2017. január 17., kedd

Terrorizmus





Terrorizmus

Nap mint nap terrorizálnak bennünket.


Génterrorizmus



Posted on 2013-08-20Szerző: Admin
A XXI. század legveszélyesebb terroristái, nem robbanóanyaggal a testükön járnak, hanem tömött pénztárcával és ördögi gondolatokkal.
DARPA_7_InsideaCellCourtesyNSFAz még soha jóra nem vezetett, amikor az ember, egész pontosan a tudósok és politikusok egy része istent játszott.
A természet törvényeit sosem lehet büntetlenül felrúgni. Ám vannak, akik sosem tanulnak.
A legrosszabb kombináció, amikor az erkölcstelenség a cezarománia az ostobaság és a hatalom párosodnak. Ilyenkor mindig korcsokat nemzenek.
A minap olvastuk a hírt, miszerint A DARPA egy 47. kromoszóma hozzáadásával módosítaná az emberi géneket.
Mi is ez a DARPA?
DARPA_0_logoDefense Advanced Research Projects Agency-t már 1958-ban megalapították azzal a céllal, hogy az amerikai hadsereg fölényének megtartásával, ő maga olyan stratégiai technológiákat hozzon létre, mellyel az USA megakadályozhatja, hogy bármely ellensége olyan stratégiai meglepetését okozzon, mely negatívan befolyásolhatná a nemzetbiztonságot.
E küldetésének teljesítése céljából az ügynökség bármi fajta megközelítésű, alaptudásra, kutatásra, innovatív technológiákra támaszkodik, melyek adott problémák megoldására kínálnak gyakorlati megoldást a biológia, az orvostudomány, számítástechnika, kémia, fizika, mérnöki, matematikai, anyagtudomány, társadalomtudományok, idegtudományok, robotika, stb. területein.
A DARPA projekteket támogat, és valósít meg bármely forradalmi változás elérése reményében.
Mivel foglalkozik a DARPA?
Egy szóval azt mondhatjuk, mindennel.
A kutatások a programok épp úgy rendkívül szerteágazó területet ölelnek fel, mint az elért eredmények és technológiák felhasználása. A kidolgozott technológiák felhasználásának egyik fő alkalmazási területe a háborús műveletekkel kapcsolatos, de a civil szféra sem mentes e technológiák bevetésétől, ahogy a DARPA kísérleteitől sem.

Meet ATLAS!



Kutatásaik főbb csapásiránya, az emberi viselkedés, az űrkutatás, a fegyverkezés, az informatika és tájékoztatás, a robot technika, stb. legszélesebb spektrumára is kiterjed.
Hozzáférnek az emberek egészségügyi kartonjaitól kezdve a megfigyelési anyagokon át szinte mindenhez, mely az emberek legszemélyesebb titkaiba enged bepillantást, és kutakodnak nem nyilvános dokumentációkban, különböző laboratóriumokban folyó vizsgálatok kutatási anyagaiban, mindezt lelkifurdalás nélkül a tudomány szent nevében, és kormányzati felhatalmazással.
Majd pedig ellenük használják fel a megszerzett információk alapján kifejlesztett technológiát
Megfigyelik például az emberek gesztusait, járását, testbeszédét, mindent, amit és ahogyan csinálnak, hogy az ebből levont következtetéseket más helyütt felhasználják.
A DARPA sok más állami szervvel és a legkülönbözőbb hivatalokkal, és ügynökségekkel, laborokkal, egyetemekkel stb. is összedolgozik, épp úgy mint a titkos ügynökségekkel.
Ízelítőként pillantsunk be néhány nyilvános hírükbe hivatalos honlapjukon


DARPA Legged Squad Support System (LS3) Demonstrates New Ca

RYNO Motors Full Story

http://www.youtube.com/watch?v=Z1YoCfm7nxU

2013/08/05 New Diamond and Gold-based Techniques Let Scientists Measure and Control the Temperature Inside Living Cells (Új Gyémánt és arany alapú technikák az élő sejt belső hőmérsékletének ellenőrzésére)
2013 2013/07/17 Novel Hollow-Core Optical Fiber to Enable High-Power Military Sensors (Új üreges Optikai Katonai érzékelők)
2013/07/11 DARPA’s ATLAS Robot Unveiled (DARPA-ATLAS robot a katasztrófa elhárításra)
2013/06/25 Improved Water Purification Technology Reduces SWaP Logistics Burden (Jobb Víztisztítás technológia mely csökkenti a logisztikai feladatokat)
2013/05/30 New Nerve and Muscle Interfaces Aid Wounded Warrior Amputees (Új ideg-és izom-interfészek és protézisek segítik sebesült, amputált harcosokat)


LS3 Follow Tight



A hírek között, újfajta hőkamerákról, vezeték és internet nélküli mobilhálózatról, agy működésének jobb megértéséről („gondolatolvasásról”?), memória helyreállító kódolásáról, a pszichológiai jelek számítógépes elemzéséről, miniatürizálásról, a gépek taníthatóságáról, biológiai fegyverekről, négylábú robotokról, a belső vérzés csillapításáról, és egyéb érdekes kutatási eredményről olvashatunk.

DARPA's Wound Stasis Technology Could Save Lives

http://www.youtube.com/watch?v=pT1d6jxKwpk

America's Secret Weapons (DARPA)

Secrets of war: Cold war Inside the KGB



CIA Confidential: Pakistan Undercover [1/3]

CIA Confidential: Pakistan Undercover [2/3]

CIA Confidential: Pakistan Undercover [3/3]

CIA Confidential: Inside The Drone War [1/3]

CIA Confidential: Inside The Drone War [2/3]

CIA Confidential: Hunt for Bin Laden [1/3]

CIA Confidential: Hunt for Bin Laden [2/3]

CIA Confidential: Hunt for Bin Laden [3/3]

KILL SHOT: The story Behind Bin Laden's Death [1/3]

BBC Spy Ep. 1 Into the Unknown

John Pilger: Truth & Lies in the war on Terror

Top 10 Best Intelligence Agencies in the World -- 2011

CIA Confidential: 9-11 Mastermind [1/3]

CIA Confidential: 9-11 Mastermind [2/3]

Spy Secrets: Playing Dirty (2003)

(1/5) Timewatch The Spies that Fooled Hitler World War II

(2/5) Timewatch The Spies that Fooled Hitler World War II

(4/5) Timewatch The Spies that Fooled Hitler World War II

(5/5) Timewatch The Spies that Fooled Hitler World War II

Inside MI5 - The Real Spooks (Part 3)

Sworn to Secrecy: Secrets of War: Israeli Intelligence

http://www.youtube.com/watch?v=qAPbSFxWnWU

« Le Mossad : le service de renseignement extérieur israélien »

L'Oligarchie et le Sionisme - Israel [Documentaire complet entier] A V

La mafia juive sioniste en France

Amérique: Le lobby pro israelien (Documentaire)



Génterrorizmus
Nos, mint látjuk a DARPA figyelme az élet minden területére kiterjed, különös figyelmet szentelve persze a katonai alkalmazásoknak. Ezért aztán nem csoda, ha a újabb programmal álltak elő, még pedig azzal, hogy egy 47. kromoszóma hozzáadásával lehetne módosítani az emberi géneket.
Ha azt mondjuk, hogy a DARPA eddigi eredményei, rossz kézben pusztulást és szenvedést hoznak emberek millióira, a világon akkor eme mostani programjuk, egyenesen katasztrófával fenyeget az egész emberiség szempontjából.
A sejtbe juttatva a mesterséges emberi kromoszóma (human artificial chromosomes, HAC) új kromoszómaként működik, ami azt jelenti, hogy az illető 46 helyett 47 kromoszómával rendelkezik majd. Ez a 47. kromoszóma a többinél kisebb, hozzávetőleg 6-10 megabázis hosszúságú (azaz 6-10 millió bázispárból áll) és képes a kutatók által bevitt új gének tárolására.
Tehát a DARPA kutatói egy 47. kromoszómát szeretnének bevezetni az emberi génállományba, ami lehetővé tenné a módosított, „tovább fejlesztett” DNS-ek bevitelét. A hivatal javítani szeretne a jelenlegi gén transzfer módszereken (plazmidok, Adenovírus, lentivírus és retrovírus vektorok, cDNS, stb.).
A kiírás elmagyarázza, hogy a jelenlegi eljárások fejlesztése leginkább azért szükséges, mert a kutatók nem képesek irányítani az eredményeket, ami néhány „aprócska” problémát generál:
Ezek közé tartozik a DNS véletlenszerű beillesztése a gazda génállományba, eltérés a stabil integrációs pontokban, eltérés a bejuttatott DNS számában és kifejezés-szintjében, a bejuttatható DNS-szakaszok korlátozott mérete és száma, nem kívánt immunreakciók az idegen DNS-re.
Pedig ezeket a módszereket már alkalmazzák. Milyen megnyugtató!
Másnak is úgy tűnik, hogy egyesek Istent játszanak? A tudománynak ezen a területén tevékenykedő egyes kutatók már nem egyszerűen „génmérnöknek” hanem „biológiai tervezőnek” hívják magukat a tudományos szaklapokban.
A Molekuláris Rendszerbiológia nevű folyóirat 2013. januári számában például ezt olvashatjuk: A „génállomány szintű tervezés” kifejezést hallva egy olyan jövő jelenik meg az ember szeme előtt, amelyben az organizmusokat az emberiség érdekei szerint, megrendelésre tervezik. Ugyanakkor az emberek már generációk óta képesek átalakítani a kultúrnövényeket és háziállatokat. Darwin egyik kortársa, William Youatt azt mondta, hogy a szelektív tenyésztéssel „a mezőgazdász nem csupán módosítani képes állatállományát, hanem teljesen meg is változtathatja azt. Ez az a varázspálca, aminek segítségével az élet bármilyen formáját előhívhatja.” (Youatt, 1937)”
A teljes cikket az Idők jelei honlapon olvashatják
Hátsó szándékok
DARPA_5_DCAPS_2Nos, az USA hangadó politikusa, telekiabálták a világot a terrorizmus veszéllyel, ennek azonban egyetlen célja a valódi terroristák elleplezése volt. S a legnagyobb terroristák, maguk az USA politikusai, vezetői, és olyan szervei, mint a CIA, A DARPA, az NSA, a DoD és még sorolhatnánk, no meg akik ezeket pénzelik, ama bizonyos háttér hatalom, melynek anyagi érdeke egyebek mellett, hogy a föld lélekszámát drasztikusan lecsökkentse, a maradékot pedig, könnyen irányítható rabszolgává tegye.
Ezt az irányíthatóságot nem csupán beültetett csipek, és különböző biológiai fegyverek, hanem immár gének segítségével is megvalósíthatják.
TBI, a hidden injuryA lényegen azonban az, hogy azoknak kell pusztulniuk, akik pusztulást hoznak másokra, akik az egész bolygót megmérgezik, s azoknak, akik mindebben tudatosan a kezükre játszanak.
Anno Nikola Tesla, aki egyébként nézetünk szerint az utóbbi századok egyik legnagyobb koponyája volt, (és mellesleg a Budapesti telefonközpont főmérnöke 1881-ben) mikor rájött, hogy a kutatásaihoz anyagi támogatást nyújtó J. P. Morgan, az általa az egész emberiség hasznára kitalált elektromos áramot szolgáltató rendszert a saját hasznára akarja kisajátítani, egyszerűen, megsemmisítette a kutatási eredményeinek ezen részét, nehogy érdemtelen kapzsi kezekbe kerüljön.
Szerencsére a történelem során rengeteg tisztességes, jó szándékú tudós dolgozott, akiknek volt bátorságuk, és erkölcsi tartásuk, hogy valamilyen módon megakadályozzák találmányaik ártalmas felhasználását, akik képesek voltak felismerni a fenyegetést.
Amúgy az is érdekes, hogy az atomkutatásban résztvevő tudósok jó része, maga is az atomfegyver ellenzőjévé vált, még ha későn is ébredtek fel ehhez.
A XXI. század legveszélyesebb terroristái, nem robbanóanyaggal a testükön járnak, hanem tömött pénztárcával és ördögi gondolatokkal.

Fehér Farkas – Szabad Riport Tudósító Iroda





Bezárt az NSA útjában álló két titkosított email szolgáltató





Posted on 2013-08-12Szerző: Admin
NSAKénytelen volt leállítani működését két olyan titkosított email szolgáltató, amely az átfogó megfigyelést folytató amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) útjában állt – derült ki a BBC News pénteki jelentéséből.
A Lavabit a napokban állt le, ezt a titkosított email szolgáltatót használta az NSA kiterjedt elektronikus megfigyelési rendszeréről, a PRISM-ről részleteket kiszivárogtató Edward Snowden is, amikor a moszkvai repülőtéren rekedt.
Nehéz döntést kellett hoznom: vagy bűnrészes leszek az amerikai nép elleni bűncselekményekben, vagy sutba dobom tíz év kemény munkáját és bezárom a boltot” – írja a texasi központú cég tulajdonosa, Ladar Levison a cég honlapján közzétett indoklásában. “Ha megtehetném, jogszerű módon szívesen megosztanám önökkel a döntésemhez vezető eseményeket, de sajnos nem tehetem” – fogalmazott.
A BBC tudomása szerint Levison jogi úton igyekezett megakadályozni azt, hogy az amerikai kormányzat hozzáférhessen ügyfeleinek adataihoz.
Nagyon súlyos dolgot tanultam meg. Amíg a kongresszus nem lép, vagy nem születik hathatós precedens értékű bírósági döntés, nagyon nem javasolnám senkinek, hogy az Egyesült Államokkal fizikai kapcsolatban álló vállalatra bízza személyes adatait” – írta Levison.
Ladar Levison felülvizsgálati keresettel élt az illetékes fellebbviteli bíróságnál a Lavabit újraindítását lehetővé tévő kedvező döntés reményében.
A Lavabit technológiája más levelezési szolgáltatóknál nagyobb biztonságot képes nyújtani a felhasználóknak, mivel kizárólag a feladó és a címzett által megfejthető módon titkosítja az elektronikus leveleket.
A Lavabithez hasonló sorsra jutott egy másik tikosított kommunikációs szolgáltató, a Silent Circle levelezési szolgáltatása is, a Silent Mail. Mint a BBC írta, a cég azért jutott ilyen döntésre, mert nem tudta biztosítani, hogy a levelező szolgáltatás továbbra is teljesen titkos maradjon. Jon Callas technológiai igazgató blogbejegyzése szerint “a szolgáltatást (khm-khm) külső (khm-khm) nyomásra” kellett leállítani.
A cég honlapján közzétett közlemény szerint viszont a titkosított levelező szolgáltatást önként, “az eseményeknek elébe menve” állították le, mivel a Silent Circle mindig is “a lehető legkevesebbet akarta tudni ügyfeleiről”, az elektronikus levelek azonban túl sok személyes információt és metaadatot tartalmaznak. A Silent Circle nem kapott semmiféle ilyen értelmű hatósági felszólítást vagy idézést az ügyben – szögezi le a közlemény.
A TechCrunch informatikai hírportálnak a Silent Circle vezérigazgatója, Michael Janke azt mondta, azért zártak be, mert “tudtuk, hogy az amerikai kormány meg fog keresni minket”. Arra is kitért, hogy néhány ügyfelük “a közeljövőben hatósági látogatásra számíthat”. A Silent Circle telefon, video és szövegtitkosító szolgáltatásai, a Silent Phone és a Silent Text változatlanul működnek.
A BBC megszólaltatta Jennifer Granickot, a Stanfordi Egyetem jogi karának internetes szabadságjogokkal foglalkozó szakértőjét, aki szerint a kiterjedt amerikai megfigyelési programnak messzemenő következményei lehetnek az internetes iparra. “Az amerikai kormány a nagy sietségében, hogy mindenki után kémkedjen, megfojthatja a legtermékenyebb iparágat, és a Lavabit bezárása éppen ennek lehet az előjele”.
Forrás: MTI Kattintson ide…
forrás: Komlomedia



Elképesztő: megszűnhet a rokkantak társadalombiztosítása



Posted on 2013-05-01Szerző: Admin

Az utóbbi időben egyre több megrokkant olvasó küldött panaszos levelet szerkesztőségünkbe kétségbeesésüknek adva hangot, miszerint komoly betegségekkel küszködve az orvosi rendelőkben szereztek róla tudomást, hogy piros lapot kaptak.

Elképesztő: megszűnhet a rokkantak társadalombiztosítása
Elképesztő: megszűnhet a rokkantak társadalombiztosítása
A vészvillogó piros lámpát úgy kapcsolták be nekik, hogy ők nem is tudtak róla. Többen arról panaszkodtak, hogy az NRSZH felülvizsgálat utáni visszaminősítés alkalmával, amikor a fellebbezésüket benyújtották II. fokra, majd orvosi vizsgálatokon vettek volna részt, közölték velük, hogy nem érvényes a TAJ kártyájuk. A betegek azt is nehezményezték, hogy az orvos-szakértői felülvizsgálatukon a 40 százalékos mértéket nem érte el az egészségkárosodásuk – ez szerepelt a határozatukban. Ők azok, akik komoly betegségekről számolnak be, de „papíron”, mégis egészségesekké váltak 10-20 évi rokkantság után, egyre rosszabb állapotban. 
Egy a Hírhatárnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő beteg beszámolt arról, hogy éppen műtétre volt előírva, és amikor a műtét előtti előzetes kivizsgálást intézte volna, akkor közölték vele a rossz hírt, hogy nem biztosított. Volt olyan beteg, aki a rendszeres gyógyszerfelírás alkalmával szembesült a háziorvosánál arról, hogy baj van.
Elképesztő az, hogy amikor a beteg érdeklődni próbált, senki sem tudta neki megmondani, hogy hol és hogyan intézhetné jövedelem hiányában a TAJ kártya érvényességét, hogy a rendszeresen szedett gyógyszereihez és a rendszeres orvosi kontrollokhoz hogyan juthat mégis hozzá, súlyos betegen.
Vannak olyan betegek is, akik rehabilitációs-járadék ellátásuk letelte után, ki tudja, hogy mikor lesznek majd a felülvizsgálatra berendelve. Ha az ellátás megszűnése után nem hívják be őket hónapokig, akkor már bottal üthetik a nyomát az egészségügyi ellátásuknak?
Hogyan juthatnak hozzá súlyos betegen az életmentő gyógyszereikhez? Miért ilyen sürgős a TAJ kártya bevonása pont a rokkantaknál? Azért, hogy ne legyenek súlyos betegen egyáltalán ellátottak? Így villámgyorsan meg lehet tőlük szabadulni örökre? A kormány, vagy aki ezt elrendelte, nem gondolja, hogy ez több mint gyalázatos intézkedés a legkiszolgáltatottabb betegek ellen?
A beteg hiába szeretne élni a jogorvoslattal, a TAJ kártya hiányában még az orvoshoz sem jut el, hogy a betegségeit a leletekkel bizonyítsa! Ennek hiányában pedig nem lesz „papíron” együttműködő. Ez pedig a rokkantellátásból történő kizárást vonja maga után! Így aztán se fellebbezés, se a munkaügyi bírósági út szóba sem jöhet! Elkezd ketyegni az 1095 napos biztosítási idő hiánya, a beteg pedig egész életére ellátás nélkül maradhat. Később már hiába kap észbe, pénzbeli ellátásra már nem lesz jogosult, bármennyire súlyos állapotba kerül!
Ami a rokkantak TAJ kártyájának az érvényességét és a pénzbeli ellátását illeti, hát bátran kimondják a betegek, hogy nem másról van itt szó, mint nyílt eutanáziáról! Arról, hogy a rokkant ne is tudjon élni a jogorvoslati lehetőséggel sem! Ugyanis amikor kezébe kapja az I. fokú elutasító határozatot, addigra már vége is a jogorvoslati lehetőségnek! A felülvizsgálattól számítva kb. 30 napos határidő után jön meg a határozat, aminek 15 nap a fellebbezési határideje. Ezzel már el is fogyott a 45 nap, amely után megszűnik a TAJ kártya érvényessége! Így mire a beteg a jogorvoslatot igénybe vehetné, leghamarabb egy újabb hónap eltelte után, addigra el van zárva az a lehetőség is, hogy újabb és újabb orvosi szakvéleményekkel bizonyítsa azt, hogy ő valóban súlyos beteg. A munkaügyi bíróságon is csak pervesztes lehet ezek miatt a tények miatt, mert az orvosig sem jut el a TAJ kártya hiányában! Hát, jól ki van ez a rokkantak ellen találva!
Íme egy olvasói levél a TAJ kártya jogtalannak tűnő megszüntetéséről, a családnak okozott 60 kilométeres útiköltségről, a rengeteg telefonköltségről és az egész napos ügyintézésről, amely a beteg kimerültségét és idegállapotát is jól tükrözi. Az persze ma már természetes, hogy még annyit sem mondott neki senki: elnézést a tévedésért, és a kellemetlenségért! Hát, ezt bizony érdemes végigolvasni:
RÉMÁLOM A TAJ KÁRTYÁM KÖRÜL!
Rehabilitációs járadékra ítéltettem, mely 2013. január 31-én telt le.
2012 decemberben, annak rendje-módja szerint, kértem is az új felülvizsgálatot, amire már 2013.januárban meg is kaptam az időpontot, azon meg is jelentem.
Közben bírósági perben visszanyertem a rokkant-státuszomat, 2011. január hónapig visszamenőleg. Erről a határozat szerencsémre megszületett 2013 év februárjában. Szerencsémre azért, mert ha csak a szokásos rehabilitációs-útvonalon haladok, akkor már a TAJ kártyám nem lenne érvényes.
A meglepetés akkor ért, amikor 2013. február 20-án elmentem a háziorvoshoz, ahol közölték velem, hogy “piroslámpás” a TAJ kártyám.
Kezembe nyomtak egy kis cetlit, hogy mielőbb intézkedjek TAJ kártya ügyben.
A szükséges gyógyszereimet még kiírták ugyan, de a háziorvosi asszisztensnő közölte, hogy intézkedjek mielőbb, mert a TAJ kártya nélküli vizsgálatokat kiszámlázzák nekem.
Hirtelen szólni sem tudtam a meglepetéstől, hiszen én rendszeresen megjelentem a rehabilitációs szakigazgatási szervnél. Együttműködő voltam.
Hogyan lehet az, hogy csak egyszerűen megszűntették a TAJ kártyám érvényességét, amikor a munkaügyi bíróság visszaítélte a rokkant-státusomat?
Ezután telefonok sora következett.
1./A regionális OEP-nél azt mondták, azért szűntették meg a TAJ kártya érvényességét, mert lejárt a rehabilitációs ellátásom. Kérdeztem, hogy ebben az esetben mit tehetnek a rehabilitációs ellátottak? A válasz az volt, hogy fizetnek! Azt is kérdeztem, ha az újabb felülvizsgálatkor bebizonyosodik, hogy mégis csak beteg vagyok, akkor a befizetett járulékokkal mi lesz? A tanácstalan válasz az volt:” Ez nem az én hatásköröm”- felelte az OEP ügyintéző.
2./ A következő telefonos játszmám a nyugdíjintézet volt, ahol a határozatomról érdeklődtem volna. Azonban én is úgy jártam ezzel, hogy inkább feladtam, mert a nyugdíjintézet az teljesen elérhetetlen egy beteg számára. Ott ugyanis vagy nem veszik fel a telefont, vagy foglalt órákig.
3./ Újra felhívtam az OEP-et, és kérdeztem, ha a munkaügyi bírósági határozatomat bemutatnám, akkor lehetne szó arról, hogy visszakapjam a TAJ kártyámat? Hát, ha bemutatom, akkor igen – ez volt a válasz.
4./ Elmentünk. Utaztunk oda-vissza 60 km-t. A munkaügyi bírói végzés láttán megszületett a csoda! Újra magamhoz szoríthattam a TAJ kártyámat, végre!
Már, csak azt nem értem:
Ha van egy nagy beteg, akivel önhibáján kívül packázik a hivatal, miért nem lehetett volna ezt a sok riadalmat és kellemetlenséget, a nagy költségeket, mint 60 km-es váratlan utazás, sok-sok telefonálgatás, egy egész napi időveszteség nélkül megúsznom rokkantként? Miért ennyire sürgős megfosztani a rokkantakat a TAJ kártyájuktól? Hogy súlyos betegen orvoshoz se juthassanak el? Miért nem tud egy hivatalnok felvilágosítást adni telefonon, ha megkérdezik a teendőkről? Miért a betegnek kell a megoldásokat keresni csak az információért? Miért nem ismerik a szabályokat rendesen sem a hivatalokban, sem az egészségügyi személyzet, hogy segíthessék a betegek útját és a teendőit ilyen esetekben?
Bevett szokás, vagy hivatali hiba, hogy a rehabilitációs járadék ellátásom lejárata előtt már egy hónappal megszűntették a TAJ kártyámat. Az ügyintézők pedig csak védekeztek, hogy ez nem az ő asztaluk, amikor nem akartak felvilágosítani sem arról, hogy mi a teendőm a TAJ kártyám visszaszerzése érdekében.
Mélységesen felháborító, hogy pont a súlyos betegektől vonják vissza ilyen alattomos módon, suttyomban a TAJ kártyákat. Azt feltételezik, hogy aki 10-15 évig is krónikus beteg volt, az „papíron” meggyógyult és fizessen, ha újra felkeresi az orvosát, hogy a rendszeres gyógyszereihez hozzájusson? Vagy úgy képzelik, hogy csoda történik és vezényszóra meggyógyul a félholt beteg is? Vagy úgy, hogy ha nincs TAJ kártya, akkor majd nem lesz beteg sem? Igen, ezzel a módszerrel valóban nem lesz beteg, mert nemcsak a pénzbeli ellátását szüntetik be mindenféle trükkökkel, hanem még az életmentő TAJ kártyáját is kilopják a zsebéből? Szép kis gondoskodó társadalom ez, mondhatom! Így újul meg Magyarország? És így nem hagynak senkit az út szélén? Mert ezek a hangzatos mondatok a kormány szlogenjei, csak épp a szakadékba lökdösik a betegeket egy élet munkája után megrokkanva!
Elképesztö_megszünhet_a_rokkantak_társadalombiztosítása_kilakoltatasleteperveEz a történet a betegek szemét is felnyithatja nemcsak egy olvasmány erejéig, hanem tanulságképpen is: ne engedjék magukat megkárosítani!
Aki nem fizet, az könnyedén szembe találhatja magát az APEH-al  és a végrehajtóval. Igen, 5 évre visszamenőleg adótartozás címén behajtható, ha nem fizeti meg valaki a fix egészségügyi hozzájárulást!
Ehhez már nincs mit hozzátenni, ez már az erkölcstelenség netovábbja, maga népirtás




Hogy terjed a furcsa Vírus?



Posted on 2013-04-19Szerző: Admin
H7N9A Xinhua hírei szerint jelenleg 87 H7N9-es fertőzésről számoltak be a kínai hatóságok. A fertőzések súlyos tünetekkel járnak, eddig 17 halálos estet tartanak nyilván.
Korábban már írtunk (és itt) az új H7N9-es vírus törzsről, mely igen furcsa jellemzőket produkál. Ezek egyik jellemzője, hogy szinte csak ázsiai embereket támad meg.
További furcsaság, hogy, madarakban nem igen jellemző a fertőzés, bár már találtak pozitív eseteket 1000 baromfi vizsgálatból 39 volt pozitív. És egy fertőzött vadgalambról is beszámoltak. Úgy tűnik, hogy állatokról nem terjed emberekre. Bár Kína úgy döntött, hogy felfüggeszti a vadmadarak értékesítését.
De még ennél is furcsább, hogy a regisztrált emberi fertőzések vizsgálata alkalmával a fertőzöttekkel szorosan kapcsolatban állók nem mutatták a fertőzés tüneteit. Megállapították, hogy a H7N9 nem terjed emberről emberre sem.
Vírusfertőzéseket korábban a keleti országrészben találtak, azonban, már a fővárosban és Közép-Kínában is regisztráltak eseteket.
Kínából Tajvanra is szállítanak a vírustörzsből, mivel közösen fogják vizsgálni, és megkeresni és kidolgozni a hatékony védekezési, és megelőzési módszereket
A WHO is felajánlotta a segítségét – jelentések szerint a WHO külföldi szakértőkből álló csoportot küld egyhetes tényfeltáró körútra Kínába.
Sajnálatosan a WHO beavatkozásai és rendeletei az utóbbi évtizedekben, elsősorban a magukat gyógyszergyártóknak nevező méregkeverő multik malmára hajtotta a vizet, és a korábban kifejlesztett vírus törzsek, mint a HIV, a H_N_-jelű, sorszámokkal ellátott és egyéb vírustörzsek körül kialakult visszásságok, többet ártottak mint használtak az embereknek. Ezért a bizalom erősen megcsappant a WHO felé is.

Szegedi Bori – Szabad Riport Tudósító Iroda





Mentális terror – A viselkedés-irányítás módszerei



Posted on 2013-04-17Szerző: Admin

A pszichiátria rémtettei, a félelem Új Világrendjének alapkövei
Gyógyszerek – vegyszerek – rádióhullámok – chipek – pszichikai nyomásgyakorlás…

A pszichiátria valódi célja az emberi viselkedés befolyásolása. Az emberi szellem független létezését máig is tagadja. A pszichiátria, a terror legalizált módszertana. Mely céljaiból és természetéből fakadóan még soha egyetlen emberen sem segített, soha senkit meg nem gyógyított. Az áltudomány kreált betegségekkel legalizálja önmagát, a normális reakciókat betegségként feltüntetve.
Magától értetődő „típusos” reagálás, hogy veszélyességétől függően mindent tévedésnek, szándékos hazugságnak végül pedig „összeesküvés elméletnek” titulál a bűnös, hogy elhitesse ártatlanságát. Ahogy minden tényt is tagad, ami leleplezi a láthatatlanul működő pénzhatalom háttérben zajló aljas manipulációit.
Árulkodó jelként azonban mindig feltűnik, a „Kinek az érdeke?” kérdésre adott válasz; egy jól körülhatárolható kör és támogatóinak anyagi érdekeltsége.
A sátáni erők mindig elárulják magukat, mert határtalan mohóságuk felülmúlja óvatosságukat, mellyel a világ megtévesztését palástolják.
A pénzéhes cionista háttérhatalom ezernyi módszert használ Új Világrendje, a világhatalom megszerzése érdekében.
Mi most ezek közül ismét bemutatunk egy rendkívül veszélyes, ám hatékony eszközt, melyet a világot leigázó törekvéseik szolgálatába állítottak.
A tudatmódosító szerekről, hatásairól mindenki hallott már. Azonban ennek gyökereiről, az alapötlet kialakulásáról és annak döbbenetes térhódításáról sokkal kevesebben. Pontosabban, látják a megvalósulás egy-egy szeletét, csak épp az ok-okozati összefüggéseket nem ismerik fel. Hiszen a köztük lévő kapcsolatot eltitkolják.
A csodafegyver
Ennek a szűk csoportnak eme módszer kifejlesztésére és alkalmazására az „erkölcsi alapot” az erkölcs teljes hiánya adja, mely tagadja a rajtuk kívül állók emberi mivoltát, s mindent, ami ezzel jár, – jogaikat, lelküket, önrendelkezésüket -, pusztán organikus gépnek tekintik őket. Még azokat is, akik szolgaként e módszerek támogatói, végrehajtói.
Azokat, akik nem engedelmeskednek, vagy akiket elég erősnek gondolnak egy széleskörű ellenállás létrehozására, vagy a manipulációik leleplezésére, kíméletlenül eltapossák. Emlékeztetnünk nem is kell talán, hogy az eltaposásra is ezernyi módszerrel rendelkeznek, melyek ezen felül még kilétüket is elfedik.
E módszer neve, – bár nyugodtan nevezhetjük fegyvernek is –, nem más, mint apszichiátria. A kínzások és terror legalizált módszertana. Mely céljaiból és természetéből fakadóan még soha egyetlen emberen sem segített, soha senkit meg nem gyógyított, mivel valójában nem is ez a célja.
Történeti áttekintés – A kezdetek
Eredetileg az angliai, francia- és németországi „elmegyógyintézetek” brutális dolgozói közül kerültek ki gyakorlói. A betegek „kezelése” pusztán a büntetés, a kegyetlenkedés és a fizikai kényszer alkalmazásában merült ki. Célja az alkalmazott eszközöktől (leláncolás, ketrecbezárás, verés, érvágás, csonkítás, vízbefulladás közeli állapot, stb.) való félelemből fakadó engedelmesség kiváltására korlátozódott.
Benjamin Rush orvos, az amerikai pszichiátria „atyja” szerint „A rémület erőteljesen hat a testre, az elmén keresztül, ezért használni kell az őrültség gyógyítására.”
A pszichiátria igazi bölcsője mégis Németország volt, ahol a kegyetlenség legmagasabb fokáig jutottak. 1808-ban a hallei Johann Christian Reil alkotta meg a pszichiátria elnevezést (psziché – lélek, hiatreia – orvos), mely egy mesterségesen alkotott fogalom, és nem tudomány.
„Erős, fájdalmas behatásokon keresztül felkeltjük a páciens figyelmét, és hozzászoktatjuk a feltétlen engedelmességhez.” – mondta Reil
Módszerei miatt (mivel a betegekkel úgy bántak, mint az állatokkal) a pszichiátria gyűlöletes volt, ezért elfogadtatása érdekében megtévesztésül azt hazudták, hogy ez a megbecsült orvostudományhoz tartozik, noha tényeket nélkülöző elméleteiken kívül semmilyen bizonyítékuk nem volt erre. E megtévesztéshez az orvostudomány szaknyelvét is felhasználták. Később a 19. és 20. században, és az elmúlt 150 évben kegyetlen kezelési módszereivel és ember kísérleteivel egyetemben mégis sikeresen integrálták is az elismert és nagyra tartott orvostudományba, holott ahhoz ennek semmi köze sem volt, s ma sincs. Valódi célja az emberi viselkedés befolyásolása.
Ráadásul az emberi szellem független létezését máig is tagadják.
Wilhelm Griesinger azt állította, hogy „Az elmebetegség, az agy betegsége.” Ezzel az elméletével, hogy a lélek nem más csupán, mint az agy működése, akarta a pszichiátriát a természettudományokkal egyenlő rangra emelni. Hogy ez mennyire sikerült, arra bizonyíték, hogy az „agy-elmélet” a mai napig tartja magát, bármi bizonyíték nélkül is!
Az áttörés – Elméletegyesítés, ürügygyártás
1897-ben Lipcsében már elismert „tudomány” volt. Wundt hozta létre a világ első pszichológiai intézetét, melynek népszerűségét a világon egyedülálló és irigyeltpszichiátria_rémtettei_1németországi fejlett technikai vívmányok felhasználásával berendezett laboratóriumának köszönhette. Wundt „tudományos” következtetése szerint az ember, lélek nélküli állat, egy inger-reakció mechanizmus, akit idomítani kell, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez. Németországban ő volt egyetlen pszichiáter professzor, akinek ilyen világhírű laboratóriuma volt. A laboratórium odavonzotta a tanulókat a világ mind tájáról, nem csoda, hogy emiatt a befolyása is óriási volt. A tanulók az ő fent leírt kártékony nézetrendszerét tették magukévá és terjesztették szét a világban. Iván Pavlov is a tanítványa volt, aki eleinte főként állatokon végzett kegyetlen kondicionáló kísérleteket, azonban ezt később embereken, gyerekeken is folytatta a legcsekélyebb lelkifurdalás nélkül. (ezek a kísérletek Lenin és Sztálin érdeklődését is felkeltették)
pszichiátria_rémtettei_2_Galton_eugenika_elterjedése_a_világonFrancis Galton pszichológus – Wundt angol kortársa – Charles Darwin unokatestvére, ennél is alattomosabb kontroll technikát vezetett be. Darwin evolúciós elméletét és Wundt agyra alapuló kísérleteit vegyítve 1863-ban létrehozott egy áltudományt az eugenikát, mely ezután mélyreható és maradandó hatást gyakorolt minden jövőbeli pszichiátriai hitre. Lényege az „embernemesítés”, a kívánatos tulajdonságok erősítésével, a nemkívánatosak felszámolásával, melynek célja az elmélet által értéktelennek ítélt emberek sterilizálása, kiirtása, az értékesnek ítéltek szaporítása. Vagyis megszületett a fajelmélet, mely Darwin unokaöccsétől, egy angoltól származik. Aki egyébiránt gyűlölte a feketéket, az íreket és általában a zsidókat se tartotta túl nagyra. Érdekes párhuzam: a tetszetős darwini evolúciós elmélet is a “hiányzó láncszem” és az új felfedezések ellenére máig tartja magát.
Francis Galton azt vallotta, hogy „Az ember természetes képességeit (csupán) öröklődés útján kapja, ugyanazon korlátok között, mint amelyek a szerves világ formáira és fizikai jellemzőire hatnak.”


A pszichiátria rémuralma - a betegek legyilkolása jó üzlet - részlet 1.

A pszichiátria igazi arca

http://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ
A RETTEGÉS KORA - A pszichiátria rémuralma - (Teljes film)

Pszichiátria - A halálipar (HUN)

A Pszichiátria ✡ Leghalálosabb Csalása

Indigógyerekek és a pszichiátria, mint Halálipar .avi

Kettős személyiség (Teljes film)



Kraepelin továbbfejlesztette az elméletet, kiegészítve azzal, hogy a mentális betegségek, nem csupán az agy betegségei, hanem örökletesek is.
A cionisták ugyanezen elveket vallották, csak épp pont az ellenkező értékrend ítélettel, magukat és a fehér bőrű, talmudista zsidókat tartották értékesnek, illetve egyáltalán embernek, az összes többit értéktelennek.
Kraepelin tanítványa, Ernst Rüdin, Alfred Ploetz-cel karöltve – meghatározó szerepet vállalt a náci fajelmélet elterjesztésében, mi több, kifejezetten az ő nyomására került a középpontba, sőt az egyetemeken is tanították.
Rüdin azt hangoztatta, hogy „A pszichiáternek és az egészséges embereknek szövetkezniük kell a genetikailag fogyatékosak ellen… A pszichiáternek a genetikailag egészséges, rátermett és felsőbbrendű fajt kell elősegítenie szolgálatával.”
A fajelmélet a cionista világuralomért – Természetes- és kontraszelekció
A természetben a gyenge vagy életképtelen élőlények elpusztulnak, szaporodásban pedig rendszerint a kiválóbbak sikeresek. Ez a természetes szelekció.
Nem így az ember esetében, – aki rendszerint elveszíti a kontrollt, és Istent játszik. Minél úgymond civilizáltabb egy nép, annál durvább az általa alkalmazott kontraszelekció. Vagyis azzal arányosan korcsosul el, betegedik meg, és válik mind fizikailag, mind mentálisan gyengébbé, küzdésre képtelenné, és kiszolgáltatottá minél távolabb áll a természettől, minél civilizáltabb.
A 19. században létrehozott és a pszichiáterek által kidolgozott és elterjesztett „fajnemesítés” elve nem csupán az „értéktelen” emberek sterilizációját, de a gyenge, beteg gyerekek megsemmisítését is támogatta, majd később a felnőtt egyedekét is.
Erre alapozva törvényesítették a világ sok országában az értéktelennek ítélt emberek sterilizációját. (Skandináviában, Svédországban 60000főt sterilizáltak 1930-1976 között, Amerikában, az USA-ban 1907-1934 között 28 államban fogadtak el sterilizációs törvényt, de ilyen törvények Csehszlovákiában, Ausztriában, Brazíliában, Japánban, Svájcban, Kanadában, Dániában, Ausztráliában, Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, Szovjetunióban, Nagy-Britanniában, Kínában és Peruban is voltak – ez utóbbi kettőben, ma sincsenek eltörölve.)
pszichiátria_rémtettei_3_eugenika_alkalmazása_a_világon_XXszázadbanAz eugenika nem csak a későbbi pszichiáterek gondolkodását befolyásolta, hanem, nagyon jól hasznosíthatónak bizonyult, minden hatalomra törekvő számára is. Az emberek értéktelen vagy értékes voltának meghatározása abszolút szubjektív, a cionisták mindig az anyagi érdekeik szolgálatában állítják.
Hogyan és kik működtetik ma a pszichiátria halálgyárát?
A halálipar nem állt le azóta sem, azonban eszközei módosultak és újabbakkal bővültek és kifinomultabbak, ezzel együtt kártékonyabbak lettek.
A kegyetlenkedés, a mentális- és fizikai erőszak, a megfélemlítés megmaradtak, de újabb tudatmódosító, gátlásoldó vegyianyagokkal egészültek ki. Például drogokkal és származékaikkal, továbbá olyan módszerekkel, mint az agykontroll, a hipnózis, a hipnotikus kondicionálás, a személyiség lerombolása és –újraépítése, vagy mint az osztott tudatállapot előidézése. A kémiai anyagokon túl a rádióhullámokat (HAARP-ra épült technika), és a mikroelektronikát is hatékonyan felhasználják (a beültetett chipek is ilyen mikroelektronikai szerkezet). A legáltalánosabban használt szerek azok, melyeknek szedését a pszichiáter rendeli el, ezeket „gyógyszernek” nevezik, holott károsak, legtöbbjük nem is ment végig hosszas klinikai bevizsgáláson, engedélyezési procedúrán, a mellékhatás mechanizmusokról is csak felszínes ismeretekkel rendelkeznek, mégis engedélyezték használatukat.

A pszichiátria rémuralma - a begyógyszerezés kényszerkezelés is prof

A RETTEGÉS KORA - A pszichiátria rémuralma - (Teljes film)

Pszichiátria - A halálipar (HUN)

Pszichiátria - A halálipar

Pszihiátria - A halálipar 2. rész

Indigógyerekek és a pszichiátria, mint Halálipar .avi

A Pszichiátria ✡ Leghalálosabb Csalása

A pszichiátria igazi arca

Elelmiszeripar RT HD Teljes Film

Monsanto szerint a világ

AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA - ALAN WATT INTERJÚ 

WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel

Szellemi valóság- belső utazás (Spiritual reality)


A szálak ezúttal is a láthatatlan pénzoligarchia kezében futnak össze, ám látható formációként az úgynevezett óriás gyógyszer cégek és a gyógyszer lobbi áll az élen.
A világ nagy gyógyszergyártó multi cégei, melyek tulajdonosa, – mily meglepő – maga pénzoligarchia, mely irányítják az üzletet. Mert ez bizony egy 84 milliárd dolláros kőkemény üzlet,
A pénzoligarchia tulajdonában lévő hatalmas gyógyszeripari multicégek, maguk mellé állították a nemzetközi és állami szervezeteket (pl. WHO, gyámhivatal) a jogalkotást, a politikát és a médiát. pszichiátria_rémtettei_ADHD_megbélyegzésEz az összefonódás, a cionista „elit” bármely típusú kifosztó műveletében megtalálható. Ma a világon mintegy 120 millió embert kényszerítenek fizikai kényszerrel, vagy megtévesztéssel a tudatmódosító szerek rendszeres szedésére, és ami a legaljasabb, hogy nem létező, kreált betegségre (Leon Eisenberg-féle ADHD kitaláció) hivatkozva, mintegy 74 millió gyermeket is, köztük akár 5-6 éveseket, ezzel tesznek tönkre.
A támadás ezúttal is többes haszonnal jár. Egyfelől a profit, másfelől a közreműködő intézmények haszna, dominál, de ugyan akkor kitűnően szolgálja a családok felbomlasztását is, – hiszen nagyon sok esetben épp a gyermekek az elsődleges célpontok -, valamint az emberek tömeges irányíthatóságát, és drasztikus a népességfogyást is közvetve és közvetlenül egyaránt, és persze az általános félelemkeltést, a kiszolgáltatottság érzését is növeli. Ezek pedig tökéletesen egybe vágnak a világ feletti pénzuralmat gyakorló cionista háttérhatalom, kimondott érdekeivel.
A módszereket külön nem írjuk le, mivel a mellékelt filmrészlet többet mond minden szónál.


A pszichiátria rémuralma - konkrét esetek - részlet 3.

A pszichiátria igazi arca

A RETTEGÉS KORA - A pszichiátria rémuralma - (Teljes film)

Pszichiátria - A halálipar (HUN)

Pszihiátria - A halálipar 2. rész

http://www.youtube.com/watch?v=iS5KIjriSN8
Magyar félmúlt - Törvénytelen szocializmus - Ávósok (Teljes, 1-2-3)


Láthatjuk hogyan kényszerítik a szülőket és gyermekeket a tudatmódosító szerek engedelmes szedésére. Hogyan szakítják el egymástól a gyermekeket és szüleiket.
Bár a film a példákat Németországból vette, ennek ellenére azt mondhatjuk, nemzetközi szinten is erős hasonlóságokat találhatunk.
Van kiút
Minél kevesebb valódi információt kell megosztani magunkról, szeretteinkről a hatalmukkal visszaélők számára, és ez minden területre, érvényes, a közösségi oldalakra épp úgy, mint a felesleges kérdőívekre. A cionisták arcunkba tolakodó hazug médiájáról tudomást sem kell venni, a felkínált árucikkeikből egyre kevesebbet és kevesebbet vásárolni. Ahogyan nekik, úgy nekünk is módunkban áll kiéheztetni őket, megvonni tőlük a pénzünket, bizalmunkat, amire annyira ácsingóznak. Játékszabályaikat nem szabad elfogadni, ahol csak lehet, ki kell bújni alóla. Politikai színjátékaikat bojkottálni kell, hiszen épp azt bizonyították be, hogy mindegy ki nyer egy választást, mindegyikük ugyanarra a nótára táncol, és ugyanazt a nótát fújja. A mérgezett szemét helyett a magunk, illetve közösségeink által megtermelt élelmiszereket, gyógy- és fűszernövényeket kell fogyasztani, visszatérve saját hagyományos gyógymódjainkhoz, szokásainkhoz, technológiánkhoz és értékrendünkhöz. Hitünket meg kell erősíteni, saját józan eszünkre és időseink tanácsát meg kell hallgatni, nemzeti hagyományainkat, gyökereinket, erkölcsös értékrendünket minden áron meg kell tartani. A neoliberálisok által ránk tukmált szabadosságot, kultúrszemetet vissza kell utasítani.
A rendszerről nyilván nem lehet egyik napról a másikra leválni, de lassan, folyamatosan felkészülve lépésről-lépésre ki kell zárni őket a mindennapjainkból. A családi-, és helyi közösségeink erejéből, találékonyságával és összefogásával ez sokkal könnyebben megy, mint egyénenként.
A mi szép világunk eljön, mivel a háttérhatalom Új Világrendje halálra ítélte önmagát, és mohóságával egyre gyorsítja saját összeomlását. Világunkat, életünket magunknak alakítjuk, őket kizárva. Mivel a mi világunkban nincsen helyük, sem erkölcsileg, sem mentálisan nem érnek fel hozzánk, ezért próbálják hol megtévesztő mézes-mázossággal, erőszakkal elvenni mindazt, amit képtelenek maguk megteremteni, ezért próbálják ránk kényszeríteni saját értékrendjüket, és egyenetlenséget szítani köztünk az „Oszd meg és uralkodj!” elv alapján. Ám viselkedésével mindenki elárulja ki is ő, hová is tartozik valójában, ezért könnyű felismerni őket, és kizárni az életünkből, mely így fertőzésmentes marad.
Nehéz? Igen az! Senki sem mondta, hogy csak úgy az ölünkbe hull élhető szabad világunk. Ám, jól tudjuk mit ér az, amit „olcsón” kapunk tőlük. Látjuk a különbséget a magunk által, vérrel verítékkel megszerzett érték és a könyöradomány között.

Szegedi Bori – Szabad Riport Tudósító Iroda

forrás: Youtube, A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma című film.
Feltöltő: “bIasius” 2013.03.08.
A film több éven át készült, 2012-ben mutatták be.




Sebezhetetlen Produkció - Sorozatgyilkosok


Hát mondjátok meg a pszichiáterek nem sorozat gyilkosok , csak attól különböznek a deviánsoktól , hogy ők állami segédlettel végzik a munkájukat.




A hatalomátvétel és a drónok



Posted on 2013-04-17Szerző: Admin
Ma már sajnos nem szorul különösebb magyarázatra a pénzoligarchia, más néven a háttérhatalom számos manipulációja, aknamunkája, mely az Új Világrend létrehozását célozza. Ami azt illeti, a totális megvalósulás sincs messze.
Az ide vezető út legtöbb mozaik darabját nagyon sokan ismerjük, az ok-okozati összefüggések is szépen kirajzolódnak, ahogy a puzzle darabkák a helyükre kerülnek.
Mivel sokféle az alkalmazott módszer, ezért egyszerre nem is dolgozható fel mindegyik. Így aztán, mi is mindig csak egy-egy szeletét vesszük górcső alá, noha tudjuk, a „minden mindennel összefügg” elve alapján az egyes módszerek között szoros az összefüggés, a céljuk pedig ugyanaz.
Következő írásunk a drónokkal foglalkozik.
A drón
dron_szunyogMa egyre többet foglalkozik a kérdéssel a világsajtó, más-más aspektusból említve a témát. A katonai felhasználása egyértelmű, s ma minden, magára valamit is adó ország rendelkezik is ilyennel.
Mi azonban úgy gondoljuk, hogy a drónok katonai alkalmazása csak egy, bár fontos mellékszál, egy többes haszonnal járó elterelő művelet, alkalom a kipróbálásra, és fejlesztésre tömeg-felháborodás elkerülésével. A háború sok mindenre szolgáltat ürügyet. A bankárkaszt világuralmi törekvéseinek szempontjából a drónok felhasználásának valódi célpontja, maga a civil lakosság. Hihetetlenül hangzik? Igen. Ám mégis van rá logikus magyarázat.
Lássuk mi is ez az eszköz. Valójában egy speciális robot szerkezetről beszélünk, mely akár közvetlen személyzeti irányítás és felügyelet nélkül is elláthatja feladatát, mivel távirányítással, programozással egyaránt működtethető. Mérete változó, az egészen pici, szúnyog nagyságútól, a hatalmas, akár repülőgép méretűig. Képessége feladatfüggő, bármilyen feladat végrehajtására képessé tehető, csupán technológia és pénz kérdése. Legyen az passzív, vagy aktív beavatkozás. Megjelenése és helyzetváltoztatási képessége is ennek van alárendelve, történhet földön, vízen levegőben.
Eleinte leginkább megfigyelési, adatgyűjtési munkára használták, mára egyre gyakoribb az aktív, beavatkozást igénylő feladatra szánt drón. Képes fegyverként működni, bénító, vagy fájdalom keltőimpulzusokat is kiadni, vegyi anyagokat kiszórni, akár különböző jeleket kibocsájtani.
Értékteremtő munkára alkalmas drónról még nem hallottunk. Ezért nyugodtan állíthatjuk a drónok zömében kifejezetten negatív hatású és kártékony célra használt szerkezetek.


Vanguard Defense Industries



A lehallgatásra, vizuális megfigyelésre felkészített példányok kapcsán eszünkbe juthat Rejtő Jenő egyik megállapítása a hallgatózásról. Azt írja (lényegét tekintve), hogy a hallgatózó ember olyan, mint egy orvgyilkos, aki a hallószervével döfi hátba gyanútlan áldozatát.
A célpontok
A katonák, és más hasonló hivatalos, szervezett fegyveres testületek alkalmazottai igen egyszerűen irányíthatóak, csak ki kell adni számukra a parancsot. Ha a hatalom jól kondicionálta őket, akkor lelkifurdalás nélkül bármit végre is hajtanak – mint a bio-robotok.
A civilekkel azonban egészen másként áll a helyzet, a civil önfejű, saját akarata szerint cselekszik. Ha azonban összeverődik a „nyáj” akkor már a tömegpszichózis hat rá, irányíthatósága megnő, leginkább hangulati és nem észérvek befolyásolják.
Csakhogy nem egyszerű dolog ám mindig összeterelve tartani az embereket. A túl sok személy egyéni megfigyelése, nem csak költséges és idő igényes, hanem ráadásul elég nehezen is megoldható. Mindenkit egyszerre úgy megfigyelni, hogy az még értékelhető adatokat is adjon folyamatosan, szinte kivitelezhetetlen. Ezért szelektálni kell a fránya civilek között is. Tehát a hatalom tudni akarja, hogy mely személyekre érdemes, vagy kell megkülönböztetett figyelmet fordítania.
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a megfigyelendő személyek megítélése nagyon is nézőpont függő. A társadalom azt szeretné, ha bűnöző elemeket tartanák szoros megfigyelés alatt, a közösség érdeke ezt is diktálja. (Mi, ide sorolandónak tartjuk mindazokat is, akik a lakosság egészére nézve képesek hatalmas károkat okozni, tehát nem csak a köznapi bűnözőket.)
Ezzel szemben a hatalom képviselői azokat pécézték ki maguknak, akik az egyeduralmuk, önös érdekeik megakadályozását tűzték ki célul. Őket nevezik előszeretettel felforgatóknak, a társadalmi rend ellenségeinek. Különösen, ha az rend voltaképpen egy olyan káosz, melyben nyugodtan űzhetik a az állampolgárok kifosztását, ellehetetlenítését.
Az ellenőrzés alatt tartás technikái
Nos, miután megvannak a vélt, vagy valós célpontok, és mindenki, akik velük valamilyen kapcsolatot tart fenn, már „csak” megfigyelés alá kell vonni őket. Mivel ez is rengeteg egyént jelent, s mindenki mellé nem állíthatnak megfigyelőt, máris belátható a drónok szerepe. A legálisan, vagy épp illegálisan telepített kamerák és poloskák ezrei persze elvégzik az elsődleges munkát, azonban a kiszemelt áldozat követésére már nem alkalmasak, hacsak nem oldható meg nyomkövetővel, jeladóval. Azt viszont meg kell mondanunk, hogy a befolyásolásra viszont, egyre gyakrabban alkalmasak ezek a telepített eszközök. A hatalomnak persze nem tétlenkedett, – a multik nagy örömére-, hiszen nincs szüksége arra, hogy minden megfigyelendő személyt folyamatosan jeladóval, drónnal kövessen. Megteszik ezt a szívességet, az önkéntesen magunkkal hordott, és minden fontos adatot is rögzíteni képes okos telefonok, (melynek árát ráadásuk maga a delikvens fizeti meg), továbbá az utakon, köztereken rendszeresített kamerák is. S ez már csak azért hasznos nekik, mert a drónok ára nem csekély.
A mondás úgy tartja, ha lőnek rád, akkor valamit biztosan jól csinálsz. Ez igaz a célpontokra is. Ha nem tudnánk, hogy Amerikában óriási a baj, és hogy az egész rendszer recseg-ropog a mohó pénzoligarchia rombolása nyomán, akkor abból egészen biztosan következtethetünk erre, hogy az USA az első – de nem az utolsó –, ahol a drónok bevetését már meg is kezdték a civil lakosság ellen. (Igaz, az előkésztett koncentrációs táborokkal sincs ez másként.) Hivatalosan persze csupán a bűnözőket, a drog- és fegyverkereskedőket figyelik meg, és teszik ártalmatlanná szükség esetén. Azonban ma már az sem titok, hogy bizony tüntetések, nagyobb össznépi tiltakozások esetén is bevetik zokszó nélkül. S azt is tudjuk, hogy ha nem csupán kamerával, vagy egy kis elektromos kütyüvel vannak felszerelve, akkor szó szerint borsot vagy paprikát is törhetnek a nem kívánatos viselkedést tanúsítók orra alá. Azonban itt ne álljunk meg, mert a sci-fi írok ötletei mind megvalósultak már, és bizony, ha szükséges megfelelő impulzusok kibocsájtásával, vegyianyagok kiszórásával ezek a tömegek nemcsak könnyező, hanem békés letargikus birkává alakíthatók át egy szempillantás alatt.
Magától értetődő, hogy az óvatosság azt kívánja, hogy egyfelől leplezetten, másfelől pedig lassú fokozatossággal fogadtassák el az emberekkel jogaik sárba tiprását. Ha nem így tennének az ugye beláthatatlan következményekkel is járhatna akár. Ezért folyik minden a legnagyobb titokban, és megtévesztéssel. Tetejében pedig az USA lakossága igen jól fel is van fegyverezve, (még!) mint erről korábban is írtunk.
Természetesen nem csak drónokat, hanem páncélozott harci járműveket is, felhasználnak a civil lakosság „érdekében” – a tüntetők örömére. Bár ez most nem témánk, de azért leközlünk a tampai rendőrség páncélozott szállító járművéről is egy képet a hozzá fűzött magyarázattal.
tampa-tank
Amit a képen látunk, az valójában nem „tank”, csak tanknak látszik. Ez egy „12 tonnás páncélozott szállító harci jármű.” Ez állítólag a „mentési” műveletekhez kell, de miért kell, hogy páncélozott, is legyen, az nem egyértelmű” – írja a kommentár. (Szerintünk a fontos emberek mentésére használhatják.)
Nos, senkit se tévesszen meg az, hogy eme írásunk elsősorban az amerikaiakra volt kihegyezve, azért kis hazánkban sem folynak másként a dolgok. Az ilyen célt szolgáló technikai eszközökre mindig bőven szereznek pénzt a háttérhatalom képviselői. (Például, csak az új közúti trafipax kamerákra idén 12 milliárd Ft-ot terveztek) Itthon. kizárólag a lakosságot igyekeznek a legmélyebb anyagi és technikai színvonalra szorítani, – több-kevesebb sikerrel. (hála a magyar találékonyságnak). Ez a megszorítás a fenti technikákra nem vonatkozik.(Meg még sok másra sem!)
2008-ban, 5 éve, már bizonyosan fejlesztés alatt voltak az ilyen kis megfigyelő drónok – sőt valószínűleg korábban is. Azóta ezek is komoly technikai fejlődésen mentek át. Nekünk is volt szerencsénk 2008-ban egy ilyet megfigyelni, mikor az ablakon kinézve hirtelen szembe találtuk vele magunkat.
Utolsó videónk ezt mutatja meg.


Hazai drónok

A drónok támadása

A drónok elől nincs menekülés

Lágerek, drónok Amerikában !! Drábik János nem szavazott az USA-b

Amerikai haláltáborok és magyar párhuzamai

Felrobbantották a Vörösiszap Tárolót, Kolontárnál ?!! Nem BALESET 



Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda
(forrás: Alex Jones’s)




Útban a világuralom felé – háborúk, járványok, katasztrófák





Posted on 2013-04-06Szerző: Admin

A térben, időben egymástól függetlennek látszó tények láttán kérdezhetjük: Hogy kerül a csizma az asztalra? Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint egy puzzle darabjai, mivel minden mindennel összefügg. Az az „összeesküvés elmélet”, melynek kiszivárgott részletei, pontról pontra megvalósultak, már nem elmélet többé, hanem maga a végrehajtott terv. A darabkák pedig logikailag összeillenek. Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig leleplezés nélkül – akkor hátralépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Egymástól térben, időben, és témában egymástól függetlennek látszó tények.
Vírustámadás
SARS_megbet_halál_2002_2003- 2013 N7H9-es új keletű vírus, mely Kínában szedi az áldozatait. Sajátossága, hogy csak embereket, ezen belül is eddig csak a kínaiakat támadta meg eddig, sem a keletkezéséről, működéséről, terjedéséről, sem pedig az ellene való védekezésről nem tudunk semmit, a fertőzésen halálos áldozatai vannak. – 2003 elején szintén Kínában ütötte fel a fejét, egy fajta járványos SARS vírusfertőzés, átlagban 10%-os halálozási aránnyal. (influenza esetében a halálozási ráta általában kb. 0,7%). “A SARS-vírus genetikai felépítése drámaian eltér más ismert koronavírusokétól. sajátossága, hogy szintén csak ázsiaiakat támadott meg. – 2012-ben egy másik fajta SARS vírus szedte az áldozatait, a Közel-Keleten, és csak az arabokat fertőzte meg, sőt megjelenése röviddel a mekkai zarándoklattal előtti időre esett ahová mintegy 2 millió zarándokot vártak.
Szinte mindegyik vírus mutáció közös jellemzője, hogy nem tudni, hol és hogyan jöttek létre, egy magyarázat szerint „valahol a világűrben, esetleg más bolygón alakult ki”
- 2009 – Baxter által biztosított és a cég osztrák leányvállalata által 18 ország számára leszállított vakcina halálos H5N1 madárinfluenza vírust tartalmazott (szerintük véletlenül)
aids_a_vilagbanÉs ne felejtsünk ki még egy régebbi, ám de semmivel sem veszélytelenebb vírus, amit HIV néven „ismerünk”. Ám hogy hol, mikor és hogyan keletkezett, arról igen eltérőek a vélemények – főként attól függően, hogy érdekelt, vagy ellenérdekelt mondja. A kezdeti majmos verzión túl két másik, semmivel sem kevésbé valószínű verziót is közreadunk.
Egy másik, viszonylag friss feltételezés az angol E. Hooper kutatótól származik, mely szerint a vírus a XX. század 50-es éveinek elején jelent meg, a járványos gyermekbénulás elleni oltóanyag létrehozásán dolgozó tudósok hibájából. A hiba az volt, hogy az oltóanyag gyártásához csimpánz májsejteket használtak, melyek valószínűleg egy HIV-hez hasonló vírust tartalmaztak. Ezt a feltételezést erősen alátámasztja az a tény, hogy a vakcinát Afrika éppen azon területein tesztelték annak idején, ahol a mai adatok szerint a legmagasabb arányú az immunhiányt okozó vírusfertőzés.
És végül, az utolsó ismert, se nem tagadott, se nem bizonyított hipotézis: a HIV vírus a 1970-es években jött létre egy új típusú biológiai fegyver kifejlesztése során, genetikai manipulációk révén. (forrás: Medicover)
köolaj_kitermelés_mennyisége_globA sok-sok titokzatos véletlen után, bennünk, és nem csak bennünk felmerült a szándékosság gyanúja. De az olyan világvezető, óriás vagyonokkal rendelkező multi cégek, gyógy- és vegyszergyártók háza táján, akik rendelkeznek a megfelelő eszköz- és pénzügyi bázissal, valamint a cionisták védelme alatt állnak (tulajdonában vannak) nem igen lehet külsősöknek kutakodni. Azt a következtetést szűrhetjük le, hogy a legveszélyesebb fertőzések épp a legnagyobb népsűrűségű, és a legmagasabb születésszámú országokat sújtják – melyek nem feltétlenül a legszegényebb  országok is egyben! Sőt ezen országok mindegyike „jól ellátott” olyan természeti kincsekkel, ásvány- és nyersanyagokkal, melyek a világban kifogyóban vannak. Jellemzően kifosztották, és/vagy elmaradottságban tartják őket.


Részletek Drábik J. 2009. januári Örvénylés címűk önyvének bemutatój

Dr Drábik János: Örvénylés 2011.05.27.



Politikai csatározások
Amikor, egy kormányt, elnököt, megdöntenek, az igazság, az erkölcs, a demokrácia, és a szabadság nevében, az közel sem biztos, hogy igazsághoz, erkölcshöz, demokráciához és szabadsághoz fog vezetni. (fontos megjegyezni, hogy a valódi demokráciáról és szabadságról beszélünk, nem pedig arról a neoliberális cionista förmedvényről, azaz a látens diktatúráról és szabadosságról, amit ránk erőszakolnak helyette! Arról az igazságról beszélünk, aminek szinonimája a jog, és nem pedig ellentéte, gyenge utánzata, és arról a jézusi, szeretet alapú erkölcsről, amit, törvénnyel felülírnak) Az elmúlt évszázadokban többféle államforma, rendszer megdöntéséről tudunk, de a háttérben működő erőkről a szálakat mozgatókról szinte semmit. Ha a „meleg váltás” nem hoz a teljes népességnek pozitív változásokat, biztosak lehetünk benne, hogy ismét a cionista háttérhatalom keze munkája van a dologban.
Sok esetben az is elegendő, ha csak a nem kívánatos vezetőket járatják le, állítják félre, és helyükbe a rövid pórázról irányított kiszolgálóikat ültetik.
Merényletek
A cionista behatolást akadályozó, netán megálljt parancsoló nagy népszerű vezetők és segítőik, valamint az elszemtelenedő nagy hatalmú diktátorok elleni álcázott merényletek sora bizonyítja, hogy a magukat világ urainak tartó rothschild-félék és bandájuk semmiféle eszköz felhasználásától nem riadnak vissza. Ezen merényletek szinte mind valamelyik titkos, terrorszervezet számlájára írható, mint például a MOSSAD, CIA, MI5, MI6, KGB(1), stb. Csak pár név emlékeztetőnek: Abraham Lincoln, Andrew Jackson (2,James A. Garfield(3),, J.F, Kennedy, Robert Kennedy, – Jasszer Arafat – Hugo Chavez (Venezuela), Fernando Lugó (Praguay), Dilma Russrtf, Lula da Silva (Brazilia), Mohamed Kaddhafi.
(1) A KGB sem mindig csak a Szovjetunió érdekeit szolgálta – lásd videó: Részletek Drábik János, az Örvénylés c. 2009. januári könyvbemutatójából
(2) Sírkövén olvasható élete mottója “I killed the bank“ (Megöltem a bankot). az egyetlen elnök aki képes volt megszabadítani az Egyesült Államokat az államadósságtól.
(3) nyilvánosan kritizálta a központi bankrendszert: „Aki bármely ország pénzmennyiségét irányítja, az minden iparág és kereskedelem abszolút ura. És amikor rájössz, hogy a rendszert így vagy úgy nagyon egyszerűen irányítja néhány nagyhatalmú ember felülről, neked már nem kell magyarázni többet, honnan erednek az inflációs- és válságperiódusok.”
Háborúk
nincs_pénz_jöhet_a_háboruPersze van olyan is, amikor nem elegendő a cionista célok megvalósításához, csupán egyes személyekre, országokra lecsapni, ilyenkor két vagy több ország között is háborút kell szítani. Míg a népek egymást gyilkolják, ők már csak egy kávét kérnek. Majd pedig anyagilag megerősödve diktálnak győztesnek, vesztesnek egyaránt. (Mali, KNDK, Irak, stb.)
A külső és belső háborúkat, mindig valamilyen meglévő ellentét felszításával provokálják, a végső lépéshez, pedig mindjárt meg is konstruálnak valamilyen jól hangzó, de hazug ürügyet. Ez szinte mindig beválik. Az ellentétek szítására ezernyi eszköz áll a rendelkezésükre, az elburjánzott korrupciótól kifosztástól, és a pozitív megkülönböztetéstől a bűnözés elterjedésén és a problémák felnagyításán át – amire persze rá is segítenek – végletekig srófolt fizikai és mentális megalázásig, minden előfordult már. Még a terrorcselekmények kiprovokálása is épp úgy, mint az állami terrorizmus szalonképessé tétele.
israel-nuke-deesA nacionalizmus felerősítését, vagy a nacionalizmus teljes feladását, a globalizációt épp úgy felhasználják, mint a faji, erkölcsi, és bármilyen különbséget a mesterségesen gerjesztett szemitizmust épp úgy, mint a mesterségesen szított antiszemitizmust. Az totális asszimiláció illetve a totális különállás hangsúlyossá tétele, vagy a totális tolerancia megkövetelése illetve teljes hiányának kiprovokálása is pontosan ezt a célt szolgálja. A lényeg a szembeállítás, bárkit bárkivel, az összefogás megakadályozása érdekében.
Ezt úgy ismerjük, mint a „Divide et impera!” vagyis, az „Oszd meg és uralkodj!” elvét. S láss csodát eddig mindig bevált a módszer! (megfelelően elbutított és felheccelt tömeg kell csak hozzá)
Apropó, új jelenség, az összefogás hirdetése, ami szép is lehetne, ha nem azok között szorgalmaznák az összefogást egymással, akik gyökeresen ellentétesek. A tüzet a vízzel, a farkast a nyúllal nem lehet összefogásra kényszeríteni, mert egyikük halálához vezet. Az ilyen esetekben nem az összefogás, hanem a szükséges és elegendő élettér biztosítása a megoldás. Mondhatnánk élni, és élni hagyni, azzal a kiegészítéssel, hogy mindkét fél természetes szükségletei szerint.
Mivel nagy igazság az, hogy az egyéni szabadság a másik ember azonos szabadságának határáig tart.

Éhínség, betegségek, katasztrófák
éhinség_globA földön két módon is létrehozható éhínség, pénzzel illetve ennek hiányával, és technikával, valamint ezek ötvözésével.
A legtöbb szegény országban sorozatos éhínség tizedeli a népességet. A táplálékhoz jutásnak több akadálya is van, például, ha a lakosság ismeretei eszközei, vagy maguk a területek nem alkalmasak mezőgazdasági művelésre, esetleg a gazdasági szabályzók nem teszik lehetővé.
népességre_juto_vizmennyiség_globLegfőbb gond a termőföld és a víz hiánya és a szélsőséges éghajlat. Az ilyen területeket még, ha lehetne a mezőgazdaságon túl másként is hasznosítani, ezt ritkán teszik. Ilyen esetekben nem az időközönkénti élelmiszersegély a megoldás, a gazdag országok, mégis ezt erőltetik, természetesen eredménytelenül. Ahogy a mondás tartja, ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni. Igen ám, de, ha megtanul halászni, már nem lesz annyira kiszolgáltatott.
Ha ásványkincseit szeretné önállóan hasznosítani (Mali-urán(4)), ha ipart szeretne, azt már nem engedik, akkor azt csak a cionista multikon keresztül valósíthatja meg, önállóan nem tehet semmit, erről gondoskodnak a rothschild féle milliárdos multik. Ha pedig módja lenne a mezőgazdaságát, állattenyésztését létrehozni, segítség helyett szabályzókat, GMO vetőmagot nyomnak le a torkán, amit még meg is köszöntetnek vele. (lásd India, a cionista hiteleásványanyag_tartalék_várhato_kimerülése_globzés és a GMO vetőmag következtében parasztok milliói mentek tönkre, és éheztek)
Az éhező szervezet legyengül, és elveszíti ellenálló képességét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben. (Fekete-Afrika rekord méretű az AIDS fertőzöttségben)
A természeti katasztrófák gyakorta előfordulnak, azonban vannak olyan esetek, amikor a megszokottnál gyakrabban, vagy hevesebben, vagy éppen szokatlan évszakban történnek. Ezek olyankor a legfeltűnőbbek, ha „véletlenül” egybe esnek valamilyen cionista politika-gazdasági szándékkal. (Katrina hurrikán, Fukusima, stb.) Feltűnő a „rengések” megjelenése olyan területen, ahol amúgy nem gyakori, a szokatlanul nagy esőzés, vagy épp a szárazság is.
Ezért a nagy és szokatlan katasztrófák alkalmával érdemes egyéb összefüggések után is nézni, mert ilyenkor gyakran meglepő egybeesésekre bukkanhatunk.
(4) Figyelemre méltó blogbejegyzés Maliról és az uránról:http://kissertet.blogspot.hu/2013/01/franciaorszag-mali-es-az-uran-ujra.html – plusz
egy kis kiegészítés a cikkhez, az arany kitermelés kimerülőben van a világon, azonban Mali Afrika legnagyobb arany kitermelője.
Hogy kerül a csizma az asztalra?
Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint a puzzle egy-egy darabja, mivel azt is tudjuk, hogy minden mindennel összefügg.
Az az „összeesküvés elmélet”, melynek minden (kiszivárgott) részlete, pontról pontra megvalósult, már nem elmélet többé, hanem maga pontosan kidolgozott terv részleteinek végrehajtása. De nem is azon személyek, csoportok összeesküvése, akik lerántják róla a leplet, hanem a kitervelőié.
Ha a felsorolt tényeket megvizsgáljuk, és összevetjük a cionista „világ elit” olyan megnyilatkozásaival, mint például, hogy a föld lakosságát 6 milliárdról 2 milliárdra kell csökkenteni szerintük, vagy ha azt látjuk, hogy a világ maradék vagyona is ugyanazon szűk réteg kezébe kerül, akik már most is 90%-át birtokolják, akkor a fenti látszólag egymástól különálló tények, pontosan kiegészítik egymást, logikailag összeillenek. Mármint a világhódító cionista logika szerint.
A fentiekben felsoroltakat kiegészíti és alátámasztja a két beillesztett videó is. És persze a számtalan megjelentetett, könyv, tanulmány, elemzés és sok-sok film is.
Bár ezek jó része szintén nincsen egybegyűjtve, de a figyelmes és szorgos érdeklődő igen hamar észreveszi az összefüggéseket, és felkutathatja a kirakó további hiányzó darabjait is.
Mi magyarok, szerencsére anyanyelvünknek köszönhetően elég kreatív gondolkodásúak vagyunk ahhoz, hogy ha akarjuk, meglássuk mindazt, amit rejtegetnek előlünk.
Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig az időben történő leleplezés nélkül – akkor hátra lépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda

A Gazdasági bérgyilkosok – feliratos, érdemes rászánni az időt annak, aki még eddig nem látta.

Gazdasagi bérgyilkosok

Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai (John Perkins) - Zeitgeist Addend

Titkos Társaságok - A Bilderberg-csoport, a Skull and Bones és a CF

Csath Magdolna: A lugánói Tanulmány









Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett







Posted on 2013-03-08Szerző: Admin
csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba
Csipháború Akinek nincs csipje az soronljon a jobboldali sávba
Egyre hangosabb az ellenkezők hangja, de még nem hallik az égig!
Az USA-ban már tízenéve elkezdődtek a tiltakozások, a csippelés ellen, amikor nálunk még szinte alig hallottak róla. Ám az események azóta szuperszonikus sebességre kapcsoltak, és az egész (cionista vezérelt) világot lerohanták.
Megtévesztő és alattomos reklámokkal szédítik a szűklátókörűeket. De ugyanakkor filmek, könyvek is megjelentek, melyek előre vetítik az árnyékát a cionista bankkartell várható szép új világának.


RFID Microchip Implant Advertisement


Igen a halálcsipet is így oltják belénk és ha nem tetszik a pofánk , csak egy rádiósfrekvenciás jel , és a cián kiszabadul a patronból , ami szétrobban , és a hullajelölt már nincs is , mert az emberiség létszámát 2 milliárd alá kell vinni. És a bankárkaszt ezt úgy akarja létrehozni , hogy megint kibujjon a felelősség alól , ne legyen háborús , vagy emberiségellenes bűnös , ezt nekünk kell megakadályozni úgy , hogy likvidáljuk azt a 6000 főt aki a két világháborúért , és a III. Világháborúért is felelős lesz. 

A csippelés élettani hatásaiban is káros az emberekre nézve, és igen aggályos – finoman szólva – az ember adatvédelmi, egyéni szabadságjogai szempontjából, nem is szólva a társadalom egészére leselkedő befolyásolás veszélyéről.
A kérdés hogy miért erőltetik az emberekre, állatokra „titkos” megfigyelésüket lehetővé tévő különböző módszereket, mára már elavult, hiszen ismerjük a válaszokat a miértre, sőt most már a hogyanra is a tudjuk a választ, melyet a mágneskártyás azonosítók, az RIFD implantátumok, okos telefonok, okos mérőórák, internetes böngészők és közösségi oldalak, stb. adták meg.
Élettani hatások
Ejtsünk pár szót a az élettani hatásokról. Sokféle kísérlet folyt és zajlik ma is e témában. A nyilvános eredmény nagymértékben függ attól, hogy kik végzik, kik és milyen céllal rendelik meg és finanszírozzák e kísérleteket, megfigyeléseket.
(
például, amerikai rákkutató intézetek a nagy telefontársaságokkal karöltve készítettek egy átfogó felmérést az átlagos mobilhasználatot illetően, melynek eredménye megnyugvásra adott volna okot, azonban egyes független szakértői csoportok „apró kis manipuláció” miatt megkérdőjelezték a felmérés hitelességét, mivel az egy a 90-es évekbeli régebbi adatra támaszkodott. A tanulmánynak mégis volt egy eredménye, kimutatták, hogy akik napi legalább 30 percig beszéltek mobiljukon az elmúlt 10 évben, azoknak 40%-al nőtt az agydaganat (glioma) kialakulásának esélye. Továbbá kimutatták, hogy a sugárzásnak kitett magzat, károsodást szenvedhet (főként az agy), ez pedig későbbiekben szellemi elmaradottságot vagy tanulási nehézséget okozhat. További adatok a cikk alján *, **, ***, ****-al jelölve találhatók, a hivatkozásokból csupán részleteket közöltünk)
Ezek az azonosító eszközök az „adó és vevő” elvén működnek, melyek különböző hullámhosszúságú, de jellemzően elektromágneses rádióhullámmal kommunikálnak. A jelenlegi civilizációs szinten, szinte mindannyian egy elektromágneses erőtérben élünk.
Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az elektromágneses erőterek hatása – a szélsőségesen esetek kivételével – csak utólag, hosszú évek, akár 15-25 év múlva lesznek kimutathatóak, felmérhetőek. Ráadásul a szervezetben kifejlődött betegségeket, zavarokat kifejezetten ebben az összefüggésben is vizsgálni kell.
Mint ismeretes, szervezetünk sejtjei igen gyenge elektromos jelekkel kommunikálnak, sejtek közötti információcserében. Ezek a mesterséges elektromágneses jelek zavarokat okozhatnak ebben a sejtkommunikációban. Vagyis a probléma az, hogy a rádióhullámok mélyen a testbe hatolva zavart okozhatnak annak normál működésében, akár kárt tehetnek a DNS állományban is, ami kiindulópontja lehet a rákos elváltozásoknak.

A chipes nyomonkövetésről beszél Kathrine Albrecht

Végképp eltörölni!



Ellenőrzés, befolyásolás
A másik nagy probléma, hogy engedélyünk nélkül akaratunk ellenére szoros megfigyelés és kontroll alatt tartanak, megsértve az magánszféránkat, mondhatni, a munkahelyünkre, lakásunkba, akár a hálószobánkba is bejutnak a kulcslukon. Arról nem beszélve, hogy összes személyes adatunkat összekapcsolják ellenőrizhetetlen saját felhasználású adatbázisukban. És innen már csak egy lépés az illegális, titkos beavatkozás! Mivel azt is tudjuk, hogy egy „adó” kis átalakítással „vevővé” változtatható.
Manapság a HAARP -, a kémiai és biotechnológia robbanásszerű fejlődése már lehetőséget ad arra, hogy illetéktelen kézben befolyás alá vegyenek személyeket nagy távolságból, akár a világ túlsó feléből.
S hogy ez nem csupán fantazmagória, azt konkrét példák is bizonyították az elmúlt pár évtized alatt, akár tömeges, akár egy-egy konkrét személy tekintetében. Bár a fősodor médiái ezeket az eseteket mindig igyekeznek elhallgatni.
Már az is elég ijesztőnek tűnik, hogy a nagy testvér figyelő szeme minden lépésünket figyeli és ellenőrzi, ennél azonban sokkal nagyobb aggodalomra adhat okot, ha már önmagunknak, tetteinek sem lehetünk urai. Ez a hatalom jelenleg cionista irányítás alatt működik, mely e nélkül is, a pénzügyi befolyásával, kézben tartja milliók életét és halálát. Az új módszerrel azonban lehetősége nyílt azonnali beavatkozásra, megtorlásra, akár egész tömegek felett.
Hazánkban sem ismeretlen a módszer, még ha egy kicsit alacsonyabb szintű technológiával működik is. Ha a hajdani OPNI, vagy egyéb hivatali szervezetek megdöbbentő adataiból szemezgetünk, magunk sem hisszük, hogy ebben az országban, már eddig is hogyan éltek vissza a rólunk különböző módon, legálisan vagy illegálisan megszerzett adatokkal, illetve használták fel ellenünk a hatalom birtokosai.
Amikor ezeknek az erkölcsi gátlások nélkül üzemelő képződményeknek ez a technológia is rendelkezésére áll, elképzelhetjük, micsoda aljasságokat fognak ezután is folytatni. Persze a legnagyobb titokban, bármi áron fenntartva a leplet, mellyel eltakarják ezeket a terrorcselekményeket, melyek immár nem korlátozódnak csupán a testi behatásokra, hiszen már az elménket is hatalmukban tartják és irányítják.
A témában az első lépés a (mostanra kötelezően bevezetett) kutyacsippelés volt, ezt követte az elektromágneses diákazonosítók kidolgozása, és a folyamat nem állt meg…
A regnáló kormányok mindegyike érdemtelen volt a bizalmunkra, visszaélt a kezébe kaparintott hatalommal. És mi hagyjuk és tűrjük. De meddig?
Vegyük már észre, hogy a sarokba szorultunk, lehetőségeinket egyre korlátozzák, a fejünk felett döntenek sorsunkról, – mindig a hátrányunkra. Egy csepp méz a madzagon, hogyan feledtetheti azt mérhetetlen károkozást, kifosztást és kiszolgáltatást, amit elkövettek ellenünk?
Féltérdre kényszerítettek minket, hazug, soha be nem váltott ígéretekkel, törvényekkel, adósságba kergetéssel és még ezer módon.
Nem az a legnagyobb szégyen, hogy letérdeltünk, hanem az, ha nem állunk talpra! Még nem adtuk meg magunkat teljesen, még mi vagyunk a nép, mely hatalmat adhat és elvehet. Mire várunk? Mit veszíthetünk? A jövőnket és gyermekein jövőjét eltaposták, de az unokáin jövőjéért még tehetünk!
Fehér Farkas, Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda
 Ezeket a lappangó vezeték nélküli veszélyforrásokat komolyan kell venni, ugyanis gyakran olyan erősséggel sugároznak, mint a mobiltelefonok – állítja a kutató. A telefon dokkoló egysége olyan, mint egy mini adótorony, napi 24 órában sugároz és hatótávolsága elérheti a 100 métert is. Főleg a digitális változatai károsak, vaktesztek kimutatták, hogy egy ilyen telefon dokkoló egysége mellett ülve felléphet aritmia, szívritmuszavar, ami akár stroke-ot (szélütés), szívinfarktust okozhat.
A szomszédból jövő ingyen wifi net áldásnak tűnhet, de valójában az azt biztosító router folyamatosan ontja a nagy erejű rádióhullámokat, melyek az egész testet érik és akár 50m-ig is kihatnak. Bizonyított kapcsolat van az erős sugárzás és egyes halálos kimenetelű betegségek között, például leukémia kialakulásának fokozott veszélye. Ha az ölében tartja laptopját, mint ahogy általában szokás, akkor épp a medencéjét éri a sugárzás, tehát rák kialakulásának a veszélyével kockáztatja szerveit. Férfiaknál és nőknél egyaránt veszélyben vannak az ivarszervek, illetve terhes nők esetében a magzat vagy eleve a termékenység esélye.
Még kér sugárforrás, amire érdemes odafigyelni. Mikrohullámú sütő: az új és megfelelően üzemelő darabok gyárilag elég jól szigeteltek, azonban szinte észrevehetetlen a szigetelés épségének megállapítása – régebbi készülékek viszont nem megfelelően szigeteltek. Kompakt fénycsövek: a káros sugárzás, ami összegyűlhet, ezekben a fénycsövekben gyakran beárnyékolja e fényforrások gazdaságos mivoltát. Azon kívül higanyt tartalmaznak, ami igen erős mérgező hatású nehézfém és környezetszennyező faktor.
(
forrásWEBBeteg – N.L )




A gyógyszerháború folytatódik



Posted on 2013-03-07Szerző: Admin
Oltások, gyógyszerek, népirtás, – többes haszon, kitűnő üzlet nekik

… nincs kizárva az sem, hogy valamilyen hiba, terrorcselekmény vagy más ok miatt „kiszabadulnak” a megőrzött mikrobák. … „A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük.” – Bill Gates

gyogyszerháboru_flu_global_vaccines_dees Alekszandra Zaharova, Az antibiotikumok már nem képesek felvenni a harcot a betegségekkel” című írásában azt boncolgatja, hogy új gyógyszerek, antibiotikumok váltak szükségessé, mivel a meglévők lehetőségei végesek. “A tudósok kijelentették, hogy globális katasztrófa következhet be, ha nem dolgoznak ki újabb gyógyszereket.”
Mint írja, egy idő után a mikroorganizmusok rezisztenssé válnak az antibiotikumokkal szemben. De nem csupán a baktériumok alkalmazkodnak, idővel az ember immunrendszere is ellenállóbbá válik a fertőzésekkel és a vírusokkal szemben. Igaz, a gyógyszerekkel szemben is kialakul a rezisztencia, vagy rosszabb esetben a függőség.
Nyikolaj Beszpalov gyógyszerész szakértő szerint nem zárható ki, hogy a régen feledésbe merült betegségek új formában ismét megjelennek, hiszen annak idején például a pestisben meghaltakat külön sírokban helyezték el, de a 90-es évektől kezdve Oroszországban, és más országokban is megszűnt ezeknek a tömegsíroknak a felügyelete. A mikrobák így kijuthatnak, és elterjedhetnek. Ám, mint mondta nincs kizárva az sem, hogy valamilyen hiba, terrorcselekmény vagy más ok miatt „kiszabadulnak” a megőrzött mikrobák.
A pestis és a feketehimlő olyan megbetegedések, amelyek ellen nem az antibiotikum a fő fegyvert, hanem a védőoltás. – állapítja meg Jelena Volszkaja gyógyszerpiaci szakember.

És itt álljunk is meg egy pillanatra! Bizonyára sokan emlékeznek a lépfene megjelenésére, (kiszabadulására) a H1N1, a madárinfluenza, az AIDS stb. tömeges fertőzések, robbanásszerű elterjedésére. Ennek alapján megállapíthatjuk, hogy ezek megjelenése, elterjesztése nem a

David Icke és a sertésinfluenza



véletlen műve volt csupán. Sőt találtak olyan tömegeknek szánt oltóanyagot is, melybe “véletlenül belekerült” egy másik betegség hordozó törzse.

Fertőző H1N1 oltóanyag - részlet a J. Bürgermeister interjúból

H1N1: Mit hallgat el a média? Interjú Jane Bürgermeister-rel - 3



A véletlenekben nem hiszünk, már csak az ilyen elszólások miatt sem:

A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük.” – Bill Gates

Vizsgálatok bizonyítják az izraeli sterilizációs program létét – oltás leple alatt.
Bizonyára vannak olyan országok, és nemzeti vezetők politikusok, akik nem engedik a cionista métely behatolását hazájukban, mert erkölcseikkel összeegyeztethetetlen. Sajnos sokak mellett (az EU, az USA) Magyarország nem ilyen.
Nem csoda hát, hogy szkeptikusak vagyunk e kérdésben, mert mintegy 60 éve nem volt ilyen gyakori a különböző oltásokat követő súlyos szövődmény, megbetegedés, elhalálozás, mint manapság. Legalábbis nem tudunk róla. Ha pedig mégis előfordulhatott ilyen eset, vagy nem írtak róla, vagy nem hozták összefüggésbe az oltással, minden esetre nem lett belőle szóbeszéd.

A Codex Alimentarius eltitkolt, valódi célja



Az ilyen esetek, és a mai gyógyszerlobbi erőszakolt térnyerése (egyre magasabb gyógyszerárak, egyre silányabb egészségügyi ellátás) hazai viszonylatban tovább növelte a bizalmatlanságot a gyógyszerekkel, és a gyógyszergyártókkal szemben, ahogyan az is, amint tapasztaltuk, hogy gyakorta nem a betegség meggyógyítása, hanem csupán a kezelése, vagy egy kialakult állapot fenntartása a fő cél. És ez ugyebár keményen üzleti érdek. (erről közreadtunk korábban egy írást: Betegséggyártás – a legjobb üzlet címmel)
Nos, mint ahogyan azt javasolják – mivel az egészséges szervezet jobban ellenáll a fertőzéseknek -, az immunrendszer erősítésére kell helyezni a hangsúlyt, mi hozzá tesszük: lehetőleg a mesterséges alapanyagokból (kémiai úton) előállított készítmények elkerülésével. Azt is ajánlják, hogy amint megjelennek a betegség első jelei, azonnal orvoshoz kell fordulni, mert korai stádiumban még a legveszélyesebb megbetegedések is hatékonyan kezelhetők. Már ha van egészségbiztosításunk, és elég időnk, hogy a várólistát megéljük.
Ha meg nincs jogosultságunk az ellátásra, mert például munkanélküliekké váltunk, vagy nincsen elegendő pénzünk, akkor ugye “Így jártunk” – mert erre már nem szentelt figyelmet a kormány, ahogy a tisztességes rokkant- és nyugdíjellátásra sem.
Még az alkotmányból is kivették, ahogy az egészségügyi ellátásokat is szűkítették, illetve folyamatosan ellehetetlenítik.
Szegedi Bori – Szabad Riport Tudósító Iroda
(Oroszország Hangja cikke nyomán.)A LED lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabályozását végzi. Tehát a LED fénye megzavarja az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömegindex, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.
LED készítéséhez alkalmazott összetevők 
(forrás: Wikipédia)
*** Az elektromágneses sugárzás legveszélyesebb forrása a villamos távvezeték és a transzformátorház. Az elektromágneses kifejezés elektromos és mágneses terek vagy mezők elektromos feszültségből és az elektromos áramból való kialakulását jelenti. Élettani szempontból a mágneses összetevő az, ami nagyságrendekkel nagyobb veszélyt jelent az élő szervezetre. A mágneses sugárzás keresztülhatol a lakóépületek szerkezetén (falakon, mennyezeten, padlózaton), és csak nagyobb távolságon csökken olyan értékre, ami már nem okoz biológiai hatása szempontjából aggodalmat.
Direkt kísérletek természetesen etikai okokból embereken nem végezhetők, ezért sok esetben csak utólag, évtizedek múlva, a már kialakult károsodások észlelésével, epidemiológiai vizsgálatok segítségével juthatunk fontos információkhoz. Az állatokon végzett kísérletek eredményei megerősítők lehetnek, vagy a részletekre nézve nyújthatnak információkat.
(forrás: Dr.Szente Magdolna: Magasfeszültségű távvezetékek elektromágneses kisugárzásának az ember egészségére kifejtett ártalmas hatásairól, Élhető környezetért )

**** A sugárzás energiaterjedés, amely hullámokban, energiacsomókban terjed. A sugárzás széles spektrumon fordulhat elő a, a káros gamma sugárzásoktól a látható tartományon át a mikrohullámok és a nagyfeszültségű elektromos vezetékek, illetve a mobil átjátszó-tornyok sugárzásán át. Azonban a jövőben nemzetközi szinten és itthon is az eddiginél jóval alacsonyabb értékeket fognak megállapítani, mert azok is ki vannak téve az egészségügyi kockázatnak pl: a gyermekek és az idősek nagy része, akik ezt a kockázatot nem választják, hiszen nem használnak mobiltelefont. – Hátrányt jelent-e a mobil-tornyok felállítása lakott területen? – Igen. Nemcsak egészségügyi kockázata van, hanem lelki is. Adott esetben lehetséges, hogy lelki betegséghez vezet az egészségügyi kockázatoktól való félelem. Ráadásul lelki egészségünk építését szolgálja választott természeti környezetünk, ezzel szemben az ilyen torony rontja környezetünk természet adta szépségét. Ezért a lakosság felháborodása jogos ilyen torony telepítésekor, és érthető, hogy fellép annak érdekében, hogy a létesítmény lakóhelyüktől lehető legtávolabbra kerüljön. (forrás: dr. Néder Sarolta: Van-e élettani hatása az mobil-átjátszó toronynak? Helyi Hírek





Halad tovább a kifosztó projekt – kiskertek kötelező regisztrációja



Posted on 2013-02-06Szerző: Admin
bio3A népellenes műkedvelő fidesz-rezsim saját mohósága miatt ismét „arcot” vesztett. (így hívják a kínaiak a presztízs veszteséget)
Mint ismeretes, a földhasználók kötelező díjköteles regisztrációját próbálták bevezetni, az egy hektárt nem meghaladó földterületekre is.
Ezúttal a földhasználókra kényszerített regisztráció díját kellett visszavonniuk. A kormány tehát bejelentette, visszavonják a kiskertek 6 ezer forintos regisztrációs díját. 
De! A kötelező regisztrációt nem! A bejelentési kötelezettség továbbra is marad. A zártkertekben földdel rendelkezőknek március 31-ig kell bejelenteniük a földhasználatot.
Hazánkban az elmúlt közel 30 éve eltervezett és azóta működő rendszer titkolt célja, a magyarságot ellátó hazai mezőgazdaság és ipar teljes megsemmisítése, valamint a háztáji gazdaságok kiirtása. A hazai mezőgazdaságot és vele együtt a feldolgozóipart már erősen legyengítették az ipart szinte teljesen szétzúzták, vagy idegen kézbe játszották át. Ez a tendencia még nem ért véget. Épp ellenkezőleg, egyre erősödik.
De a lényeg rejtve marad. Most a magyarság logisztikai bázisának utolsó bástyáját vették célba, a kiskerteket, a háztáji gazdaságokat.
A „háztáji”, vagy „kiskert” regisztráció célja nem más, mint a még meglévő logisztikai háttér, 
a hazai önellátó képesség feltérképezése, a további fosztogatás és újabb adóztatási, bírságolási lehetőségek feltárása, valamint egyéb hátsó szándékok előkészítése. Lényeg, hogy elvegyék az ország maradék önellátó képességét!
Mindenkit rá akarnak szorítani, a multik által gyártott kétes összetételű „olcsó” szemét fogyasztására. Így korlátozzák a kiszolgáltatott emberek választási lehetőségét a „vagy eszed a multi szemetét és belebetegszel, vagy rövid úton pusztulj éhen” verziójára.Vagyis a tervek szerint halad tovább a kifosztó projekt.
A rejtett szándékok
Fentebb említettük a hátsó szándékot, vessünk egy pillantást néhány lehetőségre ezek közül.
Mint ismeretes az USA-ban már megtiltották, hogy az emberek „csak úgy”, maguknak termeljék meg a szükséges élelmiszereket, ahelyett, hogy multiknál vásárolják meg azokat, a farmokat pedig szigorú ellenőrzés és szabályozás alatt tartják. E szabályozás célja azonban nem merül ki az egészségvédelmi szabályokban, egyebek mellett rákényszeríti a termelőket a multik által gyártott mérgek, géntechnológiák, stb. használatára.
Monsanto_barn_deesEz utóbbira, két írás részleteit osztjuk meg az internetről:
A gazdálkodók és az élelemiszerkészletek túszként való fogvatartása” címmel olvastuk, hogy a Monsanto arra kötelezi azokat a farmereket, akik a cég szójabab vetőmagját megvásárolják, hogy egyúttal aláírják az ún. Termesztési Szerződést. A szerződés kiköti – sok egyéb közt -, hogy a kistermelő csak egy termésidény alatt vetheti el a magokat, és aratáskor nem tehet félre a következő vetéshez, nem fordíthatja vissza a technológiát, de még a termés vevőjével is be kell tartatnia a saját szerződése minden pontját, különben a kistermelőt büntetik meg. A Termesztői Szerződés azt is meghatározza, hogy a Monsanto vetőmagokat kizárólag Monsanto gyomirtószerrel lehet permetezni. Továbbá a szerződés kötelezettségei részletesen megszabják a magvásárló örökösét, képviselőjét, jogutódját és más használók megjelölését. Cserében a Termesztési Szerződésben a Monsanto nem vállal garanciáját a saját „termékére”.
monsanto_bunos_02A másik írás Teddy Goldsmith „A higiénia fegyverével a kistermelők ellencímen közzétett anyag, melyben azt állítja, hogy a higiénés törvények bevezetése valójában azt a célt szolgálja a nyugati világban, hogy az élelmiszer termelés és -kereskedelem néhány nemzetközi óriásvállalat kezébe kerüljön, amelyek egyre inkább az irányításuk alá vonják az állami politikát a gazdasági élet minden területén. Az egyre nagyobb társaságok létrejöttével jellemezhető globális gazdaság élelmiszerpiacán a kistermelők és a kiskereskedők egyre nehezebben boldogulnak, sőt maradnak életben. A helyzetüket többek között az is nagymértékben nehezíti, hogy a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) olyan törvényeket hozott, amelyek arra kényszerítik az országok kormányait, hogy nyissák meg a nemzeti piacukat az erőteljesen támogatott külföldi, különösen az Amerikai Egyesült Államokból származó élelmiszerek előtt. Az amerikai kormány erősen támogatott a termelésével (a szója tonnánkénti ára 348 dollár helyett 155) egyetlen farmer sem kelhet versenyre sehol a világon.
Az átverés
Térjünk vissza a regisztrációra és magára a földtörvényre.
háztáji_csirkeA mézesmadzag szerint a bejelentés azért szükséges, mert az állam megújítaná a háztáji gazdálkodás rendszerét, amelyhez „
támogatástis kapcsol majd. Na, ne!
Emlékezünk a korábbi tapasztalatokra! Támogatták az almafák, a szőlőtőkék kivágását, sőt az állattartást is, melynek következtében a „moslékkal” való etetést megtiltották, akárcsak a libatömést, eltűntek a magyar cukorgyárak, malmok, élelmiszer feldolgozó ipari üzemek is, és sorolhatnánk napestig. A gengszterváltók „támogató” munkája nyomán ma mindössze 3 millió sertés van az országban, míg hatalomátvételük előtt ez a szám 12 millió volt! (több sertés volt, mint az ország egész lakossága!)
malac
Már a nagy ötlet, a földtörvény megjelenésekor az volt a véleményünk, hogy fordítva ülnek a lovon.
Ezt erősíti a 2013. január 1-jével hatályba lépett törvény is melynek értelmében már nem csak kizárólag az 1 hektárt meghaladó termőföldterületet használó, hanem valamennyi földhasználó köteles bejelenteni a használatát a területileg illetékes járási földhivatalnál, s földhasználó az is, aki termőföld tulajdonjogával rendelkezik és annak használatát nem engedte át más személy részére. A mostani rendelkezés körülbelül 350 ezer családot érint.
A családi kis gazdaságok, ha a túlszabályozás helyett békén hagyja őket a rezsim, ha nem öli meg őket az adó és járulék terhekkel, valamint nem engedi eltaposni őket a támogatott külföldi multikkal, árukkal, akkor köszönik szépen, jól működnének.
Most, hogy a feudális nagybirtok (multi) rendszer restaurációja folyik, melyben a hatalom célja, hogy kevés kézben és ellenőrzés alatt tartsa az ország élelmiszer termelését, ezzel lényegében sakkban tartva az egész népet, a külföldi multinacionális vállalatok mintájára.
Bocsánatkérés
Úgy gondoljuk, hogy akik nagybirtokok megszerzésére törekedtek, azok vállalják az ezzel járó munkát és terheket is! Ha pedig az új nagybirtokosok nem tudják, vagy nem akarják a termőföldet megművelni, akkor annak tulajdonjoga az államot illeti meg. Az állam pedig a visszavett termőföldeken, földeken vagy alakítson állami gazdaságokat, vagy adja azoknak a magyar dolgozóknak vállalakozóknak, akik megművelik, akik a feldolgozó ipart talpra állítják.
Az pedig magától értetődő, hogy magyar föld, sem termőföld, sem az átminősített ipari felhasználású földterület külföldi kézben nem maradhat.
regisztrációról még annyit, hogy a földhivatalok és társult csapataik meg, fogják magukat és ön erőből tegyék újra rendbe a nyilvántartásaikat. A tulajdoni nyilvántartás saját bevallásuk szerint is rendben volt a rendszerváltás előtt, melyet korábban jól működtetett az ország. Ez az ő kötelességük és felelősségük, s nem utolsó sorban a költségük – hiszen ezért tartjuk őket– nem pedig a dolgozó embereké.
Bezárt_gyárak_üzemek_István Malom_békésMára bebizonyosodott, hogy a regnáló, egymást váltogató, hazát fosztogató pártalapú rezsimek műkedvelő politikusai és potentátjai, nem látják el feladatukat, nem a hazai érdekeket szolgálják.
Kérjenek hát bocsánatot az elkövetett bűneikért, kártalanítsák a kifosztottakat. Utána pedig el lehet menni az országból, máshol próbálkozzanak a praktikáikkal.
Szerencsére nagy számban akadnak még olyanok itthon, akik valódi hazafisággal és hozzáértéssel tudják és akarják szolgálni a hatalom törvényes birtokosait, a dolgozni akaró és tudó magyar népet.
Mivel a húsos fazék maradékától nehéz önként elválniuk, segítsünk hát nekik, könnyítsük meg az elválást.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda





A terrorizmus arcai – A terrorizmus, mint államforma



Posted on 2012-12-09Szerző: Admin
Régen kik voltak az antiszemiták? válasz: Akik utálták a zsidókat. És ma kik? válasz: Akiket a zsidók utálnak – szól a hajdani vicc. Ami azért, nem is olyan vicces, és nem is teljesen igaz.
Manapság így kellene fogalmazni, kik az antiszemiták, fasiszták, kommunisták, stb., stb.? válasz: Akiket a cionisták gyűlölnek.
Egyszer Joe Binden elszólta magát, és ezt találta mondani: „Nem kell zsidónak lenni ahhoz, hogy cionista legyél”.
Nos, ez így igaz.
A cionizmus a világban mindenütt jelen van. Sőt még saját tolvajállama is van, ezt a kreatúrát úgy hívják, Izrael. Ami nemcsak a cionista állam, hanem a világon egyedülállóan, a terrorállam jelzővel is felruházta önmagát.
Íme, néhány tény, mely alátámasztani látszik ezt.

Megdöbbentő tények Izraelről!

A világ titkos urai - A Rothschildok (teljes) (hungarian)




Persze mindennek voltak előzményei is, ezek egyike az úgynevezett 6 napos háború.
Miko Peled (1961. Jeruzsálem) egy cionista család sarja, apja Matti Peled tábornok volt.
Miko Peled a „Tábornok fia” című könyvében beszélt arról, hogy apja egyebek mellett a 6 napos háborúban is vezető szerepet játszott.
Izraelt 1948. májusában hozták létre kényszerre a cionisták a palesztinok földjén.
1948-ban azzal kábították önmagukat és a világot, hogy a kiszemelt országot, Palesztinát nem lakja egyetlen nép sem, mert akik ott éltek, már önként (sic) távoztak, meséli M. Peled.
(Ekkor a zsidók alig félmillióan alkották a kisebbséget.)
De ki hisz el egy ilyen mesét? – kérdezhetnénk álnaivitással. Az, aki el akarja hitetni másokkal, és áltatni akarja önmagát, hogy erkölcsileg nem marasztalható el. Mint M. Peled mondja, így aztán, mielőtt Palesztina hivatalosan is állammá válhatott volna, gyors ütemben elpusztították a jól működő palesztin rendszert, és tömegesen űzték el őket otthonaikból.
Megtehették, mert a palesztinoknak nem volt katonasága, nem volt felfegyverezve. Fegyvertelen népet, pedig erőszakkal, jól felfegyverzett hadsereggel, könnyűszerrel el lehet üldözni és pusztítani.
A palesztinok 1948 májusától eltelt 7 hónap alatt négy nagyobb hullámban hagyták el Palesztinát 1948 novemberéig. Legnagyobb számban a környező arab országokba menekültek, főleg Jordániába (1800000) Libanonba (300000) Szíriába (414 000).
Miko Peled így ír erről: „
A tények azt igazolják, hogy Izrael létrehozása nem egy ötletszerű harc eredménye volt, amelyben az arabok saját vezetőik utasításainak megfelelően menekültek el otthonaikból, hanem egy indokolatlan, szisztematikus etnikai tisztogatás volt a zsidó milícia részéről, amelyet mészárlások, terrorizmus és egy egész nemzet tömeges kifosztása kísért.”
Elmondja azt is, hogy anyja elmesélte, amikor a zsidó katonai erők betörtek a palesztin otthonokban a kávé még meleg volt az asztalon, s ezt követte a fosztogatás.
A 48-as hazugság megdőlését követően jött egy új önigazolás.
1967-ben az volt a sláger hazugság Miko szerint, hogy Izrael egzisztenciáját fenyegetik az ott élő arab népek.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy Izrael a ’67-ig eltelt éveket is folyamatos háborúzással és további területszerző harcokkal töltötte, szinte mindegyik szomszédos arab országgal konfliktusba keveredett. Noha területszerzései jelentősek voltak, ennek ellenére a cionista aknamunka és hazugsághadjárat nem ért véget, ahogy a mohóságuk és erőszakosságuk sem apadt. Hisz a cionista terrorgépezet tervében elengedhetetlen volt az arab országok közé éket verni, és katonai erejüket fitogtatva, gazdasági- és politikai tőkéjüket gyarapítani ebben a stratégiai fontosságú térségben.
A ’67-es világ- és önámítás jegyében az akkoriban igen gyengén felfegyverzett három szomszédos arab országtól való egzisztenciális fenyegetettségükben hatalmas földterületeket szereztek meg. Valamint az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy miközben állítólag a korábbi években „hermetikusan” elzárva tartották a zsidókat az arab országok a külvilágtól, mégis sikerült valahonnan szert tenniük kiváló és modern fegyverrendszerekre, melyekkel rommá verték őket, a 6 napos háborúban, ez volt egyéként a III. arab-izraeli háború. (és még 20 év sem telt el az izraeli terrorállam bejegyzése óta! – a szerk.)
Miko Peled elmondta, hogy miközben adatokat gyűjtött könyvéhez, az izraeli hadsereg levéltárában érdekes tényekre bukkant, a védelmi erők felső parancsnoksága megbeszéléseinek jegyzőkönyveiben. Erről a könyvében így számol be: „Az izraeli védelmi erők (IDF), a felső parancsnokság és az izraeli kabinet viharos megbeszélésén, melyre 1967. június 2.-án került sor, apám, Matti Peled tábornok azt mondta a kabinetnek, hogy az egyiptomiaknak legalább másfél évre van szükségük, hogy felkészüljenek egy teljes háborúra. Arra gondolt, hogy nem ezért jött el az ideje annak, hogy megsemmisítő csapást mérjenek az egyiptomi hadseregre, mert egzisztenciális veszély fenyegette Izraelt, hanem azért, mert az egyiptomi hadsereg nem készült fel, így újra alkalom nyílt a lerombolásukra. … Ugyanazon a megbeszélésen az apám azt mondta a miniszterelnöknek, Nasser elnök egy rosszul felkészített hadsereggel tör előre, mivel arra számít, hogy nem fogunk lecsapni.



e terület tulajdonlása ma is vitatott.
Az ön tétovázása nekik ad lépéselőnyt. Ez után azzal vádolta a miniszterelnököt, hogy sérti azt a hadsereget, mely még sosem veszített csatát, ha nem engedi őket azonnal támadni.” 
Nos, ennyit a zsidó állam egzisztenciális fenyegetettségéről.
 „A meglepetésszerű csapás napokon belül az egyiptomi légierő teljes megsemmisítéséhez, az egyiptomi hadsereg megtizedeléséhez, a Gázai övezet és a Sínai-félsziget visszafoglalásához vezetett.”
Cisz-Jordánia_West_Bank_Nyugati_PartMivel sem a szír, sem a jordán hadsereg nem rendelkezett számottevő katonai erővel, ezért ez után további két területre összpontosítottak, melyekre a cionista Izrael rég fente a fogát, a Jordán nyugati partjára (West Bank) és a Golán-fennsíkra.
Ezek megszerzése is létfontosságú volt Izraelnek, hiszen mindkettő stratégiai vízkészlettel és Izrael felé néző hegyekkel rendelkezik. Ráadásul itt található Jeruzsálem óvárosa is, melyet Izrael bibliai hátországaként kezel – mondta Miko, majd folytatta.
A 6 nap alatt arab részről mintegy 15.000ember vesztette életét, míg Izrael 700 főt veszített, viszont a megszerzett területekkel csaknem megháromszorozta „saját” területét. Mindezen földterületek, és erőforrások megszerzésén túl rátette kezét az Oroszországon kívüli legnagyobb oroszgyártású fegyverkészletre is.
Bizonyítva ezzel is, és az azóta eltelt évek fegyveres terror akcióival is, hogy a Közel-Keleten egyetlen valódi terrorfenyegetés létezik, méghozzá 1948 óta, s ez nem más, mint maga a cionista terrorállam, mely maga mögött tudhatja az őt nagy vehemenciával támogató, pénzelő cionista gépezet irányította USA-t és európai államokat is.
Ugyanakkor elbizakodottságukban a cionisták az izraeli terrorállam vezetésével nem vesznek tudomást arról, hogy az általuk létrehozott állapotot, az arab országokra és palesztinokra kényszerített folyamatos megalázást, népirtást és fenyegetettséget nem fogják tétlenül nézni, ahogy világ többi országa sem. A cionisták rendszeresen leleplezik magukat, s ez előbb-utóbb a vesztüket okozza. A népirtásban jeleskedő cionista terroristákra épp úgy, mint a Guinness rekordokat döntött izraeli terrorállamra visszaszállnak bűneik.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

Összeesküvés elmélet” vs. valóság – Vegyi csíkok



Posted on 2012-11-24Szerző: Admin
Bár több esetben is foglalkoztunk már ezzel a kérdéssel. Leggyakrabban a chemtrail – vegyi csíkok – a vegyi anyagok nagy magaságban való kipermetezése, elsősorban mint az egyik időjárást befolyásoló tényező kerül megemlítésre a nyilvánosság előtt.
Azonban ismerve multinacionális cégek igen sürgető és támogató hozzáállását a genocídiumhoz, fel kell vetni a kérdést ebből a nézőpontból is.
Már vannak konkrét bizonyítékok, felvételek a vegyi permetezésre, mint az alábbi videóban is látható, azonban a kipermetezett anyagok igen változatosak lehetnek.

Leleplező felvétel - Ez a való világ... ...mérgek és toxikus nehézfémek p

Mi a fenét permeteznek ezek?

VilágPanoráma: Ökofegyverek

VilágPanoráma: Kamat és a tilalma



A kémiai csíkok keletkezésével, hatásával foglalkozó szakirodalom igen változatos. Pro és kontra jelennek meg állítások. Azonban magát a kémiai permetezés tényét ma már senki sem tagadja mint az korábban bevett szokás volt.
Ritkán kerültek napvilágra az erre vonatkozó korrekt, független és megalapozott vizsgálatok, melyek pontosan megállapították volna, a lehullott vegyszerek fajtáját, pontos összetételét, élettani és környezeti hatását.
Leggyakrabban ezeket az anyagokat tartalmazzák a permetezett vegyszerek: bárium és az alumínium -sók , polimer szálak, tórium, szilícium-karbid, cink, stroncium, kalcium, melyek több nap alatt érik el a földfelszínt.
Lássunk ezekből néhányat
A kalcium, kálium és magnézium. Ezek a kationok ionizálhatók. Amerikai mérések és kutatások mutatták ki, hogy a kalcium 5, a kálium pedig akár 15-szörös sűrűségben fordult elő, jelenlétük a levegőben szintén káros élettani hatást gyakorol a szervezetre a keringési zavaroktól, az allergiás reakciók kiváltásán át, a légzőszervi betegségekig kiváltásában van szerepük.
Alumínium, cink, stroncium, bárium rákot okoz a gyengébb immunrendszerű emberek esetében akár fél év alatt!
A nehézfém elraktározódik, felhalmozódik a szervezetben.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor vegyületeket hoznak létre.
Legtöbbször nem belégzéssel jut be szervezetünkbe a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb.)
A vegyi csíkokból ismert bárium-vegyületek bárium oxid (BaO), bárium-hidroxid (Ba(OH)2), bárium-hidrát (BaH2O2), és bárium karbonát (BaCO3), bárium titanát (BaTiO3). Jellemzőjük hogy ionos kötésűek, vízben pedig áramvezetőként viselkednek, bizonyos fajta vízmegkötő képességgel is rendelkeznek (anélkül, hogy reakcióba lépnének vele).
A bárium minden formájában káros az egészségre, noha a károkozás a dózistól függ. Kis mennyiségben az izomzatra fejt ki hatást, nagyobb adagban már az idegrendszerre is. Rendszeresen „adagolva” hányást, hasmenést, a pulzusszám leesését és magas vérnyomást okoz. Még nagyobb mennyiségben szívelégtelenségeket, szorongást, de ennél is nagyobb mennyiségben a bárium-karbonát (kb. 5g) a bárium-klorid (kb. 1g) adagban akár halált is okozhat egy átlagos ember számára, mivel a sejtek véráteresztő képességét megváltoztatja (a bárium-klorid a patkányméreg egyik összetevője)
Az alumínium-oxid (10-100mikron), kanadai mérések szerint a vegyi csíkok által érintett területeken akár 1247 mg/m3 értéket is mértek talajmintákból, ami már a mérgező tartományba esik. Elsősorban az idegrendszert károsítja, a mérgezés tünetei: emésztési zavarok, fejfájás, feledékenység, beszédzavarok, emlékezetkiesés, petyhüdt izomzat, rosszullét, koordinációs- és egyensúlyzavarok, erőtlenség, veseelégtelenség, fejlődési rendellenességek, és pszichés deformációk.
Több tanulmány szerint, elsősorban az alumíniumnak való hosszú távú kitettség a felelős az Alzheimer-kór növekvő terjedéséért.
***
Mivel ahhoz már hozzászoktak az emberek, szerte a világban, hogy a kormányok, a politikusok, a multi cégek kivétel nélkül tagadnak majd hazudoznak, végül pedig maszatolnak amikor valódi céljaikat leplezni próbálják, ezért már akkor sem hinnének nekik, ha az igazat, és a teljes igazat mondanák -bár ez még nem fordult elő. Legjobb esetben is csak részigazságokat kevernek a hazugságaikban, amitől azt remélik, hogy hihetőbb lesz állításuk. Ehhez gyakorta kapnak segítséget az általuk támogatott “szakmától” – pl a tudóstársadalom különböző intézeteitől, vagy tagjaitól – és médiáktól is.
Ezért az általuk “összeesküvés elméletnek” titulált események halmaza mindig is tartani fogja magát. Nincs ez másként a vegyi csíkokkal sem.
Az összeesküvés elméletekkel az a legnagyobb baj, hogy mindig van alapjuk, és idővel kiderül róluk, hogy nem is elméletek, hanem létező tények. Ám az ezeket körülvevő hazugságok és megtévesztések hálójának köszönhetően, időt nyernek vele azok akik eltitkolják, netán titkosítják, vagy csak egyszerűen tagadják létezésüket.
Nem véletlen, hogy egyik jelmondatunk éppen ez: “Minden kiderül, csak idő kérdése!”
Fehér Farkas, Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése