2012. augusztus 30., csütörtök

Jelenségek



Jelenségek



Izraeli lapok a szerdai focimeccsen történt antiszemita incidensekről 
2012. augusztus 20. 13:19 
Haaretz, MTI, origo - Gondola 

A magyar hatóságok még mindig nem kértek bocsánatot az Izrael-ellenes és antiszemita incidensek miatt, amelyek az augusztus 15-i izraeli-magyar labdarúgó mérkőzésen történtek Budapesten - írta a Haarec című izraeli napilap.

Az újság honlapján vasárnap este megjelent írás felidézi, hogy
a magyar szurkolók a lelátókról "büdös zsidót" kiáltottak, Mussolinit méltatták, Palesztinát éltették, és az izraeli himnusz elhangzásakor hátat fordítottak a focipályának. 

The Jerusalem Post is teret szentel internetes felületén a barátságos mérkőzésen történteknek. Megszólaltatja Efraim Zuroffot is, a Simon Wiesenthal Központ izraeli irodájának igazgatóját, aki szerint a Puskás Ferenc Stadionban történtek egy, az ország egészét sújtó problémára mutatnak rá.
Budapesti viselkedésükért bocsánatot kértek az izraeli focisták 

Az izraeli labdarúgó-válogatott több tagja is bocsánatot kért szerdán amiatt, hogy az előző nap nevetgéltek a budapesti Dohány utcai zsinagógában a holokausztról tartott előadás alatt. A labdarúgók azt mondák, nem az előadáson, hanem a tolmácson nevettek.

A magyarokkal barátságos mérkőzést játszó izraeli focisták kedden látogatást tettek a budapesti zsinagógában, ahol előadást hallgattak meg a nácik által elpusztított magyar zsidókról - idézte a Times of Israel híroldala a Sport Channel televízió tudósítását. A híradás szerint néhány játékos az előadás közben nevetgélt.
Eli Guttman, az izraeli válogatott szövetségi kapitánya megrótta az említett játékosokat magatartásuk miatt. A televíziós híradásban a szóban forgó labdarúgók sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt, bocsánatot kértek, hangsúlyozva, hogy nem tiszteletlenségből nevetgéltek. Mint mondták, nevetésüket nem a holokausztról szóló előadás váltotta ki, hanem az, hogy a tolmács "olyan viccesen beszélt".

Fenyegetve érezték magukat az izraeli focisták Budapesten

A fociválogatott edzője a tel-avivi repülőtéren azt mondta, több figyelmeztetést is kapott a csapat Budapesten.

Edzője szerint több fenyegetés is érte az izraeli labdarúgó-válogatottat Budapesten, ahol szerdán barátságos mérkőzést játszottak a magyar válogatott ellen - írja internetes oldalán a Jerusalem Post című izraeli lap. Miután csütörtökön a csapat visszatért Tel-Avivba, Eli Guttman azt mondta, hogy többször figyelmeztették őket, hogy veszélyben van a küldöttség.

"Nem tudom, mennyire tudtak erről Izraelben, de a játékosok is tudtak egy támadás lehetőségéről" - mondta Guttman a Ben-Gurion repülőtéren riportereknek, további részleteket azonban nem árult el. A magyar rendőrség szerint a saját biztonsági csapattal érkező izraeli válogatott nem volt veszélyben.

A Puskás Ferenc Stadionban rendezett meccsen nem történt rendbontás, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött. 
Már a régi rómaiak is tudták, hogy a népnek cirkusz és kenyér kell. A helytartók mindig figyelembe vették ezeket az intelmeket, és így uralkodtak a tömegek felett. Ami itt történt az egy példás eset. Hogy a magyar országi helytartók így jártak, az annak a hibája aki, a kenyeret sem biztosítja a népnek. Mert ha egy népnek megvan az önállósága, akkor megtermeli a kenyérre valót. DE itt mint tudjuk a helytartóink ,, a mindenkori politikai elitnek kikiáltott rabló banda ,, az önállóságunkról lemondtak – az -az a monetáris jogainkat átengedték a pénzügyi hatalomnak , így csak hitelpénz van az országban, ami burkolt euró . Míg a csehek lengyelek 4 szer 5ször annyi pénzmennyiséggel működtetik a gazdaságot, mint mi, ahol alig csöppen egy kis pénz a hazai vállalkozóknak, azt is lefölözik a Simicska félék kiknek vissza kell osztani, ha kap valaki egy kis munkát. Ali baba és a negyven rabló vigyáznak , hogy magyar ne igen kapjon a pénzből csak zsidóhoz köthető vállalkozás, mert akkor képesek lennénk követelni a monetáris jog visszavételét, hisz erről egy feles törvény rendelkezik, és egy egyszerű parlamenti szavazással vissza állítható lenne, ha meglenne az 50 % + 1 fő szavazati többség. De nem erről akartam gagyogni, ez csak úgy hozzá tartozik a mondandómhoz. A cirkuszt akarnám kiemelni.
A cirkusz ,, a magyar szurkolók a lelátókról "büdös zsidót" kiáltottak, Mussolinit méltatták, Palesztinát éltették, és az izraeli himnusz elhangzásakor hátat fordítottak a focipályának. ,,
Hát ez az ami hallatlan helytartóink 80 % - a zsidó és vállalta azt a szégyent, hogy ez a nép kimerte nyilvánítani a nemtetszését a helytartóink akarata ellen. Mert ami ott elhangzott jogosan hangzott el , és a végén az a ,,SVEJKI,, MAGASLAT hátat fordítani a pályának , ez csodálatos volt. A SVEJKI jelenetnél csak a SVEJKET jelenítették meg bolondnak a zárt intézet lakóival , de itt egy nemzetet jelenítettek meg bolondként, és azt gondolták nem fejezik ki ezt a viszonyt a rabszolgatartóval szemben , hát a helytartók elszámították magukat, és meg kell mondanom nekik a következő választáson már nem kívánatos személyek lesznek a hatalomban. De nem csak felülről kapnak útilaput alulról is úgy látjuk , hogy itt az idő válasszanak más munkát , és talán el ballaghatnának Izraelbe, hogy a gazdájuk adjon nekik más munkát. Mi nem kértünk zsidó megmondó embereket, és hollókosztos mocskokat, dolgozzanak meg a betevőért, vagy ballagjanak Amerikába hivatkozzanak ÁVH múltjukra, a papa mama még darálta a magyart a Dunába. Ott most nyilnak a koncentrációs táborok, és vezessék be ott is az emberdarálást , midjárt örülni fog a lakosság , hogy szakképzet tömegpusztító zsidó személyzetet kaptak szövetségeseiktől a magyaroktól. Remélem az Amerikai nép is szívébe zár benneteket , és akkor már nem csak mi utálunk benneteket hollókosztosok, hanem az egész világ, mert feltételezem az Amerikai nép is kimutatja tetszését fajtátok iránt.
No ingyen élők nem akartam én ilyen sokat foglalkozni veletek, kár a szóért, amit rátok fecsérlünk, illő volna már hazamennetek vagy öngyilkosságba révednetek. Ebben Isten vezéreljen utatokon, és ne kerüljétek el a halált. Ahogy másokra kiosztottátok a halált, úgy most ti tartsatok a túlvilág felé , és segítsenek hozzá balesetnek látszó kényszer intézkedések , mint amit ti alkalmaztok itt a hazánk fiainál. Na húzzatok a búsba , és ne a terjeszkedésen járjon az eszetek, mert azt veszitek észre , hogy elfogytok mint a gyertyaláng. Ezt kívánja néktek egy goj jóakarótok, de ha többet is megkérdezel akkor a goj közösség.

A terrorelhárítók vezére szerint a Jobbik kezelhető probléma 

2012, augusztus 27 - 23:06 
barikad.hu
Hajdú János Orbán Viktor személyi testőre. Korábban privát úton, ma hivatalosan, a Terrorelhárító Központ (TEK) vezetőjeként látja el ezt a feladatot. Tudják, ez az a szervezet, amely évi 10-13 milliárdból működik egyfajta titkosszolgálatként és kormányfői testőrségként. Egyik nagy "sikere" az volt, amikor lekapcsolták a Brad Pitt zombifilmjére ideszállított hatástalanított gépfegyvereket. Akkor az egész világ rajtunk röhögött, de a mostani bejegyzésem témája egyáltalán nem nevetséges. 

Hajdú a minap egy konferencián dicsérte agyon saját szervezetét, a TEK-et, amelyet a világ egyik leggyorsabb alakulatának nevezett. A beszélgetésen az ország egyik belső, de kezelhető problémájának nevezte a szélsőjobboldal előretörését, példaként pedig a Jobbik parlamentbe jutását hozta fel. Na, itt álljunk meg egy pillanatra, mert ez nagyon durva! Ez Orbán testőrének öszödi beszéde! Miről van ugyanis szó?

Van egy 13 milliárdos forrásból, titkosszolgálati eszközökkel is dolgozó alakulat, amely személyesen Orbán Viktorhoz köthető privát és hivatalos formában is. A nevéből adódó feladata, hogy a terrorveszélyt elhárítsa. Ennek a csúcsvezetője szerint a Jobbik - amelyet közel egymillió ember demokratikus választáson juttatott az Országgyűlésbe és amely minden törvényi normát betart - egy kezelhető probléma. Mind a "kezelhető", mind a "probléma" szó fontos. Ha egy terrorelhárító alakulat számára vagyunk "probléma", akkor azt neki meg kell oldani, jelen esetben fel kell számolnia. Vagyis a közpénzből működő TEK fel akar számolni egy parlamenti pártot? 850 ezer ember demokratikus akaratát? A "kezelhető" szó pedig még durvább, ha belegondolunk. Ez ugyanis azt sugallja, hogy mindezt a problémamegoldásról nem csupán beszélnek, hanem már minimum meg is tervezték, hiszen tudják, hogy "kezelhető", sőt, nagyon valószínű, hogy a megfelelő osztályok már dolgoznak is rajta. Gondoljunk csak Csókakőre. (Az egy más kérdés, hogy ott csúnyán befürödtek, ez már a belügy szakmai színvonalának és nem a törvényes működésének a kérdése.) Hangsúlyozom: egy titkosszolgálati eszközökkel rendelkező, közpénzekből működő szerv, amelynek a terrorveszélyt kell felszámolnia és amely Orbán Viktorhoz kötődik.

Ez elképesztő! Tudtuk, tudjuk, hogy a jelenlegi és a korábbi kormánypártok magánszolgálatai rajtunk vannak, ám ezt nehéz bizonyítani, de itt most Hajdú János csúnyán elszólta magát. Ez ugyanis nem egy magánszolgálat, hanem egy állami szerv milliárdokból, amely "kezelni" akarja a Jobbik létezésének "problémáját". Holnap délben Mirkóczki Ádám képviselőtársam, a párt szóvivője sajtótájékoztatót tart, amelyen bejelenti a Jobbik milyen lépéseket tesz a példátlan botrány miatt. 


A büdös zsidók nem gondolják, hogy ők az elsődleges terroristák az uzsora kamatra adott pénzükkel , uzsora civilizációjukkal. Az agymosott terrorelhárító rossz célpontot vett célba, a pénzügyi hatalom csinálta a gazdasági , politikai válságot, ők rabolták le a világot, talán gondolkodna és a válsággócokat kellene kiiktatni és nem a terrorizmusra adott választ kéne terror cselekménynek minősíteni, és akkor , megtalálnák az igazi tettest a terroristákat, a rocsildokat és a többi rablót, vagy nevezzem terroristának, a szóhasználat teljesen mindegy , a lényege , hogy bűnözők.


Hogy mit gondolnak rólatok íme:

Orbán Viktor megTEKert védelem mögött!

Nehéz meghatározni azt az időpontot amikor azt lehet mondani valakire most nagyobb fenyegetettségben van, mint addig volt. Orbán Viktor esetében ezt még nehezebb meghatározni, hiszen hatalomra kerülése óta gyakorlatilag egyre nagyobb veszélyben van a puszta léte, ahogy sorban kiderültek a hazugságai, és beértek tetteinek, döntéseinek a következményei. A megjelent hír szerint a TEK megerősíti a személyi védelmét, és gyakorlatilag lezárja azt az utcát ahol jelenleg közpénzből dőzsöl a Tündérország trónját elfoglalni készülő fülkeforradalmár. Hivatkozásnak TEKinti ezen intézkedés jogosságához a közelben bejelentett kormányellenes tüntetést, amit egy magánszemély kezdeményezett.

Hát, nem is tudom. Mikor az Opera hátsó kijáratát használta, méghozzá elég rohamtempóban, és főleg nagyon tele nadrággal azon a január másodikai éjszakán, akkor utána vajon a TEK miért nem tartotta indokoltnak a fokozott védelmet?Azért ott százezer ember haragjával szembesült, amit akkor még nem ellensúlyozhatott a Békemenetnek nevezett lefizetett, és megfizetett talpnyalók sétálása végig a városon, hiszen arra még nem is volt terv, azt csak utólag hazudták össze, mint a rajta résztvevők létszámát. Ja, és az a gyarmatosítás ellen szólt! Magyarországon csak a Fidesz gyarmatosíthat, mindenki másnak el lehet menni akinek ez nem tetszik. Ha a védelem akkor kiTEKintett az Opera előtti térre, megállapíthatta a komoly veszélyt, mégsem fokozta utána a személyi védelmet, erre most egy magánszemély kellett hivatkozási alapnak. A TEK elemzőinek komoly munkát adhatott ennek az alapnak a megtalálása, szerintem szakmailag ez egyáltalán nem indokolt,és az ilyen alapon meghozott korlátozás hátterében valami másnak kell lenni. Orbán király eddig is el volt szakadva a valóságtól, azt fokozni a fizikai elkülönítéssel teljesen felesleges, és élete végéig nem is tud magának személyi védelmet biztosítani. Vagyis tud, abból a sok lenyúlt közpénzből fog neki jutni egy jelentős összeg a saját és családja védelmére, de teljes biztonságban sosem érezheti magát. Most megoldja még közpénzből, erre találta ki a magánhadseregét, akik ezzel a szakmai munkájukkal bebizonyították, ők is részei a kormány hazugság gépezetének, pedig nem kellett volna ennyire átlátszó valótlanság mögé bújniuk. Egyszerűen megteszik minden indok nélkül, aztán hoznak rá egy visszamenőleges törvényt, és készen is vannak, legalábbis addig, amíg ez a zsebdiktátor van a hatalmon.Magánszemélytől való félelem azonban még jogos is lehet, de ezzel Orbánnak hátralevő életében számolnia kell, mindig lesz egy ember aki készen áll majd hirtelen felindulásból leszakítani azt a focista lábát, és azzal verni ütemesen Tündérország trónjára áhítozó fejét.

A TEK lojalitása nem lehet kétséges. Kommunikációja azonban méltó a kormánypárti hazugságokhoz, és ezzel sikerül is szakmai munkáját közel vinni a nullához ezen a területen. Bűnözőket jól tudnak leteperni,szükség is van hasonló szervezetre, csak a felhasználással van elég sok baj. Terrorfenyegetettség nem nagyon van diktatúrában, pont ott teremtődnek meg a terrorlegények, és mi közelítünk a diktatúra felé, legalábbis valami más lesz a demokrácia helyett, ahogy azt a védett személyük felvázolni méltóztatott. Megijedni magánszemélytől talpig fegyverben némi kapkodás, és félelem látszatát kelti, de lehet egyszerűen csak további közpénzlenyúlásról van szó, az utcát majd a Pintér „adócsaló" Sanya „volt" cégének az emberei fogják őrizni, ezzel is lehetőséget teremtve egy kis közpénz lenyúlására, csak úgy, kormánypárti módra, kis hazugsággal megTEKerve.


Következmény nélküliek országa a FIDESZ-demokráciában.

 2012.04.06. 08:35
Van pár dolog, ami érdekes párhuzamot von a mindennapi életemben, és a nagyok játékában a politika színterén, és nem tudom nem összehasonlítani a kettőt, ami végül is egy dologban azonos. Bennem. Én szívom meg mind a kettőnél, hiszen csak nekem kell betartani a szabályokat, és a törvényeket, valamint az igazmondás is csak rám nézve kötelező.És van azért egy furcsa ellentmondás a munkavállaló és munkáltató viszonyában, csak fordítva.
Biztos találkoztak már sokan azzal a szituációval, ami sajnos mindennapos a  munka világában. Történetesen arra gondolok mikor a munkáltatók, és ezek jogkörével bírók, gyakorlatilag minden törvénytelenséget megtehetnek a melóssal szemben, ha úgy gondolják a saját érdekük ezt kívánja, vagy szimplán csak hülyék ahhoz amit tesznek, és úgy értékelik a kritikát, hogy szemrebbenés nélkül kirúgják az embert.Teszik mindezt vélt, vagy hallgatólagos beleegyezéssel a még náluk is magasabb jogkörrel bírok részéről. Idióta, és kicsinyes emberrel nem jó együtt dolgozni, és ha még főnök is, akkor még rosszabb a helyzet, ilyenkor a mezei melós jobb ha szedi a sátorfáját, és két kiosztott pofon után keres másik munkahelyet. Eddig ez ment is, amíg volt munkahely, de mostanában egyre nehezebb, így nem sok választás marad az egyszerű ember számára. Ha meg akarja védeni az igazát választania kell, vagy éhen hal miután kilépett, vagy tűr némán, és keresi a lehetőséget az igaza érvényesítésére. Egyik sem jó mivel van az emberben egy kis tartás,igazságérzet, becsület, de ezzel kell együtt élni, nem sok választásra van lehetőség.Nagyon bosszantó a kiszolgáltatottság,és igazságtalanság, de még rosszabb az, mikor ezek ellen nem is lehet küzdeni. Egyenlőre.
Ha a kormány tetteit és döntéseinek a következményeit nézem, rengeteg hasonlóságot fedezek fel. Ők is úgy végzik a melójukat, az ember legszívesebben itt hagyná az ilyen munkahelyet, de azért ez nem olyan egyszerű, ez az a pont ahonnan nem igazán van lehetőség máshova menni, bárhogyan is szeretné ezt akárki. Orbán a sajátjaként tekint az ország vagyonára, abból nem mindenkinek juttat egyformán, de a nehezét azért a melósokra bízza, a közös kassza előteremtése szempontjából. Ennek érdekében még az ember arcába is belehazudik, választási és válaszadási esélyt sem adva a lehetséges nem tetszés megfogalmazására. Olyan emberek segítenek neki ebben, akiket hosszú időn keresztül válogatott a saját érdekei szem előtt tartásával, és nem szeplőtlen szüzek vannak mögötte a hatalma megtartásának segítésében.Elég csak Pintér Sándorra utalni, aki az ország egyik legnagyobb adócsalója volt, aki nem csak a dolgozóit húzta le, de még az államot is megkárosította a lenyúlt adóforintokkal. Vagy hogy ne legyen magában ott van többi díszpinty, akik gazdasági érdekeik megszerzésében nem bízva semmit a véletlenre, hatalmukkal visszaélve kamionnal hordták a bevételt a közösből, persze azért próbáltak adni valami magyarázatot hozzá, de a Gíró-Szász, Lázár, Selmeczy beszéd csak a nyelv megcsúfolása amikor valamit meg akarnak magyarázni általa. Szííjártóról már nem is kell beszélni, nála genetikailag lehetetlen az őszinteség, és ne feledjük, Orbán nevében beszél. Gyakorlatilag bármit megtehetnek, és még meg is magyarázzák a nyilvánvaló szembeköpésünket, ami szerintük a mi érdekünkben történik. Hát nem érdekesek az összefüggések? A nevünkben beszélnek, csak éppen velünk nem, és ellenünk teszik mindezt, közben csak ők, és fajtájuk jár jól, a melósnak csak a puszta élete marad. Mondjuk van aki azt is elvenné, de csak verbálisan bátor, hiszen tudja, nem érhet el hozzá senki. Csak ne legyen ebben olyan biztos!
Miután nekik mindent szabad, és csak nekem, és a hozzám hasonlóknak kell alkalmazni a szabályokat az igazunk érvényesítésében, nem tudom miért kellene betartani az általuk hozott feltételeket?Ha valaki nem jól végzi a munkáját, miért nem tudom megfordítani a vele szemben fennálló viszonyt? Azért ez mégsem egy multicég, vagy egy rabszolgamunkával fenntartott ültetvény, hanem egy ország sorsa, amit a munkavállaló rossz irányba visz. És történetesen itt én vagyok a munkaadó, már itt visszanyalhat a fagyi. Nem tudom elfogadni a rám kényszerített határozott idejű szerződést, igazam minden erejével azon vagyok megszűnjön ez a felettébb visszás helyzet. El is viszem nekik a felmondást, csak még a többi munkáltató nem írta alá. Mondjuk ha megrázzák magukat, és kinyílik a szemük, látják már a Pali bácsi sorsa csak a kezdet volt, bármi legyen is bukásának az oka, az ilyen munkavállalók alkalmatlanok, és rossz oldalra képzelik magukat.BANDITA.


Na tudod kit ijesztgess, Orbán Viktor! Neked kell félned, és megijedned!

 2012.07.11. 17:58
orban_bunyo_1342019449.jpg_278x181
Nem vagyok nagy rádióhallgató, főleg nem a Kossuth adó 180 prec című műsorát kerülöm nagy ívben, ha ott van a pávatánckör vezető táncosa, de óhatatlanul kapok belőle mindig egy szeletet, a fideszszolgálati média hathatós közreműködésének hála Nézni sem szeretem ezt az ürgét, hallgatni sem, újraválasztani a legkevésbé, inkább leváltani, de a bekebelezett közkormánypárti média nagy áhítattal közvetíti ennek a politikai torzszüleménynek a beteg gondolatait.Most a legutóbbi leszerepléséből emelek ki két gondolatot a nevezett műsorból, ami előre is vetítheti a teljes vonalát ennek az eszement politikának a jövőjére nézve, amit ideiglenesen tovább folytat az ország szégyenére ez a gyorsnaszádos páva.
Első megjegyzése ennek a kreténnek:"Senkit nem akarok megijeszteni, de MATOLCSY GYÖRGY /kiemelés érdemtelenül tőlem/ fiókjában még ott lapulnak további tervek az ország növekedési pályára állításához." Lehet nem szó szerint van az idézet, de a mondanivaló háttere lehet az érdekes. Nevezetesen az, lesznek még további adóemelések a fideszes gazdaságpolitikában, annak minden ötletszerűségével, és közgazdasági tarthatatlanságának minden megszorításával együtt. Nem hogy elzavarná ezt az antitalentumot a nyilatkozó, hanem még annak idiótaságát bátorítva további adóemeléseket szeretne látni, ami egyenlőre zsákutcának tekinthető, de ezek szerint neki semmi kezdve onnan visszafordulva bármit is tenni azokért ez ígéretekért, amelyekkel érdemtelenül hatalomba jutott. Nem is akarom ragozni ezt tovább, talán még azt tenném hozzá, a kormány is annyira elvetemülten hülye, mint annak vezetője, aki megvédi őket, ha már képtelen beismerni a tévedését.
A második megjegyzése ennek a továbbra is kreténnek tartott pávatáncolónak." Az ország jó irányban halad azon az úton ami az én fejemben már összeállt, és tarjuk az ütemtervet is." Itt is mellőzöm a szó szerinti idézetet, de ez is komoly okot ad a félelemre. Ha Orbán Viktor arra gondolt a politikai hatalmát megfelelően használja fel a gazdasági haszonszerzésére, akkor valóban jó az irány. Ha a valóságot nézem, ahol padlón van az egészségügy, az oktatás, a munkavállalók helyzete, akkor az Ő fejében nem az iránynak kell rendben lenni, hanem a csákánynak, fültől-fülig rendelkező behelyezkedéssel. Hagy ne kelljen felsorolni az eddigi menetet, aminek a segítségével szinte felszámolta a demokráciát, nevetségessé tette az országot a világ előtt, ellopta az emberek pénzét, biztos jövő helyett csak kétségbeesést, és indulati dühöt váltott ki a saját személye iránt! Ki a fenét érdekelnek az Ő tervei, inkább a választóknak tett ígéreteket kellene betartania, de neki az csak hazugság volt, mint ahogy minden az amit azóta is művel.
Mindenki tudja ebben az országban aki felelősen gondolkodik, előre haladni csak a munka által megtermelt értékkel lehet, és a hitel törlesztéséhez is csak ez jelent fedezetet.Erről nem beszélni kell Viktor, hanem megteremteni hozzá  a lehetőséget! Kapkodó kormányunk tagjai, és annak vezetője, még életükben nem végeztek értelmes munkát, ami valóban értéket állított volna elő, de a hazai politikában sajnos úgy néz ki,ilyen volt az eddigi út, annak hatására vagyunk most ebben a helyzetben. Csökkenő munka mellett nehéz bárhogy is előre haladni, ezt megsúgom neked Orbán Viktor, de neked ez így ismeretlen fogalom, és nem is tudod miről beszélek. Neked bárhogy is nevezzük a dolgot csak az a fontos, megtömd a zsebed, és a haverokét is, aztán tőled meg is dögölhet az ország nagy része, aki nem istenít téged, és nem követi a sehova nem vezető utadat. Ne engem ijesztgess agyament barom, hanem tőlem kezdjél el félni!BANDITA.

Tudod miért van ez így , mert a szabadkőműves eskü betartása erősebb a választóinak tett esküénél. Mert a vakolók elvárják , hogy esküjüknek megfelelően kiszolgáltassák ezt az országot vakoló gazdáiknak , különben megkínálják őket egy kis mérgezett kávéval. Baráti tűzben halva mint Antal , lehet hogy sokan szeretnék, de még van önben annyi , hogy a rablóktól megtisztítsa ama magaslatot, főleg a zsidó rablóktól, a többit már a nép is elintézi, de őket jobb, ha egy vakolós barátjuk öli meg.

Lopott a Fidesz "Tíz pontot". Na és? Ellop az mindent, csak figyelni kell!

 2012.07.03. 18:20
orban_jabba_1341329593.jpg_308x163
Nagyon vastag bőr van az arcukon, gátlásaik nincsenek, hazudni tudnak, igaz nagyon rosszul csinálják, övék a kétharmad, és ki is használják, akkor miért kellene bármit is szégyellniük, vagy félni bármitől? Nem kell őket attól sem félteni, hogy esetleg olyan tulajdonságok hátráltatnák őket a saját zsebük kitömése során, mint az" ennyi elég", "hagyjunk holnapra is",vagy lenne olyan pozitívnak mondott emberi tulajdonságuk ami ezt megnehezítené számukra akár erkölcsileg is.Ők az a kategória, akik nem gondolnak arra, egyszer véget is érhet a mostani fosztogatás időszaka, és végig is kell menni az utcán, ahol a normális emberek járnak, és lehetőleg ép bőrrel megúszni a dolgot, amire egyre kisebb az esély.
Pali bácsi egy külföldi szellemi termékét nyúlta le, bele is bukott rendesen.Orbán most előállt azzal, ami már egyszer működött a szociális hálón, és igyekszik saját kútfőből valónak azt előadni. Nem mellesleg fizikai fájdalmat is okozna neki, ha be is ismerné kitől nyúlta le a legújabb gumicsontját, ami most bedobott a parlamenti szünet előtt. Tőlem bele is dögölhet a fájdalomba, felesleges elemezni az ok okozati összefüggéseket, amelyek ennek az egész bejelentésnek a következményei lehetnek. Ez egy nagy politkai lufi, amin rendesen el lehet csámcsogni, és ha megfelelően csűrik csavarják, akkor bármikor elő lehet venni, mint egy hivatkozási alap, bár szerintem nélkülöz minden komoly szándékot, vagy bármilyen valóság alapja is lenne ennek az egésznek. Inkább közelít az egymillió munkahely valótlanságához, és egy újabb ígéretnek tűnik, ami mögött nincs semmi egyenlőre. Sokkal érdekesebb a mögöttes hírként megjelent jegybankot is érintő spekuláció, ami szerint még nem tettek le arról, abból is lenyúlják amit lehet, de erre még egy kicsit várniuk kell. A Fidesz eddig is lopott rendesen, de az igazi nagy falat az önállóságuk teljes biztosításáshoz a jegybanki tartalék lenne, és meg is fogják szerezni, legalábbis mindent elkövetnek,ez is sikerüljön. Nem véletlenül húzzák az IMF tárgyalásokat, az ottani szakemberek pár pillanat alatt fenékbe rúgnák őket, ha nem megfelelően akarnák felhasználni a tőlük kapott pénzt, ezért is akarják őket kihagyni mindenféle taktikával, időhúzással.Pénzre viszont szükségük van,mert amit eddig lenyúltak, azt már elverték, és minden látszólagos eredmény nélkül. Na jó, van MOL részvényünk állítólag, de az vajon kinek hozza a hasznot?A politika eddig sem volt tiszta játszma, és nem is lesz az sosem, de ha valaki a politikát akarja felhasználni a gazdasági hatalom megszerzésére, és egyéni boldogulására, akkor annak most a jelenlegi kormánypárt jelenti az etalont, és a módszerük a követendő példát. Ennyire hülyének nézni még szinte sosem sikerült ennyire kevésnek a nagy többséget, és ezt hosszú időn keresztül folyamatosan csinálni. Közben pedig áramlik a magán zsebekbe a közpénz egy jelentős része, és a bekebelezett médiájukban szereplő isten barmai még meg is magyarázzák, ez tulajdonképpen nagyon jó dolog mindenkinek!
Ha az ellenzék minden gumicsontra ráugrik, és magyarázatot vár az eleve nem komolynak szánt bejelentés valóságtartalmáról, egyszer csak azt fogja észrevenni, törvényileg kötelezik őket a Fideszgyarmat elfogadására.Ha a Fidesz lenyúlja a Nemzeti Bank vagyonának akár csak egy kis részét is, már nem sok minden lesz, amit ne ért volna el az eredeti céljai közül, és nem sok idő kell hozzá, az ország nevét is "szabadon" megváltoztassák.A parlamenti ellenzéknek valami olyasmit kellene csinálni ennek a megakadályozására, amit az utca embere már régóta igyekszik megtenni, és nála működik is. Lehet csak ki kellene jönni a parlamenti ellenzéknek az utcára, és meghallani annak szavát? Ezen érdemes lenne elgondolkodni akkor, mikor az összefogásról beszélnek ott a padsorokban, de pont előtte megállnak. Mert akkor a Fidesz tényleg nyerhet még elég sok időt a további lopásaihoz.BANDITA.


Igen már Judapestiek vagyunk, és Ali Baba bandája rabol, és a hollókosztos banda, valóban szétcincálja az országot, lesz itt cigány ország , és nagy zsidó paradicsom, csak éppen magyar ország nem lesz a magyaroké.


Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket 

2012-04-24. 17:30 Kuruc.info 
Vérvádazók figyelmébe II.: "Igen, meg van engedve a [goj] gyermekek megölése is" - nyilatkozza a zsidó

2009 novemberében adtuk hírül, hogy a Király tanítása címen Izraelben megjelent egy könyv, amelynek két rabbi szerzője azt tárgyalja, hogy mikor, miért és milyen körülmények között lehet, sőt kell megölni a gojokat. A rabbik szerint bizonyos esetekben a zsidók ártatlan goj gyermekeket is megölhetnek.

Roi Sáron a Máárív című napilapban megjelent recenziójában leszögezi: "Ez a könyv útmutató azok számára, akik azon tépelődnek, hogy lehet-e, s ha igen, mikor kell és szabad elvenni a nem zsidó életét."

A két izraeli rabbi részletesen kifejti azokat a törvényeket, amelyek értelmében igenis szabad, sőt, bizonyos esetekben egyenesen kötelesség gojokat ölni az úgynevezett Noé fiainak hét parancsa (??? ????? ??? ??) isteni törvény értelmében: "Ha odamegyünk a Noé fiainak hét parancsa egyikét megszegő gojhoz, akkor a megölése megengedett", olvasható A Király tanítása című útmutatóban.

Még egy idézet a műből: "Véleményünk szerint az egészen apró gyermekeket is meg lehet ölni, ha kiderül, hogy nagyobb korukban árthatnak nekünk, s ebben az esetben a csapásnak kimondottan ellenük kell irányulnia, és nem csak a felnőttek elleni akció keretén belül".

A könyv felháborodást váltott ki azok körében, akik fel mertek még egyáltalán háborodni, ezért a kiválasztottak egy konferenciára gyűltek össze, hogy védelmükbe vegyék a gojok, s azon belül az ártatlan gyermekek megölését megengedő könyvet és annak szerzőit. Ezen a konferencián készült az alábbi videó (nem tudjuk, melyik évben, egy kedves olvasónk küldte be), amely megörökíti azt is, hogy az egyik résztvevő a legnagyobb lelki nyugalommal kimondja: igen, bizonyos körülmények között megengedett a goj gyermekek megölése.

Kapcsolódó:
- Zsidó rabbik: "Egészen apró goj gyerekeket is meg lehet ölni"
- Vérvádazók figyelmébe: vajon miért viccelődik keresztény gyerekek vérébe mártott pászkával egy izraeli sportoló? 

Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket

Viktor barátai , de nem a mienk.

Molnár Oszkár nem beszélt mellé


Minden szava igaz.

Szaniszló Ferenc: "Kedves cigányok!..." - KÖTELEZŐ!


Haljátok is vagy csak ugatásnak hiszitek e szavakat , és nem tudjátok összerakni mondatokká e könyörgést, hogy emberré váljatok.


Méregcsíkok az égen 

Sokan felfigyeltek már arra a jelenségre, hogy ami első pillantásra repülőgéepek utáni szokásos kondenzcsíknak néz ki, még percek múlva sem oszlik szét, mozdulatlanul lebeg a magasban. A csíkok azután lassan, folyamatosan szétterjednek 30-60 perc alatt, tejszerű habos felhőmasszát alkotva. 

Nem, ez nem a megszokott utasszállító légiforgalom sajátja, mint ahogy az sem, hogy egy darabig tömör fehér csíkot húz egy gép, ami aztán hirtelen abbamarad (kifogyott a vegyszertartály!), és a következő pillanatban ugyanaz a gép továbbhalad a normál rövidke halvány kis valódi kondenzcsíkkal a következő szállítmány depóhelye felé véve útját, hogy újabb adag méreg-tonnákat szórhasson szét, mint "kondenzcsíkot".

A felső légkörbe permetezett SAG (sztratoszférikus geomérnöki permetezés) - vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Aluminium, bárium- és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, belepi a talajt, a vizeinket, valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár egy-két hét is eltelhet, mire a kipermetezett anyag emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájást, szorongást, szabálytalan szívverést, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

A csaknem az egész világra kiterjedő vállalkozás az ENSZ nemzetközi felügyelete alatt áll. Az e célra a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezete)-n belül külön alosztályt hoztak létre, amely koordinálja a NATO katonai gépei és más civilgépek bevetését a Comment projekt keretében. A projekt irányítási struktúrája szigorúan hierarchikus. Információkat csak akkor hoznak nyilvánosságra, ha az a projekt szempontjából elengedhetetlen. A projektben dolgozóknak szerződésben kell titoktartási kötelezettséget vállalni.

A WHO a projekt áldozatainak számát a program 50 éves időtartama alatt kb. kétmilliárd főre, illetve évente 40 millió emberre becsüli. - Ezek a "mellékhatások" a WHO számára elfogadhatónak tűnnek, figyelembe véve a "klímakatasztrófát", illetve a gazdasági veszteségeket.

Az USA-ban végzett vizsgálat eredménye: a kijelölt területek felett végzett permetezések utni napokban és hetekben a hosszabb idejű szabadban tartózkodás után megszaprodtak a spontán orrvérzés, légszomj, fejfájás, egyensúlyzavarok, idült fáradtság, gyakoribb influenzajárványok, asztmás rohamok, kötőhártya-gyulladás, rövidtávú memóriaromlás (Alzheimer-kór) jelenségei.

Forrás: Civil Hírlap 2012. augusztus 29.

sokkaljobb-kommentár: Van néhány vélemény a hírlapban, a legutolsó beírást ide idézzük:
"Fura módon Magyarországon éppen a NATO-belépéstől számítva jelennek meg az égen a "kondenzcsíkok". Előtte nem voltak tartósak, a NATO-belépés óta tartósak lettek, és felhőket alkotnak. Régebben nem volt bevonalazva, bekockázva csíkokkal az égbolt, de mostanában hírtelen természetes jelenség kell, hogy legyen a csíkos, kockás égboltozat. Ennyire nem tud megváltozni semmilyen meteorológiai körülmény.

Rá lehet legyinteni, már megint egy "összeesküvés-elmélet", de akit érdekel a valóság, vigyen el bevizsgáltatni friss esővizet, és aztán gondolkozzon: mire készülnek!"

Amikor öklömnyi jég beszakítja a háztetőket, az sem természetes. A keresőbe be kell írni, hogy HAARP - és előjön az ezzel kapcsolatos videó. Tessék betenni ebből az ökölnyi jégből a fagyasztóba, és elvinni a laborba bevizsgáltatni! Azon meg végképp el kell gondolkodni, hogy most bemosódik a talajba a förtelem, felszántják, bevetik a földet. Mit is eszünk meg jövőre? És miért is van egyre több rákos beteg kis hazánkban? Arról nem is beszélve, hogy ehhez a légtéri kalandhoz kormányzati hozzájárulás kell!

Békéscsaba, 2012. augusztus 29. 
F. I. - K. M. 

Emlékeztető: "Merni kell! Ezen múlik minden! Ha belül félünk is néha egy kicsit, ha nem is hiszünk egészen abban, hogy sikerülni fog, akkor is merni kell! Különben végünk van." (Wass Albert)

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=RJ-dL8ZCAts&feature=related 


Hivatalosan is szóba hozták a chemtrail-ek ügyét! 

John P. Holdren, a Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal igazgatója, Obama elnök tudomány-és technológiapolitikai asszisztense úgy tartja, hogy a geo-mérnöki project segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen.

A vegyi-permetezéseket nem csak az USA kormánya, de közleményében a német kormány is elismeri, bár tagadják egészségkárosító, és gazdaságpolitikai érdekek mentén kifejtett, szándékolt hatásait. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chemtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyianyagok légkörbe permetezését. Holdren álláspontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa) méltatta a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

Ez az érvelés szemen-szedett hazugság! A csökkenő gravitációs mező miatt vékonyodó légkört, és az egyre erősebb naptevékenységet használja fel a globális elit, hogy az ember alkotta klímaváltozás hazugságára hivatkozva emberiség elleni bűntettet kövessenek el. Végrehajtója az ENSZ IPCC. A tudósok világszerte észlelték azt a tényt, hogy a Nap melegszik, és nem csak a Földet melegíti fel, de az összes bolygót érinti a Naprendszerünkben.

A Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy a geo-mérnöki tevékenység közvetlenül felelős olyan neurotoxinok létrjöttéért, amelyek megtalálhatók az emberi vérben, tüdőben, és okozva egy egész sereg neurotoxikus körülményt, például a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-kórhoz hasonló agyi leépülést. Holdren csatlakozik az ember okozta klímaváltozás vészmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a globális felmelegedés nem lassul időben, és megfordítható a képzeletbeli "fordulóponthoz" képest. Az egyik az állítások közül, hogy a jég teljesen elolvad az Északi-sarkon, bár tudományos kutatók azt mutatják ki, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. A kutatók tanulmányozták a Föld hőjének eddig elmúlt több mint 1000 éves ciklusát, és azt találták hogy:

- Földön valójában lehűlés tapasztalható
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a szélsőséges időjárás változásnak, ami tapasztalható volt a közelmúltban

Holdren az emberi CO2-kibocsátást hibáztatja, mint felelőst, az aszály, az élelmiszer felhalmozási hiány, és a tengerszint emelkedése miatt, valamint a szélsőséges időjárásért is, amit a közelmúltban tapasztalt.
Holdren nem egyedüli elkövető az átverésben. Az Amerikai Meteorológiai Társaság kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy támogatni tudja ezt a hazugságot, mondván, hogy "célszerű figyelembe venni geo-engineering potenciált, hogy megértsék saját korlátaikat, és hogy elkerüljék az elhamarkodott kiépítését."
Robert Socolow, a Princeton kutatója elmondta, a Nemzeti Tudományos Akadémián, hogy a geo-mérnöki módszer egy jól járható út, ha az éghajlat állapota drámaian romlik.
Mondják ezt, miközben megbízható tudományos adatok azt mutatják, hogy nem a CO2 a probléma, és más életképes "elkövetőket" figyelmen kívül hagynak. A geo-mérnöki tevékenység maga is súlyosan káros, és közvetlen ok-okozati összefüggés mutatható ki, hogy hatására jelentős változások tanúi lehettünk az utóbbi évtizedekben.

Holdren osztja Obama céljait az üvegházhatást okozó kibocsátások 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal való csökkentésében, bár az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése még az 50%-os CO2 és 50%-os népesség csökkentést írt elő. A kongresszus tagjai esetében látható jelek vannak Obama törvényjavaslatának ellenzésére.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

Még ennél is nyugtalanítóbb az a tény, hogy az úgynevezett " képviselők" már jóváhagyták a geoengineering éves költségvetését, növekvő dollár milliárdokban meghatározva évente (amint ez a dokumentum : "A változó Bolygó - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es pénzügyi évben kiegészíti az elnöki költségvetést, és amelynek nagy része eltünt, és nem is szerepel a költségvetésben, jelezve még egy esetleges nagyobb csalást ezen a területen, mintegy fekete költségvetésként).

A globalisták kiválasztott csoportja ördögi oligarcha és bábszínházi köntösbe ágyazva az Egyesült Államok kormányában, így vesz részt az emberiség elleni bűncselekményekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem állítja meg, csend minden politikai szinten, és a globális aeroszol szórás kiemelve, javában folyik. 2025-ig az egész földet ellenőrizni akarják!

forrás: 
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=238 


Tisztelettel kérlek benneteket szerezzetek be lézer ceruzákat , és együttesen világítsuk meg a pilótafülkét , hogy a pilóta elvakuljon és a gép lezuhanjon, így kiderül milyen anyagot permeteznek ránk, mivel mérgeznek. És a kormány mivel nem védi meg az állampolgárait e gyilkos permetezőktől, tegyük veszélyessé a méreg szórását , csináljunk egy pár légi balesetet, ahol be keljen ismerniük, hogy mérgezik a környezetünket ezek a terroristák, és hallgatólagosan a mi kormányunk is összekacsint e terroristákkal. Minden repülést bojkottáljunk ami átmegy felettünk, ha a pilóták megtagadják , hogy berepüljenek a légterünkbe, kénytelenek lesznek elismerni hogy terrorista módszereket alkalmaztak a lakosság ellen. Legyen dolga a terrorelhárításnak és lője le a mérget szóró repülőket, vagy mi vakítjuk el a pilótákat, úgy , hogy a gépe becsapódik a betonba. Ha át kell venni a terrorelhárítás feladatát ne csodálkozzanak , hogy nemzetközi bonyodalom lesz belőle. De tegyék a dolgukat és szedjék le a mérgeket szóró repülőket, még mielőtt a nép intézkedne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése