2018. november 9., péntek

gyógyszermaffia




gyógyszermaffia


Egészségügy, gyógyszermaffia


Az igazság a pszichiátriáról


AZ IGAZSÁG A PSZICHIÁTRIÁRÓL


PSZICHIÁTRIA: Halálipar. -- Mentális betegségek kitalálása


{2/1} PSZICHIÁTRIA : HALÁLIPAR ; TUDOMÁNYNAK ÁLCÁZVA - A (( SZINKRONOS ))


{2/2} PSZICHIÁTRIA : HALÁLIPAR ; TUDOMÁNYNAK ÁLCÁZVA - B (( SZINKRONOS ))


AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA - ALAN WATT INTERJÚ [MAGYAR SZINKRON]


Szellemi valóság- belső utazás (Spiritual reality)


Carolyn Deal - A hatékony programozás titkai


Menekülés a pokolból halálközeli élmények csilla663


LSD: áldás vagy átok?


Szuperemberek - Szteroidok


Igen, 99%-ban igaz volt a film. A betegeket gyártani kell mert belőlük van a pénz. A pszichiátriai beteg-ségeket mivel szervi és fizikai úton nem lehet meghatározni hogy létez-nek-e, ezért valóban szavazással döntik el hogy létezik-e az adott betegség. Vagyis kitalálnak betegsé-geket és megszavazzák hogy létez-zenek-e. Utána elkezdik gyártani a gyógyszereket egy nem létező be-tegségre. Igen, ez igaz sajnos. Nézd egy állat sem lehet elmebeteg, maximum traumán átesett de az más. Bár még kitalálhatják az állat elmegyógyintézetet is, és akkor abból is sok pénzt kaszálhatnak a mit sem sejtő gazdik zsebéből! Nem konkrétan csak a pszichiátriával vannak gondok, hanem az egészségüggyel. Elég ha szedel fogamzásgátló tablettát és 4-5 éven belül szív és érrendszeri problémáid lesznek, és a többi mellékhatást had ne soroljam... vagy a Rubophen láz és fájdalomcsillapító ami hatékonyan alkalmazható fejfájás, fogfájás vagy ízületi- és reumatikus fájdalmak esetén ugyan, viszont komoly mellékhatása a májkárosodás. Nagyobb adagokban alkalmazva, tartós szedés esetén a májszövet visszafordíthatatlan pusztulásnak indul, és a probléma halálos kimenetelű és visszafordíthatatlan. „A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét” halljuk a reklámok végén. Megveszik a gyógyszert, a mellékhatások listáját ritka esetben talán még el is olvassák a doboz hátoldalán vagy a tájékoztató papíron, de többet nemigen törődnek vele.
A káros mellékhatások skálája meglehetősen széles. Tulajdonképpen alig létezik olyan egészségügyi panasz, ami ne szerepelne valamely gyógyszer káros mellékhatásainak listáján. A hivatalos statisztikák szerint Németországban évente nyolcezer ember, az Egyesült Államokban pedig még ennél is több, évi százezer főre tehető azon lakosok száma, akiknek halála összefüggésbe hozható a gyógyszer mellékhatásokkal. Azonban nem csak a halálozási statisztikák ijesztőek a mellékhatások esetén. Számos egyéb probléma merülhet fel a nap mint nap szedett gyógyszereknél, a májkárosodástól kezdve egészen a szexuális zavarokig. Vagy ott van a jó öreg Algopyrin, ami a metamizol-nátriumot tartalmaz. Ez az immunrendszerre hat. De ha valaki rendszeresen szedi, a szervezet fehérvérsejt száma rohamos csökkenésnek indul. További mellékhatásai lehetnek garatkörnyéki vagy ivarszervi gyulladás, légzőszervrendszervi betegségeket okoz, elősegíti az asztma kialakulását, különösen az acetil-szalicilsavra érzékeny betegeknél. Az egész egészségügyet tulajdonképpen egy világhálózatú maffia uralja. Az orvosok, gyógyszergyártó cégek, egészségügy a betegekből él, ha nincs beteg, nincs pénz. Emberek millióinak írnak fel antidepresszánsokat szorongásukra, depressziós tüneteikre, boldogtalanságukra. Ezek a gyógyszerek hatásukat a dopaminreceptorok gátlása során fejtik ki. A receptorok azonban szoros összeköttetésben állnak az emberi szervezet "jutalmazó rendszerével" így negatívan befolyásolják a beteg orgazmus-képességet. Márpedig a boldogtalanság egyik legbiztosabb gyógymódja nem más, mint a kielégítő szexuális élet. Minél több gyógyszert szedsz, annál hamarabb meghalsz. Lehetne készíteni ártalmatlan gyógyszereket is, de akkor kevés lenne a beteg ember, és a betegekre szükség van ha az anyagi javakat nézzük.

Egy járványügyi szakorvos válaszol... H1N1 ügyben


(védő?)oltás H1N1

XXI. századi népírtás tervben



Köztudott, hogy védőoltások végtelen tengerének vagyunk kitéve nap mint nap. Széles körben oltják az embereket gyerekkoruk óta. Amint megszületik, születése napján már oltják is be,mondván hogy nehogy megbetegedjen. Való igaz, sok betegség leselkedik egy csecsemő-re, hiszen nekik még nincs kifejlődve az immunrendszerük. Viszont arra senki még csak nem is gondol, hogy ezek az oltóanyagok milyen káros hatásokat váltanak ki a szervezetben. Egy ember már két éves kora előtt 25 oltást kap, és ez így van a világ legtöbb légiójában, Amerikában, Angliában, Magyarországon is! Egy kisgyermek pedig nem tud ellenkezni, nem szólhat hogy kö-szönöm nem kérek, döntésképtelen, és ezt kihasználva a lehető legtöbb oltást beadják neki, mert később ha felnőtt lesz, már nem biztos hogy fogja hagyni. A kisgyermekeknek mivel még csak kialakulóban van az immunrendszerük, ezért a védőoltások megbontják szervezetében ezt a természetes védő mechanizmus kialakulást, mely a későbbi immunrendszer kialakulásáért felelős. Az eredmény egy fizikailag, gyenge, beteges ember lesz, mely betegségéből adódóan sok pénzt hoz majd a gyógyszeriparnak.
A védőoltásokba csempészett vírusokkal meg lehet változtatni a DNS-t is! Szakmámból adódóan mindig is követtem az eseményeket s tudomásomra jutott, hogy az FBI a H1N1 vakcina gyártói mögött álló érdekcsoportok, szervezetek után kutat. Biztosan mindenki emlékszik rá, milyen zavargások voltak az oltóanyag mellékhatásai körül, hiszen állítólag úgy került forgalomba, hogy nem volt előzetesen kivizsgálva, ellenőrizve. Így kíváncsivá tett a vakcina körül folyó vita és megvizsgáltam az oltóanyagot. A H1N1 vakcinában a szokásos rákkeltő higanyon kívül -ami szinte minden vakcinában megtalálható-, megdöbbenésemre idegen gént is találtam, mely képes kapcsolódni az emberi génhez. Ezt az idegen gént úgynevezett vektorként lehet használni, mivel a vírus eredendően úgy működik, hogy a saját genetikai anyagát a gazdaszervezet DNS-éhez kapcsolja, és így a szervezet a sajátjaként fogja kezeli azt, és pontosan ugyan úgy replikálja, mint ha mindig is ott lett volna. Ha egy ilyen idegen gént akarunk bevinni egy szervezetbe, akkor az adott gént egy vírus genetikai anyagához kell kapcsolni, és azzal megfertőzni a célszervezetet. A vírus ugyanazt teszi mint rendesen, de így viszi magával a "csomagot" is, és ezzel kész a hatás. Aki megkap egy ilyen "csomagot" az visszafordíthatatlan, maradandó és örökölhető ajándékot kap, ezért akit rendszeresen oltanak ilyen-olyan vakcinákkal, annak természetes védekezőrendszere megbomlik és szervezete átáll a mesterséges védekező mechanizmusba. Az így legyengült mesterséges immunitásért felelős gének megbetegszenek, mert nincs önálló immunitásuk és a génfertőzött személy az utódjainak is átadja a káros, génmanipulált géneket.
Vannak ugyan más módszerek is, de egy kifejlett élő szervezet esetében ez az egyik leghatékonyabb, leggyorsabb és legközvetettebb. Eddigi kutatásaim alapján kiderült, hogy nem csak fizikailag, mentálisan, építik le  az emberiséget, de beleszólnak az emberi gének eredeti állományainak természetes mivoltába is.
Az oltóanyagokat kitűnően lehet használni arra, hogy az emberi génszerkezetben az öregedésért felelős géneket kicsit megbolygassuk, és máris nem éled meg a 80 éves kort. Ez persze neked nem jó, de a társadalomnak gondolj bele milyen hasznos! A nyugdíjadat nem kell visszafizetniük neked és több millió embernek. Tudtad? Egy egészséges emberi szervezet eredetileg 130-140 évig él. Ez genetikailag így van kódolva az emberben. Szerinted akkor mégis miért élnek az emberek átlagosan 70-éves korukig? Sajnos ezzel sem foglalkoznak az emberek, mert senkinek nem tűnik fel. Ilyen egészséges génekkel rendelkező ember aki 130-140 évig él, ilyen ember már szinte nincs is, hiszen már évszázadokkal ezelőtt elkezdték az emberekben az öregedésért felelős géneket megváltoztatni, és ezek a gének sajnos már mindenkiben jelen vannak, így az emberiség életkora le van csökkentve. Talán a Föld azon részein ahol olyan emberi törzsek élnek, ahová nem jut el a civilizáció és a tudomány, ott még lehetnek tiszta eredeti génállományú, nem korcs emberek. Egyébként az ilyen helyeken tapasztalható, hogy olyan betegségek mint a rák, cukorbetegség, egyáltalán nincsenek, és azt sem tudják mi az az asztma.

NE DOHÁNYOZZ!
Tudtad hogy a dohánymaffiát azok az emberek gazdagítják és támogatják akik dohányoznak? Tudtad hogy minél többen dohányoznak, annál több pénze lesz a dohánymaffiának, ami csak a saját érdekeit nézi és mások tönkretételéből szerez hasznot? Tudtad hogy a dohánymaffia egészséges, kiegyensúlyozott életet él s miközben a dohánymaffia árulja a legális kábítószereit, addig saját maga még akkor sem szívna el egy szál cigarettát, ha neki fizetnének? Hogy utálja a saját cigarettájának mérgező füstjét? Tudtad hogy a cigarettát átitatják olyan anyagokkal ami a szervezetben függőséget okoz, és ezáltal hűséges rabjává válsz? Tudtad hogy a cigaretta olyan sok betegséget okoz, hogy mire azt felsorolnám másnap lenne?
Ha egészségesen szeretnél élni, akkor kerüld a cigarettát, annak füstjét NE lélegezd be, és kerüld a dohányzó emberek társaságát. A túl sok alkohol májkárosodást okoz és pusztítja az agysejteket. Ezt gondolom mindenki tudja. De azt már kevesen tudják hogy az alkoholnak génmódosító hatása is van, pedig így van. Génmutáció következtében a rák kialakulásának veszélye megnő, mivel a mutáns géneknek kisebb a környezeti tényezőkkel szembeni önvédelmi rendszere. Tehát röviden, az alkoholista életmód hatására a mutálódott gének legyengítik az immunrendszert, és felhalmozódnak a szervezetben a rákkeltő méreganyagok. Ha valaki alkoholt iszik és dohányzik is egyben, az olyan mintha egy "atombombát" rakna a szervezetére, hisz az italozó ember gyenge önvédelmi rendszerét kihasználva a rákos sejtek könnyedén burjánzanak a szervezetében. Ezek a mérgek sok pénzbe kerülnek, így neked kell kifizeted saját magadnak a halálod árát. Szerintem nem jó üzlet ez. Logikusan belegondolva, ha valaki a saját halálára befizet, annak nincs ki a négy kereke, s látod a média hatására és az emberek manipulálásának köszönhetően mégis vannak ilyen buta emberek. Ha boldog és fájdalommentes életet szeretnél, akkor ne mérgezd magad ilyen haszontalan, értelmetlen dolgokkal, ami ráadásul még drága is! Inkább vásárolj rajta gyümölcsöt, zöldséget, vagy valami finom ételt, amivel a te szervezeted egészségét tudod támogatni és nem a dohánymaffiáét!

Figyelem! Az alábbi élő cheten te is hozzászólhatsz, kérdezhetsz és válaszolhatsz. 404 ide nem ír, így sajnos itt kérdéseket nem tudsz neki feltenni. Ha 404 nevében írsz ide, töröljük a hozzászólásod és letiltjuk az IP címed. Ne használj trágár szavakat! Ne sértegess és ne provokálj másokat!  Köszönjük!


Gyógyszer maffia

Ébredjünk fel! Az egészségügy mögött hataloméhes gyógyszer- és kőolajipar munkálkodik

2011, december 16 - 02:02 — meggyes
Ébredjünk fel, az egésségügy - szép magyar szó (angolul hygiene, medical ...) -mögött hataloméhes gyógyszer- és kőolajipar munkálkodik
Eszesen ki van találva az a hálózati rendszer, ami örömmel vagy búval rögvest kiszolgálja ezerféle módon (iparágak, szolgáltatások, orvosi egyetemek, kutatóintézetek, manipulált emberek tömege) ezt a hatalmat. Azok közülünk, akik jószívűen embereket akarnak gyógyítani és ezért orvosi egyetemre mentek évekig tanulni, manipulálva lehetnek. A kőkemény tömény tanulás alatt, eredményes vizsgákat teljesítve még szép, hogy elhitték, hogy az eredeti indíttatásuk - az hogy embereket akarnak gyógyítani (ehhez betegek is kellenek) - a gyakorlatban is megvalósul a tanultak szerint. Viszont a gyógyszeriparnak nincs beteg embereket egészségesre gyógyító eredménye. Ez üzlet. (Az oltások is.) 

A rák és a gyógyszermaffia elleni küzdelem - Dávid Tamás professzor

2010, március 8 - 22:45 — Hírszem
Dávid Tamás professzor (az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója): "....mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember..".
A rák átvette az első helyet Magyarországon a halálokok közül. A sebészorvos szerint az egészségtudat rettentően alacsony hazánkban, pedig a rák megelőzhető, de ehhez életmódváltásra és szemléletváltásra van szükségünk. A professzor járja a világot, és ahol csak lehet megpróbálja megismertetni az emberekkel, hogy hogyan vegyék fel a harcot a rákkal illetve, hogyan előzhetik meg. Dávid Tamás szerint a gyógyszeripar mindent megtesz azért, hogy elnyomja azokat akik más utat keresnek a rákgyógyításban...

Az orvoslás történelmének legnagyobb hamisítási botránya - Pfizer gyógyszergyár és a profit

2010, február 24 - 00:28 — Hírszem
Az utobbi évek legnagyobb egészségügyi botránya van kibontakozóban. Dr. Scott Reuben a Pfizer gyógyszergyár alkalmazottja bevallotta, hogy 13 éven át hamisított kutatási eredményeket a profit érdekében.
Dr. Reuben és csapata állította össze azt a tanulmányt is melyben a Celebrex gyógyszerről kiderül, hogy segít csökkenteni a műtétek utáni fájdalmat. A probléma csupán az, hogy egyetlen páciensen sem(!) tesztelték a gyógyszert. A kutatás hamisítvány akár csak a korábban publikált Vioxx és Bextra nevű gyógyszerekről szóló tanulmányok. (...és persze miért is kérdőjelezzünk meg bármit is, hiszen "tudományos bizonyítékokon alapul…")
Tartalom:

Gyógyszer mellékhatások - antidepresszánst szedett a Pécsi Tudományegyetem hallgatója

2009, december 15 - 15:59 — Hírszem
A Pécsi Tudományegyetem gyógyszerész hallgatója a lövöldözés napján gyógyszert, előző nap pedig antidepresszánst szedett. Gábriel Róbert az egyetem rektora elmondta, hogy az elsődleges vélemények alapján látens skizofréniában szenvedett.
A gyógyszerek mellékhatásairól kevés szó esik a médiában. Korábbi kutatások is már utaltak arra, hogy egyes estekben akár duplájára növelheti a gyilkossági hajlamot.
Tartalom:

Gyógyszer mellékhatások - antidepresszánst szedett a Pécsi Tudományegyetem hallgatója

2009, december 15 - 15:59 — Hírszem
A Pécsi Tudományegyetem gyógyszerész hallgatója a lövöldözés napján gyógyszert, előző nap pedig antidepresszánst szedett. Gábriel Róbert az egyetem rektora elmondta, hogy az elsődleges vélemények alapján látens skizofréniában szenvedett.
A gyógyszerek mellékhatásairól kevés szó esik a médiában. Korábbi kutatások is már utaltak arra, hogy egyes estekben akár duplájára növelheti a gyilkossági hajlamot.
Tartalom:
Pszichiátria  Lövöldözős gyógyszer III.
Többféle antidepresszánst szedett a pécsi tudományegyetemen lövöldöző gyógyszerész hallgató. Ez azért megnyugtató, mert nem kell más okokat keresni a vérengzés háttereként. Teljesen felesleges azon elmélkedni, hogy milyen korábbi traumák érték amiatt, hogy nem vették fel az első lövészklubba, ahová jelentkezett, csak a másodikba, vagy amiatt, hogy az egyetem egyik szakáról eltanácsolták és csak” gyógyszerész lehetett volna belőle, ha felnő.
A Tények szerint a vérvétel kimutatta, hogy az elkövető a lövöldözés napján nyugtatót, előző nap pedig antidepresszánsokat vett be. Ez, mint tudjuk az elmúlt évek terméséből, teljesen elegendő, hogy valaki fegyvert rántson, és elkezdjen lövöldözni. Ez a mellékhatás nálunk fejlettebb gyogyszer_antidepresszans.jpgdemokráciákban annyira ismert, hogy vastag fekete betűkkel fel van tüntetve a doboz oldalán.
Nálunk persze a pszichiátria védi a mundér becsületét. Gábriel Róbert, az egyetem rektora azt mondta, hogy az elsődleges vélemények szerint egy látens skizofréniában szenvedő embernél aktiválódott a betegség; "ez aktív státuszba került, és ez okozta ezt a tragédiát". Ez persze, ahogy a tanár úr mondta, vélemény. A látens azt jelenti, lappangó. Ha ezt a sületlenséget most beveszi a közvélemény, ettől kezdve minden fegyveres gyilkosság esetén azt lehet mondani, hogy tulajdonképpen az illető nem hibás, hanem beteg, de eddig el volt dugva a betegsége - lappangott. És nem büntetést kap, hanem pszichiátriai kezelést = még több gyógyszert. Aminek mellékhatásaként megint ölhetnékje támad, és csak a véletlen műve, vagy a genetikai oka van, hogy magát gyilkolja meg, vagy az osztálytársait.
A műsorban közölték: ha ez így van, elképzelhető, hogy a tettest nem is lehet felelősségre vonni. Mint elhangzott, a hallgató már azelőtt is járt pszichiáterhez, hogy megkapta a fegyverviselési engedélyt. A rendőrség szerint pedig a pszichiáter nem tudhatott arról, hogy a fiatalember ilyen engedélyt kapott. Tehát senki sem hibás. Akik a fickó által szedett szert gyártják, ők sem hibásak, hiszen becsületesen leírják a mellékhatások közt, hogy fiatal emberek közt megnöveli az öngyilkossági gondolatokat.
Akkor pedig nem marad más hátra, mint a remény gyertyáinak gyújtogatása és a saját Xanax adagunk megemelése, hogy elviseljük a tragédia ránk nehezedő nyomását.
Vagy…
Tanuljuk már meg, mi zajlik itt intézményes keretek közt. Nem csupán a H1N1 oltóanyag előállítása nagy üzlet. Ennek több milliószoros bevételét hozza a depresszióipar.
A közelmúltban jelent meg egy film, ami tökéletesen bemutatja, mi is áll egy ilyen hír hátterében, ami az elmúlt pár napban bejárta az országot.
(Forrás: naturhirek.hu)

Hatástalan antidepresszánsok, és életre szóló súlyos mellékhatásaik - a Zyprexa

2009, január 12 - 13:04 — Antal Vali
Sokan kérdeztétek, hogy mi a véleményem a Zyprexáról, illetve úgy általánosságban az antidepresszánsokról. Az én véleményem az, hogy nem szabadna semmiféle antidepresszánst szedni, hanem a lelkünkből és a tudatunkból kell kipucolni a szemetet, ami a depressziót okozza, illetve pótolni azokat a tápanyagokat, amelyek hiánya támogatja a depreszió kialakulását.
Mivel nem szeretek antidepresszáns gyógyszerekről nyilatkozni (mivel a fő szakterületem inkább a kozmetikumok és a táplálék kiegészítők) összegyűjtöttem a témáról néhány szaktekintély cikkét.
Az American Journal of Psychyatry című szakfolyóirat 2006. októberi számában elgondolkodtató tanulmány jelent meg ezzel a címmel: "Van a Zyprexának (olanzapine) egyáltalán bármi antidepresszív hatása?" Ehhez kapcsolódik Szendi Gábor alább olvasható tanulságos elemzése.
Egy kis értelmezés annak, aki nincs otthon a tudományos cikkek olvasásában: a gyógyszervizsgálatokban különféle tesztekkel szoktak mérni, javul-e a beteg állapota a gyógyszer hatására. Ez azonban sokszor megtévesztő, és ezzel a gyógyszeripar megrendelésére dolgozó kutatók igen gyakran vissza is élnek. Ez jól ismert pl. az antidepresszáns vizsgálatok utólagos elemzéséből.
Egy gyógyszer akkor hatásos egy betegségben, ha annak meghatározó tüneteit javítja. Mondjuk egy hallucináló betegnél akkor hatásos egy hallucinációra ható gyógyszer, ha megszűnik tőle a hallucináció. De ha a hallucináló betegnek beadunk egy igen erős altatót, akkor valóban nem hallucinál tovább, de csak amíg alszik. Ettől azonban még az altató nem alkalmas a hallucináció kezelésére. A Zyprexának az idézett szakcikkben elemzett vizsgálataiban az derült ki, hogy a betegeknek a gyógyszer hatására nem a mániája szűnt meg, hanem a szer álmosító mellékhatása miatt sokat kezdtek aludni.
Aluszékonyság, hízás
A Zyprexa másik mellékhatása a hízás. A mániás betegek a Zyprexa mellékhatása miatt tehát hízni kezdtek. Mármost a mánia lényege nem az alvászavar és a súlycsökkenés! Ám ha olyan teszttel mérjük a mánia súlyosságát, amelyben súlyozás nélkül szerepelnek a mellékes tünetek (alvászavar, súlycsökkenés, étvágytalanság) és a mánia lényegét adó tünetek, mint rohanó gondolatok, mániás téveszmék stb., akkor ha a betegek a mellékes tünetekben javulnak, az összpontszám szerint "javul" a mánia is.
De ha nagyító alá vesszük a részleteket, mitől is javult a tesztben a beteg összpontszáma, akkor azt látjuk, hogy a Zyprexa nem a mánia lényeges, központi tüneteit javítja, hanem a mellékes tüneteket, amelyeket bármilyen, jóval veszélytelenebb és százszor olcsóbb altatóval és étvágyfokozóval el tudnánk érni.
Azt állítani tehát, hogy a Zyprexa hatásos bipoláris betegségben, egyszerűen hazugság és csalás, s ezzel százezrek egészségét teszik kockára.
Gyorsan kialakuló cukorbetegség
A Zyprexa veszélyes gyógyszer, de nagy üzlet. 2002-ben a gyártó Eli Lilly cégnek 2.5 milliárd dollár bevételt hozott, 2005-ben a bevételt 5 milliárdra becsülik. 1996-ban törzskönyvezték szkizofrénia kezelésére, majd 2000-ben bipoláris betegségre. Mint láttuk, ez valójában aljas csalás eredménye. De már az eredeti, vagyis a szkizofrénia kezelésében való alkalmazását is kételyek veszik körül, a következők miatt. A Cohrane nevű, független elemzéseket végző tudományos csoport 2006-ban az összes addig megjelent 55 vizsgálatot értékelve megállapította, hogy a gyógyszervizsgálatokban az első hat hétben átlagosan a betegek több mint 50%-a kiesik a mellékhatások miatt, így a hatásosságot a vizsgálatban maradt betegek eredményeiből vonják le a gyógyszergyárak.Fenton és munkatársai következtetése: "Az a tény, hogy a gyógyszervizsgálatokban részt vevők nagy hányada korán kilépett a vizsgálatból, megakadályozza, hogy komoly következtetéseket vonhassunk le a Zyprexa gyógyhatására vonatkozóan." A gyógyszeripart az ilyen apróságok azonban ritkán zavarják abban, hogy a szert "áttörésként" propagálják a szkizofrénia vagy a bipoláris betegség kezelésében.
2002-ben derült ki, hogy a Zyprexa igen gyorsan cukorbetegség kialakulásához vezethet: egy hat hónapos vizsgálatban 300 új cukorbetegséget diagnosztizáltak a Zyprexát szedőt körében. Nehéz felmérni is, hogy az évek során hány, Zyprexát szedő embernél alakult ki cukorbetegség, hiperglikémia (kórosan magas vércukorszint), hasnyálmirigy-gyulladás. Hivatalosan 20-30 ember halt meg Zyprexa kezelés hatására. A bizonyított esetek száma azonban általában csupán 5-10%-a a valóságosan bekövetkezett mellékhatásoknak. A gyártó cég, az Eli Lilly 700 millió dollár kifizetését vállalta, hogy ítélet nélkül lezárhassa az ellene indított kártérítési pereket. Az Európai Unióban és Japánban kötelezővé tették, hogy a betegtájékoztatóban szerepeljen a cukorbetegség veszélyére figyelmeztető felirat. Az ilyen figyelmeztetések azonban nem sokat érnek.
Sok más súlyos károsodás
A Zyprexa sok más súlyos károsodáshoz is vezethet. Súlyos, vissza nem fordítható mozgászavarokkal járó tardív diszkinéziát okozhat, továbbá veseelégtelenséget, állandó magas testhőmérsékletet, izommerevséget, szívritmuszavart, szívinfarktust, magas vérnyomást is előidézhet.Robert Whitaker 2002-ben publikált adatai szerint a 2500 személy közül, akik Zyprexa gyógyszervizsgálatban vettek részt, kétharmaduk kiesett a vizsgálatokból a mellékhatások tűrhetetlensége miatt. A vizsgálatban részt vevő betegek közül 20 beteg meghalt, 20 öngyilkosságot kísérelt meg, és 22%-uk szenvedett el súlyos mellékhatásokat. 2004-ben az Eli Lilly levélben tájékoztatta az orvosokat, hogy idős korban az Zyprexa fokozott agyvérzés- és halálozási kockázattal jár. Az angol gyógyszerbiztonsági bizottság az agyvérzés kockázatát háromszorosnak találta a Zyprexa szedők körében.
E súlyos mellékhatások, kockázatok és a kétséges hatásosság fényében súlyos felelősség hárul azokra, akik bipoláris depresszióban alkalmazzák ezt a gyógyszert. A http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu honlap létrehozása arra a felismerésre válasz, hogy hiába kérdezzük orvosunkat, gyógyszerészünket, többé már nem az igazságot halljuk a szájukból, hanem a gyógyszeripar propagandáját.
Törzskönyvezésen túli alkalmazás
Hogy a Zyprexa hivatalosan javallt-e mániás depresszióban vagy sem, ez nem olyan fontos kérdés. Az, hogy jelenleg Magyarországon nem javallt, senkit nem véd meg attól, hogy ne írják fel neki. Minden orvos saját felelősségére alkalmazhatja a szert, ha a beteg érdekében jónak látja. Ezt nevezzük "off-label", vagyis a törzskönyvezésen túli alkalmazásnak. Rendkívül cinikus gyakorlatról van szó, ugyanis az orvosnak valójában nincs "saját" felelőssége; egy orvost sem fognak elítélni, ha betege cukorbeteggé válik vagy meghal a Zyprexa alkalmazása során. Hivatkozni fog majd a "tudományos gyakorlatra". A gyógyszeripar szinte minden esetben az "off-label" alkalmazást szorgalmazza, mert ezzel lehet igazán "kaszálni". A gabapentin nevű szer forgalmának 70-90%-át az off-label alkalmazások teszik ki! (L. aDepresszióipar című könyvemben). A fent elemzetthez hasonló hamisított vizsgálatok éppen arra valók, hogy elhitessék az orvossal, a pszichiáterrel: a szer hatásos egy betegségben, függetlenül attól, hogy a gyógyszerhatóság törzskönyvezte-e abban a betegségben vagy sem.
A Zyprexa bipoláris betegségben való alkalmazásáról Magyarországon is tudunk, és ez a gyakorlat nyilván rohamosan fog terjedni. Az alkalmazás motorja ugyanis nem a beteg, hanem az orvos érdeke: a gyógyszer felírása után járó pénz, ajándék vagy egyéb furfangos módon juttatott fejpénz. A gyógyszeripar jól ismert módszere: hitesd el az orvossal, hogy a gyógyszerrel használ (nem árt) betegének, és tedd őt anyagilag érdekeltté a gyógyszer felírásában.
A forgalom drasztikusan nőni fog.
És most olvassuk el a hivatalos betegtájékoztatót! Nagyon tanulságos, és megdöbbentő! Cimszavakban:
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A ZYPREXA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
2. TUDNIVALÓK A ZYPREXA ALKALMAZÁSA ELŐTT
  1. HOGYAN KELL SZEDNI A ZYPREXA-T?
  2. 4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK 
  3. 5. HOGYAN KELL A ZYPREXA-T TÁROLNI? 
  4. 6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK 

Ne adassuk be magunknak a H1N1 elleni oltóanyagot!

2009, October 28 - 15:37 — Hírszem
Dr. Mercola arra szólítja fel olvasóit, ne adassák be maguknak a H1N1 elleni oltóanyagot. Ennek okaként a tudomány higanyról alkotott véleményét részletezi, tanulmányokat, bizonyítékokat sorol fel, hogy az influenza elleni védőoltások nem védenek meg a betegséggel szemben, hanem valójában inkább kárt okoznak.

A német kormány magának tartogatta a jó oltóanyagot

2009, October 19 - 15:15 — Hírszem
A politikusoknak, katonáknak járó új influenza elleni oltóanyag nem okoz mellékhatásokat. A németek többségének viszont nem jut ebből.

NAGY GYÓGYSZERIPAR = NAGY GYÓGYSZERMAFFIA?

2011. május 10. 20:25 | Bandi a hegyről | 15 hozzászólás érkezett eddig.
  Üdvözletem minden olvasónak!

 Mivel minden új szerkesztő ír néhány „ez az első bejegyzésem” kezdetű sort, én sem akarok kilógni ebből. Aki ismeri az írásaimat (amit az elmúlt hónapokban Britpopper volt szíves publikálni, mivel eddig csak amolyan „külsős” cikkíró voltam) az tudja, hogy alapvetően komolyabb hangvételű írásokat közlök, olykor pedig egy-egy novellát, amelyek szintén komorabb színezetűek. A jövőben sem lesz ez másként, jómagam elsősorban nem a rajos-emós vonalon kívánok mozogni, ami persze nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy egyszer-egyszer kaptok majd tőlem könnyedebb témájú posztokat is.
  Nos, bevezetőként azt hiszem, elég volt ennyi, következzen tehát az első önálló cikk itt, tőlem.

NAGY GYÓGYSZERIPAR = NAGY GYÓGYSZERMAFFIA?
ÉS TE? MIVEL TÖMÖD MAGAD?


   
Megjegyzés: jelen írás senkit nem próbál befolyásolni a gyógyszerfogyasztási szokásaiban, nem kíván vádaskodni, és megsérteni sem akar senkit. Tényfeltáró írásról van csupán szó, ami – a tartalmát illetően – jobb, ha minél több emberhez eljut.

   Ha azt mondom (és mondják ezt még nagyon sokan), hogy a gyógyszereladás jelenleg sokkal jobb üzlet, mint mondjuk a fegyverkereskedelem, és minimum olyan gyümölcsöző üzleti befektetésnek számít, mint a nagy olajpiac, akkor erre sokan valószínűleg csak tagadólag rázzák a fejüket. Nem célom mindenáron győzködni a kételkedőket; ez egyszerűen tény. A betegség jó üzlet, és bár úgy véljük, ebből mi is csak jól jövünk ki – hiszen meggyógyulunk – a valóságban sajnos a dolog nem ilyen egyértelmű.
   Amit tudnunk kell, hogy a gyógyszergyártó cégek az általuk előállított gyógyszereken nem azonnal tudnak keresni. A bomba üzlet akkor jön létre, amikor a nagy cégek szerződést kötnek egy-egy ország egészségügyi ágazatával. Itt nem egyszer dollármilliárdos üzletekről van szó, így aztán nem is csoda, ha a nagy gyógyszergyártó cégek nem csak szavakkal, de sok esetben – fű alatt – jelentős mennyiségű pénzekkel is támogatják az orvostudományt, nem csoda. Nekik csak az az üzlet, amit kémiai úton lehet előállítani. Minden más gyógymód ellen – természetgyógyászat, hagyományos népi gyógymód, nem vegyi anyagokra épülő módszerek, amiket elsősorban inkább a távol-keleti kultúrákból ismehetünk – valóságos boszorkányüldözést folytatnak. Valljuk be, mi magunk pedig sokszor nem is foglalkozunk az effajta módszerekkel, hiszen annyira hozzászoktunk már az elmúlt száz-százötven évben ahhoz, hogy csak bekapunk egy pirulát, és úgy gondoljuk, azzal le van tudva a dolog. Pedig könnyen lehet, hogy nem csináltunk mást, mint úgymond tüneti kezelést, de az egészségünk érdekében valójában nem sokat tettünk, sőt, örülhetünk, ha az úgynevezett mellékhatások miatt nem fordul csak még rosszabbra a dolog. Hogy a fentebb említett természetgyógyászati eljárások pedig mennyivel hatékonyabbak, mint a – csúnya, de igaz kifejezéssel élve – vegyszeres kezelés, azt csak azt tudja, aki már kipróbálta.
Kattints ide, és nézd meg a(z) gyogyszer002.jpg képet teljes méretben!

   Persze, ha még csak erről lenne szó, talán megbocsátható lenne a dolog. De vannak ennél sokkal vérlázítóbb esetek is.
   Nem csinálnak neki különösebben nagy reklámot, de ettől még tény, hogy az orvosok különféle éves közgyűlésein az egybegyűltek szavaznak. Hogy miről is? Nos, egyrészt arról, hogy – különösen az olyan visszatérő járványok esetén, mint például a szezonális influenza – jövőre, vagy azután mi lesz majd a hatékony gyógyszer. (Az már más kérdés, hogy ezek sokszor kevésbé hatékonyak, mint az addigiak, viszont - ahogy azt valószínűleg máris kitalálta az olvasó – drágábban adhatóak el). De szavaznak arról is – és ez a dolgok szinte abszolút netovábbja – hogy milyen új betegségek bukkanjanak fel, amikre majd aztán különféle gyógyszereket lehet gyártani és eladni. Ha valaki pedig azt hiszi, hogy ezt valamilyen hagymázas összeesküvés-elméletet taglaló regényből vettem, ki kell, hogy ábrándítsam. Ilyen megbeszélés évről évre lezajlik például az USA-ban, a pszichiáterek éves kongresszusán. Egy ideig még megelégedtek a felnőtteknek szóló betegségek kiagyalásával, az utóbbi években azonban már rendre megjelentek az addig sosem hallott gyermekbetegségek is, amiknek a kezelésére aztán gyógy készítményeket rendeltek a gyógyszergyártótól. A leghírhedtebb ilyen eset a Ritalin nevű szerhez köthető, amit olyan gyerekek számára készítettek, akik a hiperaktivitás, a figyelemzavar, az impulzivitás tüneteit mutatták. Csakhogy a szer (először, ma már remélhetőleg nem) nyomokban különféle kábítószer-származékokat is tartalmazott, amelyek egyfelől ugyan valóban lenyugtatták a gyerekeket, de sok esetben drogos tüneteket produkáltak, amiről azonban a gyártók egyszerűen nem vettek tudomást. Ennek az eredménybe az lett, hogy a körülbelül 5 millió gyerekből, akik életük valamelyik szakaszában szedték ezt a „gyógyszert” (az idézőjel nagyon is helyes), a későbbiekben körülbelül 4 százalékuknak – azaz úgy 200 ezer embernek! – komoly drogos problémái támadtak anélkül is, hogy életükben egyszer is kábítószerhez nyúltak volna. A gyógyszer szedésének abbahagyása ugyanis egy az egyben a drogelvonási tüneteket produkálta.
   A másik eset, amiről szót kell ejtenünk, azok az úgynevezett orvos látogatások. Ez – ha úgy tetszik – a korrupció legalizált változata. Mert miről is van szó? Nos, egyszerűen arról a nem is titkolt dologról, hogy a gyógyszergyártó cégek képviselői meglátogatják az orvosokat, majd különféle kedvezményeket és juttatásokat kilátásba helyezve ráveszik őket, hogy többféle – általuk gyártott – gyógyszereket írjanak fel a betegeknek. Persze az orvosok magyarázata úgy szól, hogy ők azért írják fel a betegnek az adott gyógyszert, mert az szolgálja leginkább a gyógyulásukat, de az igazság az, hogy az elsődleges vezérlő elv korántsem ez. A lényeg, hogy az egészségügyi szolgáltató kifizesse a gyártónak a kiadott gyógyszert, és minél többet adnak el, az orvos annál több (jobb, drágább stb.) jutalmat fog kapni a gyártótól. Hogy miféléket? Előfordul, hogy a gyártó saját zsebből lízingel egy luxusautót az orvosnak. Aztán vannak köztük – nem is kevesen – akik évente több alkalommal utaznak konferenciákra Mexikóba, Ausztráliába, Egyiptomba, Thaiföldre… hogy miféle konferenciák zajlanak ott? Semmilyenek, természetesen. Hogy mégse legyen olyan átlátszó a dolog, így a tíznapos, vagy kéthetes nyaralásokon (merthogy ezek bizony nyaralások a gyógyszergyártó cég számlájára) tartanak azért egy-egy nyitó és/vagy záró találkozót, persze a konferencia jellege ezeknek is erősen megkérdőjelezhető. És még mielőtt vérben forgó szemekkel kiáltozni kezdenénk, hogy milyen állapotok vannak a magyar egészségügyben, hozzá kell tennem, hogy ez nem csak ránk jellemző. Ugyanez a jutalomnyaraltatás (vagy bármilyen egyéb juttatás) jellemző a görög, lengyel, svéd, orosz, amerikai stb. (egyszóval szinte minden ország) orvosok köreire is. Ne essünk tehát abba a hibába, hogy ezeket az eseteket kizárólag hazánkra értjük. Ugyanakkor igazságtalan lennék, ha nem tenném hozzá, hogy vannak orvosok akik nem kérnek ebből, hiába környékezik meg őket az orvos látogatók. Sajnos azonban azt kell mondjam, a számuk igen elenyésző.
   A fenti esetből következik még egy érdekes kérdés: a gyógyszergyártó cég vajon honnan tudja meg azt, hogy az általa tulajdonképpen megvesztegetett orvos valóban felírta-e a betegeinek az adott gyógyszereket? Magától az orvostól bizonyára nem, hiszen ha rájuk lenne bízva az adatkezelés, akkor hónapról hónapra annyi jelentést küldenének a gyártó felé, amennyit csak bírnak, hogy még több jutalmat kapjanak. A magyarázat tehát csak egyféle lehet: a gyártóknak szabad bejárása van a különféle országok egészségügyi adatbankjába. Nos, vagy az ezért felelős emberek naivak végtelenül, amikor betekintést engednek a gyártó cégeknek az adatbázisba, vagy azok illegálisan jutnak hozzá azokhoz. Nem hacker szintű betörésre kell itt gondolni persze. Ahogyan az orvosokat is meg lehet venni jutalomnyaralással, úgy az egészségbiztosítási pénztárnál dolgozó alkalmazottakat is. Elvégre mit számít, hogy évente plusz öt-tíz emberrel több utazik egy adott országból nyaralni, vagy vezet az ő kontójukra sportkocsit, vagy luxusterepjárót? Mert az adatokhoz hozzájutnak, ez kétségtelen. Ez már csak abból is látszik, hogy tartósan beteg, vagy rokkant embereket már-már havi szinten hívnak fel sosem hallott cégek képviselői (a saját ismeretségi körömre is jellemző ez), hogy különféle egészségkúrákat, welness hétvégéket ajánljanak nekik, ahol aztán – szinte magától értetődően – venni kell majd ugyan egy-két gyógykészítményt, de még így is „hihetetlenül megéri!” Míg például engem, aki egy mandulagyulladásnál súlyosabb esettel sosem járt még orvosnál, valahogyan elkerülnek ezek a telefonok. Nem meglepő, miért is.
   Ha már itt tartunk, említsünk még meg valamit, amiről nem sokat hallunk, pedig igen érdekes – vagy inkább tragikus - információ. Az adatok ugyan az Egyesült Államokra vonatkoznak, de sajnos azt kell gondolnunk, hogy máshol sem jobb a helyzet. Az előbb említett, profitorientált gyógyszer lobbi – talán az eddig olvasottak alapján már kitalálták néhányan – számos halálesetért felelős. Tudjuk, hogy az Egyesült Államokban a lakosságnak mintegy 43%-a fogyaszt rendszeresen valamilyen gyógyszert. (Ez riasztóan nagy szám, de máshol sem jobb a helyzet; valóságos „divat”, hogy bármi gondunk, bajunk, problémánk van, csak ki kell nyújtani a kezünk egy tablettáért). Az USA teljes lakossága 310 millió fő körül mozog, ez tehát azt jelenti, hogy körülbelül 130 millió ember szed rendszeresen valamilyen tablettákat ilyen-olyan bajokra. Jó, ha tudjuk; évente – az adat nem téves! – mintegy 85-90 ezer ember hal meg csak azért, mert nem a megfelelő gyógyszereket kapta. És gyanítom, máshol sem jobb a helyzet.
Kattints ide, és nézd meg a(z) gyogyszer001.jpg képet teljes méretben!

   De kanyarodjunk most el ettől a témától (na persze nem túl messze) és említsünk szót a kötelező védőoltásokról, amelyekkel kapcsolatban szintén számos kifogás hangzik el világszerte, a gyógyszermaffia ellen tiltakozó orvosok szájából. Az első és legfontosabb ilyen, hogy a fejlett országok gyerekeinek gyakorlatilag nulla az esélyük arra nézve, hogy valaha is elkaphassák azoknak a betegségeknek körülbelül a kétharmadát, ami ellen beoltják őket. Egyrészt azért, mert Európa, Ausztrália, észak-Amerika, de még néhány ázsiai ország (például Japán) egészségügyi rendszere is annyira fejlett már, hogy bizonyos betegségek egyáltalán nem ütik fel a fejüket. Másrészt azért, mert még mindig oltanak olyan betegségek ellen, amelyek már vagy ötven éve nem ütötték fel a fejüket sehol, még a világ elmaradott részein sem. A világ különféle országaiban más és más oltásokat kapnak a gyerekek, összességében azonban elmondhatjuk, hogy manapság egy gyerek – éljen bárhol is a Földön – átlagosan 16 különböző védőoltást kap meg felnőtté válásáig. Hogy ez kik szerintem szükséges? Nos, még véletlenül sem a „mezei” orvosok szerint. Annál inkább a gyógyszergyártó cégek képviselői, és a saját alkalmazásukban álló doktorok szerint, akik rendre kérik (sőt, követelik) hogy minél több és – állítólag – hatékonyabb oltószert vásároljanak tőlük. Amiket egyébként szép, színes brosúrákban mutatnak be a vevőknek, azaz a háziorvosoknak.
   És hogyan lehet, hogy egy védőoltás többet árt, mint használ? A dolgot egyszerűen meg lehet magyarázni. Nagyon sok védőoltás egyik alkotóeleme ugyanis a thiomersal nevű anyag, ami higanytartalmú. A higany pedig, mint tudjuk, mérgező. Fejfájást, izomremegést, húgyhólyaggyulladást okozhat, nagy koncentráció esetén végtagbénulást, vagy halált is. Ráadásul az oltások nagy részét a gyerekek még kétéves koruk előtt megkapják, ebben a korban viszont az emberei szervezet méregtelenítő és méregfeldolgozó képessége korántsem olyan hatékony, mint később. Persze a hivatalos magyarázat – ami felettébb rövid, de igen meggyőző próbál lenni – a WHO bizottság részéről ennyi: „Nincs bizonyíték az egyes oltóanyagokban alkalmazott thiomersal (etil-higany) expozíciójának toxikus mivoltára. A Bizottság a legújabb pharmakokinetikai vizsgálatok alapján megállapította, hogy biztonságossági szempontok alapján nincsen ok a thiomersal tartalmú oltóanyagokkal folytatott oltási gyakorlat megváltoztatására.”
   Higgyünk nekik? Persze, hihetünk. De azért csak csendben jegyezzük meg (ebben a megjegyzésben pedig igen sok életről lesz szó mindjárt), hogy például 1990 és 2009 között csak az USA-ban 46 ezer olyan haláleset történt, ami egyértelműen a védőoltások számlájára írható, vagyis az ezáltal kiváltott mérgezés, vagy allergiás sok okozta a beteg halálát. Az áldozatokból pedig – riasztó módon – 25 ezren (tehát majdnem fele) két éven aluli kisgyerek volt. És ne feledjük, ez még csak az Egyesült Államokra érvényes adat. Egyes becslések szerint a fent említett időszak alatt világszerte még körülbelül tízszer ennyien haltak meg ilyen okok miatt. Nem kell persze a védőoltásba belehalni, elég „csak” megbetegedni. Nagy-Britanniában például a pneumococcus elleni védőoltások beadása után ugrásszerűen megnőtt a tüdőgyulladásban szenvedő gyerekek száma. Összesen mintegy 23 ezer megbetegedés történt igen rövid idő alatt, ebből pedig 630 bizonyult végzetesnek.
Kattints ide, és nézd meg a(z) gyogyszer003.jpg képet teljes méretben!

  Innentől kezdve nem is csodálkozhatunk azon, hogy egyes orvosok fennhangon kérdőjelezik meg az ilyen agresszíven beadott védőoltásokat. Érvként hozzák fel – és ezen igencsak érdemes elgondolkodni – hogy azokban az országokban, ahol a gyerekek a globálisan vett átlagnál kevesebb oltást kapnak (ilyen például Japán), kevesebb a neurológikus betegségekben szenvedők száma, és kisebb a csecsemőhalandóság is. Innentől kezdve pedig nagyon nincs hová ragozni a dolgot. Hogy a naponta a világ minden táján milliószámra beadott védőoltások egy jó részét kik, és miért szorgalmazzák, nem nehéz kitalálni. Mindezektől függetlenül persze tény, hogy vannak oltások, amelyek valóban hasznosak, és szükség van rájuk az immunrendszer fejlődésének elősegítésében, valamint a különféle betegségek legyőzésében, de – ahogy az ezt ellenző orvosok mondják – nincs szükség ilyen sokra. Maximum a gyógyszer gyártóknak, a minél nagyobb haszon érdekében.

Gyógyszermaffia gyártja a halált okozó pirulákat

Sem a szakszerűség, sem a higiéné nincs biztosítva a házi "laborokban" - persze ez a legkevésbé sem érdekli az utánzatok gyártóit, akik a káros vagy egyenesen mérgező összetevők alkalmazásától sem riadnak vissza.
A világszerte terjedő hamis orvosságok emberéletek ezreit követelik évente. Ezek a szerek általában a hatóanyag kispórolásával vagy hígításával készülnek, szinte elképzelhetetlen körülmények között, barkács-módon.
Az is gyakori, hogy lejárt szavatosságú orvosságot vásárolnak fel nagy tételben, hogy újracsomagolva, a gyártási dátumot újranyomtatva dobják piacra ismét. Mire az így forgalomba került készítmények eljut a beteghez, a hatóanyagok jelentős része már lebomlott. Szerencsésebb esetben ezek a szerek egyszerűen hatástalanok - bár súlyos betegségek esetében ez is végzetes lehet - azonban gyakran mérgezést okoznak, mivel a hatóanyag lebomlása során toxikus vegyületek keletkezhetnek.
2007-ben ezerötszáz alkalommal buktak le bűnözők hamis gyógyszerekkel, gyógyszer-alapanyagokkal. Ez mintegy ötödével nagyobb a 2006-ban napvilágra került esetek számánál, és tízszerese az ezredfordulón regisztrált hamisítási ügyeknek. Minden ilyen eset pirulák, készítmények ezreit vagy nagy mennyiségű alapanyagot jelent. Bár a számok növekedése részben bizonyosan a szigorodó nemzetközi ellenőrzéseknek tudható be, a hamisgyógyszer-ipar folyamatos térhódítása sajnos megkérdőjelezhetetlen tény. Becslések szerint Afrikában a forgalomba kerülő orvosság több mint fele, Kelet-Ázsiában több mint negyede hamisítvány! 

Jó tudni!

Magyarországon a világ egyik legszigorúbb gyógyszer-ellenőrzési rendszere működik. Ennek is köszönhető, hogy a legális forrásból (patikák, feljogosított benzinkutak, legális online gyógyszertárak) beszerzett készítmények összetételével még sosem volt probléma. Ezek a források tökéletesen biztonságosnak tekinthetők. Azonban az utcai vagy piaci árusoktól kapható, az interneten reklámozott, kétes eredetű, a legtöbbször hamis gyógyszerek egyre gyakoribbak. Ezek a készítmények pedig az óvatlan magyar betegek számára is életveszélyt jelentenek.
Azonban hiba volna azt gondolni, hogy a fejlett nyugati országokat - köztük hazánkat - elkerüli a gyógyszerhamisítás. Az interneten és az elektronikus postafiókokban se szeri, se száma az úgynevezett életmód-gyógyszerek (főleg potenciazavarok, túlsúly ellen felírt készítmények) kéretlen hirdetéseinek. Sajnos az sem példátlan, hogy a gyógyszergyártási láncba szennyezett, vagy rossz minőségű alapanyag kerül - bár Európában ez igen ritkán fordul elő.

A jelenség nem meglepő. A gyógyszerek és az alapanyagok útvonalai behálózzák a Földet, összetett, az országhatárokat gyakran átlépő csatornákon keresztül jutnak el az alapanyagok a gyárakba, onnan pedig tovább a patikákba és a betegekhez. Míg a fejlett országokban megvan a szükséges politikai akarat és kapacitás a szigorú ellenőrzésekre, addig egyes államokban a hamisítók előtt szabad a pálya. Ráadásul a szerteágazó beszerzési útvonalak a hatóságoktól is nemzetközi fellépést követelnének meg, amelyre számos ország nem mutat kellő hajlandóságot.

Nincs hát könnyű helyzetben a WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezete. A testület 2006-ban hívta létre az Gyógyászati Készítmények Hamisítása Elleni Nemzetközi Munkacsoportot (International Medical Products Anti-Counterfeit Taskforce, IMPACT), amely a gyógyszerhamisítás elleni nemzetközi fellépés koordinációját hivatott segíteni. A testület, amely szorosan együttműködik az Európai Bizottsággal is ajánlásaival, háttértanulmányaival segíti az egyes országok hatóságait. A WHO Végrehajtó Testületének 2008 decemberében elfogadott napirendjéből is kiderül: hosszú még az út, mire sikerül legalább visszaszorítani a hamis, életveszélyes gyógyszereket, amelyek az emberi életek veszélyeztetése mellett a szellemi tulajdon megsértésével anyagi károkat okoznak a fejlesztésben és gyártásban résztvevőknek, a jogtulajdonosoknak, és ezzel együtt a legális munkahelyeket is veszélyeztetik
 

Guarámik

Misztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a
segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember
lakását és a Nobel díjra esedékes világtalálmány kutató
professzorától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és
a komputereit melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni
sem engedték az öreg tudóst a lakásában.


A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne
Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik
infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és
milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt
szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország
üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár
valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak
el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket
sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet
még az ilyesmiket elviselni?"



Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de
napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát mint
gyógyszert és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és
lehet csatlakozni azok táborához (gondolom én!) akik már
megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ legalattomosabb
betegségétől!

Fontos tudni:

- teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést

- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz

- helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával

- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin
<</font>
http://www.macosz.hu/inzulin-inzulinrezisztencia.html> nevű hormon
<</span>
http://www.macosz.hu/hormon.html> termelődését

- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést

- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig
kellene szedni a szív és várnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat,
elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)



De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!

Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak
egyrészét ez a szer felszabadítaná!

Na meg az egészségügyben a várólista nem ezért lett kialakítva annak
idején, hogy a nemzet tovább éljen!

De ha kiszámítjuk mennyi hasznot lenne képes hajtana ez a gyógyszer
ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre a
nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és
Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!

Jó lenne, ha a közgazdászaink a saját fizetésükön túl képesek lennének
számolni, mert ez a szer nem az " itt a piros-hol a piros"! Hanem
kihúzhatná az országot pár év alatt a teljes adósságából!



Publikációk az érelmeszesedést gyógyító ANTIGÉN találmányról:



ECHO Tv Kutatási műsora

Ahol nyíltan leleplezik, miért nem engedélyezik gyógyszerként
bevezetni, miután már Főorvosok is oltják vele magukat!!!



A Bizonytalan konkurencia reakciója! Magyar mondás: " aki tudja
csinálja, aki nem, az tanítja"

Vagy netán azért a tiltakozás, mert féltik a paraszolvenciájukat?

 
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0624/350212/vitak_a_magyar_1.htm



Küld el mindenkinek, hátha egyszer egy Kormány tag is elolvassa ezt az üzenetet!“

ÉGÉSRE-TOJÁSFEHÉRJE!!!Nos eredetileg nem szándékoztam újabb posztot írni január 22-ig, de ma este volt szerencsém látni egy dokumentumfilmet a Guarámi indiánok életéről a Duna Tv-ben. Életterük folyamatosan szűkül a nagyvállalatok  esőerdő fáinak kivágásának a következményeként. E pusztítás során növény és állatfajok tűnhetnek végleg, melyek közül esetleg fel lehetne használni a természetgyógyászatban is. Felbecsülhetetlen az értékük. A dokumentumfilm bemutatta, hogy a törzs sámánja tisztán növények segítségével gyógyított lázat és más betegségeket. Sajnos az új, behurcolt betegségekkel szemben tehetetlen.
A gyógyszeriparnak egyáltalán nem fűződik érdeke ahhoz, hogy mi egészségesek legyünk, illetve azok maradjunk. A médiák tele vannak gyógyszerreklámokkal.  Az iparszerűen előállított élelmiszerek olcsók, de senki nem meri, vagy nem akarja feltenni a következő kényelmetlen kérdéseket:Miért van ennyi rákos, allergiás beteg szerte a világon?Miért növekszik ilyen rohamléptekkel a számuk, arányuk? Miért van.........:Miért, miért, miért???? Mit keresnek az ízfokozok, adalékanyagok, konzerválok, aromák és színezékek az élelmiszerekben? És egyáltalán mit keresnek a kémiai anyagok az élelmiszereinkben?Minden kémiai anyag méreg. Persze ez függ a dózistól, ahogy a víz is méreg bizonyos dózis felett.
Végcélom az, hogy a lehető legtöbb élelmiszert mgamnak és a családomnak saját magam állítsam elő. Mert így tudom biztosan, hogy mit tartalmaznak.
A gyógyszerlobbi, illetve jobban mondva maffia, mert maffiamódszerekkel dolgozik legújabb
Tette, melyet egy ismerősömtől kaptam kb három hete. Egy az egyben, változtatás nélkül beteszem ide:
Szeretném így továbbküldeni ahogy megkaptam. A felháborító enyhe kifejezés.



Magyar gyógyszer BOTRÁNY! !

Mi történt volna a világgal, ha a csendőrség annak idején
Dr.Semmelweis Ignác az anyák megmentőjénél, vagy Dr.Szent-Györgyi
Albert orvosprofesszornál a C vitamin feltalálójánál egy feljelentés
nyomán házkutatást tart és kuruzslónak minősíti őket!

2011-ben Magyarországon ez történik! Az okokért lehetne egy külön
fórumot nyitni!



"Dr. Horváth István orvosbiológus prof. úr 40 év kutató munkája
eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz
kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni
oltóanyagot. Erről a 2000-es ével elején már a Duna TV is beszámolt:
 
http://www.magyarhon.eu/mozi/ertekeink/horvath/

Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobeldíjas találmány
lehetne! Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást
megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig
hozta az elvárt eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága
oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél 100%-os eredményt hozott !

Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a
magvalósítás reményével, de asztal fiókban maradt az ügy.

100 millió Ft kellene a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy 74 éves
nyugdíjas sosem képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom
képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben
megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha
annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen
emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében.

Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati gyógyszercégek a
találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros ajánlattal keresték
meg, amit azzal utasított el, hogy " én egy Magyar ember vagyok,
szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda Magyarországé
és nem eladó!

Nos ezt követően ebben az évben Horváth professzor úr ismét a
minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a
segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember
lakását és a Nobel díjra esedékes világtalálmány kutató
professzoNos eredetileg nem szándékoztam újabb posztot írni január 22-ig, de ma este volt szerencsém látni egy dokumentumfilmet a Guarámi indiánok életéről a Duna Tv-ben. Életterük folyamatosan szűkül a nagyvállalatok  esőerdő fáinak kivágásának a következményeként. E pusztítás során növény és állatfajok tűnhetnek végleg, melyek közül esetleg fel lehetne használni a természetgyógyászatban is. Felbecsülhetetlen az értékük. A dokumentumfilm bemutatta, hogy a törzs sámánja tisztán növények segítségével gyógyított lázat és más betegségeket. Sajnos az új, behurcolt betegségekkel szemben tehetetlen.
rától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és
a komputereit melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni
sem engedték az öreg tudóst a lakásában.


A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne
Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik
infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és
milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt
szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország
üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár
valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak
el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket
sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet
még az ilyesmiket elviselni?"



Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de
napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát mint
gyógyszert és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és
lehet csatlakozni azok táborához (gondolom én!) akik már
megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ legalattomosabb
betegségétől!

Fontos tudni:

- teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést

- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz

- helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával

- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin
<</font>
http://www.macosz.hu/inzulin-inzulinrezisztencia.html> nevű hormon
<</span>
http://www.macosz.hu/hormon.html> termelődését

- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést

- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig
kellene szedni a szív és várnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat,
elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)



De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!

Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak
egyrészét ez a szer felsrNos eredetileg nem szándékoztam újabb posztot írni január 22-ig, de ma este volt szerencsém látni egy dokumentumfilmet a Guarámi indiánok életéről a Duna Tv-ben. Életterük folyamatosan szűkül a nagyvállalatok  esőerdő fáinak kivágásának a következményeként. E pusztítás során növény és állatfajok tűnhetnek végleg, melyek közül esetleg fel lehetne használni a természetgyógyászatban is. Felbecsülhetetlen az értékük. A dokumentumfilm bemutatta, hogy a törzs sámánja tisztán növények segítségével gyógyított lázat és más betegségeket. Sajnos az új, behurcolt betegségekkel szemben tehetetlen.
ától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és
a komputereit melyeken a találmányainak leírásai vannak. Még aludni
sem engedték az öreg tudóst a lakásában.


A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne
Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik
infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert itthon és
milliókat külföldön, melyek az érelmeszesedés következményei miatt
szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország
üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár
valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak
el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket
sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet
még az ilyesmiket elviselni?"



Utolsó hír, hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de
napokon belül egy külföldi országban akkreditálják a találmányát mint
gyógyszert és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és
lehet csatlakozni azok táborához (gondolom én!) akik már
megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ legalattomosabb
betegségétől!

Fontos tudni:

- teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést

- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz

- helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával

- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin
<</font>
http://www.macosz.hu/inzulin-inzulinrezisztencia.html> nevű hormon
<</span>
http://www.macosz.hu/hormon.html> termelődését

- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést

- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig
kellene szedni a szív és várnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat,
elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)



De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a hozzáértőknek!

Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák polcainak
egyrészét ez a szer felsz




Egy kurzuson tanitották,ahol a tüzoltókat készitették fel elsösegélynyújtásra.Ha valaki megég,-legyen az bármilyen nagy terjedelmü-,legelöször a megégett részt folyó hideg viz alá kell tartani,mig a megégett bör lehül.Azután egy tojásfehérjét kicsit felverünk habnak,-csak hogy könnyebb legyen kenni.Több rétegben rákenjük a megégett felületre.



Egy nö odatett vizet föni.Mikor le akarta venni a tüzröl,ráömlött a kezére és egy nagy részen leégette a bört.Azonnal hideg vizes csap alá tartotta,mig le nem csillapodott kicsit a tüzessége-bár az erös fájdalom maradt.

Azután felütött 2 tojást,a fehérjét kicsit felverte és rákente az égett börre.Annyira el volt égve a keze,hogy ahogy rákente a fehérjét a börre,az rögtön rászáradt és egy hártyát képzett rajta,ami azután megkeményedett,-ez tulajdonképpen natúr colagen volt.Legalább 1 órát tartott,mig rétegenként rákente az egész tojásfehérjét.

Késöbb már nem érzett fájdalmat és másnap már csak alig volt az égés helye pirosas-barnás.

Eredetileg azt hitte,hogy nagy hegesedések maradnak vissza az égés után,de legnagyobb csodálatára 10 nap múlva semmi nyoma nem maradt!!!!A bör szine sem változott el.A megégett bör teljesen recuperálódott,köszönhetöen a tojásfehérjében található colagennek,-ami a valóságban egy placenta és tele van vitaminnal. 


 
A gyógyszermaffia (sátán) nem nyugszik
2011. február 6. 02:02:47



Tiltandó, mert miatta kevesebb gyógyszer fogy
Tiltandó, mert miatta kevesebb gyógyszer fogy
Nem új keletű a hír, különösen azok körében, akik használják a természetes gyógykészítményeket, vagy valamilyen szinten kapcsolatban vannak a természetgyógyászattal, hogy rossz napok következnek a gyógynövényekre alapozott készítmények forgalmazóira. Uniós törvény, egyetemes megszorítás, maffia ez, ami nem kerüli el a természetgyógyászatot, mint a gyógyszeripar legnagyobb ellenségét.

Régóta harcban áll a Big Pharma szervezet (melyhez a legnagyobb gyógyszeripari vállalatok is tartoznak) a naturista gyógyszerek forgalmazóival. És ez a harc lassan a vége felé közeledik, írja az egyik nemzetközi neves szakhonlap. Lassan nyilvános lesz, hogy alig több mint két hónapjuk van hátra a gyógynövényalapú termékeket forgalmazóknak, hiszen április elsejével betilthatja ezeket az Európai Unió. A honlap értesülései szerint a Big Pharma és az Agribusiness rövidesen egészségügyi és élelmezési monopol hatalmat szerez. Ugyanolyan törvények alapján tiltják be a természetgyógyászatban használt gyógynövény alapú szereket, mint amilyen törvények alapján megszabták, hogy milyen szereket kell tartalmazniuk különböző élelmiszereknek, mint például a kenyérnek, a konzerveknek és általában az élelmiszereknek, ahhoz, hogy az üzletek polcaira kerülhessenek.

Egyszerű törvényekről van szó, a Tradicionális Növényi Gyógyszer Direktíva, a Növényi Gyógyszer Bizottság (HMPC) új szabályozásairól, melyek szerint minden naturista termék gyógyszernek számít, ezért ugyanolyan szabályok szerint lesz forgalmazható, mint egy gyógyszer.Teljesen mindegy az, hogy a gyógynövénnyel őseink több száz éves tapasztalattal gyógyítottak, most drognak számít majd. Az már csak hab a tortán, hogy az engedélyezési eljárások hatalmas költségeit a kistermelőknek lehetetlen lesz megfizetni. A történet innentől kezdve már nagyon egyszerű lesz: ha lenne is hajlandóság némely orvosban, hogy homeopátiás kezelésre biztassa betegeit, akkor sem írhat fel natúr gyógykészítményeket, mert nem lesznek ezek forgalomban. Hiába a több évezredes tapasztalat, a hatékonyság mellett tanúskodó sok eredmény, hiába minden érvelés, hogy nagyanyáink, nagyapáink, őseink is uniós vagy világkódexes engedély nélkül gyakorolták a természetgyógyászatot. A ma ismert gyógyfüvek, a méz, a teák hatása első számú ellensége a gyógyszeriparnak.

A média és a sajtó pedig rendelkezik akkora erővel, hogy elhitesse az emberekkel, ezek a szerek károsak: látunk majd iszonyú elváltozásokat az arcon, a belső szerveken, a nemi szerveken, amitől ugye, mindenki retteg, és szakemberek bizonyítják majd a tévében, hogy mindez a természetgyógyászatnak köszönhető. A tévé előtt ülők pedig csak hálálkodni tudnak ekkora nagy szeretet láttán, hogy ím, a tudomány megvédte őket a gonosz természetgyógyászattól. De hogy nézzük a napos oldalt is: bízom benne, hogy vagyunk még néhányan, akik nem dőlünk be a manipulálásnak, és nem tévesztenek meg a puccos dobozokban árult készítmények. Még mindig hiszem azt, hogy a több ezer éves gyógyászati hagyományoknak mégiscsak sikerül fennmaradni a fehér maffia háborújával szemben is.

Igazából, ha az emberek rájönnének, hogy csupán emberi természetükből adódóan mekkora erejük van a betegségekkel szemben, már akkor tönkremenne a gyógyszeripar.


ÉRDEMES ELOLVASNI !



Volt egy nagyon érdekes beszélgetés február 22-én a Hír Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is évente 3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben Mivel a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban. Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a Szója! Arányos mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta. Ez férfiakra nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!
Ezek után, amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30 egérrel (30 minta és 30 kontrollállat). A 30 kísérleti egér - melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen problémát nem mutatott.
A professzor összerakta az információkat, és javasolja, vizsgálják asportolókat étrendjük vonatkozásában is. A végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete szignifikánsan egybeesik a SZÓJA fogyasztásának általánossá válásával.

Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék). Itt ez a szója, mely szintén az élelmiszeripar "találmánya".
Miből lehet olcsón, nagy tömegben "élelmiszert" előállítani? Hát kőolajból, gombamód szaporodó szójababból... Főleg, ha még gén kezelik is, az már abszolút katasztrófa.
A Greenpeace-esek egy áruházban egy csomó konzervet ragasztottak tele figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt szóját tartalmaz. Persze kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad. Nahát! Miért nem csodálkozom én ezen...
Szóval ne egyetek szóját, használjatok margarin helyett vajat!

Más! Egy pohár Colát szeretnél, vagy inkább egy pohár tiszta vizet?


A vízről:

* Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.
* Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el. A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.
* A nappali fáradtság első számú okozója a vízhiány.
* Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és ízületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.
* Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő, vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
* Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.
* Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne? Általában 8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen.


A Coláról:

* Vizsgáljuk meg a Coca-Cola-t. Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter ) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el.
* Ha egy steak-et egy tálba tesznek és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.
* A WC kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.
* Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
* Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót, ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg.
* Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.
* Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe, a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot.
* Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.


*Hasznos információ:

* A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8. Egy vasszöget négy nap alatt old fel.
* A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához
* A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.
* A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!

Szóval, mit szeretnél inkább, egy pohár tiszta vizet, vagy egy Cola-t?
Küldd tovább, hogy egészségesek legyenek Mindazok, akik fontosak
számodra!


 
rák
#
#
# Ajánlom figyelmetekbe. A cikk küldője onkológus orvos!!!
#
# Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról
#
#
#
# Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen
# módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins
# kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is:
#
# 1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem
# mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több
# milliárdra fel nem szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja
# a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy
# a tesztek nem képesek
#
# észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható mennyiséget.
#
# 2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több
# alkalommal bukkanhatnak fel.
#
# 3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a
# ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká
# fejődjenek.
#
# 4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál
# a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek
# hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli
# tényezők.
#
# 5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az
# étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel
# fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.
#
# 6. A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő
# ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben, stb. lévő
# egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. -
# károsodását is okozhatják.
#
# 7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja
# és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.
#
# 8. A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat
# méretét. Azonban a kemoterápia és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem
# lehet több daganat elpusztulását elérni.
#
# 9. Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására a testbe túl sok méreg
# kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete
# képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.
#
# 10. A kemoterápia és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval
# ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások
# ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.
#
# 11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly
# módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a
# burjánzáshoz szükségük van.
#
# A ráksejtek táplálékai:
#
# a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik
# legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl.
# a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. aszpartamot tartalmaznak, ezért károsak.
# A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy
# nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis
# mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb
# megoldás a tengeri só.
#
# b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél
# traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg
# helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni
# kényszerülnek.
#
# c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és
# ezért jobb, ha marha és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben
# csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat
# és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a
# rákban szenvedők számára.
#
# d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát,
# magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és gyümölcsöket tartalmazó étrend
# segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy
# 20%-a állhat főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss
# zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15
# percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az
# egészséges sejtek növekedését. Az egészs&eacu te;ges sejtek építéséhez szükséges
# élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket
# fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát is!). Azon kívül,
# naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az enzimek már 40
# Celsius elpusztulnak.
#
# e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a
# koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz! Csak tisztított,
# szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel
# szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért
# tanácsos kerülni.
#
#
# 12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg
# emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlenhús romlásnak indul,
# és további mérgező anyagok lerakódását okozza.
#
# 13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás
# vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a
# ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára,
# hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.
#
#
#
# 14. Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6,
# Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális
# zsírsavak - EFA-k - stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei
# számára a rákos sejtek elpusztítását. Más táplálék kiegészítők, mint pl. az
# E-vitamin köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami a
# szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült,
# nemkívánatos vagy felesleges sejtekt~ol.
#
# 15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proaktív és pozitív
# szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A düh, a
# megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket a
# stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes,
# megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet
# élvezni.
#
# 16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres
# testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a sejtek
# szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek
# elpusztítására.
#
# Végül még néhány praktikus tanács:
#
# - Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
# - Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
# - Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.
#
# Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a
# hírlevelei útján. A dioxin-tartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak, elsősorban
# mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára.
# Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból
# dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Castle Kórház Wellness
# Program Managere egy TV program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi
# kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyessé-gét és azok ártalmait az emberek
# számára. Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegí-teni műanyag edé nyben.
#
# Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás
# és a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd
# végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy használjunk műanyag helyett
# üveg- vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a
# végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat,
# leveseket stb. át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem
# rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha üveget
# használunk.
#
#
#
# Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a papíredények használatára
# styofoam helyett. Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt. Azon kívül a
# műanyag fóliák ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel
# fedjük le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok
# kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt
# papírtörölközővel inkább.


Influenza H1N1 és társai




Idézet dr. Kálmán Eszter leveléből:




"Kedves Ismerőseim!




Az elmúlt napokban sokan kérdezték tőlem, mi a véleményem a világszerte terjedő influenzavírussal, és az ellene adandó oltással kapcsolatban. Számos véleményt volt alkalmam olvasni, olyanokat, amelyek az oltás mellett, illetve ellene szóltak. Megpróbálom összefoglalni a magam gondolatait minderről.




A H1N1 vírus erősen fertőző kórokozó, így nagy valószínűséggel mindenki találkozni fog vele. Az influenza szokásos tünetei mellett légzési panaszokat okozhat, mivel fokozottan terhelheti a tüdőt.


Számos országban a nehezített légzés miatt lélegeztető gépre kellett tenni egyes betegeket. Beszámoltak maradandó tüdőkárosodásról is. Mindez olyan ijedelmet váltott ki világszerte, hogy legfőbb védelemként az oltást kezdték propagálni.




Mind több orvos és nem orvos figyeli meg, hogy az oltások hosszú távú idegrendszeri és immunrendszeri káros következményt okozhatnak. Ezek csökkentése céljából érdemes csak a legszükségesebb oltásokat adni.


Minél több oltást kap az egyén, annál nagyobb teher éri immunrendszerét. A járványos fertőző betegség súlyos tüneteitől megóvhat egy oltás, de beindíthat például allergiás panaszokat. Ennek fényében mérlegelendő, hogy a jelen járvány igényli-e az oltással való közbeavatkozást, vagy megoldható-e az egyén védelme más eszközökkel is?






Mit javasolok mindazoknak, akik tapasztalják magukon az influenza első tüneteit?




1. Az állati fehérjék fogyasztása elősegíti a vírusok gyors szaporodását a szervezetben. Ezért az első torokkaparáskor, közérzeti hanyatláskor javasolt a hús, tej, tojás, vaj, sajt, tejföl, joghurt, túró teljes mellőzését megkezdeni. Fogyasztható gyümölcs, kompót, nyers-és párolt zöldség, gabonanemű (kenyér, müzli gyümölcslével, köles, zabpehelykása, egyéb gabonakásák, gabonapelyhek, rizs, puliszka), krumpli, répa, stb.)


2. Láz esetén kíméli a szervezetet, ha minél több folyadékot iszik a beteg, és minél kevesebbet eszik. A hosszantartó láz kimerítheti a szervezet szénhidráttartalékait, így 24 óránál tovább tartó láz esetén könnyen felszívódó szénhidrátokra van szükség (szőlőcukor, fehérkenyér, zsemle, méz stb.)

3. Az immunrendszer működését órákon belül serkenti a nyersen fogyasztott cékla, céklalé. Kis fej céklát, vagy nagyobb cékla felét lereszeljük nagylukú reszelőn, egy evőkanál mézet és kb. harmad citrom levét csorgatjuk rá, mintegy negyed órát állni hagyjuk, majd elfogyasztjuk. Kisgyerekeknek a kanállal kinyomkodott levét szoktam adni, akár cumiban is. Lehet almát is hozzáreszelni. Javasolt a gyulladásos betegségek idején naponta egyszer-kétszer fogyasztani. Lehet egyszerre nagyobb adagot is elkészíteni, hőtőben tárolni, két napon belül elfogyasztani (ezt magam is kipróbáltam, egészen ehető)



4. A vöröshagymahéj tea megakadályozza a légutak nyálkahártyájában a vírusok szaporodását és remek köhögésoldó. Elkészítése: Egy nagyobb vagy két kisebb fej vöröshagyma száraz, piros héját beletesszük 3-4 dl vízbe, lehetőleg zománcos vagy kerámialábasban. Fedővel lefedve feltesszük főni, és öt percig lassú tűzön forraljuk. Majd kivesszük az elázott héjakat (lehetőleg műanyag kanállal, villával; mert fémmel érintkezve megváltozik a tea hatóanyag-összetétele).

A bordóbarna színű tea álláskor feketévé változhat, ilyenkor egy csepp citromlétől visszanyeri a színét. A teát érdemes üveg- vagy kerámiakannába, bögrébe tölteni, kevés mézzel, citrommal kellemes ízű ital nyerhető belőle. El lehet készíteni a napi adagot előre. Naponta legalább két bögrével (2x2,5 dl) érdemes fogyasztani, míg a betegség tart. ( ez is Ok. )


5. Apróra vágott fokhagymát beleteszünk evőkanálba, mézet csurgatunk rá, és lenyeljük. Naponta 2-3x 1 kis gerezd fokhagyma erős vírusölő hatású. (ne zavarjon ha már a bőröd is fokhagymaszagú) kis fej fokhagyma és citrom egészben (jól megmosva) összeturmixxolva kiskanállal fogyasztva 3-4x és még a szagok sincsenek.

6. C-vitamin fogyasztása köztudottan előnyös gyulladásos betegségek idején. A tablettákon kívül lehet ascorbinsav port venni a patikában, és naponta többször késhegynyit bevenni belőle, kevés szobahőmérsékletű folyadékkal. (Meleg teától lebomlik.) Egyszerre fogyasztott nagymennyiségű C-vitamin jó része a vizelettel hamar eltávozik. Az elhúzódó felszívódású nagydózisú C vitaminoknál hatékonyabbnak bizonyul gyakran, a gyakran bevett kisdózisú C vitamin (ascorbinsav).

Igen előnyös C-vitamin bevitelt jelent a hideg vízben áztatott csipkebogyóital. A csipkebogyó darabkákat este beáztatva, reggel lehet inni, majd még egyszer felönteni hideg vízzel, este ismét leszűrni, majd harmadszor forrásban lévő vízzel leönteni, állni hagyni, leszűrni, ilyenkor hasznos ásványi anyagok oldódnak ki a csipkehúsból, amelyek nem jöttek ki az áztatáskor. Egész csipkebogyót az első áztatás után kézzel szét kell
nyomkodni, hogy kiázhasson a belseje.


7. Béres-csepp szedése kedvező lehet. A vasbevitel azonban a gyulladásos tüneteket fokozhatja, így az influenza idején a vastabletták szedése mellőzendő.


8. Nagy mennyiségű folyadékbevitel segít kimosni a szervezetből a kórokozókat. Javasolt a közismert gyógynövényteákat inni, lehetőleg felváltva, mert mindegyikük más ponton hat előnyösen a szervezetre. A körömvirágtea általános gyulladáscsökkentő, a zsályatea hatékonyan csökkenti a torokfájdalmat, erősíti a légutak nyálkahártyáját, a kakukkfűtea köhögésoldó, a hársfa és bodza lázcsillapító hatású.

Elkészítésük: Egy teáskanálnyi füvet leforrázunk 2,5 dl forrásban lévő vízzel. Lehetőleg üveg vagy porcelán kannában, mert fémmel érintkezve megváltozik a gyógynövényteák hatóanyag összetétele. Lefedjük negyed órára, hogy ne párologjanak el az illóolajok. Negyed óra múlva leszűrjük műanyag szűrőn, hogy ne ázzanak ki további nem kívánt hatóanyagok. A kívánt hőmérsékletre hűlt teát megisszuk, vagy leszűrve 24 órán belül később is elfogyaszthatjuk.
Fontos! A mézet csak iható hőmérsékletű teába tegyük bele, mert a forró tea hatására káros anyagok alakulnak ki a mézben!


9. Láz, elesettség esetén javaslom az egy-két napig tartó ágynyugalmat. Lázcsillapító helyett. A lázcsillapító arra való, hogy szervezetünket munkára kényszeríthessük, amikor annak pihennie kellene. Nehéz olykor félretenni a feladatokat, de talán könnyebb két-három napig leállni, mint azután egy-két hétig kényszerpihenőre vonulni a szövődmények miatt.







Mit lehet tenni az influenza megelőzésére? Pontosabban hogyan lehet a szervezetet felkészíteni az influenza minél enyhébb tünetekkel való átvészelésére?





1. Javasolt a rendszeres meleg vizes, szappanos kézmosás hazaérkezéskor, étkezés előtt.



2. Gargalizálással, krákogással kitisztítani a garatot, akár naponta többször. Ennek révén lemosódik a torok nyálkahártyájáról a vírusok nagy része. Enyhén sós vízzel való toroköblítés még kedvezőbb. Az orr nyálkahártyáját is meg lehet tisztítani a kórokozóktól langyos víz (Enyhén sós vízzel) felszívásával (tenyérből), majd ki kell természetesen fújni a vizet. 3-4 nap is kell ahhoz, hogy a garat- és orrnyálkahártyában elszaporodjanak az odakerült influenzavírusok, a rendszeres tisztogatással csökkenteni lehet a számukat.


3. A betegség esetén javasolt 3-8. pontokban leírtak megelőzésre, illetve a szervezet felkészítésére is használhatók.




Szeretettel küldöm üdvözletemet: dr. Kálmán Eszter






AZ ORRNYÁLKAHÁRTYA-FERTŐTLENÍTÉST VÉGEZNI (MIVEL SOKAN KÉPTELENEK VIZET FELSZÍVNI AZ ORRBA) SÓSVÍZZEL ÉRDEMES TÖBBSZÖRI CSÖPÖGTETÉSSEL, HOGY BŐ FOLYADÉK KERÜLJÖN AZ ORRBA.



"SZERINTEM EZEKET A GYÓGYMÓDOKAT ÉVSZÁZADOK ÓTA HASZNÁLJUK, MOST VISZONT FOKOZOTTAN ÉRDEMES ERŐSÍTENI, VÉDENI MAGUNKAT ÉS CSALÁDUNKAT !







Most akkor mi van? Komoly,vagy bla-bla?



AMBROSIUS : ! "NACL" ! Döbbenetes ami itt és most folyik
2010. 11. 17.

Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig
mindannyian tanultuk anno az általános iskolában, hogy a só NaCl !!! Se
több, se kevesebb !!! van még egy szabvány is erre, a sószabvány ami
kimondja, hogy közvetlen étkeztetés céljára használatos sónak minimum 97%
tiszta NaCl-t kell tartalmaznia ! SEMMI KCl !!! Ezzel szemben szinte minden
só KCL-el kevert ha nem 100%-ban az !!!!
De mára mintha elfelejtettük volna használni a fejünket és csak vakon
elhiszünk mindent !!!!
Ilyen a Fluor meg a fogzománc esete... Mióta kizárólag csak fluor mentes
fogkrémet használok azóta nincs fogkövem és nincs fogínyvérzésem... pedig a
legtöbb fogorvos fluoridos fogkrémet ajánl..
Továbbá; Döbbenetes ami itt és most folyik !

30 éves barátaim közül sokan nemzőképtelenek, allergiásak, vesebetegek,
magas vérnyomásban szenvednek..stb... Beteg nemzet a magyar, ezt olvasom...de
ez nem igaz, mi egy ősi nép vagyunk, csak éppen beteggé tesznek minket ! Ha
nem így lenne, miként lehetséges, hogy egyáltalán van még olyan, hogy magyar
???!!!
Jómagam 12 évig nem tudtam a szívemre fordulva az oldalamon aludni mert
heves szívtájéki szorításra és erős légszomjra ébredtem...és ez ment 28 éves
korom óta 10-12 éven keresztül..
Voltam EKG-n, terheléses EKG-n, mindenhol a panaszommal..az eredmény szerint
én olyan egészséges voltam, mint a makk de mégsem tudtam a bal oldalamra
fordulva aludni anélkül, hogy ne az előbb elmondottakra ébredjek, riadjak
fel !

Elfogadtam, hogy jó, ez van, emlékeimben atyai nagyanyám élt aki hasonló
jelenségekről beszélt nekem, de akkor én még ezt nem tapasztaltam ! Úgy
látszik mi egy ilyen szív-gyenge család vagyunk, gondoltam..
10-12 évvel később aztán egy jó-barátom szólt, hogy hallottam-e Tejfalussy
András nevét és a hírverését a sóról ? Döbbentem olvastam el Tejfalussy úr
felhívását..Tudtam, abban a percben rádöbbentem, hogy ez okozza az én
bajomat is, ez történt nagyanyámmal is, ettől kapott édesanyám súlyos
csontritkulást és magas vérnyomást, ettől szívritmuszavaros atyám !!!! Mi
ugyanis sok sót fogyasztottunk és fogyasztunk most is ! Szeretjük a sót ! A
paradicsomon, a paprikán, a hagymán és úgy nagy általánosságban elmondva
mindent jól megsózunk ! Kiváltképp a fasírtot !

Összeállt a kép, mert egyértelmű. A tények azok tények, lehet velük
vitatkozni, de nem érdemes mert a tények makacsul tények is maradnak ! Itt
egyet lehet tenni: átgondolni az eddigi ismereteinket, nem hallgatni senkire
sem, hanem gondolkodni és mindig mindent ellenőrizni !!!!!
Tejfalussy úr felhívása után 3 napig csak az üzleteket jártam és vadul
ellenőriztem a polcokon a sót, a sókat....nem hittem el, de inkább nem
akartam elhinni !!!! Nem létezik, hogy valakik ilyet tesznek !!!!! Az agyad
tudja, hogy igaza van Tejfalussy úrnak, de Te magad nem hiszed el, nem
akarod elhinni, hogy ez tényleg igaz és veled történik meg...
Azóta olvastam egy bölcseletet: "..az okos ember mindig kételkedik.." Ez
nagyon idevág !
Azóta szereztem tiszta NaCl-t a patikából..és itt jön az érdekesség, nem
hiszed el, de úgy alszom a bal oldalamon, mint egy kisded ! A kislányomnak
elmúlt az ekcémája és újra olyan sós a verejtékem nyáron, mint 1980 előtti
gyermekkorom idején ! Szinte marja a szemem ! Kb. 3 éve pont azon
gondolkodtam, hogy 40 éves koromra hogy megváltozott a testem mert már nem
csípi a szememet az izzadság...Egy túrót ! NÁTRIUMSZEGÉNY DIÉTÁRA VOLTAM
FOGVA A TUDTOMON KÍVÜL !!!!!! És mellette pedig öntik ránk a kálium
kloridot.. az a rémes és ördögi az egészben, hogy nem egy testidegen
anyagot, vagy mérget adnak nekünk, hanem egy fontos és létszükséges anyagot
kapunk csak éppen eltorzított arányban ami viszont a testünkön belül ebben a
koncentrációban szörnyű pusztítást végez !!! A természetben előforduló NaCl
többletet a vesénk lekezeli, de az ilyen mértékű KCl-el szemben teljesen
védtelen !!!
Ez az ördögi ebben az egészben ! És mindenkiben más és más hatást vált
ki..van aki cukros lesz, van akinek a veséje megy tökre, másokat szív és
érrendszeri panaszok gyötrik, a magas vérnyomás pedig szinte minden második
emberre jellemző lesz..
Egy kollégám rendszeresen külföldre jár alkalmanként több hónapra..itthon a
cukra 8. Ehhez nem kell kommentár. Csak húst és zöldséget eszik, semmi
kenyér, édesség, semmi ! Szigorú diéta ! Mégis 8 a cukra. Ezután kiküldik
Kínába 2 hónapra..Egy pár hét után issza a söröket és mindent eszik amit ott
Ő megkíván..Bulgáriában ugyan ez volt ugyanezzel az emberrel...
Nem furcsa ?!
Ez az én tapasztalatom..a só kell, a só jó dolog, a sófogyasztás egyfajta
védőfaktor, gondolj csak a sóbányákban kialakított gyógyhatású barlangokra..
ez így van, így volt és így is lesz, még akkor is ha a Magyar Tudományos
akadémia alsó-felső indusz, andusz professzorai ennek ellenkezőjét is
állítják és terjesztik ! Tejfalussy úrnak igaza van ! Sajnos. Bárcsak azt
mondhatnánk, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő szórakozott tudós
ember !!!! Én a magam bőrén tapasztaltam az igazát ! Már az orvost is ennek
megfelelően választom meg..felteszem neki ezt a nyilvánvaló kérdést és várom
a válaszát. Amennyiben azt mondja, mint amit az egyik gyerekdoki is mondott,
hogy teljesen rendben van az étkezési-sónak a káliumozása, akkor máris
tudom, hogy vagy rosszindulatból vagy tudatlanságból mondja ezt, de egy
biztos, nem Ő lesz a gyermekem dokija...
Én már 250 kg sót vásároltam és ebből kb. 50-100 kg között vittem barátaim
és ismerőseim számára ! Egy ilyen alkalommal zárás előtt 10 perccel vettem
át a sót patikából amikor is rajtam kívül senki sem tartózkodott a
patikában. A patikusnő megkérdezte, hogy hova a jó-fenébe viszek ennyi sót
?! Feldolgozó üzemem van ??? Erre én visszakérdeztem, hogy halott -e a só
mérgezéséről ? Zavartan bólogatott és mondta, hogy Ő is tanulta még anno,
hogy a kálium mennyire egy veszélyes anyag !!!! Erre megkérdeztem, hogy ha
ezt Ő tudja akkor miért nem rendel a maga és családja számára Ő is ebből a
tiszta sóból ??? Erre Ő: "..mi csak ezt esszük.."
Erre elmondtam neki a 10-12 éves gyötrő éjszakáim történetét, mire Ő
sommásan megfogalmazta, hogy ezek a tünetek tipikusan Káliumra utalnak...

Még egyszer, nem vagyok orvos, sem természetgyógyász, még vegyész sem
vagyok..csak gondolkodom és már senkinek semmit el nem hiszek ! Egy vegyész
kollégámnak mutattam NORBI UPDATE sójának a dobozát, ahol is a szokásos duma
volt felírva...50%-ban NaCl szegény só és a másik 50%-ban pedig KCl volt
beletöltve mert így csökkenthetjük a vérnyomást...bla bla bla bla
Ezt persze a vegyész kollégám nem hitte el amikor beszéltem neki erről..de
amikor lefényképeztem és megmutattam a fényképen a só dobozát, illetve annak
feliratát miszerint 50%-ban csökkentett NaCl tartalmú sót árulnak...akkor
hirtelen elhallgatott, majd csendesen megjegyezte, hogy ez felér egy
gyilkossággal...
Ez az én tapasztalatom. A sajátom. Lehet vitatni, lehet megkérdőjelezni,
lehet engem lehülyézni és kontárnak nevezni, csak rajta ! Tejfalussy úrnak
igazának az ellenkezőjéről engem ugyan meg nem győz senki sem ! Még a jó
Isten sem !

Isten áldja meg Tejfalussy urat amiért felemelte, fel merte emelni a szavát
és ezzel vállalva az üldöztetését azért, hogy egy páran megmeneküljenek
ettől a tömeges mérgezéstől ! Ugyanis sokkal kevesebben vannak azok akik
felébrednek és használni kezdik az agyukat és a régen tanultakat - mint a
többség akiknek egyszerűbb azt mondani, hogy ez egy összeesküvés elmélet -
és másra is használnák az agyukat a helyváltoztatás koordinációján kívül !
Azután; még Láttam Tejfalussy András Úrral folytatott levelezését a Na:K
arányáról..
Távol áll tőlem, hogy okoskodjak, de amikor azt láttam, hogy Önök is
fogyasztják HUMINI... akkor úgy gondoltam, hogy megosztom Önnel, Önökkel is
a következő gondolatmenetet ! Kérem olvassa el, és gondolkozzon el rajta !
Nem azt kérem, hogy higgyen benne, mert ezek tények nem elhinni kell, hanem
átgondolni ! Vagy átgondolja az ember és annak megfelelően tudatosan
cselekszik, vagy nem foglalkozik a tényekkel ! De hinni max. a templomban
szabad ! Különösen nem a reklámoknak !
Azt kell mondjam, hogy Tejfalussy Úr által javasolt 30 Na és 1K arányszámot
gyógyszerészek, vegyészmérnökök, orvosok és egy szívsebész ismerősöm is
egyöntetűen és egymástól függetlenül is elfogadták, sőt javasolták amikor én
is ezzel a kérdéssel fordultam hozzájuk! Az egyik patikushölgy még azt is
hozzátette, hogy tanulta Ő is, hogy a Kálium mennyire veszélyes egy anyag
!!!
A neten sok infó kereng erről amit én kérésére szívesen megosztok önnel, de
addig is olvassa kérem az alábbiakat és döntsön okosan !!!

".. Amiről beszélni fogok, az bármilyen krimibe beleillene. A baj csak az,
hogy ez itt és most történik mégpedig mindenkivel, veled is! Azt fogom
elmondani, hogy hogyan mérgezik tudatosan az embereket és miért nincs
esélyed arra, hogy egészséges öregkort érj meg, feltéve ha egyáltalán
megéred a nyugdíjas kort! A módszer egyszerűen zseniális! Több szempontból
is, egyrészt azért mert ebben a témában aránylag könnyű félrevezetni még a
szakembereket is, másrészt azért mert, aki esetleg csak félfüllel hall a
dologról az biztosan nem fogja fel ennek a súlyát és jelentőségét.

Nézzük mit is okoz ez a mérgezés: Szív és keringési problémák, magas
vérnyomás, asztma, csontritkulás, érszűkület, fokozott trombózis és
infarktus veszély, anyagcsere zavarok vagyis pont azokat a betegségeket,
amelyek népbetegségek. Az anyagcsere zavarok viszont nagyon sok más
betegségnek a kialakulását segítik elő, pl többek között a rákét is. Azt nem
állítom, hogy közvetlenül rákot okoz, de igenis jelentősen segíti a rák
kifejlődését. Úgy gondolom, hogy minden olyan betegség ami nem vírusos vagy
bakteriális eredetű, azoknak a kifejlődésében az anyagcsere zavarok jelentős
szerepet játszanak. Még így az elején fontos tisztázni, hogy a mérgezéseknek
nagyon sok módja van. Ezek közül csak egy módszer az, amikor nem maga a
felhasznált anyag mérgező, hanem a szervezetbe juttatott mennyisége miatt
válik mérgezővé.

Az az anyag amiről konkrétan beszélek a Kálium. Ez egy egyébként
létfontosságú anyag, a vérben 5 mmol/l -nek kell lenni belőle, azonban az
egyensúlya annyira kényes, hogy 7 mmol/l-nél már megáll a szív!!!!!!
Orvosi biokémia: Donnan egyensúly! (erre még fogok hivatkozni) Ez írja le,
többek között azt is, hogy a vérben 5 mmol/l káliumnak kell lenni.

Az emberi szervezet számára létfontosságú anyagok egyensúlyának
fenntartásához egy anyagból ugyanannyit kell fogyasztani, mint amennyi
természetes úton távozik! Átlagos embernél, napi 2 liter folyadékfogyasztást
és ennek megfelelően 2 liter folyadékürítést vegyünk alapul. (A
folyadékürítés nem csak vizelet ürítést jelent, de helyhiány miatt most úgy
fogunk számolni mintha a folyadékürítés csak vizeletürítést jelentene.

A vizelet, mint szűrlet a vérből választódik ki. Ideális esetben ha a
szervezetnek nem kell azért dolgoznia, hogy káliumot tartson vissza, vagy
felesleges káliumtól szabaduljon meg, akkor a kiválasztott vizeletben
ugyanannyi kálium van, mint a vérben, tehát 5 mmol/l. Ha ennyi ürül, akkor
az egyensúly fenntartásához ugyanannyit kell fogyasztani, tehát 5 mmol/l-t.
Ez napi 2 liter esetén napi 10 mmol káliumfogyasztást jelent. A kálium
relatív atomtömege 39,1. 39,1x10=391 mg! Tehát ideális esetben, napi 2 liter
folyadékfogyasztást alapul véve, a napi ideális káliumfogyasztás 391 mg
vagyis 0,39 gramm!!!!!!!!!!!

A betegséggyártók módszere nem csak az, hogy egészségtelen dologra beszélnek
rá, mintha az lenne az egészséges, hanem ugyanakkor az egészségesről
lebeszélnek, és úgy állítják be mintha az káros lenne. A sóról, mindenféle
hazugságot terjesztenek, többek között pl azt, hogy megemeli a vérnyomást.
Van még egy csavar a dologban, mégpedig az, hogy a kereskedelmi forgalomban
kapható rossz sók tényleg vérnyomás emelkedést okoznak, ezzel is igazolva a
betegséggyártókat. AZ EGÉSZSÉGES JÓ SÓ, EGÉSZSÉGES EMBERBEN NEM OKOZ
VÉRNYOMÁS-NÖVEKEDÉST! Olyanoknál, akik nem egészségesek, (és itt az
egészséges embert nem szabad összekeverni a tünetmentessel), náluk okozhat a
jó só is átmenetileg vérnyomás növekedést, ezért amikor az ember elkezdi
visszapótolni a szervezetébe a hiányzó mennyiségű sót, nagyon óvatosan és
csak lassan, fokozatosan szabad ezt megtennie! A só visszapótlása minimum 6
hónapot vesz igénybe, de sokkal inkább 1 - 2 évre van szükség az egyensúly
helyreállításához!

Mivel a sóval kapcsolatos hazugságsorozatot csak nagyon lassan és
észrevétlenül lehetett bevezetni, és a a köztudatba elültetni, ezért ahhoz,
hogy idáig eljussunk legalább 50 - 60 évre volt szükség. Becslésem szerint
Magyarországon az 1950 - 1960-as évek körül kezdték lassan fokozatosan
elterjeszteni a sóval kapcsolatos hazugságokat. A folyamatot jelentősen
felgyorsította, amikor a gengszterváltás után észrevétlenül kicserélték a
boltokban az egészséges sókat, mérgezőekre. Ezeknek a következménye, hogy ma
Magyarországon az emberek 90 - 95 % -ának túl alacsony a vér Nátrium
tartalma, vagyis nem esznek elegendő mennyiségű JÓ sót. (Mindig felhúzom
magam, amikor feljön ez a téma, elmondom az embereknek, hogy nem esznek
elegendő mennyiségű jó sót, és sokan kapásból rávágják, hogy ők bizony elég
sót esznek.)

Ha meg szeretnéd tudni, hogy elegendő jó sót eszel-e, akkor csak a
vérképedet kell megnézni. Korábban már említettem a Donnan egyensúlyt. Ez
azt is leírja, hogy egészséges embernél a vérben 142 mmol/l Nátriumnak kell
lenni. Régi orvosi könyvek még leírják, hogyha a vér Nátrium értéke 140
mmol/l alá csökken akkor az már KÓROS és hyponatrémiáról beszélünk. A
vérképekben a Nátrium referencia tartománya jelenleg 135-145 mmol/l, ami egy
szándékosan eltorzított érték. (Ha előveszed a vérkép eredményeidet több
évre visszamenőleg, akkor látni fogod, hogy a referencia tartományokat úgy
módosítgatják, mintha csak egy időjárás jelentés volna. Nem csak a Nátrium
vonatkozásában.) A Nátrium igazi referencia tartománya valójában 140 - 144
mmol/l. A határok kitolásával elfedték, hogy az emberek tömegesen betegek a
rossz sótól! A jelentkező tünetekre meg majd mindenféle gyógyszereket fognak
szedni, jelentős hasznot hajtva ezzel a gyógyszeriparnak..."
* * *

30%-kal csökkentett nátrium tartalmú só


A magas nátriumfogyasztás növeli a magas vérnyomás, a vese, a szív és az
érrendszeri megbetegedések kockázatát. Ezen Horváth Rozi termék
hozzájárulhat a nátriumbevitel csökkentéséhez, illetve az ajánlott
nátrium-kálium arány eléréséhez.

Verospiron szedése esetén fogyasztása tilos!

500g-os dobozban kapható.
Magyarországon gyártott termék


Beküldte: Plósz Sándor




Válasz kérdéseinkre AMBROSIUS -tól:
Szia Zoli !

Kérésed sajnos könnyen teljesíthető...
A GOOGLE-be beírod, hogy: "csökkentett Na tartalmú" és akkor kidob egy csomó
képet a kereső... (de azért csatolok egy pár képet)

Teljességgel rossz út ha valaki azt keresi, hogy melyik sót nem szabad
megvenni és fogyasztani !!!! SEMILYEN SÓT NEM LEHET AJÁNLANI MA A
KERESKEDELMI FORGALOMBÓL !!!!!!
Ha ma ajánlok egyet, mert ma még az tiszta, holnapra már lehet az is
kálisózott lesz !!!! És a dobozára, vagy zacskójára tök mindegy, hogy mit
írnak rá, nem ? A lényeg, hogy mi van benne !!!
Az pedig bizonytalan tisztaságú, illetve nagy bizonyossággal Kálisózott ! Van
úgy, hogy nincs ráírva semmi, csak az, hogy MSZ...Ez megint nem mond semmit,
az MSZ Magyar Szabványt jelent, de ehhez még kelle egy azonosító szám is, kb
így: MSZ-01-10007-82 Ez a hivatalos sószabvány, talán visszavonták, de hát
ezt is vajon miért tették ?! Ki nem találnátok...biztosan csakis a mi
érdekünkben és egészségünkért ! Naná !
Ha a wikipedián rákerestek akkor ott is sok érdekességet lehet
találni..."csak azért nem váltották ki még a NaCl-t KCl-el teljesen mert
mániákus depressziót okoz..." Ezt elolvasva gondoltam, hogy rögtön kivetem
magam az ablakon ! Ennyire izzadságszagú baromságot ritkán olvas az ember,
nem ? Régen a só fizetőeszköz volt, nem azért mert az emberek nem tudtak só
nélkül vagy sós íz nélkül létezni, de nem ám ! Egyszerűen amennyi sót
veszítünk izzadsággal, vizelettel, széklete stb. naponta, pont annyit kell
bevinnünk és erre a legmegfelelőbb a só, a NaCl. Ez évezredek óta így ment
csak mostanában az egészségünkért aggódók próbálják megreformálni az
étrendünket a "saját" érdekünkben, mert aggódnak a magas vérnyomás
kialakulása miatt ! Szédületes.
De térjünk vissza a boltokban kapható sóra:
Volt egy időben 99,7%-os NaCl só ausztriából, az talán jó lehet és még a
Lidl-ben is hasonlót láttam...Ezek talán tiszták mert nem Magyarországról
valók, de ki venne rá mérget ???
Sokkal egyszerűbb elballagni a patikába, illetve a 10-ik patikába is, ahol
ha szerencsések vagyunk akkor rendelnek nekünk a kívánt mennyiségben és
patika tisztaságú NaCl-t !
Én nem kockáztatnék az alapján, hogy mi van a dobozra, zacskóra írva !!!!
Horváth Rozi, Sara Lee cég és a Nyirtassi cégek, talán Compass vagy Compex a
neve, no Ők azok...persze vannak még sokan ezen a pályán (tengeri só, Sale
Marino) szín mérgeket árulnak !!!! Van még Fluoridos só is, ez a kedvencem
(mintha a halálra ítéltnek a méreginjekcióhoz még ciánt is kevernének, hogy
még tutibb legyen a dolog...az elítélteket különben káliumkloriddal végzik
ki az USA-ban, a fekete angyal is ezzel segítette át az örök vadászmezőkre
azokat akiket evilági szenvedéseitől meg akart kímélni...) és talán még szív
műtétek előtt is ezzel állítják meg a szívét a betegnek... Szóval ez egy
ilyen anyag, de csak akkor HA ELTOLJÁK AZ ARÁNYOKAT, ez benne az ördögi,
szép mi ?

Ezen felül ott van még a patikában is (és az üzletekben) kapható
fűszersóként árult VIVEGA 50%:50%-os koncentrációban ami a 30:1-hes képest
az 1:1(=50%:50%) arányt valósítja meg, tehát megint csak méreg és mindezt
kb. 5000,-HUF-ért, aranyárban...Nézzétek meg a korpovit kekszet is...a
felhasznált alapanyagok között "véletlenül" ott figyel a kálium klorid is...
Ez üzletileg sem rossz, mert úgy nyírjuk ki saját magunkat, hogy közben még
fizetünk is érte, és akik mindezt teszik velünk csak hátradőlnek és röhögnek
rajtunk...Két legyet egy csapásra, végre eltisztulunk az útból és nekik még
csak egy fillérjükbe sem kerül ! Komolyan mondom, le a kalappal előttük,
hogy ezt mind meg tudták így ebben a formában csinálni ! Zseniális, nem ?
Szóval csak gondolkodni kell, mit is tanultunk az általános suliban ? A só
NaCl. Mit is mond a "visszavont" Magyar Szabvány, amit eleink nem véletlenül
vettek szabvány alá, szinte kőbe vésve ??? Azt, hogy a közvetlen
étkeztetésre szánt sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia ! Ehhez
képest nézzük meg a csatolt képeken található zacskót, dobozt 50%:50%, azaz
1:1 arányban van NaCl és KCl... Kell ezt még ragozni ? Ha ezek után még
valaki meg tud minket győzni ennek az ellenkezőjéről akkor még tovább kell
olvasni azokat az anyagokat amiket áttoltam már Neked ! Azokat sem ártana
terjeszteni ! Az egy szép kis összegzés és aki veszi a fáradtságot és időt
nem kímélve végigolvassa, akkor annak jutalomból hanganyag is jár :) De ezt
majd holnap tudom csak áttolni, mert össze kell szednem a linkeket !







A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA
LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY


Elnézést kérek, hogy nem forditottam le, most veszem a fáradságot hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak akik nem tudnak angolul. Figyelem ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom.

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készithetünk egy citrom fűrdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot.
Ha valaki ismersz aki ezt még nem tudja kérlek hogy küld el nekik mert egy óriás szivességet teszel nekik azzal hogy tudatod velük ezt.

A Citrom "Citrus" ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.
Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve örző titok, a múltimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőlle. A citromot eheted külömböző képpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készithetsz hűsítő italokat belőlle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a leg érdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN !!!

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos külömböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT 12 tipus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRíGY-ben.

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemóterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban.
És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat tipus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOJÁSOLJA AZ EGÉSSÉGES CELLÁKAT.

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból:
Ifj. Balla Ferenc
Melbourne-Ausztrália




Köröm-elváltozások, mint a betegség jelei

A körmünk nem csak az ujjbegyeinket védi, hanem fontos eszköze a tapintásnak és a fogásnak is. Fontos jelzés lehet nekünk, ha megváltozik a színe, az állaga vagy az alakja. A fertőzésektől kezdve az örökletes betegségeken át általános bajokig számos problémára hívja fel a figyelmet.




A körömágyunkon fekszik a köröm, amit a kötőszöveti rostok rögzítenek. Ezek a körömgyökből szívják fel a tápanyagot, ez úton növekednek, viszont szükségük van rengeteg ásványi anyagra, hogy el tudják látni a feladatukat. A sejtek, amelyek a körömlemezt termelik, fehér félhold alakban látszanak. Új sejtek folyamatosan képződnek, minden nap 0,1 mm-rel kifelé nyomják a régebbi sejteket, amelyek már elsz*rusodnak.


A lábkörmök gyorsabban nőnek, mint a kézkörmök. A téli időszakban azonban a növekedés lelassul. A gyakoribb alkoholfogyasztás mindemellett gyorsítja a köröm növekedését. Az életkorral változik a köröm szerkezete és vastagságba, s rengeteg káros hatásnak van kitéve a szervezetből és a környezetből kifolyólag is. Megjelenhetnek rajta mindenféle foltok, gödröcskék, barázdák is, amelyek általában a betegséget követő 6 hét múlva lesznek láthatóak.


Melyek lehetnek az elváltozások okai?
- rossz manikűrözés
- túlzott vegyszer-használat
- gombás megbetegedések (főként a lábkörmön)
- szervi betegségek, fertőzések
- A, B, C, E vitamin hiánya, illetve kevés cink, kalcium, jód, vas és kén fogyasztás.

Mire utalnak a körömbetegségek?

A köröm töve rózsaszín, az alja fehér: veseelégtelenség
Zöldes elszíneződés: méreganyagok jelenléte a szervezetben
Kékes elszíneződés: vérkeringési zavar
Piros körömhús, piros széllel: agyvérzésre, asztmára való hajlam
Narancs körömhús: belső mérgezés lehetősége
Mélysárga köröm: epe- és májbetegség
Mélypiros körömhús: magas vérnyomás
Vörös csíkok, amelyek feketére váltanak: körömágybeli vérző sérülések
Gödröcskék: B vitamin hiány vagy túlzott vegyszerhasználat
Visszatérő barázdák: hormon- vagy anyagcserezavar, bőrbetegség tünete
Hosszanti barázdák: rendellenesség a vérkeringésben
Haránt barázdák: ekcéma, bőr- és körömgyulladás, fertőző betegség
Hosszanti csíkok: szívbetegség
Áttetsző fehér vízszintes vonal: cink hiánya
Felemelkedő sárgás köröm: gombás fertőzés
Fehér foltok: vitaminhiány
Horpadás pöttyszerűen: pikkelysömör
Vékony, puha körmök: vérszegénység, a hormonrendszer működésének csökkenése
Hosszában leváló felületű körmök: vitaminhiány
Beszakadásra hajlamos körmök: idegrendszeri gyengeség
Túl kemény körmök: pajzsmirigy-túltengés
Láthatatlan félhold: erőteljes szívműködés










Egyensúlyban az energiaáramlás


Jártak már úgy, hogy este későn alaposan bevacsoráztak, aztán éjjel egy és három között valamikor arra ébredtek, hogy úgy érzik magukat, mintha súlyos kövek lennének a gyomrukban?

* De miért éppen ebben az időben ébredünk fel, ha este megterheltük gyomrunkat?
* Az asztmások miért hajnali 3 és 5 között köhögnek a legintenzívebben,
* az epeproblémákkal küszködők pedig miért éjfél körül görcsölnek be a legtöbbször?

A kínai orvosok már mintegy négyezer évvel ezelőtt megtalálták ezekre a kérdésekre a választ.

A hagyományos kínai orvoslás szerint az emberi szervek meghatározott időrendben működnek és pihennek. A periódikusan váltakozó bioritmusunk szerint mindennek megvan a maga ideje, igy táplálkozásnak, a sportnak, a pihenésnek, akár egy foghúzásnak is. 12 fő szervünk kétórás időközönként "váltja egymást" a munkában, a maga idejében az éppen aktuális "dolgozó" birtokolja szinte az összes energiánkat. Az energiapályákon, vagyis a meridiánokon tehát az energiaszint állandóan változik.
Egy kis odafigyeléssel mi is nagyon sokat tehetünk azért, hogy ne bontsuk meg az energiaáramlás egyensúlyát szervezetünkben, például : ne késztessük bőséges vacsorával éjjel májunkat aktív munkára, MERT éppen pihen.

A kínai szerv-óra, amely testünk 12 csatornáját mutatja. Mindegyiknél megfigyelhető egy olyan kétórás periódus, amikor aZ ÉLETERŐ áramlása maximális



1 és 3 óra között: a szervezet teljesítőképessége ebben az időben a legalacsonyabb.

A máj teljes erővel méregtelenít, nem szabad tovább terhelni.

3-5 óra között: eljött a tüdő aktív ideje, felkészül az egész napi munkára. A férfiak nemi aktivitása ebben az időintervallumban a legnagyobb, mert ilyenkor termelődik a legtöbb nemi hormon.

5-7 óra között: ekkor működik legaktívabban a vastagbél. Ez az egészséges székletürítés ideje. Megszabadítjuk szervezetünket a salakanyagban található mérgektől, így azok nem tudnak visszaszívódni és teljesítőképességünket csökkenteni.

7-9 óra között: a gyomor leginkább terhelhető időszaka. Ekkor tud a leghatékonyabban dolgozni,:

tehát bőséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag reggelit vegyünk magunkhoz.

9-11 óra között: testhőmérsékletünk optimális, az idegrendszer ebben az időszakban a legnyugodtabb, teljesítőképességünk igen magas.

11-13 óra között: 11 óra a szívciklus csúcspontja, tehát legjobb idő a sportolásra. Délben erősödik a gyomorsav-, majd később az epetermelődés, készen állunk egy finom ebéd elfogyasztására.

13-15 óra között: lassul a vérkeringés, az energiák a vékonybélben koncentrálódnak, csökken a fájdalomérzékelés is, ezért ilyenkor érdemes a fogorvoshoz bejelentkezni.

15-17 óra között: a húgyhólyag dolgozik a legintenzívebben, ezért fogyasszunk bőségesen cukor és alkoholmentes folyadékot. Szervezetünk kiüríti a méreganyagokat, ismét ereje teljében van, tehát tanulhatunk, sportolhatunk, dolgozhatunk teljes energiabedobással.

17-19 óra között: vesénk a legnagyobb tisztító munkában, ezért ebben az időben ne terheljük tovább zsírral, cukorral, sóval és egyéb mérgező anyagokkal. SEMMIVEL !!! ---esetleg: kevés,tiszta víz!

Vérnyomásunk csökken, szívműködésünk lassul, egy kicsit nem árt megpihenni munka közben. ---ESETLEG ,de inkább ne, a könnyű vacsorát !

19-21 óra között: ha most vacsorázunk, azt már nem dolgozza fel szervezetünk, elraktározza reggelre.

Energiapályáink lelassulnak, felkészülünk az éjszakai pihenőre, érzékeink kifinomulnak.

21-23 óra között: az úgynevezett "hármas melegítő" időszakában testünk és lelkünk nyugalomra, pihenésre vágyik, teljesítőképességünk erőteljesen csökken, ez a legpihentetőbb alvás ideje, tehát ne végezzünk se testi, se szellemi aktív tevékenységet igénylő munkát. A hármas melegítő nem szerv, hanem azt a helyet jelöli, ahol testünk alsó-középső és felső részének szervei együttműködnek. Feladata, hogy a légzés, az evés és az ivás során a szervezetünkbe jutó, a tüdő és a gyomor által felvett energiákat a testünkbe irányítsa.

23-1 óra között: legintenzívebb az epehólyag görcskészsége, kevésbé csillapítható a fájdalom. A kínai orvoslás szerint akkor vagyunk egészségesek, ha a szervezet energiakeringése harmonikus. Ez az energia az életerő(Qi), a vitalitást, életerőt jelenti.




A keringés akadályoztatása betegséghez vezet.!


Érdemes tehát figyelemmel kísérni biológiai óránkat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése