2018. november 9., péntek

Isteni erő szövetkezett a sátán, cionista zsidó világrendje ellen!


Isteni erő szövetkezett a sátán, cionista zsidó világrendje ellen!





Akadály az "új világrend" (vagyis a korlátlan sátáni cionista uralom) felé vezető úton: Peking, Moszkva és Teherán szorosabbra fonja kapcsolatait

 „A NATO háborúba, az Európai Unió a nyomorba taszít.
Független Magyarországot!”

 

Európai Unió nevű cionista szekta célja:
- tönkre tenni az európai népeket, országokat és nemzeteket!

A magyar nép, igaz magyar része is, történelmi folyamatok előtt áll!

Épp ideje volt annak, hogy Kína, Oroszország és Irán sarkára álljon, és együttesen kísérelje meg feltartóztatni a cionista birodalom őrült ámokfutását.


Hiszen már régóta érzékelni lehet: a Nyugat legfőbb stratégiai célja éppen az említett három állam, és Kelet Európa térdre kényszerítése, majd kirablása. Amely ha bekövetkezik, semmi sem állja többé útját az egész földgolyóra kiterjedő „új sátáni világrend” megteremtésének. Az Ukrajnában kirobbantott konfliktus nyomán azonban végre talán körvonalazódik a globális birodalom feltartóztatására irányuló nemzetközi koalíció.

Két oka is van annak, hogy miért nem jött létre eddig szorosabb együttműködés a nyugati terjeszkedést megállítani kívánó hatalmak között. Az egyik az, hogy a szeptember 11-i merényleteket követően ténylegesen sikerült félrevezetni a világ közvéleményének jelentős részét a „terrorellenes háború” meséjével. Az ikertornyok elleni látványos támadás után ugyan ki mert volna szembeszegülni azzal az Amerikával, amely világosan mindenki értésére adta: aki nincsen vele, az a „terroristák” oldalán áll. Az USA hosszú éveken keresztül az orruknál fogva vezette nem csupán a Föld népeit, de a politikusok jelentős részét is.


A pusztulás legyen részetek!


De a cionista birodalom célkeresztjében álló közép- és nagyhatalmak közötti kapcsolatok szorosabbra fonása azért is szenvedett késedelmet, mert a fenyegetett államok vezetői nem akarták úgymond provokálni az amúgy is magát törvényen felül helyező, eszeveszett globális birodalmat. A hiszékenység, a habozás, a cionisták megbékítésbe vetett naiv hit, valamint az egyensúlypolitika évszázadok során kipróbált elvének és gyakorlatának sutba vágása megbosszulta magát. Valójában már évekkel ezelőtt létre kellett volna hozni egy olyan szövetségi rendszert, amely képes lett volna útját állni a korlátlan világuralomra törekvő globális cionista zsidó birodalom terjeszkedésének.


Az USA Ukrajnába történt behatolását követően azonban a Nyugattal kapcsolatos maradék illúziók is talán végérvényesen szertefoszlanak. Az elmúlt 13 esztendő tapasztalatai nyomán nagyon hiszékenynek, vagy rendkívül tájékozatlannak kell lennie annak, aki még mindig elhiszi, hogy a Nyugat ténylegesen a „terrorizmus ellen”, az „emberi jogok”, a „demokrácia terjesztése” érdekében, netán „humanitárius” megfontolások alapján támogat „forradalmakat”, és indít háborúkat. Ha késve is, de végre Oroszország és Kína vezetői is felismerték továbbá, amit például Mahmúd Ahmadinezsád, korábbi iráni elnök mindig is tudott: az USA-t és csatlósait nem lehetséges engedményekkel jobb belátásra bírni. A félelmetes globális Leviathán kizárólag az erő nyelvén ért, a megbékítésére irányuló erőfeszítések pedig hiábavalóak.
A május 20-án, Sanghajban aláírt orosz-kínai, 400 millió dolláros gazdasági megállapodás sokaknak okoz fejfájást Washingtonban és más nyugati fővárosokban. A szerződés értelmében Oroszország 2019-től kezdődően, 30 éven keresztül - egy újonnan megépítendő gázvezetéken keresztül - évi 38 milliárd köbméter földgázt fog Kínába szállítani. De ami talán még lényegesebb: a felek abban is megállapodtak, hogy az üzletet nem dollárban, hanem a két állam valutájában bonyolítják le.




Te is, és a hozzád hasonlóak is belepusztultok, mocskos  cionista!


Úgy hiszem, szükségtelen ecsetelni, milyen végzetes következményekkel járhat a Nyugat számára, ha a nemzetközi kereskedelemben egyre inkább mellőzik a globális birodalom hatalmának alapját képező valutát: a dollárt.
De könnyen elképzelhető, hogy még ezen a ponton sem lesz megállás.
A jelek szerint ugyanis Kína, Oroszország és Irán szorosabbra fűzi kapcsolatait, sőt biztonsági téren is az együttműködés útjára lép. Az Ázsiai Együttműködési és Bizalomépítési Konferencián Sanghajban tartózkodó Vlagyimir Putyin nem csupán a kínai elnökkel, de Haszán Roháni iráni államfővel folytatott megbeszélésén is hangsúlyozta a kétoldalú kapcsolatok erősítésének fontosságát.


Te gyermekgyilkos, kereshetsz egy "banánfát" magadnak!

Hszi Csin-ping kínai elnök pedig közölte: „Meg kell újítanunk a biztonsági együttműködésünket, és létre kell hoznunk egy új regionális biztonsági rendszert.” Ha pedig Kína – szakítva eddigi, roppant visszafogott és óvatos, kizárólag a gazdasági terjeszkedésre alapozott politikájával –, Oroszország, Irán és más államok bevonásával, valóban elszánja magát egy új „biztonsági rendszer” megteremtésére, akkor talán egy új, békésebb, igazságosabb korszak kezdődik a nemzetközi kapcsolatok történetében.
Perge Ottó - Kuruc.info

Mond ki az igazságot, és küzdj érte bátran, büszkén becsülettel!

Készüljön a magyar haza,  igaz magyar része!

"Szebb magyar jövendőt adjon a magyarok Istene! Együtt sikerülni fog a Szebb Jövő, ha van szellem, gondolat, erő és kitartás.
Adjon az Isten!
Elrabolt hazánkért, Nagy-Magyarországért, a két zászló igazságáért." - " Istennel a hazáért, és a szabadságért! "
Egy nemzet vár arra a pillanatra, amikor visszaszerezheti jogos jussát. Ha eljön ez az idő, nem számít eszköz, ember, áldozat, hiszen csak egy a cél, Nagy-Magyarország! A világ csodájának, az élet bölcsőjének, a szakrális Kárpát-medencének az egysége a Szent Korona és Boldogasszony Anyánk segítő oltalmazásában, egy hatalmas nemzet, Isten országa, egy szuper nagyhatalom, itt, Európa közepén."

Istenem add meg, s áld meg Nagy-Magyarországot!
"Amíg van magyar, ki nem felejt, amíg van magyar, ki nem nyugszik bele, addig van remény, hogy a szellemben megálmodott, megalkotott és ápolt Magyarország újra elnyeri teljességét és fényességét az Egy Istenben.
Amíg van magyar, velünk az Isten.
Amíg van Isten, addig vagyunk és maradunk.
Mindörökkön örökké."



Készülj magyar!
Hamarosan téged is szólít az Istened!

A magyar nép hite, és földje, erősebb a gonosznál és követőinél!
Próbálják az ÁTKOZOTT FAJTÁK megtörni, próbálják megnyomorítani, de évezredek óta Isten ereje VÉDI, és ŐRKÖDIK felette!
Légy erős magyar testvérem, hisz közeleg az igazságod! Hamarosan a jó, győzedelmeskedik a gonosz felett, s akkor ér majd véget a szenvedésed! Mert a magyar nép sorsa mindig is Isten kezében volt, lesz és van! Fogalmazhatnánk úgy, hogy a sorsunk Isten szenvedése!
S mindaddig így lesz, míg nem győzedelmeskedünk a gonosz és a kiszolgálói felett!

Hamarosan belépünk a világ szerkezetének átalakításába!
"A magyar nép, Isten megáldott  népe, s míg föld a föld, míg világ a világ, földi erő által legyőzhetetlen!"


Nagy-Magyarország alapköve a Tiszta Erkölcs.

Kérjük együtt az Urat, hogy hozza el nekünk a kufárokat a templomból kiűző Jézus Krisztus igazságát, tudva, hogy hazánk és nemzetünk eljutott arra a pontra, ahonnan elmozdulva már csak elpusztulni vagy újjászületni lehet.
Legyen az elkövetkező  évek, az erős, egységes, élni akaró nagy magyar nemzet világra jövetelének évei, s ahogyan kétezer évvel ezelőtt megváltója született a világnak, úgy szülessen újra Európa eddigi védelmezője, magára találásának záloga itt, a Kárpát-medencében!
Isten áldása szálljon Magyarországra!



A Krím után Abházia is Oroszországhoz csatlakozna

2014, június 2 - 11:39
Egyes szakértők nem zárják ki, hogy a Krím után Abházia is Oroszországhoz csatlakozik, bár a lakosság ezt korábban nem támogatta - állapították meg vezető orosz napilapok hétfőn az abháziai hatalomváltás következményeit latolgatva.
Két hete, még mielőtt Alekszandr Ankvab, a Grúziától formálisan 2008-ban elszakadt, ugyanakkor már 1992 óta de facto független nyugat-kaukázusi terület elnöke vasárnap bejelentette lemondását, a Moszkvában élő abházok kinyilvánították, hogy Abháziának társulási viszonyra kell lépnie Oroszországgal. Az abház hatalom akkor erre igen élesen reagált - mondta el Aszker Szoht, az Adige Hasze nevű abház társadalmi szervezet elnöke a Kommerszant című napilapnak. Szerinte "az abház társadalmat ráveszik arra, hogy a terület lépjen be az Oroszországi Föderációba". A tekintélyes orosz politikai-gazdasági újság által megkérdezett abház parlamenti képviselők ugyanakkor egyöntetűen kijelentették, hogy "a vérrel áztatott abház függetlenségből senki sem akar még egy jottányit sem engedni". Abházia 1992-1993-ban vívott több tízezer áldozattal járó háborút Grúziával. 2008-ban a Dél-Oszétiáért vívott grúz-orosz háború után Moszkva elismerte Abházia és a szintén Grúziától elszakadt Dél-Oszétia függetlenségét.
A Nyezaviszimaja Gazeta című orosz napilap cikke szerint az abháziai ellentétek békés megoldásában Vlagyiszlav Szurkov, az orosz államfő tanácsadója közreműködött. Inal Hasig abház politológus a független újságnak nyilatkozva úgy vélte, a befolyásos orosz politikus meggyőződött arról, hogy az abház válságot nem kívülről gerjesztették, senki mögött sem állnak "nyugati intézmények", és valóban abház politikusok belpolitikai küzdelméről van szó, akik egyike sem áll szemben Moszkvával. Szerinte az orosz elnöki tanácsadó "segített Alekszandr Ankvab elnöknek, hogy meghozza a helyes döntést".
Ankvab a múlt vasárnap jelentette be lemondását, miután az ellenzék átvette a hatalmat Szuhumiban. Az előrehozott elnökválasztást augusztus 24-re írták ki.  A Vedomosztyi című orosz lap szerkesztőségi cikke szerint nem okozott meglepetést az abháziai politikai válság, minthogy a (nemzetközi közösség által) el nem ismert köztársaságban számtalan probléma gyülemlett fel. Amennyire Oroszország védi az abház államiságot, annyira fékezi is annak fejlődését. A terület zárt a külső befektetések elől, de a legfőbb probléma a politikai zártság és az intézményrendszer fejletlensége.
Szergej Markedonov etnográfus-politológus a Vedomosztyinak kifejtette: bár a problémák a kelet-abháziai megrel népesség miatt keletkeztek, akik közül sokan megőrizték grúz állampolgárságukat, a tiltakozások mégsem nemzetiségi, hanem politikai jellegűek. Az abházok féltik függetlenségüket. A befolyásos orosz üzleti-politikai újság közölte azt a tavalyi felmérést, amely szerint a megkérdezettek többsége a függetlenség jelenlegi formája mellett van, de 28,4 százalékuk támogatja a terület Oroszországhoz csatlakozását.


Tárgyalóasztalhoz ül a NATO és Oroszország

2014, június 1 - 11:54

Az ukrajnai helyzetet tekinti át hétfői, nagyköveti szintű brüsszeli ülésén a NATO-Oroszország Tanács, amelyet most először hívtak össze azóta, hogy márciusban a cionista atlanti szövetség befagyasztotta kapcsolatait Moszkvával az  ukrajnai orosz beavatkozás miatt.

Az elmúlt napokban a nyugati hírszerzés először jutott arra a következtetésre, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nem csupán állítja az orosz erők visszavonását, hanem az részlegesen meg is történt, illetve meg is kezdődött ezen erők mintegy kétharmadának a visszavonása. Ez a tény tette lehetővé, hogy ismét összehívják a tagállamok NATO-nagyköveteiből és az orosz NATO-nagykövetből álló NATO-Oroszország Tanács ülését.
A nagyköveti szintet illetően az atlanti szövetség korábban sem hozott az oroszokkal folytatott párbeszédet befagyasztó döntést - ezt csak a miniszteri, illetve annál magasabb szintre vonatkozóan mondta ki -, de mindeddig túl feszült volt a kelet-ukrajnai és az Ukrajna körüli helyzet ahhoz, hogy akár csak a nagykövetek is  leüljenek egymással.
Május 25-én Ukrajnában megtartották az elnökválasztást, amelyet meggyőző többséggel megnyert Petro Porosenko. Katonai szakértők eközben megjegyzik: az orosz erők hátrébb vonása lélektanilag ugyan kedvező hatású lehet, és az orosz hadsereg közvetlen ukrajnai bevonulásának a veszélyét érezhetően csökkenti is, ám az orosz katonai beavatkozás veszélye ettől még nem szűnt meg, és a kelet-ukrajnai helyzet továbbra is meglehetősen áttekinthetetlen.
Eltűntek az EBESZ-megfigyelők
A kelet-ukrajnai Szlovjanszk önhatalmúlag kikiáltott vezetője nem tud semmit az EBESZ négyfős megfigyelői csoportjáról, amelynek tagjaival hétfőn szűnt meg a kapcsolat. Vjacseszlav Ponomarjov azt is közölte, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet egyetlen megfigyelője sem tartózkodik náluk. Hozzátette, hogy "mindenki szabad, akiket a múlt héten feltartóztattak". Korábban az Interfax orosz hírügynökség azt jelentette, hogy a 4 fős misszió tagjai is kiszabadultak.
Csütörtökön Ponomarjov még azt mondta a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek, hogy az EBESZ-nek azt a megfigyelőcsoportját, amelynek egy észt, egy dán, egy svájci és egy török állampolgárságú megfigyelő a tagja, a "helyi önvédelmi erők" fegyveresei fogták el, és a négy ember Makijivka településen van. Szerinte valamilyen berendezést találtak náluk, ami felkeltette a szakadárok gyanúját. Denisz Pusilin, az úgynevezett donyecki népköztársaság kormányfő-helyettese ugyancsak azt nyilatkozta vasárnap az orosz állami hírügynökségnek, hogy ő sem tud arról, hol van az EBESZ megfigyelőcsoportja.
Nem hallgatnak Klicskóra
Eközben szombaton ismét gumiabroncsokat égettek Kijev központi terén, a Majdanon az ottmaradt tüntetők, akik a hatóságok felszólítása ellenére sem voltak hajlandóak távozni onnan, és a tűzoltóknak sem engedték, hogy eloltsák a lángokat.
Helyszíni jelentések szerint a téren maradt néhány tucat tüntető több gumiabroncsot gyújtott fel, és gyújtópalackokat hajigált a téren, tiltakozva a Majdan megtisztítása ellen. Ismét sűrű fekete füst gomolygott ott, ahol három-négy hónapja hatalmas tömegeket megmozgató rendszerellenes tüntetések és zavargások voltak. Hírügynökségek szerint a városközponttól több száz méterre is érezni lehetett az égő gumi orrfacsaró szagát.
A reggeli órákban a Majdannak nevezett Függetlenség terére megérkeztek a közterület-fenntartó vállalat munkagépei, de a tüntetők nem engedték, hogy hozzálássanak a munkához, és a tűzoltókat sem engedték lángokat oltani. A hatóságok szándéka miatt "harmadik Majdannal", azaz újabb tiltakozásokkal fenyegetőznek.
Kijev központi utcáin mindmáig nem állt helyre teljesen a közúti forgalom. Az elszánt tüntetők kiáltványt is közzétettek, amelyben tudatták a hatóságokkal, hogy addig nem távoznak, amíg maradéktalanul nem teljesülnek követeléseik. Azaz addig, amíg felelősségre nem vonják az erőszakos tömegoszlatások és gyilkosságok felelőseit, el nem távolítják a hatalomból a volt rendszer híveit, és a parlament el nem fogadja a hatalmi rendszert átalakító törvénycsomagot.
Vitalij Klicsko, Kijev megválasztott polgármestere a minap azonban leszögezte, hogy "a Majdan teljesítette a misszióját", és június 7-éig, Petro Porosenko elnöki beiktatásáig a teret rendbe kell hozni, a főváros központi utcáját, a Hrescsatikot pedig meg kell nyitni.
MTI – alfahir.hu


Áll a bál Donyeckben

2014. május 27.,  kedd 19:37
Europress/AFP

Az ukrán biztonsági erők visszafoglalták a donyecki repülőteret – jelentette ki Arszen Avakov belügyminiszter kedden újságíróknak Kijevben. Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök pedig közölte, hogy Washington és Brüsszel nélkül nem tárgyal Moszkvával; eközben a donyeckiek közelednének az oroszokhoz.
Az úgynevezett „donyecki népköztársaság” áttér az orosz jogrendszerre, és ehhez segítséget kér Oroszországtól – közölte Denisz Pusilin, a szakadár kelet-ukrajnai terület ideiglenes „kormányának” vezetője. Pusilin ezt az interneten közzétett videofelvételen jelentette be – tájékoztatott kedden a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség internetes oldalán. Pusilin figyelmeztetett, hogy a donyecki népköztársaságban humanitárius katasztrófa fenyeget.

Visszafoglalták a repülőteret és folytatják

Az ukrán biztonsági erők teljes mértékben átvették az ellenőrzést a donyecki repülőtér fölött, amelyet előző nap szakadár fegyveresek foglaltak el – jelentette ki Arszen Avakov belügyminiszter kedden újságíróknak Kijevben. A tárca vezetője szerint az ukrán katonák közül senki sem sérült meg a repülőtér visszafoglalása közben. Hozzátette, hogy a szakadárok embervesztesége viszont jelentős, becslése szerint több tucatnyi emberük halt meg.
Olekszandr Lukjancsenko donyecki polgármester azt közölte, hogy negyvenen haltak meg az előző nap a repülőtéren és a környékén kirobbant harcokban, zömében szakadárok, valamint két civil. Azt nem árulta el, hogy értesülései szerint a halálos áldozatok között vannak-e ukrán katonák.
Fegyveres szakadárok hétfőre virradóra szállták meg a donyecki Prokofjev nemzetközi repülőteret. Az ukrán légierő válaszul légicsapásokat mért a megszállókra, valamint deszantosokat vetett be ellenük. A repülőtéren a harcok miatt leállították járatok kiszolgálását. Helyszíni beszámolók szerint kedd hajnalig kisebb szünetekkel folyamatosan tartott a tűzharc az ukrán katonák és a szakadár fegyveresek között.
Halottak a pályaudvarnál is
Arszen Avakov arról is beszámolt keddi sajtótájékoztatóján, hogy az ukrán légierő megsemmisítette a szakadárok egyik kiképzőtáborát a Donyeckkel szomszédos Luhanszk megyében.
A belügyminiszter leszögezte, hogy folytatódik a terrorellenes művelet a kelet-ukrajnai donyecki régióban. Vitalij Jarema első miniszterelnök-helyettes a kijevi kormány ülése előtt úgy fogalmazott, hogy mindaddig folytatódik a terrorellenes művelet az ország keleti részében, míg „meg nem semmisítik az utolsó terroristát is Ukrajnában”.

Százával halnak meg

Alekszij Dmitraskovszkij, a terrorellenes művelet katonai szóvivője közölte, hogy Donyeckben eddig legalább 200 „terroristát” öltek meg az ukrán biztonsági erők. Ezzel szemben Denisz Pusilin donyecki szakadár vezető azt állította, hogy a terrorellenes művelet hétfőn újraindított „aktív fázisában” mintegy 100-an vesztették életüket, közöttük 20-50 civil.
Az ukrán határőrszolgálat közben megerősítette, hogy megkezdődött az orosz csapatok visszavonulása az ukrán határtól. A légi felderítés adatai szerint viszont a határ menti övezetben felállított katonai táborok továbbra is a helyükön maradtak.

Fegyvereket szállítottak

Hajnalban egyébként ukrán határőrök tüzet nyitottak egy fegyvereket szállító autókonvojra, amely Oroszország felől behatolt Ukrajna területére Luhanszknál – jelentetten az ukrán határőrség; az elfogott két gépkocsiban és egy teherautóban valóságos fegyverarzenált szállítottak.
A harcok során a határőrök feltartóztattak egy kisbuszt és két személygépkocsit. A járművek Kalasnyikov típusú gépkarabélyokkal, rakétagránátokkal és robbanószerrel voltak megpakolva. Az összetűzésben egy határsértő fegyveres megsebesült – közölte a határőrség.
A kijevi külügyminisztérium hevesen tiltakozott a határsértés miatt, és a nemzetközi közösségtől kért segítséget az orosz agresszió megállításához.

Őrizetbe vették az EBESZ megfigyelőit

Donyeck közelében hétfő este ismeretlenek őrizetbe vették az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) nemzetközi megfigyelőit, köztük egy észt állampolgárt – tájékoztatta kedden az orosz Interfax hírügynökséget az észt külügyminisztérium sajtóosztálya. „Az eset körülményeit az EBESZ vizsgálja. Az ügy fejleményeit az EBESZ mellett akkreditált, továbbá a kijevi észt nagykövetségen és a tallinni külügyminisztériumban dolgozó észt diplomaták követik, akik állandó kapcsolatban állnak az EBESZ képviselőivel” – közölte az észt külügyi tárca. Urmas Paet észt külügyminiszter követelte, hogy az EBESZ megfigyelőit haladéktalanul engedjék szabadon, és munkájukban ne zavarják őket.
Az EBESZ bécsi központjának még nincs értesülése arról, hogy kiknek lehet közük a megfigyelők eltűnéséhez Donyecknél – közölte Andrej Kelin, Oroszország EBESZ mellé akkreditált állandó képviselője az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökséggel.

Nyilvános kivégzés

Fegyveres szakadárok nyilvános kivégzést rendeztek kedden a kelet-ukrajnai Donyeck megyében lévő Horlivka településen. A város egyik kerületi rendőrkapitányát és nyomozati osztályának vezetőjét a szeparatisták által önhatalmúlag kikiáltott „donyecki népköztársaságnak” tett eskü megszegésért ítélték halálra. Az Osztrov helyi hírportál jelentése szerint a kivégzést a kapitányság munkatársai előtt, a rendőrség területén hajtotta végre az Ihor Bezler  szakadár parancsnok és csapata. Az ítélet felolvasása után a rendőrök fejére zsákot húztak és agyonlőtték őket.
Közben a szomszédos megyében, a luhanszki Krasznoarmijszka település mellett ismeretlen fegyveresek rálőttek a luhanszki húskombinát teherautóira, s két ember meghalt, másik kettő pedig megsebesültek.
A belügyminisztériumban kedden megerősítették azt a sajtóértesülést, hogy mintegy negyven szakadár fegyveres bujkál Donyeck egyik iskolájában.

Se Porosenko, se Jacenyuk nem tárgyal

Megerősítette az ukrán miniszterelnök, hogy Kijev a jelenlegi körülmények között nem fog tárgyalni Moszkvával az Egyesült Államok és az Európai Unió közvetítése nélkül. „A jelenlegi körülmények között a kétoldalú tárgyalások Oroszországgal elképzelhetetlenek” – mondta Jacenyuk. Hasonló értelmű nyilatkozatot tett vasárnap este Petro Porosenko dúsgazdag üzletember is, miután az exit poll felmérésekből egyértelművé vált, hogy fölényes győzelmet aratott az aznapi elnökválasztáson. Porosenko ugyanakkor azt is kijelentette, hogy Moszkva nélkül nem lehet rendezni a délkelet-ukrajnai válságot.

Obama telefonja

Barack Obama amerikai elnök felhívta Petro Porosenkót, hogy gratuláljon győzelméhez és felajánlja az Egyesült Államok teljes körű támogatását azokhoz az erőfeszítéseihez, amelyek Ukrajna egységének helyreállítására és haladásának előmozdítására irányulnak. Erről kedden közleményben számolt be a Fehér Ház szóvivői irodája.
Obama hangsúlyozta, hogy gyorsan végre kell hajtani azokat a reformokat, amelyek nélkülözhetetlenek az ukrajnai egység, a fenntartható gazdaság és a kedvező befektetői légkör megteremtéséhez, valamint az ukránok aggályaira és törekvéseire nyitott, áttekinthető és felelős kormányzás biztosításához.

Az oroszok nem hagyják szó nélkül

Oroszország arra szólít fel, hogy a szemben álló felek azonnal állítsák le az erőszakos cselekményeket Kelet-Ukrajnában, ahol az oroszbarát erők és az ukrán hadsereg egységei harcolnak egymással – jelentette be Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. „Tekintettel az ukrajnai elnökválasztás eredményére, az első számú feladat az, ami egyben a kijevi hatóságok hatalmának próbája is, hogy a hadsereget ne vessék be a lakosság ellen, illetve minden fél szüntesse be az erőszakos cselekményeket” – jelentette ki a politikus.
Ugyanakkor az orosz légierő fokozza a balti országok légterét érintő felderítő tevékenységet, ha megkezdődik a NATO harci gépeinek nagyszabású hadgyakorlata – közölte a haderőnem vezérkarának egyik vezetője. Az Észak-atlanti Szövetség május 27-28-án folytat a tervek szerint nagy légi hadgyakorlatot a balti országok térségében.
A nevének elhallgatását kérő illetékes szerint ha valóban megkezdődik NATO-gépek hadgyakorlata, Oroszország az úgynevezett nyugati katonai körzetében állomásozó vadászgépekkel a saját területéről fokozza a balti országok légterének felderítését.

Amerika sötét bábuja kiadja a parancsot az ukrajnai bábunak


2014. május 31. 18:02
Hunhír.info
Banán Obama amerikai elnök találkozni fog Petro Porosenko "megválasztott" ukrán államfővel a jövő héten - jelentette be pénteken a Fehér Ház. A találkozóra szerdán, az amerikai elnök jövő heti európai körútjának Lengyelországi állomásán kerítenek sort - közölte Ben Rhodes, Obama helyettes nemzetbiztonsági tanácsadója.
Obama és Porosenko négyszemközti találkozója nem sokkal utóbbi jövő hét szombaton esedékes beiktatása előtt lesz. A csokigyáros megkapja a cionista gyilkos világhatalom programfüzetét és viselkedési kódexét, aztán mehet dolgára Isten hírével.
Kapcsolódó hírek:

Nép- és tanmeséinkből megtanulhatnánk, hogy a világot megrontó erők mennyire nem tudják megtagadni önnön természetüket


Ifj. Tompó László - Hunhír. info
Aligha szükségesek olvasásszociológiai felmérések annak konstatálásához, világunk elszürkülése, sőt kiüresedése mennyire köszönhető annak, hogy nem, vagy alig olvasunk nép- és tanmeséket. Pedig mennyi mindent tanulhatnánk belőlük! Legfőképpen azt, hogy a világot megrontó erők mennyire nem tudják megtagadni önnön természetüket
Nincsen olyan nemzet, amelynek ne lennének „fabulái”, egyértelműen jellemnevelő célzattal íródott nép- és tanmeséi. Gondolhatunk eklatáns példaként a rómaiaknál Aesopus, nálunk Heltai Gáspár vagy Benedek Elek ilyen műveire. Vagy akár csak múlt századunkból a már rovatunkban is ismertetett Wass Albert-tanmesére „a patkányok honfoglalásá”-ról.
Ezek mindegyike megmutatja, hogy az emberi karaktertípusok mennyire állandóak általában s mennyire hasonlítanak egy-egy állat legjellemzőbb tulajdonságához. Klasszikus tömörségükkel bizony többet elárulnak természetünk titkairól, mint akárhány pszichoanalízis.

S hogy mennyire, annak szemléltetésére álljon itt a kétszázhuszonnyolc éve, 1786. május 30-án született meseírónk és aforizmagyűjtőnk, Fáy András alábbi remekbe szabott tanmeséje.
Eszerint a skorpió egyszer arra kérte a teknősbékát, vigye át a hátán a folyó túlsó partjára. A teknősbéka azonban vonakodni kezdett, mert ismerte a skorpió orvul támadó alattomos természetét. De miután a skorpió esküdözött, hogy nem tudna hálátlanságot elkövetni, a teknősbéka fölvette a hátára. Ám amikor a víz közepén jártak, érezte, hogy a skorpió fúrja a hátát. Fölháborodva szemrehányást is tett a szószegésért, mire a skorpió így felelt:

Jobb lenne, te ostoba, ha magadnak tennél szemrehányást, amiért abban bíztál, hogy meg tudom tagadni a természetemet!”.

Bízunk benne, hogy nem szükséges kommentár mindehhez.
Egy igaz ember mondta egykor, mely jelenleg Magyarországra is vetíthető!
BIZTOS, HOGY ÉRTITEK MAGYAROK!
Egy igaz ember mondta egykor, mely jelenleg Magyarországra is vetíthető!
BIZTOS, HOGY ÉRTITEK MAGYAROK!




„A NATO háborúba, az Európai Unió a nyomorba taszít.

Független Magyarországot!”


 

Az Európai Unió nevű szekta célja: -  háború nélkül tönkre tenni bizonyos európai népeket, országokat!

Apokalipszis: a globálmulti már azt is megparancsolja az emberrrobotoknak, hogy milyen szavakat használhat beszédében

2014. május 27. 09:00
Hunhír.info
Egy nemrég nyilvánosságra hozott bizalmas dokumentum szerint a GM-dolgozóknak tilos volt bizonyos szavakat kimondaniuk vagy leírniuk, amik negatív jelentéstöltetet hordoznak, és esetleg rossz fényt vethettek volna a márkára. A globálmulti világ egyértelműen a Sátán paradicsoma, amelyben emberrobotok vonszolják tovább nap mint nap lecsupaszított, leegyszerűsített, sivár, és korcs lelkületű mindennapjaikat.
Rájár a rúd mostanság a General Motorsra, ugyanis a legfrissebb hírek szerint idén több autót kényszerültek műszaki okokból visszahívni, mint amennyit azóta értékesítettek, hogy öt évvel ezelőtt csődeljárást kértek maguk ellen. A gyújtáskapcsoló hibája miatt februárban 800 ezer autót hívtak vissza Amerikában, majd ugyanebből az okból kifolyólag – amelyhez összesen 13 halálos baleset köthető – világszerte 2,6 millió autót voltak kénytelenek visszarendelni. Ez azt jelenti, hogy GM idén 29 körben világszerte rekordmennyiségű, 15,6 millió járművet hívott vissza, közülük 13,8 milliót az Egyesült Államokban.

Ha mindez nem lenne elég a részvényesek a hajtépéséhez, a cég ebben az évben beismerni kényszerült, hogy alkalmazottai már legkevesebb egy évtizeddel a visszahívások előtt tudtak a gyújtáskapcsoló jelentette kockázatról. A megkésett biztonsági ellenőrzések miatt a GM 35 millió dollárnyi bírságot fizetett ki a Nemzeti Autópályák Közlekedésbiztonsági Hatóságának.

A vizsgálat részeként ráadásul most nyilvánosságra került egy 2008-as bizalmasnak szánt belső dokumentum, amiben a lehetséges műszaki problémákra való felkészítésen túl tiltólistás kifejezések is szerepelnek, amiket a GM alkalmazottaknak tilos volt kimondaniuk vagy leírniuk a prezentációkban és jelentésekben, mert a cég szerint olyan jelentéstöltetet hordoznak, amik rossz fényt vethettek volna a márkára.

A tiltott szavak közt olyan hétköznapi kifejezések vannak, mint a mindig, a kihívó, vagy a soha. Nyilván a megsemmisít, az apokaliptikus, a kibelez vagy az özvegycsináló szavakat magától sem használja túl sokat az ember. A Corvair-szerű (emlékeztetve a Chevrolet egyik megbízhatatlan autójára), a Hindenburg, vagy a Kevorkian esque (amely az egyik legfurcsább tiltás, utalva az eutanáziát jogilag elsőként képviselő ügyvédre) pedig egészen irodalmi kifejezése a negatívumoknak.

Hunhír.info - hvg.hu

Ukrajna a szociális-gazdasági szakadék peremén

Ukrajna a szociális-gazdasági szakadék peremén
Még folyik a voksok számlálása, Petro Porosenko viszont már fogadja a különböző országok vezetőinek gratulációit. Közben még a nyugati szakértők sem, nem beszélve az oroszországiakról, nem különösebben optimisták Porosenkoval szemben. Például a Washington Post szerint ez a leginkább valószínűsíthető új ukrán elnök az ország kudarcokkal teli múltjának egyik szereplője, hozzá kötődnek a nem hatékony kormányok, a burjánzó oligarchia és az elképzelhetetlen korrupció.

Az amerikai Forbes folyóirat megjegyzi, hogy Porosenko az üzleti körök jelöltje, amelyek a korrupció elleni fellépést és reformokat várnak tőle. „Ha a kormány és az új elnök nem teljesítik ezeket az elvárásokat, Ukrajna nem éli túl ezeket a hibákat” – jósolja a kiadvány. A kanadai Globe and Mail rámutat, hogy az új elnöknek helyre kell állítania a tönkretett gazdaságot. Ehhez a véleményhez csatlakozik a német Spiegel, amely Porosenkot állam nélküli elnöknek nevezi.
Ukrajna szociális-gazdasági helyzetét az ipar szerkezeti deformációja, az export nyersanyag irányítottsága, a gazdaság függése a külső energiahordozóktól jellemzi. Leálltak az egykor élen járó, nagy kapacitású üzemek, egész ágazatok termelése hanyatlik, gyakorlatilag lerombolódott a szociális szféra. A központi hatalom képtelennek bizonyult az állam hatékony igazgatására. Ebből fakad az emberek destruktív beállítottsága és a társadalmi feszültság fokozódása.
A lakosság felvásárolja a dollárokat, sokan már nem járnak a kávézókba, de még a fodrászhoz sem. A taxisofőrök a benzin drágulása ellenére csökentik tarifájukat, de még így sincs kit fuvarozni. A nyugdíjasok a segélyek indexálását követelik. Az országban kritikusan alacsony a születések aránya és magas a halálozásoké. Az élelmiszer árak megduplázódtak, a gyógyszerek ára 50%-kal, a lakások rezsije, a gáz szintén 50%-kal emelkedett.
A szakértők véleménye szerint az ukrán állam katasztrofális helyzetét lehetetlen megjavítani külső segítség nélkül. Ebből következik Porpsenko fő feladata: kitapogatni a szükséges egyensúlyt az erős szomszédos országok között nyugaton és keleten. Ezt mondja Bogdan Bezpaljko moszkvai politológus:
Nem hiszem, hogy Porosenko független politikát tudna folytatni. Ukrajna nagy mértékben függ mind Oroszországtól, mind Nyugattól. Oroszország nélkül Ukrajna nem lehet gazdaságilag működő ország. Nyugat nélkül pedig Porosenko egyszerűen nem jutott volna hatalomra.
Ugyanakkor ha Porosenkonak nem sikerül a legközelebbi jövőben beindítani a nemzeti gazdaság helyteállításának programját, az országra a szociális feszültság újabb hulláma, tehát forradalom  vár (amit ez az állam már biztosan nem bír ki).
Ez a legfőbb kihívás, amit a történelem Ukrajna új elnökének küld.


Nem csupán hazafias, de keresztényi, sőt emberi kötelesség is immár szembeszállni a világot a szakadék szélére lökdöső, egyre agresszívebb és kiszámíthatatlanabb cionizmussal szemben!


Ezt, akarjátok......
.......vagy az igazi magyar hazát?
A kérdés és a válasz is, adott.
Vagy örökre rabszolga nép, vagy  egy szabad magyar nemzet, Európa szívében!
Ti döntetek csonka hazában élő magyarok!
Nem lesztek egyedül!

Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké. Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van. Legyetek bátrak és hűségesek egymáshoz és a magyar nemzethez, mert az Úr szereti a bátrakat és a hűségeseket, s megsegíti azokat, akik az igazság útjain járnak.” (Wass Albert)
Közeleg az az idő, amikor a magyar nép, a magyar haza, és a magyar nemzet kollaboráns árulóinak nem lesz kegyelem!

"A kínhalál mindezeknek (kommunisták, poszt-kommunisták, liberálisok és cionisták) kegyelem, akik ilyen sorsra juttatták a magyar népet! Büntesse a magyarok Istene mindegyiket, a magyarság elleni bűneiért, tetteiért. Örök szenvedésre ítéltessen mindegyik, nép, haza és nemzetáruló rabló, kollaboráns   gazember!  "

Teljes vagyonvesztés terhe mellett börtönökben, munkatáborokban, kőbányákban fogtok elpusztulni!




Párizs érseke: “Az iszlamisták istene a halál”



írta: vigyazo

A főpap szerint “Allah is emberáldozatokat kíván, mint a pogány Moloch”

img.jpg
Távozz, Sátán!” – ezek voltak a Normandiában meggyilkolt Jacques Hamel atya utolsó szavai. A tragédia utolsó pillanatait püspöke, Dominique Lebrum idézte fel a 85 éves pap temetésén. Párizs érseke pedig a fővárosban tartott búcsúztatón az iszlamisták istenét az ősi pogány Moloch-hoz hasonlította, amely emberáldozatokat követelt híveitől. Vingt-Trois bíboros szerint "Moloch is örült az emberek halálán, és paradicsomot ígért azoknak, akik az ő nevében gyilkolnak”.
Hamel atya nem halt meg azonnal, miután az első késszúrás érte. Földre esve megpróbálta ellökni támadóját, és kétszer is azt mondta neki: “Távozz, Sátán!” Ezt követően vágták le a fejét támadói, akik istentisztelet közben támadták meg az észak-franciaországi Saint-Etienne-du-Rouvray templomát. Ezt püspöke mondta a katolikus pap temetésén.
191329_54_news_hub_164582_656x500.jpg
Saint-Etienne-du-Rouvray temploma, ahol a terrortámadás történt
Dominique Lebrum a szertartáson – amelyen a helyi muszlim közösség tagjai is jelen voltak – megszólította azokat, akiket a dzsihadista eszmék megkísértettek: “Ti, akiket ördögi erőszak gyötör, akiket ölni indít egy démonikus, gyilkos őrület,

IMÁDKOZZATOK ISTENHEZ, HOGY SZABADÍTSON MEG TITEKET AZ ÖRDÖG MARKÁBÓL.
Mi is imádkozunk értetek, imádkozunk Jézushoz, aki meggyógyította mindazokat, akik a gonosz hatalma alatt voltak” – mondta a püspök.
Párizsban is megemlékezést tartottak a mártír pap emlékére. André Vingt-Trois párizsi érsek a Notre Dame székesegyházban azt mondta az összegyűlt híveknek, hogy

A DZSIHADISTÁK A HALÁL ISTENÉT HIRDETIK, AKI OLYAN, MINT A POGÁNY MOLOCH, EMBERÁLDOZATOKAT KÖVETEL MAGÁNAK.
Vingt-Trois bíboros szerint az iszlamisták nem tartoznak az ábrahámi vallásokhoz, hanem olyan démont imádnak, amely gyermekáldozatokat is követel, mint Moloch vagy a karthágói Baál isten.
pretre-assassine-le-cardinal-andre-vingt-trois-appelle-a-la-cohesion-11562992faygn.jpg




A főpap a keresztényeket Jeremiás próféta szavaival bátorította arra, hogy maradjanak hűségesek és újítsák meg erejüket az Úrban:

VIASKODNI FOGNAK UGYAN ELLENED, DE NEM GYŐZNEK MEG TÉGED, MERT ÉN VELED VAGYOK, AZT MONDJA AZ ÚR, HOGY MEGSZABADÍTSALAK TÉGED
  • idézte Jeremiás prófétát az érsek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése