2019. október 5., szombat

Diana arca !!












Diana arca !!



Valóságos férfifaló volt Diana hercegnő! Több szeretőt is tartott férje mellett -Fotók


Diana hercegnő szerelmi élete egy máig megoldatlan rejtély. Rengeteg férfival hozták hírbe már életében, hát még utána. Annyit azonban biztosan tudni lehet, a szívek királynőjére legalább egyszer rátalált az igaz szerelem. Képeken a férfiak, akik nem tudtak ellenállni Diana hercegnő vonzerejének!

Károly herceg és James Hewitt

Diana hercegnő és Károly herceg 1977-ben találkoztak először, mert a királynő fia akkoriban Lady D. nővérének, Lady Sarah Spencernek udvarolt, őt akarta feleségül kérni. Ekkor a herceg 29 éves volt, a szívek királynője pedig csupán 16 éves. Már első látásra nagyon megtetszettek egymásnak, járni kezdtek, majd 1981-ben kimondták a boldogító igent. Sajnos házasságuk hamar megromlott, Károly herceg ugyanis képtelen volt lemondani korábbi szerelméről, Camilla Parker Bowles-ról, aki így folyamatosan jelen volt kapcsolatukban, mint harmadik fél. A csalódott Diana hercegnő bánatában jött össze a lovas katonatiszttel, James Hewittal, akivel öt évig alkottak egy párt úgy, hogy közben a hercegnő még férjnél volt. A rosszindulatú pletykák szerint ő Harry herceg apja.
Károly herceg és James Hewitt 2015-ben

James Gilby és Barry Mannakee

Nem tudni biztosan, hogy Lady Diana és James Gilby között valóban több volt-e barátságnál, de árulkodóak azok a lehallgatott telefonbeszélgetések, amelyek köztük zajlottak. A férfi például édesemnek, cuppogónak hívta a hercegnőt, állandóan becézgette. A beszélgetéseket néhány év múlva szivárogtatta ki valaki, emiatt a sajtó zaklatni kezdte Diana hercegnőt. Végül ő maga vetett véget a kapcsolatnak, állítólag azért, mert kiderült, maga Gilby adta át a felvételeket újságíróknak. Diana hercegnő nem sokkal ezután az egyik, egyébként házas testőrével melegedett össze, igaz ez sem bizonyított. Barry Mannakee állítólag kihasználta, hogy Diana hercegnő depresszióval küzdött, így kerülhetett közel hozzá. Egy év után rúgták ki a Kensington-palotából. 1987-ben motorbalesetben elhunyt.
James Gilby - Barry Mannakee

Lapozz, cikkünk következő oldalán Diana hercegnő életének legnagyobb szerelmével is megismerkedhetsz!


Bryan Adams és Slobodan Živojinović

Byan Adams már 1985-ben slágert írt Diana hercegnőről, ám személyesen csak egy évtizeddel később találkozott vele. Akkorra Lady D. már nem volt férjnél. Az énekes egy exbarátnője nemrég a sajtóban megerősítette a pletykákat és azt mondta, Byran Adams és Diana hercegnő között volt egy rövid fellángolás, ami hamar elmúlt. Katalin hercegnéhez hasonlóan Lady D. is imádta a teniszt, így találkozott 1987-ben, a Wimbledonon a sármos szerbiai teniszezővel, Slobodan Živojinović-csal. A férfi most azt állítja, ezután randizgatni kezdtek, de a dologból nem lett szerelem.
Slobodan Živojinović és Bryan Adams

Dr. Hasnat Khan és Dodi Al-Fayed


Diana hercegnő 1996-ban ismerte meg a brit-pakisztáni szívsebészt, Dr. Khant, akivel előbb barátság később pedig szerelem szövődött közöttük. A hihetetlenül intelligens, de visszahúzódó, csendes férfi néhány évvel ezelőtt adott először interjút, melyben elárult néhány részletet a kapcsolatukról. Elmondta például, hogy Diana hercegnő kedves, megértő és jószívű nő volt, aki soha nem éreztette, hogy a társadalom csúcsán állna. Ugyanakkor hatalmasak voltak közöttük a kulturális különbségek, ez pedig megnehezítette a dolgukat. Dr. Khan nehezen viselte, hogy újságírók követik mindenhova és zaklatják a családját, ez a kapcsolat zűrzavart hozott az életébe. Bár nem mondta ki, valószínűleg ezért szakított Dianával. A hercegnő barátnői azóta is mindenhol azt nyilatkozzák, Lady D. számára Hasnat volt a legnagyobb szerelem. Néhány héttel azután, hogy elváltak útjaik, Diana hercegnő viszonyt kezdett Dodi Al-Fayeddel, a férfit azonban nem szerette. 1997. augusztus 31-én úgy hunyt el, hogy még mindig Hasnatba volt szerelmes.
Dr. Hasnat Khan - Dodi Al-Fayed



















Súlyos dolgokat mondott Diana hercegnő egykori szeretője




Nálunk kevésbé ismert pletyka, hogy Diana hercegnő kisebbik fia, Harry talán nem Károly hercegtőlvan. Már majdnem 30 éve találgatja a sajtó, hiszen pont a 80-as években találkozgattak, és majd 5 évig voltak együtt. Hewitt, aki korábban a brit hadseregnél szolgált, most egy ausztrál tévének nyilatkozta, hogy
nem ő Harry herceg apja. 
Hozzátette, hogy ez a pletyka csak a lapokat adja el, de nem igaz, és inkább a herceget érintheti rosszul. Ahhoz képest, hogy Hewitt most Diana családját sajnálja, annak idején pont ő volt az, aki milliókért adta ki a viszony minden részletét. Diana hercegnő a 95-ös interjújában a BBC-n Martin Bashirnak röviden ugyan, de őszintén beszélt a kapcsolatról.
Igen, imádtam. Szerelmes voltam belé, de csúnyán átvágott.


utalt Diana Anna Pasternak könyvére, amiben Hewitt is közreműködött.

Fotó: Evan Agostini/Liaison



A hercegnő joggal érezte, hogy elárulták, Bashirnak elmesélte, mennyire megviselte, hogy a volt szeretője keresett rajta. 2002-ben ráadásul James Hewitt Larry Kingnél mondott egy 10 millió fontos (~3,5 milliárd forint) árat Diana hozzá írt leveleiért cserébe. Végül nem adta el, de nem kizárt, hogy egyszer másként dönt. 2015-ben állítólag  150 ezer dolláros (~44 millió forint) kikiáltási árral aukcióra akarta bocsátani a személyes üzeneteket.
Hewitt ennek ellenére a műsorban mély és különleges kapcsolatról beszélt:
Nagyon könnyű volt beleszeretni, szóval azt hiszem, ez megbocsátható.
mondta Hewitt.
Sokan egyébként azért is sejtették, hogy a királyi lovas testőrség egykori őrnagya lehet Harry herceg apja, mert első ránézésre hasonlítanak. Illetve könnyű bemagyarázni a közös vonásokat, de ha minden igaz, csak a herceg születése után találkoztak. Ken Wharfe, Diana személyi testőre szintén kiadott egy könyvet, amiben pontos dátumot írt.
Harry 1984. szeptember 15-én született, ami azt jelenti, hgy 1983-ban, karácsony környékén fogant, amikor a bátyja, William 18 hónapos volt. Diana 1986 nyaráig nem találkozott James Hewittal.
De nemcsak Wharfe, hanem Diana komornyikja, Paul Burrell is a fentieket erősítette meg a hétvégi interjúban, úgyhogy szinte teljesen kizárhatjuk, hogy Hewitt lenne az apa.




Tim Graham/Getty Images
Az már sokkal érdekesebb kérdés, hogy a nem sokkal Diana halála után kiszivárgott levél tényleg a hercegnőtől származik-e. Paul Burrell a nyomozás során szedte elő a sorokat, amiben a hercegnő arra utal, hogy férje,
Károly herceg egy balesetnek álcázott merényletet tervez ellene, hogy így mielőbb összeházasodhassanak jelenlegi feleségével, Kamillával. 
Burell továbbra is állítja, hogy ezek bizony Diana saját szavai voltak. Mint mondta, egyszerűen fogta magát, leült, és leírta a félelmeit. A hercegnő 1997-ben, mikor már egy éve elvált férjétől, tényleg autóbalesetben vesztette életét akkori barátjával, Dodi Al Fayeddel.






Diana hercegnő elárulta, ki Harry herceg apja – Most hozták nyilvánosságra, mit mondott



Diana hercegnő könnyekben tört ki, amikor szóba került, hogy Harry herceg vajon nem a szeretője gyermeke-e. Testőre elárulta, a szívek királynőjét nem érdekelte, mit hordanak össze róla Károly herceg "barátai", de amikor a fia ellen fordultak, az mély sebet ejtett rajta.

Diana hercegnőt két évig kerülte a férje

Már korábban írtunk róla, hogy előkerült Diana hercegnő egyik királyi testőre a múltból, Ken Wharfe, aki úgy döntött, megosztja a nyilvánossággal, milyen volt a szívek királynőjének dolgozni. A férfi legutóbb azt mesélte el, hogyan játszott a még gyermek Vilmos herceggel és Harry herceggel, most pedig arról osztott meg titkokat, hogyan találkozgatott szeretőjével a nyolcvanas években Diana hercegnő. A testőr és Lady D. gyakran utaztak álnéven a világban, sokszor házaspárként foglalták a repjegyeket. Egy ilyen alkalommal Mallorcára látogattak, ahol Diana hercegnő a tengerparton magánéleti válságáról beszélt Kennek, aki ettől szörnyen zavarba jött.


"Tudod Ken, szerintem éppen itt az ideje, hogy kitárjam a szárnyaimat. Miután Harry megszületett a házasságom Károllyal egyszerűen meghalt. Én megpróbáltam, tényleg megpróbáltam, de nem akart engem. Két évig nem aludtunk ugyanabban az ágyban" - mondta Diana hercegnő a vöröslő arccal, lesütött szemmel ácsorgó testőrnek, majd arról beszélt, szerinte I. János Károly spanyol király legutóbbi látogatásuk alkalmával kikezdett vele.
"Mondtam a férjemnek is, de ő csak legyintett és azt mondta, ostobaságokat beszélek" - folytatta a hercegnő.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!



Harry herceg nem Károly herceg fia?

Ken 1986-ban került a királyi testőrséghez, ahol főnöke már az első nap leültette a konyhába és elmondta neki, Diana hercegnőnek, akire majd vigyáznia kell, viszonya van James Hewitt katonatiszttel. Felettesétől megtudta, a kapcsolat csak nemrégen vette kezdetét, de Lady D. biztonsága érdekében nagyon fontos, hogy titokban tartsák. Ken később személyesen is találkozott a hercegnő szeretőjével, akit jóképű, jó kisugárzású, udvarias, sármos férfiként írt le, aki megadta Diana hercegnőnek, amire vágyott: a szeretetet és szerelmet. Hewitt állítólag meglepően jól tűrte, hogy mindig előre meg kellett mondania, hol fog találkozni a hercegnővel, sőt, azt is, hogy ezeket a szerelmi fészkeket először mindig a biztonsági szolgálat tagjai vizsgálták át.
A boldognak tűnő hercegi család


Károly herceg természetesen minderről tudott, még egy kicsit zavarta is, pedig ekkor ő már régen Kamilla ágyában kereste a boldogságot. Nem véletlen tehát, hogy a királynő legidősebb fia a kisujját sem mozdította, amikor rossz hangok azt kezdték pletykálni, hogy Harry herceg nem az ő fia, hanem James-é.
"Nem tudom, hogy hoztuk össze Harryt Károllyal, mert akkor már rég visszament a szeretőjéhez, de a lényeg, hogy valahogy összejött" - mondta sírva a vádakra reagálva Diana hercegnő, aki hozzátette, nem érdekli, róla mit mondanak, de elviselhetetlenül fáj neki, amikor a gyermekeit bántják.

Ilyen illetlenül viselkedett kedvenc popsztárja miatt Diana hercegnő

Diana hercegnőről elmondható, hogy viszonylag gyakran szegte meg a királyi családra vonatkozó szabályokat, így nem csoda, hogy egy újabb kedves történet került elő ezzel kapcsolatban. A szívek királynője annyira szeretett volna egy közös fotót kedvenc énekesével, hogy a királynő akaratával is szembe ment.






Diana hercegnő szexuális életéről és házasságáról derültek ki részletek





Elárulta a néhai Diana hercegnő bizalmát az a logopédus, aki beszédtechnikáját próbálta javítani, de kisziviárogtatta a közben készített hangfelvételeket. A közösségi médiában sokan bírálták Peter Settelenst, akinek felvételeit egy a hétvégén adásba kerülő, ellentmondásos dokumentumfilmben is felhasználták.

A Király beszéde című filmben az ausztrál logopédus György angol király egyik közeli bizalmasává válik, a való életben azonban egy hasonló viszony árulással végződött.


Legalábbis ezt állítják azok, aki szerint Petter Settelen elárulta a néhai Diana hercegnőt, aki azzal bízta meg: segítsen neki magabiztosabban beszélni nagy közönség előtt.
Settelen 1992-93 között készített videofelvételeket Dianával a hercegnő lakhelyéül szolgáló londoni Kensington-palotában, azzal a céllal, hogy fejlessze szónoki képességeit.
Csakhogy a szalagok valahogy kikötöttek egy olyan produkciós cégnél, amelynek dokumentumfilmjét, a "Diana: saját szavaival"-t megvásárolta az általában magát etikusnak és progresszívnek beállító Channel 4 brit téváadó.
Az ügy azért vet nagy hullámokat, mert a 20 éve autóbalesetben elhunyt Walesi hercegnő
a felvételeken őszintén vall házasságáról, afférjairól és szexuális életéről.
A Channel 4 "dinamitként" harangozta be a műsort, amiben elhangzik, hogyan "támadta le" Károly herceg leendő feleségét és hogyan csökkent le az intim együttléteik száma három hetente egy alkalomra. A hivatalosan pozitív színben emlegetett, de a brit közvélemény által ellentmondásosan megítélt Diana arról is beszél, hogyan szeretett bele egyre boldogtalanabb feleségként egy fiatal testőrbe és hogyan próbált eredménytelenül tanácsot kérni Erzsébet királynőtől, amikor megvallotta, nincs már szerelem a házasságában.
"Nem tudom, mit tegyek" - mondtam neki. "Nem tudom, mit kell tenned" - válaszolta
- hangzik el a felvételeken.
A Channel 4 tévét Diana testvére, Spencer gróf és mások arra kérték, hogy ne tegyék adásba a privát szféráját feltáró programot. “Nem számít, hogy 20 éve volt. Nem gondolnak arra, mennyi fájdalmat okoznak a családjának és a fiainak?” - jegyezte meg Rosa Monckton, a hercegnő egyik barátnője.
A bírálatokból nem csak a bizalmas felvételeket kiszivárogtató beszédtechnikus kapott. "Sokkoló, hogy egy tévéadó ennyire mélyre süllyedjen" - mondta Ingrid Seward, királyi életrajzíró, aki szerint ezzel "visszaélnek Diana örökségével".
A Channel 4 ugyanakkor azzal védekezett, hogy a film "kordokumentum", annál is inkább, mert a hercegnő csak egy nagy tévéinterjút adott élete során.
A nyilvánosság elé kerülő felvételeken Diana "élete legrosszabb napjának" nevezi az esküvője napját és őszintén vall arról, mekkora nyomást érzett, hogy naponta megfeleljen a "mesebeli hercegnő" imázsnak. Sejtetni engedi, hogy egyik testőrét megölhették és úgy állították be, hogy baleset történt.
Férjét, Károly herceget pedig úgy említi, hogy a trónörökös úgy képzelte: joga van házasságon kívüli viszonyhoz, miközben Diana esetében megelégedett azzal, hogy háromhetente éltek házaséletet. Sőt, Harry herceg születése után hét évig nem.
"Ha én írhattam volta a házasságom forgatókönyvét, akkor abban Károly elment volna a nőjével és soha nem tért volna vissza" - mondja még.
A felvételeket 2001-ben, egy rendőrségi házkutatás idején fedezték fel Diana volt komornyikja, Paul Burell otthonában. A szalagokat eladták az amerikai NBC tévének, amely már bemutatta azokat.
Kapcsolódó hang









Lady Diana egyszerre több férfival is volt

Titkok és szeretők

Lady Diana sem volt olyan tökéletes, mint azt sokan gondolják. Volt, hogy egyszerre több vasat is a tűzbe tartott!



Egy régi videofelvétel alapján egyre többet közölnek a hercegnő magánéletéről. A The Sun magazin szerint Dianának több mint nyolc szeretője volt, ebből hat Károllyal való házassága alatt.

Figyelemre, gyengédségre és támogatásra vágyott, amit férjétől soha nem kapott meg. Talán ez lehetett az oka, hogy Diana mély depresszióban szenvedett, és valakit mindig magához akart kötni.

Diana és az ifjú Kennedy kapcsolata

Állítólag Diana az egykori amerikai elnök, John F. Kennedy fiával, az ifjabb Johnnal folytatott viszonyt. Simone Simmons Diana: The Last Word című életrajzi könyvéből az derül ki, hogy Diana álmodozott, hogy egy nap Amerika First Lady-je lehet.
Kapcsolatuk még 1995-ben kezdődött – tehát Károly idején. Az ifjabb Kennedy arra próbálta rábírni Dianát, hogy adjon interjút a George című újságnak, de a hercegnő csupán arra volt hajlandó, hogy találkozzon a sármos fiúval. Diana szavai szerint beszélgettek, és egyszer csak az ágyban találták magukat. Azonban az egyéjszakás kalandnak nem volt jövője.

Dodi mellett Khant

A médiát és a királyi családot is azzal hitegette a walesi hercegnő, hogy a Harrod’s örökösével, Dodi al-Fayeddal szerelembe estek egymással. Mégis a pakisztáni szívsebészről, Dr. Hasnat Khantról tartott fotót az éjjeliszekrényén. Diana barátnői szerint ez volt az igazán nagy szerelem a hercegnő életében.

A lovaskapitányról még Károly is mindent tudott

James Hewitt Dianával folytatott kapcsolatáról könyvet jelentetett meg. A ma 47 esztendős katona azt írja visszaemlékezésében, hogy románcuk idején – 1990-ben – nem volt ok aggodalomra, mert Károly herceg mindent tudott, és akkor már Camillával folytatott viszonyt. James saját bevallása szerint rögtön tudta, hogy a hercegnő nem csak egy szimpla lovasoktatásra jelentkezik nála.

Több mint testőr

Az NBC televízió mutatta be azt a videofelvételt először, amelyen Diana hercegnő Barry Mannakee-val való kapcsolatáról vall.

Barry-t a '80-as években bízták meg a hercegnő védelmével, amiből hamarosan több lett, mint egy egyszerű munkakapcsolat. A férfi 1987-ben motorbaleset áldozata lett. Diana szerint gyilkosságról volt szó.

További szeretők

  • Oliver Hoare régiségkereskedővel egy árverésen ismerkedett meg. Kapcsolatuk négy évig tartott.
  • Az autókereskedő James Gilbey-ről csupán annyit tudni, hogy ő is szoros viszonyt ápolt a hercegnővel.
  • A rögbijátékos Will Carlinggel nem tartott tovább szeretői viszonyuk pár hónapnál.
  • Christopher Whalley ingatlankereskedővel Diana a válása évében ismerkedett meg, de Dodi miatt otthagyta.



A média még Bryan Adams-el is összeboronálta, de Diana állította, hogy kettőjük között csupán jóbaráti viszony van.

  • Diana Oliver Hoare festővel és David Waterhouse királyi gárdataggal is eltöltött pár kellemes éjszakát.














22 éve halt meg Diana hercegnő - Ez volt az utolsó róla készült fotó


Még boldogan mosolygott a felvételen.







Kóczián Zita

Az egész világ gyászba borult, amikor 1997. augusztus 31-én bejelentették, hogy Diana hercegnő egy tragikus autóbaleset következtében örökre lehunyta a szemeit, félárván hagyva imádott fiait, Vilmos és Harry herceget.

Ez volt az utolsó fotó

Diana hercegnő az utolsó útján az akkori kedvesével, Dodi Al Fayeddel utazott Párizsban, amikor üldözőbe vették az autójukat a paparazzók. A gépjárművel menekülőre fogták, azonban az egyik aluljáró kifogott a sofőrön, és halálos balesetet szenvedtek. A vizsgálat szerint a sofőr ittasan vezette az autót, ez okozta a vesztüket, azonban számos összeesküvés-elmélet is napvilágra került az esettel kapcsolatban, melyek szerint Károly herceg akart megszabadulni az egykori feleségétől.
Diana utolsó fotója nem sokkal a baleset előtt készült a Ritz Hotel liftjében, ahol a páros elköltötte utolsó vacsoráját. Ezután beszálltak az autóba, a többiről pedig sajnos már csak a gyászhírek között értesülhettek a rajongók. Sokan máig nem tudják kiheverni a tragédiát, köztük a hercegnő családja sem, akik szerint kizárt, hogy éppen ő egy autóbalesetben haljon meg, hiszen mindig nagyon ügyelt a biztonságra.
[PINTEREST] 5d67cdd7b26f9
Diana testvére, Lady Sarah Spencer sem hiszi, hogy baleset történt - ezt mesélte el a BBC dokumentumfilmjében, melyben a hercegnő életének utolsó egy hetét mutatták be.
  • Diana fanatikus volt a biztonsági övet illetően. Mindenkire rászólt, hogy kössék be magukat, és soha egyetlen alkalmat nem mulasztott el, hogy bekösse az övét az indulás előtt. Azon az estén mégsem volt bekötve. De miért? Mi történhetett? Sose fogom megtudni az igazságot... ez örökké kísérteni fog - mesélte könnyekkel küszködve.



Intim részletek - Diana hercegnő így áradozott a szexuális életéről



Immár 16 éve, hogy Diana hercegnő egy szörnyű autóbaleset következtében életét vesztette. Ennek ellenére még mindig nem tisztázódtak halálának pontos körülményei, illetve továbbra is rengeteg sztori lát napvilágot a hercegnő életével kapcsolatban.
A 36 évesen elhunyt Diana hercegnő ismerősei még mindig nem fogytak ki a vele kapcsolatos történetekből. Egy korábbi barátnője, Simone Simmons most egy elég intim sztorit osztott meg a brit „Daily Star”-ral. A hölgy elég pikáns részletekről számolt be a lapnak a hercegnő és lovas oktatója, James Hewitt szexuális életéről.


Simmons arról mesélt, hogy viszonyuk időtartama alatt Diana és James alig jutottak ki az ágyból. „A Hewitt-tal való szex olyan volt, mint egy tűzijáték.” – nyilatkozta Simmons, akinek szó szerint ezt mondta Diana. Továbbá elárulta, hogy Jamesnek köszönhetően újra érezte azt a bizonyos bizsergést. Állítólag pont ezért volt Diana annyira szerelmes a férfibe.
Diana ennek ellenére gyorsan megbánta ezt az egész kapcsolatot, így még érthetetlenebb, hogy egy állítólagos barátnőnek miért kell ilyen pikáns részleteket kipletykálnia.
Fotók: picstopin.com


Diana hercegnő pajzán titka: szexjáték volt a kabalája


Az 1997-ben elhunyt Lady Diana pikáns, erotikus titkára derült fény. Kiderült ugyanis, hogy a walesi hercegnőnek egy szexjáték volt a kabalája, amit minden külföldi diplomataútjára magával vitt.
Le Gadgetnek, azaz Műszernek becézte, és mindenhová magával vitte szexuális játékszerét Diana hercegnő. A halála előtt nagy népszerűségnek örvendő brit királyi előkelőség intim titkát egykori biztonsági embere, Ken Wharfe fedte fel a Diana: A Closely Guarded Secret című könyvében. Az írásból kiderül, hogy a „Műszert” Diana 1992-ben vásárolta egy vad személyzeti parti előtt. Wharfe elbeszélése alapján a szexuális játéka annyira a hercegnőhöz nőtt, hogy egy idő után a titkos kabalájává vált, és valamennyi hivatalos külföldi látogatása alkalmával magával vitte.
Állítólag Diana egyszer egy nepáli utazása során véletlenül otthon hagyta La Gadget-et, és ettől annyira megzavarodott, hogy egy diplomáciai csomagban maga után küldette. A játékszert végül a nepáli király egyik szárnysegédje, egy gurka katona ezüsttálcán nyújtotta át a hercegnőnek. Arra nincs utalás a könyvben, hogy a játékszert Diana szexuális kielégülés céljából használta is volna, de azért valószínűsíthetően nemcsak kabalából tartotta magánál.
Az írás egyébként annak a reggelnek a leírásával indul, amikor Diana egy hivatalos külföldi látogatása során Jacques Chirac francia elnökkel és Paul McCartney zenésszel találkozott, és a táskájában kutatva felfedezte az előző nap vásárolt „Műszert”. A hercegnő az eset kapcsán nem érezte magát kellemetlenül, inkább viccesnek találta a történteket, és ettől kezde a játékszer a kabalájává vált. Szinte babonásan ragaszkodott hozzá. Egyszer Wharfe-nak azt mondta: „Ken, remélem, megvan Le Gadget. Tudod jól, nélküle minden rosszul megy.”




Szandi: Nem akartam tovább hazudni apunak - interjú

 Bebe Rexha tudja, hogy kell ünnepelni a harmincat

Bebe Rexha tudja, hogy kell ünnepelni a harmincat

 A rutin segít átvészelni a beszoktatást

A rutin segít átvészelni a beszoktatást

 Sírba vitték a titkaikat a legnagyobbak - volt, akiről halála után derült ki, hogy nő, másról pedig, hogy molesztálták

Sírba vitték a titkaikat a legnagyobbak - volt, akiről halála után derült ki, hogy nő, másról pedig, hogy molesztálták



Szálloda erkélyéről ugrott ki Diana hercegné


Szandi: Nem akartam tovább hazudni apunak - interjú

 Bebe Rexha tudja, hogy kell ünnepelni a harmincat

Bebe Rexha tudja, hogy kell ünnepelni a harmincat

 A rutin segít átvészelni a beszoktatást

A rutin segít átvészelni a beszoktatást

 Sírba vitték a titkaikat a legnagyobbak - volt, akiről halála után derült ki, hogy nő, másról pedig, hogy molesztálták

Sírba vitték a titkaikat a legnagyobbak - volt, akiről halála után derült ki, hogy nő, másról pedig, hogy molesztálták





Szálloda erkélyéről ugrott ki Diana hercegné




2017.07.23.
Két, eddig ismeretlen történetet is megosztott az 1997-ben elhunyt walesi hercegnéről személyi testőre, aki nagyon jó barátja is volt Dianának. Ken Wharfe terjedelmes memoárt írt az egyik brit bulvárlapnak a mindig szívélyes, de öntörvényű Dianáról. A hercegné gyakran szökött el a királyi család szigorú testőrsége elől, így biztosítva magának hétköznapi élményeket, az önfeledt szórakozást.
  • Már három éve szolgáltam, amikor 1990 augusztusában Veronában jártunk. Velünk volt Diana édesanyja, Frances és az ő egyik régi barátja. Egyik este mindannyian elmentünk meghallgatni Luciano Pavarottit, aki Verdi Requiemjét énekelte. A híres tenor elképesztő volt, de az előadás felénél elkezdett zuhogni az eső. Még az esernyőink sem gátolták meg, hogy bőrig ázzunk. Dianára viszont olyan erős hatást gyakorolt a zene, a veronai hangulat, hogy nem érdekelte és tovább akart menni bulizni. Pavarotti már a színpadról kiszúrta őt, és miután kisétáltunk az arénából, az énekes mindannyiunkat meghívott az öltözőjébe. Aztán a hibás, akadozó angolságával nyíltan flörtölni kezdett a már elbűvölt hercegnével – emlékszik vissza Ken Wharfe. Dianát csak ezután kapta el igazán a hév, addig győzködte testőrét, míg átmentek Velencébe is. – Senki nem tudja, hogy itt vagyunk, a helyi sajtó sem. Kicsit hadd éljek! – érvelt.
    Egy másik esetben már alaposan megijedt a testőr. 1993 tavaszán az osztrák alpokba mentek síelni, egy évvel azután, hogy már hivatalosan is kimondták Charles és Diana kapcsolatának végét. Diana két fiával, Harryvel és Williammel ment. A hercegné szobáját természetesen éjjelre kulcsra zárták, de reggel 6-kor a testőrt mégis azzal keltették, hogy Diana kint áll a hóban, teljes sífelszerelésben. – Rögtön tudtam, hogy az egyetlen út, ahogy kijuthatott, az erkélyen keresztül vezetett. Simán leugrott az erkélyről! Hat métert esett, de nem lett semmi baja – írja a testőr.

Hollywoodi sztár házába menekült Diana hercegnő



Kurt Russel volt a szerencsés, aki menedéket nyújthatott a hercegnőnek.
2016.01.20. 19:30 Bors
Diana hercegnő tíz napot töltött a 90-es években Kurt Russell és Goldie Hawn coloradói házában fiaival, hogy elbújjon a sajtó elől. A hercegnő A lánglovagok című film londoni premierjén ismerkedett meg a hollywoodi párral 91-ben, és Russel meghívta otthonukba. Diana később élt is a lehetőséggel, hiszen akkoriban ment tönkre Károly herceggel való házassága, és az állandó sajtófigyelmet a háta közepére nem kívánta. A látogatás idején Russell éppen dolgozott, de Diana összebarátkozott a házvezetőnővel, Bonnie-val. A hercegnő, aki híres volt kedvességéről, élete végéig minden évben karácsonyi üdvözlőlapot küldött neki. A hírt maga Russell erősítette meg egy ausztrál tévéshowban, amelyben az Aljas nyolcas bemutatójáról is beszélt.







Előkerült Diana titkos szexnaplója



A walesi hercegnő állítólag naplót vezetett, amelyben a brit királyi család szaftos szexuális szokásait is kivesézte.
Botrány a láthatáron! Diana hercegnő állítólag a brit uralkodó családra nézve kínos, intim részleteket is leírt a naplójában. Miután világossá vált számára, hogy házassága Károllyal hamarosan véget ér, papírra vetette a herceg hancúrozásait szeretőjével, Kamillával, aki ma már Károly felesége. De más családtagok sem ússzák meg.
Forrás: AFP
Diana a Károllyal történő válás után állítólag fel akarta használni a jegyzeteket, nehogy elszakadjon fiaitól. Érdekes, hogy 18 hónappal azután, hogy a szívek királynője Párizsban életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, valaki belopózott a Kensington-palotába és ellopta a naplót - írja a Female First. Alan Power oknyomozó újságíró szerint ha valaha napvilágra kerül ez a jegyzet, az komolyan veszélyeztetheti a brit monarchiát. "Olyanok is szerepeltek benne, hogy Károly mit szeretett az ágyban, kikkel feküdt le de utalások voltak egy idősebb királyi személyre és egy  férfi szolgálóra is" - mesélte az újságíró, aki szerint nem baleset történt és egyértelmű, hogy Lady Di-t emiatt ölték meg. A gyilkosság-elmélet egyébként nem új keletű: a Scotland Yard állítólag nemrég újraindította a nyomozást, mert új információk birtokába jutottak.
http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130918-mozi-film-szorakozas-lady-diana-utolso-szerelme.html http://www.life.hu/legykepben/20130915-a-scotland-yard-ujranyomoz-diana-hercegno-ugyeben-elkepzelheto-hogy-meggyilkoltak.htmlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-az-egykori-walesi-hercegne-lady.html http://www.life.hu/legykepben/20130818-diana-hercegno-halalaval-kapcsolatban-uj-informaciok-kerultek-a-scotland-yard.htmlhttp://www.life.hu/szepulj/20130801-diana-walesi-hercegno-meg-pakinsztanba-is-elkoltozott-volna-szivsebesz-szerelme.html



Szexnaplója miatt kellett meghalnia Dianának? - a Maszol.ro portálról

A brit királyi család szexuális szokásairól vezetett naplója miatt ölték meg Diana hercegnőt – idézi egy angol oknyomozó riporter állítását a Blikk. A döbbenetes kijelentés Alan Power most megjelent könyvében olvasható. Alan Power most megjelent könyvében olvasható a döbbenetes kijelentés, a naplót a 16 éve elhunyt hercegnő akkor kezdte el írni, amikor már tudta, hogy el fog válni két fia apjától, Károly hercegtől. Állítólag önvédelemből készítette arra az esetre, ha a válás után pereskednie kellene Vilmos és Harry herceg gyámságáért. Az iratot a hercegnő halála után egyik jó barátja kilopta vagy kilopatta a Kensington-palotából, azóta nála van. Power biztos benne, hogy az illető nemsokára nyilvánosságra hozza, és még azt is tudja, hogy külföldön fogják megjelentetni. - a Maszol.ro portálról

Diana részletesen leírta benne, Károly herceg mit szeret az ágyban, azt is tudta, mostani felesége, Camilla mit csinál nála jobban, és őrült szexmaratonjaikról szintén beszámol. De ír azokról a nőkről is, akikkel férje félrelépett, valamint szó esik a Buckingham-palotában szervezett melegorgiákról. Azt nem tudni, kiről van szó, csak az derült ki eddig, hogy a királyi család egyik tagját egy inasával kapták rajta az ágyban. Állítólag a napló tartalmáról és a merényletről is szó esett egy SAS-mesterlövész, Danny Nightingale hadbírósági tárgyalásán, akit illegális fegyvertartásért ítéltek el. De most hallgatnak ki egy másik volt SAS-tisztet is, aki tanúskodott tiszttársa perében, és nejének beszámolt az ott hallottakról, köztük a Diana hercegnő ellen szőtt merényletről. A csak „N” néven emlegetett katona néhány hete Thaiföldre szökött, de már megtalálták, épp most hallgatják ki. Állítása nyomán újabb nyomozás indult a merénylet ügyébe




Hasnat Khan: “ha feleségül vettem volna Dianát, egy év után elváltunk volna”

A Diana című filmmel napvilágra került a walesi hercegné második legnagyobb szerelmi története. A szívsebész dr. Hasnat Khan 15 évvel a hercegné halála után adott először interjút. És most is úriember volt.
Dr. Hasnat Khan nem örült, amikor megtudta, hogy filmet készítenek a Dianához fűződő kapcsolatáról. Biztos benne, hogy egyik rokona vagy barátja sem nyilatkozott a film készítőinek. „Az egész film pletykákon alapszik. Olyan történeteken, amiket azok az emberek terjesztettek, akik semmit nem tudtak kettőnk viszonyáról. A mi kapcsolatunk egészen más volt, mint ahogyan azt a film bemutatja” – kezdte a beszélgetést a ma 54 éves pakisztáni szívsebész, aki ma már őszebb és molettebb, mint amikor találkozott a világ egyik leghíresebb nőjével.

Nem volt közöttünk hierarchia”

A férfi akkor ismerte meg a walesi hercegnét, amikor az 1995-ben egy szívműtéten átesett ismerősét látogatta meg a londoni Royal Brompton kórházban, melyet maga is támogatott. Dr. Khan ott dolgozott. Diana hallott az orvos tehetségéről, bámulatos képességeiről, operációiról, s mivel mindig is csodálattal nézett a hasonló férfiakra, találkozni akart vele. „Már akkor is egy melegszívű, nagylelkű nő volt, nem egy hercegné – emlékszik vissza a férfi. – Sem akkor, sem később nem volt közöttünk hierarchia, nem mutatta, hogy ő a társadalom csúcsán áll. Egyszerű, közvetlen asszony volt. Nagyon jó munkát végzett nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem szerte a világon, gondoljunk csak arra, hány és hány emberen segített.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése