2019. október 5., szombat

Ki az EU- ból magyar rabszolgák



























Ki az EU- ból magyar 

rabszolgák



Népszavazás: „Akarja-e, hogy 

Magyarország kilépjen az Európai 

Unióból?”


IGEN

Dátum: 2013. June 03. Monday, 09:15
Az Európai Unió a nyomorba taszít. Független Magyarországot!”

Közlemények 
 
Közlemény:

A mai napon népszavazást kezdeményező beadványt nyújtottam be az Országos Választási Bizottsághoz, az alábbi kérdéssel:

Akarja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból?”

Indoklás


1. Magyarország lakosságának túlnyomó többsége számára az ország EU-csatlakozása hátrányos következményekkel járt.


A tömegessé vált szegénység, az ifjúság jövőkép nélkülisége, az egészségellátás, a nyugdíjellátás és a szociális ellátás megoldatlansága természetes módon váltja ki a magyar és nemzetközi közvélemény-kutatásokban nyilvánosságra hozott, a KSH adataival alátámasztott EU-ellenességet, ami ma már a magyar választók többségének véleménye.

Az állampolgárok a saját életükre kiható hátrányokat érzékelik, és értelemszerűen ez ellen lépnek fel, természetes módon az eredményre és nem az azt kiváltó politikai csoportra koncentrálva.
Az is természetes, hogy a hatalomgyakorlók által birtokolt média félrevezető tevékenysége következtében az állampolgárok boldogulásukat ellehetetlenítő következményeket látják, nem érzékelve azt az okot, amely ezeket kiváltotta.
A hatalom megbocsáthatatlan bűne, hogy a Lisszaboni Szerződés hatását rejtve tartja az állampolgárok elől, ezzel az ok megismerését eredményező, közérdekű adatokhoz fűződő jogának gyakorlását akadályozza meg.
Ennek ismeretében senki számára sem kérdőjelezhető meg, hogy azért kell Magyarországnak kilépnie az EU-ból, mert ezzel szűnik meg az az ok, amely a magyar föld magyar kézben maradását meggátolja, amely a gazdálkodók, a hajdúbétesek, a devizahitelesek életét kilátástalanná tette, összességében az egyetemes magyarság szabadsághoz és önrendelkezéshez való jogát vette el.
2. Magyarország EU-ból kilépése a magyarság számára minden vonatkozásban előnyös
Napjainkat érintően néhányat emelek ki ezek közül:
A tőke szabad áramlásának megszűntetésével 
magyar tulajdonba kerül vissza a magyar termőföld – ha ez az alap megvan, akkor van értelme a birtoknagyságról beszélni.
Ugyancsak a tőke szabad áramlásának megszűntetése teszi lehetővé, hogy 
a magyar ember munkájának eredménye ne idegeneket gazdagítson, sem a multinacionális cégeken, sem a bankokon keresztül.
A Lisszaboni Szerződés hatályának megszűntével 
a tiltó rendelkezések is megszűnnek, amelyek meggátolták, hogy a magyar termékek versenyképesek legyenek.3. Az EU-ból kilépésre vonatkozó népszavazás nem tiltható meg a hatályos jogszabályok szerint
2012. február 9-én már kezdeményeztem az EU-ból kilépésünkre vonatkozó népszavazást. Akkor az OVB nem hitelesítette az aláírásgyűjtő ívet és a Kúria is az OVB véleményét osztotta, az Országgyűlés Alkotmányügyi bizottsága viszont jogszerűnek találta a kezdeményezésemet.
Talán az OVB tagjai és a Kúria még nem állt át 2012 elején a népszavazás tiltásának alkotmányos változására (elképzelhető, hogy a Jobbik ezért nem vett részt az OVB ülésen?), amit az Alaptörvény 8. cikk (3) bekezdés d) pontja és az 1949. évi XX. tv. 28/C § (5) b) pontja közötti különbség jelent.

a./ A Lisszaboni Szerződés I. Cikk (az Európai Unióról szóló szerződés) 50. cikk (1) bekezdés a következőt írja:
„Saját alkotmányos követelményeivel összhangban a tagállamok bármelyike úgy határozhat, hogy kilép az Unióból.”
Ezzel a Lisszaboni Szerződés 
a tagállamok jogaként határozta meg az EU-ból kilépést. (Nem kötelezettség, mert ha az lenne, akkor a Lisszaboni Szerződés hatályba lépése után azonnal ki kellett volna lépnie az összes tagállamnak az EU-ból.)

b./ Az Alaptörvény 8. cikk (3) bekezdése rendelkezik a népszavazás alól kivett témakörökről. A d) pont szerint nem lehet országos népszavazást tartani „nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről;”
Ez azt jelenti, hogy 
a nemzetközi szerződésből eredő jogokkal kapcsolatban lehet népszavazást tartani.
Ha ez nem így lenne, akkor az Országgyűlés sem kezdeményezhet népszavazást a kilépésről, és ezzel bezárult a kör: senki, semmilyen szervezet sem kezdeményezhet népszavazást a nemzetközi szerződésekből eredő jogokról, vagyis
- „a nép hatalmának közvetlen gyakorlása” (Alaptörvény B. cikk (4) bekezdés) nem alkotmányos követelmény Magyarországon, ebben az esetben viszont nem igaz az Alaptörvény B. cikk (1) bekezdés második fordulata, mi szerint Magyarország demokratikus jogállam;
- Magyarország korlátozza a Lisszaboni Szerződés I. CIKK 50. cikkében meghatározott alkotmányos követelményeket, ebben az esetben.
Feltételezem, hogy ezeknek a teljesen egyértelműen levezetett következtetéseknek az ódiumát sem az OVB, sem a Kúria nem vállalja.

c./ A 2012-es, azonos tartalmú népszavazás kezdeményezésem hitelesítését az illetékes szervezetek megtagadták, így jelen 
előterjesztésemre nem vonatkozik az 1998. évi III. törvény 10 §. d) pontja, amely „ugyanazon kérdésben három éven belül tartott érvényes és eredményes országos népszavazást” jelöl meg a hitelesítés megtagadásának okaként.4. A népszavazási kezdeményezés ismételt elutasítása után két feladatunk van:
a./ Jogértelmezést kell kérni nemzetközi szervezetektől.
b./ Hitelesítés nélkül kell a népszavazás kezdeményezésére aláírást gyűjteni.
Következmény 
A Parlamenti pártok közül a Jobbik az egyetlen, amely szavakban ellenzi azt, hogy Magyarország az EU tagja, de tettekben ez nem mutatkozik meg.

Egység megteremtésére kértem a Jobbik, a Magyarok Világszövetsége, a Magyarok Szövetsége, valamint az Alkotmányosság helyreállítását meghirdető két szervezet elnökeit. Kérésemre nemmel válaszolt Vona Gábor, a többi megkeresett viszont válaszra sem méltatott.

Az egységet nem hozták létre akár két szervezet részvételével sem.

Az EU-ból kilépésünk iránti lépésem természetessé teszi, hogy kezdeményezzem olyan szervezet létrehozását, amely Magyarország és a magyar emberek szabadságát és az ebből eredő következményeket képviseli, ezért kezdeményezem egy választási párt (vagyis csak a hatalom békés átvételére létrejött szervezet – és nem politikai párt) megalakulását.

A szervezet alakuló közgyűlését az EU-tagságunk megszűnését kezdeményező beadvány OVB tárgyalásának napján tartjuk.


Kelt Szegeden, 2013. május 31-én.
Tisztelettel: 
dr. Halász József





Egy menekült egynapi ellátása ötezer forint - célpontban a hazánkban ragadt "kiskirályfik"
AGYRÉM ! - 5000 forint/ nap, zsebpénzt kapnak ezek az ide tévedt mocskok!
A jobb létért indult útra a legtöbb „kiskirályfi”. A család által összedobott több ezer euróból csak Magyarországig hozták őket az embercsempészek. Nyitott szállás, rettegő városlakók, elértéktelenedett ingatlanok jelzik az útjaik!


Fáklyával és kisgyerekkel vonultak a menekültek táboráig

Fáklyával és kisgyerekkel vonultak a menekültek táboráig  
Fáklyával és kisgyerekkel vonultak a menekültek táboráig - © Fotó: Matey István
Közel háromezer  fő vonult fáklyával a kezében a Sámsoni úton szombaton este tiltakozva a debreceni Menekülteket Befogadó Állomáson tartózkodók viselkedése ellen
Jobbik Magyarországért Mozgalom Debreceni Alapszervezetének csendes demonstrációja fokozott rendőri biztosítás mellett zajlott.
A Sámsoni úton élő emberek valósággal rettegnek, és nincs az a rendőri erő, amely képes lenne megvédeni őket – fogalmazott a megmozduláson Ágoston Tibor, a párt debreceni frakcióvezetője.
Az akcióhoz a környéken élő civil lakosság, kisgyerekes családok is csatlakoztak, a menetelők közül jó néhányan kiabáltak provokatív mondatokat az egyik útba eső vendéglátóhelyen lévő menekülteknek.
A járőrök sorfalat húztak a vonulók és a bevándorlók közé, így nem alakult ki jelentősebb nézeteltérés. A fáklyások végül a tábor közelébe érve elénekelték a Himnuszt.
A frakcióvezető elmondta: megdöbbentő, hogy egy tizenkilenc éves lányt hazáig kergetnek vagy egy középkorú anyukát leszednek a bicikliről, ezért szeretnék elérni, hogy a menekülttábort telepítsék ki Debrecenből olyan helyre, ahol a főként észak-afrikai országokból érkező, alkalmazkodni képtelen menekültek nem tudják elérni a cívisvárost.
Ágoston Tibor kijelentette: ha három héten belül nem történik semmi, akkor újabb tüntetést szerveznek.
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Június 8, 2013-on 6:33am-kor
Kiváló időzítés
péntek, június 07, 2013

Június 4-én  az  Európai  Emberi  Jogi  Bíróság  (EEJB)  elutasította két felvidéki magyar állampolgárnak, a révkomáromi Fehér Istvánnak és a lévai Dolník Erzsébetnek az Európa Tanács strasbourgi ítélőszékéhez beadott panaszát,  amelyet  szlovák  állampolgárságuk  elvesztése  miatt  nyújtottak  be.  Strasbourg nem látott jogsértést abban, hogy Fehértől és Dolníktól elvették a szlovák állampolgárságot, miután bejelentették, hogy felvették a magyart.
Történt mindez a trianoni békediktátum 93. évfordulóján.
Kiváló időzítés. Nem kétséges, hogy a felvilágosult demokraták figyeltek a részletekre.

Mint az talán sokak előtt ismert, Fehér István és Dolník Erzsébet azok közé a felvidéki magyarok közé tartozik, akik miután felvették a magyar állampolgárságot, annak megszerzését nyilvánosan is felvállalták, és lépésükről a szlovák hatóságokat is értesítették. A hatóságok ezt követően, a szlovák állampolgársági törvényre hivatkozva, megállapították szlovák állampolgárságuk elvesztését, érvénytelenítették személyi okmányaikat és törölték őket a lakosság nyilvántartásból.

Az EEJB mostani döntéséről a közvélemény a tót külügyminisztérium hivatalos közleményéből értesülhetett először, akik természetesen hangosan üdvözölték az EU-s határozatot. Persze ebben nincs semmi meglepő, abban viszont már igen, hogy a strasbourgi testület ezek szerint előbb értesítette a döntésről a szlovák államot, mint magukat a panaszosokat.

De lépjünk túl ezen a dolgon, mert ez csak egy árulkodó, de apró részlet, ami messze eltörpül az Európai Emberi Jogi Bíróság indoklása mellett.

A bíróság ugyanis megállapította, hogy a „
panaszosok akkor döntöttek önkéntesen a magyar állampolgárság felvétele mellett, amikor a szlovák állampolgársági törvény vonatkozó rendelkezései érvényben voltak”, azaz a panasztevők szabad akaratukból döntöttek a magyar állampolgárság felvétele mellett abban az időben, mikor már hatályosak voltak a Fico-féle szlovák állampolgársági törvény rendelkezései, melyek szerint, aki önként felveszi egy másik ország állampolgárságát, automatikusan elveszti a szlovákot. Ebből adódóan az EEJB szerint Fehér Istvántól és Dolník Erzsébettől a szlovák állam nem önkényesen vette el szlovák állampolgárságukat, a hatóságok pusztán csak a hatályos törvények szerint jártak el, amikor a kifogásolt döntést meghozták. Így a dolog teljesen rendben van, szó nincs semmilyen jogsértésről.Ugye érti mindenki?

A nagyon felvilágosult európai bíráknak eszükbe sem jutott vizsgálni, hogy a tót állampolgársági törvény mennyire jogszerű, eszükbe sem jutott vizsgálni, hogy az mennyiben felel meg azoknak az európai emberi jogi normáknak, amiket más esetekben, cigányok, zsidók, buzik kapcsán mindig bőszen hangoztatnak. De az sem érdekelte őket, hogy a szlovák Alkotmánybíróság a napokban is vizsgálja a törvényt, hogy az nincs-e ellentmondásban a műállam alkotmányával.

Arról már nem is beszélve, hogy a meghozott ítélet logikájából kiindulva azonnal megállapítható, hogy EEJB egyik döntésével lényegében ellentmond egy másik, korábban meghozott határozatának. Emlékezzünk csak a magyar állam vörös csillagos ügyére. Akkor az EU-s testület Vajnai Attilának adott igazat, mondván a vörös csillagot tiltó magyar törvény nem jogszerű. Holott a mostani döntés logikájából kiindulva azt a határozatot kellett volna hoznia, hogy Vajnai a hatályos törvényekkel szembeszegülve tűzte ki az önkényuralmi jelképet, így csak magát okolhatja, ha emiatt elmarasztalták. És még lehetne sorolni képernyőszám azokat a történeteket, ahol az EU-s kettős mérce tetten érhető, ha Magyarországról, ha a magyar érdekekről van szó, de szerintem teljesen felesleges, hisz aki látni akar, az így is látja azt az álságos és álszent politikát, amit az EU folytat a mindennapokban.
Mindeközben pedig a magyar külügy mélyen hallgat.

Martonyinak két napja nem jutott eszébe, hogy kiadjon egy nyomorult tiltakozó közleményt…
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Június 6, 2013-on 6:40pm-kor

Az IMF elismerte, hogy hibázott a görög válságkezelésben

2013. június 6., csütörtök 17:44
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) egy belső elemzése elismerte, hogy a szervezet komoly hibákat követett el az elmúlt három évben a görögországi gazdasági válság kezelése során, de hangsúlyozták, hogy az adott helyzetben nem volt választási lehetőségük. Az IMF egy belső, bizalmas dokumentuma szerint a valutaalap súlyosan alábecsülte azokat a károkat, amiket a megszorítási politika okozhat a görög gazdaságnak.
 Az IMF elismerte, hogy lazított a saját szabályain, hogy a görög államadósság mértéke kezelhetőnek tűnjön. Visszatekintve, Görögország a pénzügyi segélyhez szükséges négy feltételből csak egynek felelt meg.
    A valószínűleg bekövetkező szabálytalanságokra akkoriban felhívta a figyelmet a szervezet vezető ügyvédje Sean Hagan, és az IMF több szakembere se volt meggyőződve, hogy a görög államadósság kezelhető méretű. Az IMF 2010-ben módosított a szabályain, hogy "különleges esetekben" a megszokottnál nagyobb hiteleket nyújthasson.
    A Nemzetközi Valutaalap szerint azonban az Európai Unióval egyeztetett lépésekkel időt nyertek, hogy csökkentsék az eurózónát érő begyűrűző negatív hatásokat, és abban a helyzetben kevés más lehetőségük volt.
    Poul Thomsen, az IMF pénzügyi mentőcsomagokért felelős főtárgyalója szerint ugyanabban a helyzetben most is ugyanúgy aláírnák a 2010-ben kötött IMF-megállapodást a görögökkel. Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója egy külön interjúban úgy nyilatkozott, hogy a különleges beavatkozás nem minden követelményének feleltek meg, de hatalmas igény volt a segítségre.
    A vezérigazgató szerint már megkezdték az újraértékelését annak, hogy mikor adhatnak különleges segítséget és a jövőben szigorúbbak lesznek az adósságráták értékelésében.
    Az IMF 2010-ben társult az Európai Biztossággal és az Európai Központi Bankkal (EKB), hogy létrehozzák az úgynevezett gazdasági "trojkát", ami megszervezte a Görögországnak nyújtott első, 110 milliárd eurós mentőcsomagot. A gazdasági segítség ellenére Görögország már hat éve recesszióban van.
    Az IMF a belső dokumentumát azután tette közzé, hogy annak tartalmáról beszámolt a Wall Street Journal napilap.

Minden negyedik görög család munkanélküli

Márciusban 26,8 százalékra nőtt a görög munkanélküliségi ráta a februári 26,7 százalékról – közölte csütörtökön az Elstat.
Ez több mint kétszerese az euróövezet 12,2 százalékos munkanélküliségi rátájának. A görög statisztikai hivatal adatai szerint a hat éve tartó recesszió fő terhe a fiatalokra nehezedik, a 15-24 éves korúak körében márciusban 58,3 százalékos volt a munkanélküliség, míg ugyanebben a korosztályban az eurózóna átlaga 24,4 százalék.
Az adósságválság és a megszorító intézkedések következtében különösen mély gazdasági visszaesés miatt a munkanélküliség egyelőre várhatóan tovább nő. A görög jegybank szerint azonban Görögország jövőre maga mögött tudhatja a recessziót, ha felgyorsítják a strukturális reformokat.
A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) nem ilyen optimista, előrejelzése szerint a görög gazdaság 2014-ben további 1,2 százalékkal zsugorodik az idei 4,5 százalék után.
Franciaországban ötéves csúcson a munkanélküliség
 HozzászólásokPortál szerkesztő által a Június 5, 2013-on 6:02pm-kor

Zsarol az EU

2013. június 05., szerda 16:14
Most a közlekedési és környezetvédelmi támogatásaink egy részét fagyasztotta be az unió. Állítólag azért, mert a pályázatoknál számított a magyarnyelv-tudás is, illetve a beruházásoknál közreműködő mérnököknél a kamarai tagság. Brüsszel nem lacafacázott.

Fél éve egy vasat nem kapunk a már megnyert programokra. Hogy legyen időnk átgondolni, nem galoppíroztuk-e el magunkat, már ami a hazai vállalkozók segítését illeti, de mondhatnánk azt is: egyszerűen zsarolnak minket. Én úgy tudtam, hogy a felzárkóztatási pénzeket azért kapják az unió átlagánál szegényebb régiók, hogy felzárkózzanak. Nem pedig azért, hogy a külföldi nagyvállalatokat ekként is támogassák. Mert sok nagy megbízást a gazdag országokból érkező, vagyis egyáltalán nem a megsegítendő kategóriába tartozó multik nyernek az uniós pályázatokon, így aztán szépen visszacsorog Brüsszelbe a nagy csinnadrattával beharangozott „jótékonysági” támogatások egy része. Hiába örülünk annak, hogy a következő hétéves költségvetésben viszonylag jól járunk, és egy főre vetítve akár még több forrás is érkezhet ide az EU-ból, ha a végén úgysem mi járunk jól.

És most itt ez a hír, az újabb zsarolási akció 200 milliárdnyi kifizetés felfüggesztéséről. Nem lennék meglepve, ha ismét kiderülne, hogy ehhez az intézkedéshez is bőven kaphatott itthonról muníciót Brüsszel. Már megint valami hasonlóról lehet szó, mint amikor itthonról, magyar (!) bennfentesek jelentették fel a hazai légitársaságot, hogy az Oszkó Péter volt pénzügyérrel megerősített Wizz Air bekebelezhesse a Malév piacát. De a magyar húsiparban dolgozó több ezer munkavállalónak dobott állami mentőöv sem tetszett itthon néhány ellenérdekeltnek: sorjáztak is szépen Brüsszelben a Magyarországról érkező feljelentések. Már azon sem csodálkoznánk, ha a jegybank mikro-, kis- és középvállalkozóknak szánt hitelprogramjába is belekötnének – a piaci verseny megsértésére hivatkozva.

Lehet, hogy csak rossz beidegződés, de az Európai Bizottság hazai képviseletén üldögélő MSZP-kötődésű tagok sem biztos, hogy mindig a legjobb szándékkal viseltetnek a polgári kormány iránt, és hát innen bőséggel kerülnek ki jelentések Brüsszelbe… Itt van nekünk rögtön a képviselet vezetője, Szűcs Tamás, aki egykor magyar diplomata (!) volt, de most magyar állampolgárként nem ezt az országot képviseli. Papírforma szerint az Európai Bizottságot, amivel nem is lenne semmi baj, ha esetében nem az ellenzék legnagyobb pártjának szimpatizánsáról lenne szó. Szűcs már korábban sem rejtette véka alá pártkötődését: az MSZP korábbi elnökének, Kovács Lászlónak volt a kabinetfőnöke. Mindez lehetne akár a véletlen műve is, ha csapatában nem tolonganának a hasonló beállítottságú „szakemberek”. Például a kulcsfontosságú pozícióban lévő Jankovics László, aki gazdasági attaséként írogatja a jelentéseket hazánkról Brüsszelbe.

Róla annyit érdemes tudni, hogy annak a Kopits Györgynek a csapatában dolgozott magas beosztásban, aki nemrég a Wall Street Journal hasábjain gyalázta az országot – és sértett, hiú emberként azon kesergett, hogy az EU még nem büntette eléggé Magyarországot! Jankovicsot rendszeresen láthattuk az IMF–EU-tárgyalásokon is, és állítólag ő volt a túlzottdeficit-eljárás szakértő felelőse is.

A képviselet „semlegességén” Ambrus Dániel politikai tanácsadó is őrködik: ő Gyurcsány Ferenc őszödi feljelentő- és diplomadolgozat-kereső Miniszterelnöki Hivatalának dolgozott korábban. Egy biztos: a képviselet munkatársai elismerték, hogy rendszeresen készítenek jelentést az itthon zajló politikai, társadalmi, gazdasági és közéleti folyamatokról. Na már most, jól jönne végre egy olyan elfogulatlan szakmai anyag is, amelyik kivételesen nem árt az országnak.
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Június 4, 2013-on 11:05am-kor

Európa végnapjai - A demográfiai összeroppanás következményei

Tue, 2013/06/04 - 10:38

Dr. Pokol Béla megdöbbentő elemzése a tarthatatlan népességi helyzetről. Eltűnik lassan az európai népesség...


Dr. Pokol Béla - Európa végnapjai - A demográfiai összeroppanás következményei

https://www.youtube.com/watch?v=hTL6PzOY5PM





(Szent Korona Rádió)
HozzászólásokDr. v. Szitányi György által a Június 4, 2013-on 10:34am-kor
Egyetértek. KI KELL LÉPNÜNK!
Amint ellene szavaztam, és ezért mindenki gorombáskodott velem (nem maradtam adós, aki már tudja, milyen vagyok, ebben biztos lehet), de a bizottság asztalán, nyíltan szavaztam ez ellen. Nekik is felejthetetlen élmény. :))
Hogy a népség buta, ma már rendben van, de ne kényszerítsenek nyomorba mindenkit!
KILÉPNI!
HozzászólásokPortál szerkesztő által a Június 3, 2013-on 12:24pm-kor
Ha azonnal kilépne a magyar nép, MÁR AZ IS KÉSŐ LENNE!
Az EU és a kollaboránsai (haza és nemzetáruló politikusok)  tönkre tette a keresztény értékeket.
Koldussá tette a családokat!
Nyomorulttá tette az országot!
Persze a multiknak, az idegeneknek, és a mindenkori kollaboráns politikai csürhének nagyon jó!
És így lehet lopni, csalni és rabolni!!!
Nos a "Liszaboni szerződés" megszavazása, egyértelműen : HAZA és NEMZETÁRULÁS!!!


ÉBREDJ MAGYAR,
HA VAN MÉG ISTENED!
Emlékezzünk az izraeli "kazár típusú" cionista zsidó gyilkosok által legyilkolt Palesztin civilekre!

Dicsőség a névtelen palesztin hősöknek.


Bűnösök mindazok, akik hallgatnak, akik nem látnak, s akik nem tesznek semmit ellene!
Izrael állam a Sátán országa, és meg kell szűnnie létezni!
"Népünk vétett az isteni törvények ellen, és kiűzettünk a földről… a gyilkos cionisták eltulajdonították az „Izrael” nevet és nincs semmilyen jogalapjuk a zsidó emberek nevében beszélni.
A valódi Tóra szerinti megoldás az lenne, ha egész Palesztinát azonnal visszaszolgáltatnák a palesztinoknak, beleértve a Templom-hegyet is."
(Yisroel Dovid Weiss rabbi, Neturei Karta International)
Szembe fordult és felemelte  szavát,  a sátáni gyermekgyilkos cionista Izraeli terror állam ellen, a világ, látó, gondolkodó és haladó nemzetei, csak a 2/3-os megélhetési cionista kollaboráns "magyarnak nevezett" legalja Fidesz-KDNP kormány és a posztkommunista baloldal hallgat!
"Kezeitekhez gyermekek vére tapad"
Az Isten verjen meg, benneteket sátánfajzatok!
Ti lennétek Édesanyák és  Édesapák?
Ha hánynod kell, magyar testvérem, kérlek ne a magyar anyaföldre tedd!
Ezeknek egy WC is megfelel!
A cionizmus és a posztkommunizmus, mai és egykori, kollaboráns, megélhetési, haza és nemzetáruló szolgálói.....
Mit mondatok ti a gyermekeiteknek?

Nemzetközi Bíróság elé a cionista "kazár típusú" sátánfajzatokkal, a Fidesz-KDNP kollaboráns kormány  barátaival!

Free Palestine - Szabad Palesztinát!
Sorsközösséget vállalunk és szolidaritásunkról biztosítjuk a sokat szenvedett palesztin népet!
Elítéljük az elnyomást, az emberiség ellen elkövetett bűntetteket, a gázai népirtást!
Szabadságot Palesztinának!

Gázához hasonlóan a cionista világrend által támogatott ukrán hadsereg, továbbra is lövi az ország keleti részét, gyilkol civileket, gyermeket, asszonyokat és ártatlanokat!!! Éppen úgy, mint az izraeli cionista zsidó fajtájuk!

Hozott Isten a megélhetési pártoktól, és a megélhetési politikusoktól független, Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portálon!
Isten hozott e földön, az ősi földön, az igazi hazában!

ISTEN ÁLDJA ÉS SEGÍTSE 
 MAGYARORSZÁGOT!
Ha több milliárddal buktok le akkor is hazudtok, ha egy korsó sörrel, akkor is.
Mindig!
Csak délután nem hazudtok, mert lopni is kell valamikor...
ÉBREDJ MAGYAR, HA VAN MÉG ISTENED!

A NAPNÁL VILÁGOSABB A CÉL, AMI NEM MÁS MINT A MAGYAR ÉLETTÉR MEGSZERZÉSE A CIONISTA HÁTTÉRHATALOM SZÁMÁRA!
A RECEPT A KÖVETKEZŐ! TASZÍTSD RABSZOLGASORBA, LEHETETLENÍTSD EL, ÉHBÉRREL, ALAMIZSNA NYUGDÍJJAL, MŰKÖDÉSKÉPTELEN EGÉSZSÉGÜGGYEL A MAGYART, ÉS DESSZERTKÉNT AKASSZ A NYAKÁBA INGYENÉLŐ PARAZITÁKAT, UZSORÁSOKAT KORRUPT POLITIKUSOKAT! HA ÖSSZEÁLLT A KOKTÉL SZÜNTESD MEG A JOGBIZTONSÁGOT, BOMBÁZD HOLOKAUSZTTAL, ÜLDÖZD EL CIGÁNYOKKAL, HA BETEG NE GYÓGYÍTSD, VERD SZÉT AZ OKTATÁST, TÁMOGASD A BŰNÖZŐKET A JOGKÖVETŐ POLGÁRRAL SZEMBEN ÉS RASSZISTÁZZ , ANTISZEMITÁZZ ÉJJEL NAPPAL!
AJNÁROZD A BUZIKAT ,TAGADD LE A CIGÁNYBŰNÖZÉST, SZÓRD A KÖZVAGYONT, SZANKCIONÁLJ MINDENT, BÜNTESS BŰNTELENT, ÉS MÁR CSAK VÁRNOD KELL! A MAGYAR ÖNGYILKOS LESZ, MEGHAL BETEGSÉGBEN, MIGRÁCIÓBA KÉNYSZERÜL, ELVESZTI IDENTITÁSÁT, HAGYOMÁNYAIT, ÉLETEREJÉT, BIZALMÁT, NEM REPRODUKÁLÓDIK, DE AZ ELLENE BEVETETT HALÁLOS FEGYVER EGYRE NŐ A CIGÁNY SZAPORULAT MEGÁLLÍTHATATLAN, A PUSZTÍTÁSSAL EGYÜTT!A MAGYARSÁG SZÉP CSENDBEN ELTŰNIK ŐSEI FÖLDJÉRŐL, ÉS MARAD A LÉLEKSIVATAG! CIONISTÁKNAK MEGVAN AZ ÚJ HAZA! A BŰNÖZŐ CIGÁNYOK CIONISTA ZSIDÓVÁ VÁLNAK, ÉS KIIRTATNAK!
EZ NEM VÍZIÓ EZ A VALÓSÁG MAGA!
Mond ki az igazságot, és küzdj érte bátran, büszkén becsülettel!
"Szebb magyar jövendőt adjon a magyarok Istene! Együtt sikerülni fog a Szebb Jövő, ha van szellem, gondolat, erő és kitartás.
Adjon az Isten!
Elrabolt hazánkért, Nagy-Magyarországért, a két zászló igazságáért." -
" Istennel a hazáért, és a szabadságért! "
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké. Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van. Legyetek bátrak és hűségesek egymáshoz és a magyar nemzethez, mert az Úr szereti a bátrakat és a hűségeseket, s megsegíti azokat, akik az igazság útjain járnak.” (Wass Albert)
Közeleg az az idő, amikor a magyar nép, a magyar haza, és a magyar nemzet kollaboráns árulóinak nem lesz kegyelem!
"Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a  parlamentet, és felkötik önöket!
És igazuk lesz! 
Ez a kormány egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék.”
"A kínhalál mindezeknek (kommunisták, poszt-kommunisták, liberálisok és cionisták) kegyelem, akik ilyen sorsra juttatták a magyar népet! Büntesse a magyarok Istene mindegyiket, a magyarság elleni bűneiért, tetteiért. Örök szenvedésre ítéltessen mindegyik, nép, haza és nemzetáruló rabló, kollaboráns   gazember!  "
Teljes vagyonvesztés terhe mellett börtönökben, munkatáborokban, kőbányákban fogtok elpusztulni!
A PRO HUNGARIA Nemzeti  Portál, a nemzetben gondolkodó radikális, szabad magyarok portálja.
Kedves hozzánk betérő Nemzettestvér!

Ki itt regisztrált tag vagy, mindenki számára megtiszteltetés. Nagy-Magyarország egyetlen nemzeti érzelmű oldalának tagjaként, büszkén képviselheted magyarságodat, nemzeti érzelmedet. Nálunk minden ami szép és jó, ami szívedhez közelálló, megtalálható! Ha szimpatikus részedre a portál, regisztrálj, jöjj közénk, és legyél e büszke Nagy-Magyar közösség tagja! Több  Nemzettárs osztozik, örömödben s bánatodban! Nemzettestvérem, ki élsz e hazában vagy távol a világ bármely részén, magyarként messze idegenben! - pihenj meg itt, egy pillanatra!
Isten, Haza, Család, Nemzet és Hit, Szeretet, Becsület: a magyarság összetartó, megtartó ereje.

Kérek mindenkit, hogy segítsen a Pro Hungaria portálunk népszerűsítésében. Bármerre jár és kel, hirdesse büszkén a portált! A Pro Hungaria Nemzeti portál, minden igaz, magyar ember részére készült. Éljen itt, a csonka hazában, vagy a világ minden táján, ott a messze idegenben! Vigyázz arra, ezen az oldalon, hogy magyarként, soha ne bántsd meg, magyar testvéredet!
Magyar testvérem, érezd jól magad itt, igaz szívű, nemzeti magyarként! Adjon az Isten - Szebb jövőt!
Szeretettel és tisztelettel : A Pro Hungaria portál, hontalan, politikai üldözött szerkesztői köre.

A Pro Hungaria  Nemzeti Portál, a magyar Isten kegyelméből örökké szabad Nagy-Magyarország, az igazi haza, nemzeti portálja. Nincs  törvény, nincs olyan földi erő mely rendelkezhet fölötte! A magyarok Istenének védelme alatt áll. Átok, örök átok szálljon rád, ha ártani próbálsz neki!
"Időzz meg itt, egy pillanatra vándor, s mondj el egy imát, igazi hazánk, Nagy - Magyarország feltámadásáért"
Mi itt, mindannyian igaz magyarok, semmilyen kormánynak, semmilyen egyháznak, semmilyen más erőnek, csak az egy igaz Istennek tartozunk számadással!
"Ahol az igazságtalanság igazsággá válik, ott az ellenállás kötelesség! "
"Szabad ország, ahol azt gondolom, amit akarok és azt mondom, amit gondoltam".

Az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948) szerint a szólásszabadság elidegeníthetetlen jog.
„Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy
„a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.





"Szebb magyar jövendőt adjon a magyarok Istene! Együtt sikerülni fog a Szebb Jövő, ha van szellem, gondolat, erő és kitartás.
Adjon az Isten!
Elrabolt hazánkért, Nagy-Magyarországért, a két zászló igazságáért." -
" Istennel a hazáért, és a szabadságért! "
Egy nemzet vár arra a pillanatra, amikor visszaszerezheti jogos jussát. Ha eljön ez az idő, nem számít eszköz, ember, áldozat, hiszen csak egy a cél, Nagy-Magyarország! A világ csodájának, az élet bölcsőjének, a szakrális Kárpát-medencének az egysége a Szent Korona és Boldogasszony Anyánk segítő oltalmazásában, egy hatalmas nemzet, Isten országa, egy szuper nagyhatalom, itt, Európa közepén."

Istenem add meg, s áld meg Nagy-Magyarországot!
"Amíg van magyar, ki nem felejt, amíg van magyar, ki nem nyugszik bele, addig van remény, hogy a szellemben megálmodott, megalkotott és ápolt Magyarország újra elnyeri teljességét és fényességét az Egy Istenben.
Amíg van magyar, velünk az Isten. Amíg van Isten, addig vagyunk és maradunk.
Mindörökkön örökké."
"Nagy volt hajdan a magyar,
Nagy volt hatalma, birtoka
Magyar tenger vizében hunyt el,
Észak, kelet s dél hulló csillaga."
Petőfi Sándor
Nem csupán hazafias, de keresztényi, sőt emberi kötelesség is immár szembeszállni a világot a szakadék szélére lökdöső, egyre agresszívebb és kiszámíthatatlanabb cionizmussal szemben!
Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan!”
A magyar nép, Isten kiválasztott népe!
 A magyar nép, Isten megáldott népe, s míg föld a föld, míg világ a világ, földi erő által legyőzhetetlen!"
Botond Mark Karady
Harcolj végre velünk, hulljon le az átkunk,
Szebb magyar jövendő, köszöntsön be nálunk!
 
A magyarok nagy, Jó Istene áldja meg, a világ 15 millió magyarját!
"Ismertessétek az igazságot, s az igazság
szabadokká tészen!"
 
Magyar vagyok, Isten megáldott népének gyermeke!

MAGYAR TESTVÉREM, TUDD AZ ÖRÖK IGAZSÁGOT
A cionista zsidók (a kazárok gyilkos fajtája) és magyarországi kollaboránsaik nagyon jól tudják az igazságot, hogy nem a cionista  zsidó (kazár faj, felvett vallással)  a kiválasztott nép, hanem a magyar!  Magyar földben dobog Jézus szíve, itt Isten megáldott földjén, éled újra a lelke! Mindenki tudja ezt már a nagyvilágban, s Isten megáldott földjén, a nagy-magyar hazában.
"A magyar nép, Isten megáldott  népe, s míg föld a föld, míg világ a világ, földi erő által legyőzhetetlen!"
A magyar nép hite, és földje, erősebb a gonosznál és követőinél!
Próbálják az  ÁTKOZOTT FAJTÁK megtörni, próbálják megnyomorítani, de évezredek óta  Isten ereje VÉDI, és ŐRKÖDIK  felette!
Légy erős magyar testvérem, hisz közeleg az igazságod! Hamarosan a jó, győzedelmeskedik a gonosz felett, s akkor ér majd véget a szenvedésed! Mert a magyar nép sorsa mindig is Isten kezében volt, lesz és van! Fogalmazhatnánk úgy, hogy a sorsunk Isten szenvedése! S mindaddig így lesz, míg nem győzedelmeskedünk a gonosz és a kiszolgálói felett!

Igazság által leszel erős! Az igazság pedig az, hogy az ördög le van győzve!
Ezt soha ne feledjük, bármi is ér minket Isten erős keze mindig felettünk van.

"Ideje lenne, hogy kisebbség helyett úgy gondoljunk magunkra, mint a Kárpát-medencei többségre."
"Ahol az igazságtalanság igazsággá válik, ott az ellenállás kötelesség! "
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.”
Ébredj hazám büszke igaz magyar népe, s vedd kezedbe a saját sorsodat!
"Adj, Uram, olyan vezetőket, akik a népért, s nem a népből élnek!..."
              Átok, örök átok szálljon reátok!
"A kínhalál mindezeknek (kommunisták, poszt-kommunisták, liberálisok és cionisták) kegyelem, akik ilyen sorsra juttatták a magyar népet! Büntesse a magyarok Istene mindegyiket, a magyarság elleni bűneiért, tetteiért. Örök szenvedésre ítéltessen mindegyik, nép, haza és nemzetáruló rabló, kollaboráns   gazember! Átok, örök átok kísérje  mindörökké, minden hozzátartozóját, teljes vagyonvesztés terhe mellett ! "

Wass Albert:Ébredj, magyar!

Országodon kufárok osztoznak,
rabtartóid leszármazottjai,
s kik raboltak, öltek, véredet vették,
ma mástól rabolt palotákban élnek.

Szétterelnének száz apróka pártba,
hogy szavazatod feldarabolódjon,
s egy kisebbség, fölzárkózva keményen,
uralkodhasson a többség felett.

Gyermekeid lelkéből már kiöltek
tisztességet, Istent és Hazát.
Volt kínzólegények demokráciára
tanítják ma az unokát.

Szabadságról rikácsol a lopó,
a fosztogató igazságról fecseg,
s aki kifosztott, ma igazságról kesereg.

      
EURÓPAI UNIÓ-IMF: = A cionista zsidó bűnszövetség, nem a mi érdekünk, nem a mi életünk! Mindent tönkre tettek, ami magyar! Lépjünk ki a mocsokból!

 

     "El innen rablók, ez a mi hazánk!"


Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges.”
                                    MINDENT VISSZA!

"Uram, tudd meg, hogy nem akarok élni,
Csak magyar földön és csak magyarul;
Ha bűn, hogy lelket nem tudok cserélni,
Jobb is, ha szárnyam már most porba hull;
De ezt a lelket itt hagyom örökbe
S ez ott vijjog majd Kárpát havasán
És belesírom minden ősi rögbe:
El innen rablók, - ez az én hazám!"
/Sajó Sándor/


"Jöttök és eltapostok, felállok újra,
repülhet száz irányból felém a kő.
Hófehér fényben izzik lelkemnek útja,
lángol a bennem élő ősi erő."

"Reménytelen csak az istentelen lehet. Neked nem reménykedned kell, reményt adnod kell!"

 
Jelenleg ennek a hazug, embertelen világnak az utolsó perceit éljük. A teljes összeomlás közelebb van mint gondolnánk de a vég váratlanul mint egy mindent elsöprő vihar fog érkezni.
A  cionista zsidók, a kollaboráns kufárok, a haza és nemzetárulók is hamar rájönnek, hogy a lopott, rabolt  vagyont, az aranyat, a gyémántot és a pénzt, nem lehet megenni!
Én vagyok a világ világossága. Aki követ, nem jár többé sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.”
Jézus Krisztus
                             Adjon az Isten MAGYAROK !

Nagy-Magyarország alapköve a Tiszta Erkölcs.

Kérjük együtt az Urat, hogy hozza el nekünk a kufárokat a templomból kiűző Jézus Krisztus igazságát, tudva, hogy hazánk és nemzetünk eljutott arra a pontra, ahonnan elmozdulva már csak elpusztulni vagy újjászületni lehet.
Legyen az elkövetkező  évek, az erős, egységes, élni akaró nagy magyar nemzet világra jövetelének évei, s ahogyan kétezer évvel ezelőtt megváltója született a világnak, úgy szülessen újra Európa eddigi védelmezője, magára találásának záloga itt, a Kárpát-medencében!
Isten áldása szálljon Nagy - Magyarországra!
"Nem az a hatalmas aki üldöz, hanem a büszke magyar nép fiai, akiket idegenbérenc, haza és nemzetáruló, nemzetidegen kollaboráns kufárok üldöznek.
De nem lesz mindig így!
"Vigyázzatok nagyon, haza és nemzetáruló kollaboráns nemzetidegen kufárok, mert ítél a magyarok Istene!
S ítéletének, a magyar nép lesz a végrehajtó ereje.
Kis tündérek és kis angyalok, magyar gyermekek!
Igen amit körül álltok, az az igazi nagy magyar hazátok! Sokan teszünk érte, hogy benne élhessetek! Isten áldja Nagy-Magyarországot, minden igaz magyar, igazi hazáját! 
                  Érted élünk drága hon, vesszen Trianon!
Ami Trianonban történt, és ami azt követően, 90 éve történik, az az önrendelkezési jog súlyos megsértése. Önrendelkezési jog nélkül nem lehet a szabadságjogokkal és a demokratikus politikai jogokkal élni. Ide tartozik a hazához való jog"…

Ezért a nemzet vár arra a pillanatra, amikor visszaszerezheti jogos jussát. Ha eljön ez az idő, nem számít eszköz, ember, áldozat, hiszen csak egy a cél, Nagy-Magyarország! A világ csodájának, az élet bölcsőjének, a szakrális Kárpát-medencének az egysége a Szent Korona és Boldogasszony Anyánk segítő oltalmazásában, egy hatalmas nemzet, Isten országa, egy szuper nagyhatalom, itt, Európa közepén."
Istenem add meg, s áld meg Nagy-Magyarországot!


                   
Ébredj magyar! - Szólít az Istened!
Isten megáldott földje Nagy-Magyarország, az igazi hazád!
Isten hozott újra itthon benneteket, jogtalanul elszakított határon túli (Székelyföld-Erdély-Felvidék-Kárpátalja-Délvidék-Őrvidék) kedves magyar Testvéreim!

A jövő arról kell szóljon, hogy visszaszerezzük az igazi hazánkat, Nagy-Magyarország, Isten által megáldott, büszke földjét is!
"Nagy-Magyarország volt, van és lesz!"
Adjon az Isten - Szebb magyar jövőt, minden igaz, nemzeti érzelmű magyarnak!


"Tudd meg oh ember, e helyen Nagy-Magyarország vérrel, könnyel és verejtékkel megszentelt földjén állasz."
2004.12..05. A szégyen napja.:
"..és nem lehet még egyszer, hogy nemmel szavazzon magyar a magyarra. Testvér árulja el, a testvért. Ezt üzenem a magyar magyaroknak, kik még tudják, hogy a nemzet, mit jelent."
Beszéljünk róla, s mindig gondoljunk reá, tegyünk érte,
hisz Nagy - Magyarország az igazi hazánk!
Igaz magyar ember számára, csak egy haza létezik: Nagy-Magyarország!
Igaz hazám, fél, retteg Tőled a világ gyarló népe, s a gyáva kufár, Európa!

- A magyar Isten nevében, mindent vissza! - ami e népet, jogosan megilleti!
Isten áldja, Nagy - Magyarországot!
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában, páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
„… Az e hazában élők, e közösség minden egyes tagjának, tudatos közösség-vállalása egymással a közös sors tudatának, az egymásért érzett kötelesség és felelősség tudatának átérzése, átélése és cselekvésben való realizálása ... a nemzetet azok az emberek alkotják, akik a nemzet céljait magukénak vallják, és egész lélekkel vállalják. ”
Megtenni a kötelességünket nemzetünk iránt a hétköznapokon is, akkor is, amikor senki sem látja.”
"Egy sír felett a legkeserűbb könnyeket azokért a szavakért ejtjük, amiket nem mondtunk, és azokért a tettekért, amiket nem tettünk meg."

Magyar vagyok.....................................
..........................................Magyarnak születtem!

Isten népének, vagyok a gyermeke! Annak a nemzetnek a fia, mely évszázadok alatt vált edzetté, igazi nemzetté a sok génhibás, agyonselejtezett, poshadt néptömeg között. Tudom, hogy mit érek, és tudom, mennyit ér a nemzetem. Már az a puszta tény, hogy Európa közepén élünk, megmutatja, hogy a legfontosabb nemzet vagyunk. A szív is a test közepén van. Ha nincs szív, nincs élet. Mondják, hogy kevesen vagyunk. De mihez képest ? Én a minőség híve vagyok, nem a mennyiségé. Attól lett naggyá nemzetem, hogy mindig hitte ezt. És ha kellett, harcolt érte. A magyar kebelben magyar szív dobog. A világon, egyedülállóan, annak a népnek vagyok a gyermeke: ki, saját népével, véreivel határos! Aki ezt nem érti és nem értette, azt kitaszította magából a nemzet. A NEMZET. Mert mi azok vagyunk, nagybetűs nemzet.  A MAGYAROK!

Kerecseny János:
Fiamnak

Véssél be, ó, két szót szívedbe,
Csak két szót jegyezz meg, kis fiam:
E két szó él a magyar szívekbe'
Mint a Himnusz, a Honfi Dal. -
Ez legyen hő imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

Tudd meg, hogy e két szó mit jelent:
Nagy, történelmi ezredévet,
A kifosztott, kirabolt jelent,
Hol a magyar süketen réved -
S legyen legszebb imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

Jelenti, hogy: a Tátra másé
Árpád útja, Verecke völgye,
Ahol élt ama hős Csák Máté, -
S másé ma Erdély minden tölgye.
S legyen hát hő imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

Tudd meg, hogy másé Dévény földje,
Kolozsvár, Kassa, Pozsony, Arad,
Másé a Bánát szent göröngye:
A folyó, a völgy és a bércfalak...
S legyen hát hő imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

Szívedben e két szó dobogjon,
Ajkad zászlaján ez lobogjon,
Hogy esztelen, elvakult hordák
Szép hazádat feldarabolták!
S legyen vádló imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

És gondoljál mindig reája,
Mint keresztény - a keresztfára.
De ököllel, s fogcsikorgatva:
A gyászos trianoni napra!
S legyen leghőbb imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

És hirdesd bátran, dacos ajakkal,
Hogy szívedben csak két szó sarkall,
Hogy feledni te nem tudsz soha,
Hogy éget a bosszú láng-bora.
S legyen bátor imája szádnak:
Igazságot Magyarországnak!

S ha jön a leszámolás napja,
Veszett tigrissé válj e napra!
S omló véred hullása árán,
Keresztül millió hullák várán.
Szerezzél diadalt hazádnak
S igazságot Magyarországnak!
Magyar Testvéreim!

Aki test szerint él, az nem nyerheti el Isten tetszését. De ti nem a test szerint éltek, hanem a lélek szerint, ha valóban Isten Lelke lakik bennetek. Akiben nem lakik Krisztus Lelke, az nem az övé. Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy félelemben éljetek, hanem a fogadott fiúság lelkét nyertétek el. Általa szólítjuk őt így: Abba, Atyánk. A Lélek maga tesz tanúságot lelkünkben, hogy Isten gyermekei vagyunk. Ha pedig gyermekei, akkor örökösei is: örökösei Istennek, Krisztusnak pedig társörökösei.
" Mutatom nektek az utat amelyet járnotok kell, hogy minden nap éljétek a Szeplőtelen Szívemnek való felajánlást amelyet tettetek, és legyetek fénysugarak amely a nagy sötétségbe világít, bejelenteni a világnak Szeplőtelen Szívem közeli győzelmét… Én vagyok a Szeretet Királynője. Ezért hívlak benneteket, papokat, és rajtatok keresztül minden hívőt, hogy szentelje magát az én Szeplőtelen Szívemnek. Így valóban birtokomba tudom venni életeteket és Szeplőtelen Szívem egész világon való győzelmének eszközévé tudlak tenni benneteket. Ti vagytok a fénysugár, amely Szeplőtelen Szívemből sugárzik Magyarországra, amely oly sok próbát kiállt." ( A Szűzanya elismeri, hogy Szent István felajánlása alapján ő Magyarország Királynője, és “ezekben az években egyre jobban fogja Anyai és Királynői szerepét gyakorolni.” )
A NEMZET TEMPLOMÁT CSAK ÚGY LEHET FELÉPÍTENI, HA KÖZÖS ERŐVEL ÉS ÖSSZEFOGÁSSAL SZOLGÁLJUK A HAZA ÉRDEKEIT.

A békét fakasztó tiszta forrás felé

„ Áldott légy te, habfehér galamb,
Ki mint a gyermek éjek poklain
Szálltál felénk, rémségről mit sem tudva,
S kezed kinyújtva
Rebegted el a régfeledett jelszót: szeretet...!”
( Wass Albert: Ültünk a romokon )
Nemzetünknek eme tavaszébresztő hangulatában szükségesnek véljük, hogy meghallgassuk azon vezéregyéniségeink eszméit, akik már korábban ráéreztek a romokban heverő haza gyászos hangulatából kivezető út felépítésének fontosságára. Ezek az emberek most azon fáradoznak, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalmat egységessé, életerőssé formálják, hirdetve, hogy csak így lehetséges a Haza a Magasban gondolatát megvalósítani.
Jelen esetben a Magunkfajták támogatta tömörülés egységéről beszélek, amikor a fent említett író gondolatát idézem. Szükségünk van Wass Albert író-költő hagyatékából meritkeznünk, mert csak így leljük meg az általunk oly hőn keresett békességet. Elsősorban lelki békességre lenne szükségünk, hogy megteremthessük magunk körül is az isteni békességet. Hol állunk mi ettől a békességtől? Örvendetes dolog lenne, ha mindenki ekképpen köszönne társának: Áldás, békesség!, vagy miként az erdélyi kálvinisták gyakorolják: Békesség Istentől! Erre a békességre lenne szüksége mindannyiunknak! Megfeledkezünk arról, hogy ha ez az Istentől kapott békesség hiányzik belőlünk, akkor ez nélkül egy tapodtat sem mozdulhatunk a helyes úton, ez nélkül nem kezdhetjük el a békességes, szebb jövőt építeni. Ugyancsak Wass Albert tanításaiból tudjuk, hogy a békességet csak jóindulatból lehet felépíteni ezen a világon.
A Békesség Házát csak úgy lehet felépíteni, ha mindannyian, közös erővel és összefogással igyekszünk a haza érdekeit minden érdek előtt első sorba helyezni!
Ismernünk kell Krisztus Urunknak a két legfontosabb tanítását: Szeresd az Urat, a te istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből! Ha nem a mi Urunkat és Teremtőnket szolgáljuk, ha idegen isteneknek hódolunk, akkor a mi útjaink hamar a pokol tüzénél torkollanak majd. Mikor vesszük már észre, hogy számunkra az egyedüli járható út, az igazság útja, mely már az ősmagyar hitvilágban élt, létezett. Ezt az utat apáinktól, dédapáinktól szent örökségként kaptuk, vigyáznunk kell rá! Milyen lélekkel állunk meg a közeljövőben a Hősök-terén, történelmünk nagyjai előtt, amikor tudjuk, hogy nem vagyunk méltó őrizői a reánk hagyott örökségnek?!
A második legfontosabb parancsolat, mit Krisztus tanított: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat! Ki az, aki a saját érdekeiről képes lemondani embertársa javára? Ha embertársunkat nem szeretjük, hogyan szeretjük az Istent? Ha Istent nem tudjuk igazából szeretni, hol marad a többi igaz ügyben tett szolgálatunk?! Hogyan képzeljük a hazáért tett szolgálatunkat?!
Ne gondoljuk, hogy elég az, ha pusztán jó kapitányt választunk a hajó kormányzására! Hol van a legénység, mely képes lenne megsegíteni a zátonyra futott hajót?! A kapitány sem képes önerejéből átvinni hajónkat a Dicsőséges Túlsó Partra. Ne gondoljuk, hogy közös erő nélkül, hitevesztetten győzni fogunk a gonosz szellemekkel szemben! A magyarok hite bármely gonosz erővel szemben képes győzedelmeskedni, csak ahhoz az szükséges, hogy a Magunkfajták egy akarattal higgyünk a Magyar Ügy Megváltási Tervében.
Az idegen erőkkel szemben csak úgy fogunk győzedelmeskedni, ha egymást segítve, közös érdekeinket előtérbe helyezve igyekszünk feltámasztani a Magyar Ébredés ügyét, meg nem engedve magunknak, hogy hajónk meglévő kincseit még jobban szétzüllesszék az idegen hatalmak. Amint meglátják rajtunk, hogy gyengül a hitünk, erőtlenedik tettrekészségünk, rögtön fölényben érzik magunkat, azonnal teljes győzelmet aratnak fölöttünk. Ezt a pogány-feltámadást nem szabad Magyar Földön megengedni! Ennek az ördögi-cinizmusnak Szép Hazánkban nem szabad teret engedni!
Isten minket úgy segéljen, ahogyan szolgáljuk a közös ügy szent érdekeit! Egységben az erő! Kitartás! Szebb Magyar Jövendőt Mindannyiuknak!

Tisztelettel:  - a Portál szerkesztője
Kelt. az Úr 2009. esztendejében, Szent György havának 16. napján

   
"Nemzettestvérem!

Ki élsz itt, e csonka hazában, vagy elszakított testvéri részeinken, vagy távol a messze idegenben, itt, az igaz magyarok szabad és büszke földjén, otthonra, hazára és nemzetre találtál...
...hosszú útról érkeztél ide, végleg haza,
itt van egy csendes hely, egy kicsiny szoba.
Ahová befér a szeretet, ez a béke, s a magyar igazság otthona.
Egy hatalmas ország Nagy-Magyarország, a végleges haza!"

Ha itt azt érzed, hogy megremeg a kezed, ha a meleg veríték önti el homlokod, ha szíved gyorsabban dobog, tudd, hogy megérkeztél az igaz magyarok földjére!
Isten hozott, a Pro Hungaria portálon!"Szálljon áldás, békesség, örökké e portálra, és a portál tagjaira!"

"Minden becsületes szívnek legszentebb a hon."
 
Áldd meg, Isten, a magyart itthon és a világ minden táján!
 Ha nem győzzük le a közönyt, a kishitűséget, ha azt várjuk, mások tegyék azt, ami a mi dolgunk, mások vonuljanak, tüntessenek helyettünk, ne is reméljünk eredményt. Ha most, mielőtt igazán elkezdődne, már fel is adjuk a harcot, ne álmodjunk szebb holnapot, gyermekeink elmenekülnek, szétszélednek a világba, elfogyunk e tájról, s száz év múlva már legfentebb a sírok árulkodnak arról, hogy egyszer valamikor éltek itt magyarok.
Egy igaz ember mondta egykor, mely jelenleg Magyarországra is vetíthető!
BIZTOS, HOGY ÉRTITEK MAGYAROK!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése