2012. augusztus 29., szerda

HAARP – pal viharok, hurikánok .és földrengések keltése


HAARP – pal viharok, hurikánok .és földrengések keltése








által Montalk
Július 14 20008
származó Montalk Website
Lehet HAARP manipulálni viharok, hurrikánok és földrengések
Kétségkívül összefüggés e, és ha HAARP aktív. Ez a cikk ad néhány példát, hogy a korreláció. És bár ez önmagában nem bizonyítja a közvetlen ok-okozati összefüggés, a fizika a HAARP és a politikai napirend mögött a program arra utalnak, hogy az időjárás és a földrengés manipuláció lehetséges és valószínű.


Háttér

Gondolom mindenki olvassa ezt ismeri 
HAARP . Kevésbé ismert, hogy a HAARP csak egy a számos ilyen lehetőség - és nem a legerősebb egy sem.
 
Vannak mások, itt van öt:
  1. Mu Radar - 1 megawattos létesítmény Japánban (34 ° 51'14 .80 "N 136 ° 6'19 0,45" E).
  2. Arecibo Observatory - 2 megawattos létesítmény Puerto Rico (18 ° 20'38 0,97 "N 66 ° 45'9 .77" W).
  3. HIPAS - 70 megawattos létesítmény keletre Fairbanks, Alaska (64 ° 52'21 .18 "N 146 ° 50'18 0,78" W).
  4. Sura - 190 megawattos létesítmény Közép-Oroszországban (56 ° 7'10 .32 "N 46 ° 2'4 0,41" E).
  5. EISCAT - 1 gigawatt létesítmény Tromsø, Észak-Norvégiában (69 ° 35'1 .06 "N 19 ° 12'57 0,11" E).
    (akkor másolja be a koordinátákat a 
    Google Maps )
Összehasonlításképpen, HAARP (near Gakona, Alaska - 62 ° 23'33 0,73 "N 145 ° 9'2 0,61" W) azt állította, hogy csupán 3,6 megawattos létesítmény - és ez után frissített 2006-ban. Ez 278-szor kisebb, mint a maximális teljesítmény ionoszféra melegítő Norvégiában. 
Mindazonáltal HAARP messze haszontalan.
 
Szerint a DARPA ( Defense Advanced Research Projects Agency ):
Kulcs a jelenlegi erőfeszítések bővülése volt a kísérleti kutatási létesítmény, amely magában foglalja a 3,6 MW nagyfrekvenciás adó és a különböző diagnosztikai eszközök, a vizsgálatokat jellemzésére a fizikai folyamatokat lehet indítani és ellenőrizni az ionoszféra és a tér, via kölcsönhatások nagy teljesítményű rádióhullámokat.
 
Ezek közül a következők voltak:
  1. keletkezése rendkívül alacsony frekvenciájú / nagyon alacsony frekvenciájú rádióhullámok a tengeralattjárók és más felszín alatti kommunikáció, valamint a csökkentése töltött részecske populációk a sugárzási övek a biztonságos űrjármű rendszerek műveletek;
  2. ellenőrzése elektron sűrűségi gradiensek és a fénytörési tulajdonságai a kiválasztott régiókban ionoszféra létrehozása rádióhullámok terjedési csatorna;
  3. a generációs optikai és infravörös kibocsátás space kalibrálásához space érzékelők.
A tanulmány elkészült egy Air Force / Navy panel is rámutatott, hogy további nagy értékű függvények potenciálisan megvalósítható az a 3,6 MW képesség, különösen a kutatás és finomítása tudományos elvek vezethet fejlesztését és telepítését a rendszer számára biztosítson védelmet spacebased vagyon kialakuló aszimmetrikus fenyegetésekkel szemben. ( forrás )
HAARP önmagában számos alkalmazás, elsősorban a katonai, valamint a fent felsorolt ​​csak egy kis "biztonságos feltárni" meg a példákat. Ha a 3,6 MW lehet elérni ezeket, elképzelni, hogy milyen 1000 MW meglehet csinálni! Van egy érdekes anekdota számlára Dan Eden a HAARP használják burkolt célra. Továbbá azt állította, hogy volt egy másik, titkos, nagyobb teljesítményű létesítmény Alaszkában.
 
Most 2008-ban, egy évtizeddel később, a létezését az adott létesítmény már nem titok, a neve pedig HIPAS, amely valóban majdnem 20-szer olyan erős, mint HAARP.
 
 

Fizika HAARP

Mi teszi ezeket ionoszférikus melegítők , így hasznos, hogy ők állnak szakaszos tömbök. A többfázisú egy rács az antennák, amelyek fázis (időzítés) és amplitúdókkal egyedileg állítható. Ez azt jelenti, sokféle különböző kombinációinak kipróbálható, szintetizáló új és összetett teljes hullám formák. Fokozatosan lehetővé teszi, hogy a kimeneti kell mutatni különböző irányba anélkül, hogy mozgatni az antennák magukat. Bárki ismeri műveit 
Tom Bearden , szakaszos tömbök is lehetővé részleges fáziskonjugáció vagy törlése a kibocsátott elektromágneses hullámok. Ha EM hullámok tekintette egyik (vagy mindkettő) azok elektromos és mágneses alkatrészt törölt, a zárt energia formájában hosszanti / potenciális / skalár / gravitációs / időbeli hullám helyett. ionoszférikus fűtőberendezések is "ellenőrzés elektron sűrűségi gradiensek és a fénytörési tulajdonságai a kiválasztott régiókban ionoszféra "ami azt jelenti, lehet modulálniionoszférikus elektron sűrűség . Hogy egy másik hatékony módszere létrehozásának longitudinális hullámok segítségével a égbolt magát hatalmas hosszirányú antennát. És így fokozatosan tömbök alapján létrehozható egy teljesen más típusú sugárzás, amely nem mutatható szabványos EM-mérőműszerek. Attól függően, hogy azok gyakoriságát és típusát, ezek a hullámok elméletileg hatással az emberi érzelem és a biológia, befolyásolják az időjárást, változtassa tektonikus dinamika, sőt manipulálni a környező hyper-dimenzionális környezet lehetővé teszi a szabályozott láthatatlanság és interdimenzionális manőverezést a katonai személyzet és a járművek. Lényegében mindent, hogy a rendszeres elektromágneses hullámok nem igazán csinálni. Ennyit találom elfogadhatónak, hogy a HAARP-szerű technológiák aktív olyan szintű superseding azok rendszeres elektromágnesesség, és ez az, amit HAARP és nővére létesítmények valóban használják. Ez nem a nyilvános tud vagy felfogni, mivel ez a technológia kiterjesztett típusú fizika, melyek esetében csak egy kicsi és sterilizált részhalmaza tartalmaz hagyományos egyetemi tankönyvek.






 
De lehet kitaláltam, ha van egy fizikai háttér és tanulmányozza a hatásait és alkalmazások erő-free lehetséges területére.
 
 

Időjárás manipuláció

Most nézzük meg néhány lehetséges összefüggést méltó időjárási események és mikor HAARP aktív volt. Tevékenysége lehet olvasni a 
vízesés diagramközzétett HAARP honlapján.
 
Szerint az oldalon:
Ez a táblázat a vízesés telken a leolvasott a Spectrum Monitor az elmúlt 36 órában. A függőleges tengely a frekvencia, 1-től - 30 MHz és a vízszintes tengely a UTC idő. Spectrum mintákat néhány percenként. A szín intenzitása jelzi vett jel minden frekvencián, kezdve a kék a leggyengébb jeleket piros, sárga és fehér, a legerősebb jelet.
HAARP aktivitást jelzi élesen definiált minták a vízesés diagram, mint a nyílások a piano roll vagy csíkok a spektrográffal. Van is háttérzaj a térképek, de ezek inkább diffúz.
 
Ami számít, az az éles mintákat, jelenlétük, sorozat, amikor elindításához és leállításához.
 
 

A Katrina hurrikán - augusztus 23-30 2005

HAARP volt rendkívül aktív a 
Katrina előtti hetekben , alatt, és egy rövid idő után. Az összefüggés tehát nem teljes. Ha a HAARP inaktív volt ez idő alatt, akkor lehetne bizonyítani, hogy egyáltalán semmi köze a Katrina, de mivel ez volt valóban aktív, egy esetleges kapcsolat továbbra is.
 
Augusztus 22. - maradványokról Trópusi depresszió Tíz lépés a helyére.

Augusztus 23 - Remnants formában történő Tropical Depression Twelve.

Augusztus 24 - Depresszió erősíti, és átnevezték Tropical Storm Katrina.

Augusztus 25 - Katrina erősíti és lesz 1. kategóriába hurrikán és sztrájkok délkeleti Florida.

Augusztus 26. - Katrina gyengíti a trópusi vihar, kilép a nyugati oldalán a Florida meleg víz, majd újra felerősíti egy 1. kategóriájú hurrikán. Ez gyorsan nyeri erejét.

Augusztus 27. - Katrina jut el a központi öböl és lesz egy nagy és jól szervezett 3. kategóriába hurrikán.

Augusztus 28 - Katrina tartozik néhány száz mérföldre partjainál és növekszik a 4. kategóriáig a nap elején, majd az 5. kategória szerint délben.

Augusztus 29. - Katrina teszi földcsuszamlás 155 mph szél.
 
Augusztus 30 - Katrina gyengül egy nehéz vihar érintő Tennessee és a környező területeken.
 
Forrás: Wikipedia és a National Geographic
 
 
Hurricane Ophelia - szeptember 8-16, 2005 
Ophelia hurrikán soha nem kapott az elmúlt 1. kategória.
 
De volt egy nagyon egyenetlen, kanyargó út beleértve az óramutató járásával megegyező hurok felénél (szeptember 10-12).
Előrejelzőkkel volt egy kemény ideje előrejelzésére útját és viselkedését.
 
A hurrikán alakult szeptember 8-án, csúszik ki-és hurrikán állapot előtt többször fizzling ki szeptember 16-án, és költözött az észak-atlanti.
Forrás: Wikipedia és a Palm Beach Post
 
Ez a táblázat összehasonlítja HAARP tevékenység Ophelia a szélsebesség:
Ha a HAARP volt semmi köze ehhez, ez inkább lett volna a vizsgálati hurrikán kormánymű.
 
 
2006 és 2007

a ​​két éven Katrina volt, nagyon csendes hurrikán szezont, mint amit előre.
2006 Hurricane Előrejelzés a Flop

MIAMI (AP - Dec 2006) - Az enyhe 2006-atlanti hurrikán szezon a végéhez közeledik csütörtök anélkül, hogy egyetlen hurrikán szembetűnő az Egyesült Államok - éles ellentétben a rekordot 2005-ös idényre, hogy megölt több mint 1500 ember és többezer hajléktalan mentén az Öböl. Nine nevű viharok és öt hurrikán alakult ebben a szezonban, és csak két hurrikánok tartották jelentős. [...] Májusban a tudósok előre 13-16 nevű vihar, 8-10-ig hurrikánok, a 4-6 közülük jelentős. [...] Bell sürgette az embereket, hogy ne elbizakodottnak a következő szezonban (2007), amely indul június 1. Meteorológusok azt mondják az Atlanti-óceán még mindig aktív hurrikán időszak 1995-ben kezdődött és ez eltarthat egy évtizedig vagy még nagyobb. ( 
forrás )






 
 

Nagyon aktív 2007 Hurricane Season előrejelzett
ScienceDaily (április 3, 2007) - Az Egyesült Államok atlanti medencében valószínűleg tapasztalni nagyon aktív hurrikán szezon, a Colorado Állami Egyetem előrejelzése csapat ma bejelentette, növelve a korábbi előrejelzést a 2007-es hurrikán szezon. A csapat előrejelzés most arra számít, 17 nevű vihar alkotó az Atlanti-medencében között június 1. és november 30.. Kilenc A 17 viharok várhatóan lesz hurrikánok, és a kilenc, öt várhatóan fejlődni intenzív vagy nagyobb hurrikánok (Saffir / Simpson kategória 3-4-5) a tartós szelek a 111 mph vagy annál nagyobb. ( 
forrás )


 

2007 Hurricane Season Ending emelése Előrejelzés aggodalmak

National Geographic (November 30, 2007) - A 2007-es atlanti hurrikán szezon, ami hivatalosan is véget ér ma, van-a tavalyi évhez hasonlóan, nem sikerült felnőni a jóslatok az előrejelzők. Now Egyes szakértők attól tartanak, a második évben pontatlan előszezon jóslatok fogja rázni a közvélemény hite minden hurrikán előrejelzéseket, akkor is, ha vihar tör rájuk. ( 
forrás )
Összehasonlítva egy előrejelzés 17 viharok, 9 e hurrikánok, és 5 nagy hurrikánok, 2007 helyett végződött 15 viharok, 6 hurrikánok, és 2 fő is.
 
Szóval előrejelzésekhez képest, 2007-ben és 2006-ban meglepően nyugodt.
 
 

Hurricane Bertha
Nemrég az első hurrikán a 2008-as szezon képződik.
 
Big Bertha - rossz ómen ?

Washington Post (július 8, 2008) - után robbanásszerű fejlődése tegnap, Hurricane Bertha küzd ma. A maximális szelek esett a 120 mph tegnap este, hogy 105 mérföld, mint a 11 óra és már visszaminősítettük a kategóriát 2 vihar. [...] Bár még a jövő zenéje, hogy a Bertha hatással lesz minden olyan földterületek, akkor bevonulni a történelembe, mint a rekord vihar és lehet előjele egy nagyon aktív hurrikán szezon. [...]
 
Bertha könnyedén megdöntötte a rekordot, amiért legtávolabbi keleti nevű vihar előtt augusztus 1. ( forrás )
 

Hurricane Bertha "Egy a rekordok könyvébe : "

A Daily Green (július 9, 2008) - a kezdetektől, volt valami nagyon furcsa Hurricane Bertha. A vihar képződött előtt Independence Day a múlt héten, valamint azonnal megjelent sok belőle. Bertha kifejlesztett egy trópusi hullám szinte azonnal a zavar lépett partjainál Afrika, és így lett a legkeletibb képező július trópusi vihar ismert számunkra, valamint a legkeletibb alkotó atlanti trópusi vihar alatt. [...] Mivel a Bertha haladt nyugat felé, ő intenzív, első lett egy hurrikán, majd felrobbant egy erős, 3. kategóriába tartozó nagy hurrikán hétfő, 120 mérföld per óra szél - és esetleg egy rövid ideig, a 4. kategória. Ez a legkorábbi általunk látott ilyen intenzív atlanti hurrikán óta 2005-ben, amikor a hurrikánok Dennis és Emily volt kategória a 4. és 5. viharok, illetve júliusban. Dennis elért 4. kategória erejét július 7-én abban az évben ... ugyanazon a napon, amikor Bertha felrobbant három évvel később. Ez különösen aggasztó precedenst, mert 2005-ben, a hurrikán évben csak rosszabbodott után Dennis - mely kategória 5s Katrina, Rita és Wilma . De talán még ennél is aggasztó ez utóbbi megjelenése nagyon intenzív hurrikánok júliusban, egy hónap, hogy hagyományosan nem szerepelt sokan. Holland Says: "Figyelemre méltó, hogy már volt egy figyelemre méltó run júliusi viharok, amelyek az elmúlt évtizedben már futó több mint 50%-kal meghaladja az előző átlag." Technikailag, mivel ő eredete oly közel az afrikai part, Bertha van minősíteni a Cape Verde-típusú hurrikán, és azok általában a legerősebb és destruktív mind közül.






 
De általában nem képeznek csak később a hurrikán szezon ... vagy legalábbis ez így szokott lenni. ( forrás )
A legfontosabb jellemzője a hurrikán okozta milyen gyorsan nőtt július 7-én, mielőtt gyengülő ugyanolyan gyorsan.
 
A napkelte volt, 1. kategóriába, és ezen belül 12 órán rövid Bertha nőtt egy kategóriába 3 (esetleg 4) hurrikán. Valami szokatlan történt, épp aznap délután.
 
Itt vannak a HAARP táblázat előtt, alatt és után ezt az eseményt:
 
Figyelje meg, hogy az egyetlen jelentős tevékenység során fordul elő rövid idő-ablak.
 
A július 7. ​​ábra azt mutatja, HAARP aktív volt 16:25-17:25 UTC - 12:25-1:25 Keleti idő - ugyanezen hétfő délután, amikor Bertha hirtelen a 3. kategóriába.HAARP nem volt aktív, előtt vagy után az esemény, és hasonlóképpen Bertha nem volt olyan erős előtt vagy után. Bertha elhalványult utána. A korreláció van befejeződött. ha HAARP megbízott manipulálására Hurricane Bertha, akkor a tény, hogy olyan gyorsan történt, és semmi sem romboló végül lett belőle jelez teszt vagy gyakorlat futni. És hír Bertha, hogy egy rekordot hurricane foreshadowing baljós hurrikán szezon, a színpad be van állítva egy összehangolt hurricane katasztrófa idén ősszel.


 
Az időszerű cél, figyelembe véve a jelenlegi politikai és gazdasági feltételeket lenne a benzin finomítói környező Houston, Texas.
 
 

Frissítve - július 15.
 
HAARP elment aktív július 14-15, egybeesik ismételten Bertha (csak egy erős vihar most) megerősítése hirtelen.
 
Vasárnap július 13 - nincs tevékenység.
 
Hétfő július 14 - HAARP megy aktív között 10:00-22:30 UTC (6:00-18:30 Eastern).
"Miután egy kissé vérszegény kora hétfő reggel ... Bertha" konvekció "tört ki a nap folyamán, valamint a vihar is egyre szimmetrikusan és szilárdan által szervezett késő délután. [...] " "A délnyugati széle a szem közelében, a radar helyétől, az északkeleti szélén, csak egy hajszál alapján 150 kilométerre (a gyűrűk vannak elhelyezve minden 50 km), vagy körülbelül 90 mérföldre. Nem tudom, ha van egy hivatalos "rekordot" a szem átmérőjű, de nem tudok kapásból emlékszem, hogy valaha találok, hogy már nagyobb, mint ezt. "( forrás )
Kedd Július 15 - "A National Hurricane Center: Bertha jelenleg a leghosszabb életű július trópusi vihar az atlanti" ( forrás )
Bertha már gyengülő napok vezető July 14, míg a HAARP volt csendes, hogy ugyanezen időszak alatt. Aztán HAARP kapcsolva, és Bertha gyorsan erőre kapott. Továbbá, hogy erősödött, pontosan a megfelelő pillanatban, hogy elérje Bermuda a legnehezebb.
 
Együtt a július 7. táblázat, ez teszi egy nagyon erős érv, hogy a Bertha hirtelen erőnövekedés kötődnek HAARP.
 
 

Mianmar Cyclone és Kína 2008-as földrengés

Mind a ciklon sújtotta Burmában, és a földrengés sújtotta Kína szorosan egybeesett az azonos HAARP tevékenységet időszakban.
Nargis ciklon volt a legsúlyosabb természeti katasztrófa sújtott burmai az írott történelem, megölve legalább 85.000 ember.
 
A kínai földrengés vezetett a halálához, legalább 80.000 ember. HAARP tevékenység kezdődött 05:45 UTC április 27-én, 2008.
"A múlt héten a 2008 áprilisában egy olyan terület mély konvekció fennállt közelében alacsony forgalomban a Bengáli-öböl mintegy 1150 km (715 mérföld) keletre-délkeletre Chennai, India." "Április 28-án a Nargis vált közel álló míg a bordák között található annak északnyugati és délkeleti.Ezen a napon a JTWC frissített a vihar ciklon állapot, ami megegyezik az egy minimális hurrikán a Saffir-Simpson skálán hurricane. "
"Korai április 29-én, a JTWC becsült Nargis elérte szél 160 km / h (100 mph), és ezzel egyidejűleg az IMD minősítette a rendszer egy nagyon súlyos forgószél. [...]
 
Végére April 29, konvekciós kezdte újjáépíteni, de azonnali restrengthening akadályozta megnövekedett szélnyírás "
"On May 1, bekapcsolás után szinte esedékes keletre, Nargis ciklon kezdett rohamosan erősödő köszönhetően jelentősen javult a kiáramlás együtt a közeledő felső szintű vályú.
 
Erősítése továbbra hiszen kifejlesztett egy jól meghatározott szem átmérője 19 km (12 mi), és a korai május 2-án a JTWC becsülte a ciklon elérte csúcsát szél 215 km / h (135 mph), mivel közeledett a part Burma , így a 4. kategória vihar. "
"1200 körül UTC május 2-án, Nargis ciklon készült földcsuszamlás a Ayeyarwady osztály Burma csúcs erejét. A vihar fokozatosan gyengült, mivel indult keletre Burma felett, annak közelében az Andamán-tengerre megelőzése gyors gyengülése.
 
A pálya felé fordult az északkeleti miatt a megközelítés egy közepes szélességek vályú annak északnyugatra, tompított északra Yangon a szél 130 km / h (80 mph). "
"Korai május 3. Az IMD kiadta végső tanácsadói a vihar. Gyorsan gyengült bekapcsolása után az északkelet felé egyenetlen terepen, közel a Burma-Thaiföld határ után romlik a minimális trópusi vihar státuszt, a JTWC ki az utolsó tanácsadói a Nargis. "( forrás )
Után a Nargis, HAARP továbbra működő másik hét:
HAARP megszüntette tevékenységét a 22 UTC május 11-én, 2008.
 
A kínai földrengés egy kicsit több, mint nyolc órával később 06:28 UTC május 12-én. A nappal és perccel a rengés voltak jelentések furcsa jelenségek , beleértvebizarr viselkedést varangy és irizáló felhők . A földrengések általában "a munkálatok" napot vagy hetet, mielőtt ki, és az állatok, érzékeny emberek, és skaláris detektorok érzékelik a nem fizikai előfutárai ezek a rengések. egyik az, hogy csoda, ha a földrengések generálása és előzi meg skalár hullámok is skalár hullámok likewise kiváltó földrengés? Ha igen, a többfázisú különböző ionoszféra fűtőtestek a világ képes lehet ezt a politikai és katonai célokra. 
 
A rengés bizonyosan kényelmes nyugati katonai csoportok:
 
Földrengés elpusztította Kína legnagyobb katonai Armory, mondja Source

A magas szintű kínai katonai forrás titokban nyilvánosságra a múlt héten, hogy a közelmúltbeli földrengés Szecsuán tartományban okozta a láncreakció robbanások a Sichuan hegyvidéki területeken. A robbanás elpusztította kínai hadsereg legnagyobb fegyvertár, új fegyver teszt bázisok és része a nukleáris létesítmények, beleértve néhány nukleáris robbanófejeket. Ez az információ akkor tekinthető Kína legjobb katonai titkot. [...]Miután gondosan elemezve szeizmikus adatok, a katonai szakértők a délkelet-ázsiai megerősítette, nem geológiai sokk történt volna meg a földrengés epicentruma. A felszabaduló energia egyenértékű volt egy földalatti nukleáris robbanás.
Nincs elég tényleges energiát által kiadott ionoszférikus fűtőtestek közvetlen hatalom egy földrengés, de nem kell, hogy sok energiát, ha csak jár nemlineáris imbalancers, triggerek, vagy átirányító meglévő nagy természeti energia áramlik. volt a földrengés csak egy véletlenszerű természeti esemény? Vagy stratégiailag és szándékosan létre?
 
Fontolja meg:
  • A hivatalos halálos áldozatok száma 80.000 volt.
  • HAARP kikapcsolás ~ 8 óra előtt a földrengés sújtotta.
  • Földrengés volt nagyságrendű 8,0.
  • Ez történt május 12-én (5/12 = 5 + 1 + 2 = 8).
  • A földrengés történt pontosan 88 nappal a pekingi olimpia.
  • Az olimpia kezdődik 8/8/08 at 20:08.
Véletlen egybeesés?


Elárasztják a varangyok Taizhou (Jiangsu tartomány)

Május 10. 08. Via kínai website QQ .

 A tó eltűnik Enshi (Hubei tartomány)


Hasznosnak varangyok előre a földrengés?

A legújabb becslések szerint a földrengés sújtotta Kína hétfőn távozhatott 10.000 ember meghalt . Webes felhasználók azt mondják, hogy a katasztrófa elkerülhető lett volna, ha csak ők hallgatta a varangyok.
Két nappal a földrengés több ezer békák hirtelen úgy döntött, hogy az egész egy híd Taizhou, a város a Jiangsu tartományban (lásd a képeket). Kínai internetes felhasználók vajon miért a helyi hatóságok nem vonatkoznak az eseményt a küszöbön egy földrengés, és miért a tudósok nem vette észre a bizarr eltűnése egy tó Enshi, a Hubei tartományban, április 26-án (lásd: fénykép).
A földrengéskutató azt mondja, hogy a kínaiak már régóta támaszkodott a viselkedését állatok megjósolni földrengések. Noha nincs tudományos tanulmányt készítsen biztonsági másolatot a gazdák követeléseinek, a gondolat, hogy varangyok megérezte a földrengés nem zárható ki.

"Állatok érzékeli előtti földrengés mikro-remegés"

Pascal Bernard egy kutató csapat szeizmológusok a Jussieu egyetemen Párizsban.

Bár nehéz bizonyítani, hogy a varangyok "megjósolta" a földrengés, ez egyáltalán nem lehetetlen. Tudjuk, hogy az állatok érzékelik előtti földrengés mikro-remegés, és reagál a felszín alatti vizek mozgását, vagy akár összetételében bekövetkező változásokat a levegő. Csak annyi, hogy ezek az elméletek nem tudományosan bizonyított még.
Kínában nagy hagyománya van a szeizmológiai vizsgálatok alapján különösen nézi most a viselkedését patkányok, kígyók, békák, stb Az ötlet nagyon divatos a 70-es [amikor a tudományos kutatók is elűzték a kulturális forradalom]. A mezőgazdasági termelők nagyon gondosan feljegyezte a különféle állatok viselkedése abban a reményben, természeti katasztrófák előrejelzésére. De az én tapasztalatom szerint ez nem igazán működött. 1975-ben, a falusiak nem sikerült előre földrengés és elkerülje katasztrófát. De azért, mert úgy érezték, a mini-remegés, nem azért, mert valamit, amit észre az állatok. "




































A szokatlan jelenség , és az állatok viselkedési alomániája előre jelezte a földrengést , mivel előbb érzékelték a bajt mint az bekövetkezett volna, csak az ember nem tudta összerakni a figyelmeztető jelzést. Kár így megmenekülhetett volna 80000 ember a haláltól. De ez azoknak a mesterkedéseknek lett az eredménye ami miatt földrengést csináltak a HAARP technológiával, az ember ISTENT játszott, DE CSAK HALÁLT OSZTOTT, EZ AZ ISTENI ÁLLAT A SÁTÁN KÉPÉBEN TETSZELGET, kiderült, hogy egy mocskos zsidó volt. Öljétek meg a sátánista cion zsidót, mert ő nem habozik elpusztít családostól, nemzetestől a buzi fajzat. A halál a lételeme , öl és öl. Ez a ferde hajlamú a halál kultusz megszállotta emberáldozat felmutatása számára mindennél fontosabb. Ezért ne habozz , ha döntened kell öld meg a sátánhívőt mielőtt ő öl meg téged.
Aki még mindig ártatlan játszadozásnak tartja a HAARP – POT az irja be a keresőjébe a HAARP szót és keressen rá a google képekkel és meglátja, hogy ez veszélyesebb mint az atombomba , és jobb esetben csak érzékeled a bajt , de nem foghatod rá, hogy most hazádat megtámadta a szövetségesed és térdre kényszeríti a gazdaságodat, mert éhinséget oszt e technológiával a térsére, közben arra kényszerit hogy a rohadt zsidónak a talpát is lenyald , mert különben a felvett hitelek miatt földönfutóvá tesz ő meg megveszi a földedet, és te lehetsz a zsellér az elrabolt földeden. Na mit szólsz a kilátásokhoz, a szövetségesed tesz tönkre, te büdös csahos vedd már észre te kivagy szanálva a rendszerből. Csak annyit csinálhatsz, hogy késleltetheted a folyamatot, vagy megelőző csapásként kiirtod a cionista sátánimádó vakolóidat az országban kik arra spekulálnak , hogy te tönkre menj és ők megszezezzék a vagyonodat potom pénzért , majd cselédként továbbra is műveld a földedet, mert a paraszt ugye mindig vet a zsidó meg arat, a cigány meg ellop belőle annyit hogy a családjával megéljen , és még játékgépelésre is fusson belőle. Az Orbán oszter zsidócigány ezt a rendszert meg is védi, mert munkát nem tud biztosítani, a cigánynak is meg kell élni a zsidókat is el kell tartani, és a politikai elitnek kikiáltott rablóhad sem akar már dolgozni, így egyre többet kell eltartani annak aki dolgozik. Azért mondják azt , hogy aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni, mert, őt is kirabolják filléreket kap a munkájáért, amire a cigány azt mondja bolond lennék dolgozni majd eltart az állam , ha nem megyek lopni, mint a politikai elit is csinálja. Érted már kamatrabszolga , lázadnál, a rendszert kellene forradalmi úton megváltoztatni, hogy ne termeld újra a kamatrabszolgaságot, és aki útba van könyörtelenül megölni, hogy ne legyen akadáj a társadalom átformálása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése