2016. április 23., szombat

Jó – jó , de mikor látjuk már a kereszten!!!



Jó – jó , de mikor látjuk
már a kereszten!!!




Drábik János: A FEMA-táborokba való lakosság-begyűjtést is gyakorolták

JADE HELM 15 – A legnagyobb amerikai belföldi hadgyakorlat



A Jade Helm 15 (Zöld Sisak) hadgyakorlat 2015. július 15-én kezdődött és szeptember 15-ig tartott. Ezerkétszáz fegyveres vett részt rajta az Egyesült Államok Különleges Műveletek Parancsnokságának (US Special Operations Command, USSOCOM) az irányításával. A résztvevők többsége a hadsereg úgynevezett „Zöldsapkás” (Green Berets) egységeihez tartozott, de ott voltak a Haditengerészet Különleges Műveleti Kontingensének (a Navy SEALS-nek) és a Légierőnek (az Air Force-nak) a speciális műveletekre kiképzett egységei, valamint a hadsereg több gyalogsági köteléke is.
A hivatalos célkitűzés szerint a gyakorlaton résztvevőknek reális körülmények között, ismeretlen területen kellett tapasztalatokat szerezniük. Az Arizonában, Californiában, Nevadában, Floridában, Lousianában, Missisipiben, Új Mexikóban, Texasban és Utahban folyó hadgyakorlat megfigyelésében újságírók nem vehettek részt. A tilalmat a Fehér Ház rendelte el az amerikai tömegtájékoztatás számára. Az akciók lefolyását azonban közvetlenül megfigyelte a Texas-i Állami Gárda, valamint az „Állj Ellent a Jade Helm”-nek nevű civilszervezet. A hadgyakorlaton használtak olyan harci járműveket is, mint a nagy mozgékonyságú, többcélú kerekes jármű, a Humvee, és a vízen jól használható „water buffalo” (vízi bölény) nevű páncélos jármű.
Az amerikai közvéleményből vegyes érzelmeket váltott ki a hadgyakorlat bejelentése. A Különleges Hadműveletek Parancsnoksága által közzétett térkép a hadgyakorlat színterét négy különböző színnel jelölt részre osztotta fel. Kettő állam az ellenséges kategóriába, kettő a barátságos kategóriába lett sorolva, kettőt-kettőt pedig az egyikhez, illetve a másikhoz közelállónak minősítettek. Végül volt egy olyan is, Kalifornia, amelynek a déli része ellenségesnek, északi része pedig barátságosnak lett besorolva.
A bírálók egy része azt tette szóvá, hogy valójában lélektani hadműveletet hajtottak végre, azért, hogy az átlag amerikait hozzászoktassák a fegyveres egységek látványához, az utcákon folyó gyakorlatozásokhoz, a gránátok, aknák robbanásához és a legkülönbözőbb helyeken váratlanul felhangzó fegyverropogáshoz. A megzavarodott és megfélemlített emberek ebben a helyzetben nem tudják eldönteni, hogy mi történik körülöttük. Csak hadgyakorlatról, vagy pedig katonai hatalomátvételről van szó. Az is felmerült, hogy az igazi cél az amerikaiak által birtokolt fegyverek összegyűjtésének a begyakorlása volt.

Amikor a tervek és a térképek ismertté váltak, a közösségi médiát még a Jade Helm 15 kezdete előtt elárasztották azok a kommentárok, amelyek sérelmezték, hogy miért minősítették Texast, Utahot és Dél-Kaliforniát ellenséges területnek. Számos spekuláció volt olvasható arról is, hogy a leredőnyözött Walmart üzletházakat használják majd gerillaháború kialakítására azokon a területeken, ahol létrehozták a FEMA táborokat. Az már széles körben ismert volt, hogy a FEMA (Federal Emergency Management Agency – Szövetségi Válságkezelési Hatóság) több száz olyan tábort hozott létre (detention, internment, concentration, resettlement camps), amelyek befelé hajló szögesdrótkerítéssel, barakkokkal, box car-okkal, fekete helikopterekkel, sőt, némelyek műanyag koporsók ezreivel vannak ellátva. A táborokban már van személyzet, a fegyveres őrök a helyükön vannak, de tudomásunk szerint ezekben a táborokban egyelőre még nincsenek fogvatartottak.
A texasi lakosokat az aggasztotta, hogy a washingtoni kormányzat meg akarja szállni országukat és katonai kormányzást akar ott bevezetni. Ez túlzott aggodalomnak bizonyult, de Greg Abbott, Texas kormányzója, mégiscsak elrendelte a Texas-i Állami Gárda mozgósítását abból a célból, hogy tagjai közvetlenül tartsák szemmel a hadgyakorlatot. Abbott kormányzó kijelentette: „A texasiaknak fontos tudniuk, hogy a hadgyakorlat során biztonságuk, alkotmányos jogaik, a magántulajdonhoz való joguk, valamint polgári szabadságjogaik nem lesznek veszélyeztetve.”
2015. május 5-én Louie Gohmert texasi republikánus képviselő, aki az amerikai Képviselőház Belbiztonsági Albizottságának a helyettes elnöke, elmondotta, hogy valósággal elárasztották a telefonhívások és e-mailek, mert a texasiak attól tartottak, hogy a katonai kormányzást kívánják bevezetni. A képviselő hozzátette: meglepte, hogy az ellenségesnek minősített területeken - érdekes módon - mindenütt republikánus többség van, amely ragaszkodik a saját fegyveréhez és vallásához, valamint hisz az amerikai alkotmány sérthetetlenségében. Ezért Gohmert azt ajánlotta, hogy a térképet és az elnevezéseket változtassák meg. Egyértelművé kell tenni, hogy a szövetségi kormányzat nem kíván háborúzni egyetlen tagállama ellen sem.
Az alternatív média olyan személyiségei, mint pl. Alex Jones, már márciusban arról beszéltek, hogy azért viszik ki a hadsereget az utcákra, mert bármikor bekövetkezhet a pénzügyi összeomlás és még az is lehet, hogy Obama nem távozik a Fehér Házból. (Azaz a jelenlegi alkotmányos előírások félretételével még egy ciklusra ő tölti be az elnöki tisztséget.) Alex Jones ezért a Jade Helm 15-t a katonai diktatúra bevezetését előkészítő lépésnek minősítette.
Chuck Norris, aki pilótából lett filmművész, Abbott védelmére kelt. Hozzá írott levelében emlékeztetett arra, hogy 2015 februárjában mit mondott az FBI vezetője. E szerint az Egyesült Államoknak mind az ötven államában érezhető az ISIS jelenléte és a Pentagon ezért kényszerült legnagyobb hadgyakorlatának a beindítására - valamennyi haderőnem részvételével - Amerika déli államaiban.
Az Obama-kormányzat számos amerikai szerint közel került a diktatúrához. Obama már rendelkezik a helyzet kézben-tartásához szükséges tervekkel. Arra törekszik, hogy ezek végrehajtása során minél kisebb ellenállásba ütközzék. Ehhez van szüksége a már felépült FEMA táborok álcázott igénybevételére is. Az Obama-kormányzat már hosszabb ideje törekszik arra, hogy az ellenőrzése alá vegye a lakosság birtokában lévő lőfegyvereket. Az amerikai polgárok ezekkel a fegyverekkel az alkotmányban biztosított fegyverviselési joguk alapján rendelkeznek. Aggodalmat keltett az amerikaiakban, hogy az Obama-kormányzat a közelmúltban intézményesítette a meghosszabbított fogvatartást. Az internáláshoz most már nincs szükség arra, hogy az internált gyanúsítható legyen valamilyen bűncselekmény elkövetésével.

Mit jelent a „prolonged detention”?

A meghatározatlan idejű fogvatartáshoz (prolonged detention) tehát nincs szükség arra, hogy az őrizetbe vett személy előzőleg bűncselekményt kövessen el. Amikor Obama elnök benyújtotta erre vonatkozó törvényjavaslatát, azzal érvelt, hogy addig szándékozik ő, mint elnök, fogva tartani valakit, amíg azt jónak látja. Mindenki ebbe a körbe tartozik, aki fenyegetést jelenthet Amerika számára és egy jövőbeni bűncselekmény elkövetője lehet. 2014 májusában az amerikai törvényhozás jóváhagyta az Obama által előterjesztett Nemzetvédelmi Felhatalmazási Törvényt, az NDAA-t (National Defense Authorization Act), amely lehetővé teszi amerikai polgárok letartóztatását és fogvatartását meghatározatlan ideig, még akkor is, ha semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bűncselekményt követtek volna el. (Ez a törvény egyébként ellenkezik az ENSZ Alapokmányának több rendelkezésével is.)
2015 azért olyan fontos a FEMA táborok szempontjából, mert most már minden a helyén van az aktivizálásukhoz. A hatalmi elit elfogadtatta a szükséges jogszabályokat, a DHS (a Belbiztonsági Minisztérium) felépítette és felszerelte az internálótáborokat, a személyzet már ki van képezve, csak a koncentrációs táborok lakóinak a begyűjtése van még hátra. Ezt a begyűjtést gyakorolják a Jade Helm fegyveresei nyolc héten át.
Washingtoni kormányhivatalokból kiszivárgott dokumentumból már 2012 júniusában értesült az amerikai közvélemény arról, hogy megkezdődött a FEMA táborok berendezése, felszereléssel és személyzettel való ellátása. Olyan megfigyelők, mint pl. Jesse Ventura, korábbi minnesotai kormányzó, aki több száz tábort személyesen is felkeresett, megerősítették, hogy a DHS keretében működő FEMA nemcsak boxcar-okat, fekete helikoptereket rendelt, de többszázezer műanyagkoporsót is.
A Pentagon számára készített és kiszivárgott katonai dokumentum leírja, miként készítik fel az amerikai tiszteket a lélektani hadviselésre a politikai másként gondolkodók és ellenálló aktivisták megfegyelmezésére. A lélektani hadviselésre kiképzett tiszteknek az átnevelőtáborokban meg kell tanítaniuk a másként gondolkodó politikai aktivistáknak, hogy miként kell helyesen értelmezniük és értékelniük az amerikai politikai rendszert. A kézikönyv leírja az internáló-táborokban fogvatartottak regisztrálására vonatkozó irányelveket. Kitér arra, hogyan kell ezt egyrészt Amerikán belül és másrészt globális méretekben végrehajtani. A DHS-hez tartozó valamennyi szervezet aktívan részt vesz a program végrehajtásában, és partnerként működnek közre olyan nemzetközi szervezetek is, mint az ENSZ és a Vöröskereszt.
Az FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Internálás és áttelepítés hadművelet) előírásai elsősorban az Egyesült Államok területére vonatkoznak. Nemcsak a DHS-nek és a Pentagonnak kell gondoskodnia a végrehajtásáról, de a civil hatóságoknak is. Szó van természetesen nemcsak a politikai válsághelyzetek, de a természeti katasztrófák esetén is az együttműködés biztosításáról. A vészhelyzetekbe beletartoznak az ember által okozott katasztrófák, a balesetek, a terroristatámadások és az Egyesült Államokhoz, illetve a hozzá tartozó területeken előforduló konfliktusok és incidensek is.
A kézikönyv megfogalmazása szerint a hadműveleteket polgári támogatóakció keretében is végre lehet hajtani. Az Egyesült Államok területén történő végrehajtáshoz felmentést kell kérni a Posse Comitatus törvény rendelkezései alól. Ez a törvény tiltja, hogy a kormány a külső védelemre szolgáló haderőt belföldön vesse be a civil lakosság ellen. A Posse Comitatus alóli felmentéshez szükséges, hogy az elnök lemondjon végrehajtói hatalmáról. A dokumentum kitér arra is, hogy az őrizetbe vett személyeket társadalombiztosítási számuk alapján azonosítanák. Meghatározza a kézikönyv a civil internáltak rendeltetését is. Megfogalmazása szerint az állampolgárokat biztonsági okokból, védelemként, illetve abban az esetben lehet fogva tartani, ha a személy vétséget követett el a fogvatartást elrendelő hatalom ellen.
A kézikönyv kitér arra is, hogyan kell elvégezni a fogvatartottak átnevelését a regisztrációjukat követően. A hangsúly az amerikai kormány irányelveinek és rendelkezéseinek az elfogadtatásán van. A politikai másként gondolkodóknak és a szakadároknak le kell mondaniuk eddig vallott nézeteikről. A pszichológiai hadműveletre kiképzett tiszt feladata az átnevelés. Ő az, aki megtervezi a fogvatartottak megbékéltetéséhez és megtöréséhez szükséges lélektani befolyásoló eszközöket. Ezeknek az eszközöknek el kell érniük, hogy a fogvatartottak elfogadják a fennálló rendet, az intézmény fennhatóságát és szabályait. Az önálló akaratképzésre és közéleti cselekvésre képes amerikaiakat úgy kell átnevelni, hogy a program befejezése után csökkenjen, vagy megszűnjön a kormányzó hatalommal szembeni ellenséges hozzáállásuk. Fontos feltétel a politikai aktivisták beazonosítása. A táborokban biztosítani kell olyan hangosbeszélőket és más információs eszközöket, amelyek alkalmasak az utasítások közlésére. A katonaságnak fel kell készülnie arra, hogy segítséget nyújtson a rendőrségnek, a fogvatartottak és a polgári személyek ellenőrzésére szükséghelyzet esetén.
Végül arra is kell törekedni a lélektani hadviselés tervezőinek, irányítóinak és kivitelezőinek, hogy a fogvatartottakban kialakuljon az amerikai politika iránti megértés és hálaérzés. A FEMA táborok nem börtöntáborok, amelyekben bűncselekményt elkövetett és az illetékes bűnüldöző hatóságok által jogszerűen elítélt rabok laknak. A FEMA táborokban szellemi önrendelkezésükhöz és szabadságjogaikhoz ragaszkodó emberek élnek. A kézikönyv szerint az áttelepítési műveletek során szükségessé válhat nagy létszámú polgári személy ideiglenes – kevesebb, mint hat hónapra szóló, vagy hosszabb idejű, hat hónapot lényegében korlátlanul meghaladó időre történő – elszállásolása.
Az 1987-es Irán-Contra ügy kapcsán már napvilágra került, hogy létezik olyan program, amelynek keretén belül a szövetségi kormány felfüggesztené az alkotmányt, szükségállapotot hirdetne ki, hogy azután a katonai vezetés vegye át a hatalmat a helyi önkormányzatoktól. Az ellenállókat pedig gyűjtőtáborokba zárják, mint nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ellenállókat.
Obama elnök már 2011 decemberének utolsó napján aláírta a határozatlan idejű fogva tartásról szóló jogszabályt, amely lehetővé teszi amerikai állampolgárok letartóztatását, parancsnélküli elfogását, és tárgyalás nélküli, határozatlan időre szóló fogva tartását. Ezt erősítette meg jóváhagyólag az amerikai Kongresszus 2014 májusában. A Jade Helm 15 hadgyakorlat keretében pedig a jövőbeni táborlakók összegyűjtését gyakorolták.




Szlimák Hajnalka:

A KURKUMA CSODÁS HATÁSAI:

Fűszer, vagy gyógyszer?



(Újabb eltitkolt gyógymód!)
 
Az ájurvédikus orvoslásban a kurkuma elsősorban a gyomorra ható és vértisztító szerként szerzett magának nagy tekintélyt, emellett az életműködéseket általában serkentő, élénkítő hatásúnak is tartják (tonik). A kurkuma gyógynövény fő hatóanyaga a kurkumin.

KURKUMA RÁK ELLENES HATÁSAI - leleplezo.euA kurkumin hatóanyag jótékony hatásai:

- A kurkumin gyulladásgátló, mivel gátolja az úgynevezett leukotrién képződést (ez az anyag gyulladáskeltő hatású). A gyulladásgátló hatás annak is köszönhető, hogy ösztönzi a mellékvese által termelt kortizol képződését. Különösen hatékony gyulladáscsökkentő a következő betegségeknél: ízületi gyulladás (arthritis), csontízületi gyulladás (osteoarthritis), reumás jellegű ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis), heveny fertőzések. Egy klinikai kísérletben a kurkumin gyulladásgátló hatását összehasonlították az elterjedt gyulladásgátló gyógyszerével, a fenilbutazonéval. Azt találták, hogy a reumás jellegű ízületi gyulladással bajlódó embereknél a kurkumin ugyanolyan jótékony hatású volt, mint a gyógyszer, de az utóbbi káros mellékhatásai nélkül.
- Májvédő, amit alátámaszt az a vizsgálat is, amelynek során a májgyulladás egyik formájában, hepatitisz C-ben szenvedő betegeknek adtak kurkumint. Bebizonyosodott, hogy a májsejtek regenerálásában, egészségének helyreállításában a kurkumin hatékonyabb, mint a zöld tea kivonata.
- Megakadályozza a vérlemezkék összecsapzódását, elősegíti a vérrögök oldódását, vagyis vérhígító, az érrendszert védő hatású.
- Az egészséget károsító szabadgyökök lekötésével erős antioxidánsként működik. Hasznos olyan esetekben is, amikor a szabadgyökök károsító hatása szívbetegséget, érrendszeri károsodást okoz.
- Megvéd a környezetünkben megtalálható rákkeltő (karcinogén) hatású anyagoktól, különösen a cigarettafüsttől.
- Előnyös a hormonrendszer működési hibáival összefüggő rákfajták kialakulásának megelőzésében.
- Állatkísérletekben antimutagén (vagyis a génmutációt gátló) és antikarcinogén (azaz a rákkeltő anyagok elleni) hatást mutatott.
- Ösztönzi az epehólyag működését, az epe kiválasztását.

 
A fentiek alapján a kurkuma alkalmazása előnyös gyulladásos megbetegedéseknél, az epehólyag betegségeiben és rák esetén, főleg annak megelőzésére. Egyéb felhasználási területei lehetségesek a következő betegségek megelőzésére és az orvosi kezelés kiegészítéseként:
- mellkasi fájdalom, emésztési
- problémák, irritábilis bél szindróma,
- májbetegségek, elhízás, fekélybetegségek,
- paraziták (élősdiek) ellen.

 

A Kurkuma ígéretes rákgyógyszer, az USA-ban már sikeresen alkalmazzák


Serkenti az immunrendszeri védelmet, mivel aktiválja a fehérvérsejtek, a limfociták közül a természetes ölősejteket (NK=Natural Killer), amelyek a szervezetet veszélyeztető sejteket pusztítja vagy hatástalanítja, és gátolja az immunválaszt gátló limfoicita sejtek működését. Mivel az NK sejtek "hivatalból" a kóros sejtek pusztítói, egyben a rákos daganatsejtek elleni küzdelem élharcosai is. Nem véletlen, hogy nagy reményeket fűznek a kurkumin daganatellenes hatásához. A kurkumin laborkörülmények között gátolta a ráksejtek osztódását és szétvándorlását. Egérkísérletekben akadályozta az áttétek kialakulását. Valószínűsíthető, hogy egyszerre több ponton is beleszól és akadályozza a tumornövekedéshez szükséges kisiklott sejtanyagcsere-folyamatokat. Hormonfüggő és hormonfüggetlen mellrák, vastagbélrák, bőrrák, gyomorrák-sejtvonalak, valamint myeloid leukémia, hasnyálmirigyrák esetén mutatott sokat ígérő hatást. Ezek azonban egyelőre élő szervezeten kívül vagy állatkísérletes sikerek
Laboratóriumi kísérletek szerint a kurkuma fő hatóanyaga, a kurkumin többféle biológiai folyamatra hatva akadályozza meg a ráksejtek fejlődését és továbbterjedését. Hogyan?
- A kurkumin elnyomja az úgynevezett kappabéta faktort (NF-KB), amelynek a magas értéke jellemző a ráksejtek szóródásakor.
- A kurkumin blokkolja az ösztrogén és az ösztrogénhez hasonló vegyi anyagok képződését, ezzel gátolva a sejtek sokszorozódását. Melyek ezek az ösztrogénszerű anyagok? A környezetünkben található olyan szennyező és segédanyagokról (pl. nitrozaminok, széntetraklorid stb.) van szó, amelyek a gyorsétkezdékben készülő, hirtelen sült ételekben lelhetők fel, valamint a környezetszennyezés következményeként kerülnek szervezetünkbe.
- A rák bizonyos formáinak hatásos ellenszere a gyulladásgátlás. Márpedig akurkumin két olyan enzim működését is gátolja - ezek a ciklooxigenáz (COX) és lipooxigenáz (LOX) -, amely fokozza, táplálja a gyulladást, ezzel egyidejűleg a sejtkarcinóma és a vastagbélrák kifejlődésében, az áttét kialakulásában is fontos szerepet tölt be.
- Erős antioxidánsként a kurkumin megvédi sejtjeinket a rákkeltő hatású szabad gyököktől, amelyek a DNS károsításával gyorsítják az öregedést.
- Elősegíti a sejtdegenerálódás első szakaszában, az úgynevezett rákmegelőző állapotban lévő sejtek pusztulását. Ez úgy történik, hogy a kurkumin ösztönzi az úgynevezett programozott önmegsemmisítő mechanizmusa (apoptózis) megindulását. Ebben a folyamatban a szervezet képessé válik arra, hogy azonosítsa a ráksejteket, és parancsot adjon nekik önmaguk megsemmisítésére. A programozott sejthalál előidézése egyébként a rákellenes gyógyszerek új nemzedékének kifejlesztéséhez vezethet. Sokféle tápanyag gyakorol ilyen hatást, így a szelén, az A-vitamin, a zöld tea és a D3-vitamin. Ezek közül azonban kétségtelenül a kurkumin a leghatékonyabb. Rákbetegeknek az étkezésekkel egy időben napi 2000-4000 mg kurkumin kivonat bevitele ajánlott.
- Megakadályozza, gátolja a ráksejteket a sokszorozódásban, így még a rák előrehaladott szakaszában is képes megállítani a tumor növekedését.
- Erősíti az immunrendszer működését, ösztönzi a helyi és az általános immunitásban szerepet játszó CD4 + T-helper és a By típusú immunsejtek működését.
- Gátolja az úgynevezett angiogenezist, vagyis azt a folyamatot, amelynek révén a rákos daganat létrehozza a saját vérellátását tápláló érrendszert. A kurkumin annak az enzimnek a működését gátolja, amely döntő e folyamat szempontjából, valamint leköti a vérben található vasat és rezet, márpedig éppen ez a két elem szükséges a tumort tápláló érhálózat növekedéséhez.
- A University of Rochester Medical Center kutatói a kurkumin védőhatásának további érdekes elemére derítettek fényt. Úgy találták, hogy a rákbetegeknél alkalmazott sugárterápia során gyakran károsodó bőrt hatékonyan védi, ha a betegek a táplálékukat rendszeresen kiegészítik kurkumával.







Dr. Abdel Rahman sejk: 117 iszlám vallási vezetői és hittudós konferenciája Bejrútban

IZRAEL BUKÁSA A KORÁNBAN RÖGZÍTETT

TÉNY ÉS TÖRTÉNELMI SZÜKSÉGSZERŰSÉG”


Ezzel a címmel ült össze Bejrútban július 28-29 között 56 országából 117 iszlám vallási vezető, gondolkodó, síiták, és szunniták egyaránt.
Izrael és Amerika csak az erőből ért. Tárgyalni velük felesleges, hangoztatták a felszólalók Marokkótól Indonéziáig. A konferenciát levezénylő bizottság az ellenállás tudóstanácsának elnökén kívül Irak, Libanon muftijából, Oroszország szibériai és ázsiai területeinek muftijából, Indonézia muftijából, Szíria iszlám tudóstanácsának elnökéből, Irán nagy ajatollahjából, Afrika képviseletében Guinea vallási vezetőjéből, Afrika szaharai régiójának Nigeri muftijából, az egyiptomi Al-Azhar képviselőjéből állt. A megjelentek a másfélmilliárdos iszlám világ 90%- át képviselték. Megerősítették azt a tényt, hogy síita-szunnita ellentét nem létezik, ennek élesztése cionista vágy. Ami ehelyett létezik, az az iszlám egység, ami képes összefogni a világ lakósságának egynegyedét és felvenni a harcot a világ bomlasztó erőivel szemben. Nincs kezünkben világot átfogó média, mint BBC, vagy CNN, de kezünkben vannak a mecseteink, vallási közösségeink, akik élő szóban kapják meg a tájékoztatást sejkjeinktől, imámjainkon keresztül összefogásunkról.
Tudjuk, köztünk is vannak csoportok, akik a cionisták oldalán állnak. Tudjuk, hogy Szaúd Arábia és Katar, valamint az Öböl régiójának más országaiból USA és Izraeli parancsra finanszíroznak vahabita, szelefita csoportokat, akik destabilizálnak, az egységet megbontani készek. Ez magától értetődik akkor, ha ismert az a tény, hogy Szaúd Arábia és Izrael létrehozói ugyanazok az erők voltak, akik ma is a háttérhatalom kiszolgálói. Amióta ez a két állam létrejött, sikeresen osztották meg az iszlám országok egységét kívülről és belülről, de egyszer minden lepel lehull. Ma olyan emberiség ellenes eszmék jelentek meg az iszlám nevében (takfiriya), melyek minden képzeletet felülmúlnak. Titokban államot alapíthattak egy olyan világban, amikor titkok nem léteznek. Létrehozták intézményeiket észrevétlenül akkor, amikor ma észrevétlenség nincs. Az iszlám nevében lépnek fel, kiirtanak szunnita és síita gondolkodókat, nem tűrnek maguk mellett más nézetet. Felfogásuk ellenkezik az iszlám toleranciájával, ellenben erősítik Izrael biztonsági érdekeit. Ölnek, rabolnak, gyilkolnak arab területeken belül, jelszavuk: „fennmaradni és terjeszkedni” (ez a cionizmus jelszava, csupán héberül), sebesültjeiket izraeli kórházakban látják el. Amikor USA látszatbombázással támadja állásaikat, akkor valójában munícióval látja el őket. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés. Emberiség ellen elkövetett bűn! Szunnita irányzatnak vallják magukat, azon belül is az egyedül üdvözítőnek, ami a mennyországot szavatolja, de tetteik ellenkeznek a szunna előírásaival, követőik nem hívők, hanem pszichopaták.
Ugyanakkor hírünk van arról is, hogy a háttérhatalom a síita irányzaton belül is megindította egy hasonló radikális szélsőség létrehozását Iránon belül. Külső erővel létrejöttek a mecseteik és hogy, hogy nem, a semmiből immár kb. nyolc tévécsatornájuk sugároz agymosást a világ különböző részeiből. Ilyen körülmények között nem halogatható tovább a síita- szunnita irányzatok meghatározó iskoláinak összefogása.
A világ háttérhatalma ma már nem csak az iszlám világ, hanem az egész világ ellen fordult. A demokrácia téveszméje mögé bújtatva okoz káoszt, felfordulást és alkotja meg maga rendszerét, ahol egy kevés kiválasztott uralkodik a klónozott tömegek felett. Ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, ki kell irtani a tömegek gondolkodási készségét, kultúráját, meg kell semmisíteni azokat a kohéziókat, mint a nemzeti érzés, vallási, erkölcsi értékek és be kell hozni a rendszerbe a devianciát, mint bomlasztó erőt. Olyan országokban, ahol az iszlám hatalmai, kalifátusai, megőrizték az emberiség civilizációs örökségének részeként a piramisokat, az asszír és babiloni emlékeket, a Palmirai romokat, most az iszlám nevében történik az ottani kultúrák megsemmisítése.
Európában a külső népvándorlás megindításával, kulturális felhígítással történik Európa visszataszítása abba a korba, amit Róma bukásakor élt meg a barbár népesség betelepedésével és a kamat uralmával. A mai Európai Unió már rég nem azokon az elveken nyugszik, melyeken létrehozták. A mai Európai Unió központja nem Brüsszel, hanem a nemzetközi bankvilág. Ilyen körülmények között Európa népei hiába tiltakoznak saját parlamentjeik, kormányaik ellen, ott már nem születnek az ő sorukat meghatározó döntések. Az iszlám Európán belül is szerepet kap, mint oda nem való érték, az idegen kultúra. Ennek manipulációja is mesterséges. Hatvan év állt rendelkezésre ahhoz, hogy az itt élő muzulmán közösségek integrálódni tudjanak, és ehhez megkapják a szükséges infrastruktúrát. Ez nem történt meg. Azt a tényt nem vitatja senki, hogy a muzulmán bevándorlók integrációs készségében van a hiba, és kulturális elfogadó képességüket jogos kritika érheti. Elfogadjuk és megkövetjük az európai országokat azokért a muzulmán túlkapásokért, amivel közösségeink egy befogadó társadalommal szemben felléptek és fellépnek. De ne vitassuk el azt a tényt sem, hogy ezek a jelenségek, ha már vannak, akkor manipulálhatóak és manipulálják is azokat. Jelen pillanatban elértünk arra a holtpontra, amikor vagy megértjük egymást és közös megoldást keresünk, vagy mindkét térfél vesztessé válik.
A konferencián elhangzott, hogy a megosztó hatalmak, Izrael és Amerika bevonásával nem lehet harcolni az iszlám állam és a többi terrorista, destabilizációt létrehozó erő ellen. Ezt a harcot az iszlám erőinek maguknak kell felvállalni. Erre példa Irak, ahol minden olyan „felszabadító” hadművelet, ami Amerika támogatásával történt, nem vezetett eredményre. Ellenben azok az operációk, melyekből még az amerikai segítséggel kiképzett saját katonákat is kitiltották, rendre sikerrel végződtek.
A pakisztáni felszólaló a saját országában fellángoló belső zavargások szításában is bizonyíthatóan izraeli szálakat említett. Ebben a hatalmas rendszerben az egyedüli biztos pont Irán, amely minden külső erő támadásával, megaláztatásával, harminc éves szankciójával szemben kitartott és példaként szolgált az iszlám nemzetközösség előtt. Nem szállt be a körülötte szított háborús csapdákba, nem lett tárgya az erőszak eszkalációjának. Ehelyett térdre kényszerítette a Biztonsági Tanács plusz Németország tárgyaló delegációját és megállapodást írt alá velük. Természetesen ezt a megállapodást az USA úgy kommentálta, hogy ők kényszerítették Iránt a megegyezésre. Ebből természetesen egy szó sem igaz. Irán a tárgyalások kezdete, tehát három év óta nem változtatott álláspontján. Sohasem szándékozott háborús célra nukleáris energiát felhasználni, erről a legmagasabb vallási fórum fatwát is hozott, ami Iránban megkérdőjelezhetetlen. Mégis úgy kommentálták, hogy sikerült elérni Iránnal azt, hogy békés célra használja a nukleáris energiát. Az egyezmény visszaadta az iszlám világ méltóságát, önbecsülését, amelyet a háttérhatalom minden erővel megtépáz. Felkészültünk arra, hogy Amerika, mint szokása, ebből az egyezségből is visszatáncol, vagy fokozatosan módosítja azt, Iránra hárítva annak minden felelősségét. Kiismertük Amerika taktikáját, melyet Izraeli kényszerre kell követnie, de Irán akkor is következetesen fog ragaszkodni elért eredményeihez, álláspontjához, akár feloldják a szankciókat, akár nem. Jelen pillanatban Irán az az állam, mely méltó képviselni a Libanon-Szíria-Palesztina-Irak-Irán tengely iszlám vallási és kulturális egységét, a maga sokszínűségével. Ettől a tengelytől délre, Jementől eltekintve kulturális hagyományokról nem beszélhetünk, ami miatt Jemen szenvedő féllé vált. Jelenleg Jemennek kell elviselnie azokat a szaúdi bombázásokat, amellyel az iszlám és arab kultúra letéteményesét a kőkorszakba taszítják vissza. Oda, ahol a szaúdi gondolkodás ma tart.
Azonban minden Palesztinával kezdődött és a jövendölések azt igazolják, hogy ott is végződik.
Emlékezzünk arra, hogy a perzsák voltak azok, akik a zsidókat a több generációs babiloni rabság után felszabadították. Ha nincsenek perzsák, akkor nincs vége a babiloni rabságnak. Izrael nem hálás.
Felszabadítóját háborúval fenyegeti.
Jelenleg azt próbálják bizonyítani, hogy nem is volt rossz az a rabság. Egyre több bizonyíték kerül elő, ami a zsidók jólétét és kulturális felemelkedését szolgálta Babilonban. Csakhogy ne kelljen hálásnak lenni a perzsák felé.
Majd Titusz császár zsidókat elűző rendelete után ez a nép két évezredig diaszpórában élt. Többségük elhagyta Jeruzsálemet, a világ számos országában talált új otthonra. ők a szefárd zsidók, akiknek nagy része asszimilálódott a befogadó társadalmakba. Az a kisebbség, aki Jeruzsálemben maradt a későbbi iszlám uralmak védelmét élvezték Szalahaldin al-Ayyoubi és a többi vezér, kalifa alatt. Ezernégyszáz év telt el úgy, hogy muzulmánok védték a velük élő kisebbségeket. Nem érhette őket sérelem, sem a keresztes hadjáratok, sem más támadások alatt. Mi a hála? Az, hogy amikor a zsidó kisebbség államot hozott létre Brit segédlettel ott, ami nem is volt Brit birtok, hanem az első világháborús Török vesztes fél által átadni kényszerült mandátum terület, akkor az oda irányítottan bevándorolt zsidók kiűzték házaikból azokat az embereket, akik ezernégyszáz évig védték őket. Mindezt pedig a Tórára és hivatkozással az Ígéret Földjére tették azok, akiknek nyolcvan százaléka számára Isten nem is ígérhette meg ezt a földet, hiszen Askenázi zsidók, tehát kazárok, akik a hatodik században vették fel a zsidó hitet. 1947-ben a mai Izrael területének csupán 7%-a volt zsidó birtok, kb. 30% tartozott arabokhoz és a fennmaradó rész közterület, sivatag volt.
Még Izrael Állam megalapítója, David Ben Gurion sem képzelte öröknek saját államát. Nahum Goldmann visszaemlékezésében, aki több évtizedig állt zsidó és cionista világszervezetek élén, Ben Gurion így szólt hozzá:
Ha arab vezető lennék, soha nem írnék alá szerződést Izraellel. Ez normális: Elvettük földjeiket. Ez igaz, de ezt Isten ígérte számunkra, így mit törődnek ők ezzel? A mi istenünk, nem az ő istenük. Itt voltak az antiszemiták, mint a nácik, Hitler, Aushwitz, de az ő hibájuk volt-e? Ők csak egy dolgot láttak: mi jöttünk és elvettük földjeiket. Miért fogadnák ezt el?
If I were an Arab leader, I would never sign a contract with Israel. It's normal: We took their land. It's true, that it was promised to us by God, but why should they care? Our God is not their God. There were anti-Semites, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was it their fault? They only see one thing: We came and stole their land. Why should they accept that?
From: Goldmann, Nahum: Le Paradoxe Juif (The Jewish Paradox), p.121
Ugyanebben a könyvben Ben Gurion megemlíti, hogy ő békében hal meg, mert porai még Izrael földjében nyugodhatnak, de fiában és az ő poraiban már nem ennyire biztos.
Az a politika, mellyel ideig óráig Izraelnek sikerült elérni azt, hogy a palesztin kérdést országok közötti belügynek tekintsék, nem tartható tovább. Nem vezetett sikerre az sem, hogy az apák meghalnak sérelmeikkel és gyermekek már elfelejtik apáik sérelmeit. Nem felejtik el és az apák sérelmeit nem csak gyermekeik öröklik, hanem az egész iszlám világ. Ha valaki hetven évvel ezelőtt elfoglalja házadat, földedet, akkor ne mondja azt se ma, se holnap, hogy az az övé. 1947-ben 700.000 palesztin vált földönfutóvá. Milliók szórattak szét és élnek hontalanul Szíriában, Jordániában, Libanonban és a föld számos más országában. Az ő őseik védték tizennégy évszázadon keresztül a népet, akik elűzték őket az otthonaikból.
Ahogy Izrael népe a perzsákhoz, valamint az őket védelmező arabokhoz viszonyult azt mutatja, hogy miként viszonyul Istenhez, a kegyhez, amelyet tőle kapott és a kegyhez, melyet minduntalan semmibe vesz. Eszközei a kamat (Riba), bomlasztás (Fitna), végtelen vágy a hatalomra (Baghi), a pénz és a pénz törvényeinek Isten fölé helyezése (Shirk), ezzel Isten tagadása (Kufr) az iszlám fő bűnei, melyekre alapozva nem lehet államot létrehozni és fenntartani.
Az iszlám tanításai beszélnek a korról, amikor a pénz lesz az Isten és Izrael népe ehhez az Istenhez fordul. Jeruzsálemet akarják megtenni fővárosul, ahonnan a világot uralják. Ez Dadzsal, az egyszemű kora. Az egyszeműé, aki mindent lát, a Big Brother. Ez a végítélet kora, amikor a világnak döntenie kell, melyik utat választja, Dadzsal útját, melyen Izrael halad, vagy Allah, Isten útját. Jeruzsálem nem kerülhet Dadzsal kezébe, Jeruzsálemben nem semmisíthetik meg azokat a szentélyeket, köztük az Al-Aksza mecsetet, melyek letéteményesei Jézus, a Megváltó eljövetelének, akire várunk a Dadzsal elleni harcban. Igen, mi muzulmánok Jézust várjuk, ő a mi megváltónk. A próféciákban szerepel a kor, amiben Dadzsal népe arany napjait éli (Golden Days), szerepel annak elkerülhetetlen pusztulása, az apokalipszis, és Jézus eljövetele. Izrael népe is tudja ezt és mű apokalipszist rendez, melyben Dadzsal a maga irányába tereli a hatalmat hamis bizonyítékok alapján. Hirtelen egyre több lelet, ereklye kerül elő, újabb Tóratekercsek, Bibliák, melyek elemzésével bizonyítható Izrael népének meghatározó helye a világ társadalmain belül. Várjuk, hogy megtalálják azt a talán most CIA és MOSZAD műhelyekben készülő autentikus Koránt is, melyet hirtelenséggel előkerül és a világ médiáiban áthangolják muzulmán közösségeinket. Tudatmódosítás. Ez a ma módszere. Hazugság és szisztematikus tudatmódosítás.
A konferencián videó üzenet formájában felszólalt Naszrallah sejk, a Hezbollah vezetője. Beszédében kifejtette, hogy a palesztin nép ügye kerüljön be az Iszlám vallás doktrínái közé. Ne csak a síita, hanem a szunnita iskolák is tartsák napirenden és az iszlám tanításaiban doktrínaként szerepeljen (Akida) a palesztin kérdés. Ezt a felvetést a tudóstanács elfogadta.
Továbbá felszólított arra, hogy minden iszlám világban elért eredmény mellé sorakozzon fel az egész iszlám világ. Jelenleg Irán hatalmas eredményt ért el az 5+1-el szembeni tárgyalásokon. Ennek sikerét az egész iszlám világon belül hangsúlyozni kell. Aki nem áll ki e mellé, az a cionista erők oldalán sorakozik fel.
Az Iszlám egysége a fennmaradás záloga. Ma nincs külön szunnita, síita és ezer másféle iszlám. Ma csak iszlám, vagy cionista iszlám van, ahogy a kereszténység is ezen a határon belül válik szét cionista és nem cionista kereszténységgé. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy nem cionista zsidóság is van.
Ma minden kérdés globálisan vetődik fel. A világ bomlasztó erőivel szemben együtt kell fellépni azoknak, akik nem akarnak a bomlasztó erők vazallusaivá válni.







Dr. Drábik János: Trianon nincs lezárva

Kik és miért akarták megsemmisíteni a magyar nemzetet?


(Dr Drábik Jánost az Országos Trianon Társaság, OTT Közgyűlése az elnökévé választotta 2015 februárjában. Az itt következő beszéd a trianoni békediktátum 95. évfordulóján, június 4-én hangzott el a Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság által tartott közös megemlékezésen és tüntetésen a Párizs melletti Versailles-ban. A beszéd élőben is meghallgatható a www.trianontarsasag.hu weboldalán.)

Honfitársaim, Magyarok és Székely-Magyarok!
Trianon nemcsak egy égbekiáltó igazságtalanság, de ma is vérző, nyitott seb. A Nagy-Antant jogutódait felelősség terheli e gyalázatos békediktátum Magyarországra kényszerítéséért és jóvá kell tenniük a sorozatos háborús igazságtalanságok máig is ható következményeit. Ha mi – magyarok – nem tesszük kötelességünket, és nem állítjuk le a trianoni diktátum nyomán a magyar nemzet fogyását, akkor 2070-re alig fog élni 2,5-3 millió magyar a saját szülőhazájában. A magyar nemzetet az államok feletti szervezett magánhatalom, a nemzetközi pénzkartell lassú halálra ítélte. A pénzhatalmi világelit gyarmatává vált Magyarország arra kényszerült, hogy élethalál harcot folytasson megmaradásáért. Nemzetünk megmentéséért mindent megelőzően a magyarság számának fogyását kell megállítani.
A magyar nemzet sorsdrámájának írója az államok feletti szervezett magánhatalom, szereplői pedig mi vagyunk, a magyar nemzet fiai és leányai. Ahhoz, hogy megértsük, ami velünk történik, meg kell tanulnunk a világelit agyával gondolkodnunk. Választ kell találnunk arra, hogy miért van útban a szervezett magánhatalom és kozmopolita-komprádor-kollaboráns hálózatai számára a magyar nemzet? Miért akar könyörtelenül pont a magyaroktól megszabadulni, feldarabolva országukat gyarmati függésbe taszítva lakóit.
A magyarság sorsdrámájának első felvonása Trianon. A magyar nemzet megmaradásáért folytatott élethalál küzdelem a gyalázatos trianoni békediktátummal kezdődött. Ezen a gyásznapon darabolták fel élve az ezer éves magyar államot, amely a keresztény Európa védelmezője volt. A trianoni békeparancs azért égbekiáltó igazságtalanság, mert nem vette figyelembe sem a történelmi, sem az etnikai, sem az önrendelkezési elvet. Eljött az idő arra, hogy erre a Nagy-Antant és a Kis-Antant jogutódjai legalább utólag adjanak elfogadható magyarázatot: miért egyedül a magyar nemzettel szemben alkalmaztak példátlanul súlyos büntetőfeltételeket?
A magyar nemzet sorsdrámájának második felvonása 1945, amikor a nemzetek feletti főhatalom kiszolgáltatta Kelet-Európával együtt hazánkat is annak a kommunista diktatúrának, amely nemcsak visszavonta az igazságos bécsi döntéseket, de megsemmisítette a magyar nemzetnek azt a történelmi vezetőosztályát, amelynek még magyar nemzettudata volt.
A magyar sorsdráma harmadik felvonása 1956 dicsőséges, de vérbefojtott forradalma. A szuezi háborúval elfoglalt Nyugat cserbenhagyja Magyarországot. A magyar nemzet nemcsak szabadságát és önrendelkezését veszíti el, de ekkor éri történelme legnagyobb vérvesztesége is. Moszkva Quislingje, a kommunista Kádár, az állami politika rangjára emeli a tömeges abortusz gyakorlatát és így orvosi segédlettel irtják a magyarokat. Több mint 8 millió magyart gyilkoltak meg már az anyaméhben. Ma szívfakasztóan hiányoznak ezek a testvéreink és utódaink.
A magyar sorsdráma negyedik felvonása 1989, amikor a szervezett magánhatalom gátlástalanul becsapja és kirabolja a magyar népet. A dekadens világelit uralma alá került Nyugat nem orvosolja a magyar nemzet ellen elkövetett bűneit, ellenben pénzügyi technikákkal több menetben is kirabolja Magyarországot.
A magyar sorsdráma ötödik felvonása a magyar állam beléptetése abba az Európai Unióba, amely olyan gyarmati jellegű gazdaságot kényszerített az országra, amelynek az eredményeként a magyar gazdaság teljesítményének a 30%-ka minden évben elhagyja az országot, profit és kamat formájában az EU-centrumországainak a cégeihez és bankjaihoz vándorol. Magyarország az EU gazdag államainak a gyarmatává vált.
A magyar sorsdráma hatodik felvonása a szervezett magánhatalom nyomása alá helyezett magyar nemzet élet-halál harcot kénytelen vívni nemzeti önazonosságának, szellemi önrendelkezésének a megtartásáért, a magyar nemzet elsorvasztásának a megakadályozásáért.
A magyar sorsdráma védekezés a pénzhatalmi világelit magyar-nemzet-ellenes stratégiájával szemben. Ennek a drámának azonban a magyar nép nemcsak a szereplője, de egyre inkább az írója is. Eljött az idő, hogy a magyar nép még nemzettudattal rendelkező tagjai felálljanak és leadják az S.O.S jelzést a magyar nemzet megmentéséért, nemzetünk vészes fogyásának a megállításáért. A természetes önvédelmi reflex azt diktálja, hogy fogjunk össze és kiáltsuk világgá, hogy Trianon nincs lezárva! Nem lehet napirendre térni egy olyan vérző seb felett, amelyen keresztül egy egész nép vérzik el.
Mi az, amit meg kell tennünk?
Egyre hangosabban követelnünk kell a békés határváltoztatást az érvényes nemzetközi jogrend keretei között, békés eszközökkel, tárgyalások útján. Az ENSZ Alapokmánya, a helsinki Záróokmány, az Európai Unió Lisszaboni Szerződései megengedik a határok békés úton történő megváltoztatását. A határok nemzetközi jogelveken alapuló megváltoztatását akkor is követelnünk kell, ha egy ilyen békés megoldást az érintett szomszédállamok – a trianoni diktátum érdemtelen nyertesei – elutasítanak.

A Nagy-Antant jogutódait is folyamatosan emlékeztetni kell arra, hogy nekik is kötelességük a versailles-i békeszerződés legkirívóbb hibáit utólag korrigálniuk, mert ezt az igazságtevést a második világháborút lezáró párizsi békeszerződés elmulasztotta. A Versailles-i szerződés és más nemzetközi szerződések egy sor kötelezettség előírásával csatolta át Erdélyt Romániához. Ebből Bukarest csak azt vette tudomásul, hogy Erdély hozzákerült, de az összes többi kötelezettségvállalásról megfeledkezett.
A Versailles-i szerződés nemcsak politikailag és morálisan elfogadhatatlan, de jogilag is hibás. Tele van szankció nélküli csonka-szabályokkal, amelyeknek a be nem tartásához semmilyen hátrányos jogkövetkezmény nem fűződik. A Nagy-Antant bűne az is, hogy nem hozott létre olyan nemzetközi jogi-mechanizmusokat, amelyekkel 1920 után ellenőrizni lehetett volna, hogy a Kis-Antant államok betartják-e a szerződésekben vállalt kötelezettségeiket.
Rehabilitálni szükséges az igazságos irredentát és a nemzetközi jogilag megalapozott, tehát legitim revíziós törekvéseket. A Versailles-i békerendszer létrehozóinak jogutódai – az Európai Unió mai irányítói – legalább utólag válasszanak ki egy olyan nemzetközi jogelvet, amely Magyarországgal szemben korrigálja a versailles-i és párizsi szerződések égbekiáltóan igazságtalan rendelkezéseit. Ez lehet a történelmi elv, az etnikai elv és az önrendelkezési elv.
Ha erre egyelőre nincs lehetőség, akkor követelni kell, hogy az Európai Unió, az európai értékek és az érvényes nemzetközi jogelvek alapján, utólag korrigálja a megtévesztésen, a hazugságokon, a hatalommal való visszaélésen alapuló döntéseket. Ebben az irányban a következő intézkedéseket követeljük az Európai Uniótól, mint a Nagy-Antant jogutódjától:
Széleskörű területi autonómiát a Magyarországtól elszakított területeken élő magyar közösségek számára.
Széleskörű kulturális autonómia a szórvány-vidékeken és a vegyeslakosságú területeken.
Létszámarányos, teljes spektrumú iskolarendszer az óvodától az államilag finanszírozott egyetemekig, ahol az egyetem karán és valamennyi tanszékén, magyar nyelven folyik az oktatás. (Ez magyar nyelvű egyetemet jelent a meglévő felsőfokú képzés megtartásával Szlovákiában Kassán és Pozsonyban, Romániában Nagyváradon, Kolozsvárott, Marosvásárhelyen, Csíkszeredán és Temesvárott, Szerbia esetében Újvidéken, Ukrajnában pedig Beregszászon.)
A 15% arányban magyarlakta, vegyes-lakosságú területeken a többségi iskolákban is kötelező legyen második nyelvként tanítani a magyar nyelvet. Ahogyan a genfi francia-svájci tanulja a németet és a berni-, zürichi német-svájci tanulja a franciát, ugyanígy tanulják a szlovák, a román, a szerb és az ukrán iskolákban is a magyart második nyelvként már az alapoktatásban is. Finnországban, Turkuban teljes spektrumú svéd egyetem működik, az Abo Akademi. Finnország lakóinak száma 5.470.000 fő és ezek 6%-ka, 330.000 svéd anyanyelvű. Mégis az országnak két hivatalos nyelve van, a finn és a svéd. Oland szigete Finnországhoz tartozik, de svédek lakják. Ha egy finn le akar telepedni Olandon, akkor svéd nyelvvizsgát kell tennie. Ennek az lenne az analógiája Erdély vonatkozásában, hogy ha például egy román ajkú tartósan letelepedne Székelyföldön, akkor valamilyen fokon meg kellene tanulnia a magyar nyelvet.
Az Erdélyben élő románokkal, cigányokkal, és más ott élő kisebbségekkel közösen kutatni kell a független Erdély létrejöttének a lehetőségeit az Európai Unió keretein belül. Ennek a lehetőségeit román társadalomtudósok és politikusok kutatják. Ez előnyös lehet az Erdélyben élő őshonos magyarok számára, mert növelné érdekérvényesítési lehetőségeiket.
Kárpát-medence, a történelmi Magyarország, az ezeréves Magyar Királyság, a természet által kialakított olyan földrajzi, geopolitikai és gazdasági egység, amelynek minden része egymásra van utalva és szervesen kiegészíti egymást. Ezért a Kárpát-medencében élő népeknek az lenne a természetes, ha olyan államstruktúrában élnének, amely felöleli az egykori történelmi Magyarország egész területét. Ez az államalakulat – a Duna-Kárpát Konföderáció – együttműködve a visegrádi négyekkel az Európai Unión belül lehetővé tenné a Kárpát-medence népeinek az egymásra találását és az egyenjogúság alapján az optimális együttműködést. A legújabb genetikai kutatások bebizonyították, hogy a magyar őshonos a Kárpát-medencében. Ezek a kutatások azt is bebizonyították, hogy a Kárpát-medencében élő lakosság génállománya lényegében azonos. Az egykori történelmi Magyarország területén élő népek közösségében még mindig a magyar a legnagyobb. Ha létrejöhetne a Duna-Kárpát Konföderáció, az egyben elősegítené a magyar nemzet megerősödését egy közös haza keretében.
A Duna-Kárpát Konföderáci-óban a „konföderativitás országon belül az önrendelkezésnek (szubszidiaritásnak), a hatalomgyakorlás és a törvényhozás egységében történő (vagyis teljes) működését jelenti”, ahogyan azt Halász József az ide vonatkozó tanulmányaiban 2014-ben és 2015-ben kidolgozta.
A trianoni békediktátum és az egyenlő elbánás elvét megtagadó igazságtalan párizsi békeszerződés következtében a történelmi Magyarországtól elszakított országrészekben felgyorsult ütemben fogy az ott élő őshonos magyar lakosság létszáma. Ennek több oka van, ezek közül a két legfontosabb egyrészt a tömeges elvándorlás, másrészt az állami politika rangjára emelt erőszakos asszimiláció, a nyílt és rejtett módszerekkel folytatott beolvasztás.

Le kell állítani a magyarok erôszakos beolvasztását!

Át kell térni a tudományos módszerekkel kutatott és oktatott történelemírásra. Fel kell hagyni a folyamatos történelemhamisítással és a mítoszok oktatásával a tények helyett.
Románia vonatkozásában fel kell hagyni a dákó-román narratívával és a románok hősi-nemzeti romanticizmusával, amelyet a román nemzeti kommunizmus erőltetett.
El kell ismerni, hogy Románia - amelyet a náci Németország nem szállt meg - Jon Antonescu marsall és miniszterelnök kormányzása idején 480 ezer zsidót gyilkolt meg. Ezek az új adatok az ukrán dokumentumok tanulmányozásával váltak ismertté, de ezt már Matatias Carp is megírta „Holocaust in Romania” (1994) című munkájában.
A román nemzeti-kommunista diktatúra diktátummal vette el a Bolyai Egyetemet. Az egyetem vezetése tiltakozott és a rektor öngyilkos lett. Most Bukarest arra hivatkozva nem hajlandó visszaállítani az önálló Bolyai Egyetemet, hogy azt az egyetemi vezetés többsége – demokratikusan meghozott döntés alapján – elutasítja. Mivel diktátummal, antidemokratikusan egyesítették Kolozsvárott a Bolyai Egyetemet a Bábes Egyetemmel, ezért a negatív diszkriminációt most pozitív diszkriminációval szükséges korrigálni.
Miért nem érvényesült a magyar nemzet önvédelmi reflexe az első világháború végén? A magyar nemzet bénultságát döntőmértékben a kozmopolita, keresztényellenes radikalizmus okozta, amely átvette a magyar társadalom szellemi irányítását, megfosztva önvédelmi képességétől. Ezek a kozmopolita radikálisok megakadályozták, hogy ezekben a sorsdöntő napokban Magyarországnak olyan kormánya legyen, amely elsősorban az ország érdekeit veszi figyelembe és nem erölteti a köztársasági államformára való áttérést. A kozmopolita radikalizmus megosztotta a nemzetet és a befolyása alatt álló Károlyi kormány nem hívta fel a magyar társadalom figyelmét arra a veszélyre, amely nemcsak területét, de keresztény kultúráját és jövőjét is fenyegette.
A nemzeti érdekek mellé felsorakozott cseh, román és szerb szabadkőművesek mind nacionalisták voltak, önző nemzeti érdekeiket védelmezték. Bár a progresszióra hivatkoztak, de nem robbantottak ki forradalmat, elkerülték az anarchiát és maguk mögé állították országaik lakosságát. A kozmopolita radikális befolyás alatt álló Károlyi dilettantizmusát még azzal is tetézte, hogy amikor kudarcot vallott, átadta a hatalmat az internacionalista-kommunistáknak. A kommunista Tanácsköztársaság azokat a bolsevikokat utánozta, akik a Versailles-i diktátumokat meghozó államok feletti pénzhatalomnak köszönhették, hogy hatalomra kerültek. Ez megadta a kegyelemdöfést a történelmi Magyar-országnak, mert a magyar országrészek elrablására készülő Kis-Antantnak további ütőkártyát adott a kezébe. Most már arra is hivatkozhattak, hogy a trianoni diktátumnak azért kell felrúgnia minden nemzetközi elvet és életképtelenné csonkítania Magyarországot, mert a Nagy-Antantnak így kellett védekeznie a bolsevik veszély ellen.
Befejezésül idézzük Francesco Nitti-nek, Olaszország egykori miniszterelnökének és a párizsi békedelegáció tagjának a szavait:
A nemzetközi politika nagy cselszövői Trianonban adtak találkát egymással… Európát nem annyira a háború, mint inkább a békeszerződések sodorták a dekadencia komoly veszedelmébe… A népek önrendelkezési joga, amelyet az Antant a háború alatt hangoztatott, csak hazug formula volt, amelyet a veszély idején meghirdettek, olyan hazug frázisnak bizonyult, amelyet csak a veszély idején rögtönöztek, hogy az érdekeltek rokonszenvét megnyerjék. A békét azonban nem úgy kötötték, amint megígérték, és az eszmét, amelyért az emberek az életüket áldozták a szerződéseket tárgyalók csúful elárulták. A legyőzöttekre kényszerített feltételek becstelenek voltak… Nem akadna olyan francia, angol, olasz, aki ilyen feltételeket elfogadna hazája számára, amilyeneket a magyarokra kényszerítettek. A bíboros hercegprímástól az egyszerű parasztig nem találni olyan magyart, ha méltó erre a névre, aki ezekbe a feltételekbe belenyugodnék.

Csak az lehetetlen, amit meg sem kísérlünk
Ezért rendíthetetlenül kell követelnünk a trianoni igazságtalanság utólagos felülvizsgálatát. Nagy költőnkre hallgatva esküdjünk meg mi is a magyarok Istenére, hogy a „magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez, mit rákentek a századok, lemossuk a gyalázatot”! Bízzunk a magyarok Istenében, aki nem más, mint a Mindenható, aki a magyar nemzet lelkében és szellemében él, aki a magyar élni- akarás és túlélés örök megtartója. A magyarok Istenéhez fohászkova igazságot és igazságosságot kérünk a magyar nemzet számára, mert csak igazságos viszonyok között lehet szeretni úgy felebarátainkat – horvát, szlovák, román és szerb testvéreinket – mint önmagunkat. Szeretetre is szükség van ahhoz, hogy jóvá lehessen tenni a magyar nemzetet ért sorozatos háborús igazságtalanságokat.

Drábik János - A trianoni tragédia
A kozmopolita pénzhatalom három szinten is támadta Magyarországot. Az első szint: Szembenálló katonai szövetségek létrehozása az Antant és a Központi Hatalmak között, a fegyverkezés finanszírozása, a világháború kirobbantása a kozmopolita, államok feletti pénzhatalom, a már létező cionista-angolszász nemzetközi pénzkartell világuralmi stratégiájának megfelelően. Az elsődleges cél Németország alávetése és az Oroszország feletti ellenőrzés átvétele volt. A két nagyhatalomnak egymást kellett felmorzsolnia. Ennek részét képezte többek között a Hohenzollern és a Habsburg, valamint a Romanov-dinasztia eltávolítása. A háborút az államok feletti nemzetközi pénzkartell kényszerítette a Habsburg Monarchia részét képező, függőhelyzetű Magyar Királyságra. Ha a kozmopolita pénzhatalom nem robbantja ki ezt az imperialista háborút, akkor sem Versailles-ra, sem az annak részét képező trianoni diktátumra nem kerül sor.
A második szintet a nemzetközi szabadkőművesség mozgósítása jelentette mind az Antant, mind a központi hatalmak államaiban. A radikalizálódott balliberális szabadkőművesség fokozta kozmopolita, keresztény-ellenes tevékenységét a Magyar Királyság szabadkőműves mintaállammá történő átalakítására. Elsősorban a katolikus egyházat támadta a jakobinus-marxista ideológia- és hagyomány alapján. Ezek a radikalizálódott balliberális kozmopoliták egyrészt a háborút is felölelő változást erőltették, majd pedig az önvédelmet is tagadó szélsőséges pacifizmust. Mindkettő alapjaiban ásta alá a magyar nemzetállam életerejét, bénította meg életösztönét. A tények alapján megállapítható, hogy a magyar balliberális és kozmopolita szabadkőművesség bomlasztó tevékenysége, és a megtévesztett társadalom nélkül a történelmi magyar államnak lett volna annyi ereje, hogy legalább az etnikai határait megvédje.
Harmadik szint: A világuralomra törő kozmopolita erők (akik a bolsevikokat hatalomra segítették Oroszországban, Németországban pedig kísérletet tettek a kommunista Spartacus Szövetség útján a hatalomátvételre) a legyengült Magyarországra is rákényszerítették a szabadkőműves kormányt, majd pedig az oroszországi bolsevik diktatúra segítségével a kommunista diktatúrát. Mindez nem járt volna sikerrel, ha nincs Magyarországon egy agresszív, radikálisan kozmopolita és magyar-ellenes értelmiségi réteg. A bolsevikok, elsősorban a Trockij által hirdetett permanens forradalom keretében akarták átalakítani a történelmi Magyar Királyságot az internacionalista pénzuralmi-világállam közép-európai tartományává. A bolsevista Tanácsköztársaság megalakítása a nemzetközi szabadkőművesség támadása volt kommunista vöröslobogó alatt a keresztény magyar állam és a keresztény Európa egésze ellen.
Lloyd George brit miniszterelnök már a Versailles-i békekonferencia ideje alatt tiltakozott a magyar és a német kérdésben is, mert túlzottnak találta a két ország elleni büntetőfeltételeket. Lloyd George a tiltakozását a Fontainbleau-i Levél-ben fejtette ki. Ezt elküldte a Szövetséges- és Társult Hatalmak vezető képviselőihez és a konferencia minden tagjához. 1920. március elején Lloyd George Londonban már azt szorgalmazta, hogy az egész magyar békeszerződést vizsgálják felül. Ehhez részlegesen Tittoni olasz miniszterelnök is csatlakozott.

Lucian Boia Trianonról
Lucian Boia – a Bukaresti Egyetem tanára – számos vonatkozásban revideálta a román történetírás eddigi hivatalos álláspontját Trianonról. A versailles-i békerendszer Boia szerint részlegesen igazságot szolgáltatott Európa nemzeteinek, de ehhez gyakran igazságtalanság kapcsolódott. A trianoni békediktátumról megállapítja, hogy azt a magyarok égbekiáltó igazságtalanságnak tartják.
Elismeri, hogy Romániának nem volt történelmi joga Erdélyre, Besszarábiával és Bukovinával ellentétben. Az erdélyi románok 1918 után jobban örültek volna egy széleskörű autonómiának akár a föderatív állammá átalakított Habsburg Monarchiában, akár Nagy-Románia részeként. Az erdélyi autonómia nem jöhetett létre, mert Magyarország 1918 őszén kivált az Osztrák-Magyar Monarchiából. Az erdélyi románok számára Bécs még vonzó lehetett, de ha Budapest és Bukarest között kell választaniuk, akkor már egyértelműen a román fővárosnak volt akkor nagyobb az esélye.
(…)




Tőke Péter:

198+Sheldon önvédelmi pont a magyarnak, a migráns támadások és a Sharpi akciók Ellen


A kormánybuktatás kézikönyve készülő II. kötetéből.
(…)II./III.a.: Társadalmi együtt-nem-működés módszerei ( A hóhér-iskola végzős növendékeinek vizsgafeladata az ellenállók meglátogatása és megfélemlítése. A díjazott kulcsordítás: lerúgom a fejed fa..fej!)
Személyek kiközösítése
55. A társadalmi bojkott ellen több fegyvert is be lehet vetni. Így a lejáratást: a Hazugsággyár segítségével minden hiradás szerint az életfogytiglanos rabok, és a nálunk rekedt pápuai emberevő menekültek szervezett akciója, vagy elhallgatni az egészet, vagy ha mégis kiszivárog, akkor közzétenni a hamisított bizonyítékokat miszerint fejenként 100 ezer forintnyi gázsiért csinálták.
56. Szelektív társadalmi bojkott: Egyik nap a romák, a következőn az ázsiaiak, utána a fehérek, majd az afroamerikaiak nem közlekedhetnek a metrón, buszokon, villamosokon, trolibuszokon. Kivéve azokat, akik a kormánytól nemzeti címeres baseball sapkát kapnak és azt hordják. Az egyéb társadalmi bojkott szervezőit őrizetbe kell venni és csak fehér hálóingben, cipőkrémmel feketére festett arccal, kizárólag a városon át gyalogolva mehetnek haza.
57. Lüszisztraté mintájú tétlenség (Lysistratic nonaction), az ezt választóakat a sétányokon padokra kell kötözni és a 12 óránkénti wécézési szüneteket leszámítva a semmittevésüket tartóssá kell tenni. A nemzeti járókelők persze leülhetnek melléjük, a nők a férfiakkal kokettálhatnak, csók tilos, a férfiak az oda kötött nőket nem simogathatják, tapogathatják, a nyelvelés és a csók tilos.
58. Nyilvános kiközösítés. Akikkel ezt teszik azok kárpótlásul előléptetésre kerülnek és a kiközösítők főnökei lesznek.
59. Tilalmazás. Az ebben résztvevők kötelesek legfeljebb húszféle tilalmat alkalmazni saját maguk ellen. Miután a lakásukat, munkahelyüket bekamerázzák ellenőrízhető: a vállalást betartják-e? Aki többet is megszeg, ha férfi, aklor csak úgy vizelhet, hogy nem veheti elő és nem foghatja meg, ha nő, akkor pedig ráülhet a wc-re, de a nadrágocskát, tangát, dinamóbugyit nem veheti le (Kivéve a menszesz alatt álló betétesek).

Társadalmi eseményekkel, szokásokkal, intézményekkel való együtt-nem-működés
60. Társadalmi és sporttevékenységek felfüggesztése. Az érintettek, a résztvevők összegyűjtése, felsorakoztatása a városi fő sugárút elején, s elindítani őket békaugrálással az út végéig.
61. Társadalmi ügyek bojkottja. Nem vettél részt a nemzeti ünnepen, nem tetted ki házadra a lobogót? Rohadt, sunyi mocsok vagy, előbb-utóbb megtalálnak. Nem adsz vért? Oké, nem is kapsz. Semmit se intézel, amit a törvény előír? Nincs tébéd, nem mehetsz orvoshoz, a jogosítványod és a bérleted érvénytelen.
62. Diáktüntetés. Le vagy fényképezve, az oktatási intézményből ki vagy rúgva, diákigazolványodat elkobozzák, a kollégium kizárt, ha valamelyik diákhaver befogad, az is kirúgásra kerül. Az egyetemre, főiskolára nem mehetsz be, a menzán nem étkezhetsz. Lehetőség a bűnbocsánatra: egy éves önkéntes takarítói, wécépucolói sztahanovista tevékenység után az adott évet elvesztve újra kezdheti évpótló tanulmányait.
63. Társadalmi engedetlenség vezető személyiségek, az ország kormánya és hivatalai, szegénység és éhezés ügyben tilos, minden más ügyben a témát a kormány politikai instruktorainak kell engedélyezni
64. A visszavonulás társadalmi intézményekből tetten ért érintettjeiről fényképes, falragaszos csoportos tablókat kiragasztani városszerte, miszerint lustaság, belső intrika, tehetségtelenség miatt kirúgásra kerültek, és soha többé nem alkalmazhatók állami és önkormányzati intézményekben.

Visszavonulás a Társadalmi Rendszerből
65. Otthonmaradás? Az ezt igazoló orvosi igazolás hiánya és legalább egy hetet meghaladó politikai tiltakozó távolmaradás esetén a jóságos állam teljesíti a vágyakat: Otthon akarsz maradni? Maradj! Ügyészségi kezdeményezésre kötelező elrendelni a bíróságoknak a háziőrizetet.
66. A totális személyi együtt-nem-működést tanúsító személyeket a közösség kívülről pénzelt provokátorokká, ügynökökké minősítheti, és kizárással büntetheti.
67. Dolgozók kivonulása ("Flight" of workers) ellen leghatásosabb fegyver a tizedelés, vagyis korra és képzettségre tekintet nélkül minden tizedik alkalmazottat fegyelmivel ki kell rúgni alkalmatlanság, vagy összeférhetetlenség miatt.
68. Menedék (Sanctuary). A minden közösségben jelen lévő intrikusok, feljelentők felhasználásával megtudni hol a menedék, aztán legalább egy hétre rájuk zárni a menedéknek számító pincerendszer, elhagyott épület ajtajait vagy ha barlangról van szó, berobbantani a bejárati folyosóját. Tudatosítani kell velük, hogy egy túlélési verseny résztvevői.
69. Kollektív eltűnés? Ez a mai technika mellett a legtöbb országban lehetetlen. Ha mégis sikerül megtenni, akkor meg kell üzenni nekik, hogy egy évig nem jöhetnek vissza az országba, városukba, munkahelyükre, ez alatt bankszámlájuk zárolva, minden vagyonuk, ingatlanuk lepecsételve.
70. Tüntetőleges emigráció, hidzsra. Ez nem az arab világ és nem Mekkából Medinába kell kivonulni. Lehet tüntetve emigrálni, de csak a kerítésen túli déli államokba. A nyugat felé tüntetve emigrálók fotóit, személyi adataikat közzé kell tenni a médiában, s ha egy hónapon belűl nem jönnek vissza, s nem tesznek különleges hűségnyilatkozatot, akkor meg kell fosztani őket az állampolgárságuktól.
II./III. b1.: Gazdasági együtt-nem-működés módszerei Gazdasági Bojkottok (Vigyázat! A hatóságoknak az akció-helyszíneken joga van a pénztárcákat megtizedelni, morgodás, egyet nem értés esetén kétszerannyit is elkobozhatnak)

Fogyasztói műveletek
71. Fogyasztói bojkott? Meg kell tiltani nekik a kifogásolt termékek vásárlását. Legalább hat órán át ott kell az üzlet előtt ülniük és várakozniuk, hogy elvegyék a kedvüket a hasonló akcióktól.
72. Bojkottált javak nem-fogyasztása? Elrendelni a felsorolt termékek és árucikkek rendkívüli, akár a 90 százalékos árleszállítását, had üsse meg őket a guta.
73. Megszorítások politikája? A Hazugsággyár-média kötelessége, hogy kreatívan bizonyítsa, a megszorítások a polgárok boldog jövőjének elősegítését szolgálják, s meg kell szólaltani hitelesnek látszó utcai embereket, hogy életszerűen dicsérjék és elmondhassák: soronkívül fizettek, s határidő előtt eleget tettek a szeretett kormány intézkedéseinek.
74. Bérleti díjak kifizetésének késleltetése? Elég, ha a rendőrség a távollétükben lepecsételi a bejárati ajtókat, sőt még őrzi is, és csak 24 óra elteltével engedi be őket a bérlakásukba.
75. Bérleti díjak kifizetésének megtagadása. A renitens buksi fejekben lévő lázongó gondolatok rend irányába való terelése érdekében a lakásuk minden holmiját le kell vinni az utcára. A bérlő kijózanítását nyomatékosíthatja egy súlyos figyelmeztés, ha 48 órán belűl nem fizeti ki a tartozását, akkor a könyék hajléktalanjai ott lakhatnak szilveszterig az ő költségére.
76. Fogyasztók nemzeti bojkottja csak a létszükségleti termékeknél megengedett: ívóviz, kenyér, olaj, benzin, villamos energia, szennyvízelvezető csatorna-használat, stb. Ezek a szolgáltatások a bojkott idején nem vehetők igénybe a tiltakozó akció lejártáig. Jó lecke kell, hogy legyen minden érintett számára.
77. Fogyasztók nemzetközi bojkottja! Ez úgy járatható le, ha a külföldről jött kérést maga az állam teljesíti. Például ha a közlekedés ellen tiltakozik a világ, akkor ezt túl lehet lihegni azzal, hogy nemcsak járművekkel, de még biciklivel – kivéve a kerekesszék – rollerrel, lóval sem lehet közlekedni. Csak a helikopterek kaphatnak a tiltás alól mentességet, mivel heliportok hiánya és a sok villanyvezeték miatt sehol sem tudnak leszállni.

Munkások és termelők műveletei
78. Munkások bojkottja? Egyáltalán van még szocializmusi értelemben vett munkás? Na ne sértegesse senki ilyen elnevezéssel az Audi, vagy a Mercedes trógerolástól rég leszokott fehér köpenyes szerelőcsarnoki, úri alkalmazottjait. Előbbre való a hűség a cég iránt, mint a nemzetközi munkásmozgalmi anarchisták lázálmaként kiagyalt kollektív bojkott. A keletiek kezébe került kommunista-kapitalista gyárak dolgozói talán még bojkottálnának, ha ezért a külföldiek megfizetnék őket, de a tulajdonoshoz is hűek maradnának azzal, hogy a termeléskiesét az akció lejárta után túlmunkával behozzák.
79. Termelők bojkottja is megmosolyogtató, hiszen a paraszt, az állattenyésztő, a szőlősgazda az állami retorziótól félve inkább elbújna, mint a rendszer ellen bármit is tenne. Kivéve az útlezárásokat, az már hagyomány, mint a búcsú. Nem árt összejönni egy traktoros jamboree-raa, még akkor is, ha nincs sok értelme.

Ipari közvetítők műveletei
80. A szállítók és rakodók bojkottja az egész országra kiható károkat okozhat, ezért az összes érintettet azonnal be kell hívni tartalékos katonai szolgálatra, hogy egyenruhában, parancsra végrehajtsa a lakosságot kiszolgáló kereskedelem és az ipar szállítási igényeit. Aki még nem volt katona arra rá kell ijeszteni, hogy három hónapon át a szerbiai határnál épített drótkerítés mellett kell éjszakai őrséget állnia, vagy kilép a bojkottból.

Tulajdonosok és a menedzsment műveletei
81. Kereskedők bojkottja: elég bezárással, NAV és fogyasztóvédelmi ellenőrzéssel megfenyegetni őket.
82. Az ingatlan eladásának vagy bérbeadásának visszautasítása azonnal megszűntethető, ha a Földhivatalnál az állam az ingatlant elmaradt adókkal terheli és eladási tilalom alá helyezi. A bérbeadást pedig nem lehet visszautasítani, ha a lakást vagy az üzletet háborús országból jött menekült státuszúak akarják kivenni.
83. Kizárás. Törvényt kell hozni, hogy – az államit kivéve –, kizárás esetén nem az érintett polgárt, hanem a kizárási határozatot hozó szervezet vezetőjét, elnökségét, igazgatóságát kell kizárni.
84. Ipari segítségnyújtás visszautasítása. A segítségnyújtást visszautasítót a sajtóban, a tévében, de még utcai falragaszokon is ki kell pellengérezni, a cég ellen pedig a NAV indítson átfogó adó- és Áfa-ellenőrzést.
85. Kereskedők „általános” sztrájkja a szabadság legjobb hírdetője, hiszen aki meg meri tenni egy diktatúrában, az elismerést érdemelne. Az állam és az önkormányzatok összehangoltan védekezhetnek ellene, mert rendeletben kell előírni, hogy egy hétnek a hat munkanapján tartható, ám minden nap csak éjféltől reggel hat óráig, s ez alatt az időszak alatt a bezárt ajtók mögött kell az eladóknak és a vezetőknek tartózkodnia.

Tőketulajdonosok és pénzügyi forrásokkal rendelkezők műveletei
86. Bankbetétek visszatartása. A bankfiókok pultjai mögé egyneruhás katonákat kell állítani, akik fikázzák a bankot, mert nem akar pénzt adni és az ügyfeleket rábeszélik, hogy lépjenek át egy állami bankba, ott garantáltan mindig megkaphatják a pénzüket.
87. Díjak, illetékek és értékelések kifizetésének visszautasítása. Onnan a helszínről felhívható a bankfelügyeleti ügyelet, és feljelenthető a fizetést megtagadó. A bediktált adatok alapján fax- vagy e-mail értesítést küldenek az adott pénztárnak, hogy napi tíz százalékos büntetőkamattal nő a visszatartott összeg. Már most tíz, holnap pedig húsz százalékkal több pénz fizetendő.
88. Adósságtörlesztés vagy kamat kifizetésének visszautasítása. A 87-es ponthoz hasonlóan napi tíz százalék azonnali büntetőkamat fizetendő.
89. Tőke és hitel rendelkezésre bocsátásának beszüntetése. Az ezt elrendelő igazgatónak, részleg- és osztályvezetőnek a saját magánvagyonából kell a jogosan követelő ügyfélnek térítenie.
90. Bevételek visszautasítása (Revenue refusal) A visszautasított összeg elkobzása, háromszoros büntetőadó és NAV nyomozás rendet tehet.
91. Kormányzati pénz visszautasítása (Refusal of a government’s money) csak úgy lehetséges, ha a felkínál összeg kétszeresét közcélra befizetik.

Kormányzati műveletek
A kapitalista kereskedelembe politikát, liberális befolyást csempészni. A nemzetellenes és uniós szabályokat sértő kormányellenes gazdasági támadások ellen több védekezési módszer is ajánlott.
92. A kormány belföldi embargót rendelhet el, eladási tilalommal büntetheti a törvényes rend ellen szervezkedőket
93. A vétkes kereskedőket feketelistára helyezhetik, ha az üzleteiket bérlik, akkor onnan kirúghatók, ha a sajátjukban árusítanak, akkor azok kirakatait, ajtajait ferde irányban szalaggal kell leragasztani a következő felirattal: ,,Kényszerbezárás a vásárlók megkárosítása miatt!”
94. Nemzetközi eladók embargója. Az érintettekről lista készítendő. Ha hűtőkocsit igénylő fagyasztott árút küldenek, az addig tartani a mellékvágányon, amíg meg nem romlik, ha más fajta az áru akkor a papírjait el kell kérni és az árut kisérő előtt elégetni, utána vagy visszaviszi külföldre, vagy papírnélküli csempész szállítmánynak itélve lefoglalják.
95. Nemzetközi vásárlók embargója. Nem léphetnek be az országba, ha itteni partnereik árut szállítanak nekik, abba bele kell csempészni romlottat, penészest, rendkívül büdöset, vagy például ruhafélék esetében moly általt rágott, lyukakkal tarkítottakat.
96. Nemzetközi kereskedelmi embargó. Halleluja, a kormány is csatlakozik hozzá az erre ösztökélt magyar vállalatokkal együtt.
II./III. b2.: Gazdasági együtt-nem-működés módszerei: A Sztrájk (Ahol a fizikai szétverés célszerű, ott hálóhúzással le kell választani kisebb csoportokat. Egyszerre több is elindítható jobb és bal oldalán dömperekkel húzva, lassan, csak olyan sebességgel, ami nem okoz komolyabb sérülést.)

A sztrájk csak pártsemleges lehet. Ha valahol ellenzéki politikusok is feltűnnek, azokat a rendőrségnek össze kell fogdosni és őrizetbe kell venni. Ajánlatos keménylegényekből, futballdrukkerekből sztrájkellenőrséget is szervezni, mert ahol nem értenek a szép szóból, ott bizony oda kell csapni.

Szimbolikus sztrájkok
97. Tüntetőleges sztrájk. Tilos hírt adni róla, úgy kell kezelni, mintha nem is létezne. A hallgatás szabályait megszegő szervezőket őrízetbe kell venni, s csak akkor kerülhetnek szabadlábra, ha szervezett közönség és kamerák előtt bevallják, hogy hazudtak, aljas rágalom, hogy sztrájkot akartak szervezni.
98. Azonnali „villámcsapásszerű” munkabeszüntetés (Quickie walkout (lightning strike)). Oké, de nem mehetnek el, ott kell maradniuk 24 órán át. Ha utána nem kérnek bocsánatot, akkor egy hónapig el vannak tiltva a munkától, s ez alatt semmilyen bért és támogatást sem kaphatnak

Mezőgazdasági sztrájkok
99. Földművelők sztrájkja. Csak kint a természet lágy ölén tartható, a szervezők kötelesek tepertős pogácsával és kocsisborral ellátni a résztvevőket. Sztájkellenőrök átnézik az összegyűlteket, s aki nem tudja mi a téma, vagy hülyeséget beszél, azokat vontatókkal elviszik egy rakodópályaudvarra, ahol orosz katonaegyenruhás színészek marhavagonokba zsúfolják őket azzal, hogy Szibériába utaznak, ha csak meg nem esküsznek, hogy soha többé nem sztrájkolnak. Utána hazaviszik őket.
100. Mezőgazdasági dolgozók sztrájkja. Mire sor kerülne rá, a szibériai kényszermunka félremagyarárott, falusi rémhírterjesztői által megdolgozott helybélieknek már esze ágában se lesz sztrájkolni. Sőt kutyát uszítanak a szervezőkre.

Speciális csoportok sztrájkja
101. Kötelező katonai szolgálat megtagadása (Refusal of impressed labor) A megtagadóknak ,,satnya”, ,,fejlődésben visszamaradott”, ,,katonai szolgálatra akalmatlan” szavakat kell bepecsételni az útlevélbe, angolul, franciául és magyarul.
102. Végrehajtási szervek dolgozóinak sztrájkja. Nem mehetnek el otthonról, mert a kormány ellenvégrehajtókat küld a lakásukra, hogy elvigyék a tévéjüket és a hűtőszekrényüket. Ám üres kézzel távoznak, ha a sztrájkolni akaró aláír egy papírt, hogy eszük ágában sincs a korrupt szervezők demonstrációján részt venni.
103. Személyzeti sztrájk. Csírájában elfojthatják a sztrájkellenőrök, ha elővesznek olyan hamisított dokumentumokat miszerint az illető büntetett előéletű, a konkurenciának pénzért árulja a vállalata személyügyi titkait.
104. Szakmabeliek sztrájkja. Ha a médiáktól elzárva, saját üzemcsarnokukban, vagy kultúrtermükben tartják, akkor a területileg illetékes kormányhivatal projektort és izgalmas akciófilmeket kölcsönöz nekik. Ingyenes virslivel és csapolt sörrel a táplálásukról is gondoskodik, ám a kormányt nem szidhatják. Készíthetnek petíciót, és azt a helyszinre érkező miniszternek átadhatják, még koccinthatnak is vele.

Hagyományos ipari sztrájkok
105. Súlyponti sztrájk (szakmabeli tekintélyemberek kollektívája) Híradás nélkül, egy kijelölt kultúrteremben tartható. Minden résztvevő megkapja zárt borítékban a felmondó levelét, ám az felbontatlanul visszaadható, ha a saját problémáik megoldásával foglalkoznak és nem viselkednek kormányellenesen.
106. Iparági sztrájk. A rendezvényt csak zárt üzemük területen lehet rendezni, csak szakmai témákról tarthatnak beszédeket az iparági vezetők jelenlétében. Ordítozás, kormányellenesség, a médiának tartandó elfogult hazudozás tilos.
107. Szimpátiatüntetés. Kék szalag kitűzése megengedett, ha a szalagon látható helyen a mindenkori kormányfő mosolygós képe látható.

Korlátozott sztrájkok
108. Részleges sztrájk illemhelyeken legfeljebb tíz fővel a kisdolgukat és nagydolgukat végzők zavarása nélkül, a sajtó kizárásával, mobiltelefon-blokkolás mellett tartható.
109. „Lökhárító” sztrájk (Bumper strike) Minden résztvevő köteles egy személyautó lökhárítót cipelni magával. Tévéközvetítés, röhögő és tapsoló unatkozó nyugdíjas közönség odaszervezése célszerű.
110. Munkalassító sztrájk. Csak óránként, kormánylap olvasási negyedórás szünetekkel megengedett. Érkezni és távozni csak lassan, araszolva lehet. Aki gyorsít azt vissza kell küldeni a sor végére, hogy újra induljon.
111. Csak a minimum ellátást teljesítő sztrájk (Working-to-rule strike). Népharagot azzal támasztani ellenük, hogy a villamosenergia ellátást minimumra korlátozzák, hat óránként csak egy óráig lesz áram, hogy a fridzsiderek és mélyhűtök tartalma ne olvadjon ki. Kivétel csak az esti filmek sugárzása alkalmával van, ilyenkor 2 órán át van villany. Utána praktikus a sötétben letudni az aktuális szerelmi összebújást. A metrók, villamosok csak két kilóméteres szakaszokig viszik az utasokat, utána egy kilóméter gyaloglása után szállhatnak át a továbbmenő járatokra. A kerekesszékesek jobb, ha otthon maradnak.
112.„Beteget” jelenteni. A kórházak, ambulanciák és háziorvosok kötelesek az igazolást olyan speciális festékkel írni, nyomtatni, ami két-három óra alatt elpárolog. Másnapra így igazolás nélkül igazolatlan nap lesz.
113. Lemondás általi sztrájk. Az érintettek levelet kapnak a tulajdonosaiktól és a kormánytól: ,,Ön egy beképzelt paprikajancsi: azt képzeli, hogy beosztásánál, munkájánál fogva valaki? Hát nem! Ön egy senki. A senkik pedig nem mondhatnak le. Ha volt is valamilyen ,,rangja”, attól most megfosztjuk. A munkája nem változik, a bére harminc százalékkal csökken, s az Ön munkájának új megnevezése: Ketteske.
114. Korlátolt sztrájk csak elmegyógyintézetekbe történő csoportos látogatással tartható. Az intézet udvarán össze kell engedni őket a zárt osztálybeliekkel, s ha kialakul egy tortacsata, akkor még a tévé is hírt adhat róla.
115. Szelektív sztrájk. Csatlakozhatnak az előző pontbeliekhez, de csak szelektíven: a 151 centinél alacsonyabbak és a 199 centinél magasabbak.
Iparágakat összefogó sztrájk
116. Kiterjesztett sztrájk. Motoros rendőrök küldendők a szélrózsa minden irányába, hogy arra utasítsák a szakkereskedéseket, javítóműhelyeket, üzemeket, hogy azonnal csatlakozzanak az országos sztrájkhoz. Átadnak egy sztrájkcélról szóló felhívást valamennyi szervező és fontosabb vezető fényképének, címének és telefonszámának közlésével és egy aláírandó kötelezvényt, miszerint lemondanak fél havi bérükről, hogy a sztrájvezetők és szervezők Cancumban nyaralhassanak.
117. Általános sztrájk. A kezdete előtt egy órával minden közlekedési eszköz leáll, hiszen az ,,általános” rájuk is vonatkozik. Tilos motorral, autóval, biciklivel és motoros hajóval közlekedni, így nem tudnak a központi rendezvény színhelyére elmenni. Közlekedési eszközként csak a kínai riksa, a magyar tricikli és a roller megengedett.

Sztrájkok és gazdasági bojkottok kombinációi
118. Hartal (az indiai függetlenségi mozgalomban alkalmazott mintára) Itt nem engedik majmolni az indiai, bangladeshi csalással vegyített módszereket. Azok olyan általános sztrájkok, hogy az ügyeskedők, főleg a diákok tájékozódnak hány államban van hartal majd hangoskodva, fennen hírdetve bejelentik, hogy csatlakoznak hozzá, holott a valóságban elmennek a tengerpartra nyaralni.
119. Gazdasági leállás. Az állam, hogy megleckéztesse az ilyen fajta sztájkolókat, szintén csatlakozik hozzá, minimálisra csökkent minden szolgáltatást, bezárja a kormányablakokat, ügyintéző hivatalokat, a hatóságok se fogadnak senkit, a börtönök sem látogathatók. Hogy kik miatt történt mindez azt a televiziók fényképekkel bemutatják.
II./III.c. Politikai együtt-nem-működés módszerei (Emiatt nem kell aggódni, mert az ilyen jellegű ellenállás hamar és könnyedén felszámolható)
Autoritás visszautasítása
120. Lojalitás visszatartása vagy megvonása. A neves illetők meghívólevelet kapnak a Parlamentbe kitűntetés átvételére, ám belépéskor és regisztráláskor kapnak egy frissített meghívót, amelyik píros csikkal át van húzva és rá van béjegezve: Lojalitás hiánya miatt törölve!
121. Lakossági támogatás megvonása. Az ezt szervezőket összeeskűvőknek kell nyilvánítani, és gyűlöltté kell tenni, a nyakukba kell varrni a kedvezmények szüneteltetését, például a nyugdíjasoknak mindenhol jegyet kell vennie, teljes árat kell fizetnie, a szemételszállítás leállítását, stb..
122. Ellenállást pártoló irodalom és beszédek. Az ilyen ideológiát terjeszteni akarók műveit betiltani, vagy alaposan cenzúrázva szabad kinyomtatni. Az ellenállók a beszédeik alatt csak tátoghatnak, a hangszórók a beszédük helyett csak kormányt dicsérő propaganda-szónoklatot sugároz. A szónokokat nem tilos tojással és rothadt paradicsommal megdobálni.

Civilek együtt-nem-működése a kormányzattal
123. Törvényhozó szervek bojkottja. A tévék, rádiók, és a sajtó egész oldalas hírdetésekben hozzák: ZAKSON! Utána zárójebe: kerülsz te még a kezükbe, s csak akkor ehetsz, ihatsz, ha minden alkalommal ezerszer leírod I love bírók, ügyészek!
124. Választások bojkottja nem lehetséges, mert aki 6 óráig nem megy szavazni azt a rendőrség előállítja és a fogdába vitt mozgó urnák igénybevételével szavaztatja. Kigyúrt rabtársak ellenőrzik, hogy a megfelelő személy kockáját X-elik-e be. Másnap mehetnek haza.
125. Kormányzati alkalmazottak és tisztviselők bojkottja (Boycott of government employment and positions). Nincs szükség rá, mert a kormányablakok tudják a polgárnak mi az aktuális inzétnivalója, így kimennek a lakására és elintézik, amit kell.
126. Kormányzati részlegek, hatóságok és más testületek bojkottja. Ennek is elejét lehet venni, ha rendeletben betiltják, hogy a kiváncsiskodó transparenciták fél éven belül oda menjenek. Egyébként is miféle liberális zagyvaság, hogy a fontos szerveket zavarják. A tetten ért bojkottálók eltilhatók a felsorolt állami szervezetek látogatásától. Nem kíváncsiskodhatnak, ügyeiket is csak a hozzátartozóik intézhetik helyettük meghatalmazással.
127. Kivonulás a kormányzati oktatási intézményekből. A mai technikával hamar megvagytok! Minden kivonuló bevonul fél évre a hadseregbe tartalékos tiszti kiképzésre.
128. Kormány által támogatott szervezetek bojkottja. Támogatandó, mert sok a selejt, a dudva, az élősdi, s ezektől így könnyű megszabadulni.
129. Végrehajtó hatóságokkal való együttműködés visszautasítása. Erre nincs is szükség, mert egy liberális nyavalya. Csak a rendőrségnek szabad együttműködnie, nekik meg kötelező
130. Saját jelzések és helyjelzők eltüntetése. Na bumm! Jobb is, ha eltűnsz a búsba. Azonnal tizen állnak a helyedre.
131. Választott tisztviselők el nem ismerése. Ki vagy te szarjankó, kit érdekel elismered-e vagy sem. Büntetlenül csak a WC-ben elmélkedve mondhatod az ajtónak, persze csak halkan, mert lehet, hogy ott is lehallgatnak.
132. Meglevő intézmények megszüntetésének megtagadása. Ha ezt nyilvánosan teszik őrizertbe kell venni őket és lázítás miatt bíró döntsön a további sorsukról. Esetleg bekerülhetnek az oroszokkal, törökökkel, kínaiakkal, s persze az USA-val kialakítandó rabcsere programba, néhány hónapos szibériai, vagy Góbi sivatagi levegőváltozásra.

Civilek alternatívái az engedelmességre
133. Vonakodó vagy lassú teljesítés. Az ebben résztvevő felelősök kötelesek ,,szabotőr” pólót viselni. Csak úgy mehetnek ki az utcára, ha előtte mindkét cipőjükkel ürülékkel teli vödörbe lépnek.
134. Közvetlen felügyelet hiányából fakadó engedetlenség. Munkahelyükre, közösségi helyükre börtönőrök küldendők, akik 24 órán át őrzik őket. Mindenre engedélyt kell kérni, az evésre, ivásra, a wécézésre, de még az egymással beszélgetére is. Óránként kórusban kell éneklő hangon ismételgetniük: engedelmes vagyok, engedelmes leszek, Istenemre esküszöm!
135. Népi engedetlenség (Popular nonobedience) Lázongó faluk lakosságát összegyűjteni, és beterelni a templomba. Néhány órás ott tartás után, akik megesküsznek, hogy soha többé nem lesznek engedetlenek, azok átmehetnek a kocsmába ingyen sörre, sörkorcsolyára, borra. fissen sütött házi pogácsára. A továbbra is engedetleneket, morgolódókat hazaküldik, hogy megnézzék otthon vannak-e, aztán vissza kell futniuk és jelenteni, hogy nincsenek otthon, és ezt meg kell ismételni néhányszor.
136. Álruhás engedetlenség. Le kell leplezni őket, s bárhol vannak, ott le kell vetni az álruhát, és alsónadrágban, bugyiban, pólóban, topban a városok, falvak főterein kell pellengérre állniuk.
137. Gyülekezés vagy találkozó feloszlatásának visszautasítása. No problem, csak startjelet kell adni, s kezdődhet a maratoni futóverseny a rájuk uszított seregnyi kutya előtt.
138. Ülősztrájk, az összes ülő alkalmatosságot, padokat, járdákat, aszfaltutakat folyamatosan locsolni kell záptojásos szennyvízzel.
139. Hadkötelezettség vagy deportálással való együtt-nem-működés. A hadkötelezettség ellen tiltakozók az együttműködés elutasítása után SMS-t és E-mailt kapnak, miszerint kötelező nekik csicska ,,rangjelzésű” egyenruhában járni. A deportálás ellenzése után az ellenző azonosítása, elfogása, és az amerikai FEMA táborokhoz hasonló magyar ,,katasztrófavédelmi tábor”-ba szállítása. Ott a mindenkori kormányfő jóságossága függvényében választhat, őr, vagy őrzött akar-e lenni?
140. Rejtőzködés, elmenekülés vagy hamis személyazonosság. Az előbbiekhez képest még félretett pénz is szükséges, aztán legalább egy évi fizetésnélküli szabadság kérése, lakcímváltoztatás (az új lakcím egy nyilvános illemhelyé), vagy az EU egy távolabbi zugába, lehetőleg üdülőszigetre való átköltözés. Meg kell hagyni a sikeres eltűnés illúzióját, hagyni egy-két hétig nyaralni, aztán a kutyáéhoz hasonló emberchip helyzetjelzője vagy ha az még nincs a mobilja alapján érte mennek. A személyazonosságot hamisítók ellen a retinaszkennert és ujjlenyomat adatbankot kell használni.
141. „Illegitim” jogszabályokkal szembeni civil engedetlenség. Az engedélyezett az összes államhoz köthető szolgáltatás igénybe nem vétele: csak gyalog közlekedhet, zacskókba gyűjtve neki kell elvinnie a szemetet, villany helyett gyertyával világíthat, a vízcsapokat és a wécét nem használhatja, nem telefonálhat, nem internetezhet, a tévézés persze nem tilos, de csak úgy, ha bekéretkezik a szomszédhoz.

Kormányzati alkalmazottak műveletei
142. Kormányzati segélyek kiszolgáltatásának szelektív visszautasítása. A nekik kiutalt segélyt felveszik, ám kórusban azt kiáltozva, hogy ,,állami sikkasztás!” visszautasítják. A kormány büntetésül a szomszédjaiknak, munkahelyi kollégáiknak adja a pénzt, azzal, hogy egy héten át pont este 8-kor kórusban, szerenádszerűen hálálkodjanak a pénzről lemondóknak.
143. Információk és utasítások átadásának blokkolása. Ezt csak a bonyolító folyamatban résztvevők tehetik meg. Első büntetés: elvenni a belépő kártyáikat, második: másnap nem mehetnek be a hivatalba, a székhelyre, a központba. A bejárat előtt horgászszékeken kell ücsörögni, informális szolgáltatást adni az ismerős ügyfeleiknek. A harmadik: fizetéskor szembesülés a bércsökkentéssel.
144. Időhúzás és obstrukció. A tettenértek kötelesek 2 hétig a homlokuk közepére rányomtatott ,,SZABOTŐR” feliratot viselni, hátizsákban harminc kiló homokot cipelni és csigalassúsággal közlekedni.
145. Általános adminisztratív együtt-nem-működés. Felkerülnek egy listára, utána elveszik az irataikat. Tessék csak újra beszerezni. Mivel a kormányablakoktól el lesznek tiltva megtapasztalhatják milyen a velük együtt-nem-működés, mindenhol a váratás, ide-oda küldözgetés, a sorbaállítás, meg kell várni, hogy az ügyintéző hölgy kilakkozhasa a tíz körmét, nyugodtan falatozhasson, s közben egy gombot nyomogathasson: ,,várjon türelemmel, csak a sorbanállók kérdezhetnek. Ha a polgár izzad, ki kell mennie a mosdóba, hűsíteni, lemosni az arcát.
146. Igazságszolgáltatási szervek együtt-nem-működése. Az együtt-nem-működő bíróságok, ügyészségek, stb. felfüggesztésre kerülnek, a helységeiket afrikai menekültekkel kell telezsúfolni, mindenhol hálózsákoknak, takaróknak kell hevernie és az ellenjező hivatalnokok kell, hogy kiszolgálják őket, ételt és italt osszanak, tolmácsok segítségével elmagyarázzák a fontosabb magyar törvényeket. A konfrontálódó, renitens, veszekedő menekülteknek ijesztegetés céljból internáló táborlátogatás Kistarcsára, hogy megtekinthessék a rájuk váró (virtuális) büntetés helyzíneit. Ott már korábban restaurálni kell a Rákosi és ÁVÓ-korabeli cellákat, még nyugdíjas verő-foglárokkal is ellátni, hogy elrettentsenek. Egy színész bemutatót is tarthat, erre szerődtetett piás hajléktalan betérdel, jó nagyra kinyitja a száját: ,,jöhet a lé, én vagyok a piszoár!”
147. Szándékosan előidézett hatékonytalanság és szelektív együtt-nem-működés a végrehajtó szervekkel. tettenértek kötelesek 2 kétig a homlokuk közepére rányomtatott ,,SZABOTŐR” feliratot viselni. A szelektivitás-bűnözés büntetéséül pedig szelektív járásra kötelezettek, vagyis a csak a jobb lábukon viselhetnek cipőt, a bal csak mezitlábas lehet. Így kell mindenhol közlekedniük.
148. Lázadás. A leghatásosabb, ha sokszáz fény és hanggránát ledobása után kommandósók szállják meg a lázadó helyszint. Az ott összefogdosott lázadókat, pénzmegjelölő festékpatronokkal kell kiszínezni, okirataikat, pénzüket elvenni, aztán muzeális teherautókon irány Kistarcsa, börtönlátogatás. Vacsora kondérokban főzött, fű, zöldség, krumlihéj és belefőzött valódi bőrcsizmás leves. Éjszaka egy szögesdrótkerítéssel körülvett füves területen és az oda készített szalmán. Tisztálkodás kollektíven több irányból slagokkal rájuk irányított vízsugarakkal. Ráadásul a kormánycsatorna és napilap még be is mutathatja őket elrettentésül.

Belföldi Kormányzati Műveletek
149. Jogszabályok kvázi-jogszerű kijátszása és késleltetése. A tettenértek kötelesek 2 kétig a homlokuk közepére rányomtatott ,,SZABOTŐR” feliratot viselni. Figyelmeztetés: még egy hasonló eset és a jogi vagy egyéb diploma elégetésre kerül, az illető anyagát pedig az egyetem köteles törölni, mintha sohasem járt volna ott. Megbánás esetén mindenből le lehet vizsgázni újra és a diploma, a doktori előtag visszaszerezhető.

150. Alkotmányos kormányzati egységek együtt-nem-működése. Összezárni az együtt nem működőket egy hétre, ha ezt követően sem lesznek puszipajtások, férfi és nő esetén élettársi minimál szexet teljesítők, akkor újabb egy hét következik, vagy cserélik az összebékítendő résztvevőket.

Nemzetközi Kormányzati Műveletek
151. Változtatások a diplomáciai és egyéb képviseletekben. Előbb szűrni kell. Például ha a diplomata bandzsán néz a helyi, vagy hazai diktátor képére, netán még grimaszt is vág, ki kell húzni elől három fogát, hogy nyughasson, sehová se mehessen. Vagy, ha a tisztelt attasé az asztalán sportoltatja a titkárnőjét, akkor az ilyenek és hasonlóan méltatlanok a más nemzetek képviselőivel való találkozásra, posztjukon csere szükséges.
152. Diplomáciai események késleltetése és lemondása. Vagy szabotőr, vagy ügynök az illető. Az első géppel, kísérővel haza.
153. Diplomáciai elismerés visszatartása. A kormánya félrevezetési szándéka miatt azonnali leváltás. Ha igazolni tudja, hogy két napig hullarészeg volt, akkor mondjuk csak áthelyezés Mongóliába, Lesotóba...
154. Diplomáciai viszonyok szigorítása. Feltárni az okait, aztán ha ti is, akkor mi is.
155. Nemzetközi szervezetekből való kivonulás. Lehet enyhíteni: A táskacipelő még hátra szólhat, ,,Sorry! Indul a gépünk, nem akarjuk lekésni!”
156. Nemzetközi szervezetekben való tagság megtagadása. Nem mindegy, hogy ország, vagy egy valóságtól elrugaszkodott diplomata teszi-e? Az előbbinél a gyűlésen való bejelentésnél, vagy taps, vagy fújolás fogadja. A diplomatánál az lenne a hatásos, ha távozáskor levetné a szmokingját és a sétapálcáján pörgetné: a ti őrültekházánál még a cirkuszban is jobb...
157. Nemzetközi szervezetekből való kiutasítás. Egy termetes teremőr a fülcimpájánál fogva kivezeti a kijárati ajtóig, s ott ha nem iszkol el egy hátsónrúgással továbbsegíthetné.

A teljes Sheldon-pontok Az országvédelem könyvében (Alcím: Ti sem akarhattok magyar kalifátust, ezért: IZRAELITÁK, MAGYAROK, TÜSTÉNT ÖSSZEFOGJATOK!)

De kibuc sem kell !!!!!




Dr. Drábik János: A világelit nagy stratégiája és az ukrán konfliktus


Az ukrán sorozat hatodik része – Nézeteltérés az ukrán konfliktus kérdésében Washington és az EU között (…)
A 2015. május 9-i győzelmi megemlékezés új korszak kezdetét jelzi

A nyugati hatalmak hiába bojkottálták a moszkvai katonai parádét, ezzel nem tudták csökkenteni annak jelentőségét. A Győzelem Napja alkalmából rendezett jubileumi díszünnepséget az teszi történelmi eseménnyé, hogy kik voltak azok, akik részt vettek rajta. Hszi Csin-ping kínai elnök jelenléte és a kínai díszegységek részvétele a katonai felvonuláson, valamint a Kínai Haditengerészet hajóinak jelenléte Oroszország fekete-tengeri flottájánál azt az üzenetet közvetítette a világ felé, hogy Oroszország és a pénzhatalmi világelit uralma alatt álló Egyesült Államok küzdelmében Kína Oroszország mellé állt.
Az angolszász-cionista hegemónia alatt álló Egyesült Államok és pénzuralmi világbirodalma ténylegesen háborúban áll Oroszországgal. Ez a háború döntően másképp zajlik, mint a korábbi háborúk, mert mindkét oldalon jelen vannak a nukleáris fegyverek. Ezt a hibridnek nevezett háborút döntőrészt (mintegy 80%-ig) információs technikával és módszerekkel vívják, 15%-ig gazdasági eszközökkel és csak 5%-ig fegyverekkel. Az információs korszak sajátosságai rányomják bélyegüket a hadviselésre, de itt olyan globális összecsapásról van szó, amelynek a kimenetele döntőmódon meg fogja határozni Földgolyónk és az egész emberiség jövőbeni sorsát.
A háborút kirobbantó és irányító pénzhatalmi világelitet nem Ukrajna és Dombász sorsa érdekli. Ebben a globálisméretű küzdelemben két világrend, két hatalmi modell – az angolszász-cionista egypólusú imperialista modell és az Oroszország által képviselt többpólusú világrend modellje – mérkőzik egymással.
Az egypólusú világrendben egyetlen Hegemón gyakorolja a világhatalmat. A pénzimpérium fejét a pénzhatalmi világelit, izomzatát pedig az Egyesült Államok és a vazallusává tett Európa, Kanada, Ausztrália alkotja. A Hegemón azt állítja az uralma alá került amerikaiaknak, hogy hazájuk kivételezett ország és hogy ők nélkülözhetetlen népet alkotnak. Az Egyesült Államokat a világ egyetlen szuperhatalmaként nem korlátozza a nemzetközi jog. Ezért az amerikaiak állítólag mindent megtehetnek, amit akarnak.
Ebben az egypólusú világrendben csak egyetlen társadalmi modell, a liberális kapitalizmus létezhet. A szervezett magánhatalom pénzdiktatúra, amely a liberális demokrácia formáit használja. Ebben a globalista-kozmopolita áldemokráciában kötelező a szekularizmus, nincsenek abszolút értékek, minden viszonylagos. A társadalmi és nemzetközi konfliktusok megoldásának legjobb eszköze pedig a fegyveres erőszak. A lakosság 1%-ka uralkodik a 99% felett. A kozmopolita liberalizmus az egyetlen elfogadható ideológia. A pénzhatalmi világelit egy-központú világrendjét a zömében fehér emberekből álló világoligarchia irányítja.
A többpólusú világrend a globális együttműködésen és a jog uralmán alapul. Ebben meghatározó szerepe van a nemzetállamoknak, és a nemzetközi szervezeteknek. Minden országnak joga van ahhoz, hogy saját társadalmi modellje szerint éljen, betartva a nemzetközi jogrend előírásait. Kölcsönösen tiszteletben kell tartani az eltérő kultúrköröket, vallásokat és hagyományokat. A konfliktusok megoldásához csak végső soron szabad az erőszakhoz nyúlni. Nem kötelező egyedül a liberális ideológiát- és demokráciát elfogadni. Érvényesülhet az egyes népek- és társadalmak önkéntességen alapuló választásának megfelelően az ideológiai pluralizmus és multikulturalizmus.
A pénzhatalom szolgálatában álló amerikaiak, valamint a saját és más népek nemzeti érdekeit képviselő oroszok tisztában vannak azzal, hogy mi forog kockán, és ezért egyik sem hajlandó arra, hogy megadva magát, visszakozzon. Ha a neoliberális Washington és a NATO, valamint a vazallusának számító Európai Unió győz, akkor meg tudják törni Oroszországot, amely felett - a már elkészült stratégia szerint - átveszik az uralmat. Ha ez megtörténik, akkor hamarosan a BRICS országokra is rákerül a sor, beleértve Kínát is.
Ha viszont Oroszország nyeri meg az Ukrajnában kirobbantott konfliktust, akkor a neoliberális Washington kontrollja meggyöngül a jelenlegi engedelmes Európai Unió felett. Ez egyértelműen bizonyítaná, hogy a pénzimpérium már hanyatlik és összeomlóban van. Ha ez bekövetkezik, az egész nemzetközi pénzügyi rendszer kikerül az angolszász-cionista ellenőrzés alól, és a petro-dollár is megszűnik. Ezeknek a következményei a világ egész sorsát döntően befolyásolják.
A moszkvai díszszemlén Putyin közvetlen közelében foglalt helyet Nurszultan Nazarbajev, Kazahsztán elnöke. Nazarbajevnek kulcsszerepe volt a Független Államok Közösségének, a FÁK-nak a megerősítésében, valamint az Eurázsiai Gazdasági Unió létrehozásában. Putyin egyenesen Nazarbajevet nevezte az Eurázsiai Unió „atyjának”.
A május 9-i győzelmi díszszemle az egész világ számára bizonyította, hogy Oroszország 400 év óta először kelet felé fordult. Több megfigyelő - köztük The Saker és Paul Craig Roberts - megállapította, hogy Oroszország Ázsia felé fordulva megtalálta természetes geopolitikai helyét. Ezt fejezte ki az az egyedülálló tény is, hogy kínai díszegységek vonultak fel először a történelemben a moszkvai díszszemlén, egyértelműen a világ tudomására hozva, hol áll Kína.
Oroszországban először jött létre konszenzus arról, hogy Nagy Péter cártól eltérően Moszkvának a tekintetét most nem nyugatra, hanem e helyett északra (Szibériára és az Északi-sarkvidékre), keletre (Ázsiára) és délre (Latin-Amerikára és Afrikára) kell fordítania. A Kreml nem akar látványosan szakítani a Nyugattal, de természetesen örülne annak, ha Európa képes lenne Washingtontól való vazallusi függőségén lazítani. Erre mutató jelek már észlelhetőek, de Európa gyarmati jellegű függésének a felszámolása hosszú időt igényel.
Oroszországnak az is fontos feladata, hogy a BRICS országokon belül elősegítse Kína és India közeledését. Peking és Újdelhi baráti viszonya előfeltétele a BRICS egyben maradásának és erősödésének.
Oroszország természetes szövetségesei közé tartozik Irán, Szíria és a Hezbollah is. Iránnak már van megfigyelő státusza a SCO-ban és nem egykori szovjet tagállamként ő csatlakozhat elsőként a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezethez. Oroszország szempontjából azonban a legfontosabb, hogy miként alakul Peking és Moszkva stratégiai szövetsége. Ezt a viszonyt már elemezte Larchmonter445, amikor a két óriás szövetségre lépését a DNS molekula összekapcsolódásához hasonlította. A két ország formálisan két különböző állam marad, de egyetlen gazdasági, politikai és katonai egységet képez. Ezt erősítette meg az is, hogy a jubileumi ünnepségen a kínai és az orosz elnök ismét egy sor nagy jelentőségű megállapodást írt alá. Peking és Moszkva kölcsönösen előnyös érdekházassága azonban csak akkor lehet hosszútávon sikeres, ha azt nem szakítja félbe egy nagy-méretű háború kirobbanása a pénzimpérium hegemóniája alatt álló Amerika és a pénzimpériumnak nem engedelmeskedő Oroszor-szág között.
The Saker a 2015. május 9-i elemzésében1 kifejti: személyesen nem bízik abban, hogy sikerül a polgárháborút békésen befejezni Ukrajnában, mivel nincs semmi lényeges, amiben Oroszország és a kijevi náci kormányzat meg tudna állapodni. Az ismertté vált tények arra utalnak, hogy Novorosszijában hamarosan újra kiújulnak a harcok. Ezeknek két kimenetele lehet. Vagy a kijevi náci erők legyőzik a dombásziakat, és akkor Moszkvának nyíltan is be kell avatkoznia, vagy az ukrán nácikat győzik le, és ebben az esetben Novorosszija fegyveres erői támadásba mennek át és kiűzik a kijevi fegyveres erőket a donyecki- és luganszki térségből.
The Saker úgy véli, hogy ha a függetlenségüket kikiáltó két tartomány fegyveresei harmadszor is győznek, akkor a kijevi rendszer valószínűleg gyorsan összeomlik. Az elemző mindehhez hozzáteszi: tisztában van azzal, hogy a nemzeti-szocialista Németország feletti győzelem nem hozott sem szabadságot, sem boldogságot az egész emberiség, még kevésbé a kelet-európai népek számára. Kimondhatatlanul sok szörnyűség és szenvedés követte Németország vereségét. A Győzelem Napja alkalmából rendezett parádén nem a kommunizmust, vagy a szovjet-rendszert éltették, hanem a résztvevők valamennyi népre emlékeztek, akik harcoltak a náci uralom ellen, és ezt nem valamilyen politikai ideológia, vagy rendszer érdekében tették. A moszkvai díszszemle mindazoknak az ünneplése is volt, akik ma ellenállnak a náci rendszer valódi örökösének, az angolszász-cionista világbirodalomnak, amely az emberiség ellenségének bizonyult.

Mennyire független Ukrajna az államcsíny után?

2015. július 6-án The Saker számára figyelemre méltó dokumentumot2 küldött egy Cassad Ezredes nevet használó blogger, aki tájékozottságával szerzett nevet magának. Egy levélről van szó, amelyet Richard J. Durbin amerikai szenátor küldött Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnöknek:
UNITED STATES SENATE
Washington, DC 20510-1504
2015. június 25.
Mr. Arszenyij Jacenyuk
Ukrajna miniszterelnöke
12/2 Hrushevszky utca 01008 Kijev, Ukrajna

Kedves Jacenyuk miniszterelnök!
Ezúton biztosítom, hogy az Egyesült Államok Szenátusa továbbra is bízik Önben és osztja az ukrán vezetés olyan kulcsembereinek – akik teljes mértékben elkötelezettek a demokrácia ügyének – a Petro Porosenko elnök általi elbocsátásával kapcsolatos aggodalmait. Egyetértek: szükséges minden erőfeszítést megtenni, hogy Olekszij Pavlenko továbbra is a mezőgazdasági- és élelmiszerügyi miniszter maradjon. Elbocsátása további akadályokat gördít az amerikai és az ukrán mezőgazdasági vállalatok együttműködésének a kibővítése elé. Különösen fontosnak tartom, hogy Jurij Nedaskovszki továbbra is az Energoatom vállalat elnöke maradjon. Nagyrészt azért, mert hatékonyan járult hozzá, hogy Ukrajnának legyen lehetősége szorosabban együttműködni külföldi partnereivel a nukleáris energiatermelés területén.
Továbbá, szeretném tájékoztatni, hogy az Egyesült Államok Szenátusának Ukrajna Bizottsága mérlegelte az Ön javaslatait Arsen Avakov belügyminiszter, Vologyimir Demcsisin energia- és szénipari miniszter, valamint Szergej Kosztyuk Ukrgazvidobuvannya cég elnöke vonatkozásában. A szenátorok többsége egyetértett abban, hogy sem Demcsisin Úr, sem Kosztyuk Úr nem felel meg az állás által támasztott követelményeknek. Egyelőre nincs egyértelmű megoldás Avakov Úr problémájára. A szenátoroknak eltér a véleménye. Úgy gondolom, az a helyes, ha elhalasztjuk a döntést egy időre ebben a kérdésben.
Baráti üdvözlettel,
Richard J. Durbin, az Egyesült Államok szenátora

Az ukrán drámának tehát Kína is a szereplője

A pénzhatalmi világelit legtekintélyesebb agytrösztje és kutatóintézete, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), egyértelműen kiterjesztette a Paul Wolfowitz-ról elnevezett doktrína érvényességét Kínával szemben is 2015 márciusában. Az 1992. évi Védelmi Tervezési Útmutató (Defense Planning Guidance of 1992, DPG) az Egyesült Államok legfőbb stratégiai céljának azt tekinti, hogy meg kell előzni egy új rivális hatalom létrejöttét az egykori Szovjetunió területén, vagy máshol, amely a Szovjet Birodalomhoz hasonlóan veszélyeztetheti az Egyesült Államok világhatalmi elsőbbségét.
Washington tehát elkötelezte magát, hogy egyszerre blokkolja két erősödő nukleáris nagyhatalomnak a felemelkedését. A Washington által létrehozott ukrán válságnak ez a kötelezettségvállalás az igazi oka. Ezt használják ki orosz-ellenes propagandára. Kínának is szembe kell néznie azzal az Amerikával, amely új haditengerészeti- és légitámaszpontokat épít a Dél-kínai-tenger térségében. Washington „Pivot to Asia” (Fordulat Ázsia irányába) stratégiája a Dél-kínai-tenger térségét az Egyesült Államok nemzeti érdekei szempontjából kiemelt fontosságúnak minősítette.
A természet-tudományok objektív megállapításai szerint, amelyeket egyre kevésbé lehet titokban tartani: 2001. szeptember 11. (9/11) tragédiájára az Egyesült Államok legfelsőbb irányító-központjaiba is beépült titkos hálózat irányításával került sor. Ez az előre megtervezett terrorcselekmény lehetővé tette a neokonzervatív hatalomgyakorlók számára, hogy háborúkat indítsanak a Közel-Keleten hegemóniájuk kibővítésére és megszilárdítására. Ugyanennek neoliberális-neokonzervatív érdekcsoportnak 9/11 azt is lehetővé tette, hogy az Egyesült Államok hagyományos alkotmányos rendjét átalakítva beindítsa a rendőrállami módszerekre való áttérést.
Az emberi jogokat és politikai szabadságjogokat egyre nagyobb mértékben korlátozzák Amerikában. Az Egyesült Államok a XXI. század eddigi 15 évében folyamatosan háborúzott, és ez eddig 6 trillió dollárjába került (egy trillió itt ezermilliárdot jelent). Ezek a háborúk kivétel nélkül minden esetben úgy végződtek, hogy a kialakult helyzet szinte minden tekintetben rosszabb volt, mint amikor a háború elkezdődött. Az érintett országok belső rendje ingatagabbá vált a háborút megelőző állapothoz képest. Azt a célt, hogy meg kell büntetni a terroristákat és fel kell számolni a terrorizmust, nem sikerült elérni. 2015-ben jóval nagyobb a terrorizmus, mint korábban volt. A nyugati demokrácia fegyveres implantációja más kultúrkörhöz tartozó országokban új típusú demokráciát eredményezett: a terror demokráciáját.
A Szovjetunió felbomlása lehetővé tette az Egyesült Államok hegemóniája alatt az egypólusú világrend bevezetését. Ez többek között azzal is járt, hogy egész termelő iparágakat telepítettek át Amerikából külföldre, elsősorban Kínába, Indiába és Latin-Amerikába, de még Afrikába is. A Szovjetunió megszűnése meggyőzte Kínát és Indiát arról, hogy beengedje az amerikai nagytőkét kihasználatlan munkaerőpiacára. Az Egyesült Államok termelővállalatai tömegesen távoztak külföldre, mert féltek a Wall Street-től is, hogy az átveszi pénzügyi irányításukat. Mindez azzal is járt, hogy a legproduktívabb társadalmi réteg, a középosztály, tömegesen veszítette el munkahelyét. Az amerikai GDP, amely az adó alapját is képezi, az off-shore-olt munkahelyekkel együtt átkerült Indiába és Kínába. A külföldiek kereskedelmi többletükből amerikai államkötvényeket, vállalatokat és ingatlanokat vásárolnak. Ennek nyomán a kamatok, osztalékok, profitok is a külföldieket gazdagítják. Az Egyesült Államok külkereskedelmi deficitje rekordméretűre növekedett. Ez a folyamat gátlástalan spekulációba és a pénzpiac összeomlásába torkollott 2007-ben és 2008-ban.
Felgyorsul Amerika hanyatlása

Amikor Moszkva megakadályozta, hogy Washington a neokonok irányítása alatt lerohanja Szíriát és bombázza Iránt, a pénzhatalmi világelit felismerte, hogy amíg a Közel-Keleten és Afrikában háborúzott, Putyinnak sikerült növekedési-pályára helyeznie az orosz gazdaságot és megerősítenie hazája védelmi erejét. Nyilvánvalóvá vált, hogy a Wolfowitz-doktrínának az a fő célkitűzése, hogy meg kell akadályozni egy új rivális felemelkedését, nem érhető el. Moszkva nemet mondott Szíria lerohanására. Ez megrendítette azt az egypólusú világrendet, amelyben egyetlen szuperhatalomé - az Egyesült Államoké - a világhegemónia. Oroszország ismét a pénzhatalmi világelit figyelmének a középpontjába került.
Amikor 2013-ban Januko-vics - ukrán elnök - választás elé került, hogy mennyi előnnyel és hátránnyal jár, ha Ukrajna társul az Európai Unióhoz, látnia kellett, hogy az az előnyösebb, ha a Moszkvához fűződő hagyományos jó viszonynak ad elsőbbséget. Ez volt az a fordulópont, amikor Washington – amely éveken át 5 milliárd dollárt költött egy ukrán rendszerváltás előkészítésére – beindította Kijevben az utcai tüntetéseket, amelyeknél a neonácik és kiképzett terroristák szolgálatait is igénybe vette. Washington azt remélte, hogy az általa hatalomra segített csatlóskormányzat lehetővé teszi Oroszország eltávolítását a Krím-félszigeten, Szevasztopolban lévő egyetlen meleg vízi haditengerészeti támaszpontjáról. Krím évszázadokon át Oroszország része volt. Moszkvának nem volt választása, el kellett fogadnia, hogy Krím lakói éljenek önrendelkezési jogukkal és visszatérhessenek Oroszországhoz.
A washingtoni neokon döntéshozók úgy határoztak, hogy nem fogadják el a Krím-félszigeten élők önrendelkezési jogát, és visszatérésüket az anyaországhoz inváziónak és annexiónak minősítették. A pénzhatalmi világelit ezeket a fejleményeket arra használta, hogy szétrombolja az Európai Unió gazdasági és politikai kapcsolatait Oroszországgal. Arra kényszerítette Brüsszelt, hogy léptessen életbe szankciókat Oroszországgal szemben. Ez a politika kedvezőtlen hatást tett Európára. Az európaiak egyre jobban aggódnak Washington növekvő ellenséges magatartása, harciassága miatt. Európának semmi előnye nem származik az Oroszországgal való konfliktusból. Ezért Brüsszelben már felmerült egy Washingtontól független külpolitika érvényesítése. Ennek legfőbb akadálya, hogy az Európai Uniónak nincs saját katonai ereje, e nélkül pedig önálló külpolitikát sem tud folytatni.
A rosszindulatú orosz-ellenes propaganda és Putyin elnök démonizálása aláásta Moszkva bizalmát a Nyugatban. A NATO amerikai parancsnoka, Philip Breedlove, aki korábban az Egyesült Államok Légi Erőinek parancsnoka volt, egyre több pénzt követel, több katonát és támaszpontot akar Oroszország határai mentén. Ez veszélyes helyzetet idézett elő. Moszkva nyílt provokálásával Washington be akarja vonni Ukrajnát és Grúziát is a NATO-ba.
A világ pénzügyi rendszere vonatkozásában egyre nagyobb problémát jelent, hogy az Egyesült Államok nemzeti pénzének, a dollárnak, meghatározó szerepe van a világkereskedelemben és még mindig az elsőszámú tartalékvalutának számít. Emiatt a pénzhatalmi világelit önkényesen alkalmazhat szankciókat és más pénzügyi eszközöket, amelyekkel nyomást tud gyakorolni a világ többi országára, köztük a legnagyobbakra is. Ennek természetes visszahatása, hogy egyre több ország szabadulni akar a dollár egyeduralmától. Ha lehet, mellőzik a dollárt a kereskedelmi kapcsolataikban, amiatt jelentős mértékben csökkent a dollár iránti kereslet. Ugyanakkor a 2007-2008-as pénzügyi világválság következtében a FED éveken át működtette a „bankóprést” (Quantitative Easing I-II-III) és ez óriási dollárbőséget teremtett. Mivel egész iparágakat telepítettek ki az USA-ból, és emiatt importfüggővé vált, a dollár árfolyama csökkenésének a következménye az infláció, amely tovább csökkentheti az életszínvonalat és a pénzpiac összeomlásához vezethet. A FED azzal, hogy a pénzügyi összeomlás után óriási mennyiségű fedezetlen dollárt hozott forgalomba, segítette a bankoknak a feltőkésítését, de hivatalosan a gazdasági tevékenység élénkítésére, és a gazdasági fellendülés támogatására hivatkozott.
Paul Craig Roberts szerint, aki Reagan elnök kormányában pénzügyminiszter-helyettes volt, az amerikai gazdaság csak azért mutatja a szerény fellendülés jeleit, mert a deflátort (a reál és a nominális bruttó nemzeti össztermék közötti különbséget) minimalizálják. P.C. Roberts szerint nem került sor a gazdaság tényleges növekedésére.
A jelenlegi (Roberts szerint ténylegesen 23%-kos) munkanélküliségi arány is lényegesen eltér attól, mint amilyeneket korábban mértek. A második világháború után a FED úgy kezelte az inflációs hatásokat, hogy igyekezett lehűteni a gazdaságot. Ha a kereskedelmi forgalom csökken, akkor növekednek a raktári készletek, és elbocsátásokra kerül sor. Amikor a munkanélküliség egy bizonyos szintet elér, a FED megfordítja a folyamatot és akkor a munkásokat visszahívják korábbi állásaikba. 2015-ben ezt azért nem lehetett már megcsinálni, mert ezek az állások megszűntek, mivel off-shore-olták azokat az Egyesült Államokból.
A gazdaság helyreállításához a külföldre telepített gyárakat vissza kellene hozni az Egyesült Államokba. Ezt csak úgy lehetne végrehajtani, ha alapjaiban megváltoztatnák a korporációknak a megadóztatását. A profitra kiszabott adó mértéke függhet attól is, hogy azt a terméket, amelyben magas a hozzáadott érték, ténylegesen hol állították elő. Ha ezeket a termékeket és szolgáltatásokat külföldön állították elő, akkor arra lényegesen magasabb adót kellene kivetni. Ha viszont ugyanezeket a termékeket és szolgáltatásokat belföldön állították elő, akkor az adózás lényegesen alacsonyabb lehetne. Ily módon az adóarányokkal ellensúlyozni lehetne azt a költségmegtakarítást, amely a terméknek a külföldön való előállításából származik.
Tekintve, hogy a pénzhatalmi világelit felvásárolta magának az Egyesült Államok politikai rendszerét, ezért az ő tulajdonában lévő transznacionális vállalatok, valamint az irányításuk alatt álló Wall Street rendkívül erős befolyást gyakorol a Capitolium törvényhozóira. Mindebből arra lehet következtetni, hogy az Egyesült Államok gazdasága hosszútávon tovább fog hanyatlani.
A pénzhatalmi világelit hegemóniája alá került amerikaiakat, mint már utaltunk rá, azzal manipulálják, hogy ők egy kivételezett országban élő, nélkülözhetetlen emberek, akinek joguk van arra, hogy ellenőrizzenek más országokat és népeket. Ez pedig azt jelenti, hogy folyamatban van a világ előkészítése egy általános háborúra. Olyan óriások, mint Oroszország és Kína, nem hajlandók elfogadni azt a vazallusi státuszt, amelyet a pénzhatalmi világelit szán nekik, és amelyet Nagy Britannia, Németország, Franciaország és a többi európai csatlósállam elfogadott Kanadával, Japánnal és Ausztráliával együtt.
A már ismertetett Wolfowitz-doktrína gátlástalan arroganciával tudatja a világgal, hogy a világbéke fenntartásának ára a pénzhatalmi világelit uralma alá került Washington hegemóniájának a feltétlen elfogadása. Addig, amíg a dollár-rendszer és vele együtt a pénzhatalmi világelit uralma nem omlik össze, addig nem lehet kizárni egy nagyméretű háború kitörését, amelyben nagy valószínűséggel nukleáris taktikai fegyverek is bevetésre kerülnének. Egy másik lehetőség lenne az, ha Európa megtalálná a lehetőséget arra, hogy ne legyen többé Washington vazallusa és független külpolitikával kiharcolná magának, hogy a pénzhatalmi világelit katonai szövetsége, a NATO helyébe egy globális békerendszer lépjen.
A Washingtont irányító neoliberális-neokonzervatív érdekszövetség a kijevi államcsínnyel és a nyomában járó propagandaháborúval meggyőzte Moszkvát és Pekinget arról, hogy a pénzhatalmi világelit háborút akar. Ez a körülmény a történelemben eddig példa nélkül álló közelségbe hozta Oroszországot és Kínát, amely ily módon minőségileg új, stratégiai szövetségre lépett egymással.
A 2015. május 9-i Győzelem Napja ünnepségen a nyugati kormányok nem vettek részt, viszont ott volt Kína, aki elfoglalta a helyüket. The Saker volt az, aki statisztikát állított össze arról, hogy az egyes országok mekkora áldozatokat hoztak és milyen veszteségeket szenvedtek a második világháború során. Az Egyesült Államok, Nagy Britannia és Franciaország együttes veszteségei is eltörpülnek amellett, amit Oroszország hozott. Az adatok egyértelműen bizonyítják, hogy a náci Németországot Oroszország, mint a Szovjetunió meghatározó állama, győzte le.
Az orosz elnök már hosszabb ideje nyomatékosan jelezte a világ közvéleményének, hogy a Nyugat egyszerűen nem hajlandó Oroszországot meghallgatni és figyelembe venni annak legitim érdekeit. Putyin azt üzente: a világelit ne szorongassa Oroszországot, mert nem ellenség, hanem partner, aki együtt akar működni a Nyugattal. Ez az üzenet süket fülekre talált, ezért Moszkva és Peking felismerte, hogy csak az alávetettség, vagy a háború lehetősége közül választhat. A pénzhatalmi világelit ellenőrzése alatt álló Washington egyelőre folytatja a bizalmatlanság politikáját. Ennek a sikertelen neoliberális politikának az erőltetése azonban sorsdöntő lehet az emberiség egésze számára.

A Nyugat felülvizsgálja stratégiáját?
A washingtoni Külügymi-nisztérium küldöttsége - élén John Kerry külügyminiszterrel - 2015. május 13-án stratégiai fontosságú tárgyalást folytatott Szocsiban a moszkvai Külügyminisztérium küldöttségével, amelyet Szergej Lavrov orosz külügyminiszter vezetett. A tárgyalás végén Kerry találkozott Putyin elnökkel is, aki Lavrov jelenlétében több mint 4 órán át tárgyalt vele. Kerry kijelentette Szocsiban, hogy a Minszk-2 megállapodás (Minsk-2 Agreement, M2A) az egyetlen út a kibontakozásra és ezért nyomatékosan óvja Porosenko ukrán elnököt attól, hogy felújítsa a katonai műveleteket Kelet-Ukrajnában. Ez a hír arra utal, hogy Oroszország elszigetelése esetleg véget érhet, és a pénzimpérium változtathat eddigi stratégiáján.
Figyelemre méltó az is, hogy az Egyesült Államok hivatalosan megerősítette a minszki folyamatot. Washington eddig nem vett részt benne, hiszen az M2A-t Amerika nélkül kötötték meg. Továbbá ki kell emelni, hogy az Egyesült Államok ténylegesen figyelmeztette az ukrajnai nácikat és a kijevi juntát, hogy ne kezdjék újra a polgárháborút. Mindez olyan időpontban történt, amikor az ukrajnai milíciák háborús lázban égnek és Porosenko elnök megígérte, hogy nemcsak visszaszerzik a donyecki repülőteret, de Dombász egész területét, sőt a Krím-félszigetet is. Ez egyértelműen jelzi, hogy az ukrán konfliktus kitörése óta a hivatalos Washington és kijevi vazallusai nem értenek egyet mindenben.
Fontos fejlemény, hogy az Egyesült Államok először jelentette be: ha a minszki megállapodás végrehajtásra kerül, akkor az Oroszország ellen alkalmazott európai uniós és amerikai szankciókat megszüntetik. Mindez arra utalhat, hogy az oroszok a tárgyalóasztalnál fölénybe kerültek az amerikaiakkal, akiket némi ironikus felhanggal geostratégiai partnereiknek neveznek. Kerry időnként engedékenységet mutat, úgy tűnik kész a megállapodásra, de amikor visszatér Washingtonba, változtat az álláspontján. Az oroszok ismerik ezt az amerikai taktikát, ugyanakkor azt is tudják, hogy a valóság nem e szerint az ingamozgás szerint változik.
Az, hogy a moszkvai díszszemlén kínai és indiai csapatok is jelen voltak a Vörös Téren, meggyőzően demonstrálta, hogy Oroszország elszigetelése nem lehetséges, bármit is szeretnének a washingtoni neoliberálisok. Viktória Nuland, aki részt vett az amerikai küldöttségben, nem volt hajlandó nyilatkozni és láthatóan elégedetlennek tűnt. A pénzimpérium globális médiája zavarban volt és nem tudta, hogyan viszonyuljon az új fejleményekhez.
Egyelőre még nem lehet tudni, hogy csak az ismert zegzugos lépésekről van-e szó, vagy valami sokkal fontosabbról. A pénzhatalmi világelit tisztában van azzal, hogy Oroszország nem fog visszakozni. Moszkva kész a háborúra, ha rákényszerítik. Az is világos, hogy a neonáci rendszer összeomlóban van Ukrajnában és a világ nagy része Oroszország oldalán áll. Mindez jelzi, hogy az Egyesült Államok oroszországi politikája eddig kudarcot vallott.
A washingtoni politikát irányító neoliberális-neokonzervatív csoport birodalmi arroganciából, tudatlanságból, tekintélyféltésből letagadhatja a tényeket, de végülis nem tehet mást, minthogy tudomásul vegye a realitásokat. Ha túlságosan elhúzódik ez a folyamat, akkor műhiba következtében is megtörténhet, hogy sor kerül a nukleáris fegyverek használatára is. Egyes megfigyelők a Szocsiban folytatott tárgyalást az amerikai kijózanodás jelének tekintik, és Kerry azt akarta orosz partnerével és Putyinnal átbeszélni, hogy milyen lehetőségek vannak a konfliktus befejezésére, lehetőleg minél kevesebb tekintélyvesztéssel.
Az elkövetkező hónapok döntik el, hogy igaz-e ez a feltételezés. Ha igaz, akkor azt is jelenti, hogy Porosenko rendszerének is meg vannak számlálva a napjai. Washington lényegében elfordult azoktól a kiszolgálóitól, akiket ő segített hatalomra. Ehhez hozzájárulhatott az is, hogy az amerikai katonai elemzők kételkedtek abban, hogy az ukrán neonácik képesek egy újabb polgárháborúval visszaszerezni Dombászt. Azzal, hogy Kerry elutazott Szocsiba, jóváhagyta a minszki megállapodást, és egyben Porosenkonak is üzent, hogy mondjon le a polgárháború folytatásáról. Az tűnik valószínűnek, hogy Oroszország megnyert egy újabb csatát ebben a hosszú háborúban, amelynek a végén elkerülhetetlen a pénzimpérium világhegemóniájának a veresége. Ez egyben azt is jelentené, hogy az emberiség áttérhet az egypólusúról a többpólusú világrendre.
Az ENSZ 2015. május 15-i adatai szerint a Donyecki- és Luganszki Népköztársaság területén folyó harcokban több mint 6400-an haltak meg és 15 ezren sebesültek meg. Legkevesebb két millióan hagyták el otthonukat és közülük 800 ezren menekültek a környező országokba. Hivatalosan 660 ezren tartózkodnak Oroszországban és 81 ezren Fehéroroszországban. A menekültek egy kis része a kijevi kormány által ellenőrzött területeken talált menedéket.
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet, az EBESZ, 2015 májusában azt jelentette, hogy a kijevi kormányzat által felállított ellenőrzőpontok a polgárháborús övezetek körül jelentősen korlátozzák az emberek mozgásszabadságát. A kijevi fegyveresek által körbezárt térséget csak engedéllyel lehet elhagyni, ezért a civil lakosságnak csak igen szűk lehetőségei vannak arra, hogy távozhasson a konfliktusövezetből. Az ukrán Helsinki Bizottság azt is nyilvánosságra hozta, hogy a polgárháborúban sokan veszítették el otthonukat és egyéb ingóságaikat.
Akiknek ez még épségben megmaradt, azok sem tudnak a tulajdonukkal rendelkezni. A Kijev által nem ellenőrzött területeken nem működik a jogrendszer. A Luganszki Népköztársaság vezetői 2015 májusában hadiállapotot vezettek be és ennek nyomán korlátozzák az emberek szabadságjogait. Az iskolák nincsenek nyitva és szünetel az oktatás. A két függetlenségét kikiáltó népköztársaságban azonban a szakadár-hatóságok megkezdték új tantervek kidolgozását. Az eddig oktatott ukrán történelem helyébe a két népköztársaság történelme és földrajza kerülne.
A kulturális- és egészségügyi intézmények, színházak és korházak át lettek szervezve, illetve bezártak. Ukrajna gazdaságát a kelet-ukrajnai megyék elszakadásával és a Kijev által indított polgárháborúval 20% veszteség érte. A donyecki- és luganszki régiók vállalatainak többsége bezárt, vagy csak csökkentett teljesítménnyel működik. A kijevi Gazdasági Minisztérium becslései szerint a munkahelyek 50-80%-ka megszűnt. A szembenálló felek már felismerték, hogy szükség van az elszakadt területeken lévő vállalatokkal való együttműködésre.
Az államcsínnyel hatalomra került kijevi hatalomgyakorlók 2014 novemberében bezáratták a hadműveleti térségben található gyárakat és más ipari üzemeket. Ennek egyik következménye, hogy Ukrajnának nem maradt jó minőségű antracitot kitermelő bányája. A korábbi 95 ukrán szénbányából csak 35 található Kijev irányítása alatt, de ezek csak gyengébb minőségű szenet termelnek. Azért, hogy biztosítsák az energiaellátást, végülis a kijevi kormány rákényszerült arra, hogy szenet vásároljon a két kelet-ukrajnai népköztársaságtól. A két – függetlenségét kikiáltó – népköztársaságban forgalomban van az ukrán hrivnyán kívül az orosz rubel, az amerikai dollár és az euró is. Számos intézmény alkalmazottai élelmiszerben vagy más segélyekben kapják juttatásaikat.

A világelit nem akar megegyezést Ukrajnában

A Princeton Egyetemen és a New York University-n oktató Stephen Cohen egyetemi tanár, az Egyesült Államok egyik legkiválóbb Oroszország szakértője szerint, a háborúpárti vezetés Washingtonban ellenzi a minszki megállapodást. Az Egyesült Államok nem tudta elérni külpolitikai céljait Ukrajnában. Újból fellángolt az erőszak és kiélesedett a feszültség. Ismét a diplomácia biztosíthatja a lehetséges kibontakozást.
2015. június 19-én a Russia Today (RT) munkatársa feltette a kérdést Stephen Cohen-nek: van-e az Egyesült Államokban elfogadható konszenzus a politikai megoldás feltételeiről, és hogy a 2016. évi elnökválasztás milyen módon hat ki az amerikai-orosz kapcsolatokra? Idézte Joe Biden alelnököt, aki korábban kijelentette: „Mindenki véget akar vetni a konfliktusnak Ukrajnában, de kérdés, hogy milyen feltételekkel és hogyan fog befejeződni.”
A tudósító kérdése az volt, hogy folynak-e még a tárgyalások a konfliktus befejezésének a feltételeiről, s ha igen, milyen opciók lehetségesek?
Stephen Cohen professzor első mondata az volt, hogy az ő megközelítése eltér az alelnökétől:
Már csaknem két éve – másfél éve – tart a hidegháború Amerika és Oroszország között, amely Ukrajnát illetően rendkívül veszélyes konfrontáció. Úgy gondolom, s ezt már hónapokkal korábban is elmondtam, hogy ez a konfliktus olyan veszélyessé válhat, mint amilyen a kubai rakétaválság is volt. Ez a politika tovább folytatódott és Európára is kiterjedt. Úgy tűnik számomra, és ez az alapvető megközelítésem, hogy csaknem minden fővárosban – Washingtonban, Brüsszelben és minden bizonnyal Kijevben és bizonyos fokig Moszkvában is – létezik egy békét akaró és egy háborús párt. A minszki megállapodások, amelyeket a német kancellár, a francia elnök, az ukrán elnök és természetesen Oroszország elnöke, Putyin hozott létre, képviselték a békepártot. (…)
(A teljes cikk a Leleplező 2015/3, őszi számában olvasható)






Tőke Péter: Fidesz a ,,puccsisták” és szélkakasok kereszttüzében

Nem lehet kirúgni egymillió áruló szavazót, de észre lehet téríteni őket - A hazugsággyár terméke, hogy belső viszály van – A hierarchia marad



Jó – jó , de mikor látjuk már a kereszten!!!


Ha elhinném mindazt a sok osotbaságot, ellenzéki gonoszkodást, Fidesz-vereséggel kapcsolatos találgatást, no meg mindazokat az éhesdisznói vágyálmokat, amelyeket a kormánypárton belüli puccssokról, utódlási szervezkedésekről, egyesek félreállításáról hallani, sőt még olvasni is lehet, akkor én is a nemzetet cserbehagyó, mindig az éppen hatalmon lévőkhöz dörgölöző, a független szabad hazával mit sem törődő, hatalommániás körhöz tartoznék. Csakhogy én már tudok a hazugsággyárról, amelyet e számunk leplez le a következő oldalakon, s mint A kormánybuktatások kézikönyve című mű társzerzője ismerem a békeszerető Gene Sharptól ellopott és továbbfejlesztett lejárató módszereket. E könyv második kötetében pedig igyekszünk éppen arról írni, hogyan lehet leleplezni a rendszert megdönteni akaró külföldi specialisták, zsoldosok és háttérhatalmi ügynökök demokratikusnak álcázott gyilkos és gazember trükkjeit. Sharpnak megvannak az ajánlásai arra, hogy a leglegitimebb, akár a szavazatok 999.99 százalékát is elnyerő, a közt és népet szolgáló kormányt lejárassák, lepopulistázzák, leantiszemitázzák, miniszterelnökét pedig megdöntendő diktátornak kiáltsák ki. Elég a 0.01 százaléknyi vesztes, akár még néhány fő is, hogy jó sok pénzzel megbuktassa a világ legjobb, legszeretettebb kormányát és a helyébe egy az USA urainak tetsző, országát kifosztó neoliberális, fasiszta, kommunista, vagy újkori rabszolgatartó, ,,igazi” demokráciát juttasson hatalomra. (Lásd példaként az ukrán vezetést a nácijaival, külföldi ügynökeivel, országkifosztóival, és így tovább).
Épp ezért mindenki számára önvédelem, ha bevezetjük és fegyverként alkalmazzuk a kételkedést, nem hiszünk az ellenzék, a média, de még a képviselők beszédeinek és írásainak sem. Az ellenünk is bevetett hazugsággyár mindenkit megdolgoz, manipulálni képes a tévéket, újságokat, az internetet, ám még a tisztességes, jóindulatú, de hiszékeny embereket is. Ezentúl tessék csak mosolyogni a parlamenti közvetítéseken. Majd mindent szétvet a sok hazugság, az én úgy gondolomság, a megalapozatlan vádaskodás, a rosszindulatúság. Képzeljük csak el, ha olyan házszabályt hoznának, hogy az azonnali felszólalóknak, interpellálóknak beszédük után ki kellene menni a folyosóra és letenni az állításai hiteles, perképes bizonyítékait egy kihelyezett bíróság előtt. Ha a hazugokat, manipulálókat, jogtalanul vádaskodókat egyhavi jövedelem-megvonással büntetnénk akkor néhány hónap alatt igazságossá válnának az ülések. Bár néhányan, a legkisebbek legnagyobbjai még a pénzükről is lemondanának, hogy a lepcses be ne álljon. Emlékszem, évekkel ezelőtt az egyik követség gründolta a neki legkedvesebb pártot és még egyik-másik kollégánkat is megkérték segítsük őket, akár még választókat is próbáljunk meggyőzni. A nagyobb múltú demokráciákban az ilyen pártokat az olajlobbi hozatta létre ,,demokratikus” háttérrel az atomlobbi ellen. Bizonyos országok polgárai körében olyan sikeresek lettek, hogy sorra bezárják az atomerőműveket... Nálunk is gyanús nekem mindenki, aki Paks ellen vív szélmalomharcot, de ne kanyarodjunk el az eredeti témától.
A templomon kívül ne higgy senkinek sem. Legfőképpen az internetnek ne, mert ott még felelni se kell a rágalmakért, hazugságokért, ha amerikai, vagy távolkeleten fellelhető hajókon működik a szerver.
Kit kell most lejáratni? Orbán Viktor miniszterelnököt? Ebbe a német liberális sajtó már szinte belefáradt, de a nemzetközi hazugsággyár bizonyára őket is ellátja majd újabb remek anyagokkal. Őszintén szólva nekem a L’espressó szúrt szemet, amelyik azzal a címmel jelent meg, hogy Orbán Viktor Magyaror-szág ötödik leggazdagabb embere. Na persze, én meg Rockefeller vagyok. Maga a miniszterelnök elleni támadás a szokásos halandzsa az unalomig lerágott csont-figurákkal, bizonyíték (bank neve, számlák száma, mikor és kik fizették be rá a pénzeket, stb.) nélkül. Ráadásul ott a 168 óra neve is, talán ők fordították, ami először úgy gondoltam sokat ront a hitelességen, ám az olasz. vagy ki tudja milyen szerző a hazugság-panelek után meglepően jó és aktuális Orbán-értékelést is közölt. A profizmust el kell ismerni, még ha a 168 órának valamilyen köze is van hozzá. Idézzük is írásunk végén, és úgy gondoljuk Mester Ákosra és társaira nem vonatozhat a cikkben említett politikai capitalos negatív ítélet, szerintünk Mesterék is magyarok, épp úgy mint mindenki más.
Hozzánk is eljutottak ama hazugságok, hogy Kövér László szeretné Orbán Viktort váltani.
Kövér László nem vágyik miniszterelnöki pozícióra
A házelnök egy felvetésre elutasította annak realitását, hogy ő váltsa Orbán Viktort a miniszterelnöki pozícióban. Meggyőződését fejezte ki, hogy “Orbán Viktor politikai képességei a mai magyar mezőnyben páratlanok”. Ez - tette hozzá - abból a szempontból rossz, hogy “ha más pártokban is lenne legalább egy-egy Orbán Viktorhoz hasonló képességű ember, aki nemcsak a politika napi gyakorlatának végrehajtásában kivételes, hanem a koncepcióalkotásban, a dolgok egyben- és átlátásában is, akkor az ország az elmúlt 25 évben előbbre jutott volna”.
Kövér László kijelentette, Orbán Viktor az egyedüli, akit az államférfi jelzővel merne illetni, és nem gondolja azt, hogy vele vagy bárki mással a Fidesz, illetve az ország előrébb jutna. Ő tehát nem ácsingózik politikai harcostársa helyéért. Ha bármikor hallottam őt a miniszterelnök úrról beszélni azt mindig barátsággal és tisztelettel tette. Kövér Lászlót tehát nyugodtan lehúzhatjuk arról a listáról, amit a hazugságterjesztők emlegetnek, már csak azért is, mert nyilatkozatában kimondta: Több Orbán Viktor kellene
(Forrás: Szabó Gábor)

Ha a lejáratási módszereket nézzük, akkor leghatásosabb a célszemély, jelen esetben a miniszterelnök családját támadni. Az alkalmi, nem hivatalos, hazugsággyártó, jelen esetben egy szélsőséges radikális pitiáner politikus Orbán fiát vette célba. Valahonnan, egy sztorizó brancsban hallhatta, hogy a fiatalember kevesellve a Fidesz radikalizmusát a Jobbiknál próbálkozott. Nem tudni kik vették rá, vagy a fiatalember magától jelentkezett-e, mindenesetre állítólag belépett a Jobbikba. Ezt bizonyítandó még a tagsági kártyáját is megszerezte. Ez pedig már súlyos bizonyíték, ha tényleg valódi. Azt a kitalációt lehet fűzni hozzá, hogy beépült a Fidesz versenytársába, felkaroltatja magát Vonával, s néhány év alatt olyan vezetői poziciókat szerezhet, hogy kormányváltás esetén a Fidesz ellenzékbe szorulása után ott lehet az új hatalomban, akár még valamilyen kulcsfontosságú tárcát is kaphat. Hm. Megvédheti az Orbán-birodalmat.
Vona Gábort ismerve a jobbik elnöke ezen csak jót nevetne. Mellesleg konstatálhatná azt is, már annyira komoly ellenfélnek tartják, hogy a derék ifjoncot hozzájuk küldik.
Micsoda véletlen, akadt a tudósítóink körében egy szép szál legény, akinek a vágyálmaiban Orbán Rachel szerepel. Pusztán érzelmi alapú magánszorgalomból minden vele kapcsolatos hírre oda figyel, ha kell kutakodik is. Nos ismert a mondás, vak tyúk is talál szemet, emberünk egy ,,összeesküvésre” bukkant. Egy aprócska szűk kör már foglalkozik Ráchel távolabbi jövőjével, állítólag tanítgatják, felkészítik egy magas szintű irányítói szerepre. Rajongója remegő hangon mesélte el: Ha Viktor egykor abbahagyja majd a (putyini) hatalmi pozició-váltogatást, akkor akár az okos, ügyes lányát is hatalomra juttathatja.
Hiába csóváltam a fejem, említette, hogy Orbán Viktor nem cár atyuska mániás, ő csak addig lesz hatalmon, amíg az egymillióra megfogyatkozott, majd 2018-ra remélhetően másfélmillióra duzzadó, újra győzni képes választói a posztján tartják, sőt 2022-re elérhetik a 2.5-3 milliós csúcsot, s az igazi néptribunnal az újabb ciklusban is maradhatnak. Látják, ez a töretlen hit.
Vannak persze még más Orbán-gyermekek is, de hagyjuk őket békén. Épp elég volt kettőt is belerángatni a hazugsággyári próbálkozások ötletgazdag burjánzásaiba.

Legutóbb a Leleplező is megírta, milyen hírek, álhírek terjengenek Orbán Viktor ,,menesztéséről”, miniszterelnöki poziciójának államfőire váltásáról, s hogy ez mennyire megdöbbentette Rogán Antalt. Az új miniszterelnöki posztot ugyanis karrierbeli vetélytársa, Lázár János foglalná el.
Aki ezt terjeszti nyilván azt szeretné elérni, hogy Lázár Jánost kirúgják ebből a kulcsfontossági pozicióból. Mellesleg, János-János te is rájátszol. Én hiszek benned, és abban a szövetségben, amit Orbán Viktorék kertjében kötöttél. Láttam minden részletét az akkori O.V.TV-ben. Számomra ez olyan volt, mint egy rendkívül fontos vizsga, amelyiken megfeleltél, s ha jól sejtem, hűségeskűt is tettél. Tehát visszatérve az előbbi gondolatra, rájátszol, de nem szándékosan, akaratlanul.
A baj az, hogy a hatalmad túl nagyra nőtt és élsz is vele. Miniszterek ,,dorgálása”, Csányi Sándor kitüntetése elleni fellépés, stb. Azt mondják tavaly örömmel szemlélted Rogán Antal miniszteri ambicióinak agyagba döngölését, persze ez valótlan állítás is lehet, hiszen alapvetően nem gúnyos, hanem természetetesen mosolygós vagy. Azt is tudni vélik, hogy Pintér Sándor belügyminiszter tárcájára is fáj a fogad, persze a Roosevelt téri palotába Rogán Antal is szívesen beköltözne, mint miniszter. Bár Tóni álmait keresztül húzhatja új megbizatása, a miniszterelnöki kabinetfőnökségi tisztségre történő kinevezés.
Szóval János, ha elolvasod a neked tallózott következő cikket, akkor láthatod, – még ha csak egy fideszes bennfentesek által sugalt gonoszkodó, vélekedés is –, hogy célpont lettél, méghozzá nemcsak kívülről, hanem a párton belülről is. Túl fiatal vagy ekkora ugrásokhoz, a következő két generáció nem tűrné meg a továbblépésed. Jobb, ha visszafogod magad hoszabb maradás édekében, mert Orbán Viktor sok mindent megtehet. A hűség legyen tehát valóban hűség és határtalan lojalitás. Még egy olyan topminiszteri bársonyszékben is, mint a tiéd. S amit mondtunk, azt barátsággal tettük. Most pedig olvasd el a rólad szóló az ügyes kinyírósdi előzetest .

Újra napirenden az Orbán-Lázár csere
MA.hu: Lázár János a miniszterelnökség élén önálló arculatépítésbe kezdett, amely párosítva példátlan kormányzati hatalmával, már Orbán Viktor székét is komolyan veszélyeztetheti - állítják egyként forrásaink. Ismét napirendre került, hogy a miniszterelnöki széket államfőire cseréli Orbán. Nem önszántából.
Lázár János karrier-építése rég nem látott intenzitással zajlik. A miniszterelnökség első embere eddig is nagyon tudatosan lépkedett a politikai ranglétrán, így aligha hihető - vélik a minisztert ismerő forrásaink -, hogy az utóbbi hónapokban látható mozgása a véletlen műve lenne csupán.
Az első nagy győzelmét - informátoraink szerint - épp egy éve aratta: sikeresen verte vissza Rogán Antal helyezkedését és szerezte meg - hatalmas, korábban sosem látott jogkörökkel - a miniszterelnökség vezetői posztját. Az országgyűlési választásokat követő hosszú, két hónapos háttéralkudozások közepette - sokak szerint - nem véletlenül jelentek meg felváltva, hol Rogánról, hol Lázárról dehonesztáló vagy leleplező tartalmú cikkek. Ezek forrásai általában épp az ellenérdekelt, de a kormánypárton belüli informátorok voltak. Az eredmény ismert: míg Lázár János az uniós pénzektől a paksi bővítésen át a bankvásárlásokig és a nemzeti rezsicégig mindent felügyelő tárcát megszerezte, addig Rogán Antalnak - bár komoly miniszteri ambíciókat táplált - meg kellett elégednie a frakcióvezetői hellyel. (Tegyük hozzá: utóbbit épp Lázártól örökölte, amikor az elfoglalta államtitkári pozícióját.)
Az elmúlt hónapokban Lázár ismét aktivizálta magát - mégpedig nem egyszer saját pártjával, sőt, miniszterelnökével szemben is. Csak néhány példa: az OTP első emberének, Csányi Sándor március 15-i kitüntetésével kapcsolatban felháborodásának adott hangot, tudván, hogy a legnagyobb állami elismerést, a Magyar Érdemrend nagykeresztjét épp Orbán szavára kaphatta meg a bankár, akit a miniszter korábban uzsorásnak titulált. De a foci-támogatásról is kifejtette a véleményét Lázár a parlamentben: főnöke rögeszméje ellenére elmondta, hogy ha rajta múlna, profi futballcsapat, és általában a sportág, egyetlen fillér állami támogatást sem kapna.
Az időközi választásokon elszenvedett, sorozatos vereségek és a Fidesz népszerűségének drasztikus zuhanásának okát a kormányzat - természetesen - a gyenge kommunikációs teljesítményben vélte felfedezni, Lázár pedig azonnal le is csapott az alkalomra. Így elindította heti rendszerességű one men show-ját, a másfél-két órás sajtótájékoztatókat, amelyeken bármiről lehet faggatni a minisztert. Ezeket az alkalmakat nem egyszer használta ki arra, hogy komoly belső feszültségeket generáljon, illetve alapjaiban rázza meg a kormány más tagjainak kommunikációját. Legutolsó húzása: a győri, Fidesz vezette önkormányzatot vádolta meg azzal, hogy nem állampapírban, hanem értéktelen Quaestor-kötvényekben tartotta az adófizetők pénzét. Mint utóbb kiderült, hamis volt a miniszteri vád - de legalább elhangzott, összemosva a győri vezetést (amely különösen jó viszonyt ápol a városból származó Szijjártó Péter külügyminiszterrel) a brókerbotrányokkal. De Lázár volt az is, aki Fazekas Sándorról, az agrártárca vezetőjéről elmondta, hogy 410 millió adóforintot bukott el a Hungária Értékpapír Zrt. bedőlésekor.
Miközben immár a nyilvánosság előtt is ekézi saját kormányának tagjait, olyan hatalom összpontosult a kezében, amely megkerülhetetlen tényezővé tette a kabinetben. Nem utolsó sorban Lázár János felügyeli a polgári titkosszolgálatok tevékenységét, emellett az általa átalakított és a kinevezettjei által vezetett szisztéma osztja az ezermilliárdos uniós forrásokat, felügyeli a rezsicsökkentés folyományaként létrejött nemzeti közműcéget és uralja a paksi bővítés egészét. Forrásaink egyértelműen azt állítják: Lázár tudta és jóváhagyása nélkül ma már az államapparátus egyetlen jelentősebb jogszabályt sem készít elő, vagy hajt végre. Márpedig - és ezzel Orbán is tisztában van -, aki az apparátust irányítja, valójában az irányítja az országot is.
Informátoraink, akik korábban, bár ismerték, oktalan spekulációnak nevezték azt a forgatókönyvet, hogy Áder János köztársasági elnöki mandátumának 2017-es lejárta után Orbán Viktor foglalja el az államfői széket - a jelenleginél jóval szélesebb jogkörökkel, most már, erős módosításokkal, elképzelhetőnek tartják ezt a szcénát. A lényeg: maradna a jelenlegi, elsősorban protokolláris jogkör a köztársasági elnök esetében, Orbán azonban már nem szabad akaratából, hanem Lázár nyomására foglalná el az államfői rezidenciát. Ez természetesen, másfél évvel a választások előtt, kockázatos vezető-váltás lenne a Fidesz részéről. Azonban, ha Orbán Viktor képtelennek mutatkozik a továbbiakban is arra, hogy megfordítsa a Fidesz-tábor lemorzsolódását, akkor markáns változásra van szükség az győzelmi esélyek életben tartásához. Márpedig az első számú vezető imázsa alaposan megkopott: legutóbb személyes jelenléte sem tudta annyira aktivizálni korábbi szavazóit, hogy megnyerje a kormányoldal a tapolcai választást. Lázár pedig ugrásra készen várja az újabb botlást - sőt, néha be is segít.
A szerző, a MA.hu írásában sok igazság van. Remélem számodra is tanulságos volt, János. (A szerk.)

Aktuális értékelés Orbán Viktornak
Ha olaszok, ha magyarok írták is, figyelemre méltó a Fidesz helyzetéről és főleg a Viktorról készített értékelése. Ezt önnek ajánlom tisztelt miniszterelnök úr.
Minden néppártnak megvannak a maga korlátai; ha ezeken túllép, elveszíti politikai identitását és vonzóképességét. Az ellentétes érdekű gazdasági támogatók és az eltérő értékrendet valló társadalmi csoportok egy pártba terelése csak ideiglenesen lehet eredményes, egy idő után az ellentétek kiéleződése elkerülhetetlen. Ez nem rendszerhiba, mert az ilyen struktúrájú szervezetekben csak idő kérdése a feszültségek manifesztálódása. Mindezt tovább bonyolítja a személyi ambíciók megjelenése, mert Orbán Viktor vezető szerepe látszólag megkérdőjelezhetetlen, de ez nem jelenti azt, hogy ne akadnának olyanok, akik hosszabb távon szeretnék átvenni a helyét. Amíg ennek nincs meg a realitása, addig kíméletlen harc folyik Orbán bizalmának elnyeréséért, illetve a bekerülésért abba a körbe, ahonnan elképzelhető, hogy Orbán helyébe lehet lépni.
A jövő önjelölt emberei – céljaik elérése érdekében – kénytelenek szolgai alázattal viszonyulni Orbánhoz, emiatt csak meghatározott korlátok között tevékenykedhetnek, és önmaguk alkalmasságának a kérdését sem tudják nyíltan felvállalni, illetve deklarálni. Ezért hosszabb távon szándékuk ellenére másodrangú, csak végrehajtásra alkalmas politikusnak tűnnek. Ezt jó néhányan rendkívül nehezen viselik, de ebben a helyzetben az Orbán-ellenes indulatokat is egymás ellen fordítják. Így senki sem érezheti magát biztonságban: nemcsak Orbán jóindulatát kell megnyerniük, de a riválisok elleni harcra is sok energiát kell fordítaniuk, természetesen úgy, hogy a jobboldali közösség nagy része ebből ne vegyen észre semmit, sőt továbbra is azt kell hinniük, hogy a Fidesz olyan egységes párt, amelynek vezetői egymásért dolgozó személyiségek.
A látszat fenntartása egyre nehezebb, a különböző ellentétes érdekek és elképzelések egyre gyakrabban kapnak nyilvánosságot, miközben az is egyre nehezebben megválaszolható kérdés, hogy a Fidesz tulajdonképpen milyen értékrendet és jövőképet képvisel. Néhány politikus kijelentése és döntése, a Fidesz körüli intézmények pragmatikus szellemisége és alacsony intellektuális színvonala sok kérdést vet fel. Az erkölcsi szempontokat kizáró politizálás nem egy nemzeti, jobboldali párt jellemzője. A politikai tevékenység misztifikálása és heroizálása szánalmas törekvés, amely mögött félművelt, törtető, exhibicionista emberek önértékelési zavara áll. Az önmaguk szobrát építők ugyanolyan nevetségesek, mint kiszolgálóik és váltakozó számú rajongójuk. A politika nem az érzelmek világa, az érzelmi kötődés ebben a szférában általában a társadalmi szocializáció különböző zavaraira utaló tény.
További kérdéseket vet fel a Fidesz jó néhány vezető politikusának nehezen magyarázható gazdagodása, illetve a párt holdudvarához tartozók gyors, sokszor irracionális vagyonosodása. A neofita újgazdagok életvitele és ízlésvilága sokszor egészen megdöbbentő. Ezek materiális, könnyen érthető és dekódolható dolgok, amelyek egy tradicionálisan szegény társadalomban tovább rombolják a politikai osztály egészének presztízsét és hitelességét. A kádárizmus és az MSZP–SZDSZ kormányok idején a korrupció a társadalom egyik szervező elve és működtetési módja volt. Ezért sokkolja a jobboldali közösséget e jelenség újbóli megjelenése napjainkban.
Ha a politikai osztály jobboldali része feladja erkölcsi meggyőződését és koherens jobboldali értékrendjét, akkor tovább növekedhet a Fidesz mint néppárt, de ez már nem fogja élvezni a nemzeti-jobboldali szavazóbázis nagy részének támogatását. Akkor tovább növekszik a politikából kiábrándultak száma, és a csalódottság otthon tartja az embereket. Nem foglalkoznak többé közügyekkel, nem szavaznak pártokra. A Fidesznek óriási szerencséje, hogy a tőle elfordulók nagy része – éppen erkölcsi megfontolások miatt – sohasem fog baloldaliakra vagy liberálisokra szavazni.

Nagy kihívás előtt
A Fidesz történetének legnagyobb kihívása előtt áll. A jelenlegi sodródás és improvizálás folytatódása esetén – az elért gazdasági eredmények ellenére! – a párt képtelen lesz a centrális erőtér megtartására és ellenőrzésére, ennek következtében nem lesz az országban olyan legitim hatalmi erő, amely képes lenne a társadalmi stabilitás fenntartására. (Ebben tévednek – A szerk.)
A szükséges megújulásnak alapvető feltétele, hogy a párt vegye komolyan a nemzeti-jobboldali értékrendet, térjen vissza a polgári Magyaror-szág megvalósításának félbemaradt programjához, vállalja fel és képviselje hitelesen a többségi társadalom értékrendjét. Ha egy párt nagyvonalúan eltekint a volt kommunisták múltjától, az nem nevezhető antikommunista pártnak. Ha az intézkedések egy részénél hiányzik az erkölcsi szempontok érvényesítése, az tovább gyorsítja az erodálódás folyamatát. Ha egy kormány figyelmen kívül hagyja támogatói döntő többségének értékrendjét, akaratát és szokásait, az hosszabb távon bukásra van ítélve. (Ez igaz, de a Fidesz nem hagyja figyelmen kívül, ő az egyetlen aki a választóit szolgálja, s nem vak internacionalista A szerk.)
A politikai termékekkel való kufárkodás, a néhány szó ismétléséből álló, teljesen lebutított kommunikációs stratégia a szellemileg már leépült amerikai tömegtársadalomban lehet sikeres, de a magyarországi jobboldali, nemzeti közösség még mindig érték-, és csak másodsorban érdekközösség. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a jelenlegi – sokszor műveletlenségről árulkodó – arrogáns és cinikus kormányzati kommunikációs stílust szinte az egész jobboldal elutasítja. Ebben a szférában a hitelesség helyreállítása személycserék nélkül elképzelhetetlen. Az állampolgárok lenézése, a valamit valamiért elvének kormányszintű érvényesítése a társadalompszichológiai folyamatok és a jobboldali identitás felületes ismeretére vezethető vissza.
A következő három évben a Fidesznek meg kell újulnia. Az eddigi nagyképű kormányzati kommunikációs stratégia helyett szerény, mértéktartó, tényeken alapuló és szolgálatkész stílusra van szükség, amely eleve kizárja az állampolgárok és a médiumok lenézésének és megvetésének vádját. Vissza kell szerezni a megingott közbizalmat és azt az egymillió szavazót, aki az elmúlt egy évben elfordult a párttól. A mostani válságjelenségek higgadt, tárgyszerű elemzéséből levonható tanulságok alkalmazása még időben véget vethet a sokakat aggódással eltöltő erodálódási folyamatoknak.
Úgy tűnik, hogy a Fidesz és a kormány jelenlegi kommunikációs stílusa nem találkozik a jobboldali közösség által elvárt értékközpontú politizálással. Az angol marketingszakemberektől lopott, rossz kommunikációs panelek – mint a „keményen dolgozó kisemberek” – szánalmas ismételgetése csak fokozza a kiábrándultságot. A polgári Magyarország híveitől kissé idegen ez az elavult – és végső soron középosztály-ellenes –, primitív, álplebejus magatartás. Nem valószínű, hogy a Fidesz vezetői közül bárki „kisember” szeretne lenni.
Orbán Viktor politikai pályafutásának egyik legnagyobb kihívása előtt áll. Világossá kell tennie, hogy a nemzeti szuverenitás megőrzését és a polgárosodásban megnyilvánuló társadalomfejlődés lehetőségét a legzavarosabb történelmi időszakban is képes biztosítani. De ezen túl a globalista–atlantista erők elleni harc mellett pártja pragmatista–technicista irányzatára is figyelnie kell. Mert a kormánykerék nemkívánatos elfordítása után a hajótest is irányt vált. Sok mindenben egyetértek a L’espressó, vagy a 168 óra kiváló szerzőivel. Akár felfoghatnánk őket úgy is, hogy az általunk már az előző számban is hiányolt politikai, nemzetirányítási instruktort, megmondó embert helyettesítették. Lehet játszadozni, villogni vagy titkolózni Habony Árpád-féle főtanácsadókkal, amikor a fentebb meghatározott okosságokat ajánló instruktor kellene. Múltkor a netadótól a város körüli autópályadíjakig terjedő elhibázott, gyűlöltté váló intézkedések megelőzését elhárító megmondó embert láttunk volna szívesen a miniszterelnök mellett, most meg egy olyant, aki világosan látja és elmagyarázhatná mi a Fidesz megmentésének a módja. Rogán Antal minisztgerelnöki kabinetiroda vezetésére történő kinevezése nyilván bölcs lépés, de csak úgy, ha az ő és Habony Árpád ,,nyakába ültet” Orbán Viktor egy instruktort is. Okítsa csak a megmondó ember őket és ha szükséges Viktort is, mert, uraim, ez bizony rátok fér.

Habonyt tisztelni!
Apropó Habony. Nehéz megszoknom e derék ember nevét, mert mindig egy ismert, jó étkeket kínáló tanya, a Magony jut eszembe. Tudják önök, hogy nem akárni? Hazugság-gyárosok, nem azt kellett volna sunyin sugallni, hogy csak nyolc általánosa van, és egy-két éve még szegény volt, mint a templom egere. Hitelesebbek lettetek volna, ha nem hallgatjátok el a nagy igazságot, azt, hogy ő volt a Szentkorona gondnoka, ő babusgatta, tisztogatta, simogatta, s ha kellett védte is a Parlamentbe került királyi ékszereket. Hűen szolgálta a magyar államiság jelképét, talán szelleme is belé szállt egy picinykét, s ezzel tudta elvarázsolni a miniszterelnököt. Szóval Szentkorona, Habony Árpád. Csak ennyit kell megjegyezni gonoszkodó, furkálódó senkiházi irigyek, s gyárthatjátok az újabb lejáratő hazugságaitokat! Az igazsághoz tartozik, hogy Habony Árpád sok-sok egyebet is csinált, s a csupán 8 általános sem igaz, mert ő mindent megpróbált, nyüzsgött, kakaskodott...(Erről bővebben a következő írásunkban olvashatnak.)
Folytassuk mással. Van korrupció? Van. Volt és lesz is. Itthon, Európában és az egész Földön is. Különbség csak a mértékében van a szerény lenyúlásoktól a pofátlan, határtalan kollektív lopásokig. Az elkövetők, ha nagyritkán kiderül, kapják meg a törvény szerint járó büntetésüket. Aki pedig Orbánt vádolná döntse el végre, hogy a L’espressó-nak van igaza, vagyis Viktorunk az 5. leggazdagabb magyar, vagy fogcsikorgatva vegyék végre tudomásul, nincs szüksége arra, hogy többet vegyen el, mint amennyi jár neki. Barátaim, ti nem értitek, hogy a miniszterelnökünk micsoda erőfeszítéseket tesz, hogy felnyissa az EU-tagállamok vezetőinek a szemét: Amerika gyarmatának, vagy a kiszolgáló csicskájának lenni, az egy majdani nagy háborúhoz vezet, és itt KÖZÉPEN lesz a legnagyobb pusztítás... És bizony mondom néktek, nemzethez hű polgártársak, hogy hírmondó sem marad belőlünk. Ahogy Orbán Viktor, úgy én is hiszek bennetek: Álljunk ki az új közös ügy, a jövő védelméért! Ha kell, s eljön az ideje, söpörjük majd el a bennünket kiírtani akaró – tudjuk kik által eröltetett – gyarmatosító- és rablódemokráciát.

Hogy képzelitek, csak úgy leléptek?
A fentiek fényében én leginkább a Fidesz lemorzsolódott szavazóira haragszom. Hát ennyire hittetek a közös ügyben és Viktorban? Bevettétek a sok lejárató manipulált hírt, hazugságot? Vele, a nevével egy új világért voksoltatok. Görögország II. vagyunk? Nem! Fejlődésben élvonalba került a magyar gazdaság? Igen! A háttérhatalom, a Világbank és az IMF már csak sóvároghat utánunk, s nyalogathatja a sebeit. Bebizonyosodott, hogy micsoda dilettánsok. Akinek javulást ígérnek az most már bizonyos, hogy tönkre megy. Törődik Orbán Viktor a néppel? Igen! Csökkentette a rezsiköltségeket, megszüntette az inflációt? Igen. És ti, állítólag egymillióan cserben hagytátok? Igen-igen-igen! Ilyen szélkakasokra nincs is szükség! Csak Viktor áldott jó szívének és megbocsátó készségének köszönhetitek, hogy nem vagytok kirúgva. Azt érdemelnétek, hogy a szoci Tóbiás József, az LMP-s Széll Bernadett, Gyurcsán Fletó Fel vörösök, proletárokat énekelve kísértsen benneteket álmotokban. Ti Orbánnal együtt a nemzetet is választottátok. Most már lecsináljátok magasról? Szégyelljétek magatok. Nektek köszönhetjük majd, hogy a hatalmat, a jövőnket csak egy szövetségessel őrízhetjük meg. Miattatok kell majd egyfajta kettősséget eltűrnünk és Orbán Viktor mellett mindig egy másik nemzet-irányítót is befogadnunk. Egy gömböcöt, aki felfal, eltűntet, vagy átalakít bennetek. Akit egymást túlkiabálva fogtok majd szólítani: Vona Gábor társminiszterelnök úr!




Tőke Péter:

Az E-kártya sokmindenre jó lesz, ám ha a tárhelyébe RFID chip is kerül, akkor...

Mint a kutyát, úgy téged is azonnal megtalálnak




Nemcsak a diktátoroknak, a közkedvelt, népük által szeretett államfőknek, miniszterelnököknek is régi vágya, hogy minél többet, sőt mindent tudjon állampolgárairól. A biztonság egyik legfontosabb alapja, hogy senki se tűnhessen, bújhasson el a törvények, a hatóságok elől, ne zavarhassa meg a rendszer normál működését, tetteiért vállaljon felelőséget. Jelen korunkban ennek épp az ellenkezője terjed: sokan igyekeznek eltűnni akár itthon, akár külföldön, rejtőzködnek, nick neveket használnak az interneten, a kommenteken. Az azonosítás egyre pontosabb, egyre tévedhetetlenebb formái, az ujjlenyomat, a DNS, a retina másolat, stb. pont az eltűnés ellen hatnak, épp úgy mint a technika gyors fejlődése, a miniatűrizáció, vagy a nanitok. A terrorizmus terjedése is megkívánja, hogy az előbb felsoroltakat minél szélesebb körben alkalmazzák, olyan nemzetközi nyilvántartások és kontrollrendszerek terjedjenek el, amelyek alól nem lehet kibújni. Sokaknak bármennyire nem tetszik is, a Szép új világ már nagyon közel va. Alig két év múlva több földrészen kötelező lesz mindenkinek RFID chip-et viselnie, hogy mozgása nyomonkövethető legyen. Erről más oldalakon bővebben írunk. Ezt a hosszú, nem ide illő bevezetőt azért írtam, mert itt a nagy lehetőség, hogy a minap beharangozott E-igazolvány bevezetését is összeköthessék vele.
Chipet kapunk a bőr alá - leleplezo.euHa a Pintér Sándor belügyminiszter által benyújtott törvényjavaslat valósul meg, akkor az jelentős könnyebbség az állampolgárnak, hiszen sokféle fontos okmány kerül egy műanyag kártyába és vagy negyvenféle ügy is egyszerűsítve intézhető vele. Már ezt is támadták egyes médiaszereplők adatvédelmi, stb., okok miatt. Az már bennünket is elgondolkoztatott, hogy lesz a kártyában egy kicsi rejtett, vagy nem rejtett tárhely is. Nyilván ebben kell lennie az ujjlenyomat fotóktól kezdve számos adatnak, hatóságoknak fontos információknak, de ami a számunkra is fontos, a vércsoportunk, DNS-sünk a gyors kórházi segítségnyújtás esetére fontos kortörténetünk is kiolvashatók legyenek róla. Bizalmasan kezelik–e? – aggódnak sokan. Például illetéktelenek is rájöhetnek, hogy az illető AIDS-es, vagy pszhiátrián kezelt, börtönből szabadult, stb., ami a munkalehetőségeket csökkenti, közösségbe való beilleszkedét teszi lehetetlenné.
Pontos információink nincsenek, ezért nem is célszerű, hogy további aggodalmaknak adjunk helyt.
A következő felhasználási területről egyelőre még szó sincs, pedig nyilvánvaló, hogy egyúttal az az eu-s elvárás is megléphető az E-kártyával. Miről is van szó? Az amerikai hatóságok után az uniósok is szeretnék kötelezővé tenni a RFID, vagy valamilyen hasonló chip beültetést. Az itt látható fotókon, vagy az e témáról bővebben író ..x... oldalon lévő cikkünkből kiderül, hogy a terrorizmus elleni hathatósabb küzdelem érdekében ez látszólag közérdek, a kormányoknak és rendvédelmi szerveiknek és terrorelhárító központjaiknak szüksége van erre. Ez már nem sci-fi kedves olvadó, ez már majdnem hétköznapi gyakorlat egyes államokban. A rizsszemnyi vagy kis lapos hártyavékony chipet beültethetik katéterrel, vagy akár egy injekcióval is, vagy a bőr alá rejthetik. Ám mi szükség erre az átverős sunyi módszerekre, ha beletehető az E-kártyába is? Azt persze nyilván semmiképpen se kötik a polgárok orrára, hogy e chip, vagy a kártya tárolójába rejthető kód műholdakról is észletlhető, így alkalmas arra, hogy a keresett, vagy odafigyelésre érdemes személy helyzetét megállapítsák. Így – durva hasonlatot mondok – ahogy a chip-es kutyáról, úgy az E-kártyás polgárról is mindig tudni fogják merre jár, vagy éppen merre bujkál? No persze ez csak annak sérelmes, akinek takargatni valója van, bűnt követett el, vagy a normál ellenezékiségen felül radikális rendzavarást okozott. Sőt, mivel az E-kártya nemzetközi, más országok polgárai is maguknál hordják, a máshol történt bűncselekményeik miatt ők is elfoghatók.
Készülő könyvünk folytatása, A kormánybuktatások kézikönyve II. szinte humoreszkszerűen vetíti elő az E-kártyát maguknál hordó rendszert megdönteni akaró tüntetések történéseit. Képzeljék csak el, hogy egy óriásmonitoron valamennyi Kossuth téren demonstráló polgár jelét látják. Tudják ki a csendes, a közümbös, ki ordítozott, támadt a rendőrökre, ki tartott a pódiumon vagy a tömegben elbújva beszédet, ki gyújtott fel kukákat, stb. Utána feloszlás és távozás közben gyorsan száguldozó kocsik összeszedhetik őket. ,,Pocsék beszéd volt, Géza, ezért lehet, hogy jutalmat kap a központtól.” vagy: ,,Maga mit keresett ott, hiszen nincs is meghívója! Mázlista, hogy nem nézték provokatőrnek. Legközelebb regisztráljon”...stb.
Nem idézek többet a könyvből, csak jelzem, sok minden meg fog változni. Még büffenni se lehet szabadon, mert lehet, hogy az is rákerül az adott polgár személyügyi tárhelyére. Roma kollégám a cikket olvasva viccesen megjegyezte: akkor a kutyámmal együtt beszállhatunk az olyan versenyekbe, hogy az eb uraságom, vagy engem, a roma etnikum kiválóságát találják-e meg hamarabb?
Nézzük az erről szóló sajtót.

Az EU-ban ellenőrizve leszünk

"„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések könyve 13:16-17)
Szép új világ...
Akarunk mi egy ellenőrzött világban élni?
Ne engedjük, tegyünk ellene, és fel ne vegyük!
Az USA-ban törvény kötelez hamarosan mindenkit, hogy chip-et viseljen a testében! Nem vicc! Szenátorok beszélnek róla! Ott a videó alább... megnézheted!
Az illegális bevándorlók és munkavállalók elleni küzdelemmel magyarázzák azt, hogy miért kell csipet ültetni az emberekbe! A terrorizmusra való hivatkozással már az emberek szabadság jogait erősen bekorlátozták, most jön a csippel való megjelölésük! A videóból kiderül az is, hogy GPS-es nyomkövetésre is alkalmas a beültetett csip és a személyes információkon túl, orvosi adatokat és még a bankszámlaszámot is tartalmazza!
Most találtam ezt a hírt... sajnos most nincs időm lefordítani a videókat, de azért remélem így is sokan értik és rádöbbennek merre is tart ez a világ! A háttérhatalom és törekvéseik az emberek totális kontrolljára már messze nem a sci-fi kategóriája...
Az Európai Unió tagországaiban is bevezetnék állítólag már 2017 végére a csipes beültetést! Legalábbis a terv ez. Érdekes eddig itt Európában erről nem beszéltek, pedig az USA-ban már téma a televíziókban és egyáltalán nem csinálnak titkot belőle!
The New Health Care (Obamacare) law HR 3590 Also known as the HR 4872 requires all US citizens to have the RIFD implanted. This may go on to be fully implemented world wide by the end of 2017 Also Congressman Ron Paul on Fox News confirms the RFID micro chip is implantable also Brian Williams of NBC reported it could be implanted world wide by 2015
ÉS ITT A MAGYAR VÁLTOZAT (AZ ELŐKÉSZÍTÉS):
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani!"
Közzétesszük, mert nem árt tudni, hogy ez a nyomkereső már megvásárolható Magyarországon és bárki, bármikor becsempészheti a ruhánkba, vagy a zsebünkbe, esetleg az autónkba, bármilyen céllal! Ugyanakkor aláírjuk, hogy kivételes esetekben, a szeretteink védelmében - a sok szükséges rossz megoldás között - esetleg szóba jöhet ennek a lehetőségnek a megfontolása is.
Ha szerinte is pár éven belül 100%-os kontroll alatt lesz az emberiség, akkor nyomj egy megosztást.
Ui : A facebook, a gmail, a twitter, az okostévé, a laptopok kamerája - mikrofonja , az okostelefonok. - nos ezek amiket itt felsoroltunk mind képesek a kémkedésre. A kormány ha akarja lehallgathatja az okostelefonod körül zajló eseményeket, és nem kell, hogy telefonálj rajta , elég ha a zsebedben van. Az okostv kamerája premier plánba belát a lakásodba, és lehallgathat bárki, ha akar. A gmailedben, facebookodban, stb., leírt dolgokat úgyszintén elolvashatja a kormány, ha akarja. Hisz minden szolgáltató felett a kormány áll, ők bárhova belenyúlhatnak..
Nem kötelező elhinni, de azért gondolj bele.. Szerinted ha léteznek ezek a lehetőségek a kormány kihagyná? Tiszteletbe venné a te magánélethez való jogodat? NEM! SOHA!

Az E-személyi veszélyei: nyitott könyv lesz az életünk?
2015. május 14. hvg.hu
Eldőlt, jön az e-személyi, és kivált legalább öt igazolványt. A gond csak az, hogy ezzel olyan adatbázis jön létre, amelyből – kellő szabályozás nélkül – az állampolgárok jóformán összes személyes/úgymond érzékeny adata elérhetővé válhat olyanoknak is, akiknek ott és akkor semmi közük nem lenne hozzá.
Döntött a kormány az e-kártya bevezetéséről – közölte csütörtökön a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János elmondta, a kormány szerdai döntése értelmében felmenő rendszerben vezetik be az új okmányt, amely összevonja a személyi igazolványt, a lakcímkártyát, az adókártyát, a TB-kártyát és az útlevelet, ezen felül kibővíthető közlekedési kedvezmények igénybe vételével és akár diákigazolványként is funkcionálhat. Az e-kártya alkalmas lesz elektronikus ügyintézésre, elektronikus aláírásra – tette hozzá. A kártya bevezetését idén megkezdik, ingyenesen vagy méltányos áron biztosítják majd azt az embereknek – ígérte.(...)
A tervezett intézkedések szembemennek az adatvédelem egyik legfontosabb alapelvével, a célhoz kötöttséggel, relativizálják a személyes adatok továbbításának és a különböző célú adatkezelések összekapcsolásának főszabályszerű tilalmát, és áttörik az univerzális azonosító tilalmát” – írta a HVG.

Az E-kártya
Benyújtotta a kormány a parlamentnek az e-kártya bevezetéséhez szükséges törvényjavaslatot. Az e-kártya a személyi igazolványt, a lakcímkártyát, az adókártyát, a társadalombiztosítási kártyát és - például a schengeni övezeten belüli utazásnál - az útlevelet egy okmányba vonja össze, és kibővíthető közlekedési kedvezmények igénybe vételére, vagy akár diákigazolványként is használható.
Pintér Sándor belügyminisz-ter törvényjavaslatából kiderült, milyen is lesz az e-kártya, amelyet felmenő rendszerben vezetnek be Magyarországon.
Az új e-kártya tartalmazza majd 
a tulajdonos nevét, 
születési helyét és idejét, 
állampolgárságát, 
anyja nevét, 
a birtokos nemét, 
fényképét, ha 12. életévét betöltötte, 
aláírását, 
hogy meddig érvényes a személyazonosító igazolvány. 
Belekerül az irat kiállításának kelte és helye, 
hogy mely hatóság állította ki, 
- nem olvasható formában – az a tény, ha korlátozzák a tulajdonos külföldre utazását,
valamint egy, a fontosabb adatok gépi olvasására alkalmas adatsort.
Az állandó személyi igazolvány része - a jogszabályban meghatározott esetek kivételével - egy olyan, optikailag olvasható adattároló kód, amely tartalmazza a polgár ujjnyomatát és az elektronikus aláíráshoz szükséges adatot, a tulajdonos társadalombiztosítási azonosítóját, adóazonosító jelét, valamint a személyazonosító igazolvány elektronikus egyedi azonosítóját. Elektronikus aláírásra is jó!
Lejáró igazolvány cseréje esetén 1.500 Ft.-ba kerül, minden más eseteben 5.000 HUF az illeték.





Bombaként robbant, a gyilkos, a magas rangú CIA-ügynök vallomása

Normand Hodges ölte meg Marilyn Monroe-t


Pénteken robbant a “bomba”: Normand Hodges visszavonult CIA-ügynök ölte meg MARILYN MONROE-t és még összesen 37 embert a 41 éves CIA pályafutása során!
Normand Hodges (mivel halálos beteg) bevallotta a Sentara Norfolk General Hospital-ban (Virginia) tett tanúvallomásában, hogy 41 éven keresztül dolgozott a CIA-nak magas szintű titkos ügynökként és szakterülete azon emberek meggyilkolása volt, akik magas kockázatot jelentettek felettesei szerint a nemzetbiztonságra.
1959 és 1972 között 37 embert likvidált saját bevallása szerint. Mesterlövész és a harcművészetek valamint a mérgek és robbanóanyagok szakértője.
Egy 5-tagú sejtnek volt az egyik tagja, akik politikai merényleteket hajtottak végre az Egyesült Államokban. Az áldozatok többsége politikai aktivista, újságíró, művész, tudós, és egyéb vezető volt.
Bizonyítékunk volt, hogy Marilyn Monroe nem csak Kennedy-vel tartott kapcsolatot (és aludt együtt), hanem Fidel Castro-val is. A felettes parancsnokom, Jimmy Hayworth mondta nekem, hogy meg kell halnia, és a gyilkosságnak mérgezésnek vagy túladagolásnak kell kinéznie” - mondta el Hodges.
Azelőtt soha nem öltem meg nőt, de engedelmeskedtem a parancsnak. Amerikáért tettem. Stratégiai információkat adhatott volna át a kommunistáknak és ezt nem hagyhattuk. Meg kellett halnia. Én csak azt tettem, amit tennem kellett.”





A felettes Jimmy Hayworth már 2011-ben meghalt szívinfarktusban és az 5-tagú csapat 3 tagja már szintén halott.
Marilyn Monroe 1962. Augusztus 5-én halt meg éjfél és éjjel 1 óra között. Hodges elmondta, hogy bement a szobába miközben a nő aludt és beinjekciózta egy nagy adag chloral hydrate - tal (erős nyugtató) keverve Nembutal-lal (azonnal ható barbiturát), amivel gyakorlatilag megölte őt.
A CIA hírhedt a merényleteiről és megrendelt gyilkosságairól. Az 1970-es években zajló Church Committee meghallgatásokon már kiderült, hogy abban az időben számos külföldi vezető és elnök ellen elkövetett merényletkísérletben volt benne a keze.

Merényleteket hajtott végre sok külföldi vezető ellen:
Fidel Castro, a kongói elnök Patrice Lumumba, az elnök Sukarno Indonéziában, a francia elnök Charles de Gaulle, a jamaikai elnök Michael Manley, a kambodzsai Sihanouk herceg, a costarica-i Jose Figueres elnök, a nicaragua-i külügyminiszter Miguel d’Escoto és a Dominikai Köztársaság elnöke Rafael Trujillo ellen.

Természetesen a leghíresebb gyilkosság, ami a CIA nevéhez és kezéhez tapad, az a J.F. Kennedy ellen mesterlövészek által elkövetett gyilkosság volt.
A mai napra lassan minden összeesküvés-elméletről előbb-utóbb ki is derül, hogy nem elmélet, hanem kőkemény összeesküvés-gyakorlat, amely zajlik körülöttünk!
Érdemes meghallgatni újra J.F.Kennedy rádióbeszédét a titkos, rejtett háttérhatalom létezéséről, mely végül Őt is likvidálta.
https://youtu.be/DW-AWh-d3r0
Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése