2015. január 22., csütörtök

Jöjj és lásd



Jöjj és lásd 



20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral 


20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 milliárd dollár kamatot. AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK! De kik "ők"? 
A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz! A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillió dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő. 
Szóval 1990-ben Soros György és Andrew Sarlós felajánlja Antall József leendő miniszterelnöknek, hogy megvásárolják Magyarország adósságállományát, a 22 milliárd dollárt. 
Mit kértek cserébe? "Mindössze" a magyar nemzeti vagyon értékesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastruktúrát, a kommunikációs cégeket, a stratégiai cégeket, közlekedés, pénzügyi szektor, egészségbiztosítók, stb.) 
Antall nem vállalta. Mint mondta: "ez kommunikálhatatlan, ezzel ő nem tud kiállni a magyar társadalom színe elé". 
Surányi, Bokros, és Suchmann alatt beindult a nemzeti vagyon kiárusítása. Így az a faramuci helyzet állt elő, hogy a 22 milliárd dollár adósságunk megháromszorozódott, pedig évente 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk, és ráadásul az a nemzeti vagyon, amit Antall nem adott oda Sorosnak és Sarlósnak, mégis idegen kézbe került. 
Miután Hornék elvégezték a piszkos munkát, a nyugati bankárvilág a Fideszt helyezte hatalomba, mert a mezőgazdaságra és a termőföldre is rá akarta tenni a kezét. Ennek érdekében megzsarolták Orbánt, hogy Torgyánnak adjon szabad kezet és pénzt a mezőgazdaságban. Ha nem veszi be a kormányba a Kisgazdákat. Ekkor születtek a zsebszerződések. Mikor Torgyánnal szétverették a mezőgazdaságot (emlékszünk, működésképtelen családi gazdaságokba döntötték a pénzt) megengedték Orbánnak, hogy eltávolítsa. Orbán megzsarolta Torgyánt - akárcsak Antall - az ügynökmúltjával, Torgyán le is mondott 2002 évi választás eredménye fontos volt, mert az Orbán-Torgyán-féle mezőgazdasági ámokfutás után már meg lehetett engedni a csatlakozást az Európai Unióhoz, és ráengedni a halálos ágyán vergődő magyar mezőgazdaságra a nyugati árukat. Medgyessynek adtak kölcsönt, hogy megcsinálhassa a 100 napos programot, és 2004-ben a csatlakozás eufóriájában nem vették észre az emberek, hogy vége lett a magyar me zőgazdaságnak és kereskedelemnek is. 
"Magyarországon a szocializmusban kilencvennyolc százalék körül volt az állami tulajdon aránya. Felgyülemlett egy hatalmas vagyon, amelyet,ha egy olyan típusú privatizációval értékesítettek volna, amely a bevételeket az államháztartásba vezeti be, az adósságokat ebből próbálja meg lefaragni, és senki nem lop el semmit, akkor ma Európa egyik leggazdagabb állama lehetnénk" - mondta Bencze Izabella. 
Trianon miatt nálunk tilos volt a reprivatizáció! 
Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból? 
A hülyítés és porhintés: AZ, HOGY LOPNAK! 
BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszerné, autópálya-építés, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orbán-papa bányái, Velence-tavi kaszinó telek, HAJDÚ-BÉT, stb. Mindenkinek a kedve és pártállása szerint. De, bármennyit is elloptak, ennek az ezerszeresét viszik ki az országból teljesen "legálisan" valakik! 
A monetáris politika egy gazdaságpolitikai tevékenység, melynek során az állam a gazdaságban lévő pénzmennyiség mértékét befolyásolja. Az elmúlt 80 évben mindig hiány volt a költségvetésben. Mégis még mindig működünk. Kérdés: Hogy' lehet ez? 
Kérdés: Mi van, akkor, ha egy ország költségvetése hiányt mutat? 
A logikus válasz: A jegybank bocsásson ki pénzt a hiány fedezésére. 
A jegybank kizárólagos joga, hogy pénz bocsásson ki. 
NEM LEHET PÉNZT KIBOCSÁTANI! - TILOS, MERT INFLÁCIÓ LESZ! 
Pedig ez ugyanannyi mennyiségű pénz, mint amennyit mi magunk is kinyomhatnánk, és valóban lesz is egy kis infláció 4-5%, - de akkor miért nem mi adjuk ki a saját pénzünket? Azt megtiltják nekünk, hogy pénzt bocsássunk ki, de azt már nem, hogy ők adjanak nekünk pénzt. A ő általuk kibocsátott pénz is okoz némi inflációt (ugyanannyit) és....KAMATOT KELL RÁ FIZETNI! 
A jegybankot, a MAGYAR NEMZETI BANK-ot az Európai Központi Bank ellenőrzi.Magyarul: mi magyarok választjuk a PARLAMENTET. A Parlament (országgyűlés) ellenőrzi a Kormányt*, a Kormány NEM ellenőrzi a jegybankot. 
Következésképpen mi magyarok nem ellenőrizzük a jegybankot, és a pénzkibocsátást. 
20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 milliárd dollár kamatot. 
AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK! 
De kik "ők"? 
igazmagyar.wordpress.com 
Kapcsolódó: 
   Varga szerint majd a bankok segítenek az autóhiteleseken 
   Ezt javasolja Varga Mihály az autóhiteleseknek 
   Orbán szerint nincs kivándorlás 
   Minden magyarországi párt válaszút előtt áll 
   A nyugati hitelminősítők hadat üzennek az Eurázsiai Gazdasági Uniónak 




Üdvözlet mindenkinek!Mi történik ma, Magyarországon:Egy ország fuldoklik egy érthetetlenül nagy adósság szorításában!
Beszéljenek a számok:
1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot.
1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól.
1957 tavaszára, a “van másik” bábkormány megszilárdította rémuralmát.
1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra.
1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után.
1989-ben: csődhelyzet, mert összegyűlt húsz milliárd adósság!Tehát: kölcsön: 1 milliárd dollár!
Visszafizetve: 11 milliárd dollár!
Maradék adóság: 20 milliárd dollár!
Erre, mondta Antal József:
“Az adósságot vissza kell fizetni!”
“Ez becsületbeli ügy!”
Vajon kinek a “becsülete” múlott azon, hogy ezt a szélhámos pénzügyi műveletet elismerjék, amit a megszállók és hű kutyáik a magyar nép nyakába varrtak?
1989-2010 között felvettünk 50 millárd dollárt.
1989-2010 között kifizettünk 150 milliárd dollár kamatot.
2010-ben tartozunk 132 milliárd dollárral, plusz kamataival.Antall József, Horn Gyula, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc is fizette a kamatokat. Mindegyik hazudott erről a magyaroknak!Orbán most megpróbál valamit, de mivel nem őszinte a kommunikációja, kevés az esélye. Csak akkor vehetjük fel eséllyel a harcot a saját pénzkibocsátásért, ha nem azzal a porhintéssel foglalkozunk, hogy mennyi a jegybankelnök fizetése, hanem azzal, hogy minden magyar tudja, hogy miért nem nyomtathatunk forintot, miért kell kölcsönt felvenni kamatra.A rendszerváltás és az államadósság
Ki áll a magyar pártok mögött?2010-ben hazánk 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollárt fog fizetni csak kamatokra. Sok olvasónk szinte nem tudta felfogni ezt a számot. Hihetetlen volt számukra ez a tény. Pedig az adat igaz! Egyetlen egy cáfolat sem érkezett.Menjünk vissza egy kicsit a rendszerváltás idejére. 1990 elején a magyar államadósság mintegy 22 milliárd dollár. Zárójelben jegyezzük meg, hogy ma 135 milliárd dollár. Szóval 1990-ben Soros György és Andrew Sarlós felajánlja Antall József leendő miniszterelnöknek, hogy megvásárolják Magyarország adósságállományát.Soros György
22 milliárd dollárt. Mit kértek cserébe? “Mindössze” a magyar nemzeti vagyon értékesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastruktúrát, a kommunikációs cégeket, a stratégiai cégeket, közlekedés, pénzügyi szektor, egészségbiztosítók, stb.)Antall nem vállalta. Elgondolkodott rajta, de nem vállalta. Mint mondta: “…ez kommunikálhatatlan, ezzel ő nem tud kiállni a magyar társadalom színe elé. Nem tudja elmondani, hogy a Nyugat (Soros és Sarlós!), amelytől a felszabadításunkat vártuk, azzal kezdi a felszabadításunkat, hogy az adósságunk fejében elveszi a nemzeti vagyonunkat.”


Antall József miniszterelnök
Antallal a nyugati pénzemberek, bankárok tudatosították, hogy mi az, amiről sem ő és a kormányzati rendszer egy tagja sem beszélhet sohasem. Ez pedig az államadósság kérdése volt!
Amennyiben erről beszéltek volna, azonnali hatállyal “forradalmat” robbantottak volna ki Sorosék (lásd: TAXI-s blokád, és a néppel elsöpörtették volna az Antall-kormányt.) Tilos volt beszélni a fizetési könnyítésről és az átütemezésről is.

Tilos volt, és ma is tilos beszélni az adósságról!
Ez a doktrína még ma is érvényes. Az a politikai erő, mely erről beszél, halál fia. Ezért nem beszél erről a Fidesz sem. Tudni kell, hogy a nyugat a hiteleket a 70-es években arra használta, hogy a szocializmust gyengítse, és adósságcsapdába hajtsa a kommunista rendszert. Ezért joggal elvárható lett volna, hogy egy rendszerváltáskor ezek az adósságok, melyeknek eredeti célja a rendszer összeomlasztása lett volna, eltörlésre kerüljenek, de legalábbis ütemezési könnyítést kapjunk. De az elnyomó bankárok nem tudták megállni az újabb pénzszerzés lehetőségét, és Magyarországot azóta is pénzügyi sarc terepévé tették. Antall Józsefnek azt is megtiltották, hogy a nemzeti vagyon kifejezést használja. A statisztikai évkönyvben 1989-ben szerepelt utoljára a nemzeti vagyon kifejezés.

Antall halálával és 4 év elteltével 1994-ben a nép visszaszavazta a volt kádereket. A Kádár rendszer biztonsága sokakat csábított, és Horn Gyula elsöprő fölénnyel alakíthatott kormányt. A SZABAD EURÓPA véleménye szerint az IMF és Sorosék a háttérből megzsarolták Hornt. Vagy privatizál és fizeti a kamatokat, vagy repül, és jön a választás és a Fidesz. Horn is féltette hatalmát és engedett. Surányi fizette a kamatokat, Bokros megszorított, és Suchmann Tamás privatizált. Mindent.

Surányi, Bokros, és Suchmann alatt beindult a nemzeti vagyon kiárusítása.
Így az a faramuci helyzet állt elő, hogy a 22 milliárd dollár adósságunk megháromszorozódott, pedig évente 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk, és ráadásul az a nemzeti vagyon, amit Antall nem adott oda Sorosnak és Sarlósnak, mégis idegen kézbe került.

Miután Hornék elvégezték a piszkos munkát, a nyugati bankárvilág a Fideszt helyezte hatalomba, mert a mezőgazdaságra és a termőföldre is rá akarta tenni a kezét. Ennek érdekében megzsarolták Orbánt, hogy Torgyánnak adjon szabad kezet és pénzt a mezőgazdaságban. Ha nem veszi be a kormányba a Kisgazdákat, akkor a választást megnyerő és legtöbb mandátummal rendelkező MSZP-re sózták volna Torgyánt, és jött volna az MSZP-SZDSZ-FKGP kormány! Így Orbán engedett.

Orbán és Torgyán alatt megkezdődött a mezőgazdaság szétverése.
A SZABAD EURÓPA újságnál nekünk meggyőződésünk, hogy ennek az volt a célja, hogy az addig még úgy-ahogy működő magyar mezőgazdaság a padlóra kerüljön, és fillérekért fel lehessen vásárolni. Ekkor születtek a zsebszerződések. Mikor Torgyánnal szétverették a mezőgazdaságot (emlékszünk, működésképtelen családi gazdaságokba döntötték a pénzt) megengedték Orbánnak, hogy eltávolítsa. Orbán megzsarolta Torgyánt – akárcsak Antall – az ügynökmúltjával, Torgyán le is mondott. Jött a 2 éves költségvetés és Szabadi futópórázon.

A Fidesz is kihasította a saját sápját. Lásd: bábolnai gazdaságok privatizációja stb. De a nagy fölénnyel vezető Fidesz is pofára esett, mert nem lettek újraválasztva. Eddig Antall (Boross), Horn, és Orbán is kiszolgálta a nyugatot és Sorosékat, az IMF-t. De mindegyiket ejtették, és mindig az aktuális ellenzéket segítették helyettük. A 2002 évi választás eredménye fontos volt, mert az Orbán-Torgyán-féle mezőgazdasági ámokfutás után már meg lehetett engedni a csatlakozást az Európai Unióhoz, és ráengedni a halálos ágyán vergődő magyar mezőgazdaságra a nyugati árukat.
Medgyessynek adtak kölcsönt, hogy megcsinálhassa a 100 napos programot, és 2004-ben a csatlakozás eufóriájában nem vették észre az emberek, hogy vége lett a magyar mezőgazdaságnak és kereskedelemnek is.

Medgyessy a kölcsönökből osztogatott.

A kölcsönökből megemelt fizetéseket és nyugdíjakat pár év alatt kiszivattyúzták az országból a multinacionális kereskedelmi egységek segítségével, a PLÁZÁK-kal, és bevásárló központokkal. A pénz elfogyott, az adósság maradt, a nemzeti vagyon elveszett.

A 100 napos programra adott kölcsönöket egyből visszaszivattyúzták magukhoz.

Az 1990-ben 22 milliárd dolláros adósság időközben 135 milliárd dollárra nőtt, miközben évi 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk. Miután a baloldalt most engedik lejáratni (van is miért), újra a másik bábot, Orbánt hozzák vissza a hatalomba. De ne legyenek illúzióink, Orbánt ugyanúgy zsarolják (szintén van is mivel) és irányítják, mint Gyurcsányt. Míg Gyurcsány, Bokros, és Surányi, ugye, a Rockefellerék és Sorosék által irányított Bildenberg-csoport tagjai, addig ugye Orbán a szintén Rockefeller érdekeltségű Trilateral Commission nevű csoport tagja (bábja). Így már talán jobban érthető a Fidesz hintapolitikája is.

És egy kis ráadás

Magyarországon a szocializmusban kilencvennyolc százalék körül volt az állami tulajdon aránya. Felgyülemlett egy hatalmas vagyon, amelyet, ha egy olyan típusú privatizációval értékesítettek volna, amely a bevételeket az államháztartásba vezeti be, az adósságokat ebből próbálja meg lefaragni, és senki nem lop el semmit, akkor ma Európa egyik leggazdagabb állama lehetnénk” – mondta Bencze Izabella. A jogász azt mondja, hazánkban a hivatalos kommunikáció szerint a reprivatizációt azért nem lehetett választani, mert annak költségeit a költségvetés és az állam teherbíró képessége nem viselte volna el.

Trianon miatt nálunk tilos volt a reprivatizáció!

Bogár László kijelentette, hogy a reprivatizáció, amelyet Csehországban megvalósítottak, számunkra tiltva(!) volt. “Trianon miatt volt globális parancs a reprivatizáció megtiltása. A környező országok könnyen reprivatizáltak abból a rabolt vagyonból, amelyet véres koncként Trianon után kaptak, s a magukénak tekintettek. Ezt a Nyugat, a globális hatalmi rendszer is elismeri. Mi lett volna, ha Magyarországon visszavezetjük a történelmi reprivatizációt? A Nyugatnak kényes kérdésben kellett volna állást foglalni: legitim döntésnek ismeri-e el a trianoni békeszerződést. Ezt a Nyugat el akarta kerülni” – mondta Bogár László.

Top Secret! Szigorúan bizalmas anyagok!

A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk viszont az, hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat. Az elmúlt egy évben már 2 honlapunk “fagyott” le “véletlenül”. E-mail-kommuniká-ciónkban a Szabad Európa szóösszetétel használata sokszor az e-mail-küldést megakasztja. Nem csoda, az adatok megdöbbentőek, és még megdöbbentőbb, hogy egyetlen magyar politikus sem beszél róla, még évértékelésben sem.

Olvasson a sorok között!
Íme két hír, amit az emberek 99,9%-a el sem olvas, és nem is ért.

1. hír
Az ország államháztartási és külső finanszírozási helyzete látványosan javult. … A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlege átfogó összehasonlító elemzést állított össze a magyar és a lengyel költségvetési helyzetről. A ház számításai szerint a magyar államháztartás strukturális elsődleges egyenlege az idén (2010) a hazai össztermék (GDP) 5,3 százalékának megfelelő többletet mutat majd, …

2. hír
Röntgen alatt Magyarország – elégedett Brüsszel az eredménnyel
…. Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete – állapította meg az Európai Bizottság, hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (…..) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne.

Tényadat:
A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. A Független Szabad Európa kiszámolta. Akkor most nézzük meg, mit jelent ez MAGYARUL:

1. A magyar államháztartás 2009 és 2010 között stagnál, azaz nem változik. (Most tekintsünk el a pár tizedszázalékos csökkenéstől, vagy esetleges emelkedéstől.)

2. A fenti tényadatból így könnyen kiszámítható, hogy a magyar költségvetés 1%-a 255 milliárd forinttal egyenlő. (Sima aránypár: Ha 918,6 milliárd 3,6%, akkor 1% hány milliárd?) Tehát 1%: 255 milliárd forint!

3. Idén 2010-ben 5,3% lesz az államháztartás elsődleges többlete. Azaz 5,3-szer 255 milliárd, vagyis 1352 milliárd forint. Ez az elsődleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZÁG: 1352 milliárd forintot.

4. A 2. hír szerint mégis tartható lesz a 3,8%-os hiány!!! Ezek szerint 3,8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.5. Kérdés: Hová tűnt az 1352 milliárd többlet, és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez összesen 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár. Hol ez a pénz?Kapaszkodjon meg! Ez a pénz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizetünk! 2321 milliárd forint, 11,6 milliárd dollár.

Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa: 2321 milliárd forint az: az öt darab teljes és felépített 4-es METRO, vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj, vagy a teljes jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének költsége! vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány,
vagy 150 darab Grippen vadászgép,
vagy 2321 darab Combino villamos
vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz
vagy minden magyarnak a csecsemőtől az aggastyánig 232.000 forint.
Ennyit fizetünk csak kamatra 2010-ben.

Mit tehetünk? Először is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok.

Az a politikus, aki beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. Kik ezek a befektetők?

Kik szedik a kamatokat?
David Rockefeller
Nicholas Rockefeller
Soros György

Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból?
A hülyítés és porhintés: AZ, HOGY LOPNAK!
BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszerné, autópálya-építés, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orbán-papa bányái, Velence-tavi kaszinó telek, HAJDÚ-BÉT, stb. Mindenkinek a kedve és pártállása szerint. De, bármennyit is elloptak, ennek az ezerszeresét viszik ki az országból teljesen “legálisan” valakik!

Figyelem! Kapaszkodjon meg! Elmondjuk, hol a pénz!
Ahhoz, hogy pontosan megértsük, miről van szó, meg kell néznünk néhány mondatnak a jelentését, amiket nap, mint nap hallunk a híradókban, de nem tudjuk, valójában mit is jelent!

1. A monetáris politika. Minden nap 20-szor halljuk. De mi is ez?
A monetáris politika egy gazdaságpolitikai tevékenység, melynek során az állam a gazdaságban lévő pénzmennyiség mértékét befolyásolja. A legtöbb országban a központi bank, vagy más néven jegybank a monetáris politikáért felelős állami intézmény. A monetáris politika kivitelezésének legfontosabb eszköze a legtöbb modern jegybank gyakorlatában az irányadó kamatláb szintjének meghatározása.

Az irányadó kamatláb emelését, és ezen keresztül a pénzmennyiség szűkítését restriktív monetáris politikának nevezik. A restriktív politika átmenetileg visszafogja a gazdasági növekedést, ugyanakkor segít megfékezni az inflációt. Az irányadó kamatláb csökkentésével a pénzmennyiség növelését célzó intézkedéseket expanzív monetáris politikának hívják. Ez átmeneti élénkülést hoz a gazdaságban, ugyanakkor infláció-növelő hatású lehet.

Nos, felteszek egy olyan kérdést, amire 100 magyarból 100 ugyanazt válaszolja, mert gyerekkora óta belenevelték, és ha írni, olvasni nem is tanították meg, de arra nagyon ügyeltek, hogy ezt beleégessék belülről a homlokába. De vigyázat! Ez egy hazugság!

1. Adat. A jegybank (a MAGYAR NEMZETI BANK) az ország tulajdonában van.
2. Adat. A jegybank kizárólagos joga, hogy pénz bocsásson ki.
Kérdés: Mi van, akkor, ha egy ország költségvetése hiányt mutat?
A logikus válasz: A jegybank bocsásson ki pénzt a hiány fedezésére.

Most minden olvasó fejében az előre beprogramozott sziréna megszólal, és elkezd villogni a vészfény.
TILOS!!! NEM SZABAD!!! NEM LEHET PÉNZT KIBOCSÁTANI, MERT INFLÁCIÓ LESZ!
(Ne lepődjön, meg, ha Ön is erre gondolt, mert Ön is a rendszer része, és Önt is beprogramozták)
A programozás része továbbá az is, hogy eddig tudjon a dolgokról. Itt álljon le a gondolkodása, fagyjon le, mint a Windows a számítógépen. És lám, az emberek nem is gondolkodnak tovább. Az előre beprogramozás nem engedi.

ITT ÉS MOST MI PROGRAMTÖRLÉST HAJTUNK VÉGRE!
3. Adat. Az elmúlt 80 évben mindig hiány volt a költségvetésben.
4. Adat. Mégis még mindig működünk.
Kérdés: Hogy’ lehet ez? Nos, programozóink azt megtiltják nekünk, hogy pénzt bocsássunk ki, de azt már nem, hogy ők adjanak nekünk pénzt.

Magyarul: a PLUSZ PÉNZ a hiány fedezésére mindenképpen bekerül a gazdaságba, mert az különben azonnal összeomlana.
Miért nincs sziréna és vészfény?
NEM LEHET! PÉNZT KIBOCSÁTANI TILOS, MERT INFLÁCIÓ LESZ!
Pedig ez ugyanannyi mennyiségű pénz, mint amennyit mi magunk is kinyomhatnánk, és valóban lesz is egy kis infláció 4-5%, – de akkor miért nem mi adjuk ki a saját pénzünket? Hiszen látszólag ugyanaz a folyamat.
Pénz rakása a gazdaságba a hiány fedezésére.

DE CSAK LÁTSZÓLAG AZONOS A KÉT PÉNZ!
A mi általunk kibocsátott pénz okoz némi inflációt és ennyi!

A ő általuk kibocsátott pénz okoz némi inflációt (ugyanannyit) és….
KAMATOT KELL RÁ FIZETNI!

Ezért programoztak be minket arra, hogy ne tegyünk fel kérdéseket erről a témáról.

És most kapaszkodjon meg, mert rosszul lesz!
5. Adat. Becsüljük meg, mennyit lopnak a mi politikusaink rátartással!

Nézzük a 20 év “termését”:
Tocsik 800 millió
Tribuszerné 2000 millió, azaz 2 milliárd
Zuschlag 50 millió
BKV 3000 millió, azaz 3 milliárd
Autopálya 100000 millió, 100 milliárd
Számoljunk minden képviselőre 100 milliót, az 40.000 millió, azaz 40 milliárd
Adjuk össze: 145.850 millió, azaz 145 milliárd. Kerekítsünk felfele, legyen 150 milliárd. És, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, szorozzuk be öttel. Az 750 milliárd forint. 20 év alatt ennyit lophattak el, úgy, hogy mi öttel szoroztunk!!!!! Ez 4 milliárd dollár!
Ez persze iszonyú sok pénz, ha tud követni.

DE MOST JÖN E LÉNYEG! TUDJA-E ÖN, HOGY 20 ÉV ALATT MENNYI KAMATOT FIZETTÜNK
KI?
30.000 MILLIÁRD FORINTOT, 162 MILLIÁRD DOLLÁRT!!!

DE LEGALÁBB TÖRLESZTETTÜNK?

20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 millárd dollár kamatot.
AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK!
De kik “ők”?

Egy idézet a MAGYAR NEMZETI BANK-ról szóló törvényből:

I. Fejezet
A MAGYAR NEMZETI BANK JOGÁLLÁSA, ELSŐDLEGES CÉLJA ÉS ALAPVETŐ FELADATA
1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.
(2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek, és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől!

Magyarul: mi magyarok választjuk a PARLAMENTET. A Parlament (országgyűlés) ellenőrzi a Kormányt, a Kormány NEM ellenőrzi a jegybankot. Következésképpen mi magyarok nem ellenőrizzük a jegybankot, és a pénzkibocsátást.

A jegybankot, a MAGYAR NEMZETI BANK-ot az Európai Központi Bank ellenőrzi.

És mit gondolnak: kik a tulajdonosai az Európai Központi Banknak?

Hát a jegybankok, akikre a saját nemzetük semmilyen befolyást nem gyakorolhat. Azok diktálnak, akiket oda vezető pozícióba helyeznek.

És őket kik rakják oda?
David Rockefeller
Nicholas Rockefeller
Soros György
http://www.youtube.com/watch?v=_9BWG566Bto&feature=youtu.be




Ehhez...no comment..


Íme az ország "krémje" MSZP, SZDSZ !!!
Lehetne az is a címe hogy ki-kicsoda? Ezekről vajon miért nincs szó a híradóban, origo-n stb...és EZEKET MÉG ŐK MAGUK TÁRTÁK FEL, MERT "MUSZÁJ" VOLT !!!
1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben. Nemzeti vagyonkezelő
3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
7. Fürst György MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON Terézváros védekezik
8. Páva zoltán MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON komló védekezik
9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.
Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés előzetesben Tiszaderzs vádemelés
13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott Balmazújváros gyanú,
14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal pénzbírságra dombóvár visszaélés ítélve
15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön Salgótarján
17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
18. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosolatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal (csak ,,elévült" mint az öszödi eszéd). . És történt valami ??? Miért is történt volna, hisz benne van az egész banda egytől-egyig. És mit gondoltok, hogy a bíróság kikből áll ??? Gratulálok, eltaláltad; a rabló banda többi tagjaiból, hiszen ez nagyobb intézmény, mint az olasz maffia.
Ha Gyurcsányékat emlegetik, nekem mindig az „Ali Baba és a 40 rabló” jut az eszembe, csak a magyar változatban, 1 000- szer több rabló van, mint az eredeti mesében. Az egész pártot, egytől-egyig rács alá kell tenni, mert ennek isszuk a levét most, és még ki tudja, hogy még meddig ???
Megemlítem, hogy a 84 millió Forint „ jogtalanul meggazdagodás a magyar állam rovására”. Ez pontosan olyan, mint a jéghegy. Mi csak a hegyét látjuk a jéghegynek ami az egyharmad sincs a valóságnak. Ez látszik ki a vízből, és erről tudunk mi is. A másik kétharmadát a jéghegyből, azt mi nem látjuk, mert mindig a víz alatt van. Akkor el lehet képzelni, hogy mennyi mindent nem tud a nép, és nem is fog megtudni soha !!!
Vajon hányan tudnak az Indonéziai üzletről ??? Se baj, mert a levél végén közölni fogom !!!
19. Rácz Péter Magyar Úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, stb.
26. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalás Megalapozott gyanú
27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés. Megalapozott gyanúval nyomoznak. Dunaújváros
28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés Előzetesben
29. Gál György MSZP üzletszerű, bűnszervezetben előzetes
30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés Ha Ha Ha!!! csalás megtörtént
34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerősen üzérkedés elítélve
36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen államtitkár számtalan más bűntett elítélve jelenleg is folynak a bűntető eljárások ellene
37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanúzás 800 forint Nyíregyháza pénzbünti
40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfügesztett
  1. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától 1 év börtön. Ez a legszebb !!!
    42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
    43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás vádemelés közokirat hamisítás alatt
    44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elitéltje.
    (Tornádó Hírküldő)
    CSAK SZOLIDAN, HALKAN JEGYZEM MEG, HOGY
    KELLER LÁSZLÓ- ALIAS KILLER 8 ÉVEN KERESZTÜL CSAHOLT, MIKÖZBEN még ŐK VOLTAK HATALMON ÉS NEM VOLT KÉPES EHHEZ FOGHATÓ BŰNLAJSTROMOT PRODUKÁLNI, sőt, SEMMIT PEDIG, erre hajtottak, mit is terhelhetnének a nemzeti oldal nyakába !!!
    AKKOR, KIKBŐL IS ÁLL A RABLÓBANDA???
    MIÉRT IS JUTOTT IDE EZ A SZERENCSÉTLEN ORSZÁG??

                                      Amit a magyaroknak tudni kell.


Talán fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. Gondoljunk csak arra, hogy a Magyar találmányok érvényesülését éppen a mindenkori kollaboráns magyar vezető réteg akadályozza meg! Gondoljunk csak bele, a sok Nóbel díjasunk közül hányan érvényesültek Magyarországon!Ott van a világszenzációnak számító mű-vér, Dr. Horváth István professzor találmánya, vagy a szintén világ szenzációnak számító antigén, mely a vérerekből 5 hét alatt eltávolítja a koleszterint, ami az érszűkület, magas vérnyomás, azaz a halálozás 67%-os okozója! E kettő találmányból Magyarország annyit profitálhatna, hogy a teljes adósságát pár év alatt képes lenne visszafizetni!Ez viszont ellentétes lenne a globalizmus szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a milliós-több milliós nagyságrend valós információ. A keletről érkezőkre való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller István, Dávid Ibolya, és Kovács László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. Szó nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából. A 2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.. Népirtás:
Ahhoz, hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel, konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba döntésével csökkenteni kell.. A hiányt a betelepítendő idegenek fiatal generációjával szándékoznak feltölteni. Már Horn Gyula és a jelenlegi kormány is nyilvánosan kijelentette, hogy a Kárpát-medencében túl sok a 10 millió magyar.. Senki ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy az Unió majd megvéd minket. Olyan szekeret tolunk, mely minket akar elgázolni!
Simon Peresz: Izraeli miniszterelnök 2007. október 10-én a Telavivi Hilton szállóban egy kereskedelmi összejövetelen kijelentette: Mára az izraeli gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy az izraeliek többek között fölvásárolják Magyarországot. Tervek: Az elkövetkező 15-20 évben több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány
támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek. A maradék magyarság pedig az izraeliek kiszolgálásához és eltartásához szükséges. A hazai lakosság még ma sincs tudatában annak, hogy attól, hogy valaki magyarul beszél, még koránt sem biztos, hogy gondolkodása és szíve is magyar. A korábbi betelepülések miatt az új zsidó generációk már itt születtek, tudják, ismerik és beszélik nyelvünket. Egyetem után azonnal pozicióba kerültek és ma már jórészt ők irányítják a bankokat, a külföldi cégek mögé bújva a
maradékokat privatizálják, vidéken vásárolják fel TV felvétel kíséretében a földek tömegét! Bőrük színe is fehér és többnyire nem hangoztatják származásukat. Ezzel tévesztik meg a naiv magyarokat.Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó szándékú zsidó közösséget! Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk? Valószínű az erőszak és a bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már
1-2 évet is kell várni egy műtétre! Számukra nem munkalehetőséget kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra. Az életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg,
minden tekintetben. És ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni ebből a k. országból! Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki, akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk. Egy kalap alá tartoznak és egy tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos visszhangot váltott ki. Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról. Az igazsághoz minden embernek alanyi joga van. Magyarország ma a külföldiek számára még mindig
a legjobb befektetési lehetőség. A Kárpát-medencében más államokban befektetett tőkéikhez viszonyítva, szinte minden ágazatban a legnagyobb hasznot, bevételt, jövedelmet termeljük mi, a legtöbbet dolgozó és a legtöbb adót fizető magyarok. A privatizálás eredményeként a külföldiek zsebét tömjük zsírosra szorgalmas munkával, az EU bérezés 10 %-ért, mialatt az árakat már sok helyen magasabbra emelték mint magában a régi EU
országokban van! Nyugaton 800.000 – ból fizetik a 40 ezres gáz számlát, míg Magyarországon 80 ezerből! Még ekkor van képe sokaknak kiállni a nép elé és azt mondani, hogy még sok mindenben nem értünk el az EU áraihoz! A keresetekről aljasul hallgatnak, miközben ők és a kiszolgáló udvarház népe jóval meghaladja az EU felsővezetőinek átlagát!Kereskedelmi, pénzügyi központtá váltunk, mely intézmények többsége izraeli kézben van. Több bank van ma Magyarországon, mint a lakosság létszámához viszonyítva bárhol a világon. Nálunk a legmagasabbak a hitel kamatok. Ezzel nem a jobb kiszolgálást teszik a részünkre elérhetővé, hanem a maguk számára, saját hasznukra a hatalmas mértékű uzsora kamattal a minél nagyobb "népnyúzást" valósítják meg. Már autóra, vásárláshoz nincs önrész, a pénz kölcsönöket pedig minden mérlegelés nélkül ömlesztik a lakosságra jelzálog terhe mellett. Kiépítették ezért a behajtó rendszert, amihez már az állami hatóságokat is igénybe veszik. Vehetik, hiszen ők éppen ebből a körből kerülnek ki, és ezt a kört hívatottak szolgálni! Egy utunk lehet , mely előre visz. Ez a jobb-, vagy baloldal teljes kizárásával, kizárólag a magyarság érdekeinek szem előtt tartásával történhet. Magyarellenesség: Tisztában kell lennünk azzal, hogy a lecsatolt területeken folyó és az utóbbi időben felerősödő magyarellenesség nem a véletlen, hanem szándékos uszítás eredménye. A jelenlegi kormánnyal rokonlelkű osztrák vezetés még mindig nem mondott le a magyar területekről, már lassan felvásárolták zsebszerződések és
különböző kiskapuk által a fél Dunántúlt! A szlovákok maguknak követelik csonka hazánk északi, hegyvidéki tájait. 2006-ban szlovák vezető nyíltan hangoztatta, hogy tankokkal kell bemenni Budapestre, és porig kell azt rombolni.. A magyarverések rendszeresek. Az EU pedig alattomosan hallgat, hiszen érdeke, hogy a magyar földeket megszerezzék.

Nemzetgyilkosság és népirtás:

A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: Védőoltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét
már életének kezdeti szakaszán legyengítik.

Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével
induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen szárnyai alá vesz 1-2
megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37 évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek, melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak. Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók
ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.

Dr.Papp Lajos
szívsebész professzor és spirituális író / magyarság kutató/







Kétharmados, elszámoltatás?





Kétharmad, elszámoltatás? Forrás <http://reakcio.wordpress.com/2010/01/28/ketharmad-elszamoltatas/

 
Kiszavazták a törvényjavaslatból azt a bővítést is, hogy a jövőben bármely állampolgár kezdeményezhesse egy titkosítás feloldását! Szabadságvesztés veszélye fenyegeti azt a személyt, aki közérdekből hoz nyilvánosságra titkosított adatot, bár az információ nyilvánossá tétele lehet fontosabb lenne, mint annak titkossága, például ha segítségével akár több milliárdos, korrupciós ügyeket akarnak leleplezni! Megszavazták, hogy egy titkosított dokumentum akkor se hozható nyilvánosságra, ha később kiderül róla, hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására! Így biztosította be magát a két “nagypárt” (és a két, herényire zsugorodott, most már mindenhova csak párban járó pártocska), hogy az elmúlt 20 évben a politika színpadán, az előadáson nagy ősi ellenségeket eljátszva, de az előadás végén, a függöny legördülése után, a közös művészöltözőkben együtt osszák szét egymás között a sztár-gázsit. És ha revizort kapnak, közös összefogással, kéz kezet mos alapon nehezítik meg annak dolgát.
“…mégis mivel magyarázható, hogy amikor 1998 tavaszán egy képviselő megkérdezte Orbán Viktortól: „Komolyan gondolod, hogy elhiszik, ti tényleg keresztények és nemzetiek lettetek?” az érintett erre így felelt: „Nyugodj meg, tudjuk, miként hitessük el!”? (Szerkesztő: erről ír a “Kire szavazzon a keresztény 2010-ben?” gondolkodója, mely ITT olvasható.”
Számomra sokáig érthetetlen volt, hogy a FIDESZ miért annyira Jobbikellenes, mivel nem is olyan régen még támogatta azt. Aztán lassan világossá vált, hogy a Jobbik rohamos népszerűségnövekedésével meglátták benne a politikai ellenfelet és egyre sürgősebbé vált likvidálása a politikai hadszíntérről. Csakhogy elkéstek. Mára már közös erővel próbálja a FIDESZ és az MSZP a saját vitáik mellett rossznak, fasisztának beállítani a Jobbikot. Holott erről szó sincs. Valljuk be őszintén, értelmes magyarázattal még egyik sem állt elő, maradt csak a fasisztázás. És ahogy lassan vérszemet kaptak és elvakította őket a Jobbikgyűlölet, a politikai csatározások mögött egyre gyorsabban folyt a magyar föld idegen kézre játszása, a lopás, a dilettáns kormányzás. Ma már ha kiderül egy politikusról, hogy lopott, csalt vagy hasonló galádságokat művelt, az az emberek szemében már csak egy csepp a tengerben. Szerintem egy politikus feladata az országvezetésben való erkölcsös részvételen kívül a példamutatás a nép felé. Ma már nem arról szól a politika, hogy ki mit tud felmutatni, hogyan tudja ezzel nagyobbá tenni magát a nép szemében, hanem hogyan és mennyire tudja a másikat lealacsonyítani, a sárba tiporni. Ezért érzem úgy, hogy egy párt amely a tisztességről, a rendről, a nemzetről és az elkörcsről beszél nem lehet rossz. Mondhatná ezt az MSZP is, de ennyire azért nem vastag a bőr a képükön. Nézzük meg a japánokat. Pár éve kiderült egyik politikusukról, hogy sikkasztott. Nem várta meg a bírósági felelősségre vonást, öngyilkos lett, mivel ő is tisztában volt tettének súlyosságával. Mi történik ilyen esetekben Magyarországon? Általában eltusolják, ha mégis nagy nyilvánosságot kap az ügy nagy nehezen elhatárolódik tőle a pártja, kiteszik a szűrét, jobbik esetben kap egy-két év börtönt majd folytatja amit elkezdett. Ami a mai Csonkaországi politikai elitből hiányzik az az erkölcsösség. Ennek a pótlását látom a Jobbik Magyarországért Mozgalomban, aki a saját népét akarja megvédeni, támogatni és nem az anyagi haszon az elsődleges cél ami a szemük előtt lebeg. Mondhatja akár a FIDESZ akár az MSZP, hogy pozitív irányba mozdultak a befektetések számai magyarországon, ha azok a befektetések nem a magyarokat teszik boldoggá, nem a magyarok érdekeit szolgálják. Nem hiába hívják Magyarországot MAGYARországnak.
Mi történik, ha a FIDESZ jut hatalomra? Afelől kétségem sincs, hogy nem lesz meg a kétharmad, viszont szerintem is ők kormányozhatnak majd az elkövetkezendő 4 évben. Visszatérve a kérdésre: Mi történik, ha a FIDESZ jut hatalomra? Ugyebár említették az elszámoltatást. Ebből érzéseim szerint annyi fog történni, hogy egy-két politikus ellen majd eljárást inditanak, marad ellenfélnek az MSZP, a Jobbikot lassan kiszorítják, hazugságokkal, a buta nép kábításával. A gazdasági helyzet valamelyest javulni fog, de igazi változás nem fog bekövetkezni. A politika megtisztulása nem várható. Maradnak a hazudozások, a túlígérgetések.

Mi történik, ha a Jobbik kerül hatalomra? Elsősorban a politika megtisztulása. Értem ezalatt az ország tönkretételében csak kicsit is részt vállalt politikusok egyenlő elbírálását a bíróságon, valamint a korrupció jelentős csökkenése minden egyes ágazatban. A közbiztonság jelentős javulása. A nép újra hinni kezdene, ha csak kicsit is de színesebb lenne az élet, nem kéne szürkében nézni a világot, hinni lehetne a politikában. Ha pedig a nép hisz, akkor nincs akadály, bármit meg lehet valósítani. Újra köztudatba kerül a becsületes munka értéke, ami magával vonzaná a gazdasági felemelkedést. Az MSZP és MDF eltűnne a politikai porondról







Őrizkedjetek a farizeusok kovászától!

A zsidókeresztény pap.Mint ilyen az igaz lelkűnek született gyermekeket bűnösnek kereszteli át és egész életükben arra tanítja majd őket,hogy született bűnözők.Persze,hogy sokan azzá válnak,hamár az egyház ezt verte a fejükbe és ezzel mérgezte meg a lelküket.A katolikus egyház a jézusi tanítás ellenére a zsidót valamiféle kiválasztott népnek tartja,holott beavatott,spirituális körökben közismert tény,hogy Jézus kígyóknak,viperáknak,gonosz és parázna nemzettségnek nevezte őket.A biblia kitalált,a zsidók saját képükre és hasonlatosságukra teremtett aljas bibliai istenét jahvét Jézus az ördöggel azonosította,aki gyilkos kezdettől fogva és hazug.Ilyenformán a biblia gonosz istenének szava-a biblia-hazugság(János 8:44).Tehát a biblia istenét magasztaló valamennyi egyházat sátánista szektáknak nevezzük.Akiket az egyház a soraiba keresztel azok valamennyien a biblia zsidó istene jahve,az ördög fiaivá válnak.Ezekkel szemben áll a tiszta jézusi tanítás,mint jó mag a konkoly között.(Máté 13:24-30). Pont a talmudista saul rabbi volt a konkolyvető Jézus példázatában(Máté 13:24-30).Ez a farizeus zsidó mérgezte meg a zsidó istenével-jahvéval a tiszta jézusi tanítást.Az 1.Korinthos 13.részében lévő szeretet himnusza az apokrif Esszénusok béke evangéliumából való.Onnan lett beemelve.Ezt nem ő találta ki.A saul rabbiból látszólagosan megtért álkeresztény a valódi kereszténység mételye.Apostolságát természetesen nem fogadjuk el.Júdás árulása és halála után a kiesett apostol helyére beválasztották az első tanítványok közül Mátyást,hogy meglegyen a tizenkettő.Mindig tizenkettő.Se több,se kevesebb.Nincs tizenharmadik apostol. A bibliás gyülekezetek jelentős része végez missziót.Az a baj jelenleg,tulajdonképpen kezdettől fogva,hogy a jézusi tanítással együtt az embereket a biblia egészének hazugságaihoz viszik.Ezzel automatikusan jahvénak a bibliai zsidó istennek áldozzák és az ilyen személy élete végéig Jézus iránti félreértett tudatlan szeretetből a biblia istenének jahvénak-az ördögnek tisztelője és imádója lesz.Mivel Jézus ki akarta írtani a zsidó vallást a rabszolgatartó Rómával együtt ezért saul rabbi(Pál apostol-az álapostol) zseniális hazugsága nyomán össze lett mosva a Jézus által hirdetett világteremtő Atya Isten és a zsidók aljas törzsi istene jehova,az ördög(János 8:44).Ezzel a saul rabbiból látszólag megtért álapostol teljesítette feladatát.Kétezer évig,tehát napjainkig ki tudta tolni az aljas népének a zsidónak az életidejét.Ezzel a célját elérte.Minden bibliás templomban,gyülekezetben ahol Jézus jócselekedeteit,tanításait hirdetik azzal a kitalált zsidó istent jahvét,az ördögöt is dícsőítik.Sátáni hazugság!A bibliában 150 zsoltár szól jahvéhoz-az ördöghöz.És a gyülekezetekben az egész földön a zsidó isten jahve,az ördög magasztaltatik a Jézus által tanított Atya Isten helyett. Az ördögi egyház világviszonylatban és magyarországi viszonylatban is rendkívül kártékony szerepet játszott.A látszólagos jócselekedetekre azért van szükség,hogy erre mutogatva oda tudják terelni a megtévesztett nyájat az egyházhoz,hogy annak életfogytiglani adófizetője legyen.Elhitetve azzal,hogy minden ember az Ádám és Éva gyermekmese miatt bűnben születik és ők majd közbenjárnak érte.Ezzel az egyház közel kétezer éve eltartatja a semmirekellő hazug,ingyenélő papságát.Teljes magyarországi ördögi ármánykodásuk le van jegyezve az Arvisurában.Ezt a folyamatot kell visszaállítani normális kerékvágásba.Tehát valamennyi Krisztust valló ember feje a mindenkori krisztusi utód,tehát Jézus jogfolytonosa.Ez pedig nem más,mint a mindenkori Gilgames-Árpád házi magyar király. A Jézus tanítás nem lehet vita téma.Azt mindenki elfogadja.A különbözőségeket,hitvitákat a saul rabbi-alias Pál apostol az álapostol-agyatlan,csűrcsavart,velejéig romlott talmudista farizeus zsidó hitvallása okozza.Ha felismerjük benne a konkolyvetőt akiről Jézus előre beszélt akkor felismerjük,hogy a konkoly az általa behozott farizeusi tudomány.Konkoly mind a 14 levele és minden betoldás a többi újszövetségi részben amit az ő aljas zsidó szellemiségéhez igazodva írtak át.Ő miatta csapták a zsidó írásokat,mint ószövetséget az evangéliumok elé,mintha a kettő összetartozna.Valójában így lett becsempészve  jahve , az ördög a tiszta jézusi tanításba és így fertőzték meg az egész világot.A bibliát világviszonylatban el kell égetni,mert hazugsághalmaza megosztást,ellenségeskedést és háborúságot okozott,tehát nem az Istentől van.Így ég majd el benne jehova az ördög és így követi majd az aljas népe aki saját képére és hasonlatosságára megteremtette ezt a gonosz istent.Csak a tiszta jézusi tanítás maradhat.Benne az Igazi Istennel akiről Jézus azt tanította “bennem van és én őbenne”. Jézus előre megmondta a tanítványainak:”Őrizkedjetek a farizeusok kovászától.”Lám belopózkodott egy közülük állítólag megtérvén és máris megkeverte a szart.Mindjárt Pál apostollá léptette elő magát,beadva a damaszkuszi úton történt megtérés sztorit.Így az István vértanú kivégzésében részt vett zsidó saul bírósági tárgyalás és ítélet helyett apostol lett.Pedig a római törvények szerint valószínűleg mint gyilkosra halálbüntetés várt volna.Így apostollá léptette elő magát és az Apostolok cselekedetei szerint hamar ki is túrta a valódi apostolokat.Így a Cselekedetek könyve már végig kizárólagosan róla szól.Látjuk mennyire igaza volt Jézusnak?Még egyszer:  Őrizkedjetek a farizeusok kovászától!







Hazám, hitem, becsületem.....

Betyárhimnusz



















Már nem vagyok jó, csak betyárnak,
Űzött vadja lettem, országnak, világnak,
Kiben izzik a tűz, ha szítja a szél,
Kit csillag vezet, és az Isten kísér.Betyárja lettem, egy hitetlen világnak,
Hegyeknek, völgyeknek, végtelen rónáknak,
Kit harmat vize fürdet, és nap sugara szárít,
Kit ingyen kenyér, úri élet, soha el nem csábít.Betyár sorsot kaptam, de én vagyok, ki írja,
Szabadságom holtig őrzöm, vegye el, ki bírja,
Hazám, hitem, becsületem, elrabolták tőlem,
Karikással, fokosommal, védem Magyar vérem.Betyár vagyok, Magyar Betyár, az ördögtől sem félek,
Mint őseim, büszkén, bátran, a szemébe nézek,
Ki a Magyar ellensége, azt holtáig vadászom,
Betyár vagyok, azzá váltam, de az igaz utat járom.J.J. Suttogó
Gyöngyöspata, 2011. 07.23.







Amikor az oroszlán bemerészkedett a barlangba!!Elég volt!

Elég volt!

Elég volt a szép beszédből,
Nem érti a kutya sem,
Leteszem a tollat, papírt,

Fegyvert markol a kezem,
Nem maradt más választásom,
Régen nincs mit vesztenem,
Ha a hazám is másé lesz,
Nem lesz mihez kezdenem.

Nem rettenek meg a harctól,
Nem ijeszt meg a halál,
Nem bújok el gyáva módon,
Ha engem keres, megtalál,
Az arcomat nem fedem el,
Vállalom, hogy ki vagyok,
Megmutatom a világnak,
Hogy milyenek a Magyarok!

Elég volt a szolgaságból,
Letépem a láncaim,
Elvették a múltam, s jövőm,
A legféltettebb álmaim,
Így élek már bő húsz éve,
Átsuttogtam életem,
Szavaimat tettre váltom,
Ha Magyar vagy tarts velem!

Bújjon el a zsidó cinkos,
Meneküljön míg lehet,
Vigye el a cigányait,
Vigye el a szemetet,
Takarodjon mind egy szálig,
Ki eladta a hazát,
Mert a halál aratni fog,
És jól kifente a kaszát!

Kondoros, 2012.10.02

SUTTOGÓ MAGYAR

Share this:



MAGYAROKNAK KÖTELEZŐ! – A 

RENDSZERVÁLTÁS HÁTTERÉRŐL.





MAGYAROKNAK KÖTELEZŐ! - A RENDSZERVÁLTÁS HÁTTERÉRŐL.

Pálffy István Betiltott Jegyzete

Nógrádi Zsolt, az olajszőkítésről őszintén.

Szemben a maffiával avagy olajozott viszonyok 2007 Part 1

A maffiaállam nyugdíjazta - Hatszemközt Szeszák Gyula olajügyésszel (Hírháttér TV)

Állambűnözés az autómaffiáért - Szeszák főügyész bűnüldözési harcaiból

Az Olajügyész kémkedő titkárnője (Feltárja: Szeszák Gyula Főügyész)

Vírus a Rendszerben - Szeszák Gyula: Ügyvédből a legfőbb olajügyész

A Jobbik és az állami bűnözés amnesztiája - Tégla a Falban (Szeszák-Molnár)

Szeszák Gyula olajügyész az 1956-os szerepéről és tapasztalatairól beszél (2013.05.04)

Interjú Szeszák Gyula olajügyésszel közvetlenül az anticionista tüntetés után (2013.05.04)





MINDEN MAGYARORSZÁGI PÁRT 

VÁLASZÚT ELŐTT ÁLL

2015 január 1-jétől megkezdte működését az Eurázsiai Gazdasági Unió, az Oroszország, Belorusszia és Kazahsztán által alapított szövetségi rendszer, ami alternatívát jelent hazánk EU-tagságával szemben.
Mindezidáig igaza volt a kritikusoknak abban, hogy ha kilépünk az Európai Unióból, az a magyar gazdaság összeomlásához vezethet, és hazánk elszigeteli magát. Ez igaz volt egészen addig a pontig, ameddig nem volt alternatíva, és az Európai Unióból kilépést követően hazánk egy elszigetelt pont lett volna Kelet-Európában, amit kizárólag a "szövetségesekhez" tartozó országok vesznek körbe. Ebben a helyzetben valóban nehézkes lett volna az Európai Unióból kilépés, így részben érthető, hogy még az EU-kritikus pátok sem vállalták fel azt. 2015. január 1-től azonban egyáltalán nem érthető.
Mostanra az Eurázsiai Gazdasági Unió már megkezdte működését. Ez egy olyan horderejű történés, ami szakértők szerint nem csak az Európai Unió alternatívája, hanem sokkal inkább az Amerikai Egyesült Államoké, és azé a szerepé, amit az USA most betölt az Európai Unióban. Most Washington politikája határozza meg Brüsszel politikáját, a közeljövőben azonban az Eurázsiai Gazdasági Unió egy olyan gazdasági erővé fejlődik, amit ilyen közelsége miatt Washington a tengeren túlról nem fog tudni ellensúlyozni, mert nem fogják tudni tartani a versenyt a szomszédunkban jelentkező üzleti lehetőségekkel.
Hídfő.net.ru | Eurázsiai Gazdasági Unió alapítóiAz Eurázsiai Gazdasági Unió alapítói
Az Eurázsiai Gazdasági Unió megalakulása válaszút elé állítja a magyarországi politikai pártokat. A Demokratikus Koalíció és a balliberális erők már döntést hoztak, ők besoroltak ahhoz a radikális atlantizmushoz, ami külpolitikáját tekintve oroszellenes, belpolitikája pedig röviden úgy írható le, hogy a magyar belpolitikát fel akarja számolni, és a magyar állam hatóköreit át akarja adni Brüsszel kezébe. Az MSZP köreiben már mutatkoznak annak jelei, hogy ők inkább a mérsékelt atlantizmust választják, és gyenge EU-kritikát kezdenek megfogalmazni, amivel kis ellenzéki pártként megmaradhatnak, akár nyugaton maradunk, akár a keleti szövetségi rendhez csatlakozunk majd.
A kormánypárt szintén meghozta a maga döntését: belső körei mostanra sikeresen átrendezték gazdasági kapcsolataikat keletre, évek óta folyamatban van az eurázsiai átmenet törvényeinek meghozásához szükséges jogi környezet biztosítása. A kormánypárt belső körei felkészültek arra, hogy a politikai környezet változása miatt alkalmazkodjanak a kialakult helyzethez, és a mérsékelt atlantizmus külsőségeit egyfajta mérsékelt eurázsiai berendezkedésre cseréljék. A nemzeti erők - sajnos azt kell mondani, hogy a magyar történelemben már-már megszokott módon - gyakorlatilag az utolsók a sorban, akik még mindig nem tudták eldönteni, hogyan alkalmazkodnak az új politikai környezethez, és hogyan használják ki az abból adódó lehetőségeket.
Január 1-jén megkezdte működését az Eurázsiai Gazdasági Unió. A Jobbik pedig népszavazást akar tartani - de nem az Európai Unióból kilépésről, és az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz csatlakozásról. Nem, - a Jobbik arról akar népszavazást, hogy legyen-e útdíj.
Mit is jelent a gyakorlatban az, hogy a jobboldali ellenzék az útdíjról akar szavaztatni? Elsősorban azt, hogy ha sikerrel járnak, az emberek odajárulnak majd a szavazóurnákhoz egy horderejét tekintve abszolút jelentéktelendolog miatt. Igen: az, hogy kell-e fizetni több ezer forintot, egy jelentéktelen dolog ahhoz képest, hogy melyik szövetségi rendszerhez akarunk tartozni. Az Európai Uniónak kvótarendszere van, ami a legkülönbözőbb iparágakra vonatkozóan előírta, hogy 10 gyárból 9-et be kell zárni. Most itt van a nagy lehetőség: az új szövetségi rendszerhez csatlakozva új iparosítást lehet kezdeni Magyarországon. Nem pár ezer forinttal lenne több, hanem újra lenne munkahelyteremtés Magyarországon.
Minden vezető politikus tudja, hogy a népszavazás egy különösen egyedi dolog. Az embereket nem lehet rendszeresen elhívni szavazni, mert elmennek egy népszavazásra, és a következőt fél éven belül már jobb, ha ki se írják, mert egy második népszavazásra olyan alacsony lesz a részvételi arány. Tehát, a gyakorlatban: ha szavaznak az útdíjról, az minimálisra csökkenti a részvételi arányt egy esetleges következő népszavazáson, amit akár a kormánypárt, akár a Jobbik kiír(at)na az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz csatlakozás támogatásáról. Márpedig ne legyenek kétségeink afelől: a kormánypártnak nincsenek ideológiai elköteleződései. Nem támogatják se a liberalizmust, se a rendpártiságot, se a nemzeti eszmét. Ők a saját gazdasági érdekeiket érvényesítik, és ha a gazdasági érdekük azt diktálja, akkor ki fognak írni egy népszavazást az Európai Unióból kilépésről. Ennek kapcsán csak annyi a kérdéses, hogy mikor diktálják azt a gazdasági érdekeik. Mert amikor azt diktálják, akkor a nemzeti erők számára elúszott egy újabb történelmi lehetőség. A legkülönbözőbb érdekcsoportoknak ülnek beépített emberei minden pártban. Az a folyamat viszont aggasztó, hogy míg a kormánypártnál a nyugati megmondó-emberek kerültek belső ellenzéki szerepbe, a Jobbik esetében láthatóan nem születnek meg olyan döntések, melyek a nyugattól elszakadást tekintve kellően radikálisak lennének. Ha ezektől a személyektől nem szabadulnak meg igen hamar, a kormánypárt ezen a téren is kifogja majd a szelet a nemzeti erők vitorlájából.
2015. január 1-jén megkezdte működését az Eurázsiai Gazdasági Unió. Van alternatíva. Kiléphetünk az Európai Unióból, és nem leszünk elszigeteltségben, hanem eurázsiai közös forrásokból újjáépíthetnénk, amit az elmúlt 25 év alatt privatizációval, kvótarendszerrel felszámoltak.
A kormánypárt ugyan veszít a népszerűségéből egy-egy intézkedés miatt, de a lepergő szavazatokat semelyik párt nem kapja meg, mert semelyik párt nem vállalja fel határozottan, hogy az Európai Unióból ki kell lépni. Annak ellenére, hogy a választók több mint fele ezt akarja. Minden pártnak megvan a maga közvéleménykutató-intézete, és az elvégzett felmérések alapján pontosan tisztában vannak ezzel, ahogy mi is tisztában vagyunk vele. A lakosság több mint kétharmada támogatja az Európai Unióból kilépést, ha van alternatíva. Egy hete már van alternatíva, a helyzet alapjaiban megváltozott. Ha a nemzeti erők nem vállalják fel a népszavazás kockázatát, és jelentéktelenebb témákkal terelik a figyelmet, miközben egyedül a kormánypárt mer kockázatokat vállalni, akkor valami nagyon nincs rendben.




A NYUGATI HITELMINŐSÍTŐK HADAT

 ÜZENNEK AZ EURÁZSIAI 

GAZDASÁGI UNIÓNAK

A Moody's Investors Service hétfőn leminősítette három nagy orosz hitelintézet hosszú- és rövidtávú besorolását, alig néhány nappal azután, hogy az orosz államkötvény-kötelezettségek besorolását is rontotta. Az újabb listán szerepel Oroszország legnagyobb bankja, a Sberbank, a Vnesekonombank és az Agency for Housing Mortgage Lending OJSC. A Moody's emellett leminősített két örmény bankot is, az Ardsinbankot és az orosz VTB Bank örmény szekcióját.
Hídfő.net.ru | Moody's
Az örmény bankok leminősítése nem gazdasági, hanem politikai folyamatokkal magyarázható: Örményországban sikerült konszenzust elérni a nyugatbarát ellenzékkel, és az ország csatlakozott az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz, ahol jelenleg is zajlik az alapító tagállamok bankrendszereinek összehangolása. A nyugati hitelminősítő intézetek a befektetők véleménye és a szakmai értékelések manipulálásával a leminősített ország anyagi mozgásterének csökkentésére törekszenek; a leminősítéssel közvetlen megvonják a forrásokat a kiszemelt országtól, mivel a besorolás lerontása megnehezíti a pénzhez jutást a nemzetközi tőkepiacon. A nyugati hatalmi tömb most elsősorban azon országok anyagi mozgásterét akarja csökkenteni, melyek közelebbi kapcsolatok kiépítésére törekszenek Oroszországgal, - és ebből a szempontból az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai első helyen állnak.
A mai nap az orosz központi bank bejelentette, hogy a Standard & Poor's, Fitch Ratings and Moody's Investors Service közelmúltbéli tevékenysége miatt a nyugati hitelminősítő intézeteket nem tartja szakmailag hitelesnek, értékeléseiket pedig a továbbiakban nem tartja viszonyítási alapnak.
Oroszország és Kína saját hitelminősítő intézetet épít, a Univerzális Hitelminősítő Csoportot, amely várhatóan jövő év elejére a nagy nyugati hitelminősítő intézetek globális konkurenciájává válik.





Ki meri mondani: 'Ezek bűnözők' - Juhász Péter sorolja a neveket 



2015. január 18., vasárnap 12:48 VH 
Keményen fogalmaz a Vasárnapi Híreknek adott interjúban Juhász Péter fővárosi, V. kerületi önkormányzati képviselő, az Együtt társelnöke. 

"Az V. kerületi ingatlanok ügye az elmúlt 25 év legnagyobb korrupciós ügye" - jelenti ki. - "Több tízmilliárd forintról van szó, vagyoni értéken, amit politikusok kijátszottak. Ennyinél tartunk most, és még nem vagyunk a végén. Az ügy szereplői ráadásul nem csak ingatlanokhoz fértek hozzá, hanem egyéb belvárosi forrásokhoz is, a közbeszerzésektől kezdve a tanácsadói díjakon át a rendezvényszervezésig, az ügyvédi megbízásoktól az útfelújításokig" - mondja, és konkrét cég példájával is illusztrálja állítását. 
A leleplezés a politikus álláspontja szerint mindenkinek egyaránt érdeke. "A kerületnek, az ellenzéknek, az országnak, és azoknak a fideszeseknek, akik nem szeretnének egy ilyen korrupt, bűnöző bandához tartozni" - mondja. 
Juhász Péter nem vesz részt az ökormányzat egyetlen bizottságának munkájában sem. Lemondott a bizottsági tagságáról, mert - mint indokolja - "nem asszisztálok semmiféle bűncselekményhez." 
Az interjúban az Együtt politikusa közli: "ki merem mondani: ezek bűnözők. Nem csak a jog, de az erkölcs szerint is. Ebben ráadásul tényleg mindenki érintett." Juhász PÉter egy sor vezető fideszes politikust és kormánypárti értelmiségit, tanácsadót név szerint felsorol, majd kijelenti: "Ezeknek el kell tűnniük a közéletből, mert velük nem lehet demokratikus országot építeni." 
Arról hogy a "belvárosi lakásügy kedvezményezettjeinek listáján vannak ellenzéki nevek is" - helyi szocialista képviselő neve is előkerült, az interjúban Juhász Péter ezt mondja:. "...ez éppen arra mutat rá, hogy a rendszerben van a hiba. Engem a korrupció zavar és az antidemokratikus működés. A változás pedig ott kezdődik, hogy aki ennek részese volt, az bűnhődjön. Pártállástól függetlenül." 
Az interjú, háttérinformációkkal - egyebek mellett a HUnvald György terhére rótt cselekményeknek a Rogán-üggyel való tételes összevetésével - a friss Vasárnapi Hírekben jelent meg. 
Kapcsolódó: 
   Három év alatt hárommilliárddal gazdagítottuk Vajnát 
   Gyurcsány is vallomást tesz a 2006-os rendőrterror miatt indult per tárgyalásán 
   Zárt ajtók mögött tárgyaltak Magyarország terrorfenyegetettségéről 
   Titkosítás a Fidesz csodafegyvere! 
 

S. GYÖRGY ANDRÁS: RENDŐR VAGYOK, NINCSEN HAZÁM
KOSSUTH TÉR 2002 07 11

Kőszegi M. László dokumentum filmje

Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=h8cMD8ASllw&feature=youtu.be






HÁROM ÉV ALATT HÁROMMILLIÁRDDAL GAZDAGÍTOTTUK VAJNÁT





Egymilliárdot fizetett ki az állami kaszinó bérleti szerződésként Andy Vajna cégének, majd bezárt, hogy helyén Fidesz filmügyi komisszárja nyisson játéktermet – tudta meg a Népszabadság. A költségvetés azonban még ennek kapcsán is benn hagyott Vajna zsebében további kétmilliárdot. Ha 20 év múlva gyermeke megkérdezi öntől, hogy működött a NER, ezt a sztorit mesélje el neki!
A történet azzal kezdődik, hogy a Fidesz választási győzelme után pár hónappal, 2010 őszén Vajna 250 millió forintért eladja a Vigadó utcai Tropicana kaszinót működtető Belvárosi Kaszinó Kft. kisebbségi tulajdonrészét a többségi tulajdonos állami Szerencsejáték Zrt.-nek. A szórakozóhelynek otthont adó helyiség azonban továbbra is az övé maradt, ennek használati jogáért a Népszabadság információi szerint három év alatt közel egymilliárdot csengetett ki neki az állam.
A kormányzati kommunikációban előszeretettel hangsúlyozzák, hogy az infláció folyamatosan csökken, sőt tavaly már lényegében meg is szűnt. Ez az örvendetes folyamat azonban a Vigadó utcában nem éreztette hatását. Az offshore terminátor a Szerencsejáték Zrt. nyilvános szerződéseinek tanúsága szerint évről évre jelentősen emelte a bérleti díjat. 2011-ben nettó 194,8 milliót, 2012-ben 210,1 milliót, 2013-ban 280 milliót, míg tavaly kerek 300 millió forintot kért. Vagyis Vajnalandben három esztendő alatt 50%-os volt a pénzromlás.
Tavaly év végén bezárt a Tropicana, ám Vajna mester nem maradt biznisz nélkül. Helyét ugyanis saját kaszinója veszi át. A tizenegy országos koncesszióból ötöt az ő cégei nyertek el, köztük a legnagyobb üzletnek számító budapestieket is. A szórakozóhelyek januártól nyitják meg kapuikat a vendégek előtt.
A játéktermeket már tavaly szeptemberben meg kellett volna nyitni, aki lekéste ezt a határidőt, annak is fizetnie kellett a koncessziós díjat akkor is, ha a kaszinója még nem üzemelt. A Nemzetgazdasági Minisztérium azonban hogy, hogy nem, 2015 januárra módosította a határidőt. Az éppen időben vásárolt meghozott rendelkezés (egyenként havi nagyjából 100 milliós díjjal számolva ) mintegy kétmilliárd forint megtakarítást jelentett Vajnáéknak.


2015. január 12. hétfő


GYURCSÁNY IS VALLOMÁST TESZ A 2006-OS RENDŐRTERROR MIATT INDULT PER TÁRGYALÁSÁN 



Prominens tanúk meghallgatásával folytatódik idén a 2006-os események miatt eljárás alá vont rendőri vezetők és társaik pere. Úgy tudjuk, a Fővárosi Törvényszék katonai tanácsa február közepétől márciusi végéig több ismert tanú kihallgatását tervezi. Meghallgatják például Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt, akit éppen a brutális rendőrterror miatt jelentettek fel terrorizmus gyanújával, továbbá a 2006-os események megismerésében nagy szerepet vállaló Civil Jogász Bizottság volt tagjait, Gaudi-Nagy Tamást és Morvai Krisztinát, de vélhetőleg újból meg kell jelennie a bíróság előtt a tévéostrom rendőri hibáinak feltárását vizsgáló Ignácz-bizottság vezetőjének is.
PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu

Bene László, Gergényi Péter, Dobozi József és 14 társuk pere holnap folytatódik a Fővárosi Törvényszéken. Büntetőügyük még 2006. szeptember 17-ére nyúlik vissza, amikor is országszerte kormányellenes tüntetések sorozata kezdődött néhány nappal azután, hogynyilvánosságra került Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde, amely az MSZP zárt frakcióülésén hangzott el 2006. május 26-án. A Parlament előtt, valamint a Kossuth téren  eleinte több tízezres tömeg követelte az akkori miniszterelnök és kormánya lemondását. Később a tüntetők egy csoportja Toroczkai László vezetésével szeptember 18-án az éjjeli órákban megostromolta a Magyar Televízió székházát, melynek során jelentős károkat okoztak az épületben. Az összecsapás során több, a székházat védő, rosszul felszerelt rendőr súlyos sérüléseket szenvedett. A következő két éjszaka során a város több pontján kemény összecsapások voltak a tüntetők és a rendőrök között. Az egyenruhások sok tüntetővel, illetve vétlen járókelővel szemben aránytalan mértékben, szükségtelenül és törvénysértően alkalmaztak túlzott erőszakot. Az események után azonban hiába éltek több százan is panasszal bántalmazásuk miatt az ügyészségen, mivel a sisakban, maszkban,azonosítószám nélkül oszlató rendőröket – néhány kivétellel – nem lehetett azonosítani, így csak nagyon kevés rendőr ellen emeltek vádat 2007 áprilisáig.
tömegoszlatás 2006 mti
2006. október 23-án a rendőrök több ártatlan embert is súlyosan bántalmaztak. Fotó: MTI

BRUTÁLISAN LÉPETT FEL A RENDŐRSÉG 2006. OKTÓBER 23-ÁN

A Gyurcsány-kormány elleni tüntetéssorozat az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján„csúcsosodott ki”, hiszen már a délutáni óráktól összecsapások voltak a rendőrség és a kormányellenes tüntetők között. A Belvárosban a Fidesz külön tömeggyűlést tartott. A megemlékezés végeztével, az onnan hazafelé igyekvő ártatlan civilek összekeveredtek a tüntetőkkel, és a rendőrség az egyesült tömeget egyként kezelve kezdett oszlatni ésalkalmazott túlzott erőszakot. A zavargásoknak 167 sérültje (köztük 17 rendőr és 5 külföldi) volt és 33-an szorultak kórházi kezelésre. A gumilövedékek miatt a tüntetések két résztvevője a fél szemére megvakult. A mai napig az sem derült még ki, hogy kik juttatták kórházba a Fidesz egykori szóvivőjét, Révész Máriuszt, akinek a lapockáját is eltörték. A tüntetők, illetve a vétlen járókelők közül sokan indokolatlanul kerültek előzetes letartóztatásba.

A KORMÁNYVÁLTÁS HOZOTT FORDULATOT

A 2006-os ügyekben a 2010-es kormányváltás után történt fordulat, amikor maga Orbán Viktor miniszterelnök tett ígéretet arra, hogy kivizsgálják a történteket, emellett a Központi Nyomozó Főügyészség is nyomozást indított, melynek eredményeként  Bene László volt országos főkapitányt, Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt, Dobozi József, a REBISZ volt parancsnokát és Mittó Gábort, a Szabadság tér helyszíni vezetőjét, valamint 14 társukat elöljárói intézkedés elmulasztásával vádolták meg. Perük 2013. szeptember 17-én kezdődött a Fővárosi Törvényszéken. A törvényszéken hamarosan tanúvallomást tevő Gyurcsány Ferenc a 2006 őszi események során, saját nyilatkozata szerint több alkalommal is közvetlenül tárgyalt rendőrségi vezetőkkel. Továbbá a volt kormányfő többször kijelentette azt is, hogy szerinte a rendőrök maximum hibákat, de nem törvénysértéseket követtek el 2006 őszén. Szerinte a “rendőrség a dolgát végezte, amikor a közterek békéjét helyreállította”. A szintén meghallgatásra váró Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás  – akik a Civil Jogász Bizottság tagjaiként próbálták feltárni a több mint nyolc évvel ezelőtti eseményeket – ugyanakkor a rendőri vezetők felelősségén kívül az egykori miniszterelnök felelősségét is felvetették. Morvai olyan nyilatkozatokat is tett, hogy 2006-ban embervadászat történt, Gyurcsány „kezéhez vér tapad” és „börtönben lenne a helye”.
Gyurcsány és párttársai 2013. szeptember 17-én a Fővárosi Törvényszéken. Fotó: gaudinagytamas.hu
Gyurcsány és párttársai 2013. szeptember 17-én a Fővárosi Törvényszéken. Fotó: gaudinagytamas.hu

TERRORIZMUS MIATT JELENTETTÉK FEL GYURCSÁNYT

Ugyancsak súlyos megállapításokat tett a 2010-es kormányváltás után Balsai István volt miniszterelnöki megbízott, aki szerint a rendőri vezetők nem szakmai tévedésből, hanem legfelsőbb politikai utasítás alapján cselekedtek 2006 őszén. Balsai jelentése szerint szükségszerű lett volna vizsgálni Gyurcsány Ferenc politikai és jogi felelősségét is. A jelenlegi alkotmánybíró által fémjelzett jelentés ugyanis kiemelte, “Gyurcsány Ferencnél felvetődhetett a terrorcselekmény elkövetésének lehetősége is.” Balsai magyarázatul hozzátette: „A törvényi szabályozásra figyelemmel a terrorcselekménynek nem csak a külföldi sajtóhírekből és mozifilmekből a közvélemény által is ismertebb cselekmény minősülhet, hanem hatályos büntetőjogunk szerint a lakosság megfélemlítése is, amennyiben az erőszakkal párosul.”A volt miniszterelnöki megbízott szerint „ami 2006. október 23-án történt Budapest belvárosában, az alkalmas volt a lakosság megfélemlítésére, ugyanis nemcsak a közterületeken jelen lévők, de a TV nézők tudatában is alappal keletkezhetett reális félelemérzet.” A jelentés hangsúlyozta, megalapozottan feltehető, hogy az október 23-i tömegoszlatást levezénylő rendőri vezetők “nem gondatlanságból vagy egyszerű szakmai tévedésből, hanem magatartásuk következményeit előre látva annak a tudatában cselekedtek, hogy ezzel a békés állampolgárok gyülekezési jogát korlátozzák“. A Balsai-jelentést az országgyűlés alkotmányügyi, emberi jogi, valamint rendészeti bizottsága is megtárgyalta, a parlament pedig 2012 márciusában 279 igen szavazattal 11 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elfogadta. A Balsai munkáját segítő Völgyesi Miklós 2011 októberében terrorcselekmény miatt feljelentést is tett Gyurcsány és a politikai-rendőri vezetés ellen, azonban az ügyészség végül nem indított nyomozást.

IGNÁCZ-BIZOTTSÁG VEZETŐJE SZERINT GERGÉNYIÉK VÁGÓHÍDRA KÜLDTÉK A RENDŐRÖKET

Úgy értesültünk, hogy jó eséllyel Kiss Károly tanácselnök újra be fogja idézni az Ignácz-bizottság névadóját is. A nyugalmazott vezérőrnagy tavaly áprilisban már tett vallomást, akkor elmondta, hogy az általa vezetett bizottság megállapította, hogy hibák sorozata vezetett a tévészékház feladásához. Kutakodásuk fő célja az volt, hogy kiderítsék, miért nem sikerült megvédeni a Magyar Televízió székházát, és miért sérült meg több száz rendőr. Ignácz István súlyos hibának tartotta, hogy az épület főlépcsőjéhez vezényelt, rosszul felszerelt baranyai századot bízták meg a székház védelmével. A tábornok úgy vélte, a székházostrom „erős fekete napja volt a rendőrségnek”, hozzátéve, hogy vágóhídra küldték bajtársait. Szerinte a rendőrség “vereséget szenvedett”. Hozzáfűzte azt is: a baranyai századot a parancsnokok annak ellenére küldték – sisak és pajzs nélkül – a székházhoz, hogy tudták, mi vár rájuk. Azt sem értette az egykori kiváló vizsgáló tiszt, hogy miután a Kossuth tér már szinte teljesen kiürült, miért nem vezényelt át több csapaterőt a Szabadság téri eseményekkel tökéletesen tisztában lévő vezetés. Ignácz István ugyanis megerősítette azokat a korábban tett vallomásokat, miszerintGergényi Péter és a többi vezető élőben nyomon követte az eseményeket a Hír TV közvetítéséből.
Címlapfotó: MTI/Soós Lajos

A VIZÓ-BIRODALOM TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA – A LEGNAGYOBB RIVÁLIS SZERINT AZ ÉJSZAKA CSÁSZÁRA AZ OROSZOK PÉNZÉT FORGATTA 


Vizoviczki László legrégebbi riválisa, a belvárosi night clubokat működtető Surnyák Mihály vallomásának külön írást szentelünk nyáron megkezdett cikksorozatunkban, mivel a férfi igen szabad szájú nyilatkozata több figyelemre méltó körülményre mutat rá. Szerinte Vizó erőszakos terjeszkedését az oroszok finanszírozhatták, ugyanis Boros Tamás „oroszai” védték, sőt az éjszaka császára jóban volt Szemjon Mogiljevics rettegett végrehajtó emberével, Igor Korollal is. Surnyák azt fejtegette, hogy az oroszoknak azért kellett Boros és a többi rendőrspicli, köztük Vizoviczki, hogy rajtuk keresztül be tudjanak épülni a magyar rendőrségbe. Vizó emellett azért számított még az éjszakában „támadhatatlannak”, mert olyan titkosszolgálati kapcsolatai voltak, „akiktől a rendőrök is féltek”, és ezek a „nemzetbiztonsági tisztek úgy ugráltak, ahogy ő akarta”.
SZENVEDI ZOLTÁN – PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu

Előző cikkünkben azt írtuk: “Sorozat a sorozatban: az úgynevezett rendőri korrupciós botrány elsőrendű vádlottja, Vizoviczki László riválisainak vallomásainak ismertetésével folytatjuk a nyáron megkezdett cikksorozatunkat. Azért több részben tesszük közzé, mert Vizoviczki Lászlónakaz elmúlt több, mint 15-20 évben sok riválisa lett az éjszakában, s a meghallgatott tanúk több fontos adalékkal szolgálnak arról, miként nőhetett monumentálisra a fővárosi Vizó-birodalom.” Ehhez a körhöz tartozik Vizoviczki László egyik legrégebbi riválisa, a belvárosi night clubokat működtető Surnyák Mihály is, aki tavaly tavasszal tett egy viszonylag rövid vallomást a Központi Nyomozó Főügyészségen, azonban az iratokhoz csatolták egy 2002 februári vallomását, amelyet a Nemzeti Nyomozó Iroda elődjénél, az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán tett akkor, amikor élettársa kocsijának felrobbantása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Emiatt sokáig előzetesben is volt, mivel a rendőrség azt feltételezte, hogy Surnyák robbantotta fel a kocsit, hogy Vizoviczkire terelje a gyanút. Végül kiderült, hogy nem ő a tettes, s még kártérítést is kapott az államtól a jogtalan fogvatartás miatt.
Mindazonáltal a PestiSrácok.hu olvasóinak bizonyosan ismerős lehet a vendéglátós neve, hiszen ő készítette 2000 júniusában azt a portálukon korábban közreadott videót, amely a Váci utcában és annak környékén készült. Mint ahogy korábban írtuk,
a felvétel képeiből kikövetkeztethető, miként őrzi a rendőrség – feltehetően Vizoviczki megbízásából – az éjszakai mulatókat, a kigyúrt őrző-védőkkel, testőrökkel egyetemben, miként vonul – félelmet kelthetve, kiskirályként – Vizoviczki és hadserege a sétáló utcában, prostituáltak és turisták között. Látható, hallható a melegítőben, övtáskában ordibáló Surnyák Mihály, amint azt üvölti az öltönyös Vizoviczkinak, hogy jöjjön a rendőreivel és vegye el az ő üzletét is, mint ahogyan a többit is, ha tudja.”
A két vendéglátós viszonyáról pedig azt írtuk, hogy
az éjszakai életben közismert volt Surnyák és Vizoviczki ellentéte. Az előbbi bevállalós, trükkös csibész úgy döntött, nem hajlik meg a Vizó-birodalom nagysága előtt, miután az egyébként „lehúzós” bárját már a 90-es évek elején nyitotta meg, amikor Vizó még taxisként kereste a kenyerét” 
Ugyan Surnyák vallomásában sok érdekességet találtunk, azonban megjegyezzük, a nyilatkozatnem éppen elfogulatlan, hiszen egy ősi ellenségéről vall, közel sem indulattól mentesen. Ettől függetlenül vallomása – miként házi videója – dokumentum értékű még akkor is, ha olvasása közben az ember úgy érzi, Surnyáknak mintha nem csak Vizoviczkivel volna baja. Hogy kivel is? Hát az oroszokkal! De erről majd később. Lássuk először a viszonylag kiegyensúlyozottabban sikerült 2013-as tanúvallomását.
Vizó a nyolcvanas években taxisként dolgozott, többek között a képen látható Randevú diszkónál  Fotó: Peter Haseldine
Vizó a nyolcvanas években taxisként dolgozott, többek között a képen látható Randevú diszkónál Fotó: Peter Haseldine

MÁSSAL NEM VOLT BAJA, CSAK VIZÓVAL

Surnyák elmondta, hogy Vizoviczkit már a 80-as évek végétől ismerte. “Akkoriban taxisként dolgozott a Randevú diszkónál, később striciként dolgozott a kocsisoron. Utána nyitotta meg a Red Palace kuplerájt Erzsébeten, ezért ő börtönbe is került, 6 hónapig volt bent. Későbbiekben, 1991-ben megnyitotta a Dolce Vita nevű night klubbot és így lettünk mi riválisok. A későbbiekben elkezdte megszerezni a Váci utca és a környéki utcák vendéglátó egységeit.” – magyarázta a tanú a nyomozó ügyészeknek. A saját érdekeltségeiről Surnyák elmondta, hogy mai napig üzemel az 1991-1992 körül a belvárosi Galamb utca 3 szám alatt megnyitott Tropical bár, valamint az ezredforduló körül bezáratott, a VII. kerületi Dohány utcában üzemelt White Houseszórakozóhely. A tanú leszögezte, a Tropicalt csupán presztizsből tartja nyitva, pedig Vizoviczki 2000-ben azt mondta neki, hogy két héten belül cipősbolt lesz a helyén. A White House-t azonban sikerült Vizoviczkinek bezáratnia, Surnyák elmondása szerint nemzetbiztonsági okokból(!). A tanú szerint a Váci utcában üzemelő vendéglátóhelyek közül csupán a Vizoviczki volt neki konkurencia, mással nem volt baja: “mindenki jól el volt a másikkal.” Elmondta, hogy a Tropicalt folyamatosan meg akarta szerezni Vizoviczki, mivel valamilyen oknál fogva konkurenciát jelentett neki. Az volt az elképzelése, hogy a Váci utca és annak környékén az összes vendéglátó egység az ő tulajdonában lesz. A White House nem jelentett neki konkurenciát, ennek ellenére bezáratta.” – vallotta Surnyák, aki szerint főként hatósági eljárások útján törekedett riválisa a Tropical bezáratására. Azt állította, hogy 1995-től kezdődően erősödtek az ellenőrzések, amikor is naponta kétszer is megjelentek nála egyenruhások, jórész főidőben: éjjel 11 és hajnali 4 óra között. “Általában ilyenkor igazoltatták a vendégeket és a személyzetet.” Surnyák állította, hogy2009 és 2010 körül Kalmár Tamást is látta a Váci utcában egy rendőrségi csoport élén, az ő bárjában razziázni. A belvárosi rendőrökről Surnyák azt mondta, hogy a Váci utcai örs egyenruhásai fizettetik ki a számlákat a turistákkal Vizoviczki lehúzós helyein. Volt olyan alkalom Surnyák szerint, hogy sikerült videóra venni, ahogy a rendőrök elkísérik a turistát a bankautomatához, azonban a kamerát az egyenruhások elvették az emberétől. Azt tudom, hogy az őrsös rendőrök 10 százalékért dolgoztak, azaz egy 300 ezer forintos számlabehajtás után 30 ezer forintot kaptak a Vizoviczki helyein. Ezt onnan tudom, hogy ezt nekem is felajánlották a rendőrök, de én ebbe nem mentem bele, hiszen nálam ilyen nem kellett, nem volt erre ok.”

VIZOVICZKINAK KÖSZÖNHETŐEN KERÜLT RÁCS MÖGÉ

Surnyák Mihály 2002-es vallomásában figyelemre méltó, hogy már több, mint tíz évvel ezelőtt beszélt Vizoviczki piszkos ügyeiről, kiváló rendőri, ügyészségi és titkosszolgálati kapcsolatrendszeréről, valamint arról is, hogy a bűncselekményre, amivel gyanúsítják, nem ő, hanem a diszkópápa adott parancsot, azonban remek összeköttetései révén el tudta érni, hogy Surnyák kerüljön rács mögé. Az őt kihallgató tisztnek a fejéhez is vágta, hogy a rendőrség ezt pontosan tudja, mégsem tesz semmit. A férfi vallomása szerint kettejük közötti ellentét kiélesedése, illetve a robbantás oka ott keresendő, hogy a Tropical bár tulajdonosa kiállt barátja mellett, aki üzleti-konkurencia harc miatt konfliktusba került az éjszaka urával.Surnyák a konfliktus tisztázása végett az akkor még korlátlan hatalmú Vizoviczkivel a Fontana bárban ült le tárgyalni, ahol – a vallomás szerint - Vizó igazi gengszterként viselkedett, a színpadiasságot pedig fokozta, hogy az irodaajtó két oldalán, illetve a bár előtt is fegyveresek vigyáztak rá. Vizoviczki kompromisszum-képtelensége miatt végül nem tudtak megegyezni, onnantól kezdve pedig folyamatos zaklatások érték Surnyák szórakozóhelyeit a rendőrség, az adóhivatal és a Vám- és Pénzügyőrség részéről.
lucky

IRÁNYÍTANI AKARTA AZ ÉJSZAKAI ÉLETET

Az, hogy a diszkópápa a tönkretételére törekedett, nem érhette meglepetésként Surnyákot, hiszen korábbi információi szerint a ma már bűnszervezet vezetésével is megvádolt férfi jóval a betámadása előtt elhatározta, hogy ugyanúgy, mint a szicíliai származású amerikai maffiózó, Lucky Luciano a 20-as 30-as években, „a város minden egyes szórakozóhelyére és vendéglátó egységére rá fogja tenni a kezét”. Érdekesség, hogy Portik Tamással összefüggésben is hasonló megalomániáról számolt be vallomásában a korábban 12 évre ítélt keresztapa, Radnai László. A hivatalosan egészségügyi okok miatt szabadon engedett férfi szerint Portiknak az volt az elmélete, hogy Drobilich Gáborral és Ferencsik Attilával az olajügyeket fogja intézni az országban, míg ő a budapesti éjszakai életbe folyik bele, még a taxisokat is irányítani fogja. Radnai úgy tudta, Portik azt akarta elérni, hogy az éjszakai szórakozóhelyek mindegyikére rátegye a kezét. Tervei szerintő ő fogta volna össze az éjszakai életet. Radnai szerint Portik terveit az húzta keresztül, hogy az Energol-ügy miatt szöknie kellett. Surnyák vallomásában elmondta, tudomása szerint Vizoviczki 2002-ig(!!), csak a belvárosban ötven mulatót vett el erőszakkal tulajdonosaitól.

AZ OROSZ MAFFIA ÁLLT VIZÓ MÖGÖTT?

Amikor az egykori rivális egy ellehetetlenített bártulajdonost faggatott Vizó módszereiről, ismerőse nem mert semmit mondani, de ő tudta”, hogy „az oroszoktól és Vizoviczkitől fél”. Magabiztossága pedig Surnyák szerint onnan eredt, hogy Vizoviczki mögött a Magyarországon a 90-es évek elején gyökeret eresztett orosz maffia áll. Surnyák viszont szerette volna megakadályozni, hogy „átengedjék az oroszoknak a belvárost”, noha bárjai elvételével őt is havi szinten fenyegették. Igaz, Vizó előtte összesen százmilliót kínált a férfi érdekeltségébe tartozó White House-ért a Tropicalért és a New York bárért. Vizoviczki jó orosz kapcsolatait Surnyák Mihály a nyomozóknak azzal próbálta alátámasztani, hogy Vizoviczkit egy darabig az Aranykéz utcában felrobbantott Boros Tamás „oroszai” védték, és az üzletember jóban volt Szemjon Mogiljevics rettegett végrehajtó emberével, Igor Korollal is. Surnyák azt fejtegette, hogy az oroszoknak azért kellett Boros és a többi rendőrspicli, köztük Vizoviczki, hogy rajtuk keresztül be tudjanak épülni a magyar rendőrségbe. Vizó emellett azért számított még az éjszakában támadhatatlannak”, mert olyan titkosszolgálati kapcsolatai voltakakiktől a rendőrök is féltek”, és ezek a nemzetbiztonsági tisztek úgy ugráltak, ahogy ő akarta”.
orosz

SZŰCS ATTILÁT IS BETERRORIZÁLTÁK?

Surnyák elmondta azt is, szerinte Vizoviczkiék és az oroszok álltak Szűcs Attila befenyítése mögött is, amikor egy rakétát lőttek be a vállalkozó tulajdonában lévő Secret Night Club tetőterébe. A megijedt tulajdonosnak a szórakozóhelyen “ott pöffeszkedő” Seres Zoltánmegemlítette, a további kellemetlenségek elkerülése céljából az oroszoktól kellene védelmet kérnie  – áll a vallomásban. A magyarországi orosz maffiával egyébként a legkevésbé sem ellenséges viszonyt ápoló Seres fel is ajánlotta, hogy biztosítja a szórakozóhely védelmét. Surnyák vallomásában beszélt arról is, hogy Szűcs betámadása után Vizoviczkinek kezdett dolgozni, akit mindeközben ugyan “köröztek a rendőrök”, de az oroszoktól kapott diplomata útlevelének is köszönhetően szabadon  jár-kel a Váci utcában”. Vizó ellenfele célzott arra is, hogy a Secret Club elleni támadás a kábítószerről szólt”, ő maga pedig szintén annak köszönheti meghurcolását, hogy a kábítószer-kereskedelemnek áll az útjában”. Hozzátette: a Budapesten lévő összes maffia, vagy gazdasági érdekcsoport megkereste, azok, akik oroszokkal, albánokkal, tökökkel, kurdokkal” dolgoztak, hogy adja át nekik az üzletét. Külön érdekesség, hogy valami miatt Surnyák fontosnak tartotta kihangsúlyozni kihallgatásán, hogy a magyar olajmaffia egyik legismertebb csoportosulását, a hírhedt Conti Car autókereskedést nem tartja maffiának. Vizoviczki riválisa megemlítette, hogy a szintén az oroszokhoz húzó Boros József Károllyal is összetűzésbe került, ugyanis egyik barátját, Sas Lászlót ki akarta tenni a Citadellából. Amikor Surnyákék rendezni akarták a konfliktust, állítása szerint szembe találkoztak a többszörös gyilkos Magda Marinkóval és harminc emberével, akiket aztáneltávolítottak” a Citadelláról.

TÖBB LÖVÉSSEL IKTATTÁK KI A KONKURENCIÁT

Vizoviczki agresszív terjeszkedésével kapcsolatban Surnyák elmondta még, hogy egyik barátja az Astoriánál lévő Desperado diszkót sikeresen felfuttatta, ám később Vizó követelte, hogy vegye be az üzletbe. A férfit fenyegették azzal is, meghal, ha Vizoviczki nélkül vezényel leegy kábítószerről szóló” bulit a Petőfi Csarnokban. A férfiba később több golyót eresztettek, és amíg korházban volt, az éjszaka ura és bandája elfoglalta a Desperadót”. Amikor barátját Surnyák a lelövése okáról kérdezte, a volt tulaj elmondta, azért törtek az életére, nehogy Vizó nélkül nyissa meg a Petőfi Csarnokos rendezvényt. Emellett neki is azt tanácsolta, vigyázzon Vizoviczkivel, ha élni akar”. Néhány nappal később a férfi azonban valami miatt” megváltoztatta véleményét és előadta, hogy az éjszaka császára milyen becsületes, korrekt ember” és semmi köze az ő lelövéséhez”.

BELVÁROS: ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN

Surnyák Vizoviczki erőszakosságára rámutatva megemlítette a vállalkozó jobbkezének, a nemrég tanúvédelmi programba felvett Varga Istvánnak a Fontana bár előtti összeszurkálását is, amire szerinte szintén Vizoviczki adott utasítást (ennek persze ellentmond, hogy az éjszakai életben azt beszélik, Vargát Tanyi és sleppje támadta meg, hogy védelmi pénzt zsaroljon ki az éjszaka császárától – a szerk.), de az ügyet a korrupt rendőrség „eltussolta”. Mint vallomásában fogalmazott, ezen ő persze nem csodálkozott, mert a „belváros állam az államban”, ott arendőrség minden egyes bűncselekményt elsimít”. Példaként említette, hogy felvétel van arról, hogy egy Szergej nevezetű orosz a fejéhez szorította a fegyvert, de ez a felvétel sem érdekelte” a rendőröket, holott az oroszok semmit nem tudnának elérni Pesten, ha nem segítenék őket az egyenruhások”. Így viszont „mindent megtehettek”, „leterrorizálhatták az éjszakai életet” – mondta Surnyák, majd hozzátette, ha érték is fenyegetések, egészen addig nem volt komolyabb bajban, amíg a korrupt rendőrök közbe nem avatkoztak. Erre hivatkozva elmesélte, hogy egy Hornyák Zsolt nevű rendőr például havi egymillió forint védelmi pénzzel akarta lehúzni, az erről szóló videót be is vitte az ügyészségre, de legnagyobb meglepetésére a teljes vallomását már másnap visszahallotta Vizoviczki embereitől”. A férfi értetlenségét fejezte ki, hogy a rendőrség miért a maffia oldalán” áll.
Az egykori, Váci utcai Flash Dance bár  - "A belváros állam volt az államban"  Fotó: Mészáros Péter/PestiSrácok.hu
Az egykori, Váci utcai Flash Dance bár – “A belváros állam volt az államban” Fotó: Mészáros Péter/PestiSrácok.hu

FŐRENDŐR A MAFFIA SZOLGÁLATÁBAN?

Ugyanebben a körben lett megemlítve a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) – idén augusztusban távozó – főigazgató-helyettese, Zsombok György is, aki akkoriban az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának főosztályát vezette. A volt főrendőrt szinténazzal vádolta meg Surnyák, hogy az orosz maffiának, valamint Vizó egyik kapcsolatának dolgozik. Szerinte az éjszakai életben ez nyílt titok volt, és Zsombok neve tele volt kürtölve a városban”. Azt is állította, hogy az ezredes egyik besúgójának gyilkossági kísérletét is eltussolta, ráadásul a főrendőr nem vette észre, hogy nem neki van téglája az alvilágban, hanem őt építette be az alvilág”. Érdekesség, hogy a Vizoviczki elleni operatív munkát az NVSZ részéről Zsombok György irányította, valamint felügyelte, legalábbis az iratokból ez derül ki. Surnyáknak az is gyanús volt, hogy kocsijuk felrobbantása után pár perc után megjelentek Vizoviczki rendőrei”. A vállalkozó név szerint említette Jakab Gézát,  a BRFK szervezett bűnözés elleni főosztályának akkori vezetőjét – később az OTP biztonsági igazgatója – , akiről egyébként Boros Tamás is többször említést tett az 1997-es emlékezetes videóvallomásában.

SURNYÁK SZERINT A LESZÁMOLÁSOKAT IS RIVÁLISA RENDELTE MEG

Vizoviczki riválisa arra is célzott, hogy autójuk felrobbantásánál sokkal nagyobb kellemetlenség is érhette volna. 1998 nyarán ugyanis olyan információk jutottak el hozzá, hogy egy Szlovákiából Magyarországra rendelt bérgyilkossal Vizoviczki meg akarta öletni, de a támadás kudarcba fulladt. Állítása szerint autóbalesetnek álcázva, szintén Vizó utasítására egy vezető beosztású rendőrt, Csontos Ferencet is likvidálni akarták, mivel az egyenruhás a Sweet Milk üzemeltetőjeként konkurenciát jelentett, ráadásul ötvenmilliós elszámolási vitája is volt a diszkópápával. Surnyák kijelentette, biztos benne, a rendőr őrnagy (akire Boros ugyancsak sok terhelő adatot mondott -a szerk.) nem lesz túl beszédes, ha az esetről kérdezik. Emellett a 90-es években több szórakozóhelyet is üzemeltető üzletember megemlítette az őt kihallgató tiszteknek, hogy tudja, a rendőrségnek van egy listája azokról, akiknek az érdekeltségét Vizoviczki erőszakos úton szerezte meg. De a rivális beszélt olyan, az éjszakai életben egykoron nagy befolyással rendelkező, ám végül merénylet áldozatává váló vállalkozókról, akik amiatt halhattak meg, mert Vizó a fejébe vette, hogy minden vendéglátó egység az érdekeltségi körébe fog tartozni”. Szerinte Prisztás József, Domák Ferenc „Cinóber”, Döcher György, Muskovics Gyula és Szlávy Bulcsú halála is a jelenleg költségvetési csalással és vesztegetéssel vádolt üzletember lelkén szárad.









A NATO tagja lehet Ukrajna 



2014. december 2. MTI - MNO 
Jens Stoltenberg megerősítette, hogy Ukrajna a NATO tagja lehet, ha kéri a felvételét és teljesíti a tagság feltételeit. 

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár az észak-atlanti szövetség külügyminisztereinek tanácskozása előtt elmondta, hogy szerinte Ukrajna jelentős erőfeszítéseket tett az ukrán válság politikai megoldását szolgáló minszki jegyzőkönyv megvalósítása érdekében, a gond az, hogy a szeparatisták és az oroszok nem tartják tiszteletben a megállapodást. Kiemelte: azt várja Ukrajnától, hogy folytassa a reformokat, és a maga részéről mindent tegyen meg a minszki megállapodás megvalósításáért.
"Ukrajna a demokráciát, az egységet és az európai integrációt választotta" 
A főtitkár felszólította Oroszországot és a kelet-ukrajnai fegyveres szakadárokat, hogy tartsák be a tűszünetet, Moszkvát pedig arra is, hogy vonja ki erőit Ukrajnából, és állítsa le a fegyveres szeparatisták támogatását. "Ukrajna a demokráciát, az egységet és az európai integrációt választotta" - jegyezte meg, és szilárd támogatásról biztosította Kijevet a reformok megvalósításában. 
Jens Stoltenberg megerősítette, hogy Ukrajna a 2008-as bukaresti csúcstalálkozón tett ígéretnek megfelelően a NATO tagja lesz, ha felvételét kéri és teljesíti a tagság feltételeit. 
Hozzátette: eddig Ukrajna döntött úgy, hogy nem csatlakozik katonai blokkokhoz, amit a NATO tiszteletben tartott, ám ha az új kormány ezen változtatni óhajt, azt is tiszteletben fogja tartani. 
A NATO Bukarestben fogadta el az úgynevezett "Nyitott ajtó" politikáját, egyúttal Ukrajna mellett Grúziának is ígéretet tett, hogy a NATO tagja lesz, ha ezt kéri és teljesíti a csatlakozás feltételeit. A "Nyitott ajtó" politikája Stoltenberg szerint hatalmas siker, hozzájárult Európa demokráciájához és békéjéhez. 
A walesi csúcs utáni teendőkről is egyeztettek 
A szeptember eleji walesi NATO-csúcson elfogadott döntések gyakorlati megvalósítása is szóba került. Jens Stoltenberg arról beszélt, hogy a feladat egyre veszélyesebb, mert "az instabilitás egyre közelebb lopakodik". 
A csúcstalálkozón a tagállamok arról állapodtak meg, hogy a szövetség keleti határainak megerősítése mellett fokozzák a szervezet alkalmazkodóképességét, többek között hatékonyabbá teszik a NATO Válaszadó Erőt, és ennek keretében létrehoznak egy Spearhead Force névre keresztelt, több ezer katonából álló, úgynevezett nagyon magas készültségi fokozatú közös egységet, amely akár két nap alatt bármely tagállamban bevethető. 
Kapcsolódó: 
   Kijev nem kér a békéből 
   Valcman elutasította Putyin béketervét 
   Porosenko: Ukrajna megnyeri a háborút! 
   A donyeckiek 90 százaléka a függetlenségre szavazott 
   A belügyminisztérium terrorista szervezetté nyilvánította a Donyecki Népköztársaságot 
   Donbassz lángol 
   Soros György Ukrajnában akar befektetni 
   Jön a választás, szívatják a görögöket 
   Európa-szerte nyílnak fel a szemek: Koppenhágában vonul utcára a Pegida dániai ága 
   Emberi jogokat a kárpátaljai magyaroknak! 
   Amikor az állami diktatúra és a terrorizmus kéz a kézben jár 
   Az IÁ összemosása az európai terrorhullámmal 
   Cheney ígérete szerint a következő támadás az USA ellen szeptember 11-nél is "halálosabb lesz" 
   III. Richárd DNS-ének vizsgálata azt sugallja, hogy a jelenlegi brit királyi család nem rendelkezik királyi vérvonallal 
   Charlie Hebdo: átverés a lelőtt rendőrről készült videó? 
   A párizsi nagyzsinagóga rabbija bejelentette az örömhírt: a zsidók ezrével fognak kivonulni Franciaországból 

Erről sem beszél a média: Szombaton Berlinben kb. 50 ezren vonultak fel a TTIP, a GMO és a nagyipari mezőgazdaság ellen tüntetve 


Valcman elutasította Putyin béketervét





Posted on 2015/01/19Szerző: AdminPetro Porosenko ukrán államfő elutasította a béketervet, amelyet a héten orosz kollégája, Vlagyimir Putyin terjesztett elő a kelet-ukrajnai válság enyhítésére – közölte vasárnap Putyin szóvivője, Dmitrij Peszkov orosz médiajelentések szerint.
A kérdéses béketervet Putyin egy csütörtök este Porosenkónak küldött levélben vetette fel. Egyebek mellett azt terjesztette elő, hogy a Kelet-Ukrajnában harcoló oroszbarát szakadárok és az ukrán biztonsági erők tegyék le a fegyvert, és vonják ki a nehézfegyverzetet a térségből.
Az utóbbi napokban Oroszország közvetítőként folyamatosan kísérleteket tett a konfliktus lecsillapítására. Ezek közül kiemelkedik az a csütörtök este Oroszország elnöke által Ukrajna elnökének küldött levél, amely konkrét tervet terjesztett elő a konfliktusban részt vevő mindkét fél felé a nehéztüzérség kivonására vonatkozóan” – mondta Peszkov. Porosenko szóvivője azt mondta, nem kommentálja az orosz bejelentést és a levelet magát.
A levél egy másolatát az orosz NTV televízió nyilvánosságra hozta. Ebben az áll, hogy sürgős intézkedéseket kell hozni a kölcsönös tüzérségi ágyúzás berekesztésére, és ki kell vonni a 100 milliméteresnél nagyobb kaliberű fegyvereket a konfliktusövezetből.
Az orosz közlésből nem derült ki világosan, hogy Putyin terve mennyiben számít újnak a tavaly szeptemberben Minszkben megkötött fegyverszüneti megállapodáshoz képest. A minszki megegyezést Kijev, Moszkva és az ukrajnai oroszbarát szeparatisták kötötték a kelet-ukrajnai hadműveletek felfüggesztéséről, de a harcok azóta is folynak. Németország a közelmúltban számos alkalommal közölte, hogy csak a minszki megállapodás végrehajtása esetén szabad feloldani az Oroszországgal szembeni európai uniós szankciókat.Kijev és Moszkva az utóbbi napokban – hasonlóan a korábbiakhoz – a másikat vádolta az erőszak szításával.
(MTI)
Bal-Rad komm: Fölöttébb nagy a “kincstári optimizmus” Nyalókakirály kijevi udvartartása körében. Olyannyira nagy, hogy nyakig beleugrottak a “vízkereszti offenzívába”! Vélhető, hogy kellő biztatást kaptak Nyugat-felől.
Emlékeztetnénk a DNR tegnapi nyilatkozatára, ami röviden így foglalható össze: TI AKARTÁTOK HOGY ÍGY LEGYEN, TIÉTEK A FELELŐSSÉG!
Valcmanék agresszivitása határtalanná vált! Meg fog telni az a Dnyepropetrovszk melletti temető!
De sajnos Donbassz temetői is.



Donbassz lángol





Posted on 2015/01/18Szerző: Admin
A legfrissebb jelentések szerint a Vízkereszti valcmanista offenzíva minden eddiginél kegyetlenebb. Egy órával ezelőtt datált jelentés szerínt Donyecket és Gorlovkát SzU-25-ös repülőgépekkel támadja a kijevi junta latorereje.
Donyeck “Putyilov” Kerületében a közlekedési infrastruktúrára mértek meglehetősen komoly csapást azzal, hogy rakétákkal lebombáztak egy közúti felüljárót.
A repülőtérnél ma négy latorattakot vert vissza a milicia. Itt a martalócok technikai és egyedvesztesége egészen elképesztő. A négy meghiúsult támadásban tizenhét latortank pusztult el, de odaveszett kilenc egyéb páncélos járműve is az ordashadnak. Mindezek tetejébe legalább százharminc latoregyed harapott fűbe-CSAK A REPÜLŐTÉRNÉL!
A milicia jelentése szerint elfoglalták a népfelkelők Peszkit. Ezt a hírt egyelőre a DNR információs központja nem erősítette meg, csak a Peszki elleni támadás tényét!
Hírszerzési jelentések a “Tocska-U” rakéták közeli bevetését prognosztizálják.
(Nagyon komoly kérdést vet fel egyébiránt a mai nap folyamán ezidáig /magyar idő szerint este öt óráig/ “elkönyvelhető”, TÖBB SZÁZRA BECSÜLT POLGÁRI ÁLDOZAT, ami a kijevi latorhatalom vérszomját bizonyítja: MIT FOG LÉPNI OROSZORSZÁG?)
A KijevBerkut ma feltörte az SZBU levelezőprogramját, és kirakta honlapjára a volnovahai mészárlás kitervelését bizonyító iratok másolatait. Megnevezve a parancsot kiadó, és az annak végrehajtásáért felelősöket is.
A kitervelő az SZBU Terrorizmus ellenes Központjának vezetője Vaszilij Szergejevics Gritcak vezérezredes, míg a kivitelezésért felelős Gennagyij Ivanovics Kuznyecov SZBU ezredes.
http://www.cyber-berkut.ru/


JÖN A VÁLASZTÁS, SZÍVATJÁK A GÖRÖGÖKET


Úgy néz ki, az Európai Központi Bank (EKB) azzal próbálja hamarosan menteni az euróövezetet a gazdasági összeomlástól, hogy a másodlagos piacokon kormányzati kötvényeket vásárol. Görögország már régóta várta, hogy egy ilyen programnak köszönhetően fellélegezhessen kicsit. Erre mi történik? Az EKB megüzeni, hogy a görögök kimaradnak a buliból. A görög választások előtt megkezdődik tehát a gazdagabb tagállamok nyomásgyakorlása.
yunanistanda-erken-secim-kapida-syriza-favori-56836.jpg




(kép: Alekszisz Ciprasz, a Sziriza vezetője, ha minden igaz, hamarosan kormányt alakíthat)
Hogy miért igazságtalan ez? Hiába kezdett el mostanában valamelyest nőni a görög gazdaság, jelen pillanatban nyugodtan kimondhatjuk, hogy Görögország az egyik legnyomorultabb hely ez eurózónában. Hatalmas a szegénység, nő az öngyilkosságok száma, a fiatalok pedig sorra elvándorolnak. Hatalmas államadósságuk, és a hitelek feltételeként megszabott megszorítások pedig nem afelé mutatnak, hogy itt hamarosan jobbra fordulna a görögök sorsa.
A Kettős Mérce is írt róla, hogy az úgynevezett trojka (az Európai Unió, a Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap) 240 milliárd eurós hitelével megmentette ugyan a görögöket a totális összeomlástól, de ezért hatalmas árat kellett fizetniük. A megszorítások miatt ugyanis csökkentek a nyugdíjak és a bérek, rengeteg közalkalmazott pedig az utcára került. A szegények aránya 23 százalékról 40,5-re nőtt, hatalmas a munkanélküliség, a munkaképes lakosság negyede pedig hiába keres állást. A fiatalok nagy száma munka nélkül tölti húszas éveit, mert egyszerűen esélye sincsen elhelyezkedni, a tehetősebb tagállamok meg közben másról sem beszélnek, csak a lusta görögökről, akik a munkaidejüket sziesztákkal szakítják meg (holott az OECD adatai például azt mutatják, hogy az átlag görög többet dolgozik, mint a németek, vagy épp a magukat agyonhajtó amerikaiak), nem fizetnek adót, nem beszélnek nyelveket, de elvárják, hogy olyan színvonalon élhessenek, mint a németek vagy a hollandok.
A hóvégi választásokhoz közeledve minden közvéleménykutatást magasan vezető, újbalos Sziriza azt ígéri, véget vet a teljesen kilátástalan megszorításoknak, amelyek minden keménységük ellenére (vagyis inkább épp amiatt) nem tudták megakadályozni azt, hogy a válság kirobbanása óta eltelt időben a GDP 128 százalékáról 175-re nőjön az államadósság. A Sziriza nem hiába mondta azt, hogy az uniónak segítenie kellene abban, hogy ettől a hatalmas adósságtól megszabaduljanak, hisz egy ekkora mennyiséget belátható időn belül visszafizetni alig lenne lehetőségük.
Hasonlót emlegetett pár éve már az IMF is, amikor azt írta egy tanulmányában: át kellett volna már rég ütemezni a görögök adósságát. A mennyiségi lazítás most valamelyest enyhíthetett volna a görögök problémáin, az amerikai tapasztalat alapján ugyanis az államadósságra is pozitív hatása lenne, és csökkenne tőle a munkanélküliség is. Nem hiába hívta fel rá a Sziriza többször is az európai jogalkotók figyelmét, hogy ideje lenne ezt a módszert alkalmazni.
Hogy mi is az a mennyiségi lazítás?
A QE (quantitative easing) – azaz mennyiségi lazítás egy olyan jegybanki eszköz, amivel a központi bank úgy növeli a rendszerben levő pénz mennyiségét, hogy eszközöket vesz a piacon. Teszi mindezt úgy, hogy a saját hatáskörében növeli a pénz mennyiségét (pénzt nyomtat), és abból vásárol. A Fed esetében ez úgy zajlott, hogy részben a pénzintézetektől vásárolt mérgező (folyamatosan romló értékű) eszközöket, részben közvetlenül az amerikai államtól vásárolt - többnyire hosszú lejáratú - állampapírokat, azaz gyakorlatilag közvetlenül finanszírozta az amerikai államadósságot. A módszert a brit és a japán jegybankok is alkalmazták (...).
Az amerikai Fed célja a QE-program(ok) beindításával az volt, hogy kiszívja a pénzügyi rendszerben forgó „mérgező eszközöket” (toxic assets), hogy ezzel növelje a likviditást, és növelje a pénzintézetek hitelezési hajlandóságát.” – írja róla a Privárbankár.hu.
Európában, ha minden igaz, egy közel egybillió eurós programra számíthatunk, amely jórészt állampapírvásárlásra fog építeni. Mivel viszont a német kormány fél attól, hogy felelősséget kellene vállalnia más tagállamokért – a Spiegel információi szerint – nem az EKB fogja intézni a vásárlásokat, hanem az eurózóna tagállamainak nemzeti bankjai kapnának helyette felhatalmazást arra, hogy a saját államadósságuknak 20-25 százalékát felvásárolják.
Az eurózóna összes tagja élhet a lehetőséggel, kivéve Görögország, amelyről a kiszivárgott információk szerint az EKB-ben úgy ítélik meg, hogy adóssága túlságosan rizikós (annak ellenére, hogy napokkal ezelőtt az elemzések [pl. ez.] még teljesen evidensnek vették, hogy Görögország is a programban lesz).
Pedig decemberben azt lehetett látni, hogy az ilyetén „pénznyomtatásnak” már a pusztán a kilátásba helyezésétől új történelmi mélypontra estek egyes spanyol államkötvény hozamok decemberben. Életbe lépve pedig a QE indirekt módon csökkentené a görög államadósságot is, hiszen nemcsak az államkötvény hozamok csökkennének, hanem az ország gazdasági aktivitása is növekedne, csökkenne a munkanélküliség is, ez pedig nagyobb adóbevétellel járna.
Azt persze nehéz megmondani, hogy ugyanígy kimaradtak volna-e a görögök a buliból, ha nem január 25-én kerülne sor arra a görög országgyűlési választásra, amelyet szinte biztos, hogy a Sziriza fog megnyerni (míg az EKB három nappal korábban, január 22-én dönti el, hogyan nézzen ki a mennyiségi lazítás végleges formája).
Gondolhatjuk azt, hogy a német kormány így üzen a görögöknek, ne is reménykedjenek abban, hogy véget érhetnek a megszorítások. De szó lehet arról is, hogy a gazdagabb tagállamok így akarják sakkban tartani a görögöket, aztán a választások után ők is lehetőséget kapnak majd a QE programban való részvételre, amennyiben a Sziriza még tovább puhítja megszorítás-ellenes programját (az előzményekről itt és ittolvashattok).
De lehet úgy is érvelni, hogy Görögország nem egyszerűen likviditási problémáktól szenved, hanem évek óta a csőd szélén táncol, így igaza van az EKB-nek, és a QE tényleg nem sokat segítene neki. Ha utóbbi az igazság, akkor reméljük, hogy az Unió bizonyítani fogja: igenis egy fair és szolidáris közösség, amely valamilyen módon, ha az új görög kormány tárgyalóasztalhoz ül, segít majd az országnak valódi megoldást találni a problémáira. Azaz olyan megoldást, amely nem az egyenlőtlenségek növelésével és a görög lakosság további sanyargatásával jár. Hiszen lehet érvelni, hogy a Sziriza programja, mostani megfogalmazásában, destruktív a görög és az uniós gazdaságra nézve (amennyiben például elijeszti a befektetőket, és olyan jóléti programokat ígér, amelyeket nem feltétlenül fog tudni biztosítani), de ugyanennyire – ha nem méginkább – destruktívak az évek óta tartó megszorítások is – így valami emberi megoldásra mindenképp szükség van. Nem lehet a végtelenségig keménykedni.
Oké, hogy a többi tagállam QE programjai valamilyen szinten hatással lesznek a görög gazdaságra is, hiszen a mennyiségi lazítás minden bizonnyal gyengíteni fogja az eurót, ami cserébe drágítja az importokat, és lökést ad az exportoknak. De azért ez Görögországnak édes kevés.
Ha ennél többet nem ajánlanak a görögöknek, az azt fogja jelenteni, a németek (és a többi gazdag tagállam) azért gyakoroltak nyomást az EKB-re, hogy Európát olyannak tartsák meg, amilyennek per pillanat ismerjük. Azaz: egy olyan „értékközösségnek”, ahol a szolidaritás fogalma ismeretlen, ahol az erős zsarolhatja a gyengébbet, és ahol mindenki csak a maga boldogulásával van elfoglalva. De még azzal is csak rövidtávon.
BSimonkrisztian2015. 01. 19.





Európa-szerte nyílnak fel a szemek: Koppenhágában vonul utcára a Pegida dániai ága



Felvonulást hirdetett meg hétfőre az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű német iszlámellenes mozgalom dániai ága Koppenhágába. A német Pegida rendszeresen hétfőnként tartja megmozdulásait Drezdában, a 19-i eseményt azonban terrortámadás veszélye miatt lemondták. A mozgalom dániai csoportja a Facebook közösségi portálon hirdette meg a felvonulást, amelyre Nicolai Sennels szervező vasárnapi tájékoztatása szerint több százan jelezték részvételüket. Az iskolapszichológus férfi szerint az esemény alkalmat teremt a középrétegnek, hogy "hangot adjanak az erőszakos iszlámmal miatti aggodalmának". Az októberben Németországban létrejött Pegidának a dániai mellett van már spanyolországi és belgiumi ága is. Január 12-én a norvég fővárosban is felvonulást tartottak a mozgalomhoz csatlakozók, mintegy kétszázan. Bécsben február 2-ára hirdettek meg hasonló eseményt. (MTI) Kapcsolódó: - Már meg is akadályozták a Pegida hétfői tüntetését - A muszlimok őrjöngése a Mohamed-karikatúrák miatt 
Forrás: https://kuruc.info/r/4/138403/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Amikor az állami diktatúra és a terrorizmus kéz a kézben jár



World-leaders-march
A Charlie Hebdo elleni támadás idején egy fontos projekt befejezésén dolgoztam és mivel igen sok cikk jelent már meg az oldalon arról, hogy miként használja az elit a különböző katasztrófákat és terrorista eseményeket a világkormány előkészítésére, legyenek azok megrendezettek vagy sem, valamint, hogy ezek megjelenése egyre gyakoribb lesz és nemcsak az Egyesült Államokat, de Európát és érinteni fogják, eltökéltem, hogy figyelmemet a projekt befejezésére összpontosítom.
Bizonyára sokan olvasták vagy hallották a hírekben, hogy még a szaúdi király is az európai célpontok ellen tervezett támadásokra figyelmeztetett, az ISIS pedig kifejezetten francia és amerikai állampolgárok elleni merényletekkel fenyegetett.
Sajnos ezek alapján a párizsi támadás nem mondható meglepőnek és az sem kétséges, hogy nem ez volt utolsó ilyen eset. A fővonalas hírekben az eset kapcsán kialakuló „megoldásokat” és a február 18-ra összehívott globális biztonsági csúcsról szóló híreket olvasva azonban ideje volt tollat ragadni és rámutatni a geopolitikát átható elmebajra.
A politikai elit által használt nyelvezetet figyelembe véve a globális biztonsági csúcs mögött sokkal több rejlik az iszlám terrorizmus elleni harcnál. Félretéve a tényt, hogy az Iszlám Államot az amerikai kormány hozta létre Szíria destabilizálására, valamint, hogy Szaúdi-Arábia nyíltan pénzel bizonyos, az Iszlám Államhoz köthető szír terrorista frakciókat, rá kell jönnünk, hogy eredetétől függetlenül, a terrorszervezet puszta létezése is ürügyként szolgál a polgári szabadságjogok felszámolására és a szükségállapothoz hasonló helyzet megteremtésére az óceán mindkét partján.
A Reuters tudósítását olvasva az embernek nem szükséges túlságosan megerőltetnie magát, hogy a sorok között megtalálja az üzenetet.
Először is a csúcs nem feltétlenül az „iszlám terrorizmusra” összpontosít. Magát a kifejezést alig említik. A politikai szószólók nyelvezetet váltottak és inkább a „szélsőségességre” fektetik a hangsúlyt, amely jóval kiterjedtebb következményekkel jár majd. Bár a hatalom a „terrorista” címkét is igen szabadon függeszti fel ellenségeire, a „szélsőséges” kifejezés sokkal szélesebb fedezéket biztosít a kormányok számára a politikai ellenfelekkel szemben. Terroristának általában azt nevezik, aki félelmet próbál teremteni a lakosság körében egy viszonylag nagyobb kaliberű támadás kezdeményezésével vagy legalábbis annak kitervelésével. A „szélsőséges” címkét ugyanakkor szinte bárkire ráragaszthatják, aki az aktuális hatalommal ellentétes véleményen áll vagy olyan kezdeményezéseket támogat, ami ellentétben áll a fővonalas gondolkozással. Az amerikai főügyész se a „terrorizmus” se a „dzsihádista” szavakat nem használta a csúcs bejelentésekor:
Valamennyi szövetségesünket szeretnénk összehívni, hogy megbeszéljük, miként ellensúlyozhatjuk a világban jelenlévő erőszakos szélsőségességet…”
A „hivatalos” szóhasználatban az „erőszak” egyaránt jelenthet elképzeléseket és tetteket. A lényeg, hogy a megfogalmazásban történt változás nem véletlen, célja pedig, hogy a lakosság minél több célcsoportot tekintsen ellenségének és ne csupán a radikális iszlámra összpontosítson. A terrorizmus remek ürügyet szolgáltat a hatalom számára, hogy bárki és mindenki ellen hadat üzenhessen. Ne feledjük, a fővonalas média, a nemzetbiztonság és számos rendőrállami intézmény az alkotmányvédőket is előszeretettel nevezi „szélsőségesnek”. Vajon elképzelhetetlen, hogy hamarosan a szabadságban hívőket is bűnrészességgel vádolják?
A hurok pedig szorul. Az EU egy Utas-nyilvántartási adatállomány létrehozását tárgyalja, ami nem egyéb, mint egy központi adatbázis, amiben minden uniós állampolgár benne van. Azt gondolod, hogy a repüléstilalmi listák aggasztóak? Mit szólnál, ha a tilalom az internetes hozzászólásaid, Facebook üzeneteid vagy blog bejegyzéseid alapján kerülne meghatározásra, mégpedig társadalmilag teljesen elfogadott intézkedésként? Mit szólnál, ha minden úti célod rögzítésre kerülne, majd a rendelkezésre álló adatok alapján egy dohos szobában ülő bürokrata (vagy esetleg egy algoritmus) döntené el, hogy gyanús vagy-e vagy sem? A jelek szerint a francia illetékeseknek tetszik az elképzelés és látva a vezetők által hangoztatott „politikai egységet”, tartani lehet attól, hogy a biztonsági csúcson elfogadásra kerülő intézkedéseket sok más ország is importálni fogja.
A Reuters cikkéből:
Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter az európai belügyminiszterek találkozóját követően elmondta, hogy a dzsihádista támadások meghiúsítása érdekében szükséges az együttműködés erősítése.
Valamennyien egyetértünk, hogy bizonyos utazókra, objektív kritériumok alapján és az alapvető szabadságjogok figyelembevételével, de szigorúbb ellenőrzést kell bevezetnünk, persze anélkül, hogy ezzel fennakadást okoznánk a határokon átívelő mozgásban,” mondta.
Elmondta, hogy Európában sürgősen életbe kell léptetni az Utas-nyilvántartási adatállományt (PNR), ami lehetővé tenné az utazókkal kapcsolatos adatok gyors megosztását a tagállamok között.
Meg vagyunk győződve arról, hogy erre az eszközre szükségünk van annak érdekében, hogy nyomon követhessük azokat, akik terrorista irányító központok felé veszik az irányt, vagy onnan érkeznek,” mondta, hozzátéve, hogy az adatbázis a súlyos bűnözés elleni harcban is jól jöhet.
Sajnos az utazás miatt kell legkevésbé aggódnunk. Az elit elsődleges célja jelenleg a szólás szabadsága (amit a francia támadás révén a szólás szabadságára hivatkozva is korlátoznak) és félreérthetetlenül kijelentették, hogy az Internetet tekintik az egyik elsőszámú veszélyforrásnak, az egyik legősibb taktikával racionalizálva a diktatúrát: Szabadság vagy biztonság? Válasszatok!
A francia vezetés szerint bár a szólás szabadsága fontos, szükségszerű bizonyos „kivételeket” tenni a szélsőséges nézetek korlátozására:
Cazeneuve szerint szükséges, hogy az Internet továbbra is a szólásszabadság platformja maradhasson,Európának azonban fel kell vennie a harcot a webes visszaélésekkel, hogy azt ne használhassák a gyűlöletbeszéd vagy antiszemita üzenetek terjesztésére, illetve sebezhető fiatalok erőszakos tettekre történő toborzására.
Szorosabb együttműködésre van szükség az internetes cégek között, hogy megkönnyítsük az ilyen események jelentését és minden olyan tartalom eltávolítását, ami védi vagy támogatja az erőszakot és a gyűlöletet,” mondta.
Ki dönti el, hogy mi számít „a terrorizmus védelmének”? Ki az a jóságos és bölcs uralkodó, aki eldönti, hogy mit mondhatunk ki és mit nem? Vajon ez a vezér igazságos lesz vagy inkább a hatalom iránt kritikus weboldalak támadására használja majd a cenzúrát? Milyen következményekkel járna egy ilyen jogi precedens?
Vajon mennyi idő alatt jutnánk el addig, hogy az olyan weboldalak, mint amit éppen olvasol, felkerüljenek a „szélsőségesek” listájára? Mennyi idő alatt válna a szabadság védelme gyűlöletbeszéddé?
Látva, hogy néhány nappal a szólás szabadsága mellett szervezett felvonulás után 54 embert tartóztattak le a Charlie Hebdo elleni merénylet szempontjából „sértő megnyilvánulás” miatt, valószínűleg nem sokáig.
A Fehérház már most is arra figyelmeztet, hogy a terroristák alvó sejteket aktiváltak az Egyesült Államokban:
Azt gondolom, hogy ez éberségre ad okot, illetve arra, hogy biztosítsuk a nemzetvédelmi és titkosszolgálati szervek kellő finanszírozását és az együttműködést a többi titkosszolgálattal, legyen az brit, francia vagy német.
A franciák pedig jók ebben, ahogy a brittek és a németek is. Tehát aktívabbak lehetünk azokon a területeken, amelyek segítenek a terroristák megtalálásában és annak nyomon követésében, hogy kikkel kommunikálnak.” (forrás)
Úgy érti, hogy a legújabb események és az általuk generált, mára állandósultnak tűnő félelem eredményeként nincs szükség megindokolni a megfigyelés szükségességét.
Természetesen az is csupán idő kérdése, hogy a válaszlépések között mikor jelenik meg a katonaság bevetése, ahogyan az Franciaországban már megtörtént. Egyetlen erőszakos támadás 10 000 francia katona és 5000 különlegesen felfegyverzett rendőr bevetését eredményezte francia földön.
Néhány napja sok millió francia menetelt szolidaritásból, de milyen megoldás mellett? Még többet akarnak abból a kormányból, amelyik a problémát előidézte? Még több központosított hatalmat akarnak? A biztonsági erők globalizációját? Most, hogy megásták a sírjukat, valószínűleg bele is kell feküdniük…
Forrás: alt-market.com






Az IÁ összemosása az európai terrorhullámmal








2015. január 18. - 22:52
Rovatok: 
|


Európa számos országára kiterjedhet az iszlamista terrorhullám, nyilatkozták nyugati hírszerzési források. Franciaország, Nagy-Britannia és Belgium a legveszélyeztetettebb. Becslések szerint legalább húsz alvó sejt készülődhet támadásokra Franciaországban, Németországban, Belgiumban és Hollandiában. Mindazok az államok érintettek lehetnek, amelyek részt vesznek az Iszlám Állam - itt próbálják összemosni a szálakat, de tudható, hogy az IÁ-nak van a legkevesebb köze a valódi iszlám valláshoz, hiszen ők csupán politikai zsoldosok a CIA szolgálatában - ellen indított légikampányban. Viszont számos iszlám ország egyszerű vallásos népe tüntet a nyugati provokációk ellen, akik az IÁ-t is annak tekintik. Tehát a nyugati történetben valami nem kerek, igaz? A belga hírszerzés úgy tájékoztat, hogy az IÁ utasításait követte az a dzsihadista sejt is, amely Belgiumban rendőrök ellen készült terrorakciókat végrehajtani. A nyomozóhatóság tájékoztatása szerint az utcán posztoló rendőröket és rendőrörsöket egyaránt meg akartak támadni a szélsőséges muszlimok. Péntekre virradóra is folytak a házkutatások, tizenhárom gyanúsítottat tartóztattak le Belgiumban, kettőt Franciaországban vettek őrizetbe. Belgiumban a második legmagasabb terrorkészültség van érvényben, az Európai Bizottság bejelentette, hogy épületeiben sárga riasztást rendeltek el (a narancssárga, majd a vörös.
Hogyan reagál a Nyugat?
Hajtóvadászattal próbálnak felszámolni minden lehetséges, potenciális egységet, sejtet. Például, ketten meghaltak, egy ember súlyosan megsérült csütörtökön este, a kelet-belgiumi Verviersben végrehajtott kommandós akcióban. Fegyvereket, köztük több Kalasnyikov gépkarabélyt, lőszert, robbanóanyagot, egy rendőregyenruhát és nagyobb pénzösszeget foglaltak le, közölte egy rendőrségi szóvivő. Elsősorban Brüsszel Molenbeek és Anderlecht kerületében razziáztak, ahol nagyobb számban laknak észak-afrikai bevándorlók. A Verviersben leleplezett sejt nem köthető a párizsi terrortámadásokhoz. Charleroi-ban ugyanakkor őrizetbe vettek egy férfit, aki kapcsolatban állt a párizsi kóser boltban túszokat ejtett iszlamista terrorista, Amedy Coulibaly feleségével, elképzelhető, hogy Coulibaly a belga férfitől jutott illegálisan fegyverhez. Párizsban a rendőrség pénteki bejelentése szerint 12 embert vett őrizetbe a rendőrség. A gyanúsítottak a Reuters jelentése szerint "logisztikai támogatást" nyújtottak a múlt heti terrortámadásokhoz, amelyekben 17 ember veszítette életét. Számos francia városban razziáztak. A letartóztatások többségét Montrouge-ban hajtották végre, ahol a kóser bolt is található. Házkutatások voltak Fleury-Mérogisban és Grignyben, ahol a szenegáli származású Coulibaly felnőtt. Túszejtés volt pénteken az egyik párizsi külvárosban, a túszejtő fegyverest elfogták, az incidens nem volt összefüggésben terrorizmussal.
Megjegyeznénk okulásul hazafias szempontból, hogy a magyar hazafias csoportok/mozgalmak szervezőit is ilyen stratégiával próbálnák meg/kapcsolnák ki az adott idő vérkeringéséből...
Szóval John Kerry amerikai külügyminiszter tegnap a párizsi Városházán mondott beszédében fejezte ki együttérzését a múlt heti terrortámadások miatt a franciákkal. Az amerikai diplomácia vezetője tárgyalt Francois Hollande francia elnökkel és Laurent Fabius külügyminiszterrel, s megállapodtak, hogy fokozzák a terrorizmus elleni együttműködést. Sem Barack Obama, sem Kerry nem vett részt vasárnap a párizsi szolidaritási menetben. Utóbb a Fehér Ház elismerte, hiba volt, hogy nem magasabb szinten képviseltették magukat. Kerry koszorút helyezett el a Charlie Hebdo szatírikus magazin szerkesztősége előtt. Lassan összefújta a szél az atlantista világszemetet, de legalább egyre tisztábban rajzolódik ki mindenki számára az ellenség képe. És az nem az iszlám és Mohamed próféta... A brit terrorelhárítás vezetője, Mark Rowley bejelentette, hogy a párizsi terrortámadások nyomán áttekintették a fenyegetettség szintjét, s úgy döntöttek, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket léptetnek életbe a zsidó iskoláknál, a zsidó közösségek intézményei környékén. Már tavaly, a tolouse-i zsidó iskolánál történt támadás után szigorították az őrizetet. Rowley közölte, Nagy-Britannia-szerte megerősítik a rendőrség védelmét is.

Legalább háromezer európai utazott az elmúlt időkben (az IÁ) és a szíriai felkelők oldalára a nyugati hirszerzés szerint, közülük több mint ötszázan vissza is tértek, 250-en lehetnek Nagy-Britanniában, kétszázan Franciaországban, s mintegy hetvenen Belgiumban.
Kérdezzük mi;
Kik is forgattak fel Szíriát ily módon?
Kik képezték ki és pénzelik a mai napig?
Immár többfrontos háborút intézve a törvényes Asszád-kormány ellen?


Gölöncsér Miklós - Jövőnk.info




Cheney szerint a következő támadás az USA ellen szeptember 11-nél is „halálosabb lesz”



Igen az MOSZAD,CIA akció volt, most a hadsereg belföldön bevethető egységei is beszállnak a goj hülyitésbe, elvégre le kell fegyverezni a lakosságot.
cheney-isisForrás: Infowars.com
Egy kétórás televíziós interjú során Dick Cheney, volt amerikai alelnök, arra figyelmeztetett, hogy a következő Egyesült Államok elleni terrortámadás szeptember 11-nél is halálosabb lesz.
A 73 éves politikus Bill Kristol vendége volt vasárnaponként sugárzott műsorában. A beszélgetés során szó esett Cheney politikai múltjáról, az Öböl-háborúról, a Nixon, Ford és Reagan kormányokról, a 2001. szeptember 11-i támadásokról, valamint az Egyesült Államokat ma fenyegető terrorveszélyekről.
Bolond, aki azt gondolja, hogy az elszigetelődés a megfelelő stratégia. Nincs más választásunk, mint beavatkozni a világ dolgaiba, és ha nem veszünk részt aktívan ebben, nagyon rossz dolgok fognak történni,” figyelmeztetett.
Cheney úgy gondolja, hogy amennyiben Iránnak sikerül nukleáris fegyverekhez jutnia, akkor rövid időn belül más államok is követik példáját a térségben, arra célzva, hogy az ilyen fegyverek előbb-utóbb az Iszlám Állam vagy Szíria kezében kötnének ki.
Tehát nagyon veszélyes időszakhoz érkeztünk. Szerintem veszélyesebb, mint a szeptember 11-et megelőző időszak. Szerintem szeptember 11-ről kiderül majd, hogy az Egyesült Államok elleni következő tömeges támadáshoz képest nem is volt olyan pusztító. Amennyiben egy ilyen támadás megtörténik, halálosabb lesz, mint egy repülőjegyekkel és sniccerekkel kivitelezett akció.”
Az ehhez hasonló ítéletnapi jóslatok nem először hangzanak el Cheney szájából, aki három ciklus során szolgált már alelnökként, többek között a Bush-kormány és a szeptember 11-i támadások idején.
Miközben az Iszlám Állam terrorszervezet új munkát biztosított Cheney számára, a volt alelnök több mint egy évtizede hangoztatja az amerikai csapatok közel-keleti bevetésének szükségességét és egy jövőbeli kiterjedt támadás veszélyét az Egyesült Államok ellen,” írja a Bloomberg Politics.
Cheney elismerte, hogy a korábbi terrortámadásra is előre figyelmeztetett.
2001 tavaszán egy interjúban az országot fenyegető legnagyobb veszélyről kérdeztek, én pedig megemlítettem egy terrorista támadás lehetőségét, amelyben a terroristák halálosabb eszközöket, például tömegpusztító fegyvereket is bevethetnek. Ez áprilisban volt. Amikor szeptember 11 elérkezett, láthattuk, hogy mire képesek, hiszen megsemmisítették az ikertornyokat, támadást hajtottak végre a Pentagon ellen és megölték 3000 emberünket.”
Cheney dicséretesnek tartja az NSA munkáját, ami szerinte biztonságosabbá teszi az országot, miközben védi az állampolgárok szabadságjogait:
Némelyik döntésünk ellentmondásos volt. Ma is annak számítanak. Én továbbra is védem őket. A terroristák megfigyelésére indított program negatív fényben tünteti fel az NSA-t és azt gondolják, hogy a hivatal lehallgatja, amikor a vidéki nagynénikénkkel beszélünk telefonon. Ez nem így van. Én úgy tudom, hogy ez a program a legszigorúbb szabályok szerint működik, és komoly hangsúlyt fektet az állampolgári szabadságjogok védelmére.”
Az interjú végén Cheney arra utalt, hogy a jelenlegi kormány túl gyenge ahhoz, hogy a következő, a saját jóslatai szerint halálosabb támadás függvényében képes legyen irányítani az Egyesült Államokat:
Most igazán nem ülhetünk nyugodtan a babérjainkon azt gondolva, hogy csökkenthetjük védelmi kiadásainkat és minden pénzt utakra vagy ki tudja mire költhetünk. Egy erős vezetőre van szükségünk, olyan valakire, aki erélyesen tud fellépni és emlékeztetni a világot arra, hogy mire képes az Egyesült Államok, bizonyítva, hogy erre hajlandó is.
Időkjelei: Vajon ezt tekinthetjük egy nem túlságosan burkolt bejelentésnek?


A párizsi nagyzsinagóga rabbija bejelentette az örömhírt: a zsidók ezrével fognak kivonulni Franciaországból

Moshe Sebbag, a párizsi nagyzsinagóga rabbija azt nyilatkozta a SkyNewsnak, hogy a zsidók ezrével fognak kivonulni az országból a Franciaországot fenyegető terrorveszély miatt. „Ez tény, nem szabad figyelmen kívül hagyni” – hangsúlyozta. Az izraeli kormány egyébként egy éve tervezi (lásd kapcsolódó anyagunkat), így kapóra jött a mostani balhé - Velünk is meg lehetne találni a közös nevezőt A rabbi szerint már idén 7000 zsidó hagyhatja el a nyugat-európai országot, mivel az egy hete történt párizsi terrortámadás és a kóser bolti túszdráma után további terrorakciótól tartanak az országban. A SkyNews interjút készített egy zsidó származású nővel is, aki ugyan nem is a párizsi zsidónegyedben él, de már azt tervezi, hogy házat vesz Izraelben, és kiköltözik a fiaival együtt. Az idősebbik fiának pedig azt tanácsolta, hogy ne Európában, hanem mondjuk inkább Kanadában, Ausztráliában vagy Izraelben nézzen magának egyetemet. Attól fél, hogy a zsidóknak a második világháború és a nemzetiszocialisták uralma óta nem tapasztalt fenyegetéssel kell ismét szembenézniük. (VS - SkyNews nyomán) Kapcsolódó: - Halld, Judapest: "A zsidóknak jogukban áll számos országban élni, de csak egy történelmi hazájuk van, amely tárt karokkal várja őket!" - "Izrael Állam a hazájuk" - a nyugat-európai zsidókat invitálja Netanjahu, de az oktondi franciák nem élnek a lehetőséggel - Franciaországi zsidók tízezreit "menekítik" Izraelbe - a "mieinket" se hagyják itt, hiszen köztudottan dühöng az antiszemitizmus! 
Forrás: https://kuruc.info/r/4/138366/?honnan=Nemzeti_Hirhalo




Franciaországi zsidók tízezreit "menekítik" Izraelbe - a "mieinket" se hagyják itt, hiszen köztudottan dühöng az antiszemitizmus!


Az izraeli kormány a közeljövőben tervet fogad el több tízezer franciaországi zsidó Izraelbe hozatalára három év leforgása alatt - írja a Jewish Press. Hasonló nagyságú alijára az etiópiai zsidókat kimentő Salamon és Mózes akciók óta nem volt példa. A Franciaországot elhagyó zsidók száma ma már elérte a tízezres nagyságrendet. Az ok nagyrészt az antiszemitizmus jelentős előretörése. A célállomások: London, Kanada és az USA. A 2013-ban kivándorolt franciaországi zsidók közül azonban mindössze 3000 választotta új hazájának Izraelt. Az izraeli kormány ezért három kiemelt terület fejlesztését határozta el a franciaországi zsidók Izraelbe vonzása érdekében. Ezek a foglalkoztatás, a lakásépítés és a fejlett oktatás. A foglalkoztatási szférában a kormányzat az egészségügyi és adótanácsadói képesítés honosítására készül; a hadseregben olyan állásokat kínálnak majd, amik megfelelnek a francia olék szakmai hátterének; továbbá segítséget nyújtanak



a vállalkozóknak ahhoz, hogy cégüket Izraelbe telepítsék. A Taglit és Masa programokat, amelyek izraeli körutazás és munka keretében a zsidó azonosságtudat és szolidaritás erősítését célozzák, a franciaországi zsidó fiatalok számára tovább bővítik. Döntöttek arról is, hogy számukra a legjobb iskolákban biztosítanak helyeket. A cél az, hogy az alijázók számát az előző évihez képest megkétszerezzék: 6000 zsidó 2014-ben, 12 000 2015-ben, és 24 000 2016-ban. A projekt költsége egyelőre nem ismeretes. Az akciót maga a Miniszterelnöki Hivatal kooordinálja. A fenti kedvező lehetőségek három évig lesznek elérhetők a franciaországi zsidók számára. Az üzenet világos: „Addig gyertek Izraelbe, amíg érdemes, mert később nem tudunk majd hasonló feltételeket kínálni.” Küzdjünk a kirekesztés ellen, emeljük fel szavunkat az üldözöttek védelmében! Portálunk - és bizonyára olvasóink nagy része is - felháborodva értesült arról, hogy Izrael Állam csupán a franciaországi zsidóságot akarja kimenekíteni az antiszemiták karmai közül, miközben szinte minden nap arról szólnak a világsajtó hírei (az itteni zsidó orgánumokról nem is beszélve), hogy hazánkban egyre nagyobb a zsidógyűlölet - annak ellenére, hogy minden "híradásból" az derült ki már eddig is, hogy fokozhatatlan nálunk a helyzet. Hogy csak néhány példát említsünk az elmúlt hetek-hónapok eseményeiből: éppen ma állapították meg a Berliner Zeitungban, hogy "a szélsőjobboldaliság bevonul a társadalom középpontjába". A tavalyi év végén a Wiesenthal Központ az ötödik helyre tette a Jobbikot, amiért gyűlölködik és relativizálja a szentséges holokausztot. A The New York Times annyira súlyosnak látja a helyzetet, hogy idén egész évben a magyarországi antiszemitizmust fogja vizsgálni. Van is rá okuk, hiszen Adolf Hitler-képmásokat árulnak a magyar ócskapiacokon, a külügyminiszterünk azért panaszkodik Izraelben, mert már a politika szintjén is jelen van a zsidóellenesség, sőt oly mértékű errefelé az antiszemitizmus, hogy emiatt nem tudják szorosaabbra fűzni a kapcsolatokat Amerikával, ezért folyamatosan konferenciákat kell tartani, hogy erről értekezhessenek, de még ez sem ér semmit, mert még így is a gázba akarjuk küldeni a szegény romákat (és persze velük együtt a kiválasztottakat is). De nem csak példák igazolják az itteni helyzet tarthatatlanságát, felmérés is megerősíti, hogy nálunk növekedett a leginkább az antiszemitizmus, annyira, hogy még szegény Konrád György is ez ellen harcol vénségére, s a zsidó gárdának egész jelentésekre való anyagot szolgáltatnak az itteni nácik, fasiszták, nyilasok, usztasák és más szélsőségesek. Mindezek fényében hogy teheti meg egy felelős zsidó kormány, hogy sorsukra hagyja a szerencsétlen magyarországi zsidókat? Nem elég, hogy már többször is kiirtottuk őket, nem átallva még a kővé fagyott Dunába is belelőni szegényeket? Követeljük minden jóérzésű magyar polgár nevében, hogy ne diszkrimináljanak, ne rekesszék ki őket a nagyszabású mentőakcióból, hiszen minden megnyilatkozásukból egyértelműen kivehető, mennyire rossz itt nekik! Mentsük meg együtt az üldözött magyarországi zsidóságot, ne hagyjuk, hogy újra megismétlődjenek a második világháború szörnyűségei, hiszen ők maguk mondták már számtalan alkalommal, hogy a harmincas-negyvenes években érzik magukat! Egyenlő jogokat minden zsidónak, védelmet az üldözötteknek, alijázók, veletek vagyunk! (Kuruc.info - Jewish Press - Szombat nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/6/122436/

Izrael szír területen gyilkolt 

Az iráni hírforrások is megerősítették, hogy az Iráni Forradalmi Gárda magas rangú katonai vezetője, Mohammad Ali Allahdadi is életét vesztette a tegnapi izraeli terrorista akcióban. 
Izrael a megszállt Golán-fensíkon hajtotta végre terror támadását azok ellen a Hezbollah katonák ellen, akik az Iráni Forradalmi Gárda parancsnokával tárgyaltak, hogy hogyan lehetne a Szíriába és Libanonba beáramló terrorista csoportosulások ellen még hatékonyabban harcolni. 
Izrael azokat az embereket mészárolta le ebben az akcióban, akik valóban igaz, hús-vér terroristák ellen harcolnak nap mint nap. 
Ebből kifolyólag ismét egyértelmű a tény, hogy Izrael támogatja a Szíriába és Libanonba beáramló terrorista szervezeteket, mint például a Nuszra Frontot is, vagy áttételesen az ISIL-t is. 
Izraelnek minden jó, ami ellenségét gyengíti, így bátran támogatja, mind az ISIL-t, mind az Alkaidához köthető terrorszervezeteket, hogy céljait végbe vigye, megdöntse Szíria legitim kormányát és a rövidtávú tervében ismét háborút indítson Libanon ellen. 
Ezt a mai napon borítékolom. Küszöbön áll egy újabb háború Libanon és Izrael között. 
Siroi Isi 
PressTV-Iran confirms general killed in Golan 
Iran's IRGC confirms the killing of its general in an Israeli airstrike on Syria's Golan Heights. 
presstv.ir - Somló VédPajzs Szövetség hírportál 
Kapcsolódó: 
   
Deadly Israeli strike deals painful blow to Hezbollah, Iran
   
A 9-es buszon éltette az iszlám államot egy arab férfi 
   Charlie Hebdo: átverés a lelőtt rendőrről készült videó? 
   Bibi calls Iran greater 'threat' than ISIL 
   Izrael megpróbálja elzáratni a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság pénzcsapjait 
 

ELHALLGATOTT HÍREK 20: 
Január 5-én jelentette a brit Telegraph, hogy az Iszlám Állam militánsai átlépték az iraki-szaúdi határt és szaúd-arábiai területen megölték Oudah al-Belawi tábornokot, aki a királyság északi területének határőrizeti műveletei parancsnoka. 
A támadás - több internetes portál szerint - rendkívüli idegességet keltett Szaúd-Arábiában, ahol attól tartanak, hogy az IÁ ellenük fordul. 
telegraph.co.uk 



A 9-ES BUSZON ÉLTETTE AZ ISZLÁM ÁLLAMOT EGY ARAB FÉRFI 


Az esetről hangfelvételt készített egy a járművön utazó férfi, aki azt mondta a Hír24-nek, hogy a 9-es buszon utazott szombat éjjel 11 órakor, amikor a Harminckettesek terén felszállt egy arab férfi. Ő a Kálvária téren szállt le, az arab férfi továbbutazott.
A felvétel a két megálló között készült. A férfi szerint az esetet megelőzően a Harminckettesek terén a buszmegállóban többen összeszólalkozhattak az arab férfival.

A felvételen hallható szöveg így hangzik magyarul (a szöveg, amely durva kifejezéseket is tartalmaz, angol és arab keveréknyelven hallható, sok ismétlést tartalmaz, nem minden részlete érthető.)
Szidjál csak! Muszlimok vagyunk, Csecsenföldről, Andalúziából, Törökországból, nem arabok. A prófétát – béke legyen vele – szolgáljuk. Terroristák vagyunk, megbasszuk az anyátokat! Mi szeretjük a keresztényeket. Jézusról szebbeket mondunk, mint ti! Jobban szeretjük Jézus Krisztust, mint ti. A Koránban ő is Próféta. Harmincezer próféta van! (itt a szöveg érthetetlenné válik). Ezért szeretem az Iszlám Államo! Ők jó dolgokat csinálnak. Harcolnak a kibaszott képmutatók ellen. Szaúd-Arábia ellen. A (érthetetlen szöveg) rendszerük ellen. Amerika a nagy hazug. Nem arab vagyok, hanem észak-afrikai. Szeretlek benneteket, keresztényeket, de próbáljatok meg jók lenni. Kibaszott rendszer! Éljenek a mudzsahidek! És éljen Mohamed. Eljön a világvége!”
Forrás: Hír24






A gyarmatoktól a Charlie Hebdo-i terrorig 

2015. JANUÁR 14. Hír24 
A Charlie Hebdo mészárlás mindenkit megrázott Európában. Téves azonban azt gondolnunk, hogy Franciaország konfliktusa új keletű lenne. Több évtized gyarmatosító szabadrablás és a volt gyarmatok függésben tartása, sarcolása érlelte ezt a konfliktust. Franciaország gyarmatosító politikájának fekete pontjait a siliconafrica.comgyűjtötte össze. 
Amikor Guinea miniszterelnöke 1958-ban úgy döntött, országa független lesz és kiválik a francia gyarmatbirodalomból, a párizsi elit annyira dühös lett, hogy elpusztíttatott mindent, amiről úgy vélte a francia gyarmatosításnak köszönhetően jöhetett létre az afrikai országban. 
Háromezer francia hagyta el Guineát, és amit nem tudtak magukkal vinni, azt a földdel tették egyenlővé. Lerombolták az iskolákat, az óvodákat, a közigazgatási épületeket, tönkretették az autókat, a mezőgazdasági gépeket, a könyveket, az orvosságokat, a kutatási intézet eszközeit, megölték a háziállatokat és az áruházak ételeit felégették, vagy megmérgezték. 
Ezzel minden gyarmat számára világossá vált, hogy a franciák elutasítása súlyos következményekkel járhat. Nem is mert senki Sékou Touré nyomába lépni. Egyedül a guineai miniszterelnök volt elég bátor, hogy véghezvigye, amit jelmondatában is hangoztatott "inkább választjuk a szabadságot szegénységben, mint a jólétet szolgaságban." 
Sylvanus Olympionak, a Togói Köztársaság első elnökének sikerült egy középutas megoldást találnia. Nem írta alá a gyarmatosítás folytatásáról szóló de Gaulle-paktumot, de minden évben törlesztett Franciaországnak a gyarmatosításból származó előnyei miatt. Ez volt az egyetlen módja, hogy a franciák ne rombolják le az országot, mielőtt távoznak Togóból. Az ún. "gyarmati adó" mértéke hatalmas volt, 1963-ban az ország költségvetésének 40 százalékát tette ki. Az állam pénzügyi helyzete rendkívül instabillá vált, ezért Olympio úgy döntött, az afrikai valutaközösségi frank (FCFA) helyett az ország saját pénznemét fogja használni. 1963. január 13-án, három nappal azután, hogy az új pénzek nyomtatását megkezdték, Olympiot meggyilkolták. Az elnökkel állítólag Etienne Gnassingbe, egy veterán francia idegenlégiós őrmester végzett 612 dollárnyi jutalomért. 
Modiba Keita, a Mali Köztársaság első elnöke is meg szeretett volna szabadulni a gyarmati valutától. 1968. november 19-én, Olympiohoz hasonlóan ő is egy ex-hadnagy áldozatává vált. 
A függetlenségi törekvések viharos időszakában a franciák számos alkalommal vetették be az idegenlégiósaikat, hogy eltávolítsák pozíciójukból a kellemetlenséget okozó afrikai vezetőket. 
Fotó: Europress/AFP

1966. január elsején Jean-Bédel Bokassa követett el puccsot David Dackot, a Közép-Afrikai Köztársaság első elnöke ellen. Január 3-án Felső-Volta, a jelenlegi Burkina Faso elnökét, Maurice Yaméogot mozdította el a helyéről Aboubacar Sangoulé Lamizana. Benin elnökét, Hubert Magát saját testőre hallgattatta el 1972. október 26-án. Mathieu Kérékou francia katonai iskolákban tanult 1968 és1970 között. 

Az elmúlt 50 évben összesen 67 puccs történt 26 afrikai országban. Ezekből 16 állam volt francia gyarmat. Ahogy a számok is tükrözik, Franciaország kétségbeesetten és igen aktívan törekedett arra, hogy megtartsa kolóniáit. 

Afrika nélkül nem megy 

2008 márciusában a volt francia elnök, Jacques Chirac elismerte: "Afrika nélkül Franciaország a harmadik [világ] hatalom helyére csúszna a rangsorban." De Chirac elődje, François Mitterand is megjövendölte már 1957-ben: "Afrika nélkül Franciaországnak nem lenne történelme a 21. században." 

Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a gyarmati szerződésük arra, hogy devizatartalékuk 85 százalékát a francia központi bankba, és ezzel a francia pénzügyminiszter ellenőrzése alá helyezzék. 2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára. Az ellenálló vezetőket vagy meggyilkolták, vagy eltávolították a pozíciójukból. Akik engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mélyszegénységtől szenved. 

Az afrikai vezetőket gyakran vádolják korrupcióval és azzal, hogy a nyugati hatalmak érdekei szerint cselekednek, de jó okuk van az ilyen hozzáállásra. A saját embereikkel foglalkoznának, ha nem zaklatnák, és nem terrorizálnák őket folyton a gyarmatosító országok. 

Gyarmati Paktum 

Franciaország csak papíron ismerte el gyarmatai függetlenségét. "Együttműködési megállapodást" íratott alá velük, melyben részletezte kapcsolatuk természetét, biztosította a frank, és a francia oktatási rendszer pozícióját az országokban, és meghatározta a katonai és a kereskedelmi preferenciáikat. Ez az 1950-es évek óta érvényben lévő gyarmati paktum 11 főbb összetevőből áll. 

1. Gyarmati adó fizetése Franciaország számára 

Az újdonsült "független" államoknak fizetniük kell a francia infrastruktúráért, melyhez a gyarmatosítás ideje alatt juthattak hozzá. 

2. A nemzeti tartalékok elkobzása 

Az afrikai országok csakis a francia központi bankba helyezhetik letétbe monetáris tartalékaikat. Franciaország már 14 állam nemzeti tartalékával gazdálkodik 1961 óta. Kezeli Benin, Burkina Faso, Bissau-Guinea, Elefántcsontpart, Mali, Niger, Szenegál, Togo, Kamerun, Közép-Afrikai Köztársaság, Csád, Kongó-Brazzaville, Egyenlítői-Guinea és Gabon pénzét. 

Évről évre mintegy 500 milliárd dollár gazdagítja ily módon a francia kincstárat. Az afrikai országok évente a pénzük 15 százalékához férhetnek hozzá. Ezen felül jogosultak kölcsön felvételére a kereskedelmi átlagkamatlábon alapuló kamattal. A kölcsön maximális értéke azonban nem lehet magasabb, mint az előző évi állami bevételük 20 százaléka. Ha az ország ennél több kölcsönt szeretne felvenni - a saját pénzéből - Franciaország megvétózhatja. 

"Őszintén el kellene ismernünk, hogy a bankjainkban lévő pénz nagy része pontosan az afrikai kontinens kizsákmányolásából származik"- nyilatkozta nemrég Jacques Chirac, volt francia államfő. 

3. Elővásárlási jog bármilyen nyersanyagra vagy természeti erőforrásra 

Bármilyen új erőforrásra lelnek a volt gyarmatok területén, Franciaországnak jogában áll azt elsőként felvásárolni. Az országok csak akkor kereshetnek más vevőt, ha a franciák rábólintottak. 

4. A francia érdekek és vállalatok preferálása a közbeszerzéseknél 

A kormányzati megbízások esetében francia cégeket kell előnyben részesíteni, nem számít, ha más jobb ár-érték aránnyal szolgálna. Ebből kifolyólag a legtöbb ex-gyarmat gazdasági létesítményei francia emigránsok kezében vannak. Elefántcsontparton például francia vállalatok tulajdonában van az összes közmű - a víz, az elektromosság, a telefon, a közlekedés, a kikötők és a nagyobb bankok is. Ugyanígy a kereskedelemben, az építőiparban és a mezőgazdaságban is. Végül az afrikaiak majd odáig jutnak, hogy az európaiak tulajdonában lévő kontinensen fognak élni. 

5. Kizárólagosság a katonai felszerelésre és a katonatisztek képzésére 

A gyarmati paktumhoz kapcsolódó védelmi megállapodások értelmében a Franciaországba küldött magas rangú katonai tisztviselők ösztöndíjakban és támogatásokban részesülhetnek a képzéseik során. 

A helyzet igazából az, hogy a franciák több ezer árulót képeznek az intézményeikben, akik szükség esetén bevethetők, ha puccsot kellene végrehajtani az afrikai országokban. 

6. Csapatok vezényléséhez és katonai közbeavatkozáshoz való jog 

A védelmi megállapodások lehetővé teszik, hogy Franciaország katonailag fellépjen az ex-gyarmatai ellen, és francia vezetésű csapatait állomásoztassa az országok katonai bázisain. 

Amikor Laurent Gbagbo, Elefántcsontpart elnöke véget szeretett volna vetni a francia kizsákmányolásnak, puccs áldozatává vált. Gbagbo elmozdítása során Franciaország tankokat, harci helikoptereket és a különleges erőket is bevetette, akik a civileket sem kímélték. A francia hadsereg 2006-ban 56 fegyvertelen civilt mészárolt le és további 1200-at megsebesített. Mindezek tetejében a francia üzleti közösség a műveletek alatt elszenvedett veszteségekért kártérítésre kötelezte az új kormányt. 

7. A hivatalos nyelv a francia és az oktatás is francia nyelven kell, hogy folyjon 

A francia külügyminiszter felügyelete alatt álló "Frankofónia" nevű szervezet számos kapcsolódó létesítményéve együtt azért jött létre, hogy terjessze a francia nyelvet és a kultúrát az afrikai ex-gyarmatoknál is. 

8. A gyarmati valuta, az FCFA kötelező használata 

A valutaközösségi franknak köszönhetően Franciaország könnyedén megcsapolhatja az afrikai országok kasszáit. Már az Európai Unió is elítélte ezt a rendszert, de a franciák nem hajlandóak megszabadulni gyarmati rendszerüktől, mely 500 milliárd dollárral gazdagítja a kincstárukat. 

9. Az éves egyenleg megküldése Franciaországnak 

Az afrikai országok a jelentés elküldése nélkül nem juthatnak hozzá a pénzükhöz. 

10. Katonai szövetségesek korlátozása 

Az afrikai országok közül kevés rendelkezik regionális katonai szövetségessel, egyedül a volt gyarmatosítójukkal működnek együtt. Ex-gyarmatai számára Franciaország meg is tiltja, hogy mással lépjenek szövetségre. 

11. Kötelező Franciaországgal szövetkezni háború vagy válság idején 

A második világháború során kb. egymillió afrikai katona harcolt a nácizmus és a fasizmus ellen, úgy, hogy sokszor nem kérték a beleegyezésüket sem. Franciaország tudja, hogy az afrikai katonai erők igen hasznosak lehetnek, hiszen a franciák 1940-ben mindössze 6 hétig tudták magukat tartani a németekkel szemben. 
Fotó: Europress/AFP

A mai napig tart 

Van valami hátborzongató Afrika és Franciaország viszonyában. Először is, hogy Franciaország súlyosan függ az Afrika kizsákmányolásától, már a rabszolgaság kora óta. Továbbá ijesztő, hogy a francia elitben nincs annyi a kreativitás, hogy túllépjen a régi időkön és a hagyományokon. Végül pedig, Franciaország két, olyan a múltban ragadt, paranoiákkal küzdő intézménnyel rendelkezik, melyek apokalipszist sejtenek a változások mögött és ideológia szempontból nem jutottak tovább a 19. századi romanticizmusnál. Ennél fogva a Francia Pénzügyi és Költségvetési, valamint a Külügyminisztérium nem csak Afrikára, de magukra a franciákra is fenyegetést jelent. 

Afrikának is lépnie kell azonban, ha fel szeretné szabadítani magát. Érthetetlen például, hogy hogyan bírja 450 francia katonai irányítani Elefántcsontpart 20 millió fős népességét. 



Terrorizmus?! = Izrael 

"Polgári demokrácia" köntösébe bújt, a nyugati országok hatalmi intézményeit megkaparintó, világhatalomra törő, nyakkendős bűnözők, önző, tiszteletlen, téveszmés paraziták, milliárdos terroristák fondorlatos fellépése: 
a kizsákmányolt, a rabszolgává és hajléktalanná tett, becsapott, megnyomorított, kifosztott lázadó emberek és országok ellen, a jogaik és mozgás lehetőségeik újbóli erőteljes korlátozására, egy jóval nagyobb haszon és nyereség reményében, illetve illegitim hatalmuk és rablott vagyonuk megóvása és megvédése érdekében..! 
Védekezés ellenük csak nagy vonalakban felsorolva, de mindenki szabad fantáziára és lehetőségeire bízva: 
1. Az önző, tiszteletlen paraziták, a milliárdos bűnözők nevükön nevezése, megismertetése a kizsákmányolt és becsapott tömegekkel! 
2. A paraziták-, milliárdos bűnözők kiiktatása, minden féle eszközzel és módon, de nagyon sürgősen! ( Ez most az egész emberiség létérdeke!) 
3. Az értéktőzsdék és minden féle érdekképviseletük és szövetségük bezárása, működésük lehetetleni tétele, ami a milliárdos bűnözők, az önző-, a tiszteletlen Paraziták játék kaszinója, végrehajtó és irányító eszközrendszere! 
4. Rendszerváltás kikényszerítése a kapitalista nyugati országokban, az Európai Unió országaiban, az Unió feloszlatása és átalakítása nemzetállamok egyenrangú együttműködésére! 
5. Új társadalmi és gazdasági modell bevezetése, amely az igazságosságra, az örök emberi és természeti értékekre, a természet-kompatibilitásra és a fenntarthatóságára épül! 
6. Más országok belügyeibe be nem avatkozás: sem politikai, sem katonai, sem vallási, sem pedig pénzügyi és gazdasági nyomásgyakorlással! 
7. Az oktatás és a tájékoztatás minőségi és hitelességi színvonalának erőteljes növelése! 
8. A tikosítások, a mentelmi jogok, a különböző kiváltságok, nagy vagyoni különbségek felszámolása és eltörlése! 
9. ... 
( A Földbolygó nem bír el: 7 milliárd kapzsi, önző, harácsoló, kizsákmányoló, tékozló, pusztító, természetellenes embert!) 
1. "A Kapitalizmus = A Parazitizmussal, a mások-, a természetnyakán való élősködéssel! = A nem fenntarthatósággal! = A garantált kipusztulással! - Az emberiség és benne a magyarság, melyik utat választja?!"-V.K.A. 
2. "Akkor tiszta és becsületes egy vállalkozás, ha az nem közpénzből-, a dolgozók saját vagyon feléléséből-, kizsákmányolásából-, a természet kizsákmányolásából és tönkretételéből táplálkozik és működik! -V.K.A." 
3. "A gazdag, mindig a természet és a többi ember kárára és rovására gazdag!"- V.K.A. 
4. "A Földbolygó és a "Gyümölcsei",minden rajta élő tulajdonát képezi!"- V.K.A. 
5. "A titkok és a titkolódzások, a titkosítások, a fejlődés örökös gátjai és akadályai!"- V.K.A. 
6. "Amikor Istennek képzeli magát az ős természettől elszakadt ember, és úgy kezd is viselkedni, abból óriási baj származik!"- V.K.A. 
7. "A kapitalizmus jellemzője: a Semmiért is lehet milliárdokat kapni, és a Valamiért is lehet semmit adni!" - V.K.A. 
V.K.A. 
2015.01.19. 
22. Meghirdettük a háborút: a telhetetlen, a kapzsi, a jellemtelen, az erkölcstelen, a bűnöző milliárdosok-, a paraziták, a kapitalizmus és a "polgári demokrácia" ellen! 
( Ezt a szenátor már elmondhatta volna 25 évvel ezelőtt! Egy kicsit késett vele! De jobb később, mint soha!) 
V.K.A. 
https://www.youtube.com/watch?v=Qa1wGlGbTVI&feature=share 
"Szidjál csak! Muszlimok vagyunk, Csecsenföldről, Andalúziából, Törökországból, nem arabok. A prófétát - béke legyen vele - szolgáljuk. Terroristák vagyunk, megbasszuk az anyátokat! Mi szeretjük a keresztényeket. Jézusról szebbeket mondunk, mint ti! Jobban szeretjük Jézus Krisztust, mint ti. A Koránban ő is Próféta. Harmincezer próféta van! (itt a szöveg érthetetlenné válik). Ezért szeretem az Iszlám Államo! Ők jó dolgokat csinálnak. Harcolnak a kibaszott képmutatók ellen. Szaúd-Arábia ellen. A (érthetetlen szöveg) rendszerük ellen. Amerika a nagy hazug. Nem arab vagyok, hanem észak-afrikai. Szeretlek benneteket, keresztényeket, de próbáljatok meg jók lenni. Kibaszott rendszer! Éljenek a mudzsahidek! És éljen Mohamed. Eljön a világvége!" 
https://www.youtube.com/watch?v=NRBmDnVJARU 
1, Simon Peresz nyilatkozata ! 
http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M 
Itt az egész-, Magyarországon tevékenykedő bűnöző társaság együtt látható 
12. Olvassátok és nézzétek meg az általam összeállított leleplező-, bizonyító erejű anyagot! Illetve, a válaszlépéseket pontokba szedve!/ 
Mentsétek el, és osszátok meg! 
A linkre kattintva elérhető! 
Mindezekre tekintettel a magyar nemzetnek (az orosz nemzetnek is!) a következő sürgős-, alapvető válaszlépéseket kell tenni a nemzet védelme -, az önvédelme érdekében: 
1. A diplomáciai kapcsolatok azonnali megszakítása Izraellel! 
2. A magyar Parlamentben helyet foglaló izraeli-magyar, illetve a kettős állampolgárságú képviselők képviselői jogát azonnal megvonni, és csak kizárólag magyar állampolgárságú képviselőkre cserélni! 
3. A magyar: polgári-, katonai titkosszolgálatok-, katonaság-, az egész állami-, igazságszolgálati stb, stratégiai szférák teljes átvilágítása, és a szükséges személycseréket azonnal végrehajtani! 
4. A magyarországi zsidó szervezetek állami finanszírozásának azonnali leállítása! 
5. Az izraeli és magyar kettős állampolgárok teljes átvilágítása, amennyiben hatalmi pozícióban vannak, más pozícióba való helyezésük! 
6. A magyarországi zsidó befektetések, alapok, vállalatok és vállalkozások - különösen a média és a közszolgáltatások - működésének átvilágítása, és a további erőteljes felügyelete, illetve magyar befektetésekkel és vállalkozásokkal való kiváltása! 
7. A magyarországi izraeli-, zsidó eredetű banki pénzmozgások nyomon követése, ellenőrzése, és mindezek minimalizálása, kiváltása! 
8. A magyarországi zsidó hitközösségek működésének és tevékenységének szigorú állami-, nemzeti felügyelete! 
9. A már az országba letelepült izraeli állampolgárok szigorú felügyelete, és folyamatos ellenőrzése! 
10. A Tett és Védelem Alapítvány és minden izraeli gyökerű biztonsági-, rendvédelmi szervezet azonnali betiltása! / 
Védekezés és a támadás a Háttérhatalommal szemben: Facebook 
Kapcsolódó: 
   Az Iszlám Államot éltette egy arab férfi a 9-es buszon 
   Megdöbbentő tények Izraelről! 

Megdöbbentő tények Izraelről!




Egyiptomi vallástudósok szerint a legnagyobb terroristák a párizsi felvonulás első sorában masíroztak 


Igen Ők az elsődleges terroristák, a terroristának kikiáltott nemzetek csak védekeznek az emberiséget leigázni akaró cionista neokon pénzhatalmi bűnöző horda ellen . Csak ves egy pillantást a szomszédunkra – az első ténykedésük az volt , hogy ellopták Ukrajna aranyát . A zsidó horda nem tudni mennyiért aszisztált a történethez, de az arany a pénzhatalom trezordjába került hivatalosan , és hogy melyik zsidó lopta el onnan azt nem tudom .
Minden esetre Ukrajna koldus szegény lett , rabszolga népet csináltak belőlük percek alatt, mert egyesek a nagy Katár birodalom álmát akarják átélni.
Hopp te Zsiga a gojok felébredtek e már Ukrajnában , vagy még altatják őket?

2015.01.19. 20:00 MTI - STOP 
Egyiptomi vallástudósok szerint a "legnagyobb terroristák közül néhányan az első sorban masíroztak" a párizsi terrorellenes felvonuláson, a Nyugat pedig kettős mércét alkalmaz az iszlámmal szemben - derül ki az al-Maszri al-Jóm című egyiptomi napilap hétfői számából. 












A terrormenet szemfényvesztői

A szunnita világ szellemi központjának számító kairói al-Azhar egyetem és mecset vallástudósainak legfelsőbb tanácsa vasárnap adott ki közleményt, amelyben az említett "terroristák" közül csak Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőt említik név szerint. Emellett utalnak egy ugyancsak ott vonuló, a muzulmánok ellen harcoló "keresztesek egyenruháját viselő" katonára is, anélkül, hogy kifejtenék, kiről van szó. A hittudósok szerint ez csak "olajt önt a tűzre, amely egyébként is lobog a muzulmánok érzelmeit ért számtalan támadás és provokáció miatt". 
A közlemény szerint a szólásszabadság jegyében utcára vonulók által képviselt nyugati országok kettős mércét alkalmaznak. "Egyes nyugati lapok továbbra is kitartanak az iszlám vallás és Mohamed próféta személye elleni sértések megjelentetése mellett, mint például az (2005-ben) Dániában történt, illetve ahogy azt egy csekély példányszámú párizsi magazin (Charlie Hebdo) esetében is láttuk" - áll a szövegben. 
A vallástudósok arra is emlékeztettek, hogy a Charlie Hebdo egyik volt munkatársának egy antiszemita jellegűnek megítélt rajza miatt kellett távoznia a laptól. Maurice Sinet egy 2008-as munkájában azt állította, hogy Nicolas Sarkozy fia azért tér át a zsidó vallásra, hogy feleségül tudja venni egy elektronikai termékeket forgalmazó üzletlánc zsidó származású örökösnőjét. 
A kairói hittudósok hangsúlyozták azt is, hogy határozottan elítélik a terror minden formáját, az áldozatok kilététől és származásától függetlenül. 
Kapcsolódó: 
   Kósa Lajos szerint Gyurcsányék miatt van "B fokozatú" terrorriasztás 



APOKALIPSZIS MOST 




Bevezető: Kelet-Ukrajna, Dombassz 

Lassan a dombasszi orosz önvédelmi erők milíciája nehézfegyverzetek terén is "felnő" a kijevi rezsim erőstruktúráihoz. 

Több TOS-1 típusú hernyótalpas páncélozott közepes hatótávolságú (20-30km) rakétasorozatvetővel, URUGAN gumikerekes nagy hatótávolságú (40-50km) rakétasorozatvetővel, GRAD típusó URAL tehergépkocsikra szerelt kis hatótávolságú (10km) rakétasorozatvetővel, 50-60db kisebb nagyobb űrméretű vontatott löveggel, mintegy 30db "TULIPÁN", "JÁCINT", "AKÁCIA" és "BABARÓZSA" szlengnyelven becézgetett páncélozott önjárólöveggel, kb 150db T-55, T-62, T-64, T-72, T-80 harckocsival, 80db BMP-1, BMP-2, BMP-3 desszantharckocsival, kb 50db BTR gumikerekes lövészpáncélossal, és mintegy 100db egyéb páncélozott csapatszállító, és lövészpáncélossal rendelkeznek. 
De található náluk a "repertoárban" 2db JSZ-3, és 3db T-34 típusú muzeális harckocsi is. Különböző kaliberű telepíthető aknavetőkből számtalan akad nekik. Mindezekhez a lőszerjavadalmazás bőségesen megvan. A kezdeti sörétespuskás, és muzeális kézifegyvereik helyett, ma a "legutolsó" milicista is kalasnyikovval harcol. 
A technikák nagy részét úgy zsákmányolták az ukránoktól harcok közben, de szép számmal "szállítottak" nekik az ukrán erőstruktúrákból hozzájuk átállt harcosok is. 
Sőt, nem egy esetben szó szerint úgy "lopták" el a fegyvereket. 

Ami elmondható: Amíg az ukránok készlete egyre csak fogyogat, addig a milíciáé a veszteségeik ellenére is "úgy fogy", hogy az nő. 

Az ukrán vezetés, már az 1986 óta, a Szovjet éra időszakbeli, erősen elavult Csernobil "temetőjében" ott hagyott radioaktív fertőzött technikát újítgatja fel, és küldi a dombasszi "kohóba". 

Ezt már vehetjük ukrán részről a végső kétségbeesett próbálkozásnak. Amennyiben ezen technikák kezelőszemélyzete egy héten belül nem veszik oda a harcokban, akkor azon időn túl, a sugárszennyezéstől fog hányni, és a hasmenéstől legyengülni napokon belül. Porosenkónak mindez nem számít. 200ezer főt akar besoroztatni heteken belül, köztük 3000 főt Kárpátaljáról. 

Szóval lesz utánpótlás, ha kidől pár ezer katona a sugárfertőzéstől menet közben. 

Porosenko, ha a háború nem teljesedik ki a kontinensünk egész keleti felére, akkor elveszíti azt. Csupán meghosszabbítani tudja az öldöklést, és a szenvedést, de Ukrajna előbb utóbb le kell mondjon egész Dombasszról. -És még "szerencséje" lesz, ha csak arról. 

Érdekesség, hogy a csernobili "járgányokból párral már találkozott a milícia menet közben. Azóta óvatosak, csak G-M (Geiger-Müller) sugármérőműszerekkel közelítik meg a kilőtt, vagy kezelőik által elhagyott gyanúsnak tűnő ukrán páncélosokat. Amelyiknél "erősen csipog" a műszer, azt elássák. Mást egyenlőre nem tudnak velük tenni. 

Teszi mindezt azért, mert Amerika orosz nyomásra mégsem adja át Porosenkónak az Afganisztánból kivonni szándékozott harci technikáit. Ugyanis Putyin kijelentette, ha ezt az USA vezetése meglépi, akkor a milíciát a legmodernebb szárazföldi technikával fogja ellátni. 

Amit már az oroszok sem tagadnak, és titkolnak: Az ukrán-orosz határhoz közel nagy létszámú erőket, és nagy csapásmérő erejű támadó egységeket, technikákat vontak össze. Egyes hírek szerint (Echo Moscowi) 50ezer desszantosról, több repülőszázadról, és harcihelikopterezőkről, és mintegy 200db T-90 harckocsiról, és 3000db egyéb páncélosról, sok-sok rakétavetőkről szólnak a "dallamok". A hír szerint, ez az erő áll készenlétben, amennyiben Amerika mégis lenne olyan balga, hogy az afganisztáni "cuccokat" neki adja Walcmanéknak. 

Akkor viszont Putyin erre tett ígéretét másképpen kell értelmezni. 
Ez esetben az orosz önvédelmi milíciának a technika mellé "kezelőszemélyzetet" is biztosít. Egy komplett támadó hadsereg képében. Az orosz katonai tartalékok a hátországban mind élőerőben, mind technikában pedig végtelenek, kimeríthetetlenek... 

Tehát itt most egyedül Amerika gőgjén fog múlni, hogy lesz-e kontinentális háború Európában, vagy sem, mintahogyan sok orosz, és Nyugat-Európai politikus, és elemző is feltételezi azt. .Eszkalálódik-e az egész Kelet-Európa térségére, vagy "csak" megmarad Kelet-Ukrán polgárháborúnak. 

Mi lesz, ha tényleg átcsap ez kontinentális háborúba? 

Mind az orosznak, mind a NATO szakértőknek van erre forgatókönyvük, elemzésük, "A", és "B" tervük. 

Abban a NATO katonai szakértői is egyetértenek, hogy Oroszországot hagyományos fegyverekkel vívott háborúban lehetetlenség legyőzni. Pláne, hogy Kína ez esetben minden segítséget megadna Moszkvának. Élőerőben, és technikában is egyaránt. Nyugatnak legalább egy 20milliós főt számláló hadsereggel kellene szembenéznie. De az is előfordulhat, hogy ez a 20millió katona, "csak" az első hullám lenne. Ki a megmondhatója annak, hogy hányszor 20milliót tudna felállítani ez a két ország. 
-Így kesergett egy amerikai tábornok a Pentagonban. 
(Nagyon hamar le is váltották a komát) 

Szóval mi lesz, ha megindul az orosz, és nem áll meg Ukrajna nyugati határainál? 

Ami Kelet-Európát, az az a mi térségünket illetné: 

Ha megindul az orosz acélhenger, akkor Romániának szó szerint "reszeltek". Legalábbis ami a Havasalföldi (Dobruddzsa) részét illeti. 
Szó szerint szarrá lőnék, és bombáznák azokat a részeket, ahova az ökör oláh beengedte az amerikaiakat. Persze a román hadsereg sem úszná meg. Az újonnan Portugáliától dollármilliárdokért megvásárolt 12db F-16 típusú repülőikre "vadkacsavadászatot" rendezne az orosz légierő. Az amerikaiak által odatelepített AEGIS rakétarendzsereket az SZ-500okkal temetnék el. 
A mintegy 200db TR-80, és TR-85 típusú román harckocsikból kohászati alapanyag lenne, azokat az orosz T-90 tankok olvasztanák le. A román kikötővárosból Konstansából, csak romok maradnának, éppúgy, mint a többi nagyobb városukból is. 
Ahogyan Sojgu jósolta nekik: 1 óra, és 1 hét. 
Ez azt jelentette, ha az orosz nekieseik az oláhnak, 1 óra alatt a románoknak oda a légiereje, és a légvédelme. 1 hét alatt pedig széltében hosszában megszállnák Romániát. - Már ami megmaradna belőle persze. 

A Baltikum kb 2 nap alatt elesne. Lengyelország kb 1 hónapig bírná a nyomást. Amennyiben persze belekapcsolódna a háborúba. (Amire minden eshetőség megvan) Aztán az is elesne. 
Magyarországot, Szlovákiát, és Csehországot nem is említették az elemzők. Mármint katonai tényezőként. - Ami lehetne jó hír is. 
- De sajnos nem az. Ugyanis frontvonalként, hadszíntérként nagyon is emlegetik. Főképp Magyarországot emlegetik. Ugyanis rajtunk vezet a legrövidebb út "egyenesen odaátra". Mind az Orosz, mind a NATO számára. 

Ugyanúgy, mint a II. Világháborúban, a leghevesebb, legvéresebb, és legnagyobb pusztítással járó harcok itt Magyarországon, és Lengyelországban zajlanának le. 

Amit viszont most még csak halkan, sőt ki sem mondva mondanak, helyesebben amitől retteg a cionista nyugat: 

Törökország, NATO tagság ide vagyoda, nagyon nem akaródzik háborúba keveredni az orosszal. 
Ugyanez a helyzet Görögországgal, térségbeli másik erős NATO tagállammal is. 

Ami a világ többi, Amerika által "imperált, annektált" országot jelenti, ott bizony hatalmas felkelésekre, Amerika ellenes támadásokra kerülne sor. Sőt, ami még veszedelmesebbnek tűnik, hogy egyes arab országok (jogos) bosszútól vezérelve nekiesnének Izraelnek. 
Akkor pedig a zsidó hatalom óhatatlanul is atomcsapást mérne a környezetére, Iránt is beleértve. 

Aztán kész is egy totális világháború remélhetőleg ("csak"), egy térségbeli atombevetéssel. Viszont a zsidó állam így is úgyis eltűnne a föld színéről. Igaz, Irán, és sok arab állam jó része úgy nézne utána ki, hogy ahhoz képest a Hold felszíne inkább hasonlítana egy üdülőövezetre... 

Aztán másra is kitértek ezek a "szakértők", és elemzők: 

Mi lesz, ha az orosz nem áll meg Kelet-Európa határainál, és ismét Berlinig, ne adj Isten de most már az Atlanti Óceánig akarnának menni, sőt akár azon túlra is. 

A választ is megadták rá ezek az "urak": Atomháború. 

A legelső atomcsapást pedig nem Moszkvára, vagy más orosz területre mérnék, hanem: RÁNK!!! 

Igen, Magyarország kapná a legelső nukleáris rakétacsapásokat. 
Meg a lengyelek. 
Ugyanis itt akarnák megállítani az oroszokat. 
Aztán persze menne az "áldás" oda vissza..... 

APOKALIPSZIS 

"Jelenések könyve 

1 Láttam azután, hogy a Bárány a hét pecsét közül az elsőt felnyitotta. Azután hallottam, hogy a négy élőlény közül egy megszólalt, mintha mennydörgés szólna: "Eredj!" 
2 És én láttam. Egyszer csak indult egy fehér ló. A rajta ülőnél íj volt. Koszorút adtak neki, s ő elindult győztesen, és hogy győzzön. 
3 Mikor a második pecsétet felnyitotta, hallottam, hogy a második élőlény ezt mondta: "Eredj." 
4 S elindult egy második, tűzvörös ló. A rajta ülőnek elrendelték, hogy vegye el a földről a békességet, hogy egymást öljék. Azután nagy kardot adtak neki. 
5 Mikor a harmadik pecsétet felnyitotta, a harmadik élőlénytől ezt a szót hallottam: "Eredj!" És én láttam. Elindult egy fekete ló. A rajta ülő mérleget tartott a kezében. 
6 Azután egy szózatfélét hallottam a négy élőlény közül, hogy ezt mondta: "A búza literje egy dénár. Három liter árpát egy dénárért. Az olajat és a bort ne bántsd." 
7 Mikor a negyedik pecsétet felnyitotta, hallottam a negyedik élőlény hangját: "Eredj!" 
8 És én láttam. Elindult egy fakó ló. A rajta ülőnek neve a Halál volt. A láthatatlan ország követte nyomon. Felhatalmazást adtak nekik a föld negyedrésze felett, hogy pallossal, éhínséggel, döghalállal és a föld fenevadjaival öljenek." 

A fakó lovon ülő neve: HALÁL. - A cionista Nyugat ül azon a lovon... 

Mit tehetünk mi magyarok? _ Imádkozhatunk, hogy Amerika előbb fulladjon bele a saját mocskába, jusson totális csődbe, minthogy mindez megtörténjen. - Mert ellenkező esetben a kihalt népek listáján az alső lap, első bekezdésébe kerülünk. 

SVPSZ 

Megjegyzés a cikkhez: Hatalmas erők feszülnek egymásnak. Ami a mi országunkat illeti, egyet tehetünk. Mindenféle képpen el kell kerülnünk, hogy a balliberálisok jussanak ismét hatalomhoz. Oda kell őket tenni, ahova valók. A történelem pöcegödrébe. Orbánt, és rezsimjét a nemzeti radikális erőknek úgy kell leváltani, hogy a cionista nyugat helyi talpnyalóinak esélyük se lehessen rá, hogy Hazánkat koncként vessék a hiénák elé. 
Jöjj és lásd

"Aztán látám. mikor a hatodik pecsétet felnyitotta és ímé nagy földindulás lőn..." János apostol: Jelenések könyve

Lávát okádó tűzhányók embert némítanak,
tengerek sebzett vadként rohannak mint viharfelhők,
mondd sötétség mit akarsz még?
Hiszen széttéped a teremtés öles zátonyait,
aggok, csecsemők halnak,
lábujjhegyen, egymást követve
a négy lovas lassan elérkezik.

Íme a jóslat teljes, így a Hang:
Elég volt belőled ember.
meddig kapaszkodsz még a bűn fregattjába,
görcsös kezed mikor engedi el?
Nem, nem volt jó hogy megalkottalak,
eddig te pusztítottál, most én pusztítalak.
Könyörgésed nem hallik,
hisz mit hallottál -te- kétezer év, falak
kiégett, vásott léleksalak,
meg kéne dicsőülnöd, ehelyett bajvívást provokálsz,
halált kiáltva a lángoló feszület alatt.
  
Bűnös lelkek kéntóba menetelnek,
csak keveseknek adatik majd, kit felemelnek.
http://tollal.hu/mu/jojj-es-lasd


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése