2018. szeptember 20., csütörtök

A világ titkai III.










A világ titkai III.





Valami nagyon bizarr dolgot fotóztak le Argentínában: az egész világot bejárta a Chupacabráról készült fénykép!

2018. április 18., szerda 







Senki sem tudja, hogy pontosan mi ez. Szerintetek mi lehet?
Sokak szerint valamiféle démon, míg mások egy egyszerű, nagyobb termetű kutyának látják.
Egy bizarr anomália jelent meg ugyanis a képen, mely lázban tartja az internetet.
A kép Argentínában készült, szemmel láthatóan egyértelmű az, hogy egy élőlény van rajta. A jelentések és a helyiek beszámolója szerint - mert egy faluban látták először ezt a valamit - németjuhászokra, pitbullokra is rátámadt.
Vagyis agresszív, nagyobb is ezeknél az állatoknál, és bemerészkedik az emberek által lakott területekre is.
A városban lakók közül többe látták már korábban az erdőkben a fák között ólálkodni, de a helyi gazdák is arra panaszkodnak egy ideje, hogy valami tizedeli a haszonállataikat.
Korábban olyan beszámolók is napvilágot láttak, amikor embereket vett üldözőbe, bár ezen információkat senki sem erősítette meg, és a hatóságoknál sem jelentették be ezeket.
Vajon a legendás, Chupacabra látható a képen? Vagy egy nagyobb testű kutyafajta?
A név, amely a spanyol cabra chupar - „kecskeszívó” - kifejezés összevonása, abból a gyakran jelentett szokásából ered, hogy háziállatokat, gyakran kecskéket támad meg és a vérüket szívja. Sokan sokféleképpen írták le a külsejét.
Több állítólagos megfigyelő szerint röpképesek. Bár vannak, akiket komolyan foglalkoztat a létezése, a szakértők szerint a chupacabra csupán szóbeszéd.
Esetleg egy eddig ismeretlen faj sejtelmes képviselője? Szerintetek?
OSZD MEG másokkal is!




A CIA belső embere szerint minden európai terrortámadás egy hamis zászlós, false flag hadművelet!



2018. szeptember 13., csütörtök 







Az USA hírszerző tisztje arról nyilatkozik, hogy a terrortámadások hátterében az Egyesült Államok titkosszolgálatainak emberei állnak.
Mi van, ha semmi sem az, aminek látszik? Mi van, ha a terrorizmus valójában csak egy eszköz, és önmagában nem is létezik?
Mi van, ha az Iszlám Állam annak idején tényleg csak kreálva lett?
David Steele annak idején egy magas pozíciót látott el a CIA berkeiben, vagyis rendkívül jól ismeri az amerikai titkosszolgálatokat, és azok működését, motivációit és divízióit.
Most azonban megdöbbentő dolgokat állított, olyanokat, amiket nem fogj mindenki gyomra bevenni, mégis azt állítja, hogy ez a teljes igazság, még ha nehéz lesz felfogni is.
Azt állítja ugyanis, hogy a legtöbb terrortámadás nem más, mint false flag, azaz hamis zászlós hadművelet.
"A legtöbb terrorista 'hamis zászlós' terrorista, akik a saját titkosszolgálataink által lettek megteremtve. Nincs direkt hozzáférésem az angliai adatokhoz, de elmondom, hogy itt az USA-ban minden egyes terrorcselekmény hamis zászlós művelet volt..."
Először nem árt tisztázni, hogy pontosan mit is jelent a fogalom, és mindjárt világos lesz ennek az óriási jelentősége.
False Flag Operation (magyarul Hamis Zászló(s) Művelet)-nek nevezzük azt a katonai műveletet, amikor álcázott egységek más kívülálló erők nevében követnek el támadást.
Vagyis megvezetik a közvéleményt, hogy adott befolyást tudjanak kifejteni egy adott - egy kívánt - irányba, politikailag, gazdaságilag, pszichológiailag.
David Steele szerint a szeptember 11-i amerikai terrortámadás sem volt más, mint egy false flag operation.
Az USA 2001. szeptember 11-i önmerényletei után az Al-Kaida-t vádolva megszállta Afganisztánt, ahol jelentős mértékű olajra és mákültetvényekre (kábítószer) tett szert, valamint az amerikai állampolgárok jogainak kurtítását, illetve megfigyelésére történő jogszabályok kibővítését érte el.
A hamis zászlós műveletek nem korlátozódnak csupán a háborúra és a felkelésellenes műveletekre, de használják békeidőben is, ahogyan a jelek szerint is.
A CIA belső informátora elmondta, hogy a false flag operation alatt rengeteg mindent tettek meg az amerikai titkosszolgálatok az elmúlt időszakban is Európán belül.
Európát ugyanis folyamatosan gyengíteni akarják. Amerika rá akarja kényszeríteni az egész világra azt a fajta világbiztonságot, mely az emberek személyiségi jogainak feladásával jár.
Talán még emlékszünk rá, hogy szeptember 11-ét követően törvénybe léptették a hazafi törvényt, mely az állam számára gyakorlatilag korlátlan hatalmat adott az emberek megfigyelésére, lehallgatására, a terrorizmus elleni harc nevében.
Bár a törvény 2015-ben lejárt, a titkosszolgálatok addigra kiépítették teljes infrastruktúrájukat a tömeges megfigyelésekhez, így titokban folytathatták tevékenységüket.
Nem véletlen lett belőle botrány, hogy Európa más vezetőöt, többek között Angela Merkelt és más politikusokat is lehallgattak.
A jelek szerint Amerika a világ felett akar befolyást szerezni, vagy legalábbis egy egyetemleges lehallgatási jogot. Ehhez azonba az kell, hogy az európaiak egységesen akarják a biztonságot.
Ehhez pedig az kell, hogy a terrort közvetlenül vigyék el hozzájuk, és mutassák meg nekik, milyen az, amikor a titkosszolgálatok" nem dolgoznak".
Hamis zászlós hadműveleteket követtek el, és követnek majd el a jövőben is, melyet később az Iszlám Állam – mely szintén az amerikai titkosszolgálati gépezet része - látványosan felvállalja magára.
A CIA szakember elmondása szerint nem kizárt, hogy a manchesteri, vagy a londoni terrortámadások is ilyen hamis zászlós hadműveletek lehettek, hogy megbontsák Európa rendjét, és az emberekben félelmet keltsenek.
A cél az, hogy az európai polgároknak elege legyen az állandó félelemből, és önként, és dalolva menjenek majd később bele egy olyan jogi passzusba, mely biztosítja a biztonságukat, cserébe azért, hogy tömegesen figyelhessék meg az embereket.
Az lesz az indok, hogy csakis így szűrhetők majd ki teljes mértékben a terroristák.
Azonban mikor ez bekövetkezik, Amerika már a fél világot jogilag kifogásolhatatlanul hallgathatja majd le, és ez az, amit annyira el akarnak érni ezekkel a false flag operation műveletekkel.
OSZD MEG másokkal is!



Valami elkezdte felfalni az univerzumot:gigantikus anomália pusztítja a teret és az időt: észlelték jeleit a kozmosz sötétjében!



2018. szeptember 13., csütörtök 




5 millió mérföldes sebességgel száguld a világegyetem sötétjében miközben bolygókat, csillagrendszereket fal fel.
Vajon létezhet olyan, hogy egy feketelyuk váratlanul elszabadul? A csillagászok mostani megfigyelése szerint igen. Méghozzá olyannyira valós az esemény, hogy akár veszélyben is lehetnénk.
Egy feketelyuk ugyanis kilökődhetett az egyik galaxis közepéből. Egy olyan szupermasszív feketelyuk, ami egy átlag feketelyuk sokszorosának erejével bír, és hatalmas mértekkel rendelkezik.
Ez a feketelyuk most bizonyítottan az űrben kóborol, méghozzá 5 millió mérföldes sebességgel. Mindeközben mindent bekebelez, ami az útjába áll, így egy igazi pusztító erőként halad előre a semmiben, miközben komplett galaxisokat is felfalhat.
Nekünk, Földlakóknak szerencsére nem kell félnünk, mert 5 milliárd fényévnyire van tőlünk, így ha egyáltalán felénk is tartana, nagyon-nagyon sok idő múlva érhetne csak ide.
Ilyen kóborló feketelyukakat még sohasem figyeltek meg, noha a NASA szakemberei szerint valószínűleg nem egy létezhet még az univerzum sötétjében, zabálva a világegyetem csillaganyagát, és a bolygókat.
A Hubble űrtávcső rögzítette elsőként a képet arról a kvazárok, melynek a 3C 186 nevet adták, ez utal arra, hogy a galaxis közepéről a szupermasszív feketelyuk valahogyan ki lett mozgatva.
Hogy mi mozgathatta ki onnan? Erre egyelőre csak találgatások vannak. Egyesek szerint két korábban összeütköző, és közelben lévő szupermasszív feketelyuk által keltett gravitációs hullámok lehettek, melyeknek elég energiájuk volt ahhoz, hogy kiröpítsék onnan a szupermasszív objektumot.
Ez óriási felfedezés lehet, ugyanis először derülhet ki, hogy létezhet energia, mely képes elmozgatni egy egyébként elmozdíthatatlannak hitt anomáliát, egy szupermasszív feketelyukat.
OSZD MEG másokkal is!






UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt űrhajósa szerint: mindent kitálalt!



2017. október 5., csütörtök 







A Földre érkezett békeszerető idegenek akadályozták meg a nukleáris háború kirobbanását az Egyesült Államok és a Szovjetunió között a hidegháború idején – ezt állítja legalábbis a NASA egykori űrhajósa.
Dr. Edgar Mitchell – aki az Apollo 14 küldetés során, 1971-ben hatodik emberként járt a Holdon – meglehetősen sajátos nézeteit tette közzé a földönkívüliekről.
edgar-mitchell
Az egykori asztronauta azt állítja, hogy az idegenek az 1940-es évektől, az első amerikai atomfegyver-tesztek idejétől látogatták a katonai bázisokat és rakétasilókat. 
Szerinte az űrlények felkeresték azt az Új-Mexikói tesztterületet is, ahol az első atombombát felrobbantották.
A 84 éves Mitchell szerint az idegenek először feltérképezték a katonai kapacitásokat. 
A NASA volt űrhajósának az a határozott véleménye, hogy a hidegháború alatt az idegenek rendszeresen lelőtték a tesztrakétákat, és titokban mindent megtettek azért, hogy visszatartsák az emberiséget az atomháborútól, és békét teremtsenek a Földön.
Eleinte senki sem tudta, mi zajlik az égbolton, később kezdtek rájönni a nagyhatalmak, hogy egy náluk is nagyobb, felső erő akadályozza meg a különféle titkos hadmozdulatokat, és a rakéták működését.
Az idegenek tudták, tisztában voltak vele, hogy a Földbolygó és az emberiség nem bírna ki egy újabb, harmadik nagy világégést.
Nem véletlen az sem, hogy a történelem később abba a mederbe terelődött, hogy a felek megállapodtak abban, hogy nem vetnek be atomfegyvereket.
Az emberiség elmúlt 20-30 évéhez nagyban hozzájárult az idegenektől való tanulás folyamata, és az, ahogyan ráhatottak a fajunkra.
Roswell óta bizonyítékunk is volt a létezésünkre, és egyes technológiai megoldásaikat is elsajátítottuk.
Mitchell szerint nem véletlen az sem, hogy napjainkban a világ számos atomerőművének közelében gyakran észlelni azonosítatlan repülő objektumokat, valamint titkos katonai létesítmények, atomsilók felett.
A földönkívüliek ugyanis folyamatosan ellenőrzik az emberi tevékenységet, és monitorozzák minden egyes lépésünket.
Ők terelgetnek ugyanis egy háború mentes úton  -többé kevésbé legalábbis. Ha nem lennének, az emberiség már az 1960-as-70-es években kipusztította volna magát és a bolygót - állítja.
OSZD MEG másokkal is!




Idegenek pusztíthatták el az életet a Marson!



2015. augusztus 14., péntek 







Létezik egy bizonyos John Brandenburg nevű fizikus, akinek van egy nagyon furcsa elmélete az egykori marsi élettel kapcsolatban. Brandenburg szerint a Mars bolygón kétszer is élt fiatal és hangos civilizáció, amely a földihez volt hasonló.

[dropcap]A[/dropcap] probléma az volt, hogy ezek a civilizációk nem tetszettek naprendszerünk környékén élő idegeneknek és kétszer is kinullázták a Marson az életet, vele együtt a civilizációval.

Brandenburg régebben is ezt az elméletét hangoztatta, de akkor ezt a bolygó vörös színével magyarázta. [pullquote]A Marson a jellegzetes szín az atomrobbantások miatt van.[/pullquote] 

Az új Mars-misszió azonban kiderítette, hogy a bolygó légkörében nagyjából annyi a Xenon 129 izotóp koncentrátumának tartalma, mint amekkora volt a csernobili atomkatasztrófa után. Továbbá az Amerikai Egyesült Államok néhány helyén is ilyen eredményeket mértek, ahol hidrogénbombát teszteltek.

mars-bolygoBrandenburg szerint ez már elég bizonyíték arra, hogy itt a Földön is elég komoly veszélyt jelenthet az atombomba. Azonban arra is meg van az esély, hogy a zajos műholdjaink miatt ránk is atombombát dobhatnak az idegenek, mert zavarjuk nyugalmukat. 

Ők inkább a csillagközi nyugalmat szeretik. Meg kell jegyeznünk, hogy Brandenburg egyébként nem elmebeteg, mert az amerikai űrkutatásban jó néhányszor jelentős pozíciókat töltött be. Valamint rajta kívül is több tudós vallja, hogy a Marson valaha volt élet, aminek valamilyen nukleáris reakció tett pontot a végére. 

Igaz a tudósok közül Brandenburgon kívül senki nem gondolja azt, hogy a marsi életnek idegenek vetettek véget atombombával.

A Xenon 129-es izotóp koncentrációja egyébként nem nagy szám a világűrben. Az izotóp koncentrációja magas számtalan üstökösön és a Jupiteren is. A feltevés okát, csak találgatni lehet. Egy 1960-as felfedezés szerint a Xenon 129 a jód 129 bomlásterméke. A jód 129 pedig a Naprendszer ősanyagának egyik része volt.





Ez az 51-es körzet területe felett készült egyik legrejtélyesebb repülő szerkezetéről készült felvétel!







2017. május 8., hétfő 







Senki sem tudja, mi van rajta, és hogy pontosan mi vezeti...
Az 51-es körzet rejtélye mind a mai napig tartja magát, és rengeteg különféle pletyka főszereplője: nem véletlenül.
Ugyanis az elmúlt években hivatalosan egyszer sem ismerték el a létezését, azonban néhány évvel ezelőtt ez hirtelen megváltozott, és a kormány vallott róla, hogy valóban üzemel a Nevada sivatagban egy létesítmény, ismeretlen funkciót ellátva.
Hihetetlen biztonsági rendszer védi a bázist, és nagyon sokáig nem engedték azt sem a műholdaknak, hogy felvételeket készítsenek a területről.
Bármi, ami közvetlenül a közelébe megy, azt vagy eltérítik, vagy leszedik. Egyetlen drónnal sem sikerült berepülni a területére, és az arra járó turistákat is fegyveres katonák tessékelik vissza más útvonalakra.
Ennek ellenére a mai napig ufóvadászok tanyáznak a körzet határán, és a legmodernebb felszerelésekkel fürkészik a bázis környékét.
Így történt, hogy egyszer egy olyan valami tűnt fel az égen, közvetlenül a bázis felett, melyről sikerült egy viszonylag éles, és jól kivehető felvételt készíteni.
Nem derül ki, hogy egy helyi katona készítette, vagy valaki más, esetleg egy arra járó turista, vagy ufó vadász de az jól látszik, hogy egy bizarr, egyáltalán nem megszokott repülő alakú lebegő szerkezetet sikerült megörökítenie.
Nem tudunk egyetlen ilyen formájú harci, és kutatógépről sem. A felvételt rengeteg repülésben jártas szakember is megnézte, és mindenki egyöntetűen állítja, hogy ilyen ember alkotta gépet soha nem készítettek.
Tehát feltehetően vagy egy ufó látható a videón, vagy pedig egy olyan szupert titkos kormányzati hadigépezet, aminek a világ még a létezéséről sem tudhat.
Feltehetően azért, mert idegen technológia felhasználásával építették meg...
OSZD MEG másokkal is!

Latest US Military Fighter Plane Inspired And Made By UFO, Alien Technology | Alien Sightings 2016

https://www.youtube.com/watch?v=ppvnLeKjTC4









ÍGY manipulálja mindenki agyát és gondolkodását, elveit, vágyait a média! Belemásztak az emberek agyában .



2017. október 27., péntek 







A média és a közönség viszonyának egyik legfontosabb kérdése az, hogy a média befolyásolja-e – és ha igen, miként – az emberek gondolkodását és viselkedését. Mi uraljuk a médiát, vagy a média ural minket?
Napjainkban aligha van olyan ember, aki közvetve, vagy közvetlenül, ne érintkezne a médiával. A celebek, öt perces hősök, semmitmondó hírek világában a tévénéző – mint fogyasztó – érdeke van a legkevésbé szem előtt tartva. 
Ha pedig ilyen súlyos a helyzet, felmerül a kérdés: A néző csupán eszközként van-e tartva, és a televízió meddig mehet el a tömegmanipuláció terén? Nyomja meg a távirányítót, hozza be kedvenc nasiját, és dőljön hátra a fotelben, kezdődik a műsor!
Tény, hogy a modern kommunikációs eszközök, így a televízió is alapvetően változtatta meg szabadidőnk eltöltési módját. Korábban az emberek sokkal többet voltak házon kívül, sokkal kevésbé függtek a médiától, mint ma. A média a történelem során kezdetben a szóbeszédet, majd később a nyomtatott sajtót jelentette.
Ugyan Paul Nipkow Németországban már 1884-ben feltalálta a képfelbontás elvét a róla elnevezett pásztázó tárcsával, azonban az első, nagy távolságra vezetéken továbbított televíziós adásra csak 1926-ban került sor London–Glasgow között John Logie Baird skót feltaláló jóvoltából. 
A televízió ezután robbanásszerűen fejlődni és terjedni kezdett. 1929-ben már Anglia is elkezdte a kísérleti műsorszolgáltatást a BBC fennhatósága alatt, 1936-ig John Logie Baird készülékével, majd az EMI–Marconi Company által kifejlesztett elektronikus képátviteli rendszerrel. Az Amerikai Egyesült Államokban az NBC 1939-ben sugározta első televíziós adását.
A 20. század végére a televízió a legnagyobb hatású tömegmédiummá vált világszerte. Befolyása hatalmasabb lett bárminél. Aki azt akarta, hogy üzenete, személye, mondanivalója széles rétegeket érjen el, annak megkerülhetetlen volt a televízió.
Játsszunk el egy érdekes kísérlettel! Vegyünk egy amatőr filmest, Zsoltot. Zsolt úgy dönt, hogy leforgat egy reklámfilmet Budapestről, megmutatva hogy milyen gyönyörű város is valójában. 
Megfelelő vágásokat, snitteket és kameraállásokat használ, csodálatos időben veszi föl a helyszíneket, és a lehető legszebb helyeket választja ki erre a célra. Mosolygós emberek néznek bele a kamerába, mindenki sugárzik a boldogságtól. Az így elkészült reklámfilm egy pozitív, megnyerő képet fest a városról és olyan hangulatot áraszt, hogy az embernek szinte kedve lenne ellátogatni Magyarország szívébe.
Eztán Zsolt gondol egyet, és leforgat egy igazán szomorkás hangulatú reklámfilmet Budapestről a nyomort, a nincstelenséget és a kilátástalanságot érzékeltetve. A kameraállások és a vágások a nyomasztó hangulathoz igazodnak. Koszos hajléktalanokat látunk, fagyban didergő öregurakat, morcos embereket, borús tájakat és szürke helyszíneket. Egy ilyen reklámfilm éppen ellenkező hatást váltana ki, mint a fenti.
Éppen ezért elmondható, hogy a média elsősorban azzal befolyásolja a nézőt, hogy nem mindig az objektív valóságot mutatja be, hanem kiemel dolgokat. 
Nem a teljes egészet járja körbe, hanem csak egy részletet, éppen emiatt dezinformáció (félreinformáltság) jöhet létre, hamis információkon alapuló tudást eredményez.
Remek példa az egyik interneten keringő kép, amelyiken két katona és egy fogoly található. Az egyik katona a fegyvere csövét tartja a rab fejéhez, míg a másik vizet ad neki. 
A kép úgy van megszerkesztve, hogy egy amerikai televíziós adó logójával ellátott, kiemelt rész azt mutatja, ahogy vizet adnak a térdeplő embernek, míg egy arab hírcsatorna emblémájával megjelölt és kiemelt részen a fegyveres katona látható, aki sakkban tartja a foglyot.
Médiahack, avagy hogyan férkőzik be a média az agyunkba
A médiahack nem jelent mást, mint hatalmas dezinformációt, melyet tulajdonképp lenyomnak a sajtó torkán, tehát direkte a sajtónak eljuttatott dezinformáció. A médiahack célja általában az, hogy rámutasson a sajtó kérdéses mivoltára, amiért lehoz ellenőrizetlen ún. kacsa híreket, félretájékoztatja az embereket.
Napjaink legégetőbb problémája a reklámok, tévéműsorok tudatmanipulációja. A jelenség létezik, ezt kár vitatni. Kutatók, médiaszakemberek, pszichiáterek értenek egyet abban, hogy a kérdés nem elbagatellizálható, és komolyan foglalkozni kell vele.
A különböző népbutító műsorok célja nem más, mint a tévénézők agyatlan, nem gondolkodó, parancsot teljesítő véglénnyé változtatása. 
A média ezt a tömegmanipulációs eszközt használja arra, hogy megőrizze a fogyasztói társadalom jelenleg is konzervált állapotát: vagyis azt, hogy az emberek nem kérdeznek, csak fogyasztanak és vásárolnak.
Ha nem hinnénk el, hogy mennyire régóta gondolkodnak a fejesek tudatmanipulációban a média kapcsán, akkor érdemes megemlítenünk azt a tényt, miszerint Walt Disney egy bizonyos J. Edgar Hoovernek, az FBI alapítójának dolgozott egy titkos projekten. Eme titkos projekt célja az volt, hogy sikeresen alkalmazza az elmeprogramozást a gyerekeken. Az egészet az FBI finanszírozta, és egy felső szerv működtette a színfalak mögött.
Itt jön képbe a trauma alapú elme-kontroll. Az első és második világháború során a koncentrációs táborokban raboskodók között vad kísérletezgetésbe kezdtek a németek, ez köztudott. 
Ezen bizarr kísérletek között akadtak olyanok is, melyek kifejezetten az elmével, illetve az elmének azon mechanizmusával foglalkoztak, mely elzárja a traumát. Rájöttek, ha szisztematikusan traumatizálhatnak valakit már gyermekkorától kezdve, akkor totális kontrollt érhetnek el felette. Innen már csak egy lépés volt hátra. A kísérletek bizonyították a legijesztőbb tényt is: az alanyok elméjét képesek voltak irányítottan felhasítani több különböző személyiségre. Mindezt úgy, hogy ezek a személyiségek nem is tudtak egymás létezéséről!
Fiatal gyerekeket elektrosokkoltak, drogokat injekcióztak beléjük, majd egész éjszaka ébren tartották őket, nem hagyták, hogy elaludjanak. Mindezek mellett rengeteg műsort nézettek velük és folyamatosan monitorozták agyuk viselkedését, személyiségük eltorzulását.
A Disney sok összeesküvés elmélet hívő célkeresztjébe benne van, és egyesek szerint a cég rengeteg gyermek haláláért, illetve személyiségtorzulásáért felelős. 
Egyfajta mentális kínzóeszközként működött, és feldarabolta rengeteg gyermek elméjét, hogy létrehozzák a disszociált személyiségeket.
Emberek millióit bűvölik be a népbutító műsorok a tévé elé. Egyik rosszabb, mint a másik, erkölcseikből kivetkőzött státusszimbólumok rombolják le a fiatal tévénézők amúgy is ingatag etikai világképét. Egy generáció nőtt már fel úgy, hogy nem érdeklődik a világ dolgai felől, és csak a médián keresztül ismeri azt.
Jó-jó, de hogyan védekezhetnénk ez ellen? – merülhet föl bennünk a kérdés. Sajnos, mint átlagember, nem sokat tehetünk. A fontosabb hírek forrásait tudatosan ellenőrizzük, a népbutítás céljából készített műsorokat pedig nagy ívben elkerüljük. 
Ha a tévénéző társadalom elkezdene egyfajta tudatosságot követni, akkor a Valóvilág, vagy más hasonló, bizonyítottan tudatromboló hatású „produktumok” nem érnék el a kívánt célközönséget, vagyis minket, átlagembereket.
OSZD MEG másokkal is!




Mechanikus rovarokkal figyelik meg az emberiséget? Egy titkos jelentés derített fényt a tömeges megfigyelésre!



2018. április 15., vasárnap 







Új, kiszivárgott dokumentumok bizonyítják, hogy a DARPA már évtizedek óta kísérletezik azon, hogy rovarnak álcázott kémrobotokat állítson elő megfigyelési célra. Lehet, hogy már évek óta zajlik a világ polgárainak titkos megfigyelése?
Olyan dokumentumok kerültek nemrégiben elő, melyek azt sejtetik, hogy a modern világ talán már évek, vagy évtizedek óta megfigyelés alatt van.
Kiszivárgott források szerint ugyanis a DARPA más nagyobb cégek titkos fejlesztési projektjei keretében azon kísérleteznek már évtizedek óta, hogy olyan aprócska szerkezeteket hozzanak létre, melyekkel megfigyelést lehet végezni anélkül, hogy azt bárki észrevenné.
Bár a Pentagon által is titokban pénzelt projektről sokan azt gondolják, hogy ez egy jövőbeli fejlesztés, a valóság az, hogy már az 1970-es évek óta próbálkoznak különböző technológiákkal.
Eleinte nagyobb rovarokra szereltek fel különféle viszonylag aprócska chipeket, lehallgató készülékeket. Az 1980-as évekre már elő tudtak a titkosszolgálatok olyan apró ketyeréket állítani, melyek „elfértek” egy molylepkén, vagy egy csótányon.
Eredetileg a DARPA még olyannal is próbálkozott a kétezres évek elején, hogy teljesen mechanikus rovarokat hoztak létre a laborokban.
Ezek akkorák voltak, mint az igazi rovarok, de teljesen mechanikusak voltak, azaz lényegében aprócska robotokként funkcionáltak.
Idővel azonban rájöttek, hogy nem a legjobb módjai a megfigyelésnek, mert ha valaki például befog egy ilyen rovart, az rájöhet a titokra, ráadásul szétszedve elemezheti is a szerkezetet.
Éppen ezért egy új, hibrid vonalon kezdtek új kísérletekbe, és néhány éve létrehoztak egy olyan rovar-robot hibridet, mely tökéletesíti mindazt, amit korábban az egyes változatok hordoztak külön-külön magukban.
Valódi, élő rovarok potrohába ültetnek chippeket, és nanotechnológiával létrehozott megfigyelő szerkezeteket, mikrofont, és kamera rendszereket.
A technológia állítólag már olyan fejlett, hogy a robotikus rendszerrel képesek a rovarok idegvégződéseire csatakozni, és azt látni, amitők látnak, kvázi élő kamerává változtatni őket.
Különféle, rovarnak álcázott berendezésekkel figyelnek meg minket már évtizedek óta. A megfigyelés mindig is egy fő cél volt számukra, ugyanis a sötétben, a látható társadalom perifériáján kívül már növekszik egy árnykormány, mely a jövőben a felügyelete alá akar majd vonni mindent, és mindenkit.
A rovarok, bogarak alkalmazása megfigyelésre óriási előnyökkel jár. Gondoljunk csak bele. Chipekkel és adóvevőkkel felszerelt csótány rajok olyan helyekre is képesek eljutni, ahová igen nehéz lenne megfigyelő rendszereket telepíteni.
Ráadásul ezekre az állatokra lényegében senki sem gyanakszik. Az átlagember egyszerű rovaroknak nézi ezeket, mert részben azok is.
Ha megfigyelést akar valaki végezni, ez lenne a tökéletes eszköz és módszer rá. Az utóbbi néhány évben jelentősen megszaporodtak egyes fajok, látszólag minden ok nélkül.
Sokak szerint ez nem véletlen, és valójában nem a természetes populációk szaporodtak, hanem a mesterségesen szaporított, chippelt rovarok populációja.
Sokak szerint ez a megfigyelési hullám már közvetlen előjele az Új Világrend létrejöttének. A modern kori felfogás szerint az Új Világrend olyan globális világkormányként fog működni, melyet a világ néhány legbefolyásosabb családja fog irányítani.
Vannak olyan teóriák, miszerint a migráns válság, és a jövőben kialakuló európai vallásháború az iszlám és a kereszténység között éppen ezt készíti majd elő.
A harmadik világháború kitörése után az emberek szinte szomjazni fogják a biztonságot, és lényegében önként fogják átadni a szabadságjogaikat csak azért, hogy biztonságban érezhessék újra magukat.
Ekkor fog jogilag is indokolt lenni az Új Világrend megszületése, mely titokban már évszázadok óta létezik, lés irányítja a világ menetét.
A DARPA, és más hasonló, megfigyelési eszközökkel kísérletező cég nekik csak egy eszköz, hogy elérjék végső céljukat: teljes hatalmat a világ összes nemzete felett.
OSZD MEG másokkal is!


21 gramm, avagy az emberi lélek súlyának nyomában



2018. április 11., szerda 







Többen, többször próbálták már megmérni, mennyi a lélek súlya. Haldokló betegeken figyelték meg, hogy a haláluk pillanatában 21 grammal csökkent a testtömegük, és ezt a csökkenést mind a mai napig nem sikerült semmilyen tudományos elmélettel megmagyarázni. 
Állítólag a téma legismertebb kutatójának sikerült a testet elhagyó lelket is lefényképeznie a halál pillanatában. Mi az igazság a rejtélyes 21 gramm körül?
Sokan megvannak győződve róla, hogy létezik élet a halál után, mert az emberi lélek is létezik és egy valós, ámde nem kézzelfogható dolog.
Ha pedig a lélek létezik, azt bizonyítani is lehet, hisz jó darab ideje csak azt fogadjuk el valóságnak, ami tudományosan alátámasztható.
Duncan MacDougall amerikai orvos az 1900-as évek elején egész karrierjét erre áldozta. Abból indult ki, hogy minden létező anyag mérhető, így tehát az emberi lélek is.
1907-ben publikált kísérletei meglehetősen morbidak voltak, és sokkal inkább a laikus logikájával futott neki, mint tudományos alapossággal. Haldoklókat keresett, és “talált is” hat személyt: négyük tuberkulózisban, az ötödik cukorbetegségben, a hatodik személy egy meghatározhatatlan betegségben szenvedett.
Páciensei már végső stádiumban voltak, alig mozogtak. Ágyukat úgy alakította át, hogy azok egy nagyon érzékeny mérlegként működtek, majd várta, hogy meghaljanak. A többit már nem nehéz kitalálni.
MacDougall megállapította, hogy az ember 21 grammot veszít súlyából halála után, így tehát a lélek létezik, mérhető, súlya pedig 21 gramm.
Kontrollcsoportként 15 kutyát vizsgált, akiknek köztudomásúan nincs lelkük. És valóban, az ebek kimúlása után súlyuk változatlan maradt. Ezután ő maga is a mérlegre feküdt, és próbált minél alaposabban kilélegezni, de súlyvesztést egyetlen állapotban sem tudott megfigyelni.
Rejtély, hogy hogyan megy végbe a folyamat
Sokan támadták a kísérletet, volt, aki etikailag, volt, aki tudományosan tartotta teljesen hiteltelennek a dolgot. Azt állították, a mérleg nem volt elég pontos, de a lényeg, hogy a halál beálltát nem lehet “másodpercre pontosan” megállapítani.
Ennek ellenére minden esetben megfigyelhető volt a rejtélyes jelenség: 21 grammot veszítettek a haldoklók haláluk pillanatában súlyukból.
A jelenséget még a mai napig sem sikerült tudományosan megmagyarázni, tehát cáfolni. Eleinte próbálták bélgázok távozásával, a sejtek lebomlási folyamatának beindulásával is magyarázni Duncan paranormális elméletét, azonban a tudomány előrehaladtával ezekről kiderült, hogy semmi alapjuk nincs.
Duncan később sem adta fel, és a rengeteg támadás ellenére is folytatta a kutatásokat. Mivel szinte minden esetben sikerült a későbbiekben is megmérnie az ominózus 21 grammot, továbbgondolta a kísérletet, és bizonyíthatóvá akarta tenni valamilyen még mérhetőbb, mi több, látható dologgal az egész folyamatot.
1911-re állítólag megtalálta a módot a testből távozó lélek lefényképezésére.
Aztán Duncan MacDougall eltűnt a média érdeklődési köréből, 1920-ban pedig elhunyt. Hogy tényleg igaza volt-e már sosem tudjuk meg viszont azóta többen is próbálkoztak hozzá hasonlóan lefényképezni, vagy valamiféle képet alkotni arról, amint elhagyja a lélek a testet.
Konstantin Korotkov orosz kutatónak sikerült azt a pillanatot megörökítenie, amikor a lélek elhagyja az emberi testet. Ezt a lélegzetelállító dolgot az egyetemi tanár egy bioelektrografikus fényképezőgép segítségével tudta elkapni és ezáltal megmutatni a világnak, hogy miként hagyja el a testet a lélek, hogy a túlvilágra kerülhessen.
A felvételt egy úgynevezett gázvizualizációra épülő technikával készítette. Ez a gáz ellepte azt a helyiséget, ahol éppen a haldokló feküdt. Ez a rendkívül fejlett eljárás már megelőzi a Kirlián módszert is, így láthatóvá válik konkrétan az, amint a lélek kilép a testből.
Korotkov szerint, aki a Szentpétervári Fizikai Egyetemen dolgozik, a lélek tulajdonképpen egy energiamező, az élet szele, amely leghamarabb a fejen és köldökön keresztül távozik az élettelen testből, legkésőbb pedig a hónalj és a szív környékéről szabadul fel.
A professzor megdöbbentő dolgokat is megfigyelt, hiszen azoknál, akiknél a halál váratlanul következik be, például egy baleset során, az emberi lélek sok esetben zavarodott lesz, miután elhagyta a testet, azután ismét megpróbál visszatérni az élettelen testbe.
A módszerrel még a növényeket körülvevő energiamezőket, vagyis az aurát is meg lehet tekinteni. Például sokkal erőteljesebb aurája van egy természetes körülmények között, valamint egy mesterséges körülmények között termett gombának.
OSZD MEG másokkal is!








A halál nem más, mint illúzió - állítja a Wake Forrest Orvostudományi Egyetem professzora!



2018. április 9., hétfő 







Megdöbbentő teóriával állt elő. Szerinted igaza van?
Sokan kutattak már a halál utáni élet után, és az után, hogy vajon mi vár ránk, ha elmúlunk, és itt hagyjuk ezt a földi világot.
A tudósok abban egyöntetűen egyetértenek, hogy a halál után nem áll le minden gén, ami azt illeti, több száz ilyen még aktív a halál beállta utáni napokban is.
De hogy ez az aktivitás pontosan mit jelent, az a tudomány számára még homályos, egy nagy fehér folt.
Robert Lanza új könyvében, a kvantumfizikára és a biocentriuzmusra alapozva azt állítja: az emberek azért hisznek a halálban, mert azt tanították nekik, hogy meghalnak.
Azaz az emberi tudat az életet a testtel azonosítja és a test meghal. 
Az ógörög és buddhista alapokon nyugvó biocentrizmus szerint az idő az a belső érzék, mely a pillanatnyi állapotokat a térbeli világban összeköti, így minden, amit megtapasztalunk az elménkben alkot egészet. 
Továbbá a tér és az idő az elme eszközei, és így nem léteznek az élettől független külső tényezőkként.
A professzor úgy véli, nem a világegyetem teremti meg a biológiai életet, hanem fordítva, és az emberi tudat határozza meg a tárgyak méretét és formáját. Lanza egy példával is alátámasztotta mondanivalóját.
E szerint az ember azért látja kéknek az eget, mert így tanulta, de az agy sejtjeinek megváltoztatásával elérhető, hogy ugyanaz a személy zöldnek vagy vörösnek lássa az eget.
Megjegyzi: a tér és az idő csupán az emberi tudat eszközei, vagyis a halál és a halhatatlanság csakis egy olyan világban létezik, aminek nincsenek térbeli, időbeli határai. 
A biocentrizmus végtelen számú párhuzamos világ egyidejű létezését feltételezi, így minden, ami megtörténhet, meg is történik ezekben az univerzumokban, így a halál általunk felfogott formája nem létezhet. 
Példája szerint az emberi élet egy évelő virághoz hasonlítható, ami a halál után kinyílik egy másik univerzumban.
Ez mindent a feje tetejére forgathat az már biztos. Sokak szerint igaza lehet tudósnak, mások komoly vitába szállnak a bizarr teóriával. 
Szerinted mi lehetett az igazság valójában? Ha meghalunk, vár ránk is valami? Vagy csak az örök sötétség?
OSZD MEG másokkal is!




Szuperember vett üldözőbe egy autóst az autópályán éjszaka? - VIDEÓ



2018. április 5., csütörtök 







A felvétel sokakat gondolkodóba ejtett. Szerintetek mi lehet?
Nem mindennapi felvétel került fel a netre. Egy olyan, amin egy autóst valaki, vagyis inkább valami üldözőbe vesz az éjszaka közepén.
Az egész egy autópályán történik.
Egy sötét, emberszerű alak jelenik meg a távolban, aki futásnak eredve kezdi üldözni az autót, amiben a felvétel készítője ült.
Perxceken át tartott az egész, és viszonylag gyorsan hajtott a kamerás, ezért nagyon sokakat megijesztett a videó.
Sokan azt feltételezik ugyanis, hogy lehet, hogy nem is ember követte az autót, hanem valami más...
Vannak olyanok, akik szerint egy szuperember lehetett, vagy egy különleges erőnléttel és képességekkel rendelkező lény.
A szkeptikusabbak szerint az egésznek annyi magyraázata, hogy a rejtélyes alak feltehetően be volt drogozva, méghozzá valami erős dózist kapott valamiből, így volt képes arra, amit a videón is látni.
Bizonyos szerek ugyanis szinte már-már emberfeletti erőt és képességeket hoznak ki a fogyasztóikból...
OSZD MEG másokkal is!

DMV RAPPER BOSS LUCHIE GETS CHASED IN HIS CAR BY A GOOP HEAD ON FOOT

https://www.youtube.com/watch?v=GsfAn4ejg1o






Új emberiséget tenyészteni - titkos szovjet laborkísérletek



Atomtöltetek Magyarországon: „Arra voltunk kényszerítve, hogy hazudjunk”



Oroszország titkai: Novaja Zemlja, a félelem szigete



Dokumentumfilm - A vilag legnagyobb bombaja



Biológiai fegyverek









Kvantumfizika: bizonyítékok vannak rá, hogy a lélek szűnik meg a test halála után!



2018. április 3., kedd 







Más anyagi formába alakulunk, de nem szűnik meg a létezés.
A kvantumfizika már régóta sejteti, hogy egy másik valóság áll a másik oldalon.
Azaz vár minket valamin azután, hogy az agyunk lekapcsol,a sejtjeink pedig végleg leállnak működni, és a testünk meghal.
A halál valójában ugyanis nem létezik.
A halál egy illúzió, nem több. Egy állomás. Olyan, mint amikor a hernyóból a bábozódás során lepke lesz.
A báb elhal, de az élőlény maga tovább él, egy körforgás következő lépcsőjeként. Sokak szerint a halál is egy ilyen lépcső, belépés egy másik létbe.
Ez a lét pedig feltehetően egy másik dimenzió, vagy pedig egy magasabb szintű asztrális létezés lehet.
A kvantumfizika azt mondja, hogy a halál egy körforgási folyamat része, amit az anyagi világban és mérni, érzékelni lehet.
Egy biológiai test halála és lebomlása egy dolog. De ilyenkor végtelen energia szabadul ki, ez az energia pedig az emberi lélek, mely visszatalál a kozmoszba. Ha mindehhez hozzávesszük a multiverzumok létét, akkor valóban egyszerre élünk, és halottak vagyunk.
Ez a két létállapot ugyanis csak két eltérő formája a léleknek. A mikor a hús börtönébe zárva veszünk fel egy alakot, azt nevezzük itt a Földön élőnek.
Mégis rettentően fél mindenki a haláltól, amikor végre megszabadul lelkünk ettől a béklyótól, és újra szabad lesz.
"Van valami, amit nem tudunk még megmagyarázni. Az emberi szellem olyan, mint elektromos impulzusok sorozata, képes egybeállni egy masszába, és nem veszt energiát" - állítják a tudósok.
A halál folyamatakor már többször mértek rejtélyes energialeadásokat.
A testből ilyenkor nagymértékben távozik energia, és azt sem szabad elfelejteni és figyelmen kívül hagyni, hogy 21 grammal mindig könnyebbek leszünk.
Sokak szerint azért, mert ennyi a belső én,a lélek súlya. Az az asztrális test, mely távozik a kozmosz végtelen energiamezejére, mindössze 21 grammos.
A tudomány számára még rengeteg megválasolatlan kérdés van kavntumfizikai szinten,d e az mára már világossá vált a tudósok számára, hogy a halál valójában tényleg csak valamiféle átmenet lehet ét állapot között.
Az anyag nem vész el, csak egy jellegezetes átalakuláson megy végbe kvantumfizkai szinten.
Végső soron a lélekvándorlás bizonyítékai is lehetnek ezek az összefüggések, hiszen számos esetben bizonyítható volt, hogy egyes emberek többször születtek már le ide a Földre....
OSZD MEG másokkal is!



Démon ragadta meg egy szegedi kisfiú karját, majd beszélni kezdett a kisfiún keresztül!


2018. április 3., kedd 







Az anyuka sokkot kapott, mikor meghallotta, hogy mit mond. Hátborzogató eset tartja félelemben az országot! Persze ha tényleg igaz...
Nemrég egy érdekes történet jelent meg a neten, ami bár több pontos is gyanús, mégis annyira bizarr és félelmetes, hogy úgy döntöttünk, foglalkozunk vele egy cikk erejéig.
Több forrás is egy 6 éves szegedi kisfiút említ, mint a velőtrázó történet főszereplője.
Ez a történet szó szerint megrázó és döbbenetes. Aki nem hisz ezekben a természetfeletti dolgokban illetve azok létezésében.
Most azonban egy olyan felvétel következik, ami még a szkeptikusokat is meg fogja győzni.
A történetről enynit tudni röviden. A démon rejtélyes módon megfogta a kisfiú kezét a semiből materializálódva - azaz anygai formát öltve - majd rajta keresztül szólalt meg gyakorlatilag.
Az esetről szóló hír kapcsán egy videó is kering az interneten...
Az igazság az, hogy aki egy kicsit jobban utánanéz a történetnek, egyre több gyanús dolgot vesz észre. Egyrészt maga a videó nem is létezik, és nem az van rajta, vagy csak letörölték, ezt nem lehet tudni.
Másrészt viszonylag kevés forrás ír az esetről, pedig ha ez valóban megtörtént volna, az minimum szenzáció lenne, de világszinten is, így a nemzetközi sajtó is foglalkozott volna vele.
A hírhez tartozó videónak SEMMI KÖZE az egészhez. Egyes olvasók elmodnása szerint az egészet csak megosztás után lehetett megnézni, és nem a hírrel kapcsolatos felvétel volt benne.
A hírhez csatolt kép már annál érdekesebb.
Maga a fotó ugyanis fellelhető a Youtube-on is és a neten több helyen. Ez a kép elméletileg valódi, tehát egy tényleges jelenést ábrázol egyesek szerint, míg mások úgy gondolják, hogy egy jobban sikerült manipuláció.
Akárhogy is, nem nyert megerősítést a történet. Több szegedivel is felvettük a kapcsolatot, hogy utána kérdezzünk, tudnak-e ilyenről a városban, de senki sem hallott semmiről.
Persze sejteni lehetett, hogy a dolog mögött sokkal inkább egy szenzációhajhász átverés van, nem lehetett tudni. Elvégre az élet néha a fikciónál is vérfagyasztóbb dolgokat produkál.
OSZD MEG másokkal is!



Meghalt, Járt a Mennyben és Üzenettel Tért Vissza: Erica McKenzie – VIDEo


2018. április 2., hétfő 







Megrázó és egyben elgondolkodtató vallomás, ami meggyőzhet arról, hogy van odaát valami...
2002-ben Erica McKenzie élete jelentősne megváltozott. Halálközeli élményt tapasztalt meg.
Mindössze 31 éves volt akkor. tele volt önértékelési problémákkal, ezért bulimiás is volt, éppen emiatt pirulákat kezdett el szedni.
Ekkor már alig aludt és evett, és végül egyik alkalommal magával is ragadta a halál. 9 éven át tartó függősége ugyanis megölte őt.
Azonban olyan erős élni akarás volt enne, hogy nem halt meg, és gyakorlatilag a klinikai halálból tért vissza.
Amikor magához tért, teljesen átalakult az élete, és elmondta mindenkinek, hogy mi is történt valójában vele "odaát".
Látta azt, hogy a mennyezeten lebeg, és alatta van a saját teste. Egy hatalmas, ragyogó fénynek is tanúja volt.
Végre hazaértem! Hát ez az én otthonom. Ezt kerestem egész életemben!” Egy nagy szemüveg jelent meg és azt mondta neki a Teremtő: 
Na most nézz” ekkor belenézett és ekkor látta meg az IGAZSÁGOT. Abban a pillanatban eltűnt életének összes félelme, kétsége. Akkor és ott nagyon sok mindent megértett.
Az esete rengeteg embernek ad erőt arra vonatkozóan, hogy valóban van valami a túlvilágon, és mindannyiunkat vár odaát a teremtő.
Erica élete attól a naptól fogva gyökeresen megváltozott. Azóta kizárólag az emberek életének jobbá tételével foglalkozik. Egészséges embereknek pozitív változást hozó üzeneteket közvetít, betegeknek nyújt támogatást és segítséget.
Találkoztam Erica McKenzievel és hallottam előadni halálközeli élményével kapcsolatosan. 
Pont olyan élőben, mint ami a könyvből átjött, teljeen magával ragadó. Nagyon energikus és meggyőző előadó, aki jól kapcsolódik közönségével. Tele van örömmel – tiszta szívű.”
- Dr. Kenneth Ring, a Lessons from the Light című könyv szerzője
OSZD MEG másokkal is!

Meghalt, Járt a Mennyben és Üzenettel Tért Vissza - Erica McKenzie
https://www.youtube.com/watch?v=TuUJA_ZPGl4



Világszerte erősödő paranormális jelenségek: állhat valami az egész mögött?



2018. április 1., vasárnap 







Egy eddig nem ismert folyamat zajlik, vagy valami készülőben van? Az elmúlt hónapokban drasztikusan emelkedett a megmagyarázhatatlan jelenségek, észlelések száma.
Rendre kerülnek elő a tengerből olyan dolgok, amiket eddig még nem láttak. Világszerte egyre több tó tűnik el egyetlen éjszaka alatt, mintha csak elpárolgott volna.
Bálnák tucatjai vezetik magukat neki a partoknak azért, hogy meghaljanak, miközben más helyeken a szárazföldeken az égből halott madarak potyognak.
Bizarr teremtmények sodródnak ki a homokra az óceánból, melyeket nem lehet egyértelműen azonosítani.
Ehhez jön még hozzá az is, hogy az égen olyan égi jelenségeket észlelnek, melyek nem köthetők egyetlen emberi kéz által alkotott földi járműhöz sem.
Világszerte egyre több a megmagyarázhatatlan jelenség.
Mintha készülne valami, vagy legalábbis egy folyamat indult volna meg.
Az elmúlt hónapok történései azt sejtetik, hogy van valami baja világgal. Mintha az egész csak egy illúzió lenne, melynek mesterséges színfalai most kezdtek el saját magukba roskadni.
Talán a megmagyarázhatatlan jelenségek mind valóság egy-egy-piciny, számunkra értelmezhetetlen szeletei? A Mátrix hibái?
Ha megnézed a lenti videós összeállítást, érteni fogod, hogy pontosan miről is beszélünk. CSAK márciusban több tucatnyi nagyon fontos, világszerte észlelt jelenség ütötte fel a fejét.
Minden eddiginél nagyobb számban, semmivel sem magyarázható módon.
lehet, hogy semmilyen kapcsolat sincs ezen jelenségek között, és mindez a véletlen műve. De az is lehet, hogy itt minden mindennel összefügg...
OSZD MEG másokkal is!


The Top Paranormal Footage and Images From a Very Busy March 2018




Furcsa, bizarr dolgokra vagy figyelmes? 5 jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban!


2018. március 30., péntek 







Ezekre az apró jelekre feltétlen figyelj oda, mert rossz szándékú lelkes is ólálkodhatnak körülötted. Talán most is TÉGED figyelnek!
Volt már olyan érzésed, mintha figyelnének, közben tudtad, hogy teljesen egyedül vagy?
És olyan, hogy állt valaki a sötétben, és meg voltál arról győződve, hogy nem lehet ott senki?
Időnként az ember érzi a tarkójának szegezett szemeket,e ltűnnek tárgyak, vagy hangokat hall éjszaka. Ezek mind annak a jelei lehetnek, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonunkban.
Rosszabb esetben egy gonosz lélek ült rá a házra, vagy ami még rosszabb, ránk akaszkodott!
Vannak ennek konkrét jelei is. Az egyik ilyen, amikor úgy érzed, hogy fázol, miközben alapvetően nincs rossz idő. Ilyenkor hőmérővel érzékelni is lehet a hirtelen és megmagyraázhatatlan hőmérséklet változást is.
Szinte megfagy a levegő. Ez a démoni lelkek egyik tulajdonsága, hogy foltokban a lakásban megváltoztatják az energiát így a hőmérsékletet is.
ha erős rémálmok gyötörnek, melyekben valaki vagy valami elől menekülsz vagy zuhansz, szintén annak a jele, hogy egy gonosz lélek megpróbál a lelkedre törni, és elvenni azt.
Ilyenkor gyakorlatilag arra pályázik, hogy beköltözzön a testedbe. Csak ritkán történik meg, hogy ez sikerül is, ilyenkor beszélünk démoni megszállásról.
Apróbb tárgyakat más helyen találsz, és nem ott, ahova tetted. Előfordulhat, hogy rosszul emlékszel, hogy az adott tárgyat éppen hol hagytad, ezért végezz egy kísérletet, és pár napig írd fel vagy fotózd le, mikor, mit és hova tettél.
Ha máshol találod, akár fél méterrel távolabb attól a helytől, ahol hagytad, akkor azt nem a huzat tette arrébb, hanem egy olyan szellem, aki bosszúságot szeretne okozni Neked.
Gyakori az áramingadozás, elektromos készülékek kikapcsolódnak, majd újraindulnak. Például a számítógép újraindítja magát, vagy a telefonok megzavarodnak.
Nem egy esetben az is előfordul, hogy a tévé magától bekapcsol vagy a rádió. Ilyenkor érdemes lehet gyanakodni.
Az egyik legborzasztóbb érzés, amitől minden embernek feláll a hátán a szőr.
Egyesek erre érzékenyebbek, mint az átlag, míg mások nem rendelkeznek ilyen kifejlett érzékekkel, de általánosságban elmondható, hogy mindenki részese volt már legalább egyszer életében valami hasonlóban. Nem összetévesztendő a paranoiával.
Egyes emberek állandóan azt érzik, hogy valaki figyeli őket, ilyen esetben nem tudhatjuk biztosan, nem-e betegségük játszik velük. Máskülönben ez önmagában nem elegendő jel ahhoz, hogy kijelentsük: szellemek járnak a házunkban. 
OSZD MEG másokkal is!




Afrikai sámán levitációját vette fel egy német forgatócsoport! - VIDEÓ


2018. március 30., péntek 







A felvétel lehet a bizonyíték arra, hogy egyesek képesek egy magasabb tudatállapoton keresztül a valóságra kihatni?
Sokaknak egy elképzelhetetlen dolog, mások mégis alkalmazzák, de a miértekre és hogyanokra még senki sem jött rá.
Most nem a bűvésztrükkre gondolunk, amit segédeszközzel csinálnak, ezeknek a leleplezése, már köztudott hogy csinálják, hanem azokra, amit mágusok, sámánok csinálnak, révületben, ezeket nem lehet épp ésszel megmagyarázni.
A neten kering egy ideje egy afrikai sámánról készült videó, és egy buddhista papról, akik az elmét, vagy valami más erőt használnak erre a képességre, hogy előidézzék.
Eredetileg a felvételt az 1970-es években készítette egy Afrikában járt német forgatócsoport.
Ők teljesen le voltak döbbenve azon, amit láttak.
Ezek az emberek tényleg képesek egy magasabb tudatállapoti szintre lépni, és így ellent mondani a józan észnek és a fizikai törvényeinek?
Vagy valami teljesen más történik? Szerinted van rá logikus magyarázat?
OSZD MEG másokkal is!

Levitation of an African Shaman.AVI
https://www.youtube.com/watch?v=o9Y5TLve7yA






Stimorol Guru: Levitating Guru Overview



Buddhist Monk Levitation - Full Movie







Ezek a halálközeli élmények és beszámolók meg fognak győzni róla, hogy VAN TÚLVILÁG!



2018. március 30., péntek 







A tudomány előtt is hamarosan igazolható lesz a túlvilág létezése?
Nagyon heves viták foylnak arról, hogy létezik-e valami a halál után. Ezt ugyanis senki em tudja biztosra, mivel senkis em ment át egy mérőműszerrel vagy kamerával, hogy lefilmezze, mi van odaát.
Így csak különféle bizarr beszámolókra lehet alapozni, melyek sejtetnek valamit odaát, ezeket azonban egészen sokáig nem lehetett komolyan venni.
Aztán a modern éra egyre több hitelt kezdett adni ezeknek a beszámolóknak, és összefüggéseket véltek köztük felfedezni. Mindenki ugyanazt írta le, egymástól függetlenül, és ez minimum elgondolkodtatta a tudomány vaskalapos képviselőit is.
Azóta számos neves, hiteles szakember "járt" odaát, halálközeli élmények során, és az ő szavuk és beszámolójuk még meggyőzőbben hat ma a a társadalomra, mint bármikor.
Anita Moorjani a kómából tért vissza, és megrázó dolgokat mesélt el.
A hölgy hosszú időn át rákban szenvedett, majd a küzdelem során komába esett. Eszméletlen állapota során hallott minden társalgást, amely egy másik, alsóbb emeleten zajló szobában történt, valamint látta testvérét, aki egy repülőn utazva kapta meg a halálhírét. Később kiderült, hogy mind a kettő megtörtént.
Piper tiszteletes 90 percen át volt halott, elmondása szerint ennyi időt töltött a mennyben. 1989-ben szenvedett autóbalesetet, amely során elvesztette eszméletét és pulzusa is leállt. Halottnak nyilvánították, majd 90 perc után felébredt, károsodások nélkül.
Ismeretlen és csábító dallamra és illatokra emlékszik, valamint nagyapjára és több elhunyt szerettére, akik üdvözölték a túlvilágon, olyan emberek is, akiknek létezését már több évtizede elfelejtette. A szimbolikus fényt árasztó kapu előtt álltak, mely pulzáló energiában úszott.
Egy ecuadori fiatal tinilány pedig 23 órán át tartózkodott saját bevallása szerint a pokolban, ahol látta mindazon elkárhozott lelkeket, akik az életükben bűnösként éltek.
Amikor visszatért, mindenkit figyelmezettni akart, és minél több embert akart megtéríteni, hogy a pokol kiüresedjen.
Kevesne tudják,d e még maga Platón is írt halálközeli élmáényről. Ő volt az első, aki egy ilyen beszámolót leírt.
Egy Er nevű katona vesztette életét a csatában. Miután összegyűjtötték a holttesteket, látták, hogy még 10 nap után sem kezd el az ő földi maradványa lebomlani. Újabb két nappal később, a saját temetésén ébredt fel, 12 nappal a halála után.
Ezen beszámolók sokakat meggyőzhetnek arról, hogy lehet valami a halál után, és nem csak az örök semmi és az elmúlás vár ránk, ha véget ér a földi létünk...
OSZD MEG másokkal is!






Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy harvardi idegorvos megrázó információkat közölt!



2018. március 29., csütörtök 







Tényleg létezhet a lélek, és megvan, mi lehet a halál után!
Létezik a halál után valami? Van túlvilág?
vagy a halál után minden megszűnik, és maga a létezésünk is az enyészueté lesz, és végtelen sötétség köszönt ránk?
Számtalan különféle elmélet van arról, hogy pontosan mi vár ránk. Most egy 25 éves, egyetemet végzett idegsebész állításai sokkolják a világot.
Dr. Eben Alexander ugyanis azt állítja, hogy létezik a túlvilág, és az emberi lélek is valóság: a jövőben pedig ki is tudjuk mutatni majd tudományosan is a lélek jelenlétét.
A Harvardi Egyetemen végzett idegsebész egy olyan élményt mesélt el, ami rengeteg szaktársát sokkolta.
Dr. Alexander nem hitt a lélekben és a halál utáni élményekben. Materialista és racionális emberekkel volt körülvéve, orvosi tanulmányai miatt is csak a biológiai tényeket fogadta el.
Azt gondolta, hogy a halálközeli élmények leírása nem más, mint hallucunációkról szóló beszámolók. Aztán egyszer 7 napra kómába esett egy súlyos agyhártya gyulladás következtében. 
Ekkor minden megváltozott benne...
Dr. Alexander a tetsébe való visszatérés után azonnal tudta, hogy ezt az egészet azonnal el kell mesélnie másoknak is, és így is tett.
Az eseményekről és a rejtélyes megtapasztalásról könyvet is írt, melyben elmesélte részletesne az élményeit.
Ebben azt állítja, a földi élet csak egy próbatétel, amely során lelkünk fejlődik, a szeretet és az adakozó élet segítségével. – Állítja, a a halálközeli élménye olyan realisztikus volt, hogy a földi lét ahhoz képest álomszerűnek tűnik.
A halálon túli lét legfontosabb anyaga a szeretet, Nem találkozott gonoszsággal odaát.
"Ha meg akarod érteni az univerzumot, tanulj meg szeretni" - mondja az orvos könyvében.
A leírása meglehetősen érdekes, már-már-szürreális volt, ugyanis szerinte nem volt szükség többé szavakra abban a világban, mert mindenki telepatikusan kommunikált.
Azért tartotta fontosnak megírni a könyvet, hogy tudassa az emberiséggel, hogy a szeretet nem csak ebben a világban létezik, hanem egy másikban is. Abban a világban, ahová mindenki tart, akarva-akaratlanul.
OSZD MEG másokkal is!




Ez sokkolta a világot: feltűnt a rég elveszett szellemvonat egy kínai állomáson?



2018. március 22., csütörtök 







A bizarr videót világszerte elemzik, senki sem tudja, hogyan lehetséges ez!
Ha megnézed a lenti videót, érteni fogod, hogy miért mondja mindnenkia videó kapcsán, hogy ilyet még nem látott.
Egy igazán különleges, egyben hátborzongató pillanat látható rajta, amint a semmiből egy áttetsző szerelvény jelenik meg a síneken egy Kínába található állomáson.
Az egészet az állomás biztonsági kamerája rögzítette.
Az eset a Baotou állomáson történt, a felvétel tanulsága szernt éjszaka, de ennél többet a pontos időpontról nem tudni.
A félit áttetsző szerelvények még a lámpái is látszanak. 
Néhány pillanatig egy helyben áll, majd lassan továbbhalad.
A magyarázatra az egész világ egy emberként vár, mivel senki sem tudta bebizonyítani, hogy hamisítvány, hiszen egy biztonsági kamera felvételéről van szó, amit nem tudtak manipulálni.
Egyesek szerint egy rég elveszett szellemvonat látható rajta.
Mások szerint a vonat és az egész szerelvény egy párhuzamos világ alternatív valóságának kivetülése lehetett.
Szerinted mit rögzíthetett a kamera?
OSZD MEG másokkal is!


Ghost Train Caught On CCTV At Baotou Railway Station, China.



A kvantum fizika rejtélye: képesek vagyunk atomi részecskék mozgására hatni meditáció közben



2018. március 19., hétfő 







Állítólag a tapasztalt meditációt végző egyének képesek az atomi részecskékre hatni. Tényleg ki tudunk hatni az anyagra és a térre pusztán gondolataink segítségével? A válasz megdöbbentőbb, mint hinnénk, és tudományosan is igazolták!
Az egyik legnagyobb rejtély a kvantumfizikában a megfigyelő szerepe, és az, hogy a megfigyelő tudatában van-e a megfigyelésnek, valamint ténylegesen folyik-e a megfigyelés.
Ugyanis kvantumfizikai szinten olyan megdöbbentő dolgokat fedeztek már fel, melyet talán el sem hinnénk.
Ehhez bele kell picit mélyednünk a kvantumfizikába is, de nyugalom, nem megyünk túl messzire! A klasszikus fizika látószögéből a fényt hullámok alkotják. Planck kvantumelmélete szerint azonban a fény viselkedése olykor eltér ettől a szemléletmódtól: úgy viselkedik, mintha anyagi részecskékből állna, csak kvantumokban bocsátható ki és nyelhető el.
Másfelől pedig Heisenberg határozatlansági elve arra utal, hogy a részecskék bizonyos szempontból hullámok módjára viselkednek: nincs határozott helyzetük, hanem valamilyen valószínűség-eloszlással „szétkenődnek”.
Nos, a híres kettős-rés (vagy két-rés) kísérletek során olyan dolgokra jöttek rá a fizikusok, melyek enyhén szólva is megdöbbentően, és a feje tetejére forgathatják az egész világunkat.
A kétrés kísérletre még középiskolából emlékezhetnek az olvasók. Ezzel indul a kvantum fizika és nagyjából arról szól, hogy egy elektron vagy foton vagy bármilyen apró részecske is képes hullámkén és részecskeként is viselkedni. Ez még nem minden.
Ugyanis az apró részecske hihetetlen módon akkor is kölcsönhatásba léphet önmagával ha önmagában halad át az apró rések egyikén, melyből aztán kialakul az interferencia-kép.
vagyis, bármennyire is nehéz ép ésszel felfognunk, de a a dolgok csak akkor léteznek, ha odafigyelünk rájuk. Amint levesszük róluk a szemünket, valószínűség hullámokká lesznek, és amint megint visszanézünk rájuk, a hullám összeomlik és ismét részecskét találunk ott ahol az előbb még nem volt semmi.
kanalhajlitas A kettős-rés kísérlet akár a kanálhajlítás jelenségét is bizonyíthatja. Persze sok a csaló, és az ügyes trükk, de a paranormális kutatások szerint az esetek egy része autentikus (valós)[/caption]
Ez éppen olyan, mintha előre kiszámolná nekünk a rendszer, hogy éppen mit látunk, illetve figyelünk-e.
Sokan ezért úgy vélik, hogy a kettős-rés kísérlet - melynek eget rengető eredményeit azóta sem sikerült 100%-osan megmagyarázni - egyfajta megdönthetetlen bizonyítéka arra, hogy szimulált világban élünk.
Azonban egy másik elképzelés szerint a kettős-rés kísérlet arra bizonyíték, hogy a megfigyelő - valamilyen módon - gondolataival képes kihatni az anyagra, az atomi részecskékre, és a világra.
Amit ezután fogunk körbejárni, még ennél is megdöbbentőbb, már-már hátborzongató lesz.
Térjünk vissza egy kicsit még a kettős-rés kísérletre. Sokaknak felmerül a fejében a kísérlet kapcsán, hogy talán a megfigyelést, vagyis pontosabban a mérést végző szerkezet hathat ki az egész kísérlet eredményére. Ez azonban bizonyíthatóan nem így van.
Észrevették ugyanis, hogy ha a mérés eredményé megsemmisítik a mérés után, a részecske ugyanúgy hullámként viselkedik mintha meg sem mérték volna.
Amikor viszont nem semmisítik meg az eredményt akkor a valószínűségi ábra helyett két csík jelenik meg, mintha kis golyóként viselkedne a részecske.
Ez azt jelenti, hogy ugyan mindkét esetben mérnek, de csak akkor látunk két csíkot, ha tudhatjuk valaha is hogy ténylegesen melyik résen ment át.
Ez szinte egy az egyben bizonyítja azt, hogy a tudatunk hat a mérés eredményére.
A tudatunk képes lenne manipulálni a környezetét? Az anyagot átalakítani, mozgatni? Talán a híres meditációra képes, magas fokon tanult sámánok, szerzetesek is éppen eme tudományos magyarázatból képesek a levegőben lebegni, vagy tárgyakat levitáltatni?
Egyre többen úgy vélik, hogy az elme ereje nem szűnik meg fejünk és koponyánk határvonalával. Mi több, az elme roppant erős módon képes kihatna a világunkra.
Átvitt értelemben az elménk mindig is képes volt alakítani a világ sorsát, hisz gondoljunk bele: Hitlert egy gondolat vezérelte, és képes volt megváltoztatni Európát, igaz rossz értelemben.
Minden tettet, cselekedetet egy gondolat vezérel. Azonban szenzációs lenne, ha kiderülne, hogy a gondolatnak fizikai ereje is van az anyag felett.
Konkrét esetekre, érzékelhető jelenségekre számtalan alkalommal volt már példa a történelem folyamán.
Egy orosz nő, Nina Kulagina képes volt tárgyakat mozgatni elméjével.Tibetben pedig egy múmiáról derült ki, hogy még él, és egy 200 éve mély meditációban lévő szerzetes teste.
Ráadásul ez a jelenség az emberiség egyedfejlődésének kezdete óta jelen van. Már az ókorban is feljegyeztek néhány olyan “varázslót”, akinek sikerült kisebb-nagyobb tárgyakat elmozdítani anélkül, hogy hozzájuk ért volna.
Pedig az is tény, hogy minden korban volt néhány különleges képességű ember. Így ma is élnek köztünk ilyenek. Tibetben azonban ezt már természetesnek veszik, és “gyakorolják” is.
Sőt, állítólag arra is képesek, hogy ha egyszerre sokan koncentrálnak egy közös idő- és térpontra, akkor még a sok mázsás sziklatömböt is képesek elmozdítani.
A telekinézis, és az elme erejének kutatása hosszú, rögös út volt az emberiség történetében, de még ma sem tettek pontot a kérdés végére. Nehéz megmagyarázni, a tudomány nem képes rá, ugyanakkor cáfolni sem képes.
OSZD MEG másokkal is!




Döbbenet: II. János Pál pápa szelleme jelent meg?



2018. március 8., csütörtök 







Egy fotó bizonyíthatja, hogy az egykori pápa üzent a Földre!
A tűz lángjai formálták, és pusztán a véletlen műve, vagy az egykori vatikáni pápa jelent meg a Földön, hogy üzenjen ezáltal az emberiségnek?
A szóban forgó, lent is látható fénykép egy lengyelországi emlékünnepségen készült, melyet II. János Pál pápa halálának évfordulóján rendeztek.
A Vatikán hírügynökség is bejelentette a hírt, és több nagyobb média oldal is lehozta.
A csodaszámba menő jelenés az egykori pápa szülőhelyétől, a dél-lengyelországi Wadowicétől nem messze történt a Matyska-dombon. 
Az "Urunk Golgotája" néven emlegetett dombot sokan megmászták idén április 2-án, II. János Pál halálának második évfordulóján, hogy a tetején közösen imádkozzanak.
Gregor Lukasik, egy fiatal munkás vette észre, hogy a hegytetőn rakott rituálé alatt kigyúlt tűz hirtelen egy olyan alakot formált, ami kísértetiesen emlékeztetett az egykor élt pápára.
Azonnal elő is vette a fényképezőgépét, majd fotózni kezdte az ide-oda csapó lángokat.
A képeket aztán megnézte, majd beszámolt róla a helyi lapnak is. A hír pedig eljutott az egyik krakkói püspökhöz is.
Ekkor szerzett a csodáról tudomást maga a Vatikán is.
Sokak szerint a felvételeken látható lángok sziluettje valóban hasonlít "II. János Pál, az Isten szolgájának" profiljára.
II. János Pál pápa volt az egyik legtöbb ideig uralkodó, és egyben legnépszerűbb pápa. Soha előtt, és utána sem örvendett ekkora köztiszteletnek és csodálatnak egyetlen egyházi személy sem.
OSZD MEG másokkal is!


Szerzetesek, akik képesek szivárvánnyá változtatni a testük: a megvilágosodás útja?



2018. március 8., csütörtök 







Rejtélyes dematerializálódás, amit a tudomány azóta sem tudott megmagyarázni. Létezhet egy magasabb tudatállapot?
Létezik a felsőbb tudat? Egy olyan magasabb tudatállapot, amely során test asztrális síkra lép, elhagyva a fizikai valóságot?
Több száz jól dokumentált esetről tudunk, melyek azt bizonyítják, hogy egyes jógik és szerzetesek rendelkeztek olyan képességekkel, melyekkel meghazudtolták a tudományt.
Mi több, semmilyen módon nem találtak magyarázatot arra, amit ezek a szerzetesek véghez vittek az elméjük és a tudatok erejével, irányításával.
A több ezer éves tanítások részletesen leírják azt, hogyan lehet elsajátítani azt a képességet, amivel a tudat el tuja hagynia valóságot, és a hús börtönét.
Ezt egyes, száz év feletti életkorú szerzetesek pedig gond nélkül tudták alkalmazni, és tudják még ma is alkalmazni, a tudósokat zavarba ejtve ezzel.
Körülbelül 160.000 olyan tudományosan igazolt feljegyzés létezik, melyek arról írnak, hogyan alakultak át szerzetesek tiszta fénnyé, vagy szivárványformába.
Ez egy olyan végtelen energia, ami mindenen áthatol, és ami kilép a valóságunkból.
Francis V. Tiso atya rengeteg saját megfigyelést is feljegyzett, és szintén próbálta megfejteni a rejtélyt.
Sőt, akadtak olyan kezébe került dokumentumok is, melyek között képek és felvételek is voltak egy-egy ilyen fénybe való átalakulásról...
Számos Buddhista hiszi, hogy a meditációnak egy olyan mély szintjére ért el, amit úgy hívnak, hogy „tukdam”. Ilyenkor a test lekapcsol, de a tudat tovább él.
Dr Barry Kerzin, Buddhista tanár és a Dalai láma orvosa elmondta:
Volt szerencsém gondoskodni néhány szerzetesről, aki elérte a tukdam állapotát. Ha egy személy képes megőrizni ezt az állapotot 3 hétig – ami nagyon ritkán történik meg – akkor a teste lassan összeaszódik, és a végén csak a hajak meg a körmök és a ruhája marad.
Általában ilyenkor aki a szerzetessel él, lát egy szivárványt az égen, ami napokig ott marad.
Ez azt jelenti, hogy talált magának egy szivárványtestet, ami a Buddhához való eltérés legközelebbi állapota. 
Ha a meditáló megtud maradni ebben az állapotban, Akkor Buddhává válik. Ezen a szinten a szerzetes mindenkinek segít maga körül, és a környéken mindenki örömet fog érezni.”
A tudomány mind a mai napig nem tudja ezt az egészet megmagyarázni, de sokan hisznek abban, hogy a szerzetesek paranormálisnak hatós viselkedése egy napon tudományosan megmagyarázható lesz.
Az biztos, hogy mindennek oka van, és minden lehet valóság is. Főleg, hogy ezeket az eseteket igazolták és jól dokumentálták. pusztán a jelenlegi tudomány még nem tud vele mit kezdeni...
OSZD MEG másokkal is!




Az embereket sokkolta, ami a felhők között kialakult: a véletlen műve, vagy Isten szeme?



2018. március 5., hétfő 







Mindenhol "lát" minket?
Ilyet még nem láttál. Sokakat megijesztett egy égen megjelenő, lassan kirajzolódó formáció.
Az emberek alig hittek a szemüknek - először azt gondolták, hogy ez valamiféle illúzió lehet, vagy egy az égre vetített holografikus átverés.
Azonban nem volt átverés, és még csak nem is volt hologram.
Egy hatalmas szem rajzolódott ki a felhők között, mintha csak a mindent látó szem lett volna, ami a szabadkőművesség és az illuminátusok egyik visszatérő szimbóluma.
Felmerült a hívők között egy olyan magyarázat is, miszerint valójában Isten szeme jelent meg az égen, hogy lenézzen ránk.
Az égi jelekről úgy gondolják egyes vallási körök, hogy ezek az utóbbi években egyre gyakoribbak, mivel a végidők évtizedeit éljük, azaz közel van Jézus második eljövetele.
Az égi jelenséget 2018 március másodikán vették filmre, azóta sem tudja senki megmagyarázni, mi történhetett.
A legvalószínűbb elmélet az, hogy valójában csak belelátják az emberek a szemet, és csak a puszta véletlennek köszönhető, hogy épp ilyen formán gomolyogtak az égen e felhők.
Szerinted mi lehet a magyarázat?
OSZD MEG másokkal is!




Eye Of God, Strange Cloud Formation. March 2, 2018



Hátborzongató jelenséget vettek filmre egy parkolóban!



2018. február 28., szerda 







Közel 1000 madár jelent meg a semmiből, minden ok nélkül. Senki sem talált rá magyarázatot!
Szerinted mi lehet a lenti videóra a magyarázat? Alapvetően az állatvilág, és a világ folyamatai előfordul, hogy nagyon megosztóak, és rejtélyesek.
De még ennek ellenére is teljességgel érthetetlen, ami a felvételen történik.
Az eset kapcsán több millió ember találgat világszerte, és a vitába már az állatszakértők is belefolytak, de összeesküvés elméletekből sincs hiány.
Ami azonban a leginkább megijeszt mindenkit: egyetlen teória sem magyarázza meg az egészet maradéktalanul...
Texasban egy üres parkoló hirtelen több száz madárral telt meg. A madarak a becslések szerint akár ezren is lehettek, és egy az egyben a semmiből jelentek meg, váratlanul.
A Föld mágneses mezejének változása már elindult, és ez okozhatta a rejtélyes, és soha nem látott madárvonulást,
A madarakról ugyanis elmondható, hogy alapvetően kerülik az effajta nyüzsgő területeket.
Mások szerint a HAARP tudatmanipulációs kísérlete zajlott, melynek keretében az állatok viselkedését próbálták befolyásolni.
Az állatszakértők szerint azonban az eset bár ritka, de nem megmagyarázhatatlan, és csak egy szokatlanul nagy madárvonulást sikerült megörökíteni.
Szerinted mi történhetett?
OSZD MEG másokkal is!


Kind of eerie as 1000s of birds descend onto busy parking lot!





Hátborzongató felfedezés: halálunk után még 49 napig életben vagyunk!



2018. február 28., szerda 







A tudósok nem hitték el az eredményeket, és a jelenség okát!
A tudományt régóta foglalkoztatja az, hogy mi történik a halál pillanatában, és hogy ténylegesen létezik-e olyan, hogy emberi lélek.
Míg a mainstream tudomány egyelőre nem talált rá bizonyítékokat, más kutatások kimutatták, hogy a lélek súlya, az a bizonyos 21 gramm ténylegesen mérhető, kimutatható.
A tudósok egy része ezen az állásponton van, és hisznek abban, hogy az emberi lélek és a tudat a halál után tovább él, és egy asztrális síkra emelkedik elhagyva a hús börtönét.
Ekkor a léleknek lehetősége van még, itt maradni a földön, elbúcsúzhat a szeretteitől, megnézheti akár a temetését is, mielőtt távozna tiszta energiaként az éterbe.
A tudósok rengeteg testet kívüli élményt vizsgáltak meg, több ezer beszámolót tanulmányoztak át, melyek olyanoktól származnak, akik elveszítették szeretteiket.
Ezen élményybeszámolók sok támpontot adtak nekik, hogy modellezni elhessen a lélek "vándorlását" miután elhagytuk a tetsünket.
Egyes feltételezések szerint 49 nap áll rendelkezésére a léleknek, hogy itt kószáljona Földön, és nyomon kövesse a való élet eseményeit.
Ezért van az, hogy ezen időszak alatt gyakran számoltak be arról a Földön hátrahagyott szerettek, hogy furcsa dolgok történtek velük, és érezték az elhunyt folyamatos közelségét.
A lélek kap egy kis időt és még itt maradhat a földön, nem muszáj neki hazamenni a fényhazába.
A 49 nap arra áll rendelkezésre, hogy a halott személy lelke mindent elrendezzen maga körül, és lassan elbúcsúzzon a földi életétől, szeretteitől.
Ezután bezárul a kapu, melyen átjuthat a fényhazába.
Ha ez megtörténik, akkor beszélhetünk arról, hogy egyes emberek nem képesek igazán meghalni, és lelkük szellem formájában kezd kísérteni a Földön örök időkig, vagy addig, míg minden elintézetlen dolguk el nem intéződik.
Ezt követően újra tudnak távozni, és eggyé válni a fénynél az univerzumban.
OSZD MEG másokkal is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése