2015. január 16., péntek

Koncentrációs táborok gyerekeknek , és felnőtteknek




Koncentrációs táborok gyerekeknek , és felnőtteknek



Ahol a gyerekek az életükért harcolnak



"Napjainkban több mint 200 átnevelőtábor vagy ahhoz hasonló nevelőintézet működik világszerte, melyben fiatalok tízezrei élnek. Ezek az intézmények minden törvényi szabályozás és felügyelet nélkül működnek" - így kezdődik az a megtörtént eseményeken alapuló film, amely után bárkiben felvetődhet a kérdés: hogyan lehetséges mindez? A Life.hu utánajárt, valóban működnek-e, s ha igen, mit lehet tudni a törvényen kívüli, kegyetlen módszerekkel dolgozó, problémás gyerekekből talán még problémásabb felnőttet nevelő táborokról.
Néha a legjobb szülői szándék mellett is valahol, valahogy elcsúszik a gyereknevelés. Különösen kamaszkorban éleződhetnek ki végletesen a problémák, de ma már a kiskamaszkorban lévő 11-13 éves gyerekek egy része is sokkolhatja szélsőséges magatartásával szüleit és a környezetét. Alkohol- és drogfogyasztás, véget nem érő bulizások, iskolakerülés, függőségek, agresszív magatartás jellemezheti a deviáns magatartású gyerekeket, esetleg az, hogy kerülnek minden olyan tevékenységet, amely felelősséget vagy energiabefektetést igényelne. A nevelő szándékú beszélgetéseket - ugyanúgy, ahogy a keményebb hangvételű számonkéréseket is - elutasítják, a kilátásba helyezett megvonások - látszólag - hidegen hagyják őket, a kirótt büntetésekről meg egyszerűen nem vesznek tudomást.
Thinkstock
Gyerekkínzás a "gyerek érdekében"?
Azt, hogy ki, mikor és mit rontott vagy mulasztott el, hogy ki a felelős a fiatal deviáns viselkedéséért és a pedagógiai szempontból kilátástalannak tűnő helyzetért, ilyenkor már nagyon nehéz megragadni. Nagy valószínűséggel sok, alattomosan ható tényezőben lehet keresni az okokat, és nem lehet határozottan egyetlen emberre vagy egyetlen eseményre rámutatni. Vagyis lehet fennakadni egy deviáns kamasz lehetetlen viselkedésén, lehet megbotránkozni durva kommunikációján is, de a nevelő szándék nem kereshet olyan pedagógiai eszközt, amely a fiatal fizikai-lelki épségét veszélyeztetné. Ráadásul kérdéses, hogy a brutális eszközökkel megtört gyerekek mekkora - sokszor egy életen át ható - sérülésekkel kerülnek haza a táborból.


Az Átnevelőtábor (Boot Camp) című kanadai-amerikai thriller  (2007) ezzel a roppant érzékeny témával, a deviáns gyerekek számára létrehozott átnevelő-büntetőtábor jelenséggel foglalkozik, és a rendező, Christan Duquay témaválasztása nem volt véletlen. Igaz történetet dolgozott fel, hiszen szerte a világon napjainkra már közel 200 átnevelőtábort létesítettek a renitens gyerekek számára. A rendező a filmen keresztül próbálja meg felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a táborokban minden alapvető jogtól megfosztott gyerekek tízezrei élnek. A filmben a gyereküket táborba küldő szülők ugyan nincsenek tisztában a táborvezetés kegyetlen, a gyerekeket megnyomorító, kihasználó módszereivel, ám a valóság az, hogy a szülők nagyon is tisztában vannak azzal, sőt beleegyezésüket adják hozzá, hogy az átnevelőtáborban, ahol a gyerekek fogolyként élnek, a nevelők olyan "pedagógiai eszközöket" használhatnak, amelyek messze esnek a civilizált társadalom által használt módszerektől. Mindezt persze a "gyerekek érdekében".

Átnevelőtábor teljes film



A film alapján tudhatjuk, hogy a gyerekek éheztetése ugyanúgy eszköze az ego megtörésének, mint a fizikai bántalmazás vagy az uniformizálás. Nincs mód egyéniségük megélésre, egyetlen parányi homokszemmé zsugorítják őket, ahol egy idő után a cél a puszta életük megőrzése. Ezért mindenre képesek, árulásra, megalkuvásra és arra is, hogy a nevelők jóindulatának elnyerése reményében eltapossák társaikat.
Kína - A netfüggést elektrosokkal gyógyítják
2009-ben Kínában egy sokkoló tragédia irányította a figyelmet az átnevelőtáborokra, ahol netfüggő fiatalokat brutális eszközökkel próbáltak szenvedélyükről leszoktatni. Egy gyermek belehalt az átnevelésbe, míg 14 éves társa fizikai-pszichés bántalmazása után válságos állapotban került kórházba a táborból.
Egy akkori felmérés (China Youth Internet Association) szerint valószínűleg közel 400 átnevelőtáborként funkcionáló "rehabilitációs" intézmény működött Kínában, amelyek jellemzően magánkézben voltak, működési engedéllyel nem rendelkeztek és pedagógiailag-szakmailag elfogadhatatlan módszereket alkalmaztak. Az országban állami intézmények is kínáltak ellenőrzött megoldásokat, a szülők egy része mégis a drága és kegyetlen  módszerekkel operáló magántáborokat választotta, pedig akkoriban - egészen 2009-ig - nem tekintették a netfüggőséget mentális betegségnek. Ezekben a drága táborokban gyakori volt az elektrosokk is, mint függőség elleni módszer. Kínában egyébként 10 millióra tehető a netfüggő fiatalok száma, és a pekingi közbiztonsági szolgálat adatai szerint a kínai fiatalkorú bűnözők háromnegyede netfüggő.
Thinkstock
Malajziai átnevelőtábor - a túl nőies fiúk számára
2011-ben Kuala Lumpurban is megjelentek az átnevelőtáborok. A speciális átnevelőtábort a túl nőiesen viselkedő fiatal fiúk számára kellett létrehozni, és a tábor nem titkolt célja a valós vagy vélt meleg hajlamtól való eltérítés volt. Hiába szólalt fel a radikális módszer ellen Shahrazit Abdul Jalil, a nők ügyeiért felelős miniszter, a tartomány konzervatív vezetése szerint túl nagy a veszélye annak, hogy a tábor nélkül ezek a fiatalok homoszexuálissá vagy transzvesztitává váljanak. Malajziában a szülőket is hibáztatják a gyerekek feminin viselkedéséért, így nem tartják alkalmasnak a gyerekek helyes úton tartására - vagyis a tábor szükséges ahhoz, hogy a 13-17 év közötti fiúk ne váljanak meleggé.

Dél-Korea - Akár a rossz tanulmányi eredmény miatt is bekerülhetnek a gyerekek
2012 végén röppent fel a hír, mely szerint Dél-Koreában is népszerűek a szülők körében az átnevelőtáborok, és Koreában a fiataloknak nem kell durván deviáns módon viselkedni ahhoz, hogy néhány hétre átnevelőtáborba kerüljenek. Elég a tiszteletlen magatartás a szülőkkel szemben, a "visszabeszélés" vagy az elvártnál alacsonyabb iskolai teljesítmény ahhoz, hogy a szülők tábori felügyelők gondjaira bízzák csemetéiket. A táborban aztán "katonai módszereket" alkalmaznak: fizikai állóképességüket erősítik, többek között órákig kell félmeztelenül hasalniuk a hóval borított fagyos földön, máskor súlyos farönkökkel kell erőgyakorlatokat végezniük a végkimerülésig.
Mit mond a pszichológus?
Majsai László pszichopedagógus szerint a tényekből kell kiindulni:

- Az utóbbi évtizedekben egyre korábban, egyre súlyosabban és egyre szélesebb körben jelentkeznek a gyermek-kamaszkori devianciák, sőt, olyan káros viselkedésformák is gazdagítják a listát, amelyek korábban jellemzően, vagy kizárólag a felnőtt társadalmat jellemezte (drogbetegségek, játékszenvedély, súlyos testi sértéssel járó bűncselekmények, prostitúció, és sajnos még sorolhatnám.

- Egyre több a lelkileg - sőt testileg is! - elhanyagolt gyermek, melynek hátterében okként, vagy kifogásként sokszor "időhiányra", rohanó életmódra, létbizonytalanságra, kiszámíthatatlan külső tényezőkre hivatkoznak a szülők. Fontosnak tartom, hogy ezek néha valós okok, de néha csak kifogások.

- Az iskolákban dolgozó pedagógusok presztízsvesztése, emberi és szakmai "semmibevétele" - mind az oktatási rezsimek, de sokkal inkább a szülők részéről - a szinte teljes eszköztelenségig vezetett, ami az iskolai rendek, szabályok, elvárások, értékek elfogadtatását-betartatását lenne hivatott megsegíteni. Itt nem a ki nem vívott tiszteletről van szó, azt gondolom, ha egy pedagógus nem képes elfogadtatni magát, kivívni azt a valamit, amit régen tiszteletnek neveztek, az főként az ő hibája, másodsorban a szülőké és csak legvégül a gyerekeké, hanem arról az alaphelyzetről, amiben kialakul a tanulás-tanítás folyamata, a "nevelődés", egy általánosan elfogadott értékrend kialakításának lehetősége.

Mindezeket azért tartottam fontosnak leírni, mert azt gondolom szülőként, pedagógusként, szakemberként, vagy "csak" emberként is feladatunk keresni és megtalálni azokat az adekvát és sikert ígérő módszereket, amelyekkel a fenti tényeket módosíthatjuk, átalakíthatjuk, megváltoztathatjuk!

Egy biztos, nem az az út vezet célhoz, amit a film sugall, vagy ami az "átnevelőtáborokban" zajlik. Egy személyiség (különösen a kialakulófélben lévő) fejlődésének, fejlesztésének nem lehet eszköze brutalitás, testi és szóbeli agresszió, megalázás, megfélemlítés. Ezek, függetlenül attól, hogy milyen "betegségből" próbálják meg "kigyógyítani" a gyerekeket, olyan testi és lelki sérüléseket és "betegségeket" alakítanak ki, amelyek az esetek túlnyomó többségében súlyosabbak, mint azok, amik miatt a "kúrát" elkezdik. Ha a negatív magatartásformákat egy másik negatívval próbáljuk kioltani, akkor ezzel a "tanulási-tanítási" folyamattal (a fent említett kegyetlen és borzalmas eszközökkel) egy olyan értékrendet alakítunk ki a gyerekekben, ami félelmen és nem elfogadáson alapul, ami nem a valódi probléma elemzését és a megoldáskeresést segíti, hanem elijeszt attól, hogy felvállalja és próbálja megszüntetni azt.

Mi lenne a legcélszerűbb és legsikeresebb megoldás? Néhány dolog, ami nagyon fontos lehet:

- Meg kellene érteni és elfogadni, hogy gyermekeink egy másik "nyelvet" értenek/beszélnek, és ezért nekünk és a velük foglalkozóknak meg kell tanulnunk ezt a nyelvet.

- Találnunk kell időt arra, hogy velük legyünk (és nemcsak testben, de lélekben is!). A mennyiség és minőség arányának elve itt úgy érvényesül, hogy: 5-10 perc intenzív és kizárólagosan "egymásrafigyelős" együttlét sokkal többet ér, mint egy egylégtérű - egymásmelletti lét 5-10 órán át.

- Nyíltan és őszintén beszélni problémákról (anyagi, kapcsolati, egzisztenciális gondokról, drogokról, szexről) a gyermekeinkkel, természetesen az ő "szintjükön".

- Nem utolsósorban szövetkezni és "egy követ fújni" mindazokkal, akik időben és térben egyszerre foglalkoznak velük.
 






Koncentrációs táborok



Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes

kézikönyve szivárgott ki






FRISSÍTVE: 2012. Május 7-én : Már ALEX JONES, az InfoWars és a RT NEWS is foglalkozik a lentebb letölthető dokumentummal, mely több, mint 300 oldal és tényleg igazak a cikkben foglaltak....

Pentagon Prepares 'Re-Education Camps' for Political Activists in 2012 & Beyond!



Az előző cikk után, melyben kiderült, hogy a bekövetkező  összeomláskor komoly polgárháborúra készül Nemzetvédelmi Hivatal az USA-ban a felfegyverzett amerikai állampolgárok ellen.... most napvilágra került, hogy a közel 800 FEMA tábor az USA területén milyen célokat szolgálhat és milyen irányelveket határoztak meg a lázongók átnevelésére. 

Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a „politikai aktivisták” megbékéltetésére „PSYOP [pszichológiai hadviselés] tisztek” segítségével az USA területén felállítandó átnevelő táborokban, azzal a céllal, hogy megtanítsák az aktivistáknak „az amerikai politikai irányelvek értékelését.”

Az 
FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Internálás és áttelepítés hadművelet) címmel ellátott dokumentumot csupán a Védelmi Minisztérium erre kijelölt munkatársai kapták meg eredetileg még 2010 februárjában, azonban most az Interneten is kiszivárgott. PDF formátumban letölthető./Elég részletes és hosszú az eredeti PDF is szerintem ahhoz, hogy kamu lenne. Vagy ha valaki ilyet ír kamuból, azelőtt megemelem a kalapom !/
A kézikönyv leírja az internálótáborokban fogva tartottak regisztrálására vonatkozó irányelveket, globálisan és az Egyesült Államok területén belül egyaránt. A DHS és FEMA és hasonló amerikai szervezeteken kívül, a program partnereiként olyan nemzetközi szervezetek is szerepelnek, mint az ENSZ és a Vöröskereszt.
A dokumentum egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az „USA területére” is vonatkoznak és szerves részét képezi még a „Védelmi Minisztérium által a civil hatóságoknak és a kijelölt rendvédelmi szerveknek nyújtott támogatás honi vészhelyzetek esetén,” beleértve „ember által okozott katasztrófákat, baleseteket, terrorista támadásokat és incidenseket az USA és az USA-hoz tartozó területeken.”
A kézikönyv leírja, hogy „a hadműveleteket polgári támogató akciók keretében is végre lehet hajtani,” hozzátéve, hogy „az USA területén történő végrehajtáshoz” a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) alóli felmentés szükséges, aminek beszerzéséhez az „elnöknek le kell mondani végrehajtói hatalmáról.” A dokumentum kitér arra is, hogy a fogvatartottakat társadalombiztosítási azonosítójuk alapján azonosítanák.

Az ellenséges harcosokon és egyéb kategóriába tartozó fogvatartottakon kívül a kézikönyv a „civil internáltak” rendeltetését is meghatározza, amikor leírja, hogy az állampolgárokat „biztonsági okból, védelemként illetve abban az esetben lehet fogva tartani, ha a személy vétséget követett el a fogva tartást elrendelő hatalom ellen.”

A kézikönyv elmagyarázza, hogyan kell elvégezni a fogvatartottak „átnevelését” a regisztrációt követően, különös hangsúlyt fektetve az USA irányelveinek elfogadtatására a politikai szakadárokkal.

Az átnevelés a „pszichológiai hadműveleti tiszt” feladata, aki megtervezi „a fogvatartottak megbékéltetéséhez és akklimatizálásához szükséges PSYOP termékeket, hogy azok elfogadják az intézmény fennhatóságát és szabályait,” írja a dokumentum.

A kézikönyv a következő feladatokat határozza meg a „PSYOP csapat” számára:
átnevelési program kialakítása és kivitelezése az ellenséges hozzáállás csökkentése vagy megszüntetése érdekében, politikai aktivisták azonosítása, hangosbeszélők biztosítása (adminisztratív közlemények és utasítások közlésére, amikor szükséges), segítségnyújtás a katonai rendőrségnek a fogvatartottak és civilek kontrolálására vészhelyzet esetén,
a PSYOP program megtervezése és kivitelezése az amerikai politika és tevékenységek iránti megértés és hálaérzés kialakulása érdekében.

Az összeesküvés elméletnek titulált dolgok előbb-utóbb mindig beigazolódnak ! Jesse Ventura és Alex Jones egykori filmje ezekről a titkos Fusion Center-nek és Residential Area-nak nevezett internáló táborokról.  
Ezek építése mögött is mindig Dick Cheney és a Hulliburton cég nevét találjuk....


Ne felejtsük el, a dokumentum nem börtöntáborokban fogvatartott iraki felkelőkről beszél. A kézikönyv egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az Egyesült Államok területére is vonatkoznak, a DHS és FEMA felügyelete alatt. A dokumentum azt is hozzáteszi, hogy „az áttelepítési műveletek alatt szükségessé válhat nagy mennyiségű civil lakosság ideiglenes (kevesebb, mint 6 hónapos időszakra) vagy hosszabb idejű (6 hónapnál hosszabb időre történő) elszállásolása is.”
A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, mint Észak-Korea.

Eddig is sok cikk és videó jelent meg az Interneten a civil lakosság tömeges fogva tartására vonatkozó tervekről, de 
ez az első kézzel fogható írásos bizonyíték, hogy a hatalom valóban a politikai aktivisták és egyéb személyek átnevelésére készül.
2009-ben például a National Guard számos munkalehetőséget jelentetett meg, „internáló/áttelepítési specialistákat” keresve „civil internáló táborokba” az Egyesült Államok területén belül.
Tavaly decemberben a Halliburton egyik leányvállalata, a KBR „szükségállapot táborokba” keresett személyzetet az Egyesült Államok öt különböző területére.

2006-ban az amerikai nemzetvédelmi hivatal arra 
szerződtette a KBR céget, hogy fogolytáborokat építsen a „várható nagymennyiségű bevándorló” kezelésére illetve meg nem határozott, egyszerre sok ember fogva tartását igénylő „új programok” gyors kifejlesztésére.

Rex 84, azaz Readiness Exercise 1984 (készültségi gyakorlat 1984) kifejlesztésének is az USA-mexikói határon áthaladó „tömeges kivándorlás” volt az állítólagos oka és a KBR szerződést is ezzel magyarázták.
Az 1987-es Irán-Contra meghallgatás során azonban napvilágra került, hogy a program célja nem más, mint a kormány által rendelt „forgatókönyv és hadgyakorlat” kifejlesztése, amelynek keretén belül a szövetségi kormány felfüggesztené az alkotmányt, szükségállapotot hirdetne ki, hogy azután a katonai parancsnokság vegye át a hatalmat a helyi önkormányzatoktól és tömegesen táborokba zárja a „nemzetbiztonsági kockázatnak számító” ellenállókat.

A Barack Obama által szilveszterkor aláírt, 
a határozatlan fogva tartásról szóló NDAA törvény lehetővé teszi amerikai állampolgárok letartóztatási parancs nélküli elfogását és tárgyalás nélküli határozatlan idejű fogva tartását. Akinek még mindig további információra lenne szüksége, ajánlom a 


megtekintését itt.

Police State 4: The Rise of FEMA Full Length


HOMELAND IN-SECURITY: Rise Of The Global Police State (Full Length) HD



{PSYCHOPATHIC POLICE} If You See Something, Film it Recording Police is Dangerous but Necessary



Martial Law 911-Rise of the Police State - Full version



Enemy of the State: Camp FEMA 2 - FULL MOVIE



Illuminating Secret Societies: The Mind Control Agenda (Full 

Length Film) 1/2


ILLUMINATING SECRET SOCIETIES (Final Cut)




Forrás: Infowars, Idők Jelei








A hálálos DOR sugárzó a HAARP



Fogalom: H.A.A.R.P. 
 (High Frequency Active Auroral Research Program)

Mindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok…..Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányain alapul.
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, 
de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia(skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre.
És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre….
Photobucket Pictures, Images and Photos
HAARP interferál a gravitációval a Csendes- Óceán felett   
Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronoktöbb milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenisbefolyásolható elektromágneses sugárzással.Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk…. Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem…..  Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik…. Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést ? 

Egy korábbi cikkünkben megnézhetitek a nagyon érdekes Jesse Ventura tényfeltáró filmet róla  , vagy külföldi linkek cikkeit… még itt is



HAARP (43-25)[JESSE VENTURA][MAGYAR FELIRAT][WWW.


Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben
és hogyan védekezzünk ellene… (készítette SBG Buddha)
- Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?

- Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből… ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagban nem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár.Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.
  

- Mire van hatással ez a sugárzás valójában ? 

- Mindenre…. Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is…..
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 
2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt).  A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.
-  Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében! 

– Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs…


Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?

- Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság “hajtja” meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben…. Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek – amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. 
Lásd: Spontán égés…….
 

- Mi egyszerű emberek mit tehetünk ? 
- Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra….

- Biztató…. És addig lehet ellene védekezni ? 

- Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi !  2.5 – 5.0GHz,  így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok….

- Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ? 

- Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi….
Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással….. Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

- Na akkor építünk ilyet…

- Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.
- A világűrbe is sugároz egyébként ? 

Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

- Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

- Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban….. A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása…..

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni. 
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom……
…. Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból “belülről” megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami…
Ha most visszanézitek a cikkemet a Lakott sziget orosz filmről és a videót újra, akkor megérthetitek, miért adtam ezt a címet : 

Köszönöm….
SBG Buddha
   Photobucket Pictures, Images and Photos
HAARP scalar field atmospheric propagation in clouds

HAARP high energy vortex splits apart the sky    Disturbing von Karman vortices over the South Atlantic

Az orgonitos megoldásokról nem is beszélnek , lehet, hogy nem is tudnak róla . Vagy ezt a DOR energiát már nem képes kezelni az orgonit ?
Kérdések és kérdések , de a válaszok váratnak magukra , míg egy tudós ember el nem végzi a megfelelő elemzéseket . Hogy lehet védekezni ellene az biztos , hisz az alkalmazók is túl akarják élni a hatását , és túl is élik , de a védekezésről nem pofáznak azt megtartották maguknak , hogy ha bevetik ők ezt tul éljék .


Ha a sugárzást tulélted jön a tudatmódosítás , és a halál 

chip beültetés , és ha ez sem segit , átsegítés a 

másvilágra , ha kell tömeges megsemmisítéssel .



A várható legnagyobb holokamu 

indítása


avagy a kamatrabszolga képzés

kategory FEMA
JÚL312012

Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA – OBAMA

Hamarosan sor kerülhet minden idők legnagyobb belföldi katonai akciójára az Egyesült Államok  területén: a szabad fegyverbirtoklás megszüntetésére és a 2. alkotmányos jog eltörlésére.
Ide feltettem a törvénytervezetet /  itt pedig elolvashatjátok milyen 3 fázisban zajlik majd le a lakosság lefegyverzése és a katonai hadműveletek…
Ez nyilván nem fog zökkenőmentesen menni még akkor sem ha a Denver-ben elkövetett hamis false flag mészárlások történnek majd újra és újra…. Akkor is “nehéz menet” lesz….
Nem hiába készül a DHS (Department Homeland Security) a civil lakossággal való összecsapásra, amire még nem volt példa az USA történetében.
Érdemes sorba venni, hogy milyen intézkedések teszik ezt lehetővé és mire lehet számítani : 
Hiszen ezt az elnök által birtokolt jogosítványok és elnöki rendeletek nélkül nem is lehetne véghezvinni.

Tehát térjünk ki azokra a bizonyos “rendkívüli jogosítványokra” amellyel az Egyesült Államok elnöke rendelkezik szükségállapot esetén: 
Szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. 
A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán született meg 
a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. 
Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett (
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency ).
A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. 
Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik.”
Nos, tény, hogy a FEMA táborokat idén aktiválták. 



FEMA Camps Activated and on 72 Hour Notice



Executive Orders:
EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására 
http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/eo-10995.htm )EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10997.htm )EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
http://www.disastercenter.com/laworder/10998.htm )EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10999.htm )Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
http://www.disastercenter.com/laworder/11002.htm )EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
http://www.disastercenter.com/laworder/11003.htm )EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
http://www.disastercenter.com/laworder/11004.htm )EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
http://www.disastercenter.com/laworder/11005.htm )EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_12148 )
Mindenki számára világos, ha a Közel-Keleten kitör az a bizonyos háború, az csak a kezdete lesz valami sokkal nagyobbnak és rosszabbnak. Mert a tervet ismerjük és eddig minden aszerint haladt az elmúlt 100évben. 
Nem véletlen tehát az sem, hogy FEMA táborokat hoznak létre, hisz jól tudjuk, hogy Amerikában milyen fegyver eloszlási arány a népességet figyelembe véve.
Már előzőkben is volt szó erről a blogon:
Persze lehet ezekre azt mondani, hogy ezek butaságok, de ezek is intő előjelek, hogy hová tartunk és a hatalom mennyire készül arra, hogy minket, akik tenni szeretnék a hazánkért a gyerekeink jövőjéért ne állhassunk céljaik útjába.

Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)




Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)



Kézen fekvő az is, hogy ha kitör az a bizonyos háború a közel-keleten és terjeszkedni fog, egyre és egyre jobban ki fogja váltani azt a bizonyos gazdasági összeomlást és eleinte igaz békés felvonulások, tüntetések kezdődnek, majd mikor már a hétköznapi ember a helyzetét kezdi kilátástalannak érezni nem marad más választás szemára mint az erőszak.
Mert az állam tenni fog arról, hogy az étel, az ital, a napi szükségletet kielégítő cikkek akadozva vagy egyáltalán ne jussanak el az emberekhez, ezzel növelve az elégedetlenséget és a felháborodást.
Jól tudjuk, hogy az Elit New World Order-jében a célként kitűzött népességszám a földön 500 millió főre tehető.
A FEMA táborok egyik célja, kiszűrni az engedetlen embert aki nem hajlandó behódolni és szolgálni a “kiválasztott” már az egész földet irányító pár családot és olyan rabszolgákat képezni akik majd el is fogják tartani ezeket az embereket.








Ázsiaiak az Elit és a FED lefejezését, ÚJ PÉNZRENDSZERT terveznek




A LEGFRISSEBB !
BREAKING NEWS
 – B. Fulford információi szerint A TERV: 
(Fordította: O. László)
ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZERT LÉPTETNEK 

ÉLETBE és azonnal leállíthatják a FED-et !

Példátlan történelmi átalakulás előtt állunk – Az eddigi háttérelit a Cabal lefejezésére készülnek az “ázsiai erők” jelentette Benjamin Fulford.

Már folynak a titkos tárgyalások. Mivel óriási felfordulás lesz, illetve lehetséges Obama elnök aláírta és 2012.január 1-el életbe is léptette a határozatlan idejű fogvatartásról és internálásról szóló, a Statárium bevezetését lehetővé tevő NDAA törvényt, mely lényegében eltörölte az alkotmányos szabadságjogokat. 

Valószínűleg a közelgő események indokolták ennek bevezetését és a 800 FEMA tábor felépítését.
Megpróbáltam magyarra átírni, amit Fulfordnak elmondtak és ami a szilveszter előtti napokban a globális elit szintjén történt. (Szerk)
Benjamin Fulford:
A jelenlegi pénzügyi globális háború végső fázisába érkezett. Több megbízható forrásból, három kontinensről is arról számoltak be, hogyküszöbön a nagy áttörés. Meg tudjuk erősíteni saját forrásból (beleértve az MI6 és Japán katonai hírszerzését), hogy az elmúlt héten nagy küldöttség érkezett Washingtonba azzal a céllal, hogy tanulmányozzák a “lázadásról szóló” törvényt és a washingtoni intézményeket.  
Arról informálták őket, hogy 
a FED-et azonnali hatállyal le kell állítani és az új pénzügyi rendszert végrehajtani, máskülönben az USA teljesen el lesz vágva a világtól.
  A hadsereg is közel áll ahhoz, hogy egy lázadást nyisson a katonaság felének támogatásával, mely Washington D.C. totális megtisztítását támogatja – egy CIA forrás szerint.  A washingtoni intézményrendszer két választás előtt áll:
- félreáll és nyíltan bevallja az igazságot
- vagy a másik: letartóztatás, polgárháború, káosz és esetleges halál vár a jelenlegi uralkodó Cabal-ra.
Hiszünk benne, hogy a józan elme lesz a döntő egy ilyen helyzetben és a békés megoldás a küszöbön áll. Akárhogy is nincs addig vége, míg nincs itt a vége.
A múlt héten a kínaiak mindaddig azon voltak, hogy “meg kell ölni” (a “kill” szerepel de kiiktatást is jelenthet…Szerk) az új pénzügyi rendszer támogatóit Washingtonban, míg a Japán kormány be nem avatkozott, hogy védelmet biztosítson. Aztán tárgyalásokon magyarázatokat kaptak az új nemzetközi pénzügyi rendszer működését illetően. Ők is tettek ajánlatot.
Az lett nekik elmondva, hogy a valaha is kibocsátott dollár több, mint 90%-a nem amerikaiak tulajdonában van. Az emberek, akik ezt birtokolják nem akarják, hogy értéktelen papírrá változzon, mikor a “FED-bomba robban”.
Ehelyett minden tisztességesen szerzett dollár (értve ezalatt, hogy nem derivatívák kereskedelmén és más csalásokkal keletkezett számítógépeken) “back”-elve lesz arany fedezettel.
Az így aranyfedezettel rendelkező dollárt átnevezik. A kínaiak a “Renminbi” elnevezést akarják, a Rotschildok a Hong-Kongi dollárt. A mi javaslatunk a hongkongi yen (vagy kínaiul ejtve jüan).
Akárhogyis, soha ezután nem lesz lehetséges, hogy magánszemélyek manipulálhassák a pénz-létrehozás folyamatátA kínaiak ragaszkodnak hozzá, hogy az új pénz megteremtésének a folyamata a kormány feladata legyen és ebben minden érintett fél egyetértett.
Hajime ISHIIMagas szintű japán kormány delegáció utazik az év végén (vagyis a múlt héten…Szerk) a Fülöp-szigetekrehogy az 1930-as években a dollár-holdingok fedezeteként oda vitt és ott tartott aranyat Kínába szállítsa. A japán delegáció élén a kormány képviselőjével (Hajime Ishi)Előadást kapnak a nyomtatási technológiával kapcsolatban és a globális kormányzás új rendszeréről.  

Ezen kívül Kína szeretné, ha az ENSZ új székhelye Laoszban lenne, mivel ősi és érintetlen ázsiai kultúra.
Ez inkább egy szép ötlet. Természetesen az ENSZ végletekig funkcióját vesztett szervezet, ami teljes megújításra szorul. Globális ellenőrző mechanizmus szerepét teljesen a II. Világháború győzteseit szolgálva tölti be. Ez alapjaiban fog megváltozni.
Ezen felül a Világbank át lesz helyezve Kínába, valószínűleg Hong-Kongba. 
Minden világbanki alkalmazottnak meg van a tevékenységeinek rögzített adatai és csak azok kerülhetnek újra alkalmazásba, kik pozítívan járultak hozzá a bolygó fejlődéséhez.
Az IMF-et FELOSZLATJÁKmert csak a nyomort és a szegénységet terjesztette az egész Földön. Elsősorban úgy működött, hogy forrásokat és tulajdont lopott el a világ lakosságától.
Helyébe a japánok hoznak létre egy új intézményt, mely a kizárólag a pénzügyi rendszer működéséhez szükséges biztonságot és stabilitást hivatott szolgálni. Most úgy néz ki, hogy a székhelye Osakában lesz. 
Az összes ilyen intézmény a meritokrácia elvén lesz létrehozva (“ahol az egyén pozíciója a teljesítményétől függ”). Bárki csatlakozhat hozzájuk, aki átmegy a kemény vizsgán és nem lesznek a csúcson lefoglalt helyek bizonyos (etnikai vagy más) háttérrel rendelkezők számára.
Ezek az új szervezetek nagyon leterheltek lesznek, mert az egész Föld teljes kereskedelmi rendszere meg fog változni! Lesznek iparágak, melyek teljesen eltűnhetnek vagy le lesznek csökkentve, beleértve:
kőolajipar, háborúk, nukleáris energia, gyógyszerek és autók…
Ezen iparágak vállalatainak jelentős segítségre lesz majd szükségük, hogy átalakíthassák magukat. A köolajipart például geo-mérnöki (geo-engineering) iparrá lehet fejleszteni.
A fegyverkezés költségeit a világűr felfedezésére fordítják majd.
Az autóipar pedig elkezdheti majd az anti-gravitációs robogók gyártását. 

Az összes elavult iparág átalakítását el kell végezni oly módon, hogy az a lehető legkisebb társadalmi zavarokat és népvándorlást okozza. 
Ezen kívül minden országnak el kell fogadnia egy Nemzetközi Igazságügyi Szervezetsegítségét, mely lehetővé teszi az országok közti viták rendezését tárgyalásokkal vagy a bíróság előtt.
Mindenesetre az emberiség hamarosan megszabadulhat egy szörnyű szekta szorításából, mely több száz millió embert ölt meg az évek során.
A világban lévő 800 körüli amerikai katonai bázis legtöbbjét le kell állítaniuk.
Az amerikai hadseregnek át kell majd alakulnia egy teljesen más szervezetté, mely planetáris védelmet és az emberiség nagy projektjeit szolgálja.
Mi mindannyian egy még soha nem volt történelmi átalakulás előtt állunk. Kapaszkodjatok a kalapotokba!”

Benjamin Fulford 
Forrás eredeti nyelven 
global-currency-300x220NEW GLOBAL ECONOMY















Összeesküvésből valóság lett – Az állampolgár az ellenség



Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen…, halálos könnygázzal” lövik szét a tüntetőket Egyiptomban, Európa hamarosan utcára vonul…Az USA viszont lép…
Arrest Americans
Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült törvényjavaslatról, melylehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül. 
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén – mintha harcmező (“battlefield”) lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket – akár saját kertjükbenletartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un.Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, melytörvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartástmely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható.Ezután bárkire. 
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön. 
Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete. 

A forgatókönyvről már többször is írtunk… Legyen szó az “Angol-Szász Misszió”-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 
FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet. 
(FEMACamp – American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State – Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, 
a hirtelen ellenséggé váló Kelet… oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.(“FEMA koncentrációs táborok készen” dokumentum)

Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogylázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is – Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró.A kormányuk azon alapozva tervez, hogyaz Euró összeomlása már nem “igen vagy nem”, hanem “mikor” kérdése. “Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni” - mondta a miniszter.
Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel. És ahogy írják: “Bankárok ragadták meg Európát…a Goldman Sachs vette át”.  

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody’s leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy “Illuminopoly” táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta… Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva… 
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!
Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk…: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággalmeggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról – a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak. 
A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
Szépen lassan” ők állnak majd az államok élénaz elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven…

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.
.amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken…akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom…. Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk…

És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam…






ENDGAME – Végjáték – A Világ leigázásának forgatókönyve (Alex Jones)





Akik ide látogatnak, biztos mindannyian láttátok már a WAKE UP CALL – Ébresztőfilm c. 2,5 órás alkotást, mely az átlag “birka” (Sheeple) gondolkodáson túlmutató információk megszerzésének egyik nagy lépése volt.Ennek a fontos tudásnak a megszerzésében további segítséget nyújthat Alex Jones Végjáték c. filmje.


Kik is a világ igazi irányítói? A demokratikusan és kevésbé demokratikusan hatalomra jutott kormányok, vagy egy árnyékkormány, ami a háttérből irányítja az eseményeket. A legtöbb ember szerint semmi esély nincs a második eshetőségre, hiszen még csak nem is hallottak soha a Bilderberg csoportról vagy más titkos társaságokról. El sem tudják képzelni, hogy olyan erők irányítsák a világot, amikről még csak nem is tudnak, és hogy egy viszonylag kis csoportnak olyan hatalma legyen, amivel befolyásolni tudja a világ nagy eseményeit.
Valóban sok ember tudta és közreműködése kell a világot meghatározó események lebonyolításához? Én nem hiszem.
Ebben a filmben Alex Jones fölvázolja a világot irányító elit történelmi útját, eszközeit és jövőbeni terveit.






IDŐK VÉGE – Epizód #1 – Az elkövetkező hónapok történései – END OF TIME Episode 1





Ezt hallgasd végig és megérted! Minden benne van, amiről eddig szó volt!

A világméretű elégedetlenség és forradalom, ami előtt állunk, egy végjáték első epizódja. Az END OF TIME INFO-ban Joseph és Johnny ezeket a kérdéseket vitatják meg és megbeszélik miként viszi a világon egyre inkább eluralkodó káosz előre az elit világuralmi terveit. (magyar tolmácsolással)
A tüntetések, gazdasági problémák újabb háborúkat, majd a világkormány megalakítását és a NEW WORLD ORDER bevezetését készítik elő. 
Ezt akarják az irányítók is: egy új rendszert…és jelenleg minden nekik dolgozik. Az elégedetlenséget és felkeléseket maga az Elit okozta-szítja és támogatja is… 


Mára egyre nyilvánvalóbb, amit ez év júniusában előre jeleztem: olyan hónapok és évek előtt állunk, melyben felborul az eddig megszokott társadalmi berendezkedés. Milliók ébredtek és ébrednek rá naponta, hogy az amit a kormányok elhitettek velünk, az csak szemfényvesztés és valójában nem is létezik. Virtuális pénzek, nullák a számítógépen, egyértelmű gazdasági háborúk USA és Izrael irányításával. Mindez egy bankár-oligarchia által kiszipolyozott rabszolgaság és elnyomás keretein belül. Ezt tették az első és második Világháború előtt is, a hidegháború létrehozása idején is, és teszik változatlanul napjainkban, előkészítve valami sokkal nagyobbat és durvábbat, ami mindig is vezérelte céljaikat. Ha ezekről nem tudsz, kötelező megnézned a WAKE UP CALL (Ébresztőfilm) c. alkotást, mely mindent elmond, amik tények, a következtetést pedig Te magad fogod levonni és a Valóság megdöbbentő erejű sokként érhet.
DE ÉBREDJ RÁ, MI ZAJLIK MOST!
Mert hónapokon belül ez lesz a valóság!
Mi történik és mi fog történni? 
PROBLEM – REACTION – SOLUTION 
Ez a három tényező irányítja mindig az eseményeket és ez a manipulálás alapvető képlete! Kivétel nélkül mindig győz a hagyományosan gondolkodó embereken. De már nem mindenkin!
(Akik érteni szeretnék mélyebben és soha nem hallottak erről, javaslom David Icke videóit) Lényege:
1. PROBLEM : A rendszer maga okoz egy problémát, konfliktust, katasztrófát, terrortámadást, válságot…stb (pl. Lusitania elsüllyesztése, Pearl Harbor, Tonkin-incidens a Vietnami háború ürügyeként, mely soha nem történt meg…, iraki tömegpusztító fegyverek…stb.)
2. REACTION : A rendszertől a tömegek elvárják, hogy tegyen valamit, ez a reagálás mindig előre el van tervezve (lásd. Szeptember 11 után azonnal be is jelentette Bush Irak és Afganisztán megtámadását – anélkül, hogy bármi vizsgálat elkezdődött volna)
3 . SOLUTION A rendszertől az emberek megoldást várnak a helyzetre, amikor isaz irányítók előállnak azokkal a kártyákkal (a kezdettől meglévő forgatókönyvvel), amiket a fenti 2 epizód nélkül az emberek nem fogadtak volna el soha és ellenállásba ütközött volna. Így viszont szinte maguk kérik és bármit eltűrnek (pl. a fenti példát folytatva a Patriot Act törvény bevezetése (házkutatás nélkül a hírszerzés bárki lakásába bemehet akár a távollétemben is, bárkit őrizetbe vehet terrorizmus gyanújával és fogságban tarthat, lehallgathat, vallathat…stb….ez működik is…nézz utána). A repülőtereken bevezették a test-szkennert, teljes testi motozást nőkön és gyerekeken is….Ja hogy ezekről Te még nem hallottál, mert nem mondta az esti híradó ?..:)
A tiltakozások már nem nem csak #Occupy Wall Street szinten fognak zajlani, hanem egy szempillantás alatt világméretűvé válnak majd. 
Milliók lesznek az utcákon és onnantól 
VILÁGFORRADALOM lesz a neve már. Az “arab tavaszként” elindult elégedetlenségi hullám viharként söpör végig a bolygón és sajnos nagyon könnyen erőszakos cselekményekbe fog torkollni.A hatalom az elején mindent megtesz majd a tiltakozások visszaszorítására, de végül szabadjára engedi a végső összeomlást. Bekövetkezik a világgazdaság bedöntése és a globális világméretű krízis, mely nagyobb lesz az 1929-33-as válságnál.(2011.okt.08: A Bank Of England elnöke szerint minden idők legnagyobb pénzügyi válsága vár a világra).
A lázongókat és a rendszer ellenségeit a FEMA által épített 800 táborba internálják majd. (USA internáló FEMA táborok készen)
Ezalatt a tiltakozások leforrázására és a leálló gazdaság miatt kiesett bevételek pótlására a Szabadkőműves-Illuminati Elit megpróbál újabb háborút kirobbantani Izrael és Irán között, mégpedig olyan szinten, hogy abba az USA is be tudjon kapcsolódni. Ezzel lángba borítják a Közel-Keletet és csak remélni tudjuk, nem fog világháborúvá szélesedni. (a történelemben eddig mindig sikerrel jártak sajnos…).
A háború közben vagy után megjelenik a Bibliában is megjósolt “megmentő”, aki nem az lesz, aminek látszik. Sokkal erősebben és ellenőrzöttebben kell a maradék emberiséget koordában tartani, hogy ez a nagy pusztulás soha többet ne következhessen be. Népszerűsége fenntartására szétosztja majd a “vagyont” és az emberek elégedettek lesznek az új rendszerben. A vásárláshoz és gyakorlatilag mindenhez csak a “fenevad bélyegével” lehet majd hozzájutni. Ehhez kell majd egy világkormány, mely mindent irányít és lát. Így válik majd megvalósíthatóvá “a mindenkiben lesz egy chip” dolog és a pénz nélküli társadalom.
Egyedüli dolog, amiben bízhatunk, hogy jelentős emberi rétegek vannak már ébren, akik a világ jobbításán dolgoznak és rengeteg szeretet-energiát állítanak elő! Szerencsére a sötét erők is megosztottak.
A felszín mögött (vagy inkább, hogy hiteles legyek, a felszín alatt a háború már tart.) Mivel sokaknak hajmeresztő, amiket megtudunk, erről csak annyit mondanék, hogy augusztusban az USA két hatalmas földalatti bázisát semmisítették meg valamilyen “idegen” technológiával. A bázisokban minden miszlikekre esett szét és a robbanások okozták a szokatlan erős földrengéseket Virginia és Colorado államban (Kép)

/
Amikor először végighallgattam angolul Benjamin Fulford beszámolóját, alig akartam elhinni. De az azóta előkerült információ morzsákból teljesebb lett a kép. Viszont a kvantumfizika és ősi tudományok egyik legnagyobb tudósa,  David Wilcock honlapján is megjelent ez a hír és a Benjamin Fulforddal készült interjú (aki állítólag megbízható bennfentes forrásnak számít, valamiféle hírvivője a jó szándékú titkos csoportoknak), amiben azt állítja, hogy az augusztus 22-i coloradói és 23-i virginiai földrengések igazából hatalmas földalatti robbanások voltak, melyek nagy mélységben lévő, titkos földalatti bázisokon történtek. Wilcock állítása szerint további magas rangú források is megerősítették ezt./
A most megtámadott két bázis fontos csomópont volt. A CIA mostanában költözik át Denverbe (Colorado államba) Virginiából, talán ezt akarták lehetetlenné tenni a támadók (ki tudja miket szállítanak át a föld alatt), mert pont ezeken a helyeken voltak a rengések. Sokan mondják, hogy felkészülnek valamire, mert nincs sok értelme a költözésnek.Földalatti bázisok és alagutak az USA nyugati részén (Kép) Az első hírek nukleáris robbanásokról szóltak, melyet egy hivatalos orosz forrás is megerősített (!). Az újabb hírek szerint a bázisok pusztulását egy hihetetlenül hatékony és fejlett fegyver okozta, melynek hatására pillanatok alatt hússzorosára emelkedett a légnyomás a komplexumban, ami aztán mindent apró darabokra zúzott. Ezt az a tény is megerősíti, hogy bennfentesek szerint nem érzékeltek radioaktivitást ezeken a helyeken.
Nekem 
ismerősöm is van Denver mellett, aki folyamatosan informál a Denver környékén folyó dolgokról. Nagyon sokat tud, mivel az Ő nagyapja is a szabadkőművesek tagja volt. Tudjuk, hogy az USA legnagyobb és legrémisztőbb repülőtere alatt van az Illuminati egyik fontos földalatti városa és bázisa, ezért is örülök ennek a kapcsolatnak. 
A héten írta, hogy eddig is zajlottak furcsa dolgok és megmagyarázhatatlan jelenségek, de az elmúlt hónapokban eszméletlen sok katonai vadászgép és hadműveleti mozgás, sőt UFO-jelenség tapasztalható.
A legfontosabb információkat itt is megosztom, de főleg a Facebook csoportban, ahol a világ jobbításán dolgozunk a tudásunk egyesítésével és az információk átadásával.
A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más csak ILLÚZIÓ”
(David Icke)








USA Internáló FEMA táborok készen





Camp FEMA: American Lockdown – FULL MOVIE –86 min

A jelenlegi törvényi szabályozás lehetővé teszi állampolgárok internáló táborokba szállítását felkelés, civil engedetlenség esetén….Bevezették a köztudatba a “domestic terrorist” kifejezést, amely minden olyan másként gondolkodót, emberi jogokért harcolót, “lázítót” szélsőségesnek ítél meg, aki a fennálló politikai RENDSZERt kritizálja, támadja…. 




Something Big, Something Huge will happen !Keep Safe

WARNING for READERS FROM the U.S. : MASSIVE EARTHQUAKES WILL SHOCKING SOON THE WHOLE PACIFIC AREA FROM ALASKA TO CALIFORNIA! JUST PREPARE AND KEEP INFORMING PEOPLE…not a joke.
EZT MOST EGY NAGYON KOMOLY ÉS VÉSZJEZŐ BEJEGYZÉSNEK SZÁNOM! TÉNYEKET MONDOK CÍMSZAVAKBAN, AMINEK NÉZZ UTÁNA TE IS!
Nos emberek, akik ismernek, tudják, hogy nem szoktam hülyeségeket beszélni. Ezért most nagyon őszintén és komolyan szeretném mondani, szólni figyelmeztetni….:
VALAMI NAGYON KOMOLY, VALAMI NAGYON DURVA FOG IDÉN ŐSSZEL TÖRTÉNNI. A 2012-es tudati váltást valami meg fogja még előzni…..
Az emberek jelentős része nem figyeli, nem is látja a jeleket…vagy egyáltalán nincs információja ezekről a dolgokról. Akik viszont ezzel foglalkoznak, azok látják, tudják és kétségbeesetten próbálnak informálni mindenkit, akit csak tudnak.
A TV-ből ezekről semmit nem fogtok hallani !!!

Comet Elenin Forecast for 9/2011 to 1/2012 and the Hopi Blue Sta




A lényeg, hogy gondolkozzatok! És lássatok, ne csak nézzetek ki a fejetekből! Mert jelek vannak százával: 
Az elmúlt pár évben az USA csillagászati összegeket költött el úgy, mintha már úgysem számítana….(percenként 3millió dollárt)…Vajon mire?
– 
Leállították véglegesen az űrsiklók repülését. Miért?
– 
USA és az oroszok versenyben fejlesztik Kínával együtt a csillagháborús fegyvereket és tesztelik is a bolygón rendesen HAARPDARPA rakéták, elektromágneses fegyverek…..időjárást és földrengéseket irányítanak….
- A héten is olyan helyeken volt nagy erejű földrengés, ahol 100éve meg sem rezdült a föld… 
Már rezeg az egész pacifikus térség, pedig még csak közelítünk az esemény felé….
A dollárnak gyakorlatilag VÉGE van, befellegzett, értéktelen.azon a napon tuja meg majd mindenki, amikor hirtelen sokan fogják ezt észrevenni.A Pentagon gazdasági hadviselésre készül.
Ezen a videón láthatod, mi fog történni, amikor bedől a dollár, gyakorlatilag bármelyik nap bekövetkezhet, de valószínűleg más eseményekkel összehangolt és jól-irányított akció lesz! 


The Day the Dollar Died - Scenario from the Future



- Az USA-ban 800 új internáló, befogadó tábor épült FEMA és FUSION CENTER név alatt, vagy Residence Area néven, ami szerintük arra szolgál majd, hogy megvédje a bentlakókat. Csak egy kérdésre nem tudnak sehogy sem felelni, hogy akkor a többszörös biztonsági szögesdrót kerítések miért befelé hajlanak??? Hogy onnan senki ne juthasson ki?…No Comment…
Több tízezer katona határokon belüli bevetésére készül a Pentagon….
 Rendkívüli módon felerősödött az UFO – tevékenység a Földönteljesen nyíltan és sokkal nagyobb számban mutatják meg magukat….amivel párhuzamosan folyik egy ún. DISCLOSURE folyamat, azaz a NASA és a Vatikán(!!!) is egyre többet és nyíltan foglalkozik a témával és nemhogy nem cáfolja már egyáltalán a létezésüket, mint eddig, hanem számos esetben komoly szakértők, politikusok, vatikáni papok !!! és a főáramú média (CNN, Fox, BBC) beszélnek egy földönkívüli invázió lehetőségéről…..
Tudósok is elkezdtek idegeskedni és foglalkozni az ELENIN nevű valami közeledésével (szándékosan nem írok üstököst, mert egyelőre fogalmuk sincs, hogy az-e), aminek furcsa egybeesései (2011. szeptember 26) vannak nagy erejű földrengésekkel és nagyon bizonytalan a pályája, ráadásul a YU55 nevű aszteroidával vészesen közel kerülnek a Földhöz.
- És még mindig felmerül, hogy 
valami van a Planet X, Nibiru, nevezzük akárminek létezésébenés igenis okoz anomáliákat, hiszen a tudósok is észlelik, hogy valami van…csak az anomáliák konkrét okát nem merik vagy nem tudják kimondani….
– Józan kérdés…:Szerintetek, ha tudnák, hogy valami súlyos fog történni, bejelentenék és tudatnák mindenkivel? A választ belül Te is tudod sajnos….
És van egy nagyon fontos dolog: amire aztán csak nagyon kevesen gondolnak: mivel jelenleg a világ irányítóinak jelentős része cionista (Izrael) (aki nem tudja mi az nézzen utána…) hatalmi erő…egy sorsdöntő történelmi esemény lesz 2011. szeptember 20-án: Az ENSZ közgyűlése végre szavazni fog a Palesztín állam felállításáról és elismeréséről. Izrael ebbe biztos, hogy semmi szín alatt nem megy bele. És hogy mit fog tenni nagy testvérével az USA-val karöltve?..a történelmet ismerve újabb konfliktust előidézni valahol a világban, mely eltereli a figyelmet erről….
SZÓVAL JELEK VANNAK….”MINDENKI” ÉRZI, aki a világgal globálisan és teljes nyitottsággal foglalkozik. Csak a hangjukat kevesek hallják meg..de az a kevés legalább fel tud készülni… Bár tenni mi sem tudunk sokat!
Csak marad a mondásGOD BLESS YOU! KEEP SAFE! 








Category Halálipar

Á

Halálos tévedés – egy iparág amit Haláliparnak neveznek. De miért is ?


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


Érezte már, hogy ön egyszer vidám, jókedvű…máskor meg szomorú ? Változékony a hangulata? – Akkor ön bipoláris !”
Izgága a gyermeke és alig bír egy helyben maradni?
Akkor az ön gyermeke túlmozgásos, hiperaktív…stb.”
Ilyen és ehhez hasonló hirdetésekkel  bombázzák reklámokban az embereket (főleg az angolszász államokban). Újabb és újabb tüneteket találnak ki bizonyos körök, akik újabb és újabb gyógyszereket írnak fel titkolt vagy nyilvánvaló mellékhatásokkal, majd azokra még újabb szerekkel állnak elő és innentől az áldozat számára nincs menekvés. 



A következő témát azért osztom meg veletek, mert ez is a valósághoz tartozik és nagyon sok eset mögött, amikor érthetetlen, napi szinten előforduló gyilkosságokról,öngyilkosságokról, amerikai iskolákban elkövetettlövöldözésekről hallunk, egy dolgot nem igazán szokott emlegetni a média:
vajon mi történt az illetővel az azt megelőző hetekben, napokban? 
Nagyon sok esetben hallunk ilyet: már pszichiátriai kezelés alatt állt az elkövető vagy voltak ilyen problémái. A laikus néző erre csak legyint és annyit mond:
- Ja akkor már korábban sem volt normális….”
Az eseteket megvizsgálva viszont sokszor kiderül, hogy az OK és OKOZAT helye pont ennek az ellentéte:
- Mindaddig normális volt az illető, míg el nem kezdte szedni ennek az iparágnak a termékeit.
Halálos tévedés – Matthew és szüleinek története
Matthew felszabadult, vidám gyerek volt, mindig mosolygott. Szeretett élni, soha nem hagyta el magát, sportolt, jó személyes kapcsolatokkal rendelkezett. Olyan volt 18 éves korára, mint bármely más átlagos fiatal srác….


Egy időben rosszul aludt, rosszakat álmodott, szülei úgy gondolták hátha külső segítség majd segít, ezért elvitték egy pszichiáterhez, aki 15 perc beszélgetés után egy “Lexapronevű “gyógyszer” kipróbálását javasolta.
Hamarosan Matt senkivel nem akart már beszélni, teljesen bezárkózott és nemsokkal rá leugrott a mélybe, öngyilkos lett. 


Egy anya és szülők története, akik rávilágítanak egy halálos összeesküvésre, egy üzletre, mely gátlástalan, a profit tartja életben és tudománynak állítja be magát, bár soha senkit nem gyógyított még meg ….
Az elhalálozások, öngyilkosságok, születési rendellenességek és súlyos káros hatások hátborzongató statisztikái mögött ott húzódik a világszintű gyógyszerezési járvány emberi oldala – azok személyes története a veszteségeikről és azok bátorsága, akik a valódi árat megfizették. 


Amint meghallja, hogy nyolc bátor anya, a családjaik, egészségügyi szakértők, tanácsadók és orvosok mit gondolnak erről az egészről, egy dologról meg lesz győződve.. :
 A pszichiáterek HALÁLOSAN TÉVEDNEK.

Na és kik követik el ezt a halálos tévedést , hát persze , hogy a zsidók a vezető zsidó pszichiáterek kik arculatot adnak az egész haláliparnak . Ne én mondjam ki az ítéletet alkosd meg magadban , és ha ez úgy van ahogy számitok rá , ez ellen fel kéne lépni. Mert bizony hazánkban is így folyik ez a rettenetes dolog . Hogy nem beszélünk róla attól még több ezer embert ölnek meg évente ezek a gyilkosok. És természetesen ide besegítenek a Pintér -féle gyilkosság BT emberei is . Hisz ők így szervezett keretek között gyilkolhatják a kiszemelt áldozatokat , az ellenlábasokat , hogy ne jelentsenek többé gondot . Hát így működik nálunk is a maffia a politikai maffia , mert a legnagyobb összefonódás alakult ki a hatalom és a köztörvényes bandák között. Gyilkolnak is rendesen a Rákosi ÁVH – t is megszégyenitve gyilkolnak, igaz most már nem darálják le az embereket, mint 56 előtt.


HALÁLOS TÉVEDÉS 1/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 2/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 3/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 4/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 5/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 6/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 7/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 8/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys



Pszichiátria - A halálipar (HUN)



A pszichiátria igazi arca



A RETTEGÉS KORA - A pszichiátria rémuralma - (Teljes film)



Ritka történelmi és jelenkori felvételeken keresztül, valamint több mint 160 orvossal, ügyvéddel, pedagógussal, túlélővel és a mentális egészség területének és visszaéléseinek szakértőjével készített interjúkon keresztül ez a megdöbbentő dokumentumfilm fényt derít a brutális áltudományra és multimilliárd dolláros átverésre, ami a pszichiátria.
Úgy gondoljuk, joga van ismerni a rideg, kemény tényeket a pszichiátriáról, művelőiről és arról a fenyegetésről, amelyet gyermekeinkre jelentenek. Ismerje meg az igazságot – nézze meg ezt a filmet.
 PSZICHIÁTRIA – A HALÁLIPAR 
és a többi film ezt tükrözi




Így már máltán mondhatjuk azt , hogy az élet a halál 

véletlen elkerűlése, hisz mindaz amit itt felsoroltunk 

bizony azt bizonyítja , hogy ez így van . 








A Fenevad: a nyomon követés leegyszerűsödött





Forrás: shtfplan.com
VIP belépő a Baja Beach Klubba: chipbeültetés
A személyazonosítás és nyomon követés legfejlettebb technológiájaként harangozták be. Ma már széles körben alkalmazzák. A VeriMed, vagy korábbi nevén VeriChip rendszer egy rizsszem nagyságú, passzív, bőr alá ültethető RFID (rádiófrekvenciás azonosító) chipet alkalmaz, lehetővé téve az egészségügyi alkalmazottaknak és hivatalos szerveknek, hogy azonnal elérhessék a chipet viselő személy orvosi és személyazonossági információt.

Maga a chip csupán a személyi vagy személyi igazolvány számhoz hasonló egyedi azonosítót tartalmaz. Leolvasáskor közvetlenül a Healthlink globális adatbázisához csatlakozik az Interneten keresztül, így az orvos azonnal lekérdezhet mindent, amit a betegről tudni lehet.
A rendszer használata nem korlátozódik az egészségügyre, az Applied Digital Solutions, a VeriChip korábbi anyavállalata, régóta alkalmazza tenyész- és háziállatok helymeghatározásra és azonosítására.
Legújabban egy angol börtön javasolta, hogy RFID chipet ültessenek a rabokba, a nyomon követés megkönnyítésére és a szökési kísérletek megakadályozására:
A börtönök túlzsúfoltsága és a korábbi jelölőrendszerek biztonsága miatti aggodalmak eredményeként a brit igazságügyi minisztérium a műholdas rádiófrekvenciás nyomon követő technológiák alkalmazásának lehetőségét vizsgálja.
Karkötők vagy bokaláncok használata helyett azonban úgy gondolják, a közösség elleni bűntettet elkövetők bőre alá ültetnék a nyomon követő chipet.
Minden opció szóba jöhet és ennek a technológiának az alkalmazási lehetőségeit szeretnénk megvizsgálni.” (Nz Herald)
Bár a chipbeültetés számos biztonsági és egészségügyi problémát vet fel, az eljárás egyre gyorsabb ütemben válik társadalmunk szerves részévé, a biztonság és szeretteink védelme nevében.
Egy 2008-as interjú során Sean Hannity felteszi a kérdést Scott Silverman-nak, az Applied Digital elnök-vezérigazgatójának:
A szülők egyre gyakrabban mondják, hogy már a kertbe se lehet nyugodtan kiengedni a gyerekeket. Nem létezik olyan technológia, ami segíthetne a szülőknek ilyen téren? Mondjuk az emberrablások megakadályozására?” Válaszában Silverman a „személyes helymeghatározó eszközöket” említi, ami nem más, mint egy RFID chip. Az eszközt a „gyerek vagy a követendő személy” testébe lehet ültetni.
Bár az interjúban Hannity elsősorban az emberrablás elleni védelem eszközeként mutatja be az RFID technológiát, Silverman elismeri, hogy a chipnek számos felhasználási területe van:
Ez az első emberbe ültethető mikrochip, ami többszörös biztonsági, pénzügyi és egészségügyi felhasználási lehetőséggel rendelkezik.”
Imádom az elképzelést, Scott!” – válaszolja Hannity.
Biztonság, pénzvilág és egészségügy: ez a három terület nagyjából lefedi az emberek mindennapjait. (Right Side News)
Miközben a VeriMed és elődje a VeriChip állítólag elsősorban egészségügyi felhasználásra készült, a rendszer a kezdetektől alkalmas volt a nyomon követésre és helymeghatározásra. (Idők jelei: 2009-ben a VeriChip megvásárolta a hitel nyomon követésre és a személyazonosság lopások megakadályozására specializálódott Steel Vault nevű céget, egyeduralmat szerezve a személyazonosításra és egészségügyi adatok tárolására is alkalmas, emberbe ültethető chipek piacán. Innentől kezdve a VeriChip által gyártott technológia képes volt átvenni a bankkártyák szerepét.)
Ehhez hozzávehetjük még az állami megfigyelés jelenkori fejlődését. Az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal, az NSA, újonnan épülő adatközpontja, vagy az Egyesült Államok és Európa légtereiben cirkáló pilótanélküli drónok és az emberbe ültethető RFID chipek minden szükséges eszközt biztosítanak a hatalomnak, hogy a föld minden lakosát állandó megfigyelés alatt tarthassa.
A chip technológia (legyen az mikro, nano vagy egyéb) végcélja, hogy a személyazonosító okmányok és a készpénz szerepének átvételével lehetetlenné váljon chipbeültetés nélkül venni vagy eladni.
A jelenések könyve ezt a Fenevad Bélyegének hívja.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.” – Jelenések 13:16-18
Egyesek számára nevetségesnek tűnik a feltételezés, hogy az emberek hajlandóak legyenek alávetni magukat a egy ilyen chipbeültetésnek, egészségügyi vagy biztonsági célból, pedig a felvetés egyáltalán nem valószerűtlen.
Figyelembe véve a világ jelenlegi állapotát, nem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, milyen módszerekkel veheti rá a globális hatalom a föld lakosainak jelentős részét a technológia elfogadására.
Sok millió ember szorul valamilyen jellegű állami segélyre (az USA lakosságának például a fele) a világon, legyen az egészségügyi, élelmiszer, rokkantsági vagy egyéb. Sajnos a földet teljesen megfertőzte a korrupció és a csalás, így nem lenne nehéz dolga a hatalomnak ürügyet találni a chipbeültetés kötelezővé tételére a segélyek folyósításának feltételeként, amik nélkül sokan már elképzelni sem tudják az életet.
Nem történhet meg? Manapság sok kormány már arra sem veszi a fáradtságot, hogy törvénybe foglalja az ilyen intézkedéseket. Az Egyesült Államokban az elnök egy végrehajtási utasításon keresztül is megteheti ezt (ahogyan Barack Obama és George W. Bush számos alkalommal tette), illetve bármelyik kormányhivatal által kötelezővé teheti, mint ahogyan az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium éppen fontolgatja ezt azélelmiszerjegy programban résztvevők számára.
A propaganda alattomos módszereiről se feledkezzünk meg. Sok fiatalnak elég néhány reklám és máris úgy gondolják majd, hogy a chipbeültetés a legújabb menő trend. A barcelonai Baja Beach Club például már 2004 óta „látja el” mikrochippel VIP vendégeit, akik így sorbaállás nélkül léphetnek be és vehetik igénybe a klub számukra fenntartott szolgáltatásait.
Természetesen sokan elutasítanák, hogy egy ilyen rendszer részévé váljanak, erkölcsi vagy vallási meggyőződésükre hivatkozva, de milliók gondolák majd, hogy nincs más választásuk, mint feladni személyes szabadságukat.
Egyre több ember függ manapság az államtól, vagy él segélyből, így nagyon is valószínű, hogy a legtöbben bármit hajlandóak lesznek elfogadni, ha a betevő falatjuk függ tőle.
Egy idő után a chipet visszautasítókat hazafiatlansággal, sőt akár terrorizmussal vádolják majd, nem repülhetnek, feketelistára kerülnek (hiszen, aki nem hagyja, hogy chipet ültetessenek a testébe, nyilván rejteget valamit és veszélyes személy). A következő fázisban minden rendőrőrsön, orvosi rendelőben és hivatalban hatalmas plakátok magyarázzák majd az engedelmes állampolgároknak, hogyan ismerhetik fel ha egy chip-tagadó fenyegető magatartást tanúsít: „Ha egy chipnélkülit lát jelentse! Ez minden állampolgár kötelessége!”






Az emberbe ültethető csipek hamarabb elterjedhetnek, mint gondolnánk



Microchips_Will_Be_ImplantedForrás: Natural News
Mark Gasson brit kutató még 2009-ben chipet ültetett saját kezébe. A rendelkezésre álló információk szerint egy olyan típust használt, ami a kisállat tulajdonosok számára ma már kötelező változatnál fejlettebb technológiát képvisel és segítségével Gasson egy két lábon járó beléptető kártyává változott.
Egyetlen kézmozdulattal megnyithatja a Reading Egyetem laboratóriumának biztonsági ajtóit, ahol a kísérletek folynak vagy feloldhatja mobiltelefonja biztonsági zárát, csupán azáltal, hogy kézbe veszi,” írja a Business Insider.
implanted
Egy évvel a beültetést követően Gasson megfertőzte a csipet egy számítógép vírussal, ami képes a többi rendszerre is átterjedni, amennyiben az ahhoz csatlakozó bármelyik eszköz alkalmas a csip leolvasására. Az épületben járva megfertőzte az összes rendszert, aminek eredményeként többi kollégája nem juthatott be a magasabb biztonsági fokozatba tartozó helyiségekbe.
A kísérlet idején Michio Kaku, elméleti fizikus, Az elme jövője című könyv szerzője, a Fox News csatornának nyilatkozva elmondta, hogy a számítógépes vírusok elterjesztésének képessége a csip által nagyon fontos felfedezés, mert hamarosan minden ember testében több csip lesz.”

Több mint tolakodó

Ma már több millió emberben vannak beültetett orvosi eszközök. Ezek közé tartoznak a szívritmus-szabályozók és apró defibrillátorok, cochleáris és egyéb implantátumok.
Mark Gasson szerint azonban a jövőben nagyobb hangsúly kerül az egészséges embereknek szánt implantátumokra. Ennek egyik oka, hogy a kutatók a kényelmet kiszolgáló újításokra összpontosítanak. Az egyik legfontosabb kérdés azonban, hogy a fogyasztók meddig lesznek hajlandóak elmenni. A megbélyegzést a legtöbben elutasítják, de mi a helyzet a kényelemmel, a biztonsággal és a szórakozással? Gasson és sok hozzá hasonló szakember úgy gondolja, hogy az egyelőre ismeretlen következmények ellenére, a lakosság jelentős hányada hajlandó lesz átadni a saját teste feletti irányítást az új technológia kínálta lehetőségek javára.
A Business Insider a következőket írta:
A beültethető mikrocsipek intimebb kapcsolatot biztosítanak az ember és a technológia között, mint bármilyen hordozható elektronikus eszköz, mert beültetés után a jegy a test közvetlen részévé válik. Az implantátumok „átírhatják annak fogalmát, hogy mit jelent embernek lenni,” mondta Gasson egy 2012-es TED előadásban.
Gasson szerint a beültethető számítógépes csipek sebezhetősége a kibertámadásokkal szemben csupán egy gond a sok közül, ő azonban az adatvédelemmel és biztonsággal kapcsolatos aggodalmakon túlmutató tényezőket is fel akarja tárni.
Éppen ezért kísérletét két fázisban végzi: A sebész először egy „tiszta” csipet ültetett a kezébe, a vírust pedig egy évvel később tette rá. Az első évben Gasson és csapata a beültetett eszköz pszichológiai hatásait vizsgálta.

Ennél már messzebb tartunk

Létezik egy olyan vélekedés, hogy [egy beültetett eszköz] idegen jelenségnek számít,”nyilatkozta a kibernetika szakértő Gasson a Business Insider-nek, hozzátéve, hogy csupán egyetlen módon vizsgálhatta meg az implantátum pszichológiai hatásait: ha magába is beültet egyet.
A kutatóba beültetett RFID, azaz rádiófrekvenciás azonosító csip, ma már nem ismeretlen technológia. A kísérletben használt modell nem rendelkezett beépített akkumulátorral, a szükséges áramellátást a leolvasóból kapja és csupán a leolvasás idejére. A csip egyedi azonosítóját a leolvasó összeveti az adatbázissal. Ma már nagyon sok hétköznapi tárgyban megtalálhatók ezek a csipek, a bankkártyáktól kezdve egészen a ruházati cikkekig. (IJ: Magyarországon megtalálhatóak a 2011 után kiadott útlevelekben és az új diákigazolványokban is.)
disney-magicband
A Disney Word hasonló, de talán még hátborzongatóbb technológiával kísérletezik az új MagicBand (varázskarkötő) formájában, ami folyamatosan nyomon követi viselőjét a parkban és hozzárendeli az információkat a személy fiókjához,” írja a BI. Ezek a technológiák nemcsak a Disney cég, de a látogatók számára is hasznosak, mert zökkenőmentessé teszik az élményt.”
Természetesen ezeket a technológiákat fizetésre is alkalmazzák, mint például a Google pénztárca esetében, aminek segítségével a mobiltelefonunkkal fizethetünk.






A csipbeültetés népszerűsítése és fogamzásgátló csip Bill Gates jóvoltából



billgatesmicrochipsm
Több érdekes hír is megjelent a napokban a beültethető mikrocsipekkel kapcsolatban.
Az első, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, az amerikai ABC News hírcsatornán évekkel ezelőtt megjelent propaganda riport volt, ami az Alzheimer-kórban szenvedők számára kínálkozó előnyöket ecsetelte, és amit számos hírportál néhány napja ismét elővett.
A riportban megismerjük Ida Frankl-t, aki 84 éves és Alzheimer-kórban szenved. Szerető férje, felesége iránti aggodalomból kérte a csipbeültetést és szolidaritásból saját magát is megcsippeltette.
A riporternő nem győzi hangsúlyozni, hogy egyedül az Egyesült Államokban csaknem 5 millió ember szenved a betegségben (erről bővebben egy hamarosan elkészülő videóban). Következtetése szerint, aki igazán felelősséget érez beteg családtagja iránt, az bármit megtesz, hogy biztonságban tudja. A csip, a riport szerint jó megoldást kínál erre és kihangsúlyozza, hogy az emberek ma már sorba állnak, hogy beültettessék.
Az inquisitr.com megpróbálta egymás mellé állítani a technológia előnyeit és a vallási, illetve emberjogi aggodalmakat.
Bár a jelen helyzetben senki sem tudja, hogy a Bibliából fenevad bélyegeként ismert megjelölés milyen technológiát takar, a csipbeültetés széleskörű terjedése és az előnyök kihangsúlyozása segít elaltatni az ilyen és ehhez hasonló „megoldások” miatti aggodalmakat.
Az Accenture által több ország bevonásával (Nagy-Britannia, Ausztrália, Franciaország, Németország, Egyesült Államok) végzett széleskörű kutatás például azt találta, hogy az emberek 89 százaléka hajlandó lenne megadni ujjlenyomatát vagy más biometrikus azonosítóját, ha azzal kényelmesebbé teheti mindennapjait.
A végső időket figyelők szerint az emberek érzéketlenné tétele a különböző nyomkövető és megjelölő technológiákkal kapcsolatban szintén a terv része. A mobiltelefonok, bankkártyák és sok más mindennapos elektromos használati tárgy már eleve tartalmaz mikrocsipet, amik közül nem egyet használnak személyes adataink rögzítésére, megfigyelésre és nyomon követésre is.
A legújabb hír egy olyan emberbe ültethető mikrocsipet érint, amit első körben fogamzásgátlásra használnának és 2018-ra akár a polcokra is kerülhet, ha a fejlesztésBill Gates tervei szerint halad.
Az első információk szerint a csip 16 évig használható és vezeték nélkül irányítható. A kutatók azonban megnyugtatnak, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen az új csipeket „biztonságos titkosítási módszerekkel” védik majd. Bizonyára valami olyasmivel, mint az okos villanykörték védelmét képező, épp a napokban feltört módszer.
Figyelembe véve, hogy ugyanarról a Bill Gates-ről van szó, aki a meddőséget okozópatkányoltás kifejlesztését és az oltóanyag kijuttatására is alkalmas, génmódosított szúnyogok tenyésztését is finanszírozza, az új fogamzásgátló módszer ijesztő következményekkel járhat az emberiség jövője szempontjából.
Az új technológia a Fehérház korábbi tudományos tanácsadója, John P. Holdren és segítője, Paul Ehrlich által szorgalmazott tervet is megvalósíthatja, akik az Ecoscience1977-es számában a következőket írták a kényszer születésszabályozásról:
A bőr alá ültethető és igény szerint kivehető, hosszú távú sterilizáló kapszula kifejlesztése további lehetőségeket nyit a kényszer születésszabályozás terén. A kapszulát már kamaszkorban be lehetne ültetni és hivatalos engedéllyel, korlátozott szülésszámra kivenni.” (786-787. oldal)
Az Index.hu a követkőket írja a csipről:
A számítógépes csip a fogamzásgátló hatású levonorgesztrel hormon kibocsátásával szabályozza a teherbeesést. Az implantátum ugyanakkor távirányítható: a csippel rendelkező nő aktiválhatja, de ki is kapcsolhatja. A tompor, a felkar vagy a has bőre alá ültethetik be – írja az MTI.
Az implantátum hosszú távú megoldást nyújthat a születésszabályozásra.
Az új csip alkotói – a massachusettsi MicroCHIPS startup – szerint ha az implantátum sikeresen túljut az utolsó teszteken is, akár már 2018 elején a piacra kerülhet, ráadásul versenyképes áron. Preklinikai vizsgálata a jövő év elején kezdődik.
A csip ötlete két éve merült fel, amikor Bill Gates kollégáival látogatást tett a Massachusettsi Műszaki Egyetemen (MIT): arról faggatták Robert Langer professzort, hogy létre lehet-e hozni olyan születésszabályozó csipet, amelyet egy nő ki- és bekapcsolhat.
A [csip] más adagolható gyógyszerek esetében is megoldást jelenthet. Ugyanakkor Simon Karger, a Cambridge Consultants sebészeti és terápiás részlegének vezetője arról beszélt a BBC-nek, hogy az implantációs technológia bizonyos kockázatokat és kihívásokat is hordoz magában. Egy olyan jövő rajzolódik ki előtte, amelyben rengeteg dolgot kezelnek majd beültetett okosrendszerek.






A paralízisek száma megugrott Indiában Bill Gates oltáskampánya után



Forrás: Infowars.com

A jelenségért a teszteletlen vakcinákat ajánló GAVI lehet felelős



Mit keres Bill Gates a gyermek szájában ? Csak tán nem az orvosi diplomáját? A hülyeség ragályos , de az emberek nem patkányok .
De azok igen is patkányok akik Billt Dr Mengeleként szerepeltetik .


Az indiai gyermekgyógyász szakértők kemény kritikával illették az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) és a Bill & Melinda Gates Alapítványt a gyermekbénulás megszüntetésére tett megtévesztő ígéretük miatt, rávilágítva az oltáskampány esetleges pusztító mellékhatásaira.
Számos probléma jelentkezett, amelyeket Dr. Neetu Vashisht és Dr. Jacob Puliyel, a St. Stephens Kórház gyermekgyógyászati osztályának orvosai több mint tíz éve tartó„etikátlan” támogatásnak neveztek. A Polio vírus elleni oltási program, amelynek csupán a kezdeti szakaszát finanszírozták alapítványi pénzekből, súlyos kiadásokba kényszerítette az indiai kormányt és új egészségügyi kockázatoknak tette ki az ország lakosságát. (Részletesen a polio oltásról magyarul: ITT)
Amint erre az orvosok is rámutattak kritikájukban, a paralízis, ami eddig eltűnni látszott Indiában, most biológiai fegyver formájában térhet vissza. 2002-es szintetikus előállítása óta a vírus feltámadása egyre valószínűbb és közelebbi veszélynek számít, ami azt jelenti, hogy a betegség végleges kiirtása valószínűleg már lehetetlen, az oltás pedig nem hatékony és drága.
Az igazi sztori az ügy mögött, azonban, hogy míg a polio vírus a statisztikai adatok alapján eltűnt Indiából, az NPAFP (nem kimutathatóan polio vírustól eredő bénulás) esetek száma ugrásszerűen emelkedett, ugyanazokat a tüneteket okozva, amelyekről azt remélték, hogy a paralízis kiirtásával eltűnnek, csupán a betegség forrása változott.
2011-ben, tehát abban az évben, amikor Indiát paralízismentes országgá nyilvánították, 47.500 nem paralízis okozta bénulásos esetet jelentettek, mondja Dr. Vashisht és Dr. Puliyel. A rendelkezésre álló adatokból kiderül, hogy az esetek olyan területekről származnak, ahol a lakosság rendszeresen részesült polio elleni védőoltásban. Az NPAFP esetek számának országos átlaga a nemzetközi átlag 25-35-szöröse Indiában.
A kérdés tehát, hogy vajon a polio elleni védőoltás váltotta-e ki ezeket a paralíziseket? Az ezzel kapcsolatos kutatások Indiában már korábban megállapították, hogy a polio elleni védőoltás a polio vírus által okozott paralízis elsőszámú kiváltója. Ugyanakkor az az évi 100-180, egyértelműen a polio elleni védőoltás miatt bekövetkezett paralízis (VAPP – védőoltásból eredő, a polio vírus által okozott paralízis) eltörpül a 47.500 paralízis eset mellett, amelyeket nem a polio vírus okozott.
Ezenkívül a polio elleni védőoltást okolják a szomszédos Pakisztánban tapasztalthalálesetek miatt is. A pakisztáni kormány által elrendelt vizsgálat megerősítette a GAVI program által finanszírozott polio elleni védőoltás hatását. A vizsgálat megállapította, hogy a GAVI által ajánlott védőoltások klinikai vizsgálatát nem végezték el. A vizsgálóbizottság kérte, hogy a szükséges vizsgálatok elvégzéséig függesszék fel valamennyi GAVI által javasolt oltóanyag használatát.
Függetlenül attól, hogy az egyes vizsgálatok milyen eredményre jutnak az összefüggések tekintetében, az már most is egyértelműen kijelenthető, hogy szoros összefüggés van a paralízises esetek és az oltások között:
Miközben az Indiai Országos Polio Megfigyelőközpont adatai azt mutatják, hogy az NPAFP által okozott paralízises esetek száma egyenes arányban növekszik a beadott polio elleni védőoltásokkal, független tanulmányok arra is rámutattak, hogy az NPAFP paralízisben megbetegedett gyerekeknél „a halál kockázata kétszer magasabb, mint a vad polio vírus fertőzés esetén.”
Az emberi áldozatok száma a legkomorabb bizonyítéka annak, hogy a rossz irányú „jótékonysági” vagy kormányprogramok milyen hatással lehetnek az emberi életre, ugyanakkor az oltáskampány komoly negatív gazdasági hatása sem vet túl jó fényt a WHO és a Gates Alapítvány által támogatott GAVI programra, amelyeknek egyébként a Rockefeller Alapítvány, a Világbank és az ENSZ is partnere.
Ezeknek a szervezeteknek az ajánlása a szegény országok teljes lakosságának beoltására már csak a költségek miatt is őrültség.
Az orvosok joggal vetik fel az ajánlás etikátlanságát, amely 2,5 milliárd dolláros elkötelezettségbe rántotta az indiai kormányt. A poliokampány mindössze 2 millió dollár kezdeti finanszírozást és a siker ígéretét kapta a GAVI-tól. „Végül az indiai kormány kénytelen volt finanszírozni ezt az igen drága programot, ami a kezdetben kiutalt támogatás összegének több mint százszorosába került az országnak,” áll a jelentésben.
India szempontjából a program igen sokba került, mind az elveszített emberi életek, mind pedig a költségek szempontjából. Nagy a kísértés elábrándozni, hogy mi mindent tehettünk volna 2,5 milliárd dollárral, ha azt vízellátásra és az alapvető higiéniai állapotok javítására költjük.”
A jelentést készítő orvosok szerint a „polio megszüntetését célzó program hűen szemlélteti a „betegség specifikus,” vertikális projektek sokszoros céltévesztését a közösségorientált egészségvédelmi (horizontális) programok kárára,” hozzátéve, hogy „azt is láthattuk, hogy az ilyen külső, kezdeti támogatások teljesen eltorzítják a helyi prioritásokat.”
A WHO és magáncégek közötti etikátlan együttműködés kísértetiesen emlékeztet a H1N1 sertésinfluenza hisztéria körüli korrupciós botrányra, ahol a WHO azért jelentette be a járvány kirobbanását (amiről később kénytelenek voltak beismerni, hogy eltúlzott lépés volt), hogy megteremthessék a vakcinára való igényt a világon. Akkor Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának elnöke bizonyította be, hogy a gyógyszeripari cégek a WHO-val együttműködve szándékosan keltettek pánikot a sertésinfluenza járvánnyal kapcsolatban.








A Microsoft eugenista technológiát vásárolt a Merck-től és beszállt a vakcina gyártásba





Forrás: Natural News
Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk. Ebben az új valóságban a világ legnagyobb szoftvergyártója ágyba bújt a világ legnagyobb vakcina terjesztőjével.
Hogyan lehetséges ez? 2009-ben a Microsoft megvásárolt egy fontos technológiát a világ legnagyobb vakcina gyártójától, a Merck-től. A technológia segítségével, ahogy azt mindjárt kifejtjük, lehetséges lesz népességcsökkentésre alkalmas oltásokat gyártani, amivel akár konkrét népeket, nemzetiségeket is megcélozhatnak, növelve a meddőséget a célterületen. Ez az elképzelés teljes mértékben összhangban van Bill Gates népességcsökkentő céljaival és módszereivel, amelyeknek számos alkalommal nyíltan hangot is adott (2:45-től).
Microsoft által megvásárolt, konkrét géneket célba vevő, oltás előállító technológiát a korábban a Merck tulajdonában levő Rosetta Biosciences fejlesztette ki. Szoftverüket úgy jellemzik, hogy képes „feltérképezni a gének együttműködési mechanizmusát, elemzi a peptideket, a metabolitokat és azt, hogy ezek hogyan függnek össze a gén-kifejezéssel.”
A Rosetta Biosoftware weboldalán olvasható nyilatkozatból megtudhatjuk, hogy „a megállapodás eredményeként a Microsoft a genetikai, metabolikus és proteomikus adatkezelő szoftvert beépítheti a Microsoft Amalga Life Sciences platformjába, hogy ezzel  tovább fejleszthesse a fordítással kapcsolatos kutatásait.”
Ugyanebből a nyilatkozatból kiderül, hogy a megállapodás részeként a Merck „stratégiai támogatást biztosít a Microsoft számára.” A Merck stratégiája pedig természetesen saját oltóanyagainak és egyéb gyógyszeripari termékeinek a ráerőltetése az emberekre, mint például a mára egyre több szakember által vitatott Gardasil vakcina terjesztése.
Rupert Vessey, a Merck kutatólaboratóriumának helyettes vezetője nyíltan kimondta, hogy a megállapodás gyógyszerfejlesztői szerepet biztosít a Microsoftnak. „Sokat várunk a Microsofttal való együttműködéstől, leginkább új bioinformatikai megoldások kifejlesztése terén, a gyógyszerfejlesztés előremozdítása és további támogatása érdekében…” mondta Vessey.
Ez egy kulcsfontosságú nyilatkozat, hiszen a „bioinformatika” kifejezés csak és kizárólag egy dolgot jelenthet. Mi tárol információt a biológiában? Egyetlen digitális tároló rendszer létezik az emberi biológiában és ez természetesen a DNS. Tehát a bioinformatikai megoldások kifejlesztése kizárólag a génekre ható vagy azokat célzó gyógyszerek illetve oltóanyagok lehetnek.
Ez tökéletesen összhangban van Bill Gates népességcsökkentő célkitűzéseivel a gyógyszeripart használva eszközül. „Ha jól végezzük a dolgunkat az oltások fejlesztése, az egészségügy és a születéssel kapcsolatos szolgáltatások terén, úgy 10-15%-kal le tudnánk csökkenteni a [föld lakosságát],” mondta Bill Gates egy nyilvános TED konferencia alkalmával. (4:06-nál)
Ez szorosan kapcsolódik Bill Gates egy másik „jótékonysági” projektjéhez, ami egy ultrahangos sperma-ölő technológia finanszírozása, a férfi meddőség növelése érdekében (amit a kutatóprogram természetesen fogamzásgátlásként említ). Gates alapítványa sok bizarr projektre biztosított már pénzforrást, például genetikailag módosított szúnyogokkal kapcsolatos kísérletekre.
A Microsoft válhat az eugenika új vezetőjévé?
Ami nyilvánvaló ezeket hallva, hogy Bill Gates az emberi népesség csökkentését célzó eszméket vall. Sajnos ezzel nincs egyedül, Adolf Hitlertől, az Amerikai Gyógyszer és Élelmiszerügyi Hatóság több mostani vezetőjén keresztül a hatalmi elit tagjaiig sokan úgy gondolják, hogy meg kell szabadulni a „kisemberektől”, hogy csupán egy „vezető faj” maradjon fenn.
Manapság már bizonyos egyetemeken is azt tanítják, hogy az emberek széndioxid termelése tönkreteszi a földet és minél több embertől szabadulunk meg, annál nagyobb szívességet teszünk bolygónknak.
Erre tökéletes „megoldás” lenne egy magától szaporodó, célzott géneket megtámadó biológiai fegyver. A Microsoft által megvásárolt új technológia pedig biztosíthatja a kifejlesztéshez szükséges platformot. Érdekes megjegyezni, hogy a cég 2009-es felvásárlása óta egyetlen nyilatkozatot sem adott ki munkájával kapcsolatban.
Jussanak eszünkbe a fent olvasottak, amikor legközelebb egy Microsoft terméket vásárolunk, hiszen az általunk kifizetett pénz éppen egy fajegészségügyi projekt finanszírozásának is része lehet.






40 bénulásos eset egyetlen afrikai faluban a Bill Gates támogatta agyhártyagyulladás kampány során



És lesznek döghalálok…” (Máté 24:7) A végső idők egyik fontos jeleként Jézus a járványok elterjedésére figyelmeztet. Bár tudjuk, hogy az egyre nagyobb számban rendelkezésre álló gyógyszerek ellenére a felbukkanó betegségek száma is növekszik a világban, sajnos ezek okozója sokszor maga az ember. Esetenként a gyógyszerek helytelen vagy túlzott használata a felelős, például az új rezisztens törzsek megjelenéséért, máskor a gyógyszer- és élelmiszeripari cégek haszonleső tevékenysége, illetve a legszomorúbb esetekben a szándékos egészségkárosítás a kiváltói ezeknek a tragédiáknak.
A jelen vészterhes időkben pedig még fontosabb észben tartani a Biblia ígéreteit: Ha az Urat tartod oltalmadnak, a Felségest hajlékodnak, nem érhet téged baj, sátradhoz közel sem férhet csapás.” (Zsoltárok 91:9-10)
Forrás: naturalnews.com
Bill és Melinda Gates már vagy egy évtizede indították el hadjáratukat, aminek célja, hogy a földön élő valamennyi gyerek védőoltást kapjon. Tevékenységük középpontjában leginkább Afrika áll, ahol a rossz higiéniás és egészségügyi körülmények, valamint a tiszta víz hiánya tökéletes táptalajt biztosítanak az agyhártyagyulladáshoz és a maláriához hasonló betegségek széleskörű terjedéséhez. Sajnos azonban a legalapvetőbb szükségletek kielégítése helyett, a kontinensre összpontosító milliárdosok és szövetséges vállalataik egyre több vakcinát próbálnak ráerőltetni az afrikai lakosságra, aminek legújabb hatásaként nagyszámú paralízises esetről érkeztek hírek.
Christina England a Vacturth.com oldalon részletesen beszámol a csádi Gouro falu esetéről, ahol a beoltott gyerekek közül legalább 40-nél alakult ki paralízis, miután megkapták a kifejezetten Afrika számára kifejlesztett „MenAfriVac” nevű agyhártyagyulladás elleni oltást. Az agyhártyagyulladást megelőző megoldásként beharangozott MenAfriVac vakcinát 500 fiatal kapta meg a faluban, akik közül legalább 40-nél okozott teljes bénulást a szer, amit hallucinációk és erős rohamok előztek meg.
Két érintett gyerek nagybátyja arról számolt be, hogy a tünetek 24-órán belül jelentkeztek, de sok gyerek azonnal az oltás beadása után hányást és erős fejfájást tapasztalt, amit rohamok követtek.
Csád egészségügyi minisztere végül egy héttel az eset után meglátogatta a falut és úgy döntött, hogy a gyerekeket egy 480 kilométerrel arrébb fekvő kórházba evakuálják, mivel Gouro környékén csupán egyetlen orvos dolgozik.
Az eset kivizsgálása és az oltáskampány felfüggesztése helyett azonban a csádi hatóságok megpróbálták pénzzel rávenni a beteg gyerekek szüleit a hallgatásra.
A kormány és a média hallgat a tragédiáról, pedig még mindig sok tisztázatlan körülmény van,” írta az említett nagybácsi Christina England újságírónak egy emailben.
Ami rontja a helyzetet, hogy az oltást támogató Bill és Melinda Gates Alapítvány, az Egészségügyi Világszervezet és a Meningitis Vaccine Project (MPV) kijelentették, hogy az oltás biztonságosan szállítható hűtés nélkül, amikor a vakcinák leírásában világosan az áll, hogy fénytől védett helyen és hűtve tárolandó.
Fontos lenne továbbá tisztázni, hogy vajon egy selejtes szállítmány okozta a tragédiát, vagy maga az oltás nem biztonságos, illetve a hűtés hiánya volt-e a probléma.
Christina England pedig felteszi a kérdést, hogy „miért költenek hatalmas szervezetek 571 millió dollárt egy oltáskampányra, amikor darabonként kevesebb, mint 3000 dollárból ivóvíz kutakat lehet építeni az ott élőknek?”
Miért nem függesztették fel a kampányt a súlyos mellékhatások észlelése után és mit terveznek az érintett szervezetek a tragédia kapcsán?”




Az Ebola hadművelet: 30 terület és érdekcsoport, amelyik jól jár



New_World_OrderForrás: Activist Post, Jon Rappoport
Minden jelentős titkos akció több cél érdekében indul és az akcióban rejlő lehetőségek is többrétűek. Ezek egyike sem veszik kárba. Ami azonban érdekes, hogy az akcióval jól járó szereplők 99,9 százaléka nem látja, hogy egy megtervezett akcióról van szó.” (A varázsló felébred, Jon Rappoport)
Bár az alábbi cikk nem tartalmazza az Ebola akcióból adódó valamennyi lehetőséget, remélhetőleg a legtöbb jelentős tényezőre rámutat.
Jöjjön hát a lista (nem fontossági sorrend szerint):
Figyelemelterelés
A közel-keleten folyó amerikai háború lekerül a hírek címoldaláról.
Gyógyszeripar
Az oltások és gyógyszerek forgalma növekszik. A közvélemény agymosása erősödik, aminek eredményeként egyre többen elfogadják az oltásokat, elhiszik, hogy tényleg járvány van, egyre inkább félnek a kórokozóktól és a „kiszámíthatatlan fertőzésveszélytől”.
A multik
A megacégek és pénzmágnások egyre nagyobb befolyást szereznek Nyugat-Afrika bőséges forrásaiban.
Katonai jelenlét
Az Egyesült Államok hadserege  katonai támaszpontot létesíthet Nyugat-Afrikában, jelentősen elősegítve az afrikai terjeszkedést és saját befolyásának erősítését. Legfőbb gazdasági versenytársa a kontinensen Kína.
CDC, WHO befolyás
Az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) és az Egészségügyi Világszervezet befolyása tovább erősödött, végre fel tudnak mutatni valamit, amivel hitetlen költségvetésüket úgy ahogy megindokolhatják, és az emberiség védelmezőinek szerepében lubickolhatnak.
Az Ebola kutatással foglalkozó tudósokra több finanszírozás, előléptetés, hírnév és díjak várnak.
diagnosztikai tesztekre szakosodott ágazat egyértelműen nyer.
Az Ebola szűrésére használt irreleváns, használhatatlan és megbízhatatlan diagnosztikai tesztek kikövezték az utat a sok ezer vagy akár sok millió hamis pozitív eredmény megállapításához, amelyek tökéletes eszköznek bizonyulnak az olyan hamis járványok megteremtésében, amelyekben a vírusoknak nem sok szerep jut.
Az irreleváns, nem létező vírusok remek fedőtörténetnek bizonyulnak a betegségek valós kiváltó okának leplezéséhez.
Az egészségügyi kartell és kormánybeli szövetségeseik egyre közelebb kerülnek ahhoz az állapothoz, amelyben minden vakcina kötelezővé válik, a mentesség pedig semmilyen ürüggyel nem lesz lehetséges.
Az emberiség további mérgezése és legyengítése tehát folytatódik az oltások és gyógyszerek segítségével. Gyengébb = könnyebben irányítható.
Ebol-virus-lab-Copy
A szelektív karantén újabb lehetőségeket biztosít az alkotmányellenes állami elnyomásnak. Egy hamis járvány remek ürügy a szükségállapot bevezetésére.
A „vírushordozók nyomonkövetése” címén az állami megfigyelés folytathatja terjeszkedését.
A járvány „hadművelet” és a nyitott határok kihasználásával az állam és az egészségügyi hatóságok, abból kiindulva, hogy az Egyesült Államokat ellepték a beoltatlan emberek (bevándorlók), elrendelhetik minden amerikai lakos beoltását, természetesen „a lakosság védelmében”.
A „globális járvány” égisze alatt a toxikus modern orvoslás a világ minden szegletébe eljuthat, hogy kezelésbe vegye a „fertőzött lakosságot”.
Az amerikai hadügy és nemzetvédelmi minisztériumok is tovább terjeszthetik hatalmukat, hiszen az ő olvasatukban minden járvány nemzetbiztonsági kockázatnak számít.
A globalisták által célul tűzött egységes, egyetlen kormány által uralt világ megvalósítása is közelebb kerül. A retorika szerint „minden járvány az emberiséget veszélyezteti, ez egy közös ügy, a megoldáshoz pedig egyebek mellett egy egységes, globális orvosi rendszerre van szüksége a bolygónak”.
A járvány remek ürügy az utazási korlátozások bevezetésére. Újabb fentről lefelé irányuló hatalom.
Az utazás előtti lázmérés egyre több repülőtéren kötelező, mint a képen látható Abuja Nemzetközi Repülőtéren is
Az utazás előtti lázmérés egyre több repülőtéren kötelező, mint a képen látható Abuja Nemzetközi Repülőtéren is
Egy adott terület „fertőzött zónává” nyilvánításával gazdasági támadást indíthatnak az adott terület ellen. A karantén miatt tönkrement vállalkozásokat az IMF és a Világbank drákói kölcsönökkel mentheti ki, így újabb kerülhetnek az irányításuk alá.
A járvány miatti félelem hatására az egészségbiztosítók hatalma is nőhet a nép felett. „Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és mindenkit megvédjünk a betegségtől és a haláltól, szóval fogadd el a felállított diagnózist és kezelést. Nincs se kivétel se apelláta…”
Folytatódhatnak a betegségek hagyományos és természetes gyógymódjai elleni támadások. „Hogy merészel bárki a (teszteletlen és toxikus) Ebola elleni gyógyszereken kívül más módszerhez folyamodni!”
A propaganda közben csendesen tovább erősíti a sötét Afrikáról” felállított előítéleteket, ahonnan csupa szörnyűség érkezik.
A „gyilkos vírus” remek fedőtörténet az afrikai lakosságot az éhezés, háborúk, fertőzött vizek, a termékeny földek és erőforrások elrablása és toxikus oltáskampányok segítségével évszázadok óta gyengítő és tizedelő kampány számára.
Az állami ügynökségek összehangolt forgatókönyvekkel rendelkeznek a „járvány elleni harcra”, tovább konszolidálva a lakosság feletti központi hatalmat.
Hamarosan láthatóvá válik majd egy új törekvés is: az oltóanyagokat és gyógyszereket az élelmiszereken keresztül vagy a levegőbe permetezve próbálhatják minél több emberhez eljuttatni.
Az Ebola természetesen számos eseményről képes elterelni a figyelmet, mint amilyen az NSA megfigyelési botrány, a Benghazi vagy a Fast&Furious ügyek, az amerikai kormány szövetsége a Sinola drog kartellel, az ISIS és egyebek.
A „járvány elleni harc” sok tekintetben hasonlít a „terrorizmus elleni harc”-hoz. Például mindkettő alapvető adatvédelmi és szabadságjogok elvesztésével jár.
Természetesen nem hagyhatjuk ki a médiát sem a nyertesek listájából, hiszen egy komoly és igen ijesztő témáról tudósíthatnak, így nézettségük és bevételeik nőnek.
A „valósággyártó gépezet” is igen elégedett, hiszen képesek voltak egy új hamis valóságot előállítani a semmiből.
Időkjelei: A fenti cikkből természetesen nem az következik, hogy a járványok nem jelentenek veszélyt a modern világra nézve, hiszen erre maga Jézus figyelmeztetett, azonban a jelenlegi Ebola ügy egyre inkább mesterségesen gerjesztett (indított?) kampánynak tűnik, aminek segítségével a globalisták viszonylag csekély kockázattal igen sokat nyerhetnek.






Biológiai fegyverekre specializálódott kutatók az Ebolával sújtott területeken és egyéb furcsaságok



ebola-quarantineMostanra már napi szinten jelennek meg az újabb és újabb hírek az Ebola járványról a főáramú és alternatív médiában egyaránt.
Bár nem tudni, hogy a tudósításoknak mekkora hányada tekinthető félelemkeltésnek, abban mindenki egyetért, hogy az Ebola valós veszélyt jelent.
Mint a legtöbb járvány esetében, az alternatív híreket követő olvasókban bizonyára most is felmerül a kérdés, hogy vajon a helyzet ilyen mértékű súlyosbodása csupán a véletlen műve vagy sem.
Az alábbi két cikkrészlet ezzel kapcsolatban vet fel néhány érdekes körülményt.
Szombati cikkében Jon Rappoport felteszi a kérdést, hogy mit kerestek a biológiai fegyverek kutatására specializálódott amerikai szakemberek az Ebola járvánnyal sújtott területeken:
Azonnali és független vizsgálatot kellene indítani a Tulane Egyetem és az amerikai hadsereg Fort Detrick-i, biológiai hadviselésre specializálódott orvosi létesítményének munkatársai által végzett kutatással kapcsolatban, akik immár több éve tevékenykednek nyugat Afrikában.
Pontosan mit is csinálnak ott? Milyen diagnosztikai kísérleteket végeznek Sierra Leone állampolgárain?
Miért hallunk arról, hogy Sierra Leone kormánya nemrégiben arra kérte az egyetem kutatóit, hogy függesszék fel az „Ebola vizsgálatokat”?
Vajon a kutatók kísérleti kezeléseket (például monoklonális antitest Monoklonális antitestneknek nevezzük azokat az immunfehérjéket (ellenanyagokat vagy antitesteket), melyek egyazon immunsejt-telepben (klónban) termelődtek. terápiát) teszteltek a lakosságon? Amennyiben igen, milyen káros mellékhatásokat tapasztaltak?
A Sierra Leonéban, Guineában és Libériában (a hatóságok elmondása alapján az Ebola járvánnyal súlytott helyszíneken) folyó kutatási program hivatalos célja, egyebek között, a lázat okozó vírusok biológiai fegyverként történő azonosítása, ajövőben történő felhasználás céljából.
Tudni szeretnénk, hogy a kutatás pusztán védelmi jellegű, vagy korábbi esetekhez hasonlóan csupán fedőakcióként használják biológiai fegyverek kifejlesztéséhez.
A Tulane Egyetemnek a térségben évek óta tevékenykedő munkatársai éppen a hatóságok által a 2014-es Ebola járvány epicentrumaként meghatározott területeken dolgoznak.
A kutatók más intézményekkel együttműködve végzik munkájukat. Ilyen például az USAMRIID, az amerikai hadsereg Maryland-i Fertőző Betegségek Orvosi Kutató Intézete, ami köztudottan a biológiai hadviseléssel kapcsolatos kutatásokra specializálódott.
Sierra Leonéban a Tulane csapat a vérzéses lázak (mint amilyen az Ebola, vagy a Lassa-láz) diagnosztikai tesztjeivel kapcsolatos kutatásokat végez.
A Tulane kutatói a monoklonális antitestek terápiaként történő alkalmazásával kapcsolatos kísérleteket is folytatnak, bár az Egyetem sajtónyilatkozata szerint ezek nem Afrikában folynak.
(
linklink)
Egy másik érdekes cikk pedig egyebek mellett azt feszegeti, hogy vajon miért adott 1,5 millió dolláros támogatást a Monsanto az Ebola kezelésével kapcsolatos kísérleteket folytató gyógyszeripari cégnek:
monsanto-bio-terroristSzámos kísérleti gyógyszer létezik az Ebola kezelésére, azonban ezek egyike sem kapható vagy engedélyezett.
Érdekes információ, hogy a TEKMIRA Pharmaceuticals, az Ebola ellenszerén dolgozó gyógyszeripari cég 1,5 millió dolláros pénzinjekciót kapott a Monsantótól. A sajtónyilatkozat szerint „a Tekmira Pharmaceuticals az új RNSi génterápiára szakosodott bio-gyógyszeripari cég, amely a lipid nanorészecskék (LNP) bejuttatását lehetővé tevő fejlett technológiát kínál gyógyszeripari partnerei számára.”
Elmondása szerint a Monsantótól kapott pénzt a mezőgazdaságban alkalmazott RNSi technológiára költi majd. A Wall Street Journal szerint az ügylet üzleti értéke 86,2 millió dollár.
A Tekmira egy másik sajtónyilatkozata szerint a cég 140 millió dolláros szerződést kötött az amerikai hadsereggel az Ebola kezelésére alkalmas gyógyszerek kifejlesztésére:
Az Ebola vírus elleni, TKM-Ebola nevű RNSi génterápia, az amerikai védelmi minisztérium Orvosi Ellenintézkedés Rendszerek és Biológiai Védelmi Terápiák (MCS-BDTX) részlegével kötött 140 millió dolláros szerződés keretén belül kerül kifejlesztésre.”
Nem szeretnénk összeesküvést látni, ahol esetleg nincs, de furcsa véletlennek tűnik, hogy a Monsanto éppen a komoly média figyelmet követelő Ebola járvány közepette ad tetemes készpénzinjekciót egy kulcsfontosságú és az Ebola ellenszerén dolgozó gyógyszeripari cégnek. A jelenlegi helyzet jelentős piacot teremthet egy ilyen gyógyszernek.
Sajnos a modern gyógyászat múltját szemlélve számos esetben láthattuk, hogy a gyógyszeripar, az Amerikai Járványügyi Hatóság és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rájátszott a járványok súlyosságára, hogy az aktuális betegségre kifejlesztett gyógyszerek forgalmát növelje. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a jelenlegi járvány nem valós veszély. Ismerve azonban az érintett érdekek múltját, igencsak gyanús körülmény, ha a járvány miatt bizonyos cégek tetemes haszonra tehetnek szert.
Emlékezzünk, hogy az oltóanyaggyártók sok milliárd dollárt kerestek amesterséges sertésinfluenza járványon és az akkor pánikszerűen felhalmozott sok tízmillió dollár értékű oltóanyagkészleten, amit később az érintett kormányok kénytelenek voltak megsemmisíteni.




Készül a génmódosított Ebola oltás



vaccine-dangerForrás: Activist Post, Jon Rappoport
Először is jó, ha tudjuk, a gyógyszeripari cégek a repülő teknősök ellen is kifejlesztenének oltóanyagot, ha az pénzt hozna a házhoz. Ezt azért érdemes megemlíteni, mert némiképp az Ebola oltás esetére is alkalmazható ez a hozzáállás, ugyanis eddig egyetlen ember esetében sem azonosították kétséget kizáró módon az Ebola vírus jelenlétét, tehát nincs igazi bizonyíték arra sem, hogy bárkinek védettségre lenne szüksége vele szemben.
David Rasnick vegyészrészletesen foglalkozott a témával és a következőket írta:
Részletesen megvizsgáltam az elektronmikroszkóppal készített felvételekkel és a vírus izolálásával kapcsolatos szakirodalmat, mind az Ebola, mind pedig a Marburg vírus esetében. Semmilyen meggyőző bizonyítékot nem találtam, hogy az Ebola (vagy a Marburg) vírusokat valaha is sikerült volna emberben izolálni. Nincs megerősítő bizonyíték arra, hogy emberben izolálták volna.”
Így az Ebola oltás szükségessége (még azok számára is, akik az oltásban látják a megoldást) nem bizonyított.
Az oltás, amennyiben egyáltalán működne, egy olyan vírus ellen ajánlana védelmet, amit soha nem azonosítottak kétséget kizáróan.
David Rasnick leírja, hogy bizonyos állatokból valószínűleg sikerült kivonniuk a vírust, amit fel tudnak használni az oltáshoz.
Vajon a vírus melyik részére gondoltak? Az amerikai Országos Egészségügyi Intézet kutatói és két gyógyszeripari cég, a Crucell és a GSK szerint az Ebola vírus két génjét tennék az oltásba. Ennyi. Mindössze két gént.
A géneket egy másik vírus, valószínűleg egy csimpánzból származó adenovírus hordozza majd a vakcinában.
A kutatók szerint a csimpánzból származó vírus nem fog szaporodni a testben, csupán lerakja a két génből álló rakományt és eltűnik.
Ezt követően a két Ebola gén valamiképpen segíteni fog egy Ebolával kapcsolatos protein megjelenésében, ami ellen az emberi immunrendszer majd antitesteket kezd termelni és voilá, a beoltott ember immunissá válik az Ebolával szemben.
Visszatérve a valósághoz, lássuk be, hogy az igazi immunitás létrejötte csupán spekuláció.
Továbbá, mivel nincs bizonyíték arra, hogy valaha sikerült volna emberben izolálni az Ebola vírust, az antitest termelés is irreleváns.
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy eladok neked néhány Chevy alkatrészt, pedig nincs is Chevrolet márkájú autód.
Beszéljünk akkor néhány szót az Ebola oltás veszélyeiről.
Elsőként ott vannak a toxikus vegyi anyagok, amiket beletesznek, mint a formaldehidvagy a poliszorbát. Természetesen a felhasználandó vegyi anyagok (és fémek) pontos listáját nem kötik az orrunkra.
Másodszor pedig, mi a garancia arra, hogy a hordozó csimpánzvírus nem kezd szaporodni és elburjánzani a testben? A kutatók azt mondják, hogy ezzel nem lesz probléma.
Természetesen mindig ezt mondják. Az oltások csodálatosak, biztonságosak és hatékonyak.
Barbara Loe Fisher, az amerikai Országos Vakcina Információs Központ elnöke szerint egyedül az Egyesült Államokban évente 100.000 és 1,2 millió esetben alakul ki káros mellékhatás valamilyen oltás miatt. Szerintem ezt nyugodtan lehet problémának nevezni.
Harmadszor, mi a garancia arra, hogy a géntechnológiai eljárás, amely segítségével a két Ebola gént bejuttatják a csimpánzvírusba, egységes és biztonság eredményt képes produkálni minden Ebola vakcina tétel esetében?
Összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a GMO növényeknél az új gént egy „gyorstüzeléses” módszerrel juttatják be a növény eredeti génjébe, így az új gének nem mindig ugyanabba a pozícióba kerülnek, tehát a hatások egy része véletlenszerű.
Végtére is az ember üdvözli a véletlenszerű hatásokat a testében, nem igaz?
Negyedszer, a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az Ebola vakcina hatására az emberi testben termelődő protein igen rejtélyes. Számos különböző magyarázat létezik a termelődés mikéntjére vonatkozólag, ami nem túl biztató, kivéve persze, ha valakinek nem gond, hogy a testébe egy korábban nem létező protein kerül.
Végül pedig ki tudja milyen „extra elemek” kerülnek még az oltóanyagba? Kenyában például jelenleg is folyik a vizsgálat egy tetanusz oltással kapcsolatban, amit nagyon sok embernek adtak be.
Néhány Kenyában szolgáló katolikus pap azt állítja, hogy az általuk laboratóriumi vizsgálatra beküldött mintákból arra lehet következtetni, hogy az oltóanyagokat olyan módon változtatták meg, hogy azok vetélést okozzanak. A HCG hormon hozzáadása veszélyezteti a terhességet és vetélést okoz.
kenya-tetanus-shot-population-control
Mostanra bizonyára sokan azzal is tisztában vannak, hogy a fejlesztés alatt álló Ebola vakcinát nagyon kevés emberen tesztelték.
A hivatalos engedélyezést követően biztosak lehetünk benne, hogy a mellékhatásokat és haláleseteket rendkívül frappánsan kimagyarázzák majd.
Már ott lappangott a betegség, amiről nem tudtunk. A betegségbe halt bele, nem az oltásba.”
Csak ez a tétel volt rossz. Azóta megsemmisítettük. Az oltás biztonságos.”
Reményre ad okot viszont, hogy egyre többen figyelik az Ebola oltással kapcsolatos híreket és kutatásokat, így sokan tudnak annak veszélyeiről és erre a nagyközönséget is figyelmeztetik.
Ezzel az állam és az oltóanyaggyártók is tisztában vannak, ráadásul állandó emlékeztetőül ott van számukra az 1976-os sertésinfluenza botrány:
„… a sertésinfluenza oltásprogram az (Amerikai Járványügyi Központ, a CDC) egyik legnagyobb tévedése volt. Az egész 1976-ban indult, amikor a CDC tudósai azt találták, hogy a Fort Dix-ben kialakult influenzajárvány kirobbanásáért felelős egyik vírus hasonló volt ahhoz a sertésinfluenza vírushoz, ami 1918-ban 500.000 amerikai halálát okozta. Az egészségügyi szakemberek azonnal egy 100 millió dolláros programot indítottak, hogy minden amerikait beoltsanak a betegség ellen. A várt járvány elmaradt, az oltás viszont 532 ember részleges lebénulását és 32 ember halálát okozta.” – U.S. News and World Report, Joseph Carey, 1985. október 14, 70. oldal, „Hogyan követik nyomon az orvosnyomozók a gyilkos betegségeket”
Szóval figyeljünk!




Ebola – Hisztéria vagy valós veszély?



hazmat
A fővonalas média szinte naponta változtat az Ebola járvánnyal kapcsolatos retorikáján. A magyar hírportálok is hol az új betegek számának csökkenéséről, hol pedig a járvány európai megjelenésének magas valószínűségéről írnak.
Továbbra is nehéz megjósolni, hogy végül melyik álláspont lesz a helytálló, de igazából sok függ az „illetékesek” szándékától. Egy biztos, a betegség tünetei önmagukban elegendőek arra, hogy az emberek hajlandóbbnak mutatkozzanak beoltatni magukat, ha az ellenszer elérhetővé válik, ráadásul a médiában az Ebolában szenvedőkről keringő képek gondoskodnak a félelem fenntartásáról.
Tegnap az Index, a Reuters cikke alapján például arról írt, hogy
szakértők szerint hetvenöt százalék az esélye annak, hogy az elsősorban Nyugat-Afrikát sújtó ebola-járvány október 24-éig Franciaországot is eléri, a vírus Nagy-Britanniában való megjelenésének a valószínűsége pedig ötven százalék.”
CBS Philadelphia pedig Dom Giordano, egy helyi orvos figyelmeztetését tette közzé:
A helyi orvosok hónapok óta meg vannak győződve arról, hogy az Egyesült Államok rendszeresen importálja majd az ebolás eseteket. Jelenleg egy millió ember van karanténban elkülönítve Nyugat-Afrikában az Ebola miatt és több tízezer ember ül repülőre naponta. Csupán idő kérdése, hogy a betegséget a világ minden pontjára elvigyék.”
A doktor szerint a CDC (amerikai járványügyi hatóság) alábecsüli a betegség jelentette veszélyt és szándékosan félrevezeti a lakosságot. „Két héttel ezelőtt azt mondták, hogy igen kicsi esélye van egy betegséggóc behozatalának, mi azonban tudtuk, hogy ez szinte biztosan megtörténik. Ugyanazon a napon, amikor az elnök a CDC álláspontját ismételve nyilatkozott a betegség behozatalának valószínűtlenségéről, a dallasi kórház tévesen hazaküldte az első ebolás beteget.”
Nem kérdés, hogy Dallasban megbirkóznak majd a mostani esettel, de mi történik, ha minden héten előáll egy ilyen helyzet? Az ottani egészségügyi intézmények már most túlterheltek. Mindegy milyen fejlett egy ország egészségügyi rendszere, eljön az a pont, amikor már nem képesek kontrollálni a helyzetet.”
Jon Rappoport ellenben arra hívja fel a figyelmet, hogy a vírus átadása nem egyenlő a megbetegedéssel és egy egészséges szervezet számára nem okoz gondot megbirkózni a kórokozókkal, kiemelve egy fontos kivételt:
És most fontos szót ejteni egy kivételről. Amikor az orvosok kórokozókat (toxikus kémiai anyagokat) juttatnak a szervezetbe, márpedig az oltások esetében pontosan ez történik, azzal egy erős immunrendszerrel rendelkező személy szervezete sem biztos, hogy meg tud birkózni, és egy átmeneti betegségnél súlyosabb helyzet is előállhat. Miért? Mert az oltás természetellenes módon megkerüli az immunrendszer által felállított védelmeket. Ezek a toxikus kémiai anyagok mérgek.
Aggodalomra tehát az oltóanyagok, nem pedig a vad vírustörzsek adnak okot.
A propaganda azt próbálja elhitetni velük, hogy a vírus átadása már önmagában halálos veszélyt jelent.
Ez nem igaz.
Akinek gyenge az immunrendszere, elsősorban ezt a problémát kell orvosolnia, ahhoz hogy megerősödhessen és képes legyen ellenállni a betegségeknek.
Sok tehát a megválaszolatlan kérdés. Lehetséges, hogy az eseményeknek köze van aGeorgia Guidestones emlékművön nemrég megjelent, majd megsemmisített blokkhoz? Médiafelhajtás az egész vagy a valós helyzet a hatóságok által bemutatott képnél is rosszabb? Érdekes lenne hallani, hogy ki mit gondol, észben tartva, hogy a járványokat maga Jézus sorolta az idők jelei közé (Máté 24:7).






Az Armageddon vírus – Miért félnek a 

szakértők az állatról emberre terjedő 

betegségektől?



(Joseph Candel) Máté evangéliumában olvashatunk azokról a jelekről, amikre Jézusfigyelmeztette tanítványait. Elmondta, hogy visszatérése előtt „nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lesznek éhségek és döghalálok (járványok), és földindulások mindenfelé.” (Máté 24:7) Sajnos manapság egyre nyilvánvalóbb, hogy ezeknek a csapásoknak jelentős részéért maga az ember a felelős. Függetlenül attól azonban, hogy az egyre nagyobb számban megjelenő új betegségek és vírusok honnan erednek, mindenképpen figyelmeztetésül szolgálnak számunkra, hogy „zivatar lesz; mert az ég borús és veres”. Jézus azonban nemcsak figyelmeztet, hanem bátorít is bennünket:
Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, amint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!” – János 14:27
Forrás: Daily Mail
A tünetek hirtelen jelentkeznek. A beteg először erős fejfájást, magas lázat, ízületi és gyomorfájdalmat, majd erős hányást tapasztal. A betegség előrehaladtával a betegeken zúzódásra hasonlító foltok jelentkeznek és erős, megállíthatatlan vérzés indul meg. Az esetek 30 százalékánál a Crimean-Congo vírusos vérzéses láz halálos kimenetelű. Így történt ebben a hónapban is annak a 38 éves Glasgow-i szerelőműhely tulajdonosnak az esetében is, aki bátyja esküvőjére utazott Afganisztánba. Ő volt a kullancsok által terjesztett betegség első, hivatalosan megerősített angol áldozata.
A betegség nagyon gyakori Afrika és Ázsia házi és vadállatai között és azon fertőzések közé tartozik, amelyek képesek voltak áttörni a fajok közötti korlátokat, az embert is megfertőzve a halálos betegséggel. A fent leírt eset azonban nem az egyetlen, amikor egy külföldi vírus az európai szigetországban betegített meg valakit.
Múlt hónapban egy 49 éves férfi került kórházba Londonban súlyos lázzal, erős köhögéssel és légzési nehézségekkel. Minden jel a SARS vírus felé mutatott, ami 1000 ember halálát okozta 2003-ban. A vérvizsgálat azonban cáfolta az elsődleges feltevést. A súlyos betegséget, nem a SARS vírus idézte elő. A problémát az jelentette, hogy semmilyen más, az orvostudomány számára ismert vírus sem volt okolható. A helyzetet súlyosbította, hogy a légzési nehézségekkel és magas lázzal küzdő beteg állapota egyre romlott, a veséi kezdtek leállni.
Miközben az életéért küzdöttek, az orvosokban súlyos kérdések fogalmazódtak meg. A beteg nemrég érkezett haza Katarból. Vajon mit szedhetett össze utazása során? Másokat is megfertőzött már? A legmodernebb génazonosító technológiák segítségével az orvosok megpróbáltak minél több információt összeszedni a most már mesterségesen életben tartott beteg szövetmintáiból.
A vírus a SARS-szal megegyező családba tartozik, de szerkezete teljesen eltérő. Nem embertől, hanem állattól származik. Legközelebbi rokonait ázsiai denevérekben azonosították. A kutatók azt is felfedezték, hogy a vírus már korábban is ölt. A globális orvosi adatbázisokat átkutatva azt találták, hogy ugyanez a rejtélyes vírus júliusban egy 60 éves férfi halálát okozta Szaúd-Arábiában.
Amikor a múlt hónapban az Egészségvédelmi Hivatal figyelmeztette a világot az új vírus felbukkanására, a szakemberek között felmerült a kérdés, hogy vajon nem ez a kórokozó fogja-e kiváltani az új madárinfluenza vagy akár a spanyolnátha járványt. A vírus ezekben a korábbi járványokban is egy állattól származott. A kutatók jelenleg úgy gondolják, hogy az 1918-19-es spanyolnátha járványt elindító vírus egy vízimadártól eredt. Az állatokról emberre terjedni képes vírusok azért veszélyesek, mert váratlanul támadnak és rendkívül gyorsan képesek terjedni, amikor az ember a legkevésbé számít rá.
John Oxford professzor, a University of London-hoz tartozó Queen Mary kórház szakorvosa, vezető brit virológus és járványügyi szakértő, arra figyelmeztet, hogy öt éven belül várható egy állattól eredő globális járvány kirobbanása, ami katasztrofális következményekkel járna az emberiség számára. Véleménye szerint egy rendkívül fertőző influenza szupervírus okozhatna ilyen komoly bajt, ami Ázsiának vagy Afrikának valamelyik elmaradott vidékéről származhat és elég, ha egyetlen ember elkapja egy vadonélő vagy háziállattól.
Mire az első áldozaton megjelennek a betegség első tünetei már tovább is adta családtagjainak és környezetének a veszélyes vírust. Sűrűn lakott, globális világunkban a betegség könnyen körbejárhatja a földet mire diagnosztizálják és az orvosszakma vezető elméi elkezdhetnék megfejteni a betegség genetikai összetételét. Még arra sem lenne idő, hogy elnevezzék.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése