2012. július 3., kedd

Alternatív rákkezelések

Alternatív rákkezelések

A RÁK AZ EGY GOMBA

Véleményem szerint a rák nem re
Bevezető 
A jelenlegi munka több évi megfigyelésen, összehasonlításon és tapasztalaton alapul. Ezek alapján azt állíthatom, hogy a daganatok kiváltó oka a gomba. Sokszor megpróbáltam elmagyarázni ezt a rák gyógyításában szerepet vállaló intézményeknek és orvosoknak, de mindvégig félresöpörtek. Így nem tudtam és tudok a hivatalos terápiával szembeszállni.  
A napjainkban létező orvosi felfogások között különbség tehető. Létezik egy olyan nézet, amely a betegséget egy vele ellentétes betegséggel gyógyít és létezik a hippokratészi módszer. Az első hátránya, hogy képtelen az embert, mint egészet kezelni, az utóbbi nagyon általános, egyáltalán nem tudományos.
Én olyan álláspontot képviselek, amely ezeket finomítja és értékessé teszi őket, miközben hangsúlyozom ezen két megközelítésmód a hagyományos terápiák áldozatai. Én úgy gondolom, hogy a különböző kórtanok a szervek, a szövetek és a sejtek állapota szerint összehasonlíthatók, de minden kórtörténet természetesen az egyes személy sajátos jellemzőin alapszik. Kétségtelenül kapcsolat van a beteg morálja és maga a betegség között. Az egészségi állapot javítása érdekében nem választható el az emberi lélek és a test.  
Candida: a rák szükséges és elegendő oka 
Még mindig nem tudni a rák valódi okát, mind a hagyományos, mind az alternatív kezelési módokban ismeretlen a kialakulásának folyamata.
A hagyományos terápiák igen elvontan igyekeznek megközelíteni a rák kérdését. Kritizálják is korlátozott hatása miatt, ezért szükséges lenne egy új terápiás módszer.
Egyetértek azon véleményekkel, amelyek a hagyományos terápiákat elutasítják és nem fogadják el, hogy a rák a sejtek újraképződése rendellenességének következménye. Tehát nem helyes az a felfogás, hogy az autó-immun folyamat, amely során a szervezet védőképessége a test belső részei ellen fordul és a genetikai struktúra rendellenessége okozzák e betegséget. Vannak teóriák, amelyek a rák végtelen okait vélik felfedezni, amelyek között többé-kevésbé kapcsolatot is találnak. Ez oda vezet, hogy valójában nincs igazi oka a ráknak. Ezek összevisszaságot és rejtélyt okoznak egy olyan betegség kapcsán, amely egyszerűbb lehet annál, mint ahogy bemutatják.
Meg kell említeni, hogy a rák kialakulásában szerepet játszó genetikai hatást olyan tudósok igyekeznek bizonyítani, akik soha nem láttak beteget. Sajnos a jelenlegi orvosi módszerek ezekre támaszkodnak. Úgy tartják, hogy mind a génen belüli, mind az azon kívüli sejtalkotók felelősek a daganat kialakulásáért. Ezt jelenleg senki nem kérdőjelezi meg, csak azt ismétlik az orvostudományban, hogy a sejt reprodukciós anomáliája okozza a rákot. Itt az ideje, hogy az összetett és a rejtélyes genetikai tényezők helyett új és termékeny ötlettel álljunk elő. Gyakorlatilag az adatokban és a pozitív tényekben nem lehet bízni, a hagyományos terápiák csak kezdetleges feltételezések alapján dolgoznak.
 Mi a gyógyulás, az egészségi állapot javulásának lehetőségét kínáljuk, amelyet a hivatalos nézetek nem támogatnak. Mi egy olyan helyzetben találjuk magunkat, ahol mindenkinek joga van, hogy elterjessze a nézetét anélkül, hogy tisztában lenne a sikere okával.
Amikor eltávolodtunk a hivatalos onkológiától, újra megfigyeltük és átgondoltuk a fertőzéses betegségeket. Megnéztük a kialakulási és az epidemiológiai természetüket. 
A biológusok az élőlények 3 csoportját határozták meg, de a gombák azoktól elkülönülő kategóriát alkotnak több okból is:

 • nincs foto szintetizáló pigmentjük
 • lehetnek egy- vagy többsejtűek
 • a magjuk elhelyezkedése
 • lehet mikroszkopikus nagyságú vagy akár hatalmas kiterjedésű
 • képes alkalmazkodni környezetéhez
 • képes bármilyen nagyságban újraképződni
 • a gombák alakját soha nem lehet meghatározni, az mindig a kialakulási helyüktől függ.

E fel kell erősíteni a beteg szervezetezért nehéz meghatározni a gombákban lejátszódó biológiai folyamatokat. A gombák élősködő állapotban behatolnak a szervekbe és nagyon ellenállók a külső beavatkozással szemben, ezért több évig képesek fennmaradni. 
A gombákra ugyanakkor szüksége van a szervezetnek, mert egyes anyagok előtermékei.  
A gombák nagy figyelmet érdemelnek, mert a legerősebb és a legszervezettebb mikroanyagok, amelyek a rák különösen jelentős okai, köztük is a candida az egyedüli kiváltó tényező.
Mindenhol jelen van, a különböző szövetekbe közvetlenül is be tud hatolni, nem reagál terápiákra, az egyszerűbből is krónikus lehet. A candida egészen a fedőhám alatti részig terjedhet és onnan az egész szervezetbe eljuthat. Ezt nem lehet klinikailag eltávolítani. Feltételezésünk szerint a candida gombaellenes gyógyszerrel vagy a védekezőrendszer segítségével támadható meg, de a hagyományos kezelés nem vezet eredményre. Ha fedőhám alatti megoldásokat alkalmazzuk és a spórák mélyebbre kerülnek, akkor visszafordíthatatlan.
A legfontosabb a kezelés során a candida figyelembe vétele nemcsak statikus, hanem dinamikus állapotban is, ahogy az újraképződik. A candidának hatalmas ereje van, amely a megtámadott szövettől függ. Csak a kötőszövetben vagy annak területén találhat magának olyan kedvező feltételeket, amelyek a korlátlan elszaporodásához vezet. Ezért a kötőszövetek fő funkcióját kell megállítani, ami az, hogy táplálja a szervezet összes sejtjét. Valójában nem csak az a kérdés, hogy hogyan lehet megakadályozni, hogy a kötőszövet ne táplálja a gombát, hanem az is, hogy a védekező rendszer miként vegye fel a harcot egy nagyon terjeszkedő anyaggal szemben, amely ugyanakkor a mélyebb szövetekben sebezhetővé válik.
Ami az első pontot illeti, nehéz elképzelni, hogy van egy olyan mikroszervezet, amely annyira alkalmazkodni tud a környezetéhez, hogy ne lehessen találni olyan anyagot, amely legyőzné, illetve más szóval, kockázatos azt feltételezni, hogy az emberi védekezőképesség minden pillanatban hatékonyan működik. Végül a gombák sebezhetőségének elképzelése igen komolytalan. Emiatt sürgős a gombák természetét megismerni.
A rák rosszindulatú vagy jóindulatú típusa attól függ, hogy a megtámadott szövet milyen reakciót fejt ki annak érdekében, hogy a gombák ne terjedjenek el. Akkor beszélhetünk csak jóindulatú daganatról, ha a kötőszövet át tud alakulni megnövekedett sejtű gáttá a parazitákkal szemben. Meg kell ugyanakkor az is említeni, hogy nem minden gombásodás jelent rákot.
Visszatérve a terápiákhoz, kérdéses, hogy melyik utat kövessük? A hagyományos onkológiát vagy a gombaelleni kezelést. A gombák esetén a sebészet nem hatásos a hatalmas micélium tömeg miatt. A sebészet akkor tudja a problémát kezelni, ha az egész daganatot el kell távolítani.
A kemo- és a sugárterápiának ugyancsak negatív hatásai vannak, mérgezőek a szövetekre


Egy gombaellenes kezelés látszik szükségesnek a gombák összetettsége miatt. Csak az lehet az emberi szervezet számára előnyös, ha a gombákat minden spektrumukon keresztül, a legsebezhetőbb ponttól kezdve a táplálkozási pontig megtámadjuk. Ehhez viszont első lépcsőként fel kell erősíteni a beteg szervezetet.
Olyan anyagot kell találni a candida ellen, amely a savas környezetet megszűnteti, amelyben nagyon gyorsan elterjed. Ez a szódabikarbonát. Elméletileg, ha a gombák evvel közvetlen kapcsolatba kerülnek, akkor a tumor visszafejlődése elérhető.
Evvel szemben a hagyományos módszert alkalmazva csak néhány betegnél volt tapasztalható a tünetek teljes megszűnése és az egészségi állapot normalizálódása. Csak néhányan voltak, akik tíz évvel is tovább éltek a kezelés után. A hagyományos terápiák esetén hiányoznak azok a bizonyítékok, amelyek alapján ezeket támogatni lehetne. Véleményem szerint ahhoz, hogy a beteg meggyógyuljon és a terápia után is sokáig éljen, a hagyományos kezelési módok sötét barlangjaiból ki kell törni és fel kell ismerni a gombákat. Manapság nekem nehéz rákos betegekkel találkozni, mert őket a hagyományos terápiák felé ösztönzik akkor is, ha azok hatékonyatlansága bizonyított.
 Ezeket megemlítve fontosnak tartom a következőket leírni:
1.      eset: egy 70 éves betegnél gyomorrákot találtak. A műtét előtt elhagyta a kórházat és egy hónapig szódabikarbonátot szedett. Két hónappal később rendeződött az emésztőrendszere és a tünetei is megszűntek. A terápiám megkezdése után egy évvel az endoszkópiás kezelés a daganat teljes megszűnését mutatta. A beteg 15 évvel a kezelés után még mindig él.
2.      eset: egy 67 éves betegnél gyomorfekélyt és gyomorrákot találtak. Ő is a terápiámat választotta és néhány hónap után a tünetei megszűntek. A gyomor funkciók stabilizálódtak.
3.      eset: 1983-ban egy 71 éves beteg kórházi kivizsgáláson esett át, mert rövid időn belül 15 kg-ot fogyott. Gyomorrákot találtak nála. A rokonai tisztában voltak avval, hogy egy ilyen korú betegnél ez mit jelent. A felesége elhozta hozzám. Én alacsony dózisú oldattal kezeltem. A beteg visszanyerte étvágyát, az emésztőrendszere rendbe jött, így a súlya is gyarapodott. A beteg általános közérzete is jelentősen javult.
 Kritikai megállapítások
 Ha megfigyeljük az általam javasolt módszert függetlenül a hatékonyságától látható az értéke, hogy innovatív teória. Ez ,,kihívja” a jelenlegi módszereket. Továbbá konkrét, pontos javaslat és módszer a találgatásokkal szemben.
Egy, nem hagyományos terápia több szempontból is előnyös lehet a betegeknek, és az elért eredmények további kutatásokra ösztönöznek minket.
Kérdéses lehet, hogy valóban a szódabikarbonát miatt gyógyulnak a betegek, vagy az is, hogy a betegek szenvedés nélkül a nem hagyományos terápiákat követve is visszanyerhetik az egészségüket. Tapasztalataink alapján egyértelműen kritizálhatjuk a hagyományos módszereket, amelyek kétségkívül csak szenvedést garantálnak. Nem fogadhatjuk el, hogy a betegeket bántalmazzák anélkül, hogy szolidárisak lennének velük szemben.
Ezért mi másként kívánunk a daganatra tekinteni, még ha a hagyományos orvoslás támad is minket. Valójában az ő terápiáiknál helyesebb lenne a hatástalanságot és a károsságot közölni szabad utat hagyva az alternatív módszereknek, mert a hagyományos terápiák esetén nem kimutatható a daganat visszafejlődése. Tényként szögezhető le az is, hogy a mai modern orvoslás nem rendelkezik megfelelő ismérvekkel, sőt még veszélyes módszereket is használ, amelyeknek negatív hatásaik vannak. Ezért kell a humánus és az egyértelmű alternatívákat keresni, mialatt óvatosan, körültekintően megfontolunk minden megoldást, amely alkalmas lehet a daganatot legyőzésére.
Tehát a daganat maga a candida albicans. Ennek felismerésével és ezáltal az orvosi gondolkodásmód megváltoztatásával a várható élettartam meghosszabbítható és az életminőség is javítható.

MIÉRT HAL MEG ILYEN SOK EMBER RÁKBAN?
A kérdés, amelyet sok ember feltesz magának, miért? Hogy lehet ennyi év kutatás és tanulmány után még mindig legyőzhetetlen a rák?  
A probléma valóban tudományos, de véleményem szerint inkább kulturális és társadalmi természetű. A tudás az egész világban nagyon strukturált és megszerkesztett, ami nem engedi elterjedni azokat a gondolatokat, és nem enged szabadságot annak a kreativitásnak, amelyek segítségével a megfelelő megoldás megtalálható lenne.
Az egyetemek politikailag áthatott szervezete és a mintaként felállított hivatalos szabályok az intézmények finanszírozásával és az információk monopolizálásával, megakadályozzák, hogy a termékeny és kreatív ötletek segítségével újabb megoldások terjedjenek el.  
A megkövesedett társadalmi attitűdnek egy olyan társadalomban kell érvényesülnie, amely a félelem és a szenvedés állapotában él a rák miatt, amelyet sikeresen le lehet győzni.
Nem olyan rég egy rákos beteg kérte a segítségem. Amint elmondtam neki a gombákról kialakult teóriám, azt mondta: ez a megközelítés legalább méltóságot ad nekem a betegségemben. A fertőzés értelmet ad.

RÁK FENYEGETI AZ EGÉSZSÉGET
Az 1990-es évek elején 100 emberből 1 halt meg rák miatt, ma 3-ból 1.
Azt jósoljuk, hogy néhány éven belül 2 emberből 1 ember halálát fogja okozni ez a betegség.
A halálozási arány 90%, ami azt jelenti, hogy 2 millió regisztrált esetből 1,8 millió ember hal meg minden évben a világon. Ez az emésztőrendszeri daganatok nagy részében figyelhető meg (máj, gyomor, hasnyálmirigy esetén), amely a diagnosztikai félreérthetőségnek, homályosságnak köszönhető. Tüdőrák esetén ugyanez tapasztalható, ezen esetekben ugyancsak 90%-os a halálozási ráta, és így tovább minden rák esetén. Rák esetén félrevezetésnek, megtévesztésnek és az adatok manipulálásának nem lehet helye. 
A rák a legnagyobb probléma az orvostudományban, nemcsak a mérete, hanem elsősorban a vele járó tünetek miatt, főleg, amelyek már előrehaladottabb állapotban jelentkeznek. Ezen kívül a lelki szenvedés, mind a betegnek, mind a rokonainak komoly terhet jelent.
Nem véletlen, hogy a messze 1971-ben az amerikai Richard Nixon háborút kiáltott a század betegsége elleni. Azóta ez a harc elmélyült világszerte, a gazdasági, a tudományos és az emberi források mennyisége minden képzeletet túlszárnyal, de az eredmények hiábavalók. Eltekintve az újra és újra felbukkanó kötelezettségektől, az ismételt ígéretektől és a természetfeletti találmányoktól, nagyon kevés a konkrét tény, ami csupán annyi, hogy a rák oka ismeretlen. 
A probléma a megoldatlan. Minden évben emberek milliói halnak meg a rák miatt, akiket beszippant a halál és a fájdalom spirálja, amelyet lehetetlen legyőzni. A rák Damaszkusz hatalmas kardja, Isten bosszúja a társadalmon, ahol a védtelen embereknek el kell fogadniuk, az egészségük képtelen ennek legyőzésére. 

A CANDIDA FELELŐS A RÁKÉRT
Megfigyelve a gombák világát, csak néhányat lehet említeni, amely az emberi szervezetre káros. A gombásodás, mint betegség megtalálható a test felszínén, mint a hajon, a körmökön vagy a testszőrzeten és a testen belül is, mint a csontokban, a tüdőben vagy más belső szervekben.
A gombákat a következőképpen lehet csoportosítani:  
 1. Dermatorphytes, amely a bőrt támadja meg
 2. Sporotrichum schenckii, amely szinte kizárólag a bőrön található meg
 3. Criptocuccus neoformans, amely a tüdőben kialakuló fertőzésért és a krónikus agyhártya gyulladásért felelős
 4. Histoplasma capsulatum, amely a tüdőt, a bőrt támadja meg
 5. Actinomycetes, amely a felhámon, a belekben vagy a tüdőben okoz betegséget
 6. Chrysosporium parvum, amely a légutakban okoznak csak és kizárólag fertőzést
 7. Aspergillus fumigatus, amely az aspergillosis okozója. A gomba a tüdőben szaporodik el először, majd később megtalálható lesz a vesében és az agyvelőben is.
 8. Paracocci dioides brasiliensis, amely a tüdőben okoz fertőzést a meggyengült immunrendszerű betegekben
 9. napjainkban a Pheoiphomycosis ialiphmycosis, a pennicilionosis zigomicosis és más ritka gombás fertőzések egyre nagyobb figyelmet követelnek, mert ezek a legyengült immunrendszerű betegek állapota komoly tüneteket okozhatnak
 10. Candida, az Albicans és más formája, amelyek megtámadják a felhámot, a körmöket, a belső nyálkás membránokat (a szájüreget, a hüvelyt, a húgycsövet) a tüdőt és a hörgőket
 A Candida az oka a jelentős vérmérgezés általános formáinak is.
Az emberiség legnagyobb betegsége ezen gombák között bújik meg. További vizsgálatok könnyebbé teszik majd az ok meghatározását.
Dermatorphytes és a sporotrichum a felelős a betegségért, amely nagyon különleges. Az Actinomycetes, a Criptocuccus, a Histoplasm, a Chrysosporiumés más kórokozók a tapasztalatok szerint csak ritkán fordulnak elő a kórtörténetekben. Az Aspergillust a Candida egyik típusa. A fent bemutatott gombák közül csak egyetlen egy a rák kiváltó oka: a Candida.

A CANDIDA ÉS A RÁK MINDIG EGYIDŐBEN VANNAK JELEN
Nagyon sok olyan dokumentum létezik, amely azt bizonyítja, hogy a rákos betegek szöveteiben gombásodás van jelen, főleg, ha előrehaladott állapotban van a beteg.
Az elmúlt évek legnagyobb problémája a gombásodás, amely a legfontosabb és a legsürgetőbb megoldásra váró jelenség az onkológiában.
A következő adatok a Candida és a rák kapcsolatáról, az együttes megjelenésük előfordulási arányával kapcsolatban különböző szerzőktől származnak: 
 • R.L. Hopfer: 79%
 • U. Kaben: 80%
 • W.T. Hughes: 91%
 • T.E. Kiehn: 97%
A látható értékek igazán magukért beszélnek, kifejezetten arra gondolva, amikor a Candida nehezen érzékelhető a vizsgált szervekben.
A pozitív eredmények alapján bizton állítható, hogy a rákos betegek szöveteiben a Candida mindig jelen van. A Candida gombfajták napjainkban az elsődleges okai azon emberek betegségeinek és halálának is, akiknek a vérrendszerükben található a daganat. 
O. Uzon 1974 és 1999 között vizsgálta a Candida jelenlétét a betegekben, illetve a halál okainak előrelátható tényezőit, és arra a következtetésre jutott, hogy a rákos betegek halálozási aránya 33% és 75% közötti, amely érték attól függ, hogy a Candida mely fajtája okozza a fertőzést.
A jelenséget rendszerint a daganat miatt legyengült és kimerült szervezettel magyarázzák. Úgy véljük, hogy a Candida először a felszínen jelenik meg - amely tipikus esete a felhámon megjelenő gombásodás - , majd különböző szintek szerint terjed: 
a)      a kötőszövetbe gyökerezve különböző szervekbe
b)      a gomba elterjedése, miközben a szervezetet olyan reakcióra készteti, hogy a gombát engedje betokosodni hozzájárulva evvel a daganat kialakulásához
c)      a daganat növekedése a szövet körül és attól távol
d)     a szervezet folyamatos kimerülése a gombák elterjedése következtében (ez az a szint, amely a legtöbb esetben megfigyelhető)
e)      halál
 
Összefoglalva, a Candida a daganat megelőző oka.  

MEGTALÁLTUK A MEGOLDÁST
Tapasztalataim során megértettem, hogy a hagyományos orvoslás képtelen megoldani a betegek problémáit, akik így egyre nagyobb haszonra tesznek szert abból a terápiából, amely megbecsüli és egész emberként kezeli őket, illetve nem csak ,,félig-meddig” gyógykezelést biztosít.
Amikor elkezdtem építeni a karrieremet, az a gondolatom volt, hogy a rákot gomba okozza. Ahogy egy pikkelysömörös beteget kezeltem maró sóval, rájöttem, hogy a só hatásos, mert lerombolja a gombákat. 
Ezt a felismerést egy hosszú út követte, ami elhozta nekem a megoldást, amire olyan sokat vártam: ha a pikkelysömört, mint gyógyíthatatlan betegséget, gomba okozza, akkor a rákot, mint egy másik gyógyíthatatlan kórt is a gomba okozhatja. Ez a kapcsolat volt az, amely kezdetét adta minden tapasztalatnak és elvárásnak, bizonyítéknak és eredménynek, amelyek egy könyörtelen munka során keletkeztek. Ez a munka ugyanakkor meghozta hatalmas szakmai elégedettséget számomra, és lehetővé tette, hogy tökéletesre fejlesszem a terápiámat, amely nagyon hatásos a rákkal, a gombákkal szemben. 
A gombák szaporodásával kapcsolatos probléma az volt, hogy hogyan lehetne megtámadni őket a szöveteken belül, miután ott nem lehet alkalmazni a sót annak erőssége miatt. Ezután eszembe jutott, hogy a szájüregi daganatos kisgyermekek esetén a szódabikarbonát gyors és erős fegyvernek minősül, amely 3-4 nap alatt megszünteti a betegséget. Úgy gondoltam, ha ezt nagy mennyiségben lehet alkalmazni szájon vagy vénán keresztül, én is hasonló eredményeket érhetek el. Szóval elkezdtem a saját vizsgálataimat, amelyek kézzelfogható eredménnyel szolgáltak.

AZ ELSŐ KEZELT BETEGEM
Az első kezelt betegeim között volt egy 11 éves gyermek, akinek az esete megerősített abban, hogy úton járok. A leukémiás gyermek kómában érkezett a gyermekhematológiái osztályra 11:30 körül. A betegség miatt a gyermeket egy kis Szicíliai kisvárosból hozták Rómába Palermón és Nápolyon keresztül, ahol kemoterápiás kezeléseket kapott. Az édesanyja azt mondta, hogy nem tudott a gyermekével beszélni 15 napja, mióta elindultak. Azt mondta, hogy még egyszer szeretné hallani a gyermekek hangját, mielőtt meghal. A gyermek azért volt kómában, mert az agyában is keletkezett áttét, illetve a kezelések mérgező hatása miatt. Úgy gondoltam, ha le tudom pusztítani a kolóniákat szódabikarbonáttal, és egy időben táplálni és méregteleníteni tudom az agyat glükózzal vénán keresztül, akkor reménykedhetünk a tünetek megszűnésében.  
És így volt. A folyamatos infúzió után, a gyermeket az édesanyjával beszélgetve találtam, aki sírt. Mindez este hét óra környékén történt.

RÁKKUTATÁSOM FERTŐZÉSES TEÓRIÁJA
Az Egészségügyi Minisztérium, az olasz és a külföldi onkológiai intézmények és társaságok ismerik a tanulmányaimat és az eredményeimet, de nem ismerik el ezeket. Csak olyan kollégákat találtam, akik többé-kevésbé képzettek, de leereszkedők és csak arra hajlandóak, hogy kimondják a mágikus szót: genetika
,,Mi soha nem fogunk ilyen mennyországra élni”, tűnődtem. Egy olyan helyzetben találtam magam, ahonnan nincs kiút. Nagyon sok nagyszerű ötletem és pozitív eredményem volt, de nem volt esélyem arra, hogy ezeket daganatos betegeken kipróbáljam az irányadó és tekintélyes tudomány kontextusában.
Gyűjtöttem tovább az eredményeket, betegeket kezelve betegek után. Mindezek alatt próbáltam az eredményeket megismertetni mindazokkal, akikkel csak lehetett, elsősorban olyan közegekben, ahol alternatív kezeléseket használnak. Itt legalább nyitott és olyan emberekre találtam, akikkel kapcsolatot lehetett kialakítani. Ezek az emberek is kritikusan szemlélik a hivatalos orvoslást. Ez volt az a pont, miután nem volt más lehetőség, hogy az Interneten kezdjek el keresgélni. Ott hamarosan barátokra, kapcsolatokra találtam, akik és amelyek segítségével elterjeszthettem a teóriáimat, de ami még fontosabb, olyan lelki nyomást gyakoroltak rám, amely révén folytatnom kellett a saját harcomat az önmagát bizonygató hivatalos orvoslással szemben. 
Jól éreztem magam abban a tudatban, hogy az ötletem, a pici hírnevem nem fog eltűnni, hanem valahol gyökeret ereszt. Elkezdtem újból reménykedni, hogy hamarabb vagy később, de egyszer az emberek egyre nagyobb hányada fogja elfogadni az ötletem. Hamarosan a rákkutatásomban kikristályosodott fertőzéses elképzelésemről konferenciákon, interjúkon és gyűléseken beszéltem. Ez mind szélesítette a tevékenységem hatókörét és lehetőséget adott, hogy jelentős számú tapasztalatot és klinikai eredményt gyűjtsek össze. 
A barátaim megértették, hogy annak ellenére, hogy a szódabikarbonátos kezelésem hatásos, szükségem van módszertani fejlesztésre, mert néhány ráktípus nem érhető el vagy nem megfelelő módon érhető el.
A szájon át történő, az aeroszolos vagy az intravénás szódabikarbonátos kezelés pozitív eredménnyel szolgálhat néhány daganat esetében, de néhány más esetben, mint az agydaganat vagy a csontrák esetén hatástalan. Emiatt kapcsolatba léptem számos kollégámmal, elsősorban radiológusokkal. Az ő segítségükkel képes lettem olyan területeket is elérni, amelyek korábban megközelíthetetlenek voltak. Erre megfelelő katéter elhelyezésével kerülhetett sor, amelyet a hasüregbe vagy a mellhártya üregébe vagy az artériákba helyeztünk, hogy a szerveket elérjük.

PORT-A-CATH
A terápiám során nagy mennyiségű szódabikarbonát oldatot juttatunk el közvetlenül a daganatos sejtekhez, amelyek így visszafejlődnek a gombák elpusztulása következtében.
A minél hatásosabb technikák iránti folyamatos kutatások révén a lehetséges legközelebb jutottam a szövetekhez. Ez az artériák technológiai eszközzel végzettvizsgálatával lehetséges. Az artériás poth-a-cath segítségével végezzük a vizsgálatot, amely egy kis kádszerű eszköz, amely a katéterhez van csatlakoztatva. Evvel a módszerrel lehetséges a katétert közvetlenül az artériában elhelyezni, amely táplálja a rákos sejteket. Ennek segítségével nagy mennyiségű szódabikarbonátot lehet a szervezet mélyebb rétegeibe eljuttatni. 
Régebben, amikor lehetőségem volt agydaganatot kezelni, habár a betegem állapota javult, nem tudtam a sejttömeg mélyében hatást elérni. Sokáig, de hiába könyörögtem neurológusoknak és idegsebészeknek, hogy műtét segítségével helyezzenek el egy katétert, hogy helyi kezelést tudjak végezni. 
Ma az artériák vizsgálatával lehetséges elérni minden agyi artériát sebészi beavatkozás nélkül és teljesen fájdalommentesen. Minden szerv kezelhető és minden szerv esetén hatásos a kezelés, amely teljesen veszélytelen, gyors és hatékony. Csak néhány csontos terület, mint a csigolya és a bordák esetén nem használható, mert nem lehet az ott lévő artériák segítségével a megfelelő adagot eljuttatni a cél érdekében. 
Az artériák vizsgálata erős fegyver a gombákkal szemben, amely a daganat ellen mindig használható, mert fájdalommentes, nincs utóhatása és kevés kockázattal jár.MELLÉKHATÁSOK
Nagyon kevés mellékhatása van a szódabikarbonátnak. Néhány ember kisebb szomjúságot érez vagy átmeneti fáradságtól szenved.
Úgy gondolom, nem adható teljes adag szódabikarbonát azon betegeknek, akik komoly szív, vese vagy máj problémáktól szenvednek. Más esetekben ugyanakkor a legnagyobb, még elviselhető adagot kell alkalmazni, mert az alacsonyabb vagy hiányos adag nem hatásos egy idő után a mélyebb rétegekben. 
Néhány daganatos beteg esetén, akiknél sok rákos sejttömeg van vagy a sejttömegek nagy kiterjedésűek, jelentős testhőmérséklet-növekedést figyelhetünk meg 39 fokra emelkedve a kezelés első napjaiban. Ezt a kolóniák oldódása okozza, amely néhány esetben magas amylaceous szintet vagy veseelégtelenséget idéz elő vizelési nehézségekkel együtt, amelyet katéter segítségével lehet kezelni. A magas vagy az alacsony vérnyomás mellett erős fejfájás jelentkezhet mellékhatásként. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy ezen mellékhatások ritkák és rövid ideig tartanak, és nincsen utóhatásuk. 
A terápia, amely figyelemmel van a fent leírt példákat, gyors, vénán keresztül adagolt 5%-os glüköz és káliumklorid alkalmazásával és fiziológiai oldatokkal teljes gyógyulást eredményez anélkül, hogy gyógyszereket kellene alkalmazni, hogy a keringés normalizálódjon.

VÁLTOZTATÁSRA VALÓ HAJLANDÓSÁG
A jövőben - remélem hamarosan - meg vagyok arról győződve, hogy lehetséges lesz minden daganatot 15-30 nap alatt kezelni és meggyógyítani reggel és este alkalmazott gyógyszerrel vagy injekcióval. Ez a gyógyszerészeti kutatások célja. De még most avval kell dolgoznunk, ami a rendelkezésünkre áll. 
Mióta a szódabikarbonát egyszerű alkalmazása lehetséges, a lehető leggyorsabban kell cselekednünk annak érdekében, hogy a szervezet védekezőképességét megerősítsük és kihasználjunk minden előremozdító elemet
Elmélkedhetünk a tudásról és az előnyökről, amelyet ez az egyszerű módszer hoz majd a jövőben. Hatalmas lehetőség nyílik meg az orvoslás előtt, ahol a mostani kezelési módszereknek és felfogásoknak szilárd és logikus racionalitásuk lesz ennek következtében.

A KEZELÉS ÖSSZEFOGLALÁSA

40, 30, de még 20 évvel ezelőtt is lehetséges volt az embereket valahogy meggyőzni a hivatalos onkológia hatékonyságáról és eredményeiről, de ma már ez nem lehetséges. Az emberek nem fogadják el a kiüresedett szavakat, amelyek csak feltételezésen alapulnak.
Nekünk
be kell bizonyítanunk, hogy a klinikai onkológia képtelen választ adni nekünk és a rákos betegeknek, ezért a mi feladatunk megtalálni a megfelelő megoldást a napjaink legnagyobb és legfájdalmasabb betegségével szemben.

A rák egy gomba

Mintegy 100 éve a rák okának a gének nem megfelelő működését tartják, Így a rákot egy sejten belüli betegségnek tekintik.
Az én véleményem az, hogy a rák gombás fertőzés, tehát sejten kívüli jelenség. 
Candida
A növényvilágban a rákot gombák okozzák, tehát
elképzelhető, hogy az emberi világban is. A gombák mindig jelen vannak a rák esetén.
A tudósok úgy gondolják, hogy
a gombák a betegség után fejlődnek ki. Az én véleményem az, hogy a betegség előtt. Ez okozza a rákot, legyengíti az immunrendszert és behatol az egész szervezetbe. 
A rák minden típusának az oka a Candida, amely a szövetek velük szemben kifejtett védekező reakciójának köszönhető. A szövetek csak el nem különült sejteket tudnak kibocsátani és így a rák egy tályogos formában jelenik meg, ahol a gombák a középponttól körben helyezkednek el. 
A szódabikarbonát
A hagyományos  


A rák és a gomba, a személyes kutatásom folyamata
Gyakran eszembe jutnak az okok és a lehetőségek, amelyek arra vezettek, hogy eltávolodjak a hivatalos onkológiától, amelyek arra vezettek, hogy a kezdetek kezdetén, hogy a rák egy gomba, amikor érvelek az új terápia mellett.
Minden a szövettani bevezető órákon kezdődött, amikor a professzor egy szörnyű, rejtélyes betegségnek írta le a daganatot, amelyik egy gőgös, büszke betegségként jelenik meg, amely ellen senki nem tud semmit tenni, mert nem tudunk róla semmit.
Abban a pillanatban elkezdtem a háborút, a saját háborúmat a rákkal szemben, azt gondolva, hogy legyőzhetem ha sikerül minden forrásomat, energiámat a megfelelő irányba összpontosítani, amely csak a hivatalos állásponttal szemben kritikus, amely sokakra támaszkodik, de kevésbé biztos.
A legnagyobb erő ahhoz kellett, hogy megszerezzem a szükséges ismereteket a tanulmányokhoz, egyidejűleg avval, hogy kritikus analíziseket végezzek avval szemben, amit tanulok, jól megjegyezzem azt, hogy minden hamis lehet.
Így teltek az évek, mialatt erősödött a meggyőződésem, különösen miután beléptek a kórházi ágyak közé, rájöttem, hogy az orvostudomány nemcsak nem képes meggyógyítani a rákot, de a betegségek legnagyobb részét sem (diabétesz, hipertónia, allergia, asztma), a speciális tünetek kezelésében nem elég hatékony, nem képes hatásos kezelésre.
Az orvostudomány hatástalanságán túl, az idő és a klinikai tapasztalatok arra késztettek, hogy új megoldást találjak.
Lassan lassan az ügyelet alatti elhúzódó órákban elkezdett az agyam feloldódni és elmélyedni. Végül hogy nem láttam több beteget, szülőt, orvost, kollégát, teljesen kívül éreztem magam egy olyan szervezeten, amit abszolút hibásnak véltem.
De megkérdeztem magamtól hogy az orvoslással, a karrierrel és a társadalmi megbecsüléssel mi lesz végül,
Valójában nehezebb a saját elgondolásaid szerint élni, különösen egy olyan egészségügyi világba, ahol a tér napról napra összeszűkül és végül néhány méltóságos munka marad csak.
Másrészt az egyetemi környezet nem vonz, olyan mint egy visszataszító és megfejthetetlen tömeg, amely megakadályozza bármilyen tudományos cél elérését, ahol az intellektuális és a személyes források a tudomány miatt eltérítettek, és felületes tematika felé irányítottak.
Az út ki volt jelölve: ott hagytam az orvosi szakot és beiratkoztam fizika szakra, ahová néhány évig jártam avval a szándékkal, hogy tudományosabb gondolkodásmódra tegyek szert és a tanulás alacsonyabb szintjére lépjek, amit nagyobb részletességben kell kutatni.
Közben körbe néztem magam körül és elkezdtem kapcsolatokat építeni más orvosokkal, illetve azok másodlagos kezeléseit megismerni, amelyeket a hivatalos eszme, felfogás kigúnyol, de amelyeket néhány ember által dicsőít, mert nem szeretik a nagyon agresszív orvosi kezeléseket.
A sok tapasztalat után megértettem, hogy az alternatív módszerek melletti érv az, hogy a hagyományos gyógyászat nem képes megoldani a betegek problémáit, akiknek ezért előnyösebb az alternatív módszer, amely tekintetbe veszi és meg is gyógyítja őket, nem csak enyhíti a tüneteiket.


A rákot kiváltó ok
A genetika, a modern onkológia csodafegyvere, már éppen készül feladni végtelen magyarázkodások közepette az enzimatikus és receptorfolyamatokkal kapcsolatban. Igazából már kiderült róla, hogy megbukott – csak az a probléma, hogy senki sem tud másra gondolni, ami átvehetné a helyét. A következménye annak, hogy az onkológiai szaktekintélyek nem tudták beismerni ennek a jelenleg tudományosan védhetetlen kutatási irányvonalnak a bukását az, hogy folyamatosan rengeteg gazdasági, tudományos és emberi erőforrás pazarlódik.
Milyen úton érdemes elindulni? Hol kell keresni azokat a minimális logikai elemeket, amelyek fényt deríthetnek az érdektelenségre, amely áthatolja az onkológiát?
Sok gondolkodó – különösen a biológusok – azt gondolják, hogy a darwini teóriát alkalmazva az élőlények evolúciójára, lehetséges lehet végighaladni egy új ösvényen, amikor az úgynevezett degeneratív betegségekről van szó, mint például a rák, szívbetegségek, és mentális betegségek. Az új gondolatmenet szerint ezek a betegségek nem környezeti vagy genetikai tényezőkre vezethetők vissza, ahogy jelenleg gondolják, hanem fertőzésekre.
Ennél fogva a válasz arra a kérdésre, hogy mi okozza a degeneratítv betegségeket, abban a tudományágban található meg, ami sokkal több fényt hozott az orvoslásba mint bármi más, és ami az orvoslást a puszta gyakorlásból tudománnyá emelte, vagyis a mikrobiológiában.
Gyakorlatilag világos, hogy a bakteriológián kívül, a jelenlegi tudás ezen a kutatási területen még mindig elég korlátozott, különösen, amikor a vírusokról, szub-vírusokról és gombákról van szó, amelyek együttes kórokozó képessége sajnos kevéssé ismert.
Igaz, hogy a kutatók több figyelmet szenteltek ezeknek a biológiai entitásoknak mostanában, és tényleg határozottabban megkérdőjeleződött az „ártalmatlan együttélés” koncepciója, amellyel a test sok parazitájáról vélekedünk. Több határozottságra van szükség azonban a mikrobiológia revíziójának folyamatában, hogy a szoros kapcsolatot a mikroorganizmusok és a degeneratív betegségek között tisztázni lehessen.
Hiszem, hogy csak azzal, hogy jobban fókuszálunk egyre ezen homályos területek közül – vagyis a mikrobiológiára, a gombák birodalmára – lehetővé válik, hogy megtaláljuk a helyes válaszokat a daganatokkal kapcsolatos kérdésekre.
Sok bizonyíték jelzi, hogy ebben az irányban kell tovább haladni. Az analógia a pikkelysömör és a daganatok között, ahol előbbi egy gyógyíthatatlan bőrbetegség, amelyet sokan gombaként kezelnek és utóbbi szintén egy gyógyíthatatlan betegsége a szervezetnek, a tünettani átfedései a szervezet candida fertőzésének és a ráknak, valamint a szoros genetikai kapcsolat a mikóták és a neoplasztikus tömegek között ezt egyértelműen tisztázzák. Ezek mind olyan elemek, amelyek alátámasztják és megerősítik azt a nézetet, hogy a rák összes típusát, ahogy az a növények világában is előfordul, egy gomba okozza.
Egy gombafertőzés – a Candida fajtól – adhatja meg a magyarázatot arra, hogy miért jelenik meg egy adott tumor, és ebben az irányban kellene haladnia a kutatásnak, hogy egyszer ’s mindenkorra megoldja a rák problémáját.
Aktuális az a felvetés, ami a rák gombaszövetének okáról jutott az eszembe. Miközben egy pikkelysömörös beteget gyógyítottam maró hatású sóval, megértettem, hogy ezek hatásosak, mert megsemmisítik a gombákat.
Ezen felismerés után megszületett a megoldás, amire olyan rég vártam: a pikkelysömör, amely gyógyíthatatlan betegség és gombák okozzák, a rák is gyógyíthatatlan és a gombáknak köszönhető.
Ettől a pillanattól kezdve minden tapasztalat, kísérlet és eredmény egy kitartó munkában, amely nekem hatalmas szakmai megelégedettséget hozott, megengedte, hogy a kóros szövetekkel szemben, így a gombaállományokkal szemben hatásos kezelést alkalmazzak.
A kóros szövetekben a gombák elszaporodása felveti a problémát, hogy hogyan lehet a szöveteket megközelíteni, ha ott nem használhatóak erős sók.
Ugyanakkor eszembe jutott, hogy az újszülött szájgaratjában a bikarbonát gyors és hatásos fegyvernek minősül, képes elpusztítani a betegséget 3 vagy 4 nap alatt.
Vénán belüli vagy szájon keresztüli kezeléssel ugyanolyan eredményt lehet elérni. És így elkezdtem a saját kísérleteimet, amelyek biztos eredményeket hoztak.
Az egyik általam kezelt beteg egy 11 éves kisfiú volt, aki megerősített benne, hogy helyes úton vagyok.
A leukémiás kisfiú kómában érkezett Rómába, a kórházba délelőtt 11:30 körül Szicíliából, de útközben kemoterápiát kapott Palermóban és Nápolyban.
Az aggódó anyukája azt mondta nekem, hogy 15 napja nem beszélt már a fiával, azaz mióta elindultak a kórházba és szeretné még egyszer hallani a hangját mielőtt meghalna.
A kisfiú kómában volt. Azt gondoltam, hogy ha a rákos állományokat el lehetne pusztítani a nátrium-bikarbonát sóival és evvel egyidejűleg táplálni és méregteleníteni lehetne az agyat, akkor a tünetek javulhatnának, enyhülhetnének.
És így volt. A folyamatos szőlőcukros és bikarbonátos vénás infúzió után kb. 19:00 fele, amikor visszamentem a kórházba, a kisfiú az anyukájával beszélgetett. 
Azóta folytattam a saját utamat még egy darabig, mialatt sikerült meggyógyítanom különböző embereket, különösen abban a három évben, amikor önkéntes voltam a római kórházban.
1990-ben eldöntöttem, hogy a tanulmányaimat és a kutatásaimat fokozom a rák megismerése érdekében, amely mindig az első helyen marad számomra.
Mielőtt elkezdtem egy újabb filozófiai tanfolyamot, szükséges volt jobban kutatni az orvosság tartalmát, hogy megismerjem a racionális eszközöket, a kritikákat, hogy megértsem, hogy milyen hibák fordulhatnak esetleg elő.
1996-ban befejeztem a filozófiai tanulmányaimat. Abban az évben felvettem újból az onkológiával a kapcsolatot, hogy megismertessem a teóriámat és a gyógyítási módszeremet, elsősorban az akkreditált központokban.
Így az Egészségügyi Minisztérium, az olasz és külföldi onkológiai intézmények és az onkológiai társaságok ismerték meg a tanulmányaimat, az eredményeimet. Néhány többé-kevésbé ismert kollégát találtam, akik mindent másképpen láttak és képesek voltak kimondani a mágikus szót: a genetika.
Reménytelen helyzetben találtam magam sok pozitív ötlettel és eredménnyel, de ezeket nem alkalmazhattam a rákos betegeknél.
Türelemmel voltam és betegeket gyógyítottam betegek után, és közben törekedtem arra, hogy minél több ember ismerjen meg, főleg olyan emberek, akik az alternatív gyógyászatban dolgoznak és kritikusak a hivatalos gyógyászattal szemben.
Először az interneten kezdtem el keresgélni, ahol találtam barátokat, és kapcsolatokat építettem, amelyek révén a teóriámat elterjeszthettem, de ami fontosabb, megadta a szükséges lökést, hogy folytassam a harcot a hivatalos felfogással szemben.
Reménykedtem, hogy előbb vagy utóbb az én utamat is egyre több ember elfogadja és osztoznak majd benne.
Lassan lassan sikerült megismertetni a teóriámat az onkológián is és nyilvánosságra hozni konferenciákon, interjúkon, kongresszusokon, amelyek révén újabb tapasztalatokat és klinikai ellenvéleményeket gyűjthettem.
Azt is megértettem, hogy módszertani fejlődésre van szükség, mert néhány daganattípusban nem lehet hatásos a kezelés.
A bikarbonát szájon keresztül vagy vénán belüli alkalmazásával sikerül pozitív eredményt elérni néhány kóros szövetben, miközben más esetekben, mint az agy vagy a csont nem lehet hatásos és tartós egy időben.
Ezen okokból felvettem a kapcsolatot a kollégáimmal, főleg radiológusokkal és végül sikerült elérnem oda, ami először lehetetlen volt, a megfelelő katétereken keresztül üregeken belül vagy a vénán belül is el lehet érni a szerveket.

AZ ORVOSOK 75% - A ELUTASÍTJA A KEMOTERÁPIÁT
A nagyfokú bizalmatlanság érthető az orvosok között. A közvélemény-kutatások és a kérdőívek azt mutatják, hogy négy orvosból három visszautasítja a kemoterápiát, mert hatástalan a betegséggel szemben és a szervezetre pusztító hatása van. Ez az oka annak, hogy sok orvos és tudós ezt mondja a kemoterápiáról:

,,A rákos betegek nagy része ebben az országban a kemoterápia miatt hal meg, amely nem gyógyítja a mell-, a vastagbél- és a tüdőrákot. Ezt  több mint egy évtizede rögzítették, de az orvosok azóta is használják a kemoterápiát a daganat legyőzése érdekében.” 
(Allen Levin, MD, UCSF, “The Healing of Cancer”, Marcus Books, 1990) 
,,Ha én rákos beteg lennék, soha nem vennék igénybe egy bizonyos kezelést a betegség kezelése érdekében. A rákos betegek, akik távol maradnak ezektől a központoktól, amelyek ezt végezhetik.” (Prof. Gorge Mathe, “Scientific Medicine Stymied”, Medicines Nouvelles, Paris, 1989) 
,,Dr. Hardin Jones a Kaliforniai Egyetem tanára sok évtized rákos betegeinek túlélési arányát vizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy …”ha a beteget nem kezelik, akkor nem lesz rosszabbul vagy jobban lesz”. Ezt a doktor úr soha nem cáfolta meg.”(Walter Last, “The Ecologist”, Vol. 28, no. 2, March-April 1998) 
,,Sok onkológus töretlen bizalommal és hűséggel ajánlja a kemoterápiát majdnem minden ráktípus esetén a hibák ellenére.”(Albert Braverman, MD, “Medical Oncology in the 90s”, Lancet, 1991, Vol. 337, p. 901) 
,,A mi eredményes kezelésünk teli van kockázattal, mellékhatással és gyakorlati problémával, mindezek után a kezelt betegünknek meg kell fizetni a kárát, csak a betegek nagyon kis részénél vélik be és a tumor egy kis időre visszafejlődik.” (Edward G. Griffin “World Without Cancer”, American Media Publications, 1996) 
,,Az esetek nagy részében nem bizonyítható, hogy a kemoterápia meghosszabbítaná az élettartamot. Tehát az a nagy hazugság a kemoterápiával kapcsolatban, hogy kapcsolat van a daganat csökkenése és az élettartam meghosszabbodása között.” ( Philip Day, “Cancer: Why we’re still dying to know the truth”, Credence Publications, 2000) 
,,A McGill Rákközpont180y, tüdődaganatra specializálódott orvosát egy kérdőíves felmérésre, amellyel az alkalmazott terápiákkal szembeni bizalmat kívánták felmérni. Arra kérték őket, hogy képzeljék azt, hogy ők maguk a rákos betegek, és ebben az esetben a jelenlegi hat kezelés közül melyiket választanák. 79 orvos válaszolt, 64 azt mondta, hogy nem vetnék alá magukat olyan kezelésnek, amelyben cis-platinumot használnak – egyike a kemoterápiás gyógyszereknek – miközben a 79 orvosból 58 azt mondta, hogy minden terápiát elutasítanának, mert hatástalanok és a kemoterápiának magas a mérgező hatása. (Philip Day, “Cancer: Why we’re still dying to know the truth”, Credence Publications, 2000) 
,,Dr. Ulrich Able a Heidelberg Mannheim Rákklinika járvány szakértője minden fontos kemoterápiáról szóló tanulmányt és klinikai tapasztalatot megvizsgált. … Képes volt felfedezni, hogy sehol nem található olyan tudományos bizonyíték, amely azt mutatná, hogy a kemoterápia képes lenne meghosszabbítani a rák leggyakoribb típusától megbetegedett embereket. Hangsúlyozza, hogy nagyon ritkán képes a kemoterápia javítani az életminőséget. Egy tudományos szennynek tartja, amely az esetek legalább 80%-ban hatástalan. Annak ellenére, hogy nincs tudományos bizonyíték, sem az orvosok, sem a betegek nem hagynak fel vele.(Lancet, Aug. 10, 1991 Ezt a tanulmányt soha nem említi a média, teljesen el van rejtve. (Tim O’Shea, “Chemotherapy – An Unproven Procedure”) 
,,Orvosi szervezetek szerint a gyógyszerek közismert és veszélyes mellékhatásai a halál negyedik okai az infarktus, a rák és a szélütés után. ( Journal of the American Medical Association, April 15, 1998) 


 
A KEMOTERÁPIA PUSZTÍTÁSA

A kemoterápiás gyógyszerek lerombolják az agysejteket. 


A rákos sejtek elpusztítására használt gyógyszerek károsabb lehetnek az egészséges agysejtekre a kutatás szerint.
A New York-i rochesteri egyetem csoportja több olyan agysejt típust fedezett fel, amelyek megtámadhatóak és sebezhetőek voltak a gyógyszerek által.
Ők azt mondták, hogy ez segíthet megmagyarázni olyan mellékhatásokat, mint a rohamok és a memória-kiesés, amelyek kapcsolatban vannak a kemoterápiával - ,,kemo” agynak nevezték ezt. Az egereken végzett kutatás a Journal of Biology-ban olvasható. 
A rákkal szemben alkalmazott gyógyszeres kezelés sok ideggyógyászati mellékhatást okoz, például elmezavaros rohamot. De ezek nem közvetlen következményei a gyógyszeres kezelésnek. Néhány orvos ezt a beteg sebezhető pszichikai állapotának tudja be.
A legutóbbi tanulmány szerint, ha a kezelt beteg rákos sejtjeinek 40-80%-át elpusztítják, akkor elpusztul az agysejtek 70-100%-a is. Néhány egészséges agysejt pusztulása legalább hat hétig tart. 


Gyógyszertesztek:


A vezető Dr Mark Noble azt mondta: ,,ez az első tanulmány, amely tudományos alapra helyezi a ,,kemo agyat” idegbiológiai és sejtbiológiai értelemben. A Rochester csoport a rák kezelésére használt három gyógyszerrel végzett teszteket: carmustine, cisplatin és cytostine arabinoside. 
Mindhárom gyógyszer mérgezőnek bizonyult számos agysejt vonatkozásában, amelyeknek az a feladata egyebekben, hogy más agysejtek javulását eredményezzék – csak nagyon alacsony koncentrációban. Ugyancsak elpusztították az oligodenrocyte sejteket is, amelyek kulcsfontosságúak az idegrendszerben történő üzenetátvitelben.
A kutatók rámutattak arra is, hogy a nagyagy azon részét is károsítják, amely a memóriáért és a tanulásért felelős, ami megmagyarázza a ,,kemo agy” tüneteit. Professzor John Toy azt mondta: ,,az alkalmazott terápiás adagok szükségesek a rák kezelése érdekében, de a test sejtjeit annyira károsítják, amennyire csak lehetséges. 
A céljuk a lehető legtöbb előny elérése és a legkevesebb károsodás. Sajnos a mellékhatások mérgezőek az agyra.
Az egereken végzett kutatás reményteljes a kutatás új utjait nyitja meg annak meghatározásra, hogy hogyan lehetne ezt a mérgező hatást kezelni. 
Fontos szem előtt tartani, hogy a jelenlegi rák elleni terápiákat klinikai kezelések során alkalmazzák, hogy az előnyeik ellensúlyozzák a mellékhatásaikat. Az embereknek nem kellene felhagyniuk a kezelésekkel ezen kutatás következtében.
A kutatók azt mondták, hogy védelmező, immunizáló anyagokat lehetne a kemoterápiával együtt alkalmazni. Továbbá újabb kutatásokra ösztönöznek, hogy a legveszélyeztetett sejteket meghatározzák.


AZ ONKOLÓGIAI STATISZTIKÁK DICSEKVÉSE
Az egyik legellentmondásosabb tény az onkológiát illetően kétségkívül a rákos betegek túlélési statisztikája. Ezen statisztikák szerint hivatalosan két emberből egy meggyógyul. Ez bizonyos mértékben reményt ad mind a tudósoknak, mind a betegeknek. A tudósok számára annyit jelent, hogy folytassák az elkezdett kutatásaikat, mert eredménnyel járnak, ne keressenek alternatív megoldásokat, és ne foglalkozzanak avval, hogy a nap mint nap halnak meg betegek. A betegek számára egyrészt figyelmeztetés, hogy 50% esélyük van a túlélésre, másrészt kövessék hagyományos terápiás javaslatokat más alternatív kipróbálása nélkül. 
De a gyakorlatban, a statisztikai adatok mögött sok minden elhallgatott és, akik érzik a hivatalos onkológia bukását, mindörökre meg akarnak tőle szabadulni a következő okok miatt: 
 1. A statisztikákon túl, a személyes ismerőseinkre emlékezve egy kézen megszámlálható azok száma, akik meggyógyultak.
 2. A hivatalos onkológiának olyan hatásai vannak, amelyek pusztítóak és gyakran halálosak.
 3. Sok ember, aki a hivatalos onkológiától eltért, tovább és jobban élt.
 4. A rák okának felfedezése legalább tíz év múlva lehetséges.
Egy részt, bizonyítékunk és tapasztalatunk alapján azt mondhatjuk, hogy szabaduljunk meg a hivatalos onkológiai terápiáktól, másrészt az 50%-os túlélési esélyt mutatnak, mintha ez lenne a siker garanciája.
Világos, hogy ha ez az információ csak részlegesen is megcáfolható, akkor az onkológia várának össze kell dőlnie. Vizsgálhatjuk mélyebben is ezt az 50%-os statisztikai arányt, hogy mennyi érthetetlenség és csalás lakozik mögötte.


A jövőben - remélem hamarosan - meg vagyok arról győződve, hogy lehetséges lesz minden daganatot 15-30 nap alatt kezelni és meggyógyítani reggel és este alkalmazott gyógyszerrel vagy injekcióval. Ez a gyógyszerészeti kutatások célja. De még most avval kell dolgoznunk, ami a rendelkezésünkre áll.
Mióta a szódabikarbonát egyszerű alkalmazása lehetséges, a lehető leggyorsabban kell cselekednünk annak érdekében, hogy a szervezet védekezőképességét megerősítsük és kihasználjunk minden előremozdító elemet. 
Elmélkedhetünk a tudásról és az előnyökről, amelyet ez az egyszerű módszer hoz majd a jövőben. Hatalmas lehetőség nyílik meg az orvoslás előtt, ahol a mostani kezelési módszereknek és felfogásoknak szilárd és logikus racionalitásuk lesz ennek következtében.


A szódabikarbóna biztonságossága és használata más estekben is
 Legyen tudatában, hogy azokban az esetekben, amikor a terápia mindössze csepegtetést, lemosást, az oldat szájon át való fogyasztását javasolja, így pikkelysömör és bőrrák esetében, szükséges orvosi felügyelet és ellenőrzés. Más ráktípusok esetében orvos jelenléte kötelező. 
-360 fokban történő terápia
Amikor a szódabikarbonátos oldatot valamelyik testnyílásunkon keresztül adjuk be
Feküdön le egy ágyra a medence alá helyezzen 2 db párnát, és negyedóránként forduljon 90 fokot
Pozíciók: hanyatt, jobb, ball oldal és hason


 Végtag daganat 
Be kell helyezni egy katétert a végtagba, úgy, hogy a tumorhoz vezető artériát elérje.
Ezen keresztül kell beadni 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül, majd 6 napot szüneteltetve és ezt a teljes ciklust négyszer megismételni. Utána ultrahangos vizsgálat.
10 nap szünet majd az egészet megismételni, 6 nap kezelés és 10 nap szünet.
Mellékhatások: zúzódás, gyulladás a karban, fáradtság, szomjúság 
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék-kiegészítő ami javasolt (K,Mg, etc.) 

 Nyelőcsőrák 
1 teáskanál szódabikarbonátot tegyen ½ l langyos vízbe. Kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és lassan igya meg naponta kétszer. Étkezés előtt 20 perccel fogyassza reggel és este 1 hónapon keresztül majd 1 hét szünet. Közben készítsen TAT-ot. A teljes ciklust 2szer ismételje meg
Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonát adható 6 napon keresztül majd 6 nap pihenő. 
Mellékhatások: Szomjúság és fáradtság (az infúzió miatt)
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)
  
Szájrák
1 teáskanál szódabikarbonátot tegyen ½ l langyos vízbe. Kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és öblögesse a száját. Közben készítsen TAT-ot. 6 napon keresztül naponta 2szer öblögetni, majd 3 nap szünet és ezt a ciklust négyszer ismételni.
Figyelmeztetés: Minden étkezés előtt öblítse ki a száját. Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonát adható 6 napon keresztül majd 6 nap pihenő. 
Elsődleges mellékhatás: fájdalom és irritáció. Ebben az esetben hagyjon ki 1 napot és sós vízzel öblögessen naponta kétszer.
Másodlagos és harmadlagos mellékhatások: Szomjúság és fáradtság (az infúzió miatt)
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.) 

Tüdőrák 
Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat 6 napon keresztül, majd 6 nap szünet az egészet négyszer ismételni.
14 nap szünet, majd az egészet ismételni. Amennyiben  bronchiális adenokarcinoma van, rakjon 1 evőkanálnyi szódabikarbonátot ½ liter vízbe, és gyors termál inhaláló készülékkel inhaláljon fél órán keresztül 6 napig, majd 6 nap szünet. A szünet alatt intravénásan adható. Vannak esetek, amikor 1-2-3 nap szünetet kell tartani.
Mellékhatások: fáradtság, szomjúság
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék-kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Szemdaganat
1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjunkkal kóstoljuk meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben csepegtessen 1 cseppet. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg 4-szer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon  2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Nyaki daganat 
A tumor körül képzeljen el egy félkört. Az óra számlapját felhasználva keresse meg a 11 órát és az 1 órát, a kettő között van a tumor. 6 napon keresztül fecskendezzen be a közepébe 30-50ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot négyszer ismételve. Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat, 6 nap kezelés és 6 nap pihenés. Várjon legalább 3 hetet, majd ismételje meg újra, ha még nem tűnt el teljesen. Amennyiben zúzódást vagy irritációt érez, hagyjon ki 1-2 napot.
Mellékhatások: fájdalom és duzzanat
A fájdalom pár percig tart, de a duzzanat napokig
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.)

Mellrák
Képzeljen el egy félkört a mellben található daganat körül. Az óra számlapját felhasználva keresse meg a 11 órát és az 1 órát, a kettő között van a tumor. 6 napon keresztül fecskendezzen be a közepébe 70-100ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot négyszer ismételve a teljes ciklust. Intravénásan 500ml oldatot adjon be 6 napon keresztül, majd 6 nap szünet, ezt négyszer ismételni. Ezután várjon legalább 1-2 hónapot, amennyiben a tumor nem tűnt el teljesen, ismételje meg a terápiát. Ha irritáció vagy zúzódás lép fel, akkor 1-2 napig szüneteltesse az injekciózást. Ha kézzel tapintható nyirokcsomót érez a hónaljban, az a terápia végén visszafejlődhet. A szívósság érdekében az egyik köré fecskendezzen 5 %-os oldatot 70-100ml napi 1x 6 napon keresztül.
Mellékhatások: fájdalom és a mell megdagadása. A fájdalom percekig tart, de bedagadás napokig, sőt 1-2 hónapig.
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.) 

Melanóma 
Az epithileomas, basalióma és melanóma terápiájához 7%-os jód oldatra van szükségünk. Ez a szer képes leszívni a gomba fehérjéét és rövid idő alatt teljesen elpusztítani. Amennyiben a sérülés egész kicsi, akkor naponta 10-20-30 alkalommal kell beecsetelni 5 napon keresztül minden nap, majd naponta egyszer az elkövetkező 10 napban, hogy egész sötétté váljanak. Amikor a seb kezd leszáradni és elválik a bőrtől, akkor a már leváló seb alá is kell jódot ecsetelni, még akkor is, ha ez igen éles fájdalommal jár.

Májdaganat 
Be kell helyezni egy katétert, ami a máj artériájába vezet. Ezen keresztül kell beadni 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül, majd 6 napot szüneteltetve és ezt a teljes ciklust 4-szer megismételni. Utána ultrahangos vizsgálat vagy MRI.
10 nap szünet majd az egészet megismételni, 6 nap kezelés és10 nap szünet.
Mellékhatások: zúzódás, gyulladás a karban, láz, fáradtság, szomjúság 
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék-kiegészítő ami javasolt (K,Mg, etc.)

Larinx daganat
½ L langyos vízbe tegyen ½ evőkanál szódabikarbonátot. Kóstolja meg, hogy sós-e. Tegye az oldatot egy gyors inhaláló készülékbe és fél órát inhaláljon vele. 6 napon keresztül majd 6 napot kihagyva, ezt ismételje meg négyszer. Kezdje el a intravénás  infúziót, amikor az első inhalálós szünetet tartja. A két terápia váltja egymást.
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Kötőhártya rák 
1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjunkkal kóstoljuk meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben 1 cseppet. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg négyszer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon  2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Húgyhólyag daganat
Egy ápoló segítségével egy katétert kell a húgyhólyagba felhelyezni. Ezen keresztül befecskendezni 150-200ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot.6 napon keresztül minden nap, majd 2 hétig minden másnap, utána 4-5 nap pihenőt tartani. Az egész ciklust ismételje meg összesen négyszer. A második ciklustól napi 500ml oldatot kell beadni intravénásan 6 napig folyamatosan napi egyszer, majd 6 nap szünetet tartva.
Mellékhatások: irritáció és kevés vérzés, ebben az esetben tartson 1-2 nap szünetet és ezalatt 1 L vízbe oldjon fel 1 evőkanál asztali sót (2 napig) és ezzel csináljon naponta 2 szer átmosást.
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)Hasnyálmirigyrák 
Katéter behelyezése szükséges a hasnyálmirigyhez vezető artériába. Ezen keresztül adagolható be a 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat 6 napon keresztül majd 6 nap szünet 4 cikluson át. Majd ellenőrző ultrahang felvétel szükséges.
10 nap szünet, majd megismételni a terápiát, 6 nap átmosás 10 nap szünettel. 
Mellékhatások: duzzanat és gyulladás a karban, láz, fáradtság, szomjúság, fájdalom
Igyon sok vizet, sok cukor és sósabb ételek.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Csontrák 
Vegyen fel sugárkezelést az adott területre.Közben adagoljon be napi 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül majd 6 nap pihenőt tartva négyszer ismételve az egész ciklust.
Utána MRI vagy Ultrahang vizsgálat
Mellékhatások: szomjúság, fáradtság
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)
Biofoszfátok
 
Choroidis melanóma
1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjával kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben 1 cseppet csepegtessen a szemébe. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg 4-szer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon  2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Basalióma
A Basalióma terápiájához 7%-os jód oldatra van szükségünk. Ez a szer képes leszívni a gomba és a szervezet fehérjéét és rövid idő alatt teljesen elpusztítani. Amennyiben a sérülés egész kicsi, akkor naponta 10-20-30 alkalommal kell beecsetelni 5napon keresztül minden nap, majd naponta egyszer az elkövetkező 10 napban, hogy egész sötétté váljon. Amikor a seb kezd leszáradni és elválik a bőrtől, akkor a már leváló seb alá is kell jódot ecsetelni, még akkor is, ha ez igen éles fájdalommal jár.
 
Agydaganat
Intravénásan napi 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül majd 6 nap pihenőt tartva 4szer ismételve az egész ciklust.
Utána MRI vagy Ultrahang vizsgálat. 14 nap pihenés, majd az egészet megismételni. Későbbiekben az állapottól függően az intravénás adagot el lehet hagyni.
Mellékhatások: szomjúság, fáradtság, álmosság, fejfájás
Igyon sok vizet, cukrot és egyen sósabban.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)


Mi a biopsia?

A biopsia kifejezés hallatán valami kicsi és pontos dologra asszociálunk.

Ezzel ellentétben a biopsia egy brutális, agresszív és nagyon veszélyes beavatkozás: roncsolódnak a szövetek és a vér elkezd szivárogni.

A gombák kihasználva ezt a traumát nagyobb erővel terjednek el a szervezetben; nem túl gyakori esetekben a biopsiát követően, erősödnek a fájdalmak és a kellemetlen tünetek.

A videó azon túl, hogy vizuálisan bemutatja a biopsia durvaságát, nem mást, mint együttérzést válthat ki az iránt, aki ezt a beavatkozást elszenvedi.
 


A KEZELÉS ÖSSZEFOGLALÁSA
40, 30, de még 20 évvel ezelőtt is lehetséges volt az embereket valahogy meggyőzni a hivatalos onkológia hatékonyságáról és eredményeiről, de ma már ez nem lehetséges. Az emberek nem fogadják el a kiüresedett szavakat, amelyek csak feltételezésen alapulnak.

Nekünk be kell bizonyítanunk, hogy a klinikai onkológia képtelen választ adni nekünk és a rákos betegeknek, ezért a mi feladatunk megtalálni a megfelelő megoldást a napjaink legnagyobb és legfájdalmasabb betegségével szemben. 
A rák egy gomba
Mintegy 100 éve a rák okának a gének nem megfelelő működését tartják, Így a rákot egy sejten belüli betegségnek tekintik. Az én véleményem az, hogy a rák gombás fertőzés, tehát sejten kívüli jelenség. 
Candida
A növényvilágban a rákot gombák okozzák, tehát elképzelhető, hogy az emberi világban is. A gombák mindig jelen vannak a rák esetén.
A tudósok úgy gondolják, hogy a gombák a betegség után fejlődnek ki. Az én véleményem az, hogy a betegség előtt. Ez okozza a rákot, legyengíti az immunrendszert és behatol az egész szervezetbe.
A rák minden típusának az oka a Candida, amely a szövetek velük szemben kifejtett védekező reakciójának köszönhető. A szövetek csak el nem különült sejteket tudnak kibocsátani és így a rák egy tályogos formában jelenik meg, ahol a gombák a középponttól körben helyezkednek el.

A szódabikarbonát
A hagyományos gombaellenes készítmények nem eredményesek a daganat kezelésében, mert a kolóniákat csak olyan szer képes legyőzni, amelyek ugyanolyan volumenűek, így a hagyományos készítményekkel szemben a gombák ellenállóak.
A daganat esetén fennálló gombás fertőzés sokkal erősebb, mint egy bakteriális. Ezért egy egyszerű gombásodás teljesen megszüntethető.
Én egy olyan készítményt azonosítottam, amely áthatol ezeken a gombákon: a belső szervek rákosodása esetén ez a szódabikarbonát. A bőrrák esetén pedig a jódos készítmény, főleg, ha az megnövekedve terjed. Sok publikáció szól a szódabikarbonát hatékonyságáról, de ezek tévesek, mert a sejten belüli, és nem a gombaellenes hatását hangsúlyozzák.

A kezelés
A módszerrel már 20 éve gyógyítok. Sok betegem teljesen meggyógyult, még olyan esetekben is, amikor a hivatalos orvoslás feladta.
A legjobb módszer a daganat megszűntetése érdekében, ha közvetlen kapcsolatba kerül a rákos terület és a szódabikarbonát: szájon át történő alkalmazás gyomorbajok esetén, végbélbe történő beöntés vagy hüvelyöblögetés. A mell, a nyirokedények helyileg kezelhetők. A belső szervek kezelése egy katéter segítségével történik, amit az artériába vagy a szervek üregébe kell elhelyezni. Fontos, hogy minden daganatot a megfelelő dózisú készítménnyel kezeljünk. Néhány esetben érdemes mással is kombinálni. Minden kezelés alkalmával fejben kell tartani, hogy a daganat a 3. és a 4. naptól kezdve fejlődik vissza és a 4., 5. naptól szűnik meg, tehát 6 napos kezelés szükséges.
A teljes, hatékony kezelés 6 napos kezelésből és 6 napos szünetből áll és mindezt négyszer kell megismételni. A mellékhatás szomjúság vagy gyengeség lehet.
Bőrrák esetén 7%-os jódoldatot kell a beteg területen alkalmazni, 20-30-szor egy nap. Ezután a rák megszűnik és nem alakul ki újra.

Gyermek-onkológia
Ezt a módszert a gyermekek esetén is lehet alkalmazni szabályozott adagokkal figyelemmel a beteg korára és súlyára, valamint a daganat típusára.

Klinikai esetek 
Néhány dokumentált klinikai eset a szódabikarbonátos kezelés előtt és után megtalálható a 
www.cancerfungus.com oldalon.
Írtam egy könyvet 
A rák és a gombák címmel, amely olaszul, németül és angolul került kiadásra. Köszönet ezért a családomnak és a barátaimnak. Videók a betegek tapasztalatairól ugyancsak hozzáférhetőek az Interneten. Az a célom, hogy ezt a terápiát mindenki számára elérhetővé tegyem. Ezért folytatnom kell a kutatásaimat. Ezeket egyedül végzem, mivel nem kaptam választ a hivatalos intézményektől annak ellenére, hogy sikeres eredményeket tudok felmutatni. Azt remélem, hogy hamarosan felismerik, hogy a rák oka a gomba, így majd megtalálható lesz az a gombaellenes készítmény és az a kezelés, amely gyorsan, szenvedés nélkül alkalmas lesz a betegség leküzdésére.Húgyhólyag daganat
A terápia a daganat elterjedésétől függ, tehát attól, hogy a tumor a medencecsonton belül vagy azon kívül is megtalálható. Ha a daganat csak a felszínen van vagy részlegesen található meg a szerven belül, akkor elegendő beadni a bikarbonát oldatot a hólyagba katéteren keresztül és szájon át bevenni éhgyomorra egy teáskanállal feloldva egy pohár vízben, hogy jó eredményt lehessen elérni. Általában 2-3 nap után és nagy káros sejttömeg esetén megfigyelhető a fájdalmas tünetek enyhülése.
Adag: 150-300 cm3 katéteren keresztül 4 egymást követő napig, aztán minden más nap két hétig, majd egyszer vagy kétszer a következő két hétben, amit fel lehet függeszteni fájdalom esetén.
A hólyag, amelyet korábban betegség vagy endoszkópiás vizsgálat, gyógyszer megviselt, különös figyelmet és vigyázatot igényel.
Mind az artériás, mind a hasüregi katéter javasolt, amivel el lehet érni a sejteket. Néha húgycső irritáció léphet fel, amelyet így nehéz ellátni folyadékkal a katéteren keresztül.
Az irritált húgycsőben a bőrön keresztül elhelyezett katéter lehetővé teszi, hogy a sejttömeget el lehessen érni és megsemmisíteni.
A hólyag daganat nagyon érzékeny a szódabikarbonátra, amely minden esetben a sejttömeg feloszlását vonja maga után.

Agydaganat
Minden agydaganat típus visszafejlődik vagy nem nő tovább az 5%-os szódabikarbonát oldat alkalmazása után. A terápiát 6-8 napig kell folytatni az első körben, mert a betegség újra kialakulhat rövid időn belül és gyakran visszafordíthatatlan, ha 6 napnál kevesebb ideig kezelik. A folyadékot egymást követő katétereken keresztül juttatják el az agyvelőig. A folyadék beáramoltatását mennyiségileg csökkenteni kell a legnagyobb sejttömeg helyénél.
Például, ha egy sejttömeg van a jobb elülső oldalon, akkor 250 cm3 oldatot kell az üregbe juttatni, míg 250 cm3-t fel kell osztani a két véredénybe. A beteg eszméleténél van az infúzió alatt, ő diktálja a kezelés gyorsaságát.
A terápia terve a rosszindulatú sejttömeg kiterjedésétől függ, a nagyobbak további artériás kezelést igényelnek. A kiterjedési korlát 3-3,5 cm, amelyen belül a sejttömeg gyors csökkenése várható.
Evvel szemben, ha a sejttömeg nagyobb, mint 4-5 cm vagy ha minden félkörön belül többszörösen helyezkedik el, ekkor emelni kell  a mennyiséget és a terápia gyakoriságát. 
Lehetséges mellékhatásként szomjúság jelentkezhet. Az általános, de pillanatnyi fájdalom ugyanúgy, mint a gyors szívverés gyakori tünetek.
Abban az esetben, ha a sejttömeg nagyon nagy, a mentális jelenlétét elvesztheti a beteg az első kezelés során, amely heveny és néhány órán keresztül ismétlődő lehet, de a kezelés után megszűnik.

Agydaganat-Brain tumor
Minden agydaganat típus visszafejlődik vagy nem nő tovább az 5%-os szódabikarbonát oldat alkalmazása után. A terápiát 6-8 napig kell folytatni az első körben, mert a betegség újra kialakulhat rövid időn belül és gyakran visszafordíthatatlan, ha 6 napnál kevesebb ideig kezelik. A folyadékot egymást követő katétereken keresztül juttatják el az agyvelőig. A folyadék beáramoltatását mennyiségileg csökkenteni kell a legnagyobb sejttömeg helyénél.  
Például, ha egy sejttömeg van a jobb elülső oldalon, akkor 250 cm3 oldatot kell az üregbe juttatni, míg 250 cm3-t fel kell osztani a két véredénybe. A beteg eszméleténél van az infúzió alatt, ő diktálja a kezelés gyorsaságát.  
A terápia terve a rosszindulatú sejttömeg kiterjedésétől függ, a nagyobbak további artériás kezelést igényelnek. A kiterjedési korlát 3-3,5 cm, amelyen belül a sejttömeg gyors csökkenése várható. 
Evvel szemben, ha a sejttömeg nagyobb, mint 4-5 cm vagy ha minden félkörön belül többszörösen helyezkedik el, ekkor emelni kell  a mennyiséget és a terápia gyakoriságát. 
Lehetséges mellékhatásként szomjúság jelentkezhet. Az általános, de pillanatnyi fájdalom ugyanúgy, mint a gyors szívverés gyakori tünetek.
Abban az esetben, ha a sejttömeg nagyon nagy, a mentális jelenlétét elvesztheti a beteg az első kezelés során, amely heveny és néhány órán keresztül ismétlődő lehet, de a kezelés után megszűnik.

Mellrák
Amennyiben a daganat kis kiterjedésű, hatásos lehet a folyadék beszivárogtatása helyi érzéstelenítés után. Másnaponként egy hónapon keresztül 4-500 cm3 oldatot kell intravénásan a szervezetbe juttatni. Ha a daganat nagyobb, akkor alkalmazni kell katétert a belső emlőartériához, amelyen keresztül bejut az 5%-os szódabikarbonát közvetlenül a káros sejtekhez 6-7 napon keresztül. 
Az enyhe érzékenységtől eltekintve nincsen jelentős mellékhatása a kezelésnek, amely nem káros és gyors hatású módszernek tekinthető, amely alkalmas arra, hogy a műtéti beavatkozás elkerülhető legyen. Ezt ezért minden esetben meg kell kísérelni, még ha kétséges is a végső eredmény, mert rövid időn belül pozitív eredményeket hozhat anélkül, hogy más terápiákat veszélyeztetne. 
A helyzet akkor válik komplikálttá és összetetté, ha más kezelést is alkalmaztak, ami a lehetséges jövőbeli pozitív eredményt megnehezíti, de minden esetben, még ha a daganat nagy kiterjedésű is, a bikarbonátos terápia enyhíti a fájdalmas tüneteket, így növeli a beteg életminőségét.
Amennyiben a beteg bizonytalan abban, hogy mit tegyen, alávesse-e magát műtétnek, akkor az a szódabikarbonátos kezelés  után is alkalmazható vénán vagy szájon keresztül, amely megakadályozza más szervekre való áttételét, amely e daganat esetében gyakori.

Lépdaganat
A lép artériájának megfigyelése az egyetlen hatékony módszer, amellyel kiváló eredményeket lehet elérni és nincsenek kellemetlen mellékhatásai.
A hagyományos kezeléssel összehasonlítva, amely nem kíméli a szervet, ez a kezelés megakadályozza a sejtek tovább szaporodását. Minden esetben, ha a műtéti beavatkozást választották, a megelőző szódabikarbonátos kezelés hatásos lehet a káros sejtek visszatérése elkerülése érdekében.

Béldaganat
A kezelés alkalmazása a daganat méretéről és a bélfalba történő behatolás mélységétől függ.
Abban az esetben, ha a kóros szövet, tekintet nélkül annak alakjára, az egész bélben megtalálható, akkor a leghatásosabb módszer, ha 150-200 gramm szódabikarbonátot 2 liter langyos vízben feloldva juttatunk a szervbe.
Ha a sejttömeg csökken néhány napon belül, akkor a legjobb, ha 7-9 alkalommal alkalmazzuk egy 3-4 hetes időszak során. Ez alatt szem előtt kell tartani, hogy az első alkalmak közel legyenek egymáshoz az azonnali hatás érdekében, illetve azt is, hogy az utolsó is a cél érdekében.  
A bélfalon túli továbbterjedés vagy egyidejű májáttét esetén a szervekre speciális terápiát is alkalmazni kell.
Időszakos hasmenés fordulhat elő minden alkalom alatt vagy után, de ez nem ok arra, hogy a kezelést meg kellene szakítani, csak néhány napos szünetet lehet tartani.
Egy bizonyos méret alatt, amely akkor fordul elő, ha a tumor még nem hatolt be teljesen a bélbe, nem zárta azt el, akkor az endoszkópiás kezelés nagyon hatásos a sejttömeg csökkentése érdekében. 
Ahol szélsőséges a helyzet vagy egyidejűleg más tumor is jelen van a szervezetben, például ha a bél más szakaszai is betegek, és ahol nagyon nehéz elérni a beteg sejteket, a műtéti beavatkozás javasolt, amely megvédi a bélcsatornát a végbélnyílásig.
A műtét után lehetőség van helyi és a szerv környéki szódabikarbonátos kezelésre, amely képes megakadályozni, hogy a szervek állapota rosszabbodjon.
Amikor a szövetek érzékenyek a hegesedés területén, ahol a reakcióképesség nulla, vagy a máj környékén az érzéstelenítés miatt, a bikarbonátos kezelés megakadályozza, hogy a gombák elszaporodjanak, amely a betegség újbóli kialakulásához vezet a legtöbb esetben, amit gyógyíthatatlan.


Májdaganat
Minden szervi szövetet el lehet érni az artériák vizsgálata során, amely a máj artériájába helyezett katéteren keresztül történhet. Ez 500 cm3 oldat szállítására képes naponta, amit szájon át történő kezeléssel is lehet együtt alkalmazni.
A sejtek visszafejlődése minden esetben észlelhető, ha a máj legalább 30%-ban működik, még hepatitis vírus esetén is. A várható élettartam a kóros sejttömeg nagyságától függ, ami folyamatosan nőhet, ahogy a kezelés ismétlődik, amíg a normális életfeltételek visszaállnak. 
A terápia tervezete általában tartalmazza a 6-7 napos artérián keresztüli kezelést, amely minden 3-4 hétben megismételendő és egy teáskanálnyi bikarbonát vízben feloldva éhgyomorra a fennmaradó napokon a közbenső időszakban ugyancsak kiegészíti a kezelést.
Habár mellékhatások ritkán fordulnak elő, a kezelés során jelentkezhet:
 • 38, néhány esetben 39 fokos láz
 • magas vagy alacsony vérnyomás
 • fájdalom a máj területén, amit vérzés esetén a bikarbonát okozhat
 • vizelet visszatartás
 Minden fent leírt tünetet a bikarbonát okoz, amely azonnal felbomlasztja a sejttömegeket, amelyek visszafejlődnek rövid időn belül. A vénán keresztül beadott oldat 10%-os glükoz oldatot tartalmaz káliumkloriddal és a fiziológiai oldattal.
Továbbá néhány esetben hasznos lehet elhelyezni egy kis katétert közvetlenül a kóros sejttömegbe, amelyen keresztül bikarbonát juttatható a sejttömegbe, amely egyébként nem bomlik fel nagyon gyorsan. Megfelelő kezelés esetén a májdaganat az esetek nagy részében visszafejlődik és a gyógyulási arány is 70-80%.


Tüdőrák
Általában a kóros sejtek nagyon jól reagálnak az 5%-os szódabikarbonátos kezelésre, amely a tüdőartériában elhelyezett katéteren keresztül jut a szervezetbe. Ez által megfelelő dózis jut a sejttömegbe, sejttömegekbe.
8-9 napos kezelés szükséges, hogy a betegség visszafejlődjön. Abban az esetben, ha a kóros sejtek a hörgőben is jelen vannak, akkor oda is juttatni kell 30-50 cm3 bikarbonátos oldatot. 
Eltekintve a lehetséges tünetektől, amit az oldat okozhat, a kezelés jól viselhető és csak a nagyon lúgos környezetben jelentkezhet probléma, ahol a baktériumok elterjedése azonnali antibiotikumos kezelést igényel.
A daganatot megelőző terápiák, amelyek speciálisak minden anatómiai terület esetén, alkalmazhatóak, ha a mellhártyára vagy más szervre is kiterjed a betegség.


Garat tumor
Az  anatómiai elhelyezkedés, hogy a szervnek külső kapcsolata van, nagyon egyszerű kezelést tesz lehetővé a szájban és a nyelven, a szájpadláson vagy a garatban lévő daganat esetében. A 1,5 teáskanálnyi szódabikarbonát oldatot vízben feloldva, kétszer egy nap kell bevenni  10 napig. A kezelés megismételhető 10 napig, de ilyenkor naponta egyszer kell meginni az oldatot.
A kezelés egy hét kimaradása után megismételhető, ha valamennyi visszamaradt a kóros szövetből.
Ha irritáció lép fel, a szódabikarbonátos oldatot egy pihenőnap erejéig nátriumkloridra lehet cserélni, ami egyszerűen só vízben. Ha az orrüreg is irritált, az inhalálás is hatásos lehet. 
Tehát a kezelés nagyon gyors. Akkor válik bonyolulttá, ha mélyebben van a kóros szövet, amikor az gyarapszik a szervezetben. Lehetetlen elérni őket kívülről, ezért helyi kezelést is alkalmazni kell.


Itt a humbuk kezelés kik sosem láttak beteget, de osztják az észt, a gyógyszer lobbi meg lefölözi a betegségre adott mérgekkel kicsikart milliárdokat az emberiségről. Vajon ez nem egy zsidó maffia lobbi , az utolsó garast is kiénekelni a megszorult családok pénztárcájából, hogy a végén még koporsóra se teljen nekik és csak úgy földelhetik el hozzátartozójuk földi maradványát ha pénzt vesznek fel hitelre és eladósodik a család úgy, hogy a fedelet is kihúzzák a lábuk alól. Hol van a dikics? És miért nem ezeknek az uraknak a hasában?
Néztem más alternatívákat is a netten , de mind olyan volt, hogy csak a hiszékenyek zsebét volt hivatva megkönnyíteni, de nem a betegség kezelése volt a nagy atrakció lényege.

Rákgyógyítás a sejten belül

Dán kutatók jelentették, hogy nagy lépést tettek meg egyes betegségek, köztük a rák gyógyítására szolgáló gyógyszerek új generációjának kikísérletezése felé. A kutatók „elhallgattatták” a sejtek RNS-ét, mely a rák keletkezésében kulcsfontosságú genetikai anyag.
Majmokkal végzett kísérletek során sikerült levinniük az álatok koleszterinszintjét, mert elhallgattatták a koleszterin-anyagcseréért felelős májsejtekben az RNS egyes elemeit. Ezt eddig csak vagy rágcsálókon, vagy laboratóriumi kultúrában sikerült elérni.

A koppenhágai kutatócsoport a hepatitis C kezelését tűzte ki célul, nem a koleszterincsökkentést, de azt állítják, hogy ezt a technikát számos betegség esetében is lehet alkalmazni, ideértve egyes rákfajtákat, szívbetegségeket és a diabéteszhez hasonló anyagcsere-zavarokat.
Miután azonosították a betegséggel kapcsolatos RNS-t, annak kikapcsolásával meg tudták változtatni a sejt szabályzó funkcióját.

Bizonyíték van arra, például, hogy az RNS egyik alakjának vérszintje nagymértékben megemelkedik a limfómáknál, és bizonyított, hogy ez nem csupán tünet, hanem a betegség okozója. Ebből következik, hogy az RNS elhallgattatása hatékony kezelés lehetne, akár a teljes gyógyulást is el lehet érni.

Az RNS-be történő beavatkozásnak még nem ismertek a mellékhatásai, ezért csak óvatosan lehet előre haladni a kutatásokkal, öt éven belül még nem várható gyógyszer, mondják a dán tudósok. Mégis, jók a kilátások, és ezen a téren Európa felzárkózhat az Egyesült Államokhoz.

BBC News
 
Forrás - InforMed.hu

Rák ellenEz legalább egy sejten kívüli megfigyelést , és terápiát javal, és nem hókuszpókuszol a genetikával.Magyarországon a leggyakoribb rákos daganatok közé tartozik a bőrrák, a mellrák, a tüdőrák  és a prosztatarák.  

rak 208x157 Rák ellenA daganatos betegségek hatásos gyógyításához korai diagnózis kell!

rosszindulatú rákos daganat (tumor) kifejlődésében az oxidációt előidéző szabad gyökök játszanak alapvető szerepet, és ezt az antioxidáns anyagok gátolják. Az emberek életmódjuk révén sokat tehetnek a tumoros megbetegedések  elodázásáért. A megfelelő táplálkozásnak és a helyes életvitelnek lényeges szerepe van a betegség megelőzésében. Persze elkerülhetetlen a kipufogógázok belélegzése, az UV sugarak teljes kiküszöbölése, a stressz elkerülése. Ezért is fontos a megfelelő mennyiségű likopin fogyasztása, ami az egyik legerősebb antioxidáns. A legnagyobb menynyiségben a paradicsomban fordul elő ez az antioxidáns. A paradicsom nem csak likopint, hanem sokféle más vitamint, szervezetünk számára létfontosságú elemeket tartalmaz.
A rák terápia eredménye annál hatékonyabb, minél kisebb az elpusztítandó daganat tömege, azaz minél korábbi stádiumban kerül a betegség felismerésre. Ezért is fontos, hogy mindenki időben kezdje el a rák elleni küzdelmet. 
Hét figyelmeztető jel a rákos daganat kialakulására :
 1. Székelési vagy vizelési szokások megváltozása
 2. Nem gyógyuló seb
 3. Szokatlan vérzés vagy gennyszivárgás, váladékozás
 4. Tapintható duzzanatok az emlőben a test más részén
 5. Állandósuló nyelési nehézség
 6. Szemölcs vagy anyajegy szemmel látható elváltozása
 7. Kínzó, makacs köhögés, rekedtség
 Hogyan lehet megakadályozni a rák kialakulását?

10 módszer a rákos daganat ellen:

  • Hallott már valaki a B17 vitamin-ról, mint a rákbetegség fantasztikus gyógyítójáról?
  • Graviola – 10 000x hatékonyabb mint a kemoterápia Graviola – 100 capsules Rák ellen
  • A C.O.D. tea szintén ismert mint a rákos sejtek lebontójaként és a nyirokrendszer méregtelenítőjeként.
  • Lothar Hirneise állítja, számos olyan volt rákos beteggel találkozott, akik pusztán táplálkozásuk megváltoztatásával győzték le a kórt
  • John Hopkins rák ellenes táplálkozási tanácsai és a John Hopkins egyetem kutatási eredményei rámutatnak, hogyan kell kiéheztetni a rákos sejteket
  • Gerzson-diéta enzimek, vitaminok, ásványi anyagok bevitelével, óránként fogyasztott frissen préselt növényi levekkel helyrehozza a megzavart szervezetet, és méregtelenítéssel összekapcsolva kihúzza a talajt a rák lába alól
  • Celadam cseppek a rosszindulatú daganatok hatékony ellenszere
  • Immunterápia - Az immunterápia mesterséges beavatkozással próbálja befolyásolni a betegség lefolyását, miután a betegség már bekerült a szervezetbe
  • VG 1000 az emberi méhlepény véréből kivont VG 1000 immunanyag képessé teszi az immunrendszert arra, hogy elpusztítsa a rákos sejteket
  • A daganatos megbetegedések megelőzésre feltétlenül javasoljuk a paradicsomot, ami leggazdagabb likopin forrásunk.
  • A zsurlófű mindenfajta tumor fejlődését meggátolja és még a rosszindulatú daganatokat is meggyógyítja, illetve lassanként eloszlatja
Megfigyeléseim révén felismertem, hogy a zsurlófüves dunsztkötések igen hatásosak mindenféle tumor esetén. Jó maréknyi zsurlót szitába helyezünk és zubogó forró vízzel teltfazék fölé tartjuk (megfelel burgonya-, vagy zöldségpároló is). A megpuhult, párolt zsurlót vászonkendőbe rakjuk és oda helyezzük, ahol a tumor, a daganat, a ciszta, az adenoma, a melanoma, apapilloma, vagya hematoma található. Az egészen súlyos megbetegedéseknél már reggel az ágyban felrakjuk a kötést és két óra hosszat hagyjuk a beteg testrészén. Délután ezt megismételjük, és a borogatást éjszakára is feltesszük. Fontos, hogy a dunsztkötés forró legyen és melegen tartsuk! Ugyanazt a zsurló mennyiséget három-négyszer is felhasználhatjuk. Délben svédkeserűs borogatást rakunk fel. A bőrre előzőleg sertészsírt, vagy körömvirág-kenőcsöt kelltenni, erre kerül a svédkeserűvel megnedvesített vatta, majd hőszigetelésként egy száraz vattacsomó, ezt letakarjuk egy műanyag fóliával és kendővel lekötjük. Az ilyen borogatással a beteg otthon járkálhat, vagy üldögélhet is. A borogatás levétele után a bőrt be kell hintőporozni, hogy ne viszkessen.
Tumoroknál, daganatoknál, vagy a bőr felületén elhelyezkedő fekélyeknél a lándzsás-, vagyszéleslevelű útifűből és termetes medvetalpból készített levélpépet friss állapotban rakjuk fel. ( Lásd rosszindulatú nyirokmirigy-megbetegedés.) Folyamatos és rendszeres alkalmazás esetén már az ötödik napon javulást, két hét múlva pedig határozott gyógyulást észlelhetünk. Sikerrel kecsegtet a beteg területeknek a madársóska megmosott, nedvesen átturmixolt leveleinek levével való ecsetelése is. Reggel fél órával a reggeli előtt és este fél órával a vacsora előtt egy-egy csésze zsurlóteát kell meginni, napközben pedig 300 g körömvirág, 100 g cickafark és 100 gcsalán keverékéből készült teát kell másfél-két liter mennyiségben elfogyasztani. Ebbe a teába alehetőség szerint napközben hatszor (egy-egy óra időközzel) csészénként 3-5 csepp madársóskalevet cseppentünk.” (Maria Treben: Egészség Isten patikájából)


Ez itt mellébeszél és csúsztat is.


 • Szódabikarbóna a rák ellen?

Számtalan elmélet létezik az alternatív rákgyógyítás témakörében, legnagyobb részüket azonban sajnos semmilyen evidencia nem támasztja alá. Az internet tele van azokkal a „csodaszerekkel”, melyekről forgalmazóik azt állítják, hogy a „rák ellenszerei”, de nem szabad bedőlni ezeknek a hamis állításoknak. Túlnyomó részük csak arra alkalmas, hogy pénzt csaljon ki egy olyan fogyasztói csoporttól, a rákbetegektől, akik nagyon sok mindent megtennének azért, hogy legyőzzék rettegett betegségüket.
Így, amikor azt olvassa, hogy „garantált gyógyulás a rákból”, „100%-os felépülés a rákbetegségből” vagy „mi ismerjük a rák ellenszerét” – ne dőljön be ezeknek az állításoknak! Természetesen jó érzés azt hinni, hogy valaki ismeri a „tutit” és pár 10 ezer forintért garantálja a gyógyulásunkat, azonban ezzel csak áltatjuk magunkat és eltereljük gondolatainkat a valódi tevékenységről, a küzdelemről.

Sajnos ma még nem ismerjük a rák valódi ellenszerét, ha egyáltalán szabad ilyen pongyolán fogalmaznom, hiszen a rák egy gyűjtő fogalom, ás az egyes betegségeket, ráktípusokat nem is lehet mindig egymással összehasonlítani. Ma már pl. létezik olyan rákbetegség, melynek gyógyulási esélye megfelelő készítmények, gyógyszerek alkalmazásával gyakorlatilag 100%, ez mégsem jelenti azt, hogy ismernénk minden rákbetegség gyógymódját.

Aki arra vár, hogy megjelenik majd egyszer egy olyan pirula, mely minden daganatos betegséget gyógyítani fog, valószínűleg csalódni fog. Az egyes készítmények értelemszerűen másként hatnak az egyes betegségekben és ez igaz az alternatív gyógymódokra is.

Amikor tehát valaki egy bizonyos terméket árul úgy cuzammen a rákbetegségek biztos gyógymódjaként, igen valószínű, hogy nem mond igazat.

Ettől függetlenül vannak eljárások, készítmények, gyógynövények, amik mögött erős evidenciák állnak és amelyek kiállták az évezredek próbáit. 

Ezek a termékek nem a rák ellenszerei, azonban nagyban elősegíthetik a betegek gyógyulását és javíthatják fizikai, valamint mentális állapotukat. Sok olyan termék létezik, melyek in vitro (laboratóriumi) és in vivo körülmények között is pozitív eredményeket produkáltak.

És most kanyarodjunk is vissza a címben szereplő mondatra: szódabikarbóna a rák ellen.

A kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni. Az egyik megközelítés szerint, mely dr. Tullio Simoncini római onkológus nevéhez fűződik, a rákos megbetegedések rendkívül legyengítik a szervezetet, melynek következtében elszaporodhatnak benne bizonyos gombák, pl. a candida albicans. dr. Tullio azt vette észre, hogy a daganatok belseje az esetek többségében fehér, vizsgálatai pedig azt mutatták, hogy ezt az elfehéredést ezek a gombák okozzák, amik elősegítik a betegség terjedését és gátolják az immunrendszer működését.

dr. Tullio maga sem tartja a szódabikarbonát a rák ellenszerének, azonban véleménye szerint fontos kiegészítője lehet a terápiának. dr. Tullio a rák legfontosabb okaként a gombákat jelöli meg, erről könyvet is írt: A rák egy gomba címmel.

Ezeket a mikroszkopikus gombákat azonban nem szabad összekeverni a nagyméretű gyógygombákkal, hiszen semmi közük nincs egymáshoz. 

A másik megközelítés dr. Robert Young nevéhez fűződik, aki szintén jótékony hatást tulajdonít a szódabikarbónának, lúgosító hatása révén. dr. Robert Young szerint minden betegség, így a rák oka is az, hogy szervezetünk az évek során elsavasodik, a káros savak megbénítják a szervezet normális működését, öngyógyító mechanizmusait, így alakulhatnak ki olyan degeneratív elfajulások, mint a rák. dr. Young szerint, ha testünket folyamatosan savakkal bombázzuk, szervezetünknek egyre nagyobb energiát kell arra fordítania, hogy fenntartsa vérünk enyhén lúgos állapotát, s így nem jut energia más fontos feladatok ellátására, pl. az immunrendszer megfelelő működésére.

dr. Young szerint, ha sikerül visszaállítanunk a szerveztünk számára ideális környezetet, a szervezet öngyógyító mechanizmusai beindulnak, s így képesek lehetünk legyőzni a legrettegettebb betegségeket is. dr. Young szerint a lúgosítás azonban egy összetett folyamat, melynek csak egy része, töredéke a szódabikarbóna fogyasztása.

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a szódabikarbóna alkalmazása önmagában nagyon kevés, de szóba jöhet, mint egyes terápiák kiegészítője.

A rákos betegek táplálkozásának fontos szerepe lehet a betegség lefolyása tekintetében, ezért pl. a lúgosító étkezés, melynek sok közös vonása van a mediterrán diétával, mindenképpen előnyös lehet.

Eddigi ismereteim, tapasztalataim összhangban vannak a tudományos publikációkkal, mely szerint a rákbetegek kiegészítő terápiáját leginkább a gyógygombákkal és flavonoidokkal érdemes folytatni. Ezek vonatkozásában ugyanis számos bíztató eredmény látott már napvilágot, amely arra enged következtetni, hogy használatuk kifejezetten jótékony lehet bizonyos daganatos betegségekben. 

Rákgyógyítás C-vitaminnal


"MAGYARORSZÁGON IS LEGÁLISAN VÁLASZTHATÓ:
AZ IMMUNRENDSZERT ROMBOLÓ KEMOTERÁPIA
ÉS AZ ESETLEGES SUGÁRKEZELÉS HELYETT
(törvényi szabályozás: A gyakorlati útmutató Magyarországon c. menüpontban)

RÉSZLETEK AZ AMERIKAI ÉS SZÖULI KLINIKAI EREDMÉNYEKET KÖZLŐ PUBLIKÁCIÓKBÓL

Az embergyógyászatban alkalmazható magas aszkorbát szint elég ahhoz, hogy megölje a daganat sejteket

Hetente kétszer intravénásan 30 gramm aszkorbinsav kezelést alkalmaztak, és megállapították, hogy a tüdőben és a májban, az áttétes elváltozások egy hét alatt eltűntek

Azok a rákos betegek, akik nagydózisú aszkorbát kezelést kaptak hosszú távú túlélése 20x nagyobb, mint a kontroll csoport pácienseinek túlélési ideje

Az aszkorbát rákkal szembeni hatásosságát át kell értékelni, a klinikai vizsgálatok fantasztikus eredményei érvekkel támasztják alá, hogy az aszkorbát potenciális rákellenes anyag.

A beteg nem kezelhető besugárzással vagy kemoterápiával

Cikkek százai jelentek meg, melyekben in vitro, in vivó és sejtkultúrában végzett kutatások, állatkísérletek és emberrel kapcsolatos tanulmányok eredményei jelentek meg ebben a témakörben. Az eredmények szerint az az általános nézet, hogy a C vitamin antitumor hatású

A szájon át történő alkalmazás gátolja a ráksejtek kiszabadulását az immunrendszer hatása alól. Ez a hatás az IL-18 termelődés gátlásán alapul.

Azt tanácsolják a pácienseknek, hogy naponta 4g aszkorbátot egyenek

Az aszkorbát nem citotoxikus a normál sejtekre

A tüdőben található csomók teljesen eltűntek, jelenleg nincs bizonyíték tüdő áttétre, máj áttétre, nyirokcsomó áttétre vagy bármire. 1986-ban a páciens 7 hónapig, 2x egy héten 30g aszkorbinsav infúziót kapott. Ezt követően 6 hónapig hetenként 15g aszkorbinsav infúziót kapott. A kezelés során és utána nem tapasztaltak toxicitást, a vér kémiai vizsgálata és a vizeletvizsgálat eredménye normális volt. A páciens továbbra is jól volt, rendszeres klinikai ellenőrzésekre járt mindaddig, amíg 1997-ben, 82 évesen, 12 évvel a diagnózis után rákmentesen halt meg.

Az egészséges emberekhez hasonlítva, a rákos betegek C-vitamin szintje a vérben szignifikánsan csökken, mert a rákos pácienseknek több C-vitaminra van szükségük

39 súlyos rákbeteget vizsgáltunk. Minden beteg 3 napon belül 2x 10g C vitamint kapott intravénásan és egy hétig naponta 4g-t szájon át. A kezelés után vizsgáltuk a demográfiai adatokat és felbecsültük a változásokat a páciensek életminőségében. Az életminőség értékelése EORTC QLQ-C30 módszerrel történt. A C vitamin adása után, a teljes életminőség/egészség skálán kapott pontok 36±18 értékről 55±16-ra javultak (p=0.001). A kezelt betegeknek, fizikai, lelki és szellemi tevékenységük értékelésekor a működési skálán szignifikánsan magasabb pontszámuk volt (p0.05). A tüneti skálán, a kezelt páciensek, a kimerültség, hányinger/hányás, fájdalom, étvágyvesztés tünetekkel kapcsolatosan szignifikánsan alacsonyabb pontszámot értek el ... a C vitamin használata úgy tekinthető, mint, egy biztos és hatásos terápia a végső állapotú rákos betegek életminőségének javítására"

Két ismerősöm is kapja a C-vitamin terápiát, rendkívül jó eredményekkel.

Ha szeretnétek , szívesen írok Róluk.

Illetve ,ha valakinek segítség, megadhatom elérhetőségeiket is.

Ők ezt teljesen hivatalosan kapják, szervezett ill. állami keretek között.

Igaz, a C-vitamint (egyelőre legalábbis) nekik kell beszerezni.

Ha utánanéztek, az elmúlt években többször volt REUTERS hír is, hogy a C-vitamin megöli a rákos sejteket !

Köszönjük Szent-Györgyi Albertnek !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése