2017. január 17., kedd

Gyilkolnak bennünket.




Gyilkolnak bennünket.




Zombigyilkos” szuper drónok



Posted on 2013-09-26Szerző: Admin

A 'Zombigyilkos'- Az új drónok; régi vadászbombázókból készülnek -

Az Egyesült Államok légierejének “új” szuper drónjai, a “Zombigyilkosok”, – a hadrendből már kivont; F-16-os Falcon és QF-4-es Phantom tipusú vadászbombázó gépekből készülhetnek.
A Boeing amerikai repülőgépgyártó konszern képviselői közzé tették a légierő hadrendjéből kivont F-16-os vadászbombázó gépek újrahasznosításának tervét. Eszerint; a gépeket pilóta nélküli harci gépekké, drónokká alakítják át.
A drónná lett “Sólyom – Falcon” új, nagyobb szárnyakat is kap, (felső kép), – melyekben lényegesen több üzemanyagot tárolhat majd. Így a gép akár 8 órát is a levegőben maradhat, s a légi-járőrözés feladatait hatékonyan végezheti el.
A nagyobb szárnyak, ugyanakkor sokkal több fegyverzet hordozására is alkalmasak lesznek. A minimum 6 vagy, akár több, – szárnyra függesztett sínről indítható; a12, vagy 16-20 levegő föld rakéta, – jelentősen megnöveli az “szuperdrón” tűzerejét.
Az F-16 Falcon még az eredeti formájában pilótával
Az F-16 Falcon még, az eredeti formájában pilótával
Az első átalakított F-16-ost, a floridai Tyndall bázison tesztelték. A gép földi irányítással tett meg bizonyos távolságot a Mexikói-öböl fölött. Arról nincs információnk hogy ezek az átalakítások megfeleltek-e, a fentebb leírt, – eredeti terveknek. 
A konstruktőrök bár nem mondják ki, de tisztában vannak az “új” drón gyengéjével is, – mely nem más, mint maga a léte, – vagyis a pilóta nélküli üzemmód. Éppen ezért; az átalakított F-16-os fel van szerelve önmegsemmisítő rendszerrel is, amely szükség esetén (csak nem akkor, mikor esetleg irányíthatatlanná válik? – a szerk), – felrobbantja, s apró darabokra szaggatja a gépet.
***
QF-4-drone Fotó strategypage_com
A drónná átépített Phantom – QF-4-drone Fotó strategypage.com
Sidewinder találat szétviszi a  drón légi célt
Sidewinder találat szétviszi a drón légi célt
Ugyanakkor a hadrendből már kivont, s elavult; QF-4 Phantom” támadó drónná való átalakításával is kísérleteznek az arizonai Davis-Monthan légibázison. – Eddig ezeket a Phantomokból átalakított pilóta nélküli drónokat, – csupán légi céloknak használták, a rakéta éleslövészetek alkalmával. A Sidewinder és a Patriots rakétákat tesztelték rajtuk. (Bár sok rakétatüzér szinte sajnálta lelőni ezeket, a részükről csodálatosnak tartott veterán gépeket). 
Ám most kifejlesztették a Phantomból az új drónt, mely vissza is tud lőni már. (Lásd lenti kép!) A tervek szerint egy-egy támadó légikötelék legveszélyesebb feladatát látja majd el az új pilóta nélküli drón; miszerint az ellenséges légvédelem megsemmisítése lesz a feladata.
Amikor a drone visszalő Drone-QF-4
Amikor a drón visszalő. – Drone-QF-4
***
Az alábbi fotókon pedig, a két géptípus a “normál” használatuk közben, még pilótákkal. – Nagyméretű, részletes képek:
F-16_Fighting_Falcon Fotó Good_wallpapers_com
F-16 Fighting Falcon. – Fotó: Good-wallpapers.com.
F_16_Falcon_Még az eredeti formájában_ normál használata közben pilótákkal
F-16 Falcon. Még az eredeti formájában, normál használata közben, pilótákkal.
Qf4From11oClock
A veterán Phantom még újkorában, jóval az átépítése előtt. – Qf4From11oClock
F_4 Phantom Fotó bestfon_info
A Phantom a hetvenes években, fénykorában. – F-4. – Fotó: bestfon.info
Megjegyzés: Ki tudja, hogyan válnak be, támadó “szuper drónokként”, – a lényegében öreg, átépített gépek. – Egy azonban biztos: Az Egyesült Államok haderejének, a teljesen új fegyverzetek kifejlesztésére úgy néz ki egyre kevesebb pénze jut, – s már minden régi technikát fölhasználnak a harcképességük fenntartásához. Mellyel megpróbálnak versenyben maradni az orosz, és a kínai haderővel.
Ricardo – Szabad Riport Tudósító Iroda
(Források: Diy Drones/Outh on the Porch/ruvr.ru)




Miniszterek kapnak ennyit” – leleplező videó a korrupt főrendőrökről – PS cikk



Posted on 2013-12-07Szerző: Admin
Elsőként szerezte meg a PestiSrácok.hu a Vizoviczki-ügy korrupcióval gyanúsított főrendőreit leleplező, a Nemzeti Védelmi Szolgálat által titkosszolgálati módszerekkel rögzített videót, amelyet a Központi Nyomozó Főügyészség bocsátott rendelkezésünkre. A két tavalyi eseményt dokumentáló felvétel egyikén a volt BRFK-s vezető, Kalmár Tamás arról biztosítja Vizoviczki László bizalmasát, Varga Istvánt, hogy az általuk megbeszélt időpontban három konkurens szórakozóhelyen tartandó rendőrségi razziát személyesen vezet majd, de a vállalkozó birodalmának főhadiszállására, a Hajógyári szigetre nem mennek ellenőrizni. A másik felvételen pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori osztályvezetője, Hopka Lajos rendőrségi szolgálati autójában – miközben korrupciós pénzekről beszélnek – egy csomagot vesz át Varga Istvántól, amelyben információink szerint hét és félmillió forint lapult.

SZENVEDI ZOLTÁN – PestiSrácok.hu

Vizo_ügy_korrupt_rendörökBizonyára nem mondunk újat azzal, hogy a rendőrvezetőket érintő korrupciós ügyet titkosszolgálati eszközök bevetésével göngyölítették föl. A nyomozásban számos lehallgatás és videó készült azért, hogy az egyébként nehezen bizonyítható korrupciós cselekményeket leleplezze. A PestiSrácok.hu-hoz nemrégiben olyan információ jutott el, miszerint létezik egy videó, amelyen a gyanúsítottak tagadásával szemben az ügyészség gyanúja igazolódik. Megkerestük a Központi Nyomozó Főügyészséget, a helyettes szóvivő, Simon Richárd megerősítette, van egy, a sajtó számára már előkészített videofelvétel, amelyet kérésünkre a rendelkezésünkre bocsátott, mivel az azon látható és hallható események nem sértik a nyomozás érdekeit és amit már korábban a gyanúsítottak láttak és véleményeztek.
A főrendőr személyesen zaklatta a konkurenciát
A videón látható első felvétel tavaly március 19-én, este tíz körül, az óbudai Hajógyári szigeten található parkolóban készült, ahol a BRFK egykori közrendvédelmi főosztályvezetője Kalmár Tamás és Vizoviczki László jobbkezének számító Varga István találkozott. Kalmár a szolgálati Skoda Octaviájával érkezett. A megbeszélésen Varga meghatározta azokat a szórakozóhelyeket, amelyek jelentős konkurenciát jelentenek főnökének. Megemlíti a Kőbányán található Hárem nevű diszkót, illetve a szintén Óbudán működő Sinema Hall és Symbol nevezetű szórakozóhelyeket. Kalmár megígéri, hogy ezeken a helyeken személyesen vezeti majd a razziát 50-60 rendőr élén. Úgy tudjuk, a személyes részvételt azért ajánlja fel, mert Vizoviczki elégedetlen volt a korábbi ellenőrzésekkel. A beszélgetés végén Kalmár biztosítja Vargát, hogy a Hajógyári szigetre – ahol sok Vizoviczki-érdekeltség van – nem megy járőreivel. Információink szerint az ellenőrzés nagy rendőri erő kíséretében, Kalmár Tamás vezetésével, március 24-én meg is történt az említett szórakozóhelyeken.


"Miniszterek kapnak ennyit" - Vizó jobbkeze és a korrupt rendőrfőnökök


Dr. Drábik János: Hogyan pusztítja el a kamat a magas kultúrákat?

Alvilág - Közvetítő - Politikus - I.Rész

Alvilág - Közvetitő - Politika - II. Rész

Célpont- Maffiafíling

Olajbotrány.avi

A frei dosszié - 43.Biológiai fegyverek, Vírus-laborok

Az Idegenlégióról

A Francia Idegenlégió 2. rész

A Francia Idegenlégió 3. rész

A frei dosszié - 31. Milyen érzés meghalni?, Orosz maffiaregény író Ma

A frei dosszié - 18.Kémek-Magyarok luxushajókon




Az “Egyes” már csak “ötöt” fizet
A második felvételt tavaly április 27-én, a békásmegyeri volt Cora áruház parkolójában rögzítették. A videón az látható, amint az NNI szervezett bűnözés elleni osztályának vezetője, Hopka Lajos szolgálati Volkswagenjébe átül Varga István. Előtte azonban Mercedesének anyósüléséről egy papírtáskát vesz ki, amit magával visz Hopka rendőrautójába. A bemikrofonozott szolgálati kocsiban leginkább pénzről beszélnek, jórészt virágnyelven. Varga például „Egyesként” beszél Vizoviczki Lászlóról, mivel úgy tudjuk, a Vizoviczki-birodalomban dolgozók a főnök nevét nem ejthették ki, így egymás között és mások előtt is „Egyesként” emlegették. A főrendőr és Varga közti beszélgetés arról szól, hogy Vizoviczki – a korábbi megállapodás alapján – a következő hónaptól már nem a fél évig járt – információink szerint 7,5 millió forintnyi – összeget, hanem csak “ötöt” – azaz úgy tudjuk 5 millió forintot – ad Hopkának és főnökének, a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori szervezett bűnözés elleni főosztályvezetőjének, Gulyás Imrének alapfizetésként. Varga megjegyzi, hogy “miniszterek kapnak ennyit”.
Alma” fizetését viszont megemelték
A továbbiakban megbeszélik, hogy vásárolnak majd egy másik munkatelefont is, amin Hopka Lajos és Vizoviczki László közvetlenül meg tudják beszélni a teendőket. Varga itt mondja el Hopkának, hogy az általa „Almának” nevezett Kalmár Tamás fizetését Vizoviczki megemelte kétszázötvenezerrel és így már 750 ezer forintot kap havonta. Hopka reményét fejezi ki, hogy talán a közel jövőben „Imit” – azaz Gulyás Imrét – magasabb beosztásba – a BRFK, vagy az NNI élére(!) – helyezik, amely rendkívül hasznos lehet számukra. A megbeszélés végeztével Varga István kiszáll a szolgálati rendőrautóból és ekkor már nincs nála az a papírtáska, amelyben információink szerint 7,5 millió forint lapult. (Némi szappanopera elem, hogy a felvételről kivehető: mindeközben az autórádióban a “Miért mindig csak én, csak én legyek a jó…” szól a Bikinitől.)
Bűnszervezetet alkottak
Miként arról korábban a PestiSrácok.hu is beszámolt, az éjszaka császárának tartott Vizoviczki Lászlót, Gulyás Imrét, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztályának volt vezetőjét, Hopka Lajost, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni osztályának egykori vezetőjét, Kalmár Tamást, a BRFK volt közrendvédelmi főosztályvezetőjét, valamint Koblencz Attilát, a BRFK egykori felderítő nyomozóját és több alacsonyabb beosztású rendőrt és civilt bűnszervezetben, folytatólagosan és üzletszerűen, vezető beosztású hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség. A nyomozás a Nemzeti Védelmi Szolgálat titkos információgyűjtésen alapuló feljelentése után kezdődött tavaly februárban. Május végén fogták el az első gyanúsítottakat, azóta már 45 gyanúsítottja van az ügynek. A fent említett főrendőrök és Vizoviczki László házi őrizetét épp a minap enyhített a bíróság lakhelyelhagyási tilalomra, amelyről a PestiSrácok.hu szintén elsőként számolt be.








Ketyegő bombák – Fukushima





Posted on 2013-09-04Szerző: Admin
fukushima_1_noaa_rad_plumeRadioaktív szennyezés
„Ellenőrizhetetlenné vált a szivárgás a Fukushimán” címmel adott hírt az Oroszország Hangja az egyre kétségbe ejtőbb környezeti katasztrófáról.
Mint írják: „a Fukushima-1 radioaktív vízének szivárgása egyre kevésbé tartható irányítás alatt – jelentette be Tatsuhiro Suzuki, a japán Atomenergiai Bizottság elnökhelyettese.
Suzuki elmondta, hogy nem lesz egyszerű megépíteni a jégfalat a sérült reaktor alatt, hogy megfékezzék a szennyezett víz szivárgását a talajba, a jövőben pedig valamilyen tartós megoldást kell keresni.”
Toshimitsu Motegi kereskedelmi és gazdasági miniszter egy televíziós interjúban elmondta, hogy a Tokyo Electric Power Co (TEPCO), felfedezett egy másik sugárzási központot is a helyszínen.
A Fukushima baleset – visszatekintés
2011. március 11-i földrengés majd az ezt követő cunami, okozta a katasztrófát. (noha már a földrengéskor automatikusan leállt az atom erőmű, ennek ellenére a biztonsági rendszer felmondta a szolgálatot.).fukushima_5_origoAz fűtőanyag összeolvadt, átlyukasztotta az acél reaktortartályt, és kifolyt a reaktor fő berendezéseit körbefogó beton úgynevezett szárazaknába.
A balesetet követő napokban több robbanás is történt, aminek következtében tűz ütött ki az erőmű egy-egy reaktorában, egy üzemanyag rudak tárolására szolgáló egyik víztartály is kiégett, és az erőmű körzetében jelentősen megnőtt a sugárzás. Az erőműnél óránként 400 milliszivert sugárzást mértek.
A Wikipédiában erről így írnak:
fukushima_6A Fukusima Dai Icsi (Fukusima I) atomerőműben (
福島第一原子力発電所, Fukushima Dai Icsi (Sound kiejtés) ) a 2011. március 11-én, helyi idő szerint 14 óra 46 (közép-európai idő szerint 6 óra 46) perckor bekövetkezett tóhokui földrengés és az azt követő szökőár romboló hatásai súlyos nukleáris üzemzavarok és -balesetek sorozatát indították el. A földrengést követő napokban a helyzet gyors ütemben eszkalálódott. Három reaktorban teljes zónaolvadás(en) történt. Négy reaktorblokk szerkezetileg károsodott. Az erőműből nagy mennyiségben kijutott radioaktív anyagok többtíz kilométeres távolságig beszennyezték a környezetet. Ezért utóbb, a Nemzetközi Nukleáris Eseményskála (INES) szerinti legsúlyosabb, 7-es fokozatba (nagyon súlyos baleset) sorolták be.fukushima_4A 2012 július 23-án a Japán kormány számára publikált független parlamenti bizottsági jelentés a katasztrófa fő okának egyértelműen az emberi felelőtlenséget jelölte meg – vagyis ember okozta katasztrófának minősítette a fukusimai balesetet. A beszámoló szerint az üzemeltető Tokiói Elektromosenergia-szolgáltató Vállalat vezetősége és az állami ellenőrző hatóság lebecsülte a kockázatokat és elhitte a nukleáris biztonság mítoszát, emiatt nem tett meg alapvető biztonsági intézkedéseket.
Csomagterv
A japán kormány új intézkedési csomagot állított össze a válság kezelésére (a nukleáris katasztrófa okozta víz válság és növényzet szennyezésének megállítására), a japán média szerint az e célra felajánlott teljes összeg értéke a 47 milliárd jen ($ 473,000,000).
A csomag tartalmazza egy $ 320,000 értékű hatalmas föld alatti jégfal megépítését az atomerőmű reaktorai köré, mely hivatott megakadályozni a talajvíz és megolvadt fűtőanyag rudak szennyezte radioaktív hűtővíz keveredését.
Továbbá tartalmaz egy másik, $150.000 értékű új rendszer intézkedési tervét is, amely drámai módon csökkentené a szennyezett víz sugárzási szintjét.
Mindennek van határa – melyet megkerülnek
Több kormány tag és az emberek is kritizálták, ahogyan a TEPCO kezeli a válságot, mivel ez egyebek között befolyásolhatja Nemzetközi Olimpiai Bizottság szombatra várható döntését, amikor is a 2020-as nyári olimpiai játékok megrendezésére érkezett tokiói ajánlat elfogadásáról döntenek.
fukushima_3_latuff_Ezek a kritikák, és a bejegyzések, melyek potenciálisan halálos dózisú sugárzást észleltek a radioaktív vizet tároló tartályok közelében, a TEPCO-t arra kényszerítették, hogy bevallja, hogy nem csak igazak ezek a vádak, de a sérült Fukushima atomerőműből még nagyobb szivárgás is lehetséges, bár a TEPCO nem számít újabb ilyen esetre.
Az üzemeltető azt mondta, hogy a sugárzás szintje óránként 1800 millisievert volt a szennyezett vizet tároló szivárgó tartály közelében, s ez 18-szor magasabb, mint korábban hitték – vagyis a robbanást követő 4 órán át ez a szint végzetesnek bizonyulhat.
Hogy mit jelent ez az 1800 millisievert (és nem MIKRO!), lássunk néhány példát.
milli- jele:m, jelentése 10−3 azaz ezred, mikro- jele: µ, jelentése 10−6 azaz milliomod

Éves
 sugárzási példák:
Atomerőmű közelében levő település: 0,1–10 μSv/év
Kozmikus sugárzás a tengerszinten: 240 μSv/év
Földi sugárzás (a talajból): 280 μSv/év
Természetes sugárzás az emberi testben: 400 μSv/év
A természetes háttérsugárzás átlagos hatása egy emberre: 2 mSv/év; Ausztráliában: 1,5 mSv/év,Amerikában: 3,0 mSv/év
Légköri hatások (többnyire radon): 2 mSv/év
A legkisebb bizonyítottan rákkeltő szint: 100 mSv/év
Példák a dózishatárokra:
Nemzetközi ajánlás szerint önkéntesek számára megengedett határ komolyabb nukleáris veszélyhelyzet elhárítása esetén: 500 mSv,
Életveszély vagy súlyos sérülés elhárítása esetén: 1000 mSv (
megjegyezzük, hogy ezt a nagyon magas szintű sugárkitettség nem többórás munkavégzést jelent, hanem azt jelenti, hogy ilyen környezetben a szervezet, még védő felszerelésben is csak mintegy 15 percet képes elviselni a szervezet, súlyos sugárfertőzés nélkül)
Kitelepítési kritérium a csernobili atomkatasztrófa után: 350 mSv/teljes élet
Megemelt dóziskorlát a fukusimai atomerőmű-baleset elhárításán dolgozókra: 250 mSv/év – 
nos, úgy tűnik erről némiképp téves adatok láttak napvilágot.(a szerk.)
Jelenlegi átlagos korlát atomlétesítményekben dolgozók számára: 20 mSv/év Ez a háttérsugárzás miatt és az orvosi vizsgálatok következtében kapott dózison felül értendő.
A lakossági dóziskorlát uránbányászat és atomerőművek esetén általában 1 mSv/év a természetes háttérsugárzáson felül.
Hétfőn, a helyi média beszámolt arról, hogy TEPCO bejelentette, hogy a szennyezett hűtővizet a csendes-óceánba eresztették. Az üzem működtetője csak a múlt héten hozta nyilvánosságra, hogy az 1060db erősen szennyezett víz ideiglenes tárolására használt tartályok legalább egyike szivárgás miatt kibocsájtott, mintegy 300 tonna nagy mennyiségű céziumot tartalmazó radioaktív folyadékot.
Az esetet követően a japán Nukleáris Szabályozó Hatóság felvetette, hogy a szennyezett vízszivárgást minősítsék 3-as szintűnek, ami nemzetközi szinten megfelel a “súlyos baleset”-nek, szemben a korábban 1-es szintű azaz “anomália” minősítésű radioaktivitás szinttel.
Túlélni
Végül lássuk, hogy a különböző mértékű radioaktivitási szintek, milyen élettani hatásokat okoznak:
Az akut (egy napon belüli) sugárdózisok tünetei:
0–0,25Sv (0–250mSv): Nincs tünet
0,25–1Sv (250–1.000mSv): Egyes emberek hányingert és étvágytalanságot éreznek; csontvelő-, nyirokcsomó- és lépkárosodás.
1–3Sv (1.000–3.000mSv): Közepes vagy erős hányinger, étvágytalanság, fertőzés, súlyosabb csontvelő-, nyirokcsomó- és lépkárosodás, a felépülés valószínű, de nem biztos.
3–6Sv (3.000–6.000mSv): Erős hányinger, étvágytalanság; vérzés, fertőzés, hasmenés, hámló bőr, nemzőképtelenség (sterilitás); kezelés nélkül halál.
6–10Sv (6.000–10.000mSv): A fenti tünetek és a központi idegrendszer károsodása; elhalálozás várható.
10Sv fölött (10.000mSv): bénulás és halál.
Ketyegő Bomba
fukushima_2Az ilyen katasztrófák súlyos környezetkárosító hatásán túl, hosszú távú és nem csupán az emberekre, hanem a szárazföldi és vízi élőlényekre gyakorolt komoly károsító hatásával is kell számolni. A Fukushima nukleáris katasztrófájának aktualitását és globális hatását, mi sem bizonyítja jobban, hogy még két évvel a történtek után is számolni kell újabb további szennyezéssel, nem is beszélve a több, mint két éve történt elsődleges szennyezés hosszú távú hatásáról.
Mivel pedig ez messze túlmutat Japán problémáján, ezért globális problémának kell tekintenünk, a lokális problémakezelés nem megoldás. Különösen nem az, ha felelőtlen multicégek anyagi megfontolásai dominálnak
Ezért elengedhetetlen a folyamatos nemzetközi összefogás és támogatás.

Fehér Farkas – Szabad Riport Tudósító Iroda

Forrás: RT- Russia Today, Oroszország Hangja, Wikipédia, Origo



Az újfajta titkos háború



Posted on 2011-09-18Szerző: Admin
A globalizmus urai már – régóta kezükbe vették az időjárás irányítását.

A titkos trükkökért egyszer majd felelni kell

Molekuláris, kémiai, biológiai és elektromágnesességi terrorizmus az emberiség, s a természet ellen.

Cél: Az Új Világrend!

(Érdekes, ismeretterjesztő anyag a HAARP és a Chemtrail rendszerek működéséről és hatásairól. – Magyarországi példákkal is. Olvasóinknak kifejezetten ajánljuk, a nagy terjedelme ellenére is, – mert ebben a témában ilyen érthetően fogalmazott, átfogó és néhol egyenesen lenyűgöző anyagot, keveset olvashatunk.)

1. Előzetes…

…”Egyre több emberen jelentkezik a fibromyalgiának nevezett betegség, melynek a hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalmak a tünetei. Drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket is bevetett a civil lakosság ellen….”
…”Pest-megye déli részében – beméréseink szerint, és ha végre eljön az igazság pillanata, ezt igazolni is tudjuk a bűnösök felé – furcsa csapadék esett. Amely nem csak a természetet, növényeket, állatokat mérgezett, hanem az emberek tudatára is hatással volt…”
…”Tököl környékén apró szemekben sárga- barnás csapadék esett, amelyet a gépkocsi szélvédőjéről (is) alig tudott levinni az ablaktörlő lapát. A furcsa szagú „vegyi anyagot” a lehetőségeink szerint elemeztük. Az eredmény borzalmas volt: több fémet elsősorban alumínium származékokat, aztán apró mikrószálakat, valamint jelentős báriumot tartalmazott a chemtrail kibocsájtott fátyolfelhője. Az abnormális koncentrációt földminta bevizsgáltatása segítségével is megtapasztalhattuk…”

2. Ismét bemutatunk néhány titkot…

A mesterséges világban egyre jobban lebutítva él a nép. A tudást, az ösztönt egyre jobban kimossák a emberekből. Akik lassan már nem, hogy a lábuk elé nem mernek nézni, az ég felé sem tekintenek.
Mindinkább lefelé – a mélybe – merengő szomorú tekinteteket látni nem csak körülöttünk, hanem lassan sajnos az egész Földön. Pedig itt lenne már az ideje, hogy végre együtt, egymás kezét fogva mentsük meg az Anyaföldünkön azt az életet, amire régóta vágyunk. Nem hagyjuk, hogy ellenőrizzenek, mérgezzenek MINKET. Például a levegőből, a levegőn át, különböző módszerekkel. EMBEREK ébresztő! Ismét bemutatunk néhány titkot. Például az időjárás, és ez által a hangulati tényezők módosításának alattomos módszereit, ahogy azokkal a háttérhatalom, az emberek fölötti ellenőrzést gyakorolja…

3. A “Naptorpedók”

Az űrvédelmi program keretében megalkotott automatikus lézerfegyver-rendszer, a HAARP, illetve a HPM. A HAARP lényegében egy rendkívül sokoldalú időjárás-fegyver, de emellett alkalmas emberi agyhullám-befolyásolásra, földrengések, esőzések kiváltására, de képes a Föld bármely pontján elektromos kisülést is kelteni. A Csillagháborús terveknek megfelelően bolygópajzs is létrehozható általa akár interkontinentális ballisztikus rakétákkal szemben, akár „kívülről érkező betolakodók megállítására”.
A HPM szigorúan titkos csodafegyver, a rövidítés a „nagy erejű mikrohullámú technológia” megnevezést fedi. Új-Mexikóban fejlesztették ki, ahol röviden csak e-bombának nevezik. A fegyver lényege, hogy minden elektromos impulzust blokkol egy mikrohullámú kisülést követően.
A HAARP-pal kapcsolatban olykor a legkülönlegesebb hírek rebbennek fel. Hasonló történt a közelmúltban is: Kent Steadman kutató, aki évek óta tanulmányozza a Napot, nemrégen megdöbbenéssel tapasztalta – fotókkal alátámasztva, illetve a SOHO napfizikai műhold képeit is felhasználta, – hogy életadó csillagunkba különös, általa “lézertorpedóknak” nevezett “rendellenességek” csapódnak.
A kutatását elmélyítve arra a megállapításra jutott, ezek a “rendellenességek” sem nem kisbolygók, sem nem eltévedt üstökösök, sokkal inkább az amerikai HAARP (Nagyfrekvenciás Aktív Magaslégkör-Kutató Program) által bevetett technika megnyilvánulásai, a cél pedig a Föld pólusváltásának felgyorsítása lehet. Ehhez drasztikus módon felfokozzák a naptevékenységet, a már amúgy is melegedő Földbolygónkat további klímakatasztrófával sújtják. Pedig, ugyanezzel a technikával Földünket akár meg is óvhatnák…
Számtalan eltitkolt vagy kevésbé ismert bizonyíték akad arra, hogy a HAARP tudósai a felső légkört “bombázzák”. És úgy tűnik, éppenséggel magát a Napot is célba vették. Aki rendszeresen követi az „űridőjárást” a különböző honlapokon, tapasztalhatja, hogy a központi égitestünk viselkedése egyre inkább eltér a megszokott ciklusától, korántsem olyan “nyugodt” csillag, ahogy azt elvárnánk tőle, egyre gyakoribb és mind erősebb kitöréseket produkál. Ezek a kitörések amellett, hogy teljességgel tönkretehetik a finom elektronikát alkalmazó berendezéseinket, lebéníthatják a teljes légi közlekedést, valamennyi mesterséges holdat, elnémíthatják telefonjainkat. De tévékészülékeinket is használhatatlanná tehetik, súlyos kárt okozhatnak magában a földi légkörben is, hiszen annak bizonyos rétegei éppen a napsugárzás ellen védenek bennünket. Az erős napkitörések pedig éppen ezt a védőréteget tehetik átmenetileg teljes mértékben átjárhatóvá, súlyos sugárkárosodást okozva valamennyi magasabb rendű élőlénynek a felszínen.

4. Az “Időjárás fegyverek”

A rendelkezésre álló hatalmas mennyiségű tudományos ismeret birtokában, a klímaváltozás hátterében esetleg megtalálható katonai alkalmazások, soha nem merültek eddig fel az ENSZ keretében. Sem a hivatalos képviselők, sem a különböző környezetvédő csoportok részéről, még a közelmúltban sem. Az USA továbbra is mereven elzárkózik a széndioxid kibocsátásának 1997-es szintre való csökkentéséről, vagyis az 1997-es Kiotói Egyezmény teljesítéséről; sem erről, sem más – a kialakult helyzet miatti felelősségét taglaló felvetésekről – hallani sem akar. A katonai alkalmazások klimatikus hatása szóba sem kerülhet, “ellentétes Washington stratégiai és védelmi céljaival”. Pedig, ha az ózonlyuk keletkezési idejét összevetnénk bizonyos, a felső légkörben észlelt ionoszférikus jelekkel – érdekes eredményekre juthatnánk.
Itt vannak az “időjárás fegyverek”. Dr. Rosali Bertell, a világszerte ismert tudós, az alábbiakat jelentette ki teljes határozottsággal: – Az USA katona tudósai fegyverként használható, az időjárással összefüggő rendszerekkel dolgoznak. Az elképzelés a viharok erejének megnövelését, a magas légkörben kiszórt anyagok révén pedig aszályok, valamint az áradások kiváltását foglalja magában a megcélzott területen…
Egyébként az 1970-as években a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinski mindezt előre látta, a “Két korszak között” című könyvében így ír:
- A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyan titkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak. Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsenek…
Nem akarunk senkit befolyásolni, sem pánikot kelteni, de tény, hogy a tudósok már régóta (tudományos programok keretében 1940-es évek óta) foglalkoznak az időjárás befolyásolhatóságának, irányításának kutatásával, megoldásával. Mint tudjuk, már réges-rég el tudják űzni a jégesőt okozó felhőket, tudnak esőt csinálni, tehát tény, hogy az emberiség – illetve annak egy szűk, de annál befolyásosabb maroknyi csoportja – a globalizmus urai – régóta kezébe vette  az időjárás irányítását.
Egyik olvasónk a következőket küldte el szerkesztőségünkbe:
- Mély megrendüléssel tudatom, hogy a Chemtrails és HARRP tevékenységek általunk kimerítő és tényszerűen feltárt bűncselekményei miatt a hatalom blokkolta az Eumetsat műhold meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését!
Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló!Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása!
Majd azt is hozzátette olvasónk, hogy szerinte a nemzetközi missziónak nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal, korrupt politikusok “segítségével” országok nyomorba döntését szintén több, mint undorító dolog, a föld lakosságának félrevezetése.
Különben jó, ha mindenki tudja, hogy az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti Chemtrail és a HAARP tevékenységet, amint rendkívül hirtelen és erős hatást gyakorol az ionoszférára fókuszált, irányítható elektromágneses sugár alkalmazásával. (Az ionoszféra a Föld körül 60-100 km magasságban található, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó felső légköri réteg.)

5. A HAARP lényege

Kevesen tudhatják, hogy a HAARP lényegében egy megfordított rádióteleszkóp: az antennák jeleket küldenek ki, ahelyett, hogy vennének.Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám nyaláb teszteket végeztek vele, az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok juttatása révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és minden megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A projekt úgy van beállítva a nyilvánosság felé, mint Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra Kutató Program, s azt a benyomást igyekszenek kelteni, hogy itt valami, tudományos akadémiák által támogatott, tevékenységről van szó, az ionoszféra állapotának megváltoztatására irányuló céllal, a kommunikációs rendszerek tökéletesebb felhasználhatóságáról. Azonban az amerikai katonai források egyértelművé teszik: a HAARP segítségével megtudhatjuk „miként használható fel az ionoszféra a Védelmi Minisztérium céljaira.
A tengeralattjárókkal való kommunikáció csak az egyik lehetséges felhasználási terület. A sajtóban s más forrásokban megjelent információk HAARP képességeit messze alatta tüntetik fel a valóságosnak. A nyilvánosságra került hírek olyan fényben próbálják beállítani a tervezetet, mintha az semmiben sem különbözne más, az ionoszféra felfűtését célzó kísérletektől, melyeket a világ különböző jól ismert helyszínein folyamatosan végrehajtanak, ezek közül néhány: Arecibo, Puerto Rico, Tromso, valamint Norvégia és Oroszország nagyobb obszervatóriumai.
A HAARP nagy energiájú, nagy frekvenciájú adóberendezés és antenna. az adó teljesítménye hivatalos források szerint 3.6 millió watt, nem hivatalos források szerint elérheti a 100 gigawattot is. Az antennamezőn 180 darab kereszt alakú dipól-szerkezet van felállítva, derékszög alakban. Az aktív ionoszféra kutatások során a generált jeleket az adóberendezésekkel kisugározzák nagyjából függőleges irányban. A jeleket az ionoszféra 100 és 350 km-es magasságban elnyeli, a használt frekvencia függvényében. A nyalábok átmérője mindössze néhány száz méter, a magas légkörbe érve a nyaláb néhány tucat kilométer átmérőjűre terjed szét. A hivatalos források az energiasűrűségre 3 mikrowatt/cm2 adnak meg, nem hivatalos források ennek milliószorosát.
Az E-systems a Raytheon vállalat birtokába került, tényezője a védelmi kiadások vonatkozásában. 1994-ben a Raytheon a 42. helyet foglalta el a világ leggazdagabb 500 cégének listáján. Szabadalmi leírások ezreit birtokolja, többek közt olyanokat is, melyek igen értékesek lehetnek a HAARP projekt megvalósítása során. A tervezet gerincét 12 szabadalom adja, melyek természetesen mélyen el vannak süllyesztve a Raytheon páncélszekrényeiben. Meglehetősen figyelemfelkeltő Bernard J. Estlund egyik szabadalma, amely a következő címet viseli: „Eljárások és berendezések a Föld légkörének, az ionoszférának és/vagy a magnetoszférának megváltoztatására”, volt az, melyet titkos kormányintézkedés nyomán zároltak a nyilvánosság elől.

6. A HAARP, mint elektronikus fegyver

Az Eastlund-féle ionoszféra-fűtő berendezés különbözött a korábbiaktól, a kibocsátott rádiósugárzást az ionoszféra egy fókuszpontjára lehet koncentrálni. Az eltérés következtében elképesztő mennyiségű energiát lehet az ionoszférába juttatni, egy wattot köbcentiméterenként, míg a korábbi készülékek elméleti energiaszintje ennek egymilliomod része volt.
Az említett energiaszint az ionoszférát olyan állapotba képes juttatni, ami szükséges ahhoz, hogy a szabadalomban leírt futurisztikus tulajdonságokra szert tegyen. A szabadalmi leírás arról is említést tesz, hogy elméleti alapjait Nikola Tesla 1900-as évek elején végzett kutatásaira alapozza. Egy ideig semmi hír sem érkezett arról, hogy a HAARP rendszernek ilyen jellegű felhasználásán kísérleteznének. 1995. áprilisában azonban Begich rátalált néhány további szabadalmi leírásra, melyeknek szerzője egy „kulcsszemélyiség”, az APTI alkalmazottja. Ezek között a leírások között valóban szerepel a drótnélküli energiatovábbítás lehetősége.
Az Eastlund szabadalma előre jelzi, hogy az alkalmazandó technológia megzavarhatja, sőt egyenesen lehetetlenné teheti a repülőgépek és a különböző rakéták igen bonyolult irányítórendszereinek működését. Továbbá, a berendezés azon tulajdonsága, hogy nagy területeket képes a legkülönbözőbb frekvenciájú elektromágneses sugarakkal beszórni, oly módon, hogy ezeket a frekvenciákat végig ellenőrzés alatt lehet tartani, lehetővé teszi, hogy tökéletesen blokkolják a kommunikációt úgy a szárazföldek, mind a tengerek felett és a légkörben.
A szabadalmi leírás a következőket tartalmazza:
- Ez a találmány lehetővé teszi, hogy példa nélkül álló energiamennyiséget pumpáljunk a Föld atmoszférájába stratégiai megfontolásokból, és hogy ezt az energiaszintet fenn is tartsuk meghatározott energiaimpulzusok alkalmazásával, miáltal a légkör viselkedése sokkal pontosabban és jobban irányítható mint amit ez idáig sikerült megvalósítani mindenekelőtt nukleáris bombák felrobbantásával különböző magasságokban.
- Lehetséges lesz, interferenciát kelteni más kommunikációs rendszerekben, miközben a légköri állapotok megváltoztatásával más jellegű kommunikációs rendszer építhető ki, annak ellenére, hogy akár az egész bolygó kommunikációs rendszere le van bénítva. Másképpen mondva, miközben egy sugárzásfajta alkalmazásával alkalmatlanná tesszük más kommunikációs rendszerek működését, egy újabb kommunikációs rendszert hozunk létre. – (Ez több, mint ügyes! – a szerk.)
- A légkör nagy területeit lehet elképzelhetetlen magasságokba emelni, miáltal a beérkező ellenséges rakétákat megjósolhatatlan és előre betervezhetetlen durva hatások érik, ami a pusztulásukhoz vezet.
 - Lehetségessé válik az időjárás befolyásolása, például oly módon, hogy megváltoztatjuk a magaslégköri szélviszonyokat, oly módon, hogy egy vagy több mesterséges turbulenciát keltünk, melyek akár lencseként és képesek működni.
- A légkör molekuláris összetétele is megváltoztatható, miáltal pozitív környezeti hatások érhetők el. Lehetőség nyílik arra, hogy a légkör bizonyos molekuláinak mennyiségét mesterségesen megnöveljük, például az ózonét, vagy a nitrogénét.

7. Cél: Az Új Világrend!

A hetvenes évek elején Zbigniew Brzezinski megjósolta egy „jobban ellenőrzött és irányított társadalom” létét, köszönhetően a technológiának. Ezt a társadalmat egy elit réteg irányíthatná, nyomást gyakorolva a választókra, hogy állítólag „önként” válasszák a tudományos korszakot. Leplezetlenül háttérbe lehet szorítani a hagyományos liberális eszméket; ez az elit nem habozna a legkorszerűbb tudományos technikák alkalmazásával befolyásolni a társadalom viselkedését, és szoros szociális ellenőrzés és felügyelet alatt tartva őket, gyakorolni immár korlátlan hatalmát. A technikai és a tudományos háttér az, ami tálcán kínálja a lehetőségek ilyetén kiaknázását.
Brzezinski jóslatai igen pontosan beteljesültek. Mára már számos eszköz áll az „elit” rendelkezésére saját felemelkedésére, és a kísértés ezek alkalmazására folyamatosan növekszik. A politikai háttér már megteremtődött ezen eszközök alkalmazhatóságára. A mesterséges elektromágneses terek alkalmazhatósága igen széleskörű, beleértve a katonai és a kvázi-katonai helyzeteket.
Néhány ezek közül magába foglalhatja a terrorista csoportokkal való tárgyalást, tömegek befolyásolását és irányítását, katonai titkok birtokosai viselkedésének megváltoztatását, és antiszociális viselkedések kiváltását a taktikai hadviselés során. A felsorolt esetek mindegyikében elektromágneses rendszereket alkalmaznának az enyhétől a rendkívül súlyos pszichológiai zavarok kiváltásáig, legyenek azok akár érzékelési zavarok, viselkedési zavarok, akár orientációs zavarok. Mindebből következik, hogy azok az egyének, akiknek a testi-lelki működési hatékonyságát súlyosan degradálták, képtelenek bármiféle összehangolt harci cselekmény kivitelezésére. A másik előnye az elektromágneses rendszerek alkalmazásának az, hogy igen nagy terület lefedésére képesek egészen egyszerű rendszerek felhasználása mellett. Csendesek, és igen nehéz lehet ellenük bármiféle ellenrendszert kifejleszteni…
Az Egyesült Államok kongresszusi jelentései között is találunk feljegyzéseket, melyek arra utalnak, hogy a HAARP rendszer segítségével a felszín nagy energiájú rádióhullámokkal bombázható az ionoszféra felhasználásával. A jeleket korábban arra használták, hogy több kilométeres mélységben átvilágítsák a földet felszín alatti katonai raktárak, alagutak és ásványkincsek felderítése végett. A Szenátus csak 1996-ban 15 millió dollárt szavazott meg a földátvilágítási-képesség kifejlesztésére. A probléma az volt, hogy az a fajtasugárzás, mely a legalkalmasabb a föld átvilágítására, egyben a legerősebb pusztító hatást váltja ki az emberi mentális működésben. Emellett jelentős hatást gyakorolhat a különböző vándorló állatokra, halakra és vadakra egyaránt, melyek zavartalan elektromágneses viszonyok mellett képesek csak követni szokásos vándorlási útvonalukat.
Mintha az égből érkező, tudatrombolást végző elektromágneses hullámok önmagukban még nem lennének elegek, T. Eastlund még azzal is eldicsekszik, hogy a rendkívül magas energiákra gerjesztett ionoszféra segítségével az időjárást is befolyásolni lehet.

8. A viselkedés befolyásolása, irányítása a HAARP segítségével

Begich és Manning rávilágított arra, hogy egyes kormánydokumentumokból az derül ki, hogy a honvédség rendelkezik időjárás-befolyásoló technológiával.  A HAARP a maga teljes kapacitásával, sikeresen keltett különböző időjárási hatásokat az egész Földön, mindkét féltekén. Hogy miként kapcsolódik az ionoszféra lüktetése az agyműködéshez. Nos a föld ionoszférája nagyjából 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia -, ennek csúcspontja jelenleg nyolc-kilenc körüli Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A „Föld szívverésének” ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.
A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható.
A parafenomén gyógyítók és clairvoyantok agyműködése pontosan ezen a 8 herzes frekvencián dolgozik tevékenységük közben. Puharich professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is.
Aki uralja tehát ezeket a frekvenciákat, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadállattá változtatni. Mivel a Föld forog, a HAARP durván beavatkozik a mágneses tér erővonalrendszerébe, nemcsak egyszerűen „elvágja” ezeket a vonalakat, hanem gerjesztve őket kizökkenti az erővonalakat megszokott rezgési állapotukból. A kibocsátott erős impulzusok megrázzák az elektromágneses erővonalakat, miáltal magát a mágneses teret is erős vibrációnak teszik ki. Hasonló mindez a pókhálóhoz. Egy eltévedt rovar beleszáll a hálóba, s amint megrázza a hálót, az rezgésbe jön, s ez a rezgés jelez a póknak. Ha ez a rezgés elég erős, az ionoszféra szétszakad.
Az Időjárás szabályozással kapcsolatban érdemes megjegyezni: a rádiósugárzás által kiváltott részecskelavina igen kemény hatással van ránk. Begich és Manning a könyvében rámutat arra, hogy már igen kis energiákkal befolyást lehet gyakorolni az időjárásra, ha megfelelő „jeleket” küldünk a Föld sugárzási övezeteibe. Tesla pontosan ugyanezt csinálta, kis energiák felhasználásával hatalmas energiákat volt képes irányítani. Kézenfekvő mindezen ismeret katonai felhasználásnak veszélye.

9. Az időjárás befolyásolás hazai példái

Legalább húsz éve foglalkoznak időjárás fegyver kifejlesztésével. Néhány igencsak komplikált technológiát is áttekintettek hatalmas energiák uralása terén. Lézerek és kémiai anyagok felhasználásával olyan fegyverek megvalósítását tűzték ki célul, mely az ellenfél feje fölött egyszerűen megsemmisíti az ózonréteget.
1958-ban, Howar T. Orville kapitány, a Fehér Ház tudományos főtanácsadója, beszámolt róla, hogy az USA Védelmi Minisztériuma tanulmányoz „olyan eljárásokat, melyek segítségével a föld és a légkör töltése megváltoztatható, minek következtében különböző változások kelthetők az időjárásban”, elektromágneses sugárzásokat használva az adott terület feletti ionizációs vagy deionizációs változásokat okozva.
A világszerte ismert tudós, MacDonald, számos elképzelést dolgozott ki a természetes környezet fegyverként való felhasználhatóságáról, azonban akkoriban minderről azt gondolta, hogy csupán a jövő zenéje. Amikor könyvének „Hogyan pusztítsuk a környezetet?” című fejezetét megírta, az Amíg a béke el nem érkezik című könyvében, egyáltalán nem tréfált. Leírja az időjárás befolyásolási technikát, az éghajlat, megváltoztatását, a sarkvidéki jégpáncél elolvasztását vagy destabilizálását, ózon megsemmisítési technikákat, földrengések kiváltását, az óceánok hullámainak irányítását, és az agyműködés manipulálását, s mindezt a bolygó energiamezőinek felhasználásával.
Ha a mai törvényhozókat kérdeznénk az elektromágneses manipulációs technikákról, ők is meglepődnének? Kötve hisszük. Nemrég óta ismert, hogy rendkívül erős elektromos kapcsolat van az ionoszféra és a légkör az alacsony atmoszféra között, ahol az időjárási jelenségek végbemennek. Mesterséges elektromos hatások keltése révén a töltött részecskék kiléphetnek a Föld sugárzási övezeteiből, azok jégkristályok kialakulását hozhatják magukkal, majd esőt.
A HAARP – a GWEN toronnyal végzett kísérletek tapasztalatai lapján – képes a nagy folyók teljes vízmennyiségét feltölteni elektromossággal, s ezáltal a légkörbe emelni, majd a Föld egy tetszőleges pontján lezúdítani. Egyre több emberen jelentkezik az általa fibromyalgiának nevezett betegség, mely hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalom; drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket vetett be civil lakosság ellen.
A Föld, mint szférikus elektromos rendszer, igen találó modell. Azonban a kísérletezők, akik természetellenesen nagy energiákkal dolgoznak, talán abszolút nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. A villanymotorok és az elektromos generátorok gyakran zárlatosak lesznek, ha ingadozás lép fel az áramerősségben.
Begich, Manning és mások úgy vallják, hogy a demokráciáknak sokkal inkább a nyitottságra kellene alapozódniuk. A mind erősebb és erősebb gyilkológépezetekre költött elképesztő mennyiségű összegeket sokkal inkább lehetne gyógyításra és az egész emberiség jólétére fordítani. Könyvük leleplezi a katonai tudományos akadémiák törekvéseit, hogy a széles nyilvánosság szerezzen tudomást a háttérben zajló eseményekről. Ez pedig az első lépés lehet a világ megmentése felé.
Hogy Magyarországon is „erőteljesen” működnek ezek az emberiség elleni dolgok, csak egy példát említenénk meg. Március 15-én Nemzeti ünnepünk alatt is – véleményünk szerint – erőteljesen „karcolták a eget”. Pest-megye déli részében – beméréseink szerint, és ha végre eljön az igazság pillanata, ezt igazolni is tudjuk a bűnösök felé – furcsa csapadék esett. Amely nem csak a természetet, növényeket, állatokat mérgezett, hanem az emberek tudatára is hatással volt.
Egyébként az idei Nemzeti ünnepünk előtti hosszú hétvégén, március közepén Tököl környékén apró szemekben sárga-barnás csapadék esett, amelyet a gépkocsi szélvédőjéről (is) alig tudott levinni az ablaktörlő lapát. A furcsa szagú „vegyi anyagot” a lehetőségeink szerint elemeztük. Az eredmény borzalmas volt: több fémet elsősorban alumínium származékokat, aztán apró mikró szálakat, valamint jelentős báriumot tartalmazott a chemtrail kibocsájtott fátyolfelhője. Az abnormális koncentrációt földminta bevizsgáltatása segítségével is megtapasztalhattuk.
Jó, ha tudják a még az esetleg a markukba nevető felelősök: az igazság órája egyszer elérkezik. Az ember és természet elleni dolgokra rövidesen fény derülhet. Nem csak a végre valahára felébredt nép tekint fel az égre, hanem onnan is lesújtatnak, de nem csak a „mesterséges” villámcsapások formájában. És akkor már késő lesz imádkozni…
Apró megjegyzés még a végére: Szerbiában augusztus közepén rájöttek, mit tesznek velük. Ott már kinyílt a nép szeme: és egyre többen azt mondták, ha ismét „karcolni” merik az eget, lelövik a gépeket…
Ősér – Szabad Riport Tudósító Iroda



Hanuka – a zsarnokság szimbóluma



Posted on 2013-12-02Szerző: Admin
hanukkah_chanukkah_menorah_hanukiah_jewish_judaicaA hanuka, mint a zsidó nép ünnepe a Makkabeusok könyveiben szereplő történetből eredeztethető. Ebben a mondatban leírtunk mindent – hogy a zsidó nép, és nem egy vallásos közösség ünnepe. Mivel a Makkabeusok könyve nem része az ószövetségi könyvek kánonjának, ezért nem tekinthető szent könyvnek. Ezért maga az ünnep sem szent, ellentétben az ószövetségi könyvekből eredeztethető ünnepekkel.
Magát a Makkabeus felkelést is mi jellemzi? Az, hogy a vallási szabályok semmibevételével indított szabadságharc, ami ennek eredményeképpen és szükségképpen el is bukik. A zsidó nép esztelen lázadása teremtőjének akarata és büntetése ellen, cél nélküli mészárlás és öngyilkos háború a megszállók ellen és a saját népük ellen is. Jól jellemzi az egész háborút a Masszada-erődben elkövetett csoportos öngyilkosság, mint a hitetlenek elkeseredett menekvése a jogos büntetés elől. Hát nem tudták, hogy az Isten úgyis feltámasztja a halottakat, amikor az öngyilkosságról is számot kell adni? Nem jobb-e számot adni bűneinkről ebben a világban, mint a következőben, bocsánatért könyörögve?
Ebben az időben, amikor a hellén hatások ellen lázadtak, a zsidóságban már egy jóval sötétebb szellemiség ereje gyülekezett, amelyikhez képest a pogány szertartások és rítusok a fény ünnepének számítottak. Mit várhatnánk egy néptől, amelyik megöli a saját prófétáit?
A hanuka az első zsidó népi (és csak népi, azaz nem szakrális) ünnep. Emiatt a fény ünnepének beállítani közönséges hazugság, emeljenek akármekkora gyertyatartókat is. Ledönteni a hazugság oszlopait pedig nem bűn, hanem hősies cselekedet.
Hanukiah_December_6th_Jaffa_Gate_plazaA zsidóságnak mint népnek az egész világra kiterjedő önérvényesítő hatalmi harcát nevezzük cionizmusnak. Emiatt a hanukát nem mint szent vallási ünnepet, hanem mint a cionizmus világünnepét kell szemlélnünk, és a zsarnokság megnyilvánulásának kell tartanunk. A hanukia pedig, a kilencágú gyertyatartójuk nem más, mint a zsarnokság szimbóluma. Kell a fenének a cionizmus világossága!
A zsidó népnek számos vallási szabálya van, amit be lehetne tartani. Számos szertartás, ünnep, ami Istentől van, és amivel semmi baj sem lenne. De ők nem csak hogy ezeket nem tartják meg, hanem helyette kifejezik tévelygéseiket olyan ünnepekkel, amelyek csak hitetlenségüket és hatalmi törekvéseiket szimbolizálják, és növelik a bűneiket. A külsőségek, az álszent rabbijaik képmutató ájtatossága és a világbékéről papolás ne tévesszen meg senkit, a szentségtelent nem lehet szentté tenni.
Tamási Attila – Hídfő.net

A zsidó fasizmus itt is kiütközik, jól látszik a világhatalomra törés , és mindenkin átgázolnak a hollókosztos ingyenélők, kik a lenézett gojokból élnek , mert a világot rávették , hogy őket el kell tartani , és végig zsarolták az egész emberiséget , és a zsarolható politikai elitek bizony beadják a derekukat , mert tényleg van a fülük mögött jócskán a politikus uraknak , csak az a baj , hogy a néppel fizettetik meg a hollókosztot. Az új fajta inkvizíció nagyon is terjed a nemzetállamok törvényeikbe foglaltatják , hogy a holokauszt egy szent tehén legyen róla csak suttogva lehessen beszélni , ha a család egyedül van otthon . Ezt a tekintély elvet a fasiszta zsidó szervezetek bizony behajtják az adott nemzetállam igazság szolgáltatásával , hisz tehetik a jogász kar el van zsidósodva , és bizony ők nem a magyar érdekeket képviselik , meg is látszik .
A mi fasisztáink először is zsidó fasiszták , másodsorban MOSZAD ügynökök, harmadsorban uzálják a magyarokat , negyedsorban a gojokat állatnak nézik, és mint ilyen le is szabad gyilkolni , no ezt csinálják is Solymosi Eszter , H zsófia a vérgyilkosság konkrétuma , és a közéletünk korupciói mind a kirablásunkat mutatják , és a hülye goj vezetőink továbbra is telerakják a közéletünket ÁVH utódokkal , kik már a Rákosi érában is gyilkolták a magyarokat . Méghozzá a legjavát ölték meg hogy nehogy nemzetté tudjon ez a kis nép válni . Most meg már a betelepülésüket intézik , és a népünk olyan üldözött lesz mint a Palesztin , Egy nagy koncentrációs táborban fogjuk végezni , ha hagyjuk , hogy a fejünkre nőjenek , és nem kezdjük el mi is irtani őket , fegyverünk az nincsen de egy molotov koktélt tudunk az összerabolt boltjára üzletére , házára dobni , hogy az össze rabolt ingatlanjaikról ne is beszéljünk . Hát ha élni akarunk , és nem akarunk úgy járni mint a palesztinok , akkor fel kell válalni a konfliktust is velük , mert az nem járja , hogy állandóan kirabolnak bennünket gojokat , ha élni akarsz ölj te is ne várd meg míg a zsidó elvágja a gyermeked nyakát , és büntetlenül megussza mert már gyarmatának képzelnek minket , és azt tesznek velünk amit akarnak , és elvárják a büntetlenséget az ÁVH gyerekek , és unokák. Ne vezessen félre az a tény , hogy nekem is fiatalon a legjobb barátom zsidó volt , de felnőtt fejjel mikor a cionista szabadkőműves zsidóvak találkozol , ki megpróbál kicselezni , megölni , félreállítani az utjukból , hogy szabadan rabolhassanak az olajmaffiában és a többi pénzlenyuló helyen , hát bizony vigyáznod kell mert a Pintér -féle gyilkosság BT működik , és egy kis megingás már megis mérgeznek , félre állítanak az utjukból , a hanuka ünnepen meg kiröhögnek , hogy egy újjabb gojt likvidáltak a kamatrabszolgák közzül . Figyelj oda mit csinálsz !!Inkább te lökd a jármü alá a csámpást ne várd meg míg ketten megragadnak , és már repülsz is a metró alá. Ismerős a szitu ne álj a peron szélén , ne add meg az esélyt , hogy a vonat alá lökjenek , hisz elvégre ez a te hazád is , de ha így irtanak bennünket , palesztinok lesznek belőlünk is Valamelyik haláltáborban zsidó ÁVH – sok vigyázzák életünket , és ha nem tetszik a pofánk kiiktatnak bennünket a hollókosztosok.





Frissítve! Az égethető víz – tény és cáfolat



Posted on 2012-01-13Szerző: Admin
Az alábbi összeállítást kiegészítenénk azzal, hogy Egely György, egy kérdésre válaszolva, szélhámosnak nevezte gróf Spanyolt.
Már létezik a videóban bemutatott eszközhöz igen hasonló kivitelezésű készülék, mely USA-ban jó ideje kapható is.
Íme, egy energiatakarékos, multifunkciós gép a Multiplaz 3500, mely hegeszt, vág, forraszt, fémeket “borotvál”. Ez a fejlett hordozható készülék elnyerte a “Grand Prix Award” díjat (Az Új szuper technológiák nagydíját) Genfben, a világ találmányainak bemutatóján.
A készülék működtetéséhez elektromos áram, valamint víz, vagy alkohol-víz keveréke szükséges. Azt olvashatjuk erről a készülékről többek között, hogy a Multiplaz az első  cég a világon, mely közönséges csapvizet használ fűtőanyagként, (mely 14.400 ° F, 8000 ° C-on működik), valamint az egyetlen cég, mely szabadalommal rendelkezik eme különleges hegesztési technológia alkalmazására, (víz, illetve víz-alkohol keverék).
Néhány típusú hegesztéshez és vágáshoz vizet használ, másfajta hegesztéshez és forrasztáshoz pedig víz-alkohol keveréket. Ez utóbbiról azt írják, hogy a metil-hidrát tűzveszélyes tulajdonságai, valamint a mérgező füst létrejötte miatt a gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a keletkező hatásokért, ha felhasználók a metil-hidrátot használnak üzemanyagforrásként a Multiplaz 3500 esetén.
Azért ez sem tökéletes.
Amúgy a készüléket bármilyen fém, beleértve az erősen ötvözött és rozsdamentes acélt is, kerámia, kvarc üveg, tégla, beton és egyéb éghető anyagok esetében is lehet használni. Multiplaz 3500 helyettesítheti a különféle eszközök: hegesztőgép, gázégő, plazmavágó, nibble olló és olló, ipari szárító ventilátor, elektromos szúrófűrész, inverter hegesztő stb. készülékeket is.
Nem tudjuk ellenőrizni, hogy a gróf Spanyol által bemutatott készülék a saját találmánya-e – többek feltételezése szerint a spanyolviasz felfedezéséről van szó.
Minden esetre az a tény igazolható, hogy van olyan olcsó, kisméretű és környezetkímélő hidegfúziós technika, mellyel a víz elégethető.
Jelentős eredmény, hogy a betáplált energiánál nagyobb a kinyert energia. Már pedig ezt nem csak e készülék, de számos más, működő készülék esetében is tapasztalhattuk már. S nem csak a hazai, de a külföldi kutatások esetében is.
Vagyis a lényeg nem csak a víz elégethetőségének tényében rejlik, hanem az energia-megmaradás törvényének arcul csapásában. S mint tudjuk a tudomány csalhatatlan, ám a tudós társadalom nem az.
Ezért ragaszkodni, az emberek által lefektetett és az amúgy szintén az emberek által megdöntött tudományos tételekhez nem csak botorság, de még káros is, különösen, ha ezen törvényekre hivatkozva gátolják a kutatásokat, fejlesztéseket.
Noha, lehet kifizetődő a gátat állítóknak.

Az égethető víz


Az első rész törölve lett.


Nincs lehetetlen:2.Rész - Igazi terminátorok



Nincs lehetetlen:3.Rész - Fegyverünk az időjárás

Nincs lehetetlen:4.Rész - Örökké élni

Nincs lehetetlen:5.Rész - Halálsugarak és energiafegyverek

Nincs lehetetlen:6.Rész - Agykontroll

9/11 - Fájdalmas megtévesztés - Painful Deceptions

Szeptember 11 hazugságai - VILÁGKORMÁNYI BŰNTETT.



A videót “SuperDsasa” töltötte fel még  2011.04.19.-én az alábbi megjegyzéssel:
(Kíváncsi leszek, mikor tűnik el ez az ember. Nem Ő lenne az első…)
Magyarország a világ leggazdagabb országa lehetne ezzel a találmánnyal… Sajnos nagy a valószínűsége, hogy mint minden magyar találmány, ez is külföldön fog landolni!!!
Hát most az egyszer ez maradjon itthon és éljünk mi úgy mint az Emirátusokban!!! Az algyői olajat már kiárulták. Azzal a kinccsel sem tudunk mit kezdeni, amink van. Fogjunk össze! Hátha lesz valaki, akinek nem csak a saját zsebe a fontos, hanem szerencsétlen kis országunk sorsa is érdekli.
Terjesszük, mert az információ hatalom, ha mindenki tudja, már közügy! Legalább ennyit tudunk segíteni.”
Kétféle nézőpontú megjegyzést idézünk a hozzászólásokból:
1.
“a víz bontásához, hogy hidrogént nyerjünk, pontosan ugyanannyi energiára van szükség, mint amit akkor nyerünk, ha elégetjük a keletkezett hidrogént. mivel a rendszernek van saját vesztesége, így teljesen mindegy, milyen módszerrel bontja a vizet, nem tud annyi energiát előállítani, hogy a hidrogént magának állítsa elő, nemhogy közben egy autót meghajtson. mint korábbi hozzászólásban már láttam, ez ellentmond a termodinamika főtételeinek.
5. éves vegyészmérnök hallgató voltam a BMEről, köszöntem”
2.
“…Még csak annyit van már vízzel müködő telefon “Samsung Water-Powered”,óra”Bedol Water-Powered Clock, vizzel müködő okosrobot “TubeBot” tehát nem most találták fel hogy a vizet nem csak ivásra és fürdésre lehet használni.”
“Persze, van vízzel működő autó, mozdony, hajó. Lokomobilnak, gőzmozdonynak, ill. gőzhajónak hívják őket. Persze az elsődleges energiaforrásuk ezeknek se a víz, mint ahogy a Samsung vizes elemének se, hanem az a (termodinamikailag) irreverzibilis folyamat, amelyben egy fémötvözettel lép reakcióba a víz, ami azt hidrogénre és oxigénre bontja. Az ég szerelmére, higgyétek már el, hogy a termodinamika fő tételei az egész világegyetemre érvényesek!”
Saját megjegyzésünk csak ennyi: A fizika törvényei alapján a számításokkal bizonyították, hogy a cserebogár “röpképtelen”, csakhogy a cserebogár erről nem tud, így hát repül.
Fehér Farkas





Génterrorizmus





Posted on 2013-08-20Szerző: Admin



A XXI. század legveszélyesebb terroristái, nem robbanóanyaggal a testükön járnak, hanem tömött pénztárcával és ördögi gondolatokkal.
DARPA_7_InsideaCellCourtesyNSFAz még soha jóra nem vezetett, amikor az ember, egész pontosan a tudósok és politikusok egy része istent játszott.
A természet törvényeit sosem lehet büntetlenül felrúgni. Ám vannak, akik sosem tanulnak.
A legrosszabb kombináció, amikor az erkölcstelenség a cezarománia az ostobaság és a hatalom párosodnak. Ilyenkor mindig korcsokat nemzenek.
A minap olvastuk a hírt, miszerint A DARPA egy 47. kromoszóma hozzáadásával módosítaná az emberi géneket.
Mi is ez a DARPA?
DARPA_0_logoDefense Advanced Research Projects Agency-t már 1958-ban megalapították azzal a céllal, hogy az amerikai hadsereg fölényének megtartásával, ő maga olyan stratégiai technológiákat hozzon létre, mellyel az USA megakadályozhatja, hogy bármely ellensége olyan stratégiai meglepetését okozzon, mely negatívan befolyásolhatná a nemzetbiztonságot.
E küldetésének teljesítése céljából az ügynökség bármi fajta megközelítésű, alaptudásra, kutatásra, innovatív technológiákra támaszkodik, melyek adott problémák megoldására kínálnak gyakorlati megoldást a biológia, az orvostudomány, számítástechnika, kémia, fizika, mérnöki, matematikai, anyagtudomány, társadalomtudományok, idegtudományok, robotika, stb. területein.
A DARPA projekteket támogat, és valósít meg bármely forradalmi változás elérése reményében.
Mivel foglalkozik a DARPA?
Egy szóval azt mondhatjuk, mindennel.
A kutatások a programok épp úgy rendkívül szerteágazó területet ölelnek fel, mint az elért eredmények és technológiák felhasználása. A kidolgozott technológiák felhasználásának egyik fő alkalmazási területe a háborús műveletekkel kapcsolatos, de a civil szféra sem mentes e technológiák bevetésétől, ahogy a DARPA kísérleteitől sem.

Kutatásaik főbb csapásiránya, az emberi viselkedés, az űrkutatás, a fegyverkezés, az informatika és tájékoztatás, a robot technika, stb. legszélesebb spektrumára is kiterjed.
Hozzáférnek az emberek egészségügyi kartonjaitól kezdve a megfigyelési anyagokon át szinte mindenhez, mely az emberek legszemélyesebb titkaiba enged bepillantást, és kutakodnak nem nyilvános dokumentációkban, különböző laboratóriumokban folyó vizsgálatok kutatási anyagaiban, mindezt lelkifurdalás nélkül a tudomány szent nevében, és kormányzati felhatalmazással.
Majd pedig ellenük használják fel a megszerzett információk alapján kifejlesztett technológiát
Megfigyelik például az emberek gesztusait, járását, testbeszédét, mindent, amit és ahogyan csinálnak, hogy az ebből levont következtetéseket más helyütt felhasználják.
A DARPA sok más állami szervvel és a legkülönbözőbb hivatalokkal, és ügynökségekkel, laborokkal, egyetemekkel stb. is összedolgozik, épp úgy mint a titkos ügynökségekkel.
Ízelítőként pillantsunk be néhány nyilvános hírükbe hivatalos honlapjukon

2013/08/05 New Diamond and Gold-based Techniques Let Scientists Measure and Control the Temperature Inside Living Cells (Új Gyémánt és arany alapú technikák az élő sejt belső hőmérsékletének ellenőrzésére)
2013 2013/07/17 Novel Hollow-Core Optical Fiber to Enable High-Power Military Sensors (Új üreges Optikai Katonai érzékelők)
2013/07/11 DARPA’s ATLAS Robot Unveiled (DARPA-ATLAS robot a katasztrófa elhárításra)
2013/06/25 Improved Water Purification Technology Reduces SWaP Logistics Burden (Jobb Víztisztítás technológia mely csökkenti a logisztikai feladatokat)
2013/05/30 New Nerve and Muscle Interfaces Aid Wounded Warrior Amputees (Új ideg-és izom-interfészek és protézisek segítik sebesült, amputált harcosokat)

A hírek között, újfajta hőkamerákról, vezeték és internet nélküli mobilhálózatról, agy működésének jobb megértéséről („gondolatolvasásról”?), memória helyreállító kódolásáról, a pszichológiai jelek számítógépes elemzéséről, miniatürizálásról, a gépek taníthatóságáról, biológiai fegyverekről, négylábú robotokról, a belső vérzés csillapításáról, és egyéb érdekes kutatási eredményről olvashatunk.
Génterrorizmus
Nos, mint látjuk a DARPA figyelme az élet minden területére kiterjed, különös figyelmet szentelve persze a katonai alkalmazásoknak. Ezért aztán nem csoda, ha a újabb programmal álltak elő, még pedig azzal, hogy egy 47. kromoszóma hozzáadásával lehetne módosítani az emberi géneket.
Ha azt mondjuk, hogy a DARPA eddigi eredményei, rossz kézben pusztulást és szenvedést hoznak emberek millióira, a világon akkor eme mostani programjuk, egyenesen katasztrófával fenyeget az egész emberiség szempontjából.
A sejtbe juttatva a mesterséges emberi kromoszóma (human artificial chromosomes, HAC) új kromoszómaként működik, ami azt jelenti, hogy az illető 46 helyett 47 kromoszómával rendelkezik majd. Ez a 47. kromoszóma a többinél kisebb, hozzávetőleg 6-10 megabázis hosszúságú (azaz 6-10 millió bázispárból áll) és képes a kutatók által bevitt új gének tárolására.
Tehát a DARPA kutatói egy 47. kromoszómát szeretnének bevezetni az emberi génállományba, ami lehetővé tenné a módosított, „tovább fejlesztett” DNS-ek bevitelét. A hivatal javítani szeretne a jelenlegi gén transzfer módszereken (plazmidok, Adenovírus, lentivírus és retrovírus vektorok, cDNS, stb.).
A kiírás elmagyarázza, hogy a jelenlegi eljárások fejlesztése leginkább azért szükséges, mert a kutatók nem képesek irányítani az eredményeket, ami néhány „aprócska” problémát generál:
Ezek közé tartozik a DNS véletlenszerű beillesztése a gazda génállományba, eltérés a stabil integrációs pontokban, eltérés a bejuttatott DNS számában és kifejezés-szintjében, a bejuttatható DNS-szakaszok korlátozott mérete és száma, nem kívánt immunreakciók az idegen DNS-re.
Pedig ezeket a módszereket már alkalmazzák. Milyen megnyugtató!
Másnak is úgy tűnik, hogy egyesek Istent játszanak? A tudománynak ezen a területén tevékenykedő egyes kutatók már nem egyszerűen „génmérnöknek” hanem „biológiai tervezőnek” hívják magukat a tudományos szaklapokban.
A Molekuláris Rendszerbiológia nevű folyóirat 2013. januári számában például ezt olvashatjuk: A „génállomány szintű tervezés” kifejezést hallva egy olyan jövő jelenik meg az ember szeme előtt, amelyben az organizmusokat az emberiség érdekei szerint, megrendelésre tervezik. Ugyanakkor az emberek már generációk óta képesek átalakítani a kultúrnövényeket és háziállatokat. Darwin egyik kortársa, William Youatt azt mondta, hogy a szelektív tenyésztéssel „a mezőgazdász nem csupán módosítani képes állatállományát, hanem teljesen meg is változtathatja azt. Ez az a varázspálca, aminek segítségével az élet bármilyen formáját előhívhatja.” (Youatt, 1937)”
A teljes cikket az Idők jelei honlapon olvashatják
Hátsó szándékok
DARPA_5_DCAPS_2Nos, az USA hangadó politikusa, telekiabálták a világot a terrorizmus veszéllyel, ennek azonban egyetlen célja a valódi terroristák elleplezése volt. S a legnagyobb terroristák, maguk az USA politikusai, vezetői, és olyan szervei, mint a CIA, A DARPA, az NSA, a DoD és még sorolhatnánk, no meg akik ezeket pénzelik, ama bizonyos háttér hatalom, melynek anyagi érdeke egyebek mellett, hogy a föld lélekszámát drasztikusan lecsökkentse, a maradékot pedig, könnyen irányítható rabszolgává tegye.
Ezt az irányíthatóságot nem csupán beültetett csipek, és különböző biológiai fegyverek, hanem immár gének segítségével is megvalósíthatják.
TBI, a hidden injuryA lényegen azonban az, hogy azoknak kell pusztulniuk, akik pusztulást hoznak másokra, akik az egész bolygót megmérgezik, s azoknak, akik mindebben tudatosan a kezükre játszanak.
Anno Nikola Tesla, aki egyébként nézetünk szerint az utóbbi századok egyik legnagyobb koponyája volt, (és mellesleg a Budapesti telefonközpont főmérnöke 1881-ben) mikor rájött, hogy a kutatásaihoz anyagi támogatást nyújtó J. P. Morgan, az általa az egész emberiség hasznára kitalált elektromos áramot szolgáltató rendszert a saját hasznára akarja kisajátítani, egyszerűen, megsemmisítette a kutatási eredményeinek ezen részét, nehogy érdemtelen kapzsi kezekbe kerüljön.
Szerencsére a történelem során rengeteg tisztességes, jó szándékú tudós dolgozott, akiknek volt bátorságuk, és erkölcsi tartásuk, hogy valamilyen módon megakadályozzák találmányaik ártalmas felhasználását, akik képesek voltak felismerni a fenyegetést.
Amúgy az is érdekes, hogy az atomkutatásban résztvevő tudósok jó része, maga is az atomfegyver ellenzőjévé vált, még ha későn is ébredtek fel ehhez.
A XXI. század legveszélyesebb terroristái, nem robbanóanyaggal a testükön járnak, hanem tömött pénztárcával és ördögi gondolatokkal.

Fehér Farkas – Szabad Riport Tudósító Iroda






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése