2018. szeptember 20., csütörtök

A felszin mögött a valóság







A felszin mögött a valóság




Elérkezett az idő, hogy lelepleződjenek a sátánista elit borzalmas bűnei




Az emberek túlnyomó része még mindig nem vette észre, hogy mi zajlik a világban, mert úgy tűnhet számukra, hogy minden rendben van, miköz...

Az emberek túlnyomó része még mindig nem vette észre, hogy mi zajlik a világban, mert úgy tűnhet számukra, hogy minden rendben van, miközben a sötét erők megpróbálják folytatni civilizációnk elpusztítására irányuló tervük végrehajtását.

Bár a globális hatalmat birtkoló zsarnokok jótevők és emberbarát humanisták csoportjaként kívánnak feltűnni, a sötét oldal a magas rangú társadalmi csoportokkal és befolyásos családokkal együtt a legnagyobb titokban gyermekkereskedő hálózatokat hozott létre, ezért nagyon fontos, hogy meglássuk a valóságot.

Mit mondhatunk Hollywoodról, a leghatalmasabb filmpropaganda-gépezetről, ahol mostanában került napvilágra, hogy sok színészt saját ügynökeik, producereik és rendezőik zaklattak, megerőszakoltak és bántalmaztak, hogy megzsarolják és az elfajzott elit személyes játékszereivé tegyék őket?

De nem csak Hollywood sötét világára derül fény, hanem az egyházi körökön belüli kiterjedt intézményes hálózatra is.

Vagy mit mondhatunk az arisztokráciáról és az elit tagjairól, akiket hűségesen és odaadóan szolgálunk, ám akik szintén érintve lehetnek a megszámlálhatatlan bűnben, gyermekek bántalmazásában, vámpirizmusban, sőt a világszerte egyre inkább terjedő sátánista kannibalizmusban?

És mi a helyzet a Bohém Erdő társasággal, ahol az elit és a vezetők sátáni üzelmeket folytatnak és rituális áldozatokat mutatnak be? Lehetséges, hogy még ma is űzik ezt a rémisztő fekete mágiát és boszorkányságot, miközben beteges aberrációikat osztják meg egymással?

Ezért a mostani dokumentumfilmünkben figyelmeztetni szeretnénk minden normális gondolkodású embert, aki velünk tart, hogy vigyázzon magára a mostani sötét korban, amelyben annyi labilis, zavart és mániákus ember van, akik ráadásul igen magas hivatali, vállalati, politikai és kormányzati pozíciókat töltenek be, hogy különféle károkat okozhassanak.

Alcyon Plejádok 66: Pedofília Hollywood, PizzaGate, vámpirizmus-kannibalizmus, sátánizmus





Az igazi sátánizmus



Szerző: Ancsy itt: 18+Ezoterikus hírek 2015.03.23 13:01
Számoljunk le az előítéletekkel, és ismerjük meg, hogy miről szól valójában a sátánizmus!satanHiába élünk a XXI. században, hiába rohangálunk okostelefonnal és más modern eszközzel, mert a vallások tekintetében ugyanazok az előítéletek élnek a köztudatban, mint száz évekkel ezelőtt.

Ha valaki az iszlámban hisz, akkor máris terroristának bélyegzik. Amennyiben valaki boszorkánynak vallja magát, akkor rögtön őrültnek nevezzük. De a keresztények sincsenek biztonságban, mert őket pedofil, pénzbeszedőnek kiáltjuk ki, míg a sátánistákat börtönbe vetnénk.

Mindez abból fakad, hogy hajlamosak vagyunk úgy ítélkezni, hogy valójában nem is tudjuk, hogy miről van szó. Most a sátánizmust ismerhetjük meg közelebbről, ami valójában egy ugyanolyan jámbor vallás, mint az összes többi.

A sátánizmust a filmipar és a média szennyezte be, hiszen úgy ábrázolják ezt a vallást, mintha minden hívője gyerekeket, állatokat kínoz és gyilkol, miközben a Pokol Urát imádja, és a pokolra jut.

Az igazság ezzel szemben az, hogy szó sincs állat- vagy emberkínzásról, vérivásról. Azok pedig, akik a vallás nevében követnek el bűncselekményeket nem hívők, hanem csak gazemberek, akik csupán a saját gaztettüket szeretnék egy magasabb erővel igazolni.

A kutatók három fajta sátánizmust különböztetnek meg. Az első kategóriába azokat az embereket sorolják, akik a médiában látható sátánizmust próbálják leutánozni, tehát ők teljesen tévúton járnak. Ezek a hívők többnyire csak addig jutnak, hogy sátánista jelképeket viselnek magukon.

A második kategóriába az igazi vallásos emberek tartóznak, míg a harmadikba sorolják a legveszélyesebb hívőket, akik egy-egy titkos társaság tagjai, és az emberáldozattól sem riadnak vissza.

satanizmusAz igazi sátánizmus és az okkultizmus összefüggése: Minden vallásnak több oldala van.


A kereszténység másik oldala a sátánizmus, amely esetében a hívők nem Istenben és az angyalokban hisznek, hanem a Sátánban és a démonokban, akiket próbálnak megidézni.

A sátánizmus ceremóniái és imádságai részben a keresztény miséket és imádságot forgatja ki, ám ennek a mértéke csoportonként eltérő. Emellett a sátánizmus átvette a pogány vallások elemeit és az okkultizmushoz tartozó rituálékat és mágiát.

A boszorkányokat nem véletlenül emlegetik egy lapon a sátánistákkal, ugyanis a sátánizmus hívei szabadon használhatják a mágiát. Átkozhatnak, áldhatnak, védelmet intézhetnek, gyógyíthatnak, sikert és szerelmet varázsolhatnak, valamint démonokat idézhetnek.
Két típusú vallás: A hagyományos kategória a teista sátánizmus, aminek hívei a Sátánt tisztelik, és vele, illetve démonaival szeretnének kapcsolatba lépni.


Ennek két típusát különíthetjük el, a klasszikus teista sátánizmust és a modern sátánizmust.

A klasszikus teista sátánizmus, kicsit keményen fogalmazva, az „anti-keresztények” gyülekezete. Ők azok, akiket a keresztények ördögimádónak neveznek, ám a Sátán hívei már a kereszténység előtt is létezettek, méghozzá a júdaizmus ellentéteként.

A másik ág a modern teista sátánizmus, melynek hívei nem ismerik el a Bibliában szereplő Sátán karakterét. Az ő meggyőződésük a pogány és babilóni vallásokból származik. Számukra a Sátán olyan emberszerű teremtmény, akinek természetfeletti ereje van.

Ezen a hiten belül sokan Luciferrel, Melek Ta'us-sal vagy Enkivel azonosítják a Sátánt. Azok a vallásos sátánisták, akik Lucifert tekintik a főistenüknek, az önmegismerést és meditációt hirdetik, valamint azt vallják, hogy nincs közük a Bibliához, a kereszténységhez, és a kereszténység szerint definiált sátánimádáshoz.

LaveyA világ legismertebb sátánista mozgalma LaVey nevéhez fűződik. Anton Szandor LaVey 1966-ban alapította meg a Sátán Egyházat, ami hivatalos egyház Amerikában. Ez az egyház nem fogadja el az állami támogatást, sőt, még a Sátán Egyház finanszírozza a többi egyházat.

Az alapítás mellett, LaVey megírta 1969-ben a Sátáni Biblia című könyvet, amiből világosan kiderült, hogy a sátánizmus nem hirdeti a gyilkosságot, az állat áldozatot, a szexuális szabadságot, és helytelenít mindenféle erőszakot. Emellett sosem gyalázzák Istent, sőt, azt hirdeti a könyv, hogy Isten ereje, ami egy személytelen erő, tartja mozgásban az Univerzumot.

A sátánizmus elsősorban az őszinte érzelmeket hirdeti: 
„Sátán az arra érdemesekkel szembeni kedvességet képviseli, ahelyett, hogy szeretetünket idegenekre pazarolnánk!”. A Sátán Egyház arra buzdít, hogy mindenki vállalja fel a szexualitását, valamint élje úgy az életét, ahogy szeretné, de csakis normális keretek között.

A LaVey féle mozgalom nem egy valós, létező lényként tekint a Sátánra, hanem egyfajta életvitelnek tekinti a sátánizmust. Ők abban hisznek, hogy az ember egy olyan egyén, aki erős, független, lázadó, valamint képes önerőből boldogulni, és a boldogságát nem természetfölötti erőtől várja.

Összefoglalva, tehát a sátánizmus nem egy személyt, hanem egy létformát követ, és az ebben hívők önmagukat tekintik egyfajta istennek, aki a saját életéért, sorsáért felelős. Anton Szandor LaVey amellett, hogy megalapította az egyházat, megírta a saját Bibliájukat, még 11 törvényt is alkotott.
satan2Íme, a Sátánisták 11 törvénye:
1. Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá!2. Ne beszélj másoknak a gondjaidról, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják!3. Ha másvalaki birtokán tartózkodsz, mutass tiszteletet, különben ne menj oda!4. Ha a birtokodon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül!5. Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak meg nem kapod tőle az erre felhatalmazó jelzést!6. Ne vedd el, ami nem a tiéd, hacsak az nem terheli a másikat annyira, hogy megszabadításért kiált!7. Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen alkalmaztad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését, miután sikerrel használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél!8. Ne panaszkodj olyasmik miatt, amikkel nem vagy kénytelen foglalkozni!9. Ne árts kisgyerekeknek!10. Ne ölj nem embert, állatot, kivéve, ha rád támadnak, vagy ha élelemre van szükséged!11. Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el!

Mindezek után elmondhatjuk, hogy nem kell halálra rémülnünk, és elítélnünk azt, aki sátánistának vallja magát.

(Forrás: noiportal.hu)




Egy volt illuminátus tag szivárogtatott ki bizarr információkat: a titkos szövetség 300 taggal akar a világuralomra törni!



Az illuminátusok világhatalmi terve egy hamarosan kirobbanó kataklizmával fog kezdődni.
Az illuminátusok hamarosan át vehetik a világ feletti uralmat. Ezt egy volt illuminátus tag szivárogtatta ki. Elmondása szerint bár nem nagyon van, akit ki engednek lépni a szövetségből, mert az ilyen tagokat árulóknak vélik, és megölik, vagy elhallgattatják, néhány embernek már sikerült eltűnniük a szemük elől, és új életet kezdeni.
Ő azonban úgy érezte, hogy az általa tudott dolgokat nem tarthatja magában, és nem tarthatja titokban a világ elől, ezért a nyilvánosság elé állt, igaz anonimitást kérve, arctalanul.
Elmondása szerint az illuminátusok világhatalmi tervei a végső fázisban vannak.
Ez azt jelenti, hogy egy 300 emberből - a legelitebb tagokból - álló tanács fog uralkodni a bolygón. Ez a tanács a végső tanács, mely azért is felelős lesz, hogy a bolygó nemzeteit megsemmisítsék, és egységes világhatalmi elitet, egy világkormányt hozzanak létre.
Később az illuminátus tag, aki szivárogtatott, mégis kamerák elé állt, felfedve az arcát.
Elmondta, hogy a titkos társaság tanácsa, a 300 ember között rengeteg a bankár, és maga szintű oligarcha, üzletember és politikus. Annyit elárult, hogy vanna köztük olyanok, akik az EU politikusai, így feltehetően maga szintű vezetőkről lehet szó.
A bankárok között vannak a Rothschildek és a Rockefellerek is.
Az illuminátusok célja az elkövetkező 1-2 évben egy globális háború vagy valamiféle kataklizma kirobbantása lesz, melyen keresztül véghez vihetik az emberi populáció megtisztítását.
Az emberiség létszámát ugyanis a terveik szerint 5-800 millióra fogják levinni. Ekkora tömeget ugyanis képesek kontrollálni.
Azaz további agymosásokkal rabszolgákat nevelni belőlük, majd elérni, hogy a szűk elitet egész életükön át eltartsák, miközben egy fogyasztói rabszolgatársadalom rabjai lesznek, hamis illúziókkal, és szabadságérzettel.
Elmondta továbbá, hogy a világháborúk a múltban szintén olyan kísérletek voltak, melyek során meg akarták tisztítani a társadalmat, és világuralomra akartak törni.
Azonban nem sikerült, így "csak" vagyonuk gyarapodott, és még nagyobb befolyásra tettek szert, így utólag bizonyos értelemben egyfajta előkészítése volt a végső tervnek a két korábbi világháború.
Mára mindenhová elérnek kezeik, mintha egy ezerkarú polip csápjai lennének.
AZ óra ketyeg, mindeközben minden tag azt várja, mikor jön el a végső pillanat, és lehet átvenni a világ feletti hatalmat.
OSZD MEG másokkal is!




Több ezren látták ezt a radarokon Ausztrália felett: a HAARP működésbe lépett?



2018. augusztus 23., csütörtök 









Semmivel sem magyarázható anomáliák, bizarr éghajlati folyamatok: időjárás módosítva!
Bizarr jelenségeket vettek észre a radarképeken, melyek Ausztrália kontinenséről készültek.
Ezeken sokak szerint egyértelműen a HAARP működésének hatásai és bizonyítékai vannak jelen. Ezeket a felvételeket több ezren látták akkor, amikor kialakult.
Ausztráliát pedig az adott időszakban bizarr, a megszokottól eltérő éghajlati viszonyok jellemezték.
Kérdés, hogy van-e erre más magyraázat, de sokak szerint nincs.
Az éghajlat manipulálása zajlott, és azóta is zajlik folyamatosan, a legnagyobb titokban.
ilyen, és ehhez hasonló körkörös, spirálos anomáliák azóta is erndre felbukkannak a világ egyes pontjain a radarképeken, jelezve, hogy a HAARP éppen hová összpontosítja ionoszféra manipulációs technológiáját.
A markukban vagyunk...
A HAARP antennarendszerről azt tartják, hogy egy olyan globális, a Föld ionoszférájának manipulációs céljából megépített rendszer, mely évek óta működik, és többek között ez okolható a globális felmelegedésért is.
Bár igazi összeesküvés elméletnek hangzik majd elsőre, sokan hisznek benne, és még többen fedeznek fel olyan nyomokat, momentumokat, melyek ennek valóságtartalmára utalnak.
Mint ismeretes, létezik egy bizonyos antenna rendszer, melyet HAARP néven emlegetnek. 
Eredetileg azért hozták létre, hogy az ionoszférát vizsgálja, és különféle kutatásokat végezzenek a segítségével a klimatológiai modellekhez is.
Ezt egyfajta fegyverként kezdték használni más nemzetek és régiók ellen.
Elvégre senki sem sejti, hogy az időjárás mögött nem a véletlen, hanem jól meghatározott politikai és gazdasági érdekek állnak...
OSZD MEG másokkal is!






Rendkívüli: UFÓT lőtt le a török hadsereg - VIDEÓRA vették az egészet!



2018. augusztus 21., kedd 







Mi történhet ezen a felvételen?
Különös felvétel kezdett terjedni az interneten. Állítólag egy török település felett lőtt le egy UFO-t a hadsereg, amiről még videót is készítettek egy a helyiek.
A 2018. augusztus 13-a körül készült döbbenetes felvételen pánikba esett helyiek láthatóak és hallhatóak, amint a félelemtől kiabálva figyelik az eseményeket. 
Az égen egy fényes pont látható, ami eszeveszett sebességgel száguld, majd egyszercsak felrobban. A következő pillanatban a videós közelében is történik egy detonáció. Az emberek pánikba esve kezdenek menekülni.
Scott C. Waring szerint a felvételen azt látjuk, amint a török hadsereg lelőtt egy UFO-t a település felett. 
Véleménye szerint, ha rakéta lett volna a fényes tárgy az égen, hosszú nyomot kellett volna hagynia és a robbanás is sokszorta nagyobb lett volna. 
Úgy véli, ha a török hadsereg valóban az idegenek egyik járművét lőtte le, akkor számítanunk kell egy esetleges földönkívüli ellencsapásra is.
Némi keresés után azonban rábukkantunk egy hírre, miszerint augusztus 15-én a Török-Szír-Iraki határ közelében az a török légierő rakétákkal kilőtte az Iszlám Államot támogató PKK (Kurdisztáni Munkáspárt) egyik régóta keresett vezetőjét. 
Lehetséges, hogy pont ennek voltak szemtanúi és szenvedő alanyai a videó készítői.
Bár mi is erősen szeretnénk hinni benne, hogy valóban valami UFO hírre bukkantunk, ismerve az ottani háborús helyzetet, inkább az utóbbi mellett voksolnánk. 
A videón a fényes pont sem tűnik valódi UFO-nak, és jól hallható a hajtóművének hangja is.
OSZD MEG másokkal is!
Forrás: napiufo.hu

Derriban Ovni en Turquía
https://www.youtube.com/watch?v=ckl0Xh1ZdjY









Elkerülhetetlen egy nagyobb háború, csak hogy néhány érdekcsoport tovább gazdagodjon: megindult a visszaszámlálás



2018. augusztus 14., kedd 







Ma Amerika annak a központja, ahol a háborúra készülő politikusok és szakértők gyülekeznek.
Mindez a pénzvilágot is alaposan át fogja majd alakítani, főleg ha sikerül magában az USA belső államaiban – a szabadkőművesség akarata ellenére – ezt a belső polgárháborút elindítani.
A belső polgárháborúk ugyanis nem új keletű célkitűzések, hiszen Susan George már évtizedekkel ezelőtt leírta.
Semmi sem véletlen, még az éhség sem a világban, vagy a harmadik világ nyomora, a déli félteke adósságai, az észak-déli viszonyok, vagy a nemzetközi vállalatok és intézmények, és a világbankok tevékenysége. - írja a Titokterminál.com
A nagy kontinens-háború azonban a nukleáris veszélyek miatt egyre nehezebben oldható meg, s így a háttérhatalom, amely a pénzuralmi világ-elit pénzpórázán működik, lassan visszakozna a háborútól.
Így a mai pénzhatalmi diktatúra egypólusúsága lassan ugyan, de meg fog változni. Kérdés az, hogy a bankárkaszt különböző ismert lobbistái és titkos szervezetei mennyire vannak megfertőzve a KM – vagyis a kiválasztottsági mítosz – erkölcsromboló, gátlástalanságot erősítő fertőzésével? S erről szól a könyvsorozatom, amelynek a címe: Zsidó-kérdés magyar szemmel.
A magyarság ugyanis küldetésében hordozza az igazság és a szeretet alapjait, amelyek éppen ennek a mítosznak köszönhetően egyre inkább kivesz a világ népeiből, s így sajnos az ősnép mai leszármazottaiból is.
Ezzel együtt azonban erősödik az a hamis vélemény, hogy a zsidóság egy faj, holott mindenki -– aki ismert hazánkban zsidókat – pontosan láthatja, többnyire nem héberek, s közöttük is vannak tisztességesek és gazemberek.
Sajnos éppen ezt próbálja maga a kiválasztottsági mítosz tagadni, hiszen szerintünk, a zsidóság között kizárólagosan humanista kiválóságok vannak. (sic)
Ez az állításuk természetesen nem igaz, mint ahogy ennek az ellenkezője sem. Szerintem ugyanis nem mindannyian aljas, gátlástalan kufárok, hanem közöttük is megvannak a jelentős különbségek.
Azonban az feltétlenül káros, amit maga a kiválasztottság mítosza – vagyis a KM – okoz a számukra és a nem zsidó környezetük számára is. Viszont ma, tisztáznunk kell néhány nagyon is fontos alapvetést a zsidósággal kapcsolatban ahhoz, hogy reális képünk legyen.
A zsidó pénzhatalom ma már nem kizárólagosan zsidóké, hanem a KM fertőzésében élő keveseké. Az ún. ”monetáris diktatúra” ugyanis egyre inkább az aranyborjú imádatához hasonlít, s az emberek a fogyasztói társadalom keretein belül az Isten helyett valóban a pénzt kezdték el imádni az utolsó században!
A dollár, amely világpénz – valójában többnyire fedezetlen elektronikus pénz – s a világuralmi rendszerük egyetlen fenntartója. ( Mert a FED úgy állítja elő, ahogy azt az eladósodás rendszere megkívánja.)
Az eladósító adósság-csapda rendszer pedig abszolút világjelenség, nem csak hazai sajátosság. Legfeljebb az a különbség, hogy hazánkban a „török és a német” egyaránt adóztat. Ez persze csak a hódoltság korára való utalás, ami persze a mai hódoltságunknak is lehet nyugodtan az alaptézise.
Azonban sokan állítják ma is, hogy csak a farizeusokból elszármazó pénz-arisztokraták uralják a világ vagyonát. Nekik 152 trillió vagyis 152 ezermillió dollár a vagyonuk. Ez 300 család, vagy 9000 ember. Ám a 2017 májusában a bázeli Rothschild BIS és a Nemzetközi Valutaalap adatai szerint ez 222 trillió dollárnyi derivátumként létezik ma, szerte a világban.
Ez viszont teljes mértékben hitelpénz, vagyis fedezetnélküli „banki termék”.
Ha ezt a pénzt – a kifosztást megelégelők – megingatják, akkor az egész világ pénzrendszere összeomlik. Legalábbis ezzel fenyegeti a világ még gondolkodni képes embereit a KM fertőzésében élő, államok feletti pénz-elit, egyszerűbben mondva: a bankárkaszt.
Az egypólusú világpénz rendszere azonban lassan át fog alakulni több pólusúvá, amely valószínűleg Kína vezetésével, és Oroszország, India, Brazília részvételével fog majd bekövetkezni a jövőben.
Ám ennek a keretei már léteznek és a legkülönbözőbb formában jelen is vannak a világban. Kína például az USA legnagyobb hitelezője ma. Ezt a tényt nem tudják letagadni, de elhallgatják.
Ne ezzel foglakozzanak az emberek, hanem szigorúan csak a saját atomizált önzésük és a társadalom megosztó (ill. Nemzetromboló) hatásáról, a létfenntartásuk színvonaláról gondoskodjanak!
A kérdés csak az, hogy meddig fogja még ezt a maszlagot eltűrni a világ értelmes népessége? Mikor fog végre már felébredni, összekapaszkodni és korbácsot ragadva kiverni a kufárokat a templomból?




10 megdöbbentő tény az emberiség történelméből - Fejlett civilizációk és az emberáldozat





Az emberiséget rendkívül intelligens fajnak tartjuk, amely számos civilizációt létrehozott a történelem során. Miközben nagyszerű eredmén...

Az emberiséget rendkívül intelligens fajnak tartjuk, amely számos civilizációt létrehozott a történelem során. Miközben nagyszerű eredményeket értünk el a felfedezések és újítások terén, a történelem jelentős része azt bizonyítja, hogy mítoszok alakították a gondolkodásunkat, amelyek vérszomjas istenekről és istenségekről szóltak, akiknek folyamatos kiengesztelésre volt szükségük emberáldozat formájában. Történelmünk tele van olyan félelmetes emberáldozatokról szóló történetekkel, melyek több száz vagy ezer évre nyúlnak vissza, és ami még megdöbbentőbb, hogy bizonyos helyeken még ma is élő gyakorlat.

A maja véráldozat

A Kolumbusz előtti korszak alatt a maják az emberi vér különös tápláló erejében hittek, amely képes életben tartani az istenségeket. A maják a szertartás során lefejezték az áldozatot vagy kitépték a szívét. A módszerek között szerepelt az áldozat nyilakkal történő lelövése, mély víznyelőbe dobása, egy halott nemes személlyel együtt való élve eltemetése. Áldozatként elsősorban hadifoglyokat használtak, de saját népükből, sőt a társadalom felső rétegéből vagy az ellenség vezetői közül is kerültek emberek feláldozásra.


Az azték emberáldozat

Az emberáldozat szintén egy vallási szertartás volt a Kolumbusz előtti időkben az azték civilizációban. A rituálé szokásos eljárása során az áldozatot a templom tetejére vitték, ahol négy pap egy kőlapra helyezte, majd egy ötödik pap vágta fel a testét egy kovakőből készült ünnepi késsel. Az áldozat szívét eltávolították és egy tálba helyezték, melyet az általuk tisztelt isten szobra tartott, míg a testét ledobták a templom lépcsőiről.

Inka gyermekáldozatok

A rituális emberáldozat inka gyakorlata Capacocha néven ismert. A gyermekáldozatra fontos események, például egy uralkodó halála vagy éhínség idején került sor. A kiválasztott gyereket a rituálé előtt rendszeresen fürdették, felhizlalták, koka levelekkel elkábították, finom ruhákba öltöztették és ékszereket adtak rá. Amíg elérték a temetkezési helyet, a gyerekek egy bódító italt kaptak, hogy minimalizálják a fájdalmukat, a félelmüket és az ellenállásukat. Majd megfojtották vagy fejbe ütötték őket, vagy egyszerűen csak otthagyták a szélsőséges hidegben öntudatlanul meghalni.

Gyermekáldozat Karthágóban

Karthágó hírhedt volt a gyermekáldozatairól. Egyes történészek azt állítják, hogy a Baal Hammon istennek felajánlott gyermekáldozatok gyakoriak voltak és kiemelkedő eseménynek számítottak, tekintve, hogy csecsemők és gyermekek maradványait nagy számban találták meg Karthágó területén.

Moche templom Peruban

A moche templomban talált megcsonkított, feldarabolt és eltemetett emberi maradványok bizonyítékként szolgálnak arra, hogy a moche kultúrában a háborús foglyokat rituálisan lemészárolták. Eddig mintegy 70 áldozatot találtak. Az áldozatokat meggyilkolták, közszemlére tették, később pedig gödrökbe dobálták. Az áldozati ünnepségek a moche művészetben is megjelentek, melynek során gyakran megkötözött, meztelen férfiak meggyilkolását ábrázolták. Papokat és papnőket jelenítettek meg, akik az áldozatok vérével megtöltött serleget ajánlanak fel természetfeletti lények számára. Az áldozatok csontjait a keselyűknek hagyták meg.

Tömeges női áldozatok Kínában

4000 évvel ezelőtt nyolcvan fiatal nőt áldoztak fel, akiknek a koponyáit a Shimao romoknál, egy neolitikus kőváros helyén, Senhszi tartomány északi részén tárták fel. Miközben a nők holttesteit nem találták meg, koponyáikon traumának és égésnek a bizonyítékai láthatók. Hogy miért került sor ezeknek a nőknek a tömeges feláldozására, még ma is ismeretlen, de a kínai régészek szerint etnikai konfliktus okozhatta a nők halálát.

Az indiai thugok

A "Thug kultusz" közel 500 éves történelemmel rendelkezik a szervezett gyilkosságok és az emberáldozatok terén. A thugokra először 1356-ban tettek utalást. Az 1830-as években ez az indiai titkos társaság több mint 30000 bennszülött embert és utazót fojtott meg, áldozatul Káli istennőjének, a "Sötét Anyának". Gyakorlóit kora gyermekkoruktól kezdve képezték ki a gyilkolás gyors, csendes módszerére, melynek során egy erős szövet hurkot szorítottak áldozataik nyakára.

A mapucse törzs

1960-ban a Valdivia földrengés vagy a nagy chilei földrengés volt a legnagyobb, 9,5-es erősségű földmozgás. Körülbelül 10 percig tartott, és az ebből eredő szökőár elérte Dél-Chilet, Hawaiit, Japánt, a Fülöp-szigeteket, Kelet-Új-Zélandot, Délkelet-Ausztráliát és az Aleut-szigetek déli részét. A bennszülött mapucse indiánok a földrengés során egy modern rituális emberáldozatot követtek el. Juan Pañán és Juan José Painecur (az áldozat nagyapja) levágta az ötéves José Luis Painecur karjait és a lábait, és a tengerpart homokjába szúrták, mint egy cöveket. A Csendes-óceán vize aztán a tengerbe sodorta a gyermek testét. A két férfi letartóztatását követően azzal magyarázta tettét, hogy "Kértük, hogy nyugodjon le a tenger és a föld."

A meztelen tábornok

Joshua Milton Blahyi , aki meztelen tábornok néven vált ismertté, egy korábbi haderőparancsnok, Roosevelt Johnson libériai hadvezér irányítása alatt szolgált. Blahyi az 1990-es évek elején az első libériai polgárháborúban elkövetett erőszakról és atrocitásokról lett közismert. Azt állította, hogy egy törzsi pap, és mindössze 11 éves volt, amikor részt vett az első emberáldozaton. Blahyiról azt mondták, hogy katonáit meztelenül vezette, csupán bakancsot és fegyvert viselt. Úgy vélte, hogy meztelensége megvédi őt a golyóktól. Blahyi azt állítja, hogy rendszeresen végzett emberáldozatot a harc előtt mondván: "Általában kisgyerek volt, valaki, akinek a friss vére kielégíti az ördögöt."

"Néha bementem a vízbe, ahol a gyerekek játszottak. Lemerültem a víz alá, elkaptam az egyiket, a víz alá nyomtam és eltörtem a nyakát. Néha balesetet okoztam. Néha csak lemészároltam őket."

2008 januárjában Blahyi bevallotta, hogy részt vett emberáldozatokban, egy alkalommal "egy ártatlan gyermek meggyilkolásában, akinek kitépték a szívét, melyet részekre osztottak nekünk, hogy együk meg."

Afrikai albínó áldozatok

Az afrikai rituálék és az albinizmusról alkotott spirituális elképzelések ártatlan férfiak, nők és különösen gyerekek brutális meggyilkolásához vezettek a boszorkányság és a babona, valamint a vagyon iránti kétségbeesés nyomán. Az albínókat különösen Shinyangaban és Mwanzaban üldözik, ahol a boszorkány orvosok az albínók testrészeinek lehetséges mágikus és babonás tulajdonságait hirdetik, különösen akkor, ha a végtagokat vagy a hajat egy bájitalban használják a boszorkány gyakorlat részeként.




A VILÁG KÖZÖTTI KULTÚRÁZAT ÉS







A VILÁG KÖZÖTTI KULTÚRÁZAT ÉS SZIMBOLIZMUS


  • MINDEN KÖVETKEZŐ EYE kapcsolat

    MINDEN KÖVETKEZŐ EYE kapcsolat

    Baphomet-FM

    Baphomet-FM

    washington















washington

washington

wahsinton és baphomet ugyanaz a testtartás

madona és baphomet


tarot ördög















christb

christb

baphomet és szabadkőművesség 2 pillér

baphomet és szabadkőművesség 2 pillér

kőművesek és baphomet

kőművesek és baphomet

G20 és

G20 és piramis


G20 és piramis


G20 és piramis



helios = hölgy szabadság?

helios = hölgy szabadság?

USA Elit rituális bohém groove

USA Elit rituális bohém groove


pápa és furcsa hüllő, mint a jelenet

pápa és furcsa hüllő, mint a jelenet




Pápa és Astana, Khazakhstan

Pápa és Astana, Khazakhstan



Astana, Khazakhstan


Astana, Khazakhstan

Astana, Khazakhstan


Astana, Khazakhstan
Astana, Khazakhstan

útmutató kövek illuminatis

útmutató kövek illuminatis


geogia illuminatis guide kövek

geogia illuminatis guide kövek


ISIS RA EL = IZRAEL

ISIS RA EL = IZRAEL


repülőtér

repülőtér


Denver repülőtér-FM-illuminati jelek

Denver repülőtér-FM-illuminati jelek


emberi jogok

emberi jogok


louvre múzeum paris

louvre múzeum paris


Washington-Owl várostérkép

Washington-Owl várostérkép


pentagon USA

pentagon USA



USA


elit rituálé

USA elit rituálé



33 fokos és kétfejű sas

33 fokos és kétfejű sas


33 fokos és kétfejű sas

33 fokos és kétfejű sas


FM eszközök

FM eszközök


KABALA

KABALA


szabadonfeltétellel

szabadonfeltétellel


világító szimbólum és rajzfilmek

világító szimbólum és rajzfilmek

agymosási kellékek
Viktor is ezekből kap izelítőt Grácban !!!!

adam-Weishaupt-Illuminati-alapító

adam-Weishaupt-Illuminati-alapító


Albert Pike

Albert Pike


IHS

IHS

666 piramis sztárokat

666 piramis sztárokat


piramis dollár MASON

piramis dollár MASON






Ingyenes energia és új technológia, találmányok



Állandó mágneses motor Argentínából.  Egy önálló, ingyenes energiagenerátor!

Állandó mágneses motor Argentínából. Egy önálló, ingyenes energiagenerátor!

http://www.youtube.com/watch?v=Dxz-0M77gZI Egy új Egyiptomból a máig épülő állandó mágneses motorokhoz állandó mágneses ...
A vízen futó motorkerékpár: csak 1 literes utazás 500 km-re

A vízen futó motorkerékpár: csak 1 literes utazás 500 km-re

Egy pilóta 500 kilométerre (310 mérföld) egy liter vízig megpörkölte Ricardo Azevedo alkotót Sao Pauloban. OLVASS TOVÁBB: ...
Lorient.  A lángoló anyag a szénhidrogénhez

Lorient. A lángoló anyag a szénhidrogénhez

Le moteur à pour de pluie, vous connaissez? Ce procédé épül az injektor az eau dans le moteur keresztül a telepítés egy kit pour économiser de 10 a ...
H2O a HHO vízellátó autójához Japánban

H2O a HHO vízellátó autójához Japánban

Ezt az autót egy elektrolízis üzemanyagcella táplálja, amely hidrogéngáz-gázt termel az üzemanyagcella számára, amely elektromos autót vezet. Ez ...
A japán vállalat bevezeti a vízzel üzemanyagot

A japán vállalat bevezeti a vízzel üzemanyagot

Belefáradt a drága benzinbe az autóba? Egy japán vállalat egy környezetbarát autót tár fel, amely vízen fut, a vállalat generáló termékeivel ...
Japán vízzel működtetett autó 2

Japán vízzel működtetett autó 2

Japán vízhajtású autó 2 "
A vízi autós feltaláló meggyilkolták!

A vízi autós feltaláló meggyilkolták!

http://SaveGasForums.com Ez egy régi klip, amely körülbelül 20 évvel ezelőtt egy helyi feltalálótól származik, aki sok szabadalmat tart a dűne buggy stílusú autóján. Neve ...
A Solar FREAKIN 'Roadways!

A Solar FREAKIN 'Roadways!

Ez a jövő útja! Érezd inspirációt? Segítsen nekünk a következő lépésben: https://www.indiegogo.com/projects/solar-roadways#home Check ...
Napközi közúti Indiegogo Video

Napközi közúti Indiegogo Video

Kérjük, látogasson el az Indiegogo oldalunkra a http://igg.me/at/solarroadways címen.
Nikola Tesla - Az elfelejtett varázsló (Scalar Energy atyja!)

Nikola Tesla - Az elfelejtett varázsló (Scalar Energy atyja!)

http://www.ScalarEnergy.ca - 1856-1857 körül Jugoszláviában született Nikola Tesla demonstrálta a Scalar Energy létezését. Tesla, aki lett ...
INGYENES ENERGIA Home Generator Ausztrália - Villamosenergia-termelő - - Rácson kívül - Lutec -

INGYENES ENERGIA Home Generator Ausztrália - Villamosenergia-termelő - - Rácson kívül - Lutec -

A permanens mágneseket és a nagyteljesítményű mágneses impulzusokat használó villamos generátor 1979-ben az edwin v szürke motorral működik. A tekercsek ebben a ...
Perendev mágneses motor

Perendev mágneses motor

"A Perendev mágneses motorja új energiát hoz a világba, a motor futása során nem használnak fosszilis tüzelőanyagot, a motor mágneses / elektromos ...
Szabad energia mágneses motor (motor) ventilátor forgatása.

Szabad energia mágneses motor (motor) ventilátor forgatása.

Ez a rendszer mágneses motormentes energia forgatás mágneses kioldási teljesítményt használ. Én használtam az építési CPU ventilátor és a nagyon vékony mágnesek magyarázata ...
Ingyenes energia mágneses motor ventilátor, amelyet szabadenergetikai generátorként használnak

Ingyenes energia mágneses motor ventilátor, amelyet szabadenergetikai generátorként használnak

A mágneses motor szabadenergetikai ventilátorának elforgatását szabadenergetiként használják az izzó megvilágítására. Az építési használt CPU ventilátor, vékony ...
Ingyenes energia mágneses motor ventilátor, mint szabadenergetikai generátor

Ingyenes energia mágneses motor ventilátor, mint szabadenergetikai generátor

A mágneses motor szabadenergetikai ventilátorának elforgatását szabadenergetiként használják az izzó megvilágítására. Ez felfelé osztályozott elektromos ...
MUNKA MAGNET MOTOR?  Ez a valóságos vagy hamis?

MUNKA MAGNET MOTOR? Ez a valóságos vagy hamis?

Nem veszem jóvá ezt a videót. A mecsdgp a You Tube webhelyre feltöltötte, és a megjegyzések letiltásra kerültek. Szeretnék tudni a gondolataidról - ez tényleg ...
Магнитный двигатель №1 (szabad energia mágneses motor)

Магнитный двигатель №1 (szabad energia mágneses motor)

Ez az не первая попытка делать вечный двигатель на магнитах. Ez a modell a párizsi, a 2009-es évre szóló űrhajós rendezvényen folytatódott. Я перепробовал ...
3 - La vérité sur l'Energie Ingyenes és ingyenes - ma-terre.fr

3 - La vérité sur l'Energie Ingyenes és ingyenes - ma-terre.fr

Une vidéo sur l'éergie libre qui peut remplacer électricité et serait gratuite et illimité pour tous. Pour plus d'infos, voir le site http://www.ma-terre.fr ...
Leváló mágneses gömb

Leváló mágneses gömb

KÉRJÜK, HOGY A VIDEÓOT - ÉSZREVÉTELEK ÜDVÖZÖLJÜK. Itt bemutatom a felfüggesztõ eszközt, amelyben a neodímium mágneses gömb levitálja. Az elektronika ...
Neodímium mágnes FAT rézcsőben

Neodímium mágnes FAT rézcsőben

"
Állandó mágneses generátor PMG - Rotor herstellen

Állandó mágneses generátor PMG - Rotor herstellen

Wie man mit einfachen Mitteln einen Rotor a Permanentmagneten herstellen kann. (Es ist kein Overunity-Projekt, kein Quantum-Energy-Projekt und noch ...
INGYENES ENERGIA MOST HALADÓ KÖLTSÉG 50 CENTS

INGYENES ENERGIA MOST HALADÓ KÖLTSÉG 50 CENTS

http://www.gofundme.com/hutchison-effect-energy?utm_campaign=Emails&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email HOGY A FINANSZÍROZÁS http://tinyurl.com/ncspxs6 ...
Eolienne Vertéole www.verteole.fr Sarenne F. ANDRE menhely

Eolienne Vertéole www.verteole.fr Sarenne F. ANDRE menhely

Site test des éoliennes: Sarenne menedékhely Alpe d'huez "



Vallomás egy Illuminátus bennfentestől, aki emberáldozatnak volt szemtanúja a Vatikánban


A következő interjút " Svali "-val (álnév) Greg Szymanski oknyomozó újságíró, és Illuminátus kutató készítette. Sajnos Gregről ...

A következő interjút "
Svali"-val (álnév) Greg Szymanski oknyomozó újságíró, és Illuminátus kutató készítette. Sajnos Gregről 2013 augusztusa óta nem lehetett hallani. Greg éppen újra sugározta volna akkori "ütős" rádióműsorát, de hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől. Cikkeit és interjúit a Katolikus Egyházról / Illuminátus bennfentesektől a következő oldalon lehet nagy mennyiségben olvasni:https://web.archive.org/web/20080831235857/http://www.arcticbeacon.com/

Egy másik oldalon hasonló emberáldozatokról szóló vallomások olvashatók sokan másoktól:
http://revelation12.ca/?p=1373

Svali vallomását követően Michel Chossudovsky professzor beszél Ferenc Pápáról, aki jól ismeri a pápa sötét hátterét Argentínában. Sokan azt hiszik, hogy Ferenc Pápa lehet a régóta várt "
Hamis Próféta", aki összeáll az Antikrisztussal, Barack Husszein Obamával. Figyeljük Obama elkövetkező merényletét és csodás fejsérülésének gyógyulását, mely a Jelenések 13:3-ban olvasható:

Jelenések 13:3 - És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.


http
Átirat:

GS: Rendben, térjünk vissza. Mélyebben bele fogunk menni az Illuminátusok, a Család, a Rend témájába. Van egy vendégünk, aki részt vett ebben a csoportban, beleszületett, több mint harminc éve. A neve Svali. Itt van Svali?

SV: Ó igen, itt vagyok.

GS: Nos, örülök, hogy itt van. Tudom, hogy nem ad rádióinterjúkat, és én nagyon szeretnék köszönetet mondani, mert azt hiszem, ez igazán segít az embereknek, hogy megértsék ezt a titkos szervezetet, amibe beleszületett. Szóval azt hiszem, hogy induljunk a kezdetektől. Meséljen nekünk - egészen a legelejétől, amikor is gazdag szülőktől született bele ebbe. Meséljen nekünk a kiképzéséről ebben a csoportban, amikor fiatal gyerek volt, egészen a vatikáni irányultságáig. Vágjunk bele!

SV: (meglepődve nevet) Nos, ez egy nagyon tág terület Greg. Ami órákat venne igénybe, ha érti, mire gondolok.

GS: Igen, de kezdje csak el egyszerűen felvázolni nekünk.

SV: Igen. Nos, beleszülettem a csoportba, Németországban születtem, és az USA-ba jöttem nagyon fiatalon. Alapjában véve keresztülmentem a csoport egész kiképzésén... A csoport minden tagja keresztülmegy a kiképzésen különböző mértékben, a szerepétől függően.

Mire tinédzser lettem, egy ifjúsági vezető voltam, és mire 22 lettem, a Vezető Tanács legfiatalabb tagja lettem San Diego megyében. Abban az időben vezető oktató voltam. Én voltam a hatodik oktató, és végül feljutottam a második helyre.

GS: Mm hm.

SV: Amikor tizenkét éves voltam, említettem önnek a szertartást a Vatikánban...

GS: Így van.

SV: ...amit minden vezető esetében megtesznek a csoportban, melyen keresztülmennek egy bizonyos ponton.

GS: Most alapvetően amikor felnőnek, úgy emlékszem ezt mondta nekem, hogy belenevelték fiatal korban. Egy nagyon gazdag, jómódú családba született.

SV: Igen.

GS: Átköltözött az Egyesült Államokba. Azt mondta, hogy nagyon fiatal korában különleges volt, "
kiválasztott". Helyes?

SV: Nos, mindenkinek azt mondták a csoportban, hogy különlegesek és kiválasztottak, és ez az egyik dolog, ami engem nagyon cinikussá tett, amikor idősebb lettem. Ön nem fog soha találkozni egy olyan személlyel, aki Illuminátus, akinek nem mondták, vagy programozták éveken keresztül, hogy különleges, hogy ő az egyetlen, aki képes dolgokra a "
Családért".

De azt mondták nekem, igen, hogy egy nap nagy dolgokat fogok tenni a Családért. Az oka, amiért tárgyilagosan tudok megszűrni dolgokat, hogy tudom, mi volt a szerepem a csoportban. Ez lett a vége jelentős számú embernek. Szóval nem értékelem a szerepemet vagy különlegességemet a csoporton belül annyira azáltal, amit mondtak, hanem azért, amit tettem.

(sajnálkozás a hangjában az "amit tettem" szavaknál)

GS: Szóval elérte a 12 éves kort, és akkor azt mondták a szülei, hogy részt fog venni egy beiktatási szertartáson a Vatikánban.

SV: Igen.

GS: Elmondaná, hogyan történt, mi történt ezen a szertartáson, amikor odament?

SV: (mély lélegzet, a hangja stresszes) Oké. Hm, erről nem könnyű beszélni, amint tudja.

Amikor tizenkét éves voltam, átrepültem Németországba. És ott voltam, úgy fogom hívni őket, hogy a Német Atyák házában, odaát. Volt egy néhány napos felkészülés, és azt mondták, hogy lesz egy nagyon fontos szertartás. És ők úgy tekintették, hogy ez egy lezáró ceremónia ezen a ponton. És alapjában véve beszéltek egy keveset arról, hogy mit várhatok, hogy mit kell tennem a szertartás alatt.

Amikor odaértünk, keresztül mentünk a Vatikánon. A Vatikán alatt van egy nagy terem, amit leírtam, amikor korábban beszéltünk. Van 13 katakomba kamrája, ami ebbe vezet. És ahogy lemegyünk a lépcsőn ebbe a terembe, akkor látjuk, hogy kör alakú, és mind körben állnak. Múmiákat hoznak ki a katakombákból. És odahelyezték őket mindegyik mellé (a 13 katakomba kamrához), és azt mondják, hogy "
Ezek az Atyák szellemei, akik figyelik a szertartást."

A szertartás alatt volt egy nagy asztal a terem közepén. Volt a tetején egy hatalmas arany pentagram. Ott volt a szertartásuk.

GS: Szóval hány másik gyerek volt önnel, aki bekerült a Családba, vagy Rendbe, ahogy ők nevezik?

SV: Azon a ponton két másik gyerek volt ott. De volt több felnőtt is.

GS: Oké.

SV: Nézze, az Egyház felnőtteket is hoz, hogy hűséget esküdjenek ők is, csak hogy tudja. Azt mondták, és ezt nem tudom, hogy igaz-e, ha azt szeretnénk, hogy egy bizonyos helyzetbe emelkedjünk a Katolikus Egyház hierachiáján belül, akkor át kell esnünk ezen a szertartáson.

GS: Oké, szóval lement ebbe a terembe. A szülei nem voltak jelen.

SV: Nem, nem. A Német Atya, és a Francia Atya voltak.

GS: Oké, ezen a ponton mondja el a hallgatóinknak, hogy mit látott.

SV: (szünet, a hangja újra stresszes) Nos, volt egy asztal. Úgy nézett ki, mint a sötét üveg a terem közepén. Kőből csinálták, de nagyon ragyogó, és sötét fekete volt. Talán olyasmi lehetett, mint az obszidián vagy az ónix, nem vagyok benne biztos. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy ilyen követ láttam.

A sarkai körül arany csatornák voltak, tudja, összegyűjteni a folyadékot. Egy kicsi fiút helyeztek az asztal közepére és elkábították, mert nagyon csendes volt. Nem mozdult, vagy mondott semmit.

GS: Ez egy kicsi három-négyéves kisfiú ugye?

SV: Igen. Igen. Igen.

GS: Aztán folytatták, hogy elvégezzék a gyermekáldozatot.

SV: Igen, ezt tették. Igen. Erről korábban már beszéltem önnek. Igen.

GS: Most, jóval utána, micsoda hihetetlen tapasztalat egy 12 éves fiatal számára. Mi jutott az eszébe, amikor ez történt?

SV: Meg voltam rémülve! Úgy értem, abszolút elborzadtam. Én... én... én... nem tudom leírni azt a rettegést, amikor valaki keresztülmegy ilyesmin.

GS: És emlékszik azokra a szavakra, amiket mondtak, miközben ez történt?

SV: (szünet) A férfi karmazsinban volt - latinul beszélt. És alapjában véve azt mondta, hogy "
Kérlek, fogadd el ezt az áldozatot ezen a napon." És aztán azt mondta, hogy "Ez az áldozat fogja lezárni a szertartást." Aztán megtette.

Megint azt mondhatom, annyira rémült voltam... (sóhajt). Volt már olyan helyzetben, amikor a szíve kalapált, de nem tudott csinálni semmit? Csak ül ott az ember, és csak sápad?


GS: Nos emlékszem, mint fiatal megijedtem, de nem hiszem, hogy valaha...

SV: (áthallás) Nem. Rendben.

GS: ...lett volna bármi olyan, ami önnel történt.

SV: Képzelje el, hogy a pulzusa felmegy úgy 220-ra. Nem tud mozogni. Csak remeg, de megpróbálja nem mutatni.

GS: Mm hm.

SV: Szörnyű volt. Igazából magamban állandóan arra gondoltam, hogy "
Nem tudok várni, amíg ennek vége van. Nem tudok várni." Nem mondtam ezt, de belül újra és újra csak ezt mondogattam, "Nem tudok várni, míg vége van. Nem tudok várni, míg vége van. Nem tudok várni, míg vége van."

GS: Mm hm.

SV: Ezután, a férfinek a karmazsinban volt egy hatalmas arany gyűrű a kezén. Odament a terem közepére. Minden ember, aki megesküdött ezen a napon, odament hozzá, letérdelt előtte, és megcsókolta a gyűrűt, és hűséget kellett esküdni az Új Rendnek, az Új Világrendnek valamennyiünknek... egészen halálig.

GS: Hm. Ezen a ponton önt kikísérték?

SV: Igen. Igen. A szertartás után mindennek vége volt. Úgy értem, a többi ember is ugyanazt tette. Nekik is hűséget kellett fogadniuk.

GS: És ők is hasonló korúak voltak, mit ön?

SV: A két gyerek az volt, de volt három felnőtt is, akik odamentek, és ugyanezt tették. És utána ezt mondtuk, (lassan és pontosan): "
Történhet veled ugyanez, vagy még rosszabb, he valaha megtöröd ezt az esküt."

GS: Hm. Tehát alapvetően... ejha! Elképzelni ebben a korban, hogy mit tenne. És nem igazán volt felkészülve erre ugye? Azt mondták, hogy lesz egy szertartás, de nem számított ilyesmire, abból, amit elmondott nekem.

SV: Nagyon nehéz volt ezen keresztülmenni, abban az értelemben, hogy ez a szörnyű elnyomás volt a legrosszabb, ami valaha éreztem. Átestem már néhány szertartáson az életem során az Illuminátusban, amin keresztül kellett mennem. De azt kell mondanom, hogy a tapasztalataim során ez volt a legrosszabbb, csak azért, mert... nem tudom elmagyarázni azt a sötétséget abban a teremben. Csak tisztán gonosz volt. És anélkül, hogy valaha is ott lenne... látni valakit... ez egyszerűen borzalmas.

Nem csak az, ami történt, hanem... úgy értem, az elnyomás. Én most Keresztény vagyok, és ismerem a különbséget, ha jelen van a gonosz - az elnyomás - vagy amikor Isten szeretete jelen van, ami öröm és béke. Ez pontosan az ellenkezője annak, ami abban a teremben volt.

GS: Nos tudja, mit találok elég érdekesnek ebben? Mintegy 25 évvel ezelőtt riporter és szabadúszó író voltam Rómában, és hat évet töltöttem ott. Nagyon sokszor mentem keresztül a Vatikánon... több százszor. Ismertem a pápai címeket, meg ilyesmi.

Ez idő alatt ott voltam a vatikáni botrány idején, amely érintette az egyházi bankot, és egyéb dolgokat... az Illuminátus tagjait, a szabadkőműveseket. Megkeresett egy nő, Maria Vendital, és soha nem fogom elfelejteni ezt. Róma egy kis város. Az emberek tudták, hogy történeteket mutatok be titkos társaságokról, olyan dolgokról, mint ez. Meg kellett kérdeznem az embereket.

Nos, ez a nő odajött hozzám és elmondott egy hasonló történetet. Ő nem volt annyira konkrét, mert nem tudta kezelni anélkül, hogy fel ne törne belőle a sírás, és kétszer próbált meg öngyilkosságot elkövetni, mert nem tudott eltűnni az Illuminátusból. Ő egy tag volt, és egy nagyon gazdag észak-olasz családból született bele. Elmondta, hogy alapvetően ugyanez a szertartás zajlott le vele.

És igen, amikor elkezdtem beszélgetni önnel, tovább akartam ezt adni önnek, és a hallgatóknak, hogy én erről 25 évvel ezelőtt hallottam egy Maria nevű nőtől, és számos más embertől Olaszországban, akivel beszéltem. Soha nem voltam képes feltárni, vagy valójában, valószínűleg a saját biztonságom érdekében valaha is megtudni, hogy mi történt.

De ismétlem, Svali megerősített egy történetet, amit 25 évvel ezelőtt hallottam. Egy rövid szünet után visszajövünk ezzel a hihetetlen történettel egy tagról, aki már kilépett az Illuminátusból, a csoportból, és biztonságban van.

Szünet (12:40)

GS: Rendben, térjünk vissza oknyomozó műsorunkhoz. Én vagyok a házigazda, Greg Szymanski. Svalival beszélgetünk, aki a Család, a Rend, az Illuminátus tagja volt harminc évig.

Svali, ön elhagyta a beiktatási szertartást. Kisétált a Vatikán udvarára az egyik atyával, azt hiszem. Mit mondott önnek akkor?

SV: Akkor csak azt mondta, hogy soha ne felejtsek. Azt mondta nekem, hogy jól teljesítettem a szertartáson, mert nem sikoltoztam, vagy ájultam el, vagy ilyesmi. Azt mondta, hogy "
Nagyon jól csinálta", és elégedett volt. Aztán megszálltunk egy otthonban a közelben. Egy helyi ember lehetett. Nem ismertem őt. Ott töltöttünk az éjszakát, mielőtt visszamentünk Németországba.

GS: Oké, és mi volt a többi emberrel a szertartáson. Hogyan tudták kezelni a dolgokat? Emlékszik?

SV: (sóhaj) Azt kell mondanom, sajnos, hogy annyira... ha ilyen helyzetben van az ember, az utolsó dolog, amire gondol, hogy mit csinál a másik ember. (Nevet) Én csak megpróbáltam, hogy ne veszítsem el önmagam. Azt tudom, hogy senki sem sikoltott vagy kiabált, vagy ilyesmi. Mindenki csendben volt. Azt hiszem mondható, hogy "
halálos csend" volt, kivéve azt a személyt, aki beszélt - vagy ha előre kellett menni, és megcsókolni a gyűrűt.

GS: Rendben, menjünk tovább.

SV: Igen.

GS: A kérdés, amit fel akartam tenni, és ez elég széles téma. Nekem alkalmam nyílt arra, hogy sok napon keresztül beszéljek önnel, és van néhány történetem.

Menjünk haza, amikor tizenkét éves. Azt mondja, hogy tizenkét fegyelemre tanították.

SV: Igen.

12 fegyelem Svali online könyvéből:
http://www.wanttoknow.info/secret_societies/svali_book_svali_speaks.shtml

1. Ne legyen szükség. 2. Nem akarni. 3. Nem kívánni. 4. A legalkalmasabb túlélése. 5. A csend kódja. 6. Az árulás a legnagyobb jó. 7. Nem törődni. 8. Időutazás: "
A gyemeknek megtanítják a spirituális 'tazás' elveit mind belsőleg, mind külsőleg, az összpontosítással, szerepjátékkel, és traumával erősített vezetett gyakorlatokkal. A cél az lesz, hogy elérje a 'megvilágosodást', a disszociáció egy önkívületi állapotát, mely súlyos trauma után érhető el."

9,10,11: "
Szexuális trauma, a szétválasztás tanulása, és a megismerés növelése, az érzés csökkentése." (A fenti 3 lépés részletei a gyermek kultuszban betöltött jövőbeli szerepe szerint változnak. Ezen szerepek közé tartoznak a besúgók, prostituáltak, pornográfia, média személyiség, előkészítők, olvasók, vágók, kántorok, főpapok / papnők, oktatók, megtorlók, nyomkövetők, tanárok, gyermekfelügyelet, futárok, vezérek és viselkedéskutatók.

12. A nagykorúság szertartása (vatikáni föld alatti áldozás).

GS: Szóval elkezdődik az életed, és tudod, hogy most egy bizonyos típusú szervezetben vagy, ami nagyon más, mint amit a legtöbb ember megtapasztal. Mondja el nekünk... azt hiszem nyitva hagyom az ön számára, hogy elkezdje. Alaposan írt erről a történetről. Csak átadom a mikrofont, és hagyom, hogy elkezdje. Mondja el a hallgatóknak, amit fontosnak tart az eredeti képzéséről, a csoportról és arról a sok dologról, amit az emberek tudni szeretnének az Illuminátusról. Kezdjük.

SV: Oké. Nos Greg, először azt akarom mondani, hogy a szándékom azzal, hogy erről beszélek nem az, hogy dicsőítsem a gonoszt. Vannak nagyon gonosz, nagyon erős emberek. Nem akarom egyáltalán felmagasztalni az erejüket, de szeretném, ha az emberek tudnák, hogy ez az igazság. Ezek az emberek léteznek. Azok az emberek, akik azt mondják, hogy léteznek ezek az emberek, és részt vesznek ezekben a tevékenységekben... ez valóban megtörténik.

Én is, mert tudom, hogy vannak gyerekek, akiket minden nap bántalmaznak a csoportban, és ez az én indítékom, ami előtérbe kerül.

Nyilvánvaló okokból nem szeretek interjúkat adni. Hajlandó vagyok most az egyszer félretenni a magánéletemet és a személyes biztonságomat, mert ezeket az embereket meg kell állítani. Meg kell őket állítani.

GS: Oké.

SV: Oké?

GS: Rajta.

SV: Normális esetben a gyerekek a csoportba születnek bele. Az Illuminátus nagyon ritkán végez külső toborzást. Nem ez a fő módszerük. Ez általában csak öröklődik, generációsan apáról fiúra, és anyáról lányra a gyerekek esetében. És így az egész családi vonal benne van.

Az évszázadok során az emberek megpróbáltak menekülni, de sokszor megmérgezték, meggyilkolták, vagy úgy állították be, mint egy öngyilkosság. Nem szeretik, ha az emberek távoznak, és megpróbálják nagyon nehézzé tenni - egyszerűen azért, mert rosszul néz ki. (kis nevetés)

Csecsemő koruk óta hatalmas mennyiségű képzésen mennek keresztül. Kiképzésen esnek át. És amikor azt mondom kiképzés, az nem csak kultikus programozást jelent, ahogy figyelik a szüleidet, és nézik, hogy mit csinálnak.

A szüleim modellezték a viselkedésüket. Nekik a csoport nagyon fontos volt, hogy felnőjenek.
...

További részletek hallhatóak a videóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése