2012. augusztus 2., csütörtök

Zsidó maffia szervkereskedői



Zsidó maffia szervkereskedői


Virágzik az illegális szervkereskedelem Európában a válság miatt.

Virágzik az illegális szervkereskedelem Európában, ahol a válság miatt elszegényedett emberek közül egyre többen próbálnak testrészeik áruba bocsájtásával pénzhez jutni - írta pénteken internetes hírportálján a The New York Times amerikai lap.
Szakértők szerint az európai pénzügyi válság közepette a szervkereskedelem feketepiaca a válság sújtotta európai országok - elsősorban Görögország, Spanyolország és Olaszország - és elszegényedő szomszédságuk, például Szerbia és a Balkán - felé terjeszkedik. Míg korábban a szervkereskedelem "tradicionális" forrásországai Kína, India, Brazília és a Fülöp-szigetek voltak, addig ma már Európában is egyre több kétségbeesett szegény próbál veséje, tüdeje, csontvelője vagy szaruhártyája eladásával pénzt szerezni.
Spanyolországban, Olaszországban és Oroszországban hirdetések tucatjai jelentek meg az interneten, amelyek vesétől kezdve, a hajon át, a spermán keresztül, egészen az anyatejig emberi "termékek" teljes tárházát kínálják eladásra. Egy tüdő ára például akár a 250 ezer eurót is elérheti. A jelenség még az Egyesült Államokat sem kerülte el, ahol szakértők szerint a közelmúltban számos szegény, letelepedési papírokkal nem rendelkező bevándorló próbálta értékesíteni a veséjét a Craigslist elnevezésű internetes oldalon és az ahhoz hasonló online piactereken - írta a lap.
Görögországban a közelmúltban egy 46 éves üzletember azt nyilatkozta, hogy csak egyik veséjének eladásával tudja megakadályozni, hogy családja az utcára kerüljön. A kiválasztószervéért 100 ezer eurót remélő férfi azt is hozzátette, még egy magándetektívet is felbérelt, hogy vevőt találjon. Habár a szervkereskedelem világszerte illegális és börtönnel sújtandó, ez keveseket érdekel, amikor a - pénzügyi vagy fizikai - túlélésről van szó.
"A gazdasági világválságnak köszönhetően a szervkereskedelem növekvő iparág - mondta Jonathan Ratel, az Európai Unió koszovói különleges ügyésze, aki jelenleg hét emberrel szemben vezet eljárást szervkereskedelem miatt. "A szervezett bűnözői csoportok kizsákmányolják a sebezhetőket az ellátási lánc mindkét oldalán: a krónikus szegénységtől szenvedő embereket és az elkeseredett és gazdag pácienseket, akik bármit megtennének a túlélésért" - mondta. A betegek és az elszegényedett donorok általában az interneten keresztül vagy közvetítők segítségével találnak egymásra.
A közvetítők egy veséért akár százezer eurós árat is kérnek - az átültetés és az utazás költségein felül. Ugyanakkor Ratel állítása szerint a donorok sokszor fizetség nélkül maradnak.
Habár megbízható statisztikák nem állnak rendelkezésre, az Organ Watch kaliforniai emberi jogi civil szervezet szerint évente körülbelül 15-20 ezer vesét értékesítenek illegálisan a világon. Az ENSZ becslései szerint a veseátültetések öt-tíz százaléka illegális kereskedelem eredménye. Nancy Scheper-Hughes, az Organs Watch vezetője szerint az európai állapotok a Szovjetunió összeomlása utáni időszakra emlékeztetnek, amikor a krónikus munkanélküliség miatt emberek tömegei akartak szerveik eladásával pénzt szerezni - s ezzel párhuzamosan számos szervezett bűnözői csoport várta, hogy kihasználja őket.
Ratel szerint a közelmúltig Törökország volt az európai szervkereskedelem elsőszámú "elosztóközpontja", ahova a "szervturisták" döntően az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Franciaországból, Izraelből, Olaszországból és Németországból érkeztek. Állítása szerint a legnépszerűbb szervkereskedelemre szakosodott internetes oldalak többsége oroszországi bejegyzésű.
"Amikor ételt kell tenned az asztalra, egy vese eladása nem is tűnik akkora áldozatnak" - kommentálta helyzetét egy kétgyermekes szerb férfi a New York Times-nak, aki munkája elvesztése óta már a villanyszámlát sem tudja kifizetni. Most arra vár, hogy találjon valakit, aki hajlandó 30 ezer eurót adni az egyik veséjéért.


Emberi szervekkel is kereskedtek az amerikai rabbik – A vesét 10 ezer dollárért vették és 150-ért adták
Amint arról korábban beszámoltunk, az egyesült államokbeli New Jersey államban, Brooklynban nemzetközi pénzmosó és politikai korrupciós bűnbandát tartóztatott le csütörtökön az FBI. Az összesen 44 letartóztatott többsége zsidó, köztük öt rabbi és más zsidó közéleti ember. Az izraeli Vállá!Hádásot című hírportál újabb részleteket közölt a hatalmas botrányról. 

A bűnöző zsidók csütörtöki letartóztatásról készült fényképek

A letartóztatott zsidók között a pénzügyi bűncselekmények mellett izraeli donorok által adományozott emberi szervekkel kereskedő személyek is vannak. A zsidók ezen kívül hamisított luxuscikkeket is áruba bocsátottak. 


Az izraeli sajtó közben leközölte a 44 letartóztatott személy nevét, és az általuk elkövetett bűncselekményeket. A listáról megtudjuk például, hogy egy Lévi-Jichák Rosenbaum nevű brooklyni zsidót illegális szervkereskedés miatt vettek őrizetbe a hatóságok. 


A pénzmosás és egyéb pénzügyi bűncselekmények miatt lefogott tizennégy személy egytől egyig zsidó: Élijáhu Ben Hájjim, Smulik Kohén, Lévi Deutsch, Jesájáhu Ehrental, Mordeháj Fisch, Jolie Gertner, David S. Goldhirsch, Saul Cassin, Edmund Nahum, Abe Pollack, Lavel Schwartz, Binjamin Spirá, Náftáli Weber és Árjé Weiss. 
Saul Cassin rabbi, Deal városka szefárd főrabbijának fia is a letartóztatottak között van. Vele együtt összesen öt rabbit vettek őrizetbe csütörtökön az FBI emberei. Az FBI három éven keresztül nyomozott a brooklyni és a New Jersey állambeli Deal városka szíriai és askenázi eredetű zsidó közösségein belül, míg fölgöngyölítettek a nemzetközi bűnbandát. 


A nyomozók kezdetben az Izrael közbeiktatásával elkövetett pénzmosás bűncselekményének szálait vizsgálták, miközben lebuktak az emberi szervekkel, elsősorban vesével, illetve luxuscikkekkel illegálisan kereskedő zsidók is. 


A politikai korrupció miatt letartóztatottak között a spanyol ajkú keresztények és az egy szál muszlim arab Máher A. Halíl díszes társaságában szintén sok a zsidó, mint például Jichák Friedländer, Simon Haber és Mose Altman. 


Az FBI állítása szerint a New Jerseyben letartóztatott zsidó szervkereskedők 10 ezer dollárért vásároltak egy vesét Izraelben, amit 150 ezer dollárért adtak el Amerikában. Tiszta haszon. 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info


Auschwitzi doktoroknak nevezte az izraeli orvosokat egy román kolléga

Bukarestben a rendőrség rajtaütött egy izraeli nőgyógyászati magánklinikán, s illegális petesejt-kereskedés és más bűncselekmények elkövetésének gyanújával letartóztatta a tulajdonosokat és az orvosokat. Szőkéknek és kék szeműeknek írták le a petesejtjüket eladó cigánylányokat. Auschwitzi doktoroknak nevezte az izraeli orvosokat a Román Orvosi Kollégium elnöke – valószínűleg meghurcolják…

A Sabyc klinika Bukarestben

A magyarországi hírközlő eszközök diszkréten elhallgatják, vagy három-négy mondattal elintézik azt a botrányt, amely az izraeli tulajdonban levő és izraeli orvosok által működtetett bukaresti Sabyk Gyógyászati Központ körül kirobbant. De hát Izraelről csak jót vagy semmit, tartják a magyarországi cionista sajtó hírverői és goj csicskásaik. A Kuruc.info azonban ezúttal sem hallgatja el a zsidók gaztetteit. 
A magyarországi zsidó sajtónál jóval tisztességesebb izraeli médiumok is beszámolnak a bukaresti botrányról, így például az általunk már többször hivatkozott Vállá.Hádásot című héber nyelvű hírportál, amely videóval mellékelt írásában ezúttal is lerántja a leplet az izraeliek külföldi gaztetteiről. 
A bukaresti Sabyk Gyógyászati Központ nevű izraeli tulajdonú és működtetésű, mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó magánklinika a román és az izraeli lapok szerint eddig több mint 20 millió eurós összegű petesejt-kereskedelmet bonyolított le. A mesterségesen megtermékenyítettek bevallott száma kétezer fölött van, s mindegyik ilyen beavatkozásért a klinika 10-15 ezer eurót kért. A legtöbb terméketlen páciens Izraelből és Németországból érkezett a bukaresti klinikára. 
Csakhogy a petesejteket meg is kellett szerezni valahonnan, s erre ragyogó alkalmat kínált a szegény romániai (leginkább cigány) lakosság. Az izraeliek ezeknek a fiatal, általában 15-18 éves cigány nőknek a petesejtért mindössze 800-1000 lejt, azaz 192-240 eurót fizettek. A számok ismeretében elképzelhetjük, hogy mekkora haszonra tettek szert, amíg az amúgy szintén korrupt román hatóságok rájuk nem tették a kezüket.(A kapzsi izraeliek valószínűleg nem kenték meg az illetékes román elvtársak markát – a szerk.) 
A legfőbb pénzbeszedő a tulajdonos, dr. Harry Méron, akinek az izraeli Ásdod városban is van egy magánrendelője. A klinika második számú embere a saját fia, dr. Jáír Méron, aki orvosként is fungál a román lapok által csak „gyermekgyárnak” nevezett intézetben. Fontos munkatársként említik még a szintén izraeli dr. Dov Kleint, a világhírű plasztikai sebészt és Nátán Laut professzort, a haifai B'néj Cijon (Cion gyermekei) kórház orvosát, valamint dr. Genja Süsskindet. Ők mindnyájan a letartóztatottak, majd házi őrizetbe helyezettek között vannak. Összesen harminc személyt állítottak elő a románok. 
Prof. Nátán Laut az izraeli tévének nyilatkozva elpanaszolta, hogy a román rendőrség durva rajtaütését a klinikán leginkább egy hollywoodi akciófilmhez tudná hasonlítani. (Ő ugyanis hozzá van szokva ahhoz, hogy zsidóra senki sem mer kezet emelni – a szerk.) Elmondása szerint a rajtaütéskor nagy számú fegyveres tört be a klinikára, s az álarcot viselő biztonságiak csőre töltött géppisztollyal hadonásztak. A profot arccal a falhoz állították, s belefojtottak minden magyarázkodási kísérletet, s eközben a megtermékenyítésre váró páciens szétnyitott combokkal a műtőasztalon feküdt. 

A bezárt klinikát román fegyveresek őrzik

Prof. Dov Feldberg nőgyógyász, a Petáh Tikvá-i Beilinson kórház nőgyógyászati részlegének igazgató-helyettese és dr. Eliézer Girs, a jeruzsálemi Hádászá kórház vezető nőgyógyásza a rendőrségi rajtaütés idején éppen Kazahsztánban tartott szakmai előadást. Nem hisszük, hogy társaik letartóztatásának hírére sietve visszatérnek Bukarestbe. 
Dr. Vasile Astarastoae, a Román Orvosi Kollégium elnöke a botrány kipattanása után a sajtónak elmondta, hogy már tavaly szerette volna bezáratni a Sabyk klinikát, amelynek orvosait most petesejt-kereskedés miatt letartóztatták. „Először is, az izraeli orvosok nem rendelkeztek romániai tevékenységre följogosító engedéllyel. S ezeknek a lelketlen embereknek a tevékenységét leginkább az auschwitzi doktorok cselekedeteihez tudnám hasonlítani”, nyilatkozta a Román Orvosi Kollégium elnöke. 
Jellemző, hogy az izraeli diplomácia nem azzal foglalkozik, hogy állampolgárai mit művelnek egy idegen ország területén, hanem máris ellentámadásba lendült a fent idézett hasonlat elhangzása miatt. Lilly Ben-Hárus, a bukaresti izraeli nagykövetség konzulja a román hatóságokhoz fordult magyarázatért a Román Orvosi Kollégium elnökének megnyilatkozása miatt. 
S hogy mire is célzott dr. Vasile Astarastoae, arról némi magyarázatot kaphatunk az izraeli 1-es tévécsatornán sugárzott riportból. A narrációban elhangzik, hogy a román hatóságok a letartóztatott dr. Harry Méront és dr. Jáír Méront a helybeli, gyenge és szegény sorsú nőket kihasználó pénzhajhászoknak nevezik. 
Az üggyel foglalkozó román nyomozó nyilatkozata: „Ők (mármint a letartóztatott izraeliek – a szerk.) a petesejt-adományozókat általában a társadalom perifériáján élő szegény nők köréből toborozták. Ezek a nők beleegyeztek abba, hogy hormonális kezelést kapjanak és viszonylag kis összegért eladják petesejtjüket.” 
A következő filmkockákon dr. Harry Méron Ásdod városban (Izrael) levő elegáns magánklinikáját látjuk kívülről, majd prof. Nátán Lautot, aki társaihoz hasonlóan jelenleg bukaresti házi őrizetben várja sorsának alakulását. A professzor lányának nyilatkozata után jön a lényeg, egy öregedő izraeli asszony, Évá Lév élménybeszámolója, aki szintén páciense volt a botrányos bukaresti klinikának. 
Évá Lév: „Dr. Harry Méront, a bukaresti klinika tulajdonosát kizárólag a pénz érdekelte, s ez egyértelmű volt számomra. A kezelőszobában nem csak az orvos tartózkodott, hanem boldog-boldogtalan ki-bejárkált a takarítóktól kezdve a kisegítő személyzetig, különféle dolgozókig és érdeklődve szemlélték a jelenetet. Közben széttárt combokkal feküdtem, és végezték rajtam a nőgyógyászati beavatkozást.” 
A videó következő jelentében a román rendőrök viselkedéséből kapunk ízelítőt. Egy elváltoztatott hangú személy így emlékezik a rajtaütésre: „A rendőrök betörtek a kezelőszobába, ahol egy lány a beavatkozás kellős közepén a műtőasztalon feküdt. A román rendőrök azt sem engedték meg az orvosnak, hogy legalább letakarja a páciens intim testrészeit vagy hogy kiszedje belőle a műszereket. A rendőrök fényképfölvételeket is készítettek a páciensről, miközben kajánul vihorásztak.” 
Az izraeli orvosok s a klinika tulajdonosai egyébként nem csak a petesejtet eladó román cigány nőket verték át a rendkívül alacsony vételárral, hanem az Izraelből és Németországból hozzájuk forduló pácienseiket is. Mivel Romániáról van szó – ahol a magyarokat kivéve az emberek többsége füstös képű –, a megtermékenyítésre várakozók közül sokan és jogosan aggódva megkérdezték, hogy milyen ábrázatú a donor. Szőke és kék szemű, hangzott az izraeli orvosok válasza.

Sajnos a Vállá!Hádásot című portál által föltett videót nem minden olvasónk tudja megnézni, de itt van helyette a román rendőrség által készített fölvétel a rajtaütésről. Ezen utóbbi videót a Jediot Áháronot napilap tette közzé, ide kattintva tekinthető meg.
A videón lehet látni a román rendőrség (csendőrségi segítséggel történő) behatolását a klinika helyiségeibe. A behatolás az izraeli állítással ellentétben nem is volt annyira durva, hiszen a hatósági emberek jól hallhatóan kopogtak, s többször is elhangzott az angol "please" (kérem) szó. (Megteszi ezt a "magyar" tirpák, ha magyarok ellen lép föl? - szerk.)
Az viszont való igaz, hogy a rajtaütés pillanatában egy páciens a műtőasztalon feküdt mesterséges megtermékenyítés közben. Láthatjuk ezen a videón azt is, hogy a román rendőrök megszámolják a lefoglalt nagy összegű pénzt, amelyet aznap fizettek a páciensek.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info


Petesejt-kereskedő zsidókat tartóztattak le Romániában

Két izraeli és egy román állampolgárt tartóztatott le a rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya hétfőn. Az illetőket petesejt-kereskedelem vádjával tartják fogva, amelyet a feltételezések szerint egy bukaresti magánklinikán végeztek. Ehhez már kommentár sem szükséges.
A letartóztatottakon kívül még 22 személy ellen folyik vizsgálat, akik feltételezhetően ugyanannak a bűnszövetkezetnek a tagjai. Eredetileg 30 izraeli állampolgárt vettek őrizetbe, őket kaució ellenében szabadlábra helyezték.
A DIICOT szóvivője közölte, hogy a csoport külföldi párok számára közvetített petesejteket, amelyeket 18-30 éves romániai nőktől vettek le, mintegy 800-1000 lejért. Az ügyészség 24 órás elfogatóparancsot adott ki a Sabyc klinika orvosi vezetője, az ő fia (mindketten izraeli állampolgárok) és a klinika egyik alkalmazottja ellen.
A román orvosi kamara szintén vizsgálatot indít az ott dolgozó orvosok ellen, akiktől megvonhatják praktizálási engedélyüket is. A kamara elnöke, Vasile Ast?r?stoase szerint tettük az orvosi etika alapelveibe ütközik.
A Román Televízió hírei szerint a klinikán 1999 óta 1200 mesterséges megtermékenyítést végeztek el, noha nem rendelkeztek engedéllyel a beavatkozás végzésére. A páciensek főként izraeli, olasz és brit állampolgárok voltak. Izraeliek állítólag azért szerepeltek igen nagy számban a beteglistán, mert egy ottani törvény tiltja a petesejt pénzért vagy ingyen való átadását, ezért az izraeli nők gyakran fordulnak román, ciprusi, ukrán vagy spanyol klinikákhoz.

DUNA-TÉVÉ TISZTÁRA      
 MOSTA IZRAELT  

Bámulatos az az erőfeszítés, ahogy egyes szerkesztők a feketéből fehéret tudnak varázsolni. Persze csak akkor, ha a zsidó terrorállamot kell tisztára mosni. Ezt tette ma este a Térkép című műsor, amiben már gyanúsan nagy terjedelemben számoltak be a szervkereskedelemről. A jámbor magyar nézőt szépen elvarázsolták a hazugságok dzsungelében. Először a demokrácia mintaországát, Izraelt mutatták be, ahol bizony éveket kell várni, mire valaki vesét vagy más szervet kap. Egy orvos nagy humanizmussal ecsetelte azt, hogy sok zsidó úgy hal meg, hogy nem jut megfelelő szervhez. Majd hirtelen a kamera átcsapott Dél-Afrikába, ahol pár évvel ezelőtt zsidó szervkereskedőket buktattak le, akik hatalmas pénzekkel üzleteltek. De ezt olyan zavarosan adták elő, hogy a néző ne jöjjön rá az összefüggésekre. Itt már azt hittük, hogy vége az adásnak, de most jött a java. A tévé tudósítója ellátogatott a balkáni Romániába, ahol a bűnözés talán majdnem akkor már mint Magyarországon. Ez utóbbi nem balkáni ország. Szóval mutatják a román kórházakat, ahol nagyon ügyelnek arra, hogy a szervkereskedőket kiszűrjék. Mutattak is egy sötét pofát, akit éppen a rendőrök letepertek, mert 6 ezer euróért kínálta a fiatal gyerekek veséit, stb. Mutatták az interneten folyó szervkereskedőket is, de valahogy a lényeg elsikkadt. Mi ugyanis emlékszünk a hazai hírekből arra, hogy azok a bizonyos lebukott román szervkereskedő maffiák, azok bizony zsidók voltak. Így aztán a Juda tévé szépen rákente a zsidók piszkát a románokra, elterelve a figyelmet arról, hogy Izraelben is nagyban folyik az illegális szervkereskedelem, sokszor megölt palesztínok szerveit is árulják. Az ember csak tévét ne nézzen, mert ömlik belőle a hazugság. Kép: Duna-tévé állandó műsora

Elrabolva


Férfiak, nők és gyerekek egyaránt áldozatai az emberkereskedőknek

Bevittek minket a bár emeleti szobájába, és kokaint kínáltak. Mikor már kezdtünk a szer hatása alá kerülni, csak akkor döbbentünk rá: egy orgia résztvevői leszünk” – mondja Bea, aki most először tudott beszélni az emberkereskedők kezében töltött időről. Becslések szerint világszerte csak az illegális szexiparra többet költenek, mint hadiiparra; évente körülbelül 120 ezer nőt és gyermeket hurcolnak Nyugat-Európába.
elrabolvaMagyarországon a hivatalos adatok szerint évente átlagosan 20-25 jogerős ítélet születik, ellenben az amerikai Kü­lügyminisztérium 150 ezer olyan áldozatról beszél, akiket többnyire hazánkon keresztül szállítanak Nyugat-Európába, az Egyesült Államokba vagy Kanadába. „Az ismertté vált esetek száma rendkívül alacsony, ennél száz százalék, hogy sokkal több van" - mondta lapunknak Fehér Lenke kriminológus, aki évtizedek óta kutatja az emberkeres­kedelem témáját.
A felderítetlen esetekhez tartozik a Soroksár környékéről származó Bea ügye is, akinek már gyermekkora determinálta sorsát. Köztudott, hogy a legtöbb prostitúcióba kényszerített nő fiatalon szexuális zaklatásnak volt kitéve.
Apukám molesztált, nem volt normális családi kapcsolat nálunk - kezdte Bea annak elbeszélését, hogyan került évtizedekkel később emberrablók kezébe. - Miután apámtól elkerültünk a nagymamám vett magához, aki a szomszéd szobában válogatás nélkül nézett éjszakai filmeket, ezek átszűrődő hangjai még ma is élnek bennem." Bea az óvodai jellemzése szerint is visszahúzódó természetű lány volt; egészen addig, amíg tinédzserként a barátnőivel elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Nem tanult tovább, nem találta helyét az életben. „Soha, semmilyen konkrét elképzelésem nem volt a jövőről" - mondja.
Az áldozatok általában 16 és 35 év közöttiek - tudtuk meg az Országos Rendőr-fő­ka­pi­tány­ságtól (ORFK).  Elsősorban alacsony képzettségű, szerény körülmények között élő áldozatokat keresnek az elkövetők. Az ilyen jellegű munkavégzésre a gyors pénzkereset ígéretével, megtévesztéssel vagy érzelmi zsarolással veszik rá az áldozatokat.
Bea ekkoriban ismerkedett meg a jóképű Edével, aki a húgával együtt rábeszélte arra, menjen ki Japánba, hiszen „az neked semmibe sem kerül, fizetjük a repülőjegyet, és úgy kereshetsz pénzt, hogy közben nem kell halálra dolgoznod magad". Úgy tudta, táncosnőket keresnek, így az akkor húszéves lány belevágott a „kalandba": érkezése után elegáns fiatalember várta, aki azonnal elkérte a repülőjegyét. Másnap már munkába is állították egy éjszakai bárban. „Csak ekkor kezdett leesni, mi is történik velem" - meséli tovább.
feher_lenkeFehér Lenke szerint a Nyugatra vagy más kontinensre szállított, illetve átutaztatott lányok többsége nem tudja, hogy áldozat lesz. Legtöbbször valami jól fizető munkára jelentkeznek, és csak a célországban derül ki számukra, hogy pontosan milyen munkát is kell végezniük.
Azonnal megutáltam az egészet, de erre ők már fel voltak készülve: mikor a lányok maguk alatt vannak, küldenek egy olyan embert, általában férfit, aki a lelkükre beszél, megnyugtatja őket, aki érzelmi függőséget alakít ki bennük. Ha akkor bedőlök ennek, jött volna a kábítószer. Egy másik lány, akit ismertem, bár hazajutott, de úgy, mint kábítószerfüggő" - mondja Bea. Japánból csodával határos módon sikerült megszöknie, de miután hazatért, a drámai történet tovább folytatódott. „Nem szóltam senkinek arról, hogy mi történt Japánban. Utólag értettem meg, hogy milyen nagy bajba kerülhettem volna."
Akit Magyarországról külföldre visznek, nagyrészt örül, ha ki tud szabadulni a csapdából, utólag biztosan nem jelentkezik, mondja a kriminológus. A rendőrség látókörébe az eseteknek csak minimális százaléka kerül, így a statisztikákban is fals adatok jelennek meg. A sértettek és más tanúk a szégyenérzés vagy az elkö­vetőktől való félelem miatt inkább a hallgatást választják. Sokszor még tudatában sincsenek annak, hogy bűncselekmény áldozatai lettek. Mónikával, egy másik szerencsésen megmenekült áldozattal is hasonló dolog történt. Az érettségije után bébiszitternek jelentkezett Kanadába. Mikor lejárt a vízuma, szeretett volna tovább maradni az országban, de hivatalos úton nem sikerült az engedélyhez jutnia. Ekkor egyik magyar ismerőse egy közvetítőhöz irányította, aki „rövid úton" való segítséget ígért Móninak, és elkérte az útlevelét. Móni mindössze annyit tudott, hogy a közvetítő hatszáz dollárt fog kérni, két nappal később pedig üzenetet kapott, hogy egy szállodában kell találkoznia vele. Móni gyanútlanul elment a megadott címre, ahol egy harmadik emeleti szobába küldték.
rabszolgakA közvetítő itt azonnal a pénzt kérte Mónitól, akinél azonban nem volt ekkora összeg. Erre azt a választ kapta, hogy vagy rögtön „természetben ledolgozza" a vízum árát, vagy nem kapja vissza az iratait. Amikor Móni azzal fenyegetőzött, hogy rendőrséghez fordul, akkor szembesítették, hogy milyen következményei lesznek, ha a hatóságok tudomására jut, hogy már hónapok óta illegálisan tartózkodik az országban. Végül egyik rokona utalta ki neki a szabadulása árát.
A külföldi ország nyelvét legtöbbször nem beszélő, elrabolt lányok általában egy rokonnak telefonálnak haza egy kliens vagy valamelyik külföldi civil szervezet segítségével" - vázolta a menekülési lehetőségeket Fehér Lenke. Hasonló történetet mesélt lapunknak Földi Ágnes, a Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetségének elnöke is: „Egy tavalyi esetben a lány két napig volt fogságban Szlovákiában, és úgy szökött haza, hogy a kuncsafttól a szolgáltatás után elkérte a mobilját, és otthonról kért segítséget."
Minden eladó
Az emberkereskedelemnek a szakirodalom szerint több típusa van, a nők prostitúciós célból történő eladása csak egy a sok közül. Az emberi szervek és testrészek eltávolítása érdekében történő emberkereskedelem során a kizsákmányolás abban merül ki, hogy a szervet megvásárlók sokkal magasabb árat fizetnek, mint amennyi a sokszor kényszer, fenyegetés hatása alatt álló donorokhoz jut. A nyereség egy részét a brókerek, műtőorvosok és a kórházak igazgatói kapják, akik szintén részei a szervezett bűnözői hálózatnak. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) úgy tudja, hogy a világszerte évente elvégzett 70 ezer vesetransz­plantációhoz szükséges szervek egyötödét a feketepiacról szerzik be, de ezen kívül fél májat, szemeket, bőrt és vért is kínálnak a nemzetközi szervkereskedők. A donorok többsége a harmadik világ legszegényebb nyo­mor­ne­gye­deiből kerül ki, akiknek a veséit az európai és amerikai milliomosok testébe ültetik. Egy átültetendő szerv körülbelül 150 ezer dollár (26 millió 850 ezer forint).
A szervkereskedelem mellett a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) legújabb kutatásai szerint a kényszermunkára vagy szervezett koldultatásra eladott férfiak száma is jóval meghaladja az eddig ismertté vált esetekét. Nagyon kevés, de szinte ele­nyésző felmérés született a férfi áldozatokat célzó emberkereskedelem jelenségéről. Néhány bizonyíték azonban mégis létezik. Etiópiában például az IOM egyre több olyan esetet tár fel, ahol a munkásoknak nyereséges szerződéseket ajánlottak a 2010-es futball-világbajnokságra ké­szülő dél-afrikai építkezéseken, a valóságban viszont ingyen­munkára kényszerítették őket. Egy kenyai 2006-os jelentés szerint az emberkereskedelem áldozatainak 43 százaléka szintén férfi volt. Tanzániában pedig olyan esetekre derült fény, amikor az észak-afrikai országból adtak el férfiakat Dél-Afrikába, ahol aztán bűnözésre kényszerítették őket. A gazdagsági bizonytalanság miatt menekülőknek egyébként már régóta Dél-Afrika az egyik fő célországa, de a 2010-es világbajnokság miatt szükséges fejlesztések ezt még tovább fokozták. Már 2006-ban a dél-afrikai Belügyminisztérium becslései szerint több mint 7 millió illegális bevándorló érkezett az országba. Míg a felnőtt férfiak eladása főleg Afrikában jellemző, a gyerekkereskedelem az EU Alapjogi Ügynökségének (FRA) adatai szerint Európában is nagyon gyakori. A bűnözők leggyakrabban menedék- és üdülőhelyekről szerzik meg az „árut", de előfordul olyan is, hogy terhes nőt adnak el, majd a születendő gyermeket illegálisan örökbe adják.
A bűncselekmény-megelőzéssel kapcsolatban legnagyobb fegyverként Fehér Lenke és Földi Ágnes is a szórólapok terjesztését említette. A figyelmeztető brosúrák kiadását végző civil szervezetek néha egyéb segítséget is tudnak nyújtani. A külföldön ragadt kétségbeesett nők gyakran szokták azt kérni, hogy ne saját városukba vigyék vissza őket, mert attól tartanak, hogy esetleg újból áldozattá válnak.
Japán után Bea is újra külföldre került. „Hazatérésem után olyan fátyolos volt az egész, nem esett le, mi történik velem. Hamarosan kapcsolatba kerültem egy lánnyal, aki egy horvátországi munkát ajánlott. Budapestre kellett felutaznom, és egy Határ úti családi házban írtam alá a szerződést. Mire ismét észbe kaptam, már kint voltam, és azt magyarázta valaki, hogy ha akarok, jelentkezhetek prostituáltnak, mert azzal sokkal több pénzt lehet keresni" - folytatja a horrort Bea. Azt a feladatot osztották rá, hogy egy magánlakás emeleti szobájába csábítson fel nőket, akik majd kokain hatása alatt csoportos orgiák szereplőivé válnak. Mielőtt még teljesen behálózták volna, egyik társával ruháit hátrahagyva, autóstoppal és helyi járatokkal menekült a magyar fővárosig.
Az emberkereskedők azonban nem csak az országhatáron kívülre dolgoznak: az országon belül is nagy az emberforgalom. A Zala megyei Marikát - a bírósági jegyzőkönyv szerint - egy barátnője kérte arra, segítsen a szomszéd faluból elhozni egy televíziót. Autóba ültek, és Marika a tanyán szembesült a helyzettel: ő maga volt a „színes tévé" vételára. A lány hiába tiltakozott, a vevő kiabált vele és veréssel fenyegette. Még fel sem fogta, mi folyik körülötte, ráadtak egy piros miniszoknyát, egy rózsás topot és egy rövid bőrkabátot. Néhány napig a vidéki város buszmegállójában „dolgoztatták", később pedig - mivel fogvatartója félt, hogy a helyiek felismerik - újra eladták 150 ezer forintért Budapestre. Itt is erőszakkal kényszerítették, hogy árulja a testét az Üllői úton.
A magyar rendőrségi tapasztalatok több százmillió forintra becsülik azt az összeget, ami meg­fordul ebben a bűncselekményi körben. Marikának is pontos tarifadíjakat szabtak meg futtatói, és általában az út túloldaláról figyelték, hogy azt csinálja-e, „amit kell". Mikor szökni próbált, azzal fenyegették, hogy eladják az örkényi ro­máknak, „akik sokkal brutálisabban bánnak a futtatott lányokkal". „Mondd azt, hogy a Balatonnál dolgoztál, és ennyi pénz maradt" - mondta futtatója, mikor megtudta, hogy a rendőrség is körözi a lányt, 10 ezer forintot nyomott kezébe, majd kitette egy buszmegállóban.
A fent szereplő lányok esetei is alátámasztják a szakértő állítását: az emberkereskedelemmel kapcsolatos bűncselekmények alapvető emberi jogokat sértenek. Magyarországon jelenleg egyetlen szervezet foglalkozik az ilyen áldozatokkal, Fehér Lenke szerint viszont „ez nagyon kevés egy országnak".

Egyesült Királyság: Az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen, egy nonprofit nemzetközi szervezet” szemináriumot tartott Glasgow-ban 
2011. szeptember 05-én az Egyesült Királyságban az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen” szemináriumot tartott, melynek címe „Válaszút előtt a szervátültetés” volt. Elsősorban a kutatásból azt az eredményt hozták nyilvánosságra, amely a Kínai Kommunista Párt (KKP) élő Fálun Gong gyakorlók szerveivel folytatott szervkereskedelmére vonatkozik.
A szeminárium a KKP szervkereskedelemmel kapcsolatos jelenlegi állapotban lévő visszaélését elemzi a nemzetközi etikai normákkal és felhívja az európai orvosi közösség figyelmét és az Egyesült Királyság társadalmát is, hogy miután megtudta az igazságot, állítsák meg együtt a KKP Fálun Gong gyakorlók elleni embertelen üldözését. A szemináriumot a Crowne Plaza Hotelben tartották meg a skóciai Glasgow-ban. Az esemény – mely a KKP bűnéről szólt, ami az élő Fálun Gong gyakorlókon folytatott szervkereskedelemmel kapcsolatos – széles körű érdeklődést váltott ki.
 
A konferenciaterem
Az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen”- meghívta előadóknak a kanadai emberi jogi ügyvédet, David Matas-t, aki a Bloody Harvest (Véres aratás) című könyv szerzője is, egy orvosprofesszort, Dr. Li Huige-t, egy németországi egyetemről, és egy újságírót, Ethan Gutmann-t. Az Európai Parlament alelnöke (Edward McMillen Scott), aki a demokráciáért és az emberi jogokért felelős, küldött egy különleges levelet, hogy kifejezze a támogatását az eseménnyel kapcsolatban. Skócia három legnagyobb médiája közvetítette a szemináriumot, különös tekintettel Dalian-ba (Glasgow testvérvárosa), ahol folyik szervkereskedelem is. Ezen kívül mivel a szeminárium a tizenötödik évi „Európai Társaság a Szervátültetésért” konferencia ideje alatt lett megtartva (2011. szeptember 04-07.), mintegy negyven egészségügyi szakember vett részt a Társaságtól az eseményen.
A szeminárium megnyitóján a vendéglátó felolvasta Mr. McMillen Scott támogató levelét. A levél végén Mr. Scott ezt írta: „Folytatni fogom a nemzetközi erőfeszítéseket David Matas-szal, David Kilgour-rel és másokkal együtt, hogy még több ember fordítson figyelmet ezekre a szörnyű, embertelen ügyletekre.
Matas: Kínában nem létezik az a mechanizmus, mely megakadályozná a visszaéléseket
David Matas – az egyik vezető kanadai emberi jogi ügyvéd – és David Kilgour, korábbi államtitkára volt a kanadai kormány csendes-óceáni térségének, 2006-ban egy vizsgálatot kezdett azokkal az állításokkal kapcsolatban, hogy a KKP élő Fálun Gong gyakorlók szerveivel folytat szervkereskedelmet. A vizsgálatuk jelentését először 2006 júliusában adták közre, ami megerősíti az ilyen jellegű bűncselekmény létezését. 2010-ben együtt adták ki a Bloody Harvest (Véres aratás) című könyvet. Mr. Matas-t 2010-ben a Nobel-békedíjra jelölték.
 
Mr. Matas

Matas elmondta a szeminárium közönségének, hogy mivel David Kilgour és ő publikálta az első vizsgálati jelentést a Fálun Gong gyakorlók szerveivel való kereskedelemről, ugyanabban az ügyben egy követéses vizsgálatot folytattak. A legújabb eredmény az lett, hogy „az ügy még rosszabbá vált, növekedett a Fálun Gong gyakorlóktól beszerzett szervek mennyisége.“
Matas azt is elmondta: „A adatok ködösítéssel történő álcázása lehetővé teszi a szervátültetéssel kapcsolatos visszaélések könnyebb elkövetését. Az egyik tényező – hogy a Fálun Gong gyakorlókat megölték a szerveikért –, arra a következtetésre vezetett minket, hogy az olyan mechanizmusoknak, amiknek a helyszínen kellene lenniük, hogy helyben megelőzzék az ilyen visszaéléseket, nem voltak ott. A következtetés még inkább igaz most, mint mikor kiadtuk a könyvünket; amikor az adatok nyilvánosan elérhetőkké váltak, azt követően a Kínai Májátültetési Nyilvántartón keresztül, amely jelezte a visszaélést, ez többé már nem elérhető.”
Ethan Gutmann: A Fálun Gong gyakorlók továbbra is fő forrása az erőszakos szervkereskedelemnek
Ethan Gutmann alátámasztotta a szerkereskedelem bűncselekményének létezését a saját kutatásával. Rámutatott arra, hogy a kínai hadsereg részt vett a szervkereskedelemben. Gutmann elmondta, hogy a kommunista rezsim először kivégzett foglyokból, majd ezt követően a Fálun Gong gyakorlókból is vett ki szerveket. A legutolsó esettanulmánya kimutatta, hogy az elnyomott tibetiek és ujgurok is a szervkereskedelem forrásává váltak.
 
Mr. Ethan Gutmann
Orvosprofesszor: Ha az emberek nem szólalnak fel ez ellen, akkor mit várunk?
A németországi Li professzor beszédében elemezte, mit tett a szervkereskedelem lehetőségének a bűne a KKP rezsim alatt. Lelkiismereti okokból akart segíteni, hogy minél több ember megtudja az igazságot a szervkereskedelemről. Elmondta: „Ez döntően fontos. Látva ezt a fajta bűnözést, mely jelenleg Kínában folyik, a véleményem szerint mindenki felelősséggel tartozik. Miért? Ami most Kínában történik (szervkereskedelem), az szörnyű. Ha az emberek nem szólnak ez ellen, mit várnak?”
Li professzor sürgette a munkatársait a nyugati egészségügyi körökben, hogy a KKP szervkereskedelmével kapcsolatos igazság megismerése alapján vegyenek részt az erőszak megállításában. Elmondta: „A nyugati orvosok csak hagyják, hogy ez történjen Kínában. Miért olyan fontos ez? Lehetetlen, hogy a KKP rezsim helyesen cselekszik a saját törvényszegésével. A cél elmondani a nyugati orvosi társadalomnak, hogy gyakoroljon nyomást a KKP-re a nyugati egészségügyi intézményeken vagy szakmai szervezeteken keresztül, így megállítva a KKP általi üldözést. Az ilyen atrocitások nem folytatódhatnak.”
 
Li professzor

Li professzor reméli, hogy eközben az egészségügyi szakemberek a szárazföldi Kínában megtudják az igazságot és a lelkiismeretükre hallgatnak. Elmondta: Azok közül az orvosok közül, akik részt vettek a szervkereskedelemben, néhányan már cinkossá váltak, mikor rájöttek (mi történik). Ebből bonyolult kilépni. Néhányukat megvásárolt a KKP propaganda. Mindenkinek látnia kell a KKP igazi aljas színeit. Nincs indok arra, hogy üldözzék a Fálun Gong-ot, az emberek egy csoportját, akik jobb emberekké akarnak válni, akik az Őszinteség, Jószívűség, Tolerancia elvekben hisznek. A KKP egyszerűen felhasználja a rágalmazó propagandáját, hogy találjon egy mentséget a brutális üldözésre. Nekünk, orvosoknak kell ezen átlátni. Ne váljunk cinkossá!”
Skót keresztény párti vezető: A nyugati kormányoknak és az egészségügyi szakembereknek a segítségével kellene bizonyítani a vádakat
Donald Boyd orvos és a Skót Keresztény Párt vezetője. Elmondta, hogy sokat tanult a szeminárium alatt, mert a szeminárium tartalma még nem található meg a médiában. Úgy vélte, hogy ez az esemény jelentőségteljes. Elmondta: „Úgy gondolom, ez nagyon fontos és mindenkivel tudatni kell. Úgy gondolom, ez nagyon hiteles, szóval azt hiszem, folytatni kell a végéig. A nyugati kormányoknak és az egészségügyi szakembereknek mindent meg kell tenniük, hogy segítsenek bebizonyítani az állításokat.”
 
Mr. Donald Boyd

Dr. Boyd erősen elítélte a szervkereskedelemmel kapcsolatos rémtetteket, melyek megsértik az emberi jogokat és elfogadhatatlanok. Elmondta: „Kétségtelen (a szervkereskedelem bűntette) megsérti az erkölcsi törvényeket, beleértve az orvosi etikát és az emberiességet is. Nincs erkölcsi törvény, mely ezeket (a rémtetteket) elfogadná.”
Német doktornő: Úgy gondolom, mindenkinek tudnia kellene ezt
Júlia, egy doktornő Németországból lett delegálva a tizenötödik évi Európai Társaság a Szervátültetésért konferenciára. Miután részt vett a szemináriumon, azt mondta, hogy haladéktalanul lépéseket fog tenni, hogy megállítsa a szervkereskedelem további folytatását, mert a gonosz kihívása az emberiség ellen nem tolerálható. Elmondta: „El fogom mondani a munkatársaimnak és a barátaimnak, amit ma hallottam, amit döbbenetesnek találtam. Nem tudom megérteni, miért hunynak szemet más országok. A véleményem szerint a cselekvés már jó ideje esedékes, hogy megállítsuk ezt a történést. A huszonegyedik században élünk. Ami Kínában történik most (a szervkereskedelem) felülmúlja a képzeletet. Én – úgy gondolom – amit tehetek az, hogy nem vásárolok többé ilyen országtól termékeket. Ez szörnyű! Úgy gondolom, mindenkinek tudnia kell erről.”
Ez természetesen az emberiség ellen van. Senki sem, semmilyen náció, semmilyen tagja az emberi fajnak nem fogadhatja el az ilyen dolgokat. Úgy hiszem, több embernek kellene tudnia erről. Nem vagyok biztos benne, hogy a politikusok más országokban tudnak-e róla. Az ügy nagyon sürgős, nagyon rossz, szükséges gyorsan cselekednünk.”
Brit pszichológusnő: Elgondolkodtatott, hogy mit tehetnék én, mint ember
Ms. Clark, egy brit pszichológusnő szintén részt vett a tizenötödik évi Európai Társaság a Szervátültetés konferencián. Belefutott Mr. Matas-ba a konferencia plakát kiállításán, és eldöntötte, hogy felfüggeszti a konferencián való tevékenységét és részt vegyen a szemináriumon.
 
Ms. Clark Mr. Matas-szal beszélget

A szeminárium után sokat mesélt és sok ismeretet szerzett. A szeminárium elgondolkodtatta. Elmondta: „Megérintettek a beszédek. A téma nagyon fontos, nagyon komoly. A felszólalók nagy együttérzést közvetítettek. Sokszor fejeztem ki teljes aggodalmamat az emberi jogokkal kapcsolatban Kínában, úgyhogy nagyon örülök, hogy részt vettem a szemináriumon. Igen, most sokkal jobban vagyok informálva a problémáról (szervkereskedelem). El fogom mondani sok embernek, beleértve a kollégáimat és egy tanár barátomat. Továbbá, ahogy elhagytam a szemináriumot, azon gondolkoztam: mint ember, mit tehetnék.”
Középiskolai tanár: A szervkereskedelem ultra-brutális
A tanárok és tanulók egy csoportja a Glasgow-i Hillhead Középiskolából részt vettek a szemináriumon. Mind a tanárok, mind a diákok ledöbbentek a szeminárium témáján, a rémtettek hallatán, hogy élő Fálun Gong gyakorlókon szervkereskedelmet folytatnak. Elmondták, hogy minél több emberrel tudatni fogják ezt. Egy tanár, Mr. Philip elmondta: „Sosem hallottam még erről a problémáról, melyet a szeminárium taglalt. Nagyon megdöbbentő és felvilágosító volt. (A szervkereskedelem bűntette) sokkol és ultra-brutális. Először nehéz elhinni, hogy ilyen dolog megtörténhet. Köszönöm, hogy meghívtak minket erre a szemináriumra.”
Egy tanulólány, Suganda Azimi nagyon nyugtalan volt az emberi jogi problémák miatt. Mikor hallott a KKP szervkereskedelmének létezéséről, mélyen megrendült. Elmondta: „Ledöbbentem, hogy a nyilvánosság milyen keveset tud egy ilyen nagy dologról. Ez nincs a média előterében. Itt azt a következtetést tudom levonni, hogy valószínűleg gazdasági érdekek miatt a nyugati kormányok – beleértve a brit kormányt és az USA kormányát is – úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja ezt a hatalmas problémát. Úgy gondolom, hogy az Amnesty International-nek és más emberi jogi szervezeteknek, és az Egyesült Nemzeteknek, több figyelmet kellene fordítania erre. Úgy tűnik, ők is szemet hunynak a probléma felett. Mint diákok, el kell mondanunk másoknak, sok embernek, és többet kell beszélni, hogy az emberek többet tudjanak erről. Családunknak, barátaiknak, amíg ők készek meghallgatni, szállítanunk kellene az információt, hogy mindenki tudja, hogy ez a dolog történik jelenleg Kínában.”
 
Azimi sokkot kapott a Kínában folyó szervrablás hallatán
Az „Orvosok az erőszakos szervkereskedelem ellen” egy non-profit nemzetközi szervezet, mely felhív minden orvost és szervátültetéssel foglalkozó szakembert a világ minden részén, hogy csatlakozzon azon törekvésükhöz, mely megkövetelné az akadálytalan hozzáférését a kínai fogdák, börtönök és kórházak nyilvántartásához, és egy független vizsgálat lefolytatását a Kínában folyó szervkereskedelemmel kapcsolatban. 

Illegális szervrablással vádolják Pekinget



A kínai statisztikák alapján Peking 41 ezer átültetett szerv gazdájával nem tud elszámolni.


Szervezett, állami jóváhagyással történő, illegális szervrablással és szervkereskedelemmel vádolja Kínát legújabb jelentésében David Kilgour ázsiai-csendes-óceániai ügyekért felelős egykori kanadai államtitkár és David Matas emberjogi ügyvéd.



A szerveket a Falunkung nevű vallási-spirituális mozgalom bebörtönzött tagjaiból nyerik, a bevételből gyaníthatóan a kínai egészségügyi rendszer forráshiányát kezelik – tájékoztat a Népszabadság. A kínai statisztikák alapján Peking 41 ezer átültetett szerv gazdájával nem tud elszámolni a 2000 és 2005 között végzett hatvanezer beavatkozásból, de nem ez az egyetlen olyan adat, amely nagyszabású, illegális program létét feltételezi.
Kínában átlagosan két hét alatt új májhoz juthat a beteg, míg Kanadában ugyanez két-három évbe is beletelik. Mindez Kilgour és Matas szerint azt támasztja alá, hogy nagyszámú élő, potenciális donor áll a hatóságok rendelkezésére szerte az országban. Dávid Matas a lapnak elmondta, Kínában tavaly óta létezik olyan törvény, amely a szervátültetést végző intézmények tevékenységét korlátozza, ám senkinek sem érdeke, hogy ezt be is tartsák. Az Európai Parlament napirendjére is felkerült jelentés társszerzője szerint azt szeretnék elérni, hogy a környező országok törvényben tiltsák meg állampolgáraiknak a Kínában végeztetett illegális transzplantációkat.

Forrás: Népszabadság



4 megjegyzés:

  1. Üdvözlet

    Vesedonorok sürgősen szükség
    Ön a tartozás? Mit kell emelni készpénz egészségügyi ellátás költségeit, vagy fizet adósságait, illetve az állam a pénzügyi bontással? Várjon! Tekintsük eladási vese mint egy lehetőséget. Ha szeretné eladni a vese ma. Üzenet nekünk immediately.A vese vásárolt egy maximális összege $ 500,000.00US forint- nál National Foundation jelenleg a vásárlás egészséges kidney.My név Dr Donald Henry am nefrológus a vesében Nemzeti hospital.Our Kórház szakosodott Vese Sebészet és mi is foglalkozik vételi és transzplantáció vesék egy élő egy megfelelő donor. Mi található az indiai, Kanada, Egyesült Királyság, Törökország, USA, Malajzia, Dél-Afrika, stb Ha érdekel vagy vásárol vese, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben: Dr_henrydonald@doctor.com
    Kell Geniune Adományozói

    Várakozás a válaszol ....

    Üdvözlettel….
    Dr. donald henry

    VálaszTörlés
  2. Üdvözlet mindenkinek, akinek ezt a médiát szeretném használni, hogy köszönetet mondjak Dr. Wayne Curl-nak a venkata specialist kórházi indiai kórházból, akinek kórháza 140 ezer dollárral vásárolta meg a vesémet, 90.000 dollár első felét fizettem, mielőtt elküldték orvosukat, hogy jöjjenek el és vegyék fel a mongoliból Hogy Indiában a testvérek a kórház voltak, akik az én utazási költségeimért fizettek, és gondoskodtak rólam, és nagyon jól bántak velem. Bárcsak lenne egy hely, ahol megmutathatnám neked, hogy a testemben az egyetlen rész volt a vese A rendszert, amelyet a seb végeztem volna, és a fájdalom nem volt a műtét után, amikor fizetett az 50 000 dolláros egyenlegem, és visszatért az országomba, Mongóliába.
    Nagyon hálás vagyok a Venkata szakkórháznak, hogy megveszi a vese és elveszíti a pénzügyi nehézségeimet. Most boldogan élünk a két gyerekemmel, és boldogok vagyunk.
    Itt van a Venkata Specialist Kórház Kapcsolat: Doctorwaynecurl@outlook.com vagy P.O Box 27 NewDelhi India vagy Tel. 919270170046 vagy +447031967810, ha eladni szeretné a saját vese- vagy szervadatát
    Legjobb figyelemmel
    Mániákus arzén
    Telefonszámom 965845138

    VálaszTörlés
  3. Szeretne vásárolni vagy eladni vért.
    Vese? Te vagy
    Keresi a lehetőséget, hogy eladja a vese pénzt.
    A pénzügyi kudarc miatt nem tudod, mit kell tennie.
    Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jó ajánlatot fogunk tenni.
    Az én veséremnek a Charles Doctor-nek nevezett összege
    én
    Vesebetegség a mi Nicholas klinikán
    A térdműtétre specializálódott, és ezzel is foglalkozunk.
    megvesz
    Egyetlen veseátültetés és
    Elég donorok
    Indiában, Törökországban, Nigériában, az USA-ban, Malajziában, Indiában vagyunk.
    Ha érdekli a vese eladása vagy megvásárlása, kérem
    Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.
    E-mail: nicholashospital1986@gmail.com

    Őszintén a tiéd.
    DR. CHARLES

    VálaszTörlés
  4. Szeretne vásárolni vagy eladni vért.
    Vese? Te vagy
    Keresi a lehetőséget, hogy eladja a vese pénzt.
    A pénzügyi kudarc miatt nem tudod, mit kell tennie.
    Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jó ajánlatot fogunk tenni.
    Az én veséremnek a Charles Doctor-nek nevezett összege
    én
    Vesebetegség a mi Nicholas klinikán
    A térdműtétre specializálódott, és ezzel is foglalkozunk.
    megvesz
    Egyetlen veseátültetés és
    Elég donorok
    Indiában, Törökországban, Nigériában, az USA-ban, Malajziában, Indiában vagyunk.
    Ha érdekli a vese eladása vagy megvásárlása, kérem
    Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.
    E-mail: nicholashospital1986@gmail.com

    Őszintén a tiéd.
    DR. CHARLES

    VálaszTörlés