2018. július 21., szombat

A gyilkoló gépek szabadon garázdálkodnak





A gyilkoló gépek szabadon garázdálkodnak



Lovas István emlékére


ELEKTROMÁGNESES SEGÉLYEK ÉS EMBERI JOGOK
Ezzel   Walter Madliger, Svájc, Andreas Friedberger és Swetlana Schunin, Németország. **
Hölgyeim és Uraim

Először is szeretnék köszönetet mondani Dr. Klaus-Dieter Thiel és a szimpózium bizottság   meghívására   bemutatni ezt a papírt az elektromágneses fegyverek és az emberi jogok az 5. Szimpózium.

                                                 

1.      Előszó és dedikációk

Dr. Martin Luther King előzménye:  Óvatosnak kell lennünk azokról, akik biztonságot ígérnek és kérik a szabadságunkért. Fel kell ismernünk, hogy a szabadság árának része lehet a bizonytalanság, de a teljes biztonság ára az embertelen.

Ezt a papírt Miss Jelena W. Blinnikova-Wjasemskaja-nak szentelték. Ez az orosz tudós és a katonai radarok és (bio) generátorok szakértője 2007 augusztusában meghalt a moszkvai lakásának konyhai padján.  Az Emberi Jogok Európai Bírósága szakértői tanúként meghívta. 2000-ben a fizikus tudományos kutatással foglalkozott 94 orosz városban az EMF-fegyverek, az RF-fegyverek lakosságon belüli hatásairól. Röviddel a halála előtt panaszkodott az elektromágneses besugárzásokra, melyeket ő és lakása irányított a 3-5 cm-es és 20 cm-es hullámhosszúsággal, valamint az ultrahang hullámokkal.

 Ez a cikk Peter Helwig és a sok más áldozat emlékére is emlékezik.  A berlini 48 éves csévélő és CNC vágó szintén elektromágneses és akusztikus besugárzásokra panaszkodott, és  2008 szeptemberében arra kényszerült, hogy öngyilkosságot hajtson végre a lakásában.

        
      2. Az UDHR és a nürnbergi kódex

Az Egyesült Nemzetek   Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata   (UDHR) 60. évfordulója alkalmából megemlékezett. Ez a Magna Charta mindenhol a szokásos törvény részét képezi, és mintegy 80 jogilag kötelező erejű nemzetközi és nemzeti egyezményhez vezetett a világ minden részében, köztük az 1950-es Emberi Jogok Európai Egyezményét (ECHR), amelyet valamennyi tagállam ratifikál az Európa Tanács. Az IHL-t, a nemzetközi humanitárius jogot az UDHR, az 1949-es genfi ​​egyezmények és az 1977. évi kiegészítő jegyzőkönyvei is ihletették. Mivel a Genfi egyezményeket 194 nemzet ratifikálta, nem minden állam ratifikálta a kiegészítő jegyzőkönyvet. USA, Izrael, Afganisztán, Irán, Irak.

Az Irányított Energia (DE) fegyverek, főként EMF és akusztikus fegyverekaz emberi lélek és az emberi lény testére és minden élőlényre hatnak. Számos   nevet neveztek el :   pszichofizikai fegyverek, információs hadviselés fegyverei, neurológiai eszközök, információkezelési eszközök, pszichotrónikus fegyverek, távoli idegi megfigyelés eszközei, kognitív fegyverek, aktív tagadási rendszerek,  elektronikus hadviselés fegyverei, neurológiai programozás eszközei , a viselkedésmódosítás eszközei, az intellektuális invazív fegyverek, az elmeellenőrzés és az elektronikus zaklatás fegyverek, befolyásoló technológiák, a számítógépes agymosók, a zombi emberek eszközei, a mentális és fizikai betegségek kiváltása, az ellenséges megfigyelés eszközei,  emberek zappers, tömegpusztító fegyverek, aso. Az ICRC szerint e fegyverek használata esetleg sértheti a Genfi Egyezmények 3. cikkét, és a Londonból származó kiemelkedő Sir Hugh Beach szerint valószínűleg az 1977. évi 1. kiegészítő jegyzőkönyv 36. cikke és 35. cikkének 2. bekezdése is, cikk.   Az európai és az ENSZ kínzás elleni egyezményeit  minden jelentős állam ratifikálta .

Ezt az új fegyverosztályt tudatlan,   nem tájékoztatott embereken kellett tesztelni , akik természetesen nem járultak hozzá az ilyen kísérletezéshez. A nürnbergi magatartási kódex az emberi tárgyakkal való kísérletezéshez a szokásos törvény és az UDHR része. A Kódex tíz pontot sorol fel, amelyeket általánosan elfogadtak a nürnbergi háborús bűnözők által a Nürnbergi Katonai Törvényszékeken.
 De sok nemzeti szervezet kísértette az új fegyverek kivételes tulajdonságait és tulajdonságait: Teljesen csendesek és láthatatlanok, a fény vagy hang sebességével járnak, szinte semmilyen nyomot hagynak a biológiai célpontokon, képesek szinte bármilyen akadályt behatolni és   nehéz bizonyítani a hatékony árnyékolást, távoli és rejtekhelyektől szállítható, csak az elektromágneses technológiák polgári és békés felhasználásával keverhetők össze,   a teljes megfigyelési eszközök legjobbjai és még sok más. Megmutatják az   ideális  fegyver minden jellemzőjét minden agresszor számára, de védelemben is hasznos lehet.


3. Az   irányított energia fegyverek néhány hatása

Ezeknek a fegyvereknek a halálos és fizikailag nagyon erősen megnehezítő hatásait itt nem veszik figyelembe. Nem minősülnek tömegpusztító fegyverként sem.
Csak a nem konszenzusos kísérletek túlélői és a kísérletezők képesek megmondani a közönséget ezeknek a más hatásoknak. Bármi legyen is az áldozatok egyéni tapasztalata, ezekkel az eszközökkel egyformán beszélnek a nem támogatható, borzalmas és barbár kínzásokról. Beszélnek "elektronikus koncentrációs táborokról és mentális rabszolgaságról", amelyek letiltják mentális és fizikai képességeiket, és sok fájdalmat okoznak. Az orosz tudós és politikus, JJ Leonov [1] Moszkvából, Boris Ratnikov [2] vagy Timothy L. Thomas [3] , Prof. Dr. Pers Persie 4] , Jelena Blinnikova [5] , Prof. Dr. Igor  Smirnov [6] , Carole Smith [7] , John McMurtrey [8] , [9] vagy Dr. Robert Becker [10] ez a "technotronic, elektronikus delirium" bármely ember számára kiszabható. Hirtelen valaki más parancsnoka az ember saját uralmának, az elmének és a testének. Ez jelenti a leginkább elképzelhető magánélet megsértését, és az ember megfosztja a legkedveltebb és legértékesebb jóságát: szabadságát, szabad akaratátNem lehet többé saját sorsának mestere -, ezért ő nem felelős többé a tettéért.

Ezek a kognitív fegyverek pusztítást okoznak az emberi érzékekkel (lásd [11] 4-10 ), és félrevezetik őket: az áldozatok fejjel lehangoló hangokat és hangokat szenvednek, zárt szemmel vagy alvással mesterséges képeket vagy filmszerű álmokat ("élénk álmokat"), vagy kénytelen olvasni olyan végtelen szövegeket, mint az újságokból, szagok és szagok hallucinációitól, ízlésük megváltozott, érzésüket érinti. A test különböző részein gyakori fájdalom, valamint a nem kívánt szexuális izgalom, diszorientáció és szédülés. Az alvásvesztés vagy az azonnali alvás indukciója a pszichés manipuláció jelzője is .   Testük minden izma önkéntesen aktiválható, összehúzódott, izomrángások vagy izomgörcsök is rendszeresen jelentek meg. Az érzelmek imitálása vagy klónozása az elme manipulátorainak egyik előnyös tevékenysége [12] . A különleges élettartamú emlékek törölhetők és hamis emlékek beültethetők, főleg alvás közben. Természetesen hipnózis vagy számtalan, elszámolhatatlan, szubliminálisan beadott és indukált körülmény, a testi vagy lelki betegség tünetei állíthatók elő - nincs korlátozás   az ördögi szereplők etikátlan és kényszerítő viselkedéséhez, napi napi alkalmazáshoz, évről évre az áldozatok.  Ezek a szolgáltatók minden dr. Joseph Mengele vagy bármelyik srác Thomas de Torquemada büszkeségének kell lennie.

A tájékozatlan és tájékozott pszichiáter természetesen diagnosztizálja az áldozatot egy pszichotikus vagy skizofrén betegnek, aki biztosan meghal a pszichiátriai osztályban. De az is ismert, hogy a 40 évesnél idősebb embert soha nem diagnosztizálták pszichotikussá, vagy hogy egy mentális betegség  tüneteinek szellemi betegségeit valaha diagnosztizálták, és az állapotot orvosilag leírták.

Természetesen az áldozatok életének teljes zűrzavarba kerülése előbb-utóbb rohamokban van, néha nem érdemes   megélni. Az áldozatok gyakran elveszítik munkájukat, jövedelmüket, családjukat és barátaikat társadalmilag nagyon összetévesztik, vagy akár hajléktalanokká válnak, és számos jogi és egészségügyi problémát mutatnak. Sokszor az áldozatok visszaéléseit háztörések és zavarok kísérik, de semmi anyagi érték nincs ellopják. És ezeknek a bűnösöknek még csak nem is számolnak. Az emberi méltóságról szólva: Ki fog gondoskodni az áldozatok jogi, társadalmi és egészségügyi állapotáról?

Összefoglalva, az új technológia alkalmazási   lehetőségei mindent elkövetnek, hogy felszabadítsák a nyilvános felháborodást, a   nyugtalanságot és a kormányok felfordulását, ha és amikor a polgárok képesek és átfogóan tájékozottak a technológiaról, és ha mindent tudnak a tervezett polgári és katonai használ. Ennek a tökéletesen kínzást kínáló technológiának a használatát   ma már túlnyomórészt alkalmazzák, vagyis az ellenséges felügyeletet és a polgárok kényszerítő magatartásmódját magában foglaló belső béke nem javul. E technológia alkalmazása ellentétes az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában és az Emberi Jogok Európai Egyezményében foglalt valamennyi alapvető elvvel; Az   e technológia által elkövetett bűncselekményeket a büntetőjogi törvényekkel kell szembenézni. Ha  a technika feltételezett olvasási képességét [13] megerősítik a nyilvánosság számára, ez az információ annyi robbanóhatalmat fog tartalmazni társadalmaink számára, hogy a nagy változások meglehetősen gyors ütemben fordulnak elő. Nyilvánvalóan nyugtalanság is várható, amikor a technológia  egészség- és életmentő képességei továbbra is sötétek  maradnak a néptől.
      4. Hivatalos tagadások, jogszabályok és titkos diplomácia
Évek óta a kormányok megtagadták vagy elutasították a gondolkodó fegyverek megjegyzését. A szelek most egy kicsit megváltoztak, a titkosszolgálatok pedig nem tagadják több mint 30 éves technológia létezését. Ez nem az egyetemek és kollégiumok rektora. Túlságosan elhúzódó tényező a létezésének és használatának bizonyítéka. Régóta a nemzetek hivatalos hivatalokat, fegyverzetellenőrzési és leszerelési hivatalokat hoztak létre, ahol megvitatták a technika által felvetett problémákat, és nemzetközi megoldásokat kerestek és törekedtek. Kétségtelen, hogy az ENSZ-nek vezető szerepet kell vállalnia ebben a küldetésben, de sok ilyen erőfeszítést még mindig titokban tartanak.
2001. július 31-én Oroszország közzétette   a "Fegyverekről szóló törvény" 6. cikkének 1. pontját [14]. Ezzel a törvénygel hatályba léptették a fegyverek és eszközök gyártásának és forgalomba hozatalának tilalmát, amelyek elektromágneses, fény- és hő- és akusztikai sugárzást bocsátottak ki, amely embereket károsít. A hivatalos nyilatkozat így szólt: "Az Orosz Föderáció alapvető irányultságának fenntartása érdekében az állampolgárok életének és egészségének védelme, valamint a közbiztonság és a biztonság garantálása". Bármi más ok is érintette ezt a döntést, nincs jelentősége. Hamarosan következett a büntető törvénykönyv törvénytervezete, ahol a fegyvertörvényre vonatkozó új tényeket a 221. cikk (1-4) bekezdésében és a büntető törvénykönyv 355. és 356. cikkében a népirtásról szóló törvények végrehajtották. 2002 szeptemberében a  Ezt a törvénytervezetet megjegyzést tették közzé, ahol a törvénytervezet tudós és szerzője, Sergei J. Vorosilov [15] nagymértékben kifejtette az új technológiát és képesítését tömegpusztító fegyverkéntEz a törvénytervezet legfeljebb 20 éves börtönbüntetést ír elő. Ezt az Állami Duma ratifikálta, és Putyin elnök aláírta, de még nem tették közzé.
Bulgária szerint ugyanaz a törvény a fegyverekkel kapcsolatban, mint Oroszország.
Az USA kormánya [16] nem kívánta ilyen egyértelmű törvényt. Ezért egyes szövetségi államokat kényszerítették arra, hogy a lőfegyverekre vonatkozó új törvényeiket az elektromágneses és elektromágneses fegyverekre vonatkozó új előírásokkal összhangban fogadják el. Michigan 2003-ban, Massachusettsben 2004-ben, Maine-ben 2005-ben, esetleg Missouri-ban és Kansas-ban 2009-ben, életfogytig tartó szabadságvesztéssel szankcionálva.
Az EU a határozatának 27. cikkében is felvetette a mindentudó technológiát
A4-0005 / 99, Környezetvédelmi, biztonsági és külpolitikai állásfoglalás. Az EU ezzel a határozattal többnyire a hatalmas rádióberendezésekre terjedt ki, mint például a Gakona (Alaska) HAARP (nagyfrekvenciás aktív aurora kutatási projekt), a norvégiai Tromsoe EISCAT és hasonló üzemek Novoszibirszkben és Krasnojarskban, Grönlandon Cipruson. Ugyanolyan típusú befolyásolási technológiát alkalmazhatnak a nagy területeken. [17]
    5. Néhány megjegyzés és végső szó

1.      Carole Smith, gyakorló pszichoanalitikus, UK, Journal of Psycho-social Studies, Vol. 3.
"Ez valójában egy brutális képzést jelent mások üldözésére"
„   Magukra hagyják őket, ezek az alkalmazottak az állam is jól érzi magát mentesek                ettől   a folyamat   erkölcsi önvizsgálat, de a munkát el kell dehumanizáló a ragadozó és a zsákmány„.
 "   Veszélyesebb, hogy a kormányok   kíméletlen szervezeteket hagynak ki a polgáraiknak , akiknek ez a fegyverek ki vannak téve , és amelyek aggodalmaik éppen a demokráciával és az emberi jogokkal ellentétesek."

2.      Prof. Dr. Peter Phillips és munkatársai az amerikai elektromágneses fegyverek és emberi jogok területén, Global Research, 2008. július 7., Sonoma State University, Kalifornia.

"Elengedhetetlen, hogy az emberi testet és az elme szentségesnek tekinthető. A személy testének behatolása a beleegyezésük nélkül egy csúnya emberi jogi bűncselekmény. "

     3.Prof. Dr. Dean Radin, a fejlett kommunikáció professzora a
        Princeton, Edinburgh és Nevada egyetemek.

"A nem ionizáló EM sugárzás határozottan hatással van az élő rendszerekre, az egyes sejtektől az emberi viselkedésig".


 4. Dr. Nick Begich, a Earthpulse Flashpoints szerkesztője, a
a tudomány, a politika és az oktatás, a szakértői tanúvallomás az EP előtt, a Lay Institute of Technology igazgatója.

"Felügyelet nélkül, ezek a fegyverek egy kormányt, hogy abszolút ellenőrzést. Nyilvános vitára van szükség, mivel ezt a technológiát fegyvertechnikaként vagy   életmentő tudományként lehet használni . Ha a kormány megpróbálja elrejteni ezeket a tényeket, csak nagy problémánk van. "


     5. Jelena Blinnikova, fizikus, a szeminárium "Az orosz   
       Szövetség és az Emberi Jogok Európai Egyezménye ", Moszkva, 2000.

"Főleg az elmúlt évek panaszai a személyiségre irányuló terror elleni panaszok, amelyeket a rádióelektronikai technológia valósít meg. Ma vagyunk az életet veszélyeztetett áldozatok, holnap ez lesz az Ön és gyermekeinek sorsát ".
     6. Major I. Chernishev, orosz hadsereg, Timothy L.Thomas, Lt-Col. az amerikai háborús kollégiumban, a The Mind nem rendelkezik tűzfallal, Paraméter, 1998 tavasz, 84-92.
"Teljesen világos, hogy az állam, amely először hoz létre ilyen fegyvert, páratlan fölényt fog elérni".
7.      Borisz Ratnikov vezérőrnagy, orosz hadsereg, a Pravda-ban, 2007. augusztus 08., az oroszok pszichotrónikus fegyvere a zombi embereknek.
"Generátorok, amelyek megakadályozzák az embereket, még akkor is, ha száz kilométeres távolságra vannak. Ők irányíthatják az emberek viselkedését, súlyosan károsíthatják a pszichéeket, és akár halálra is vezethetnek. Az embereknek fel kell ismerniük, hogy az emberi lélektani hatások fenyegetése valóban hatalmas ".
       
8.      Nézetem szerint ez az új technológia filozófiailag összehasonlítható és mennyiségi  lehet az ember bibliai bukásának, a paradicsom kilakoltatásának. Az átgondolt gondolkodás-olvasó és az elme befolyásoló képessége az emberiséget két táborba osztja: azok a kevés "Istenhez hasonló" emberek, akik képesek és engedhetik meg használni ezeket az eszközöket és mindazokat, akiknek a szabadsága   szabad akaratukat   elveszti. Az élet minden aspektusát, a föld minden intézményét, amely függ a szabadságtól, az egyén szabad akaratától, a legsúlyosabban veszélyeztetett és válik nem funkcionálissá. Az igazságszolgáltatás hatalmas kihívása ebben a században a felhasználások elszigetelésében és a technológia visszaélések megakadályozásában áll.
Többet, mint valaha, mindenki emlékeztetni fog Lord Actonra: A hatalom megromlik és az abszolút hatalom teljesen elromlik. Óriási arányú   bűncselekmény   , szörnyű titkos háború a nem halálos fegyverekkel a szabadságról, a demokráciáról és az emberi jogokról itt és most, mindenkit  szem előtt tartva   . Köszönöm.
                                _______________________________        
**                        
Walter Madliger                 Andreas Friedberger               Swetlana Schunin
Rebenweg 6                         Zeisigstrasse 84                        Hegaustrasse 24
CH-3293 Dotzigen              D-56016 Koblenz D-76297 Stutensee                    
Svájc Németország Németország                                                         
wmadliger@yahoo.de dimitrischunin@gmx.de                                                             

A szerzők mind különböző szakmákkal rendelkeznek, és csatlakoznak az európai nem kormányzati szervezetekhez, amelyek ellenezik az Irányított Energia fegyverek alkalmazását.













 Az elmeellenőrzés célzása: tudományos fantasztika vagy a hi-tech kínzás új formája?

Cheryl Welsh

Az elmeellenőrzés célzása: tudományos fantasztika vagy a hi-tech kínzás új formája?
Cheryl Welsh
Cheryl Welsh igazgatója egy kicsi, nonprofit emberi jogi csoportnak, a Davisben, Kaliforniában, USA-ban. Hidegháborús kísérleteket készített: A Neuroweaponok Fenyegetése és a Veszély ismét bekövetkezik, az Essex Human Rights Review, 2012. június. : //projects.essex.ac.uk/ehrr/V9N1/WELSH.pdf
Bevezetés
Az 1950-es évektől kezdve több ezer áldozat, főként az Egyesült Államokból és Oroszországból állította, hogy célzott valamiféle titkos távirányító fegyverekkel. A legtöbb áldozat azt állítja, hogy évek óta napi 24 órán keresztül megfigyelik és támadják meg őket, távoli távközlési technológiák révén, amelyek az agyukkal kölcsönhatásban vannak. Azt állítják, hogy a felhasznált fizikai és pszichológiai módszerek pusztítóak és gyengítõek. A kétségbeesett jogalapok úgy hangzik, mint a tudományos fantasztikus kínzás, és elbocsátják őket összeesküvés-elméletként vagy mentális betegségként. Az állítások száma növekszik, beleértve a Közel-Keletre, Indiára, Japánra, Kínára és Tajvannal kapcsolatos újabb állításokat.
Most két figyelemre méltó személy állítólagos politikai elnyomással rendelkezik az elmeellenőrző fegyvereken keresztül, ami komoly új aggodalmakat vet fel a tartós állításokkal kapcsolatban. Tek Nath Rizal, egy nemzetközileg elismert aktivista a korrupciót Bhutánban és a királyt börtönbe bocsátotta 1988-ban. Rizal azt állította, hogy egy nagyon kegyetlen középkori börtönben börtönben kínoztak elektromágneses sugárzással (EMR). Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma és az Amnesty International nyomást gyakorolt ​​a szabadon bocsátására, és tíz év börtönbüntetés után Rizal kormányt kapott. 2011-ben Rizal írta a Torture, Killing Me Softly című könyvet , és ékesszólóan leírta borzalmas élményét .Egy másik ügyet a közelmúltban jelentettek az ázsiai újságokban. Ruey Lin, a tajvani ellenzéki elnöki jelölt James Soong futópárja azt állította, hogy egy helyi hírszerző egység által indított "elektromágneses hullámok" elleni támadásba ütközött. [1]
Az állítás hangzik, mint a jövőbeli fegyverek leírása. Közel hatvan éve a nagy országok titkos programokat finanszíroztak fejlett fejlett fegyverek kifejlesztésére. Az Egyesült Államok a kommunista agymosással fenyegető veszélyek elleni küzdelmet végezte, és a titkos kutatás folytatódott a mai napig. [2]Egyetlen fegyvert soha nem tártak fel. A kormányzati dokumentumok olyan fegyvereket írnak le, amelyek semlegesíteni fogják az ellenséget anélkül, hogy megölnék, az ellenségek elleni hadviselésért és a pszichológiai és hírszerzési műveletekért. Az EMR-n alapuló fegyvereket, amelyeket az úgynevezett irányított energiának is neveznek, titokban tartják, és nem hagyják nyomon a bizonyítékokat, így a kormányok megtagadhatják létezésüket. Például az Egyesült Államok Légiereje támogatja az "irányított energia és más forradalmi technológiák kifejlesztését", amelyek képesek arra, hogy a világ bármely pontján nagyon pontos mennyiségű különféle energiát állítsanak elő. " [3]
Az őrző fegyverek az agyat és az idegrendszert célozzák, és jelenleg neuroweaponként ismertek. A szakértők egyetértenek abban, hogy a fejlett fegyverek az elme olvasásával és a távoli célzási képességekkel tudományosan megvalósíthatók, de évtizedek a jövőbe. Ez a dokumentum megkérdőjelezi azt a konszenzust, hogy a neuroweaponok és állítások tudományos fikciónak számítanak. Az első rész a fejlett neuroweaponok alapvető tudományát mutatja be. A következő két rész bizonyítja, hogy az Egyesült Államok kormányzati titoktartási módszereit úgy tervezték, hogy a neuroweaponok tudományát ne korlátozzák mindenre, csak a kormányra. Rövid összefoglalást és ajánlást adunk.
A fejlett neuroweaponok tudományáról és technológiájáról alkotott egyetértés
A fejlett neuroweoponok fejlesztése és az agy működésének megoldása ugyanazt az alapvető tudományt és technológiát igényli. Figyelemre méltó, hogy az elmúlt hatvan évben az alapvető tudomány és technológia követelményei megmaradtak. A huszadik század közepétől az idegtudósok tudják, hogy az agysejtek, úgynevezett neuronok, elektrokémiai jelekkel kommunikálnak, és ez a kommunikációs folyamat olyan emberi tevékenységeket jelent, mint álmok, gondolatok, érzelmek, akciók, hallás, látás és így tovább. A neuroznanisták egyetértenek abban, hogy az agy működésének megoldásának kulcsa az elektrokémiai jelek nyelvének megfejtése. [4]
Az agy egy elektrokémiai rendszer, amely kémiai, elektromos és elektromágneses tulajdonságokkal rendelkezik. Az agyi tevékenység a biokémia és a fizika elvein alapul. Például az elektromos áramok, beleértve az agyi áramokat is, elektromágneses és mágneses mezőt termelnek, így az agyat külső elektromosság és elektromágneses és mágneses terek befolyásolhatják. Továbbá a tudománykutatás szilárdan megállapította, hogy a külső elektromágneses, mágneses és elektromos jelek megzavarhatják, utánozhatják vagy kölcsönhatásba léphetnek az agy jelzéseivel, hogy befolyásolják a viselkedést, agy- és testfunkciókat. [5] Ezért a kutatási eredmények áttekintése a kutatás három lényeges területén - az agy kémiai, elektromos és elektromágneses tulajdonságai - segítene meghatározni, hogy a neuroweaponok tudományos fikciónak minősülnek-e.
Először a biokémia tudománya uralta az orvosi kutatásokat, és a legtöbb idegtudós az agy tanulmányozásának biokémiai vonatkozásaira összpontosított. [6] A szakértők azonban egyetértenek abban, hogy a biokémiai megközelítés önmagában nem elég ahhoz, hogy megoldja az agy működését. Az idegkutatók az elektrokémiai agy elektromos és elektromágneses vonatkozásait kutatták, bár sokkal kisebb mértékben, mint az agy biokémiai tulajdonságaiban. A legnagyobb akadály az, hogy az agyat nehezen lehet hozzáférni, és új technológiai eszközökre van szükség. A neurológusok egyetértenek abban, hogy az agy működésének megoldásához meg kell figyelni és kommunikálni kell az élő agy 100 milliós neuronjaival egy időben. [7]A mai agyi beolvasási technológiák, mint például az MRI-k (mágneses rezonancia képalkotás) csak az idegsejtek csoportjait figyelik, és túlságosan pontatlanok az elme olvasására vagy az elmeellenőrzésre. Hasonlóképpen, az agyi implantátumok csak egyszerű elektromos kommunikációra képesek az egyes idegsejtekkel vagy idegsejtcsoportokkal. Az agy elektromos jellegét érintő kutatások előrehaladása lassú maradt. [8]
Az agy elektromágneses tulajdonságait nehéz mérni, és a fegyverzetkutatást ezen a területen az 1950-es évektől kezdve osztályozták. Ennek eredményeként a térségben elért haladás továbbra is lanyhulni fog. A legtöbb ember tudja, hogyan működik a mikrohullámú sütő; a mikrohullámú elektromágneses sugárzás (EMR) hőhatást és hőt termel vagy főz. Ezzel szemben kevesen ismerik a tudományos kutatásokat, amelyek azt mutatják, hogy az EMR jelentős nem-termális biológiai hatást fejt ki az emberi szervezetre, beleértve az agyhatásokat is, csak a fűtést. Az 1960-as évektől kezdve az agyműködés elektromágneses vonatkozásában végzett kutatások szilárd tudományos eredményeket hoztak. Egy maroknyi úttörő kutató hozta létre a bioelektromágneses orvostudomány területét, "az élő szervezetek által előidézett elektromágneses erők tanulmányozása,[8] Az 1980-as évek során a tudományos kísérletek támasztották alá, hogy a külsőleg alkalmazott elektromágneses mezők tudományosan mérhető hatást gyakoroltak az élő rendszerekbe, köztük az agyba történő transzformáció, átvitel, kódolás és információ tárolása elektromágneses folyamatokra. [10] A későbbi kutatások kiterjesztették ezt az ígéretes agykommunikációs kutatás sorát, azonban még mindig nem bizonyított, legalábbis a nem minősített kutatásokban. Egy 1991-eslondoni Guardiancikk megmagyarázza:
Elfogadni, hogy biológiai és agyi működésünket az elektromágneses sugárzás befolyásolja, meg kell változtatnunk a test működésének fogalmát. Annak ellenére, hogy a szervezet alapvetően elektrokémiai rendszer, a modern tudomány szinte kizárólag a kémiai aspektust érinti. [11]
A szakértők szerint az információs korszak tudományának meg kell felelnie az idegtudományi kutatások hiányosságainak. A mai információs kor kezdetei az 1940-es években történtek, a félvezetők felfedezése és a tranzisztorok és az integrált áramkörök feltalálása. A kvantumfizika, az elektrotechnika és a szilárdtestfizika információs kora tudománya az atombomba, a mikrohullámú radar, a számítógép, az agyi implantátumok és az agyszkennelési technológiák, a holdnyeregés és így tovább. A következő két példa azt szemlélteti, hogy az információs korú technológiák valószínűleg hogyan alkalmazhatók a fejlett neuroweaponok kifejlesztésére. A 2008-as New York Times-Michio Kaku, a fizikus megmagyarázta: "A rádióhullámok közvetlenül az emberi agyba sugárzódnak, hogy gerjeszthessék az agy olyan területeit, amelyekről ismert, hogy bizonyos funkciókat irányítanak .. Ez a kutatás az 1950-es években kezdődött ... De ez a kutatás csak az a legkorábbi szakaszok. " [12] 2010-ben a kiemelkedő fizikus Freeman Dyson azt jósolta, hogy az agy megfigyelésére és ellenőrzésére fejleszteni kell az "integrált áramköri technológia" neurológiai egyenértékűségét. A Dyson szerint ez a "mikrohullámú jelek és két eszköz, az első mikroszkopikus rádióadók és vevők", másodsorban az idegi jelek rádiójelekké történő átalakításának eszközei és fordítva ". [13]
Általánosságban elmondható, hogy az 1950-es évektől kezdve az agy működésének és a fejlett neuroweoponok fejlesztésének alapvető követelményeiről szóló egyetértés; először az elektrokémiai agyi jelek nyelvének megfejtését kutatja az elektrokémiai agy elektromágneses és elektromágneses vonatkozásainak vizsgálatával; és a második, az információs korszak tudományán alapuló új technológiák az agy 100 milliárd idegsejtjeinek megfigyeléséhez és kommunikációjához egyaránt.
Egy amerikai kormány csalás kitett
A konszenzus az, hogy a fejlett neurowefák nem tudományosan lehetségesek az idegtudományi fejlődés jelenlegi kezdeti szintje miatt. A konszenzus egyik alapfeltevése, hogy a titkos kutatás hatvanéves korszakja hasonló ütemben halad előre, mint a klasszifikált idegtudomány. Így válik relevánsabbá, hogy közel hatvan éve az amerikai kormány fenntartotta a monopóliumot az EMR bioeffektusok kutatásánál. Például a hivatalos amerikai légierő tudománypolitikája az EMR bioeffektusok kutatásáról évtizedek óta változatlan marad:
A hivatalos amerikai légierő álláspontja szerint a mikrohullámok nem hőhatásai vannak. Mégis Dennis Bushnell, a NASA Langley Kutatóközpontjának vezető kutatója a jövőbeli hadviselés részeként az emberi agyhoz kapcsolódó mikrohullámú támadásokkal foglalkozott a 2001-es bemutatóban a Nemzeti Védelmi Ipari Szövetségnek a "Jövő stratégiai kérdésekről" [14].
Az utóbbi években a tudományos folyóiratban Nature intette a US Air Force körülbelül minősítette EMR bioeffects kutatás és megállapította, hogy csak a fegyverek nem tudomány kell besorolni. [15] A nemzetbiztonsági célok torzítása nem új. A kormányzati tisztviselők évtizedek óta ellenőrzik az atombomba-tudományokat, és rutinszerűen elnyomták a sugárzás súlyos egészségügyi hatásairól szóló információkat, mert ez gátolhatja a kutatást. [16]Hasonlóképpen meg lehet állítani, hogy az amerikai tisztviselők nemzetbiztonsági célokra manipulálták az EMR biológiai hatásainak tudományát. Számos bioelektromágneses kutató írt a megtévesztő amerikai kormány gyakorlatáról, beleértve a kormányzati finanszírozás elvesztését, kutatók fenyegetését és megbélyegzését, az ígéretes kutatások osztályozását, a propaganda terjesztését és az érvényes EMR bioeffektusok kutatását torzító kormányzati politika előmozdítását. Robert Becker, kétszeres Nobel-díjas jelölt a bioelektromágnetizmusban végzett munkájáért, úgy érezte, hogy az amerikai kormány kiszivárogtatta a múlandóságot ", hogy az egész gondolkodás kérdése teljesen hihetetlennek tűnik". [17]
Az amerikai kormány monopóliuma az EMR bioeffektusok kutatásánál rendkívül hatékony volt. Például 2001-ben egy szakértői csoport azt írta, hogy az új patkány implantációs technológiák távolról képesek a jelek továbbítására, "semmi köze az elme vezérlésének fantáziáihoz az elektromágneses mezők, a tudományos fikció hosszúsága és az utóbbi időben az összeesküvéselméleti webhelyek területén. " [18]Meg lehet állítani, hogy a konszenzus hiányzik a legfontosabb információk; Először is, az idegtudományban a hangsúly továbbra is biokémiai megközelítésen alapul; másrészt az agyhoz való hozzáférési technológiák hiánya háttérbe szorította az agy elektromos tulajdonságait érintő kutatási előrehaladást; és harmadszor, az amerikai kormány monopóliuma az EMR bioeffektusokkal kapcsolatos kutatásainál jelentősen megzavarodott a fejlődésében. Meg lehet állítani, hogy a monopólium lehetővé tette az amerikai kormány számára, hogy elnyomja az EMR bioeffektusok kutatásának jelentőségét az agy működésének megoldására. Mint említettük, ez a kutatás továbbra is ígéretes, de nem bizonyított.
Úgy tűnik, hogy a monopólium lehetővé tette az Egyesült Államok kormányának legalább hatvanéves minősített fegyverkutatás előnyeit, ugyanakkor a klasszifikált idegtudomány hiányzott az alapvető kutatásokból az agy működésének megoldásában. Meg lehet állítani, hogy az amerikai kormány képes volt fenntartani azt a megtévesztést, hogy a klasszifikált és minősített kutatások túl alaposak a fejlett neuroweaponok számára. Ugyanakkor a kormány előnye jelentős előrehaladáshoz vagy a fejlett neuroweaponok sikeres fejlődéséhez vezethetett. Erősen meg lehet tenni, hogy a konszenzus alapul szolgáló feltevése téves; az elmúlt hatvanéves minősített kutatás szinte biztosan nem haladt volna meg hasonló ütemben, mint a klasszifikált idegtudomány.
A Manhattan-projekt neuroweaponok számára?
Az agy működésének megoldása sokkal nehezebb tudományos törekvésnek számít, mint a holdon való leszállás. A Manhattan Project sikeres volt az atombomba felépítésében, ugyanígy sikerült egy Manhattan projektet is kidolgoznia a neuroweaponok számára? Leslie Groves tábornok, a Manhattan Project igazgatója 1945-ben kongresszusi meghallgatáson tanúskodott;
A nagy titok valójában valami, amit nem tudtunk csendben tartani, és ez volt az a tény, hogy az agy [atombomba] elindult. . . . Ez volt valami, amit nem tudtunk addig, amíg csaknem 2.000.000.000 dollárt költünk és körülbelül három évet dolgoztunk. Nem tudtuk, hogy el fog-e menni, vagy sem. [19]
HC Urey atomi fizikus szintén a kongresszusi meghallgatáson tanúskodott;
Amikor az atomos bomba felrobbant, a legfontosabb tény ismertté vált. Ettől a ponttól kezdve minden külföldi ország bizalmasan tud mozogni, és ez nagy előnyt jelent; miközben ezt a problémát meg kellett éreznünk, sok alternatív módszert kellett felállítanunk ennek a munkának a elvégzésére, sok kutatási sorozatot követnénk, amelyek közül sokat eldobtak. [20]
Hasonlóképpen előfordulhat, hogy a konszenzus csak akkor képzetelt kitalálni tud arról, hogy sikerül-e egy Manhattan-projekt a neuroweaponok számára. Jónak tűnik azt a következtetést levonni, hogy sokkal kevésbé bizonyosság van, mint a konszenzus, és sokkal több bizonyosságot kapott, mint amennyit az állítások jóváhagyták. Az amerikai tudomány és titkosítás módszereinek közelebbi vizsgálata azt sugallja, hogy a valószínûség valószínûsíthetõ: a fejlett neuroweofák valószínűleg titokban kifejlesztésre kerülnek, és a kormányzati neuroweaponok célzásának évtizedes állításai valószínűleg igazak. A vizsgálat régóta esedékes. Remélem, hogy az emberi jogi szakértők most már elegendő bizonyítékkal rendelkeznek ahhoz, hogy felismerjék a kritikus új emberi jogi kérdéseket.


 A hidegháború fizikája az idegtudományban most felfedte a sikeres fegyveres agy valószínűségét

Cheryl Welsh

2013 május
Ez a cikk a kínzás esszéjének mélyreható változata ; "Hatalmas új agyi projektek".




Hipotetikus beszélgetés a híres csontváz és a koponya neurovágóin keresztül, Yorick néven. 
Kérdés: "Milyen tényeket rejtenek el a sima szemmel?"
Válasz: "Ha megtalálja a hiányzó biofizikát, talál egy fegyveres agyat a közelben."
VesaliusKönyvborító; Az emberi test felépítéséről Andreas Vesalius (1514-1564)


Az elektrokémiai agy

"A [E] jeladó jelek a leghatékonyabb módszert szolgáltatják az információ átadására a szervezeten belül. Egyetlen élőlény sem élhet villamos nélkül, mert a test alapvetően elektromos gép. "(Chase, 2006, Bevezetés).
A villamosenergia, a mágnesesség és az elektromágnesesség egymással összefüggő jelenségek, beleértve az agyat is. Valamennyi elektromágneses hullám matematikailag megegyezik az elektromágneses spektrummal, például a mikrohullámokkal, fényekkel és az agyban levő neuronok kilohertz-rezgéseivel összefüggő összefüggések mentén. (Gilder, Telecosm , 2000, 16. oldal).
A közönségnek ismernie kell a nagyon nehezen megalapozott neurológiai ismereteket, amelyek a neurovadászok fejlődéséhez szükségesek. Ez nem feltétlenül szükséges a rakétatudomány vagy az idegtudós számára ahhoz, hogy megértse, de ehhez hiányoznak a nyilvános fórumon hiányzó információk. Az elektrokémiai agy működésének megoldása egyaránt egy fizika és egy biológiai probléma. Az 1950-es évek óta az agy bioelektromos vizsgálata - az agysejtek akciós potenciáljának kiterjedt kutatásának kivételével - a neuronnak minősül. Ugyanakkor a molekuláris biológia és a biokémia uralta a klasszifikált idegtudományi kutatásokat. Jelentős mértékben az idegtudósok továbbra is agyi biológiát tanulmányozzák a fizika nélkül. Ugyanabban az időben,

Minősített neurológiai kutatás


Biophysics, Bioelectronics
1954-ben George Beadle, Nobel-díjas és az Atomenergia Bizottság biológiai és orvosi tanácsadó bizottságának tagja figyelmeztette: Mint sokan mások is, a mai biztonsági rendszerünkben oly összetett gépet látok működésében, mozgásban van, szinte lehetetlen vezérelni vagy leállítani. És valóságos veszélyt éreztem, hogy elpusztíthatja életmódunkat, ha nem találunk módot arra, hogy irányítsuk. ( 
Ki írta az élet könyvet? Kay, 2000, 132. o.).
Oldalnézet az emberi agy felénél

Nem minősített idegtudományi kutatások


Molekuláris biológia, biokémia
2012-ben az Amerikai Idegtudományi Társaság 40 000 tagja volt "a molekuláris biológia, a kognitív pszichológia és az agyi képalkotás tömeges reprezentációjával" ( 
TheGood, the True and theBeautiful, Changeux, 2012, p.317). A molekuláris biológia várhatóan a huszonegyedik században játszik szerepet a huszadik században. ( Life for Design , DeChadarevian, 2002, 1. oldal).


Az amerikai atombomba felrobbant és a világ felfedezte a félelmetes titkos fegyver létezését. Ezzel ellentétben a hidegháború elmélete az agyat célzó fegyvereket, a mai időkben az ún. "Neuroweaponok" néven ismert fegyverek egy másik félelmetes fegyver, amelynek ereje titkos felhasználásukban rejlik, és örökre titokban tartja őket. A konszenzus az, hogy a neurobeagók, amelyek távolról célzanak, kommunikálhatnak és irányíthatják az ellenség agyát, az a végső fegyver, amelyet a nagy nemzetek fejleszteni akarnak, de olyan technológiákat kell létrehozni, amelyek jobb hozzáférést biztosítanak az agynak, és először ki kell alakítani az agy működésének általános elméletét . Azonban az idegtudományi kutatások, különösen az agy fizikájának új keletű története azt sugallja, hogy a neuroweaponok valószínűbbek, mint azok, amelyek még nem fejlődtek. Ez a dokumentum röviden leírja az agy fizikáját és különösen, az agyi elektromos rendszer kutatásának és az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kutatásának fontossága. Ez a tanulmány röviden rámutat néhány oka annak, hogy az idegtudományban viszonylag kevés fizika van a molekuláris biológia és az idegtudományi biokémia lenyűgöző sikeréhez képest. Következtetések adottak.
Az agy fizikája                  
Beurle CitationA regeneráló impulzusra képes sejtek tömegének tulajdonságai, RL Beurle. A Royal Society of London sorozat filozófiai tranzakciói B. Biological Sciences No. 669 Vol. 1956. augusztus 23., 55-94. A brit Radar Research Establishment egyik fizikusa egy példája egy 1950-es ötletnek az agy működési módjáról, amely ma is érvényes, bár egyszerű. "Beurle feltételezte, hogy az információ tárolása az agyban az agyi aktivitás hullámai közötti kölcsönhatásokon alapul. . . Beurle olyan matematikai modellt mutatott be, amely szerint a gerjesztési folyamatok egy neuron komplexen keresztül hullámformában reprodukálódnak. "( Memory of Metaphors , Draaisma, 2000, 170. o.). Ez a cikk még mindig releváns, például Gordon könyveA modern idegtudomány létrehozása
Az agy működése és a neuroweaponok fejlesztése mind fizika, mind pedig biológiai probléma. A fizika az anyag és az energia tanulmányozása. A villamosenergia, a mágnesesség és az elektromágnesesség egymással összefüggő jelenségek, beleértve az agyat is. A tizenkilencedik században James Maxwell felfedezte, hogy minden fizikai jelenség, az energiától a vegyi és szilárd testekig rezgéseken alapul. Az oszcillációval elektromágneses sugárzás (EMR) jön. Maxwell felfedezte, hogy az összes hullám matematikailag azonos az elektromágneses spektrummal, például a mikrohullámokkal, fényekkel és az agyban levő neuronok kilohertz-rezgéseivel összefüggő összefüggések mentén. ( Telecosm, Gilder, 2000, 16. Az agy villamos energiája ionos áramlatokkal, közvetlen áramokkal, félvezető villamos energiával és az agy által kiadott és kapott elektromágneses és mágneses hullámokkal kommunikál az agynak. Ezért az agy fizikája alapvető az agy működésének megértéséhez. Tehát meglepő, hogy az idegtudósok nagyrészt nem tanulmányozták a fizikát.
Fontosnak tartja, hogy az agy fizikája két fő oknál fogva fontos az amerikai nemzetbiztonság szempontjából; Először is, a neuroweaponok fejlesztése, az idegtudomány ismerete elengedhetetlen. Az agyot gyakran az elektrokémiai agyként írják le, mert az agy két alapvető és ugyanolyan fontos tulajdonságú - biokémiai és biokémiai tulajdonságú. Azonban az idegtudósok elsősorban a molekuláris biológiára és a biokémiai célokra koncentráltak, nem pedig a fizikán és a bioelektromos hatáson. A második legfontosabb ok, amiért a fizika fontos a nemzetbiztonság szempontjából, hogy csak egy fizikai megközelítés - nem pedig molekuláris biológia vagy biokémiai megközelítés - vezethet az agy távoli kommunikációját és felügyeletét szolgáló technológiák fejlesztéséhez.
Az agy villája alapvető fontosságú ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik az agy az alábbi okok miatt:
A tudósok még mindig nem értik, hogy az elektromos tevékenység az agyban az érzékelésnek, fájdalomnak, örömnek vagy tudatosságnak felel meg. Nem kétséges azonban, hogy a villamos energia a gyökere. A villamosenergia, vagy az elektronok és ionok mozgása a természetnek olyan alapvető eleme, hogy az élet szövetébe szövik. . . . Az [E] jeladó jelek a leghatékonyabb módszert szolgáltatják az információ átadására a szervezeten belül. Egyetlen élőlény sem élhet villamos nélkül, mert a test alapvetően elektromos gép.

Villamosenergia nélkül az idegsejtek nem tudták kommunikálni a jeleket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy látni, hallani, megérinteni, szagolni, ízesíteni, mozogni, gondolkodni. Villamosságra van szükségünk ahhoz, hogy kölcsönhatásba léphessünk a körülöttünk lévő világgal, csakúgy, mint egy elektromos motor elektromos működéséhez. Anélkül, hogy a motor meghalt. Ugyanez igaz az emberi lényekre is. Villamos áram nélkül nincs élet. ( Shattered Nerves , Chase, 2006, Bevezetés)
Az agy mint elektromos rendszer és annak fontossága az amerikai nemzetbiztonság szempontjából
Az 1950-es évektől kezdve az amerikai kormány monopolizált egy szűk körű kutatási területet - az agyot mint elektromos rendszert. Több mint egy rövid bevezetés az agy fogalmára, mint elektromos rendszerre, túlmutat ezen a lapon. A hidegháború alatt a nem besorolt ​​kutatások kimutatták, hogy az agy olyan, mint egy rádióvevő, amely képes elektromágneses jeleket továbbítani és fogadni [1], és az agynak hasonló a hibrid analóg és digitális számítógéphez. [2] Az agy hasonlít egy számítógép integrált áramkörökhöz [3] egyenárammal (dc) [4] és félvezetéssel. [5] Ez a kutatás ígéretesnek tűnik, bár csaknem mindegyik bizonyított. [6]Az 1950-es években a kormányzati tudósok felismerték volna ennek a kutatásnak a hatalmas nemzeti biztonsági vonatkozásait - ez valószínűleg tudományos alapja néhány távoli neuroweaponnak. Mindazonáltal az ötvenes évektől kezdve az agy mint elektromos rendszer fogalma kevés vagy semmilyen kormányzati támogatást kapott a nem minősített kutatásokhoz, és ma a klasszifikált nem-idegtudományi kutatást végző tudósok elutasítják ezt a fogalmat, mint tudományosan lehetetlen, sci-fi vagy rosszabb. [7]
Egy példa illusztrálja a pontot. John von Neuman, a matematikus és a számítógépes úttörő, aki titkos kutatást végzett az atombomba, 1957-ben írta a The Computer and the Brain című könyvet. Logikai és matematikai alapon megjósolta, hogy a biológiai világban léteznie kell az adatátviteli és kontrollfunkciók hibridizációjának. Von Neuman és számos kiemelkedő tudós hipotézise vagy végzett nem minősített kutatásokat, amelyek kiterjesztették von Neuman előrejelzését: Az agyban két fő agyi jelátviteli rendszer létezett, és az agy az analóg és a digitális kódolás kombinációjával működött kétféle agysejt kölcsönhatása révén , neuronok és glia [8] . Ezt a kutatást soha nem bizonyították; évtizedek óta foglalkozik az érdeklődés hiányával vagy a tudományos dogmával, és a kutatások egy része ismerten minősül.
Számos oka van annak, hogy a mainstream tudományegyetem ellentétes az ellentétes fogalmakkal és ötletekkel, beleértve az erős tudományos pályát és elméleteket, a szerszámok és a módszertan korlátait, valamint a differenciált intézményi hatalmat. [9] Az egyik lehetséges oka az, hogy az elektromos agy a fizikai kutatás elengedhetetlen területe, amely távhaladást, kommunikációt és kontroll képességeket fejleszt ki. Ha az agy fizikájával kapcsolatos kutatások bizonyíthatók és összehasonlíthatók egy olyan rádiós vevőkészülékkel vagy számítógéppel, amely távolról kommunikálható és célzott, akkor a titkos neurowefák mögötti fizika kiderül. Ez az általános elképzelés azonban csak a jövőben kizárható, vagy elutasításra kerül
Továbbá a 2010-es könyvében, a modern idegtudomány, a forradalmi 1950-es évek létrehozása, Gordon Shepherd azt írta, hogy az 1950-es forradalmi áttöréseken alapuló elmélet az 1950-es forradalmi áttöréseken alapulna, és az 50-es évek után kevésbé forradalmi kutatások társultak, amely szerint a "megismerés mikrostruktúrája" az neuron szinapszisa. (Gordon, 232. o.). A szinapszis az a terület, ahol két neuron találkozik és kommunikál a biokémiai anyagokkal és a villamos energiával. A könyv kedvező véleményeket kapott; az idegtudósok nem vitatták; és ez az alapja két Yale Egyetem képzési idegtudomány. A könyv 2010-ben elnyerte az Idegtudományi Történelem Nemzetközi Társaságát. Így, a konszenzussal ellentétben, egy erős esetet lehet tenni, hogy az 1950-es években az agyi elmélet kifejlesztéséhez szükséges alapkutatások rendelkezésre álltak a nem minősített idegtudományi irodalomban.
Figyelemre méltó, hogy Gordon összefoglalta azokat az ismert kutatásokat, amelyek az agy működésének megértéséhez vezethetnek, és ezzel a mondattal véget vetnek könyvének: "Úgy érzi, hogy von Neuman az utat fogja vezetni." Von Neuman hipotézise a fent említett agyműködésnek mégis bebizonyosodott, de ahogy Gordon határozottan javasolta, Von Neuman ötletei ma is relevánsak. Emellett a Von Neumant a Larry Squire által szerkesztett, a Fundamental Neuroscience 2013 kiadásában idézik .
Az idegtudósok és a fizikusok nem keverednek egymással
Köztudott, hogy az idegtudományi szakirodalomban kevés elmélet és terjedelmes kutatási adat szerepel, és főként fizikusok, nem pedig az idegtudósok írják le azokat a technológiákat, amelyek a jövő idegtudományi fejlődéséhez vagy neuroweaponokhoz szükségesek. Az idegtudósok és a fizika együttműködésének egyik oka a biológusok - köztük az idegtudósok - és a fizikusok igen eltérő tudományos megközelítése:
A fizikusok a redukcionisták. A fizikusok egyszerűsítéseket, idealizációkat és absztrakciókat tesznek lehetővé, amelyek matematikai problémával megoldhatók. A fizikusok teoretizálják, míg a biológusok nem. A biológia sokkal inkább empirikus tudomány, mint a fizika, mert fogalmai közelebb vannak a megfigyelt tényekhez. A biológusok foglalkoznak az élőlényekkel, és ritkán mennek el a szint alá, ahol az élet releváns. Az egyik kivétel a modern molekuláris biológia, ahol a fizika, a biológia és a kémia összeolvadt. ( The Discoveries , Lightman, 2005 p. Xii-xiii).
Nevezetesen, az agykutatásban a fizika molekuláris biológiában való alkalmazása nem foglalja magában a bioelektronikát vagy az agy elektromos energiáját, mint a neuron és az akciós potenciálját, az alábbiak szerint. Emellett a fizikusok hozzájárultak az idegtudományi fizika hiányához. Évtizedek óta az American Physical Society (APS) fenntartotta azt a politikát, hogy az EMR nem kölcsönhatásba lép az emberi biológiával, beleértve az agyat is. (Resource Letter, Hafemeister, American Journal of Physics 64,8, 1996, 974. o.). Az APS érvelésének alapja az, hogy nincs bizonyítvafizikai mechanizmust az EMR biológiai hatásainak magyarázatára, így a fűtés kivételével, mint a mikrohullámú sütőben, nem lehet semmiféle EMR bioeffektus. Ezt az érvelést kritizálták azzal az indokkal, hogy léteznek olyan mechanizmusok, amelyek megmagyarázzák az EMR bioeffektusokat, bár a fizikusok még nem fedezték fel őket. ( Driving Force , Livingston 1997, 249). Az agyrendszerrel kapcsolatos EMR-kölcsönhatásokkal kapcsolatos kutatások tudományosan megalapozottak, bár nem bizonyították vagy fogadták el a mainstream neuroscience-ben.
Az idegtudományi bioelektromos története az extrém ellentmondásokról és korlátokról szól
Az idegtudományban az orvostudományban és a bioelektromos áramlás szélsőséges vitát szenvedett. A tizennyolcadik században, amikor Franklin Benjamin a villamos energiát az orvostudományban vizsgálta, és arra a következtetésre jutott, hogy ez egy charlatan játék, továbbra is igen ellentmondásos. Azonban néhány orvosi villamos energia érvényesnek bizonyult. Egy újabb példa a következő: Az 1960-as évek elején egy tudományos igazgató a biokémiai és élettani osztályok kórházi igazgatóinak és orvosi iskoláinak elnökeinek szokásos találkozóját hívta fel egy kutatási javaslat felülvizsgálatára. Robert Becker volt a kutató, aki a szalamandrában a sérülések elektromos áramát tanulmányozta. A csoport szóvivője kijelentette:
Nagyon súlyos aggodalmunk van a javaslata felett. Ez a fogalom, hogy a villamos energia semmi köze az élőlényekhez, teljesen elhanyagolták. Nincs semmilyen érvényessége, és az új tudományos bizonyítékok, amiket idézetek, értéktelen. Az egész elképzelés abból állt, hogy vonzóvá tette a varázslatokat és a hithű nyilvánosságot. Nem fogok elviselni és látni ezt az orvosi iskolát egy ilyen charlatanista, tudománytalan projekthez társítva. ( Body Electric , Becker, 70. oldal).
Az igazgatás azonban a hitelesítőnek a regenerációs kutatás szakértőjéhez fűzte a javaslatot, és a projekt jóváhagyásra került. Becker kísérleti eredményei megjelentek a Journal of Bone és Joint Surgery-ban , amely akkoriban a világ legrangosabb ortopédiai folyóirata volt.
Hasonlóképpen, az agykutatás bioelektromos természete hosszú ellentmondásos és marginalizálódott. A huszadik században az agykutatás vezérelte az agykutatást; hogy az agysejt-sejt, az úgynevezett neuron, az agy primer funkcionális jelző egysége, és összekapcsolódik más neuronokkal. Ez az elv az ún. Az 1950-es években az 1950-es évek ionos hipotéziseit Hodgkin, Huxley és Eccles fedezték fel, akik együtt nyerték az 1963-as Nobel-díjat. A hipotézis szerint a neuron akciós potenciálja a kálium, a nátrium és a kloridionok ionáramai, amelyek áthaladnak a neuron membránjának pórusain. (Neuroscience, Kandel, Science , 2000. november 10.).
1953-ban megjelent a befolyásos könyv A tudat neurofiziológiai alapja: a neurofiziológia alapelvei , amelyek "meghatározzák a sejt- és áramköri idegtudomány jövőjét" (Gordon, 94. o.). A világon "a neuron szinaptikus szervezeteinek tanulmányozása" és annak útvonala leereszkedett, és ez a kutatási terület domináns maradt. A neuron-tanítás alapvető fontosságú a modern idegtudomány számára, bár az elvek kiterjesztése nélkül, hiányosnak és túlságosan egyszerűnek ítélve elmagyarázza, hogy az agyi biológia kapcsolatban áll az emberi viselkedéssel.
Ezzel ellentétben más, sokkal kevésbé ismert agyi kommunikációs rendszereket is felfedeztek. Például az agy sokkal több agysejtet tartalmaz, úgynevezett glia, mint a neuronok. Glia-t tekintették az agy háztartási sejtjeinek, de ma a kutatás megerősíti azt, amit néhány kiemelkedő tudós már az 1950-es években feltételez. A glia ugyanolyan fontos, mint az agyi kommunikáció neuronjai és a neuronok, valamint a kooperatív együttműködés. ( The Other Brain , Fields, 2011). Azonban a mainstream idegtudomány még nem ölelte fel ezt a kutatást, és az idegtudósok fizikai kutatási módszereiket neuron akciópotenciálokra korlátozták. Az agy elektromos áramát illetően; kevéssé elfogadják a mai mainstream idegtudományban érvényesnek.
A neuron-tan és a conjunct modell korlátozza a bioelektromos megközelítést
Az agy implantátumokat és az EEG-t vitatják, de mindkettő most már jól megalapozott, bár viszonylag egyszerű eszközökkel rendelkezik az elektromos aktivitás mérésére az agyban. Például egy figyelemre méltó idegtudós írta le az idegtudományok rendetlen emberi oldalát, hogy a tudósok két csoportja elkáromkodott egymással versengő tudományos ötletek felett. Egy csoport tanulmányozta az idegsejtek cselekvési potenciálját, és figyelmen kívül hagyta azokat a lassú potenciálokat, amelyeket talált, míg egy másik tudóscsoport egy idegsejt populáció összetett potenciálját tanulmányozta, de ezt nem tudta megmagyarázni a neuron tekintetében. Mindkét megállapítás fontos volt, mindazonáltal a főbb idegtudományok továbbra is figyelmen kívül hagyják a lassú potenciálokat és az összetett mezőpotenciálokat, és az neuron tanítása az idegtudományok felett továbbra is szinte abszolút. (Neurális integráció a mesoszkópos szinten,Jo. Hist. Neurosci , 1995, p. 231).
Ily módon érvényes és fontos tudományos ötletek elveszthetők a kutatás versenyében. Az 1950-es évek végén, a fent említett Nobel-díjas, John Eccles rosszul tanácsolta egy idegtudósnak, Ross Adey-nek, hogy "az agy elektromos aktivitása az elektroencefalogramban (EEG) nem más, mint az agy motorjának zajja. Koncentráljunk a neuroanatómiai kapcsolatok tanulmányozására, és ezek egy nap megmutatják nekünk, hogy az agy a gondolatokhoz van kötve. "(Adey, Bioelectromagnetics, 11, 2, 1990). Adey megállapította, hogy a gyenge oszcilláció az agysejtek és más kapcsolódó kutatások közötti információcsere alapját képezte, támogatta az agyi biológia és a viselkedés közötti kapcsolatot. Ez érvényes tudományos kihívást jelentett a neuron-tanulás és az Eccles által támogatott konjunkturális modell korlátainak számára, ennek ellenére kevés hatása volt.
2013 januárjában az EU hivatalosan bejelentette, hogy egy évtizedes, több milliárd dolláros projektet épített fel egy szilícium-agy számára, amely jelenleg a világ legnagyobb agykutatási programja. Az unió címében Obama bejelentette, hogy az agyi térképészeti projektjavaslatot az EU agyi projektjéhez képest más kutatási fókuszba helyezte. Obama projekt példája az neuron-tanítás és a conjunct modell alkalmazására. A Columbia Egyetem Raphael Yuste nevű agyi projekt egyik szerzőjének interjúja a projekt leírását tartalmazza:
Yuste elmagyarázta, hogy a projekt végső célja az aktív emberi agy funkcionális térképének létrehozása. "Nagyon egyszerűen vitathatnád, hogy mindaz, ami vagyunk, az egész szellemi világunk, nem más, mint az agyban lángoló idegi áramkörök" - mondta Yuste. A körforgalom feltérképezésével Yuste szerint a kutatók "felfedezhetik a gondolatok, például emlékek fizikai reprezentációját és eredetét".
Ez a térkép sokkal többet jelent, mint amit gyakran "statikus" modellnek neveznek - egy kapcsolási rajzot, amely bemutatja, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a neuronok. A "funkcionális" modell - hangsúlyozta Yuste - sokkal jobban megy, mivel lehetővé teszi a kutatók számára, hogy ne csak az emberi agy tízmilliárd idegsejtjeinek kapcsolatát, hanem az adott idegi körben lévő sejtek egyedi működését. (A következő címen érhető el: http://io9.com/heres-how-obamas-brain-mapping-project-will-actually-5986161
Nyilvánvalóvá válik, hogy a neuron-tanulás és a conjunct modell még mindig alapvető fontosságú a neuro-tudomány számára ma és a jövőben.
Az 1960-as években a molekuláris biológia virágzott és a biofizika eltűnt
A fizika a huszadik század első felét uralta, és sok olyan fizikusról van szó, akik elhagyták az atommagkutatást az élet biofizikai kutatásához, beleértve az agykutatásokat is. Ez hozzájárult az 1950-es évek biofizikai fellendüléséhez, amely magában foglalta a fizikusok és a biológusok multidiszciplináris kutatását az ideg- és agyműködés vizsgálata során. Az AV Hill, a DW Bronk és a FO Schmitt mind kiemelkedő neurofiziológusok, tudományos vezetők és katonai tanácsadók voltak, akik a biofizika fontosságát hitték és támogatták. Az 1950-es évek közepén Francis Schmitt, az Amerikai Országos Egészségügyi Intézet (NIH) igazgatója sikertelenül próbálta megvalósítani a biofizikai kutatásokat, de a kormányzati dokumentumok azt mutatják, hogy a NIH biokémikusai különböző módon utasították el ezt a megközelítést. Az 1950-es évek végén, A biokémikusok a fizikai kémiát kutatták, és úgy tűnik, hogy hozzájárultak a biofizikai kutatás eltűnéséhez az 1960-as években. (Képszabályozás , Rasmussen, p. 195).
Az 1950-es években, az öröklődés mechanizmusainak megértése érdekében, a világ kémiai laboratóriumaiban a DNS kémiai szerkezetének feltárására irányuló verseny zajlott. (Gordon, 19. oldal). Watson és Crick megnyerte a DNS-futamot és a Nobel-díjat. Eccles és az idegtudomány nagy része csatlakozott az új molekuláris biológiai és biokémiai megközelítéshez az agy tanulmányozásához, amely teljesen eltorzította Eccles és mások domináns biofizikai megközelítését. Ez részben az elektronmikroszkóp növekvő felhasználásának köszönhető, és vitathatatlanul, mert a fizikai kutatások nagy részét besorolták. Például a hidegháború ideggyűlései, az atombomba, a mikrohullámú radar és a jelek intelligenciája mind olyan titkos kutatásokat fejlesztettek ki, amelyek fizikust igényeltek, és amelyek átfedték az agy tanulmányozásához szükséges fizikát és technológiákat.
Az eredmény az volt, hogy a biofizika iránti nagy érdeklődés nem tartott az 1960-as években. (Rasmussen, A midcentury biofizikai buborék: Hiroshima és a biológiai forradalom Amerikában, felülvizsgált ", History of Science35: 245, 1997), hanem a molekuláris biológia felszívódott, amely csúcspontja az emberi genomprojektnek, valamint a biokémiai és a modern idegtudomány A molekuláris biológia az egyik legfontosabb tudományterület, amely az idegtudományi kutatásokat uralta (Squire, Fundamental Neuroscience, Negyedik kiadás, 2013, 9. oldal)
Az 1960-as évek elején Schmitt meghatározó szerepet töltött be a modern idegtudomány területén. Schmitt ígéretes jövőbeli kutatásokat írt le, amelyek magukban foglalták a biofizikát és az agy fogalmát, mint elektromos rendszert:
Összekapcsolva a szilárdtest kvantum-kémiai és "bionikus" kifejezéssel. . . modelleknek, az egyidejű vizsgálatoknak kell lenniük az idegsejtek és a műholdak sejtjeinek mikrogomponenséről [glia]. . . biofizikai és biokémiai módszerek. Ha az agysejtek makromolekuláris alszerkezetének elektromos tulajdonságait vizsgálhatjuk (millimikroelektródákkal). . . az intercelluláris interfészek között nagy mezőket fedezhet fel. . . és esetleg nagyon specifikus, elektrosztatikus vagy elektromágneses jellegű tranziens jelenségek. (Psychophysics, Molecular and Submolecular, Schmitt, Kasha, Horizons in Biochemistry , 1962, 453. oldal).
Gyorgi CitationA Biokémiai Energiaszintek Tanulmánya, Szent-Györgyi Albert, Természet , 3745. szám, 1941. augusztus 9., p. 157. A biológiai rendszerekben a félvezetőképességről szóló tanulmány érzést okozott abban az időben. Az ötletet azonnal elutasították, mint "halott kacsa" elméleti alapon, de ma a biológiai félvezető képesség bizonyult tudományosan érvényesnek.
Jelentősen, Schmitt idézte és dicsérte Nobel-díjas Szent-Györgyi Albertet a biológiai rendszerek szilárd állapotú fizikájára és félvezetésére. Az 1940-es évek elején Szent-Györgyi egy olyan ötletet javasolt, amelyet a tudomány és a természet publikált . a fehérjék lehetnek félvezetők, és ez bizonyulhat az élet jelenségének. Mindazonáltal a szakértők teljesen elutasították, mert egyetlen fehérje sem mutatott jelet villamosenergia-karmesternek. ( Free Radical , Moss, 1988, 244. o.). De 1977-ben Szent-Gyorgyi azt írta, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy a kristályos fehérjéknek az oldható csoporthoz kell tartoznia, így nem számíthatnak arra, hogy félvezetők. A szerkezetek félvezetők, és nem kristályosíthatók. ( Az élő állam és a rák, Szent-Györgyi, 1978, p. 4). Szent-Györgyi olyan bonyolult, nagymértékben integrált molekulákra utal, amelyek az élet funkcióit, például a mozgást, a szekréciót és az idegi aktivitást végzik. Az ilyen integrált rendszerek definíció szerint merev szerkezetek és oldhatatlanok. (Moss, 244. o.) Ezenkívül az 1970-es évek végén Szent-Györgyi írta:
Összefoglalva, négy dimenzió van a biológus számára: makroszkopikus, mikroszkopikus, molekuláris és submolekuláris vagy elektronikus. A biológia azonnal követte a fizikát az első háromba, de a negyedik gyakorlatilag nem tudott. (Szent-Györgyi, 4. o.).
Tehát nem meglepő, hogy a Schmitt ajánlásaiban nem végeztek jelentős figyelmet a nem minősített idegtudományi kutatásokban. Dr. Ichiji Tasaki 1982. évi könyvében az idegrostok élettana és elektrokémia című cikkében írta : "A könyvírás egyik nehézsége az volt, hogy sok biológia- és orvostanhallgató nem ismeri elég jól a termodinamika és az elektrokémia alapfogalmát. "Kétségtelen, hogy a fizika és a bioelektronika nem váltak az általános idegtudományok részévé, és az idegtudósok nem tanulmányozzák a fizikát.
Az agyhoz való hozzáférést biztosító technológiák további titkokat szolgáltatnak a titkos neuroweaponok számára
NY Post "1939. december 29. New York Post :
"Mindannyian rádiós állomások vagyunk, a Columbia Tudósok jelentései, minden atomok, emberekben vagy acélban, amelyek emittálnak és hosszú hullámokat kapnak."

Columbus, Ohio, december 29 (AP). a földi élőlény olyan rádiós műsorszórás és fogadás, amely öntudatlanul hosszú hullámú vezeték nélküli üzeneteket küld és fogad.

II Rabi professzor, Dr. P. Kusch és Dr. S. Millman a Columbia Egyetemen elmondták az Amerikai Szövetségnek a Tudományfejlesztésért hogy minden atom, akár az ember szívszövetének része, akár egy acéldarab, folyamatosan rádióhullámokat bocsát ki, amelyek kimutathatók és mérhetők.
Nyilvánvalóvá válik, hogy ma, a klasszifikált idegtudomány hiányában olyan technológiák hiányoznak, amelyek távolról hozzáférhetnek az agyhoz, bár ezek az eszközök jól ismert fizikai elveken alapulnak. II. Rabi nyerte meg a fizika Nobel-díját 1944-ben a rezonancia módszer vagy a rádiófrekvenciás spektroszkópia számára. Rabi egyike volt a kilenc tudósnak - főként fizikusoknak -, akik szerepet játszottak az MRI kifejlesztésében, egy olyan gépben, amely képes távolról az agyat beolvasni, bár a közelben lévő hatalmas mágnesekkel. Nevezetesen Raymond Damadian hozzájárult az MRI kifejlesztéséhez, és leírta felfelé tartó csatáját, hogy bizonyítsa az ötletét:
Az a elmélet, hogy a test minden része atomokból áll, arra vezetett, hogy egy mágneses mező segítségével ezek az atomok saját frekvencián adják ki a rádiójeleket. Meg lehet kapni egy atomos sugárzást arról, hogy mi folyik a test szövetében. . . . Dr. Damadian koncepcióját a tudományos közösség sokasága gúnyolná, nevetségessé, megcsúfoltaná és rászegezte. Lásd http://www.downstate.edu/alumni/pdf/damadian.pdf.
Az új tudományos ötletek gyakran ellentmondásosak. Az agy tudománya, mint elektromos rendszer, a kutatások egy részét besorolták, mindegyiknek nincs jelentős kormányzati finanszírozása, és a tudományos közösség sok tagja gúnyolódott, nevetségessé tették, megcsúfoltak és rágódtak. Egy évtizeddel azután, hogy az MRI a betegek rendelkezésére állt, Alan Frey kivétel a szabály alól, hogy erős fizikai hátterű neurológus volt, írta:
A lények olyan elektrokémiai rendszerek, amelyek mindegyikében nagyon alacsony frekvenciájú elektromágneses mezőket használnak, a fehérje átlapolástól a sejtes kommunikációig az idegrendszer működéséig. Ha meg szeretné mutatni, hogy az EM [EMR] mezők hogyan befolyásolják az élőlényeket, akkor összehasonlíthatjuk azokat a rádióval, amelyet zenehallgatásra használunk.
Az em jelzi, hogy a rádió felveszi és a zenébe sugároz, majdnem mérhetetlenül gyenge. Ugyanakkor a toto-ban erős em mezői vannak a rádióban. Nem érzékeljük az erősebb jeleket, mert nem a megfelelő frekvencia vagy moduláció. Így nem zavarják a hallott zenét. Azonban, ha a rádión egy megfelelően hangolt em mezőt vagy harmonikus hangot ad, akkor is, ha nagyon gyenge, zavarja a zenét. Hasonlóképpen, ha egy élõ lényre nagyon gyenge em jelet adunk, akkor lehetõség van arra, hogy megfelelõ hangolás esetén zavarja a normál funkciót.
Ez a modell, amit sok biológiai adat és elmélet mond el nekünk, nem pedig toxikológiai modellt. . . . Lehetségesnek tűnik, hogy egy szervezet reakciója egy alacsony frekvenciájú modulált mezőre ugyanaz, mint a magas frekvenciatartománynak való kitettségre adott válasz, amely a kis frekvenciájú moduláció hordozójaként hat. ( Az elektromágneses tér kölcsönhatásának természete a biológiai rendszerekkel , Frey, 1994, p.4).
Továbbá, Obama Brain Mapping Project a molekuláris biológiára összpontosít, és nem tartalmaz olyan terveket, amelyek az agy távoli elérését lehetővé teszik, annak ellenére, hogy a nem-invazív távmódszerek preferenciája. Például az egészséges embereken végzett kísérletekben végzett invazív műtétek nem etikusak. Nem vitás, hogy az elektrokémiai agy elektromágneses, elektromágneses és mágneses jelekkel, valamint kémiai jelekkel kommunikál; mindkettő elengedhetetlen az agyműködés megértéséhez. Mindazonáltal az agy csak távolról érhető el elektromos, elektromágneses és mágneses jelekkel, amelyek képesek utánozni, zavarni vagy közvetlenül kommunikálni az agysejtekkel. Az agy nem érhető el távoli kémiai jelzéssel.
Az 1950-es évek óta csak az amerikai kormány fejlesztette ki jelentős mértékben az agyhoz való távoli hozzáférést, például 1976-ban az amerikai Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) bejelentette a Kongresszusnak, hogy az elme-olvasó gépek kezdik megfejteni egy személy agyát hullámok vagy EEG, távoli képességekkel a tervezési szakaszokban. Miközben a nem minősített idegtudományi kutatások középpontjában olyan elektronikai technológia fejlesztése állt, mint a nanoprobák vagy implantátumok az agyhoz való kapcsolódásra, a klasszifikált kutatások, mint például a DARPA EEG kutatás arra a koncepcióra épül, hogy az agy maga elektromos rendszer. Ez a különbség nyilvánvalóan messzemenő eredményeket hoz. Továbbá, mivel a legtöbb hidegháború fizikája besorolt, a fizika valószínűleg nem lesz a jövő idegtudományi kutatásainak középpontjában.
Következtetések
Az idegtudományban végzett korlátozott fizikai kutatás szembeszökő annak fényében, hogy az agyi villamos energia az elektrokémiai agy megértéséhez nélkülözhetetlen két fő terület. Még az agy elektromos rendszerének alapvető megértése is sokkal többet igényel, mint az idegtudomány mai korlátozott tanulmányozása, amely a neuron-tanításra, az ionos áramlatokra és cselekvési potenciálokra, valamint a conjunct modellre összpontosít. Szintén fontos, hogy a nem minősített idegtudományi kutatások során az agyhoz való hozzáférést nem távoli technológiák korlátozzák az agyi implantátumra, az EEG-re és a szkennelő gépekre, mint például az MRI-re.
Az agy fizikája megköveteli, hogy az agy hogyan közvetíti és integrálja az emberi viselkedést eredményező információkat; megköveteli az elektromágneses, mágneses és elektromágneses kölcsönhatások tanulmányozását az agyban, beleértve az egyes agysejteket és csoportokat és sejtrendszert. Ehhez mérni és tanulmányozni kell, hogyan működik az agy közvetlen áramokon keresztül, a félvezető elektromosság és az EMR és az agy mágneses hullámai között. A biofizika fontossága az agy tanulmányozásához jól ismert volt az 1950-es években; Mindazonáltal több mint fél évszázada az idegtudomány teljesen figyelmen kívül hagyta ezt a fizikai területet. Különösen az agy mint elektromos rendszer tudományosan megalapozott, bár nem bizonyították vagy fogadták el a mainstream idegtudományban.
Nagyon releváns tények konvergálnak és segítenek a fizika és az idegtudomány bizarr paradoxonjának értelmezésében; Először is, a távérzékeléssel, a kommunikációval és a kontroll képességekkel rendelkező neurovágók a legfőbb fegyverrendszert hoznák létre, hogy a nagy országok fejlődjenek, ha rendelkezésre áll egy általános elmélet az agy működőképességéről; és a forradalmi 1950-es idegtudomány az agy elmélete volt az alapja - Gordon szerint egy kiemelkedő idegtudós - elmélet állt rendelkezésre; Másodszor, véletlen és tervezés szerint a klasszifikált idegtudomány rendkívül ferde formában fejlődött ki, különös tekintettel a molekuláris biológiára és a biokémiára, valamint a fizika hiányára; harmadszor, különösen az 1950-es években, az amerikai kormány tudott volna az agykutatásról, mint elektromos rendszerről, és nagy jelentőséget tulajdonított a távoli fejlett neuroweaponok fejlesztésében; negyedik kutatás az agyról mint elektromos rendszerről továbbra is ígéretes, bár teljesen hiányzik az általános idegtudományból; az ötödik, osztályozott fizikai kutatás, beleértve a neuroweaponok kutatását, teljes titokban tartott az 1950-es évek óta, még mielőtt az agykutatás az 1960-as években modern tudományágakká vált volna; ezért a neuroweaponok fejlesztéséhez nélkülözhetetlen kutatások szinte biztosan besoroltak, mielőtt a nem minősített neuroscientistok valaha felfedeznék. Ily módon még a klasszifikált kutatásokat végző idegtudományok is évtizedekig sötétben maradtak. negyedik kutatás az agyról mint elektromos rendszerről továbbra is ígéretes, bár teljesen hiányzik az általános idegtudományból; az ötödik, osztályozott fizikai kutatás, beleértve a neuroweaponok kutatását, teljes titokban tartott az 1950-es évek óta, még mielőtt az agykutatás az 1960-as években modern tudományágakká vált volna; ezért a neuroweaponok fejlesztéséhez nélkülözhetetlen kutatások szinte biztosan besoroltak, mielőtt a nem minősített neuroscientistok valaha felfedeznék. Ily módon még a klasszifikált kutatásokat végző idegtudományok is évtizedekig sötétben maradtak. negyedik kutatás az agyról mint elektromos rendszerről továbbra is ígéretes, bár teljesen hiányzik az általános idegtudományból; az ötödik, osztályozott fizikai kutatás, beleértve a neuroweaponok kutatását, teljes titokban tartott az 1950-es évek óta, még mielőtt az agykutatás az 1960-as években modern tudományágakká vált volna; ezért a neuroweaponok fejlesztéséhez nélkülözhetetlen kutatások szinte biztosan besoroltak, mielőtt a nem minősített neuroscientistok valaha felfedeznék. Ily módon még a klasszifikált kutatásokat végző idegtudományok is évtizedekig sötétben maradtak. még mielőtt az agykutatás az 1960-as években a modern idegtudománynak nevezett tudományos terület lett; ezért a neuroweaponok fejlesztéséhez nélkülözhetetlen kutatások szinte biztosan besoroltak, mielőtt a nem minősített neuroscientistok valaha felfedeznék. Ily módon még a klasszifikált kutatásokat végző idegtudományok is évtizedekig sötétben maradtak. még mielőtt az agykutatás az 1960-as években a modern idegtudománynak nevezett tudományos terület lett; ezért a neuroweaponok fejlesztéséhez nélkülözhetetlen kutatások szinte biztosan besoroltak, mielőtt a nem minősített neuroscientistok valaha felfedeznék. Ily módon még a klasszifikált kutatásokat végző idegtudományok is évtizedekig sötétben maradtak.
Teljesen lehetetlen. Hogyan lehetett ilyen sokan az idegtudomány és a neuroweaponok fizikáját sokáig félrevezetni? Ahogy a mondás így szól: "Ha az egyetlen olyan eszköz, amivel kalapáccsal rendelkezik, minden problémát körömként fog látni". Hasonlóképpen, az 1950-es évek óta kiemelkedő szakértők figyelmen kívül hagyják a homályos, de kritikus információkat, és így teljesen meggyőződtek arról, hogy az elmeellenőrzés tudománya a tudományos fantasztika. Ma ez a megfoghatatlan konszenzus továbbra is határozottan érvényesül. Azonban a konvergáló tények támasztják alá, hogy a neuroweaponok tudománya az 1950-es évek óta lehetséges. Ezen okok miatt a titkos amerikai neurovágók valószínűbbek, mint a nem sikeresen kifejlesztettek. További kutatásra és kutatásra van szükség.


Hruscsov”
Első oldal 1960. január 15-én New York Times , "Hruscsov azt mondja, hogy a szovjetek harmadikat vágják le; a "fantasztikus" fegyvert "látja Max Frankel.
A miniszterelnök azt is elmondta, hogy a szovjet tudósok "új és fantasztikus fegyverrel rendelkeznek a keltetési szakaszban." A tények összefonódása azt támasztja alá, hogy Hruscsov talán titkos neurofegyverekre utal.



















Első oldal 1960. január 15-én New York Times , "Hruscsov azt mondja, hogy a szovjetek harmadikat vágják le; a "fantasztikus" fegyvert "látja Max Frankel. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy a szovjet tudósok "új és fantasztikus fegyverrel rendelkeznek a keltetési szakaszban." A tények összefonódása azt támasztja alá, hogy Hruscsov talán titkos neurofegyverekre utal.

Az elektrokémiai agy




"A [E] jeladó jelek a leghatékonyabb módszert szolgáltatják az információ átadására a szervezeten belül. Egyetlen élőlény sem élhet villamos nélkül, mert a test alapvetően elektromos gép. "(Chase, 2006, Bevezetés).
A villamosenergia, a mágnesesség és az elektromágnesesség egymással összefüggő jelenségek, beleértve az agyat is. Valamennyi elektromágneses hullám matematikailag megegyezik az elektromágneses spektrummal, például a mikrohullámokkal, fényekkel és az agyban levő neuronok kilohertz-rezgéseivel összefüggő összefüggések mentén. (Gilder, Telecosm , 2000, 16. oldal).
A közönségnek ismernie kell a nagyon nehezen megalapozott neurológiai ismereteket, amelyek a neurovadászok fejlődéséhez szükségesek. Ez nem feltétlenül szükséges a rakétatudomány vagy az idegtudós számára ahhoz, hogy megértse, de ehhez hiányoznak a nyilvános fórumon hiányzó információk. Az elektrokémiai agy működésének megoldása egyaránt egy fizika és egy biológiai probléma. Az 1950-es évek óta az agy bioelektromos vizsgálata - az agysejtek akciós potenciáljának kiterjedt kutatásának kivételével - a neuronnak minősül. Ugyanakkor a molekuláris biológia és a biokémia uralta a klasszifikált idegtudományi kutatásokat. Jelentős mértékben az idegtudósok továbbra is agyi biológiát tanulmányozzák a fizika nélkül. Ugyanabban az időben,

Minősített neurológiai kutatás


Biophysics, Bioelectronics
1954-ben George Beadle, Nobel-díjas és az Atomenergia Bizottság biológiai és orvosi tanácsadó bizottságának tagja figyelmeztette: Mint sokan mások is, a mai biztonsági rendszerünkben oly összetett gépet látok működésében, mozgásban van, szinte lehetetlen vezérelni vagy leállítani.És valóságos veszélyt éreztem, hogy elpusztíthatja életmódunkat, ha nem találunk módot arra, hogy irányítsuk. ( Ki írta az élet könyvet? Kay, 2000, 132. o.).

Oldalnézet az emberi agy felénél

Nem minősített idegtudományi kutatások



Molekuláris biológia, biokémia
2012-ben az Amerikai Idegtudományi Társaság 40 000 tagja volt "a molekuláris biológia, a kognitív pszichológia és az agyi képalkotás tömeges reprezentációjával" ( TheGood, the True and theBeautiful, Changeux, 2012, p.317). A molekuláris biológia várhatóan a huszonegyedik században játszik szerepet a huszadik században. ( Life for Design , DeChadarevian, 2002, 1. oldal).




Az oroszok nyíltan beszélnek és törvényeket fogadnak el az orosz elmefegyverekről,
miközben az Egyesült Államok azt állítja, hogy az amerikai elme kontrollja besorolt ​​vagy nem létezik. 

Itt kritikus információk ritkán jelentek meg az amerikai sajtóban.

 

Tartalomjegyzék

  1. Új: 2001-es törvény, amelyet a The Los Angeles Times 2005. januári cikk tartalmaz.
  2. Új: köszönjük Leyla Sheyhzamanova-nak ezt a hátteret a 2001. évi törvényről.
  3. Új: Duma tag VN L opatin tíz éves orosz jogalkotási munkája az elmeellenőrzésifegyverek betiltásáról, ami a 2001. évi törvényt eredményezte.
  4. Új rövid áttekintés és példák a kiterjedt orosz nyilvános vitákról, kormányzati dokumentumokról, napilapokról és újságcikkekről a nem-féle fegyverekről és az elmeellenőrzésről.
  5. A fegyverekről szóló információk továbbra is növekednek: az Egyesült Államok hadseregének katonai elemzője, az Egyesült Államok hadseregének védelmi minisztériuma, a külföldi katonai tanulmányi iroda (FMSO), Fort Leavenworth, Kansas.
  6. Post hidegháborús szovjet lelki ellenőrzés fegyverek fejlesztése ; Mary C. Fitzgerald, a Hudson Intézet munkatársa.
  7. Rövid elemzés és következtetések


 
1. Új: a 2001-es törvény, amelyet a The Los Angeles Times 2005. januári cikk tartalmaz.

Ramon Ruelas fordítása.
Orosz példány írt itt .
Felhívjuk figyelmét, hogy az egyik kiegészítõ tervezet (hivatalos megjegyzés) itt olvasható:http://mindjustice.org/1-02-66.htm
Az Igazságügyi Bíróság továbbra is kutatja ezt a törvényt annak érdekében, hogy megkapja a 2001-es törvényben és a 2005-ös Los Angeles Times-ban szereplő kiegészítés vagy hivatalos jegyzet végleges változatát.
A kormányfüggyel 2001. június 28-án elfogadott "Fegyverekről szóló szövetségi törvény" 6. cikkéhez kapcsolódó kiegészítés bevezetéséről
1. cikk Az 1996. december 13-i szövetségi törvény 6. paragrafusa, a "Fegyverekről" szóló 150-FZ (az Orosz Föderáció 1996. évi, 51., 5681. sz. a "biológiai tényezők" szavak után a "fegyverek és egyéb tárgyak" szavakkal kiegészítve, amelyek káros hatása az elektromágneses, fény-, hő-, infravörös vagy ultrahangos kibocsátásokon alapul, és amelyek kimeneti paraméterei meghaladják a megállapított értékeket az Orosz Föderáció állami előírásai szerint, és amelyek megfelelnek a közegészségügy területén működő végrehajtó hatalom szövetségi szervének, valamint az Oroszországi Föderáció határain kívül előállított fegyvereket és tárgyakat is; ".
2. cikk. A tényleges szövetségi törvény a hivatalos közzététel napjától lép hatályba.
elnök
Orosz Föderáció
V. Putyin
Moszkva, Kreml
2001. július 26.
No. 103-FZ
Tartalom | felső
 

2. Új: köszönjük Leyla Sheyhzamanovának ezt a hátteret a 2001. évi törvényről, itt oroszul:

www.compulenta.ru \ 20016 \ 28 \ 15000

Ramon Ruelas fordítása.
Állami Duma jött ki az elektromágneses, könnyű, termikus, infra és ultrahangos fegyverek tilalmára. 2001. június 28., 18:23 szöveg: Nikita A varenov állami gondolat a harmadik olvasatban elfogadta a "Duma biztonsági bizottság tagjai" című törvényjavaslatot a "fegyverről szóló 6. cikkely" A törvényjavaslat értelmében az RF területén tilos a polgári és a hivatalos fegyver használata, amelynek káros hatása az elektromágneses, fény-, hő-, infra- és ultrahangos kibocsátásokon alapul. a fegyver a külföldi formában. A törvény elfogadása szavazott 356 képviselő, szemben - 1.
Tartalom | felső
 

3. Új: Nincs új információ meghaladta az orosz ügyvéd és Duma tag, VN Lopatin munkáját.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk az elkötelezett 10 éves orosz jogalkotási munkáját az elmeellenőrzési fegyverek betiltásáról, ami a fenti 2001. évi törvényt eredményezte. További információ a www.mindjustice.org címen érhető el az orosz fordításban.
Több mint tíz éve VN Lopatin kiemelkedő és befolyásos az orosz kormányban. Ő támogatta az orosz őrültség elleni fegyverek betiltását, és ezt az ügyet az ENSZ-hez fordította. Mr. Lopatin jogi diplomával rendelkezik, és tagja volt az orosz állam Duma-nak. 1999-es könyve, a pszichotronikus fegyverek és Oroszország biztonsága körvonalazza a pszichotrónikus fegyverek és a háború veszélyét, valamint a közönség fontosságát a globális fenyegetéssel kapcsolatban. A pszichotronikus fegyverek közé tartoznak az elektromágneses fegyverek, amelyek az agyat és az idegrendszert célozzák. Az "Információs-pszichológiai biztonságról" szóló javasolt orosz szövetségi törvényről a polgárok és a társadalom jogainak és törvényes érdekeinek védelméről és védelméről szól.
Mr. Lopatin két, az alábbiakban részletezett, nem minősített kormányzati dokumentumokban szerepel, amelyet az információs szabadság kérése alapján kaptak. A moszkvai orosz nyilvános televíziós műsor 1995. október 6-án, az Ember és a törvény szerint, a tudósok megvitatták az elmeellenőrzési technológiát.
Állami Duma szakértő Yuriy Lopatin olyan törvényhozást kér, amely tiltja az elmeellenőrző eszközök illegális fejlesztését és eladását.
... Egy állami Duma szakértő, Yuriy Lopatin azt mondja: "A pszichotronikus technológia illegálisan terjeszkedik, és a törvények tiltják a pszichotronikus eszközök illegális fejlődését, gyártását, kiskereskedelmét és terjedését, amelyek befolyásolják a polgárok tudatát és viselkedését." Továbbra is azt mondja: "A pszichológiai kísérletekhez a tömegkommunikációs eszközök használatát tiltani kell, és az emberi genetikai kísérletekben az állam által rendelt kutatásokat szigorúan be kell jegyezni". Ezt Georgiy Georgiyevich Rogozin, az elnökbiztonsági szolgálat első helyettes vezetője jóváhagyta.
Lásd még: Bulletin of Atomic Scientist, Jan / Feb. 1991 Renegade Oroszok megragadják a katonai ellenőrzés Jennifer Scheck Lee, amely számolt be, "... Jelcin a szeptember 1990 választása Lopatin, egykori haditengerészet tiszt egyenértékű nagy, a fejét a köztársaság új állami bizottsága a közbiztonság ..." 1990 Xinhua Az alábbi cikkek részlete leírja Lopatin látogatását az amerikai védelmi miniszter Richard Cheney és Lopatin sajtótájékoztatóján a Nemzeti Press Clubban.
A Xinhua General Overseas News Service; Xinhua hírügynökség, 1990. október 11, amerikai védelmi titkár, hogy látogassa meg Moszkvát
Cheney megáll a londoni útban Moszkvába és Párizsba az úton. William azt is kifejtette, hogy tegnap Cheney találkozott egy fiatal szovjet katonai "reformátorral", Vladimir Lopatin őrnagydal, és magánbeszélgetést folytatott vele. Nem volt hajlandó feltárni a beszélgetés tartalmát. Lopatin, aki sajtótájékoztatót tartott ma az országos sajtótájékoztatóban, az Egyesült Államokban van a "Global Outlook" kutatóintézet által szervezett látogatáson.
Lopatin továbbra is aktív szerepet tölt be az orosz kormány biztonsági politikájában az Arminfo hírügynökség szerint 2004. október 7-én az örmény parlamenti alelnököt javasolja az önmeghatározott köztársaságok egységes megközelítésének kidolgozására a FÁK keretén belül. A cikk leírta, hogy Lopatin az Osztrák Ügyészi Hivatal Nemzeti Kutatóintézetének igazgatóhelyettese és munkája az örmény népirtás elismerésének kérdéséről a Bizottság következő ülésszakának napirendjére.
Lopatin úr messze a legerősebb és kiemelkedő közönség a világon, hogy támogassa az elmeellenőrző fegyverek tilalmát. A 2000-es Segodnya cikk a Lexis-nexus adatbázisban található, és nagy áttekintést nyújt a 2001-es törvényről.
 

Mit mondanak a papírok (Oroszország)

2000. február 14., A "PSYCHOTROPIC" APOCALYPSE VEZETŐI
FORRÁS: Segodnya, 2000. február 11,
BYLINE: Andrei Soldatov
MAGAS LÁMPA: AZ OROSZI BÍRÓSÁGOK MEGKÖZELÍTÉSÉRE VONATKOZIK AZ INFORMÁCIÓBIZTONSÁGRA VONATKOZÓ JOGILATKOZATOT AZ ORSZÁGBAN. EZ A HATÁROZAT AZON TÖRTÉNIK, AMELYEK AZ USA ALÁBAN KÉSZÍTETT A RENDSZEREKRE VONATKOZÓ RENDSZEREKET, AMELYEK RUSSIAI INFORMÁCIÓS RENDSZEREKET LEHETŐSÉGEKET ÉS A NÉPESSÉGVETÉSRE VONATKOZNAK.
(...)
Szerint "Segodnya", jelenleg a Duma aktívan tárgyalja a törvénytervezetet az információs-pszichológiai biztonság által benyújtott Vladimir Lopatin. Lehetséges, hogy a tízéves munka gyümölcse (a törvényjavaslat 1990-ben kezdődött) az első olvasatban áprilisban kerülnek megvitatásra.
(...)
Az ilyen törvényeket soha nem vitatták meg egyetlen országban sem. De ez a tény nem zavarja a képviselőket, mert rájöttek, hogy az ellenség, amely Oroszországot fenyegeti ebben a szférában, rettenetes és erőteljes. Az információs-pszichológiai befolyás titkos módszerei nem csak az emberek egészségét károsíthatják, hanem "az emberek szabadságának elvesztését az öntudatlan szinten, a politikai, kulturális és más önazonosítás képességének elvesztését, a társadalmi tudatosság manipulálását" még "az Orosz Föderáció közös információs és szellemi integritásának megsemmisítése".
Ugyanakkor a törvény nem magyarázza meg, hogy miért olyan pusztító a módszerek alkalmazása. A magánbeszélgetések során a törvényjavaslat fejlesztői bizonyos "pszichotróp fegyverekre" utalnak. A "Segodnya" újságírója megpróbálta kideríteni, hogy van-e ok az ilyen fegyverekről szóló pletykákra.
El kell ismerni, hogy potenciális ellensége arra kényszerített bennünket, hogy "pszichotróp" vagy "pszichikai" fegyverről beszéljünk. Itt van egy szelektív lista a legújabb amerikai katonai eredményekről: hordozható lézerek és izotópos oszcillátorok, amelyek az ellenséges katonákat, szubszonikus generátorokat vesztik, amelyek nemcsak az ellenséget csalják, hanem émelygést és hasmenést is okoznak, valamint a zajgenerátorokat, amelyek befolyásolják az ellenséges és izgatott tömegeket . Vagy például a "vízhab". Ez egy gáz, amely habot hoz létre, ami félrevezeti az ellenséget.
A Los-Alamos híres laboratóriumában szinte mindegyik technológiát az úgynevezett nem halálos fegyverek létrehozására irányuló nemzeti program keretében fejlesztették ki.
(...)
A Los-Alamos laboratóriumában létrehozott nem halálos fegyverek szorosan kapcsolódnak az úgynevezett "információs fegyverekhez", amelyek állítólag befolyásolják a harci hardvert: Alexander Starovoitov, a Szövetségi Kormányzati Kapcsolattartó és Igazgatási Ügynökség (FAGLI) korábbi igazgatója szerint, , az információs fegyverek az információhoz való jogosulatlan hozzáférés és az elektronikus vezérlőrendszerek megsemmisítésére szolgáló eszközök arzenálját jelentik. De az oroszok úgy vélik, hogy ezek a fegyverek nemcsak ellenséges katonákkal, hanem az ország lakosságával szemben is felhasználhatók.
1996-ban Timothy Tomas, a Külföldi hadsereg kutatóközpontjának (Fort Livenwort, Kansas) elemzője, aki az információs fegyverek területén az orosz tudomány kilátásait vizsgálta, megpróbálta megmagyarázni ezt a jelenséget. Tomas szerint történelmileg a Szovjetunió kutatást végzett az információellenőrzés területén. Az egyik legérdekesebb módszer, amely lehetővé teszi az információk manipulálását, az úgynevezett "reflexív kontroll módszere". Ennek a módszernek az a lényege, hogy megadja az ellenségre vonatkozó információkat, amelyek arra kényszerítik, hogy a másik fél által igényelt információ feladójaként működjön. Ezt az elméletet ötvenedik században hozta létre a honvédelmi minisztérium első számítástechnikai központja, amely a No.01168 katonai objektum néven ismert.
Ezenkívül Tomas kijelenti, hogy a Szovjetunió a félretájékoztatás elméletén dolgozott, amelynek alkalmazása az ország lakosságát egy katonai konfliktus során megtagadja saját hadseregének segítése érdekében.
Minden tekintetben az orosz katonák és helyettesei arra a következtetésre jutottak, hogy az amerikaiak sikeresen továbbhaladtak az orosz tudósoknál a lakosság manipulálása terén, miután megtudták az újonnan létrehozott fegyvereket az USA-ban. Ez a félelem szilárd meggyőződéssé vált, amikor az Egyesült Államok által az információs fegyverek létrehozására fordított összegek ismertté váltak. Az FAGLI ​​szerint az USA fegyverek létrehozására fordított kiadásai négyszeresére nőttek az elmúlt 15 évben, és jelenleg ez a kiadás az első helyen szerepel az összes katonai program költségei között.
A pánik nőtt, amikor 1996-ban a FAGLI ​​vezetése bejelentette, hogy az információs fegyverek hatása csak a megsemmisítés fegyvereivel hasonlítható össze. A FAGLI ​​az "Információs fegyverek mint az orosz nemzetbiztonság fenyegetéséért" címő elemzési információkat készített és publikált. Ennek eredményeképpen 1997-ben a Duma és a CIS Parlamentközi Közgyűlés felszólította az ENSZ-et, az EBESZ-t és az Európa Tanácsot, hogy terjesszen elő egy nemzetközi tilalmat az információs háborúkra vonatkozóan, és követelte az információs fegyverek forgalmának korlátozását. 1998 márciusában ezt a kérdést az ENSZ Kofi Annan főtitkárával tartott találkozón emelték fel. Oroszország kezdeményezésére ezt a kérdést felvették az ENSZ Közgyűlés napirendjére.
Később ezt a szigorú retorikát magyarázta. Alexander Starovoitov, az FAGLI ​​volt vezérigazgatója kijelentette, hogy egy információs támadás megsemmisítheti az összes olyan elektronikus ellenőrző rendszert, amelyet a Védelmi Minisztérium és az állami infrastruktúra használ. A hadsereg és a haditengerészet nem lesz képes reagálni az ilyen agresszióra. Az ország vezetői nem fognak információt kapni az ország helyzetéről, és ennek megfelelően nem fogják megtenni a szükséges intézkedéseket. Az ilyen fegyverek használatának következményei miatt a kormány úgy döntött, hogy több pénzt biztosít a kormányzati kommunikációs rendszerek védelmére ...
Az FAGLI ​​mellett a Védelmi Minisztérium érdeklődést mutatott az információs fegyverek iránt, amelyek a kormány által az ilyen fegyverek fejlesztéséért elosztott pénzösszegeket számolják. A biztonsági minisztériumok részéről történő lobbizás eredményeképpen a katonai építkezésért felelős állami bizottság úgy döntött, hogy az információs fegyvereket beilleszti az esetleges agressziók elrettentésére irányuló orosz potenciál három prioritási tényezőjébe (a Stratégiai Nukleáris Erővel és a nagy pontosságú fegyverek rendszere). A polgári struktúra pénzt szeretne szerezni az információ-pszichológiai biztonság problémájának felkutatásában. Az Orosz Tudományos Akadémia Pszichológiai Kutatóintézete aktív alkotója lett Vladimir Lopatin által benyújtott törvénytervezetnek.
A probléma speciális szolgálatainak szempontjai nem egyértelműek. Egyrészt a FAGLI ​​kijelentette, hogy a kormány hivatalos álláspontjának bejelzése előtt nem hajlandó értékelni a törvényt. Ezzel szemben a FAGLI ​​egyik tisztviselője részt vett a törvénytervezet létrehozásában.
Tartalom | felső
 

4. Új: A Szovjetunió felbomlása után a széleskörű és nagyon nyitott, bár ellentmondásos, orosz nyilvános viták, kormányzati dokumentumok, folyóiratok és újságcikkek rövid ismertetése a nem-féle fegyverekről és az elmeellenőrzésről.

Az amerikai kormány hivatalos álláspontja az, hogy az amerikai fegyveres fegyvereket osztályozzák, vagy hogy nincsenek amerikai kormányzati fegyverek. Lásdhttp://mindjustice.org/experts_6-05.htm az Egyesült Államok álláspontja az elme ellenőrzésére. Az orosz lelki ellenőrzésről bővebben az orosz szekciót a www.mindjustice.org oldalon találja . Itt csak egy példa.
2000. június 27., kedd Itar-Tass orosz sajtófigyelő június 27-én
Az orosz államok kedden lebonyolított kulcsfontosságú témái az orosz kormány gazdaságpolitikája, az orosz információbiztonsági doktrína és az orosz állami duma, amely egy új eljárást fogadott el a Föderatív Tanács felsőházának létrehozásáról.
...
AZ OROSZORSZÁG DOKTÍLUSA INFORMÁCIÓS BIZTONSÁGÁRA
A Rossiiskaya Gazeta felvetette a problémával kapcsolatos észrevételeit, és kijelentette, hogy "az információbiztonság biztosítása érdekében Oroszországnak nemcsak az elméleti problémákat kell megoldania, hogy az új generációs fenyegetések ellenőrizhetők legyenek és ellenőrzés alá vonhassák őket, hanem megfelelő jogalapot dolgozhassanak ki."
A Nezavisimaya Gazeta kijelentette, hogy "az ötlet szerzői szerint az új struktúrának ki kell mutatnia egy koordinált állami politikát a kérdésben".
Tartalom | felső
 

5. A Mind Control fegyverek információi tovább nőnek:

Timothy L. Thomas úr, az Egyesült Államok hadseregének katonai elemzője, a Védelmi Minisztérium, a Külföldi Katonai Tanulmányi Hivatal (FMSO), a Fort Leavenworth, Kansas amerikai hadügyminiszter cikkeiről beszámol.
Itt van egy részlet a katonai felülvizsgálatról, 1999. szeptember-október, Timothy L. Thomas úr emberi hálózati támadásairól, az FMSO honlapján;http://fmso.leavenworth.army.mil/
Kína és Oroszország - a hardvertechnológia, az adatfeldolgozó berendezések, a számítógépes hálózatok és a rendszerrendszerek fejlesztése mellett - "új koncepciójú fegyverekre" koncentrált, mint például az infravörös fegyverek, a lézerek, a mikrohullámú és a részecske-sugárzású fegyverek és inkoherens fényforrások. ... A kínai hadsereg nyilvánvalóan úgy véli, hogy ezeket az eszközöket a jövőbeli háborúban fogják használni, mivel orvosai különleges típusú high-tech vagy új koncepciójú fegyverek által okozott sérülések kezelését vizsgálják.
Az elmúlt fél évszázadban drasztikusan nőtt az ember, a társadalom vagy a fegyveres erő összetételének tudatában, pszichében vagy morálában való munka. Az egyik fő oka a sok ország által a biztonság és a védelem területén a pszichológia, a pszichotronika, a parapszichológia, az egyéb új pszichofizikai jelenségek, a bioenergia, a biológia és a pszichoenergiák területén végzett szisztematikus kutatásokban elért jelentős siker.
Valójában az információs-pszichológiai tényező annyira fontos az orosz katonaság számára, hogy az információs-pszichológiai műveletet a katonai tevékenység önálló formájaként kezeli.
A pszichotronikát úgy definiálják, mint "a tudományos tudás interdiszciplináris területe, amely a tudat és az észlelési folyamatok közvetítésével az élő szervezetek és a környezet közötti távoli (nem összefüggő) kölcsönhatásokat vizsgálja. Megvizsgálja az ilyen kölcsönhatások energia- és információjelenségét. " Lásd VD Tsgankov és VN Lopatin, Psikhotronnoe Oruzhie i Bezopasnost 'Rossii, Moszkva 1999.
A pszicho-fizikai (pszichotronikus) fegyver a "technikailag generált eszköz, amely az emberi pszichés funkcióira és az emberi szervek és rendszerek élettani működésére vonatkozó információ és / vagy energia befolyásolására szolgál. A nem halálos fegyverek kategóriájába tartozik. " Lásd MI Abdurakhmanov, VA Barishpolets, VL Manilov, VS Pirumov, Geopolitika I Natsional'naya Bezopasnost ', Moszkva, 1998
Thomas úr munkáját 1998 augusztusában, augusztusában, az Atomikus Tudósok Értesítője (All in the (ori) nyelven) magyarázta az elmeellenőrzés áldozatainak állításairól? Linda Rothstein;
A Bulletin időről időre olyan leveleket kap, akik azt állítják, hogy segítségre van szüksége, mert az FBI rádióhullámokon keresztül irányítja az elméjüket. Néhányan azt mondják, hogy a bajok akkor kezdődtek, amikor titokban működtek; mások azt állítják, hogy az ügynökök laknak a fent, az alatta vagy az utca felett található lakásban - ahonnan szubliminális üzenetet irányítanak, ami a levélírót nagyon bánta.
Timothy L. Thomas úr, a Külföldi Katonai Tanulmányi Hivatal elemzője a Ft. Leavenworth, Kansas, egy olyan kifejezéssel rendelkezik, amely a célzott egyénekre vonatkozik - "pszichotronikus hadviselés". És amikor fejleszteni kell a sikeres eszközöket ebben a látszólag növekvő területen, azt mondja, az oroszok még messze vannak. "Az információs hadviselés - magyarázza Thomas a Paraméterek tavaszi 1998-as számában - általában a kommunikációs módok - telefonok, műholdak, számítógépek stb. Megzavarására irányul. De amit az amerikai információs hadviselés számos amerikai támogatója nem vette észre, az az emberi test célzásának fontossága, amely az információs lánc leggyengébb láncszeme.
Tartalom | felső
 

6. A hidegháborús szovjet fegyverek fejlesztése: Darpa jelentések Mary C. Fitzgerald, a Hudson Intézet kutatója.

Mary C. Fitzgerald a Hudson Intézet, egy washingtoni közpolitikai kutatóközpont kutatója. Szakterületei védelmi és nemzetbiztonsági kérdések, orosz, kelet-európai és eurázsiai tanulmányok, orosz katonai és amerikai hadsereg. Amint arról a Hudson Intézet weboldaláról http://www.hudson.org/ ;
1977 óta Mary C. Fitzgerald elemezte a szovjet / orosz katonai írásokat a DOD-nek (Defense Department) a stratégia, az operatív művészet és a taktika központi fogalmainak meghatározása céljából. Ezenkívül az USA Védelmi Minisztériuma számára az alábbi jelentéseket tette közzé: az orosz nézetek az elektronikus és információs háborúról (I. és II. Kötet), 1996. Orosz MOE-k az elektronikus és információs háborúért 1997 őszén; Az RMA hatása az orosz katonai ügyekre (I. és II. Kötet), 1998 tavasz; és az RMA hatása az orosz katonai ügyekre: Kiegészítés, 1998 ősze.
Mary Fitzgerald éves jelentést írt a Darpa (Defense Advanced Research Agency) 1996 óta, amely jelentős részét a pszichotrónikus fegyverekről tartalmazta. A jelentés szerepel a fentiekben, mint az Egyesült Államok védelmi minisztériuma. Dr. Fitzgerald Oroszországba utazik, részt vesz katonai hivatalnokokkal tartott üléseken és konferenciákon, és összeállítja az orosz fegyverekről szóló éves Darpa-jelentést. Az 1997-es Darpa-jelentéshez a Darpa kérésére vonatkozó információ szabadsága, az orosz nézetek az elektronikus és információs háborúról még mindig közel két év múlva folyamatban van. Köszönet Tessa Puglia-nak, aki az 1997-es jelentést vázolta fel;
Orosz nézetek az elektronikus és információs háborúról
1997 szeptember
Csak hivatalos használatra
Tézis
Az orosz katonai tudósok azt jósolják, hogy az új RMA jövőbeli háborút fog vezetni az új fizikai elvek, az információs hadviselés ...
A jövő háborúja felszabadítja az embert a csatatérről, és kevésbé fizikailag pusztító, mivel fő céljai az ellenfél infrastruktúrájának és pszichológiájának befolyásolása. A győzelem olyan oldalra fog menni, amely képes a hadviselés "hatodik generációjának" megvalósítására.
 

Áttekintés

I. Új fizikai elvek
  • Geofizikai / ökológiai fegyverek
  • Magasfrekvenciás rádió / elektromágneses hullámú fegyverek, infravörös fegyverek
  • Etnikai fegyverek
  • Irányított-energia fegyverek
  • Pszichotronikus fegyverek
  • Plazma fegyverek
  • Nem halálos fegyverek
  • Költséghatékony
  • A titkosság / meglepetés ...
IV. Új fizikai elvek
Nagyfrekvenciás hullámfegyverek (infravörös fegyverek)
  • Támadni minden életfenntartó élettani funkciót (keringési és idegrendszer, belső szervek stb.)
  • Riasztás, kétségbeesés, horror
  • Epilepszia, szívroham, haláleset
  • Beton, fémszerkezetek betonozása ...
  • A bio-kibocsátás felderítése, monitorozása és védelme
IX. Új fizikai elvek
  • Irányított, nem érintkező EM mezők SHF / EHF sávokban
  • Veszélyesebb, mint atom, stb.
  • Elfojtja az akaraterőt / "büntető akaratot"
  • A rádióhullámok megzavarják az agyat, a központi idegrendszert
  • Infravörös hullámok = félelem, pánik stb.
  • Irányított besugárzás = EM mezők az elektronikus berendezésekből
  • Változik a viselkedés, eseményekre reagál
  • Megakadályozza a funkcionális rendszereket
  • A sejtszövetek morfológiai változásait okozza
  • Betörte a téglát, a fát, a betont
X. Új fizikai elvek
  • ... "Holografikus lézer"
  • Sugárzás generátor, vevőegység, eszköz a visszavert jelek átalakítására ...
  • Jelenlegi fázis a mesterséges intelligencia, a szakértői rendszerek, a neurális hálózatok, a "szerzett" tudás felhasználásával
"A legfontosabb célkitűzés befolyásolhatja az ellenség pszichológiáját"
  • Egyéni, kollektív, tömeg
  • Közvetlen vagy közvetett
  • Az intézmények megsemmisítése, súlyos rendellenességek létrehozása stb.
  • "Pszichológiai fegyverek": pszichotrónikus, pszichotróp, infravörös, elektromágneses ...
III. Következtetések
Új műveletek: "Supersystems" = közösség
  • ... Új katonai-technikai politika: "technológiai elrettentés" = eltolódás az anyagtól a tudományigényig
  • Űr-alapú C3I / EW = "supersystems"
Tartalom | felső
 

7. Rövid elemzés és következtetések:

Az oroszok nyíltan beszélnek és törvényeket fogadnak el az orosz elmefegyverekről, miközben az Egyesült Államok azt állítja, hogy az amerikai elme kontrollja besorolt ​​vagy nem létezik. Ez kritikus információ, amelyet ritkán jelentenek az amerikai sajtóban.
Megbízható információk az orosz elmeellenőrző fegyverekről nehéz megtalálni az Egyesült Államokban. VN Lopatin egyike azon kevés orosz vezetőknek, akik több mint tíz éve folyamatosan beszélnek. A Szovjetunió felbomlásával elérhetők az orosz elmeellenőrzési fegyverekkel kapcsolatos információk. Míg a fegyverek hosszú távú amerikai / orosz érdeklődése továbbra is fennáll, kevesebb információ áll rendelkezésre 2000 után, amint azt a kevés amerikai katonai elemző látja, akik Kínáról és az orosz elektromágneses fegyverekrõl és az elme ellenõrzésérõl írnak. Ez a tényezõk kombinációja jelzi a fegyverek nagyon súlyos osztályozását és fontosságát. Most a 2005-ös Los Angeles Times jelentései: "2001-ben Vladimir V. Puty elnök törvényt írt alá, amely tiltja az" elektromágneses, infravörös ... radiátorok " és más "pszichotronikus hatású" fegyvereket, amelyek kárt okoznak. A törvényjavaslathoz csatolt hivatalos feljegyzés szerint az orosz tudósok megpróbáltak "hatékonyan befolyásolni az embereket távolról." Nincs összehasonlítható amerikai szövetségi törvény. Sokkal több kutatásra van szükség az ígéretes mentális irányítási területen.
A rendelkezésre álló orosz és amerikai tudatellenőrzési fegyverekkel kapcsolatos információk valószínűsítik az amerikai fedőfedezéseket az amerikai fegyverzeti programok ellen, amelyek elkerülhetetlenül minősülnek és fejleszthetők. Az izraeli katonai tisztviselők azon állításai, hogy az orosz lelki ellenőrző fegyver "nem működik", amint az alábbi Honvédelmi Hírek részletében is szerepel, az amerikai tisztviselők is beszámoltak. További információ :http://mindjustice.org/experts_6-05.htm .
Honvédelmi Hírek, 2001. december 17-23., Izrael Fields: Louise Doswald-Beck elnyomja a palesztin erőszakot; ... Egy december 9-i interjúban, amely négyéves időtartamának zárását jelzi Izrael félelmetes védelmi kutatási és fejlesztési szektorának vezetőjeként, Ben-Israel (Isaac Ben-Israel vezérőrnagy) azt mondta, hogy igazgatósága különböző tudományos és fenomenológiai beleértve a lelki ellenőrzést - a terrorista tevékenység visszatartására és megakadályozására tett kísérletekben. "Ezt néhány évig fektettük be ... de elhatároztuk, hogy ez nem volt hatékony" - mondta Ben-Israel az elmeellenőrzési módszerekről, amelyek közül sokat a volt Szovjetunió katonai és biztonsági ügynökségei fejlesztettek ki.
Mindenki egyetért abban, hogy ha a kormányzati elme kontrollja hatékony fegyver, akkor a tisztviselők soha nem fogják elismerni. Ez komoly kérdéseket vet fel mind az oroszok, mind az amerikaiak számára. Nyilvánvalóan nyilvánosan nem erősítették meg a kormányzati okiratokat vagy a lelki ellenőrző fegyverek bizonyítékát a körülményes bizonyítékokon kívül A nemzetbiztonság következtében a szükséges megbízható tények és információk nem állnak rendelkezésre az Egyesült Államokban az elmeellenőrző fegyverek nyilvános vitájára. Csak a Szovjetunió felbomlásának történelmi eseménye miatt az orosz fegyelmet a fegyverek nyilvánosan ismertté tették. Az orosz kormányzati tisztviselők, mint például a Lopatin kiderítették, hogy léteznek lelki fegyverek a fegyverek ellenőrzésére. Nehéz elképzelni, hogy milyen fontos esemény lenne az amerikai tisztviselők számára, hogy feltárják az amerikai tudatfegyvereket. ' A Mind Justice tovább fogja frissíteni ezt az úttörő orosz jogot és a 2001 utáni fejlesztéseket. Végezetül a Mind Igazságügyi Minisztérium továbbra is összegyűjti a bizonyítékokat és jelentést tesz az állítólagos kormányzati kísérletezésről és a fegyverek használatáról az állampolgárok világszerte, hozzájárulása nélkül, egyre több állítással kapcsolatban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése