2016. október 2., vasárnap

A kamu birodalom ökle , vagy a páholyok lelke !!!




A kamu birodalom ökle , vagy a páholyok lelke !!!





Második felhívás minden jóérzésű magyar emberhez: - Én is terrorista vagyok! 
2016. szeptember 1. fejerszovetseg 

Kedves Szövetségesek! 

Én is terrorista vagyok!Ez a legkevesebb, amit meg kell tennünk Budaházy György (MVSZ tagtársunk) és társainak, honfitársaink felmentetéséért! 

Ha tévedtek volna valamely formál jogi vagy más értelemben, mikor - joggal felháborodva az állami terror elhatalmasodásán hazánkban - tiltakoztak a korrupció és az intézményesített bűnözés ellen, akkor bírságolják meg őket, ítéljenek abban az értelemben! 
De! 
Ne merészelje semmilyen bíróság jogi eljárások mögé bújva, terrorcselekményekre vonatkozó jogi paragrafusokat, mint kényszerzubbonyt, éppen a törvénytelenség ellen tiltakozókra húzva terrorizálni az egyszerű közéleti embereket, mintha a szervezett bűnözés keretei között háborodtak volna fel! Miközben a bíróságok tehetetlenek a valódi és állami, közhatalmi öltözetbe bújtatott szemkilövető "terroristák", a nyíltan és szervezetten uszító politikusokkal, parancsnokokkal, felettesekkel szemben! 

Itt már nem elég akarni, tenni, tenni kell! 
Ez a tüntetés legyen az együtt cselekvés kezdete! 

Dr. Boór Ferenc elnök - "terrorista" 
Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezet 

Magyarok Világszövetsége hívja tagjait és híveit, hogy vegyenek részt ezen a tüntetésen. 
Én is terrorista vagyok!

MVSZ Sajtószolgálat 
8976/160901 





ISMÉT AZ 50-ES ÉVEK, ISMÉT KONCEPCIÓS PER

A törvénytisztelő magyarság rádöbbenhet végre arra, hogy törvénytelen itt minden bíróság és minden hatalmi struktúra!
Dr. Bene Gábor jogász, a Budaházy per ítélethirdetésén ráolvassa az igazságot az ügyészre, ezzel megalázva az ügyészt, de a bíróságot is.Dr. Bene Gábor jogász, a Budaházy-per ítélethirdetésén ráolvassa az igazságot az ügyészre, ezzel megalázva őt, de a bíróságot is.
Szikinger István védőügyvéd szerint „Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak.” Sajnos azonban a magyarság nem boldog ma a hazájában, mert túlzottan régóta van egy olyan hatalmi elit uralma alatt, amely egygyökerű, gátlástalan és erőszakos.
Budaházy György hazafi, s ez a legnagyobb bűne!
Ha nem éppen Fidesz választási veresége után, s a szavazatok újraszámlálásáért állt volna ki 2002-ben, s nem zárja le barátaival az Erzsébet hidat, akkor ma a liberális-baloldal erősen visítana: hogy itt az orbáni diktatúrának az újabb és legékesebb bizonyítéka, hiszen már koncepciós perek is indulnak, mint az 50-es években. Csak azért nem visítanak, mert jobban útálják Gyurit mint Orbánt!
Ez persze természeteses, mert Gyuri később is rálépett a szocionisták és liberálisok bütykére, hiszen sem a 2006-os szovjet emlékmű elleni jogos támadást, sem a velencei tó partján eltervezett kaszinó elleni kiállása nem tette őt elfogadhatóvá a politikai és gazdasági kifosztóink szemében.
Ezért – s nem a nevetségesen hangzó focilabda bombák miatt – ítélte kedden első fokon 13 év fegyházra, sok kétes eredetű bizonyíték alapján a Fővárosi Törvényszék. A vád szerint terrorcselekmény, testi sértés és kényszerítés miatt történt az elmarasztalás. Morvai Krisztina vezetésével a magyar Himnuszt és a székely himnuszt is elénekelte a per hallgatósága, akik megdöbbentek azon, hogy sem a bírónő, sem a tanács többi tagja nem volt képes a magyar Himnusz alatt felállni. Hogyan szocializálódtak ezek a magyarnak látszó emberek?
Ez sajnos megkérdőjelezi a magyar mivoltukat, s így az ítélet valószínűleg nem magyarokból, csakmagyarul beszélő jogászok által készülhetett.
A „bűnszervezetben, társ-tettesként elkövetett terrorcselekményt” és első fokon a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségének teljes kizárásával ítélte el a bíróság szinte az összes vádlottat, s 125 évet osztogatott ki közöttük. A bíróság a társadalomra való veszélyességet hangsúlyozta, magam pedig jogászként felvetem az ügyészség és a bíróság veszélyességét a társadalomra. Ha ugyanis ilyen és hasonló koncepciós perek fognak lezajlani hazánkban, akkor nem csoda, hogy alacsony a termelékenység, de az utódvállalás is, hiszen ki akar megszakadni és gyermeket nevelni egy olyan államban, amely ilyen ügyészséget, rendőrséget és bíróságot tart?
A vádlottak cselekményei alapján látható, hogy a kormány és az állam összes intézménye túllihegi a helyzetet, s Budaházy találó szavai szerint bolhából csináltak elefántot.
A Magyarok Szövetsége – Nemzetépítő Népmozgalom általam vezetett tagozata pedig ismételten megállapítja, hogy e következmény nélküli országban, már szinte egyetlen intézményben sem lehet megbízni, mert vagy pénzpórázra van fűzve, vagy olyan erősen függ a hatalmi rendszertől, ami miatt ezt a nyíltan korrupt és koncepciós rendszert nem buktatja meg. Ma már Schiffer ex-képviselőnek is feltűnik a bíróságok tevékenysége, s megkérdezi mit kaptak (kapnak) a szemkilövetők?!
Valóban ez itt a kérdés! Mert az már teljesen tűrhetetlen, hogy egy állítólagos jogállamban ilyen megtörténhet.
Két terheltből fenyegetés és lelki és fizikai kényszer eszközével csikartak ki „beismerő vallomást”. Annak érdekében, hogy ezekből a haza iránt elkötelezett emberekből terroristát lehessen faragni, manipulációk egész sorát követték el a “bizonyítok” tekintetében is. A 2010-ben megbukott rendszer koholt bizonyítékait a nemzetinek mondott Fidesz ügyészsége és bírósága végezte el a piszkosmunkát.
De miért? Ezen kell a valódi nemzeti oldalnak gondolkodni! Lehet, hogy újabb teszt-próba alá vetettek minket, hogy mennyire vagyunk megalázhatók, gyávák vagy szolidáriak? Sőt azon is lehet gondolkodni, hogy ha egy veszélyes gyilkost nem engednek haza az ítélete után, akkor miért is adnak lehetőséget az igazságtalan ítélet előli szökésre az állítólagos “terroristáknak” ? Akikről éppen a bíróság állítja, hogy veszélyesek a társadalomra. Olyan átlátszó az egész indoklás, hogy ordít belőle a kettős mérce és a justizmord!
Az ártatlanok elítélése, nemcsak durva bírói tévedés, nemcsak égbekiáltó igazságtalanság, hanem egy érezhetően izzadságszagú, s politikai alapú koncepció!
Dr. Bene Gábor


BUDAHÁZY ÉS TÁRSAI ÍTÉLETE - BENE GÁBOR ÖSSZEFOGLALÓJA 2016 08 30.





FRISSÍTÉS FRISSÍTVE! A MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ PT LAZÁN ELSIMÍTOTTA A KÖRMENDI ZSIDÓ RITUÁLIS VÉRGYILKOSSÁGOT


Berkowitz Salamon rendkívüli fontosságú ember: együtt gyújtotta meg a hanuka-gyertyákat a parlament előtt az MSZP-SZDSZ kormány tagjaival.
NIF: Az ügy el van tussolva, ez biztos. Farkas István nyomozást vezető zsidó származású, szombathelyi alezredes az ügy eltussolása óta álomszép országos rendőrkarriert futott be, március 15-e alkalmából a Gyurcsány-kormány igazságügyi és rendészeti miniszterének javaslatára köztársasági elnök (közismert nevén a Börtön Patkány) a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki. Akárcsak Bene László kapitány úr, Farkas fölöttese, akit az ártatlan Tánczos Gábor letartóztatásának másnapján dandár tábornokká léptettek elő. Kuncze Gábor belügyminiszter és SZDSZ pártelnök az ügy “megoldása” után szórta a jutalmakat az eltussolók, ill. a pofájukat tartók között! A legmagasabb kitüntetésekről ne is beszéljünk! Bàrki hozza nem értőnek is kérdőjelek tolulnak az agyába, miért is ennyire fontos ennek az ártatlan kislány gyilkosának az erőltetetten gyors kézre kerítése és miért szórják ennyire a jutalmakat e miatt? Mit takargathatnak??? 1998-ban a Vas megyei rendőrfőkapitány az a Bene László volt, aki a 2006-os őszi rendőrterror idején, mint az egész rendőrséget irányító ORFK vezetője vált hírhedté. Milyen fontos ügyet hamisított meg Bene László, hogy a zsidó PT prominens tagjának -Gyurcsánynak- regnálása alatt ilyen karriert jutalmaztak neki??? Nemcsak a rendőrség rohadékjai segítettek ennek az ügynek az eltussolásában, hanem a bíróságok is, akik a mondvacsinalt, ill. megmanipulált  bizonyítékokat elfogadtak, hogy a kéznél lévő bűnbakot elítélhessék és a valódi gyilkosokat futni hagyhassák!!! Kik lehetnek a gyilkosok, ill. milyen rendkívüli fontosságú gyilkosságot követhettek el, hogy az ok, a valódi indíték, takargatása ennyire fontos a zsidó PT-nak? Mert ez a valódi kérdés, milyen indíték elfedése ennyire fontos, és nem az, hogy kik vitelezték ki ezt a gyilkosságot???!!! Ennek az indítéknak a felfedése, a gyilkosság valóságnak megfelelő kinyomozása, és az ezt eltussolók, az ezt akadályozók, de még a pofájukat tartók között is példás büntetések kiosztása hozná meg a magyar társadalom számára a megnyugvást. A teljes megnyugvást azonban csak a zsidó PT teljes megszüntetése hozhatná meg! Semmi más! Mert jelenleg azt mondhatjuk, hogy a magyarságnak nincs már saját országa, ahol a magyar érdek érvényesül!!!
Tehát teljes gőzzel beindult akkor is a zsidó PT! Berkowitz Salamon haszid zsidó kóser Traubi szódagyár tulajdonosa az új gyárépület “felszentelésére” külföldi haszid saktereket és rabbit hívott meg. Toroczkai László – Magyar Jelen-ben megjelent riportja azt érzékelteti, hogy a zsidó rituális gyilkosságokban a szűz kislány vére arra kell, hogy az új épületek/házak bejárata körül a falat vérrel “felszenteljék”. H. Zsófi, körmendi 11 éves kislány, a zsidó rituális gyilkosságok szerint, mélyen, fültől fülig volt átvágva, ennek ellenére a holtteste körül nem volt csak egy keskeny vércsík. Vagyis hiányzott több liter vér. Torockay riportjából az érezhető ki, hogy a külföldi haszid zsidók a kóser Traubi Szóda gyár “felszentelésére” gyilkolták meg H. Zsófi 11 éves körmendi kislányt!
A zsidó PT könnyedén eltussolta ezt az ügyet, és azóta is vígan böfögnek nagyokat a kóser traubi szódától! A “magyar” kormányok meg garantálják, hogy az ügyet nem fogja soha senki felgöngyölíteni!!! Dr. Lépoldné rendőrségi írásszakértó kijelenti, hogy az aktákat 50 évre titkosították, mivel a gyilkos kiléte ismert!!! DR. LÉPOLD megállapította rögtön a nyomozás elején, hogy a kiszemelt bűnbak, Tánczos Gábor (TG), nem lenne képes ilyen szörnyen bestiális gyilkosságra!!! Ugyanakkor TG önszántából, tanúként jelentkezett és a gyilkosról személyleírást adott. Ellene semmit sem tudtak felmutatni. De éppen kéznél volt. S ez kapóra jött a zsidó PT markában lévő, megrohadt rendőrségnek. A zsidó PT szilárdan áll és felügyel mindent!!! Ennek az ügynek a leköpésünkkel felérő laza eltussolása teszt volt: Mennyire birka a magyar nép!!! Az eredmény: Mega-birka!!! Vágóhídra való barmoknak néznek bennünket, magyarokat!!! Tiszaeszláron 1882-1883-ban még lázadások törtek ki a Solymosi Eszter ügy eltussolása miatt. A mai Magyarországon semmi, de semmi, . . . , de semmi felkelés ez ügyben nem volt!!! Szégyen!!! A lakosságnak mára már az ereiben szar folyik, és nem magyar vér!!!
Segítünk Pintérnek: ez lenne a körözendő képe!Segítünk Pintérnek, mivel úgy latszik elkallódott a fénykép a sok titkosított mega balhék között: ez lenne a körözendő képe!
A körmendi gyermekgyilkosság aktáinak titkosításáról kérdezi Pintért Bana Tibor
Alább olvasható a jobbikos képviselő írásbeli kérdése: Tisztelt Miniszter Úr! Különböző sajtóorgánumokban, internetes portálokon megjelent cikkek, írások felvetik annak lehetőségét, hogy ötven évre titkosították az annak idején nagy vihart kavart, 1998-as körmendi gyermekgyilkosság aktáit. Ezekben Lépold Józsefné írásszakértő úgy nyilatkozott, hogy nem az elítélt Tánczos Gábor követte el a gyilkosságot, a valódi tettes pedig azért nem nevezhető meg, mert a rendőrség ötven évre titkosította az iratok egy részét, ő pedig esküje miatt nem beszélhet. Kérem Miniszter Urat, adjon választ arra, hogy valóban történt-e titkosítás ebben a komoly indulatokat kiváltó és nagy érdeklődésre számot tartó ügyben! Ha igen, akkor miért volt szükség erre, amikor Tánczos Gábor személyében volt egy jogerősen elítélt személy?
Nyirtasson 2006 óta, Berkowitz szervezésében grasszáló haszid zsidókNyirtasson 2006 óta, Berkowitz szervezésében grasszáló haszid zsidók:az ős-ránkvándorlók falujába jöttek vissza Kanadából, újra bennünket boldogítani!
Várom megtisztelő válaszát!
Budapest, 2012. szeptember 18.
Tisztelettel: Bana Tibor Jobbik
NIF: Hallod! Pintér “Keresztapa”!!! A választ,  várja minden Olvasónk! Vagy pontosan ezért nem tud téged senki kikaparni a belügyminiszteri székből? Ez az ügy is egy kanál beton, amivel bebetonoztad magad?
Érkezett-e erre a kérdésre válasz? Tud-e valaki róla? Bana Tibor! Mikor teszed fel ezt a kérdést újra, de a parlamenti nyilvánosság előtt?!
Ajánlott linkek az esethez:
Forrás: 
https://kuruc.info/r/2/101469/
Haszidi zsidók Nyirtasson, Berkowitz Salamon megnyitó beszéde:
Idézet hu.wikipedia.org oldalról
Az 1998-as körmendi gyermekgyilkosság után a Magyar Jelen vezércikkében hosszan elemezte a gyilkosságnak a tiszaeszlári vérvádhoz való vélt hasonlóságát, és arra a következtetésre jutott, hogy a gyermeket egy sakter ölte meg, a gyilkosság mögött pedig Salamon Berkowitzortodox zsidó vállalkozó állhatott, akinek új üdítőital-palackozó gyáregységét az áldozat vérével szentelték fel.”

Hiába sírsz - Solymosi Eszter vére (Tiszaeszlár)




Tombol a bosszú népe

Spíró György és Kertész Ákos együttesen legalább harminc különbözõ díj tulajdonosa.
Most az erkölcsi magaslesre felkapaszkodók az alább történtek idején mit tettek, felemelték-e szavukat, mikor:
Spiró György leírta, hogy „Jönnek. Jönnek a dúlt-keblű / mélymagyarok megint, / fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek / a szarból, csönd van. / (…) Ó, ha gyilkolni szabadna újra, / csámcsogva, hersegve szívnák a / vért – miért is? ki tudja. Trianonért? (…)”(1987)
És Kornis Mihállyal egyetértettek, amikor papírra vetette, hogy „Mi, liberálisok pedig képtelenek vagyunk kimondani, amit szerintem valójában érzünk, hogy tudniillik mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”(Beszélõ – 1992)
Landeszmann György fõrabbi következõ kijelentéséhez, hogy viszonyultak?
(…) ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bõgatya és a fütyülõs barack.”(Napi Magyarország – 1993)
Kertész Ákostól elhatárolódtak a cikke miatt?
A magyar genetikusan alattvaló. (…) A magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelõs, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!”(Amerikai Népszava – 2011)
Bartus László, a fõszerkesztõ azt írta Kertésznek: „Tudod, hogy mennyire egyetértünk a leveledben írtakkal”.
Nem kérdés kiknek a nevében írta sorait Kornis Mihály. A Beszélõ c. izének, melyben műve megjelent, vezetõ politikai elemzéseit többnyire Kis János írta, Demszky Gábor terjesztette, a Beszélõ köré csoportosulók, Kõszeg Ferenc, Petri György, Nagy Bálint, Haraszti Miklós, Eörsi János, Magyar Bálint, Iványi Gábor, Petõ Iván, Bauer Tamás, Rainer M. János, Szalai Erzsébet, Lengyel László, Bokros Lajos.


Üzentek Belgiumból a magyaroknak! Ez már kiveri a biztosítékot minden magyarnál!

By newscast team | 2016-08-31
10440177_063b27898f53d80e91ec5f222c752e41_wm
Guy Verhofstadt egykori belga miniszterelnök arra buzdítja a magyarokat, hogy szavazzanak igennel az október 2-i kvótaszavazáson, és támogatja a Magyar Liberális Pártot abban, hogy meggyőzzék erről polgártársaikat.
Hamarosan egy nagyon fontos kezdeményezésbe vágtok bele, hogy megismertessétek honfitársaitokkal a kormányotok által szervezett, október 2-i népszavazás valódi tétjét, és kampányoljatok az IGEN mellett, egy európai megoldásért” – írja a Liberálisoknak küldött levelében Verhofstadt, aki 1999 és 2008 között volt Belgium miniszterelnöke.
Orbán Viktor ahelyett, hogy épített volna saját és szövetségesei súlyára a migrációs kihívásra adandó közös európai válasz befolyásolása és alakítása érdekében, sajnálatosan úgy döntött, hogy egy sugalmazó és manipulatív kérdésen alapuló népszavazást rendez, amely képes meggátolni vagy éppen teljesen ellehetetleníteni minden közös EU-s megoldást”
fogalmaz a politikus, elismerve, hogy a menekültválság felfedte az Európai Unió hiányosságait, megkérdőjelezte a schengeni övezetet, a belső határok nélkül működő Európát, és veszélyeztette az egész EU koherenciáját.
Ugyanakkor úgy véli, hogy tovább kell dolgozni a migrációs válság közös megoldásán és az európai egység megőrzésén. Ez szerinte csak az EU külső határainak védelmével és a nemzetközi jogi szabályok betartásával valósítható meg, “ami egyúttal azt is jelenti, hogy minden egyes tagországnak együtt kell működnie abban, hogy menedéket nyújtsunk azoknak az embereknek, akiket ellenőriztünk és jogosultnak tekintünk a menekült státuszra.”
A magyar kormány által kezdeményezett népszavazáson a következő kérdésre lehet válaszolni: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?
Orbán Viktor nem válasza sajnos azt jelenti, hogy ő ehelyett inkább Magyarország körbekerítését választja, esetleg más európai uniós tagországok is erre az útra tévednek.
Illúzió azt gondolni, hogy az Unión belüli határok nyitottak maradhatnak anélkül, hogy kiépülne egy közös európai rendszer, és hogy a biztonság és a prosperitás fenntartható úgy, hogy a tagországok elszigetelik magukat, kerítéseket építenek egymás között, és gátolják a közös, európai megoldásokat.”
Levele végén Verhofstadt biztosítja a Liberálisokat arról, hogy az “igen” melletti kampányukban számíthatnak mind az ő, mind a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért Párt (ALDE) támogatására.
Sir Graham Watson, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európa Párt korábbi elnöke is kampányolt már videóüzenetében a kvótaszavazáson való aktív részvétel mellett.
forrás: atv.hu

Dühös magyar egyetemisták hadat üzentek a liberális világnak – videó

A video törölve


A magukat "hazaszerető, becsületes és elhivatott" hallgatók csoportjaként meghatározó Identitárius Egyetemisták Szövetsége a Youtube-on toboroz tagokat.
A videóban elhangzik, fő céljuk az, hogy a keresztény értékek és európai hagyományok talaján egy új nemzedék sarjadjon.
"Hiába próbált megtörni minket a liberális média, mi nem ismerünk félelmet"
- szól a fenyegetés az "önmagából kifordult liberális világnak".





A Budaházy-per - kicsit másképp 

Végigültem a keddi, ítélethirdető tárgyalást. Láthatóan ezzel az ítélettel sem a vádlottak, sem a családtagok, barátok nem számoltak komolyan. Miért? Mert nem ez, nem így, nem azért történt. Mert a jog szerint sem lehetne így. Ha a jog az erkölcs minimuma, akkor ez az ítélet hova sorolandó? 
Mit láttam én? 
Egy botrányos ítéletet, majd négy órányi bírói indoklást, amely arról szólt, hogy a bizonyítékok nem elég megalapozottak, a tanuk és tanuvallomások nem elég hitelesek, a "terrorcselekményre" vonatkozó jogalkalmazásra még nincs precedens, és az ügyészség szégyellje magát, hogy nem hozott jobb bizonyítékokat a vád, és következésképp az ítélet alátámasztására. És tucatszor elhangzott, hogy bár érték ilyen vádak az eljárást, de vegyük tudomásul, hogy ez nem koncepciós ügy. A bíró végig motyogva, az orra alá beszélt, vontatottan. Nehezen hagyták el azok a mosakodósnak érzett szavak azt a szájat. Vajon miért? 
A Himnuszt ülve hallgatta végig. 
A Budaházy-per - kicsit másképp

Láttam egy ma még névtelen, de karrierista, feltörekvő ügyészt, aki semmit nem csinált az ítélethirdetés és indoklás alatt (értsd: nem jegyzetelt, nem gépelt), majd a laptopjáról felolvasta a súlyosbítást kérő, kész fellebbezési kérelmet. Mintha előre tudott volna már mindent, és előre el lett volna készítve már maga a fellebbezés is, mind a 17 emberre vonatkozóan, részletekbe menően. Vajon ez mire utal? 
A Himnuszt ülve hallgatta végig. 
Láttam a hozzátartozókat, szeretteket, barátokat. Akik nem akartak hinni a fülüknek. Értetlenül sírtak. Mert el sem köszöntek. Mert erre nem készültek. És összeomlottak, hogy az igazság sem itt nincs, sem odaát. Kire számíthatnak? A 17 ember szűkebb és tágabb családja, barátai. Gyermekei. Több száz ember. Ez az ítélet vajon példát statuál? Megrettent? Nem. Ez a több száz emberben a dacos ellenállás, a bosszúvágy angyalának megszületését segíti. Már nem 17, hanem több száz. Nos, kinek az érdeke ez? 
És láttam a vádlottakat. Fiatalok, életerősek, alkotó és teremtő erejük teljében, családdal, gyerekekkel. Hazaszeretettel. Igazságérzettel. Daccal. Felemelt fejjel. Mikor a bíróra, az ügyészre néztek, villogott a tekintetük. Mikor a szeretteikre, könny futotta el a szemüket. 
A magyar jogtörténetben először fordult elő, hogy ilyen súlyos elsőfokú ítélet esetén nem rögtön előzetesbe helyezték a vádlottakat. Vajon most miért? Félelem? Lelkiismeretfurdalás? 
Láttam "vadmagyarokat", akik azt kérték számon a hozzátartozókon, hogy azok a bírói, majd sokadik rendőri felszólításra végül elhagyták a tárgyalótermet. Ők is, csak ők utolsóként. Igaz, a "vadmagyarok" közül egyik számára sem volt tétje a mai napnak. Számukra nem állt fenn annak a lehetősége,hogy úgy menjenek előzetesbe, és évekre börtönbe, hogy utoljára azt látják, az anyjukat, feleségüket, testvérüket az akárhányszoros túlerőben kirendelhető készenlétisek verik, ki tudja, mi lesz velük, és vajon a gyerekekhez, az otthon maradtakhoz hazaért-e valaki, vagy anya, testvér, mama és papa egy másik fogdában ül. Üzenem nekik, hogy Isten nem csak szívről és lélekről gondoskodott nekünk, de agyról is... Talán nem véletlenül. A világ kétségtelenül attól lett olyan embertelen és élhetetlen, mert a meghatározó helyzetben lévő irányítók és vezetők mindenhol csak az agyukat használják. Ez nem jó. De ne essünk át a ló másik oldalára...! 
És, láttam a sajtó képviselőit. Olyat is, aki a Himnuszt, és a Székely Himnuszt is énekelte. És olyat is, aki csak a bulvárt, a szenzációt kereste. A sírós utolsó ölelést és csókot lencsevégre kapni úgy, hogy az objektívvel a fájó arcokba mászik... Nem érdekelte, hogy pont azt az intimitást teszi tönkre, amire talán 8-10-13 évig nem lesz lehetőség. És olyan fotóst is, aki a vádlott lépcsőn álló feleségének a szoknyája alá próbál befotózni, ügyes pózból. Emberi méltóság, empátia? Ugyan, ez csak a liberálisoknak jár. Senki másnak. Az egyenlőség nevében. 
Vannak az emberek, és vannak a valami mások. Ma mindkettőből bőven kaptunk. 
Köszönjük az emberséges hozzáállást és támogatást! 
Értünk Értetek 
Bertha Szilvia Zsuzsanna 

Gaudi: 125 év 17 hazafira - a nemzet arcul csapása a Budaházy-justizmord: nem maradhat így!

Hazaszerető emberként és nemzeti jogvédőként is sokakkal együtt megrázott, s felháborított a Budaházy György és 16 társa elleni törvénytelen és drákói elsőfokú ítélet. Sokéves nemzeti jogvédő és politikai küzdelem ellenére nem a 2006. őszi rendőrterror felelőseire, hanem 17 hazafira szabtak ki összesen 125 év szabadságvesztést. Budaházyra a legsúlyosabbat, 13 év fegyházat, aki ráadásul már ült előzetesben két és fél évet. Átlagosan fejenként ez több mint 7 év: annyi, amennyit egy szimpla emberölésért adnak szokásosan. Itt emberélet veszélyben sem volt, de egy bizonyított terrorcselekmény sincs. A szolidáris erőmutatás is segíthetett abban, hogy végül nem kerültek előzetesbe a másodfokú ítéletig. A maratoni ítélethirdetést követően nyilatkoztam az ítéletről, Almási Lajos filmjén ez látható. Döbbenetes volt szembesülnöm a tárgyalóteremben azzal, hogy az elvileg független és a törvényeknek alávetett, s a törvényességet minden körülmények között érvényre juttatni hivatott bírói tanács ilyen, terrorcselekmény miatti súlyos elítélést alapozott az ügyészség által előterjesztett bizonyítékokra dacára annak, hogy azok kapcsán - okkal - kétségeit és aggályait hangoztatta, a védelem érveit és bizonyítékait meg egyáltalán nem vette figyelembe. Magyarán törvénytelen ítéletet hozott. Pár napja még reményemet hangoztattam, hogy ez nem történhet meg. Jogállamban ugyanis a kétséget kizáróan meg nem állapított tényt a terhelt terhére értékelni nem lehet, erről szólnak a büntetőeljárás garanciái, amelyeket most sutba vágtak. Ez után úgy tűnik, hogy már bárkivel bármi megtörténhet a bíróságokon, különösen politikailag kényes ügyben. Megkerülhetetlen feladata lesz a másodfokú bíróságnak, hogy ezt a justizmordot mielőbb megváltoztassa és a szétzúzott vádak miatt törvényes, felmentő ítéletet hozzon a védelem fellebbezései alapján. Egyidejűleg pedig újra követelni kell az elszámoltatást és a politikai amnesztiát, azaz közkegyelmet a 2002-2010 közötti önkényuralmi időszak politikai ellenállói számára. 2012-ben még képviselőként az LMP-s képviselők akciója miatti közkegyelmi törvény módosítása útján kezdeményeztem ezt, sajnos eredménytelenül. Ezt most önálló javaslatként mielőbb újra be kell terjeszteni az Országgyűlésben, és figyelemfelhívó akciók is kellenek. A Gyurcsány-Bajnai rendszer mindent bevetett (pl. két terheltből fenyegetés és kényszer eszközével csikartak ki „beismerő vallomást”, bizonyítékmanipulációk sorát követték el) annak érdekében, hogy hatalma megtartása érdekében terroristákat faragjon egy csapat hazafiból. A hét éve tartó eljárásban a 2010-es fülkeforradalom által megbuktatott önkényuralmi rendszer elleni hazafiakat a megbuktatott rendszer koholt bizonyítékai alapján az új rendszer ügyészsége helyezte vád alá, és az új rendszer bírósága ítélte el. Mi zajlik itt? Hová jutottunk? Ez a justizmord a nemzet arcul csapása, nem maradhat így. Budapest, 2016. augusztus 31. Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő (Fénykép: Béres Attila - Magyar Nemzet) 
Forrás: https://kuruc.info/r/2/163246/?honnan=Nemzeti_Hirhalo




A kormány csattanóst választ adott az Orbán Ráhel bahreini útja után kérdezősködőknek

Kovács Zoltán Kálmán Olga vendége volt este az ATV-ben. Előbb magyarázkodott egy kicsit a miniszterelnök lányának bahreini útja miatt, ahol Orbán Ráhel, saját állítása szerint magánútján, a Perzsa-öböl menti ország energiaügyi miniszterével találkozott, majd négy perc után kifejtette,

Ez egy nem történet
Kovács egyébként ugyanazt ismételgette, mint délután Lázár János, azaz
  • ez egy magánút volt,
  • a bahreini hatóságok keleties túlzásból írták a megbeszélésről, hogy olaj és kereskedelmi ügyek is napirenden voltak,
  • illetve ezek az országok máshogy működnek, mint Nyugat-Európa, ott teljesen természetes, hogy a magánútra érkező Orbán Ráhelt udvariasságból az olajügyi miniszterrel ültetik le tárgyalni.


Jöjjön a Selmeci Gabriella -féle válasz !!!!

CSAK !!!

Arab hírügynökség: Orbán Ráhel, a Magyar Köztársaság nagyra becsült miniszterelnöke


(FRISSÍTÉS 08.31 Szemben azzal, amit cikkünk állított, az eredeti arab nyelvű cikkben nem nevezik magyar miniszterelnöknek Orbán Ráhelt, csak a magyar miniszterelnök lányának.)
Újabb kép került elő Orbán Ráhel és Tiborcz István titokzatos bahreini látogatásáról. Kedden délután írtuk meg, hogy a bahreini kormány weboldala szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István, akiknek semmilyen választott tisztségük nincsen Magyarországon, olaj- és gázügyben tárgyalt Bahrein energetikai miniszterével.
AlwasatNews
Tiborczék látogatásáról beszámolt az al-Wasat arab híroldal is, de ebben a híradásban (egy egyszerű Google Translate fordítás után) már úgy említik Orbán Ráhelt, hogy
a Magyar Köztársaság nagyra becsült miniszterelnöke.
Lehet, hogy ők már tudnak valamit?


RIO 2016: A birkózószövetség 

magánbeszélgetésnek minősíti a

 borsban megjelenteket lőrincz 

meccsének elcsalásáról 


2016. szeptember 01. nemzetisport.hu 
A Magyar Birkózószövetség közleményében magánbeszélgetésnek minősíti a Borsban megjelenteket, melyek szerint Péteri László magyar birkózóbírónak egy szlovén kollégája elismerte, hogy elcsalták Lőrincz Viktor bronzmérkőzését a riói olimpián. A szövetség közleményét változtatás nélkül közöljük. 
RIO 2016: A BIRKÓZÓSZÖVETSÉG MAGÁNBESZÉLGETÉSNEK MINŐSÍTI A BORSBAN MEGJELENTEKET LŐRINCZ MECCSÉNEK ELCSALÁSÁRÓL 
Lőrinc Viktor nem értette, miért intették meg (Fotó: Szabó Miklós)

"Csütörtökön az egyik bulvárlap cikke alapján számos sajtóorgánum beszámolt a Nemzetközi Birkózószövetséget (UWW), illetve Lőrincz Viktor olimpiai bronzmérkőzését is érintő hírekről. A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) ugyan közvetlenül nem érintett az ügyben, de a számos médiamegkeresés miatt hivatalos közleményben szeretné ismét kiemelni, hogy kiáll a versenyző mellett, és a Magyar Olimpiai Bizottsággal szoros együttműködésben javaslatot tesz a hasonlóan kérdéses esetek jövőbeni elkerülésének módjára, amire jó lehetőség adódhat már az UWW e heti, a franciaországi junior-világbajnokságon zajló kongresszusán is. Bármilyen konkrétum esetén természetesen értesítjük a médiát." 

"Ami a kérdéses cikk alapinformációit illeti, kiderült, s ezt a két érintett, az újságíró és a megkérdezett nemzetközi bíró is megerősítette, hogy köztük egy magánbeszélgetés zajlott, amelynek során felállítottak egy hipotézist, de fel sem vetődött, hogy ez nyilatkozatként megjelenik, így a tartalma sem ellenőrzött és a kérdezett által megerősített. Az MBSZ semmilyen hivatalos csatornán nem értesült, nem értesülhetett a megjelentekről, ezektől elhatárolódik. A magyar szövetség a továbbiakban is azon lesz, hogy saját nemzetközi pozícióit erősítve elkerülje a szőnyegen történő hasonló eseteket, illetve megkapja a 2018-as vb rendezési jogát, amivel közvetve erősítené a 2024-es budapesti olimpiai pályázatot is." 

MIGRÁNSOK ERŐSZAKOLTAK MEG EGY MAGYAR NŐT NÉMETORSZÁGBAN


A németországi Mühlhausenben három eritreai bevándorló még szombat hajnalban megerőszakolt egy magyar származású nőt. A feltételezett elkövetőket elfogták, majd szabadon is engedték a hatóságok, írja a Thüringer Allgemeine.
Az öt férfi a türingiai Tonna-ban került vizsgálati fogságba, miután a rendőrség letartóztatási parancsot adott ki ellenük.
Harko Krieg főállamügyész szerint a borzalmas tettet szombat hajnalban, 3:50-kor követték el, miután a vasútállomás közelében lévő hídnál a gyanúsítottak megtámadták a 39 éves magyar nőt.
A rendőrséget egy szemtanú értesítette az esetről, aki látta, amint a nőt több férfi rángatja egy közeli bevásárlóközpont parkolójában. A rendőrök kiérkezésekor a nő a földön feküdt, ruhája megszaggatva, hiányosan lógott rajta.
A környéken öt gyanúsítottat vettek őrizetbe:
egy német, egy "hontalan" (állampolgárság nélküli személy - a szerk.) és három, 22 és 51 év közötti eritreai férfit.
Kieg szerint mindhárom migráns részt vett az áldozat megbecstelenítésében, aki viszont nem tudott részletes vallomást tenni, mivel a történtek idején alkoholos befolyásoltság alatt állt, a trauma miatt pedig kórházba kellett szállítani.
A rendőrség szóvivője szerint a feltételezett elkövetőket még vasárnap kézre kerítették, ám azóta már szabadon is engedték őket.


A bankok figyelmeztetnek: 

Gazdasági nukleáris tél sújthatja 

a világot 


8/31/2016 ujvilagtudat.blog 
A bankszterek a Brexit segítségével 

akarják elkerülni a felelősséget. 

A központi bankok gazdasági katasztrófára számítanak, amely lesújthat a világra ezen a télen, és megpróbálják a Brexitet hibáztatni az elkövetett törvénytelenségeik helyett, amely kiváltotta a válságot. 
A befektetők különösen a nagy európai bankokban szabadulnak a részvényektől, a Royal Bank of Scotland 30 százalékot vesztett piaci értékéből június óta. 
A bankok "felkészülnek egy gazdasági nukleáris téli helyzetre," mondta egy bennfentes a CNBC-nek
"Ez azt is jelentheti, hogy 50. cikkely népszavazások indulhatnak más európai országokban, ami az euróval vagy a fonttal való szakítást is eredményezheti, amely 1,20 dollár vagy még alacsonyabb árfolyamon áll." 
"A bankok most készen állnak bármire." 
A nyilvánosság elveszíti a hitét a bankokban; a személyes széfek iránti kereslet megugrik, mivel az emberek megtagadják a befizetést a bankszámlákra a "negatív kamatoktól" való félelmükben. 
"A betétesek most azzal a kilátással szembesülnek, hogy díjakat számítanak fel a betéteikre," - jelentette a Wall Street Journal. "Néhány vállalat és nagy magánbetétes számára már díjakat számítanak fel." 
A központi bankárok és a technokrata elit a Brexitet hibáztatja a jelenlegi gazdasági bukás miatt, de a globális gazdaság már azelőtt a szétesés jeleit mutatta, hogy a brit választók úgy döntöttek, elhagyják az EU-t. 
Januárban, öt hónappal a Brexit szavazás előtt egy magas szintű bankár és davosi bennfentes elismerte, hogy globális gazdasági összeomlás fenyeget, mert a központi bankok elvesztették az irányítást és teljes kifogytak az ötletekből. 
Gazdasági nukleáris tél sújthatja a világot

Körülbelül ugyanebben az időben a Royal Bank of Scotland figyelmeztette ügyfeleit, hogy "adjanak el mindent", és lépjenek ki a tőzsdéről a lehető leghamarabb, ami egy olyan intelem, amely azt jelzi, hogy a globális gazdaság egy 1929-es típusú nagy gazdasági világválság felé tart. 

"Adjanak el mindent, kivéve a jó minőségű kötvényeket," - figyelmeztetett Andrew Roberts, a bank európai gazdasági és árkutatási vezetője. "Úgy gondoljuk, hogy a befektetőknek félniük kellene." 

Az év elején az S&P 500 a legrosszabb ötnapos kezdéssel indított 1929 óta, és a Dow Jones ipari átlaga 1897 óta a legsúlyosabban kezdett. 

A globális gazdaság annyira függ Kínától, hogyha az ország teljesen összeomlik, az viláméretű recessziót eredményez, és a kínai irány nagyon hasonlít ahhoz, ami a nagy gazdasági világválsághoz vezetett az egyre bővülő hitelkeretekkel azon széles körben elterjedt téveszmével együtt, hogy az eszköz árak soha nem fognak esni. 

"Kína túl gyorsan növekszik," - mondta Andy Xie közgazdász. "A kormány felhasználja erejét, hogy megállítsa ennek kibontakozását, de nem foglalkozik a témával." 

"Ezzel csak több időt vásárolnak." 

De az idő fogy. 


Az Új Föld projekt tudatos közösségeinek építése

https://www.youtube.com/watch?v=g9qLemb1WeQ&feature=share&honnan=Nemzeti_Hirhalo
Ószövetség másképp / Kereszténység NEM = Judeo-Krisztianizmus
Pap Gábor - Kazár Birodalom Kamu (+ Tóth Gyula, Grandpierre Atilla és mások)
TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)


Halál hol a te birodalmad ?
Zsidók ez itt a ti birodalmotok !!
A sátán jobb , és bal kezei mind ti vagytok .
A muszlin törvényeket alkalmazva a tolvajnak le kell vágni mind a két kezét !!!
A világnak meg kell szabadulni a cionista kazároktól !!!Két világégést a nyakunkba
akasztottak e – kazárok , és az egészet bűntetlenül
meguszták , sőt ők ítélkedtek a világ felett , hisz a A Nürnbergi per birái , hóhérai , az egész szégyenteljes aktus résztvevői celebrálói kazárok voltak , és épp a világégéséért felelős cionista szabadkőműves bankárkasztott nem ültette a vádlottak padjára , helyette a másodlagos harmadlagos szereplőket tette fő bűnössé .
És az Orosz országból kirajzott zsidó – kazár – kommunistákat , kik egész Európát végig gyilkolták , ki kellet iktatniuk a nemzetalkotó elemeket , a szabadon gondolkodókat , egyáltalán a gondolkodókat , hogy a Kazár világbirodalmat meg tudják valósítaniuk , ezért minden áron gyilkolniuk kellet az adott nemzetet , így az Orosz népet is , hisz az ő vezetőik is zsidó – kazárok voltak . Mikor számonkérésről beszélünk , tulajdonképpen a zsidó – kazár bankárkasztról beszélünk , ők tartoznak az emberiségnek a temértelen szenvedésekért , a legyilkolt lelkekárt , az elkárhozottak , megbélyegzett , megnyomorított családoknak elszámolásra joguk van , és joguk van ezen emberek likvidálására , vagy az utódaik kiirtására is , mivel egy borzasztó kisérletett hajtottak végre , rászabadították az emberiségre a kommunizmus kisértetét több mint 100 millió halott lett az áldozat , ezért minden cionista kazárt ki kell végezni, hogy a világállam létrehozásában jeleskedő kazárokat a bankárkaszt , és szabadkőműves páholyokból diktáló /a világállam pártja ez /
33 fokozatúak ne tudják ránk robbantani a III. világháborút .
Hogy mi lesz a pénzügyi rendszerünkkel , ez egy uzsora civilizáció , ha likvidáljuk a bankárkasztot , és áttérünk a muszlim világ pénzrendszerére ahol a bankár , és a befektető is együtt sir , és nevet , nem lesz több uzsora kamat , és nem lesz több kamatrabszolga a XXI . Században .
Ezért az ő terrorjukat a mi terrorunknak kell 

felváltani , míg ki nem irtjuk őket , ne feledd 

ők könyörtelenül kiirtottak mindenkit akit úgy 

gondoltak , hogy útjukban állt, királyokat , 

cárokat , nemeseket , parasztokat , - 

kulákokat – mert nemzetalkotók , és önállóak 

tudtak lenni , hát bele darálták őket a Dunába 

a mocskos ÁVH – sok , és az unokáik még 

mindig osztjék az észt , hát mi változott 56 

évfordulója felé kérdem én eljutott hozzátok 


56 üzenete , mert akkor a zsidó – kazár 

terror 

ellen lázadt fel a nép , de ma már erre nem is 

emlékeztek mint a majmok ültök a fotelben , 

és várjátok , hogy más gondolkodjon 

helyettetek . A napi izgalmat két buzeráns 

zsidó- kazár szerelmi álma okozza nektek , 

és 

ezekre bízzátok a jövö letéteményeseit a 

gyermeketek nevelését . Valaha el tudjátok 

mondani nekik ezeket a tényeket úgy , hogy 

az unokáitok ezt igaznak lássák , a ti 

igazságotoknak , és nem a gyarmattá 

sülyesztett helytartóitok meséje éltesse őket . 

Várjátok , hogy megchipelve rabszolgaként 

tengessék a csukszaros életüket , és ha a 

kazárnak úgy tetszik akkor kiiktassa az élők 

sorából , mert már túl öreg , túl sokat pofázik , 
túl sokat tud ,stb . Az Orvelli álom 

megvalósulni látszik , ha csak nem kezditek 

el 

a likvidálásukat , de ti is könyörtelenek 

legyetek , mint a Pintér gyilkosság BT.- je .


Vérbírók
A vérbíró, aki lecsapta a telefont
https://www.youtube.com/watch?v=S7aS6yd50ks
Hol zsarnokság van egy vérbíró vallomásai

A módszerVáltás "rózsadombi paktum" konkrét NEVEKKEL
Vérrel és kötéllel
Ügyvédi praxis, NJA, állami zsarnokság (Szeszák Gyula olajügyész; +CIA-üzenetek)
VNTV.A vérbírók unokái még mindig ítélkezne. 2. rész -- Dr. Völgyesi Miklós, Jakab István

A vérbíró, Vida Ferenc - 1. rész

A vérbíró, Vida Ferenc - 2. rész.
1956 - Vida Ferenc interjú (aki halálra ítélte Nagy Imrét)
Rendszerváltás - Zsidó hatalomátmentés 1988 MZSMP
Az utolsó magyar hóhér - MTV, Múlt - kor
A Vérbíró, Vida Ferenc / the Hungarian "Hanging Judge" Ferenc Vida (in Hungarian)
A Nürnbergi per
Nagy Imre az utolso szo jogan a birosagon 1956 Budapest
Kádár János: "... az én felelősségemről..."
Meghalt Kádár János (1989-07-07)
Ami a Biszku filmből kimaradt
A teljes Biszku-film: Bűn és büntetlenség
Meghalt Biszku Béla
Európai Szuperállam Új Világrend Orbán Viktor 2016 Illuminátusok Szabadkőművesek
https://www.youtube.com/watch?v=zkq-J6mcNzM
Nagy Imre Per Itelet Hirdetes Vida Ferenc
Orbán Viktor- Nagy Imre újratemetése
Orbán Viktor: "Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom"
Energol-dosszié
Pintér, Boross és a legfőbb ügyész védték az olajmaffiózó megyei főkapitányt! (Dr. Szeszák Gyula)
A maffiaállam nyugdíjazta - Hatszemközt Szeszák Gyula olajügyésszel (Hírháttér TV)
Csányi Sándor volt emberei az OTP-vezér gyilkosságairól beszéltek Molnár F. Árpádnak
A világ titkos urai - A Rothschildok (teljes) (hungarian)
A rabló zsigók
Rothschild család terve a Világuralom átvételéhez.
Csak 1 milliárd ember maradhat avagy a zsidók népirtási terve rég beindult
6 és fél milliárd felesleges ember

No ennyi felesleges emberből ki az akit bio 

robotként a Pintér gyilkosság BT. - je , fel fog 

mutatni a társadalom előtt , hogy íme a 

terroristák , és ezért mindnyájunk érdekében 

a szabadság jogainkat kurtítva be fognak 

terelni a koncentrációs táborokba , amik most 

stadionoknak vannak álcázva , és az égető 

művek is elvégezték már a főpróbát , a kukás 

kocsik is készen állnak , csak a 

személyzetben kell egy két változtatást 

eszközölni , és akár már nem is kell az 

osztályozó stadiomokba fuvarozni őket , 

mindjárt mehetnek az égető művekbe , hát 

ezért kell a cionista kazárok betelepítése , 

mert a magyar nem megbizható !!!

És akkor ne feledd !!!

VNTV.A vérbírók unokái még mindig ítélkezne. 2. rész -- Dr. Völgyesi Miklós, Jakab István


Akkor a pártállam szolgálatában , most a 

világállam szolgálatában a világállam 

pártjának a szolgálatában a szabadkőműves 

páholy megmondó emberei osztják a halált a 

háttérből !!!


Ha teheted égesd fel e páholyokat , hogy 

önmagukkal legyenek elfoglalva e gyilkosok 

!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése