2017. január 7., szombat

Átnevelő, és megsemmisítő táborok







Átnevelő, és megsemmisítő táborok



Tőke Péter:

Kiket gyűjt be és ,,nevel át” az első magyar ,,USA-FEMA-

szükségállapot”-tábor? A migránsok kiírtása ijesztgetés!

Eljárást kell indítani minden felelős ellen! Tíz pont a lakosság megvédésére


Magyarországon is épült egy, vagy két amerikai tipúsú FEMA szükségállapot-tábor? Ha igen, a válasz, akkor ezek állítólag lényegesen eltérnek amerikai rokonaiktól, mert egyben megsemmisítő közpotok is lesznek. Az elsőszámút, ha igaz, Palotán a város lakóinak szeme előtt hozták létre. Ez a létesítmény olyan jól álcázott, hogy nem tűnt fel a kerület lakóinak. Kisebb helyi körökben elterjedt ugyan, hogy sokféle módon védik, biztos valamiféle börtön lesz, embereket őríznek majd benne. Egy szemétégetőműben, vagy mellett? Talán ezért is nevezték el maguk közt ,,haláltábornak”. Fogalmuk sem volt arról, mennyire ráhibáztak, mivel az óriáskéményes üzem feltehetőn nemcsak szemét és hulladékégető lesz, hanem genetikai (emberi holttest) megsemmisítő is?
Ezzel a a Vajó Sándor kollégánk által már kiszivárogtatott anyaggal mi is foglalkozunk, mert itt sokkal többről van szó, ugyanakkor a rendelkezésre álló tények kevesek, elfogadható dokumentum nincs a hitelt érdemlő bizonyításhoz. Egyebek közt terjed egy aljas félrevezetés, miszerint szükségállapot idején a lázadó, magyar hatóságokra támadó, elmenni nem akaró, országrészeket elfoglaló és terrort is alkalmazó migránsokat Palotán megsemmisítenék. E megalapozatlan híreszteléssel feltehetően a migránsokra csak rá akarnak ijeszteni, hogy pucoljanak el innen mint az a sebes s... dervis... De akkor is csírájában el kell fojtani. Valójában – ez még a FEMA-tábornál is elképesztőbb hazug feltételezés. Ám közelebb áll az igazsághoz, ha a liberálisok és a szuperszabadság-demokraták oldaláról nézzük, s főleg az ő patrónusaik, pénzelőik és szellemi támogatóik állnak mögötte, akkor, ha eljön az ő idejük, akkor a kellemetlen, a lázadó, az Európának és az USA-nak is ellenálló nemzeti magyarokat irtanák ki. Legalábbis akkor, ha a Palotai Mű valamilyen szinten tényleg izraeli projekt, vagy –az is nagy baj – ha az ő kezelésükben van. Csakhogy ezt kétlem. Az, hogy a helyszínen izraelita szakemberek, filmesek, ,,szemetesek” meg fegyveres őrök is téblábolnak semmit se bizonyít. De erre később még térjünk vissza.

Nézzük, milyen források állnak rendelkezésre?:
Haláltábor hazánkban:
https://www.youtube.com/watch?v=AEhH3S4kOQs
Álcázott koncentrációs és megsemmisítő komplexum a főváros határában!:
http://viszavzsodor.blogspot.hu/2015/07/rakospalotai-halaltabor.html
A többi, akárcsak Vajó Sándoré, ugyanaz a forrás, mintha egyazon személy, a kiszivárogtató írta volna valamennyit. Az is érdekes, hogy valamennyi anyag a nácik mintájára haláltáboroknak nevezi mind a hazai, mind az amerikai FEMA táborokat. Meglepett, hogy a kutatás során egyetlen nyomtatott sajtóbeli anyagot sem találtam, a mértéktartó internetes médiában is csak egyet. Ez is rövid, poénkodó és a komolyabb dolgokról inkább hallatni kívánó rövid tudósítás. Nem sok értéke lenne, ha nem kapcsolódna hozzá egy sokat eláruló fotó is. Ime:

FEMA-táborok Magyarországon?

Thursday, April 17, 2014
STADIONOK EDDIG CIRKA 200 MILLIÁRDÉRT!
A “stadion”pontosabban a PANCHO FEMA tábor tetején lévő KATONAI párkány, körgyűrűben halad körül a stadion legmagasabb pontján. Kiváló MEGFIGYELŐ és KATONAI LŐTORONY funkciót tölt be. A honvédek, kommandósok és mesterlövészek számára ideális KILÖVÉSI LEHETŐSÉGET biztosít az ellenállókkal szemben, akik védtelenek lent az “ aréna “ közepén! A párkány kiválóan alkalmas KATONAI, TITKOSSZOLGÁLATI eszközök telepítésére. A megfigyelő rendszereken túl lehetőséget nyujt ELEKTROMÁGNESES RÁDIÓ HULLÁMOK általi technológiákat telepítésére az ARÉNA közepében összegyűjtött emberek ellen! Aki ide bekerül, és az ajtó rázáródik, az onnan már élve ki nem jut. (Ez persze csak amolyan hetvenkedő, túlzó hencegés, hiszen sehol sincs krematórium, legalábbis ennek létét nem igazolja semmilyen, jókora kémény sem).
Megkukultak a felcsútiak a csodastadiontól.

FEMA tábor hazánkban
https://www.youtube.com/watch?v=AEhH3S4kOQs

Megsemmisítő FEMA táborok Magyarországon? - Dr. Drábik János, Jakab István


Pusztító migráció - a zsidók bevándorlása MO.-ra [ Raffay előadása ]


Pap Gábor: a hiányzó 297 év - a történelem hamisításról


FEMA megsemmisítő táborok


Alcyon-Plejádok 19/2. (ÚJRA KÖZZÉTÉVE): FEMA - koncentrációs táborok és az NWO holokausztja


Alcyon Plejádok 17/1. A globalista-nácik földalatti eugenikai laboratóriumai


Alcyon-Plejádok 19/1. (ÚJRA KÖZZÉTÉVE): Ukrán válság, az elit végzetes terve


Dr. Drábik János:Kik és miért robbantották ki az ukrán válságot?







Mintha Makovecz Imre tervezte volna” - szólal meg egy foci ellen beoltott fotós kolléga, aki tökéletesen ráhibázott, hiszen a 2011-ben elhunyt Kos-suth-díjas magyar építész kezdte el megrajzolni a Puskás Akadé-mia Pancho Aréna terveit még 2005-ben, a halála után pedig tanítványa, Dobrosi Tamás folytatta az épület megtervezését.
(Talán a pályán) Felrúgták Orbán Viktort, de ő felpattant:
Imádom a focit, de itt aztán semmi szükség nincs erre a stadionra. Bármelyik nagyvárosnál, mondjuk Székesfehérvár vagy Kaposvár mellett is el tudtam volna képzelni, de itt, ezen a lepusztult környéken nem sok értelmét látom. Persze, tudjuk, hogy miért ide épült” – mondta (sokat sejtetően) a miniszerelnök(Origó).
Orbán Viktor tehát tudja, mi és az olvasóink viszont nem tudjuk. Szomorú, hogy sokaknak csak ebből az egyetlen forrásból kell kiindulniuk. Ez is arra ösztönöz, foglalkozzunk a témával komolyabban, hogy a magyar lakosság többet megtudjon erről a felháborító programról.
Máris megszámlálhatatlan kérdés vetődik fel: Ha tényleg jogállam vagyunk, akkor milyen egyezmény kényszerít bennünket arra, hogy a normál amerikai szükségállapot táborok helyett megsemmisítőeket építsünk? Ki írta alá magyar részről az ezzel kapcsolatos titkos megállapodást? Kiket akarnak itt megsemmisíteni? Az EU többi országában is vannak, lesznek ilyen táborok? Mit keresnek Rákospalotán az izraeliek? A magyar kormánynak is rendelkezésére áll-e az itteni ,,óriási” elhelyező kapacitás, vagy ez csak az izraeliek kompetenciája. Például, ha a hozzánk egyre durvábban behatoló és pofátlanul követelőző honfoglaló migránsok száma meghaladja a kétszázezret, s már elhelyezhetetlenek, kaphatnak-e itt a visszatoloncolandók átmeneti szállást? Milyen szinten segít bennünket ebben az USA, hiszen ők a FEMA táborok nagymesterei? (…)

Egyezmény a háttérhatalommal?

Korábban feltett kérdéseim eljutottak a kiszivárogtatóhoz, akitől egy részükre válasz érkezett:
– A magyar állam tud az itteni FEMA táborokról!
– Ezek megépítését a magyar jogszabályoknak megfelelően engedélyeztetni kellett,
– Hogy a FEMA szisztémát itt is használhassák, meg kellett felelni bizonyos feltételeknek, és titkos államközi egyezmény kellett kötni.
– E megállpodást Bajnai Gordon miniszterelnökként és Bill Clinton korábbi amerikai elnök, a Háttérhatalom ,,nagyhatalmú, különleges megbízottjaként” írta alá.
Hogy ez az információ igaz lehet, azt alátámaszthatjuk azzal is, hogy az amerikai aláíró a rendkívül befolyásos, Orbán-ellenes csoportnak a tagja. E csoportnak Clinton felesége, az USA elnökségéért harcba szálló Hillary a Magyarország elleni korábbi akciók fő inspirálója. Talán olvasóink is emlékeznek, hány cikkben írtunk arról, hogy a Hillary és Soros György által támogatott CAP (Central for American Progress) milyen jelentős pénzekkel támogatta Bajnai Gordon Haza és haladás alapítványát, majd a magyar kormány elleni ,,megbuktatási” kísérleteket. Hírt adtunk arról is, hogy a CAP, valamint Clintonék saját szervezete és más liberális demokráciát erősíteni akaró csoportok már évek óta zsoldos és maidanos támadást szerveznek az Orbán-kormány és Magyar-ország ellen. A terveikbe tökéletesen beleillik tehát a magyarországi FEMA tipúsú ,,szükságállapot”-táborok titkos építése is. Méghozzá gátlástalanul kiegészítve azt a megsemmisítés funkcióval is. Ebből tovább következtetve: kiket zárnának ide, kiket semmisítenének meg, ha a migránsokat nem? A logika szerint a háttérhatalomnak nem tetsző nemzeti magyarokat, akik nem hagyják Magyarországot bekeverni az EU-USA TTIP független államok eltüntető tégelyébe. Akik nem akarják, hogy a hazánk bérszolga-gyarmat, vagy elsősorban izraeli pótállam legyen!
Még valamit tudni kell Bill Clintonról. Szegről-végről ő is Rockefeller, legalábbis a szupergazdag milliárdos családhoz tartozik, vidéki kastélyuk is hol van? Ott, ahol a többi Rocke-felleré, New York közelében. Ha egy ilyen nagy család is mögötte áll, akkor Clinton az aláírt megállapodással lényegében átnyúl a magyar kormány feje felett. Orbán ezt csak megörökölte, a Pancho arénás anyagnál utal is rá. Rendkívül kínos és kellemetlen neki, főleg az, hogy bizonyos esetekben, ahogy az elődeinek, úgy neki is szemet kell hunynia.
Tetszenek emlékezni arra, hogy korábban leszállt Ma-gyarországon két izraeli katonai gép és hivatalosan senki nem tudott róla? Vagy 2006 őszén a tévéostromot követően az október 23. veszélyesnek hitt évfordulójára ide küldtek 120 állig felfegyverzett izraeli rendőr-kommandóst, hogy segítsenek leverni az esetleges ellenállást. A többit említeni se érdemes.
Nos ilyen púp a kormány hátán ez a FEMA-tábor ügy is, főleg azért, mert itt is ott vannak az izraeliek. Ezért is járulhattak hozzá áttételesen, vagy szerveztették meg a kiszivárogtatást. Ha ehhez Orbán Viktornak is köze van, akkor jó és nemes célért harcol: le kell lepleznie a magyaroknak nagyon rossz Bajnai-Clinton-féle háttérhatalmi megállapodást: a Pancho Aréna-féle magyar FEMA-tábort és a Rákospalotait, (ami számomra még most is hihetetlen,) amely emberi holttesteket is meg akar semmisíteni. Kikét? Hol és hogyan mészárolják le őket? Egyáltalán hogy képzelik ezt? Épeszű, tisztességes magyar polgár hagyhatja hogy ez megtörténjen? Nem!!!
Amikor e sorokat írom augusztus 17. hétfő van. Vasárnap rekord született, 2087 határsértő szökött át délen a határon. Számuk idén összesítve 125 ezerre emelkedett.
A népvándorlók körében újabban az terjed, s az ide érkezettek azt üzenik haza Afrikába, a Kötel-keletre és Dél-Ázsiába, hogy nem Angliába, Németor-szágba és Skandináviába kell menni hanem jöjjenek ide, Magyarországra. Jöjjenek ide, mert itt jók az időjárási körülmények, víz van bőségben, az árukínálat EU-színvonalú, az árak alacsonyabbak, az emberek barátságosak, a kormány gyenge, az itteni és a nyugati liberálisok új otthont és hazát teremtenek nektek. Ez pedig nagyon veszélyes a magyarokra nézve, mert a népvándorlás még csak elkezdődött, sokmillióan várnak még az újabb start jelre, a Háttérhatalom pénzügyi támogatására, hogy tömegesen megindulhassanak. Ez most már nem egyszeri, egy nagyobb hullámban elindult népvándorlás, ez már egy éveken át és világszerte folyó új haza keresés, modernkori honfoglalás.
Orbán kormány, szépen kérem: Határozottabb, keményebb kezű kormányzásra kell átváltania Orbán Viktor-nak.
Azok, akik már itt vannak, és a magyar ,,szükségállapot”-tábor háttérirányítói is, joggal gondolhatják az Amerikában, Izraelben élő hittestvéreikkel együtt, hogy ez itt lényegében már egy új Izrael, s ők, mint ,,társkormányzók” más népeknél és országoknál jóval többet megtehetnek maguknak. Ha az amerikai mintegy ezer FEMA ,,szükségállapot-tábor mögött is ők vannak, akkor a különleges jogaik alapján, miért ne építhetnének itt is FEMA-tábort, ráadásul olyant, amelyik megsemmisítésre is alkalmas?
Miféle különleges jogaik vannak? Hát ez az! Ne fírtassuk itteni terjeszkedésüket, lakóparkjaikat, és egyéb beruházásaikat, hiszen ezt a tőke szabad áramlását és a külföldi befektetéseket ösztönző jogszabályok más állambelieknek is lehetővé teszik. Hogy kivételeznek velük? Amíg más nemzetek fiainak, például az oroszoknak, többszázezer eurónyi kincstárjegyet, vagy más értékpapírt kell vennie a magyar állampolgárságért, addig az izraelieknek állítólag egy lakás megvásárlása is elég. Végtére is ők hazajönnek, hiszen a magyarok honfoglalásakor a kazár kagan (akkori uralkodó) a hat magyar törzshöz adott egyet (egy zsidó törzset) segítségnek, így lett hét törzs. Tehát mintegy husz százaléknyi ma askenázi akkor még kazár zsidó is hont foglalt a magyarok oldalán.
Bár semmilyen hitels megerősítés nincs rá én elfogadom, mert valóban ezt állította híres könyvében, A tizenharmadik törzsben Arthur Koestler. No de még a közös magyar állampolgárság sem jogosíthatja fel őket egy a magyar kománytól független FEMA-szükségállapot tábor ,,kisajátítására”. Ha Amerikában és nagy valószínűséggel itt is van amolyan átnevelési tábor, hát legyen, de a magyar kormány kezében!
Ám az emberi testek élve, vagy holt állapotában történő megsemmisítési ,,funkció” ellen pedig minden magyar embernek kötelessége tűntetni, fellépni, ha kell demonstrálni, sőt akár még nemzetközi tiltakozást is előidézni, hogy kikényszeríthető legyen a felszámolása.

Tíz pont a hazáért, fennmaradásunkért

Mivel összeállításunk cikkeiből kiderült, hogy a népvándorlás irányított és része az EU elleni TTIP, a pénzügyi és egyéb ma még békés, de előbb-utóbb súlyos belbiztonsági kockázatot jelentő ,,háborús” támadásoknak, erőszakos ország-foglalásoknak, miniszterelnökünktől is keményebb intézkedéseket várunk.
1. Fel kell készítenie az országot a szükségállapot hónapokon belüli bevezetésére, bármiféle belső rendet és biztonságot veszélyeztető hazai és külföldi zsoldostámadás valamint fegyveres ellenállás, ISIS lázadás és migráns-forradalom leverésére.
2. Ehhez ősszel meg kell, hogy szavazzon a Parlament egy az Amerikaiaktól átvehető, Barack Obamáéhoz hasonló a határozatlan fogva tartásról szóló NDAA törvényt. Ez –,,szükségállapot esetén” – lehetővé tenné Orbán Viktor és az őt esetleg követő miniszterelnökök számára, hogy a belbiztonságot veszélyeztető magyar és külföldi állampolgárokat – letartóztatási parancs nélkül – elfogathassák és elrendelhessék tárgyalás nélküli határozatlan idejű fogva tartásukat.
3. Ugyanilyen sürgős megelőző intézkedés kell, hogy legyen a FEMA-táborok ,,államosítása” és a kibővítetendő TEK, Terror Elhárító Központ felügyelete alá helyezése. Egyúttal
4. fontos az itt lévő és ezután érkező migránsok megnyugtatása: senki sem kerül a megsemmisítő táborba, ám a törvényszegőket és bűnt elkövetőket – gyorsított eljárással – el kell ítélni és ki kell utasítani!.
5. A határvadász századok felállításához és a déli határhoz küldéséhez gratulálunk. Sokkal emberségesebb elfogni és őrizetbe venni, mint tűzparanccsal legéppuskázni a migránsokat a szögesdrótnál. Szóval határvadász egységek. Meg merték tenni! Ilyen alakulatok Horthy háborús kormányzása idején védték a határvidékeket.
6. Mivel a családi házak, társasházak és villák kertjeit hamarosan migráns-foglalás, sátrazás, sőt testi bántalmazás is fenyegetheti, nagyobb fegyverhasználati felhatalmazást kell adni az ott lakóknak. hogy a veszélyeztetett polgárok az életüket és a tulajdonukat is jobban megvédhessék.
7. Szabadkáról, vagy Rösz-kéről olyan ,,sebesvonatokat” kell idítani, amelyek megállás nélkül haladnak át a Magyar-országon, Ausztrián közvetlenül a német befogadó és elosztó állomásokra.
8. Belbiztonsági egységekkel is ki kell egészíteni a honvédséget
9. Le kell tenni egy szingapúriéhoz hasonló új fegyelmi- és rend-demokrácia alapjait, s ezt népszavazáson elfogadtatni.
10. Valamennyiünk kötelessége, hogy kiálljunk kormányunk mellett, segítsük nemzetünk önvédelmét, egységesen léphessünk fel a magyarok elpasztellbarnásítása és bábelizálása ellen.
(A teljes cikk a Leleplező 2015/3, őszi számában olvasható.)




Az emberáradat a szabadkőműves terrorja? – érdekes dokumentumfilm



Közzétette: Edit 2015-08-04

Ha ki lehet mondani azt, hogy fekete, akkor ki lehet azt is mondani, hogy fehér?

Emberáradat szabadkőműves terrorja! Napjainkban az európai országok erőteljes bevándorlást szenvednek el, amely mostanság már rég nem arról szól, mint annak idején, amikor az emberek elmentek más országba, hogy igyák magát a tudást, amit Európa nyújthat.

Napjainkban a bevándorlás meglehetősen erőltetve van. A háttérhatalomnak ugyanis érdekében áll egy új háború kirobbantása megvezetett emberek által, akik menekülőre fogták azokból az országokból, ahol az iszlám dzsihád áldozataivá váltak.
hirmagazin_2015-08-04_072219
A szabadkőművesség terve már rég az, hogy Európát és az amerikai kontinenst, illetve az egész világot bevegye. Olyan szinten, hogy ahol a kultúra és demokrácia született, porig legyen alázva.
Ez nem valószínű, hogy egy összeesküvés elmélet, hiszen Wesley Clark az amerikai hadsereg volt tábornoka azt közölte, hogy “Európában nincs helye etnikailag tiszta országoknak”.
hirmagazin_2015-08-04_072205
 
A háttérhatalom terve első fázisban, hogy az illegális bevándorlás az erőszakos integrálódás, amely nem is biztos, hogy jót tesz az érintett embereknek. Ez után pedig következik az erőteljes asszimiláció. a problémával kapcsolatosan a nemzetállamok bele is avatkozhatnak a volt francia elnök Nicolas Sarkozy elnök szerint.
Észre sem vettük 2008-tól, hogy a szabadkőműves mozgalom indította a bevándorlók szivárgását Európába. Majd a pénzügyi válsággal volt mindenki elfoglalva és ezen idő alatt egyre jobban fokozódott az illegális bevándorlók száma az Európai Unióba.
Fontos szem előtt tartanunk, hogy olyan embereket kényszerítettek világszerte menekülésre, akik igazán nem is akartak menekülni.
hirmagazin_2015-08-04_072152
A gond az, hogy a menekült csoportokba bele vannak ékelődve az ISIS emberei is, akik vallási és terror szinten akarják bevenni Európát.
Mindenképpen figyelemben kell vennünk azt, hogy a jelenségnek nincs összefüggése a bőrszínnel. A Földkerekségen egyetlen emberfaj van: maga az EMBER! A bőrszín csupán a melanin tartalom változatosságát jelzi, amely az emberi faj tekintetében nem jelent semmit.
A vérmérséklet és a kultúra nem egyezik az Európára rászabadított emberáradatnál, amely a szabadkőműves terv egy része! A dokumentum film fontos! Fonosabb: 21:210-tól, amely választ ad a lényegre.
Végjáték

Végjáték: A világ leigázásának forgatókönyve

Pszichiátria - A halálipar (HUN)

A pszichiátria igazi arca

A pszichiátria rémuralma

A pszichiátria ma is, a hatalom kényszerítő eszköze

Az egészségügyi maffia

Orvlövész 2016 Teljes Film magyarul

Mestergyilkos a Feltámadás - teljes magyar film 104:10min

Halálos érintés (Teljes Film)

Az öt ninja elem

Kémvadászok: a szolgálat kötelez 2016 Teljes Film magyarul

Válogatott gyilkosok 2011 Teljes film magyarul

A háború sámánja 2012 teljes film magyarul


Dim Mak – A halál érintése



Aki már látott karatemestert téglarakásokat, deszkákat, cserepeket vagy betontömböket egyetlen ütéssel széttörni, tanúsíthatja a megfelelően edzett és felkészített emberi testben rejlő halálos erőt.
Amikor például George Dillman amerikai karatemester tíz egymásra helyezett, egyenként 45 kilogramm súlyú jégtömböt tört szét egyszerre, semmi kétséget nem hagyott a mutatvány lényege felől: elég bizonyíték volt erre a szanaszét hulló törmelék.
Nehezebb azonban elhinni, hogy a harcművészetek néhány mestere belső sérüléseket, eszméletvesztést és halált is képes okozni úgy, hogy csak egészen enyhe nyomást fejt ki az áldozat testének egy bizonyos, látszólag veszélytelen pontjára. Ráadásul a hatást órákkal, hetekkel, sőt hónapokkal is lehet késleltetni. Legalábbis ez terjedt el a legendás, dim maknevű harci művészetről, a “késleltetett halálos érintésről”.
dim mak technika

A dim mak rejtélyének nyomában

A dim mak-ról és más legendás, fegyver nélküli fogásokról szóló történetek igazságtartalmának kiderítésére tett kísérletet a küzdősportok egyik nyugati mestere, John F. Gilbey, amelynek során kontinensről kontinensre utazott. Végül 1957-ben Tajvan szigetén találkozott a késleltetett halálos érintés technikájával.
A szigeten egy mester, bizonyos Oh Hszin-jang az ilyen szigorúan őrzött és veszedelmes ismeretek idegeneknek történő átadásakor természetes vonakodás után végül is bemutatót tartott neki. Az emberi kísérleti nyúl Ah Lin nevű fia lett.
Az ütés egy puha, látszólag ártalmatlan érintés volt nem sokkal az áldozat köldöke alatt. A következő három napon át Gilbey közelről figyelte Ah Lint, akinek egészségében látszólag semmiféle változás nem állt be, és életkedve is töretlen maradt. A mester a fiú közelébe sem ment egészen a harmadik nap közepéig. Ekkor azonban éppen időben érkezett, hogy gyógyfüvekből álló orvossággal és masszázs segítségével felélessze a fiút, aki – pontosan úgy, ahogy Oh Hszin-jang megjósolta – hirtelen és minden ok nélkül elvesztette az eszméletét.
Amikor Ah Lin felépült (három hónapig lábadozott, mire teljesen rendbe jött), Gilbey azzal a meggyőződéssel utazott el Tajvanról, hogy ő azon kevés nyugatiak egyike, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy szemtanúi lehettek a késleltetett halálos érintésnek.
Annak ellenére, hogy Gilbey maga is mester, a bizonyíték csak anekdota maradt, csakúgy, mint a dim mak-ról szóló beszámolók zöme. Egészen 1980-ig semmilyen, a nyugati laboratóriumi körülményekre akár távolról is hasonlító dolgozat nem jelent meg a témában, és azok a mesterek, akik állítólag a képesség birtokában vannak, megtagadták, hogy akár a legkevésbé hivatalos körülmények között is bemutatót tartsanak.
Következésképpen a késleltetett halálos érintés a “tökéletes gyilkosság” feltételezett eszköze marad, amikor az áldozat ismeretlen okból hal meg, miközben a szimptómák súlyos, megmagyarázhatatlan, mégis halálos betegségre utalnak. Keleten bármely ismert személyiség váratlan halála esetén elterjednek a dim mak segítségével elkövetett orgyilkosságról szóló pletykák. Bruce Lee 1973-ban váratlanul bekövetkezett halála pontosan ezt a hatást váltotta ki.
bruce lee

Dim mak – A tökéletes gyilkosság eszköze

A késleltetett halálos érintésről szóló történetek egész Délkelet-Ázsiában hallhatók, de különösen Kínában, ahol ez a művészet állítólag a Tang-dinasztia (Kr. u. 618-906) idején élte virágkorát.
Bár maga a kifejezés több technikát is takar, az eredeti terminológia hívei szerint a dim mak egyáltalán nem ugyanaz, mint a tieh chang, a “vastenyér” (amikor megkeményítik a tenyeret), vagy a tu wu shou, a “mérgező kéz” (amikor ártalmas anyagokkal kenik be a kezet).
A valódi késleltetett halálos érintés nem egy erőteljes mozdulat – mint például egy karateütés, vagy a kung fu több válfajában megtalálható ostorcsapásszerű ütés – hanem sokkal inkább egy közelről bevitt ütés, amelyben szemmel láthatóan annyi erő sincs, hogy a helye megkéküljön.
A “tiltott művészet” tanulóit mindig figyelmeztetik arra, hogy az áldozat sebezhetősége a hőmérséklettől és a napszaktól is függ. Ez megegyezik azzal a hagyományos keleti elmélettel, miszerint a testben a vérkeringés óránként változik. Egy nyugati karatemester, Alan Lee szerint a keringés 36 fő-, 72 mellék- és 108 kisebb ún “vérkapun” halad át. A szakértő – ismerve a kapuk helyét és azokat az időpontokat, amikor  a maximális mennyiségű vér halad át rajtuk – a stratégiai pontokon alkalmazott enyhe nyomással halálos módon megállíthatja a véráramot, például egy vérrög kialakításával.


Dr. John “Biff” Painter
Ezt a tudást csak évek alatt lehet elsajátítani. Elméletileg amikor egy mester megszerzi ezt a tudást, csökkenteni tudja saját sebezhetőségét azzal, hogy a kritikus időpontokban szabályozza pulzusát.
Dr. John “Biff” Painter amerikai mester szerint a duann mie nevű kínai küzdősport-fogás, vagyis az erekre vagy izmokra bevitt ütés fontos szervek pusztulását okozhatja a vérellátásuk gátlása útján.
Az áldozat először csak enyhe kellemetlenséget érez, de később belehal sérüléseibe, mivel a szóban forgó szerv fokozatosan elhal a vérellátás hiánya miatt.

A dim mak és a chi

Ám néhány szakíró a valódi halálos érintés hatékonyságát inkább az emberi test rejtélyes belső energiájának, a chi-nek tulajdonítja. Ez az energia – kínaiul chi, japánul ki – az alapja számos keleti gyógyítási és harci elvnek, amelyeket az 1960-as évek óta a nyugati kutatók egyre nagyobb érdeklődéssel tanulmányoznak. Ennek egyik ismertebb példája az akupunktúra.
Ez az energia a meridiánokon keresztül 24 órás ciklusokban járja át az emberi testet és táplálja a szerveket. Bár az energia teljesen soha nem fogy ki egyetlen csatornából sem, a nap órájától függően az energiaszintre egyfajta árapály jellemző.
A keleti gyógyítók a betegségeket a chi egyensúly megbomlásának vagy az energia blokkolásának tekintik, és tűszúrással vagy más módszerek segítségével próbálják helyreállítani a harmóniát.
chiA chi irányítása és az a képesség, amellyel extra energiahullámokat lehet gerjeszteni, lehetővé teszi a harci művészetek mesterei számára, hogy képességeiket túlszárnyaló “mutatványokat” hajtsanak végre.
A harcművészetek számos fajtájában – a magasabb szinteken – szerepelnek olyan gyakorlatok, amelyek a chi áramlásának stimulálását célozzák.
A harcművészetek tanulója a meridiánokon elhelyezkedő 708 pont helyét is megtanulhatja, amelyeken nyomás alkalmazásával fel lehet erősíteni vagy vissza lehet fogni a chi áramlását, hogy ne tudja táplálni a létfontosságú szerveket. Egy ilyen pontra mért ütés eredménye ismét csak egyfajta blokkolás lenne, de ezúttal nem vér, hanem energia hiányában. Eszméletvesztés lépne fel, majd beállna a halál anélkül, hogy bármilyen fizikai nyom maradna, amellyel össze lehetne kötni a halál okát.

A dim mak végrehajtására csak egy magasan képzett mester képes

John Painter szerint 1:10 000-hez annak az esélye, hogy egy avatatlan támadó egészen véletlenül sikeresen végrehajt egy halálos dim mak-ütést. Nem elég csupán ismerni az ütés helyét, valamint elkapni a chi-áramlatot vezérlő menetrendben a megfelelő pillanatot, és pontosan bevinni az ütést.
Az elmélet szerint a támadónak megfelelő mennyiségű belső energiát kell termelnie ilyenkor. Úgy kell megállítania az áldozat chi-áramlatát, hogy az ütés pillanatában saját chi-energiájából bizonyos feszültséget kell átvinnie az ujjain keresztül.
Painter szerint ha az átvitt chi erőssége csekély, akkor az áldozat halála két héttel is kitolódhat, egy erős csapás azonban 12-24 óra alatt is végezhet vele. A gyenge, illetve erősségű ütés részleges elzáródást okoz, ami egyre jobban kiteljesedik, ahogy a chi napi keringése során eléri az érintett pontot, majd a meridián hasonlítani kezd egy eldugult vízvezetékre.
A folyamatot csak a kínai gyógyászatot felső fokon ismerő személy fordíthatja meg, például egy gyakorlott akupunktőr. Bár dr. Painter szerint vannak gyógyíthatatlan dim mak-ütések is: ekkor az áldozat csak annyit tehet, hogy intézkedik a temetése felől.
Sok keleti mélyen hisz a halálos érintés létezésében. Lehetséges, hogy egy embert, aki hisz ebben, meg lehet ölni pusztán azzal a sugallattal, hogy az éppen most kapott ütés halálos?
shaolin
Az áldozat hite a dim mak hatásában erősen közrejátszott abban a különös történetben, amelyről 1976. február 17-én számolt be a brit sajtó. A Királyi Flottának a hampshire-i Marchwoodban horgonyzó Empire Gull nevű hajóján egy 48 éves kínai szakács halálra késelte egyik öregebb honfitársát, aki megütötte őt.
A rendőrségnek tett vallomása szerint a szakács hitt abban, hogy az ütésben több volt fizikai erőnél – szerinte késleltetett halálos ütés volt. A szakács megjegyezte:
Ő halt meg elsőnek, én később fogok meghalni”. Vajon betegsége abból a meggyőződésből fakadt, hogy az ütés halálos volt..?
Léteznek olyan mai és szavahihető beszámolók, amelyekben a harcművészet mesterei egyetlenegy téglát törnek egy téglarakásban, úgy, hogy a törött darab felett és alatt lévő téglák épen maradnak.
Az ilyen mutatványok még hihetőbbé teszik azt, hogy az emberi testre be lehet vinni olyan ütést, ami belső sérüléseket okozhat mindenféle külsérelmi nyom nélkül.
John Painter egyszer olyan bemutatót tartott az akupresszúráról szóló egyik előadásán, ami már kezd megfelelni a modern tudományos követelményeknek. A kísérletet elektronikus berendezések segítségével figyelték olyan nézőközönség előtt, amelynek néhány tagja rendelkezett egészségügyi képesítéssel. Az eredmény több szempontból is megdöbbentő volt.
Egy egészséges önként jelentkezőt rákapcsoltak egy a pulzusát, hőmérsékletét, vérnyomását és más fiziológiai tényezőket vizsgáló berendezésre. A teszt alanyát nem informálták a kísérlet valódi céljáról, csak annyit mondtak neki, hogy egy “speciális akupresszúra” hatását akarják megfigyelni. Miután feljegyezték a kezdeti értékeket, Painter közepes erejű ütést vitt be a mellkason lévő hui kui hsueh nevű pontra. Az alany elmondta, hogy nem érez fájdalmat, csak tompának érzi a testét és nehéznek a jobb karját.
A következő fél óra alatt szokatlan szimptómák jelentkeztek, ahogy – dr. Painter elmélete szerint – a chi-áramlat áthaladt az ütés helyén. Tíz percen belül a kísérleti alany hasi fájdalmakat érzett; a következő öt percen belül pedig testhőmérséklete 37 C fokról 37,8 C fokra emelkedett.
További 20 perc múltán pulzusszáma – amely a kísérlet kezdetén 62 volt – vadul ingadozott 50 és 160 között. Az alany mellizmai összeszorultak, erősen verejtékezett és remegtek a végtagjai. Vérnyomása is megemelkedett.
john painter gyakorolEkkor dr. Painter úgy ítélte meg, hogy a folyamat veszélyes szakaszba lép, leállította a kísérletet, majd gyógyfüvekből készült orvosság alkalmazásával és az ütés helyének masszírozásával gyógykezelte a kísérlet résztvevőjét, aki egy órán belül rendbe jött. A nézők elfogadták – bár nem ellenőrizték le -, hogy a dim mak komoly sérüléseket okozhatott volna az alanynak, aki dr. Painter szerint két napon belül meghalt volna.
A szkeptikusok felhozhatnák, hogy a kísérlet során nem zárták ki teljesen azt a lehetőséget, hogy az alany elvárásai vagy a kísérlet vezetőjének sugallatai is szerepet játszhattak az eredményben. Ám a feljegyzett szimptómák túlságosan is szélsőségesnek tűnnek ahhoz, hogy pusztán ezekkel a tényezőkkel magyarázhatók lennének.
Elég nagy a valószínűsége annak, hogy egy ember pulzusa izgalom vagy szuggesztió hatására felgyorsul, azonban az, hogy ugyanezen okokból 50 és 160 között ingadozzon, az már sokkal kevésbé valószínű. ennek ellenére egyetlen elszigetelt kísérlet nem fogja meggyőzni a nyugatiakat hogy a halálos érintés valóban létezik.
Jó lenne, ha laboratóriumban lehetne tanulmányozni néhány dim mak-mestert tudásának bemutatása közben. Sajnos ilyen emberekkel ritkán lehet találkozni. Amikor “lelepleződnek”, mindig megtagadják, hogy megosszák tudásukat másokkal. Painter így foglalja össze:
Ha nem megfelelő emberek kezébe kerül ez az erő, az úgy néz ki, mint egy majom aknavetővel. Az ilyesféle erő megmérgezi és eltorzítja a valóságot. Éppen ezért akik teljesen birtokában vannak ennek az erőnek, nem beszélnek róla, és ezért van az, hogy a bölcsek közül sokan megbánták ennek a hatalomnak a megszerzését, és tudásukat magukkal vitték a sírba.”





KGB ügynök a nemzetek agymosásáról


A következő interjú még 1985-ben készült egy képzett felforgató KGB-ügynökkel, Jurij Bezmenovval.
Leírja azt a 4 lépést, amellyel egy teljes nemzet gondolkodása és viselkedése nemzedékeken keresztül átalakítható.
KGB ügynök a nemzetek agymosásáról




A szabadkőművesek utasítják az EU-t: Nyissátok meg a határokat egyre több bevándorló számára


Az Európát végveszéllyel fenyegető népvándorlásról tartott szeptemberi nemzetpolitikai előadása végén Patrubány Miklós kérdésre válaszolva említést tett az európai szabadkőművesség egy héttel korábbi, szokatlan megszólalásáról. A Corrispondenza Romana nevű olasz katolikus lap közleményünk tárgyában látható címmel ismerteti 28 európai szabadkőműves páholy közös nyilatkozatát, amely a maga teljesen szokatlan nyíltságával megvilágosító fényt vet az Európát megbénító jelenségre, a korlátlan és rendhagyó bevándorlásra. A szabadkőművesek utasításának fő motívumai megtalálhatók a behatoló bevándorlókat menekültként beállító politikusok érvelésében, szóhasználatában. Sajtószolgálatunk ismerteti az olasz lap írását és a titkos társaságok nyilatkozatát.
 
 
A lap szerint  kirajzolódó cél egyértelmű: „Olyan tartóelemek aláásása, mint haza, azonosság és nép.”
 
Az aláíró páholyok lefedik egész Európát Törökországtól Portugáliáig, Olaszországtól Írországig és Lengyelországig. A lapban olvasható felsorolás: Franciaországi Nagy Kelet, Franciaország Női Nagypáholya, Franciaország Nagypáholya, Emberi Jogok Francia Szövetsége, Franciaország Vegyes Nagypáholya, Egyetemes Vegyes Nagypáholy, A Királyi Művészet Hagyományos Beavató Rendje, G.L.R.I S.R.U., Ausztria Liberális Nagypáholya, Belgiumi Nagy Kelet, Belgium Nagypáholya, Belgium Női Nagypáholya, Emberi Jogok Belga Szövetsége, Lithos (Belgium), Horvátország Nagypáholya, Emberi Jogok Spanyol Szövetsége, DELPHI Nemzetközi Vegyes Szabadkőműves Rend (Görögország), Görögországi Nagy Kelet, Írországi Nagy Kelet, Olaszország Nagypáholya, Luxemburgi Nagy Kelet, Lengyelországi Nagy Kelet, Portugáliai Szimbólikus Nagy Kelet, Portugáliai Luzitán Nagy Kelet, Románia Női Nagypáholya, Svájci Nagy Kelet, Törökország Női NagypáholyaKözép-Európa Dogmaellenes Egyesülete (Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovénia). 
 
Az aláírók nem csak a most jelentkező bevándorlók befogadására szólítják fel a kormányokat, hanem a jövőben egyre többek befogadását kérik.
 
Corrispondenza Romana utal arra, hogy a szabadkőműves nyilatkozatot a franciaországi Médias-Press hozta nyilvánosságra. Alább a nyilatkozat eredeti francia szövege és annak magyar fordítása.
 
 
 
 
 
Magyar fordítás:
 
Sajtóközlemény
2015. szeptember 7.
Az európai szabadkőműves páholyok nyilatkozata
 
Az európai szabadkőműves Nagypáholyokat aggodalommal tölti el a háború és nyomor martalékául esett országokból menekülő migránsok tragédiája, ezért felhívják az európai kormányokat azoknak a közös politikai döntéseknek a meghozatalára, amelyek nélkülözhetetlenek a szükségben és végveszélyben lévő emberek méltó és humánus fogadásához. Az államok arra való képtelensége, hogy felülemelkedjenek a nemzeti önzéseken újabb jele annak, hogy Európa beteg, ahol az önző egyéni érdek felülkerekedik a közérdeken
 
Az európai szabadkőműves Nagypáholyok emlékeztetnek arra, hogy az emberi jogok és az emberi méltóság tiszteletben tartása az európai építkezés alapelvei közé tartozik. Ilyen elvek alapján jött létre a nemzetek közötti szolidaritás. A szolidaritás eszméjének jelentősége csak nő a világ számos régiójában bekövetkezett összeomlás láttán.
 
Anélkül, hogy egy olyan földrész történelmére kitérnénk, amelyet magát is számos népvándorlás kovácsolt egybe, a mai drámák fel kell rázzák öntudatunkat és újító befogadó politikát kell sugalmazzanak. Ennek hiányában az európai földrész hamarosan a megosztottság és ellentétek színtere lesz, ami új szerencsétlenségbe fogja sodorni a népeket.  Ebből pedig nem más következik, mint a nacionalizmusok újbóli felkorbácsolása. 
 
A mai tragédia tehát az európai álom újjászületésének és megújulásának olvasztó tégelye kell legyen. A Nagypáholyok ezután tetteket várnak, amelyekben az Európa alapját jelentő értékek, mint a szolidaritás és testvériség megfelelően kifejezésre jutnak
 
  
Aláírók
 
Franciaországi Nagy Kelet
Franciaország Női Nagypáholya
Franciaország Nagypáholya
Emberi Jogok Francia Szövetsége
Franciaország Vegyes Nagypáholya
Egyetemes Vegyes Nagypáholy
A Királyi Művészet Hagyományos Beavató Rendje
G.L.R.I S.R.U.
Ausztria Liberális Nagypáholya
Belgiumi Nagy Kelet
Belgium Nagypáholya
Belgium Női Nagypáholya
Emberi Jogok Belga Szövetsége
Lithos (Belgium)
Horvátország Nagypáholya
Emberi Jogok Spanyol Szövetsége
DELPHI Nemzetközi Vegyes Szabadkőműves Rend (Görögország)
Görögországi Nagy Kelet
Írországi Nagy Kelet
Olaszország Nagypáholya
Luxemburgi Nagy Kelet
Lengyelországi Nagy Kelet
Portugáliai Szimbólikus Nagy Kelet
Portugáliai Luzitán Nagy Kelet
Románia Női Nagypáholya
Svájci Nagy Kelet
Törökország Női Nagypáholya
Közép-Európa Dogmaellenes Egyesülete (Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovénia)
 
 
 
MVSZ Sajtószolgálat
8720b/150917
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése