2019. október 4., péntek

Tetű zsidók , miért nem hagytok bennünket békében? III. rész












Tetű zsidók , miért nem 

hagytok 
bennünket békében?
III. rész


holokausztok ideje


Érzed a kisértõ jelenlétüket?
TE HAZUG! GYILKOS! DÉMON!
Most visszatértek, megpihenve a szent hegy ormán.
Megtanulták, hogy benned nincs becsület.
TE HAZUG! GYILKOS! TE SZODOMIZÁLÓ!
A 19. század eljétõl egy masszív holkauszt éra vette kezdetét, aminek a nyitó aktusa a Török Birodalom területén végrehajtott Örmény-genocídium volt. A sorban következõ volt Szent Oroszország szellemi, katonai és erkölcsi elitjének kiirtása, aztán a német szellemi, katonai és erkölcsi elit felégetése, majd az Ukrán-holokauszt, és Magyarország és Lényeglország szellemi és erkölcsi elitjének holokausztja. A palesztin holokauszt egy tudatos és folyamtos tevékenység, ami Izrael erõszakos és illegális megalapítása óta folyik. Aztán jött Rawanda, ahol a rawandaiakat koncentrációs táborokba terelték, majd az Egyesült Nemzetek, bõven találva pénzt háborúk finanszírozására, nem talált pénzt az élelmezésükre és kb. 1 milliót közülük halálra éheztetet. Az irakiak és afgánok tudatos kiirtása jelenleg folyamatban van, de mindezek eltörpülnek amellett a globális környezeti és biológiai holokauszt mellett, ami a világunkat irtja tudatos tervek alapján. A következõ lépés? Korea, Tajvan és Kína, illetve Kanada, Amerika és Ausztrália morális és szellemi elitjének kiirtása. Itt már megvalósult a megbízhatatlanok piros ponttal történõ megjelõlése, a koncentrációs táborok és az égetõ kamrák már felépültek.

Azok az emberek, akik mindezen holokausztokat és genocídiumokat levezényelték és levezénylik ma is, ugyanahhoz a hatalmi, ideológiai és vallási csoporthoz, és vérvonalakhoz tartoznak. Nem mintha nem tudnák kik õk hiszen a héber regénybeli Jézus az ujjával mutatott rájuk és ezt mondta, "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölõ volt kezdettõl fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."[János 8:44] Emlékeztetõül mondom, hogy azok, akikre Jézus mutatott az a zsidóságon tobzódó fõként pszichopatákból és elmebeteg skizofrénekbõl álló degenerált génûek voltak. És ez nem változott az idõk alatt, hacsak nem annyiban, hogy ma ezek a degenerált pszichopata génûek, ez a veszélyes és kóros kisebbség az egész emberiség feletti hatalmat gyakorolja. Sõt, hogy elleplezzék bizonyos bûneiket tövénybe hozták világszerte, hogy a holokauszt-tagadás bûntett. Hát én amondó vagyok, hogy BÛN IS LENNE TAGADNI A HOLOKAUSZTOT!

Az örmény-holokauszt
"Nem vagyok biztos benne, hogy (pénzbeni kompenzáció) meggyógyítaná az anyám könnyeit, minden alkalommal, amikor visszaemlékezik arra, ahogy az õ anyja 5 éven át vándorolt a sivatagban mielõtt elérte volna Szíriát, aztán Franciaországot, hogy aztán végre az USA-ban újra találkozhasson a férjével, Bedros Krikoriannal (aki után engem is neveztek). " Bedros Krikorian 

1915 és 1923 között több, mint 1.5 millió örmény esett tömeggyilkosság áldozatául a saját õsi földjükön egy elõre eltervezett holokausztban. Férfiak, nõk, gyermekek lettek lemészárolva a saját otthonaikban, a saját maguk által épített városok és falvak útjain és koncentrációs táborokba terelve, ahol aztán tudatosan halálra éheztették õket. Örmény kisbabákat mészároltak le miközben azok az édesanyjuk mellein szoptak. Az I. Világháború végére az örmény népnek - az emberiség legérzékenyebb és legfejletebb központi idegrendszerével bíró egyedeinek - 2/3 részét kiirtották, hogy aztán genocídiumtól megõrült félvadállatok éljenek VALÓDI örmény úriemberek otthonaiban és szívtelen, kapzsi feleségeik VALÓDI örmény hölgyek ékszereit hordják. (Mintha csak ettõl õk maguk valódi úriemberekké és hölgyekké válhattak volna.)

A hivatalos történelem írói azt akarják elhitetni velünk, hogy mindezért az emberiség ellen elkövetett borzalomért a törökök voltak a felelõsök, hogy õk voltak ennek a szõrnyûséges õrületnek a kitervelõi és végrehajtói. A történelmi igazság azoban az, hogy habár a törökök votlak bizonyos fokig a haszonélvezõi, a Fiatal Törököknek, akik ezt a holokausztot kitervelték és megvalósították, semmi közük nem volt a muszlim törökökhöz. A Fiatal Törökök TELJES vezetõsége BALKÁNI ZSIDÓKBÓL és MAGUKAT MUZULMÁNNAK TETTETÕ ZSIDÓ-MUZULMÁNOKBÓL állt. Az örmény-holokauszt eltervezõi Illuminátusok, Cionisták és Szabadkõmüvesek voltak, pontosabban a zsidó Shabbatai Zevi-féle Rotschild család, és a holokauszt az illegális cionista izraeli terrorállam megvalósítása érdekében történt.

Az orosz-holokauszt
"Teljesen mindegy - mondta a zsidó Trotszkij (valódi neve Bronstein) -, hogy 1 vagy 2 millió oroszt kell lemészárolnunk, ha ez az ára a (zsidó) bolsevizmus ideológiájnak megvalósításnak." 

És igen ... a zsidók ismét fajgyûlölettõl fûtött holokausztot rendeztek, amikor kiirtották az orosz intellektuális, katonai és erkölcsi elitet. Csak úgy pacskoltak a fajgyûlöletben, az õrületben, a vérben és spermában. II. Nicholáj, a cár és családjának lemészárlását zsidók tervezték ki és hajtották is végre. A cári család lemészárlói kivétel nélkül zsidók voltak: Jákob Swerdlow, Jákob Jurovskij, Csájem Golochkin és Péter Jernakow. 28 püspök és érsek, 6.776pap, 6.575 tanár, 8.500 orvos, 54.850 katonai tiszt, 260.000 katona, 150.000 rendõr, 48.000csendõr, 355.000 értelmiségi, 198.000 munkás, és 915.000 paraszt. Az amerikai kongresszionális feljegyzésekben nyílvántartott számok döbbenetesek. Ennyi oroszt mészároltak le a zsidók 1915 és ... között, miközben megszállták Szent Oroszországot és erõszakkal átvették annak kormányzását. Egy ország egykoron olyan szent, olyan élettel teli, olyan hatalmas ... egy masszív koncentrációs táborrá lett változtatva Juda korbácsával a feje felett egy elõre eltervezett holokauszt-forgatókönyv szerint, amit a keleti zsidóság vitelezett ki a nyugati zsidóság finanszírozásával. És ezek a számok csupán Oroszország zsidó megszállásának kezdeti stádiumának áldozatainak számát mutatja, hiszen aztán jött a II. Világháború és az oroszok legjobbjainak kiirtása folytatódott.

Az ukrán-holokauszt
1932 és 1933 között, Sztálin rémuralma alatt, 7 millió ukránt irtottak ki tudatos kiéhéztetéssel. Ez volt a világ leghatásosabb genocídium programja. Az élelmiszereket a szovjet kormány vásárolta fel, egy kormány, ami az orosz szellemi, erkölcsi és katonai elit tudatos kiirtása után ekkor már teljes egészében zsidó megszállás és irányítás alatt állt. Nyugodt szívvel állíthatjuk tehát, hogy a zsidók által kitervelt és kivitelezett faji és ideológiai motivált tudatos holokausztról beszélhetünk ugyanúgy, mint az oroszok, örmények és késöbb más nációk esetében is. Az ukránokat a szó legszorosabb értelmében levágták minden kivûlrõl jövõ élelmiszertõl és amikor elfogyott az élelmiszerük szépen éhenhaltak. A lezárt határvonalakon kivül nem mehettek, mert azonnal lelõtték õket.

A német-holokauszt
A II. Világháború végére Németország 8.3 millió halottat számlált. 3 millió német katona esett el a háború alatt, akik közül 2.5 millió a zsidó bolsevizmus elleni harcban esett el. A zsidó Sasson és Roosevelt urak bombázásai 1.2 millió német civil életét oltották ki, akiknek soha nem lett volna szabad a háború célpontjaivá válniuk. 1.4 millió németet mészároltak le a keleti és nyugati szövetségesek, fõként a zsidó-orosz haláltáborokban. A háborúnak vége volt már, de 2.4 millió kelet-németet pusztítottak el a zsidó-bolsevik Oroszországból érkezõ csapatok és teljesen indokolatlan légi bombázások. Cseszlovákiában a békekötés napján, a zsidó Salzman vezetése alatt moszkvai zsidók masíroztak be Prágába, hogy megkezdjék az ott élõ szudéta-németek és magyarok kiirtását. 1945. május 13-án a szabadkõmûves Eduard Benes megérkezik Párgába és a zsidók azzal tisztelik meg, hogy felgyújtják a németeket a Szent Vince téren. Aztán 600.000 szudéta németet mészárolnak le a zsidók az õrült fajgyûlölettõl fûtött ámokfutásuk alatt, amit a cionista zsidók által birtokolt média elhallgat. Felfegyverkezett zsidó náci nõk verik ki a német asszonyok hasából a magzatot. Minden nap 10 német nõ hal meg ettõl a zsidó-féle magzatelhajtástól. A halott foglyok kiloccsantott agyvelejét a zsidó nõk felnyalatják az életben lévõ foglyokkal. A zsidó orvosok megtagadják azoknak a német nõknek az ellátását, akiket orosz katonák erõszakolnak meg. Több tíz ezer német nõ inkább öngyilkosságot követ el, minthogy Sátán náci zsidó földi képviselõinek kezében haljon meg.

Ez az oldal még építkezés alatt áll, de nézz vissza, mert nem fogsz csalódni .....

A magyar-holokauszt

A lengyel-holokauszt

A palesztin-holokauszt

A rawandai-holokauszt

Az iraki-holokauszt

Az afgán-holokauszt

Az ír-holokauszt

A globális-holokauszt


Pszichopátia
"Mouravieff azt állítja, hogy két fajta ember létezik, Ádám-elõtti és ádámi embereknek nevezi õket. Az elképzelés az, hogy az Ádám-elõtti emberfajtának nincs lelke és nincs is lehetõsége, hogy kifejlessze azt. Ez egy döbbenetes ötlet, de olyan tudományos viták folynak ebben a témában, amelyek klinikai bizonyítékokon alapulnak, hogy valóban vannak olyan emberek, akik csupán mechanikusak és nincs belsõ, vagy magasabb énjük."
Quantum Future Group
Azt mondják a Földön a valódi veszélyt az emberiségre a pénz, a politikusok, a média, a drogok és a vallások jelentik. Úgy mondják ezek az okai minden háborúzásnak, mizériának, a gazdasági rabszolgaságnak, még a környezetszennyezésnek is. Azonban mindezek mögött a pszichopaták bújnak meg és minden túlzás nélkül õk az emberi faj egyetlen VALÓS problémája. Azért nincs békesség és harmónia a Földön és azért nem tud az emberi faj feljebb lépni a saját tudati és spirituális evolúciójában, mert itt vannak köztünk a pszichopaták. Pont. De vajon mennyit tud róluk egy átlag ember? Te például mennyit tudsz róluk?!

Ted Bundy egy olyan név, amit világszerte ismernek. Ted Bundy egy pszichopata sorozatgyilkos volt, aki 14 nőt erőszakolt és gyilkolt meg. Ted Bundy egy fantasztikus fickó is volt, jóképű és sármos, akit az emberek kedveltek volt. A nők vonzónak találták. A tetejére teljesen szokványos életet élt: volt barátnője, munkája, sőt karrierje is, voltak szomszédai, barátai és teljesen normális emberi és közösségi elfoglaltságai. Amikor letartóztatták és sorozatgyilkossággal vádolták meg azok közül, akik ismeték sokan megdöbbentek: olyan remek, olyan sármos és olyan normális fickó volt. John Gacy egy másik ismert név. Ő is egy sorozatgyilkos volt. 33 fiúgyermeket és kamaszt erőszakolt és gyillkolt meg. Látszólag annyira szerette a gyermekeket, hogy még bohócnak is beöltözött, hogy közösségi programok alkalmaával ilyen módon szórakoztassa őket. Miután sorozatgyilkossággal vádolták meg dermedt döbbenet ereszkedett a saját gyermekeire, az ismerőseire és a közösség egészére. Ahogy az szokott lenni a szadista sorozatgyilkos pszichopaták többségének esetében, az emberek nem akarják elhinni, hogy ezek a teljes normalitás álarcát viselõ emberek valójában egy kettős életet éltek. Az egyik életükben fenntartották a normalitás álarcát, míg a másik életükben őrületes szadista rémtetteket hajtottak végre. Nőket gyilkoltak meg szadista módon, nemi szervükbe függöny karnist erőszakolva, vagy kisgyermekeken rendeztek spermaorgiákat, majd feldarabolták és a házuk alatt ásták el őket. Ők a látványos bűncslekményeket elkövető pszichopaták tankönyvpéldái. Azonban a legtöbb pszichopata nem követ el ilyen látványos bűntetteket, vagy a bűneiket olyan leplezett módon hajtják végre, hogy soha nem is derül fény rájuk.

Képzeld el - ha tudod -, hogy egyáltalán nincs lelkiismereted, nem érzel bûntudatot és szégyent, tegyél és mondjál bármit is. Képzeld el, hogy nincs semmilyen belsõ korlátozás benned, ami visszatartana attól, hogy bántalmazzad, kihasználjad, felhasználjad, becsapjad vagy akár tönkretegyed az ismeretleneket, a barátaidat és a családtagjaidat. Képzeld el, hogy soha nem érezel szégyent vagy bûntudatot - egyszer sem az életed során - bármilyen szégyenletes, önzõ, lusta, hazug, ártó vagy erkölcstelen dolgot is tegyél. Képzeld el, hogy nem érezel lelkiismeret furdalást - egyszer sem az életed során - akármilyen kárt, szenvedést, fájdalmat, félelmet vagy veszteséget okoztál másoknak. Képzeld el, hogy a felelõsség fogalma ismeretlen számodra, ezt csupán olyan dolognak tekinted, amit alacsonyabb rendû együgyûek vállalnak fel kérdés nélkül. Most add hozzá ehhez a furcsa fantáziához, hogy meg van a képességed ahhoz, hogy elrejtsed mindenki elõl, hogy a pszichéd más, mint az övék. Mivel az emberek túlnyomó többsége abban a tévhitben él, hogy a lelkiismeret és emberség egyetemes dolgok az emberi világban, elrejteni a tényt, hogy neked ilyen nincs nem is nehéz. Nem tart vissza bûntudat vagy a lelkiismeret bármilyen vágyad vagy célod megvalósításától és megszerzésétõl, és nem kell másokkal konfrontálódnod a hidegvérûséged miatt sem. A jeges víz az ereidben olyan furcsa, annyira a normális tapasztalatukon kívül esik, hogy ritkán ismerik fel az abnormis állapotodat. Más szavakkal, teljesen szabad vagy a belsõ korlátozásoktól és a gáttalan szabadságod, hogy azt tegyél, amit akarsz minden bûntudat és lelkiismeret-furdalás nélkül, el van rejtve a világtól. Míg másokat a lelkiismeretük kordában tart, te azt teszel, amit akarsz tekintet nélkül mások biztonságára, jólétére, érdekeire, egyenlõ jogaira, kapcsolataira, vágyaira és álmaira.

Szóval mit tennél, ha egy pszichopata lennél? Mondjuk, ha beleszületnél egy nagy családi gazdagságba és elég nagy mértékû benned a vérszomj, akkor embercsoportokat manipulálhatnál egymás ellen, felfegyverezve mind két oldalt, és a karosszékébõl nézhetnéd végig a vérontást, amit te magad idéztél elõ. Mondjuk, ha tulajdonodban áll egy médiaszerv, akkor folyamatosan hazugságokat terjeszthetnél rajta keresztül összevissza kavarva az emberek fejét. Akár ezt is megtehetnéd. Vagy mondjuk, ha meg van a lehetõséged, akkor óriási összegeket sikkaszthatnál el közösségektõl, vagy vállalatoktól, amivel aztán romba dönthetnéd mások nyomorult értéktelen életét. Vagy, ha valamilyen nagy élelmiszergyár tulajdonosa vagy, mérgezõ anyagot tehetnál az általad gyártott élelmiszerekbe, hogy az emberek rákot vagy egyéb súlyos és halálos betegségeket kapjanak pár éven belül. Ezt megteheted, hiszen téged nem tart vissza semmiféle belsõ gátlás, bûntudat és nem veszed figyelembe mások érdekeit, jogait és biztonságát. És, ha netán kérdõre vonnak, akkor hidegvérrel hazudsz rákenve mindent másokra. Senki sem tud semmit rád bizonyítani, mert olyan ügyesen manipulálsz mindenkit és minden helyzetet, és olyan hidegvérûen hazudozol, hogy könnyedén mások nyakába varrod a saját borzasztó bûneidet. De akár meg is gyilkolhatod a tanúkat, mert az emberi élet a te számodra abszolút semmi értékkel nem bír.

ÕRÜLETES, FÉLELMETES ÉS VALÓS: az emberi faj 4-6%-a pszichopata. Ebbõl a 4-6%-ból 1-2%-ot nevezhetünk agresszív pszichopatának. Õk a gyilkosok, sorozatgyilkosok, genocídiumot kitervelõ és végrehajtó tömeggyilkosok, háborúkat és viszályokat szító politikusok, népeket terrorban és nyomorban tartó diktátorok, illetve a brutális nõbántalmazók és más látványos bûncselekményeket elkövetõk. A pszichopaták azonban nagy általánosságban nem látványos bûncselekeményeket elkövetõk, hanem az õrület egy akut verziójában szenvedõ személyek, akik egész életükön át manipulatív és nehezen bizonyítható módon károkat okoznak az embertársaik egészségében, kapcsolataiban és érdekeiben. Õk úgy élnek, hogy folyamatosan manipulálnak és károkat okoznak másoknak. A pszichopátia elõfordulási aránya miatt mély befolyással van a többi, potom 6 milliárd emberre, akiknek ezen a Földön kell élniük, mivel aránytalanul sok pszichopata dolgozik a politikában, a médiában, a pénzügy terén, a bíróságainkon, a rendõrségeinkben és a katonaságainkban, illetve az oktatási intézményeink és a vallási szervezeteink élein. Nem beszélve a szervezett bûnözésrõl és a drogkereskedelemrõl. Bizony ez a 4-6% pszichopata felelõs a bankszámláink kiürítéséért, az érdemeink és sikereink elorzásáért, a boldogságunk és örömünk szétzúzásáért, az önbizalmunk aláásásáért, a kapcsolataink tönkretételéért, az értelmi és tudásszintünk radikális csökkenéséért, az életminõségünk és egészségünk megromlásáért, a spirituális elégtelenségünkért, és most már lassan a létezésünk megszûnéséért is itt a Földön.

És itt van az igazán vérfagyasztó Igazság: NINCS különbség a genocídiumot eltervelõ és végrehajtó gyilkos pszichopata és a lelketlen manipulatív pszichopata kollégád között, aki pszichikailag terrorizál, gátlástalanul hazudozik rólad a fõnöködnek a hátad mögött és rágalmakat terjeszt rólad, hogy kicsináljon az állásodból, amibõl a 3 gyermekedet eteted. Amiben mindketten teljesen azonosak az az, hogy a pszichéjük ama részében, ahol kifejlõdött humanizáló funkcióknak kellene lenniük - azaz empátia, lelkiismeret, emberség - csak egy sötét üres lyuk van, amit SOHA TÖBBÉ nem lehet megtölteni humanizáló funkciókkal. A tudatosan terjesztett hazugságokkal ellentétben, õk NEM elnyomják az emberségüket, bennük NINCS emberség. Csak a körülményektõl és a pszichopata kollégád vérszomjától függ, hogy ha hatalomra jut mennyi embert fog meggyilkoltatni, hány emberéletet fog megnyomorítani és mennyi embernek fog kárt okozni. A pszichopata a normalitás álarcát viseli, egy álarcot, ami csupán utánzata a mi arcunknak, érzéseinknek, értékeinknek, szokásainknak. Gondoljunk csak arra, hogy ezek az emberek a mi tökéletes tükörképeink, vagy klónjaink, de nincs meg bennük az emberi tartalom. Vagy gondoljunk csak a Mátrix filmre, amiben abban a tévhitben vannak az emberek, hogy akik úgy néznek ki, mint õk azok emberek is. A pszichopaták nem olyan emberek, mint mi vagyunk. Az egyetlen érzések, amiket valójában és mélyebben tudnak érezni az az irigység, gyûlölet, harag, kapzsiság, õrületes hatalomvágy, és valamiféle kóros versengési késztetés, amitõl úgy érzik mindenki a riválisuk és vad versenyben állnak az embertársaikkal. Sokszor abban a deluzióban vannak, hogy mások rivalizálnak velük, vagy, hogy õk maguk igazságszolgáltató ítélõbírók, embertelen leckéket tanító professzorok, másokat szórakozásból irányító isteni bábmesterek. Mivel nem képesek szeretetet, szerelmet és empátiát érezni, roppant cinikusan viszonyulnak ezekhez az érzelmekhez és mindenkit, aki ezeket az érzelmeket valójában képes érezni azt rettenetesen utálják és megvetik.

Az egyetlen dolog, ami valójában hajtja õket, hogy kiprovokáljanak drámákat és helyzeteket, az egy amolyan "ragadozó éhség". Ez a ragadozó éhség a hajtóerejük az életben és minden más ez alá van rendelve. "Szükségem van rá valami miatt vagy fel tudom használni valmire?", gondolja a pszichopata, amikor találkozik egy embertársával és õket csak és kizárólag ez az EGYETLEN szempont érdekli. Ez azt jelenti, hogy még a szeretetük mögött is csak egy szükség/akaratérzés van, minden mélyebb érzelem és ragaszkodás nélkül, és, ha a szükségleteiket nem elégítik ki, akkor szinte egyik pillantról a másik pillanatra képesek elhagyni a szeretteiket és minden hezitálás nélkül átvágják azokat, akik bíznak bennük, ha ezt úgy diktálja a pillanatnyi érdekük. Továbbá ez által a "szükségem van rá és akarom" perspektíva által úgy tenkint a pszichopata a saját "ragadozó éhségére", mint az egyetlen érvényes érzésre és minden más érzésre a külsõ világban, mint felfalandó és bekebelezendõ "ételekre", amiket a pszichopata önmagába asszimilál. Röviden, a pszichopata egy fajon belüli ragadozó. Gondoljunk csak a ragadozók interkaciójára az áldozataikkal az állatvilágban és már is el kezdjük megérteni mi rejlik a normálitás álarca mögött. Az állat ragadozó mindenféle leplezõ funkciókat és taktikázásokat alkalmaz, hogy becserkéssze az áldozatát: elöszõr megfigyeli azt, majd a közelébe férkõzik, leválassza a csoporttól, lefárasztja és gyengíti az ellenállását, majd elkapja, megöli és felfalja. A pszichopata ugyanígy tesz az áldozataival, de a valódi ragadozó mivoltját látszatokkal, tettetésekkel, hazugságokkal és manipulációkkal leplezi. És ugyanúgy felfalja az áldozatait, mint a ragdozó állat, csak, hogy az õ élelme a lelkünk, az energiáink, az anyagi forrásaink és a kapcsolataink. A test csak annyiban érdekes számukra, hogy mi van benne és mire lehet felhasználni.

A pszichopatákra használt 'antiszociális' és 'társadalomellenes' kifejezések egyáltalán nem szerencsés jelzõk, mert õk nem társadalomellenesek igazából, hanem lélek és életellenesek. Aminek õket nevezni kellene az "emberszabású ragadozók" vagy "fajon belüli ragadozók" (intraspecies predator). Mint hatásos gépek akár zseniálisak is lehetnek - habár megjegyezendõ, hogy minden holywoodi pszichopata filmben bemutatott szperintelligens pszichopata ellenére a pszichopaták túlynomó többsége átlagos vagy átlagon aluli intelligenciával bír - és elismerést érdemlõ akadémiai munkákat tudnak végezni, tökéletesen tudják utánozni a mi szavainkat és érzelmeinket, és tökéletesen véghez tudnak vinni komplex terveket és feladatokat, amelyekkel meg tudják szerezni másoktól, amit akarnak vagy amire éppen szükségük van. Ám azok, akik közel kerülnek hozzájuk elõbb-utóbb észreveszik, hogy valami nincs rendben velük. Hogy miként? A szavaik sokszor nem egyeznek a cselekedeteikkel. Ezek a kreatúrák olyanok, hogy azt mondják "szeretlek" aztán másnap elhagynak, vagy azt állítják gyászolnak aztán elmennek egy jó kis vidám éjszakai buliba, vagy állítják, hogy megbízhatunk bennük, de már ekkor is azon ügyködnek, hogy miként fosszanak ki, csapjanak be, használjanak fel vagy más módon ártsanak nekünk. Miközben terrorizálják a feleségeiket és gyermekeiket, vagy bûncselekményeket követnek el, a társadalom felé önmagukat, mint tisztességes, törödõ embereket és a közösség tartópillárjait állítják be. Ezek a férfiak és nõk azok, akik fenntartják a tisztességes törvénytisztelõ üzletemberek látszatát, miközben az alkalmazottaikat éhbérért dolgoztatják, sikkasztanak és rombolják a környezetet. Ha az ember jobban megfigyeli õket, akkor az elsõ dolog, amit felfedez bennük az pontosan az, hogy a szavaik nem egyeznek a cselekedeteikkel. A látszat, amit fenntartanak egyszerûen nem áll meg a valós életben.

Egy másik dolog, amirõl még felismerhetõk az az, hogy úgy használják az érzelmi szavakat, mint ahogy a színvakok beszélnek azokról a színekrõl, amiket nem is ismernek fel. Sõt mitöbb, mint ahogy a színvak ember soha nem is tudja, hogy színvak ameddig le nem tesztelik, a pszichopata nem tud tudatában lenni a saját érzelmi szegénységének. Szóval tévedés ne essen: nem lehet érzelmileg megbántani õket, mert ilyen nincs nekik! Az érzelmeket csak akkor tettetik, amikor valamit el akarnak érni vele és ilyenkor akár még bûnbánatot is színészkednek. Tudják, hogy az olyan dolgok, mint a bûntudat és bocsánatkérés fontos és hasznos dolgok az emberi világban és szabadon osztogatják ezeket, habár jobbára olyan módon, hogy az áldozatuk bûntudatot érez tõle, de õk maguk bûntudatot nem éreznek és megbocsátást sem várnak, mert nem is érzik magukat felelõsnek a károkért vagy fájdalomért, amit okoztak embertársaiknak.

De, hogy miként bújhatnak meg köztünk mégis ezek a ragadozó gépek? Hát elõszõr is úgy néznek ki, mint mi magunk. És úgy is élnek, mint mi magunk. Másodszor pedig a legfontosabb dologok számukra a látszatok és a külsõségek. Az általuk hordott normalitás álarca a leplezést szolgálja, amely mögött megbújva a legnagyob gonoszságokat követhetik el az embertársaik ellen. A kedvenc elfogalatosságuk a tökéletesség és az erkölcsi tisztaság látszatának fenntartása. Jobbára akút módon aggódanak amiatt, hogy mások mit gondolnak és milyen véleménnyel vannak róluk. Úgy tûnik van valamiféle mentális listájuk vagy katalógusuk arról, hogy mit tesznek és mondanak a tisztességes, jóravaló, normális emberek és végig viszik ezeket a cselekményeket és kimondják a megfelelõ szavakat, amikor ez szükséges, hogy kivülrõl úgy tûnjenek, mint a tisztességes, jóravaló, normális emberek. Ám mindezt nem azért teszik, hogy valóban jó vagy normális emberekké váljanak, hanem, hogy ÚGY TÜNJENEK õk jó és normális emberek. Az "imázs", "látszat" és a "kifelé" szavak nagyon fontosak ahhoz, hogy megértsük a pszichopata moralitását. Miközben teljesen hiányzik belõlük minden motiváció, hogy bármi jót cselekedjenek másokkal vagy másokért, hogy mások egyenlõ jogait és biztonságát tisztelve tisztességesen éljenek a vágyuk, hogy jól nézzenek ki mások elõtt igen intenzív. A jóságuk és tisztességességük annyira felületes, hogy szinte teljes egészében szinészkedés. Sõt valójában egy NAGY HAZUGSÁG, mert semmilyen szándékuk a jótevésre és tisztességességre nincs. Az egész normalitás álarcuk egy nagy hazugság, egy teljes színészkedés. A pszichopaták egész élete arról szól, hogy másokat manipuláljanak a saját kényelmük, érvényesülésük, anyagi jólétük és hatalmuk érdekében. És teszik ezt úgy, hogy közben náha rámegy mások egész élete. A legtöbben bûntudatot érzünk, ha mondjuk megesszük az utolsó darab tortát egy másik ember elõl, és el sem tudnánk képzelni igazából, hogy módszeresen neki álljunk szétzúzni az embertársaink életét a saját érvényesülésünk vagy hasznunk érdekében. Egy normális ember tiszteletben tartja mások érdekeit, kapcsolatait, reputációját, egészségét és egyenlõ jogait. Bennünk ott van az a belsõ mechanizmus, ami megfenyít minket, ha erkölcstelen, etikátlan, önzõ, ártó dolgot teszünk. Amikor valamilyen célt kitûzûnk magunknak, vagy valamilyen vágyunk van, akkor nem elfogadható, hogy a célunk elérése érdekében megalázzunk másokat, szabotáljuk mások szeretetkapcsolatait vagy jövõjét, elsikkaszzunk óriási összegeket, amivel másokat hozunk nehéz helyzetbe, és hasonlók. A bûntudatunk, lelkiismeretünk, együttérzésünk és a törvénytiszteletünk visszatart attól, hogy ilyen áron érjük el a céjainkat vagy vágyainkat. A pszichopatáknak viszont ezek az "árak" nem lényegesek, amikor felmérik, hogy mit kell megtenniük a céljaik elérése érdekében, mivel nincs lelkiismeretük, nem éreznek bûntudatot és azt sem tudják mi az empátia vagy emberség. Maga a lelkiismeret azon múlik, hogy el tudjuk képzelni a következményeket. Viszont a legtöbb "következmény" valahogy a fájdalomhoz vagy szenvedéshez kötödik valamilyen módon, amit a pszichopaták nem igen értenek meg érzelmi szempontból. Megértik a frusztrációt, amit akkor éreznek, ha nem kapják meg, amit akarnak. Ez a vak akaratosságból származó frusztráció számukra a fájdalom, de a fájdalmat, mint úgy nem tudják elõre elképzelni. Egy kísérlet során például fényképeket mutogattak pszichopatáknak, hogy megvizsgálják a reakcióikat. Ezek a fickók ugyanúgy reagáltak egy macska és egy asztal fényképére, mint egy könnyes rettegõ arcra és egy halott fényképére: SEHOGY! Semmilyen érzelmeket nem mértek a rájuk kapcsolt diódákkal. Vagyis érzelmileg nem "ismerik fel" a fájdalmat és rettegést sem.

Harmadszor pedig az emberiségnek van egy általános, vagy közös, átfogó világnézete, ami évezredek alatt alakult ki. Ez a világnézet sajnálatos módon hibás. Ennek a világnézetnek az egyik tartóoszlopa az a hit -vagy akár fantázia-, hogy az emberek egy nagy családba tartoznak és mint ilyenek alapvetõen jóindulatúak. Ismét a Mátrix filmet idézem fel: az emberek azt képzelik, hogy a piros ruhás nõ pontosan olyan ember, mint õk maguk. Ez a fantázia az oka annak, hogy egy pszichológiai vakfoltunk van a köztünk járókelõ gonosszal szemben. Ez a pszichológiai vakfolt a legnagyobb hibája az emberi faj közös világnézetének. Felismerve ezt a hibát, és a tényt, hogy a pszichopátia nem gyógyítható, ma már közismert szakemberek javasolják, hogy az emberi faj két alkategóriába legyen felosztva: a pszichopata génûek és a normális génû emberek alfajaiba.

Állítások szerint nem létezik olyan gyógymód, ami gyógyítaná õket. A pszichoterápia kevés eredményt hoz a gyógyításukban, és jobbára a terápia alatt a saját pszichiáteriektõl tanulják meg, hogy miként kell még ügyesebben manipulálni embereket. Végeredményben még azt sem tudják teljes bizonyossággal, hogy mitõl mások ezek az emberek, akik ugyanúgy néznek ki, mint mimagunk. Ma már több, mint erõs a gyanú, hogy genetikáról van szó és nem betegségrõl vagy gyermekkori bántalmazásról. Sõt egyre többen hangoztatják, hogy a gyermekkori körülmények csupán a pszichopátia felnõttkori kifejezõdését befolyásolják. Azok, akik rossz körülmények közt nõltek fel, látványos bûnözõkké válnak (nyíltan agresszív pszichopatákká). Azok viszont, akik jó családokba vagy jómódba születtek olyan pozíciókba kerülnek, hogy eltusolják a bûneiket. Kétes ügyvédekké, korrupt bírókká és rendõrökké, sikkasztó bankárokká, sötét politikusokká és hasonlókká válnak, azaz fehér galléros bûnözõkké ésd leplezett tömeggyilkosokká. A legtöbbjük soha nem kerül börtönbe a bûncselekményeik miatt, mert belevonják a kollégáikat és üzlettársaikat a bûnözésbe, akik aztán falaznak nekik, illetve olyan pozicióba kerülnek, ahol talán ki sem derülnek a bûneik. A mai politikusok legtöbbje szinte minden kétséget kizáróan pszichopata.

Azok között a tudósok között, akik tanulmányozzák a pszichopátia biológiai okait két fõ teória honosult meg. Az egyik teória úttörõje egy bizonyos Adrian Raine, a Los Angeles-i Dél-Kalifornia Egyetemtõl. A teóriája szerint a pszichopátiáért az agy orbitofrontális kortex régiója -azaz a prefrontális kortex- a felelõs, amely fõszerepet játszik a döntéshozatalban. A másik teória úttörõje egy bizonyos James Blair, a Londoni Egyetemi Kollégiumtól, aki úgy véli, hogy az alapvetõ diszfunkció az amygdalában van, ami egy kicsi mandula alakú struktúra és lényeges szerepet játszik az érzelmek bonyolításában és a félelem közvetítésében. Nem régiben Blair PET scan-es kísérletekkel bebizonyította, hogy az amygdala aktiválásával normális önkéntesekben a mások szomorúságára és dûhére való reagálást lehet szabályozni. Úgy véli, habár erre tudományos bizonyíték még nincs, hogy ez megmagyarázza a pszichopaták empátia és félelemhiányát. A két teória nem zárja ki egymást, mert az orbitofrontális kortex, ami a "gondolkodást" csinálja, és az amygdala, ami az "érzést" csinálja, szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

Egy másik, filozófiai és vallási megközelítés szerint, és ez lenne a "mouravieffi teória", a Földünkön elve két fajta ember létezik, mivel az ember teremtése két fázisban történt. Az egyik és egyben az elsõ ember fajta a 
homo sapiens fossilis , míg a másik fajta a homo sapiens recens . A homo sapiens fossilis lenne az Ádám-elõtti rassz, amit Mouravieff 'antropoidoknak' is nevez, ami csak bizonyos fokig fejlõdhetett, állati karakterisztikumokkal rendelkezett és nem tudott beszélni. Az antropoidnak nincs belsõ énje, magasabb tudata és lelki kapcsolata Istennel. A homo sapiens recens az ádámi rassz, azaz az ember, akibe Isten bele lehellte az 'élet lehelletét', ezáltal magasabb tudatot, belsõ ént és lelket adva neki. Ádám kapta meg a beszédet is és õ nevezett el minden élõlényt a Földön. A két fajta nem áll ugyanazon fennhatósag (vagy Isten) irányítása alatt, és a két rassznak nem is lett volna szabad keverednie, mert ez génregressziót okozott volna. Ám, de az ádámi férfiak látták milyen szépek voltak az antropoidok lányai és azok szexuális közösülés révén gyermekeket nemzettek nekik. Ezért a nagy bûnért cserébe kapott az emberiség egy özönvizet a nyakába, de ez sem tudta leállítani a génkeveredés és génregresszió megbocsáthataltanul bûnõs perverzióját. Isten ekkor beígérte a rossz és a jó mag szétválasztását, (itt a bibliai rossz magból sarjadt gazról, azaz az antropoidokról, és a jómagból származó emberrõl beszélek) ami a Szent Lélek korszakában fog megtörténni, amikor is az ádámi rassz végre valódi énazonosságot kap és felemeltetik. Állítólag most már a Szent Lélek korszakába léptünk és ez a szétválasztódás már folyamatban is van.) A mouravieffi antropoid fajta lényegében a pszichopaták és nárciszisták tipikus jellemzõivel bír és a teóriáját alátámasztani látszik, hogy sok kultúrában fenn is maradt ez a két rassz közötti megkülönböztetés. A németek untermensch, az indiaiak érínthetetlenek, a görögök helot és a zsidók goj kifejezései ilyen megkülönböztetések, habár fõként a németek és a zsidók esetében a politikai és vallási vezetõk ezeket a megkülönböztetõ jelzéseket nacionalista és politikai célokból félreértelmezték, így az értelmezésük a köztudatban teljesen eltorzult. Azok pedig, akik olvasták a bibliát bizonyosan emlékeznek arra, amit Jézus is mondott, 'A ti atyátok az ördög..". A bibliai Jézus maga is tehát különbséget tett a két fajta ember között, két különbözõ atyai fennhatóság alá helyezve õket. Állítólag Jézus asszonya, Mária is úgy filozofált, hogy két rassz van, akik olyanok, mint két ikertestvér, de meg lehet õket különböztetni, mert az egyik meg van jelölve fizikailag. Véleményem szerintem ez egy jelképes megjelenítése a jó és rossz magbõl sarjadt két ember fajtának: a spirituálisan fejlett, lélekkel megáldott fajtának, aki tovább léphet az evolúcióján egy spirituális átalakulás révén, míg a másik, ahogy Mouravieff állította, az antropoid fajta, akinek nincs lelke és felsõbb énje, nem fejlõdésképes és majd egy késõbbi 'ciklusban' válhat lélekkel megáldott emberré.

Valaki nem régiben arra hívta fel a figyelmemet, hogy az Egyetemes Emberi Jogi Nyilatkozatban az szerepel, hogy mindenkinek joga van más fajjal házasodni. A kulcsszó itt a 'faj'. Ez a személy nem értette, hogy mit jelentsen az, hogy más fajjal házasodni. A mouravieffi teória erre tökéletes választ adhat. Lényegében azt már elismerik a tudományos közösségekben, hogy a pszichopata 'más fajta ember'. Amit viszont jelenleg teljes bizonyossággal tudunk róluk az az, hogy nincs belsõ énjük, és hogy, õk az emberiség parazita átkai, mert ahol csak megfordulnak káoszt, lázdásokat, ellentéteket, viszályokat, békétlenséget, korrupciót, romlást, pesszimizmust, veszteségeket és szenvedéseket idéznek elõ manipulatív módon, miközben parazita módon élsõködve kifosztanak mindent és mindenkit, akit csak tudnak. Lényegében az emberi faj egész történelmének meghamasítását és az emberiség folyamatos hanyatlását nekik köszönhetjük.

Legyen bármi is az oka annak, hogy ezeknek a kreatúráknak nincs belsõ vagy felsõbb énjük énjük és humanizáló funkcióik, tény és való, hogy az erõs pszichopata befolyás alatt álló társadalmak, erkölcsi és nem ritkán gazdasági hanyatlásnak is indulnak. Az ilyen társadalmakban megnövekszik a korrupció, a törvénytelenség, a szociális bûnözés és szervezett bûnözés, a hazudozás, illetve állandósulnak a mesterségesen elõidézett belsõ társadalmi ellentétek és viszályok. Ezzel egyenes arányban csökken az istenhit és emberség, és eluralkodik az emberek gondolkozásában és világnézetében a negativitás és pesszimizmus. Az ilyen társadalmak egyre jobban elállatiasodnak. A pszichopata önmaga lelketlen, erkölcstelen, állatias, torz énjét vetíti ki az egész társadalomra úgy, hogy az egész társadalmat olyan létbe és magatartásba manipulálja, ami önmagát tükrözi. Jellemzõen ott, ahol pszichopaták vannak hatalmon az állampolgárok adópénzét elsikkasztják aztán a beállt gazdasági csõdért magukat az állampolgárokat okolják, vagy elõidéznek egy polgárháborút, hogy a nagy káoszban lelépjenek a gigászi pénzekkel. A népességeket folyamatosan hazugságokkal etetik a médián és különbözõ propagandákon keresztül. A társadalmi és gazdasági károk, amiket ezek a rosszindulatú paraziták okoznak az emberiségnek még csak fel sem becsülhetõ. Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy az emberiség azért nem tudott valós fejlõdést produkálni az elmúlt néhány ezer évben, mert ezek a rossz indulatú paraziták ránk telepedtek.

Ami a személyes szintû élményeket illeti, majdnem minden áldozat, legyen az intim társ, barát, üzleti társ vagy idegen, arról számol be, hogy a pszichopatával való találkozásuk kezdetétõl az egészségükben egy állandó hanyatlás áll be. Úgy tûnik, hogy ezek a kreatúrák leszippantják az életenergiáinkat, ami viszont az egészségünk gyengülését okozza. Mégha nem is folytatnak borzalmas pszichikai bántalmazó hadjáratokat ellenünk, akkor is a pszichopatával való hosszas kapcsolat következtében az energiáink elpárolognak, fáradtságot érzünk, depresszió gyötörhet minket és mindenféle betegségek jöhetnek ki rajtunk. Egyébként ezért is nevezik ezeket a kreatúrákat 'energiavámpíroknak' és parazitáknak. Nem csak áldozatok hanem még világhírû pszichiáterek is, mint például Cleckley, az "Ép elméjûség álarca" írója, közel kerültek ahhoz, hogy azt állítsák a pszichopaták esszenciálisan "lélekevõk". (Spirituális szempontból megközelítve, ha megölik a lelkünket, akkor nem tudunk Istennel kapcsolatban maradni, vagyis lezárják az utat a krisztusi tudathoz és a krisztustudatban rajtunk keresztül ható isteni jó befolyását a Földre!)

A pszichopaták áldozatai az élet minden szférájából kerülnek ki, tehát nem kategorizálhatók, mint nõk vagy akár szegények. Ezek a kreatúrák még pszichiáterket is átvágnak és rávesznek és a szakemberek nem is szeretnek velük dolgozni, mert állítják, hogy már rövid kontaktus is érzelmi károkat okoz egy normális érzelmi világgal rendelkezõ emberben. Emellett az egész lényük és gondolkozásuk apró hazugságokra épül és a szakemberek elvesznek ezekben az állandósult hazugságokban. Egy pókhálónyi hazugsággal, egy egész hazugságvilággal, találkozunk, amikor megpróbáljuk megérteni a pszichopata cselekményeit és gondolkozását. Feltehetõen ezekkel a hazugságokkal azt próbálják leplezni mások elõl, hogy õk valójában mások, mint a normális emberek és a hazugságvilágukat már szinte születésük pillanatától szövögetik. Ez az, amit Cleckley a 'normalitás álarcának' nevez könyvében. Az áldozatok maguk jobbára csak a kapcsolat végén ismerik fel, hogy a baráti, vagy szerelmi kapcsolat csak az õ elméjükben volt valós, mivel a pszichopata mindent csak elszínészkedett bármilyen valós érzelem nélkül. Amikor ezek az emberek lelépnek jobbára összetört álmokat és szíveket, szenvedést, szétzúzott kapcsolatokat és kiürített zsebeket hagynak maguk után. És õk így élik le az egész életüket, amerre csak mennek az életben ezt hagyják maguk mögött. A nõk, a kiszolgáltatott helyzetbe kerültek és a gyengébbek a pszichopaták kedvenc célpontjai, mivel a 'becsület' és 'jellem' szavak abszolút nem léteznek a szótárukban. Ám az áldozatok lehetnek üzlettársak is, akiket megrövidítenek, törvénytelenségekbe manipulálnak, majd lelépve ott hagyják õket az általuk kreált problémákkal.

Amikor felelõsségre vannak vonva, vagy napvilágra kerülnek a szörnyûséges cselekményeik és manipulációik, akkor soha nem vállalnak felelõsséget az általuk okozott károkért. Általában mindent tagadnak, de amikor be is vallanak valamit, akkor azt úgy teszik, hogy az igazságba beleszövik a hazugságaikat és úgy manipulálják a helyzetet, hogy maga az áldozat tûnjön fel rossz színben. Nem ritkán a saját áldozataikat vádolják illabilis elmeállapottal, irracionális gondolkozással, hazudozással és felelõsséggel a megkárosulásért. Nem meglepõ az olyan gondolkozás tõlük, hogy nem õk maguk felelõssek a saját bûncselekményeikért, hanem az áldozat, mert, hogy példának okáért õ hagyta kint a pénztárcáját, megbízott benne, vagy nem látta jönni a nagy átvágást. Õrületesen az áldozatot és magát az alkalmat a bûn elkövetésére vádolják és nem önmagukat. Tény és való, hogy néha igen intelligens embereket vesznek palira és ezek az emberek utólag nem gyõzik kérdezni önmaguktól, hogy 'Miként lehettem ennyire gyanútlan vagy naív? Miként nem láthattam, hogy az elejétõl kezdve manipulálva voltam?". De ha nem õk maguk teszik fel ezt a kérdést, akkor bizonyos, hogy az ismerõseik fogják feltenni nekik. Azok az emberek, akiknek nem volt személyes tapasztalatuk pszichopatákkal el sem tudják képzelni, hogy milyen mesterien manipulálnak minket és, hogy ÁLLANDÓAN manipulálnak minket. Ahogy egy pszichopata elmagyarázta, elõször megfigyelnek minket, felmérik a gyengeségeinket és szükségleteinket, behorgásznak minket azzal, hogy kielégítik ezen szükségleteket vagy rájátszanak ezen gyengeségekre, majd megszorítják a satut és kipréselnek belõlünk mindent, amire nekik van szükségük. Aztán dolguk végeztével tovább is állnak. Egyébiránt a pszichopatáknak olyan szofisztikált érveléseik vannak, hogy ember legyen a talpán, aki szembe tud szállni velük, ám ezek az érvelések nem ritkán az õrületre emlékeztetnek. Sõt maguk a cselekményeik néha teljesen õrültek, habár mivel pontosan tudják mit tesznek és a cselekményeiknek/manipulációiknak mik a következményeik, nem lehet õket klinikai õrülteknek nyilvánítani.

Az alábbaikban felsorolom az ismert pszichopata típusokat. Kérlek te Kedves Látogató, tartsd észben, hogy néhány jellemzõ minden típusra vonatkoztatható. Minden típusú pszichopatának egy nárciszisztikus és gigászian felfuvalkodott nézete van önmaga értékérõl és és fontosságáról. Másokat, mint alacsonyabb rendû lényeket látják, míg önmagukat a világegyetem középpontjának, magasabb rendû lényeknek, akiknek jogukban áll saját szabályaik szerint élni, akár mások kárára is, és akiknek különleges kiváltságaik és jogaik vannak másokkal szemben. Úgy képzelik, hogy maga a tény, hogy léteznek máris jogosultakká teszi õket, minden speciális talentum vagy elvégzett munka nélkül is különleges privilégumokra, pénzre, státuszra és a többi. Az egocentrikusságuk egyszerûen kirívó, nem is tudják mások jogait, biztonságát vagy véleményét figyelembe venni, ha az éppen nem egyezik az õ véleményükkel. Az elméjükben másoknak nincs is jogosultságuk a véleményalkotásra, amennyiben az eltér az övéktõl, hiszen úgy hiszik, hogy õk valamilyen kiválasztottság révén sokkal jobban tudnak mindent. A pszichopaták jobbára arrogánsak, maróan cinikusak, nem ritkán egyesen és nyiltan sértegetnek másokat, teljesn rosszhiszemûek, rettenetesen pesszimisták, mérhetetlenül szemtelenek, és túlzott az önbizalmuk. Majdnem mindig mások feletti hatalomra és irányításra törekednek és egyáltalán nem is tudnak másokkal egyenelõen együttmûködve létezni. Mindemellett ÁLLANDÓAN hazudoznak, és a hazudozás úgy jön számukra, mint másnak a lélegzés. Ám, ha hazugságokon kapják õket, akkor sem jönnek zavarba, hanem ehelyett, mások teljes döbbenetére, egyszerûen átvariálják a történetüket, amibe újabb hazugságokat szõnek bele. A lelketlenség, a manipulálás, a pszichikai/érzelmi bántalmazás, a felelõsség nem vállalása, illetve mások felhasználása, kihasználása, meglopása, korrumpálása és cserben hagyása is minden típusra vonatkoztatható.
1. A Jekyll és Hyde (a legsûrûbben elõforduló szociopata)
Õ egy erõteljes személyiségû ember, aki szinte lesöpör a lábunkról. Jön, lát és gyõz! Úgy vágódik be nálunk, hogy visszatükrözi a SAJÁT értékeinket, érdeklõdési körünket, életfilozófiánkat, ízlésünket és szokásainkat. Érdeklõdik mindenrõl, ami velünk kapcsolatos. Becsületességet és õszinteséget tettet. Szereti az áldozatot játszani (pl. a gonosz számító elsõ felesége kifosztotta). A nõk sokszor meg is sajnálják és azonnal kijön a gondoskodó, pátyolgató ösztönük. Jellemzõje, hogy elég gyorsan házasságot és stabilitást akar, ám ez a kontrol mániákus csak azt akarja elérni, hogy rá támaszkodjunk és a késõbbiekben aktívan aláássa az önbizalmunkat, hogy önállótlanodjunk és õ váljon a mi bizonyosságunkká. Segítõkésznek, becsületesnek, támogatónak, nagylelkûnek, hõs és hûséges szerelmesnek tûnik abban a fázisban, amikor "idealizál" minket. Ez a fázis viszont SOHA sem tart örökké és elõbb-utóbb kijön a Hyde személyisége. Amikor az idealizálás fázis véget ér, mert elérte a céljait és nincs többé szüksége az áldozatára, vagy, mert megunta a partnert, az áldozatot -legyen az feleség vagy barátnõ- lelketlenül objektifikálja (élettelen, értéktelen tárgyként kezeli) és megszabadul tõle. Ez úgy realizálódik, hogy egyik napról a másikra egész életen át imádott gyémántgyûrûs mennyasszony királynõbõl egy spermában pacskoló, orgiákban szétkefélt, AIDS-es utcasarki elmebeteg kurva leszel, akit még mocskos prostinak nevezni is megtiszteltetés lenne. Teljesen meggyõzõen tudja utánozni az emberi érzelmeket ám, amikor végre kiderül, hogy csak színészkedett a kényelem, haszonszerzés és szexuális elõnyök érdekében, és milyen lelketlen érzelmi és lelki brutalitásra képes valójában, olyan rendkívül sokkoló lehet a lelkiismeret, bûntudat és emberség teljes hiánya, hogy az már-már FELFOGHATATLAN. Vagy önként befejezzük a kapcsolatot és mentjük, ami még menthetõ vagy õ fog lelketlenül ledegradálni, leverni, megõrjíteni, kifosztani és eldobni, hogy egy újabb "tökéletes" partner vagy lehetõség után nézzen. Általában nem hûséges, de a saját áldozatait vádolja hûtlenséggel. Az áldozatok súlyos érzelmi és anyagi károkat szenvednek és az érzelmi gyógyulás hosszú, mert a legbrutálisabban bánik el azokkal, akiktõl meg akar szabadulni. Megjegyezendõ, hogy ez a fickó tönkreteszi az egészségedet és romba dönti az életed infrastruktúráját, kifosztva és egy szál ruhában kell újrakezdeni az egész életedet, de ettõl függetlenül úgy áll ki a publikum elé sármosan, elbûvölõen, "õszintén", mintha minden a legnagyobb rendben lenne és õ lenne a legtisztességesebb ember. És moralizál az erkölcsrõl! Olyan horrorisztikus amit mûvel, hogy amikor az áldozat elmeséli szinte rémfantazmagóriának tûnhet és nem hiszik el az emberek, mert nem tudják elhinni, hogy egy látszólag sármos, tiszteltreméltó ember így bánhat másokkal!
2. A gyenge elbûvölõ nõ
Ez az édes, hízelgõ, õszinte, nõies, gyengéd érintésû, elesett, érzelmileg kiszolgáltatott, gyenge dáma, úgy tûnik nem tud megbirkózni a valós világ dolgaival és rászorul, hogy egy erõs férfi fogja a kezét és felkarolja. A színészkedése teljesen hitelesnek tûnik, de csak azt a célt szolgálja, hogy behorgássza a férfiakat. Általában áldozatnak állítja be magát, de ez a parazita kicsalogatja és rájátszik a férfiak természetes védelmezõ ösztöneire. Mesterien tudja manipulálni a férfiakat mások ellen, akár még bántalmazásba vagy bûncselekmények elkövetésébe is. Amikor az álarca végre lehullik, az áldoztok megismerhetik a döbbenetesen számító, irigy, kapzsi, ragadozó, gyûlölettõl eltorzult, kegyetlen, lelketlen, ravasz szinte vadállati pofázatát. A szeretetnek, az együttérzésnek és emberségnek még csak nyoma sincs benne. Ez a nõ halálosabb tud lenni, mint a férfi "kollégái", mert a szexualitást is kizárólag manipulálásra használja és képes arra, hogy egy férfit teljesen megnyomorítson a férfiasságában. Érzelmileg egy 5 éves kislány szintjén van, és olyan õrülten akaratos hogy, ha nem kapja meg, amit akar csak látszólag törõdik bele miközben azon ügyködik manipulatív módon, hogy az áldozatának még a lelkét is kigyilkolja vagy tönkre tegye az egész életét.
3. A hazug-hazug
Ez a fajzat látszólag minden ok nélkül is hazudik. Mesterien tekeri a szavakat (a mieinket is) és még mesteribben tereli el a figyelmet kényes kérdésekrõl, a kérdések egyenes megválaszolásától. A tényeket is ügyesen homályosítja vagy fordítja maga hasznára. Amikor igazat mond, akkor is úgy és akkor mondja, amikor ezzel a saját céljait segíti vagy manipulálhat másokat a saját elõnyére. Ennél a kreatúránál megfigyelhetõ az is, hogy egy mondatban hazudik és mond is igazat. Nagyon kell figyelni vele, mert úgy összemossa az igazságot a hazugsággal, hogy a végén már az ember azt sem tudja, mikor hazudik és mikor mond igazat. Mimagunk kételkedni kezdünk az igazságban. Hipokrata módon moralizál, miközben folyékonyan hazudozik, kihasznál, felhasznál, manipulál és bántalmaz. A felénk irányított hazugságai jellemzõen érzelmileg írgalmatlanul kegyetlenek és ezeket természetesen ügyesen megfogalmazott mérgezõ mondatokban adagolja. Az áldozatait érzelmileg instabilnak állítja be és másokat okolva mindenért SOHA nem vállal felelõsséget a saját cselekedeteiért és szavaiért.
4. Az izgalomkeresõ
Õ soha nem tanul a múltbeli meggondolatlanságaiból és tévedéseibõl. Könnyen elunja magát, a szüksége az izgalomra egyre súlyosbodik a kor elõrehaladtával. A felelõtlensége elég gyakran veszélyezteti mások testi épségét, érdekeit, kapcsolatait stb. Nincs fegyelme a saját impulzusai felett és rossz az ítélõképessége. Törvényszegés, bûnözõ magatartás és droghasználat szokványos az ilyen szociopaták/pszichopaták esetében.
5. Néró, a rosszindulatú pszichopata
Õ már nem a Jekyll és Hyde típusú, hanem a normalitás álarca nélküli pszichopata. Ez egy szadista, akinek az áldozatai mindig emlékezni fognak az üres, jéghideg, ragadozó tekintetére. Õ a nyílt nõbántalmazó, a gyermekbántalmazó, a zaklató, a gyilkos, a sorozatgyilkos, a tömeggyilkos politikus vagy vallási vezetõ, az erõszakoskodó, a terrorista, a gyújtogató, aki egyébként elég arrogánsan szokott viselkedni és maróan cinikus. Alacsony a stressz toleranciája szóval hihetetlen dührohamokat tud kapni és kiszámíthatatlanná válhat. Mivel gyermekkorában valószínûleg olyan környezetben nõtt fel, ahol a becsapás, cserbenhagyás, hazudozás, megalázás és az eltúlzott büntetés szokványos volt õ is várja a becsapást, a megalázást és a büntetést. Ez a fenevad az, aki szadista módon majd megõrjít az agyjátékaival, provokál, inzultál, zaklat, kínoz lelkileg és agyilag (vagy akár testileg és szexuálisan is) csakhogy idegösszeroppanást kapjál. AZ ÉLVEZET KEDVÉÉRT KÍNOZZA AZ ÁLDOZATAIT. Sokan közülük szexuális deviáns és roppant kedveli a szado-mazó típusú szexet. A többi szociopatához hasonlóan, abszolút nincs lelkiismeretfurdalása, nem érez bûntudatot és nincs tekintettel mások érdekeire, biztonságára, egészségére stb. Szadisztikusan a nálánál gyengébbeket pecázza ki magának: nõket, gyermekeket, egyedülállókat, idõseket vagy valamilyen okból kiszolgáltatott helyzetben lévõket. Õ az, akit a média imád a borzalmas bûncselekményei miatt! EZEK A PSZICHOPATÁK TÚLNYOMÓ TÖBBSÉGÜKBEN SKIZOID/PARANOID BEÜTÉSÛEK ÉS DELUZIÓSAK. Többen közülük Néróknak, isteni kiválasztottaknak, professzoroknak vagy ítélõbíróknak képzelik magukat, akiknek a feladata, hogy büntessenek vagy rideg, kegyetlen leckéket tanítsanak. Nem ismerik a mértéket. Például egy nõ kacéran néz rá és ettõl úgy dönt, hogy úgy kell tisztességes viselkedésre tanítania, hogy romba dönti az egész életét vagy megerõszakolja, meggyilkolja és feldarabolja. ABSZOLÚT NEM ISMERIK A MÉRTÉKET ÉS NINCS BENNÜK SEM BELSÕ GÁT, SEM KÜLSÕ TÁRSADALMI GÁT, AMI MEGÁLLÍTANÁ ÕKET. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A NYERS ERÕSZAK ÁLLÍTJA MEG ÕKET, DE EZ VONATKOZTATHATÓ A TÖBBI TÍPUSÚ PSZICHOPATÁRA IS. A legkisebbb vélt vagy valós hibára eltúlzottan reagálnak, és legtöbbször a "hiba" valójában vélt hiba, mert a saját borzalmas elõítéleteit és közveszélyes delúzióit vetitík ki másokra.
6. Az arrogáns
Õ mindig a középpontban akar lenni és ezt vagy negédességgel, sármmal éri el vagy durva arroganciával. Az a legfõbb vágya, hogy irigyeljék, féljék és gyûlöljék. Úgy igazgatja a dolgait, és manipulál másokat, hogy pontosan ezeket az érzelmeket váltsa ki az emberekbõl. Ezekbõl aztán soha nem elég neki. Csak úgy pacskol és ragyog az általa gerjesztett és felkorbácsolt irigységben, a tõle való félelemben és a felé irányuló gyûlöletben. Épelméjû ember a szeretetet, megbecsülést, barátságot és tiszteletet óhajtja, de nem õ! Híresség vagy hírhedtség, számára egyre megy, ha ez a középpontba helyezi és kiváltja mások figyelmét, irigységét, gyûlöletét vagy félelmét. Cinikus, arrogáns és felvág az értéktárgyaival, gazdagságával, elõnyös kapcsolataival, vagy akár szellemi/fizikai adottságaival. A reakciói jellemzõen eltúlzottak, így rettenti és zavarja meg az áldozatokat (ez az eltúlzott összezavaró reakció egyébként jellemezõ majdnem minden pszichopatára).
7. A karizmatikus vezetõ
Ez a fajzat a manipuláció NAGYMESTERE. Mindenkit manipulál, hogy státuszhoz, ranghoz, irányításhoz, pénzhez, figyelemhez jusson. Eljátssza az erényest, az erkölcsöst, a tökéletes apát és férjet, a spirituális vezetõt, a bölcs tanácsadót, a mentort, a hûséges barátot. Karizmatikus, nagy az önbizalma, határozott a fellépése és szinte tökéletesnek tûnik. Ám mindez csupán arra szolgál, hogy státuszhoz, ranghoz, elõnyökhöz, figyelemhez jusson. Az agymosó technikái igen kifinomultak és fejlettek éppen ezért vallásos közösségekben, szektákban és a politikában sûrûn megtalálható. Általában a hiszékenyeket, a gyengéket, a tanulatlanokat, a tájékozatlanokat, az elesetteket és kiszolgáltatottakat, és a gyenge szellemi képességûeket célozza meg és használja fel a céljaira. Látszólag jóindulatúan pátyolgatja és irányítgatja a közösséget, de ebben nincs az égvilágon semmilyen alturizmus, mert csak is kizárólag kóros önérdekbõl és önzésbõl teszi.
8. A szexuális ragadozó
Hiperszexualitás, pornográfia, orgiák, családon belüli szex, fiatalok megrontása, pedofilia és rengeteg maszturbálás tapasztalható nála. Az áldozatok tudnak csak mesélni arról, hogy milyen ördögi módszerekkel manipulálja bele az embereket mindenféle szexuális tevékenységbe. Fiatal, idõs, férfi vagy nõ, nála nem számít, ameddig szexuálisélvezetet tud belõlük magának kovácsolni. Preferálja a szado-mazót. Könnyen elunja magát, egyre elferdültebb vagy veszélyesebb szexet követel és keres magának. Ennek az elmebetegnek van egy ellentéte: az, aki teljesen megtagadja a szexualitást, intimitást és az érzelmeket a szerelmi partnerétõl. Izgalmat és vágyakat gerjeszt, aztán elutasítja vagy a természetes nemi szükségletei miatt bünteti és alázza a partnereit. Míg az elõzõ az állandó felfokozott szexuális érzelmekkel és atmoszférával kínozza az áldozatait, ez az utóbbi azon élvezkedik, hogy a társa alapvetõ szexuális és érzelmi szükségleteit megvonja és figyeli, miként kínlódik és hervad miközben rosszhiszemûen gúnyolódik a szenvedésein. KIGYILKOLJA a nõt a nõbõl, a lelkével együtt. És ez is a célja, mert egy misogín (nõgyûlölõ) szadista, aki a nõben nem "ajándékot" és a másik felét látja, hanem ádáz riválist. Ám ezzel egyidõben rettenetesen irigy is rá, és nem ritkán példának okáért annak a parfümjét vagy használati tárgyait hasznája titokban. Mindkettõ fajzat szereti degradálni, élvezeti cikké tenni és megalázni a partnereit.
9. A nomád parazita
Ennek a fajtának nincsenek hosszú távú tervei. Nem tudja magát elkötelezni, nincs benne dedikáció, teljesen céltalan, és teljesen irreális elvárásai vannak. Kifejezetten egy opportunista, aki ragadozóként keresi a lehetõséget, hogy másokat kihasználjon, meglopjon, vagy mások érdemeit elorozza.
10. A szélhámos manipulátor
Egyetlen dolgot élvez mindenek felett: egymásnak uszítani embereket, közösséget, társadalmakat, attól függõen, hogy milyen pozícióban van. Az embereket, mint "poxy"-kat használja fel a másokkal való érintkezésre, õ maga a háttérben marad és perverz módon élvezi a színjátékot, amit õ tervelt ki és manipulált ki mások felhasználásával. A "szövetségeseit" és a célpontjait egymástól elkülönítve tartja és mint bábukat játssza ki õket egymás ellen. Rettenetesen ügyes a szavak csavarásában és nagyon sármos szóval általában eléri, amit akar. Sokszor azonban megfélemlítéseel, hamis tudálékossággal, tettetett segítõkészséggel teszi magát "nélkülözhetetlenné" és éri el a céljait. Nagy önbizalommal és fontossággal avatkozik bele minden problematikus helyzetbe és fog hozzá a problémamegoldásba. Majdnem mindig a pénz és az elõnyök a célja, de van, amikor csak szórakozásból manipulál, zavar össze és uszít egymásnak másokat. Bármibe beleegyezik, bármit megígér csak, hogy aztán cserben hagyjon vagy pontosan az ellenkezõjét tegye. Ezek után természetesen téged vádol meg az egyezmény megszegésével. Rettenetesen élvezi a jogi helyzetek fabrikálását, amelynek keretében a saját áldozatait bebörtönöztetheti, vagy perbe foghatja mindenféle károkért. A valóságban õ maga idézi elõ és manipulálja ki ezeket a jogi helyzeteket.
11. A szakmai terrorista
Õ minden intelligens és erkölcsös értelmiségi rémálma. Sõt, szerintem minden alkalmazott rémálma. Általában jó a fellépése, elég sikeres a szakmájában, intelligens és jó a szakmai reputációja is, de az az apró jellemhibája van, hogy másokat kegyetlenül hátba szúrva, másokat manipulálva, másokat ellehetetlenítve, elértéktelenítve és elgáncsolva jut egyre feljebb a cég ranglétráján. Ha útjában állsz nem számít, hogy 3 gyermeket etetsz a fizetésedbõl, kegyetlenül kicsinál. FIGYELEM: ez az a fajzat, aki mások szellemi képességeit elértéktelenítve, vagy mások szellemi képességeit és produktumait felhasználva és ELTULAJDONÍTVA jut elõre a ranglétrán. Ez az a fajzat, aki másokat felhasználva kegyelem nélkül kicsinálja a vetélytársnak vélt alkalmazottakat. Mindig felhasznál másokat és a mások feletti irányításra törekszik. Ezért is található meg olyan sokszor vállalatok felsõvezetõségében, a politikában és a pénzvilágban. Amikor hatalomra jut kegyetlenül és gátlástalanul visszaél a hatalmával. Az alatta lévõkkel rosszul, lekezelõen, arrogánsan bánik, talpnyalásba és meghunyászkodásba manipulálja õket, sõt akár pszichikai terrorban is tarthatja õket képtelen elvárásokkal, kiszámíthatatlansággal és állandóan változó "szabályokkal". Hátulról, manipulatív módon mérgezi meg a munkahelyi atmoszférát, aminek következtében hanyatlik a kollektíva produktivitása. Nagyon rossz az ítélõképessége és rossz döntéseket hoz, ami káros befolyással van munkaközösségekre, közösségekre és társadalmakra. Nincs szociális érzékenysége, de majdnem mindig gyanakvó és paranoiás. Másokat használ fel, hogy hatalomra jusson, ám amikor eljön a hála ideje, akkor a segítõit hálából kirúgja, elhetetleníti vagy faképnél hagyja. Legrosszabb esetben a saját segítõire keni minden bûnét, amit a hatalomra jutása sötét útján elkövetett.
12. A gyermek pszichopata
A pszichopátia tünetei már 3 éves kortól mutatkozhatnak. A fiatal delikvens már zsenge korban lengeti a pszichopátia vörös zászlóit: a hazudozást, a folytonos verekedést, durva rivalizálást, más gyerekek terrorizálását (köpködés, rugdosás, kiközösítés, megalázás), állatkínzást, tûzgyújtást, drogok kipróbálását, rongálást, manipulációt (olyan édesnek és ártalmatlannak tud tûnni, amikor rajtakapják valamin, és micsoda különleges képessége van ahhoz, hogy egymásnak uszítsa a felnõtteket!). Tindézser korban szokványos a megrögzött lopkodás, megrögzött hazudozás, a közlekedési szabályok rendszeres áthágása, mások manipulálása, szabados nemi élet, esetlegesen a fiatalkori bûnözés. A pszichopátia valószínûsíthetõen NEM környezeti befolyás következménye, hanem genetikai kódolás eredménye, tehát itt nem csak rossz családokból származó brutálisan bántalmazott gyermekekrõl van szó, hanem látszólag rendes vagy gazdag családok gyermekeirõl is. A különbség a rossz családi háttérbõl és jó családi háttérbõl jövõ pszichiopaták között csupán annyi, hogy az egyik egy börtöntöltelék lesz és látványos bûncselekményeket követ el, míg a másiknak eltusolgatják a bûncselekményeit vagy olyan hatalmi pozicíóba kerül, ahol minden következmények nélkül követhet el bûncselekményeket (pl. politika, pénzügy, bíróság, rendõrség, stb.). A pszichopaták az élet MINDEN területén megtalálhatók, beleértve a családjainkat. Ha zsenge korban felismerjük a pszichopátia jeleit, akkor szigorú és következtes szabályokkal rá lehet szoktatni a gyermeket, hogy betartsa a mások biztonságára és érdekeire vontatkozó szabályokat. A tinédzser kortól kezdve már nem igen lehet segíteni rajtuk és a pszichoterápia is csak némileg tudja õket szocializálni.


sátánizmus
"Te, aki feláldozod a gyermeket, nem teheted ezt többé!
Megfeszítésed követeli ember s Isten, hagyd hát abba önként."
Szívem szerint ezt az egész sátánista témát lezárnám azzal a fehívással, hogy 'Emberek, emberek! Itt rohangálnak köztünk a lipótmezei õrültek, akik Lucifert akarják megidézni, néha vért szürcsölnek, gyermekekkel orgiáznak, mániákus keresztre feszítõk és szívet esznek vacsorára. Összekék õket fogdosni és elmegyógyintézetbe zárni, vagy a pokolra juttatni õket, ahová valójában valók. Gyerünk emberek, kapjuk el õket!" A probléma azonban az, hogy ha követjük a sátánista szekták szálait, akkor a Globális Pszichopata Bûnkartell kormányfeletti árnyékhatalmához jutunk, és azt találjuk, hogy a sátánizmus vezetõ kasztja maga a Globális Pszichopata Bûnkartell, akiket nem lehet csak úgy elkapni, mert jól körbe barrikádozták magukat. A világ legbefolyásosabb csoportjaiban megtalálhatók az emberiség legszélsõségesebb elemensei, a sátánisták, akik az ezoterikus és okkult ismereteiket politikai irányításra és perverz élvezetekre használják. És ezek a befolyásos emberek sátánista befolyást gyakorolnak ránk a médián, a szervezett bûnözésen, az oktatáson, a vallásokon és még sok más forráson keresztül. Nem meglepõ tehát, hogy a sátánista szektákat engedélyezik és támogatják világszerte miközben a valódi spirituális felemelkedést és örökkévalóságot proféciáló szervezõdéseket "szektáknak" állítják be, démonizálják és nyíltan üldözik. "Õrült szektásoknak" állítják be a valódi spiritualitást követõket, pontosan, ahogy "õrült náciknak" állítják be az olyan igazságok kimondóit, akik ellentmondásban vannak a sátánista cionisták, Szabadkõmûvesek, Illuminátusok és a Globális Pszichopata Bûnkartell történelemhamisításaival, áltudományaival és álhíreivel. A Szabadkõmûveség és az Illumináti, két gigászi és közismerten sátánista szekta, akiknek a tagjai ott vannak a kormányainkban, az egészségügyben, a médiában, a jogban és az életünk MINDEN területén, él és virul, miközben kis jóindulatú pozitív befolyást gyakorló spirituális csoportok tagjait bilincsbe verve, nagy nemzetközi publicitások közepette tartóztatják le és záratják elmegyógyintézetekbe.

Ma a sátánizmus a leggyorsabban növekvõ földalatti bûnözõ mozgalom VILÁGSZERTE, és egyenesen köthetõ a nácizmushoz, a terrorizmushoz, a drogkereskeddelemhez, gyermek szexrabszolgasághoz, és az egyre több napfényre kerülõ borzalmas gyermek és nõbántalmazási esetekhez. Sátánisták köthetõk olyan botrányokhoz, mint gyermekek repülõztetése Washingtonba amerikai politikusokhoz szexorgiákhoz, de a jelenleg érvényben lévõ Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program nevû holokauszt és eugenikai tevékenységet is sátánisták és pszichopaták dolgozták ki és mûködtetik. Sátánizmus köthetõ olyan nemzetközi botrányokhoz is, mint óvodások és kisiskolások csoportos szexuális megrontása úgy Olaszországban, mint Kínában és Amerikában. A sátánista bûnözés tehát természetében a rosszindulatú okkultizmushoz kapcsolódik és egy szélesebb bûnözõ folyamtosság része. A Globális Pszichopata Bûnkartell sátánista-pszichopata befolyása, illetve sátánista szekták befolyása alatt állank olyan intézmények VILÁGSZERTE, mint a titkosszolgálatok, a katonaságok, elmegyógyintézetek és kórházak, bíróságok, oktatási intézmények, a szervezett vallás, a tudományok és tudományos kutatások, az egész szórakoztató ipar, úgy a média, mint a film és zeneipar, a kaszinók, a legtöbb nemzetközi mammut részvénytársaság, az Internet, telefon és postai szolgáltatások. És természetesen a tõzsdék, a kereskedelem teljes egésze és a kormányaink. Mindezek után nyilvánvalóan nyíltan foglalkozni kell a sátánizmus és a sátánista befolyás témáival.

A leglényegesebb dolog, amit a sátánizmusról tudni kell az az, hogy a sátánista rituálék célja a Föld energiamátrixának, azaz a kollektív emberi tudat energiamezejének, negatív egynesúlyban tartása. Másként fogalmazva, a sátánizmus célja az emberi kollektív tudat egy romboló kreatívitással történõ negativizálása és primitivizálása. Jelenleg, ahogy az olvasó ezeket a sorokat olvassa, folyamatban van az emberi faj sátánista beavatása, ami a WTC tornyok felrobbantásával kezdõdött. A terror, a fájdalom, félelem és más borzalmak összességükben traumatizálják az emberiség kollektív tudatát, amikor is az embereknek több irányból és koordináltan megragadják a tudatát/lelkét és mindenféle negatív sátánista és náci nézetekkel és gondolkozással indoktrinálják õket. Ehhez a sátánista beavatáshoz még hozzá tartozik egy GLOBÁLIS MÉRETÛ sátánista-fasiszta úgy nevezett 'szervezett csoportos zaklató hadsereg', akik a világ népeinek legjobbjait, azaz az ébren lévõket, azokat, akik pozitivizálni tudják az emberi tudatot és ki tudják szabadítani az emberi fajt a primitív, alacsony frekvenciájú börtönébõl, illetve az áltagnál magasabb intelligenciájú erkölcsileg és spirituálisan fejlett termékeny nõket terrorizálják a legõrületesebb sátánista pszichikai fasiszta módszerekkel. Továbbá a beavatáshoz tartozik egy úgy nevezett 'New Age Mozgalom' is, ami a civil lakosság soraiban van kialakulóban és hátulról szintén a sátánista befolyás és irányítás alatt álló katonaság támogatja, illetve a sátánista Szabadkõmûvesség. A New Age 'spirituális' módszereinek és tanainak célja a Lucifertudat 'harmadik szemének' megnyitása, és egy olyan világba való beavatás, amiben NEM a saját tudatunk, szívünk és lelkiismeretünk irányít minket, hanem a sátáni 'tett és reakció' erõk, ami pontosan az ellenkezõje a pozitív ébrenlévõk isteni véletlenek és Szent Lélek által vezetettségének. Ezt a beavatási folyamatot maga a világban történõ fájdalom, nyomás és félelem teszi lehetõvé, amire az emberiség tudattalanul olyan folyamatokkal válaszol, ami a Lucifer-tudatba történõ beavatást eredményezi. Mellékesen, a Szabadkõmûvesség istene, azaz Lucifer, megköveteli, hogy a tagok esküt tegyenek gyilkosságok és árulások leplezésére, és ez a New Age filozófiai és mûködési elveibe is be van építve. Az emberi faj sátánista beavatása tehát koordináltan, jól szervezetten történik több szinten, különbözõ katonaság által támogatott mozgalmak, illetve politikusok és a média segítségével. A Globális Pszichopata Bûnkartell célja mindezzel a kollektív emberi tudat olyan mértékû negativizálása, hogy az kibillen a pozitív-negatív egyensúlyból és elindítja az emberiséget egy olyan úton, ami aztán a végsõ Armageddonhoz, azaz Lucifer és a Teremtõ Isten közötti végsõ háborúhoz, és lehetségesen az emberiség önmegsemmisítéshez vezet. Kihangsúlyozom, mert rettenetesen fontosnak vélem, hogy ez NEM egy természetes, hanem egy tudatosan elõidézett folyamat, amit az emberi faj meg tud állítani és el tud téríteni azzal, hogy kisebb 'szeretet közösségeket' és 'szeretet mozgalmakat' alakít ki, tudatosan pozitivizálva a kollektív emberi tudatot, ami már súlyosan kompromittálva van! Egyébként úgy kell elképzelni az egész beavatási folyamatot, mint egy gigászi sátánista rituálét. A kisebb sátánista szekták, a rituáléik során, amiket jobbára külvárosi vagy falusi telkeken elhagyatott házakban és templomokban tartnak, terrort és negatív energiákat termelnek, amit aztán Lucifer, a halál sötét urának, földi megidézéséhez használnak fel. Ma pontosan ez történik NAGYBAN! Ezeknek a sátánista rituáléknak a keretében az emberi faj legtorzabb, legdegeneráltabb és legperverzebb egyedei kiélhetik a legobcénebb, sokszor klinikai õrületnek minösülõ perverzióikat. A Lipótmezõ soha nem látott olyan torzszülött õrülteket, mint amilyen a sátánisták között elõfordul.

Mivel a sátánizmus és a rombolóan kreatív magatartás úgy terjed manapság, mint a tûz, ezeknek az erõknek a befolyását nem szabad alábecsülni, mert drámai változásokat indukálnak az emberi tudatban és az egész életvitelünkben. A sátánista befolyás, azaz az állandósult és hosszútávú pszichikai és spirituális támadások, komoly következményekkel járnak: negatívitás, szorongás, idegi kifáradtság, félelem, rettegés, depresszió, az elme összezavarodása, a koncentrációs képességek hanyatlása, spirituális halál, érzéktelenség, és különbözõ biológiai következmények, mint a test sejtjeinek fizikai megsemmisülése. Okozhat neurotikus állapotokat és okozhatja az olyan társadalomellenes magatartást, mint mások bántalamzása és az embertelenség. Ez a terjedõ sátánizmus és negatív értelembe vett kreatív magatartás és gondolkozás egyébként elsõdlegesen azt a célt szolgálja, hogy negatív energiákat és gondolkozást teremtsenek, kigúnyolják a Teremtõ Isten szavát -mind tettekben, mind pedig szavakban- és fellázadjanak maga Isten, az Örök Szeretet ellen. Bizonyos értelemben ezek a mozgalmak és ezeknek a személyeknek a gondolkozása nem más, mint egy lázadás Isten ellen, ahogy egykoron maga Lucifer is tette. Ám a sátánista szekták és mozgalmak szolgálnak egy más célt is: hogy leplezzék és eltereljék a figyelmet a VALÓDI sátánistákról, azaz a Globális Pszichopata Bûnkartellrõl és a tervükrõl, ami jelenleg kibontakozóban van. És no már most ezek a fickók nem holmi gyerköcök, akik körbe állva azt énekelgetik, hogy 'heil Hitler!' vagy "Sztálint akarjuk!", aztán pedig sátánista szimbólumokat festenek a falra. Jól tudjuk, hogy a Globális Pszichopata Bûnkartell az emberi faj leggazdagabb és legbefolyásosabb kasztja, akik tömeggyilkosságokkal, genocídiumokkal, tudatosan kimanipulált és mérnökölt háborúkkal és forradalmakkal, illetve közönséges rablásokkal szerezték a vagyonukat. Ezek kormányvezetõk, ügyvédek, vallási vezetõk, orvosok, arisztokraták, bírók stb. Nem olyanok, mint a kis pszeudo-sátánisták vagy keresztények, akik nem hisznek az Istenükben. A keresztények megkeresztelkednek (önhibájukon kívül), de jobbára nem hisznek a Teremtõben, és a kis sátánisták is pontosan ilyenek. Mindkét csoportba tartozó elmegy a saját 'imájára' és végrehajtja a saját rituáléit mindenféle valós meggyõzõdés nélkül. A kis sátánisták nagy része törvénytisztelõ ember és csak teszik, amit azok a közösségek tesznek, ahová tartoznak, azaz negatívizálják a gondolkozásukat és ezzel az emberi faj kollektív tudatát. De köztük és mögöttük bújnak meg a világunk valódi sátánistái, akik borzalmas cselekedeteket visznek véghez és pontosan tudják mit tesznek.

A világ talán legveszedelmesebb sátánista szektája a Set Temploma, amit egy bizonyos Michael Aqino, alapított San Franciscoban, és amely szektának a kezdõ tagsági bázisa a Sátán Temploma szektából jött át Aqinohoz. Errõl a roppant veszedelmes emberrõl tudni kell, hogy egy liutenant colonel tiszt, egy pszichikai és pszichotrón hadviselés szakértõ, aki a CIA-nak is dolgozik, elég magas fokú belépési engedéllyel. Emellett doktori fokozata van a politikai tudományokban. Aqino a sötét okkult tudását ezeken a területeken kamatoztatja a Sátán és a Teremtõ Isten közötti végsõ armaggedoni háború elõidézéséhez. Habár nem tudjuk pontosan, hogy ki voltak azok az emberek, akik megtervezték és jelenleg levezénylik a világszerte érvényben lévõ sátánista-fasiszta Globális Üldöztetés, Knízás és Gyilok Programot, azt a globális holokauszt programot, aminek én is célpontja vagyok, és nem más, mint egy sátánista-fasiszta pszichikai hadviselési program, azt tudjuk, hogy a CIA tervezte volt Stázi és KGB szakértõk bevonásával, és én gyanítom, hogy Aqinonak némi köze van hozzá valamilyen szinten. Míg a Sátán Temploma például csupán gúnyt ûz a kereszténységbõl, Jézusból és Istenbõl, a Set Templomának hívõi elismerik Sátán valós létezését, mint a Sötétség Hercegét, akinek a neve Set, az egyiptomi alvilág és halál istene. A szekta tagjai túlnyomó többségükben igen intelligensek és nem is engednek maguk közé bárkit. A vallásuk azt ígéri, hogy magát a személyt ISTEN SZINTRE emeli és megszabadítja a 'szolgaság' minden formájától, beleértve az Isten alá való rendeltségüktõl. Egyértelmûen a Luciferi örök vágy, hogy Istennel egyenrangú erõvé váljon megjelenül ezeknek az embereknek a hitvilágában. Pontosan, mint a Scientológia szekta, a Set Temploma is úgy próbálja elhallgattatni a kritikusait, hogy perbe fogja õket, de mellékesen említve az anyagi forrásokat is sikkasztja.

Ám a valódi sátánista szekták és az azokhoz kapcsolódó alvilági bûnözés kontójára írják a világszerte eltûnõ gyermekek nagy részét is. Nemzetközi szinten 1 millió ember tünik el évente, köztük 700.000 gyermek, akinek egy lényeges százalékát soha nem találják meg. Ezeket a gyermekeket azért rabolják el, hogy egész életüket szexuális rabszolgaságban, pszichikai és fizikai kínzásban éljék. Pedofil láncokban adják és veszik õket, és nem ritkán a saját szüleik bocsátják árúba õket. Az elrabolt gyermekek módszeresen bántalmazva és kínozva vannak, illetve sátánista rituális ceremoniák során áldozzák fel õket olyan emberek, akik a társadalmi hierarchiában igen magasan helyezkednek el, úgy az Amerikai Egyesült Államokban, mint Magyarországon. Olyan emberekrõl beszélek, mint arisztokraták, politikusok, orvosok, ügyvédek, vallási vezetõk, befolyásos üzletemberek, média sztárok és még sokan mások az élet minden szférájából. Ezeket az elrabolt gyermekeket olyan sátánista módszerekkel programozzák, mint ahogy azt tették a sátánista-náci CIA MK-Ultra programja során, ami lényegében szintén egy sátánista-náci program volt. Brutális kínzásokkal érik el, hogy az áldozatok elméje defragmentálódjon és ne emlékezzenek a tudatosukkal azokra a dolgokra, amiket mûvelnek velük. Az áldozatokat egy ceremónia során összeadják a sátánista szektavezetõkkel, majd egy "sötét társat", azaz egy démoni árnyékot kapnak, ami nem más, mint egy szélsõséges gondolkozásmód, egy agymosás technika, ami nem engedi, hogy túlságosan elkalandozzanak a szektától. Az áldozatokat általában belekényszerítik, hogy részt vegyenek sátánista rituálékban, hogy végig nézzenek gyilkosságokat, majd segítkezzenek a tetemek elrejtésében. Így biztosítják, hogy a szektatagok ne forduljanak a nyilvánossághoz, mivel maguk is bûnrészeseknek lesznek nyílvánítva. A valódi sátánista szektákban alkalmazott bántalmazás valóban borzalmas: élve eltemetés, fizikai csonkítás, szexuális bántalmazás, a családtagok legyilkolása, kedvenc háziállatok legyilkolása, kényszerített terhesség, majd a született gyermek feláldozása sátánista rituálék során, emberi vérivás, ürülékevés, kannibalizmus a feláldozott áldozatok testén (szívevés), és állandósult megalázás. A lista hosszú, túl hosszú és túl örületes egy normális ember felfogásához. A sátánista bûnök mind erõszakosak és rombolók.

A sátánista szekta bûnök leplezéséhez -és ebbõl nyilvánul ki, hogy mennyire jól támogatottak a háttérbõl ezek a szekták- hozták létre a 'Hamis Memória Szindróma Alapítványt'. Több kutató álíltja, hogy ezt az alapítványt csak és kizárólag azért hozták létre, hogy hiteltelenné tegyék azokat az áldozatokat, akik elemenkülnek a sátánista szektákból vagy a sátánizmussal intim kapcsolatokat ápoló CIA sátánista-náci kísérletprogramjaiból, és a nyilvánossághoz fordulnak borzalmas agymosás, agyprogramozás és súlyos bántamazás beszámolóikkal. Pontosan egy CIA ügynök és egy CIA által folytatott sátánista agykontroll program, az MK-Ultra, azon belül is az MK-Monarch, egyik áldozata állítják könyvükben, hogy ezt a szervezetet maga a CIA hozta létre. Professzor Jennifer J. Fryed a 'Betrayal Trauma' címû könyvében azt meséli el, hogy a saját kollégái a Hamis Memória Szindróma Alapítványnál, kéz a kézben a Globális Pszichopata Bûnkartell kezében lévõ médiával, miként próbálták hiteltelenné tenni a kutatásait az elnyomott traumaemlékek terén. Õk nem az egyetlen szakmabeliek, akik állítják, hogy ez a komoly befolyású szervezet csupán egy ál-tudományos szervezet, aminek a szakértõi panelje arra van felhasználva, hogy aláássák azon terapeuták és áldozatok szavahihetõségét, akik a nyilvánsosághoz fordulnak sátánista rituális bántalmazással és kíséreltezésekkel kapcsolatosan.

Egy ilyen leplezõ és elhiteltelenítõ szervezet létezése nem is olyan hihetetlen, ha már tudjuk, hogy a sátánizmus szálait követve eljutunk a Globális Pszichopata Bûnkartellhez, illetve, hogy õk állnak a CIA borzalmas sátánista kísérleti programjai mögött is. Maga a Globális Pszichopata Bûnkartell és a Fekete Testvériség szervezetnek több tagja, beleértve államfõket, vettek részt a CIA sátánista-náci kisérleti prgoramjainak áldozatainak a kínzásában és terrorizálásában, illetve különbözõ sátánista rituálékban. A legismertebb ilyen sátánista rituálé a 'Cremation of Care', vagyis a törõdés elhamvasztása, amit egy Bohemian Grove elnevezésû idillien szép helyen tartanak az USA-ban. A naív összesküvés elméletgyártó 'paranoiások' azt gondolják, hogy itt gyûlnek össze minden évben a világ leghatalmasabbjai, hogy összesküdjenek a világ feletti hatalomátvételre. Sajnos tévednek, mert a valóságban ezek a pszichopata, klinikai õrült és sátánista fickók már átvették a világunk feletti hatalmat. A Bohemian Gorve az a hely, ahol minden évben összegyûlnek politikusok, nemzetközi bankárok, mammut cégek vezetõi, vallási vezetõk és más globális befolyással bíró emberek, ahol aztán sátánista rituálét tartanak egy nagy bagoly elõtt. Ez a bagoly lehetségesen Mulochot vagy Molochot, az ótestamentum egyik halál istenét jelképezi, akinek feláldozták a gyermekeket. Mint ahogy megállapították már többen, nincs hijján a bizonyítékoknak, hogy a rituálék, amiket itt tartanak az õsi babiloni, sumér, kanaáni, fõniciai és karthágói riutálék egy keveréke. Minden bizonyíték arra mutat, hogy a rituálék eredete az õsi egyiptomi Izisz szektában gyökeredzik és a bagoly maga ennek a szektának a jelképe volt. A rituálé közben felcsapó lángok Lucifernek, vagyis a sátának való megadáshoz köthetõk. A ceremónia során egy bábú gyermeket áldoznak fel a bagoly elõtt gyújtott tûzben, miközben a körben álló emberek szexuális nyögések és nyilvánvaló szexuális extázis közepette azt hajtogatják, "csináld, csináld�" és "égessd meg, égessd meg". Azok, akik részt vettek ebben a rituáléban állítják, hogy a gonosz és a romlottság csak úgy árad ezekbõl az emberekbõl és az egész helyet úgy jellemzik, hogy egy olyan rémálomszerû perverz és pokoli hely, ahol a sátán valóban is lakna. Évek óta keringenek olyan pletykák, hogy a Bohémian Grove területén pedofiliát, gyilkosságokat, nemi erõszakot, orgiákat és emberi áldozatok bemutatását folytatják. Az elmúlt években olyan bizonyítékok láttak napvilágot, amiknek fényében hihetõ, hogy a CIA borzalmas agykontroll programjainak áldozatait ide is szállították, hogy szexuális kínzásoknak és bántalmazásoknak tegyék ki õket. Árva gyermekeket is, fõként fiúkat repítettek a Bohemian Groveba, ahol aztán ezek a közismert nemzetközi politikusok és befolyásos emberek pedofil szexorgiákba és sátánista rituálékba kényszerítették õket. Az áldozatok beszámoltak egy esetrõl, amikor fejüket csuklyával takaró férfiak egy gyermek tetemet dobtak ki a terület felett repülõ helikopterbõl. Tinédzser fiúkat kényszerítettek homoszexuális rituális nemi erõszakba és sátánista gyilkolásba. A homoszexuális és leszbikus aktivitások közismerten köthetõk a Bohemian Grovehoz és az ott tobzódó esetenként klinikai õrült Globális Pszichopata Bûnkartell és Fekete Testvériség tagokhoz, hiszen közönséges prostituáltakat is ide repültetnek néha napján ilyen homoszexuális orgiákhoz. Egy CIA agykontroll áldozat arról is részletesen beszámolt, hogy a Bohemian Groveban van egy terület, ahol különbözõ 'perverzió szobák' vannak, mint a nekrofilia (vagyis halottakkal való közösülés) szoba, a csoportos gyermekorgia szoba, és más ilyen õrült perverzióknak helyet adó szobák. Ez a nõ volt az, akit a CIA egyik ügynöke szöktetett meg végül és a nyílvánossághoz fordult azzal, hogy amit hallott ezeknek a befolyásos embereknek a szájából az egy végsõ megoldásról szólt, ami nem környezet és légyszennyezés és nem populáció kontroll megoldások voltak, hanem masszív és tömeges genocídiuma az emberiség 'nem kívánatosainak'. Olyan agykontroll áldozatok, mint Arzona Wilder (The Biggest Secret, magyarul 'A legnagyobb titok'), Cisco Wheeler (The Illuminati Formula to Create an Undetectable Total Mind Control Slave, magyarul 'Az Illuminátusok formulája egy teljesen észrevehetetlen agykontroll szolga létrehozásához) és Brice Taylor (Thanks for the Memories, magyarul 'Köszi az emlékekért') is konszisztensen arról számolnak be, hogy a világunkat uraló sátánista kaszt, beleértve az Illuminátusok felsõ kasztját, sátánista rituálékban vesznek részt, amely során nem ritkán kisgyermekeket gyilkolnak meg, emberi vért isznak és emberi húst, illetve testrészeket fogyasztanak el.

A sátánizmus tehát él és virul és igen komoly befolyással bír az életünkre és a gondolkozásunkra, mivel a Globális Pszichopata Bûnkartell irányítása alatt álló nemzetközi médiákban is sok a sátánista pszichopata. Gondolhatnánk, hogy Jézus megfeszítését követõ üldöztetések után azért legalább azt a sátánista rossz szokást sikerült megfékezni, mint a keresztre feszítés, de a történelemi tények ellentmondnak. A lipótmezei õrült tanok hirdetõit nem lehetett megfékezni még akasztással, máglyára dobálással vagy üldöztetéssel sem. Az alábbiakban összegyûjtöttem néhány sátánista rituális gyilkosság incidenst, amiknek az emléke különbözõ egyházi, bírósági és más forrásokból maradt fenn számunkra:

1. 425-ben megemlékeznek arról, hogy zsidó sátánisták keresztény gyermekeket feszítenek meg.
2. 619-ben azt álítják, hogy zsidó sátánisták kersztényeket vásárolnak, majd azokat meggyilkolják.
3. 1168-ban Glouchesterben gyilkolnak a sátánisták.
4. 1171-ben egy fiúgyermek vált áldozatává sátánistáknak, akiket aztán máglyára ítéltek.
5. 1179-ben párizsi sátánsita zsidók egy Richard Pontoise nevû kisfiút feszítenek keresztre.
6. 1250-ben Spanyolországban sátánista zsidók feszítettek egy keresztény kisgyermeket keresztre.
7. 1255-ben lincolni sátánista zsidók keresztre feszítettek egy keresztény gyermeket. Még a beleit is kiszakították!
8. 1286-ban Bajorországban zsidó sátánisták egy keresztény gyermek vérét csapolták le. Würtzburban ugyanilyen eset fordult elõ, és 1305-ben Prágában is.
9. 1287-ben Ober-Weselben egy Werner nevû kisfú esik áldozatául sátánista szektásoknak, ami miatt elrettentésül 1.000 zsidót végeztek ki. Spierben, Wesztfáliában, Geldern hercegségekben hasonló események történnek. Az elrettentés nem igen sikerült.
10. 1325-ben sátánista zsidók keresztény gyermekek vérét veszik sátánista rituálék során.
11. 1444-ban Angliában, Norwich városában keresztény gyermeket gyilkoltak meg zsidó sátániták.
12. 1475-ben Franciaországban egy Vitale (azaz a leviták rendjébe tartozó fõrangú zsidó nemzettségbõl származó) sátánista és társai raboltak el egy Simon nevû keresztény gyermeket, majd sátánista rituálé során vérét vették. A gyermeket félholtan talpra állították és karjait kitárva keresztre feszítést mimikáltak.
13. 1476-ben egy Salamon nevû sátánista zsidó keresztény gyermeket gyilkolt.
14. 1480-ban Moises és Sardacieus sátánista zsidókat égették meg máglyán egy 7 éves keresztény gyermek meggyilkolásáért.
15. 1485-ben Vicenza tartományból üldözték el a sátánista zsidókat, akiket egy kisgyermek meggilkolásával vádoltak.
16. 1486-ban Segovia városában Picho Salamon rabbi parancsára keresztre feszítettek egy szûz keresztény lányt.
17. 1486-ban Regensburban 5 keresztény gyermek vérét vették a sátánsita szektások. Choppenfeldben pedig egy Mihály nevû 4 éves kisfiút esik rituális gyilkosság áldozatául.
18. 1510-ben sátánista zsidók bevallják, hogy 7 keresztény gyermekert gyilkoltak meg.
19. Zsidó sátánisták egy Dõry Frigyes nevû kisfiút gyilkoltak meg, majd a vérét edényekbe szedték és szétoszttották egymás között.
20. Mária Terézia alatt Holleschu városában gyilkoltak meg egy keresztény kislányt, a sátánista zsidók közül többet felakasztottak.
21. Takáts András 13 éves magyar kisfút gyilkolták meg sátánsita zsidók és vették vérét sátánista rituálékhoz. A gyereknek egy csepp vére nem volt, amikor rátaláltak a holttestére. Egy zsidó kisfiú tett vallomást a saját szülei ellen, aki tanúja volt, hogy vért vették a gyermeknek.
22. 1529-ben szintén Magyarországon Bazin városában Meyerling János 9 éves kisfiút gyilkolták meg sátánisták egy sátánista riutálé során, amikor is vérét vették. A ránk maradt dokumentációkból kiderül, hogy az arcán tizennyolc, a karján tizenhat, a mellkasán harminckettõ, a hátán tizenhét, a lábain tizenkilenc szúras volt, illetve a jobb szeme ki volt szúrva, a torka össze volt roppantva, a nyakára kötött kötél alatt pedig egy nagy vágott sebhely volt látható, ahol a vérét vették.
23. 1579-ben két 7 éves gyermeket végeznek ki Sinerlovicz Joachim és társai.
24. 1650-ben Csehországban, Kadana városában egy Mathias nevû 4 éves kisfiú lett sátánisták áldozata.
25. 1831-ben Szentpéterváron volt egy hasonló gyilkossági ügy.
26. 1840. február 5-én Damaszkuszban egy Tamás atya nevû kapucinert gyilkoltak meg és vették vérét sátánista rituális gyilkolás során sátánista szektisták.


Az emberi történelem telis teli van effajta borzalmas sátánista bûnökkel, amik a mai napig folytatódnak, sõt talán még jobban, mint valaha is az emberi történelem során. 2003-ban Irakból olyan fényképek láttak napvilágot, amin fekete csuklyába öltöztetett irakival keresztre feszítést szimuláltattak a kivégzõi. A mögötte lévõ falon kilött agyvelõ és vér figyelhetõ meg. Emellett, ami ma történik lényegében az nem más, mint az emberi lélek és magasabb tudat, azaz a krisztustudat, végsõ keresztre feszítése egy globális sátánista beavatással.

Nem tudom miként van ezzel a látogató, de elõttem mindig egy ember képe lebeg, amikor ezekre az õrültekre gondolok. Ez a kép az alábbi kép, ami Bush inagurációs menetén készült.

LORD HELP US! AZ ÚR SEGÍTSEN MINKET!
(A fickó elõre tudhatott valamit!)

"Ha folyamatban lenne egy fasiszta forradalom, észrevennéd-e?!"
fasizmus
Meglepõ lehet minden gondolkozó ember számára, de ma a legszokványosabb kormánystratégia -fõként a fejlõdõ országokban- a fasizmus. A fasiszta államok egyik legjellemzõbb tulajdonsága a társadalom egy rétege felé irányuló nyílt terrordiktatúra: a társadalom egy bizonyos szegmensének leválasztása és/vagy üldöztetése holmi felszínes tulajdonság, hit vagy tudatosan kreált mítosz miatt. A fasiszta kormányok MINDIG kinevezik a társadalom egy részét felsõbbrendûnek a társadalom egy másik részével szemben, akiket pedig alsóbbrendûnek állítanak be származás, hit, vagy más felszínes, nem ritkán kitalált tulajdonság alapján. A fasizmus kifejezetten azok dehumanizálására és kiirtására törekszik, akiket az alsóbbrendû osztályba sorolt. Jellemzõ, hogy ezeket az elnyomottakat és üldözötteket nem emberinek, hanem állatinak, vadaknak, terroristáknak, barbároknak, és ilyesmiknek állítják be, hogy így mentesítsék magukat a terror és a fasiszta bûnök következményei alól. Dehumanizálást alkalmaznak, hogy a társadalom elfogadja azt a mítoszt, hogy az elnyomottak nem tudnak békésen létezni, és ezzel a társadalom maga fel van mentve minden felelõsség alól a bûnökért, amit elkövet ellenük. Propaganda - nem logika, tény és törvény - a fasizmus eszköze és ezt néha nagyon nehéz felismerni. Úgy van beállítva a nagy tömegeknek, hogy az üldözöttek és elértéktelenítettek negatív magatartása veleszületett és NEM a rossz, megalázó, elnyomó bánásmódra való logikus reagálás. A fasiszta propaganda az elnyomókat, kivégzõket valamiféle faji/szellemi/spirituális elitizmussal és felsõbbrendûséggel ruházza fel. A fasiszta országok tehát mindig ebbõl a kettõsségbõl állnak: köztársaság és diktatúra.

Az elnyomók félelme az elnyomottaktól és üldözöttektõl az, ami valójában megteremti a fasizmust: a leválasztott társadalmi réteget dehumanizálják, démonizálják, megfosztják a jogaiktól, rájuk nézve igazságtalan törvényeket hoznak, korlátozzák a szabad mozgásukat és megpróbálják õket teljes irányítás és kontroll alá vonni, amilyen módszerekkel csak lehet, hogy megelõzzenek egy bukást. És ha a bukás mégis közeleg, akkor kiirtani õket. A fasiszta gyûlölet és kiirtás célpontjai azok, akiktõl valóban félnek a fasiszták, mivel õk azok, akik változást tudnak elõidézni és meg tudják a fasisztákat fosztani a hatalmuktól.
A FASIZMUS FÕ TÜNETEI
1. Megerõsödõ és folytatólagos nacionalizmus
Nacionalista, hazafias mottók, szlogenek, szimbolika, dalok és hasonló nacionalista szimbolumok. Zászlók mindenfelé, fõként az épületeken, a médiában és a ruházaton.
2. Ellenségek, bûnbakok kinevezése népegyesítés céljából
Az embereknek egy ellenségképet adnak, hogy belemanipulálják õket az összefogásba a közös ellenség ellen. Jelen esetben a terrorozimus és az erkölcstelenség ez a közös ellenség. A kormány, illetve a kormányon keresztül ható fasiszta erõk, bûnbakokat keresnek és adnak az embereknek. A bûnbakok/ellenségek általában bizonyos etnikai/vallási csoportba tartoznak, vagy akár terroristák, bûnözõk, erkölcstelenek, kommunisták is lehetnek. Ezek az ellenségek és bûnbakok ritkán valósak. A bûnbakokat a kormány és a média - kéz a kézben - dehumanizálja, azaz ezeket az embereket vagy embercsoportokat nem emberinek és az emberi méltósághoz nem jogosultaknak állítják be.
3. Megszállottság a nemzetbiztonsággal 
A kormány és a kontrollált médiája mindehol terroristákat és nemzetbiztonságra veszélyes elemenseket lát. Ha nincs, akkor maguk kreálnak ilyen nemzetbiztonságot fenyegetõ külsõ és belsõ ellenségeket. A tudatosan felkeltett félelmet a tömegek irányítására használják.
4. Tiszteletlenség az alapvetõ emberi jogok felé
Elõször jön a mesterségesen kreált "népet egyesítõ" közös ellenség, amely fenyegeti a nemzetbiztonságot, aláássa a biztonságérzetet és károkat okoz a nemzetnek. Aztán a fasiszta rezsimek népeit meggyõzik arról, hogy szükség van az alkotmányos jogok és emberi jogok figyelmen kívül hagyására bizonyos esetekben. A dehumanizáció különbözõ formáit alkalmazva elhitetik az emberekkel, hogy az ellenség nem is emberi. A népesség így aztán úgy érzi, hogy a teljesen ártatlan emberek elleni diszkrimináció, azok üldözetése, kivégzése, kínzása, hosszas bebörtönzése olyan cselekmények, amelyek elnézhetõk a nemzet biztonsága és jóléte érdekében.
5. A katonaság, titkoszolgálatok és rendõrség felsõbbrendûsége
Száéleskörû társadalmi proglémák ellenére is ezek a szervek eltúlzott állami támogatásokat kapnak, a belsõ társadalmi problémák kárára. A katonaság, titkoszolgálat, rendõrség munkája idealizálva van.
6. Nyílt szexizmus és erõsödõ sovinizmus
A fasiszta kormányok általában férfi-domináltak, a nõk alsóbbrendûségének vagy gyengeségének hite egyre kifejezettebb szerepet kap. A fasiszta rezsimek alatt a hagyományos nemi szerepek sokkal markánsabbak, a nõk egyre jobban kiszorulnak a vezetõ poziciókból, a nõk és férfiak fizetése közti különbség növekszik, a hivatalos propaganda és a statisztikák a nõk családi szerepét és otthon maradását hangsúlyozzák. A nõbántalmazás, nõgyûlölet és a nõk iránti tiszteletlenség egyre többször és merészebben kap teret. A válások, az abortusz és a homoszexualitás lassan elítélt lesz és a kormány, mint a családvédnöke kezd tündökölni.
7. Kontrollált tömegtájékoztatás/média
Fasiszta rezsimek alatt a média szinte teljes egészében a kormány irányítása alatt áll, direkt vagy indirekt módon, különbözõ szabályzatokkal. A cenzúra és hazudozás általános dolog.
8. Vallás és kormányzás összefonódása 
A fasiszta kormányok a vallást, mint közvélemény manipulálási eszközt használják. Vallásos retórika és terminológia hangzik el a vezetõk szájából, mégha a kormány vagy törekvõ pártok politikái és akciói nincsenek is összhangban annak a bizonyos vallásnak a nézeteivel.
9. Vállalati hatalom védelme és támogatása 
A fasiszta kormányok vezetõit jobbára az érintett ország üzleti és ipari arisztokráciája juttatja hatalomra, és elvárják a hatalomra juttatott vezetõtõl, hogy egy mindkét félre elõnyös üzleti-kormány kapcsolat jöjjön létre. Megnövekszik a vállalati bûnözés (adócsalás, adópénzek privát vállalatokba való illegális áramoltatása, közpénzbõl való sikkasztás stb.). A vállalati vezetõk/tulajdonosok prominens helyet kapnak a fasiszta diktatúrában.
10. Munkaerõ hatalma elnyomva
A munkaerõ szervezekedési ereje az egyetlen valós veszély a fasizmusra nézve. A munkaerõ és a szakszervezetek tehát elnyomás alá kerülnek. A munkaerõt elszegényítik, elértéktelenítik, jogaikat megnyirbálják. A szakszervezeteket nem ritkán fasiszta beállítottságú "áruló" vezetõk veszik át, akik semmi ténylegeset nem tesznek a munkások védelme érdekében.
11. Az értelmiség és a mûvészetek iránti erõs tiszteletlenség 
A fasiszta nemzetek nem csak, hogy tolerálják, hanem szítják is a magasabb tanulmányok és az értelmiség elleni ellenszenvet. Maga az értelmiség egyre értéktelenebbé válik, kevesebben jelentkeznek az egyetemekre, az emberek elfordulnak a szellemi beállítottságtól és egyre tunyábbá, ösztönszerûbbé, állatiasabbá vállnak. Nem ritkán elhallgattatnak, meggyilkolnak, 'megöngyilkolnak', letaretóztatnak, cenzúráznak vagy tönkretesznek értelmiségieket (pl. professzorokat, orvosokat, tanárokat, nem kívánatos politkusokat). A mûvészetekben nem lehetséges a nyílt önkifejezés és vélemény nyilvánítás.
12. Megszállottság a bûnnel és bûntetéssel 
Fasiszta rezsimek alatt a rendõrségnek korlátlan hatalmat adnak a bûnüldözésre. Az állampolgárok hajlamosak elnézni a rendõri túlkapásokat és állampolgári szabadságokól való megfosztást a hazafiasság vagy közerkölcs/közbiztonság nevében. A fasiszta országokban a rendõrségnek álltalában korlátlan a hatalma és nem ritkán rettenetesen durva visszaéléseket követnek el, mint például csoportos nemi erõszak, gyilkosságok stb.
13. Nyílt részrehajlás és korrupció
A fasiszta kormányokat általában egy csoport barát, üzlettárs tartja hatalmában, akik egymásnak adják a pozicíókat és üzleti lehetõségeket, hogy megvédhessék egymást a hatósági felelõsségrevonástól. Egyáltalán nem ritka a fasiszta rezsímek alatt, hogy nemzeti vagyont és természeti kincseket rabolnak el a vezetõk vagy osztják el a haverjaik között.
14. Megbundázott választások 
Esetenként a választások teljes színjátékok. Más esetekben a válsztásokat rágalom kampányokkal, az oppozíció vezetõjének meggyilkolásával és média manipulációkkal befolyásolják. 


Célpontok:



tünetek, következmények

Vannak, akik azt képzelik, hogy zaklatással, gonoszkodással, stresszokozással és agyjátékokkal nem lehet egy embert elpusztítani, azonban a krónikus stressz és a trauma, de legfõképpen a pszichikai kínzás, olyan komoly károkat okozhat egy ember mentális és fizikai egészségében, hogy igenis belepusztulhat, akár öngyilkosság akár fizikai megbetegedés miatt. Továbbá, vannak olyan elképesztõ emberek is, akik abban a hiszemben vannak, hogy egy ember prolongált kínzása nem okozhat olyan idegi összeomlást, hogy a kínzott fegyvert fog és kivégzi a saját kínzóit. Már pedig ma már tudjuk, hogy több tömeggyilkosság elkövetõje olyan taktikázásokról számolt be, amilyenrõl a szevezett zaklatás áldozatai.

A szisztematikus erõszak, ezen esetben az elõre megtervezett csoportosan, szervezetten és részfeladatokra leosztottan megvalósított prolongált pszichoszomatikus és fizikai kínzás miatt az áldozatok az életüket egy állandósult, változó intenzitású traumahullámban élik.
Az áldozatok ténylegesen négyszeresen is trauamtizálva vannak: elõször magától a szisztematikus erõszaktól, másodszor a gátlástalan dominancia, pszichopatikus támadások, megalázottság, objektifikáció és más taktikázások okozta önbizalom, önbecsülés, mentális és fizikai egészség elveszítésének traumájától, harmadszor a gazdasági ellehetetlenüléstõl, és negyedszerre a megváltozott pszichikai és szociális állapotok leküzdésében segítséget nyújtó támogató és védelmezõ társadalmi kapcsolatok elveszítésének traumájától. Ez az állandósult traumaállapot esszenciálisan két fajta kárt okoz a célszemélyeknek és a célcsoportnak általában. Az elsõ típusú kár a mentális/pszichikai és fizikai károk, míg a második típusú a gazdasági károk.1. A kínzás következményei
Kínzásnak minõsül minden olyan tudatos cselekmény, amelynek célja fizikai vagy mentális fájdalom/szenvedés elõidézése, akár megfélemlítés, öngyilkosságba kényszerítés vagy büntetés gyanánt, akár a diszkrimináció bármilyen fajtája miatt. Továbbá, kínzásnak minõsül minden olyan taktikázás is, amelynek célja egy személy személyiségének, mentális vagy fizikai mûködésének megrongálása vagy annak lerombolása. 

A terrorholokauszt közösségek által alkalmazott kínzástaktikázások a pszichét támadják meg kalkulált és célzott erõszakot alkalmazva a pszichológiai szükségletek ellen, súlyosan megkárosítva a pszichológiai struktúrákat, összezúzva azokat a hiteket és nézeteket, amelyek alátámasztják a normális valóságérzékelést. A sértettek súlyos érzelmi, pszichikai és fizikai fájdalmakat és szenvedéseket élnek meg. Egy idõ után pedig olyan bizalmatlanságot mutatnak az embertársaik felé, ami már az üldözési mánia határát súrolja, és annyira érdektelenné válnak, hogy az minden ismert szorongásos betegséget túlszárnyal és már-már a pszichopatákra jellemzõ érzelmetlenségre hasonlít. Rövid távon, a kínzástaktikázásokra össezavarodottsággal, fáradtsággal, levertséggel, depresszióval és enyhébb pszichoszomatikus fizikai/pszichikai tünetekkel reagálnak. Hosszú távon azonban beállhat a pszichozis, a skizofrénia és az öngyilkosság. A célszemélyekkel szemben alkalmazott kínzások tehát olyan természetûek, hogy hosszú távú alkalmazásuk következményeként pszichotikus folyamatokhoz és orgnaikus természetû betegséghez hasonlatos tüneteket produkálnak.

Az alkalmazott kínzás pszichológiai része egy amolyan totális színház, egy mesterségesen elõidézett hazugságokból és inverziókból álló káotikus valótlanság, ami elkerülhetetlenül önbántalmazást és önpusztítást idéz elõ az áldozatokban. Amint a kínzók manipulálják a körülményeket, hogy fokozzák az összezavarodottságot és káoszt, az áldozatban összeomlik az énkép és a világról alakított elképzelései, majd egyre fogékonyabb lesz a szadista kínzói által kreaált abszurd káotikus valóságra. A kínzás egy másik része az, hogy TUDATOSAN azt sugallják a célszemélyeknek, hogy õk maguk az okai és elõidézõi a degenerált szadista bántalmazásnak, hogy elérjék a célszemély önmaga elleni fordulást. Ez a kettõ együttesen - a bûntudatkeltés és önpusztítás elõidézése, illetve a káotikus szadista valótlanság-lét elõidézése- olyan traumát okoz, amely mint egy kalapács súlyt le a célszemélyek identitására.
2. A stressz következményei az elmére és a szervezetre
A stressz pszichikai és fizikai zavarokat is okoz, de a legfontosabb tudnivaló az, hogy a hosszútávú, akút stressz legyengíti az immunrendszert, megváltoztatja az agymûködést, meggyilkolja a sejteket, kardiovaszkuláris betegségeket (szívinfarktus) és ideiglenes vagy permanens elmebetegségeket okoz (depresszió, pszichózis). További hatásai a szorongás, az alvászavar, a korai öregedés, a Cushing-szindróma, sav-alapú zavarok, és még más betegségek. Már rövidebb és kevésbé intenzív stressz is rongálja az agysejteket, a hosszútávú, akút stressz pedig meggyilkolja a hippokampusz sejtjeit, de akár szívinfarktust is okozhat. Az immunrendszer legyengülésével a szervezet ki van téve olyan komolyabb betegségeknek, mint a rák, de fogékonyabb lesz megfázásokra és olyan rövid lefutású betegségekere, amelyeket általában egy egészséges immunrendszer játszi könnyedséggel legyõz.

Amikor a szervezetet stressz éri, akkor az egy 'harcolj vagy menekülj' (üss vagy fuss) válasszal reagál. Stresszhormonokat enged a vérbe, mint például az adrenalin (epinephrine), norepinephrine és kortizol. Ezek a stresszhoromonok megszaporodnak a stressz hatására, ami azt váltja ki, hogy a test felkészül, hogy erõsebb, gyorsabb és készebb legyen a támadásra/védekezésre. Az adrenalin (epinephrine) és a catecholamine hormonok felgyorsítják a szívverést, lelassítják az emésztõrendszert, gátolják a szexuális reakciót, gátolják a könny és nyál képzõdést, leszûkítik a vérereket a test több részében, és hallás és látás redukciót (csõlátást) okoznak. A norepinephrine szintén felgyorsítja a szívverést, és befolyásolja az agy ama részeit, amelyek a koncentrációért, figyelemért felelõsek. A kortizol egy kortikoszteroid hormon, amit az adrenal mandula állít elõ és szintén a stresszhormonokhoz sorolható. A kortizol elnyomja és gyengíti az immunrendszert, és szerepet játszik a vérnyomás és a kardiovaszkuláris funkciók regulálásában. Megövelheti a vérnyomást, a vércukrot, gátolhatja a felfogóképességet, keményíti az artériákat, megnöveli a zsír eltározását, fõként a gyomortájékon, csökkentheti a növekedési hormont és tesztosztron képzõdést, okozhat hiperglicémiát, oszteoperosist (csont ritkulást), és izomgyengülést, gátolhatja a proteinszintézist, a bõr kollagén tartalmát és a kollagénképzõdést, és végül kapcsolatba hozható az abnormis ACHT szinttel és a depresszióval. A tartósan megnövekedett kortizol színt megrongálja az agy hippokampusz sejtjeit és ezzel a memóriát és a tanulási képességeket is. A stressz okozta tartós alvászavar vagy álmatlanság akár 50%-kal is megnövelheti a kortizol szintet. Ezek a neurotranszmitterek, a kedélyreguláló hormonok csökkenését okozza, ami viszont depressziót válthat ki. Csökkent felfogóképesség, irányíthatatlan érzelmek, szegényes ítélõképesség és logika - mindezek szintén az alvásmegvonás következményei. Lényegében megszakad a kapcsolat az amygdala és a koponya lebbeny között, ami a racionális gondolkozásért és döntéshozatalért felelõs. Az agy MRI mintázata olyanná válik, mint a pszichotikus embereké. Ezek az állapotok a leptin szint csökkenését is okozhatják, ami viszont elhízáshoz vezethet.

Az oxidatív stressz sejtkárosodáshoz, DNS károsodáshoz, korai öregedéshez és halálhoz is vezethet. A sejtöregedést a DNS telomerei irányítják, ezek a kromoszómák végein találhatók. Ahogy korosodunk a telomerek is rövidülnek. Amikor a telomereket stressz éri, akkor letöredeznek és a sejt meghal.

Hosszú távú és intenzív stressz, kombinálva alvászavarral vagy alvatlansággal, makrominerális elégtelenségeket és sav-alapú zavarokat okozhat, ami depresszióban, delíriumban, hallucinációkban, izületi fájdalmakban, és szívelégtelenségben nyilvánulhat meg. Makrominerális és sav-alapú zavarok okozhatják a tompaságot, magasvérnyomást, éjszakai görcsöket, további alvatlanságot, asztmát, krónikus emésztési zavarokat, köhögési rohamokat, vízvisszatartást (vizesedést), beesõ szemeket, arthritist, megmagyarázhatatlan émelygést és hányást, menstruációs problémákat, alacsony vérnyomást, migrénes fejfájásokat, székletrekedést, hasmenést, nyelési problémákat, a nyelven keletkezõ gumókat, kigúvadó szemeket, gyors véralvadást és prostatist. A hajhullás és a körömvékonyság/törékenység is ide sorolható tünetek. Az effajta stresszt nevezik a 'Csendes Gyilkosnak'.

Végül a stressz depressziót okoz, ami az elsõdleges oka az 
öngyilkosságnak.

A stressz okozta tünetek és betegségek tehát a fejfájdalmak, sûrû megfázások, alvási problémák, általános/állandósult szorongás, homályos gondolkozás, depresszió, szexuális étvágy csökkenése vagy annak megszûnése, pszichoszomatikus eredetû fájdalmak (pl. hát vagy nyak fájdalom), magas vagy fluktuáló vérnyomás, hajhullás, gyomorfekély, diabétesz, radikális fogyás vagy túlsúly, szívbetegségek, szívinfarktus, agyvérzés, agyérgörcsök, obcesszív-kompulzív vagy szorongásos zavar, fog és íny betegségek, szem/arc vagy végtag idegrángatózás, paralízis, rák, illetve az immunrendszer általános meggyengülése következtében bármilyen betegségre való átlagosnál erosebb fogékonyság.
3. Alapvetõ szükségéletek megvonásának következményei
Pszichológusok, szociális munkások, és személyiségfejlesztők szerint az emberek túlnyomó többségének azonos alapvető szükségleteik vannak. Ezek a szükségletek átívelik a kultúrális, faji, korbeli és nemi különbségeket, és szükségesek egy ember egészséges és teljes működéséhez. Ilyen alapvető emberi szükségletek a
  • Szeretet/közelség/elfogadás/támogatás/valahová tartozás
  • Biztonság/bizonyosság/kényelem/struktúra
  • Fontosság/önállóság/személyes hatalom
  • Társadalmi/szakmai hozzájárulás/érvényesülés/szolgálat
  • Növekedés/fejlődés
  • Szabadság/izgalom/változatosság/kaland (újdonság)
A célszemélyeket szervezetten és módszeresen megfosztják mindezen alapvető emberi szükségletektől. Először az emberi és társadalmi kapcsolataikat zúzzák szét, tehát megszűnnek a baráti/támogató/szeretetkapcsolatok, aztán ellehetetlenítik a munkavállalásukat, azaz nem tudnak személyes sikereket elérni és nem tudnak szakmai hozzájárulást/szolgálatot adni (megfosszák őket a társadalmi fontosságtól), végül kiközösítik őket minden társaságból, elveszik a személyes hatalmukat a saját életük felett, elveszik a magánéletüket, megakadályozzák őket a szellemi/érzelmi/spirituális fejlődésben. Az évek teltével pedig aláássák az életük egész infrastruktúráját. Amikor egy embert MEGFOSZTANAK MINDEN alapvetõszükségletétõl, akkor megáll a fejlõdés, megromlik az egészség, megkezdõdik a mentális és fizikai pusztulás.3. A kizárás, kategorizálás következményei 
Az áldozatok legelõször kategorizálva, majd pedig kizárva lesznek csoportokból, tevékenységekbõl és a társadalomból. Habár kizárva lenni egy csoportból, amibe egy ember tartozni akar, vagy kategorizálva lenni egy csoportba, amiben egy ember nem akar tartozni, önmagában nem súlyosan káros a személyiségre, súlyos károk keletkeznek akkor, amikor az az ember emiatt a kizárás vagy kategorizálás miatt erõszaknak, degradációnak, kihasználásnak, diszkriminációnak, társadalmi kiközösítésnek, vagy más negatív bánásmódnak van kitéve PSZICHIKAILAG, FIZIKAILAG vagy ANYAGILAG.
4. A trauma következményei és tünetei 
Ennek a tevékenységnek a célpontjává válni önmagában traumát jelent, de az áldozatokat rendszeresen traumatizálják is, nem ritkán igen súlyosan. Olyan események, mint életveszélyes fenyegetések, fizikai erõszak, gyilkossági kísérletek és a neurolingvisztikai programozás okozta traumatizálás súlyos traumát okozhatnak a célszemélyek számára, ami miatt akár Poszttraumás Stressz Szindrómát is kaphatnak. Az éveken át folyó prolongált trauma, azonban a PTSD-n kívül azt az állapotot is elõidézi az áldozatokban, hogy idõvel elfogadják a bántalmazásukat, mint a sorsukat, ami ellen nem tudnak mit tenni. Idõvel a trauma okozta összezavarodottság és hitetlenség megfakul, félelmet és megadást vonva maga után. Végül, a test és az elme közötti tudatos kapcsolat megszakadhat. Az áldozatok többsége elfogadja a sorsát – egy õrült, szadista és kiszámíthatatlan pszeudo-létezést - és túlnyomó többségük nem próbál meg fizikailag fellázadni a szadista kínzói ellen kivéve azokat, akik fegyvert ragadnak és kiirtják õket). Õk azok az áldozatok, akik az öngyilkosság felé sodródnak. Mivel minden hagyományos segítségkötél (embier jogi szervezetek, segítõk) el vannak vágva, nincs választásuk, minthogy a létezésük teljes egészében az õrült szadista lét túlélése felé orientálódik: teszik, amit tenniük kell, hogy kevesebb legyen a fájdalom, hogy túléljenek, és az elméjükben hozzáigazodnak, ahhoz a léthez, amiben meg vannak fosztva minden szeretettõl, õszinteségtõl, emberségtõl, jószándéktól, igazságosságtól, a társadalom támogatásától és helyette alázást, megõrjítést, érzelmi és szexuális bántalmazást, fizikai erõszakot, becsapást, embertelenséget és szadizmust élnek meg. Mivel egy ember nem képes ilyen körülények közt hosszú távon egészségesen túlélni, ennek az adaptációs mechanizmusnak ára van: letargia, depresszió, öngyilkos gondolatok, és elõrehaladott esetben a pszichózis. Esetenként elõtörhet egy amolyan 'túlélési agresszió', amikor a célszemély megpróbálja visszaállítani a normalitást és biztosítani a saját túlélését agresszió (akár töümeggyilkosság) elkövetésével. (Bizony igaz az a mondás, hogy ha egy embert tûvel szúrkálsz elõbb-utóbb vért buggyantasz ki!)
Fõbb traumatünetek: Akut Stresz Szindróma (disszociatív tünetekkel), Poszttraumás Stressz Szindróma, fóbiák, pánikrohamok, összezavarodottság, rémálmok, hiperérzékenység, félelmek, bizalmatlanság az emberek felé, izoláció, súlyos depresszió, dührohamok és agresszió, alvászavarok, fejfájdalmak és más pszichoszomatikus eredetû fájdalmak, szorongás, idegösszeroppanás, öngyilkos vagy gyilkos gondolatok, gyenge vagy ideiglenesen megszûnõ koncentrációsképesség. 
5. Az objektifikáció, dehumanizáció és megalázás következményei
Az embernek olyan képességei és tulajdonságai vannak, amelyeknek más állatok nincsenek birtokában, és az embert ezen okokból védelmezni kell. Nem azért szükséges ez a védelem, mert genetikailag homo sapiensnek születtünk, hanem azokért a különleges tulajdonságokért és képességekért, amelyeknek a homo sapiens a birtokában van, így a képességünkért a jó és a rossz megkülönböztetésére, a vágyra és az önzetlen szeretetre, az értékelésre, a helyes és helytelen megkülönböztetésére, a jövõ tervezésére és az örömteli tudatos teremtésre. Amikor ezek a képességek el vannak ismerve és szabadon érvényesülhetnek, akkor beszélhetünk arról, hogy egy ember emberként létezik. Az objektifikáció azt jelenti, hogy az emberek –mint egy fajba tartozó egyedek- közötti mély erkölcsi egyenlõség figyelmen kívül van hagyva és úgy bánnak egy emberrel, mint egy közönséges tárggyal, ami nincs birtokában ezen különleges emberi képességeknek és tulajdonságoknak. Mind az objektifikáció, mind pedig az elembertelenítés (dehumanizáció) megfosztja az embert, attól, hogy gyakorolja és kifejezze ezen kivételes képességeket és tulajdonságokat, és ez az, ami mélységesen erkölcstelenné teszi mind a két bánásmódot. Az emberekkel való ilyen bánásmód megalázza és lealacsonyítja õket, és ahhoz, hogy ilyen módon bánhassunk emberekkel az szükségeltetik, hogy elõször traumatizáljuk és terrorizáljuk õket, beépítsük a hitvilágukba, hogy õk nem jogosultak az egyenlõ bánásmódra és az emberi méltóságukhoz a hovatartozásuk vagy bármi más ok miatt. Az obejktifikáló bánásmód tehát episztemikus és pragmatikus dimenziókat is ölt: egy emberre úgy tekinteni, mint egy bizonyos célt szolgáló tárgyra és birtokában is lenni annak a hatalomnak, ami biztosítja, hogy ebbe a szerepbe belekényszeríthetõ. A rabszolgaság és szexuális objektifikáció két példa erre a bánásmódra, de jó példa az is, ahogy a németek homo faber-ré, azaz emberi eszközökké tették a zsidókat, hogy megépítsék a háborús gépezetüket. A jelen esetben a célszemélyek olyan tárgyként vannak kezelve, amelyeken át felépítenek egy olyan globális totalitáriánus rendszert, amely alapja a rituális emberölés (emberáldozat).

Azok az emberek, akik üldözött csoportokhoz tartoznak nagy általánosságban megalázottnak és lealacsonyítottnak érzik magukat a rájuk aggatott sztereótípiák/stigmák és a megkülönböztetett negatív bánásmód miatt. Úgy érzik, hogy kevésbé értékesek, kevésbe jogosultak a méltósághoz és mások tiszteletéhez. Amikor egy embert egyenlõtlen bánásmódnak tesznek ki bizonyos csoportba való tartozásuk miatt, akkor megszégyenülve is érzik magukat. Az igazságtalanság feldühíti õket és még irigységet is érezhetnek azok felé, akikkel normálisan bánnak. Egy szégyenérzetet érzõ ember úgy érezi, hogy valami lényeges dolog hiányában van, hogy nem elég jó, vagy másokhoz képest nem elég jó. Mint ahogy azt pszichológusok is bizonyították az emberek szeretnek jót gondolni önmagukról és a vágyunk az önbecsülésre és önértékelésre igen erõs. Az önbecsülés egy embert felfegyverzi azzal a képességgel, hogy rivalizáljon, versengjen, kiálljon önmagáért, segítsen másokon, síkra szálljon azért, amiben hisz és az ellen, amit igazságtalanságnak vél, illetve, hogy merje élvezni az élet örömeit. Azok az emberek, akiket megaláznak, objektifikálnak, elembertelenítenek az önbecsülés csökkenését vagy akár elveszítését is megélhetik. A gyûlöletbeszédek, lejáratások és rágalomkampányok, a zaklatások, a társadalmi kizárás, a társadalmi bizalmatlanság és objektifikáció dikert módon megalázza a célszemélyeket. A lealacsonyító, megalázó, elértéktelenítõ sértegetések és bánásmód állandósult formában jelen vannak az életükben. A célszemélyekkel tudatják is, hogy mivel „beteg emberek”, ki kell õket irtani, vagy „prostituáltak és emiatt nincs joguk semmiféle véleményhez és emberi bánásmódhoz”, tehát egy alacsonyabb rendûséggel ruházzák fel õket.

Mind a nõi, mind a férfi áldozatokat szexuális természetû zaklatásnak és degradációnak is kiteszik az elkövetõk. A szexuális zaklatás és degradáció azt az üzenetet közvetíti az áldozatok relé, hogy csupán szexuális élvezet nyújtó tárgyaknak vannak tekintve, nem pediglen teljes értékû partnerekként.
ANYAGI ÉS TÁRSADALMI KÖVETKEZMÉNYEK
1. A célcsoport gazdasági megkárosodása és ellehetetlenülése
A célszemélyek ki vannak téve direkt kifosztásnak, megtolvajlásnak is és de facto gazdasági szegregációnak is (feketelistázás, munkahelyrõl való kizaklatás), de a gazdasági következmények magának a traumatikus és állandósult szisztematikus erõszaknak is köszönhetõk. A szisztematikus erõszaknak, úgymint a prolongált traumának, súlyos gazdasági következményei is vannak, nemcsak az individuális áldozatokra, de az általuk képviselt célcsoportra is. A trauma depressziót, pszichés és érzelmi zavarokat, súlyosabb esetben a teljes társadalmi mûködést korlátozó Poszttraumás Stressz Szindrómát vagy Akut Stressz Szindrómát, illetve pszichózist okoz. Mind a depresszió mind a Poszttraumás Stressz Szindróma/Akut Stressz Szindróma, vagy a pszichózis korlátozza a sértetteket a produktivitásban és a napi mûködésben. Értelemszerûen, amikor egy ember súlyosan traumatizálva van, mentálisan vagy fizikailag megsérül, akkor nem tud dolgozni, és így aztán nem tudja megszerezni a létfenntartáshoz szükséges javakat. A karrier és a személyes tulajdon tehát általában áldozatául esik az effajta szisztematikus erõszaknak.

Ám ezek a veszteségek nem csak a személyre korlátozódnak, amikor egy egész üldözött társadalmi szegmensrõl vagy csoportról beszélünk. A személyes gazdasági veszteségek akkumulálódnak és kihatnak az egész csoport/társadalmi szegmens materiális helyzetére, így aztán a tudatosan hátrányos helyzetbe hozott társadalmi szegmens/csoport kevesebbel gazdálkodhat, mint a normális társadalmi helyzetben lévõk csoportjai. A gazdagság és anyagi jólét viszont utat nyit a lehetõségek és választások felé: hozzá járul ahhoz, hogy magunknak házat vásároljunk vagy ingatlanba fektessünk, hogy a gyermekeinket egyetemre járassuk, hogy vállalkozásba kezdjünk, hogy politikai pozícióért versengjünk, hogy relatív biztonságosan túléljünk egy állásveszteséget. A szisztematikus erõszak révén az egész üldözött célcsoport gazdasági hátrányba kerül és a célszemélyek gyermekeink is már ilyen hátránnyal indulhatnak a világba, hacsak a célszemélyek nagy áldozatot hozva fel nem adják a gyereküket egy nem-célpont/beszervezett elkövetõ apának/anyának. Az itt jellemzett szisztematikus erõszak tehát megnöveli a privilegizált csoport –ebben az esetben az a csoport, ami a célszemélyek kínzásából, kiirtásából és kifosztásából létrejön- gazdagságát, míg az elnyomott, üldözött, szisztematikus erõszakban tartott társadalmi szegmenst és azoknak a gyermekeit elszegényíti, ellehetetleníti és hátrányos gazdasági és társadalmi helyzetbe hozza.
2. Társadalmi következmények
A tény, hogy az üldözött társadalmi szegmens tagjait kiszorítják a munkaerõ piacból ezáltal megakadályozva az adófizetésüket és a társadalmi hozzájárulásukat, a tény, hogy az áldozatok megbetegedésük miatt leterhelik az egészségügy és szociális biztosítás rendszerét, illetve a tény, hogy az áldozatok között vannak olyanok, akik fegyvert fognak és szimplán kiirtják a sájt kommu-náci kínzóikat önmagukért beszélnek. Ezeknek a tágabb társadalmi követkemzényeit nem szükséges tovább boncolgatni.

Ami nem annyira nyilvánvaló az például a tény, hogy amikor kiirtják azokat az embereket, akik veszély jelentenek a pszichopatákra, akkor elõbb-utóbb a pszichopata befolyás gáttalanul fog érvényesülni az emberiségre. A terrorholokauszt közösségek NEM támadnak meg valódi pedofilokat, szégyentelen orgiázó nemi betegségeket terjesztõ prostituáltakat, û nem támadnak meg kémeket és felfegyverzett terroristákat, nemt ámadnak meg neo-mengele orvosokat, akik hagyják ott pusztulni a öregeit, mert azok nem tudnak hálapénzt adni nekik, nem támadják meg továbbá a szervezett bûnözést, sem pedig az adóikat elrablókat és közösségeiket, hazájukat gazdasági kifiosztottságba hozókat. Számukra sokkal, de sokkal fontosabb és szükségesebb egy 20 éves fiatal anyuka kiirtása és gyermeke életének rombadöntése, mint egy sorozatgyilkos pszichopata hatástalanítása, vagy egy vézna kis szellemiségi szellemi tulajdonának elrablása és éveken át tartó pszichoszomatuikus kínzása, mint az õ saját befizetett adóikból több milliárd forintnyit eltolvajló 'üzletember' kifosztása és hatástalanítása.

Elsõ ránézésre az sem nyilvánvaló, hogy ennek a tevékenységnek a pszichopatákra veszélyt jelentõl kiirtása mellett az olyan globális társadalom létrehozása is kitûzött célja, amelynek a szakrális alapja a sátánista rituális emberáldozat. A tevékenységen keresztül a világot sátánista emberáldozat bemutatásra nevelik. 


Nem vagy egyedül
"Él-e még a neved?! Ég-e még a bátor tûz?!
Hiszed-e még, hogy égi gyöngy a világ?
Hiszed-e még, hogy szíved verse virág?"


Azok a személyek, akik ebben a tevékenységben részt vesznek kommunáci disznók. Mi nem foglalkozunk kommunáci disznókkal. Mi nem adunk a kommunáci disznók véleményére. Mi nem reagálunk a kommunáci disznók által alkalmazott taktikázásokra, sem az életveszélyes fenyegetésekre, sem a megőrjítő taktikázásokra, sem a brutális megalázásokra, sem a dehumanizáló magatartásukra, sem semmiféle más alkalmazott taktikázásokra. A kommunáci disznók nem fognak önmaguktól sem leállni sem felelősséget vállani az általuk elkövetett emberiesség elleni bűntettekért. A kommunáci disznók nem fognak minket önmaguktól kompenzálni az általuk okozott veszteségek miatt. Mi tehát azon dolgozunk, hogy a tágabb társadalom tudomást szerezzen a kommunáci disznókról és az őrült náci rémtetteikről, és, hogy felelősségre vonjuk őket a társadalom és Isten előtt. Ez isteni előjogunk és emberi kötelességünk. 



Nagyon remélem, hogy az itt leírtak segítségedre lesznek abban, hogy megorizd az pszichikai egészségedet, márha még nem vagy PTSD-be vagy paranojába üldözve és kínozva. Maga a tény, hogy tudatában vagy a taktikázásoknak, hogy igazolást kapsz arról, hogy nem képzelodsz, hanem egy valós pusztító tevékenységnek vagy a célpontja, illetve, hogy nagyon sokan hordjuk a te terhedet világszerte meg fogja könnyíteni a napi létedet és bizonyos fokig hatástalanítani fogja a taktikázások kártékonyságát. Amiben ezek sem tudnak segíteni az elveszített szerettek és barátok miatt érzett gyászod, a fájdalom, az elveszettség és a magányosság érzése. Ezekkel másként kell megküzdened. Jegyezd meg, hogy a pozitív MINDIG felülírja a negatívot, úhgyhogy tudatosan keresned KELL a kellemes gondolatokat, érzéseket, embereket és eseményeket. És próbáld valahogy megorizni a lelkedben a szeretetet és a hitet egy felso teremto eroben. Ennyit gyorssegélynek. Ez több segítség, mint amennyit én kaptam. Szerencsére vannak olyanok, mint az amerikai Cheryl Welsh, (szubletális fegyver szakérto), Julianne McKinney (volt katonai titkosszolgálati tiszt), Rauni-Leena Kilde (egy volt finn egészségügyi miniszter), Mark M. Rich (célpont és két roppant jó könyv írója), a görög George Rossolatos (szintén egy célpont és a Rossolatos kontra Görögország jogi irat megalkotója), jónéhány demokratikus fundamentalitsa aktivista, és az olyan célszemélyek világszerte, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy közzétegyék mi történik velük.

Egy gyors update:
A legfontosabb fejlemény az, hogy a tevékenység EL VAN ISMERVE! Ha rákeresel az 'organized stalking' (szervezett zaklatás) kifejezésre, akkor a Google 3.710.000 találatot dob ki. A tevékenység másik angol neve a 'gang stalking' (bandazaklatás), erre rákeresve 1.200.000 találatot kapsz. És akkor még nem említem mennyi találat kapsz a tevékenység más ismert neveire:'csendes holokauszt' (silent holokauszt), 'terroristazaklatás' (terrorist stalking), 'közösség-alapú gyulölet buncselekmény' (community-based hate crime) és végül a 'csendes gyilkolás' (silent massacre). Ez csak az angolnyelvu kifejezések tára. A tevékenységnek vannak olasz, német, orosz és más nyelvu elnevezései is. Ezt a kommunáci-sátánista-fasiszta orült borzalmat már részlegesen elismerte a nemzetözi média, mint 'bandazaklatást'. Természetesen mivel a média ezidáig leplezte és rengeteg -foként zsidó és szabadkomuves - médiás vesz részt benne, azt nem ismerik el, hogy ez egy globálisan összehangoltan folyamatban lévo leplezett holokauszt és vagyoni kifosztás, hanem inkább úgy próbálják beállítani, mintha az érintett országokban egy helyi bunözotevékenység lenne, aminek célja, hogy paranojába üldözzön embereket, mert azok valamit tettek (pl. hangosan hallgatták a zenét!). Ez tudatos DEZINFORMÁLÁS, aminek a célja, hogy elleplezzék a tevékenység valódi méretét, célját és okait. A rendorség, habár ezidáig szintén leplezte mi folyik - sot rendorök vettek részt a célszemélyek zaklatásában, hamis vádak fabrikálásában, buncselekmények TUDATOS leplezésében - már szintén részlegesen elismerte a tevékenységet, és szintén a'bandazkalatás' elnevezéssel, ami egy roppant szerencsétlen elnevezés, mert az emberek valóban bunözocsoportokra gondolnak. Egy bírósági ítélet is született már egy elköveto ellen, akit 10 hónap börtönbüntetésre ítéltek rágalmak módszeres terjesztéséért. Egy Jézus Mendoza szervezett társas zaklatás sértett, pert indított az amerikai kormány ellen és MEGNYERTE azt! Az angol John ...., szintén egy szervezett társas zaklatás áldozat, nyílt petícióval fordult az Európai Emberi Jogi Bírósághoz és a Hágai Nemzetközi Bírósághoz ezügyben. Politikusok, szakemberek tudósok, civil aktivisták és áldozatok lobbiznak évek óta az USA szenátusánál, Kanadában tevékenységellenes tüntetések voltak (Ottawában például). A 
kanadai rendorség egy tisztje a nyilvánossághoz fordult azzal, hogy a felettesei arra utasították, hogy az ilyen esetekben ne tegyenek semmit (vagyis sértsék meg az áldozatok alapveto alkotmányos és emberi jogait!). Olyan emberek hallatták a hangjukat, mint Julianne McKinney, egy volt amerikai katonai titkosszolgálati tiszt, dr. Rauni Leena-Kilde, egy volt finn egészségügyi foellenor, Ron Paul, amerikai politikus, dr. Cheryl Welsh, a világ 6 ENSz által is elismert szubletális fegyverszakértoinek egyike.

Mivel megkérdojelezni már nem tudják a tevékenység létezését, most a fókusz azon van, hogy FÉLRE MAGYARÁZZÁK és DEZINFORMÁLJÁK A TÖMEGEKET, hogy ne történjen felelosségrevonás, hanem csupán a pitiáner civil elkövetoket vonják felelosségre. Olyan civileket, mint a pitiáner középszeru kórosan kórosan irigy agyát vesztett szomszédod vagy az elvetemult gátlástalan lefizetett beszervezett intimtársad, akik éveken át zaklattak, rágalmaztak és kínoztak. Megpróbálják ezeket az embereket közönséges bunözoknek beállítani, akik nem egy politikai indíttatású és titkosszoglálatok által levezényelt állammi terrorholokauszt okán cselekedtek, hanem csupán utálatból alakítottak csoportokat, amelyek tagjaival összeesküdve az áldozatokat csoportosan kínozták és rendszeresen buncselekményket követtek el ellenük olyan indoklásokkal, hogy 'mert hangosan játszotta a zenét' vagy 'nem tetszik a képe'.

Szóval így állunk ma. Habár a témában már megszámlálhatatlan honlap és kiadott könyv létezik, az olyan videómegosztó helyeken pedig, mint a You Tube több száz (ha nem ezer) videótájékoztatás lelheto fel, Magyarországon NEM történik semmi. A magyar értelmiség hallgat egy olyan borzalmas intézményesített tömegbüntényben, ami egy emberiesség elleni bunnek minosül, és ami ellen ma már szociálisan érzékeny valódi értelmiségiek világszerte tiltakoznak. Azért nem történik semmiféle társadalmi retorzió Magyarországon, azért úsznak meg minden elképeszto náci attrocitást az elkövetok, mert a MAGYAR ÉRTELMISÉG HALLGAT miközben tömegeket nevelnek rá a saját embertársaik éveken át tartó náci pszichikai kínzására, zaklatására, lassú öngyilkosságba kényszerítésére, meggyilkolására és kifosztására. Az amerikai szenátusban két magyar származású értelmségi felszólalt, de nem úgy itt Magyarországon. Nem tudom te miként vagy ezzel, de bennem már-már nagyobb felháborodást és dühöt kelt ez a cinkos áruló csend és gyáva apátia, ez az arcátlan cserbenhagyás, mint az, hogy pszichopaták, fasiszták és sátánisták ismét egy háborút indítottak a civil lakósság ellen, ezúttal eléggé zseniálisan leplezett módon. Ahhoz már hozzá van szokva az emberiség, hogy pediodikusan háborút szítanak a háttérbol és tudjuk kik állanak ezek mögött a vérengzések mögött, és ahhoz is már lassan hozzászokunk, hogy a hatalmon lévok üldözik azokat, akikben valamiféle veszélyt látnak hatalmukra, de ahhoz nem vagyunk hozzá szokva, hogy az értelmiségünk ne tegye azt, ami isteni elojoga és emberi kötelessége: az igazság keresése, az igazság kimondása és a következményekre való figyelmeztetés. Pontosan azért folyhat tovább ez a tevékenység, pontosan azért kínozhatnak tovább ártatlan noket, pontosan azért foszthatnak ki és juttathatnak börtönbe embereket, pontosan azért diagnosztizálhatnak értelmiségieket skizofrénnek, miután feljelentést tesznek igazságszolgáltatáson belül elkövetett buncselekmények miatt, mert a MAGYAR ÉRTELMISÉG HALLGAT. Nem számolnak be sem a tevékenységrol, sem arról, hogy ez a tevékenység egyetemi és munkahelyi tömeggyilkosokat produkált. Nehogy már véletlenül az emberek rádöbbenjenek: 'Hoppá, a fiam addig kínozta a saját egyetemista társát, a saját egyetemi tanára vezénylése alatt és másokkal összejátszva, amíg aztán az idegösszeroppanást nem kapott és le nem lotte oket! vagy 'Hékás, azt a szerencsétlen kollégát adig gyötörték, addig zaklatták, addig gyalázták és kínozták, ameddig teljesen tönkrement az egészsége, elveszítette a keresoképességét és a feleségét, majd idegösszeroppanást kapott és lelotte az elvetemult perverz kollégáit, akik éveken át terrorizálták a legembertelenebb és perverzebb módszerekkel!' A magyar értelmiség - ha egyáltalán van ilyen még- talán fasiszta, hogy úgy vélelkedik, hogy bizonyos embereket meg lehet fosztani az alapveto emberi és alkotmányos jogaiktól, üldözni, kínozni, terrorizálni, szegregálni és meggyilkolni lehet oket, míg mások teljesen nyílvánvalóan jogosultak az emberi jogokra, a normális biztonságos léthez, az élet fenntartáshoz szükségesek megszerzéséhez, az egészségükhöz, a családjaikhoz és kapcsolataikhoz?! Az a perverz istentelen mindenit neki!

Néhány fontos teenedő, ahogy én látom (és remélem te is úgy véled ezek jó ötletek, mert együtt kell megvalósítanunk):
Előszőr is, az elkövetok irracionális, fanatikus, megszállott elmeállapotban vannak és egy skizo-típusú pszichopatához hasonlatos kettos létet élnek. Amikor emberek úgy bántlamazhatnak, kínozhatnak és gyilkolhatnak emberi lényeket, hogy nincs azonnali társadalmi retorzió, akkor az elméjükben megkezdodik az irracionalitás kialakulása. Amikor emberek egy olyan irracionális talajra tévednek, amikor azt képzelik, hogy mindenféle buntetés nélkül követhetnek el igazságtalanságokat az embertársaik ellen, mert ez nekik valamiféle előjoguk vagy kötelességük, akkor már nehéz visszatéríteni oket a racionalitás talajára. Egyre bestiálisabbakká, egyre gáltástalanabbakká válnak és, ahogy a történelem már bebizonyította csoportokba verodött irracionális orültek elképeszto gyilokorgiákat tudnak rendezni az emberiség soraiban mindenféle irracionális eszme, rögeszme, tévképzet nevében. A TÁRSADALMI RETORZIÓ KIESZKÖZLÉSE TEHÁT ROPPANT FONTOSSÁGGAL BÍR. A társadalmi retorzió kieszközléséhez szerintem pedig két dolog szükséges:

a) a tágabb társadalomban tudatosítani kell, hogy ez a tevékenység létezik, hogy csoportok és közösségek alakultak országszerte - és világszerte-, amely csoportok/közösségek feladata, hogy pszichopaták és a hatalom által kipecázott ártatlan embereket egyszeruen addig kínozzák, terrorizálják, gyötörjék, zaklassák, pusztítsák, ameddig az öngyilkosságba nem menekül, vagy más módon meg nem gyilkolják. Tudatosítani kell az ebmerekben, hogy ezek nem szimpla bunözo bandák, hanem a titkosszoglálatok és a szabadkoművesség által hátulról irányított csoportok/közösségek, amelyekben valódi kiképezett rituális emberirtók és gyilkosok vannak. Tudatosítani kell bennük a következményeket is, névlegesen, hogy a cél bizonyos pszihcogenetikai csoportba tartozó emberek kiirtása az emberiség soraiból és a nagy tömegek sátánista rituális emberáldozat bemutatásra való indoktrinálása, hogy egy olyan társadalom jöjjön létre, amelynek szakrális alapja a sátánista rituális emberölés.

b) az általunk állítottakat alá kell támasztani. SEMMI sem lesz annyira hatékony, mint az elkövetők videóra vett vallomásai. 
Olyan videófelvételeket kell bemutatnunk a társadalomnak, amelyeken maguk az elkövetok vallják be, hogy mit tesznek leplezetten a saját embertásaikkal, miként kínozzák és tartják oket egy őrült sátánista náci terrorban éveken át, azzal a kifejezett céllal, hogy elpusztítsák és kifosszák oket. Az elkövetőknek maguknak kell belenézniük a magyarság és az emberiség arcába és elmondani, hogy ezt miért teszik, és hogy milyen elmeállapotban vannak. Egy-egy ilyen videóvallomás ezerszer többet fog elmondani, mint amennyit mi tudnánk elmondani. Bármely pszichiáter a Nobel-díjig analizálhatja oket.Hívd segítségül a pszichokibernetikát, a pszichoneuroimmunológiát és magát a Teremtést 
A legfontosabb dolog önmagad megõrzése mialatt az épelméd, a belsõ éned, a lelki énképed, az általános egészséged, de legfõképpen az agyad és a fizikai tested mûködése támadás alatt áll. Belülrõl pusztítanak el kifelé. Lerombolnak minden struktúrát, ami a normális valóságérzékelést biztosítja, lerombolják az önmagadról, másokról és a világról alkotott hitedet, és pusztítják az agyad, sejtjeid és DNS-ed mûködését. Addig mennek ameddig el nem hiszed, hogy megõrültél és, ha ezt hagyod akkor meg is fogsz õrülni. Addig mennek amíg az agyad tönkremegy. Ha hiszed, ha nem, 11 évvel ezelõtt egy fürdõszoba kövezetén ültem a 2231 Eglinton Avenue East 107- számú lakásában Torontóban, azon töprengve- komolyan azon töprengve!-, hogy lehet, hogy megõrültem, de ha nem én vagyok megõrülve, akkor azok õrültek, akik körülvesznek. Szóval, hogy soha ne juss el erre a pontra, ahonnan csak a roppant hittel és erõvel megáldottak tudnak visszatérni, szívleld meg a szavaimat.

Az agykéreg mintegy tízbillió neuronból áll, és mindegyik neuron számtalan axont tartalmaz, amik a neuronok közötti kapcsolatot biztosítják. Amikor gondolkozunk, emlékezünk vagy elképzelünk valamit, akkor a neuronok bioáramot állítanak elõ. Amikor megtanulunk vagy megtapasztalunk valamit, a neuronok egy része bizonyos mintázatot alakít ki az agy szövetében. Vagyis egy amolyan emlékképet vésnek be az agyba, ami nem igazán bevésõdés hanem egy mintázat. A neve "engram". Ugyanaz a neuron több ilyen tapasztalat vagy tanulás emlékképének a mintázatában szerepelhet, tehát lényegében az emberi agy végtelen képességgel bír a tanulásra és az emlékezésre. No már most, az agy ezeket az engramokat elraktározza, és valahányszor a múlt felidézõdik valaminek a hatására, akkor reaktiválja õket minden tudással, érzelemmel és részlettel. Minden sikerünk és kudarcunk, minden tudásunk, minden emlékünk eltározódik és felidézõdik, ha szükséges. Mitöbb gondolati úton meg lehet változtatni az agy fizikai struktúráját. A terrorholokauszt csoportok lényegében olyan emlékeket, tanulást és tapasztalást idéznek elõ bennünk, amelyek mind a kudarccal, megszégyenüléssel, gyûlölettel, szégyennel és hasonló negatív érzelemmel állnak kapcsolatban és szinte teljes egészében megpróbálják megszûntetni a pozitív tanulást, tapasztalást és emlékképek kialakulását. Tudatosan okoznak mélységes csalódásokat, hogy az emberekkel kapcsolatban negatív emlékképek jöjjenek létre, tudatosan gáncsolják el a sikereidet, hogy a sikertelenség megtapsztalása vésõdjön az emélékezetedbe. És így tovább. Ezek a negatív engramok újra és újra reaktiválódnak te pedig vergõdsz a negativitásban a keserûségben, kiábrándultságban, sértõdöttségben, csalódottságban, félelemben és a többi. Mitöbb a folyamatban az agyad fizikai struktúrája is sérül.

Az egész tevékenység erõssége egyben a gyengesége is: a te agyad. Úgyanis az agyad és az idegrendszered NEM tudja megkülönböztetni a valós tapasztalt élményt a részleteiben elképzelt és fantázia-szerûen átélt élményektõl. A részelteiben, érzelmekkel dúsított elképzelt -és ezáltal fantáziában átélt- élményeket ugyanúgy raktározza el, mint egy valós élményt/tapasztalatot. Példának okáért úgyanaz történik, amikro valaki naponta két órán át gyakorol a zongorán, mint amikor valaki napi két órán át elképzeli, hogy zongorázik. Vagyis te saját magad ráveheted a neuronjaidat arra, hogy pozitív, sikeres, engramokat hozzanak létre az agyadban. Mitöbb, egy pozitív élmény felidézése egy negatív élmény közben neutralizálja a negativot. Röviden, ellensúlyozni tudod az õrült pusztító kártékonykodást.

A dolog úgy mûködik, mint a nem megválaszolt telefonhívás esetében. Amikor csörög a telefon, akkor automatikusan felkelünk a kényelmes fotelunkból -megszakítva a kellemes kéynelmünket és harmóniánkat-, hogy felvegyük a telefont. A telefon csengése kondicionált minket a válaszra, mint Pavlov kutyáit a nyálcsorgásra. A csöngés olyan, mint egy parancsszó. De ki mondta, hogy amikor megszólal a telefon, akkor fel kell pattannod és fel kell emelned a kagylót, megszakítva a harmóniádat és kéynelmedet?! A telefoncsörgésre, akár mélységes nyugalommal és mozdulatlansággal is válaszolhatsz. Úgyanúgy, amikor a nácik bizonyos negatív taktikázásokat alkalmaznak, amiknek a célja a negatív kondicionálás és az NLP, te magad dönthetsz úgy, hogy nem vagy köteles azt érezni, amit õk akarnak. Nem mindig lehet kivédeni a hirtelen feltörõ indulatokat, de az esetek többségében simán helyetteseíteni lehet az általuk kívánt érzelmi reakciót olyan érzelmi reakcióval, amit te akarsz. Például, amikor leállnak inzultálni akkor nyugodtan idézz fel egy roppant vicces esetet az életedbõl és nevess rajta.

Az elméd hátterében - mondjuk, hogy a tudatalattiban- létezik egy alkotó vagy teremtõ mechanizmus. Ez egy automatikus mechanizmus, ami állandóan mûködik és nem csak a te saját tapasztalataid, helyileg elõállított energiáid, hanem a kozmikus egyetemes tudás és életenergiák is mûködtetik. Én ezt úgy nevezem, hogy isten egy szikrája ott van bennünk és ettõl lettünk az õ képére teremtettek. Mi is teremteni, alkotni tudunk az õ segítségével. Tárgyakat, világokat, koncepciókat, valóságokat tudunk teremteni ennek a tudatalatti-kozmikus alkotó mechanizmusnak a segítségével. Te magad meg tudod teremteni a saját új lelki énedet, egy vadiúj ént. Csupán el kell képzelned - teljesen életszerûen- hogy ki akarsz lenni, kivé és mivé akarod újjáteremteni önmagad és ezzé fogsz válni. Abban a pillanatban, amikor ez a mechanizmus regisztrálja a célirányt - azt aki lenni akarsz és azokat a körülményeket, amelyekben lenni akarsz- el is kezd dolgozni rajta. Arra fog vezetni, hogy ez megvalósuljon.

2. 
Fenyegess vissza jogos és õszinte haraggal!
Ezek a sátáni õrült nácik rajtad keresztül Istent is kiirtással fenyegetik. Bizonyosan a Teremtõ nem hagyott minket védtelenül az õt pusztító õrültekkel szemben, belénk építette az önprezerváció képességét. Biztos te is megtapsztaltad már, hogy valaki néz az utcán vagy a metrón és te megérezted. Ez azért van, mert az agy által termelt energia és a téged animáló, életben tartó kozmikus energia oda áramlik, ahová fókuszálod. Ez az oka szinte minden pszi-jelenségnek, mint például a tárgyak érintés nélküli elmozdítása, az elképesztõ intuició, a távbefolyásolás és a többi. A CIA, az FBI, a KGB és még sokan-sokan mások õszintén hisznek ezekben az adottságokban és már réges régen bebizonyították tudományosan is, hogy ezek valóban velünk született képességek.

Én azt mondom, add vissza nekik a pusztító energiákat. Ez nem pusztítás, hanem önvédelem azokkal szemben, akik el akarják pusztítani azt, amit isten az õ képére teremtett, a legkedvesebb teremtményét, és õt magát. Csupán annyit kell tenned, hogy amikor fenyegetnek összegyûjtöd minden jogos felháborodásodat és haragodat és halálos komolysággal csak annyit válaszolsz vissza fenyegetõn, hogy "csak nehogy te dögölj meg" vagy "csak ne hogy téged találjanak meg feldarabolva egy kukában". Fenyegessd õket vissza ilyen módon azzal az õszinte kívánsággal, hogy valóban így is történjen és isten megbüntesse az elképesztõ náci merészséget. Persze közben telejs egézsében fókuszálj arra a személyre, akit visszafenyegetsz. Nem kell neked fegyvert fognod, sem neki esned haját tépve, elég magát az önprezerváció képességét segítségül hívnod. A Teremtõ majd eldönti, hogy mit tegyen az õt fenyegetõ õrült nácival, de készülj fel, hogy látványos eredményt fogsz kapni. (A cigányok nem felejtették el ezt az õsi képességet csak gonoszra használják sajnálatos módon, amikor utálatból átkoznak és a betegségedet/halálodat kívánják.)

3. 
Minden ember, a pszichopatákon kívül, született öngyógyító.
Egy ember úgy gyógyította ki magát a rákból, hogy naponta üzenetet küldött egy lenyelt galacsin formájában a saját sejtjeinek, hogy gyógyuljanak meg. Egy másik tudományos kísérlet során 6 rákos betegért imátkoztak 14 napon át anélkül, hogy tudtak volna róla. Míg a többiek egészségi állapotában nem történt változás, azoknak az egészségi állapotában, akikért imátkoztak estéként javulás állt be. Nem azt mondom, hogy galacsinokra írt üzenetekkel bombázzd a sejtjeidet, sem azt, hogy templomokban töltsd a szabadidõdet, hanem azt, hogy higyjél önmagadban, hívd segítségül a Teremtõt, minden élet elsõdleges forrását, õszinte fohászban felé fordulva, és végül legyél egy igazi harcos, aki felveszi a harcot önmaga és a mi pszichogenetikai fajtánk túlélése érdekében.

4. 
Mozogj!! 
Láttál te már depressziós sportolót vagy aerobikost? Én nem. Mozogj, mozogj, mozogj! Fuss a patakparton, menj nagy sétákra, aerobikozz, biciklizz, korcsolyázz, ússz, mássz hegyeket stb. Egyébként úgy jársz mint én: meghízol.

5. 
Harcolj vissza!
Harcolni sokféleképpen lehet. Az elsõ frontális támadási felület a hitük. Ezek az õrültek abban a hitben vannak, hogy valamiféle felsõbbrendû ügy nevében cselekednek, hogy igazságzsolgáltatók, hogy az emberiség megmentõi. Amire rávették õket, hogy higyjenek azzá váltak: csodálatosan hasznos emberekké, akik megtisztitják a társadalmainkat a rosszaktól/alacsonyabbrendûektõl/elmebetegektõl/terrpristáktól/stb. Szóval meg kell támadni azt a hitet, ami a delúziójuk alapját képezi. Ha rám hallgatsz, akkor nyugodtan a szemükbe mondod, hogy mik is valójában: harmadrangú fajtalankodó gerinctelenek, az embertársaikat eladó közönséges prostituáltak, felfelé szopó-nyaló lefelé tipró senkik, középszerû lényegtelen szürkeségek, nemzet és hazaárulók, magyar/cigány/zsidó/arab/stb. gyûlölõ nácik, rasszista fundamentalisták, vallási õrültek. No és aztán ott vannak a pszichopaták. Õket nem lehet megsérteni ilyen szavakkal, szóval náluk más harctehcnika szükségeltetik. Igazából az egész tevékenység a pszichopaták elpusztítására épül, nem pediglen a normális ember elpusztítására. Nekünk van mi megvédje az elménket, nekik nincs. Mivel mi magunk túl kevesen vaguynk, hogy egy ilyen massízv tevéeknységet folytassunk apszichopaták ellen, hát marad néhány taktikázás, amit alkalmazni tudunk velük szemben. A pszichopaták rettenetensen irigyelnek minket, mert nekünkv an lelkünk, mert okosabbak, szebbek, kreatívabbak stb. vagyunk. Irigyelnek és gyûlölnek minket azon tulajdonságokét, amiknek õk nincsenek birtokában. Az elsõ legjobb taktikázás az, hogy azzal gyötröd, hogy az orra alá dörgölöd azt, ami nálánál értékesebbé tesz. Ettõl szenvedni fog. A második dolog az, hogy logikával kénywzeríted a sarokba. Ettõl is roppant mód szenvedni fog, mert a veled szembeni alacsonyabbrendûségét fogja felidézni benne. Ha fenyeget és rágalmaz/vádol, akkor legyél te a tükre: õrjöngve, torz pofázattal, vadul ugráló szemekkel fenyegessd vissza és vádold a legképtelenebb dolgokkal. Teljesen meg fog hökkenni és el fog borzadni tõled. Lelileg terroizál, megaláz és csalódásokat okoz manipulatív módon? Kötözzd ki egy ágyhoz, fessd ki az arcod kilenc színbe, rúzsozzd ki még a szemöldöködet is, hogy úgy nézz ki mint egy elemgyógyintézetbõl szabadult férfi gyûlölõ sorozatgyilkos õrült, majd közöld vele, hogy most aztán szeretni fogod. A meztelen rettegés fogja elfogni és úgy fog menekülni tõled mintha önmaga groteszk és õrült tükörképét látná benned. Végül üldözhetsz még egy-egy ilyen pszichopata nácit a örökké tartó szerelmeddel. Semmi, SEMMI sem dühíti fel õket jobban, mint a megbocsátó üldözõ szereteted és szerelmed. Belátom, hogy ezek nem konvencionális harcmódszerek, de a valós életben mûködnek. Tedd a veled való találkozást egy õrült és kellemetlen élménnyé.

6. 
Hatósági bejelentések. 
Ez nagyon fontos! A rendõrség nem fog segíteni SEMMIBEN ugyanis megszüntették MINDEN alkotmányos és emberi jogodat. A bejelentéseidet el fogják bagatelizálni, elgáncsolnak, meghamisítják a tanúvallomásokat. Erre készülj fel lelkiekben, mert ez az elképesztõ intézményesített cserbenhagyás számomra roppant traumatikus élmény volt. ÁM ETTÕL FÜGGETLENÜL, tedd meg a bejelentéseket, amikor bárki bûncselekményt követ el ellened. Próbálj meg olyan dolgokra koncentrálni, amik konkrét eseményekre és bûntettekre kolátozódnak: fizikai erõszak, zaklatás, fenyegetés, hivatali visszaélés, kényszerítés stb. Amikor megteszed a bejelentéseidet REJTSD EL bennük a jövõ magvait: említsd meg, vagy írd körbe a kínzást, aminek ki vagy téve (pl. egy mesterséges valóságot teremt körém, amiben állandó a bizalommal való visszaélés, hazudozás, és megrongálta a világnézetemet, és kicsavarja a szavaimat, maga provokál ki helyzeteket, hogy aztán megfordítsa azokat és beállítson bolondnak vagy agresszívnek stb.), a zaklatást (pl. direkt és indirekt módon kapcsolatot teremet velem és beleavatkozik a normál életbvitelembe), azaz olyan dolgokat, amikbõl a késõbbiekben kialakulhat a NAGYKÉP. Tegyél olyan feljelentéseket, amelyekben egyik elõzõ bejelentésedben említett személyt hozzá kötöd a tárgy feljelentéshez, valahogy úgy, hogy "gyanítom, hogy valamiféle kapcsolat a ... tett bejelentésben említett személy (vagy esemény) és ezen bejelentésben ... tett közt lehetséges, mert....". Nyugodtan tegyél feljelentést vagy panaszt a rendõrség ellen is, ha az nem járt el normálisan, diszkriminál ellened, hazugságon vagy jogtalanságon kapod õket. Most ne törõdj azzal, hogy ezek egyike se fog sehová menni. Eljön a nap, amikor összegyûjtve és más célszemélyekkel egyesítve érni fognak ezek a bejelentések és feljelentések valamit.

MÉG KÉT VALAMI: te magad írd a feljelentéseket és 3 példányban add be õket. Ne hagyd, hgoy a rendõrök írják meg, mert meghamisítják a tanúvallomásodat úgy, hogy telejsen más értelmezésû történet kerekedjen belõle, amit el lehet torzítani olyan módon mintha te lennél a "rossz fiú", vagy az irracionális elmebeteg vagy szavahihetetlen. A másik dolog pedig az, hogy szerezz be hang és videórögzítõ eszközöket. Amennyiben azt gyanítod, hogy bûncselekmény készül és ecélból csinálod a felvételeket és bûncselekményt örökítesz meg, akkor felhasználható bármely bíróságon. Másra azonban nem használhatod a felvételeket, hacsak nem akarsz egy-egy titokban felvett náci õrült verbális ámokfutás felvételét eljuttatni az elkövetõ munkáltatójához, rokonaihoz, szomszédaihoz, barátaihoz, hogy azok tudomásul vegyék ki is az az ember valójában, amikor nem színészkedi önmagát normálisnak és épelméjûnek. Mindenestre, gyûjtsd be a felvételeket, akkorra, amikor fel tudjuk használni a csoportok ellen. Taán ennek is eljön az ideje.

Végül, lényeges az is, hogy megértsd, nekünk nem a nem-pszichopatákkal van nézeteltérésünk. A hiper buta öntudatlan állapotban lévõ birka tömeg, akiket lényegében ráduszítanak, hogy elpusztítsanak, nem az, akivel problémánk van. A pszichopatákkal van problémánk. Szóval én nem tanácsolom neked, hogy titokban felfegyverkezz és ámokfutó vérfürdõt tervezgess, mintahogy azt megtette néhány célpont világszerte. 


közös szándék
"... álljatok hát elõ, körül övezvén derekatokat igazlelkûséggel, és felöltözvén az Igazságnak mellvasába, és felsarúzván lábaitokat a Békesség evangéliomának készségével; Mindezekhez fölvevén a Hitnek paizsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok; Az Idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, a mely az Isten beszéde: Minden imádsággal és könyörgéssel imádkozván minden idõben a Lélek által..."
Ennek a pusztító sátánista-fasiszta-pszichopata borzalomnak a megállításához az emberek közös jószándéka szükséges. A tudósok ma már tudják, hogy minden szerves anyagot formálni lehet a szándékkal, a jóval és a rosszal is. Példának okáért, ha egy vízcsepp felé szeretetet sugárzol miközben az lefagy a mintázata káprázatosan szép lesz, de ha ártó szándékkal gondolsz rá, akkor elsorvadt torz mintázatok jönnek létre. Vagy, ha valakikért közösen imátkoznak - az érintett személy tudta nélkül-, akkor a betegségében javulás áll be. (Annyi a kemoterápiának!) A közös jószándék tehát a legalapvetõbb feltétele a megoldásnak. Tehát, ha meg van benned a jószándék, akkor az alábbiakban tudsz segíteni.1. Közös szándék ima 
Egyáltalán nem véletlen, hogy a Japánban történt földrengés, cunami és nukleáris karasztrófa után Japán miniszterelnöke a világhoz fordult és arra kérte az emberiséget, hogy imátkozzon értük egy bizonyos idõpontban. Ha segíteni akarsz rajtunk, hát imátkozz értünk minden csütörtök délután 18:00 órakkor. Mindegy, hogy hol vagy, és mindegy, hogy egyedül vagy vagy többen vagytok, a közös gyógyító és segítõ szándék akkummulálódik és el fog jutni hozzánk. Erõsíteni fog minket, gyógyítani fog minket és segíteni fog minket a napi gondjaink megoldásával. Nem csak saját energiáinkkal fogunk tudni gazdálkodni, hanem távolból minden értünk ebben az idõpontban imátkozó felénk küldött pozitív energiájával rendelkezni fogunk. ELõszõr nyísd meg az elmédet és a szívedet a világegyetem szeretetármalatára és hagyd, hogy az rajtad keresztül áramoljon, majd pedig imátkozz értünk felénk küldve ezt az áramlatot. Az imádban kérd minden élet és a szeretet forrását, magát az elsõt, a Teremtõt, hogy irányítsa felénk jótékony energiáit, hogy javítson és gyógyítson minket, hogy erõsítsen meg minket, amikor a pusztítással szembesülünk. A célszemélyek fényképeit majd sorban felrakom az internetre, hogy fókuszálni tudj ránk.
2. Közös szándék kampány
Imperatív fontosságú, hogy az emberiség tudatára ébredjen ennek a tevékenységnek a létezésére, illetve mindarra, ami meghúzódik mögötte. Ez azért olyan fontos, hogy az emberiség felismerve a veszélyt és önnön szerepét az egészben tudatosan létrehozhasson egy pozitív ellenáramlatot a gondolataival és a cselekedeteivel. A figyelemfelkeltõ kampány az emberek közös szándékát fejezi ki arra nézve, hogy nem kérnek ebbõl a pusztító negativitásból. Miklétn vehetsz részt a kampányban? 1. tájékoztató szórólapok terjesztésével (itt kinyomtathat egyet) 2. felhívja a közvetlen környezetének figyelmét a tevékenység létezésére 3. lobbizás a parlamentnél egy meghallgatáshoz, a rendõrségnél a probléma megoldásáért, 4. részt vesz olyan statisztikák elkészítésében, amelybõl kiviláglik, hogy Magyarországon mennyi olyan ember van 5. Ha egy nem érdekelt látogató vagy: Ha segíteni akarsz, mert felismerted, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy az emberi társadalmak szakrális alapja a sátánist rituális ebmeráldozat vagy a "bort, búzát, békességet és szeretetet", akkor vegyél részt egy pozitív ellenáramlat létrehozásában. A lényeg az igazság terjesztése és a pozitivitás. Mond el mindenkinek, aki él és mozog, hogy ez a tevékenység folyamatban van és mirõl is szól igazából: bizonyos pszichogenetikai csoportoba tartozó emberek leplezett kirtásáról és szimultán egy olyan globális társadalom létrehozásáról, amelynek szakrális alapja a sátánista rituális emberáldozat. Ez a lényeg. Bármennyire is kijózanító és elkeserítõ belátni, mi magunk nyerhetünk csatákat - akár többet is-, de ezt a háborút õk nyerik meg. DE hamár így alakult ... ha már úgy alakult, hogy masszív tömegeket indoktrinálnak arra a rögeszmére, hogy a sátánista rituális csoportos emberáldozat egy szórakoztató és hasznos tevékenység ... hát tehetünk a magunknak és a megmaradt épelméjûeknek egy nagy szívességet azzal, hogy ráébredünk, hogy mivel ez nem a mi háborúnk, életben maradunk és kitaposunk egy új útat magunknak, és erre az új útra tereljük az emberiség még épelméjû részét, hogy a talpaikkal a mi nyomdokainkat tapossák egyre csak szélesítve a mi ösvényünket, egyre több embernek helyet adva az új úton. Õk megnyerhetik a nyomorult háborújukat a túlélésükért, de a mi háborunkat az örökkévalóságért még csak most fogjuk megvívni.

Nagyon régóta vagyok ennek a perverz terrorholokausztnak a célpontja és õszintén azt a tanácsot tudom adni bármely célszemélynek, hogy ott kezdje, ahol nekem is kezdenem kellett volna, ha tudtam volna, hogy minek vagyok a célpontja: annak tudatosításával, hogy mindig is két fajta ember létezett és az egyik típusú ember évezredek óta rátör a másik fajtára (lásd Káin kontra Ábel). Ha ez meg van, akkor jöhet a mérhetetlen alázatosság, hit egy univerzális örök rendben és a Teremtésben, mély ezoterikus tudás megszerzése és mindannak egyetemes megkérdõjelezése, amit abszolút igazságnak hittél. A harchoz a túléléshez és egy ellenáramlat kialakításához pedig tudnod kell, hogy azt a univezális törvényt, hogy A POZITÍV MINDIG FELÜLÍRJA A NEGTÍVOT és az EGYETLEN TÖRVÉNY A SZERETET. Megígérem, hogy ha ezen leszel, akkor nincs mitõl félned.
Lelki túlélés
Azt a programot, aminek célpontjai vagyunk a Rothschild Ház fejei ötölték ki, finanszírozzák és vezénylik le. A Rothschildok védelmező démona "Choronzon" (az õ misztikus száma pedig a 333). Ezt a démont nem úgy kell elképzelni, mint egy személyt - habár a földi megfelelője maga az eredendõ pszichopata -, hanem inkább mint egy láthatatlan anti-spirituális, anti-teremtés erőt. Choronzon egy pszichikai értelemben vett eldugult szennyvíz tározó, amiben megtalálható mindenféle pszichikai és spirituális természetű szemét. Choronzon maga a pszichikai, mentális, spirituális és fizikai rohadás. Az egészséges fizikumot megbetegíti és az egészséges elmét megbomlasztja. Õ a terméktelenség, a teremtésre való képtelenség, a sötétségben megbúvó félelmetes ismeretlen, a tudatalatti félelmeid, a bizonytalanságaid és a gyengeségeid. Choronzon a keserûség, gyûlölet, félelmek, bizonytalanságok szégyentelen aratója. Choronzon egy törött, torz tükör, amibe belenézve az elmédeben felébred az irracionalitás, zavarodottság és pusztítás/önpusztítás késztetése. Õ a delúziók és kollektív delúziók nagy sötét mágusa. Az oka annak, hogy megáll a mozgás és az evolúció ls a Teremtés devolúcióvá és pusztítássá változik. Kevesen vannak azok, akik a vele való intim találkozást ép elmével megússzák. De te még köztük lehetsz, ha követed a szabályokat.

1. Soha nem idõzz el a miérten, mert meg fogsz állni az elõre mozgásban és, amikor a mozgás megáll beszippant a miértlenség õrülete.
2. Ne hagyd, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak benned. Ha úgy érzed a keserûség, a gyûlölet és harag felébred benned azonnal idézd fel magadban, hogy a POZITÍV MINDIG FELÜLÍRJA A NEGATÍVOT. Gondolj valami pozitívra és a negatív érzések és gondolatok azonnal megtörnek. Az én emlékeztetõ rituálém az, hogy vetek egy kis keresztet, a homlokom közepére, az ajkaimra és a szívemre, miközben azt gondolom "ne gondolj gonoszt, ne szólj gonoszt és ne érezz gonoszt".
3. Ismerd fel, hogy az EGYETLEN TÖRVÉNY A SZERETET. Nincs más törvény, se földi, se égi. Te vagy maga a szeretet, a túlélés és Teremtés motorja. Mondjad el magadban és hidd is el, hogy "Én vagyok maga a szeretet, én vagyok tehát a túlélés és Teremtés motorja."
4. Imádkozz. Teljesen mindegy, hogy mit imátkozol a lényeg, hogy az imádat Minden Élet Forrásához, az Elsõhöz címezd és azt mond, ami a szívedben van. Ha valódi alázattal kéred a segítséget Minden Élet Forrásától, az Elsõtõl, az Univezális Egy-ségtõl, megkapod azt. Megígérem. Nem varászlat, nem sámánság: a tiszta szívû imátkozásnak GYÓGYÍTÓ HATÁSA VAN mind az elmére, mind pedig a fizikai szervezetedre.
Pszichikai túlélés
Még építkezés alatt.... pszichokibernetika, polár attractor, szeretet, szerelem. Ima!!
Fizikai túlélés

Még építkezés alatt ..... pszichoneuroimmunológia, étkezés, rendszeres, testedzés, szex. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése