2018. július 25., szerda

A sátán a háttérben vakolóként meghúzza magát





A sátán a háttérben vakolóként meghúzza magát













Ezek az írások mindenki számára kötelezö olvasmányok:





Az okkult hatalom az NWO mögött: a Chábád Lubavics szekta

A Rothschild család iszonyatos hatalmát dokumentáló cikk

A Hitler leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más

A sertésinfluenzát 2009-ben az amerikai elnöki gép vitte Mexikóba

Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz

Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés



GYAKRAN ÁTÍRT FORGATÓKÖNYV



Emiatt tüntek annyira zavarosnak az utóbbi hetek világpolitikai történései. Amikor egy színdarab forgatókönyvét is az utolsó pillanatban többször átírják, ott is fennáll a veszély, hogy az is zavarossá, nehezen érthetövé és silánnyá válhat. Trump új szerepe például már nem “antikrisztusi hamis megváltó”, hanem “politikai öngyilkos merénylö”, aki állítólag nem fogja kitölteni a négy évét se, annyi (látszatra!) öngyilkos lépést fog tenni politikailag, melyek viszont, ha áldozatok árán is, de felgyorsított léptekkel fogják elöre vinni a történelem menetét a (putyini) világkormány felé.
Pár hete például azért tudtak olyan látványosan elöretörni az “orosz és irán ellenes neokonzervatívok”, mert hagyták öket. Az oroszbarát (imidzsü) Flynn tábornok menesztése színjáték volt. A rejtett cél konfliktus csiholása volt az oroszokkal. Aztán Kínával is próbálkoztak, próbálkoznak, bla-bla-bla, már szinte “unalmas” az egész. Per pillanat Trump menesztési forgatókönyvét vázolgatják, hogy aztán az elnöki székbe ülhessen az oroszellenes imidzsü alelnöke Mike Pence, s ö is konfliktust próbáljon csiholni az oroszokkal és/vagy Kínával. A konfliktus kirobbantása után – miután az oroszok és/vagy kínaiak jól megszorongatták az amerikai hadsereget – egy “ellenpuccs” megdönti magát Mike Pencet és a “neokonokat” is, s az USA elnöki székébe Rand Paul ül, aki aztán hozzájárul, hogy az oroszok “megreformálják” az ENSZ-t, magyarán mondva átvegyék a világhatalmat az antikrisztus-jelölt Putyinnal az élen.
Itt viszont van egy (vagy inkább két) bökkenö: a franciák és a britek. Nekik is vétójoguk van az ENSZ-ben, így bármikor megakadályozhatják az orosz hatalomátvételt a világ felett.Hacsaknem … most április-májusban nem a Putyin-szövetséges Jean-Marie Le Pen nyeri a francia elnökválasztást. A közelgö francia elnökválasztás tétje óriási az orosz-vezetésü NWO létrehozásának szempontjából! A másik akadály pedig a szintén orosz-ellenes Theresa May kabinet, mely egy Le Pen gyözelem esetén valószínüleg szintén meg lesz buktatva, biztosítva, hogy mind az öt ENSZ állandó biztonsági tanácsi tag élén oroszbarát erök álljanak.
2017.3.20:


DUTERTE ÚR A FÜLÖP-SZIGETEKEN NWOS-CIONÁCI NÉPIRTÁST “TESZTELGET”



Olyat amire Orbán úr a stadionokat építteti.
Hogyan lehet egy népirtást levezényelni úgy, hogy azt a közvélemény lényegében elfogadja? Úgy hogy a kiirtandó elemenseket – akik útjában állnak a cionáci NWO-s globális rendszernek – drogfogyasztóknak, antiszociálisoknak meg hasonlóknak bélyegzi. A receptet már Hitler úr is ismerte.
2016. okt. 1:
Rodrigo Duterte 3 millió drogfogyasztó kiirtását tervezi, és Adolf Hitlerhez hasonlította magát
(Rodrigo Duterte vows to kill 3 million drug addicts and likens himself to Hitler)
Dutertén keresztül a ciók bizony NWO-s népirtást “tesztelgetnek” a Fülöp-szigeteken, azt, hogyan reagál rá a (világ)közvélemény. Elöször csak a kábítószer-kereskedöket gyilkoltatták, aztán már a “drogfogyasztókat” is, aztán bárkit akire bizonyítás kényszere és bírósági ítélet nélkül egyszerüen rámondják, hogy “fogyasztó” (aka rendszer-ellenes)
Bizonyíték nélkül bármelyik rendszerellenes-beállítottságú emberre rámondják, hogy “fogyasztó”, és azonnal agyonlövik.
Hitleri…
2017. febr. 4:
A katolikus egyház megelégelte Dutertét
A szegények körében sok helyen rettegés uralkodik. Véleményük szerint sok embert nem is a drogok miatt öltek meg” – áll az egyház pásztorlevélben.”…
Egyes hírek szerint a rendőrség drogellenes akcióinak 97 százaléka a gyanúsított halálával végződik, ami arra utal, hogy a rendőrök egyszerűen meggyilkolják az embereket.
Duterte úr bizony náci és tele van szarral.
Még szerencse, hogy a balos kommunista frakció (Ferenc pápa az egyházon keresztül és korábban az Obama adminisztráció) valamennyire féken tudta/tudja tartani Duterte urat. De most már tényleg csak Ferenc pápa és az egyház maradt, már Obama is kinn van a képböl.
2016. 12. 2: Donald Trump fehér házi hivatalos látogatásra hívta meg Rodrigo Dutertét
(US President-elect Donald Trump invites Philippines’ Rodrigo Duterte to ‘visit White House next year)
US President-elect Donald Trump shared a telephone call with Rodrigo Duterte and invited him to visit the White House next year during
Trump telefonon beszélt a fülöp-szigeteki elnökkel, majd washingtoni hivatalos látogatásra hívta meg.
Cigó, te még nem hívtad meg Magyarországra Duterte urat?
A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat. A terv szerint nem is igazán munkatáborként fognak müködni ezek, hanem azonnali, gyors, “iparszerü” kiirtás lesz bennük kivitelezve. Villámgyorsan és tömegesen. A technológiák meg vannak hozzá.
Utálok ilyen horror-szerü dolgokkal “ijesztgetni”, de leleplezés céljával mégis meg kellett tennem.
———————————————————————
Addendumok
nem_programozhato, február 20, 2017
Nekem úgy tünik, hogy Mexikóban is népirtás készül:
2017.2.7:
Trump szerint Mexikó nem győzheti le a kartelleket az USA nélkül
http://888.hu/article-trump-szerint-mexiko-nem-gyozheti-le-a-kartelleket-az-usa-nelkul
Donald Trump megerősítette korábbi álláspontját, miszerint Enrique Pena Nieto mexikói elnöknek “gondjai vannak” a drogkartellekkel és szüksége lehet az Egyesült Államok segítségére. Az elnök ezzel visszautalt a mexikói elnökkel folytatott múlt heti telefonbeszélgetésére, amelyben azt közölte vele, hogy ha Mexikó nem képes megbirkózni a drogkartellekkel, akkor Washington csapatokat küld déli szomszédjához, mert ezek a bandák “megmérgezik a fiatalokat” az Egyesült Államokban és szerte a világon.
Ez ugye felettébb érdekes álláspont, a világ drogkereskedelmét ugyanis a háttérhatalom futtatja a titkosszolgálatain és szabadkömüves hálózatain keresztül, különösen a CIA van benne nyakig a dologban, ami a kolumbiai és – az amerikai hadsereg segítségével – az afgán kábítószer kitermelést is fenntartja, söt, a dolog pikantériája az, hogy a polip feje bizonyos vatikáni titkos társaságoknál van (Opus dei, Máltai lovagrend stb., akik a világ titkosszolgálatait is felügyelik, s ezeken keresztül a világ kábítószerkereskedelmét is )
Szóval Mexikóban most maga a “róka” ajánlotta fel magát, hogy “megvédi a tyúkólat”…
De hagyjuk a viccelödést, mert a helyzet komoly, és igen, nekem úgy tünik, hogy itt is népirtás készülödik.
Bemegy a hadsereg, elöször elkezdi irtani a kábítószerkereskedöket, aztán a “fogyasztókat” is, aztán bárkit, akire ráfogja, hogy “fogyasztó” … aztán a szegényeket, rendszerellenes-lázadókat, keresztényeket … mint ahogy már a Fülöp-szigeteken teszi is … mindenkit akit “veszélyesnek” vagy egyszerüen feleslegesnek ítél,  jó náci módra.

egy vendég 2017-02-20
A szlovákiai Máltai Lovagrend egykori elnöke lesz a SIS-igazgató?http://parameter.sk/szlovakiai-maltai-lovagrend-egykori-elnoke-lesz-sis-igazgato
A szeretetszolgálattól a titkoshoz
Anton Šafárikot egyházi kapcsolatainak köszönhetően 2007-ben a Máltai Lovagrend tagjává fogadta, a rendnek tagja Sokol érsek és Stanislav Zvolenský pozsonyi érsek is. 2011 és 2014 között Šafárik a Máltai Lovagrend Szlovákiai Önkénteseinek elnöke volt, gyakran adományokat osztott Zvolenský érsek társaságában.
………………..
Az egyházi vezetök, “a papok” irányítják a titkosszolgálatokat is, csak ezt akartam mondani
egy vendég 2017-02-20
Ja és a Máltai Lovagrenden belül most totális belharc van a Ferenc pápához (kisebbik rossz) és a Donald Trumphoz hü cionáci frakciók (totál gonosz, genocid erök) közt.
2017.2.6.
Ferenc pápát támadó plakátok lepték el Rómát
https://444.hu/2017/02/06/ferenc-papat-tamado-plakatok-leptek-el-romat
A Vatikánnal szomszédos római teret is teljesen befedő plakátokon Ferenc pápa látszik haragos arckifejezéssel. A kép alá római dialektusban és tegeződve írt szöveg azt kérdezi Ferenc pápától, hova lett az irgalmassága, miután “felügyelet alá helyeztél egyházi kongregációkat, eltávolítottál papokat, lefejezted a máltai lovagok rendjét és Szűz Mária ferenceseit, tudomást se vettél bíborosokról”.

A plakát szövege utal is erre, valamint olyan aktuális eseményekre, mint a Szuverén Máltai Lovagrend nagymesterének közelmúltban történt lemondása. A rend élére Ferenc pápa vatikáni biztost nevezett ki
—————————————————–
A Máltai Lovagrend a világ leghatalmasabb titkos társasága, ott van a polip feje. A jótékonykodás csak fedötevékenység, álca.
Idáig Ferenc meglehetösen “szuverénül” hagyta benne müködni a nácikat, a mocskos undorító genocid nácikat, de most “belenyúlt a kaptárba”, és megpróbálta “kirázni belöle” a nácikat, és csak a saját embereit meghagyni benne.



ESU IMMÁNUEL (“JÉZUS”) VALÓS SZEMÉLY VOLT



A leghatásosabb módja az emberek meggyözésének Isten létezése felöl az, ha bemutatom a sötét oldalt! Ez az elv vezérelt az elmúlt években a blog írása közben, s mára szerencsére eljutottunk oda, hogy sokak számára már egyáltalán nem okoz problémát elfogadni, hogy Jahve valóban létezik, s ezen “világ”(bolygó) Ura az idök kezdetétöl fogva, amióta csak léteznek itt emberi civilizációk, s hogy “Öreg Istenként” például már a hunok ösei is öt imádták. Sokak számára viszont továbbra is problémát jelenthet hinni “Jézusban” (Esu Immanuelben), annak ellenére, hogy valójában már a legösibb vallási szövegeinkben is emlegetve van mint olyan, akinek a nagyon távoli jövöben Isten a kezébe adja a “világ” (bolygónk) irányítását.
Nemcsak a bibliai Ószövetségben, hanem például már Énok könyvében is, melyet sokan az emberiség egyik legösibb vallási szövegének tartanak. A teremtöink – rendkívül fejlett pszi-látnoki képességeiknek köszönhetöen – már a jelenlegi emberi civilizáció legkorábbi szakaszaiban is elöre látták annak sorsát, s próféciákba foglalva ez lejegyzésre is került az emberi történelem legkülönbözöbb szakaszaiban. Esu Immanuel (a Fiú/az Emberfia) eljövetele sok-sok ezer évvel ezelött, már az özönvíz elötti idökben elöre eldöntött dolog volt “odafent a mennyben”, s a Fiú/Emberfia elsö, kétezer évvel ezelötti eljövetele is már – akkor ösinek számító – próféciák beteljesedését jelentette:
Az Ígéreteknek be kell teljesülni! A Messiás Júdából származik majd és Betlehemben, Dávid városában kell megszületnie. Két feltétel van mindössze, de hogyan valósulhatnak ezek meg? Hogyan kerül Betlehembe József és Mária, aki Názáret városában lakik? Emberi erővel ezeket a körülményeket lehetetlen megoldani, de ha Isten mozgatja az eseményeket, minden másképp alakul. Összeveszejti Augusztusz császárt, aki hatalmát szeretné gyakorolni az adózó lakosságon, és a függetlenségre vágyó Heródes királyt, aminek az lesz a vége, hogy Augusztusz pecsétes parancsban mondja ki a népszámlálást. Így teljesedik be a prófécia:
Mikeás 5 – A Messiás születése, országlása, gyözedelme
5:2 De te, Efratának Bethleheme, bár kicsiny vagy a Júda ezrei között: belőled származik nékem, aki uralkodó az Izráelen; akinek származása eleitől fogva, öröktől fogva van.
S úgy néz ki, jelenkorban Jahve éppúgy ezt teszi, valójában most is ö manipulálja igazából a háttérhatalom legfelsöbb szintjein a “hatalmasok fejét” , hogy beteljesedhessenek a végsö idei próféciák (lásd. a Mi várható 2017-ben és azon túl + a bibliai próféciák felidézése  c. írást)
Az ószövetségi Ézsaiás könyvében szintén több helyen található jövendölés a Messisás eljöveteléröl: egy fiú lesz az, akit Immánuelnek hívnak.
Jézus” valódi neve Esu Immánuel (Jesua Immánuel) volt.
Ézsaiás 7 – Immánuel
14 Ezért ád jelt néktek az Úr maga: Ímé, a szűz fogan méhében, és szül fiat, s nevezi azt Immánuelnek,
15 Ki vajat és mézet eszik, míg megtanulja a gonoszt megvetni, és a jót választani;
szül fiat = Jézust (Esu/Jesua Immánuelt)
Ézsaiás 9 – a Messiás dicsö országlása, feddö szózat Izrael ellen
6 Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az ő vállán lészen, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erős Istennek, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!
Uralma növekedésének és békéjének nem lesz vége a Dávid trónján és királysága felett, hogy fölemelje és megerősítse azt jogosság és igazság által mostantól mindörökké. A seregek Urának buzgó szerelme mívelendi ezt!
egy gyermek = Jézus (Esu/Jesua Immánuel)
Ez a gyermek a Messiás. Nem kell senkinek félnie tőle. Bárki odamehet hozzá, Ő szolidaritást vállal velünk. Nem mogorva testőrök őrzik. Nem adót szed, nem tapossák katonái a búzamezőket, nem életeket olt ki, nem veszi el más kenyerét. Nem elvesz. Adni jött. A gyengék társa.
A nagyok trónja előtt reszket az ember. De nem így a bölcső előtt. Hív: „Gyere! Ne félj!” A sok nép mégsem hozsannázik neki. Csak az angyalok vannak meghatva. Nem tudják visszafogni csodálkozásukat és meghatódottságukat.”
A több mint 500 évvel Krisztus születése elött íródott Dániel könyvében található végsö idei próféciákban egy “emberfia” van emlegetve, akinek Jahve a kezébe adja a hatalmat az “idök végén”, s országa örökkévaló lesz:Dániel 7
12 A többi állatoktól is elvéteték az ő hatalmok; de ideig-óráig tartó élet adaték nékik.
13 Látám éjszakai látásokban, és ímé az égnek felhőiben mint valami emberfia jőve; és méne az öreg korúhoz, és eleibe vivék őt.
14 És ada néki hatalmat, dicsőséget és országot, és minden nép, nemzet és nyelv néki szolgála; az ő hatalma örökkévaló hatalom, amely el nem múlik, és az ő országa meg nem rontatik.
emberfia = Jézus (Esu/Jesua Immánuel)
Énok könyve
Énok 46
2. És megkérdeztem az angyalt – aki velem volt és minden titkot megmutatott nekem –, az Emberfiát illetően, hogy ki ő, honnan származik, és miért jár az Idők Előtti mellett?
3. És válaszul ezt mondta nekem: Ez az Emberfia, akié az igazságosság, és akiben az igazságosság lakozik. Ő az, aki feltárja a rejtett kincseket; mert a Szellemek Ura kiválasztotta őt, és győzelemre rendeltetett a Szellemek Ura előtt, örök igazságosságban.
4. És az Emberfia, akit láttál, kiveti majd a királyokat és a hatalmasakat kényelmes székeikből [és az erőseket trónjaikból]. Megszünteti az erősek uralmát, és fogait töri a bűnösöknek.
Emberfia (Énok könyvében és Dániel 7-ben) = Jézus (Esu/Jesua Immánuel)
Énok 62
7. Az Emberfia a kezdetektől rejtve volt, és a Magasságos serege jelenlétében őrizte őt, és hatalmának jelenlétében, de felfedte választottainak.
Az Emberfia a kezdetektől rejtve volt” (Énok könyvében)UGYANAZT JELENTI MINT
…akinek származása eleitől fogva, öröktől fogva van.” (Mikeás 5:2-ben az Ószövetségben)
Énok 69
Az Emberfia a trónon
26. És hatalmas öröm volt közöttük, áldást mondtak és dicsértek és magasztaltak, mert ama Emberfiának nevét feltárták előttük.
27. És a dicsőségének trónján ült, és az ítélet egészen neki adatott (Jn. 5:22), és azt cselekedte, hogy a bűnösök elpusztuljanak és eltöröltessenek a föld színéről, és azok is, akik tévútra vitték a világot.
28. Láncokkal köttetnek meg, és a pusztításuk gyűjtőhelyén lesznek fogvatartva, és minden művük eltűnik a föld színéről.
29. És attól fogva nem lesz majd romlás; mert eljött az Emberfia, és dicsőségének trónjára ült, és minden gonoszság eltávozik színe elől, és ennek az Emberfiának szava kiárad majd, és erős lesz a Szellemek Urának színe előtt.
Hamvas Béla írja Scientia sacra c. könyvében :
Sokan azt mondják, hogy Henóch az emberiség legrégibb könyve, nála csak Hermés Trismegistos és a Véda régibb és tulajdonképpen nem is az özönvíz utáni időből, hanem még azelőttről származik. És soha senki sem vonta késégbe, hogy azt a művet, amelyet Henóch apokalypsise alatt ismerünk, az emberiség egyik örök könyvének kell tartani.

Addendumok
nem_programozhato, november 24, 2015
Nem is olyan rég beírtam egy online Biblia-szövegkeresöbe azt, hogy “Szent Lélek“.
S meglepetésemre nagyon hasonló eredményt kaptam ahhoz, amit vártam…
Mint tudjuk, a Trinitás (Atya-Fiú-Szent Lélek) nem igei, hanem valójában a római háttérhatalom – az “ördög” – fö szimbóluma. Tridentként, három ágú ördögvillaként és sok más néven is ismert.
A “Szent Lélek” kifejezés:
1. nullaszor fordul elö az Ószövetségben
2. sokszor fordul elö azon újszövetségi szövegekben, melyeket “Pál apostol” és a munkatársai írtak
3. nullaszor fordul elö a Jelenések könyvében és a Jakab levélben. Mindkét szövegröl közismert, hogy késön, már az i. sz. 5. század vége felé kerültek be a kánonba, így valószínüleg nem mentek át korábban “Pál apostol” és munkatársai (valamint a római megbízóik?) “szüröjén”, nem lettek átírva úgy, mint például az eredeti Máté evangélium, melyböl állítólag több minden kikerült, például a részek az Antikrisztusról, s melyekböl késöbb Pál – vagy valaki más – mégis beleírt egy keveset a thesszalonikai levelekbe.
Minden olyan bibliai szöveg, melyben benne van a “Szent Lélek” kifejezés, vagyis közvetve bele van “kódolva” a római hátérhatalom fö markerének számító Trinitás, az korábban átment a háttérhatalom szüröjén.
Épp ezért feltételezhetö, hogy a Jelenések könyve teljesen hiteles, és a valódi János apostol tollából származik, mivel hiányzik belöle a “Szent Lélek”, s a stílusa is nem római latinos, hanem sokkal inkább hasonlít az ószövetségi szövegekre, az írója tehát nem római volt. Ugyanez nem érvényes a latinos stílusban íródott János evangéliumára, melyben a “Szent Lélek” kifejezés is megtalálható, az írója pedig valószínü, hogy egy “Pál apostol” környezetéböl származó másik János lehetett.




AZ OKKULT HATALOM AZ NWO MÖGÖTT: A CHÁBÁD LUBAVICS SZEKTA





zsido_com_logoMegvizsgáljuk, mi a “kötöanyag” Vlagyimír Putyin, a Trump család és Orbán Viktor között, hogy miért lett Orbán és a FIDESZ a Putyin-Trump féle cionáci-fasiszta NWO prominens egyénisége Európában, és hogy a magyarországi “Shlomo Goldmanstein” nem más, mint Köves Slomó, a Lubavics féle “messianisztikus”, titokban kabbalista-sátánista-okkult vonalat követö Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetöje, amely a zsido.com weboldalat is müködteti.
A képen a mai Ukrajna területén 1902-ben született hetedik (utolsó) Lubavics rabbi, Menachem Mendel Schneerson.
lubavics_rabbi
Nagy az isten állatkertje, mondhatnánk ránézve a képre, s nagy és kiterjedt az a hálózat is, melynek mozgatórugója a Chábád-Lubavics szekta, utóbbi mögött viszont a valódi erö nem más, mint a mindent pénzelö illuminátus (bankár) kazár-zsidók. A valódi hatalom tehát az illuminátusok kezében van, a Chábád-Lubavics csak eszköz a kezükben. Igaz, az egyik legefektívebb eszköz…
A Chábád polip csápjai a legfelsöbb körökig érnek az USA-ban, Oroszországban és Magyarországon egyaránt, s kiválóan leleplezi öket ez a redefininggod.com-on nemrég megjelent írás:
Trump and Putin: Agents of Chabad-Lubavitch
A hálózat Jared Kushneren keresztül benösült a Trump családba is.
Ivanka Trump a férjével, Jared Kushnerrel meglátogatja az utolsó Lubavics rabbi, Menachem Schneerson sírját Brooklynban 2016. nov. 5-én:
Ivanka Trump, Jared Kushner Visit Lubavitcher Rebbe’s Grave
trump_lubavics_visit
Ez itt pedig Berel Lazar, Vlagyimír Putyin kvázi “tartótisztje” (a háttérhatalmi bankárok részéröl), továbbá Oroszország förabbija és a volt Szovjetunió területén müködö rabbik szövetségének, az FJC-nek elnöke ( https://en.wikipedia.org/wiki/Federation_of_Jewish_Communities_of_the_CIS ):
putin_lazar
A Times of Israel 2015-ös cikke szerint:
Lazar’s work, his Russia boosterism and his ties to the Kremlin — he is sometimes called “Putin’s rabbi” — has helped Chabad’s Russian branch eclipse all the Jewish groups vying to reshape the country’s community of 250,000 Jews.
Lazar was Chabad’s chief envoy to Russia before staking claim to the title of chief rabbi in 2000. That’s when he quit the Russian Jewish Congress, an umbrella group,
Lazar munkája, Oroszországot elöléptetö politikája és a Kremlhez füzödö szoros kapcsolata – néha mint “Putyin rabbija” van emlegetve – volt a fö elösegítöje annak, hogy a Chábád (Lubavics szekta) beárnyákolja az összes többi, a 250 000-es orosz zsidóságot képviselö szervezetet.
(Az olasz születésü) Lazar mint a Chábád-Lubavics mozgalom követe érkezett Oroszországba (1990-ben), még mielött igényt tartott volna 2000-ben Oroszország förabbijának a posztjára. Ekkor lépett ki az Orosz Zsidókongresszus nevü gyüjtöszervezetböl is.”
Lényegében mindenhol, ahol eröre kapnak ezek a cionáci-fasiszta-kabbalista, magukat “jobboldali oligarchikusnak” nevezö körök, ott eröre kap a Chábád-Lubavics szekta is. A Chábád Oroszországban egyaránt virágzott az oligarchikus jelcini, és a szintén oligarchikus Putyin-érában is. Oroszországban – az összes propagandisztikus duma ellenére – továbbra is kemény államfasizmus van, Jelcin oligarchái egyszerüen lecserélödtek Putyin oligarcháira, s az állam továbbra is teljesen össze van fonódva velük – ami ugye nem más, mint a fasizmus eredeti, Mussolini általi definíciója: amikor az állam nem a nép, hanem a milliárdos újfeudális magántöke érdekeit képviseli.
A magyarországi helyzet éppenséggel hasonlónak tünik az oroszországihoz: a Chábád itt is újabban harcban áll a föleg a politikai baloldalhoz köthetö másik kazár-zsidó szervezettel, a MAZSIHISZ-el:
Magyarországon, mivel a zsidóság egységes képviseletére alakult Mazsihisz erősen kötődött a baloldalhoz, a Chábád Lubavics a Fideszhez közeledett, és tőlük szerzett politikai, majd anyagi támogatást a neológok és a Mazsihisz ellen. Ennek nagy lökést adott, amikor Köves Slomó a Chábád Lubavicson belül létrehozta saját zsidó szektáját, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget (EMIH). A neve (“egységes”) emlékeztet a kígyóra az Édenben, és minden hasonló szellemiségű kezdeményezésre, amely ezzel a névvel bomlasztja az egységet. Másik oldalról viszont magát nevezi az egység megteremtőjének, hiszen csak a hozzá tartozók igaziak. … “Köves Slomó szövegében a Fidesz felismerte önmagát. Megérezték annak lehetőségét, hogy a haszidok felkarolásával a jobboldal mindenkori ellenfelének számító zsidósággal szemben alternatív és megosztó zsidó közösség jöhet létre. Sikerülhet a zsidókat megosztani, és egymással szemben is kijátszani, politikai céljaikra felhasználni. Ez történt.”
Orbán Viktor a magyarországi “Shlomo Goldmansteinnel”, vagyis Köves Slomóval, az EMIH förabbijával:
 slomo_orban2
Még egy érdekes részlet a Zsidótársadalom blog cikkéböl:
Önmagában semmi kivetni való nincs abban, ha a zsidóságon belüli vallási, kulturális élet pluralizálódik, sokszínűvé válik, és tükrözi a zsidó közösségen belül is a sokszínűséget. A probléma akkor kezdődik, amikor egy arrogánsan terjeszkedő zsidó vallási irányzat politikai és államhatalmi eszközök igénybevételével terjeszkedik, s ennek érdekében politikai szövetségese lesz olyan politikai hatalomnak, amely az antiszemita Horthy-rendszer szellemi örököse, a holokausztért felelős “keresztény-nemzeti” Magyarország újraélesztője. Gyakorlatilag az játszódik le, amikor a kereszténység ortodox irányzata kiegyezett a keresztényeket gyilkoló római császárral, hogy a konstantinusi fordulat révén eretnekké nyilvánítsa és állami erőszakkal üldözze az igazi keresztényeket. Nem véletlen, hogy a katolicizmus fundamentumán álló Fidesznek tetszik ez. Erdő Péter is elment Slomó zsinagógájának avatására, mint aki tudja, hogy egy családba tartoznak.
Valójában az játszódott le, hogy a lubavicsista-sátánista kazár-zsidók szembe fordultak a Jahve-hívöbb, tisztességesebb kazár-zsidókkal a MAZSIHISZ-böl, és szövetkeztek a sátánista-cionáci partnereikkel a FIDESZ-böl, akik a fasisztoid-félfeudális Horthy rendszer szellemi örökösei is! A “ciók” szövetkeztek természetes partnereikkel, a “nácikkal”, ennyi történt. A kapocs a két fél között a sátánizmus.
Újabban mintha Vona Gábor is nagyon udvarolgatna Slomónak!
2016.12.28:
Köves Slomó visszautasította a Jobbik hanukai üdvözletét
De Slomó minden jel szerint kikosarazta, mivel a Jobbik a háttérben a baloldalhoz kapcsolódik, nem a FIDESZ-hez.
S végezetül hadd hangsúlyozzam még egyszer: a “show” valódi müködtetöi az illuminátus bankárok és üzletemberek, ök állnak a Chábád mögött is, s a rejtett cél pedig nem vallási, hanem üzleti … A cél befejezni “nagy babilon” felépítését, vagyis a multinacionális cégeket – a wall-streeti bankokon keresztül – tulajdonló szupergazdag pénz- és üzletembereknek leuralni a világot, beültetni az ENSZ élére az oroszokat (az antikrisztusi Putyint), felállítani a világkormányt, amely valójában egyáltalán nem lesz “populista”, hanem a multinacionális cégek érdekeit fogja képviselni a populációk rovására.
Jelenések 18:23:
“… mert a te kalmáraid valának a földnek fejedelmei; mert a te bűvöléseidtől eltévelyedtek mind a népek.”
Mert az illuminátus bankárok és milliárdos üzletemberek valának a földnek a fejedelmei …
Az antikrisztus után hét évvel megjelent “Krisztus” a terveik szerint szintén hamis lesz, és a multinacionális-kommersz világkormány (“nagy babilon”) élére fog állni. A világ ugyanis aligha fogadna el egy olyan világvezetöt, akit például “Shlomo Goldmansteinnek” hívnának, annál jobban viszont a reményeik szerint egy hamis “Jézus Krisztust”, aki a multinacionális cégeket is vezeti majd. Na és hogy erre hogyan fog reagálni a valódi Atya és Fiú ott a Mennyben, az már a teológia tárgykörébe tartozik, s csak spekulálni lehet afelöl, mely lépésük váltja ki majd a Menny haragját, amikor azt mondják: elég volt, visszatérünk!
A másik – sokkal sötétebb – rejtett cél pedig az igaz jahvista hívök, és az újbabiloni rendszer ellen bármi módon lázadó személyek kiirtása koncentrációs táborokban.
Igaz jahvista hívök alatt most nem a jelenlegi, babiloni álkeresztény egyházak híveit értem, akik birka-módra járnak templomba és fogalmuk sincs arról, mi zajlik körülöttük. Ök nem lesznek veszélyben. Veszélyben az Izraelben (és máshol) élö igaz jahvista kazár-zsidók lesznek, illetve azok a keresztény hívök, akik már rájöttek, hogy ezek a mostani intézményesített, államhatalommal együttmüködö egyházak valójában nem istentöl vannak, és akik helyesen tudják értelmezni a végsö idei próféciákat is. Ez a nagyon apró “maradék”, akikröl a Jelenések 12:17-ben is szó van , s akik közül többen látogatják az ehhez hasonló weboldalakat is – szintén veszélyben lesz.
…………………………………………………………..
Addendumok:
nem_programozhato, január 12, 2017
Slomóék örülnek, hogy a chábád-lubavicsista veje, Jared Kushner lesz Donald Trump fötanácsadója
2017.1.11:
Jared Kushner lesz az elnök legföbb tanácsadója a Fehér Házban

http://zsido.com/jared-kushner…r-hazban/
………………………………………………………..
nem_programozhato, január 12, 2017
Valójában az játszódott le, hogy a lubavicsista-sátánista kazár-zsidók szembe fordultak a Jahve-hívöbb, tisztességesebb kazár-zsidókkal a MAZSIHISZ-böl, és szövetkeztek a sátánista-cionáci partnereikkel a FIDESZ-böl, akik a fasisztoid-félfeudális Horthy rendszer szellemi örökösei is! A “ciók” szövetkeztek természetes partnereikkel, a “nácikkal”, ennyi történt. A kapocs a két fél között a sátánizmus.
Kezdjük el tehát annak azonosítását, hogy a különbözö törtélelmi korszakokban melyik „isten“ tartozott a Jézus-Jahve illetve melyik a „pogány-sátánista“ ET vonalhoz. Mint már az elsö részben írtam, az elohim „vének tanácsának“ tagjainak élettartama általában több ezer év, így túlélték az ókor számos civilizációját, de az egyes civilizációkban más-más nevek alatt voltak ismertek.
Ez természetesen érvényes a Sátán nevezetü elohim humanoidra is. Az ókori Görögországban például ez az „entitás“ Zeuszként volt ismert . Nem, ez nem valami vicc akart lenni.
Jelenések könyve 2, 12-13:
12
Pergámumbeli gyülekezet angyalának írd meg: Ezt mondja az, akinél a kétélű éles kard van:
13
Tudom a te dolgaidat, és hogy hol lakol, ahol a 
Sátán királyiszéke van; és az én nevemet megtartod, és az én hitemet nem tagadtad meg Antipásnak, az én hű bizonyságomnak napjaiban sem, aki megöleték nálatok, ahol a Sátán lakik.
A Sátán az ókori Görögországban a Jelenések könyve szerint is Pergámumban lakott, ahol a „királyiszéke” volt. Melyik görög „istennek” is volt Pergánumban az oltára és a tempoma?
Zeusznak természetesen.
http://www.merriam-webster.com/dictionary/pergamum
“…including the great altar of Zeus, which are now housed in Berlin’s Pergamon Museum.
A pergámomi Zeusz oltár egyik másolata a berlini Pergamon múzeumban található. A rideg katonai stílusa elsö látásra szembetünö:
pergamom_zeusz_oltar
Tudjuk, hogy a nácik is sátánisták voltak. Mit gondol a Tisztel Olvasó, Nürnbergben, a Zeppelin mezöt és a Grandstandot, ahol Hitler a nagy náci dísszemléket tartotta, minek a mintájára is építették ki?
Természetesen Zeusz (vagyis a Sátán) oltárának mintájára.
This photograph depicts the Zeppelin Grandstand, which occupied part of the Nazi party rally grounds in Nuremberg. Designed by Albert Speer and modeled on the Greek Pergamon Altar
Albert Speer által tervezve a görög Pergamon oltár mintájára”
A Grandstand 1938-ban a nagy nürnbergi náci dísszemlék idejében így nézett ki:
nurnberg_grandstand


Reklámok



MEGGYILKOLTÁK KAKUK GYÖRGYÖT?



2017.1.3: Meghalt Kakuk György, a DK politikusahttp://index.hu/belfold/2017/01/03/meghalt_kakuk_gyorgy_a_dk_politikusa/
Kakuk Györgynek nem volt ismert tartós betegsége
Az Index információi szerint az újságíró-politikus kedd reggel szívrohamot kapott, összeesett, az életét nem lehetett megmenteni.
Kakuk György volt az, aki korábban nyilvánosságra hozta az igazságot a Teréz-körúti robbantásról is, még mielött az megtörtént volna. Mint ahogy az Antikrisztus-figyelöbe írtam:
2016.9.23:
A DK attól tart, hogy a Fidesz terrortámadásokat fog megrendelni
A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott Kakuk György.
2016.9.25: Robbanás volt a Király utcánál, sérültek
Kicsi Sztálinnak úgy hiányzott ez a robbantás, most a migráns-kvótás népszavazás elött, mint csecsemönek az anyatej. Ha október 2-án elegen jelennek meg a népszavazáson, és az érvenyes lesz (s természetesen gyöznek a NEM-ek), akkor azt az EU további lebontására fogja használni a háttérhatalom, tulajdonképpen erröl szól az egész magyar népszavazásos cirkusz, az EU lebontásáról … úgy mint a BREXIT is

A titkosszolgálat mesterségesen, elektromágneses hullámok segítségével is képes akárkinek tönkretenni a szívét úgy, hogy még az orvosok se nagyon tudják az ilyet elkülönböztetni a természetes szívinfarktustól.

Addendumok:
egy vendég, január 04, 2017
Lesznek még hullahegyek Közép-Európában, ha nem vigyázunk!
2015.okt.1: Jön az újabb stadionépítési hullám
http://nepszava.hu/cikk/107165…esi-hullam
A tavaly átadott három „szuperstadion” csak a kezdet, a fejlesztési program ezután pörög fel igazán. Noha idehaza értékelhetetlen tartományba zuhant a futballmeccsekre járókszáma, a következő években országszerte húsznál is több arénát építenek, vagy újítanak fel
Az elmúlt 5-10 évben felépített sok stadion az NWO-ban megsemmisítötáborként, koncentrációs táborként fog müködni.
A titkos terv szerint Magyarország és környéke lesz az NWO egyik új gulágja a “szép új jövöben”. Globális hatáskörrel!
Új börtönök, stadionok (vagyis jövöbeni gyüjtö és koncentrációs táborok), drótkerítések a határokon
Kicsi Sztálin müködik
2016.12.31:
Nyolc új börtön épül Magyarországon, ebből hét keleten
http://index.hu/belfold/2016/1…t_keleten/
—————————————————
egy vendég, január 04, 2017
2016.11:19: Orbán is ott szurkolt a dunaszerdahelyi stadionavatón
http://index.hu/sport/futball/…vaton_dac/
A parameter.sk fotóin látható, hogy Orbán is ott volt a meccsen, az FC DAC 1904 tulajdonosa, Világi Oszkár mellett ült.
Orbán szlovákiai jóbarátja és bizalmasa, a jóságos Világi Oszkár is ott volt.





´56-OT NAIV FA++++OK, NYILAS-NÁCI CSÜRHE ÉS LEGFÖKÉPP A CIA CSINÁLTA





Az 1956-os forradalmat – tetszik vagy sem – náci CIAs szabadkömüves-titkosszolga elemensek szervezték. A forradalom kirobbantásában a legjelentösebb szerepe Frank Wisner-nek volt, a CIA akkori titkos müveleti igazgatójának, akinek mellesleg a fia, az ifjabb Frank Wisner, késöbb 2011-ben Mubarak rendszerének a fö megpuccsolója volt. Az apuka Wisner korábban 1953-ban “instaláltatta” a véreskezü sah rendszerét Iránban, majd 1954-ben a guatemalai fasiszta diktatúrát is. A helyzet az, hogyha 56 sikerül, akkor Magyarországra is már 1956-tól dél-amerikai tipusú korrupt-fasisztoid rendszer várt volna, olyan, ami aztán a 21. században a Gyurcsány és Orbán rezsimek formájában késöbb meg is érkezett … S a helyzet az, hogy az 56-os forradalmárok egy része náci nyilas csürhe, a többi pedig naiv fa++++ap volt. Csak úgy megsúgtam.
A CIA-ban máig befolyással bíró Wisner klán a “cég” (háttérhatalom) náci szárnyához tartozik, s 2011-ben az amerikai sajtóban egy ideig reflektorfénybe került az egyiptomi Izrael-bábu Hoszni Mubarak rendszerének a megdöntésekor. A Mubarak rendszert megdöntö Muzulmán Testvériség mögött is, mint ahogy az 56-os forradalom mögött is viszont ott állt a “sötétben” a CIA náci-fasiszta szárnya. Hogy a magyar nyilasok mögé miért álltak be, az világos, azt viszont nem sokan tudják, miért álltak be 2011-ben a Muzulmán Testvériség mögé is. Ennek történelmi okai vannak, melyek még az 1930-as évekbe nyúlnak vissza, amikor az arab vezetök elött nyilvánvalóvá vált, hogy a cionisták újból létre akarják hozni Izrael államot, s ezt megakadályozandó, az akkori arab vezetök a Közel-Keleten szövetkeztek Hitlerrel, nehogy az anglo-cionista köröknek sikerüljön a zsidó állam újbóli létrehozása. S ez a titkos szövetség egyes arab szervezetek és a CIA náci szárnya között mind a mai napig tart. Ezek az erök szervezték 2011-ben az “arab tavaszt”, s buktatták meg Izrael számos akkori szövetségesét mint Mubarak, Kadhafi, a tunéziai elnök, stb. – s csak Szíriában az oroszok tudták megállítani öket.
Egy 2011-ben a The New Yorker magazinban megjelent cikkböl fogok idézni:
2011. febr. 2.
A két Frank Wisner
(The Two Frank Wisners)
Wisner’s two greatest triumphs came when he helped bring down the government of Iran in 1953 and the government of Guatemala in 1954.
As the tanks rumbled into Budapest, the elder Wisner was in Vienna, desperately reading cables.
Afterward, Wisner went to the Austro-Hungarian border and watched the bloodied refugees stumble in.
Soon thereafter, Wisner had an emotional breakdown. His doctors diagnosed manic depression, and, according to friends, he never really recovered.
Az idösebb Wisner Bécsben volt, amikor az orosz tankok begördültek Budapestre, és kétségbeesetten olvasgatta a beérkezö táviratokat. Röviddel ezután az osztrák-magyar határra ment, ahol vérzö menekülteket látott átbotorkálni a határon. Idegösszeomlást kapott, majd késöbb mániákus-depresszióba esett.
Az 1956-os magyar puccs elpackázása – a kezdeti iráni és guatemalai sikerek után – majd az ezt követö pszichikai problémái megszakították a karrierjét.1965-ben öngyilkos lett.
Az ifjabb Frank Wisnerröl a következö szerepel a wikipédiában:
In early 2011, the Obama administration asked Wisner to carry views to Egyptian leader Hosni Mubarak, including advice that Mubarak should resign to defuse the crisis.”
2011-ben az Obama-adminisztráció személyes megbízottjaként az ifjabb Wisner volt az, aki tudatta Mubarakkal, hogy mondjon le, máskülönben meg lesz puccsolva.
Az ifjabb Wisner közel áll a háttérhatalom Bush-Clinton-náci szárnyához, s lényegében Hillary Clinton akkori külügyminiszter és a Muzulmán Testvériséget támogató Obama üzenetét vitte Mubaraknak.
Clintonnénak még a személyi titkára (és egyben leszbikus szeretöje) is egy arab nö – Huma Abedin https://en.wikipedia.org/wiki/Huma_Abedin

Addendumok

nem_programozhato, október 20, 2016
In 1947, Wisner established Operation Mockingbird, a program to influence the domestic and foreign media.
A wikipédia szerint Frank Wisner nevéhez füzödik a CIA hírhedt Mockingbird müveletének a nyélbe ütése 1947-ben, melynek keretében a CIA beszivárgott szinte az összes amerikai és nyugati médiumba, s lerakta a modern agymosás és mediális manipuláció alapjait … A fasisztoid-jobbos rendszerek egyik fö ismertetöjegye világszerte a tömegek gátlástalan lebutítása és tájékozatlanságban tartása, melyek jellemzik az Orbán rezsimet is, és korábban Gyurcsányét is. A kommunisták is cenzúráztak, de ezekhez képes kispalkók voltak.
Ezek a jobbos-fasiszta erök a legkeményebb cenzorok és manipulátorok világszerte. Az 56-os forradalom történései felöl is erösen manipulatív a hozzáállásuk, jelen korban is. De nemcsak a nép irányába történik a cenzúra, hanem még a saját háttérhatalmi frakcióik között is. Az Orbán rezsim például keményen zabolázza a gyurcsányista sajtót. Az alábbi cikkben például a gyurcsányista 444.hu szerkesztöje amiatt panaszkodik, hogy kidobták öket Orbánék a parlamentböl, holott a weboldalukon ök maguk is keményen cezúrázzák a hozzászólásokat …
Én például ezt próbáltam a cikk alatt posztolni, de még ez se ment át a szitájukon:



HILLARY MEGKAPTA AZ ÖNMEGSEMMISÍTÉSI PARANCSOT



Nukleáris hamis zászlós merényletet, amit az “iszlamistákra” kentek volna, és ami a gyözelemhez hozzasegítette volna Donald Trump-ot, már valószínüleg nem fognak tudni csinálni az elnökválasztásig, így a “B variánsnak” számító békés forgatókönyv kivitelezése is megkezdödött, a békés módszerekre alapozó, lassú szalámitaktika Donald Trump elnöki székbe segítéséhez, aminek része, hogy Hillary Clinton-nak ki lett adva a parancs, hogy “semmisítse meg magát”. Az amúgy valóban beteges Clintonné szept. 11-i “ájulásos sztoryja” tervezett módon, megjátszva történt.
Ha nincs ott véletlenül éppen a tűzoltó foglalkozású Zdenek Gazda felvidéki magyar ember okostelefonjával – pán-Mucsa ottani őrembere –, máig nem tudjuk, hogy Clintonné többször összerogyott, és kisbuszába csak stábja sok-sok segítő kezének hála tudott végre beesni. És akkor még elnök is lehetett volna belőle, amire most már nem sok az esélye. Amint megkeseredett szájjal írhatná nálunk egy Soros-alapítású portál: „Egy magyar Gazda lászlópetrázta ki Hillary Clintont a Fehér Házból.
Egy jelentéktelen magyar “gazda” golyózta ki Clintonnét a Fehér Házból … Túl szép, hogy igaz legyen? Hát igen, valóban nem az…
Ki lehet ez a “gazda gyerek”, aki valójában angolul és csehül irkod a Twitterre, és érdekes twitteres azonosítója van:
A “New York Devils” hokicsapat korábbi cseh származású világsztárjának, Patrik Eliášnak ( https://en.wikipedia.org/wiki/Patrik_Eli%C3%A1%C5%A1 ) az ismeretségi körébe tartozik …
A “gazda videó” megnézhetö itt:
9/11: Hillary Clinton rosszul lett a megemlékezésen






Hillary Clinton Faints 9/11/16





A videó elsö furcsasága, hogy bár állítólag okostelefonnal készült, a kép egyáltalán nem rázkódik, hanem úgy tünik, mintha egy stabilizált, professzionális videókamerával készült volna.
A másik furcsaság az, hogy Hillary Clinton testörei hagyták, hogy Gazda filmezze az egészet, még csak meg se próbálták elvenni töle a mobiltelefonját, holott világos, hogy ez a videó lenullázhatja Clintonnénak az esélyeit az elnöki székre (mint ahogy a Magyar Hírlap kommentárja is megjegyzi). Mivel Gazda volt az egyedüli, aki filmezte Clintonné ájulását, nem kellett volna mást csinálni, mint a testöröknek kikapni a kezéböl a mobiltelefont…
A harmadik furcsaság az, hogy még aznap (szept 11), további videófelvételek jelentek meg az “alternatív médiumokban” Clintonné ájulásáról, azt sugallva, mintha Gazdán kívül más is filmezte volna az incidenst, holott, ha alaposan megnézzük, ezek a videók nem mások, mint a gazda videó benagyított “tükörváltozatai”!
Az egyik ilyen, sok milliós nézettséget kapó manipulált videó megnézhetö itt:
A “hivatalos” Gazda videón a kopasz fejü, izmos testör Clintonné jobb oldalán látható, amint azt megragadja:
gazda_klinton
A háttérhatalmi ügynökök által szerkesztett alternatív médiumokban megjelent “további videókon” pedig a kopaszfejü testör Clintonnét a bal oldalán ragadja meg … “További videók” tehát nincsenek, az állítólagos többi videó is a “Gazda videó” benagyításával és tükrözésévelkészült.
gazda_klinton_mirror
Ennyi furcsaság láttán azt hiszem világos, hogy Clintonné nagy nyilvánosság elé kürtölt ájulásos videója megjátszott volt.

Addendumok
nem_programozhato, szeptember 14, 2016
A jövöbeni First Lady, Melania Trump Twitter-oldala:
melania_trump_twitter



VAJON AZONOS LEHET-E A MAGYAR MESEVILÁG TÜNDÉR ILONÁJA A NAGY BABILONI SZAJHÁVAL?



magyar_tundervallas1Mit gondol a Tisztelt Olvasó: én ittam most szilveszter közeledtével túl sok jégbort avagy az Ön tisztelt arcára fog ráfagyni a mosoly mire ennek a végére ér?
Orgiákat szervezö kurtizán robbantotta ki a trójai háborút? http://www.ng.hu/Civilizacio/2005/10/Orgiakat_
Meglepő, és korántsem bizonyosnak tűnő elmélettel állt elő nemrégiben egy korábban Oxfordban is tevékenykedő tudós, aki úgy véli, hogy a görög mitológiából ismert Szép Heléna egykor valóban élt, de nem volt olyan bájos és szeretetreméltó, mint ahogyan azt ma hisszük. Szép Heléna, avagy Trójai Heléna, ahogyan mások nevezték, talán egykor élő személy volt – legalábbis egy újonnan megjelent könyv szerint.”
Szép Heléna: istennö vagy szajha
Mindkettö: istennö és szajha. Nagy babiloni szajha.
 
Helen of Troy … was the daughter of Zeus and Leda”
Tyndareus … was a Spartan king. Tyndareus’ wife Leda was seduced by Zeus”
A görög mitológia szerint Trójai Heléné Tyndariusz spártai király lánya, kinek feleségét elcsábította Zeusz (a Sátán! – lásd Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást), s a frigyböl egy törvénytelen gyermek is született: Szép Heléné alias Helena Tyndarius, a székely-magyar mesevilágból is jól ismert Tündér Ilona.
A kisázsiai (és vélhetöleg sumer) eredetü “tyndar” szóból származik a “tündér” szó is a magyar nyelvben.
De nézzük csak meg még alaposabban, kik is voltak ezek a tündérkék, Bíró Lajos “A magyar tündérvallás” c. 2015-ben megjelent könyvének felhasználásával.
Bíró – eléggé túlszépítve – mindjárt ezzel kezdi a könyvét (6. oldal):
Számomra a Nagy Istenanya: Boldogasszony, a tündérkirálynö és tündérei létezö, élö és örök szellemi lények, és nem úgy vizsgálom öket, mint az emberi képzelet teremtményeit, vagy mint valami elvont mitológia tárgyait. Söt, nemcsak hiszek bennük, de tudom is, hogy vannak, voltak és lesznek.”
Ez mind igaz, és benne Bíró egycsapásra elismeri, uh-oh, hogy a “tündérkirálynöt” ö is egynek tartja a Nagy Istenanyával, másnéven Istárral, a bibliai nagy babiloni szajhával, akit a mai napig a hatalmasok egyköbagoly formában imádnak a Bohemian Grove-ban (lásd A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig, a Minden út a “szajhához” vezet és Az elpogányosított kereszténység, melytöl még az iszlám is “istenibb” c. írásokat).

14. oldal, Az extázis istennöje” c. alfejezet:
A magyarok Nagy Istennöjének több neve is volt (Tündér Ilona, Kebele, Babba stb.), a legismertebb illetve legáltalánosabban használt megszólítása (Nagy) Boldogasszony. De miért nevezték el Boldognak? A szavunk régi alakja bódog volt, ami a bódul, bódít kifejezésekkel van szoros kapcsolatban … de elrévül, elbájol, varázslatba esik jelentésekkel is állhat…”
A Kübelé v. Kebele nevekböl pedig a kebel (a mellek) szó származik. Kezdünk is “szajhásak”, erotikusak lenni.

32. oldal, A hunzák tündérvallásáról c. alfejezet
Pakisztán északi hegyvidékén élö hunza népnek sajátos tündérvallása van.
Cey-Bert Róbert Gyula is tudósított a Hunza-völgyi tündérhitröl. A gozsarok hite szerint a tündérek szellemei szöke hajú, kékszemü fiatal lányok alakjában jelennek meg. Végtelenül szépek és büvös emberfeletti dolgokra képesek
Aztán a könyv azt is taglalja, hogyan szokták megidézni ezeket a “náci tündérkéket”:
A sámántánchoz, a tündérek odahívásához és a kommunikációhoz alapvetöen szükséges tényezök a következök: 1. tüz, 2. boróka vagy ruta levele, hajtása és az ebböl nyert füst, 3. különleges zene dobokkal és töröksíppal, 4. vér, általában kecskebak vére, 5. arany és vörös ruha, 6. a sámán tánca”
Nem tehetek róla, de valahogy ismét csak a Bohemian Grove jut eszembe. Mi is kellett eme “náci tündérkék” vagyis a humán-drakó hibrid teremtöi faj megidézéhez: tüz, vér, aranyszínü és vörös ruha, rituális zene … a hagyomány szemlátomást a mai napig fennmaradt!
Rituálé a Bohemian Grove-ban a köbagollyal a háttérben:
bg

A hunza tündérhit szerint a tündérek részben egy felsö, külön világban élnek, amelybe átjárást föleg sziklák, barlangok, mindenképpen misztikus helyek biztosítanak”
Ezeket az UFO irodalom mint dimenzionális kapukat v. csillagkapukat ismeri (lásd a Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás c. írást)
…………………………………………………………………….
nem_programozhato, december 29, 2016
Még egy érdekesség ezekröl a sumer-babiloni “szajhás-szexkultuszokról”, melyek rejtve mind a mai napig rontják az embereket, de csak kevesen sejtik, milyen meglepö “helyekre” is be lettek a 20. században az illuminátus-sötét hatalom által csempészve. A Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia c. írásból:
Az igazság az, hogy az óegyiptomi termékenységi kultuszok eredete is – akárcsak a szfinx-oroszláné – Babilonig megy vissza.

Minden út a „hölgyikéhez“, Istár-Szemiramiszhoz vezet! Ö volt ezeknek a szexmániás termékenységi kultuszoknak a megteremtöje Babilonban (s még elötte Sumerben), melyek aztán késöbb átterjedtek Óegyiptomra is, s követöik elkezdték építeni a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszkeket.
Ezen “ishtárista” szex-kultuszok egyikét Dionysos-kultuszként ismeri a történelem, s valójában nem görög az eredete, hanem Kisázsiába (vagy tán egészen Sumerbe) nyúlik vissza.
Bíró Lajos “A magyar tündérvallás” c. könyvének 16. oldalán ezeket írja a Dionysos-kultuszról:
A dobnak az istenanya tiszteletében erotikus jelentése is volt: a dob a nöt, a dobverö a hímvesszöt, az ütemes dobolás pedig a nemi egyesülést jellemzi.

Strabón így ír a zenés-táncos Dionysos kultuszról: A 
fuvolára, a csengök, cimbalmok és dobok lármájára, a kiáltozásra, ujjongásokra és a lábakkal való tombolásra sajátos neveket találtak ki …
Az extatikus kultuszhoz mámorító italok is tartoztak, elsösorban a bor.
Kevesen tudják, hogy a 20. században az illuminátus-sötét hatalom a Dionysos-kultuszra alapozva hozta létre a popzenét a fiatalság megrontása céljából. A popzene is mindenféle “vad hangszerekre” alapoz, popkoncertjeire pedig jellemzö az ujjongás, lárma, lábakkal való tombolás, italozás, drogozás, erotika, szex-hódolat, szabadosság … de mindez semmi új, az ókorban már a Dionysos-követök is hódoltak neki.
Apropó, szabadosság! Idézet Bíró könyvének a 20. oldaláról:
Dionüszosz régibb, görögök-elötti neve Szabadiosz volt., melynek latin fordítású változata a Liber Pater (Szabad Atya).
S a sumer eredetü Szabadioszból származnak a magyar nyelvben a “szabad” és “szabados” szavak. Dionüszosz-Szabadioszék márpedig alaposan szabadosak, szexmániásak voltak, déloszi templomuknak romjai például eképpen néznek ki:
dionysos_delos
Még az obeliszkeket is mellözték, teljesen nyílt módon hódoltak a szexualitásnak.
Okkult szexmágia
kundalini1
A szexmágia nem egészen az élvezetekröl szól. De való igaz, hogy egyesek azért , hogy megszerezzenek bizonyos okkult képességeket, hajlamosak elmenni a legvadabb perverzitásokig is. A dolog ösi módszertana föként Istártól származik, viszont ezek a mostani sátánista világvezetök azzal, amit a Bohemian Grove-ban müvelnek, kicsit “túlfeketítették” öt. A valódi Istár bár egyáltalán nem volt szent, inkább gonosz, de annyira borzalmasan gonosz azért mégse, mint amilyennek esetleg a Bohemian Grove-ban müveltek alapján tünhet. A “Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig” c. írásból:
Kultusza magába foglalta a „szakrális prostitúciót“. Uruk nevezetü városa mint a „szent kurvák“ (csak fordítom a wikipédiát – szerzö megj.) városa volt ismert, maga Ishtar pedig mint az „istenek kurtizánja“.
Történelmileg dokumentált tény, hogy az “istenek” prométeuszista-enkista-sátánista csoportja megszállotja volt a szexualitásnak az ókori Sumerben és Indiában is, s erre alapozva alakultak meg késöbb Óegyiptomban is az ámonista termékenységi kultuszok, amelyek fö szimbóluma a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszk lett.
A Vatikánban a Szent-Péter téren is ott található egy hatalmas óegyiptomi obeliszk – de nem kell ahhoz elmenni Rómába, hogy höhö, valaki ezen ókori kultuszok fö szimbólumával találkozzon, lényegében elég, ha ránéz egy jelenkori katolikus vagy református-evangélikus templomnak a tornyára! (aki nem hiszi, vagy nem akarja elhinni, az olvassa el az “Azok a fránya templomtornyok, melyekröl említés sincs a Bibliában” c. írást)
De vissza a lényeghez: vajon miért voltak az annunaki “istenek” annyira megszállotjai a “szakrális szexualitásnak”?
A lényeg a szexuális energia – a kundalini energia – és a pszi-képességek (látnoki képességek) közti összefüggésben rejlik.
A Kundaliní energiája alapvető evolúciós erő, amely a csakrákon és a vele összefüggő nádikon keresztül fejti ki a hatását. Ha sikerül a Kundalini kígyót felébreszteni és felemelni a csakrákon keresztül, akkor az ember csodás képességek birtokába kerülhet: megnyílik a harmadik szeme, azaz belső látása aktivizálódik,”
Erröl szól az egész, a “harmadik szem” (a tobozmirigy) aktiválásáról, amely a látnoki képességek megszerzéséhez vezet ill. ezen “isteni” képességek még további fejlesztéséröl.
(lásd: Látnoki képességek, halálközi élmények … tobozmirigy c. írást)
The Cosmos, Life and Evolution: The Path of the Kundalini
http://www.enkiptahsatya.com/2…alini.html
It is interesting to note that the kundalinic energy is identical to sexual energy. Orgasm is vital for the rising of our Sacred Serpent.
A kundalini energia azonos a szexuális energiával. A “kundalini kígyó” elöhívásának fö metódusa a gerincben az orgazmus.

———————————————-
egy vendég, január 01, 2017
A szexuális energia leginkább a nukleáris energiához hasonlítható, de nemcsak az intenzitásban és érzékenységben.
Akárcsak a rosszul felhasznált nukleáris energia (atombombák), a rosszul felhasznált szexuális energia is pusztítást végezhet: a pszichében. Erre már az ókori Indiában is rájöttek, és külön metodológia alakult ki a kundalini “biztonságos módon” való felébresztésére
A kundalíni a gyökér-csakránál található, vagyis a gerincoszlop legalján.
Senkinek sem szabad kísérletezni vele anélkül, hogy meghatározott tanítást kapott volna egy hozzáértő tanítótól, mert nagyon veszélyes.

De a lélekben, szellemben is okozhat nagyon komoly sérüléseket.
 Minden negatív tulajdonságot felerősíthet az ember természetében: szörnyűre, torzra növekedhet a becsvágy, a hatalom és pénz iránti szenvedély, és az élvezetek, a szex hajhászása. Ugyanakkor az értelmi képességek is megerősödnek, ami rossz irányba segíti a személyiség további torzulását.
———————————————-
Valószínüleg még maguk az “istenek” se tudták kellöen kezelni azt a helyzetet, amikor a kundalini teljesen aktiválódott bennük, s ki tudja, tán ettöl vált a “sátán és a szajha” annyira gonosszá, rosszmájuvá, empátia nélkülivé stb. S lehet hogy emiatt tiltja Jahve annyira a követöinek a szexmániát, a szexualitással való túlzott kísérletezsét?
———————————————————–
egy vendég, január 01, 2017
A “harmadik szem” megnyitásának két fö módja van:
1. Szexuális (kundalini felébresztése)
2. Extrém szenvedés okozása
S az egyik lélekölöbb lehet mint a másik … Mondani se kell, ezek a szörnyetegek, akik a Bohemian Grove-ba járnak, gyakran a másodikat alkalmazzák, vagy pedig a kettö “kombinációját”, traumatikus perverz szexualitást (szexualitás + szenvedés kombinációját) … gyakran még a saját gyerekeiken is!!
Mint ahogy itt is írja:
Sátánista elmagyarázza a szodómia rítusait
(Satanist Explains the Rites of Sodomy)

https://www.henrymakow.com/aloysius.html
When initiating children, the Alpha Lodge maintains: the younger the better, for a number of reasons I won’t go into. Our methodology is that the child is deprived of food and sleep for days. Depending on how they react, sometimes beatings are employed. Occasionally the child is made to take part in sacrifices. The key is in the trauma: the complete destruction of the inner spirit. Then at the propitious moment the child’s third eye is opened so as to completely resocialize them and open their psychic abilities.
Gyerekek beavatásánál az Alfa (szabadkömüves) páholyokba a következö az elv: minél fiatalabb a gyerek, annál jobb! A gyereket elöször napokig éheztetik és nem engedik aludni. Attól függöen, hogyan reagál, néha még meg is verik. Vagy végignézetik vele egy ember feláldozását. A kulcs a sikerhez a lehetö legnagyobb (lelki) trauma okozása, ami lényegében tönkreteszi a lelkét, viszont ekkor jön el az a pillanat is, amikor megnyílik a gyerek harmadik szeme (ezentúl látnoki képességei lesznek)
Megnyitják a harmadik szemét, de tönkreteszik a lelkét … ilyen a “náci” (sátánista) hozzáállás a dologhoz
———————————————————-
egy vendég, január 01, 2017
Valószínüleg még maguk az “istenek” se tudták kellöen kezelni azt a helyzetet, amikor a kundalini teljesen aktiválódott bennük, s ki tudja, tán ettöl vált a “sátán és a szajha” annyira gonosszá, rosszmájuvá, empátia nélkülivé stb. S lehet hogy emiatt tiltja Jahve annyira a követöinek a szexmániát, a szexualitással való túlzott kísérletezsét?
S kezditek már érteni, miért nem hajlandó bevenni Jahve a 144 000 kiválasztott közé csak olyanokat, akik szüzek? Csak olyakat, akik kerülték a szexualitással való “kísérletezést”?
A szexualitás a “kulcs”.
Jelenések 14
3
És énekelnek vala mintegy új éneket a királyiszék előtt, és a négy lelkes állat előtt és a Vének előtt; és senki meg nem tanulhatja vala azt az éneket, 
csak a száz negyvennégy ezer, akik áron vétettek meg a földről.
4
Ezek azok, akik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szűzek. Ezek azok, akik követik a Bárányt, valahová megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a Báránynak zsengéiül.



A LEGNAGYOBB HÁBORÚS USZÍTÓ MAGYARORSZÁGON: A MAGYAR HÍRLAP





A cion-galeri a Magyar Hírlapban érzi a vérszagot, és maximális intenzitásra kapcsolta az iszlámellenes háborús uszítást a napokban, hangolva a közvéleményt a cionisták öszre (szeptemberre) tervezett világháborújára. Magyarország koromsötét elitjei aktívan kivették a részüket mind az elsö, mind a második világháború kirobbantásából,  s most úgy tünik, a harmadikból se akarnak kimaradni. S a közvélekedéssel ellentétben nem a liberális-szocialista-baloldali elemensek a legrosszabbak, hanem ezek a népi-nemzeti, konzervatív sátánisták. Ezek segítették már Ferenc Józsefet is az elsö világháború kirobbantásában, s ezek sodorták bele Magyarországot a második világháború katasztrófájába is Hitler oldalán. Ezek a dögök küldték a Don-kanyarban a vágóhídra a 2.magyar hadsereget is, köztük a saját nagyapámat is.
S most nézzük, mivel foglalkoznak napjainkban… a harmadik világháború kirobbantásán munkálkodnak!
Tessék újból elolvasni ezt a még tavasszal íródott cikket is a redefininggod.com-onThe Summer of Terror and Fall into War” – A terror nyara és az öszi háborúba esés alcímet. Ez most már betü szerint folyamatban van, már szinte “napi rendszerességgel” történnek hamis-zászlós merényletekPárizs, Nizza, München stb. És igen, szeptemberre egy a Közel-Keleten kirobbantott világháború van betervezve, ennek a felvezetöjét képzi napjainkban a rengeteg hamis-zászlós merénylet. ”
Így uszítja jelen napjainkban a Magyar Hírlap a zsidók muzulmánok ellen az országot, így hangolja a közelgö nagy háborúra:
MH_haborus_uszitas
A napokban végeláthatatlan számú, háborúra hangoló cikk jelent meg:
Nyugatiak elrablására szólította fel híveit az al-Kaida
Europol: Százával lehetnek potenciális terroristák Európában
Robbantásra készülhetett egy iraki Lengyelországban
Újabb támadás Németországban
Bakondi György: Intenzív nyomás alatt tartják a migránsok a magyar-szerb határt
A fiatalokat a migráció és terrorizmus kapcsolata foglalkoztatja
Befogadó oktatással megfékezheto a terrorizmus
Ez ugye mind szép és jó, csak azt “felejti el” megemlíteni, hogy a hamis-zászlós terrorizmust a Mosszad, a francia és a többi titkosszolgálat csinálja, és a migránsokat is háttérhatalmi szervezetek hozzák be Európába. A cikk szerint mindössze 100 migráns “intenzív nyomás alatt tartja a magyar határt”.
Trump rendkívüli ellenorzésnek vetné alá a terror fenyegette országokból érkezoket
De az uszító propaganda tetejére ez a Bayer Zsolt cikk tette fel a koronát:
Bayer Zsolt: Csak tíz
Ha nem lett volna a Charlie Hebdo, a párizsi véres péntek, Brüsszel szétrobbantott keddje, a nizzai horror, akkor csekélyebb esély lett volna arra, hogy az ámokfutó iráni-német meg merje tenni Münchenben, amit megtett. Mert a hírműsorok, az internet valamennyi fóruma másról sem számol be, minthogy sikeres merénylet itt, sikeres merénylet ott. Európa fél. Ez a félelem adta a bátorítást, az utolsó löketet.” Hát ezért. Addig is, amíg majd megtalálják mégis az iszlamista szálat…
Szerinte mindenröl az “iszlamisták” tehetnek. Nem a Mosszad, nem a francia titkosszolgálat, hanem az “iszlamisták”.
Második világháború elötti korszak: mindenröl a “zsidók” tehettek
Harmadik világháború elötti korszak: mindenröl az “iszlám” tehet
Érted, nem ezek a koszos sátánista elemensek, hanem az “iszlám”
Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét. “
A szeptemberre tervezett nagy háború a redefininggod.com szerint:
1. Rövid ideig – mindössze két hétig – fog tartani.
2. Pusztító lesz, milliók halhatnak meg napok leforgása alatt.
3. Egy hatalmas, világot sokkoló “ISIS merénylet” lesz a kiváltója a nemzetközi haderö Közel-Keletre küldésének, hogy az a lehetö leggyorsabban “tegye tönkre az ISIS-t”.
4. A nyugati országok és a BRICS országok egyaránt fognak katonákat küldeni, rengeteg katonát.
5. A nyugati haderö viszont a Közel-Keleten valamiért összetüzésbe kerül a BRICS haderövel, és egymásnak esnek.
6. Az ellenségeskedés nagyobb világkonfliktusba csap át a Nyugat és a BRICS államok (Oroszország és Kína) közt, a fegyveres konfliktus átterjedhet a többi válsággócra is, mint Ukrajna, Dél-kínai tenger stb.
7. A harcok és repkedö ballisztikus rakéták leple alatt összeomlasztják a világ bankrendszerét, bezár szinte az összes nagybank.
8. A médiumokban eközben a sötét erök eljátszák, hogy kiderítették, az ISIS mögött valójában Izrael áll, s hogy 2001. szept 11-et is Izrael csinálta.
(ami jórészt igaz is, de azért mégse teljesen, mivel az ISIS és 9/11 mögött több más nyugati titkosszolgálat is állt…)
9. Az egyre duzzadó igazság-cunamival szinte egyidöben a másik meglepö esemény az lesz, hogy Oroszországban a háttérhatalom eljátssza, hogy a nyugatbarát Medvegyev puccsot szervez, és megdönti Putyin hatalmát és “megölik Putyint”
(mint ahogy Krisztust is megölték, a hamis Krisztust v. Antikrisztust is “hamisan megölik”)
De ez még akkor lesz, amikor tart az intenzív fegyveres harc a Nyugat és a BRICS államok között.
10. Egy nappal Putyin “halála” után, a leleplezések hatására, a Nyugat és a BRICS leállítja a harcokat, inkább összefognak és azonnal megtámadják Izraelt.
(Góg és Magóg haderö)
11. Izrael azonnal a rettegett “Sámson opcióval” fog válaszolni, vagyis megpróbálja beindítani az atomrakétáit a megszálló hatalmak ellen.
12. Háttérhatalmi “angyali” UFO-k jelennek meg, s megsemmisítik az összes kilött atomrakétát, “kamerák elött”.
13. Alig két napos harc után az izraeli hadsereg kapitulál, a harcban viszont a földdel teszik egyenlövé a Sziklamecsetet a jeruzsálemi Templomhegyen.
14. Az UFO-k megjelennek a Templomhegyen, s ekkor indul be a terv “paranormál része”: egy (hamis holografikus) csillagkapuból kilép Putyin, “feltámad a halálból” (három nap után mint Krisztus is)
15. A világmegmentö “angyali” UFO-k igazolni fogják, hogy ö az a világvezetö, akivel a kezdetektöl fogva szövetségben voltak, ö a “gonosz erök” fö ellensége, ezért “támasztották fel a halálból”, mert ö a Messiás. Mindezt természetesen Ferenc pápa is igazolni fogja …
16. Putyin és a BRICS az ENSZ-en keresztül átveszik a világ irányítását, színre lép a világkormány, a Templomhegyen pedig belekezdenek az antikrisztusi “ökumenikus templom” építésébe.
17. A világ ezután teljesen megváltozik, látszólag úgy fog tünni  – legalábbis az elején – hogy eljött a “földi paradicsom”.
———————————————-
A második világháború alatt a cionáci-sátánista-elitista-bankár zsidók pribékjei, a nácik, gyilkolták a tisztességes, jahvista-tórista zsidókat.
A harmadik világháború célja a totális világhatalom elérése, s most ugyanezen cionáci-sátánista-elitista zsidók arra készülnek, hogy a cél érdekében feláldozzák még magát Izraelt is.
Ha figyelembe vesszük, hogy már a második világháború idején is (sátánista) zsidók gyilkoltattak (tisztességes jahvista) zsidókat a titkos szövetséges náci-sátánista pribékjeiken keresztül, az állítás, miszerint most maga Izrael is fel lesz áldozva, nem is hangzik annyira hihetetlenül. Még az antikrisztiusról szóló bibliai próféciákban is benne van.



A SZLOVÁK KATONAI TITKOSSZOLGÁLAT 2014-BEN EGY OROSZOK ELLENI NATO ATOMTÁMADÁST HIÚSÍTOTT MEG





Igen, minden jel szerint igaz a történet, ami akkor 2014-ben a whatdoesitmean.com-on is megjelent:
A szlovák katonai titkosszolgálat (kémelhárítás) és védelmi minisztérium oroszbarátabb elemensei voltak azok, akik meghiúsították, hogy a NATO és az USA végülis feladták a tervet, hogy meglepetésszerü atomcsapást mérjenek 2014 júniusában Oroszországra. Egyszerüen átadtak mindent az oroszoknak, amit a készülö csapásról tudtak, helyreállítva ezzel a hatalmi egyensúlyt.
Tudni pedig sokat tudtak, mivel a NATO itt, Közép-Európa felett gyakorlatozta be, hogyan lehet “elektronikus támadást” indítani az orosz radarrendszerek ellen az atomtámadással egyidöben:
13.6.2014:
Az utasszállító repülögépek eltünése a radarképernyökröl katonai hadgyakorlathoz köthetö
(Jets vanishing from Europe radar linked to war games)
Több tucat utasszállítógép tünt el a héten a radarképernyökröl az osztrák, német, szlovák és cseh légtérben, amit a szlovák hatóságok katonai hadgyakorlat – elektronikus hadviselés gyakorlásának – a számlájára írtak.”
Dozens of aircraft briefly vanished from air-traffic control radars in Austria, Germany, the Czech Republic and Slovakia this week and last in separate incidents that Slovak authorities blamed on military electronic warfare exercises.”
8.6.2014:
Két újabb B-2-es stratégiai nehézbombázó – Death11 és Death12 – érkezett a Gloucestershire-i NATO légítámaszpontra:

Ezeknek kellett volna beindítani a meglepetésszerü nukleáris atomcsapást. Lásd a numerológiát a nevükben: 11 (halál szimbóluma a Kabbalában) és 12 (isteni 12-es), a Death pedig magyarul halált jelent.
A napokban pedig szóbeli “frontális támadást” indított a neoliberális-náci-NWOs görény Richard Sulík (Gyurcsány itteni “megfelelöje”) a katonai titkosszolgálat és védelmi minisztérium oroszbarátabb, normálisabb munkatársai ellen, abban reménykedve, hogy az új nemzeti párti védelmi miniszter elbocsátja öket – mivel, értelemszerüen, 2014 óta a NATO nem ad át minden katonai titkot Szlovákiának.
4.4.2016:
SaS párt: A katonai titkosszolgáinkkal a NATO-ban már a takarítónök se állnak szóba
(SaS: S vojenskými tajnými sa v zahraničí nebaví už ani upratovačka)
A neoliberális SaS párt szerint a következö három embert azonnali hatállyal meneszteni kellene:
Ľubomír Skuhra – a katonai titkosszolgálat vezetöjét
Róbert Tibenský – a védelmi minisztérium magasrangú munkatársát
František Blanárik – a védelmi minisztérium kontrollosztályának vezetöjét
Nem nehéz kitalálni, hogy ök voltak azok, akik átadták az oroszoknak 2014-ben, amit át kellett!
A legmegveszekedettebb náci-NWO-s elemensek itt Szlovákiában a SaS és “Egyszerü emberek” nevezetü pártokban találhatóak:
Richard Sulík – a SaS párt vezetöje, 2010-11-ben a szlovák törvényhozás elnöke
Igor Matovic – az “Egyszerü emberek” nevezetü párt elnöke
Daniel Lipsic – korábbi igazságügyminiszter, jelenleg a Matovic párt színeiben parlamenti képviselö
A pénzügyi szférában pedig Patrik Tkáč milliárdos vállalkozó, a J&T bank tulajdonosa köthetö még ehhez a partihoz (akit bövebben érdekel a téma, és tud szlovákul, az olvassa el a nemrég az oldal szlovák verziójába íródott cikket Agenti Śtvrtej ríše na Slovensku (A Negyedik Birodalom ügynökei Szlovákiában) címmel.
Ó igen, és Grendel Gábor (Grendel Lajos író fia, a képen jobb oldalon) szintén oszlopos tagja a Matovic pártnak, a képen Daniel Lipsic korábbi igazságügyminiszterrel (középen) látható:
Grendel
Ö is ezekkel a pszichotikus alakokkal van egy partiban, ami szerintem öt is minösíti. Lipsic 2014-ben személyesen is jelen volt Kijevben a Majdanon az ukrajnai neoliberális-náci erök támogatása céljából.
S azt se értem, a Magyar Közösség Pártja szerint is miért épp ezen genocid erök felé kellene annyira nyitni, melyeknek rejtett célja az emberiség 90 százalékának a kiirtása egy atomháború keretében:
MKP Országos Tanácsa: nyitni kell az SaS és az OĽaNO felé
(vagy tik is benne vagytok, faszikáim, annyira “meglepödnék”, ha így lenne)
Bugár Béla, a Híd párt elnöke, szintén egy machiavellista elvtelen alak, de becsületére váljék, hogy biztonságpolitikai szempontból nézve most igenis a helyes, megfelelö erökkel kötött szövetséget. Bár a napokban mondtam egy nagyon csúnyát, amikor elolvastam, hogy hagyta magát belekényszeríteni abba is, hogy a szlovákiai magyarok továbbra is meg legyenek fosztva itteni állampolgárságuktól, ha felveszik a magyarországit is. A szlovákok a dolgot nemzetbiztonsági kockázatként értékelik, de viszont ugyanezen erök – nagyon helyesen – nemzetbiztonsági kockázatként értékelték ki, és állították le azt is, hogy a NATO atomcsapást mérjen Oroszországra.
Anyám országának katonai titkosszolgái viszont lejáratóhadjáratba kezdtek akkor 2014-ben a szlovákok ellen, azért jelent meg akkor ennek a náci-sátánista, magyar katonai titkosszolgálatokhoz köthetö alaknak, Molnár F Árpádnak is a pszi-op weboldalán annyi lejárató info a szlovák titkosszolgálatról:
2014.7.2:
Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon)
2014.7.18:
Mečiar háttérhatalmi jelzéssel búcsúzott (Néveri Zsolt kommentje (Szlovákia))
Ez a Néveri Zsolt nevü alak még itt is megjelent a pokolraveluk.com-on, ide is a szlovákokat erösen lejárató információkat kezdett el posztolni, lásd:
Az én jóindulatomat ki- és felhasználva próbált itt pszichológiai lejárató játékba kezdeni a szlovák titkosszolgálat ellen. De többet nem fog, s jó lenne, ha email-eket se küldözgetne többé, mint most a napokban is újra tette a nem_progr@pokolraveluk.info-ra. Újból megkérném öt arra is, hogy olvassa el, amit már 2014 október 6-án is írtam neki a Leleplezte Rothschildot, kirúgtákc. írás alá:
Jaj ne, engem hagyjatok ki ebböl Zsolti, én nem akarok itt se a izraeli-magyar titkosszolgálattal (vagyis veletek), se a szlovák titkosszolgálattal itt foglalkozni. Mivel nem tudom, nem tudhatom, hogy tényleg bajban vagy-e, vagy egy ravasz pszichológiai müvelet ez itt (a szlovákok ellen?),
Már akkor is sejtettem, hogy mire megy ki a játék, csak akkor még nem láttam a nagy képet. De most már igen.
——————————————————–
Addendumok
nem_programozhato, április 06, 2016
A napokban “rákérdeztem” ezeknek az oroszbarátabb, NATO ellenesebb eröknek a weboldalán, hogy jól látom-e, a SaS párt most miért zajog annyira a katonai titkosszolgák miatt, és igen, megerösítést kaptam, hogy jól látom!
katonai_titk3
————————————-
nem_programozhato, április 06, 2016
Ki állt amögött is, hogy Bugár most maximálisan kompromittálódjon kettös állampolgárság ügyben?
A neokonzervatív-náci SaS párt
Piszkos trükknek tartja Dostálék levelét a Most-Híd
http://felvidek.ma/2016/04/piszkos-trukknek-tartja-dostalek-levelet-a-most-hid/










SZLOVÁKIAI MAGYAR SZABADKÖMÜVESSÉG A GYAKORLATBAN





De elöször egy idézet Drábik János Uzsoracivilizáció c. könyvéböl:
Évi egy millió fontot jövedelmező vagyonát Rhodes Lord Rothschildra hagyományozta 1888-ban írt harmadik végrendeletében azzal, hogy hozzon létre egy titkos társaságot, amely befejezi életművét. Az alapításra 1891 márciusában került sor. A társaságot Lord Rothschild megbízásából Lord Alfréd Milner vezette. Ennek az angliai központtal működő Rhodes Társaságnak hívták később a legbelsőbb irányító testületét Round Table-nek (Kerekasztalnak). A többi országban létrehozott helyi szervezeteit pedig Round Table Csoportoknak nevezték.”
——————————
A kerekasztalból mára egyfajta “kódszó” lett: minden olyan elit-szervezet, melynek a nevében benne van ez a szó, az szabadkömüves.
Mint például:
Szlovákiai Magyarok Kerekasztala
A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala nyitott, politikai pártoktól független, önkéntes és informális intézmény, amely a szlovákiai magyar szervezetek egyeztető fóruma.
(valójában a szlovákiai magyar politikát, kulturát és közéletet erösen befolyásoló szabadkömüves központ)

Ezen kívül a Kerekasztal munkájában részt vehetnek olyan jeles személyiségek, illetve vállalkozók, akik sokat tettek a közösség érdekében. A jeles személyiségek köre behatárolt: Kossuth-díjas írók, professzorok, szlovákiai magyar Európai Parlamenti képviselők. A vállalkozók köre meghívásos alapon történik, azok kerülnek megszólításra, akik anyagi eszközeikkel vagy egyéb módon nagyon komolyan járultak hozzá a szlovákiai magyar intézményrendszer fejlesztéséhez.
(tehát egyértelmüen elitista szervezet, mely rátelepedett a szlovákiai magyarság teljes intézményrendszerére, s amely nem demokratikus, hanem meghívásos alapon müködik, mint egy titkos társaság/testvériség)

A Kerekasztal szervezési lebonyolítója a Fórum Kisebbségkutató Intézet.
Dátum: 2011. november 11
(11/11/11, a 11-es szám mint a halál szimbóluma a Kabbalában?!)
A kerekasztal tagszervezetei:
A fent linkelt listán jól látható, hogy szinte az egész szlovákiai magyar közélet szabadkömüves irányítás alatt van, s a szervezet lényegében az 1989 elötti Kommunista Párt szerepét tölti be, azzal a különbséggel, hogy míg a kommunisták nyíltan telepedtek rá mindenre, addig ezek a legnagyobbtitokban próbálják tenni ugyanezt. Vajon mi szükség van a nagy titkolózásra?
Egyszer volt alkalmam beszélgetni egy volt kerületi MKP elnök egyik bizalmasával, s az röhögve mondta, hogy valójában már több szabadkömüves van a jelenlegi közéletben, kultúrában, vállalkozói szférában és politikában mint amennyi kommunista telepedett rá anno 1989 elött a társadalom szféráira.
A szervezet úgy müködik mint egy testvériség. Akárcsak a testvérek, a tagok néha öszintén utálják egymást, s rivalizálnak is egymással, viszont van egy közös “anyukájuk”, aki megszabja nekik az irányt, megszabja, mikor miröl mit javasolt mondani, különösen a politikában és a közéletben, de nemkülöben még a kultúrában is. “Anyuka” szabja meg a tabutémákat is. Így tudják elfojtani a rendszerellenes kritikát szinte mindenhol, még akár a színdarabokban is.
A szlovákiai magyar kulturális élet az elmúlt 10-15 évben olyan silánnyá lett, hogy ettöl szerintem még a kommunizmus idején is jobb volt.
Anyuka” székhelye Somorján van, a Kisebbségkutató Intézetben és a Kerekasztalnál.
A Kerekasztal “szóvivöje” jelenleg egy Tokár Géza nevü alak. Bár nyilvánosan “jelentéktelenebb profilt müködtet”, csak mint egyszerü politikai kommentátor cikkez néha az Új Szó napilapban, furcsa módon nem okoz neki problémát sajtótájékoztatókon beülni a két jelenlegi szlovákiai magyar párt elnöke, Bugár Béla és Berényi József közé.
 Tokar

Balról: Berényi, Tokár és Bugár
Továbbá szeret az interneten is irkodni, a saját neve ill. a “jclayton” nicknév alatt, például:
Szerzö: Tokár Géza (viszont lásd az URL-ben a “jclayton” nicket)
Egy kis betekintés “jclayton” sötétebb oldalába, a néhai kukac.sk fórumon, ahol már 2009-2010-ben nagyon aktív volt ez a nicknév, itt például egy másik fórumozót zaklat azért, mert a másiknak nem tünik túl hihetönek a 2001. szept 11.-i merényletek hivatalos verziója:
Vajon miféle ember képes a szept 11-i merényletek hivatalos verziójának ilyen odaadó védelmezésére? Aki erre képes, az bármire képes.
Minél gátlástalanabb és kétarcúbb valaki, annál nagyobbak az esélyei a szervezeten belül az elömenetelre.
Amikor a “központban” úgy hiszik, hogy a jövöben változhat a közhangulat, például radikalizálódhat mélynemzeti irányba (vagy ök maguk akarják a helyzetet radikalizálni), akkor ennek megfelelöen új kezdeményezések felfuttatásába vágnak bele. A lényeg az, hogy az új (radikális) kezdeményezés élére is szabadkömüvesek kerüljenek.
Halász Béla: Nem szabad meghasonulnunk!
A Kerekasztal KB tagjai
Csemadok (Hrubik Béla), Diákhálózat (Kovács Balázs), Fontos vagy! Mozgalom (Boldoghy Olivér), Fórum Információs Központ (Öllös László), Fórum Kisebbségkutató Intézet (Tokár Géza), Galánta és Vidéke Társulás (Horváth Adrián), Gútáért Polgári Társulás (Halász Béla), …
Vajon Béla is rajonghat a numerológiáért? Lásd az elsö cikkeinek a dátumait: 31/1-én , majd 13/3-án nem kevesebb mint öt cikk.
(Szabadkömüves) színház az egész világ.






JAHVÉNAK IS ANNAK IDEJÉN GYEREKEKET SZOKTAK “SZENTELNI” (GYILKOLNI)…



Az USA – ban éves szinten 800ezer gyermek tünik el . Az elrabolt gyerekekből 300 ezret a sátánisták emberáldozatként ölik meg , miután szexrabszogaságukban sinylődtek szite megválás számukra a halál az emberáldozat .
500 ezret a cionisták azért ölnek meg ,mert a különböző készítményeikbe embervért kell , hogy alkalmazzanak . És hogy ne maradjon árulkodó jel utánuk a kis tetemeket bedarálják a hamburger adagokba , és a Megdonalds hálózatukban a világ minden tájára széthordják . Így nem marad árulkodó jel , de te aki fogyasztod a készítményeket , bizony kannibál leszel !!!! És mind erről egy zsidó vallási vezető nyilatkozott !!! Hát jó étvágyat a halotti torhoz !!!!
A rabbi már lehet , hogy megbánta azt a riportot amiben nyilatkozott, hisz a Krajcer – Jakobs kór is lehet , hogy e megfertőzött hyerekektől ered , de a fedő sztorinak elmegy a marha agyvelő gyuladás is !!!


Megj: a cikk jobb megértéséhez elöször ajánlatos elolvasni az Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást.
S most jöjjenek a bizarr, horrorisztikus dolgok. Csak nagyon erös idegzetüek olvassák, de tényleg. S ne mondja senki se utólag, hogy nem figyelmeztettem…
………………………………………………
Sokan azért tartják képtelenségnek, hogy a római Szaturnusz isten azonos lehet Jahvéval, mert elöbbinek az ókorban embereket (különösen gyerekeket) is szoktak áldozni.
“…he was equated with the Carthaginian god Ba’al Hammon, to whom children were sacrificed
“…Szaturnusz föistent a rómaiak Bál Hamonnal is azonosították, akinek a kartágóiak gyerekeket áldoztak.”
Van itt egy sötét “titok” Jahve felöl, amely nem is annyira titok, hiszen még a Bibliában is benne van, csak épp a papok nem verik nagy dobra…
“Nékem szentelj minden elsöszülöttet, valami megnyitja az ö anyjának méhét az Izráel fiai között, akár ember, akár barom, enyim legyen az.”

S ugyan mit is jelent az a bizonyos “szentelj” ebben az esetben? Ezt:
28 De semmi, amit valaki teljesen az Úrnak szentelt, mind abból amije van, akár ember vagy barom, akár mezei birtokából való, el ne adassék, és meg se váltassék; minden, ami teljesen néki szenteltetett, igen szentséges az Úrnak.
29 Senki, aki teljesen az Úrnak szenteltetett az emberek közül, meg ne váltassék, hanem halálra adassék bizonynyal.
Jahve bizony emberáldozatot követelt meg a híveitöla zsidók összes (!) elsöszülött gyerekét emberáldozatként követelte meg tölük, amiért kihozta öket Egyiptomból.
Salamon templomának felszentelésekor pedig huszonkétezer ökröt és százhúszezer juhot gyilkoltak le neki:
63 És Salamon áldozék hálaadó áldozatul, amelyet áldozék az Úrnak: huszonkétezer ökröt, százhúszezer juhot. És ekképpen szentelék fel az Úr házát a király és az Izráel minden fiai.
Ennek ellenére tele van a Biblia azzal, mennyire szerette az embereket. S a bizarr igazság az, hogy Jahve a maga módján tényleg szerette a híveit és gondoskodott róluk, annak ellenére, hogy néha emberáldozatot követelt meg tölük!
S itt kezd a dolog fanyar és horrorisztikus lenni: vajon hogyan “szeretheti” egy istenség a híveit akkor, ha néha legyilkolja az összes elsöszülött gyereküket…… Nos… úgy ahogy Mari néni is szereti a baromfiait, gondoskodik róluk, törödik velük, aztán egyszer csak megfog egy tyúkot és levágja… de nem azért vágja le, mert gyülölné a baromfiait, hanem mert máskülönben nem tudna túlélni ebben a háromdimenziós világban.
S itt jönnek be a képbe azok a bizarr és horrorisztikus dolgok, amelyekröl idáig csak David Icke mert írni részletesen, és az emberek egyáltalán nem akarják elhinni… Tulajdonképpen nem is csodákszom rajta, az ilyen dolgokat nem könnyü elfogadni.
Jahve azért követelt meg emberáldozatot a híveitöl, mert másképp problematikus lett volna neki megmaradni ebben a háromdimenziós világban … Viszont nem ette meg az áldozatokat (nyilván több ezer ökröt nem lehet csak úgy megenni), hanem a haldokláskor felszabaduló (félelem)energiákat “fölözte le” illetve az áldozatok véréböl ivott valamennyit.
Szándékosan idáig nem úgy írtam az írásaimban, hogy ezek a kreatúrák “emberek”, hanem hogy “humanoidok”. Ugyanis nem emberek, annak ellenére, hogy humanoid alakban jelentek meg a híveik elött. A humanoid alak ezen esetben ugyanis olyasmi, mint amikor valaki felvesz egy búvárruhát, s abban mutatkozik a halak elött… ugyanis anélkül nem tudna megmaradni mélyvízi környezetben. A halak a búvárruhát látják, annak ellenére, hogy egy másfajta lény van benne, amelynek szervezete viszont nem lenne képes oxigént kivonni a tengervízböl.
A “búvárruha” Jahve esetében egy evilági humanoid test, ebben jelenik meg az az interdimenzionális lény, amely másképpen nem tudna megmaradni a mi három dimenziós világunkban. S hogy az a másdimenziós (David Icke szerint hüllö-reptiloidlény “viselni tudja a búvárruhát”, “viselni tudja az emberi testet”, ahhoz bizonyos evilági energiákra van szüksége ill. evilági élölények – ember ill. ahhoz közel álló emlösök – vérét kell fogyasztania.
Ez az a szörnyü “titkok”, ami tulajdonképpen azért “titok” még mindig, mert annyira képtelenül hangzik és sokan nem akarják elhinni. Ugyanezen okból áldoztak Zeusznak (a sátánnak, aki minden jel szerint Jahve utóda, lásd Isten=Él=Jahve=Kronosz=Szaturnusz c. írást) és Ishtár-Szemiramisznak is az egész világon – a mostani emberi civilizáció szinte teljes történelme folyamán. Azzal a különbséggel, hogy Zeusz (a sátán) gyülöli is az emberiséget, s legszívesebben elpusztítana minket.
A maja indiánok néha sokezer ember torkát vágták el véráldozós szertartásaikon az isteneik számára. A piramisaik tetején pedig néha élö emberek szívét tépték ki, így fokozva maximumra az áldozat félelemenergiáit. Ezzel kedveskedtek az isteneiknek.
S ebböl az okból gyilkolnak gyerekeket az illuminátusok a Bohemian Grove-ban mind a mai napig (lásd: A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írást). Ök is ezzel kedveskednek az isteneiknek, hogy ezek az istenek könnyedén megjelenhessenek ebben a háromdimenziós világban, s így “kommunikálhassanak” velük.


Bohemian Grove (Human Sacrifice) caught on tape

Bohemian Grove Mystery



Is The Queen Of England A Cannibal?



Medvedev: "Földönkívüliek vannak köztünk" (magyar felirattal)





Leszámítva ezt a horrorisztikus dolgot, az igazság az, hogy az a lény, amelyet az ókori kultúrák Jahveként, Kronoszként, Szaturnuszként és sok más néven tiszteltek, s amely még mindig életben van, a maga módján tényleg kedvelte az emberiséget (bár ez a mi szemszögünkböl nézve most már inkább vérlázítóan és betegesen hangzik), s törödött is az ókori civilizációk embereivel. Még a magyar wikipédiában is ez szerepel Kronoszról:
Az aranykor
Miután Uranosz félrehúzódott az istenek trónjáról, Kronosz feleségül vette saját testvérét, Rheát, és együtt uralkodtak emberek és istenek felett. Uralma alatt élte aranykorát a világ. Az emberekben ekkor még nem dolgozott az irigység, kapzsiság vagy bármi erőszak. Nem ismerték a nehéz munkával elérhető megélhetést és a törvényeket sem. A teljes harmóniát azonban megbontotta Gaia jóslata, amely szerint Kronosz trónját saját gyermeke fogja megdönteni.
S ez az utód ugye nem más mint Zeusz vagyis a sátán … aki mind a mai napig ezen bolygó majdhogynem korlátlan ura, “tulajdonosa”. Az elmúlt 2000 év szinte összes háborúja mögött ez az illuminátus “ördögi” erö állt. Amikor az emberek egymást gyilkolták a századok folyamán, nem is sejtették, ennek milyen mélységi-ezoterikus okai is vannak … hasonló okokból “kedvelik” az illumik a véres forradalmakat is. A bolygó lényegében úgy müködött az elmúlt 2000 év folyamán mint egy “félelemfarm”.
A gnosztikusok annak idején egyfajta “kozmikus parazitának” tartották “Jalbadaódot” (Jahvét), a baj viszont ezzel az, hogy ez az erö állt a jelenlegi emberi civilizáció létrehozása mögött, s a tiszta emberi kozmikus civilizációk (mint például a plejádiak és szíriusziak) se tettek ez ellen semmit, söt, angyalokként “alárendelve” az isteneknek szoktak megjelenni az ókori emberek elött.
Számtalan utalás található a Bibliában arra, hogy az angyalok valójában földönkívüli emberek voltak, akik TELJESEN úgy néztek ki mint a földi emberek, akik éppúgy ettek és lélegeztek mint mi is. Például:
2 A vendégszeretetről el ne felejtkezzetek, mert ez által némelyek, tudtokon kívül, angyalokatvendégeltek meg.
Az “istenek” viszont alakváltoztató, “fénylö hajú és testü” humanoid lények voltak:
13 És a hét gyertyatartó között hasonlót az ember Fiához, bokáig érő ruhába öltözve, és mellénél aranyövvel körülövezve.
14 Az ő feje pedig és a haja fehér vala, mint a fehér gyapjú, mint a hó; és a szemei olyanok, mint a tűzláng;
15 És a lábai hasonlók valának az izzó fényű érchez, mintha kemencében tüzesedtek volna meg; a szava pedig olyan, mint a sok vizek zúgása.
———————————–
Addendumok
nem_programozhato, február 05, 2016
Mexikó leghátborzongatóbb helyszíne
http://www.noiportal.hu/main/npnews-11196.html
Chichén Itza egykor az egyik legfontosabb maja központ volt, melyet a X. században a harcias toltékok erőszakkal elfoglaltak, és vérfagyasztó helyszínné változtatták. A toltékok új fővárosának minden pontján különösen kegyetlen emberáldozatokra utaló jelekkel találkozhatunk.

A toltékok a X. században menekülni kényszerültek fővárosukból, Tulából, így kelet felé haladva elérték és elfoglalták a maják fontos központját, Chitzén Itzát.
 A mítosz szerint maga Keccakoatl, vagy más néven Kukulkán a tollaskígyó isten vezette a toltékokat ide, hogy új fővárost alapítsanak. Volt hazájukból magukkal hozták harci szokásaikat, az emberáldozat rítusát. Szinte mindenütt érezhető az emberáldozat és a halál szorongató jelenléte.
————————————-
nem_programozhato, február 05, 2016
A játék, úgy ahogy a vallásuk is, a jó és rossz harcáról szólt. A nyertes csapat tagjait a játék végeztével feláldozták. Ezt az áldozatok megtiszteltetésként és dicsőségként kellett, hogy értelmezzék. Az áldozati szertartás meglehetősen kegyetlen volt: papok végezték a pályán vagy a templomban, melynek során obszidián pengével felvágták az áldozatokat, majd kiemelték még dobogó szívüket.

Ábrázolások alapján is látszik, hogy az uralkodóknak és a maja társadalom vezető rétegének is alá kellett magukat vetniük a gyakran kegyetlen vallási szertartásoknak.

Más közép-amerikai kultúrához hasonlóan a majáknál is különleges szerepet játszott az emberi vér. Magas papi beosztottak úgy nyerték ki a vért, hogy pl. egy tövises szállal átszúrták a nyelvüket vagy az ajkukat, vagy tengeri sün tüskéjével a péniszüket. 
Eme gyakorlat fájdalmassága szemmelláthatólag csak a dolog vallási értékét növelte. 

A maják vallásában az emberáldozatok teljesen szokványosnak mondhatóak voltak. A rituális kivégzésekhez tartozott a lefejezés, megfullasztás (pl. Cenotes), akasztás, kövezés, mérgezés, csonkítás, de még az élve eltemetés is. A legkegyetlenebb megölési mód a has felmetszése és a még dobogó szív kitépése volt, amit a posztklasszikus korból fennmaradt kultusztárgyak (lásd chakmol) is bizonyítanak. Áldozatként elsősorban hadifoglyok szolgáltak, de saját népükből, sőt a társadalom felső rétegéből (vagy az ellenség vezetői közül) is kerültek ki emberek eme feladatra. Még kutatják, hogy ki mikor, hogyan és hol, milyen körülmények között lett feláldozva. Az még tisztázatlan, hogy a maják (mint az aztékok) csak azért háborúztak-e, hogy legyen elég emberáldozatuk, 
vagy pedig azért áldozták őket fel, hogy a királyok a hatalmukat bizonyítsák és az istenek kegyét elnyerjék.
(az utóbbi – nem_prog megj.)
—————————————–
nem_programozhato, február 05, 2016
4. A 2007-es „brigendi rejtély“
2007 januárjától számítva szokatlanul sok, tizenhét tizenéves fiatal lett „öngyilkos“ a rá következö hónapokban egy Brigend nevü városkában Wales-ben. Többnyire „az elsö fára“ felkötötték magukat. A fiatalok legtöbbje teljesen problémátlan gyerek volt. A szomorú és fura jelenség nemhogy máig nem lett tisztázva a médiumokban, hanem teljesen el lett hazudva: a jelenség oka a médiumok szerint az internet volt! (csakhát ugye se elötte, se utána a jelenség nem ismételte meg magát, pedig az internet maradt!)
A Wales-ban található Brecon Beacons-i mélységi földalatti katonai bázisról is kijárt nekik a felszínre egy Chimera (emberi alakot öltve), és ez is nagyon rossz útra tért. Közelébe került ezeknek a fiataloknak, elbeszélgetett velük, eközben viszont telepatikusan olyan rossz pszichés állapotba hozta öket, hogy azok rögvest ellenállhatatlan késztetést éreztek az öngyilkosságra. A Chimera ezután követte öket, majd „elélvezett“ azon (néha telepatikus távollátást, „remote viewingot“ használva), ahogy öngyilkosok lettek, a haláltusájuk megtapasztalásától.

Ezek a lények ún. negatív ET-k: 
míg az emberek többségét a nyugalom és szeretetteljes környezet dobja fel, addig ezeket a lényeket a félelemkeltés, a szenvedésokozás és gyilkolás látványa. Hasonlóan ahhoz, mint az emberek közt szerencsére kisebbségben levö szadistákat is.
————————————-
nem_programozhato, február 05, 2016
Ez a Cobra nevü info-dezinfo oldal (http://2012portal.blogspot.com/) is néha ezekröl a negatív, hüllö-ember keverékekröl ír, s Chimera csoportnak nevezi öket.
A “GoodETHungary” blog fordítja magyarra a Cobra-oldal tartalmát:
Az ún. Solar Warden program 2012 óta már nem létezik, és ami maradt a sötétek oldalán, az néhány kisebb frakció, amely közvetlenül a Chimera csoporthoz kapcsolódik. A többi program személyzete átállt a Fény oldalára és a Titkos Űrprogram csoportok, amik a Naprendszeren belül munkálkodnak többnyire már a Fény erőinek dolgoznak, így ez most már egy pozitív Szövetség.
Az utóbbi mondat dezinfo, azzal a céllal, hogy hamis reményt keltsen az emberekben. Ez a bolygó évezredek óta ennek a sötét erönek a befolyása alatt áll, s ez az elmúlt években se változott sokat …
Amit pedig Cobra “Eseménynek” nevez, az a valódi NWO, a valódi antikrisztus-rendszer nyílt színrelépése lesz a banki összeomlások után.
Az Esemény után azok a Cabal tagok, akik nem hajlandók befogadni a Fényt, egy ún. szortírozó létesítményen mennek keresztül, amely a Ganümédész föld alatti bázisán található.
Ezen mondat “dekódolva” azt jelenti, hogy a gonosz fog fellépni megmentönént. Ne tévesszen meg senkit.
Cobra szerint a reptiloidok alá vannnak rendelve és együtt dolgoznak az “arkhónokkal”. Ez szerintem is igaz.
arkhónok” (gnosztikus terminológiában) == démonok, bukott angyalok (kereszténységben) == dzsinnek (az iszlámban)
Azzal a különbséggel, hogy a gnosztikusok (és Cobra is) Jahvét is az arkhónok közé sorolják, éppenséggel az arkhónok vezérének tartják.
Wilcock és ez a legújabb alak, “Corey Goode” (vajon a valódi neve lehet?) is info-dezinfo ügynökök, a legmagasabb szinten!
————————————————-
egy vendég, február 05, 2016
A kérdés ezek után ,hogy Szt.Mihály arkangyal és serege eljönnek a segítségünkre vagy nem?
————————————————-
nem_programozhato, február 07, 2016
Mihály jahvista, csak azt csinálja, amit JAHVE megenged neki. Ha a Galaktikus Konföderáció nem avatkozik be, hogy ne tehessék tönkre a bolygót, akkor senki se fog megmenteni minket, a jelenlegi civilizációt ki fogják irtani, majd “új földet és új eget” fognak létrehozni, az UFO irodalomban ezt úgy nevezik, hogy terraformálni fogják a Földet.
Mindenkinek ajánlanám visszaolvasásra a Léteznek-e földönkívüliek 4. rész – a nagy kép c. írást, különösen ezt a benne linkelt anyagot:
the Aldebaran Pleiadians. These are commonly called the negative Pleiadians. They are the ones who contacted Hitler and sent him off to protect and foster the Aryan race

Although the Aldebarans are Pleiadians, they align more with the 
Orion group.
Az Orion csoport, az a drakó szövetség, az Aldebraniak a drakókkal vannak szövetségben … Mihály is …
——————————–
Ha sikerülne kitörnünk a karanténból anélkül, hogy kiirtana minket az Orion szövetség (az aldebrani teremtöink és a hüllök), akkor valami hasonló meglepetés várna ránk mint amikor Kolumbusz is felfedezte Amerikát, vagyishogy a Galaxis ezen részének számtalan csillagrendszerében is emberek élnek. Egy másik nagy csoport, ami szintén lakosa ennek az átkozott galaxisnak, azok a hüllök …
Az emberek eredetileg sok-sok millió évvel ezelött érkeztek a Tejútrendszerbe, valahová a Líra csillag-szektorba, innen kiindulva kolonizáltak az évmilliók alatt számtalan csillagrendszert, s keveredtek harcba a másik nagy kolonizációs csoporttal, a hüllökkel. Az évmilliók alatt aztán ki-ki alkalmazkodott (adaptálódott) a saját bolygó és csillagrenszerének környezetéhez: az egyikben magasabbakká, a másikban alacsonyabbakká váltak az emberek, a harmadikban sötétebb börüekké változtak az évmilliók alatt. Van akiknek öt helyett hat ujjuk van, stb. Ezért van az, hogy a minket látogató ET-k jó része is ember, amelyek viszont jellegzetességeikben különböznek egymástól. Mint ahogy az amerikai indiánok is különböznek valamennyire a földi fehér fajtól.
Aztán idövel – némely csillagrendszerekben, az egyik ilyen hely Aldebaran – az emberek békét kötöttek a hüllökkel, s genetikailag is összekeveredtek velük, s átálltak az Orion-szövetséghez.
A földi emberiséget és az aldebrani teremtöinket is jellemzö agresszivitás, militarizmus és a rabszolgatartó hierarchikus társadalom hüllö jellegzetességek, nem emberiek. A természetes emberi hozzáállás egalitariánus (egyenlöség elvü). S mivel maradt mégis valami emberi a teremtöinkben is, egy részük egyenlöség elvü, míg a másik részük hüllöelvü (hierarchikus elvü), ami örök konfliktus forrása itt a Földön, s odakint a “mennyben” (Aldebaranban) is. A feudalizmus hüllöelvü, mint ahogy az indiai kasztrendszer is, a kommunizmus (a “közösségi rendszer”) viszont emberibb.
Sok millió évvel ezelött (az ilyen-olyan “szauruszok” korában) a Föld is hüllöparadicsom volt, mígnem az aldebraniak bele nem kezdtek itt a kísérletezésbe.
A Fényszövetség (a humán konföderáció) semleges, nem beavatkozó politikát folytat a Földdel szemben, mivel bennünk is megtalálható a “hüllövírus” (egy kevéske hüllögén, különösen a szökehajú árja-típusokban), így ne tápláljunk túlzott reményeket, hogy szupermenként fognak érkezni a segítségünkre. Ha esetleg mégis be fognak avatkozni, az azért lesz, hogy az Orion szövetség nehogy terraformálja a Földet … (mint ahogy a Jelenések könyvében kilátásba van helyezve – az “új föld, új ég”… )
Ezek a szomszédos Szíriusz csillagrendszerben élö “átillák” (emberek) – akikröl gyakran hajlamos vagyok megfeledkezni az ET-s írásaimban – szintén jó kapcsolatokat ápolnak a hüllökkel, s legalább annyira kihasználtak minket az évezredek folyamán mint az Orion szövetség. Ezek is csak mint kísérleti egerekre tekintenek ránk, amikkel meg lehet tenni mindent. De ezek legalább nem keveredtek a drakókkal, hanem genetikailag tiszta emberek maradtak, és nem is agresszívek. De félnek tölünk az agresszivitásunk (a Káin-hüllö génjeink) miatt, és én ezen nem is csodálkozom …
Hogy Jahve, a sátán és a “szajha” élvezik a gyilkolást, az jelenségként valahogy kapcsolatban állhat a földi emberi szadizmussal. De a szadizmus – a kegyetlenkedések élvezése – szintén nem emberi hanem degeneratív hüllö jellemvonás.
/nem_prog
——————————————-
nem_programozhato, február 07, 2016
Medvedev: “Földönkívüliek vannak köztünk”


Medvedev: "Földönkívüliek vannak köztünk" (magyar felirattal)



Amikor Medvegyev azt válaszolja 1:20-nál, hogy Nem modhatom meg, hányan vannak (földönkívüliek köztünk), mert általános pánik törne ki”, ott rejtelmesen arra utal, hogy a földönkívüli emberek minden probléma nélkül képesek elálcázni magukat közöttünk úgy, hogy ez nekünk fel se tünik. Ha elmegy melletted az utcán egy aldebarani/plejádi, s nem szemrevételezed nagyon alaposan, akkor azt fogod hinni, hogy egy skandináv ment el melletted.
Mivel viszont a Föld körül karantén van, így nem fedhetik fel nyíltan a kilétüket, s kapcsolatba se léphetnek földi emberekkel szigorú háttérhatalmi hozzájárulás nélkül. Szabadon mozoghatnak és kísérletezhetnek viszont a mélységi földalatti és mélységi tengeralatti bázisaikon, viszont a karantén miatt ezeket is kötelesek maximálisan álcázni.
A titkos ürprogramok, amelyeknek kilétére most kezd csak fény derülni (lásd a Wilcock-Goode anyagokat a http://goodethungary.blog.hu blogban), nem kis részt a Föld felvigyázását és a karantén betartatását hivatottak segíteni.
A “Solar Warden” például magyarul “Naprendszeri Börtönört” jelent, s azzal a céllal jött létre, hogy felvigyázza a Föld nevezetü börtönbolygót …
Pfff
Más titkos ürprogramok keretében pedig földi emberek segítenek néha a drakóknak kolonizálni más csillagrendszereket … a földi emberek kegyetlensége ezen csatákban legendáris.
—————————————–
egy vendég, február 07, 2016
És arról van információ, hogy kik lehetnek azok, akiket elvisznek kolonizálni? Vagy arról, hogyan néznek ki ezek a kolonizálások? És a kolonizálások közben az emberiség egyfajta hírhedtségnek örvend csillagközi szinten? Esetleg az ebben részt vett embereknek jár valami kiváltság?
————————————————————
egy vendég, február 08, 2016
Vannak olyan csoportok a Földön kívül, amelyek ellenzik az agressziót és az elnyomást? A Földön azért van még pár ember, aki nem bírja nézni, amikor egy másik élőlény szenved, és nemcsak félrenéz, hanem próbálja azt megakadályozni.
————————————————————-
nem_programozhato, február 08, 2016
Azoktól a civilizációktól, amelyek semlegesek velünk szemben, nem remélhetünk nagy segítséget. Az utolsó mentsvára ennek a mostani emberi civilizációnak (mint egésznek) esetleg ezek a prométeuszista “bukott angyalok” lehetnek, akiket sok ezer évvel ezelött Jahve számüzetésbe dobatott, mert túl sok “égi tudást” adtak át nekünk, s aztán késöbb még Indiában bírtak nagyobb befolyással, míg a Közel-Kelet és Afrika Jahve, a sátán és a “szajha” befolyása alá került. Máskülönben jönni fog a “nagy rostálás”, ez a civilizáció brutál el lesz pusztítva, majd azok, akik megütötték a Jahve által megkövetelt magas morális-spirituális standardot, újra élni fognak az “új földben”.
Légy jó mindhalálig, igyekezd maximálisan betartani a Biblia által megkövetelt viselkedésmintákat, higgyél öszintén – a lelked mélyén – a létezésükben, s akkor nem fog kellened izgulnod, hogy végülis a Jahve vonal, vagy a prométeuszi vonal fog-e gyözni, vagy hogy a humán konföderáció végülis megment-e minket vagy sem. Az az egy biztosnak tünik, hogy az elkövetkezö évtizedekben gigantikus változások lesznek ezen a bolygón.
És a kolonizálások közben az emberiség egyfajta hírhedtségnek örvend csillagközi szinten?
A földi emberiség évezredek óta hírhedtségnek örvend csillagközi szinten. A passzív, ignoráns többség itt mindig is teret engedett a “gonosznak”. Még a saját fajtánkhoz se vagyunk jók, ettöl még a drakók is valamennyire különbek.
/nem_progr
———————————————
nem_programozhato, február 08, 2016
Mondok egy példát, hogy érzékeltessem, miröl van szó: amikor pár éve elkezdtem ezt az oldalt, az volt a legnagyobb félelmem, hogy a háttérhatalom fog üldözni miatta a legjobban. Ó nem, ez nem így van, amelyik blogger azt állítja, hogy a háttérhatalom már azért is bántja öt, mert igaznak vélt információkat terjeszt az interneten, az mind hazudik. Ez ebben a korszakban, és ebben a rendszerben nem így müködik.
Engem itt emiatt az oldal miatt idáig az emberek bántottak a legtöbbet. A közemberek, akik elmennek velem szemben az utcán. Ezért nem merem vállalni az identitásomat se, az emberek miatt. Nem a háttérhatalom miatt, az úgyis tud rólam mindent, többet mint a saját anyám … Minden monitorozva van, minden meg van figyelve.
A “Sertésinfluenzát 2009-ben az amerikai elnöki gép vitte Mexikóba” c. írást például továbbra is mindössze egy blog merte átvenni – a google keresés szerint. Mindenki elgyávult, mindenki júdássá vált. Ez itt a júdásfaj, kérem szépen. Ez a legnagyobb probléma velünk. Az effajta magatartás minden szenvedés eredöje.
———————————————————
egy vendég, február 08, 2016
Ez nagyon jó meglátás, mert az emberek tényleg hazudnak – leginkább önmaguknak. Az emberek félnek a megbélyegzéstől, gyávák, ezért megelőző csapásként bántják azt, aki mást mer mondani.
——————————————————–
egy vendég, február 08, 2016
Ha minden ember egy fejlettebb faj szegről-végről vett leszármazottja, akkor a képességek és a tudás, amikkel a különböző fajok, a genetikai őseink rendelkeznek, elvileg elérhetőek és használhatók?
———————————————————
nem_programozhato, február 10, 2016
Igen, elérhetöek. Ezért kerültek ki a titkos “égi tanok” is az összes világvallásból, sok ezer évvel ezelött.
/nem_progr
………………………………..
A katharizmus a gnosztikus, platonista és manicheus gyökereivel a bogumilok tanításain alapul, melynek fő gondolata az volt, hogy a világ gonosz. Nyílt és antagonisztikus dualizmust hirdettek, magasztalva a szellemet és lenézve a testit, az eredendő bűnnel terhelt fizikai világot.
A katharok szerint a világot egy gonosz istenség teremtette, melyet a gnosztikusok demiurgosznak, a keresztények pedig Sátán néven ismernek (ez az azonosság a középkor ördögös divatjával magyarázható), és úgy hitték, hogy a lelkek újjászületnek,
A katharok nem hittek a házasságban, és a nemzés (újabb lelkeknek a bűnös világra való hozatala) számukra elítélendő volt.

Ezen túl, 
a katharok hite szerint az Ószövetség Istene maga a Sátán volt, hiszen ő teremtette a világot, és a consulamentumon (bűnbocsánaton) kívül (ami önmagában is főben járó eretnekségnek számított) semmilyen más szentségben nem hittek.
……………….
Az Ószövetség és Újszövetség istene nem a Sátán, hanem annak “apucija”, Jahve-Szaturnusz. Ebben picit tévedtek, lásd az Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást.
———————————————
nem_programozhato, február 12, 2016
Angolul tudóknak: ebben az írásban sok minden össze van foglalva
Amelyik földi hatalmasság hajlandó együttmüködni a drakókkal, amellé kirendelnek egy ún. személyes “szellem-tanácsadót”, mely különbözö alakokban jelenhet meg neki, viszont az elsö megjelenés után már mindig ugyanabban az alakban mutatkozik, tanácsokkal szolgál a várható problémák felöl, látnoki képességeit is igénybe veheti stb. … amíg a hatalmasság hajlandó annyi gonoszságot elkövetni amennyit csak tud a társadalmon belül, s hajlandó emberáldozatokkal kedveskedni és szexmágiás rituáléknak alávetni magát az okkult-sátánista kalendárium jelentös dátumai szerint. Cserébe ezért vagyon, hírnév és óriási hatalom vár rá az emberi társadalmon belül.
Ezek ugye azok a dolgok, amikkel a hatalmasok a Bohemian Grove-ban foglalkoznak.
If they make the contract then they are assigned their own Draco “spirit guide” which appears to them in a variety of forms but once doing so stay in that form which they first appeared in. these so-called personal spirit guides are alleged to provide advanced warning of forthcoming problems, and apparent can serve as Intel advisers and psi-power servants as long as their contractee continues to do as much covert evil as possible and engage in periodic human sacrifice and sexual magic according to the satanic holidays.
A cikk az amerikai katonai titkosszolgálat (DIA) ügynökei által szerkesztett veteranstoday.com-onjelent meg.
/nem_progr
———————————————
egy vendég, február 15, 2016
Üdvözlöm a szerkesztőt!
Már régóta követem az oldala bejegyzéseit, eddig azt hiszem nem is találtam bennük hibát. Minden elismerésem az Öné! Logikusan le vannak vezetve a dolgok, mind a biblia részek, mind a jelen kor történései is. Viszont lenne egy kérdésem Önhöz, amin a napokban töprengtem. Az eddigi olvasmányok alapján úgy ítéltem meg, hogy az Istenünk ezek szerint jó és rossz is egyaránt, vagyis semleges. Mindig úgy hittük, hogy Isten a kizárólagos jó, sátán pedig a rossz, a gonosz. De mi van akkor, ha ez nem igaz? Válaszát előre is köszönöm!
Üdv.: Irydare
———————————————-
nem_programozhato, február 15, 2016
Mindig úgy hittük, hogy Isten a kizárólagos jó,”
Nem, ez félre van róla értve egy picit a mai világban.
6
Hogy megtudják napkelettől és napnyugattól fogva, hogy nincsen több rajtam kivül; én vagyok az Úr és több nincsen!
7
Ki 
világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonosztteremtek; én vagyok az Úr, aki mindezt cselekszem!
Annak ellenére, hogy ez jelen világban is így müködik: a hívök a jó oldalát látják a templomokban, ahol jóságra, korrektségre stb. vannak tanítva.
De ugyanakkor ö áll a gonosz mögött is azzal, hogy a sátánnak megengedi az állandó megkísértést az illuminátusokon keresztül.
Söt, nekem úgy tünik, hogy több alacsonyrendübb szabadkömüves nincs teljesen tisztában azzal, hogy az a Szaturnusz, akit a német szabadkömüves Szaturnália-halálkultuszokban imádnak (Szaturnusz Testvériség, https://en.wikipedia.org/wiki/Fraternitas_Saturni ), az is Jahve, az ilyen szabadkömüves szektákon keresztül “teremti a gonoszt” jelen korban is.






MAGASABB FOKOZATBA KAPCSOLTÁK AZ ISZLÁM ÉS JÚDEO-KERESZTÉNY VILÁG EGYMÁS ELLEN HANGOLÁSÁT





Brutális merényletsorozat Párizsban – frissül
A tegnapelötti véres párizsi merényletekkel  a háttérhatalom “cionáci”, harmadik világháború párti frakciói magasabb fokozatba kapcsolták az iszlám és “keresztény” (európai ateista) világ összeugrasztására tett eröfeszítéseiket. A merényleteket “ISIS-terroristák” követték el a francia elitek és titkosszolgálat, valamint a CIA és Mosszad teljes támogatásával és szervezésében. A végcél nem kevesebb mint összeugrasztani az 1.4 milliárd “keresztényt” (vagy inkább ateistát) és az 1.6 milliárd muzulmánt, hogy aztán egy minden eddiginél véresebb háborúban azok köcsönösen kiirtsák egymást, és az emberiség jelentös részét is, az Albert Pike általi elképzelések szerint, ami aztán a maradék kevéske emberiség “cionáci” frakciók általi totális leuralásával  és a világkormány felállításával végzödne. Létrejönne az “új világ”. Az EU és a schengeni rendszer lebontása, az álnemzetállamoklátszólagos újrafelállítása Európában  – melyek inkább “drótkerítéses” katonai rezsimekre fognak hasonlítani – valamint a gyülölködö NWO-s fasiszta pártok hatalomra juttatása csak köztes cél, a végcél ettöl jóval sötétebb…
Jól jegyezze meg mindenki az alábbi sorokat, mert már évszázadok óta ez az álmuk a “cionáci” sátánista frakcióknak: a totális hatalomátvétel “minden” felett , s egyáltalán nem számít nekik, hogy közben hány ember pusztul el. Az emberiség 90 százalékának a kiirtása éppenséggel céljuk … a maradék 10 százalékból pedig megcsipezett, robotizált-kyborgizált rabszolgákat akarnak csinálni.
A magyarországi és szlovákiai elitek ebben a sötét, cionáci Rothschild tervben egyaránt cinkosak.

Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét. 1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására. Idézzük most Albert Pike saját megfogalmazását abból a Mazzinihoz írott levélből, amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között: „A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények – vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal – el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve (…)” (Részlet, Dr. Drábik János – Uzsoracivilizáció c. könyvéből)
De nemcsak a mesterségesen elöidézett terrorizmus, hanem a mesterségegesen kiváltott muzulmán bevándorlás Európába is ugyanezt a cél szolgálja.

A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása c. írás alá írtam korábban a kommentekbe:
https://en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis
A wikipédia szerint a következö országokból érkeznek “menekültek”:
They come from areas such as the Middle East (Syria, Iraq), Africa (Eritrea, Nigeria, Somalia, Sudan, Gambia), South Asia (Afghanistan, Pakistan, Bangladesh),and the Western Balkans (Kosovo, Albania)
Tessék megfigyelni, hogy még Afrikából is csak olyan országokból hozzák öket, melyek muzulmánok. Ó igen, még Gambiát is az különbözteti meg a többi nyugat-afrikai országtól, hogy a lakosságának 90 százaléka muzulmán!
Gambia – religion
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gambia#Religion
Islam is the predominant religion, practised by approximately ninety percent of the country’s population.
Pakisztán és Banglades szintén muzulmán országok Ázsiában. Albánia és Koszovó a két európai muzulmán ország … “Ezeregy” más szegény ország van mind Afrikában mind Ázsiában, de onnan érdekes módon nem jön senki se? És vajon az ukránok és a szerbek miért nem kelnek útra? Az érkezö “menekültek” több mint 70 százeléka fiatal, harcképes férfi.
Ebböl az is következik, hogy azok is tévednek, akik azt hiszik, azért engedik be öket Európába, mert munkaeröre van szükség és javítani kell a népszaporulaton, és azoknak sincs igazuk, akik szerint “kevert etnikumú” rabszolga-munkás rasszra van szüksége az oligarchiának az EU-ban, azért hozzák öket, s még azoknak sincs igazuk, akik szerint Európa kulturális és vallási identitását akarják felszámolni (ezen esetben hoznának be hindukat, dél-amerikai indiánokat, törzsi négereket egyaránt, s nem csak muzulmán többségü országok lakóit)
A párizsi merényletek szintén úgy lettek megtervezve, hogy még tovább fokozzák az iszlámellenességet Európa szerte:
A France Info rádiónak egy szemtanú könnyek között azt mondta, hogy az édesanyjával együtt ő is a teremben volt, amikor több fegyveres betört, és lövöldözni kezdett. A sorozatok között azt kiabálták, hogy Allah Akbar.
A CIA, a Mosszad, a francia, a szaúdi valamint a török titkosszolgálat által létrehozott “Iszlám államnak” valójában annyi közve van “Allahhoz” mint Makónak Jeruzsálemhez, mégcsak “muzulmán sátánistáknak” se lehet öket nevezni, mert harcosaiknak jó része külföldi fizetett zsoldos. A párizsi merénylök szintén a nyugati titkosszolgálatok által kiképzett és irányított, valószínüleg elmeirányítás alatt is álló gyilkológépek voltak.
Az egyik támadó, akinék szíriai útlevelet találtak, egy bevándorló volt, aki Görögországon keresztül érkezett.
Ugye mi is a legfontosabb, amikor valaki gyilkolni megy, mint hogy útlevelet vigyen magával.
A merényletek november 13-án történtek, a 11/13 illuminátus ritualisztikus dátum.
A francia elitek minden jel szerint nem nézik semmibe, még csak emberszámba se veszik az ország lakosságát: a merényleteknek több mint 150 halottja és rengeteg sérültje van.
S minden bizonnyal folytatásuk is lesz más európai országokban is.
A merényletek köztes célja az NWO-s gyülölködö fasiszta pártok hatalomra segítése, ez Franciaországan a Nemzeti Frontot jelenti. A tömegek nem sejtik, hogy a Nemzeti Front a Le Pen lány vezetésével globalista árulóvá vált, aki készségesen megengedte még azt is a globalistáknak, hogy idén januárban felgyújtsák az apja házát:
2015. január 19:
A párizsi támadások az idösebb Le Pen szerint a nyugati titkosszolgálatok müve volt
(Paris attacks: Jean-Marie Le Pen says French terror attacks were work of Western intelligence)
A megjegyzéseit Le Pen nem volt hajlandó teljesen visszavonni, ami nagy haragot váltott ki a francia politikusok közt. A kijelentései a lányát, Marie Le Pent is megharagították, aki elhatárolta a Nemzeti Frontot az apja “provokatív kijelentéseitöl”.
S ugye mondj igazat (a politikában), és betörik a fejed …
2015. január 26:
Tüz ütött ki a házában, az idösebb Le Pen megsebesült
(Former French National Front leader Jean-Marie Le Pen injured in house fire)
A globalisták nemrég egy újabb piszkos trükköt vetettek be a franciák ellen azzal a céllal, hogy a következö választásokat a Nemzeti Front nyerje: a Le Pen lányból (hamis) mártírt igyekeznek csinálni azzal, hogy szándékosan a párizsi merényletek elöttre idözítve vádat emeltek a kurva ellen egy még 2010-ben (!)  elhangzott kijelentése miatt (öt évig nem jutott eszükbe, csak most, teljesen véletlenül, két héttel a párizsi merényletek elött), aminek ugye az a rejtett célja, hogy az agymosott, és egyre iszlámellenesebb franciák egyre jobban a Nemzeti Fronttal szimpatizáljanak, s rá szavazzanak a következö választásokon …
Muzulmán-ellenes kijelentések miatt vádat emeltek Marie Le Pen ellen
(Marine Le Pen goes on trial charged with anti-Muslim hate speech)
marie_lepen_targyalason
Marie Le Pen-hez hasonló jómadár Magyarországon is található: Vona Gábornak hívják. A Jobbik éppúgy globalista áruló NWO-s párt mint a jelenlegi francia Nemzeti Front.
————————————————–
Addendumok
nem_programozhato, november 15, 2015
Aki annyit hazudik mint egy gengszter, és annyi eröszakos terrorcselekényt követtet el mint egy gengszter, és úgy öltözik mint a gengszter, az gengszter:
A cionáci Rothschild csicskák színe java együtt mutatkozott a 2015 januári “nagy Charlie Hebdós terrorellenes tüntetésen”

rothschild_csicskak_2

Ne legyen illúziója senkinek se: ha most Vona lenne a miniszterelnök, akkor az lett volna ott a felvételen, nem Orbán.
S azt is tessék megfigyelni, hogy ki NINCSEN ott: Obama (de még a külügyminisztere se), Putyin, senki se a kínai, indiai, brazil (BRICS) vezetésböl, s magasrangú pápai küldöttet se látni, söt, a szlovák miniszterelnök, Fico sincs ott, amire kicsit büszke is vagyok.
Ezek ott a képen a legrosszabbak, a rosszak közül is a legrosszabbak.

——————————————

nem_programozhato, november 15, 2015
2015. október 31:
Az Iszlám Állam szerint ők felelősek 224 orosz haláláért
http://www.origo.hu/nagyvilag/…olott.htmlAz orosz gép október 31-én, Putyinék szíriai ISIS ellenes hadjárata miatt lett lelöve bosszúból, s a merényletnek illuminátus-ritualisztikus véráldozat jellege is volt.Amikor meghallottam, hogy mi történt, sokáig én is arra gyanakodtam, hogy az orosz gépet az Izraeliek lötték le, de nem, egy CIA-MI6-os angol-amerikai titkosszolga-banda állt mögötte a cionáci Rothschild-frakciók megbízásából. A gép egy angol föld-levegö rakétával lett lelöve.A wikipédiában is megtalálható a következö:https://en.wikipedia.org/wiki/Metrojet_Flight_9268#Crash
Flightradar24 shows the aircraft climbing to 33,500 ft (10,200 m) at 404 kn (748 km/h; 465 mph) before suddenly descending to 28,375 ft (8,649 m) at 62 kn (115 km/h; 71 mph) approximately 50 km (31 mi) north east of Nekhel, after which its position was no longer tracked
A gép elöször felment 10,200 m tengerszint feletti magasságig, aztán hirtelen süllyedni kezdett 8640 m magasságba, majd ezután eltünt a radarképernyökröl. Valójában az történt, hogy távirányításos-hekkeléses technológiák segítségével a CIA-sok hatalmukba kerítették, majd levitték 8 km tengerszint feletti magasságba. Erre azért volt szükség, mert a föld-levegö rakéták hatósugara nem több 8-9 kilométernél, így viszont egy 1500-2000 m magas hegytetön álló merénylö vígan le tudta löni már egy 6-7 kilométer hatósugarú, vállról indítható föld-levegö rakétával is.
A merénylettel a cionáciknak sikerült megrontani Putyinék és a Pentagon viszonyát is. Az esetröl a legtöbb “alternatív weboldal” szándékosan dezinformált, Izraelre próbálván kenni a merényletet.
A CIA-s terrorsejt egy részét az orosz különleges alakulatok Jemenben elfogták, a többit pedig Obama gyilkoltatta meg Jordániában.
Ennek a whatdoesitmean.com-os írásnak szerintem is magas igazságtartalma lehet …
Obama Murders Flight 9268 Plotters, Threatens Russia Olympic Ban If Truth Told
http://www.whatdoesitmean.com/index1940.htm
De valójában nem az izraeli hadsereg állt mögötte, hanem azok a sátánista-illuminátus körök, akik Izraelt is létrehozták.
A lelövésnek ritualisztikus jellege is volt, lévén október 31-én, Halloween-kor történt, amit a sátánisták Samhain-ként ünnepelnek, s ez a legjelentösebb véráldozós ünnepük.
October 31 – Samhain
Also known as Halloween, or All Hallows Eve as designated by the Catholic Church. This date is the Illuminati’s highest day of human sacrifice
(ez ugye az a hiteles írás, ami tartalmazza a Ferenc pápa megválasztásáná használt “13-as” okkult számmisztikát is….)
Október 31-ére, Halloweenre állította be mellesleg a rózsakeresztes-szabadkömüves Luther Márton is a “reformáció napját”.
Na de ez már egy másik téma.
—————————————————-
 
nem_programozhato, november 16, 2015
Sokan nem is sejtik, mekkora cinikus kétértelmüség rejlik abban, amikor a hírügynökségek azt állítják hogy:Az ISIS magára vállalta a támadásokat
http://888.hu/article-az-isis-…amadasokat(ennek a weboldalnak is amúgy érdekes neve van, pfff)Az ISIS ugyanis nemcsak a terrorszervezetet jelenti, hanem a “szajhát” is, a sátánista háttérhatalom “föistennöjét”, akit az egyiptomi mitológia Isis-nek (Izisznek) nevez.
Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.
Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.
Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.
És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is(http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!
A médiumok tehát lényegében a “képébe vágják” az ateista-agymosott tömegeknek az igazságot, amikor azt állítják, hogy “ISIS állt mögötte”.
Söt, még a Vatikán lapjának, az Osservatore Romanonak a november 16-i száma is ezt lényegében “megerösítette”.
Jelenések, 17. fejezet:
4 “Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skarlátba (vagyis lilába és vörösbe – szerzö megj.), és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával”
Lásd a lila pulóvert viselö asszonyt, mely a francia trikolóros táblát tartja, az alsó képen pedig a lila-vörös színkombinációt.
A szöveg az alsó képen: “Pourquoi/Warum/Why”? Vagyis: “Miért” (több nyelven mondva)
Valóban csak extrémül kevesen értik, hogy “Miért”.
osserv_romano_paris_attacks
————————————————–
 
nem_programozhato, december 06, 2015

2015. dec. 5:
Mégsem fogják szétszedni Schengent

http://www.atv.hu/belfold/20151205-megsem-fogjak-szetszedni-schengent

——————————————————-
 
nem_programozhato, december 06, 2015
2015. dec. 6:
Nagy sikert érhet el a francia szélsőjobb a párizsi merényletek után

http://www.atv.hu/kulfold/20151206-nagy-sikert-erhet-el-a-francia-szelsojobb-a-parizsi-merenyletek-utan
Három héttel a terrortámadásokat követően a francia sajtó megítélése szerint váratlan történelmi jelentőséget adhat a választásnak a szélsőjobboldal győzelme.
A kezdetektöl fogva ez volt a cél!
—————————————————–
 
nem_programozhato, december 07, 2015
2015. dec. 7:
Elöretört Le Pen pártja, megnyerték a regionális választások elsö fordulóját

http://www.atv.hu/kulfold/20151207-eloretort-le-pen-partja-megnyertek-a-regionalis-valasztasok-elso-fordulojat




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése