2019. október 4., péntek

UKRAJNA





















UKRAJNA




Putyin gépét akarták lelőni az ukrán vadászok? – De a maláj gépet találták el helyette




6

Vajon miért nem vezetett be repülési tilalmat az ukrán kormány, a polgári gépek számára Kelet-Ukrajnában? – Holott ezt már régen meg kellett volna tennie. Csak nem a mostani alkalomra várt?

De már vonyítanak a kijevi hiénák és terroristáznak, – NATO beavatkozást követelnek. – Ám gyanúsan hamar jelentették be a maláj boeing lelövését.

A halálos rakétát egy ukrán vadászgép lőtte ki?



2014. július 17-én közép-európai idő szerint 15 óra 22 perckor-kor, A Malaysia Airlines Boeing 777 utasszállító repülőgépe, amely Amszterdamból Kuala Lumpurba tartott, – a kelet-ukrajnai Donyeck megye fölött feltehetőleg rakétatalálat találatot kapott, s ennek következtében lezuhant a Donyecki Népköztársaság területén.
Szemtanúk szerint a halálos rakétát egy ukrán katonai gép lőtte ki, – mely feltehetően összetévesztette Putyin orosz elnök gépét, a maláj utasszállítóval. – A fedélzeten 280 utas és a 15 főből álló legénység volt. A katasztrófát senki nem élte túl.
Anton Gerascsenko az Ukrán Belügyminisztérium Tanácsadója a szerencsétlenség bekövetkezte után azonnal kijelentette, hogy a Boeing 777 utasszállító repülőgépet a felkelők lőtték le a Buk rakéta rendszerből.
Viszont a Donyecki Népköztársaság milíciájának nincs olyan fegyvere, amellyel le lehetne lőni a 10 ezer méter magasan repülő gépet. Erről Alekszandr Borodaj a népköztársaság miniszterelnöke tájékoztatta az újságírókat.
Andrej Purgi a DNK első miniszterelnök-helyettese közölte, hogy a milicisták már vizsgálják a légikatasztrófa helyszínét. Kijelentette, hogy a lezuhant Boeing fedélzeti adatrögzítőit Moszkvába fogják küldeni vizsgálatra. Az Interstate Repülési Bizottság készen áll arra, hogy részt vegyen a katasztrófa kivizsgálásában. – Már 8 fekete dobozt sikerült megtalálniuk.

Putyin gépét akarták lelőni az ukrán vadászok? – De a maláj gépet találták el helyette



7095855
Az orosz Szövetségi Légiközlekedési Ügynökség (SZLÜ) szerint a Malaysia Airlines Boeing 777-es gépét eltalált ukrán rakéta célpontja, – feltehetően Vlagyimir Putyin orosz elnök repülőgépe lehetett.
Putyin repülőgépe egy és ugyanazon ponton és vonalon keresztezte a malajziai utasszállító útvonalát. A két gép Varsó környékén, a 330-ik koordináta vonalon, 10.100 méter magasságban keresztezte egymás repülési útvonalát. Az elnöki gép moszkvai idő szerint 16:21-kor, a Boeing pedig 15:44-kor volt ott.
A forrás szerint a repülőgépek kontúrjai összességében hasonlóak, a méretük úgyszintén, – széles törzsű gépek, a színezésük pedig nagy távolságból nézve nagyon is hasonlít egymásra. Fehér, kék és piros.
10
Putyin elnök gépének egy IL-96-300-nak a hossza: 55.345 méter, magassága: 17.55 méter, fesztávolsága: 60.105 méter.
A maláj utasszállító gépnek, egy Boeing 777-200-nak pedig a hossza: 63.7 méter, magassága: 18.5 méter, fesztávolsága: 60.9 méter.
És az események pedig itt vettek fölöttébb érdekes fordulatot:
Néhány perccel a malajziai Boeing lezuhanása előtt ugyanis, a nemzetközi légiirányító szakemberek Ukrajna fölött, – a repülőgép közelében ukrán katonai repülőgépeket vettek észre. – Ezt a Malaysia Airlines gépét kísérő spanyol diszpécser közölte a Twitteren.
A diszpécser szavai szerint a katonai repülőgépek a 777-es közelében repültek el mindössze három perccel azelőtt, hogy a Boeing eltűnt volna a radarok képernyőjéről.
Amikor a Boeing egyszerűen eltűnt a radarok képernyőjéről, a kijevi hatóságok közölték velünk, hogy a gép lezuhant. Hogyan szerezhettek erről tudomást oly hamar? A kijevi hatóságok túl hamar jelentették be, hogy a Boeing lezuhant ” – írta mikroblogjában Carlos.
A donyecki népi milícia szemtanúi is azt látták, hogy a gépet egy ukrán katonai gép lőtte le. Ezután a milicisták lelőtték az ukrán gépet. A szemtanúk szerint a pilótának sikerült katapultálnia.

Szemtanúk a katasztrófa helyszínéről



Jelenleg mintegy 80 km-re tartózkodom Donyecktől, a maláj utasszállító repülőgép balesetének a helyszínén. A látvány sokkoló: több tucat elszenesedett holttest és végtag.
3
A gép roncsai majdnem egy kilométer hosszan szétszórva helyezkednek el. Láttam körülbelül 20 malajziai utas útlevelét. Sok utas dokumentuma és könyve épségben maradt, amiből az következik, hogy a lángok nem az egész fedélzeten terjedtek szét.
Viszont vannak áldozatok a helyiek körében is. Szemtanúk jelentése szerint a gép lezuhanása helyén hosszú ideig égtek a Boeing 777 roncsai, Hrabovo falu egész területén az utasok testrészei és holmijaik voltak szétszórva.”

Fegyverszünetet kötnek a baleset nyomozásának idejére



A Donyecki Népköztársaság kijelentette, hogy készek humanitárius fegyverszünetet kötni Kijevvel a malajziai Boeing 777-es balesetének kivizsgálása idejére.
Ezt Alekszander Borodaj, köztársaság miniszterelnöke elmondta, hogy videokonferencián vesz részt a kijevi vezetéssel. A nemzetközi szervezetek eljuthatnak a gép balesetének a helyszínére, a fegyverszünetet 2-3 napra kötik.

Az orosz védelmi tárca nyilatkozata



Orosz légvédelmi eszközök július 17-én nem üzemeltek az Ukrajnával határos térségben, az orosz légierő gépei ezen a napon szintén nem végeztek repülést ott – olvasható az orosz védelmi tárca nyilatkozatában, amelyet a RIA Novoszyti hírügynökségnek továbbítottak.
A nyilatkozat rámutat, hogy az orosz védelmi minisztérium rendelkezésére álló adatok szerint a délkelet-ukrajnai Donyeck térségében az ukrán hadsereg 27 db Buk-M1-es légvédelmi rakétarendszere van szétbontakoztatva. A Buk-M1-es rakéta képes 30 km-nél is magasabban lévő célpontot kilőni.
Az orosz védelmi minisztérium kétesnek tartja Kijevnek azon nyilatkozatait, miszerint a Buk rendszer, ill. az ukrán légierő repülőgépei nem lőttek légi célpontokra a Boeing lezuhanásának térségében.

A nemzetközi légijáratok végre elkerülik Kelet-Ukrajna légterét



A légiszerencsétlenség után a Lufthansa német légitársaság menetrendszeri járatai el fogják kerülni Kelet-Ukrajna légterét – közölte a társaság sajtószolgálata.
Hasonló döntést hozott több orosz légitársaság is, köztük az Aeroflot és a Transaero, valamint a Turkish Airlines is. A francia hatóságok felszólították saját légitársaságait, hogy kerüljék el az ukrán légteret.
A lezuhant maláj utasszállító gépen 23 amerikai, 9 brit, 71 holland és 4 francia állampolgár utazott. Összesen 295 utasa volt a járatnak, ebből 80 gyerek.

A közvéleményt azonban folyamatosan foglalkoztatják az alábbi kérdések:



Mit keresett a maláj utasszállító gép a hadműveleti terület fölött? – Vajon miért nem vezetett be repülési tilalmat az ukrán kormány, a polgári gépek számára Kelet-Ukrajnában? – Holott ezt már régen meg kellett volna tennie.
Csak nem a mostani alkalomra várt, – hogy kikényszerítse a NATO beavatkozását ebben az egyre mocskosabbá váló háborújában Kelet-Ukrajna orosz ajkú lakossága, – végül pedig Oroszország ellen?
Összeállította: Szabad Riport








Utasszállító gép lelövésével gyártanának ürügyet a NATO-beavatkozásra





Lelőttek egy malajziai Boeing-777-es utasszállító repülőgép Ukrajnában az orosz határ közelében – adta hírül csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség légügyi hatóságokra hivatkozva.




gép1
Lelőtték a malajziai utasszállító repülőgépet csütörtökön Kelet-Ukrajnában 10 kilométeres magasságban – jelentette az Interfax hírügynökség szerint légügyi forrásokra hivatkozva. Az ukrán belügyminisztérium tanácsadója azt közölte, hogy a repülőgépet egy Buk föld-levegő légvédelmi rakétával lőtték le. Kijev is megerősítette, hogy meghalt a 280 utas és a 15 fős személyzet.


gép2
Az ITAR-TASSZ jelentése szerint a repülőgép 60 kilométerre az orosz határtól zuhant le. A gép – egy Boeign 777-es – Amszterdamból tartott a malajziai fővárosba, Kuala Lumpurba.
gép3
Utoljára az ukrán légtérben volt kapcsolat az utasszállítóval – közölte az üzemeltető maláj légitársaság.
(MTI)
Bal-Rad komm: Úgy két héttel ezelőtt egy olvasónk a repüléstilalmi zóna ötletének fölvetése kapcsán kommentben megjegyezte: “Ha elvetik a javaslatot, hamarosan lesz egy lelőtt utasszállitó is!”
-És mit ad Isten?! Ma ez is megtörtént.
Egy dolog biztos. A gépet lelőtték-háborús övezet felett. Egy dolog azomban fölöttébb érdekes. A gép olyan területen zuhant le, ahová a Valcman-horda “szagolni sem mer. Ám alig fél órával a lelövést követően “…Az ukrán belügyminisztérium tanácsadója azt közölte, hogy a repülőgépet egy Buk föld-levegő légvédelmi rakétával lőtték le….”
Ilyen szerszámokat szerzett be a milicia kb. két hete Donyeckben. Az ukrán hadsereg eszközállományából.
Játszadozhatunk a gondolattal, hogy maradt még néhány BUK a hadsereg tulajdonában. Amely hadsereg amúgy riadókészültségben rettegve várja az Ukrajnára RÁRONTOTT orosz haderőt!
Játszadozhatunk a gondolattal, de okosabbak nem leszünk. A miliciák ma kettő darab UKRÁN KATONAI GÉP lelövését jelentették! A donbasszi háború kirobbanása óta hetente legalább kettő repülőgépet lőttek le idáig ABBAN a légtérben.
ABBAN A LÉGTÉRBEN, amelyet egyébiránt a polgári légiforgalom KERÜL!
Ez a maláj gép mégis odakeveredett!
Az ember agyába ilyenkor óhatatlanul is “bevillan” egy negyedszázados történet. A Dél-koreai légitársaság-a KAL-007-es járatának esete az Ohotszki-tenger felett. Valahogyan odatévedt az éjszaka sötétjében. “Azok a galád ruszkik!”
A kijevi gyors reagálás kissé elsietettnek tűnik-legaéábbis a LifeNews-hirei szerint.
Igaz, hogy az önvédelmiseknek van BUK-rendszerük, de az csak 6-7000m. magasságig hatásos-állitja a hircsatorna. Ilyesmire csak az Sz-300-as képes. Ilyen viszont nincs a miliciáknak. (Még nem futotta rá!)
Viszont: SZEMTANÚK állitkák több helyszinről is, hogy nagy magasságban ma délután az emlitett légtérben az ukrán légierő egyik Szu-gépe cirkálgatott. NAGY MAGASSÁGBAN!
"Az Egyesült Államok azonnal adjon korszerű precíziós fegyvereket, légi támogatást, a NATO kezdje meg a szárazföldi katonai műveletet" - ezzel reagált az ukrán védelmi miniszter egy vezető tanácsadója az Újoroszország felett lelőtt malajziai Boeing utasszállító gép katasztrófájának hírére.
A BM közleménye szerint 280 utas és 15 fős személyzet tartózkodott a gépen, senki nem élte túl a katasztrófát. A Malaysia Airlines MH17-es járata Amszterdamból tartott Kuala Lumpurba, amikor lelőtték, mintegy tízezer méteres magasságban, Donyeck városától 80 kilométerre.


Csak a szétszóródott roncsok maradtak

A BM szerint Buk föld-levegő rakétával lőtték le a gépet, valamint a belügyminiszter-helyettes, Anton Herascsenko azonnal kijelentette, hogy az utasszállítót a felkelők lőtték le. A donyecki vezetés ugyanakkor bejelentette, hogy nincs olyan fegyverük, amivel lelőhetnének 10 ezer méter magasan egy repülőgépet, csak olyan rakétáik vannak, mellyel legfeljebb 3 ezer méteres magasságban haladó célpontra tudnak lőni.
A baleset feltehetően újabb ürügygyártás abból a célból, hogy a NATO-beavatkozás napirendre kerülhessen a nyugati nemzetközi politikában.


Hol is kampalygott ez a maláj Boing 777-es?
Kitért egy ezrest balra?









Kiürült a “ZSÁK”

Ukrán újságirók győzelmi jelentést irni mentek Donbasszba. Ha megirják a látottakat-hallottakat, Valcmannak és udvartartásának a percei meg vannak számolva. (De nem fogják megirni, nem fogják elmondani!)
Az információéhségtől űzött udvari zsurnaliszták finoman szólva is számukra döbbenetes dolgokat tapasztaltak. A hivatalos kijevi hadijelentésekben-vélhetően adminisztrációs hiba okán-összekeverték a Donbasszban egymásnak feszülő feleket. Nem gondolhattalk eleinte másra!-csakis erre.
Ám ahogy múlt az idő, és egyre több területre jutottak el, kezdett bennük kialakulni a felismerés: a valcmani propaganda rútul rászedte Ukrajna népét. A donbasszi eseményekkel IS.
A “Fehér Templom” nevű dandár az elmúlt két napban 258 latort vesztett. Ezek mind fűbe haraptak. Sebesültjeiket nem is tudták számba venni. Ott hagytak mindenkit és mindent az épkézlábak-és senkivel-semmivel nem törődve menekülnek árkon-bokron keresztül.

Akad azért néhány szerencsés is! Ők fogságba estek. Vagy hatszázan.
A 72-es gépesitett lövészdandár, a 79-es légiszállitású dandár, és a 24. gépesitett dandár szó szerint megsemmisült. Technikai eszközek szerte-széjjel hagyva, fegyvereik lőszereik szétdobálva, halottjaik ott ahol a vég utolérte őket. Az Udvar gyengébb idegzetű irdonáncai hánytak és szédültek a szörnyű pusztulás láttán, a még gyengébb idegzetűek elájultak.
Sebesültek vánszorognak kisebb csoportokban. A szerencsésebbekre rátalálnak a civilek vagy az “ellenség”! A kevésbé szerencsések-az oroszoktól való beléjük plántált félelem vagy gyűlölet miatt bujdokolnak, és mint a halálosan sebzett vadak-pusztulnak el a bokrosokban.
Még hosszú idő után is fognak a környékbeliek az erdősávokban, cserjésekben emberi maradványokat találni.
Szóval a kijevi zsurnaliszták orosz katonákkal nem találkoztak, csak az ukrán hadsereg és a “nemzeti” gárda pusztulásának “teritékével”.
Valcman “B”-tervének kivitelezői odavesztek.
A pusztulásról persze az ukrán közvélemény semmit sem fog – egyelőre – megtudni. (Vélhetőleg – a hirek szerint alkoholdeliriumba menekült – Valcman sem.)
Miért nem?
Hát csak!
István nevű beregszászi olvasónk nagyszerűen vázolja a helyzetet.
Idézzük: “Ugy erzem erdemes felhivni a bal-rad es olvasoi figyelmet valamire!
En aki az Orosz hirek mellet figyelemmel kiserem az Ukrant is, azt kell hogy mondjam nem vagytok tisztaban az atmosott agyu Ukranok tudasaban.
A Krim elcsatolasa utan, az Orosz megszallas miatti panik hangulatban, elindult az onkentesek bevonulasa. (igy kezdodott).
Most ott tartanak,(mar mint az Ukran propaganda) hogy par hete az Orosz csapatok atleptek az Ukran hatart. Tegnap pedig megerkeztek Donyeck ala, es par het mulva mar Kievben lesznek.
Gondoljatok bele mit ereznek az egyszeru Ukran emberek. Orosz hireket nem lathatnak, mert be vannak tiltva a csatornak, az internetes portalokat pedig blokkolja az osszes bongeszo.”











A háttér mozgató ereje még mindig a bankárkaszt















A zsidó létforma elviselhetetlen a gójok számára. Ezért terrorral kényszeríti önmaga eltűrésére az emberiséget.

A zsidó követ téged. Ha nem tud elpusztítani anyád méhében, az inkubátorban gyilkol meg.

 











































Oroszország - békés együttélés a zsidó terrorizmussal


Ötezerhétszázhetvenöt év háború az emberiség ellen. Meddig tart még a zsidók története? 
 
2014. júl. 5-én egy terhes asszonyt megölt egy izraeli lövedék. A kis Shaimát orvosi bravúrral vágták ki halott anyja méhéből. Az életképes (!) csöppség a gázai kórház inkubátorában halt meg, mert a gázai erőművet lerombolta a bosszú népe és megszünt a kórház áramellátása.

Nem kell ez a világ! Olyan új világ kell, amelyben nem élnek zsidók!
A zsidó ars poetica lényegét talán Nathaniel Rotschild  fogalmazta meg legvilágosabban, ill. legtömörebben: "Akkor kell venni, mikor vér folyik az utcán..." A tézis persze félreérthető, ill. félremagyarázható, mint minden gójoknak szánt zsidó kijelentés.

Konrád Györgytől 
tudjuk, ugyanis, hogy  
"az egyetlen világnép  (!) ... nem szereti, ha meghatározzák, és minden meghatározásból kicsúszik, talán börtönnek érzi azokat, még akkor is, ha zsidók a szerzői."  

A Rotschild formula ugyanis egy közönséges spekulánsra utal, aki - a tőle amúgy független - pusztulásból és szenvedésből csapolja le a maga hasznát. A valóságos helyzet azonban más. Az egyetlen világnép - egy ideje - maga szervezi a háborúkat, különös tekintettel a 
"világháborúkra" és ezen a "piacon" vesz területeket, nyersanyagkincseket, rabszolga népeket. Ezt nem én fantáziálom, hanem Peresz, aki  2007. október 10-én, egy tel-avivi gazdasági kamarai rendezvényen többek között a következőket mondta:
manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmat építeni... Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát”.
A vén disznó hagymázos fecsegésére lentebb visszatérek. Azt azonban máris vegyük észre, hogy nem ZsidóAmerika, hanem Izrael (!) világuralmáról beszél...

Továbbá azt is vegyük észre, hogy, hogy Izrael már nem tud 
"hadsereg nélkül birodalmat építeni", sőt fenntartani sem. Ezért visszatért a "mózesi háború zásra" amelynek miknden eddigit felülmúló aljas módszerei miatt tovább kell írni a Tórát és újabb passzusokat kell spékelni a Talmudba.
Erre a "világháborús" felismerésre - többek között - azért jutottam, mert szöget ütött a fejembe Cion bölcseinek 7. sz. Jegyzőkönyvében a következő szöveg.
"A fegyverkezés fokozása, a rendőrség létszámának növelése - mindez lényeges a fent említett tervek végrehajtásánál. El kell érnünk, hogy a világ összes államában rajtunk kívül csak proletártömegek, valamint egynéhány, érdekeinket kiszolgáló milliomos (Porosenko...), rendőrség és katonaság legyen. Forrongást, viszályt és ellenségeskedést kell előidéznünk egész Európában és az Európával fennálló kapcsolatok révén 'más földrészeken (!) is'. Ebből kétszeres hasznot húzunk. Egyrészt sakkban tartjuk az összes országot, mert ezek nagyon is jól tudják, hogy megvan a hatalmunk ahhoz, hogy bármikor tetszés szerint nyugtalanságot okozzunk, vagy helyreállítsuk a rendet. Minden ellenszegülésre azzal kell tudnunk válaszolni, hogy annak az országnak szomszédaival, amely szembe merészel helyez kedni velünk, háborút viseltetünk az ellenszegülő ellen; ha pedig ezek a szomszédok megkockáztatnák, hogy közösen lépjenek fel velünk szemben, világháború  (!) kirobbantásával kell védekeznünk."
A magam részéről rég túl vagyok azon, hogy a Könyv eredetén, hitelességén meditáljak. A szöveget vetem össze időnként a világeseményekkel és ha az egyezés túlmutat a véletlen egybeeseés lehetőségén, beillesztem az idézetet. A fenti idézet a mai világképppel tökéletesen egyezik... 
Van azért itt egy további adalék is, amelyre nem lehet ráfogni, hogy a cári Ochrana ügynökének írása. Albert Pike amerikai (szabadkőmüves) tábornok leveléről  van szó,amelyet  Giuseppe Mazzini olasz forradalmárnak írt 1871. aug. 15-én (!). 
"Azt írta hogy három 'világháború' lesz szükséges az új világrend kialakításához. Az I. Világháború célja a cári Oroszország megdöntése és olyan rendszer létrehozása amit az illuminátusok és ügynökeik irányítanak. A II. Világháború a német nacionalisták és a cionisták között ami elvezet Izrael állam megalapításához. A III. Világháború a cionisták és az arabok között, az egész világra kiterjed, az emberek kiábrándulnak mindenből és elfogadják a szabadkőműves rendet."
Ha valaki a "világháború" fogalmával (általában, vagy mint zsidó csinálmánnyal különösen) a fentieken kívül, azoknál régebbi keletü, bármilyen hiteles irományban találkozott, szíveskedjék tudatlanságomra rámutatni. Előre is kösz! Ennek megtörténtéig jogosan vélelmezem azt, hogy a "világháború" mint fogalom, ill. politikai praxis az eszelős zsidó agyakban körvonalazódott először. Ekkor a zsidók már tudták (!) azt is, hogy világháborút(ka)t csak a zsidó világtőke segítségével lehet kirobbantani, majd a harcoló felek felső vezetésébe beépülve irányítani és a hasznot itt is - ott is beseperni. A zsidó jött rá és jelentette ki (l. fentebb), hogy a legeslegjobb üzlet a háború.
Azt is látni kell, hogy a zsidó számára az emberi szenvedés, amelynek legáltalánosabb kifejeződési formája a háború, nemcsak a haszonszerzés, hanem a kéjes örömszerzés forrása is. A kettőt együtt, egyszerre kívánja magának biztosítani. Aranyban és vérben tobzódni, ez a zsidó önkifejezés alapvatő formája.
Beszéljünk először a zsidók perverz örömködéséről, a bestialitást messze túlszárnyaló kegyetlenségéről.
Nem vitatható, hogy - mint a világ minden népét - a zsidóságot is érték sérelmek. Helyenként és időnként írtották is őket (én pl. a Holokauszt szomoru tényét, tapasztalásaim alapján, soha nem vettem tagadásba) de soha senki olyan mértékben nem írtotta őket, mint pl. a "legkeresztényibb" királyok konkvisztádorai a fejlett indián civilizációkat, ill. a mai szörnyállam ZsidóAmerika "alapító atyái" a tágas prérik szabad, bátor és büszke kóborló nomád indián törzseit. De vegyük észre e szörnyűségek hátterében a zsidó kampós orrát és horgas újjait.
Az indián holokauszt második (újkori) felvonásáról szól a következő idézet. 
"Elég nyilvánvaló, hogy a szabadkőműves 'alapító atyák' a népirtás  irányítói és kivitelezői voltak. Megrendelők pedig ugyanúgy a befolyásos európai 'vérvonalak' irányítói, mint később egy másik sötét időszak idején... A  parancsok legfentebbről jöttek. George Washington utasítására legalább 28-30 szeneka várost, a mohawk, onondaga és kajuga nép összes várostát a földdel tették egyenlővé. Washington azt írta, hogy az 'indián országot el kell pusztítani'. Thomas Jefferson az indiánok teljes kiirtását tűzte ki célul. A Nobel-békedíjas (...) Theodore Roosevelt 'kedvezőnek' nevezte a bennszülött faj kiirtását. Stannard azt írja, hogy a népirtás hivatalos állami politika volt. Kalifornia kormányzója, Peter Burnett 1851-es törvényhozáshoz szóló üzenetében kifejtette  'Az irtást addig kell folytatni, míg az indiánok ki nem halnak.' A folyamatos  vérfürdő gyakorlatilag kiirtotta a bennszülött fajt. A fehérek úgy lőtték le őket, mint a farkasokat, férfiakat, nőket és gyermekeket, ahogy érték őket. Ez a bennszülöttek elleni irtó hadjárat a faj végső kipusztítását tűzte ki célul..."
[Talán innen ered a divat: népírtóknak Nobel békedíj dukál. Theodor nemes lélek volt amúgy. Egy plüss mackóban élte túl önmagát
"A teddy bear-t (teddy maci) Theodore Rooseveltről kapta a nevét, aki egy vadászat alkalmával nem volt hajlandó lelőni egy fához kötött medvebocsot."
 Hát nem megható - hüp hüp... Mondásait feljegyezték. Az egyik így hangzik:
"halkan beszélj és furkósbotot vigyél magaddal."
Ha úgy vesszük, mert másképp nem vehetjük, hogy százmillíónyi ember kínhalálát ott is - akkor is a zsidók (!) és csahosaik idézték elő [a "szabadkőműves" fogalom alatt ugyanis csak zsidó, vagy zsidócsahos értendő, tertium non datur], úgy már egyáltalán nem csodálkozhatunk Netanjahu és Porosen ko cselekedetein, akik .)
Szóval a zsidóírtások.
Élhetünk azzal a fikcióval, hogy a zsidó mindíg vétlenül szenvedte el más népek igazságtalanságait, gondolatmenetünk végeredményén ugyanis ez mitsem változtat. Azt is magától értetődőnek tekinthetjük, hogy a zsidóság bosszút akar állni sérelmeiért. Elfogadhatjuk azt is, ha a megtorlás mértékét és módszereit tekintve tullép a sérelem mértékén. Ez a magyarban is ismert Lúdas Matyi-féle megoldás: "háromszor veri ezt kenden L.M. vissza..."
A bosszúszomj azonban idővel elenyészik. Épeszü ember (a zsidó nem az) bosszúját, a reális térben és időben mozogva, a sérelem okozójával szemben igyekszik érvényesíteni. A zsidó nem. A zsidó tehát voltaképp nem a "bosszú népe", hanem valami más. Ebben is más. Egészen más.
A zsidó nem annak örül leginkább, hogy sikerült kimásznia valamilyen szarból. A zsidó annak örül igazán, ha gyilkolhat. Ennek jellegzetes példája a Purim "ünneplés", amelynek során állat-hülyére issza magát, a földön fetreng, nemritkán saját hányadékában, vizeletében, bélsarában. Minek is örül? Ahasvérus (Xerxés) király főminisztere Hámán  i. e. 485-465 idejében, azaz cca. kétezerötszáz évvel ezelőtt, „igyekezett (azaz megpróbálta) elveszejteni a zsidókat”. Ez nem jött össze. A király zsidó felesége Eszter és nagybátyja, Mordecháj megorrontották a dolgot és sikerült elérniük a "derék" királynál, hogy eltürje: a zsidók saját népéből lemészároljanak 76 000 embert. Ez a szó helyes értelmében nem volt bosszú, hisz nincs olyan politikai konspiráció amelynek 75.000 beavatottja, azaz bűnöse lenne. Ez a zsidó mentalitás tombolása volt az annak a népnek a körében, amely őket befogadta. A kétezerötszáz év nem volt elég ahhoz, hogy a zsidó megfeledkezzen a vér ízéről. De ahhoz sem, hogy a buta gój népek eldöntsék: a zsidók befogadása, vagy kirekesztése áll e létérdekükben.
Tovább haladva a zsidó arculat ábrázolásban látjuk, hogy a második legfontosabb zsidó tulajdonság a mások nyakán való élősködési hajlam, amelynek egyik fontos jellemzője a hedonizmus (ennek kifejezésére használtam fentebb - kissé eltérő értelemben - az örömködés kifejezést.) A zsidó betegesen (!) írtózik mindenfajta fizikai tevékenységtől, elsősorban a munkát ideértve, ezért azt másokkal igyekszik elvégeztetni. Vélem, ha Hitlernek elegendő idő állt volna rendelkezésére a zsidók kiírtásához, ezt megtehette volna "munkáltatásuk" által is. Olyan munkakörülmények között, amelyek között a zsidócsa hos (zsidócigány) miniszterelnök "közhasznú munkában" robotoltat többtizezer magyar embert, a zsidóság elpusztult volna gázkamrák nélkül is.]
Kövessük hát a bolygó zsidó útját az évezredeken és a földrészeken át.

Mindenekelőtt - mint szemeszedett hülyeséget - hajítsuk el mindazat, amit a zsidók az elüldözésről (szétszóratás, száműzetés, diaszpóra, exodus), egyszóval a gálutról (gólesz); no meg a visszatérésről (felmenetel - alija) hazudoznak. A szétterjedés a zsidónak ugyan olyan létformája mint a ráknak az áttételek (metasztázisok) létrehozása.  Ez a képlet  a "sporadikus" (szórványos, elszórt, elszigetelt, esetenkénti) ellentéte. A góc és a csápok között intenzív kapcsolat, folyamatos ide - oda áramlás van. Az áramló anyag az információ és a pénz.
Ezt a szisztémát a zsidók többezer éve működtetik, tökéletesítik. Sokat irsogáltam erről. Nem akarok semmit ismételni, csupán jelzem, ami ezen írás megértéséhez szükséges, főleg történelmi példák felemlegetésével.
Az igazság kedvéért meg kell említeni, hogy a nemzetközi tőke müködtetése nem (csak) zsidó találmány. A szisztémát tulajdonképp a Fuggerek talál ták fel - akik vagy zsidók voltak vagy nem - és üzemeltették be a középkori Európában. Más kérdés, hogy a Fuggerek magyarországi helytartója az echte zsidó Fortunatus Imre volt, akinek - több "jótéteménye" mellett - a Mohácsi vész elősegítését is köszönhetjük.
"fugger szisztémát" később a Rotschildok fejlesztették "világháborús szisztémává", pofonegyszerüen. Az alapító Meyer Amschel Rotschild 
"Frankfurt am Mainban a két végén láncokkal elzárt, katonák által őrzött Judengasse - Zsidó utca - egyik házában kezdett bankárkodni, amelyen vörös cégtábla (Roth-schild) lógott. Innen a család neve.
Az öreg Rotschild öt fiával nemzetközi (!) bankár dinasztiát alapított, vagyis - bár a fene se üldözte őket - "gálutot" szerveztek, azaz ifj. Mayer Frankfurtban (maradt), Solomon Bécsben, Nathan Londonban, Calmann Nápolyban, Jakob Párizsban telepedett le azaz öt Európai állam politikai, ill. pénzügyi fővárosában.
Mi sem természetesebb, minthogy a Rotschild fiókák bankfiókjai átvették a "vendéglátó" országok pénzügyeinek irányítását. A gójok, sötét állati értelmükkel nem fogták fel, hogy ez mit jelent.
Tényleg, mit is jelent?
Megszünt az államok önállósága (szuverenitása). És ez mit jelent? Hát nagyjából a következőket. A kérdés egy dallal válaszolható meg a legérthetőb ben (Gounod - Faust, Mefisztó, rondo)

Eladó az egész világ.
Aranyborjú fennen trónol, minden Ő előtte hódol.
Mindenki hitvány pénzt imád.
Érte koldus és király fékevesztett táncot jár.
Áll a hajsza, áll a bál a pénz körül,
Járja koldus és király, a sátán örül.
Eladó az erény, a bűn, mert a pénz nem ismer Istent.
Mert a pénz legázol mindent.
Övé a kéj, övé a kín. Érte küzd a test, a szellem.
Ő hozzá visz az minden út.
Érte dúlnak háborúk, s harcok ember-ember ellen.
Ha mármost az egészet vissza konvertáljuk prózába, a helyzet a következőképp fest. Az országok életét, az államok gazdaságát, bel és külpolitikáját a pénz formálja, vagyis az akié a pénz. Ha a pénz valamelyik Rotschildé, akkor a helyileg "illetékes" Rotschild dirigál. Ő a rondóban emlegetett sátán, hisz egyedül neki van haszna és öröme abból, hogy háborúk dúlnak és a népek szenvednek. Az ám a háborúk! A háborúkat táncoljuk most körül. Folytassuk hát a rondót....
A legcsekélyebb túlzás sincs abban, hogy a veres cégtáblás gettózsidó gyökerestől felforgatta Európa ezeréves állam-, ill. jogrendjét. Ez nem sikerülhetett volna, ha a gójok nem lennének tényleg olyan barmok, amilyennek őket a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve jellemzi. [Nem lehet véletlen, hogy a gójok állati értelmének "méltatása" a leggyakrabban (!) visszetérő szlogen a "műben"...]
Az újkori nemzetközi zsidó felforgatás nyitánya a Nagy Francia Forradalom volt, ezért erről a pontról célszerű a drámai változások elemzése. [A fentebb emlegetett Pike levél a forradalmat és a napoleoni háborúkat nevezi "első világháborúnak" - helyesen.]

A Francia Forradalom előtt Európában nemzeti - rendi államok voltak. Az isten kegyelméből lett király uralkodott. A nemesség alkotta az uralkodó, azaz kizsákmányoló osztályt, a jobbágyság pedig a kizsákmányoltak osztályát. Ezt az államtipust feudális államnak nevezzük. Gazdasági alapja a nemesi kiváltságokon alapuló földtulajdon. Mindez megjárta jó ezer évig. Az elszigetelt és gyorsan kegyetlenül levert parasztlázadásokon kivűl semmi sem zavarta az államok "patriarchális" rendjét. A polgárháború úgyszólván ismeretlen fogalom volt.
Európát mégis a fegyverek szüntelen zaja töltötte be. A nemzetállamok háborúzgattak egymással, hol ezért - hol azért - hol meg amazért. A háborús okok (casus belli) száma szinte végtelen. A területszerző háborúkon kivül hajba lehetett kapni vallási kérdések miatt, örökösödési jogviták kapcsán és a jófene tudná felsorolni mi egyebek okán, ha volt sapka azért, ha nem volt, azért...
Az is előfordult, hogy a magas hadviselő felek zsidókölcsönt vettek fel. E kölcsönök azonban két elvileg önálló szerződő fél közötti perszonális (egyéni, saját, privát, magán, önálló, személyes, szubjektív, független, öncélú, stb.) kölcsönök voltak. A felek viszonyát a szerződés határozta meg, ill. keretezte.
Az államok függetlensége (szuverenitása) azt jelentette, hogy a nemzet, az ország érdekeinek letéteményese az uralkodó, az uralkodó osztály volt. Az államhatalmi és államigazgatási szervezetek más (ellenséges, semleges, baráti) államok hasonló szerveivel exkluziv (zárt, zárt körű, kizárólagos) viszonyban voltak, ami annyit jelentett, hogy pl. titkaikat a legszigorúbban óvták egymással szemben.
A zsidók kezdettől fogva, zsigerből másként viszonyultak ehhez a kérdéshez. Például Dreyfus kapitány úr egyszerű árúnak tekintette Franciaország államtitkait és idegen hatalomnak adott el belőlük. Ezért először elítélték, de a zsidó pénz és a zsidó sajtó ekkor már oly erős ellenőrzést gyakorolt Franciaország fölött, hogy sikerült kieszközölni az árúló rehabilitálását. [A tiszaeszlári Solymosi Eszter esete annyiban pandantja a Dreyfus ügynek, hogy Rotschild megszorította a Tisza kormány nyakán a (pénzügyi) hurkot és arra kényszerítette a "független" magyar bíróságokat, hogy felmentsék a gyilkos saktereket.]
Ez az egész probléma egycsapásra megszünt azáltal, hogy a "független" európai államok pénzügyeit a Rotschild bankfiókok vet ték át. Ettől kezdve a zsidók - a Rotschildok - lettek a béke és háború urai Európában, ill. az egész világon! Ez egy szerfelett szerteágazó história. Példával próbálom megvilágítani, tehetem annál is inkább, mert eklatáns magyar példa is van! Ott kezdem, hogy a Rotschildok mániája a pénzkibocsá tási jog volt. Feljegyezték Nathan Rothschild híres mondását:
"Add a kezembe egy ország pénzkibocsátásának jogát, s én nem törödöm vele, hogy ki hozza a törvényeit". Nos "Kossuth vonakodott... 1848. április 19-én rendeletileg tiltotta meg az arany és az ezüst külföldre vitelét. Terve az volt, hogy 5 millió pengő-pénz alapján mintegy tizenkét-és fél millió forintnyi pénztárjegyet bocsát ki (ahogy ezt Lincoln vagy Kennedy esetében láthattuk... Szerk.). A Rothschild érdekeltségű Osztrák 'Nemzeti Bank azonban azt akarta, hogy a magyar kormány tőle vegyen fel 12 millió forint hitelpénzt, de azzal a felté tellel, hogy a magyar kormány ismerje el az ONB bankjegykibocsátó monopóliumát Magyarország területén, és fizessen kamatot a Rothschildok által nyújtott hitelpénz után. Kossuth ezt elutasította, és az önálló magyar pénz mellett döntött. A pénzügyekben megmutatkozó kibékíthetetlen ellentét vezetett el a fegyveres konfliktushoz, amelyből végül szabadságharc és függetlenségi háború lett."
Háború lett "hősi halottak" százezreivel, bebörtönzöttek tízezrei vel, felakasztott tábornokokkal agyonlőtt miniszterelnökkel. Te tetted ezt Rotschild!
 Érdekes a szerkesztő Lincolnra és Kennedyre történt hivatkozása.Lincoln a rabszolga felszabadító háború költségeit állami (!)
bankjegy kibocsátásával fedezte. A "zöldhátúnak" nevezett bankók derekasan megállták a helyüket. A Rotschildok által mozgatott angol és francia bábkormányok kígyót békát kiáltottak Lincolnra. Mivel a politikai és gazdasági nyomásgyakorlás nem volt eredményes a két rohadt állam a katonai fenyegetés módszeréhez is folyamodott. Micsoda szenzációja a történelemnek, hogy Lincoln II. Sándor orosz cár személyében lelt váratlan szövetségesre, aki
"szintén ellenállt egy központi bank létrehozásának, és kijelentette, hogy amennyiben Franciaország vagy Nagy-Britannia beavatkozna a háborúba a déliek oldalán, akkor azt Oroszország hadüzenetnek tekintené. Ráadásul csendes-óceáni flottájának egy részét San Franciscóba vezényelte(!)."
 [Történészek szerint Oroszország ennek köszönhette a barbár zsidó-bolsevik forradalmat.] Lincolnt pedig természetesen agyonlőtték. A tettes történetesen zsidó volt... Több mint összeesküvés elmélet. Egy Gerald G. McGeer nevü ügyész nyomozása a bankárokat azonosította mint felbújtókat.
A bankároknak aztán Amerikában sikerült a magánpénzrendszert létrehozniuk (FED), amely a világ nyomorának első számú okozója, ill. felelőse.

John Fitzgerald Kennedy elnök tett kísérletet arra, hogy - Lincoln nyomdokaiba lépve - megszüntesse a FED pénzkibocsátási jogát.
"1963. június 4-én meghozott 11110-es rendeletével a Federal Reserve-t háttérbe szorítva, állami ellenőrzés alá vonta a pénznyomtatást. Valószínűleg ez volt halálának közvetlen oka."
Ő is az életével fizetett tehát. [Másik "bűne" az volt, hogy nem támogatta Izrael atomprogramját.] Utóda Lyndon B. Johnson első intézkedése a rendelet hatályon kivűl helyezése volt...
Most egy kis ízelítő következik a zsidó tőke rémtetteiből, amelyet a rotschildok szimbolizálnak. A forrás az Interneten közzétett "Napoleontól Jelcinig" c. kitünő írás.
Mint fentebb említettem, a nyitány a Nagy Francia Forradalom és annak folytatása volt. Mivel az ott kikísérletezett sémák később felbukkannak a következő világégések kapcsán is, néhány mondatban összefoglalom a "rotschild recept" lényegét.

A művelet a fennálló hatalom elleni féktelen izgatással indul, amit fegyveres lázadás követ, amely káoszba - rémületbe - nyomorba taszítja a társadalmat és a vágyakozást a rendteremtő kemény kéz iránt. A "rendteremtés" furcsa módon háborúkkal jár, amelyeket rotschildék finanszíroznak, természetesen mindkét oldalon és lefölözik a háborúk hasznát innen is - onnan is.
A nagy rotschild biznisz azonban nem maga a háború, hanem az azt követő "béke" "pax rotschildiána", amelynek feltételeit a rotschildok diktálják.

Ez a séma pontról - pontra végigkövethető a francia forradalom, a napoleoni puccs és a napoleoni háborúk menetében. Napoleon tehát rotschildék katonája volt és amikor elvégezte a feladatát gajdeszbe küldték (meggyilkolták Szentilonán...).

Aztán következett az ünnepélyes finálé a Bécsi Kongresszus, amelyen a rotschildok azzal a pofátlan követeléssel álltak elő, hogy a résztvevő államok engedjék át nekik a pénzkibocsátás jogát. A szaros Ausztria nyomban beadta a derekát. Ebből kerekedett az 1848-as magyar rebellió, ahogy erre fen tebb utaltam. A nagy falat azonban Oroszország lett volna. I. Sándor orosz cár azonban átlátott a szitán és beintett a mohó zsidóknak. Ennek következményeiről a cikk ezt írja.
"Kevesen tudják, hogy amikor jó száz évvel később a szintén az illuminátusok által hatalomra juttatott kommunisták irgalmatlanul kivégezték az egész cári családot, beleértve a gyerekeket is, az valójában egy száz éves bosszú volt. A Romanovok ugyanis később, a 19. század folyamán se hagyták, hogy a nemzetközi pénzkartell rátegye a kezét az orosz pénzügyekre, ami miatt aztán a kartell nem engedhette meg magának, hogy ez a család a jövőben bármikor is visszatérjen Oroszországba, így utódostul 1918-ban ki lett irtva."  
A bestiális tömegyilkosságot
"Jakov Mihajlovics Jurovszki vezényelte, zsidó üveges nyolcadik gyereke a tízből, anyja varrónő. Fiatalkorában talmudot tanult..."
Hát persze... Persze agyonlőtte a kis cárevicset is, aki vérzékenységben szenvedő beteg volt, meg a cári család háziorvosát, meg a szolgálókat is. Fajtársa és utóda most Gázában kérkedik azzal, hogy tizenhárom kisgyereket lőtt agyon mesterlövész fegyverével... Éljen a zsidó "önvédelem!"
A napoleoni háborúk után '48-ban újabb "forradalmak" borzolták Európát. Ennek magyar vonatkozásait fentebb említettem. A többit mellőzöm.
Megérne egy misét az 1905-ös orosz - japán háború és az 1905-ös első "orosz" forradalom is, de nem teszek kitérőt. Mert jellegzetesebb szimptómákat mutat Az elsö világháború, amelynek
receptje mindössze annyiban különbözött a napóleoni háborúk és a második világháború „receptjétöl“, hogy itt nem diktátort használtak a kirobbantására, hanem közönséges provokációkkal ugrasztották egymásnak a feleket, akik közül természetesen ekkor is MINDET ugyanez a pénzkartell finanszírozta (igen, a német-osztrák szövetséget is). A vesztesek természetesen elöre ki voltak szemelve (a félfeudális berendezkedésü országok), na és a szokásos „békekonferencia“ (a trianoni) se maradhatott el a háború után. Hogy ki legyen vesztes egy olyan háborúban, ahol mindkét tábort ugyanaz a pénzkartell finanszírozza, az a finanszírozás alakításával, és egyéb politikai manipulációkkal – a kartell kormányokba beépített ügynökein keresztül -  viszonylag könnyen befolyásolható. Vilmos német császár kancellárja, Bethmann-Hollweg például Rothschild unokatestvér volt, és valójában ö játszotta a föszerepet abban, hogy Németország hadat üzent Franciaországnak és Angliának az elsö világháborúban. A Monarchiában pedig ott voltak a bécsi Rothschildok, valójában duális hatalomban a Habsburgokkal. Még a cári Oroszországban is sok Rothschild-ügynök szabadkömüves politikus müködött, akik a cárt végülis rábeszélték, hogy lépjen be a háborúba. A cárt annak ellenére késöbb hátbadöfték, hogy Anglia és Franciaország mellett harcolt. Mivel a feudális rendszerével az útjukban volt, méghozzá a legjobban!
Miként az 1905-ös háború, úgy az első világháború is "forradalmi" helyzetet eredményezett európaszerte. Valódi "forradalom" azonban csak Oroszor szágban tört ki, hogy megdöntse a cár uralmát, aki a hatalomról rég lemondott, mikor az Auróra ágyúja "bekonferálta" a februári polgári forradalom folytatását, a "proletár forradalmat"....  Ide illik egy epizód, amely a buta gójok és a vágóbarmok közös tulajdonságaira figyelmeztet. A cár védelmét biztosítani hivatott alakulatok "hűségéről" van szó...
"Az élen a kozák testőrség lovagolt, remek lovasok, a cári gárda büszke, dédelgetett kiválasztottai. Utánuk jött őfensége ezrede, a Szent Légió, amelyet valamennyi gárdahadtestből válogattak össze, és elsősorban az uralkodó személyes őrizetére osztottak be. Ezután őfensége vasutas ezrede következett, amelynek a cári udvari vonatok kiszolgálása és az utazó uralkodó őrzése a feladata. A menet a cári palotaőrséggel zárult, akik a cári lakosztályokat őrizték, s így részt vettek az uralkodók mindennapi, meghitt családi életében. És valamennyi tiszt és katona hangosan hódolt az új hatalom előtt, amelynek még a nevét sem ismerték…" 
Erre már én - a "Comment" üzemeltetője - is csak azt tudom monda ni: no comment...
A bolsevik forradalom a zsidó tőke nagy vállalkozása volt egy ideális rabszolga állam kialakítására. Rengetegen rengeteget írtak erről. [Jómagam is "gaz dagítottam" némiképp a téma irodalmát.] A folytatással ugyanez a helyzet. A lebírhatatlan orosz nacionalizmus, a világtörténelem legszörnyűbb zsarnok sága képében, félretette a hülye Lenint, kiírtotta a Kelet New Yorkból szalajtott zsidó bandát és Szovjetunió fedőnéven világhatalommá tette - Oroszor szágot...

Sztálin, a mindenható vörös cár, nem bizonyult egyúttal mindentudónak [bár a Mein Kampfot biztos olvasta]. Botor módon azt hitte, hogy a zsidóság befogható a birodalom szekerébe és a szovjet rend malmán majd szépen húzni fog. A zsidókérdés egyetlen lehetséges kezelési módja - a teljes kiküszöbölés (endlösung) - csak élte alkonyán tudatosult hanyatló elméjében, amikor már késő volt. Ez a téma is lerágott csont. Untig elég róla ennyit írni.
De még nem tartunk itt. Következzék a fenti Pike - féle levélben "megjósolt" esemény:
"a II. Világháború a német nacionalisták és a cionisták között, ami elvezet Izrael állam megalapításához."
Hogyhogy, kérdezheti a történész, aki tudja, hogy a Második Világháborúban mely nagyhatalmak küzdöttek egy más ellen. A "cionisták" nem voltak köztük. Nem e? Vessünk csak egy "angolnyelvü pillantást" a mellékelt 1933. márc. 24-i újságkivá gásra. Na, mi van benne? A világzsidóság "hadiállapotot" hírdet Németországgal szemben, a germán javak bojkottálásával, massziv demonstrációkkal és egyéb "drámai akciókkal".

Ezzel viszont látszólagos ellentmondásban van az az állítás, hogy Hitlert a Rotschildok irányította zsidó nagytőke pumpálta világhódító fenevaddá. Egyesek már odáig eljutnak, hogy Hitler maga is zsidó, Salomon Mayer Rotschild törvénytelen gyereke, aki felcsinálta a házában cselédkedő Maria Anna Shicklgrubert, Hitler anyját. Aki kedveli a zaftos/zavaros históriákat olvassa el a nagy mese mondó, leleplező és néphülyítő Drábik János 
írását, nem fog csalódni.
Hitlert és az általa létrehozott III. Birodalmat maszatolni, gyalázni a legkedveltebb zsidó "szellemi" foglalkozások egyike.
Én azt gondolom, hogy a III. Birodalom a manipulatív zsidó tőke valamiféle cinkossága nélkül nem nőhetett volna az égig. A neki szánt szerep az volt, hogy hogy a nyugati és keleti szörnyeteg oly mértékben gyengítse egymást, ami egy újabb "békekonferencia" (...) keretében lehetővé teszi Európa (sőt a világ) zsidó érdekek szerinti újjárendezését. Ebben a pakliban benne foglaltatott az európai zsidóság Hitler általi kiírtásának reális esélye is, amely az új zsidó állam létrehozásával volt szerfölött bonyolult összefüggésben. Tény, hogy a zsidó világhatalom kisújját sem mozdította az európai hitsorsosok megmentése érdekében. Olyannyira nem, hogy a zsidó sajtó-vérebek is szájkosarat kaptak.
A zsidó háttérhatalom megrendezte a világtörténelem egyik legundorítóbb kutyakomédiáját az 1939. július 6-án a "nagy" Roosevelt elnök kezdeményezésére megtartott Eviani Konferenciát. A Konferencián 32 állam képviseltette magát. Jelen volt számos "civil" szervezet is,
"menekültügyi, illetve zsidó és cionista szervezetek."
Az utóbbiak nem tépték különösebben a pofájukat és a legcsekélyebb hajlandóságot sem mutatták arra, hogy belenyuljanak a zsidó bugyellárisba. Pedig volt árajánlat...
"A magyar származású volt Neumann Henrik, a világhírű fülorvos aki Bécsben élt, majd az Anschluss után börtönbe vetették. Onnan ment Evianba, azzal a céllal, hogy a németek ajánlatát közvetítse, miszerint fejenként 250 dollárért elengedik a németorszá gi zsidókat."
Ez a világtörténelem legméltányosabb váltságdíja - lett volna. Hatmillió zsidó vételára potom tizenöt milliárd dollárra rúgott volna, de a zsidó tőzsdén a még élő zsidókra egyáltalán nem volt kereslet. Az csak utólag keletkezett. Egy iparág létesült, a "Holokauszt Ipar" néven. Norman G. Finkelstein erről szóló könyve letölthető. Érdekes olvasmány a nem érzékeny gyomrúak részére. A könyvről csak annyit, hogy a német, svájci, stb. bankokról nem a túlélők, ill. azok hozzátartozói, nyúznak le hét bőrt, hanem azok, akik egyetlen centet se fizettek fajtársaikért. Az európai zsidók tragédiájának további fejezete az USA bevándorlási politikája a vészkorszakban. A Rooseveltről azt fecserészik - a zsidók - hogy antiszemita volt (...) a nála
 "is tetten érhető előítélet magyarázta az USA szigorúan restriktív bevándorlási politikáját a náci Németországból menekülő zsidók tekintetében, holott az elnök számára minimális politikai kockázattal járt volna a bevándorlási előírások enyhítése, vagy legalább az érvényben lévő kvóták kitöltése, amelyek a hitleri érában évi 26 ezer németországi zsidó bevándorlását tették lehetővé, de csak elvileg. A gyakorlatban ugyanis alig negyedennyien érkeztek, mivel a többséget elbátortalanították vagy egyenesen diszkvalifikálták a túlzóan szigorú bürokratikus előírások."
A tolókocsis nyomorék ebben a kérdésben is a cionisták ördögi terveinek végrehajtója volt. Gondoljanak csak bele mit csinált volna Rooseveltből a zsidó sajtó, ha céljuk fajtestvéreik megmentése lett volna.
[Mindezek fényében kap sajátságos megvilágítást a zsidó terror egyik legundorítóbb formája: a Holokauszt miatti bűntudat gerjesztése a magyar lakos ságban. Olyan emberekben, akik a Holokauszt idején nem is éltek, vagy gyermekkorúak voltak (mint jómagam is). A folytonos zsidó terrorbombázásnak kitett mai magyarság sem jogi, sem erkölcsi felelősséget nem vállalhat a hatmillió, vagy egymillió, vagy hatszázezer zsidó pusztulásáért főleg azokkal szemben nem akik e pusztulásnak Hitlerrel egyetemleges felelősei. Ez okból érez útálatot minden jóérzésü ember azokkal a "magyar" zsidókkal szem ben, akik e terrorhadjáratot vezetik. A kertészimrékre, konrádgyörgyökre és némethsándorokra gondolok.]
A második világháború utáni "békekonferenciáknak" se szeri, se száma. A "békerendszer" kialakítását azonban a háború befejezése előtt - 1945 feb ruárjában - Jaltában tartott konferenciához kapcsolják, amely fél évszázadig - a Szovjetunió felbomlasztásáig - tartott. Úgy hívták: a "két pólusú világ". A témának sok könyvtárnyi irodalma van. Amit az ember ebből képes elolvasni és megérteni abból arra a következtetésre jut, hogy a történelem-firkászok csaknem egyöntetü véle ménye szerint s Szovjetunió tett engedményeket a Nyugatnak. Micsoda marhaság! Nézzenek mindekelőtt a két nyugati gazember savanyú pofájára. Azokról lerí, hogy cion bölcsei megint elszámították magukat. Rosszul mérték fel az orosz nacionalista diktatúra iszonyatos életerejét. A kölcsönös pusztításból a Szovetunió erejét megőrízve, sőt megnövelve kecmergett ki. Churchill, a drezdai emberpörzsölő disznó, idejében felismerte a veszélyt. Akár Amerika háta mögött, ill. ellenére is hajlandó lett volna különbékét kötni Németországgal annak érdekében, hogy Oroszországot visszazavarják Ázsiába, hagy temetgesse halottait, akik a rohadt Nyugat védel mében "áldozták életüket". A lassan lassan megnyitott archívumokból  furcsa adatok kezdenek szivárogni.  
"Churchill elégedetlenségét váltotta ki, hogy Washington lemondott korábbi tervéről, amely  az „orosz barbárok" európai előrenyomulása megfékezésé vel állt kapcsolatban. Ebből a célból London hajlandó volt szövetséget kötni még Németországgal is, lemondván az „Overlord" hadműveletről. Ezeknek a terveknek titkosságát csak nemrégen oldották fel. A tervek realizálását a Vörös Hadsereg erőteljes előrenyomulása hiúsította meg a világháború utolsó hónapjaiban. Roosevelt, pragmatikus ember lévén, tudatában volt, hogy ilyen körülmények között nem reális dolog korlátozni szovjet befolyást Európában.
Ebből következik, hogy Hitler nem minden alap nélkül reménykedett, szinte halála órájáig abban, hogy a Nyugat ellentétei változást hozhatnak a háború menetében, ezáltal Németország tárgyalási pozícióba juthat az új európai rend kialakításánál.
Mit volt mit tenni, tűrni kellett, hogy Oroszország szilárdan megvesse a lábát Kelet-európában, leharapva Németország keleti részét is.
Az egészben van valami hecces, amiről a történetírás hallgat. Németország helyzetének "rendezéséről" van szó. Emlékezzünk csak, hogyan bántak az első világháborúban legyőzött Németországgal Versaillesben a nyugati győzők (háta mögött a cionista őügynökök), pedig akkor nem volt Holokauszt! Ugyanezt a második világháború után - Holokauszt ide, vagy oda - nem lehetett megismételni. Az aljas, bűnös, fasiszta, antiszemita Németországot fel kellett tángálni, hogy egy gazdasá gi, politikai, szociális instabilitás a szovjet hadsereget ne csábítsa Nyugat-európa "felszaba dítására"... Néhány kirakatpertől eltekintve tűrni, sőt segíteni kellett, hogy a "háborús bűnös szervezetek" tagjai, kivonván magukat a felelősségrevonás alól, új életet kezdhessenek Délamerikában, vagy akár Nyugat-németországban is. Derekasan kivette a részét ebből a Római Katolikus Egyház is, persze nem ingyen... Talán nincs is olyan világháborús téma, amit annyira körbenyálaztak volna a zsidók, mint épp ezeket a "mentőakciókat". A zsidó politikai irodalomban nácibérenc minden amerikai politikus, aki ezt az elkerülhetetlen folyamatot nem akadályozta, vagy pláne elősegítette. Pedig egy még nagyobb békát is le kellett nyelniük: a Marshall-tervet, amit eufemisztikusan "Európai újjáépítési programnak" becéztek. A vicc az, hogy az amerikai zsozsóból nemcsak a győztes Franciaország de a vesztes rohadt-fasiszta Németország is risztelt, bőven.
"Világossá vált az is, hogy alkalmi segélyekkel nem lehet elsimítani a társadalmi feszültségeket: a hideg háború kezdetén a szovjet propaganda mélyen hatott a nélkülöző tömegekre, így Amerika a második megoldást választotta a gazdasági-politikai egyen súly fenntartása érdekében: programszerűen és szervezetten segélyeket osztott az európai országokban: javarészt adományként (!), kisebb részét köl csönként. A Marshall-terv politikai koncepciója beigazolódni látszott..."
Hát persze! Európában nem tört ki proletár forradalom...
A sztálini monolit baljós árnyéka valóban rávetült Európára, de az egész nyugati világra is . 1946. március 5-én mondta el Winston Churchill híres fultoni beszédét, melyben kijelentette,
"a Balti-tengertől az Adriai-tengerig vasfüggöny ereszkedett le a kontinensre, az ötödik hadoszlop, az államhatalom meg döntésén munkálkodó kommunista pártok aktivitása folytán pedig Európa demokratikus felét is komoly veszély fenyegeti."
A Szovjetunióval viszont nem volt mit csinálni, mert úgy - ahogy állta az amerikaiak által beindított fegyverkezési versenyt és huszonnégyszeres túlgyilkoló kapacitást (overkill) hozott létre a Nyugat negyvennyocszoros kapacitásával szemben. "Joe bácsival" (igy nevezték Sztálint) fegyveres erővel nem volt mit kezdeni. A belső bomlasztással kellett próbálkozni. A rontás bacillusai természetesen abban a zsidó közegben tenyésztek, amit Sztálin elmulasztott idejében semlegesíteni.
Máshol és máskor magam is leírtam már, miért nem jött össze a "sztálini endlösung". Rövid töredék a cikkből.
"1953 februárjában létrehozták a Deportálási Bizottságot (!), azzal a céllal, hogy előkészítse a zsidóknak a Szovjetunió európai területéről Szibériába - Birobidzsánba (?) történő depor tálását, az európai zsidó jelenlét megszüntetését (!!!). Az akciónak februárban kellett volna kezdődnie, de a zsidólisták nem készültek el határidőre. Az újabb határidő március 5-e volt és ennek egybe kellett (volna) esnie a zsidó orvosok perében történő ítélethirdetéssel... Micsoda időzítés... Sztálin március 5-én 21 óra 50 perckor halt meg. Véletlenül (...) ugyanazon a napon, amikor az első vonatoknak a zsidó deportáltakkal el kellett volna indulniuk Szibéria felé."

A hivatkozott cikkemben Hruscsov szerepe nincs gondosan elemezve, jóllehet a Sztálin meggyilkolására szőtt összeesküvés hálóját ő szőtte, ő volt a pók... Felületes szemlélőben Hruscsov a rusztikus paraszt archetipusának látszik. Ez nem illett az összeesküvésben játszott szerepéhez. Aztán felvillant egy 
hírfoszlány miszerint
"Nyikita Szergejevics Hruscsov eredeti neve Solomon Perlmutter..." volt. Stimt! Így már passzol a kép és a szerep.
Hruscsov nevéhez fűződik az orosz büszkeség szimbólumának, az orosz hadsereg legfontosabb támaszpontjának, a Krím félszigetnek, "átengedése" Ukrajna számára. Egy orosz ezt soha sem tette volna meg, egy Solomon Perlmutter azonban meg tette. Megtette, jóllehet ismerte Sztálin álláspontját a zsidókérdésben és ezzel összefüggésben krími kérdésben. Egy másik írásomban idéztem:
"önálló zsidó államot terveznek létrehozni a Krím-félszigeten (!), amelyet az Egyesült Államok védelmezne."
 Ennek ellenére, vagy épp ezért játszotta át a kincses félszigetet Solomon? Találgassunk...
A XX Pártkongresszus szentesítette a diktatúra sztálini koncepciójának feladását Solomon aljas és képmutató beszéde alapján, amelyben a "személyi kultusz bírálata" címén felsorolta azoknak a gaztetteknek egy részét, amelyet Sztálinnal együtt követtek el. A "reform" törölte a zsidókérdést és valami féle "kollektív vezetést" hozott létre az egyszemélyi diktatúra helyettesítésére. Aztán kiderült, hogy Oroszország bakján csak egy kocsis ülhet, ám ez más történet.
Utóda Brezsnyev - minő véletlen - ukrán volt. Nyilván nem akadt megfelelő orosz... Brezsnyev "alkotmányos puccsal" billentette ki a hatalomból Solo mont: a politikai biztottság Brezsnyev javaslatára leváltotta Hruscsovot. A döntő szemlélet váltást jellemzi, hogy ezt nem előzte meg koncepciós per és nem követte kivégzés. Hruscsov személyében új modell jött létre, a nyugdíjas pártvezér formájában.
A sárból és vérből gyúrt szovjet gólem kikapcsolásához nem volt elegendő egyetlen csodarabbi. Számtalan zsidó évekig tartó szorgos munkájára volt szükség ahhoz, hogy a Nagy. Okt. Szoc. Forr. eredeti (kelet-newyorki) célkítűzései, egy orosz szolgaál lam létrehozása formájában, ismét a napirendre kerülhessenek.
A következő etap "hőse" Gorbacsov volt, nem zsidó, annál rosszabb: zsidócsahos volt. A kommunista utódpárt nyolcvanadik születésnapja alkalmával így méltatta személyét, ill. tevékenységét.
Nehéz a XX. század hazai történetében olyan személyt találni, aki nagyobb kárt okozott volna az országnak, mint Gorbacsov úr. Sok mindenen átlépett, aminek a nevében egész nemzedékek dolgoztak, amit évtizedeken át elértek, amiért emberek életükkel fizettek. Idővel, a politikust körülvevő címek és jellemzések tömegéből csak egy marad, a fő: a szó, amiről ezt a politikust az emlékezetben megőrzik. Gorbacsov mellett mindig az „ÁRULÓ” szó fog állni.A hatalomban való megjelenésének az idejére az országban valóban gazdasági problémák halmozódtak fel, aktívan fojtogattak bennünket a külgazdasági piacon, behúztak a fegyverkezési hajszába. De ez cseppet sem igazolhatja a tevékenységét, mivel a problémák reális és határozott megoldása helyett a kolosszális szilárdsági tartalék alapján, ő nagyravágyóan azoknak a külföldi vezetőknek a hamis szeretetében fürdött, akik mindig a SZU gerincének megtöréséről álmodoztak. Bizonyos pillanattól kezdve, elvakítva önmagát, ténylegesen a nyugati forgatókönyv szerint dolgozott, megosztotta a népeket, a családokat, eladta nemcsak a Szovjetuniót, hanem az összes szövetségeseinket is világszerte. Még azokban a pillanatokban is, amikor helyes döntéseket hozhatott volna, 'ha a kommunisták többségére hallgat', teljes jellemtelenséget, érthetetlenséget és határozatlanságot mutatott. Az egyik nagy tragédia abban áll, hogy sorsdöntő időben gyáva ember került a kormánykerékhez.”
0Az idézetnek az a része, amely kárhoztatja, hogy döntő pillanatban "nem hallgatott a kommunisták többségére", már átvezet Jelcin dicstelen szerepéhez, de ne szaladjunk előre. Itt csak azt jegyezzük meg, hogy a Szovjetunióban emberek százezreit végezték ki "az imperialisták ügynöke" vád alapján, addig az imperialisták legkártékonyabb ügynöke - a jelek szerint - ágyban párnák között fejezi be hitvány életét.
Gorbacsov kora két bolondgombát termett a "peresztrojkát és a glasznosztyt". Ezekről könyvet is írt. A Nyugat kedvence lett.
"Több nyugati vezetővel alakított ki kitűnő kapcsolatot, közöttük Margaret Thatcherrel, akinek megjegyzése: 'Szeretem Gorbacsovot. Tudunk együttműködni.' bejárta a világot..."
Hasonló volt a helyzet Helmut Kohl nyugatnémet kancellárral, és Ronald Reagan amerikai elnökkel is. 1986. október 11-én Gorbacsov–Reagan csúcstalálkozóra került sor az izlandi Reykja víkban. Egyesek szerint ott alkudtak meg a Szovjetunió bőrére... Aztán bekövetkezett a mindent leleplező  fordulat:
"A Legfelsőbb Tanács 1990 március 15-én Gorbacsovot – egyetlenként a Szovjetunió történetében – megválasztotta a Szovjetunió elnökévé..."
Nemrég foglalkoztam ennek az elnevezésnek a jelentőségével.
"Elérkezett a köztársaságok kora, ekkor történt, hogy az uralkodót kormánykarika túrával - elnökkel - helyettesítettük, akit a tömegből, bábjaink, rabszolgáink közül választottunk ki. Ezzel megvetettük az alapját annak az aknának, amelyet a gój népek (államok) alatt elhelyeztünk."
[Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei - 10 sz. jegyzőkönyv.] Gorbacsov maradéktalanul megfelelt ennek az ocsmány szerepkörnek. Mindazonáltal gyávaságából eredő totojázását megunták nyugati gazdái és új hiénát indítottak ellene Jelcin személyében.
"A radikálisabb reformerek (elsősorban Borisz Jelcin orosz elnök) egyre inkább a piacgazdaságba való gyors átmenetet szorgalmazták, és ezt a célt akár az Szovjetunió gyors felbomlása árán is el kívánták érni." 
Ez nem ment simán. Gorbacsovot (ellen)puccsal  távolították el. Ez volt az 1991 aug. 19-i "Janajev puccs", amelynek során renkivüli állapotot hírdettek ki arra hivatkozással hogy Gorbacsov egészségi állapota miatt nem képes ellátni "elnöki" teendőit. Az akkori parlament elítélte a "reakciós államcsínyt". Ekkor aktivizálták az ügynököt.
 Borisz Jelcin, az Oroszországi Föderáció elnöke gyorsan és határozottan cselekedett: kijelentette, hogy átveszi az ellenőrzést a föderáció területe felett, felszólította a hadseregnek és a KGB-nek a puccsban részt vevő alakulatait, hogy szüntessék be tevékenységüket.
Ekkor került sor Jelcin híres "tank-beszédére". A puccsistákat, a "nyolcak bandáját" lecsukatta. November 6-án Oroszország területén betiltotta a szovjet és orosz kommunista pártot. 1991 decemberében Leonyid Kravcsuk ukrán elnökkel és Suskievics fehérorosz parlamenti elnökkel bejelentette a Szovjetunió felbomlását. Ezután jelentős szerepet vállalt a Szovjetunió helyébe lépő Független Államok Közösségének (FÁK) létrehozásában.
Ugye, kedves nemjogászok is tetszenek érteni: így lehet "alkotmányosan" szétrúgni egy óriásbirodalmat. A Nyugat nem szólt egy rossz szót se. Az alkotmányjogászok se csodálkoztak.
Megindulhatott tehát a vadkapitalista privatizáció...
 "Jelcin nevéhez fűződik az oroszországi magánosítás elindítása, amely 1996 körül csúcsosodott ki. A folyamat ún. kuponos privatizációként indult (minden állampolgár 10.000 rubel értékű részvénytulajdonra feljogosító kupont kapott), de a kuponok koncentrációja hamar megtörtént, ugyanis a bennfentesek, vagy tehetősebbek, esetleg külföldi támogatást élvezők hamar felvásárolták a magyar kárpótlási jegyek ottani megfelelőit. Ekkor alakult ki az 'oligarchák' csoportja, akik kezében mérhetetlen vagyonok összpontosultak. Néhány ismertebb oligarcha: Borisz Berezovszkij, Mihail Hodorkovszkij, Vlagyimir Potyanin, Vlagyimir Bogdanov, Oleg Gyeripaszka, Rem Vjakhirev, Vagit Alekperov, Alek szandr Szmolenszkij, Viktor Vekszelberg, Mihail Fridman, Roman Abramovics."
Magyarra fordítva: Oroszországra rászabadult a zsidó csatornapat kányok éhes hordája. Itt ejtsünk szót arról, mit is jelent az 'oligarcha' kifejezés? Sajnos muszáj idéznem.
"Az oligarchia ókori görög szerzők szerint kevesek zsarnoki uralmát jelenti. Az oligarcha (vagy tartományúr) ógörög eredetű szó, amelynek jelentése egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főnemes, hatalmaskodó főúr, kiskirály. Rendszerint királyi privilégiumokat is használ, függetlenül a király jóváhagyásától. Arisztotelész szerint az oligarchia azon kevesek uralma, aki nem kiválóságuk, hanem vagyonuk alapján kerültek a vezető rétegbe."
 A semmiből jött nyikhaj orosz zsidókra ez a meghatározás illik is, meg nem is. Maradjunk talán abban, hogy ezen elnevezés a velük szemben kialakult ellenszenv miatt ragadt rájuk. Nem ok nélkül keveredek jelentéstani fejtegetésekbe, de a "kapitalista" kifejezést is boncolnom kell kissé. Az Idegen Szavak Gyüjteménye szerint
"a kapitalista: tőkés, aki a pénzét vállalkozásba fektetve a munkásainak sanyargatásával nyereséghez jut."
E meghatározás ráilleszthető lenne Hitler kedvenc kapitalistáira Kruppra, Thyssenre és másokra, de a III. Birodalomban
"már 1933-ban elfogadtak két kartelltörvényt, amelyek az állam kezébe adták a piacszabályozás legfontosabb eszközeit. Gyorsan kialakult az 'államilag szervezett kapitalizmus', ami elsősorban a nagyiparnak biztosított lehetőségeket. A nagytőkések anyagilag virultak, de egyidejűleg üzleti döntéseik szempontjából kényszerpályára kerültek. 1936-ban megindult a négyéves terv, az intenzív fegyverkezés terve azzal a céllal, hogy 1940-re elérjék a háborús készenléti állapotot."
Az "államilag szervezett" kapitalizmus pedig azt jelentette (sokat írsogáltam ró la), hogy az állam szigorú törvényekkel szabályozta a munkásság helyzetét és garantálta a munkalehetőségeket, ill. a munkahelyek biztonságát.

A semmiből előmászott zsidó tetveknek tehát semmi közük a kapitalistákhoz. Semmilyen tőkét semmilyen vállalkozásba nem fektettek be, hanem meg kaparították, majd elkezdték kiárúsítani Oroszország ásványkincseit és ebből sokmilliárdos vagyonokat halmoztak fel. Ez eleinte lopás volt, később rablássá változott mert mert a folytatáshoz eőszakot, 
zsidóterrort (!) kellett alkalmazni. Hogy miről is van szó? Hát csak a következőkről. Miközben a zsidótőkék szépen híztak, az orosz milliók egyre mélyebb nyomorba süllyedtek, ami általános elégedetlenséget váltott ki és új erőhöz juttatta a parla menti (!) baloldalt, amely élni szeretett
volna a demokratikus jogosítványokkal. Ámde ettől besokalltak a biboldók és 










"1993. október 4-én Moszkvában Jelcin orosz elnök tankokkal lövette az általa korábban törvénytelenül feloszlatott (!) Legfelső Tanács épületében önmagukat elbarikádozó politikai ellenfeleit. Az összecsapásban több százan (!) meghaltak és majdnem ezren megsebesültek. Jelcin rendeletileg betiltotta a Fehér Házat támogató kiadványokat és politikai pártokat, rendkívüli állapotot vezetett be (!), kijárási tilalmat léptetett életbe (!) és arra bíztatta a moszkvaiakat, hogy szomszédjaik közül adják fel a gyanús elemeket.
Erről így vélekedett Alekszandr Zinovjev neves orosz író, egykori szovjet disszidens...  
"Hiába is próbálják elhitetni velünk, nem a kommunisták és a demokraták közötti összecsapásnak vagyunk a tanúi, hanem a Jelcin által vezetett rombolás erői és az ellenállás erői közötti harcnak. Jelcin az amerikaiak bábja, kormánya pedig megszál ló kormány, kommentálta a történteket."
Azt is olvastam annakidején, hogy Jelcin a legfőbb ügyészt úgy rúgta ki, hogy kivezettette az irodájából. Az Alkotmánybíróságot pedig feloszlatta és a bírákat szét zavarta.
A "liberális demokrácia" másik arcfele: a nyílt, kegyetlen zsidóterror talán ott és akkor mutatkozott be először Európában a maga undorító valóságában.
Aztán Jelcin is elnyűtt a zsidó érdekek szolgálatában. Inni kezdett, mint a kefekötő - feltehetően deliriumos állapotban - rosszul reagált Szerbia amerikai bombázására és Oroszország atomfegyver arzenálját kezdte emlegetni. Emiatt megérkezett a selyemzsinór... És elindult egy új, szerfelett rejtélyes  történet.
"Jelcin fokozatosan kivonult a nagypolitikából. 1999 augusztusában Vlagyimir Putyint nevezte ki miniszterelnöknek. 1999. december 31-én lemondott hivataláról és utódául Vlagyimir Putyint jelölte meg."Ennél a pontnál meg kell állni egy kis töprengés végett.
Ha a szeszkazán kegyvesztett lett a Nyugat szemében, nem lehetett módja önmaga helyett mást ajánlani. Valószínűbb, hogy Putyint mások ajánlották és Jelcin utolsó politikai szerepjátéka volt Putyinnak a kengyelt tartani...
Sehol senki sem beszél róla - még "konteo" formájában sem - hogy Putyint milyen "áron" fogadta el az a Nyugat, amely Jelcin révén már markában érezte Oroszországot. Én sem erőlködöm feltevésekkel. Azt azonban teljes határozottsággal jelentem ki: Putyin valamiféle "konszenzus" alapján lehetett, illetve maradhatott Oroszország vezetője elnöki, ill. miniszterelnöki minőségben. Az ellenkezőjét állítani ellentmondana a józan észnek és a politika valódi természetének. Jó lenne tudni akár csak valamicskét is erről a konszenzusról...
Putyin immár tizennégy éve hajtja az orosz batárt hol az egyik, hol a másik űlésről (elnök/miniszterelnök) és még mindíg nem tudja senki, mit gondol Ororországról általában és hogy éli meg az éles kanyarokat. Nem tudni még azt sem, hogy a kapitalizmus, vagy (valamiféle) szocializmus híve e.  [Koráb ban szóbahoztam, hogy pl. Lenin elvtárs ennyi idő alatt egy könyvtárnyi leninizmust alkotott szóban és írásban.]
Elnökként, illetve miniszterelnökként számottevő változásokat eszközölt az orosz gazdaság és társadalom vonatkozásában. Úgy tűnik megregulázta az oligarchákat. Jövedelmük egy részét közcélra kellett átengedniük. Az energiahordozókból keletkezett nemzeti jövedelemből rendezte a legégetőbb szociális problémákat. Orvosolta a hadsereg sérelmeit. Pénzt pumpált és életet lehelt az iparba, különös tekintettel a hadiiparra.
A láthatáron - fata morgana formájában - feltünt a világ új második pólusa.
Mivel mindezek az intézkedések a zsidó oligarchia "érdekeit" sértették Putyint nyomban antiszemita váddal lehetett illetni. Ezzel látszólag nem törődve - így vagy úgy - kiiktatta azokat, akik nyíltan szembehelyezkedtek vele. Több cikket szenteltem ennek a témának ezért itt és most nem akarok idézgetni, sem bizonygatni.
A cikket nem kívánom Putyin vonalára terelni, de személyét továbbra is előtérben kell tartanom, mert tevékenysége átvezet a "harmadik világháború" korszakába, amelyet a fentebb említett Pike ekként jellemzett:
"a III. Világháború a cionisták és az arabok között, az egész világra kiterjed, az emberek kiábrándulnak mindenből és elfogadják a szabadkőműves rendet."
Ezzel megint úgy vagyok, mint a "Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvével", totál hülye ségnek tűnik, de minden úgy történik, ahogy írva vagyon.
Izrael és ZsidóAmerika "szent szövetsége" mára hadszintérré változtatta az egész Közel-keletet és nagyon úgy néz ki, hogy a csóvát Európába dobták át. Hogy miért - őszintén szólva - rejtély. Éplélektani magyarázat nincs rá.
Egy új jelenséget ennek kapcsán észre kell venni és bevezetőként kell említeni. A zsidó ("bibliai") hadviselés mindíg kegyetlen volt. A mostani közel- keleti és ukrajnai "hadműveletek" bestiális aljasságga azonban meghalad minden képzeletet, még az edzett bibliaforgatók képzeletét is. A zsidóterror "minőségi ugrást" mutat, ami arra utal, hogy zsidóéknak valami nagyon sürgős és tömeges sokkhatás kiváltását vélik célravezető módszernek.
Ami az ukrajnai "Majdan forradalmát" illeti, az ugyanolyan zsidópuccs volt, mint a "Nagy Okt. Szoc. Forr."  A számtalan hasonlóságot fölösleges felemlegetnem. Az első figyelmeztető jel az odesszai mészárlás volt. A "légzésbénító vegyi anyagot" egy izraeli "aktivista" szállította, ill. alkalmazta.
Az ügyet az "emberjogi szervezetek" a mai napig nem vizsgálták ki. Igaz, nem érnek rá, mivel kilencvenéves kriptaszökevények után koslatnak, akik hetven évvel ezelőtt zsidókat részesítettek - vagy nem részesítettek - ugyanilyen elbánásban.

Az ukrajnai zsidópuccs mára a kelet-ukrajnai orosz és ukrán lakosság elleni irtóhadjárattá szélesedett, amelynek során a nemzetközi jog által tiltott fegyvereket vetnek be, ill. "harc- eljárási" módszereket alkalmaznak.
Közben folytatódik, sőt új elemekkel bővült, az Irak és Szíria területén több éve folyó vérengzés is. ISIL - Islamic State of Iraq and Levant (más néven ILIÁ) - "új stílusú" hadjáratáról van szó, amelynek első felvonása Sziria és Irak területén egy Iránra nyíló folyosó létrehozása. Köztudott hogy az ISIL ZsidóAmerika új rohamcsapata a kissé elaggott Al Kaida helyettesítésére. [A gyilkos nigger most légicsapásokat mér - no nem az ISILRE, hanem az eddig még le nem rombolt iraki és szíriai infrastruktúrákra és esetleg véletlenül (!) a lakosságra, meg az ókori romokra. Izrael is véletlenül rombolta le a gázai erőművet. A nagy testvér miért ne tévedhetne?]
Itt kanyarodjuk vissza Putyin Oroszországához, mert amiről fentebb szót ejtettünk, egytől - egyig mind "Putyin asztala". Az egymásra torlódó, Oroszország létérdekeit közvetlenül (!) érintő, kérdésekben ugyanis Putyin magatartása kiismerhetetlenné, azaz teljességgel elfogadhatatlanné, sőt tűrhetetlenné (!) vált. Minden kérdések kérdéséről, a kérdések rákfenéjéről, a zsidókhoz való viszonyulásról van szó.

"nagy oligarcha faló" egyszer már gyanússá vált szememben. Hangot is adtam ennek "Oroszország kapituláiója" c. írásomban  (2012 decemberé ben). Aztán eltemettem rossz gondolataimat, mert az ember szivesebben látja szépnek a dolgokat. Úgy látszott, jó nyomon járok. Putyin nagy beszéd ben ostorozta a rothadt Nyugatot és kimondta a Nagy. Okt. Szoc. Forr. zsidó meghatározottságát.

Aztán további felhők kezdték takarni az új orosz cár arcképét. Erről számoltam be 14.06.09-i 
"Oroszország vészkorszaka? A Putyin utáni Oroszország víziója" c. írásombanAztán július 17én jött a méretes pofon a híradása formájában. A cikk arról szól, hogy  


"Putyin
találkozott egy rabbi küldöttséggel, amelyet Yitzhak Yosef  (jeruzsálami) szefárd főrabbi vezetett. Rabbi Yosef  a küldöttség tagja elmondta 'mindent otthagytam, és ide jöttem, hogy Elnök Úr segítségét kérjem cselekedjen a terrorizmus elleni harc érdekében, a vallás nevében. Mert az nem fordulhat elő, hogy emberek manipulálják a vallást azért, hogy másokat lemészároljanak. Kérem, Izrael népe nevében: vessen véget az erőszaknak”.




A plafon nem szakadt le, így Putyin (végre kinyitva a pofáját) elmondhatta a magáét.  
"Válaszában arra kérte Rabbi Yosefet, biztosítsa Binyamin Netanyahu miniszterelnököt 'igaz barátságáról'. Netanyahu hétfőn már felhívta őt, és megbeszélték a kialakult helyzetet. Ebben az összefüggésben Putyin arról is konzultált a rabbikkal, hogy foglalkozni kell az antiszemitizmus kérdésével, a holokauszt tagadással, és a történelmi revizionizmus megelőzésével."
Itt ugrott be a közmondás "madarat tolláról, embert barátjáról..." De ez nem volt elég a cár úr folytatta...
"Támogatom Izrael harcát, és törekvését, hogy megvédelmezze polgárait. Én is hallottam a felkavaró hírt a három fiatal megrendítő meggyilkolásáról, ami tűrhetetlen cselekedet volt, kérem, adják át részvétnyilvánításomat a családoknak, tette hozzá, utalva a 'Hámász terroristák' által júniusban elrabolt három fiú kivégzésére." Az ember azt gondolhatná, hogy egy ember nem lehet ennyire gyáva, aljas és kétszínű. De lehet. Csakhogy nagyon nagy baj, ha ezekkel a tulajdonságokkal Orosz ország első embere bír.

Mellesleg szólván azóta kiderült, hogy a három zsidókölyköt nem a Hámász gyilkolta meg. [Őszintén szólva nem lennék meglepve, ha a Moszad gyilkolta volna meg őket megteremtendő a Gázai övezet elleni írtóháború jogi alapjait...] Dehát egy cár tévedhetetlen, így szóba se' jöhetett, hogy álláspontját helyesbítse.
Ki és mi fékezheti meg az eszeveszett zsidó terror fokozódó tombolását ha Putyin igaz barátságáról biztosítja azt a kártékony elmebeteget, akit az egész világ elítél és akinek gyilkos állama ellen úgyszólván az egész világ tüntet és akinek már az ENSZ sem mer falazni?

Amikor a Netanjahu karikatura megjelent, fölvonyított az egész zsidóvilág, hisz "Bibi" szent és sérthetetlen. Mindenki meakulpázásra lett kényszerítve, akinek a karikatúrához valami köze volt, a rajzolótól az újságkihordókig...

Mit gondolnak kedves olvasóim, Putyin "karizmája" képes lesz feledtetni ezt az ocsmány viselkedést, különösen akkor ha a Valcman bandának sikerül Kelet-ukrajna lázadását vérbefojtani és Izrael fokozza a gázai pusztítás intenzitását, újabb és újabb kis Shaimákat változtatva angyalkákká?
Ami engem illet, úgy érzem, hogy Putyin rendkívül kockázatos játszmába fogott, a szó szoros értelmében a fejével játszik. Szerintem viszont annak a mocsárnak a fenekéről, ahova süllyedt, nincs felemelkedés. Márpedig a világ szabadító után kiált.
Putyinnak - érzésem szerint - nincsenek erkölcsi, lelkiismereti dilemmái. Létezik azonban a "Putyin dilemma", amit meg kell oldani, inkább előbb, mint utóbb.
Az orosz problémát egy kép montázzsal próbálom szemléltetni a Megváltó Krisztus Székesegyháza külső és belső képét egybe szerkesztve. A temp lomot I. Sándor cár építtette a Napoleon fölött aratott győzelem (a hódítótól való megszabadulás) emlékére. "1931. december 5-én (a zsidó) Kaganovics utasítására a Megváltó Krisztus székesegyházat felrobbantották  A helyén kiásott alapgödörben feljött a víz. Nikita Hruscsov (alias Solomon Perlmut ter) regnálása idején átalakították Moszkva valaha volt legnagyobb szabadtéri uszodájává. Az orosz "rendszerváltás" után a templomot (részben közadako zásból) újjáépítették és Jézus megdicsőülésének napján, 2000. augusztus 19-én szentelték fel. Az új templom alatt egy hatalmas díszterem van az egyház számára, ahol 2000-ben szentté avatták az utolsó orosz cárt és családját."
Eddig nagyjából rendben is lenne a dolog, de
"Itt ravatalozták fel a szovjet éra utáni Oroszországi Föderáció első elnökét, Borisz Jelcint" is.
Ez Oroszország legnagyobb baja. Az orosz népet a zsidók nem engedik disztingválni. Azok a zsidók, akik saját vallásuk rítusait, szimbólumait a legkörültekintőbb pontossággal szabályozzák. Ugyanezek a zsidók semmi kivetnivalót nem voltak hajlandók észrevenni, pláne elismerni, hogy a zsidó kúrvaegyüttes a Pussy Riot Putyin ellenes (...) ocsmány "performanszának" színhelyéül épp a Megváltó Krisztus Székesegyháza ikonosztázának előterét választotta ki. Erre senki se' merte azt mondani, hogy zsidó terrormerénylet, pedig az volt - a javából! Erről a témáról írtam az "Oroszország válaszúton" c. kommentáromat, pedig akkor Putyin még nem a zsidó rabbik, hanem az ortodox egyház előtt csóválta a farkát. A jobboldali kép valamelyik (...) elnöki eskütétel magasztos jelentetét ábrázolja... (A kép baloldalon Alexij pátriárka.)
Summa summárum: Putyin komédiázik, pontosabban szólva ripacs kodik. Ezt rossz helyen és főleg rossz időben teszi.
A kibontakozó világdráma lesöpri a szinpadról a komédiásokat. Elfújja a szinpadokat is. És hol lesz a helye, mi lesz a szerepe  Oroszország nak ebben a drámában?
Az oroszoknak van egy kedvenc szellemi időtöltésük: "Oroszország Küldetésén" merengenek. Erre a nyálkás jégre most nem lépek rá. Érdemes azon ban szemügyre venni, hogy vélekednek az oroszok a világról és önmagukról. Sok orosz sokféle véleményét itt nem lehet tárgyalni. Egy ész kombájn - Anatolij Csubajsz fér csak ide. Azt hiszem ő is elég lesz.
Azt mondjuk róla " az oroszországi politikai és gazdasági átalakítás kulcsszereplője, a politikai-gazdasági elit 'nyugatos és liberális' (!) táborának emblematikus alakja az ősz elején (2004) épp Platon Lebegyev július elejei és Mihail Hodorkov szkij október végi letartóztatása közt figyelmet keltő előadást tartott egykori alma materében. Ez a figyelem mindenekelőtt az Oroszország előtt álló feladatok kapcsán kifejtett koncep ciónak szólt."
Az orosz szellemi életről szólva kifejti...
"Nézzük, hogy az intellektuális piac termékei közül mit kínál ma nekünk a hatalom! Bizony a legegyszerűbbet, s egyszersmind a legképtelenebbet azt, hogy mindent együtt, egyszerre. Például szovjet himnuszt és orosz nemzeti lobogót. Moszkva központjában, annak is a legszentebb helyén fekszik egy szimpatikus, pirospozsgás hulla. Péterváron pedig, a Péter-Pál erődben vannak eltemetve azok, akiket ez a hulla, amíg még élt, agyonlövetett a gyerekeikkel együtt. Ott ő pihen, itt meg emezek. Mindent egyszerre. Mindent egy fazékba. A kompótot és a káposztalevest ugyan abba a vödörbe."
Aztán - e nyugatos liberális - így folytatja... "Oroszország nemcsak hogy vezető erő, hanem képes és köteles is arra, hogy mindenképpen gyarapítsa és mind jobban megszilárdítsa vezető pozícióit a földkerekség e területén az elkövetkező 50 évben. Többet mondok. Az a véleményem, hogy Oroszország ideológiájává - erről mélységesen meg vagyok győződve - az egész belátható jövő távlatában a 'liberális imperializmus' ideológiája kell hogy váljék, az oroszországi állam céljává pedig egy 'liberális birodalom' felépítése. Oroszország és az EU-ba való belépés, Oroszország és a NATO-ba való belépés? Nem kell nekünk semmiféle belépés, se az EU-ba, se a NATO-ba. Nem férünk bele se gazdaságilag-politikailag, se földrajzilag. Nem is kell beleférnünk. Arra van inkább szükségünk, hogy meglássuk az új, formálódó XXI. századi világ körvonalait, azét a világét, amelyben ott lesz az USA, a világ jelenleg legnagyobb birodalma, az új, egyesült Európa (nemsokára elkészül az EU alkotmánya, és Európa egyesítése sincs már messze) ... Ebben a világban országunk is el kell hogy foglalja helyét. Nem könnyű elhelyezkedni az országoknak ebben a láncában, bezárva a XXI. század nagy demokráciáinak körét. Számunkra azonban ehhez minden szükséges előfeltétel a legmesszebbmenőkig adva van."Ismét mondom: ő az egyik legokosabb... Szegény Oroszország, szegény Világ! A liberális kergemarhakórba esett Putyin most fuserálja el Oroszország jövőjét, több nemzedékre kihatóan. Ez azonban nem árt népszerűségének. A "szélsőjobbos" Hunhír Info pl. így
lelkendezik "...Egy állami felmérés szerint az oroszok 90 százaléka elégedett Vlagyimir Putyin politikájával. A moszkvai Gum áruház idei slágerterméke a Putyin arcképes póló: az üzlet előtt több száz méteres sorok kígyóznak, ha szállítmány érkezik.Nagy szükség van egy ilyen erős vezetőre, visszaadta az oroszok és az egész ország önbecsü lését. Jó, hogy a gyerekeink is megtanulják, hogy milyen a sarkukra állni. Én már holnap felveszem a pólómat, de küldök belőle a barátaimnak is, akik kér ték – mondta az egyik vásárló."
Oroszországban valóban kitört a Putyin-póló-dili. Az oroszok szeretnek hosszú sorokban kígyózni. Még nem tudják, hogy később majd a kenyérért és az étolajért is kígyózniuk kell.
Közben Donbasszban és máshol százak (nők, gyermekek, öregek) lelik halálukat a valcmanista zsidó terror-horda sorozatvetőinek tüzében összeomló lakóházaik romjai alatt.
Hónapokkal ezelőtt kezdtem rettegni attól, hogy Putyin nem megvédi, hanem "szíriaizálja" Kelet-ukrajnát. Nos ez bekövetkezett, némi gázai attitűdökkel.
Mit is mondhatnék zárszóként? Éljen Putyin? Nem, ezzel várok még egy kicsit...
2014.08.02
Sz. Gy.









A Szovjetunió zsidó vezetői








Sztálin gyilkosai zsidók voltak. Zsidó bolsevisták legalább 60 millió embert gyilkoltak le. Alekszandr Szolzsenyicin
Minden orosszal szemben zsidó kivégző állt. Ahova ment az orosz, zsidóval találkozott, a sajátjánál magasabb beosztásban. Alekszandr Szolzsenyicin
Mojszej Urickij ( 1873 január 14, –1918 augusztus 30, ) zsidó kommunista tömeggyilkos, a pétervári cseka vezetője.
Julius Martov *1873 november 24, – 1923 április 4) Isztambulban született zsidó középosztálybeli szülők gyerekeként, karrierjét mensevik vezetőként csinálta a Szovjetunióban.
Alekszandr Lvovics Parvusz, született Izrael Lazarevics Gelfand *1867. – Berlin, 1924. ) az orosz és német szociáldemokrata mozgalom vezető egyénisége, marxista teoretikus, publicista, az ifjútörök mozgalom fő gazdasági tanácsadója.
Jakov Blumkin (*1898 – 1929 november 3) bolsevista gyilkos, cseka terrorista, államhivatalnok a szovjet terrorállamban, Trockij híveként kivégezték.
Izsák Steinberg- 1888 július 13 – 1957 január 2, ügyvéd, forradalmár, politikus, író.
Lenin anyja neve Blank, akinek apja Izrael Blank. Lenin apja is zsidó, aki az orosz uralkodó osztály tagjává dolgozta föl magát. Lenin legalább 20 millió ember gyilkosaként az egyik legtermékenyebb zsidó tömeggyilkos.
Jakob Jurovszki 1978-1938, a cári család gyilkosa
Karl Radek (Sobelsohn) oroszországi zsidó politikus, (Lemberg, 1885. október 31. – 1939. május 19.), Lenin bizalmasa
Adolf Joffe, 1893 október 10, Szimferopol, 1927 november 18, Moszkva, szovjet bolsevista politikus és diplomata, karaita zsidó.
Nyikolaj Ivanovics Buharin *1888 – 1938. bolsevik forradalmár (részt vett az 1905. és az 1917. évi orosz forradalomban is), szovjet politikus, marxista filozófus. Egy gondolata: "A gyermek nem a szülõké, hanem a társadalom tulajdona, amelybe született".
Leo Trockij- ( családi nevén Davidovics Bronstein), oroszul beszélő szovjet zsidó politikus, *1879, +1940, a vörös hadsereg nevű hadseregnek álcázott bűnöző csürhe megszervezője
Henrik Jagoda-1891 -1938 március 15 az NKVD vezetője, a szovjet belügy és határőrség vezetője 1934-1936-ig, szovjet zsidó tömeggyilkos
Abram Slutsky (1898 július - 1938 február 18 Moszkva) a szovjet külső kémszervezet (INO) vezetője 1935-38 között.
Iona Jakir *1896 augusztus 3, Kisinyov, – 1937 június 11 Moszkva, a vörös hadsereg tisztje, katonai újító, gátlástalan tömeggyilkos, a holodomor egyik kivitelezője.
Jakov Agranov *1893 – 1938) csekista vezető, tömeggyilkos.
Jakov Gamarnik *1894 június 2– 1937, szovjet zsidó politikus, Ukrajna bolsevizálója.
Felix Dzserzsinszkij- 1877-1927 vitatottan zsidó politikus, az NKVD alapítója és első vezetője
Jakab Szverdlov (* 1885. június 3. Nizsnyij Novgorod; †1919. március 16. Krakkó) szovjet zsidó forradalmár, bolsevista vezető, egy évig Szovjet-Oroszország államelnöke, szovjet zsidó tömeggyilkos
Grigorij Jevszejevics Zinovjev, zsidó bolsevista, 1883-1936. Anyja után a Hirsch-Apfelbaum nevet is használta. Bolsevik politikai és gazdasági vezető, szónok, a marxizmus–leninizmus nevű pusztító zsidó tömeggyilkos rendszer egyik fő teoretikusa.
Józef Unszlicht - 1879-1938, csekista, bolsevista vezető
Kamenyev Lev Boriszovics, (Rosenfeld), oroszországi zsidó kommunistavezér, *1883, +1937.
Naftalij Frenkel (1883-1960), a Gulag koncentrációs táborrendszer építésze Matvej Bermannal együtt.
Matvej Berman (*1898- 1939) szovjet titkosszolgálati tiszt, a Gulag vezetője 1932-1937 között.
Grigorij Sokolnikov (1888 – 1939) zsidó bolsevista forradalmár, "közgazdász", politikus.
Iszaak Emmanuilovics Babel 1894 – 1940, oroszországi zsidó író, drámaíró, újságíró.
Karl Pauker 1893 január, Lvov – 1937 augusztus 14, Moszkva, NKVD tiszt, Sztálin testőrségének vezetője.
Nyikolaj Ivanovics Buharin *1888. – 1938.) bolsevik forradalmár (részt vett az 1905. és az 1917. évi orosz forradalomban is), szovjet politikus, marxista filozófus. Ilja Ehrenburg jó barátja.
Lázár Kaganovics-(1893-1991) szovjet kommunista politikus volt, a Kreml vérszomjas farkasa, NKVD-s csapatával legalább 20 millió nemzsidót gyilkolt meg, csapatában szolgált Hruscsov is. Soha nem büntették meg tömeggyilkosságai miatt.
Solomon Lozovsky 1878–1952, bolsevik forradalmár, magasrangú szovjet tisztviselő, és a pártiskola nemzetközi kapcsolati osztályának vezetője.
Sztálin József Visszarionovics Dzsugasvili (1878 december 18 – 1953 március 5), apja zsidó kereskedő, neve a Dzsugasvili grúz szó, mely zsidófit jelent. Eleinte egyházi iskolába járt és papnak készült. Később hivatásos forradalmárként vonatokat robbantott; beceneve ekkor Koba volt a zsidó Bar Kochba szóból. Mindhárom felesége zsidó nő, otthon jiddisül társalogtak.
Nyikolaj Ivanovics Jezsov 1895.-1940), a Szovjetunió belügyi népbiztosa 1936–1938 között, az 1930-as években végrehajtott politikai tisztogatások egyik alakja. Egyes források szerint csak felesége zsidó, ő nem.
Ilja Ehrenburg (1891.-1967) zsidó újságíró, író és második világháborús propagandista, gyűlölködő, ezrek megerőszakolása és meggyilkolása fűződik nevéhez.
Maxim Litvinov 1876-1951 Korán csatlakozott a kommunistákhoz, a világháború előtt Londonban élt és a bolsevizmus hatalomrajutása után a Szovjet londoni követévé nevezték ki. Hogy az USA elismerte a Szovjetuniót, nagy részben az ő "érdeme".
Lavrentyij Pavlovics Berija 1899. – 1953, pedofil zsidó, politikus, 1938 és 1953 között a szovjet titkosszolgálat vezetője.
Mihail Szuszlov eredeti neve Süß. 1956-ban Mikojannal, Zsukovval ás Andropovval együtt távirányítja Magyarország lerohanását a szovjet terroristák által. Végig keményvonalas bolsevista volt.
Nyikita Szergejevics Hruscsov eredeti neve Salamon Perlmutter. Nővére a zsidó Malenkov (Georgi Maximilianovich Molenk) felesége, született Perlmutter. Malenkov Zsidó, aki nem valószínű, hogy nemzsidó nővel házasodott volna. Hruscsov harmadik felesége, Nyina szintén zsidó nő.
Brezsnyev felesége zsidó nő, gyerekei otthon jiddisül beszéltek.
Andropov eredeti neve Liebermann.
Michail Gorbacsov eredeti neve Orbach vagy Korbach, más források szerint Kahn, zsidó.
Borisz Jelcin eredeti neve Elias Baruch, felesége is zsidó.
Medvegyev anyja neve zsidó hangzású, és a politikus nem csinál titkot zsidóbarátságából. [1]








2011. május 22. vasárnap, 20:19
Az elmúlt kétszáz év szinte összes nagy háborújának lényegében ugyanaz a célja volt: a nagy politikai és társadalmi transzformációk véghezvitele, melyek közül mind egy jó lépéssel közelebb hozta a Rothschildok rejtözködö nemzetközi pénzkartelljét a világhatalomhoz. Ahhoz, aminek jelen pillanatban már az abszolút küszöbén állunk. Kevesen tudják, hogy miután 1789-ben, a jakobinus Nagy Francia Forradalom idején és után a szabadkömövesség káoszba és eröszakhullámok sorozatába taszította Franciaországot, eredetileg nem szándékoztak évszázadokat várni világhatalmi céljuk elérésében. Az elsö „csodafegyvert“ Napóleonnak hívták. Miután Napóleon lerombolta fél Európát, az 1814/15-ös bécsi kongresszuson próbálták a Rothschildok (a pénzkartelljükbe tartozó többi extrémül vagyonos illuminátusi családdal együtt) „politikailag újraszervezni“ a vén kontinenst, pontosabban mondva rábírni az uralkodóházakat, hogy országaikban a Rothschildok kezébe adják a pénzkibocsátás jogát. Micsoda véletlen, hogy a kezdetektöl fogva Rothschild kontroll alatt álló Osztrák Nemzeti Bank is pont egy évvel a bécsi kongresszus után, 1816-ban alakult meg... hogy aztán szinte az egész 19. század folyamán az Osztrák-Magyar Monarchiában valójában duális Habsburg-Rothschild hatalom legyen.


Mint ahogy a wikipédiában is szerepel:

 "
The Congress of Vienna was  ...   an attempt to forge a peaceful balance of power in Europe, and served as a model for later organizations such as the League of Nations and United Nations."


Az 1814-es bécsi kongresszus célja az volt, hogy helyreállítsa a hatalmi egyensúlyt Európában, s késöbb a 20. században ez a kongresszus mint modell szerepelt nemzetközi szervezetek - az elsö világháború után a Népszövetség, majd az ENSZ - megalakításánál is.


S ez bizony egy nagyon árulkodó mondat... késöbb a cikkböl kiderül, hogy miért.


A „receptek“  a nagy politikai transzformációk végrehajtására tulajdonképpen nem sokat változtak a 19. század eleje óta. Az egyik ilyen, mára szerencsére közismert „recept“ (vagy akár Hitler-Napóleon párhuzamnak is nevezhetnénk) a következö:

 
1. Taszíts példátlan káoszba, nyomorba és eröszakba egy országot. A 18. század végén ez a jakobinus szabadkömüvesség által elgyötört Franciaország volt, a 20. században pedig a weimari Németország.


2Miután a lakosság eléggé el lett gyötörve ahhoz, hogy bármilyen mészárost vagy diktátort elfogadjon a helyzet „jobbra fordulásának“ reményében, hozd létre ezt a diktátort.
Franciországban 1789-töl 1799-ig káosz, vérengzések és polgárháborúk dúltak, mígnem 1799-ben megjelent egy addig ismeretlen, alacsony termetü bekomplexált alak (Napóleon) , akiböl  hirtelen „császár“ lett (valójában egy diktátor volt).
 A weimari köztársaságra szintén nyomor, hiperinfláció és utcai eröszakhullámok sorozata volt jellemzö, mígnem a lakosságnak elege lett az egészböl, s aztán 1930 tájékán meg is jelent Adolf Hitler, akit aztán „megmentöjeként“ a lakosság el is fogadott.



3. A hatalomra juttatott mészárosnak vagy diktátornak ilyenkor hirtelen világhatalmi céljai keletkeznek (micsoda véletlen..), és hatalmas háborúba kezd. Ismét csak: lásd a napóleoni pusztító háborúkat vagy a második világháborút.




4. Az ilyen háborúban mindkét oldalt a Rothschildok vezette nemzetközi pénzkartell finanszírozza, viszont úgy, hogy a korábban hatalomra segített diktátoruk - miután romba döntötte a fél világot - veszítsen. Ez aztán ahhoz vezet, hogy a legyözött diktátor világhatalmi céljai helyett valójában a Rothschildok és a pénzkartell világhatalmi céljai kerülnek egy jó nagy lépéssel elöbbre...


A 19. század elején Napóleont is közismerten a Rothschildok finanszírozták (meg az ellenfeleit is természetesen). A waterloo-i csata alakulását ráadásul Anglia szöröstül-böröstül való felvásárlására használták fel egy közönséges tözsdei trükk segítségével:  a Rothschildok magán-futárja a király futárjától egy nappal hamarabb hozta meg Londonba a hírt, hogy Napóleon Waterloo-nál csatát vesztett (micsoda meglepetés). A Rothschildok ezután elhíresztelték ennek az ellenkezöjét a londoni tözsdén, minek hatására példátlan részvényeladási pánik tört ki, s ezután gyakorlatilag egy nap alatt képesek voltak fillérekért felvásárolni az akkori angol gazdaságnak nagyjából a felét..  Ez szintén közismert történelmi tény, szerepel még a wikipédiában is:




(a következö mondattal kezdödik a leírása a cikkben:)


In one instance, the family network enabled Nathan to receive in London the news of Wellington's victory at the Battle of Waterloo a full day ahead of the government's official messengers... “


Késöbb aztán a 20. században - a svájci bankokon keresztül - Hitlert is közismerten a Wall Street és a City of London hatalmas nemzetközi bankjai finanszírozták (vagyis ez a Rothschildok vezette nemzetközi pénzkartell). Svájcot ugye azért nem szállták meg soha a nácik, mert a svájci bankokon keresztül volt Hitler rejtve finanszírozva. Na és hogy ki volt Hitler valójában, arról korábban már cikket is írtam, lásd: A Hitler rejtély
5. A pusztító (világ)háború után szervezz egy nagy „békekonferenciát“, ahol oszd fel újra a világot a Rothschildok nemzetközi pénzkartelljének politikai elképzelései és pénzügyi érdekei szerint. 

 Ez volt a pusztító napóleoni háborúk után a bécsi kongresszus, a második világháború után pedig a jaltai konferencia, és igen, korábban az elsö világháború után a trianoni konferencia is ugyanezt a célt szolgálta. Trianonban is a pénzkartell kíméletlenül leszámolt az akkori (fél)feudális ellenségeivel, köztük a magyarokkal is, s egy lépéssel közelebb került ezután is a világhatalomhoz. A második világháború után pedig létrehozták az ún. "kétpólusú világot" (írom idézöjelekben, mivel valójában ez a pénzkartell volt a mozgatórugó a kommunizmus mögött is - méghozzá a 19. század közepétöl számítva). A Rothschild kartellt egyébként a napóleoni háborúk óta a pénz és a további gazdagodás lehetösége már nem igazán érdekli, mert 1814/15 volt az az idöpont, amióta gyakorlatilag a fél világot tulajdonolja! A kartellt ezután már csakis és kizárólag egy politikai jellegü cél érdekli: az abszolút világhatalom elérése. Ennek érdekében hozta létre annak idején a kommunizmust is, a cikk egy további részében ezt még bövebben kifejtem.

Az elsö világháború „receptje“ mindössze annyiban különbözött a napóleoni háborúk és a második világháború „receptjétöl“, hogy itt nem diktátort használtak a kirobbantására, hanem közönséges provokációkkal ugrasztották egymásnak a feleket, akik közül természetesen ekkor is MINDET ugyanez a pénzkartell finanszírozta (igen, a német-osztrák szövetséget is).  A vesztesek természetesen elöre ki voltak szemelve (a félfeudális berendezkedésü országok), na és a szokásos „békekonferencia“ (a trianoni) se maradhatott el a háború után. Hogy ki legyen vesztes egy olyan háborúban, ahol mindkét tábort ugyanaz a pénzkartell finanszírozza, az a finanszírozás alakításával, és egyéb politikai manipulációkkal – a kartell kormányokba beépített ügynökein keresztül -  viszonylag könnyen befolyásolható. Vilmos német császár kancellárja, Bethmann-Hollweg például Rothschild unokatestvér volt, és valójában ö játszotta a föszerepet abban, hogy Németország hadat üzent Franciaországnak és Angliának az elsö világháborúban. A Monarchiában pedig ott voltak a bécsi Rothschildok, valójában duális hatalomban a Habsburgokkal. Még a cári Oroszországban is sok Rothschild-ügynök szabadkömüves politikus müködött, akik a cárt végülis rábeszélték, hogy lépjen be a háborúba (ezekre a dolgokra még szintén kitérek késöbb). A cárt egyébként annak ellenére késöbb hátbadöfték, hogy Anglia és Franciaország mellett harcolt. Mivel a feudális rendszerével az útjukban volt, méghozzá a legjobban!

A „békekonferenciáik“ eredménye általában az is, hogy világhatalmi céljai elösegítése érdekében a pénzkartell ilyenkor létrehoz egy „nemzetközi szervezetet“, lényegében egy „karámot“, ahol aztán egy helyben (sokszor fizikailag is egy épületen belül) képesek manipulálni szinte az egész világpolitikát, a világ kormányainak vezetöit...  Az elsö világháború után ez a szervezet a Népszövetség volt, a második világháború után pedig az ENSZ (a 20. században ezt megtetözték különbözö titkos érintkezési formákkal is, lásd például a Bilderberg konferenciákat). Az ENSZ székház például egy Rockefeller tulajdonban levö telekre épült New Yorkban.

Nemhiába jegyzi meg még a wikipédia is, hogy mind a Népszövetség, mind az ENSZ az 1814/15-ös bécsi kongresszus mintájára lett szervezve! A 19. század elejéig ugyanis képtelenek voltak „egy karámba terelni“ a világhatalmak vezetöit, a bécsi kongresszus volt az elsö nagy sikerük ebben az irányban...

De nem 100 százalékos sikerük... a homokot a gépezetbe Bécsben az orosz cár szórta azzal, hogy nem engedte meg egy Rothschildok által kontrolált központi bank létrehozását a cári Oroszországban. Kevesen tudják, hogy amikor jó száz évvel késöbb a szintén az illuminátusok által hatalomra juttatott kommunisták irgalmatlanul kivégezték az egész cári családot, beleértve a gyerekeket is, az valójában egy száz éves bosszú volt. A Romanovok ugyanis késöbb, a 19. század folyamán se hagyták, hogy a nemzetközi pénzkartell rátegye a kezét az orosz pénzügyekre, ami miatt aztán a kartell nem engedhette meg magának, hogy ez a család a jövöben bármikor is visszatérjen Oroszországba, így utódostul 1918-ban ki lett irtva.

A Habsburgok viszont beadták a derekukat a bécsi kongresszuson, 1816-ban meg is alakult a papírpénzt kibocsátó Osztrák Nemzeti Bank, mely aztán természetesen kamatra kölcsönözte az osztrák és magyar kormányoknak a semmiböl kinyomtatott papírpénzt az egész 19. század folyamán. Kevesen tudják, hogy ez a bank nagyon hasonlóan müködött ahhoz, ahogy az amerikai jegybank, a FED is müködik most 200 évvel késöbb. 

 A FED-et ugyanaz a rejtözködö nemzetközi pénzkartell irányítja, mint ami már az osztrák jegybankot is irányította a 19. század folyamán!! Teljesen ugyanaz!! Az egyik különbség viszont az, hogy az amerikai jegybank jelen napjainkban már nemcsak az amerikai, hanem az egész nyugati világ pénzügyi rendszerét irányítja rejtve a háttérböl, erröl a 2008-as pénzügyi válság után számos kényelmetlen részlet ki is szivárgott (lásd például a
A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva 
c. cikket)

 A 19. századi osztrák-magyar bankrenszer és nemzeti bank feletti kontrolljuk még relatíve jól ismert történelmi tény volt, még a német nyelvü wikipédiában is említve van:

http://de.wikipedia.org/wiki/Oesterreichische_Nationalbank


"Für etwa hundert Jahre nahm der österreichische Bankzweig des Hauses Rothschild eine führende Rolle am Bankplatz Wien einSalomon Mayer von Rothschild war während des Vormärz an allen wesentlichen Transaktionen der Nationalbank zur Sanierung des Staatshaushaltes beteiligt."


A jelenlegi amerikai (ill. az egész nyugati) bankrendszer, és az amerikai jegybank feletti rejtett kontrolljuk viszont már keményen titkolva van. A
 19. század vége felé a pénzkartellnek sikerült felvásárolni szinte az összes nagy európai napilapot és hírügynökséget, angol, német és francia nyelvüeket egyaránt (ekkor került Rothschild tulajdonba többek között a Reuters hírügynökség is), aminek köszönhetöen ettöl az idöponttól kezdve a közvélemény elöl teljesen eltitkolva voltak képesek manipulálni a háttérböl a világpolitikát, a világ pénzügyeit, és az országok gazdaságait egyaránt.


Az 1913-ban megalakított amerikai jegybank létrejöttének körülményei és tulajdonosi struktúrái tehát máig titkosak tudtak maradni, egyszerüen annak a ténynek köszönhetöen, hogy 1913-ra már nem volt olyan jelentös nyugati sajtótermék vagy hírügynökség, mely foglalkozni mert volna a témával, mivel akkorra az 
összes közülük a Rothschild vezette illuminátusi pénzkartell ellenörzése alá került!


Ez a totális és centralizált kontroll a médiumok felett mind a mai napig létezik, ezért van az, hogy amire ún. „D-Notice“ van kiadva a háttérhatalmi pénzkartell vagy annak titkosszolgálatai által, azt aztán mintegy vzényszóra az összes nyugati médium egy az egyben eltitkolja, az angol és amerikaiaktól kezdve a franciákon és németeken keresztül az ausztrálokkal és japánokkal bezárólag... 
A titoktartás a Rothschildok iszonyatos (háttér)hatalma felöl a 20. század második felére totálissá vált.  Ilyen totálisan eltitkolt téma a szept 11-i merényletek valódi hátterének a felderítése is.


Aki megsérti a hallgatás törvényét a médiumokban, azt... nos... épp nemrég írtam például egy cikket arról, hogy a Fox News globális hírcsatorna sztármüsorvezetöjét, Glenn Beck-et brutálisan kirúgták, mert az egyik publicisztikai müsorában elkezdte feszegetni a FED rejtett tulajdonosi struktúráinak kilététét (lásd: 
Leleplezte Rothschildot, kirúgták c. cikket).
Nem mindenki ússza meg viszont kirúgással, van akit fizikailag is likvidálnak!

 De most térjünk vissza újból a 19. század elejére. Az angol ipart tehát a waterloo-i csata után egy kifejezetten csalásra alapuló tözsdei húzással a Rothschildok kilóra felvásárolták, a Bank of England-ot is ellenörzésük alá vonták - az angol királyi családdal együtt. A Windsor családnak a 19. század elejétöl kezdve valójában semmilyen tényleges hatalma nincs Nagy-Britanniában. Igazából már korábban se volt (amióta az ország "alkotmányos monarchia" lett), ezután viszont duplán nem lett. A valódi brit uralkodót a 19. század eleje óta a mindenkori Rothschild bárónak hívják!

 A kisemmizett uralkodóházak országait aztán a 19. és 20. század folyamán - mintegy angol mintára - a Rothschildok tipikusan átkeresztelték „alkotmányos monarchiákra“.  „Alkotmányos uralkodó“ valójában egyenlö „kisemmizett uralkodó“-val. Franciaországból Napóleon legyözése után szintén ilyen „alkotmányos monarchia“ lett (majd késöbb köztársaság).

 A Rothschild család Németországból, Frankfurtból származik. A város a 18. század második felében a hesseni nagyfejedelemséghez tartozott, a Rothschildok látványos meggazdagodásával a német iparosodás és pénzügyek fellegvárta lett (és az is maradt mind a mai napig, söt, még az sem véletlen, hogy az Európai Központi Bank székhelye is ebbe a városba került). A Rothschildok világtörténete tehát ebböl a városból indult ki, amikoris a nagy ös, a már akkor mesésen gazdag Mayer Amschel Rothschild, a 19. század elején Európa különbözö országaiba küldi fiait abból a kifejezett célból, hogy azok átvegyék ezen országok pénzügyeinek az irányítását... Mayer Rothschild vagyona ebben az idöben már vagy egy milliárd (!) frankra rúg, amivel valószínüleg ö volt Európa leggazdagabb polgára már abban az idöben is! A történet tehát eképpen alakul:

1. A legöregebb fiú, Amseln Frankfurtban marad. Ez a Rothschild ág késöbb utódlási problémák miatt megszünik.

2. A második legöregebb fiú, Salomon Rothschild Bécsbe megy, és át is veszi - sajnos sikeresen - a bécsi jegybankon keresztül az osztrák-magyar pénzügyek irányítását... A 19. századi bécsi Rothschild ágról elég sok info található a wikipédiában is, lásd itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_banking_family_of_Austria )
Kevesen tudják például, hogy az osztrák Creditanstalt bankház alapítói és tulajdonosai is a Rothschildok voltak, és azok is maradtak a 20. században is.

3. A harmadik fiú, Nathan Rothschild, Londoba megy. Ez a Rothschild ág irányítja (kisebbrészt a francia Rothschildokkal egyetemben) az egész nyugati világ pénzügyeit mind a mai napig (lásd a Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét? c. cikket). A jelenlegi két legbefolyásosabb angol Rothchildot Evelyn Robert Rothschildnak és Jacob Rothschildnak hívják. Jacob Rothschild jelenleg sajnos az egyik legveszedelmesebb háttérhatalmi figurának számít (lásd például a Súlyos dolgok c. írást)

4. A negyedik fiú, 
Karl Rothschild Nápolyba megy, és jelentös szerepe van az Alta Vedita nevü okkult-sátánista szervezet megalapításában, valamint az olasz szabadkömüvesség felturbózásáaban, utóbbi képes lesz – a P2-es szabadkömüves páholyon keresztül – késöbb befolyása alá vonni a Vatikánt is. Olaszország mindig is a Vatkián miatt volt rendkívül „érdekes“ a Rothschildok számára.


5. A legfiatalabb fiú, 
James Rothschild, pedig Párizsba megy, és megalapítja a francia Rothschild ágat.  A jelenlegi legbefolyásosabb francia Rothschildot David Rothschildnak hívják. Lásd: 
http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_banking_family_of_France


A cikk következö részében a Rothschildok 19. századi további történetével, és az elsö világháború kirobbantásában vállalt szerepükkel foglalkozunk tovább. Például azzal is, hogy kik voltak a 19. századi kommunista mozgalmak fö szponzorai, és hogy miért pont ök.

Külön kitéröt teszünk a bécsi Rothschild ág máig „diszkréten kezelt“ magyarországi érdekeltségeikre is, és ezen ág 1848-as negatív szerepére.

További ajánlott:
A Rothschild család iszonyatos hatalmát dokumentáló cikk
A Vörös Pajzs meséje felnötteknek (rajzfilm a Rothschildokról és a pénzügyi rendszer felépítéséröl





2010. november 09. kedd, 22:28




Apa, fia és az anya, nem?  Igen! De a cikkben lesz egy mellbevágó meglepetés.






A képen balról V. György angol király, II. Erzsébet nagyapja látható.


Hitler "hivatalos" apjának, Alois Hitlernek, az alábbi a fényképe: 


 23 évvel volt idösebb Hitler anyjánál.


És gondolom, nem nehéz észrevenni, hogy a "fia" csöppet se hasonlít rá. Míg a hasonlóság az anyjára teljesen egyértelmü, addig Hitler az "apjára" nem hasonlít. Ami nem véletlen!


Adolf Hitler valódi, biológiai apját V. György angol királynak hívták, Adolf Hitler II. Erzsébet nagybácsikája volt, mert V. György nem vállalt gyerekeként született egy szexuális kicsapongásból, mielött V. György megházasodott volna.


Az info Benjamin Fulfordtól származik. Fulford önmaga is megér egy különálló témát, de róla majd késöbb. Esetleg annyit, hogy Kanada egykori miniszterelnökének unokájáról van szó, ki pár nagyon magas rangú emberrel mint Bill Clinton amerikai exelnök, Keith Alexander generális, az NSA igazgatója, na és legföképp Andrew yorki herceg ( http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Andrew,_Duke_of_York ), jelenleg egy új, aranyalapú pénzügyi rendszer létrehozásán dolgozik a háttérben. Fulford blogot is ír:  http://benjaminfulford.net


A Hitlert érintö info az angol királyi család háttérbe szorított szárnyától, Andrew yorki herceg környezetéböl jutott el Fulfordhoz. Míg II. Erzsébet és fia, Károly herceg teljesen összejátszik az illuminatikkal (Rothschildokkal), addig a királyi család ezen szárnya kevésbé. A két szárny közt bizonyos fokú ellenségeskedés tapasztalható.


Viktória királynöt annak idején "Európa nagymamájának" hívták, mert a Windsorok szinte minden akkori uralkodócsaládba beházasodtak, és a Rothschild famíliának is volt bécsi ága abban az idöben ( http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_banking_family_of_Austria ), úgyhogy az ifjú V. György járhatott abban az idöben Ausztriában. 


Nézzük meg a fizimiskájukat közelebbröl. Találtam egy képet, melyen ki van retusálva Hitler bajusza, ugyanis épp ez az elem, amely szerintem hajlamos egy picit bezavarni az emberi szemet.
Balról V. György, jobbról Hitler.
  




A Hitler kép a Holocaust History weboldalról származik, és 1925-ben készült:


Vajon lehetett-e ezen két embernek valami köze egymáshoz? Ez itt a nagy kérdés!

 
Hitler származása felöl korábbról is rengeteg spekuláció származott, amit a többi közt épp az váltott ki, hogy megkérdöjelezhetö a hasonlóság a "hivatalos" apjára. És az is, hogy Németország ugyancsak fura viszonyban volt Angliával a második világháború alatt: máig nagy rejtély, miért nem indított Hitler tengeri (gyalogsági) támadást Nagy-Britannia ellen. Miért érte be Anglia puszta bombázásával? És miért adta oda pl. Chamberlein olyan könnyen Csehszlovákiát a náciknak? Valóban "naivitásból"? Nem! A politikában nincsenek naivitások.


Amennyiben ez az info igaz, és minden esély megvan rá, hogy az legyen, úgy át fog kelleni írni "egy picit" a 20. század történelmének ezt a részét is.


Idáig is voltak olyan történészek, akik Hitlert valamilyen titkos Rothschild rokonnak vélték, mivel az akkori Rothschild báró és Adolf Hitler valóban többször is találkozott, erröl fényképek is vannak, és az is dokumentált tény, hogy ezek az illuminati körök juttatták hatalomra a nácikat. De nem, márcsak azért se, mert Hitler nem hasonlít egyik akkori Rothschildra se. Viszont a Rothschild általi istápolás nem véletlen, mivel Hitler V. György angol király törvénytelen gyermekeként született, söt, a Windsorokon keresztül rokonságban állt II Vilmos német császárral is.


Hitler halála felöl viszont már alighanem korábban kiszivárgott az igazság. Ne feledjük, hogy Hitler "hullájaként" egy feketére összeégett tetemet mutogattak az oroszok, és hogy állíttólag a fogsora alapján 100 százalékra azonosították. Ez minden. Sztálin tudott a Windsor titokról, és falazott az angol-szászoknak, mivel akkor már oda volt neki igérve Közép-Európa. Hitlert Canaris generálissal, a náci titkosszolgálat vezetöjével (ö szintén nagyon sok mindenröl tudott és titkoban összejátszott az angolokkal), Mengelével és még sok más kettös-ügynök vagy "hasznos" nácival együtt kimenekítették Németországból. A müvelet titkosszolgálati fedöneve "Operation Paperclip" volt. Canaris számos kéme késöbb a CIA -ben folytatta, Mengele pedig Dr. Green néven folytatott nagysikerü emberprogramozó kísérleteket az USA -ban.


Arról, hogy Hitler valójában nem halt meg, a második világháború után is rengeteg mendemonda  terjengett, még a nagyszüleim is hallottak ilyeneket.


Úgy tünik, mint ahogy a közmondás is mondja, valóban nem zörög a haraszt ha.. ez most a 21. század elején, hogy az internet utat adott idáig a hatalom által gondosan eltitkolt információk terjedésésnek, kezd beigazolódni.


Kiegészítökb. egy héttel a cikk írása után bukkantam a következöre a New York Timesban:


Az újság nemrég megszerzett CIA dokumemokra hivatkozva közölt le egy cikket, mely szerint az ún. "Operation Paperclip" nevü amerikai titkosszolgálati müvelet a náci háborús bünösök kimenekítésére valóban létezett, és hogy Dr. Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor hírhedt tömeggyilkos "orvosa", 1945 után az USAban élt tovább. Még Mengele egyik 1956os fényképét is közlik. Ezek több mint 60 évig keményen eltitkolt dolgok voltak.




Mengele 1956ban:


Hát még ha majd a Hitler születése felöli nagy titok is egyszer kiderül! Személy szerint igenis hiszek benne, a kiszivárogtató forrás viszonylagos hitelessége és a fényképhasonlóság miatt.


Kiegészítö 2:




The second was that some felt that the new King was too sympathetic to Nazi Germany.  Following Edward's accession, the German embassy in London sent a cable for the personal attention of Hitler himself.  In part, it read: "An alliance between Germany and Britain is for him (the King) an urgent necessity."


V. György legidösebb fia, VIII. Edward trónralépése után a londoni német követség szigorúan bizalmas táviratot küld Hitlernek: Egy a náci Németország és Anglia közti szövetség az új király számára "sürgös szükségesség".


VIII. Edward alig egy évet töltött a trónon, le kellett mondania róla, mivel egy elvált nött vett el feleségül.


Nekem ez a mese arról, hogy egy elvált nö miatt mondott le a trónról, mindig is túl fantasztikusnak tünt. Ilyenre nem nagyon szokott lenni példa a Windsorok történetében. Mi van, ha úgy kényszerítették az illuminatik a lemondásra, mivel a dolog Németországgal másképp volt eltervezve, ö viszont kedvelhette a féltestvérét, Hitlert, és nem volt hajlandó ebben közremüködni, inkább lemondott.


In October 1937, Edward and his wife - by now the Duke and Duchess of Windsor - visited Nazi Germany.  They met Hitler, dined with his deputy, Rudolf Hess, and even visited a concentration camp. The camp's guard towers were explained away as meat stores for the inmates.


Botrányos látogatást tesz VIII. Edward 1937-ben a náci Németországban. Találkozott Hitlerrel, majd Rudolf Hessel vacsorázott, söt, még egy koncentrációs tábort is meglátogatott.


Ugyan mit keresett Hitlernél, hisz 1937-ben már nem volt angol király, így nehéz elhinni, hogy valami kulcsfontosságú diplomáciai küldetésen volt.




Ho-ho-hó...







2012. május 22. kedd, 12:30




Ezt jó egy hónapja a Médiafigyelöbe írtam, de átteszem ide is, hogy nagyobb figyelmet kapjon.. mert érdemel is.


 Nemrég közölte egy iráni médium (a nyugatiak egy az egyben elhallgatták), hogy kábítószerkereskedelem miatt vádat emeltek II. Erszébet angol királynö ellen.


Nem mintha idáig is nem tudtam volna, hogy korábban a vénszipirtyó volt a világ egyik legnagyobb drogbárója, de nem semmi, hogy ezt végre lehozta egy médium is!


Szemlátomást folynak tovább a belsö torzsalkodások az elit köreiben, ezen esetben a leghírhedtebb frakció, az ún. "neokonzervatívok" ellen, melyhez az öregnö, a Bush család és Murdoch is tartozik.


Ezek azok az erök, melyek a Bilderberg konferenciákat is rendezik, s rejtett céljuk 4-5 milliárd ember kiirtása, a túlélö 2 milliárdnak pedig a böralatti megcsipezése.

UK queen accused of drug trafficking
(Kábítószercsempészettel vádolták meg a királynöt)
Britain’s financial regulator has fined the British queen’s bank for money laundering failures as a French presidential candidate has said part of the queen’s fortune “comes from drug trafficking.”


The Financial Services Authority (FSA) has fined the British queen’s bank, Coutts Bank, 8.75 million pounds for failing to carry out correct checks on “politically exposed persons” and prevent money laundering.

"Büntetést szabott ki a brit pénzügyi felügyelet a királynö bankja, a Coutts Bankra pénzmosás miatt, miután egy francia elnökjelölt nyíltan kijelentette, hogy a királynö vagyonának egy része drogkereskedelemböl származik."


  
Ez a nagyon nagybani kábítószerkereskedelem még a Bush érában élte virágkorát, tudniillik az így szerzett hatalmas fekete pénzekböl fedezték volna Bushék az annyira áhított "új világrendjük" kiépítésének költségeit, megkerülve így az amerikai Kongresszust, mely mit sem tudott arról, mekkora összegek vannak költve "fekete projektekre".



Már írtam ezekröl korábban is:

Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az „új világrend“
www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...:egyeb&Itemid=51
Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!
www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...reiben&Itemid=42





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése