2012. augusztus 15., szerda

A bankárok csinálják a háborút



A bankárok csinálják a háborút

Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség

Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., "halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...
Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészülttörvényjavaslatról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül. 
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartástmely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire. 
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön. 

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete. 


A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 
FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet. (FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, 
a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)


Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése"Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter.


Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel. És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át".  

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, melyWarren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva... 
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!

Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággalmeggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak. 

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élénaz elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.
....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...

És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...

Ők fejlesztették ki az AIDS vírus
A még mindig létező Ku-Klux-Klant ma a világ egyik legveszélyesebb szövetségének tartják.

Semmi sem félelmetesebb a szervezett gyűlöletnél. A Ku-Klux-Klan egyike a legtöbbet szidott fajgyűlölő társaságoknak, már létezése is félelemmel tölti el egész Amerikában a kisebbségek képviselőit, illetve azokat is, akik csupán velük ellentétes nézeteket vallanak.


Az arctalan, fehér csuklyák mögé rejtőző klántagok a keresztégetések, a rasszok integrációjának tagadása és azerőszakos viselkedés miatt hírhedtek. Egy olyan korban, amikor az egyes etnikumok közötti megbékélés érdekében sokan és nagy erőkkel dolgoznak, ez a szervezet még mindig a fehérek felsőbbrendűségét hirdeti.
És megszületett a gyűlölet klánja
Az amerikai polgárháború 1865-ben befejeződött, de a Dél hamvaiból született klán kinevezte magát az országrész védelmezőjének az általa legveszélyesebbnek látott csoportokkal, a feketékkel és a zsidókkal szemben. Első vezetőjük, Nathan Bedford Forrest vezetése alatt a fehér faj tisztaságának megőrzéséért küzdöttek. Ez volt a klán első korszaka, melyben Forrest volt a Nagy Varázsló.
Kezdetét veszi a szervezett erőszak

A húszas évekre a klán politikai tényezővé fejlődött, és második korszakába lépett. A hatvanas évek forrongó polgárjogi mozgalmainak idején a klán a jogvédő mozgalmak vezetői és tagjai ellen elkövetett erőszakos cselekményekben és gyilkosságokban vett részt, többnyire a déli államokban. Jelenleg a klán ötödik korszakát éli, és állítása szerint nemcsak a fehérekért, de 
az egész nyugati civilizációért küzd.
Még ma is létezik

Bár sokak szemében a klán nem több, mint egy tudatlan férfiakból és nőkből összeverődött, fajgyűlölő társaság, könnyen lehet, hogy napjainkban sokkal erősebb és befolyásosabb, mint 
az általános vélekedés szerint bármikor korábban. Még ma is, amikor a hatvanas évek polgárjogi küzdelmei olyan messzinek tűnnek, a rasszizmus ellen pedig annyian harcolnak, vagy legalábbis szólalnak fel, a gyűlölet ereje nőttön-nő, és úgy lángol, mint a felgyújtott keresztek.


A klán felelős az AIDS vírusáért is?
Az összeesküvés-elméletek híveiaz olyan merész kijelentésektől sem riadnak vissza, mint az, hogy nem más, mint a klán felelős a feketék és zsidók ellen folytatott rasszista háborúért, többek közöttaz Afrikát sújtó apartheidért, emellett fontos szerepet játszottaz AIDS vírusának kifejlesztésében és terjesztésében is, a kormányzat fekete ügyekkel foglalkozó hivatalainak oldalán.
A kormánnyal együttműködve hozhatták létre
Az a kérdés, hogy az AIDS vírusának létrejötte közel sem véletlen volt, ehhez pedig valóban köze lehetett egy ilyen rasszista társaságnak, illetve a vele együttműködő, hatalmon lévő személyeknek és szervezeteknek, máig megosztja a közvéleményt.

Azon elméletek többsége, melyek 
az AIDS kialakulásával, mint szervezett népirtással foglalkoznak, az Egyesült Államok kormányzatát teszik felelőssé, illetve az azzal együttműködő klánt, amit részben azzal is indokolnak, hogy a vírus Afrikában ütötte fel a fejét, és nem is olyan régen, csak az 1930-as évek közepén jelent meg, amit sokan hajlamosak elfelejteni.
Az AIDS, mint a népirtás eszköze

Mindemellett olyan közismert és neves szerzők fogalmazták meg véleményüket a témában, mint a Nobel Béke-díjas környezetvédelmi aktivista, Wangari Maathai, kinek véleménye szerint - bár ezt 2004-ben egy írásos nyilatkozatban visszavonta - 
az AIDS egy biológiai fegyver, amit azért hoztak létre, hogy a feketéket lesöpörje a Föld színéről. Jakob Segal, a Humbold Egyetem korábbi biológiaprofesszora szintén azon a véleményen van, miszerint a vírust az Egyesült Államok titkos hadászati laboratóriumaiban fejlesztették ki, két másik vírus, a Visna és a HTLV-1 egyesítésével, majd börtönökben tesztelték hatását és terjedését.


A feketék között terjedt a leggyorsabban

Leonard G. Horowitz, 
az elismert professzor is hasonló okokban látja a vírus eredetét, emellett Alan Cantwell professzor is, aki könyvet is írt a témában, melyben azAIDS-t, mint a népirtás szervezett eszközét említi, melyet az Egyesült Államok tudósai hoztak létre rasszista indíttatásból, illetve a velük együttműködő rasszista szervezetek - feltételezhetően a klán - közreműködésével. A rasszista megközelítést többen azzal is alátámasztják, hogy a feketék mellett a homoszexuálisok körében terjedt el leggyorsabban a vírus, amit nem lehet csupán a szexuális szokásokkal vagy a felvilágosítás hiányával magyarázni.
A klán AIDS-politikája
A klán napjainkban nem ismeri el a hasonló feltételezéseket, ám 
az AIDS-szel kapcsolatban célirányos politikát folytat. Sokaknak gyanúra ad okot, hogy a klán tagjai úgy vélik, a betegség különféleképpen hat az egyes rasszokra, illetve, hogy állítják, nem véletlen, hogy 70%-ban a feketéket érinti. Emellett az AIDS vírusában is csak újabb és minden eddiginél erőteljesebb indokot látnak arra, hogy a fehér lakosságot megóvják a feketéktől - megoldásként meglepő módon épp a feketék kitoloncolását és a karantént javasolják.

/Árbócz Lilla/

  Hatalmas csík a Napon - lehet hogy meg sem érjük a decemberi világvégét ?
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragonszerzö nordi
Hát ami igaz, igaz, a Nap felszinén látható (vagy nem látható) közel egy millió km-es akármiröl szóló cikk igencsak felkorbácsolta az indulatokat a portálon , és megosztotta úgy az olvasóinkat mint a tagjainkat. Természetesen a látogatottságunk is megnött aminek akkor is örülünk ha reklámmentesek vagyunk.

Na de térjünk a lényegre: Mi az ami biztos vagy legalább biztosnak látszik ebben az új örületben ami valószinüleg új és új formát öltve elárasztja majd a nyári pangásban szenvedö médiát.

A hirt az Eagle.com internetes portál röpitette fel, megspékelve néhány asztrofizikus véleményével, egy allitólagos Nasa képpel és egy videóval. Szokásunkhoz hiven nem kivanunk állast foglani (nem is tudnánk) de azért néhány dologra felhivjuk a figyelmet.

-.A Nasa lényegében rábólintott a cikkben leirtakra, legalábbis nem tudok az ilyenkor menetrendszerüen megjelenö cáfolatokról.

-.Ha igaz akkor pláne cáfolnia kell(enne) ahoz, hogy ne törjön ki a pánik és nyugtatgatni az embereket, hogy no problem.

-.Ha az egész egy ügyes hoax és a Nasa nem cáfol akkor önkéntelenül is felvetödik a kérdés, hogy most miröl akarja elterelni figyelmünket a kedves Nasa (lehet hogy mégis csak találtak valamit a Marson?)

Napkitörések idöpontjainak és erösségének elörejelzése a Nasa szerint

És végül: Nyár van és a médiának szüksége van az olvasókra (már csak a reklámozók és a szponzorok miatt) és a látogatottságot már csak sokkoló irásokkal lehet növelni. A népnek szüksége van egy bizonyos adrenalin szintre, a gazdasági válság is rájátszik a paranormális dolgok iránti keresletre. Ahol kereslet van, ott megjelenik a kinálat is .

A maják világvége jóslata pedig jól elökészitette a talajt ahoz hogy minden világméretü kataklizmáról szóló hir megfelelö fogadtatásban részesüljön.
Nekünk pedig nem marad más dolgunk, mint örülni annak, hogy rendre túléljük az egyre szaporodó világvégeket és izgatottan, borzongva várni a következöt.

A cionizmus mint zsidó nemzetiszocializmus



5 hónapja Herter Laszlo | 0 hozzászólás
A cionizmus mint zsidó nemzetiszocializmus avagy korunk nácizmusa...Csak ezen nácizmus ellen nem léphetsz fel mert ez már antiszemitizmus ?...
2012. március 12. Közélet
 
"A faji elvet proklamáló új állam megalapítása óta közösségünk alkalmazkodni szeretne ezekhez az új struktúrákhoz. (...) Mi is a vegyes házasságok ellen vagyunk, és meg akarjuk őrizni a zsidóság tisztaságát."
35 év telt el azóta, hogy az ENSZ Közgyűlése 1975. november 10-én a cionizmust a„rasszizmus és faji megkülönböztetés” egyik formájával azonosította, egyértelműen elítélve Izrael alapító ideológiáját. Ez csak azoknak meglepő, akik nem ismerik a szentföldi haramiaállam valódi történelmi és elméleti alapjait.
A XIX. században a nacionalista eszmék gyökeret vertek a közép-európai zsidó közösségekben is, amelyek a többségi politikai-társadalmi környezetbe való beolvadást identitásvesztésnek érezték, ezért a cionizmus saját területet akart találni a zsidóság számára. Különböző zsidó mozgalmak szerveződtek, a vallásos cionista irányzatot azonban az évszázad végére felváltotta a politikai cionizmus. Fő képviselője, Herzl Tivadar agnosztikusnak vallotta magát, és A zsidó állam című híres művében ezt írja:„Számomra a zsidó kérdés nem társadalmi és nem is vallási, hanem nemzeti kérdés.”Kezdetben nem különösebben érdeklődik a Szentföld iránt, és zsidó állama létrehozásához Ciprusra vagy Argentínára, Mozambikra vagy Kongóra, Ugandára vagy Tripolitániára gondolt. Miután azonban rájött, hogy Palesztina egy „ellenállhatatlan erejű toborzókiáltás”, kijelenti: „A mi felejthetetlen történelmi hazánk Palesztina.” Tervéhez igyekszik megnyerni Nagy-Britannia támogatását, és Cecil Rhodes brit gyarmatosítónak köntörfalazás nélkül bevallja, hogy „programom egy gyarmati program”. Herzlnek köszönhetően a politikai, nacionalista és gyarmatosító cionizmus győzelmet arat az 1897-es bázeli kongresszuson, miközben az amerikai rabbik montréáli konferenciája a következő határozatot hozza: „Egyáltalán nem helyeseljük a zsidó állam létrehozását célzó kezdeményezést…, (…) a judaizmus célja nem politikai és nem is nemzeti, hanem spirituális.”
Időközben a német újromantikus ihletésű, radikális völkisch ideológia teret nyer a zsidó ifjúság körében. 1898-ban az Ahad Ha’am néven publikáló Asher Ginsberg„Nietzscheizmus és judaizmus” című cikkében leleplezi „a zsidó fiatalok egy részét hatalmába kerítő nietzscheizmust”, és elítéli a „hatalomakarás” és az „übermensch”ideálját. A német romantika azonban továbbra is nagy hatást fog gyakorolni a zsidó ifjúságra és értelmiségre. Így 1911-ben Martin Buber haszid filozófus is védelmébe veszi a Blut und Boden (vér és föld) német koncepciója által befolyásolt völkisch cionizmus gondolatát. 1919-ben Viktor Arlosoroff Berlinben közzéteszi völkisch-szocialista pártjának manifesztumát, amelyben „létharcra” hívja a zsidóságot „a felvilágosodás asszimiláló mozgalmának örökségét” valló pártok ellen, amely mozgalmat szerinte „egy fajok nélküli emberiség iránti obskúrus törekvés” lelkesíti.
1922-ben a cionista vezetők kapcsolatba lépnek a fasizmus megalapítójával, Benito Mussolinivel, a Palesztinát megszállva tartó Nagy-Britanniával szembeni ellenségességre építve. A Duce 1927-ben fogadja Nahum Goldmant, a Cionista Világszervezet elnökét. 1933 és 1941 között a németországi cionisták is a kompromisszum, sőt a kollaboráció politikáját gyakorolják a hitlerista Németországgal, hiszen a cionizmus és a nemzetiszocializmus egyaránt szemben áll a liberális-univerzalista ideológiával. 1933. június 21-én a Németországi Cionista Szövetség támogató memorandumot intéz az NSDAP-hoz: „A faji elvet proklamáló új állam megalapítása óta közösségünk alkalmazkodni szeretne ezekhez az új struktúrákhoz. (…) Mi is a vegyes házasságok ellen vagyunk, és meg akarjuk őrizni a zsidóság tisztaságát.” Ahogyan a nemzetiszocialisták számára, úgy a cionisták számára is legfőbb veszélynek a beolvadás számít, mert a német társadalomba teljes jogú állampolgárként integrált zsidók fenyegetést jelentenek mind a zsidó, mind az árja faj számára. A fajtisztaság követelménye a Betar cionista ifjúsági mozgalmat megalapító Zeev Zsabotyinszkij írásaiban is felfedezhető: „Az ember nem tud egy olyan néppel azonosulni, amelynek a vére különbözik az övétől. (…) Asszimiláció nem lehetséges. Nem fogjuk engedélyezni az olyan dolgokat, mint a vegyes házasság, mert nemzeti integritásunk megőrzése csak a fajtisztaság fenntartásával lehetséges, és ehhez rendelkezni fogunk azzal a területtel, amelyen népünk létrehozza a fajtiszta lakosságot.” Szavai magyarázatot adnak arra, hogy miért a Betar volt az egyedüli szervezet, amelynek a tagjai egyenruhában masírozhattak Berlin utcáin Hitler hatalomra kerülése után.
1935-ben a nürnbergi törvények megtiltják a zsidók és németek közötti nemi kapcsolatot és házasságot. A jogszabályokat jórészt megszövegező Julius Streicher elismeri, hogy a zsidó vallási törvényeket vette mintául. Válaszul egy újságcikkre, amely a zsidókat idegen kisebbségként említi, a Jüdische Rundschau német cionista lap így reagál: „Németország kielégíti a Zsidó Világkongresszus kéréseit, amikor kijelenti, hogy a Németországban élő zsidók egy nemzeti kisebbség.” Valójában a cionisták úgy vélték, hogy a zsidóság egy különálló faji entitást (Volksgemeinschaft) alkot, és nem része a német nemzetnek. Egyébként éppen ezért támogatták egyes hitlerista vezetők is a cionista tervet. Reinhardt Heydrich, akkor az SS biztonsági főnöke 1935-ben az SS hivatalos lapjában, a Das Schwarze Korpsban írja: „A zsidókat két kategóriára kell osztanunk: a cionistákra és a beolvadás híveire. A cionisták egy tisztán faji koncepciót képviselnek, és a Palesztinába való kivándorlással segítik felépíteni a saját zsidó államukat.” Alfred Rosenberg, a III. Birodalom főteoretikusa kijelenti: „A cionizmust erőteljesen támogatni kell, hogy a német zsidók évi kontingense Palesztinába távozzon.” Ez a kollaborációs politika 1941-ben fog tetőzni, amikor a cionista Stern terrorcsoport katonai szövetséget ajánl Németországnak. Az Abraham Stern és a későbbi izraeli miniszterelnök, Jichák Samir által aláírt és az ankarai német követnek eljuttatott dokumentumban ez olvasható: „Felfogás tekintetében azonosulunk önökkel. Miért ne működnénk együtt?”
Végül a cionistáknak 1948-ban sikerült megalapítaniuk egy zsidó államot Palesztinában. Rasszista, teokratikus, militarista és expanzionista államként Izrael azóta is a cionista ideológia tökéletes megtestesítője, a cionizmust elítélő ENSZ-határozatot viszont az USA nyomására 1991. december 16-án visszavonták.
(ellenkultura.info)
Szabad Hirek

Felébredt az orosz medve és mérges - Hidegháború a kelettel és igazi Szíriával

Dmitrij Medvegyev a polgárokhoz címzett beszédet mondott azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyik a NATO-országok európai rakétavédelmi rendszere körül alakult ki. 

Az orosz védelmi tárca megbízásomból Kalinyingrád városban haladéktalanul hadrendbe állítja a rakétatámadás-jelző rendszer radarállomásátMásodszor. Az orosz légi-kozmikus védelmi rendszer kialakítása keretében elsőrendű feladata lesz a hadászati nukleáris erők objektumai fokozott fedezeteHarmadszor, azokat a hadászati ballisztikus rakétákat, amelyeket a hadászati rendeltetésű rakétacsapatoknál és a haditengerészetnél rendszeresítenek, a rakétavédelmi rendszeren áthatoló új rendkívül hatékony harci egységekkel látják elNegyedszer. Azt a feladatot tűztem a fegyveres erők elé, hogy dolgozzanak ki intézkedéseket, amelyek szükség esetén biztosítanák a rakétavédelmi rendszer információs és irányító eszközeielpusztítását. Ezek az intézkedések megfelelőek, hatékonyak és nem költségesek.
Oroszország ragaszkodik részvételéhez az USA és a NATO által kialakítandó rakétavédelmi rendszerben, konkrét jogi garanciákat követel arra vonatkozólag, hogy a rendszer nem irányul ellene. 
Azonban ilyen garanciákat Moszkva nem kap.

Amennyiben a nevezett intézkedések nem lesznek elegendők, az Orosz Föderáció az ország nyugati és déli részére korszerű csapásmérő rendszereket, olyan fegyverzeteket telepít, amelyek biztosítják majd az USA rakétavédelmi rendszere európai alkotóelemeinek elpusztítását. Ilyen lépésekhez tartozik majd az Iszkander rakétakomplexum elhelyezése a kalinyingrádi különleges körzetben. Az Oroszország számára nem kedvező fejlemények esetén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy lemondunk további lépésekről a leszerelés és a fegyverzetellenőrzés szférájában." (Jovonk.info)
KAPCSOLÓDÓ CIKK: Peregnek a háborús harci dobok - egyre hangosabban - Oroszország felemelkedése 
 FRISS HÍREK - FEATURED STORIES

Peregnek a háborús harci dobok - egyre hangosabban


Egyre hangosabb a harci dobok zaja, ahogy azInfowars.com fogalmaz. Az előkészületek persze alig-alig kapnak nyilvánosságot a médiában. Hiszen minél kevesebben látják, ami történik, annál kisebb ellenállásba ütközik az Irányító Elit. Mikor meg beindul a folyamat, akkor már késő lesz bármit is tenni ellene. 
Egyet biztosan mutatnak az események:

A nagy globális sakkjátszma újra beindult és folyik a világ érdekszféráinak újrafelosztása.

Ez viszont újra megmutatta, hogy 
hatalmas érdekellentétek feszülnek a süllyedőben lévő Nyugat (USA, Európa) és a felemelkedő Kelet (Kína, Oroszország) között. Ennek hadszíntere jelenleg pont az az amúgy issérülékeny és lőporoshordónak számító muzulmán világ (Irán, Szíria), ahol egy szikra is elég...
Ha csak a friss híreket nézzük, nem sok biztató jelet találunk:
Orosz hadihajók érkeztek a szíriai vizekre, hogy megakadályozzanak egy „humanitárius közbelépés” ürügyével indított újabb NATO vezette támadást.


Az orosz hadihajók a napokban érkeznek a szíriai fennhatóságú vizekre, jelentette a szír hírügynökség csütörtökön, egyértelművé téve, hogy a lépés félreérthetetlen üzenetet képvisel a nyugat felé, mégpedig azt, hogy Moszkva visszautasít bármiféle beavatkozást a szíriai zavargásokba,” jelentette a Haaretz. Oroszország egyre keményebben lép fel Szíria védelmében. Szergej Lavrov, orosz külügyminiszterpolgárháborúnak minősítette az országban folyó erőszakhullámot, a nyugat ismételt vádjai ellenére. 
Mark Toner a Fehérház szóvivője visszautasította, hogy Szíriában polgárháború dúlna kijelentve, hogy „az Egyesült Államok szerint, az Assad rezsim erőszakkal és megfélemlítéssel próbálja elnyomni az ártatlan tüntetőket.”
Ugyanezt a retorikát hallottuk Líbia esetében is, miközben a NATO erők a vadászrepülőkkel és vállról indítható rakétákkal harcoló al-Qaeda vezette lázadóknak nyújtottak légi támogatást, akiket szintén „ártatlan tüntetőknek” nevezett a nyugati média.

Oroszország támogatása nélkül Szíria szinte teljesen védtelen lenne egy NATO támadással szemben.

Robert Baer, volt CIA ügynök és Alastair Crooke, korábbi MI6 tiszt szerint a szír nép változást akar, de semmiképpen sem egy „humanitárius” NATO támadás formájában.


Mindeközben Oroszország figyelmezteti a NATO-t :
 felkészült egy nukleáris támadásra !


A képen: Nukleáris hatalmak és atomfegyverek száma
Az orosz hadseregtábornok, Nikolai Makarov elmondta, hogy a NATO keleti irányú terjeszkedése annak veszélyét rejti magában, hogy megnövekszik azon helyi konfliktusok száma, amiben Oroszország is érintett lesz.(Makarov az orosz fegyveres erők tábornoki karának feje, ami jelenleg a legmagasabb katonai pozíció az orosz fegyveres erőknél.)


Lengyelország, Magyarország, Csehország, Lettország, Észtország, Litvánia azok közt az országok közt vannak, amelyek a Varsói Szerződést NATO-tagságra cserélték.Oroszország hadilábon áll azzal is, hogy az Egyesült Államok egy amerikai rakétavédelmi pajzsot tervez Európa fölé.
"Az európai rakétavédelmi pajzs ma egy igen komoly probléma" - mondta Makarov tábornok.
Oroszország úgy látja a NATO terjeszkedését, beleértve a hajdani szovjet tagállamokat és a szovjet-blokk egykori tagjait Kelet- és Közép-Európában, mint a legnagyobb fenyegetést Oroszország biztonságára.


Oroszország Kínához hasonlóan rakétaként emelkedik felfelé
Ehhez nem kell magyarázat és nincs mit hozzáfűzni... :
Vlagyimir Putyin 2000-ben lett Oroszország elnöke.Kormányzása alatt az orosz gazdaság hatszorosára nőtt és a hetedik legnagyobbá a világon. Putyin alatt az orosz ipar 76%-al nőtt, a befektetések 125%-al bővültek, a reálbevételek majdnem megduplázódtak, és ahavi átlagfizetés hétszeresére nőtt 80$-ról 640$-ra. 2000-től 2006-ig a fogyasztási hitelek negyvenötszörösükre nőttek és a középosztály 8 millióról 55 millióra bővült. A szegénységi küszöb alatt élő emberek száma a 2000-es 30%-ról 14%-ra csökkent2008-ra.


Nyolcéves kormányzása alatt nagyobbrészt helyreállította az orosz katonai erőt és befolyást. Szövetséget kötött Észak-Koreával, Kínával, Mongóliával és Kazahsztánnal, hatékonyan biztosítva Oroszország keleti és déli határait.
Oroszország ma éles ellentétben áll 20 évvel ezelőtti önmagával. Az ország többé nem szegény, felhalmozott 516 milliárd dollár valutatartalékot, ami a harmadik legnagyobb a világon, csak Kína és Japán előzi meg.Oroszország leelőzte Szaúd-Arábiát, a világ legnagyobb olaj-exportőrét, ami azt is eredményezte, hogy a világ legnagyobb gázexportőreként Oroszország energiahordozók terén szuperhatalom lett. Oroszország egy erősen tudományos, repülőgép ipari és hadiipari nemzet, általános vélekedések szerint a világ második legfejlettebb haderejével bír az USA után.
Ezek a fejlemények mind aggodalomra adnak okot, főleg annak fényében, hogy az Irán ellen indított támadás Izrael oldalán folyamatosan napirenden van és folyik ennek előkészülete mind kommunikáció (média-tömegmanipuláció), mind katonai előkészületek tekintetében. Hogy ezt megelőzi-e egy Szíriában indított "bemelegítő" akció vagy sem, hamarosan ki fog derülni.
Egy biztos: az elkövetkező néhány hónap sorsdöntő lehet az emberiség életében....

(Felhasznált források: Infowars, Idők Jelei, Jövőnk.info)

"Magyarország már a lefolyóban van" - Mondja a Dow Jones - Avagy így csinálnak ki minket


Elöljáróban egy privát megjegyzés: Az IMF védőhálója körülbelül annyira jelent védőhálót, mint a maffia védőhálója, mikor védelmi pénzt szednek életben hagyásodért cserébe. A kettő teljesen ugyanúgy működik.
A héten pontosan ezt láthattuk:
az IMF bevonult a verőlegényeivel és közölte a boltot vezetőkkel nyakukat kicsit "megtekergetve", hogy ha nem fogadjátok el a feltételeinket, akkor jövő héten visszajövünk és felgyújtjuk az egész kócerájt...

Lényegében leírta a válságba került Magyarországot a Dow Jones egyik vezető szerkesztője az amerikai gazdasági hírszolgáltató egy kedden publikált videójában. A hírügynökség munkatársa nem érti, miért nem szólt senki a magyaroknak, hogy devizaalapú jelzáloghitelt nem szabad felvenni.
"Egyes eurózónán kívüli országok is egyre inkább nyomás alá kerülnek, elsősorban Magyarország, ahol a befektetők kivonulása miatt súlyos következmények körvonalazódnak" - így vezette fel Nick Hastings, a Dow Jones devizapiaci szerkesztője a hírügynökségnek azt az anyagát, amelyben két régiós tudósítóval Magyarország helyzetét boncolgatta.
A Dow Jones videója Magyarországról:

Hastingsnek arra a kérdésére, hogy mitől sebezhető Magyarország, az egyik tudósító, Clare Connaghan azt válaszolta, azért, mert nagyon sok a devizaalapú jelzáloghitel, és az összes jelzáloghitel kétharmadát az utóbbi időben különösen sokat erősödő svájci frankban vették fel.
Hastings itt értetlenkedve elnevette magát, mondván, "mindenki azt mondja, hogy ilyet nem szabad csinálni, jelzáloghitelt csak saját devizában szabad fölvenni". Azt is hozzátette, "valakinek szólnia kellett volna a magyaroknak, hogy amit tesznek, az nem a legokosabb dolog".
A másik tudósító, Geoffrey Smith magyarázatképpen megjegyezte, a frank- és forintalapú hitelek kamatszintjében hatalmas volt a különbség. Úgy vélte, bár a magyar kormány próbálja kezelni a problémát, nincs nagy mozgástere, mert az előző kormányok ötvenről nyolcvan százalékra vitték fel a GDP-arányos államadósságot. "Magyarországnak most elég nacionalista kormánya van, mely tavaly elküldte az IMF-et, így az országnak nincs már olyan védőhálója, mint például Romániának" - mondta Smith.
Hastings itt ismét elnevette magát, majd azzal fűzte tovább a beszélgetést: "Szóval Magyarország megy lefelé a lefolyón, sajnos láttunk már ilyet más országok esetében - de hogyan hat mindez az eurózónára?" Miután Smith megemlítette, hogy az osztrák bankok nagy magyarországi kitettsége miatt a probléma akár Ausztria elsőrendű minősítését is veszélyeztetheti, Hastings egy vicces megjegyzést tett "az Osztrák-Magyar Monarchia utáni másnaposságról", mire Smith azzal reagált: [a Monarchiának] "fel sem lett volna szabad bomlania".

A pénzoligarchák megeszik a demokráciákat ! Ennek útjában áll Orbán Viktor?

Magyar politikával szándékosan nem szokott a "Világ Helyzete" foglalkozni,de az alábbi hír és interjú nagyon megütötte azt a limitet, hogy érdemes legyen megosztani és közösen elmélkednünk rajta. (Itt vagy a Facebook csoportbanVilág Helyzete Oldalon

És akkor nézzük a cikket! Érdemes végigolvasni! (Lényeg a kép alatti részben van!)

A periféria országainak demokratikus szerkezete fel van függesztve” 

Egy éven belül leválthatják Orbán Viktort?

Róna Péter közgazdász szerint Görögország és Olaszország után Magyarország vezetését is „saját emberére”bízhatja az Európai Unió.


Noha lenne lehetőség az euróövezet problémáinak orvoslására, ezek az eszközök egyelőre nem kerültek előtérbe. Jelenleg egy egészen más küzdelem zajlik, ami egy olyan eurózóna fenntartásáról és átalakításáról szól, ami a centrum és a periféria közötti erőviszonyokat betonozza be – nyilatkozta a mindennapi.hu-nak Róna Péter közgazdász.
Szerinte a periféria országainak szerepe a jelenlegi gazdasági szerkezetben annyi, mint a török vendégmunkásoké a 60-as években a német gazdaságban. Mint mondta, ennek a szerkezetnek az intézményesítéséről folyik most a vita. Amikor a görög válság beindult, minimális mennyiségű pénzzel kezelni lehetett volna a helyzetet, azonban Németország egyáltalán nem is foglalkozott a görög helyzettel, azt a látszatot keltve, hogy négy hónappal későbbi tartományi választásai miatt nem jó, ha Angela Merkel kancellár a görögök gondjaival foglalkozik.
Róna szerint mire a német kancellár pártja (CDU) számára vesztes tartományi választások lezajlottak, a görög helyzet teljesen elmérgesedett, azonban még ekkor sem foglalkoztak vele, és olyan konstrukciókkal álltak elő, amelyeknek nyilvánvalóan semmi hasznuk nem volt, és  kivitelezhetetlenek voltak. A bejelentett megállapodások nem valósultak meg. Az idei júliusi egyezségből semmi nem lett, de a két héttel ezelőtti G 20-as megállapodás sem sikeres, hiszen ahhoz, hogy működjön, Olaszországnak be kellene fizetnie mintegy 60 milliárd eurót. Bár ezt Olaszország nem tudja megtenni, bejelentették, hogy ez lesz a megoldás, tehát nyilvánvalóan kilóg a lóláb, hogy komolytalan a megállapodás – fűzte hozzá a közgazdász.

görög „mentőcsomag” egyébként egy hatalmas privatizációról szól, amelyben a vízművek, a villamos energia és a kikötők is szerepelnek az eladásra váró tételek között. Róna Péter portálunknak kifejtette: „jelenleg az zajlik, hogy a periféria országaiban a megválasztott politikai vezetőket az EU lecseréli a saját embereire. Az új görög miniszterelnök, Papadémosz az európai jegybank alelnöke, Mario Monti, aki valószínűleg Olaszország miniszterelnöke lesz, a brüsszeli európai bizottságnak volt belső piaci biztosa. Ez azt jelenti, hogy Olaszországban is lesznek privatizációs folyamatok, és ezt már le is írták. A valutaalap és az IMF levélben szólította fel Silvio Berlusconi olasz miniszterelnököt: Olaszország nevezze meg, hogy évenként miként tud 5 milliárd euró állami vagyont, ingatlant eladni, amely összeget teljes mértékben az adósság törlesztésére fordítaná.” (Válság: foggal-körömmel küzdenek az olaszok)
A közgazdász vélekedése szerint ez a mechanizmus már beindul, és egy éven belül Magyarország miniszterelnöke Andor László lehet, hiszen látszik, hogy az unió kihelyezi a periféria országaiba az általa ismert és megbízható embereket.Mindezt alátámasztja a Wall Street Journal cikke is, amelyben arról írnak, hogy Magyarországon lehet a következő nagy válság. A közgazdász szerint a cikk megalapozója Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosának nyilatkozata lehet, amelyben a biztos elmondja, hogy mekkora lesz a magyar költségvetési hiány.
A dolog lényege az, hogy óriási politikai átalakulás kezdetén vagyunk, amiben a periféria országainak demokratikus szerkezete fel van függesztve. Jelenleg már a döntéshozás az úgynevezett frankfurti csoport kezében van” – összegezte Róna Péter.
Az „Unió Politikai Bizottságaként” emlegetik a frankfurti Operaházban október 19-én összeállt testületet. A csoportot az Európai Unió döntéshozatali mechanizmusának lassúsága keltette életre. Egyetlen érdemi határozata azonban eddig az volt, hogy értésére adta a görögöknek: a világon sehonnan nem számíthatnak egy centre sem addig, amíg nem teljesítik a legutóbbi uniós csúcson kialkudott feltételeket. Az „Unió Politikai Bizottságának” ezen határozatát nagy lelkesedéssel támogatta a többi tagország, de vezetőik már most ferde szemmel nézik egy olyan újabb uniós testület működését, amelynek munkáját képtelenek ellenőrizni. Ez a testület Európa gazdaságáról döntő testület ma már.
Privát vélemény: 

A múlt héten már érezhető volt, hogy valakik nagyon támadják a Forintunkat és mindent megtesznek Magyarország összeroppantására. (Elég csak ránézni a 315Ft-os euróra vagy 250Ft-os svájci frankra).
A szabadkőművesek bankrendszere ki akarja csinálni az országot, hogy aztán olcsón privatizálhassa értékeinket (elég csak az édesvízkészletünkre vagy termőföldjeinkre gondolni).
Ismerünk országot a Közel-Keleten, melynek egyikből sincs igazán...
Miért is támadja ez a rendszer kezdettől Orbán Viktort ? Mert egy olyan miniszterelnök, aki nemzete érdekeit védi és hovatovább visszautasítja a Világbank országokat kizsigerelő hiteleit, egy ilyen vezető útjában állt mindig is a globalistáknak. Eltűntették a görög elnököt, lemondatták Berlusconit...szépen vásárolják fel a nemzeteket. Ki lesz a következő ?....




Kinek is van titkos atomfegyvere és atomprogramja valójában ? TELJES FILM


Csak, hogy tisztán lássunk, válaszoljunk a következő kérdésekre! 
A Közel-Keleten melyik országnak vannak titkos atomfegyverei ?
A Közel-Keleten melyik országnak vannak titkos biológiai és vegyi készletei ?
A Közel-Keleten melyik országban nem járnak külföldi ellenőrök ?
Melyik ország tartja gettókba zárva az általa megszállt területeken élőket ?
Melyik ország fenyegeti állandóan szomszédait, sőt területükből háborúk során részeket  foglal el a mai napig ?
Melyik ország akadályozza meg segélyszállítmányok eljutását ezeken a megszállt területeken élőkhöz?


Nem, nem Irak....nem is Irán...még csak nem is Szíria...
A választ nem nehéz megadni ezekre a kérdésekre: természetesenIzrael, ami páratlan előjoggal rendelkezik minden téren.
Izrael legszigorúbb titokként kezeli atomfegyverkezését, és ha minden a tervei szerint alakult volna, a világ a mai napig sem rendelkezne bizonyítékkal (a mindenki által gyanított) atomfegyverkezéséről.Azonban Mordechai Vanunu nyilvánosságra hozta képeit, amik leleplezték Izrael Dimona-i atomerőművének valódi funkcióját.
Ebben a filmben a BBC riportere ezen a történeten keresztül mutatja be, hogy Izrael miként bánik akár a saját állampolgáraival is, ha nem értenek egyet a kormányuk politikájával, miként tartják félelemben őket; és miként viszonyul a Világ (elsősorban az USA) ehhez a politikához.


  
Ahogy növekszik a feszültség a Közel-Keleten, úgy lesznek egyre durvábbak az egymásnak címzett üzenetek is:
IRÁN üzenete az őt fenyegető Izraelnek és USA-nak:
"Ellenségeinknek, különösen az Egyesült Államoknak és kiszolgálóinak, valamint a cionista rendszernek tudniuk kell, hogy az iráni nemzet nem akar megtámadni egyetlen országot sem, de teljes erejével visszavág, ha (katonai) támadás vagy akár csak fenyegetés éri, mégpedig oly módon, hogy az agresszorok belülről semmisülnek meg" - mondta Hamenei hivatalos honlapja szerint. "Bárki dédelgessen is olyan terveket, hogy megtámadja az Iszlám Köztársaságot, fel kell készülnie arra, hogy hatalmas pofonokat és ökölcsapásokat kap a hadseregtől, a Forradalmi Gárdától és a bászidzs (iszlamista) milíciától.
Az iráni nép nem olyan, hogy csak ül ölbe tett kézzel, és tétlenül nézi, hogy fenyegetik múlékony, belülről rothadó hatalmak" - mondta a legfőbb vallási vezető.
 


Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás


Akiknek ez az oldal szól, biztos mindenki ismeri már Aaron Russo nevét, hiszen rendkívül hiteles és megbízható forrásként vonult be a történelembe a háttérhatalmak működésével és szándékaival kapcsolatban.
Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítő - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere"). A politikába az 1990-es években kapcsolódott be, amikor olyan videókat készített, amelyekben bírálta a NAFTA, az Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodást, a kábítószer elleni kétszínű háborút, az országos személyazonossági igazolvány bevezetését, valamint Amerika egészségügyi rendszerét.
Russo 1998-ban megpályázta Nevada állam kormányzói tisztségét- ezáltal
közel került azokhoz a körökhöz, akiket ma Irányítókként szoktunk emlegetni. Aaron Russo elmondta, hogy Nicholas Rockefeller, a Rockefeller-dinasztia jelenlegi második embere többször is felkereste azért, hogy lépjen be a Külkapcsolatok Tanácsába, a New York-ban működő Council on Foreign Relation (CFR) nevű elit szervezetbe. 
Nick Rockefeller szoros baráti kapcsolatba került vele és egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki. 
Erre így emlékszik vissza Russo:
"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."

Rockefeller azt is elmondta, hogy 
be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másrakötelezőek lesznek
Nick Rockefeller arra is kitért, hogy az 
elitdinasztiák kezdeményezték és finanszírozták a Nők Felszabadításával kapcsolatos Mozgalmat (Women Liberation Movement), hogy a lakosság női felét is megadóztathassák. A gyermekeket minél előbb kiveszik a családi kötelékekből és állami iskolákban, intézetekben nevelik őket. A nők így munkavállalókká és adófizetőkké tehetők.
Véleménye szerint a jövedelemadó a totalitarianizmus, azaz a rendőrállami diktatúrának az eszköze. Ez teszi lehetővé, hogy a pénzdinasztiák tulajdonában lévő nagyvállalatok, vagyis a korporációk ellenőrizzék a mindenkori kormányt, amely viszont a pénz- és korporációs oligarchia olyan intézményeinek, mint a Külkapcsolatok Tanácsának terveit hajtják végre. Russo hangsúlyozza, hogy jelenleg a nagy bankok irányítják Amerikát. Ők bocsátják ki a pénzt és állapítják meg annak az értékét. Lehetőségük van arra, hogy hamis pénznek nevezhető fedezetlen pénzt bocsássanak ki. Az elitista magánérdekeknek ez a korlátlan érvényesülése valójában a fasizmus felé viszi Amerikát. A kormány megszűnt a lakosság szolgálatában álló és annak jólétéről gondoskodó közintézményként funkcionálni. Ez pontosan az, amit Thomas Jefferson az Egyesült Államok harmadik elnöke mondott:"Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy ők ellenőrizzék a pénz kibocsátását... A bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek."

Russo szerint a jelenlegi jövedelemadó rendszer tervezett és összehangolt hosszútávú stratégia eredménye. 
Az újabb nemzedékek nem tudják, hogy olyan csapdába kerültek, amiből nem tudnak elmenekülni. A középosztályt módszeresen és szándékosan felszámolják és a lakosság a szolgai függés szélére kerül. A dollár vásárlóértékét tervszerűen aláássák és a hátramaradó megélhetési költségeket csak azok engedhetik meg maguknak, akik ebből a rendszerből hasznot tudnak húzni. Mindkét nagy politikai párt együttműködik a bankhatalommal és jogszabályokkal is elősegíti a nemzet szolgasorsba taszítását. Az amerikai népnek elege van az elitből és abból, hogy élve falják fel őket, úgy hogy ezt alig érzékelik. Ez a tökéletes bűncselekmény, a bűnöző kapitalizmusnak a tetőpontja.Amit ma ez az elit és a tulajdonában lévő pénzimpérium elad az amerikai népnek patriotizmusként, Russo szerint valójában fasizmus és annak az átfogó programnak a része, amelynek lényege a lakosság pénzügyi, spirituális és mentális megerőszakolása.
(In: Dr. Drábik János: Orwellia - A pénzhatalom globális magánbirodalma. Gold Book, 2007.)
A képen Russo és Rockefeller
Az 1 órás interjú 2-3. részében felfedi, hogy 
a pénzuralmi rendszer birtokosai milyen jövőt szánnak az emberiségnek és szeretettel szólít fel az ellenállásra, a felébredésre és arra, hogy ne dőljünk be a félelemkeltő propagandának. Érdemes megszívlelni a szavait!
A videók végén mi magyarok is megkapjuk a választarra a kérdésre, hogy csak kizárólag milyen módon tudjuk saját országunkat visszaszerezni, mikor és hogyan tudjuk saját kultúránkat szabadon, függetlenül megélni, azon a földrajzi területen, amit elődeink magukénak választottak.

Nagyon naív és tudatlan az az ember, aki azt meri gondolni, hogy ezek a körök, csak úgy, például egy esetleges választási győzelemmel, vissza fogják nekünk adni, mindazt amit elvettek tőlünk. Ha valaki megfelelő mennyiségű és minőségű információval rendelkezik az Illuminátus-szabadkőműves rendek hatalmáról vagy eszköztárával kapcsolatban, ezt biztos nem fogja gondolni. Ahogy Aaron Russo is említi az interjú végén, ahogy az amerikai nemzet sem tudja visszavenni saját kultúráját, országát, anélkül, hogy ne lázadna fel, úgy ezt senki sem fogja tudni megtenni, elérni. Észhez kellene térni végre ezzel az utóbbi fontos ténnyel kapcsolatban, és legelőször azoknak aki a legjobban tudatában vannak annak, hogy kivel állunk szemben.

Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA - OBAMA

Hamarosan sor kerülhet minden idők legnagyobb belföldi katonai akciójára az Egyesült Államok  területén: a szabad fegyverbirtoklás megszüntetésére és a 2. alkotmányos jog eltörlésére.
Ide feltettem a törvénytervezetet /  itt pedig elolvashatjátok milyen 3 fázisban zajlik majd le a lakosság lefegyverzése és a katonai hadműveletek...
Ez nyilván nem fog zökkenőmentesen menni még akkor sem ha a Denver-ben elkövetett hamis false flag mészárlások történnek majd újra és újra.... Akkor is "nehéz menet" lesz....
Nem hiába készül a DHS (Department Homeland Security) a civil lakossággal való összecsapásra, amire még nem volt példa az USA történetében.
Érdemes sorba venni, hogy milyen intézkedések teszik ezt lehetővé és mire lehet számítani : 
Hiszen ezt az elnök által birtokolt jogosítványok és elnöki rendeletek nélkül nem is lehetne véghezvinni.


Tehát térjünk ki azokra a bizonyos "rendkívüli jogosítványokra" amellyel az Egyesült Államok elnöke rendelkezik szükségállapot esetén: 

"Szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. 
A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán született meg a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. 
Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett (
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency ).
A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. 
Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik."
Nos, tény, hogy a FEMA táborokat idén aktiválták. 

FEMA táborok aktiválódik, és a 72 órás Közlemény



Executive Orders:
EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására 
http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/eo-10995.htm )EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10997.htm )EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
http://www.disastercenter.com/laworder/10998.htm )EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10999.htm )Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
http://www.disastercenter.com/laworder/11002.htm )EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
http://www.disastercenter.com/laworder/11003.htm )EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
http://www.disastercenter.com/laworder/11004.htm )EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
http://www.disastercenter.com/laworder/11005.htm )EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_12148 )
Mindenki számára világos, ha a Közel-Keleten kitör az a bizonyos háború, az csak a kezdete lesz valami sokkal nagyobbnak és rosszabbnak. Mert a tervet ismerjük és eddig minden aszerint haladt az elmúlt 100évben. 

Nem véletlen tehát az sem, hogy FEMA táborokat hoznak létre, hisz jól tudjuk, hogy Amerikában milyen fegyver eloszlási arány a népességet figyelembe véve.

Már előzőkben is volt szó erről a blogon:
Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki
Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !

Persze lehet ezekre azt mondani, hogy ezek butaságok, de ezek is intő előjelek, hogy hová tartunk és a hatalom mennyire készül arra, hogy minket, akik tenni szeretnék a hazánkért a gyerekeink jövőjéért ne állhassunk céljaik útjába.

Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)



Kézen fekvő az is, hogy ha kitör az a bizonyos háború a közel-keleten és terjeszkedni fog, egyre és egyre jobban ki fogja váltani azt a bizonyos gazdasági összeomlást és eleinte igaz békés felvonulások, tüntetések kezdődnek, majd mikor már a hétköznapi ember a helyzetét kezdi kilátástalannak érezni nem marad más választás szemára mint az erőszak.

Mert az állam tenni fog arról, hogy az étel, az ital, a napi szükségletet kielégítő cikkek akadozva vagy egyáltalán ne jussanak el az emberekhez, ezzel növelve az elégedetlenséget és a felháborodást.
Jól tudjuk, hogy az Elit 
New World Order-jében a célként kitűzött népességszám a földön 500 millió főre tehető.
A FEMA táborok egyik célja, kiszűrni az engedetlen embert aki nem hajlandó behódolni és szolgálni a "kiválasztott" már az egész földet irányító pár családot és olyan rabszolgákat képezni akik majd el is fogják tartani ezeket az embereket.
Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984
Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség 


Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú....



Mindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok.....Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányainalapul.
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, de a gravitáció manipulálására is
 alkalmas. A nevében is benne van: Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia (skaláris hullámok)célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre.
És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre....
Photobucket Pictures, Images and Photos
HAARP interferál a gravitációval a Csendes- Óceán felett   
Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronok több milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenisbefolyásolható elektromágneses sugárzással. Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk.... Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem.....  Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik.... Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést ? 

Egy korábbi cikkünkben megnézhetitek a nagyon érdekes Jesse Ventura tényfeltáró filmet róla  , vagy külföldi linkek cikkeit... még itt is...



Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben
és hogyan védekezzünk ellene... 
(készítette SBG Buddha)


- Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?

- Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből... ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagbannem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár. Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.


  

- Mire van hatással ez a sugárzás valójában ? 

- Mindenre.... Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is.....
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 
2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt).  A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.
-  Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében! 

Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs...


Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?

- Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság "hajtja" meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben.... Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek - amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. 
Lásd: Spontán égés.......
 

- Mi egyszerű emberek mit tehetünk ? 
- Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra....

- Biztató.... És addig lehet ellene védekezni ? 

- Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi !  2.5 - 5.0GHz,  így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok....

- Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ? 

- Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi....
Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással..... Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

- Na akkor építünk ilyet...

- Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.
- A világűrbe is sugároz egyébként ? 

Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

- Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

- Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban..... A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása.....

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni. 
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom......
.... Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból "belülről" megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami...



Ha most visszanézitek a cikkemet a Lakott sziget orosz filmről ás a videót újra, akkor megérthetitek, miért adtam ezt a címet : 

Köszönöm....
SBG Buddha
   Photobucket Pictures, Images and Photos
HAARP scalar field atmospheric propagation in clouds

 
HAARP high energy vortex splits apart the sky    Disturbing von Karman vortices over the South Atlantic



 
HAARP transmission, Melbourne, captured by weather satellite / HAARP electrical 'rainbow' visible in China sky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése