2018. szeptember 20., csütörtök

A világ titkai I.







A világ titkai I.





Tényleg beszélnek a halottakkal a moldvai halottlátók? A túlvilág küszöbén át....



2018. szeptember 9., vasárnap 


Titkos spirituális átjáró, vagy megmagyarázhatatlan médiumi képességek? A paranormális határán...
A szóbeszédek szerint a moldvai falvakban élő emberek egy része - a kiválasztottak - különleges képességekkel rendelkeznek.
A túlvilágból való visszatérés, és a halottak észlelése kiugró ezekben a falvakban, és a tudomány nem tudja megmagyarázni.
A paranormális, jelenségek eleve különösek, és sokszor magyarázat nélküliek.
Túlvilágról való visszatérés, a mennyország különleges megtapasztalása, vagy az elhunyt lelkekkel való kommunikáció mind azt jelzi, hogy egyfajta spirituális átjáró lehet ebben a régióban, vagy az itt élő emberek valamilyen rejtélyes okból sokkal nyitottabbak a paranormális jelenségek megtapasztalására.
Moldvában még az 1980-as években is fontos szerepet töltöttek be az akkor nagy számban tevékenykedő halottlátók.
Az elsősorban a halotti kultuszban szerepet játszó halottlátók legfontosabb funkciója az volt, hogy a halott túlvilági sorsáról, állapotáról közvetítsenek hozzátartozóiknak. Ilyen Moldva-szerte híres halottlátó volt Beteg Mihály és Éva Rózsa is.
Állítólag még ma is sok halottlátó él a környéken, de egyre ritkábban használják a képességeiket, és egyre kevesebben is vannak. Előbb vagy utóbb ez ki fog halnia környékről.
A tudomány nem egyszer eredt már a nyomába ezeknek a halottlátóknak, de nem tudták soha megmagyarázni az ilyen halottlátásokkor történő eseményeket.
Szabófalván Antalka Mihályné ellátókának álmában jelentek meg a halottak, üzeneteket hagyva élő hozzátartozóiknak. A moldvai látókat testi-lelki, társadalmi deprivációjuk tette fokozottan érzékennyé a túlvilággal való szorosabb kapcsolattartásra.
Például Ellátó Mihály testi fejletlensége, a magyarfalusi Tukán Nyica vaksága, utóda Csernyik Anna süketsége, csúnyasága, a lészpedi Sánta Erzsi sántasága, a lujzikalagori gyógyító vénlány púpossága, a bogdánfalvi Pál Rózi magányossága, megesettsége, a kelgyeszti Kokasz Véron beteges, hatalmas termete, „Néne" Magdó (kb. az 1950-es évek végéig tevékenykedett), az albényi ellátó testi gyötröttsége, bénasága. Ezek az emberek a legtöbbször egyedül éltek, faluközösségükön belül gyakran elszigeteltek, marginalizáltak voltak.
A halottlátók gyakran konkrét tanácsokkal látták el a hozzájuk fordulókat, aminek eredményeként az élők tehettek valamit hozzátartozójuk túlvilági helyzetéért.
Ilyen például a halott nevében történő adományozás vagy a misemondatás, amely a hozzátartozók lelki megnyugvásához, a halál tényének elfogadásához is hozzájárult.
A moldvai halottlátók látomásaiban gyakran előforduló motívum, hogy a halott arra kéri szeretteit, ne sirassák többet, mert a túlvilágon minden érte hullatott újabb könny vízzé változik, fuldoklik tőle.
Vajon paranormális jelenséggel állnak kapcsolatban? Képesek felvenni a túlvilággal a kapcsolatot, mint valami összekötők?
Egy biztos: sokan hisznek benne, hogy valódi jelenségeket és paranormális „találkozásokat” élnek át ezek az emberek, és általuk közelebb kerülhetünk a túlvilághoz, elhunyt szeretteinkhez.
Halottlátói szerepkörét a legintenzívebben az 1970-es és 1980-as években, elsősorban szülőfalujában gyakorolta Jánó Ilona, aki a leghíresebb halottlátó volt.
OSZD MEG másokkal is!






Felfedezhették a lélek agysejtjeit: a kutatók közelebb kerülhettek a túlvilági lét megfejtéséhez!



2018. szeptember 4., kedd 







Lehet, hogy ezek rejtik az emberi lelket magát...
Megtalálhatták azokat a sejteket, amik az emberi agyban az emberi lélek tárolására hivatottak.
Sőt, ez egy olyan új típusú agysejt, ami semmilyen más élőlényben nem található meg, ahogyan a Biblia is leírta, az embernek van csak lelke, így az állatokban az elképzelések szerint talán ezért nincs jelen.
Ez tehetett minket emberré, és ez az, ami lélekkel lát el minket. 
Ráadásul az öntudat kulcsa is lehet. A tudósok ugyanis a sejteket az emberi agykéreg legfelső részének vizsgálata közben fedezték fel. - írja a Titokterminál.com
Ez a terület felelős az emberi öntudatért is többek között. Az agykéreg ezen része az emberek esetében a testhez viszonyítva lényegesen nagyobb mint más állatoknál.
A kutatás eredményei szerint a „csipkebogyó sejtek” olyan géneket aktiválnak, amelyeket nem láttak az egerek agysejtjeiben, amíg a sejtekkel kapcsolatban azt is megállapították, hogy azok az úgynevezett piramis neuronokkal alkotnak szinapszisokat – sejtek közötti kapcsolódások – az agykéregben. 
A „csipkebogyó sejteket” az teszi igazán különlegessé, hogy csupán egy másik sejttípussal képesek kapcsolatot létesíteni, ami a kutatók szerint arra utal, hogy nagyon specializált módon irányítják az információ folyását.
Fontos és érdekes tény, hogy ilyen csipkebogyó sejteket csak az emberi agyban találtak eddig még a kutatók, ami valóban alátámaszthatja azt, hogy a lélekkel kapcsolatos.
Vagyis ha a csipkebogyó sejtek valóban csak a mi agyunkban vannak kelen, közük lehet a lélekhez,a tudathoz és a személyiséghez, sokkal szorosabban, mint eddig bármilyen más élő struktúra az agyban.
Ez egy olyan biológiai és tudományos áttörés lehet, ami közelebb viheti az emberiséget a túlvilági lét megértéséhez.
OSZD MEG másokkal is!




Mindnek ellenálló szuperbaktérium kezdett el terjedni az emberek között: nem akárhogyan fertőz!



2018. szeptember 9., vasárnap 







Erről tudnia kell mindenkinek! Minden gyógyszeres kezelésnek ellenáll!
Egészségügyi szakemberek és orvosok évek óta kongatják a vészharangot, hogy hamarosan járványszerűen terjedhetnek el az antibiotikumokkal szemben rezisztens baktériumok a világban.
Maga a jelenség persze nem új, hosszú évtizedek óta tapasztaljuk, ahogy fel-felbukkannak az ismert kezeléseknek ellenálló baktériumtörzsek. Csakhogy míg az orvostudomány eddig mindig sikerrel vette fel a harcot az új törzsekkel, az utóbbi években egyre több lett a borús előjel, hogy a következő ellenálló baktériumnál már nem leszünk erre képesek.
Azt persze nem lehet tudni, hogy melyik lesz az a baktériumtörzs, amelyik legyűrve az utolsó ismert gyógyszerét is, kezelhetetlenül kezdhet majd terjedni a világban, de az elmúlt egy évben megjelent hírek alapján a tripper avagy gonorrhea (illetve régies nevén kankó) egy elég esélyes jelölt.
A rezisztens szupertripper idén márciusban már megfertőzött egy brit férfit, azóta pedig további két fertőzésről is tudni. A három ismert eset ugyan meglehetősen kis szám egy 7,6 milliárd lakosú bolygón, az egészségügyi szakemberek azonban mégis aggódnak: világszerte tapasztalják ugyanis azt a kutatók, hogy laboratóriumaikban vizsgált mintáikban megnőtt a rezisztens baktériumok aránya.
A gonorrhea kezelésére éppen a biztos hatékonyság miatt kettős antibiotikum-kúrát szokás felírni, a fertőzöttek azitromicint és ceftriaxont kapnak, és az elmúlt években meredeken nőtt azoknak az aránya (immár 30 százalékra), akik az egyik antibiotikumra rezisztensnek bizonyultak. 
A rezisztencia kialakulására világszerte találni példákat, az amerikai járványügyi hivatal (CDC) labormintáiban például az azitromicinre rezisztens baktériumok aránya a 2013-as egy százalékról négy százalékra nőtt meg a tavalyi évre. Papíron ez tűnhet apró változásnak, de a járványügyi szakembereket mégis megijesztette a változás, hiszen a rezisztencia növekedéssel párhuzamosan egyre nagyobb az esélye, hogy ez a törzs elszabaduljon.
A szupertripper most azután került ismét a lapok címoldalára, hogy az Egyesült Államokban meredeken megnőtt a szexuálisan terjedő fertőzések száma 2017-ben: a CDC adatai szerint 2,3 millió chlamydiás, szifiliszes és tripperes fertőzést regisztráltak a tavalyi évben.
Az esetek számának növekedése mögött összetett okok állnak, szakértők a nem megfelelően finanszírozott szövetségi egészségügyi programok mellett társadalmi-gazdasági okokat is emlegetnek, és emellett jelent meg komoly fenyegetésként, hogy a tripperre alkalmazott antibiotikum-terápia veszíthet hatékonyságából, és egyre inkább terjedhetnek a rezisztens baktériumok.
Az University of Virginia School of Medicine kutatója, Amy Mathers most arról beszélt az Axiosnak, hogy 2050-re az antimikrobiális rezisztencia lehet a leggyakoribb halálok a világon, több embert ölve meg, mint a rák.
A tripper pedig alkalmas alanya lehet egy ilyen fertőzés terjesztésének: a második leggyakoribb nemi úton terjedő betegség a világon, évente 78 millió embert fertőz meg. 
A Neisseria gonorrhoeae nevű baktérium által terjesztett fertőzés az elmúlt évtizedekben ennek ellenére nem okozott sok zavart, hiszen könnyen kezelhető megbetegedésnek számított, súlyosabb következményei pedig csak a kezeletlen fertőzéseknek voltak. 
Viszont az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértői már 2017 nyarán arra figyelmeztetettek, hogy a trippert okozó baktérium kifejezetten okos, több alkalommal volt már képes úgy továbbfejlődni, hogy ellenálljon az ellene bevetett antibiotikumoknak, mostanra pedig elfogytak az ellenszerek, és jönnek a törzsek, amely ellen jelenleg nincs ismert orvosságunk. 
Ezzel pedig a tripper súlyos betegséggé változhat, hiszen kezeletlenül meddőséget, vetélést, krónikus fájdalmat is okozhat, illetve idült gyulladásokhoz vezethet.
Érdemes megfogadni azokat a tanácsokat, melyek nemcsak a rezisztens betegségek, hanem minden nemi úton terjedő fertőzés megelőzésében fontosak: 
A tripper például hatékonyan megelőzhető, ha védekezünk együttlét közben, valamint érdemes szűrővizsgálatokra is eljárni, mivel például a tripper esetében nem ritkán előfordul, hogy valaki tünetmentes, de fertőző. 
OSZD MEG másokkal is!








Morvai Krisztina elképesztő dolgokról számolt be mi megy Brüsszelben Magyarország ellen – videó



2018. szeptember 9., vasárnap 







Végső politikai és gazdasági támadás indult Magyarország ellen!
Megcsúfolja a jogállamiságot a Sargentini-jelentés. A dokumentum számos olyan ponttal kapcsolatban fogalmaz meg kritikát Magyarországgal szemben, amelyek soha nem voltak szabályozva az Európai Unió joganyagában. Az eljárást, amelyet a jelentés megszavazása esetén megindítanának az ország ellen, semmilyen jogszabály nem rögzíti.
A politikus a Sargentini-jelentés kapcsán rögzítette, számos sebből vérzik a dokumentum, hiszen több olyan eljárásjogi szabály sincs lefektetve, amely alapján Magyarországot jogi úton támadni lehetne.
Morvai Krisztina szerint a jelentés és a körülötte kialakult vita jó reklám a májusi EP-választások előtt Magyarországnak, amely képes volt fellépni a tömeges, illegális bevándorlással szemben.
Morvai Krisztina arról is beszélt, hogy bár a fősodratú médiában nem észlelhető, de nagyon agresszív támadás indult Magyarország, Lengyelország és Olaszország ellen is, amelyet a Soros Györgyhöz köthető szervezetek gerjesztettek.
A képviselő elmondta, az uszítás egészen addig terjedt, hogy a sorosisták párhuzamot vontak az egykori weimari köztársaság, a nácik támogatása és napjaink folyamatai között.
Ennek problematikusságáról Morvai Krisztina, független európai parlamenti képviselő beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában:
OSZD MEG másokkal is!

A Sargentini-jelentés már lezárt ügyeket vesz elő - Morvai Krisztina (2018-09-07) - ECHO TV

https://www.youtube.com/watch?v=PqC_fnGe57Q









Új világháború: Észak-Korea bármelyik pillanatban lerohanhatja Dél-Koreát, ezzel megindítva napjaink nagy kataklizmáját



2017. szeptember 9., szombat 







Riasztó elemzés: sokkal nagyobb a baj, mint hitték!
Észak-Korea gyakorlatilag bármikor megtámadhatja Dél-Koreát. És ez még nem minden. Ha megteszi, azzal egy olyan konfliktust szabadít rá a világra, ami minden nemzetre kihat, de még az üzleti életre is a világgazdaságon keresztül.
Nemrég egy új jelentésből hátborzongató részletek derültek ki.
11 millió fős hadsereggel támadna a szárazföldön Észak-Korea! Ez azt jelenti, hogy hagyományos fegyverekkel akár néhány nap alatt elfoglalhatná Dél-Koreát, még az amerikai katonai jelenlét ellenére is.
Észak-Korea katonai erejét tehát jelentősen alábecsülték.
Nem elég, hogy az elmúlt hetekben rengeteg kísérleti atomrobbantást hajtott végre.
Észak- és Dél-Korea hivatalosan továbbra is háborúban áll egymással, hiszen az 1950-53-as koreai konfliktus nem békeszerződéssel, csak fegyverszünettel zárult.
Mindig is óriási volt a két fél közti feszültség, ez pedig tovább nőtt azzal, hogy az utóbbi időben Észak-Korea a fél világgal megpróbál harcba szállni, vagy legalábbis mindenfelé fenyegetőzik.
Az International Institute for Strategic Studies (IISS) nevű brit kutatóintézet friss tanulmányában 1,2 millióra becsüli az észak-koreai hadsereg létszámát, amely ezzel Kína, India és az Egyesült Államok hadereje után a negyedik legnagyobb a világon. Még meghökkentőbb a mozgósítható tartalékosok 7,6 milliós száma. Ennek alapján szükség esetén az ország minden negyedik lakosa behívható.
Ez hihetetlen arány.
Sok elemző arra hívta fel a figyelmet, hogy óriási baj van, mivel gyakorlatilag "pillanatok" alatt elfoglalhatná Észak-Korea Dél-Koreát.
Ezzel pedig máris óriási területekre tenne szert, ráadásul különféle légvédelmi és egyéb rakéták egész sorához jutna, ami segítené őt a harcban egy esetleges háború esetén a többi nemzettel.
Arról nem beszélve, hogy ezzel egy olyan háborút indíthatna el, mely könnyen a harmadik nagy világháborúvá nőheti ki magát, mivel ebbe a háborúba bele fogják rángatni Amerikát, Kínát, Japánt és még Oroszországot is.
Az IISS tanulmánya szerint a tömeghadseregnek 3500 könnyűpáncélosa és 550 harci repülőgépe van. A tengeren 410 észak-koreai hadihajó és 70 tengeralattjáró vethető be.
Ezzel szemben a Dél-Korát védelmező haderő mindössze 630 ezer főt számlál, és ez már tartalmazza az országban állomásozó 30 ezer amerikai katonát is. Közülük mintegy 20 ezer fegyverest a szöuli Jongszan laktanyában állomásoztatnak, amely mindössze 40 kilométerre található az észak-koreai határtól.
Ezek az amerikai erők szorosan összefonódtak a dél-koreai hadsereggel, és rendszeresek tartanak közös hadgyakorlatokat.
Az északiaknak attól sem kell tartaniuk, hogy az ellenséges kémműholdak felfedezik mozgásukat, mert az egész határ menti régió tele van alagutakkal, amelyeken teljes felszereléssel átmasírozhatnak anélkül, hogy ellenségeik tudnák, merre járnak.
Bármelyik pillanatban kirobbanhatna a háború. Ez ott van a levegőben.
Míg egyesek szerint csak felfújja a média a dolgot, addig más elemzők nagyon is veszélyesnek tartják a mostani krízist, mivel bármivé eszkalálódhat.
OSZD MEG másokkal is!




Levél Macronnak egy magyar tollából:rengetegen osztják, nagyon ütős és őszinte!



2018. szeptember 3., hétfő 







Macron Miniszterelnök Úr!
Néhány gondolat, hogy mi magyarok miért nem értünk egyet a bevándorlók szétosztásával:
1. Afrika kincseinek elrablásánál, a rabszolgák eladásánál valahogy nem került szóba a zsákmány szétosztása. Önök Afrika kifosztásával voltak elfoglalva, mi védtük Európát az iszlámtól. – Déli harangszó? Magyarország ezután három részre szakadt, lakossága nagyrészt kihalt.
2. A világháború után Nyugat Marshall – segélyt kapott, – mi Szovjetuniót.
3. 1945-ben egy tisztességes béke után nem lett volna szükség ’56-ban a szolidaritásra. A magyarok nem az iszlám államokba, hanem Burgenlandba, a volt hazánkba (most Ausztria) menekültek.
4. Segítettünk Európa egyesítésében, amikor 1989-ben megnyitottuk a német menekültek előtt a határokat.
5. Nem kerestük bombával az olajat Ázsiában sem. Házakat, hazát nem romboltunk.
6. Végül: Egyszer már volt szétosztás 1920-ban Trianonban. Önök vezetésével hazánkat, Magyarországot „osztották” szét!
László Csitos
OSZD MEG másokkal is!




Az ESA elképesztő videót tett közzé: földön kívüli anomália, mely az egész világot elkápráztatta!



2018. szeptember 4., kedd 







Az egész internetet bejárta a felvétel. valami gyönyörű és hátborzongató is egyszerre!
Az Európai Űrügynökség (ESA) közleménye szerint a Hubble-űrtávcső által készített felvételek 2017-ben készültek a Szaturnusz nyári napfordulóját és az azt követő időszakot felölelő hét hónapban, és az eddigi legátfogóbb képet adják a Szaturnusz északi-sarki fényéről.
A Földön akkor jelentkezik sarki fény, vagyis auróra, amikor a Napon napkitörések keletkeznek, és az ebből származó mágneses mező töltött részecskéinek egy része a mágneses pólusok körüli tartományban bejut a Föld légkörébe.
Ezek a részecskék a légkör atomjaival ütköznek, ionizálják és gerjesztik azokat, a gerjesztett atomok pedig fénykisugárzással térnek vissza alapállapotukba.
A Földdel ellentétben azonban a Szaturnusz légkörét döntően hidrogén alkotja, amely ultraibolya (UV) fényt termel, amikor interakcióba lép a napszélben lévő részecskékkel. 
Ezt a fényt sem szabad szemmel, sem földi távcsővel nem lehet látni, csupán a Hubble-űrtávcsővel lehet lencsevégre kapni az űrből:
Az ESA szerint a felvételek új információkkal szolgálnak a Szaturnusz sarki fényeiről, például kiderült, hogy azok hajnalban és éjfél előtt a legfényesebbek. 
A Földön és a Szaturnuszon kívül a Jupiteren, a Neptunuszon, az Uránuszon és Merkúron is megfigyeltek már sarki fényt 
idézi az MTI.
OSZD MEG másokkal is!

Animation of Saturn’s northern auroras



Terjed a világ legdurvább viral járványa: már egy 12 éves és egy 16 éves gyermek is meghalt!



2018. szeptember 4., kedd 







A terjedő rettenet az őrületbe kergeti a fiatalokat! SZÜLŐK, FIGYELEM! Óvjuk meg gyerekeiket!
Egyre durvább méreteket ölt: rengeteg áldozatot szedett, sok a fiatal sérült, és a világot lassan be fogja kebelezni.
Bár a szülőket a médiában egyre több helyről figyelmeztetik, még mindig óriási a veszély, és sokan azt sem tudják, pontosan mivel is állnak szemben.
A Momo nevű internetes figura sorra szedi az áldozatokat.
Magyra esetről eddig csak egyről tudni, az sem teljesen megerősített, de a világban már több tragédia konkrét felelőse is volt. nemrég egy 12 és egy 16 éves volt az, akik az életükkel fizettek...
A médiában keringő információk alapján egy 12 éves argentin, egy 15 éves magyar lány, és egy 18 éves indiai fiú is felakasztotta magát a közelmúltban, halálukért sokak szerint a közösségi média „második Kék Bálnája”, a Momo nevű horrorlény tehető felelőssé, akinek nevéhez veszélyes jelenség fűződik.
Egy 12 éves lány és egy 16 éves fiú vetett véget életének Kolumbiában.
Az RCN Radio szerint a két fiatal ismerte egymást, a fiú mutathatta meg a játékot a lánynak, mielőtt végzett saját életével. A fiú után 48 órával később találták meg a lányt, aki felakasztotta magát.
A rendőrség lefoglalta a gyerekek telefonjait, amiken bizonyítékokat találtak arra, hogy ők is a horrorlény kihívásait teljesítették.
De mi is ez a Momo?
Azt üzeni, "Mindent tudok rólad!" Világszerte lép kapcsolatba gyerekekkel, óriási a riadalom! Sokan a Kék bálna reinkarnációjának tartják!
Olyan, mint valami buta vicc, de annál mégis több.
A dologban az a legbizarrabb, hogy szinte seneki sem tud semmit erről az egészről, mint annak idejéna Kék bálnáról sem.
"Mindent tudok rólad!" -ezt üzeni Momo néven egy rémisztő, torz, horrorisztikus arc annak, aki kapcsolatba lép vele WhatsAppon, egy (fiatalok által is) kedvelt csetalkalmazáson.
Emellett hátborzongató üzeneteket küld, például, hogy "halott vagyok", vagy épp hangfájlban érkezik tőle elviselhetetlenül kellemetlen, csikorgó hang, konyhakéses minivideó, de olyan is előfordult állítólag, hogy a felhasználó telefonján lévő fotót nyúlta le, és küldte el neki üzenetként.
Nagyon sokan félnek tőle, és nem győzzük ÚJRA felhívni a figyelmet arra, hogy aki bárhogyan is kapcsolatba kerül Momoval, az azonnal értesítse a szüleit.
Ha szülő vagy, akkor pedig fokozottan figyelj a gyermekeidre, nehogy áldozatául essenek ennek az elmebeteg figurának és a játékának!
OSZD MEG másokkal is!






Brutális időjárási anomáliák várhatók: 10 fokos hőmérséklet különbség is lehet!



2018. szeptember 4., kedd 







Nem akármilyen időjárás fog lecsapni ránk: ezek a szélsőségek egyre gyakoribbak lesznek a szakemberek szerint!
Többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk: sokfelé várható eső, zápor, zivatar, helyenként jelentős mennyiségű csapadékkal – szélerősödés csak zivatar környezetében lehet.
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között valószínű. 
A tartósan csapadékos északnyugaton 18, az északkeleti határnál pedig akár 27 fok is lehet.
A szakemberek azt mondják, hogy egyre több lesz a kifejezetten szélsőségesnek számító időjárás a jövő nyáron is és még idén télen is.
Ezekhez alapjáraton kell hozzászoknunk a globális éghajlat teljes változása, mondhatni megbolondulása miatt...
Szerdán már több lesz a napsütés, de még több helyen előfordulhat kisebb eső, főként északkeleten zápor, zivatar. A Dunántúlon, és délután északkeleten is feltámad az északi-északnyugati szél. Napközben 23-28 fokra készülhetünk.
Csütörtökön az ország nagy részén több órára kisüt a nap, helyenként még záporok, zivatarok kialakulhatnak. A légmozgás csak zivatarok környezetében támadhat fel. Nappal 23-29 fokig melegszik a levegő.
Pénteken hosszabb napos időszakokra készülhetünk, de kisebb záporok, zivatarok elszórtan kialakulhatnak. Nyugaton élénk lehet a délies szél, délután 24-30 fok várható. Szombaton nyugat felől megnövekszik a felhőzet és egyre több helyen készülhetünk záporra, zivatarra. A maximumok 23-30 fok között alakulnak.
OSZD MEG másokkal is!




A fokhagymaolaj csodatévő ereje





2017. augusztus 9., szerda 







Sokan esküsznek rá, a védikus orvoslás több ezer éve használja. Érdemes neked is kipróbálnod, mert utána az itt leírt bajokat és betegségeket mindig ezzel fogod kezelni!

1. Korpásodás

A fokhagymaolajjal kezelhető a korpásodás. Ehhez vegyen fokhagymaolajat és vigye fel a hajára. A fokhagymaolajjal megszabadulhat a viszkető fejbőrtől is, mivel az olaj hidratálja a száraz fejbőrt. Használja minden második héten, hogy elérje a kívánt hatást.Az olaj külsőleg használható és fogyasztható is. Az elkészítéséhez törjön össze fokhagymát, majd áztassa be zöldségolajba, vagy gőzölje desztillálva. Mivel 100 százalékban természetes anyag, ezért biztonságos a használata, habár azok, akik allergiásak a fokhagymára, ne használják.

2. Fertőzések

A fokhagymaolajjal jól kezelhetőek a bakteriális és gombás fertőzések, mivel az olaj gombaölő és antibakteriális hatású. Kezelhető vele a nyelvcsap- és candidiasis fertőzés is.

3. Fogfájás

Cseppentsen néhány csepp fokhagymaolajat egy vattakorongra. Tegye a vattakorongot az érintett fogra 10-30 percre. Ismételje naponta 2-3 alkalommal, hogy enyhüljön a fogfájás.

4. Egészséges szív

A fokhagymaolajjal fenntartható a vérnyomás és csökkenthető a magas vérnyomás. Mivel vérhígító hatású, megtisztítja a vérereket és megakadályozza az érszűkületet. Hatékonyan megakadályozza még az agyvérzés és a trombózis kialakulását, valamint csökkenti a vércukor szintjét.
fokhagyma-olaj

5. Koleszterin

Az olaj csökkenti a „rossz” koleszterin valamint a triglicerid szintet.

6. Szív- és érrendszeri problémák

A fokhagymaolaj csökkenti a „rossz” koleszterin szintjét, ami sokféle szívprobléma kialakulásához vezethet. Ezáltal azonban az olaj hozzájárul az egészséges szív fenntartásához.

7. Egészséges haj

A fokhagymaolaj sok olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek serkentik a hajnövekedést, valamint felveszik a harcot számtalan fejbőr problémával. A fokhagymaolaj gazdag kénben, E-, C-, B1- és B6-vitaminban, amelyek fontos szerepet játszanak a hajnövekedésben és a fejbőr védelmében. Az olaj meggátolja a hajszálak töredezését és erősebbé teszi a hajgyökereket. Habár az olajnak elég erős szaga van, számtalan pozitív hatással rendelkezik.
Vigyen fel a hajára fokhagymaolajat, hogy a haja egészségesen nőhessen. Ezzel a vérkeringést is serkenti, így a hajgyökerek megerősödnek, valamint a fejbőrről eltűnnek a méreganyagok. Lefekvés előtt masszírozza be a haját és a fejbőrét fokhagymaolajjal, majd másnap reggel egy gyengébb samponnal mosson hajat.

8. Egészséges bőr

Ha a fokhagymát külsőleg felviszi a bőrre, kezelhetőek az olajjal a gombás fertőzések, szemölcsök és tyúkszemek. Az olajjal az olyan gombás fertőzések is megszüntethetőek, mint az ótvar és gombás láb.
fokhagyma-2

9. Rák

A fokhagymaolaj egy allil kén nevezetű vegyületet tartalmaz, amivel hatékonyan megállítható vagy kezelhető a rákos sejtek termelődése. Az olajjal kezelhető a hasnyálmirigy-, nyelőcső-, mell-, prosztata-, gyomor- és végbélrák.

10. Fülfertőzések

A fülfertőzések kialakulásáért vírusok felelősek, melyek fájdalmat és irritációt okoznak. A fülfertőzés könnyedén kezelhető meleg, házilag készített fokhagymaolajjal, mivel az olaj fertőtlenítő, vírusölő és antibakteriális hatású.

11. Immunitás

A fokhagymaolajjal megerősíthető az immunrendszer és megállítható a rákos sejtek terjedése. Az olaj az olyan méreganyagokat is eltávolítja a szervezetből, mint az ólom és a higany. Az olaj a sűríti a vért, ezért jó hatással van a vérzékenységre.

12. Pattanások

A fokhagymaolajból pattanások elleni arcpakolás is készíthető. A fokhagymaolajat keverje iszappakolásba, így ezzel eltüntetheti a pattanásokat és az azok után maradt sebhelyeket az arcról.

Fokhagymaolajos recept

Ezzel a recepttel kezelhető a megfázás és a homloküreg gyulladás.
  1.  Vegyen néhány csepp fokhagymaolajat és 2 evőkanál olíva-, mustár- vagy kókuszolajat.
  2. Alacsony hőfokon melegítse fel az olajat.
  3. Tárolja a keveréket kis üvegben. 4-5 napra akár le is fagyaszthatja.
  4. 2-3 csepp olajat vigyen fel az érintett fülre, hogy enyhítse a fájdalmat.

A vöröshagyma gyógyító hatása


2015. augusztus 22., szombat 





Ha teheted, mellőzd a gyógyszereket, és válasz természetes szereket! Például a vöröshagymát! [dropcap]A[/dropcap] Közép-Ázsiából származó jellegzetes aromájú növény rengeteg étel nélkülözhetetlen összetevője – a magyar konyha számára szinte elengedhetetlen hozzávaló. A benne található értékes fitovegyületeknek és élelmi rostoknak köszönhetően a vöröshagymaegészségügyi szempontból is értékes növény. Vegyük sorra, hány féle betegségnek lehet hatékony ellenszere!

Gyomorfekély és gyulladásos bélbetegségek ellen

vöröshagyma olyan kénvegyületeket tartalmaz, melyek segítenek a Helicobacter Pylori nevű baktérium közömbösítésében. Mivel a mikroorganizmus jelenléte a szervezetben szoros összefüggésben áll a gyomorfekély kialakulásával, így a betegség kiváló természetes gyógymódja lehet.
 voroshagyma2
hagyma héjában lévő természetes antihisztamin – kvercetin – hatékonyan gátolja azokat az allergiaszerű reakciókat, melyet a gyulladásos bélbetegség esetében egyes ételek okoznak. Ha nem pucolod meg a hagymát, mielőtt beletennéd a levesbe, a kvercetin kioldódik a héjából. Ha erős aromája miatt nem szereted a hagymát, a gyógyszertárban vény nélkül is vásárolhatsz kvercetintartalmú táplálékkiegészítő

Rákellenes?

A kutatások szerint a vöröshagymában található diallil-szulfid bizonyos fokú védelmet biztosít az emésztőrendszeri daganatok kialakulásával szemben. Mindez annak köszönhető, hogy a gyomorba kerülve növeli a rákellenes hormonok mennyiségét.

Székrekedés ellen

Ha gyakran okoz gondot a székrekedés, fontos, hogy ne csak a fokozott - napi két liter - folyadékbevitelről gondoskodj. A rostban gazdag étrend szintén nélkülözhetetlen, ha szeretnél búcsút inteni a problémának. Avöröshagyma magas - oldható és nem oldható - rosttartalmának köszönhetően segít az emésztési problémák, elsősorban a székrekedés orvoslásában. Mivel fokozza az emésztőnedvek termelését, így duplán hatékony - ráadásul a puffadást is megszünteti.

Köhögés és nátha ellen

vöröshagymát már nagyanyáink is sikerrel alkalmazták a megfázásos betegségek ellenszereként. Baktériumölő hatóanyagainak köszönhetően a köhögés remek ellenszere.
 voroshagyma-3
Hámozz meg, majd darabolj össze hat fejvöröshagymát, és négy evőkanál mézzel együtt tedd lábosba. Helyezd az edényt egy nagyobba – melyben forr a víz. Fedd le, majd lassú tűzön forrald egy órát. Szűrd le, és egy-két óránként fogyassz belőle egy evőkanállal. A fokhagyma után a vöröshagyma a legerősebb antibakteriális hagymaféle. Illóolajának köszönhetően segít a nyák feloldásában, megszünteti az orrdugulást - így a náthás megbetegedések esetén nyugodt szívvel fogyaszthatod.

Szíved védelmében

vöröshagyma héjának színét azok a hasznos antioxidánsok adják, melyek nélkülözhetetlenekegészséged megőrzése érdekében. A magas koleszterinszint csökkentésére is kiváló táplálék avöröshagyma. HDL-szintet növelő kénvegyületei, valamint a kvercetin nevű antioxidánsa segít visszaszorítani a káros LDL koleszterin szintjét a vérben - így nélkülözhetetlen táplálék a szív-és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Indiai kutatók vizsgálatai szerint azonnali hatást fejt ki a koleszterinszintre. Amennyiben a zsíros ételek mellé nyers vöröshagymát is fogyasztasz, megakadályozhatod a zsírok lerakódását a szervezetben. Ha tehát pörköltet vagy szalonnát eszel, nem feledkezhetsz meg egy kisebb fej vöröshagymáról sem!
Forrás: femina
 




FIGYELJ ezekre a változásokra, amelyek a halál előjelei lehetnek – Tapasztaltad már valamelyiket?



2018. szeptember 7., péntek 







Az élet egy nagyon értékes kincs, amely fölött nincs hatalmunk és a halál egy szempillantás alatt elveheti tőlünk.
Bármennyire is nehéz elfogadni, idős szeretteink elmenetele egyes esetekben kiszámítható, amelyre speciális jelek hívhatják fel a figyelmünket.
A test hűlése
Ha valaki a halál küszöbén áll, a kezei és lábai folyamatosan hűlnek ki. Egy érintéssel azt érezhetjük, hogy jéghideg végtagokat fogunk meg. A bőr színe szintén változik, ami a rossz keringésnek tudható be.
Alvás
Azok a személyek, akik hamarosan eltávoznak, különösen, ha már nagyon idősek vagy betegek, egyre többet alszanak. A lassult anyagcsere tehető felellőssé érte. Tölts minél több időt ezekkel az emberekkel, fogd a kezüket és beszélgess velük.
Tudatzavar
Akik hamarosan eltávoznak nagyon zavarodottá válhatnak. Nem ismerik fel pontosan, hogy hol vannak, nem biztosak benne, hogy kikkel találkoznak, milyen életszakaszban vannak, stb. Az anyagcsere megváltozás okozza ezt a zavart. Ne restelld elismételni, hogy ki vagy és próbálj minél vidámabb témákat felhozni, hogy jó kedvre deríthesd.
Szorongás
Gyakran felmerül az eltávozóban, hogy mi az, amit nem ért el vagy félbehagyott, de szeretett volna megvalósítani. Fontos, hogy elmondd neki, mennyi sok jót és értékeset vitt véghez az életében, hogy elégedetten távozhasson.
Légzés változása
A légzés ritmusa észrevehetően megváltozik a végső perc közeledtével. A rendszertelen légvételek és a sóhajtozások figyelmeztető jelek.
OSZD MEG másokkal is!




A gyógyszeripar 5 legborzasztóbb bűne: nap mint nap elkövetik az emberiség ellen!



2018. szeptember 7., péntek 







Ha ezekről széles körben tudnának az emberek, talán már meg is szűnt volna a gyógyszerlobbi jelenlegi vezetése.
Az orvostudomány mindig is az emberekért volt, amióta világ a világ. Ellenben az egészségügy, és az egészségügyi rendszer szerves részeként működő gyógyszeripar már egészen más tészta.
A történelem évtizedei alatt számos olyan főbűne volt, melyek önmagukban is képesek lettek volna saját bukását eredményezni.
A rendszer azonban még ma sem omlott össze, sőt, jobban virágzik, mint valaha. A halál iparosított intézménye nem is gondolnánk, mennyi ember életét keseríti meg, és hogy mennyi embernek okozza közvetve a halálát.
A betegek lehúzása
Ez az egyik legközismertebb, és ezt csinálják a legnyíltabban, mégsem emel szinte senki hangot ellene. Időnként az emberek hőbörögnek, fel vannak háborodva rajta, de sajnálatos módon idővel mindig beletörődnek.
Bizonyított tény, hogy a legtöbb gyógyszer előállítása nem jár jelentős költséggel, és az eladási ár mindösszesen EGYTIZEDÉT teszi ki. vagyis közel TÍZSZERES áron forgalmazzák a betegek számára.
Arra alapoznak, hogy aki beteg, és szüksége van rá, valamint az előre lefizetett, kvóta alapján dolgozó orvosok úgyis felírják, azok úgyis kiváltják, akármilyen drága legyen is. Arra a tudatalattinkra alapoznak, mely azt mondatja velük: az egészség minden pénzt megér.
Ráadásul egy második bőrt is lehúznak rólunk, mert egy statisztika szerint a betegeknek rendszeresen vissza kell menniük kontrollra, ahol az esetek 70%-ában kiderül, hogy hatástalan volt az adott felírt gyógyszer, követett kezelés, és egy új, méregdrága kezelést kell második nekifutásra kipróbálni.
Mindezt úgy, hogy fizetjük a társadalombiztosítást, miközben gyér ellátást kapunk, és méregdrága, sokszor önerőből kiváltandó orvosságokat.
Nem foglalkozik a szegényekkel
A gyógyzserlobbi a 101%-os profitra játszik. Évről-évre nyereséget kell elkönyvelnie, hogy a mutatók, és a negyedéves jelentések megfelelőek legyenek.
Amerika-szerte, és így az egész világon a lakosság és a betegek közel FELE nem jut hozzá azokhoz az orvosságokhoz, melyekre szüksége lenne, mindössze amiatt, mert azok túl drágák.
Egy megdöbbentő statisztika is kimutatta, hogy a gazdagok - akik a világ közel 1%-át teszik ki - átlagban 15 évvel élnek tovább, mint a társadalom nagy része. Mindenhol vannak olyan helyek, ahol az emberek krónikus betegségekben szenvednek, és nem jut pénz a saját gyógyszereikre.
Orvosokat fizetnek le
Köztudomású, hogy rengeteg orvos abból él, hogy szövetkezik bizonyos gyógyszerészei vállaltokkal, vagy vakcinagyártókkal, különféle kozmetikai termékek vállalataival.
Ez természetesen nem mindenkire vonatkozik, szerencsére nem általános jelenség, de egyre elterjedtebb volt az elmúlt 5-10 évben, hogy az orvosok ügyet sem vetve a betegekre mindig és módszeresen egy adott terméket, termékcsaládot írtak fel a legkülönfélébb betegségekre.
Ezzel sem lenne éppen még semmi baj, azzal már ellenben igen, hogy sok esetben kiderült már, hogy olyan betegségekre szedették ezeket a betegekkel, amire nem is volt hatásos, sőt, ellenjavallt volt az adott orvosság. Nyerészkedés mindenek felett?
Kutatásokat nyúlnak le
Nem egy esetben megtörtént a közelmúltban, hogy egy természetes alternatívát, vagy kutatást másoltak le, egy szintetikus eljárással vagy anyaggal helyettesítve. Ennek az volt a lényege, hogy az adott vegyület vagy gyógymód ily módon szabadalom alá legyen helyezve. vagyis pénzt tudjanak vele keresni.
A következő lépésben pedig az egészséges, és ingyenesen hozzáférhető alternatívákat pedig elfojtották, ellehetetlenítették.
A múltban számtalan rákgyógyszerrel tettek így, valamint nemrégiben egy inzulin eljárással is, melyet monopolizáltak, és hihetetlenül megdrágították. A Daraprim nevű antiparazita készítmény 62 éve volt a piacon, mindösszesen 13.50 dollárért értékesítve, míg fel nem vásárolta Martin Shkreli, és azóta ugyanazt 750 dollárért bocsájtják a betegek rendelkezésére.
Folyamatosan csalnak az adókon
Rengeteg esetben - főleg Amerikában - megpróbáltak már a legkülönfélébb módokon adót csalni, hogy növeljék az egészségügy profitjait és az éves bevételek eredményeit. Ez ugyanis jól mutat az új befektetők, üzletemberek számára.
Csak az USA-ban 9 milliárd(!) dollár veszteséget okoznak ezzel az államnak, miközben részben az állam támogatja őket, és lenne elég a nyereségből kifizetni a veszteséget, mégsem teszik. A Pfizer és az AbbVie nem egyszer megpróbált már kibújni az adó törvények elől.
20 milliárd dollárnyit profitot termelnek minden évben, ellen ellenére rengeteg kutatást állítanak le, és rengeteg dolgozótól szabadulnak meg minden hónapban, arra hivatkozva, hogy új, robot vezérelt technológiával gyorsabban halad a gyártás.
Hogy ez meddig mehet így tovább? Amíg megengedjük nekik. Amíg az emberek szemellenzővel, vagy strucc módjára dugják a fejüket a homokba, és nem veszik észre, hogy nyíltan rabolják őket a kórházakban, rendelőkben, gyógyszertárakban…
OSZD MEG másokkal is!






Természetes immunerősítő, és emésztés szabályozó készítmény, aminek már most mentsd el a receptjét!



2018. szeptember 7., péntek 







Élet és egészségmentő módszerek, házi orvosságok.
A csipkebogyó igen gazdag C-vitaminban, ezért a legjobb immunerősítő, ajánlott megfázás, influenza esetén, de az őszi fáradtságot, erőtlenséget is sokkal könnyebben le tudjuk küzdeni a segítségével.
Ezenkívül magas a B-vitamin, A-vitamin, flavonoid és ásványi anyag tartalma is, megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, gyulladásgátló hatása van, de gondoskodik a húgyutak egészségéről is.
A csipkebogyót az első fagyok után ajánlott szedni, október végén, amikor a gyümölcs sötét pirosra érik. 
Ne szedjük túlságosan forgalmas útmentén, inkább rétek, erdők szélén gyűjtsük be a csipkebogyót.
Mikor hazavittük, mossuk meg, távolítsuk el a szárát, és vágjuk ketté a friss bogyókat, majd szárítsuk meg.
Frissen is főzhetünk teát belőle
Dobjunk 5-10 csipkebogyót 300 ml vízbe, forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről, fedjük le, és hagyjuk állni 15 percen keresztül. Ezután szűrjük le, és igyuk meg a főzetet. Naponta 1-2 csészével nyugodtan elfogyaszthatunk belőle, főleg, a téli időszakban.
Csipkebogyó szörpöt is könnyen készíthetünk
Hozzávalók:
2 liter víz
70 dkg friss csipkebogyó
80 dkg cukor
1 teáskanál borkősav
Elkészítés:
A csipkebogyó két végét vágjuk le, mossuk meg alaposan, majd daraboljuk fel. Öntsünk rá vizet, főzzük fel, majd lassú tűzön főzzük még egy fél órán keresztül.
Vegyük le a tűzről, hagyjuk állni két napig, majd szűrjük le, és adjuk hozzá a cukrot. Kissé melegítsük fel ezt a cukros levet, de ne forraljuk fel.
Forrón öntsük sterilizált üvegekbe, mindenik tetejére tegyünk egy csipet szalicilt.
OSZD MEG másokkal is!
Forrás: Tudásfája.com




Világszerte szuperbaktériumok pusztítanak a kórházakban: jön a globális apokalipszis?



2018. szeptember 5., szerda 







A mutálódás veszélye hihetetlenül magas. Mikor robban az a bizonyos világjárvány bomba? A tudósok szerint a helyzet kritikus...
A Melbourne-i Egyetem kutatócsoportja három olyan, többszörösen antibiotikum-rezisztens Staphylococcus epidermidis törzset fedezett fel, amelyek az utóbbi évtizedekben jelentek meg és terjedtek el világszerte.
A kutatócsoport hét ország 78 orvosi intézményéből származó minta alapján írta meg azt a tudományos tanulmányát, amelyet a Nature Microbiology folyóiratban közölt.
Gyakran csak a bőr felszínén vannak jelen, és nem feltétlenül okoznak fertőzést. Néhány embernél azonban olyan súlyos, invazív fertőzéseket okoznak, amelyek komplex kezeléseket igényelnek"
mondta Ben Howden kutató az ABC News Australia számára nyilatkozva a most beazonosított szuperbaktériumokról.
Ezek a szuperbaktériumok tehát alapvetően azért veszélyesek, mert eleve minden emberben jelen vannak.
A legismertebb MRSA szuperbaktérium rokona, az S. epidermidis baktériumtörzs az orvostudomány jelenlegi ismeretei szerint gyakran megtalálható az emberi bőrön, és nem jelent tényleges veszélyt az emberi populáció többségére nézve.
A legyengült immunrendszerű emberek számára komoly veszélyt jelenthetnek az S. epidermidis baktériumok a műtéti sebek keletkezésekor, illetve az orvosi segédeszközöknek (katéterek, lélegeztető csövek...) az emberi testbe helyezése alkalmával is.
A kutatócsoport megállapítása szerint a most felfedezett három szuperbaktérium mindegyike ellenáll a világ kórházi protokolljaiban alkalmazott két legerősebb antibiotikumnak, a rifampicin és a vancomycin tartalmú szereknek.
A tudósok megállapítása szerint egyenlőre nincs a láthatáron egyetlen, az antibiotikum-rezisztens szuperbaktériumok ellen eredményesen felhasználható orvosi megoldás sem.
Egyértelműen az antibiotikumok széles körű használata miatt alakultak ki mostanra a szuperrezisztens baktériumtörzsek. 
Az azonban még a kutatók számára is rejtély, hogy a világ minden részén és kifejezetten a kórházakban hogyan alakulhattak ki pontosan ugyanazok az antibiotikum-rezisztens baktériummutációk.
A kutatók szerint a kórházi fertőzések visszaszorítása érdekében most a baktériummutációk megfigyelése és elemzése mellett az a legszükségesebb teendő, hogy világszerte megvizsgálják a kórházak, hogyan érdemes változtatniuk az antibiotikumok felhasználásának jelenlegi protokolljain.
Lehet, hogy például érdemes lehet csökkenteni vagy akár teljesen elhagyni a többször használatos eszközök antibiotikumos kezelésének jelenlegi gyakorlatát.
OSZD MEG másokkal is!



Itt a Démonok között 2-ben látott valódi, megtörtént interjú Janettel, a démon által megszállt kislánnyal!



2018. augusztus 31., péntek 







Láttad a nagy sikerű, igazi kasszarobbantó film, a Démonok között második részét? Emlékszel Janet interjúztatásának a jelenetére? Itt a valódi, megtörtént 1970-es években készített interjú!
Ha láttad a filmet, talán emlékszel arra az igen emlékezetes és feszültséggel teli jelenetre, amikor Janetet, a kislányt elkezdik kérdezgetni a tévétől, és hirtelen hangot vált, ahogy előtör a benne lakozó gonosz lélek.
A film ezen jelenete – mint ahogyan a film nagy része – valódi eseményeken alapul. Az ominózus interjút a valóságban is megejtették, méghozzá az 1970-es években.
Az interjú közben Maurice Grosse paranormális kutató néhány újságíró jelenlétében kérdezgeti a lányt, akinek hirtelen megváltozik a viselkedése.
Egy csapásra elváltozik a hangja is, és különös, bizarr tekintetet vesznek fel a szemei. Maurice-ben ekkor tudatosult, hogy már nem a lánnyal beszél, hanem az őt megszálló gonosz démoni entitással.
A lány olyan mély hangon kezd el beszélni, ami talán nem is az ő hangja. A megszállt emberek gyakran képesek titokzatos módon olyan hangszínekben felszólalni, melyre valójában nem is lennének képesek.
Persze a tudomány erre is talált már azóta magyarázatot, de a tudományos magyarázat sem volt képes eddig minden esetet megválaszolni, a többi, szintén megszállásra utaló jelről nem beszélve, melyre soha nem találtak magyarázatot a lány esetében sem.
Az eredeti, valódi interjú legalább annyira félelmetes, ha nem félelmetesebb, mint a filmben látott interjú.
OSZD MEG másokkal is!

The Enfield Poltergeist Nationwide Special



The Enfield Poltergeist Fact or Fake? part 1 [Full Episode]



Hátborzongató szellemidéző történetek



2015. augusztus 14., péntek 







Ha visszagondolsz az iskoláskori osztálykirándulásokra, biztosan eszedbe jut legalább egy olyan, amikor szellemet idéztetek. Hogy sikerült az idézés, vagy inkább csak nevettetek egymás borzongásán, már nem is fontos, de az érzés, amit akkor éreztél, bizonyára máig elkísér: a hátadon futkosott a hideg, a tenyered nyirkos volt.
[dropcap]H[/dropcap]ogy felnőttként hiszel a szellemekben, vagy a szkeptikusok táborát erősíted, a te döntésed, de egy dolog egészen biztos: mindaddig nem nyerhetsz bizonyosságot a létezésükről, amíg magad meg nem tapasztalod a jelenlétüket. Valószínűleg az alábbi két eset szereplői is bizonyosságot szerettek volna szerezni, talán utólag meg is bánták. A szellemvilág lakóit előhívni ugyanis hátborzongató, és nem is veszélytelen dolog.

Katonatörténet

23 évvel ezelőtt történt egy éjjel, hogy egy romániai laktanyában a katonák leültek szellemet idézni. Körbeültek egy asztalt, tenyereiket rátették, és összeérintették az ujjaikat. Egyikük körbejárta az asztalnál ülőket, és szólítgatni kezdte a szellemet.
Az asztal egyszer csak megremegett. A katonák hitetlenkedve néztek egymásra, illetve az asztal alá, hogy ki mozgatja azt. Miután nem találtak bizonyítékot a csalásra, tovább folytatták az idézést.
szellemidezes
Kérdezgetni kezdték a szellemet, és kiderült, hogy az egyik katona rokona, és erőpróbára akarja hívni a katonát. A katona felállt, és teljes erejével lefelé nyomta az asztalt, de az meg se moccant.
Ezután megkérdezték a szellemtől, van-e olyan a társaságban, akit nem kedvel. Ekkor az egyik katona felé elindult az asztal, és egészen a szekrényig nyomta. A falfehér katona segítségért kiáltott, majd az asztal négy lába négy irányban kitört, az asztallap pedig a földre csattant. A jelenség azóta is megmagyarázhatatlan, az élmény pedig örök nyomot hagyott a katonák emlékezetében.

Egy meg nem született gyermek szelleme

szellemekA másik hátborzongató történet Magyarországon esett meg, és egy férfiról szól, aki rendszeresen koppanásokat hallott a lakásában. Mivel nem tudta, mi lehet a magyarázat, utána akart járni. Korábban hallott már kopogtató szellemekről, ezért a lakásába hívott egy szellemidézőt. Az asszony estéken át hiába ment a férfihez, mert a kopogás nem hallatszott, ám egy nap meghallották a hangot. Az asszony felpattant, és a hang irányába futott, egyenesen a hálószobába. Felszólította a szellemet, hogy egy kopogással jelezze, ha szellem. Egy koppanás hallatszott.
A férfi kíváncsi lett, ki lehet az, így kérdezgetni kezdték a szellemet. Talán egy felmenője? Esetleg a nemrég elhunyt kollégája? A válasz azonban mindig nemleges volt, a szellem pedig egyre dühösebben kopogott.
Nem értették, hogy ha nem egy rokonáé, és nem is a halott munkatárs szelleme, akkor ki kopoghat. Az asszony megkérdezte a férfit, hogy nem volt-e gyermeke, aki meghalt, vagy aki nem született meg. Ő azt felelte, hogy az első felesége hat hónapos terhesen elvetélt. Amikor ezt kimondta, egy erős, igent jelentős koppanás hallatszott. A szellem a meg nem született gyermeké volt.
Azt, hogy ezek az esetek valóban így történtek-e, persze csak az tudhatja, aki saját szemével látta, mindenesetre érdekes a gondolat, hogy egy szeánsz által bárki, akár te is bármikor kapcsolatba léphetnél valakivel a túlvilágról.
Forrás:femina.hu




Bizonyítékot találtak a hatodik érzék létezésére: megtörtént a nagy áttörés



2018. július 21., szombat 







A tudomány végre bizonyítékot talált a titokzatos hatodik érzék létezésére, mely kapcsolatban lehet a mágneses érzékeléssel is. Az emberek is képesek lennének tudat alatt érzékelni a mágneses mező változásait, bizonyos láthatatlan jelenségeket látni, a jövőbe látni?
Hihetetlen sejtések igazolódnak be az emberi hatodik érzékkel kapcsolatban. A tudomány ugyanis bizonyítékot talált a létezésére.
Egyes tudósok úgy vélik, hogy az öt fizikai érzék, a hallás, a látás, a tapintás, a szaglás és az ízlelés mellett
létezik a hatodik érzék is - utóbbi egyfajta spirituális érzékként definiálható,
melyet valaha az ember mindennapjai során használt, ám egy idő után - a technológia és a kommunikáció eszközeinek felfejlődésével - már nem volt rá szükség, ezért egyre jobban inaktivizálódott.
Teljesen megfoghatatlan volt a tudomány számára, így sokan évtizedekig nem ismerték el egy szűk rétegen kívül. Akik hittek benne, és kutatták, azok úgy vélték, hogy
ez lehet a legösszetettebb érzékelésünk annak ellenére hogy teljesen eltompult már bennünk elődeinkhez képest.
A hatodik érzék sok mentális és egyéb képességet foglalhat magában, vannak erre vonatkozó kutatások, melyek szerint ezek együtt járnak kéz a kézben, és egyértelmű összefüggés áll fenn közöttük.
Akiknek erős hatodik érzéke van, azok általában képesek a telepátiára, víziókat tudnak magukban előhívni a múltból vagy akár a jövőbe képesek látni, míg mások különböző erőtereket, vagy az emberek auráját képesek érzékelni.
Fizikailag érzékelhetetlen volt eddig, ám ez nem jelentette azt, hogy nem létezik. Láthatatlansága hasonló az életünket befolyásoló külső erőkéhez: nem lehet ugyan tetten érni, hogyan dolgozik, de egyszer csak ott lesz az eredménye.
Egy megérzés, ami megváltoztatja a véleményedet, a döntéseidet és akár a jövődet.
Tudományos bizonyíték a hatodik érzék létezésére
Amerikai kutatók most úgy tűnik, sikeresen észlelték a jelenséget, és bizonyítékot találtak arra, hogy a hatodik érzék nem puszta illúzió, hanem egy ténylegesen létező képessége az embereknek.
A hatodik érzék működését először néhány éve kezdték el komolyabban venni, amikor sejthetővé vált, hogy az állatok nem véletlen érzik meg az erős földrengéseket, akár napokkal azelőtt, hogy bekövetkeznének.
Megfigyelték, hogy a veszély előtt a veszélyeztetett területről a madarak, emlősök és egyéb állatok mindig elvándoroltak, anélkül hogy bármilyen a tudomány számára észlelhető előjele lett volna a katasztrófának.
A hatodik érzéket ugyan akkor még nem tudták mérni, de statisztikailag szinte kizárható volt, hogy ezek az esetek a véletlen művei lennének.
Megfigyelték, hogy bizonyos kutyák, amelyek telepatikus kapcsolatban állnak gazdájukkal, és állatok, amelyek tudják, ki telefonál, illetve négylábúak, amelyek tudják, hogy állatorvoshoz viszik őket, egészen az olyan állatokig, amelyek szellemekre reagálnak.
Szintén hátborzongatóan izgalmas eseteket figyeltek meg, mikor macskákkal kapcsolatos eseteket vizsgáltak. Több ezret, statisztikai szinten. A beszámolókból kiderült, hogy a macskák
már akkor tudják, hogy az állatorvosnál lesz jelenésük, mikor a gazdijuk még el se indul a kosarukért, elég csak rágondolniuk, és a macska el is bújik valahová.
Ez persze lehetne a véletlen műve is.
Azonban a statisztika és a nagy számok törvénye egyértelműen arra utal, hogy nem elszigetelt esetekről van szó, és kizárja a véletlenszerűséget.
Nemrégiben kiderült, hogy bizonyos emlősök és állatok az ibolyán túli sugárzást is látják, ami nemcsak a sötétben segít nekik tájékozódni, de olyan dolgokat is érzékelnek, amit mi emberek nem.
Az állatok egy részének retinája valóban átengedi ezeket a sugarakat, míg az emberé nem. - derült ki egy közelmúltban történt kutatásból.
Az emberben is megvan ennek ellenére a hatodik érzék képessége, valaha az emberi szem is átengedte ezeket a sugarakat, de evolúciós fejlődésünk során ezt a képességünket elvesztettük, eltompult bennünk.
A tudósoknak szenzációs módon mégis sikerült bizonyítékot találniuk arra, hogy az emberben is jelen van egyfajta finom érzékenység a mágneses mező változásaira.
A kutatók azt már tudták, hogy az állatok képesek érzékelni a mágneses teret, és ez nagyon szoros összefüggésben van a hatodik érzékükkel. Egy 24 önkéntessel elvégzett kísérlet mutatott rá arra, hogy
az emberi agyban is megvan ez az érzékelési képesség, igaz jóval tompábban, mint az állatoknál.
Az alanyokat egy Faraday kalitkába zárták, mely biztosította a megfelelő árnyékolást, és azt, hogy semmiféle elektromágneses erőtér ne jusson be.
Ezek után szakaszosan elektromos mezőnek tették ki az alanyokat, akiknek az agyában ekkor szokatlanul magas, semmilyen más biológiai aktivitással nem magyarázható reakció keletkezett. Mindez tudat alatt zajlott le ugyan, de mégis óriási bizonyító erővel rendelkezik a hatodik érzék létezésének kapcsán.
A kutatóknak még rengeteg kutatást és vizsgálatot kell elvégezniük, újabb teszteket, az eredményeket pedig kielemezni, de ha a későbbi kísérletek is hasonló eredményekkel zárulnak, talán még többet megtudhatunk a rejtélyes hatodik érzékről.
OSZD MEG másokkal!

Rejtélyes öngyilkossági hullám terjed az állatok között: a tudósok nem tudják rá a magyarázatot



2018. július 28., szombat 







Nem evilági okok, vagy egy eddig ismeretlen biológiai jelenség lehet az oka az egyre terjedő öngyilkosságoknak?
Létezik egy jelenség, mely egyes elméletek szerint egyre nagyobb teret nyert az elmúlt években, és melyre nincsen egyértelmű biológiai, sem másféle racionális magyarázat.
Még a biológusok is teljesen tanácstalanok az ügyben. Arról van szó, hogy egyre nagyobb számban mutatható ki a statisztikákban az olyan esetek, feljegyzett észlelések, melyek során állatok tömegesen vetnek véget a saját életüknek.
Az embereknél is létezik tömeges öngyilkosság, de ezek főleg szakrális vallási eredetűek szoktak lenni.
Azonban állatoknál a kétezres évek előtt nem nagyon figyeltek meg hasonlót, viszont az utóbbi időben egyre több jelentés érkezik. vajon az emberi lélek egyfajta letükrözése lenne a magyarázat ezekre?
Eleinte egyedi, elszigetelt esetekkel indult meg az egész, mint valami járvány.
Egy kínai asszony néhány éve például lefotózta, majd az AFP-nek be is számolt arról, hogy egy hattyú, édesanyja pusztulása után, vízbe ölte magát. Az Overtoun hídról a hatvanas években több tucat kutya a mélybe vetette magát.
Az még mindig vitatott a tudomány berkein belül, hogy az állatok képesek-e ennyire tudatos döntést hozni az életükről, de egyesek szerint a paranormális világ, azaz valamiféle erő járhat közben a rejtélyes és egyre globálisabb méretűre duzzadó jelenségben.
Történt több olyan legendássá vált és nagy visszhangot kapott eset, melynek során több száz állat is eldobta magától az életét. 2005-ben Törökországban közel 1500 bárány vetette egyszerűen a mélybe magát egy szikláról. Nem találtak magyarázatot az esetre.
Svájcban 13 tehén szabadult ki a helyről, majd rohant bele szintén egy szakadékba. A vizsgálatok szerint nem volt zavaró tényező, vagy vadállat a közelben, és senki sem értette, mi történt.
2013-ban Angliában repült neki egy falnak több tucatnyi madár, ott sem derítették fel az okokat, teljesen értetlenül állt mindenki a történtek előtt.
Több lehetséges teória született, azonban napjainkig egyetlen elméletről sem bizonyosodott be, hogy az lenne a végső megfejtés.
Egyesek szerint az egész egyfajta paranormális késztetés, egy túlvilági hang vagy egy földöntúli erő készteti arra az állatokat, hogy elhagyják földi porhüvelyüket. hiszen ezek az állatok minden esetben teljesen ok nélkül tették, amit tettek.
Egy másik elképzelés szerint az állatokat egy különleges frekvencia kergeti őrületbe. Egy olyan frekvencia, melyet az emberi fül nem hall, csakis az állatok. Ezt a titokzatos frekvenciát egyes bizarrabb elméletek még a HAARP vagy a CIA által pénzelt rádióhullámos agykontroll kísérletekkel is kapcsolatba hozták.
A legtudományosabb elmélet szerint pedig talán a Nap, és a Napnak a naptevékenysége az, ami valami őrületet képes kiváltani ezekben az állatokban. Korábban világszerte több tengerparon láttak partra vergődött bálnákat.
Ezek az állatok szánt szándékkal úsztak a partra, senki sem tudta miért. 
Azonban egy friss kutatás szerint nem kizárt - de egyelőre nem bizonyított - hogy mivel a legtöbb állatban van egyfajta biológiailag beépített iránytű, mely a Napot használja tájékozódásként, és a mágneses mezőt, ezért a Nap zavarai kihatna az állatok vándorlására és viselkedésére is.
A Nap talán képes lenne tömeges öngyilkosságra vezetni az állatokat?
Ezt vizsgálják napjainkban, és ha kiderülne, hogy igen, az rengeteg eddig megmagyarázhatatlannak hitt ügy végére tehetne pontot...
OSZD MEG másokkal is!


Az ördögűzés mítoszának ijesztő titkai: papok számoltak be a velőtrázó titkokról!

2018. augusztus 21., kedd 







Az ördögűzés mindig is az egyik legfélelmetesebb, egyben legmisztikusabb szertartás volt, melynek során az ember szemtől-szemben találkozhatott a gonosszal: magával a Sátánnal.
Az ördögűzés egy szigorú mesterség az egyházon belül, amit a Vatikán legjobb papjainak tanítanak meg. Nem mindenki végezhet ugyanis szabályosan ördögűzést.
A katolikus egyházban ördögűzést püspök végezhet, vagy az általa kijelölt pap. Hazánkban többek között Gál Péter plébános végezhet ilyet hivatalosan, egyház által is elismert keretek között.
Az egyház szerint egyre több az olyan önjelölt ördögűző, aki nem kéri az egyház hozzájárulását az adott ördögűzéshez, és nem is szabályos a szertartás menete, ez pedig a múltban is rengeteg tragédiához vezetett, és fog majd vezetni a jövőben is.
Nem egy olyan eltusolt ördögűzési eset volt a közelmúltban is, melyek halállal, vagy súlyos sérülésekkel végződtek mind a papok, mind az áldozatok részéről.
Ezeket az ügyeket általában elsüllyesztik később, egy aktában, ugyanis a hatóságok is félnek attól, amilyen dolgok az ördögűzéses ügyekben zajlanak, ráadásul nem is tudnak velük mit kezdeni.
A katolikus egyházon belül is vannak olyan teo­lógiai irányzatok, amelyek szerint az ördög alakja csupán irodalmi formulaként szerepel a bibliában. Az ilyesfajta felfogás nem egyezik az egyház tanításával.
Az egyház ördögűző papjai szerint az ördög, azaz maga a gonosz több módon, és szinten kísérti meg az embereket, és hisszük vagy sem, de már valószínűleg minket is nem egyszer megkísértett már. Arról van szó ugyanis, hogy az ördögi megszállás legegyszerűbb formája az, amikor megpróbál a Sátán bűnre csábítani.
Bűnös gondolataink születnek, amiknek időnként nem tudunk ellenállni, és vállalhatatlan tetteket viszünk véghez.
Van, hogy az ördög nem megelégszik meg aztán ennyivel és testet akar ölteni. Ha valakinek elég gyenge a lelke, akkor pedig képes megszállni az illetőt.
Azok, akiket megszállt a sátán, jellemzően különleges képességek birtokába jutnak. Olyan nyelven szólalnak meg, amit korábban egyáltalán nem beszéltek, vagy például természetfeletti testi erőre tesznek szert.
Hihetetlen erő birtokában vannak, és a többnyelvűségüket a legtöbb esetben a tudomány sem tudta megmagyarázni, ezek a valódi ördögűzéses esetek.
Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a szertartásban, speciális tudásra van szükség, amit éveken át tanulnak, és sajátítanak el az erre kijelölt papok.
A papok elmondásai alapján az ördögűzés nagyon ritka, hogy már az első alkalommal sikerrel járjon. Sokszor egy tucat próbálkozás is alig hoz eredményt. Olyan ez az egész, mint egy kezelés, amit ameddig szükséges, mindig meg kel ismételgetni.
Az ördögűzők először Olaszországban hozták létre szervezetüket 1991-ben, amely később nemzetközivé vált. 2014 nyarán a Vatikán hivatalosan is elismerte az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségét.
A valaha volt leghíresebb ördögűző pap Gabriele Amorth atya volt. Ma már nem él, azonban korábban azt állította, hogy ő maga legalább 70.000 démonnal vette fel élete során a harcot.
A Pápa fő ördögűzője volt évekig, míg végül 91 éves korában elhunyt. Az ördögűzés rituáléját ma is tovább őrzik a növendék papok, hogy a gonosz elleni harcban az egyház mindig készen álljon, hiszen az ördög sohasem alszik...
OSZD MEG másokkal is!



Jézus alakja bukkant fel a felhők között: rengetegen igazi égi csodáról beszélnek, azt mondják: elérkezett a Második eljövetel!



2018. augusztus 3., péntek 







A felvétel bejárta a világot. Szerintetek mi lehet?
Nehéz eldönteni, hogy mi okozhatta ezt a furcsa jelenséget, de a felvételen (feltehetően) mindenkinek feltűnik az a furcsa kis alak, aki balról jobbra halad ki a képből 
mindeközben a felhőkön van. 
Egyesek szerint valaki „felköltözött a felhők közé” mások pedig úgy tartják, hogy egyenesen „Isten” illetve Jézus mutatkozott meg.
Sokan a vallásosabbik táborban úgy gondolják, hogy ha nem is ez volt maga a Második eljövetel, annak az előjele lehet.
Ahogyan a Jelenések könyve is leírja a Bibliában, Jézus második földre szállása előtt furcsa, égi jelek fognak feltűnni, amik az embereket ámulatba fogják ejteni.
Nézd meg te magad a felvételt – ha hiszel a szemednek!
Ez a mélyen vallásosak szerint most be is következett.
A második eljövetel során a Biblia leírása alapján feltámadnak a holtak is, és mindenki az isteni ítélőszék elé járul, hogy az égi bíró döntse el, hogy ki válik a pokol tüzének martalékává, és ki nyer örök életet.
A második eljövetel a mai napig nem következett be, és nincs is konkrét dátumra való utalás a Bibliában, így évszázadok óta várja a vallásos világ ezt a napot.
OSZD MEG másokkal is!

Man Spotted Walking In The Clouds



Real Ghost Caught On Camera? 5 Strange SCARY Videos


A világ 10 legnagyobb internetes rejtélye: megoldatlan ügyek a világhálón - VIDEÓ, amit látnod kell!


2018. június 22., péntek 







Megoldatlan rejtélyek a világhálón.
Hallottál már ezekről a weboldalakról, furcsa rejtvényekről, megoldhatatlan kódokról?
Léteznek olyan dolgok, olyan furcsa, láthatóan megmagyraázhatatlan anomáliák, melyekre egyszerűen nincs felkészülve az emberiség.
Ezek az esetek őpedig olykor bebizonyítják, hogy talán léteznek az a bizonyos ismeretlen, amitől mindenki retteg.
A világban a világhálón számos esetben fordult már elő hasonló, akárcsak a valós életben.
Szerinted több van mögöttük, vagy csak szimpla hibák? Sötét ármány, vagy maga a megmagyarázhatatlan?
Esetleg pár nagyon ráérős ember szórakozik velünk?
Íme a top 10 megfejtetlen rejtély az internet világából.
OSZD MEG másokkal is!




Top 10 rejtély az interneten



Mindennapi tudomány - Időutazás



Mindennapi tudomány - Univerzum születik





Hátborzongató paranormális esetek a rendőrség kötelékéből - megtörtént esetek, amikre nincs magyarázat!



2018. június 21., csütörtök 







Olyan eseteket mutatunk be, melyek súrolják a paranormalitás határát. Szellem autók, út mentén álló szellemalakok, de egy ízben még egy sötét, majomszerű lénnyel is találkoztak az utakon.
Ha a rendőrségtől szivárognak ki különféle bizonyítékok, akták, és felvételek, azokat az ember aligha kérdőjelezi meg, hiszen a rendőrség nem egy olyan szerv, ami nem hiteles.
A rendőrségi aktákat nem szoktak hamisítani - kivételes esetekben persze előfordul - és az egyes ügyek kapcsán fellelt felvételek nem holmi kósza otthon készített átverős videók.
A valóságot mutatják, mely néha olyan bizarr is lehet, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy a paranormális jelenségek mögött talán van némi igazság is.
Az itt látható - nézd meg a lenti videót - felvételeken olyan valódi, a rendőrségről származó felvételeket láthatsz, melyeken különös eseményeknek voltak szemtanúi az autóban ülő járőrök.
Egy ízben például az éjszaka közepén egy sötét, majomszerű alakot láttak keresztülfutni az úttesten, melyről sokan azt gondolják, hogy nem lehetett más, mint a nagylábú.
Egy másik alkalommal pedig egy hófehér autót üldöztek a rend őrei, amikor egy olyan váratlan fordulatot vettek az események, ami megerősítette őket később abban, hogy léteznek dolgok, amiket a tudomány egyelőre még nem tud megmagyarázni.
Ha szerinted is léteznek paranormális jelenségek, melyek egy részét a rendőrség eltusolja, OSZD MEG másokkal is!

 FREAKY Paranormal Police Dash Cam Footages!



Ez a 7 kép bele fog égni a tudatodba: velőtrázóan félelmes fotók, amik az internet sötét bugyraiban kísértenek...



2018. június 18., hétfő 







Mert vannak dolgok, amiket soha nem felejt el az ember... CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Léteznek dolgok a világban, amikre nincs magyarázat.
Mi emberek azonban félünk az ismeretlentől, és ami nem illik bele az általunk alkotott világképbe, azt elvből letagadjuk.
Nem létezik, ilyen nincs! - mondván.
Holott nagyon jól tudjuk, hogy bizony létezik az a bizonyos természetfeletti, hiszen megannyi ember, szemtanú tapasztalta már egymástól függetlenül.
Ha pedig létezik ez a másik világ, akkor talán igazak a démonokról, szellemekről, halott lelkekről szóló történetek és beszámolók is...
Álljon itt 7 hátborzongató fotó, melyek beleégnek az ember retinájába.
A legtöbb fénykép ismeretlen forrású, így nem tisztünk eldönteni, hogy milyen valóság állhat mögöttük.
A fényképeket az alpaján válogatták össze, hogy az emberek melyeket találták a legijesztőbbeknek. Itt azonban nem csak az volt szempont, hogy mennyire rémül meg az ember ezek láttán.
Hanem az, hogy ezen fotók nézegetésekor az emberben elül valami belső nyugtalanság, egy kellemetlen, nyomasztó érzés...
És még napok múltán is ott fészkel, miközben kristálytisztán fel fogod tudni idézni ezeket a képeket...
OSZD MEG másokkal is!









A démoni megszállás VALÓSÁG! -állítja számos szakember: nem lehet tagadni a túlvilág és a GONOSZ létezését!



2018. június 17., vasárnap 







Hátborzongató titkok a Vatikán és az ördögűzők aktáiból...
Mióta létezik egyház, azóta a gonosszal való küzdelmükről is vannak feljegyzések.
Démon és ördögűző papokkal tele van a padlás a Vatikánban, és még a titkos levéltárban is hevernek olyan ügyek, melyek átformálhatnák a világnézeteinket.
A Vatikán egyik leghíresebb ördögűzője nem volt más, mint a 91 éves Gabriele Amorth atya, aki jómaga még életében azt állította, hogy több száz démonnal volt dolga, és már ismerte a gonosz arcát.
A papot 1985-ben nevezték ki Róma ördögűzőjévé, és azóta rengeteg dologról mondta el, hogy az a sátán műve.
A sátán műve például: az ISIS, az egyházon belül a közelmúltban kipattant gyermekzaklatási ügyek, Hitlert is megszállta az ördög, Sztálint is, Ali Agcát is, aki meglőtte és megsebesítette II. János Pál pápát...
Érdekes módon az ördögűző pap szerint az 1973-as Ördögűző című film „többé kevésbé hitelesen” mutatja be az ördögűzést.
Azt az ördögűzést, ami ráadásul meg is történt, egész pontosan egy kisfiúval, és nem egykislánnyal, ahogyna a filmben ábrázolták.
Korábban már több pszichiáter is felvettette, hogy egyes esetek, amikkel soha nem tudtak mit kezdeni, bizony valós entitást hordozott magával.
Vagyis a megszállt személyek tényleges és egy igazán démoni megszállás alatt lehettek.
Dr. Richard Gallagher megfigyelései alapján egyes mentális kórképeket paranormális entitások okoznak. vagyis a gonosz valóban létezik.
Dr. Gallagher elmondása szerint rengeteg pácienssel volt dolga, és meggyőződése, hogy a mentális problémák - főleg az ilyen mértékű tudathasadások - forrása egy túlvilági energia, vagy ah úgy tetszik, maga az ördög.
Elég gyakran figyelhető meg, hogy egy skizofrén betegnek van egy vagy akár több negatív személyisége. Ezek a személyiségek az elfojtott gonosz énjéből táplálkoznak.
Ez a gonosz én a doktor szerint valójában mindenkiben benne van, de az egészséges emberek képesek magukban elnyomni, vagy kordában tartani. A skizofréneknél ez az egyensúly megbomlik, és a gonosz énjük felfalja őket.
Tudnak olyan emberek haláláról, akiket nem is ismertek, olyan helyeket írnak le részletesen, ahol sohasem jártak. Ezek az ügyek mind a lélektöredékek, emlékek, előző életek kérdését is felvethetik.
OSZD MEG másokkal is!


Reinkarnáció: mítosz, vagy valóság? A TV2 Tények megdöbbentő riportja


2018. június 10., vasárnap 







Meghökkentő történetek keringenek az interneten arról, hogy pár éves gyerekek emlékeznek korábbi életük eseményeire. 
Mit szólnak ahhoz a szülők, ha mondjuk azt hallják, hogy gyerekük tudja, ki volt az anyja vagy az apja valamelyik korábbi életében, netán megnevezi, ki volt a gyilkosa?
Egyre több jel utal arra, hogy a reinkarnáció egy valódi folyamat.
A reinkarnáció nagyon is lehetséges, és valós folyamat. Erre azok is rá fognak jönni, akik nem hisznek az egészben.
Arról van szó ugyanis, hogy az emberi lélek tiszta energia, ami a halál után nem vész el, csupán átkerül egy másik térbe, méghozzá magába az univerzumba.
Máig heves a vita egyes esetekkel kapcsolatban. Számtalan józan ésszel nem megmagyarázható ügy került napvilágra az elmúlt évtizedekben, melyek bizonyíthatják magát a lélekvándorlást.
Az embereket mindig foglalkoztatta, hogy mi van a síron túl – ha egyáltalán van valami. A halál vajon a létezés vége, belépés az örökkévalóságba, vagy csak egy szünet két földi élet között? Vannak, akik azt tanítják, hogy a lélek sok különböző testben reinkarnálódik.
Amerikában a népesség kb. 25%-a hisz ebben. Miért vonz annyi embert a reinkarnáció?
A reinkarnáció elvileg gondoskodik arról is, hogy ne essen csorba az igazságosságon. Ugyanis karma törvénye szerint – ami az univerzum egy hajlíthatatlan és személytelen törvénye – minden életünkben azt kapjuk, amit megérdemlünk. A jó és rossz tetteink jó és rossz következményekkel járnak a következő életeink során.
A karma gondoskodik róla, hogy ne létezzen igazságtalan szenvedés, hiszen senki sem ártatlan. A szenvedés mindig helyénvaló a rossz karma alapján.
Gus Taylor 18 hónapos volt, amikor beszélni kezdett arról, hogy ő volt saját maga nagyapja. A fiatal gyerkőcök össze tudnak zavarodni a saját és a családtagjaik önazonosságát illetően, de ez más volt.
A nagyapja egy évvel Gus születése előtt hunyt el, s a fiú teljesen meg volt arról győződve, hogy ő ugyanaz a személy. Amikor néhány családi fotót mutattak neki, Gus beazonosította „Augie nagypapit”, pedig még csak négy éves volt...
OSZD MEG másokkal is!

Reinkarnáció: Mítosz vagy valóság? (TV2 Tények Extra


Egy reinkarnáció emlékei.avi



A reinkarnáció törvénye. Hogyan működik és minek van?





300 év meghamisított történelem





Hogyan működik a globális fasizmus? - Facsar Imre, Jakab István



Mózes a keresztfán - Facsar Imre, Jakab István





A magyarok szava élesebb, mint a kétélű kard - Facsar Imre, Jakab István





A Dyatlov-incidens soha nem látott archív fotói: a hegyi horror KÉPEKBEN!



2018. június 5., kedd 







Ezek hosszú időn át kísérteni fognak, ezért csak akkor nézd meg, ha elég bátor vagy és nem félsz az álmatlan éjszakáktól...
A történetet már nagyon sokan ismerik.
Ez az egyik olyan rejtély a modern érában, aminek mindmáig nincs magyarázata.
A fiatalok történetét naplótöredékekből, fényképekből, illetve a későbbi kriminalisztikai vizsgálatokból rekonstruálták.
A magyarral nyelvrokon manysik (vogulok) vadászútvonalain haladó csoport kiváló tempóban és felhőtlen hangulatban rótta a kilométereket.
1959. február 1-jén letáboroztak a Halat Szjal, azaz a Halálhegy igen meredek, mintegy 15 fokos dőlésszögű oldalában, közel 1080 méteres magasságban, ahol álomra hajtották fejüket, ám az az éjjel örök sötétséget borított rájuk.
A meglepő gyorsasággal lezárt nyomozás iratait titkosították, s csak 1990-ben oldották fel részben, amelyekből kiderült:
Feltehetően felsőbb utasításra, de igencsak felületesen jártak el a korabeli szakértők.
Természetesen a szemtanúk hiánya és a tucatnyi furcsaság nem egy spekulációt ihletett, amelyek a földönkívüliek és a sorozatgyilkolásba csapó szerelemféltésen át a kísérleti fegyverek áldozataivá válásig sok területet lefednek.
Az egyik leglogikusabb elmélet a lavinaomlás lehetne, amely megmagyarázná a törött bordákat, a sátorból történő gyors távozást és a fagyhalált, ám a nyelv és az orr hiányát vagy az idegen vércseppet aligha. 
OSZD MEG másokkal is!






A mennyország bizonyítéka: 7 napig volt kómában, mikor felébredt, döbbenetes dolgokról számolt be egy orvos!



2018. május 28., hétfő 







Egyre több eset bizonyítja, és a tudomány is talált rá bizonyítékokat. Hamarosan "átláthatunk" a túlvilágra? Agyban élő mikrobutulusok tárolják a tudatunkat kvantuminformáció formájában?
Van let a halál után. Ma már nem lehet nem elmenni amellett, hoygha tudomány kezében egyre több olyan dolog van, mely ezt támasztja alá.
nemrégiben mikrotubulusokat fedeztek fel az agyban. Ezek olyan struktúrák, melyek kvantuminformációkat tárolhatnak el az agyban.
Ez egy azért fantasztikus felfedezés, mert magyraázatot adhat arra, miért távozik 21 grammnyi "anyag" a halál pillanatában a tetsünkből. Ezt azzala 21 grammal szokták azonosítani, amit a lélek súlyának is hívnak. biológiailag egyelőre smemilyen más magyarázat nincs rá.
A mikrobutulusokról az agyban még alig tudunk valamint, de minden bizonnyal ott van eltárolva a tudat, és így az emberi létezés értelme, maga a lélek. A haldoklási folyamat során ezek a mikrotubulusok kezdenek szivárogni, és elszakadni a testünktől, hogy egy asztrális síkra lépjen a lélek.
Egyre több olyan ember él át halálközeli élményeket, és számol be róluk, akik a maguk szakterületén igen hiteles forrásnak tekinthetők.
Orvosok, szakemberek, agykutatók estek kómába, és visszatérve számoltak be döbbenetes dolgokról.
Nemrég egy orvos összesen 7 napig volt kómában, miközben élet és halál között lebegett.
Eben Alexander idegkutató szakorvos biztos volt abban, hogy a mennyországban járt, és elmesélte midnen tapasztalatát. Szerinte is lehetséges az az új elmélet, mely a mikrotubulusokkal kapcsolatos.
Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testentúli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott.
Dr. Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével.
Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja.
Az agyban talált mikrotubulusok ügye az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. 
OSZD MEG másokkal is!






Következnek a végidők? Eldeformálódott XXII: János pápa bebalzsamozott keze!



2018. május 26., szombat 







Sokan megijedtek, és míg egyesek szerint egy bizarr jelenség csupán, mások úgy vélik, hogy az eljövendő nehéz idők jele...
A hőség miatt deformálódott XXIII. János pápa bebalzsamozott keze, megolvadt a viasz a 2014-ben szentté avatott pápa kezén, írta a Correre della Sera. 
A Vatikán az egykori pápa holttestét egy üveg szarkofágban Rómából a Lombardia régióban, Bergamo megyében lévő szülőhelyére, Sotto il Montéba szállíttatta. 
A közeli Seriatában a szarkofágot hívőknek is megmutatták, többek között a bergamói börtönben is láthatta 200 fogoly.
Először napvilágot láttak olyan hírek, főleg mélyen vallásos emberek véleményével, hogy a kéz megolvadása valójában a végidőket jelzi előre.
"Ez egyfajta intelem a jövőre nézve" - állították többen.
Tény, hogy könnyen és akaratlanul is az emberben felvetődnek ilyen olvasatok is a bizarr jelenség kapcsán, de valójában van rá tudományos magyarázat, amiről az egyházmegye főtitkára be is számolt.
A magas hőmérséklet miatt a kézen lévő vékony viaszréteg megolvadt, erősítette meg Giulio Della Vite, Bergamo egyházmegye főtitkára. 
A szarkofág belsejében argongázzal akadályozzák meg a holttest oxidációját és bomlását. 
A Seriatéból Bergamóba vezető úton az üvegkoporsó egy nyitott járművön haladt át az embertömegen. „Jeget tettünk a koporsó alá. De nem számítottunk ennyi emberre, az autó csak lassan tudott haladni a napon" 
mondta Della Vite.
A koporsó június 10-ig marad az egykori pápa szülőhelyén, majd utána, a Vatikánban hozzák helyre a kezet.
OSZD MEG másokkal is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése