2016. május 10., kedd

Az igazság



Az igazság

Na ne viccelj!!!!












ellenőrzését

és így igaz a mondás!!!


Több mint 911


?


300 család, kb. 6000 ember uralja a világot




1.- 2 .rész T.T.I.P. Magyarország gyarmatosítása, készül ! Világ panoráma EchoTv




Szaniszló Ferenc - A Magyarság és a Világ Sorsa




Világ-panoráma az Iszlám Államról: ami a színfalak mögött van




Világ-Panoráma - A Szovjet kormány felkínálta nekünk Erdélyt cserébe semlegességünkért! - 2014 09 08




Világ-Panoráma - Dr. Hossó Andrea - VAN KIÚT, A GYARMATI STÁTUSZBÓL! - EchoTv 2014 05.05.




Kik a valódi terroristák?






Hetven éve nem eszik és iszik egy indiai jógi





2010.04.30. 16:22




1940-ben evett és ivott utoljára, azóta a levegőből táplálkozik, és egy istennő táplálja a életelixírrel, így nincs szüksége élelemre - állítja a 82 éves indiai Prahlad Jani, akit a helyiek szent emberként, sadhuként tisztelnek.
A jógit hat napja vizsgálják az orvosok egy indiai katonai kórházban, a legszigorúbb felügyelet alatt. Azóta valóban nem evett és nem ivott, viszont egyáltalán nem mutatkoznak rajta azok a tünetek, amelyeknek ennyi koplalás és vízhiány után kellene: kiszáradás, súlyveszteség, kimerültség és izomsorvadás.


Prahlad Jani jógi nemeszik 000T TRHkg3518538
Prahlad Jani jógi 70 éve nem eszik és nem iszik



A teszteket 15 napig szeretnék folytatni az indiai védelmi minisztérium orvosai, illetve olyan orvosok, akik az áltudományok gyakorlói és csalók leleplezésének specialistái. Egyelőre úgy tűnik, Jani szervezetének tényleg nincs szüksége sem vízre, sem élelemre, az emésztése egyáltalán nem működik, a wc-t sem használja, a húgyhólyagjából pedig felszívódik a vizelet. Egy orvoscsoport 2003-ban már megvizsgálta a jógit, de az akkori eredmények ellentmondásosak voltak, a tíznapos kísérlet végén ugyanis a férfi egy kicsit fogyott.
A hinduk között nem szokatlan, hogy 8-10 napos böjtöket tartanak, a jógik pedig akár 50 napig is képesek élelem nélkül meditálni (a leghosszabb feljegyzett koplalás, amit túl is élt az éhező, 74 napig tartott), víz nélkül azonban csak néhány napig képes működni az emberi szervezet, 72 óra után már halálosak is lehetnek a kiszáradás tünetei, és 5-6 napnál tovább elméletileg lehetetlen víz nélkül élni a tudomány jelenlegi állása szerint.
A vizsgálatokat vezető orvos, Dr G. Ilavazhagan szerint ha sikerül rájönniük, hogyan képes táplálék nélkül élni a jógi, az forradalmasíthatja az orvostudományt.




Száz éve kezdődött az örmény népirtás



Zsidók most nem jelentkeztek , hogy ti voltatok 

ifju törökök képében !!!!



2015.04.24. 20:30


A világ nagyobbik fele ma emlékezik a Törökország által máig el nem ismert örmény népirtás áldozataira. A keresztény kisebbség közel felének brutális kegyetlenséggel végrehajtott elpusztításához az Oszmán Birodalmon belső problémái, illetve az első világháború eseményei vezettek
Az örmény kisebbség legbefolyásosabb, Konstantinápolyban élő tagjait 1915. április 24-én hajnalban tartóztatták le a török hatóságok. A 250 embert előbb az ország belsejébe, Anatóliába szállították, majd többségüket kivégezték. Az intézkedés mögött azonban egy még sokkal sötétebb cél húzódott meg: azért kellett vezetőitől megfosztani a kisebbséget, hogy ne legyen olyan személyiség, aki hatékony ellenállást tudjon szervezni az örmények tervezett deportálása és kiirtása ellen. A következő hónapokban, években aztán le is zajlott az a népirtás, amelynek a becslések szerint legalább 300 ezer, de egyesek szerint akár 1,2 millió áldozata is lehetett.




Hű nemzetből az ellenség ügynökei

A borzalmas események bekövetkeztekor a törökök és az örmények már hosszú évszázadok óta éltek együtt, többnyire békében. Ahhoz, hogy megérthessük, miért következett be a véres fordulat, vissza kell mennünk az időben. A régészeti leletek és a történeti források szerint az örmények közel három évezrede éltek a Fekete-, a Földközi- és a Kaszpi-tenger között elterülő hegyes, fennsíkokkal tagolt régióban. Ez a nép alapította a világ első keresztény államát, a hagyomány szerint 301-ben lett az új hit az Örmény Királyság államvallása. A kereszténység, illetve a vele kialakuló, a környező népektől teljesen eltérő örmény kultúra aztán nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az örmények a következő évszázadok során is jól elhatárolható népességként maradjanak fent a történelem viszontagságai közepette.



000 ARP3765106
Örmény menekültek egy egyiptomi menekülttáborban
Az egykori örmény államalakulatok területének nagy része a 16. században került a terjeszkedő Oszmán Birodalom fennhatósága alá. A számtalan népet, kultúrát és vallást magába olvasztó birodalom nem igyekezett a moszlim hitet rákényszeríteni a kisebbségekre, így az örmények is viszonylagos békében élhettek keretein belül. Persze nem voltak azért teljes jogú állampolgárok: büntetőadók, fegyverviselési tilalmak sújtották az örményeket, akik tanúvallomást sem tehettek a bíróságok előtt, ha moszlimok is érintettek voltak a tárgyalt ügyben. A millet nevű közigazgatási egységekre osztott állam azonban ezt leszámítva békét és biztonságot adott az örményeknek, akik még némi korlátozott önrendelkezéssel is bírtak a szultánok fennhatósága alatt.
Ahogy az európai zsidóság esetében is történt, sok örmény a többségtől eltérő módon igyekezett biztosítani boldogulását, így a nagyjából kétmilliós kisebbség tagjai közül sokan tettek szert nagy vagyonokra – és ezen keresztül jelentős befolyásra – kereskedőként. Az idők során az örmények az egész mai Törökország területén szétszóródtak, de az orosz határ környékén még a 20. század első éveiben is sok helyen homogén tömbökben, viszonylagos függetlenséggel bíró paraszti közösségekben éltek.
A kulturális-vallási különállás, illetve a számarányhoz mérten aránytalan vagyon és befolyás már előrevetítette a későbbi konfliktusokat, de amíg az Oszmán Birodalom szekere jól ment, az ellentétek a felszín alatt maradtak. Azonban a dolgok egyre kevésbé mentek jól. A 17-18. században a törökök lassan feladni kényszerültek a birodalom peremterületeit (gondoljunk csak a Magyar Királyságra), az igazi bajok a 19. században kezdődtek.
Az elmaradott, elképesztő mértékű korrupcióval is terhelt ország az 1800-as években egymás után vesztette el a háborúkat, és ezzel olyan területeket, például a Balkán-félsziget túlnyomó részét, amelyekre a törökök a birodalom elidegeníthetetlen részeként tekintettek, és amelyeken jelentős muszlim népesség is élt. A legnagyobb csapást az 1877-1878-as orosz-török háború jelentette, ennek során a cári seregek már Konstantinápolyt fenyegették, a konfliktus lezáró békében a törököknek le kellett mondaniuk Szerbia, Montenegró és Románia területéről.
Oroszország ráadásul a szláv (és keresztény) népek védelmére hivatkozva vonult fel a Balkánon, a békeszerződésben pedig a török határokon belül maradt keresztény kisebbségek, elsősorban az örmények jogainak garantálását is feltételül szabták. Az örmények így – jórészt akaratukon kívül – belesodródtak a kor világpolitikájának legjelentősebb konfliktusába, mégpedig a többségi népességgel ellentétes oldalon. Valahol érthető tehát, hogy a török vezetés egyre inkább ellenséges elemként tekintett az örményekre, ennek hatására pedig a kisebbség soraiban is egyre népszerűbbek lettek az autonómiát, függetlenséget követelő, nacionalista eszmék.
A helyzeten az 1876-os, az ifjútörök (Ittihad) mozgalom által kikényszerített reformok sem javítottak. Ugyan a puccsal hatalomra segített II. Abdul Hamid szultán kezdetben elkötelezte magát a modernizáció, a vallásszabadságra és egyenlőségre épülő társadalom és az új, a kisebbségek jogait is garantáló alkotmány mellett, a háború közbeszólt. Az alkotmányt már 1877-ben felfüggesztették, a vereségek miatt bűnbaknak kikiáltott örmények ellen pedig pogromok indultak.
Hiába döntötték aztán meg az ifjútörökök (többek közt örmény pénzügyi támogatással) a szultán hatalmát 1909-ben, az 1912-es balkáni háború újabb vereséget és újabb területveszteségeket hozott. A harcok során ráadásul kölcsönös atrocitásokra került sor a keresztény és moszlim népesség között, tízezreket mészároltak le, több százezren pedig menekülni kényszerültek.
Az újabb válság ismét puccsot hozott, 1913-ban az ifjútörök mozgalmon belüli radikális nacionalista szárny ragadta magához a hatalmat, a bevezetett katonai diktatúra vezetése tulajdonképpen egy triumvirátus, Enver pasa hadügyminiszter, Talaat pasa belügyminiszter, illetve Dzsemál pasa konstantinápolyi kormányzó kezébe került. Az új hatalom a birodalom megmentésének zálogát a vallásilag, nyelvileg, kulturálisan egységes nemzetállam megteremtésében látta, ennek pedig legfőbb akadályaként a különböző moszlim vallású népekkel ellentétben az asszimilációra képtelennek ítélt örményekben látta.

A világháború leple alatt

Ilyen előzmények után tört ki az első világháború, amelybe 1914 novemberében az Oszmán Birodalom is belépett a központi hatalmak oldalán. Enver pasa az oroszok más frontokon való lekötöttségét kihasználni akarva támadást is indított a Kaukázusban, azonban serege döntő vereséget szenvedett, a téli visszavonulás során pedig a közel százezres haderő maradványainak legnagyobb része is odaveszett a hóval borított hegyek között.
A hadügyminiszter persze nem magát, hanem a határ mentén élő örményeket okolta a katasztrófáért. A török újságokban megindult a propagandahadjárat, cikkek jelentek meg például arról, hogy az örmények általános felkelés kirobbantását tervezik, de olyan hírek is napvilágot láttak, hogy az örmények mérgezett élelmiszert adtak az éhező katonáknak. Mindennapossá váltak az atrocitások, gyilkosságok, az örmények egy része pedig valóban fegyverkezni kezdett vagy egyenesen átszökött az orosz hadseregbe.
A következő év februárjában aztán brit, ausztrál és új-zélandi csapatok szálltak partra a Gallipoli-félszigeten. A hadművelet célja az Oszmán Birodalom gyors kiütése volt a háborúból. A török haderő ugyan hónapokig tartó, véres harcok után visszaverte a támadást, de a végveszélyt érző török vezetés elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra leszámol a háború erőfeszítést „aláásó” örményekkel.



152238452
Fotó: Photo 12
Már az április 24-i akció előtt is megkezdték az örmények összegyűjtését és elszállítását, a hadseregben – ekkor már csak fegyvertelen munkaszolgálatosként – szolgáló örményeket lemészárolták. Április végén és május elején aztán teljes sebességre kapcsolt a gépezet. Az örmény városokban, falvakban először a közösség vezetőit gyűjtötték össze, majd végezték ki vagy szállították el, majd a hadsereg, a csendőrség, köztörvényes bűnözőkből szervezett egységek és felfegyverzett – jelentős részben kurd – szabadcsapatok megszállták a környéket. A férfiakat és fiúkat általában már a helyszínen lemészárolták, a megmaradtakat pedig gyalogmenetben, néhol vasúton indították útnak a kitelepítésre kijelölt, a mai török-iraki-szír határ környékén kijelölt sivatagos területekre.
A szerencsétlen deportáltak jó része már az utat sem élte túl. A hatóságok semmilyen ellátást nem biztosítottak a heteken át erőltetett menetben hajtott embereknek, a túlélők arról számoltak be, hogy még azért is kivégzés járt, ha valaki megpróbált inni az útba ejtett folyókból. Sokakat egyébként is egyszerűen kivégeztek az út során, a lányokat, asszonyokat pedig tömegesen erőszakolták meg.
Egy akkor 21 éves túlélő lány félvaknak és nyomoréknak tettette magát, hogy ne hívja fel magára az őrök figyelmét, de egész családját elvesztette az úton. „Saját szemeimmel láttam, hogy terhes nőknek felvágták a hasát, majd magzatukat a sziklákhoz csapták.” Egy másik túlélő, az akkor 12 éves Mesrob Kloian apját és bátyjait a szeme láttára mészárolták le, amikor a menetüket egy szorosban körbezárták a szabadcsapatosok, majd tüzet nyitottak rájuk. Egy pajtában elbújva végignézte azt is, ahogy a gyilkosok arra kötnek fogadásokat, ki tudja egy kardcsapással teljesen széthasítani az összegyűjtött kisgyerekek koponyáját.
Azok sem jártak sokkal jobban, akik átvészelték az utat. A meneteket ugyanis általában egyszerűen megállítottak a sivatagos vidék egy pontján, ahol semmilyen épített tábor vagy ellátás nem várta őket. Az őrök csak azzal voltak megbízva, hogy ne hagyják elmenekülni foglyaikat, akiknek többsége így lassú kínhalált halt a szomjúságtól, az éhezéstől vagy a kitörő járványok következtében.

Szisztematikus őrület

Az intézkedések törvényi hátterét egy május 27-én elfogadott törvény adta meg, amely felhatalmazta a hatóságokat a „belső béke fenntartására veszélyt jelentő csoportok” tömeges áttelepítésére, vagyonuk elkobzására, minden szükséges erő bevetésével. Ugyan néhány török politikus tiltakozott a törvény és végrehajtása ellen, és az akciónak külföldön is híre ment, a kormány nem visszakozott.
A szemtanúk és az országban tartózkodó külföldiek számára egyértelmű volt, hogy a cél a teljes örmény kisebbség megsemmisítése. Egy német – tehát török szövetséges – katonai attasé például úgy fogalmazott, „nem sok kétség merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a törökök célja a megmaradt örmények szisztematikus kiirtása”. Az Egyesült Államok konstantinápolyi nagykövete, Henry Morgenthau meg volt győződve, hogy „az egész emberiség történelmében nincs még egy ilyen szörnyű epizód”.
A török vezetők nem is nagyon rejtették véka alá szándékaikat. Ugyan ragaszkodtak ahhoz, hogy az intézkedésekre biztonsági okokból került sor, többször is „elszólták” magukat abban a tekintetben, hogy a végső cél az örménymentes Törökország megteremtése, Talaat pasa például megpróbálta kikérni Morgenthautól két amerikai biztosítótársaság örmény ügyfeleinek névsorát, mondván „ők már úgyis halottak, örökösöket pedig nem hagytak hátra”. Ő volt az is, aki arra a kérésre, hogy az ártatlanokat kíméljék, egyszerűen annyit felelt: „Akik ma ártatlanok, holnap bűnössé válhatnak.” Egy eligazításon meg is indokolta, miért nem maradhat életben senki: „Nincs kegyelem asszonyoknak, öregeknek, gyerekeknek. Ha egy is életben marad, később bosszút állna.” Enver pasa pedig azt is kijelentette, hogy „maga a kormány rendelte el a deportálásokat, az ország teljesen az ellenőrzésünk alatt áll."



2636970
Fotó: Europress / Getty

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjonszűrőprogramot!
Megértettem


A háború végéig a becslések szerint legalább 300 ezer, de valószínűleg inkább 6-800 ezer örmény vesztette életét, de a kétmilliós kisebbség maradéka is földönfutóvá lett, a túlélők az egész világon szétszóródtak.
Az antanthatalmak természetesen – részben nyilvánvaló politikai okokból is – tiltakoztak a borzalmak miatt, utóbbiak egy 1915. május 24-i deklarációban nyilvánították ki, hogy a résztvevőket személyesen vonják majd felelősségre. A semleges nemzetközi közvélemény is felháborodva követte a tudósításokat, de sem a New York Times közel 150 cikkes sorozata, sem például a pápa tiltakozása nem segített.
A békeszerződés ugyan előírta a felelősök kiadását, azonban a főbűnösök soha nem álltak bíróság elé. Talán ez is az oka, hogy az 1923-ban megalakult Török Köztársaság azóta sem ismerte el, hogy az örmények tudatos, kitervelt népirtás áldozatai lettek volna. A szórványosan – és néhol egyébként több-kevesebb sikerrel – zajló örmény fegyveres ellenállásra hivatkozva az eseményeket polgárháborúnak titulálják, illetve arra hivatkoznak, hogy a háborúban a törökök is sokmilliós veszteségeket szenvedtek. Ugyan az Európai Unióhoz való közeledés jegyében Erdogan miniszterelnök ugyan 2014-ben részvétét fejezte ki az örmények "tragédiája" miatt, azonban sem ő, sem más török hivatalos szerv nem hajlandó elismerni, hogy az ENSZ 1948-as, a népirtás fogalmát meghatározó egyezményének hatálya alá esne mindaz, ami egy évszázada történt.
(A BBC History magazin május végén megjelenő, 2015. júniusi számában Richard G. Hovannisian professzor cikkét közli a témáról.)






A KÖZÉPKORI PARASZTNAK TÖBB SZABADNAPJA VOLT, MINT ÖNNEK






HANULA ZSOLTKÖVETÉS
2015.04.10. 09:24


A középkori jobbágyok élete nem volt könnyű. Borzasztó higiéniai és egészségügyi körülmények között éltek, jogaik alig voltak, ellenben látástól vakulásig dolgoztatták őket a földesúr földjein. És ebből a három dologból kettő igaz is. Történészek szerint azonban a középkorban, főleg a 13-14. században egyáltalán nem dolgoztak olyan sokat a parasztok, valójában jóval több szabadnapjuk volt, mint a mai munkavállalóknak.





A korabeli feljegyzések szerint a 14. századi Európában a jobbágyok nagyjából évi 150 napot dolgoztak csak. Hogy ez hogy jött ki? Nos, a vasárnapi munka tilalma mellett a KDNP anyaszervezete akkoriban kicsit hatékonyabban lobbizott, mint ma, ez kb. 50 szabadnap alapban. Ehhez jöttek az egyházi ünnepek, amelyek annak idején messze túlmutattak a karácsonyon-húsvét-pünkösd háromszögön; országtól és egyházmegyétől függően 30-40 szent napját is munkaszüneti nappal ünnepelték. Ehhez jött még három hónap, vagyis nagyjából 90 napnyi sima pihenő, plusz az olyan események, mint a lakodalom, gyerek születése vagy temetés a családban, amire jellemzően egy hét szabadságot kapott az egyszeri jobbágy a földesúrtól.


wa
Fotó: Print Collector / Europress / Getty


A munka a földeken pirkadattól alkonyatig tartott, ez télen 8-10, nyáron akár 16-18 órát is jelenthetett. Csakhogy a történészek szerint még a jobbágyoknak is járt pihenő napközben, nem is kevés. Az étkezési szünetek mellett az ebéd utáni szieszta is általánosan elterjedt volt Európában. Különféle kutatók mindezt számbavéve 8-9 óra közé teszik az átlagos középkori munkanap hosszát. Vagyis a 19. század végén a munkásmozgalmak küzdelme a nyolcórás munkanapért csak a 18-19. századi állapotokhoz képest jelentett előrelépést, és valójában visszatérés volt az 500 évvel azelőtti állapotokhoz.
Ma egy átlagos munkavállaló Európában évi 1850 órát dolgozik (Amerikában, ahol jóval kevesebb szabadságot adnak a munkáltatók, 1950 körül van az átlag). Ehhez képest a 14. század 1450 órás átlaga egészen kellemesnek tűnik. Nem úgy az 1800-as évek munkásainak élete, akik egy évben átlagosan több mint 3000 órát töltöttek munkával.








Teleportálódó DNS!? - 2011-01-14 13:42:13

Teleportálódó DNS!?



Egyre jobban kezdjük megismerni a világegyetem működését. A felfedezések azonban mindig újabb és újabb kérdéseket vetnek fel. Az időutazás és a teleportáció létezése már több fizikus által bizonyított, persze csak papíron. Hamarosan eljöhet az idő, amikor kézzelfogható eredményekkel fogunk találkozni. Az élettudományok területén kutatókat is foglalkoztatják ezek a kérdések. Lássunk hát egyet: Vajon teleportálódhat a DNS?

Egy Nobel díjas kutató a szkeptikusok kereszttüzébe került meglepő kutatásai kapcsán. Olyan kísérletes eredményekről számolt be, melyek ha megerősítésre kerülnek, alapjaiban megrengethetik a tudomány számos területét. Jeff Reimers, a University of Sydney elméleti kémikusa szerint ez lehet az elmúlt 90 év legfontosabb eredménye (1921 – Albert Einstein kapja a fizikai Nobel díjat az elméleti fizika területén alkotott maradandó munkásságéért), mely a modern kémia kereteinek újra értelmezését teheti szükségessé.

Luc Montagnier megosztott orvosi Nobel-díjat kapott 2008-ban 
(1) az AIDS-t okozó HIV vírus felfedezéséért (2). Állítása szerint bizonyítéka van arra, hogy a DNS képes elektromágneses lenyomatok küldésére saját magáról távoli sejteknek és folyadékoknak. Ha mindez még nem lenne eléggé kísérteties, azt is állítja, hogy a DNS replikációban szerepet játszó enzimek képesek ezeket a szellem lenyomatokat mintaként felismerni, és pontosan lemásolva létrehozni a valódi molekulát. Ez a folyamat, ha valóban létezik, a DNS quantum teleportációja (3).



"Quantum Teleportation" by Phil Magnini




A folyamat már korábban leírásra került 
(4), és számos bírálatot kapott. Legtöbben a kevés adat miatt tartották szenzációhajhász sületlenségnek az egészet. Reimers szerint az új eredmények mindenre kiterjedőnek és megbízhatónak tűnnek. Lássuk miben különbözik Montagnier eredménye a korábbiaktól.

A kísérletek részletei nem állnak rendelkezésre teljes egészükben, de a rendszer alapjai ismertek. Két szomszédos, de fizikailag elválasztott kémcsövet helyeztek egy réz tekercsbe, és 7 hertz-es alacsony frekvenciájú elektromágneses mezőt kapcsoltak rá. A berendezést szeparálták a Föld természetes elektromágneses mezejétől, hogy elkerüljék az interferenciát a kísérlet során. Az egyik cső 100 bázis körüli hosszúságú DNS fragmenteket tartalmazott, míg a másik tiszta vizet.
16-18 óra elteltével mind a két mintát egymástól függetlenül polimeráz lánc-reakció (PCR) alá vetették. A rutinszerűen alkalmazott DNS amplifikációs eljárás után mind a két kémcsőben találtak DNS fragmenteket, abban is, amely csak vizet tartalmazott. A szekvenciák 98%-ban megegyeztek.

DNS jelentétét csak akkor mutatták ki, ha az eredeti DNS oldat koncentrációját több hígítási körön át csökkentették és csak ez után helyezték a mágneses mezőbe. A hígítás mértéke minden körben 10-szeres volt. A „szellem” DNS csak az eredeti oldat 7 és 12 szeres hígítási tartománya között volt megfigyelhető. A homeopátiában használt ultra-híg oldatokban szintén nem figyelték meg a jelenlétét.

Montagnier csoportjának fizikusa szerint a DNS alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámokat bocsát ki, mely belevési a molekula szerkezetét a vízbe. Ez a szerkezet megőrződik és sokszorozódik quantum koherenciai hatásokon keresztül. Mivel lemásolja az eredeti DNS alakját, így a PCR enzimei képesek felismerni, és mintaként használni olyan DNS molekula előállítására, mely a teleportált üzenetben érkezett 
(5).

Az igazán érthetetlen dolog az, hogy miként képes az információ egy pikoszekundumnál tovább raktározódni a vízben. Egy nyugdíjas londoni kémikus, Felix Franks szerint a szerkezetnek azonnal össze kellene omlania. Franks korábban évekig a víz tulajdonságait tanulmányozta. Ő volt a fő bírálója annak a sokat vitatott tanulmánynak, mely 1988-ban a víz lehetséges memóriájáról szólt 
(6), és a későbbi sikertelen reprodukciók miatt végül el is bukott. „A víznek nincs ’memóriája’”, mondja. „Nem képezhetsz egy lenyomatot benne és hívhatod vissza később.”

A Montagnier féle kutatásokkal szembeni szkepticizmus ellenére a tudományos világban konszenzus van arról, hogy az eredmények további vizsgálatokat tesznek szükségessé. Montagnier és kollégái bíznak benne, hogy az eredmények megbízhatóak. Fontos annak a bizonyítása, hogy a DNS fragmentek megjelenése nem kontamináció következménye. Ezért nagyon fontos, hogy más csoportok megismételt kísérleteik során hasonló eredményre jussanak.

Egy tavaly megjelent tanulmányban 
(7) Montagnier leírta, hogy a DNS fragmentek és teljes baktériumok egyaránt rendelkeznek gyenge elektromágneses mezővel, melynek segítségével képesek „regenerálni” magukat korábban nem fertőzött sejtekben. Montagnier egy Mycoplasma pirum tartalmú baktérium oldatot szűrt át olyan szűrőn, melyen maguk a baktériumok nem jutottak át. A szűrt víz azonos frekvenciájú elektromágneses jelet bocsátott ki, mint maguk a baktériumok. Szerinte ez bizonyíték arra, hogy számos baktérium és vírus bocsát ki elektromágneses hullámokat, mint ahogy egyes beteg emberi sejtek is.

Az eredmények még nincsenek tudományosan többszörösen bizonyítva, így könnyen lehet, hogy az 1988-as víz memóriájával foglalkozó cikk sorsára jut. Ha azonban igaznak bizonyulnak a felvetések, az számos konzekvenciával járhat. A betegségek terjedésének és diagnosztikájának új lehetőségeit veti fel. A 7 hertzes frekvencia megfelel az agy alapműködésekor mérhető frekvenciának. Ez is érdekes komponense lehet a további vizsgálatoknak.

NewScientist, 2011. január 12.

Veres Dániel




Best Teleportation Cases To Date - Caught On Tape



AMAZING !!! Teleportation Enhanced Caught on CCTV Camera or is this Time Travel Frame By Frame



Best Teleportation Proof To Date | Police Chase










Az Igazság a Rákról, a Rák Gyógymódjai:



6000 kanadai orvos közül 98,7 % soha nem ad magának, családjának kemóterápiát mert náluk is már köztudott, hogy a hivatalos orvostudomány által elért rákgyógyultak arányánál (ahol többen halnak bele a kemóba mint élik túl..) létezik számtalan ennél sokkal nagyobb akár 90-99% gyógyulási arányt produkáló mellékhatásoktól és kockázatoktól mentes rák gyógymód, nézzük őket sorban:




az igazság a rákról, a rák ellenszere?CITROM és /vagy INTRAVÉNÁS C VITAMIN mint RÁK GYÓGYMÓD: Bizony, a citrom (és sok egyéb citrus féle is) olyan erős antioxidáns hatású, hogy már sokezer embernél szüntette meg a rákot rövid kúra után. Külső rák pl. bőrrák esetén kenegesd magad citrommal, belső rák esetén:Linus Pauling módszer itt, + a C-vitamin injekció lassítja a rákot egerekben tanulmány itt de keress rá googleban, hogy c vitamin citrom rák stb..!
- Sokakban talán felmerül a kérdés: Létezik 
C vitamin túladagolás? Nem.
+ Nem mindegy hogy 9 HUF-ért vagy többszáz forintért vesszük a c vitamin grammját. Nagy félrevezetések vannak ezen témában is! Nézz 
c vitamin árakat összehasonlító táblázatot!
készíts otthon rákölő c vitamint!


C-vitamin injekció lassítja a rákot egerekben



Egy új amerikai tanulmány azt mutatja, hogy a nagy dózisú C-vitamin injekciók a kísérleti egerekben csökkentették a rosszindulatú tumorok méretét és körülbelül 50 százalékkal lassították a rákos növekedést.
Az amerikai Országos Egészségügyi Intézet kutatói a Proceedings of the National Academy of Sciences augusztus 5-i számában közölt tanulmányukban leírták, hogy a jelenséget agydaganat, petefészek-rák és hasnyálmirigy-rák esetében tapasztalták.
"A kutatók felfedezték, hogy az aszkorbát nagy dózisban rákellenes hatással rendelkezik a vizsgált rákos sejtvonalak 75 százalékában, miközben a normális sejteket megkíméli. A kutatók az aszkorbát rákellenes hatását a tumort körülvevő extracelluláris folyadékban létrejövő hidrogén-peroxid létrejöttével magyarázzák. A normális sejtekre nem gyakorolt hatást" – áll a tanulmányban.
Az injekcióra azért volt szükség, mert a szervezet lenyelés esetén szabályozza a C-vitamin mennyiségét, így nagyobb dózisra szájon át nem lehet szert tenni. "Amikor olyan élelmiszereket fogyasztunk, melyek napi 200 milligrammnál több C-vitamint tartalmaznak, például két narancsot vagy egy adag brokkolit, a szervezetünk megakadályozza, hogy a vér aszkorbát szintje túllépjen egy szűk sávot" – nyilatkozta Mark Levine, a tanulmány vezető szerzője.
A kutatók "agresszív agytumorban, petefészek-rákban és hasnyálmirigy-rákban szenvedő rágcsálók vénáiba és hasűrébe fecskendezték be az aszkorbátot, naponta akár 4 grammot is testtömeg-kilogrammonként". Miután 43 rákos és öt normális sejtvonallal rendelkező egeret oltottak be, "a kutatók felfedezték, hogy a nagy koncentrációjú aszkorbát rákellenes hatást gyakorolt a tesztelt sejtvonalak 75 százalékában, ugyanakkor a normális sejteket megkímélte."
A tanulmányt készítő kutatók arra is találtak bizonyítékot, hogy "ez a magas aszkorbát koncentráció emberekben is elérhető."
"A gyorsan terjedő petefészek-rákban, hasnyálmirigy-rákban és agytumorban szenvedő immunhiányos egerekben … az aszkorbát injekciók a tumor növekedését és tömegét 41-53 százalékkal csökkentették." – áll a tanulmányban. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az eredmények "az első szilárd alapot nyújtják az aszkorbát farmakológiai fejlesztéséhez az emberi rákkezelésben."
A cikk forrása: drinfo.hu Copyright AFP [2008] / Translation Medipress




C vitamin túladagolás





Túlzott C vitamin bevitel Egyesek magas dózisban szednek C vitamint, mivel antioxidáns, és védi a sejteket a szabad gyökök által okozott károsodásoktól. A szabad gyökök a sejtek normál működésének melléktermékei, és az általános vélekedés szerint sok rendellenesség, például az ateroszklerózis, a rák, a tüdőbetegségek, a megfázás, a szemhályogok és a memóriavesztés kialakulásában is szerepük van. Hogy a nagy dózisú C vitamin fogyasztása véd-e ezek ellen a rendellenességek ellen, nem tisztázott. A hályogok kialakulása elleni védelem mellett szól a legtöbb bizonyíték. A magas dózisban (a biztonságos felső határig) szedett C vitamin általában nem mérgező, néha azonban hányingert vagy hasmenést okozhat, és megváltoztathatja egyes vérvizsgálatok eredményét. 
Ha a videó nem indulna el az oldalon, a videó eredeti forrása idekattintva megtalálható a Videa.hu oldalon, Ezt a nagyszerü videót Szent Györgyi-Albertről az info-24.tv tette közzé. 
C vitamin és Szent-Györgyi Albert. A multi vitaminoktól eltérően, a C vitamin szerepe már jól meghatározott, első alkalmazója Szent-Györgyi Albert (1893-1986) volt, aki a C vitamin fontosságát bizonyította be. Ez annyira sikerült, hogy orvosi és élettani Nobel díjat kapott érte (1937).
Ő maga eleinte 1.000mg, később 4-5.000mg, idős korára pedig 8.000 mg C vitamint szedett télen-nyáron. 93 éves koráig élt, szellemileg, testileg frissen. Érdekes mód, valahogy elfelejtette a társadalom ezt a neves díjat, ugyanakkor nagyon sok a tévhit a C vitaminnal kapcsolatban. Valahogy egy téves szemlélet uralkodik a világon, ez a szemlélet dominálja az orvosi oktatást, így aztán nem csoda, hogy a legtöbb, főleg idősebb orvos, erősen tiltakozik a C vitamin használata ellen, mondván inkább káros, mint hasznos. A fiatalok között azért akad kivétel, olyan, aki maga is érdeklődik a vitaminok iránt és hajlandó annál több információt begyűjteni és feldolgozni, mint amennyit az egyetemen kap.
Jó egészségnek örvendve, 93 éves korában egy kétségéses körülményű autóbalesetben hunyt el.
(A cikk forrásai: A C vitamin általános leírása, hiányáról és túlzott bevitetéről szóló fejezetek: drinfo.hu Skorbut: drinfo.hu Szent-Györgyi Albertről szóló rész: rav9tv5.blogter.hu a videót a videa.hu-ra, az info-24.tv által feltöltött tartalomból ágyaztuk be)

Tehát létezik olyan, hogy c vitamin túladagolás? 
Ha még mindig nem vagy benne biztos nézd meg a szintén ezzel kapcsolatos rövid 5 perces, tényekkel alátámasztott lényegretörő választ a Summa Cum Laude, azaz kítűnő diplomával végzett Dr. Lenkei Gábor orvostól!


Szent-Györgyi Albert



Dr. Lenkei Gábor - C vitamin

 
Dr. Lenkei Gábor - RDA
 











Akciós! HERBioticum C-vitamin 1000 mg + Csipkebogyó 

50 mg



Márka: HERBioticum
121 db raktáron.*
*Gyors kiszállítás! A terméket május 05-én (kedd)átveheti, ha 2 nap 16 óra 38 percen belül megrendeli!
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 db
  • súly: 245
  • méret: 120x65x65mm
Ezt a terméket legutóbb 4 órája 







Eredeti ár:
2 980 Ft 



Aktuális ár:
1 490 Ft 



Megtakarítás:
1 490 Ft (50%) 



Egységár:
14,90 Ft / db 
+−

Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 28515.




Termékleírás

C-vitamin az egész családnak!

1000 mg C-vitamin és 50 mg csipkebogyó tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. 


1 tabletta tartalmaz:
- 1000 mg C-vitamin L-aszkorbinsav (NRV*:1250%),
- 50 mg Csipkebogyó Rosa canina gyümölcs por.

• a C-vitamin hozzájárul az ideg-, és immunrendszer normál működéséhez  
• a csipkebogyó bioflavonoid tartalma elősegíti a C-vitamin felszívódását
• bevonatolt tabletta, mely könnyebben lenyelhető
• +50 TABLETTA AJÁNDÉK! így összesen 100 tabletta/kiszerelés
• nagyon jó ár/érték arány, svájci minőség és receptúra, magyar gyártó

Fogyasztási javaslat: Fogyasszon 1 adagot (1 tablettát) a nap folyamán bármikor, egy pohár vízzel.

A C-vitamin hozzájárul az ideg-, és immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Hozzájárul még a megfelelő kollagén képződéshez, ezáltal a vérerek, porcok, fogíny, bőr és fogak normál állapotának fenntartásához, elősegíti a fáradtság és kifáradás csökkentését. Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit. A készítmény hozzáadott csipkebogyót tartalmaz, melynek bioflavonoid tartalma elősegíti a C-vitamin felszívódását és erős antioxidáns hatásának köszönhetően, segíti az immunrendszert a megfázás és az influenza elleni védekezésben, valamint megóvja szöveteinket az oxidatív stressztől. A csipkebogyó pektinben is gazdag — ez egy speciális rost, mely javítja a vér koleszterinszintjét, szabályozza a vérnyomást, hatékonyabbá teszi az emésztést, jó hatással van a szív egészségére, valamint az általános egészségi állapotra.
Összetevők
L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer (maltodextrin, cellulóz), csomósodást gátló anyag (talkum, zsírsavak magnézium sói), Csipkebogyó gyümölcs por (50 mg/ tabletta; Rosa canina), fényezőanyag (hidroxipropil metilcellulóz, polidextróz, talkum, citrom aroma, közepes szénláncú trigliceridek), színezék (titán dioxid).
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (93)




BioCo Csipkebogyós RETARD C-vitamin 1000 mg Családi Csomag
Márka: Bioco
57 db raktáron.*
*Gyors kiszállítás! A terméket május 05-én (kedd)átveheti, ha 2 nap 16 óra 33 percen belül megrendeli!
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 db
  • súly: 156
Már csak 57 darab van raktáron.





Aktuális ár:
2 207 Ft 



Egységár:
22,07 Ft / db 
+−

Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 18336.
További kiszerelések




Termékleírás

Hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

csipkebogyó jótékony, immunrendszert támogató hatása – elsősorban természetes C-vitamin tartalmának köszönhetően - régóta közismert. A C-vitamin erős antioxidáns hatású vitamin, nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintézishez, elősegíti a vas bélrendszerből történő felszívódását, az immunrendszer normális működését. Hozzájárul a káros oxidációs folyamatok, ezáltal a sejtek öregedésének gátlásához.
A termék fogyasztása ajánlott vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, általános fáradtság, fokozott C-vitamin szükséglet (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedése) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

Alkalmazási javaslat: 
Naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén, a tabletta a felezőnyomat mentén széttörhető.
A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Nettó tömeg: 90 g / 60 db tabletta.
Minőségét megőrzi: a flakon alján jelzett hónap végéig

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tudnivalók
Hatóanyagok 1 tablettában:
C-vitamin 1000 mg (1250 RDA%)*
*RDA % - felnőttek számára javasolt napi bevitel.
Összetevők
L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz); csomósodást gátló (talkum, sztearinsav); csipkebogyó kivonat (20 mg/tabletta).
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!


Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.A kosárban nincs termék.





Biotech C-vitamin 1000 mg tabletta



Márka: Biotech
2 db raktáron.*
*Gyors kiszállítás! A terméket május 05-én (kedd)átveheti, ha 2 nap 16 óra 13 percen belül megrendeli!
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.





Aktuális ár:
2 314 Ft 



Egységár:
23,14 Ft / db 
+−
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 14099.











Termékleírás

TERMÉSZETES BIOFLAVONOIDOKKAL ÉS CSIPKEBOGYÓVAL FOKOZOTT HATÁSÚ C-VITAMIN TABLETTA.

1 TABLETTA TARTALMA:
• 1000 mg C-vitamin
• Bioflavonoidok és csipkebogyó

EGY ÖRÖK ALAP, CSUPA JÓ HATÁSSAL!

Az összes vitamin közül a C-vitamin a legnépszerűbb – ami nem meglepő. Lényegében segít szervezetünknek mindent jobban csinálni és megfelelni azoknak a kihívásoknak, amelyek immunrendszerünket teszik próbára. 
A BioTech USA VITAMIN C 1000 segít fenntartani az immunrendszer normális működését az intenzív testmozgás alatt és után. Elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. 
Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez. 
A BioTech USA VITAMIN C 1000 hatását bioflavonoid és csipkebogyó fokozza.

Felhasználási javaslat: napi egy tabletta.

Kiszerelés: tabletta, 100 tabletta (100 adag), 250 tabletta (250 adag)

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!
Minőségét megőrzi: (hó/év) lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! 
Tudnivalók
Tápanyagok/ hatóanyagok a napi adagban
1 adag: 1 tabletta
1 doboz 100, 250 adagot tartalmaz
Megnevezés 1 tabletta RDA%*
C-vitamin 1000 mg 1250%
Citrus Bioflavonoid Komplex 110 mg **
Csipkebogyó 50 mg **
*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel,
**: A napi ajánlott mennyiség nincs megállapítva
Összetevők
C-vitamin (aszkorbin sav), Kalcium-karbonát, citrus bioflavonoid komplex (100% gyümölcs), csipkebogyó (Rosa Canina, 100% gyümölcs), bevonóanyag (hidroxipropil-metil cellulóz), hordozóanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodás gátló anyag (magnézium sztearát , sztearinsav).

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!






Béres Actival 50+ filmtabletta 90+30 db



Márka: Béres
5 db raktáron.*
*Gyors kiszállítás! A terméket május 05-én (kedd)átveheti, ha 2 nap 15 óra 48 percen belül megrendeli!
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 120 db
  • súly: 0.218
  • méret: 103*108*55






Aktuális ár:
5 901 Ft 



Egységár:
49,18 Ft / db 
+−
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 18775.
További kiszerelések

Termékleírás

33 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel 50 éven felülieknek

Miért ajánljuk ezt a készítményt?
Ginzenget tartalmaz, amely hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához,
Antioxidáns tulajdonságai révén a karotinoidok (béta-karotin, lutein, likopin) elősegítik a szem egészségének megőrzését, hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez,
További hatóanyagai hozzájárulnak az 50 év feletti szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének a biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez.

Mikor ajánlott a készítmény szedése?
- csökkent felszívódás,
- kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. szigorú diéták),
- dohányzás, túlzott kávéfogyasztás,
- betegségek utáni lábadozás esetén ajánlott

Adagolás: Felnőtteknek 50 év felett naponta 1 filmtabletta, étkezés után, minimum egy deciliter folyadékkal. 
Napi 1 Actival 50+ filmtabletta mellett 20 csepp Béres Csepp is szedhető. 

Tejcukor- és lisztérzékenyek, valamint cukorbetegek is fogyaszthatják. A filmtabletta tartósítószert nem tartalmaz.

Egyéb fontos tudnivalók:
Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő betegek a készítmény szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét.

- Ginzenggel, amely hozzájárul a szervezet fizikai és szellemi teljesítőképességének fenntartásához, 
- Glükozaminnal, amely hozzájárul a normális porcképződéshez, így elősegíti az ízületek egészséges működését, 
- Luteinnel, amely elősegíti a szem egészségének megőrzését, és részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában, 
- Likopinnel, amely hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatok, ezáltal az öregedési folyamatok késleltetéséhez. 
Összetétel: 33 hatóanyag (16 vitamin, 3 ásványi anyag, 10 nyomelem, 4 egyéb hatóanyag) 

Alkalmazása ajánlott: 50 év felett, csökkent felszívódás esetén. 
Rossz közérzet, gyengeség, fáradékonyság, étvágytalanság Jelentős fizikai és szellemi igénybevétel esetén Kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. szigorú diéták). Dohányzás, túlzott kávéfogyasztás esetén. Betegségek utáni lábadozáskor fellépő fokozott vitamin- és ásványi anyag szükséglet kielégítésére.
Összetevők
A hatóanyagok mennyisége filmtablettánként:               
    A felnőttek számára ajánlott napi bevitel %-a
A-vitamin            500 µg    63

Karotinoidok:
β-karotin            1,8 mg 
Lutein               400 µg
Likopin              400 µg

B1-vitamin           1,4 mg   127
B2-vitamin           1,6 mg   114
B3-vitamin (niacin)   18 mg   113
B5-vitamin (pantoténsav)6 mg  100
B6-vitamin             2 mg   143
B12-vitamin            1 µg    40
C-vitamin             60 mg    75
D3-vitamin             5 µg   100
E-vitamin            6,7 mg    56
Folsav               200 µg   100
H-vitamin (biotin)    30 µg    60
K1-vitamin            40 µg    53
Cink                  15 mg   150
Jód                  100 µg    67
Kalcium              200 mg    25
Króm                  24 µg    60
Magnézium            100 mg    27
Molibdén              75 µg   150
Réz                  700 µg    70
Szelén                40 µg    73
Vas                    4 mg    29
Rutin                  9 mg     *
Panax Ginseng kivonat
(ginzenozid: 1,3 mg) 4,5 mg     *

* az ajánlott napi mennyiség nincs meghatározva
Figyelmeztetés
Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő betegek a készítmény szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét. Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!








Béres Actival+ Magnézium filmtabletta 90+30 db 

ajándék!



Márka: Béres
3-5 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 120 db
  • súly: 0.173
  • méret: 11*10,5*5,8



Aktuális ár:

5 903 Ft 



Egységár:
49,19 Ft / db 
+−
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 24647.






Termékleírás

A Béres Actival+Magnézium 2 az 1-ben készítmény: korszerű összetételének köszönhetően ötvözi a multivitamin vitalizáló erejét és a magnézium fáradtságcsökkentő hatását, hogy Ön még többre lehessen képes.

Kiszerelés: 90+30 db.
Összetevők
Magnézium-oxid, kalcium-hidrogén-foszfát, tömegnövelő szerek ( mikrokristályos cellulóz, mannit, hidroxi-propil-metil-cellulóz, polivinilpolipirrolidon, polidextróz), kalcium-karbonát, aszkorbinsav, cink-szulfát, vas-glükonát, dl--tokoferil-acetát, emulgeálószer (hidroxi-propil-cellulóz, poliszorbát 80), maltodextrin, módosított étkezési keményítő, nikotinamid, színezékek (titán-dioxid, vas-oxid-sárga, vas-oxid-vörös, vas-oxid-fekete) csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, talkum, szilícium-dioxid), réz-glükonát kalcium-pantotenát, bórsav, rutin, kukoricakeményítő, nedvesítőszer (glicerin), zselatin, piridoxin-hidroklorid, béta-karotin, tiamin-mononitrát, riboflavin, szacharóz, retinol-acetát, glükóz, folsav, antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, dl-alfa-tokoferol, butilezett hidroxi-toluol), részben hidrogénezett szójababolaj, szelénessav, biotin, savanyúságot szabályozók (nátrium-citrát, citromsav), kolekalciferol, cianokobalamin
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!






Mivel az ember szervezete nem képes a c vitamint előállítani, ezért táplálkozás által illetve a táplálékkiegészítők fogyasztásával juttatjuk be a szervezetünkbe. A kérdés az, hogy valójában milyen mennyiségre van belőle szükségünk? Mennyi a sok és mennyi a kevés? Néha találkozhatunk olyan véleményekkel is, hogy a C vitamin túladagolás különféle veszélyekkel, pl. vesekő kialakulásának veszélyével, a szövetekben való lerakódással, húgysavszint növekedéssel, hasi görccsel, felfúvódással, stb. jár. Ezek a vélemények idejét múltak, megalapozatlanok és felelőtlenek.
A kutatások, a statisztikai adatok azt bizonyítják, hogy gyakorlatilag olyan, hogy C vitamin túladagolás nincs.
A C vitamin az ember számára az egyik legkevésbé mérgező vegyület.
 

Mivel ez a fontos vitamin vízben oldódó, ezért ha túl sokat szedne be az ember, az egyszerűen kikerül a szervezetünkből a vizelettel. Bizonyított az is, hogy nagy adagokban ez egy nagyon hatásos szer a vírusos eredetű fertőzések gyógyításában illetve azok megelőzésében. Mint a C vitamin szükséglet című oldalon is olvasható, Szent-Györgyi professzor napi 1000 mg-ot szedett hosszú éveken keresztül. 84 éves korában tüdőgyulladást kapott, ekkor a napi 1 grammot megemelte napi 8 grammra, és meggyógyult. Ezután még évekig élt egészségesen anélkül, hogy az úgymond C vitamin túladagolás bármilyen problémát is okozott volna nála. Egy másik ugyancsak Nobel-díjas tudós, Linus Pauling napi adagja – bár ezért sokszor kinevették - 10-18 gramm volt (nem elírás, ismétlem napi 10 000-18 000 mg!!) és 94 évig élt. Ők már csak tudták, hogy mit csinálnak, hiszen évtizedeket töltöttek el ennek a vitaminnak a kutatásával, a Nobel-díjukat is a C vitaminnal összefüggő kutatásaikért kapták. Vannak azonban olyan adatok, amelyeket általában a vitamin túladagolással (ebbe beleértendő természetesen a C vitamin túladagolás is) kapcsolatosan feltétlenül figyelembe kell venni: 
- Bármelyik vitamin túladagolása okozhatja egy másik vitamin hiányának a tünetét.
- Az előző megállapítás egyenes következménye, hogy a szervezetünkbe juttatott vitaminok, mikro-tápanyagok mennyiségének egymással arányosnak kell lenniük. Pl. nem tehetjük meg, hogyha az orvosi diagnózis B vitamin hiányt és kálcium hiányt állapít meg, akkor csak ezeket nagyon nagy mennyiségben szedjük, mert ez történetesen a C vitamin hiány tünetét okozza. 
- Ha a vitaminok, mikro-tápanyagok a megfelelő arányban szerepelnek az étrendünkben vagy a kiegészítő vitamin pótlásban, akkor a vitamin túladagolás – így a C vitamin túladagolás is – majdnem lehetetlen, mert a felesleg egyszerűen kiürül. 
A tapasztalatok alapján azt lehet mondani, hogy a C vitamin túladagolás egyedüli mellékhatása a hasmenés, amely emberektől függően általában napi sok gramm vitamin szervezetünkbe történő bevitelénél következhet be. 

A legolcsóbb C vitamin:8 Ft / gramm !

Körülnéztünk mindenhol, offline és online is.<<--- Itt az EgeszsegBolt.hu-nál a legolcsóbb a 400 grammos por formájú C Vitamin! 

A legtöbb helyen 20-40 HUF / grammnál kezdődnek a
c vitaminok, még ott is, ahol amúgy olcsónak számít!
Ne hidd el, nézz utána és 
számold ki az árakat grammra! 
VIGYÁZZ: A patikákban és egyes helyeken pofátlanul méregdrágán, akár többszáz forintért is adják a c vitamin grammját!

Tudom, hihetetlen, de tényleg így van. Ezért a lényeg, hogy számold ki mindenhol az árakat gramm-ra. Még ha elég lenne 60 mg naponta, akkor is eszméletlen nagy pofátlanság ennyi pénzt elkérni szegény egészségre vágyóktól, ha a nagy mennyiségű vitaminokat árusító helyeken 20-30 HUFért is megkaphatjuk grammját.

Ezen fenti készítmény por formája révén nem tartalmazza a tablettákat általában összeragasztó anyagokat. Vízben teljes mértékben feloldódik, így a felszívódás tökéletes, a fogyasztás kényelmes. Adagolni is könnyen lehet izlés szerint. Ráadásul ugye ez a legolcsóbb is és 5000 HUF-tól ingyenes a szállítás. Szerintem ideális választás a jelenleg kapható c vitaminok közül. 


Miért kell legalább 
1000 mg C vitamin naponta?

Hol találhatjuk a 
legolcsóbb c vitamin árakat ? 




Osszd meg Te is tapasztalataidat a C vitaminnal kapcsolatban!








C vitamin árak


A c vitaminok lehetnek nagyon ismert márkák, csilivili marketinggel, DE
NAGYON meglepődhet az ember
HA KISZÁMOLJA A C VITAMIN ÁRAKAT GRAMMRA!

Akárhány mg vagy gramm is a napi c vitaimn szükséglet, nem szeret fölöslegesen súlyos ezreket kidobni az ablakon az ember, ezért nem árt a c vitamin árak összehasonlítása.
A lényeg, hogy az árakat mindig ugyanannyi tényleges c vitamin mennyiségre pl. grammra kell kiszámolni, ilyen egyszerű.

Az egyes c vitaminok ÁRAK SZERINTI CSÖKKENŐ sorrendben vannak!
Név:
Teljes ár:
Tartalom:
hány adag hány miligrammal
Összes c vitamin a termékben:
HUF / GRAMM !!!
441 HUF
20 tabletta x 60 mg c vitamin
1,2 g c vitamin
367 HUF / Gramm

Béres C vitamin
670 - 854
HUF
120 db tabletta x 50 mg c vitamin
6 g c vitamin
111 - 142 HUF / Gramm

Cetebe c vitamin
2283 - 3125 HUF
60 db x 500 mg c vitamin
30 g c vitamin
76 - 104 HUF / Gramm
1890 HUF
90 db * 500 mg c vitamin
45 g c vitamin
42 HUF / Gramm
Az kiválasztott cég/termék eléréséhez kattints a képekre!
2565 HUF
80 db * 1200 mg c vitamin

+
csipkebogyó
96 g c vitamin
26,7 HUF / Gramm
2 500 HUF
100 db * 1000 mg c vitamin

+

csipkebogyó
100 g c vitamin
25 HUF / Gramm
2736 HUF
120 db * 1000 mg c vitamin
120 g c vitamin
22,8 HUF / Gramm
1950 HUF
100 x 1000 mg c vitamin
100 g c vitamin
19,5 HUF / Gramm
Listaár: 1400 Ft, Törzsvásárlóknak: 499 HUF (ingyenes regisztrációval)
30 x 1000 mg c vitamin
30 g c vitamin
46 HUF helyett akár 16,6 HUF / Gramm
1 800 HUF
150 x 1000 mg c vitamin
150 gramm c vitamin
12 HUF / Gramm !
3 350 HUF
400 g c vitaminPOR formájában

Tetszés szerint adagolható!
400 g c vitamin por
8 HUF / Gramm !
Az kiválasztott cég/termék eléréséhez kattints a képekre!

Minél inkább tisztességes a hely és tisztában vannak a VALÓS napi c vitamin szükséglettel , annál tisztességesebbek náluk a c vitamin árak is, természetesen grammra kiszámolva. Tehát a győztes:












( kender = kannabisz = marihuána = "fű" )
Figyelem: Ez NEM a bioboltokban kapható kender-MAG-olaj, hanem az itthon illegális kábítószernek minősített 
THC tartalmú kenderolaj!Dr. David Bearman, Dr. Robert Melamede PhD a kolorádói egyetem professzora, Dr. Donald Tashkin a Los Angelesi egyetem kutatója, Dr. Jeffrey , Hergenrather MD., + a SETH kaliforniai kutató laboratórium is demonstrálta, ahogy a kanabisz megöli a rákos sejteket, Dr. David Suzuki, Dr. Manuel Guzman ( Spanyolország ) , Dr. Sam Epstein a Chicago Egyetem Professzora: Cancergate c. könyve + "Chasing the Cancer Answer", Dr. Donald Abrams, Dr. Nagarkatti, Dr. Raymond DuBois, M.D., Ph.D. ( Igazgató és alelnök az Anderson Rák Központnál ), Dr. DingZhi Wang, Ph.D., Haibin Wang, Ph.D., Wei Ning, Michael Backlund, Ph.D., Dushansu K. Dey, Ph.D., Dr. Sean McAllister, Dr. Lester Greenspoon prof emeritus, Dr. Sanjay Gupta és még számtalan a marihuánát kutató orvos támasztja alá a következő igazságokat...


Az Igazság a fűről, 


marihuánáról, kannabiszról, 


avagy hol s miért legális a cannabis? ! ?

Hol legális a fű (=kender, kannabisz, marihuana)? 2015-ben a cannabis legális a világtérkép alábbi tájain: 
Jelenleg az USA 50 tagállamából 23-ban (plusz Washington D.C.-ben) árulnak teljesen legálisan orvosi marihuánát. Pl. Coloradó és Washington államban pedig bárki vásárolhat akár 28 grammot is egyszerre, ha elmúlt 21 éves. Észak-Koreában pl. pedig olyan mint a paradicsom, még csak a kereskedést se szabályozzák törvényekkel.



Marihuána igaz története pl. itt...+ legalul a linkeknél és filmeknél! 
A tőzsdén szárnyalnak felfele a különböző fűtermesztéssel, marihuána kereskedéssel, illetve a fogyasztáshoz kapcsolódó eszközök gyártásával foglalkozó cégek részvényei, s nemrég a világ egyik leggazdagabb s híresebb befektetője Warren Buffet is beszált a piacra nagy tőkével. 










Az igazság a kender kannabisz olajról:
  • Pl.: Rick Simpson féle kannabisz olaj 






  • ÉRDEKESSÉG: Pl. Kínában bár illegális a kender a nép számára, a kormány legálisan termeszti gigászi farmjaikon és ruhákat, műanyagokat és egyéb anyagokat készít belőle elképzelhetetlen mennyiségekben!
















  • ÉRDEKESSÉG: Pl. Ikaria (Görögország) szigetén régóta rendszeresen 1000-ével kobozzák el a marihuána növényeket mert szigorúan illegális de ennek ellenére mégsem csuknak le senkit, pedig törvényileg le kéne.






  • Az igazság az, hogy a THC kender olaj formájában kivonva kb. 20x hatékonyabb mint cigiben, ráadásul a dohány és a dohányzás "mellékhatásai" sem érvényesülnek, és "be sem áll" így tőle az ember.



  • Külsőleg alkalmazva egy anyajegyet is el tud tüntetni hetek alatt a kender olaj. 
    (Philipp Veit Germania híres festménye 1848)







  • ÉRDEKESSÉGEK:

  • - Az USA összes indián rezervátumában a sámánok nem engedték betiltatni, s bár körülöttük fél méterre akár szigorúan büntethetik, a rezervátimokon belül olyan, mint a paradicsom.
    - Pl. Indiában és Ausztráliában is számos ősi szent templom és szent hely van, ahonnan nem tudták kitíltani az ősi gyógyászati hagyományok miatt, s így az állam külön engedélyével a helyi "gyógyboltban" legálisan is engedélyezték árusítását a marihuánának. Jaffán szintúgy.
    - Sri Lankán annak ellenére, hogy illegális, úgy használhatják mint régóta a helyi ősi ajúrvédikus gyógyászatukban a marihuánát e gyógymódot alkalmazók.
    - Mongóliában , a Fiji szigeteken szigorúan illeáglis mégis nő mindenhol a természetben (mint számos egyéb országban)..
    - Belgrádban is elvileg a legszigorúbban illegális mégis minden évben előre ismert időpontban kannabisz legalizációs fesztivált szerveznek, ahol egyik drogos se csukják le.. :(
az igazság a rákról, a rák ellenszere?ÚJ: AZ IGAZSÁG A KENDERRL, FŰRŐL, MARIHUÁNÁRÓL, mint RÁK GYÓGYMÓD: ( kender = kannabisz = marihuána = "fű" )
Figyelem: Ez NEM a bioboltokban kapható kender-MAG-olaj, hanem az itthon illegális kábítószernek minősített THC tartalmú kenderolaj!
Dr. David Bearman, Dr. Robert Melamede PhD a kolorádói egyetem professzora, Dr. Donald Tashkin a Los Angelesi egyetem kutatója, Dr. Jeffrey , Hergenrather MD., + a SETH kaliforniai kutató laboratórium is demonstrálta, ahogy a kanabisz megöli a rákos sejteket, Dr. David Suzuki, Dr. Manuel Guzman ( Spanyolország ) , Dr. Sam Epstein a Chicago Egyetem Professzora: Cancergate c. könyve + "Chasing the Cancer Answer", Dr. Donald Abrams, Dr. Nagarkatti, Dr. Raymond DuBois, M.D., Ph.D. ( Igazgató és alelnök az Anderson Rák Központnál ), Dr. DingZhi Wang, Ph.D., Haibin Wang, Ph.D., Wei Ning, Michael Backlund, Ph.D., Dushansu K. Dey, Ph.D., Dr. Sean McAllister, Dr. Lester Greenspoon prof emeritus, Dr. Sanjay Gupta és még számtalan orvos támasztja alá a következőket:
20 orvosi tanulmány hivatalos szaklapokban, a marihuánáról mint rák gyógyszerről itt
42 orvosi tanulmány, arról, hogy a cannabis gyógyítja a rákot itt
...Egy pár a végeláthatatlan sok orvosnak és PhD-s tudósnak, akik munkájának érdemes utánanézni a témában, de ajánlok pár "nagy" dokumentumfilmet is a marihuána mint rákgyógyszer témában, egyre több hasonló van a neten már magyarul is ( néhol a magyar feliratot a "cc" gombbal külön be kell kapcsolni! ):
MENEKÜLÉS A GYÓGYMÓD ELŐL c. film magyar felirattal online itt ( Run From The Cure, 58 perc )
Rick Simpson igaz története + számtalan rákból kenderolajjal kigyógyult emberrel interjú.
MI VAN HA A KANNABISZ GYÓGYÍTJA A RÁKOT?? c. film magyar felirattal online itt ( 49 perc )
A SZÖVETSÉG - THE UNION c. film magyar felirattal online itt ( 104 perc )
FELÍRT FŰ magyar felirattal online ( 46 perc )
Az Endokannabinoid Rendszer VS. Rák
Újabb gyógyulás: Egy Kender Történet - Egy film David Triplettől
Az Endokannabinoid rendszer - 1. rész - A tanulás - Mary Lynn Mathre
Az Endokannabinoid rendszer - 2. rész - Egyensúly - Mary Lynn Mathre
Orvosi marihuána mentette meg az agydaganatos kisbaba életét
Robert Melemede, PhD: Kannabisz & Kannabinoidok
Robert Melamede, PhD: Politikusok & Kannabinoidok
Egy beteg vallomása - Pete bácsi és Amy Jo Clark - a Marihuána Gyógyítja a Rákot
Diabétesz és túlsúly kezelése Kender Olajjal
Dr. David Allen Beszél az Orvosi Marihuánáról
Hogyan öli meg a rákot a Kannabisz Olaj
+ Infók a kenderről:
Egyetlen növény képes lenne mindannyiunkat megmenteni
Dr. Sanjay Gupta beismerte: A kanabiszt orvosi célokra legalizálni kell
279 milliárd forint értékben nőhet a fű kanadában
Marihuána a legnagyszerűbb orvosság ezen a bolygón? 

Sok nagy gyógyszercég még az 1800-as években az 1900-as évek elejéig folyamatosan kenderből gyártott gyógyszereket. Világszerte mindenhol már vagy 5000 éve használták gyógyszerként. A buddhista szent iratokban is benne van mint csodagyógyszer, Viktória királynő is ezzel gyógyult meg, a török szultán ajándékba adta. Kb. 1900-ig évezredeken át a kender volt a leggyakrabban termesztett mezőgazdasági növény, és anno 1600-ban kötelező is volt termeszteni mert több ezer féle felhasználási módja létezett már akkor is pl.: 5x olcsóbban lehet belőle papírt is csinálni, konkrétan 5000 féle textilia, + kötelet, lámpa olajat, fonalakat, celofán, dinamit és kb. még 25 000 egyéb dolgot. HIVATALOS FIZETŐESZKÖZ is volt sokáig. Az amerikai függetlenségi nyilatkozatot kenderpapírra írták, Henry Ford első autója kender műanyagból készült és kenderüzemanyaggal működött, műanyagot is sokkal környezetkímélőbbet és olcsóbbat lehet belőle gyártani. A XIX. sz. második felében a gyógyszerek felének kender volt az alapanyaga. Az USA hadsereg igazságszérumként használta. Majd a nagy mamut papírcégek megfúrták mert nem akartak csödbe menni. 
A fű rövid története 2 percben magyarul online itt! Bövebben a marihuána története szinkronosan online itt itt a 2. része!A legdurvább viszont, hogy NEM "CSAK" RÁKOT GYÓGYÍT, hanem a minden emlősben és állatban lévő endokannabioid rendszer révén az alábbiakat is hihetetlen hatékonysággal: Magas Vérnyomás, Ízületi problémák, Glaukóma, Szklerózis multiplex, Izomsorvadás, Krónikus Fájdalmak, Cachexia, Hányinger, Depresszió, Szorongás, Hepatitisz C, AIDS, Kemo mellékhatások, Bőrproblémák és még kb. 200 betegség.
Persze ezeket nem én találtam ki, lásd a fenti orvosok, videók, google.. ;)

"Mi a fű? Egy növény melynek értékei még nem lettek igazán felfedezve." Ralph Waldo Emerson













Ráktól kezdve mindent tudományos egyöntetűséggel, előre jelezhető módon hamar meggyógyít. Több mint 40 000 orvosi leletekkel dokumentált eset bizonyítja működőképességét! ! ! Először a bevezető előadásukat nézd megitt (vagy itt), hogy mi is ez tulajdonképpen, aztán itt a hivatalos oldalak:ujmedicina.hu biologika.hu biologika.tv youtubeon még számtalan betegség valódi okairól szóló kisvideó van! Számos orvos, főorvos használja már Dr. Hamer felfedezéseit világszerte. Pár hasznos cucc:
- Dr. Molnár György: Nyílt levele az egészségügyről az új mediína tükrében itt! 
- Dr. Mátyás Gyöngyi fordításában Dr. Hammer ismertetője a 25 éves elnyomásról itt
- Dr. Hamer orvosi könyve + egyéb orvosi könyvek ingyen letöltése itt
- Új medicína szervatlasz (pszichoszomatikus okok és szervek összefüggéseiről) ismertető letöltése ingyen itt. (51 mega)
Már anno Galénosz sem hitt orvosként abban, hogy az élő szervezet működése magyarázható élettelen atomok közjátékaként.  Nem véletlenül írt könyvet olyan címmel, hogy "A legjobb orvos egyben filozófus is". A lélek jelentősége az egészégben egyáltalán nem új, sőt, igazából a materializmus, mely szerint csak "véletlenszerűen létrejött lélektelen húsrobotok vagyunk" nézet a vadonatúj, csak alig pár évtizedes. 
Tehát, amit túl sokszor figyelmen kívül hagynak a hivatalos orvoslásban például, hogy az elme, a tudat, a szellem, a lélek, vagy pontosabban maga a személy mit is képes teremteni az életenergiájával. Pl. életerőt, vagy pszichoszomatikus betegségeket, amik a betegségek egyesek szerint "csak" 70% mások szerint a 99,99%-áért felelősek. 





Új medicina (GNM, Biologika) ismeretterjesztő előadás Debrecenben 2008






Új Medicina alapismeretek oktatóvideó. Két videóból lett összeállítva, nem éppen egy nagy kép és hangminőség, ám ezt a tartalom kompenzálja...
Ahogyan egyre több ember megérti, mennyire fontos az érzelmeinkre, érzelmi megütközéseinkre odafigyelni és ügyelni rájuk a hétköznapokban - hiszen ez az, ami beindít elváltozásokat - úgy fognak eltűnni a súlyos megbetegedések az emberiség történelméből. A mai ember nem hogy megéli ezt még életében, hanem el se tudjuk kerülni. Az ujmedicina megmutatja hova vezetnek a megoldatlan konfliktusok, így be kell látnunk, nincs más út a hosszú élethez, csak a nyugodt, egyenes, tisztességes. A békét, megbékélést végső soron az Anyatermészet kényszeríti rá az emberekre. Erre alapozva mondom, hogy az új medicina, a tudással, elváltozás-megértéssel együtt, végső soron békét hoz az emberek szívébe. Az egészség a tudatossá válásból fakadó érzelmi kiegyensúlyozottság velejárója.
Tisztelettel, Barnai Roberto
Debrecen, 2008
További tájékozódási pontok:
- kiadványunk: szervatlasz.hu
(megrendelés: kiadvanyok.biologika.hu)
- tanfolyamok: programajanlo.biologika.hu
- közösség: 
facebook.com/ujmedicina






Dr. Molnár György: Nyílt levél az egészségügyről az Új Medicina tükrében


Az ország egészségügyi ellátó rendszere a rendszerváltás óta folyamatosan válságban van. A különböző kormányok félve nyúltak az egészségügy átalakításához, pedig mindenki érzi, hogy nagy a baj. A vizit-díj, a hála pénz (para solventia), az orvosaink tömeges külföldi munkavállalása, a rezidensek képzése, bére hatalmas érzelmi hullámokat kavartak, de valójában elvonták a figyelmünket az igazi problémáktól.

A valódi kérdés az, hogy mi orvosok kire és mire esküdtünk, kinek az érdekeit képviseljük az egyetemi diploma megszerzését követően? Ez egy súlyos lelkiismereti kérdés a mindennapi gyakorlatban, amire mindannyian egyértelmű választ kell, hogy adjunk. Semmi áron nem árthatunk a ránk bízott betegeinknek, akik tőlünk várják a gyógyulásukat!

A gyógyítás szabadsága már a múlté, ma már elveszett illúzió. A gyógyszer lobbi "jóhiszemű" kollaboránsai a különböző szakmai kollégiumokon keresztül protokollokban előírják, megszabják, hogy egy orvos mit adhat, vagy mit alkalmazhat a betegének a gyógyulása érdekében. A több ezeréves Ayurvéda, Hagyományos Kínai Orvoslás, a népi gyógyászat, a fitoterápia, a több mint 200 éves homeopátia, a természetgyógyászat különböző ágazatai megtűrt, vagy tiltott kategóriákba kerültek, mert elhomályosítják a "bizonyítékokra épülő orvostudomány" szerény eredményeit. 

Vitathatatlan, hogy a képalkotó diagnosztikai eljárások, a műtéti technikák, a szervátültetések, vagy a "hagyományos" orvoslás egyéb területein látványos fejlődéseknek lehetünk a szemtanúi. Ezzel együtt látnunk kell, hogy a forradalmi diagnosztikai fejlődéstől a terápiás lehetőségek, a szakmai ajánlások egyre jobban leszakadnak, tehát a betegek gyógyulási statisztikái jelentősen romlottak. Az egyetemi tankönyvek még az ismeretlen eredetű betegségek kezelésére is ismeretlen hatásmechanizmusú vegyszerek, mérgek tartós szedését ajánlják, amelyek a gyakori mellékhatásaik, szövődményeik miatt idővel újabb és újabb veszélyes mérgek szedésére kárhoztatják a kiszolgáltatott betegeket, akik már egyre kevésbé bíznak bennünk, mert közülünk sokan elárulták őket és nem az ő érdekeiket tartják szem előtt. Feltehetően sokan vannak, akik már eladták a lelküket a gyógyszer lobbinak.

A gyógyszer lobbi átgondolt, kíméletlen, emberiség ellenes propaganda hadjárata több évtizede mindent elkövet annak érdekében, hogy az emberiséget megfélemlítse, kiszolgáltatott helyzetbe sodorja, hogy a megbetegített emberek gyógyszer szedéséből extra profitot termeljen!

Egészen biztos vagyok abban, hogy valamikor az egészségügyben is lesz majd egy "nürnbergi per", ahol senki sem kap mentséget csak pusztán azért, mert úgymond "parancsra, szakmai előírásra" cselekedett! Minden bizonnyal a legtöbb vér az onkológiai intézetek dolgozóinak a kezéhez tapad, akik persze manipulált, megtévesztett voltuk miatt az egész tevékenységüket tévesen ítélik meg. A tragédia ott kezdődik, hogy a rendkívül költséges, alacsony hatásfokú kemo-és radioterápia teljesen felesleges és veszélyes élettani szempontból is, hiszen az evolúciónk során fejlődött ki az élő szervezetünknek az az adaptációs képessége, miszerint a szövetszaporulatokkal a különböző szerveink funkcióját képesek vagyunk fokozni, ami nélkül az emberiség feltehetően már régen kipusztult volna.

Hamer doktor több mint 30 évvel ezelőtt a „Rák Vastörvényében” rögzítette az emberiség szempontjából az egyik legjelentősebb élettani, orvostudományi felfedezését, az emberi lény párhuzamosan három szinten lezajló, értelmes élettani folyamatairól.

Dr. Ryke Geerd Hamer abszolút logikusan, tárgyilagosan, biológiai-élettani szemszögből írja le a testünk normál alapállapottól eltérő működését, konkrétan az érzelmi konfliktusok hatására kialakuló szervi elváltozásokat (régi nevén megbetegedéseket), beleértve minden elváltozást, ami bizonyítottan nem mérgezés, baleset, sugárzás, stb. következménye.

Hamer doktor nem az orvostudományi egyetemeken oktatott alapfeltételezésekből indult ki, miszerint a betegség a testünk meghibásodása, génhiba vagy a kórokozóknak kikiáltott mikroorganizmusok rosszindulatú támadása, hanem azt kereste, milyen összefüggés van a lelki konfliktusok, az agy és a szervi elváltozások között. Felismerte, hogy a korábban megbetegedésnek vélt folyamatok kivétel nélkül a szervezetünk értelmes biológiai válaszreakciói egy drámaian, váratlanul, felzaklatóan, elszigetelten megélt és megoldatlan lelki (érzelmi) konfliktusra.

Klinikailag, illetve CT-vel igazolt tény, hogy a szervi elváltozásaink érzelmi konfliktusok hatására alakulnak ki, és a szervezetünk átmenetileg célzottan fokozza vagy csökkenti az elváltozásban érintett szerv funkcióját. Az érzelmi konfliktus megoldásával az elváltozás fokozódása megáll, majd az illetékes mikroorganizmusok elvégzik a szükséges visszaállítási, helyreállítási folyamatokat. Amennyiben a bizonyítatlan orvostudományi feltételezésektől eltekintünk és következtetéseinket szigorúan csak a rendelkezésre álló tények alapján vonjuk le, akkor be kell lássuk, hogy a megbetegedéseket korábban félreértelmeztük. Ugyanakkor megnyugtató tény, hogy mindannyiunk szervezetében csodálatos REND uralkodik.

Ördögien gonosz, hogy a gyógyszer lobbi közvetítői eszközként azokat a kiváló, lelkiismeretes, szorgalmas fiatalokat szemelte ki, akik többnyire őszinte hivatástudatból a beteg emberek gyógyítására esküdtek fel, és fáradságot nem ismerve, egész életükön át folyamatosan képezik magukat, igyekeznek lépést tartani az analitikus elvekre épülő orvostudomány rohamos fejlődésével. Egyik orvos sem hitte volna, hogy a gyógyszer lobbi logikusnak tűnő globális "agymosásának, manipulációjának" az áldozataivá válnak.

Az orvos kollégáim körében egyre gyakrabban szembesülök azzal a kétségbeejtő tendenciával, hogy az orvosaink leszoktak a gondolkodásról, vagyis már néhányan a "józan paraszt" eszüket sem használják. A gyógyszergyártók a saját legújabb generációjú "csodaszerük" bevezetéséhez nemzetközileg is elismert kiváló szakembereket igyekeznek megnyerni, akik megfelelő honorárium ellenében a készítmény iránti bizalmat hivatottak felépíteni. Bizonyított, hogy több esetben is a vezető szaktekintélyek úgy adták a nevüket a gyógyszergyártók által összeállított "tudományos" kutatási publikációkhoz, hogy a vizsgálatokban egyáltalán nem vettek részt. Ugyanakkor részt vehettek rekreációval egybekötött több napos nemzetközi tudományos konferenciákon, utazásokon!

Tény, hogy a gyógyszer lobbi kampányai ellenére világszerte nagyon sokan felismerték Hamer doktor fantasztikus felfedezésében rejlő lehetőségeket az egyén és az emberiség egészségének megóvása érdekében. A "szellem" már végérvényesen kiszabadult a palackból, ezért már egyre többen tudjuk, hogy a csoda bennünk van, vagyis képesek vagyunk saját magunkat meggyógyítani. Tehát nem kell tovább indokolatlanul félnünk a betegségektől, hiszen hagyományos értelemben véve betegségek valójában nincsenek, csupán az érzelmi kilengéseinkre produkálunk elváltozásokat.
A Biologika Szabadegyetem weboldalán a „GNM global” menüpontban összegyűjtötték a nemzetközi, interneten is fellelhető GNM linkeket, információforrásokat, hogy bennünket megkíméljenek az időigényes kutatásoktól. Az alábbi linket küldjék el minél több barátjukhoz, családtagjukhoz, belföldön és külföldön egyaránt, amíg nem késő! Hívják fel kezelőorvosuk, gyógyszerészük figyelmét a GNM-re, a biológiai természettörvényekre!http://www.biologika.hu/orvostudomany/gnmglobal.html 
Az általam 2007-ben megismert GNM tőlem is, a belgyógyásztól, megrázó paradigmaváltást követelt, hiszen sokáig egy elkötelezett hagyományos orvoshoz méltóan, szkeptikus módjára, hitetlenkedve védtem a "mundér" becsületét. Végül a gyógyult daganatos betegek egyre sokasodó esetei engem is "térdre kényszerítettek". Ugyanakkor hazánk évek óta romló, riasztó egészségügyi statisztikái minden jóérzésű, lelkiismeretes orvost el kell, hogy gondolkoztassanak a hivatalos, akadémikus orvoslás szemléletének a hiányosságairól, amely az emberek lelki konfliktusait, a különböző betegségek kialakulásánál szinte alig vizsgálja, vagy, ha igen, akkor túlságosan általánosan fogalmaz, és nem vizsgálja azokat a szervi elváltozásokkal összefüggésben.
Engem kizárólag a gyógyulni vágyó betegek érdeke vezérel, és arra kérek mindenkit, hogy hozzám hasonlóan szenteljenek kellő figyelmet a biológiai természettörvényeknek, ismerjék meg az Új Medicinában leírt bio-logikus összefüggéseket. A csodás gyógyulás természetes dolog, bárki számára elérhető, aki ismeri a mechanizmusát és képes a folyamatokat irányítani. Természetesen kritikus helyzetekben, életmentő beavatkozásoknál továbbra is nagy hasznát vesszük a modern orvosi technológiáknak, kemikáliáknak.
A döntés mindig az elváltozásban érintett személy kezében van. Nem mindegy mit mondunk, nem szabad bennük félelmet kelteni, és nem erőszakolhatjuk rá egyik alternatívát sem. Az egészségügyi törvényben rögzített kötelességünk a beteg megfelelő, időben történő, tárgyilagos, elfogulatlan, korrekt tájékoztatása állapotáról, gyógyulási lehetőségeiről.
Ma már nincs bennem kétség Hamer doktor felfedezését illetően, de elismerem, hogy egyes területeken még bővítésre, finomításra szorul, amit elsősorban nekünk orvosoknak kellene elvégeznünk.
Sajnos, ma még kevés az olyan orvos, aki a praxisában az Új Medicina elveit az ajánlott szakmai irányelvekkel szemben be merné vállalni. Ennek következtében viszont nagyon sok rászorult beteg, a gyógyíthatatlannak minősített betegségének a csapdájában vergődve, időben nem ismerheti meg ezt a humánus gyógyulási utat.

 Ezért arra kérek mindenkit, hogy töretlen hittel, lelkesedéssel, elszántsággal népszerűsítsük Hamer doktor által felfedezett biológiai természettörvényeket, hogy mindazok, akikre rásütik a gyógyíthatatlannak tartott malignus tumor, rosszindulatú daganat stigmáját, még időben tájékozódhassanak az emberséges öngyógyítás lehetőségéről! A beteg ember lelkét, lelki konfliktusait figyelmen kívül hagyni nem csak szakmai hiba, hanem bűn is! Sajnos, gyakorló kollégáim közül sokan még ma is kétségbe vonják a pszichoszomatikus kórképek létezését, mert ők „lelketlenek”.

Reménykedjünk, hogy egyszer végre eljön az igazság pillanata!

"Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért!"


Együtt az egészségesebb, félelem- és füstmentes jövőért!

Dr. Molnár György                                                          Budapest, 2012.
belgyógyász, konzulens                                                              






Megjelenítés mappában Eltávolítás a listából






Megjelenítés mappában Eltávolítás a listából




Megjelenítés mappában Eltávolítás a listából


DR. GHISLAINE LANCTOT - AZ 


EGÉSZSÉGÜGYI MAFFIA

[ Könyv ingyen letöltés PDF formátumban itt, 14 mega ]
A könyv szerzője egy kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, és megtiltották neki, hogy orvosként tevékenykedjen. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményeit, valamint gyakorlati megoldást is kínál azoknak, akik ki akarnak szállni a hivatalos "egészség"ügyi gépezetből élve. Akár orvos, akár páciens, akár hozzátartozó vagy, ez a könyv neked szól. Ha még élsz, akkor még nem késő! Ezen az információk életet érnek! Egy orvosnő, aki 25 év praktizálás után végre elég bátor volt ahhoz, hogy nyílvánosan is lerántsa a leplet a kimondhatatlan titkokról. + Szabadságot a léleknek filmje szinkronosan online itt!



MMS = Miracle Mineral Solution = Csodálatos Ásványi Megoldás
Most nézek utána, mi is ez, annyira még én sem ismerem, de olvastam már, hogy rákot is gyógyított már meg csomó egyebet is. Pl.:
"Az MMS-t először Afrikában alkalmazták a malária kezelésére. Nem volt feljegyezve egyetlen eset sem, amikor az MMS ne hatott volna ( átlag 4-8 óra alatt! )."
"Az MMS alkalmazása után az AIDS betegek általában már három nap múlva tünetmentesek, továbbá egyéb betegségek is egyszerűen megszűnnek. Ha a kórházak betegeit MMS-sel kezelnék, több mint 50 százalékuk egy héten belül hazamehetne." + infók Pl. Ittittitt




Andreas Kalcker: Betiltott Egészség (Információk az

 MMS-ről)






Egyre több kritika éri az oldalt mostanában, hogy miért is nem a megoldásokkal foglalkozunk inkább, a problémák helyett, pláne most hogy már benn vagyunk a 2013-as évben...
Nos. Megpróbálunk hát az olvasóközönség kérései, és növekvő nyomása előtt meghajolva mostantól kifejezetten olyan témákat is boncolgatni, melyek kifejezetten a megoldások irányába mutatnak, és talán segíthetnek visszafordítani azokat a komplex, de mind egy irányba mutató folyamatokat, amik jelenleg a világban zajlanak.

Gondolok itt a teljes központosításra, arra, ahogy mindennemű hatalmat, de lassan már az önálló gondolkodás hatalmát is ideértve, igyekszik kivenni a rendszer az állampolgár kezéből és központosítani azt egy szűk technokrata réteg kezében, akik aztán terveik szerint egy bürokrata kaszton keresztül terelgetik majdan az egykor emberekből álló, de most már önálló döntésekre is képtelen nyáját a humanoidoknak.

A Megoldás, ha ugye létezik Megoldás, mindenképpen az lenne, hogy az élet különböző területein sorra vissza kellene vennie a civil lakosságnak ezt a hatalmat, és ismét a saját kezébe kellene vennie a saját életének az irányítását.

Ennek a cikknek azt a címet is adhattuk volna, hogy
 "Vedd vissza az egészséged!".
Mert pontosan ezzel a hatalom visszavétellel fogunk foglalkozni, mégpedig ez alkalommal az egészségünk területén.
A legsúlyosabb problémának ugyanis, én személy szerint legalábbis, az egészségügyi állapotunkat látom. És azt, hogy a rendszer elvette tőlünk még a gyógyítás, gyógyulás lehetőségét is.

Teljes mértékben egyetértek azokkal, akik a problémák lelki, spirituális oldalára hívják fel a figyelmet. Azonban nem tudok azonosulni azokkal, akik emellett valamiért elfelejtik említeni és nem tartják ugyanilyen fontosnak és kezelendőnek a testi, egészségügyi helyzetünket. "Ép testben ép lélek", mondták az ókorban, és ez sajnos fordítva is igaz. A megkárosított testben a lélek sem érzi jól magát. Nem tud kibontakozni, az ember nem tudja lelki egyensúlyát sem fenntartani, ha romba döntött egészségi állapotban kell élnie életét.
Márpedig sajnos ma gyakran abban kell, mert szó szerint most már minden irányból mérgeznek minket. Mérgek jönnek azételeinkből, mérgek jönnek a gyógyszereinkből és most már lassan az égből is az hullik a fejünkre. Nincs olyan ismerősöm, akinek ne lenne legalább egy krónikus betegségben szenvedő rokona, közeli barátja, hozzátartozója, és a dologban a legszomorúbb, hogy ezek a betegek általában legtöbbször még csak nem is 75 év felettiek (a 75 év felettiek, akik még köztünk vannak, általában lenn élnek falun, és köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat), hanem inkább a 40-60 éves korosztályba tartoznakakiket a jelenlegi civilizációs életforma tett tönkre, köszönhetően a gyorséttermeknek, a kipufogógáznak, aszpartámnak, madárinfluenza elleni védőoltásnak és még ki tudja miknek, sorolhatnánk...
Sokan nem is tudják, hogy a betegségek túlnyomó részét nem genetikai problémák okozzák, mint azt nagytudású Czeizel Endre professzor sulykolja belénk, hanem egyszerűen méreganyagok felhalmozódása okozza a testben.

Létezik vajon módszer, amikkel visszafordíthatjuk ezeket a folyamatokat?
Persze, most hogy már értjük, hogyan mérgeznek minket, igyekszünk elkerülni ezeket a mérgezési forrásokat, tájékozódunk róla, utánajárunk, hogy miket kerüljünk, stb. De vajon van kiút, ha már felhalmozódott a szervezetünkben egy nagy halom méreganyag? Lehet ezzel még kezdni valamit?


Természetesen igen. Persze nem is írnák erről, ha nem lehetne. És ebben a visszafordításban ez a felfedezés, amiről ma tudósítani szeretnénk, nagyon komoly előrelépést jelenthet!

Előljáróban


A méregtelenítésnek nagyon sok formája létezik, érdemes mindenkinek megtalálnia azt, amelyik számára a legszimpatikusabb. A most következő módszer semmiképpen nem "a" megoldás, hanem csak "egy" lehetséges megoldás. Amiben talán eltér a többitől az az, hogy nem igényel semmilyen diétát, tehát nem abból az irányból közelíti meg a problémát, hogy ezt meg ezt meg ezt ne egyél, esetleg csak káposztalevest igyál x ideig, hanem megpróbálja a meglévő méreganyagokat egész egyszerűen elégetni a szervezetben. Az elégetetés során keletkező égéstermékek pedig - amennyiben a máj és vese nem szenvedett valamilyen súlyos, extrém károsodást - könnyen eltávoznak a szervezetből.
Az eredmény jobb közérzet, súlyfelesleg elvesztése, energiaszint megemelkedése, egyszóval egy sokkal jobb életminőség.

Az elmúlt hetekben egy külföldi konferencián is jártam, ahol személyesen is sikerült beszélnem számos olyan emberrel, akik krónikus betegségekből (melyek már évtizedek óta kínozták őket!!), jöttek ki hetek leforgása alatt e szer segítségével. Maga Andreas Kalker, aki a most következő előadást tartja, is például szinte mozgásképtelen volt egy sokízületi gyulladás kapcsán, ami hamarosan teljesen elmúlt az MMS rendszeres használata után!

Nagyon fontos! És előre le kell szögezni:
Az MMS nem gyógyít semmit! Az MMS-től a betegségek spontán elmúlnak!
Ezt azért fontos elmondani, mert ha hiszitek, ha nem, bárki aki azt merné állítani, hogy az MMS ezt vagy azt meggyógyította, meggyógyítja, az pillanatokon belül egy bíróságon találja magát, ahol az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet fél tucat ügyvédje ellen küzdhet (sok szerencsét hozzá)!
Ezek az emberek ugyanis lényegében levédték maguknak a "gyógyít" szót, és manapság már jogdíjat szednek utána. Annak kifizetése nélkül azt te egyszerűen nem is használhatod!

Igen kérem, ez egyáltalán nem tréfa. Bár jó dolog tréfálkozni, de egy ilyen komoly témában semmi kedvem nem lenne, az történt ugyanis, hogy a "gyógyít" szót a mai hivatalos orvostudomány egyszerűen levédte magának, vagyis semmilyen alternatív terapeuta (alternatív alatt azt értsd, hogy nem a Pfizer, Bayer, Merck, GSK, stb cégek kapszuláit és vakcináit írja fel neked megoldásként) semmilyen körülmények között nem használhatja, illetve ha használni meri, akkor börtönbe csukható.

Még egyszerűbben fogalmazok: Ha a könyvedben, weboldaladon, vagy valahol leírod azt, hogy a "macskagyökérrel (és most csak hasamra ütöttem) kiválóan gyógyítható ez vagy az", akkor nálad napokon belül csöngetnek az aktatáskás figurák, és tárgyalásoknak nézel elébe, mert ilyet bizony nem lehet ma mondani.
A macskagyökér ugyanis nincsen bevizsgálva hivatalosan az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet által, mint gyógyhatású készítmény, és mivel nincs általuk bevizsgálva, ezért te ellenőrizetlen tényeket, dezinformációt terjesztesz azzal, hogy mondjuk a macskagyökérre próbálod rábszélni az embereket, közben ezzel gyakorlatilag lebeszéled őket a "hivatalos" gyógymódról, a Pfizer, Bayer, Merck, GSK cégek szintetikus anyagairól, és ezzel meggátlod, hogy megkapják a "szakszerű" terápiát.

Mondják ezt persze úgy, hogy közben ezeknek a cégeknek soha nem is állt szándékukban téged meggyógyítani, hiszen ha meggyógyítanának, azzal elveszítenék egyik legjobban fizető kuncsaftjukat. Eszük ágában nincs téged kihozni a problémából, amire te folyamatosan vásárolod a kapszuláikat. (Ha nézel tévét, látni fogod, hogy a reklámoknak közel fele gyógyszerreklám, és annak 90%-a fájdalom csillapító, vagy egyéb tünetmentesítő készítmény. Egyszóval nem "gyógyít" semmit, csak elfedi és fenntartja a tüneteket!)

Persze ha be akarod bizonyítani, hogy a macskagyökér gyógyít valamit, akkor nosza rajta, senki nem tart vissza.
Egy ilyen hivatalos bevizsgálás csupán néhány millió dollárodba (pár száz millió forintodba) kerül, utána aztán majd nyugodtan mondhatod, hogy ilyen meg olyan gyógyító hatásai vannak...
Talán nem kell folyatassam, mert már mindenki érzi a helyzet abszurditását.

Tehát az MMS, még egyszer mondom, nem gyógyít semmit. Mi sem állítunk és nem is állítottunk soha ilyet!
Viszont érdekes módon az MMS fogyasztása után a betegségek nagyon gyakran (egész szokatlanul gyakran, nyilván valami rejtélyes véletlen folytán...) spontán elmúlnak kérem!

Hogyan fedezték fel az MMS-t



Az MMS-t, melynek teljes neve Miracle Mineral Supplement (magyarra talán úgy fordíthatnánk, hogy Csodálatos Étrendkiegészító Cseppek) egy Jim Humble nevű úriember fedezte fel, aki kalandor/aranyásó volt és élete nagy részét Afrikában töltötte. E pillanatban is ott van, ha jól tudom, csak ma már betegeket kezel.

Egyik útja során az emberei nagy részét ledöntötte a malária, ami - azok számára mondom, akik nem ismernék ezt a betegséget - egy nagyon brutális betegség, nagyon súlyos, gyakran halálos végkimenetellel. Ő pedig ott állt egy olyan szituációban, ahol a legközelebbi kórház szerű létesítmény körülbelül 400 kilométerre volt.

A szükség persze nagy úr, és mivel nem nagyon tudott mit csinálni, nem volt semmi lehetőség, úgy döntött, hogy adott nekik a nála lévő vízfertőtlenítő szerből, hátha az segít rajtuk.Végül is az ember 80% vízből áll, gondolta, ha van egy szer, ami elpusztítja a kórokozókat a vízben (és persze nem ártalmas az emberi egészségre) akkor az miért ne tisztíthatná meg magát az embert is a maláriától.... legalábbis így gondolkozott naivan egy aranyásó, mindenféle orvosi diplomák nélkül.

Ez a víztisztító szer, ami nála volt a klór-dioxid volt. Ez a fejlett országokban ma is a legmodernebb vízfertőtlenítő szernek számít. Míg maga a klóros fertőtlenítés ma már rossznak és egészségtelennek minősül, fontos hogy ne tessék összekeverni a klórt a klór-dioxiddal, mert ugyan mind a kettőben van klór, de akkor is teljesen más molekuláról van szó.
Ennyi erővel a közönséges konyhasóra is mondhatnók, hogy "Jaj istenem, te klórt eszel?!", mert a konyhasó az nátrium-klorid (már legalábbis annak kéne lennie, persze ma már egyre inkább kálium-klorid, de erről majd egy másik alkalommal).

De visszatérve a történetre, ettől a vízfertőtlenítőtől az emberek 4 óra alatt felépültek a maláriából, ami igen csak meglepett akkor mindenkit. Később maga Jim is kidőlt a maláriától, és saját magát is kikúrálta ezzel a szerrel. 
Ekkor kezdett el kísérletezni vele, és más betegségekkel szemben is kipróbálni, és akkor azt vette észre, hogy a "spontán gyógyulások" száma elképesztően magas! Legyen szó épp ízületi gyulladásról, lupus-ról vagy akár a legsúlyosabb rákról...

Azóta eltelt jó pár év, amit Jim azzal töltött, hogy tökéletesítse a szert és pontos terápiákat dolgozzon ki. Ma már az MMS-t a világon százezrek ismerik és használják nagy örömmel.

Mire jó az MMS


Az MMS-t illetve a klór-dioxid-ot nagyon sokrétű dologra, problémára lehet kiváló eredményekkel alkalmazni.

Egyrészt egy nagyon jó fertőtlenítőszer, tehát ha bakteriális, vírusos fertőzés van a szervezetben, akkor segít ennek leküzdésében. Az antibiotikumokról tudjuk, hogy élet-ellenes készítmények (hiszen az anti-bio pontosan ezt is jelenti), ezzel szemben a klór-dioxid csupán egy molekulaami oxidációval kilyukasztja a baktérium sejtfalát, majd lebomlás után közönséges sóvá alakul, és 12 órán belül elhagyja a szervezetet. Semmilyen életellenes anyag nem keletkezik, és pláne nem raktározódik el a testben!

Ráadásul a baktériumok rezisztenssé tudnak válni az antibiotikumokra, ami manapság egyre nagyobb problémát jelent, viszont az oxidáció ellen nincs semmilyen védekezési lehetőségük!

Az MMS vírusokat is eloxidálja. A vírusokra pedig ma semmilyen kezelési lehetőséget nem ismer az orvostudomány, tehát fokozottan érdemes megfontolni az MMS használatát.

Jim jelenleg AIDS betegek ezreit kezeli Afrikában igen jó eredménnyel. De fenti okokból kifolyólag nem mondhatjuk, hogy bárkit is meggyógyítana. No meg azt úgysem hinnék el nekünk az emberek, akik a könyvekből és a tv-ből már megtanulták, hogy az AIDS az egy gyógyíthatatlan betegség, csupán időt lehet nyerni a betegeknek némi toxikus kemikália rendszeres napi többszöri szedésével...
Mondjuk hát inkább úgy, hogy Jim betegei nagy százalékban jobban lesznek, és hamarosan vissza tudnak menni dolgozni!

De Jim hasonló sikerekkel kezel rákos betegeket, autoimmun betegeket, cukorbetegeket...
Tudom, tudom, amikor az ember ilyet hall, hogy valami egyszerre szinte mindenre jó (ráadásul Csoda Cseppnek nevezik), akkor rögtön bejön a reflex, hogy biztosan egy nagy átverés az egész.
Ez teljesen érthető reakció, de ha az ember közelebbről megnézi ennek a szernek a hatásmechanizmusát, akkor érhetővé válik, hogy ez hogyan is lehetséges.

Hogyan működik az MMS

 


Az MMS működési mechanizmusa egyszerűen az oxidáció.
A klór-dioxid egy rendkívül instabil molekulaaz oxigén le akar válni, és ehhez akar magának kaparintani mindkét oxigén molekula egy-egy plusz elektront. Ezért is nem lehet tárolni, csupán néhány óráig, mert valamit mindenképpen el fog oxidálni és e folyamat végén sót hagy vissza maga után.

Ezért van az, hogy előállítani is csak úgy tudjuk, hogy két komponensből, és miután létrejön, csak rövid iddeig marad aktív, tehát gyorsan el kell fogyasztani.

A klór-dioxid, mint említettük oxidálni akar, és az oxigén atomok elektront akarnak ehhez szerezni. Honnan tudnak elektront szerezni? Bárhonnan, ahonnan a közvetlen környezetükből el tudják lopni ezt az elektront.

Felmerül a jogos kérdés, hogy nem tudja-e akkor elvenni a testem sejtjeitől et az elektront, ezzel kárt okozva bennem, a normál sejtjeimben.
A válasz szerencsére az, hogy nem. A testünk sejtjeinek oxidációs potenciálja 1,3 Volt, míg a klór-dioxidé 0,92 Volt, vagyis ő az elektront gyengébben vonzza náluk. A testünk sejtjei erősebben tartják maguknál az elektronokat annál, mint ahogy azt a klór-dioxid próbálja elszedni.

Itt jön viszont ez az érdekesség, hogy a baktériumok, vírusok, de még a rákos sejtek is, sokkal kisebb oxidációs potenciállal rendelkeznek, és ha a klór-dioxid ilyennek kerül a közelébe, akkor attól pillanat alatt leránt egy-egy elektront, amivel gyakorlatilag kilyukasztja a sejtfalátés elpusztítja azt.
klór-dioxid tehát képes elpusztítani a kórokozókat és rákos sejteket, anélkül, hogy a szervezet egészséges sejtjeiben bármilyen kárt tenne. Ez szinte már túl jól hangzik, hogy igaz legyen...
de mégis az!

Ezen kívül a klór-dioxid nem csak kóros sejteket de toxinokat is eloxidál, és Jim Humble legújabb kutatásai szerint, amik még ugyan nincsenek 100%-ig megerősítve, azt mutatják, hogymég nehézfémeket is képes oxidációval kivinni a szervezetből.

Egy szervezet azután, amelyik sikeresen megszabadul a kórokozóktól és méreganyagoktól hirtelen felszabadul a sok tehertől, és ebben a pillanatban már el tudja kezdeni helyrerakni magát.
Tehát ezért is mondhatjuk azt, hogy az MMS maga nem gyógyít, csupán létrehozza azokat a körülményeket hogy a test megszabaduljon a tehertől, és meg tudja gyógyítani SAJÁT MAGÁT.

Az emberi szervezet nagyon ellenálló, szinte bármiből ki tudja gyógyítani magát! Ha a körülmények biztosítottak hozzá... Így történhet, hogy egyetlen szer ennyire sokrétű problémra alkamazható jelentős eredményekkel.

Hogyan kell szedni


Az MMS csomag két komponensből áll, MMS-nek tulajdonképpen a 28%-os töménységű nátrium-kloritot mondjuk(klorit, és nem klorid!). Ehhez kell citromsavat adagolni ahhoz, hogy klór-dixod szabaduljon fel. legújabb citromsav kiszerelésnél a keverés 1:1 arányú. (A régebbinél 1:5, figyeljünk oda, mert nem mindegy.)
Tehát az új verziónál egy csepp MMS-hez, egy csepp citromsavat kell adni, és állni hagyni 1 percig. Utána vízzel fel lehet önteni, és meg lehet inni.

Kicsit kellemetlen íze van, akit zavar keverheti gyümölcslével,csak arra kell figyelnie, hogy ne narancs vagy citrus lé legyen, és ne mesterséges gyümölcslé legyen, amihez antioxidánsokat adtak, mert az antioxidánsok közömbösítik a mi oxidánsunkat,amit be akartunk juttatni, és végül nem lesz semmi hatása. (Bajunk nem lesz tőle, de használni sem fog.)
Legjobb valami természetes almalé, vagy hasonló.

Naponta többször érdemes fogyasztani, több cseppet, lehetőleg étkezés után legalább egy órával, és utána közvetlenül sem érdemes enni, hogy az étellel ne keveredjen, és az ne közömbösítse azt.

Értelemszerűen 3 csepp MMS-hez, 3 csepp citromsavat kell adni, 5 csepphez 5 cseppet, stb. A legmagasabb ajánlott dózis egyszerre egyébként 7 csepp. Ezt túllépni nem érdemes. Az anyag nagyobb mennyiségben sem ártalmas az egészségre, viszont hirtelen nagy mennyiségű eloxidált toxin nagyon kellemetlen érzést tud okozni a szervezetben (úgy hívják herxheimer effektus). Ne tegyük ki magunkat rosszullét elé, ha nem muszáj!

Ha elkezdünk egy MMS kúrát, a lehető legkisebb mennyiséggel kezdjünk (naponta 1-2 csepp, 1-2 alkalommal) és onnan,fokozatosan próbáljuk meg vinni fel a bevett mennyiséget, figyelve arra, hogy mennyi az, amit a szervezetünk még jól tolerál. (Még így is lehet hasmenésre, hányingerre számítani az első napokban, de figyelem!! Ezt nem az MMS okozza! Hanem a felszabadult méreganyagok, amiktől most éppen megszabadulunk!)
Ha egy adott mennyiség már nem vált ki problémákat, csak akkor érdemes emelni a dózist... fokozatosan, egészen addig, amíg elérjünk az ajánlott napi adagot. Ezt néhány hétig tartvapedig nagy valószínűséggel mindenféle betegségekből való "spontán gyógyulásunk"-nak nézhetünk elébe!

Ez alól a fokozatosság alól csak az a kivétel, ha nagyon súlyos betegségről, pl végső stádiumos rákról van szó. Ezeknél Jim azonnal óránként 1 cseppel indít, és megpróbálja ezt a lehető leggyorsabban felvinni a célzott mennyiségre, mert ilyenkor nincs vesztegetni való idő.
Meglepő, de a betegei, akiknek néhány hetet adtak az orvosok, még ma, évekkel később is élnek.

Hogyan lehet hozzájutni

 


Andreas Kalcker vagy Jim Humble oldalánbővebb információkhoz lehet jutni, arról is hogy honnan lehet beszerezni, és arról is, hogy pontosan milyen adagolás ajánlott, melyik betegség esetében. Mindegyiknél kicsit más protokoll ami ajánlott, ezért ezeken az oldalakon érdemes informálódni.

Mielőtt valaki megkérdőjelezné a motivációmat, le kell szögeznem:
Hogy én nem kívánom forgalmazni a szert, és semmilyen jutalékot sem kapok utána, de még a fent említett feltalálók is egy olyan formában forgalmazzák, hogy csak egy nagyon szűk marzsinnal dolgoznak, ami csupán lehetővé teszi a terjesztését, semmi több. Tessék nyugodtan utánanézni, 
ezen senki nem meggazdagodni akar! Egyszerűen olcsó, egyszerű megoldásokat próbálnak keresni ezek az urak az emberiség egészségügyi problémáira. Olyat, ami mindenki számára elérhető, még a legcudarabb életkörülmények között is...

Itt egy
 olyan szerről beszélünk, amiből egy flakon 20-30 euro, és ez egy négytagú családnak egy egész évi adagja. Egy betegség meggyógyítása pár száz forintra jön ki. Gondolom érezhető, hogy nem ezen fog senki meggazdagodni.
A legnagyobb költség egyébként jelenleg a postaköltség. Ugyanis Magyarországon a szert - jelenlegi tudomásom szerint - még senki nem forgalmazza, és csak Európából lehet, európai futárszolgálattal megrendelni.
Ha valaki úgy gondolja, forgalmazná Magyarországon, az jelentősen csökkenteni tudná még ezt a költséget is. Ha valaki úgy dönt, elkezdi itthon forgalmazni, szóljon nekünk, és ki fogjuk tenni ide az elérhetőségét. Mint mondottam ezzel jelentősen csökkentené nekünk magyaroknak a hozzájutás költségét.

Gyakori vádak


Mondanom sem kell, hogy amint előállt Jim ezzel a szerrel (azt hiszem 2006-ban), onnantól rögtön állandó támadásokkal kellett szembenéznie a "hivatalos szervek" által. Többször beperelték, először jött az, hogy nem forgalmazhatja gyógyszerként, erre válaszul alapítania kellett egy egyházat,mert arra az amerikai jogban speciális szabályok vonatkoztak, és aki "belépett az egyházába", annak már a jog lehetővé tette, hogy adhatott belőle.
Így lett Jim-ből pap, az "egészség egyház" főpapja... ez a módszer egy pár évig működött...

Utána viszont jöttek azzal, hogy egyáltalán nem forgalmazhatja, mert ez a szer kifejezetten mérgező!
Na most ez azért érdekes vád, mert ezt a szert mind a mai napig a legjobb vízfertőtlenítő szerként használják és forgalmazzák, és az élelmiszeriparban is bejegyzett és használt fertőtlenítő.
Ha mérgező volna, hát csak nem engednék, hogy belemenjen az ivóvizedbe, és az ételeinkbe? (Bár tudjuk, hogy ez nem feltétlenül van így, de azért érezhető az enyhe ellentmondás. A Felügyelet minden további nélkül engedélyezi az élelmiszeripari felhasználását, de amint valaki egészség megóvásra javasolja, hirtelen mérgező lesz...)

No de ezeken a furcsaságokon inkább már nem is érdemes meglepődni, csak meg kell nézni kiknek a kezében vannak ezek a felügyeleti szervek, és mindjárt érthető lesz minden.
Itt nálunk az ÁNTSZ honlapján is megnéztem, és ott is óva intenek minket ennek a mérgező szernek a fogyasztásától!

No de ha nem sietsz annyira, és van még egy pár perced, érdemes kicsit annak is utánanézni, hogy honnan is kapja az ÁNTSZ a működéséhez szükséges támogatást... Azt fogod találni, hogy ugyanaz a Rockefeller pénzeli az ÁNTSZ-t, aki kezében tartja a gyógyszeripar 80%-át, és gyakorta tart arról előadást, hogy bizony jócskán le kellene csökkenteni a föld népességét.

Akkor összefoglalom:
Az, aki saját szavai szerint le szeretné csökkenteni a föld népességét, azt üzeni neked, hogy ezt a szert semmiképpen ne fogyaszd, mert ez neked nagyon nem jó!
Nos, nem tudom, ki hogy van vele... de nekem ez tökéletesen elég ahhoz, hogy tripla adagot rendeljek belőle!

Aztán az internetet is tele tömték mindenféle dezinformációval, hogy milyen mérgező, még azt is állítják, hogy rákot okoz. (miközben épp az múlik el tőle spontán, ugye, de ez ne zavarjon senkit)

Én azt mondom: Mindenki azt higgye el, amit a saját eszével logikusnak és hihetőnek talál. Nem célom senkit sem meggyőzni, se erre, se arra, csupán ismertetem az érveket. Például, hogy az ivóvízhez ezt már évtizedek óta hozzáadni éppen azért lehet, mert fertőtleníti azt, nincsenek káros hatásai (még annyi se, minta klórnak), és miután lebomlik nem hagy egészségre ártalmas anyagokat maga után a vízben. Akkor miért hagyna ilyeneket a testedben?

No tehát, röviden... aki esetleg forgalmazni szeretné, a jelenlegi állapot az, hogy a hatóságok szerint mérgező.
Emberi fogyasztásra semmilyen körülmények között nem lehet sem ajánlani sem forgalmazni! Ez fontos. 
Ugyanakkor víztisztításra minden további nélkül lehet forgalmazni. Tehát annyi, hogy a weboldaladon nem nagyon említheted meg a "spontán gógyulásokat".

Az előadás


És akkor itt egy korábbi konferenciát tekinthetnek meg az olvasók felvételről, melyen Andreas Kalcker beszél részletesen az MMS-ről.
A felirat elkészítésében egy kedves olvasónk segédkezett, aki nevének kiadását nem kérte. Ezúton is köszönjük segítségét.

Link: 
Andreas Kalcker előadása, 2011 Barcelona


Utolsó megjegyzések


Végezetül, hadd mondjam el, hogyan is kerültem én kapcsolatba az MMS-sel, és miért vág szerintem nagyon is ide, ennek a blognak témakörébe ez a forradalmi felfedezés... (azt hiszem, nyugodtan fogalmazhatok így!)

Mint azzal már többször foglalkozunk ezen az oldalon, folyamatosan itt lóg a levegőben a lehetőség, hogy az elit bármikor elengedjen valamilyen biofegyvert, a legújabb "zombi-vírust", fogalmazhatnánk így is. De még mielőtt bárki elnevetné ezen magát, és a legújabb zombi filmekre gondolna, azért nem kell a zombikat pontosan úgy elképzelni, ahogyan azokat ott prezentálják. Az csak egy túldramatizált, filmesített változata egy nagyon is realisztikus szituációnak.
Tessék egy járványt elképzelni, ahol az emberek nagy része súlyos beteg lesz, a katasztrófa helyzet miatt a boltok üresek, így ezek az emberek mondjuk az utcákon bolyonganak élelmiszer után kutatva. Egyáltalán nem elképzelhetetlen a szituáció!

Felmerül ugye a kérdés, és több ilyen kérdést is kaptam olvasóktól, hogy egy ilyen súlyos járvány esetén, hogyan lehet nekünk védekezni? Hogyan tudnánk rá felkészülni? Hogy mipéldául ne betegedjünk meg.
És itt jöhet képbe az MMS, ami ugye egy kiváló vírusirtó, fertőtlenítő hatású készítmény.

Én személy szerint azt javasolom a saját ismerőseimnek, hogy mindenképpen tartsanak belőle otthon szükség esetére, még akkor is, ha amúgy most nem merik kipróbálni saját egészségük vagy családtagjaik egészségének javítására, akkor is legyen otthon belőle, mert ha egyszer beüt egy "zombi járvány", ez akár meg is mentheti az életüket!

Talán emlékeznek a "Contagion" (Fertőzés) című filmre. Abban tökéletesen bemutatták ezt az egész vírus fertőzés szituációt. Persze az az egész nem csupán fikció volt...
És ha most jobban megnézed azt a filmet, az az egész film, elejétől a végéig arra volt kihegyezve, hogy ne higgy a szélhámosnak (akit Jude Law alakított a filmben) és aki valamilyen gyógyhatású cseppekre (ott úgy hívták Forsithia) azt állítja, hogy azok jók a vírus ellen! Fontos volt bevésni kérem a nézők fejébe, hogy az a karakter, aki azt állítja, hogy léteznek valamiféle cseppek, amik jók a vírus ellen, az kérem egy szélhámos!
Természetesen ez a karakter pontosan az ilyen embereket, bloggereket mint mi, próbálta meg minősíteni, és profit éhes, összeesküvés gyáros csúnya rossz emberként sztereotipizálni a néző tudatalattijában.
Miközben a film tanulsága természetesen az volt, hogy tessék kérem a hatóságok parancsait teljesíteni, engedelmesen bevonulni az erre a célra átalakított sportcsarnokba, és ott szépen megkapni a hivatalos védőoltást. Mert ugye csakis így lehet megmenekülni a biztos haláltól!

Nos. Szerintem lassan már érzitek hogyan programoznak ezeknek a filmeknek a segítségével mindnyájunkat!
* * *
Megjegyzem nemrég még kaphattunk is egy kis ízelítő bemutatót ebből, amikor "katasztrófa helyzet lévén" tankok és TEK-es páncélozott harci járművek jelennek meg az utainkon (tehát gyakorlatilag hadiállapot van), és a kormány átveszi a kommunikációt a tévén és a telefonokon, hogy megmondja, mit is kell tegyél ebben a szituációban.

No persze ez még csak a bemelegítés, egy kis tesztecske volt erre, egyelőre csak kipróbálták, hogy mennyire működnek összhangban ezek a szervek és a kommunikációs csatornák, és ki mennyire tartja be az ezeken továbbított utasításokat...

"Kérjük maradjon a gépjárműben, segítünk.
Ha elfogyott az üzemanyaga, üljön át másik járműbe."


Azért vicces, nem?
Mintha az nem nagyon érdekelné őket, hogy ehhez a másik járműben ülőnek van-e bármi hozzászólása...
no mindegy.

Senkit ne tévesszen meg, hogy ennek az egésznek egyelőre persze még semmi tétje nem volt.
A legközelebbinek, kérem, annak majd lesz!
Úgyhogy azok is, akik ma még örültnek tartanak minket, remélem emlékezni fognak majd erre a blogra akkor, abban a kritikus pillanatban,
amikor megjelenik mobiltelefonjuk kijelzőjén az a bizonyos üzenet:

"A járvány ellen csak a védőoltás tud hatékony védelmet adni.
Kérjük azonnal keresse fel az önhöz legközelebb eső oltóközpontot.

Ne higgyen a terjengő álinformációknak!"

                                           (a Rockefeller család nevében küldte: az ön kormánya)
Bejegyezte: Piros Pirula Projekt dátum: 9:33 


RÁK = GOMBA? ? RÁKGYÓGYÍTÁS SZÓDABIKARBÓNÁVAL!:
A rák egy gomba-féle lenne ? ? ? 
TUDD meg az igazságot Te is! Rákgyógyítás szódabikarbónával! (pl. Tullio Simoninitől)


Rákgyógyítás 1. - Tullio Simonini - szódabikarbóna



Rákgyógyítás 2. - Tullio Simonini - szódabikarbóna









Bejegyezte: sodródunk dátum: 12:36 

2 megjegyzés:




    Én Louis Párizsban év 59. egyszer ezen ördögi betegség, az úgynevezett rák ", amikor hallottam a mágikus olaj úgynevezett kannabisz olaj elhatároztam, hogy adok neki egy esélyt. De hogyan lehet ez probléma lett, kerestem, és rábukkantam orvosi Rick Simpson olaj, felvettem a kapcsolatot Dr. Rick Simpson Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com e-mailt, hogy segített sok beteg kannabisz olaj, ezért adtam próbálja ki, és 5 napon belül, a cannabis olajat szállított ajtómon és félre, hogy ő adta nekem utasításokat, hogyan kell használni az olajat. és 3 héten belül a kérelmemet, láttam óriási változás az egészségi eddig jó kapok erősebb minden nap, minden hála az őszinte orvos.
    Több emberhez kellene , hogy eljusson ez az információ, hogy ne a kemot , a halélt válasszák a rákos betegek , hisz akik ezt választják , már az útólsó stádiumban vannak általában , és úgy is mindegy alapon nyulnak e kezelési módhoz . és néha még időben történik a beavatkozás !!! Hogy miért nem ez az orvosi protokol , hát akkor az egészségügyi maffia kinek adná el a kemo terápiát , ha már a goj népek is rájöttek , hogy itt nem a gyógyítás a lényeg , hanem a profit bezsebelése , hisz köztudott , hogy a föld túlnépesedett , és ritkítani kell bennünket !!! Sajnos ez a valóság !!!! Kár , hogy csak ők fertőzhetnek meg bennünket rákkal !!!
    Na sodródjunk !!!




1 megjegyzés:

  1. Je suis Sabrina, l'huile de cannabis est vraiment merveilleux et efficace parce que je l'ai utilisé sur mon fils qui souffrait de cancer du cerveau depuis près de cinq ans. Je n'ai jamais réelle cru en elle jusqu'à ce que j'ai regardé un documentaire et de lire quelques témoignages de patients qui ont donné crédit à l'huile après l'avoir utilisé et en particulier à Rick Simpson qui leur a fourni l'huile. Je suis un témoignage vivant de l'huile de cannabis d'une source authentique, si par hasard vous avez besoin de cette huile de cannabis en question, contactez Rick Simpson avec son adresse de courriel: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Cordialement,
    Sabrina Fredrick

    VálaszTörlés