2013. március 19., kedd

Koszovó ~ a függetlenség ára


Koszovó ~ a függetlenség ára

I.
 
Kutatásaim során már régóta tapasztalom, hogy igazságnak megfelelő sajtóközlemény olyan ritka, mint a fehér holló, és a tárgyilagosság pedig egyszerűen hiányzik a külföldi szótárakból. Tanulmánysorozatomat a való, de elhallgatott tények feltárásával, és nem utolsó sorban magyar szemmel,  állítottam össze. Írásommal, amennyire lehetséges, a pártatlanságra törekszem, hogy az érem másik oldalát is bemutassam. Mivel a téma meglehetősen bonyodalmas, tanulmányomat több folytatásban az eddig összegyűjtött vaskos sajtóanyag alapján tervezem megírni. Olvasóink drótpostán küldött észrevételeit, megjegyzéseit szívesen fogadom. – T.J. szerkesztő
*
"Koszovó a mai naptól büszke, független és szabad" - jelentette ki Hashim Thacikoszovói miniszterelnök a pristinai parlament rendkívüli ülésén. "Soha nem szűntünk meg hinni abban az álomban, hogy egy napon a világ szabad nemzeteinek sorába kerülünk, és a mai napon ezt megtesszük". - 2008. február 17.
 
Nem akarom elrontani a lelkesedések hangulatát, de úgy vélem, kissé tévednek azok, akik ezt a „függetlenséget” tiszta üzletnek tekintik, és reménykedve várják, amikor egy szép napon talán az ő függetlenségi álmuk is megvalósulhat. Itt a trianoni gyászbéke által idegen uralom alá dobott felvidéki, erdélyi és délvidéki magyar testvéreinkre gondolok. 
Jóhiszeműség a budapesti parlamenttől bármit is elvárni, hogy cselekedeteik a magyarság érdekében történjék. És lám csak Budapesten, a mindenki és akárki érdekét -- kivéve a magyarságét! -- képviselő parlament, az álellenzékkel együtt, felsorakozik a nagyfőnök Nyugat nemzetközi politikájához, és siet elismerni Koszovó egyoldalúan kikiáltott függetlenségét.
 
Nem meglepő, hogy Koszovó függetlensége ellen a trianoni és párizsi békeegyezmények államai tiltakoznak a leghevesebben: ► Szerbia, Oroszország, Kína, Szlovákia, Románia és Spanyolország, valamennyi állam, amelyben elnyomott kisebbségek élnek. Ugyebár, veszélyes bolygatni odújában a medvét, amely ellopott zsákmányokon alszik! Izrael bár a hírek szerint „aggódik”, de erre nincs is szükség, mert a cionista állam már elvégezte a palesztinok „függetlenségét” – a Választófallal!
 
Téves az a megállapítás, hogy Koszovó függetlenségét a „nemzeti önrendelkezés jogára alapították” volna! Ezt próbálják elhitetni a közvéleménnyel, ám ez szemenszedett hazugság! Koszovó tartomány 82%-os albán lakossága – amelynek ’népszaporulata meghaladja az őshonos államalkotó lakosságét’ -- éppen most vesztette el a függetlenségét és a szabadságát. A lelkesedő kedélyek majd akkor csitulnak el, amikor Koszovóba Washington,

A USA volt ENSZ-követe majd
a Clinton-kormányzat
 külügyminisztere 
Madeleine (Kolbe) Albright
és Hashim Thaci

az EU és NATO által kinevezett magas rangú, igazgatással és kormányzással megbízott idegen ügynökei kerülnek. (A gépezet már beindult, felesleges jövőidőben beszélni!) Idővel, sőt rövidesen majd az is kiderül, hogy a „nyugati demokrácia” mit jelent a lakosságnak, hiszen tudjuk, hogy akárcsak Irakban, Koszovó államigazgatásában is valamilyen diktatórikus Bush-ENSZ-EU féle alkirályság veszi majd át a hatalmat. Koszovóban az országhódítás ékes példája – állítólag a „demokrácia, a függetlenség és szabadság megvalósítása az albán lakosság érdekében” -- kísértetiesen emlékeztet Magyarország 1944-45-ös helyzetére, amikor Debrecenben, a győztes Nyugat támogatásával, szovjet tankok árnyékában állították fel az Ideiglenes Nemzeti Kormányt. Vagy emlékezzünk Irak amerikai lerohanására (2003), ahol kezdetben az abszolút hatalmat két évig az amerikai L. Paul Bremer tartotta kézben.
 
Ne feledjük, hogy az embertelen, lelketlen nemzetközi nyugati politika, mialatt hangzatos emberi jogokat hirdet – minden időben a saját érdekei szerint – ide vagy oda dobál népeket, nemzetiségeket. Ez lesz vagy már az is a sorsa a szerencsétlen koszovóiaknak is…!
 
Koszovó esetében a népszaporulatra alapozott nemzeti önrendelkezési jog csak porhintés a gyanútlan közvélemény szemébe! Egy dolog bizonyos, például Magyarországon, az EU erőszakos bevándoroltatásai idővel megnövelik bizonyos országrészek idegen lakosságának – afrikai, ázsiai, cigány, zsidó stb… -- létszámát, amit „függetlenség” címen kihasználhatnak hazánk újabb területrablásához. Tegyük fel, hogy egy-egy megyében csak zsidók, kínaiak  vagy cigányok lesznek többségben, akkor ez alapot adhat a „függetlenség” kikiáltására? Amit nem vásárolhatnak fel, azt majd a Nyugat segítségével a népszaporulat elve alapján kisajátítják! Ez akármikor megtörténhet a Dunántúlon, a Tiszántúlon, vagy a főváros idegenek részére luxuslakásokkal, vásárlóközpontokkal kiépített területén, ahonnan a honos magyar lakosság menekülni kényszerül.
 
USA-NATO fennhatóság alatt Koszovó albán lakosságának negyede elhagyni kényszerült hazáját, hogy máshol keressen megélhetést. Ugyanúgy 25 ezer szerb és cigány is elment. A menekültek célországai ismeretlenek, elképzelhető, hogy nagy részük Magyarországon telepedett le. 
*
A 82%-ban albán lakosú Koszovó, Szerbia tartománya február 17-én kikiáltotta a függetlenségét. Ezt azonnal sietett elismerni Amerika, Németország, Anglia, Franciaország és az Európai Unió. Vajon megbízhatunk-e ezen országok őszinteségében, hogy az aláírt nemzetközi egyezményeket tiszteletben tartják? [Ugye, mi magyarok ezen a téren már tapasztalatból beszélhetünk!] Koszovó függetlenségének elismerése homlok egyenest ütközik az ENSZ Biztonsági Tanácsának 1244. határozatával, amit 78 napos bombázás után Jugoszláviának alá kellett írnia, 1999-ben.

2005. júniusában Kofi Annan, az ENSZ főtitkára, Marti Ahtisaari volt finn elnököt nevezte ki rendkívüli követként a Koszovó-ügyek tárgyalásának utolsó szakaszához. Az egyetemi tanár Ahtisaari, aki a George Soros milliárdos spekuláns által fenntartott NATO-bővítés, US/EU szabadpiacot és egyéb beavatkozásokat szorgalmazó International Crisis Group /ICG/elnöke, természetesen nem bizonyult semleges döntőbírónak. Az ICG igazgatóságában, Koszovó bombázásaiért felelős két amerikai kulcsfigura van: Wesley Clark tábornok ésZbigniew Brzezinski.
 
Az Egyesült Államok és az EU kinevezi a Nemzetközi Polgári Képviseletet, amely (International Civilian Representative) átveszi az irányítást Koszovó felett. Az ICG teljes fennhatósága alá kerül a vámhivatal, az adóztatás, a pénz-, és bankügyek.
 
Az EU megalapítja az „European Security and Defense Policy Mission” /ESDP/ -- Európai Biztonsági és Védelmi Politikájának Misszióját – és a NATO az International Military Presence – Nemzetközi Katonai Karhatalom jelenlétét. Koszovóban ezek az intézmények illetve szervezetek teljes irányítása alá esnek a külpolitika, a biztonság, a rendőrség, az igazságszolgáltatás, a törvényszék és a fegyházak. Nevezett intézmények és az ICR döntő szava határoz abban, hogy milyen bűncselekményekben és kik ellen hozható ítélet. Bármilyen határozatot visszafordíthatnak és/vagy semlegesíthetnek. [Ha ezek után valaki még «függetlenségről» beszélne, akkor e szó jelentése feltétlenül magyarázatra szorul!]

Oszd meg és uralkodj!’

A Balkán különféle nemzetiségi kisebbségekből, vallási csoportokból – oláh, szerb, bolgár stb… -- összetákolt térség. Vesszen Trianon! A második világháború után alakult Jugoszláv Szocialista Államszövetség hat tartományt foglalt magában, de egyik sem volt többségi. Jugoszlávia hagyományos ellenséges érzelmekkel jött létre a XX. század elején, amit korábban a törökök, később pedig a Habsburgok jól kihasználtak, nem is beszélve a brit és francia beavatkozásokról.
 
A ’90-es években a Szovjetunió látványos felbomlása után a Pentagon azonnal hozzálátott a NATO keleti irányba való kibővítéséhez, és az ’Oszd meg és uralkodj’ elvet tette magáévá, az egész térségben.
 
1991-ben mialatt a világ Irak napirenden való bombázásának szörnyűségeivel foglalkozott, Washington különféle horvát, szlovén és bosnyák szeparatista csoportokat pénzelt és támogatott a jugoszláv államszövetség tartományaiban. Az USA és Németország akkor is sietett elismerni, sőt támogatni is a szeparatista csoportokat.

Camp Bondsteel”

Kilenc évvel a NATO-hadművelet után Koszovóban még mindig 60% a munkanélküliség, és a térség Európában a kábítószer-kereskedelem és a prostitúció alvilágának a virágzó központja lett. Az ásványkincsekben gazdag kis államban a korábban aránylag virágzó ipar – a bányák, a malmok, a kohók és olajfinomítók, vasutak elnémultak. A NATO megszállás alatt Koszovó anyagi javait privatizálták és eladták külföldi nyugati nagyvállalatoknak. Az egyetlen nagy

Dick Cheney

építmény, a hírhedt Camp Bondsteel, Európa egyik legnagyobb amerikai támaszpontja, aminek a szerződését a Halliburton vállalat kaparintotta meg. Jelenleg a Camp Bondsteel irányítása alatt áll az egész térség nyersolaj és szállítóeszközök ügyeinek intézése.
 
A Halliburton-cég külön tanulmányt érdemelne! Az utóbbi években heves viták keringtek a Bush-kormányzat alelnöke Dick Cheney nevéhez fűződő Halliburton vállalat körül. Cheney otthagyta a vállalatot még 2000-ben, az amerikai elnökválasztás idején és 34 millió US dollárral távozott. Ki mondja azt, hogy a háborúzás nem kifizető? --Wikipedia
 
Koszovóban a legnagyobb börtön a Camp Bondsteel nevű amerikai támaszpont, ahol fegyenceket minden bűnvád, törvényszéki tárgyalás, és ügyvédi képviselet nélkül fogva tartanak.
 





 

Az alkirályság és a kormány

Koszovóban most ugyanolyan bűnszövetkezet került hatalomra Hashim Thaci miniszterelnökkel a bársonyszékben, mint Budapesten, az USA, az EU és az ENSZ támogatásával. Miniszterelnökségét az ENSZ „Ideiglenes Önkormányzati Intézmény”(Provisional Institutions of Self-Government) /PISG/ hozta létre. Ez röviden annyit jelent, hogy az ’Egyesült Nemzetek’ sóhivatal, -- nemzetközi törvények megsértésével, -- nemcsak előkészítette Koszovó „függetlenségét”, hanem egy bűnszövetkezet ügynökeit telepítette az állam élére.

Idézetek a kanadai „GlobalResearch.ca” honlapról:

 
* Hashim Thaci, a Kosovo Demokrata Párt (PDK) elnöke, az ideiglenes kormány miniszterelnöke, a KLA (Kosovo Liberation Army) volt fővezére köztudottan háborús bűnös!
 
* „A Hashim Thaci vezette PDK, volt KLA parancsnok a háború után számos város elfoglalt. A pártnak szoros kapcsolatai vannak bizonyos szervezett bűnözőcsoportokkal.” – The Observer, 2000.10.29.
 
* „Thaci úr, becenevén „A kígyó”, a KLA idejében is jólöltözött forradalmi-parancsnok volt, szegényes szónoki képességekkel rendelkezik, és szoros kapcsolatokat tart fenn bűnözőcsoportokkal. Mindent elkövet a pártja (PDK) és az USA közti jóviszony érdekében.” – The Scotsman, 2000.10.20.
 
 „Én felismerem a terroristákat, és ezek az emberek terroristák.” Robert Gelbard US nagykövet.
 
 „Az előzőleg Hasim Thaci által vezetett KLA kapcsolatokat tart fenn közel-keleti és távol-keleti kábítószer-kereskedőkkel. Interpol, Europol és gyakorlatilag minden európai kémszolgálat és kábítószer-ellenes szervezet aktákat tart olyan narco-csoportokról, amelyek egyenesen a KLA-hoz vezetnek.” – Michael Levine, az US Drug Enforcement Administration. /DEA/.
 
*       „Hashim Thaci alapította a Drenica-Group nevezetű földalatti szervezetet, amely a becslések szerint Koszovóban a bűncselekmények 10-15 %-áért felelős (fegyvercsempészet, lopott autók, olaj, cigaretta és prostitúció.” – Wikipedia 
 
/folytatjuk/
 
Tóth Judit
Kanada

Koszovó ~ a függetlenség ára

II.

Forrás: Yves de Daruvár, A Feldarabolt Magyarország

Visszapillantás a történelembe
 
Nem mindennapos esemény alkalmával, mint például Koszovó függetlenségének kinyilatkoztatásakor, rendszerint előjönnek a nyugati könyvtárak polcain porosodó, nagyrészt politikailag helyes történelmi művek, hogy ismertessék a világgal az 1999-es Clinton elnök által NATO-val bombáztatott térség történelmét. És ez így is van jól, elvégre a hézagos és átszínezett történelemkönyvek féligazságaiért a cikkírók nem lehetnek felelősök. A történelemkönyvek sokféle történelmet megírnak, de igazi történelem csak egy van, ahogy megtörtént.
 
Nem szeretnék belemerülni az elmúlt évszázadok történelmébe, de a mai események megértéséhez szükséges a visszapillantás. - A napokban néhány Koszovóval kapcsolatos írást elolvastam, amelyekből soha nem maradnak ki a „jugoszláviai zsidó és roma áldozatok” üldöztetései, szenvedései. Ám magyarokról soha említés nincs, csak akkor, ha „háborús bűnös fasiszta-náci magyarok”-ról van szó. De remélem, a külföldi tollforgatók annyira azért nem ostobák, hogy zsidóknak és romáknak könyvelnék el a délvidéki magyarokat. Bár volt már eset, hogy Bukarest és Budapest között nem találtak különbséget. Az elmúlt években már olyat is olvastam újságcikkekben, hogy „Magyarország soha nem létezett!” Ez viszont nemcsak ostoba tudatlanság, hanem aljas rosszindulat. Pedig Magyarország nagyon régóta létezik és – Isten kegyelméből, ha egyszer megszabadulunk a parlamenti kakukktojásoktól – létezni fog a jövőben is. Annál inkább beszélhetünk a Trianonban összetákolt műállamokról, -- Csehszlovákia, Jugoszlávia -- amelyek valóban nem léteztek.
 
A lengyel-litván közös állam területe, a XV-XVIII. Században, a legnagyobb volt Európában. A két országot a XVIII. század végén száz évre nemcsak megcsonkították, de feldarabolták, letörölték a térképről. Litvánia emiatt egykori területének a kilencven százalékát elveszítette, amelyen ma Belorusszia és Ukrajna nevű műállamok vannak. - Kérdésem Koszovó esetében: akik olyan sietve elismerték a „függetlenségét” vajon mennyit tudnak a világnak ama térségéről, és tisztában vannak-e mi történik a háttérben? Vajon megkérdőjelezik-e hogyan lehet nemzetközi törvények fölé emelkedni a XXI. században? S hogy a világ kisebbségben sínylődő nemzetei közül a Nyugatnak miért éppen Koszovó népe volt a legfontosabb a „függetlenség” megteremtésére?
 
Henri Pozzi francia diplomata és politikus, aki részt vett a párizsi béketárgyalásokon írta:
Trianonban nem arról volt szó, hogy kinek van igaza, hanem arról kinek érdeke, hogy igazat adjanak neki. A nagy békebírók még elemi szinten sem ismerték azon nemzetek földrajzát, néprajzát és történelmét, amelyek sorsát intézték.”


Cseri Géza, a NATO-főparancsnok egykori tanácsadója a The Washington Times szerkesztőségi oldalán írja: „A nemzetközi közösségnek a Vajdaságban élő magyar kisebbség jogainak védelmével is törődnie kell, és beszélni kell romániai, szlovákiai és ukrajnai magyar kisebbség autonómiájáról is. Amióta Koszovó kikiáltotta függetlenségét, a sajtóban sok szó esik az ottani szerb kisebbség jogairól. Ez helyénvaló, de nem történik említés a szerbiai, vajdasági nagy magyar kisebbségről - állapította meg a magyar származású levélíró. Nem írnak Európa legnagyobb nemzeti kisebbségi csoportjainak, a Romániában, Szlovákiában és Ukrajnában élő magyaroknak a jogairól sem. Pedig számuk meghaladja a 4 milliót.

Aggasztó és meglepő, hogy Közép-Európában még nem készült átfogó elemzés a kisebbségek jogairól, ez pedig kulcskérdés a térség és egész Európa békéje szempontjából. A kisebbségi sorban élő magyarok nem bevándorlók, sosem hagyták el őseik falvait és városait, azokban élnek ezer éve. Idegenné váltak szülőföldjükön, amikor a nagyhatalmak csaknem 90 éve önkényesen átrajzolták az országhatárokat, semmibe véve az önrendelkezés elvét. Ezek a kisebbségek békések, nem kívánnak erőszakot és nem törekednek a határok megváltoztatására. Mindössze autonómiát szeretnének kapni abban a térségben, ahol élnek. Az ENSZ, az Európai Unió és az Egyesült Államok erkölcsi kötelessége, hogy segítsenek nekik elérni ezt a célt.” ♦

▒ Megjegyzés: Köszönet Cseri Géza honfitársunknak, amiért tömören és velősen megírta helyettünk is azt, amit meg kellett írni a közvélemény előtt. De sajnos, mi magyarok már régen megállapítottuk, hogy Washingtonban a magyargyűlölő, hazudozó tanácsadókkal körülvett Egyesült Államok kormánya soha nem tartotta erkölcsi kötelességének a magyar kisebbségek emberi jogaiért való kiállást. Például a Helsinki Záróokmányban ’gyönyörűen lefektetett törvények’ is annyit jelentenek, mint ablakon a légypiszok! Vagy a Trianonban aláírt kisebbségekre vonatkozó jogokat vajon melyik utódállam tartja tiszteletben? Egyik sem! Na, és a Charta 77 nevű emberjogi okmány, amit a földalatti mozgalom tagjai továbbítottak nemzetközi jogvédő szervezetekhez, így az ENSZ-hez is? Nem is beszélve az ENSZ-alkotmányról! Sorolhatnánk a végtelenségig az emberjogi csizmával taposott okmányokat! Az ENSZ, az EU és az Egyesült Államok csak intézkedik – „az igazság, emberiesség érdekében” -- ha az érdekei úgy kívánják!  Mindent elkövetni a nemzetközi bankházak, nemzetközi nagyvállalatok, bizonyos milliárdokkal pénzelt népi-vallási csoportok érdekeiért, s ha kell, még történelmet is hamisít, hazugságokkal háborúkat kirobbant, népek millióit elpusztít. Halva született gondolat tőlük kérni vagy várni bármilyen segítséget. – Hazánkért
 
A Jugoszláv álom
 
Az 1800-as évek közepétől olyan elméletek születtek, amelyek a délszláv népek (szerbek, horvátok, bosnyákok, bolgárok) egységét hirdették. A pánszlávizmus eszméjét osztó romantikus nacionalista értelmiségiek az Osztrák-Magyar Monarchiában élő balkáni népek egyesítését tűzték ki célul, a közös testvériség nevében. Céljaikhoz különféle eszközöket kerestek, különféle szervezeteket hoztak létre. Az I. világháborút kirobbantó közvetlen oka is az volt, hogy Gavrilo Princip szerb nacionalista meggyilkolta az osztrák trónörököst. A nemzeti csoportok 1914. december 7-én nyilatkozatot írtak alá, miszerint megszabadítanak minden elnyomott testvért. ▒ A Szerb-Horvát-Szlovén Királyság területe óriási volt, Európa legnagyobb államai közé tartozott. Mivel a déli égtáj megnevezése a délszláv nyelvekben "jug", és a Szerb-Horvát-Szlovén Királyság megnevezést túl hosszúnak tartották, 1929. január 6-án az államszövetség felvette a Jugoszlávia nevet. Wikipédia
 
Az állam megszűnése
 
« A II. világháború során az ország külső katonai agresszió áldozata lett. 1941. április 6-án a náci Németország hadat üzent Jugoszlávia államnak, mivel segíteni kívánt a Görögországban vereségeket szenvedő olasz csapatoknak. Hajnalban német, olasz, és bolgár csapatok megtámadták Jugoszláviát. A német légierő egy hétig bombázta Belgrádot és más nagy jugoszláv városokat. A királyi hadsereg április 17-én kapitulált. A kormány Londonba emigrált. ▒  A tengelyhatalmak hamar elfoglalták Jugoszlávia területét, majd feldarabolták. Split, Šibenik, a szigetek, Montenegró és Dalmácia Olaszországé lettek. Megalakult a fasiszta Független Horvát Állam (ami magában foglalta Bosznia-Hercegovina területét is). Magyarország visszakapta a Bácskát, a Baranya háromszöget és a Muravidéket. Bulgária irányítása alá vonta az I. világháborúban elvesztett Macedónia tartományt. Szerbia német megszállás alatt ált. Kosovo pedig albán megszállás alá került. Észak-Szlovéniát beolvaszották a Harmadik Birodalomba.
 ▒ 1945. november 29-én alakult meg a kommunista Jugoszlávia, Ivan Ribar lett az államfő, a kormányfőJosip Broz Tito. A szerbiai partizánok 1944-ben kivívták Szerbia függetlenségét, a többi jugoszláv tartományból 1945-ben űzték el a németeket.»
1996-ban megkezdődött a koszovói háború, mivel Szerbia megvonta az autonómiát Kosovo tartománytól. 1999-ben a NATO megkezdte Szerbia bombázását. A koszovói háború nem sokkal 1999 Karácsonya előtt ért véget. Koszovó azóta az ENSZ irányítása alatt áll. 2000. októberében Belgrádban Slobodan Miloševićvesztett a választásokon. Ekkor a szerb hatóságok elfogták, és 2001 júniusában átadták a Hágai Nemzetközi Bíróságnak.» Wikipédia
 
Dél-Magyarország
 



magyar
458 252
30. 2%
szerb
382 149
25. 2%
német
303 583
20.0 %
horvát
91 571
6.1 %
román
76 780
5.1 %
szlovák
46 378
3.1 %
bunyevác
48 862
3.2 %
sokác
15 847
1.1 %
vend
66 880
4.4 %
rutén
10 777
0.7 %
egyéb
13 920
0.9 %
összesen
1 514 999
100 %

Hídfő Trianoni Almanach, 1920-1960

◄◄ 1910: Dél-Magyarország területének nemzetiségi összetétele. - „E statisztikai táblázatból is nyilvánvaló a párizsi békeszerzők a 25 százaléknyi szerbség kedvéért csatolták e területeket Jugoszláviához, a mi a népi elv nyilvánvaló sérelmét jelenti. A népi önrendelkezési elv megnyilatkozásaként elismerték a Délvidék szerb megszállása második hetében Újvidékre összehívott Nagy Szerb Nemzeti Tanács 1918. november 24-i határozatát, nem gondolván arra, hogy e határozat meghozatalában csupán az összlakosság egy töredéke, a szerbség nyert képviseletet.” –Hononnay Elemér, 1960
 
Amiről nem beszélnek
 
▒ „A gyilkolást, kiűzést a szerbek már a háború előtt is nagymértékben gyakorolták, 40-50 ezer  magyart gyilkoltak le a legbarbárabb módon, a telepítés pedig már megindult 1919-ben. Csak 1928-ig 16 995 dobroljovácot és gyarmatos családot telepítettek a volt magyar területekre. Ez a telepítés folytatódott ezután is, főképp Sándor király meggyilkolása után, amiről a szerb kormány nagyon jól tudta, hogy a magyaroknak semmi része nem volt benne.
 
A németek visszavonulása után a szerbek nekiestek a németek és magyarok gyilkolásának. A szerbek mindig tudtak gyilkolni, de most történelmük legszörnyűbb tényeit is felülmúlták. A kalocsai egyházmegye18 papját gyilkolták meg a legválogatottabb kínzások között. Bajmokon, a trianoni határon 3 tömegsírban 527 lemészárolt magyar nyugszik, Szabadkáról 7 000 legyilkolt magyar áldozatvolt, Zomborban több ezer. Főképpen a Ferenc-csatorna fölötti területeken oldották meg gyilkolással a nemzetiségi kérdést, mert féltek attól, hogy a Ferenc-csatorna fölötti rész Magyarországhoz kerül, pedig nem kellett volna attól félniük, hogy a béketárgyalások urainál a lelkiismeret megmozdul. Ezek azt gondolták, hogy a történelmet folytatják ott, ahol 1939-ben abbahagyták, és érdekeiket újra kinevezhetik igazságnak és demokráciának. A szerbek tízezrével telepítették be Ószerbiából a szerbeket és vitték a magyarokat a Balkánra, ahonnan nem jöttek többé vissza. A Tito-kormányzat tíz év alatt 265 000 szerbet telepített be Bácskába (1944-1954), főleg a kiüldözött, meggyilkolt svábok helyére.” -- Szalay Jeromos, Igazságok Közép-Európa körül, II. ◘◘◘
 
 
/folytatjuk/

Ajánlott olvasmány:
 
Tóth Judit
Hazánkért



Koszovó ~ a függetlenség ára

III.

 
Ha a Koszovó-függetlenséget elismerőknek valamilyen érdekük fűződne a trianoni határok visszaállításához, a gyászegyezményt már régen megsemmisítették volna.
1920-ban számításukat Magyarország feldarabolásában lelték!

 
 

Josip Broz Tito
1953-1980


Dwight D. Eisenhower
1953-1961

A „láncoskutya”

A második világháború végén, Tito és a moszkvai vezetés között kialakult elvtársi kapcsolat nem volt tartós, mert kiderült, hogy Tito nem szándékozik a Szovjetunió csatlósa lenni. Ezt a Moszkvával szembeni gerinces kiállást a Nyugat végig értékelte nála, talán ezért is maradt rajta a gúnynév: az „imperialisták láncoskutyája”. Mi tagadás, nagyon illet rá! Tito Jugoszlávia jövőjét a népidemokrácia keretein belül képzelte el, s emellett az 1980-ban bekövetkezet haláláig kitartott. A kommunista Josip Broz Tito 1 millió 172 ezer halálos áldozattal a XX. század egyik legkegyetlenebb gyilkosa volt.
 

1971. március 29-én
 VI. Pál marxista pápa
  Titót fogadja
a Vatikánban:
Jugoszlávia baráti ország,
a béke barátja és
mindjobban  növekszik a
nemzetközi tekintélye.” [1]

Tito, az ország „élet és halál ura”, 1953-tól a párt első embere lett, ugyanakkor a Népfront elnöke, a köztársasági elnöki cím birtokosa és a hadsereg főparancsnoka is. A Ceausescu-ra emlékeztető, pazarló luxuséletet űző elnök – nem is beszélve a 21 feleségéről, szeretőjéről és 17 gyermekéről -- polgári személyeket, sőt még munkatársait is a halálba küldte, ha éppen olyan kedve támadt.
 
[„Josip Broz”, akit a pápa fogadott a Vatikánban nem Titó volt, hanem a zsidó származású Lebedev tábornok! A fizikai hasonlatosság a két férfi között megtévesztő volt. Az igazi Josip Broz-t még 1941-ben meggyilkolták Moszkvában! Negyven év után, 1978-ban, Josip családja végül engedélyt kapott a testvérükkel való rövid találkozására, amikoris kiderült, hogy idegennel van dolguk. Ugyanis az igazi Titó balkezén hiányzott az egyik ujja, ennek a csalónak pedig mind a tíz ujja megvolt.”] [2]
 
 
Amikor 1956. októberében a magyarság néhány napra kivívta a szabadságot és az ország semlegességének, függetlenségének elismerését kérte a világpolitika uraitól, ezt legelsőnek éppen a demokratikusnak nevezett Nyugat, az USA kormánya tagadta meg. Az akkori elnök az USA európai „felszabadító hadseregének” egykori főparancsnoka, Dwight D. Eisenhower, titkos táviratban üzent Belgrádba Titónak, megnyugtatva a moszkovitákat, hogy „az USA kormánya nem nézné szívesen egy szovjetellenes népfelkelés győzelmét a Szovjetunió közvetlen szomszédságában.”
 
Ez volt abban az időpontban az „Atlanti Közösség” – NATO -- hadászatilag kellőképpen felkészült, legerősebb tagjának a hivatalos állásfoglalása. Viszont, Eisenhower farizeus módon, hangos kijelentésével nyugtatta meg a világ bolsevistaellenes közvéleményét:
♦ „Budapest immár nemcsak városnak a neve, mostantól kezdve új és ragyogó jelképe az emberi akaratnak, amely a szabadságot követeli.”
 
Íme, az európai kontinentális érdekeket megcsonkítva, illetve erősen korlátozva képviselő NATO csak ennyit ért a béke egy történelmi fontosságú felszabadítási alkalmának megragadása szempontjában. S vajon mit érne a háborúban? E kérdésre minden elhárító akció szenvedélyes támogatása mellett csak egy könyörgéssel válaszolhatunk:
 ♦ „A Gondviselés mentse meg Európa nemzeteit olyan végzettől, amely konfliktusok csataterévé változtathatná a térséget.”
 – Berzy József, Európa felszabadítása, 1966.



Rigómező

A Kosovo név Kosovo Polje vidék nevének rövidített változata, amelynek jelentése „Rigómező”, a szerbhorvát ’kos’ magyarul ’rigót’ jelent. A környéken zajló és a magyar történelemhez is kapcsolódó középkori csaták ezértrigómezei csata néven ismertek. (Wikipédia)
 





Hashim Thaci és az 
EU főtitkára, Javier Solana


Madeleine Albright
 és Hashim Thaci


A két háborús bűnös:
Tony Blair és Hashim Thaci

GlobalResearch.ca

-- Részletek a kanadai egyetemi tanár és közgazdász Michael Chossudovsky írásából.
 
A Koszovó Demokratikus Párt /KDP/ vezetője Hashim Thaci, aki előzőleg a KLA (Kosovo Liberation Army – Koszovó Felszabadító Hadsereg) parancsnoka volt. A KLA, US-NATO támogatása a ’90-es évek közepére nyúlik vissza. A több hetes jugoszláviai bombázások előtti évben, 1998-ban, a KLA-t már nyíltan támogatta a Clinton-kormányzat is, sőt Hashim Thaci, Madeleine (Kolbe) Albright védence volt, akit maga nevezett ki a ’Rambouillet’ tárgyalásokhoz, hogy Washingtont képviselje. A KLA szervezett bűncsoportokhoz való kapcsolatait az Interpol és az US Kongresszus okiratokkal bizonyítja. Jelentések szerint a KLA, Szerbia elleni harcában, muzulmán Mujahideen-terroristákat is bevett tagjai közé, akiket valószínűleg úgy csempésztek Koszovóba.
♦ „A KLA néhány tagja Hashim Thaci vezetésével, akik Osama bin Laden terrorista táboraiban kaptak kiképzést, háborús tevékenykedéseiket heroin-árusításból fedezték. Bin Laden-t 1998-ban körözték Afrikában két amerikai konzulátus lebombázásáért, amely 224 áldozatot követelt, köztük 12 amerikait.” –
--The Washington Times, 1999. 05

The Christian Science Monitor, 2000. augusztus 14-i számában jelentette:
♦ „Az ENSZ-karhatalom gyanítja, hogy Koszovóban a félelemkeltés és erőszak az egykori KLA tagjaitól ered, főleg Hashim Thaci környezetéből.”
 
A ’The Heritage Foundation’ [3] nevű amerikai szervezet 1999. májusi beszámolójában nem tagadja, hogy „a KLA bűnszövetkezet”, ennek ellenére a HF mégis a Clinton-kormányzat támogatását kérte. Haboztak talán, amikor felmerült a kérdés?:
♦ „Hasznosítsa-e az Egyesült Államok a KLA katonai felkészültségét Milosevic embertelen rendszere ellen, a KLA különös ideológiai gyökerei és a szervezett bűnszövetkezetekhez való nyilvánvaló kapcsolatai ellenére?” –The Heritage Foundation
 
A KDP illetve Hashim Thaci továbbra is megtartotta kapcsolatait a különböző bűnszövetkezetekkel, és a HF álláspontja tükrözi a „nemzetközi közösség” viszonyát Koszovóhoz. A Egyesült Államok külpolitikáját háttérből irányító HF a felelős Koszovó függetlenségéért. Ezt a háború bűnöst maga a sóhivatal, az ENSZ is támogatja. Hashim Thaci-t az Interpol elfogatási parancsára 2003-ban letartóztatták Budapesten, majd azonnal szabadon engedték az ENSZ-misszió utasítására Koszovóból /UNMIK/. De ez nem egyedülálló eset. Bizonyíték van rá, hogy az ENSZ-misszió és nemzetközi karhatalma védelmében áll a KLA, amely az ENSZ hivatalos mandátuma alatt, az 1999-es NATO-bombázások idején „Kosovo Protection Corps” /KPC/ új nevet kapta.
 
A szerb igazságügyi miniszter Vladan Batic szerint, „Hágában a bíróságon 40 ezer oldal háborús bűnösségi bizonyíték van a KLA parancsnok Hashim Thaci ellen.” – Radio B92, Belgrade, 2003.07.03.
 
2000. áprilisában Madeleine Albright a Clinton-kormányzat külügyminisztere „Carla del Ponte hágai főügyésznek megparancsolta, hogy törölje Hashim Thaci nevét a háborús bűnösséggel gyanúsítottak listájáról.” – Tanjug, 2000. 05. 06. -- Carla del Ponte ezután bejelentette, hogy nincs elég bizonyíték arra, hogy Hashim Thaci-t háborúsbűnösséggel elítéljék.”
 
2003. novemberében bírósági tárgyalásokat kezdtek volt KLA parancsnokok -- Hashim Thaci, Agim Ceku ésRamush Haradinaj -- ellen Belgrádban. Ceku és Haradinaj neve még mindiig szerepel az Interpol listáján. ◘ /folytatjuk/
 
Következő folytatásban megkérdezném:
Mikor nem háborús bűnös egy háborús bűnös?
Mit akar a Nyugat Koszovóban?
Ki törődik a délvidéki magyarokkal?
 
 
Tóth Judit
Hazánkért, Kanada



Koszovó ~ a függetlenség ára

IV.

 Koszovó függetlenségének kikiáltása óta több tucatnyi különféle beállítottságú angol nyelvű írást olvastam el, a szerbek és az albánok szemszögéből, mindegyik a saját maga igazát hangoztatva. Tárgyilagosan megfogalmazott, ritkábban előforduló írások felkutatása már nagyobb türelmet és több időt igényel.
 
A cikkek alapján három tényezőt említenék: /1/ hasznos ismerni az egykor összetákolt Jugoszlávia történelmét, benne Szerbiát és Koszovót. /2/ Megkülönböztetünk három egymással szemben ellenségeskedő vallási csoportot: a görögkeleti keresztény szerbeket, a horvát katolikusokat és a muzulmán albánokat, bosnyákokat. /3/ A saját „Trianonját” tapasztaló kommunista Jugoszlávia illetve Szerbia jogai és feddhetetlensége mellett inkább szerb nacionalisták, titóisták véleményeznek, de hála Istennek akadnak még olyan tisztánlátók is, akik nem félnek kimondani az igazságokat.
 
Akik pedig Koszovó „jogosan kivívott függetlenségéről” írnak, azokat a győzelmen és zászlólengetésen kívül egyéb nem érdekel, ők a szabadkőműves-trockista Újvilágrend lelkes csaholói. (Tehát lehet választani két kemény tárgy, a kőtömb és a szikla között!) A zászlólengetők tudatosan vagy tudatlanságból nem érdeklődnek, hanem szó nélkül fogadják el a Nyugat által oly mohón elismert „koszovói szabadságot.”: - ’az ellenségem ellensége az én barátom’ alapon. Arra nem gondolnak, hogy a függetlenségnek még nagy lehet az ára? Milyen függetlenség az, amikor egy ország külföldi, nemzetközi fennhatóság alatt áll, annak beleszólásával intéződnek a belügyek, illetve a lakosság sorsa? Mindenestre, érdemes elolvasni mindkét oldal mondanivalóját, tanulni mindig lehet valamit, mindenkitől.
 
A világ közvéleménye most „Koszovó függetlenségével” foglalatoskodik, pedig egyáltalán nem az albánokat ért jószerencséről van szó. Már megszokhattuk: a Nyugat csak akkor tesz valamit, ha pénzügyi és stratégiai érdekei, vagy megkülönböztetett érdekcsoportjai úgy kívánják.– Nem lepődtem, meg, hogy a minap a budapesti neo-trockista kormány is elismerte Koszovó függetlenségét, magára hagyva a délvidéki magyarságot, amelynek előreláthatólag további üldöztetés lesz a sorsa. A Nyugatnak, főleg az Egyesült Államoknak nagy tervei vannak Koszovóban, -- Camp Bondsteel! -- de erre majd kitérek a következő folytatásban.
 
Magyarra fordítottam két olvasó jellemző véleményét a hálózatról:
• „Szerb vagyok és támogatom Koszovó függetlenségét. Ha a lakosság 90%-a ezt akarja, akkor úgy legyen. Ez így igazságos. Szégyenletes, ahogy Szerbia elbánt az albán nemzetiségűekkel. Szerbia jobban tenné, ha elsőnek elismerné a koszovói Köztársaságot, mint független államot. Ez lenne a békésebb jövő kezdete.” [Vuk, NYC, USA]
• „Az albánok örök idők óta és nagy számban éltek Koszovóban. Az albán nyelve a legősibb Európában és ez a nép, a kezdettől fogva soha nem hagyta el hazáját. Ezt még a DNA vizsgálatok is kimutatták. Ideje jóvátenni az igazságtalanságot. Az albán nép szabad nép és megérdemli a függetlenséget.”[Andis, New York]
 
Történészek szerint az albánoknak mai élő nyelvrokonuk nincs, ezért nehéz válaszolni arra a kérdésre, hogy melyik ősi balkáni nyelvből ered az albán? Kíváncsi voltam, hogy erről vajon mit ír a magyar lexikon:
 
 • „Az albán nyelv a keveréknyelveknek egyik legérdekesebb példája. Ma már kétségtelenül bizonyított, hogy indo-germán nyelvág éppúgy, mint pl. a görög vagy az itáliai, de igen sok benne a latin, román és szláv, valamint a török és új-görög eredetű szó, szerkezet. (…) „[Révai Nagy Lexikona, I. kötet - Bp. 1911. 293. oldal.]
 
A kisebb tartományokból összetákolt, de eleve szétesésre ítélt Jugoszlávia, 1918 után
Ezért nincs ma még mindig béke Európának ebben a térségében!
 
 Koszovóban albánok nem éltek «örök idők óta nagy számban». Először «kollektív albán népről» csak a XI. században esik szó Görögországban és nem Koszovóban. Mint fejedelemség, Szerbia a IX. században jelenik meg, és a XII. századig marad bizánzi fennhatóság alatt. Koszovó, néhány évszázad megszakítással szerb tartomány volt: - 1389-ben, a rigómezei csatában Koszovót a törökök meghódították. A Balkán háborúk (1912-13) után Koszovó és Macedónia nagy része Szerbiához került, és 1918-ban, Versaillesban a Nyugat bábáskodásával, a Balkán többi tartományával együtt – Montenegró, Bosznia-Herzegovina, Horvátország, Szlovénia -- megszületett az összetákolt Nagy-Jugoszlávia. És a szerbek?
 
"Az első szerbek Németországban a VI. század elején jelentek meg Magdeburg és Anhalt térségében. A német Zerbst (szláv nyelven Serbis''te) város a korai betörések emléke. A szerbeknek a Balkán-félszigeten történő első megjelenését a bizánci császár, VII. (Bíborban született) Konstantin említi, aki a szerbeket, mint már az illír tartományban a VII. század közepe óta élőket írja le. A szerbek egyike a kaukázusi népeknek, ők az Azovi-tenger keleti partján éltek. A barbár betörések idején más szláv népcsoportokkal együtt indultak Nyugat felé - ez a folyamat már a IV. században elkezdődött…. " [Forrás]
 
 

Ez volt 1920-ban
Lord Rothermere „igazságosabb” és elvetett
elgondolása. A magyar földre kiéhezett szomszédaink még azt is megkapták, amit nem kértek! A legnagyobb háborús bűn 1920-ban volt, amikor a Nyugat igazságtalanul intézkedett Európa népei fölött. 


Mikor nem háborús bűnös egy háborús bűnös?

 
▓ Amikor mögötte áll minden, és mindenki, ami, és aki ezen a világon számottevő: ►az Európai Unió, a NATO, az ENSZ, a washingtoni kormányzat, a titkosszolgálatok, a Moszád … Soroljam tovább? Természetesen az is lényeges, hogy ki az áldozat és ki a háborús bűnös, amit mindig ezek a „számottevők” határoznak meg. Mi magyarok már megszoktuk, hogy hiába minden magyarázkodás, igazságra hivatkozás, „kisebbségek emberi jogaiért vívott harc,” mert amikor saját érdekeik úgy kívánják, az illetékesek mindig kétmércével mérnek, tehát***Jaj a legyőzötteknek!*** akár igazuk van, akár nincs.
 
Nevezett bűnszövetkezet nem válogat az ágyastársakban: nemzetiszocializmus, bolsevizmus, iszlám, cionizmus, Vatikán - valamennyi számításba jöhet, ha az érdek úgy kívánja, és a „humanizmus, szabadság és igazságosság” jelszavával a legaljasabb módon szabdalnak fel országokat, dobálnak ide-oda nemzeteket, még ha sok emberöltőn keresztül folytonosan laktak is bizonyos területeket.
 
Az 1999-es a háború alatt a NATO 25 ezernyi rakétája és bombája mintegy 1800 polgári személyt pusztított el vagy nyomorított meg egy életre. További több ezer ember halt meg a szerbek bosszúja és a KLA (Kosovo Liberation Army) hadműveletei miatt.
 
Szőnyegbombázásaikkal kórházakat, iskolákat és egyéb középületet vettek célba, gondolván, hogy ott rejtőzik az ellenség.
 
A bombázások során – 1999. március és június között -- több mint egymillió ember kényszerült elmenekülni Koszovóból. Jugoszlávia, Európa legszegényebb állama, 60-100 milliárd US dolláros kárt szenvedett. A pusztítások után Koszovó a NATO fennhatósága alá került, és megkezdődtek a nemzetiségi tisztogatások, a tömeggyilkosságok, az üldözések – nagyrészt a KLA vezetésével. Hírekből értesültünk a háború alatt, hogy ’Slobodan Milosevicszerb elnök haderői több mint 100 000 másnemzetiségű személyt, mások szerint 223 000-et -- mészároltak le és temettek tömegsírokba’. A Nyugat erre közbelépett, és annak ellenére, hogy a NATO-szövetség egyetlen államát sem fenyegette veszély, bombázni kezdte nemcsak Koszovót, hanem a szerb közlétesítmény-hálózatát is – mégpedig az ENSZ megkerülésével.
 [S. Milosevic-et háborús bűnösség vádjával állították bíróság elé Hágában, de az ítélet kihirdetése előtt, a hajnali órákban meghalt börtöncellájában, gyanús körülmények között. A védőügyvéd szerint a tetemvizsgálatot a bíróság megtagadta. – news.bbc.co.uk]
 

Srebrenica
1995. júliusában több mint 7000 bosnyákot mészároltak le
a szerb Ratko Mladic vezetésével
(News.bbc.co.uk)

AZ USA és NATO vitte a főszerepet az 1999-es bombázásokban, amelyek végül a koszovói albánok 2008. februárjában kikiáltott egyoldalú függetlenségéhez vezettek. Az Egyesült Államok az ENSZ által támogatott NATO igénybevételével Koszovóban létrehozta a saját érdekeit képviselő tartományt.
Mivel a szövetségesek szükségesnek látták a háború indoklását, az embertelen és kegyetlen Slobodan Milosevic egyértelműen ’szerb démon és háborús bűnös’ lett. Pedig a háborús bűncselekményekre vonatkozó nemzetközi törvények az Egyesült Államokra is alkalmazhatók.
 

James Bissett

James Bisset, Kanada volt jugoszláviai, bulgáriai és albániai nagykövete az ottawai parlamentben mondott beszédében így nyilatkozott a NATO-bombázásokról:
 
2000. 02. 24. - „(…) NATO háborúja Koszovóban az ENSZ Biztonsági Tanácsának jóváhagyása nélkül történt, amely megsértette a nemzetközi törvényeket, az ENSZ alapokmányát és a NATO saját törvényét, amelynek 1. cikkelye szerint ’a NATO bármilyen nemzetközi vitát, összetűzést nem erőszakos eszközökkel, hanem békés úton köteles megoldani.’ NATO-mentegetőzőink Kanadában ezt a kérdést úgy kerülik el, hogy nem beszélnek róla. Eddig nem volt rá magyarázat, hogy az ENSZ-et miért hagyták figyelmen kívül, vagy hogy a NATO kinek az engedélyével bombázta le Jugoszláviát. A miniszterek és tisztviselőik a légitámadásokat arra alapozzák, hogy a hadműveletekre szükség volt a nemzetiségi tisztogatások miatt. Pedig bizonyítékok vannak arra, hogy a nemzetiségi tisztogatások zöme éppen a bombázások után történt, nem pedig előtte. Az USA védelmi minisztere Cohen szerint ’Koszovóban legalább 100 ezer ember pusztult el.’ (…)”N. B. James Bisset urat a belgrádi kanadai nagykövetségen a kanadai kormányt képviselő tisztviselők fizikai erőszakkal tartották távol. A kiközösítésre a parancs egyenesen a kanadai kormánytól jött Ottawából! Kanada akkori miniszterelnöke Jean Chrétien volt, a Liberális Párt vezére.
 
Egyéb cikkek
2000-ben, az International War Crimes Tribunal (nemzetközi háborús bűnök bírósága) jelentette, hogy Koszovóban, a tömegsírokban talált tetemek számának végső eredménye 2,788: szerbek, cigányok és mindazok, akik „szövetségesünk” a Kosovo Liberation Front /KLA/ hadműveleteiben pusztultak el.”
Ez azt jelenti, hogy Szerbia megtámadásának az indoklása – a „225 ezernyi, 14 és 59 év közti albán nemzetiségű eltűnt vagy meghalt polgári személy” -- David Scheffer amerikai követ állítása szerint – kitalálmány volt csupán.” Tudomásom szerint ezt eddig csak a Wall Street Journal vallotta be. Michael McGwire a NATO-hadműveletek előkészítője írta „nagyon furcsa dolognak tartom a bombázásokat ’emberbaráti beavatkozásnak’ nevezni.” -- Talán úgy mondhatnánk, hogy a NATO-hadjárat célja a végső és előre kitervezett, lassan felmorzsoló és gyötrelmesen hosszú háború a Jugoszláv-gondolat megsemmisítésére.” ◘ -- John Pilger

Nürnberg újratöltve?

 
 A második világháború után, Nürnbergben a dicsőséges győztesek bírósága – USA, Anglia és a Szovjetunió – „német háborús bűnösök” felett ítélkezett. Politikusaink gyakran dicsérik is az ítélkezést, de úgy látszik, még nem olvasták a törvény szövegét, vagy pedig úgy gondolják, hogy győztesekre az nem vonatkozik:
 
• „Háborút kezdeni nemcsak nemzetközi bűncselekmény, hanem a legnagyobb nemzetközi bűncselekmény, amely abban különbözik más háborús bűnöktől, hogy magában hordoz mindennemű összegyűlt gonoszságot.” – Nemzetközi Törvényszék
 
Nürnbergben Amerika és Anglia nyomást gyakorolt az ügyészségre, hogy a náci vezetőket ítélje el a háború kirobbantásáért. Amerikai részről a legfelső bíróság ügyésze Robert Jackson megállapította:
 
 • „Támadó háborút indítani olyan bűncselekmény, amelyre sem politikai, sem gazdasági helyzet nem lehet magyarázat. Ha bizonyos cselekmények egyezmények megsértésével történnek, azok ugyanúgy bűncselekményeknek tekintendők, akár az Egyesül Államok, akár Németország az elkövető. Nem vagyunk hajlandóak mások ellen olyan törvényeket hozni, amelyeket mi magunk ellen, nem alkalmaznánk.”
 
Az ENSZ Alapokmánya, Cikkely 2 (4) és (7):
• „Tiltja bármely állam belügyeibe való beavatkozást, illetve az erőszakos veszélyeztetettséget, vagy valamely állam erőszak alkalmazását egy másik állam ellen.”
 
Az ENSZ közgyűlésének 2131-es Határozata megerősíti a „Declaration on the Inadmissibility of Intervention” törvénycikkely alatt, hogy „az erőszakos hadműveleti beavatkozás bármely ország belügyeibe bűncselekmény, amire nem lehet mentség.”
Mindezen kijelentések után van valakinek kétsége aziránt, hogy G. W. Bush iraki támadása háborús bűnösség?
 
 ■ Háborús bűnösök-e Clinton és társai? Majdnem azt gondolhatnánk, hogy a Moszád-ügynök Monica Lewinsky szexbotrány után a népszerűsége lezuhant a béka hátsó felére, és úgy gondolta, jó lenne egy háború valahol. ► [The Unofficial Clinton ] Clinton amerikai elnök nemcsak az Egyesült ÁllamokAlkotmányának legalább két rendelkezését sértette meg, de az ENSZ sóhivatal Alapokmányát sem tartotta tiszteletben és a NATO-szabályokat is megrontotta. Az amerikai Alkotmány (Article I, Section 8) szerint „nem az Elnöknek, hanem a Kongresszusnak van hatalmában háborút üzenni és nemzetek törvényei szerint büntetni.”
 
New York, 2000. június 10  – Tizenegy állam, tizenhat tagú bírósága ült össze ezen a napon, 500 politikus és közgazdász jelenlétében, akik „az USA és a NATO politikai és katonai vezetőségét háborús bűncselekménnyel vádolták az 1999. március 24 és június 10 között, Jugoszlávia elleni erőszakos hadműveletekért.”  Amerika volt főügyésze Ramsey Clark, a Nemzetközi Törvényszék főügyésze az USA/NATO háborús bűnösség ügyében, arra sürgette a jelenlévőket, hogy kezdjék meg a NATO megsemmisítését. ◘
 

Az USA és az ENSZ a háborús bűnös

Hashim Thaci miniszterelnök kormányát támogatja Koszovóban?

Mit akar ezzel a Nyugat Koszovóban?

Mikor nem terrorista egy muzulmán terrorista?


 Agim Ceku a KLA parancsnoka

 
2000. március - A koszovói haderők és a KLA parancsnoka Agim Ceku, az International Criminal Tribunal (ICTY) Nemzetközi Bűnügyi Bíróság kivizsgálása alá került az 1993-95-ben, Horvátországban, szerbek és horvátok ellen elkövetett háborús bűnökért. Minderről – Ceku kinevezése előtt -- már sokkal korábban is tudtak a katonai kémszolgálatok és hírszerző-elemzők, de a nyilvánosság előtt eltitkolták, a kanadai főügyész (2004-ben elhunyt) Louise Arbour mandátuma idején. Az ENSZ és a NATO is tudott az ICTY-aktákról, továbbá a főügyésznek is kötelessége volt beszámolni az ENSZ főtitkárának. Az ENSZ kinevezett egy olyan egyént – Agim Ceku parancsnokot – aki az ENSZ okiratai szerint (ICTY) állítólag háborús bűnös volt. –Globalresearch.ca
 
Hashim Thaci, Koszovó miniszterelnöke a Koszovó Demokrata Párt /PDK/ elnöke, a KLA volt vezére közönséges háborús bűnös, aki a háború után megszerezte számos város igazgatását. A pártjának közeli kapcsolatai vannak a tartomány szervezett bűnözőivel. – The Observer, 2000. 10. 29.
 
Mr. Thaci, aki a KLA idejében „a kígyó” becenévre hallgatott, divatosan öltöző 32 éves, előzőleg a KLA forradalmi parancsnoka, szegényes előadó-képességű, és még mindig kapcsolatot tart fenn szervezett bűnözőkkel. Eltökélt szándéka megtartani pártja és az Egyesült Államok közti jó viszonyt.” – The Scostman, 2000. 10. 20.
 
Én akárkiben felismerem a terroristát, és ezek az emberek terroristák.”
– US Special Envoy and Ambassador Robert Gelbard.
 
■ „Az előzőleg Hashim Thaci által vezetett KLA-csoportnak kapcsolatai vannak kábítószer-kereskedőkkel a Közel- és Távol-Keleten. Az Interpol, az Europol és minden európai hírszerzőszolgálat, kábítószer-elhárító ügynökség aktákat tart a kábítószer-maffiákról, amelyek egyenesen a KLA-hoz vezetnek. – Michael Levine US Drug Enforcement Administration (DEA)
 
Hashim Thaci a hirhedt földalatti titkos ’Drenica-Csoport’ alapítója. A szervezet 10%-15%-ban felelős a koszovói bűncselekményekért: fegyvercsempészet, kocsilopások, olaj, cigaretta, és prostitúció. – Wikipedia
 
■ The Washington Times, 1999. 05. 14 - /részlet/ A görög Interpol Koszovóban az albánokat „a kokain- és heroin-kereskedelem legfőbb központjának” nevezte. Hírszerzőszolgálatok jelentése szerint a 41 napos NATO-hadműveletek idején, a Clinton-kormányzat által felkarolt KLA tagjait Afganisztánban, Bosznia-Herzegoviában és máshol képezték ki. A jelentésből megtudjuk, hogy a Balkánban, politikai és katonai erővé vált KLA muzulmán terroristákat is becsempészett soraiba, amelynek 30 ezer tagja van, Agim Ceku horvát

Bűnszövetségesek
M. Albright és Hashim Thaci

származású tábornok vezetése alatt. Az okirat szerint a KLA szoros kapcsolatot tart fenn Usama bin Laden szaúdi üzletemberrel, aki pénzzel segítette őket. A KLA terrorista módszereket alkalmazott szerb és albán polgári lakosság ellen, hogy elérje Koszovó függetlenségét.
 
1998-ban az amerikai külügyminisztérium „terrorista szervezet”-nek nevezte a KLA-csoportot, amely heroin-kereskedelemből fedezte hadműveleteit. A kábítószereket szárazföldön és tengeren, Törökországon, Bulgárián, Görögországon és Jugoszlávián keresztül juttatják el Nyugat-Európába és máshová is. A világ legnagyobb heroincsempészeti hálózata „Balkán Út” néven ismeretes.
 
A franciaországi ’Geopolitical Observatory of Drugs’ (Kábítószerek Geopolitikai Megfigyelője) szerint a KLA kulcsszerepet játszott a gyorsan fejlődő úgymond «kábítószer-fegyverekért» üzletben, és 2 milliárd US dollár értékű szállítmányt hozott be Nyugat-Európába. Németországi kábítószer-ügynökség szerint koszovói csempészek 1.5 milliárd US dollárt helyeznek el pénzmosással 200 magánbankba vagy pénzintézménybe.
A Jane’s Intelligence Review a KLA kábítószer-kereskedelméből származó tiszta hasznot több tízmillióra becsüli. ◘
 
CAMP BONDSTEEL

«Camp Bondsteel» – Koszovóban az amerikai katonai bázis

Amerika legnagyobb és legköltségesebb katonai bázisát, hatezer katona ellátására és szállásolására – a „Camp Bondsteel” telepet -- Koszovóban építette fel Dick Cheney (Bush alelnöke) Halliburton cégjének mérnöki leányvállalata, a „Kellogg, Brown, Root”/KBR/, a Pentagonnal kötött szerződés alapján. – Miért épült ez fel Koszovóban? Erről még többet legközelebb! – szerk.
 
 Mialatt e sorokat írom, az Associated Pressjelentette március 11-én, hogy Hágában megkezdődött három horvát származású tábornok bírósági tárgyalása: Ante Gotovina, Ivan Cermak és Mladen Markac, akiket az „Operation Storm” nevezetű 1995-es hadművelet során legalább 150 szerb meggyilkolásával valamint 200 ezer ember erőszakos kitelepítésével vádolnak. A cél: visszaszerezni a szerbektől Dél-Horvátország Krajina területét. Legnagyobb aggodalmam a függetlenség kikiáltása után az, hogy idegenek tömeges bevándorlásával hazánkba, egy-egy területet elfoglalva hazánkban is bekövetkezet ilyesmi: kikiáltanák magukat Magyarországtól függetlennek – a NATO, az ENSZ, az EU és az USA segítségével. ◘

FEJTÖRŐ

 
 Érdekességek a «11»-es szám körül, aminek a szakértők szerint valami nagy jelentősége van az Illuminátusok jelképeinél. Nézzünk meg néhányat: 2001. szeptember 11-én a new yorki ikertorony vége.
Ennek a képlete Q33 NY még érdekesebb, ami a MS Word/Wingdings-ben készíthető.
 
 
▓ Highlight Q33 NY ▓  Font size ’48’. ▓ Click on WINGDINDS in Fonts



Arafat november 11-én és Milosevic március 11-én „halt meg” börtönben, állítólag nem természetes halállal.
George W Bush neve 11 betűből áll. New York az USA 11. állama.
Az Ikertoronyba ütköző első gép «11»-es számú volt, 92 utast szállított: 9 + 2=11.
Hágában 2008. március 11-én megkezdik három horvát tábornok tárgyalását. Vajon milyen napon lesz az ítélet kihirdetése?
 
További kutatással valószínűleg találhatnánk még több «11»-es eseményt is. Véletlenség-e mindez, vagy valami más titokzatos dolog, amit átlag embernek nehéz megérteni? ◘ /folytatjuk/
 
Forrás: GlobalResearch.ca, Wikipedia
James Bisset kanadai követ beszéde
 
Tóth Judit
Kanada


Koszovó ~ a függetlenség ára

V.

 
 Úgy veszem észre a hírekből, hogy egyre többen gyanakodnak a koszovói függetlenség tisztaságában, -- sajnos, még nem elegen – egyesek még mindig reménykednek az EU-ban, a NATO-ban, az ENSZ-ben: - levélkéket írogatunk az Európa Parlamenthez meg a NATO-hoz, hogy „olyan nagyon hálásak lennénk, ha figyelembe vennék az erdélyi, meg a délvidéki magyarokat is!” A budapesti kormányzat elismerte Koszovó függetlenségét, és ezzel magukra hagyta a délvidéki magyarokat, akik máris a szerbek újabb tettleges gyűlöletének az áldozatai. Azért írom, hogy „újabb”, mert szerb szomszédainknál ez a gyalázatos viselkedés már nemzeti hagyomány!
 
Az, hogy a hazaáruló csirkefogó budapesti kormány és sleppje sietett a felsorakozással, nem meglepő, hiszen ők mindig mindenben a saját érdekük szerint cselekednek. Na, és a népszerűségben élenjáró „nemzeti jobboldal”-nak becézett FIDESZ? E párt nevében szóló Balla Mihály nevű gyanús tekintetű politikus mondja:
Balla Mihály
(Fidesz)
 
"Magyarország nem támogathatja, nem bátoríthatja azokat a szerb politikai erőket, amelyek azt gondolják, hogy meg tudják tartani Koszovót, hiszen az elismerést már régóta meg lehetett volna tenni, bár tudjuk azt is, hogy ennek a döntésnek a meghozatala nagyon kényes kérdés. Az elmúlt időszakban megerősödtek a szerb radikális erők, és a bizonytalanság őket erősítette." – [fidesz.hu]
 
Az alábbi képeken ismerősöket láthatunk, akik Koszovóban otthonosan érzik magukat a Nyugat által ördöggé varázsolt Usama bin Laden ’muzulmán terroristái és háborús bűnösei’ között. Ám Washingtonban ugyanez a társaság ugyanezt a népet – mármint a muzulmánokat -- „Amerika, sőt az emberiség legnagyobb ellenségének tartja.” Tessék mondani, hogy van ez? Persze politikában, -- ahol nem szükségszerűen válogatnak az „ágyastársakban” -- minden lehetséges, de az már nehezen érthető, hogy mikor nem terrorista a terrorista, akit „terrorizmus elleni harcban” szövetségesként ölelünk a keblünkre. Hm…!  Amint előző részletekben írtam, ez a „függetlenség” egyáltalán nem a 92%-os muzulmán albánok érdekeit szolgálja, hanem sokkal többről – nagyon sötét és zavaros idegen érdekekről -- van itt szó. Aki még nem jött rá, vagy nem hajlandó tudomásul venni, annak azt mondom, hogy a Nyugat, pontosabban az önérdekeit hajszoló kiváltságos réteg, sohasem cselekszik forgatókönyv nélkül! Aki ezt nem látja, vagy nem akarja látni, az a Csipkerózsika-álmaiban él.
 






Tony Blair
 és Hashim Thaci
/Két háborús bűnös!/


Hashim Thaci, Bernard Kouchner,
General Michael Jackson,
Agim Ceku,
General Wesley Clarke 


Condoleezza Rice US külügyminiszter, Koszovó
 elnöke Fatmir Sejdu 
és Koszovó miniszterelnöke
 (2006-2008)  Agim Ceku

 
 Az albán származású Agim Ceku, Koszovó miniszterelnöke volt 2006. március – 2008. január között, aki után a másik háborús bűnös – szintén a Nyugat kedvence -- Hashim Thaci ült a miniszterelnöki székbe.  A 90’-es évek közepén az USA támogatásával a KLA /Kosovo Liberation Army/ élére állt, mint parancsnok, és a legvéresebb hadműveleteket vezette (’Operation Storm’ és Madek-gyilkosságok). Horvátország Krajina térségében ’nemzetiségi tisztogatása’ abból állt, hogy a szerb polgári lakosság lakóházait és középületeit bombázta, s szabad út nyílt a gyilkosságok és a nemi erőszak előtt. -- Jane’s Defense Weekly
 
Az Amnesty International egyik korábbi jelentése szerint „Horvátország büntetlen maradt az ’Operation Storm’ hadműveletei után,” – amelyek során mintegy 180 ezer szerb elmenekült, a polgári lakosságból százakat megöltek, a középületek, hidak, és utak megrongálódtak. -- „Az International Criminal Tribunal /ICT/ megállapította, hogy az ’Operation Storm’ idején horvát csapatok háborús bűnöket követtek el.” –The New York Times, 1999. 03. 21-én közzétette a Törvényszéknek ezt a ki nem adott jelentését.
 
A Nyugat időnként úgy váltogatja a szövetségeseit, mint más az alsóneműjét! Sztálinnal szemben, Titó és Ceausescu volt a szovjet-blokk üdvöskéje, Iránnal szemben Szaddám Husszein és még sorolhatnánk! Nyugat-Európa és az USA, a titóista Milosevic ellen értékes szövetségesének tekintette a horvát katonaságot. A Times szerint, a Pentagon ügyvédei az ICT-tárgyalásokon, az ’Operation Storm’ horvát tábornokainak elítélése ellen hadakoztak, mondván: „Kizárólag katonai célpontokat bombáztak a támadások alatt.”

Agim Ceku

 
1999. január – Az Egyesült Államok kormányának jóváhagyásával, Agim Ceku háborús bűnös veszi át a KLA parancsnokságát, akit a NATO és a hírszolgálatok „a NATO hűséges szövetségesének” tekint. Gyakran részt vesz a NATO gyűlésein Wesley Clark és Michael Jackson társaságában. Ceku 2006-ban miniszterelnök lesz, annak ellenére, hogy háborús bűnök vádiratai lebegnek a feje fölött. – www.cooperativeresearch.org
 
A Bush-kormányzat Fehér Házban kiadott külügyminisztériumi közlönyében Bush kijelentette.
■ „Úgy találom, hogy a Koszovónak nyújtott védelmi berendezések és szolgálatok Amerika biztonságát növelik és elősegítik a világbékét.”
 
(Gondoljunk csak vissza: Szaddam Husszeint és a Talibánt is Amerika fegyverezte fel és pénzelte, hogy aztán fegyverrel támadjon reájuk, amikor azok nem táncoltak úgy ahogy kellett volna.)
Washingtonból egyik magát névtelennek tartó amerikai szóvivő szerint, „az amerikai fegyverszállítmányok előkészítik a térséget a jövőre, az USA hasonló egyezményeket kötött a térség más országaival is. Koszovó nemcsak biztosítani fogja a Balkán biztonságát és békéjét, de közreműködik terroristák felderítésében és elhárításában, emberbaráti szükségállapot megoldásában.” – Globalresearch.ca
 
2008. március – Koszovó új miniszterelnöke a háborús bűnös Hashim Thaci, a földalatti titkos partizánbanda a „Drenica-Csoport’ alapítója, amely Koszovóban a bűncselekmények 10-15%-áért felelős: fegyvercsempészet, kocsilopások, olaj, kábítószer-, és cigaretta-csempészet, prostitúció. AZ USA, az Európai Unió és az ENSZ támogatja Hashim Thaci kormányát, a független Koszovóban.
 

 Harmadik világháborús látomásaim Piros vonalat húztam Koszovó és Irán
között. Irán lebombázását Bush még nem vetette el, de úgy gondolja, hogy Amerikából
nehézkes a terrorizmus elleni harc, -- ha Izrael biztonságáról van szó -- mert túl hosszú
az út lövedékek kivetésére. De a háborús bűnösök és KLA terroristák állama, Koszovó?
 Tökéletesebb helyet ki sem találhattak volna: - onnan mindenhová remekül lehet lövöldözni,
 Iránba, Irakba, vagy akár bármelyik EU-törvények alól kibújó tagállamra.

 
CAMP BONDSTEEL
 

Richard B. Cheney

Az Egyesült Államok a béke őre!? -- világszerte több száz országban tart fenn katonai bázist – emlékszünk még a Magyarországon Kaposvártól nem messze fekvő taszári katonai bázisra. Átlag ember nem is tudja felfogni a telepek fenntartásához szükséges csillagászati dollár-milliárdokat, amelyek természetesen adófizetők zsebeiből kerülnek elő, fegyvergyárosok és gazember üzletemberek, politikusok gazdagodására.
 
Európában, Amerika legnagyobb és legköltségesebb katonai bázisát hatezer katona ellátására és szállásolására, a „Camp Bondsteel” telepet Koszovóban, Richard B. Cheney (a texasi olajméltóság, G. W. Bush alelnöke) Halliburton cégjének mérnöki leányvállalata, a „Kellogg, Brown, Root” /KBR/ épített, a Pentagonnal kötött szerződés alapján.
 
Miért épült ez a bázis éppen Koszovóban? Azért mert közel van olyan fontosabb most épülő nyersolaj csővezetékekhez, és energiaforrásokhoz, mint pl. az amerikai „Trans-Balkan” olajcsővezeték? Ennek eredményeként az építkezési vállalkozók egyike, a "Brown & Root Services", hatalmas vagyonokra tesz szert.
 
1999. júniusában, az amerikai és NATO haderők Koszovótól délkeletre a macedóniai határ közelében jelentős mezőgazdasági területet (1000 acre) foglaltak el és megkezdték az építkezést. A nagy terv megvalósításához ezer amerikai katonát és a helyi albán lakosságból vagy hétezer albánt vettek fel, az 1700 katonai mérnök-csoporthoz.
 
Camp Bondsteel 25 kilométernyi utakból és 300 épületből áll, amelyet 14 km betonfal, 84 km szögesdrót és 11 őrtorony vesz körül. Olyan nagy, hogy saját belvárosa és vásárlóközpontja, 24 sportpavilonja, egy kápolnája, könyvtára és európai viszonylatban a legjobban felszerelt kórháza van. Ugrásra készen „Black Hawk” és „Apache” helikopterek állomásoznak a bázison, repülőtere még most épül, sokkal nagyobb lesz és rövidesen az olaszországi „Aviano” nevű amerikai bázis helyett fogják használni.
 
A Camp Bondsteel tábor titkos munkálatokat végző alkalmazottai ritkán lépnek ki a tábor falain túl, ugyanakkor a puhasisakos KFOR /a NATO Koszovó Erők/, kis kocsikon cirkáló járőrei utasításokat követnek a helyi lakossággal való elvegyülésre. Az USA katonai személyzete rendszerint helikoptereken vagy nehézfegyveres járműkaravánokon távozik.
 
A lakosság érthetően nem kis ellenszenvvel nézi a tábor hatalmas távközlési berendezéseit, antennáit, járműveit stb., hiszen a környék nagyon szegény és a munkanélküliség 80%-os. A Brown & Root 1 és 3 dollár közötti órabérrel fizeti a koszovói albán munkásokat, ami egyik igazgató szerint "azért olyan alacsony, hogy a helyi gazdasági élet elkerülje az inflációt."
 
A Camp Bondsteel működtetéséhez szóló egyezmény csak egyike a Brown & Root vállalatnak adott szerződéseknek. A cég vagyona egyenesen arányos az USA militarizmusával. Minél több és nagyobb háború, annál több haszon! Nevezett cég a Halliburton-cég része, amely az olajipar szolgálatainak és felszereléseinek egyik legnagyobb ellátója. 1992-ben Dick Cheney, az id. Bush elnök védelmi minisztere a cégnek ajándékozott egy szerződést, amely ellátja a világon az összes katonai bázisok felszereléseit és szolgáltatásait. Cheney otthagyta a politikát és 1995-2000 között a Halliburton cég vezérigazgatója lett. Amikor G. W. Bush-t elnökké választották, Dick Cheney visszatért a Fehér Házba, mint alelnök.
 
1992-ben a Brown & Root Szomáliában 18, 000 katona részére épített bázisokat, 62 millió dollár haszonnal.
1994-ben a cég 18, 000 befogadóképességű bázist épített Haitiban, megduplázva 133 millió dollárra az előző összeget. Továbbá, Magyarországon, Horvátországban és Boszniában, 1999-ben évenkénti 180 millió dollár értékben épülnek katonai bázisok.
 
-          Mi mindent elvégzünk, amihez nem kellenek puskák.” – mondta a Brown & Root igazgatója David Capouya.
 
▓ 2008. április Daniel Ellsberg, aki a Pentagon tanácsadója volt a hetvenes években, Amerika vietnámi háborújáról titkos okiratokat („Pentagon Papers”) hozott nyilvánosságra 1971-ben, amelyekben a Pentagon elismerte, hogy "Vietnámban nem lehet megnyerni a háborút." Most San Francisoban egyik előadásában Amerika iraki lerohanását "a legnagyobb háborús bűnnek" nevezte. Cheney-t és G. W. Bush-t háborús bűnösnek és az amerikai Alkotmány ellenségeinek nevezte. Továbbá, Amerika esetleges iráni megtámadásának a veszélyére is figyelmeztetett. Eddig sem Harry Reid (D-NV) sem pedig Nancy PelosiHouse Speaker (D-CA) hallani sem akar arról, hogy Busht és Cheneyt bíróság elé állítsákGolden Gate Express ……. A prostitúciónak még nincs vége!
 
The Name of the Game is Oil! ~ Olaj a játék neve!
A Káspi tenger a világ egyik leggazdagabb kiaknázatlan földgáz és nyersolajmezeje. A térség, 2020-ra elérheti a napi 6 millió hordó olajtermelést, - az olajipar 300-500 milliárd dollárt fog befektetni. – közölte az Exxon vezérigazgatója 1998-ban – ha minden jól megy, akkor a térség vetekedni fog Irán vagy Irak olajmezőivel.
 


 
Csak az olaj olyan vonzó? Vagy vannak más tényezők is? A közel 70 százalékos munkanélküliséggel rendelkező, esztelen hazugságokkal függetlenített Koszovót ma az erőszak, a züllöttség jellemzi, de van ENSZ által irányított "szabad piac", no meg virágzó kábítószer-kereskedelem és prostitúció is. És mindez a függetlenség ára! ◘  Vége
 
Forrás: GlobalResearch.ca
 
Tóth Judit
Kanada

 
2008.02.29.
Nem akarom elrontani a lelkesedések hangulatát,de úgy 
vélem, kissé tévednek azok,akik ezt a„függetlenséget” tiszta üzletnek tekintik, és reménykedve várják, amikor egy szép napon talán az ő függetlenségi álmuk is megvalósulhat. Itt a trianoni 
gyászbéke által idegen uralom alá dobott felvidéki, erdélyi és délvidéki magyar testvéreinkre gondolok. Koszovó függetlensége egészen mást rejteget. »»
 
2008.03.03
Visszapillantás a történelembe. »»
 
2008.03.06.
A Gondviselés mentse meg Európa nemzeteit olyan végzettől,amely konfliktusok csataterévé változtathatná a térséget.” – † Berzy József »»
 
2008.03.20.
Mikor NEM háborús bűnös egy háborús bűnös?
 Mi lesz,ha idegenek tömeges beözönlésével függetlenítik 
hazánk egy részét?
 Mi lesz a délvidéki magyarok sorsa, most hogy a neo-trockista budapesti kormány is elismerte Koszovó függetlenségét? »»
 
 
2008.04.03
Budapesti elismerés, Amerika érdekbázisa "Camp Bondsteel",a Nyugat háborús bűnös ágyastársai: Agim Ceku és Hashim Thaci. »»

És Erdélynek milyen utat kell bejárnia , hogy autonómiai törekvései megvalósuljanak?. Attól félek , hogy erre csak akkor kerül már sor mikor a zsidók uralják a Kárpát -. medencét, De akkorra már össze omlik az Európai Unió az USA több részre szakad , és a meghatározó hatalom Kína lesz. Irán a Közel – Keleti térség vezető hatalma lesz , és Izraelből ismét Palesztina lesz. Mert mondjuk ki Izraelnek semmi keresnivalója nem volt Palesztinában, az Angolokkal egyezkedtek adjon az Angol gyarmatbirodalom területet a zsidó állam megalakulásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése