2018. november 11., vasárnap

Trianon










Trianon





még mindig



TRIANON HIMNUSZ – TARTSD MAGAD NEMZETEM!



https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/05/01/trianon-himnusz-a-csik-zenekarral-tartsd-magad-nemzetem/


( Forrás: Osiris Kiadó Bp. 2003. Trianon .




Kardos Ildikó: 1920. június 4.















Trianon



Magyarok Világhimnusza - Dobos Attila az Országos Trianon Szövetség közgyűlésén



Trianon Himnusz Tartsd magad, Nemzetem!



FELDERÍTŐ EXTRA - Együttműködött a III/III-as alosztállyal az Egészséges Fejbőr énekese














TRIANON HIMNUSZ – TARTSD MAGAD NEMZETEM!




Tartsd magad, nemzetem!

tipornak rendesen.
Ellopnak, eladnak, zsarolnak, pusztítnak végtelen.
Kígyók a kebleden, szitok a neveden,
tovább nem engedem, tovább nem engedem!
Azért mert hont adtál, mindenkit fogadtál,
zsoldosok, kufárok, tolvajok kezére jutottál.
Hittél a Nyugatnak, s mindenkor becsaptak,
elvennék múltadat, ásnák a sírodat.
Táltosok repülnek át az éjen,
s kitűzik az ökör-koponyát.
Sebeinket begyógyítják szépen,
s megvédik majd Árpád otthonát.
De addig szüntelen, légy résen nemzetem,
nézd a sok csillagot, 48′, ’56 ott ragyog.
Értsd meg a lényegét, fogjuk egymás kezét,
fogjuk egymás kezét, ahogyan soha még!
Tartsd magad, nemzetem, tipornak rendesen.
Ellopnak, eladnak, zsarolnak, pusztítnak végtelen.
Kígyók a kebleden, szitok a neveden,
tovább nem engedem, tovább nem engedem!


Nemzeti InternetFigyelő
NIF:   Sajnos Csiszár József hozzászólónknak igaza van, az előadó nem a Csík zenekar. Sőt a Csík zenekar minden honlapról letörölteti ezt a dal, mert mint ahogy – információnk szerint –  Csík János, a zenekar vezetője nyilatkozta az egyik honlapnak, nem akarnak politikát belevinni zenéjükbe. Természetes mi egy kicsit másként gondolkodunk, mert a történelem nem politika, a nemzeti érzések kinyilvánítása pedig a nemzet megmaradásának szükségessége. A Csík zenekarnak meg nem lesz hátrányára, ha muzsikájával ehhez hozzájárul.



Egyet nem vesztek figyelembe , Romániában kazár uralom van , és akinek a feje nagyon kiáll a többségből , jön a kaszás és lecsapja !!!! Hát fiuk fogadjátok el , hogy ők csak zenélni akarnak , és nem magyar virtuskodni . De ez is szép teljesítmény tőlük , hisz a hazai dizőzőink abban vannak kimerülve , hogy megmutatják lakásaikat , és etetnek bennünket , hogyan is érnének rá ily dolgokat alkotniuk !!!
Avagy itt is kopogtatnak , vagy nem is kopognak csak jön a szívroham , mint a Lovas Istvánnál , a munkáspárt elnökének fiánál , és így tovább …. De ezt itt mindenki tudja nagy bölcsen hallgatnak, s remélik nem ők lesznek a következő áldozatok , mert megnevezni nem merik , pedig a titkosszolgálaton kívül a vakoló páholyok is oszthatják a halált , a hazánkban működő különböző titkosszolgálatok is likvidálhatnak így büntetlenül , már csak az kell, hogy az alvilág is megszerezze az eszközt , és ők is működjenek . Az ugye elképzelhetetlen , hogy a politikai maffia , és a bűnözők karterezzenek , és az ellenzéket így likvidálják !!!
A kazárok már így muzsikálnak a Tóthot , Csurkát , a magyarok világszövetségében a Trianon ügyön dolgozott ügyvéd volt , de valamelyik kormányban is dogozott , neve nem jut eszembe 3 gyereke volt , hát nem élték meg a nyúgodt öregkort . Grespik László csak be ugrott !!
Még szerencse, hogy már ilyen szenilis vagyok , és már nem úgy kapcsolom az eseményeket , hogy látszódjon a háttérben a mozgató kéz is !!!
De ha jól sakkoztok előbb utóbb menni fog ez nektek is , csak arra vigyázzatok , hogy a masinát ne rátok irányítsák !!! Leginkább tudjátok meg , hogy kik kezelik , és szerezzétek meg , hogy tömeggyártással minél többen tudják használni , hogy ne csak a magyarok húljanak , de a kazárok is meg a páhol lakók is !!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése