2018. július 21., szombat

Gyilkolnak bennünket










Gyilkolnak bennünket


Az átkosban a kommunista páholyból szórták a szabadkőműves gyilkot sok sok embert elkapott a rákos betegség , ma már a több mint 300 páholyból araszoltatják ránk a halált , és mi mégis türjük , hogy ezt tegyék velünk , pedig , ha szerveződnénk ,és mi is ontanánk rájok a halált , mivel ők jóval kevesebben vannak ők halnának ki előbb !!!!
Helytartóink ezt jól gondoljátok meg !!!


Még kér a nép , most adjatok , de ha nem kér , csak ragad ….



Informátor: Meg vannak számlálva a vergődő MSZP napjai (Videó!)



Még sohasem volt ekkora válságban a hazai baloldal, mint napjainkban: nincs érdemi mondanivalója, nincsenek hiteles arcai. A legcsúfosabb helyzetben mind közül az egyre kilátástalanabbul vergődő MSZP van, mely a folyamatos népszerűség csökkenés megállításának kulcsát egy új, de meglehetősen szürke elnök személyében látta – mutatta be az Echo TV Informátor című műsora.
Egy bukott, de karakteres politikus (Mesterházy Attila), és egy kevésbé tettre kész (Tóth Bertalan) képviselő közül választotta meg elnöknek utóbbit a szocialista párt. A Pécsről indult politikust, egykori alpolgármestert a helyiek sem igazán ismerik, viszont miközben a várost nehéz helyzetbe kormányozták szocialista kollégáival, komoly jutalmakat osztogattak ki saját maguknak.


Tóth Bertalannak, párton belüli ellenlábasaival karöltve, valahogy meg kellene újítania az évek óta egyre csak gyengülő és feszültségekkel teli MSZP-t. Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa karizma nélküli hivatalnok-politikusnak nevezte Tóthot, aki nem oldja meg az MSZP válságát, csak elmenedzseli a pártot az EP- és az önkormányzati választásokig.
Nem fog semmilyen politikai üzenetet kitalálni az MSZP-nek, és nem fogja tudni növelni azt az alacsony támogatottsági szintet, amit jelenleg lehet mérni a pártnak
mondta Deák, aki szerint a szocialisták csak megélhetési megfontolásból küzdenek a parlamenti helyekért, mert szükségük van az ezzel járó pénzre.
A rendszerváltáson átmentett, egykor erős kommunista utódpárt mára csupán 15 fős frakcióval rendelkezik az országgyűlésben, amelynél a Fidesz, a Jobbik és a KDNP is több képviselővel bír. Az MSZP saját miniszterelnök-jelöltet se tudott felmutatni a választáson, inkább összefogott a mérhetetlen támogatottságú Párbeszéddel, hogy beállhasson Karácsony Gergely mögé, aki ráadásul nem is ült be a parlamentbe. Deák Dániel szavai szerint havonta-negyedévente esik egy százalékot a párt népszerűsége, folyamatosan fordulnak el az emberek tőlük, így egyszer csak elfogy a támogatói táboruk.
forrás: Echo TV




Vasárnap szabadul a börtönből a Sukoró-ügy fővádlottja, Tátrai Miklós


A PestiSrácok.hu információi szerint vasárnap szabadul a börtönből a Sukoró-ügy miatt tavaly júniusban három évre ítélt Tátrai Miklós. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. egykori vezetője reintegrációs őrizetbe kerül, azaz a fennmaradó büntetését otthonában töltheti le. A Sukoró-botrányban sokáig az a Gyurcsány Ferenc is gyanúsított volt, aki később elismerte, Tátraiék helyette vonultak börtönbe.  
Vasárnap elhagyhatja a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetet Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. egykori vezetője, miután a bíróság döntésének köszönhetően reintegrációs őrizetbe kerül – tudta meg a PestiSrácok.hu. Ez a tíz hónapos kedvezmény azt jelenti, hogy a tavaly augusztus óta börtönben ülő volt MNV-vezér nyomkövetővel, otthon töltheti le a maradék büntetését (Tátrai feltételesen jövő május elsején szabadult volna).

HÁROM ÉVRE ÍTÉLTÉK

A Sukoró-ügyben tavaly júniusban ítélte jogerősen három év börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés kísérlete miatt  Tátrai Miklóst a Kúria. A másodrendű vádlott Császy Zsolt két év hat hónap börtönt kapott (ő áprilisban megkapta ugyanezt a kedvezményt). A Sukoró-ügy lényege, hogy még a Gyurcsány-kormány idején, 2008. július 30-án Joav Blum izraeli-magyar üzletember csereszerződést kötött az állam képviseletében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelővel (MNV). Blum egy befektetőcsoportot képviselt, amely King’s City névvel kaszinóvárost akart építeni a Velencei-tó partjára, Sukoró területén. A megállapodás szerint az állam tulajdonában lévő sukorói telkeket cserélték volna el Joav Blum pilisi és albertirsai ingatlanjaival. Ha a telekcsere megvalósul, a vád és az ítélet szerint 1,2 milliárd forintos kár érte volna a magyar államot.
Gyurcsány Ferenc is érintettje volt a Sukoró-ügynek, de vádat végül nem emeltek ellene. Fotó: Horváth Péter Gyula / PestiSrácok.hu

GYURCSÁNY IS GYANÚSÍTOTT VOLT, DE MEGÚSZTA

A 2009. áprilisában indult büntetőügyben korábban nemcsak Tátraiék, hanem Gyurcsány felelősségét is vizsgálta a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF).  Az ügyészek érdeklődését a nyomozás során ugyanis felkeltették annak a találkozónak a részletei, amelyet 2008. május 21-én tartottak a Parlament Nándorfehérvári termében. A Gyurcsány-kormány tagjai itt találkoztak a befektetői csoport képviselőivel, akik itt közölték, hogy telekcserével szeretnének hozzájutni a beruházás megvalósításához szükséges földterülethez. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ellen 2009. október 6-án tett feljelentést Schiffer András, az LMP frakcióvezetője, majd a legfőbb ügyész 2011. áprilisában kérte ki a DK jelenlegi elnökének mentelmi jogát, amit az Országgyűlés néhány hónappal később fel is függesztett. Gyurcsányt  végül nem a Schiffer által kifogásolt jogszabálysértések, hanem a telekcserével összefüggésben, hivatali visszaélés bűntette miatt 2011. október 3-án hallgatta ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF). Vádlott végül nem lett a volt miniszterelnökből, mert az ügyészség  2012 júliusában megszüntette ellene az eljárást azzal a magyarázattal, hogy „nem lehetett egyértelműen bizonyítani a volt miniszterelnök szerepét a telekcseréről hozott döntésben”, így Gyurcsány megúszta a felelősségre vonást, ám a volt kormányfő később bevallotta, hogy Tátrai és Császy helyette vonultak börtönbe.

TÁTRAI KONCEPCIÓS ELJÁRÁSRÓL BESZÉLT

Gyurcsány szerepével kapcsolatban öt éve egy interjúban a PestiSrácok.hu is faggatta Tátrai Miklóst, aki cáfolta, hogy a volt miniszterelnök közvetlenül utasította őt a telekcsere végrehajtására. A DK vezetőjére azért vetült egyébként a gyanú árnyéka, mert  a nyomozás során előkerült egy email, amit az egykori MNV-vezér írt Bajnai Gordon akkori főtanácsadójának, Winkler Gyulának. A levélváltás során Tátrai hivatkozik egy parlamenti emlékeztetőre, „amivel a miniszterelnök rendelte el a csereügyletet”. Ami ennél is érdekesebb, hogy Tátrai korábban a blogján, illetve az interjúban is beszélt arról, hogy Gyurcsány belső ellenzéke ezt az eljárást kiváló lehetőségnek látta a volt kormányfő „kiiktatására”, azaz a Sukoró-ügy volt MSZP-s nagykutyáknak az érdekét is szolgálta. Tátrai az interjúban megemlítette még, hogy annak ellenére is koncepciós eljárásnak tartja a Sukoró-ügyet, hogy a nyomozás még a Bajnai-kormány idején indult.
Vezető kép: MTI




Boros Imre: A forintgyengülés még nem árt a gazdaságnak, a spekulánsok pedig könnyen ráfaraghatnak




A mostani forintgyengülés mögött részben világgazdasági folyamatok, részben a migránsügy miatti politikai bosszú áll – ennek a véleményének adott hangot Boros Imre közgazdász lapunknak nyilatkozva. Szerinte a Matolcsy György által vezetett jegybank helyesen teszi, hogy nem emel kamatot, mert azzal sokat ártana a magyar gazdaságnak.
Vegyük sorjába a gazdaság tényeit. A számok azt mutatják, hogysokkal többet teljesítünk a külföld felé, mint amennyit onnan kapunk. Több deviza folyik be az országba, mint amennyit ki kell fizetni azokért a termékekért és szolgáltatásokért, amiket igénybe veszünk. Ez a különbözet megjelenik devizában, ami előbb vagy utóbb becsatornázódik a Magyar Nemzeti Bankba. Emiatt a forintnak sokkal inkább erősődnie kellene, mint gyengülnie.
De van egy másik dolog, amiről kevesebbet beszélnek: az államadósság. Ennek jóval több, mint felét külföldiek finanszírozzák, és nem magyarok. Itt is sikerült azonban előrelépni, mivel korábban devizában hiteleztek, ma már jórészt forintban. Azonban ettől még a külföldiek tulajdona, és nekünk meg az adósságunk. Ide tartozik az a fejlemény, hogy az Egyesült Államokban már kétszer is kamatot emeltek, ami az amerikai állampapírok hozamának emelkedésével jár. Mellesleg Trump nem csinálja rosszul a dolgokat, és jól megy az USA gazdasága. Ezértpénz áramlik ki Európából az USA felé, egyébként magából az euróból is, amelynek megbotlott az árfolyama a dollárhoz képest. De ilyenkor bekövetkezik, hogy az úgynevezett feltörekvő országokból szintén vonul ki a pénz. A złoty és cseh korona hasonló pályát ír le az elmúlt hónapokban, mint a forint.

POLITIKAI BOSSZÚ

Ezekhez kapcsolódik azonban még valami, amit már 2012-ben megtapasztalhattunk. Ez nem más, mint azoknak a bosszúja, akik minket a nyugati féltekén nagyon nem szeretnek. Itt elsősorban Soros Györgyöt szokták emlegetni, de rajta kívül vannak még jó néhányan. Tudjuk, hogy a V4-ek diadalt ültek a legutóbbi EU-csúcson, hiszen a migránsügyi tárgyalások úgy alakultak, ahogy nekünk kedvező. Nyilvánvaló, hogy ezt az egyezséget ezek a pénzügyi körök már jó előre tudták. Úgy gondolták, hogy beiktatnak egy kis „büntit”. Ez a gyakorlatban úgy zajlik, hogy elkezdenek nagy volumenben eladni magyar államkötvényeket, amit átváltanak euróra és dollárra. Ezért kialakul az árfolyamgyengülés és az adósságunk hozamának emelkedése. A hozamemelkedés miatt pedig Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét támadják, és sürgetik, hogy emelje a kamatokat. Na, ezt hívják spekulációnak – szögezte le Boros.
Nyilvánvaló, hogy egy kamatemelés a magyar gazdaságnak nagyon nem hiányzik. Ekkor a háztartások, a vállalkozások és költségvetés kamatterhei megnőnek, és ez a pénz Hegyeshalom irányába elhagyná az országot. Ezért áll ellen a kamatemelésnek Matolcsy jegybankelnök. Arra hivatkozik, hogy a Magyar Nemzeti Banknak nem az a dolga, hogy az árfolyamot figyelje, hanem az, hogy az inflációt. Azt mondja, hogy neki, mint jegybanknak, akkor van dolga, ha az infláció eléri esetleg a 3 százalékot. Egyébként is a magyar gazdaságnak inkább előnyös az árfolyamcsökkenés. Igazából csak a külföldre nyaralni induló turistáknak van ebből a mizériából kára. De a hazai exportálóknak és idegenforgalomnak előnyös. Az lehetne komolyabb baj, ha az árfolyamcsökkenés azonnali áremelkedést váltana ki, de ennek semmi jele. Ha tehát nem sikerül belerángatni a Magyar Nemzeti Bankot a „buliba”, akkor ez a spekuláció kifullad majd és a spekulánsok sok pénzt fognak veszíteni.

SOROS GYÖRGY CSAK EGY KIFUTÓFIÚ

Visszatérve az ellenünk irányuló spekulációra, megállapítható, hogy az egyik motívum a politikai bosszú. Boros elmondta, hogy nem akar senkit se megnevezni, de vannak sejtések, hogy kik állnak a dolgok mögött. Akár például az üres shortolásnak nevezett ügyletek is előfordulnak. 2012-ben volt olyan is, hogy egy emblematikus amerikai bank, amelyik az a kategória, hogy „soha, semmire nem farag rá”, eladott egy magyar banknak magyar államkötvényt, aminek kifizették a vételárát, de nem szállították le a kötvényeket. Amikor ezt a magyar fél szóvá tette, akkor azt üzenték nekik, hogy jobb, ha csöndbe maradnak. Az ilyen ügyletek, amikor eladják a nagy semmit, komoly árfolyamhatásokat tudnak kiváltani. Na, ezekre az esetekre van a jegybank, amely figyeli a devizakereskedést, és ezért a spekulánsok nem tudnak teljesen elbújni.
Tehát, hogy kik kavarnak, az idővel úgyis kiderül, de ezt úgyse fogja soha senkinek elmondani a magyar jegybank. Nem csak Soros Györgyre kell gondolni, mert ő lényegében egy kifutófiú. Különben Soros és üzlettársai közt sem felhőtlen a kapcsolat. Elég idős már, és ezért gyorsan betettek az alapítványokba Soros pénzéből 18,6 milliárd dollárt, nehogy ez a pénz az örökösök kezére jusson. Leválasztottak 6 milliárd dollárt, ami tevékenységének jutaléka, ami majd örökölhető lesz. Ezt természetesen a liberális sajtó valamiféle nagy jótékonyságnak tüntette fel, de erről valójában szó sincs. Vagyis csak sejteni lehet, hogy pontosan kik állnak a mostani spekuláció mögött. De elég pontos meghatározás, ha azt mondjuk, hogy a pénzhatalmi világelit áll a dolgok mögött – jelentette ki Boros Imre. Azok, akik nagyon haragszanak ránk.




Elbúcsúztatták Lovas Istvánt (Képgalériával)




Nagy tömeg részvételével búcsúztatták el Lovas Istvánt, majd a búcsúztató és az egykori munkatársak beszédei után szűk családi körben helyezték végső nyugalomra az újságíró hamvait. A temetésen sajtóklubos kollégái, Bencsik András és Bayer Zsolt, valamint egykori Szabad Európa rádiós munkatársa, Rajki László mondtak beszédet.
Bencsik András az egykori phároszi világítórorony tetején állt, ismeretlen személyt ábrázoló szoborhoz hasonlította Lovas Istvánt, amely rendületlenül állva teljesítette a dolgát, és világított a világítótorony tetején, erős és tiszta fényt gerjesztve. Derűs emberként, szívós és lelkes kutatóként, fáradhatatlan publicistaként és szívélyes házigazdaként jellemezte elhunyt kollégáját, aki ugyanakkor mégis „egy kicsit megközelíthetetlen, magányos hős” volt. Bencsik kiemelte, hogy Lovas István már 1993-ban a szingapúri illiberális demokrácia előnyeit ecsetelte írásban, amivel nagy visszhangot váltott ki, de az idő őt igazolta, hogy jól látta a dolgokat.
Bayer Zsolt keserédesen emlékezett elhunyt barátjára, aki „autópályán kétszázzal, lakott területen százhússzal vánszorgott”, ő pedig „elkövette azt a hibát, hogy erről nem tudva beült mellé” még a kétezres évek elején. A beszélgetés azonban – mint mondta – elterelte a figyelmét a félelméről. Ekkor kérdezte meg tőle, hogy több száz kilométer levezetése, aztán az egész napi munka, majd az esti sajtóklubozás után hogyhogy nem fáradt, mire Lovas István úgy válaszolt:
Zsoca, én nem tudok elfáradni.
Bayer Zsolt és Bencsik András (fotó: Horváth Péter Gyula / PestiSrácok.hu)
Bayer Zsolt azt is elismerte, hogy Lovas István nem volt könnyű ember, de meg is magyarázta:
Nem volt könnyű ember, az elhivatottak ugyanis sosem azok. Az elhivatottakban keserűség van, ordít bennük az igazság, mert többet látnak, mint a többiek. Ez az ordító igazság lesz idővel olyan nehezen szerethető.
A népszerű publicista hozzátette, alig ismert embert, akinek nagyobb és sebezhetőbb lelke lett volna, mint Lovas Istvánnak, aki pont ezért rejtegette a lelkét.
Rajki László, a Szabad Európa Rádió egykori műsorvezetője a rádiónál együtt eltöltött időre emlékezve méltatta Lovas Istvánt, egyúttal részletesen visszatekintve a rendszerváltás körüli időkre és azok később is nagy karriert befutott, negatív szereplőire. A búcsúztatást végző pap – maga is Lovas István barátjaként – ugyancsak személyes hangú beszédben búcsúzott, emlékezve az elhunyt újságíró munkabírására, valamint életszeretetére és szívélyes vendéglátására.

Meggyilkolták Kakuk Györgyöt? 2017. január 04. pokolraveluk.com
2017.1.3: Meghalt Kakuk György, a DK politikusa
Kakuk Györgynek nem volt ismert tartós betegsége 
Az 
Index információi szerint az újságíró-politikus kedd reggel szívrohamot kapott, összeesett, az életét nem lehetett megmenteni. 
Kakuk György volt az, aki korábban nyilvánosságra hozta az igazságot a Teréz-körúti robbantásról is, még mielött az megtörtént volna. Mint ahogy az Antikrisztus-figyelöbe írtam: 
2016.9.23: A DK attól tart, hogy a Fidesz terrortámadásokat fog megrendelni
"A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy "ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet" annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, "hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket" - 
fogalmazott Kakuk György
2016.9.25: Robbanás volt a Király utcánál, sérültek
Kicsi Sztálinnak úgy hiányzott ez a 
robbantás, most a migráns-kvótás népszavazás elött, mint csecsemönek az anyatej. Ha október 2-án elegen jelennek meg a népszavazáson, és az érvenyes lesz (s természetesen gyöznek a NEM-ek), akkor azt az EU további lebontására fogja használni a háttérhatalom, tulajdonképpen erröl szól az egész magyar népszavazásos cirkusz, az EU lebontásáról ... úgy mint a BREXIT is 
A titkosszolgálat mesterségesen, elektromágneses hullámok segítségével is képes akárkinek tönkretenni a szívét úgy, hogy még az orvosok se nagyon tudják az ilyet megkülönböztetni a természetes szívinfarktustól. 
Lesznek még hullahegyek Közép-Európában, ha nem vigyázunk! 

És mind ezt teszik bűntetlenül a temetetlen halottak szerte a rónaságban a Kádári megtorlás mértékét többszörösen felül mulva alusszák az igazak álmát !!!
Közben a magyarság fogyásáról papolnak e hóhérok. És tuva tudják , hogy 2050 - re 6 millió magyar élhet a Kárpát -Medencében . Erre kaptak felhatalmazást , hogy ezt vezényeljék le , és közben engedik , hogy ők is meglophatják e kifosztott népet . Helytartó gyilkosok ülnek a nép nyakán kiket a vakoló páholyokból utasítgatnak , hogy mit is kit is végezzenek ki . Csupa öröm az élet , valyon mikor ébredünk már fel , és a maffia kazár páholy ok megmondó embereit a páholyba beterelve beégetve elbúcsúztathatnánk az élettől ????!!!!!


Elhunyt Lovas István

Hétfőn tragikus hirtelenséggel elhunyt Lovas István újságíró, a Magyar Idők publicistája, az Echo TV Sajtóklub című műsorának állandó tagja. A gyászhírt Bayer Zsolt, Lovas István barátja jelentette be blogján, a Bádogon a következő címmel: Elment Lovas Pista. 
Reggel nem küldte el a nemzetközi sajtószemléjét sem az Echo TV-nek, sem a Magyar Időknek. Egész nap kerestük telefonon, de nem vette fel. Aztán nem jelent meg a ma esti Sajtóklub felvételén. -Meghalt a Pista? – kérdezgettük egymástól még a stúdióban, és nevettünk, mert úgy voltunk ővele, hogy nem hal meg soha. Lovas Pista nem az az ember, aki csak úgy meghal. Ugyanis lényegesen erősebb a halálnál. Este aztán megtudtuk a felfoghatatlan hírt. Lovas Pista nincs többé. És most nem is tudok mondani semmi többet. Majd később. Isten nyugtasson csöndesen, barátom” – írta Bayer Zsolt megrendülten.


Őt is meggyilkolták ??????






Levél a bp-i amerikai ügyvivőnek: Tisztelt Tömeggyilkos Úr!

Tisztelt Tömeggyilkos Úr!

Meggyőződésem, hogy Ön éppen úgy a demokráciában természetesnek hirdetett, 
azonos mérce vallójaként és hirdetőjeként korrektnek tekinti megszólításomat.
Ha az amerikai és a nyugati országok fősodratú sajtója Orbán Viktor miniszterelnököt antiszemitának nevezi azért, mert az e sajtó által antiszemitának hazudott Bayer Zsolt állami kitüntetést kapott, nyilván elfogadja, hogy még nagyobb joggal tömeggyilkos országa budapesti képviselőjeként tömeggyilkosnak nevezem.

A magyar közvélemény jó része (a "jó" minőséget is jelez) éppen úgy hatalmasat csalódott Donald J. Trump elnökben annak pálfordulása miatt, mint a világon száz és százmilliók.
Azaz abban csalódott, hogy míg az elnök kampánybeszédeiben a béke hírnökeként lépett fel, azt ígérve, hogy nem idegen országokat akar lerohanni, szétbombázni, népeket megölni, menekülésre kényszerítve őket, hanem Amerikát akarja előtérbe tolni és annak fejlesztésére akarja a pénzt költeni, most még elődjén is túlmenve bombázik, gyilkol, országokat atomtámadásokkal fenyegetve, és sodorja a világot egy termonukleáris háború közelébe. Mert rövid idő alatt puhányként hajlott meg a hadiipari lobbi, kongresszusi kiszolgálóik, az egyszólamú, engedelmes fősodratú média és a neokonzervatívok nyomása alatt.

Ön pontosan tudja, hogy az Egyesült Államok a II. világháború óta ötven külföldi kormányt buktatott meg, több mint 30 országban bombázott népeket. Csak Vietnamban és Dél-Koreában 6 és fél millió ember halálát okozva, míg Irakban az Önök nemzetközi joggal ellentétes inváziója nyomán több mint egy millió embernek kellett meghalnia. És ne feledkezzünk meg arról, hogy több mint félszáz ország vezetőjét akarták meggyilkolni, és legalább harminc ország demokratikus választásába avatkoztak be.

Önök embereket kínoztak és küldtek bérkínzó központokba.

Robotgépekkel öltek meg és ölnek meg ártatlan embereket, valamint finanszíroznak tömeggyilkos rezsimeket, illetve látják el őket halált hordozó fegyverekkel.

Trump elnök parancsára a napokban a nemzetközi joggal szembe menve
bombázták meg a szuverén Szíriát "megtorlásul" azért, mert, hazudták mindenfajta bizonyíték nélkül, Aszad elnök önök szerint saját népe ellen indított vegyi fegyvertámadást.

A tisztességes, nem néhány zsebben koncentrált sajtójuk immár tele van szó szerinti jajkiáltásokkal egy közelgő, Washington által kirobbantott világháborútól félve. Az atomtudósok nemzetközi órája pár perccel éjfél előtti időt mutat.

Azt persze még nem tudni, hogy Önök az amerikai támaszpontok százaival körbevett Oroszország, Kína, Észak-Korea, Szíria, Jemen vagy Szomália 
megtámadásával akarnak világégést okozó háborút indítani.

Sajtójuk, beleértve az amerikai bombák ledobásától nyálát csorgató itteni, balliberális médiumaikat, óránként hazudik mások agresszív lépéseiről, fenyeget, újabb és újabb szankciók bevezetéséért üvölt, miközben Kína és Oroszország vezetőitől mást sem hallani, mint hogy milyen módon lehetne a
háborús feszültséget enyhíteni, a kapcsolatokat normalizálni, a kereskedelmi, kulturális és egyéb fajta együttműködést jobbá tenni.

A múltkoriban egy kávéházban ülve egy szomszédos asztalnál az Egyesült Államok migránsokat produkáló politikáját hangosan szidva azt mondták, hogy legszívesebben a magyar belügyekbe is folyamatosan beavatkozó nagykövetségükre dobnának bombát. Ami egy példája a reményt keltő Trump elnök megválasztása utáni gyors hangulatváltozásnak.

Éppen ezért próbáljon azok mellé állni, akik úgy hallatják hangjukat Washingtonban, legyen az bármely vékony és halk, hogy Amerikának, az amerikai népnek éppen úgy az érdeke, mint az egész világnak, ha nem állandóan a konfliktusok feltüzelésén, a provokatív, agresszív, háborús lépéseken, bombázásokon, országok lerohanásán, népeik elüldözésén járnak, hanem mindennek az ellenkezőjén.

Hiszen Önöknek sem lehet érdeke, ha egy
ellenbombázás eredményeként az Egyesült Államok népének nagy része meghal, városaik romokban hevernek.
De addig is azonnal hagyjanak fel egy néhány hét szünetet követően újra megkezdett beavatkozásukkal a magyar belügyekbe, mert ha az 27 év után sem hozott eredményt, most sem fog. Sőt. 


Tessék mondani a Lovast az önök titkos szolgálatával gyilkoltatta meg , vagy kiadta a magyar báb hatóságnak , hogy hajtsa végre ő a feladatot , hisz az ő fenhatósága alatti a probléma , vagy amit a magyar közvélemény el sem hinne a magyar vakoló páholyok tübb mint 300 van belőle , hajtották végre a nagymesterek beleegyező bólintására !!!!
És tessék mondani forró őszünk , forró telünk lesz tele halottakkal , mert , hogy 2050 – re csak 6 millió magyar élhet a Kárpát - Medencében !!!!!!

És azt megtudná nekem saccolni , hogy 2050 -re Amerika hány részre szakadva esik szét a zsidó pénz és kamatpolitikájuk miatt !!!! Akár a Római Birodalomba , a kamatok miatt már senki sem művelte a földeket megszűnt , vagy akadozott az ellátás , mert mindenki a baksist hajtotta , amit ugye nem lehetett megenni !!! Szét húllottak a provinciák , maga Róma is a porba húllott , és mind ezt a zsidó kereskedőknek köszönhették , akik felvásárolták a földeket , de olyan összegért akarták kiadni , hogy az már nem volt járható , és megműveletlenül csak a gazt termelte , és a halált , most áttérve a jelenbe , csak a halált vetitek , és a halotakat aratjátok , lassan ti is az utálatos nép fiaivá váltok !!!
Bele gondoltál már , hogy cionista érdekekért harcoltok öltök és ölnek benneteket kik ha otthon maradnátok , csak a munkanélküliek seregét növelnétek, ezért idegen érdekekért gyilkoltok , hogy fenn tudjátok tartani a látszat demokráciátokat , és nem tudom , hogy bele gondoltatok e már , hogy a leigázottak , és a ti blöff demokráciátok , csak ürügy a gyilkolásra , és mire mgvénültök , ha még élek addig , rájöttök , hogy csak a sírig jutottatok előre , és oda a gyilkosságaitokkal , és anélkül is eljutottatok volna , és csak odaájig , mert onnan már valaki segítségével jutsz az örök nyughelyedre !!!
Tehát Tisztelt tömeggyilkos úr !!!!
Ne feledje gyilkosként is csak a sír széléig juthat el , a végső utjára már csak úgy jut el , ha valaki lesz még aki el tudja temetni !!!
Ha alkotni akar ebben a világban akkor a szeretett verérletében , a mások megsegítésében , és felemelésében van esélye , hogy alkotása túlélje az ön egóját , és fizikai megtestesülését . A gyilkosságok percembereknek való az emberiség söpredéke el is végzi ezt a feladatot , hisz mint tudja az a több mint 800 koncentrációs tábor nem azért épűlt fel Amerika szerte , hogy legyen mire elkölteni a kábítószerből befolyt összegeket , csak arra ügyeljen , ne hogy ön is a megsemmisitendők sorába kerüljön , mert a perc emberek mindenkit bedarálnak , mint 56 előtt az ÁVH – s cionista zsidók a magyar nemesség után a kuláknak kikiálltott értelmes parasztságunkat darálták a Dunába a Moszkvából kiviharzott cionista kazár zsidók , kiknek az volt a feledatuk Európa szerte , hogy akadályozzák meg a nemzetek önállóságát , egyáltalán ne tudjanak nemzetté válni !!! És ezt mind a vakoló páholyokból irányítva ellenőrizve , a helytartóinkon keresztül , végre is hajtatták !!!!

Ember ember farkasa révén eddig csak ti gyilkoltátok az egyedeinket, de mi lesz ha mi is szerveződünk , és ti kerültök a célkeresztbe , elindul a gyilok mindkét oldalról , csak , hogy ti sokkal kevesebben vagytok , és hamarabb végeznek veletek !!!! Amit ti évszázadok alatt irtottatok ki , most egy évtized alatt megszabadulnak tőletek páholyostól nagymesterestől átsegítenek benneteket a más világba . Úgy jártok mint ahogy az Oroszokra erőltetett helyzet diktál !!!
Kénytelenek lesztek kobalt bombákat indítani az emberiség ellen , mert ha már ti kihaltok az átkotok még szólhat egy nagyot ,és ezt úgy gondoljátok , hogy a kobalt bomba lesz , melyet automatikus indításra bizzátok , és úgy szerkesztitek meg , hogy ne lehessen hatástalanítani , hisz már akkor ti nem lesztek az élők sorában , de ha felrobbantjátok a tölteteket , már senki sem lesz az élők sorában az a pár túlélő ki átvészeli ezt az atomi jégkorszak és a magány a depresszió végez mindenkivel !!!
Nem lesz kazár majd aki elrabolt gyerekek szerveivel pótoltatja szerveit , hogy még tovább élhessen , mert számára is megváltó lesz a halál !!!
De te csak menetelj tovább , nem tudod hol lesz az utolsó lépésed , ezért csak azt mondom élvezd az életet , és a szeretett motiválja lépteidet , döntéseidet !!!!
Jahve







Életkép a gyarmatdemokráciából Aradi Pál megrázó elbeszélés a mai magyar szegénységről és embertelenségről


Életkép a gyarmatdemokráciából A rend őreinek fényes győzelme - Anya, én éhes vagyok - szólal meg a hét gyermek közül reggel a legkisebb fiúgyermek. Alig 5 éves. Rárivalkodik a nagyobbik : Hallgass, te kaptál tegnap túrórudit egyedül. Erre a többi gyerek zúgolódásba kezd, a gyerekmoraj arról szól, hogy, miközben ők mindösszesen kenyeret ettek, no meg soványan kiküszködött paprikáskrumplit, amiben paprika nem is volt, a legkisebbik finomságot ehetett. A zúgolódásnak az egykedvű családfő vet véget. - Hallgassatok, készüljetek az iskolába, mert elkéstek. Egyébként is Robika tegnap azért kapott túrórudit, mert nagyon ügyesen ásta a vasat. Tudni kell a történethez, hogy a fényes külsejű városközpontú Ózd szociális fekete város. A környékén tombol a nyomor. A szegénység már odáig kényszeríti az ilyen helyzetben élőket, hogy a valamikori bányaművelés okán keletkezett meddőhányókat most az emberek végigtúrják. Teszik ezt most nap mint nap, mint a vakondok, azt remélve, hogy a valamikori bányaművelés során oda vasat, egyéb hasznosítható hulladékot öntöttek. - Anyu - szólal meg több gyerek is - mit vihetünk enni a tízóraira? - Most semmit, tudjátok, még most visszük le Robikával a vasat, s ha kapok érte pénzt, bevásárolok, kenyeret, zsírt, és amire jut. - A rákba is - szólal meg ingerülten az apjuk - kaptok ebédet vagy nem? Mi anyátokkal tegnap semmit nem ettünk, mégis kibírtuk. - Jól van, jól van - szólal meg a legnagyobb gyerek - tudjuk. A gyerekhad elindul, köszönnek, majd elcsendesedik a ház. A családfő, az anya és a legkisebb gyerek, Robika maradnak. Ők ugyanis készülnek, a tegnap ásott „kincsüket” - mert a fürgekezűnek tartott Robika így hívja az éhségcsökkentő, értékesíthető hulladékot - kis kézikocsira rakják. A körülbelül 30 kilónyi rozsdás vashulladék alatt roskadozik a babakocsiból készült tákolmány. - Anyu, szólal meg Robika - kapok túrórudit? - Hát persze, kincsem. Feleli az asszony. - Anyu, én éhes vagyok. Az asszony szemébe könny tolul, megsimogatja a vézna, maszatos gyermeket és elindulnak. Csikorog a kiskocsi, többször kiesik a kereke. - Haj ez a kocsi, csak még ezt az utat bírná ki. Többszöri kerék- és rakományigazgatás közben mondogatja az asszony. A falutól a Méh telepig Ózd városon keresztül 8 kilométert kell menniük. Hol a járdán, ahol az nincs, az útszélen mennek. Az asszonyka, miközben többször is megáll a kerék és a rakoncátlankodó rakomány igazgatása miatt, az éhség miatt kesergő gyereket gondosan, maga mellett terelgeti, féltve a forgalomtól. - Tiszta kínszenvedés - fakad ki az asszony, a megannyiszor kieső kocsikerék igazgatása közben - mire odaérünk, este lesz. - Soká érünk a bolthoz? - kérdezi az anyját a gyerek. - Nem, nem - nyugtatja. Közben lelassít egy személyautó, vezetője letekeri az ablakot és leköpi az asszonyt. - Te rohadék, miért nem húzódol le az útról? - Hova húzódjak, te állat? - felelte. Az autó, ahogy hirtelen jött, úgy el is tűnik. - Na, mondjátok - mormolja az asszony keseregve - alig élek, kínlódok ezzel a vacakkal, és még leköpnek. - Anyu, miért köptek le minket? - meglepődve kérdi a gyerek. - Á - feleli az asszony - nem minket köptek le, hanem ezt a vacakot, mert útban van nekik. Közben lassan halad az asszony a gyermekkel, az autók nagy sebességgel haladnak el mellettük. Megint lelassít egy autó mellettük, majd megáll, kiszáll belőle két rendőr. - Jó napot - köszönnek és kérik az asszonyt, még jobban húzódjon az út szélére. - Kérem a személyi igazolványát, a lakcímkártyáját! - intézkedik a rendőr. Az asszony rémülten előkotorássza, majd odaadja. A rendőr végiglapozgatja az okmányt, s mivel ahhoz nincs lakcímkártya, azt kéri. Az asszony remegő hangon mondja, - az benne van a személyiben. - Nos, asszonyom én önt megbírságolom! - Megbírságol, de miért? Ezt a vasat én nem loptam, ezzel a csöppséggel ástam tegnap. - Nem, nem is azért - feleli a rendőr. A kézikocsin nincs fényvisszaverő macskaszem és nincs rajta névtábla. Az asszony csodálkozással reagál. - De kérem, biztos úr, ez egy babakocsiból van tákolva, alig bírja el ezt a kis vasat, erre én névtáblát tegyek meg azt a szemet,vagy mit? - Na jó, nem vitatkozok önnel, forduljanak vissza, és a csekket fizessék be. Vegye tudomásul asszonyom, rend a lelke mindennek. A törvény, az törvény. Az intézkedő rend őrei beülnek a személygépkocsiba és elmennek. Az asszony feljajdul, átkot szór és sír. Majd kisvártatva az útmelletti árokba borítja a kiskocsit és visszafordul, bizonyára hazamennek. A csöppség eközben a túrórudiját követeli. Az eltávolodó asszony melletti gyermeksírást most is hallom, éhes vagyok. A történet nem egyedi. Ebben az esetben a büntetés tízezer forint, de volt példa harmincezer forintos büntetésre is. Büntetés, rend, szegénység? Amolyan rend, a demokrácia jegyében, mint ahogyan az illik az amerikai gyarmatokon.






Az eljárás megszüntetését és Vizoviczki felmentését kérte a diszkópápa védője



Már ez is vakoló volt , vagy csak pénzelte a páholyokat ???????

Az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését és az eljárás megszüntetését indítványozta elsődlegesen a Vizoviczki László és társai ellen költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt indult per másodfokú tárgyalásán Vizoviczki László védője pénteken a Fővárosi Ítélőtáblán. A vádlott ügyvédje az elsőfokú bíróság által hozott “hibás” döntések sorozatát tárta a tábla elé, mindezekre tekintettel pedig védence felmentését is indítványozta. 
Ahogyan arról portálunk már korábban beszámolt, szerdán kezdte el tárgyalni az éjszakai mulatóiról elhíresült, költségvetési csalással vádolt vállalkozó, Vizoviczki László és bűntársai perét a Fővárosi Ítélőtábla. A tárgyalássorozat pénteken folytatódott, ahol Vizoviczki László védője, Gellér Balázs elsődlegesen védence és társai ellen indult per megszüntetését kérte, másodlagos indítványa pedig az volt, hogy a táblabíróság helyezze hatályon kívül az elsőfokú ítéletet és az elsőfokú bíróságot utasítsa új eljárásra. A perbeszédében harmadlagosan azt indítványozta, hogy védencét a bíróság mentse fel, negyedlegesen pedig azt, hogy a bíróság enyhítse az első fokon kiszabott büntetést és mellőzze a vagyonelkobzást.



Vizoviczki László a bíróságon. Fotó: Horváth Péter Gyula/ PS
Vizoviczki László védője megemlítette, hogy bár kritikát megfogalmazni a legegyszerűbb, mégis, szerinte hemzsegett az elsőfokú eljárás a “rendszerhibáktól”. Többször hangsúlyozta, szerinte a hiányzik a vádiratból a tényállásszerű elkövetési magatartás, ezért is alkalmatlan arra, hogy arról tárgyaljanak. Az ügyvéd szerint a vádirat koncepciója mind anyagi jogilag, mind dogmatikailag elfogadhatatlan. Az abszolút hatályon kívül helyezési okok közé sorolta azt, amikor több olyan körülményt is feltártak, amelyben az elsőfokú bíróság eljárásának során nem sikerült biztosítania, hogy adott esetben minden vádlott védője jelen legyen.
Az ügyvéd szerint Vizoviczki felbujtói magatartása is megkérdőjelezhető, amit szintén a hiányos vádiratra vezetett vissza. Állítása szerint ugyanis (ahogyan azt a büntető törvénykönyv is rögzíti), felbujtó az a személy, aki valaki mást bűncselekmény elkövetésére szándékosan rábír, a vádirat viszont nem tartalmazta sem a rábírás minőségét, sem az elkövetés helyét, vagy idejét.
Az első fokon eljáró Fővárosi Törvényszék 2017. április 28-án kihirdetett, nem jogerős ítéletében hét év börtönnel és több mint 600 milliós vagyonelkobzással sújtotta Vizoviczkit Lászlót vendéglátó-ipari tevékenységgel összefüggésben felbújtóként elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt. Az ügyész akkor minden vádlott vonatkozásában fellebbezést jelentett be, Vizoviczki László és vádlott-társainak többsége viszont felmentésért fellebbezett. A vád lényege, hogy Vizoviczki a háttérből irányított egy belvárosi éttermekből, a Hajógyári szigeten működő szórakozóhelyekből, diszkókból, night klubokból álló cégcsoportot, melyben 2010 és 2012 között milliárdos nagyságrendű költségvetési csalást követtet el egyes cégek bevételeinek eltitkolásával. Az elkövetés módjának lényege, hogy a vádlottak a szórakozóhelyeken nem ütötték be a bevétel egy részét. A 2014 őszén kezdődött perben az ügyész letöltendő szabadságvesztést kért az összesen 34 vádlott többségére. Az elsőfokú ítéletben Vizoviczki mellett néhány társa öt, néhány pedig kettő-három év körüli letöltendő börtönt kapott, több mint tízen felfüggesztett szabadságvesztést, néhányan csupán közérdekű munkát. 
Vezető kép: Horváth Péter Gyula/ PS





Budaházy Edda a homoszexuális propagandáról: „Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában” (Videóval!)



Hazafiak a Budapest Pride-ról: Megálljt kell parancsolni az abnormalitásnak !


Ellentüntetést hirdettek mára a 14 órakor kezdődő homoszexuális parádézás ellen a nemzeti radikálisok. A Budaházy György és testvére, Edda által vezetett mozgalom a napokban a Polgári Mulatóban tartott kerekasztal-beszélgetést a szexuális devianciák témakörében. Ezen Budaházy Edda a helyzetet úgy jellemezte: „Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában”. Jancsó Gábor orvos szerint a normalitás nem megkérdőjelezhető állapot, az abnormálisok mégis megkérdőjelezik azt, hogy védekezésre kényszerítsék a normálisokat. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő pedig arról beszélt: az abnormális szexualitást hirdetők működése arra irányul, hogy az abnormalitást normálissá tegyék, a normálist pedig abnormálissá.
Budaházy Edda népesedési aktivista elmondta: ötszáz járókelőt kérdeztek meg arról, egyetértenek-e azzal, hogy homoszexuális párok gyereket fogadjanak örökbe, ám 87 százalékuk elutasította ezt. Arról is beszélt: a homoszexuális propaganda erőszakos nyomulásának hatására 1973-ra sikerült megfélemlíteniük az amerikai pszichiátria elitjét, és elérniük, hogy a homoszexualitást ne tekintsék betegségnek. Mint fogalmazott:
Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában.
Magyarország szerinte szerencsés helyzetben van, hiszen nekünk elég, ha végignézünk a Nyugaton lejátszódó folyamatokon. A Novák Katalin elleni liberális támadásra utalva Budaházy Edda azt mondta: ma már ott tartunk, hogy ha egy prominens kormánytag azt mondja, hogy a házasság egy férfi és egy nő szövetsége, akkor óriási támadás éri. Szerinte ilyenkor nagyon erősen oda kéne állni azok mellé, akik a normalitás védelmében megszólalnak.
Budaházy György, Budaházy Edda, Jancsó Gábor, Barcsa-Turner Gábor, Gaudi-Nagy Tamás és Téglásy Imre a Polgári Mulatóban; Forrás: Facebook

NEMÁTALAKÍTÁS TB-TÁMOGATÁSSAL

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője annak a jogi stációit sorolta föl, hogyan vált a nyugati világban a korábban még büntetendő homoszexualitás és transzszexualitás immár szinte jutalmazottá, hogyan került privilegizált helyzetbe a normalitással szemben, figyelmen kívül hagyva a többségi társadalom érzékenységét, meg egyáltalán a társadalmak legalapvetőbb érdekeit. Az egyik ilyen lépcsőfok például az volt, amikor a homoszexuális vonulás betiltásáért marasztalták el Lengyelországot és Oroszországot, és ennek során kimondták, hogy nem hivatkozhatnak a többségi társadalom érzékenységére. Egy következő stáció pedig az volt, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta az Egyesült Királyságot, amiért nem volt hajlandó újraanyakönyveztetni egy nemátalakító műtéten átesett embert, aki így nem tudott újra házasságot kötni…
Eszerint tehát a transzszexuális személyek jogi elismerése állami kötelezettséggé vált
mutatott rá Gaudi-Nagy Tamás. A folyamat legvége, betetőzése (legalábbis jelen állás szerint), hogy a nemátalakító műtétek társadalombiztosítási finanszírozását hiányolta egy német „aberrált”, és a „bölcsnek nem mondható strasbourgi bíróság kimondta, hogy a nemátalakító beavatkozások nem zárhatók ki a társadalombiztosítotti körből”. Tehát így halad előre ez a menet – világított rá Gaudi-Nagy Tamás. Mint fogalmazott:
Ez egy abnormális irányvonal, és az egész logikai rendszerük, a működésük azon alapul, hogy az abnormalitást normálissá tegyék, és a normálist abnormálissá. És ehhez keresik, találják meg az eszközöket.
Gaudi-Nagy Tamás arra is kitért: egy nagyon tudatosan, szisztematikusan szervezett, erősített, bátorított, finanszírozott, jogilag, politikailag, gazdaságilag erős talapzatokon álló olyan kártékony rendszerről van szó, amelynek az a célja, hogy a hagyományos nemi identitású nemzetállamokat „széttörje”, a családot, hagyományokat, közösségeket szétverje. Szerencsére a magyar alaptörvény a normalitás talaján áll, jogilag védi a normalitást. Ugyanakkor hangsúlyozta: a nemi devianciák jogosultságait nem szabad bővíteni, sőt az eddigiekből is vissza kell venni.

NÉVEN NEVEZETT GYERMEK

Jancsó Gábor orvos arról beszélt, hogy a statisztikák szerint a társadalmon belül legfeljebb 1-2 százalékra tehető az ilyen „beteg, deviált szexualitású személyek” aránya. Arra is kitért: a buzerálni szóból eredő buzi kifejezés nem lehet sértő, mivel csak azt fejezi ki, hogy a normálistól eltérő megoldás. „Tehát csak nevén nevezik a gyereket” – tette hozzá. Végül megjegyezte: a normalitás, az egészség nem megkérdőjelezhető állapot, és amikor ezt megkérdőjelezik, akkor a normalitás állapotában lévőket próbálják kizökkenteni ebből az állapotból, védekezésre kényszeríteni őket, hogy valamivel szemben határozzák meg magukat – ez nem jó taktika a dolgok kezelésére. Jancsó Gábor szerint a homoszexualitás egy orvosi, társadalom orvostani probléma, és mivel „a szellem kiszabadult a palackból, mindenkinek, aki normálisnak gondolja magát, kötelessége ez ellen valamiféle harcot folytatni.
A teljes, több mint kétórás beszélgetést itt tekinthetik meg:



A Budapest Pride és ami mögötte van | Kerekasztal-beszélgetés a Polgári Mulatóban





Kitiltják a csencselő migránsokat az olasz strandokról






Biztonságos tengerpart névvel rendelt el hatósági fellépést Matteo Salvini olasz belügyminiszter pénteken az olaszországi tengerparti strandokon bizsukat, napszemüvegeket, fürdőruhát és hasonlókat áruló bevándorlókkal szemben.
A római belügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón Salvini kijelentette: azoknak az olaszoknak, akik szerencsések és a napernyők alatt pihenhetnek, joguk van, hogy ezt biztonságban tegyék.
A belügyminiszteri rendelet szerint idén nyáron ellenőrzik majd az olaszországi tengerpartokat és eltávolítják a mozgóárusként dolgozó bevándorlókat. A helyi rendőrségek feladata lesz a tengerparti járőrszolgálat megerősítése. Ehhez a belügyminisztérium a dél-olaszországi szervezett bűnözéstől lefoglalt forrásokat használja fel.
Azokról a bevándorlókról van szó, akik az olaszországi strandokon a legkülönbözőbb strandcikkeket cipelik magukkal és árusítják: a bizsuktól a napszemüvegeken át a labdákig és a fürdőruhákig, sőt élelmiszerig. Van közöttük észak-afrikai, közép-afrikai és ázsiai származású is. Szolgáltatásként tetoválást és frizurakészítést, valamint kínai masszázst is ajánlanak. Közismerten "vu' comprának" nevezik őket olaszul, mivel ezt a mondatot (akarsz vásárolni?) ismétlik folyamatosan, miközben portékájukat kínálják.
A hatályos olasz törvények szerint az árusok, mivel feketén végzik tevékenységüket, 100 eurótól 7 ezer euróig terjedő bírsággal büntethetők az áru lefoglalásával, ezt azonban a hatóságok eddig ritkán hajtották végreMatteo Salvini most felszólította a tengerparti önkormányzatok polgármestereit és a helyi kereskedőket is, hogy aktívan tegyenek a migránsok eltávolításáért.
A Confesercenti olasz kereskedelmi, idegenforgalmi és szolgáltatási szövetség üdvözölte a belügyminiszteri intézkedést, hangsúlyozva, hogy az érintett ágazatokban Olaszországban mintegy 100 ezer bevándorló dolgozik feketén, 22 milliárd euró forgalomtól fosztva meg a törvényesen ugyanezen a területen dolgozókat.








Rajtaütöttek a “holokauszttagadó” nézetei miatt börtönre ítélt német nagymamán




Ursula Haverbecket Németország-szerte "náci nagyiként" ismerik, így nevezi őt a teljesen homogén ideológiai beállítottságú,  fősodratú zsidó-liberális németországi sajtó.
Az idős nő hosszú ideje hirdeti kifogásait a holokauszt történetével kapcsolatban, államilag betiltott gondolataiért börtönbüntetésre is ítélte a német bíróság, azonban miután az idős hölgy nem jelent meg a börtönbe vonulás időpontjában a büntetés-végrehajtás épületénél, a hatóságok lecsaptak rá.


"Végül a rendőrök tartóztatták le hétfőn a 89 éves Ursula Haverbecket. Az idős nőnek kétéves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie, mivel a bíróság elítélte úgynevezett holokauszttagadásért" – írja a Deutsche Welle.
A nő többször nyilvánosan tagadta, hogy a németek szisztematikusan irtották ki a zsidóságot a második világháború alatt. A bíróság előtt azt vallotta, hogy Auschwitz nem megsemmisítő tábor, hanem csupán egy munkatábor volt. A bíróság végül nézetei miatt börtönbüntetésre ítélte.
A nő rendszeresen jelentetett meg olyan írásokat különböző hazafias magazinokban, amelyekben kifejtette, hogy szerinte a holokauszt nem úgy történt meg, ahogy tanítják.A Ursula Haverbecknek csütörtökön kellett volna börtönbe vonulnia, ám nem jelent meg abban az időpontban a börtön bejárata előtt, így körözést adtak ki rá és végül a rendőrök ütöttek rajta.
A holokauszt történetének kritizálása, a korabeli németek bűnösségének kicsinyítése bűncselekmény Németországban (és Magyarországon is), amelyért öt évig terjedő szabadságvesztés szabható ki büntetésként.








22 éves német rendőrnő terítette le a késsel támadó néger “menedékkérőt”


Afrikai "menedékkérő" késelt a németországi Flensburgban egy vonaton szerdán – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
A flensburgi rendőrkapitányság közleménye szerint a "feltételezett" elkövető egy 24 éves afrikai menedékkérő, aki határozott idejű németországi tartózkodási engedéllyel rendelkezett, és Észak-Rajna-Vesztfália tartományban lakott.
A néger a nyomozás első megállapításai alapján a Kölnből Flensburgba közlekedő Intercity vonaton este hét óra körül összeütközésbe került egy 22 éves brémai rendőrnővel és egy 35 éves kölni férfival, akikre késsel támadt.
Mindketten súlyos sebesüléseket szenvedtek, de nincsenek életveszélyes állapotban.s szolgálati fegyverét, aminek következtében a támadó életét vesztette – áll a közleményben, amely szerint terrorizmusra vagy politikai indítékra utaló jeleket nem tártak fel a nyomozás első szakaszában. Hozzátették, hogy az ügy háttere és az események pontos lefolyása továbbra is tisztázatlan.








Egy CIA-akta szerint Hitler Kolumbiában élt 1955-ben


Olyan, a titkosítás alól feloldott dokumentumok kerültek ki a CIA-től, miszerint Adolf Hitler még 1955-ben is Dél-Amerikában élt.
Egy informátor nyilatkozta azt ügynököknek, hogy a németek vezére túlélte a II. világháborút és Kolumbiában élt még az 50-es évek közepén.
Maradj velünk kapcsolatban!
A Cimelody-3 kódnevű forrás állította, hogy a Führer él, amit egy korábbi SS-tag, Phillip Citroen osztott meg vele. Citroen Tunja városában dolgozott, a „Residencias Coloniales” nevű környéken, ahová sok nemzetiszocialista telepedett le a világháború után. Itt látott a korábbi SS-tagot egy férfit, aki nagyon erősen emlékeztette Hitlerre. Sőt, a helyiek Führernek nevezték, és a római karlendítéssel üdvözölték.
Citroen egy közös képet is készített, amelyen az állítólagos Hitlerrel üldögél, aki Kolumbiában a Adolf Schritteimayor nevet használta. A CIA helyi vezetője el is küldte az információkat és a képet a washingtoni központnak, ahol viszont nem hittek a történet eredetiségében „nyilvánvaló kitalációnak” minősítették.
Még mielőtt továbbutazott volna Argentínába.
A hivatalos verzió azonban továbbra is az, hogy Adolf Hitler 1945. április 30-án lett öngyilkos golyó és ciánkapszula által feleségével, Eva Braunnal együtt. A legelfogadottabb nézett szerint holttesték testőrei elégették, és még aznap eltemették egy bombatölcsérben. A szovjet katonák állítólag exhumálták, amit ott találtak 9 másik holttesttel együtt, majd újra eltemették Magdeburgban. Ám az 1970-ben újra kiásták és a csontokat elhamvasztották.
A fent említett dokumentum egyébként az 50 év után a nyilvánosságra hozott, John F. Kennedy elnök meggyilkolásával kapcsolatos akták között volt.








Délvidéki mészárlás: A magyar holokauszt, aminek nincs emlékéve, emlékművei és állami megemlékezései


A XX. század legfényesebb temetésében volt része Josip Broz Titó kommunista vezetőnek, aki délvidéki magyarok tízezreinek kínhaláláért felelős.
Három évtizeddel ezelőtt egész Jugoszláviát letaglózta, amikor 1980. május 4-én meghalt az ország első számú vezetője, Josip Broz Tito. Vasárnap volt, az állami televízió épp a Hajduk Split és az FK Red Star meccsét közvetítette, amikor a 41. percben leállították a mérkőzést és a hangosbemondón közölték a hírt. A tömeg és a játékosok is zokogásban törtek ki.
Mindenki kedvence
Utolsó útjára saját luxusvonata, az úgynevezett Kék Vonat szállította Ljubljanából Jugoszlávián keresztül Belgrádba. Az állomásokon, ahol a vonat elhaladt, gyászoló tömegek búcsúztak vezetőjüktől a zuhogó esőben. Temetése hatalmas politikai és médiaesemény volt: soha korábban nem vett részt egyszerre ennyi magas rangú politikus, államfő gyászszertartáson. Összesen 127 ország 209 delegációja jelent meg Perutól Szudánon át Venezueláig. A temetésen 4 király, 31 államelnök, 22 miniszterelnök, 47 külügyminiszter és ismert személyiség vett részt. Magyarországot Kádár János pártfőtitkár képviselte. A belgrádi Képviselőházban felállított ravatala előtt százezrek rótták le kegyeletüket.
A Balkánon ma is úgy vélik, "Titót mindenki szerette". Országába egységet és jólétet hozott, külpolitikájában elhidegült a Szovjetuniótól és az el nem kötelezettség volt az irányadó, amiért Jugoszláviát a második Svájcnak is nevezték. Előszeretettel fogadták a nyugati országokban is, találkozott John F. Kennedyvel és Jimmy Carterrel, közben rendszeresen közös kongresszusokon vett részt Fidel Castroval is.
Josip Broz Titót ennek ellenére nem lehet feddhetetlenséggel vádolni. Ha közvetlen parancsot nem is adott rá, partizánjai mindenképpen az ő tudtával gyilkoltak meg több tízezer bácskai magyart a második világháború végóráiban. A történet viszont 1941 áprilisában kezdődik, amikor a Magyar Királyság ismét birtokba vette a Trianonban elszakított déli területek egy részét. Komoly partizánháború kezdődött, amely év végére már-már a magyar közigazgatás működését veszélyeztette. Ezért rendelték el januárban a hírhedtté vált razziát, amely a végletekig elfajult. A magyar hatóságok két hét alatt több mint háromezer, többségében szerb civilt gyilkoltak meg.
Alig telt el két év az értelmetlen újvidéki mészárlás után, megkezdődött a bosszú. 1944 októberében a délvidéket a Vörös Hadsereg és a nyomában érkező, Tito vezette Népfelszabadító Hadsereg foglalta el. A kommunista pártvezetés pedig a kollektív bűnösség elve alapján a sváb és a magyar lakosságot kiáltotta ki legfőbb ellenségnek. Borzasztó öldöklés kezdődött 1944-45 telén: Tito partizánjai lakóhelyükön vagy gyűjtőtáborokban magyarok és németek tömegeit kínozták és gyilkolták meg.
Elképesztő kegyetlenség
Az úgynevezett délvidéki mészárlásnak a becslések szerint mintegy 40 ezer magyar esett áldozatul. Egyszerre volt ez etnikai tisztogatás, bosszú az újvidéki gyilkosságokért és a gyűlölet, a kegyetlenség tobzódása. Volt, hogy tíz-tizenöt embert acélhuzallal egymáshoz, majd gyűrű alakban egy szénakazal köré kötöztek és a szénát meggyújtották. Élve nyúztak és sütöttek meg embereket, a papok hátából kereszt alakban nyúzták le a bőrt, nemi szervüket tépték és taposták.
Fogóval tépték a körmöket, szó szerint megpatkolták az áldozatot, vagy kettéfűrészelték, és kedvelt módszer volt a karóba húzás is. Arra is volt példa, hogy egy egész családot kötöztek egymás mellé, és lassan csúsztatták őket a fűrészgép fogai közé. A felnőtt férfiak mellett nők, gyerekek, csecsemők és aggastyánok is tömegesen estek áldozatul – a tragikus eseményekről Cseres Tibor: Vérbosszú Bácskában című könyve az interneten is olvasható.






Elin Krantz: A négerimádó bevándorlási aktivista, akit egy afrikai bevándorló erőszakolt halálra


Kongó után Svédországban követik el a legtöbb nemi erőszakot a világon.
A Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Brottsförebyggande radet vagy BRA) szerint a megtorlástól való félelem miatt az áldozatok alig 5-10 százaléka tesz feljelentést a rendőrségen. Svédországban évente 60 ezer (!) nemi erőszakot követnek el, vagyis ötezret havonta, kb. 165-öt naponta - hússzor többet, mint a többi európai országban. 2009 és 2010 között 12 százalékkal növekedett a nemi erőszakok száma.
 Az Emberi Jogi Szolgálat felfedi, hogy a csoportosan elkövetett nemi erőszakok száma 1995 és 2006 között 377 százalékkal nőtt, a közterületen elkövetett erőszakos közösülések száma pedig 1975 és 2007 között megháromszorozódott.
És hogy mindennek mi az oka? A meglehetősen "halvérű" hírben álló svéd férfiak valójában ilyen vérmesek lennének? Szó sincs róla. Az európai kontinensen (Franciaországgal holtversenyben) Svédország szenvedte el a legnagyobb mértékű harmadik világbeli, muzulmán bevándorlást, olyannyira, hogy például Malmö lakosságának egyharmada muzulmán, a svéd lakosság médiatikus agymosása viszont olyan mértékű, hogy ellenállás szinte nem tapasztalható a bevándorlással szemben, sőt.Elin Krantz svéd antirasszista aktivista tagja volt a "We like diversity" (Szeretjük a különbözőséget) internetes közösségnek és egy etnikai keveredést hirdető videóklipben is szerepelt, amely felvételén egy afrikai négerrel való nemi aktus közben a svéd himnuszt énekelte. Egy este azután alkalma volt stúdión kívül, testközelből is a szenvedélyének hódolni, miután a diszkóból hazafelé a villamoson összeakadt az egyik valóban "különböző" barátjával, egy bizonyos Ephrem Yohannesszel, Afrikából. Íme, "baráti találkozójuk" eredménye:
A források szerint a svédországi bűncselekmények 75-85 százalékát afrikai muzulmán bevándorlók követik el. A nemi erőszakok elkövetői főleg algériai, líbiai, tunéziai és marokkói arabok és muzulmán vallású négerek, akik a nem lefátyolozott (tehát európai) nőket gyakorlatilag prostituáltnak és szabad prédának tekintik. Amint azt egyikük bevallotta: "jobb egy svéd nőt megerőszakolni, mint egy arabot, mert az előbbi utána segítséget kap, és őt korábban már mások is megdugták, miközben az arab lánynak problémája lesz a családjával, és az erőszak miatt szégyenbe kerül, holott fontos, hogy szűz legyen a házasságkötéséig."
Persze Svédországban senki sem tesz közzé etnikai statisztikákat, és még kevésbé tartja számon a bevándorláshoz kötődő bűnözést. A parttalan liberalizmus, az elpuhító jóléti rendszer és a svéd férfiakat "kiherélő" intézményesített feminizmus következtében ugyanis Svédország néhány évtized alatt Nyugat-Európa első muzulmán befolyású országává vált!
A svéd hatóságok pedig mindenáron igyekeznek elrejteni a bűnözők faji identitását, és a multikulturalizmus és a "békés egymás mellett élés" nevében - börtönbüntetés terhe mellett - tilos negatívan beszélni a színes bőrű bevándorlásról és az iszlámról.
Az eredmény magáért beszél.





Muzulmán nemierőszak-hullám Skandináviában: Svédország ismét ledöbbent egy halálos erőszakon


Svédország és Norvégia egy nemierőszak-hullám közepén találta magát, mióta a '70-es években jelentősen lazítottak a bevándorlási törvényeken.
Mindkét országban többségében muzulmán bevándorlók követnek el erőszakot a fehér bőrű nők ellen. Most ismét egy 34 éves szomáli bevándorlót tartóztattak le egy svéd nő megerőszakolásáért. Tettét egy hotel mélygarázsa mellett követte el, fényes nappal. A nő meghalt az erőszak közben, de a néger ennek ellenére folytatta az aktust és még a kiérkező rendőrök is úgy találták meg a helyszínen, hogy a hullát erőszakolja.
2013-as számokat a Svéd Közszolgálati Rádió sem merte már egy az egyben eltussolni, de persze az elkövetők származását csak rébuszokban közölte. Ők lennének a "nem európai hátterű" bevándorlók. Ezek szerint az év első felében 1000 nőt erőszakoltak meg muzulmánok, ebből 300 áldozat 15 év alatti fiatal lány volt. Az erőszakok száma 16 százalékkal nőt 2012-höz képest, valamint 500 százalékkal a 90-es évek óta.
"Hölgyeim és Uraim, Ingrid Carlqvist a nevem, és Svédországban születtem 1960-ban, amikor a szociáldemokraták uralkodtak örökkön-örökké, és a mi országunk volt a legkellemesebb, legbiztonságosabb és leghaladóbb a világon. Most Abszurdisztánban élek, egy olyan országban, ahol legmagasabb a bejelentett nemi erőszakok száma a világon, több száz ún. 'kirekesztett területtel', ahol az emberek a svéd társadalmon kívül élnek, és újságokkal, amelyek eltitkolják ezeket a rettenetes tényeket...", kezdte felszólalását a Civil Szabadságjogok Nemzetközi Szövetségének (ICLA) 2012. június 9-i konferenciáján az ismert svéd újságíró, fellebbentve a fátylat a svéd jóléti társadalom egyik leginkább eltitkolt és a külföldiek által talán legkevésbé ismert árnyoldaláról: az ország nőnemű lakóit sújtó "nemierőszak-dzsihádról".
Döbbenetes tény, de a civilizált országok közül a legtöbb nemi erőszak relatíve Svédországban történik, ahol az utóbbi két évtizedben négyszeresére nőtt a bejelentett esetek száma, a 15 évnél fiatalabbak sérelmére pedig hatszor annyi erőszakos közösülést követnek el, mint egy nemzedékkel korábban. Ann Christine Hjelm svéd jogász 2005-ben kimutatta, hogy a nemi erőszak miatt elítélt tettesek 85 százaléka "külföldön vagy külföldi szülőktől született", és állítását a Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Brå) ugyanazon év júliusi jelentése is megerősítette azzal a kitétellel, hogy az erőszakos közösülések négyötöde észak-afrikai arab országokból (Marokkó, Algéria, Tunézia, Líbia) érkezett (muszlim) bevándorlók számlájára írható. Maria Bäckman antropológus a nemi erőszakok számának drasztikus növekedéséhez kapcsolódó "muzulmán láncszemet" vizsgáló tanulmányában ("Amikor a többségből kisebbség lesz. Svéd lányok egy többetnikumú külvárosban", Oslói Egyetem, 2005) arról számolt be, hogy a svéd főváros Rinkeby nevű elővárosában kisebbségbe került svéd lányok közül sokan sötétre festették a hajukat, így próbálva elkerülni a harmadik világbeli bevándorlók szexuális zaklatásait. Egyesek még ennél is szigorúbb óvintézkedéshez folyamodnak. Néhányan egy olyan övet terveztek, amelynek levételéhez mindkét kézre szükség van, és amely reményeik szerint megvédi őket az erőszaktól. "Ez olyan, mint egy fordított erényöv", mondja a tervezők egyike, Nadja Björk (19) az AFP francia hírügynökségnek. Ezek az önvédelmi reflexek cáfolják a bevándorlók körében igencsak elterjedt előítéletes sztereotípiákat, miszerint a svéd lányok szexuálisan provokatív módon viselkednek, vagy hogy a szőkék könnyen megkaphatók.Egy 2009-es tanulmány szerint a 6 százalékuk bevallotta, hogy az előző évben megerőszakolták, minden harmadikat pedig zaklatták vagy fenyegették (Aftenposten, 2009. szeptember 20.). Ezek után nem csoda, hogy az Aftonbladet napilap online-felmérése alapján 82 százalékuk retteg az utcára menni sötétedés után. Nem mintha világos nappal nem fenyegetné őket a szexuális támadás veszélye, éppen ellenkezőleg. Nemrég például az egyik közfürdőben legalább harmincan nézték végig egy 17 éves lány megerőszakolását anélkül, hogy a kisujját is mozdította volna érte bárki. A stockholmi Husbybadet élményfürdőben 20 muszlim menekült követett el csoportos erőszakot egy 11 éves kislányon (friatider.se 2011. február 25.). Olyan svéd lányokról is jelentek meg beszámolók, akiket a táncparketten támadtak meg és kaszaboltak össze késsel vagy borotvával bevándorló fiatalok. Az egyik 21 éves muszlim fiú, aki elismerte, hogy rossz véleménye van a svéd lányokról, vagy ahogyan ő nevezi őket, "kurvákról", legutóbb azért került bíróság elé, mert a gyanú szerint kilenc lányt késelt meg különböző szórakozóhelyeken.
A svéd lányok és asszonyok sanyarú sorsa az ismert amerikai feminista író és aktivista, Naomi Wolf figyelmét is felkeltette, aki egy sajátos aspektusból tárgyalja a témát, nevezetesen a WikiLeaks-alapító Julian Assange elleni nemierőszak-vádak kapcsán a svéd hivatalos szervek részéről tanúsított feltűnő buzgóság és ugyanezen szervek által az egyszerű halandó panaszosok iránti szokásos nemtörődömség dichotómiájában. Mint írja, "a svéd nők egyharmada vált szexuális támadás áldozatává tizenéves kora végére. Valójában egy 2003-ban közzétett tanulmány és további 2009-es tanulmányok szerint Svédországban legmagasabb a szexuális támadások gyakorisága Európában, és legalacsonyabbak között van a megoldott esetek aránya. Amikor kapcsolatba léptem a nemierőszak-áldozatokat támogató Terrafem stockholmi részlegével, egy önkéntes elmondta, hogy sok évnyi tapasztalata alapján a svéd rendőrséget, ügyészséget és bíróságot sohasem mozgósították egy állítólagos tettes üldözésére megközelítőleg is hasonló mértékben, mint Assange üldözésére. (...) Igaza van: az Amnesty International 2008-as jelentése szerint, noha a bejelentett nemi erőszakok száma 20 év alatt megnégyszereződött Svédországban, csupán az esetek 20 százalékában indítottak nyomozást, és miközben az üldözési ráta némileg növekedett az előző évekhez képest, amikor az esetek kevesebb mint 15 százaléka végződött a bíróságokon, a bejelentett nemi erőszakok tetteseinek elítélési rátája 'ma kifejezetten alacsonyabb, mint 1965-ben volt', aminek eredményeként 'gyakorlatilag sok elkövető büntetlenséget élvez' ".
Naomi Wolf egy meglehetősen pikáns momentum feltárásával szemlélteti a svéd rendőrség Assange elleni aktivitásának abszurditását. "Az uppsalai nők 2006-ig egy rendkívüli akadállyal szembesültek az igazság keresése során: a város rendőrfőnöke, Göran Lindberg maga is egy sorozat-erőszaktévő volt, akit 2010-ben több mint egy tucat vádpontban találtak bűnösnek, köztük 'súlyos szexuális támadások' elkövetésében. Az egyik áldozat tanúvallomása szerint azt mondták neki, hogy őt a rendőrfőnök erőszakolta meg, és hogy vádat fognak ellene koholni, ha bárkinek is szól az esetről. Lindberg a rendőr-akadémia nemi erőszak elleni szóvivőjeként is szolgált. Az uppsalai rendőri erők, amelyek most Assange ellen nyomoznak, vagy sikertelenül nyomoztak, vagy egyáltalán nem voltak hajlandók nyomozni a szadista erőszaktévő ellen, akivel minden nap együtt dolgoztak" ("Sweden's Other Rape Suspects", Project Syndicate, 2012. augusztus 31.).
2013 első hét hónapjában több mint 1000 svéd nőt erőszakoltak meg muzulmán bevándorlók Stockholmban, közülük 300-an 15 éven aluliak voltak. Egyedül júliusban 149 nemi erőszak vált ismertté a svéd fővárosban. Tavalyhoz képest 16 százalékkal nőtt a bejelentett nemi erőszakok száma, a növekedés jelentős részét a gyermeklányok sérelmére elkövetett erőszakos közösülések adták. A Svéd Bűnmegelőzési Tanács (BRÅ) jelentését idéző közrádió persze mélyen hallgat az elkövetők faji-vallási hovatartozásáról ebben a szélsőbalosok által már régóta túszul ejtett országban. Inkognitóban nyilatkozó rendőrségi és kormányzati források azonban megerősítik, hogy ezek az adatok zömmel muzulmánokat képviselnek, és ráadásul csak a jéghegy csúcsát mutatják: a hivatalos szervek Svédország valós nemierőszak-statisztikáját 400-900 százalékkal magasabbra becsülik. A BRÅ weboldala szerint "az összes szexuális erőszakcselekmény kevesebb mint 10-20 százaléka jut a rendőrség tudomására".
Mára Svédország egy megerőszakolt és erőszak sújtotta országgá vált, amely a nemzetközi összehasonlítás élmezőnyébe tartozik. Az ENSZ Kábítószer és Bűnügyi Hivatalának (UNDC) statisztikája szerint az elkövetett nemi erőszakok száma tekintetében (a dél-afrikai Lesotho után) világviszonylatban a második helyen áll, százezer lakosra 53,2 bejelentett esettel. Ugyanakkor a BRÅ legutóbbi jelentéséből az is kitűnik, hogy a jelenlegi statisztikák ismeretében minden negyedik 16-79 éves svéd nő, életében legalább egyszer, nemi erőszak áldozatává válik. Mindez szorosan összefügg azzal a ténnyel, hogy 2004 és 2012 között, tehát alig nyolc év alatt drámai mértékben, 9 millióról 9,5 millió főre növelte Svédország lakosságát a muzulmán bevándorlók áradata, akik elsősorban olyan országokból érkeztek, mint Afganisztán, Irak és Szomália. Jelenleg már a svédországi csecsemők 16 százaléka harmadik világbeli anyától születik. Tavalyra és idénre mintegy 175 ezer új honfoglalót (politikailag korrekt szóhasználattal: menedékkérőt) prognosztizálnak Svédországban, amely rendkívül magas szám az ország lakosságához viszonyítva, különösen annak tudatában, hogy a foglalkoztatási ráta már jelenleg is csak alig 54 százalékos a bevándorlók körében, miközben a szüleik nélkül érkező migráns fiatalok ellátása, akik az utóbbi két évben több mint ötezren voltak, fejenként és naponta 16 ezer svéd koronába (kb. félmillió forint) kerül a svéd államnak (forrás: Weekendavisen, 2012. május 5.).
Talán mondani sem kell, hogy a svéd média nagyon diszkréten kezeli ezt a témát, és igyekszik elkerülni általában a bevándorlással, különösen a bevándorlás anyagi terhével, mindenekelőtt pedig a bevándorlás és a bűnözés kölcsönhatásával kapcsolatos minden negatív reklámot. A svéd újságíró-szövetség lapjának egyik legutóbbi különszáma több cikkben is teljesen kendőzetlenül azt ecseteli, hogy miként hárítható el az ún. internet-gyűlölet az médiumok honlapjairól. Ha ugyanis lehetőség van a cikkek kommentálására, akkor az olvasók körében általában tömeges igény mutatkozik a bevándorlással foglalkozó anyagok pro és kontra (sokkal inkább kontra) megvitatására is. A téma kezelésében megnyilvánuló hivatalos struccpolitikához híven a médiumok úgy vágják szét a gordiuszi csomót, hogy egyszerűen nem adnak lehetőséget az efféle "rázós" témák kommentálására.
Tragikus társadalom-lélektani paradoxon, hogy az egykor Európa-szerte rettegett viking harcosok svéddé korcsosult utódai hétvégeken egyfajta "nemzeti sportként" fojtják alkoholmámorba frusztrációjukat, amelyet az extrém feminizmus pörölycsapásai alatt szétporladt hagyományos férfiszerepük elvesztése miatt éreznek, ugyanakkor asszonyaikat-lányaikat az országukat elözönlő és ugyanezen feminizmus "vívmányaira" láthatóan nagy ívben tojó muzulmán martalócok szabad prédájának engedve át.
Egyenjogúságukért folytatott harcukban a svéd nők alaposan túllőttek a célon azzal, hogy - mentálisan legalábbis - sikeresen kasztrálták a saját férfijaikat, és így nolens-volens megkönnyítették harmadik világbeli macsó riválisaik térhódítását, akik a svéd társadalomban tátongó erő-vákuumra természetes módon erőszakkal reagáltak, és mostanra kíméletlenül legázoltak mindenkit, mindenekelőtt a "gyöngébb nem" - öntudatlan kollaboránsaikból mindennapos áldozataikká vált - képviselőit, a maguk drasztikus módján téve világossá, hogy noha a svéd nők kétségtelenül erősebbek őshonos férfitársaiknál, náluk azonban mindenképpen gyöngébbek.
"Az erő azt jelenti számomra, hogy a svédeknek rám kell nézniük, a földre kell előttem borulniuk, és meg kell csókolniuk a lábaimat", mondja egy 15 éves fiú Petra Åkessonnak, aki a Malmö városát rettegésben tartó muzulmán tinédzserbandákról készített szociológiai tanulmányt, amelyből kiderült, hogy ezek a fiatalok saját bevallásuk szerint valójában "háborút folytatnak a svédek ellen" ("Vi krigar mot svenskarna", Lunds Egyetem, 2006). Egyébként a svédek körében történelmi-szociológiai okokból szinte már-már járványos népbetegségnek számító és egyértelműen feminista gyökerű Stockholm-szindróma tipikus terméke a világsikert aratott Millennium-ponyvatrilógia is, amely egy vulgárisan androgün külsejű és így a nordikus nőideál szöges ellentétét képviselő "tetovált lány" nagytőke-, kispolgár- és persze náciellenes ámokfutását szublimálja a hegeli értelemben vett abszolútummá. Trockista, férfi (?) létére feminista, legfőképpen pedig nyilvánvalóan etnomazochista szerzője, Stieg Larsson olyan helyként ábrázolja Svédországot, ahol úgymond a "látens fehér felsőbbrendűség az élet minden területén megnyilvánul", a magafajták rosszvoltából Európára szabadított színes bőrű bevándorlók által - mintegy a fehérek civilizációján vett történelmi revánsként - meggyalázott svéd szőkeségek tömegjelensége azonban nem érte el az ingerküszöbét. Érthető. Ha netán ennek szentelte volna a könyvét, akkor a szükséges médiareklám híján biztosan nem lett volna belőle nemzetközi bestseller. Elvégre kit érdekel a svéd nők kálváriája? Legfeljebb egy magyar tévés stábot?
(Harcunk.info - AntiDogma.hu)






Dél-afrikai agrárminiszter: Ha már nem tudunk fehér embert ölni, beérjük egymás megevésével


Senzeni Zokwana, Dél-Afrika mezőgazdaságért, erdészetért és halászatért felelős minisztere kijelentette, írja a NewsUpdateSSA nevű, Dél-Afrikával foglalkozó hírportál, hogy országa fel van készülve arra, ha a fehér farmerek éppen úgy elhagyják Dél-Afrikát, mint azt tették Zimbabwében.
Amihez hozzá kell tennünk, a fehér farmereket – saját állításuk szerint is – halomra ölik, kínozzák meg és rabolják ki fekete polgártársaik, akikről antifáéknak eddig semmilyen rosszalló megjegyzése nem látott nap- és holdvilágot széles e világban.
Zokwana azzal kezdte ez irányú kijelentéseit, hogy Dél-Afrika nem csak a farmokról kapja ennivalóját, hanem a tengerből is.
Annak alkalmából beszélt, hogy a fehér bőrszínű gazdák ismét azzal fenyegetnek, Ausztráliába vándorolnak ki (ebben az országban befogadják az életüket féltő, fehér és nagyon dolgos keresztényeket), ha nem hagynak fel legyilkolásukkal. Amire, tegyük ismét hozzá, egy új dél-afrikai törvény még buzdít is, ugyanis az az így „felszabadult” földek kompenzáció nélküli elvételét rögzíti.A miniszter beszédét így folytatta: „A fehér gazdák úgy gondolják, hogy tőlük függ az élelmiszer beszerzésünk. Fel kell, hogy ébredjenek és meg kell szagolniuk a kávét, mivel az az élelmiszer, amit Dél-Afrikában eszünk, nem a fehérek birtokában lévő gazdaságokból jön, hanem a Shoprite-ból, a Pick n Pay-ből és a Sparból.
Zokwana egyébként olyan kormányzati támogatásokat fog nyújtani az általa felügyelet szektorok terén, hogy azok elősegítsék a kisméretű, feketék által tulajdonolt vállalkozások fejlődését.
Majd ezt nyilatkozta: „Ha egymás megevése az egyetlen fennmaradó opció, az teljesen rendben van. Az emberek olykor a túlélésük érdekében megeszik egymást”.
A cikkben ezután technikai részletek következnek a fejlesztést segítő alapokról.
Majd pedig az agrárminiszternek a dél-afrikai parlamentben elhangzott ezen szavaival zárul:
Harci kürtöt szólaltatok meg, mert a dolgok már nem mehetnek úgy, mint eddig. Változtatni kell azon a módon, ahogyan felhasználjuk forrásainkat egy olyan inkluzív gazdasági növekedés elérésére, amely fejlesztő jellegű és magában foglalja hazánk ifjúságának ambícióit és főként asszonyainkét”.
Amiből a kedves olvasók láthatják, hogy egy igen meleg szívű, diszkriminálni nem akaró, példásan liberális politikust hallanak, aki valódi érzéseit sem rejti véka alá, ezzel teljes mértékben eltérve hazai liberálisainktól és antifáinktól.






Megosztottak a cigányok a magyarországi cigány tartomány ügyében


Megosztott a cigányság az Opre Roma Demokrata Néppárt kezdeményezésével, az észak-magyarországi roma tartomány létrehozásának ötletével kapcsolatban.
Sokan nem hisznek abban, hogy bármi is pozitív irányba változna egy roma tartománnyal, többek szerint pedig csak az ötletgazdák járnának jól, és nem a rászorulók. Érdekes viszont, hogy a többségi társadalomban többen is el tudnának képzelni egy autonóm roma tartományt, ha az rendet és fejlődést hozna. Kamarás István, a párt elnöke a Magyar Időknek azt mondta: a roma ügy határozott idejű, uniós projektek halmazává vált, ezért lenne szükség a tartományra.
Mi támogatnánk, hogy létrejöjjön az észak-magyarországi roma tartomány, amitől anyagi és erkölcsi szinten is javulást várnánk az életünkben – mondja a kegyhelyéről híres Nógrád megyei Mátraverebélyen egy középkorú cigány pár.
Szerintük egy saját autonóm tartomány garanciát jelenthetne arra, hogy a cigányságnak ugyanolyan jogai legyenek, mint a többségi társadalomnak, és ne érje őket hátrányos megkülönböztetés. Ezt annak kapcsán mondják, hogy bár mindketten képzettek – a férfinak hat szakmája, az asszonynak érettségije van –, mégsem tudnak elhelyezkedni cigány származásuk miatt.A roma tartomány ötletével az Opre Roma Demokrata Néppárt állt elő még tavaly ősszel, az ügyben népszavazást is kezdeményeztek, de a Nemzeti Választási Bizottság elutasította azt. A testület közölte: a kérdés több szempontból is tiltott tárgykörbe ütközik, az autonómia kialakításához az alaptörvény módosítására lenne szükség. A párt vezetése egyébként többek között azzal érvelt a javaslat mellett, hogy a tartománnyal jobb anyagi lehetőségeket biztosítanának a rászorulóknak, és beszüntetnék a korrupciót is.
Egy közeli boltnál négyfős társaság beszélget, közülük hárman romák, az üzlet tulajdonosa magyar. Egyikük már hallott a roma párt kezdeményezéséről, de azt egybehangzóan állítják, hogy nem lesz belőle semmi, és nem is szavaznák meg. Egyebek mellett azért, mert szerintük ez sem róluk szólna, ugyanúgy ellopnák a pénzt, mint más. – Hiába ígérik, hogy a rászorulókat segítenék, nem lenne abból semmi. S persze fontos azt is tisztázni, hogy ki a rászoruló.
Itt egy sor ember neveli papíron egyedül a gyerekeit csak azért, hogy több pénzt tudjon felvenni. Csak a gyerekeket szülik, van, akinek már tizenegy van – fogalmaz ingerülten a bolt tulajdonosa. Csakhamar egy kerékpárját toló cigány férfi csatlakozik a beszélgetéshez, aki állítása szerint korábban a helyi kisebbségi önkormányzatban is szerepet vállalt.
Kár volt ezt a témát előhozni, ez csak ellenségeskedést szülne romák és nem romák között. Ígérni sok mindent lehet, aki még azt sem tud, az szerencsétlen – jegyzi meg egykedvűen a férfi.
Nem várnék én mást a cigány tartomány létrejöttétől sem, mint hogy legyen továbbra is közmunka, ezt a programot nagyon jónak tartom – válaszolja kérdésünkre Bangó László. A harminc év körüli cigány fiatalember elmondja: a hozzá hasonlóan képesítés nélküli sorstársainak nagy segítséget jelent a közfoglalkoztatás. A bolt lépcsőjén üldögélő, ujjnyi vastag aranyláncot viselő ismerőse is csak annyit mond: nem ért egyet a roma párt ötletével.
A település belseje felé haladva egy kerítésoszlopnak támaszkodó idős cigány férfi csak a fejét csóválja a roma tartomány ötletének hallatán. – A korrupciót senki sem tudja eltüntetni, és azt sem gondolja senki komolyan, hogy a szegényeket támogatná – mondja lemondóan.
Nem hiszek én már senkinek, mindenkinek maga felé hajlik a keze – bocsátja előre mosolyogva egy lejtőn lefelé bottal araszoló cigány asszony a szomszédos Bátonyterenyén. A három gyermekét egyedül nevelő nő szerint szépen hangzik, amit a párt hirdet, de csak ígérgetni tudnak. Éppen ezért nem tudja, hogy támogatná-e a kezdeményezést.
Nem messze, egy tömbház bejáratához közeli padon egy idősebb asszony és férfi társalog, kettejük közül utóbbi a beszédesebb. Porzsik László azt mondja: ha tudná, hogy egy roma tartomány létrejötte pozitív változást hozna helyben, akkor támogatná a kezdeményezést, és meg is szavazná.
Meg kell változtatni az emberek mentalitását, mert manapság sokan szégyellik a munkát. A gyerekeknél az oktatáson keresztül kell változást elérni, és már a bölcsődétől kezdve. De az nem működik, hogy csak öntik a pénzt a rendszerbe, következetes számonkérésre van szükség. S az egésznek az élére olyan vezető kell, aki közösségben gondolkodik, magáénak érzi az ügyet, és együttműködik a politikával – mutat rá a férfi.
Kitér arra is, hogy a térségben egy rendkívül érzékeny bomba ketyeg, miközben óriá­si a természetes fogyás. – Persze ezzel együtt az is igaz, hogy ne csak önmagában a támogatás miatt legyen sok gyerek, fontos, hogy a felnövekvő fiatalok a társadalom hasznos tagjai legyenek, és ne csak az eltartásra apelláljanak – teszi hozzá Porzsik László. A férfi arról beszél még, hogy nekünk nem a migránsokat kell befogadni és integrálni, hanem a romákat, ami több száz év alatt sem sikerült.
Egy út menti beton virágágyás padkáján cigarettázó középkorú cigány nő bevallja: nem hallott még a kezdeményezésről, a politika nem érdekli, szavazni még soha nem volt. Szavai szerint gondolatai a megélhetés körül forognak: tizenkilenc éve dolgozik különböző közfoglalkoztatási programokban, a leszázalékolása óta így keresi a kenyerét.
Kaptam kitüntetést is, még 2005-ben, mindig időben vettem fel a munkát, mégsem érzem, hogy kellően megbecsülnének.
Nem várok én már semmit a pártoktól, legyen az akár cigány, akár magyar – panaszolja a 2002-ben megözvegyült asszony. A kisváros egy ligetes részén szembejövő tinédzser cigány lányok dacosan adják tudtunkra: tetszik nekik a roma tartomány gondolata – még ha nem is hallottak addig a kezdeményezésről.
Néhány méterrel odébb roma férfi értetlenül néz a javaslat hallatán. Pár perc múlva hevesen gesztikulálva felkiált: – Nem írok alá semmit! –, majd elsiet. Egy családjával sétáló idősebb sorstársa csak annyit válaszol a kezdeményezésre: –Túl meleg van ma ehhez, hagyjuk inkább.
KÖZBIZTONSÁGOT, MUNKÁT SZERETNÉNEK AZ EMBEREK
A Heves megyei Pétervásárán szintén eltérő véleményen vannak az emberek arról, hogy szükség van-e autonóm roma tartományra vagy sem. Sály Alexandra az Opre Roma Demokrata Néppárt ígérete kapcsán megjegyzi, hogy mondani sok mindent lehet, talán adna egy esélyt a kezdeményezésnek.
A fiatal hölgy ettől komoly változást várna. – Jó lenne, ha megszűnne az esti ricsajozás, mert sokan kint isznak a parkban, nem lehet tőlük nyugodtan lenni. Fontos lenne az is, hogy javuljon a közbiztonság, és több legyen a munkahely – sorolja egy szuszra. A tér túloldalán két fiatal roma hölgy is azt mondja, hogy örülnek a kezdeményezésnek, és támogatnák azt. Azzal érvelnek emellett, hogy a romákat lenézik.
Ezzel a tartománnyal a szegényebb romákat fel lehetne zárkóztatni, talán több pénz jutna az embereknek – jelentik ki egybehangzóan. Egy kisgyermekes apa szerint is fontos lenne, hogy eltűnjenek az emberek közötti különbségek. – A célok jók – teszi hozzá. Hogy a különbségek eltűnnének-e, azt nem tudni, de hogy a karácsonyi díszek még kint függnek a főút fölött, az biztos.
Egy Babetta motorkerékpárjára némi nehézség árán felkapaszkodó nyugdíjas cigány férfi sem találkozott még a roma tartomány ötletével, de nem is érdeklik a hasonló elképzelések. Így gondolkodik több, a buszmegállóban hűsölő fiatal lány is. Szószólójuk, Dzsenifer hangsúlyozza: politikával egyáltalán nem kívánnak foglalkozni, a kezdeményezést pedig komolytalannak tartják.
A Pétervásárától néhány kilométerrel arrébb fekvő Tarnaleleszen egy középkorú cigány férfi egykedvűen tölt ki egy szelvényt a lottózó előtt. Érdeklődésünkre felnéz, majd fásultan közli, hogy nem hallott az elképzelésről, de nem is érdekli.
Nem értek én az ilyen dolgokhoz – fűzi hozzá. Nem messze, egy fagyizó teraszán két fiatal roma közfoglalkoztatott hölgy hűsöl, a munkaidő végét várják. Ők sem hallattak az auto­nóm roma tartományról, de nem is szavaznának rá. Szerintük biztos, hogy a szegényeknek nem jutna a pénzből.
Nem hiszünk már senkinek, annyiszor átverték az embereket – jegyzik meg nevetve. A közelben sétáló roma férfi szerint az autonóm tartomány semmit sem változtatna a jelenlegi helyzeten. – A cigányoknak több megbecsülés járna, mert sokszor lenéznek minket.
Nekem magyar nevelőapám révén könnyebben ment a beilleszkedés. S bár nem egyszerű itt az élet, de aki akar dolgozni, az talál munkát. El lehet menni az erdészetbe dolgozni, de lehet takarítani és betegeket ápolni is – fogalmaz.
A ROMÁK NEM BECSÜLIK MEG, HA SEGÍTSÉGET KAPNAK”
A szomszédos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon egy farkaslyuki fiatalemberrel futunk össze, aki lerobbant autójába próbál életet lehelni, sikertelenül. Amíg a segítségre vár, szívesen válaszol a kérdéseinkre.
Az Opre Roma Demokrata Néppárt javaslatával kapcsolatban határozottan jelenti ki, hogy hülyeség, semmi értelme az egésznek, és nem is menne el szavazni. – Nem szülne jót, harag lenne az emberek között, és ujjal mutogatnának egymásra – véli. Néhány perccel később egy idősebb asszony sétál a közeli református parókia felé. Ő is tőlünk hall először a roma tartomány ötletéről. – Fontos először, hogy tisztázzuk, ki számít szegénynek.
Ha ez megvan, akkor érdemes megvizsgálni azt is, hogy az illető miért lett szegény. S hogy az egész kinek lenne jó? Talán éppen a párt vezetőinek. Nézzen itt körbe, mindent elborít a szemét, ez az elhagyott épület is patkányok tanyája, bűzlik az egész környék. Pedig az itt élő emberek most is sokat kapnak, de nem becsülik meg – állapítja meg szomorúan.
Az egyik kocsma előtt, az árnyékba húzódva söröző cigány férfi keserű mosoly kíséretében bök a témában íródott korábbi cikk fényképére. Ezzel arra utal, hogy szerinte a párt két politikusa húzna hasznot a kezdeményezésből. Úgy véli, a hozzá hasonló szegény emberekre senkinek sincs gondja, mára beletörődött, hogy időnként zsemlét kell vennie a boltban, amikor kenyérre sem telik.
A borsodi város főutcáján ballagó csoport sem hallott még a roma tartomány ötletéről, átgondolatlannak is tartják azt. – Miből állna ez a felhatalmazás? Ha hagyományos értelemben vett autonómiát értenek rajta, a kezdeményezés indokolatlan, mivel a cigányok nincsenek többségben. Teljesen más a helyzet itthon, mint Katalóniában vagy Erdélyben, ahol az ötlet korábban felmerült – fejtik ki.
Ezzel szemben egy fiatal roma hölgy jó ötletnek tartja az autonóm tartományt, de azt nem tudja, hogy elmenne-e szavazni. – Először bizonyítson a párt vezetése, hogy kiáll a cigányságért. Utána elhiszem, hogy jót akarnak – fogalmaz gyanakvóan.
Kamarás István, a párt elnöke lapunk megkeresésére közölte: az általuk Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében megálmodott észak-magyarországi roma tartomány kialakítását eszköznek, nem pedig célnak tekintik.
Az ideális az lenne, ha a cigányság és a magyarság békés együttélésével kapcsolatos kérdések megvitatását együttműködés jellemezné – írta Kamarás, aki úgy vélte, ez a rendszerváltás óta nem valósult meg a mindenkori politikai és társadalmi keretek között.
Szavai szerint a roma ügy határozott idejű, uniós projektek halmazává vált, a tartomány létrejötte pedig megalapozhatná azokat az új kereteket, amelyek között a cigánysággal és az esélyegyenlőséggel kapcsolatos szakpolitikai kérdéseket érdemi módon meg lehetne tárgyalni.








Többször is súlyos adósságba itta magát Winston Churchill, minden idők legfőbb háborús uszítója


Miközben Adolf Hitler az 1930-as években Németországban hatalomra került, egyik legkérlelhetetlenebb ellenfele éppen adósságban és alkoholban úszott.
Winston Churchill 1936-ban ingkészítője, órása és nyomdásza mellett borkereskedőjének is tartozott – utóbbinak mai értékén számított 75 ezer fontnak megfelelő összeggel. Ennek ellenére folytatta korábban megszokott dzsentri életvitelét.
Churchill alkoholhoz fűződő viszonya legendás. Eleanor Roosevelt, aki a második világháború alatt a Fehér Házban fogadta a brit miniszterelnököt, meglepetten konstatálta, hogy „bárki akit ennyit tud dohányozni és inni, ennyire jól tartja magát”.
Churchill már a napot is egy whiskyvel kezdte, az igazi szenvedélye azonban a pezsgő volt. Egy nemrég megjelent könyvnek köszönhetően (David Lough: No More Champagne. Churchill and His Money) betekintést nyerhetünk abba, milyen súlyos pénzügyi nehézségeket okozott a politikusnak alkoholszeretete – olvasható az npr.org portálon. A korábban bankárként dolgozó szerző türelmesen, évek hosszú munkájával rágta át magát Churchill pénzügyi dokumentumain. A kötetben az érdeklődők olvashatnak többek között 1929-es tőzsdei spekulációjának csődjéről, öröksége elherdálásáról, a biarritzi és Monte Carló-i kaszinókban töltött estéiről, az imádott chartwelli kúriára fordított óriási összegekről, valamint első osztályú borospincéjére kidobott font tízezrekről is.
Hogy képet kapjunk Churchill alkoholfogyasztási szokásairól, álljon itt egy összesítés arról, mennyi mindent rendelt 1908-ban, abban az évben, amikor elvette Clementine-t (egészen a férfi 1965-ben bekövetkező haláláig házasok voltak):
- 108 teljes és 84 félüvegnyi 1895-ös évjáratú, valamint 48 félüveges, 1900-as évjáratú Pol Roger pezsgő
- 72 üveg St. Estèphe vörösbor
- 60 üveg portói
- 84 üveg Moselle fehérbor
- 72 üveg Whisky
- 36 üveg húszéves brandy
- 36 üveg vermut
- és mindössze 4 üveg ginA lista láttán nem csodálhatjuk, hogy a politikusnak – részben az elfogyasztott hatalmas alkoholmennyiség miatt – komoly pénzügyi gondjai lehettek, mint ahogy az sem okozhat különösebb megrökönyödést, hogy Churchill nem igazán szívlelete a pénz- és adóbehajtókat. A Brit Bulldog szerencséjére barátai azonban számos alkalommal kisegítették, később pedig a kormány állta alkoholkiadásait.
Amikor a hitelezői a behajtással fenyegetőztek, Churchill igyekezett meghúzni a nadrágszíjat. 1926-ban a következő instrukciókat adta Clementine-nek: „Pezsgőt ne vegyél. Rendkívüli utasítás híján csak fehér és vörösbor vagy whisky-szóda legyen feltálalva az ebédhez vagy a vacsorához. (...) A szivarok számát napi négyre kell csökkenteni.” Emellett elrendelte, hogy minden chartwelli marhát, csirkét, disznót és pónit adjanak el, és csak akkor tálaljanak fel halat egy étkezéshez, ha vendégek jönnek.
Churchillnek egyértelműen hatalmas mennyiségű alkoholra volt szüksége ahhoz, hogy teljes erőbedobással tudjon dolgozni, ezért nagy szerencséje, hogy borkereskedője türelmes ember volt. „Generációkon át a Randolph Payne & Sons vállalat látta el borral a Churchill családot” – magyarázta Lough. A könyv szerző hozzátette, hogy a szakma leghíresebb korabeli cégéről volt szó. A vállalat sokáig nagyon türelmes volt Churchillel, amikor azonban már 75 ezer fontra rúgott a politikus adóssága (mint 1914-ben és 1936-ban), az elnök tájékoztatta, hogy legfőbb ideje lenne kiegyenlíteni a tartozását.
Ám ha Churchillről elmondhatjuk, hogy „adósságba itta” magát, hozzá kell tennünk azt is, hogy politikusi karrierje előtt, újságíróként még bőven meg volt fedezete az alkoholizálásra. Az újságok ugyanis versengtek a cikkeiért: ő volt a történelem valaha volt egyik legjobban fizetett háborús tudósítója. Az alkoholt már ekkoriban sem vetette meg. A búr háborúnak például 36 üveg borral, 18 üveg tízéves whiskyvel és 6 üveg brandyvel vágott neki.
Churchill számos márkás pezsgőt – Giesler, Moet et Chandon, Pommery stb. – kipróbált, de a kedvence egyértelműen a Pol Roger volt. Odette Pol Roger minden születésnapjára küldött egy láda pezsgőt a politikusnak (Sztálin a második világháború alatt kaviárral lepte meg barátját egyik születésnapján, a köztük lévő jó viszony azonban már nem sokáig tartott).
Amikor Churchill 1965-ban meghalt, a Pol Roger fekete szegéllyel ellátott címkével exportálta a palackjait az Egyesült Királyságba. Madame Pol Rogert még a Szent Pál-székesegyházban tartott temetésre is meghívták. A cég 1984-ben kezdte el árulni a Winston Churchillről elnevezett cuvée-jét.
Michael Richards történész szerint Churchill és barátja, a brit kormány tudományos tanácsadója, Frederick Lindemann között többször is lejátszódott a következő – vagy legalábbis hasonló – párbeszéd: „Prof!” – szólította meg Lindemannt Churchill. „Kérem, számítsa ki az eddigi életem során elfogyasztott pezsgő-, bor- és töménymennyiséget, és mondja meg, mekkora helyet töltenének meg ebben a szobában.” Lindemann erre előhúzta logarlécét, majd számításokat színlelve kijelentette: „Sajnálom, Winston, de csak a bokádig érne.” Mire Churchill sóhajtva azt felelte: „Mennyi dolgot kéne még megtenni – és mennyire kevés idő maradt hátra.”






Az USA légiereje 1961-ben véletlenül atombombát pottyantott Észak-Karolinára


1961-ben egy januári éjszakán az amerikai légierő egy bombázója kettétört Észak-Karolina felett. Ez nem lett volna annyira nagy probléma, ha nem atombombákat szállít a repülő.
A két atombomba kiesett a B-52-esből, és zuhanni kezdett a föld felé. A két atombomba Goldsboro városának közelében csapódott a talajba. Igazi szerencsesorozatnak köszönhető, hogy nem robbantak fel, és nem okoztak a hirosimai és nagaszaki atombombákhoz hasonló pusztítást az Egyesült Államok közepén – ráadásul a hidegháború legfeszültebb időszakában.
A National Security Archive (NSA) most oldotta fel az esetről készült jelentések titkosítását, és számos új elemet ismerhetünk meg a történtekről. A B-52-esnek a szárnyával volt gondja, ez okozta a bombázó kettétörését.
A két bomba megindult a föld felé, az egyiknek kinyílt az ernyője, a másiknak azonban nem. Az a bomba, amelyiknek kinyílt az ernyője, sértetlenül ért földet. Az volt a szerencse, hogy elszakadtak azok a vezetékek, amelyek energiával látták el a bombát a generátorból – így az nem élesedett.
A másik bomba szabadesésben esett, és meg is rongálódott. A becsapódás élesítette az atombombát, de az ütközés egy másik részt is megrongált, az akadályozta meg, hogy tényleg fel is robbanjon. A MK39-es bombák 3,8 megatonnásak voltak. Sokkal nagyobb pusztítást végeztek volna, mint a Hirosimára ledobott 0,01 és Nagaszakira dobott 0,02 megatonnás bombák.
A repülőn nyolcan utaztak azon az éjszakán, közülük öten élték túl a balesetet. Richard Rardin pilóta évekkel később azt nyilatkozta, hogy nem tudott arról, milyen katasztrófát úsztak meg. A legnagyobb problémája az volt, hogy földetérés után sok kóbor kutya volt az úton.




DNS-vizsgálatokkal kutatták fel Adolf Hitlernek 39 még élő rokonát


Két belga kutató megfejtette Adolf Hitler DNS-ének titkait, és ennek segítségével a Führer 39 még élő rokonát kutatták fel - számolt be róla a brit sajtó.
Marc Vermeeren és Jean-Paul Mulders elfeledett cigarettacsikkeket, egy gyorsétteremben használt szalvétát, és több mint 30 éve elküldött levelek bélyegeit elemezve állítják, hogy sikerült megtalálniuk a Führer összes ma élő hozzátartozóját. Közülük hárman - akikről már korábban is tudtak - Amerikában telepedtek le, 36 további rokon pedig Ausztriában, Hitler egykori szülőhelye környékén él.
 Bár a két férfi – elmondásuk szerint - tudományosan is hitelesnek számító munkát végzett, annak eredményeit eddig más szakértők nem erősítették meg. Erre valószínűleg várni is kell, ugyanis egyikük sem genetikus: Vermeeren egy belga vámügyi tiszt, míg Mulders újságíró, így módszereik többek szerint igencsak vitathatóak. Ráadásul azt sem tudni, hogy most megtalált mintákat mivel hasonlították össze.
A vizsgálatok szerint Hitler apjának három dédunokája ma New Yorkban él Stuart-Houston néven. Louis és Brian kertészként dolgoznak, míg Alexander a vietnami háborús veteránoknak segít pszichológusként. Mulders szerint a három férfi megegyezett abban, hogy haláluk előtt emlékeiket könyvben jelentetik majd meg.
A két belga férfi napokig követte az amerikai rokonokat, és Alexander egyik szalvétáját egy gyorsétteremből sikerült elorozniuk. Az ezen végzett DNS-tesztek megerősítették a rokonságot. A cigarettacsikkek az osztrák rokonoktól - Hüttler, Hietler, Hiedler vagy Hütler néven - származnak, a francia bélyegek megszerzéséről azonban egyelőre nem hajlandóak nyilatkozni.
A belga kutatók egyik osztrák leszármazott pontos nevét, vagy életének részleteit sem tették közzé, mindössze annyit árultak el, hogy az ausztriai Waldviertel környékén lévő falvakban élnek.gőrizze.
(mult-kor.hu nyomán)
A Hitleri leányzó titka is így megmarad nem kell azt tudni mindenkinek , hogy egy klón gyerek volt , és most vele akarják össze hozni az Európai Egyesült államokat . Ami nem ment Hitlernek erőszakkal az majd megy Merkelnek alatomosan Ő fogja megvalósítani Rothschild IV. birodalmi állmát !!!
Cafat egy politika ez a rémállom , cafat a politikusok szereposztása , cafka az új társadalmi kisérlet Egy emberöltőn belül ez már a második kisérlet amibe beletenyereltetik az emberiséget !!! Az első a kommunizmus kisértete , a mostani a fasiszta világállam létrehozása , majd a koncentrációs táborok feltöltése rabokkal kiket átnevelő táborlakókká zülesztik , és aki lemorzsolódik az a megsemmisítő táborban végzi . Éljen a
cionfasizmus , dögöljön az emberiség , csak az erőforrásokat használják el , csak várd meg , hogy mivé fejlődik a migráns korszak Európában !!!! A németek már II. -od osztályú állampolgárok lettek saját hazájukban , és még nem is uralják a migránsok a közéletet !!!!






SZDSZ-es tempó: cigányokat uszít magyarok ellen a ballibek józsefvárosi polgármesterjelöltje





A józsefvárosi időközi polgármester-választás utolsó napjaiban előhúzta a leggyalázatosabb kampányeszközt a balliberális pártok közös jelöltje, Győri Péter. A volt SZDSZ-es politikus elkezdte összeugrasztani a magyarokat a cigányokkal, abban reménykedve, hogy a kerületben élő cigány honfitársaink közül egyeseket sikerül fölhergelnie riválisa, a fideszes Sára Botond jelenlegi alpolgármester ellen. Úgy tűnik, a saját felméréseik szerint rosszul állhat a szénája, ha ilyen alávaló módszerekkel próbál néhány szavazatot szerezni. Egyébként ma van az időközi választás a kerületben.
A „rasszista kártya” kijátszása az SZDSZ legmocskosabb trükkjeinek egyike volt. Bár a párt több százmilliós adósságot hátrahagyva kimúlt, egykori politikusai – más pártokba átejtőernyőzve, vagy éppen „függetlenként”, mint például Győri Péter – ma is előszeretettel húzzák elő tarsolyukból tarisznyájukból a faji kérdést. Győri, aki a mai időközi polgármester-választáson a balliberális pártok támogatásával indul, az elmúlt napokban több olyan bejegyzést tett közzé a Facebookon, amelyekben a magyarok és a cigányok, illetve a cigányok és a fideszes kerületvezetés közötti állítólagos ellentéteket próbálja élezni, felnagyítani, meglovagolni. Egyszóval: uszít.
Szombaton például megosztott egy rendkívül idegesítő rap-számot, amelyben többek között az alábbi szöveg hangzik el:
És csak azt kérem tőled, hogy állj készen a harcra,
Ha a buszon, a villamoson egy zavart ember ordít arcba,
Vagy máson számon kéri, 
a bőre miért fekete.
Ilyenkor mindenki behúzza fülét, farkát, de te ne!
Legyél bátor kérdezd meg pontosan mire gondol,
Mikor azt mondja, hogy 
a cigány lop, az arab pedig rombol.
(…) És észre sem vesszük, hogy egy generáció úgy nő fel,
Hogy haragszik és támad. Plusz, ami az intő jel,
Hogy egy 11 éves srác azért akar katona lenni,
Hogy a szüleit megvédje a migránsoktól…na most ez mi?
Miért retteg mindenki? Miért bűn kérdezni?
Ha van egy szír barátom, szarul kell magam érezni?
Győri Péter tehát egy olyan számot osztott meg a kampányhajrában, amely mindennapos jelenségként tálalja a magyarországi rasszizmust, cigányok, feketék, migránsok, szírek szidalmazását, kirekesztését. Ez alapján azért fölvetődik néhány kérdés:
  • Biztos, hogy ebben a békés országban él az az ember, aki ilyen őrült hazugságokat hord össze, s ilyen primitív szövegekkel lázítja például roma honfitársainkat a magyarok ellen?
  • És aki ilyen kreténségeket megoszt, az mit képzel magáról? Azt hiszi, az illegális migránsok be nem engedése az országba egyenlő az idegenellenességgel?
  • Ha ennyire lenézi a magyarokat, hogy a szírek elleni gyűlöletet általános jelenségként bemutató dalt posztol, mi a francnak akar polgármester lenni?
  • Miért akar vezetője lenni ennyi „rasszista” magyarnak? Hm?
Egyébként a számot Mohamed Fatima énekli, a primitív szöveg a balliberális körökben manapság sztárolt Molnár Áron terméke, a zene pedig Furák Péteré, aki – kicsi a világ! – az alig burkolt buzipropagandává silányított musical, a Billy Elliot zenéjét is játssza az Erkel Színházban.

HAKNI A „KIREKESZTETT” ROMÁKNAK

Előzőleg Győri Péter egy zenés-táncos mulatozásra hívta a józsefvárosi cigányokat a Kálvária térre július 6-ára, amelyen cigányzenekarok szolgáltatták a talpalávalót. A Facebook-oldalán megosztott programajánló szövegében az szerepel, hogy az önkormányzat megpróbálta „letiltani” az ő [mármint Győri] „Ne add el a szavazatodat!” kampányát. Továbbá: „Fontos, hogy nekünk, romáknak is legyen beleszólásunk a kerület politikai életébe.” Ez is tipikus hergelés, hiszen egy helyi cigány embernek pont ugyanannyi beleszólása van a kerület életébe, mint egy magyarnak: ugyanannyit ér a szavazata. Ráadásul Józsefvárosban is van cigány kisebbségi önkormányzat, és számos olyan, közpénzből működő intézmény, szervezet, amely kiemelten foglalkozik a romák segítésével.
Egy megosztott programajánló Győri Péter oldalán; Forrás: Facebook
Ám ez sem volt elég Győri Péternek! Egy csütörtöki bejegyzésében a saját szavaival ecsetelte, szerinte milyen mostohán bánik a fideszes vezetés a cigányokkal. A szövegben az a leggusztustalanabb, hogy Győri úgy tesz, mintha a kerületvezetés a cigányok elleni „gyűlölet” miatt nem segítené őket. Ismét csak tipikus SZDSZ-es tempó, faji alapú hergelés. Etnobiznisz. Íme, Győri bejegyzésének legaljasabb részlete:
Már-már vicces az a fajta kivetítés, amit Győri Péter művel: árokásással, csoportok egymásnak ugrasztásával vádaskodik, miközben bejegyzésében éppen ő teszi ezt. A cigányok pedig valószínűleg pontosan tudják (mint ahogy tudták az április 8-ai választásokon is), hogy kitől kaptak többet: az őket pár tízezres segélyre szoktató, Győri egykori párttársai által vezetett SZDSZ-MSZP-s kormányoktól, vagy a sok ezer cigány honfitársunknak (is) közmunkát, továbbképzést biztosító, s ezzel a munkaerőpiacra közülük egyre többeket visszavezető nemzeti kormány. Gondolom, a választ Győri is tudja, de nyilván a belső felméréseik szerint rosszul áll a szénája, ezért minden mindegy alapon még uszít egy nagyot, hátha valami csoda folytán polgármesterré választják…
Ha a választók „kegyetlensége” miatt a Miniszterelnökségre nem is járhat bringával Karácsony Gergely, a Blahán azért tekerhet egyet Győri Péterrel; Fotó: Facebook

HOZNÁ A DROGOSOKAT

Győri Péter pedigréje kapcsán fontos tudni, hogy 1990 és 2002 között a Fővárosi Közgyűlés szociális és lakásügyi bizottságának SZDSZ-es elnöke volt. Ennek ellenére most „függetlenként” hirdeti magát, noha elfogadta a balliberális pártok támogatását. Hogy múltjától nem is óhajt megszabadulni, azt jelzi egy néhány nappal ezelőtti interjúja, amelyben arról értekezett: ő annak idején Demszkyvel együtt világvárost épített, és soha olyan csodálatos nem volt még Budapest, mint akkoriban. Más interjúiban pedig beismerte: föltámasztaná a tűcsere-programot, és szavaiból arra lehetett következtetni, hogy újra hajléktalantanyává tenné a kerületet. Győri Péter megválasztásáért olyan „komoly” személyiségek kampányoltak az elmúlt napokban, mint az SZDSZ hátországából indult Karácsony Gergely, a Fidesz-székházat megostromló Misetics Bálint, az SZDSZ-MDF egykori közös képviselőjelöltje, Lukácsi Katalin, vagy éppen az egykori SZDSZ-alapító, Kőszeg Ferenc… Ők is pont annyira függetlenek, mint Győri.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése