2015. július 3., péntek

Egy bennfentes kitálal



Egy bennfentes kitálal


Interjú egy volt oltóanyag-kutatóval


Fordította: Titz Enikő
Forrás magyarul: http://www.tenyek-tevhitek.hu/vedooltas-vakcina-csecsemo.htm#
Forrás németül: Zentrum Der Gesundheit
Angolul: Vaccination Liberation

Az oltások kötelező jellege sajátos helyzetet teremt egy szabad országban, mert a közjór hivatkozva kényszerítenek embereket arra, hogy esetleg akaratuk és belátásuk ellenére oltassák be magukat, vagy gyermeküket. Miközben azonban a közjóra hivatkoznak, az
oltóanyagok elkészítése, tesztelése bizonyos cégeknek üzlet. Innentől azonban összekeveredik a közjó és az üzleti érdek, s az oltóanyag ipar a közjóra hivatkozva szabadon kockára teheti egészségünket. Az oltóanyagok higanytartalma és az autizmus járványszerű terjedése közti
egyre nyilvánvalóbb kapcsolat újra élesen veti fel a kérdést: a közjóra hivatkozva meg lehet-e fosztani az egyént önrendelkezési és önvédelmi jogától? És akik mindezt elrendelik, valóban mindent csak a közjó érdekében tesznek? Én nem hiszem.

Szendi Gábor

Aki kérdez: Jon Rappoport
Aki válaszol: Dr. Mark Randall

J.R.: (Jon Rappoport): Korábban meg volt győződve arról, hogy a vakcinák jó orvosi célt szolgálnak.
M.R.: (Dr. Mark Randall): Igen, meg voltam győződve róla. Néhány oltás fejlesztésénél magam is közreműködtem. Hogy pontosan melyiknél, nem mondom meg.
J.R.: Miért nem?
M.R.: Mert szeretném megőrizni anonimitásomat.
J.R.: Gondolja, hogy problémákkal kéne szembesülnie, ha fellépne a nyilvánosság előtt?
M.R.: Azt hiszem, elveszíteném a nyugdíjamat.
J.R.: Milyen indokkal?
M.R.: Az okok nem érdekesek. Mihelyst valaki a "club"-ban van, ezek az emberek megtalálják az eszközöket és az utat, hogy akadályt gördítsenek az útjába. Ismerek egy-két embert, akiket megfigyeltek és megfenyegették.
J.R.: Kicsodák?
M.R.: Az FBI
J.R.: Valóban?
M.R.: Természetesen. Mert az FBI más okokat is kitalál. Az adóhatóság is a nyakukra mászhat.
J.R.: Ennyit a szabad véleménynyilvánítás jogáról.
M.R.: Én a "belső körhöz" tartoztam. Ha megneveznék egyeseket és vádakkal illetnék kutatókat, egy csomó problémával találnám szembe magam.
J.R.: Gondolja, hogy az embereknek maguknak kéne eldönteniük, hogy beoltatják-e magukat vagy sem?
M.R.: Politikai szemszögből igen. Tudományos szempontból azt mondanám, hogy az embereknek először is információra van szükségük, hogy egyáltalán dönthessenek. Az csak egy dolog, hogy azt mondjuk, maguktól kéne eldönteniük. Ha a környezetet hazugságok sora mérgezi, hogy lehet dönteni? Ha a Food and Drug Administration-ban (élelmiszereket és orvosságokat felügyelő szerv az USA-ban) őszinte emberek dolgoznának, akkor ezeket a vakcinákat nem is engedélyezték volna. Úgy tesztelnék az oltásokat, mintha a saját életük
függne tőle.
J.R.: Vannak orvosi történetírók, akik állítják, hogy a betegségek visszaszorítása nem a védőoltásoknak köszönhető.
M.R.: Tudom. Sokáig ignoráltam a munkájukat.
J.R.: Miért?
M.R.: Mert féltem tőle, hogy találok valamit. Az én üzletem az volt, hogy védőoltásokat fejlesszek. Az egzisztenciám ettől a munkától függött.
J.R.: Mit fedezett fel?
M.R.: Azt, hogy a betegség visszaszorulása a megváltozott életkörülményeinknek köszönhető.
J.R.: Pontosabban melyeknek?
M.R.: Tiszta viznek. Csatornarendszernek. Táplálkozásnak. Friss élelmiszernek. A szegénység visszaszorulásának. Most is hemzsegnek mindenhol a kórokozók, de ha jó állapotban vagyunk, akkor nem kapunk el olyan könnyen egy betegséget.
J.R.: Hogy érezte magát, miután végzett kutatásával?
M.R.: Kétségbeestem. Hirtelen megértettem, hogy egy olyan tevékenységet végeztem, mely hazugsághegyekre épült.
J.R.: Egyes oltások veszélyesebbek?
M.R.: Igen. A DPT oltás (DiPerTe - torokgyík, szamárköhögés, tetanusz) például. Az MMR (mumpsz, kanyaró, rubeola). De maga az oltóanyag is tartalmaz veszélyes és veszélytelen összetevőket. Ha engem kérdez, minden oltóanyag veszélyes.
J.R.: Miért?
M.R.: Több okból. Befolyásolják az emberi immunrendszert, miközben annak védőmechanizmusát kárositják. Valóban ki tudnak váltani betegségeket, melyek ellen tulajdonképpen védeniük kéne.
J.R.: Miért raknak elénk statisztikákat, melyek elhitetik velünk, hogy az oltások annyira sikeresen hatnak betegségek ellen?
M.R.: Hogy miért? Hogy azt az illúziót keltsék, hogy ezek az oltóanyagok hasznosak. Ha egy oltóanyag egy betegség látható tüneteit, mint például a kanyaróét képes elnyomni, mindenki
elhiszi, hogy a szer siker. De a felszín alatt előfordulhat, hogy az oltóanyag az immunrendszert magát támadja meg. És ha ez aztán más betegségeket vált ki – mondjuk, meningitist (agyhártyagyulladás) - akkor a valódi ok rejtve marad, mert senki nem jön rá, hogy az oltóanyag a hibás. Az összefüggést nem veszik észre.
J.R.: Azt állítják, hogy a himlőoltás Angliában kipusztította a himlőt.
M.R.: igen, de ha megnézzük a statisztikákat, melyek rendelkezésünkre állnak, akkor mást képet kapunk.
J.R.: Akkor mi a helyzet?
M.R.: Voltak helyek Angliában, ahol az embereket nem oltották be himlő ellen és mégsem betegedtek meg himlőben. Máshol ezzel ellentétben be voltak oltva, mégis kitört a himlő rajtuk. Különben is, a himlő már visszaszorulóban volt, mikor az oltóanyagot bevezették.
J.R.: Ezzel azt akarja mondani, hogy valótlant közöltek velünk.
M.R.: Igen, pontosan erre gondoltam. Ezeket kitalálták, azért, hogy meggyőzzék az embereket, hogy az oltások veszélytelenek és hasznosak. SZENNYEZŐDÉS AZ OLTÓANYAGOKON KERESZTÜL
J.R.: Ön laborokban dolgozott, ahol a steril körülmények alapvetőek.
M.R: A közvélemény azt hiszi, hogy ezek a laborok, ezek az előállító üzemek, a világ legtisztább helyei. De ez nem igaz. Rendszeresen találkozunk szennyeződésekkel. Minden lehetséges piszok bekerül az oltóanyagba.
J.R.: Igy fordulhatott elő, hogy a polio (gyerekbénulás) oltóanyagába bekerült az sv4O-es majomvírus.
M.R.: Igen, előfordult. De nem erre gondoltam. Az sv4O azért került a polio oltóanyagába, mert annak egy része majomvese-idegből állt. De itt most másról beszélek, magában a laborokban, a feltételekről. A hibákról. A tévedésekről, melyek hanyagságból fakadnak. Az sv4O, melyet később ráksejtekben mutattak ki; ezeket inkább strukturális problémának mondanám. Ez egy probléma volt, melyet az előállítás során belekalkuláltak. Ha majomvesét használunk oltóanyaghoz, akkor egyszer csak minden kórokozónak, melyek ismeretlenül ezekben a vesékben találhatók, ajtót és kaput nyitunk.
J.R.: Rendben, hagyjuk most ezt a megkülönböztetést a szennyeződések különböző fajtáiról egy pillanatra. A szennyeződések mely módjával találkozott többéves munkája alatt?
M.R.: Rendben, egy párat elmondok Önnek, melyekkel én és a kollégám találkoztunk. Itt van egy részlista. A Rivamex-ben (kanyaró elleni oltás) tyúkvírusokat találtunk. A himlőoltásban akanth-amőbákat mutattunk ki, ezek amőbák, melyek az agyat széttagolják, és még a majomcytomegalovirust. A Rotavirus-oltóanyagban találtuk a spumaretrovirust. Avian-leukosivírusokat az MMR és az influenza-oltóanyagokban. Különböző mikroorganizmusokat a Milzbrand oltóanyagban. Potenciálisan veszélyes enzym-inhibitorokat különböző
oltóanyagokban. Kacsa, kutya és nyúlvírusokat a rubeola-oltóanyagban. És a pestis-vírust az MMR-oltóanyagban.
J.R.: Akkor még egyszer hogy érthető legyen: ezek mind szennyeződések, melyeknek az oltóanyagban semmi keresnivalójuk sincs.
M.R.: Pontosan. Nem tudom pontosan megmondani Önnek, hogy ezek az összetevők milyen kárt tudnak okozni, mert ezekről nem illetve alig készültek tesztek. Ez egy rulett-játék, melyeknél belemegyünk a kockázatokba. Csak kevesen tudják, hogy egyes oltóanyagok, mint például a polio (gyerekbénulás), adenovirus, rubeola, Hepatitis A és kanyaró elleni, elhajtott emberi magzatok szöveteiből készül. Néha találtam valamit ebből-abból ezekben az oltóanyagokban, melyeket először himlővírusnak és baktériumrészeknek tartottam. Valószínűleg emberi szövetről lehetett szó.
Némely szennyeződés, melyet az oltóanyagban felfedezhetünk, gondolkodásra késztetnek.
Tudjuk pontosan, hogy ezeknek semmi keresnivalójuk ott, de nem vagyunk biztosak magunkban, hogy pontosan mivel is van dolgunk. Egyszer emberi haj és nyálka minimális nyomaira bukkantam. Találtam már alkotórészeket, melyeket csak "idegen fehérjéknek" nevezhetünk, de bármiről lehet szó, mint például vírusprotein.
J.R.: Itt már megszólalnak a vészharangok.
M.R.: Mit gondol, hogy éreztem magam? Ha arra gondolunk, hogy ezek az anyagok direkt a vérkeringésbe kerülnek, anélkül, hogy az immunrendszeren keresztül vennék útjukat.
J.R.: Hogy reagáltak a leleteire?
M.R.: A Legtöbbször azt mondták: Ne törd rajta a fejed, ez nem kerülhető el. Az oltóanyag előállításánál különböző állati szöveteket használnak, és ezért fordulnak elő a szennyeződés e fajtái. És akkor még nem is beszéltem a kémiai összetevőkről, mint formaldehid, higany és alumínium, melyeket mint konzerváló anyagokat adnak hozzá.
J.R. Ezek az információk igencsak letaglóznak
M.R.: Igen. És itt most csak a biológiai szennyeződéseket neveztem meg. Ki tudja, mik vannak még, melyeket nem találunk, mert nem is jut eszünkbe keresni őket. Mennyi csira kerülhet az oltóanyagba madárszövetek által? Nem tudjuk. Azt sem tudjuk, hogy ezek a
kórokozók milyen fajtájúak és hogyan hathatnak az emberi organizmusra.TÉVHITEK AZ OLTÓANYAGOK BIZTONSÁGOSSÁGÁT ILLETŐEN
J.R.: És eltekintve a szennyeződésektől?
M.R.: Ön arra az alapvető tévhitre céloz, mely következtében az oltóanyag egy komplex eljáráson keresztül az immunrendszert ingerli és így megteremti az immunitás feltételét. Ez a feltevés veszélyes, mert a dolog nem így működik. Feltételezések szerint az oltóanyag
antitesteket generál, melyek közvetett védelmet nyújtanak a betegség ellen. Az immunrendszer azonban sokkal bonyolultabb és összetettebb, semmint hogy csak antitestekből és azokkal rokon gyilkos sejtekből állna.
J.R.: Akkor miből áll az immunrendszer?
M.R.: Alapjában véve az egész testből. Beleértve az elmét is. Azt mondhatjuk, hogy ez mind együtt képezi az immunrendszert. Ezért fordulhat elő, hogy némelyek egy járvány kitörésekor is egészségesek maradnak.
J.R.: Tehát fontos az általános egészségi állapot?
M.R.: Több mint fontos. Jelentős.
J.R.: Hogy hamisítják az oltási statisztikákat?
M.R.: Sok lehetőség van. Tételezzük fel, hogy 25 személy, akiket beoltottak Hepatitis Bellen, Hepatitisben megbetegszenek. A Hepatitis B egy májbetegség. Májbetegségeknek azonban sokféle nevet adhatunk. Tehát megváltoztathatjuk a diagnózist. Ezzel eltusoltuk a probléma gyökerét.
J.R.: Valóban történik ilyen?
M.R.: Állandóan. Igy kell lennie, amíg az orvosok automatikusan feltételezik, hogy oltott emberekben a betegség nem fejlődhet ki, melyek ellen állítólagosan védve vannak. Ahogy látja, ez egy ördögi kör, egy zárt rendszer. Nem engedélyez hibát és nem is tartja lehetségesnek, hogy hiba lehet valahol. Ha valaki, aki beoltatta magát Hepatitis ellen, de Hepatitisben vagy másban megbetegszik, akkor automatikusan feltételezik, hogy ennek az oltáshoz semmi köze.
J.R.: Hány orvossal találkozott azalatt az idő alatt míg oltóanyag gyártásban tevékenykedett, akik elismerték, hogy az oltóanyagokkal probléma lehet?
M.R.: Eggyel sem. Akadt néhány (pharmavállalkozások kutatói), akik titokban kétségbe vonták, amit tettek. De kétkedésüknek soha nem adtak hangot, még a vállalatukon belül sem.
J.R.: Mi volt a fordulópont?
M.R.: Egy ismerősömnek volt egy gyereke, aki a DPT (DiPerTe, torokgyík, szamárköhögés, tetanusz) oltás után meghalt.
J.R.: Utánajárt?
M.R.: Magunk között, igen. Megállapítottam, hogy a gyerek az oltás előtt teljesen egészséges volt. Semmi oka nem volt a halálának, az oltáson kívül. Ez váltotta ki kétségbeesésemet. Szívesen elhittem volna, hogy a gyerek egyszerűen csak egy romlott adagot fogott ki egy romlott szériából. De mikor jobban szemügyrevettem a dolgot, megállapítottam, hogy nem erről volt szó. Egyre sebesebben forgó örvénybe kerültem, mely egyre inkább magával ragadott. Tovább kutattam és rájöttem, hogy oltóanyagok, feltételezésemmel ellentétben, nem lettek tudományosan tesztelve. Például nem vezetnek rendes hosszútávú kutatásokat,
melyeket egy kontrollcsoport által felülvizsgálnak. Ezzel azt mondom, hogy nem végeznek többé alapos kutatásokat, ha az oltóanyagot már forgalomba hozták. Figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy az oltóanyagok az idő elteltével is különböző tüneteket és komoly problémát jelenthetnek, melyek nem feltétlenül a betegséghez kötődnek, amelyek ellen oltottak. Itt megint jön a feltételezés, hogy oltóanyagok nem okozhatnak problémát. Miért kéne valakinek
vizsgálni ezeket? Ezenfelül az oltóanyagra pontos védekezési reakciót definiálnak. Minden reakció, állítják, közvetlenül az oltás után lép fel. De ez minden logikát nélkülöz. J.R.: Miért?M.R.: Mert nyilvánvaló, hogy egy oltóanyag még sokáig, miután beadták, a testben aktív.
Egy reakció fokozatosan is bekövetkezhet. Egy károsodás vagy neurológiai tünet néha csak az idő során fejlődik ki. Meghatározott körülmények között ezt teszik, és ezt igazolják még a
szokásos elemzések is. Miért kéne ennek az oltóanyagoknál másképp lennie? Ha egy mérgezés kémiai összetevők által fokozatosan végbe mehet, miért nem történhet ez meg higanytartalmú oltóanyagoknál?
J.R.: Ez volt, amit megállapított?
M.R.: Igen. Többnyire az esetek összecsengése által tájékozódunk. Ezekből nem 1OO%-os kép tevődik ki, de ha 5OO házaspárt nézünk, akiknek gyermekei egy éven belül egy oltás után idegi károsodást mutattak, annak elégnek kéne lennie, hogy alaposabb vizsgálatot indítsanak.
J.R.: És elég volt?
M.R.: Nem, soha. Már ez önmagában mond valamit.
J.R.: Éspedig?
M.R.: azok, akik a vizsgálatokat végzik, nem érdekeltek a tényekben. Ők abból indulnak ki, hogy az oltóanyag veszélytelen. Ha tehát lefolytatnak egy vizsgálatot, az többnyire az oltóanyag felmentésével végződik. Azt mondják: "az oltóanyag megbízható". De min alapul ez az ítélet? Meghatározásokon és elképzeléseken, melyek kezdettől fogva az oltóanyag elitélését visszautasítják.
J.R.: Sokszor előfordultak esetek, melyekben a vakcina csődöt mondott és emberekben a betegség kifejlődött, melyek ellen beoltották őket.
M.R.: Igen, ezek az esetek egyáltalán nem ritkák. De a bizonyítékokat ezzel szemben nem veszik tudomásul. Elterelnek. A szakértők azt mondják - ha egyáltalán mondanak valamit - hogy egyedi esetről van szó, az oltóanyag mindent együttvéve biztosnak bizonyult. De ha
minden oltást összevetünk, melyek után károsodások és betegségek léptek fel, akkor egyértelmű lesz, hogy egyáltalán nem egyedi esetről van szó.
KONKURÁLÓ ÉRDEKEK
J.R.: Azt amiről mi most beszélünk, megvitatta e valaha kollégákkal, amikor még az oltóanyag-gyárban dolgozott?
M.R.: Igen.
J.R.: Mi történt azután?
J.R.: Többször is felszólítottak hogy hallgassak. Értésemre adták, hogy menjek a dolgomra és a kétségeimet tartsam meg magamnak. Voltak helyzetek, amikor féltem. Némely kollégák megpróbáltak kerülni. Bizonyára attól féltek, hogy már csupán azáltal is bűnrészessé válnak,
hogy kapcsolatba hozhatják őket velem. Mindent együttvéve azonban összehúztam magam, hogy elkerüljem, hogy megnehezítsem a
saját életemet.
M.R.: Ha az oltóanyagok valóban károsak, akkor miért alkalmazzák őket?
J.R.: Először is nincs "ha", károsak. Embereknél, akik semmilyen szembetűnő károsodást nem szenvednek, alig lehet bebizonyítani, hogy mennyire károsak ezek az anyagok. Másodsorban itt most kutatásokról beszélünk, amelyeket el kéne ugyan végezni, de nem végeznek el. A kutatóknak meg kellett volna próbálniuk egy tervet, egyfajta folyamatábrát készíteni, mely bemutatja, hogy miként viselkedik az emberi testbe juttatott oltóanyag. Ilyen jellegű kutatás soha nem történt. A vita arról, hogy miért alkalmaznak mégis oltóanyagokat, legalább két napig tartana. Ahogy maga is sokszor mondta, az embereknek a rendszer minden szintjén megvannak az okaik, hogy miért teszik: pénzért, féltik az állásukat, előnyök utáni vágyból, presztízsből, kitüntetésekért vagy támogatásokért, hamis idealizmus, gondatlanság,
és igy tovább....
J.R.: De a lázadás a Hepatits B oltás körül viszont úgy tűnik jó úton halad.M.R.: Igen, úgy néz ki. Kijelenteni azt, hogy már csecsemőket is be kell oltani, és egyidejűleg kijelenteni, hogy szexuális kontaktus valamint közösen használt injekciós tűk útján Hepatitisszel fertőződhetnek, egy egyenesen nevetséges ellentmondás. Az orvosi hatóságok megpróbálják kivonni magukat az ügyből, miközben azt mondják, hogy évente mintegy 2OOOO gyerek az USA-ban ismeretlen okból Hepatitis B-ben megbetegszik és ezért kéne beoltatnunk a gyerekeinket. Én a számban is és az úgynevezett tanulmányokban is
kételkedem, amelyeken ez alapul.
J.R.: A brit orvos, Andrew Wakefield, aki felfedezte az összefüggést az MMR-oltás és az autizmus között, röviddel ezelőtt elvesztette állását az egyik londoni kórházban.
M.R.: Igen, Wakefield nagyot teljesített! A viszony, melyet az oltóanyag és az autizmus között felmutat, meglepő.
J.R.: Tapasztaltam, hogy egy híres Hollywood-személyiség, aki nyíltan hangoztatta, hogy nem oltatja be magát, ezzel szakmai öngyilkosságot követett el.
M.R.: Hollywood erős kapcsolatokat ápol a pharmakartellel. Ennek különböző okai vannak, ezekből egy, hogy amit egy híres színész mond, annak nagy figyelmet szentelnek. 1992-ben ott voltam az Ön egyik demonstrációján az FDA ellen, Los Angeles centrumában, melyen egy
vagy két színész az FDA ellen szitkozódott. Azóta egy szinészt sem láttam, aki a pharmakartell ellen állt volna ki.
J.R.: Milyen a hangulat, a kedélyállapot, a National Institutes of Health-en belül (az USA nemzeti egészségügyi szerve) ?
M.R.: Kutatópénzekért konkurálnak. A legutolsó, amire az ember egyáltalán gondolni mer, a státusz quó megkérdőjelezése. A falak mögött háború dúl a pénzekért. Nem akarnak még több
problémát a nyakukba venni. Ez egy nagyon zárt rendszer, mely azon a meggyőződésen alapszik, hogy a modern orvostudomány úgy ahogy van minden tekintetben sikeres. El kell ismerni, hogy ha egyszer az egész vállalat létjogosultságát kétségbe vonják, a rendszer
minden területen hibásnak fog bizonyulni. Ezáltal azt gondolnánk, hogy a NIH az utolsó hely, ahol értelme van a demonstrációnak. De pont az ellenkezője igaz. Ha megjelenne 5000 ember és követelné, hogy sorolják fel az összes pénzügyi támogatást, valamint számoljanak be
nekik, hogy ténylegesen milyen haszna is származott az amerikai lakosságnak abból az elpocsékolt sok-sok milliárd dollárból, ami ebbe a berendezésbe folyt be, nos, akkor bizonyára meg is moccanna valami. Tán még a tantusz is leesne. A további demonstrációk hatásai pedig minden lehetséges területre kiterjedhetnének Kutatók, legalább néhány,
átszivárogtathatnának információkat.
J.R.: Egy jó ötlet!
M.R.: Öltönyös embereket képzelek el, embereket munkaruhában és joggingban, anyákat csecsemőkkel, akik olyan szorosan megközelítik az épületet, amennyire a rendőrség csak hagyja. Gazdag és szegény emberek. Minden réteg képviselői.
J.R.: Mi történik azokkal a káros viszonyokkal, amikor a csecsemők különböző oltásokat egyidejűleg kapnak meg?
M.R.: Ez mulatságos, de egyben bűncselekmény is. A kölcsönhatásokat soha nem vizsgálták alaposan. Itt is feltétel, hogy az oltóanyagok veszélytelenek legyenek és együtt se okozzanak semmilyen kárt. Az igazság azonban az, hogy oltóanyagok egyáltalán nem veszélytelenek. És a potenciális veszély nő, ha rövid időn belül több oltóanyagot alkalmazunk.
J.R.: Itt van még az influenzajárvány minden ősszel.
M.R.: Igen. Mintha a kórokozók csak ősszel jönnének be Ázsiából az USA-ba. De a lakosság megeszi ezeket a feltevéseket. Ha valaki áprilisban megbetegszik, akkor az egy erős megfázás. Ha azonban októberben betegszik meg, akkor influenza.
J.R.: Megbánta már az éveket, melyet az oltóanyag-részlegen töltött?
M.R.: Igen, de ezzel az interjúval kicsit megkönnyebbülök. De más tekintetben is tevékeny vagyok. Bizonyos személyeket ellátok információkkal, ha az az érzésem, hogy ezeket helyesen használják fel.
A BIZONYÍTÉKOK ÉS A SZÜKSÉGESSÉG, AZ OLTÓANYAGOKAT
BIZTONSÁGOSSÁGUKRA VIZSGÁLNI
J.R.: Miről akarja leginkább tájékoztatni a nyilvánosságot?
M.R.: Hogy a bizonyítékok, mely az oltóanyagok biztonságosságát és eredményességét garantálja, azoknál a személyeknél van, akik ezeket előállítják és forgalomba helyezik. Másról nem. A terhelő bizonyíték nincs sem Önnél, sem nálam. Hogy bizonyítékokat kapjunk, alapos, hosszútávú tanulmányok szükségesek. Alapos vizsgálati ellenőrzések
szükségesek. Anyákat kell megkérdezni és figyelmet szentelni nekik, hogy mit vettek észre gyermekükön az oltás után. Ezekre mind szükség van - de semmi hasonlót nem végeztek.
J.R.: Semmi hasonlót?
M.R.: Pontosan.
J.R.: Hogy semmit ne keverjünk össze, arra szeretném kérni, hogy még egyszer pontosítsunk, milyen egészségügyi problémákat okozhat egy oltás - milyen betegségeket és ezek hogyan keletkeznek.
M.R.: Mindenekelőtt két lehetséges szövődménye lehet. Az első, hogy a beoltott személy megkapja a betegséget, mely ellen oltották, mert az oltóanyag eleve a kórokozó elölt formáját tartalmazza. Másodsorban, lehetséges, hogy ebben a személyben nem ez a betegség fejlődik
ki, hanem - talán azonnal, talán később - egyéb tüneteket produkál, melyek szintén az oltás következtében keletkeznek.. Ez lehet például az autizmus - vagy más, mint például agyhártyagyulladás. Szellemi fogyatékosságra is gondolhatunk.
J.R.: Van lehetőség arra, hogy megmondjuk, melyek milyen gyakran lépnek fel?
M.R.: Nem, mert csak szegényes ellenőrzések állnak rendelkezésre. A kérdésre, hogy 1OOOOO kanyaró ellen beoltott gyerekből hányan betegszenek meg mégis vagy milyen egyéb betegséget hordoznak, véleményem szerint nincsen megbízható válasz. Az oltóanyagok
olyanok mint a babonák, nincsenek adatok, melyhez igazodhatnánk. Csak meséket találnak ki, melyek többnyire arra szolgálnak, hogy táplálják a babonákat. De számos oltási kampányból összeállhat a kép, melyek igazán nyugtalanító dolgokat mutatnak. Sok ember viseli a kárát.
Ezek a károk bizonyítottak; súlyos következményei lehetnek és akár halált is okoznak. És ez nemcsak néhány személyt érint, ahogy tudatni akarják velünk. Az USA-ban mindeközben anyák összefogtak, akik a gyerekkori autizmust és az oltások közötti összefüggést megerősítik. Gyűléseken lépnek fel saját érdekükben. Tulajdonképpen megpróbálják betömni azt a lyukat, melyek azáltal keletkeztek, hogy kutatók és orvosok hátat fordítottak az ügynek.
J.R.: Egy valami nagyon érdekel. Van egy gyerek, mondjuk Bostonban. Ezt a gyereket egészséges, tápláló ételekkel látjuk el; a gyerek minden nap sportol, szerető családban nő fel és nem kap oltást kanyaró ellen. Hogy fest az egészségi állapota egy átlagos bostoni gyerekkel
szemben, aki keveset eszik, 5 órát a tévé előtt tölt és megkapja a kanyaró-oltást?
M.R.: Természetesen tényezők sokaságát kell megvizsgálni, de én arra fogadnék, hogy az első gyerek egészségesebb. Ha ez a gyerek 9 évesen megkapja a kanyarót, akkor nagy valószínűséggel a betegség zökkenőmentesebben zajlik le, mint a második gyereknél.
Mindenképpen arra fogadnék, hogy az első gyerek jobb egészségnek örvend.
J.R.: Mennyi ideig dolgozott oltóanyagokkal?
M.R.: Sokáig. Több mint tíz évig.
J.R.: Ha visszapillant, talál csak egy okot is, ami az oltás mellett beszél?
M.R.: Nem, nem tudok. Ha azon tényezők ismerete mellett, amit most tudok, egy gyerekem lenne, az oltás lenne az utolsó, amit megszavaznék neki. Ha szükséges lenne, egy másik államba költöznék és megváltoztatnám a nevem. Eltűnnék, a családommal együtt. Nem
mondom, hogy ez szükséges. Van elegánsabb útja is, elkerülni a rendszert, ha valaki ismeri. Minden USA-államban vannak kivételezési szabályok, melyekre hivatkozhat valaki, hogy oltási kötelezettségétől felmentsék, igy például vallási, filozófiai nézetek. De ha nagyon
kritikus lenne, akkor egy költözéssel is számolnék.
J.R.: Mégis mindenhol vannak gyerekek, akiket beoltanak és látszólag egészségesek.
M.R.: Nagyon jól mondja, látszólag. Mi van azokkal a gyerekekkel, akik a tanulásnál nem tudnak koncentrálni? Mi van azokkal a gyerekekkel, akik újra és újra dühkitörést kapnak? Vagy azokkal a gyerekekkel, akik nincsenek szellemi képességük tudatában? Tudom, hogy különböző okai lehetnek, de az oltás is egy ok. Én nem kockáztatnám, mert nem látom szükségét. És, őszintén szólva, nem látok okot arra, hogy a kormányé legyen az utolsó szó. Az orvostudomány, melyhez a kormány irányit minket, elég gyakran egy ellentmondás önmagában, egy vagy-vagy.
J.R.: Ezzel eljutottunk egy szabályzáshoz, mely minden tényezőt figyelembe vesz.
M.R.: Igen. Aki be akarja oltatni magát, tegye, de aki nem akarja, annak legyen lehetősége elutasítani azt. De, mint ahogy mondtam, már csak azért sincs döntési szabadság, mert az oltások területe tele van hazugságokkal. És a csecsemőkért mindenképp a szülők felelnek. Mi
van például azzal a gyerekkel, aki a DPT oltástól meghalt? Milyen természetűek voltak azok az információk, melyekből a szülők tájékozódhattak?
J.R.: A PR-ügynökségek az orvostudomány soraiból, a sajtó, a szülőket halálfélelemben tartja, miközben ördögöt festenek a falra arra az esetre, ha azok nem oltatják be gyermekeiket.
M.R.: Bűntényként állítják be, ha valaki a gyerekét nem oltatja be. Az ilyen szülők automatikusan kizsákmányolók lesznek. De lehet ellenhatni, miközben informáljuk az embereket. Ez mindig egy kihívás, más úton járni, mint amit a kormány állit. A döntést magának kell meghoznia. Mindenkinek el kell döntenie, melyik utat választja. A
pharmakartellnek tetszik ez a játék, mert arra fogad, hogy a félelem mindig győzelmet arat. Figyelmeztetés: Ez a fordítás nem orvosi tanács, nem akar semmire rávenni, hanem információt nyújt. Az Ön döntése az Ön magánügye, bármi legyen is az, a szájt felelősséget ezért nem vállal.
A fordító- Titz Enikő- kommentárja:
Régóta próbálom felhívni a figyelmet az oltások veszélyeire, különösen azokéra, melyeket csecsemőknek és gyerekeknek szánnak, akiknek immunrendszere még nem érett meg arra, hogy idegen anyagokkal és mérgező konzerválóanyagokkal birkózzanak meg. De több oka is
van, hogy felnőttek se oltassák be magukat. Most először vállalkozott arra egy korábban oltóanyag-gyári bennfentes, hogy az oltások veszélyeiről beszéljen.
"Dr. Mark Randall" egy egykori vakcina-kutató, aki éveken keresztül az USA-ban nagy gyógyszergyárak laborjaiban és a National Institues of Health-nek, az USA egészségügyi kutatóintézetének dolgozott. Kijelentései megegyeznek azokkal a hallott információkkal, melyek az utóbbi években megütötték a fülemet. A fenti interjú nemcsak azért fontos, mert Dr. Randall a számára megbízható információkat a
védőoldások veszélyeivel kapcsolatban továbbadja, hanem azért is, mert beszámol a kormányzat és oltógyárak rejtett munka- és eltusolási módszereiről - minkét intézményről, melyek bizalmat csikarnak az amerikaiakból. Ez a kivonat, mely az interjú nagy részét visszaadja, talán a legjobb összeállítás bizonyítékokról és argumentumokról az oltási kampányok ellen, melyet valaha felsoroltak.
Titz Enikő

Mit gondoltok a Szilvási fivérek, és Gyurcsány influenza vakcinája a mi egészségünket szolgálta ? Mint tudjátok 2 % - ban adták a nevüket a 98% - ban meg ovshore cégükből bevitt pénzzel operáltak , de hogy is került a pénzük Ciprusra ? Talán a titkosszolgálat költségeit így leplezték , és ezért államtitkosították ezt a nagy üzletet. És kérdem én a titkosszolgálat jóvoltából betegítik meg a magyar lakosságot , hisz az oltóanyag higany tartalma 10 szer több volt a megengedettnél . Autista hülye gyerekek létrehozása volt a cél , vagy a Szilvási klán pénzéhsége vezetett oda hogy húljon a magyar minden áron , mert kell a hely a betelepülőknek . Vagy kormányprogramként amit nem dekraláltak , de hallgatólagosan at EU által jóváhagyott irányelvet követve 2100 – ra a Kárpátmedencében cvsak 6 millió magyar élhet . Hirdetik ezt zsidó nagyjaink is kik ugyan német országban élnek , de gyógykezelésre haza járnak . Ugye Konrád úr a vakoló szabadkőműves páholyotok ezt az irányelvet tűzte ki célul . És ti a mi zsidajaink kormányprogramjába ezt be is építettétek. Ezek a maffiózók meg is valósítják , és ha kell polgárháborút szíttatok cigány – magyar ellentét szításával , hogy a zsidó testvéreitek lenyulhassák a földjeinket , és egyéb természeti kincseinket . És mindezt a titkosítás zászlaja alatt elrejtve a nép elől megpróbáljátok likvidálni a magyart . Mit gondoltok helyes ez a cselekedet , nekünk mindent be kell szopni . Nem kéne nekünk likvidálni benneteket a vakoló páholyotokkal egyetemben , hátha amit elraboltattatok Trianonban az így vissza szállna a Szent Koronára titeket meg kiküldenénk Erdélybe Vlad várába , hogy húzzanak karóba elrettentésül , hogy így jár az a vakoló aki nem a hazáját szolgálja.




A Gólem életre kel! – Karnyújtásnyira csak Orwellia szép 

új világa, azaz a Lisszaboni Szerződés meglepetései


A Lisszaboni Szerződés várhatóan december 1-ével életbe lép. Régóta tudjuk, hogy
megelevenedik általa a Gólem, de kevesen, hogy hogyan. Hát csúnyán. Sokan észre sem
vették, az EU meg nem reklámozta, hogy újra bevezetik a halálbüntetést. Erre a
lázongás” már kimerítő ok. Ha netán nem bírna vele az illető ország rendőrsége, jön a
segítség, speciális EU egységek formájában, de ez még csak tervezet. Ez lesz az igazi
Európacsapda”.
Mint legtöbbször, a Gólem most is a racionalitás leple alatt jön. Ebben a világban csak a
nagyhatalmak érvényesülnek, mondják Brüsszelben, nosza legyünk mi is nagyhatalom. Félre
tehát a „túl demokratikus” szavazási eljárásokkal, legyen többségi szavazás, érvényesüljön
jobban a realitás, kapjanak a nagy államok több szavazatot. Hogy a kis államok eddig is
nehezen tudták akaratukat keresztülvinni, jól mutatja pont az írek példája is. Mivel először
nem jól” szavaztak, az EU hivatalosok óriási nyomást gyakoroltak rájuk és többszörösen
megszegték az ír törvényeket. Hogy minden kívánság szerint működjön, az EU az ír
törvények értelmében továbbra is érvényes politikai kampánytiltás ellenére teljes gőzzel a
Lisszaboni Szerződés mellett szállt síkra. Természetesen az EU adófizetőinek pénzéből. Hogy
az írek most „jól szavazzanak”, a 27 EU-biztos március 18-án szavazatvásárlás mellett
döntött. E szerint azok az ír püspökök, akik a nemzeti szuverenitás feladása és a Lisszaboni
Szerződés mellett prédikálnak, több pénzt kapnának az EU fazekakból. Az EU- Parlament
vezetése nyíltan is kijelentette, hogy ki kell javítani az ír nemet, akár nyomásgyakorlással is a
püspökökre. Több EU-biztos ezt aztán mégis túl pimasznak találta – és fedett
szavazatvásárlásban egyeztek meg.
EU szkeptikusoknak utolsó reménysugárként már csak Vaclav Klaus maradt, aki többször
értelmes szavakkal tiltakozott az EU egységesítő, nemzetállam leépítő politikája ellen,
remélvén, hogy így időt nyerünk a brit választásokig és a britek majd megakadályozzák a
Lisszaboni Szerződést. De Klaus csak egy kis pitiáner zsarolónak bizonyult. Elismert
nemzetközi jogászok szerint a Lisszaboni Szerződést mind a 27 tagállamban népszavazásnak
kellett volna megelőznie, így a legtöbb tagállam alkotmányával ellentétes. Ismeretes, hogy a
Szerződés szövege rendkívül körülményesen lett megfogalmazva, rengeteg keresztutalással,
azaz útvesztőkkel – amelyek nem csak az átlagember, hanem még jogászok számára is
nehezen követhetőek -, mint például a szubszidiaritás vagy a halálbüntetés kérdésében. A
Lisszaboni Szerződés mindkét esetben tagadja, hogy rosszabbodás következett volna be. De
mindkét esetben – lényeges – kivételeket teremt. Nézzük meg az utóbbi kérdést. Mint a
Szerződés híres kritikusa, a német jogászprofesszor Karl Albert Schachtschneider
figyelmeztet, az Alapjogok Chartájának 2. cikke tiltja ugyan a halálbüntetést és a kivégzést,
de nem ez a rendelkezés a döntő, hanem az ehhez a cikkelyhez fűzött „Magyarázatok”.
Ezek pedig az Alapjogok Chartájának 52. cikkelye szerint kötelezőek. A „Magyarázatok”
szerint. „a gyilkosság nem tekintendő e cikkely megsértésének, ha erőszak alkalmazása
okozza, ami feltétlenül szükséges, hogy, a) valakit jogellenes erőszak ellen megvédjenek; b)
valakit jogszerűen letartóztassanak, vagy valakit, akinek a szabadságát jogszerűen megvonták,
a menekülésben megakadályozzanak; c) lázadást vagy felkelést jogszerűen leverjenek.”Mindez már 2007. december 14-én megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában.
Márpedig a gazdasági válság várható gyors mélyülésével több országban is előfordulhatnak
majd „lázadások”. Az eddig jogtalanul szemkilövő kormányunk ezek után adott esetben akár
gyilkolhat is „jogosan”.
Kritikus gazdasági elemzők sorra figyelmeztetnek, hogy a gazdasági válság legnehezebb része
csak most következik be. A válság eddigi folyamata élénken az 1929-esre emlékeztet.
Akkoriban a pénzhatalom csúcsfegyverének, a FED-nek a stratégiája a következő volt:
növelték a pénzmennyiséget, amit aztán olcsó kamatokkal szinte mindenki számára elérhetővé
tettek. Miután sokan eladósodtak, felemelték a kamatokat, majd szűkítették a
pénzmennyiséget. Ma ugyanez ismétlődik, csak az utolsó lépés nem következett még be.
Ebből csak a multik jöhetnek ki megerősödve. A teljessé váló dezinformáció és manipuláció
majd a „verseny” győztesének fogja kihirdetni őket.
Teljes civilizációs csőddel állunk szembe, amelynek első áldozata nem véletlenül
Magyarország. Az utóbbi évek tapasztalatai különösen megerősítették már amúgy is ezeréves
tapasztalatunkat. Minden másként hangzó propaganda dacára, a Nyugat nem tűri a
másságot”. Magyarország sajátos kultúrájának, amely (eredetileg) közösségi szellemű,
mellérendelő jellegű (volt), végleg el kell tűnnie a (látszat) individualista, hierarchikus,
machiavellista, mindent csak profiteszközként felhasználó nyugati civilizáció útjából.
A nemzeti radikálisok túlságosan csak a hazai politikai lehetőségek kimerítésében vélik
megtalálni a kivezető utat. De európai, sőt világméretekben is kell szövetségeseket találnunk.
Miközben rendkívül vigyáznunk kell, mert az európai jobboldal egészen más, mint a magyar,
történelmi okokból valóban káros hagyományokkal is teli. Ez elsősorban azt jelenti, hogy a
globalizmus ellen a nemzeti előnyöket igyekeznek – akár más kárára is – megőrizni, nem
pedig az egyetemes értékek mellett való kiállást. Ez a magyarság feladata és persze az is,
hogy ehhez szövetségeseket nyerjen. Hiszen a globalista Brüsszel is az egyetemes értékeket
próbálja úgy a maga számára elferdíteni, hogy abból is profitáljon. Szembesítenünk kell a
látszatot a valósággal. Magyarország európai beilleszkedése a középkor végéig csak azért volt
(többé-kevésbé) harmonikus, mert akkor még a Nyugat is komolyabban vette az egyetemes
értékeket. Azóta az (egyoldalú) ész kultúrája a világ instrumentalizálásához vezetett, amelyet
csak a technikai siker (s mögötte a pénz) bálványozása takart el egy ideig. Ennek hatására
szétzilálódott a magyar kultúra is, ami feltartóztathatatlanul vezetett Trianonhoz és mai
kifosztásunkhoz. Fel kell ismernünk és ismertetnünk a (bálvány) királyról, hogy meztelen.
Meg kell fogalmaznunk – idegen nyelveken is – az ige elsőbbségét, ami mint Sir John
Bowring sejtette és Varga Csaba bizonyította, magyar volt, azaz a szellem és a hit teremtő
erejét – amely oly mélyen él a magyar kultúrában -, kell méltó helyére visszasegítenünk. Azaz
harcunk a legfontosabb értékekért való harc legyen, amiben az egész emberiség jobbik
részével köthetünk szövetséget.
Vajta Dénes
Nemzeti InternetFigyelő


Szabadságot a léleknek-Útban a fizikai halhatatlanság felé








Készitettünk egy riportfilmet Ghis-el/Ghislaine Lanctot kanadában élő volt orvosnővel/
az egészségügyről és az ember szellemi és lelki evolúciójáról...
 
Ezt az anyagot ismerheted meg, ha rákattintasz a fenti linkre.

Megdöbbentő ez a maffia működés világszinten, vajon itt is a zsidók viszik a primet.


Egészségügyi Maffia -Részlet (Hungarian interpreter)


Interju a doktornővel
Ghislaine Lanctot volt orvosnő a "betegségügy"-ről... TANULÁSGOS !!
Ez csak hanganyag! Egyeseknek megdöbbentő lehet, és egyben csodálatos!!


Dr. Horowitz: Szándékosan szabadította ránk a H1N1 vírusát a gyógyszermaffia


Dr. Horowitz ügyvédei útján el is juttatta bizonyítékait az FBI részére. (A beadvány ittolvasható.) A dokumentumból kitűnik, hogy a "sertésinfluenza" vírusát egy New York-i székhelyű biotechnológiai cikkeket és gyógyszereket előállító óriáscégek urai szabadították rá az emberiségre, és ugyanezek a sötét gazfickók lennének felelősek a világméretű hisztériakeltésért, melynek célja, hogy minél több szerencsétlen embertársunk oltassa be magát az úgynevezett oltóanyaggal. Amely viszont - hangoztatja Dr. Horowitz - roppant veszélyes, komoly mellékhatásokat (például bénulást) okozhat, sőt, elősegíti a járvány terjedését. Édesanyja éppen egy sertésinfluenza elleni oltás következtében vesztette életét 1976-ban.
"David Rockefeller Wall Street-i érdekeltségei, számos médiamogul, mint Rupert Murdoch, Morton Zuckerman, Thomas Glocer és a New York-i székhelyű Federal Reserve Bank igazgatótanácsának egykori elnöke, Jerry Speyer is részesei ennek a globális népirtásnak" - írja a szókimondó Dr. Horowitz az FBI-hoz eljuttatott dokumentumban.


A továbbiakban leszögezi: "Ezek az emberek, akik a Partnerség New Yorkért program védőbástyája mögött végezték tevékenységüket, ellenőrzik a biotechnológiai kutatásokat a Földgolyó legnagyobb részén. És ugyanez az érdekkör szinte kizárólagos befolyással rendelkezik az úgynevezett fősodratú médiában, így képesek hatalmas reklám- és propagandakampányt kifejteni cégeik termékeinek népszerűsítése és a gyógyszermaffia céljainak előmozdítása érdekében" - fejtegeti Dr. Horowitz.

Aki másokkal együtt azt is tudni véli, hogy a Larry Silverstein irányítása alatt álló cégbirodalom áll a 2001. szeptember 11-i merényletek hátterében éppúgy, mint ahogy a mostani H1N1-féle hisztéria felkorbácsolásában is kulcsszerepet játszott. Silverstein érdekeltségei ezer szállal kötődnek a gyógyszermaffiához, az egész bűnszövetkezet hátterében pedig nem más, mint David Rockefeller áll - véli a neves egészségügyi szakember.


"Ha ezek az emberek képesek voltak majd' 3000 ártatlan férfi és nő legyilkolásában közreműködni 2001. szeptember 11-én, akkor el lehet képzelni róluk, hogy nem fogják sajnálni azt a több millió áldozatot, akik a mostani járvány következtében életüket vesztik" - közölte Dr. Horowitz.

"Remélem, bizonyítékaim hatására sikerül sok millió életet megmenteni, és egyre többen sürgetik majd Obama elnököt, követeljen hivatalos vizsgálatot a genocídium ügyében" - tette hozzá.
Perge Ottó




A rák és a gyógyszermaffia elleni küzdelem - Dávid Tamás professzor



2010, március 8 - 22:45 — Hírszem
Dávid Tamás professzor (az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója): "....mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember..".
A rák átvette az első helyet Magyarországon a halálokok közül. A sebészorvos szerint az egészségtudat rettentően alacsony hazánkban, pedig a rák megelőzhető, de ehhez életmódváltásra és szemléletváltásra van szükségünk. A professzor járja a világot, és ahol csak lehet megpróbálja megismertetni az emberekkel, hogy hogyan vegyék fel a harcot a rákkal illetve, hogyan előzhetik meg. Dávid Tamás szerint a gyógyszeripar mindent megtesz azért, hogy elnyomja azokat akik más utat keresnek a rákgyógyításban...
Harc a gyógyszermaffiával: eltaposnak, ha új utat keresel
Nem lehet felkészülni arra a pillanatra, amikor az emberrel közlik a szörnyű diagnózist: rákja van. Pánik, kétségbeesés. Sokan ma is feladják a küzdelmet már az első percben. De mindig van kiút.
A kiútról beszélt Kaposváron Dávid Tamás professzor, az Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutató Laboratórium tudományos főigazgatója. A Bécsben élő nemzetközi hírű rákkutató a kollégáival olyan egyedülálló terápiát dolgozott ki, amely már sok tízezer daganatos embernek segített. Egyedülálló, pedig tulajdonképpen semmi újdonság nincs benne. Gyógyító növények, amelyeket az indiánok már nagyon régen ismernek. No, és teljes életmódváltás.
– Húsz éven belül megduplázódik a világon a daganatos emberek száma – mondta Dávid Tamás. – Magyarországon a rák átvette az első helyet a vezető halálokok között. A mellrák esélye néhány évtized alatt például a tízszeresére nőtt. Megdöbbentő tények. A stressz, a mai életmódunk, a környezeti hatások, az étkezési szokásaink, a dohányzás, az alkohol mind hozzájárulnak ehhez.
rak_gyogyitas_david_tamas.jpg
Háborút vív a gyógyszermaffiával
– Azt tapasztalom, hogy Magyarországon az emberek egészségtudata tragikusan alacsony – folytatta Dávid Tamás. – Pedig a rákot meg lehetne előzni, csak ehhez szemléletváltásra és életmódváltásra van szükség. Már az óvodában el kellene kezdeni ennek a megismertetését. Mert bizonyos: kódolva van bennünk a hosszú élet, de ezt a modern életformákkal tönkretettük. Évről évre több embernek kell szembenéznie a szörnyű kórral, vállalva a műtétet, a sokszor fájdalmas és kellemetlen kezeléseket, a remény és a teljes elkeseredés közt vergődve.
Dávid Tamás szerint azonban mindenkinek joga van megtudni, hogyan tudja elkerülni a rákot, vagy felvenni ellene a harcot, megmenteni az életét, megismerni más utakat is. Ezért járja a világot, segít a betegeknek. Pedig ő is megjárta a poklot...
– Évtizedekkel ezelőtt rákban halt meg a feleségem – így Dávid Tamás. – Rengeteget szenvedett. Huszonkilenc kiló volt. Ez a tragédia is hozzájárult ahhoz, hogy a rák elleni harc megszállottjává váltam. Aztán a sors is segített ebben.
Sebészként a professzor kidolgozott ugyanis egy új operációs rendszert a csípőficamos betegek gyógyítására. Ennek révén jutott el Sao Paulóba, ahol az egész életét megváltoztatta egy találkozás. Egy férfi az unokáját vitte el hozzá, hogy gyógyítsa meg a professzor. Ez a férfi, mint kiderült, a yanomami indiánok sámánja volt, Katunka, aki hálából megismertette a professzort az indiánok ősi gyógyító növényeivel, amelyeket már évezredek óta fogyasztanak. Ezek a növények, azt mondja, a világ legerősebb immunerősítői, méregtelenítő, lúgosító hatásuk is van.
– Ennek is köszönhető, hogy náluk ismeretlenek a rákos és egyéb degeneratív betegségek, és az élettartamuk nagyon hosszú – tette hozzá a professzor. – Katunka most 106 éves, és remek egészségnek örvend. Az első látogatást azóta több mint húsz expedíció követte. Az indiánok fitoterápiás tudását felhasználva született meg a speciális teakeverék, amelynek összetétele titkos. Nem csodaszer, csak egy kis tégla a rák elleni küzdelem épületében. Az általunk kidolgozott terápiás módszer több elemből áll: a teakúra és teljes életmódváltás, speciális táplálkozási rendszer.
– Az eredmények pedig magukért beszélnek – mondta Dávid Tamás. – Tizenkét daganattípus ellen kiváló a hatása, 8-10 hónap után az áttétek szétestek. A betegek több mint kétharmadánál teljesen eltűnt a daganat, vagy jelentősen csökkent, és évekre, akár évtizedekre sikerült biztosítani a jó életminőséget. Van, aki tizenhét éve tünetmentes. Holott mint ő is, nagyon sokan akkor kerestek meg minket, amikor már mindenki lemondott róluk, heteik voltak hátra és meghalni küldték haza őket a kórházból. A világon már nagyon sok klinikán alkalmazzák ezt a módszert, nagyon jó gyógyulási eredményekkel.
És a nehezebb háború
Dávid Tamás nemcsak a gyilkos kórral vette fel a harcot. Azt mondja: talán még ennél is nehezebb háborút vív a gyógyszermaffiával.
– Vannak, akiknek a megelőzés az ellenség, mert az az érdekük, hogy minél több beteg ember legyen – hangsúlyozta Dávid Tamás. – A kemoterápia, a sugárkezelés ma a világ legnagyobb üzlete. Nagyobb, mint a drog vagy a fegyver. Ki merem mondani: könyörtelen maffia, amely eltapos mindenkit, aki új utakat keres. Sarlatánnak, csalónak kiáltják ki, tönkreteszik. Arról viszont nem beszélnek, hogy sokan nem a rákba, hanem éppen a kemoterápia és a sugárterápia szövődményeibe halnak bele. 
Ennek ellenére a professzor azt mondja: helye van a rák elleni harcban a klinikai gyógymódoknak is. A sebészi beavatkozás az első lépés. Kemoterápia és sugárkezelés is szükséges lehet, de csak indokolt esetben, célzottan és egyénre szabottan. Emellett elengedhetetlen az általuk kidolgozott terápiás rendszer, amely immunerősítő hatása mellett még arra is jó, hogy a kemoterápia, sugárterápia hatékonyságát növeli, káros hatásait viszont csökkenti.
– A többit a szervezetre kell bízni – tette hozzá Dávid Tamás. – Merthogy mindenkiben ott van a gyógyulás kulcsa: nem a terápia a csoda, hanem maga az ember.
(Forrás: sonline.hu)


A gyógyszermaffia (sátán) nem nyugszik


2011. február 6. 02:02:47

Tiltandó, mert miatta kevesebb gyógyszer fogy
Nem új keletű a hír, különösen azok körében, akik használják a természetes gyógykészítményeket, vagy valamilyen szinten kapcsolatban vannak a természetgyógyászattal, hogy rossz napok következnek a gyógynövényekre alapozott készítmények forgalmazóira. Uniós törvény, egyetemes megszorítás, maffia ez, ami nem kerüli el a természetgyógyászatot, mint a gyógyszeripar legnagyobb ellenségét. 
Régóta harcban áll a Big Pharma szervezet (melyhez a legnagyobb gyógyszeripari vállalatok is tartoznak) a naturista gyógyszerek forgalmazóival. És ez a harc lassan a vége felé  közeledik, írja az egyik nemzetközi neves szakhonlap. Lassan nyilvános lesz, hogy alig több mint két hónapjuk van hátra a gyógynövényalapú termékeket forgalmazóknak, hiszen április elsejével betilthatja ezeket az Európai Unió. A honlap értesülései szerint a Big  Pharma és az Agribusiness rövidesen egészségügyi és élelmezési monopol hatalmat szerez. Ugyanolyan törvények alapján tiltják be a természetgyógyászatban használt gyógynövény alapú szereket, mint amilyen törvények alapján megszabták, hogy milyen szereket kell tartalmazniuk különböző élelmiszereknek, mint például a kenyérnek, a konzerveknek és általában az élelmiszereknek, ahhoz, hogy az üzletek polcaira kerülhessenek.
Egyszerű törvényekről van szó, a Tradicionális Növényi Gyógyszer Direktíva, a Növényi Gyógyszer Bizottság (HMPC) új szabályozásairól, melyek szerint minden naturista termék gyógyszernek számít, ezért ugyanolyan szabályok szerint lesz forgalmazható, mint egy gyógyszer.Teljesen mindegy az, hogy a gyógynövénnyel őseink több száz éves tapasztalattal gyógyítottak, most drognak számít majd. Az már csak hab a tortán, hogy az engedélyezési eljárások hatalmas költségeit a kistermelőknek lehetetlen lesz megfizetni. A történet innentől kezdve már nagyon egyszerű lesz: ha lenne is hajlandóság némely orvosban, hogy homeopátiás kezelésre biztassa betegeit, akkor sem   írhat fel natúr gyógykészítményeket, mert nem lesznek ezek forgalomban. Hiába a több évezredes tapasztalat, a hatékonyság mellett tanúskodó sok eredmény, hiába minden érvelés, hogy nagyanyáink, nagyapáink, őseink is uniós vagy világkódexes engedély nélkül gyakorolták a természetgyógyászatot. A ma ismert gyógyfüvek, a méz, a teák hatása első számú ellensége a gyógyszeriparnak.
A média és a sajtó pedig rendelkezik akkora erővel, hogy elhitesse az emberekkel, ezek a szerek károsak: látunk majd iszonyú elváltozásokat az arcon, a belső szerveken, a nemi szerveken, amitől ugye, mindenki retteg, és szakemberek bizonyítják majd a tévében, hogy mindez a természetgyógyászatnak köszönhető. A tévé előtt ülők pedig csak hálálkodni tudnak ekkora nagy szeretet láttán, hogy ím, a tudomány megvédte őket a gonosz természetgyógyászattól. De hogy nézzük a napos oldalt is: bízom benne, hogy vagyunk még néhányan, akik nem dőlünk be a manipulálásnak, és nem tévesztenek meg a puccos dobozokban árult készítmények. Még mindig hiszem azt, hogy a több ezer éves gyógyászati hagyományoknak mégiscsak sikerül fennmaradni a fehér maffia háborújával szemben is.
Igazából, ha az emberek rájönnének, hogy csupán emberi természetükből adódóan mekkora erejük van a betegségekkel szemben, már akkor tönkremenne a gyógyszeripar.

Ha mindez nem tetszik, írd alá TE is a petíciót!
A határidő rövid, 2011 áprilisa az, amikortól be akarják vezetni, tiltakozni kell ellene!
Az idézet egy angliai tiltakozó kampány szövege, Heidi Stevenson természetgyógyász aláírásokat gyűjt itt:




Gyógyszermaffia: 6 milliárd forint 6 millió hatástalan oltásra

A kormány összesen 6 millió oltóanyagot rendel majd a gyártótól, amely a lakosság 60 százalékának lesz elegendő. Ebből 2 milliót patikai forgalomba helyeznek, a többiből pedig a 3 év alatti gyermekeket, a 65 év felettieket, a krónikus betegeket, illetve a terhes nőket oltják be. A Kuruc.info információi szerint az oltás lényegében hatástalan, a gyógyszeripari lobbinak azonban a Fidesz is behódolt.
Október első heteiben már rendelkezésre áll 2 millió oltóanyag, a lakosság 60 százaléka lesz beoltva - jelentette be az egészségügyi miniszter a kormányülést követően. Mint Székely Tamás mondta, összesen 6 millió oltóanyagot rendel a gyártótól a kormány. Ez szavai szerint több, mint amennyit a WHO ajánl, a szervezet szerint ugyanis elegendő lenne, ha a lakosság 40 százalékát oltanák be.
6 milliárd forintot költ erre a kormány
A megrendelt mennyiségből 4 milliót fordítanak majd arra, hogy a 3 év alatti gyermekeket, a 65 év felettieket, az olyan 65 év alatti felnőtteket, akik krónikus betegségben szenvednek - például a túlsúlyosok, cukorbetegek, szívbetegek -, illetve a terhes nőket beoltsák. 500 ezer vakcinát osztanak majd szét az egészségügyi dolgozók között, illetve azon közüzemi és stratégiai vállalatok munkatársai kötött - ahogy Székely fogalmazott -, "akik nélkül megáll az élet".
Bár az új típusú vírus elsősorban a 29 év alattiakat támadja meg, de Székely Tamás szerint azért ezen csoportok kapják meg a védőoltást, mert ők a legveszélyeztetettebbek, akik akár bele is halhatnak a vírusba.
A további 2 millió oltóanyag a gyógyszertárakba kerül. A kormány így összesen 6 milliárd forintnyi összegben rendel oltóanyagot.
A miniszter szerint a járvány még nincs itt, legfeljebb fertőzöttek vannak. Járványtól ugyanis akkor beszélünk, ha 20 ezer megbetegedést regisztrálnak. Hazánkban eddig viszont a legfrissebb adatok szerint 105 megbetegedést regisztráltak, az elmúlt hetekben egy haláleset is történt.
Politikai csörte lett a vírusból
A kormányszóvivői tájékoztatón az egészségügyi miniszter kitért a Fidesz délelőtti sajtótájékoztatójára is, ott ugyanis Pesti Imre azt közölte: felháborító és megdöbbentő a kormány viselkedése járványügyben. Az ellenzéki szakpolitikus szerint ugyanis a világon mindenhol komolyan veszik a járványt, ezzel szemben Magyarországon "trükköznek": nem megfelelő a gyógyszerkészletek mennyisége és minősége, közbeszerzési pályázatok eredménytelenek, és nem fizetik ki az oltóanyagra szánt négymilliárd forintot a gyártónak.
Székely szerint viszont látszik, hogy "légből kapottak és megalapozatlanok" a Fidesz állításai, hiszen a lakosság 60 százaléka lesz beoltva október első heteitől.
Gyorsteszt + oltóanyag
Székely Tamás elmondta azt is, hogy az oltóanyag preklinikai vizsgálata befejeződtek már, így a gyártó megkezdheti a klinikai kísérleteket, amelyek ha sikeresek, akkor utána megkezdődhet a gyártás.
Eközben magyar szabadalom alapján kifejlesztettek egy olyan gyorsteszet, amely két óra alatt kimutatja a fertőzöttséget. A gyártó Diagon Kft. csütörtökön mutatja be a tesztet, amelyről egyelőre a meghívó alapján annyit tudni, hogy a legkorszerűbb teszt, amely magyar szabadalom, az eddigi három nap helyett két óra alatt képes kimutatni a H1N1 vírus jelenlétét, hatékonyabb és olcsóbb eljárással, egy lépésben.
(Hírszerző)

Na ez a Szilvásiak , és a Gyurcsány üzlete!!!

És a titkosszolgálatok így vagy úgy de benne van a buliba a pénz utja Ciprusig , és ahogy bekerült az üzletbe e lóvé ott megtalálod az összefüggést a titkosszolgák gyilkos szándékaira. A Gyurcsányi vagyon , és a Szilvásiak gyarapodása a higanyos oltóanyag gyilkos hatásai között . Talán ezzel az oltóanyaggal kellene őket elpusztítani családostul  , hogy ne lehessen leállni a kormányszóvivő legyilkolásánál aki meg öngyilkolta magát szegény szerelmes jó lélek Ratyi bácsi most kesereghet , hogy nem jött össze a fia által említett cigány magyar polgárháború , pedig még a CIA is nyakig benne volt , a MOSZAD – ról nem is beszélünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése