2017. január 7., szombat

A zsidó fasizmus, és a migráció





A zsidó fasizmus, és a migráció



az Agresszor Putyintól szabadulni kell ! - beszélgetés Drábik Jánossal

Sosem voltunk még ilyen közel a III. világháborúhoz - Dr. Drábik János, Jakab István

Pusztító migráció - a zsidók bevándorlása MO.-ra [ Raffay előadása ]

A zsidóság migrációján keresztül mutatja meg mi a helyzet , egy bevándorlási hullám után a nemzetállam részére a teljes pusztulás lesz a sorsa , ha teret eresztünk neki . Párhuzamos társadalmak alakulnak ki , és az identitás a nemzetállamot elpusztitja , mert a szabadkőműves páholyok világbirodalomba gondolkodnak , és a pénzügyi oligarchák akár polgárháborúkat is finanszíroznak , hogy ezt a célt elérjék . Ha nem látod e szálakat , már késő lesz , hogy küzdj ellene , és most itt az idő Európát elárasztották muszlimokkal , hogy két generáció váltással kiszorítsák a fehér embert a szülő földjéről és egy vegyes népességű masszává gyúrják Európát , hogy könnyebb legyen leigázni a térséget , mert ne feledd rabszolgává nevelnek bennünket , és a jelenlegi fázisban , éled a kamatrabszolga életét , de az unokád , már csak beszélő szerszám lesz , egy olyan állatnak nézik a cionisták , hogy azért élhet , hogy csak őket szolgálja és ha eleget dolgozott zogszó nélkül akkor egy idő után végetvetnek életének , hogy ne keljen etetni , ápolni , ha lebetegedett , ne keljen nyugdíjat fizetni . Vagy ha hőbörgős volt az illető goj , hát a beültetett chippel ciánt kap az illető , rádiósfrekvenciás jelre indítják az adagot , és már ki is multál !!!!
A történelem ismétli magát mondja Raffay professzor úr is , és higgyétek el igazat állít tudományosan elemezte a dolgokat , az, hogy Magyar országot odadobták a cionistáknak , és ők a kipusztulás szélére kerültek Európának , még ha elemzi e helyzetet, van esélye , hogy elkerülje a magyarok sorsát , de az olyan vezetők mint Merkel a történelem szemétdombjára kell űzni , és minden olyan cionista zsidó szabadkőművest , ki elárulta a saját fajtáját le kell gyilkolni , mert , ha nem teszitek ők biztos , hogy minden eszközzel le fognak gyilkolni téged is családodat is , és mindazokat akik gondolkodni mernek tudnak , és a kezükben akarják tudni életük irányítását , azoknak halni kell . Ki irtották a nemzetállamok uralkodó osztályait legutóljára a cári családot . A nemesség után a parasztságot az önálló életre képes rarasztság kulák listára került , a bevándorolt askenázi zsidó ÁVH – s söpredék likvidálta őket , mert kellet a házuk , és ki volt adva , hogy a nemzetalkotó részlegét a társadalomnak meg kell semmisíteni .
Ezért lógatták a lámpa oszlopokra a cionista ÁVH – s zsidó csordát , és így lezárult egy fejezet amikor még a Dunába merték darálni a népünk gondolkodóit !!! Hát ezért volt az 56 – os forradalom !! Ez volt a háttérben , csak erről nem volt szabad pofázni , de még most sem , hisz a háttér mozgató rugóiról rántod le a leplet , és az irányító erő ma is az ami volt a szabadkőműves páholy rendszer , kik öltek ölettek , és ölni is fognak , mert, a ti által megválasztott politikai vezetőit ők tartják a markukban , és biorobotként cselekedtetik őket , ha nem azt csinálják amit a páholy akar , akkor likvidálják őket , baráti tűzben halnak !!!
Ezért nekik meg van engedve a szabad rablás intézkedéssel rendeletekkel kiforgathatnak vagyonodból , elvehetik házaitokat, kell a betelepülő kazároknak , a földjeiteket természeti kincseiteket megszerezve földönfutóvá kényszerítenek , és még hozzá is segítenek titeket gyilkosságokkal !!! A rendszer váltás éveiben több magyart öltek meg mint Kádár idején a megtorlás éveiben !!! A gyilkosság BT – k működtek , és működnek A Pintér a BT – k működtetője , nem ám a politikai maffia vezetőitől kapja az utasítást , hanem a páholy 33 fokozatú vezetőitől , és megvédték mindentől mit a nokiást kártérítést is kieszközöltek nekik !!!! Vagy most is láthattad 56 – alkalmából őket tüntette ki a belügyér ÁVH múltja ellenére is , általános támadást indítottak a magyar önvédelmi erők ellen , a polgárt tették meg terroristának , látsd Budaházyt , és társait , az igazi terroristáink a Rózsadombon buzeránskodnak , igen ezt folytathatnám vég nélkül , míg titeket kiraknak a házaitokból ,a gyermekeiteknek éhesen kell lefeküdniük , hogy ez nem így van hát azért áltak már 3 órakor sorban az emberek karácsonykor , hogy egy tányér meleg ételhez jussanak , és nem azért kellene sorban állniuk , hogy alamizsnát kapjanak , hanem azért , hogy akik ezt a sorsot szánták nekik a vakolók , a politikai maffia tagjai a helytartóink a kazárjaink a fityma műtétre várókat kellene elmetszeni a torkukat , hogy népünk megszabaduljon a biorobotjaitól , mert az urak azt hiszik , hogy ezt a politikai maffiát a kezükben tartva az egész népet leigázta már !!!!

Ha Európa ezt nem tudja kikerülni , és elköveti ugyan ezt a hibát , hát a 21. század is a rabszolga tartó társadalmak sorsára jut , és olyan holokausztott sóznak a gojok nyakába , hogy szinte az egész emberiséget a kiirtás veszélye fenyegeti .
Mint azt már bemutattuk az atomháborút nem lehet megnyerni , még a hülye zsidónak is be kell látni a halott kéz technológiával még a sátánimádó beteges zsidó világbirodalom építők is ki fognak halni !!!!
Hiába okoskodnak a rádióaktív tél mindenkit kipusztít !!!
És az emberiségnek mielőtt ezt elkövetnék ezeket a páholyokat kellene eltörölni a föld színéről , hogy ne termeljenek ki Zsidó gyilkosokat fasisztákat zsidó megváltókat , hogy a nemzetállamok meg tudják védeni magukat a fasiszta zsidó helytartóinktól , hogy mint Amerikában ne raboljanak el 500000gyermeket , hogy 300000 ne végezze a hamburgerbe ledarálva , hogy a magyar piacon terítve a feltörekvő helytartók és a segg nyalóik , kik a hamburgerre esküsznek kannibál módon eltüntessék az Amerikai Solymosy Esztereket !!!!!!!!
Romlott ez a világ , de , hogy ennyire azt senki sem gondolta , míg nálunk nemzetállami módon gyilkolják a magyart a világban a kazárok tömegesen áldoznak a sátánnak . A fekete misék alkalmából a Hillary félék a maradék 200000 gyermekből szexrabszolgát , és sátán oltárán feláldozandó áldozati bárányokat nevelnek !!! De ugyan akkor elvárja a cionista maffia aki már rég legyarmatosította Amerikát , hogy a cionista érdekekben kirobbantott háborúban az életüket vérüket adják e mocskos haramiákért !!!!

Azt hiszem ez nem csak az én véleményem az össze adott történetek elemzése ezt mutatja , és a valóság , az nem antiszemita , amilyen bélyeget akasztanak rád , hogy azzal legyél elfoglalva , hogy a vádak ellen védekezz , ők addig is vígan gyilkolhatnak !!!!!

Vedd észre neked kell őket likvidálni , vagy ők kíméletlenül likvidálnak családostul !!!!


No nézzük a tényeket !!! mit is lehet felhajtani az interneten a témában !!!!




A bevándorlás elhallgatott áldozata: az európai zsidóság



Közzétéve: 2015. június 18. Szerző: Edward Blake
A rendszerváltás utáni több mint két évtizedben a baloldal meglehetősen sokszor változtatta meg az álláspontját bizonyos kérdésekben, de egy szimbolikus ügyhöz mindig hű volt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont és talán nem is tudnak róla.
Antifasizmus helyett szolidaritás
A baloldal miután már nem tudja elfedni azt, hogy a bevándorlás nagyon komoly probléma, ezért változtatott álláspontján és a szolidaritás mellé tette le a voksát. Miközben a a bevándorlást ellenzőket gyűlöletkeltéssel vádolja. A bevándorlókat egyszerű nincstelen tömegnek tekinti, akiken kötelessége segíteni a gazdagabb európai országoknak. Csakhogy a ma Magyarországra – és Európába – érkező bevándorlók túlnyomó többsége muszlim vallású. És a kiskutya szemeket meresztő gyámoltalan tömeg, miután tartósan megtelepedett egy államban már nem egyének individumok halmazaként kezd viselkedni, hanem csatlakozik azokhoz a már meglévő kisebbségekhez és egyáltalán nem kíván sem felolvadni az érkező országokban. Nem szeretné feladni sem a szokásait, sem a hagyományait, sem vallását, de még az adott ország nyelvét sem hajlandó megtanulni. Vagyis nem kíván a nyugati zsidó-keresztény kultúrkör szerves része lenni. Kizárólag a nyugat-európai ember életszínvonala a céljuk. Ez nagyon komoly belső konfliktusokhoz vezet.
Európában már kritikus a zsidók helyzete
Ennél azonban a helyzet sok országban – elsősorban Franciaországban – már jóval tragikusabb. Ugyanis a bevándorlókkal nem csak embertömegek érkeznek, hanem velük azok konfliktusai is. Ezeknek csak egy része a liberalizmus vadhajtásaiként aposztrofált keresztényellenesség. Mely a magyar médiában túlnyomó részt úgy jelenik meg, hogy közintézményekben le kell venni a kereszteket és nem szabad a kereszttel megsérteni a muzulmánokat. Ennél lényegesen súlyosabb az Izrael-ellenesség és a zsidók iránt érzett gyűlölet.
Nem a Charlie Hebdonál kezdődött
Ami ott történt, az már csak maximum a bevándorláspárti liberális értelmiségnek lehetett egy utolsó figyelmeztetés. Sokan elfelejtik, de a szerkesztőség ellen elkövetett merénylet után a kóser boltban lefolyt túszdráma már a zsidóság ellen irányult, ahol négy francia zsidó vesztette életét. Franciaországban folyamatosak a zsidók ellen elkövetett merényletek. Biztos sokan vannak, akik még emlékeznek a toulousi-i mészárlásra, ahol a merénylet során három zsidó kisgyerek és tanárukat közvetlen közelről lőtte a merénylő agyon. Vagy amikor Brüsszelben egy zsidó múzeumban gyilkoltak meg négy embert. De az is beszédes, ami Malmöben zajlik. De ezek csak a legismertebb esetek. Franciaországban évente átlagosan 500-600 zsidók ellen elkövetett bűncselekmény van, de tavaly a számuk már elérte a 851-et. A Brit-szigeteken gyakorlatilag ugyanez a helyzet, az Egyesült Királyságban tavaly 1168 esetet regisztráltak. Csak összehasonlításképp Magyarországon a Tett és Védelem adatai szerint tavaly 37 ilyen bűncselekmény történt. Ne legyenek kétségeink, Európában nem a nácizmus van újjáéledőben, ezek az mind a bevándorlás mellékhatásai. A nagy-britanniai zsidók 54%-a szerint nincs jövőjük az országban, negyedük azt tervezi, hogy elhagyja az országot, 45%-kukat pedig már érte fenyegetés az iszlám fundamentalisták részéről. Nem véletlen, hogy tavaly Izrael már a franciaországi zsidóság kimenekítésére készített terveket. Akkoriban több mint három ezren távoztak az országból, a párizsi-merényletsorozat után pedig újabb kivándorlási hullám indult meg.
france_antisemitic_acts.png




Nyugaton a radikálisok Izrael szövetségesei
Nyugat-Európában gyakorlatilag folyamatosan növekszik a radikális pártok népszerűsége. Ezek a pártok szinte egytől egyig Izrael-barát és muszlimellenes politikát folytatnak. Nem csoda tehát, hogy a Jobbikról hallani sem akarnak, amely párt masszívan zsidóellenes és ebből kifolyólag élénk kapcsolatokat tart fenn a nemzetközi terrorizmust aktívan támogató iszlám államokkal. Miközben Vona Gábor szerint „az iszlám az emberiség utolsó reménye”, ezzel szemben Geert Wieders és társai azon fáradoznak, hogy megálljt parancsoljanak az iszlám bevándorlásnak, nem utolsó sorban az európai zsidóság érdekében.
Reméljük, hogy mi Magyarországon sosem jutunk el idáig. De nagyon szomorú az, hogy Magyarországon mind a baloldali pártok, mind a Jobbik teljesen rossz pályán mozog, és nem az európai zsidóság, hanem az iszlám bevándorlók mellé állt. A Jobbiktól ez nem meglepő, de a baloldaltól azért igen.  







Európának nem a bevándorlók, hanem a terjedő fasizmus miatt kellene aggódnia



2015. augusztus 18.
Laurie Penny cikke kiválóan foglalja össze a mai társadalmunk súlyos és hibás hozzáállását a bevándorló kérdéshez. A brit politikai szereplők felcserélésével (UKIP = Jobbik) megkapjuk a hazai képet, ezért fontosak tartottuk a fordítást és a közlést. – AMI 
Van egy urbánus legenda a felforralt békáról, amely így szól. Ha egy békát beteszel egy fazék hideg vízbe, és lassan, lassan, feltekered a hőt, a béka nyugodtan fog ott ülni, amíg halálra nem fő. A terjedő kulturális változás is ilyen. Nehéz észrevenni, ha benne élsz. Mozdulatlanul is ülhetsz, amíg a társadalom hangulata egyre súlyosabb és számítóbb és gonoszabb lesz, miközben bemagyarázod magadnak, hogy minden jól megy, míg közben a víz körülötted gyöngyözni kezd.
3006439634_23fe712c6e_b
Ezen a héten kávéztam egy barátommal, aki szintén csak most jött haza egy év után – ő Spanyolországban tanított, én Amerikában tanultam. Mindkettőnk számára nehéz volt hazajönni. Hiányzott pár dolog, amely egyszerűen már nem volt a helyén. Az a bizonyos rúzsárnyalat a Boots-nál. A kedvenc zombiműsorom a BBC-n. És legfőképp az alapvető tolerancia érzése. Egy érzés, hogy lehet nyilvánosan beszélni nem fehér vagy nem brit emberekről, vagyis „másokról”, akikkel a szélsőjobboldali gyűlöletcsoportok, Edinburgh hercege foglalkoznak és senki más.
Csak én látom így,” – mondta a barátom, „vagy csak… tényleg helyénvaló már olyan dolgokat mondani, amelyek már erőszakosan rasszisták? Ez mindig így volt okés, és csak én nem vettem ezt eddig észre?”
Nem, ez nem volt mindig oké, és valójában most sem oké, de ez a nyilvános társalgások normális része, oly módon, ahogy évekkel ezelőtt az nem volt. Visszatérni olyan érzés, mintha egy forró vizes fazékba dobtak volna, fuldokolva és csodálkozva, hogy miért olyan nyugodt mindenki ezen a földön. Nem mintha Nagy-Britannia ne lett volna rasszista, szűklátókörű hely ezelőtt. De az idegengyűlölő, iszlamofób és legfőképp a bevándorló-ellenes retorika mindenütt felütötte a fejét.
Ezt abban a pillanatban már észrevettem, amikor kézbefogtam az ingyenes újságokat, amelyet a repülőn hazafelé osztogattak – és nem csak a Daily Mail-t, amely manapság már szabadon annyira fasiszta, mint amilyen 1935-ben volt, amikor mindent kikapart Hitler és a feketeingesek számára. A másik ingyenes újság, az Independent is legalább annyit foglalkozott a bevándorlók látszólag megállíthatatlan „áradatával”, akik Calais-ból érkeznek, sokan közülük – sokkoló, rémisztő, biztos nem – Afrikából (valójában az európai bevándorlók több mint fele csak két közel-keleti országból jön).
Amikor földet értünk, rájöttem, mennyire át is vertek minket májusban. Elkövettük mind azt a hibát, hogy azt hittük, hogy az UKIP a 12,6 százalékos szavazatarányával és csak egy parlamenti képviselőjével nem nyerte meg a parlamenti választást. De a rasszista retorikát, az idegengyűlölő frázisokat úgy vette át a politikai mainstream, hogy fel sem zaklatta őket, hogy teljesen kiszámíthatók voltak.
A szélsőséges csoportok végső győzelme nem a kormányzatba való belépésük, hanem az irányvonalának megváltoztatása, és ezt az UKIP hidegvérrel megtette, beleszólva a jól hangszerelt európai összeomlásba a bevándorlással kapcsolatban. Minden újság a feltételezett „bevándorló válság” címlapokkal jött ki. A miniszterelnök úgy jellemezte az európai bevándorlókat, mint „rajzást”, és a külügyminiszter ennél is tovább ment, figyelmeztetve Nagy-Britannia népét, hogy a Földközi-tengerbe fúló, elkeseredett emberek ezrei csak „portyázó” idegenek, akiket meg kell akadályozni, hogy idejöjjenek, mert fenyegetik az „életszínvonalunkat” és az „életformánkat”.
Ahogy a holttestek partra vetődtek Calais-ban, és ahogy a vízbe fúlt halottak száma csak ezen a nyáron elérte a kétezret a Földközi-tengeren, a miniszterek akkor sem enyhítettek a nyelvezetükön. Pont fordítva: megduplázták azt. Európa Erődnek meg kell védenie a határait a „beáramlástól”, az „áradattól”, az „özöntől”. Bár az új érkezők, olyan nemzetekből, amelyek háború, zsarnokság és klímaváltozás miatt szenvednek, tavaly csak Európa lakosságának 0,027%-át tették ki, egyszerűen megengedhetetlen, hogy folytatódon, mert…, mert…
Mert amire Európának most mindennél jobban szüksége van, az a közös fenyegetettség.
A brit és a szélesebb európai elit migránsok felé irányuló magatartása nem csak egyszerű embertelenség. Ez stratégiai embertelenség. Felfegyverzett embertelenség, hogy meggyőzzék a megszorítások és a gazdasági káosz kalapácsütései alatt szétzúzott népességet, hogy az ellenség odaát van, hogy van egy „mi”, amelyet meg kell védeni „tőlük”. Oka van annak, hogy David Cameron precízen azt sugallja, hogy a csatornán átkelő elkeseredett emberi lényekkel úgy kell bánni, mint a „több kutya és kerítések” hasonlatával. Oka van annak, hogy Angela Merkel válasza júniusban arra, amikor egy demonstráció keretein belül megfulladt bevándorlók holttesteit elásták a Bundestag előtti pázsitba, megkövült csend volt. Ez már egyszer mind megtörtént korábban. Mindez pontosan ugyanaz, amiért az Európai Uniót megalakították, hogy akadályozza meg.
A fasizmus akkor üti fel a fejét, amikor egy társadalmi vonalak mentén meghasadt kultúra felbátorodik, hogy egyesüljön egy feltételezett külső fenyegetés ellen. Van a borzasztó „nem mi”, amely azt a rossz benyomást kelti, hogy van egy „mi”, amit meg kell védeni.
Az életszínvonal bizonyosan csökkent szerte az eurozónában, de ennek nagyon kevés köze van a bevándorláshoz. A kiválasztott kisebbségnek minden társadalmi osztály félelmeit egyszerre kell megtestesítenie. Ezért a bevándorlókat, a kiválasztott mumusokat, olyan paradoxonként mutatták be, mint ahogy a zsidókat az 1930-as években.
Senki sem tudja eldönteni, hogy a bevándorlók azért jelentenek-e problémát, mert keményen dolgoznak, és elveszik a munkát (a munkanélküliség és a csökkenő bérek által sújtott munkásosztály legnagyobb félelme), vagy azért, mert túl lusták dolgozni, és elszedik az összes segélyt (a növekvő kiadásoktól és a szociális szolgáltatások megnyirbálásától szenvedő középosztály legnagyobb félelme).
A kettő nem lehet jelen egyszerre, és valójában nincs is – de fontos, hogy a paradoxont mindazonáltal fenntartsák. Ezért a Bevándorlásügyi Tanácsadó Bizottság új, szigorúbb kontrollt vezet be az országba belépő „szakképzett bevándorlókkal” kapcsolatban, még ha ez tönkre is teszi az amúgy is nyomorult állami támogatási rendszert a menedékkeresők számára.
Nem tudom, hogy az elmúlt évtized mely pontján vált a közbeszédben „menedékkereső” a „bűnöző” szinonimájává, de aznap az európai kontinens számítóbb és olcsóbb hellyé vált.
Az emberi tisztességet szándékosan kivonták az egyenlőségből. Nagy-Britanniát és Európa többi részét tudatosan felkorbácsolták a bevándorlási pánik szintjére, és amikor az emberek pánikolnak, nem igazán hallgatnak az értelemre. Sehány megnyugtató statisztika – például, hogy Nagy-Britanniában a menekültek száma nem csak alacsony, de csökken is – sem segít, ha a Daily Mail olyan képeket rajzol, amelyen a rasszista karikatúrák szerint a megfulladt „illegálisok” megpróbálnak kerítéseken átugrani a mennyországba az épp kimúlt nemzeti kincsek és a kultúra felé, amely elnézi, hogy ez megjelenhessen a napi hírekben. Ez olyan vita, amely már rég elszakadt a tényektől.
Szóval talán más megközelítésre lenne szükség. Talán azok, akik elég szerencsések, hogy európai polgárok lehetnek, vehetnének egy nagy lélegzetet, és felfoghatnák, hogy talán, csak talán, nem csak a mi érzéseink lehetnek fontosak itt. Hogy talán, ha emberek ezrei elszántak annyira, hogy a halált kockáztassák, hogy elérjenek partjainkhoz, akkor annak, hogy teljesen kényelmesen eligazítjuk őket a területünkön, nem kellene a politikacsinálás döntési faktorává válnia.
A liberális sajtó ugyanolyan bűnös, mint bármely más. Képzeletben több együttérző hír kibocsátása gondoskodik róla, hogy emlékeztessen minket, hogy a bevándorlók tulajdonképpen „gazdagítják” a kultúránkat és gazdasági hasznot hoznak. Tény, hogy ez a teljes igazság nem más csak sértő okoskodás. A bevándorlók nem azért jönnek a háború által megtépázott Szíriából, Eritreából, Afganisztánból vagy más országokból, amelyet gyarmatosítottak és megszálltak, és aztán megbombázták, valamint elrabolták a kincseiket a birodalmi és különösképp a birodalom utáni kizsákmányolás évszázadai alatt, hogy gazdagítsák a nyugatiak életét, és felélénkítsék az istenverte konyhánkat néhány aktuális fűszerrel. Azért menekülnek, mert féltik az életüket. Menedékért, biztonságért és lehetőségért jönnek, és tökéletesen joguk van hozzá, ha nem az ország törvénye által, akkor az igazság és az emberi tisztesség alapelvei által.
Az „életmódunkra” nem a bevándorlás jelenti a legnagyobb fenyegetést. A bevándorlás megváltoztatja a társadalmat, bár sokkal kevésbé, mint például a technológia, a gazdasági megszorítások, a növekvő egyenlőtlenség, a globalizáció vagy a klímaváltozás. De a legnagyobb fenyegetés az „életmódunkra”, ha volt is valaha olyan ezen a hatalmas és sokszínű kontinensen, nem az, hogy egy nap te és én ülünk egy buszon, és hallunk valakit pastóul vagy tigrinyain beszélni. A fenyegetés, hogy lenyeljük azt a közbeszédet, hogy a bevándorlók, a nem-európai országok népei kevésbé emberek, mint mi, hogy kevesebbet gondolnak és éreznek, hogy kevésbé számítanak. Az európaiak hajlamosak rá, hogy nyugodtan üljenek a kulturális bigottság forró vízében, amíg minden részvét foszlánya elfő, amely még megmaradt. Ez az életmódunkra való valódi fenyegetés.
Írta: Laurie Penny
forrás: 
newsatesman.com


Na nézd a zsidó liberális fellazítás szónokát bemagyarázza , hogy mikor a nyakadnak nyomják a kést neked tűrnöd kell , mert Amerika szétbombázta őket , ellehetetlenítették az életüket , és muszáj a családjuknak élni , hisz a rablógyilkos NATO had a gyarmati sorba taszított néptől még a megélhetésüket is elvette !!!
Kell nekik az arany , az olaj , és a többi természeti kincs !!!
És a hülye goj magyarok besegítenek nekik a gyarmat birodalom fenntartásában , cserében nagy adag homokkal szúrják majd ki a szemünket , mert az aranyra, olajra másnak fáj a foga , nekünk meg olyan hadügyminisztert kell választani akinek az édes anyja homokért baszik , hogy az áldozatkész szolgáltatást jó célokra tudjuk használni !!! A majom goj legényeink meg had ontsák a vérüket a zsidó harcmezőn , jobb ez így mintha Solymosy Esztereket , H zsófikákat gyilkolnának , és a Kuncénak azt kell bizonyítani , hogy az ÁVH- n nem verték az embert – nem tényleg nem verték , ledarálták őket !!!!! - Bárcsak a Kunce féléket is ledarálnák , hogy továbbra is hízzanak a halak a rakpart környékén
Még azt is elviselnénk , hogy újból piros legyen a Duna vize !!!
No páholytagok kávéztatok már a rendfőnökkel , és még nem mérgeztek meg benneteket ??? Nem is tudtok ti még semmit , és ez maradjon is így , ha élni akartok , mert jön a baráti tűzben haltak seregének létszám növelése .




A jelenleg tapasztalható nacionalizmus, amely Európában utat tört magának, az európai intézmények akadozó működésének köszönhető.


A manapság felmerülő brit uniós elszakadás kérdése, az anti-migrációs politikák, vagy akár a protekcionista szervezkedések semmilyen összefüggésben nem állnak a fasizmussal. A liberális demokráciával inkább, hiszen olyan alapvető elemek erősödnek meg, mint a nemzetállam és a nemzeti önrendelkezés elve. Emellett le kell szögezni, hogy egy ilyen rendszer nem diktálja egy országnak sem, hogy egy multinacionális szervezet tagja legyen, fogadja vagy zárja ki a migránsokat. Ezek emberek által hozott döntések, amelyek lehetnek balgák vagy bölcsek, meghozataluk a polgárok kezében van, hiszen a képviselőt ők választották.
A jelenleg tapasztalható nacionalizmus, amely Európában utat tört magának, az európai intézmények akadozó működésének köszönhető: nyolc évvel 2008 után a kontinens még mindig nem oldotta meg a gazdasági problémáit, egy évvel a tömeges migráció megindulása óta még mindig nincs koherens és hatékony politika, amely foglalkozna a kérdéssel. Ezek tükrében nem kell csodálkozni, hogy néhány országban felmerül a kérdés, akarnak-e ezeknek a szerveződéseknek részei lenni egyáltalán. És így az sem meglepő, hogy a szintén fasisztának bélyegzett Donald Trump, amerikai elnökjelölt megkérdőjelezi a NATO létjogosultságát vagy a szabad kereskedelmet a maga ellenszenves, de lényegre törő stílusában.
Manapság olyan világot élünk, ahol aki a mai rendszer katonáit kritizálja, az fasiszta. Lehet, hogy néhányan, akik euroszkeptikusként vagy migráció-ellenesként lépnek fel, valóban azok, de érdemes megjegyezni, hogy a fasizmus jóval több, mint holmi rasszizmus. Az igazi fasizmus pedig a náci Németországból származik, abszolút engedelmességet fogadva és hatalmat adva a vezetőnek. Látszik egy visszafordulás az államokban a nacionalista eszmék felé, de ez nem összekeverendő más fogalmakkal − írja George Friedman.”




Láthatod a zsidó média féligazságokkal kábít , és véletlenül sem akarja , hogy összekapcsold a zsidót , és a fasizmust , és ti a fától nem is látjátok az erdőt , pedig ha látnál – hát ott van az orod előtt a világ legnagyobb koncentrációs táborában tartanak egy népet , és már a magyarra is azt mondják , hogy hungarista palesztin !!!!!
Vagy ott van a világ legnagyobb gyarmata az Egyesült államok , már rég gyarmatosították , és nekik zsidó érdekekért kell húllatni vérüket .
A világ kell nekik ezért a nukleáris háborút is megkockáztatják a vakolók héjái !!!!






Ön zsidó és bevándorláspárti? Van egy rossz hírünk





Lehet-e egy zsidó bevándorláspárti, miközben a muszlimok csak erősítik földrészünkön az akár tettlegességig fajuló antiszemitizmust? Az eddig csak Nyugat-Európában pedzett kérdést végre hazánkban is föl merték tenni. 
Régóta a levegőben motoszkál egy dilemma. A zsidósággal kapcsolatos bárminemű kényes kérdések felvetésének azonban a politikai korrektség béklyójában vergődő korszellem – legalábbis Magyarországon – mindeddig nemigen engedett szabad utat. Most viszont Tamás Pál baloldali szociológus a minapi Népszabadságban megtette azt a szívességet, hogy néven nevezte a bevándorlással kapcsolatos kérdések egyik legégetőbbikét. „Ha csak minden ezer betelepülőből néhány tucat zsidóverő kikerül (márpedig ennyi mindenképp összejött/jön), akkor meglesz sokfelé a kritikus tömeg 10 év múlva is ahhoz, hogy legalábbis a vallásos, »beöltözött« ortodox zsidók bizonytalanul érezzék magukat közösségi tereikben vagy az utcán. Egyébként úgy, ahogy nyugat-európai nagyvárosokban ilyesmit ma is lépten-nyomon megtapasztalhattak” – vetette fel a szerző És a zsidó biztonságérzet? című írásában. (Hasonló húrokat penget Köves Slomó a mai Magyar Narancsban.)
A dilemma Magyarországon merőben elméleti, hiszen a muszlim migránsok egyelőre nem akarnak tömegesen letelepülni nálunk, így a hazai – hagyományos okokból elsősorban liberális – zsidóság nagy része, amint szervezeteik és értelmiségeik többségének nyilatkozataiból kiderül, minden gond nélkül lehet feltétlen bevándorláspárti.
Nyugat-európai társaik viszont, akik a saját bőrükön érzik a jelenség veszélyeit, jóval árnyaltabban nyilatkoznak. Sőt az utóbbi idők híradásaiból az derül ki, hogy a bevándorlási célországokban a zsidóság egyre több képviselője aggódik amiatt, hogy a muszlimok tömegesen importálják Európába a nem csupán elméleti, hanem az akár tettlegességig fajuló antiszemitizmust. Az iszlamista fenyegetések miatt a legtöbb németországi zsidó intézmény a nap 24 órájában rendőri védelem alatt kell hogy álljon – panaszolta már tavaly szeptemberben a The Wall Street Journal. „Az új bevándorlók – különösen a szíriaiak és irakiak – közül többeket arra tanították, hogy gyűlöljék a zsidókat” – nyilatkozta néhány napja a The Times of Israelnek Henri Gutman; ezt más orgámumok is megerősítik, amikor arról számolnak be, hogy egyes muszlimok a génjükben hordozzák az Izrael és a zsidóság iránti mély ellenszenvet. A CCLJ nevű belga zsidó közösség vezetője szerint ezért miközben nagylelkűnek kell lenni a menekültek iránt, az európaiaknak fel kell venniük a harcot az iszlamizmus ellen, de hasonló gondokról számolt be a lapnak egy hollandiai zsidó szervezet képviselője is.
Sajátosan nyilatkozott viszont az orgánumnak Radnóti Zoltán magyarországi rabbi. Miközben az idegenek befogadására intett, kijelentette: „Azzal a félelemmel támogatom a menekülteket, hogy ezzel segítek veszélyt küldeni a többi európai zsidóra. Tudom, hogy a menekültek némelyike akár tüzet is nyithatott [izraeli] katonáinkra, mások pedig szemrebbenés nélkül ugyanezt tették volna. Tisztában vagyok ezzel. De mégis kötelességem segíteni” – magyarázta, s Szodoma és Gomorra történetét idézte fel indokként: „Ha csak öt igaz lélek van köztük, akkor minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a megmentésükre.”
Európában ugyanakkor a zsidók többsége a migránsoktól való félelemben éli az életét. Az Európai Rabbiközpont – a földrész 179 izraelita közösségére kiterjedő – friss közvélemény-kutatása szerint 70 százalékuk nem fedi fel a nyilvánosság előtt az identitását, és 85 százalékuk az idei Rós Hásáná ünnep idején nem merte elvinni gyermekeit a zsinagógába, mert úgy érezte, azzal veszélynek tenné ki őket. Ez persze nem feltétlenül csak a muszlim jelenlét miatt lehet így, hiszen antiszemitizmus nélkülük is létezik – beszédes viszont az a tény, hogy a felmérés szerint a vallásukat eltitkolók száma tavalyról idénre ugrott meg a korábbi negyvenről hetven százalékra. A jelentést ismertető amerikai zsidó orgánum, az Algemeiner részben szintén a bevándorlásban látja a jelenség magyarázatát, Menachem Margolin rabbi, az Európai Zsidók Szövetségének vezetője pedig így nyilatkozott: „Különösen annak fényében, hogy mi történik a földrész számos iszlamizált városában, a nacionalizmus és a xenofóbia feltámadó sötét hullámainak lehetünk tanúi.”




Tudta, hogy volt magyar tagja az IRA-nak? És hogy palesztin fegyvereseket képeztek ki Verpeléten?





Borbás Barna / 2017.01.03., kedd 15:15 /
A cím kérdéseibe foglalt tényeket a Kommentár folyóirat december utolsó napjaiban megjelent, 2016/6-os lapszámából tudom. Orbán-Schwarzkopf Balázs történész-levéltáros, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa írta meg Állambiztonság és terrorcsoportok a Kádár-rendszerben című tanulmányában.
Az írás bemutatja, hogy a magyar terrorelhárítás hogyan fejlődött röpke egy évtized alatt kis csoportból nagy osztállyá. Talán meglepő, de feladat volt bőven: a 70-es évek második felétől kezdődően a terrorizmus egyre fokozottabb formában jelent meg Magyarországon is. Számos ismert terrorszervezet vetette meg a lábát idehaza; 1984-ben még csak kétszázötven, 1985-86-ra több mint háromszáz szélsőséges, illetve terrorszervezethez tartozó csoportosulásról szerezetek eltérő szintű és minőségű információt a magyar belügyi szervek. Ezek közül a legfontosabbak a Carlos-féle Világforradalom Karja, az Abu Nidal vezette Fatah Forradalmi Tanács és a Szürke Farkasok voltak.
Kommentár 2016/6
Megdöbbentő, de a Japán Vörös Hadsereg is aktív volt Magyarországon; róluk külön dossziét nyitottak, „Mandula” fedőnéven. Állítólag Moammer Kadhafi líbiai elnöknek is volt egy Magyarországon működő csoportja, melynek célja a líbiai ellenzék elleni tevékenység volt.
A legjobb sztori talán az, hogy a Magyar Néphadsereg kötelékében palesztin fegyvereseket (!) képeztek ki Verpeléten harckocsizásra, Szabadszálláson pedig harckocsi-szerelésre.
Orbán-Schwarzkopf Balázs írásából megismerhetjük Kékes Péter történetét is – az egyetlen magyarét, akiről biztosan tudjuk, hogy tagja volt az Ír Köztársasági Hadseregnek, vagyis az IRA-nak.
Ajánlom a Kommentárból továbbá Egedy Gergely írását a Brexitről, Tomka Béla cikkét az EU demokratikus hiányosságaival kapcsolatos mítoszokról vagy Muszatics Péter Moszkva-portréját. (Orbán-Schwarzkopf Balázs kutatásairól korábban a 444-nek adott részletes interjút.)





Hóhéraink unokái



2012


A HÁROM TENOR
REKEDTRE TÉPTE A SZÁJÁT

Ez a harc lesz a végső?

A zsidó bérencek talán szovjet ügynökök is, az út amin járnak nem a mi utunk, a láncos kutyák a láncot elvesztették, és csak ugatnak a szélben a húsdaráló meg bebetonozva véresen a föld alatt holokausztról álmodik. Az ÁVH zsidó gépkezelők cipőit meg fújja a szél a Duna-parton. Álmodj királylány......

EGÉSZ ÉLETÉBEN


SZOVJET ÜGYNÖK
VOLT A CÁRGYILKOS



A zsidó fasizmus magyarországi 

csápjai


Gyilkosoktól hemzsegő libás kormányok, az ordasok vigyáznak 
gágogásuk ne hallatszon fel az égig, mert úgy tévedtek ők e honba mint a libák a Pesti útra. Kár, hogy a sakterük nincs pozícióban.


A VÁDLOTT KULCSÁRBÓL
VÁDLÓ LETT                         
ILYEN IS CSAK A CIONISTA   
PATKÁNYKÖZTÁRSASÁGBAN 
TÖRTÉNHET                                 








HOLOKAUSZT VOLT IZRAELBEN




Ő ezt most hallotta először BKV- s maffia erről nem tájékoztatta, hogy ilyen is van a világban, nahát.


Itt a vég? Viszik a hóhért akasztani
Újabb kis halat áldoznak be


Így élnek a lopásból és rablásból, mint az erdélyi cigók







És már úri embernek képzelik magukat, pedig csak zsidók, mint ahogy ők cigányok, de együtt jól rabolnak.


Erről a raszista huhogás jutott eszembe.




SzektATV - Rasszista huhogás Krakkóban



A Nagy Györgynek mezítláb szaggatott ruhában és korbáccsal a kezében kell megjelenni az elvonókúrán. Időnként a hátára kellene csapnia a korbáccsal kifejezve a megbánást, amiért nem zsidónak született. De aranyos a holló kórus birói vezénylettel éneklik a Tiszaeszlári dalt Solymosi Eszterről. Itt már minden az oroszoké, jaj bocsánat a zsidóké az életünk a lelkünk a gondolataink is a holló jegyében foganhatnak.

Hazádnak rendületlenül légy híve …...






































Kicsit beszélni a hébert de jó antimagyar vagyok








































Most kaptam az utasítást, megyek a temetőbe ,mert a zsidók társbérletben fekszenek a parcellákban. A gojok hollókosztja kevés a sírhely kiváltására. Ez az életmenet lesz a Kanossza járásom.

Le is rakom a cipőm , és megtépem ruhámat az ártatlan zsidókat cionisták fosztogatják, nem volt elég a magyar gojok ledarálása, most a fajtársát is lerabolja.
Ha esetleg e vonulókkal találkozol ők nem kivonulnak.


EZEK NEM KIVONULNAK,
HANEM CSAK VONULGATNAK



GYURCSÁNY VOLT A TARTÓTISZT?



Immár hetek óta azt halljuk, hogy a cigánygyilkosok főszereplője, Cs. István a titkosszolgálatok bérgyilkosa volt. Lehet hogy a társai is azok voltak.
 Gyurcsány volt a tartótiszt, aki kiosztotta lenti beosztottjainak, hogy meg kell ölni pár cigányt, különböző helyszíneken, akik teljesen ártatlanok, hogy az egészet aztán a magyarokra lehessen fogni.
 Megtudtuk, hogy a bérgyilkosok a titkosszolgálat emberei voltak már 2006 óta és jelentettek a tartótisztjeiknek.

A racsi bácsi fia volt az összekötő, azért akasztották fel , hogy ne érjen el a szál Gyurcsányhoz. Ébresztő fiatalok a per még folytatódik és nem a főbűnösök lesznek elítélve, hanem ezek a balekok. De vigyázatok a maszkos nagyon figyel lehet hogy te is beleszel kaszlizva, mint Budaházy, mert nem imádta a zsidó bűnözőket.
Na és az egész azért lett kitervelve, hogy polgárháború alakuljon ki, az etnikum felheccelve a zsidó már résen áll , megszabadít vagyonunktól, és megritkít bennünket, hogy fogadni tudják testvéreiket. Hát ez már nem húsdarálós eset.


Erre még Nagy Imre is azt mondta::



Elhazudott forradalmunkat, el hazudott rendszerváltás kísérte, mid ezt a zsidók tették mivelünk, és közben elrabolták nemzeti vagyonunkat is, de még kell nekik a földünk és a vízkészletünk is, természeti kincseinkkel.
Meddig dugjátok a fejeteket a homokba, mikor kapcsoltok már , hogy itt a vég , ölni kell vagy meghalunk, tutyi mucsi népnek nincs hazája, most ez a nép leigáz kifoszt szerinted van helye e hazában ???? 56- ot is kisajátították maguknak mi csak sútyomba juthatunk a színhelyre megalázva átvizsgálva, mintha mi is rablógyilkosok lennénk, mint az ÁVH zsidó gyilkos társaság.



 Két éve még habosra ordították a pofájukat, hogy mindenért „azorbánviktorafelelős”, ő volt az ügyeletes szörnyeteg, akit illett köpködni minden csatornán. Most 2010 őszén? Most ugyanezek a zsidó szennycsatornák kellő tisztelettel és udvariassággal méltatják a Nemzeti Együttműködés-kormányát, hiszen a korábbi állások, poziciók és a büntetlenség megőrzése mindennél fontosabb számukra.



 Ezért aztán Likud Viktor békén is hagyja a véreskezű és véresszájú zsidókommunistákat, akik most baloldalinak nevezik magukat. Tessék csak megnézni az ATV adásait, szinte fényesre nyalják a Fidesz fenekét.




AUGUSZTUS 24 - ÁVÓSVILÁGBÓL NARANCSVILÁGBA




ORBÁN VIKTOR CSAK A MAGYAR GÁRDÁT KÖPKÖDI




AZ ÁVÓS TÖMEGGYILKOSKOK

 MEG RÖHÖGNEK A RÓZSADOMBON





AUGUSZTUS 30 – A ZSIDÓK MINDEN

RENDSZERHEZ ALKALMAZKODNAK



csak ő legyen a hóhér a vén büdös miért nem néz végig rajtuk ja hogy még hiányzik a rabi a tömegből , őt már akasztják.


A patkány meg most döglött meg !!!


HELLER MIÉRT NEM A ZSIDÓURALOMRÓL BESZÉLT?






Az örmény népirtás sem történt volna meg az ifjú törökök vezetői mind zsidó volt. Nemzetközileg összehangolt cselekmény volt ez mert egész Európában az ifjú mozgalmak vezetői zsidók voltak , már akkor is készültek valamire, de hogy gyilkoltak az biztos és gyilkoltattak a tudatlan néppel.
Valaminek a főpróbája volt itt élesbe kipróbálva, van itt annyi történész miért nem végez egyik sem ilyen jellegű tanulmányt , vagy ez már antiszemitizmus volna, a tények antiszemiták lennének a zsidók meg gyilkosok , mert elkövették e tetteket, és mivel ők a megmondó emberek azt hiszik így a tényeket antiszemitának bélyegzik, a húsdarálóba velük egyik se ússza meg a haleledel mivoltát, úsztassuk meg mint ők minket 56 előtt.

A fasiszták nem ölnék a gyerekeket






A zsidó fasizmus Göbelszi szólama

Izraeli külügyminiszter-helyettes: politikai terrorizmus a zsidó állam bűncselekményeit szóvá tenni!

 Mondja ezt egy terrorista, kik egy népet tartanak koncentrációs táborba, és kényükre kedvükre gyilkolják őket , gyerekeket öregeket asszonyokat, válogatás nélkül, és még ezeket kellene befogadni nekünk. Fogadják be őket Hitler hóhérai, és szabadítsák meg a földet tőlük.




Vasláncra kell
verni a Haza-áruló  
 söpredéket!


A szívárvány szinekbe rejtöző (vörös, narancs, kék, sárga) idegen bűnbandánál teljes vagyonelkobzást kell csinálni és ebből az összegből kárpótolni a magyar áldozatokat.

ORBÁN-KORMÁNY DÉDELGETI AZ ÁVÓS GYILKOSOKAT

Ugyan miért hallgat a kormány az 56-os gyilkos sortüzekről? Mert senkit sem akar és nem mer megkérdezni. Pedig sok gyilkos még mindég él és röhög a markába.
 És talán sok sortüzesnek a rokona ma a parlament padsoraiban terpeszkedik. Kéri Edit: Kik lõttek a Kossuth téren ´56-ban? c. könyvében sok tanút megszólaltatott. A halottak számát 1000 fölött állították többen. Az ávósokon és az oroszokon kivül a partizánszövetség zsidajai mutattak nagy lelkesedést a mészárlásban. 
Nagy Imre Moszkva ügynöke volt az akasztófa alatt is és az egykori Ludovikás partizán Maléter Pál elkövette a sokadik hazaárulást. Gyávaság és amatőrizmus jellemezte viselkedését. Mint hadügyminiszter bement az oroszlán barlangjába, a tököli orosz főparancsnokságra tárgyalni egy nálánál alacsonyabb rangú orosz parancsnokkal. Az oroszokat kellett volna odarendelni tárgyalni a saját bázisa fedezete alatt.

Tulajdonképpen melyik ördögöt szolgálja a sunyító Orbán kormány?



A VÖRÖS MÚMIA MEGÚSZTA


LENDVAIRA LIFTET AKARTAK 

RÁENGEDNI?


A bikát kellene ráengedni, és utána a húsdarálójukon 

átengedni haleledelnek a többi rohadt rablóval, kik 

Budaházy ügyben nincsenek, csak koholt vádak, ahogy 

az ávós időkben. Ahol ma is tartunk. Most már csak arra 

leszünk kíváncsiak, hogy a vörös múmiát megkérdezik-e 

a tévékben, hogy mit szól ehhez az álhírhez?  Csak a 

húsdarálót ásták el és temették be lebetonozva a 

többszintes pince rejtelme e rémet is el kellett volna

nyelnie. Az anyja is utálta és inkább a mocsarat 

választotta , mint az életet vele. 





ÁVH-s nyugdíjak és a rendvédelmi szervek szösszenete



A rendvédelmi szervek tiltakozása a nyugdíj rendszer módosítása miatt. Hogy 40 évesen ne tudjanak elmenni nyugdíjba, sztrájk bizotságot alakítottak . Egy kis adalék az ÁVH - s nyugdíjról, míg szüleink hajba kaptak mikor megtudták a rokonságon belül egyik másik tagja 34000 Ft - ot is kap nyugdíjként, és nem tudták , hogy az ÁVH-s pribékek százszoros nyugdíjára még a Német Állam Zsidó kárpótlást is fizet nekik.

Ime az írás mely leírja ezt az áldatlan állapotot. Az ÁVH- s pribékek és gyermekeik így tudják felvásárolni hazánkat. E zsidó pribékek ma is ott ülnek a bársonyszékekben szétlopják az országunk még megmaradt értékeit , és fennen hirdetik csak annyi magyart kell meghagyni akik kiganéznak utánunk. Konrád és liberális hazaáruló zsidó társai így kalkulálnak velünk ungarisi palesztinokkal. De kell e- nekünk ez az ingyen élő cionista zsidó bagázs, kik a magyarnak valló zsidókat is meglopják , meglopták, és amúgy mindenkit zsarolnak kifosztanak megölnek. Legszívesebben ledarálnának mint a Rákosi időkben, de erről nem szeretnek hallani a hollókosztosok. Na bégessünk tovább a múltat ne bolygassuk, mert még tényleg polgárháborúba kényszerítenek bennünket a cionista szervezetek. A zsidó hódoltsági területen nem értem meg a cigányokat miért a szegény magyarokat gyilkolják, mikor a gazdag zsidó főleg cionista zsidó a fő ellenségük.Abban ugyan hasonlítanak, hogy mindkét etnikumot el kell tartanunk, el kell viselnünk , hogy meglopnak megaláznak, és egyikünket másikunkat még meg is ölik.
 Eredmény: ÁVH-s zsidó ledarálta megölte a módosabb parasztokat ,értelmiségieket, birtokosokat, itt maradt egy identitás nélküli tömeg maszlag kinek az agyát többször átmosták, és még a sajtot is ki akarják énekelni a szájából.
               Cionista zsidó már nem darál uralja a hazát a Nemzeti Vagyont megszerezte az állam apparátusba beült uralja a bíróságot ügyészséget igazságszolgálatot . Nem is lehet zsidót bebörtönözni.
              A döntéshozatalból mikor ebrúdalják már ki őket a megcsúfolt kommunistákkal , liberálisokkal együtt.  Eljön az az idő, és a magyar nép megint szép lesz méltó régi nagy híréhez , mit rákentek a századok....
  
Hazánkért Online, 2006. december

Egy másik fajta „kártérítés”
Nyugdíj-kiegészítések a ’60-as években
Hazai Levél

Édesanyám a magyarországi Nyugdíj Intézetnél dolgozott a hatvanas - hetvenes években. A Német Szövetségi kormány – (nyugat-német kormány) a hatvanas évek vége felé új törvényt hozott. A zsidóknak szóló állandó jóvátételek törvényeit kiegészítették azzal, hogy ’a nyugdíjazott zsidók hazai nyugdíját kiegészítik, ha a hazai (magyar) nyugdíj nem ér el bizonyos szintet.’ Ekkor megindult a hazai zsidókommunista vezetők "rohama" a Nyugdíj Intézet központjába. Édesanyám szavait idézem:
   
 " Megjelent az irodában egy ÁVH tiszt, közölte hogy szüksége van egy HAMIS nyugdíjigazolásra - a kommunista párttag – és 

ÁVH tiszt nyugdíjba vonulása esetén akkor 

(1968-ban) havi  476, 000 forint lett volna - a 

hazai átlag magyar melósok nyugdíjának több

 mint százszorosa - de, követelte hogy 

állítsunk ki részére egy hamis igazolást

 miszerint: a havi nyugdíja ’csak 800 forint’...!
     
Ezt természetesen megtagadtuk. Erre lehívatta

 a Nyugdíj Intézet igazgatóját s igazolta magát,

 hogy ő kicsoda, s az igazgató hajlongva 

végighallgatta - majd  megparancsolta nekünk,

 hogy mostantól kezdve minden hamis 

igazolást kérő magas rangú kommunista zsidó

 részére kötelesek vagyunk kiállítani a HAMIS 

igazolást az alacsony nyugdíjról.
     
Ezt a gyakorlatot 1968-tól kezdve rendszeresen

végrehajtottuk. Így a hazai átlag nyugdíjak 

százszorosát kézhez vevő kommunista

 zsidó közép és felső vezetők hivatalos 

igazolással nyomorgóknak  voltak beállítva 

(300 ezer kommunista zsidó) s így, a nyugat-

német kormánytól, a kárpótlásokon

 felül, még kiemelt nyugdíj is járt nekik.”

Nos, Édesanyám később, velem együtt külföldre távozván 

mindezt elmondta a menekültügyi hatóságoknak Nyugaton, 

nem is sejtve, hogy külföldön sem lehet az igazat elmondani.


tanúvallomásáért később Nyugaton, örökös feketelistán 

szerepelt: Mintegy 25 esztendős üldöztetést – mint „a 

demokrácia és az emberi jogok halálos ellensége” --

szenvedett el azért, mert ezt elmondta. Végül idegileg 

összeroppant a rengeteg baj és üldözés miatt. Én természetesen már nem szólok és nem tanúskodom többé sehol, mert van éppen elég bajom enélkül is.

Szeretném, ha a sötétben botorkáló honfitársaim már egyszer s mindenkorra tudomásul vennék: a hazai kommunista vezetők MINDIG mindenben örökkön örökké

 hazudtak. A tömeggyilkos - tolvaj-hazaáruló kommunista 

csürhe nem elég, hogy a hazai nyugdíjak százszorosát 

kapja 

kézhez havonta, de még a mai napig is hamisított

 nyugdíjigazolások alapján dollár milliárdokat vesznek fel a 

német kormánytól - nyugdíj kiegészítésnek - mivel hamis 

papírokkal úgy állítják be, hogy ők minimum nyugdíjból 

nyomorognak. Undorító, hogy ezek a istentelen 

 gazemberek a születésüktől kezdve a haláluk másodpercéig csak hazudnak és lopnak.
Néhány példa
Egyik jó barátom a BM (Belügyben) könyvelő. Elmondta:
- egyszerű BM-alkalmazott (párttag) havi nyugdíja most 650, 000 forint.
- belügyes (ÁVH) tiszt havi nyugdíja 1 és 1, 5 millió forint havonta
- KÖZÉP szintű kommunista pártvezető nyugdíja havi 3 millió forint
 - felső szintű kommunista nyugdíja havi 6 millió forint
                           
Édesanyám nyugdíja havi 34 ezer forint. A kommunista 

tömeggyilkosok büntetés helyett milliós nyugdíjakat kapnak 

havonta, és lopnak-hazudnak rendületlenül tovább! És ez az 

ostoba nép újra és újra a gyilkosaira szavaz. Nálunk a

 lakosság elmebeteg más magyarázatot nem látok. +++

Üdvözlettel olvasója: K. István
Ez a nyugdíj téma mindig felkavar, az ÁVH – s pribékek a rabolt villákban tengetik nyugdíjas éveiket, majdnem éhen hallnak, még kutya kajára is alig jut nekik, ha az utódaik csak segédmunkások lehettek volna mint az 56 – os ok vagy nyilasok, akkor nem ők ülnek még mindig a bársonyszékekben. Mi így nem is tudtunk volna titeket lerabolni , kifosztani és a csendes holokausztal meg tizedelni, ledarálni is csak 56 előtt tudtunk benneteket. A pince labirintusok elnyelték legjobbjaitokat, és ti egy nagy emberi maszlaggá degenerálódtatok. Így gondolnátok ti cionista kazárok, kik oly messze vagytok a zsidóságtól, mint gojok az állatoktól.

Ezt tudjátok ti rabló cionisták.






Kivégezték a végrehajtót kilakoltatás közben

|
2012. július 4. Németország, Karlsruhe
Egy a végrehajtó által kezdeményezett erőszakos kilakoltatáson (zártörés, stb.) a közben felfegyverkezett adós ahelyett, hogy porig gyalázva elhagyta volna elárverezett otthonát, túszul ejtette az egész kilakoltató hiéna bandát.
Az önálló bírósági végrehajtót, az adóstól elvett lakás új tulajdonosát, a végrehajtó csicskását, a zártörőt, valamint egy nőt, akiről eddig még nem derült ki, hogy milyen minőségben volt ott. Feltehetően a végrehajtó segédje volt. (Újabb információk szerint a bérház tulajdonosa volt. - a szerk.)
A férfi a kiérkező rendőröknek azzal fenyegetőzött, hogy kivégez mindenkit, majd önmagát is, ha a hatóság bármiféle komoly akcióba kezd. Hosszú várakozás után az időközben kiérkezett különleges egységek lövöldözést hallottak, de csak akkor indítottak rohamot a lakás ellen, amikor füstöt észleltek és erős lett a gyanú a gyorsan keletkező tűz elharapódzására is.


A füstben indított rohammal betörték az ajtót, ám a kommandósokat semmiféle ellenállás nem fogadta, mert már mindenki halott volt a lakásban. Az adós kivégezte a végrehajtót, a segédjét, meg a zártörő lakatost, valamint a lakás "új tulajdonosát" is. Végül önmaga ellen fordította a fegyvert. Így vitte a halálba önmagával a nyomorúságának okozóit, a kilakoltató, bűnöző hiénákat.

Na zsidók a példa itt van csak követőre kell találnia, és a bankok futhatnak a rabolt pénzük után.



Mi a faszt keresünk mi a NATO- ban előbb Líbiába, most 

Szíriába képeznek ki és dobnak be terrorista egységeket,

 kérem a kormányt vizsgálja felül álláspontját, és
 lépjünk 

ki a terrorista hálózatbólne keljen a mi fiainknak 

meghalni, holmi cionista érdekekért. A Líbiai kormány 

aranyára fájt nekik a foguk , de főleg Sárközinek , és 

elhatározta megszerzi az aranyat és az olajat a 

törvényes 

Líbiai kormány megbuktatásával és a martalócaikat 

beküldte ebbe a kis földi paradicsomba a Kadhafit 

megölték vagyonát ellopták az olajat most már megint 

dollárért adják , ami szart sem ér a nép meg majd a 

betevő falatjáért kinlódik az aranybánya felett , 

csakhogy 

most ezek a büdös cionista zsidók szedik le a hasznot. 

Hát bizony nem csak Francia országban kellene a zsidó 

gyerekeket géppisztolyal szaporítani, ideje volna minden

 európai országban elkezdeni a fogat fogért elv 

alkalmazását . Nem vetemednének odáig a cionista 

ordasok , hogy ellopják a nemzetek vagyonát. Mint 

kiderült törvényes kormányok ellen képeznek ki 

terroristákat a CIA emberei pénzelik fegyverrel ellátják 

az 

alkaida csoportokat, és ha úgy fordul a helyzet akkor, ők 

lesznek a feláldozható balekok, ők meg eredményt 

felmutatva kijelentik , hogy nagyarányú terrorakcióra 

készültek a térségbe , és ezért volt szükség lecsapni a 

terroristákra, hol ott egy pár hónapja ezek a nincstelen 

arabok még birkát legeltettek a pusztában . A cionisták 

meg meglovagolva a helyzetet itt is ott is robbantgattak 

és gyilkoltak , hogy a számlájukra terheljék az ártatlanok 

vérét. Úgy hogy ha kérhetném a kormányt lépjünk ki a 

terroristákat gyártó cionista NATO kötelezetségeinkből, 

mielőtt a CIA terrorista akcióba kezdene hazánk 

területén 

és a kormány megbuktatására egy cionista zsidó 

különítményt akcióztatna itt hazánkban. Mert nem nehéz 

e különítményhez cigány szabadcsapatokat is toborozni,

 gondoljanak Olasz liszkára és a cionista CIA – s 

amerikai üzletemberre ki egy tál rizsért megvette ezeket 

a cigányokat, és képes lett volna polgárháborút szítani ,

 kerül amibe kerül , nem az ő bőrére ment volna, a 

zsidók 

meg nevetve kihúzták volna a földet is a lábunk alól. Úgy

 hogy kedves zsidó cigány Orbán testvér ha nem csak a

 hatalomért vagy a bársonyszékben kérlek, kérd számon 

a NATO terrorista toborzását, és a szekér kormányrúdját 


akaszd ki a NATO kötelékéből, ne keljen nekünk 

terroristákkal bajlódnunk épp elég nekünk a mi cigány 

és 

zsidó rablóinkkal küzdeni, mert rabolnak gyilkolnak mi 

meg csak szipogunk ejnye - ejnye fiuk ez fájt a befogadó 

nemzet fiainak, és ha nem hagyjátok abba mindegy 

szálig leölünk benneteket , mert az nem járja , hogy még 

védekezést sem engeditek meg nekünk mikor a 

nyakunkhoz tartjátok a késeiteket. Nem lesz itt 

önvédelem , mint 56 – ban is a zsidó bolsevik ÁVH - s 

önkény ellen kinyírunk minden ÁVH- s utódot a 

cigányokkal karöltve főleg a kettős állampolgárokat nem 

kímélve mert ők lopták el a nemzeti vagyont, ezért a 

családjukat is kinyuvasztjuk, hogy ne legyen érdekük a 

vagyon megtartására. Veszed a lapot Gyurcsány , 

Gergényi, Pintér, olajos milliárdosok, Kókák , nagy 

hatalmú zsidók a nemzeti vagyont kitapossuk a 

beletekből, a többi negyven rablót értesítsétek ti , Ali 

baba már vallot.








Tatár György filozófus Európáról és a migrációs krízisről



Alkalmazott vereségfilozófia





Tatár György, az Eötvös Loránd Tudományegyetem nyugalmazott filozófiadocense, az egyik legjelentősebb élő magyar gondolkodó, akinek munkássága főként a politikai teológia és vallásfilozófia területén kiemelkedő, jelenleg Svájcban él. Levélben kérdeztük az európai közélet aktuális kérdéseiről, a migránsproblémáról, liberalizmusról, politikai korrektségről.
Mi a migránskérdésben vallott álláspontod, és miért?
– A tömeges bevándorlás kérdésében nagyjából ugyanazokat gondolom, mint amiket Thilo Sarrazin fejtett ki Deutschland schafft sich ab (Németország megszünteti magát) című könyvében, évekkel a nagy migrációs hullám előtt. A könyv ellen lényegesen többen keltek ki, mint ahányan olvasták. Szerzője több pozíciójáról le is kényszerült mondani, valamint a Szociáldemokrata Párt, amelynek évtizedek óta volt vezető tagja, eljárást kezdeményezett ellene. Óriási empirikus szociológiai és statisztikai anyagon mutatta be, hogy a különböző etnikai és vallási háttérből érkező bevándorlói csoportok egymástól milyen eltéréseket mutatnak fel a nyelvtudás és a képzettség megszerzése, és mindennek következményeképpen a társadalmi integráció terén. Általános megállapításai közé tartozott, hogy maga a német iskola- és képzési rendszer, beleértve a szakképzést is, folyamatosan romlik, mert lefelé alkalmazkodik, valamint hogy már igen hosszú idő óta például Törökország legelmaradottabb vidékeiről (főleg Kelet-Anatóliából) zajlik a bevándorlás, jelentős részben a szinte kizárólag onnan érkező feleségek révén, akiknek zöme később kulturális okokból nem áll munkába (túlnyomó többségük egyébként analfabéta, ami súlyosan befolyásolja a nyelvtanulási esélyeiket).
Sarrazin első számú közellenséggé vált a német (és a nemzetközi) média számára, ezért a könyvét követő néhány évről egy újabb, szintén kitűnő könyvben számolt be: Der neue Tugendterror (Az erény új terrorja). A cím nyilvánvalóan a jakobinus erőszakra utal, amelyet a kifejezetten morális alapokkal bíró elvek nevében alkalmaztak hatalmi-politikai harcban. Ha elnyomáson bizonyos nézetek nyilvános képviselhetetlenségét is értjük, azaz vagy meg sem jelenhetnek e nézetek a média fősodrában, vagy ha mégis megjelennek, olyan erkölcsi-politikai megtorlásnak lesznek a képviselői kitéve, amit politikusként, sajtómunkásként, tudósként, egyáltalán értelmiségiként vállalhatatlannak lehet ítélni, akkor azt kell mondanunk, hogy a liberális nyugati demokráciákban létezik elnyomás.
Az egész kérdéskör természetesen elsősorban Nyugat-Európára jellemző, a közép- és kelet-európai országokat lényegében csak sporadikus és individuális bevándorlás érinti, aminek jelentőségét a vezető pozíciók birtokosai ideológiai-hatalmi okokból fújják föl. Tömören tehát: a nyugati életviszonyokra nézve igen veszélyesnek tartom a jelenlegi népmozgások kiterjedését, már pusztán számbelileg is. Egyedül Németországba csaknem másfél millió migráns érkezett, a már ott élő többmilliós bevándorló népességen felül, s ezek körülbelül 70-75 százaléka teljesen képzetlen. Különösen súlyos, ahogyan ez a tömeg felborítja a nemek egyensúlyát, lévén csaknem 80 százalékuk fiatal férfi. Hogy az arányok világosak legyenek: ha e migráns tömegből csak – mondjuk – 800 ezer a férfi, ez négy darab doni magyar hadsereg létszámát jelenti. Ráadásul kulturális okokból szinte kizárólag csoportosan mozognak, aminek folytán helyileg többnyire túlerőben vannak. A szexuális erőszakoskodások gyakorlatilag elkerülhetetlenek. Ez e pillanatban bennünket is érint: a feleségem egyszer nem mert kijönni az osztrák Rajnából, ahol úszott, mert épp ott, ahol a ruháit hagyta, legalább 10-12 fiatal férfi álldogált felöltözve, vagyis nem fürdés céljából, valamint odavizeltek a partra, ahol ilyesmit még sosem tapasztaltunk, azóta nem engedjük a kislányunkat arrafelé biciklizni a gimnáziumába. Ez annyit tesz, hogy minden hajnalban kocsival viszem át Ausztriába, ahova jár. Ez a tömeg, amelynek az áradata még egyáltalán nem ért véget, nem csupán egy meglehetősen idegen kultúrából és civilizációból érkezik, de ez az idegenség (és jelentős részben ellenségesség), valamint zsidó- és keresztényellenesség vallási-metafizikai megalapozású. Magyarul: megváltoztathatatlan. És akkor még nem szóltunk a többmilliós török kisebbségről, amelynek jelentős csoportjait különböző intézményeken keresztül az iszlamista török kormány irányítja, imámjai pedig közvetlenül a török vallásügyi minisztériumnak vannak alárendelve. Németország minden áron kerülni igyekszik azt a helyzetet, amelyben konfliktusba kerülhet egy olyan NATO-országgal, amelynek sok millió polgára él a területén, valamint ellenőrzést gyakorol az iszlám migráció mindenkori dimenziói felett. Tulajdonképpen csorbul a szuverenitása, és nem azért, mert ezt a fogalmat elavultnak tekinti.
E miatt – és Trumpot támogató nézeteid miatt hasonlóképp – a budapesti liberális értelmiség heves rosszallását vívtad ki, itthoni barátaid és a budapesti zsidóság nagyon megosztottá váltak Téged illetően, Facebook-oldalad kommentjeiben még a „zsidófasizmus” jelző is szerepel… Milyen érzés ez, mit gondolsz erről?
– Szeretném mindjárt elöljáróban leszögezni: nincsenek Trumpot támogató nézeteim, csak Clintont elutasító nézeteim vannak. A választék szűkösségéről nem én tehetek. A budapesti liberális értelmiség – számomra érthetetlen módon – még ma is igen jó véleménnyel van Obama elnökségéről, hibáit legfeljebb gyengeségnek, túlzott óvatosságnak, illetve a körülményeknek tulajdonítja, és megbocsátja. Az én nézetem szerint kizárólag ideológiai okokból, amire nem találtam jobb kifejezést, mint hogy „megszállott naivitás”, egyes pontokon visszavonhatatlanul rontott a világ állapotán. Ezek közé a pontok közé tartozik Irán, amelynek az ellenségességét előzékenységgel leszerelhetőnek vélte, és egész adminisztrációjával egyetemben képtelen volt teljes mélységében felfogni, hogy mit is jelent az ayatollah-rezsim apokaliptikus gyűlölete a hitetlennek látott világ, a keresztények, a zsidók és a szunnita iszlám iránt. Szakadatlan fegyverkezése révén immár középhatalommá nőtte ki magát, és most már nem kizárt egy jövőbeni nukleáris háborúja Izraellel. Biztos, hogy a fenyegetett szaúdiak is körül fognak nézni valami bomba után, és még csak a szemükre sem lehet vetni. Obama sorozatos lépésekkel idegenítette el és ejtette rémületbe Amerika szövetségeseit, és bátorította föl a maga és szövetségesei halálos ellenségeit. Úgy vélem, Hillary Clinton e politika folytatását képviseli, lényegesen gyengébb és koncepciótlanabb kiadásban, mivel őt még a „megszállott naivitás” sem jellemzi.
Az otthoni liberális és baloldali közeg ellenszenvét természetesen érzékelem, és nyomasztani is szokott. Voltak ezzel kapcsolatban már korábban is jelek, de akkor még a hangnem tétovább és szelídebb volt. Azt hiszem, 2001-ben történt, amikor Ariel Saron miniszterelnök lett, felkérésre írtam róla és a közel-keleti bonyodalmakról egy írást az ÉS-be Arik, Izrael királya címmel. Néhány nappal később felhívott egy ismerős egyetemi oktató, és megdöbbenésemre súlyos szemrehányásokat tett miatta (csak megjegyzem: korábban még sosem hívott fel). Próbáltam magyarázni neki, hogy hát én ott eléggé kiismerem magam, és tényleg úgy van, ahogyan írom. Legnagyobb meglepetésemre azt válaszolta, hogy ő ehhez nem ért, és lehetségesnek tartja, hogy nekem mindenben igazam van, de akkor sem lehet így és ilyeneket leírni. Ha ezt Párizsban írtad volna, másnap már lőnének Marseille-ben, mondta. Nagyon elgondolkodtatott, hogy eszerint nekem a francia muszlimoktól odahaza is félnem kellene. Valójában persze jellemző, hogy most, hat megjelent könyvem után a Facebookra föltett nemzetközi publicisztikákra és az azokhoz fűzött nyúlfarknyi kommentárjaimra volt szükség ahhoz, hogy egyáltalán felfigyeljenek arra, hogyan is vélekedem bizonyos dolgokról. Ez alól tulajdonképpen egyetlen kivétel akad csak, TGM, aki már a 16 évvel ezelőtt megjelent Izraelről szóló könyvemre is megorrolt. Ami a budapesti zsidó származású embereket illeti (nem hiszem, hogy lehet budapesti „zsidóságról” beszélni, legalábbis ebben az összefüggésben biztosan nem), az ő zsidóságuk többnyire tényleg elsősorban az antiszemitizmussal szembeni zsidó mivoltot jelenti, és többnyire még azt is csak a magyarországi antiszemitizmussal szemben. Vagyis elsöprő többségük nem hajlandó semmit sem tudni és gondolni a nyugati világban egyre nyomasztóbb és egyre veszélyesebb iszlám zsidógyűlöletről, a szélső, és már nem csak szélső baloldal ezzel való aktív vagy passzív szövetségéről, valamint Izrael fokozódó elszigeteltségéről és veszélyeztetettségéről. Gyakorlatilag senki közülük nem hajlandó elolvasni a Muszlim Testvérek, vagy egyáltalán a modern iszlamizmus nyelvileg elérhető irodalmát, gondolom lustaságból és világképféltésből. Nevezhetjük ezt hazug tájékozatlanságnak. De legeslegfőképpen: semmit nem hajlandó tudni arról, hogy a zsidóság nem csupán egy veszélyeztetett etnikum vagy vallás vagy társadalmi csoport, vagy mit tudom én mi, hanem egy egész hatalmas és gyönyörű, ősrégi, a legmélyéig eleven világ, beláthatatlan szellemi gazdagsággal, amelyet öröm megismerni. A magyar médiában is rengeteget írtak és írnak össze Izraelről, de én még sosem olvastam ennek során például arról, hogy abban az országban minden sarki könyvesboltban meg lehet venni a nagy középkori költők, Biblia-kommentátorok, filozófusok, kabbalisták stb. műveit. Valamint természetesen az sem foglalkoztatja őket, hogy a liberális demokráciákban Európa-szerte egyre növekvő számban élnek álnéven publikáló tudósok, állandó rendőri védelem alatt álló újságírók és publicisták, karikaturisták és politikusok, és persze az iszlámot elhagyó és kritizáló értelmiségiek. Nálunk ez a jelenség senki világképét nem befolyásolja.           u
A migránsok befogadása mellett bibliailag érvelők arra hivatkoznak, hogy a Tóra – és az emberiesség – előírja a jövevénynek a befogadó polgársággal egyenlő jogokkal kezelését, nem sérül a bibliai elv, ha kizárjuk a menekülteket az országból?
– Mondom, a dolog magyarországi felvetését indokolatlannak vélem. A Tóra arról rendelkezik például, hogy „ne sanyargasd” a közted lakó idegent, nem utolsósorban, mert „magad is idegen voltál Egyiptomban”. De hát mi most nem is egyes menekültek befogadásáról beszélünk, hanem sokmilliós iszlám tömeg vándorlásáról, ahol már fel sem merülhet esetleges „sanyargatásuk”. Sokkal inkább félelmet gerjesztenek a befogadó társadalmakban, csak éppen erről politikai elitjeik (és zömmel sajtójuk) nem hajlandó tudomást venni. A Tórára való szenteskedő hivatkozással már csak azért is érdemes óvatosan bánni, mert a „betelepülő” rómaiak elleni két nagy felkelést és háborút (66–70, illetve 132–135) a rabbinikus judaizmus elsősorban a Messiás hiánya miatt ítélte el, és nem egyébért. Ugyanez érvényes a makkabeus háborúkra is, amelyek szintén az elpogányosodás, illetve elpogányosítás ellen robbantak ki. Ha a Tórára történő hivatkozás jogos volna, a rabbinikus judaizmus tudna róla. Észlelni szokták a törvényszegést. 
Van, aki szerint a budapesti zsidóság megosztottsága e kérdésben azzal függ össze, hogy ki az izraeli szemlélethez húz, ki pedig a diaszpórából nézve értelmezi az ügyet. Valóban van ennek szerepe?
– Nem tudom. Ha így is lenne, semmi jelentősége. Pontosan ugyanezek a frontok megvannak Izraelen belül is.
Vannak adottságok, amelyeket Közép-Európából aligha befolyásolhatunk. Ilyen a globális felmelegedés, az annak következtében tönkrement mezőgazdaság, Dél- és Délnyugat-Ázsia és Afrika túlnépesedése és Európa elöregedése. Ebből – háborúk nélkül is – logikusan következik nagy tömegű migrációs hullám megindulása észak, illetve nyugat felé. Lehet-e, illetve szükséges-e ennek elejét venni?
– A globális felmelegedés kérdéseihez egyáltalán nem értek, azt sem tudom, hogy valóban ez teszi-e tönkre a mezőgazdaságot. Izraelben, ami szintén egy meleg hely, nem megy tönkre. Attól tartok, hogy a nyugati, nem kis mértékben EU-segélyekkel ugyanaz történik ezeken a vidékeken, mint Magyarországon az EU-támogatásokkal: helyi rablólovagok és hadurak gazdagodnak belőle. Így minden tönkremegy, nem csak a mezőgazdaság. Az afrikai és egyes ázsiai országok migrációs hullámait valójában a segélyeket és támogatásokat finanszírozó államok katonai ereje tudná a helyszínen megoldani, úgy értem megakadályozni ezeknek a népeknek az állandósult kifosztását, nyomorba döntését, elnyomását és gyilkolását. Gondolok itt olyan helyekre, mint például Líbia. Minderre azonban a mai Nyugat sem ideológiailag, sem katonailag nem képes.
Meddig maradhat alapértelmezett európai gondolkodás a politikai korrektség, illetve a konkrét esetben a „Willkommenskultur”?
– Az úgynevezett politikai korrektséget mindenekelőtt csak tünetnek látom, bár biztosan igazuk van azoknak, akik hatalmi eszköznek tartják. A liberalizmus egy bizonyos változatát, amelyet a politikai korrektség, egyesek szerint a „leftist mindset”, vagy mások szerint a holdvilágképű „jóemberkedés” különösen jellemez, követői maguk is „alkalmazott morálfilozófiának” nevezik. A politika szférájába belépve ez a szemlélet tulajdonképpen egyfajta morális demagógia megnyilvánulásává lesz, amelynek a befolyása és elterjedtsége mára beláthatatlanná vált. Ez a tulajdonság nem tartozik szükségszerűen a liberalizmus fogalomköréhez, a valóság teljes vagy részleges szem elől vesztésében a balos korszellemnek, az általános tanácstalanságnak, a szociológiai szemlélet kizárólagos bölcsességgé emelésének, de még a túl hosszúra nyúlt szovjet befolyás utóhatásának is nagy szerepe lehet.
Hasonlattal megvilágítva: ha feltesszük, hogy létezhetne polkorrekt sakkozó, akkor az nyilván abban hinne, hogy az elérendő ideális állapot az, amikor a sötét és világos bábuk harmonikusan együttműködnek. Ezt elérendő, mindenekelőtt nem a világos bábuké lenne az első lépés, hanem ez vagy sorsolás útján dőlne el, vagy elhúzódó tárgyalások vezetnének valamilyen megegyezésre. A tárgyalások lezárása után a játék lényege az lesz, hogy az egyik is lép egyet, a másik is lép egyet. Ha játékosunk mégis észrevenné, bár már csak udvariasságból sem szokta észrevenni, ráadásul hiába mered a reális táblára, mert nem azt látja, hanem elméje már mindig is az ideális végállapotnál jár, tehát ha észrevenné, hogy partnerének valamely figurája az ő bábuinak leütésére, álláselőnyének fokozására, vagy neadjisten királyának megmattolására tör, a szóban forgó bábut a legélesebb szavakkal ítélné el, talán még elítélő határozatokat és nyilatkozatokat is megfogalmazna.
Játékosunk politikai filozófiáját leginkább alkalmazott vereségfilozófiának nevezhetnénk, ami persze nem okozna semmi problémát, ha bábui nem volnának történetesen elevenek. Sakkjátékosunk azonban kifejezetten büszkén vezeti figuráit a vereségbe, hiszen végül is nem mocskolta be magát a sakk bonyolult konfliktusaival és cseleivel, nem ütött le semmit, és nem voltak hátsó gondolatai, nem törekedett arra, hogy állása előnyösebb legyen a partneréénél. Morálisan tisztán veszít. Sakkozónk morális elveivel nincs is semmi baj, a baj csupán az, hogy nem a sakkban kéne ezeket az elveket gyakorolnia. E játék szabályai ugyanis nem morális szabályok. Márpedig a lehetséges ellenfelek sakkoznak, és nem eszméik vannak a játékról. Sakkozónk lenézi és elítéli az efféle játékot, s világnézete lassan már teljesen uralma alá is vonta  a média, az akadémiai élet és a hivatásos politikusok világát.
Bánatosan elköszönve hasonlatunktól, szögezzük le: az ezt a morális alapú világszemléletet a magáénak valló politikusnak vagy publicistának fel sem rémlenek az agyában olyasféle – a legcsekélyebb mértékben sem morális – problémák, mint hogy például hogyan, milyen eszközökkel lehetne útját állni Észak-Korea és Irán nukleáris együttműködésének, és egyáltalán annak, hogy atomfegyvereiket (ha már vannak, vagy ha lesznek) ne bocsássák áruba a feketepiacon. Vagy utolsó példaként: miféle morálisan elfogadható eszközökkel lehetne Japánt arról meggyőzni, hogy ne fogjon előbb-utóbb lázas fegyverkezésbe Észak-Koreától és Kínától való – jogos – félelmében, miután főleg Obama elnök külpolitikája folytán mind kevésbé hiszi el, hogy adott esetben Amerika tényleg megvédi. És ezzel nem áll egyedül.
Az állam és az egyház szétválasztásának liberális elve miatt a hatalomtól értéksemlegességet várunk el. De ha az államhatalom teljesen távol tartja magát morális kérdésektől, akkor miként várható el tőle, hogy egyúttal védelmezze is az úgynevezett „közjót”?
– Állam és egyház szigorú szétválasztásának elve a nyugati világban a kereszténységre és a judaizmusra lett szabva. A kereszténység egy hozzá képest külső és idegen – pogány – világban, pogány birodalmon belül jött létre, amivel eredetileg semmi, de semmi összefüggése nem volt. Az első 300 évben ez a vallás kizárólag a térítés eszközével terjedt, világi-hatalmi eszközökre csak később tett szert. Ennek következtében a keresztény hit (de még az egyház is) mindig is különbséget tudott tenni önmaga és az állam között. Történelmileg persze hol az egyik, hol a másik tett kísérletet arra, hogy bekebelezze a másikat, de azt mindig mindkettő tudta, hogy amit bekebelezni vágyik, az nem ő maga. A judaizmus esetében a dolog még világosabb volt: saját államtól a vallásnak nem kellett megkülönböztetnie magát, mert a babiloni fogság óta történelme legnagyobb részében nem volt állama. A szétszórt zsidó nép pedig sosem szorult rá, hogy alapjában nemzeti vallását megkülönböztesse az általa lakott idegen államtól. Így egyikük számára sem jelent meg ez a szétválasztás mint elképzelhetetlen fogalmi képtelenség. Közismert, hogy efféle megkülönböztetést az iszlám nem ismer, mivel vallásának megalapítása egyben államalapítás is volt, örök példaként szemlélt alapítója pedig egy személyben volt kinyilatkoztatás hirdetője, hadvezér és államférfi. A nyugati értelemben vett vallásszabadság, azaz a vallás szabad gyakorlása az iszlám jog szempontjából államszabadságot, az iszlám állam szabad gyakorlását is jelenti, tekintet nélkül aktuális külvilágára. A kisebbségben lévő iszlám közösség is mintegy államot képez a befogadó államban, méghozzá természeténél fogva terjeszkedő államot.
És mi a véleményed a nemzeti szuverenitás csorbulásának kérdéséről?
– Tisztában vagyok vele, hogy sok barátom és volt barátom már önmagában a nemzeti szuverenitásra való hivatkozást is hazugságnak tartja, mert sokak felfogása szerint a nemzetállamok kora rég lejárt, és mellesleg a nemzet fogalma egy 19. századi fiktív, mára idejétmúlt konstrukció. Nekem ezzel több bajom van, mint amennyit itt el tudnék sorolni. A nemzetállamok elmúlása véleményem szerint épp annyira reális folyamat, mint a leninizmus állítása szerinti folyamatban az állam elhalása. Meghatározott értelmiségi csoportvélekedésen kívül semmi nem támasztja alá. A nagy multinacionális cégekre való hivatkozást sem találom jó érvnek: a múltból egyáltalán nem ismerünk olyan birodalmat, amelynek a hadereje ne lett volna abszolút nemzetközi. Hannibál hadseregében a punok kisebbségben voltak, ettől az még egy jól meghatározható szuverén állam serege volt.
Ami a nemzet fogalmát illeti, az tényleg sokat változott és alakult a történelem során. De nagyjából az emberi történelem hajnalától fogva volt az a valami, ami aztán rengeteget tudott változni. Az ókori keleti államoknak és népeknek is volt megfogható és tudatos identitása, végképp nem beszélve a bibliai Izrael meghatározott népként történt megalapításáról. Utóbbi pedig legkésőbb a reformációtól kezdve befolyással volt az európai nemzetek önfelfogására, ami alaposan megelőzte a 19. századot. Az, hogy a földfelszín legnagyobb részén nem jöttek létre népek-nemzetek a szó európai értelmében, mit sem változtat azon, hogy errefelé viszont mindig létezett az a valami, ami népnek vagy nemzetnek nevezte magát. Mellesleg a nemzet fogalma éppúgy történelem alkotta fikció, mint például a szerelem fogalma, vagy a családé. Utóbbit a legszorosabb vérrokonsággal azonosítjuk, és nemigen tudatosítjuk, hogy apa és anya még csak nem is rokonok, hanem egy tisztára emberi konstrukció részesei. És ettől még a család fennáll.

"Szeretjük a nemzethalált!" - A No Borders és az antifa nemzetgyilkos aktivizmusa és zsidó háttere


Továbbra is zajlik kontinensünk megszállása és züllesztése, napról napra tódulnak életterünkbe idegen tömegek, melynek természetes velejárói a megszállás jellemzői, a megszállt népek megkárosítása és asszonyainak, gyermekeinek megerőszakolása mint tünet a napi hírekből ismert azok számára, akik erre odafigyelnek. Ezen megszálláshoz viszont nemcsak megszállók kellenek, hanem belső árulók is, legyenek azok hazaárulók, saját fajtánk korcs tagjai, vagy már itt letelepedett (és sokszor befolyással rendelkező) idegenek, akik belülről tárják ki az ajtajainkat ezen káros elemek előtt.   A közelmúltban viszonylag nagy visszhangot kapott freiburgi eset, ahol a19 éves Maria Ladenburgert erőszakolta majd gyilkolta meg egy megszálló, csak egy a rengeteg hasonló közül. Egy napokban kiadott a Szövetségi Bűnügyi Hivatal általi tanulmány szerint 2016 első fél évében 142 500 különböző bűncselekményt követtek el betolakodók Németországban. Egy megszállt ország megalázása zajlik, ahogy arra számítani is lehet. Közben Freiburg zsidó polgármestere, Dieter Salomon arra szólít fel mindenkit, hogy „ne általánosítsunk”, és hogy kezeljük a gyilkosságot „elszigetelt esetként”. Mondta ezt a napokban, holott tudta, hogy a 19 éves lány meggyilkolása óta, három héttel később egy másik hasonló eset történt ugyanazon a környéken, melyben a 27 éves Carolin Grubert erőszakolta és gyilkolta meg az elkövető, aki jelenlegi feltételezések szerint ugyanaz a „17 éves afgán” megszálló lehet. Salomon migránsvédelme nem meglepő, ismervén a jellemző zsidó mentalitást ezzel kapcsolatban: a kisebbségek karakterének felismerése és általánosítása oda vezet, hogy a zsidó csoport jellemző vonásait is felismeri és megnevezi a többség, ezért minden ilyen „megbélyegzést”, akármilyen jogos is, üldözni kell szerintük, mielőtt az őket is elérné.   A megszálló sötét tömegek ismerete mellett fontos újra és újra saját árulóink és nemzeti testünkbe furakodott idegen elemek irányába is tekintenünk. Az igazi veszélyt azok jelentik, akik belülről nyitják ki otthonunk ajtaját a veszedelmet hozó tömegek előtt, vagy kívülről ugyan, de ajtónk felé terelik azokat. A freiburgi eset ezt jól példázza, hiszen a 19 éves áldozat és családja segítette a megszállókat, ahogy a város polgármestere is, a kettő között viszont van különbség: az áldozat családja hasznos idiótája egy ellenséges irányelvnek, míg a polgármester, mely befogadta a megszálló hordát, az ellenséges irányelvet formáló elit tagja zsidóként is, és a fehérellenes Zöldek párt tagjaként is. Ezt a folyton felbukkanó kettősséget fogjuk látni az alábbiakban is, megismervén a „hasznos idióta” antifák és határellenes mozgalmárok, illetve ellenséges zsidó ideológusaiknak, segítőiknek viszonyát. Ha már Németországnál tartunk, az egykor szebb napokat megélt ország tragikus, de kitűnő példája ennek az antifa elmebajnak, így többnyire tőlük látunk az alábbiakban példákat a kór tüneteit bemutatandó, de ez a tendencia többé-kevésbé jellemző az egész nyugati világra. Az elmúlt évtizedek dominánsan zsidó aknamunkájának (kritikai elmélet, minden szentnek a gúnyolása, normalitás démonizálása, bűntudatkeltés stb.) köszönhetően a fehér emberek jelentős része elvesztette lelkületének eredeti, európai karakterét. Lelki sivárságát, a szakrális iránti természetes vágyódását átirányította egy anyagias életbe és a multikulti szekta álhumanista pótvallásába, melynek része az önostorozás rítusa, a belcsoport (a nemzet és faj) bántása, sebzése, mely az ő modern „vallásukban” a megváltáshoz vezető út: a kiválóság lerántása a sárba, ezzel teremtvén meg az „egyenlőséget” alantasabb elemekkel, saját értékeink elpusztítása révén. Ilyen eredeti lelkületével harmóniában már nem lévő, attól elidegenítve felnőtt gyökértelen etnomazochista fehérek és ellenséges idegenek egyvelege az antifa, mely ezen tagbaszakadt egyedeknél sokkal hatalmasabb fehérellenes erőknek az egyik ökle. 2010-es brémai antifa felvonulás Németország újraegyesítésének 20. évfordulóján – „Nem a nemzet napja, nem Németország napja! Te azt mondod, »Németország« – mi azt mondjuk, »pusztulj«!” „Szeretjük a hazaárulást! A nacionalizmus és történelmi revizionizmus ellen, és Németország ellen is!” hirdetik antifák egy 2012-es müncheni felvonuláson „Szeretjük a nemzethalált! A nemzetnél valami jobbért!” – „Nincs szeretet Németország számára! Se nemzet, se határok!” „A fajnémetek további kényszerű megerőszakolásáért! A tisztán német genotípus pusztulásáért! Még mindig szeretjük a nemzethalált!” „Szar Németország! Éljen az antifa! A kommunizmusért!” „Kommunizmus. Mi tudunk mindent. Mi emlékszünk mindenre. Mi megértettük: a németek nem emberek.” Meztelen néger hátsót markoló fehér női kezet ábrázoló 2009-es választási plakát a Zöldektől, melyen a felirat világossá teszi, hogy számukra a fajkeveredés jó dolog: „Az egyetlen ok a fekete választására”, írják, alul: „Itt a Zöldek ideje” Zsidó és filoszemita kommunista antifák a drezdai bombázást elrendelő Arthur Harrist éltetik: „Bombázó Harris szupersztár, köszönjük neked!” „Tedd meg újra! Bombázd le Németországot! Vége a játéknak, krautok!” (A „kraut” a németek megvető megnevezése) „Köszönjük, bombázó Harris! Nincsenek könnyek krautok számára!” Újabb zsidó antifa utalás a drezdai tömegbombázásra: „Minden jó fentről jön” „Bombázó Harris, tedd meg újra!” - hirdeti a Kalózpártban politizáló és a zsidó pénzen hizlalt Femen aktivistája, Mercedes Reichstein, aki persze az Európa-idegen, destruktív „menekültek” mellett a civil németek tömeggyilkolását is üdvözli kísérőszövegében is („A nemzetnek el kell tűnnie!”) – a drezdai vérengzés egyik évfordulóján is hasonló felirattal pózolt Anne Helm nevű párttársával közösen, aki azóta a Baloldali Pártban politizál Mint ismeretes, a drezdai légibombázásnak több tízezernyi civil áldozata volt. A folyton „emberségesség” és „együttérzés” morálisan manipulatív jelszavaival mindenféle deviáns és beilleszthetetlen harmadik világbeli hordák betelepítését támogató „toleránsok” körében tehát népszerű a civilek tömegbombázása, a nemzet pusztulásának éltetése és sürgetése. Ennek fényében nem lehet meglepő, miért elleneznek minden nemzetvédő megnyilvánulást és támogatnak nemzethalát hozó folyamatokat. Legyenek vezérelve beteges, a „humanizmus” perverz mód kifacsart értelmezése miatti önelégültségtől vagy kóros etnomazochizmustól, rombolási vágytól, a végeredmény ugyanaz.   A nemzethalált azért helyeslik, mert szerintük ameddig létezik nemzet (tiszta németség, avagy fehér ember eleve) addig a „nácizmus” is létezik, és azt csak úgy lehet teljesen kiirtani, ha kipusztul a tiszta fehér ember. Így érvelve toboroznak egyik megmozdulásukra: A fasizmus újbóli megjelenésének legnagyobb veszélye nem a marginalizált nácikban, hanem a „tiszta” Németország burzsoá ideológiájában rejlik, melyben ennek a fasiszta barbarizmusnak az okai még mindig megtalálhatók, és olyan kategóriákban, mint nép és nemzet az antiemancipációs gondolat rejlik. Ezért akarunk június 9-én az utcára menni, nem csak a náci pestis ellen, de mindezen pestis tulajdonképpeni okozója: Németország ellen is.   Oldaluk fejlécében is ez áll: „A nemzethalált sürgetve. Soha többé Németország!”, illetve: „Nyugodj a pokolban, Németország!” Ezen antifák identitászavara abban is tetten érhető, hogy ők jellemzően „rendszerellenesként” határozzák meg magukat, ennek ellenére mégis a liberális nyugat kormányainak irányelve mentén tevékenykednek, ahogy Németországban is láthatjuk. Tulajdonképpen a kormány politikáját képviselik, és a valódi rendszerelleneseket támadják – azokat, akik velük ellentétben tényleg házkutatásokat, kirúgásokat, büntetéseket, akár börtönt is kockáztatnak azzal, hogy nekimennek a kormány és a kóser „nyugati demokrácia” szent teheneinek, intézkedéseinek. Az antifák álláspontja nagy vonalakban egyezik a politikai elitével: a zsidó Gregor Gysi (Baloldali Párt – Die Linke) a fentebb bemutatott antifákhoz hasonlóan azon mosolyog és gúnyolódik, hogy a „náci” németek nem szülnek elég gyereket, s hogy ez egy „szerencsés dolog”, így legalább lesz elég hely a „menekülteknek”. A Zöldek pártból az egyik nőszemély azt a jövőképet dicsőíti és támogatja, amelyben a németek kisebbség lesznek saját hazájukban. A Kereszténydemokrata Unió (CDU) merkeli politikája is ismert: Németország elárasztása sötét idegenekkel, kioktatásuk, miként kell fehér nőknek gyereket csinálni, a hatóságok utasítása ezen idegenek bűnözésének elhallgatására, s minden hazafias ellenállás, akár csak a panaszkodásnak is büntetése, elnémítása (lásd a Facebookon véleményt kifejtő több tucat civil lakásának rendőrségi razziájának esetét a közelmúltból) az egykori Stasi-ügynök zsidó Anetta Kahane alapítványának vezetésével. Mert például mialatt ezek a nyíltan nemzetáruló, a németség pusztulásán munkálkodó elemek mindezt nyíltan tehetik, rendőrök által biztosított felvonulásokon hirdethetik a német nép pusztulása iránti vágyukat, addig tisztességes életet leélt idős asszonyokat is kíméletlenül megbüntet a történelem egy részével kapcsolatos eretnek véleményéért az a politikai elit, mely ezeket szabadon hagyja. A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság alatt németországi antifák az autókra kihelyezett kis zászlók letépkedésével voltak elfoglalva, mert a zászló nemzeti identitást feltételez, mely, mint tudjuk, egyenlő a „nácizmussal” A fenti transzparensek némelyike a nemes egyszerűséggel csak Németellenesek (Antideutsche) nevet viselő mozgalomé, melyben zsidók és filoszemiták megrögzötten cionista és németellenes elveket vallanak. Miközben a drezdai német civil áldozatokkal való szolidaritás, az ország 1990-es újraegyesítése és eleve a németség ellen tevékenykedett a csoport, cionista és filoszemita propagandájuk magasabb szinteken lévő fajtársaiknak köszönhetően egyre nagyobb hatást ért el. A már említett németek demográfiai hanyatlását „szerencsés dolognak” nevező Gregor Gysi a fősodratú politikai elit tagja, az izraeli Közügyek Jeruzsálemi Központja egyik elemzésében őt nevezi meg a Németellenesek cionista propagandájának egyik fő tolmácsolójaként, s kifejti, hogy bár az Antideutsche mozgalom viszonylag kicsi, hatásuk nem elenyésző. Amit ők nem jegyeznek meg, így megteszem én, az a felismerhető tendenciája a zsidó etnikai hálózatépítésnek – mint a freudi pszichoanalitikus módszer, a kritikai elmélet frankfurti iskolája, vagy a feminizmus felforgató elvei nem azok zsenialitása miatt ért el eredményeket, hanem mert az azt már magasabb társadalmi, kulturális, politikai befolyással rendelkező, ezen elvek és célok iránt elkötelezett fajtársak sikeresen emelték be mindazt a fősodratba, a politikai, társadalmi közbeszédbe, normalizálva azt, közben patologizálva és kirekesztve más nézőpontokat. Többek között tehát így Gysi, a zsidók jóléte iránt érzékeny zsidó, az egyik nagy németországi párt kiemelkedő politikusaként egy viszonylag kis cionista csoport (mely eleve korábbi zsidók munkásságára alapozta tevékenységét) elveit sikeresen honosította meg magasabb szinteken is. Mint az izraeli központ írásában olvashatjuk a korábban gyakran antiszemita németországi baloldal növekvő filoszemitizmusáról: „A szélsőbaloldal számára ez egy paradigmaváltást jelent, valószínűleg elképzelhetetlen a Németellenesek fáradhatatlan írói munkássága nélküli”.   Nem túl meglepő, hogy a fent hivatkozott elemzésben is és Wikipédia-oldalukon is megemlítődik az egyértelmű: a Németellenesek az egykori Frankfurti Iskola, avagy a kritikai elmélet frankfurti iskolájának követői voltak, mely egy belterjes zsidó értelmiségi felforgató társaság volt, a hasonlóan fajtársi freudi pszichoanalitikus mozgalom nyomdokain haladva (róluk korábban írtam már részletesebben). Elsősorban Theodor W. Adorno és Max Horkheimer hatása jelentős ezen antifáknál. Nem túl meglepő ez, például Adorno a hagyományos európaiság iránti megvetése munkásságából ítélve egyértelmű, de szadisztikus németgyűlölete is világossá válik a szüleinek írt leveleiből, melyeket 2003-ban adtak ki könyvként (Briefe an die Eltern 1939-1951). Ezekben a háború vége fele közeledve perverz vágyairól ír, majd a háború végén vérszomjas örömködését vetette papírra: Hadd fetrengjenek a kis Horst Güntherkék a saját vérükben, és legyenek a kis Ingék beadva lengyel kuplerájokba kiváltságos bérlettel a zsidók számára! (1943. szeptember 26.) Minden, amire éveken át vártunk, megtörtént: az ország romokban, Hansjürgenek és Uték milliói holtan, az emberek nyaka valószínűleg törötten, hogy így legyen rájuk piszkítva tárgyakként, kifelé haladva a történelemből. (1945. május) Neki és fajtársainak munkássága hasonló szellemiségben eleve a nemzeti önazonosság és európai kulturális jelleg patologizálását végzi, feje tetejére állítva a normalitást: a (fehér) nemzethez kötődés vagy az európai családmodell mint beteges dolog kerül sebészi késük alá. Jellemző képlet, hogy a zsidó értelmiségi és politikai irányelvek, melyeknek normalizálását már hatalomban lévő fajtársak emelnek befolyásos pozícióba olyan áramlatokat indítanak, melyek magukba szippantják az árulásra hajlamosabb, vagy gyengébb és félrevezethetőbb fehér embereket.   Az elmúlt két évben lett a nagyobb nyilvánosság számára is ismert a No Borders mozgalom neve, az ezen évek közel-keleti és észak-afrikai tömegeinek Európa megszállásában kifejtett segítése miatt. A mozgalom magán hordozza a zsidó felforgatás már fentebb is vázolt vonásait, de emellett konkrétan a gyökerei és ideológiai alapjai is zsidó méregkeverők munkásságából fakad, mely ismét láthatóan magába szippantott „hasznos idiótákat” és egyéb idegen elemeket. Elvakultságukat jól jellemzi, hogy amikor egyik női aktivistájukat tömegesen megerőszakolta egy betolakodó horda (miközben az éppen segítette őket), társaira hallgatva nem beszélt az esetről, mert annak kiderülése „sértette volna az ügyüket”, mely a „szabad mozgás” támogatása és a bevándorlás mindennemű korlátozásának ellenzése, számolt be róla az Express. Pózolni és zászlókat tépkedni tudnak, de amikor egyik nőtagjukat megerőszakolja egy csoport betolakodó, nagy a csend Az elmúlt években többször találkozhattunk a „No One is Illegal” („senki sem illegális”), avagy németül: „Kein Mensch ist illegal” jelmondatokkal. E szavakat a holokausztiparos Elie Wiesel mondta 1985-ben az amerikai bevándorlással kapcsolatban. A szavak mögött azonban azóta egy mozgalom áll, mely a '90-es évek végén alakult ki, s a 2000-es évek elején a britanniai zsidó Steve Cohen által lett igazán ideológiai keretbe foglalva. Cohen 2009-es haláláig három évtizeden át volt menekültügyekkel foglalkozó ügyvéd, a migránsokat segítő Greater Manchester Immigration Aid Unit alapítója, kitoloncolásokat ellenző kampányok résztvevője. A Nemzetközi Marxista Csoport tagja a '60-as évek végétől a '70-es évek közepéig, majd haláláig a Zsidó Szocialista Csoport tagja is volt. Élete folyamán jogi és irodalmi úton is a bevándorlás segítésében tevékenykedett, több ilyen témájú könyv írója. A 2003-as Senki sem illegális: Menedék és migrációs kontroll a múltban és ma című könyve az, mely a határellenes ideológia alapműve. Emellett Cohen a szintén zsidó brit-izraeli újságíró, David Landau társával együtt megalapította a No One Is Illegal UK mozgalmat is. Bemutatkozásukban így írnak magukról: Elutasítjuk annak a felvetését, hogy lehetséges „fair”, „igazságos” és „ésszerű”, vagy „nem rasszista” kontroll, és különbségtétel „gazdasági bevándorló” és „menekült” között, vagy „legális” és „illegális” között. Támogatjuk a szabad mozgást, azonos jogokat mindenki számára és egységet mindenki között. A migránsok küzdelmei mellett szolidárisan lépünk fel. A No One is Illegal kiáltványában így írnak:   Először is, a [migrációs] kontroll eredendően rasszista oly módon, hogy a legdurvább nacionalizmuson alapul – nevezetesen annak kijelentésén, hogy a briteknek joguk van Britanniához. Másodsorban, csak a rasszizmussal magyarázhatók. Bevezetésük rasszista, félfasiszta és konkrétan fasiszta szervezeteknek az eredménye és győzelme. Elképzelhetetlen, miként lehet egy ilyen módon meghonosított törvénykezés – egy törvénykezés, melyet a legaljasabb rasszista képzetek és feltevések vesznek körül – valaha is átszervezhető „igazságossá”. Harmadszor, az „igazságos” kontroll követelése egyszerűen figyelmen kívül hagyja a migrációs kontroll és a jóléti jogosultságok közötti kapcsolatot. Ez a kapcsolat eredendően igazságtalan – és rasszista. Végül, a kontroll soha nem lehet „igazságos” azok számára, akiket érint.   Tehát szélsőségesen nemzetgyilkos irányelveket vallanak, melyeknek logikus eredménye a nemzet és kultúra szétmarása kontrollálatlan idegen elemekkel. A sokáig hazafiakat fizikailag terrorizáló és támadó militáns Antifasiszta Akció (Anti-Fascist Action) csoport alapítói között is megtalálhatjuk Cohent a Zsidó Szocialista Csoport keretében olyan társalapítókkal, mint a Searchlight antifa magazin (alapítója a zsidó Gerry Gable). Steve Cohen könyve a határellenes mozgalom egyik meghatározó műve Bár Cohen Izraelt is bírálta, zsidósága természetszerűen befolyásolta, miként tekintett a világra. A jellemzően zsidó történelmi emlékezeten alapuló üldözési mánia és bosszúszomj fedezhető fel benne is, mint oly sok felforgató, nyugati világunkba befogadott zsidóban. Halála után régi mozgalmár társa, David Landau róla írt megemlékezésében, Cohen zsidóságáról így ír:   Zsidósága mindig fontos volt Steve számára. Nem vallásos értelemben. Inkább felismervén a történelem fontosságát, egy menekült néphez, egy üldözött néphez való tartozást, és felismervén azt, hogy az antiszemitizmus nagyon is él. Ez alapozta meg a rasszizmus, a fasizmus és a migrációs kontroll ellenzését számára.   Cohen tehát Európában gazdag táptalajt és jogi, mozgalmi segítséget nyújtott a határellenes mozgalomnak. A londoni No Borders is a fenti Landau-írás leközlésével búcsúzik tőle halála után, bevezetőjükben megemlítve, hogy munkássága sokakra volt hatással. Amerikában is egy zsidó áll a határellenes mozgalom élén, a virginiai George Mason Egyetem professzora, Bryan Caplan. Egyik cikkében, melyet a Time közölt le, így érvel a határok megszüntetése mellett: Miként hozna hasznot a határok megnyitása azoknak, akik már itt vannak? Azt is kérdezhetné, hogy „miként hoz hasznot a fehéreknek a feketét egyenjogúsítása?”, vagy „miként hoz hasznot a férfiaknak a nők egyenjogúsítása?” A válasz mindhárom estben ugyanaz: az észt – fehérét vagy feketéét, nőét vagy férfiét, itteniét vagy külföldiét – borzalmas dolog elpazarolni. A migrációs kontroll kétpárti népszerűségének ellenére ezek a korlátozások csapdába ejtik az emberiség legtöbb adottságát, eltökéltségét és találékonyságát olyan országokban, amelyek megbénítják ezeket az értékes adottságokat.   Így tehát minden bevándorló (és tartsuk szem előtt, hogy Caplan és társai teljesen korlátlan bevándorlást akarnak, tehát szó szerint bárki) egy értékes gyöngyszem, akik szinte a mennyekből szállnak le ide hozzánk, gazdagítva minket elfojtott zsenialitásukkal, melyet valami különös módon anyaországuk csak úgy elnyomott, ahelyett, hogy hasznosította volna, és a harmadik világbeli, szinte előember alatti életstílus és -színvonal helyett teremtett volna magának kiemelkedő civilizációt velük – például Szomáliában vagy Eritreában. A bevándorlók ritkán jótékonysági esetek, még a bevándorlás legszigorúbb kritikusai is tudják, hogy a bevándorlók dolgozni jönnek. [...] Mindenesetre a nyílt határok gazdasági bevételei olyan hatalmasak, hogy a kritikusok legelrugaszkodottabb panaszait is eltörpítik. Trilliónyi dollárról beszélünk extra vagyon megteremtésében, évről évre. Megfigyelhető, hogy Caplan nem törődik kultúrával, nemzettel, országok egyedi karakterével, s ezek természetszerű hanyatlásával, melyet beáramló idegen – és az elmúlt jó pár évtizedek európai példája, vagy a cigányság magyarországi évszázadai alapján kijelenthetően – beilleszthetetlen tömegek okoznak. Az egyébként „humanista” Caplan számára mindenki egy lecserélhető gazdasági elem, használati tárgy, s így a magasztosabb szakrális és civilizációt megalapozó nemzeti, faji és kulturális elemeket lelketlenül figyelmen kívül hagyja. Persze még akkor sincs Caplannak igaza, ha csupán tárgyakként tekintünk emberekre és cégekként nemzetekre – számos adat igazolja a bevándorlás gazdasági hátrányait (hivatalos 2015-ös adatok szerint például a franciaországi muszlimok 40 százaléka, a németországiak 50 százaléka munkanélküli, és segélyen van, Dánia segélyeinek 40 százaléka megy el bevándorlókra, Svédország 1,5 millió bevándorlójára évi 15 milliárd dollárt költenek az adófizetők stb.). Jellemző, hogy a fehér emberek fehér országokban való munkavállalásának és beilleszkedésének sikerességével igyekeznek ezen nemzetellenes propagandisták összemosni azt a beáramló sötét hordákkal, ahogy azt lengyel agysebésszel való plakátkampánnyal teszik Angliában, de a „Magyar” Helsinki Bizottság is a külhoni magyarok és egyéb európaiak csonkahoni sikeres munkavállalásának emlegetésével igyekezett szimpátiát teremteni aljas módon tavaly a megszálló tömegek számára, elvégre mindkét eset hasonló „bevándorlás” szerintük. A határok nélküli ország persze nem ország. Az elv beteg és abszurd, hiszen alapvetően azt hirdeti, hogy minden ország (bár valamiért csak fehér országokra vonatkozik ez: se Szudán, se Pakisztán, se Vietnam nem fontos, hogy határtalan legyen) nyitva kell álljon 7,5 milliárd ember számára. Az egész többmilliárdnyi harmadik világnak „joga” van akármelyik tehetősebb országba betódulnia. Mivel „senki sem illegális”, és így „mindenkinek joga van” oda menni és ott maradni, ahol csak akar (a „szabad mozgás” és „szabad maradás” elve alapján), sőt, a célországoknak „kötelessége” ezt nekik megengedni, így minden fehér ország milliárdnyi idegent köteles befogadni. Ha nem teszi, akkor „kirekesztő”, akkor „rasszista” és „embertelen”. Ezen multikulti szektás fanatikusok szerint legalábbis. Akárhogy csűrik-csavarják mindezt, ez a logikus és egyértelmű eredménye mindannak, amit képviselnek. Határok és szigorúan megszabott szabályok nélkül nincs ország, s annak intézményei, szociális rendszere összeomlik ha bárki jöhet-mehet korlátok nélkül, nem beszélve arról, hogy így az ennél is fontosabb (lévén, hogy ezen intézmények pont ezeknek a jólétét hivatottak biztosítani): a faj, a nemzet, a kultúra is megszűnik – ami persze nem titkolt céljuk, ezért is a „se határok, se nemzetek!” a mantrájuk. Ha korlátlan számú és fajtájú tömegek átjáróháza lesz az ország, az már nem haza többé, csak egy darab jellegtelen földterület. Természetesen a haza ezzel szemben őseink által ránk hagyott örökség, nem jöttmentek kuplerája, hanem szakrális élettér, ahol hagyomány, nyelv, kultúra él, és ahol az ezt megőrző és ránk hagyó őseink nyugszanak, szobraik, emlékhelyeik állnak. Ez a föld nem lehet mindez iránt közömbös, esetleg ellenséges tömegek martaléka. Ha már ezen szektás felforgatók folyton a „jogokról” beszélnek, jegyezzük meg, hogy mindezen értékek megőrzése és utódainkra átruházása a legfontosabb jog, a pillanatnyi egyéni kényelem és haszon „jogánál” is fontosabb, hiszen ez biztosítja civilizációnk fennmaradását. A zsidó történelmi és közelmúltbeli méregkeverő ideológusok és szervezkedők mellett meg kell említeni a zsidó pénzeket és szervezeteket is, melyek ezt a határellenes és fajkeveredés általi „egyenlősítést” igyekeznek kiharcolni. George Soros neve közismert már ebben a harcban, a vén zsidó pár hónapja újfent egy egész vagyont költött a megszállókra, ezúttal a már ittlévők itt tartására szánt 500 millió dollárt. Mindezt azután, hogy már évek óta pénzeli ezen tömegek Európába áramlását. Soros világossá teszi, hogy Cohen, Landau, Caplan és egyéb fajtársaihoz hasonlóan ő is egy kevert, határokkal saját arculatát többé nem védő Európát (és Nyugatot) akar teremteni. Egy 2015-ös Magyarországgal kapcsolatos megnyilvánulásában egyértelműen megfogalmazza ezt:   Orbán tervének lényege a nemzeti határok megőrzése, amiben a migránsok képezik az akadályt. A mi tervünk a migránsok megsegítését célozza meg, amiben a nemzeti határok képeznek akadályt. Árulkodó, hogy a Soros által pénzelt Welcome to Europe (w2eu) szervezet Törökországból toborozza a betolakodókat Európa felé ezt segítő kézikönyvekkel, így a már eleve nem menekülő, menekülttáborokban megfelelően ellátva élő tömegeket ösztökélik arra, hogy induljanak meg Európa felé. Sokat nem kell őket győzködni persze, az európai életszínvonal még egy ideig sokkal magasabb lesz, mint saját hazájuké. Ha valóban a „menekültek” jóléte érdekelné őket inkább a törökországi táborok színvonalának növelésén fáradoznának (hogy onnan térhessenek majd haza), esetleg Izraelben harcolnának azért, hogy a pont őket kívül tartani hivatott kerítést megnyissák az izraeli-szír határon, így nem kéne nekivágniuk az útnak, esetleg belefulladniuk a tengerbe (melyet folyton felemlegetnek a propagandisták, igyekezvén bűntudatot kelteni bennünk, mintha a mi hibánk lenne). Számukra viszont az európai nemzetek etnikai karakterének szétroncsolása a cél, így azzal az emberanyaggal dolgoznak ezen, amely rendelkezésükre áll. Majd miután a betolakodók elérték például Magyarországot, itt a közismerten szintén Soros által pénzelt Migszol segíti őket, ahogy azt a w2eu oldalán és szórólapjaikon is kiemelik. Az IsraAID zsidói arabokat készítenek fel Európa megszállására Szintén megemlítendő az izraeli IsraAID csoport. Valamiért ezek az aktivisták sem az izraeli-szír határra épített kerítés lebontásáért kampányolnak, nem Izraelbe tessékelik azokat, akik ott a szír határon akár még valóban nevezhetők is menekültnek, ehelyett inkább Európa kapujába jönnek, hogy itt segítsék a kontinens szíve felé az idegeneket, akik ott már nem menekülnek semmi elől sem, hiszen a Törökországban pont nekik kialakított menekülttáborokból jönnek, ahol nem üldözi, lövi vagy bombázza őket senki sem. Konkrétan megszálló, élősködő tömegek ezek, akik többnyire még csak nem is Szíriából származnak. Az IsraAID támogatói között több tucat nemzetközi cionista zsidó szervezet található, beleértve magát az izraeli Külügyminisztériumot is, így mialatt Európát árasztják el idegenekkel, olyanok pénzén teszik ezt, akik ezen idegeneket falakkal és kerítésekkel állami szinten kirekesztik. A szíreket kerítéssel kívül tartó Izrael és ezen Izraelt támogató cionista szervezetek pénzén papolnak nekünk európaiaknak „emberségességről”, meg „szolidaritásról”, mialatt ezen donorszervezetek is ahelyett, hogy Izraelre próbálnának hatni a kerítések lebontása érdekében (az „univerzális humanizmus” és a bevándorlók általi „áldásos sokszínűség” nevében persze), inkább olyanokat pénzelnek, akik Európába segítik ezen tömegeket Izrael helyett. A jól ismert zsidó képmutatás érhető tetten ismét: egy szabály a kiválasztott zsidókra vonatkozóan, egy másik mindenki másra. Megemlítendő, hogy nem csak a görög partokon tevékenykedik a csoport. Amikor Magyarország kerítést emelt a szerb-magyar határra, az IsraAID aktivistái segítettek több mint 11 ezer betolakodónak a szerb-horvát határon keresztül eljutni az akkor még kerítés nélküli horvát-magyar határhoz is. Erről oldalukon így írnak:   Az IsraAID következésképpen kiterjesztette munkásságát olyan területekre is, ahol a menekülteket átirányították, a szerb határ horvátországi oldalán számos tranzitponton, vonat és busz pályaudvarokon, illetve rögtönzött táborokban. Ennek csúcspontján az IsraAID a legelsők között volt, mely segítséget nyújtott több mint 11 ezer menekültnek a határon át Szerbiából Horvátországba jutásban 24 órán belül. Mint ismert, Horvátországból ezek pedig hazánkba tódultak tömegesen. A Times of Israel már nem csak a szerb-horvát, de a horvát-magyar határon való munkásságukat is megemlíti cikkében. Tehát ismét: ezt a zsidó szervezetet nem csak nemzetközi cionisták, de Izrael állam maga is támogatja abban, hogy a görög partokon arabok Európába segítése mellet még itt határaink körül legyeskedve is tereljék ezeket a tömegeket Magyarországra is. A zsidó közel-keleti felforgatás eredményeként kontinensünk felé induló, majd zsidó szervezetek által segítve életterünkbe özönlő idegen tömegek, a zsidó lobbizás eredményeként elért szájzár-törvények által megfélemlített és elnémított mindez ellen fellépő, felszólaló őslakos fehérek mellett a saját fajtánk defekteseit, a nemzetellenes másságimádókat évtizedeken át kitenyésztő, ideológiával ellátó méregkeverők esetében is látható ez az ábrahámi vérvonal tehát. Európa felhígításának, gyengítésének és elgyökértelenítésének minden területén domináns a zsidó jelleg. Magyarországon egyelőre még nem sikerült egy ilyen veszetten és erőszakosan fehér- és magyarellenes antifa mozgalomnak kialakulnia ennyire erős formában. Ezért is fontos, hogy annak minden megnyilvánulását könyörtelenül eltapossa a nemzeti ellenállás, nem engedve utat annak, hogy erőre kapjanak, és oda jussunk, ahol a németek jelenleg vannak. Fontos az elgyökértelenített fiatalságot őseik útjára terelni, hogy ne a nihilista pusztítás álhumanista jelszavaiért hazaárulókként, hanem magasztosabb értékekért éljenek. De az árulók megfelelő kezelése közben, a tünetekkel való hadakozás alatt se felejtsük el szem előtt tartani a tüneteket előidéző kór okozóit, mert a tünetek kezelése értelmetlen a gazdatestet betegítő, gyengítő erők kiiktatása nélkül. Csonthegyi Szilárd - Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.info/r/9/167201/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése