2016. július 6., szerda

A szellemgyógyászat



A szellemgyógyászat




Szellemgyógyász mottó: Minden betegség okozója: a negatív gondolatok!


A szellemgyógyászat (pszichotronika) lényege

Szellemgyógyász modell



A betegség kialakulását, és ennek ellenkezőjét, a gyógyulás folyamatát egy egyszerű szellemgyógyászati modellel írjuk le. Adva van a lélek, a szellem test és a fizikai test.  A szellem test ugyanolyan felépítésű és szerkezetű, mint a fizikai test, csak nem a földi három-dimenziós világban létezik, hanem azon túl.


A lélekben keletkeznek a gondolatok, és ezek a gondolatok hatnak a szellemtestre, megváltoztatják annak állapotát, és ezek a változások átíródnak a fizikai testre (ahogy a baloldali ábrán is láthatjuk). A betegség a lélekből jövő negatív gondolatok hatására alakul ki. A gyűlölet, félelem, irigység, kisebbségi érzés, harag és még sok-sok negatív gondolat  megbetegíti a szellemtestet és megbetegszik a fizikai test is.


A negatív gondolatok mint egy sugárzás, rombolják a szellemtestet, megbetegítenek szerveket, és ezek a negatív változások átíródnak a fizikai testre. A pozitív gondolatok építik, gyógyítják a szellemtestet. Ezért kell mindenkiben tudatosítani, hogy minden a gondolkodáson múlik. A gondolatnak teremtő ereje van!


A gerincbántalmak a tudattalan szellemi-lelki túlterheléstől, a gyomorfekély a stressztől, a rák gyűlölettől, személyes tragédiától alakulnak ki.


Az élet nem könnyű, de egyáltalán nem mindegy, hogy a velünk történtekre hogyan reagálunk. Ha a nehézségekre haraggal, stresszel, vagy gyűlölettel reagálunk, akkor biztos a megbetegedés.


Mi segít a nehézségek elviselésében? Szellemgyógyász hitünk szerint a lélek leszületik és egy emberi élet során az általa vállalt feladatokat oldja meg. A leszületendő lélek elhatározza, hogy férfi, vagy nő lesz-e a leszületés után, meghatározza a földrajzi helyet, megválasztja a szüleit, meghatározza a legfontosabb feladatait. Az emberi életünk célja, hogy a lelkünk fejlődjön és fejlődése során egyre közelebb kerüljön Istenhez. Életről-életre újabb feladatokat, próbákat oldunk meg, amitől tapasztaltabbak és bölcsebbek leszünk. A léleknek fejlődése során több ezer életet kell végigélnie, és ezen a szinten már nincs jó, vagy rossz. A lélek fejlődőséhez hozzá tartozik a szenvedés, a nehézségek, a kudarcok. Csakhogy mikor a lélek leszületik emberi testben, akkor elfelejti, hogy milyen feladatokat tűzött ki maga elé,  éli a maga életét és mikor jönnek a nehézségek, akkor szenved. Ilyenkor kérdi, hogy miért teszi ezt velem az Isten? Az Istennek ehhez semmi köze, ezeket a nehézségeket a lélek vállalta. És itt a lényeg. A nehézségeken nem problémázni kell.


A nehézségek feladatot jelentenek és a feladatot meg kell oldani! Tehát nem mindegy, hogy a bajokat, a negatív dolgokat hogyan értelmezzük! Tragédiának, istencsapásnak, vagy megoldandó feladatnak. Aki nem siránkozik, hanem megoldja a feladatát, az jól vizsgázik, és annak egy gonddal kevesebb lesz. Aki viszont nem néz szembe a feladatával, abban harag, idegesség, félelem gyülemlik fel, felőrli magát, és megbetegszik.


Aki megoldotta a feladatát, annak nő az önbizalma, önbecsülése, bölcsebbé, tapasztaltabbá válik,  erősebbé a következő feladatra. Mert feladatot aztán kapunk rengeteget életünk során, csak győzzük megoldani! Aki sikeresen veszi az akadályokat, az sikeresebb, boldogabb és egészségesebb lesz, mint az aki elsüllyed a terhelés alatt.
Sajnos mi magyarok hajlamosak vagyunk a siránkozásra, és a pesszimista hozzáállásunkkal megbetegítjük magunkat. Alapvetően meg kell változtatni a gondolkodásunkat! Annak kell örülni, ami van és nem azon keseregni, ami nincs!
A pozitív hozzáállással elkerüljük a betegségek kialakulását, hisz ekkor a lélekben nem keletkeznek káros, szellemtestet és fizikai testet károsító gondolatok. Ez az egyik legfontosabb üzenete a szellemgyógyászatnak.
Szellemgyógyásznak lenni ezért is jó: a szellemgyógyász képzés során mindenki szerszámokat kap, saját lelkének rendbetételére. A szellemgyógyász legfontosabb feladata, hogy a szerszámokat használja, és ép, egészséges lélekkel segítsen a betegnek. Ez nem mindig sikerül 100%-osan, de nagy megnyugvás egy szellemgyógyász részére, hagy birtokában van a tudásnak, amivel helyrehozhatja a lelkét és a többi már rajta múlik!


Az orvosok is vallják, hogy a betegségek 85-90%-a pszichoszomatikus, vagyis lelki eredetű. Ez azt jelenti, hogy a betegségeink nagy részét mi magunk okozzuk magunknak. Mi tehetünk arról, hogy betegek vagyunk, mert lelkileg rosszul kezeljük le a velünk történteket! Ezért alapvető az, hogy hogyan állunk az élethez, mennyire tudjuk elviselni a nehézségeket! Nem csak gyógyszerekkel kell keresni a gyógyulást, hanem ki kell deríteni a betegség kialakulásának lelki okát. A szellemgyógyászati kezelések ezzel indulnak. Ha megvan a az ok, akkor jön a gyógyulás legnehezebb része, mégpedig az, hogy az eddigi rossz gondolkodásunkat abbahagyjuk. Ha valaki azért rákos, mert iszonyatosan gyűlöl valaki, akkor abba kell hagyni ezt a gyűlölködést és meg kell békélni az illetővel. Ha valakinek azért van gyomorfekélye, mert állandóan retteg, hogy kirúgják-e az állásából, akkor annak azonnal abba kell hagyni a stresszelést a gyógyulása érdekében. Állandó gerinc problémákkal küszködőnek neki kell kezdeni a megoldatlan problémáinak rendbetételéhez, és ha rendet tesz az életében, a gerince is meggyógyul. Mindez nagyon nehéz! De a földi élet a próbák és feladatok helye, és nekünk az a dolgunk, hogy kínnal, keservvel, de megoldjuk ezeket. A boldog és kiegyensúlyozott életet élőknek sem könnyű az élet, de nekik van egy hatalmas titkuk: szembenéznek a problémáikkal, nem rágódnak rajta, hanem megoldják! Ettől még boldogabbak, energikusabbak leszünk és nem betegek!


Mi okozza a betegségek 10-15%-át? Ezek a betegségek karmikusak. (Szellemgyógyászatilag ezek a legnehezebbek.) Ez azt jelenti, hogy ha az előző életeinkben hibát, vagy bűnt követtünk el, akkor annak jelenlegi életünkben egy betegség lesz a büntetése. Ez a betegség tarthat egy darabig, de lehet egy életre szóló is. Szellemgyógyász kezeléssel a karmikus betegségeket közvetlenül nem gyógyítjuk, de segítséget adunk a leküzdésben, vagy elviselésben.




A szellemgyógyász feladata a gyógyítás során:

1. A szellemgyógyász elmondja a fentieket a betegnek. A gyógyulás alapja, hogy a beteg tisztában legyen betegségének kialakulásának okával, és azzal, hogy mit tehet ő a gyógyulása érdekében
2. A szellemgyógyász felderíti, hogy betegség karmikus-e, vagy a beteg saját magának idézte elő a rossz gondolataival
3. A szellemgyógyász szenzibil segítségével megkeresi a beteg szervet, vagy szerveket és kicseréli, vagy megtisztítja, vagy gyógyszeresen megkezeli
A szellemgyógyász a gyógyítás során a szellemtestet gyógyítja. A szellemtest ugyanolyan felépítésű, mint a fizikai test, egymás tükörképei és hatnak egymásra. A szellemtestben szellemgyógyászattal meggyógyítjuk a beteg szervet, majd ez a gyógyulás átíródik a fizikai testre. A tartós gyógyulás alapfeltétele, hogy a beteg hagyjon fel a lélekből jövő betegítő gondolatokkal és helyette a gyógyulás vágyát, a szellemtestben megtörtént javulást fizikai testre történő átíródást segítő gondolatokat gondolja. Nem ennyire szellemgyógyász nyelven: imádkozzon a gyógyulásért tiszta szívvel, őszintén, nagy vággyal. Ilyenkor hatalmas erős pozitív gyógyító gondolatok indulnak a lélekből, amik rövid időn belül meggyógyítják a szellem és a fizikai testet is. Így válik eredményessé a közös munka, aminek két szereplője a beteg és a szellemgyógyász.


Módszereink a Harmónia és egészség

megőrzésére, helyreállítására



Nem a tünetet kell gyógyítani, hanem a betegséget, tünetet kiváltó okot kell megszüntetni!Ezért a testi-lelki-szellemi egészség megőrzése, illetve helyreállítása elsősorban mindenkinek saját kötelessége. „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” De hogyan?
Amennyiben hajlandóak vagyunk magunkért néhány dolgot megtenni, számíthatunk a külső segítség eredményességére is.
A testi-lelki-szellemi egészség állapota jól mérhető a testet körülvevő energiamezőn, bioelektromos sugárfelhőn, más néven, az aurán. Ennek mérése, ábrázolása a régmúlt időkre nyúlik vissza és kultúránként, koronként eltérő volt a megjelenítése. Őseink még olyan harmóniában éltek a természettel, hogy sokan közülük tisztán láthatták ezt a védőburkot. Ma már keveseknek adatik meg ez a képesség. De vannak olyan műszerek, eszközök, mely segítségül hívhatók az aura állapotának méréséhez. A táltosok nyomán mai természetgyógyászok közül sokan a varázsvesszőt (pálcát) használják e célra.
Az aura hét rétegből áll, vastagsága, színárnyalata megváltozhat akár hangulatváltozás, fáradtság, betegség, rossz táplálkozás miatt is.
A hét réteg a hét testünk:
  1. Fizikai test
  2. Energia test
  3. Érzelem test
  4. Gondolat test
  5. Kapcsolat test
  6. Lélek test
  7. Szellem test
A testekben bekövetkező negatív változások helyreállítását különböző módszerek alkalmazásával tehetjük meg, melyeket részletesen is bemutatunk a Test Lélek Szellem címszavak alatt.
aura


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése