2018. április 21., szombat

Útban a világuralom felé


Útban a világuralom feléFort Russ: Perceken belül megsemmisülnének a támadó amerikaiak a Fekete-tengerenPosted on 2017/02/23Szerző: Admin

orosz-flottaegyseg-szevasztopol-partjainal
Orosz flottaegység Szevasztopol partjainál
Abban az esetben, ha egy valós katonai konfliktus törne ki a Fekete-tenger térségében a NATO és Oroszország között, – és az amerikai hadihajók megtámadnák az orosz partokat, (beleértve a Krím-félszigetet is – a szerk.), – ebben az esetben percek alatt megsemmisítenék őket az Orosz Fekete-tengeri Flotta és a Partvédelem rakétarendszerei – nyilatkozta Vlagyimir Romanenko vezérőrnagy, a Fekete-tengeri Flotta és Partvédelmi Erők volt parancsnoka.
Romanenko vezérőrnagy jelenleg az Oroszországi Föderáció Veteránokat Egyesítő Szövetségének az elnökhelyettese, régi tapasztalt katona, és azért tette meg a fenti nyilatkozatot, mert:
A közelmúltban, a NATO főtitkára, Jens Stoltenberg azt mondta, hogy a szövetség úgy döntött; megerősíti haditengerészeti erőinek jelenlétét a Fekete-tenger térségében. Így a NATO haditengerészeti egységei állandó jelleggel fognak állomásozni a tengeren, az orosz partok közelében, sőt fokozni fogják a harci gyakorlataikat, s a felderítésüket is. Ugyanakkor s erősíteni kívánják az együttműködést a szövetség a régióban lévő tagjainak haditengerészeti egységeivel is.
Romanenko ezzel kapcsolatban megjegyezte; Egy Oroszországra támadó amerikai hadihajónak csupán néhány perce van hátra attól a pillanattól számolva, hogy elkezdte a támadást. Nem számít, hogy a tengernek éppen melyik részén tartózkodik, a rakétarendszerek már régen bemérték, s perceken belül megsemmisítik a nagy pontosságú találataikkal.
A Fekete-tengeri Flotta a legteljesebb mértékben felkészült a stratégiai kihívásokra, s eredményesen el tudja hárítani az Oroszországra irányuló csapásokat.”
Forrás: James Harmon / Fort Russ – Ria NovosztyiAz Orosz Katonai Rendőrség Szíriában – Aleppo 2017 január (riportfilm)Posted on 2017/02/13Szerző: Admin

komandir_batalona_voennoy_policii_minoborony_rossii_mayor_ruslan_numahadzhiev
Ruszlán Numahadzsijev őrnagy, az Orosz Katonai Rendőrség csecsen zászlóaljának parancsnoka Aleppóban, 2017 januárjában. (Fotó: Rusvesna)

Az ‘ANNA news’ hírügynökség dokumentumfilmje, a múlt év karácsonyán az Orosz Védelmi Minisztérium által Aleppóba küldött csecsen nemzetiségű orosz rendfenntartó zászlóaljról. (Orosz nyelvű, angol felirattal).

Az Orosz Katonai Rendőrség csecsen zászlóaljának Aleppóban kettős feladata van:
1. A rend fenntartása a városban, beleértve a lakosság védelmét is a még bujkáló terroristáktól és bűnözőktől.
2. Valamint részvétel a humanitárius tevékenységben, a lakosság élelmiszerrel és itallal való ellátásában és az egészségügyi ellátás zavartalanságának a maximális biztosítása.
a-zaszloalj-humanitarius-tevekenysege-aleppoban
A zászlóalj humanitárius tevékenysége Aleppóban (Fotó: Wall Street Journal)
A riporter kérdésére a zászlóalj parancsnoka a következőket válaszolta:
– Hogy miért minket küldtek ide? Hát mert a csecseneket úgy fogadja itt a lakosság, mintha közülük valók lennénk. Azt mondják megnyugtatjuk őket, s velünk könnyebben működnek együtt.
Ez teljesen érthető is, hiszen a csecsenek is szunnita muzulmánok, mint az aleppói lakosság nagy része. Így hasonlóképpen gondolkodnak az alapvető dolgokról. Ugyanakkor a kormányerők oldalán harcoló arab, vagy éppenséggel perzsa katonák pedig siíta muzulmánok, akikkel a lakosság jó része emiatt a nem szívesen működik együtt.
Komoly hidat jelent tehát a kapcsolatok építésében a csecsen nemzetiségű orosz rendfenntartó zászlóalj jelenléte a lakosság és az Asszád elnök oldalán harcoló egységek között.
A csecsen katonák büszkeséggel fogadták a megtiszteltetést, hogy a béke és a rend fenntartása érdekében szolgálnak Aleppóban, védelmezve a polgári lakosságot. Ezzel bizonyítani is kívánják a hazájuknak, hogy mindig és mindenhol lehet rájuk számítani.
Russian Military Police in Aleppo, Syria | January 2017

Szabad Riport
Ez a történet is rávilágít arra, hogy az orosz hadseregben példamutató az együttműködés a különböző nemzetiségek, így a muzulmán és a keresztény katonák között, a haza érdekében.
Szabad Riport

A 8 leggonoszabb névsoraPosted on 2017/01/21Szerző: Admin

– A kínaiaknak sem tetszik az ordító különbség a szupergazdagok és a szegények között –

oxfamA nyolc leggazdagabb embernek több a vagyona, mint a világ szegényebbik felének” – adta hírül a Kínai Nemzetközi Rádió (CRI).
Az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezet által január 16-án közzétett legfrissebb beszámoló alapján a nyolc szupergazdag összvagyona több, mint amennyi a világ szegény felének, vagyis 3,6 milliárd embernek összesen van.
A 99 százalék gazdasága című beszámoló szerint a gazdagok és szegények közötti különbség a véltnél is nagyobb, a vagyon a gazdagok kezében gyűlik össze.
Az Oxfam szervezet felsorolta a világ 8 leggazdagabb emberét. Ők azok:
1. Bill Gates, a Microsoft alapítója, 75 milliárd dollár a nettó vagyona
2. Amancio Ortega, a Zara spanyol márka anyavállalata, az Inditex társaság alapítója, 67 milliárd dollár a nettó vagyona
3. Warren Buffett, az amerikai Berkshire Hathaway legnagyobb részvényese, 60,8 milliárd dollár a nettó vagyona
4. Carlos Slim Helu, a mexikói Carso Grupo társaság tulajdonosa, 50 milliárd dollár a nettó vagyona
5. Jeff Bezos, az Amazon alapítója, 45,2 milliárd dollár a nettó vagyona
6. Mark Zuckerberg, a Facebook elnöke, 44,6 milliárd dollár a nettó vagyona
7. Larry Ellison, az amerikai Oracle alapítója, 43,6 milliárd dollár a nettó vagyona
8. Michael Bloomberg, az amerikai Bloomberg LP hírügynökség tulajdonosa, 40 milliárd dollár a nettó vagyona.
Itt az ideje annak, hogy a szegényebb 99 százalék kivegye a gonoszok kezéből a méltatlanul szerzett hatalmas vagyonukat. Melyeket közösségi tulajdonná alakítva, feltárják a forrásokat a nyomorgó többség felemeléséhez. S ezáltal az általános gazdasági, pénzügyi, s társadalmi válságból való kilábaláshoz, s a világ fejlődésének újbóli elindításához.
Mert ezek a gonosz szupergazdagok a fejlődés kerékkötői, s el kell tűnniük a társadalomból.
Az ő pénzéhségük volt az elsődleges oka annak, hogy a világ ilyen súlyos társadalmi és gazdasági válságba jutott.
És a gonoszok fenti névsora korántsem teljes. Hiányoznak belőle például azoknak a nevei, akik közvetlenül is felelősek az Európát sújtó migránsválságért. De mivel őket már nemcsak az anyagi haszonszerzés motiválja, hanem a szándékos rombolás és károkozás is, – sőt ezek elsősorban, – ezért ez már egy külön fejezet lesz az elkövetkező időben. Úgymint; Európa elárulóinak névsora.
lengyel-lap-pokol-europaban
Lengyel lap: Pokol Európaban
CRI SzRTI


Oroszország: Amerika bírálata jelentéktelenPosted on 2017/01/09Szerző: AdminHajszálpontos orosz légicsapás


Igor Konasenkov, az Orosz Honvédelmi Minisztérium szóvivője szerdán kijelentette; Teljesen érdektelen, hogy az amerikai hírszerzés szerint; Oroszország szíriai stratégiája elhibázott, – ugyanakkor az amerikaiak csak mentséget keresnek saját elhibázott politikájukra.


Értesülések szerint John Brennan, a CIA vezetője 4-én elmondta, hogy az orosz légierő katonai akciója megsemmisítette a helyi közlekedési, távközlési, mezőgazdasági és ipari létesítményeket, ez a „felperzselt föld” háborús stratégia nagy veszteséget okozott, az amerikai hadsereg soha nem alkalmazza ezt a módszert.

Kapcsolódó anyag: Technikai semlegesítés’ – Az Orosz Specnaz is ott harcol Szíriában

Ennek kapcsán aznap Konasenkov egy sajtóközleményben elmondta, hogy ha Brennan a „felperzselt föld” taktikát említi, akkor emlékezni kell arra, hogy 1962 és 1971 között az amerikai légierő több száz tonna lombtalanítót szórt szét Vietnamban és Laoszban, megsemmisítve a helyi erdőket, növényeket és minden más élőlényt. (Lásd: ‘Operation Ranch Hand hadművelet’ – SzR.szerk.)
ranch-hand
A szóvivő azt mondta, hogy az Egyesült Államok 2012 óta folyamatosan pusztította a szíriai kormány uralma alá tartozó területek gazdasági létesítményeit;

20170105175134629_78883
20170105175145815_63076
de soha nem támadta az Iszlám Állam terrorszervezet által ellenőrzött olajmezők berendezéseit.

Igor Konasenkov jelezte, hogy ha az Egyesült Államok nem avatkozik be, akkor Oroszország, Törökország és Irán segítségével már 2016 végén sikerült volna tűzszüneti megállapodást aláírni a szíriai kormány és az ellenzék között, majd az érintettek megindíthatták volna a béketárgyalásokat a belső konfliktusok megoldására.
További források: Fort Russ, Rusvesna, Wiki, Szabad Riport
Fort András

A félelem a tőke szövetségese

– Írta: Thürmer GyulaPosted on 2017/01/09Szerző: Admin
a_felelem_a_toke_szovetsegese_1
Sok mindentől félünk. A tűztől, a víztől, a pénztelenségtől, a betegségektől, vagy éppenséggel a számítógépes vírusoktól. Van, akit az ismeretlen tölt el félelemmel, van, akit a bizonytalanság.
A háborúról inkább csak beszélünk. Nem nagyon félünk tőle, hiszen nem is nagyon tudjuk, hogy mi az. A világháború csak filmeken jut el a ma élőkhöz, sőt talán úgy sem. Háborúk persze vannak, de messze tőlünk. A médiában nem mutatnak áldozatokat, pedig vannak. Nem hallatszik idáig az ott élők szenvedése sem, pedig van belőle bőven.
De a háború szörnyű félelmet képes kelteni. 1999-ben tapasztaltam meg, amikor a NATO háborút indított Jugoszlávia ellen. A bombázások idején elmentem Belgrádba és Újvidékre. Barátaim féltek. Nem tudták, hogy este a NATO mit fog bombázni, a hidakat, a laktanyákat, vagy éppen az ő házukat. A NATO a félelemkeltést tökélyre fejlesztette. Nem mindenkit öltek meg, nem mindenki házát, lakását rombolták le, de félni mindenki félt. Ez volt a modernkori NATO-stratégia lényege. Félelemben tartani mindenkit, megtörni az emberek lelkierejét, engedelmes és ellenőrizhető rabszolgává tenni őket.
Tavaly óta Európát egyre inkább betölti a félelem. Most nem a pápára lőnek rá, nem államfőket ölnek meg, hanem egyszerű embereket. Bennünket, akik repülőre szállunk, vonaton utazunk, szórakozunk valahol, vagy egyszerűen csak sétálunk a karácsonyi piacon. Jó, eddig csak Franciaország, Belgium, Németország, Törökország volt érintve. De mi lesz holnap? Hol van a garancia arra, hogy nem jön Magyarország? Hiszen most már tudnak rólunk a világban, Budapestet most már egy kicsivel kevesebben keverik össze Bukaresttel.
A félelem a tőke szövetségese. Aki félelemben él, nem megy tüntetni, nem szervezkedik a tőke ellen, nem akarja megdönteni a kapitalizmust. Az emberek félnek a munkanélküliségtől, de a munkahely elvesztésének lehetősége önmagában már kevéssé tartja félelemben az embereket. A modern tőkésállam sok lehetőséget kínál az ilyen helyzetek kezelésére. Miért akarnánk megdönteni a kapitalizmust, ha mehetünk dolgozni az EU-államokba, vagy rosszabb esetben van közmunka?
Aki nem fél, azt nehéz kordában tartani. Aki nem fél, az szabad ember. Nem az a szabad, akit nem ellenőriz a tőke. Mindenkit ellenőriznek. A bankkártyákkal, a mobiltelefonokkal, az utcai kamerákkal, mindennel. Nem ez a lényeg! Szabad az, akinek van szabad akarata. Aki hisz abban, hogy a világot meg lehet változtatni.
A félelem a tőke szövetségese. A terrorizmus pedig a kapitalizmus szülöttje. A terrorizmussal tartja félelemben, rettegésben emberek millióit. Ha az USA nem akarja bármi áron megdönteni a törvényes szíriai kormányt, akkor az Iszlám Állam megmaradt volna egy terrorista szervezetnek, amivel könnyen megbirkóztak volna a titkosszolgálatok, De az amerikai tőke szó szerint gondolta, hogy bármi áron. Ha kell, szerződtessük szövetségesnek az Iszlám Államot. Az USA közel-keleti uralma bármi árat megér.
Még azt is megéri, hogy az iszlám terroristák kamionokkal gázolnak Marseille vagy Berlin lakósaiba? Megéri azt is, hogy Törökországban ártatlan embereket lőnek halomra, akiknek csak egy bűnük volt, hogy rossz időben rossz helyen voltak?
Igen, megéri! Megéri az amerikai tőkének, a tőkének általában, a kapitalizmusnak. A tőke nagy pénzeket zsebel be a terrorizmus elleni harc címén, hiszen óriási pénzek mennek a biztonsági intézkedésekre, a hadiparra. A repülőtéri és pályaudvari biztosítás önálló gazdasági ággá vált. Emberek százezreit foglalkoztatják, milliárdokért vesznek újabb és újabb berendezéseket.
De a fő nyeresége nem ez. A terrorizmusra hivatkozva a tőke félelemben, rettegésben tartja az embereket. Az emberek félnek, és tudomásul veszik, hogy a tőke egyre átfogóbban ellenőrzi, hogy mit csinálnak, hova utaznak, miből van pénzük. Holnap azt is ellenőrizni fogja, hogy mit gondolnak.
Van megoldás? Van! De a megoldás nem a kapitalizmusban van. A tőke érdekelt abban, hogy rabságban tartsa az embereket. Vegyél fel hiteleket, a pénzed költsd el a plázákban! A közösségi igényeidet és szabadságvágyadat éld ki a Facebookon! Ne törődj azzal, hogy a világot kevesek irányítják. Kevesek, akik kezében a tőke és a tudás hatalma van. S, ha nem elég pénzügyi rabság, megtörjük a lelkedet is. Félni fogsz, rettegni, és mindent hajlandó leszel eltűrni, csakhogy enyhüljön a rettegésed.
Nem, nem, erre nincs megoldás. A kapitalizmust kell felszámolni, amely szüli a terrorizmust, amely embermilliókat kényszerít lakhelyének elhagyására, amely szavakban elítéli a terroristát, de végtelen cinizmussal fel is használja. Új közösségi társadalmat, új szocializmust kell helyébe teremteni.
A szocializmusban tilos kizsákmányolni az embert. És nem is lehet, hiszen a gyárak, a bankok, a föld többsége a társadalom, az emberek közös tulajdonában van. A szocializmus nem a félelemre épül, hanem az emberek tudatos, szabad cselekvésére. Sikerülni fog! Sikerülni, ha legyőzzük a tőke hatalmát! Ha nem engedjük, hogy a félelem legyen úrrá rajtunk.
a_felelem_a_toke_szovetsegese_2
a_felelem_a_toke_szovetsegese_3Korrupció elleni harc: miért nem tanulunk a kínaiaktól?Posted on 2017/01/09Szerző: Admin
korrupcio_elleni_harc_miert_nem_tanulunk_a_kinaiaktol
A Kínai KP 2012.évi 18. Kongresszusa óta a pártfegyelem erősítésére különösen odafigyelnek. 200 ezer párt-és állami tisztségviselőt büntettek meg, köztük 200 magas rangú vezetőt. A párt minden aktivistájának tudnia kell, hogy a párt sikere a közösen hozott határozatok végrehajtásától, a párttagság példamutatásától függ. (http://english.qstheory.cn)
Kínában megértették, hogy a korrupció az állam rákbetegsége. A korrupció felszámolása alapvető feltétele annak, hogy a Kínai Kommunista Párt megőrizze vezető szerepét a kínai társadalomban, és az emberek kövessék a kínai sajátosságú szocializmus programját. A korrupció elleni harcnak csak egyik eszközét jelentik a súlyos büntetések. A másik fontos eszköze a dolgozói kollektívák, a népképviseleti szervezetek ellenőrzési joga. Érdemes lenne a kínai tapasztalatokat hasznosítani Magyarországon is.
Szép új világ – totális kontroll a személyiség felettPosted on 2013-03-08Szerző: Admin

csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba
Csipháború Akinek nincs csipje az soronljon a jobboldali sávba
Egyre hangosabb az ellenkezők hangja, de még nem hallik az égig!
Az USA-ban már tízenéve elkezdődtek a tiltakozások, a csippelés ellen, amikor nálunk még szinte alig hallottak róla. Ám az események azóta szuperszonikus sebességre kapcsoltak, és az egész (cionista vezérelt) világot lerohanták.
Megtévesztő és alattomos reklámokkal szédítik a szűklátókörűeket. De ugyanakkor filmek, könyvek is megjelentek, melyek előre vetítik az árnyékát a cionista bankkartell várható szép új világának.A csippelés élettani hatásaiban is káros az emberekre nézve, és igen aggályos – finoman szólva – az ember adatvédelmi, egyéni szabadságjogai szempontjából, nem is szólva a társadalom egészére leselkedő befolyásolás veszélyéről.
A kérdés hogy miért erőltetik az emberekre, állatokra „titkos” megfigyelésüket lehetővé tévő különböző módszereket, mára már elavult, hiszen ismerjük a válaszokat a miértre, sőt most már a hogyanra is a tudjuk a választ, melyet a mágneskártyás azonosítók, az RIFD implantátumok, okos telefonok, okos mérőórák, internetes böngészők és közösségi oldalak, stb. adták meg.
Élettani hatások
Ejtsünk pár szót a az élettani hatásokról. Sokféle kísérlet folyt és zajlik ma is e témában. A nyilvános eredmény nagymértékben függ attól, hogy kik végzik, kik és milyen céllal rendelik meg és finanszírozzák e kísérleteket, megfigyeléseket.
(
például, amerikai rákkutató intézetek a nagy telefontársaságokkal karöltve készítettek egy átfogó felmérést az átlagos mobilhasználatot illetően, melynek eredménye megnyugvásra adott volna okot, azonban egyes független szakértői csoportok „apró kis manipuláció” miatt megkérdőjelezték a felmérés hitelességét, mivel az egy a 90-es évekbeli régebbi adatra támaszkodott. A tanulmánynak mégis volt egy eredménye, kimutatták, hogy akik napi legalább 30 percig beszéltek mobiljukon az elmúlt 10 évben, azoknak 40%-al nőtt az agydaganat (glioma) kialakulásának esélye. Továbbá kimutatták, hogy a sugárzásnak kitett magzat, károsodást szenvedhet (főként az agy), ez pedig későbbiekben szellemi elmaradottságot vagy tanulási nehézséget okozhat. További adatok a cikk alján *, **, ***, ****-al jelölve találhatók, a hivatkozásokból csupán részleteket közöltünk)
Ezek az azonosító eszközök az „adó és vevő” elvén működnek, melyek különböző hullámhosszúságú, de jellemzően elektromágneses rádióhullámmal kommunikálnak. A jelenlegi civilizációs szinten, szinte mindannyian egy elektromágneses erőtérben élünk.
Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az elektromágneses erőterek hatása – a szélsőségesen esetek kivételével – csak utólag, hosszú évek, akár 15-25 év múlva lesznek kimutathatóak, felmérhetőek. Ráadásul a szervezetben kifejlődött betegségeket, zavarokat kifejezetten ebben az összefüggésben is vizsgálni kell.
Mint ismeretes, szervezetünk sejtjei igen gyenge elektromos jelekkel kommunikálnak, sejtek közötti információcserében. Ezek a mesterséges elektromágneses jelek zavarokat okozhatnak ebben a sejtkommunikációban. Vagyis a probléma az, hogy a rádióhullámok mélyen a testbe hatolva zavart okozhatnak annak normál működésében, akár kárt tehetnek a DNS állományban is, ami kiindulópontja lehet a rákos elváltozásoknak.

A mai haláltábor Kistarcsán épült meg filmgyárral aknamező sávval befelé lógó szögesdrótokkal , nehogy meg tudj szökni ! És a sava borsa a védelem az Inkál őrzővédők feladata .
A két objektum a főldalatt össze van kötve , úgy , hogy a megsemmisítés rejtve történhet , csak a füstből tudhaták meg , hogy működik a krematórium .
Ellenőrzés, befolyásolás
A másik nagy probléma, hogy engedélyünk nélkül akaratunk ellenére szoros megfigyelés és kontroll alatt tartanak, megsértve az magánszféránkat, mondhatni, a munkahelyünkre, lakásunkba, akár a hálószobánkba is bejutnak a kulcslukon. Arról nem beszélve, hogy összes személyes adatunkat összekapcsolják ellenőrizhetetlen saját felhasználású adatbázisukban. És innen már csak egy lépés az illegális, titkos beavatkozás! Mivel azt is tudjuk, hogy egy „adó” kis átalakítással „vevővé” változtatható.
Manapság a HAARP -, a kémiai és biotechnológia robbanásszerű fejlődése már lehetőséget ad arra, hogy illetéktelen kézben befolyás alá vegyenek személyeket nagy távolságból, akár a világ túlsó feléből.
S hogy ez nem csupán fantazmagória, azt konkrét példák is bizonyították az elmúlt pár évtized alatt, akár tömeges, akár egy-egy konkrét személy tekintetében. Bár a fősodor médiái ezeket az eseteket mindig igyekeznek elhallgatni.
Már az is elég ijesztőnek tűnik, hogy a nagy testvér figyelő szeme minden lépésünket figyeli és ellenőrzi, ennél azonban sokkal nagyobb aggodalomra adhat okot, ha már önmagunknak, tetteinek sem lehetünk urai. Ez a hatalom jelenleg cionista irányítás alatt működik, mely e nélkül is, a pénzügyi befolyásával, kézben tartja milliók életét és halálát. Az új módszerrel azonban lehetősége nyílt azonnali beavatkozásra, megtorlásra, akár egész tömegek felett.
Hazánkban sem ismeretlen a módszer, még ha egy kicsit alacsonyabb szintű technológiával működik is. Ha a hajdani OPNI, vagy egyéb hivatali szervezetek megdöbbentő adataiból szemezgetünk, magunk sem hisszük, hogy ebben az országban, már eddig is hogyan éltek vissza a rólunk különböző módon, legálisan vagy illegálisan megszerzett adatokkal, illetve használták fel ellenünk a hatalom birtokosai.
Amikor ezeknek az erkölcsi gátlások nélkül üzemelő képződményeknek ez a technológia is rendelkezésére áll, elképzelhetjük, micsoda aljasságokat fognak ezután is folytatni. Persze a legnagyobb titokban, bármi áron fenntartva a leplet, mellyel eltakarják ezeket a terrorcselekményeket, melyek immár nem korlátozódnak csupán a testi behatásokra, hiszen már az elménket is hatalmukban tartják és irányítják.
A témában az első lépés a (mostanra kötelezően bevezetett) kutyacsippelés volt, ezt követte az elektromágneses diákazonosítók kidolgozása, és a folyamat nem állt meg…
A regnáló kormányok mindegyike érdemtelen volt a bizalmunkra, visszaélt a kezébe kaparintott hatalommal. És mi hagyjuk és tűrjük. De meddig?
Vegyük már észre, hogy a sarokba szorultunk, lehetőségeinket egyre korlátozzák, a fejünk felett döntenek sorsunkról, – mindig a hátrányunkra. Egy csepp méz a madzagon, hogyan feledtetheti azt mérhetetlen károkozást, kifosztást és kiszolgáltatást, amit elkövettek ellenünk?
Féltérdre kényszerítettek minket, hazug, soha be nem váltott ígéretekkel, törvényekkel, adósságba kergetéssel és még ezer módon.
Nem az a legnagyobb szégyen, hogy letérdeltünk, hanem az, ha nem állunk talpra! Még nem adtuk meg magunkat teljesen, még mi vagyunk a nép, mely hatalmat adhat és elvehet. Mire várunk? Mit veszíthetünk? A jövőnket és gyermekein jövőjét eltaposták, de az unokáin jövőjéért még tehetünk!


ISIL – Mossad – CIAPosted on 2014-08-20Szerző: Admin
ISIL_lefejezte_James Wright Foleyt_vagy_nem2A cionista Izrael és USA nyakig merül a terrorizmusban, kábítószer kerekesdelemben és mindenféle köztörvényes-, gazdasági-, háborús bűncselekményekben. Az al-Kaida után, most egy másik “gyermekük” az ISIL remeklésének vagyunk szemtanúi. De mivel túl  könnyedén kezelik az ügyet, a zsidók hallgatnak az amerikaiak meg tessék-lássék bombázgatnak, hogy eltereljék maguktól a figyelmet, már emiatt is eléggé gyanússá váltak. Annál is inkább, mert pl. míg az amerikaiak csak mímelik az ISIL elleni harcot, addig a szírek megmutatták, hogyan kell ezt komolyan csinálni. Már, ha komolyan is gondolja valaki a terror ellenességet.
Az alábbi videó láttán mi is is hajlunk arra a feltevésre, hogy túl profi munkát látunk.
A videóban miután Obama bejelenti az iraki légitámadásokat, az áldozat arról beszél, mennyire sajnálja, hogy meg fog halni, és azokat okolja saját halálért, akik megtámadták az ISIL-t, mert ők írták alá a halálos ítéletét. Befejezésül bemutatják a “lefejezett” áldozatot,  azzal a fenyegetéssel, hogy ha nem hagyják abba a bombázást mások is így járnak.
ISIL_lefejezte_James Wright Foleyt_vagy_nemA videóban bemutatott állítólagos áldozatról a LiveLeak.com-on az alábbi infót tudjuk meg róla: szabadúszó (sic!) fotós, beszél “arabul” (nem folyékonyan). Egy bandának segített fordítóként a török-szír határon átjutni még 2012 novemberében. Hogy mit keresett Irakban arról síri csend van. Amúgy a nem jellemző nindzsa öltözetű ítélet-végrehajtó, meg az üres mindentől távol esőnek látszó táj se igen életszerű, mindenesetre a videóból gyakorlatilag alig derül ki valami konkrétum, mint helyszín, időpont sőt maga a kivégzés sem látható (nem mintha vérben akarnánk tocsogni, de az eddigi ISIL felvételeken ez volt a trend, mely az elrettentést, a félelemkeltést szolgálja. Egyszóval élünk a gyanúperrel, hogy ismét egy “boston-maraton-féle” statisztákkal, művérrel megrendezett jelentet próbálnak eladni nekünk A kérdés az, hogy miért?.
Mint tudjuk az iraki háború során is és az ISIL szinte a semmiből való erőszakos gyors hatalomra törése során is bevett szokás maradt a fejlevágás. Sőt épp elég brutális videót láttunk már ahhoz, hogy megállapítsuk, ez a szerintünk mű-videó nagyon nem illik bele ezek sorába. Íme egy eredeti “lefejezős” videó, de csak erős idegzetűeknek!! az ISIL repertoárból:

ISIL_fejlevágás
És ha bárki azt hinné, hogy csak a lefejezéseket  hajtják végre ilyen kegyetlen és elrettentő módon, akkor ez a videó mindenkit meggyőz arról, hogy ez nem így van. A golyó általi kivégzések se kevésbé brutálisak és horrorisztikusak
Ezt a videót is csak 
nagyon erős idegzetűek tekintsék meg.


Törölték !!!USA-CIA szálak
2013 május 27.-én az ISIL vezére Abu Bakr Al-Bagdadi is találkozott John McCain amerikai szenátorral, a Szíria elleni háború egyik amerikai főkolomposával Szíriában, a Szíriai Szabad Hadseregnek kezén lévő területen
.ISIL_USA_CIA_John_McCainMint ismeretes bizonyíték hegyek vannak arra, hogy maga az Egyesült Államok kormánya támogatja az ISIL terrorszervezetet Szíriában különböző nevek és álcák mögött.ISIL_USA_CIAAz alábbi videóban a legfontosabb amerikai kulcsfigurák Szíriában, mindennapos kommunikáció fenntartása mellett együttműködtek a legkülönbözőbb terrorszervezetekkel, dzsihádista szélsőségesekkel, mint pl. a “Szabad Szíriai Hadsereg”-gel (FSA) az ISIL -el, és az al-Kaidával, különösen annak egyik szíriai ágával a Jabhat al-Nusra-val Szíriában. A videóban a riporter beszélget a szíriai hadsereg kiugrott ezredesével a lázadó Abdel Jabbar al-Okaidi-val, aki jelenleg is a nyugat nagy kedvence és támogatottja, s aki a fenti szervezetek “harcosaira” úgy utal, mint testvérekre. Az egyik felvételen, a Menagh katonai légi bázis elfoglalása után, ő is köztük állva beszélt illetve hallgatta egyik egyiptomi dzsihádistát és az ISIL, Abu Jandalt, miközben az köszöntet mondott az ő és csoportja a támogatásért. Az Egyesült Államokról köztudott, hogy egyebek mellett a CIA-n, vagy a NATO-n keresztül folyamatos katonai támogatást nyújt al-Kaidának és más terrorszervezeteknek pl. az ISIL-nek, az FSA-nak de az Európában működtett terrorszervezeteknek is az elmúlt év tizedekben.

US Key Man in Syria Worked Closely with ISIL and Jabhat al-Nusra
Zsidó Mossad szálak
Valamint az is nyílt titok, hogy az ISIL vezetője, Abu Bakr al-Baghdadi egy Mossad ügynök
Edward Snowden hozta nyilvánosságra, hogy a valódi neve: Elliot Simon és eredetileg színész, ám valójában egy igen jól képzett Mossad ügynök, aki zsidó apától és anyától született.
ISIL_Mossad_al_BaghdadiIráni hírszerzés is felfedte az igazi és teljes identitását Emir Daash, vagy más ismert néven Abu Bakr Al Baghdadi; az igazi neve Elliot Shimon. Szerepe Mossad titkos ügynök, cionista kémkedés. A hamis név: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.
A terv: bejutni azon országok katonai és polgári legbelsőbb szerveibe, melyek veszélyt jelenthetnek Izraelre, hogy e szervezetekben olyan pusztítást végezzen, mely megkönnyíti a 
cionista határ-projekt végrehajtását, a tervezett elkövetkező cionista hatalomátvételt a Közel-Kelet teljes területén acélból, hogy Nagy-Izraelt vagy “Eretz Israel”-t megalapíthassák.
Nos, ha másnak is, nemcsak David Icke-nak tűnt fel, hogy Izrael tőle szokatlan módon egyelőre tartja a száját az ügyben annak ez az oka. Javasoljuk a VT (Veterans Today) franciáktól átvett riportját és a cikk videóját, illetve Lévy más megnyilvánulásait is megnézni. A videóban az úgynevezett arab tavaszról beszél Bernard-Henri Lévy.
Líbia, Szíria, és Ukrajna is nagyon jól ismeri már Bernard-Henri Lévy-t, akit az “Arab tavasz” keresztapja néven is szokták emlegetni, akinek keze többek közt benne volt Kaddhafi meggyilkolásában is…
Audie – Szabad Riport
források: Valós Hírek Szíriából  – Facebook oldal/ Veterans Today / The Thelegraph
 világ titkos urai – A Rothschildok története

Posted on 2013-03-31Szerző: Admin


Lord Jacob Rothschild – Fotó: BBC
– Megszokták a győzelmet –A  Rothschildok címere
A Rothschildok címere
Nem fogok összerogyni gazdagságom morális, vagy pszichikai terhe alatt… Bárhol a világon születik egy Rothschild gyerek, – 150 millió dollár a baba-kötvénye…” 
Ebből a filmből megtudhatjuk, hogy: “A Rothschildok milyen szorgalmas, kedves, rendes és jóravaló emberek.” : )
És azt is, hogy valójában kik állnak Izrael mögött.
Több mint egy évre, és sok sok tárgyalásra volt szükség ahhoz, hogy Jacob Rothschild a kamera elé álljon. Ime:

Izraelben a Legfelsőbb Bíróság és a Knesszet (Izraeli parlament) épületét is, a Rothschildok ajándékozták az izraelieknek.
Többször látjuk ebben a Rothschildokról szóló filmben Izrael államelnökét Simon Perezt. Megtudhatjuk tőle a Rothschildok szerepét Izrael állam történelmében. És ezek alapján logikusan következtetni is kezdhetünk. Különösképpen akkor, ha megnézzük az alábbi kis videót, melyben ugyanez a Simon Perez, Izrael állam elnöke szerepel.


A világ titkos urai - A Rothschildok (teljes) (hungarian)
A zsidó maffia működése gyakorlatban
Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra
TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)
Felvásároljuk Magyarországot (felirattal)
No ez már megdöglött ő már nem foglalja el hazánkat !!!
Betiltott adás Hazám árulói HírTv

Pintér Sándor - a Csendes Don

Pintér, Boross és a legfőbb ügyész védték az olajmaffiózó megyei főkapitányt! (Dr. Szeszák Gyula)

A maffiaállam nyugdíjazta - Hatszemközt Szeszák Gyula olajügyésszel (Hírháttér TV)

Mindenkit megölni! - Mór politikai mészárlása (Hírháttér TV)

A kifosztott és hajléktalanná tett Sebők István leleplezi a bírói maffiát (2014.01.15)

Ami a Móri mészárlás mögött van

Szervkereskedő orbán viktor által BETILTOTT HÍRHÁTTÉR döbbenetes gondolkodásváltó filmje


No és akkor kukkantsunk csak be egy pillanatra a valóságban is, a Háttérhatalom valódi kulisszái mögé:


Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeit.” – Mayer Amschel Rothschild
– Azaz: egy ország közpénzrendszerét meg kell szereznie a nemzetközi vagyonokra épülő magánpénzrendszernek, más néven a Háttérhatalomnak, – melyet  most már akár nevesíthetünk is; Rothschild, Rockefeller… stb. A kiválasztottak kiválasztottjai. A nagy bankárcsaládok. A nagyon, nagyon gazdagok…
És, hogyan gazdagodtak így meg? – A Föld népeinek pénzügyi kifosztásával.
Magánbankjaik, – a hitel – kamat és pénz- rafináltan kidolgozott mechanizmusa formájában, (mely csakis a bank számra jövedelmező), – olyan uzsorajövedelmeket biztosítanak számukra, amellyel adósságfüggésbe taszítanak egész népeket, azok gazdaságát, ellenőrzés alá helyezik a kormányaikat, –  látszatdemokráciájukat és azok bábként mozgatott intézményeit, valamint tömegtájékoztatási eszközeit…
Szabad Riport Tudósító Iroda


Fehér Farkas, Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

* Ezeket a lappangó vezeték nélküli veszélyforrásokat komolyan kell venni, ugyanis gyakran olyan erősséggel sugároznak, mint a mobiltelefonok – állítja a kutató. A telefon dokkoló egysége olyan, mint egy mini adótorony, napi 24 órában sugároz és hatótávolsága elérheti a 100 métert is. Főleg a digitális változatai károsak, vaktesztek kimutatták, hogy egy ilyen telefon dokkoló egysége mellett ülve felléphet aritmia, szívritmuszavar, ami akár stroke-ot (szélütés), szívinfarktust okozhat.
A szomszédból jövő ingyen wifi net áldásnak tűnhet, de valójában az azt biztosító router folyamatosan ontja a nagy erejű rádióhullámokat, melyek az egész testet érik és akár 50m-ig is kihatnak. Bizonyított kapcsolat van az erős sugárzás és egyes halálos kimenetelű betegségek között, például leukémia kialakulásának fokozott veszélye. Ha az ölében tartja laptopját, mint ahogy általában szokás, akkor épp a medencéjét éri a sugárzás, tehát rák kialakulásának a veszélyével kockáztatja szerveit. Férfiaknál és nőknél egyaránt veszélyben vannak az ivarszervek, illetve terhes nők esetében a magzat vagy eleve a termékenység esélye.
Még kér sugárforrás, amire érdemes odafigyelni. Mikrohullámú sütő: az új és megfelelően üzemelő darabok gyárilag elég jól szigeteltek, azonban szinte észrevehetetlen a szigetelés épségének megállapítása – régebbi készülékek viszont nem megfelelően szigeteltek. Kompakt fénycsövek: a káros sugárzás, ami összegyűlhet, ezekben a fénycsövekben gyakran beárnyékolja e fényforrások gazdaságos mivoltát. Azon kívül higanyt tartalmaznak, ami igen erős mérgező hatású nehézfém és környezetszennyező faktor.
(
forrásWEBBeteg – N.L )
** A LED lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabályozását végzi. Tehát a LED fénye megzavarja az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömegindex, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.
LED készítéséhez alkalmazott összetevők 
(forrás: Wikipédia)
*** Az elektromágneses sugárzás legveszélyesebb forrása a villamos távvezeték és a transzformátorház. Az elektromágneses kifejezés elektromos és mágneses terek vagy mezők elektromos feszültségből és az elektromos áramból való kialakulását jelenti. Élettani szempontból a mágneses összetevő az, ami nagyságrendekkel nagyobb veszélyt jelent az élő szervezetre. A mágneses sugárzás keresztülhatol a lakóépületek szerkezetén (falakon, mennyezeten, padlózaton), és csak nagyobb távolságon csökken olyan értékre, ami már nem okoz biológiai hatása szempontjából aggodalmat.
Direkt kísérletek természetesen etikai okokból embereken nem végezhetők, ezért sok esetben csak utólag, évtizedek múlva, a már kialakult károsodások észlelésével, epidemiológiai vizsgálatok segítségével juthatunk fontos információkhoz. Az állatokon végzett kísérletek eredményei megerősítők lehetnek, vagy a részletekre nézve nyújthatnak információkat.
(forrás: Dr.Szente Magdolna: Magasfeszültségű távvezetékek elektromágneses kisugárzásának az ember egészségére kifejtett ártalmas hatásairól, Élhető környezetért )

**** A sugárzás energiaterjedés, amely hullámokban, energiacsomókban terjed. A sugárzás széles spektrumon fordulhat elő a, a káros gamma sugárzásoktól a látható tartományon át a mikrohullámok és a nagyfeszültségű elektromos vezetékek, illetve a mobil átjátszó-tornyok sugárzásán át. Azonban a jövőben nemzetközi szinten és itthon is az eddiginél jóval alacsonyabb értékeket fognak megállapítani, mert azok is ki vannak téve az egészségügyi kockázatnak pl: a gyermekek és az idősek nagy része, akik ezt a kockázatot nem választják, hiszen nem használnak mobiltelefont. – Hátrányt jelent-e a mobil-tornyok felállítása lakott területen? – Igen. Nemcsak egészségügyi kockázata van, hanem lelki is. Adott esetben lehetséges, hogy lelki betegséghez vezet az egészségügyi kockázatoktól való félelem. Ráadásul lelki egészségünk építését szolgálja választott természeti környezetünk, ezzel szemben az ilyen torony rontja környezetünk természet adta szépségét. Ezért a lakosság felháborodása jogos ilyen torony telepítésekor, és érthető, hogy fellép annak érdekében, hogy a létesítmény lakóhelyüktől lehető legtávolabbra kerüljön. (forrás: dr. Néder Sarolta: Van-e élettani hatása az mobil-átjátszó toronynak? Helyi HírekAz újfajta titkos háborúPosted on 2011-09-18Szerző: Admin
A globalizmus urai már – régóta kezükbe vették az időjárás irányítását.

A titkos trükkökért egyszer majd felelni kell

Molekuláris, kémiai, biológiai és elektromágnesességi terrorizmus az emberiség, s a természet ellen.

Cél: Az Új Világrend!

(Érdekes, ismeretterjesztő anyag a HAARP és a Chemtrail rendszerek működéséről és hatásairól. – Magyarországi példákkal is. Olvasóinknak kifejezetten ajánljuk, a nagy terjedelme ellenére is, – mert ebben a témában ilyen érthetően fogalmazott, átfogó és néhol egyenesen lenyűgöző anyagot, keveset olvashatunk.)

1. Előzetes…

…”Egyre több emberen jelentkezik a fibromyalgiának nevezett betegség, melynek a hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalmak a tünetei. Drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket is bevetett a civil lakosság ellen….”
…”Pest-megye déli részében – beméréseink szerint, és ha végre eljön az igazság pillanata, ezt igazolni is tudjuk a bűnösök felé – furcsa csapadék esett. Amely nem csak a természetet, növényeket, állatokat mérgezett, hanem az emberek tudatára is hatással volt…”
…”Tököl környékén apró szemekben sárga- barnás csapadék esett, amelyet a gépkocsi szélvédőjéről (is) alig tudott levinni az ablaktörlő lapát. A furcsa szagú „vegyi anyagot” a lehetőségeink szerint elemeztük. Az eredmény borzalmas volt: több fémet elsősorban alumínium származékokat, aztán apró mikrószálakat, valamint jelentős báriumot tartalmazott a chemtrail kibocsájtott fátyolfelhője. Az abnormális koncentrációt földminta bevizsgáltatása segítségével is megtapasztalhattuk…”

2. Ismét bemutatunk néhány titkot…

A mesterséges világban egyre jobban lebutítva él a nép. A tudást, az ösztönt egyre jobban kimossák a emberekből. Akik lassan már nem, hogy a lábuk elé nem mernek nézni, az ég felé sem tekintenek.
Mindinkább lefelé – a mélybe – merengő szomorú tekinteteket látni nem csak körülöttünk, hanem lassan sajnos az egész Földön. Pedig itt lenne már az ideje, hogy végre együtt, egymás kezét fogva mentsük meg az Anyaföldünkön azt az életet, amire régóta vágyunk. Nem hagyjuk, hogy ellenőrizzenek, mérgezzenek MINKET. Például a levegőből, a levegőn át, különböző módszerekkel. EMBEREK ébresztő! Ismét bemutatunk néhány titkot. Például az időjárás, és ez által a hangulati tényezők módosításának alattomos módszereit, ahogy azokkal a háttérhatalom, az emberek fölötti ellenőrzést gyakorolja…

3. A “Naptorpedók”

Az űrvédelmi program keretében megalkotott automatikus lézerfegyver-rendszer, a HAARP, illetve a HPM. A HAARP lényegében egy rendkívül sokoldalú időjárás-fegyver, de emellett alkalmas emberi agyhullám-befolyásolásra, földrengések, esőzések kiváltására, de képes a Föld bármely pontján elektromos kisülést is kelteni. A Csillagháborús terveknek megfelelően bolygópajzs is létrehozható általa akár interkontinentális ballisztikus rakétákkal szemben, akár „kívülről érkező betolakodók megállítására”.
A HPM szigorúan titkos csodafegyver, a rövidítés a „nagy erejű mikrohullámú technológia” megnevezést fedi. Új-Mexikóban fejlesztették ki, ahol röviden csak e-bombának nevezik. A fegyver lényege, hogy minden elektromos impulzust blokkol egy mikrohullámú kisülést követően.
A HAARP-pal kapcsolatban olykor a legkülönlegesebb hírek rebbennek fel. Hasonló történt a közelmúltban is: Kent Steadman kutató, aki évek óta tanulmányozza a Napot, nemrégen megdöbbenéssel tapasztalta – fotókkal alátámasztva, illetve a SOHO napfizikai műhold képeit is felhasználta, – hogy életadó csillagunkba különös, általa “lézertorpedóknak” nevezett “rendellenességek” csapódnak.
A kutatását elmélyítve arra a megállapításra jutott, ezek a “rendellenességek” sem nem kisbolygók, sem nem eltévedt üstökösök, sokkal inkább az amerikai HAARP (Nagyfrekvenciás Aktív Magaslégkör-Kutató Program) által bevetett technika megnyilvánulásai, a cél pedig a Föld pólusváltásának felgyorsítása lehet. Ehhez drasztikus módon felfokozzák a naptevékenységet, a már amúgy is melegedő Földbolygónkat további klímakatasztrófával sújtják. Pedig, ugyanezzel a technikával Földünket akár meg is óvhatnák…
Számtalan eltitkolt vagy kevésbé ismert bizonyíték akad arra, hogy a HAARP tudósai a felső légkört “bombázzák”. És úgy tűnik, éppenséggel magát a Napot is célba vették. Aki rendszeresen követi az „űridőjárást” a különböző honlapokon, tapasztalhatja, hogy a központi égitestünk viselkedése egyre inkább eltér a megszokott ciklusától, korántsem olyan “nyugodt” csillag, ahogy azt elvárnánk tőle, egyre gyakoribb és mind erősebb kitöréseket produkál. Ezek a kitörések amellett, hogy teljességgel tönkretehetik a finom elektronikát alkalmazó berendezéseinket, lebéníthatják a teljes légi közlekedést, valamennyi mesterséges holdat, elnémíthatják telefonjainkat. De tévékészülékeinket is használhatatlanná tehetik, súlyos kárt okozhatnak magában a földi légkörben is, hiszen annak bizonyos rétegei éppen a napsugárzás ellen védenek bennünket. Az erős napkitörések pedig éppen ezt a védőréteget tehetik átmenetileg teljes mértékben átjárhatóvá, súlyos sugárkárosodást okozva valamennyi magasabb rendű élőlénynek a felszínen.

4. Az “Időjárás fegyverek”

A rendelkezésre álló hatalmas mennyiségű tudományos ismeret birtokában, a klímaváltozás hátterében esetleg megtalálható katonai alkalmazások, soha nem merültek eddig fel az ENSZ keretében. Sem a hivatalos képviselők, sem a különböző környezetvédő csoportok részéről, még a közelmúltban sem. Az USA továbbra is mereven elzárkózik a széndioxid kibocsátásának 1997-es szintre való csökkentéséről, vagyis az 1997-es Kiotói Egyezmény teljesítéséről; sem erről, sem más – a kialakult helyzet miatti felelősségét taglaló felvetésekről – hallani sem akar. A katonai alkalmazások klimatikus hatása szóba sem kerülhet, “ellentétes Washington stratégiai és védelmi céljaival”. Pedig, ha az ózonlyuk keletkezési idejét összevetnénk bizonyos, a felső légkörben észlelt ionoszférikus jelekkel – érdekes eredményekre juthatnánk.
Itt vannak az “időjárás fegyverek”. Dr. Rosali Bertell, a világszerte ismert tudós, az alábbiakat jelentette ki teljes határozottsággal: – Az USA katona tudósai fegyverként használható, az időjárással összefüggő rendszerekkel dolgoznak. Az elképzelés a viharok erejének megnövelését, a magas légkörben kiszórt anyagok révén pedig aszályok, valamint az áradások kiváltását foglalja magában a megcélzott területen…
Egyébként az 1970-as években a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinski mindezt előre látta, a “Két korszak között” című könyvében így ír:
– A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyan titkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak. Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsenek…
Nem akarunk senkit befolyásolni, sem pánikot kelteni, de tény, hogy a tudósok már régóta (tudományos programok keretében 1940-es évek óta) foglalkoznak az időjárás befolyásolhatóságának, irányításának kutatásával, megoldásával. Mint tudjuk, már réges-rég el tudják űzni a jégesőt okozó felhőket, tudnak esőt csinálni, tehát tény, hogy az emberiség – illetve annak egy szűk, de annál befolyásosabb maroknyi csoportja – a globalizmus urai – régóta kezébe vette  az időjárás irányítását.
Egyik olvasónk a következőket küldte el szerkesztőségünkbe:
– Mély megrendüléssel tudatom, hogy a Chemtrails és HARRP tevékenységek általunk kimerítő és tényszerűen feltárt bűncselekményei miatt a hatalom blokkolta az Eumetsat műhold meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését!
Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló! Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása!
Majd azt is hozzátette olvasónk, hogy szerinte a nemzetközi missziónak nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal, korrupt politikusok “segítségével” országok nyomorba döntését szintén több, mint undorító dolog, a föld lakosságának félrevezetése.
Különben jó, ha mindenki tudja, hogy az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti Chemtrail és a HAARP tevékenységet, amint rendkívül hirtelen és erős hatást gyakorol az ionoszférára fókuszált, irányítható elektromágneses sugár alkalmazásával. (Az ionoszféra a Föld körül 60-100 km magasságban található, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó felső légköri réteg.)

5. A HAARP lényege

Kevesen tudhatják, hogy a HAARP lényegében egy megfordított rádióteleszkóp: az antennák jeleket küldenek ki, ahelyett, hogy vennének. Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám nyaláb teszteket végeztek vele, az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok juttatása révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és minden megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A projekt úgy van beállítva a nyilvánosság felé, mint Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra Kutató Program, s azt a benyomást igyekszenek kelteni, hogy itt valami, tudományos akadémiák által támogatott, tevékenységről van szó, az ionoszféra állapotának megváltoztatására irányuló céllal, a kommunikációs rendszerek tökéletesebb felhasználhatóságáról. Azonban az amerikai katonai források egyértelművé teszik: a HAARP segítségével megtudhatjuk „miként használható fel az ionoszféra a Védelmi Minisztérium céljaira.
A tengeralattjárókkal való kommunikáció csak az egyik lehetséges felhasználási terület. A sajtóban s más forrásokban megjelent információk HAARP képességeit messze alatta tüntetik fel a valóságosnak. A nyilvánosságra került hírek olyan fényben próbálják beállítani a tervezetet, mintha az semmiben sem különbözne más, az ionoszféra felfűtését célzó kísérletektől, melyeket a világ különböző jól ismert helyszínein folyamatosan végrehajtanak, ezek közül néhány: Arecibo, Puerto Rico, Tromso, valamint Norvégia és Oroszország nagyobb obszervatóriumai.
A HAARP nagy energiájú, nagy frekvenciájú adóberendezés és antenna. az adó teljesítménye hivatalos források szerint 3.6 millió watt, nem hivatalos források szerint elérheti a 100 gigawattot is. Az antennamezőn 180 darab kereszt alakú dipól-szerkezet van felállítva, derékszög alakban. Az aktív ionoszféra kutatások során a generált jeleket az adóberendezésekkel kisugározzák nagyjából függőleges irányban. A jeleket az ionoszféra 100 és 350 km-es magasságban elnyeli, a használt frekvencia függvényében. A nyalábok átmérője mindössze néhány száz méter, a magas légkörbe érve a nyaláb néhány tucat kilométer átmérőjűre terjed szét. A hivatalos források az energiasűrűségre 3 mikrowatt/cm2 adnak meg, nem hivatalos források ennek milliószorosát.
Az E-systems a Raytheon vállalat birtokába került, tényezője a védelmi kiadások vonatkozásában. 1994-ben a Raytheon a 42. helyet foglalta el a világ leggazdagabb 500 cégének listáján. Szabadalmi leírások ezreit birtokolja, többek közt olyanokat is, melyek igen értékesek lehetnek a HAARP projekt megvalósítása során. A tervezet gerincét 12 szabadalom adja, melyek természetesen mélyen el vannak süllyesztve a Raytheon páncélszekrényeiben. Meglehetősen figyelemfelkeltő Bernard J. Estlund egyik szabadalma, amely a következő címet viseli: „Eljárások és berendezések a Föld légkörének, az ionoszférának és/vagy a magnetoszférának megváltoztatására”, volt az, melyet titkos kormányintézkedés nyomán zároltak a nyilvánosság elől.

6. A HAARP, mint elektronikus fegyver

Az Eastlund-féle ionoszféra-fűtő berendezés különbözött a korábbiaktól, a kibocsátott rádiósugárzást az ionoszféra egy fókuszpontjára lehet koncentrálni. Az eltérés következtében elképesztő mennyiségű energiát lehet az ionoszférába juttatni, egy wattot köbcentiméterenként, míg a korábbi készülékek elméleti energiaszintje ennek egymilliomod része volt.
Az említett energiaszint az ionoszférát olyan állapotba képes juttatni, ami szükséges ahhoz, hogy a szabadalomban leírt futurisztikus tulajdonságokra szert tegyen. A szabadalmi leírás arról is említést tesz, hogy elméleti alapjait Nikola Tesla 1900-as évek elején végzett kutatásaira alapozza. Egy ideig semmi hír sem érkezett arról, hogy a HAARP rendszernek ilyen jellegű felhasználásán kísérleteznének. 1995. áprilisában azonban Begich rátalált néhány további szabadalmi leírásra, melyeknek szerzője egy „kulcsszemélyiség”, az APTI alkalmazottja. Ezek között a leírások között valóban szerepel a drótnélküli energiatovábbítás lehetősége.
Az Eastlund szabadalma előre jelzi, hogy az alkalmazandó technológia megzavarhatja, sőt egyenesen lehetetlenné teheti a repülőgépek és a különböző rakéták igen bonyolult irányítórendszereinek működését. Továbbá, a berendezés azon tulajdonsága, hogy nagy területeket képes a legkülönbözőbb frekvenciájú elektromágneses sugarakkal beszórni, oly módon, hogy ezeket a frekvenciákat végig ellenőrzés alatt lehet tartani, lehetővé teszi, hogy tökéletesen blokkolják a kommunikációt úgy a szárazföldek, mind a tengerek felett és a légkörben.
A szabadalmi leírás a következőket tartalmazza:
– Ez a találmány lehetővé teszi, hogy példa nélkül álló energiamennyiséget pumpáljunk a Föld atmoszférájába stratégiai megfontolásokból, és hogy ezt az energiaszintet fenn is tartsuk meghatározott energiaimpulzusok alkalmazásával, miáltal a légkör viselkedése sokkal pontosabban és jobban irányítható mint amit ez idáig sikerült megvalósítani mindenekelőtt nukleáris bombák felrobbantásával különböző magasságokban.
Lehetséges lesz, interferenciát kelteni más kommunikációs rendszerekben, miközben a légköri állapotok megváltoztatásával más jellegű kommunikációs rendszer építhető ki, annak ellenére, hogy akár az egész bolygó kommunikációs rendszere le van bénítva. Másképpen mondva, miközben egy sugárzásfajta alkalmazásával alkalmatlanná tesszük más kommunikációs rendszerek működését, egy újabb kommunikációs rendszert hozunk létre. – (Ez több, mint ügyes! – a szerk.)
– A légkör nagy területeit lehet elképzelhetetlen magasságokba emelni, miáltal a beérkező ellenséges rakétákat megjósolhatatlan és előre betervezhetetlen durva hatások érik, ami a pusztulásukhoz vezet.
 – Lehetségessé válik az időjárás befolyásolása, például oly módon, hogy megváltoztatjuk a magaslégköri szélviszonyokat, oly módon, hogy egy vagy több mesterséges turbulenciát keltünk, melyek akár lencseként és képesek működni.
– A légkör molekuláris összetétele is megváltoztatható, miáltal pozitív környezeti hatások érhetők el. Lehetőség nyílik arra, hogy a légkör bizonyos molekuláinak mennyiségét mesterségesen megnöveljük, például az ózonét, vagy a nitrogénét.

7. Cél: Az Új Világrend!

A hetvenes évek elején Zbigniew Brzezinski megjósolta egy „jobban ellenőrzött és irányított társadalom” létét, köszönhetően a technológiának. Ezt a társadalmat egy elit réteg irányíthatná, nyomást gyakorolva a választókra, hogy állítólag „önként” válasszák a tudományos korszakot. Leplezetlenül háttérbe lehet szorítani a hagyományos liberális eszméket; ez az elit nem habozna a legkorszerűbb tudományos technikák alkalmazásával befolyásolni a társadalom viselkedését, és szoros szociális ellenőrzés és felügyelet alatt tartva őket, gyakorolni immár korlátlan hatalmát. A technikai és a tudományos háttér az, ami tálcán kínálja a lehetőségek ilyetén kiaknázását.
Brzezinski jóslatai igen pontosan beteljesültek. Mára már számos eszköz áll az „elit” rendelkezésére saját felemelkedésére, és a kísértés ezek alkalmazására folyamatosan növekszik. A politikai háttér már megteremtődött ezen eszközök alkalmazhatóságára. A mesterséges elektromágneses terek alkalmazhatósága igen széleskörű, beleértve a katonai és a kvázi-katonai helyzeteket.
Néhány ezek közül magába foglalhatja a terrorista csoportokkal való tárgyalást, tömegek befolyásolását és irányítását, katonai titkok birtokosai viselkedésének megváltoztatását, és antiszociális viselkedések kiváltását a taktikai hadviselés során. A felsorolt esetek mindegyikében elektromágneses rendszereket alkalmaznának az enyhétől a rendkívül súlyos pszichológiai zavarok kiváltásáig, legyenek azok akár érzékelési zavarok, viselkedési zavarok, akár orientációs zavarok. Mindebből következik, hogy azok az egyének, akiknek a testi-lelki működési hatékonyságát súlyosan degradálták, képtelenek bármiféle összehangolt harci cselekmény kivitelezésére. A másik előnye az elektromágneses rendszerek alkalmazásának az, hogy igen nagy terület lefedésére képesek egészen egyszerű rendszerek felhasználása mellett. Csendesek, és igen nehéz lehet ellenük bármiféle ellenrendszert kifejleszteni…
Az Egyesült Államok kongresszusi jelentései között is találunk feljegyzéseket, melyek arra utalnak, hogy a HAARP rendszer segítségével a felszín nagy energiájú rádióhullámokkal bombázható az ionoszféra felhasználásával. A jeleket korábban arra használták, hogy több kilométeres mélységben átvilágítsák a földet felszín alatti katonai raktárak, alagutak és ásványkincsek felderítése végett. A Szenátus csak 1996-ban 15 millió dollárt szavazott meg a földátvilágítási-képesség kifejlesztésére. A probléma az volt, hogy az a fajtasugárzás, mely a legalkalmasabb a föld átvilágítására, egyben a legerősebb pusztító hatást váltja ki az emberi mentális működésben. Emellett jelentős hatást gyakorolhat a különböző vándorló állatokra, halakra és vadakra egyaránt, melyek zavartalan elektromágneses viszonyok mellett képesek csak követni szokásos vándorlási útvonalukat.
Mintha az égből érkező, tudatrombolást végző elektromágneses hullámok önmagukban még nem lennének elegek, T. Eastlund még azzal is eldicsekszik, hogy a rendkívül magas energiákra gerjesztett ionoszféra segítségével az időjárást is befolyásolni lehet.

8. A viselkedés befolyásolása, irányítása a HAARP segítségével

Begich és Manning rávilágított arra, hogy egyes kormánydokumentumokból az derül ki, hogy a honvédség rendelkezik időjárás-befolyásoló technológiával.  A HAARP a maga teljes kapacitásával, sikeresen keltett különböző időjárási hatásokat az egész Földön, mindkét féltekén. Hogy miként kapcsolódik az ionoszféra lüktetése az agyműködéshez. Nos a föld ionoszférája nagyjából 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia -, ennek csúcspontja jelenleg nyolc-kilenc körüli Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A „Föld szívverésének” ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.
A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható.
A parafenomén gyógyítók és clairvoyantok agyműködése pontosan ezen a 8 herzes frekvencián dolgozik tevékenységük közben. Puharich professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is.
Aki uralja tehát ezeket a frekvenciákat, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadállattá változtatni. Mivel a Föld forog, a HAARP durván beavatkozik a mágneses tér erővonalrendszerébe, nemcsak egyszerűen „elvágja” ezeket a vonalakat, hanem gerjesztve őket kizökkenti az erővonalakat megszokott rezgési állapotukból. A kibocsátott erős impulzusok megrázzák az elektromágneses erővonalakat, miáltal magát a mágneses teret is erős vibrációnak teszik ki. Hasonló mindez a pókhálóhoz. Egy eltévedt rovar beleszáll a hálóba, s amint megrázza a hálót, az rezgésbe jön, s ez a rezgés jelez a póknak. Ha ez a rezgés elég erős, az ionoszféra szétszakad.
Az Időjárás szabályozással kapcsolatban érdemes megjegyezni: a rádiósugárzás által kiváltott részecskelavina igen kemény hatással van ránk. Begich és Manning a könyvében rámutat arra, hogy már igen kis energiákkal befolyást lehet gyakorolni az időjárásra, ha megfelelő „jeleket” küldünk a Föld sugárzási övezeteibe. Tesla pontosan ugyanezt csinálta, kis energiák felhasználásával hatalmas energiákat volt képes irányítani. Kézenfekvő mindezen ismeret katonai felhasználásnak veszélye.

9. Az időjárás befolyásolás hazai példái

Legalább húsz éve foglalkoznak időjárás fegyver kifejlesztésével. Néhány igencsak komplikált technológiát is áttekintettek hatalmas energiák uralása terén. Lézerek és kémiai anyagok felhasználásával olyan fegyverek megvalósítását tűzték ki célul, mely az ellenfél feje fölött egyszerűen megsemmisíti az ózonréteget.
1958-ban, Howar T. Orville kapitány, a Fehér Ház tudományos főtanácsadója, beszámolt róla, hogy az USA Védelmi Minisztériuma tanulmányoz „olyan eljárásokat, melyek segítségével a föld és a légkör töltése megváltoztatható, minek következtében különböző változások kelthetők az időjárásban”, elektromágneses sugárzásokat használva az adott terület feletti ionizációs vagy deionizációs változásokat okozva.
A világszerte ismert tudós, MacDonald, számos elképzelést dolgozott ki a természetes környezet fegyverként való felhasználhatóságáról, azonban akkoriban minderről azt gondolta, hogy csupán a jövő zenéje. Amikor könyvének „Hogyan pusztítsuk a környezetet?” című fejezetét megírta, az Amíg a béke el nem érkezik című könyvében, egyáltalán nem tréfált. Leírja az időjárás befolyásolási technikát, az éghajlat, megváltoztatását, a sarkvidéki jégpáncél elolvasztását vagy destabilizálását, ózon megsemmisítési technikákat, földrengések kiváltását, az óceánok hullámainak irányítását, és az agyműködés manipulálását, s mindezt a bolygó energiamezőinek felhasználásával.
Ha a mai törvényhozókat kérdeznénk az elektromágneses manipulációs technikákról, ők is meglepődnének? Kötve hisszük. Nemrég óta ismert, hogy rendkívül erős elektromos kapcsolat van az ionoszféra és a légkör az alacsony atmoszféra között, ahol az időjárási jelenségek végbemennek. Mesterséges elektromos hatások keltése révén a töltött részecskék kiléphetnek a Föld sugárzási övezeteiből, azok jégkristályok kialakulását hozhatják magukkal, majd esőt.
A HAARP – a GWEN toronnyal végzett kísérletek tapasztalatai lapján – képes a nagy folyók teljes vízmennyiségét feltölteni elektromossággal, s ezáltal a légkörbe emelni, majd a Föld egy tetszőleges pontján lezúdítani. Egyre több emberen jelentkezik az általa fibromyalgiának nevezett betegség, mely hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalom; drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket vetett be civil lakosság ellen.
A Föld, mint szférikus elektromos rendszer, igen találó modell. Azonban a kísérletezők, akik természetellenesen nagy energiákkal dolgoznak, talán abszolút nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. A villanymotorok és az elektromos generátorok gyakran zárlatosak lesznek, ha ingadozás lép fel az áramerősségben.
Begich, Manning és mások úgy vallják, hogy a demokráciáknak sokkal inkább a nyitottságra kellene alapozódniuk. A mind erősebb és erősebb gyilkológépezetekre költött elképesztő mennyiségű összegeket sokkal inkább lehetne gyógyításra és az egész emberiség jólétére fordítani. Könyvük leleplezi a katonai tudományos akadémiák törekvéseit, hogy a széles nyilvánosság szerezzen tudomást a háttérben zajló eseményekről. Ez pedig az első lépés lehet a világ megmentése felé.
Hogy Magyarországon is „erőteljesen” működnek ezek az emberiség elleni dolgok, csak egy példát említenénk meg. Március 15-én Nemzeti ünnepünk alatt is – véleményünk szerint – erőteljesen „karcolták a eget”. Pest-megye déli részében – beméréseink szerint, és ha végre eljön az igazság pillanata, ezt igazolni is tudjuk a bűnösök felé – furcsa csapadék esett. Amely nem csak a természetet, növényeket, állatokat mérgezett, hanem az emberek tudatára is hatással volt.
Egyébként az idei Nemzeti ünnepünk előtti hosszú hétvégén, március közepén Tököl környékén apró szemekben sárga-barnás csapadék esett, amelyet a gépkocsi szélvédőjéről (is) alig tudott levinni az ablaktörlő lapát. A furcsa szagú „vegyi anyagot” a lehetőségeink szerint elemeztük. Az eredmény borzalmas volt: több fémet elsősorban alumínium származékokat, aztán apró mikró szálakat, valamint jelentős báriumot tartalmazott a chemtrail kibocsájtott fátyolfelhője. Az abnormális koncentrációt földminta bevizsgáltatása segítségével is megtapasztalhattuk.
Jó, ha tudják a még az esetleg a markukba nevető felelősök: az igazság órája egyszer elérkezik. Az ember és természet elleni dolgokra rövidesen fény derülhet. Nem csak a végre valahára felébredt nép tekint fel az égre, hanem onnan is lesújtatnak, de nem csak a „mesterséges” villámcsapások formájában. És akkor már késő lesz imádkozni…
Apró megjegyzés még a végére: Szerbiában augusztus közepén rájöttek, mit tesznek velük. Ott már kinyílt a nép szeme: és egyre többen azt mondták, ha ismét „karcolni” merik az eget, lelövik a gépeket…
Ősér – Szabad Riport Tudósító Iroda

Ezek mind a halálodat akarják , de úgy , hogy a családod is kihaljon !!!
Gyérítenek bennünket , ha tetszik ha nem megpróbálnak mindnyájunkat törölni , és elvárják , hogy ezt türjük zokszó nélkül, mert nem kell ennyi ember a zsidók kiszolgálására , és a technikai eszközök működtetésére, mi csak a föld erőforrásait éljük fel , és nem marad az új világ urainak elég erőforrás , és úgy döntöttek , hogy a lakosság létszámát 500 millió , és 1 milliárd közé kell csökkenteni . Ezt háborúval , járvánnyal , valamilyen katasztrófának az előidézésével próbálják végre hajtani , il hajtatni, mert úgye ők csak a pénzt adják a projekt levezényléséhez , a munkát a biorobotok végzik el , és mikor végeztek bekapcsolják a delta programot , ez a robotok öngyilkossági programja , ahol is a biorobot olyan feladatot kap , hogy maga is megsemmisül !!!
Egy példa a Kennedi fivér repülő gépét vezető pilóta kapotilyen parancsot , és elzárta az üzemanyag vezeték csapját mikor is a gép lezuhant .
Nem tudni , hogy a maffia vezetőink , helytartóink kiszolgálására hány biorobotott helyeztek el , hogy a maffiózó vezetőink mindig azt tegyék amit parancsolnak nekik a szinfalak mögül , mert ha nem így cselekednek a beépített biorobot emberük , a családban esetleg a gyerekeket likvidálja , figyelmeztetés gyanánt , és utána a drága politikusunk a legbuzgóbb hívők lesz a páholyban nem lesz buzgóbb seggnyalóbb mint ő mert megtanulta a leckét !!!
Azt kell mondanom , hogy az agymosást fent kezdik el , és a vezetőink agymosása után , közben , előtte már beépítik a biorobot csapdákat , hogy fogást találjanak a helytartóinkon , és tudják és merjék járni az utatz amelyiket nekik szántak . És ha már őket zsebre vágták úgy gondolják , hogy a nép is az ölükbe húll , és jámbor rabszolgaként esetleg halálchip beültetés után akkor kapcsolhatók ki mikor akarják , csak azt elfelejtik , hogy esetleg a nép titkos társasága őket is be chippeli és őket is likvidálják , egy frekvencia modulálással , és ha már ezt is autómatizálásra bizzák , hát az egyén kiiktatásával esetleg az egész emberiséget likvidálja a gép !!! Nem is kell ide atomháború , csak egy elszabadult kontrol nélküli számítógépes rendszer ami önálósul , és úgy dönt nem kellenek ide ezek az emberi férgek !!!
Földönkívüliek támadása – Avagy a modern aszimetrikus háború elméletePosted on 2012-07-04Szerző: Admin
– Modellezett történések alapján. –
Ez nem scifi film, hanem a lehetséges események forgatókönyve. –
…”Miután az idegenek elfoglalták földünket és törvényen kívüliek kis csoportjaivá alacsonyították népünket, – akkor kezdődik az igazi harc. – Ebben az ellentámadás a legfontosabb. A történelem bizonyítja, hogy az ellentámadás a döntő. Nem az a lényeg, hogy győzzünk, hanem az, hogy ne veszítsünk!…”
***
Az idegenek célja; hogy kiirtsanak minket. Ami félig meddig sikerül is.
De még mindig marad 2 milliárd ember. Hogyan harcolnak ők a túlélésért, a nyomasztó túlerő ellen?
A feltöltő ezt írja a filmről:
A “Földönkívüliek támadása” azt a vezető kutatók, tudósok és kormányzati szakemberek által felvetett kérdést vizsgálja meg, mi történne, ha földönkívüliek támadnák meg a Földet. Hogyan jutnak el ide? Milyenek lehetnek? Milyen fegyverekkel rendelkezhetnek? Hogyan alakulna egy ilyen háború? Az izgalmas kétrészes filminterjúk és a legújabb számítógépes képalkotás eszközeivel részletezi, hogyan támadnák meg a Földet a földönkívüliek, és mi hogyan reagálnánk rá.
Idézetek a filmből:
…”Miután az idegenek elfoglalták földünket és törvényen kívüliek kis csoportjaivá alacsonyították népünket, – akkor kezdődik az igazi harc. – Ebben az ellentámadás a legfontosabb. A történelem bizonyítja, hogy az ellentámadás a döntő. Nem az a lényeg, hogy győzzünk, hanem az, hogy ne veszítsünk!…
Az aszimetrikus hadviselés lényege: Nem próbálunk győzni, de megmutatjuk nekik, hogy képesek vagyunk az ellenállásra. Ez a fontos üzenet; hogy meg tudjuk támadni őket, és nem lesz könnyű dolguk…”
Egy magyar számára, (ha tud elvonatkoztatni), rengeteg információt rejt magában ez a film. Mind a Világ eljövendő helyzetének tekintetében, mind pedig a hazánk elleni hódítás taktikájáról, mind pedig az ez ellen alkalmazható védekezés és ellentámadások módozatairól elgondolkodhatunk a filmből szerzett információk alapján.
Nos, tehát: Az idegenek célja; hogy kiirtsanak minket. Ami félig meddig sikerül is.
De még mindig marad 2 milliárd ember. Hogyan harcolnak ők a túlélésért, a nyomasztó túlerő ellen? Erről szól ez a film.
A videok törölve lettek !!!

1. Az érkezés és az első támadások

2. Az ellenállás…

Ajánlja: Szabad Riport Tudósító Iroda

Quo Vadis – avagy merre tart a világ?Posted on 2015-01-23Szerző: Admin
Összefüggések
Mint tudjuk, minden mindennel összefügg. Lássunk néhány tényt. A történelem során világ feletti pénz uralmat, s ezzel a tényleges irányítását néhány zsidó család kaparintotta meg, az aljas eszközökben sosem válogatva. A pénzügyi hatalmuk növelésére és védelmére, különböző ideológiáikat terjesztő, titkos feladatokat végző társaságokat és fegyveres szervezeteket hoztak létre. Ezek a ma is létező szervezetek különféle átalakuláson mentek keresztül; valamint újabb, nemzeteken átnyúló háttér szervezeteket és jogi személyiséggel rendelkező pénzszivattyúként működtetett magántársaságokat fejlesztettek ki maguknak, titkosszolgálatokkal, kémszervezetekkel, ahogy dukál.
Törzsfejlődésük során megszerezték maguknak az uralkodóházakat, a Vatikánt, az országok kormányait. Nagyon kevés olyan ország van ma a világon, ahol közvetlenül, vagy közvetve ne ők irányítanának a háttérből.
A világot elárasztották a hamis pénzeikkel, miközben ennek valódi fedezetét – azaz a nemzeti kincseket, a hazai vállalkozások -, és az emberek vagyonát egyre gyorsabb ütemben veszik saját tulajdonukba, emiatt rendszeresek a tervezett gazdasági- és a politikai válságok és az ezzel együtt járó háborúk, zavargások világszerte.
Mára ezeket a családokat már nem csak a leszármazó zsidók alkotják, hanem különböző beházasodásokkal (eredetileg nem zsidó, vagy csak félig zsidó származású családokkal keveredve) vér- és vagyonfrissítés ment végbe. Ezért összefoglalóan a „táplálkozási” lánc csúcsán lévőket és kiszolgálóikat cionistáknak, atlantistáknak nevezzük. Egy kutya.
(A velük szemben álló, élethalálharcot vívó ellenlábasaikat nevezzük eurázsiaiaknak.)
Összeesküvés” elméletek
A fent említett világhódítás eszköztárában manapság a leggyakrabban használt és általuk leginkább kedvelt eszközök az adósrabszolgaság, a gazdasági válság, a pénzügyi összeomlás, a háborúk, a fegyveres konfliktusok, forradalomnak álcázott zavargások, továbbá politikai változásnak, esetleg „rendszerváltásnak” beállított hatalomátvétel, puccs, államcsíny, és gyilkosságok.
Nos, a fenti felsorolásban szereplő események egyike sem a véletlen műve. Mindegyik jól megtervezett és alaposan előkészített forgatókönyvre épül, melyet folyamatosan kiigazítanak, kontrollálnak, és mögé rendelik a szükséges pénzt, paripát és fegyvert.
Az elmúlt időszakból, emlékszünk az Arab tavasz, Narancsos forradalmak, Foglald el a Wall Street-et, a Balkáni háborúk, és még sok más hasonló fedőnevekkel ellátott és megvalósított tervekre.
Amikor idő előtt, vagy később kiderülnek és napvilágra kerülnek a háttérhatalom tervei, tettei, rendszerint összeesküvés elméletnek nevezve próbálják bagatelizálni saját szerepüket.
Mindig a háttérben meghúzódva mozgatják a szálakat, maguk előtt tolva a bűnbakokat, illetve a kegyvesztetteket. Sőt akár egész országokra, népekre mutogatnak.
A fenti rövid összefoglaló adja a magyarázatát a mostanság kibontakozóban lévő III. Világháborúnak. (Bár meglátásunk szerint a világháborúk nem értek véget, csak hosszabb rövidebb időre szünetelt a fegyveres konfliktus, illetve lokalizálódott)
Ennek a világháborúnak a lokalizált része, Szíria, Irak, Irán, Palesztina, Líbia, Egyiptom, Grúzia, Afganisztán, Mali, Horvát tavasz, Délszláv háború, stb. háborúi, illetve a háború közeli állapotok fenntartása.
Európában és az USA-ban jellemzően az időről időre tervezett zavargások kirobbantása a jellemző módszer.
A Jugoszlávia szétesését követő Délszláv háború óta, többször kellett szembesülnünk, egy-egy hasonló végkimenetelt hordozó cionista tervvel.
Ukrajnát nem csak a cionisták ítélték halálra
Tudnunk kell, hogy Ukrajnában (is) rendkívül gyors romlás következett be a Szovjetunió felbomlását követően, szinte minden területen. Népessége sem egységes. A korrupció melegágyává, és a politikai csatározások hadszínterévé vált az ország.
Az ukrán vezetésbe a mindenkori oligarchák harcaiból épp győztesen kikerülő személyek és holdudvaruk ült be. A Kucsma, majd Janukovics nevével fémjelzett Régiók Pártja kevésbé volt nyugatpárti, míg Timosenko (Julija Timosenko Blokk pártszövetség – lényegében a Haza párt) kifejezetten a „nyugati nyitás” képviselője, ahogy sajnálatosan nemcsak a cionisták (mossad ügynökeikkel együtt), de maguk az ország korrupt felelőtlen vezetői is.
Janukovics korruptsága, becstelensége és a nép kizsákmányolása miatt, – könnyű volt a majdannak úgymond szociális színezetet adni. – Főleg az elején. Ez egyébként igaz a felforgatás alá vett országok vezetőire is. Különben nem lehetett volna egykönnyen szembe fordítani velük a népet.
Janukovics maga is egy gazdag korrupt politikus sőt, (van) illetve volt múltja is:
Janukovicsot fiatalkorában kétszer is börtönre ítélték, egyszer 1967.12.15-én (17 évesen) három évet kapott rablásért, 1970.06.08-án (20évesen) pedig két évet kapott erőszakos támadásért, de szemtanúk szerint valójában részegen elkövetett nemi erőszakért. A dolog pikantériája, hogy 1978-ban a Donyecki barátok eltüntették a bírósági iratokat.
Ezenkívül a donyecki iparmágnás barátok minden eszközzel támogatták a választásokban is. Rossz nyelvek szerint a donyecki klán egyik vezetőjeként tartják számon. Az oligarchákhoz fűződő kapcsolatát azóta is ápolja, melyet még kormányzóként alapozott meg. A kapott támogatást elnökként meg is hálálta.
Janukovics_vagyonJulija Timosenko – méltó párja Janukovicsnak – szintén a gáz- és kőolaj bizniszből szedte meg magát férjével együtt. Köszönhetően a Pavlo Lazarenkónak Ukrajna akkori miniszterelnökének, akitől az orosz földgázkereskedésre monopol jogot kaptak.
A hihetetlen luxusban élő ukrán milliárdos oligarchák, – akárcsak nálunk – Ukrajna és az ukrán nép totális kizsákmányolásának árán szerezte hatalmas vagyonát. Ráadásul a ciprusi, s egyéb székhelyű offsore cégek számukra sem ismeretlenek.
A politikát a pénz mozgatja. A pénzt pedig atlantista segítséggel szerzik. Amíg Janukovics hajlani látszott az EU-s csatlakozásra, (mert, hogy az emberek létfeltétele, élete, munkahelye neki sem számított) addig a cionistáknál szalonképes volt. Azonban amikor nemet mondott Ukrajna további, immár EU-s közvetítésű kifosztására mindjárt kegyvesztett lett az EU urainál.
Az egész politikai garnitúra, a közszolgálat vezetőivel együtt ugyanolyan korrupt, népellenes, és érzéketlen fosztogató, mint a magyarországi, vagy más eu- és usa béli társaik meg cionista gazdáik. Ami nem is csoda, hiszen ugyanazt az urat szolgálják mindahányan; a Mammont
Magyarországi „majdan-buli”
Az ukrajnai forgató könyvet próbálták hazánkra is ráerőltetni. Ennek elméleti és valós feltételei is megvoltak. Hiszen a mi országunkat ugyanolyan levitézlett, a cionistákkal kollaboráló országfosztók szolgáltatták ki a globális bankárkasztnak, saját meggazdagodásukért, mint pl. Ukrajnában, vagy egyebütt.
Ha becsületes, bátor és hozzáértő gerinces politikusaink lennének, akkor felforgatásra még gondolni sem tudnának a globális pénzoligarchák. Így azonban a magyar nép elégedetlensége, felháborodása, valamint a korrupt és dilettáns kormány iránti ellenszenv pedig már adott volt e művelethez. A provokátorokat, pénzt nem kímélve épp úgy pozícióba helyezték, mint a külföldi „szakértőket”, és politikusokat a Fidesz-kormány pedig hibát hibára halmozott. Ennek egyik oka a Fidesz pártban megindult szakadás, amelynek motivációja a hatalmi gazdasági pozíciókért folyó belső küzdelem, illetve az irányzatok harca a miniszterelnök befolyásolására. Az, hogy Orbánt melyiküknek mennyire áll módjában zsinóron rángatni, változó; mindig az adott eszközöktől, kapcsolatoktól és Orbán hiányosságaitól függ. (megjegyezzük ez a belső eltérő irányzatok harca kísérteties hasonlóságot mutat az MSZP, SZDSZ, stb. 90 óta előforduló pártok és a végstádiumban haldokló MSZMP belső harcaival.) E tekintetben sincs új a nap alatt.
Emlékeztetünk csak a legutóbbi, a net-adó, a megszállási szobor és hasonló ügyek kapcsán, hogy a hibás döntések, a nem egyértelmű és egyöntetű kiállás a fideszesek regnálását is végigkísérte. A folyamatosan hezitáló, és kállai-kettőst járó határozatlan, gyengekezű, döntésképtelen és népellenes kufárkodó kormányfőkből nem volt itt hiány az elmúlt 30 évben.
Bedöglött majdanos tervek
Hogy mindezek ellenére mégsem sikerült eddig a majdanista forgatókönyvet megvalósítani, egyáltalán nem a fideszeseken múlt.
Ahogyan az utóbbi évtizedekben sosem nyert egyetlen kormánypárt sem, hanem mindig az őket megelőző ellenlábas párt veszített. Azaz a másik még rosszabb teljesítményének, és a választók igen rövid emlékezetének köszönhették a hatalomba való cirkulálásukat, no meg a választási csalásnak és hazugságoknak.
A cionisták arra számítottak, hogy az általános elégedetlenséget kiváltó kormányintézkedéseket fel tudják használni egy jó kis hangulatkeltő sok–sok ostoba tüntetőt odavonzó demonstrációra, melyet aztán a megfelelő provokátorok majdanná alakítanak át a jól bevált „Állj az élére!” módszerével.
Csakhogy a rosszul megválasztott „vezéregyéniségek” önmagukat lejáratott „nagy ívű” szónokok, és műkedvelő ifjú titánok és titániák, akik túljátszották a szerepet, elég gyorsan leleplezték magukat.
A nem lefizetett honlapok pedig nem mulasztották el felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy mi folyik a háttérben. Magunk sem rejtettük véka alá, hogy mi zajlik a felszín alatt, s óvtuk olvasóinkat attól, hogy részt vegyenek ezeken a liberális és valójában EU-t népszerűsítő demonstrációkon, ahol pusztán a látszólagos tömegrészvétel illetve a megvezetett birka szerepet osztották rájuk a szervezők.
Ráadásul megvolt az a veszély is, hogyha elég sok embert tudtak volna összerántani, akkor a tömegpszichózis és a provokátorok beleránthattak volna sok beavatatlan naiv résztvevőt egy komolyabb konfliktus kirobbantásába, melyben a vezető szerep a liberálisok kezébe kerül a „balhét” pedig a nemzetiekkel vitetik el.
A rosszul megválasztott vezéregyéniségeken túl, a liberális provokátorok kudarca arra is visszavezethető, hogy a választott ügyeket nem sikerült felfújni elég nagy horderejűvé, sem az érintettek számát, sem a várható anyagi terheket tekintve, mindemellett még dilettánsan is interpretálták.
További ok, hogy korábban túl erőszakosan próbálták az embereket a magyarságtól idegen viselkedésre, és gondolkodásra rávenni, mely megjósolhatóan vissza is ütött.
Nem utolsó sorban a háttértámogatókra, a gyanús pénzmozgásokra, valamint a bevont hiteltelen hazai és külföldi politikusok kilétére és szándékaira is hamar fény derült.
Megoldási lehetőségek
Nos, nagyon reméljük, hogy a továbbra sem sikerül Budapesten megismételni a kijevi majdant. Mert ez nem a mi harcunk. Itt valójában globális bankárkaszt által létrehozott pro- és kontra csapat „küzd” egymás ellen. De ez a küzdelem csupán látszólagos, legalábbis eleddig annak tűnt, ezért egyik csoport sem volt felvállalható a magyarság és nemzetben gondolkodó kisemmizettek számára.
Ez a liberális cirkusz a látszólag több érdekű csoport esetleges összetűzése, – most, a Putyin látogatás valódi lehetőségeinek kiaknázását, – Budapest és Moszkva közös érdekeinek hatékony megvalósítását is tönkreteheti egyszer s mindenkorra.
Orbán előtt jelenleg egy történelmi lehetőség áll.
Azonban ebbe a lehetőségbe nem fér bele Orbán eddigi kállai-kettőse (oda- és visszalépése pl. a reverz gázszállítás stb. ügyekben), a cionista nyugat elvtelen háttéralkukkal terhelt kiszolgálása, vagy az ország valós érdekeinek kettős mércéjű sárba tiprása, sem gyávasága, de még a hatalomvágya sem, épp úgy, a kormány további hazudozásai és határtalan pénzéhségük sem.
Az ország megmentéséhez szükséges pénzeket nem további visszafizethetetlen hitelekből, népnyúzásból, multik támogatásból kell megvalósítani, hanem, ahogy Putyin is tette, az ellopott értékek és állami tulajdonok visszaszolgáltatásával, a további lenyúlás megakadályozásával.

Szász Gerda – Szabad Riport

A cionisták világhódító útjában állnak az oroszok

Posted on 2014-06-05Szerző: Admin
Az amerikaiak nyomakodnak Kelet-Európába
Obama, illetve „tanácsadói” (értsd: a háttérvezetés, azaz az USA valódi irányítói) úgy gondolják, hogy az egyre növekvő belső gondokról úgy terelhetik el a figyelmet legjobban, ha ismét ráerősítenek a lakosság, vagy valamelyik „demokrácia” veszélyben van és „nekünk kell megvédeni” hagyományos dogmájára.
Ezt az amerikaiak többnyire mindig be is veszi, de ha ők nem is a „képviselőik” mindig. Így aztán mindig jut pénz is az efféle hadműveletekre, annak ellenére, hogy az USA egész belső rendszere recseg-ropog immár évek óta.
US-economic-collapseJelenlegi fő célpontok a Szíria, Ukrajna, (óvatosan, szőrmentén Kína és Oroszország)
Ahogy a britek anno „pénzzel és pórázzal” tartották fenn hatalmukat a gyarmataikon – amíg tudták, úgy szeretné ezt megtenni az USA is.
Csakhogy az Egyesült Államok összes vezetője, erre teljesen alkalmatlan. Az volt régen is, az most is. E kérdésben mindig is az európai, főként a brit politikusokra volt utalva.
Az USA alkalmatlansága arra, hogy a világ vezető hatalma legyen, – bármennyire is szeretné, és hangoztatja amolyan önhipnózisként-, egyszerűen nem vált be a történelem során.
Noha próbálták ezt elhitetni nem csak magukkal, hanem a világgal is, ezzel együtt ez sosem működött a történelem során.
Az USA a cionista bankárkaszt és szervezeteik által irányított bábállam volt eddig is és most is az, ami egy-két ritka kivételtől eltekintve a rövid amerikai történelem során nem is változott. Ebből következően, pusztán a világ csendőre kétes címet sikerült kivívniuk. Ezen irányítók mentalitásából fakadóan az USA eszköztára a fizikai erőszakra, a katonai erőre, a zsarolásra, politikai és gazdasági gyilkosságokra, pénzügyi és gazdasági erőszakra korlátozódott mindig is.
A belső problémákról el kell terelni a figyelmet
Obama (akinek hozzáértése, szónoki képességében merül ki) illetve a jelenlegi amerikai vezetés ön- és világhipnózisa, miszerint „Amerika a világ vezető hatalma” nem csupán azért siralmas, mert nevetséges és nyilvánvaló hazugság, hanem azért is, mert a belső problémákat képtelenek kezelni, és az amerikai emberek elkezdtek gondolkodni – noha ennek megakadályozására is elkövettek mindent.dollar_end
Márpedig ez földinduláshoz vezethet, NATO megszállás, Ukrajna, Szíria, Irak, stb. országokban történő katonai beavatkozás ide-vagy oda, az amerikaiak, főként a fehér emberek előbb-utóbb megindulnak, hogy rendet tegyenek saját sorsukban.
Az USA helyzete kívül se jobb, mint belül, jelenlegi szövetségesei elég kelletlenek, az alárendelt országok, csak a pillanatot várják, amikor megszabadulhatnak az USA-tól, az ellenlábasaik, mint pl. a BRICS, az Eurázsiai Unió, a Vámunió pedig egyre erősebbek, és ott tesznek keresztbe a cionista globalista terveknek, ahol csak tudnak. Márpedig sok területen tudnak.
A NATO mint univerzális megoldás
nato_secret_war_on_syriaAnnak ellenére, hogy az atlantisták mindent megtesznek a zavarkeltésre, pl Ázsiában, Dél-Amerikában, Közel-Keleten vagy Afrikában ez egyre kevésbé hozza meg az elvárt eredményt. Az ellenlábasaik összefogásában, együttműködésében nem igen sikerült zavart kelteni, vagy éket ütni közéjük. Tetejében az EU-ban váratlan irányba indultak el a dolgok, az eu-szkeptikusok, és a nemzeti érdekeket szem előtt tartók megerősödtek a cionisták által erőltetett globalizmust támogatókkal szemben. Már Kelet- Európa sem egységes a NATO megszállásuk engedélyezése tárgyában, ahogy az ukránoknak adandó gázellátásban, vagy az Oroszországgal szembeni szankciók alkalmazásában sem.
Most a csehek jelentették ki, hogy semmi szükség arra, hogy a NATO erősítse katonai jelenlétét Európában, ráadásul ez nem is indokolt.
Amúgy ennek célja nem Európa védelme, (az USA indoklása szerint) ugyanis Oroszország nem fenyegeti Európát – az USA-val ellentétben-, a NATO-megszállás célja nem más, mint Oroszország provokációja, illetve az európai, főként kelet-európai országok (kivéve Lengyelország) megfélemlítése, és erőszakos belekényszerítése egy oroszellenes együttműködésbe.
A bankárkaszt mindig hazudik, mindent letagad és mindenkit lefizet
Amikor a cionista pénzoligarchák Ukrajna megsegítéséről papolnak, valójában a civil lakosság elleni összehangolt terrorcselekményeket hajtatnak végre és finanszíroznak, illetve vesznek részt benne tevőlegesen is, – melybe ráadásul igyekeznek több európai országot is bevonni. Valójában Ukrajna totális kifosztásáról szól a történet, illetve az ukránok életfeltételeinek totális elvételéről, valamint az ott élő országnyi orosz ember módszeres kiirtásáról. No és persze ezzel Oroszország meggyengítéséről, illetve megtámadásának előkészítéséről. (erről korábban, több cikkünkben is részletesen írtunk)
Ezt a cionista forgatókönyvet támogatják a saját médiabirodalmaikkal is (BBC, NBC, CNN, Reuters, UP, Times, Al Jazeera stb).
A cionista lobbi vezette USA már korábban 5 milliárd dollárt (illetve értéktelenedő papírt) ölt bele a zsidó vezetésű terroristák segítségével végrehajtandó ukrán puccs előkészítésbe. További pénzeken kívül amerikai zsoldosokat küldött ezerszámra, valamint támogatta a fasiszta jobb szektorosok kiképzését és felkészítését.Arról ne feledkezzünk meg, hogy a NATO, bár elméletileg egy katonai szövetség, de ténylegesen az USA által irányított és vezetett szervezet. Vagyis az USA „katonai potenciáljának”kiterjesztése.
NatoA szokásos sunyi módján, most az USA úgy tesz, mintha a NATO csak az európai országok védelmére érkezett volna Kelet-Európába, miközben arra próbálja felbujtani az egyes tagországokat, hogy ők maguk önállóan támogassák az ukrán terrort és keveredjenek emiatt konfliktusba az oroszokkal. Miért is? Nos, hogy ezt követően majd jöhessen a világ csendőre és atlantista „igazságot szolgáltasson”. Ügyes! Nemde?
Lengyel ország esetében sajnálatosan már a kezdetektől nyitott fülekre talált ez a cionista agyszülemény, hiszen a lengyelek évszázados orosz ellenességére apellált, – nem is eredménytelenül. Sajnálatosan a lengyelek (legalábbis politikusaik) józan esze és realitásérzéke behódolt a történelmi orosz ellenességüknek. Arról nem is beszélve, hogy titokban a lengyelek már korábban együttműködtek az ukrajnai puccs előkészítésében a cionistákkal, ugyanis a zsidó vezetésű terrorista jobb szektorosok jó részének, katonai és elméleti felkészítése zajlott náluk (is!).
Amúgy nálunk, magyaroknál is bepróbálkoztak ezzel a történelmi ellentétre alapozott módszerrel, amikor Kárpátalja visszaszerzését forszírozták. Ez utóbbihoz annyit, hogy a kárpátaljai magyarok remekül elvannak a mostani státuszukban, a magyar támogatásukkal és eszük ágában sincs az „anyaországhoz” és ezzel a kifosztó EU-hoz csatlakozni. Kár, hogy őket erről elfelejtették a hazai szószólók megkérdezni.
A rövid távú cél Oroszország térdre kényszerítése
Talán érthetetlennek, váratlannak tűnik ez a kiújult és felerősödött orosz ellenesség. Ám ez csak látszatra tűnik annak.
Az oroszok nagyon sok mindenben szálka, a globális új világrend létrehozásán munkálkodó bankárkaszt szemében. Sok-sok egyéb mellett abban az alapállásban keresendő ennek a kibékíthetetlen ellentétnek az egyik oka, hogy mára az oroszok maradtak a valódi keresztény értékrend egyetlen képviselői és következetes védelmezői. Vagyis a sátáni erő, a mammon megvesztegethetetlen ellenfelei.
Az oroszok értékeinek megszerzése ugyanilyen motiváló erő az atlantisták számára. A föld méhének kincsei a hatalmas érintetlen erdőségek a földek a tengerek gyümölcsei mind megszerzendő gazdagság, melyre a magukat a világurainak tartó bankárkaszt feni a fogát.
A hajdani Szovjetunió szétszabdalása is megtervezett atlantista művelet volt. Ehhez alkalmas ügynököket találtak az akkori szovjet vezetésben, a szovjet elnökkel az élen.
Majd a volt tagköztársaságok megszerzése, egyenkénti bekebelezése következett. Természetesen az USA hadserege és a fedőszervezet NATO, mint a cionisták pórázon tartott fegyveres erőszakszervezete ezekben a műveletekben is vitte a prímet. Ha csellel, korrupcióval, nem ment az őket kiszolgálók hatalomátvétele, akkor jött a harapós kutya. (USA, NATO)
Most, hogy Ukrajnára vetettek szemet, és nem működött – az amúgy a Jacenyuktól, Porosenkotól semmiben sem különböző bűnöző és gazember pénzoligarcha -, Janukovicsnak köszönhetően a bekebelezés, az atlantisták elővették a jól bevált láncos kutyát. A helyi és izraeli zsidók valamint az amerikaiak összebútoroztak az általuk irányított fasiszta Jobb Szektorral. Természetesen Amerika tudtával, beleegyezésével és támogatásával.
A végső cél a világ felzabálása, az atlantista világuralom szent nevében
cion_szervezetekHa reményeik szerint sikerül Ukrajnát bekebelezni, akkor jön a következő húzódozó volt szovjet tagállam elleni támadás.
Az oroszok mellett pedig a még sok más nép leigázása, és gazdagságuk megszerzése következik. Hiszen a globális világhatalom megteremtése érdekében egyetlen nemzet élete sem elég drága ár nekik. Az egyetlen kemény dió, Kína marad, velük lehet, hogy egyezkedni próbálnak, ahogyan eddig is tették, hol sikerrel, hol sikertelenül. (Ámbár erre momentán egyre kisebbnek tűnik az esély.)
Mindenesetre a még nem cionista irányítású országok megszerzésért folyó küzdelem rengeteg áldozatot szed, mely az értelmi szerző bankárkasztnak nem számít semmit, hisz őket nem éri közvetlen fenyegetés. Nem támadja őket senki egyetlen szervezetükben, egyetlen találkozójukon sem. Holott mára teljesen nyíltan űzik más népek, országok életével, vagyonával való kereskedést és háborúságot.
Vajon miért nem?
Szász Gerda – Szabad RiportA halál neve – GMO

Posted on 2014-04-21Szerző: Admin
Az vagy, amit megeszel
GMO_soja_ratA GreenProfit 
A halál neve – szója” címmel cikket közöl egy érdekes tudományos kutatásról, melyet dr. Csáky István, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar szójakutatója kezdett. A kutatót a sportolók hitelen szívhalálának rejtélye foglalkoztatta. Ezek a sorozatos esetek főként a nyugati országokban élő férfi portolók estében fordulnak elő.
Végül arra a megállapításra jutott, hogy a bűnös a szója. Dr. Csáky István szerint a szójafehérje, a hibás gén és a nagy terhelés szerencsétlen együtthatása okozza a tragédiákat
Ezt a feltételezését egy amerikai tanulmány nyomán alátámasztottnak véli, ugyanis a coloradói egyetem orvoskutatóinak kísérlete, amelyben génkezelt egerekkel modellezték az agyonhajszolt sportolókat, meggyőzte arról, hogy jó irányban keresgél.
Minthogy a szójás és a tejfehérjés hímek szívizomzatának szövettani vizsgálatánál is jelentős különbséget találtak, mégpedig a szójások kárára. Sokkal rosszabb volt a leletük, mint a tejfehérjéseké. A nőstényeknél viszont nem volt különbség.
dr_csaky_szojakutatoDr. Csáky, mint mondta, úgy látja, az egyik bűnös mindenképpen a szója. A felvágottaktól kezdve, több mint húszezer termékben található szója. Például a kenyérben, az olajban, a tejszínben, a tejfölben, a fagylaltban. Csak ezekben az élelmiszerekben nem koncentrált formában van jelen. Viszont a csecsemők szervezetébe a napi tápszeradagjukkal öt-hat fogamzásgátló tablettának megfelelő mennyiségű hormon kerül. Ráadásul, mint egészséges fehérjeforrást reklámozzák őket, igaz, az egereknek erről más a véleményük.
A kutató az javasolja, hogy a sportolókat DNS-vizsgálatnak kell alávetni, mivel az apró genetikai elváltozások a szokásos orvosi mérésekkel nem szűrhetőek ki. És valószínűleg érdemes kerülni a szójafehérjét, még akkor is, ha nincs hibás gén.
Azonban Csáky dr. egy másik – számunkra nem meglepő – felfedezést is tett. Elmondta, hogy a szójáról adott nyilatkozatai alig találtak visszhangra, s eddig akárhova fordult elképzeléseivel, mindenütt elutasításra talált. De nem csodálkozik ezen, mert tudja, a szója bűneinek kimondása jelentős üzleti érdekeket sért, a szójabiznisz még a kábítószerüzletnél is sokkalta nagyobb.
GMO_szojaTűzzel-vassal” népirtás
Mi azonban arra gondolunk, hogy nem a szójával van itt az igazi gond, hiszen a világ más részein (a nyugati GMO invázió által nem fertőzött részein) ahol szóját a különböző módon elkészítve rendszeresen fogyasztják, nem tapasztalják a sportolók ilyen „járványos” hirtelen szívhalálát.
Mi inkább a GMO hatására tippelünk.
A GMO világra erőszakolása pedig, mint tudjuk olyan óriás cégek üzleti érdeke, mint a Monsanto és társai. A GMO hatásvizsgálatai már kimutatták, hogy rengeteg kártékony hatása között, negatívan befolyásolja a szaporodóképességet is emberben, állatban egyaránt.
Sajnálatosan a nyugati féltekén Európában (beleértve Magyarországot is) egészen Oroszországig a GMO technológia, mint a vírus terjed a mai napig. Sőt már India sem mentes tőle. (Aki kutyával hál, bolhával kél elv alapján)
S ennek nem csupán üzleti oka van, hanem politikai is. Mivel a cionista világrend ismert támogatói hivatalos nyilatkozataiból tudjuk, a cél az, hogy az emberiség létszámát drasztikusan lecsökkentsék, akkor nyilvánvaló, hogy a GMO is egy jól beillesztett fegyver ebben a háborúban.

Szegedi Bori – Szabad RiportGénterrorizmusPosted on 2013-08-20Szerző: Admin
A XXI. század legveszélyesebb terroristái, nem robbanóanyaggal a testükön járnak, hanem tömött pénztárcával és ördögi gondolatokkal.
DARPA_7_InsideaCellCourtesyNSFAz még soha jóra nem vezetett, amikor az ember, egész pontosan a tudósok és politikusok egy része istent játszott.
A természet törvényeit sosem lehet büntetlenül felrúgni. Ám vannak, akik sosem tanulnak.
A legrosszabb kombináció, amikor az erkölcstelenség a cezarománia az ostobaság és a hatalom párosodnak. Ilyenkor mindig korcsokat nemzenek.
A minap olvastuk a hírt, miszerint A DARPA egy 47. kromoszóma hozzáadásával módosítaná az emberi géneket.
Mi is ez a DARPA?
DARPA_0_logoDefense Advanced Research Projects Agency-t már 1958-ban megalapították azzal a céllal, hogy az amerikai hadsereg fölényének megtartásával, ő maga olyan stratégiai technológiákat hozzon létre, mellyel az USA megakadályozhatja, hogy bármely ellensége olyan stratégiai meglepetését okozzon, mely negatívan befolyásolhatná a nemzetbiztonságot.
E küldetésének teljesítése céljából az ügynökség bármi fajta megközelítésű, alaptudásra, kutatásra, innovatív technológiákra támaszkodik, melyek adott problémák megoldására kínálnak gyakorlati megoldást a biológia, az orvostudomány, számítástechnika, kémia, fizika, mérnöki, matematikai, anyagtudomány, társadalomtudományok, idegtudományok, robotika, stb. területein.
A DARPA projekteket támogat, és valósít meg bármely forradalmi változás elérése reményében.
Mivel foglalkozik a DARPA?
Egy szóval azt mondhatjuk, mindennel.
A kutatások a programok épp úgy rendkívül szerteágazó területet ölelnek fel, mint az elért eredmények és technológiák felhasználása. A kidolgozott technológiák felhasználásának egyik fő alkalmazási területe a háborús műveletekkel kapcsolatos, de a civil szféra sem mentes e technológiák bevetésétől, ahogy a DARPA kísérleteitől sem.

Kutatásaik főbb csapásiránya, az emberi viselkedés, az űrkutatás, a fegyverkezés, az informatika és tájékoztatás, a robot technika, stb. legszélesebb spektrumára is kiterjed.
Hozzáférnek az emberek egészségügyi kartonjaitól kezdve a megfigyelési anyagokon át szinte mindenhez, mely az emberek legszemélyesebb titkaiba enged bepillantást, és kutakodnak nem nyilvános dokumentációkban, különböző laboratóriumokban folyó vizsgálatok kutatási anyagaiban, mindezt lelkifurdalás nélkül a tudomány szent nevében, és kormányzati felhatalmazással.
Majd pedig ellenük használják fel a megszerzett információk alapján kifejlesztett technológiát
Megfigyelik például az emberek gesztusait, járását, testbeszédét, mindent, amit és ahogyan csinálnak, hogy az ebből levont következtetéseket más helyütt felhasználják.
A DARPA sok más állami szervvel és a legkülönbözőbb hivatalokkal, és ügynökségekkel, laborokkal, egyetemekkel stb. is összedolgozik, épp úgy mint a titkos ügynökségekkel.
Ízelítőként pillantsunk be néhány nyilvános hírükbe hivatalos honlapjukon

2013/08/05 New Diamond and Gold-based Techniques Let Scientists Measure and Control the Temperature Inside Living Cells (Új Gyémánt és arany alapú technikák az élő sejt belső hőmérsékletének ellenőrzésére)
2013 2013/07/17 Novel Hollow-Core Optical Fiber to Enable High-Power Military Sensors (Új üreges Optikai Katonai érzékelők)
2013/07/11 DARPA’s ATLAS Robot Unveiled (DARPA-ATLAS robot a katasztrófa elhárításra)
2013/06/25 Improved Water Purification Technology Reduces SWaP Logistics Burden (Jobb Víztisztítás technológia mely csökkenti a logisztikai feladatokat)
2013/05/30 New Nerve and Muscle Interfaces Aid Wounded Warrior Amputees (Új ideg-és izom-interfészek és protézisek segítik sebesült, amputált harcosokat)
A hírek között, újfajta hőkamerákról, vezeték és internet nélküli mobilhálózatról, agy működésének jobb megértéséről („gondolatolvasásról”?), memória helyreállító kódolásáról, a pszichológiai jelek számítógépes elemzéséről, miniatürizálásról, a gépek taníthatóságáról, biológiai fegyverekről, négylábú robotokról, a belső vérzés csillapításáról, és egyéb érdekes kutatási eredményről olvashatunk.
Génterrorizmus
Nos, mint látjuk a DARPA figyelme az élet minden területére kiterjed, különös figyelmet szentelve persze a katonai alkalmazásoknak. Ezért aztán nem csoda, ha a újabb programmal álltak elő, még pedig azzal, hogy egy 47. kromoszóma hozzáadásával lehetne módosítani az emberi géneket.
Ha azt mondjuk, hogy a DARPA eddigi eredményei, rossz kézben pusztulást és szenvedést hoznak emberek millióira, a világon akkor eme mostani programjuk, egyenesen katasztrófával fenyeget az egész emberiség szempontjából.


Meet ATLAS!


DARPA Legged Squad Support System (LS3) Demonstrates New Capabilities
LS3 Follow Tight
DARPA's Wound Stasis Technology Could Save Lives
[DARPA] MOST ADVANCED WEAPONS - HD Documentary
U.S. Navy's Future Technology (Trillion Dollar Defence) #Mind Blow Full Documentary
Hogy terjed a furcsa Vírus?Posted on 2013-04-19Szerző: Admin
H7N9A Xinhua hírei szerint jelenleg 87 H7N9-es fertőzésről számoltak be a kínai hatóságok. A fertőzések súlyos tünetekkel járnak, eddig 17 halálos estet tartanak nyilván.
Korábban már írtunk (és itt) az új H7N9-es vírus törzsről, mely igen furcsa jellemzőket produkál. Ezek egyik jellemzője, hogy szinte csak ázsiai embereket támad meg.
További furcsaság, hogy, madarakban nem igen jellemző a fertőzés, bár már találtak pozitív eseteket 1000 baromfi vizsgálatból 39 volt pozitív. És egy fertőzött vadgalambról is beszámoltak. Úgy tűnik, hogy állatokról nem terjed emberekre. Bár Kína úgy döntött, hogy felfüggeszti a vadmadarak értékesítését.
De még ennél is furcsább, hogy a regisztrált emberi fertőzések vizsgálata alkalmával a fertőzöttekkel szorosan kapcsolatban állók nem mutatták a fertőzés tüneteit. Megállapították, hogy a H7N9 nem terjed emberről emberre sem.
Vírusfertőzéseket korábban a keleti országrészben találtak, azonban, már a fővárosban és Közép-Kínában is regisztráltak eseteket.
Kínából Tajvanra is szállítanak a vírustörzsből, mivel közösen fogják vizsgálni, és megkeresni és kidolgozni a hatékony védekezési, és megelőzési módszereket
A WHO is felajánlotta a segítségét – jelentések szerint a WHO külföldi szakértőkből álló csoportot küld egyhetes tényfeltáró körútra Kínába.
Sajnálatosan a WHO beavatkozásai és rendeletei az utóbbi évtizedekben, elsősorban a magukat gyógyszergyártóknak nevező méregkeverő multik malmára hajtotta a vizet, és a korábban kifejlesztett vírus törzsek, mint a HIV, a H_N_-jelű, sorszámokkal ellátott és egyéb vírustörzsek körül kialakult visszásságok, többet ártottak mint használtak az embereknek. Ezért a bizalom erősen megcsappant a WHO felé is.

Szegedi Bori – Szabad Riport Tudósító Iroda

A sejtbe juttatva a mesterséges emberi kromoszóma (human artificial chromosomes, HAC) új kromoszómaként működik, ami azt jelenti, hogy az illető 46 helyett 47 kromoszómával rendelkezik majd. Ez a 47. kromoszóma a többinél kisebb, hozzávetőleg 6-10 megabázis hosszúságú (azaz 6-10 millió bázispárból áll) és képes a kutatók által bevitt új gének tárolására.
Tehát a DARPA kutatói egy 47. kromoszómát szeretnének bevezetni az emberi génállományba, ami lehetővé tenné a módosított, „tovább fejlesztett” DNS-ek bevitelét. A hivatal javítani szeretne a jelenlegi gén transzfer módszereken (plazmidok, Adenovírus, lentivírus és retrovírus vektorok, cDNS, stb.).
A kiírás elmagyarázza, hogy a jelenlegi eljárások fejlesztése leginkább azért szükséges, mert a kutatók nem képesek irányítani az eredményeket, ami néhány „aprócska” problémát generál:
Ezek közé tartozik a DNS véletlenszerű beillesztése a gazda génállományba, eltérés a stabil integrációs pontokban, eltérés a bejuttatott DNS számában és kifejezés-szintjében, a bejuttatható DNS-szakaszok korlátozott mérete és száma, nem kívánt immunreakciók az idegen DNS-re.
Pedig ezeket a módszereket már alkalmazzák. Milyen megnyugtató!
Másnak is úgy tűnik, hogy egyesek Istent játszanak? A tudománynak ezen a területén tevékenykedő egyes kutatók már nem egyszerűen „génmérnöknek” hanem „biológiai tervezőnek” hívják magukat a tudományos szaklapokban.
A Molekuláris Rendszerbiológia nevű folyóirat 2013. januári számában például ezt olvashatjuk: A „génállomány szintű tervezés” kifejezést hallva egy olyan jövő jelenik meg az ember szeme előtt, amelyben az organizmusokat az emberiség érdekei szerint, megrendelésre tervezik. Ugyanakkor az emberek már generációk óta képesek átalakítani a kultúrnövényeket és háziállatokat. Darwin egyik kortársa, William Youatt azt mondta, hogy a szelektív tenyésztéssel „a mezőgazdász nem csupán módosítani képes állatállományát, hanem teljesen meg is változtathatja azt. Ez az a varázspálca, aminek segítségével az élet bármilyen formáját előhívhatja.” (Youatt, 1937)”
A teljes cikket az Idők jelei honlapon olvashatják
Hátsó szándékok
DARPA_5_DCAPS_2Nos, az USA hangadó politikusa, telekiabálták a világot a terrorizmus veszéllyel, ennek azonban egyetlen célja a valódi terroristák elleplezése volt. S a legnagyobb terroristák, maguk az USA politikusai, vezetői, és olyan szervei, mint a CIA, A DARPA, az NSA, a DoD és még sorolhatnánk, no meg akik ezeket pénzelik, ama bizonyos háttér hatalom, melynek anyagi érdeke egyebek mellett, hogy a föld lélekszámát drasztikusan lecsökkentse, a maradékot pedig, könnyen irányítható rabszolgává tegye.
Ezt az irányíthatóságot nem csupán beültetett csipek, és különböző biológiai fegyverek, hanem immár gének segítségével is megvalósíthatják.
TBI, a hidden injuryA lényegen azonban az, hogy azoknak kell pusztulniuk, akik pusztulást hoznak másokra, akik az egész bolygót megmérgezik, s azoknak, akik mindebben tudatosan a kezükre játszanak.
Anno Nikola Tesla, aki egyébként nézetünk szerint az utóbbi századok egyik legnagyobb koponyája volt, (és mellesleg a Budapesti telefonközpont főmérnöke 1881-ben) mikor rájött, hogy a kutatásaihoz anyagi támogatást nyújtó J. P. Morgan, az általa az egész emberiség hasznára kitalált elektromos áramot szolgáltató rendszert a saját hasznára akarja kisajátítani, egyszerűen, megsemmisítette a kutatási eredményeinek ezen részét, nehogy érdemtelen kapzsi kezekbe kerüljön.
Szerencsére a történelem során rengeteg tisztességes, jó szándékú tudós dolgozott, akiknek volt bátorságuk, és erkölcsi tartásuk, hogy valamilyen módon megakadályozzák találmányaik ártalmas felhasználását, akik képesek voltak felismerni a fenyegetést.
Amúgy az is érdekes, hogy az atomkutatásban résztvevő tudósok jó része, maga is az atomfegyver ellenzőjévé vált, még ha későn is ébredtek fel ehhez.
A XXI. század legveszélyesebb terroristái, nem robbanóanyaggal a testükön járnak, hanem tömött pénztárcával és ördögi gondolatokkal.

Fehér Farkas – Szabad Riport Tudósító Iroda

Mentális terror – A viselkedés-irányítás módszereiPosted on 2013-04-17Szerző: Admin


A pszichiátria rémtettei, a félelem Új Világrendjének alapkövei
Gyógyszerek – vegyszerek – rádióhullámok – chipek – pszichikai nyomásgyakorlás…

A pszichiátria valódi célja az emberi viselkedés befolyásolása. Az emberi szellem független létezését máig is tagadja. A pszichiátria, a terror legalizált módszertana. Mely céljaiból és természetéből fakadóan még soha egyetlen emberen sem segített, soha senkit meg nem gyógyított. Az áltudomány kreált betegségekkel legalizálja önmagát, a normális reakciókat betegségként feltüntetve.
Magától értetődő „típusos” reagálás, hogy veszélyességétől függően mindent tévedésnek, szándékos hazugságnak végül pedig „összeesküvés elméletnek” titulál a bűnös, hogy elhitesse ártatlanságát. Ahogy minden tényt is tagad, ami leleplezi a láthatatlanul működő pénzhatalom háttérben zajló aljas manipulációit.
Árulkodó jelként azonban mindig feltűnik, a „Kinek az érdeke?” kérdésre adott válasz; egy jól körülhatárolható kör és támogatóinak anyagi érdekeltsége.
A sátáni erők mindig elárulják magukat, mert határtalan mohóságuk felülmúlja óvatosságukat, mellyel a világ megtévesztését palástolják.
A pénzéhes cionista háttérhatalom ezernyi módszert használ Új Világrendje, a világhatalom megszerzése érdekében.
Mi most ezek közül ismét bemutatunk egy rendkívül veszélyes, ám hatékony eszközt, melyet a világot leigázó törekvéseik szolgálatába állítottak.
A tudatmódosító szerekről, hatásairól mindenki hallott már. Azonban ennek gyökereiről, az alapötlet kialakulásáról és annak döbbenetes térhódításáról sokkal kevesebben. Pontosabban, látják a megvalósulás egy-egy szeletét, csak épp az ok-okozati összefüggéseket nem ismerik fel. Hiszen a köztük lévő kapcsolatot eltitkolják.
A csodafegyver
Ennek a szűk csoportnak eme módszer kifejlesztésére és alkalmazására az „erkölcsi alapot” az erkölcs teljes hiánya adja, mely tagadja a rajtuk kívül állók emberi mivoltát, s mindent, ami ezzel jár, – jogaikat, lelküket, önrendelkezésüket -, pusztán organikus gépnek tekintik őket. Még azokat is, akik szolgaként e módszerek támogatói, végrehajtói.
Azokat, akik nem engedelmeskednek, vagy akiket elég erősnek gondolnak egy széleskörű ellenállás létrehozására, vagy a manipulációik leleplezésére, kíméletlenül eltapossák. Emlékeztetnünk nem is kell talán, hogy az eltaposásra is ezernyi módszerrel rendelkeznek, melyek ezen felül még kilétüket is elfedik.
E módszer neve, – bár nyugodtan nevezhetjük fegyvernek is –, nem más, mint a pszichiátria. A kínzások és terror legalizált módszertana. Mely céljaiból és természetéből fakadóan még soha egyetlen emberen sem segített, soha senkit meg nem gyógyított, mivel valójában nem is ez a célja.
Történeti áttekintés – A kezdetek
Eredetileg az angliai, francia- és németországi „elmegyógyintézetek” brutális dolgozói közül kerültek ki gyakorlói. A betegek „kezelése” pusztán a büntetés, a kegyetlenkedés és a fizikai kényszer alkalmazásában merült ki. Célja az alkalmazott eszközöktől (leláncolás, ketrecbezárás, verés, érvágás, csonkítás, vízbefulladás közeli állapot, stb.) való félelemből fakadó engedelmesség kiváltására korlátozódott.
Benjamin Rush orvos, az amerikai pszichiátria „atyja” szerint „A rémület erőteljesen hat a testre, az elmén keresztül, ezért használni kell az őrültség gyógyítására.”
A pszichiátria igazi bölcsője mégis Németország volt, ahol a kegyetlenség legmagasabb fokáig jutottak. 1808-ban a hallei Johann Christian Reil alkotta meg a pszichiátria elnevezést (psziché – lélek, hiatreia – orvos), mely egy mesterségesen alkotott fogalom, és nem tudomány.
„Erős, fájdalmas behatásokon keresztül felkeltjük a páciens figyelmét, és hozzászoktatjuk a feltétlen engedelmességhez.” – mondta Reil
Módszerei miatt (mivel a betegekkel úgy bántak, mint az állatokkal) a pszichiátria gyűlöletes volt, ezért elfogadtatása érdekében megtévesztésül azt hazudták, hogy ez a megbecsült orvostudományhoz tartozik, noha tényeket nélkülöző elméleteiken kívül semmilyen bizonyítékuk nem volt erre. E megtévesztéshez az orvostudomány szaknyelvét is felhasználták. Később a 19. és 20. században, és az elmúlt 150 évben kegyetlen kezelési módszereivel és ember kísérleteivel egyetemben mégis sikeresen integrálták is az elismert és nagyra tartott orvostudományba, holott ahhoz ennek semmi köze sem volt, s ma sincs. Valódi célja az emberi viselkedés befolyásolása.
Ráadásul az emberi szellem független létezését máig is tagadják.
Wilhelm Griesinger azt állította, hogy „Az elmebetegség, az agy betegsége.” Ezzel az elméletével, hogy a lélek nem más csupán, mint az agy működése, akarta a pszichiátriát a természettudományokkal egyenlő rangra emelni. Hogy ez mennyire sikerült, arra bizonyíték, hogy az „agy-elmélet” a mai napig tartja magát, bármi bizonyíték nélkül is!
Az áttörés – Elméletegyesítés, ürügygyártás
1897-ben Lipcsében már elismert „tudomány” volt. Wundt hozta létre a világ első pszichológiai intézetét, melynek népszerűségét a világon egyedülálló és irigyelt pszichiátria_rémtettei_1németországi fejlett technikai vívmányok felhasználásával berendezett laboratóriumának köszönhette. Wundt „tudományos” következtetése szerint az ember, lélek nélküli állat, egy inger-reakció mechanizmus, akit idomítani kell, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez. Németországban ő volt egyetlen pszichiáter professzor, akinek ilyen világhírű laboratóriuma volt. A laboratórium odavonzotta a tanulókat a világ mind tájáról, nem csoda, hogy emiatt a befolyása is óriási volt. A tanulók az ő fent leírt kártékony nézetrendszerét tették magukévá és terjesztették szét a világban. Iván Pavlov is a tanítványa volt, aki eleinte főként állatokon végzett kegyetlen kondicionáló kísérleteket, azonban ezt később embereken, gyerekeken is folytatta a legcsekélyebb lelkifurdalás nélkül. (ezek a kísérletek Lenin és Sztálin érdeklődését is felkeltették)
pszichiátria_rémtettei_2_Galton_eugenika_elterjedése_a_világonFrancis Galton pszichológus – Wundt angol kortársa – Charles Darwin unokatestvére, ennél is alattomosabb kontroll technikát vezetett be. Darwin evolúciós elméletét és Wundt agyra alapuló kísérleteit vegyítve 1863-ban létrehozott egy áltudományt az eugenikát, mely ezután mélyreható és maradandó hatást gyakorolt minden jövőbeli pszichiátriai hitre. Lényege az „embernemesítés”, a kívánatos tulajdonságok erősítésével, a nemkívánatosak felszámolásával, melynek célja az elmélet által értéktelennek ítélt emberek sterilizálása, kiirtása, az értékesnek ítéltek szaporítása. Vagyis megszületett a fajelmélet, mely Darwin unokaöccsétől, egy angoltól származik. Aki egyébiránt gyűlölte a feketéket, az íreket és általában a zsidókat se tartotta túl nagyra. Érdekes párhuzam: a tetszetős darwini evolúciós elmélet is a “hiányzó láncszem” és az új felfedezések ellenére máig tartja magát.
Francis Galton azt vallotta, hogy „Az ember természetes képességeit (csupán) öröklődés útján kapja, ugyanazon korlátok között, mint amelyek a szerves világ formáira és fizikai jellemzőire hatnak.”

Kraepelin továbbfejlesztette az elméletet, kiegészítve azzal, hogy a mentális betegségek, nem csupán az agy betegségei, hanem örökletesek is.
A cionisták ugyanezen elveket vallották, csak épp pont az ellenkező értékrend ítélettel, magukat és a fehér bőrű, talmudista zsidókat tartották értékesnek, illetve egyáltalán embernek, az összes többit értéktelennek.
Kraepelin tanítványa, Ernst Rüdin, Alfred Ploetz-cel karöltve – meghatározó szerepet vállalt a náci fajelmélet elterjesztésében, mi több, kifejezetten az ő nyomására került a középpontba, sőt az egyetemeken is tanították.
Rüdin azt hangoztatta, hogy „A pszichiáternek és az egészséges embereknek szövetkezniük kell a genetikailag fogyatékosak ellen… A pszichiáternek a genetikailag egészséges, rátermett és felsőbbrendű fajt kell elősegítenie szolgálatával.”
A fajelmélet a cionista világuralomért – Természetes- és kontraszelekció
A természetben a gyenge vagy életképtelen élőlények elpusztulnak, szaporodásban pedig rendszerint a kiválóbbak sikeresek. Ez a természetes szelekció.
Nem így az ember esetében, – aki rendszerint elveszíti a kontrollt, és Istent játszik. Minél úgymond civilizáltabb egy nép, annál durvább az általa alkalmazott kontraszelekció. Vagyis azzal arányosan korcsosul el, betegedik meg, és válik mind fizikailag, mind mentálisan gyengébbé, küzdésre képtelenné, és kiszolgáltatottá minél távolabb áll a természettől, minél civilizáltabb.
A 19. században létrehozott és a pszichiáterek által kidolgozott és elterjesztett „fajnemesítés” elve nem csupán az „értéktelen” emberek sterilizációját, de a gyenge, beteg gyerekek megsemmisítését is támogatta, majd később a felnőtt egyedekét is.
Erre alapozva törvényesítették a világ sok országában az értéktelennek ítélt emberek sterilizációját. (Skandináviában, Svédországban 60000főt sterilizáltak 1930-1976 között, Amerikában, az USA-ban 1907-1934 között 28 államban fogadtak el sterilizációs törvényt, de ilyen törvények Csehszlovákiában, Ausztriában, Brazíliában, Japánban, Svájcban, Kanadában, Dániában, Ausztráliában, Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, Szovjetunióban, Nagy-Britanniában, Kínában és Peruban is voltak – ez utóbbi kettőben, ma sincsenek eltörölve.)
pszichiátria_rémtettei_3_eugenika_alkalmazása_a_világon_XXszázadbanAz eugenika nem csak a későbbi pszichiáterek gondolkodását befolyásolta, hanem, nagyon jól hasznosíthatónak bizonyult, minden hatalomra törekvő számára is. Az emberek értéktelen vagy értékes voltának meghatározása abszolút szubjektív, a cionisták mindig az anyagi érdekeik szolgálatában állítják.
Hogyan és kik működtetik ma a pszichiátria halálgyárát?
A halálipar nem állt le azóta sem, azonban eszközei módosultak és újabbakkal bővültek és kifinomultabbak, ezzel együtt kártékonyabbak lettek.
A kegyetlenkedés, a mentális- és fizikai erőszak, a megfélemlítés megmaradtak, de újabb tudatmódosító, gátlásoldó vegyianyagokkal egészültek ki. Például drogokkal és származékaikkal, továbbá olyan módszerekkel, mint az agykontroll, a hipnózis, a hipnotikus kondicionálás, a személyiség lerombolása és –újraépítése, vagy mint az osztott tudatállapot előidézése. A kémiai anyagokon túl a rádióhullámokat (HAARP-ra épült technika), és a mikroelektronikát is hatékonyan felhasználják (a beültetett chipek is ilyen mikroelektronikai szerkezet). A legáltalánosabban használt szerek azok, melyeknek szedését a pszichiáter rendeli el, ezeket „gyógyszernek” nevezik, holott károsak, legtöbbjük nem is ment végig hosszas klinikai bevizsgáláson, engedélyezési procedúrán, a mellékhatás mechanizmusokról is csak felszínes ismeretekkel rendelkeznek, mégis engedélyezték használatukat.

A szálak ezúttal is a láthatatlan pénzoligarchia kezében futnak össze, ám látható formációként az úgynevezett óriás gyógyszer cégek és a gyógyszer lobbi áll az élen.
A világ nagy gyógyszergyártó multi cégei, melyek tulajdonosa, – mily meglepő – maga pénzoligarchia, mely irányítják az üzletet. Mert ez bizony egy 84 milliárd dolláros kőkemény üzlet,
A pénzoligarchia tulajdonában lévő hatalmas gyógyszeripari multicégek, maguk mellé állították a nemzetközi és állami szervezeteket (pl. WHO, gyámhivatal) a jogalkotást, a politikát és a médiát. pszichiátria_rémtettei_ADHD_megbélyegzésEz az összefonódás, a cionista „elit” bármely típusú kifosztó műveletében megtalálható. Ma a világon mintegy 120 millió embert kényszerítenek fizikai kényszerrel, vagy megtévesztéssel a tudatmódosító szerek rendszeres szedésére, és ami a legaljasabb, hogy nem létező, kreált betegségre (Leon Eisenberg-féle ADHD kitaláció) hivatkozva, mintegy 74 millió gyermeket is, köztük akár 5-6 éveseket, ezzel tesznek tönkre.
A támadás ezúttal is többes haszonnal jár. Egyfelől a profit, másfelől a közreműködő intézmények haszna, dominál, de ugyan akkor kitűnően szolgálja a családok felbomlasztását is, – hiszen nagyon sok esetben épp a gyermekek az elsődleges célpontok -, valamint az emberek tömeges irányíthatóságát, és drasztikus a népességfogyást is közvetve és közvetlenül egyaránt, és persze az általános félelemkeltést, a kiszolgáltatottság érzését is növeli. Ezek pedig tökéletesen egybe vágnak a világ feletti pénzuralmat gyakorló cionista háttérhatalom, kimondott érdekeivel.
pszichiátria_rémtettei_ADHD_megbélyegzés_egyre_fiatalabbkoruakat_érintA módszereket külön nem írjuk le, mivel a mellékelt filmrészlet többet mond minden szónál.

Láthatjuk hogyan kényszerítik a szülőket és gyermekeket a tudatmódosító szerek engedelmes szedésére. Hogyan szakítják el egymástól a gyermekeket és szüleiket.
Bár a film a példákat Németországból vette, ennek ellenére azt mondhatjuk, nemzetközi szinten is erős hasonlóságokat találhatunk.
Van kiút
Minél kevesebb valódi információt kell megosztani magunkról, szeretteinkről a hatalmukkal visszaélők számára, és ez minden területre, érvényes, a közösségi oldalakra épp úgy, mint a felesleges kérdőívekre. A cionisták arcunkba tolakodó hazug médiájáról tudomást sem kell venni, a felkínált árucikkeikből egyre kevesebbet és kevesebbet vásárolni. Ahogyan nekik, úgy nekünk is módunkban áll kiéheztetni őket, megvonni tőlük a pénzünket, bizalmunkat, amire annyira ácsingóznak. Játékszabályaikat nem szabad elfogadni, ahol csak lehet, ki kell bújni alóla. Politikai színjátékaikat bojkottálni kell, hiszen épp azt bizonyították be, hogy mindegy ki nyer egy választást, mindegyikük ugyanarra a nótára táncol, és ugyanazt a nótát fújja. A mérgezett szemét helyett a magunk, illetve közösségeink által megtermelt élelmiszereket, gyógy- és fűszernövényeket kell fogyasztani, visszatérve saját hagyományos gyógymódjainkhoz, szokásainkhoz, technológiánkhoz és értékrendünkhöz. Hitünket meg kell erősíteni, saját józan eszünkre és időseink tanácsát meg kell hallgatni, nemzeti hagyományainkat, gyökereinket, erkölcsös értékrendünket minden áron meg kell tartani. A neoliberálisok által ránk tukmált szabadosságot, kultúrszemetet vissza kell utasítani.
A rendszerről nyilván nem lehet egyik napról a másikra leválni, de lassan, folyamatosan felkészülve lépésről-lépésre ki kell zárni őket a mindennapjainkból. A családi-, és helyi közösségeink erejéből, találékonyságával és összefogásával ez sokkal könnyebben megy, mint egyénenként.
A mi szép világunk eljön, mivel a háttérhatalom Új Világrendje halálra ítélte önmagát, és mohóságával egyre gyorsítja saját összeomlását. Világunkat, életünket magunknak alakítjuk, őket kizárva. Mivel a mi világunkban nincsen helyük, sem erkölcsileg, sem mentálisan nem érnek fel hozzánk, ezért próbálják hol megtévesztő mézes-mázossággal, erőszakkal elvenni mindazt, amit képtelenek maguk megteremteni, ezért próbálják ránk kényszeríteni saját értékrendjüket, és egyenetlenséget szítani köztünk az „Oszd meg és uralkodj!” elv alapján. Ám viselkedésével mindenki elárulja ki is ő, hová is tartozik valójában, ezért könnyű felismerni őket, és kizárni az életünkből, mely így fertőzésmentes marad.
Nehéz? Igen az! Senki sem mondta, hogy csak úgy az ölünkbe hull élhető szabad világunk. Ám, jól tudjuk mit ér az, amit „olcsón” kapunk tőlük. Látjuk a különbséget a magunk által, vérrel verítékkel megszerzett érték és a könyöradomány között.

Szegedi Bori – Szabad Riport Tudósító Iroda

forrás: Youtube, A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma című film.
Feltöltő: “bIasius” 2013.03.08.
A film több éven át készült, 2012-ben mutatták be.A pszichiátria rémuralma - a betegek legyilkolása jó üzlet - részlet 1.

A pszichiátria rémuralma - a begyógyszerezés kényszerkezelés is profitot termel - részlet 2.

A pszichiátria rémuralma - konkrét esetek - részlet 3.

Gepard GM6 Lynx Sero anti-material rifle Hungary Hungarian production Army Recognition magazine

Gepard GM6 Lynx (Nemzet és Védelem)

Ezeket e fegyverekkel kellene szaporítani !!


Útban a világuralom felé – háborúk, járványok, katasztrófákPosted on 2013-04-06Szerző: Admin


A térben, időben egymástól függetlennek látszó tények láttán kérdezhetjük: Hogy kerül a csizma az asztalra? Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint egy puzzle darabjai, mivel minden mindennel összefügg. Az az „összeesküvés elmélet”, melynek kiszivárgott részletei, pontról pontra megvalósultak, már nem elmélet többé, hanem maga a végrehajtott terv. A darabkák pedig logikailag összeillenek. Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig leleplezés nélkül – akkor hátralépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Egymástól térben, időben, és témában egymástól függetlennek látszó tények.
Vírustámadás
SARS_megbet_halál_2002_2003– 2013 N7H9-es új keletű vírus, mely Kínában szedi az áldozatait. Sajátossága, hogy csak embereket, ezen belül is eddig csak a kínaiakat támadta meg eddig, sem a keletkezéséről, működéséről, terjedéséről, sem pedig az ellene való védekezésről nem tudunk semmit, a fertőzésen halálos áldozatai vannak. – 2003 elején szintén Kínában ütötte fel a fejét, egy fajta járványos SARS vírusfertőzés, átlagban 10%-os halálozási aránnyal. (influenza esetében a halálozási ráta általában kb. 0,7%). “A SARS-vírus genetikai felépítése drámaian eltér más ismert koronavírusokétól. sajátossága, hogy szintén csak ázsiaiakat támadott meg. – 2012-ben egy másik fajta SARS vírus szedte az áldozatait, a Közel-Keleten, és csak az arabokat fertőzte meg, sőt megjelenése röviddel a mekkai zarándoklattal előtti időre esett ahová mintegy 2 millió zarándokot vártak.
Szinte mindegyik vírus mutáció közös jellemzője, hogy nem tudni, hol és hogyan jöttek létre, egy magyarázat szerint „valahol a világűrben, esetleg más bolygón alakult ki”
– 2009 – Baxter által biztosított és a cég osztrák leányvállalata által 18 ország számára leszállított vakcina halálos H5N1 madárinfluenza vírust tartalmazott (szerintük véletlenül)
aids_a_vilagbanÉs ne felejtsünk ki még egy régebbi, ám de semmivel sem veszélytelenebb vírus, amit HIV néven „ismerünk”. Ám hogy hol, mikor és hogyan keletkezett, arról igen eltérőek a vélemények – főként attól függően, hogy érdekelt, vagy ellenérdekelt mondja. A kezdeti majmos verzión túl két másik, semmivel sem kevésbé valószínű verziót is közreadunk.
Egy másik, viszonylag friss feltételezés az angol E. Hooper kutatótól származik, mely szerint a vírus a XX. század 50-es éveinek elején jelent meg, a járványos gyermekbénulás elleni oltóanyag létrehozásán dolgozó tudósok hibájából. A hiba az volt, hogy az oltóanyag gyártásához csimpánz májsejteket használtak, melyek valószínűleg egy HIV-hez hasonló vírust tartalmaztak. Ezt a feltételezést erősen alátámasztja az a tény, hogy a vakcinát Afrika éppen azon területein tesztelték annak idején, ahol a mai adatok szerint a legmagasabb arányú az immunhiányt okozó vírusfertőzés.
És végül, az utolsó ismert, se nem tagadott, se nem bizonyított hipotézis: a HIV vírus a 1970-es években jött létre egy új típusú biológiai fegyver kifejlesztése során, genetikai manipulációk révén. (forrás: Medicover)
köolaj_kitermelés_mennyisége_globA sok-sok titokzatos véletlen után, bennünk, és nem csak bennünk felmerült a szándékosság gyanúja. De az olyan világvezető, óriás vagyonokkal rendelkező multi cégek, gyógy- és vegyszergyártók háza táján, akik rendelkeznek a megfelelő eszköz- és pénzügyi bázissal, valamint a cionisták védelme alatt állnak (tulajdonában vannak) nem igen lehet külsősöknek kutakodni. Azt a következtetést szűrhetjük le, hogy a legveszélyesebb fertőzések épp a legnagyobb népsűrűségű, és a legmagasabb születésszámú országokat sújtják – melyek nem feltétlenül a legszegényebb  országok is egyben! Sőt ezen országok mindegyike „jól ellátott” olyan természeti kincsekkel, ásvány- és nyersanyagokkal, melyek a világban kifogyóban vannak. Jellemzően kifosztották, és/vagy elmaradottságban tartják őket.
Részletek Drábik J. 2009. januári Örvénylés című könyvének bemutatójából
Politikai csatározások
Amikor, egy kormányt, elnököt, megdöntenek, az igazság, az erkölcs, a demokrácia, és a szabadság nevében, az közel sem biztos, hogy igazsághoz, erkölcshöz, demokráciához és szabadsághoz fog vezetni. (fontos megjegyezni, hogy a valódi demokráciáról és szabadságról beszélünk, nem pedig arról a neoliberális cionista förmedvényről, azaz a látens diktatúráról és szabadosságról, amit ránk erőszakolnak helyette! Arról az igazságról beszélünk, aminek szinonimája a jog, és nem pedig ellentéte, gyenge utánzata, és arról a jézusi, szeretet alapú erkölcsről, amit, törvénnyel felülírnak) Az elmúlt évszázadokban többféle államforma, rendszer megdöntéséről tudunk, de a háttérben működő erőkről a szálakat mozgatókról szinte semmit. Ha a „meleg váltás” nem hoz a teljes népességnek pozitív változásokat, biztosak lehetünk benne, hogy ismét a cionista háttérhatalom keze munkája van a dologban.
Sok esetben az is elegendő, ha csak a nem kívánatos vezetőket járatják le, állítják félre, és helyükbe a rövid pórázról irányított kiszolgálóikat ültetik.
Merényletek
A cionista behatolást akadályozó, netán megálljt parancsoló nagy népszerű vezetők és segítőik, valamint az elszemtelenedő nagy hatalmú diktátorok elleni álcázott merényletek sora bizonyítja, hogy a magukat világ urainak tartó rothschild-félék és bandájuk semmiféle eszköz felhasználásától nem riadnak vissza. Ezen merényletek szinte mind valamelyik titkos, terrorszervezet számlájára írható, mint például a MOSSAD, CIA, MI5, MI6, KGB(1), stb. Csak pár név emlékeztetőnek: Abraham Lincoln, Andrew Jackson (2,James A. Garfield(3),, J.F, Kennedy, Robert Kennedy, – Jasszer Arafat – Hugo Chavez (Venezuela), Fernando Lugó (Praguay), Dilma Russrtf, Lula da Silva (Brazilia), Mohamed Kaddhafi.
(1) A KGB sem mindig csak a Szovjetunió érdekeit szolgálta – lásd videó: Részletek Drábik János, az Örvénylés c. 2009. januári könyvbemutatójából
(2) Sírkövén olvasható élete mottója “I killed the bank“ (Megöltem a bankot). az egyetlen elnök aki képes volt megszabadítani az Egyesült Államokat az államadósságtól.
(3) nyilvánosan kritizálta a központi bankrendszert: „Aki bármely ország pénzmennyiségét irányítja, az minden iparág és kereskedelem abszolút ura. És amikor rájössz, hogy a rendszert így vagy úgy nagyon egyszerűen irányítja néhány nagyhatalmú ember felülről, neked már nem kell magyarázni többet, honnan erednek az inflációs- és válságperiódusok.”
Háborúk
nincs_pénz_jöhet_a_háboruPersze van olyan is, amikor nem elegendő a cionista célok megvalósításához, csupán egyes személyekre, országokra lecsapni, ilyenkor két vagy több ország között is háborút kell szítani. Míg a népek egymást gyilkolják, ők már csak egy kávét kérnek. Majd pedig anyagilag megerősödve diktálnak győztesnek, vesztesnek egyaránt. (Mali, KNDK, Irak, stb.)
A külső és belső háborúkat, mindig valamilyen meglévő ellentét felszításával provokálják, a végső lépéshez, pedig mindjárt meg is konstruálnak valamilyen jól hangzó, de hazug ürügyet. Ez szinte mindig beválik. Az ellentétek szítására ezernyi eszköz áll a rendelkezésükre, az elburjánzott korrupciótól kifosztástól, és a pozitív megkülönböztetéstől a bűnözés elterjedésén és a problémák felnagyításán át – amire persze rá is segítenek – végletekig srófolt fizikai és mentális megalázásig, minden előfordult már. Még a terrorcselekmények kiprovokálása is épp úgy, mint az állami terrorizmus szalonképessé tétele.
israel-nuke-deesA nacionalizmus felerősítését, vagy a nacionalizmus teljes feladását, a globalizációt épp úgy felhasználják, mint a faji, erkölcsi, és bármilyen különbséget a mesterségesen gerjesztett szemitizmust épp úgy, mint a mesterségesen szított antiszemitizmust. Az totális asszimiláció illetve a totális különállás hangsúlyossá tétele, vagy a totális tolerancia megkövetelése illetve teljes hiányának kiprovokálása is pontosan ezt a célt szolgálja. A lényeg a szembeállítás, bárkit bárkivel, az összefogás megakadályozása érdekében.
Ezt úgy ismerjük, mint a „Divide et impera!” vagyis, az „Oszd meg és uralkodj!” elvét. S láss csodát eddig mindig bevált a módszer! (megfelelően elbutított és felheccelt tömeg kell csak hozzá)
Apropó, új jelenség, az összefogás hirdetése, ami szép is lehetne, ha nem azok között szorgalmaznák az összefogást egymással, akik gyökeresen ellentétesek. A tüzet a vízzel, a farkast a nyúllal nem lehet összefogásra kényszeríteni, mert egyikük halálához vezet. Az ilyen esetekben nem az összefogás, hanem a szükséges és elegendő élettér biztosítása a megoldás. Mondhatnánk élni, és élni hagyni, azzal a kiegészítéssel, hogy mindkét fél természetes szükségletei szerint.
Mivel nagy igazság az, hogy az egyéni szabadság a másik ember azonos szabadságának határáig tart.

Éhínség, betegségek, katasztrófák
éhinség_globA földön két módon is létrehozható éhínség, pénzzel illetve ennek hiányával, és technikával, valamint ezek ötvözésével.
A legtöbb szegény országban sorozatos éhínség tizedeli a népességet. A táplálékhoz jutásnak több akadálya is van, például, ha a lakosság ismeretei eszközei, vagy maguk a területek nem alkalmasak mezőgazdasági művelésre, esetleg a gazdasági szabályzók nem teszik lehetővé.
népességre_juto_vizmennyiség_globLegfőbb gond a termőföld és a víz hiánya és a szélsőséges éghajlat. Az ilyen területeket még, ha lehetne a mezőgazdaságon túl másként is hasznosítani, ezt ritkán teszik. Ilyen esetekben nem az időközönkénti élelmiszersegély a megoldás, a gazdag országok, mégis ezt erőltetik, természetesen eredménytelenül. Ahogy a mondás tartja, ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni. Igen ám, de, ha megtanul halászni, már nem lesz annyira kiszolgáltatott.
Ha ásványkincseit szeretné önállóan hasznosítani (Mali-urán(4)), ha ipart szeretne, azt már nem engedik, akkor azt csak a cionista multikon keresztül valósíthatja meg, önállóan nem tehet semmit, erről gondoskodnak a rothschild féle milliárdos multik. Ha pedig módja lenne a mezőgazdaságát, állattenyésztését létrehozni, segítség helyett szabályzókat, GMO vetőmagot nyomnak le a torkán, amit még meg is köszöntetnek vele. (lásd India, a cionista hiteleásványanyag_tartalék_várhato_kimerülése_globzés és a GMO vetőmag következtében parasztok milliói mentek tönkre, és éheztek)
Az éhező szervezet legyengül, és elveszíti ellenálló képességét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben. (Fekete-Afrika rekord méretű az AIDS fertőzöttségben)
A természeti katasztrófák gyakorta előfordulnak, azonban vannak olyan esetek, amikor a megszokottnál gyakrabban, vagy hevesebben, vagy éppen szokatlan évszakban történnek. Ezek olyankor a legfeltűnőbbek, ha „véletlenül” egybe esnek valamilyen cionista politika-gazdasági szándékkal. (Katrina hurrikán, Fukusima, stb.) Feltűnő a „rengések” megjelenése olyan területen, ahol amúgy nem gyakori, a szokatlanul nagy esőzés, vagy épp a szárazság is.
Ezért a nagy és szokatlan katasztrófák alkalmával érdemes egyéb összefüggések után is nézni, mert ilyenkor gyakran meglepő egybeesésekre bukkanhatunk.
(4) Figyelemre méltó blogbejegyzés Maliról és az uránról: http://kissertet.blogspot.hu/2013/01/franciaorszag-mali-es-az-uran-ujra.html – plusz
egy kis kiegészítés a cikkhez, az arany kitermelés kimerülőben van a világon, azonban Mali Afrika legnagyobb arany kitermelője.
Hogy kerül a csizma az asztalra?
Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint a puzzle egy-egy darabja, mivel azt is tudjuk, hogy minden mindennel összefügg.
Az az „összeesküvés elmélet”, melynek minden (kiszivárgott) részlete, pontról pontra megvalósult, már nem elmélet többé, hanem maga pontosan kidolgozott terv részleteinek végrehajtása. De nem is azon személyek, csoportok összeesküvése, akik lerántják róla a leplet, hanem a kitervelőié.
Ha a felsorolt tényeket megvizsgáljuk, és összevetjük a cionista „világ elit” olyan megnyilatkozásaival, mint például, hogy a föld lakosságát 6 milliárdról 2 milliárdra kell csökkenteni szerintük, vagy ha azt látjuk, hogy a világ maradék vagyona is ugyanazon szűk réteg kezébe kerül, akik már most is 90%-át birtokolják, akkor a fenti látszólag egymástól különálló tények, pontosan kiegészítik egymást, logikailag összeillenek. Mármint a világhódító cionista logika szerint.
A fentiekben felsoroltakat kiegészíti és alátámasztja a két beillesztett videó is. És persze a számtalan megjelentetett, könyv, tanulmány, elemzés és sok-sok film is.
Bár ezek jó része szintén nincsen egybegyűjtve, de a figyelmes és szorgos érdeklődő igen hamar észreveszi az összefüggéseket, és felkutathatja a kirakó további hiányzó darabjait is.
Mi magyarok, szerencsére anyanyelvünknek köszönhetően elég kreatív gondolkodásúak vagyunk ahhoz, hogy ha akarjuk, meglássuk mindazt, amit rejtegetnek előlünk.
Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig az időben történő leleplezés nélkül – akkor hátra lépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda

A Gazdasági bérgyilkosok – feliratos, érdemes rászánni az időt annak, aki még eddig nem látta.

Részletek Drábik J. 2009. januári Örvénylés címűk önyvének bemutatójábol

Gazdasagi bérgyilkosok1 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

    Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond


    VálaszTörlés