2018. szeptember 20., csütörtök

Világ titkai IV .









Világ titkai IV .

Álmok és túlvilág: álomba merüléskor a tudat olyan mélyre süllyed, hogy képes elhagyni a testet?



2018. február 26., hétfő 







Egyes kutatások felvetik a lehetőségét annak, hogy a halál gyakorlatilag a tudat nagyon mély „álma”.
Az álmok során az emberi tudat teljesen máshol jár. Ezt ma már a tudományos körök kutatói is aláírják.
A paranormális kutatók egy része viszont azt mondja, hogy a tudat valójában ilyenkor elhagyja a testet ténylegesen, és vagy egy másik létsíkba kerül, vagy pedig egy alternatív dimenzióba.
A létezés egy másik síkja ez. Mivel nincs fizikai testünk, ezért a tudatot, a lelket ért hatások a testbe visszaköltözve nem lesznek érzékelhetők.
Vagyis, ha álmunkban leöntenek egy vödör vízzel, akkor nem fogunk nedvesek lenni, ha pedig futunk valami elől, nem izzadunk le.
Bizonyos esetekben azonban a tudat nem határolódik el kellőképpen a testtől, ez pedig azt eredményezi, hogy amit álmunkban tapasztalunk, kihat a fizikai valóságban lévő testünkre is. Ezt komoly kísérletekkel is alátámasztották már, hiszen mint tudjuk, a tudatnak óriási hatalma van a test felett.
Volt, hogy forró vízbe mártott kardokat húztak lassan végig az alanyok hátán, akik sebek nélkül mégis belehaltak, vagy nagyon erős fájdalmat éreztek ennek következtében, mivel az agyuk elhitt, hogy tényleg megsebzi őket a kard, mivel ezt hitették el velük.
A tudat még nem tudni miért, de bizonyos esetekben álmainkban is kihat tehát a testünkre. Számoltak be olyan, orvosvilág egyelőre nem megerősített estekről, amikor karmolásokat, sebeket, vagy egyéb hatásokat "hozott vissza" a tudat az álomból.
Ennek nyomán feltételezik a tudósok azt, hogy a halál során a tudat ugyanabba a párhuzamos másik létsíkba távozik, melybe álmodáskor kerülünk, vagy egy ahhoz nagyon hasonlóhoz.
Ha ez így van, az megmagyarázná azt is, hogy egyesek miért halnak meg álmukban, és ezeket a haláleseteket miért nem tudja a tudomány sehogy sem megmagyarázni.
Az ilyen esetekben ugyanis soha semmilyen nyomot nem találnak arra vonatkozóan, hogy mitől, vagy miben halt meg az illető.
Elképzelhető, hogy a tudat valami miatt odaát ragad, megszűnik véglegesen a testtel való összeköttetés, és a test nem képes újraéledni többé.
Az álmodás, és az álmodás folyamata lehet tehát a kulcs egy másik világhoz.
A kutatóknak még rengeteget kell vizsgálódniuk, meg kell fejteniük az emberi agyat is az alvás közben leadott jelek által, de ezzel ténylegesen közelebb juthatnak az igazsághoz.
OSZD MEG másokkal is!


Lilába borult az ég a Fülöp-szigeteken, senki sem tudja rá a magyarázatot!



2018. február 16., péntek 







A HAARP végső tesztje? Már közel 216 ezren látták... lehetséges teóriák már vannak, de végleges magyarázat még nincs... félelmetes.
Az apokalipszis lovasainak eljövetele? Valamiféle titkos technológia végső tesztje?
Netán az idegenek?
Kismillió bizarr magyarázat született arra, amit a Fülöp-szigetek feletti felhők között láttak nemrég az emberek.
A jelenségnek olyan sokan voltak tanúi, hogy több száz szemtanúja lehetett az eseményeknek.
A hatóságokhoz is tucatjával érkeztek be az ominózus esemény ideje alatt a telefonhívások, amiben tanácstalanul kértek magyarázatot arra, hogy mi lehet.
A hatóságok szerint nem zajlott semmiféle titkos katonai kísérlet a régióban, és ezt szintén megerősítette a légvédelem is.
Sőt, a radarok szerint semmi sem volt a légtérben.
Valami mégis lilára színezte az eget, hosszú perceken át, és ez a valami mintha képes is lett volna változtatni a pozícióját.
A szemtanúk nem látták, mi lehetetta felhők között, és akiknek siekrült felvételeket készíteniük, azok sem láttak semmit.
Így nem tudni, hogyan is keletkezhetett a lilás fényjelenség.
Egyesek még azt is felvetették, hogy ez egy eddig ismeretlen légköri jelenség, mások pedig úgy gondolják, hogy nem másról van itt szó, mint a HAARP rendszer élesítéséről, melyet épp a Fülöp-szigetek feletti légköri régióban teszteltek le, ennek mellékhatása volt a megváltozott ionoszféra miatt fellépő bizarr fény.
OSZD MEG másokkal is!


Purple Lights Up The Philippines Skies Feb 11, 2018 Then Switches Off Like A Lamp







Az eddigi legerősebb bizonyíték a szellemek létezésére



2018. február 13., kedd 







Egy videón bukkan fel valami, ami áttörést hozhat a paratudományban?
Egy régi kúriában vettek filmre valamit paranormális kutatók, miután megtudták, hogy a környéken és az épületben már számtalan haláleset törént.
A Soul Reaper Paranormális csapat már több ízben látogatott meg hasonló helyeken, de néhány apróbb, félremagyarázható jelenségen kívül soha sem sikerült semmit rögzíteniük.
Egészen mostanáig...
Most ugyanis valami olyat sikerült felvenniük egy éjszaka kiállított kamerával, ami a túlvilág létét bizonyíthatja.
A felvételen ugyanis egy amorf valami jelenik meg, mintha egy lélek a semmiből materializálódna, azaz alkotna testet.
Sokan úgy vélik, hogy a felvételen egy ksifiú szelleme látható, aki e falak között halhatott meg valamikor több évtizeddel ezelőtt.
A Wentworth Woodhouse területén gyakran érzékeltek olyan dolgokat, amik túllépnek a józan ész határán.
Különös hangokat hallottak, és a házban járva léptekre lehetett felfigyelni, holott senki nem tartózkodott az épületben, de egy ízben még egy gyermek jajveszékelő sírása is felverte az odalátogatókat.
OSZD MEG másokkal is!

Child Spirit Captured On Camera? Or Some Other Spectral Being?


Top 10 Scary Moments Caught on Camera || JukinVideo Top Ten







Ez a kórházi felvétel a frászt hozta az emberekre!



2018. február 12., hétfő 







Vajon van rá valami logikus magyarázat? Vagy tényleg van túlvilág?
Nem akármit fogsz ezen a felvételen látni... akik már látátk, azok nem jutottak szóhoz.
Egyrészt meglehetősen nyugtalanító, mások szerint félelmetes, másfelől nehéz rá ép ésszel felfogható, logikusan levezethető magyarázatot találni.
Maga a videó egy biztonsági kamerából származik, amit egy kórház folyosóján helyeztek el.
A kamerán az látszik, hogy egy női holttest fekszik egy ágyon.
A következő pillanatokban aztán valami történik. Valami, ami a paranormális világ végső bizonyítéka is lehet...
Lassan kiemelkedik belőle valami és eltávozik.
Ez pedig nem más, mint az emberi lélek. Először sikerülhetett ilyen részletekbe menően megörökíteni? Vagy egy olyan felvételről van szó, ami csak egy ügyes átverés lenne?
Tudósok egyre inkább egyetértenek abban, hogy létezik túlvilág, és így az ember lelke a halál után el is hagyja a testet, hogy ebbe a másik világba távozzon el.
Szerinted is így van, és vár minket valami a halál pillanatában?
OSZD MEG másokkal is!

Ghost Coming Out Of Dead body Caught On CCTV Camera | Soul Leaving Dead Body, Hospital CCTV Footage



Mano Na Mano: August 2nd 2016





Új kutatás: a halálunk pillanatában az agyunk MÁR TUDJA hogy halottak vagyunk!



2018. február 11., vasárnap 







A tudat és a belső tudatalatti előre megérzi a halált?
Léteznek halálközeli élmények, melyek annak ellenére nagyon meggyőzőek, hogy semmiylen tudományos bizonyíték nincs rájuk.
A halálközeli élményekben mindig vannak közös pontok, sőt, nagyon sok szinte egy az egyben ugyanarról számol be.
Ez azért bizarr, mert statisztikailag nem lehet a véletlen műve, hogy a túlvilágot valamint a testen kívüli élményt mindenki ugyanúgy írja le.
Egy nemrég végzett kutatás pedig arra is rávilágított, hogy az agyunk valamilyen rejtett képesség, vagy folyamat által képes előre megérezni a halált.
Egy korábbi vizsgálatban arra jutottak, hogy a szervezet képes a halál szagát megérezni, ugyanis a test a halál előtt közvetlenül elkezd leállni, és valamilyen eddig ismeretlen, mérhetetlen anyagot kibocsátani, mely az orron keresztül tudatosítja az agyat, hogy a szervezet elkezdi a végső leállást.
Az agy, pontosabban a tudat valamiért tudja, mikor jön ez a leállás.
Számos teória látott napvilágot egészen attól kezdve, hogy az agyba bele van kódolva a leállás "dátuma", odáig, hogy az agy képes előre látni a jövőt, és innen tudja, mikor következik be a halál.
Az agynak ezen kutatási eredménye szoros kapcsolatban van azzal a korábbi kutatással, mely azt mutatta ki, hogy az állatok is képesek megérezni a halált.
A kutyákról és macskákról régóta köztudott, hogy láthatnak olyan dolgokat, amik nem biztos, hogy ebbőla világból valók.
És rejtéyles módon kéepsek előre érezni a flöldrengéseket, vagy épp a halált is.
Hogy az állatok valóban rendelkeznek-e ilyen „paranormális” érzékkel, azt már sokan szerették volna megfejteni, de minden vitát lezáró válasz egyelőre nincs. 
Tény viszont, hogy léteznek megmagyarázhatatlan jelenségek. Ezt olyan élőlények igazolták, amelyeket nem lehet manipulációval, trükközéssel vádolni. 
Ennek nyomán a kutatók a mostani eredményekben azt látták, hogy az agyunk, a tudatért felelős részen szokatlanul nagy aktivitást mutat közvetlenül a halál előtti pillanatokban.
Ez egyúttal egyesek szerint akár azt is jelentheti, hogy sikerült a halál közben eltávozó emberi lélek egyfajta elektromos "lenyomatát" vagy interferenciáját rögzíteni agyi szken segítségével.
A tudósok egyre közelebb járnak, hogy meg tudják fejteni a végső titkot, mely a halálra, és a halál utáni létezésre adhat választ.
OSZD MEG másokkal is!




Mindenki megijedt attól, amit ezen a 116 éves fotón látott, nem csak mi, élők vagyunk ezen a világon!



2018. február 9., péntek 







A túlvilág árnyai tényleg léteznek? Fényképen manifesztálódott egy kéz a semmiből!
Egy 116 éves, textilüzem dolgozóiról készült fotón felsejlik egy gazdátlan kéz, mely egy túlvilági lényé lehet.
A fotó az interneten borzolja a kedélyeket.
kisertetiesn-kez
A képet nemrég a Belfast történelmi online galériájának részeként töltötték fel, azonban a képen egy szokatlan dolgot lehet észrevenni. Egy kéz lóg a semmiben, az egyik dolgozónő vállán.
Senki sem talál magyarázatot azóta a szóban forgó képre, és az ominózus képrészletre, ami semmi esetre sem optikai csalódás, mert tényleg látni egy kezet, feketén-fehéren.
A szkeptikusok először azzal jöttek, hogy a két nem is kéz, hanem a nő mögött álló másik személy ruházata. Ez azonban egyértelműen képtelenség, ha jobban megnézzük a képet, mi is rájövünk, hogy miért.
A ruha ugyanis a nő mögött álló személy ruhájának része, és mivel ez a személy mögötte állt, fizikailag kizárt, hogy ily módon rálóghatott volna a ruha az előtte lévő vállára.
De akkor tényleg egy kísértet kezét láthatjuk a képen? A fotóról senki sem tud túl sok konkrétumot, de feltehetőleg az egyik képen szereplő dolgozó, talán a rejtélyes nő egyik elhunyt hozzátartozójának szelleme jelenik meg a képen.
Nem ez lenne az első olyan szellemfotó, melyet nem tudnak szétszedni a szkeptikusok. 
Korábban egy halott férfi szelleme jelent meg a saját temetésén. 
Az esetről fénykép is készült, utólag vették észre, hogy a fotón az elhunyt úr is megjelent.
Elsőre fel sem tűnik hogy a tömeg előtt felravatalozott koporsón egy idős ember ült, igaz csak a körvonalai voltak kivehetőek és azok is eléggé életlenek.
A kérdés az, hogy ezen fotók tényleg a túlvilág létét bizonyítják, és azt, hogy a szellemekről szóló legendák valósak, vagy valami más a magyarázat rájuk?
Napjainkban egyre több bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy létezik valami a halál után.
Ezt számos kutatás is igazolni látszik. Eljöhet az idő, amikor majd a halottak és a szellemek létezése már bizonyított lesz és teljesen természetes?
OSZD MEG másokkal is!


Vámpírcsontvázak borzolják a kedélyeket Lengyelországban?



2018. február 9., péntek 







Lengyelország északnyugati részén korábban érdekes feltárás okozott fejtörést a tudósoknak. Hat különös testet találtak egy középkori temetőben. 
A maradványokat nehéz kövek alatt találták meg, a nyakuk fölé pedig egy sarlót állítottak. A hiedelem szerint ha vámpírokat kövek alá, sarlóval a nyakukban temették el, nem keltek életre.
A különös temetkezési módszer kísértetiesen emlékeztet egy középkori rituáléra, ahol is az elő halottakat pusztították el így. 
A népi hiedelem szerint, ha a vámpírokat kövek alá, sarlóval a nyakukban temetik el, akkor azok nem tudnak többi felkelni a sírból.
Lehetséges volna, hogy egy valódi rituális temetkezési helyre bukkantak?
A vámpírlegendák egészen régről, az ókori Egyiptomból, Görögországból és Babilonból származnak. Akkoriban azt tartották, aki megkockáztatta, hogy a halált elkerülvén vámpírrá válhasson, azt vagy keresztre feszítették, vagy valamilyen más erőszakos módon végeztek vele. Nagyon bizalmatlanul bántak a bevándorlókkal, vagy azokkal, akik megfertőződtek valamilyen betegséggel.
Tény, hogy régóta fennálló elképzelés az, hogy a vámpírok vért isznak. 
Ez a középkori elképzelés onnan ered, hogy rengeteg áldozatot szedtek a járványok, különböző betegségek. Ha a testek huzamosabb ideig a levegőn maradtak, azok gázokkal telítődtek. A test puffadására a tüdőbe és a nyelőcsőbe tódul a vér, onnan pedig a szájüregbe áramlik.
A középkorban nem voltak tisztában ezzel a biológiai folyamattal, ezért úgy vélték, a halott felkelt, majd a vérrel táplálkozva meghízott.
A 17. és 18. században Lengyelországban igyekeztek minél hatékonyabb védelmet kieszelni a lakosság védelmében. Céljuk az volt, hogy elűzzék a gonoszt, ennek érdekében pedig mindent megtettek. Gyanakodva méregettek minden holttestet, ezért új rituális temetkezési módszert alkalmaztak.
Úgy gondolták, ha sarlóval a nyaka felett temetik el a kövek alá a holttestet, akkor ha az megpróbálna felkelni, az éles penge lefejezi, a sziklák pedig megakadályozzák, hogy az élőkre vadászhassanak.
A kutatók legújabb tanulmányai szerint a Drawsko temetőben eltemetett hat holttest nem illik bele a temetkezési hely képébe, ugyanis teljesen külön helyezkednek el. A testeket vizsgálva megállapították, hogy más időben kerültek a föld alá, mint a temető többi teteme.
Azt is kimutatták a vizsgálatok, hogy minden bizonnyal idegeneket temettek el, ugyanis a genetikai szerkezetük teljesen más volt, mint az ott élőknek, így bevándorlókról beszélhetünk.
Mivel a tetemek egyikén sem látszik, hogy erőszakos módon haltak volna meg, úgy vélték, ezek a férfiak és nők valamilyen betegségnek hunytak el a 17. és 18. század környékén. 
Az áldozatok valószínűleg ivóvízben terjedő kolerával fertőződtek, ami olyan gyorsan végzett velük, hogy a leleteken semmi nyom nem látszik.
A középkorban, mikor nem ismerték a kolerát, a kiváltó okait, és az orvostudomány is nagyon kezdetleges volt, ezért követhették el a rituálét a hat megtalált testen. 
A vámpírtetemek tehát nem valódiak, csupán annak hitték őket. Ennek ellenére érdemes belegondolni, vajon milyen természetfeletti jelenségnek lehet még ilyen egyszerű magyarázata






Videóra vették egy kísérlet során, ahogy elhagyja a lélek a testet?



2018. február 8., csütörtök 







A kísérlet azonban borzalmas végeredménnyel zárult: figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas felvétel következik!
Vajon van élet a halál után? És a lelkünk, tudatunk képes elhagyni a halál pillanatában a testet? 
Erre próbáltak választ kapni egy rendkívüli kísérletben, mely végül borzalmas tragédiával zárult. A felvétel később kikerült a netre, és az egész internet borzongott rajta.
Sokan, csak hogy nyugodtan tudjanak aludni, nem is akarják elhinni, hogy mi is látható rajta.
Figyelem, csak saját felelősségre nézd meg, mivel a nyugalom megzavarására TÖKÉLETESEN alkalmas.
A felvételen már másfél milliárd megtekintés van, és mindenki azt kérdezgeti a másiktól, hogy vajon igaz lehet-e.
A felvétel eredeti forrása ugyanis nem teljesen lenyomozható, ezért nem tudni róla szinte semmit, csak ami kering róla a neten.
Eszerint a videót egy titkos kísérlet során készítették, ahol tudósok azt próbálták rögzíteni, ahogyan a testet elhagyja a lélek.
A felvétel alatt japánul beszélnek. Eredetileg 2008-ban tűnt fel először a Youtube videómegosztón.
Az este azonban tragikus fordulatot vett, mivel az információk szerint mesterséges módon próbálták kicsalni a tesztalany lelkét, miközben szenzorokkal, agyi szkennerekkel rögzítették a folyamatot. A folyamat pedig balul sült el, és az utolsó pillanatokban szétrobban a tesztalany feje!
Egyesek nem sokkal a videó megjelenése után felhívták a figyelmet arra, hoyg talán csak egy jól sikerült átverés lehet.
Mások szerint a felvétel valós, és tényleg a paranormális folyamatok valódiságát bizonyítja.
Megint mások szerint egy 2008-as japán film egyik borzalmas jelenetről van szó. A videó azóta kering a világhálón, és mindenkit elborzaszt, aki végignézi.
OSZD MEG másokkal is!

REAL!!! HUMAN SOUL OUT OF BODY. WARNING!! Do Not Watch If u Scare.


5 Angels Caught On Camera Flying & Spotted In Real Life!





Az agyunk képes látni a jövőt: brit tudósok jutottak a megdöbbentő eredményre!



2018. február 7., szerda 







A Glasgow-i Egyetem idegtudósainak tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy az agyunk képes előrejelezni a közvetlen jövőt!
Brit tudósok komoly megállapításokra jutottak, miszerint az emebri agy egy különleges képességgel van eflruházva.
Mégpedig azzal, hogy előre képes látni a jövőt. Azonban csak a közvetlen jövőről van szó.
Azaz a távoli jövőt ezzel nem vagyunk képesek látni, de egyesek szerint magyarázatot adhat arra, hogy miért képesek a jövőbelátók a jövőt látni.
Az elmélet szerint náluk ez a képesség sokszorosan fel van erősödve, így nem csak a közvetlen, de a távoli eseményeket is képesek érzékelni.
A Glasgow-i Egyetem idegtudósainak tanulmánya világított rá az agy rejtett képességére. Előfordul, hogy a szemek másodpercenként négyszer figyelik meg a környezet, és ezt még akkor is megtehetik, mielőtt az agy feldolgozhatná a szolgáltatott információkat.
A folyamat meglehetősen hasonlít az autonóm vezetési rendszereket használó autók működéséhez, amelyek megtanulják megjósolni, hogy mi fog történni az utazás során a környező térben végzett megfigyelések alapján.
A tudósok meg tudták állapítani, hogy agyunk prediktív modelleket hoz létre, a hasonló emlékek és helyzetek alapján.
A tanulmány a Scientific Reports című folyóiratban is megjelent. A tudósok optikai illúziókkal csalták ki az agyból ezt a képességet, miközben mágneses képalkotó berendezésekkel monitorozták annak működését.
Vizuális információ érkezik a szemekből, és ezeket az agy vizuális rendszere feldolgozza. Ezt nevezzük 'előrecsatolt' bemeneti vizuális információnak. Ugyanakkor az agy is küld információt a vizuális rendszernek, ezt az információt 'visszacsatolásnak' nevezik. - jelentették kia tudósok.
A visszacsatolt információk befolyásolják az előrecsatolt bemeneti felfogásunkat a hasonló észlelési események emlékein alapuló elvárásokkal. A előrecsatolási és visszacsatolási információk kölcsönhatásba lépnek egymással, hogy előállítsák a vizuális jeleneteket, amelyeket minden nap észlelünk.
Ez egyedülálló és páratlan. talán a médiumoknak éppen ez a visszacsatolásos képessége van annyira előrehaladott állapotban, hogy nem csak a közvetlen jövőt, hanem a távoli jövőt is látják.
A mostani tanulmány azért forradalmi, mert korábban soha nem voltak képesek feltárni, sőt, igazolni azt, hogy mi is folyik pontosan ilyenkor.
Az agy tele lehet rejtett képességekkel, mint a jövőbe látás, a hatodik érzék, vagy épp a telekinézis. Ezek bizonyítása lehet következő évek feladata.
OSZD MEG másokkal is!


Bizarr: kettéhasadt Nevada felett az ég! Senki sem tudja, mi történt...



2018. február 6., kedd 







A Las Vegas és a rejtélyes 51-es körzet közt fekvő egyik kisvárosban furcsa hangokat is hallottak... Chemtrail bevetés történt, vagy valami más?
Egy égi jeeléenséget, valamifajta portált rögzítettek Nevada felett az égen.
Olyan volt, mintha a felhők és az ég egyszerűen széthasadt volna. Valójában senki sem tudja mi történt, de nagyon furcsák a körülmények.
Úgy tudni, hogy a nevadai Pahrump városkája felett történt 2018. február 3-án.
Egy nagyon furcsa hangra lett figyelmes az egyik lakó. Amikor kiment megnézni, olyat látott az égen, amitől az álla is leesett…
Ez a dörgő hang szokatlan volt arra felé, ezért is döntött úgy, hogy megnézi, mi történhetett.
Az égbolton aztán látni lehetett ennek a furcsa valaminek, vagy jelenségnek a nyomát is, a felhők úgy néztek ki, mintha valami gyorsan száguldó, nagy méretű repülő tárgy szétszaggatta volna őket.
Ez egy nagy sebességgel száguldó légi járműnek csak pár perc. Főleg ha a szóban forgó repülő tárgy földönkívüli technikával van ellátva…
Az azonban nem derült ki, hogy pontosan mi is volt az, ami elhúzott a kisváros fölött.
Mivel azonban közel van az 51-es körzet, így sokan vagy egy ufóra tippelnek, vagy egy titkos katonai járműre, melyet lehet, hogy épp a város felett teszteltek. Sokak szerint a nevadai 51-es körzetben nem csak egyszerű földi kémrepülőket tesztelnek, hanem idegen technikákkal ellátott járműveket is.
Mások úgy vélik, hogy chemtrail bevetés történhetett, melynek során vegyi anyagokat oszlattak el a Föld légkörében. 
Szerinted mi a teljes igazság?
OSZD MEG másokkal is!






What The Hell is this.."A Portal"?

https://www.youtube.com/watch?v=iIG_oBrR61A



EZ vár ránk a halál után: a túlvilágról visszatérők meséltek!



2018. február 5., hétfő 







Szerintetek van túlvilág? Ha igen, akkor milyen lehet?
Joggal elmondható, hogy a halál az egyik legnagyobb misztériuma az életnek. Senki sem tudja, hogy mi történik, ha valaki kimúl.
Elkerül valahová? Vagy csak minden megszakad, és elkezdi felemésztenia természet?
Egyes emberek, akik megrázó halálközeli élményben részesültek, vagy egyenesen a klinikai halál állapotából tértek vissza, azt mesélték, hogy van valami odaát.
A tudomány eleinte csak üres beszámolóknak tartotta ezeket. Azonban az elmúlt évek nagy felfeezései egyre azt sejtetik: tényleg lehet valami odaát.
Egyesek arról számoltak be, hogy fehér fényt láttak, míg mások arra esküsznek, hogy lepergett előttük az életük.
Rengeteg beszámoló van arról, hogy mi történik ilyenkor az emberi tudattal:
"Amikor felébredtem, mintha az űrben lettem volna, de nem volt se fény, se egy árva csillag. Nem lebegtem, csak egyszerűen... ott voltam" - mondta a lapnak egy férfi, aki 5 évvel ezelőtt élt át a halál közeli élményt, amikor műtét közben majdnem elvérzett.
"Nem volt hideg vagy meleg, se éhség vagy fáradtság. Békességet éreztem. Tudtam, hogy a közelben ott a fény és a szeretet, de nem volt rá szükségem, hogy felé forduljak. Emlékszem végig gondoltam az egész életemet. Nem úgy, mint egy montázs, sokkal inkább, mint egy könyv, úgy jelent meg előttem."
A jelenség napjainkban az érdeklődés előterébe került, jórészt azért, mert megnőtt a halálközeli élményt személyesen is átélő emberek száma.
A Gallup Közvéleménykutató Intézet felmérése szerint az amerikai lakosság 5 százaléka élte már át a halálközeli élmény valamilyen formáját, ami csak az Egyesült Államokban nyolcmillió embert jelent. 
Az élmények gyarapodásának oka elsősorban az újraélesztési technika fejlődése.
Ez az élmény erőteljesen hat az átélőire, s nem egyszer alaposan megváltoztatja a világnézetüket, a többi emberrel való kapcsolatukat, a halálról, a túlvilágról, a vallásról kialakult nézeteiket.
Ezek az utóhatások majdnem annyira jellegzetesek, mint magának a halálközeli élménynek az összetevői.
A nagy kérdés a rengeteg beszámoló ellenére még mindig ott van az emberben: Tényleg valósak ezek a beszámolók?
Ha valóban van valami a túlvilágon, akkor minden ember ugyanoda kerül? Szerinted mi vár minket a halál ösvényén túl?
OSZD MEG másokkal is!

Egy rejtélyes léggömb lebegett át a folyosón egy gyermekkórházban



2018. február 4., vasárnap 







Egyesek azt állítják, hogy egy nemrég meghalt kisfiú szelleme vezeti a szokatlanul lebegő léggömböt. Valóban paranormális tevékenységet vettek filmre, vagy puszta véletlenről van szó?
Valóságos pánik tört ki egy gyermekkórház intézetében, amikor egy narancssárga léggömb jelent meg a folyosón, és a személyzet, valamint a betegek különös dolgokról számoltak be.
A narancssárga léggömb sejtelmesen, lassú mozgással lebegett végig a folyosón, mintha valaki fogná. A személyzet azonban látta, és fel is vette videóra, hogy nem volt ott semmi, mégis különös mozgásba kezdett a léggömb.
Az egyik beteg még ennél is riasztóbb dologról számolt be. Mégpedig arról, hogy azt érezte, hogy valami megfogja a lábát, amikor a léggömb az ő kórterme előtt állt meg.
Olyan volt az egész, mintha egy túlvilági entitás próbált volna valahogyan kapcsolatba lépni a betegekkel és a kórházi személyzettel.
Az eset Argentínában történt a Victor Vilela gyermekkórház egyik folyosóján. A léggömb az egyik alkalmazott bezsémolója szerint megállt, mikor elkezdték felvenni videóra az eseményeket, majd újra elindult feléjük.
Végig az a különös érzése kerítette őket hatalmába, mintha jelen lenen velük valaki, és figyelnék őket.
Rajtuk, és a léggömbön kívül azonban – legalábbis szemmel láthatóan – senki és semmi nem volt jelen. A helyiek és a betegek szerint nem véletlen eseménysor zajlott le a folyosón, hanem egy természetfeletti jelenséget sikerült megörökíteni.
A léggömb ugyanis valószínűleg egy halott kisgyermek szelleméhez tartozott, és azért jelent meg, mert a kisgyerek szelleme ismét kísérteni kezdett az épületben.
A videó végén aztán kitör a pánik, amikor az egyik helyiségbe behúzódva várják, hogy tovább álljon a folyosón kóválygó léggömb. A követező pillanatban azonban a léggömb fogja, és belebeg a helyiségbe, ezzel végleg kicsapva a biztosítékot az amúgy is rémült alkalmazottak között.
Az érintettek meg vannak róla győződve, hogy a lufi nem csak úgy magától mozgott, és nem a légáramlatok vitték, hanem meghatározott céllal, egy túlvilági erő irányította.
Ezt persze egy homályos videóról nehéz bebizonyítani, de sok beteg is szemtanúja volt a jelenségnek, és többen nyugtalanul érezték magukat. A gyermekkórházban már rengeteg gyermek halt meg korábban, így nem tudni, pontosan melyik páciens szelleme lehetett.
Abban azonban biztosak, hogy valaki aznap este meglátogatta a kórházat, és „életjelet” adott magáról a túlvilágról.
OSZD MEG másokkal is!

Haunted balloon floating through children's hospital believed to be the ghost of a dead child




Rejtélyes gömbszerkezet zuhant le Peruban?



2018. február 2., péntek 







Sokak szerint gömb alakú ufó-drón, mások szerint valamiféle katonai szerkezet. Mi az igazság?
Egy nagyon érdekes félgömb zuhant le valahol Peruban, amire a helyiek rátaláltak.
Azonnal tudták, hogy valami nem szokványossal van dolguk, ezért lefotózták, majd eljuttatták a helyi médiához a képeket.
Ekkor pedig a  nemzetközi sajtó is felkapta a hírt, és sokan a világ távoli pontján is arról tanakodnak, hogy mi lehet a Peruban földet ért látszólag azonosítatlan gömb.
Annyi biztos, hogy ez egy nagyon masszív fémgömb. Magát a gömböt megperzselődve a földbe fúródva találták meg.
A hír kapcsán azonnal elterjedt, hogy ez a szerkezet nem más lehet, mint egy földönkívüli, azaz ufó-drón. Ezeket a szerkezetek az ufó szakértők elmondása szerint az ufók dobják le, őket pedig azért nem látni gyakran az égen, mert álcázó berendezést használnak a művelethez.
Ha ez igaz, akkor az idegenek már egy ideje ilyen, és ehhez hasonló fémgömbökkel figyelnek meg minket?
Nos, úgy néz ki azonban, hogy talán van rá logikusabb, ésszerűbb magyraázat is, a szkeptikusok szerint ugyanis ez, és az ehhez hasonló gömbök nagyon is fldi eredetűek.
Szerintük a közelmúltban fellőtt valamelyik rakéta egyik folyékony üzemanyag tartálya lehetett.
2017 év végén és 2018 januárban is szokatlanul sok eszközt lőttek fel a világ űr nagyhatalmai...
OSZD MEG másokkal is!




Eltorzult a valóság? Nem fogsz hinni a szemednek, mi történik ezen a felvételen!



2018. február 1., csütörtök 







Először csak egy átlagos videónak fogod hinni. Aztán olyan történik, ami ellent mond a fizikának és minden ismeretünknek.
Nagyon bizarr, megmagyarázhatatlannak tűnő videó került fel a Facebookra.
Ezen a videón egy felhőkarcolóról rögzítettek valamit, ami ellent mond a józan észnek, és az általunk ismert világ törvényeinek.
Miről is van szó?
Nos, ha megnézzük, akkor az első másodpercekben még semmi különös nem látszik, csak a lent látható, lassan zajló forgalom.
A következő pillanatban azonban alig fogsz hinni a szemednek...
Először csak egy autó, aztán pedig egy másik is a levegőbe emelkedik, mintha egy rejtélyes, láthatatlan erőtér szívná fel az égbe.
Szerinted mi történhetett?
Egyesek szerint a videónak nem véletlenül van hirtelen vége, és valójában csak egy egyszerű számítógépes trükköt látunk, mások szerint egy tényleges paranormális jelenség tanúi lehetünk.
A lenti forgalom ugyanúgy folyik, mintha mi sem történt volna, ezért gyanakodnak többen arra, hogy itt valami turpisság lehet a dologban.
Elvégre kicsi az esély,e hogy ufó szippantották volna fel szegény autósokat!
A felvételt a Facebookon IDE KATTINTVA tudod megnézni, ha itt nem látszódna az egész videó minden részlete!
OSZD MEG másokkal is!

Megtalálták a sátán kutyájának csontjait


2018. január 31., szerda 







A sátán kutyájaként - angolul csak Hellhoundként, azaz pokol kutyaként - emlegetett élőlényt számtalan rejtély övezi. A különféle népek különféle mitológiájában más-más alakban tűnt fel, és gyakran azonosították a gonosszal vagy magával a sátánnal. 
A történelem folyamán tényleg létezett, vagy csak puszta legenda? Nemrégiben óriási bestia csontjait találták meg egy kolostorban, mely arra utal, hogy a vérszomjas Hellhound maradványaira bukkantak. A folklór valóság volt?
A pokol kutyái számtalan népcsoport legendájába beépültek, és sok évszázadon át jelen voltak, ami arra utal, hogy van alapja a róluk szóló riasztó rémmeséknek.
Az is kifejezetten érdekes, hogy egymással nem álltak egyes népek kapcsolatban, mégis jelen volt mindenhol a maguk pokol kutya legendája, tehát a lény világszerte jelen lehetett.
A pokol kutyáinak nem csak vallási színezete volt annak ellenére, hogy alapvetően a gonosszal, a sátánnal azonosították. Sokan vélték úgy, hogy ahol ezek a kutyák megjelentek - mert egyes források több pokolból érkező kutyát említenek, míg más források egyetlen, nagy bestiát - ott mindenhová halált hoztak.
A folklórban jelenlévő állatra, soha nem találtak bizonyítékot, azonban az utóbbi években számtalan olyan dolog került elő, melyek azt sugallják, hogy az állat valójában is létezhetett.
Nemrégiben egy óriási bestia csontjaira bukkantak egy ősi angliai kolostor közelében mélyen a földbe temetve. Igaz lenne a sátán kutyájáról szóló legenda?
A csontok alapján a bestia közel 2 méter magas óriási kutyaszerű élőlény lehetett, melyről számtalan történelmi feljegyzés és legenda kering.
Egyre több az előkerülő feljegyzés is, mely olyan leírásokról elbeszélésekről szól, melyek egy kutyaszerű valamiről írnak, ami halált és kárhozatot hozott a falvakra.
Rendszerint hosszú, éj fekete szőrrel borított, vörösen izzó szemű állatként írják le őket. Természetfeletti erővel rendelkeznek, és egyes beszámolók szerint képesek el és feltűnni bárhol, mintha csak egyenesen a pokolból materializálódnának.
Úgy tartották, hogyha valaki mélyen belenézett egy ilyen pokoli kutya szemébe, azt egészen biztosan utolérte hamarosan a halál.
Azaz érdekes tény is a legenda valóságosságára utal, hogy a nemrég megtalált lény csontjait egy szent földbe temetve találták meg, mintha valamiféle rituális megtisztulás részeként temették volna a kolostor területére.
A folklór arról is beszámol, hogy egy 1577-ben bekövetkezett óriási és pusztító vihar alkalmával a lény megjelent Blythburgh városában. 
Az ijedt falusiak a Holy Trinity templomban találtak menedékre a bestia elől.
Azonban a templom fa kapui nem bírtak ellenállni a sátáni dögnek, és a termetes túlvilági lény beszabadult, és egy férfi és gyermekek életét követelte ámokfutása. A templom ajtaján még ma is látnia karmok nyomát...
Angliában sok erdőben találtak már furcsa dolgokat régen. Kicsavart fákat, vérrel áztatott fatörzseket, ahol láthatóan bestiális kegyetlenséggel téptek szét élőlényeket, melyek testéből és húsából bestiák falatoztak.
Devon erdeiben még ma is hallani, ahogy időnként mély vonyítások rázzák meg az éjszaka csendjét. A helyiek egy része még mindig hisz a pokol kutyáinak létezésében, és nem merészkednek a sűrű rengetegbe alkonyat után.
A pokol kutyáinak legendája tovább él az emberekben, és emlékezteti őket arra, hogy a világban van valami odakinn, mely mindenkire vadászik, vérszomjas, és soha nem alszik, akárcsak az ördög....
OSZD MEG másokkal is!




Az állatok hatodik érzéke létezik: a macskák és kutyák különleges kapcsolatot ápolnak a túlvilággal?



2018. január 31., szerda 







Az elmúlt évek állatkísérleteinek megdöbbentő eredménye...
Az állatok hatodik, különleges érzékeléséről már régóta sejti a tudomány, hogy létezik, mi több, egyre több a bizonyíték is rá.
A kutatások igen előrehaladott fázisban vannak, és azt mutatják, hogy valójában a hatodik érzék összefügghet egyes paranormális jelenségekkel, sőt, alapvetően a túlvilággal, vagy a halállal is.
Azt már megfejtették korábban, hogy a halál közelség,t vagy a halál pillanatát megérzik előre az állatok.
Ilyenkor elvonulnak, hogy magányukban haljanak meg...
Ez ma már tudjuk, hogy egyes biokémiai folyamatokkal magyarázható. Az állatok, ahogyan az ember is, bizony érzi a halál szagát, amikor a test elkezd szép lassan leállni, és ez részben összefügghet a hatodik érzékkel is.
De mi van azokkal az esetekkel, amikor valamit jóval előre éreznek meg az állatok?
Megfigyelték, hogy néhány évvel ezelőtt a délkelet-ázsiai szökőárnak vadon élő állatok nem estek áldozatul, ami tovább erősíti azt a régi feltételezést, hogy az állatok a természeti katasztrófák közeledtének megérzésében valamiféle hatodik érzékkel rendelkeznek.
Vadállatok nem pusztultak a természeti csapásban, a mentő alakulatok állati tetemekre nem bukkantak.
Nem hogy elefánt, még egy mezei nyúl sem esett áldozatul a katasztrófában.
A vadon élő állatok nagyon érzékenyek. Hallásuk rendkívül éles, valószínűleg a szökőár közeledtét már messziről hallották. Ugyancsak érzékelhették a légnyomás apró változásait” –nyilatkozta a BBC Online-nak Debbie Martyr, aki Szumátrán tigrisvédelemmel foglalkozik.
Az állatokról köztudott, hogy a fölrengéseket napokkal azelőtt megérzik ezzel a különleges érzékelése, de még a vulkánkitöréseket, vagy más természeti csapásokat is.
Sok szakember azért akarja minden áron megfejteni a hatodik érzék kulcsát, mert ezzel talán előre jelezhetők lesznek a földrengések.
Ilyenek voltak a libák, amelyek a rómaiakat figyelmeztették az ellenséges támadás előtt, egészen addig a gácsérig, amelyik hangos hápogásával 1944. november 27-én az embereket felzavarta és az óvóhelyekre kergette a rettenetes bombázás előtt.
A jelenség tehát mindig is jelen volt, és foglalkoztatta is a szakembereket, de nem tudtak vele mit kezdeni.
A történetek sora végtelennek tűnik. A volt Szovjetunió országaiban egy kutatás közvetett bizonyítékokkal szolgált arra, hogy a földrengést a kutyák, macskák, szamarak, szárnyasok képesek előre megérezni.
Az elmúlt években egyre több kísérlet mutatja, hogy az állatok agyában zajlik le a folyamat, és az orrukban.
A szaglásuk ugyanis tudat alatt olyan jeleket közvetít az agynak, ami alapvetően indítja be a hatodik érzék rejtélyes csatornáit, ingereit.
Így napokkal a földrengés előtt érzik a kőzetlemezek apró előmozgásait, és a halál illatát, mely végső soron szintén visszavezethető arra, hogy a test valamiért már a halál előtt érzi, hogy véget ér a működése, és elkezd leállni.
OSZD MEG másokkal is!




Egy négyzet alakú megmagyarázhatatlan légköri jelenség jelent meg a naplementében: minek az árnyéka lehet?



2018. január 30., kedd 







Mindenki azt kérdezi, hogy hogyan lehetséges ez?
New Jersey felett, valahol Waterford közelében az égen egy rendkívüli esmeéynre lettek néhányna figyelmesek.
A jelenségről végül fotó is készült...
A fotót készítő szemtanú csak a lemenő nap által csodás színekkel megvilágított felhőket akarta megörökíteni 2018- január 20-án, de eközben valami egészen szokatlan dolgot vett észre.
A horizonton egy jókora, rombusz alakú, sötét folt éktelenkedett.
A jelenet olyan abszurd volt, hogy inkább azt fényképezte.
Az internetezők és a szemtanú is azt állítja, hogy sohasem láttak még ehhez foghattót.
Léteznek furcsa alakú felhők, például a lentikuláris felhőket nagyon gyakran lehet ufóknak, repülő csészealjaknak nézni, ezért sokan ezeket a felhőket okolják számtalan hamis ufó riasztásért.
Azonban ez a jelenség több, mint fura felhők véletlenszerű rendeződése.
Olyan, mintha valaminek az árnyékát látnánk, azonban ez a valami nem lenne az égen...
Egy ritka természeti jelenség? Többen próbálták megmagyarázni az alakzatot. 
Egyes vélekedések szerint akár egy a talajról felszálló füstfelhő is lehet, ami szokatlan formát öltött, esetleg valamilyen távoli tárgy árnyéka vetül a felhőkre, a távolság miatt felnagyítva.
Egy megint másik elmélettel éghajlatkutatók álltak elő: szerintük talán csak annyi a megoldása a rejtélynek, hogy a felhőt, amit a nap megvilágít, egy hatalmas hézag követi, és a felhőnek a saját árnyéka vetül rá a mögötte húzódó "felhőszőnyegre".
OSZD MEG másokkal is!


Égi rejtély: üzenet a Földlakóknak?



2018. január 30., kedd 







Megfejhetetlen az a kozmikus számsor, mely váratlanul az égne jelent meg, fényes nappal. Mi lehet?
Egy különleges számsor jelent meg az égen, méghozzá fényes nappal.
Nem tudni, hogy a videót hol készítették, egyes információk szerint Mexikóban, mások szerint Spanyolországban.
A lényege talán nem is ez, hanem az, ami látható rajta. A videón ugyanis hatalmas számsorok vetítődnek az égre. Ezeknek a számsoroknak mind a forrása, mind pedig a jelentése ismeretlen.
A videó keletkezésének a körülményei is ismeretlenek, így érdemes ezt észben tartani, mielőtt bárki bármit is mond.
A jelenségnek állítólag több tucat szemtanúja volt, a felvételen magán hallatszik is, ahogy az emberek felocsúdnak.
Senki sem tudja, hogy mit láttak ott és akkor. Egyesek szerint valamiféle kozmikus számsor, mások szerint üzenet a Földlakóknak,, de akadnak olyanok is, akik szerint a HAARP vagy a holografikus technológia lépett működésbe.
Sőt, még az is felmerült, hogy az egész csak egy újabb technológiával megoldott fényreklám lehet.
Bér ez utóbbi esetben sem tudni, hogy pontosan mit jelent a számsor...
Az összeesküvés elmélet hívők egyébként azt mondják, hogy a számsor nem valódi számsor, és valójában egy kódolt időpont, méghozzá a végítélet időpontja.
Bármi is az igazság, az emberek és a média alaposan felkapta rá a fejét...
OSZD MEG másokkal is!



Mensagem misteriosa para a Terra? ..Mystery message for the Earth ?





Félig ember, félig kutya látható ezen a videón?



2018. január 29., hétfő 







Nem tudják kibogozni, hogy mi ez a szakembereknek több elképzelése is van, de mindenki tanácstalan!
Nem akármi borzolja újabban a kedélyeket a neten, egy felkerült felvétellel kapcsolatban.
A videón az látható, amint valaki egy ismeretlen helyen autózik, aztán váratlanul figyelmes lesz valamire...
Egy kutyafalka rohan végig, távol az autótól, a messzeségben. Azonban a kutyafalkával tart valami más is, amiről nem tudja senki megállapítani, hogy mi lehet.
A középső lény minden, csak nem kutya, hanem egy embernek látszó valami.
Nem kivehető, hogy pontosan micsoda, de egyesek szerint a mozgása teljesen olyan, mint a kutyáké.
A filmező személy az elmondása alapján azért vette fel, mert nagyon szokatlan volt neki, és nem hitte el a saját szemének, amit lát.
A netre pedig azért töltötte fel, hogy valaki végre megmondja neki, mit is látni a videón. A szakemberek sem nagyon tudtak azonban mit kezdeni vele.
Ezért is terjedtek el különféle pletykák azzal kapcsolatban, hogy talán valamiféle bőrjáró vagy farkasember látható a videón.
A kutatók egyike szerint azonban a végső megoldás nagyon ritka de annál bizarrabb születési rendellenesség lehet, ami a kisagyat érinti.
Olyan, mint a diszplázia, egy fejlődési rendellenesség, aminek következtében nem volt képes felegyenesedni az illető, ezért négy lábon járva halad a kutyákkal együtt.
A jelenséget korábban egy török család esetében figyelték meg, és tudták megvizsgálni a kutatók.
OSZD MEG másokkal is!

Half-Dog Half-Man Creature Filmed with Pack of Wild Dogs
https://www.youtube.com/watch?v=5wxBOVtadvE






Reinkarnáció? Egy nő azt állítja, hogy egy ősi egyiptomi papnő volt előző életében!



2018. január 29., hétfő 







Dorothy Eady nem kevesebbet állít, minthogy ő egy óegyiptomi papnő reinkarnációja.
Létezhet reinakrnáció? Sokak szerint valódi jelenségről van szó, míg mások úgy gondolják, hogy nincs rá bizonyíték, és csak a vakhit táplálja.
Azonban egy idős hölgy, Dorothy Eady története mindent fenekestől felforgat.
Azt állítja ugyanis magáról, hogy ő maga egy papnő modernkori reinkarnációja, aki egy ősi egyiptomi papnő volt annak idején.
Vannak emberek, akik képesek az előző életeikre visszaemlékezni, Dorothy esete a legjobb bizonyíték.
Az 1903-ban született hölgy 3 évesen elesett, ekkor változott meg minden az életében. Egy különös élet képei jelentek meg előtte álmában.
Olyanok voltak, mint az emlékek.
Csak évekkel később, a British Múzeumban esett le neki az egész. Valamiért csak az egyiptomi részlegen érezte jól magát a múmiák és szarkofágok között. Hamar rájött, szorosan kötődik az óegyiptomi világhoz.
Hátborzongatóan könnyné megtanulta a hieroglifák jelentését, szinte külső segítség nélkül.
Idővel rájött, hogy ő maga egy óegyiptomi papnő volt az előző életében és az álmában felsejlő dolgok mind az előző életének képei lehetnek.
Idővel ez a papnő rájött, hogy I. Széthi fáraó szeretője volt, és Bentreshytnek hívták.
Nem véletlen, hogy egész életét végül úgy alakította, hogy Egyiptomban költözhesen és ott élje le a hátralévő éveit.
Önmagát a családalapítás után csak Omm Sety-ként hívatta, és 1933-ban egy egyiptomi férfihoz ment hozzá feleségül.
Nem egyszer ellátogatott I. Széthi templomába, ahol különféle imákat mondott, és az élete második felében gyógyítással foglalkozott, mint néhai előző életében is.
Hogy igazak-e az általa állítottak? Azt senki sem tudja, azonban annyi bizonyos, hogy a hozzá hasonló történetek mind arra utalnak, hogy a reinkarnáció nem csak kitalált dolog, és több lehet benne a valóság, mint hinnénk.
OSZD MEG másokkal is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése