érezheted, átölelnéd az egész világot, mindent és mindenkit feltétel nélkül képes vagy szeretni.

Sajnos még többször vissza eshetünk ilyenkor a régi állapotba, de miután megtapasztaltuk ezt a "földöntúli" érzést, többé nem akarunk ettől "elszakadni." Noha talán ilyenkor még nem sejtjük, hogy soha nem voltunk a Forrástól elszakadva, csak a rossz szemüvegen át szemléltük a dolgokat, vagy éppen hogy le kellene venni a szemüveget. Mert úgy tisztább a látás! De semmi gond! Ez a tapasztalás egyben ráeszmélés is, ami egy olyan energia minőség, amely mindig vezet minket, ha hajlandóak vagyunk figyelmünket a jelenre koncentrálni, és kilépni a múlt árnyékából. Azt tapasztaltam, a későbbiekben, hogy tudatosan rá tudtam "csatlakozni" erre a Forrásra, ha a tudatosságom elég "éber" volt. Sokszor éltem át ilyenkor olyan érzelmi töltődést, amit úgy éreztem, hogy semmi és senki más nem adhat. Később persze rájöttem, ezt az érzést bármikor megélhetem, bárhol, bárkivel. Sőt, a lényeg az, hogy bármilyen körülmények között ezt a kapcsolatot érezzem.

Sokszor megéltem az érzelmi tisztulás közben kapcsolatvesztettséget. Amikor úgy éreztem teljesen egyedül vagyok, fizikailag, és lelkileg is. Ez nagyon elszomorított., s ilyenkor ismét beleestem az elkülönülés csapdájába, és vergődtem az én és a mi között. Gyakran éreztem magam Egy-ségben, de még gyakrabban a kétségben, kétségbeesve, kapaszkodva, támaszt és oltalmat keresve. Eközben a tisztulási folyamat közben újfent rá kellett döbbennem, én mindig ott vagyok magamnak. Soha nem hagytam el magam, legfeljebb csak eltávolodtam attól Aki Vagyok. A mélypontok után, megújult erővel, és teljesen más látásmóddal mindig egyre közelebb és közelebb kerültem Igaz Valómhoz. Odáig eljutottam, hogy értelemmel felfogtam a dolgokat, de mikor "alkalmazni", élni kellett, legtöbbször csődöt mondtam. S persze azért, mert a régi lenyomatok még erősen befolyásoltak, de már oldódni látszottak!

Gyakran éreztem nyomás hullámokat, és tágulást a fejemben, főleg a homlokom mögött, és hátul a tarkóm fölött, ekkor a hipofízis és a tobozmirigy aktiválódását véltem érezni. Olyasmi érzés, mintha valaki belülről nyomná az ujjával a szemöldökök közötti pontot. Ezzel együtt az érzékelésem is megváltozott. Elkezdtem olyan dolgokat érzékelni, "mintha lenne ott valami." Főleg a szemem sarkából véltem felfedezni azt a valakit/valamit. Némelykor furcsán elmosódottan láttam, és kezdtem azt érezni szétesnek a dolgok, a "kép" amit látok nem valós. Ez szintén rémisztő lehet az első időkben, de ne ijedjünk meg! A több dimenziós látásmódunk van kialakulóban. Persze kapaszkodnunk nincs mibe, de nem is kell, már semmi sem működik a régi szerint ezen a szinten. Én például geometriai formákat láttam, érzékeltem. Olyan frekvencia tartományban "mozogtam" tudatilag, amit képtelen voltam lefordítani bármilyen szavakra, mondatokra, mert megszűnt a linearitás. Persze, hangsúlyozom, ezek a tapasztalások egyenlőre sajnos csak időszakosak. Hosszúságuk, és tartalmuk mélysége főként a tudatosságomtól, és az éppen aktuális "állapotomtól" függ. S attól mennyire vagyok beleragadva a régi mintázatba, mennyire tudok a jelenben lenni az "itt és most"-ban. Észrevettem olyan testi tünetet is, ami szintén érdekes tapasztalat volt. Néha nagyobbnak, és valahogyan másnak éreztem magam, mint amit eddig tapasztaltam.

Nehéz ezt szavakkal kifejezni. De nagyon erős fizikai, és mentális változás volt, mert ezt a nagyságot fizikailag, és tudatilag is éreztem. A tudatom kitágult a régi keretek és korlátok közé szorult állapotból, egy határtalan és korlátlan állapotba. Kezdtem megsejteni, és megérezni nagyságomat, és Mester-ségemet. Ilyenkor úgy tűnt, az ego feloldódott, levetette rabláncait, s megadta magát. Ezek egyfajta eksztatikus élmények voltak, de megtapasztalhatod fájdalmas élményként is. A választás megint tőled függ! Ekkor, ha pillanatokra is, de megszűnik az én tudat, az "én magam". S átveszi a helyét valami más, aminek valójában nincs helye.
Megszűnik a saját tudatunk, megszűnik az elszakadás érzés, EZ, AZ! Amikor végre sikerül mindent elengedni, s összekapcsolódni, rácsatlakozni, Egy-gyé válni a Forrással, vagy hívhatod bárminek. Akkor nincs már ego, s a gondolatok is megszűnnek létezni.

Ez a VAGYOK állapot. Persze még mindig visszaeshetsz a régi mintázatba, ahogy jómagam is, de már egyre kevésbé. Most már tudod, nem őrültél meg, nem fogsz meghalni, semmi rossz nem történhet, mert valójában most születtél meg. Felébredtél hosszan tartó álmodból, és néha még törölgeted csipás szemeidet, elvakít a Fény, s olyankor lehunyod szemeid. A szempilláid még fáradtak a hosszú és mély alvás miatt. Néha visszaaludnál, mert úgy érzed nem aludtál eleget.... Hogy fáradtabb vagy, mint elalvás előtt.

S azt érzed, hogy kegyetlen és rideg ez a valóság, s az álom sokkal valósabb volt. De ne félj, és ne torpanj meg az ébredésed után... Amint éberebb leszel, feleszmélsz, és a színek elkezdenek kibontakozni előtted. Az árnyak formát öntenek. A fátyol mögül felsejlik a Fény. Ne takard el az arcod! Fürödj meg benne! Éld át, tedd magadévá válj eggyé vele! Az érzés ismerős, bár nagyon távolinak tűnik.

Az idő is felgyorsulhat. Nekem sokszor van olyan érzésem, hogy egyszerre több helyen vagyok. Néha az idő valószerűtlenül lelassul, máskor hihetetlenül felgyorsul. Olyan, mintha elveszítenéd az időérzékelésedet, ami részben igaz is, mert a linearitás megszűnik. S az idő szimultánná válik. Gyakran elkésel valahonnan, elfelejthetsz dolgokat, néha pedig azt sem tudod milyen "nap van ma". Néha kiesnek olyan dolgok a fejedből, hogy hová indultál, mit csináltál. Furcsa, s egyben ijesztő is, mert azt érezheted, megőrülsz, és kezded elveszíteni önmagad. Ami az önmagad elvesztését illeti, valóban igaz is. Mármint akivel ezidáig azonosítottad önmagad.

Előfordul, hogy nem tudsz koncentrálni, és a figyelmed elkalandozik. Szédülést és borzongást is érezhetsz, és a folytonosság érzése megszűnhet. Az eddigi tapasztalásaid, és a realitásod darabjaira hullik szét. Mert szétesőben vagy te is. Meg kell tanulnod ebben az új, kiterjedt végtelen időben létezni. Nincs több segítség, nincs kapaszkodó! Meg kell tanulnod bízni a vezettetésben. El kell fogadnod Mesteri mivoltodat, s ki kell nyilvánítanod, és átáramoltatnod Fényességed a külvilágba. Ekkor közvetlen kapcsolatba kerülsz a Forrással, s te magad is Forrássá válsz. Ez egy olyan állapot, ami kifejezi valódi identitásodat minden létező síkon. Miközben mindezt írom, most is csodálatos hangokat hallok a belső hallásommal. Magas frekvenciájú, csodálatos dallamok.. zene ez. A szférák zenéje.

Sorolhatnám még hosszasan a tüneteket, s végteleníthetném a tapasztalatokat. Mindenki személyre szabottan, egyénileg, a saját fejlődési szintjének, és tisztulási folyamataként tapasztalja meg ezeket a dolgokat. Nem érdemes összehasonlítani egymással ezen megéléseket, és a versenynek sem a helye ez az átalakulás. Szellemed tudja, mi a jó neked, tudja merre vezessen, és meg is teszi!
Te csak hagyd a folyamatot megtörténni, és élvezd! Legyél szabad! Legyél korlátlan és határtalan Teremtő!

LÉLEGEZZ ÉS LÉTEZZ!

Mindezeket a saját valóságomból írtam, ami nem feltétlenül egyezik, vagy hasonlít, a te saját valóságodra.
Ez az én utam, és az én teremtésem, a közös "játékban." Köszönöm hogy elkísértél egy darabon.
Köszönöm hogy velem voltál, és tiszta szívemből köszönöm, hogy "meghallgattál." Jó volt veled!

ITT ÉS MOST, ENGEDJ EL MINDENT! S MÁRIS MEGÉRKEZTÉL ODA, AHONNAN ELINDULTÁL!

ISTEN HOZOTT!


forrás: http://www.magunk.hu/index.


ELŐTTÜNK ÁLLÓ VÁLTOZÁSOK




A benned lévő Isteniség ébredezésének tizenkét jele

2010.01.07. - 20:28

1. Fájdalom jelentkezik az egész testedben, különösen a nyakadban, válladban és a hátadban. Ez a DNS-ed szintjén végbemenő intenzív változások eredménye, melyek a Krisztusi Tudatod ébredezésének mértékében jelentkeznek. Ne nyugtalankodj - ez elmúlik.


2. Mély szomorúságot érzel mindenféle látható ok nélkül. A múltadtól szabadulsz meg ( ezen és múltbeli életedtől ) és ez vált ki benned szomorúságot. Ez ahhoz hasonlítható, mint amikor elköltözöl egy házból, ahol hosszú ideig éltél, egy másikba. Már nagyon menni akarsz, de sajnálsz megválni az emlékeidtől, az energiáktól és mindentől, amit átéltél ebben a házban. Ez is elmúlik.

3. Ok nélküli könnyek. Ugyanaz a magyarázata, mint a 2. pontban. Nagyon jó és hasznos, ha kisírod magad, mivel ez segít elengedni a téged visszatartó energiákat.

4. Hirtelen munkahelyet vagy foglalkozást váltasz. Ez nagyon tipikus szimptóma. Ahogy Te magad változol, körülötted is minden változik. Ne igyekezzél azonnal tökéletes munkát vagy tevékenységet találni magadnak. Ez szintén elmúlik. Most átmeneti állapotban vagy és még jó párszor válthatsz munkát, mielőtt megtalálod azt a tevékenységet, ami kedves a szívednek.

5. Eltávolodsz a családi kapcsolatoktól / viszonyoktól. A biológiai családodhoz régi karmikus kötelékek fűznek. Amikor befejezed ezt a karmikus ciklust, a régi kötelékek gyengülni kezdenek. Először úgy fog tűnni, hogy eltávolodsz a családodtól és a barátaidtól. Ez is elmúlik és egy bizonyos idő után teljesen új kapcsolatot létesíthetsz velük, ha erre szükség van. Ezek az új kapcsolatok azonban már új energiákra épülnek, a karmikus kötelékek nélkül.

6. Az alvási szokásaid felborulnak. Nagyon valószínű, hogy sok éjjel felébredsz és nem tudsz elaludni hajnali 2 és 4 óra között. Hatalmas munka folyik benned és ez gyakran arra kényszerít, hogy felébredjél és pihenjél. Ne nyugtalankodj. Ha nem tudsz elaludni, jobb, ha felkelsz és valamivel lefoglalod magad, minthogy csak fekszel és a mindennapi gondjaiddal foglalkozol. Ez is majd elmúlik.

7. Fényes, mozgékony álmok. Álmodhatsz háborúról, harcokról, üldözésekről és szörnyekről. Szó szerint a régi energiáktól szabadulsz meg és ez a múltbeli energia gyakran fejeződik ki szimbolikusan háborúként, valaki vagy valami szörnyűségestől való menekülésként. Ennek szintén el kell múlnia.

8. Fizikailag néha nehezen orientálódsz. Időnként nagyon földeletlennek érezheted magad. A térbeli tájékozódási képességed megromolhat és olyan érzésed lehet, hogy nem tudsz szilárdan, két lábon állni a földön vagy mintha két világ között lebegnél. Miközben a tudatod már belépett az új energiákba, a fizikai tested még néha itt marad. Töltsél több időt a szabadban. Ez segít leföldelni az új energiákat.

9. Több belső párbeszédet folytatsz magadban. Azt veszed észre, hogy többet beszélgetsz magaddal. Néha azon veheted észre magad, hogy már fél órája társalogsz magaddal. A lényedben az önmagaddal való társalgás új szintje fejlődik ki - ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Az ilyen beszélgetések száma csak növekedni fog, egyre szabadabbá válnak, a pillanatnak megfelelőek és néha nagy megvilágosodást hoznak. Ne gondold, hogy megbolondultál - egyszerűen csak egyike vagy a Felébredteknek, akik az új energiákba lépnek be.

10. Magányosnak és másoktól eltávolodottnak érzed magad, még mások társaságában is. Valószínűleg el akarod kerülni a nagy csoportosulásokat, tömegeket. Mint minden Felébredtnek, így neked is az utad szent és magányos. A magányosság érzése nyugtalanít és nehézségeket emel a másokkal való kapcsolatok kialakítása elé. A magányosság érzése abból is fakad, hogy a lelki vezetőid kezdenek elhagyni. Ők végig melletted voltak az előző életeidben, de most már itt az ideje, hogy elmenjenek. Így tudod megtölteni a belső világodat Istennel. Ez a szimptóma is elmúlik és a belső ürességed szeretettel és a Krisztusi Tudat energiáival telik meg.

11. Szenvedélytelenné / érdektelenné válsz. Teljes érdektelenséget érezhetsz bármilyen dolog iránt. Ez normális - ez csak a folyamat része. Fogadd el ezt a nem-cselekvés idejeként. Ne akard ezt leküzdeni, mivel ez is elmúlik magától. Ez ahhoz hasonlít, mint amikor a számítógépet újratöltik adatokkal. Először ki kell kapcsolni, hogy új, jóval összetettebb adatokkal - jelen esetben a Krisztusi Tudat új energiáival - lehessen feltölteni.

12. Mély Honvágy. Talán ezzel a legnehezebb megbirkózni. Mély és mindent elöntő vágyat érezhetsz, hogy elhagyd a bolygónkat és Haza térjél. Ez nem öngyilkossági kísérlet. Ez nem harag vagy csalódottság. Nem akarsz valamiféle drámát csinálni ebből magadnak vagy valaki másnak. Csak van egy részed, ami Haza vágyik. Ennek a fő oka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Elvégezted az élettel kötött megállapodás rád eső részét és kész vagy arra, hogy új életet kezdj - még ebben a testben tartózkodva. Az átmeneti állapotban tartózkodva megőrzöd a belső emlékét annak, hogy milyen is az, mikor a másik oldalon vagy. Mennyi időre vagy még hajlandó itt maradni a Földön, hogy folytasd az utazásodat és új kalandokba kezdj? Készen állsz-e arra, hogy elfogadd a kihívást és belépjél az Új Energiákba?

Valóban, már akár most is Haza mehetnél. De olyan messziről jöttél ide, olyan sok életen keresztül. Most mennél el, a film vége előtt? Ezen kívül, Minden Létezőnek szüksége van rád, hogy segítsél másoknak az Új Energiákba való átmenetnél. Nekik szükségük van emberi alakban lévő szellemi vezetőkre, pont olyanokra, mint amilyen Te is vagy, aki már átjutottál a régi energiákból az újakba. Az út, amelyen most haladsz, megadja a szükséges tapasztalatot ahhoz, hogy az Új Isteni Emberiség Tanítójává válhass. Akármilyen magányosnak és sötétnek is tűnik néha az utad, emlékezz, hogy Te sohasem vagy egyedül.

Geoffrey Hoppe és Tobias
 

Ezt az anyagot a Bíbor Kör (The Crimson Circle) nevű csoport kapta a szellemi vezetőjétől, Tobiastól.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése