2018. július 26., csütörtök

USA army


USA army


Árpi bácsi olajmaffiás pénze a lezuhant helikopterben ég el !!!!

a halál én vagyok !!!
Illumináte !!!

Illumináte !!!

a halál én vagyok !!!

Ma a Lovas István !!!

Holnap az Orbán Viktor !!!!
A család éve lesz !!!Dr halál …


Őt vigyétek el , mert évente több elrabolt gyermek szerveit kell beültetni , hogy ez a kazár élhessen !!!
Az USA szerte éves gyermek rablások száma 800 ezer fő ebből sátánista szeánszokon felálldoznak 300 ezret , de előtte szexrabszolgát csinálnak belőle !!!
500 ezret a kazárok a vérükért ölik meg , és hogy a tetnek ne maradjon árulkodó jegye a Megdonálc láncban világminden tájára bedarált amerikai gyermekek húsát keverik a marha húshoz !!! Ne csodálkozz , ha kerge marha kórt kapsz ajándékba a kannibál szokásodhoz !!!
Nincs semmi baj , legalábbis itthon , mert itt a kiváltságos gyerekek fogyasztják az emberhús keveréket !!! Ő értük meg nem kár , hisz a drága szüleik , nagyszüleik lerabolták az országot , és ha az elkényeztetett gyerek unoka kannibál lesz , és kerge marha kórban fog szenvedni , hát itt a bűntetés anép meggyalázásáért !!!

Etesétek meg a vén hülyét is , hátha rákap a kannibál húsra , és ő is kergemarha kóros lesz !!!


Itt tévesen disznóval ábrázolják , de neki a vörös tehén a szimbolikus állata !!!!!

mint ez a vörös tehén ….

Én hozzátok képest úri ember voltam , ti sátáni cion fasiszták !!!! De majd megtapasztalja a világ , vagy jobb lenne , ha addig likvidálnátok őket !!!!veszitek az adást ….

ne féljetek rátok is sor kerül , csak azt még nem döntötték el , hogy hanyadik balekkoknak vagytok besorolva ::::...
valakinek tapsolni is , el is kell végezni azt a feladatot , és a végén úgy kell hatni , hogy én is elhiggyem , pedig én adtam ki az utasítást pörhábori eset .

cionfasiszták terorja az emberiség ellen …...


cionfasizmus …Látod az egység nadrág ,dzseki , hátizsák , bézbolsapka felszerelést ők a CIA csapata hazai páján ténykednek , és a gyakorlatuk éles volt !!!! A balekot úgy lőtték meg , hogy csak rajtuk keresztül komunikálhatnak a balekkal , és ha nem tetszik , hát likvidálják …. A balek sem gondolta komolyan , hogy ő robbantani fog egy éles bombát , úgy volt , hogy egy gyakorló bombát imitál felrobbantani !!!! Bush barátunk élesre állította a sorompót , valamiről el kellet terelni a gojok figyelmét !!!!

ezt a merényletet is oszama Bush követte el …
Balekokat kereset , a páholy kiadta , hogy ártatlanok vére folyjon … valaki ellopta a koponyát a koponyák , és csontok rendjétől !!!!a robbantásők csak most jönnek , de robbantani akarnak !!! A gladió fegyverraktárait ki kell üríteni , és fris fegyverekkel kel feltölteni !!!!

Ha jól tudjuk a magyarok is nagyon ugrálnak az Ukrán majdanon begyakorolt gyilkosságot át kell plántálni , és létrehozni a Budapesti majdanot , a Soros szervezeteken keresztül a magyar kazárságot , kell csatasorba állítani , hogy polgárháború jelleget öltsenek az események , egy kis cigány – magyar összecsapást kell szinlelni , és , hogy elszabaduljanak az indulatok a Táncos Gábor ügy a zsidó gyilkosság tettesének a kazár vonalát , kell beültetni az aktuális gondolkodás módba , és rájátszani , egy két zsidó incidensel , hogy a káoszba elsüljenek azok a fegyverek , mejek a volt posta székház alatt hüsölnek , és várják , hogy mikor sülhetnek el . Ha jól időzítenek , még a Viktor is a teritékre kerülhet … A Gladió meg tegye a dolgát mint Ukrajnába erre is arra is tüzeljenek !!!!

Ilyen tömegben arat csak igazán a hálál !!!
Hát most így jártatok, fel lebbentettük a fátylat , és a kulissza titkok nem úgy sültek el ahogy akartuk !!!!
No de nem baj a kis srácból is lesz majd nagyfiu, ha megéli , és mélyebb , behatóbb ismereteket szerezhet …...

No velük a sátán unokája ismerkedjen meg !!!!


Francia kolaboránsok !!!!
A magyar tetvek mikor fognak lógni ????
A Gyárfás most kapot nyárfás páholy engedélyt a további gyilkosságaihoz !!!!

Én már többet nem … nem iszom , torkomat a csapra akasztom …
Az egész politikusi maffia az Üllői uti fák ágain lóbálóznak , lábuk alatt hanga szellő lengedez , és vissza okádták az elrabolt pár száz évünket , csak a dicsőséges Tanácsköztársaság 121 napját hagytuk meg nekik , mert a Kun Béla Bécsbe vitte az elrabolt nyakláncokat van itt leszármazotja hátha vissza tudja szerezni !!!
Ő is páholytag virsli , hamburgerrel kóser amerikai gyerekek húsából !!!!1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756 köszönöm
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com
  VálaszTörlés