2016. május 10., kedd

Ők felkészültek a zsidó fasizmus fogadására!!!!!



Ők felkészültek a zsidó fasizmus 

fogadására!!!!!









2015. május 9. 07:46


Oroszországban egyébként is a legnagyobb ünnepek közé tartozik a Győzelem Napja, idén azonban különösen nagy várakozások előzték meg a rendezvénysorozatot, tekintettel a kerek évfordulóra. A náci birodalom 70 éve, május 7-én kapitulált, amit az oroszok hagyományosan 9-én ünnepelnek, főként katonai parádékkal. 
Az utcák ilyenkor megtelnek a győzelem jelképét, a fekete-narancs György-szalagot viselő civilekkel, katonákkal és idős veteránokkal. Minden településen megemlékeznek valamilyen formában, a nagyobb városokban katonai díszszemlével, és légibemutatóval. Több helyen külföldi alakulatok is csatlakoztak a felvonuláshoz, Kalinyingrádban és Murmanszkban pedig a hadihajók látványos szemléje a fő program.
A Vörös tér ezen a napon zárva van a nagyközönség előtt, csak meghívóval lehet belépni. A vendégségbe érkező állami delegációkat az elnök személyesen fogadta a Kremlben. Reggel az alakzatban felvonuló katonai egységeké volt a főszerep. Vlagyimir Putyin elnökbeszéde után korabeli és új harckocsik, illetve egyéb hadi járművek gurultak végig a macskaköveken. Végül a légierő helikopterei, vadászgépei és bombázói repültek el a Kreml fölött fegyelmezett kötelékben, például 70-es számot formázva, vagy az orosz nemzeti lobogó színeivel megfestve az eget.
Magyarország nagyköveti szinten képviseltette magát az eseményen, annak ellenére, hogy Áder János köztársasági elnök is meghívást kapott. A Moszkvába látogató Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a későbbi megemlékezésen részt vesz, de a katonai bemutatón nem.
A parádé technikai felhozatala évekig nem változott jelentősen, idén viszont meglepően sok új eszköz debütált a fővárosban. Egyebek mellett bemutatkozott a Tájfun-U, az Ural új katonai szállítójárműve, a Kurganyec-25 és a Bumeráng nevű páncélozott harcjárművek, illetve a T-14 Armata harckocsi. Utóbbi váltaná éveken belül az egyre korszerűtlenebbnek számító T-90-eseket. 
Az új tankkal egy apróbb malőr is megesett az elmúlt napokban. A T-14 Armatát csodatanként harangozta be a sajtó, első hivatalos szereplését izgatottan várták a hadiipar iránt érdeklődők. A parádé főpróbáján viszont az egyik Armata lerobbant, el kellett vontatni. Az orosz televízió kommentátora betervezett gyakorlatról beszélt, de az eszközt gyártó cég vezérigazgató-helyettese később elszólta magát, mikor a Twitteren a tank vezetőjét mentegette, mondván, az oktatásuk még folyik, és nagyon izgulnak a katonák az új járművekben.
A Vörös téren tartott katonai parádé helyi idő szerint kora délután ért véget. 



Oroszország egyik legnagyobb nemzeti ünnepének délelőtti moszkvai programját, a világháborús győzelem emlékére tartott katonai parádét az RT videóján követheti végig.



Парад Победы в Москве







Lefulladt a főpróbán Putyin csodatankja



2015. május 07., csütörtök, 16:37 Utolsó frissítés: 2015. május 07., csütörtök, 17:35
Szerző: MTI

Lefulladt az új T-14-es orosz tank a Vörös téri díszszemle főpróbáján. Azzal próbálták magyarázni a dolgot, hogy ez is a gyakorlat része volt, bár a tank gyártója elszólta magát, amikor arról írt a Twitteren, hogy lámpalázas volt a harckocsi vezetője.

Lefulladt egy új fejlesztésű, Armata típusú orosz harckocsi a Vörös téri győzelem napi díszszemle csütörtöki főpróbáján. A náci Németország felett aratott győzelem 70. évfordulójára szervezett nagyszabású moszkvai parádé próbáin először bemutatkozó Armata fegyverzetcsalád egyik darabja épp a Lenin mauzóleummal szemben, a GUM áruház oldalában állt le, és a főpróba egésze alatt ott maradt. 
Az eset élénk visszhangot keltett a sajtóban, a helyi műsorközlő azzal nyugtatta meg a nagyszámú nézősereget, hogy betervezett eseményről volt szó, és egy haditechnikai eszköz elvontatását gyakorolták. Az internetre feltett videofelvételek és fotók tanúsága szerint a harckocsihoz azonnal odaküldtek egy vontatójárművet.  
Alekszej Zsarics, a fegyverzetet gyártó orosz vállalat, az Uralvagonzavod vezérigazgató-helyettese ugyanakkor a Twitter internetes közösségi oldalon azt írta, hogy a T-14-es páncélost megjavították, és az saját "lábán" hagyta el a Vörös teret. A vezérigazgató-helyettes egyben mentegette a harckocsi vezetőjét is: "csak képzeljék el, mennyire izgulnak a fiúk, akik először vezetnek ilyen új technikát. Az oktatás még folyik". A későbbiekben ezt a bejegyzést eltüntették az internetről. 
A Vörös téren szombaton Oroszország történelmében a legnagyobb katonai díszszemlét készülnek megtartani. Az új haditechnika bemutatása mellett rekordot döntenek a felvonulók és az ott látható haditechnikai eszközök számával is. 16 ezer katona, közöttük kínai, indiai és szerb egységek tagjai is, mintegy 200 haditechnikai eszköz, így Buk-M2 és TOR-M2U típusú légvédelmi rakétavédelmi rendszerek, valamint 143 harci repülőgép és helikopter vesz részt a moszkvai jubileumi díszszemlén.  
Az orosz védelmi minisztérium több mint két hete közölte az első fényképeket a honlapján az új fejlesztésű orosz T-14, Armata típusú harckocsiról. Ez a tankot szánják az orosz szárazföldi haderő első számú páncélosának. 
Ez a felvétel két napja készült, ugyancsak a győzelem napi próbán, itt még minden rendben ment:
Az orosz sajtó 2012 elején számolt be arról, hogy Oroszország 2013-ra kifejleszti új, Armata típusú harckocsijának mintapéldányát, két évre rá pedig megkezdődik a sorozatgyártás és hadrendbe állítás. A merőben új taktikai-műszaki adottságokkal rendelkező harckocsiban többrétegű páncél védelme mögött úgynevezett kapszulában ülnek a harckocsizók. A közönség tíz T-14-es harckocsit láthat majd a második világháborús európai győzelem 70. évfordulója alkalmából tartandó moszkvai katonai parádén. 
A jubileumi díszszemlék főpróbáit csütörtökön nemcsak Moszkvában, hanem Vlagyivosztoktól Volgográdon át Szentpétervárig több orosz nagyvárosban, valamint a tavaly március végére Oroszországhoz csatolt Krímben, Szevasztopolban is megtartották

A német fasizmus feletti győzelem már a múlt, de a zsidó fasizmus az a látens jelen , és a jövő, hát az ellen inkább kellet volna aggódnotok , mert a célkitűzésük az emberiség létszámának 500000000 főre csökkentése, és a totális ellenőrzés kiterjesztése minden személyre.
Azért ha ezek a tankok megjelennének a kishazánkban a ti gyarmatotokon futnátok egészen Telavivig a kis fasiszta anyátok védő szárnyai alá .
És nem rontnátok a hangulatot ilyen zsidó praktikákkal , mert godolom nem Ukrajnába futnál , hogy harci segítséget nyujtanál fasiszta felebarátaidnak , nem az nem kóser te nem hallhatsz meg akkor ki marad életben a zsidó világbirodalom működtetésére.
De sugok neked valamit ez csak egy állom az emberiség hamarabb felébred mint ti azt gondolnátok , és bizony valamelyik tengerbe szorítanak majd bele titeket , és ott majd kereshetitek Szuezt, és megtanuljátok , hogy Budapesten a Duna folyik , és a véretek , ha nem takarodtok el az ébredő magyarság az egész fesiszta zsidó elvet kiűzi a határaikon tulra , mert mi szabadok voltunk , és szabadok leszünk , akkor is ha ti már azt gondoljátok , hogy leigáztatok puskalövés nélkül , törvényesítettétek a kifosztásunkat különböző törvényekkel rendeletekkel , és a kényszerítő hatalom minden eszközével, de tévedni fogtok még a motyótokat sem tudjátok összeszedni oly gyorsan kell távoznotok , hogy a fasiszta uralmotok csak egy álom lesz , és a megvalósulás azért nem sikerül , mert úgy rugnak seggbe népümk gyermekei , ahogy ti elvártátok vezetőink seggnyalását, és ezért megjutalmaztátok őket a MOSZAD ügynököket egy díszmagyarral , nos ezek a disz papagályok is futnak majd utánnatok , hisz a seggnyalást továbbra is igénylitek , csak most már ti fizetitek a jóvátételt az emberiségnek a kétvilágháború borzalmaiért , hogy miért, mert pénzeltétek a nemzeteket , és utána kiraboltátok , a vasutak nem győzték biztonságosan szállítani a nemzetek aranyát amivel eladósítottátok őket a bankárkaszton keresztül , és számos háborút helyi csetepatét kezdeményeztetek , csak hogy megszerezzétek egy egy ország valamilyen természeti kincseit kábitószer kereskedelmét , szervkereskedelmét , mert a Palesztin csetepatéból származó szervek már kevésnek bizonyultak .
Ti sátánfajzatok az emberiség szégyenei vagytok , és a fasiszta tett amit elakartok végezni az emberiségen arra lesz jó , hogy mindenrészéből a földnek kiebrudalnak benneteket , és megszüntetik az uzsora kamatos pénzrendszereteket , és a világon mindeütt az iszlám pénzrendszert vezetik be ahol tilos lesz a kamat szedése , és együtt kel nevetni , és sirni a befektetővel , ha egy üzlet így vagy úgy sikeredett. És már nincs is világbirodalmi álmotok sem mert ki játszottátok az emberiség jóságát , már csak a megvetésük marad osztályrészetek , és az az utálat ahogy kezelni fognak benneteket. És milyen jól jönne egy olyan lerobbant orosz tank a sok felénk dobált tojás és rothadt gyümölcsök felfogására . Hát ez jutott eszembe a győzelemnapi bohóckodásotok láttán , és én magam még mindig örülök a fasizmus feletti győzelmen , de örömöm nem teljes , mert a zsidófasizmus még ott lebeg az emberiség feje felett , ha majd a fasiszta zsidó álmát is elűzzük , és megszüntetjük az uzsora civilizáció kamatrendszerét a bankárkaszttal egyetemben FEL LÉLEGEZHETÜNK nem lesz már táptalaja a zsoidó világhatalom kiépítésének , és ha a kártérítést is besöpörjük e fasiszta sátánfajzatoktól eljön az emberiség szabadság napja , és levetjük a kamatrabszolga szerepet és örülnifogunk , hogy az unokáink , már szabad emberként fognak élni , és nem az lesz hogy megsem születhetnek mert családostul kiirtják a familiánkat , még az állatainknak sem kegyelmeznek meg , pedig azok még az egeret is megfogták , hisz éhes macska még megfogja az egeret errefelé minálunk.
Hát ennyi baromság tolult az elmémbe a zsidófasizmus jóvoltából , és a lehetőségeink feltárásának eszmefuttatása körül . Remélem ébredezik ez a fotel panel placcú emberiség és nem mhagyja hogy még gondolkodni is a zsidó médián keresztűl csevegjenek a mérgektől telerakott kajájuk elfogyasztása után már nem fog az agy, szisztémát felrugva önálló gondolatai is lesznek a huszonegyedik századi kamatrabszolgáknak , kit kiraboltak éhbérrért dolgoztatnak , és még a házából is kilakoltatják , mert a családi kötelékeket is fel kell bomlasztani , és a fiatalokból buzeránst kell csinálni , hogy a fiu lánynak a lány fiunak akarja magát tudni , és míg kiélik identitás zavarukat eljár fölöttük az idő , és már családjuk nem is lehet . Hát így működik a hátsó szándék , ha a bankárkaszt pénzeli e válalkozásokat . Hogy ez egy rém álmom , - még emlékeztek talán mikor egy korty zsidó képviselő megakarta szavaztatni , hogy kiskoruakat lehessen fényképezni obcén helyzetekben , hogy a büdös zsidó élvezkedhessen a képek láttán mert őt már csak az ilyen látvány élvezete élteti , hogy vágnák le nekik a farkukat .
És te is figyelmesebb lehetnél és nem kell elmenni minden jel mellet mert az előbb utóbb az életedbe fog kerülni . Inkább te lökd a közlekedési eszköz elé , mint hogy ők segítsenek alá , mert ők már nagy tapasztalattal csinálták ezt az évek során , egy egy magyarral kevesebb lesz az nekik csak jó fogás , ha a vagyonkáját is megszerezték az már egy jó húzás volt számukra , és te mit sem tudtál erről mert bekötött szemel jársz és kelsz olyan vagy mint egy alvajáró .
Kopognak ébredj fel , mert elütt valami !!!


Jóreeeggeeelt Magyarország !!!






Foghíjas lesz a dísztribün a győzelem napján









Az ukrán válság miatt a legtöbb nyugati vezető nem megy Moszkvába a győzelem napi ünnepségre. Ott lesz viszont Kína, India és Görögország, és az uniós tagjelölt Szerbia is komoly delegációval képviselteti magát. A világ egyik legnagyobb díszszemléjén 15 ezer katona, 200 katonai jármű és 150 repülőgép vesz részt.
Oroszország második világháborús szövetségesei – az Egyesült Királyság, Franciaország és az Egyesült Államok – a Krím bekebelezése, valamint az ukrán lázadóknak nyújtott orosz segítség miatt távol marad a győzelem napja alkalmából rendezendő moszkvai díszszemlétől, ami a valaha tartott legnagyobb katonai felvonulásának ígérkezik – számolt be a brit BBC.
A korábbi ellenfelek közül a magyar államfő, Áder János nem vesz részt a május 9-i eseményen, holott Vlagyimir Putyin orosz elnök személyesen hívta meg budapesti látogatásán. Magyarországot moszkvai nagykövete képviseli majd az orosz fővárosban.
Angela Merkel


Angela Merkel német kancellár sem lesz ott az ünnepségen, habár másnap már Moszkvába lesz, ahol megkoszorúzza a második világháború áldozatai számára emelt emlékművet is. Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter pedig Volgográdba látogat május hetedikén. A korábbi Sztálingrád szintén szimbolikus hely: 1943 elején itt szenvedtek vereséget a náci csapatok, és a háború egyik legvéresebb csatáját követően itt fordult a szovjetek javára a hadiszerencse, a keleti fronton.
A görögök és szerbek ott lesznek
Kína és Észak-Korea ezzel szemben részt vesz a moszkvai megemlékezésen, ahogy több más vezető is ott lesz a külföldi méltóságok számára emelt dísztribünön. Alekszisz Ciprász görög miniszterelnök, aki a közelmúltban tett látogatást az orosz fővárosban és találkozott Putyinnal is, azt tervezi, hogy részt vesz a díszszemlén; az EU-tagjelölt Szerbia pedig egy katonai elit őregységet is elküldött Moszkvába, ez a csapat több más külföldi kontingens között részt vesz a felvonuláson.
A külföldi egységek felvonulása nem szokatlan: 2010-ben például a Független Államok Közösségéből (például Ukrajna) érkező katonai egységek mellett amerikai, lengyel, brit és francia alakulatok is felvonultak Moszkvában. Dmitrij Medvegyev orosz elnök akkor úgy nyilatkozott: a külföldi egységek részvétele a felvonuláson második világháborúban aratott közös győzelmet szimbolizálja.




Putyin a Nyugatot bírálja






Sok orosz ugyanakkor úgy vélekedik, hogy a nyugati bojkott a tiszteletlenség jele és Oroszország riválisai bagatellizálni szeretnék a háborúban betöltött szerepüket, valamint az ország súlyos veszteségeit –számolt be a Reuters hírügynökség.
A lap idézte Vlagyimir Putyin orosz elnök nyilatkozatát is, aki szerint az Egyesült Államok igyekszik nyomást gyakorolni szövetségeseire, hogy ne vegyenek részt a moszkvai felvonuláson. Putyin azzal vádolta Oroszország „ellenségeit”, hogy igyekeznek újraírni a történelmet és csökkenteni Moszkva szerepét a náci Németország feletti győzelemben. „A céljuk egyértelmű: Oroszország erejének és morális hatalmának az aláaknázása, az emberek megosztása, egymás ellen fordítása és történelmi spekulációk a geopolitikai játszmáikban” – idézte az orosz elnök márciusi nyilatkozatát a Reuters.
vlagyimir putyinVlagyimir Putyin
Több nyugati tisztviselő és újságíró szerint a Nyugat a moszkvai meghívást bojkottálva elmulaszt egy lehetőséget arra, hogy normalizálja a kapcsolatokat Oroszországgal. A Reuters szerint ezzel lehet összefüggésben az is, hogy az Egyesült Államok oroszországi nagykövete, John Tefft egy washingtoni konferencián puhította az USA álláspontját: „Amerikában nem felejtettük el Moszkva második világháborúban betöltött szerepét. Az egyetértés ma sokkal fontosabb célunk lett, mint valaha”.
Új fegyverek
Oroszország a második világháborús győzelem 70. évfordulójáról megemlékező díszszemléjén felvonultatja az új generációs fegyverrendszereit is. Kigördül a Vörös térre például a 2020-ban hadrendbe álló Armata T-14 nevű harckocsi – írja a BBC, amely részletesen beszámolt az orosz harckocsiról.
Az orosz védelmi minisztérium az új katonai eszközökről egy próba során készített felvételeket: az Armata tank kezelő nélküli toronnyal és irányított rakéták, valamint hagyományos lövedékek kilövésére képes 125 mm-es – a kategóriájában a legnagyobb – harckocsiágyúval rendelkezik. A kétfős legénység nagyobb védelemben részesül, mint a már létező orosz tankok személyzete. Az orosz média jelentése szerint a legénység nem a lövegtoronyban, hanem a páncélos megerősített falú gyomrában foglal helyet. Az Armatát egyébként az orosz Védelmi Minisztérium szerint más fegyverrendszerek platformjaként is használhatják majd.
atv.hu / BBC


Én amondó vagyok , hogy a cionfasiztáknak nincs is ott semmi keresnivalójuk , hisz itt a német fasizmus bukásáról emlékeznek meg , a zsidó fasizmus csak most van kibontakozóban és jobban tenné a világ , ha kisé nagyobb figyelmet szentelne a jelenségnek ,mert előbb vagy útóbb ő lesz az áldozata e zsidó hordának .
Tehát e cionista bábok nem is hiányoztak a diszszemléről .






Görög államcsőd veszélyére figyelmeztet a német

pénzügyminiszter



A német pénzügyminiszter a váratlanul bekövetkező fizetésképtelenség veszélyére figyelmeztetett a görög államadósság-válság kezelésével kapcsolatban egy vasárnapi interjúban.
"A világon máshol gyűjtött tapasztalatok azt mutatják, hogy egy ország hirtelen belecsúszhat a fizetésképtelenségbe" - mondta Wolfgang Schäuble a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lapban közölt interjúval. Figyelmeztetését azzal indokolta, hogy a görög állam pénzügyi helyzete bizonytalan. Arra a kérdésre, hogy szerinte miként áll a helyzet, azt mondta: "nem tudom pontosan, és azt sem tudom, hogy a görög kormány tudja-e pontosan".
  
Mindenesetre Németországnak "minden meg kell tennie azért, hogy Görögországot vállalható feltételek mellett megtartsa az euróövezetben" - mondta Wolfgang Schäuble. Megjegyezte: nem számít arra, hogy jelentős előrelépés történik a görög válság ügyében hétfőn az eurócsoport - az euróövezeti pénzügyminiszteri tanács - brüsszeli ülésén.
  
Ugyanakkor a FAS az athéni vezetés és az euróövezeti partnerek tárgyalásain részt vevő forrásokra hivatkozva azt írta, hogy haladnak az egyeztetések, a görög fél hajlandó engedményekre a nyugdíjrendszer, a privatizáció és az általános forgalmi adó vitatott kérdéseiben. Áttörést ugyan nem sikerült elérni a 2012-ben összeállított második nemzetközi hitelprogramhoz kapcsolódó reformok végrehajtásáról szóló tárgyalásokon , de Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint "a pohár félig tele van" - írta a FAS.
  
A lap értesülései szerint Juncker a héten háromszor tárgyalt telefonon Alekszisz Ciprasz görög kormányfővel, aki egyebek között jelezte, hogy már nem ragaszkodik a 700 eurós 13. havi nyugdíj bevezetéséhez, hajlandó egy 17 milliárd eurós privatizációs program elindítására és 16 százalékos fő áfakulcsot javasol. Ezt az álláspontok közeledését mutatja, hiszen az előző görög kormány 22 milliárd eurós privatizációs programot vállalt, míg a Ciprasz vezette, januárban hatalomra került radikális baloldali Sziriza a privatizáció teljes leállítását ígérte a választóknak, az áfa ügyében pedig a hitelezők 18 százalékos áfakulcs bevezetését javasolják.
  
Görögország 2010 óta az első és a második mentőcsomag révén összesen 240 milliárd eurós támogatásban részesült az Európai Bizottság (EB), az Európai Központi Bank (EKB) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szervezésében összeállított hitelkeretekből, cserébe megszorításokat és reformokat kellett végrehajtania. A támogatási program befejezéséhez az eurócsoportnak jóvá kell hagynia a görög kormány részletes reformjavaslatait, különben nem folyósítják a második csomag utolsó, 7,2 milliárd eurós részletét.
MTI
Futhattok a pénzetek után , de ne féljetek kárpótlásként egy két lángost sütnek majd a görög háziasszonyok , ha ellátogattok hozzájuk , arra még telik nekik . A kamatrabszolgaságot nem dijjazza e helén társadalom , és utálják az uzsorás zsidókat .




TITKOSSZOLGÁLATOK, PÉNZTŐKE ÉS MÉDIA









Érdekes kérdéseket taglaló, a német média valódi arcát bemutató könyvet tett le az asztalra egy sokat látott újságíró. Udo Ulfkotte korábban számos kötetet jelentetett meg, Magyarországra először a Megvásárolt újságírók – Hogyan irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a pénztőke Németország médiáját? című, odakint bestsellerré vált írása jutott el.
Az embereket általában élénken foglalkoztatja, mit is csinál egy újságíró, hogyan dolgozik, mit tesz munkája során. Az újságírás sokak szemében izgalmas szakmának (sőt hivatásnak) tűnik, az újságíróban pedig hajlamosak azt látni, hogy ő az a bátor „harcos”, aki a politikusok és gazdasági szereplők korrupt üzelmeiről lerántja a leplet, s kiáll az igazság mellett. Nem mellesleg arról tudósít, arról ír, amit lát, tapasztal maga körül, s nem valami egészen másról.

Nos, Udo Ulfkotte könyve ezekkel az újságírással kapcsolatos illúziókkal számol le. Azzal elsősorban, hogy mennyire nem létezik független újságírás. Ulfkotte leszögezi, az újságírók erősen függenek: a gazdasági szféra „jeles” képviselőitől, politikusoktól, transzatlanti háttérszervezetektől, sőt egyenesen titkosszolgálatoktól. Bár Ulfkotte a német viszonyokról rántja le a leplet, a magyar valósággal való bárminemű hasonlóság nem feltétlenül a véletlen műve…

A több mint 25 éve újságíróként tevékenykedő, ebből 17 esztendőt a „nagynevű” Frankfurter Allgemeine Zeitungnál külpolitikai szerkesztőként és haditudósítóként eltöltő Udo Ulfkotte saját példáján keresztül mutatja be azt, hogy akaratlanul, mintegy öntudatlanul hogyan kerül bele valaki ebbe a „buliba”. Először csak apróságokat tapasztal, de amikor már a meghívó ország által fizetett ötcsillagos hotelben tölti kiküldetését vagy profi búvárfelszerelést kap, akkor ezek az „ajándékok” bizony már mappákkal, utasításokkal társulnak. Utasításokkal arról, hogy mit és hogyan írhat meg – és mit nem. Írását éppen az hitelesíti, hogy saját példájából, múltban játszott szerepéről is hosszasan számol be, nem egy helyen bocsánatot kérve és szégyenkezve azért.

Könyvében Ulfkotte adatokkal bizonyítja, milyen sűrű összefonódás van politika, gazdaság és média között. S lám-lám, ez az „elit” hálózat kizárólag a transzatlanti kapcsolatokra és a NATO-ra összpontosít. A szerző hosszú táblázatot közöl azon vezető szerkesztők és tudósítók listájával, akik hivatalosan fellelhető dokumentumok szerint is kapcsolatban állnak a David Rockefeller-féle Trilaterális Bizottsággal, a hírhedt Bilderberg-csoporttal, az Amerikai Akadémiával, az Amerikai Zsidó Bizottsággal, az Atlanti-Híd és az Atlanti Kezdeményezés nevű szervezetekkel, vagy éppen az általunk is jól ismert Soros Györgyhöz köthető Európai Külkapcsolatok Tanácsával. Van olyan szerkesztő (Josef Joffe, Die Zeit), aki tucatnyinál több (!) szervezethez kötődik. Köztük olyan „jól csengő” intézményekkel, mint a Goldman Sachs Alapítvány, a Nemzetközi Stratégiai Tanulmányok Intézete, vagy a CIA-hez közeli agytröszt, az Aspen Institute.

Így pedig már nem is olyan meglepő, hogy médiumtól, azok állítólagos értékrendjétől függetlenül miért mindenhol ugyanazt a zenét húzzák: az euró jó, az Afganisztán vagy Irak (a sor hosszan folytatható) elleni háború szükséges, Amerika (és Izrael) jó, Oroszország gonosz. Vagyis – jelenti ki Ulfkotte – mindenhol ugyanazzal a hazugsággal sulykolják az olvasót. Jellemző az Európai Unióval kapcsolatos példája is: nagyjából egymillió eurót (!) zsebeltek be német újságírók titokban azért, hogy Brüsszelt minden jónak láttassák.

A szerző egyik legdöbbenetesebb állítása az, hogy a titkosszolgálatokhoz, politikai érdekkörökhöz becsatornázott médiumokban a sokszor előre megírt cikkekhez csak odabiggyesztik az olvasók által kedvelt újságíró aláírását. Aki ezért a „munkájáért” szép összeget tehet zsebre. A gyanútlan olvasó pedig azt hiszi, az újságíró „komoly” tényfeltáró munkája van a cikk mögött, nem pedig egy jól kirajzolódó érdekkör befolyása.

A szerző azt mondja, az egész németországi fősodratú média így működik. Állítása nem nevezhető légből kapottnak vagy összeesküvés-elméletnek: könyvét több száz hivatkozással látta el, amely oldalak, cikkek, bejegyzések a világhálón ma is fellelhetők.

Ugyanakkor Ulfkotte szerint egyre többek szeme nyílik fel. Nem véletlen, hogy drámai mértékben zuhan a „minőségi lapok” példányszáma Németországban. „Az olvasó, aki a nagy újságokat megvásárolja, önmagát csapja be és egy propagandaszervezetet támogat” – írja Ulfkotte, aki e megvásárolt médiumok és újságírók helyett alternatív hírforrásokat, internetes oldalakat ajánl.

Ahogy könyvét mi is, noha nehezen tudunk túllépni azon, hogy Magyarországon a Patmos Records, a Hit Gyülekezete hivatalos kiadója jelentette meg.





Győzelem Napja





Moszkva ma ünnepli a Győzelem Napját, mellyel az 1945-ös győzelemre emlékezik. A történelmet a győztesek írják, ők döntenek mindenről. 2015-re Oroszország megszabadult a cionista rabságból, az orosz nemzet felszabadult, míg Németország a cionizmus egyik fő bástyája lett a világban.
Úgy alakult, hogy a legyőzők és a legyőzöttek hetven év után egy csónakban eveznek. Ma a világ utolsó tiszta fehér hadserege az orosz. A fehér faj utolsó szervezett képviselője, Moszkva pedig az utolsó fehér főváros. Miről szól az európai nemzeti radikális gondolkodás? Népeink megőrzése, nemzeti identitásunk megtartása. Ma ezt globális szinten kizárólag Oroszország képviseli. Így minden nemzeti és népi gondolkodású kötelessége kiállni Moszkva mellett. Aki másképpen dönt, az ellensége lesz az egyetlen fehér birodalomnak.
Azt is tudni kell, hogy Moszkva nem mehet más irányba, mint a népi radikalizmus, a népi szocializmus irányába. Már nem Moszkva irányít, hanem az orosz nép. Iszonyatos nyomás van a moszkvai vezetésen, mivel az emberek megérezték micsoda erő szabadult fel azzal, hogy nemzeti gondolkodású a kormány. Így folyamatosan a keresztény pravoszláv (szláv erkölcs), népi, nemzeti és szociális irányba tolja a kormányt, amivel ha szembe menne, akkor pillanatokon belül megbukna. Putyin – tanulva az 1945-ben legyőzött Hitler hibáiból –, ezt a folyamatot tompítja, hogy ne fusson túl az egészséges szinten, és csapjon át sovinizmusba. Ennek a küzdelemnek kivédhetetlen velejárója, hogy Moszkva szembe került a világot meghódítani kívánó szabadkőművességgel.
gyozelemnapja
Nyugat cionistái nem voltak ott, Kelet képviselői nem hiányolták őket
Az európai nemzeti vonal, ha szembefordul ezzel az orosz irányzattal, akkor az ébredező pánszláv birodalmi nacionalizmust egy bezárkózott szláv sovinizmusba nyomja. Ennek a vége pedig az lesz, hogy amikor Moszkva legyőzi az európai liberalizmust, ellenségként kezeli a nacionalista köröket is, és azt is amit képviselnek. Ha mellé állnak, akkor nem alakul ki pánszláv nacionalizmus, hanem egy egészséges konnacionalizmus, amely a népek (népek és nem országok!) harmonikus együttélésén alapul, birodalmi gondolattal.
gyn1
Fehér harcosok a Győzelem Napján
Lehet választani, és nagy a tét. Tudja ezt a zsidóság világhódító ága is, éppen ezért uszította rá az ukrán jobboldalt az oroszokra. Orosz sovinizmussal és kommunizmussal riogatták az ukránokat. Csakhogy Moszkvát nem ejtették a fejére, és átlát a terveken. Éppen ezért hátrébb húzta a pánszláv nacionalista vonalat (mérsékelten engedik), elzavarta a kommunista irányzatokat (mérsékelten engedik) és a népi szocialista vonalat erősíti.
De néhány európai nemzeti szervezet is tisztán látott a kérdésben, és éppen ezért embereket küldött Donbasszba, valamint propagálja az orosz irányvonalat. Ők voltak a legjózanabb, példamutató európai szervezetek, amelyek irányt mutattak az európai népeknek, és keresztülhúzták a cionista terveket. Mindenki, nézettől függetlenül, aki az orosz irányvonal ellen harcol, halálos ellenségünk, és ellensége Európának. Aki pedig mellé áll, nézettől függetlenül barátunk, vagy szövetségesünk
A kettő vonal ébersége miatt kijelenthetjük: Moszkva józanul áll a kérdéshez, és nem engedte kialakulni az orosz sovinizmust, az európai nemzeti irányzatok előtt pedig ott vannak a példás, Donbassz és az orosz irányzat mellett kiálló szervezetek, melyek irányt mutatnak a nemzeti köröknek. A cionista szándék elbukott. Nem sikerült összeugrasztani az európai népeket az orosz néppel. Az a pár hasznos idióta szervezet, amely asszisztál a cionisták terveihez pedig örökre leírta magát, és halálra ítéltetett.
gyn2
Ritka az olyan kép, melyen fehér világpolitikai tényezők vannak
Nézzétek meg az orosz felvonulást. Európa megmenekülésének utolsó ereje ez. Aki szembe helyezkedik vele, Európát árulja el! Válasszatok! Egy egészséges fehér Európa, vagy egy négerekkel, cigányokkal, idegenekkel benépesített egyveleg, amiben elolvadnak az európai népek! Válasszatok, mert választani kell! Ha választottatok, akkor pedig tegyetek érte. Ha tesztek érte, azt tegyétek azzal a felelősséggel, hogy Európáért tesztek. Azért az Európáért, amit a Római Birodalom, a vikingek, a magyar birodalom, a frank lovagok, a felfedezéseket és milliónyi találmányt jelentettek, és még sok-sok mindent, amit több ezer év alatt megalkotott.
Mi alkottuk ezeket a dolgokat és most itt az utolsó pillanat megmenteni azokat a népeket, amelyek mindezt alkották. Az utolsó órában vagyunk! Döntsetek! Álljatok ki az orosz világpolitikai törekvések mellett, amely felszabadíthatja a népeket! Az utolsó esélyünk! Ez az európai jobboldal felelőssége ma!
Szabó Roland – NemzetiArcvonal.net




Gyorshír: Tüntetések Tel-avivban – az izraeli rendőrség lövi az etiópokat





A Jichák Rabin téren oszlatásba kezdett az izraeli rendőrség, amely jelen pillanatban is zajlik.Ahogy korábban hírül adtuk az etióp zsidók tüntetéseket szerveztek a szélsőséges zsidó rasszizmus ellen. A kivezényelt rendvédelmi osztagok olyannyira felpaprikázták az etiópok elkeseredését, hogy erőszakba torkollott a demonstráció. Hang és sokkoló gránátok bevetésével igyekeztek megfékezni a tömeget, de helyi idő szerint este 9 órakor lovasrendőröket vezényeltek az etióp tüntetőknek. Rengeteg súlyos sérült fekszik a földön, a mentőket nem engedik a helyszínre. A tüntetők megbénították az autóutakat és megpróbáltak behatolni a városházára, közben “Izrael rendőrállam!”, “Izrael terrorállam!” szlogeneket skandálnak. Az etióp zászló lobog a demonstrálók kezében, akik nem tűrik tovább a zsidó bánásmódot, az emberhez nem méltó életet.
etioptuntizr150503_03
Az etiópok nem kérnek az izraeli rasszizmusból
Hatalmas füst terjeng Tel-aviv belvárosában, a feldühödött etiópok barikádokat emelnek. Több rendőr is megsérült, állítólag az egyik televíziós csatorna riporterét lelőtték. Az óriási zűrzavarban a tömeg falburkolatokat tör le és utcaköveket szed fel, hogy védekezzen a rendőrök brutális támadása ellen. A kilövöldözött könnygáz gránátoktól és füsttől semmit nem lehet látni. Helyi hírforrások szerint halálos áldozatok is vannak.

Dunai István – Nemzetiarcvonal.net

2015-05-03 3 Tel-Aviv demonstration by Ethiopian Jews



Az izraeli katonákban megszólalt a lelkiismeret?





A Háárec nevű, izraeli sajtótermék hétfő reggeli számában jelentést tett közzé “Megtörni a hallgatást!” címmel. Ebben a tavalyi “Erős szikla” fedőnevű, kíméletlen terrornak minősülő hadjáratról esik szó, melynek során 2200 palesztint (köztük 550 gyermek) öltek meg az ötven napos harcok során. 11 ezren sebesültek meg az anyagi károk pedig jelentősek.
Több, mint 60 katona emlékezett vissza a szörnyű vérfürdőre, közölték velük, hogy az izraeli hadsereg által ellenőrzött területeken senki nem számít civilnek. Brutális terror szabadult el! – áll a katonák visszaemlékezéseiben. A zsidó katonák életét minden áron védeni kellett, a palesztin életek pedig nem voltak fontosak. Beszámolnak arról a két nőről, akiknek azért kellett meghalniuk, mert telefonjaikon beszélgettek. Fegyvertelen öregek, gyermekek és nők estek áldozatul a bosszú halálos gépezetének. Élve temettek a föld alá százakat, lakóházak ezreit gyalulták le a föld színéről.
Mideast Israel Palestinians
Ahová beteszik lábukat a halál arat. Hivatásos rasszisták, a gyűlölet zsoldosai
Az Erős szikla műveletnek kettős célja volt. Egyrészt megszüntetni az Izraelre irányított rakétatámadásokat, másfelől szétzúzni a Hamász radikális palesztin szervezetét. A Megtörni a hallgatást! jelentésére reagálva az izraeli hadsereg saját hatáskörében vizsgálja ki az eseteket.
A zsidó katonákban megszólalt a lelkiismeret? Nehezen képzelhető el. Lehetséges magyarázat lehet az a nemzetközi nyomás, melyet civil szervezetek hívtak életre Izrael jogi egyezményeket semmibe vevő, agressziója miatt. Több, mint 60 katona pedig a felelősségre vonás miatt a nagyközönség elé tárta az izraeli hadsereg valós arcát. Feletteseik szélsőséges palesztin gyűlöletéről beszélnek a dokumentumban és arról, hogy a gyermekeket is ugyanolyan ellenségnek tartják, mint a katonákat.
Az eszelős gyűlölet nem ismert határokat, a palesztin áldozatok, több mint a negyede gyermek. Meddig folytatódhat még az izraeli rasszizmus? Meddig szedi áldozatait a gyűlölet? Mikor ébred fel valóban a lelkiismeret?
Dunai István – Nemzetiarcvonal.net


IMME a jelen és a jövő fasizmusa , ha nem tudják osztani az észt , hát jön az erőszak az iga a leigázás





Rate the News 0 votes

A Győzelem Napja - 70 évvel ezelőtt ért véget a II.világháború Európában










1945. május 8-án ért véget a II. világháborúkontinensünkön, a világtörténelem mind ezidáig-szerencsére- legtöbb halálos áldozatát követelő mészárlása. Csupán becsléseink vannak, hogy hány millió ember vesztette életét  6 év leforgása alatt, de nagyjából 50 millió(!) áldozatról tudunk, amibe bele kell érteni a frontokon elhunytak mellett a koncentrációs táborok, a járványok, a légitámadások miatt odaveszett embereket is. Mi is történt pontosan ezeken a napokon 70 évvel ezelőtt?
A náci Németország vezére, Adolf Hitler április 30-án lett öngyilkos, míg május 2-án feladták a küzdelmeket a berlini német erők. Ezt követően előbb május 7-én a franciaországi Reims-ben, míg másnap Berlinben aláírta a német szárazföld, haditengerészet és a légiparancsnokság vezetője a fegyverletételi okmányt, melyben Németország feltétel nélkül megadta magát a szövetségeseknek. A berlini aláírás egy karlshorsti műszaki iskolában zajlott le. A németek részéről  Von Friedeburg flottatengernagy, Keitel a szárazföldi erők vezértábornagya, és Stumpff  a légierő vezérezredese volt kénytelen nevét az okmányra odavésni. Nézzük mit is tartalmazott ez a dokumentum!
Az említett három vezető kötelezettséget vállalt arra, hogy mindenhol, minden német csapat, földön, vízen, levegőben leteszi a fegyvert a nyugati hatalmak és aSzovjetunió előtt. A katonák kötelesek voltak fegyvereiket átadni a szövetségeseknek, és tilos volt megrongálniuk vagy megsemmisíteniük hajóikat, repülőgépeiket. A parancsnoklás joga átszállt a Vörös Hadsereg főparancsokságára és a szövetséges erők főparancsnokára,akik erőszakkal is érvényt szerezhettek utasításaiknak, ha a német csapatok nem engedelmeskedtek volna. Az okmány biztosítékául szolgált, hogy bár német nyelven is elkészült, csak az orosz és az angol verzió volt a hiteles példány. A Vörös Hadsereg részéről Zsukov marsall, míg a szövetségesek részéről Tedder légimarsall írta alá a német kapitulációt tartalmazó okmányt.
Maga az aláírás közép-európai idő szerint 23 óra 1 perckor történt meg. Azonban a Szovjetunióban ekkor már éjfél múlt egy perccel, így Oroszországban és a többi szovjet tagállamban, de még Szerbiában is május 9.-e lett a Győzelem Napja. Emellett ténylegesen az európai hadszíntéren csak május 9-én fejeződtek be a küzdelmek, Prága és egész Csehszlovákia ugyanis ekkor szabadult fel, bár az itt harcoló német erők csak 12-én tették le a fegyvert, míg az akkori Jugoszláviában csak 14-én. Mindezek ellenére Európa május 8-án, a teljes német kapitulációt magába foglaló okmány aláírásának napján ünnepli a Győzelem Napját, amit angolulVictory Daynak ( V-Nap-nak) neveztek el.
Fontos azonban hangsúlyozni, hogy csak Európában értek véget a harcok, Japán számára az igazi megpróbáltatások még csak ezután kezdődtek, amik végül az augusztusi atombomba támadással fejeződtek be. Végül csak  két adat arra vonatkozóan, hogy miért is nagy jelentőségű ez a nap, ami lezárta az esztelen öldöklést: a II. világháborúban 72 állam vett részt, és csak Európában 260 milliárd(!) dollárra rúgott a pusztítások értéke. Ha ebbe belegondolunk, joggal ünnepelhetjük ezt a napot, még akkor is, ha hazánk a vesztesek oldalán fejezte be a háborút.
Forrás:mult-kor.hu 














Mr. DAX: az összeomlás szélén állunk ( jövőnk info )





Az alábbiakban a portfolio.hu gazdasági hírportál egy írásának bevezetőjét közöljük.
"Két út áll előttünk: vagy létrehozzuk az Európai Egyesült Államokat vagy szétesik az eurózóna és vele együtt az euró is eltűnik, véli Dirk Müller, alias Mr. DAX. A 2009-ben elkezdődött ralit helyesen előre jelző guru szerint a politikusok kevés helyes lépést tettek eddig a válság megoldásának irányába, azt viszont nekik köszönhetjük, hogy a bajba jutott országok a rájuk kényszerített megszorítások miatt még nagyobb válságba sodródnak. Sajnos nem tanulunk a történelemből, az 1930-as években Németországban (weimari köztársaság) már megpróbálkoztak a "válságspórolással", az eredmény gazdasági összeomlás és a társadalom durva radikalizálódása lett, emlékeztet Müller. Mindeközben már-már euforikus a hangulat a világ tőzsdéin, a makrogazdasági kockázatokat figyelembe véve azonban komoly zuhanás jöhet még a piacokon."
Száz szónak is egy a vége. A fent olvasottakból levonhatjuk az alapvető következtetéseket. A jelenlegi rendszer keretein belül gondolkozó szakértők most kezdenek rádöbbenni arra, amire már jó előre figyelmeztettük azokat, akik hajlandók nyitott szemmel járni a világban.
Teljesen mindegy, milyen makrogazdasági mutatókkal van alátámasztva, ami önmagáért beszél. Egy korszak ér most véget, és ahogy akkoriban a feudalizmus ideje leáldozott, most a polgári társadalmi rend végóráit éljük. A most elhangzó szakértői vélemények rendre abba az irányba terelődnek, ami eddig is nyilvánvaló volt és mi ennek hangot is adtunk. Mégpedig, hogy a demokratikus rendszer működésképtelen. Senki nem mondja ki. Nem azt mondják: "négy", hanem hogy "kétszer kettő". De attól még ez az igazság. Az Európában zajló folyamatok is csak ezt igazolják. Aki nyitott szemmel jár, jól láthatja, mi zajlik Magyarországon, és mi zajlik Európában. Egy rendszer végóráit éli, és globális szinten a hatalom átstrukturálása van folyamatban. Nyilvánvalóvá vált, hogy a demokratikus rendszer működésképtelen - és ahelyett, hogy a hatalom ezt kimondaná, szép csendben felszámolja a demokratikus rendszer utolsó maradványait is. A lakosság ebből csak a demokratikus rendszer felszámolását fogja fel. Ezen a szinten tart a magyarság helyzetértékelése. Ennek jelei mutatkoznak mind a belpolitikai történéseiken, mind pedig globálisan.
Csendes rendszerváltás van folyamatban. Ami ebben hatalmas problémát jelent a magyarság számára, hogy ez a rendszerváltás elitváltás nélkül zajlik le, ha azt nem akadályozzuk meg. Akármennyire is nem tetszik, ezt soha, senki nem fogja helyettünk megtenni. Aki tétlenül nézi, az egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy mi van most kiépülőben.
Nyilvánvalóvá vált, hogy a demokratikus döntésmechanizmus is működésképtelen. Európa most annak próbáját éli, hogy meg tud-e szabadulni ettől a tehertől. Akárki akármit mond a "fejlett nyugaton", az Európa Unió a korábbi, viszonylag demokratikus, vegetáló rendszerből egy totális ellenőrzésen alapuló központosított hatalommá nőheti ki magát. Ennek sikeressége azon múlik, hogy az átalakulásban kulcsszerepet betöltők mennyire nyíltan hajlandók szembemenni a népakarattal.
A tömegek pedig ennek elfogadására vannak kondicionálva. Az európai lakosság azzal van beetetve, hogy ez az átalakulás szükségszerű - amiben van is némi igazság. Ez az átalakulás strukturális értelemben teljesen logikus. Demokratikus alapokon nem lehet egyben tartani nemhogy egy szövetségi rendszert, de még egyetlen országot sem. Ami a folyamat sötétebb vonatkozását jelenti, hogy az a szabadkőműves elit, amely eddig a többség támogatásával tetszelgett, fog totális kontrollt gyakorolni a mindennapjaink felett, ha most ebben az időben nem teszünk ellene. Az mondja meg a gyermekeinknek, mit gondoljanak, milyen nyelven beszéljenek, meghatározzák a jövő magyarságának értékrendjét - vagy eltörlik még a magyarság emlékét is, ha a történelemkönyveket éppen úgy szándékoznak megírni.
Mozgalmunk elsőként volt tisztában a kialakulóban lévő helyzettel - talán még korábban, mint Brüsszelben egyesek -, és felkészülünk az előttünk álló kihívásokra. A fenti cikk mondanivalója egyértelmű: a propagandagépezet működésben van, és az európai lakosság addig fog szenvedni a gazdasági válságtól, ameddig hajlandó nem lesz elfogadni a szabadkőműves diktatúrát. Ameddig bele nem törődik, hogy ez így szükségszerű. Mi nem törődünk bele, mert nem az.
Angela Merkel német kancellár korábban kijelentette: az európai nemzetek vagy feladják a szuverenitásuk egy részét, vagy Európában újra háború lesz. Rossz hírünk van a kancellár asszonyság számára. Európában vagy így, vagy úgy, de a forradalmak korszaka jön el. Mert nem haladhatnak az időben vissza, mert a polgári rendszerből nem fognak feudalizmust csinálni. A magyarság ezt nem fogadja el, és senki nem fogadja el ezt, aki még egy cseppet is magyarnak tartja magát. Európában vagy így, vagy úgy, de eljön a forradalmak korszaka - és hogy ez az európai országok belügyeként, elszigetelt elitváltásokként megy végbe, vagy az Európai Egyesült Államok elleni nemzetközi lázadás formájában - az csak az ő döntéseiken múlik.
Nógrádi Tamás - Jövőnk.info
Címkék:





Így féltek ti… ( jövőnk info )






 A Gyilkosok ezek egyenesen rettegtek nem féltek hanem fostak. network.hu














network.hu













Csütörtök délelőtt a Koppány Csoport szervezésében néhány Otthonvédő aktivista jelent meg a Császti és Szunics Végrehajtó Iroda, budapesti irodájánál, azzal a szándékkal, hogy egy végrehatás alatt állónak segítsen az ügyintézésében. A cél nemcsak az ügyintézésben való segédkezés volt, hanem egyúttal figyelemfelhívás is arra, hogy az Otthonvédők nem hagyják magukra a bajbajutottakat, akik segítségért fordulnak hozzájuk.
Megjegyezzük, hogy a Császti és Szunics végrehajtó páros nemcsak Budapesten, hanem Veszprémben is folytatja áldatlan tevékenységét. 





 network.hu

network.hu 

 network.hu
network.hu


















A megjelentek azonban a kapuig sem jutottak el, hiszen már órákkal a tervezett akció előtt a majd akkora számban megjelent rendőrök lezárták a bejárat környékét.
Azt kell gondolnunk a karhatalom kivonulása és akciója láttán, hogy a végrehajtók eljárásai mégsem az általuk fennhangon hirdetett törvényes mederben folynak, különben mi félni valójuk lenne?
Nem véletlen, hogy a félelem szót használjuk jelen esetben is, hiszen jó néhány rendőr kivezénylését kérték, már kora reggeltől kezdve. Vajon miért? Ha minden annyira erkölcsösen, etikusan és korrekten zajlik a házuk táján, mint állítják, akkor nem lehet semmi félnivalójuk.

Amúgy nem volt egyetlen olyan eset sem eddig, hogy a végrehajtónak egyetlen hajszála is meggörbült volna, amikor az Otthonvédők kiálltak a bajbajutottak mellett. Azonban ennek ellenkezőjére akadt példa az elmúlt időszakban nem is egyszer. Gondoljunk csak az Árverezőházban zajlott eseményekre, amikor a rovott múltú maffia főnök, Tasnádi gorillái megtámadták az egyik sajtós munkatársat, vagy a közelmúltban történt eseményre, amikor maga a „főhiéna”, Krejniker Miklós végrehajtói kamarai elnök rontott rá egy újságíróra, és saját kezűleg próbálta erőszakkal elvenni tőle a kameráját (érdekes párhuzam).

E kitérő után említsük meg a további eseményeket is. A karhatalom elzárta a járdát teljes szélességében, így az Otthonvédők a kordonon kívül, az úttest szélére szorulva álltak. Közben a rend szorgos őrei a személyi adatok felvételébe fogtak. Ki-ki, tette a dolgát. A hangulat nem volt feszült vagy goromba egyik fél részéről sem. Nyugodt párbeszédek folytak.
Majd, mintegy másfél óra elteltével az otthonvédők elvonultak. Ám téved, aki azt gondolja, hogy dolguk végezetlenül. Mert ez az akció több szempontból is figyelmet érdemel.

Az otthonvédő aktivisták demonstrálták kiállásukat, újfent megmutatták, hogy nem hagynak magukra bajbajutottakat, - ami ugyebár nem mondható el a kormány fejéről és „tettestársairól”, akik szóban kijelentették, hogy senkit sem hagynak magára az út szélén, ám cselekedeteikkel, rendeleteikkel épp az ellenkezőjét teszik.
A Koppány Csoport azt is bebizonyította, hogy a hiénák pénzéhsége mellett bizony a gyávaságuk is egyre nő. Pedig az Otthonvédők csupán a végrehatók egyik áldoztának, Stiaszni Évának a fényképét, az erkölcsöt és igazságot használták fegyverként.

A végrehajtók félelme mégis indokolt, hiszen semmilyen karhatalmi intézkedés, semelyik törvényi hivatkozás nem nyújt védelmet az igaz magyarok megvetése és utálata ellen.
Csak az erkölcs és igazság jár kézen fogva, a gonosz törvénye és fenyegetése mindig alul marad végül, ha velük szembeszáll. Az erkölcsi vereség pedig megágyaz a fizikai vereségnek is.
A Koppány Csoport és az Otthonvédők erkölcsi győzelmet arattak a gyáván a rendőri erők mögött kuporgók felett. Ezért elmondhatjuk, hogy a mai akció az erkölcs diadala volt az erkölcstelenséggel, etikátlansággal szemben. És minden hasonló győzelem, amely a gonoszt bujkálásra, hátrálásra kényszeríti nem más, mint egy újabb szög a koporsójában.
Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda




A MALÉV felszámolása az IMF(zsidók) által szabott feltétel volt!



2012. február 28. kedd, 00:00
Az ál-nemzeti, magyarkodó kormányzat a csakazértis hőzöngés után elkezdte feladni állásait, a Soros-fióka fideszes nagyokosok komolyan belekezdtek az országot felszámoló üzelmeikbe. Önálló magyar államról már nem beszélhetünk, de ettől függetlenül amink még van, arról az országot megvezető zsidóság lemond dalolva.
Kissé naivnak kell lenni ahhoz, hogy azt mondja az ember, hogy ez nem volt benne a tervekben, és az úgynevezett miniszterelnök a kormányával egyetemben a nemzetet akarta szolgálni, csak hát győzött a nyugati túlerő. Nem volt itt szó semmilyen valós szembenállásról, csak cionista érdekellentétről. A MALÉV kivégzése az ország felszámolásának egyik stációja.
Egy a Liszt Ferenc 'Ferihegyi' repülőtér biztonsági részlegén dolgozó középvezető ismerősünktől kaptuk azt a hírt, miszerint a MALÉV csődhelyzetbe kényszerítése az IMF feltétele volt. "Mindent előre lezsíroztak", a biztonságiakat előre tájékoztatták, "fel tudtunk készülni a várható káoszra" - fogalmazott ismerősünk. Elmondása szerint a repülőtéren dolgozók előtt nyílt titok, hogy az IMF áll a MALÉV bedöntése mögött. "Nem volt olyan ok, amiért ne mehetett volna minden tovább, ahogy eddig. Persze voltak adósságok, de az minden társaságnál van, még az amúgy nyereségesen működőknél is."
A pilóták és a kiszolgáló személyzet is mind erről beszél. Néhány ember, akiket átvettek a diszkont légitársaságok, befogják a szájukat, mert félnek, de a többség tisztában van a történtek hátterével.
Számunkra egyáltalán nem meglepő a cionista rendszer legutóbbi, burkolt intézkedése. Tudomásul kell venni, hogy az országot irányító klikk, a hozzájuk tartozó holdudvarral, és az úgynevezett ellenzékkel, illetve többpártrendszerrel, mind idegen érdeket szolgálnak. Ám nemcsak hogy idegent, de ellenségeset is. Ez az egész színjáték már jó ideje az ország felszámolásáról, ellenség kezére való átjátszásáról szól. A korrupt rendszerben senkinek semmi köze a magyarság érdekeinek képviseletéhez.
Várhegyi Nándor - Jövőnk.info




HÁT ENNYI A GYŐZELEMNAPI MEGEMLÉKEZÉS,

DE MOST KERESÜNK RÁ A ZSIDÓ FASIZMUSRA .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése