2017. január 17., kedd

Zsidóbűnözés III.


Zsidóbűnözés III.


Karácsonykor is gyermeket gyilkoltak a Gázai övezetben a zsidók
Kedden délután izraeli harci gépek csapást mértek a Gázai övezetre. A légi támadásban egy kislány életét vesztette, többen megsebesültek.

Video: Israeli airstrike hits near Khan Yunis in Gaza Strip


Az izraeli katonai akció halálos áldozata a hároméves Hala Abu Sbaikha volt. Édesanyja és testvére súlyos sérüléseket szenvedett – közölték palesztin orvosi források. Az értesülést dr. Ashraf Al-Qudra, a gázai egészségügyi minisztérium szóvivője is megerősítette.

A meggyilkolt kislány

Négy palesztin a Gázai övezet középső részén lévő Maghazi településen sebesült meg, míg az övezet északi részén található Beit Lahiyatól északra is megsérült egy személy az izraeli katonai akció következtében.

A kislány testvére a kórházban - ő túlélte

Az izraeli légi csapások célpontja állítólag a Hamász katonai szárnyának, a Kasszám Brigádoknak Kán Juniszban, illetve Bureijben található katonai bázisai ellen irányult. Ugyanakkor az izraeli haderő a Gázavárosától keletre található Shaja'ia települést is ágyúzta.

Egy másik fiú, akit "a világ legdemokratikusabb hadserege" sebesített meg

Az izraeli támadásra órákkal azt követően került sor, hogy egy palesztin mesterlövész lelőtt egy megszálló zsidó katonát a Gázai övezet és Izrael határán. Szemtanúk beszámolói szerint nem sokkal a zsidó katona lelövése után az izraeli fegyveres erők felvonultak a határvidéken, és hajtóvadászatot indítottak a palesztin mesterlövész után. Később izraeli harci gépek Rafah városától nyugatra is bombákat szórtak le egy lakatlan területen.
Az RT híradója legalább tíz légicsapásról számol be:

Perge Ottó - Palestine-info - RT nyomán
Frissítés: A palesztinok által előzőleg a másvilágra küldött személy a  Palestine-info hírében (ld. itt és itt) kétszer is előforduló állítással ellentétben nem volt zsidó és nem volt katona, hanem egy kollaboráns beduin arab, polgári alkalmazott, aki a határkerítés javításával foglalatoskodott. (A szerk.)
2. frissítés: a fenti pontosításunk bővebben:
A palesztinok által december 24-én lelőtt, s tegnap eltemetett polgári alkalmazottnak, akit az izraeli hadsereg a Gáza övezeti határkerítés karbantartására foglalkoztatott, első és egyben utolsó munkanapja volt december 24. - a család elbeszélése szerint.
Száleh Abu Latíf-nak hívták, a Negev sivatagi Ráhát beduin arab településen született és élt, 22 éves volt halálakor.

Háárec tekintélyes héber nyelvű napilap és a Názáretben szerkesztett arab nyelvű alarab.net palesztin hírportál világosan leírja, hogy a lelőtt személy beduin arab volt, s a családja a temetés után mérgesen el is mondta az újságíróknak, hogy Szálehet golyófogónak használta az izraeli hadsereg, mert kiküldték a kerítésre golyóálló mellény nélkül... A temetésén Ráhátban semmilyen izraeli képviselő nem volt jelen.Hat hónap börtönre ítéltek egy svájci férfit "antiszemita tartalmú írások" közzététele miatt

A cionista diktatúra egyre kevésbé tűri az ellenvéleményt: a gondolatrendőrség most Svájcban lépett akcióba, és juttatott börtönbe egy férfit pusztán véleményének kifejtése miatt.

Egy genfi bíróság bűnösnek talált egy 55 esztendős férfit. Mint manapság minden másként gondolkodót, őt is „faji gyűlöletkeltéssel” vádolták meg. A férfi az interneten helyezett el „antiszemita tartalmú” cikkeket, illetve kommenteket. Mi több, még a holokausztot is tagadni merészelte. A „bűnös” 2010 januárja óta folytatta tevékenységét, és legalább 50 cikke jelent meg a világhálón. (Hogy pontosan hol, arról a tudósítás nem szól, nehogy eszébe jusson bárkinek is a szóban forgó írásokat elolvasni, ha azok egyáltalán még megtalálhatók.)
A hatóságok állítólag többször is felszólították a cikkei eltávolítására, amire azonban a megátalkodott eretnek nem volt hajlandó. A férfit a genfi bíróság hat hónap börtönbüntetésre ítélte.
Perge Ottó - antisemitism.org.il nyomán


Bűnösnek mondták ki az egyik pénzügyi zsidó terrorszervezet volt alelnökét

Befektetők kárára elkövetett csalásban mondta ki vétkesnek az eljáró amerikai bíróság esküdtszéke a Goldman Sachs (GS) globális pénzügyi szolgáltató csoport egyik volt alelnöki rangú kereskedőjét. Ez az egyik legnagyobb horderejű olyan bírósági végzés, amely közvetlenül az öt évvel ezelőtt kirobbant globális pénzügyi válsághoz kötődik.
A francia Fabrice Tourre 2008-tól a GS londoni befektetési részlegénél dolgozott. Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) hatalmas piaci felfordulást keltő bejelentéssel 2010 áprilisában közölte, hogy csalás gyanújával eljárást indított a Goldman Sachs és személyesen a magas beosztású kereskedő ellen.A vizsgálatba a brit pénzügyi felügyelet (FSA) is bekacsolódott.
A vád alapja az volt, hogy a SEC szerint a Goldman Sachs 2007-ben - még a globális hitelválság elhatalmasodása előtt - olyan, kockázatterítő céllal értékpapírosított szintetikus kötelezvény-portfoliót (CDO) kínált a piacon, amelybe nem elsőrendű, "subprime" amerikai jelzálog-követeléseket is belecsomagolt fedezetként, és elhallgatta a befektetők előtt, hogy a szóban forgó CDO-portfolió összeállításában jelentős szerepe volt egy fedezeti alapnak.
A Paulson & Co. nevű fedezetialap-társaság az amerikai értékpapír-felügyelet szerint eközben pozíciókat vett fel az amerikai jelzálogkötvény-piac összeomlására, így gyakorlatilag a Goldman Sachs által terjesztett CDO-termék ellen is. A jelzálogkötvény-piac összeomlása be is következett, és a SEC álláspontja szerint felmerült a Paulson és a GS közötti összejátszás gyanúja. A fedezeti alap annak idején egymilliárd dollárt nyert, a külső befektetők hozzávetőleg ugyanennyit vesztettek a tranzakciós láncolaton.
A csalárdnak minősített tranzakció legnagyobb egyedi károsultja a Royal Bank of Scotland volt, 840 millió dollár veszteséggel. A brit nagybankot később 45 milliárd font költségvetési tőkeinjekcióval mentette meg az összeomlástól a brit kormány, amely ezzel 70 százalékos részesedést szerzett a pénzintézetben.
Az ügy fő vádlottja Fabrice Tourre volt, akit háromévi eljárás után csütörtökön felelősnek mondott ki egy manhattani bíróság az ügyletbe bevont intézményi befektetők megtévesztéséért és a nekik ezzel okozott veszteségért. Tourre pénzbüntetésre és az ügyletből eredő profit visszafizetésének elrendelésére számíthat.
A Financial Times pénteki kommentárja szerint a jogi győzelem jól jött a SEC számára, az amerikai felügyelet ugyanis eddig sorra alulmaradt a pénzügyi válsághoz kötődő hasonló bírósági eljárásokban.
A Goldman Sachs már 2010-ben egyezségre jutott az amerikai pénzügyi felügyelettel, amelynek 550 millió dollár bírságot fizetett, és elismerte, hogy "hibákat" követett el a tranzakció során. A cég azonban azóta is tagadja, hogy szándékosan állított volna össze olyan CDO-portfoliót, amelyről tudta, hogy veszíteni fog értékéből, és így a fedezeti alap nyerni fog az ügyleten. A GS annak idején azt hazudta, hogy maga is nettó 75 millió dollárt veszített a tranzakción.
(MTI nyomán)Ötéves palesztin gyermeket hurcoltak el a megszállók Hebronban - a hadsereg jogi tanácsadója nekik adott igazat


A megszállt Hebron történelmi magjában, a Kaszbában a megszálló izraeli katonák még július elején letartóztattak, majd elhurcoltak egy ötéves kődobáló palesztin kisfiút. Az édesapja igyekezett megvédeni, mire annak szemét bekötötték, kezét megkötözték, és a gyermekével együtt bezsuppolták a katonai dzsipbe. A hadsereg jogi tanácsadója a katonáknak adott igazat.

Apát és gyermekét elhurcolják a megszállók (Fotó: Be-Celem)

A Be-Celem nevű izraeli emberjogi szervezet aktivistái még július első hetében dokumentálták a ciszjordániai Hebron városában történt esetet, amikor a megszálló izraeli katonák elcsíptek egy ötéves (!) palesztin kődobáló gyermeket, akit a segítségére siető apjával együtt betuszkoltak egy katonai dzsipbe és elhurcolták a helyszínről. Később a mellékelt videón azt látjuk, hogy a megszállók ellen semmit nem tevő apa szemét a fegyvertisztításra használt gyolccsal bekötötték, kezét zsineggel megkötözték. A videófölvétel érdekessége még, hogy a lefogott apa és ötéves gyermeke körül őgyelgő tömegben láthatunk egy szintén ötéves kinézető kipás gyermeket is, aki az 1967 után Hebron történelmi városrészébe is betolakodott több száz gyilkos zsidó telepes csemetéje.

A lefogottak a sorsukra várnak (Fotó: Be-Celem)

A Be-Celem emberjogi szervezet tiltakozott, és magyarázatot kért az izraeli hadsereg területileg illetékes jogi tanácsadójától az ötéves gyermek előállítása miatt. A katonatiszt jogi tanácsadó válaszában azt írta a Be-Celem szervezetnek, hogy az apa letartóztatásával, megkötözésével és egyéb megalázásával a hadsereg valóban hibát követett el, ám a gyermek előállítása teljesen jogos és törvényes volt, mert cselekedetét megismételve veszélyeztethette volna a harcosok testi épségét.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

Az állig felfegyverzett megszálló terrorista csapat az 5 éves gyermek kődobálása miatt az apját is előállítja a koncentrációs táborban . Ha még több fegyvert hordanának talán már mozdulni sem tudnának akkor volnának igazán célpontjai a palesztin gyermekeknek, és így talán el is találnák őket. Hiába a fasiszta állam rosszabb mint a fasiszta Németország volt a koncentrációs tábor lakóival szemben .Ha még nem látta volna: Izrael népe - a "felsőbbrendű" zsidóság


Izrael népe - a felsőbbrendű zsidóság

Ezeknek a fasiszta vadállatoknak építünk lakóparkokat mert a FIDESZ lijud barátságot öröknek kell betudni . Remélem az Ő gyermekeiket is foszforbombával ajándékozza meg a fasiszta zsidóság. Mert ezekkel együtt kel majd élni , és a szomszédságba remélem cigány családot költöztetnek vagy palesztint, hogy meglegyen a kontroll és a harmónia .

zsidó lakópark MagyarországonViktor e Mengele sereg is vezérének tekint , vagy azt várod , hogy ők is elismerjenek vezérüknek , egy baj van nem vagy te kóser zsidó , és soha nem ismernek el kazárnak sem . Mi meg egyenesen megutálunk téged e fasiszta alja nép befogadásáért. Innen nézve csak szállás csinálója voltatok a terrorista népnek , mert ha csak a goj népet árultátok volna el az is főbenjáró bűn lett volna , de ti kiszolgáltattátok a magyar nép mellet a víz készleteit , a földvagyonát az ásványkincseiket , melyet már előtte feltérképeztek , hogy biztosra menjenek , ilyen haramia banda még nem támadt édes hazánkra , és ilyen sunyi vezetői sem voltak az országnak , akik a saját zsebük megtömésén kívül mással nem foglalkoztak . Ebek harmadjára hagyták az országot , most mindegy hogy milyen oldalú volt a politikai kurzus a politikai maffia itt is ott is leszedte a sápot a népről , kik olyan szegények , hogy kilóméteres sorokban állnak sorban egy tányér meleg kajáért . Így gondoltátok el a magyar sors jobbrafordulását , és közben arról döntetek hány zsinagógát kell építeni , és nem arról , hogy hány családnak járna a tisztességes élet és egy tényér meleg kaja napjában , mert ez is az emberi sors része kel hogy legyen , ne csak nektek járjon meleg kaja hanem minden rászorulónak , és ha már mind megengedhet egy tányér meleg ételt , akkor osztozkodjatok , akkor adjátok el az országot a zsidóknak , ha a magyar ember megélhetése biztosítottá válik.

Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől vesz el: megadóztatták a minimálbért, 60-ról 47 ezerre csökkentették a közmunkás minimálbért (amely ma is csak 49 ezer). A segélyt pedig 28,5 ezerről 22,8 ezerre csökkentették (és mivel közmunka az év nagy részében nincs, rengeteg családnak ebből kell élnie).
20130330_sorbanallas_etelert.jpg
A képet a Szolidaritás készítette. További képek a galériájukban.

"Tíz órakor már a kápolnáig ért a sor, jelentette a hvg.hu tudósítója, fotósunk nem sokkal 12 óra után, a húsvéti ételosztás kezdésének időpontban járt a környéken, akkor már a Gyulai Pál utcába is bekanyarodott a tömeg, hogy az Ételt az életért alapítvány által osztott 400 ezer adagból részesülhessen." A HVG tudósítása.
20130330_sorbanallas_etelert_etelosztas_Blaha_Lujza_ter_Rokus_korhaz_Gyulai_Pal_utca.jpg
Fazekas István képe. A HVG galériája.
Külön zavaró, hogy míg a Fidesz a válságra hivatkozva áldozatokat kér és a szegényebbektől vesz el, addig a jómódúaknak, gazdagoknak ad az egykulcsos adóval. Az egykulcsos adó egyébként a képviselői fizetéseket is jelentősen növelte, miközben a költségtérítések továbbra is nagyvonalúak maradtak. Az alábbi képen a tíz legtöbbet kereső képviselő.
Koltsegterites_politikusok_Horcsik_Richard_Apati_Istvan_Vitanyi_Lipok_Sandor_Gyure_Csaba_Palffy_Firtl_Jakab_Posan_Agh_Peter_Fidesz_Jobbik_26_25__huszonhat_huszonot_millio.jpg
A "kereszténydemokrata" Pálffy István egyébként trükközve vette fel a 25 milliós költségtérítést. Mivel formálisan a Hajdú-Bihar megyei listáról jutott be, ezért a nagyobb távolságnak megfelelő pénzt vesz fel. Pedig a megyében lakása sincs, hiszen évtizedek óta Budapesten él.
Az Ételt az Életért alapítvány húsvéti, Blaha Lujza téren tartott ételosztásán már a Gyulai Pál utcában kígyózik a sor szombat kora délután.
Tíz órakor már a kápolnáig ért a sor, jelentette a hvg.hu tudósítója, fotósunk nem sokkal 12 óra után, a húsvéti ételosztás kezdésének időpontban járt a környéken, akkor már a Gyulai Pál utcába is bekanyarodott a tömeg, hogy az Ételt az életért alapítvány által osztott 400 ezer adagból részesülhessen.

Fotó: Fazekas István

Fotó: Fazekas István

Fotó: Fazekas István

Fotó: Fazekas István

Fotó: Fazekas István

Fotó: Fazekas István


Azóta a helyzet tovább romlott ma már gyermekes családok is sorban állnak egy tányér meleg kajáért , és a kígyózó sorok csak nőnek és nőnek . Viktor mi nem ilyen rémálmot akartunk ahol a politikai maffia él az országban , és a nép ingyenkonyhára vár , hogy egy tányér meleg kaja jusson apraja nagyjának , míg ti kilopjátok a szemeinket is . A cső lakó már az aluljáróból is ki lett lakoltatva , a lakosság
házait elárverezik , mert nem tudja fizetni az uzsora kölcsönt, addig ti új zsinagógák állításáról tárgyaltok addig a hangya szorgalmú nép az életben maradásért küzd , mert nincs már élettere ez az ország már el van adva , és neki nem maradt más mint két négyzetméteres sírhalom , vagy még az sem , mert a hamuját szétszórják és a böjti szelek szétviszik Árpád honalapítónk földjein.


Itt kígyóznak embersorok az ünnepek alatt - ételosztás 
2013. dec 22. 08:16 MTI-Népszava 
Országszerte több helyszínen osztanak ételt az ünnepek alatt a rászorulóknak, a rosszszociális körülmények között élő családoknak és a hajléktalanoknak. 

Vasárnap a Rászorulókat Támogatók Egyesülete Budapest XV. kerületében, a Testvériség pálya előtti parkolóban 300 adag babgulyást, zsíros kenyeret és meleg teát, a Vitézi Rend és a Kárpátok Egyesület az Örs vezér téren ételt és ruhát oszt. A nyíregyházi Szent István téren az Átutazók Művészeti Egyesület tagjaitól kaphatnak élelmet a nélkülözők. Miskolcon és Debrecenben pedig a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége 300-300 főt invitál asztalhoz. 
Az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei és munkatársai is főtt étellel várják a rászorulókat vasárnap a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban, ahol hétfőn is osztanak meleg ételt. Debreceni intézményükben keddtől csütörtökig várják főtt étellel a rossz szociális körülmények között élőket. A gyulai intézményben hétfőn 16 órakor karácsonyi ünnepséget tartanak, keddtől csütörtökig 11 órától, szilveszterkor 18 órától, január 1-jén pedig 12 órától kaphatnak meleg ételt a rászorulók. A népkonyha munkanapokon működik, az intézmény pedig folyamatosan nyitva tart. 
A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége hétfőn Somogyvámos mintegy 650 lakóját lepi meg karácsonyi ebéddel. Kedden Kecskeméten, Szolnokon és Szombathelyen is osztanak ebédet a rászorulóknak, a fővárosi Blaha Lujza téren pedig 4500 főre tartanak ételosztást keddtől csütörtökig. December 30-án a szegedi önkéntesek a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben 150 főre biztosítanak ebédet. 
Szolnokon a nyíregyházi Bige Holding Csoport jóvoltából hétfőn és december 30-án 1000 adag meleg étellel várják a nélkülözőket. A végét nem lehet látni annak a tömegnek, akiknek a krisnások osztanak ételt a Blaha Lujza térnél Budapesten. Körülbelül 2000 ember áll sorba, de csak 1500 adag étel van. Nagyon sok a gyerekes család. Van olyan anyuka, aki reggel fél hat óta ott áll két gyermekével, mert ennyit tudnak enni egész nap. Akinek jut karszalag az kaphat ételt, akinek nem, abba belegondolni sem merünk. A rendet a rendőrség biztosítja. Ez is jól mutatja, hogy a helyzet több, mint elkeserítő. 
De épül a Felcsúti stadion az a lényeg!! 
(Ujszászi Sándor, Facebook


Újra látható: Zsidó nő: Évszázadok óta csecsemőket áldoznak fel egyes zsidó családok a "hatalomért", én is részt vettem benne (18+)


Emberáldozási rituálék, kannibalizmus, vérfertőzés - miközben az emberek azt hiszik, hogy egy rendes zsidó családról van szó. Az alább látható beszélgetős műsor éppen ma 23 évvel ezelőtt, 1989. május 1-jén került adásba. A nő, akinek nem mutatták az igazi arcát, arról beszélt, hogy családja csecsemőket áldozott fel, hogy hatalomra tegyen szert - és, ami sokkal súlyosabb: egyértelművé tette, hogy nem egyetlen beteg családról van szó, hanem egyrészt évszázadok óta művelik ezt nemzedékről nemzedékre, másrészt pedig nemcsak az ő családja űzi ezt, hanem más zsidó családok is Amerika-szerte (és feltehetően az egész világon, tehetjük hozzá).
A műsorból természetesen hatalmas botrány lett, a zsidó szervezetek őrjöngtek, a műsorvezető pedig térden csúszva kért bocsánatot tőlük (azt pedig gondolhatjuk, hogy egy médiában dolgozó négernek nem lehetett célja magára uszítani őket). (Az ADL el is tüntette a videót, de egy ideje újra kering a világhálón.)

Vicki Polin

A nőről közben kiderült, hogy Vicki Polinnak hívják, és ma már a szüleihez hasonló zsidók által tönkretett gyermekek gyógyításával foglalkozik (a blogjuk itt található). 1989-ben pedig nem vonta vissza a szavait, és nem kért bocsánatot. Sőt több helyen nyilatkozott is erről, olyan, a műsorban nem említett információkat is elmondva, mint például az, hogy ötször volt abortusza, mert az apja rendszeresen megerőszakolta, vagy hogy rendőrök, orvosok és ügyvédek is résztvevői ezeknek a rituáléknak.
A nő kezelőorvosa, Tina Grossman is részt vett a műsorban (de sajnos nincs rajta az alábbi videón). Ő elmondta, hogy eddig mintegy 40 gyermeket kezelt, akik hasonló traumákon mentek át. Soha nem találkoztak ezek a gyerekek, mégis ugyanazt mesélik - tette hozzá a szintén zsidó Grossmann.
Ez ment adásba 23 évvel ezelőtt Amerikában. Ma már természetesen szó sem lehet ilyesmiről, a "kiválasztottak" tanultak a hibából.
Mint említettük, Oprah bocsánatot kért a zsidóktól, és megígérte, többet ilyet nem tesz - nem így Vicki Polin. Hiába állították meg az utcán, és fenyegették azzal, hogy "újabb holokausztot" fognak előidézni a nyilatkozatai, még egy közleményt is kiadott:
"A társadalmunk azt hiszi, hogy zsidók nem lehetnek pedofilok, vagy nem molesztálhatják a gyermekeiket. De ez csak egy mítosz, igenis molesztálják a gyermekeiket. És olyanok is vannak, akik gyakorolják a kannibalizmust és az emberáldozatot. Higgyék el nekem, a saját szememmel láttam. Elérkeztem az életemnek ahhoz a  pontjához, amikor tanúságot kell tennem. Megtettem, és addig fogom folytatni, amíg ti és a hozzátok hasonlók elhiszik azt, amin keresztül kellett mennem gyermekként. Mindent meg fogok tenni azért, hogy ami velem történt, mással ne fordulhasson elő!"
Az eredetileg beágyazott videót törölték, de most újra megtekinthető:


Sátánizmus - Évszázadok óta csecsemőket áldoznak fel egyes zsidó c(Kuruc.info - aztlan.net, tobefree.wordpress.com, savethemales.ca nyomán)
Kapcsolódó:Vérvádazók figyelmébe: vajon miért viccelődik keresztény gyerekek vérébe mártott pászkával egy izraeli sportoló?


Ido Kozikaro, a tréfamester
Harmadik hete tombol a zsidó és zsidóbérenc sajtó, amiért Baráth Zsolt jobbikos képviselő az Országházban mert megemlékezni Solymosi Eszterre, és, ha kissé óvatosan is, de kimondta, amit 130 évvel ezelőtt mindenki tudott: a zsidók, a magyarok, s a gyilkosokat felsőbb utasításra felmentő bíró is. És hiába történt még számtalan hasonló eset szerte a világon, hiába írtak még zsidó szerzők is fajtájuk rituális gyilkosságairól, a hazugság népe tagad, ahogy teszi több ezer éve, s közben vérvádazik, antiszemitázik és elhatárolódást követel (s ha ez megvan, azt mondja, hogy már nem elég).
Erre milyen kínos dolog történik? Ido Kozikaro, a Hapoel Gilboa-Galil kosárlabdacsapat játékosa így kíván boldog pészahot fajtársainak Facebookon: "Nincs jobb annál, mint keresztény és muszlim gyermekek vérébe áztatott macesszel kezdeni az ünnepet."

Amikor kitört a botrány, azt mondta, viccelt. Hinnünk kell neki, hiszen Simon Peresz is azt mondta a hazánk felvásárlásáról szóló beszédének sajtótémává válása után: ő is csak viccelt - s láthatjuk, hogy semmi alapja a kijelentésének.
Azt is hozzátette: csalódott, mert azt hitte, a magyaroknak van humorérzékük.
A derék izraeliták elvárják tehát a gojoktól, hogy nevessenek a fenti viccen is.
Nevessünk hát, de inkább abbéli huncut örömünkben, hogy lassan eljön az idő, amikor mi is kitalálunk néhány jó tréfát, hadd lássuk, az ő humorérzékük mennyire lesz fogékony rájuk. Mert mi is tudunk viccesek lenni ám, ha nagyon jókedvre derítenek.
Annyira, hogy még hetven év múlva is azt emlegetik.
(Kuruc.info, forrás angolul például itt vagy itt)


Vérvádazók figyelmébe II.: "Igen, meg van engedve a [goj] gyermekek megölése is" - nyilatkozza a zsidó
2009 novemberében adtuk hírül, hogy a Király tanítása címen Izraelben megjelent egy könyv, amelynek két rabbi szerzője azt tárgyalja, hogy mikor, miért és milyen körülmények között lehet, sőt kell megölni a gojokat. A rabbik szerint bizonyos esetekben a zsidók ártatlan goj gyermekeket is megölhetnek.
Roi Sáron a Máárív című napilapban megjelent recenziójában leszögezi: „Ez a könyv útmutató azok számára, akik azon tépelődnek, hogy lehet-e, s ha igen, mikor kell és szabad elvenni a nem zsidó életét.”
A két izraeli rabbi részletesen kifejti azokat a törvényeket, amelyek értelmében igenis szabad, sőt, bizonyos esetekben egyenesen kötelesség gojokat ölni az úgynevezett Noé fiainak hét parancsa (שבע מצוות בני נח) isteni törvény értelmében: „Ha odamegyünk a Noé fiainak hét parancsa egyikét megszegő gojhoz, akkor a megölése megengedett”, olvasható A Király tanítása című útmutatóban.
Még egy idézet a műből: „Véleményünk szerint az egészen apró gyermekeket is meg lehet ölni, ha kiderül, hogy nagyobb korukban árthatnak nekünk, s ebben az esetben a csapásnak kimondottan ellenük kell irányulnia, és nem csak a felnőttek elleni akció keretén belül”.
A könyv felháborodást váltott ki azok körében, akik fel mertek még egyáltalán háborodni, ezért a kiválasztottak egy konferenciára gyűltek össze, hogy védelmükbe vegyék a gojok, s azon belül az ártatlan gyermekek megölését megengedő könyvet és annak szerzőit. Ezen a konferencián készült az alábbi videó (nem tudjuk, melyik évben, egy kedves olvasónk küldte be), amely megörökíti azt is, hogy az egyik résztvevő a legnagyobb lelki nyugalommal kimondja: igen, bizonyos körülmények között megengedett a goj gyermekek megölése.


Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket


(Kuruc.info)
Kapcsolódó:11 gyermekes pedofil rabbit ítéltek börtönre Melbourne-ben
Egy melbourne-i zsidó iskola elnézést kért, amiért titokban
tartotta, hogy egyik tanáruk szexuálisan zaklatta a diákokat.

Kramer 1991-ben...

Az 53 éves David Kramert 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság négy iskolás fiú molesztálásáért. Az esetre 1990 és 1992 között került sor.
Amikor a dühös szülők 1993-ban felkeresték az iskolát, annak vezetői nem értesítették a rendőrséget, sőt, Izraelbe küldték lebukott fajtársukat. Csak akkor vallottak színt, amikor elítélték Kramert: Jehoshua Smukler rabbi elnézést kért a "történelmi tévedésért". Az is mondta egyebek mellett, hogy ha ma tenne valaki panaszt egy hasonló ügyben, azonnal jelentenék a hatóságoknak. Valójában persze egy pillanatig sem gondolta ezt komolyan, hiszen rabbik körében elfogadott, mondhatni mindennapos gyakorlat az ilyesmi, lásd pl. ezt a cikkünket: A gyermekmolesztálás mint judaikum: "A megrontás önmagában semmi kárt nem tesz az áldozatban".)

... és az "átváltozás" után

A büntetőper során kiderült, hogy a zsidónak 11 gyermeke van - vajon mi szokott művelni a saját gyerekeivel, s csoda-e, ha azok is beteg állatok lesznek ezek után? Ráadásul ha mindegyiknek lesz ugyancsak 11 gyereke, az 121 közveszélyes talmudista megjelenését jelenti mindössze néhány évtizeden belül, és ez csak egyetlen család, miközben köztudott, hogy a zsidóknál rengeteg hasonló eset fordul elő, így nem is csoda, hogy legtöbbjük nem normális. Ennek ellenére - vagy éppen ezért - futószalagon gyártják a degenerált utódokat, mint a cigányok.
Az "antiszemita bíróság" legújabb áldozata elismerte, hogy kedvenc foglalkozása a fiúk hímvesszőjével való játszadozás volt, de az is különösen felizgatta, ha órák után az ölébe ültethette őket.
Kramer 2008-ban szülőhazájába, az Egyesült Államokba költözött Izraelből, de ott sem fért a bőrébe. Ott azonban elkapták, és letartóztatták egy újabb molesztálási ügy miatt, majd kiadták Ausztráliának.
Az egyik áldozat ügyvédje úgy vélte, igazságot szolgáltattak Kramer elítélésével, vádolta azonban a neki falazó és őt Izraelbe küldő oktatási intézményt.
Az említett "igazságszolgáltatásról" egyébként csak annyit, hogy a zsidó 3 hónap múlva szabadulhat, ugyanis a 3 év 4 hónap azt jelenti, hogy legkevesebb 18 hónapot kell börtönben ülnie, a többit pedig már letöltötte az előzetesben.
(Kuruc.info - 9 News National nyomán)


Vádat emeltek Koltai csaló fia ellen
Vádat emelt "K. Gábor" filmproducer és társai ellen az ügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt.
"A Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt K. Gábor és hat társa ellen vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken" - áll az ügyészség közleményében.
A vádirat lényege szerint, K., azaz Koltai Gábor és I. Gábor filmproducerek tizenegy háromdimenziós animációs film saját produkcióban történő gyártása során társaik, Cs. Zoltán, S. Zoltán, P. László, K. Áron és Cs. Zoltán közreműködésével a gyártási költségek többszörösét meghaladó mértékű fiktív számlák felhasználásával jogosulatlanul igényeltek vissza áfát, illetve jogosulatlanul csökkentették cégeik áfafizetési kötelezettségét.
K. Gábor és I. Gábor a vádlott-társaik által kibocsátott fiktív számlákat a filmek gyártására főleg hazai bankokkal és nagyvállalatokkal kötött támogatási szerződések elszámolására is felhasználták, így a filmtámogatók a fiktív számlákkal elszámolt támogatások után - nem tudva azok felhasználásának tényleges módjáról -, társaságiadó-kedvezményt vettek igénybe. K. Gábor és I. Gábor ezen cselekményei révén a társaságiadó-bevétel is csökkent - olvasható.
A közlemény szerint K. Gábor 2008. és 2010. között 2 milliárd 279 millió forint összegű, míg I. Gábor 1 milliárd 663 millió forint összegű vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. Mint írták, a vádban szereplő, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó folytatólagosan elkövetett költségvetési csalás bűntettéért öttől tíz évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.
(MTI nyomán)Parfüm- és közpénztolvaj lesz az izraeli jegybankelnök

Késik Jákov Frenkel izraeli jegybanki elnök kinevezése, mert kiderült, hogy 2006-ban a hongkongi repülőtér vámmentes boltjában egy üveg parfüm ellopásával vádolták, és ezt "elfelejtette" ismertetni a hivatalba lépését jóváhagyó bizottsággal.
Frenkel szerint "szerencsétlen félreértés" történt, amikor évekkel ezelőtt 24 órára előállították Hongkongban, mert egy ki nem fizetett parfümöt találtak nála. Később a kínai hatóságok bocsánatot kértek tőle és örültek, hogy nem perelte be őket - állította. (Magyarul: sikeres volt az antiszemitázó "ellentámadás" - a szerk.)
Jákov Frenkel 1991-től 2000-ig két elnöki perióduson keresztül már irányította az izraeli nemzeti bankot. Érdemeként ismerték el, hogy a nyugati államokban elfogadott szintre szorította le az inflációt, valamint liberalizálta az izraeli pénzpiacokat és a valutakereskedelmet.
Sokan ugyanakkor kifogásolják Frenkel személyét, mert mint egy 2002-es állami számvevőszéki jelentés megállapította, több százezer sékelnyi, vagyis sok millió forintnyi jogosulatlan fizetséget vett fel. A pénzt végül visszafizette az államkasszába.
A Globes című izraeli gazdasági lap szerint megnehezíti a kinevezésről döntő bizottság dolgát, hogy Frenkel ellen több civil, illetve közhasznú szervezet is panaszt emelt a legfelsőbb bíróságnál.
Izraelben azért kell új elnököt választani a jegybank élére, mert a posztot 2005 óta nagy sikerrel ellátó Stanley Fisher januárban bejelentette, hogy két évvel második megbízatásának lejárta előtt távozik a pénzintézet éléről.
(MTI nyomán)


Amiről Snowden is hallgat, de Netanjahu kimondta: "Nincs olyan hely, ahová nem ér el Izrael Állam keze"

Meg tudná mondani valaki, hogy miféle döbbenetes hatású, vadonatúj információkat hozott nyilvánosságra Edward Snowden? Amit ugyanis tőle megtudtunk – nevezetesen, hogy a titkosszolgálatok megfigyelik internetes levelezésünket és telefonos társalgásunkat - azzal minden értelmes ember már korábban is tisztában volt.

Mondhatnánk persze, az is nagy dolog, hogy most legalább bizonyosan tudjuk, amit Snowden fellépése előtt legfeljebb csak sejtettünk. De ez is csak féligazság. Az „összeesküvés-elméleteket” kedvelő „szélsőjobboldaliakon” kívül más pártállású, vagy a politikával nemigen foglalkozó emberek is egyre gyakrabban fogalmazták meg gyanújukat az interneten folytatott titkosszolgálati adatgyűjtéssel kapcsolatban. Régóta közszájon forgott például, hogy a Facebook, és a többi „közösségi oldal” a rendőrség vagy a biztonsági szolgálatok szoros ellenőrzése alatt áll. Sőt, sokan állították, egészen bizonyosak abban, hogy a „közösségi oldalakat” kifejezetten a titkosszolgálatok hozták létre az állampolgárok megfigyelése céljából.
Mindez természetesen a politikusok számára sem újdonság. Sőt, ők sokkal inkább tisztában vannak azzal, milyen széles körű a „Nagy Testvér” figyelme. Az EU központjában léhűtősködő szélhámosok is csak eljátsszák, mintha meglepődnének azon, hogy Snowden leleplezése nyomán „kiderült”: az amerikai titkosszolgálat megfigyelés alatt tartja az egész brüsszeli bagázst. Ami persze nyílt titok volt, mindenki tudott róla. A politikusok magántermészetű e-mail-üzeneteikben és telefonbeszélgetéseik során ugyanúgy szerepet játszanak és hazudoznak, mint ahogy a nyilvánosság előtt teszik, mivel félnek a „lehallgatástól”. Mint a „régi, szép” kommunista időkben. A „lehallgatók” köre pedig igencsak széles. Mondhatnánk, nem is egy „Nagy Testvér” figyel, hanem több: a politikusok a saját országuk titkosszolgálataiban sem bízhatnak meg teljesen, de a világ majd minden táján jelen van a Moszad, a CIA, a brit, a francia és az orosz titkosszolgálat, de feljövőben vannak a kínaiak is, elsősorban a Közel-Keleten pedig több arab állam és Irán ügynökei is szorgalmasan ténykednek. Az Irán ellen intézett internetes támadások azonban meglehetősen egyértelművé tették, ami egyébként is teljesen logikus: a világ két legbefolyásosabb titkosszolgálatát Izrael és az USA működteti. Ami abból a tényből is következik természetesen, hogy ennek a két államnak a kezében összpontosul messze a legfejlettebb katonai technológia a világon. Ehhez képest némiképpen meglepő, hogy Edward Snowden leleplezését követően – miként például a Wikileaks kiszivárogtatásai után is történt - ismét csak az USA áll a bírálatok kereszttüzében. Izrael sohasem.
Pedig hogy a minket figyelő „Nagy Testvérek” között Izrael lehet esetleg a leginkább „képben”, azt nem csak a józan megfontolás nyomán jelenthetjük ki. Időnként izraeli vezetők is kikotyogják az igazat. Július 2-án Benjamin Netanjahu miniszterelnök beszédet mondott az izraeli parlament, a Knesszet ünnepi ülésén, ahol is az ugandai Entebbe-ben 37 évvel ezelőtt történt sikeres izraeli túszszabadító akcióról emlékeztek meg. (Melyben Netanjahu testvére, Jonatán életét vesztette.) Netanjahu felszólalásában megerősítette az „antiszemiták” „fasiszták” és „nácik” régóta hangoztatott álláspontját: „A fenyegetés, mellyel szembe kellett néznünk 37 évvel ezelőtt, továbbra is fönnáll, de ma elmondhatom, hogy nincsen olyan hely, ahová Izrael Állam karja ne érne el, vagy ahová nem fog elérni a jövőben országunk megvédelmezése érdekében.” Netanjahu maga is „antiszemita” lenne, hogy ilyeneket mond?
Természetesen az izraeli biztonsági szolgálatok nemcsak Izraelt védik, hanem bevallottan a világon bárhol élő „zsidó közösségeket” is. (Valójában persze a zsidóságnak a nyugati világban élvezett kiváltságos helyzetét és hatalmát védik, de ahogyan arra már többször rámutattam, a zsidók csak akkor érzik magukat biztonságban, ha uralkodhatnak a „gyűlölködő” gójok felett.) Hogy milyen messze elér Izrael „karja”, arra számos merénylet és emberrablás mellett olyan apróság is figyelmeztetett, mint az izraeli kémrepülőgépek 2010 tavaszán történt háborítatlan berepülése Magyarország területe fölé. (Melynek során meggyilkoltak egy „szíriai pénzváltót”, de máig nem tudjuk teljes bizonyossággal, hogy összefüggés volt-e a bűntény és a kémgépek megjelenése között.)
És ezen a ponton érdemes visszakanyarodnunk Edward Snowden (és korábban például a Wikileaks) „leleplezéseihez”. Hogyan lehetséges, hogy mindig az USA (esetleg Franciaország, Nagy-Britannia) titkosszolgálatai „lepleződnek le”, de Izrael – melynek a keze pedig Netanjahu szerint is „mindenhová elér” – olyan ártatlan marad, mint a ma született bárány? Vagy talán Snowden és a hozzá hasonló „lázadók” is nagyon jól tudják, hogy „Izrael keze mindenhová elér”, és éppen ezért – a saját életüket és hozzátartozói biztonságát is féltve – tartják meg éppen a legfontosabb titkokat maguknak? Természetesen felmerül még egy lehetőség is: Snowden drámája egy megrendezett színjáték, melynek célja éppen az, hogy a hatalom igazi birtokosairól és az ő ténykedésükről elterelje a figyelmet.
De valójában Snowden úgynevezett „leleplezései” még Amerika számára sem feltétlenül ártalmasak. Először is az emberek jelentős része úgy véli, ha megfigyelik is a világhálón folytatott ténykedését, vagy lehallgatják telefonját, annak nincsen jelentősége, mert „nem csinál semmi rosszat”, és egyébként is „félni annak kell, aki rosszban sántikál”. Az amerikaiak és európaiak terrorveszéllyel ijesztgetett agymosott többsége számára a „biztonság” mindennél fontosabb. A rendőrállam és a demokrácia felszámolása miatt aggódók már eleve kisebbségben vannak, ráadásul egységes fellépésre is képtelenek, mert bal- és jobboldaliak (valódi liberálisok, anarchisták, feladatukat komolyan vevő emberi jogvédők, radikális jobboldaliak stb.) is vannak közöttük. Akiket viszont felháborít, hogy a Nagy Testvér az e-mailes és facebookos fiókjaikban kotorászik, azok sem tudnak semmit tenni: egy részük az internetes és telefonos kommunikációja során igyekszik minden szavára ügyelni, és óvatosan fogalmazni, mások erre nem hajlandók, és a szemétbe hajítják a számítógépüket (ők vannak a legkevesebben), és persze olyanok is akadnak, akik dacosan, csak azért is leírják a véleményüket. Hadd bosszankodjon a "Nagy Testvér". Csakhogy őt az „ellenállásnak” ezek a formái a legkevésbé sem ijesztik meg. Ezzel szemben kifejezetten kedvező a számára, hogy a félelem légkörét teremti meg, és a hatalom rendkívüli erejét is mindenhatóságának tudatát préseli bele az alattvalók fejébe. Akik ráadásul – a „szivárogtatóknak” is köszönhetően – a „Nagy Testvért” beazonosítani sem képesek.
Perge Ottó - Kuruc.info"Gyilkold a zsidót!" - írta föl arabul saját autójára a zsidó telepes, majd hívta a rendőrséget
Egy Jeruzsálemben vendégeskedő zsidó telepes a saját autójára arabul fölírta a "Gyilkold a zsidót!" ismert uszító mondatot, a jármű kerekeit pedig kiszúrta. Rendőrséget hívott, ám a szerv nem vette be a mesét, hanem letartóztatta a hangulatkeltő zsidót - írja a Megafon izraeli magánhírportál.
A zsidó telepesek és Izraelben élő elvbarátaik az elmúlt esztendőkben több tucatszor megszentségtelenítettek, gyújtottak föl mecseteket, keresztény templomokat, temetőket, kolostorokat és más intézményeket, illetve fújtak le héber nyelvű gyalázkodó jelszavakkal magánházak falait, gépjárműveket, szúrták ki az autók gumiját, majd névjegyként mindig odaírták az "árcédula" szót.

Meggyalázott keresztény sírkő Jeruzsálemben

A faji felsőbbségi gőggel és a kiválasztottság tudatával átitatott zsidó telepesek ugyanis a keresztény és muszlim palesztinokat, valamint a Szentföldön élő nem arab keresztényeket kívánják büntetni, benyújtani nekik a számlát, amiért az izraeli kormány nagy ritkán - általában nemzetközi nyomásra - fölszámol egy-egy zsidó előtelepülést a megszállt palesztinai területeken...
Egy Jeruzsálem-közeli zsidó település 22 éves lakója tegnapelőtt úgy döntött, hogy véget vet a barbár cselekedeteket kísérő, magyarázó egynyelvűségnek, s a saját személygépkocsijára a héber helyett arab nyelven írt föl gyalázkodó, uszító szavakat. Persze annyi változattal, hogy cselekedetével az arabokra kívánta irányítani a közvélemény gyanúját és dühét. A zsidó telepes Nyugat-Jeruzsálem Kirját Mose nevű negyedében vendégeskedett, s éjszaka a saját autójára arabul fölírta a "Gyilkold a zsidót!" (itbáh el-jehúd!) ismert jelszót. A nagyobb hatás kedvéért még az autója gumijait is kiszúrta. Majd annak rendje-módja szerint a "panaszos" kihívta a rendőrséget.

"Halál az arabokra!", üzenik a zsidók a jaffai temetőben

A helyszínre érkező izraeli rendőrök azonban rövid vizsgálódás után megállapították, hogy a zsidó telepes saját maga írta föl az uszító arab mondatot, és tett kárt az autójában hangulatkeltés céljából. A zsidó telepest a rendőrség azonnal letartóztatta.
Júzsef el-Kudszi - Kuruc.info
"A gójok lelke ördögtől való" - így gyűlölnek a zsidók - tények és idézetek

Az alábbiakban egy Mohamed Khodr nevű szerzőnek a Veteranstoday.com oldalon megjelent írása fordítását közöljük. A talmudi idézetekkel találkozhattunk már máskor, más cikkekben is, de nem árt újra és újra emlékezetünkbe idézni, mi mozgatja "Isten ajándékait", mi képezi a hozzánk való viszonyulásuk alapjait. Ugyanakkor azt sem árt folyamatosan tanulmányozni, mi az a sors, amire mi is juthatunk a palesztinok után és mintájára.
Az alábbi, szenvedélyekkel, elkeseredéssel, mégis reményekkel teli írás nem tekinthető politológiai elemzésnek. Ugyanakkor mégis kiderül belőle a nyugati világ polgárai előtt rejtegetett igazság. Az írás elolvasása révén jobban megérthetjük a hosszú évtizedek óta brutális izraeli megszállás alatt élő palesztin nép lelkiállapotát, és betekintést nyerhetünk a borzalmas mindennapokba.
(Mindenkit kérek arra, hogy ne sajnálja az időt, és olvassa el ezt a cikket, nézze meg a mellékelt videókat és fotókat, ugyanis az egész emberiség jövője a tét. A tudatlanság végzetes lehet. Köszönöm.)
A zsidók reggeli imádságának egy részlete:
Áldás legyen a mi örök Istenünkön, aki nem gójnak teremtett.”
(Izraelt kivéve) egyetlen más országban sem fordulhat elő, hogy gyermekeket rendszeresen fiatalkorúak bírósága elé állítsanak, ahol nem léteznek a jogaik tiszteletben tartását biztosító garanciák. Minden olyan gyermeket, akit valamilyen feltételezett bűncselekmény miatt törvényszék elé citálnak, a fiatalkorúakra vonatkozó nemzetközi jogi előírásoknak megfelelően kell kezelni, melyek speciális bánásmódot biztosítanak a részükre.” (Részlet a „Gyermekek az izraeli katonai börtönökben” című UNICEF-jelentésből, 2013. február)
Figyeltem a katonákat, akik tüzeltek. Láttam, amint gyerekekre lőnek Szarajevóban, és alaposan megnéztem a gyilkosaikat is. Láttam a halálosztagok tagjait, akik családokat mészároltak Algériában vagy Salvadorban. Azonban sohasem láttam másoktól (csak az izraeli katonáktól), hogy gyerekeket (palesztinokat) csalnak tőrbe, vagy gúnyolnak ki, majd mintha valamilyen sportot űznének, lövöldöznek rájuk.” (Chris Hedges, Pulitzer díjas újságíró: A Gaza Diary: Scenes from a Palestinian Uprising, (Napló Gázából: a palesztin felkelés képei) Harper’s magazine, 2001. október)
Izraelben palesztinokat, főleg palesztin gyerekeket ölni nem csupán talmudi, rabbinikus eredetű kötelezettség, de egyfajta sport is, amely enyhíti az unalmat, és elősegíti az ember karrierjét. A megszállt területeken, vagyis Ciszjordániában, a Gázai övezetben és Kelet-Jeruzsálemben élő 3,4 millió palesztin semmi más, mint kísérleti alany, akiket az új kémiai és biológiai fegyverek kipróbálása során használnak föl, továbbá egyfajta fenyegetésként tekintenek rájuk, akiket vagy el kell űzni Izrael földjéről, vagy pedig meg kell semmisíteni. Ezek az emberi lények egész egyszerűen csak a zsidók rabszolgái, vagy pedig az izraeli katonák lőgyakorlatainak a célpontjai.

Izraeli katona Instagramon mutatja be, milyen izgalmas hátulról fejbe lőni egy palesztin gyereket - ez a katonai kultúra

Izrael egy mesterséges és illegálisan létrehozott állam, amely szélsőséges terrorizmus, erőszak, etnikai tisztogatás, történelmi palesztin falvak százainak lerombolása, gyilkolás, gyermekek és nők megerőszakolása nyomán született meg. Ezen kívül minden más állammal szemben Izrael egyedülálló abban, hogy:
- nincsen alkotmánya
- nincsenek egyértelműen meghúzott határai
- nincsen nemzetközileg elismert fővárosa.
Azonban valójában mégiscsak van Izraelnek alkotmánya. Ami nem más, mint az úgynevezett Babiloni Talmud. Ami egyáltalán nem egy isteni sugallatra született könyv, hanem az írásba foglalt törvénykönyv, a Tóra és a vallási törvények több mint hatmillió szóból álló rabbinikus értelmezéseinek gyűjteménye, amely sokkal inkább tekinthető a judaizmus szent iratának, mint maga a Tóra.
A Babiloni Talmud magába foglalja a tanítást, amely szerint a zsidók a kizárólagos felsőbbrendű és kiválasztott faj a Földön, amely a génjeiben hordozza az isteni eredetet, és ily módon fel van jogosítva a világ irányítására és birtoklására. A Talmud szerint továbbá az összes gój csak azért létezik, hogy a zsidókat szolgálja, a gójok állatok, tisztátalanok, léhák, spermájukból genetikailag hibás vadállatok születnek. De legalább ilyen döbbenetes, hogy a Talmudban arról is olvashatunk, hogy egy rabbi vitába szállt az Istennel, és a vitában diadalmaskodott, valamint az is benne van, hogy ha egy zsidó nem engedelmeskedik egy rabbinak, akkor meg kell ölni. Szintén a Talmud tanítása, hogy elfogadható a gójok megölése, kirablása, becsapása, lehet nekik hazudni is, ezen kívül pedig a rabbiknak nem tilos prostituálttal hálni, sőt három esztendős lányokkal és fiúkkal közösülhetnek is. A gój gyerekek a Talmud világában nem számítanak embernek, ezen kívül pedig a gójok pénze a zsidókat illeti. A Talmud kimondja, hogy a zsidók ölték meg Jézust, akit egyébként, Szűz Máriával együtt (béke legyen velük) a legszennyesebb jelzőkkel illetnek a könyvben.
Kérném, alaposan tanulmányozzák a judaizmus történetét, a Tórát és a rasszista, bigott, szexuális perverziókkal telezsúfolt Babiloni Talmudot.


Ted Pike's The Other Isreal


A „gój” szó alatt a Zsidó Enciklopédia a farizeus talmudista felfogás szellemében az alábbiakat írja: „A farizeusok azt tartották, hogy csak az izraeliták az emberek, a gójok nem emberek, hanem barbárok.”
Kérném az olvasót, tanulmányozza át az alábbi webhelyeket (http://www.catholicapologetics.info/apologetics/judaism/closer.htm#011http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.htmlhttp://rense.com/general86/talmd.htm), és vonja le a saját következtetéseit.
Azonban nem szükséges a Talmudhoz fordulnunk ahhoz, hogy ilyesfajta ördögi, rasszista, a népirtást dicsőítő tanításokba ütközzünk. Íme néhány példa a mai Izraelből:
A gójok lelke teljesen más, és egy alacsonyabb minőséget képvisel. Az ő lelkük ördögtől való, a megváltásra képtelen, alkalmatlan…Ha egy zsidó testének minden egyes sejtje isteni jellegű, Isten része, akkor bennük minden DNS-spirál is Isten része.” (A Chábád Lubavics zsidó szektához tartozó Jichák Ginsburg rabbi így idézte a Chábád mozgalom alapítójának, Liadi Shneur Zalmannak a szavait, Jewish Week, 1996. április 26.)
Rabbik az arabok megsemmisítésére szólítottak fel.” „Könyörületesnek lenni az irányukban nem megengedett. Rakétákat kell rájuk küldeni, és meg kell őket semmisíteni. Ezek ördögök és átkozottak…Az Isten gondoskodik arról, hogy az arabok tettei saját fejükre hulljanak vissza, magjuk ne adjon életet, pusztuljanak el, és tűnjenek el a Föld színéről.” (Ovádia Joszef rabbi, BBC, 2001. április 10.)
Egy magas rangú izraeli politikus ma vitát provokált azzal, hogy figyelmeztette a palesztinokat: azok a palesztinok, akik rakétákat lőnek ki a Gázai övezetből, egy nagyobb holokausztra számíthatnak az izraeli fegyveres erők részéről.” (The Telegraph, 2008. február 29.)
Izraeli ortodox rabbi: „A palesztinokat a kemencékbe!” (Richard Silverstein: Tikun Olam, 2011. január 15.)
Egymillió arab nem ér fel egy zsidó ujjának körmével.” (Jákov Perrin rabbi, New York Times, 1994. február 27. )
A gójok spermája barbár utódokat eredményez…Egy ilyenfajta keveredésből (gój spermájából) születő utód a gójokra jellemző káros genetikai jellemzőket örököl.” (Dov Lior rabbi, Ynet, 2011. január 12.)
Az IDF (az izraeli hadsereg) bocsánatot kért egy könyv miatt, melyben az áll, hogy a nem zsidóknak nincsenek a zsidókkal azonos jogai Izraelben.” „Az IDF vezető rabbijának könyve a zsidó törvényeknek a hadseregben történő alkalmazásával foglalkozik, és tárgyalja a mezuza (ajtófélfára szerelt, gyakran díszes tokba helyezett, pergamenlapra írt imádság – ford. megj.) kihelyezésének lehetőségeit a hadsereg bázisain. A könyvben a szerző kifejti, hogy a (zsidók és nem zsidók közötti) egyenlő jogok elképzelése szemben áll a Tóra tanításával.” (Háárec, 2013. június 6.)
Izraelnek talán joga van arra, hogy másokat bíróság elé állítson, de az egészen bizonyos, hogy senki másnak nincs joga a zsidó embereket és Izrael Államot bíróság elé citálni.” (Áriel Sáron; BBC, 2001. március 25.)
Mi tehát a magyarázat az izraeli terrorállam barbár, illegális, embertelen politikájára, és főleg a palesztin gyerekekkel szemben a megszállt területeken tapasztalható bánásmódjára? Az ördögi elme és szív, az ördögi hitrendszer, az ordas ideológia, az ördögi, rasszista felsőbbrendűség-tudat, az ördögi hit abban, hogy a zsidók minden isteni és emberi törvény fölött állnak, és az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt sem vonhatók felelősségre.
El tudják képzelni a palesztin gyerekek iszonyú sorsát, amikor az izraeli hadsereg katonái a szemük láttára hurcolják el szüleiket valamilyen ismeretlen helyre?


5 Year Old Palestinian Child Begs To Israeli Soldiers For Father-flv


Mindez a Talmuddal vette kezdetét, amelyben nyíltan ösztönöznek a gójok, minden gój megölésére. Ha a palesztinok helyett Izrael amerikaiakat, európaiakat, dél-amerikaiakat, afrikaiakat, ázsiaiakat, ausztrálokat, japánokat, új-zélandiakat, kanadaiakat tartana uralma alatt, Izrael ugyanolyan barbár módon bánna velük, mint teszi azt a palesztinokkal szemben. A talmudi törvények uralma alatt álló Izraelnek csak az számít, hogy gójokról legyen szó.
A talmudi népirtó tanítás, amely teljes büntetlenséget biztosít a zsidóknak:
Ha egy gój megöl egy gójt vagy egy zsidót, akkor bűnhődnie kell, de ha egy zsidó öl meg egy gójt, azért nem vonható felelősségre.” (Sanhedrin 58b)
Bárki, aki egy hitetlen (nem zsidó) vérét ontja, ugyanúgy elfogadott az Isten előtt, mint az, aki áldozatot mutat be az Úrnak.” (Choshen Ha’mishpat 425:50)
Sehol a világon nem létezik a letartóztatás, bebörtönzés, kínzás és a gyermekek legyilkolásának olyan széles körűen, tudatosan megszervezett rendszere, mint Izraelben. Ráadásul a teljes büntetlenség is biztosítva van az elkövetők számára. Mindez súlyosan sérti mindazokat a nemzetközi egyezményeket, melyeket a „Közel-Kelet egyetlen demokráciájának” nevezett Izrael is aláírt.
Éppen június 20-án, a Menekültek Nemzetközi Emléknapján, az ENSZ Gyermeki Jogvédő Bizottsága (UNCRC) kiadott egy megdöbbentő jelentést arról, hogy Izrael miként tartóztat le, börtönöz be, kínoz meg gyermekeket a megszállt területeken, és miként fosztja meg őket az élelemtől, a víztől és az egészségügyi ellátástól. A dokumentum bírálja Izraelt azért is, mert élő pajzsként használ palesztin gyermekeket.
Az UNCRC jelentése megállapítja:
Az Izrael által 1967-ben megszállt Gázában és a Jordán-folyó nyugati partján élő palesztin gyerekeket születésükkor nem veszik nyilvántartásba, és az egészségügyi ellátást, a tisztességes oktatáshoz, valamint a tiszta ivóvízhez való hozzáférés jogát is megtagadják tőlük.”
Az (izraeli) katonaság és rendőrség által letartóztatott palesztin gyerekeket megalázó bánásmódban részesítik, gyakran megkínozzák őket, továbbá a kihallgatások héber nyelven történnek, egy olyan nyelven, amit nem értenek, majd szabadulásukért cserébe aláíratják velük a héber nyelvű vallomást.”
Kérem, nézzék meg az alábbi videót, amit a brit ITV készített arról, hogyan bánik Izrael a palesztin gyerekekkel. A film 2007-ben elnyerte az Amnesty International díját:


palestinian child prisoners


Újabb videó a "világ legerkölcsösebb hadseregének" gyermekkínzásairól:


Israel faces child abuse claims


Palesztin gyermekek százait ölték meg és sok ezer gyerek szenvedett sérüléseket - elsősorban a Gázai övezetben - az elmúlt tíz évben a hadsereg akcióinak következtében. A levegőből és a tengerről indított rakéták sűrűn lakott területre hullottak, ahol nagyon sok gyermek is él. Az izraeli hadsereg az arányosság, valamint a civil és katonai célpontok megkülönböztetésének elveit egyáltalán nem vette figyelembe.” „A katonák, akiket elítéltek azért, mert egy kilencéves gyereket fegyverrel kényszerítettek arra, hogy átkutasson egy a gyanú szerint bombát rejtő táskát, három hónap felfüggesztett börtönnel, és lefokozással megúszták.
A Háárec 2005. október 11-i cikkében leírja, hogy Shaul Mofaz izraeli védelmi miniszter az izraeli Legfelsőbb Bírósághoz fordult annak érdekében, hogy a bírói testület törölje el az „emberi pajzs” használatára vonatkozó tiltást. De hiába tilos a módszer alkalmazása, emberi jogvédő csoportok állításai szerint az izraeli hadsereg továbbra is felhasznál pajzsként palesztin gyerekeket, súlyosan megsértve ezzel a nemzetközi jog előírásait.

13 éves palesztin fiú a terepjáróra bilincselve, élő pajzsként használva. A bizonyítékok ellenére az IDF tagadja e gyakorlat rendszeres alkalmazását

Az IDF (az izraeli hadsereg) a legfelsőbb Bírósághoz fordul az emberi pajzsra vonatkozó tiltás felülvizsgálata érdekében.” „Mofaz védelmi miniszter azt mondja, érveket fog szolgáltatni azért, hogy az emberi pajzs eszköze Ciszjordániában alkalmazható legyen.” (Háárec, 2005. október 11.)
Hasonló (az izraeli hadseregnek a palesztin gyermekek elleni kegyetlenkedéseit bemutató) jelentéseket éveken át közzé tettek az ENSZ bizonyos szervezetei, így az Emberi Jogok Tanácsa, az UNRWA, az UNICEF, az Amnesty International, a Human Rights Watch, a Defense for Child International, a Nemzetközi Vöröskereszt. Ezen kívül izraeli emberi jogvédő csoportok is felhívták a figyelmet az elkövetett bűntettekre. Így cselekedett például a B’tselem, a Gush Shalom, a Rabbik az Emberi Jogokért, az Orvosok az Emberi Jogokért Izraelben, a Törd Meg a Hallgatást elnevezésű csoport. (Ez utóbbi izraeli katonák tanúvallomásait rögzíti, amelyekben beszámolnak a megszállt területeken végrehajtott hidegvérű gyilkosságokról). Mindezek mellett palesztin és európai jogvédő szervezetek is felszólaltak a palesztin gyermekek védelmében – mindhiába. Izraelt védelmezi az USA és a Babiloni Talmud, így továbbra is folytatódik a katonai megszállás alatt élő palesztinok elleni genocídium.
A Talmudban leljük a magyarázatát annak is, hogy miért engedik meg az izraeli hatóságok a palesztin raboknak az éhségsztrájkot, miközben teljességgel közömbösek a szenvedéseikkel szemben. “Ha valaki megkötözte a szomszédját, aki azután éhen halt, nem felelős a haláláért.” (Sanhedrin: Folio 77a)
A megszállt területeken kizárólag a katonai törvények és szabályok vannak érvényben, amelyek alkalmazása az egyes parancsnokok és katonák belátásától függ. Így lényegében az izraeli hadsereg tagjai bármilyen cselekményt elkövethetnek anélkül, hogy büntetéstől kellene tartaniuk. Hasonló védelemben részesülnek az elvakult és erőszakos telepesek, akik napi rendszerességgel verik, ütlegelik, lövik, gyilkolják a palesztinokat – függetlenül azok életkorától.
Az alábbiakban részlet következik az UNICEF (Egyesült Nemzetek Gyermekalapja) 2013-ban nyilvánosságra került jelentéséből:
A katonai fogdákba került, letartóztatott gyermekekkel szembeni rossz bánásmód általános és intézményesített rendszerbe illeszkedik, a letartóztatás pillanatától a kihallgatáson és az eljáráson keresztül egészen az ítéletig.”

Biztos ő is terrorista

Az izraeli hadsereg, rendőrség és biztonsági erők által letartóztatott palesztin gyermekek többsége fiú, és 12-17 év közötti életkorban van. Az elmúlt 10 évben az izraeli katonai hatóságok hozzávetőleg 7 ezer gyereket ejtettek fogságba, hallgattak ki, ítéltek el és börtönöztek be – napi átlagban két gyereket. A gyerekeket az állig felfegyverzett katonák általában otthonaikban fogják le éjfél és hajnali öt óra között. Gyakran előfordul, hogy a gyerekek szemét bekötik, kezeiket pedig műanyag kötelékkel fogják össze. A kiskorú palesztin foglyok sok esetben szenvednek el fizikai és verbális erőszakot, miközben a kihallgatás helyszínére szállítják őket. A gyermekeknek gyakran okoznak fájdalmat, nem adnak nekik inni, enni, nincs lehetőségük a WC használatára, és orvosi ellátást sem mindig kapnak. A kihallgatás során előfordul a fizikai erőszak és a fenyegetőzés, kényszervallomásokat csikarnak ki belőlük, miközben ügyvédet a gyermekeknek nem biztosítanak, és a családtagokkal sincsen módjuk találkozni.”
Mindezek a módszerek a nemzetközi jog megsértését jelentik, amelyek ugyanis védelmezik a gyermekeket az embertelen bánásmódtól, akkor is, amikor a hatóságok, illetve a katonai vagy civil igazságszolgáltatás szerveinek a felügyelete alatt vannak.”

Komoly létszámú osztag kell egy ekkora gyerek ellen

Következzék egy részlet a „Gyermekek katonai őrizetben” című, 2012 júniusában nyilvánosságra került jelentésből. Egy brit jogászokból álló küldöttség állította össze a dokumentumot, melynek megállapításai alátámasztják két korábban született jelentés állításait a palesztin gyerekek törvénytelen letartóztatásával, fogva tartásával és kínzásával kapcsolatban. Még az izraeli katonai főügyész is nyíltan elismerte a jelentésben szereplő egyik következtetést, nevezetesen, hogy az ártatlan palesztin gyerekeket évtizedek óta ördögi színben festik le, és a legyilkolásukat sem ítélik el Izraelben. Íme, néhány részlet a dokumentumból:
Lehetséges, hogy azért sem bánnak a palesztin gyermekekkel a nemzetközi normákkal összhangban, mert az általános vélemény az - melyet a katonai ügyészség is oszt -, hogy minden palesztin gyermek potenciális terrorista. Számunkra az ilyesfajta vélekedés az igazságtalanságok legfőbb okának tűnik, melyeket Izraelnek, mint a Ciszjordániát megszálló államnak, meg kell szüntetnie.”

"Terrorveszély elhárítva"

Izrael az „adminisztratív bebörtönzés” katonai jellegű politikáját követi, mely lehetővé teszi a megszálló hadsereg számára, hogy a palesztin területeken bárkit letartóztasson, bármilyen okból, és bárkit kénye-kedve szerint, vád és törvényszék előtti megjelenés nélkül fogságban tartson 1-től 6 hónapig. Az önkényes fogva tartás időtartama azonban határozatlan ideig meghosszabbítható.
Következzék néhány példa azokra a „bűncselekményekre”, melyeket a megszállt területek katonai hatóságai szigorúan megtorolnak. A katonai bíróságok a 378-as katonai parancs alapján kialakított büntető kódexet figyelembe véve hozzák meg ítéleteiket. (Már ha egyáltalán meghozzák – a ford. megj.):
• Az izraeli hadsereg tulajdonának tönkretétele, melyért a maximum kiszabható büntetés az életfogytig tartó börtön. (Ugyanakkor palesztin otthonok tízezreinek lerombolása az izraeliek részéről persze rendjén van.)
• Egy katona megsértése, becsületének „sárba tiprása” 10 év börtönnel is büntethető.
• Ha valaki egy követ dob egy mozgó járműre, amely abban kárt okoz, vagy az utasokat megsebesíti, az illető akár 20 év börtönre is számíthat.
A kődobálás az egyik legelterjedtebb olyan cselekmény, amely letartóztatást és ítéletet von maga után. A Nemzetközi Gyermekvédelem (Defence Children International) elnevezésű szervezet közlése szerint 2009-ben 192 „bűneset” közül 117, vagyis az izraeli megszálló hadsereg sérelmére elkövetett cselekmények 61%-a volt kődobálás.
A palesztin gyermekek megölése Izrael számára a gyorsan növekvő palesztin lakosság jelentette „demográfiai fenyegetés” elhárításának egyik módja is.
Ha nem cselekszünk, akkor semmi sem fog történni, semmi sem fog változni, és bizonyosan semmi sem fogja tudni megállítani ezt a vérszomjas, bosszúálló országot, amely politikai, gazdasági és katonai bosszút esküdött az egész nem zsidó világ ellen, amelyről úgy hiszi, évezredeken keresztül üldözte és elnyomta a zsidókat.
Annak ellenére, hogy Izrael rendelkezik a világ negyedik legnagyobb hadseregével, az izraeliek a leggyávább emberek a világon, akik félnek minden egyes palesztint gyerektől, akit csak meglátnak, félnek minden egyes lánytól és fiútól, akiknek van bátorsága köveket dobni a világ legnagyobb tankjaira. Igen, köveket, amelyek végül térdre fogják kényszeríteni ezt az ördögi gonoszságú, a legmodernebb fegyverekkel felszerelkezett nemzetet. Izrael a levegőből és a tengerről tüzel ezekből a félelmetes fegyverekből, mivel féltik gyáva életüket, és félnek szembenézni férfiakkal, nőkkel, fiúkkal és lányokkal Gáza, Bejrút és Teherán utcáin.
Isten mindig győzelemmel jutalmazza az elnyomottat az elnyomóval vívott harcában, és mint minden ördögi gonoszságú nemzet és birodalom, úgy Izrael is el fog bukni – éspedig a palesztin gyermekek lábainál fog összeomlani.

Egy Faris Odeh nevű 14 éves palesztin tinédzsernek volt bátorsága, elszántsága és akaratereje ahhoz, hogy szembeszálljon a hazáját elfoglaló brutális hódítóval. Nem félt sem az állig felfegyverzett katonáktól, sem a hatalmas és félelmetes tankoktól. Mielőtt a gyáva katonák agyonlőtték volna, a hazájára és a népére gondolva elhajította a szabadság kövét.
Izrael jobban fél ezektől a gyermekektől, mint bármely más néptől a világon. Több millió ilyen bátor gyermek, és több tízmillió kő van, melyek együttesen le fogják győzni ezt az ördögi, arrogáns birodalmat.
Faris, a hős mártír már az égben van, míg ezek a gyáva katonák a pokol tüzén fognak égni, mert ez lesz a sorsa mindenkinek, aki elnyomja és gyilkolja Isten teremtményeit.
(Fordítás: Kuruc.info)Bebizonyosodott: a kárpótlásokat követelő zsidó szervezetek ellopják a "túlélőknek" kizsarolt milliárdokat
Natan Sharansky, a Szochnut vezetője és Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke "csalódottságának és megdöbbenésének" adott hangot a Claims Conference utóbbi vezetőségi ülésén New Yorkban.

Lauder és "a világ egyik legjobb antiszemitizmus-ellenes harcosa"

A felháborodásos színjáték látszólagos oka, hogy nem hozták nyilvánosságra azt a 2001-es levelet, amely csalásra hívja fel a figyelmet a kárpótlási ügyekkel kapcsolatban. (Az igazi ok természetesen az, hogy nemrég kiderült, hogy egyáltalán létezett ilyen, azaz nem titkolták elég jól, a főzsidóknak természetesen mindenről tudomásuk van, hiszen ők kapják a legzsírosabb falatokat a "kárpótlásból"; sőt, az is elképzelhető, hogy azelőtt dézsmálták meg a pénzt, mielőtt Lauderék lefölözhették volna, ezért lesznek megbüntetve - a szerk.) Ezt Sharansky és Lauder "teljességgel elfogadhatatlannak" nevezte.

Natan Sharansky - őszinte arc, tiszta tekintet

A vezetők legnagyobb sajnálatára az is kiderült, hogy az élősködők konferenciája egy későbbi levelet sem hozott nyilvánosságra, amelyben Julius Berman vezetőségi tag és jogi képviselő a kiszivárogtató levéllel kapcsolatban tett jelentést. Berman 2002-ben lett a Claims Conference elnöke. Két évtizeden keresztül a Claims Conference alkalmazottai legkevesebb 57 millió dollárt tüntettek el. Az összeget a hivatalos verzió szerint a "holokauszt túlélői" számára kellett volna átutalni.
A mostani vezetőségi ülésen belső vizsgálatot rendeltek el, és "a felelősöket keresik". (Mi segítünk: minden holokausztozó zsidó vezető felelős, mert ők híznak a különféle államoktól kizsarolt pénzeken - a szerk.)
"Sajnos nagyon régóta nő a szakadék a Claims Conference eredeti célja és aközött, hogy a feltételezések szerint a szervezet zárt klubként működik, amely nemigen átlátható és elszámoltatható a döntéshozatali folyamatban. A mostani jelentés hangsúlyozza, hogy sürgősen közbe kell lépni. Támogatom a jelentésben foglalt ajánlásokat, amely lehetőséget teremt arra, hogy a szervezet összetételét és vezetőségét átvizsgálják" – nyilatkozta Sharansky a Jerusalem Postnak adott interjújában.
A Claims Conference szóvivője eddig nem válaszolt az újságíró megkeresésekre, ami egyáltalán nem csoda.
(Kuruc.info - The Jerusalem Post - Mazsihisz.hu nyomán)
Korábbi hírek a szóban forgó maffiaszervezettel kapcsolatosan (avagy így gyűlt össze az ellopott pénzek egy töredéke):
1 megjegyzés:

  1. Van szüksége hitelek projekt beruházási hitel, személyi hitel, üzlet, lakáshitelek, diákhitel, konszolidációs hitelek és kölcsönök különböző projekt? azok számára, akik szeretnék, hogy egy kölcsön a cég a kapcsolatot velünk ma (ericfinancee@gmail.com vagy ericfinancee@outlook.com), és kap a hitel még ma.

    VálaszTörlés