2018. november 11., vasárnap

Az illumináti elleni háború II. rész





Az illumináti elleni háború II. rész


Az illumináti elleni háború II. rész


PÉNZÜGYI zsarnokság: The Final szakasza - Nyolc szakasz: Az interjúk


A bizonyíték Elsöprő
Ebben a vizsgálatban, most vizsgált 7 db teljesen különböző fényképeket Federal Reserve kötvények: Neil Keenan, Udo Pelkowski, "nemkívánatos nyilvánosság," József Riad, a P. Diddy zenei videó, a kapzsiság amerikai televíziós show, és a 1640000000000 Spanyol-dollár kötvény esetében.
Ezek a kötvények mind része egy átfogó terv, nyúlik vissza, hogy legalább 1776, az Alapítvány az Illuminátusok Bajorországban, hogy megragadják a világ arany - és cserélje ki a kötvények esetében -, hogy nincs arany-fedezetű deviza veszélyeztetheti Pénzügyi zsarnokságról .
A hét pont, a Georgetown University professzora, Dr. Caroll Quigley őszintén beszélt kérően és a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) a vágy, hogy "hozzon létre egy világot a pénzügyi ellenőrzési rendszer magánkézben, amely képes uralni a politikai rendszer és az egyes országok A gazdaság a világ egészére.
"Ez a rendszer volt, szabályozni kell a hűbéri rendszer híve módon a központi bankok a világ összehangoltan eljáró, titkos megállapodásokat érkezett gyakori személyes találkozókon és konferenciákon. "
A vasárnap, február 5, 2012, a Super Bowl félidő előadás szerepelt egy kirívó Illuminátusok rituális, tanúi 114 millió ember - a legnagyobb esemény a televíziózás történetének. Ezután láttam egy zavaró koporsó alakú fekete "áldozati tábla" a Salisbury katedrális.
Adler Károly elmondta, hogy ő akarta, hogy tegye közzé a történet egy CIA-ügynök, akinek feladata az volt, hogy ezeket a Federal Reserve-kötvények tengerentúlon - csak hogy neki hirtelen meghal, mielőtt tudott menni nyilvánosak. Minden az ő robbanó dokumentáció ellopták.
ALDRICH megerősítését, miszerint "fekete arany"
A 2,5 billió dollár Halksworth és Slamaj kötvények esetében 2003-tól előhozta Nottingham Egyetem professzora Richard Aldrich, amelynek kutatási megerősítette a CIA valóban eltávolítja az aranyat a kínai -, hogy megóvja a kommunisták.
Aldrich professzor megállapította, a kötvények használtak "való meggyőzése vezetői nagy bankok belső Kína, hogy részben a hatalmas készleteket az arany."
Továbbá, Aldrich a következtetésre jutott, hogy "[a Federal Reserve-kötvények"] újbóli megjelenése azzal fenyegetőzött, hogy emelje fel a fedelet is minősített aspektusait gazdasági hadviselés. "
A Phil Shannon áttekintése a Seagraves " Arany Warriors, megtudtuk, hogy ez a "fekete arany" titokban érdekében felhasználásra kerülő valamennyi amerikai elnök. 
Ennek célja az volt, hogy "avatkozzon be a politikai életben a szuverén nemzetek, vásárolni választásokat, amely aláásná a jogállamiságra, hogy irányítják a médiát, hogy végezzék el merénylet, rövid előírni Amerika lesz."

Minden jön a fej ... GYORSAN
November 3-án, 2011, láttuk a Bank of England határozottan elutasítja GATA Freedom of Information kérésére az arany swap - mondván, hogy zavarná a titkosságát a "lakossági ügyfelek."
Január 30-án, 2012, Martin Ellis kiderült, hogy öt nagy amerikai bankok mintegy belemenni a közelgő, "feketemunka" alapértelmezett. Ez a "megvan a lehetősége, hogy okoz egy második pénzügyi válság, amely megkövetelné jelentős pénzügyi beavatkozás."
A február 6, 2012, Bloomberg News kiderült, hogy több pénzügyi intézmény elérte a kritikus tömeget a közelgő kudarc.Ez magában foglalja a Bank of America, JP Morgan, UBS, Goldman Sachs - és az egész subprime hitel haza kizárás botrány.
Január 30-án, 2012, Alt Piac kiderült, hogy a Balti-Dry Index - 1 az egyetlen igaz mutatók a gazdaság - küld el ugyanezt a jelet azt megelőzően az utolsó két komoly piaci megrázkódtatások - 9/11 után, 2001-ben , és a "Lehman sokk" a 2008.
December 19, 2011, kiemelkedő kanadai pert meg - azzal a céllal, megszabadítva Kanada a BIS, annak érdekében, hogy visszaszerezzék a központi bankrendszer pénzügyi zsarnokságról.
A február 7, 2012, átfogó vizsgálat FBI bejelentette, hogy javasolja a Fox News telefon-hacking botrány lehet söpörte az utat az Egyesült Államokban - jelző jelentős visszafújás ellen mainstream média kontroll.
MÉG TÖBB KÉP BOND

Amellett, hogy a hét különböző források "értékű kötvény képek általunk most vizsgált, Neil Keenan küldött nekem mégsaját, első kézből kötvény kép, ahogy volt ez a vizsgálat befejezését. Vessen egy pillantást.

A peres
Joseph Riad benyújtott átfogó pert visszaszerezzék a lopott kötvények december 23-án, 2011.
Meglepő amerikai kormány megerősítette, hogy ügynökök Riad, hogy a kötvények valós - de aztán egy belbiztonsági tiszt elrohant a tizenöt milliárd dollárnyi őket.
Keenan benyújtott átfogó pert visszaszerezzék a lopott kötvények - nevében a Kuomintang / Sárkány család - a november 23-án, 2011. És ez az, ahol a történet arra a következtetésre jut.
Tudod kap másolatot a perben a következő linkről - helyileg mentett honlapunkon az Ön védelme és az adatvédelem.

A Sárkány 'családi pert
Január 18, 2012, Dr. Michael Salla egyike volt az első, kivéve a Benjamin Fulford, Courthouse News Service és ahonlapunkon, hogy írjon egy jó összefoglaló a Sárkány család / Keenan ügyben.
Egy rejtélyes billió dolláros pert nyújtott be november 23-án 2011-ben a US District Court a Déli Kerületi New Yorkban, azt állítja, hogy 145500000000 dollár értékű aranyat adott titokban az amerikai kormány a 1930-as években - a akkori kormány nacionalista Kína - megőrzésre. [1]
A perben azt állítja, hogy 1934 amerikai Federal Reserve Notes adtak ki a kínai kormány, és az arany át a Federal Reserve Bank. [2]
Azt állítják, hogy a teljes összeg csaknem egy milliárd dollárt, ami mind a tőke és felhalmozott kamat a 1934 Federal Reserve Notes volt, csalárd módon vett a felperes, Neil Keenan, egy ügynök a tulajdonosok - egy titokzatos ázsiai szervezet neve " A Sárkány család. "

AZ ESEMÉNY Chiasso
Itt Salla ismerteti két különböző kötvényeket bocsátott - és hogy ez milyen tényezőket figyelembe a mi történetünk.
Mi teszi a pert érdemes odafigyelni, hogy magában a megoldatlan június 2009 "Chiasso incidens", ahol két japán állampolgárt fogtak egy vonat Olaszországban a svájci határ közelében város Chiasso - miközben utazik 134500000000 dollárt az amerikai Federal Reserve jegyzetek, kötvények és egyéb pénzügyi eszközök. [3]
A "Chiasso esemény" magában foglalja egy külön, de egymást kiegészítő szett nagy címletű amerikai Federal Reserve megjegyzi, hogy van egy hasonló eredetű, a történelem és a tulajdon.
A US District Court pert az állítást támasztják David Guyatt, a szerző a The Secret arany szerződés , hogy a hiányzó második világháború korszakában nemzeti aranytartalékainak szándékosan kihagyták a nyilvános forgalomban ("fekete arany").
Továbbá, a per során kiderül összehangolt nemzetközi erőfeszítéseket mosására, Kereskedelmi és csalásra tulajdonosok vagy befektetők a kötvények és egyéb pénzügyi eszközök ellen hozott "fekete arany".
Egy nagyon impozáns lista a vádlottak

Azt írta erről az ügyről bizonyos mélységig első részében a vizsgálat, december 12-én, 2011.
A vádlottak listája igen impozáns: az Olasz Köztársaság, az olasz pénzügyi rendőrség, olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi, a Világgazdasági Fórum Ban Ki-Moon (vezetője az ENSZ) és az ENSZ is.
Én indult első részében ezt a vizsgálatot interjú Benjamin Fulford, akit telegraphing megjelenése Ez a per több mint egy évvel korábban megérkezett.
Azért annyira nem érdekelt Fulford mondta, hogy ez már pert támogatást a "jó fiúk" a Pentagon, akik most a többség - és ki szeretné használni ezt a pert, hogy segítsen jogilag legyőzni Pénzügyi zsarnokságról.
Azt akarjuk, hogy teljes, nyílt és nyilvános indok. Tettem én a legjobb, hogy segítsen megteremteni a feltételeket, hogy befejezzük ezt a folyamatot ... és megkezdi a tömeges letartóztatásokat.
Döbbenetes, VILÁG-átalakítása KÖZZÉTÉTEL

Ez az esemény lehet a legmegrázóbb pillanata és jelentős az emberi történelemben, ha valójában történik. Ez megnyithatja az utat közzététele sok-sok rejtett igazságokat.
Azt hiszem, a Pentagon, és a 138 nemzet pénzzel támogatja őket, a munkájukat - választ ad az együttes a nép akarata.
szabadság.
Miután elolvastam a perben Keenan, láttam, hogy nagyon összetett volt -, de néhány kisebb dolgot, mint például a Wikipedia idézve szerezni egy leírást a davosi Világgazdasági Fórum okozott nekem, hogy kétségbe létjogosultságát.
Én is felvették a kapcsolatot a Neil Keenan, majd Keith Scott annak érdekében, hogy tisztázni a félreértéseket. Ők biztosított számomra hihetetlen mennyiségű dokumentációt, beleértve a fényképeket, hogy legitimizálja a történet.
Többek között Keenan megkért, hogy megosszák a következő idézet veled, mert nagyon tanulságos.
Halálos ágyán WILSON kijelentette: 
"Én egy boldogtalan ember. Én akaratlanul is tönkretette hazám.
A nagy ipari nemzet által ellenőrzött rendszerét hitel. Rendszerünk a hitel koncentrálódik. A növekedés a nemzet tehát, és minden tevékenységünket kezében van néhány ember.

Azért jöttünk, hogy az egyik legrosszabb döntött, az egyik teljesen ellenőrzött és dominált kormány a civilizált világ.
Már nem a kormány a szabad vélemény, nem a kormány által meggyőződés és a szavazást a többség, hanem a kormány által a véleményét, és kényszerített egy kis csoport a domináns férfiak. "
By: Woodrow Wilson
(1856-1924) 28. amerikai elnök
Dátum: 1916
Forrás: tulajdonított. A hivatkozás, hogy aláírta a Federal Reserve Act 1913-ban. Valószínűleg egy összeállítás a 2 idézet könyvében The New Freedom, 1916.
ELNÖK INDONÉZ Soekarno
Ha meg akarod érteni a történelem mögött Ez a per, fontos tudni, hogy kié a történelmi jog , hogy az ázsiai aranyat, amit erőszakkal lefoglalták, és tegye "letétbe helyezett", a BIS.
Az ázsiai ország kapott Federal Reserve kötvények cserébe aranyat. Indonéz elnök Soekarno bízták ez az alap -, mint fő aláírója.
Technikailag Soekarno lett volna felelős, ahol ez a pénz jutna, és hogyan lehetne költeni.
Soekarno volt elég népszerű figura a nemzetközi napja - bár ő emlékére már nagyrészt elveszett az idő homokja, valószínűleg a média elnyomása.

A ZÖLD HILTON MEGÁLLAPODÁS
Ahogy az évek elérnie, Soekarno rájött, hogy az ígéretek a Federal Reserve és a BIS-nél ... ígéretek egy békés világ, újjáépítették a humanitárius projektek finanszírozása az aranyat a "betét" ... nem tartották. 
1963-ban, Soekarno emlékeztetett az arany a BIS és létrehozott egy új foglalkozik John F. Kennedy elnök jött, hogy hívják a zöld Hilton Memorial megállapodást.
Ezt a cikket küldte nekem Neil Keenan, mint egy kiváló áttekintést, hogy mi történt.
A zöld Hilton megállapodás
1963-ban, hogy az arany bízták gondjaira elnök Soekarno visszahívták a nemzetek - alátámasztásához kiadásának további amerikai dollár, a további megkönnyítése érdekében a nemzetközi kereskedelemben.
E megállapodás szerint, Soekarno (például a Nemzetközi vagyonkezelő jogosultja Gold) megkezdte a újrapozícionálása az arany, amely korábban bízták gondjaira az indonéz emberek, vissza a bankrendszer - hozzon létre egy alapot nélkülöz az a töredék US Dollar.
Kezdetben ez alapján kezelni választottbírósági a Háromoldalú Bizottság Arany Hágában - mint egy a döntéseket a nemzetközi közösség révén kormány képviselői az Innsbruck / Schweitzer Konferencia ... és a későbbi javítások.
A megállapodás értelmében az elnök által aláírt és Soekarno elnök John Kennedy, az ellenőrzést ezen eszközök lenne átengedni automatikusan, hogy az USA után a zuhanást erejét elnök Soekarno. Ez történt 1967-ben.
Végrehajtási utasítás 11110 - ÉS The Aftermath

Ahogy részlet folytatódik, megtudjuk, mi Executive Order 11110 - mely nagyon jól lett volna az utolsó szalmaszálat, ez vezetett a John F. Kennedy nyílt, nyilvános merényletet.
A potenciális E megállapodás vezetett Executive Order 11110, ki július 1963, amely biztosította volna a Department of the Treasury a hatalom kiállítására Egyesült Államok dollár. [Ez persze, tönkretenné a Federal Reserve.]
Számított két héten belül aláírja a zöld Hilton megállapodást, amely lehetővé tette volna, akkor a konszolidáció EO 11110, Kennedy meggyilkolták ... A Kennedy halálát, a hatóság nyújtott a Pénzügyminisztérium soha nem került fel ....
Az eszközöket helyeztek a nemzetközi kombinált Collateral fiókok alkotják a globális hitelpiaci eszközre.
Miközben egy látszólag ártalmatlan dokumentumot olvasni, annak megfelelő és teljes körű értelmezésével, A zöld Hilton megállapodás egyik legmélyebb között létrejött megállapodásokban elnöke bármely két ország a 20. században - és nagy valószínűséggel, a világtörténelemben.
[Ez] különösen így van, mivel ez a megállapodás készült között elnöke az Egyesült Államok és az ügygondnok a rejtett, de összesített vagyonnal a világ.
Ezek az eszközök nem a tulajdona az Egyesült Államokban, de a központosított javak felügyelete alatt egy központosított rendszer - a használható önállóan kell tekinteni a jobb a világ javára.
138 Nemzetek Szövetsége úgy határozott, hogy egy új rendszer, a Monacói Megállapodások
Az első része ennek a vizsgálatnak, megjelent december 12, 2011 , az egykori Forbes Magazin ázsiai-csendes-óceáni irodájának vezetője Benjamin Fulford szó, hogy e régóta fennálló probléma végül elérte egy fordulópont-pontot az 57 tagú szövetség találkozott Monacóban.
Ez a szövetség azóta duzzadt 117, 122 és most a 138 nemzet a következő hónapokban. Ez magában foglalja szinte az összes legnagyobb ország a világon kívül G5 nyugati elit tagjai - azaz az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Olaszországban, Németországban és Franciaországban. 
Együtt egyesítette erőit zsarnokság elleni küzdelem pénzügyi - és ez a per egy nagyon fontos része a folyamatnak.

BF: van szükségünk, hogy nyílt vita sok ember bevonásával. Ez vitát fog sor a fórumon 117 nemzet, a Monacói Megállapodások, akik beleegyeztek, hogy hozzanak létre egy új pénzügyi rendszer.
Ki kell jutnunk a G5 nemzetek és a műholdas országokat, hogy vegyenek részt ezeken a vitákon, így tudjuk a lehető leggyorsabban olyan új globális struktúrák helyett a korrupt és rohadt ENSZ, a Világbank, az IMF és BIS valamivel jobban tükrözi a az emberek a Földön.
Nem úgy értem, egy globális kormányzat. Úgy értem, egy közös szabályrendszer a bolygó mindannyian, a levegő, amit belélegzünk és mind az óceánok mindannyian használják. Nem valamiféle központosított ellenőrzést az Új Világrend rács. Rendben?
DW: Abszolút!

A velem készített interjút Neil Keenan és Keith SCOTT
Miután interjút Fulford és adott egy részletes, de hibás kritikája a pert, Neil Keenan és Keith Scott velem a kapcsolatot.Szerettem volna a végére a történet. Volt sok kérdés. Én nem cenzúrázott sem a válaszokat.
Találtam válaszok lenyűgöző, és ez drámaian megnőtt megértését szolgáló kérdések. Ez egyben az első nyilvános bemutatása írásbeli nyilatkozatok megjelenése óta maga a per.

MIK hitelesítő adatait?
WILCOCK: Meg tudod magyarázni, hogy miért Soekarno unokaöccse beveszünk átvételéről 1 billió dollárnyi lopott vagyonok? [Megjegyzés: Az érett értéke a kötvények által ellopott Daniele Dal Bosco a perben összesen 1 trillió dollárt.]
Mi az Ön adatait? 
Keenan: A hitelesítő adatok ebben a kérdésben, David, egyszerűek. Én folytatja a lopást a kötvények rám bízott a Sárkány család.
Edy Seno a Soekarno aláírta a Trust Trust Soekarno át nekünk, mert azt hiszi, hogy nekünk csak lehet sikeres helyreállításhoz, amit jogosan az övék is.
Edy Seno egy barátja Keith Scott és barátai. Mint Ön is tudja, vagyonkezelésében ezeknek az eszközöknek nem volt könnyű eljutni - egyáltalán nem.  
Dr. Edy Seno nem tetted velem átvételéről 1 trillió dollárt eszközök. Azok az eszközök voltak rám bízott a Sárkány család, és nem volt köteles fenntartani ellenőrzést felettük - nem veszíti el. 
A billió dollár volt, semmi köze Dr. Seno, aki felelős a Soekarno Trust. A Trust Soekarno átadták Keith Scott, én és egy másik (a legjobb, hogy elhagyja őt legyen egyelőre). 

Miért volt átfordítani az Ön számára?
Keenan: Miért volt átadta nekünk? Dr. Seno nem kapok semmilyen fiatalabb, és ő nem volt jól.
Seno volt a tulajdonosa örököse mondta biztosíték számlák, mint elnök Soekarno akaratát hangsúlyozza, sok éven át -, és láttam egy képzeletbeli százalék az indonéz emberek. 
Ő fáradt, és rájön, hogy mit is köszönhető népe soha nem lehet elérni anélkül, hogy peres. Ő álmai fejlődő Indonéziában tűnnek el, ahogy növekszik az idősebb - és azt szeretné, ha ez belüli életében.
Ő folyamatosan kap quarterlies a UBS, amely alátámasztja számlák és mi tartozott a Trust -, de annak ellenére, hogy a mandátumát tartja a bizalom, ott nem volt egy összegben történik.  
Soekarno M1 akiket a nemzet a világon, soha nem kapott egy százalék. Miért? Mivel a fosztogatás zajlik a nyugati világ!
Így kezdődött a kezdetektől fogva, és folytatódik a mai napig. A nagyon ugyanezek az emberek hoztak létre a pénzügyi válságot.
Ez egy ember okozta válság, és ők mennek ki az utat, hogy megteremtse a világot a saját képét. Úgy gondolják, ők a kiválasztottak!
MINDENKI VERSENYKÉPESSÉG az alapok

Keenan: Nem tudnak tagadni azt a tényt, hogy Dr. Seno az örököse ez a bizalom, amint azt a dokumentumot, és még a UBS nyilatkozatai - de nem adja ki az indonézek egy százalék.  
Ők megpróbálták megkerülni Dr. Seno és Soekarno Vagyonkezelői megy, közvetlenül az indonéz kormány - annak reményében, hogy tudnak-e találni a módját, hogy szükségtelenné teszi, hogy a Trust. Ez volt a feladat lehetetlen csinálni.
A Dupont család Montreal legutoljára ott néhány nagyon erős ember, és igyekezett meggyőzni a Suhartos adni nekik a kódexek - de nem kap semmit.
Az ok nagyon Seno fordult hozzánk, mert mi nagyon kitartó a mi küldetések tértek vissza, mi tartozik a Sárkány család.
Keith Scott lépett elő, hogy segítsen - és rávilágítottak a "BLACK SCREENS"

Keenan: Emiatt, valamint az a tény, hogy az emberek nagyon közel Keith Scott azt tanácsolta neki, hogy mi lehetett rajta segíteni, Keith volt hallgatni - és jött előre, hogy segítsen. Nem tétovázott, hanem az ő kísérlete, hogy jobban Indonézia sokat.
Így nyertünk másolatát könyve Kódok és Maklumat / jelennek meg, stb ... a titkos kódokat, hogy a fekete képernyők, hogy a Federal Reserve és a BIS használata nyomtatni pénzt a semmiből.
Ezek a könyvek és kódexek jelenleg is több helyen szerte a világon - és nyílik meg ha kell.
Ezek nem csak a kereskedelmi céllal, hogy ellenőrizze bizonyos pénzügyi eszközök, de ők is a legjobb formáját biztonsági érintett személyek számára.
Amennyiben ezeket a könyveket kell nyitni, a Fekete-képernyők követni fogja - és lesz egy hosszú sora nagyon erős ember pont a börtönbe.
Azt akarjuk, hogy mindent tisztáztuk

Keenan: Célunk, hogy ne tegye az embereket börtönbe. Csak azt akarjuk, hogy a dolgokat tisztáztuk, hogy a számlák és fog is működni mindenkinek - nem csak a kiválasztott kevesek, akik ellopták a beszámolóját túl sok éve.

Az IMF, a Világbank, a BIS és a sok szövetségi bank, Sarkozy, Blair, a bokrok és sokan mások is folyamatosan használják őket illegálisan.
A könyvek és kódexek felfedi a leplezetlen lopások megtörtént az egész múlt, a számlák, és tegye ki a tolvajok - de a valódi oka volt szüksége, hogy hitelesítse a lopott kötvények.

Tudnánk bizonyítani, hogy a kötvények valódiak?
Keenan: Azt hallottam, annyira, hogy hogyan fogják megvédeni magukat, arra hivatkozva, a kötvények nem voltak igazi, így meg kellett dolgozni annak bizonyítására, hogy tévednek. Én rendkívül sokat abba a világba, hogy én nem is ismertem eddig létezett.
Úgy éreztem, mint Alice Csodaországban eső - holott kezdetben Aggódtam, hogy mi a biztosíték számla volt.Fogalmam sem volt! Hála Istennek Scott, aki végül megadta nekem az a tudás van ma őket.
Ha mi magunk nem tudta bizonyítani, hogy a kötvények hiteles, akkor hol lennénk? 
Kaptunk legtöbb információt a különböző csoportokat, hogy ők igazi, de nem volt semmi a szövetségiek amely mint olyan (FRB).
Ha gyorsan felállt, és nem segítenek, akkor elvész -, és a lopást sem lehet teljes.
Nem volt más választásunk, mint hogy egyre mélyebbre és mélyebbre ásni, ami hozott minket újabb és újabb ebbe a nagy, sötét pénzügyi lyukat.
Nem volt félelmetes - ez volt zavaró. Hogyan igazolja a kötvényeket?
Küldtünk ki őket megőrzésre

Keenan: Sok volt ezek után könyveket, mert ki a világ Global Accounts, de valójában ennél sokkal több.
Most már őket. Elküldtem őket megőrzésre 6 különböző irányból az egész Nyugaton, és Scott elküldte őket az egész Keleten.
Ha bármi történne bárki részt ebben az esetben, ismétlem -, és ez magában foglalja, David, vagy Ben Fulford - szabályok vannak érvényben ezeket a könyveket meg kell nyitni ... és a Fekete-kivetítőkön követhetik.
Ezen a ponton hosszú sora nagyon erős ember lesz pont a börtönbe - mint korábban mondtam. 
Ismétlem, mindez nem a mi quest tenni az embereket börtönbe, hanem csak a dolgokat tisztáztuk -, hogy a fiókok és megfelelően fog működni. 
Fogjuk használni őket, ha meg kell, hogy hitelesítse a kötvények. Van sok dokumentációt, hogy a kötvények jó, de nem vesznek minden esélye. 

Ez lett NAGYOBB, mint ahogy valaha is képzeltük
Keenan: Mi, ügyvéd Mulligan, Scott és mások folyamatosan látható, hogy a szövetségiek majd húzza ki a szőnyeget szívesen alól, ha adsz nekik egy esélyt. Annak ellenére, hogy én vagyok elégedett az FBI részvételét ezen, lehet egyszerűen sosem lehet elég biztonságos. 
Bementünk egy biztosító megállapodás mi lenne folytatni a harcot, hogy mi a lopott pénzügyi eszközöket vissza hozzánk - és harcolni fogunk azért, amit annak köszönhetô Soekarno Trust is.
Ez soha nem volt az eredeti szándék, de az alábbi Alice nyomában mentem, háztól-házig. Azt találták, hogy az egész világ illegálisan használt bizonyos csoportok segítségével ellenőrzi a számlákat Soekarno Trust.
Ez akkor lett nagyobb, mint amit valaha elképzeltem. Ez volt a James Bond thriller, David - és az egyetlen James Bond tudom él Kaliforniában. Úgy tűnik, mintha ez a szalma, hogy a sok ital moccan világszerte.  
Dr. Seno megbízott minket a számlák - látta, amint mondta, hogy ez volt az első alkalom életében látta valaki állást.
Hála Istennek, Keith Scott volt képes dolgozni ez a ki az ő kedves ázsiai barátait. A könyvek és a fekete képernyő, és még a zöld Hilton megállapodás egyértelműen azonosítani a lopott kötvények.

Láttál az arany magad?

WILCOCK: már személyesen láttam valamelyik "off-market" ázsiai arany Fulford és mások utalnak, és megerősítheti, hogy valóban létezik?
Keenan: társam Keith látta. Nem off-piacon, de a főkönyvi - ez csak az emberek nem tudnak róla.
Küldök neked egy fényképet az egyik raktárban. A Thaiföldön.
A bunkerek és alagutak és hajók léteznek, és Al Gore unokaöccse Bruce van ebben a pillanatban próbálok dolgozni is.Az emberek azt hiszik, hogy nem vették nyilvántartásba, de vannak. Ez mind része a Global Accounts és regisztrált.
Még az arany a hegyekben a Fülöp-szigeteken van bejegyezve. A japán regisztrált mindent. Ez mind a Garuda zöld Hilton megállapodást. 

Ha megnyered a pert, Mit szándékozik tenni a teljesítés?

WILCOCK: Mit szándékozik tenni a települést, meg hogy tényleg kell fizetni, mint az aláíró a Kuomintang / Sárkány család?
Keenan: nincs település ebben az időben, és semmi okunk azt hinni, amíg valóban történik - de tudom, hogy a szerződéses kötelezettségeket, amelyeket nem tudok senkinek feltárni.
Csak azt tudom beszélni magamnak, és mit fogok csinálni, amit kapok - és ez az ingyen energia fejlesztésére és az új technológiák. 
Ez a cél jött létre, még mielőtt a kötvények loptak.
DANIEL DAL BOSCO megpróbálta ellopni a kötvények

Keenan: Ami azt illeti, a tényleges tolvaj Daniel Dal Bosco ott volt velem a gyárban, ahol ezeket a technológiákat dolgoznak ki. 
Azóta megpróbálta kijátszani minket oda az ő cronies is - megpróbálja rávenni őket, hogy dolgozzanak vele együtt a szabad energia. 
A barátaim mindent tudni Mr. Dal Bosco, tehát a hívások emberek, mint Mr. Santi és mások esik süket fülekre talál.
Ő már tönkre magát, amennyire én tudom - és a nyilatkozat arról, hogy ő csak átvette a kötvényeket, így lehet, hogy vissza a jogos tulajdonosnak nem repül, látva a jogos tulajdonosok a Sárkány család.
Dal Bosco és a OITC / Értékesítési és David Ray Dam sikertelenül megpróbálta elhelyezni őket kereskedelme 2010.
Ez mellett a 100 millió USD, felajánlották, hogy menjek el (ez volt osztható a Dal Bosco). 

Nyével az ügyvédje SEEN PROOF, hogy ez egy hiteles pert?
WILCOCK: az Ön ügyvédje William Mulligan mutatták bonafide, tagadhatatlan bizonyíték arra, hogy ez egy hiteles pert?Le tudnád írni sem, hogy nekünk olyan általános fogalmakkal?
Keenan: William Mulligan az egyik legjobb ügyvéd az Egyesült Államokban, és jön egy hosszú sorban szakmai jogászok.
Talán nem lesz ott az első oldalakon a papírokat, de hát ő nem egy kazár [Illuminátusok]. Az újságok folyamatosan táplálkozó saját, de soha nem a miénk.
Lehet, hogy nem hallottak róla, de ez nem jelenti azt, hogy nem volt ott - csendben folyik arról a nyerő módon.
Az én szememben, aki kiérdemelte a Wild Bill becenevet, látva kijön a Guns Blazing - ahogy tetszik.
A másik oldalon, láttam őt szenvedélyesen bánni az emberekkel. Ő azon kevesek egyike, amely képes eljárni az ügyben, mint ez.
Most, hogy vette az ugrást ebbe a Wonderland finanszírozási ahogy én is tettem, sokszor dühös le engem - de ő gondoskodott arról, hogy minden mögött pedig a bizonyítékokat és tényeket, mielőtt a nevét a panaszt.

Mi tartott ilyen sokáig?
Keenan: A várakozás engem őrültek, és ez az, ami elvitt minket olyan sokáig - de a végén ez volt a helyes dolog.
Olyan sokan kérték Mikor fog eljutni be? Fogalmam sem volt. Everytime We egyre közelebb kerültem úgy tűnik, megvan tovább. Új információ érkezik gyakran, és nem egyeznek meg azzal, amit mi már.
Szóval lenne vissza a rajztábla. Mindent meg kellett egyeznie - és mi volt, hogy a bizonyítékok biztonsági másolatot készíteni mindent, amit igényelt.
Eltartott egy sokkal hosszabb, mint szerettem volna, de nem volt más választásom, ha azt akartam, hogy folytassák ezt.El tudom képzelni, hogy oly sokan remélték, hogy én is elengedni.

TELL US INFORMÁCIÓ Bill Mulligan
Keenan: A cég maga már kb több mint 100 éve (azt hiszem), és nagy része volt a sok fejlesztés New Yorkban. 
Bill apja jó példa az ő törzskönyve: dékán Fordham Law School és a szövetségi bíró a Déli Kerületi NY. Jön egy jó hosszú vonalat a jogászok és a szakemberek.
Justin segédje is nem nehézkes, és ő folyamatosan ellenőrizni a dolgokat, hogy biztos ne térjenek nem a mi természetesen. 
Olvastam, amikor ügyvédi kijelentette, ez nem lehet egy polgári pert, látván, túl sok adtak el túl gyorsan.
Ők biztos , hogy nem lehet egy polgári pert - és adunk, amit adtunk el részeként annak a stratégiának?
Mi van, ha ez mind megvan, és lőnek az anya Lode?
Vagy lényegében ügyvéd Bill Mulligan lehet csak, hogy sokkal élesebb, mint amennyit valaha is elképzelni őt.
Ő egy okos ember. Hiszel egy intelligens ember, aki nem tartja a legjobb az utolsó? Döntések, döntések!!
Jó volt, hogy Bill kiabált, hogy maradjak online és nem ámokfutását követően a rosszfiúkat. amit mindig is tettem. Bill volt az, aki megértette, mit kellett tenni, és hogyan kell csinálni.
Keith Scott is dolgozott sok-sok órát próbál, hogy ezt a jogot. Ő volt a világ más, mint az enyém, amely tartalmazta az információ kincs troves - hasonlóan a tényleges eltemetett kincseket. Olyan világ volt ez a sötétség, hogy ismeretlenül az átlagember, mint én.
Meddig tart már, hogy ennek előkészítésére jogi dokumentum?WILCOCK: Körülbelül hány óráig vagy napig tartott, míg a csapat ennek előkészítésére hatalmas, 111 oldalas jogi dokumentum?
Keenan: töltöttem 20 órát naponta, hiszen június 2010-ig azt benyújtották. Megnéztem minden szikla alá, remélve, hogy talál valamit. Nem egy pillanat volt könnyű.
Amikor Dr. Seno adta a jogot, hogy a Trust Soekarno november 6-án, 2011, valamint a könyvek, végre tudtam hátradőlni és pihenni egyszer láttam megerősítette a kötvények. 18 vagy 19 hónapos folyamatos törekvés végül véget ért.
Az egyetlen probléma az volt, hogy erősítse meg a kötvényeket, akkor meg kell nyitnia a könyvek és a képernyőkön.Amikor ezt tesszük, akkor csak a pokol elszabadul - ahogy felfedi a nevét és bejegyzéseket, akik illegálisan használták a számlákat. 
Bill Mulligan olyan sok órát dolgoztak, nem tudom elmondani neked.
Azt hittem, egyre közelebb a panasz benyújtását számos alkalommal, csak hogy megtudja, hogy mi volt, több információt, hogy ellentmond, hogy mi volt. Meg kellett, hogy menjen vissza, és csináld újra és újra és újra. 

HÁNY TERVEZETEKRE?
Keenan: Azt hiszem, Bill mondta, az 18 Vázlatok a panasz, mielőtt végleg érzi elég kényelmes ahhoz, hogy nevét rajta.
Meg kell értenie, hogy ez nem csak egy kifogás, ahogyan egyesek azt mondta - ez egy nagyon jól átgondolt panasz, és van egy módszer, hogy a Madness. Bill, hogy ügyes!!
Amikor nem látta többé nyerni, és tudta, hogy mi lehet hitelesíteni az egészet, ha szükséges - (ez a kapcsolat a Garuda Zöld Hilton megállapodások is) - ez akkor volt, amikor Bill be azt.
Keith Scott tolta ezt a domb felett az ő segítségét. Nem lehetséges, hogy odakint valaki megérti a biztosíték számlák, mint ő.
Keith van olyan veleszületett érzés a banki és a számokat, és úgy tűnik, hogy ezt a fordulatot, ami mágikus dolgokat.Scott nélkül, nem lenne Indonéziában. Ő volt az, aki ismét hozta nekem, mi volt szükség, hogy ezt a kész fájlba.
Úgy tűnik, mintha örökké tartott, és vettem, hogy alszik a kanapén - nem akarta felébreszteni a feleségem fel minden alkalommal a reggel. Szörnyű volt, és soha nem akarom csinálni újra.
Mindez véget ér valamikor - vagy a végén, és megszületnek a megfelelő módon.

NEM CSAK A vádlottak "MAKE IT menni?"
WILCOCK: Nem lehet a vádlottak csak "teszik elmenni" köszönhetően korrupt bírók, a média blackout, és / vagy hiányzik a megfelelő joggyakorlat, hogy megfelelően kezelni egy ilyen hatalmas, nemzetközi botrány?
Keenan: Biztos vagyok benne, sok minden történhet, de általában szövetségi bírák nagyon büszkék vagyunk, hogy kik ők és mit csinálnak.
Én úgy gondolom, hogy ez az ügy a bíró Legacy. Érthető, hogy az ember azt hiszik, hogy a pofon, hogy ezt -, de csak egy jó bíró, hogy ez megvalósuljon. Ezek nem minden korrupt.
Mivel a média blackout, nem ez ami most történik?
Anélkül Benjamin Fulford segítségével, soha nem lett volna képes pumpálni a srácok az információkat.

Honnan BENJAMIN Fulford RÉSZT?
Keenan: Benjamin is részt személyesen. Mint kifejtette, azt akarta tudni magát, mi folyik.
Ő vizsgálta az ügyet közvetlenül a Dal Bosco beszél. 
Még azt is repült Olaszországba, hogy találkozzanak a P2 szabadkőműves páholy - csak meg, hogy az olasz pénzügyi rendőrség azt mondta neki, a kötvények valódiak, de loptak el tőlem. 
Aztán megpróbálta megölni a Benjamin mérgezi őt. Hála Istennek, ő kiszállt onnan időben. 

A pletyka MILL HÍREK KAPCSOLAT
Keenan: Még a Hobie RMN (Rumor Mill News) kaptam egy nagy kéz ebben. Látom, nem voltam egyedül -, és nem tudtam volna ezt ütött nélkül irattárba mindenki hozzájárulást.
Ez volt az, ahol RMN Eladó tette felvételét a vádlott bűnösségét.
Én cselekedtek ostobán, folyamatosan, hogy dühös rá. A férfi válaszol tartani, így én csak rámenős. Végül felrobbantotta, és hagyjuk, hogy minden erejét -, hogy mutassa meg neki egy-jobbá nekem.
Ekkor bementem a csend. Volt neki. Nem volt szükség több felfedezést - amit épp elismerte bűnösségét. 

EZER milliárdjai
Keenan: Apropó Benjamin, minden tiszteletem meg kell jegyezni, hogy a 371 billió nem a teljes összeget belül található biztosíték számlákat. Nem egészen. Ez Ezer billió!
Biztos vagyok benne, Keith Scott mondaná ugyanezt.
GIANCARLO BRUNO AJÁNLOTT 100 millió dollárt - NEM ENSZ főtitkára, Ban Ki-moon

Keenan: Más, az ENSZ főtitkára, Ban Ki Hold soha nem ajánlottak nekem 100 millió dollárt, mint Fulford volna véletlenül adni.
Az a személy, akinek a nevét már nem Dal Bosco a haver Giancarlo Bruno, a World Economic Forum - amint az a pert. 
Bruno egy másik személy, akivel még soha nem beszéltem, de sokan mások.

Könyve kódok is rendelkezésre áll, de nem látta WILCOCK VAGY Fulford
Keenan: A Power of Attorney Indonéziából, három név: Scott, az enyém és egy másik, aki nem kéri, meg kell nevezni a biztonság érdekében. 
Más, mint az emberek küldtünk a Book of kódok, nincsenek mások, akik őket tőlünk.
Azt hiszem, Benjamin bajba, arra hivatkozva, ő őket, holott már van egy pár hasonló oldalak, mi van, David.
A könyvek jó kezekben van, és ha szükségünk van rájuk, akkor elérhető lesz.

HA a kötvények nem lopott, mindez nem történt volna
Keenan: Mindez azért történt, mert a Dal Bosco, Eladó, Dam és a OITC - az Office of International Treasury Control, amely segített kezelni a pénzügyi biztosítékokról szóló számlák nem hivatalos ENSZ Alapokmánya - bár ők állítják, hogy 1.
Ők azok, akik felelősek azért, tegye oly sok ember él. Ha nem lopott a kötvényeket, ez soha nem történt volna.
Kinyitották az ajtót, tudván, hogy ők mások dobott Tűzvonalban - de folytatódott frivolously gondolkodás nélkül a következmények. Soha nem volt semmilyen tervem az, hogy ez megtörténjen.
Végül, ha az ügy valaha is elutasította, sok lehetőség. Kétlem, hogy ez valaha is megtörténhet, látva ennek fontosságát, hogy az USA ....

IS a mainstream média vétkes, ha azok nem veszi fel ezt a történetet?

WILCOCK: a mainstream média is bűnös, ha azok nem jelentik ezen, most, hogy ez egy megerősített jogi panaszt nyújtott be a bíró Holwell a Déli Kerületi Bíróság a New York 11-CIV-8500?
Keenan: elhagyom ezt a választ, David. Te jobban tudod, mint én, hogy lehetséges, hogy azok, akik futnak a banki Cabal megy dolgozni, és nem is elnyomja a tinta, hogy kiírja a hírek vagy a papír is.
Nekik van a keze mindenben. Szó szerint irányítani a világot.
Azonban én úgy gondolom, hogy a média végül vedd fel -, és kezdjük el felvilágosítani az embereket, hogy éppen mi történik az egész, és nem csak ebben az esetben. Ismét csak egyetlen kezdeni.
Vannak kiadók alapelvei, akik nem akarnak látni a világot összeomlása a kezében kevés.
Amikor nem kezd nyomtatni a tényleges igazság, úgy vélem, változás fog történni. Addig ez csak egy kérdés, hogy a dolgok rendesen a helyére - beleértve ezt a pert.
Remélik, hogy ez egy lassú fordulatot - ahogy kiteszik sok mit tekintenek szentnek. Ne feledje - ők irányítják a médiát iparág maga. Nézd meg, mi történt a Super Bowl félidő show.

Van ismerete MONACO egyezményt?
WILCOCK: Van valamilyen közvetlen tudomása volt a Monaco egyezményt, egy állítólagos találkozó 57 nemzet partjainál Monaco említett kiterjedten Fulford, és hogyan ezek a megbeszélések tényező ebbe a puzzle?
Keenan: Ez egy újabb kérdést vita - nem elsősorban a pert. Ez akár 138 nemzet most!
Azt mondhatjuk, hogy ha egyszer hallja nevüket hangosan, rá fogsz jönni, hogy egy ébredés egy hosszú, hosszú alvás.
Mindannyian büntették elég - de ne feledjük, a Land of the Blind, a félszemű a király.

Az igazi kulcsa ez történt Chiasso
Keenan: Az igazi siker kulcsa az, hogy mi történt Chiasso -, és a hatásokat, amelyeket az okozott.
Yamaguchi és Watanabe vettek őrizetbe a 134.500.000.000 dollár kötvényt Chiasso, Olaszország. Az olaszok ezután a Chiasso fogva Yamaguchi és Watanabe ellopni ezeket a kötvényeket / jegyzetek.
Nincs említés sem az adatbázisok ilyen letartóztatás, panaszt vagy bírósági döntés - de van egy olasz Alessandro Santi nevű, akik 16 hónap próbaidőt.
Yamaguchi és Watanabe minden évben kapott 3 mondat - távollétében.
A fej a pénzügyi rendőrség ellenőrizte az összes 3 adatbázisához és nem talált semmit. Ő is az összekötő Olaszországból Interpol, így nincs titkos fájlokat sem.
Nincs ott semmi - így mondani, mi történt. Miért szállítják mondatokat, amikor nincs így?
Ez egy pokoli történet - és ez teszi ki Olaszországban. Ez az, ahol a kötvényeket, a rám bízott is kötöttem ki, és hol vannak most.
Olvassa el a panaszt is benyújtott a Chiasso, és lehet kapni bele a részletekbe, hogy mi történt.

A Bretton Woods-i megállapodás
Keenan: A Bretton Woods-i megállapodás létrehozása volt a Fiat pénznemben rendszer -, valamint a gazdálkodási módszerek és az ellenőrzést a bankvilágban.
Ez hozta létre a Nemzetközi Valutaalap és az Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal - mai nevén a Világbank.
Bretton Woods semmi köze a vagyon, hanem létre a bankrendszer, hogy létezett 1945-ig tartott, és a 1970-es. 
Ebben az időben, a koncepció a bankok lopni nemzeti kincstárak került elő egy folyamat néven ismert értékpapírosítás.  

A ZÖLD HILTON MEGÁLLAPODÁS
Keenan: A zöld Hilton Memorial megállapodás a genfi ​​kötöttek egy megállapodást, John F. Kennedy elnök és a kijelölt tulajdonos-vezérlő a Nemzetközi Collateral Kombinált Accounts elnök Soekarno Indonéziában - több mint vagyon átkerül az Egyesült Államokban.
A folyamat a megállapodás 1961-ben kezdődött, és hozzálátott, hogy a megállapodás 1963.
Halála után Kennedy elnök, Lyndon Johnson elnök módosított EO11110, és egyoldalúan át a feladatot, hogy a Federal Reserve.
E megállapodás értelmében, hatalmas mennyiségű aranyat osztottak a kontroll az Egyesült Államok az elnök bukása Soekarno.
A megállapodás nem történt, míg 1967-ben, amikor Soekarno esett a hatalomból.
Ez az összeg az arany volt, majd a jelentősen megnövekedett, hogy valamennyi az arany és az arany értéke a kombinált eszközök Garuda Hilton Memorial megállapodás Jakartában.
Ez a megállapodás jegyzik, a nemesfém eszközöket rendelt a bankrendszer a Union Bank of Svájc 1972-ben - és az összes vagyon elleni amerikai dollárban.

Mi a helyzet a BIZOTTSÁGÁNAK 300 DOKUMENTUM?
WILCOCK: Egy a sok dokumentumok te küldtél engem ez a bizottság a 300 című azonos kód tanúsítvány megszűnése. Ferdinand Marcos elnök nevezi meg a dokumentumot tulajdonosa "Arany, ezüst, platina és más értékes elemek."
A dokumentum rámutat, hogy ez az arany tartják a "hegyvidéki és tenger alatti területeken a Fülöp-szigetek", és ez a helyzet "ingatlan és korlátozott".
A dokumentum azt is kimondja, a pénzügyi cél a "humanitárius és a Nemzeti Fejlesztési Program." A letéteményes intézmény szerepel, mint "az összes pénzintézetet a bizottság 300," és a hivatalos hely szerepel a "Top Secret és világszerte."
Keenan: David, az a személy, meg kell beszélni arról az arany Keith. Küldök neki egy példányt az e közlemény, úgyhogy tudja, hogy szüksége van a segítségére.
Tudnod kell, hogy Erzsébet királynő a feje a bizottság 300 -, és úgy gondolják, ez az ő kötelessége, hogy ellenőrizzék a világ! Milyen egy csomó hogwash, mi?
Ő még csak nem is fut Angliában -, és a Rotschild City of London, ő is kap beutazási engedély - és meg kell járni 6 láb mögött a polgármester. 
Ez egy négyzet mérföld London határain belül a banki központja a Rothschild birodalom. Azt, hogy a szabályok és megszeged a szabályokat - és amennyire az őket érintő, semmit nem tehetünk róla.
NEIL Keenan írásbeli MEGHÍVÓ Keith

Keenan: Keith, te vagy a legragyogóbb személy, amikor a Fülöp-szigeteken és a biztosíték számlák, stb Többet tud, mint bárki Tudom, és David Wilcock kíván tenni egy teljes nyomtatott.
Kérem, ismertesse a 900.000.000.000.000 és még sok nullát hozzá? Segíts neki a dolgokat jobbra.
David, akkor szükség van olyan emberek, mint Keith veled, ha kapcsolódik a Gold vagy banki. Tudja, hogy kívül és belül. Keith az én kedves barátom. Ő az, aki segített összerakni a pert illetően arany és banki stb
Megpróbálták megölni őt is -, de én hadd mondjam el róla.
Ahogy ezt írom, Ray Anya azt mondta, meg fog ölni Keith Ünnepek előtt - és én megyek, hogy egy korai koporsó. 
A jó öreg Keith is kapott Megszopattál által Ray Dam, látván, Keith egyszer dolgozott a OITC. Megint lesz hadd mondjam el róla. Különben is, a veszteség mindenki másnak a nyereség, mert Keith csinál egy bálna a munkát.
Keith David segíteni - kell neki, hogy a dolgok jobbra, és eddig senki nem igazán adott neki a húst, hogy menjen el a burgonyát. Tudod, hogy szól az én esetemben, és mi történt másutt.  
Sok sikert a cikket, Dávid. Keith az az ember, meg kell válaszolni minden kérdésre végleges. Ő most Vietnamban, így 4-én a reggeli ideje most van.
Kitalálni az időzítés, és a jó szerencse, ha összejött. Ő egy kincslelet tudás ez a cucc, és már részt rajta, azt hiszem, 25 éve.

Keith Scott: A VILÁG GOLD elkobozták az 1920-as, 1930-as és 40-es
Keith Scott: Kedves David, Az arany az Egyesült Államokba került átadásra a Federal Reserve 1934-ben. Az arany minden nemzet volt, megadta magát a központi bankok - és rajtuk keresztül a Federal Reserve.
A világ arany eltűnt a második világháború. Az intézményi arany a kormányok, hogy már leadni a polgárok, és az arany, hogy már visszatartott magántulajdonban voltak, egyaránt található, és erőszakkal által hozott csapatok.
Azok, akik nem teljesítik a törvény jelölték a fényképezéshez. Vagyonukat elkobozták - és ezt követően, hogy kivégezték.Ez az volt, hogy megakadályozzák hatalmas jóvátételi követeléseket keresztül jogorvoslatért.

CAN Belátjuk, hogy hét csatahajók ÁTHELYEZETT KÍNAI GOLD, hogy az USA 1938-ban?
WILCOCK: Van-e bármilyen módon be tudjuk bizonyítani, hogy a nyilvántartás online elérhető, hogy ez a hét csatahajók át Sárkány család arany az Egyesült Államokba, biztonságos vezetése 1938-ban, mint Fulford mondta? Úgy tűnik, ez fontos része a történetnek.
Az interjúban azt mondta, hogy Fulford kellett volna ki a hír abban az időben történt.
Amikor megpróbáltam keresni az interneten, azt bizonyítja, hogy a dolgok jutottak fej Japánnal portyázó Kínában 1938-ban, de eddig az egyetlen dolog, ez az arany, hogy a szállítmány jön a linkeket Fulford beszélni róla.

Scott: Nem, ez teljesen lényegtelen. Mit lehet mutatni az aranyat a rendszer a nyilvántartások UBS (Union Bank of Svájc) -, hanem közzététele is lenne tekinthető jogellenes, mivel azok veszélyeztetik a nemzeti érdekeket.
Tart még sok éven keresztül kezdjük megérteni ezeket a számlákat.

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS uralkodók kellett szembenézniük két szörnyű bajok 1921-ben

Scott: Úgy érzem, vannak további kérdések származtatható, hogy sokkal fontosabb, mint a történelmi rekonstrukciója az arany számlákat. Sok a legjobban rejtett marad, mert az rossz nekünk, hogy ítéletet a lehetőségeket amelyekkel a kormányok és az uralkodó 1921-ben.
Ők szembesülnek azzal a potenciállal, két szörnyű rossz. Nem számít, hogy hogyan nézzük, ők döntöttek, hogy még nekik lett volna szörnyű - de a fejemben, tették a helyes döntést, mivel az túlságosan alternatív volt, rettenetes, hogy még elmélkedni. Mi lehetünk nagyon kritikusak Így egy rendszer, annál jobb létre a világ javára, lehet eltéríteni a gonosz emberek igen gonosz tervet.
Ez megtörtént, le a háton és a NSA 5412 bizottság elnöke, aki vádolták Richard Nixon utak megtalálásában ellopni ezeket az eszközöket. Annyi lenne szükség hatalmas könyvet, hogy a teljes történetet.

Meg tudod mondani US INFORMÁCIÓ A találkozó 1921-ben?
WILCOCK: Értem a nagyobb összefüggésben Ön beszél itt - tekintettel arra, hogy az igazi kulcsot egyszerűen bizonyítja a hatalmas ázsiai arany valóságos kincs.
Én továbbra is keresi a módját, hogy érvényesítse az 1938-as szállítások, mivel Fulford azt mondja, hogy legyen az újságokban az idő. időpontja 1921 nem ismeri. Ha van valami, amit szabadságukban, hogy felfedje, ott bizonyulhat hasznosnak. Csak azért kérdeztem, ezekről az arany szállítmányok Fulford azt mondta, hogy kulcsszerepet játszott a T-dollár kötvények kérdés, ami megtörte a pert.

Úgy döntöttek, hogy kiküszöbölje az aranystandard WORLDWIDE

Scott: David írja: "Hirohito 1921 London" a Google. Ez volt alapvetően a legfontosabb találkozón Hirohito már részt vett.A London Anglia, ő folytatta, hogy Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország, Olaszország és Jugoszlávia.
Ezen az ülésen úgy vélték, a következményei a versailles-i szerződés - és az esetleges következményeit, hogy a szerződés.
Nyilvánvalóvá vált, hogy mindannyian, hogy az aranystandard volt az igazi előfutára az első világháború.
Az arany standard kellett szüntetni - és a pénzügyi rendszert kellett változtatni.

Nem lenne Endless War
Scott: Mint egy megértését a Jekyll-szigetek közötti megállapodás, ha a globális pénzügyi rendszer nem változott, a különbség a gazdagok között gazdag és szegény nemzetek nemzetek bővítené exponenciálisan.
Ez lenne elítélje a világot a háború a végtelenségig.
És ami még rosszabb, a világháború, az emberiség már bizonyította képességét, hogy elpusztítsák a technológia az emberi élet skálán soha nem látott. 
Így érthető volt a világ szélén az emberi önpusztítás. Belgium, Olaszország, Franciaország, Japán, Nagy-Britannia és Németország, valamint egy csapat amerikai bankok tulajdonában lévő Federal Reserve, dolgozott felé létrehozása Bank Nemzetközi Fizetések Bankja.
Azt is elhatározta, hogy központosítani globális értékpapír - és lehetővé teszi minden nemzet egyenlő hozzáférést. Ezt követték további találkozók és megállapodások, amíg a rendszer valósult meg.

Hogyan kerültél RÉSZT NEIL Keenan esete?

Scott: Az magyarázni bevonása Neil Keenan esetében, én megkereste Keenan kezdetben Fidzsi - miután felhívtam őket arra vonatkozóan, mit történt ott 2006-ban.
A fidzsi velem a kapcsolatot, hogy tudassa velem, hogy vették fel a kapcsolatot a Keenan. Ezután Keenan tanácsos kapcsolatba lépni velem, amit meg is tett.
Azt tanácsoltam neki, hogy a kötvények voltak, hogy a tulajdonjog a Sárkány család - nem kétséges. A Collateral számlák nem tudta tartani mind az eszköz és a számláló eszközök: nem tudja tartani az eszközt és a befizetési kötelezettség elleni eszköz.  Beszéltem Ray Dam óta többször tanulási e összeomlás, és tagadta az összes róla. Azt mondta, tudta, hogy a kötvények álltak át David eladó, és azt tervezte, hogy tegyük őket a kereskedelem.
Mondtam neki, hogy véleményem volt szüksége, hogy törölje ki a kötvényeket, és kap vissza Keenan, vagy ez a dolog lenne felrobbantani az arcán -, és óriási kárt tenne.
Ő csak annyit mondott: "nem vagyok érintett, és én nem tudok semmit róla." Én nem hiszem, hogy ez sem igaz. Azt hiszem, tudta, és hazudott nekem, amikor azt emelte az ügyet vele.
Mikor kezdett SEGÍTETT Keenan?

Scott: elkezdtem együttműködni Keenan, amikor rájöttem, hogy ez a bírósági ügy előidézheti egy nyílás a biztosíték számlák.
Ha sikerül nekik nyitott, képesek leszünk, hogy ki a feltöltődő által elkövetett csalások bankok, valamint a rendkívüli mértékben a költségeket, a nagyközönség számára.
Mi tetszett még az a tény volt, hogy voltam képes közvetíteni ezt a Neil.
Együtt, a jelen esetben, mint egy lépcsőfok, Neil és én (főleg Neil, aki egy briliáns stratéga,) már megtervezte, és kitisztítja az egész rendszer ki - és a hatályos változásokat, amelyek egyébként lehetetlen.

Hiszel AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK Tuk aranyat a Kuomintang 1938-ban?
WILCOCK: Srácok, ez fantasztikus dolog.
A legnagyobb kérdés, amit már most az, hogy Fulford még jó úton halad. Keith, Ön szerint az Egyesült Államok nem vesz aranyat a Kuomintang-dinasztia hét csatahajó 1938-ban? Ez a forrása a 134.500.000.000 a kötvényeket?
Scott: Nekem nincs tudomása, hogy bár ez hangzik jobb, mert abban az időben a japán már foglalt volt Mandzsúria.
Annak szükségességét, hogy az arany-re, ahol kerülhetett a kezébe a japán lett volna jó a fejében a kínai.
Ők biztosan nem vesz aranyat Kína, hanem az, hogy ez volt a hét csatahajók nem ismert engem.
Igen, ez a forrása a kötvények. Sok a fizikai arany Kínában, néhány Harbin és egyéb tételek Guanghou és Jünnan. Ez az egész könyv bekerül a globális rendszer.
Ahhoz, hogy a nagy hitel, a kínai kormány tiszteletben tartja a régi megállapodások, és tartsa biztonságos ez az arany javára a globális pénzügyi rendszer. Az emberek kritizálják Kínát sok mindenben, de ebben az esetben már nagyon tiszteletreméltó.

Fulford'S Focus elhárítását a Rothschild és a Rockefeller frakciók

WILCOCK: Nem vagyok biztos benne, hogy megérti Fulford mindezt még, ahogy még soha nem hallottam beszélni egy csomó dolgot mondasz, de ez jön össze nekem . Most próbálok minél több specifikus.
SCOTT: Azt hiszem, Ben van egy másik fókusz és ő is a saját napirendjét, ahol a történelem kevésbé fontos, hogy feltétlenül ez a változó a teljes gazdasági és geopolitikai rendszer.
Fő célja, megszüntetése a mögöttes hatalom a Rothschild / Rockefeller / Bush frakció.

Mi volt a valódi célja A Zöld HILTON megállapodás?

WILCOCK: The Book of Maklumat mutat összesen 900 trillió dollár az arany eszközök értéke alapján az arany 1963 dollár.
Zöld volt a Memorial tényleg csak egy kísérlet a Soekarno és Kennedy megtörni a hátsó Federal Reserve és elterelje a használja ezt a 900Q a ​​vagyon valami ellenőrzésén kívül a jelenlegi rendszer - tekintettel arra, hogy Soekarno volt aláíró ellenőrzése alatt a vagyon?
Scott: A zöld Hilton megállapodás volt, nem csak egy próbálkozás - ez volt a változó mátrix a globális pénzügyi rendszerben.
Eredetileg Kennedy célja, hogy megszabaduljon a Federal Reserve, és a Zöld Hilton megállapodás tette volna, hogy - mint az alapul szolgáló eszközök és a számlák a Federal Reserve volna át a kincstár.
Ez volt a terv, hogy nem tudott volna működni. Ez volna létre egy amerikai dollár lett volna az egyetlen kiemelkedő arany-fedezetű deviza.
Ez lett volna veszélyes, és volna visszavonni az egész teremtés célja a központi rendszer. Ez vezetett volna háborút.
Johnson legutóbb EO11110, és át az arany a Fedsystem. Az amerikai dollár lett a világ valuta által támogatott eszközök.

Vajon a EGYESÜLT ÁLLAMOK SZEDNI GOLD őrizetbe 1938-ban?

WILCOCK: Vajon az Egyesült Államok valóban aranyat vesz őrizetbe 1938-ban, vagy a kötvények ezt az öltönyt egyszerűen része a teljes tőke tartják a globális pénzügyi biztosítékokról számlákat?
Scott: Nem az Egyesült Államokban. A Federal Reserve volt, a kincstár útján. Ne feledjük, akkoriban illegális volt megtartani veretlen aranyat kívül a Federal Reserve System. WILCOCK: Ez egy sokat összerak, de azért köszönöm.Valószínűleg el kell végezni a szakaszok.
Van sok kérdést és azt kell, hogy valamit kapjunk ki most, úgyhogy valószínűleg kezdeni a Fulford interjú.
Scott: Látom, te egy komoly kutató, így örülök, hogy segítsen.

Tudna amerikai Ön véleménye DAVID GUYATT, adatai?
WILCOCK: Keith, tudná jótáll a pontosságát az alábbi adatok? Ez lenne az én következő kérdés. David Guyatt kutatási tűnik nagyon központi mindenre beszélünk, és azt szeretné, hogy a tanácsom.
Mintegy David Guyatt http://www.deepblacklies.co.uk/about.htm GUYATT: Miután 28 éves pályafutása a befektetési banki (tag AIBD) alapján a City of London, Dávid utolsó helyre volt társigazgatója és a kincstárnok forfetírozás részlege egy nagy nemzetközi bank.
56 éves éves, nős, három gyermeke van, és folytatja a pályafutását írásban a különböző médiumok, valamint a kutató és termelő tényszerű anyag számos kapcsolódó témákban ....
Scott: volt hiteles Guyatt sok dolgot, de nem igazán tudta, hogy a történelem mögött a rendszer - és ezért ő csak írt, amit látott.
DAVID GUYATT cikk szerint "The Secret GOLD szerződés" - és Scott MEGJEGYZÉSEI
The Secret arany Szerződés http://www.deepblacklies.co.uk/secret_gold_treaty.htm GUYATT: Mégis, a világ a pénz tart, és még sok más még sötétebb titkait. A legmegdöbbentőbb, hogy ezek közül a hivatalos adatok felfedése, hogy mennyi aranyat fennáll legyártani.
Ez, úgy látszik, azért van, mert megállapítást nyert, hogy két féle arany. A "fehér" aranyat bányásznak a Nyugat kis mennyiségben, és használják az alapját a hivatalos célokra.
A "fekete" arany az Orient nem hivatalos, ezért nem szabad megengedni, hogy létezik a könyv egyáltalán.
Ilyenek a nagy mennyiségű fekete arany, hogy már létezik ez a különös tény, soha nyilvánosságra került, az arany ára világszerte volna a mélybe zuhant - és ott is maradt örökre így tovább.
SCOTT: Igaz. A teljes mennyiségű aranyat jegyezni a piac mintegy 120.000 tonna. Az összes aranyat a rendszer (mint egy a rekordját UBS) több mint kétmillió tonna.
Két piac az aranyért

GUYATT: Ez azt eredményezte, hogy két külön piaca arany. Vannak hivatalos piacok értendők, és a pénzügyi sajtó, amely úgy tűnik, hogy nyitott és fenti fórumon (de, mint láttuk, nem).
Aztán ott van a fekete piacon. Mint arany maga a fekete piacon hosszú és koszos történelem. Ebből nincs idő grimier, mint a második világháború.

Scott: nincs piaca a fekete arany, mivel ezt tartják visszavonhatatlanul egy rendszeren belül -, és nagyban hozzájárul a világ valuták használata révén SDR (különleges lehívási jogok).
A rendszert eredetileg kidolgozott legyen méltányos, hogy minden nemzetnek, de Khazarian keresztül az irányítást a központi bankrendszer, az eredeti rendszer már teljesen eltorzította az érdekeit szolgálják a tulajdonosok a központi bankok. (Minden kazárok.)
Ez az, ahol minden elromlott.

A vetkőző Kína WEALTH

GUYATT: Beginning, 1935-ben, Japánban nekiláttak megfosztják Kínát vagyon. Ez a "nemi erőszak" bővült, a második világháború kitörése, amely tartalmazza az összesen 12 ázsiai nemzet.
A táv által összegyűjtött zsákmányt japán csapatok egyszerűen hihetetlen - mennyiségű arany soha nem is álmodott.
Ez volt a fekete arany, régóta felhalmozott a kínai. Szintén lopott volt nagy mennyiségű ezüst, platina, drágakövek és pótolhatatlan vallási tárgyak, néhány tömör aranyból készült, és egyes esetekben, beágyazott drágakövekkel.

SCOTT: Japán Ázsiában ... Németek Európában. Ezt tervezte 1921-ben. Ez elengedhetetlen volt.
A világ szükséges, hogy menjen egy Fiat pénznemben rendszer alatt, mint arany standard a szegény országok közötti szakadék és a fejlett országok csak akkor lennének nagyobb és nagyobb.
A megoldás az volt, hogy központosítani a jólét, bármilyen szükséges eszközzel, és távolítsa el a kockázatot, hogy a centralizáció fenntartása.
Így a magán vagyon lett az állami vagyon, és az összes szemben az eszközöket kiesett. Ez nem csak az történt Ázsiában, de Európában is - és az arany volt a második világháború centralizált.

TÉTELEKRE elásott kincs

GUYATT: Sok ilyen temették el a Fülöp-szigeteken 1943 és 1945 között. Összesen volt 172 japán császári temetkezési helyek töltött tele zsákmánnyal.
Az egyik helyszínen, kijelölt egy hármas 7 ("777") tartott az arany és más értékes zsákmányt a japán könyvelők at 777.000.000.000 ¥. Az uralkodó 1945 árfolyamokat, ez azonos az 200000000000 $.
Mellékelt volt az olaj hordónkénti tele laza gyémánt, összesen 150.000 karát. Voltak tucat japán "Triple 7" helyek elszórtan a Fülöp-szigeteken.
Voltak sok "triple 9" troves is, és egy hosszú listát a kisebbeket. Indonézia is tartott számos lenyűgöző japán troves kincs.
A Fülöp-szigeteken Ferdinand Marcos egyike volt azoknak, akik nekiláttak egy részének visszanyerésére a háború zsákmányt, amint a japán távozott ....


SCOTT: Minden regisztrált át a BIS. Japán alapító nemzet a BIS.
Marcos, mint például Hirohito volt, a rendszer szolgája.
Mikulás Romana volt vallatni az OSS tiszt. Mikulás Romana, mint ahogy már mondtam, az is a tényleges apja Imelda Marcos.
Van egy arc feltűnő hasonlóságot, ezért úgy gondolom, ez így van.
Azt is megmagyarázza, miért volt Marcos rávenni arra, hogy feleségül Imelda. Az egyik legerőteljesebb hajtóerejét Marcos alatt választotta elnökének a Fülöp-szigetek volt a Santa Romana, aki abban az időben dolgozott a CIA.
Marcos felesége volt Virginia Reyes, egy nagyon szép színésznővel, és négy gyermeke volt vele, amikor feleségül vette Imelda. Marcos volt egy másik három gyermek Reyes. 

GUYATT cikk szerint "A TITKOS TÖRTÉNETE JAPÁN második világháborús náci & GOLD" - és Scott MEGJEGYZÉSEI
The Secret Story of WWII japán és a náci arany (2002) http://www.deepblacklies.co.uk/the_spoils_of_war.htm GUYATT: A történet arról, hogy mi történt valójában a zsákmány kirabolták a nácik a második világháború alatt és a japán továbbra is az egyik legjobban őrzött titka az elmúlt 50 évben.
Kevés kívül megbabonázott köre kezdeményezett bennfentesek semmilyen tudás egyáltalán a valódi méretei mit lehet leírni, mint a legnagyobb leplezés minden időben.
Scott: Teljesen igaz.
GUYATT: De ez nem csak a közvélemény figyelmét mi is "történt", hogy ezt a zsákmányt a háború utáni években ez a legfőbb oka a nyugtalanság között a mindenkori hatalom.
Scott: Ez nem az, amit a közvélemény hiszi.
GUYATT: Ez a puszta nagysága kincset erőszakkal elkobozta a tengelyhatalmak, hogy az izgalom okozza.
SCOTT: Miért? Úgy kellett történnie, nem volt választás, hogy.
GUYATT: voltak a tényleges dollár érintettek száma is mutatta, ez nyíltan még kényesebb titok - az egyik, hogy kiállta a 100 vagy annál több év.  
Scott: Az a tény, hogy megköti a darabjait az igazi probléma. Nem lehet hibáztatni a tengelyhatalmak erőit, mivel ez része volt a jóváhagyott terv által készített valamennyi nemzetet, hogy kellett volna teljesíteni a tengelyhatalmak erőit.
Hirohito és a németek kerekítve a laza aranyat arra nézve, hogy veszélyeztetheti a Fiat pénznemben rendszer, valamint a központosított be a globális rendszerben.
A Fiat pénznemben rendszer nem együtt léteznek egy arany standard rendszer. Lehetetlen.
Ez azt jelentette, az arany kellett tűnnie egyetlen rendszerbe.
Ez lehetővé teszi, hogy valuták úgy tűnik, fiat, míg a jegyzési valójában arany-fedezetű méltányossági alapon.
Ezt látta, hogy a jó kereskedelmi, és jó a biztosító a világon pusztító háborúk ellen. Rövid távú áldozatokat kellett hozni a törekvés hosszú távú célja a béke és a biztonság.
GUYATT: Egy évtizedes propaganda kampány is szolgált, hogy összpontosítson a nyilvánosság figyelmét az aranyat loptak el a kormányok - az úgynevezett monetáris arany -, mint olyan eszközön fedési a nyilvánosság elől jóval nagyobb mennyiségű magántulajdonban lévő aranyat is, hogy ellopták.
Scott: Nem lopott. A államosították és központosított.
Az emberek lehetőséget kaptak arra, hogy lemondani aranyrúd és érme arany. Ez történt illegális birtokolni őket. Sokan úgy döntött, hogy nem adják át az arany, és fizetett, hogy a döntés az életében, így nem lenne lehetséges joga jóvátételi igényt.
Míg arany maradt szabadon elérhető, rendszerek volna kidolgozásra, nem számít, mennyire illegális, fenntartani egy arany-támogatott rendszer.
Fiat valuták és az arany-fedezetű valuták nem zárják ki egymást, ezért ölték meg Kennedyt. A németek takarították ki Európa és a japán ugyanezt tette Ázsiában. Az arany és egyéb fémek vettek végül a központi banki rendszere.
GUYATT: A nehéz köpenyét dezinformáció és a kettős-beszélgetés volt még egy réteget.
Azzal, hogy a reflektorfénybe náci zsákmány már a kezdetektől, a közvélemény figyelmét is kerüljék el az ipari méretű fosztogatás által vállalt Japán különleges zsákmányt csapatok az úgynevezett "Arany Liliom".
És ez, hogy itt a valódi történet lakozik ....
SCOTT: Egyáltalán nem. A mennyiségű arany és kincs által beszolgáltatott a németek is hatalmas, és az arany megadta magát a szövetségeseknek, aki küldte az arany a Fülöp-szigeteken, Hollandiában vagy Szingapúrba volt igazán nagy.
A koncepció, hogy a kínai feltéve, hogy ez az arany csak teljes képtelenség. Sok jött tőlük, és az összeg fosztogattak, nagy bár, elhalványul a jelentéktelenség képest, hogy mekkora összeg került sor átadásra.
Amennyiben úgy ítéli meg, hogy még a templomos lovagok arany, ami azonban el van rejtve a franciaországi Languedoc, behajtották és szállított ebbe a rendszerbe. Ez magában foglalja, hogy az arany érkeztek visszamenőleg egészen Salamon király. Ez volt összeszedte a Gestapo, átadták Argentínába, majd végül át a Fülöp-szigeteken.
GUYATT: a mennyiség az arany és más kincsek eltemették fenomenális volt. Japán térképészek térképek az egyes helyszínek, és megbízható könyvelők jelölt őket három számjegy - jelezve a jen értéke az arany, a gyémánt és más eszközök eltemetett minden.
Scott: Az összeg valóban eltemették fenomenális.
Még fontosabb, minden ország a világon hozzájárultak az arany ebbe ugyanabban a rendszerben, köztük olyan országokban, mint Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Nagy-Britannia, az összes európai nemzetek, Oroszország, Franciaország, India, Kína és Japán.
Bármi, ami lehetett volna használni, hogy támogassák a gold standard söpörték ki.

GUYATT: Egy honlap megjelöléssel ellátott "777" értékelték 777.000.000.000 ¥. A 1945 árfolyamok között ingadozott 3,50 és 4,00 ¥ a dollár, csak egy hármas 7 oldalon érdemes volt közel 200 dolláros milliárd - egy királyi váltságdíj minden mértékkel mérve.
Sok volt a tripla 7 ("777") oldalak, valamint a hármas és 9 kisebb telek.  
Scott: Az érték soha nem volt probléma. A teljes elsöprő fel semmit, hogy lehetne használni, hogy támogassák a gold standard valuta volt az igazi pontot.

GUYATT: Nemcsak ezek a számok alapján 1945-értékek -, amikor egy dollár volt, tényleg egy dollár - de akkor is, amikor az arany ára 35,00 $ volt egy uncia.
Ma az arany ára közelebb van a 300 $ egy uncia. De add, hogy ez a tény, hogy a Fülöp-szigeteken egyedül voltak temetkezési helyek több mint 170, és egy képet formák gazdag, így elképzelhetetlen, hogy szinte dacol hit. [I] [4]
SCOTT: 170 helyek csupán egy részét. Nem csak temették el a Fülöp-szigeteken és Indonéziában, hanem Kína, Laosz, Thaiföld, Burma, Kambodzsa és Malajzia.

GUYATT: A japán erők veresége a Fülöp-szigeteken 1945-ben, a projekt a legnagyobb titokban indított, hogy visszaszerezze az elhunyt Arany Lily zsákmánnyal.
Ezt a projektet alá a napról-napra ellenőrzése kapitány Edward Lansdale és az OSS operatív Severino Garcia Mikulás Romana .... A CIA később mind a tisztek toborozni.
Scott: Részben igaz. Lansdale élén a létesítmény a közép-számlák tényleges szerkezete. Ez hozta létre a nemzetközi kombinált biztosíték számlák ellenőrzése alatt Soekarno.

GUYATT: Az elkövetkező években számos helyszínek kifosztása volt található, és a lopott vagyonok vissza.
Az arany, drágakövek és egyéb kincset helyeztek több mint 170 bankszámlák elszórva több mint negyven ország - akik mindannyian aláírták az 1944-es Bretton Woods-i megállapodást.
Összességében, a visszanyert zsákmány vált ismertté, mint a Fekete Sas Trust vagy alap.
Scott: Az összes főbb helyszínek kincs jegyezték a nemzetközi rendszerbe a japán jóval azelőtt soha Lansdale jött.

GUYATT: Még a mai napig, a puszta említése a Fekete Sas Alap okoz kényelmetlenséget, és az egész tárgy marad köpenyes hivatali titoktartás.
Például egy 1999-es beszélgetés során erről a témáról, egy magas rangú bankár ismeri a létét és intézkedéseit a pártkassza figyelmeztetett:
"Ha meg szeretnénk vitatni egyes kérdéseiről katonai program finanszírozás az interneten, lehet, hogy ezzel ellentétesen több törvények és rendeletek - mind az Egyesült Államokban és minden a NATO-tag hatáskörébe."  
Egy ritka LIE

GUYATT: A hivatalos adatok szerint, a jelen kötet a föld feletti arany készletek körülbelül 142000 tonna. Ez, azt állítják, számolja az összes aranyat bányásznak több mint 6000 éves. [Ii] [5]
Ezzel szemben ezek a számok, csak egy a sok "777" Arany oldalak Lily tartott volna, egy konzervatív becslés, felfelé a 90000 tonnát. [Iii] [6] ....
Scott: Több, mint két millió tonna volt összesen.

GUYATT: A legfontosabb, hogy megértsék a titok, amely felöleli ez a történet, hogy sok - talán leginkább - az arany, amit kirabolták Japánban és Németországban már "fekete" aranyat, hogy hivatalosan nem létezik.
Következésképpen, amikor az Egyesült Államok újra kirabolták, ez a fém, ezt úgy teszi teljes titoktartás.
Nem csak ott volt a félelem, megbénítják az arany ára - és a világ gazdaságának vele - volt, hogy felfedezték, hogy a monumentális mennyiségű aranyat létezett, továbbá a hivatalos állományok, hanem a felhasználás, amely [az arany] az volt, hogy kell helyezni követelte titok is.
SCOTT: Igaz.

GUYATT: Hogyan mesés mennyiségű arany állnak fenn, amikor a világ összes bankárok és közgazdászok is azt mondják, hogy ez a fém olyan ritka? A válasz prózai, mint ahogy azt elítélő.

Scott: Mert ez az, amit ők tanítottak, hogy amit tudnak, és kineveti a lehetőségét, hogy valamit másképp.
Azok legtetején jobban tudom, de soha nem beszélnek, mert ők tartják, hogy elhallgattassa a saját büntetendő cselekmény.

GUYATT: Bányászat források azt mutatják, hogy akár 30%-os éves termelése arany csendben beszűrődött a "magán-piac" és nem, tehát hatással van a hivatalos adatok.
Az elmúlt években, off-értékesítés a bányászatban számoltak be olyan magas, mint 80%.
Az okok értékesítése a magánpiacon változatosak, de a központi egyik az adózás elkerülése.
Ezen kívül, mint már említettük, arany termelése a volt Szovjetunióban - a világ második legnagyobb termelője után Dél-Afrikában -, és hogy Kína és Délkelet-Ázsiában még soha nem szerepelt hivatalos statisztikák aranybányászati ​​....
SCOTT: Igaz.

GUYATT: A teljes mennyiség az arany temették el a Fülöp-szigeteken a második világháború idején számoltak be, hogy több mint 1 millió tonnát - vagy durván 90%-át a világ "tényleges" arany raktáron. [Iv] [33]
Folyamán egy hétéves vizsgálat tárgyát, e sorok írója felhalmozott információkat különböző forrásokból ez valóban arra utal, pontosabb adat. Más szóval, a hivatalos statisztikák jelentik a szerény 10%-a valóság ....
SCOTT: 10% nem is olyan messze az igazságtól.

GUYATT: Létrejötte óta 1954-ben (ugyanabban az évben, a londoni arany piacon újra lezárását követően 1939-ben) Bilderberg volt egy nagy német képviselete az évek során ....
Scott: A háború utáni Bilderbergers a nácik. Ők együtt a brit, európai, amerikai náci társaik, és dolgozunk felé One World kormány.
A szabályozás a banki és hozzáférést biztosít az elszámolás alapja a lehetséges megvalósításához az őrült álom.

GUYATT: A Trilaterális Bizottság - amely lehet mondani, hogy a Bilderberg csoport öltözött másik ruhát (tagság magában foglalja a kritikus japán elit) - már mélyen benne fekete arany szerint több számlára.
Mielőtt az kiszorítása Ferdinand Marcos, mint a Fülöp-szigetek elnöke, képviselői a Trilaterális Bizottság megpróbálta rábeszélni, hogy adja át 63000 metrikus tonna aranyat nekik.
Marcos nem tetszett a feltételeket bemutatott és tagadni. Néhány nappal később az elnök uralma ért hirtelen véget. [V] [40]
SCOTT: Igaz.

GUYATT: De az utolsó szó bevonásával a Trilaterális Bizottság aranyat zsákmányoltak származik Goldfinger úr maga - Severino Garcia Mikulás Romana.
Halála előtt 1974-ben, Sta. Romana mondta a feleségének, hogy ő volt a rangidős tagja (sőt, azt állította, hogy a feje), a Trilaterális Bizottság, hogy ő mondta, "ellenőrzött World Finance."
Azt is elárulta, mélyen részt vett egy titkos társaság az úgynevezett "Illuminátusok", amely azt állította, már elindított egy ötven éves tervet "sarokba szorítani a nagy részét a világ arany-ellátás." [Vi] [41]
Scott: volt felzárkózott között lenni az ilyen világítótestek. Minden igaz.
Szemelvények GUYATT cikk szerint "Hirohito arany" - Keith Scott MEGJEGYZÉSEK

Hirohito aranya http://www.deepblacklies.co.uk/hirohitos_gold.htm GUYATT: Működési parancsnoksága alatt egy királyi herceg a császári háztartás, egy rendkívül titkos egység feladata az volt, módszeres kifosztása Délkelet-Ázsiában.
A projekt az úgynevezett "Arany Liliom" - névadója által írt verset Hirohito császár.
Az egység kifosztották például mélységesen nagy mennyiségű zsákmányt a Kína és Délkelet-Ázsiában, hogy miután a háború vége, a nyugati elhatározta, hogy titokban tartja tevékenységét.
A keveréket a félelem, kapzsiság, a közelgő hideg háború és egy hatalmas komplexum nemzetközi korrupció mögött ült, ezt a döntést.

Scott: Nem teljesen igaz. Közvetlen parancsot foglalkozik a kincs volt altábornagy Sigenori Kuroda.
Chichibu volt, mint egy könyvelő, a császár. Hirohito már vállalt szállítási arany és adattár információt a központi rendszer a BIS. Ő pontosan ezt tette.

GUYATT: cinikusan elfeledett volt a borzalmas halálát szövetséges hadifogoly kicsoda kellett építeni alagút komplex rendszerek és egyéb földalatti értéktárak, majd élve eltemették a zsákmányból.
Az egyik ok talán, amiért a történelem majd ezt rögzíti, mint az egyik leginkább robbanásveszélyes történeteit a második világháború, hogy valaha is mondtam ....
Scott: Több ezer filippínók és japán is meghalt.
Emlékszem, alagút megnyitása Camalaniugan Észak-Luzon, ahol bunkerek épültek ki az alagútba. Én elrendelte, hogy a munkások, hogy távolítsa el mindent, de hard rock.
Találtunk homok, körülbelül öt láb széles és két méter mély csupa vér - és futott néhány száz métert. A bűz és gáz, akkor is 40 év után, borzalmas volt.
Amikor megkérdeztem, Kuroda, mi történt, azt mondta, hogy mindenki, aki dolgozott az alagút öltek meg ott, így lelkük lenne védekezni, mit adtak életüket.
A bejáratnál az alagútban is találtunk vért. Azt mondták, hogy lett volna a mérnök, felesége és gyermekei, akik ott lefejezték. Kuroda, majd megölte a katona, aki megölte őket.

GUYATT: 1944 januárjában, amikor világossá vált, hogy a szövetségesek megnyerik a háborút, magánpecsét Kido találkozót hívott össze Japán vezető befektetési bankárok, hogy tanácsot adjon a trónra, hogyan lehet megőrizni a vagyont a császári család.
Scott: Ez igaz, de vonatkozik kincset létrehozásához használt alapok átépítették Japán a modern ipari állam lett.Ez már előre megállapodott a háború előtt. Valójában ez volt az vezetését a megállapodás készült Hirohito 1921-ben.
GUYATT: A szerzők megy, hogy felfedje, hogy amellett, hogy nagy külföldi befektetések és részesedések, a császár hatalmas portfoliója arany, ezüst és platina lett "mellett tartott különböző burkolatok a boltívek a bankok Svájc, Svédország, Vatikán, Portugália, Argentína , Spanyolország, Nagy-Britannia és az Egyesült Államokban. "
Scott: Nem ez volt a császár személyes portfolió, de aranyat hozott be a rendszerbe - és a rendszer fenntartásához felhasznált megállapodást, Hirohito készült.
GUYATT: A veretlen, hogy nem lehetett mosni az időt kamionnal egy hatalmas földalatti birodalmi "bunker", ahol azt stashed titokban.
Scott: Semmi köze a pénzmosás, hanem ez volt a kérdés újbóli beindításának.
GUYATT: Ez volt Nagano, Tokiótól északra, a város Holt művészien kifejlesztett Tsutsumi Yoshiaki időben az 1998-as téli olimpián.
Tsutsumi, vezetője Japán Olimpiai Bizottság korábban udvarolt Juan Antonio Samaranch elnök a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Ez később vezethet sajtó szenzációhajhász történeteket, hogy hatalmas megvesztegetési cserélt gazdát.
Scott: Nem tudom, a megvesztegetésre. Nem az én dolgom.


GUYATT: A Nagoya veretlen bunker csak egy volt a számos kincs területek, ahol zsákmányból származó egész Ázsiában temették el, mielőtt a háború végén. A Fülöp-szigetek egyedül volt 172 helyen használják a zsákmány biztos helyre eltesz kifosztották a császári csapatok Arany Liliom kincs.
Scott: Sokkal több.
GUYATT: A szerzők reprodukálni 1 herceg Chichibu temetésének olyan térképeket, amelyek egy komplex alagút rendszer ásta alá a POW laktanya a Teresa, Rizal közelében, délkeletre Manilla.
Scott: Csodálatos helyen. Van egy teljesen felszerelt tábori kórházban ott a hegyen.
GUYATT: Itt veretlen, platina, gyémánt és értékes vallási tárgyak - köztük egy arany Buddha szobor egy tonna súlyú - és közösen értékelik az Arany Liliom könyvelők at 190.000.000.000 $ - temettek el együtt élő szövetséges hadifogoly-t, hogy kénytelen volt ásni Az alagutak.

Scott: filippínók, hadifogoly és a japán mind megölték körül ezeken az oldalakon.

GUYATT: egy részét a Teresa helyén később vissza Fülöp-szigeteki Ferdinand Marcos elnök - kölcsönözve igazi súlyt mesék "Marcos arany", hogy a kezelt inkább fantázia, mint a tény a nemzetközi sajtó ....

SCOTT: Igaz. Marcos megpróbált ellopni egy kicsit. De ez már rögzített a rendszer, és az egyetlen, aki kimaradt Marcos volt.


GUYATT: A puszta mennyisége és értéke a zsákmány által összegyűjtött Arany Lily agyzsibbasztó. Az egész Ázsia A japán szabályozás volt fésülve a kincset. Ennek legnagyobb részét szállították Prince Chichibu főhadiszállásán a Fülöp-szigeteken ....

Scott: Nem igaz. Csak egy nagyon kis része ment Manila. Chichibu volt, mint egy könyvelő, egy építkezésen.
Az igazi kulcsa, aki tudta, hová került mindent Sigenori Kuroda volt, mint ő volt felelős a temetkezési az aranyat.Nem Yamashita. Nem Chichibu. Chichibu volt felelős, hogy a rekordokat vissza Hirohito.

GUYATT: nem volt szándékában a részét az OSS / CIA vissza sem a zsákmányt, hogy a jogos tulajdonosok.
Ehelyett, Santa Romana létrehozott vállalkozások előtt számos tisztára mossák a nemesfémpiacon titokban vissza.Minden, OSS / CIA aranyrúd titokban letétbe helyezett összesen 176 bankszámlák található 42 országban ....
Scott: Nem igaz. A zsákmány került be a központi rendszerbe, és még mindig tartozik az országban ellopták.
A 176 bankszámlák épp megfelelő. 46 ország hangzik épp megfelelő.
Az arany visszavonhatatlanul helyeztek a központi rendszer és a betétesek kuratóriumi tagok (akik úgy járnak, mint tulajdonosok) ellen nyújtottak eszközök működtetéséhez kincstárjegyek formájában az 1934-es sorozat Federal Reserve Notes.


GUYATT: a kétszer szerzett arany lett "alapján a CIA" ki a könyvet "működési alapok alatt a közvetlen háború utáni években, hogy hozzon létre egy világméretű antikommunista hálózat."
Annak érdekében, hűség az ok, a CIA elosztott Arany veretlen tanúsítványok befolyásos és jól ismert emberek szerte a világon.
A szerzők tartsa iratokat, amelyek igazolják, hogy "az egyik nagy nemesfémpiacon számlák által felállított Mikulás Romana volt a neve a General Douglas MacArthur."
Más dokumentumok arra utalnak, hogy aranyrúd dollár értékben 100 millió helyezett egy fiókot a nevét, Herbert Hoover egykori elnöke, az Egyesült Államokban.
SCOTT: Igaz. De mindez még azelőtt volt, hogy a Kollektív Szerződés között Kennedy és Soekarno. Ez korábban központosított rendszer.

GUYATT cikk szerint "Az elektronikus Black Market" és Scott MEGJEGYZÉSEI
http://www.deepblacklies.co.uk/the_electronic_black_market.htm

GUYATT: Az ajánlat írt ez év márciusában a nemzetközi kereskedelmi bizottság házigazdája Thaipost.com (
http://www.thaipost.com ) volt Hocking "1800000 uncia arany feldolgozatlan 12 kilós rúd. "
Ez származott eladó Ecuador aki felajánlotta, az arany a 7%-os kedvezmény a "második londoni arany Fix" miatt a szennyeződés a bárok és mert nem viselt finomítók jel vagy "aprítani".
Világos, hogy ez az arany volt, egyenesen a bánya-és szánt vevő, aki keveset törődött, hogy a helyi adók vagy egyéb törvényeket megsértik a folyamat.
SCOTT: Rossz. Ez volt az arany a rendszerből tartott Thaiföldön. Ez már a kínálatban egy nagyon hosszú idő, és sokan már csúnyán megégett vásárolni kívánó ez az arany.
A thaiföldiek fog nyújtani axport tanúsítványt és jóváhagyja emelésére, de ez egy átverés. Bárhol veszel, akkor teljesülni fog a bűnüldöző, aki elkobozza az aranyat.
GUYATT: Ez az ügylet egy kivétel azonban. Sokkal gyakoribb az arany kell felajánlani vagy ajánlat alapján London Good Delivery.
Scott: A legtöbb bányák küldjék arany közvetlenül a finomítók és eladni át a finomítókban, akik bejelentkeznek a pénzt rá a bányászok számlákat. 
GUYATT: Ez adja meg a bár méretét, minimum megkívánt tisztaságát és elfogadható fémjelzi. Bár London Szállítás továbbra is a bárban a választás sok, a kedvelt úti cél Svájc, és különösen a szabadkereskedelmi övezet található Kloten repülőtéren.
Rejtőzik a repülőtéri kifutópálya jól őrzött ház boltíves nagy készletek veretlen a legkülönfélébb vásárlók. Az egyik leghírhedtebb fekete arany piacán kereskedők a világon, a néhai elnök Marcos a Fülöp-szigeteken, bérelt helyet Kloten tárolni néhány ő aranyat zsákmányoltak. Letétbe helyezésével a fém, a repülőtér vámszabad területen, azt kerülni, hogy regisztráció svájci vámhatóság, így tartása elrejtve a kíváncsi szemek közelebb haza.

Scott: Nem igaz. Míg az aranyat szállított Kloten: Pedro (Péter) Laurel eredetileg ott tárolt, azt azonnal bekerül a rendszerbe. Sosem tartozott Laurel vagy Marcos. Mindig tartozott a rendszer.


GUYATT: Marcos, de inkább ne tartsa minden arany tojást egy kosárba, és ezért a bankok stashed veretlen boltívek a világ minden tájáról. Dokumentumok adott e sorok írója a bizalmat kívánták azonosítani a 57 bank összesen 33 országban, ahol Marcos aranyat letétbe.
Pontosságának ellenőrzésére az ilyen arany betétek gyakran veszélyt rejtenek magukban. . Egy példánya kelt faxüzenet 1994 megjegyezte, hogy egy svájci ügyvéd, aki vállalta, hogy "probe" érzékeny arany betét egyszer tartozó Marcos volt, most "hiányzik, feltételezhetően meghalt."
SCOTT: Számos svájci ügyvédek öltek meg az évek során. Marcos, mint például Hirohito és Soekarno, letétbe rendszer arany a rendszer javára a rendszer.
SEAGRAVE cikkei hogy tovább RÉSZLET

A japán Arany Liliom (Seagrave - további részletek) http://gold.greyfalcon.us/gold10.html

A Fekete Sas Trust 
http://gold.greyfalcon.us/gold11.html SEAGRAVE: A hatalmas vagyona a japán háborús zsákmány megerősíti egy 1950 által készített jelentést MacArthur főhadiszállása. Egy részlet jelenik meg:

SCOTT: Igaz.

SEAGRAVE: japán tulajdonú arany-és ezüst - vagyon, hogy megvásárolta a japán kényszer alatt, jogellenes cselekmények elkobzás, kisajátítás vagy fosztogatás - ingatlan található Japánban és anyagként azonosítottak található egy szövetséges ország és el Japánba megtévesztéssel vagy kényszerrel A japán vagy képviselőik - nagy hoards arany, ezüst, drágakövek, külföldi bélyegeket, gravírozás lemezek - a nemesfémek és a gyémánt készletek tulajdonában vagy irányítása alatt a japán - 30, 000 karátos gyémántot egy rejtjük, és egyetlen megtalálni a 52,5 £ a felhalmozott platina -


Scott: Mac Arthur soha nem tudtam a belső működését a rendszer. Nem volt szükség neki tudni. Tudta, hogy sokat arról, mi folyik itt, akárcsak a Keenan alap jött létre, hogy finanszírozza a rejtőzködő és az igazság védelmében Hirohito.
[Megjegyzés: A Keenan Alap nem kapcsolódik Neil Keenan semmilyen módon.]
SEAGRAVE: Az egyik látványos feladat a szakma foglalkozott gyűjtése és véget őrizet alá a nagy hoards aranyat, ezüstöt, drágaköveket, külföldi bélyegeket, gravírozás lemezeket, és minden törvényes pénznemben nem Japánban.
Bár ennek nagy része vagyon gyűjtöttek és azokat feltétel nélküli Államok katonai őrizetben a japán hivatalnokok, be nem jelentett cache-e kincsek ismert volt, hogy létezik.

VÉGSŐ KÉRDÉSEK ÉS KÖZÖTT WILCOCK SCOTT
WILCOCK: Keith, nekem van egy nagy sor kérdést / állítást, hogy rájöttem, már nem kérem, hogy minden lény mondta.
Ha veszem, amit mondtál nekem helyesen, úgy tűnik, hogy a nemzetközi közösség felismerte, hogy a nemesfém tartott fedezetként a nemzeti gazdaságok számára, negatív volt. Ez korlátozza a gazdasági növekedés, amit a nettó értéke ezen eszközök voltak, és ezért okozhat tömeges infláció.
Scott: Ha egy adott elem, mint az arany használják alapján valuta, a gazdag tartani az arany megszerzésének és a szegény ne eladásuk. Ez egy nevetséges és elavult rendszert, és nem tartható fenn.
Az első világháború előtt, arany Európában és Amerikában is túlnyomórészt zsidók tulajdonában. (Nem vagyok méltatlan itt van, csak arról, történelem). Semmi baj.
Azonban el kell megérteni őket, mint a különálló kultúra területén élő más kultúrák birodalma.
Az első világháború előtti Európa-én, a legtöbb arany tulajdonosa magán családok költöztek, akik az arany országonként különböző okok miatt.
Arany, hogy a bázis-és valuta alapján a kérdés, ez azt jelentette volna Nemzetek nincs ráhatása a saját gazdaságuk.
Ezért nem lehet visszatérni az arany standard.

FIAT CURRENCY
Scott: Fiat valuták tűnhet adósság-fedezetű, de hogy az adósság lenne eszközökkel fedezze az érték.
Például, ha a jelzálog lépett a bank bocsát ki új pénzt (a Fiat) ellen aláírása Jelzálog Megjegyzés Maker - de van mögötte valódi értéket, ami az ingatlan keresztül vásárolt jelzálog jegyzetet.
A Fiat ezután garantálja a garantált készpénz az ingatlan értékének. És igen, a pénz teremtett értéke van - mindaddig, amíg az új pénz (a Fiat), valamint az ingatlan értéke egyaránt könyv-be a kincstárban.
Ez adja meg X100 (Fiat) mínusz Y100 (a jegyzési ellensúlyozza az ingatlan), amely az egyensúlyt biztosít XY = 0.
Amikor a könyv írja X100, mint a Fiat, de aztán nem regisztrálja Y100, van egy X100 egyenlege negatív egyenlege - és a bank Y100 pozitív egyenleg.
A probléma most az, a mentesítést a negatív egyenleg Y nem teljesíthető, mert az X pozíció (privatizált) megragadja a mentesítést.
Ez megnöveli a profit körét a magán pozíció X és megtizedeli a lakosság helyzetét Y, amelyet továbbra is fenn csak a harmadik fél biztosíték számlák. Ez csak akkor következik be, mert a fedezet számlákat, amelyekkel visszaélnek.

NEM FIAT CURRENCY IDEÁLIS hagyjuk a gazdasági növekedés fordul elő saját ritmusa?
WILCOCK: Ha jól értem akkor helyes, az ideális létrehozásának Fiat valuta volt, hogy egy békésebb bolygóra, ahol az emberek nem voltak harci aranyat ér - és pénzt lehetne megfelelően kibocsátott mennyiségét a gazdasági növekedés zajlik.
Ideális esetben a kiadott pénzösszeg lenne arányos a termelt javak az új formájában az áruk, szolgáltatások és a munkaerő - többek között vagyon.
SCOTT: Helyes. Ez jól működött néhány évig, aztán jött értékpapírosítás.
Ahelyett, hogy a tulajdon bejelentése a Nemzeti Kincstár és a kifizetéskor a Kincstár Direct, a bankok csak a jelzálog értékpapírosított, kiszámlázott ellen a kincstár a saját könyvelésében, csomagolt a biztonságot a Freddie Mac és Fannie Mae vagy a Sallie Mae stb hivatkozott a jegyzési ellen globális számlák (a csak tükrözi a számlák és engedély nélkül), majd eladta azt AAA papír.
Szóval mit csináltak volt feltölteni a költség a Pénzügyminisztérium, ami a nyilvános oldalon, majd átvette a jelzálog-törlesztések, nyereséget a privát oldalon. Tették ezt azzal, hogy nem regisztrálja a Jelzálog Megjegyzés amelyek beléptek a kincstár ellen. Ez a charta megsértését.
Az emberek elvesztik otthonaikat, hiszen a bankok kizárni őket. Ez tulajdonképpen egyenesen lopás. A bank még nincs vége a jelzálog jogosultja Megjegyzendő, hogy a letéti birtokosát csak, és ezért ők nem egy párt érdeke.
A Bank csak, hogy egy közönséges tolvaj, aztán hazudnak, csalnak, hogy végig, hogy mit kell elrendezni, közigazgatási eljárás. Én az Ön számára az információkat, hogyan kell harcolni a kizárási. Ez az információ mindenki számára meg kell rendelkeznie:

Látták, mint egy szükséges rossz?
WILCOCK: Úgy veszem, hogy a nemzetközi közösség látta a hatalmas arany elkobzását ellátás világszerte, mint egy szükséges rossz ahhoz, hogy ne sokkal nagyobb humanitárius válság bekövetkezését az úton.
Ez megmagyarázhatja, hogyan vezetők, akik egyébként nem felöleli a hegeli dialektika / népirtó gondolkodásmód jó lenne együtt megteremti a szükséges atrocitások ezt a feladatot. Helyes-e ez úgy, ahogy látja?
SCOTT: 1921-ben, amikor a megegyezés jött létre a nemzetek között, megértették, hogy saját kulcsa volt elengedhetetlen egy békés világ.
Épp láttam egy világháború harcolt, megnyert és elvesztett - és ez változott semmi, más, mint a világ most már mintegy harminc millióval kevesebb ember is.
Végén a második világháború, Hirohito mondta MacArthur, hogy megbánta a háború, hogy ilyen fontos. Csak azoknak, akik tudják mi a központosító e vagyon szólt megérteni szomorúságát.

Hány százaléka ezen alapok kellett volna lennie delegált humanitárius segítségnyújtás?
WILCOCK: Bretton Woods nevű valami, mint 75 százaléka a Fiat pénzt generált juttat a humanitárius segítségnyújtás okait. Ez az összeg a közelmúltban ment fel 80-85 százalék, ha jól emlékszem, mit mondtam én helyesen.
Scott: Wealth jólétet. Ez egy alapvető alapvető. Adósság adósság generál, ami a másik oldala az éremnek.
Ez az, amit forfetírozás (vásárlás előtti adósság) van szó, hiszen az újrahasznosítási rendszer.
A szerkezet ugyanis megkívánja, hogy 65%-a pénzt kell használni a humanitárius projektek javára. Ez lett teljesen megrontották az évek során Idősebb George Bush., Clinton és George Bush ifj.
Ma az egész rendszer teljesen hibás, hogy a hatékony kirabolni mindenkinek. WILCOCK: Azt is mondták, hogy a különböző humanitárius pénzalap lett pénzmosási műveletek - még ha azok részt vesznek a kereskedelmi programok már nevetségesen élvezi a fantasztikus, szinte elképzelhetetlen nyereség.
Scott: Mint fent.

VAN AZ SEC lesújt EZT?

WILCOCK: Továbbá azt hallottam, hogy a SEC már erősen lesújt azokra, akik visszaélnek a rendszerrel, különösen az elmúlt két évben.
Ezért az új embert meghívott alacsonyabb belépési szinteket. A rendszer kell az embereket, hogy tartsa ezeket a pozíciókat, hogy a funkció, a jelenleg tervezett, és sokan már nyugodtan selejtezést.
Scott: kereskedők, akik nem működnek megfelelően a rendszer nem olyan bűnös, mint bárki más. A legtöbb csak az érdekli, ontja a papír, és nincs tekintettel a nyereség, aki igénybe veszi, vagy mi történik a nyereség.
Emberek, akik a pénzügyi rendszernek képesnek kell lennie egy jobb erkölcsi iránytű, és ha nem teszik meg róla, hogy a pénz irányítja megfelelően kell őket le.

MÁR A kereskedelmi programok leállt? Aki még mindig használja őket?

WILCOCK: Fulford azt mondta, hogy a kereskedelmi programok nemrég leállították. Ha ez valójában mi történt, milyen hatással van ez a nemzetközi gazdasági rendszer? Ez az euró miért ment át szabadesés összeomlása, részben?
SCOTT: Mintegy 200 vezető emberek még mindig használja.
Ennek oka az euró ment be összeomlás Ugyanebből az okból, amiért a dollár ment le.
A különbség az, hogy a dollár a biztonsági háló (azaz a biztosíték számlák) és az Euro nincsenek biztonsági hálót - csak az álom.
Az euró napjai meg vannak számlálva.

MIÉRT VAN veretlen a központi bankok, HA EZ NEM A Gold Standard?

WILCOCK: Visszatérve a központi kérdés, ha 90 százaléka a világ arany levették-piacon, hogy miért van, hogy a
megjelenését a veretlen arany a központi bankok Európában és Amerikában?
Nem ez a vereség az egész célja lefoglalták az összes aranyat?
SCOTT: normális. Úgy tűnik, normális emberek. A befektetők szeretnék hiszem, hogy van valamilyen biztonsági hálót.Az összegeket az alábbi bankok valójában kicsi - elegendő, hogy működjön egy gazdaság.
DID ezek az országok rendelkeznek elegendő katonai erővel leküzdése semmilyen fenyegetést?

WILCOCK: Vajon mennyire katonai hatalom birtokában ezeknek az országoknak elegendőek bármely észlelt veszély, hogy ez az arany esetleg?
SCOTT: Az országok általában van egy ismerete a megállapodások, így a katonai kérdés nem igazán merül fel.
Kínában például, már hatalmas mennyiségű aranyat, de soha nem ér rá - így tehát a gazdasági stabilitás soha nem fenyegetett.

Hogyan lehetne ez a két millió tonna arany volt semmilyen hatása a gazdaságra?

WILCOCK: OK ... Akkor beszéljünk ezekről a globális fedezet számlákat. A dokumentumokat már megmutatták nekem, van körülbelül 2 millió tonna aranyat összesen.
Hogyan lehetne ezt sokkal nagyobb illegális gazdaság jelentősége, vagy bármilyen hatással a mainstream pénzügyi világ és a termékek és szolgáltatások a világ?
Scott: Ez a mögöttes érték a FIAT rendszerben.
Tartozás az értékeket, ehhez két dolog: az ígéret az adós és a kezes az ígéretét. Ez a két dolog megerősítik aktuális érték az adósság.
Másodszor, ahol biztosított adósságnak, kivéve, ha a bank már regisztrált, hogy a Pénzügyminisztérium, majd a Fiat nem alkalmazható.
Azzal, hogy értem nincs jegyzési.
A bankok azt mondják, hogy elvállalja a tartozás, de ha a bankár megértette, mit csinál, és megtette a kellő gondosság egészen, ő megtalálja a jegyzési egy délibáb, füst és tükrök.
Ez azért van, mert az adósság ellen alkalmazott tükrözött számlák, és már nincs értéke - mert a tartozás nem regisztrált át a kincstár.

Mondjuk VAN 753 billió dollárt ...

WILCOCK: Tedd nyersen, mondjuk valakinek van egy sor jó öreg bennfentes fiókokat tételszámmal 753 trillió dollár, tekintve, hogy milyen gyorsan tud teljes egyenlegek értéke megduplázódik azoknak, akik tényleg a kap kereskedés.
Ez több mint 12-szer nagyobb, mint az együttes GDP-je minden ország a világon.
Scott: Igen, és ez a mögöttes érték, ha az összes meglévő segítségével érhető el a Nemzeti Kincstár.
A bankok nem csinál ilyet, mert pénzt securitizing és értékesítése az adósságot.
Vonhatók Ez a részvénytőke a rendszerből?

WILCOCK: Mondjuk ez a személy akarja kiadni néhány, hogy a méltányosság és a cash out.
Nem válik rendkívül káros a rendszert, ha az emberek elkezdenek kivonultak néhány 100000000000 itt néhány 100.000.000.000 ott, és megpróbálja alakítani eszközök tudják használni a mainstream világban - például vásárolni néhány nagy óriás, mint a Yahoo, például?
Scott: Ez miért nem húzhat ki a rendszer. Mindig ott marad, hogy garantálja az érték mögött a tartozás fiat.

A TARP szanálás AJÁNLJA EZT megalapozatlan

WILCOCK: A TARP források, és a mártás, amelynél azokat felszívódik, arra utal, hogy ez a pénz valóban eljut a pontra, amikor hiányzott belőle minden relevanciáját.
Pénzt a nyílt és nyilvános rendszer volt szükség, különben semmit sem tenne.
A bankok és intézmények 2008 utáni úgy tűnt, hogy elég kétségbeesetten magáévá a TARP szanálás.
Scott: nem volt más választásuk -, és még mindig a központi rendszer nem kényszeríti a bankokat, hogy tegyenek eleget az oklevelek, mint a közintézmények. Ez akár szándékos, vagy nagyon tudatlan.

Vajon végül SZÜKSÉG FIAT-alapú pénzrendszert?

WILCOCK: azonban csak játszik ördög ügyvédje van, ugye végül is szükségünk van egy Fiat-alapú pénzrendszert? Volt-e valóban a bölcsesség a lépés, hogy elkobozza ezeket aranykészlet?
Fulford a utópiákat félre, akkor ez valójában károsítja a világ minden küldjék vissza ezt a kincset, és hagyja, hogy az emberek tudni róla?
Scott: Igen, de értéke a Fiat be kell jegyeztetni a kincstár - az viszont, hogy hozza a valuta értékét.

Hogyan látja DOLGOK kidolgozása kedvezően?

WILCOCK: Hogyan látja a dolgokat személyesen dolgozott ki kedvező?
Scott: Nehéz megmondani. Az ír tanítottak Európában egy jó lecke, hogy mi történik, ha a Fiat rendszer bántalmazták.
Ez következményekkel jár, ha az emberek tisztában vannak azzal, hogy a tartozás valójában egy hitel meghosszabbítása a jegyzet készítő.
Európában kevés esélye van a behajtásból adósságait Görögország, Portugália, Spanyolország és valószínűleg Olaszországban.
Ez azért van, mert belépett az adósság ellen a jegyzet készítő elvégzése nélkül az átalakítási folyamatot, amely a regisztráció a tartozás a kincstár.

TUDTA Soekarno és Kennedy egy alternatíva kialakítása rendszer miatt a visszaéléseket?

WILCOCK: Jól látszik a rendszer már masszívan visszaélt. Szeretne egyetértenek abban, hogy ez az oka Soekarno és Kennedy kezdett mozgó hogy hozzon létre egy alternatív rendszer az 1960-as években?
Scott: Igen, mindketten rájöttek, hogy a rendszer teljesen hibás.

Vajon nem Ez a per, hogy ezt a GOLD visszajuttatták a piacra?

WILCOCK: Ön jelezte, hogy ez a rendszer okozott volna szenvedést és atrocitások azáltal, hogy az amerikai szabályozás aránytalan a kemény eszközök.
Azonban ez nem az, amit a pert tenne - hazaszállításának eszközök és hozza őket az on-piacon, csökkentve az arany legalább 10 százaléka a jelenlegi piaci értéke, ha nem közelebb a 2 százalék?
Scott: Nem áll szándékunkban hazaszállításának az eszközök, és szeretném figyelmeztetni bárki ellen, így gondoltam.
Egy ilyen dolog, túl sok veszélyt a világ számára. Mit kell történni, hogy a rendszer alapvető kell tartani és működtetni helyesen.

Ha van egy hatalmas GOLD defláció Kinek hoznak hasznot?

WILCOCK: Ha mindenki, aki vett aranyat, hogy megvédjék a vagyon, szinte vallásos buzgalom, végigmegy ez a hatalmas arany defláció CUI bono?
Hol a saját tőke ők parkolt ezen eszközök ténylegesen a végén lesz a végén a nap, amint arany lesz egy szép, de meglehetősen olcsó fém?
Scott: Az arany a könyvelésbe soha nem kerültek forgalomba.
Az arany jelenleg felrobbantott ballon, amely egy hüvelyk végétől pin. Ez nem a Global Accounts aranyat.
Az arany kell maradnia, ahol van, de lehet államilag irányított egy független állami intézmény - eltiltották kereskedelmi vagy részvétel bármely üzlet.

Egyetért-e azzal a gondolattal, hogy egy áru-ALAPÚ valuta?

WILCOCK: Egyetért azzal a gondolattal, egy áru alapú deviza, amely dollárban kibocsátott eszközök ellenében raktárban tárolt, mint a búza, kukorica, acél, réz, satöbbi?
Scott: Én vagyok egy nagy híve ennek a koncepciónak.
Miért csak megáll árut? Miért nem használja az összes érték a társadalomban , mint a nemzet érdemes a valuta kérdés?

Mit gondolsz, WE CAN áttervezése a rendszert?

WILCOCK: Mik a személyes érzelmek hogyan lehet a legjobban, hogy újra tervezni egy olyan gazdasági rendszer, hogy a haszon az emberiség és a Föld a leghitelesebb módon lehetséges?
(Én személy szerint nem látja szükségét, hogy csökkentse lakossága, de mi van a technológiát, hogy vándorolnak bolygón - és ez minden bizonnyal szükség, ha az emberek azt akarják, hogy a kényelmet a nyugati világ nagyobb léptékű alapon.)
SCOTT: Economics alapvetően nagyon egyszerű. Én készített egy rövid dokumentum ezzel kapcsolatban, és növeli azt.
Alapvetően ez tényleg egyszerűbb elképzelés a Bretton Woods-i terv - egy tiszta kezelése.
Az egyszerű ez ijesztő, és ez egy kissé önkényes, de sokkal kevésbé, mint a jelenlegi rendszer, hogy senki sem érti.
Az egyik fő kérdés az átláthatóság.
Az emberek hisznek abban, amit ők láthatnak, mint elhinni, amit a piac vezetői azt mondják nekik -, amely általában csak egy csel, hogy a pénzügyi rendszer csalni őket.
Gondolod, hogy szükségszerűségként kell bíróság elé?

WILCOCK: Hogyan látod ezt a rendszert, és kibontakozó unraveling a való világban? Egyetért Ön az ötlet egy nürnbergi / dél-afrikai Igazság és Megbékélés Bizottság?
Scott: Nem. Egyszerűen ki őket, majd vegye el a pénzüket. WILCOCK: Lesz nem lesz szökőár ember megpróbálja megtalálni ezeket és fosztogatás aranykészlet, amint ez a tőzsdére megy?
Scott: Nem.
WILCOCK: Hogyan tervezi megszólítani a bűnöző elemek társadalmunk, amint tudomást szerzett a zsákmány mennyisége, amely potenciálisan rendelkezésre?
Scott: Nincs esélye, kifosztva, ha egy új rendszer jön létre megfelelően.

Hogyan védik az eszközök hatalmas felfordulást?
WILCOCK: Ha a végrehajtó karja csoportok védelme beszámolóról a nyomorék egy hatalmas nemzetközi felfordulás, hogyan védi ezeket az eszközöket?
Scott: Ez marad a rendszerben. Minden, ami változik, az irányítási struktúra.
WILCOCK: Ez is lehetséges, hogy megvédje ezeket az eszközöket?
Scott: Igen, túl könnyű. A rendszer felépítése a bizonyos hiányosságokra. Csak annyit kell tennie, hogy húzza fel.WILCOCK: Gondolod, hogy az átlag ember soha nem lesz képes megérteni, hogy miért ezeket az intézkedéseket eredetileg megtett és szükségesnek ítélt, vagy a jövőben a legtöbb ember lett dühös, és vegye ki az utcára?
Vajon a felső részt vevő emberek tudják, hogy a tisztességes eljáráshoz, vagy fognak valószínűleg végre kell hajtani dühös csőcselék?
Scott: Én nem hibáztatom az embereket, akik becsapták őket otthonaikból bosszút állni. Ez kellett történnie sok esetben.
Igen, látom dühös csőcselék szó lógott bankárok ki, amit csak találnak. Ez azonban nem célunk - és ezt el lehet kerülni.

HOGYAN elkerüljük a szenvedést megy keresztül ez az átmenet?

WILCOCK: Hogyan kerüljük megy keresztül mélyreható gazdasági szenvedés közepette ez az átmenet?
Vajon minden jogos, a pénz minden jogos, a bankokat védeni, mert ez történik, valamiféle nemzetközi konszenzus útján vészhelyzet ösztönző program?
Scott: Amerika nem megy át az az időtartam, annál fájdalmasabb, mint most. (Fogom csatolni terv része küldtem a különböző hatóságok számára lehet bízni Amerikában.)
A megoldás az úgynevezett adósság probléma kiküszöbölhető szinte egyik napról a másikra.
A mellékletet akkor kell, hogy menjen le egy kicsit, mint az első része ugyanaz, mint néhány, az már van. WILCOCK: Ha a toxicitás húzzák ki a rendszer, nem az átlag ember sokkal könnyebben és a kényelem az életben, mint jelenleg? Ez persze nem tűnik helyes, hogy olyan sokan vannak ilyen kedvezőtlen a szegénység.
SCOTT: Abszolút. Jólét nagyban növeli, ha a lopás leáll. Pontosabban, nem lesz 100 trillió dollárt évente lehet javítását szorgalmazza a bolygó és az emberek jólétét.

WILCOCK: Azt akarod mondani, az emberiség, hogy szükség van továbbra is a fiat pénz, bár egy szabályozott és átlátható módon ? Vajon a globális fedezeti elszámolás az arany bármilyen jelentősége ebben az új rendszerben?
Scott: a Fiat valuta, igen ... de le kell foglalni az azonos nettó eszközérték.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése