2016. május 15., vasárnap

Kamu az egész ország , ez nem más mint a Pintér művek kubikus évszázada




Kamu az egész ország ,

ez nem más mint a Pintér

művek kubikus évszázada



Hogy miért kubikus ?

Azt a sok halottat 

valakinek el kellet kaparni !!!!




Nagykoalíciós háttéralku lehet az offshore-

botrány mögött 


A Jobbik feltáró tevékenységének köszönhetően ismételten bebizonyosodott, hogy az elmúlt 23 év politikai erőterét meghatározó pártokat a színfalak mögött szoros gazdasági érdekek fűzik össze. Ennek nyilvánvaló jele, hogy amikor az átláthatatlan szervezetek milliárdos nagyságrendű támogatásának vizsgálatát szorgalmazta a nemzeti párt, akkor a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban szavazta le a javaslatot.

Amint az az általunk elvégzett feltárások eredményéből látható, a balmazújvárosi fideszes képviselő, Iszak László és felesége tulajdonában álló Európa Humán-Rent Kft. 100 millió, míg az MSZP országgyűlési képviselője, Nemény András által alapított Körmend Lakópark Kft. 200 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott. Jelenleg mindkét gazdálkodó szervezetben kimutatható a Seychelles-szigeteki ismeretlen befektetők jelenléte.

A két párt vizsgálatok elleni vehemens tiltakozása azt sejteti, hogy a már beazonosított offshore szervezetek mögött is szép számmal húzódnak meg e politikai körök meghatározó kapcsolatai.

A Jobbik továbbra is kiemelten kezeli a kis- és közepes vállalkozások forráshoz juttatását, ezért a részükre juttatandó támogatásokat elnyelő offshore szervezetek beazonosítására irányuló kutatásait változatlan intenzitással folytatja, a vizsgálatok eredményeit pedig a nyilvánosság elé tárja.
Szilágyi György és Volner János, a Jobbik országgyűlési képviselői 


Holokauszt-emléknap: Megemlékezés a 

Cipők a Duna-parton emlékműnél 


Kár hogy azoknak az embereknek nincs emléknapja kiket ezek a mocskok a Dunába daráltak a Rákosi - róth érában . Mint látjuk az ÁVH unokák még mindig meghatározók a magyar közéletben , és mindenki mást lesöpörnek a politikai porondról . Mikor veszed már észre , hogy csak megtűrt cseléd vagy a saját hazádba, kik ezt a népet százszor – ezerszer elárulták , de még egyszer sem büntették meg őket. A rabló gyilkos politikai elitnek nevezett képződménnyel ma is csak úgy mint eddig gyilkolják a magyart, eddig álruhás In – Kál halálosztók , most Pintér pribékjeiként róják az útjukat, de ahol elhaladnak ott zizeg a halál.
Neked lehet a vallásod holókamu, de míg ezekről az emberekről még csak említést sem tehetünk , nekem ez az egész megemlékezést sem jelent, de ha a daráló is ott lesz a Duna- parton , és kimondhatjuk , hogy a Rót – ÁVH- s zsidó pribékek ezrével darálták a Dunába a magyart akkor nekem is megemlékezés lesz ez a nap. Addig csak Lendvai Ildikó főcenzor ünnepi műsora az egész számomra- remélem számodra is .

2013. április 16. kedd 20:15 MTI - 
Híradó
Néma főhajtással, mécsesgyújtással, kövek és virágok elhelyezésével rótták le kegyeletüket több mint százan kedd este Budapesten, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja fővárosi záróeseményeként.

Naplementekor többek mellett mécsest helyezett el az emlékműnél Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete, Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium igazságügyért felelős államtitkára, Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének ügyvezető igazgatója. Ugyancsak mécsest gyújtott Schiffer András, az LMP társelnöke, az LMP országgyűlési képviselői csoportjának vezetője.

A megemlékezésen jelen volt Szili Katalin volt házelnök, a jelenleg független képviselőként a Szociális Uniót vezető politikus, Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja, valamint Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció politikusa.

Az Országgyűlés 2000-ben nyilvánította emléknappá április 16-át, az e napi megemlékezéseket 2001 óta rendezik meg. 2000. január 18-án, a budapesti gettó felszabadításának 55. évfordulóján Pokorni Zoltán akkori oktatási miniszter javasolta, hogy a középiskolákban minden évben ezen a napon emlékezzenek meg a holokauszt áldozatairól, annak emlékére, hogy 1944-ben április 16-án kezdődött meg az akkor Magyarországhoz tartozó Kárpátalján a zsidók gettókba zárása, majd deportálása.

A Cipők a Duna-parton elnevezésű kompozíció a nyilasterror idején Dunába lőtt embereknek állít emléket. Pauer Gyula Kossuth-díjas szobrászművész hatvan pár korhű lábbelit formált meg vasból.

Témába vág
   Holokauszt-emléknap: megemlékezések országszerte
   Megemlékezések a holokauszt-emléknapon
   Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség: küzdeni kell az antiszemitizmus ellen
   Holokauszt-emléknap: Éliás József református lelkészre emlékeztek 


Kedves Olvasó!

2013. január 21-én, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető államtitkár és ügyvédje engem feljelentettek a Szegedi Törvényszéknek holokauszt-tagadás bűntette miatt. A feljelentők szerint a bűntettet Roger Garaudy: Az izraeli politikát megalapozó mítoszok (Les Mythes fondateurs de la politique israélienne) című könyve kapcsán követtem el. Az alábbiakban linkeket küldök Önnek erre az ügyre vonatkozóan. 
http://www.monusaron.com/vizsgalodas.html http://www.monusaron.com/konyvuldozes.html http://www.monusaron.com/rogergaraudy.html

Üdvözlettel 
Mónus Áron 



Hitgyüli a mi pénzünkből 

"A poloska lesz még egyszer a halálod!" - Alföldi Géza versével "emlékezünk a holokausztra" 2013-04-16. 09:57 Kuruc.info

"A holokauszt nem hirtelen jött, történelmi előzményei vannak, a törvényeket, amelyek végül a holokauszthoz vezettek, a korabeli, törvényesen megválasztott parlament hozta - vádaskodott a munkásőr Zoltai a Kossuth Rádióban az Orbánék által bevezetett holoemléknap alkalmából.

(Olvasónk korábbi alkotásának előzménye a képre kattintva olvasható)
Abban persze igaza van, hogy a "holokausztnak" - azaz néhány évi fizikai munkának - voltak előzményei, de ezek korántsem a zsidótörvények (melyek betartását egyébként folyamatosan szabotálták), hiszen azok is csak a valódi előzmények következményei. A valódi előzmények pedig a példátlan zsidó térhódítás (de persze nem a bányászat terén), a gazdasági hatalom megszerzésével egy időben a sajtó megszállása, s az onnan naponta folytatott kútmérgezés, a befogadó nemzet folyamatos gúnyolása, erkölcsének züllesztése, mely végül a Kohn-féle patkánylázadásban csúcsosodott ki - sorolhatnánk napestig, de ezer oldalnál is beszédesebb Alföldi Géza ma is aktuális verse a befogadottak viselkedéséről. Ha a költő még élne, újabb szakaszt fűzhetne hozzá arról, hogyan sírják tele még hetven évvel később is a világot a saját pofátlanságukért kapott pofon miatt, s arról, hogy a zsidók mindebből semmit sem tanultak...
Alföldi Géza (1908 - 1991) János bátyámtól...

János bátyámtól - feldereng a múltam -
Nagyon sok szépet s igazat tanultam.
Bölcsessége, mit hajlott háta hordott,
Oktatni, ha kértem, sohasem szabódott.

Ültem a térdén, istállónkkal szembe,
S mesefonalát meg-megeresztette.
Hogyha megkértem, mesélt a hangyáról,
A hollóról, aki feketében gyászol.

Elmesélte az árva tücsök búját. -
Kiöntötte rá kemény, hűvös gúnyát. -
Állatoké volt szíve, teste, lelke.
Talán a bogarat legjobban szerette.

Csupa egy melegség karcolós hangja,
Ha térdére mászott egy bohó hangya.
Letette szépen, hogy: Eredj békével! -
Arrébb is pöckölte a botja végével.

Csak a poloskáról szólt gyűlölettel:
Lusta és gyáva, piszkos, büdös... nem kell!
Irtsad a kölykét is, ahol csak látod,
A poloska lesz még egyszer a halálod!

De hogyha nem bántott? - Kérdés a számon -
Ha téged nem is, másokat se bántson!
Ha még nem is mart meg, majd megmar máskor -
S kemény vad akarat sugárzott markából.

Hihetsz kígyónak és hihetsz rókának,
Becsapni - néha! - az is megpróbálgat,
Figyeld meg, szembeszáll, megmar, ha merhet,
Hej, de a poloska álmaidban lep meg!

Arcodon alszik, melleden melegszik,
Párnád csipkéi közé telepszik,
Sötétben hősködik, a fényben gyáva,
Az alattomosság a fő érdem nála.

Kínoz, gyötör, s ha elkapod, a szentjit,
Hát nem ő, aki sosem csinált semmit!?
Olyan szép ártatlan szemekkel néz rád,
Hogy mért a haragod és hogy lehet vérvád!?

Mikor olyan jó s úgy kell a házadban,
Olyan szorgalmas és olyan ártatlan!
Anyja keservit! Piszkos, aljas népség,
Mert kiszívja az a piros ajkak mézét!

Mindegy az néki, csecsemő vagy anyja,
... Legyen rá gondod, ne maradjon magja!
Mert, ha csak egy jut házadba belőle,
Máris elköltözhetsz fáradtan előle!

Ma még csak egyedül, holnapra száz van!
Pusztítottam is, ahol csak találtam!
Úgy felmagasult János, mint a vén fa:
Még hogy az Isten... a sátán ivadéka!

Emlékezz majd rá, mit meséltem néked,
Ha egyszer beléd mar, akkor megérted.
... János bátyámtól, - feldereng a múltam -
Hej, de sok szépet és: igazat tanultam!

Bogen-Ittling, 1949. VIII. 4.

Egy hasonló gondolatfüzér: Wass Albert: Patkányok honfoglalása

Kapcsolódó:
- Ma is holokausztozás lesz országszerte a Fidesz törvényének köszönhetően
- Zoltai elismeri a bűntudatkeltő szándékot: a holoemléknap lényege: ismételgetni azt, hogy "kik csinálták" 

11 piaci zuhanás 

április 14, 2013 
The Economic Collapse Idők jelei

A tőzsde egyelőre még nem zuhan, de a pénzpiacokon számos fontos terület és adat mutat aggasztó tendenciát. Ahogy 2008-ban láthattuk, a részvényeknek némi időre van szüksége, hogy utolérjék a gazdasági valóságot. Akárhová nézünk, a pénzügyi lavina jeleit láthatjuk és a jelenlegi árzuhanások, a Bitcoin kivételével, 2008-ban is megtörténtek. Nem az a kérdés, hogy lesz-e összeomlás, hanem az, hogy mikor.

A következő 11 területen láthatunk jelentős esést, esetenként zuhanást ebben a pillanatban:
1. Bitcoin

A Bitcoin árfolyama két nap alatt 77 százalékot esett. Ezért nem ajánlom a Bitcoint senkinek. Az alternatív valuták jó elképzelések, de a Bitcoinnal több gond is van. Ki fektetne egy olyan valutába, ami két nap alatt ekkorát eshet? Miért fektetne bárki egy olyan valutába, aminek a kereskedését egyetlen ember saját belátása szerint felfüggesztheti?

Mike Adams nagyon jól összefoglalta, amit a Bitcoin-ról megtanultunk az elmúlt napokban:

    1) A Bitcoin infrastruktúra nem képes kezelni a hirtelen, pánikszerű eladásokat. Amikor az eladási lavina már beindult nincs mód a kiszállásra. Csak azok tudnak kiszállni, akik az elején adták el befektetésüket.

    2) A Bitcoin infrastruktúra egyetlen ember akaratától függ, aki az MTGox céget vezeti, így bármikor felfüggesztheti a kereskedést, amikor úgy érzi, hogy a piacnak egy kis "nyugalomra" van szüksége. Ez majdnem olyan, mint egy pénzügyi diktatúra, ahol egyetlen ember diktálja a feltételeket.

    3) Az MTGox és társai minden rossz hírt "megmagyaráznak", hogy lássuk, tulajdonképpen jó hírről van szó. Amikor a Bitcoin 60%-ot esett néhány óra leforgása alatt, az MTGox bejelentette, hogy "saját sikerének esett áldozatul". Tehát miközben a Bitcoin tulajdonosok azt látták, hogy 1 milliárd dollár csakúgy semmivé válik, az MTGox sikerről beszélt.
2. Az arany

Az arany árfolyama 4 százalékot esett pénteken, így unciánkénti ára 2011 júliusa óta először esett 1500 dollár alá. Az év eleje óta az arany ára nagyjából 10 százalékot esett, a 2011. szeptemberi csúcshoz képest pedig 22 százalékkal áll alacsonyabban.

Az arany árát nagy valószínűséggel egyes bankárok próbálják lejjebb nyomni. Az arany minden bizonnyal egy csodálatos hosszú távú befektetés, de mindig lesznek alkalmak, mint ahogy azt 2008-ban is láthattuk, amikor az árfolyama drámai mértékben esik.
3. Az ezüst

Az ezüst ára szintén 5 százalékot esett pénteken. A további esést akár jó vételi lehetőségnek is tekinthetnénk.

Az aranyhoz hasonlóan az ezüst árában is tapasztalhatunk drámai ingadozásokat. Az ezüst valószínűleg az aranynál is jobb hosszú távú befektetés. (És eddig még nem volt rá példa, hogy az állam elkobozta volna a lakosságtól.)
4. Az olaj

Az olaj ára 3 százalékot esett pénteken. Sokan ezt pozitív dolognak tekintik (hiszen ki ne örülne annak, hogy kevesebb pénzt hagy a kutaknál), de ne feledkezzünk meg a 2008-as eseményekről. Az olaj ára szabadeséssel zuhant. A 80 dolláros hordónkénti árszint elérése egy összeomlás előjele is lehet.
5. Fogyasztói bizalom

A fogyasztói bizalom alakulása messze elmaradt a várakozásoktól. A Zerohedge a következőket írta pénteken:

    Ha ez sem lövi rekord magasságokba a piacokat, semmi sem fogja: az UNich Fogyasztói Bizalomindex másodpercekkel ezelőtt 78,6-ról 72,3-ra zuhant, miközben a várakozások 78,6 ponton maradtak. Ez nemcsak kilenc havi negatív rekordot jelent, hanem a piaci történelem legnagyobb tévedése is az előrejelzések terén!
6. Nyugdíjalapok

A Wells Fargo szerint az elmúlt évben 28 százalékkal emelkedett azon amerikaiak száma, akik nyugdíjszámlájukról (401(k)) vesznek fel kölcsönt:

    A Wells Fargo által kezelt nyugdíjszámlák elemzéséből az derül ki, hogy 2012 negyedik negyedévében 28 százalékkal nőtt azon emberek száma, akik 401(k) számlájukról vettek fel kölcsönt. A felvett kölcsönök átlagértéke pedig 7%-kal emelkedett 2011 azonos időszakához képest. Az elemzést a bank által kezelt 1,9 millió számla adatai alapján végezték.
7. Kaszinók

A kaszinók bevételei csökkennek. Ez sok ember szerint, engem is beleértve, jó dolog, amiért mégis említésre kerül itt az az, hogy a kaszinók forgalma az egyik legpontosabb jelzés a gazdaság egészségét illetően. Ne felejtsük el, hogy az utolsó válság alkalmával igazi összeomlást könyvelhettek el bevételeikben és azóta sem láttunk ilyen alacsony forgalmat.
8. Munkanélküliség

A helyzet Európában is romlik. A legújabb adatok szerint a munkanélküliségi ráta 25,7-ről 27,2 százalékra emelkedett Görögországban az előző hónapban. Ez 1,5 százalékos emelkedés egyetlen hónap alatt. Ez már nem is zuhanás, hanem lavina.

A közép-európai uniós tagállamokban is növekszik, bár lassabban, a munkanélküliek száma. Az Eurostat adatai alapján 2012 utolsó negyedévét és az idei év első hónapját böngészve kiderül, hogy a régió uniós tagállamainak többségében, az eddig még válságállónak bizonyuló Lengyelországban és gazdasági éllovasnak számító Szlovákiában is növekedésnek indult a munkanélküliségi ráta. (forrás)
9. Pénzpiaci részvények Európában

A pénzpiaci részvényekre különösen rájár a rúd Európában. Ez jó okkal történik, hiszen a legtöbb európai bank fizetésképtelen. A pénzpiaci részvények árfolyamai hét havi mélypontra estek ezen a héten és ez valószínűleg még csak a kezdet.
10. Spanyol csődök

A Reuters szerint az elmúlt évben 45 százalékkal emelkedett a csődbe jutott spanyol cégek száma:

    Rekord számú spanyol vállalat ment csődbe 2013 első negyedévében, miközben a cégekre rendkívül intenzív nyomás nehezedik a szűkös hitellehetőségek és rendkívül alacsony kereslet miatt, áll egy hétfőn kiadott tanulmányban.

    Az első negyedév során csődöt jelentett 2564 cég 10 százalékos emelkedést jelent az előző negyedévhez és 45 százalékos emelkedést 2012 azonos időszakához képest, az Axesor hitelminősítő felmérése alapján.
11. Energiafelhasználási igények

A 2008-as tapasztalatokhoz hasonlóan a teljes energiafelhasználási igények gyors ütemben esnek az Egyesült Államokban. A Zerohedge néhány megdöbbentő grafikont tett közzé ennek szemléltetésére.

A Magyar Ásványolaj Szövetség adatai szerint benzinből 6 százalékkal fogyott kevesebb, míg a gázolaj kereslete 2,3 százalékkal esett vissza 2013 első három hónapjában. Tavaly éves viszonylatban 4,2 százalékkal csökkent az üzemanyag-eladás Magyarországon: 2012-ben 2 milliárd 725 millió litert értékesítettek. (forrás)

Azzal nincs baj, ha az emberek kevesebb energiát használnak, de itt megint csak egy fontos jelzést láthatunk, ami a válság felé mutat.

A fővonalas médiát hallva az ember azt gondolná, hogy ez a piaci lufi a végtelenségig eltarthat. Szerencsére azért van egy-két reális hang is odakint. Marc Faber például a következőket nyilatkozta a CNBC műsorában:

    Az USA értéktőzsdéjén túl nagy a kereslet, ami felsrófolja az árakat és bajt hozhat a piacra, nyilatkozta Marc Faber hétfőn.

    "Ha a piac továbbra is felfelé tart, az összeomlás egyre biztosabbá válik," jósolta Faber az interjúban, kijelentve, hogy valamikor a "második félévben tartja elképzelhetőnek."

Minden lufi a kidurranás előtt a legnagyobb. Remélem, még van egy kis időnk addig, de azért ne nagyon számítsunk rá.

Az alapvető gazdasági tényezők azt mutatják, hogy a tőzsdének zuhannia, nem pedig emelkednie kellene. Egyelőre a piaci hangulat, nem pedig a valós számok határozzák meg az árfolyamokat. A Wall Street-i fiúk azonban előbb-utóbb venni fogják az adást és a piac felzárkózik a valósághoz. Mégpedig nagyon gyorsan.

Egyelőre azonban az emberek remekül érzik magukat. A CNN szerint az amerikaiak hat éve nem voltak ilyen optimisták:

    Az értéktőzsde rekordmértékű emelkedésével az amerikaiak fele hat év óta először gondolja, hogy a dolgok jól mennek az országban, áll egy új országos felmérésben.

Vajon tényleg tovább nőhet a lufi vagy hamarosan kidurran?

Kapcsolódó:
    
Titkosszolgálati források szerint az Obama kormány célja "a dollár halála"
    
Merkel örül, Medvegyev dühös: "A lopott pénzek ellopása"
    
A ciprusi központi bank volt elnöke szerint az "európai projekt összeomlik"
    
DHS informátor: "Elkezdődött"
    
Azt gondolod, itt nem történhet meg?
    
Celente - Arany, dollár és a várható trendek
    
20 aggasztó adat a süllyedő amerikai gazdaságról
    
Öko-őrület: a földigiliszta az új ellenség 





10 tény a gyarmatosításról 


2013. április 16. 15:39 
múlt-kor
A gyarmatosítás az ókori görögöknél az i. e. 8. században zajlott le, amelynek fő oka a túlzott eladósodás és a túlnépesedés volt. A klasszikus európai kolonizációt azonban a 16-20. századra szoktuk datálni. 


Az 1500-as években Spanyolországba 150 ezer tonna aranyat és 7,4 millió tonna ezüstöt szállítottak be az Újvilágból.

Az Inka Birodalmat 1532-ben Pizarro mindössze 150 emberrel foglalta el.

Még az óvatos becslések szerint is összesen közel 12 millió rabszolgát szállítottak Afrikából az Újvilágba.

Brazília volt az egyetlen ország Latin-Amerikában, amely vér nélkül szerezte meg függetlenségét, köszönhetően a Napóleon elől menekülő portugál királyi családnak.

A nyugati világ elől elzárkózó Kína az első ópiumháborúban súlyos vereséget szenvedett a britektől, s 1842-ben kénytelen volt megnyitni öt kikötőjét az európaiak előtt. Ekkor szerezték meg Hongkongot a britek, amelyet csak 1997-ben adtak vissza.

1857-ben a britek szolgálatában álló indiai katonák olyan töltényeket kaptak, amelyeket - a vallásuk által tiltott - disznózsírral kentek be, ezt pedig harc közben szájjal kellett feltépni, így akaratlanul is lenyelték az állati zsírt. Véres lázadás lett belőle.

A Kongói Szabadállam 1885-től II. Lipót belga király magántulajdona volt. Fő exportterméke, a nyersgumi hihetetlen bevételt jelentett az uralkodónak, aki 1908-ban nemzetközi nyomásra a bennszülöttek tömeges megkínzásának hírére átadta a terület kezelését a belga kormánynak.

Miután Japán 1910-re hivatalosan is elfoglalta a Koreai-félszigetet, több ezer koreai nőt köteleztek a japán katonák szexuális kiszolgálására.

A Brit Birodalom 1922-ben a Föld népességének és szárazföldjének negyedét tette ki. A szigetország uralma 34 millió km2-re és 458 millió alattvalóra terjedt ki. 



Julianus Julius: Jelenlegi magyarországi 

állapotok...... 



2013. április 16., 21:39 
Facebook

Egy netes csevegés margójára..........

Most kaptam egy ismerősömtől, és nem akartam a fülemnek hinni, illetve, ha nem látom és mondják, nem hiszem el........ Hozzáteszem, a csetelésből a magyar kérdező fél nevét kipontoztam, a válaszadóé meg már "csótánylistán" van! Olvassátok, de egyszer már kitettem és se osztani, sem otthagyni nem merték....így kénytelen vagyok bekörmölni még egyszer:

Egy ismerősöm cseveje!
Most kaptam!
Conversation started
..................... január 20. 15:05
Szia,mi ez az israeli zászló az adatlapodon,
,te talán zsidólányvagy?
Hornyák Nikoletta január 21. 00:40
igen zavar?
..................... január 22. 16:37
Nem különösebben,bár olvastam a Talmudot és az nem tetszett mert keresztény vagyok!S nálunk számít az egészséges erkölcs.....Fent vagy egy bizonyos csótány listán ami itt kering a neten...Csak ezért kérdeztem..A jó Isten legyen veled...
..................... 18:11
Egy kérdést még,ha meg enged..Voltam katona...Ha (tegyük fel),,Israel állammal összetűzésbe kerülnénk mint nemzet,pl mint Palesztina te kinek a népe ellen ragadnád a fegyveredet?
Hornyák Nikoletta 18:55
Természetesen a saját népemet védeném hisz most is ezen munkálkodom.
..................... 18:59
Nem volt konkrét a válaszod..
Gondolom a nép szón van a hangsúly mivel nekem nemzetem van..
Israel népéé vagy a Magyar nemzeté a szived?
Hornyák Nikoletta 19:06
nagyra lehetsz a nemzeteddel aki így elhagyja magát a nemtörődömségével fogja saját magát elpusztítani.
..................... 19:06
Alakul az hidd el... Kettős állampolgár vagy?
Próbálok nyugodt maradni,van bennem tisztelet,akár tanulhatok is tőled...
Persze azt majd saját hasznunkra próbálom forditani...
Hornyák Nikoletta 19:14
ó és milyen nemzetről beszélsz??? akit a saját kormánya kizsákmányol és ezt ő tétlenül nézi????? na és hogy alakul több évtizede fosztogatják a magyart mégsem tesz több évtizede fosztogatják a magyart mégsem tesz semmit.. vicces és kabaréba való ahogy kapálóztok az elkerülhetetlen elől.
..................... 19:14
Beszélgetnék veled,ha válaszolnál,gondolom,nem aggaszt egy lényegi beszélgetés egy buta gojjal..
Mi az elkerülhetetlen?Válaszolhatsz,ha már elkerülhetetlen akkor mit is tehetnék..
Hornyák Nikoletta 19:18
el fogtok ti tűnni mint állítólagos nemzet hisz a földetek és mindenetek ami fontos már idegen kézben van egy jótanács fogjátok a kopasz nyakú csirkéteket alias turulmadár és keressetek új hazát. az a nép aki nem képes megvédeni önmagát pusztulásra van ítélve és a természet törvényei szerint ki kell pusztulnia. tudod aki erős az győz
..................... 19:24
Értem,már csak annyit,hogy tudjam menyire súlyos a helyzetem..
Mivel van két gyermekem(kiskorúak) igazán öszintén mit tanácsolsz,törekedjek arra,hogy hagyja el Magyarországot,mivel itt konkrét veszélyben az életük?
Hornyák Nikoletta 19:26
veszélyben nincsenek nem ezt mondtam csak arra próbáltam kilyukadni miszerint a kultúrátok a hagyományaitok az értékrendetek el fog tűnni a süllyesztőben és már csak emlékek fognak maradni hogy hagyományaitok az értékrendetek el fog tűnni a süllyesztőben és már csak emlékek fognak maradni hogy valaha volt egy magyarország
..................... 19:27
És aki ez ellen fellép arra mi vár?
Hornyák Nikoletta 19:28
börtön és nyomor
..................... 19:29
Ezek szerint létezik az összeesküvés elmélet ami a világkormány felállitására utal!?Nem értem,mi vezérel benneteket...
Hornyák Nikoletta 19:29
ezt nem érthetitek megg
..................... 19:33
Talán mégis...
..................... 19:38
Ami az adatlapodon szerepel munkahely,és végzettség az menyiben valós?Csak kiváncsi vagyok,nem-e valami tinédzser meleglányka szórakozik velem...Te tutira a Magyar honvédség sorait egészited ki önmagaddal?Vagy csak szórakozás ez a beszélgetés,már nem tudom mit higgyek..Aztán békén hagylak...
Magyar honvédség sorait egészited ki önmagaddal?Vagy csak szórakozás ez a beszélgetés,már nem tudom mit higgyek..Aztán békén hagylak...
Tudod-e mi az a Moszad......
Válaszolj,egy börtönre és nyomorra itéltnek talán ennyi jár...
??Talán mégsem vagy ennyire biztos az eröben és a tudásban amit képviselsz,én eddig csak beteg alultáplált zsidókkal találkoztam..
..................... 20:02
Gyávább vagy mint gondoltam...
Hornyák Nikoletta január 23. 00:22
szánalom az amit érzek irántad ilyen gyerekes viselkedést csak egy nagszájú kamasz meleg enged meg magának istenem de gyerekes vagy
..................... január 26. 22:20
Istened neked hol van...Ha a gyermekét megöltétek... 

Lajdi Péter 





A magyarság hiteles őstörténetének alapjai 

avagy
Ami történelemkönyveinkből kimaradt
 

2008
Bevezető

    Ezt az eredetünkről és nemzetté válásunkról írott kisded munkát, mely nem a teljesség igényével, hanem a lényegre összpontosítás szándékával íródott, nemzeti elkötelezettségű történelemtanáraink és rajtuk keresztül a mindenkori fölnövekvő magyar gimnazista nemzedék számára írtam avégett, hogy a benne foglalt igazságok és vitathatatlan történelmi tények elsajátítása révén ne az idegenek által meghamisított múlt, hanem a régmúlt idők bizonyíthatóan megtörtént, dicső tettei és nevünkhöz fűződő vívmányai váljanak e nemzedék magyar tudatának alapjává, nemzeti önbecsülésének evidenciáivá. Mert "csak törpe nép feledhet ős nagyságot, csak elfajult kor hős elődöket. A lelkes eljár ősei sírlakához, s gyújt régi fénynél új szövétneket. S ha a jelennek halványul sugára, a régi fény ragyogjon fel honára!" (Garay János) Merjünk tehát nagyok lenni, ha már egyszer azok vagyunk!

    Manapság már minden átlagosan művelt és kellően nyitott szellemiségű magyar ember számára köztudott dolog, hogy az iskolai történelemoktatásnak a magyar múlttal kapcsolatos alaptézisei a lényeg elkendőzésének szándéka miatt csupán részigazságokat tartalmaznak, a származásunkkal, nyelvünkkel és őstörténetünkkel kapcsolatos adatok és kijelentések pedig szándékos csúsztatásoktól, tények meghamisításaitól és nemzetünk becsületébe történő gázolással fölérő hazugságoktól hemzsegnek. Hogy ez a nemzetközi kitekintés terén is párját ritkító, egyedülálló kultúrtörténeti botrány hogyan és miért jöhetett éppen Magyarországon létre, arra elegendő magyarázatot szolgáltat az a tény, hogy mind a mai napig immár majdnem ötszáz éve idegen hatalmak által megszállt ország és nép vagyunk. Történettudományunk jelen szomorú állapota már csak azért is felháborító, mert más népek (pl. oláhok, tótok; A germánokat nem értem, miért nem elég nekik a tények szerinti történelem. Lásd Heribert Illig: A kitalált középkor c. művét vagy "Karl der Fiktive" c. cikkét), melyek igazi, büszkeségre és nemzeti önbecsülésre okot szolgáltató történelemmel nem rendelkeznek, művi úton, a nyilvánvaló hamisítás aljas módszerével utólag gyártanak maguknak sosem megtörtént múltat a mi kárunkra. Mi pedig hagyjuk, hogy bár magyarul beszélő, de idegen szívű aparacsnyikok avagy ellenségeink által lefizetett janicsárok írják meg meghamisított és nemzetárulással felérő, magyargyűlölő hazugságokkal teletömött históriánkat, egy olyan nemzet történelmét, mely az igazság szerint gazdag hősi és dicsőséges tettekben.

    Történelmünk a Mohácsi Csata (1526. augusztus 29-én, Keresztelő Szent János, avagy Nyakavágó János lefejezésének emléknapján; Jézust halálra ítélik) óta nem áll másból, mint a biológiai, kultúrális, nyelvi és hagyománybeli túlélésünkért folytatott állandó és elkeseredett harcból a megszállók ellen. A megszállás és az ellenünk folytatott háború ma is tart. Nem kell ahhoz fegyvereknek ropogniuk, nincs szükség ahhoz puskaporszagú levegőre, hogy országokat hódítson az idegen. A pénzzel történő zsarolás, az egyes kiszemelt államok adósságcsapdába taszítása az új csodafegyver ma. Ez is egyike a háborúviselés módozatainak. A népesség így is fogy a bevezetett megszorító intézkedések, a magyar hagyományokkal teljesen ellentétes, nyugatról importált újpogány életforma és a művi úton gerjesztett elszegényítés eszközeinek következményeként. Pedig az ENSZ alapokmánya kimondja, hogy ha egy hatalom békeidőben a népesség fogyását szándékosan előidéző intézkedéseket hoz, kimeríti ezzel az emberiség elleni bűntett fogalmát! Ez pedig tudvalévően nem évül el! Az ilyen kormányt tehát tömeggyilkosság vádjával vád alá lehet és kell helyezni a hágai emberjogi bíróság törvényszéke előtt!

        Nyilvánvaló tehát, hogy egy ilyen szinte kilátástalan helyzetbe sodródott nép számára a megszálló idegen hatalom írja-íratja meg saját szájaíze szerint történelmét lehetőleg úgy, hogy a leigázottak nemzeti érzését sárba tiporja és önbecsülésétől megfossza a meghódított ország lakosságát. Egyszóval, az utóbbi fél évezred alatt, de legkiváltképpen az elmúlt százötven évben idegenek írják vagy hazai, júdáspénzzel lekenyerezett kollaboránsokkal íratják történelmünket. A Habsburg-ház nemcsak a török kor után még épen maradt várainkat romboltatta le, az a pusztítás sokkal nagyobb és végzetesebb volt, melyet szellemi-kultúrális téren vitt végbe a magyarság köztudatában. E sátáni elkötelezettségű dinasztia nagyon jól tudta, hogy mi vagyunk az egyetlenek Európában, akik országukat kezdetektől fogva, örökösi, ősi jogon birtokolják. Tisztában voltak vele, hogy a római birodalom után alapított államalakulatok közül mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem kellett meghamisítaniuk történelmüket, mert a valódi tények elegendőek voltak ahhoz, hogy méltán büszkék legyünk magunkra és arra, hogy az európai középkorban mi voltunk egyedül birtokosai egy hagyományosan és jézusi alapon működő, szakrális királyságnak. Az osztrák császári ház hovatartozását jellegzetes módon mutatja az e családhoz tartozók testére tetovált jel: egy sárkánygyík. Ezt a folyamatot csak tovább tetőzték a judeo-kommunista hatalomgyakorlási kísérlet bolsevik uralmának sötét évtizedei. Az igazi hab a tortán azonban a jelenleg (2008. március) regnáló postkommunista-zsidóliberális csőcselékkormány bornírt, nyíltan nemzetellenes, egy hibbant elméjű, diktatórikus hajlamú köztörvényes bűnöző hazaáruló által irányított rezsim jóvátehetetlen ámokfutása.

    Ezért elérkezett az idő, hogy nemzetünk történelmét minden délibábkergetés és romantikus hajlamok nélkül, a tények, az elhallgatott tények alapján írjuk meg. Örvendetes az a törekvés, hogy ebben a munkában nem csak a hazafias lelkesedés esetleg amatőr képviselői, hanem mindenekelőtt történészeink, néprajzkutatóink és művelődéstörténészeink legjobbjai vesznek részt. Hogy csak a legjelesebbeket említsem: Szántai Lajos, Pap Gábor, Molnár V. József, Bakay Kornél, Csomor Lajos, Endrey Antal, Varga Csaba, néhai Lajdi Tamás, Botos László, Grandpierre K. Endre néhai Badiny Jós Ferenc, néhai Padányi Viktor, néhai Dr. Zakar András, néhai Zajti Ferenc, néhai Bobula Ida, stb.

    Az utóbbi évek fejleménye, hogy néhány olaszországi történész és nyelvész a nyilvánvaló tények alapján hasonló következtetésekre jutott eredetünk és íráskultúránk tekintetében, mint az itthoni és a nyugati világban alkotó, hatalomtól független szakértőink. Dr. Mario Alieni: Ősi kapocs c. könyvét, mely már magyarul is hozzáférhető, Michelangelo Naddeo: The Ugarit Abjad a ROVÁS Alphabeth c. művét valamint Dr. Angela Marcantonio magyarul is kiadott könyvét és Magyarországon tartott előadásait, melyekben cáfolja finn-ugor eredetünket, ajánlom az olvasó figyelmébe. Egy idézet ez utóbbitól: "A finnugor/uráli elmélet inkább fikció, mint tudomány." Őróluk nehéz lenne kijelenteni, hogy idegen létükre elfogultak lennének a magyar nemzettel szemben, hiszen semmilyen érdeket nem szolgál ezirányú munkásságuk, hacsak nem az igazság kiderítését, és semmi előnyük nem származik abból, hogy a tények alapján szembefordulnak a nemzetközi "tudományos" összeesküvés széles körben elfogadott hazugságaival. Biztosan nekik sincs ínyükre, hogy a velünk kapcsolatos igazságok kimondásával saját fejükre zúdították a kisantant államokbeli, de leginkább a hazai janicsár MTA javíthatatlan és zsigeri alapon magyargyűlölő áltudósainak keselyűvijjogását, denevércincogását.
Igaz történelmünk vázlata a kezdetektől a harmadik honvisszatérésig 
(...) 
magtudin.org 


Ferenc pápa, mint az egységes világvallás előkészítője?



Joseph Candel: Elképzelhető, hogy egyre inkább látni fogjuk, amint a különböző vallások egy egységes világvallás vagy világegyház felállítása felé törekszenek, ami „békét és barátságságot” ígér követőinek. (Senki ne értse félre: az emberek közötti megértés erősítése fontos feladatunk, de minden az indítékon múlik.) A Bibliából arra lehet következtetni, hogy a „szent szövetség” aláírásával az Antikrisztus az iszlám, a judaizmus és a keresztény vallás követői vagy akár valamennyi vallás számára elérhetővé tesziJeruzsálem városát. A zsidók harmadszor is felépíthetik templomukat és folytathatják a mindennapi áldozat bemutatását.
Ez a vallásbéke azonban csak átmeneti lesz, mert amikor a hét év felén az Antikrisztus megszegi a szövetséget, minden vallást el fog törölni és azt követeli, hogy az egész világ istenként imádja. Ez lesz az a bizonyos világvallás. Az Új Világrend vallása.
És a király a maga tetszése szerint cselekszik és felfuvalkodik és felmagasztalja magát minden isten felett, és az istenek Istene ellen is vakmerőn szól… Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvencével, és egy istennel sem; hanem minden fölé magasztalja magát.” (Dániel 11:36-37)
Pál pedig a következőképpen figyelmeztetett ugyanerre: Senki semmiféle módon ne vezessen félre titeket. Mert az Úr napját [második eljövetelét] megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia. Ez majd ellene támad, és fölébe emeli magát mindennek, amit istennek vagy szentnek mondanak, úgyhogy beül az Isten templomába is, azt állítva magáról, hogy ő isten.” (II. Thessalonika 2:3-4)
A Jelenések könyvéből pedig azt is megtudjuk, hogy erejét, trónját és nagy hatalmát a sárkány [Sátán] adja neki” és az egész föld csodálta a fenevadat [Antikrisztust], és imádták a sárkányt, aki a hatalmat adta a fenevadnak, és imádták a fenevadat ezt mondván: Ki hasonló a fenevadhoz és ki tudna vele harcra kelni?” (Jelenések 13:2, 4)
Az Antikrisztus ezen a ponton már minden egyéb vallást betilt és üldözni fogja azokat, akik nem Istenként imádják.
(Fontos észben tartani, hogy itt vallásokról, nem pedig a vallások egyes követőiről beszélünk, akiknek megítélése Isten feladata, nem a miénk. Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van.” – I. Sámuel 16:7)
Vajon Ferenc pápa lesz az elit egyik segítője a világ vallásainak egyesítésére vonatkozó terv kivitelezésében? Megválasztását követően a Time magazincímoldalán „Az Újvilág pápája” szavakat olvashattuk képe felett (ami az amerikai kontinenst képviselő Dél-Amerikára, de az Új Világrendre is célozhatott), a pápa pedig már egyértelművé tette, hogy az ökumenizmus támogatását pápasága egyik legfontosabb feladatának tekinti, és számos magas szintű ökumenikus összejövetelen vett már részt.
Nemcsak a keresztények, hanem más vallások és a kereszténység közötti kötelékek szorosabbá fűzését is szorgalmazza. Beszélt arról, hogy szerinte a muzulmánok is az „egyetlen Istent” imádják.
A globális elit évtizedek óta építi a „minden út ugyanahhoz az Istenhez vezet” filozófiára épülő világvallás alapjait. Az elit tisztában van azzal, hogy még az egységes világgazdaság és világkormány sem lesz képes teljesen egyesíteni az emberiséget, közös, globális vallás nélkül. Ez a vallás azonban szöges ellentéte annak, amit a Biblia tanít, mert a bibliai igazságokat „a különböző hátterű emberek közötti barátságra” kívánja cserélni.
Egy globális vallás létrehozásához valamilyen módon egyesíteniük kell a Római Katolikus és az iszlám egyházakat. Ez a két legnagyobb vallásos tömörülés a világon, így valószínűleg egy igazán globálisnak mondható egyház létrehozásához mindkettő részvételére szükség lesz. [Időkjelei: Illetve talán úgy gondolják, hogy ilyen módon megnyerhetik a muzulmán országok egy részét a világkormány számára.]
Ezért említésre méltóak Ferenc pápa kijelentései az iszlámot illetően. Első ökumenikus összejövetelén a következőket mondta:
Szívélyes üdvözlettel köszöntök minden drága barátot, akik más vallások és hagyományok követői. Elsősorban a muzulmánokat, akik az élő és kegyelmes egyetlen Istent imádják és hozzá imádkoznak és mindenki mást [is köszöntök]. Értékelem mindenki jelenlétét: a hajlandóság jelét látom ebben a kölcsönös tisztelet és együttműködés iránt az emberiség közös érdekeiért.
A Katolikus Egyház tisztában van azzal milyen fontos a különböző vallási hagyományok tagjai közötti barátság támogatása. Szeretném megismételni: a különböző vallási hagyományok követői közötti barátság és tisztelet támogatása bizonyítja a Pápai Tanács munkájának értékét a vallásközi párbeszéd terén.
A fenti ökumenikus összejövetel során Ferenc pápa arról is beszélt, hogy mennyire közel érzi magát azokhoz, akik „bármely vallási hagyományhoz” tartoznak:
Etéren közel érezzük magunkat mindenkihez, aki bár nem tartja magát egyetlen vallási hagyomány követőjének sem, úgy érzi, hogy az igazságot, a jóságot és a szépséget, az isteni igazságot, jóságot és szépséget keresi, akik a mi drága szövetségeseink az emberi méltóságért, a békés együttélésért és a Teremtés védelméért folytatott harcban.
Természetesen nincs semmi baj azzal, ha valaki baráti kapcsolatokat próbál építeni vagy szeretetet mutatni az embereknek, a probléma abban áll, ha ezt egy megkérdőjelezhető célért teszi.
Ferenc pápát egyébként az iszlám szakértőjének tartják.
A pápa ezenkívül szeretné felerősíteni a többi keresztény hagyománnyal folytatott párbeszédet is, különös tekintettel a keleti ortodox egyházakra:
Beszéde előtt a pápa személyesen találkozott I. Bertalan konstantinápolyi pátriárkával, aki Ferenc keddi beiktatási miséjén is részt vett.
1054 óta, amikor a kereszténység nyugati és keleti irányzatokra szakadt, ez volt az első alkalom, hogy az ortodox keresztények vezetője részt vett egy római pápa beiktatásán.
Ferenc fogadta az orosz ortodox egyház külügyi vezetőjét, Hilarion metropolitát is.
Az egyházegyesítés természetesen nem fog holnap megtörténni, de vajon Ferenc lesz-e az pápa, amelyiknek sikerül a katolikus és ortodox hívők kibékítése?
A világvallás sem egyik napról a másikra fog megszületni, de a bizonytalanság erősödésével az emberek egyre kétségbeesettebben keresik majd a válaszokat. A következő gazdasági válság, az élelmiszerhiányok, a soha nem látott járványok, természeti katasztrófák és terjedő háborúk eredményeként a föld készen áll majd a „békét és barátságot” ígérő globális vallás elfogadására.






Tényleg az utolsó pápa jön?



Forrás: WND.com
A szerző, aki megjósolta XVI. Benedek pápa lemondását, szoros figyelemmel kíséri a jelenleg folyó pápaválasztást a sokak számára ismert középkori prófécia tükrében.
Tom Horn, a „Petrus Romanus: Az utolsó pápacímű könyv társszerzője elmondta a WND-nek, hogy a 115 jelölt közül melyik az a 10 személy, akire szerinte ráillene a Malakiás próféciájából ismert leírás.
Tom Horn és Cris Putnam könyvükben Benedek pápa tavaly áprilisi lemondását jósolták, és mint utóbb kiderült, a pápa valóban akkor hozta meg a sokak szerint történelmi döntést.
Malakiás próféciájának az utolsó pápára, Római Péterre (Petrus Romanus) vonatkozó része a legérdekesebb, mivel szerinte pápaságának végét Róma pusztulása és Krisztus ítélete követi.
Hétfő este fekete füst jelezte, hogy a 266. pápát nem sikerült megválasztani az első napon.
Armaghi Szent Malakiás 1094-1148 között élt és a következőképpen írta le az „utolsó pápát”:
A Szent Római Egyház szélsőséges üldöztetése idején Római Péter uralkodik majd, aki számos megpróbáltatás közepette vezeti nyáját. Amikor ezek elvégeztettek, a hét dombra épült város elpusztul és a félelmetes bíró megítéli népét.”
Az utolsó előtti pápát, aki Horn szerint XVI. Benedek, az „olajfa dicsősége” néven említi. Bár Benedek nem volt bencés rendi szerzetes, pápai névválasztását a Szent Benedek által alapított rend inspirálta, aki annak idején az olajágat választotta a rend jelképének.

A tízes toplista

Horn és Putnam elkészítették a jelöltek tízes listáját arra vonatkozóan, hogy szerintük kik esélyesek a „Római Péter” címre.
A listát Angelo Scola, milánói érsek vezeti, aki Horn szerint legalább 50 olasz bíboros támogatását élvezi, bár tegnap az olasz rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya házkutatást végzett hivatalában, ami árthat jó hírének.
Az egyik jelölt, Tarcisio Pietro Evasio Bertone, a Vatikán külügyminisztere, az olaszországi Romanoban született. Az ő nevét így elég könnyű „Petrus Romanus-ként” értelmezni.
Horn rámutatott, hogy bár Benedek pápa Bertonét választaná utódául, nemrégiben kiszivárgott vatikáni dokumentumok között szerepelt egy Bertone által, az elődjének írt levél, ami egy viharos kapcsolat fennállására utalt és negatív fényben tüntette fel személyét.
Szerintem ez a fejlemény meggyengítette Bertone pozícióját, de ne felejtsük el, hogy ő olasz és közöttük nagyon erős az összetartás,” mondja Tom Horn.
Sok bíboros azonban szívesebben látna külföldit a pápai trónon, és köztük is van néhány említésre méltó Péter, mint például a ghánai Peter Turkson vagy a magyar Erdő Péter.
Horn mindvégig kitartott amellett, hogy a leendő pápát nem kell Péternek hívni, ahhoz, hogy betöltse a próféciát.
Tulajdonképpen bármelyik olasz jelölt esetében általánosságban igaz lenne,” mondja. „Általánosságban elmondhatjuk, hogy volt egy első Péter és lesz egy utolsó.”
Bertone, Turkson és Scola mellett a nigériai Francis Arinze, az olasz Gianfranco Ravasi, az argentin Leonardo Sandri, a szintén olasz Ennio Antonelli, a francia Lean-Louis Tauran, a bécsi Christoph Schönborn és a kanadai Marc Ouellet szerepelnek Tom Horn listáján.
Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok?






A Vatikán támogatja az Új Világrendet és a Világkormányt



Forrás: Activist Post




XVI. Benedek pápa egy világkormány és Új Világrend felállítására szólított fel.
Pápai Igazság és Béke tanácsa előtt mondott december 3-i beszédében a pápa „egy világközösség megalapítására és a hozzá tartozó hatalom létrehozására” szólított fel, ami „az emberek családjának közös javát szolgálná.”
A globális béke és igazság védelmében létrehozandó Világkormány és Új Világrend a pápa szerint nem egy új szuperhatalom lenne, csupán egy új kormányzó testület, amely meghatározná a döntéshozó politikusok számára a kormányzáshoz szükséges kritériumokat és gyakorlati útmutatást.
Hírforrások szerint a pápa a következőket mondta:
A javasolt testület (világkormány?) nem egy szuperhatalom lenne, ami néhány ember kezében összpontosul, akik minden nemzet fölött uralkodnának, kizsákmányolva a leggyengébbeket.
A pápa a megálmodott testületet amolyan „erkölcsi erőként” vagy hatalomként jellemezte, amelynek „bizonyos méltányos kereteken belüli befolyásoló ereje van, és amolyan résztvevő hatalom lenne, amit a saját illetékességén belüli törvények korlátoznak.”
A pápa és a katolikus egyház legújabb nyilatkozata nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy már 2010-ben javasolták egy központi világbank felállítását, ami a globális pénzrendszer szabályozását és a nemzetközi pénzforrásokat felügyelné.
A média arról adott hírt, hogy a Vatikán egy „nemeztek felett álló hatóság” megalakulását szorgalmazza, ami globális hatáskörrel és „egyetemes illetékességgel” rendelkezne a globális gazdasági szabályok és döntések meghozatalára és felügyeletére.
Kína új törekvése, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki Oroszországgal, az egyre erősödő betolakodás az Egyesült Nemzetek részéről az Internet felügyeletét illetően és végül a katolikus egyház legújabb megjegyzései olyan szoros mederben terelik az emberiséget a világkormány felemelkedése felé, amiből már nem biztos, hogy ki tud lépni.
Van jövő és van megoldás!



A bostoni szolgáltatás kiesések rávilágítottak, a kormány tényleg lekapcsolhat bármilyen hálózatot



Forrás: RT.com
A Boston Maraton alatt történt robbantások után egyre több hír jelent meg arról, hogy az amerikai kormány lekapcsolta a mobilhálózatokat. A hírek hamar valótlannak bizonyultak, azonban a vizsgálódás folytán kiderült, hogy korábbi információkkal ellentétben a hálózatok központi lekapcsolása igenis lehetséges, egy titkos szövetségi szabályozás segítségével.
Bár a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) korábban tagadta az úgynevezett 303-as Standard Működési Eljárás létezését, az Electronic Privacy Information Center (EPIC) keresetet adott be az Információszabadságról szóló törvény értelmében, hogy napvilágra kerülhessen a titokban tartott dokumentumok tartalma.
Az ügy kapcsán megismert 2007-es jelentésből kiderült, hogy a hálózatok lekapcsolására vonatkozó szabályozást 2006 márciusában fogadták el. A jelentés szerint a Belbiztonsági Minisztérium fennhatósága alá tartozó Országos Koordinációs központ az első számú hatóság „bármilyen olyan intézkedésben, ami a magán vezeték nélküli hálózatok lekapcsolásához vezet, akár kisebb területet, mint például egy alagutat vagy hidat, akár az egész fővárost érinti.”
Hosni Mubarak 2011-es intézkedése, amellyel lekapcsoltatta az Internetet és a mobilhálózatokat az egyiptomi zavargások legkritikusabb szakaszában, ráirányította a figyelmet a kérdésre, hogy vajon az amerikai kormány rendelkezik-e egy ilyen „központi kapcsolóval.
Még ugyanabban az évben, amikor a San Franciscoi közlekedési hatóság a várható tüntetések miatt lekapcsolta a mobilhálózatokat, az intézkedés ellenzői vészjóslónak tartották a lépést.
Az eset után (amely során egy rendőr lelőtt egy fegyvertelen embert, amit többen is rögzítettek mobiltelefonjukkal) a Szövetségi Kommunikációs Bizottság vizsgálatot indított a hálózatok lekapcsolása miatt. A hatóság megkeresésére a mobilszolgáltatók, például az AT&T, kijelentették, hogy nincs szükség vizsgálatra, mivel a magánhálózatok lekapcsolására vonatkozó szabályozás már létezik.
A szövetségi és helyi hatóságok, a Szövetségi Kommunikációs Bizottság, a mobilszolgáltatók és egyéb magán felek már foglalkoztak ezzel a kérdéssel és közös erőfeszítésük eredményeként megszületett a 303-as Standard Működési Eljárás (SOP) az országos kommunikációs hálózatokra,” állt az AT&T válaszában. „Az SOP 303 megoldást nyújt a bizottság kérdésére így nincs szükség az iratban említett vizsgálatra.”
Magyarul az AT&T megerősítette, hogy ez az aprócska szabály, aminek a minisztérium még a létezését is tagadta, már régen hatályba lépett és a fenti esetben a szolgáltatók csupán a helyi hatóságok utasításainak engedelmeskedtek.
Az EPIC megpróbálta kideríteni, hogy mi indokolja az SOP 303 szabályozás, hivatalos nevén „A kereskedelmi és magán vezeték nélküli hálózatok lekapcsolási és újraindítási folyamata, országos vészhelyzet esetén” körüli titkolózást.
Az is kérdés, hogy mit tekintenek országos vészhelyzetnek és melyik szerv rendelheti el. A minisztérium még nem teljesen tett eleget az információk nyilvánosságra hozatalára vonatkozó hivatalos felszólításnak, bár a hálózatok lekapcsolására vonatkozó szabály létezésének tagadásával már felhagyott.
A lényeg tehát, hogy az amerikai kormány már évekkel ezelőtt rendelkezett akár az egész nagyváros mobilhálózatának lekapcsolására vonatkozó szabályozással, bár ennek feltételei még mindig nem ismertek.






A 26-os malac: most a betegségek ellen módosítják a géneket



Pandora szelencéjét felnyitották. Az elit által pénzelt tudományok és kutatás-fejlesztő programok munkatársai kényük-kedvük szerint kísérletezgetnek a genetikai kóddal, fittyet hányva a fajok keresztezéséből vagy módosításából eredő egyértelmű veszélyekre és ezzel nyíltan kockáztatják a föld biológiai egyensúlyát. Az alábbi cikkben ismertetett módszer a korábbiaknál ártalmatlanabbnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy ugyanezt mondták a genetikailag módosított növényekről is, amelyek rendkívül káros hatásaival ma már szinte minden tájékozott ember tisztában van. Könnyen lehet, hogy néhány kiküszöbölt betegségért cserébe sokkal nagyobb bajt hozunk magunkra.
Forrás: RT.com
Az első klónozott állatot, Dolly-t létrehozó Roslin Intézet tudósai bejelentették, hogy az első „génszerkesztéssel” módosított malac megszületésével igazi mérföldkőhöz érkeztek a fertőzéseknek ellenálló állatok létrehozására irányuló legújabb kutatásukban.
A kutatók szerint a génszerkesztés elvileg százszor pontosabb és hatékonyabb, mint a korábbi génmódosító technológiák és nem alkalmazza a sok kritikát kapott, antibiotikumokkal szemben rezisztens géneket.
A 26-os malac tavaly augusztusban született és a „jelenleg létező legkisebb genetikai mutációk” segítségével hozták létre.
A 3 milliárd alapból pontosan azt az egyet vettük ki, amelyiket akartuk és ez egy rendkívül egyszerű művelet,” nyilatkozta Bruce Whitelaw professzor a Roslin Intézettől az Independent-nek.
Minden nyom nélkül el tudjuk végezni. Amennyiben nem folytat le valaki egy nyomvonal ellenőrzést, nem fog kiderülni, hogy a mutáció miként ment végbe. Akár természetes úton vagy egy DNS szerkesztővel is történhetett volna,” tette hozzá.
A tudósok azt mondják, hogy ez a módszer nem alkalmazza a korábban használt, bonyolult klónozási folyamatot, nem vesz igénybe antibiotikum rezisztens markereket és a közönséges szövetsejtek helyett a megtermékenyített petesejten is el lehet végezni műveletet.
Whitelaw professzor elmondta, hogy a módszerrel a korábbi 1 százalékos sikerarányhoz képes 10-15% százalékos a hatékonyság és a kívánt mutáción kívül nem hagy más nyomot az állat génállományán.
Az új módszerrel közvetlenül a megtermékenyített petesejten dolgozhatunk és a 10-15 százalékos hatékonyság azt jelenti, hogy minden alomban lesz legalább egy állat, amelyik hordozni fogja az editált DNS-t. Nincs szükség az antibiotikum rezisztenciára és bizonyos esetekben a maganyag átviteli technológiára sem. Azt hiszem a klónozás elég sok származékos folyamattal jár,” mondta a professzor a sajtótájékoztatón.
A 26-os malac egy olyan projekt része, aminek célja a betegségekkel, például az afrikai sertéspestissel szemben rezisztens egyedek létrehozása.
A tudósok azt remélik, hogy a mutáns DNS-sel rendelkező állatokról a rezisztencia idővel átterjed az afrikai vadmalacokra is.
A genetikailag módosított élelmiszerekkel szembeni ellenállás lelassította a fejlesztési folyamatot, de az Egyesült Államokban tapasztalható fejlemények miatt az első termékek hamarosan a polcokra kerülhetnek. Az amerikai élelmiszerbiztonsági hatóság (FDA) például várhatóan hamarosan megadja az engedélyt a genetikailag módosított lazacra.
A Massachusetts-it Aquabounty Technologies által a Chinook lazac génjével módosított hal kétszer gyorsabban éri el a kívánt sújt, mint genetikailag nem módosított társai. Az FDA döntése az idei év végére várható, de azt már kijelentették, hogy a genetikailag módosított lazac semmilyen komoly veszélyt nem jelent az egészségre és a környezetre nézve.









Genetikai népirtás: Az emberiségre leselkedő veszély


Forrás: Infowars.com

Egy wyoming-i farmon a kecskéket a pókhálójukért tartják.
Pandora szelencéjét felnyitották. Az emberiség történelmének eddigi legveszélyesebb genetikai kísérletsorozatára derült fény, amelynek keretében a „tudósok” ember-állat hibridek és egyéb génkeresztezéssel létrehozott klónok előállításával sodorják veszélybe az életet földünkön. 
Az elit által pénzelt tudományok és kutatás-fejlesztő programok munkatársai kényük kedvük szerint kísérletezgetnek a genetikai kódokkal, fittyet hányva a fajok keresztezéséből eredő egyértelmű veszélyekre és ezzel nyíltan kockáztatják a föld biológiai egyensúlyát.
Legutóbb egy angliai titkos laboratórium programja került napvilágra, ahol saját bevallásuk szerint a kutatók már három éve folytatnak ilyen szörny-hibridek létrehozásával kapcsolatos kísérleteket. A mezőgazdasági, gyógyszerészeti és orvosi kutatások monopolizálásán keresztül a biotechnológiának hatalmában áll a világra szabadítani ezeket a Frankenstein fajokat, hiszen az élet genetikailag módosított formái komoly haszonnal kecsegtetnek számukra.
A DNS kód egyes részeinek kicserélésével létrehozott génkeresztezett klónok tulajdonképpen keresztezett hibrid fajok, melyektől azt remélik, hogy szerveik alkalmasak lesznek szervátültetésre is beteg emberek számára, ezenkívül mesterséges fehérjékhez juthatnak általuk. Másik reményük, hogy a mesterséges megtermékenyítés és emberi klónozás területén is fel tudják használni felfedezéseiket, hiszen a meddőség, terméketlenség egyre több embert érint.
Azt azonban nem fogják fel, hogy pont ezek az ember által létrehozott „teremtmények” jelentik a legnagyobb veszélyt az emberiség számára, hiszen bizonyítottan steril utódokat és a rákmegbetegedések megnövekedett kockázatát eredményezik. Ezek a klónok, beleértve a világ első klónozott birkáját, Dolly-t is, nem sokáig képesek életben maradni és rövid életük során számos egészségügyi problémával küzdenek. Arról nem is beszélve, hogy minden életben maradt klónra több száz elvetélt vagy halva született embrió esik. Ennek ellenére a tudósok azt akarják velünk elhitetni, hogy ezek a lények az emberiség javát szolgálják.
Ezek közül a kísérletek közül az emberi gének, a tudósok által „hasznosnak” vélt állatok génjeivel való keresztezés a legveszélyesebb, hiszen ily módon olyan betegségek is átterjedhetnek az emberre, melyek eddig csak az állatok számára voltak végzetesek. Az egymással nem rokon fajok keresztezése (emlős és medúza például) előre nem látható következményekkel és irányíthatatlan mutációkkal járhatnak. Arról nem is beszélve, hogy számos korábban egyformának tartott gén, egészen másként viselkedik egy idegen DNS láncba ültetve. A tudósok azt is szeretik figyelmen kívül hagyni, hogy bizonyos gének nem egy, hanem több tulajdonságért is felelősek, még inkább kiszámíthatatlanná és mindenképpen veszélyessé téve az eredményt.

Az eddig csupán regényekben (mint a globalista H. G. Wells Dr. Moreau szigete című művében) felbukkanó  groteszk kísérletek mára rémálomszerű valósággá váltak. A tudósok emberi füllel rendelkező egereket állítanak elő, emberinek minősített szerveket nyernek tehenekből, disznókból és más gazdaállatokból, stratégiai fontosságú fehérjéket állítanak elő és egyéb általunk sci-fi kategóriába tartozó alkalmazási területeket vázolnak fel, megalapozva a biotechnológia ijesztő és sokunk számára nemkívánatosjövőjét. A pók-kecske kitenyésztése például szöges ellentétben áll a természet törvényeivel, és azért hozták létre, hogy a pókselyemből egy, az acélnál is erősebb fehérjét állítsanak elő, amit például golyóálló mellények és egyéb katonai eszközök gyártásához használnának fel.
A modernkor Frankenstein professzorai földünkre szabadították a genetikailag módosított fajokat, melyek elnyomják és kipusztítják a természetes egyedeket. A GMO növények megfertőzik és tönkreteszik a természetes maggal bevetett földeket, óriási károkat okozva a hagyományos gazdálkodást folytató vállakozásoknak. A genetikailag módosított növényekről bebizonyosodott, hogy a rákon és más egyértelmű betegségeken kívül sok esetben terméketlenséget is okoznak, ami csak a harmadik generációban jön elő.
A globalista elit istennek képzeli magát és azt gondolja, hogy az életet olcsó másolatokkal helyettesítheti, melyek valójában a föld igazi flórájának és faunájának létét veszélyeztetik. Nem is olyan régen a világ legtöbb ismert tudósa úgy gondolta, hogy a DNS kód 96%-ára semmi szükség és nem képviselnek genetikai értéket. Arroganciájuk mostanra odáig fajult, hogy a transzhumanizmushoz vezető utat akarják elénk tárni, hogy az embert (illetve bizonyos embereket), az élet meghosszabbításával isteni magasságba emeljék.
Mondjunk nemet, amíg nem késő.



A Haza nem eladó!! Ma április 21.-én 11-től 

találkozzunk a Hősök terén! 


Egésznapos program virrasztás!

Kedves Barátaim!

A mai rendezvény nem csak a bedőlt hitelesekről szól hanem mindannyiunkról.

Mindannyiunkról, mert az
- INFLÁCIÓ
- AZ ÁLLÁS NÉLKÜLISÉG
- AZ ALACSON BÉREK
- A MAGAS ADÓK
- A FÉLRE TÁJÉKOZTATÓ MÉDIA
- AZ EGYÉSZSÉGÜGYBEN ZAJLÓ TÖBB HÓNAPOS VÁRÓLISTÁK
- A MINDENKIT ÉRINTŐ FIKTÍV ÁLLAMADÓSSÁG

MIND A MAGÁN BANKRENSZER ÉS MAFIA KÖRÜK MŰVE ÉS BŰNE.
A TÁRSADALOMNAK ÚJRA KELL SZERVEZŐDNIE ÉS A TV HELYETT EGYMÁS FELÉ KELL FORDULNUNK ÉS MEGBESZÉLNI AZ ÁTALAKULÁS MENETÉT.

MIVEL A VALÓDI HATALOM NEM A "magyar" KORMÁNY KEZÉBEN VAN, EZÉRT CSAK MAGUNKRA ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNKRE SZÁMÍTHATUNK.

A SZERVES TÁRSADALOMBAN MUNKÁVAL FEDEZETT KÖZPÉNZ RENDSZER VAN!
AZ HOGY EZT ELÉRJÜK BÖJTRE VAN SZÜKSÉG.

KI FOGJUK BÖJTÖLNI AZ IDEGEN MEGSZÁLLÓINKAT, ÚGY HOGY NEM FOGYASZTUNK, CSAK A LEGSZÜKSÉGESEBBEKET.

EZT VÁLLALHATJUK ÖNKÉNT, DE RÁNK IS KÉNYSZERÍTHETI A TEREMTŐ.

TE DÖNTESZ, HOGY EMELT FEJJEL VÁLLALOD, VAGY RABSZOLGAGÉNT MEGALÁZKODSZ!!

TALÁLKOZUNK A HŐSÖK TERÉN.

ÁLDÁS. 
Matyasovszki Gábor
Kőbányai Élő Közösség

ÁPR. 21./Vasárnap 11:00 Hősök tere, gyülekező!! GYERTEK EL, MINDENKIT VÁRUNK!!!


Kásler Árpád-bejelentés 

Idő
Ez most számomra a legbecsesebb érték.

Nagy az elvárás felém, nagy a feladat és nagy a tét. Sokan, sokfélét gondolnak rólam. Van aki szerint egy jelenség vagyok, amit nem szabad elszalasztani, mások szerint cionista ügynök vagyok, vannak akik úgy gondolják, hogy megfejtették a titkok titkát a filmünk borítóján, miszerint ott sátáni jelképek vannak elrejtve.

Nem csodálkozok és nem ítélkezek azon, hogy mindenki hozzátesz valamit az ügyhöz, saját gondolatvilágából. Ez nem magyar sajátosság, ez emberi tulajdonság. Azt jelenti, hogy mindenkinek megmozgattuk a fantáziáját. Végre történik valami! Mert az ami itt volt, az a mérhetetlen kifosztása az országnak és az embereknek már elviselhetetlen bűzt árasztott.

Vannak akik gyaláznak, gyalázkodnak és ok nélkül vádaskodnak. Sokan ezek közül nem rosszindulatból teszik, hanem azért mert képtelenek elhinni, hogy egyszerű és tisztességes emberek kiállnak az igazságért. Ezekkel az emberekkel elhitették, hogy csak a gonosz győzedelmeskedhet és a hatalmaskodók engedélye, hozzájárulása nélkül nincs lélegzetvétel sem. Sokan erősnek hiszik magukat, fegyveres ellenállásokról, nagy harci tettekről álmodoznak és blogolnak évek óta az internetes fórumokon, de a való világban még egy szalmaszálat sem tettek a nemzet ügyéért. Csak remélni tudom, hogy egyszer ezek a nagy "harcosok" ráébrednek saját álomviláguk értelmetlenségére. Az igazi hősök a kisemberek, nagyon sokkal találkozok minden nap az országjárásom alkalmával. Családanyák és családapák, fiatalok és idősek, lelket melengető egyszerűséggel és őszinteséggel állnak ki a nemzet érdekéért. Na ez az IGAZI ERŐ, ezzel a hatalmaskodók nem tudnak mit kezdeni.

Békésen, atrocitás nélkül fogunk történelmet írni.

Bejelentés:
Április 21-én egész napos rendezvény lesz a Hősök terén, 11 órai kezdéssel, majd éjszakai virrasztással, mécsesekkel tisztelgünk a nemzet hősei előtt akik eddig számunkra megvédték az országot, és virrasztunk azokért akik a halálba menekültek a kifosztásuk elől, majd reggel 8:00 órakor vonulunk a parlamenthez és egy delegáció átadja a nemzet akaratát tartalmazó okmányt a házelnöknek.

Én járom az országot minden nap, ami embert próbáló feladat. Csak remélni tudom, hogy elég sokan felfogják mindennek a fontosságát és vállalják azt a csekély erőfeszítést, hogy kitartsanak egy éjszakát, hogy elég nagy számban vonulhassunk a parlament elé. Az éjszakai virrasztás függ a létszámtól és időjárástól, ha havazni fog, akkor csak a rendezők maradnak.

Emberek, ahhoz hogy nemzeti akaratról beszélhessünk nagy létszámra van szükség. A nemzet akarata ellen hatalom nem cselekedhet. Aki úgy gondolja, hogy az Ő jelenléte nem oszt és nem szoroz az nagyot téved. Garantálom, hogy semmilyen oszlatás és egyéb atrocitás nem történik. A kilakoltatásokat, az ország és az emberek kifosztását csak együttes erővel, ott és akkor tudjuk megállítani. Önökön múlik, hogy megvédik-e saját életüket, vagyonukat, hajlékaikat, gyermekeiknek jövőjét. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nagyon csekély erőfeszítést kell cselekednünk, hogy jóra forduljon minden.

Én eddig is minden tőlem telhetőt megtettem, ahogy azt ezután is meg fogom tenni az emberek és a nemzet érdekében. Egyetlen dolgot nem tudok megtenni, azt hogy Önök helyett ott legyek! A siker, csak Önökön múlik, senki máson, sem kormányon, sem háttérhatalmon, csak Önökön, hogy elég sokan ott lesznek-e.

Az elmúlt napokban, találkoztam Önökkel, Gyálon, Szentesen, Szegeden, Egerben, Debrecenben, Komáromban, Tatabányán és Nyíregyházán, most indulok Tiszaföldvárra. A viszont látásra.
Kásler Árpád www.civilkontroll.com http://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 


Állami kisemmizés: talpalatnyi föld se 

jutott a helyi gazdáknak 


2013/03/23 
Szabad Riport
Kisemmizték őket, azt a nyolc hektárnyi földet sem kapták meg, amit pedig húsz éve takarmányozásra használnak - panaszolták azok a bábonymegyeri gazdák, akiket néhány hete úgy fenyegettek meg, hogy egyikük kapujára valakik "Ha pofáztok, megdögletek" feliratot festettek.

Gál Ferenc és Horváth János amúgy nincs meglepve, már hetekkel ezelőtt "tutira fogadták", azt, ami azóta be is következett: az állami földbérlet-pályázaton, melyen a mintegy ezer hektárnyi bábonymegyeri területet is meghirdették, végül nem hirdettek ki győztest, hanem egy évre úgynevezett kényszerhasználatba adták az összes földet egy nagygazdának, valamint egy lajoskomáromi tejfeldolgozó üzemnek.

Szabó Rebeka korábbi LMP-s, most a Párbeszéd Magyarországért Párt színeiben politizáló országgyűlési képviselő lemondásra szólította föl a Nemzeti Földalap (NFA) elnökét, amiért a földpályázatokat megkerülve, kényszerhasznosítási szerződések mögé bújva semmizi ki a helyi gazdálkodókat.

- Kaposváron jártunk két helyi gazda társaságában az NFA Somogy megyei területi irodáján, hogy kiderítsük: igaz-e, hogy ez lett a sorsa Bábonymegyer és Som környéki, pályázatra kiírt állami földeknek - így Szabó Rebeka. - Kiderült, hogy az összesen majdnem ezer hektár földet valóban öt magánszemély és egy cég kapta meg egyéves használatra, közülük az egyik, immáron több száz hektár használatára jogosult gazdálkodó egy bábonymegyeri önkormányzati képviselő.

- Itt vagyunk mi, helybéli, családi, fiatal gazdálkodók, akiket állítólag segít a pályázati rendszer: egy húszéves srác hat szarvasmarhájával, Gál Ferenc húsz állattal meg én, már a fiam is segít a családi gazdaságban, s lenne is kedve továbbvinni - sorolja Horváth János, a hoppon maradt bábonyi gazdák egyike. - De így, hogy a szép szavakkal és ígéretekkel szemben éppen nekünk nem jut talpalatnyi föld sem, vegyük meg a takarmányt, amikor egy bála lucerna 10-15 ezer forint? Talán az a cél, hogy számoljuk fel a gazdaságunkat?

A kényszerhasználat a legújabb trükk - állította nemrégiben kaposvári fórumán Ángyán József fideszes országgyűlési képviselő, ex-államtitkár. Elég hozzá, ha csak egy cég telephelyet létesít és már helyinek számít. Ilyen címen a bérleti díj is csökkentett, ráadásul a költségeit is leírhatja a földhasználó. Gyakorlatilag tehát - magyarázta Ángyán - ingyen van, a területalapú támogatást persze fölvehetik rá.
(
sonline.hu)

Bal-Rad komm: "...A kényszerhasználat a legújabb trükk... ingyen van, a területalapú támogatást persze fölvehetik rá."
"Talán az a cél, hogy számoljuk fel a gazdaságunkat?"-teszi fel a kérdést egy kárvallott.

Ugyan már tisztelt gazdálkodni szándékozók! Mire ez a felzúdulás? Hát lesz itt megélhetés!-megmondta Orbán!
Lehet menni a Nyerges, a Csányi, az L. Simon-meg a ki tudja még milyen NER-es birtokra állatokat gondozni, földet művelni. Szántani-vetni-betakarítani.
Vagy indulnak már a stadion-projektek! Lehet ott kubikolni. De akad szalagmunka valamelyik multi gyárában is.

A NER ezekkel az "elhappolásokkal" csak tehermentesíti a mezőgazdaságban vállalkozni szándékozókat! Mentesíti őket a kockázatvállalás alól! Nincs több aggódás! Végső esetben lesz három hónapra közmunka.
47 ezerért havonta. Kell ennél jobb?

Adjunk hálát a NER megteremtőjének.
Csak egy kis pozitív hozzáállás kell-és szép az élet Döbrögisztánban! 



Orbán, ez nem kettős mérce? Cionista 

tüntetés mehet, motoros nem? 


Kamu holo cigány menyország hát ha még vízen is tudnál járni és 5 halból jólakatnád az országot te volnál a megváltó, de így a törpe helytartó szerepét bitorlod , de már tolongnak a trónkövetelők, a konc a konc az bizony a konc.



2013. április 20. 12:55 
Hunhír.info

Orbán Viktor az El Mundo című spanyol lap mai számában megjelent interjújában azt mondta: az eurózónán belül is vannak különbségek az egyes országok között, elsősorban abban, hogyan szerezzenek befektetéseket. Orbán a kettős mércés uniós hozzáállásról beszélt hazánkkal kapcsolatosan.

A kormányfő úgy vélte, hogy ezek a különbségek megnehezítik az egység fenntartását. Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarország - mint eurózónán kívüli ország - ugyanakkor megköveteli, hogy tartsák tiszteletben a válsághelyzetre való reagálásának módját, még abban az esetben is, ha ez eltér az eurózóna országaiban alkalmazottól.

Kapcsolódó:
   
Orbán: Fontos a keresztény gyökerek megszilárdítása
   
Fővárosi olvasónknak holnap délután gázt adni lesz kedve - bárki büntetlenül követheti a példáját 




Hülyét csinál magából a kormány 

Először engedélyezték,, majd betiltották a magukat nemzeti érzelmű Motorosokként meghatározó társaság felvonulását. Azután megint engedélyezték, és most megint betiltották. Jogállam, Magyarország, 2013. ne tessék röhögni, a helyzet inkább tragikus. 





Soros-pénz Bajnaiéknak 


Az Orbánékat vajon ki finanszirozta annak idején , isten adta lopta, ezt csak a hülye hiszi el. Jól le volt az olajozva a Pintér pribékjei nem győzték hordani a lóvét, az alvilág kitermelte a halottakat is, működtek mint a húsdarálók anno.

2013. április 19., péntek 04:43 
Magyar Nemzet
Több mint kétszázmillió forint adományt kapott 2011-2012-ben a Haza és Haladás Alapítvány. Bajnai Gordonékat Amerikából támogatják a legbőkezűbben, a Soros Györgyhöz köthető Center for American Progress az adományok több mint felét adta.

Átláthatósági politika címmel tette közzé minden egymillió forintnál nagyobb összegű adományát és kiadását a Haza és Haladás Alapítvány. A dokumentum szerint Bajnai Gordonék 2011- 2012-ben összesen több mint 200 millió forintnyi támogatást kaptak különféle magánszemélyektől, szervezetektől és cégektől. A legbőkezűbb adakozó a Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszterhez, illetve Soros Györgyhöz kötődő Center for American Progress (CAP) progresszív politikai kutatóintézet, amely a támogatások több mint felét adta: 2011-ben 209 ezer eurót, mai árfolyamon körülbelül 60 millió forintot, 2012-ben pedig 228 771 dollárt, mai árfolyamon mintegy 52 millió forintot.

Soros György elsősorban spekulatív pénzpiaci tevékenységének köszönheti vagyonát. A magyar származású üzletember az OTP Bank részvényei elleni 2008. október 9-i támadással is jelentős nyereségre tett szert. A Soros Fund Management Llc. tranzakciói eredményeként egy napon belül 22 százalékot estek a bank részvényei, amellyel közel tízmilliárd forintot vesztett a pénzintézet. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete az ügylet miatt csaknem félmilliárd forintra bírságolta Soros befektetési cégét, amely a döntést bíróságon támadta meg, azonban a pert elveszítette. Mivel Soros György a legszerényebb becslések szerint is hozzávetőlegesen 11 milliárd dollárral rendelkezik - amit a válság óta csak gyarapított -, a félmilliárd forintos büntetés nem különösebben viselhette meg. 
(Bákonyi Ádám)

Kapcsolódó:
   
Varga Mihály útdíja
    



Frei Tamás kávézóját támogatja az állam 


Itt nem szerecseny mosdatás zajlik, hanem pénzmosás , és kéz kezet mos alapon most ők tesznek pénzt a rendszerbe, majd váltáskora a másik fél pakol a bilibe , így az mindig tele lesz, a tartalmára senki sem ügyel.
2013. április 15., hétfő, 10:58 
hvg.hu
Több mint 17 milliárd forintot nyertek offshore hátterű cégek a kormányzat döntése alapján az elmúlt másfél évben - írta a Blikk. A lap szerint Frei Tamás egykori tévés kávézóhálózatát működtető cége 51 milliót kapott a minisztériumtól. Az Átlátszó.hu szerint az eddig kifizetett összeg összesen 3,6 milliárd forint. Az oknyomozó portál azt is írja, az offshore cégek ügyében vizsgálat indul a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél.

A számítások szerint 74 olyan magyar cég jutott pár tízmillió forinttól egy-két milliárd forintos összegig vissza nem térítendő állami és uniós támogatáshoz, amelynek részben vagy egészben külföldi, többnyire egzotikus adóparadicsomban bejegyzett cég volt a tulajdonosa - közölte a Blikk.

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=Veoad87cTlA

Németh Lászlóné fejlesztési miniszter a lap szerint képviselői kérdésre sem fedte fel, hogy kiknek az érdekeltségébe tartoznak a külföldi cégek, csupán azt mondta, hogy olyan vállalkozásokat támogattak, amelyek beruházásaikkal képesek hozzájárulni az ország és a térség fejlesztési terveihez.

A listán szerepel a Blikk szerint Frei Tamás egykori televíziós műsorvezető kávés cége, a Café Frei is, amely 51 millió forintos támogatást nyert el. "A nógrádi üzemünket fogjuk bővíteni az elnyert támogatásból" - mondta a lapnak Langár Tamás ügyvezető, aki reméli, hogy így az új-zélandi befektető mellett amerikaiakat és íreket is be tudnak vonni a cégbe.

Az Átlátszó.hu oknyomozó portál szerint a Café Frei Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. egy 2012. októberi támogatási döntés alapján nyerte el az 51,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Frei cégében a portál szerint az egyik tulajdonos az új-zélandi, feltehetően offshore Coffee Green Bean Ltd. nevű cég, amely ráadásul minősített többségű befolyással bír. A korábbi tulajdonosok között ugyanakkor ott találjuk az amerikai Coffee Royal New York LLC nevű céget, amelynek a székhelye az amerikai Albanyben, New Yorkban van, ahol szintén lehet offshore vállalkozásokat alapítani.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) nem tudja vizsgálni a pénzmosásos nyilatkozatok valódiságát - mondta az Átlátszó.hu szerint az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága előtt Németh Lászlóné április 15-én. A nemzeti fejlesztési miniszter azt is mondta a bizottság ülésén, hogy vizsgálatot indít az ügyben az NFÜ-ben. Az LMP vasárnap közölte, hogy feljelentést tesz hivatali visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen. 

"Magyarország jobban teljesít, mint eddig 

bármikor" 


2013-04-20. 20:48 Kuruc.info
"Magyarország jobban teljesít, mint eddig bármikor, és hazugságokkal nem lehet elferdíteni az eddig elért eredményeket" - nem, ez nem áprilisi tréfa, valóban ezt jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kocsis Máté ezzel az MSZP által a konvergenciajelentés kapcsán aznap megfogalmazott bírálatokra reagált. A sajtótájékoztatón hazugságnak minősítette Józsa István MSZP frakcióvezető-helyettes szavait, amelyben a szocialista képviselő azt fogalmazta meg: a nemzetgazdasági miniszter Brüsszelnek küldött éves konvergenciajelentéséből számukra az derül ki, Varga Mihály "tényszerű vallomást" tett arról, hogy a magyar kormány rosszabbul teljesít, mint várta és ígérte, a költségvetési egyensúlyt csak adók kivetéséből és a magánvagyon államosításából tudta megtartani.

A Fidesz kommunikációs igazgatója erre válaszul úgy fogalmazott: a szocialista kormányok 2004 óta nem tudták 3 százalék alatt tartani a költségvetési hiányt, folyamatosan nőtt az államadósság. Utalt arra, hogy 2002-ben, az első Orbán-kormány idején 52,7 százalék volt a GDP-arányos államadósság, 2010-ben viszont már 85,7 százalékot "örököltek". Hozzátette, hogy Bajnai Gordon kormányzása idején került mélypontra a gazdasági növekedés, és érte el csúcspontját az államadósság.

Kocsis Máté azt mondta, idén először esély nyílik arra, hogy Magyarország kikerüljön a túlzottdeficit-eljárásból, mert 2,7 százalék a költségvetés hiánya, "jelentősen csökken az államadósság", és 1974 óta nem volt ilyen alacsony, mindössze 2 százalék az infláció. Az elmúlt években megemelték a minimálbért, nőtt a bruttó átlagbér, a foglalkoztatottak aránya és idén húsz éves rekordot döntött a nők foglalkoztatása - sorolta Kocsis Máté, azt hangsúlyozva, ezeket az eredményeket a jelenlegi kabinet IMF-hitel nélkül érte el.

Kijelentette, Magyarország jobban teljesít, mint eddig bármikor, ugyanakkor hozzátette, sokat kell még dolgoznia a magyar kormánynak a gazdaságért, de nem kell elhazudni az eredményeket. 
(MTI nyomán)

Frissítés: A statisztikák is Kocsis szavait támasztják alá: 
http://www.youtube.com/watch?v=k_B5ml96S5E 


Így intézte el a Mol és az OTP támogatását 

Bajnai 

2013.04.20. 10:30 atv.hu
Tájékoztatást kér a Mol támogatási politikájáról a nemzeti fejlesztési miniszter, miután kiderült, hogy az olajipari vállalat támogatta a Bajnai Gordon volt kormányfőhöz köthető Haza és Haladás Alapítványt.

Németh Lászlóné a HírTV-ben azt mondta: az állam meghatározó, de kisebbségi részvénycsomag tulajdonosa a Mol-ban, és semmilyen módon nem szól bele a társaság üzletvitelébe, így támogatási politikájába sem.

Ugyanakkor kiemelte: nem tartja helyesnek, hogy egy részben állami tulajdonban álló vállalat bármilyen politikai formációnak anyagi támogatást nyújtson. Némethné a televíziónak elmondta, hogy több kérdésre is választ vár az olajvállalat vezetésétől, és az eddigi gyakorlat befejezését kéri majd tőlük.

Némethné arra reflektált az interjúban, hogy a a Haza és Haladás Alapítvány előzőleg közzé tette beszámolóját, amelyben feltüntette a támogató cégeket és magánszemélyeket is. A dokumentum szerint 2010-ben nem volt Bajnaiék alapítványának egymillió forintnál nagyobb adománya. 2011-ben az OTP Bank Nyrt.-től 10 millió forintot, a Mol Nyrt.-től ugyanennyit kaptak. Tavaly az OTP 30 milliót, a Mol 15-öt adott az alapítványnak.

Bajnai Gordon az ATV Egyenes beszéd című műsorában pénteken elmondta: azért hozták nyilvánosságra a pénzügyi beszámolójukat, mert a szervezetek pénzügyeinek átláthatóságában is korszakváltásra van szükség, "mert mindenki sunnyog ezekben az ügyekben".

Az alapítvány egyébként kormányzati ciklusokon túlmutató programokat készít, közhasznú tevékenységet folytat, 40 szakértőt foglalkoztat, "az egyik legjelentősebb hazai agytröszt", mondta Bajnai. Hangsúlyozta, a támogatásokból a politikai tevékenységet végző Haza és Haladás Egyesület nem kapott egy fillért sem.

Arra a kérdésre, hogy hogyan kaptak pénzt a Mol-tól illetve az OTP-től, Bajnai elmondta: működésük kezdetén felkereste a cégeket, ismertette céljaikat, és arra kérte őket, támogassák az alapítványt.

Kapcsolódó:
   
Az OTP és a MOL is támogatja Bajnai alapítványát
   
Fidesz: Bajnai visszatérése komoly szociális válságot vetít előre
   
A Parlament szerdai zsidó megszállása képekben
   
Így védte meg a Fidesz az ügynököket 





Mit is ragozzuk, a rendszer ILLEGITIM 



2011 12 30 Ś 14:07:59 
postaimre

Mit is ragozzuk, a rendszer ILLEGITIM, a most életbe léptetendő "alkotmány" hatálytalan, egy folytatólagosan elkövetett csalás-sorozat eredménye, ugyanis bizonyított módon az eddigi összes választást elcsalták. A kimutatások szerint minden egyes alkalommal olyan különbségek merültek fel a hivatalos névjegyzék tartalma és a lakosság statisztikája között, amely alkalmas arra, hogy bármely pártot a parlamentbe bejuttassák. Ez az adat minimum 100 ezer főn fölüli, amely ugyebár csak a 2002-es fidesz-mszp hivatalos adatok tekintetében is releváns, ugyanis akkor a hivatalosnak mondott adatok szerint is alig több, mint 50 ezer szavazat volt a különbség. A nemhivatalos verzió szerint Pintér megfenyegette Orbánt, hogy kiborogatja az aktáit, ha újraszámoltat. Most pedig Pintérnek hívják a fidesz miniszterét. Egy csapat ez, lássuk be. A legutóbbi OGY választásokat nyilvánvaló módon csalták el, de erre már biztosan emlékeztek! Ki akar még és milyen előrehozott választásokat, mikor azt sem tudhatjuk, hogy kik szavazhatnak és azt sem tudjuk, hogy ki is számít már szerintük magyarnak. A többiről is érdemes beszélni, de lássuk a tényeket.

Kis emlékeztető korábbról: Idom zrt. Pintér Sándor, Eclips- ügy, választási adatbázis-degenerálás..., most akkor arab-zsidó fantom kezében sült el a szírt megölő gyilkos fegyver?

Kapcsolódó:
   Fantomcég lett a választási rendszer fejlesztője 
http://hvg.hu/hvgfriss/2010.11/201011_fantomceg_lett_a_valasztasi_rendszer_fejles 


Gazdasági Armageddon: A Goldman 

Sachs elindított valamit? 


április 20, 2013 
Activist Post Idők jelei
Időkjelei: Az alábbi cikk az igazi vihar kitörése felé vezető egyik lehetséges forgatókönyvet feszegeti, ami előkészítheti az Antikrisztus megjelenését a világ színpadán. "Ura lesz minden arany és ezüst kincsnek..." - Dániel 11:43 (Jakab királyi bibliafordítás)

Soros György megint valami katasztrófára számít. A Rockefellerek is hasonlóra készülnek, ami nem egyéb, mint a fiat valuták globális összeomlása. A Bilderberg összejöveteleken részletesen megtervezték a pénzügyi összeomlás ütemezését. Abban is biztosak lehetünk, hogy az a fekete hétfő, kedd, szerda vagy tetszőleges nap "véletlenül" éppen egybeesik majd egy másik dátummal, a tervezők pedig jót nevetnek a markukba a következő megrendezett eseményt figyelve.
Minden az időzítésen múlik

Bár legtöbbünk számára nem állnak rendelkezésre bennfentes információk, mégis sok olyan árulkodó jelet láthatunk, amelyek figyelmeztetésül szolgálnak az összeomlás időzítését illetően. Az összeomlás inkább bizonyos eseményektől függ, nem valószínű, hogy bármilyen dátumhoz lenne köthető.

Hamarosan egyre több készpénzfelvételi korlátozást fogunk tapasztalni a már meglévők mellett. Valószínűleg MF Global jellegű eseményekből sem lesz hiány. A "hivatalos" jelzálogcsalások megszaporodása sem lenne meglepő, hiszen a globalisták nyilván megpróbálnak minél több pénzt megszerezni maguknak a nemzetgazdaságok bedöntése előtt.

A nyugdíjalapok elleni támadások is intenzívebbé válhatnak.

Eközben a Fed folytatja a bajbajutott ingatlanok felvásárlását a havi 40 milliárd frissen nyomtatott dollár segítségével.

A legjobb előrejelző azonban a világ aranypiacának sarokba szorítása lehet. Miután megszerezték az arany feletti rendelkezést, elindulhat a visszaszámlálás a gazdasági Armageddonig, amely során a világ valutái egy gyors hiperinflációt követően összeomlanak. Onnantól kezdve az emberiség ki lesz szolgáltatva az életet semmilyen formában nem tisztelő globalisták kénye kedvének.

A pénzpiacokon az arany és ezüst árfolyamának soha nem látott mértékű, mesterséges csökkentését láthatjuk. A múlt héten az elmúlt 30 év legnagyobb, 48 óra alatt bekövetkezett esését regisztrálták.

Az ezüst ára is jelentősen esett hétfőn, a piacokat pedig a pánikeladások jellemezték, mivel a befektetők és pénzintézetek fejvesztve próbáltak megszabadulni nemesfém befektetéseiktől. A piacon egyértelműen a tömeges manipuláció jelei mutatkoznak. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy a manipuláció egyenesen a "Goldman Sachs-tól indult, amikor short COMEX arany pozíciót 1 tanácsolt ügyfeleinek."

Ez ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik shortolta részvényeit 2001. szeptember 11-én. Ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik put opciót 2 tett Transocean részvényeire az Mexikói-öbölben történt olajfúró felrobbanásának reggelén. Ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik shortolta ingatlanpiaci részvényeit éppen az ingatlanpiaci lufi kidurranása előtt.

Tulajdonképpen, amikor a Goldman Sachs bármilyen short ügyletet indít, oda kell figyelni, most pedig pontosan ez történik.
Miért vinné le a Goldman az arany árát?

A régimódi kereskedelem és barterezés mellett milyen valuta maradna meg, ha a dollár és az euró netán holnap összeomlana? A válasz egyszerű: elsősorban az arany, másodsorban pedig az ezüst. Tegyük fel magunknak a kérdést: Ha tudnánk, hogy a világ papírpénzei összeomlanak, mit tennénk a hatalom helyében? A legkézenfekvőbb válasz, az arany és ezüst árának csökkentése lenne, hogy minél többet felvásárolhassanak belőle. A Goldman hírhedt shortolási stratégiájának köszönhetően pedig megteheti ezt.
Minden más is értelmet nyer

Mit tesznek majd az emberek, ha a kiborul a bili? Mit tesznek, ha már nem tudják kivenni pénzüket a bankból? Amikor a nyugdíjak kifizetését felfüggesztik vagy a nyugdíjszámlák eltűnnek? Valószínűleg az utcára mennek.

Mit tesznek majd, amikor valamiféle megtorlást követelnek? Persze lehet, hogy nem számít, mit tennének, mert 2,2 milliárd lőszerrel és legalább 2700 páncélozott járművel találják majd szemben magukat.

Az elmúlt hónapok megrendezett lövöldözései és "terrortámadásai" is értelmet nyernek. A lefegyverzett tömegeket könnyebb engedelmességre bírni, hogy a globalisták háborítatlanul folytathassák tervük kivitelezését, miközben még a nyilvánosság figyelmét is elterelhetik velük a fontos kérdésekről. Egyre több ilyen esetet láthatunk majd a közeljövőben, amelyek mind a fegyverelkobzások felgyorsulásához és végül a szükségállapothoz vezetnek.

1. A short szó a tőzsdei nyelvezetben annyit jelent, hogy árfolyam-esésből profitál.
2. Az opció egy jog, egy lehetőség arra, hogy valamit a jövőben megvegyünk (call opció) vagy eladjunk (put opció). 




Hadüzenet Kishantosnak - likvidálják az 

ökológiai gazdálkodás fellegvárát


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
 

Ezúton értesítjük Önt, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet döntése alapján a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ 21 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Ökológiai Mintagazdasága 2013. november 1-től elveszíti területeit. A német és magyar szakemberek által kormányközi együttműködés keretében megtervezett nemzetközi hírű mintagazdaság földjeit 
"szétszórják", és"sóval hintik be" a helyét. A döntést megelőzően több európai ország nagykövetsége, és a biogazdálkodók európai szervezete (IFOAM EU Group) is kérte a Kormányt a Kishantosi Központ további működésének biztosítására - eredménytelenül...

A Kishantos ügyében meghozott döntés hadüzenet mindennek, amit a civil erőfeszítésekkel létrehozott Kishantosi Vidékfejlesztési Központ képvisel: a demokrácia, a fenntarthatóság, a fenntartható vidékfejlesztés, az ökológiai gazdálkodás, a természet és a társadalom értékeinek, a magyar társadalom jövőjét, biztonságát jelentő természeti erőforrások védelme.
Az NFA döntéséről, annak részleteiről és a döntés nyomán kialakult helyzetről a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetői, Ács Sándorné és Bolye Ferenc ügyvezetők sajtótájékoztatót tartanak.

Időpont: 2013. április 24. (szerda,) 11:00 óra
Helyszín: Paulay Terem 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.
(A Paulay Terem a belváros szívében, könnyen megközelíthető helyen található. Kitűnő parkolási lehetőséget biztosít az épület szomszédságában található mélygarázs.)
A sajtótájékoztatón vendégeink lesznek: 
Dr. Ángyán József - egyetemi tanár, országgyűlési képviselő
Ertsey Attila - az Élőlánc Magyarországért elnökségi tagja
Ifj. Dr. Zlinszky János - egyetemi docens, PPKE Jog és Államtudományi Kar
Hetzmann Róbert - a Váralja Szövetség elnöke
A sajtótájékoztató fő kérdései:
Hogyan illeszkedik ez a döntés a Nemzeti Vidékstratégiához és az NFA Törvényben meghatározott földbirtok-politikai irányelvekhez? Szolgálja-e a közérdeket?
Kik nyerték el a Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság 21 éve bio módon - vegyszerek és műtrágyák nélkül - művelt földjeit?

A sajtótájékoztatóra szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait! Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb április 23-án 11.00 óráig jelezzék az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
kishantos@enternet.hu, vagy Tel: 30 5145 274, 30 3850 379, 25/506-020, Fax: 25/506-021!

Köszönettel és üdvözlettel: 
Ács Sándorné 



Domonyi Károly: Az emancipált országhódító szidók kettéváltak - a baloldaliakra és jobboldali magyarkodókra és miközben vitáznak a koncon, országunkon és meglopnak mindenkit, addig az igazi magyarok tönkremennek!
Itt a bizonyíték is - MAGYARORSZÁGOT KIRABOLTÁK! "

Bankszakemberekből álló Tax Justice Network civil szervezet azt állítja, hogy 2010 végén legalább 21 ezer milliárd dollár értékű magánvagyon rejtőzött offshore számlákon.

Ez az összeg - ami csak a pénzeszközöket vette számba, és nem tartalmazza az offshore ingatlanokat, jachtokat és céges tulajdont - megegyezik az Egyesült Államok és Japán együttes éves nemzeti össztermékével (GDP). 
http://domonyi.aries.hu/oldal-tartalom.html 



Hiába a rezsicsökkentés, drágább a 

távfűtés? 



2013.04.20. 12:15 MTI/FN24
A szocialisták szerint a távhőárakban sok esetben nem érvényesült a tízszázalékos rezsicsökkentés, sőt a fővárosi lakásszövetkezetekben élőknek többet kell fizetniük a távfűtésért, mint a rezsicsökkentés meghirdetése előtt.

Szanyi Tibor országgyűlési képviselő erről szombaton nyilatkozott újságíróknak a XVIII. kerületben, a Havanna lakótelepi piacon, ahol a szocialisták az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséért gyűjtöttek aláírásokat.

Az ellenzéki politikus azt mondta: a tapasztalatok szerint többnyire az áram- és a gázdíjak esetében sem valósult meg a 10 százalékos csökkenés, annak mértéke legfeljebb 5 és 10 százalék közötti. Az pedig "egyenesen a pofátlanság teteje" - folytatta -, amit a Főtáv Zrt. a "fővárosi önkormányzattal karöltve művel" a budapesti távhődíjakkal.

Közlése szerint az árképletek megváltoztatása miatt egyes lakóközösségek, például a lakásszövetkezetekben élők mintegy 15 százalékkal többet fizetnek ugyanannyi fogyasztásért, mint a rezsicsökkentés meghirdetése előtt.

Arra az újságírói felvetésre, hogy 2002 és 2010 között, a szocialisták vezette kormányok idején tizenötször nőttek a rezsiköltségek, közölte: ez főleg a világpiaci árak emelkedése miatt történt, 2010 óta ugyanakkor 30 százalékkal csökkentek a beszerzési árak, amelyeket a Fidesz-kormány nem érvényesített a lakossági díjakban. Később beszélt arról is, hogy az MSZP-kormányzás alatt csökkentették a távhő forgalmi adóját.

Szanyi Tibor szólt arról is, az energiahatékonyság növelésével látják megoldhatónak a rezsiköltségek fenntartható csökkentését, másrészt az élelmiszerek áfájának mérséklésével kisebbítenék a megélhetési költségeket.

Szintén kérdésre válaszolva azt mondta, elfogadhatatlan, hogy a 2012 áprilisi szinthez képest csökkenjenek 10 százalékkal a szemétszállítási díjak, mivel azóta sok településen 20-30 százalékos áremelést hajtottak végre.

Bár nem szocialista, de szintén nem tartja valóságosnak a rezsicsökkentést Bajnai Gordon.

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője szerint a baloldal még a rezsicsökkentés ügyében se bírja ki, hogy ne az indulatokat és a feszültségeket szítsa. Képtelenek az emberek oldalára állni. A Gyurcsány-Bajnai-kormány, amikor háromszorosára emelte a gáz árát és duplájára emelte a villanyárát, se a panelházban élőkre, se másokra nem volt tekintettel.

Kapcsolódó:
   
Megkerülhetetlen a rezsicsökkentés
   
A rezsicsökkentés visszavág: Kazincbarcikán korlátozzák a meglegvíz-szolgáltatást
   
Rezsicsökkentés: a szemétszállításnál is rendet tennének
   
Aggasztó eredményt mutat a felmérés - a rezsicsökkentés csak ront a helyzeten?
   
Orbán: "hazudtam reggel, délben meg este"
   
Az állam csökkenti a politikusok számát? 



A képen az első negyedév majd a második negyedév hulladék szállitási csekkje látható. A lényeg nem is a emelés, hanem amit ma hallottam a hiradóban. A rezsicsökkentésben belefoglalják ennek a csökkentését is. Most jön a fondorlatos ötlet, előtte megemelik és utána csökkentik. Tévedés ne essék, támogatom a rezsicsökkentést de akkor ellenőrizze le az állam hogy hogyan kezdenek ehhez a dologhoz. Szeretném tudni hogy hová lehetne ezzel a panasszal fordúlni, mert ez felháboritó????
Remélem valami illetékes is elolvassa ezt a levelet. (
Facebook




Echo TV: Kiút többszemközt

Vendég: Kásler Árpád (Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete) Téma: Sikerül-e győzni? Műsorvezető: Vámos György.
http://www2.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=127&v_id=19178 


A gyűlölt és lenézett magyarok gyógyítják 

a Parkinson-kóros Imre Kertészt Pécsett 

2013-04-20. 10:18 Kuruc.info
Egy pécsi klinika egyszemélyes kórtermében helyezték el a nyolc éve Berlinben élő Kertész Imrét - értesült a Bors. A 84 esztendős magyargyűlölő a Pécsi Tudományegyetem Neurológiai Klinikáján fekszik, előrehaladott Parkinson-kórral kezelik az intézményben. A kórház hírzárlatot rendelt el az ügyben.

A zsidó pár hete érkezett a pécsi klinikára, ahol úgynevezett VIP-betegnek számít, egyszemélyes kórteremben helyezték el.

A Berlinben élő tehetségtelen író néhány hónapja beszélt a Der Spiegel magazinnak arról, hogy a Parkinson-kór megnehezíti az írást. Kertész néhány éve már számítógépen pötyögte be unalmas mondatait, mert a kór okozta remegés miatt nem tudott kézzel írni.

Az olvashatatlan Sorstalanság írója nyolc éve lakik a német fővárosban, Berlinben tavaly nyitották meg a Kertész Imre-archívumot. A "túlélő" szerint a kéziratoknak jobb helyük van Berlinben, mint Budapesten. - Úgy érzem, itt jobban megértenek, mint a hazámban, Magyarországon - tette hozzá az interjúban.

Úgy tűnik, a német kórházakkal nem annyira elégedett, ezért Pécsett kezelteti magát. A pécsi klinika kimagasló eredményeket ért el a Parkinson-kór gyógyszeres kezelésében, ezért választotta Kertész ezt a kórházat.

- Nem mondhatok semmit, mert törvényt sértenék. Még azt sem, hogy nálunk fekszik-e a beteg - mondta Komoly Sámuel, a Pécsi Tudományegyetem neurológiai klinikájának intézetvezető professzora.

A klinika dolgozói közül azonban többen is megerősítették a lap értesülését, de azt mondták, szigorúan megtiltották nekik, hogy beszéljenek. 
(Bors nyomán)
Frissítés: Hogy még jobban megértsük Kertész jellemtelenségét, amikor "gyilkosaihoz" menekül gyógyításért - részlet Lipusz Zsolt egy korábbi írásából, melyet megtűzdelt I. K.-idézetekkel:

    "...Nyilvánvaló: egy kis nemzet, amely réges-rég kicsöppent a nagy folyamatból, az úgynevezett világtörténelemből, ráadásul sehogy sem sikerül megtalálnia hozzá illő, valódi szerepét a térben és időben, (s ilyen szerepe talán nincs is): az a nemzet mint nemzet őrült személyként viselkedhet csupán."

Végül, hogy az olvasónak szemernyi kétsége se maradjon Kertész Magyarországgal szemben táplált irracionális, talmudi gyökerű gyűlöletéről, az író e sorokkal teszi fel az i-re a pontot:

    "Ahogy nézem, ahogy megélem ennek az országnak az ijesztő leépülését, öngyilkos paranoiába fordulását. Ahogy naponta elidegenítenek tőle a gyűlölködés országos bajnokai, s a saját emlékeim. Ahogy növekszik az iránta táplált közönyöm. Ahogy lassan megpróbálok elszakadni tőle. A nyelv - igen, az egyetlen, ami köt. Milyen különös. Ez az idegen nyelv, az anyanyelvem. Anyanyelvem, amelyen megértem gyilkosaimat."

Ezen idézethez aligha szükséges kommentárt fűznünk...

    "Mi is választ el engem a magyar keresztény középosztálytól (amely persze inkább egy középértelmiségi réteg, semmint valóságos középosztály)? Az, hogy nekik fontos a különbség: gróf Teleki Pál zsidózik-e, vagy Szálasi Ferenc, nekem viszont nagyjából mindegy, az én számomra mindenképpen Auschwitz a végeredmény."

S ehhez még lezárásképpen hozzáfűzi:

    "Ez a nyár, 1993 forró nyara... miért emlékeztet annyira 1944 nyarára? (sic!) A köröttem bugyogó gyűlölet, a szakadatlanul tevékeny őrület. (Megj.: amelynek eszkalálódásához a kirekesztő, fajvédő, gyűlöletet szító SZDSZ-nek nyilván a legcsekélyebb mértékben sem volt köze.) A 'nemzet' fogalma mint egy egész országra ráerőltetett szerencsétlen tudat."

Ennyi. Innen már nincs lejjebb. Érthetetlen, hogy ez az ember miért csak nyolc éve él távol Magyarországtól, Berlinben.

Kertész közelgő, 80. születésnapja alkalmából osztotta meg egykori "hazájával" kapcsolatos gondolatait a Die Welt olvasóival. Az interjúban megerősíti azt a Valaki más című írásban már említett vallomását, miszerint "az emberi kultúra terméke vagyok, egy dekadens, ha akarja, egy gyökértelen. Ne kössön engem Magyarországhoz." Múltunkról, 20. századi történelmi sorsfordulóinkról, az azokkal való szembenézésről pedig a következőket mondja Kertész:

    "A szélsőjobboldal és az antiszemiták uralkodnak. A magyarok régi, káros szenvedélyei - a hazugság, a dolgok elfojtására való hajlam - jobban jellemzők, mint valaha. Magyarország a háborúban, Magyarország és a fasizmus, Magyarország és a szocializmus: semmi nem kerül feldolgozásra, mindent csak megszépítenek."

Kapcsolódó:
   
Imre Kertész nem erőlteti tovább azt, ami nem megy
   
Balog: "a roma kultúra szép arcát" kell nézni, nem a rossz híreket
   
Balog szerint vannak a cigányok, és a "nem cigány magyarok"
   
Mi folyik ebben az országban? - újabb nőt támadtak meg
   
Kasztrálná a nemi erőszakot elkövetőket a Jobbik
   
Egypólusú világrend 



Kisöpörte az Audi a magyar gyárát - 900 

milliárdot vittek haza 

szombat 20 április 2013 - 06:42:14 
mfor.hu bendeguz.tk
Audi2012-ben az autópiac európai válsága éreztette hatását a győri Audi-gyár eredményén is, hiszen 2011-hez képest közel a felére csökkent a nyeresége - derült ki a cég beszámolójából. Ezt viszont teljes egészében kifizette osztalékként, sőt még az eredménytartalékból is költött erre.

Az Audi Hungária Kft. tavalyi évi eredményeit vizsgálva szembeötlő, hogy a magyar gyáron is éreztette hatását az európai piacokon kialakult válság, ami nem is nagyon meglepő, mivel elsősorban külföldre termel a gyár. A kialakult helyzet az árbevételen is megmutatkozik, hiszen az export értékesítésből 5,535 milliárd eurónyi bevétele keletkezett, ami egy százalékkal marad el a 2011-es teljesítménytől.

A részletes bontásból kiderül, hogy a német piac, a németen kívüli Uniós, a nem Uniós, de európai piacok egyaránt zsugorodtak. Kismértékű növekedést egyedül az egyéb külföldi piacokon tudott realizálni a gyár - ez az ázsiai piacot is tartalmazza, ahol egyébként rekordértékesítést is ért el tavaly a német márka.

Ezekre az egyéb piacokra a győri gyár a 2011-es 702,6 millió eurós érték után tavaly 773,3 millióért adott el a termékeiből. A magyar Audi az árbevételét egyébként túlnyomórészt a Volkswagen konszern tagjai felé történő motor- és autóértékesítésnek köszönheti. Ezen belül is a legjelentősebb vevője az Audi AG. 
 
Az 5 legnagyobb kapcsolt vállalkozás az exportbevétel alapjánAz 5 legnagyobb kapcsolt vállalkozás az exportbevétel alapján (Forrás: Audi)


A külpiacok gyengélkedésével szemben a magyar piac jobban muzsikált 2012-ben, hiszen az elért 31,9 millió eurós bevétel 28 százalékos növekedés eredménye.

A csökkenő bevételekkel párhuzamosan 1,7 százalékkal lett alacsonyabb az anyagjellegű ráfordítás egy év alatt, így tavaly 4,35 milliárd eurót költött az Audi. Ugyanakkor a személyi jellegű ráfordítások drasztikusan megemelkedtek: a 257 millió euró 33 százalékkal haladja meg a 2011-es kiadási szintet. Ennek magyarázata a létszámadatokban rejtőzik, mivel az átlagos havi dolgozói létszám a 2011-es 6789 főről 8177-re emelkedett, ami a tavaly befejeződött bővítési folyamattal magyarázható.

Ami még érdekes, hogy az egyéb ráfordítások megnégyszereződtek 2012-ben: a 2011-es 83,1 millió euró 391,5 millióra emelkedett. Ennek magyarázata, hogy a konszern az elszámolóár rendszerét aktualizálta és változtatást is eszközöltek, ezen túlmenően ez a sor tartalmazza a céltartalék képzés és az iparűzési adó összegét is.
Tanuljon az ország legjobb csapatait felépítő vezetőktől, jöjjön el az Mfor következő konferenciájára!

A győri gyár üzemi eredménye így végül, a kiadások növekedése és az alacsonyabb árbevétel miatt az előző évi felére, 316 millió euróra csökkent. Ez az összeg a pénzügyi műveletek nyereségének és a rendkívüli eredmény veszteségének következtében 338,6 millióra növekedett, ami az adózás előtti eredményt is képezi.

Kisöpörték a padlást a tulajdonosok

Az Audi 2012-től már nem élvez mentességet a társasági adó fizetése alól, ezért 4,2 millió eurót kellett befizetnie a különböző növelő és csökkentő tételekkel módosított 48 milliós adóalap után. Így az Audi nyeresége 334,4 millió euró lett a magyar gyáron, ami átszámítva 97,4 milliárd forintnak felel meg. Ezt azonban a tulajdonosok teljes egészében kifizették osztalékként a beszámoló szerint, sőt, az eredménytartalékból kivett 2,6 milliárd euróval kiegészítve összesen 3 milliárd eurót, vagyis tavaly év végi árfolyamon számolva 874 milliárd forintot vettek ki a magyar gyáregységükből.

A 2003-ig visszamenőleg elérhető beszámolók alapján egyébként eddig még semmit nem utaltak ki a gyár profitjából a tulajdonosoknak, a mostani 3 milliárd eurós osztalékfizetés az első alkalom.

Székely Sarolta 

Üzenet Nikola Teslától 


Üdvözöllek benneteket a Föld bolygón. Nikola Tesla vagyok, és elérkezett az idő, hogy szóljak hozzátok. Régóta figyelem az emberi tudat fejlődését, és most szeretnék átadni néhány információt, amivel megkönnyíthetitek az előttetek álló hónapokat... 

Sokan néztek most körbe kérdőn, mi történik a Földön. Sokan vagytok - szinte mindenki - akik válaszokat keresnek. Sokan gondolkodtok esténként, vajon mi zajlik most az emberi tudattal, mert szinte kivétel nélkül érzitek, hogy ezen a téren egyfajta fejlődés, tágulás van folyamatban, saját lényetekben és tudatotok közös mezőjében egyaránt.

Nincsenek munkahelyek, jövedelmetek nagyon kevés. Sokszor néztek kérdőn az égre, ám az ég helyett befelé kell, hogy forduljatok. Energiaválság korszakát élitek. Ez a válság belső energiáitok és az életetekhez szükséges külső energiaforrások válsága egyaránt. Én az utóbbiról szeretnék szólni most.

Hiába fedeztek fel új kőolaj- és földgázforrásokat, ez már nem segít. A Földanya nem tűri tovább, hogy testét kizsákmányoljátok. Nem tűri, mégpedig azért nem, mert ebből az energiaforrásból nem jut mindenkinek egyformán: ez az erőforrás mások kizsákmányolására és szolgaságban tartására szolgál, egyfajta hatalmi eszköz, mely a Teremtéssel ellentétes szándékú.

Tudnotok kell, hogy bolygótok egyfajta elektromos áramban úszik. Mivel a Föld belsejében található anyag jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, a Föld forgásának következtében fellépő súrlódás során mérhetetlen mennyiségű elektromos potenciál keletkezik. Ez az energia a bolygótok mágneses, északi és déli pólusán keresztül "csapódik le" és egy elektromos burkot hoz létre a planéta körül. Úgy képzeljétek ezt el, mint egy narancsot és héját. A narancs a bolygó, a héja az elektromos mező.

Gyakorlatilag végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy vesz körül benneteket, mint halat a víz. Ti most olyan halak vagytok, akik rájönnek arra, hogy vízben élnek. Ez az Energia a teremtés ajándéka. A szükségleteitekhez képest végtelen erőforrás. Egyetlen nemzet sem sajátíthatja azt ki. Mindenkié. Bolygótok bármely pontjáról elérhető. Nevezzük ezt az erőforrást légköri elektromosságnak.

Tudatotok fejlődésének fontos állomása, hogy a légköri elektromosságot felismerjétek és használjátok. Kezdjetek el foglalkozni vele. Vigyétek be a hírközlő médiumokba is. Nincs már ellenállás, senki sem fog megakadályozni ebben benneteket. Az embereknek hallani kell erről és az emberek hallani akarnak erről. Mindenkinek joga van tudni.

Mire felismeritek, hogyan lehet ezt a mezőt felhasználni, hogy otthonaitokat megvilágítsa és házaitokat befűthesse, élelmetek előállításához erőforrást adjon, addigra tudatotok olyan fejlett lesz, hogy ezt az energiát kizárólag jóra, a Teremtés akaratának megfelelően használjátok fel.

Tudatosítsátok ezt. Mikor Autót vezettek, képzeljétek el, hogy a jármű ebből a forrásból táplálkozik. Vizualizáljátok ezt, hogy autótok mágneses motorokkal üzemel. Tiszta, és nincs szüksége utántöltésre. Vizualizáljátok ezt, mert ez nagyon fontos. Képzeljétek el, hogy az út menti töltőállomások egyszerű pihenőhelyekké és vendéglátási egységekké alakulnak. Képzeljétek el és tudatosítsátok, hogy házaitok erőforrásait ebből a mezőből fedezitek. Tudatosítsátok azt, hogy fűtéshez, világításhoz szükséges energia ebből a forrásból költségmenetesen előállítható. Tudatotok ily módon összekapcsolódik, és gondolataitok felgyorsítják a folyamatot. Ilyen mértékű változást csak összefogással és önzetlen szeretettel tudtok végrehajtani.

A Föld egy új tudati fázisba érkezett: gondolataitok és őszinte kívánságaitok gyorsabban teljesülnek, mint hiszitek. Érzitek ezt. Ami ma még nehezen elképzelhető, az holnap megvalósítható, holnapután pedig természetes lesz. Mert a tudatotok így működik.

Tudati fejlődésetek napról napra erősödik. Ez a fejlődés nap alatt többet halad, mint korábban hónapok alatt. A fejlődés exponenciális. A következő nap az előzőre épül, és ez még jobban gyorsítja folyamatot. Amikor egyfajta sötétséget éreztek - ezek a periódusok egyre ritkábbak és kevésbé nyomasztóak lesznek - azt történik, hogy a tömegtudat pihen. Pihen, hogy újult erővel kezdje meg további rezgésszint emelkedését. Ezek minták - nagyon sokan közületek érzékelik ezt - a tudati fejlődés hullámai.

Térjünk vissza a Földi élethez szükséges energiaforrásokra és technológiákra. A robbanó motor egy, a maihoz képest nagyon alacsony tudatszint találmánya. Ideje lejárt. Közületek nagyon sokan foglalkoztok mágneses motorokkal, és vortex rendszerekkel. Közel vagytok, az elkövetkező hónapok során az új technológia központi figyelmet fog kapni. Tömegek figyelme irányul a szabad-energia jelenségére, és elkezditek kiépíteni saját rendszereteket. A bőséges energiához mindenkinek joga van, nemzettől, társadalmi és foglalkozási státusztól függetlenül. Kérjétek saját szabadságotokat, tegyetek érte, és megkapjátok azt. A Teremtés értetek dolgozik.

Figyelmetek fordítsátok hát ebbe az irányba, és tegyetek meg mindent saját szabadságotokért. Nikola Tesla energiája vagyok, aki földi életét az emberi szabadságnak megalapozásának szentelte. Ismerjétek fel, Isteni szikrák vagytok, akiknek hatalmában áll a formálni egyéni és közösségi sorsotokat. Öleljétek egymást feltétel nélküli szeretetben, mert a változás kora elérkezett, s én veletek vagyok."

forrás: 
http://tudatbazis.hu/ 






Gazdasági Armageddon: A Goldman Sachs elindított valamit?



Időkjelei: Az alábbi cikk az igazi vihar kitörése felé vezető egyik lehetséges forgatókönyvet feszegeti, ami előkészítheti az Antikrisztus megjelenését a világ színpadán. „Ura lesz minden arany és ezüst kincsnek…” – Dániel 11:43 (Jakab királyi bibliafordítás)
Forrás: Activist Post





Amatőrök!”
Soros György megint valami katasztrófára számít. A Rockefellerek is hasonlóra készülnek, ami nem egyéb, mint a fiat valuták globális összeomlása. A Bilderberg összejöveteleken részletesen megtervezték a pénzügyi összeomlás ütemezését. Abban is biztosak lehetünk, hogy az a fekete hétfő, kedd, szerda vagy tetszőleges nap „véletlenül” éppen egybeesik majd egy másik dátummal, a tervezők pedig jót nevetnek a markukba a következő megrendezett eseményt figyelve. 

Minden az időzítésen múlik

Bár legtöbbünk számára nem állnak rendelkezésre bennfentes információk, mégis sok olyan árulkodó jelet láthatunk, amelyek figyelmeztetésül szolgálnak az összeomlás időzítését illetően. Az összeomlás inkább bizonyos eseményektől függ, nem valószínű, hogy bármilyen dátumhoz lenne köthető.
Hamarosan egyre több készpénzfelvételi korlátozást fogunk tapasztalni a már meglévők mellett. Valószínűleg MF Global jellegű eseményekből sem lesz hiány. A „hivatalos” jelzálogcsalások megszaporodása sem lenne meglepő, hiszen a globalisták nyilván megpróbálnak minél több pénzt megszerezni maguknak a nemzetgazdaságok bedöntése előtt.
nyugdíjalapok elleni támadások is intenzívebbé válhatnak.
Eközben a Fed folytatja a bajbajutott ingatlanok felvásárlását a havi 40 milliárd frissen nyomtatott dollár segítségével.
A legjobb előrejelző azonban a világ aranypiacának sarokba szorítása lehet. Miután megszerezték az arany feletti rendelkezést, elindulhat a visszaszámlálás a gazdasági Armageddonig, amely során a világ valutái egy gyors hiperinflációt követően összeomlanak. Onnantól kezdve az emberiség ki lesz szolgáltatva az életet semmilyen formában nem tisztelő globalisták kénye kedvének.
A pénzpiacokon az arany és ezüst árfolyamának soha nem látott mértékű, mesterséges csökkentését láthatjuk. A múlt héten az elmúlt 30 év legnagyobb, 48 óra alatt bekövetkezett esését regisztrálták.
Az ezüst ára is jelentősen esett hétfőn, a piacokat pedig a pánikeladások jellemezték, mivel a befektetők és pénzintézetek fejvesztve próbáltak megszabadulni nemesfém befektetéseiktől. A piacon egyértelműen a tömeges manipuláció jelei mutatkoznak. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy a manipuláció egyenesen a „Goldman Sachs-tól indult, amikor short COMEX arany pozíciót 1 tanácsolt ügyfeleinek.”
Ez ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik shortolta részvényeit 2001. szeptember 11-én. Ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik put opciót 2 tett Transocean részvényeire az Mexikói-öbölben történt olajfúró felrobbanásának reggelén. Ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik shortolta ingatlanpiaci részvényeit éppen az ingatlanpiaci lufi kidurranása előtt.
Tulajdonképpen, amikor a Goldman Sachs bármilyen short ügyletet indít, oda kell figyelni, most pedig pontosan ez történik.

Miért vinné le a Goldman az arany árát?

A régimódi kereskedelem és barterezés mellett milyen valuta maradna meg, ha a dollár és az euró netán holnap összeomlana? A válasz egyszerű: elsősorban az arany, másodsorban pedig az ezüst. Tegyük fel magunknak a kérdést: Ha tudnánk, hogy a világ papírpénzei összeomlanak, mit tennénk a hatalom helyében? A legkézenfekvőbb válasz, az arany és ezüst árának csökkentése lenne, hogy minél többet felvásárolhassanak belőle. A Goldman hírhedt shortolási stratégiájának köszönhetően pedig megteheti ezt.

Minden más is értelmet nyer

Mit tesznek majd az emberek, ha a kiborul a bili? Mit tesznek, ha már nem tudják kivenni pénzüket a bankból? Amikor a nyugdíjak kifizetését felfüggesztik vagy a nyugdíjszámlák eltűnnek? Valószínűleg az utcára mennek.
Mit tesznek majd, amikor valamiféle megtorlást követelnek? Persze lehet, hogy nem számít, mit tennének, mert 2,2 milliárd lőszerrel és legalább 2700 páncélozott járművel találják majd szemben magukat.
Az elmúlt hónapok megrendezett lövöldözései és „terrortámadásai” is értelmet nyernek. A lefegyverzett tömegeket könnyebb engedelmességre bírni, hogy a globalisták háborítatlanul folytathassák tervük kivitelezését, miközben még a nyilvánosság figyelmét is elterelhetik velük a fontos kérdésekről. Egyre több ilyen esetet láthatunk majd a közeljövőben, amelyek mind a fegyverelkobzások felgyorsulásához és végül a szükségállapothoz vezetnek.
  1.  A short szó a tőzsdei nyelvezetben annyit jelent, hogy árfolyam-esésből profitál. []
  2.  Az opció egy jog, egy lehetőség arra, hogy valamit a jövőben megvegyünk (call opció) vagy eladjunk (put opció). []




A Goldman Sachs volt elemzője a Dow Jones összeomlását jósolja



Forrás: Infowars.com




Amikor Charles Nenner cikluselemző a Fox Business adásában elmondta, hogy egy komoly, az egész világot megrázó háború kitörésének hatására a Dow Jones 5000 pont alá fog zuhanni, David Asman és Elizabeth MacDonald, a műsor házigazdái nem találtak szavakat.
Charles Nenner, a Goldman Sachs volt technikai elemzője jelenleg a piaci trendek előrejelzésére specializálódott Charles Nenner Kutatóközpont vezetője. Kutatóközpontja olyan számítógépes programot fejlesztett ki, ami bizonyos minták alapján képes előre jelezni a piaci trendeket. Nenner már két évvel a Lehman Brothers csődje előtt jelezte az ingatlanpiaci és tőzsdeválság elkerülhetetlen érkezését.
Mostani előrejelzése szerint a Dow egészen 5000 pontig fog zuhanni, ami igen jelentős visszaesésnek számítana, ha figyelembe vesszük, hogy a vezető amerikai index jelenleg 12 ezer pont felett jár és 2009 márciusában, a válság legkritikusabb szakaszában sem ment 6547 pont alá.
Előrejelzésére alapozva Nenner arra ösztönzi ügyfeleit, hogy vonuljanak ki a piacról, vagy legalábbis adják el befektetéseik legnagyobb részét.
Megmondtam ügyfeleinknek, a nyugdíjalapoknak, nagyvállalatoknak és fedezeti alapoknak, hogy szinte teljes mértékben szálljanak ki a piacról,” mondta Nenner az interjúban, hozzátéve, hogy a válság néhány hónap alatt fog kibontakozni és a jelenlegi tendencia akkor fog irányt változtatni, amikor a Dow átlépi a 13 ezer pontot.
Mi válthat ki egy ilyen drámai változást? Netán a péntekre meghirdetett „düh napja” Saudi-Arábiában vagy valami ennél is súlyosabb?
Nenner szerint, aki a háború és béke periódusait is tanulmányozza, az összeomlást „egy jelentős háború kitörése váltja majd ki 2012 vége és 2013 között”, amire a Fox Business riporterei azt bírták mondani: „Hűha!”
Ennyire telt a Fox riportereitől, amikor az egyik legpontosabb piaci elemző összeomlást és az egész világot érintő háborút jósol. Hűha.
Mivel a műsorvezető elfejeltette megkérdezni kik között fog kirobbanni ez a háború és miért, csak találgatni lehet, de az nagyon valószínű, hogy a konfliktus gyökereit a közel-keleten és észak Afrikán futótűzként végigsöprő lázongásokban kell keresni.




Az elemzők szerint a Dow Jones idei legnagyobb esése után egy igazi válság jöhet



Forrás: Dailymail.co.uk
  • A termelői árindex 60,4-ről 53,5-re esett áprilisban
  • A munkahelyek száma mindössze 38 ezerrel nőtt a magáncégeknél májusban
  • A Dow Jones több mint 2%-kal, azaz 280 ponttal esett, lenullázva az egész idei növekedést
  • A republikánus párt egyre keményebben követeli a kiadások csökkentésére vonatkozó részletes tervet Barack Obama elnöktől
Az Egyesült Államok gazdasági összeomlásának közeledtével jobb, ha mindenki erősen kapaszkodik.
Egy igazán nagy gazdasági válság előtt állunk,” hangzott Peter Yastrow, a Yastrow Origer piaci elemzőjének kemény jóslata az CNBC csatornán, a gazdaság által elszenvedett hármas csapást elemezve.
A munkahelyek növekedési ütemében és a termelői ágazatban mutatkozó jelentős lassulás a Dow Jones Ipari Átlagának egész évi növekedését lenullázta egyetlen nap alatt.
Az index 280 pontot, több mint 2%-ot esett, miközben a republikánus párt képviselői egyre keményebben követelik Obama elnöktől, hogy álljon elő a költségvetési kiadások csökkentésére vonatkozó részletes tervvel.
A 2,2%-os esés a legnagyobb pontban mért esés az elmúlt négy évben és a legnagyobb százalékban mért esés tavaly augusztus óta.
Peter Yastrow szerint a tőzsdén pánik közeli hangalut alakult ki, a kereskedők pedig óvakodnak a kiszámíthatatlan áruktól.
A kamatok hihetetlenül alacsonyak és Ben Bernanke-nek köszönhetően ez mindre kihat.” nyilatkozta a CNBC-nek. „Egy igazi, komoly összeomlás előtt állunk. A Federal Reserve tisztában van ezzel.”
Egy nappal korábban a Capital Economics azzal döbbentette meg a piacot, hogy elmondta, az első negyedév során az ingatlanárak nagyobb mértékben estek, mint a Nagy Gazdasági Világválság idején.
A gazdaság erejével kapcsolatos egyre erősödő kételyeket néhány fontos, a vártnál gyengébb képet mutató jelentés még inkább megalapozta.
Ehhez adjuk hozzá, hogy májusban összesen 38 ezerrel növekedett a munkahelyek száma, a várt 180 és az áprilisi 177 ezerhez képest.
Szinte minden jelentős részvény árfolyama esett, a Standard & Poor’s 500-as indexét kitevő mind a tíz ipari csoport veszített pozíciójából.
Az amerikai gazdaság egészségére vonatkozó szinte minden adat elmaradt a várakozásoktól,” nyilatkozta egy alapkezelő.
Mike Riddel, a londoni M&G Investment-től a CNBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy „a helyzet majdnem olyan kétségbeejtő, mint a Lehman Brothers összeomlását megelőzően három évvel ezelőtt. Az ingatlanárak, a munkanélküliségi ráta alakulása, az első negyedéves GDP és a termelői árindex mind csalódást hoztak.”
Azt ajánlom a befektetőknek, hogy legyenek nagyon óvatosak, mert minden hozam relatív,” figyelmeztetett Peter Yastrow.


Lesz-e részvényeladási roham a fiskális szakadék előtt?



Photo credit Dave Granlund

Az Egyesült Államokban véget értek a választások. A legtöbb ember számára világos, hogy hamarosan adóemelések jönnek, és sokan már most azon törik a fejüket, hogyan pozícionálják magukat a pénzügyi túléléshez. December 31-ével egy egész sor adócsökkentési intézkedés jár le, ezért az elemzők részvény- és eszközeladási rohamra számítanak 2013 előtt, mivel így kevesebb adót kell fizetni az értékesítések után. 
Természetesen még előfordulhat, hogy a kongresszusnak sikerül megállapodni az adóemelések halasztásáról, de ez egyre valószínűtlenebbnek látszik, különösen a gazdagokat érintő adóemelések tekintetében. Függetlenül attól, hogy most lesz-e adóemelés vagy később, maga az a tény, hogy előbb utóbb bekövetkezik, eladásra ösztönzi a befektetőket, hiszen ki akarna önszántából több adót fizetni.
Amennyiben a pénzeszközök eladása rohammá növi ki magát ez komoly hatással lehet a részvényárfolyamokra. Már most is számos technikai jel mutat arra, hogy a részvényárak „korrekciója” hamarosan elindul.
Sok szó esik a „fiskális szakadékról” , de csak kevesen tudják, hogy ez mit is takar. A befektetők pedig a kongresszustól várják, hogy tegyenek valamit január 1 előtt.
A tőkenyereség után fizetendő adó 15-ről 20 százalékra emelkedik, de a magas jövedelműek számára ez még nagyobb emelkedést jelent majd, az Obamacare egészségügyi reformba becsempészett adóemeléseknek köszönhetően.
Az osztalékok esetében a fizetendő adó 15-ről 43 százalékra emelkedik a magas jövedelműeknél.
Ezek az adóemelések már most is láthatóak egyes üzleti döntésekben. Például kiszámolták, hogy George Lucas több százmillió dollárt spórolt azzal, hogy a Star Wars-t idén adta el a Disney-nek és nem várt 2013-ig.
CNBC is arról ír, hogy eljött a részvényeladások ideje:
A gazdagok számára 2012 az eladás éve lesz.
A „fiskális szakadék” miatt aggódnak, ami akkor jön el, amikor az adócsökkentések érvényessége lejár és az év végével hatályba lépnek a kiadáscsökkentések.
A tőkenyereség és az osztalékok után fizetendő adók növekedésétől tartva, sok vagyonos ember próbál megszabadulni részvényeitől, vállalkozásától és otthonától még az év vége előtt.
Az igazság az, hogy a részvények árfolyama már nem tudott hová emelkedni. Azok, akik próbálnak megszabadulni eszközeiktől, amíg még veszteség nélkül megtehetik, jól teszik, ha figyelmeznek Marc Faber intelmeire:
A piac lefelé tart, mert a vállalati eredmények csalódást fognak okozni, a globális gazdaság alig fog növekedni a következő évben, sőt akár zsugorodhat is és ezért a részvények a szeptemberi 1470 pontos S&P csúcsról legalább 20%-ot fognak esni szerintem.”
Faber meg van győződve arról, hogy teljes értéktőzsdei összeomlás jön, független attól, hogy elérjük-e a fiskális szakadékot vagy sem.
Szerintem az egész globális pénzrendszert újra kell indítani és ezt nem a központi banki vezetők, hanem az összeomló piacok fogják megtenni, legyen az a valuta, hitel vagy részvénypiac,” mondta. „Meg fog történni. Egy nap meg fog történni és akkor örülhetünk, ha a jelenlegi érték 50 százalékával számolhatunk.”
A politika és a gazdaság mindig is szoros összefüggésben volt egymással. A választási eredmények nagyon komoly következményekkel járnak majd. Egyik cég a másik után jelenti be az újabb elbocsátásokat, illetve alternatívaként egyes vállalatok a munkaórák számát csökkentik.
Az emberek egyre szegényebbek, egyre jobban eladósodnak és a gazdaság egyre bizonytalanabb. Egyelőre a teljes gazdasági összeomlás felé tartunk. Úgy tűnik, hamarosan kiderül milyen is az a bizonyos „szakadék”.




A Jobbik üdvözli a devizahitelesekért 

történő kiállást 


A nemzeti radikális párt örömmel tapasztalta, hogy a Hősök tere nagy részét megtöltötték azok a devizaadósok és tüntetők, akik tökéletesen látják: banki átverések és túlkapások áldozatai, s helyzetük rendezése nélkül az egész magyar gazdaság sem állítható növekedési pályára. Kásler Árpád és a jogvédő szervezetek szakmai követeléseinek jelentős hányadával pedig nem csak egyetértünk, de képviseljük őket a Parlamentben is, hiszen tarthatatlannak érezzük, hogy a civilek szava alig jut be a falak közé, akkor is jobbára jobbikos képviselők által. Emellett felszólítjuk a kormányzatot arra, hogy haladéktalanul üljön tárgyalóasztalhoz a demonstrációt összehívókkal és minden mértékadó, a károsultakat védő szervezettel, hiszen a náluk felhalmozódott tapasztalat bőven adna muníciót a helyzet megoldását illetően.

A Jobbik a maga részéről saját programja mellett továbbra is ismerteti ezen javaslatokat a szélesebb közvéleménnyel, hiszen állítjuk, a megoldás még ebben a nehéz helyzetben is elérhető volna a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosításával, a hitelesek kártérítésével és a kilakoltatási moratórium a megoldás beálltáig történő meghosszabbításával.
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese 



SoDI live élő adás oldalán:
    
Kásler Árpád a Parlamenthez vonul átadni a... (105:06)
    
Kásler Árpád beszéde - részlet (2013.04.21) (00:15)
    
Megérkezés Kásler Árpád rendezvényére... (21:47)
    
Parkolás Kásler Árpád rendezvénye előtt... (19:24)
    
Autós vonulás Kásler Árpád rendezvényére... (87:38)

MA ESTE AZ ECHO TV NAPI AKTUÁLIS ÉLŐ ADÁS MÁSODIK RÉSZÉBEN 20 ÓRAKOR!
VENDÉG: FALUS ZSOLT FERENC
BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET elnöke 



"Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a Bajnai Gordon politikai mozgalmának hátterét jelentő Haza és Haladás Alapítványt 2011-ben és 2012-ben is komoly milliókkal támogatták külföldi és belföldi tőkés érdekkörök, mint például a jelentős részben állami tulajdonú MOL vagy a Csányi Sándor vezette OTP. Bajnai Gordonék az elmúlt két évben a Soros Györgyhöz köthető Center for American Progress alapítványtól csaknem 100 millió forintnyi dollárt kaptak, ugyanakkor az OTP bank 40 millió forinttal, a MOL pedig 25 millióval segítette őket.

A Váralja Szövetség szerint a magukat nemzeti nagytőkéseknek neveztető érdekkörökről kiderült, hogy valójában oligarchák, hiszen tisztességtelen eszközökkel beleavatkoznak a magyar közélet alakulásába. A jelenség azért is nagyon súlyos, mivel összességében a teljes harmadik köztársaság válságát mutatja: az államszervezet különböző gazdasági szereplők foglyává vált, és úgy tűnik, már nem képes onnan szabadulni."

Váralja Szövetség 


Amit lehet Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek!

62 éves korban el kell tűnni nyugdíjba például az orvosoknak, nővéreknek, igazságszolgáltatásban dolgozóknak, és sok mindenki másnak.
Akikre ez a törvény sem vonatkozik, azok az országgyűlési képviselők. Jelenleg kb. ötven olyan képviselő van, aki rájár a nyugdíjkasszára is a képviselői jövedelem mellett. És van néhány miniszter és államtitkár is. Pintér Sándor ki is jelentette, hogy ő jogosan rájár a nyugdíjkasszára is. Cirka már 20 év óta... Fónagy János 70 év felett van, szedi az államtitkári fizetést is, a nyugdíjat is. Még az is lehet, hogy képviselő is, és akkor a képviselői járandóságot is.
Az elébb erről írtam az üzenőmön. Egy kedves ismeretlen ismerősöm azt írta, hogy én összekeverem a szezont a fazonnal, és még azt is hozzátette, hogy ez egy régi magyar közmondás.
Hogy ki téveszti össze a szezont a fazonnal? Nem is olyan biztos, hogy az én vagyok!
Ami tovább terhel minden magyar embert: a megszorítások alól még mindig kivonja magát a hatalom és holdudvara, valamint a milliárdosok. Normális országban onnan vonnak el, ahonnan van mit!
Vagy összekeverem a szezont a fazonnal? (F.I.) 
 
Ottó Báder: Újlak a főutca - út Európába





Ángyán József negyedik jelentése a 

földről 


A zsidók kilóra megvették ezt az országot, ami maradt azt Orbánék hűbér birtoka és abba senkinek nem engednek beleszólni, még Ágyán is csak prüszkölhet a lapjárásért, mert ugye egy kicsit belelátott a lapokba ,meg is csömörlött szegény , de az ország is szegényebb lett egy illúzióval. Paktálj le az ördöggel és ne papolj itt az erkölcsről, mert a fűzfa alatt lesz a házad másfél méter mélyen.

2013. április 22. hétfő, 08:36 
Váralja Szövetség

Kedves Barátaim!

Hosszas munkával és sokak önzetlen segítségével - melyért ezúton is hálás köszönetet mondok - elkészültem az állami földbérleti pályázatok immár nyolc megyére kiterjedő feldolgozásával.

Mint emlékezetes, az előző elemzést a július 15-i időkeresztmetszetben Baranya, Borsod és Fejér megyéről készítettem, teljes körűen feldolgozva az NFA honlapján addig közzétett valamennyi hivatalos adatot. Az elemzés eredményeit "III. jelentés a földről" címmel, tanulmány formájában 2012. szeptember végén - a Kormány és a kormánypárti képviselők körében eredménytelenül és hiába körözvén - a "Kié legyen a föld?" honlapon tettem közzé. Ezen elemzést, "jelentést" - a korábbi kettőhöz hasonlóan - igen élénk társadalmi, politikai és sajtóvita kísérte.

A kormányzat - az elemzések tényeinek valamint az NFA Ellenőrző Bizottsága súlyos gondokat jelző vizsgálata és 2012. októberében! készült, de mindez idáig nyilvánosságra nem hozott jelentése ellenére, azok cáfolata nélkül - váltig azt állítja, hogy a helyben lakó, gazdálkodó családokat, a kis, közepes egyéni gazdaságokat részesíti előnyben, a kritikákkal kapcsolatban pedig visszautasító, magabiztos nyilatkozatokat tesz.

Mindezeken túl 2012 nyara, ősze óta a föld- és birtokpolitika területét érintő törvényhozás is vészjósló, a Nemzeti Vidékstratégában meghatározottól egyre inkább eltérő irányt jelez és szoros összefüggést mutat a földbérleti rendszer által jelzett stratégiaváltással.

Éppen ezért az elemző munkát folytatva, azt kiszélesítve megkíséreltem az agráriumot és a vidéket körülvevő folyamatok értelmezését, áttekintettem a földügyi törvényalkotás helyzetét, és a 2012 december 15-i időkeresztmetszetre teljes körűen feldolgoztam illetve aktualizáltam immár nyolc - Baranya, Békés, Borsod, Csongrád, Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Veszprém - megye adatait. 
Ezek az elemzések az új állami földbérleti pályázati rendszer alkalmazásának első éve végéig országosan bérbe adott mintegy 21.900 ha összterületből 85%-ára, több mint 18.600 ha-ra terjednek ki, tehát az állami földbérleti pályázatok eredményeinek csaknem teljes körű feldolgozását adják.

A "IV. jelentés a földről" címet viselő, jelen összeállításban e gazdasági, társadalmi és törvényalkotási folyamatértékelés, helyzetelemzés, valamint a nyolc megyében 2012. év végéig bérbe adott valamennyi állami terület aktualizált hivatalos adatai feldolgozásának, megyénkénti valamint közös elemzésének eredményeit, az azokból levonható, általánosítható tanulságokat adom közre.

A továbbiakban a földügyi törvényalkotás nyomon követése mellett folyamatosan feldolgozom az állami földbérleti rendszer alkalmazásának eredményeit. Feltett szándékom, hogy a földügy törvényhozási és az állami földek bérbeadási folyamatában kibontakozó képet teljes körűen a nyilvánosság elé tárom, az elemzéseim eredményeit negyedévente közzéteszem, és a meghirdetett birtokpolitikai elvekkel szembesítem.

A teljes kép megrajzolásához szükséges - eddig is tömegével kapott - helyi információkat és önzetlen segítséget hálásan megköszönöm. Ebben továbbra is kérem a helyi közösségek, családok, gazdák, mindazok segítségét, akik tudnak és akarnak is tenni egy érték alapú új világ létrejöttéért.

"A világ fölött őrködő Rendben", az igazság, a nyilvánosság valamint a tisztességes, jó szándékú emberek összefogásának erejében még mindig és töretlenül bízva őszinte tisztelettel és baráti szeretettel:
Ángyán József

Ángyán József negyedik jelentését 
itt tekintheti meg! 


A Kossuth téri fairtás demokrácia- és 

környezetellenes 

2013. április 22. 
Levegő Munkacsoport

A Kossuth téri fairtás demokrácia- és környezetellenes Az Országház körüli tér megújítása szükséges, azonban annak most tapasztalt módja elfogadhatatlan. Az V. kerületi önkormányzat tévesen hivatkozik a Levegő Munkacsoportra, amikor a tömeges fakivágást igazolni igyekszik. A Levegő Munkacsoport mindössze egy fa kivágását és kilenc átültetését tartotta elkerülhetetlennek a mélygarázs kialakítása érdekében, nem pedig mintegy 160 fa kíméletlen elpusztítását, ami tavaly és idén megtörtént. Mélységesen elitélendő az is, hogy a jogszabályok és a demokrácia semmibe vételével irtották ki a fákat.

Az Országház előtti tér már régóta átalakításra szorul. Méltatlan Magyarországhoz, hogy az egyik legszebb műemléki környezetben lévő teret, amely egyúttal hazánk központi helye, nagyrészt aszfalt borítja, és parkoló autók uralják. Az lenne a legjobb, ha képviselő hölgyek és urak, miniszterek és államtitkárok tömegközlekedéssel, kerékpárral, gyalogosan, esetleg taxival közelítenék meg a Parlamentet. Mivel erre sajnos semmi reményünk nincs, kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy a téren mélygarázs épül. Mindezt a Levegő Munkacsoport már 2010-ben jelezte az illetékeseknek, így Budapest V. kerületi önkormányzatának. A civil szervezet a Főkert tanulmánya alapján elfogadta, hogy a mélygarázs létesítéséhez egy fát ki kell vágni, kilencet pedig átültetni (a vonatkozó levelezés mellékelten olvasható).

A tavalyi és a mostani tömeges fakivágás azonban elfogadhatatlan és felháborító (2012-ben 76 fát és idén is 70-80 fát irtottak ki a téren).A legutóbbi fakivágást engedélyező határozat egy nappal azelőtt született meg, hogy a fákat el kezdték volna nagy erőkkel kivágni, ráadásul a határozat rögtön jogerőre is emelkedett.

Elképzelhető, hogy egyes fákat elkerülhetetlenül ki kell vágni egy építkezés miatt, illetve azért, mert elöregedettek és balesetveszélyessé váltak. Ugyanakkor egy nagyvárosban - és különösen annak belső, sűrűn épített területén - minden fa érték, és így a kivágásukról szóló döntés előkészítésénél a legnagyobb gondossággal kell eljárni, bevonva minden érintettet.

Demokráciánk állapotát mutatja, hogy épp az Országház előtti tér, vagyis az ország központi tere átalakításáról, az ott található fák sorsáról szóló döntésbe sem a helyi lakosságot, sem az érintett civil szervezeteket nem vonták be. Ez egyúttal döbbenetes üzenet is országunk lakóinak: az ő véleményük nem számít, ne is próbálkozzanak. 

Azonban ezzel a hozzáállásával a kormány - hogy stílszerűek maradjunk - saját maga alatt vágja a fát. Egyrészt növekszik a társadalmi elégedetlenség, másrészt az átalakítás elfogadottsága (jelen esetben a Kossuth téré) sokkal kisebb lesz, mint abban az esetben lenne, ha azt társadalmi egyeztetés előzte volna meg. Mit fog tenni ezek után a Levegő Munkacsoport? Ezen állásfoglalás kinyilvánításán kívül sajnos semmit nem tud tenni ebben a konkrét ügyben. Régebben jogi eljárást indított volna, és akár bíróságra is ment volna, vállalva az akár több évig tartó pereskedést is, és az ezzel járó sokrétű feladatokat (nem utolsó sorban a kommunikációt a sajtóval és más érintettekkel). Mindehhez többek között kertészeti szakember, jogász, kommunikációs munkatárs is kellenek. Továbbá biztosítani kell az adminisztratív és technikai hátteret (könyvelő, legalább egy kis iroda, telefon stb.). Az utóbbi két évben azonban a Levegő Munkacsoportnak (mint általában a környezetvédő civil szervezeteknek) nyújtott állami támogatások a korábbinak a töredékére zuhantak, és sajnos a lakosság jövedelmi viszonyai se javultak annyira, hogy nőhetett volna az adakozási hajlam. Ezért - a korábbi évektől eltérően - a Levegő Munkacsoportnak nincs forrása arra, hogy a Kossuth térrel kapcsolatos vagy az ehhez hasonló, jelentős munka- és szakértelem-igényű feladatok esetenként több százezer vagy akár millió forintra rugó költségeit finanszírozza.

    
rogan-kossuth_ter-1002.pdf
    
rogan-kossuth_ter-1003.pdf
    
rogan-valasz1002.pdf 



Munkában a bíróság: kisétálnak a 

börtönből a vascsöves cigány 

sorozatgyilkosok 


A Pintér rokonai mellet szállásolják el addig amíg a sorsuk el nem dől , és had garázdálkodjanak addig a rendőr ne is menjen a közelükbe , csak ha már leölték a környéket . Addig majd a gárda tartja a frontot, és a végén a gárdistákat fogják le. 
Védtelen időseket bántalmazó sorozatgyilkosok sétálhatnak ki a börtönből, miután négy év alatt sem sikerült ügyükben ítéletet hozni. R. Elemér héttagú bűnbandája arra specializálódott, hogy könnyű célpontoknak számító öregembereket rabol ki otthonukban. Áldozataikat kegyetlenül bántalmazták, ketten bele is haltak sérüléseikbe, kettőt csak az orvosok tudtak visszahozni az életbe. 
 
Id. R. Elemér (balról), M. István, R. Henrik, ifj. R. Elemér, R. András és K. András

Vasárnap hármukat, id. R. Elemért, M. Istvánt és R. Henriket engedték ki a rácsok mögül, mert április 21-én letelt a törvény által maximálisan előzetes letartóztatásban eltölthető idő elsőfokú ítélet nélkül; annak ellenére, hogy már 2011-ben sor került az első tárgyalásra, amelyen a vádlottak közül többen részben elismerték bűnösségüket. Az ügyben csak a DNS-vizsgálatok költsége meghaladta a 30 millió forintot. Az egyik elhunyt hozzátartozója rettegve várta a napot, amelyen a gyilkosok végül kisétálhattak a börtönből.

- Az, hogy kijöhettek, nem jelenti azt, hogy nem bűnösök, hiszen van ellenük bizonyíték. Gyilkosok, mégis megilleti őket a "szabadság joga" - kesergett a rokon, aki saját testi épségét is félti a brutális bűnözőktől.

A Fővárosi Törvényszék megerősítette, hogy áprilisban több előzetes letartóztatás is megszűnik az ügyben.

- A vádlottak egy részének előzetes letartóztatása valóban megszűnik áprilisban. A bíróság a szakértői vélemény késedelme miatt nem tudta idejében befejezni az ügyet - közölték. Hozzátették: a kiengedett vádlottak kényszerintézkedéséről később adnak tájékoztatást. Így egyelőre nem tudni, hogy R. Elemér és társai házi őrizetbe kerültek-e. Mivel életfogytiglani büntetést is kaphatnak, a szökés veszélye is fennállhat.

A héttagú család Ároktőről indult portyázni, összesen 12-szer csaptak le. A forgatókönyv minden esetben ugyanaz volt. Hajnalban csuklyával a fejükön az idős emberekre rúgták az ajtót, áldozataik fejére lepedőt dobtak. Vascsövekkel verték őket, amíg ki nem szedték belőlük, hol rejtegetik kis érté­keiket. Ezután gúzsba kötötték őket, majd sorsukra hagyták a haldoklókat. Volt, akinek megkötözött testére ágylábat tettek, majd az ágyra rá is ugrott az egyik mintegy 100 kilós férfi. A görbeházai K. Károly ( 80) tizenkét órát szenvedhetett, mire meghalt, tőle fagyasztott húst vittek el. 
(Blikk nyomán)

Kapcsolódó:
   
"Magyar" bíróság, 2013: beismerte az idős nő megölését, mégis felmentették, mert ez "kevés a bizonyításhoz"
   
A vén Bárándy is kiirtaná azokat a magyarokat, akik nem hódolnak be a zsidóknak
   
Együtt fújolt az izraeli és az amerikai nagykövet - Nagyítás-fotógaléria
   
Ez már beteges
   
A zsidók degeszre keresik magukat a háborúban - lapszemle 1944-ből 



Hazudik az USA kormány, hazudik 

mindegyik hivatal 



2013/04/22 
Szabad Riport

A korábban megjelent "Rendőrkézen a másik csecsen merénylő is - a kijárási tilalmat feloldották" című cikkünkben a következőket írtuk:
"Magyar idő szerint éjfél után negyedórával megszüntették a kijárási tilalmat Bostonban.

A két keresett csecsen merénylő közül az egy egyiket, a 26 éves Tamerlan Carnajev-et aki a tűzharcban megsebesült és robbanásból származó sérüléseket is szenvedett, már belehalt a sérüléseibe. A csecsen testvéreket gyanúsították a bostoni maraton futáson végrehajtott robbantással."
Tudósítónktól érkezett információ:
boston_12_2Hazugságnak bizonyult az a hivatalos híradások szerinti információ, hogy az idősebbik merénylő a tűzpárbajban szerzett sérüléseibe belehalt. Ezzel szemben a valóságban a Tamerlan Tsarnaevet élve fogták el! "Ezen a videón látható hogy élve, meztelenül, megbilincselve ültetik be a Boston PD autójába. Nem látunk lőtt sebet, nem látunk bordákat áttmetsző vágást rajta! A második videón az eredeti felvétel operatőrje mondja el, hogy ő maga filmezte ezt, élve látta Tamerlant, sérülés nélkül lett letartóztatva. Később az FBI alakulata jelent meg, falhoz állították, s lámpa fényeket láttak, lefényképezték. Ez után faggatták röviden, aztán elvitték. Röviddel ez után jött a hír, hogy tűzharcban elesett, aztán hogy csak megsebesült, de a Beth Izrael kórházban nem tudták megmenteni.

Kár hogy nem ott volt az élet menete, akkor jobban járhatott volna.
Minden hazugság, ami az amerikai kormánytól származik! 
****

VIDEO: 
Bomber suspect Tamerlan Tsarnaev appears to be alive, naked and handcuffed
21stcenturywire.com: CNN News is nagyon röviden vetítette ezt a klipet tegnap, de nagyon kevés információ volt hozzá arról, hogy valójában letartóztatták tegnap, hogy mi is történt ténylegesen. A rövid és kissé homályos bűnüldözéstől származó magyarázat szerint a menekülő Tsarnaevet elgázolta az autó, de ezt nem tudta megerősíteni Dr. Richard Wolfe, a kórház sürgősségi osztályának vezetője. Wolfe azt mondta, a gázolásra mutató egyértelmű sérülések nem voltak láthatóak. 
****

A hatóságok egyértelmű maszatolása ez esetben is tetten érhető, ha valakinek ennek kapcsán eszébe jutna az itthon elkövetett cigányellenes "terror"-támadásokról szóló (közös jegyek: faluszélen lakó cigány családok, fekete terepjáró, lőfegyver, stb.), jelentések közti párhuzama az, nem véletlen.

Az esetekben nem maga a hazugságok ténye az igazán érdekes, hanem a megvezetés célja, hogy mit akartak ezzel elérni, sugalmazni, a hisztéria és félelemkeltésen túl.

A bostoni bombatámadás (a Sandy Hook, a 9/11, meg a többi) esetében is egyértelműen a félelemkeltés, a motiváció.
Azonban a cél az, hogy az embereket ezen keresztül próbálják meg irányítani, jogaiktól megfosztani. A bostoni eset után, hipp-hopp kijárási tilalmat rendeltek el. Ám ez valójában egy főpróba volt, hiszen példátlan készültség volt jelen, indokolatlanul és aránytalanul nagy katonai és fegyveres harckészültséggel. Kipróbálták, hogy egy viszonylag kis súlyú (két terrorista elleni hajtóvadászat) indok is elegendő-e arra, hogy az embereket visszakényszerítsék otthonaikba a közterületről, illetve a szétküldött sms-ekkel és média tájékoztatásokkal meg tudják-e akadályozni, hogy akár még a munkába se induljanak el.

Megállapíthatjuk a próba sikeres volt. Az emberek pusztán félelemkeltéssel és összehangolt média keltette hisztériával kitűnően irányíthatók és kordában tarthatók.

Audie - Szabad Riport Tudósító Iroda 



Itt vannak a valódi merénylők? Hétfőig 

kapott haladékot az amerikai kormányzat, 

hogy elmondja az igazságot!



2013. április 21., vasárnap 
vilaghelyzete.blog
A médiában folyik gőzerővel a propaganda - ahogy az előző cikkben írtam és megjelent a Domestic Terrorist kifejezés, a "terroristák köztünk élnek" szlogen pontosan úgy, ahogy várható volt.

A lényeg nem ez lesz.... NEM az a testvérpár, akiről majd bedobnak ezt-azt a médiának. Ebben a fontos a PSY-OP hadviselés a lakosság elméjének és hangulatának trenírozására. 

Élőben nézem és hallgatom a Boston környéki TV és rádió adását. Mindenki, aki nyilatkozik, teljesen pozitív véleménnyel van a srácról, tanárai ismerősei.... Példás gyerek, másodéves orvosnak készülő hallgató...stb... Szükségállapot közeli helyzet, ilyet még senki nem látott.....nyilatkozik mindenki.... a teljes tömegközlekedést , TAXI-hálózatot felfüggesztették egész Boston területén, speciális kommandós egységek kutatják át a lakásokat sorban ....természetesen házkutatási parancs már régen nem kell......

Kis túlzással, de nincs a rendőrségnek, FBI-nak vagy a DHS-nek olyan egysége, mely ne lenne ott a helyszínen Watertownban. Az Arsenal Street le van zárva és gyakorlatilag egy "hadsereg" zárta körbe a lakóépületeket. Tamerlan Tsarnaev halott, lelőtték a rendőrök....Dzokhar menekül..... Majd este egy csónak alatt infravörös drón kamerával ! megtalálják őt is. Ezek a hivatalos információk....illetve majdnem, hiszen "drone" helyett helikoptert illik mondani a hírekben.

"Halott ember nem mesél..." - tartja a mondás---- Aki meg tudna, az inkább lenyeli a saját nyelvét....

Még egy idézet azért a hivatalos főáramúból, ami jól szimbolizálja ezt az egész mesét.....:

"A torkán és a nyelvén sebesült meg a bostoni robbantások életben maradt feltételezett gyanúsítottja, ezért nem kizárt, hogy nem tud majd beszélni" - közölte vasárnap a CNN hírtelevízió a nyomozati forrásokhoz közel álló, névtelenül nyilatkozó szövetségi illetékesre hivatkozva.

Ugye ez csak valami vicc ?....vagy létezik ember, aki ezeket a meséket beveszi ???
A hivatalos média számára kidobott sztorikkal nem is akarok foglalkozni, mert azt bárki megtalálja és minket nem az érdekel.
Hanem sokkal inkább az igazság arról, hogy valójában kik tették és miért.
Biztos észrevették, akik kutatnak, hogy zajlik valami nagyon érdekes folyamat az igazság körül ! Az alternatív média által feltárt információk ugyanis lehet hamarosan elsöprik a hivatalos verziót .... (?) Hiszen az igazság számos eleme a valódi tettesekről hozzáférhető már most is...tényekkel és konkrétumokkal alátámasztva.
Glenn Beck hétfőig adott határidőt a kormánynak, hogy az igazat elmondja ! 
Máskülönben robbanni fog az igazság. A videóban minden benne van ! 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ndEj4JEjz0g

"A dolgok közül, amiket az elmúlt 40 évben felfedtem, ez biztos, hogy benne van az első ötben. Az első számú természetesen a World Trade Center elleni támadás valódi elkövetői. A második viszont kétségtelenül ehhez a mostani bostoni merénylethez kapcsolódik."

"És most nagyon-nagyon figyeljetek ide! Amin most keresztülmegyünk, az teljesen meghatározza majd a hitet, amiben a nemzet hinni fog. Ne kövessünk el hibát! Az amit tudok és amit teszek, ezt a történetet a legfontosabbá fogja emelni. Ami most történik az nagyon fontos. Ami az események után történt, az lesz a legmeghatározóbb! ....."

"A működtetett Echelon-rendszernek köszönhetően a kormányzat mindenkit tag-gel. Mindent tudnak az eseményekről előre. Nem fájlokról beszélek. Eseményekről.

Hadd küldjem el azt a tiszta üzenetet! Tudjuk ki az a szaudi nemzetiségű férfi! Információink vannak róla. Hétfőig kaptok haladékot, hogy elmondjátok! Mi tudjuk, hogy ez egy nagyon rossz, rossz, rossz ember.
Tudom, hogy ez most még nem mond semmit, de hétfőn majd fog!
De valakinek mond valamit ott Washingtonban...Nem blöffölök és az igazat mondom. "
   

NÉZZÜK AKKOR A LÉNYEGET ! Megpróbálom elmondani KIK INTÉZTÉK A BOSTONI MERÉNYLETET.... 

Hát nem a két Tsarnaev testvér...

Először egy friss gondolat az események tükrében: A Kaukázusból származó testvéreket szülei megerősítése szerint is jó ideje figyelte az FBI és kapcsolatba is lépett velük. Ebből már csak egy ugrás (számomra) és teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy a CIA vagy a szaudi hírszerzés felbérelte őket épüljenek be a wahabista iszlám szélsőségesek közé, akik szaudi pénzekből eléggé terjeszkednek az orosz kaukázusi vidékeken... Ezért is tértek haza valószínűleg.
Aztán vagy hűen szolgálták a hírszerzést vagy esetleg - ahogy előfordult már - annyira beilleszkedtek, hogy szembefordultak a megbízóikkal.....ezt soha nem fogjuk megtudni és a végkifejlet szempontjából ők lényegtelenek. Abban viszont biztos vagyok, most egyetlen mozdulattal beáldozták őket a cél érdekében. Ez egy bevett szokás.....

1., Szerződéses privát katonai egység a helyszínen
Mit tudunk eddig.... ? Amiről nem beszélnek, azok a merénylet helyszínén tevékenykedő privát (!) hivatásos zsoldosok (egyforma egyenruhában, hátizsákokkal a hátukon), akik a robbantásig a közvetlen helyszínen tevékenykedtek, majd pillanatokkal a robbantás előtt gyorsan leléptek. Ezután összegyűltek, beszéltek az FBI helyszínen lévő bombakereső egységével és elhagyták a helyszínt.

Jelszavuk: "Violence does solve problems" - önmagáért beszél. Az erőszak oldja meg a problémákat...

Ők kik lehettek ? Ez itt a fontos ebben az eseményben. Ha nem a legfontosabb.....

A válasz: ők a CRAFT emberei egy privát katonai egység... 
Oldaluk itt megtekinthető.

Érdekes, hogy totális hajtóvadászat van ennek az információnak a kiirtására!
Az FBI döbbenetes módon feketelistára tette azokat a felvételeket, amelyeken gyanús, valamiféle privát katonai szervezet nehéz hátizsákokkal felszerelkezett emberei láthatóak, akik részt vettek a bostoni maraton alatti gyakorlaton.
Egy másik lehetőség még : 
National Guard Civil Support Teams (CSTs) 

Ezen a nagy felbontású képen képen megfigyelhető, mikor az incidens után találkoznak mobil műholdas kommunikációval ellátott autójuk mögött. A helyszínen lévő minden mentésben részt vevő autón látható, hová tartozik, ez az egyetlen jelöletlen különleges jármű, amiből következtetni lehet arra, hogy ez egy fontos (rally point) találkozási pont volt..... (forrás)

- Két emberük jól láthatóan a majdani robbanás helyszínén tartózkodik, aztán néhány másodperccel a detonáció előtt elhagyja a támadás helyszínét és társával együtt az aszfalt közepén telefonálnak. - Az már csak egy apró, de annál nagyobb jelentőségű momentum, hogy az itt balra látható felrobbant hátizsák kísértetiesen hasonlít a Craft egységnél lévő táskákra...

- Közben harmadik társuk valamilyen detektorral a kezében (valószínűleg sugárzásmérő) csinál valamit.

- Egyikük sem a mentésben segédkezik, hanem jól láthatóan valamit koordinálnak.

Ha visszagondolunk a nyomozás első fázisára, amikor az FBI kifejezetten a hátizsákos személyek beazonosítására fektette a hangsúlyt, joggal teszik fel a kérdést, miért nem akar tudomást venni senki ezekről az enyhén szólva is bizarrul viselkedő privát egyenruhás emberekről. A választ persze sejtjük....

Tevékenységük viszont meg van örökítve, sőt annyira gyors volt az alternatív média, hogy miután lelkes amatőrök is kiszúrták a fotókon lévő összefüggéseket, 
hackerek a CBS Twitter accountját megszerezve fel is tették a fotókat és a "60 minutes" c. műsor nevében kiküldték a tweeteket mindenkinek

2., Zajlott-e gyakorlat..., avagy mik a tények, amik elhangzottak és mozaikként állnak össze ?

Fontos részlet pedig, de még azt sem ismerik el, hogy a maraton alatt bárkik is gyakorlatoztak volna, holott a rendezvényen valóban láttak bombakeresési műveletet, 
a tetőkön egyenruhás emberek voltak...... 

Személyes dolog, de amikor a merényletet meghallottam, azonnal a DRILL szót kerestem, mert 9/11 óta tudjuk, hogy a FALSE FLAG támadások egyik fontos ismérve az, hogy ugyanabban az időpontban gyakorlat is zajlik, így biztos voltam benne, hogy a "szervezők" most is fedezték a terepet...... Szemtanúk beszámolói szerint bombakereső kutyák voltak a start és a célvonalnál is.

De nézzük, mik a tények ezen a téren ! Az 
Activist Post-ból több elhangzott híradást kiemeltem ide a VilagHelyzetére:

2013 április 15. reggel a Boston Globe Twitter üzenetében közzé teszi:
"Szolgálati közlemény: Egy ellenőrzött robbantás lesz a szemben lévő könyvtárnál egy percen belül a tűzszerészek tevékenységének részeként."

A Business Insider: "Kettőnél több robbanóeszközt találtak a Boston maraton helyszínén," - "a rendőrség egy harmadik ellenőrzött robbantást fog végezni a Boylston Street 600-as blokkjánál."

Aztán jön a hír a New York Post-tól:
"A rendőrség is megerősítette a harmadik robbanást a JFK Könyvtárnál Bostonban. A bostoni tűzoltóság tisztviselője egy sajtótájékoztatón megerősítette, hogy a harmadik bombarobbanás kapcsolódik a maratonon történtekhez. A harmadik bomba robbanásánál nem jelentettek sérüléseket."

Tehát annak ellenére, hogy a rendőrség egy "véletlen" robbantást tervezett a JFK könyvtárnál, a média a robbanó eszközt már úgy mutatta be, mintha az a bostoni bombatámadás egy másik része volna.

Tehát ha terveztek a gyakorlat részeként valamit a könyvtárnál és abból tudvalévő, hogy tűz is keletkezett és hatósági beavatkozásra volt szükség, ez önmagában is elég tény ahhoz, hogy kérdéseket vessen fel.
- Ha a rendőrség helyezte el a bombát a könyvtárban, és a robbanás összefüggésben áll a bostoni robbantással, ezt nem kellett volna azonnal vizsgálnia a rendőrségnek ?
- Ha nem áll összefüggésben és ott mégis robbant valami úgy, hogy gyakorlat is volt, akkor ez megint gyanús... Vagy később mégis miért zárták ki, hogy összefüggésbe hozható a másik két robbanással ?

Chris Faraone (Boston Phoenix) tweetelte, hogy egy rendőr a maraton célvonala mellett kijelentette: "Vannak más eszközök, amiket szintén megtaláltak és azok nem robbantak fel." - Ezt mi is hallottuk akkor híradásokban, tehát elhangzott.

A Local 15 helyi hírállomásnak Stevenson kijelentette: "A hangosbeszélőkön bejelentéseket tettek, hogy ez csak egy gyakorlat, és nincs semmi ok az aggodalomra. Úgy tűnt, hogy mégis volt fenyegetés, de folyamatosan azt mondták, hogy ez csak egy gyakorlat."

Mike Adams (Natural News) : "Túlságosan korai, hogy mindennel tisztában legyünk. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy az FBI aktívan részt vett robbantási tervek végrehajtásában az Egyesült Államokban, majd azokat az utolsó pillanatban leállította, hogy "elkapják a terroristákat". Ezt a tényt a New York Times hozta nyilvánosságra egyebek között."
3., A szaudi-vonal megint megjelenik

Rögtön az elején kikerült a hír, hogy egy szaudi gyanúsítottat kórházban ápolnak és őrizetbe vettek. Bizonyos információk szerint ezt a fiatal valakit (Abdul Rahman Ali Alharbi) már kedden az USA-ból hazaszállították. Érzésem szerint ez a vonal lesz az, ami mögött valódi szálakat fogunk találni.... és kiderül hamarosan egy s más....Mindenesetre kíváncsi vagyok, milyen szaud-arábiai emberre utal Glenn Beck a fenti videóban.
Már csak azért is, mert 9/11 után azonnal amerikai különgépen menekítették haza Szaud-Arábiába a Bush családdal szoros üzleti kapcsolatban álló Bin Laden család tagjait....

A másik egy fotó, ami érdekes lehet, - de itt leszögezem, hogy csak feltételezésről van szó és egyáltalán nem biztos, hogy azonos a két személy ! 

És vannak még fontos és érdekes hasonlóságok, amik szintén biztos a véletlen művei
Ez már csak kommentár nélkül....


Vajon ki ez, akit meztelenül vettek őrizetbe azon az éjszakán ?
Ő láthatóan épségben van még ekkor. 

Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 22:54 



A Bilderberg csoport áll a 

terrortámadások 

mögött - Az olasz Legfelsőbb Bíróság 

elnökének bejelentése bombaként 

robbant 


4/12/2013 
ujvilagtudat.blog

Megdöbbentő információ került napvilágra ma Olaszországban, mely igazol sok mindent, az úgynevezett "Összeesküvés Elméleteket", melyek már régóta ismertek, miszerint van egy titkos "Nagy Testvér" testület, mely a sok erőszak mögött áll Európában és Amerikában is, és amely felelős a terrortámadásokért és a gyilkossági kísérletekért. Ezt a sokkoló történetet Paul Joseph Watson és az Infowars tárja a közvélemény elé:

"Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától" - mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

"Ennek oka igen egyszerű. Arra kellett volna kényszeríteni ezeket az embereket, az olasz közvéleményt, hogy forduljanak az államhoz annak érdekében, hogy az teremtsen nagyobb biztonságot. Ez a politikai logika a mészárlások és a bombatámadások mögött, melyek büntetlenül maradtak, mert az állam nem tudta elítélni saját magát, vagy megállapítani a maga felelősségét azért, ami történt." - tette hozzá.

Ez a történet Paul Joseph Watsontól és az Infowarstól megerősíti azt a sok tudást, melynek már sokan a világon birtokában vannak, hogy a Bilderberg (és megbízott terroristáik) egy gonosz csoport, és felelősségre kell vonni őket emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikért.

Paul Joseph Watson
Infowars.com
April 11, 2013

Az Olasz Legfelsőbb Bíróság tiszteletbeli elnöke és korábbi Nyomozóbíró Ferdinando Imposimato, aki a II. János Pál Pápa elleni merénylet ügyében vádat emelt, most azzal vádolta mega Bilderberg csoportot, hogy ők állnak az európai terrortámadások mögött. 

Az Articolo Tre weboldalnak adott interjúban Imposimato, aki részt vett az egykori volt olasz miniszterelnök Aldo Moro elrablását és meggyilkolását érintő ügyben azt mondta, hogy "egy megdöbbentő dokumentumot találtam", mely összefüggésbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo szélsőjobboldali szervezettel terrortámadások elkövetésében.

Az olaszországi megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatban és ezen dokumentum birtokában Imposimato kijelentette, "Mikor a mészárláshoz ér, szintén a Bilderberg csoportról beszél. Én elhiszem ,ami ebben a dokumentumban áll. Elvégeztem néhány vizsgálatot, és azt mondhatom, hogy a feszültségek és a mészárlások stratégiája mögött szintén a Bilderberg csoport áll egyfajta Nagy Testvérként a manőverezések, a terroristák használata és a szabadkőművesek fölött.

A "feszültség stratégiája" a Gladio Művelet égisze alatt működött, egy NATO hidegháborús "maradj a háttérben" projekt pedig arra törekedett, hogy létrehozzon egy célszerű politikai légkört Európában, melynek ügynökei terrortámadásokat hajtottak végre, melyekért azután mind a baloldali, mind a szélsőjobboldali politikai csoportokat hibáztatni lehetett.

A Gladiot úgy tervezték, hogy démonizálja a politikai ellenzéket, és a "közvélemény ereje arra kényszerítse a kormányt, hogy teremtsen nagyobb biztonságot." - az egykori Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra vallomása szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsgálat megállapította, hogy az 1980-as bolognai bombamerényletet, amely megölt 85 embert, "olasz állami belső intézmények emberei és az Egyesült Államok hírszerzéséhez köthető emberek követték el."

"Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától" - mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy korábbi Ordine Nuovo terroristától kapta. Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul "Új Rend") számos halálos terrorista támadásban vettek részt, köztük az 1969-es Piazza Fontanai bombatámadásban, az 1974-es Róma-Messina vonat támadásban, a Piazza della Loggia 1974-es bombatámadásban és az Italicus Express 1974-es bombamerényletben. 

A Bilderberg csoport minden évben egy körülbelül 120 fős összejövetelt tartott a legbefolyásosabb hatalmi brókerekkel a bolygóról a politikai, banki, tudományos, média és még a királyi családokból is. A szervezet éves megbeszélését mindig egy szállodában tartották Európában, Kanadában és Amerikában, ám annak ellenére, hogy sok nehéz játékos is részt vett az eseményeken, a fősodrású média alig számolt be róla, pedig az egykori NATO főtitkár és Bilderberg tag Willy Claes 2010-ben beismerte, hogy a Bilderberg résztvevőknek kötelezően végre kellett hajtani politikai döntéseket, amelyeket az ülések alatt hoztak.

Számtalan más példa van arra, hogy a Bilderberg csoport idő előtt befolyásolta a globális eseményeket, rendszeres időközönként kiválasztva olyan elnököket és miniszterelnököket, akik semmibe vették a demokratikus folyamatokat.

2009-ben Étienne Davignon a Bilderberg elnöke még azzal hencegett, hogy a közös valuta, az Euro a Bilderberg csoport agyszüleménye volt.

Imposimato rágalomhadjáratában a Bilderbergek ellen - honfitársa Alfonso Luigi Marra nyomdokaiban, aki kiemelkedő ügyvéd, aki a közelmúltban azt kérte, hogy a római ügyész vizsgálja meg a Bilderberg csoport bűncselekményeit - kijelentette, hogy az elitista szervezet 2011-es találkozója Svájcban az olasz miniszterelnök, Mario Monti kiválásztásához vezetett. 

A csoport az elitisták "egyedi, illegális testvériségeként" magukat "törvények felett" állóknak tekintik, Marra rámutatott a Bilderberg mérnöki pontosságú háborúira, gazdasági összeomlásokra, és diktátorok felfegyverzésére, mely tevékenységek "nyilvánvalóan a büntető törvénykönyv égbekiáltó sárba tiprása, és akkor még keveset állítok."

A 2013-as Bilderberg találkozó helye és ideje még nem megerősített, de a találgatások között szerepel London, valamikor június elején.
Infowars

A 2012-es Bilderberg találkozó résztvevői elsötétített autókban érkeztek, szembetalálva magukat a tiltakozók népes táborával. A "neves" személyiségek között Henry Kissinger (háborús bűnös) is látható.

Videók:
   
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-PU1C3hJL5s
   
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jQA8q6LhABY
   
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=atRSkl71Fd4

Az alábbi videókból kiderül a Bilderberg csoport valódi célja, a titokzatos "rémuralom" mögött álló szervezet hatalmának igazi oka.

Videók:
   
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jq0MHpKqcgU
   
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aTe0WLKtpuM
   
http://www.youtube.com/watch?v=rcWaTLjxBo8&feature=player_embedded
   
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QWzwZEfuPN4 







Tai Chi és Chi Kung Világnap és társ 

rendezvénye 


A Nagy Energiaáramlás Előadások és Workshopok esemény programja! 

A 'World Tai Chi és Chi Kung Day' fesztivál már több mint egy évtizede kerül megrendezésre.
Több mint hetven nemzet, sok száz városában, több millió ember részvételével, Ma már a rendezvény nem más, mint az egészséges életmód ünnepe. 
Elsődleges célkitűzés:
a személyes és a globális egészség és gyógyulás az egész világ számára

Ilyen jelegű és volumenű rendezvény még Nem volt hazánkban!

51 előadás és Workshop lesz. Olyan témákban, ami bárki számára hasznos információkat tartalmaz.

Magyarország legszakavatottabb mestereitől, doktoraitól, tanítóitól, kutatóitól.

Előadók ízelítőnek: 
Darrell Lewis Shifu USA, kungfu mester, többszörös világbajnok (Shaolin Kungfu Egyesület) Dr. Lu Guangyi Kína, hagyományos kínai orvos, tai chi-, xingyi-, bagua mester Dr. Pápai Gyula jóga mester (Magyar Jógaszövetség és Jógaakadémia elnöke) Szilvásy Judit feng shui szakértő Dr. Yu Funian tai chi, bagua mester, hagyományos kínai orvos (Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesülete elnöke, a MOTESZ tanács tagja, előadó a Semmleweis Orvostudományi Egyetemen) Dr. Berend Róbert mérnök, biológus, filozófus több évtizede foglalkozik a csikung és meditáció különböző technikáival. Dr. Damdindorj Danima mongol-tibeti gyógyító, életmód tanácsadóDr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász és Varga Gyula Életfa Chi Kung oktatóKulcsár Gábor (csontkovács mester, oszteoterapeuta) Dr.Varga Pintér Barbara tai chi oktató, kutató Vadas Mihály tai chi mester (Yang családi Tai Chi) Tótisz András író, chi kung oktató, karate mester (Zhineng Chi Kung)

Témák a széles spektrumból:

ˇ Yang Cheng Fu - a TaiJi gyakorlás 10 alap elve
ˇ A Tai Chi alapelveinek gyakorlati alkalmazása az önvédelemben
ˇ Lélekszerelés - a betegségek lelki okai
ˇ Grafológia - kibernológia az egészségért
ˇ Lélekszerelés - a betegségek lelki okai
ˇ A belső energiák szerepe, a K1-ben és a Full contact küzdősportokban
ˇ Yin Diao Gong (Intim súlyzó, Vas Ágyék Kung)
ˇ A művészetek hatása a harcművészetekre
ˇ A lágy chi kung-tól a kemény chi kung-ig
ˇ "Mi is az a Taoista Jóga?"
ˇ "A világot betöltő energiáról, közérthetően"
ˇ A Tai Chi tudományos háttere - összefoglaló az eddigi, Tai Chi-val kapcsolatos kutatásokról

Az összes előadás és a részletek a mellékletekben, valamint: 
www.taichinap.hu
https://www.facebook.com/taichinap

One World ... One Breath
"Egy világ ... Egy lélegzet"

A Magyar Kung-Fu válogatott rendkívüli sikerei a Hivatalos Európa bajnokságon!!! 




Első magyarországi Tai Chi és Chi Kung 

Nap 

- 2013. április 27. -
Előadások és workshopok

1) 
Baktai Ádám jóga mester (Bhakti Kutir Egészségközpont)
Szakterületei: 
Védikus asztrológiaÁjurvédikus gyógyászatVastu shastra (indiai térrendezés)Zen Shiatsu (klasszikus japán fizikoterápia)Reiki (japán energetikai gyógyászat), Hatha JógaTaoista Jóga, Jiu-Jitsu, Malla YuddhaTai Chi.
"Mi is az a Taoista Jóga?"
Az indiai hatha jóga és a kínai taoista jóga hatása a szervezetünkre
2) 
Baranyai Kata (Fálun Dáfá Chi Kung)
Meditációs gyakorlat - a szellem és a test együttes művelése
Három alapelv, igazságosság, könyörületesség, tolerancia.
3) 
Berend Dóra (Mingtang Chi Kung és Meditációs Központ)
Chi Kung meditáció - stresszoldás és képességfejlesztés
Belső, lágy chi kung-ról szóló előadás
4) 
Dr. Berend Róbert (Mingtang Chi Kung és Meditációs Központ)
A lágy chi kung-tól a kemény chi kung-ig
A chi kung, tai chi és a harcművészetek kapcsolata - milyen kapcsolat van a keleti technikák (harcművészet, egészségfejlesztés) és a csikung között? Gyakorlat az előadáshoz kapcsolódóan - Berend Dóra: Vadlúd chi kung bemutató és gyakorlás
Dedikálás az előadáshoz kapcsolódóan: Dr. Berend Róbert dedikálja
Önfejlesztő meditációk c. könyvét - beszélgetés a szerzővel
5) 
Berki Renáta, Varga István (Arany Hegy Alapítvány - Integral Tai Chi)
A tudatosság és az energia kapcsolata a mindennapi életben
és a szellemi gyakorlásban
Az elméleti és gyakorlati módszerek váltakoznak, hogy a megértés és a személyes tapasztalás egymást támogathassa. A gyakorlat során vizualizációs technikát, tudatosság fejlesztő módszereket, Integral Tai Chi-t fogunk
alkalmazni.
6) 
Bozó Krisztián chi kung oktató Fan Teng Gong, (Selyem chi kung),
Bai Ho Szárnyaló fehér daru chi kung
7) 
Cserkész Gábor kungfu mester Rou Gong Men -Hajlékony Munka Stílus - mestere,
a Kínai Kulturális Központ elnöke
A művészetek hatása a kínai harcművészetekre
8) 
Czudar Péter chi kung oktató (MABUHASZ Közhasznú Egyesület)
Selyem brokát gyakorlat sor hatásmechanizmusa a
tradícionális kínai szemlélet és a mai kvantumfizika tükrében (W)
9) 
Dr. Damdindorj Danima mongol-tibeti gyógyító, életmód tanácsadó
Tradicionális mongol gyógyászat
10) 
Darab Ferenc tai chi mester
Wudang és a belső stílusok alapelvei
Összehasonlító betekintés a belső stílusokba: ("HALADÓKNAK")
3 féle támadás védése Tai Chi-val, Xing Yi -vel, Bagua-val és BaJi Quan-nel
11) 
Darrell Lewis kungfu mester (Shaolin Kungfu Egyesület)
A Tai Chi Chuan alapvető elemei
Az előadás a Thai Chi Chuan gyakorlás alapelemeivel foglalkozik, bemutatja, miként lehet a Thai Chi Chuan gyakorlatokat a lehető legtöbb pozitív hatás elérése érdekében végezni, a lehetséges kockázatok minimalizálásával. Az előadás nyelve angol, szinkron tolmácsolással.
Enrich your Chi knowledge!
12) 
Erdei Edit (Egyetemes Gyógyító Tao Rendszer - Mantak Chia mester)
Belső mosoly, gyógyító hangok
Tao Yin - belső alkímia ("HALADÓKNAK")
13) 
Farkas Gábor / Viking / Chi Kung, Tai Chi Chuan és Gerincjóga oktató, OKJ Sportedző,
Gyógymasszőr (San Bao Iskola)
A Három Kincs, a Jing, a Chi, és a Shen művelése a Tai Chi Chaun gyakorlásáva - művelés mint fejlesztés, átalakítás, egyikből másikba átalakulás -
Fogalmak tisztázása:
Mi a Három Kincs? Mi a Jing, a Chi, és a Shen?Hogyan épülnek egymásra?
Különállóak-e vagy sem?Melyik stílussal, formával lehet gyakorolni? Bármelyikkel?

Bian Hui Chun Gong - Tavasz visszahozatala és Hun Yuan - Körök
egyesítése Chi Kung workshopok
14) 
Farkas Ilona (Pilates Chi Kung)
Öt állat mozgása, öt elem, öt évszak a kínai mozgáskultúrában
Chi kung - általános frissítő - gyakorlatok bemutatása,
Pszichológia, a jellemvonások és az 5 elem kapcsolata,
a harmonikus belső működés, és a chi kung mozgások összefüggése.
Az öt állat mozgása.
15) 
Gervai Miklós András (Dr. Wu Fejmasszázs és Chi Kung Magyarországi Egyesület)
Dr. WU Bin Jiang mester tanítványa
        A Chi Kung - Tai Chi és a Dr. Wu-féle fejmasszázs gyógyászati alkalmazása
16) 
Gervai Miklós András (Dr. Wu Fejmasszázs és Chi Kung Magyarországi Egyesület)
Dr. WU Bin Jiang mester tanítványa
Kína, 2012 - élménybeszámoló Kínáról, a kínai gyógyászatról (vetítéssel)
17) 
Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász és Varga Gyula Életfa Chi Kung oktató
(WRA világrekord 2010)
Nahrin funkcionális élelmiszerek és
étrend-kiegészítők alkalmazásának lehetőségei
18) 
Kiss Csaba természetgyógyász (állami szubvenciók: egészségügyi modul,
természetgyógyászati modul, Alternatív mozgás-masszázs terapeutai Reflexológiai Chi Kungot, Shiatsu-t, Thai Generál masszázs, Thai Lábmasszázs, Thai Baba és Gyermekmasszázs, Balla-féle Hangterápiát Tibeti
zengőtálakkal, Aktív Szellemgyógyászat, Csontkovácsolást, Prána gyógyítást)
19) 
Koronczai Viktor tai chi oktató (Chen Yu Taiji, Chen Shi Taiji Quan)
A taoizmus rövid bemutatása
(A taoizmus kialakulásáról és fejlődéséről - alapfogalmak bemutatása.)
A Chen stílus mai formájának kialakulása (A Chen stílus mai formájának kialakulása. Chen Fake, az új stílus kialakulása és elterjedése. A Chen családi stílus néhány fontosabb képviselői: Chen Zhaokui, Chen Yu, Chen
Xiaowang, Chen Zhenglei stb. A Xin Yi Hun Yuan kialakulása és fejlődése.)
20) 
Kovács Gabriella tai chi mesternő (YMAA Magyarország)
"A világot betöltő energiáról, közérthetően"
"Figyelmes harc" - Mi az álláspontunk a harcról?
A Tai Chi küzdelem alapelve ("HALADÓKNAK")
21) 
Kovács László kungfu mester (Seven Star Mantis, Tang Lang Chuan,
        Chen családi Tai Chi, A Tai Chi szimbólumai
22) 
Kulcsár Gábor (csontkovács mester, oszteoterapeuta)
Elsősegély - sérülések felismerése, csontkovács technikák
Harcművészeti vonatkozásban a nyaki gerinc kiemelten veszélyes terület, mind az edzések során, mind a küzdelmek alatt. Részletesebb anatómiai ismerete valamint zavarainak felismerése ezért a harci technikákat oktatók
körében elengedhetetlen (lenne).
Nyaki gerinc támadási felületei, és ezek részein leggyakrabban kiváltható zavarok.
ˇ Alsó nyaki szakasz ízületi és izomproblémái,
ˇ Felső nyaki szakasz (fejízület) ízületi és izomproblémái,
ˇ Csigolyaközti artéria (a. vertebrális) különböző vongálódási helyzetei,
tünetképei, és tünetegyüttesei.
23) 
Latyák Attila kungfu oktató (ShaoLin Shia Shang, Pro Chung Hop Kuen Shi tai)
A női önvédelem alapjai (W)
24) 
Lenkey Zsolt ninjutsu instruktor
A 'ki' (chi) használata a Ninjutsu harcművészetben
25) 
Lljiljana Foki tai chi és chi kung tanár (More Light Coaching "Energia coaching-
Tai-Chi & Qigong & Yoga & Argentine Tango")
Az energia integrálása
Integrációs és alkalmazása; Yin és Yang elvek és Öt elem elméletek a
mindennapi életben; Férfi és Női energia
26) 
Dr. Lu Guangyi hagyományos kínai orvos, tai chi-, xingyi-, bagua mester
A tradícionális belső stílusok (ta chi, xingyi, bagua) különbségei,
gyakorlati alkalmazásuk és egészségre gyakorolt hatásuk (W)
27) 
Molnár Csilla yang stílusú tai chi és chi kung oktató, mongol-tibeti
gyógyító és masszőr
Tradicionális mongol-tibeti masszázs
Fehér Daru lágy chi kung
28) 
Opál Róbert, ELTE-TTK mikrobiológus - technikus, Testnevelési Egyetem sportmenedzser szak, államilag elismert képesítések Fitoterápia, Reflexológia, Bioenergetika, jóga oktató, Skót Lordok háza skót Laird (-i, azaz lord), Eurosport küzdősport szak kommentátor

      A Taiji és Chi-kung szerepe a K1-ben és a Full contact sportokban.

29) 
Orbán Gábor chi kung mester (Waitan Chi Kung)
        Waitan Chi Kung workshop A Waitankung évezredes múltú. 1976-ig titokban őrzött,
tudatosan kifejlesztett mozgássorozatból álló, békés, taoista Kung Fu. Egyesíti a gimnasztika, a gyógyítás és a meditáció elemeit. Célja a hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott élet. Energiát termel, melyet koncentráltan hasznosít a mozgáselemekben és az akupunktúra-pontok masszírozásával.
Fokozza a szervezet-védekező immunrendszerének erejét, ezáltal preventiv, betegséget megelőző szerepe van.
A Waitankung gyakorlatot Dr. Dicsőfi Endre tanította először magyarországon a 90 es években.

30) 
Dr. Pápai Gyula jóga mester (Magyar Jógaszövetség és Jógaakadémia elnöke)
Tradicionális jóga workshop
31) 
Polgár László tai chi mester (Wudang Tai Chi)
A Tai Chi alapelveinek gyakorlati alkalmazása az önvédelemben
A Tai Chi küzdelem alkalmazása más harcművészeti stílusok ellen
32) 
Dr. Polner Kálmán oszt.vez. főorvos és Gervai Miklós András (Dr. Wu Fejmasszázs és
Chi Kung Magyarországi Egyesület)
Chi Kung - Tai Chi a vesebetegek rehabilitációjában
33) 
Rudas Andrea chi kung tanár
Kínai és európai mesterektől-tanároktól többféle gyakorlatot, stílust sajátítottam el. Kínai mesterek, osztrák és német orvosok, tanárok vezetésével 3 éves csikung-tanári képzésben vettem részt Ausztriában, az Österreichische Qigonggesellschaft és a Tai-Chi Verein Shambhala, Wien közös szervezésében. Nemzetközi tanári oklevelem van a Kínai Zhongyuan Qigong Association-tól. Magyarországon alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta képesítést szereztem - törzsszám: 68/1999/AMM.
Hagyományos kínai orvoslást tanultam több éven keresztül Paul Völgyesinél.
Gyakorlat a hosszú, egészséges életért (W)
34) 
Somogyi Péter
Lélekszerelés - a betegségek lelki okai
35) 
Sódor Márton gyógyító harcos chi kung oktató és terapeuta
('TAO' egészség tanácsadó és terapeuta)
Az egészség és a TAO - a taoista egészségszemlélet nyolc alapköve
Filozófia, világnézet (a filozófia TAO-ja), Életmód (Az éltetés TAO-ja), Táplálkozás, táplálékok (a kiegyensúlyozott táplálkozás TAO-ja),
Gyógyászat (a gyógyítás művészetének TAO-ja), Önvédelem, önérvényesítés (az önvédéelem TAO-ja), Szexualitás/szerelem
(a szexuális bölcsesség TAO-ja), Önismeret (az önismeret TAO-ja),
Sorsunk alakítása, siker (a siker és sorsalakítás TAO-ja).
36) 
Schwanberger József tai chi oktató (Örök Körök Társaság - chen tai chi)
Keresés, követés, leválás - a fejlődés lehetőségei
37) 
Szilvásy Judit feng shui szakértő
Energiák - váltsuk valóra álmainkat!
38) 
Szilvásy Péter
Grafológia - kibernológia az egészségért
A kézírásunk nagymértékben leképezi a személyiségünket, viszonyulásainkat, sőt a testi egészségi állapotunkra is nagymértékben utal.
Az ösztönszféra, a születési, genetikai adottság.
Az érzelemvilágunk a szív szférája.
Az értelem, a kreativitás, a kombinációs készség.
Dominancia, együttműködő készség, önállóság, céltudatosság, optimizmus
A talentum tesztelése
39) 
Szommer Gabriella Integral Craniosacralis Biodinamika kezelő, oktató,
Integral Taichi Instruktor, Chikung oktató, segítő
Integrál Taichi, Shujingong
40) 
Tábori László Lajos (Csung Jüan Csikung)
A spiritualitás tükrében
41) 
Tokody Csaba tai chi oktató ("Tokody-Fehér Taiji Iskola")
A Tai Chi selyemtekercselő technikái
Előadás és gyakorlás az érdeklődőkkel:
- Tai Chi Fu Chen (lószőr ostor) bemutató
- Tai Chi Bang (Pálca, vagy bot) - Tai Chi eszközzel való bemutató
(1. meditáció, 2. csuklóerősítés és tekercselés rész, és 3. harcművészeti rész)
42) 
Bozsik László Chen Tai Ji Quan Instruktor
Tai Ji Quan Workshop

43) 
Tóth Zoltán (Wu Tai Chi, Loman Kam Wing Chun Kung-Fu)
Wu Tai Chi workshop (W)
Hogyan fejlesztjük a gyökeret és ennek alkalmazása segéd gyakorlatokban
44) 
Tótisz András chi kung oktató, karate mester (Zhineng Chi Kung)
Zhineng Chi Kung workshop

Sportsérülések gyógyítása, helyben!
45) 
Tőke Csaba (Csung Jüan Csikung - Aranydaru Egészségfészek)
A gyakorlás biokémiája - az értékítélet mentes szemlélés biokémiája
46) 
Vadas Mihály tai chi mester (Yang családi Tai Chi)
Yang Cheng Fu - a gyakorlás 10 alap elve
Lao-ce és a Tai Chi ("HALADÓKNAK")
47) 
Dr.Varga Pintér Barbara tai chi oktató, kutató
A Tai Chi tudományos háttere - összefoglaló az eddigi,
Tai Chi-val kapcsolatos kutatásokról
A Chen-stílusú Taiji Quan néhány pszichológiai és élettani hatása
48) 
Dr. Yu Funian tai chi, bagua mester, hagyományos kínai orvos (Hagyományos Kínai
Orvoslás Magyarországi Egyesülete elnöke, a MOTESZ tanács tagja, előadó a
Semmleweis Orvostudományi Egyetemen)
49) 
Tokody Csaba tai chi oktató ("Tokody-Fehér Taiji Iskola")
A Tai Chi selyemtekercselő technikái
Előadás és gyakorlás az érdeklődőkkel:
- Tai Chi Fu Chen (lószőr ostor) bemutató
- Tai Chi Bang (Pálca, vagy bot) - Tai Chi eszközzel való bemutató
(1. meditáció, 2. csuklóerősítés és tekercselés rész, és 3. harcművészeti rész)
50) 
Wlacsil Zoltán SiHing Hou, Tao Meridián masszőr mester, köpöly-, moxa terapeuta,
taoista életmód- és gyógynövény tanácsadó, Wudang kung-fu instructor, QiGong oktató
51) 
Kárpáti Szilvia Okl. aerobik és testépítő edző, fitnesz terapeuta, TaeBo tanár,
személyi edző,okl.gyógymasszőr, Tao Meridián masszőr, köpöly-, moxa terapeuta, Sárkánypalota QiGong (Belső Elixír Tréning) tanár, gerinc gimnasztika tanár
Yin Diao Gong (Intim súlyzó, Vas Ágyék Kung)
Sárkány Palota Chi Kung, a belső elválasztású mirigyek egészségéért 




Az állítólagos bostoni merénylők apja 

szerint a titkosszolgálatok által rendezett 

hollywoodi show az egész 

2013-04-22. 15:57 MTI - Kuruc.info
A bostoni merénylet két gyanúsítottjának apja hétfőn kitartott amellett, hogy a fiai ártatlanok.

Az idősebb testvér, a 26 éves Tamerlan, akit a múlt pénteken lelőttek, 2012 januárjában járt Oroszországban, nem akart visszautazni, azt mondta, hogy ide akar költözni a családjával - mondta Anzor Carnajev a Komszomolszkaja Pravda című orosz lapnak nyilatkozva.

Carnajev elmondta: Tamerlan, akinek az elmúlt években az Egyesült Államokban többféle munkája is volt, postásként, gumijavító műhelyben, illetve ökölvívó edzőként dolgozott, az utóbbi hónapokat "bébiszitterként" töltötte: otthon vigyázott a hároméves gyermekükre, miközben a felesége, aki fogyatékkal élőket ápolt, dolgozott.
"Jó muszlim volt"

"Tamerlan valóban nagyon vallásos lett az esküvője után, és minden pénteken mecsetbe járt. Jó muszlim volt azonban, nem tehette azt, amivel vádolják" - mondta az apa.

A fiatalabb fivér, a 19 éves Dzsohar, akit a hajtóvadászat után pénteken vettek őrizetbe, Cambridge-ben végezte a tanulmányait és nagy tervei voltak: orvos szeretett volna lenni, saját rendelőt nyitni, és Oroszországban letelepedni.

"Azt mondta: papa, ne izgulj, befejezem a tanulmányaimat, idejövök, és segítek neked. Most pedig bombákról meg merényletekről beszélnek. Hogyan lehetséges ez?" - kérdezte az idősebb Carnajev, aki súlyos betegen néhány éve tért vissza Dagesztánba, mert - mint mondta - a szülőföldjén akar meghalni.

Anzor Carnajev "politikai megrendelésnek", a titkosszolgálatok által rendezett hollywoodi show-nak nevezte a fiai elleni eljárást. Közölte: az Egyesült Államokba szeretne utazni, hogy támogassa Dzsohart.

Az elmúlt két évben "Tamerlan állandó felügyelet alatt volt. Az FBI (Szövetségi Nyomozó Iroda) emberei meglátogatták, mondták neki, hogy erre a merényletek megakadályozásához van szükség" - mondta Anzor Carnajev, de nem fejtette ki, mire gondol.

"Csak Tamerlant akarták csapdába ejteni, és Dzsohar rossz időben volt rossz helyen" az apa szerint.

Anzor Carnajev, aki a kezdetektől hangoztatja a fiai ártatlanságát, Oroszországban szeretné eltemetni Tamerlant - mondta a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek. Pénze azonban nincsen sem az amerikai útra, sem arra, hogy ügyvédet fogadjon. 



A Fidesz elismerte, hogy a 

közfoglalkoztatás a cigányságé 


A Jobbik már többször számon kérte a kormányon, hogy a fideszes önkormányzatok a közfoglalkoztatásból miért próbálják országszerte kirekeszteni a magyar embereket a cigányság javára.

A Jobbik most azt nehezményezte, hogy a heti bérfizetésről havira átállásnál a kormány miért nem gondolt arra, hogy egy heti bérből, tehát 10-12 ezer forintból kell majd megélniük a közmunkásoknak egy hónapon keresztül, és ez nyomorgást, teljes kilátástalanságot vagy az uzsorások kezeire kerülést jelenti számukra. Ezzel nem a munka becsületét hangsúlyozza a kormány, hanem ismét úgy bánnak ezekkel az emberekkel, mintha könyöradományt kapnának, rabszolgák lennének.

Tállai András államtitkár válaszában azonban a megoldási módok helyett arról beszélt, hogy a közfoglalkoztatásban cigányok dolgoznak, és kifejezte értetlenségét, hogy miért védi őket a Jobbik. Ezzel tehát elismerte, hogy valóban diszkriminálják a munkanélküli magyarokat, és valóban igazak azok a panaszok, melyek szerint az álláskereső magyarok jelentős részét még annyi időre sem engedik a közfoglalkoztatás közelébe, hogy a minimális munkanélküli ellátásra jogosultságot megszerezhessék.

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy szüntesse meg a cigányság pozitív diszkriminációját a közfoglalkoztatás terén, ugyanis ma Magyarországon a munkanélkülivé lett emberek néhány hónap alatt nyomorba csúsznak és a túlélésért küzdenek. Ezért ebben a helyzetben a cigányság pozitív diszkriminációja nem a többségi társadalomhoz történő felzárkózásukat segíti, hanem - az áthidaló megoldás lehetőség elvételével - a magyarság rohamos elvándorlását, teljes nyomorba dőlését, önpusztításba menekülését eredményezi.

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő 




Partiztak a Cozma-gyilkosság 

gyanúsítottjai 


Partiztak a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjai ENYING - Szabadulóbulit rendeztek a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjainak.
Többeket pénteken kiengedtek az őrizetből, ezért a Veszprém melletti település lakosai hatalmas ünnepséget rendeztek a tiszteletükre. Persze a buliról nem hiányozhattak a rendőrök sem, szinte mindenkit igazoltattak, akik részt vettek a rendezvényen.

A mulatozás hajnalig tartott, a rendőrség tájékoztatása szerint nem történt semmilyen balhé ez idő alatt. Mint megírtuk, Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott kézilabdázóját tavaly február 8-án hajnalban két késszúrással meggyilkolta a gyanú szerint Raff ael Sándor a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető csapattársai közül a horvát Ivan Pesic és a szerb Zsarko Sesum életveszélyes sérüléseket szenvedett, mindketten életmentő műtéten estek át.

Az ügyben több mint 13 ezer oldalas anyag gyűlt össze, de a nyomozás lassan véget ér. A Cozmagyilkosság további gyanúsítottjai ellen április közepén emelhetnek vádat. 
blikk mommo 




Az imádott nyugat hálája... 


Brüsszeli bosszúhadjárat Magyarország 

ellen? 

2013. április 22., hétfő 10:14 (
NAPI)Magyarország a többi európai nemzet harcát vívja a brüsszeli "jakobinus konvenció" ellen, szégyen, hogy Európa országai nem sorakoznak fel mellette - írja Gerald Warner konzervatív újságíró. Szerinte az euroszkeptikusok élén Margaret Thatcher helyét Orbán Viktor foglalta el.

Azon a napon, amikor Margaret Thatcher volt brit kormányfő meghalt, az euroszkeptikus politikai erők karmesteri pálcáját, amelyet elejtett kezéből, egy másik politikus vette fel. Orbán Viktor magyar miniszterelnök rádióinterjújában kijelentette, hogy liberális, baloldali és zöld pari politikusok egymásra licitálva, nyakukon kidagadt erekkel üvöltöznek a magyar kormánnyal szemben folytatott vitájukban. Ezzel csak azt mondta ki, amit mindannyian tudunk, mégis furcsa hallani az igazságot egy uniós tagország vezetőjétől - kezdi a Magyarország körül kialakult európai vita értékelését Gerald Warner a Scotland on Sundayban megjelent publicisztikájában.

Orbán elmondja, hogy a magyarok azt hitték, Európában a tények kiegyensúlyozott mérlegelésén alapuló vita folyik, amelyben a felek feltételezik, hogy a másiknak is igaza lehet, ám az Európai Parlament (EP) nem európai hely. A tények másodlagosak. A mélyen konzervatív újságíró szerint - aki tanácsadói szerepet vállalt egy korábbi jobboldali brit kormányban, ám a jelenlegi tory kormányfő. David Cameron bírálója - a magyar miniszterelnök ezzel pontosan leírta a "brüsszeli kleptokráciát", azaz a tolvajlás betegségében szenvedő társaságot, különösen azzal az éles elméjű megjegyzéssel, miszerint "ez nem európai hely".
Bosszúhadjárat, diktatúra

Az EU teljes erejéből bosszúhadjáratot folytat Magyarország ellen. Úgy tesz, mintha a kormánypárt, a Fidesz ellen lépne fel, ám valójában a magyar nemzet szabadsága és értékei ellen lép fel. Teszi ezt azért, mert ezek az értékek nem egyeztethetők össze a brüsszeli diktatúra kiterjesztésének szándékával. A magyarok azt a harcot vívják, amelyet a londoni kormány elkerül, ám amelynek megvívását a britek többsége támogatja, és meg akar nyerni.

Olaszország és Görögország polgárai már megtapasztalták, milyen az EU beavatkozása kormányuk meghatározásába, ám az EP képviselői a magyar parlamentet kárhoztatják azért, hogy élve kétharmados többségével megváltoztatja az alkotmányt. Ennek alapján úgy tűnik, hogy az EU-ECB-IMF trojka diktátuma elfogadható, míg a parlamenti többség érvényesítése antidemokratikus. Az EU azzal vádolja a magyar Országgyűlést, hogy kijátssza az alkotmánybíróságot, miközben éppen erre kötelezi a portugál kormányt, miután a lisszaboni alkotmánybíróság az alaptörvénnyel ellenesnek minősítette a megszorító intézkedések egy részét.
Képmutatás, Kádár János

A Magyarország elleni fellépést Viviane Reding, az Európai Bizottság elnökhelyettese vezeti, hangot adva aggodalmainak azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon csorbul a jog uralmának elve. Kétségei sokkal hitelesebbek lennének, ha Brüsszellel szemben fogalmazná meg azokat. Tavaly novemberben az európai számvevőszék egymás után a 18. egymást követő évben utasította el az európai költségvetés auditálását. Minden olyan miliőben, ahol érvényesül a jog uralma, egy ilyen szervezet ellen az első évben büntetőeljárást kellett volna indítani.

További fontos bírálója a magyar demokráciának Daniel Cohn-Bendit, becenevén Vörös Danny, aki jelenleg az EP zöld frakciószövetségének társelnöke. Ma ez a marxista ad leckéket a demokrácia működéséből annak a nemzetnek, amely 1956-ban fellázadt a kommunista diktatúra ellen. Sajnálatos, hogy Kádár János már nem lehet köztünk, hogy ő is megossza velünk bölcs meglátásait a demokráciával kapcsolatban - írja Warner.
Nemzet- és családrombolók

Az euroföderalista fanatikusok látszólag az alaptörvény negyedik módosítása miatt támadják Magyarországot. A jogrend aláásásának tartják azt a szabályt, amely az uniós büntetéseket közvetlenül áthárítaná a magyar adófizetőkre. Talán valamiféle közvetítőnek kellene enyhítenie a terheket? Kifogásolják, hogy a nyugdíjba küldött bírókat nem helyezték vissza állásukba. Az EU talán azt hiszi, hogy a kommunista bírók visszavétele jelenti a demokrácia tiszta érvényesülését Magyarországon?

Brüsszelnek valójában az új alkotmány ellen van kifogása - véli Warner -, pedig ez a dokumentum kivételesen tiszta kulturális és erkölcsi egységet képez. Pompásan megfogalmazza a magyar múlt, jelen és jövő közötti viszonyt, ahol az egy a francia forradalom után készült alkotmánytól elvárható. Megállapítja a kereszténység szerepét a nemzeti lét megőrzésében és fogadalmat tesz a család és a nemzet alapvető együttélésének szükségessége mellett. Emellett védi az emberi életet a fogamzásgátlástól és a házasságot a férfi és a nő egyesülésének, szövetségének definiálja.

Nem meglepő, hogy a "brüsszeli jakobinus gyűlésben ülő Robespierre-ek" gyűlölik ezt a dokumentumot. Ha ez az alkotmány fennmaradhat, az garantálja a magyar nemzeti létet - és más európai nemzetek létét is. A kereszténység-család-nemzet éppen az hármasság, amelyet az Európai Unió le akar rombolni. Magyarország a mi harcunkat is vívja, szégyen, hogy nem küzdünk mellette vállvetve - fejezi be tárcáját a Gerald Warner.

Kapcsolódó cikkek
    Eladnák a kórházakat - a magyarral ellentétes utat követnek
    Nem várt lakásadat jött az USA-ból
    Az óvatos lazítás mellé állt a G20
    Itt az új prognózis - ilyen forintárfolyamra számíthatunk
    Itt a magyar meglepetés - még jobb lett az adat!
    Így változhat a matricás rendszer a sztrádákon - jöhetnek a kínai útdíjszedők
    
Atombomba Magyarország ellen? 




De miért is kellet belépnünk , hogy Kovács Lászlónak legyen egy állása. Most meg oda járnak az ország hírnevét öregbíteni , hazaárulók csak nem szarnak az anyaföldre elviszik azt Strasbourgba a sok szarzsák ha kiszakad beteríti az EU- t , és így talán kiléphet minden ország az újabb birodalom épüléséből.

Gyenge színvonalú, felkészületlen, félművelt képviselők ülnek az Európai Parlamentben - így kommentálta Tóth Gy. László politológus az Echo Tv Korrektúra című műsorában, hogy tulajdonképpen összehangolt támadás történt Strasbourgban, amikor a magyarországi alkotmányos helyzetről tartottak vitát a szerdai plenáris ülésen.

A politológus szerint a szerdai ülésen semmi új nem hangzott el, mert lényegében az eddig ismert álláspontokat ismételték meg a felszólalók. Tóth Gy. László emlékeztetett, hogy Hannes Swoboda, az európai szocialisták EP-frakciójának vezetője a tomboló magyarországi antiszemitizmusról beszélt, ugyanakkor az osztrák politikus azt elfelejtette megemlíteni, hogy osztrák pártja egyébként szoros viszonyban állt egy olyan szlovák kormánnyal, amelyiknek az egyik kormánypártja szélsőjobboldali volt. 





A vízhez nincs jogod 

Legalábbis a Nestlé vezérigazgatója így gondolja.

Szerinte minden vízforrást privatizálni kell, és extrém nézet azt gondolni, hogy a vízhez valamiféle köz, vagy emberi jogok fűződhetnek.

Vegyél Nestlé palackozottat, vagy dögölj szomjan. 



Budapest 2013 04 21 Hollókosztos 

magyarellenes provokátor bácsika 


Egy Hollókosztos provokátor folyamatos magyarellenes hőbörgésével próbálta megzavarni a Nemzeti Motorosok évadnyitó rendezvényt. Nagy bánatára senki nem vágta pofán. E miatti rettegésében a mozgásban lévő motorok alá akarta vetni magát. A rendőrségnek kellett eltávolítani a közúti közlekedést veszélyeztető lényt. Előzőleg a "magyar rendőrség" hosszú időn át tétlenül szemlélte a garázda,kirívóan közösség ellenes magatartást. Ennyit a kettős Mércéről. Próbáljátok meg egy magyarellenes Mazsihisz rendezvényen hangosabban venni a levegőt, mind ahogy a megszállók engedik....A "magyar" rendőrség azonnal őrjöngésbe kezdene.......

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=gaMEyNKhzw8 



Hogyan kéri a mikrocsipjét? Beültetve 

vagy ehető formában? 

április 22, 2013 
Forbes.com Idők jelei

Joseph Candel: Az alábbi cikkben vázolt néhány technológia igen hatékonyan készíti elő a terepet a chipek széleskörű elfogadásához. Minél többet látnak és hallanak egy termékről, annál megszokottabbá válik és használatuk szinte természetesnek tűnik majd mindazok számára, akik nem ismerik a végső célt. A chipekkel is ez a helyzet és a széles tömegek egyre kevésbé veszik komolyan azok figyelmeztetését, akik tudják, mire megy ki a játék. Ez pedig nem egyéb, mint a Jelenések könyvében 2000 évvel ezelőtt megjósolt Fenevad Bélyege, vagy 666, az Új Világrend gazdasági rendszere, amiben senki sem vehet vagy adhat el valamilyenfajta megjelölés, azaz a Fenevad Bélyege nélkül. (Jelenések 13:16-18)

Komputerchipek és szilícium mikrogépek várnak, hogy testünkbe juthassanak. Ideje eldönteni milyen formában szeretnénk őket: beültetve, lenyelve vagy "intim összeköttetésen" keresztül. Az új eszközök minden ízlésnek megfelelő formában elérhetők már.

Egyes technológiák már megkapták a hatósági engedélyt, másoknál még folyik az engedélyeztetési eljárás, megint más modelleknél pedig a kísérleti szakasz fejeződött be. A precíziós technológia területén kiírt 10 millió dolláros 
Qualcomm Tricorder X fejlesztői pályázat első határideje egy éven belül lejár, így igazi vezeték nélküli mobil diagnosztikai forradalom várható. Az új szenzorok a korábbinál jóval több információt szolgáltatnak a felhasználó egészségéről, arról, hogy milyen gyógyszereket szed és mikor vette be őket utoljára. Egyes szenzorok célja az egészség védelme, de mindenkinek saját belátása szerint kell döntenie, hogy melyiket választja és, hogy milyen módon fogja védeni személyes adatait.

A beültethető szenzoroknak számos fajtája létezik, hiszen állatok azonosítására már évek óta használják őket. A hatósági engedélyezési eljárás alatt álló modellek között van például a glükóz szintet figyelő chip cukorbetegek számára vagy a szívbetegeknek ajánlott vérnyomás ellenőrző szenzor. A legújabb agyba ültethető modell a kutatók reményei szerint lehetővé teszi a paralízisben szenvedő betegeknek, hogy gondolataikkal irányítsák a körülöttük levő berendezéseket.

A beültethető szenzorok közös tulajdonsága, hogy minden olyan alkatrésszel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a testben rögzített információk vezeték és elemek használata nélküli továbbítását. Ezek már működőképes újítások, bár némelyik modell még az engedélyre vár. Amikor az orvos jelzi vagy a beteg úgy érzi, hogy egészsége veszélyben van, a legtöbben nem mondanának nemet egy ilyen eszköz 
beültetésére.

Ezzel szemben az egészségesek talán túlságosan tolakodónak tartják ezt a technológiát. Sebaj, van másik. 
 
(a) A szenzor közelről (b) A szenzor egy tablettán elhelyezve
(c) A szenzor egy kapszulában (Credit: Proteus Digital Health)


A lenyelhető chipek a legtöbb ember számára emészthetőbb megoldásnak tűnnek. Szó szerint.

Ezekből jelenleg három fő típus létezik. A Given Imaging által gyártott 
kameratabletta, ami fényképeket készítve és továbbítva halad végig az emésztőrendszeren, már elérhető a háziorvosok számára.

Talán egyesek látták már a reklámot, amint Lance Armstrong lenyel egy CorTemp hőmérőt a HQInc cégtől. Ez a tabletta az emésztőrendszeren végighaladva folyamatosan közvetíti a beteg testhőmérsékletét, ami a sportolók és magas környezeti hőmérsékletben dolgozók számára lehet hasznos. Ez esetben is egy TricordertAz Űrszekerekből származó trikorder1 szó, egy multifunkcionális hordozható eszközt jelent, amely képes az adatokat érzékelni, elemezni és rögzíteni.utánzó eszközről van szó, ami vezeték nélkül továbbítja a testhőmérsékletre vonatkozó adatokat egyenesen a testből.

A harmadik 
lenyelhető érzékelős tablettát a Proteus Digital Health gyártja [Időkjelei: Többek között aBill és Melinda Gates Alapítvány támogatásával] és egy nagyon egyszerű műveletre képes: jelenti, hogy valóban lenyeltük-e. A Proteus jelenlegi, első terméke tulajdonképpen egy szilícium chippel ellátott placebo tabletta, ami a gyomorba érve jelzi a mobiltelefonunknak, hogy célba ért. Ezt az információt azután a telefon saját beállításainknak megfelelően továbbítja az orvosnak, gondviselőnek, vagy akinek akarjuk. Amennyiben a Proteusnak igaza van saját termékét illetően és valóban széles körben elterjed, olyan sok szilícium lapocskára lesz szükség, amennyit a világ összes számítógépe jelenleg használ. A telefonok pedig tele lesznek a gyógyszerszedéssel kapcsolatos információkkal.

Sokan úgy gondolják, hogy nincs szükség ilyen tolakodó eszközökre, vagy személyes adataikat féltik. Számukra fejlesztették ki a szenzorok harmadik típusát, az intim érzékelőket, amelyeknek kutatási fázisa bármikor befejeződhet.

Két tudományos munka is foglalkozik a felragasztható, tetoválásszerű érzékelőkkel, amelyeknek egyszerű felhelyezése és használata túlságosan jó ahhoz, hogy ne terjedjen el robbanásszerűen és könnyen megnyerheti a Qualcomm pályázatot is. Mindenesetre úgy tűnik, hogy ezt a megoldást a legtöbb ember elfogadja.
1. Az Űrszekerekből származó trikorder szó, egy multifunkcionális hordozható eszközt jelent, amely képes az adatokat érzékelni, elemezni és rögzíteni. 


Az Irakban „bevált” forgatókönyv Szíria ellen




Forrás: Tony Cartalluci, Activist Post
Miközben a NATO terror frontja összeomlóban van Szíriában, az intervenció szükségességét a múltból sajnos igen jól ismert „tömegpusztító fegyver” vádakkal próbálják igazolni.
Az Independent, szinte pontosan egy évvel ezelőtt, a következőket írta:
A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogyan színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.”
Az elit médiának nem okoz gondot utólag elismerni ezeket a szörnyű hazugságokat, amikkel Irak megszállását indokolták. Az azt követő háború egy egészen másik történet. Ezeknek a ma már köztudott hazugságoknak a szó szerinti megismétlését hallhatjuk most Szíriára vonatkozóan, miközben a nyugat képtelen terrorista alvállalkozóin keresztül megdönteni az ország jelenlegi vezetését.
Az elmúlt két hét során a szíriai hadsereg számos győzelmet aratott az országban. Úgy tűnik, hogy két teljes „Szír Felszabadító Hadsereg” egységet semmisítettek meg Damaszkusz közelében, miközben a kormány erői helyreállították a rendet Hom városának egyes részein és a libanoni-szír határ mentén.
A nyugat kezd kifutni az időből és úgy tűnik, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy összeomlóban lévő marionett-háborújúkat valahogy megmentsék. Amikor sürgős, de egyébként minden jogalapot nélkülöző katonai intervencióra van szükség, általában a „humanitárius” álcát vetik be, mint ahogy azt Líbia esetében is láthattuk. Amikor ez nem jár sikerrel, mint most Szíriában, egy még átlátszóbb forgatókönyvet támasztanak fel a sírból.
CNN a következőket írta csütörtökön:
Chuck Hagel, amerikai védelmi miniszter csütörtökön bejelentette, hogy bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy Szíria vegyi fegyvereket vetett be.
Érdekes módon néhány nappal korábban egy izraeli titkosszolgálati tiszt azt mondta, hogy Damaszkusz a nemzetközi törvények által tiltott fegyvereket vetett be saját állampolgárai ellen. Szíria szerint viszont a vegyi fegyvereket a lázadók használták. Barack Obama már kijelentette, hogy amennyiben a szíriai kormány vegyi fegyvert vetne be saját állampolgárai ellen, az teljesen megváltoztatná a helyzet megítélését.
Nehéz elhinni, de a nyugat ismét a tömegpusztító fegyver forgatókönyvet vette elő Szíria ellen, ahogyan azt Irak esetében is tette.
Washington Post a következőképpen írja le a tömegpusztító fegyverek bevetésére vonatkozó „bizonyíték” természetét:
Hagel elmondta, hogy a titkosszolgálati ügynökségek helyzetelemzései eltérő mértékű bizonyosságot” nyújtottak, ami azt jelenti, hogy igazából nincs bizonyíték illetve, ha van, az nem egyértelmű. Azt is elmondta, hogy „24 óra alatt jutottak erre a következtetésre” és a Fehérház csütörtök reggel átadta a feltárt információk kivonatát tartalmazó levelet a kongresszusnak.
A Washington Post a Fehérház Carl Levin szenátornak írt levelét is közzétette, ami még inkább kiemeli, milyen gyenge bizonyítékokról van szó:
A titkosszolgálati közösség helyzetelemzései, eltérő mértékű bizonyossággal, azt találták, hogy a szíriai rezsim kis mennyiségű vegyi fegyvert, leginkább szarin gázt használt Szíriában. Az elemzések alapját, legalábbis részben, élettani minták alkotják. A bizonyítékokat ezekre a titkosszolgálati értékelésekre kell alapozni, hogy megtalálhassuk az ezeket alátámasztó, hitelt érdemlő tényeket. Például egyelőrenem világos a birtoklási lánc, így nem tudjuk megerősíteni milyen módon kerültek a minták kapcsolatba az anyaggal. Hisszük, hogy a vegyi fegyverek bármilyen formában történő bevetése Szíriában leginkább az Assad rezsimtől származhatott.
Szarin gázra utaló élettani minták. Más szóval olyan emberektől vett minták, akik valamilyen kapcsolatba kerültek az anyaggal, ami számos úton megtörténhetett. Megerősített információ, hogy a líbiai vegyi fegyver arzenál szarin és mustárgázt is tartalmazott. A Washington Post 2011-es „Líbia mérgező gázait érintetlenül hagyta a felforduláscímű cikke a következőket állította:
A szakértők úgy gondolják, hogy Líbia hozzávetőleg 3300 mustár és szaringáz kijuttatására készült gránátot semmisített meg több évvel ezelőtt, a nyugattól való több évtizedes elszigeteltség felszámolása érdekében.
Körülbelül 10 tonna, hordókban tárolt kén-mustár és szaringáz elővegyület maradt, összesen három helyszínen, a Tripolitól délre található sivatagos területen, ahol Moammer Kadhafi meggyilkolásáig rejtőzködött.
Sokan attól tartanak, hogy az al-Kaidához köthető terroristák hozzájuthatnak ezekhez a hordókhoz.
2011 óta persze megerősítést nyert, hogy az úgynevezett „líbiai lázadók” tulajdonképpen a Líbiai Iszlamista Harcoló Csoport zászlaja alatt harcoló al-Kaida terroristák voltak, akik a líbiai események után átvándoroltak Szíriába, hogy az al-Kaida franchise al-Nustra színeiben folytassák a harcot a NATO marionett-háborújában.
Éppen ezért ugyanúgy lehetséges, hogy a NATO megbízott erői nemcsak kisfegyvereket és pénzt vittek magukkal Líbiából, hanem komolyabb fegyvereket is, például szarint és mustárgázt.
Figyelembe véve, hogy a szíriai kormány nagyon is tudja, hogy vegyi fegyverek bevetésével tulajdonképpen átadnák az erkölcsi, stratégiai és geopolitikai fölényt a nyugatnak, valamint számolva a közelmúltban hagyományos fegyverekkel és taktikákkal elért kormánygyőzelmekkel, sokkal valószínűbb, hogy amennyiben tényleg van szaringáz Szíriában, az inkább a háborús indíték után kutató NATO alvállalkozók birtokában található.  A Szíriában ténykedő terroristákat már amúgy is rajtakapták más vegyi fegyverek használatán.
A sok kétely ellenére a nyugati politikai hatalom „a helyzetet alapjában megváltoztató felfedezésekről” beszél, ami zöld utat adhat az amerikai intervenciónak.

Csavart labda”






A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogy színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.”
Fontos felidézni az Irak megszállását megelőző propaganda hadjáratot. Akkor is a vegyi fegyvereket hozták fel egyik ürügyként az alaptalan háború igazolására. A Hagel elődei által használt titkosszolgálati „információkat” megrendelésre gyártották. 
Az Independent 2012-es cikkében a következőket olvashattuk:
A férfi, akinek hazugságait Irak megszállásának igazolására használták, egy olyan háborút indítva el ezzel, ami több mint 100.000 emberéletbe és több százmilliárd fontba került, mindent bevall első televíziós interjújában.
Csavart labda”, az iraki disszidens, aki az iraki tömegpusztító fegyverekről szóló állításokat kitalálta, mosolyogva erősíti meg, hogy hogyan találta ki az egészet. Az Irak elleni háború indítékául szolgáló csalás megváltoztatta a történelem folyását.
Tettét azzal magyarázta, hogy „meg akarta dönteni a diktátor hatalmát, mert amíg a diktátor hatalmon van az irakiak szenvedni fognak az elnyomástól.”
Már előre láthatjuk, amint a hatalom utólag „a szíriai diktátor hatalmának megdöntésével” próbálja magyarázni a következő „nemes hazugság” szükségességét.
A cikk így folytatódik:
Rafid Ahmed Alwan al-Janab szerint semmi sem volt igaz belőle. Nekiszegezve a kérdést, hogy „Hiszen egy hazugság alapján indítottunk háborút Irak ellen, és ez az ön hazugsága volt!” – csupán annyit válaszol, hogy „Igen.”
Az amerikai illetékesek kicsit „feljavították” Mr. Janabi rajzait a mobil biológiai fegyverlaborról, hogy szalonképesebbek legyenek, vallotta be Lawrence Wilkerson ezredes, Powell tábornok korábbi vezérkari főnöke. „Bevontam a Fehérház csapatát a grafikák elkészítésébe,” mondja, hozzátéve, hogy „a titkosszolgálati információkat úgy alakították, hogy passzoljanak az irányelvhez.”
Az információknak a követendő vonalhoz történő alakítása volt az egyik legfontosabb elem az iraki háború előkészítésében és minden bizonnyal most is ezt teszik Szíria esetében.
Az Irak esetében használt hazugságokat most Szíriánál is előveszi a nyugat, amely már minden trükköt kipróbált, így kénytelen visszatérni a könyv elejére. A kérdés, hogy képesek lesznek-e ismét megvezetni a világot, tudva, hogy mindez hová vezet. A háborús agressziót csak a Wall-Street-London nemzetközi renden kívüli országok lennének képesek megakadályozni, és ezúttal nem hivatkozhatnak a tudatlanságra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése