2019. december 8., vasárnap

Rabló gyilkosok iskolája





















Rabló gyilkosok iskolája




 Minden állam egy bűnszervezet!

Minden állam egy bűnszervezet!











A szavazók négyévente megszabhatják a judeodemokrácia torz elvei szerint, hogy ki nyomhatja el, rabolhatja ki, ki terrorizálhatja, öletheti meg, kormányzati megbízásra, a "közös akaratra" hivatkozva. Várhatóan, még az amerikai elnökválasztás előttObamba puccsot hajt vége azUSA lakossága ellen, bár Romney sem jelentene pozitív változást. Mindkettő alig várja, hogy csontig nyaljon aBilderbergnek. A bankbotránybegyűrűzése Európában is felhergelte és terjedésével tovább növeli a belső feszültséget. Ez lenne a nagy terv? Pofánvágni a választókat? Lefegyverezni az amerikai lakosságot, és a Bush elnökök ideje alatt az erre a célra megépített és aktivált 5000 FEMA gettóba zárni azokat, akik lázadni mernek a terror ellen? A rabló ésGoldman Sachs bérenc "fiskális EU" ESM rendszere (a szerződésüket amerikai ügyvédi iroda készítette) még egy utolsó kifosztási és csődhullám után bevezeti a katonai irányítást? Elég soványka, és sekélyes elmére valló terv...

Akik használni szeretik az "eszkaláció" szót, most egész nap, vagy még akár néhány hónapon keresztül is megtehetik. A kétfrontos háború minden nyugati és nyugati fennhatóság alatt álló országban terítékre került. Háborút viselni az "ellenséggel", és saját népünk ellen is egyszerre, vagy olyan ismeretek birtoklását feltételezi, amiről a nagynyilvánosságnak elképzelései sem lehetnek, vagy nagyfokú önhittségre és hülyeségre vall.

A szíriai játék nem jól halad számukra. Sok "kici kínai", és szép szál specnaz különítményesek várják, hogy rendet téve Szíriában, elkapják a csekély lélekszámú megvásárolt szíriai "ellenzéket", és a majd 50 ezres Al-Kaida, Líbiában már NATO zsoldjában bizonyító bérgyilkosok, MI-5-6 brit, és francia idegenlégiós terrorista alakulatokat. Mit tesz a törökországi és a szaudi kiképzés... ugyan mit ígérhettek nekik?
A válasz egyértelmű. Néhány hónappal hosszabb éleletet, és ugyanazt a rövidéletű reményt, amit politikus bűnöző bűntársaiknak is. Mindezek nem akadályozzák meg az árulásukért néhány pillanattal tovább élni hagyottakat, hogy utolsó lehelletükig kifosszák mások érdekei mentén, és gyilkolják embertársaikat, bár minő véletlen, az ENSZ már ejtette kifogásait a szíriai kormány ellen, és nem tekinti terroristákat támogató államnak Észak-Koreát. Ez viszont már a gyengülés jele, és a félelemé, hogy a Szíriában elszabadított pokol vegyifegyverek bevetését okozza. Sajnos Obamba támogatja a "felkelőket", akik Damaszkusz melletti palesztin menekülttábort is lőtték csütörtökön a könyörtelen erőszak hullámuk eredményeként.

Jellemzően nem az Assad-kormánytól félnek, hanem a maguk pénzelte elszabadult lázadóktól, és az iszlamista szervezetektől. Azért a médiakampány még nem állt le. A fél világ, de lehet, hogy az egész kiröhögte az osztrák Kronenzeitung photoshopos próbálkozását:


Eredeti kép


És a hamisítvány

Íme egy kis példa arra, hogy egy olcsó módszert hogyan alkalmaz a nyugati média az állítólagos "horror tettekről" (arról már nem szól a hír, hogy hányan mondták le az előfizetésüket erről a lapról). Mivel a NATO-kompatibilitása erősen csökkent a kormányok és a lakosság által a mainstream médiában, ebben a témában szinte kizárólag propaganda üzeneteket közvetítenek, amelyek torzítják a tényleges körülményekről szóló durva híreket. ANATO-n belüli ellenállás érzékelhető az USA vezette mozgósítás és agresszió miatt a mediterrán térségben. Igaz ehhez hozzájárul a következetes orosz és kínai vétó az ENSZ Biztonsági Tanácsában, a Második Kiegészítés érvénytelenítésével járó fegyverbegyűjtés, és az elnökválasztás az USA-ban. A legtöbben ezeket pozitív változásnak értelmezik, de valójában az USA és az ESM időt akar nyerni.
Igazából népi támogatás nélkül, ahogy erről a PressTV is beszámolt, a szíriai kormányerők nem tudták volna gördülékenyen, és a lehető legkevesebb civil áldozattal kiszorítaniDamaszkuszból a lázadókat.

Az már csak hab a tortán, hogy a 2001. szeptember 11-i "terrortámadás" miatt Irántpereli egy amerikai bíróság, mindössze 6 milliárd dollárra az áldozatok hozzátartozóinak kárpótlása miatt, pedig már az Echo TV is lehozta azt, amit három-négy évvel ezelőtt már mi is leírtunk az akkor Irak lerohanása érdekében végrehajtott CIA-Mossad-Nemzetbiztonság-US Armi-Bankárkaszt kooperációban végrehajtott "indokteremtő" önmerényletről.
Itt az ideje, hogy háborús jóvátételt fizessen az USA, Izrael, Nagy Britannia és Franciaország is, hogy csak a főkolomposokat említsem, de erre alighanem rámenne a népüket terrorizáló kormányzatok és bűntárs "barátaik" gatyája is, bár legtöbb ország népe már azzal is megelégedne, ha visszakapná azt amit elloptak, elraboltak tőle. A "gatya" után jöhetne a Nemzetközi Bíróság, de a változatosság és az igazság kedvéért nem az Európai Unió általuk beépített embereivel. Itthonról is indítható lenne néhány szerelvénnyi "alapanyag" a perekhez...



 Mit kínál a Rockefeller Alapítvány?





Mi az a legérdekesebb eugenika alapú Rockefeller Alapítvány ideológia (olyan ideológiák, amelyek a közelmúltban kiadott 2010-es kiadványban szerepelnek) és az a tény, hogy lényegében alternatív lehetőségek a jövőbeli eseményekről, de azt állítja, hogy ez nem egy előrejelzés, meghagyva így a szélesre tárt ajtókat, és megnyitja a lehetőségek elemzését a jövőbeli eseményekről.
Ne feledjétek, hogy a forgatókönyvek, a jelentésben szereplő történetek, nem alapvetések, valamint a valószínűsége egy-egy forgatókönyvnek nem a feltétlen a bekövetkeztét jelenti.
Az alábbi forgatókönyvek nem tekinthetők kimerítő leírásoknak. Céljuk az, hogy a kézenfekvő történések és provokatív variációk gondolkodásra késztessék a képzeletet. Ugyanakkor új kérdéseket is felvetnek a számunkra, a Te számodra, hogy a jövőben miben "gyönyörködhetsz" és mi az amit kedvelhetsz (ha lesz olyan). Minden esetben egy történetet mesél arról, hogyan fog kinézni a világ, és különösen a fejlődő világ haladása az elkövetkező15 és 20 évben. Külön hangsúlyt helyez a kapcsolatos elemekre, a különböző technológiák használatára és kölcsönhatásaira tekintettel, és ezen technológiák hatását a szegény és sérülékeny életűekre.
Kísérője minden forgatókönyvnek egy sor olyan elem, ami az élet további minőségének megvilágítására törekszik, a technológia és filantróp elképzelések szerint ebben a világban



a következők:

- Ütemezésére vonatkozó esetleges főcímek és emblematikusan kibontakozó események a forgatókönyv által taglalt idő alatt.
- Rövid leírást, hogy milyen technológiák és technológiai trendeket lehet talán meglátni.
- Előzetes észrevételeket az emberszeretet változó szerepéről, hogy a világon kiemelje a lehetőségeket és kihívásokat. Az emberbaráti szervezetek is szembesüljenek a valósággal, és milyen működési környezet lesz ehhez.
- A "nap, az élet" vázlata egy személy életén és munkáján keresztül, ahogy abban a világban dolgozik.


A forgatókönyv címe: "Együtt Okosan"... Ilyenek például "a konzorcium nemzetek, azNGO-k (nem kormányzati szervezetek), és amiket a vállalatok hoznak létre. A "Global Technology Assessment Office" (Globális Technológia Értékelő Iroda) egy részletét hivatott szimbolizálni, hogy a magas fokú nemzetközi koordináció és alkalmazkodás hogyan vezethet a kialakulásához, és hogy a szervezet mire számít a technológiában rejlő társadalmi vonatkozásokban.
Ez a részlet, valamint tucatnyi más, minden esetben ott van, amivel kapsz egy kézzelfoghatóbb "érzékelést" a világról leírt forgatókönyvben. Vegyük figyelembe a neveket, dátumokat, és más hasonló sajátosságokat minden eshetőségénél, bár nem szükséges minden feltételt kibontani az adott forgatókönyvnél.

Előzetesként, az írás baljós jellegű, ránk borítva a különböző számomra primitív elképzeléseket a lehetséges jövőről. Ez az írás David Rockefeller maga írta szövegén alapul, és véleményem szerint a beteg fantázia szüleménye.

"A világ top-down (fentről lefelé irányított) szorosabb kormányzati ellenőrzés és atekintélyelvű vezetés, korlátozott innováció és a növekvő állampolgári pushback (itt jogkorlátozás)

2012-ben, a járvány, amire a világ már évek óta felkészült, végül kitör. Ellentétben a 2009-es H1N1-es, új influenza törzsből származó madárinfluenza vírussal, sokkal virulensebb és halálosabb.Még a járványra leginkább felkészült nemzetek is gyorsan túlterhelődnek, amikor a vírus a világot sávokban fertőzi meg. Világ népességének közel a 20 százalékát megölimindössze hét hónap alatt. A többségük egészséges, fiatal felnőtt.
A járványnak volt egy végzetes hatása a gazdaságra: a nemzetközi mobilitás. Mind az emberek és áruk forgalma megállt. Legyengülő iparágak, mint a turizmus is, és törés a globális ellátási láncokban. Még a helyben szokásos nyüzsgő üzletek, irodaházak is hónapokig üresen tátonganak, mentesen mind a munkavállalóktól, mind az ügyfelektől.
A járvány kiürít bizonyos területeket a bolygón. Aránytalan számú a halálozás Afrikában, Délkelet-Ázsiában és Közép-Amerikában, ahol a vírus futótűzként tudott terjedni a hivatalos elszigetelés protokollok hiányában, de még a fejlett országokban is gondot okozott az elszigetelés. Az Egyesült Államok üzletpolitikája kezdetben "erősen visszatartja a" polgárokat a repüléstől, ami halálos engedékenységnek bizonyulhat, segítve a vírus gyorsuló terjedését nem csak az Egyesült Államokban, hanem a határokon túl is. Ugyanakkor néhány országban jobb volt elszigetelés, különösen Kínában.
kínai kormány gyorsan bevezette és végrehajtotta a kötelező karantént minden polgár számára, valamint az azonnali és közel hermetikus zárolást valamennyi határon. Így milliók életét mentette meg, megállítva a vírus terjedését sokkal hamarább, mint más országokban. Ez lehetővé tette a gyorsabb helyreállítást a világjárvány után."

Afrikában, Ázsiában és Közép-Amerikában úgy tűnik, hogy Rockefeller és a többiek álmai szerint, mint például Henry Kissinger, nyíltan el akarják népteleníteni a "harmadik világot".

Folytatva forgatókönyvet, a kínai vírus elleni felkészülésről:

"A kínai kormány nem az egyetlen, amely rendkívüli intézkedéseket vezetett be, hogy megvédje polgárait az expozíció kockázatától. A világjárvány idején a nemzeti vezetők a világ minden táján bevezetik a légmentes lezárás szabályait és a korlátozásokat. Kötelező viselni az álarcokat, testhőmérséklet ellenőrzés, bejegyzési kötelezettségek a közösségi tereken, mint a vasútállomások és szupermarketekben.
Még azután is, miután a világjárvány elhalványult, megmarad ez a tekintélyelvű ellenőrzés és felügyelete a polgárok felett, és a tevékenységük még intenzívebbé válik. Annak érdekében, hogy megvédjék magukat a vírus terjedésétől, egyre inkább a globális problémák jelentkeznek, a járványok és a nemzetközi terrorizmus, a környezeti válság és a növekvő szegénység a probléma. Ez nyújt a világ vezetőinek egy szilárdabb fogást a hatalomban."

Minden előkészítés és átmenet megtörtént, elérni ezt a pandémiás készültséget nagyobb arányokban is, akár országosan vagy világméretben nézzük. Vezet ez valamire. De mire?
Tömegsírokat készítettek világszerte erre az esetre, ha a jövőben a közelgő világvége forgatókönyv "bejön". Akár Magyarországon, de az USA-ban és Izraelben is tudomásunk van az ilyen irányú tevékenységről. Tény, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO), közösen az országok vezetőivel az átverésben, ténylegesen elérték a világjárvány 6-os fokozatának elrendelését, ami a hadiállapot bevezetéséhez is elegendő az Egyesült Államokban, titokban felfüggesztve az alkotmányt, és lehetővé téve a követelésüket, a mérgező oltóanyagok rászabadítását a lakosságra.


Ez az, ahol a Rockefeller kiadvány kezd még érdekesebbé válni. A következő rész így szól:

"Eleinte egy ellenőrzött világban meg kell szerezni a széles körű elfogadtatást és a jóváhagyást. A polgárok önként feladják szuverenitásuk egy részét, és a magánéletüket egypaternalista (atyáskodó) államért cserébe, amely nagyobb biztonságot és stabilitást ígér. A polgárok toleránsak, sőt lelkesen elfogadják a felülről lefelé irányítást és felügyeletet, valamint a nemzeti vezetők már több mozgástérrel tartják fent a rendet. A fejlett országokban, a fokozott felügyeletnek számos formája van: biometrikus azonosítók minden polgár számára, és például szorosabb szabályozást a kulcsfontosságú iparágakban, amelyek stabilitása létfontosságú feltétele a nemzeti érdekeknek. Sok fejlett országban kényszerű együttműködés az új szabályozások és megállapodások szerint, és lassan, de biztosan helyreáll a rend és minden ami fontos a gazdasági növekedéshez."

Itt megint megállhatunk egy kicsit! Ez eddig a "királyságig" fokozódó folyamat, amely vezetőjét mindegy, hogy királynak, császárnak vagy diktátornak hívjuk. Ez a szó szerinti tervezet a globalistáknak. A New World Order terve, amely sajnálatos módon jön a képbe, mint ahogy George HW Bush kijelentette elnöksége alatt.

A következő néhány bekezdésben a kiadvány a terror retorika csúcsa, és primitív gondolkodás netovábbja:

"Szerte a fejlődő világban, a történet más volt, és még sok más változott. Top-down hatóság különböző formákat öltött a különböző országokban. A vezetők szándékai szerint beállították a kalibert és a szándékokat.
Azokban az országokban, ahol erős és gondolkodó vezetők irányítottak, a polgárok általános gazdasági helyzete és az életminőség nőtt. Indiában például a levegő minősége jelentősen javult 2016 után, amikor a kormány törvényen kívül helyezte a nagy szennyezőanyag kibocsátású járműveket.
Ghánában, a bevezetett nagyszabású kormányzati programok az alapvető infrastruktúra javítása és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében, a tiszta víz bevezetése, drasztikus visszaesést eredményezett a víz útján terjedő betegségek vonalán. De a kevésbé jó vezetőkkel rendelkező országokban a tekintélyelvű vezetés kevésbé működött jól, és egyes esetekben tragikusan felelőtlenül működtetették az országot. Nagyobb teljesítményt kényszerítettek ki, hogy folytassák saját önérdekeik érvényesítését az állampolgárok rovására.
Voltak más hátulütők is, mint a növekvő virulens nacionalizmus, ami új veszélyeket teremtett: a nézők a 2018-as világbajnokságon például golyóálló mellényt viseltek. Erős technológiai előírások fojtották el az innovációt, és a magas költségek visszafogták gazdaságot. A fejlődő világban nőtt a hozzáférés a "jóváhagyott" technológiákhoz, de azon túl, hogy továbbra is korlátozások alá kerültek, a technológiai innováció helye nagyrészt a fejlett világban található. Így számos fejlődő országban a fogadó oldalon a technológiák másokká váltak, olynokra amiről úgy vélik, hogy a "legjobb" a számukra.
Néhány lehetőség van a fegyelemre és ellenőrzésre egyes társadalmakban egy ideje, de nem az egész világot érinti ebben az időben." - GK Bhat, Taru Leading Edge, indiai kormányok nem voltak hajlandó terjeszteni a számítógépeket és más technológiákat. Gúnyolódni kezdtek. Eközben a fejlődő országok nagyobb erőforrásokkal és hatékonyabb kapacitással kezdtek az innovációs belső hiányosságok kiküszöböléséhez. A fejlett világban, a sok top-down szabályés normák nagymértékben gátolták a vállalkozói tevékenységet. A tudósoknak és feltalálóknak gyakran mondták meg a kormányok milyen kutatási irányokat kell követni. Többnyire a több pénz termelése felé vezette a projekteket, (pl. piacvezérelt termék fejlesztés) vagy nem voltak "biztos alapjai" (pl. az alapkutatásoknak), így több kockázatos vagy innovatív kutatási terület nagyrészt kiaknázatlan maradt.
A jómódú országokban a monopolisztikus cégek nagy kutatási-fejlesztési költségvetésekkel még mindig jelentős haladást értek el, de az áttörés zárva maradt a szigorú nemzeti vagy vállalati védelem mögött. Oroszország és India a hazai szigorú előírások ellenőrzése és hitelesítése, a titkosításhoz kapcsolódó termékek, azok beszállítói, a kategóriák, a valóságban jelentették az informatikai újításokat. Az USA és az EU" ....

Nem folytatom tovább, mert már ennyi primitív hülyeség is szíven ütött, és még oldalakon keresztül folytatódik. Kicsit tovább bírtam cérnával, de elvesztegetett idő. A legszomorúbb, hogy a magukat a világ vezetésének tartók, egy épkézláb gondolatot sem tudnak megfogalmazni a továbbiakról, vagy ami még valószínűbb, szándékosan mutatják magukat hülyének. Rockefeller förmedvényéből csak a számítógép vezérelt kőbalta hiányzik. Azokat az állapotokat írja le a jövőről, amelyek most uralkodnak, és amelyek már nem tarthatók tovább, csak totális diktatúrával, de mint tudjuk, a diktatúrák is megdőlnek egyszer. Az egészből a vírusfertőzésekkel vívott háborúra utalás jelzi, hogy miként próbálják megoldani a túlnépesedési problémájukat.

Bilderberg Group és az általa vezérelt ENSZ, a Rockefeller Alapítvány megálmodott forgatókönyvei helyett, legalább 50%-os népességcsökkentést irányoz elő 2050-ig. Bár annyiban igaza van a forgatókönyvnek, hogy a káosz elkerüléséhez rend kell, de a másikszükséges velejáró az igazságosság. Ha az utóbbi nincs, olyan helyzet fog létrejönni, mint Izraelben. A világtörténelemben eddig még nem jött létre olyan erős állam, amelyben a törvényeket nem tartják beEgy állam gyengülésének legbiztosabb jele, ha megszűnik a törvényesség, a törvények betartása, és mindenkivel szembeni betartatása.
Mindenre kapható bűnözőkkel nem lehet erős államot, kormányt alakítani, mert nem csak külső, de belső ellenségekkel, ellenséggé vált bűntársaival, és rövid időn belül a saját népével is meg kell küzdenie.
Jó példa rá Izrael, ahol "a zsidók Mekkájában" saját vallás és fajtársaikat is meglopják, becsapják és elnyomják.
Nem véletlenül ismeretlen fogalom a "zsidó becsület"...
Érdekes kérdés lesz, hogy a Bilderberg vezetésében mikor kezdődik meg a látható osztozkodási háború, az egymás elleni szervezkedés, mert a színfalak mögött már biztos hogy megindult a klikkesedés az "ötök" között is, nem csak az alacsonyabb szinteken.


 A második front


A második frontMiközben kutatók, tudósok tömege dolgozik az emberiség betegségektől való megszabadításán, egy másik részük a globalaista tömegyilkosok szolgálatában az ellenkezőjét teszi. Kicsit távolabbról futunk neki a kérdésnek, valahonnan a "Quorum" érzékeléstől. Ez az érzékelés egy olyan rendszere, ami az ingerválasza a népességnek. Sok baktériumfaj használja a kvórumérzékelést a helyi lakosság génexperssziójaszerint. Hasonló módon bizonyos közösségeket alkotó rovarok is használják a határozatképes érzékelést, hogy megállapítsák például a fészkük helyét. Nem csak a biológiai rendszerekben, de a számítástechnikában, robotikában is hasznos a határozatképesség érzékelés.

Az elektromágneses (EMFaeroszolos szórás hangulatbefolyásolása nyilvánvaló, amikor ezek a mesterséges felhők láthatatlan, modulált rádiófrekvenciás energiaforrásként viselkednek. Ezeket gyakran nevezik "ujjlenyomat felhőknek", mert hasonlítanak az ujjlenyomatokra az égen. Az ujjlenyomat felhők erős rádiófrekvenciás kibocsátása reagál a félvezető tulajdonságú alumínium és bárium félvezető tulajdonságaival. Félig vezető aeroszol plazmaréteget alkotnak, amely elektromosan hajlamos a megfigyelt viselkedés ujjlenyomatfelhő gerjesztése esetén visszasugározni egy erős EMF jelet.



Chemtrails, ujjlenyomat felhők, élelmiszerek és szuperbaktériumok?

2012. januárban Cliff Carnicom bejelentett egy módszert, amely semlegesíti a feltételezett szuperbaktériumot, a Morgellons-szindrómát, egy szisztémás betegséget, amely többnyire bőrbetegségként manifesztálódik, és valójában egy önreprodukáló biológiai fegyver.
szuperbaktérium megtanulja, hogyan kell változni, hogy az elme válaszoljon egy mágneses mezővel. Carnicom állítása szerint a biológiai alapú szuperbaktrériumok valószínűleg elektromágneses mezők alapján reagálnak vas és ferromágneses anyagok jelenlétére. ACarnicom Intézet egy semlegesítési módszer kifejlesztésével aláásni igyekszik az emberi testben létrehozható kritikus rendszerek kialakulását.

Meg kell jegyezni, hogy a Jet repülőgép pilóták, a személyzet és vállalkozók, akik részt vesznek a chemtrails és aeroszol szemétszórásban, úgy tudhatják, hogy ők segítenek enyhíteni a globális felmelegedés és klímaváltozás hatásait.
Egy új jelentés szerint, a pilótáknak azt mondják, a fémes aeroszolok védik az embereket és a növényeket a bolygót érő veszélyes napból érkező sugárzástól. Ugyanez lehet az indoka a Bill Gates által finanszírozott magaslégköri kénpermetezésnek, és az Antarktisz közelében finanszírozási okok miatt akadozó planktonmennyiség növelő vaspor tengerbe kiszórásnak is. Ez utóbbi esetében többszáz tonna vasport juttatnának az óceánba 200 mérföldre nyugatra, a Galapagos-szigetektől, és száz tonna vasport a nemzetközi vizekbe.











A vas szaporodásra ösztönzi a planktonokat (minden olyan élőlényt a plankton életközösségbe sorolunk, amely helyváltoztatásában elsősorban a víz áramlása és nem a saját izomműködése a meghatározó, így ide soroltak az algák is), amelyek elnyelik a CO2-őt. John Martin tudós, már 1980-ban figyelmeztetett, hogy egy "fél tartályhajó vaspor" jégkorszakot okozhat, nem beszélve a veszélyes és mérgező algavirágzásról.

Ezek a "küldetések" teszi lehetővé a jó embereknek, hogy rossz dolgokat műveljenek, mert nem értik tevékenységük következményeit, pedig az egyre növekvő ismeretek bírtokában, és a chemtrail műveletek kapcsolatos tényfeltárás vészjósló motívumai, a családjaikat is veszélyeztető alattomos veszély, előbb-utóbb megfertőzi az ő testüket is.

/Tulok/


 Vallás-világháború?



Vallás-világháború?













Á, dehogy! Az emberiség válaszút előtt áll, szembesül a döntés kérdésével: befogadja avilágegyetem álmát, és azt a tényt, hogy különleges és megvan a potenciálja részévé válni, vagy megadja magát a halálmániás uralmi elitragadozóinak, melyek tönkreteszik a fajt, és korlátozzák az elmét. Vallási fanatikusok akarják elhozni az Armageddont. Ez részben igaz is a követőkre, végrehajtókra és a majmolóikra, de a "fekete arisztokrácia" legfelsőbb irányításása számára csak morzsák, amiket hűséges baromfiaik elé szórnak (akik megeszik és megvesznek tőle).
A "nagy népirtás" forgatókönyve adott. Ha filmen látnánk az USA és Izrael erőlködését a Harmadik Világháború kirobbantása érdekében, a rendezéstől függően akár vígjáték is lehetne ez avégjáték. De a valóság nem film. Amerikábanmost tervezik az új helyzetet a Közel-Keleten, és ehhez szükség van egy megfelelően alkalmas politikai provokációra.

1941-ben az amerikai vezetés bizonyított módon tudott a Pearl Harbor ellen tervezett japán támadásról, de nem tett semmit, hogy megelőzze, mert szükség volt a Japán elleni háborúra. Valójában a jelenlegi konstelláció a Perzsa-öbölben nagyon jól összehasonlítható a megelőző időszak japánok Pearl Harbor elleni támadásának előkészítésével, amiért Roosevelt, aRockefellerek bábja, mindent megtett hatalma megtartása érdekében. Ő növelte a Japán elleni nyomást, amit az összes nyersanyagokat érintő szankciókkal fokoztak elviselhetetlenné. Ez egy egyértelmű összesküvés részét képezte, ahogy most Izrael Irán elleni acsarkodása is. A pattanásig feszített húrhoz hasonló Közel-Keleti feszült helyzet várhatóan rádióaktív sivataggá változtatja a térséget, amit az orosz Wojennoje Obosrenije katonai portál is jelez, idézve Aviv Kohavit, az izraeli hírszerzés főnökét, aki azt állítja, hogy Irán több, mint 4 tonna alacsony, és 100 kg magas dúsítású uránnal rendelkezik (100%-os tisztaságú U-235-ből 23 kg, Pu-239-ből 5,6 kg a kritikus tömeg, vagyis egy futball labda nagyságú).
Meglátása szerint ez fogja tönkretenni Izrael gazdaságát, nukleáris sivataggá változtatva a térséget. Mivel zsidó mondja, gondolhatnánk arra is, hogy szokásos zsidó hazugság, deKhamenei ajatollah kijelentése is elgondolkodtató: "Izrael elpusztul 9 perc alatt" (Ennek az időpontnak a közeledtéről tudni fogunk, mert az X-edik 550.000 zsidó menekült transzport és pereputtyuk fogja elárasztani Magyarországot, legalábbis a kiadott 13 millió magyar TB-kártya alapján).

Az amerikai hadihajókat szándékosan állítják az iráni partok közelébe, hogy elérje őket egy iráni rakéta. Az iráni agresszió "áldozatául esett" hajók indokot teremthetnek az USAbelépésére a háborúba.
A vallási rizsa nagyjából úgy szól, hogy az Armageddon fogja lehetővé tenni "Nagy Izrael" megalakítását, beteljesítve az állítólagos bibliai próféciákat, de a terv mögött végső soron a Rothschildok állnak. Az "ötletet" a gyanútlan izraelieknek szánják, akiket a jelenlegi kormány "ágyútölteléknek" kíván használni.
Ez feltételezi az oszthatatlan területnek kijelölt Erec Izraelt, és magában foglalja bővülésre a zsidó szuverenitás egész területét a Jordán folyóig és Libanon, Szíria, Egyiptom és Irak egyes területeit is. A mézesmadzag szerint sietve felépítenék ajeruzsálemi templomot, és az összes nem zsidó teljesíthetné Ovadia Yosef befolyásos rabbi hagymázas álmát: "a nem-zsidók csak nekünk szolgálni születtek, ha nem, akkor nincs helyük ebben a világban - csak akkor van, ha szolgálják Izrael népét".

Ovadia Yosef szellemi mentora a Sasz vallási fundamentalista pártnak, amely szefárd zsidó.Yosef nagy vallási vezetőnek tekinthető Izraelben. A Sasz párt tagja, a koalíciós kormánynak, és több százezer követője van. Yosef nyilatkozatát, egy volt izraeli főrabbi idézte a Jerusalem Postban.
Persze Netanjahu is tett hasonló területi terjeszkedést kilátásba helyező nyilatkozatot, amikor kijelentette











"nem lesz többé Libanon a térképen". Ha megnézzük az ENSZ Biztonsági Tanácsa által felsorolt 388 megsértését a libanoni légtérnek, akkor világosnak kell lennie, hogy Izrael azt tervezi, hogy Libanont bedarálja Assad bukása után.






Végeredményben, a háborúnak szeretnének vallási színezetet adni, bár nem szokták kihangsúlyozni, hogy Izrael lakosságának 90%-a kazár-zsidó, vagyis genetikailag nem zsidó. A "maradék" többsége vér szerint is zsidó, és a háborúban "veszteséglistára" fog kerülni, de az Erec Israel(Nagy Izrael) ígéretével fanatizálhatók.

Top 8-as listába viszont több megváltónak kell megküzdenie egymással "hívein keresztül". A sátánista fekete arisztokrácia szabadkőművesei az Antrikrisztusra, a Sátánra voksolnak. A hinduk Kalki Avatareljövetelére, a buddhisták befutója Meitreya az eljövendő buddha. A párszik Sossioshtvárják, míg a síták szerint ayatollah tudja képviselni megfelelően őket. Az iszlám elkötelezettjei szerint Mohamed Próféta utódjaként Mahdi, a világ ura jelenik meg. A zsidók a "Messiasch" várják, amíg a keresztények szerényen csak Krisztus második eljövetelét, de semmi újabb megváltót.

A valóság viszont túlmutat a vallásháborúkon. Igazából semmi közük hozzá, mivel csak egy kislétszámú réteg követel mindent magának. Tavaly már írtam az "Angolszász misszió" általam értelmezett okairól, céljáról és forgatókönyvéről. A Közel-Keleten elindítandó világháború elkerülhetetlenül át fog csapni nukleáris háborúba, ami nem csak helyileg, de globálisan is elpusztítja az emberi civilizációt. Nem kétséges, hogy Irán, ha rendelkezik atomfegyverekkel, használni is fogja végveszélyben, de Izrael biztos, ha "9 perc" alatt lerombolják, ahogy Khamenei állítja. A túlélésre nemhogy a Georgiai gránittömbökre felvésett500 millió embernek, hanem csak néhány százezernek van esélye, de legalább két generációnak a föld alatt, ha kibírja a bolygó kérge a nukleáris robbanásokat. Ez a háború már nem a fosszilis energiahordozókért indul, hanem az emberiség kiirtásáért, és ilyenkor a magukat mások fölé emelőkről mindig Kesztner Rezső elhíresült mondása jut az eszembe: "Szegény zsidó nem kell Izraelbe". Gátlástalan fosztogató, rablógyilkos gazemberek lennének az emberiség kiválasztott túlélői?
Az "új embertípus" előállítását célzó kísérletek már megtették első lépéseiket egy kitenyésztett faj létrehozása felé. Ha Ráma és Atlantisz 10500-12500 évvel korábbi múltbéli háborúja kényszerítette ki Afrika néhány ezer éves múlttal rendelkező népeinek kitenyésztését, az intő példa már adott...


  Fokozódik a drámai feszültség...

Fokozódik a drámai feszültség...














Hivatalos hírek szerint a Szíriavédelmében közös orosz-kínai-iráni hadgyakorlatra kerül sor a Szíriában. A nemzetközi hadszintéren tehát felállnak a bábúk a sakktáblára.A maga nemében legnagyobb közel-keleti hadgyakorlaton 90 ezer katona, 1300 repülőgép vesz részt. Állítólag Peking kérteEgyiptomtól, hogy június végén 12 tengeralatjárója áthaladhasson aSzuezi-csatornán Tartus kikötő felé, ahol Oroszország fenntartja haditengerészeti és tengeri bázisát.










Debkafile hangsúlyozza, hogy ez lenne az első alkalom, hogy jelentős orosz és kínai katonai erőt valaha is telepítettek volna Szíriába vagy bárhol másutt a Közel-Keleten. Ez azt jelenti, hogy a két hatalom kész arra, hogy felvonul a pofátlan partnerség, az iráni és szíriai hadsereg megosztott akadályozása ellen, az amerikai-európai-arab katonai beavatkozás kapcsán.

nagyszabású orosz és a kínai katonai jelenlét az ostromlott országban elvárná, hogy megakadályozzák azEgyesült Államok vezette katonai műveleteit Bashar Assad ellen. Nincs dátum csatolva a jelentéshez, de a gyakorlatra sor kerülhet a hónap vége előtt. A nagyszabású manővert Teheránban jelentették be a nukleáris válságtárgyalások első napján. Ez a harmadik kísérlet, hogy diplomáciai úton oldják meg a kérdést, de az orosz és iráni források szerint a megbeszélések hangulata pesszimista, az USA vezette tömb hozzáállása durva és dekonstruktív. Mit is lehetne várni az izraeli atomfegyverek fejlesztése miatt anno Kennedyt is meggyilkoló USraeli iránytástól?
Az orosz forrás nem lát módot áthidaló megoldásra hétfőn, az Egyesült Államok Obama általi képviseletében hétfőn megtartandó 
G-20 csúcson Mexikóban.Oroszország 18-án "több orosz hadihajót vezényelt át az orosz Fekete-tengeri Flottából, beleértve nagy hordozó hajókat is, fedélzetükön tengerészgyalogosokkal, és teljes mértékben felkészültek az útra," tájékoztatott az orosz vezérkar, az ITAR és a TASZSZ.


Május végén, az orosz és a nyugati média is bejelentette, hogy az orosz felségjelű teherszállító hajók ömlesztve leszállított fegyvereket vittek az 
al-Assad rendszer számára. A Sorosáltal támogatottAmnesty Internationalcivil szervezet , arra kérte az orosz kormányt , hogy hagyjon fel a fegyverek átadásával Szíriának, összhangban az ENSZ Biztonsági Tanácsa ajánlásaival.
"
Vagy az amerikai hírszerző szolgálat működik rosszul, vagy hiányosak a földrajzi ismereteik "- jegyezte meg egy orosz vezérkari forrás válaszul az állításra.

Vasárnap, a 
The Telegraph számolt be, hogy az Egyesült Államok már próbálta megállítani a brit hivatalnokok segítségével az állítólagos MI25 helikopterszállítmányt. Az állítások szerint, az MV Alaed, egy orosz teherszállító hajó vinné Szíriába. Az Egyesült Államok szeretné, ha a hajó, a biztosítás feltételei szerint nem szállítana az európai uniós fegyverembargó ellenében Szíriának. Kérdéses, hogy az egyre inkább izraeli mintára minden egyezményt alattomosan megszegő USA hogyan képzelheti, hogy miután a líbiai rendszert a felbérelt al-Kaida bérgyilkosok, a brit és amerikai különleges alakulatok, és a francia idegenlégió közreműködésével történő lerombolása után, van hivatkozási alapja? Az ún. szíriai ellenállást aCIA, MI6 és a Mossad támogatja. Ahogy LíbiábanSzíriában is el szeretnék játszani, hogyal-Assad rendszerét a nép buktatja meg, amikor az ország túlnyomó része a szíriai kormányzat mellett áll ki, és az "ellenzék" fizetett al-Kaida zsoldosokból és a nyugati titkosszolgálatok átdobott ügynökeiből áll. A "lázadó csoportok" megbeszélést folytattak az NSC-vel a múlt héten, annak érdekében, hogy megszerezzék a nehézfegyvereket, köztük föld-levegő rakétákat. Tanúk és egyéb bizonyítékok szerint, az FSA felelős az al-Houla-i mészárlásokért.

A nyugati agresszorok pofátlan nyomulásának módszereit hamarosan 
Európa és az USAlakossága is megtapasztalhatja hasonló módon, mert az ESM-rendszer, az Európai Egyesült Államok megalakításának kierőszakolása belső ellenállást fog kiváltani, ahogy az amerikaiFEMA táborok "feltöltése" is.
Rablógyilkosok háborúja















 Rablógyilkosok háborúja






Nem örülök annak, hogy a korábban általam előre látott folyamatok sorra beigazolódnak. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nem tudtunk tenni ellenük semmit (és itt most ez alatt nem az európai cionista rezsimek tevékenységét értem), másrészt azt, hogy minden azNWO tervei szerint halad, és igen kevés portálon tapasztalom, hogy észre vennék a "háttérirányítás" szándékait.
Már korábban is írtam az amerikai befektetési bank, a
Goldman Sachs szerepéről, pontosítva arról, hogy az európai bankrendszer alapjait az amerikai bankcsődökkel tudták padlóra küldeni, és kormányok nyújtotta "bankmegsegítések" is folyamatosan kerülnek át létező, de kétes befektetési számlákra.

Valójában, ha a magyarországi bankmegsegítő csomag 2009-es 
600 milliárdját vesszük alapul, a nyomott árú részvényeket felvásárlók zsebébe tömték a pénzt. 2009-ben, az OTP esetében is ez volt a célja Soros OTP részvénybedöntési próbálkozásának, de ha belegondolunk, sikerült is neki. A módszer hasonló az Európai Unió minden tagországában. Ezek a pénzek, amelyeket IMF, világbanki, és magánhitelek formájában most is nyögnek a tagállamok, soha nem fog visszakerülni jogos tulajdonosaihoz, mert a részvények árfolyamnövekedése miatti "hozamnövekedés", és az extraprofit elosztása nem teszi lehetővé a visszafizetést. Ehhez az kellene, hogy a nyereségelszámolás előtti bruttó bevételből költségként, visszafizetendő tartozásként vissza legyenek fizetve az államnak, de Magyarországon ez a gengszterváltás módszertana szerint "sem gyakorlat".
A bankok "
feltőkésítése" amúgy is egy feneketlen zsák, mivel a pénz nem jut el oda, ahol igazán szükség lenne rá, nem lesz belőle GDP növekedés, csak további csökkenés, és a leépítéseken spórolás. A cionista kormányok, és a bankok, de az Unió vezetése is arra törekedik, hogy az irányításuk alá tartozó multikon, és a kormányok magánérdekeltségébe tartozó "tejelő csókoson" kívül, más ne férjen hozzá a pénzügyi forrásokhoz. Ez a kis -és középvállalkozási szektort rohamosan leépíti, és a termelést központi irányítás alá vonja. A gazdaságok központi függősége kiszolgáltatottá teszi a lakosságot, de a kisebb bankkonzorciumokat is, amelyek sorban tönkre fognak menni.

A folyamat jól nyomonkövethető. Eredményeként az 
EU tagországainak egy jelentős része a penge élén táncol, miközben az EU leggazdagabb tagállamától,Németországtól követelik a segítséget. Magyarország esetében megintcsak egy gyomorforgató deviza-alapú hitelezés borzolja az idegeket. A főleg osztrák és holland(úgy osztrákok és hollandok, ahogy én) "befektetők" követelik a pénzüket, de nem a 2008-ig rendelkezésükre álló5%, és a 2009-es 2%-os tőkéjük alapján, hanem az állam által 95-98%-ban forinttal megfinanszírozott, de ráadásul még fel is vert svájci-frank árfolyamon. A Gyurcsány ésBajnai kormányok készséggel kiszolgáltatták az ország lakosságát, és "pénztárcaként" még a költségvetés adóbevételeit is rendelkezésére bocsátottál az ún. "befektetőknek". Az őket követő Orbán-kormány egyrészt takargatja a csalást, a központi irányítású bíróságokon keresztül, a jog teljes figyelmen kívül hagyása mellett pedig morzsákat dob a politikai céljainak, és gazdáik "megrendelésének" megfelelően. A csalás elég egyértelmű. A pénzkiadást adóból finanszírozták, a befektetők 300-400 milliárd forintnyi tőkével akarnak 2000%-os hasznot benyelni, és ebben a korrupt kormányzatok még jogi, bírósági és karhatalmi támogatást is biztosítanak a lakosság ellen. Azt szokás mondani, hogy "minden út Rómába vezet". Ebben az esetben az államosított bankok, és azok kintlevőségei a kormányzat, a kormányzat az EU, az EU pedig az NWO irányítása alá kerül.

Visszatérve a 
Goldman Sachs tevékenységéhez, Spanyolországban a gazdasági minisztérium a Goldman Sachshoz fordult a Bankia óriásbank feltőkésítése érdekében. A Bankiát már részben államosították, és a feltőkésítéssel gyakorlatilag az amerikai cionista irányítás, és csápjai, a Goldman Sachs, IMF, Világbank, EKB vezérlete alá kerül. A spanyol kormánynak, ahogy az EU-nak is, csak annyi a feladata, hogy gondoskodjon a Goldman Sachs érdekeltségeiben álló gazdasági területek elsődleges prioritásáról. A folyamat állami szinten minden európai tagországban ugyanazt a képet mutatja, és Kína is kivonja befektetéseit a régióból, mert az eurót semmi sem mentheti meg, hisz a sírját az európai kormányok és Brüsszel ásta meg. Az eddigi 4500 milliárd eurós "bankmentésnek" már "lába kelt", de még egyet Európa már csak az aranykészletei árán tudna csak finanszírozni.

Commerzbank is halálspirálba került. Részvényei 30%-ot zuhantak. A részben államiCommerzbank, mint sok más pénzügyi állomány, mint egy barométerként mutatja az euró válságát. A képlet a következő: € = csökkenő súlyosbodó adósságválság tört = fokozott kockázat a bankok számára. Ehhez járulnak "chart technikai tényezők" is, amelyek sugallják a további csökkenését a Commerzbank részvények árfolyamának. A fellendülés, úgy tűnik, jelenleg nagyon messze van. Nem csak a Commerzbank esetében, de az egész jelenlegi banki Európában, valamint az USA-ban is komoly veszély jelent. Ez egyértelműen látható a biztosítási díj (CDS) felárában, amelyek egy része két hónapon belül 50%-kal emelkedett. Különösen drámaian emelkedett a CDS-felár a zugbankok esetében. A csőd fokozott veszélye mindenhol növeli a kockázatot.

A megtévesztés, terelgetés is folyamatos. Az 
EKB korábbi vezetője, Jean-Claude Trichetjavaslatot terjesztett elő, hogy "mentse az eurót". "Lehetővé kell tenni, hogy a csődbe ment uniós országok költségvetési politikájának irányítását át lehessen venni. Ez történik, amikor a fiskális politika az országot veszélyezteti, valamint a monetáris unió egészét". Trichet ezt csütörtökön mondta, egy beszédében Washingtonban. Ezzel visszaérkeztünk egy korábban tárgyalt támához, az európai "klubrendszerhez" (Londoni, Párizsi, Római, és mostmár a Berlini Klubhoz).

Olyan, hogy "
monetáris unió", nem létezett, nem létezik, és nem is fog létezni, csak egyközpontosított csalási rendszer, amelynek legfőbb feladata, hogy kifosszák és nagyrészben átjátszák a tagországok minden vagyonát bűnbandák privilegizált helyi tagjai tulajdonába, és aGoldman Sachson keresztül az NWO alá!Antonio Maria Costa, 2002-2010 között az Egyesült Nemzetek Irodájának a Kábítószer-és Bűnügyi Hivatala (UNODC) főigazgatója, "kegyvesztetté" vált, amikor 2010. június 22-én figyelmeztetés mert megfogalmazni, miszerint az USA felvásárolja az ENSZ-t. Véleménye, de sokak, többek közt a mi véleményünk szerint is, a szervezett bűnözés vált a legnagyobb gazdasági hatalommá a világon, és fegyvereket használ az erőszakhoz, megvásárolt politikusokkal, elcsalt választásokkal.

Az 
NWO fegyverkezik tagállamai ellen. Az "Eurogendfor" (European Gendarmerie Force)a francia innováció szellemi terméke ("Rambo-EU-erők", vagy másnéven "a Goldman Sachs testőrök"), egy privát "csendőr hadsereg".

görög helyzet várhatóan, vagy ha úgy tetszik, betervezetten átcsoportosítást idézett elő, amit főleg agörög partok és felségvizek hatalmas gáz és kőolajlelőhelyei inspirálnak.

A bonyolódó görög helyzet sem véletlen. A lakosság euró-milliárdokat helyez el 
svájcibankszámlákon, miközben Svájcban egy olyan, a történelemben valószínűleg páratlanpénzügyi botrány alakult ki az elmúlt 15 évben az állami vállalatok milliárdokban mérhető csődsorozatában, ami nem csak bizonyos aranyletétek eltűnését okozza. Az EU-t és azUSA-t külső és belső háború is fenyegeti, és ebből az eurózóna ESM-rendszere, vagy a betervezett és folyamatosan egyre nagyobb ellenállást kiváltó USA szabadságkorlátozásilépések miatt sem lehet "jól" kijönni.

Mindezek, és a 
Washington-Tel-Aviv Iránnal kapcsolatos tervek "hamis zászlói" képviselik majd a vádat, ami alapján, ahogy az Asner tagjai, a Navy SEAL kijelentette, katonai akció indítható Irán ellen.Izrael atomcsapásra készül, mintha aFukusima-Daiichi robbanás utóhatásai nem hoznának elég halálos rádióaktív bajt az emberiségre.

Persze ezekhez még az afgán és iráni határokon felvonuló orosz haderőnek is lesz egy-két szava, ahogy Kínának is.
világdiktatúrát építőkre azonban hamarosan, ha a bennfentes állítások igazak, "rájár majd a rúd". A tervezett, világszerte összehangolt legális letartóztatások, és börtön vár rájuk. 

















  A 666 billog, a sötétség sugara

A 666 billog, a sötétség sugara













Még mielőtt az egyik oldal azért örülne, hogy a részben "kölcsönzött könyvcím" szerinti állapotokat taglalnánk, és a másik oldal hamis reményeit, táplálna, közölhető, hogy egészen másról van szó! Az emberek nagy többsége retteg a globális megfigyelés eszközeitől. A káoszt nem könnyű létrehozni. Igazából soha nincs is káosz, csak néhányan ezt hirdetik, és elsősorban a saját érdekeiknek megfelelően próbálják felhasználni ezt a félelmet. Így van ez a RIFID-chipekkel is! Nincs káosz, csak rendezett, látszólagos rendezetlenség. A "magyar"(?) kormány látszaturalmára hivatkozva mindent megesz, amit elébe tesznek (nesze disznó, zabálj), miközben rettentően okosnak képzelve magukat, tologatját az NWO szekerét. Ez is rabszolgasors...

Az ólba zárt disznónak is lehetőségében áll, hogy eszik, hízik, és miután elérte a "vágósúlyt", levágják, vagy azt mondják a "malackák", hogy nem hízunk tovább, de elhitetik velük, hogy a "
gazdi szereti őket"! Tetszik, nem tetszik, ha a malacka, sovány, fel kell hizlalni, nincs mit tenni, enni kell adni neki, vagy citrommal a szájában feltálalni sovány falatként, de akkor soha nem lesz több malacka a megevett utódjaiként!

Nem, szeretek mellébeszélni. Nekem nem fizetnek azért, hogy hazudjak másoknak, mint teszi ezt sok fizetett - finoman fogalmazva is - ellenlábas. Azért fogalmazok "
finoman", mert amit "béketűrőként" leírok, az is irritálja azt a hatalmat, amelyik bólogatva és megértést mímelve megrendelésre elvágja a torkunkat. A minap belekukkantottam az amerikai Amerikai Népszava által Kertész Ákos publikált levélébe, Nem az bántott, hogy Kertész olyat leírt, mint amit korábban is összehordott, hanem az, hogy a magyargyűlölete, és a hamis célpontjai merő hazugság beültetési kísérlet.




















A hozzászólások tömény magyargyűlöletet, és hazugságok szajkózását hordozzák magukban, mintha az ún. lenácizott, lefasisztázott, lehungaristázott, antiszemitázó szélsőjobbot nem ők irányítanák, és vezetnék. Megszokásból megemlítettem, hogy Magyarországnak 1944. márcus 18-a óta nincs magyar kormánya, és azt is, hogy 1945-óta minden, ún. "magyar kormány" zsidókból ill. zsidócsahosokból állt, beleértve az ellenzéket, vagy a "szélsőjobboldali pártokat" is, bár ez utóbbiakból nem túl nagy a választék. Természetes a "történelmi, nevekkel" alátámasztott felsorolást azonnal törölték, és hiába írtam bele, hogyMagyarország annyira szegény ország, hogy nálunk még a fasiszta, náci is zsidó a nevünkben. A kérdést ragozhatnánk... Link

Valójában ezeknek a világuralomra törő, magukat tévedhetetlenek beállító falloszfityulák, de tényleges a pajeszos "
fedettlen fejű" kopasz "makkok" cionizmusra hivatkozó, korlátlan és felelőségre vonási lehetőség nélküli degeneráltjai akarnak mindent uralni. Uram, bocsáss meg, de ehhez az is kellene, hogy azt a "spanyol viaszt" az tojja ki, aki megtermelte, vagy illetékes rá. Mire illetékesek ők, vagy helyesen ezek? Ha csak az lenne a feladatuk, hogy mások munkáját megszervezzék, és a az eredményét ellopják, akkor visszaléptünk a középkorba. AzNWO egy mai korba ültetett ókori rabszolgatartást, és a középkori feudalizmus nemes-jobbágy- rendszerét kialakítani akaró állapot felállítása és "üzemeltetése". Az általuk kínált legjobbnak tartott kiút, akkor már régren rossz kölökgólya korában is, legalábbis nekünk. Az elképzelés halva született.

A globális ellenőrzést sokan, akik tudják miről van szó, beavatkozásként élik meg a személyiségi jogaikba, jogosan.

Nézzük a kérdés másik oldalát! Milyen lehetőséget biztosít a 
RFID chippek globális megfigyelési rendszere a "megbízó" hatalommániásoknak, és népnek, akit el akarja nyomni, meg akar figyelni, és a gondolatait is szeretné tudni, mert ettől retteg a legjobban? Ehhez ismerni kell a felépítendő rendszer alapjai. Még mielőtt bárki elektronikai, vagy számítástechnikai útra terelné a gondolatait, és ami a világ-népességének 95%-ának gondot okoz, nem probléma az 5%-nak.Mit jelent a globális megfigyelés?

Esősorban egy 
chipet a bőr alatt, ami ellenőrző pontokon áthaladva adatokat továbbít a központi rendszerbe. További lehetőség, hogy az áramkörbe beépíthető funkciókkalvegzálható, esetleg kiiktatható legyen a "delikvens". Normál esetben nyomon lehet követni a mozgását, a pénzügyi tranzakcióit, és minden társadalmi tevékenységének útvonalát. Ez alapján természetesen szankcionálható is. Egyéb eszközök igénybevételével ezek az információk még kiegészíthetők, teljesebb képet adva az egyén tevékenységéről.

Így, ahogy vázlatosan összefoglaltuk a 
RFID-rendszer államhatalmi előnyeit, nézzük a hátrányait is, ami a káoszhoz vezet. A chippek pótolhatók, hamisíthatók, másolhatók, helyettesíthetők, de ami lényeges, könnyen megsemmisíthetők is! Akinek egy hangyányi fogalma van az elektronikáról, és a számítástechnikáról, az tudja, hogy amit ember kitalált, azt egy másik felkészült, vagy felkészültebb ember semlegesíteni, feltörni és hatástalanítani is tudjaNincs tökéletes védelem! Soha nem volt, és nem is lesz, csak olyan emberek, akik el akarják hitetni, hogy "tévedhetetlenek".
Tudok néhány olyan emberről, akik tévedhetetlen gondolták magukat. Mind belehalt idejekorán az utolsó tévedésébe, az előzőeket, amíg élt pedig nem ismerte be.

Egy 
RFID chip adatokat tárol, és ahogy egy mellettünk elhaladó megfelelő berendezéssel le tudja olvasni bankártyánk, telefonkártyánk adatait, ezek a chippek is olvashatók, ráadásul még "sugároznak" is, mert a kommunikációhoz nem elegendő ha meggyőződünk a létükről, be is kell azonosítani a célszemélyt. Ez csak úgy történhet, meg ha az áramkör Tesla találmányainakköszönhetően áramot kap kívülről, vagy az emberi testet használja áramforrásnak (Morgellons?).Minden elektromágneses sugárzás, főleg az általunk kommunikációra használtak, árnyékolhatók, vagyis eltűnik a jel, ha mágnesezhető fémlemezzel vagy hálóval letakarjuk.Ha nagyobb elektromágneses hullám éri, tönkre is tehető, elegendő hozzá, ha egy nagy térerejű adó közelében túlfeszültséget kap. Nem kell a solti Kossuth-adóhoz "zarándokolni", mert szinte minden háztartásban megtalálhatók a mikrohullámú sütők, bár Oroszországban már betiltották, valószínűleg nem az élelmiszerek molekuláris szerkezetének átrendezése miatt.

Mint írtam is, a 
chip, azon kívül, hogy könnyen megsemmíthető, másolható, sokszorosítható is. A káosz igazi lehetősége rejlik benne, mert minden számítógépes rendszerbe bele lehet piszkálni, egy személy, nyilvántartás (bemérés) szerint lehet több helyen is, és felhasználható az ilyen "azonosításnál" bárki bankszámlája, vagy személyi adatai. Ujjlenyomat ellenőrzéssel,iriszdiagnosztikával ugyan meg lehet nehezíteni ezeket a tranzakciókat, de egy hűtött és levágott ujj, vagy kézfej, vagy egy "örökölt szem", elegendő "bizonyíték" lehet egy 9/11-es típusú "találkozáshoz". Ezek után már csak a DNS marad pontos azonosításra, de azt hordozza minden sejtünk, így az ujj, vagy kézfej, és szem is. Persze nem csak halottak testrészeivel lehet "rendszert" manipulálni.

A biometrikus azonosítási rendszerek jelenleg már működnek valamilyen szinten 
Arizona, Kalifornia (a megyei kezdeményezés először Los Angeles területen), Connecticut, Illinois, Massachusetts, New Jersey, New York és Texas régiókban. Ujj képalkotás a fő formája az alkalmazott technológiának mind a nyolc államban, bár az alternatív technológiák is egyszerre mentek át a vizsgálatokon Massachusetts (arcfelismerő) és Illinois (retina szkennelés) államokban. Az új rendszerek várhatóan Kaliforniában (Statewide egységes rendszer),Delaware, és Észak-Karolinában lesznek beüzemelve. Más államok jelenleg a kezdeti tervezési szakaszban vannak, köztük Florida, Maryland, Michigan, Mississippi, Pennsylvania, és Dél-Karolina. Azonban kevés információ áll rendelkezésre ezen a ponton, a kapcsolatos konkrét pályája kivitelezéséről. Ezen államok követni fogják, a rendszer típusát, a végrehajtás ütemtervét, valamint a juttatási programokat, amelyben megvalósítják az új követelményrendszert.Az internet jelentősége még jobban felértékelődik, mert az adatokat továbbítani kell a nyilvántartó számítógépekhez, és mint tudjuk, nincs támadhatatlan, behatolásmentes számítógép védelem, nem beszélve a "kezelő személyzetről".

Már két évvel ezelőtt is megkeresett egy "
emberke", hogy miközben 100 kilométerre az anyósát látogatta a kórházban tanuk jelenlétében, az ügyészség le akarta tartóztatni, mert egy TESCO rablásnál a kamera által rögzített képeken ő volt látható, a menekülő autó vezetőjeként. Ott még csak Photoshopot használtak, és az eredeti felvételt is megtalálták az irattárban, de ahogy az USA-ban, nálunk, itt Magyarországon is úgy hamisítanak bizonyítékokat, ill. tüntetnek el, ahogy a hatalomnak és maffiába tömörült kiszolgálóinak tetszik.

Valamikor az állam és rendőrsége, valamint a jogalkotás és bíráskodás szavatolni próbálta, hogy a törvények betartása és az állampolgárok védelem a lefőbb feladat. Mára csalók, tolvajok, rablók és gyilkosok hoznak törvényeket, ítélkeznek, és veszik semmibe eltartóikat, és
nincs garancia semmire.


Az "új világrend" a csalókat, tolvajokat is kifosztja?

Az "új világrend" a csalókat, tolvajokat is kifosztja?













Avagy, a nagyhal is megeszi a kishalat, majd egymást is levadásszák, és végül éhen hal az utolsó is. Válasz a kérdésre: magától, ill. tőlük elvárhatóan is igen! Pedig azt hinné az ember, hogy csak a szegényeket sarcolják tovább,de valójában nem nehéz a gazdagokból sem szegény embereket csinálni.
Kicsit rendhagyó ez az írás, mert ugyan politikusokkal is foglalkozik, de gazdasági tényezőket vizsgál a bűnözés különböző formáin keresztül. Lehet, hogy ilyen relációban más eredményeket is kaphatunk, mint amilyenekre sokan gondolnának, de a
politikai-gazdasági bűnözésnek is van evolúciója. A természettől eltérően, ez nem évmilliókig tartó folyamat. A "betegség" gyors lefolyású, és általában 3-4 generáció alatt képes elpusztítani a "gazdatestet", vagyis"Mindentelhisz Nagymama gyanútlan gyermekeit, unokáit". Természetesen ebbe a két lábon járó baktériumok, vírusok is belepusztulnak, de előrelátás hiányában bíznak "spóratokjaik" (bunkereik) védelmében, vagy felkészültnek érzik magukat a hosszú terjedésüket, szaporodásukat megakadályozó "szünetre".

Ha megvizsgáljuk a politikus bűnözők közvagyont -és költségvetést, valamint az ország kontójára felvett hitelek fosztogatási módszereit a gengszterváltástól napjainkig, megállapítható, hogy Darwin evolúciós elméletével, az évmilliárdos törzsfejlődéssel egy csiga lassúságú folyamatot próbál lemodellezni, miközben a szemünk előtt zajlott az elmúlt 23 évben a biológiai visszafejlődés "csodája", és eredményeként a Homo Sapiensből féreggé válás folyamata. Párhuzamosan e "devolúció", a minél nagyobb hasonlatosság a férgekkel analógia inverzeként, egy valóságos és gyors kifosztástechnikai fejlődést mutat.

"
- Az államilag menedzselt maffia 1989-ig működött, később, a “rendszerváltást” követően, megerősödött mint tulajdonos. Létrejöttek - a parlamenti jogalkotás által - a szakosodott maffiát segítő törvények, amelyek a kilencvenes évek elejétől kilencvennégyig a jövedéki törvényeken, a halasztott vámfizetési törvényeken keresztül legalizálták a tolvajlást. A liberalizáció címén behozott és ki nem fizetett árumennyiség is őket támogatta. A bankkonszolidációról pedig ne is beszéljünk, mert azért több száz évet kellene a bankároknak adni…"Link

valutatartalékok kifosztási módszereit sem árt megemlíteni, pedig a gengszterváltás idején, még csak "kisebb tételekben" loptak, csaltak raboltak, csempésztek, orgazdálkodtak. Az Antall-kormány és az önjelölt pártvezérek a nem csekély, de a mai viszonyokhoz képest aprópénznek számító gazolinlopásokból, privatizációs csalásokból, szeszhamisításokból, olajszőkítésből, tranzit kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem "biztos külföldi fedezetének védelmében" adták el egymásnak és a bagóért mindent felvásárló belföldi és külföldi "befektetőknek" az országot.
A gazolinlopások a 
KM1-es tankállomásról, még csak napi 15-18 db 15.000 literes tartálykocsit jelentettek. Az olajszőkítés, szeszhamisítás is csak néhány milliárdot hozott a jelenlegi kormánypárt "konyhájára" sápként, de ki mert volna az országos és a Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitányok ellen szót emelni, ha maga a belügyminiszter és a kormányfő, valamint a törvényhozók is részesei voltak a szindikátusnak. (Tellér Gyula: "1990-es árfolyamon ezermilliárdra becsüli az állam privatizációból adódó veszteségét, amely ma mintegy nyolcezer milliárd forintot jelent. Egyes közgazdászok állítják, hogy csak az olajszőkítésből származó veszteség ötezer milliárd forintot tesz ki. Ez testvérek között is tizenháromezer milliárd forint.")
A gazolinlopási pereket, stílszerűen 
Antall száguldó "nagykövetnője" zárta rövidre személyesen, ami jól mutatja, hogy az MDF-es "Nyugodt erő" sem vetette meg közvagyont, mi több, annyira felelősséget érzett a "sorsa iránt", hogy hazavitte. Ezért, bár csak posztomusz, de Antall szobrot kapott (és a wiskis-rabló, vagy Kaiser akkor miért nem?). Sajnos, végzetes hiba folytán, a bíróságokat lebeszélő megbízottja, aki mint nő más szerepet is betöltött Antall életében, nem feszít mellette, pedig az ország sokkal tartozik nekik, amit már nem tudnának leülni.

Sok mai 
milliárdos még uzsorázással kezdett, egy csalással, mutyival megszerzett fedezet nélküli bankhitellel indulva. Jellemzően 20-30 milliós tételek híztak százmilliókká, majd a minisztériumok magánvonalas értesítései alapján kényszer-privatizált, becsődöltetett cégek felvásárlásain keresztül tovább gazdagodtak, de valamiből az épp nem kormányon lévő pártoknak is meg kellett élni. Másoknak sok esetben a színt váltott politikusi háttér biztosított fedezetet, mert csak így tudtak százmilliós, vissza nem térítendő támogatásokhoz jutni. AzMSZP, az MSZMP-s "örökölt"(?) vagyont ugyan elosztotta, de ez kevésnek bizonyult, ahogy a pártkassza szétosztása is. Az SZDSZ "nemzeti jogon" követelte ki a részét, bár erősen vitatott, hogy melyik nemzet jogán, mert ismerünk egy olyan nemzetet, amelyik mindenre jogot formál, de főleg arra, ami sohasem volt az övé.
Jellemzően, a 
szervezett tolvajlás váltás utáni kezdeti időszakában is már észlelhető volt néhány hiányosság, úgymint: "mintegy húszezer milliárd forintról van szó. Ez a húszezer-milliárd megoszlik olajmaffiára, szesz- és gabonamaffiára, a legnagyobb bankmaffiára, a brókermaffiára, az ÁFA-maffiára, az export-támogatás visszatérítési maffiára, valamint az eltűnt nemzeti vagyonra, a privatizációnak nevezett tolvajlásra. Tehát ez inkább húszezer milliárd forint, amit számszerűen bizonyítani is lehet".

Ekkor még kisebb hitelek, és ezekből kevesebb lopás volt a jellemző, ami már emelkedő tendenciát mutatott a Horn-kormány idején. A privatizációs osztogatás-fosztogatások mellett a "fejlődés jeleként", megjelentek a bankkonszolidációs csalások. Nagy lökést igazából ezek adtak a magánvagyongyűjtőknek. 
Erőművek, az alumíniumipar, és egyéb nagy értékű komplexumok váltottak gazdát, jellemzően a környező országok privatizációs gyakorlatával ellentétben, "népi részesedés nélkül"! Viszont ekkor már osztozkodni is kellett a "hasznon", vagyis nevén nevezve a gyereket, a Horn-Kuncze duó által ÁFA és jövedéki adómentesen "beszerzett" gázolaját Orbánék olajszőkítéshez kiépített és "védett" benzinkútjai árulták.
bankkonszolidációs csalások Orbán első "kormányzása"(?) alatt is folytatódtak, és kezdetét vette az ország teljes kifosztásának előkészítése, melyben sok ma is ismert és aktív "politikus" is részt vett. A Posta Bank százmilliárdos nagyságrendű FIDESZ-Medgyessy Link"titkosított" csalása után, 2004-ben a 179 milliárdos Siótour csalás csak bemelegítés volt aGyurcsány, Veress, Kóka triumvirátus 1380 milliárdos 2005-ös költségvetési lopásához képest, miközben tovább "privatizáltak" maguknak, és bűntársaiknak. Az féktelen autópálya építések korszakában a Gyurcsány-éra alatt, akár havi egy milliárd dollárral is növekedett az államadósság, megteremtve Európa legdrágább és árához képest is legrosszabb minőségű autópályáit. Az évi nyolc milliárd dolláros, 2001-óta fizetett pénzkiadási "adót" ekkor már a kutya sem említette.

A hosszúra nyúlt MSZP-s fosztogatás "
megkoronázása" az állampolgárok "forint" adójából finanszírozott deviza alapú hitelezési csalás 7600 milliárd forintja képezte, amiből a bankok akár 300-400 milliárdot is "vállaltak", természetesen összesen. A többit, hozzávetőleg 3000 milliárdot az adózók bankok számára pénzkiadásra fordított adója, és a maradékot virtuális forint képezte.

A 2010-es "
elsöprő erejű", de már hagyományszerű választási csalás, a Jobbik-FIDESZmegegyezés, az SZDSZ utódpártjának parlamentbe juttatása megnyitotta az utat, az ország nemzetiszín köntösbe burkolt, de valójában NWO által megszabott, Sztalinista-szocializmusra formázó diktatúrájának kialakításához. Kicsit megmosolyogtató, hogy a szavazásra jogosultak egyharmadának csak a kétharmadát "megszerző" FIDESZ-KDNP"koalícióról" Merkel az nyilatkozta, hogy "ki kell használni" ezt a kétharmadot. Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a szavazásra jogosultak kétharmadának elege van judeodemokrácia népmegosztó pártrendszerébőlEz az igazi kétharmados többség, de a csak zsidó irányítású és vezetésű pártok közül, kire szavazhatna a nem zsidó, ha mindet ismeri és utálja?

2010-óta, a 
FIDESZ szinte minden lehetséges népterrorizáló "törvényét" meghozta amerikai mintára, megspékelve egy nemzetgyűlés és népszavazás által sem megerősített újabb illegitim alkotmánnyal. Az általuk illegitimmé nyilvánított 1949-es alkotmány alapján legitimálta alkotmányát, ami nemzetközi szinten is paradoxonok paradoxona. Erre, és az államadósság csökkentésére hivatkozva a két utolsó tartalék közül az egyiket már befalta, bevonva a költségvetésbe a nyugdíjvagyont, és befektetéseit. Ezzel elhódította a "pálmát" az MSZP-től, mert a 2945,7 milliárdos nyugdíjvagyonból jó hogyha negyede van meg még, az is csak "papíron".
3000 milliárdos adósságcsökkentő "ajándékot" köszönik az EKB-nál, de azIMF és a Világbank is csókoltatja a magyar kormányt, ahogy a Goldmansachnak sem lehet oka panaszra az ingyen befizetésre, és a 20%-os infációra. Orbán megmutatta, hogy autópálya építés, vagyis produktum nélkül is lehet úgy pénzt kivonni a költségvetésből, ahogy a pénzkiadási jog átadásával is lehetett 11 év alatt 88 milliárd dollár kiadást (EKB adót) a lakosság nyakába sózni. Összeségében, ha nem számoljuk az 500 milliárdos MOL pakett vásárlást, a Siótourt, a Posta Bankot, az 1000 milliárdos MALÉV felszámolást, és egyebeket, 2001-óta egy egész évi GDP-nyi kárt okoztak, de ez csak a jéghegy csúcsa. Egy másik éves GDP-t kitesz a 1990-1998-as korábbi ténykedés is.






















A következő lépcsőfok már egy újabb lenyúlási módszert mutat be. Korábban is sokszor említettem, hogy a lopási, csalási lehetőségek beszűkülése koncentrálódási kényszert fog eredményezni a hatalom részére, és miután elfogytak a kishalak, a nagyobbak, majd a nagyok kerülnek sorra, de eleinte szigorúan csak a külsősökre értve, mert a holdudvar, és a más pártokkal közös érdekeltségek "még" kivételt képeznek jelenleg.
A bankok, mint köztudomású, nem csak rosszul megkötött hitelügyletek, vagy befektetések miatt dőlhetnek be, de előfordulhat, hogy főrészvényesek egy része lopja el a többiek pénzét, csődöt jelentve.

Ilyen "
jelenség", vagy módszer a Soltvadkerti Takarékszövetkezet bedőlése is, de nem szabad csodálkozni ezen, ha "gondos" kezek, egy szűkebb, másban utazó csoport révén, egy egymillió forintos alaptőkével létrehozott offshore cégbe vetve a "bizalmat", kiadja a betétesek pénzét "tőkekezelésre". Szinte biztos, hogy a kárvallott, és nem beavatott százmilliós betétek tulajdonosait az utolsó pillanatig nem tájékoztatták, hogy be kell érniük némi aprópénzzel, ha borul a bili...
A betétbiztosítás 
30 millió forintig garantálja a kifizetést 60 napon belül, de akinek a fizetése nem hozzáférhető 60 napig, nem nagyon vigasztalódik, mert egy korábban jól táplált ember sem bírja ki a még itt-ott ingyenesen is beszerezhető vízzel egy hónapnál tovább.

Öröm az ürömben, hogy az "
Aranyháromszögben" (Soltvadkert, Kecel, Kiskőrös), 300-400 milliós betétek is elúsztak. Persze ettől nagyobbak is lehettek, de sokéves borhamisítás, adómentes élesztős pálinka főzés, ÁFA -és adócsalás, az olajszőkített üzemanyag forgalmazás, amit Nógrádi Zsolt oly részletesen ecsetelt, valamint a gazolin és a jövedéki adó, és ÁFA mentes gázolaj forgalmazó "jövedelmekből" származott bevételek, jórészben egy szűkebb csoport zsebébe vándoroltak. Már hallottam olyat, aki a 90 millióját követeli az államon, mert a 30 milliós kártérítés "kevés", és mert ő ezt "megspórolta", de számtalan olyan esetet lehetne felsorolni, amikor sokkal nagyobb betétek esetében sem áll arányban a bevallott és leadózott jövedelem, és a betét nagysága egymással. Gondolhatjuk, hogy az APEH nem fog az ilyenekre vadászni, mert ha nem is ritka mint a fehér holló, hogy valakinek akár néhány száz milliója is legyen becsületes úton, sok olyan "szereplőt" ismerek a "károsultak" között, aki csak azért nincs börtönben, mert széleskörű kapcsolatai a rendőrségtől, ügyészségtől, a bíróságokon keresztül a közigazgatásig, és a legfelsőbb politikai irányításig is kiterjed "ütőképes, vagyis bűnrészes emberekre".
A takszöv bedőlése kétségtelenül "jó hatással lehet" a jelenlegi, főleg Aranyháromszög-beli hamis olasz bor behozatalra, mert egyesek, és lehet, hogy kettesek is, az ebből a jelenleg is űzött "mutyiból" származó bevételeik egy jelentős részét ott kamatoztatták, és ezért fizetési nehézségeik adódhatnak.
Figyelmeztetésként, akinek még van betétje, jól gondolja meg, hogy hol tartja, mert már svájci bankban is előfordult a közelmúltban, hogy a letétbe helyezett aranyat nem tudta a bank visszaszolgáltatni a tulajdonosának, mert "lába kelt". Ha ilyen megvilágításban vizsgáljuk a Forth Knox-i USA aranykészlet eltűnését, nem kell a párhuzamokat keresni.
Hívjuk fel "
nagy számú" milliárdos ismerőseink figyelmét, hogy a legjobb befektetés az, ha pénzüket, amíg még megvan, költsék ránk, mert alkalmasint kevesebben akarják majd agyonverni őket, mikor eljön ennek is az ideje...




Amikor megöregszel, megölnek téged is













 Amikor megöregszel, megölnek téged is



Vigyázz, mit kívánsz, ami annyira "trendi", mert előbb-utóbb Te is megöregszel! És ha létrehoznak egy olyan társadalmat, amely kihúzza a dugót, "szociálisan elfogadható módon" fognak mindent elpusztítani, minden "haszontalan öreget", és ekkor ne lepődj meg, amikor levágták az adagolócsövedet, és lassú fájdalmas halált szenvedsz el, míg a saját gyermekeidet felvidítja, hogy társadalmilag felelősséget vállaltak azzal, hogy megöltek Téged.



Öld meg a nagyit, kapsz egy bónuszt!

Times magazin "házal" egy halálos propagandával, ami az eutanázia egy új formáját népszerűsíti. A magazin a "költségtakarékos halált" tűzte napirendre, amely ösztönzi az olvasókat, hogy szó szerint "húzd ki a tápláló csövet" a haldokló idős szülőknél. Így azok kiszáradnak és elpusztulnak. Ez egy új, költségcsökkentő intézkedés, amely drasztikusan csökkenti a kórházi látogatások számát... Igen, mert a halott emberek természetesen nem térnek vissza a kórházba.
Newsweek magazin is próbálja "eladni" a témát "The Case for Killing Granny" címmel.Link
A magazin borítóján kijelentette, hogy a végellátás visszafogása jó Amerikának. Éppúgy, ahogy a Times magazin, a Newsweek is törekszik, hogy a halálmenetrend leértékelje az idősek életét, és ténylegesen is arra ösztönözze a polgárokat, hogy így csökkentsék az orvosi költségeket. A
Times egyenesen azt mondja, hogy az "eredmény alapú halál" panelrendszerben kapja majd akészpénzes bónuszokat a polgár, ha "kihúzzák a nagyi dugóját".









Nem táplálkozásterápiáról, nyomelemek beviteléről, betegségek megelőzéséről, a mérgező GMO vegyszerek elleni hatékony fellépésről szól a fáma, hanem a rablóelit halálhadjáratáról!
Meg akarják győzni az embereket, hogy azok magukat is meggyőzzék, a véneknek jobb ha előbb halnak meg, mint később.

A hazai aktualitását az adja ezeknek a törekvéseknek, hogy a múltban is volt olyan szegénység, amikor az öregek, hogy több élelem maradjon a családnak, amikor elérkezettnek látták az időt, elmentek a "
büdösbarlangba" meghalni.
Ma ez úgy történik, hogy a megbetegedett öregeket lenyomják penicillin készítményekkel, amelyek tönkre teszik az elsődleges immunrendszert, vagyis a bélflórát, majd a táplálék hasznosítására képtelen szervezetet legyöngülés után már egy enyhébb tüdőgyulladás is könnyen megöli. Persze ez csak azokra vonatkozik, akik még egyáltalán hozzájutnak az orvosi ellátáshoz, mert az orvoshoz el kell jutni, és ki kell várni a sorunkat, még ha életveszélyes állapotban is vagyunk. Még rosszabb a helyzet a műtétekkel, mert egyre nagyobb azoknak a száma, akik 
3 hónapra vannak előjegyezve egy olyan műtétre, amit azonnal el kellene végezni.
Gyurcsány-Bajnai-Orbán kormányoknak elsődleges célja és feladata volt és maradt azegészségügy lerombolása, a gyógyszerellátás ellehetetlenítése, leépítése.
Igaz, itt mindig az élet védelméről beszélnek, miközben gyilkolják az állampolgárokat, ami mégis "
humánusabb", mintha azt mondanák amerikai stílusban, hogy dögölj meg...
Végül is, aki azt hiszi, hogy ilyen csak az amerikaiakkal történhet meg, hallgassa végig
Obama, Soros, vagy Orbán NWO-s elképzeléseiről szóló beszédeit.

Egy újabb lépcső...












 Egy újabb lépcső...

"Ha a harmadik világháborúban nukleáris fegyverekkel harcolnak, a negyediket íjakkal és nyilakkal fogják megvívni." - Lord Louis Mountbatten
"
Nem tudom, milyen fegyverekkel fogják a III. Világháborút megvívni, de IV. Világháborút botokkal és kövekkel." - Albert Einstein
"
Ki mondta, hogy lesz kinek megvívni a IV. Világháborút, és lesz hol?" - Tulok

Sajnos a 
YouTube-ról, és más nem fősodratú médiához tartozó portálokról is sorban tűnnek el a videók és dokumentumok, melyek pl. a pakisztáni, 2010. augusztus 15-i vélhető HAARP támadásról, a csernobili sugárszennyezést messze meghaladó mértékű fukusimai atombaleset(?) okairól, vagy a III. Világháború előkészületeiről szólnak.
A nyilvános, illuminátusok uralta média nem közölt adatokat, részleteket sem a pakisztáni árvizekről, amelyek hatására 
20 millió ember vált hajléktalanná, több száz falu eltűnt, és sokezer ember halt meg,

sem a 
szecsuáni, vagy Haiti földrengéskiváltó okairól. Miközben aMexikói-öbölélővilága, és a környéken élő lakossága súlyos károkat szenvedett, a területen milliók mérgeződnek meg, vagy halnak meg a mérgezéstől.Andrei Areshev, egy neves orosz tudós, aStratégiai Kultúra Alapítványának helyettes vezetője arra figyelmeztetett, a 2010 augusztusában azOroszország-szerte pusztító tüzek kapcsán, amelyeket az amerikai HAARP technológia váltott ki, hogy az eleltromágneses fegyverekkel történő éghajlat-módosítás beláthatatlan következményekkel járhat. Ugyanez a technológia okozta az európai tagállamok 2010-es terméskiesését, és az oroszországi aszájt, ami orosz terméskiesés miatt gabonaexport stopot kényszerített ki, és amely 2011-ben éhséglázadásokhoz vezetett Afrikában, és a Közel-keleten.













Hogy mennyire nem "összesküvés-elméletről" van szó, az EU A4-0005/1999-es Külpolitikai és Biztonsági állasfoglalásának 24. pontja is jelzi:Link

Az előző cikkben "
kártyáztunk", vagyis azt néztük meg, hogy magamutogatás mit "potyogtatott" el számunkra az emberiség elpusztítására szövetkezők terveiből. Most nézzük meg a megvalósítás bizonyos lépéseit. A mesterségesen kialakított 2009-es H1N1 járvány után itt van egy 1960-ban már Szudánban felbukkant, de "módosult", Ugandában most megjelent betegség, mely nevét a CNN a zombi-vírusról, "erőszakos viselkedésre" kozmetikázta.3-11 év közötti korú gyermekeket támad meg, ésa fertőzött viselkedése erőszakossá válik, deszemélyiség változásokat, és számos más szokatlan tüneteket is okoz.Mentális lebomlás, a gyermek áldozatok nem gyógyíthatók, a gyermekek saját szöveteiket rágják, mint egy veszett állat.
WHO és a CDCnem biztos abban, hogy mi okozza a betegséget, és az igazi fertőzési ok is "ismeretlen". A gyógyszeres kezelés hatástalan, az epilepszia elleni gyógyszerek ugyan lassítják a tünetek megjelenését, de kifejlődése végül rohamokhoz vezet , és több súlyos tünetet említenek -beszédképtelenség, részleges bénulás, személyiségváltozás, és - megfelelően CNNleírásának - erőszak.

Persze nem csak biológiai vírusok keserítik meg az emberek életét. Az 
USA által vezetett Iránelleni gazdasági háború részeként egy új, nagy teljesítményű számítógépes vírus célozza meg az Iszlám Köztársaság nukleáris kutatási létesítményeit. Korábban a Stuxnet vírusról hallhattunk, de most még egy pusztítóbb vírus "szabadult el". Az ún. malware Flame, az internetes biztonsági szakértők szerint 20-szor több zavaró tényezőt tartalmaz, és nem kétséges, hogy virtuális tömegpusztító fegyvernek tekinthető. Amerikai és szorosan együttműködő izraeli katonai hivatalok azt tartják, hogy elindította a legújabb cyber Salvo rakétákat.Iráni és szíriai számítógépes rendszerek jelentik, az egyik fő célpontját a Flame vírusnak, de már más országokból is beszámoltak a jelenlétéről. Többek közt Ausztriában, Hong Kong, Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek területén is. Az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) diákokat toboroz kormányhekkereknek, a kiberháború jegyében, melyre dollármilliárdokat költenek és tartalékolnak.

Az 
Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország és IzraelIrán felé áradó agressziója többek közt a Balkán, Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria, Szomália ellen irányuló újabb háborús bűnökkel tetézi az agresszornégyes amúgy sem kicsi emberiségellenes bűnlajstromát.

Ezek után csodálkozunk, hogyha amerikaiak petícióban könyörögnek, hogy: "Mr. Obama, kérünk, ne ölj meg minket!"
A héten már több mint 1000-en írták alá a petíciót. Az egész hülyeségnek hangzik, de a New York Times kedd reggeli cikkében az amerikai elnök feltárta, hogy létezik egy lista azokról, akik állítólagosan ellenségei az államnak. 1679 amerikai már kérte, hogy elhelyezzék a "ne öljön meg" listán.Tavaly közfelhárodást váltott ki a Fehér Ház ellen, a célzott programok meghirdetése, miután kiderült, hogy az elnök elrendelte azok az amerikai állampolgárok megölését, akiket külföldön már összefüggésbe hoztak "terrorista" szervezetekkel.
Mára az állam az állampolgár legkegyetlenebb ellensége. Ez az újabb lépcső, és nem kérdéses le, vagy felfelé vezet...

Egy 
Izraeli irányítású magyar bábkormánytól sem lehet semmit sem várni. Aki nem ért a szóból, talán tanul és értelmezi, hogy minden folyamat, ami az országban zajlik, külső nyomásgyakorlás, önérdek, vagy idegen érdekek maradéktalan kiszolgálása hatására történik. Magyarország potenciális védelmi lehetőségeit már régen elvesztette, a maradékot meg elvették tőle azok, akik magukra veszélyesnek tartották, vagyis a hazaáruló politikusok, és az EU.

A "kufárok" tíz, vagy több csapása











  A "kufárok" tíz, vagy több csapása

kapitalizmus összeesküvői vélhetően az írásos emlékek alapján úgy kezdték, hogy Kr.e. 44-ben Julius Ceasar halálakor közvetlen konfrontáció alakult ki a pénzt hitelezők, és a Római Birodalom között. A hitelezők zsidók voltak. Julius Cézár megtiltotta az uzsora gyakorlatát, és a birodalom ellenőrizte a hitelezőket. Eredményeként Róma virágzott., míg Caesart meg nem gyilkolták, és a hitelek ellenőrzése visszakerült a hitelezők kezébe. Nehéz bizonyítékokat találni a történelem lapjain, hogy mikor volt az első alkalom, amikor a gonosz elme kidolgozta és alkalmazta a pénzügyi standardokat. A következő nevezetes konfrontáció Jézus idejére tehető, ami meg van írva Máté könyvében:

Jézus bement a templomba, és kiűzte onnan, akik a templomban adtak-vettek. A pénzváltók asztalait és a galambárusok padjait felforgatta. "Meg van írva - mondta -, hogy az én házamat az imádság házának fogják nevezni, ti pedig rablók barlangjává teszitek." /Máté 21:12/

Ezután az incidens után a pénz hitelezők (farizeusok) úgy döntöttek, hogy megismétlik a történelmet, mert nekik Jézus próféta (Béke legyen vele) volt a fenyegetés, mivel az "üzletet" veszélyezteti.
Ahhoz, hogy ezek a pénz hitelezők boldogulni tudjanak és fenn tudják tartani magukat, egy ördögi tervet hoztak létre, és ez a terv a legfontosabb számukra. Nem számít, hogy milyen áron és kiket kell meggyilkolni érte, lehet Julius Ceasar, Jézus, Mátyás király, de Abraham Lincoln, J.F. Kennedy is, nem fognak senkit megkímélni.
Allah, Mohamed prófétán keresztül azt mondta, hogy az egyetlen módja a háború, hogy megszabaduljunk ezektől a népektől. Az iszlám vallás irgalomra és békére kér mindenkit, de arra is, hogy kezdeményezzünk háborút a kamatra pénzhitelezők, uzsorások, az Antikrisztus ellen. Ezért tiltja az iszlám a hitelre kamatszedést!

Talán néhányan olvastátok Ray Bradbury, "Marsbéli Krónikák" című művét, amely klasszikusnak számít a Sci-Fi irodalomban, és nyugodtan kijelenthető, hogy nem csak abban. A "Marsbéli Krónikák" című könyv nagyon fontos mondanivalója, a marsbéli élőlények tudatérzékelő, és átérzésre kihegyezett képessége, ami ugyan a kipusztulásukat okozza, és belehalnak az emberi érzések átélésének viharába, de alapvetően, az empátia lélek és érzelemformáló hatásait mutatja be. Ez az érzés az, amivel nap mint-nap harcolunk mi az érző emberek. A magunkéval és másokéval is.Amikor átérezzük mások gondját, baját, nem csak túllépünk rajtuk - talán sokszor már megszokásból is - mert így kezelnénk le mindent belül, de amikor körülnézünk magunkban, látjuk, hogy semmi sincs rendben. Ezt is, azt is elrontottuk, nem láttunk, vagy nem akarunk látni, nem hallunk sokszor készakarva, mert azt gondoljuk, a tűrőképességünk nem bír ki többet, de legtöbbször, lustaság, fásultság, a bevett figyelemelterelő módszerek okozzák ezt, amivel elnyomható a feltolakodó lelkiismeret. Nem hiányzik a belső fájdalom, mert így kényelmesebb, "minek csináljunk problémát magunknak", és elmegyünk, elmennénk a problémák mellett. Lelkiismeret furdalással, de elmegyünk mellettük, és aztán később megnyugtatjuk, próbáljuk megnyugtatni háborgó lelkünket, nem tehettünk semmit, tehát "felmentésünk" van! Soha nem lesz felmentésünk, csak fájó, lelki defektusokat okozó, sokszor már kitölthetetlen ürességet képző pótolhatatlan űr! A hidegét érezzük belül, és bujkálunk előle...
Tudjuk, nem mindenki bújkál ilyen okokból, mert az "immunitás" megszerezhető. Az egyik típusú népesség az érzések viharában hánykolódik a törékeny lélekvesztőjén, amit úgy hívnak emberi, emberséges élet, miközben a másik érzelmek nélkül törekedik rohamléptekkel az érzők kipusztítása és a saját kipusztulása felé.

Minden civilizációnak lehetett egy vagy mint most is, több gyilkos népe, és hozzá a "tíz vagy több csapása", de a mostaninak, az Atlantiszt követő civilizációnak, főcsapásként a zsidóság jutott, és az általuk okozott és eltervezett csapások tömege. Ez a faj két fő momentumra épül. Az egyik a mentalitásuk, a másik a genetikai defektusuk, mert a mentalitás tanulható, kialakítható, a genetikai defektus létrehozható. Zsidó nem lehet mindenki genetikai okokból adódóan, de hasonlóvá bárki tud válni. Kícsúcsosodását nevezhetjükcionizmusnak is, de mondhatjuk "Angolszász missziónak", szabadkőműveseknek, vagy aBilderber Group népirtási teveinek is. Egy kétezer évnél is régebbi tervről van szó, bár az "ókori tervezők" utódai is végóráikat élik.

világelit, akiket nyugodtan nevezhetünk a világ hóhérainak is, a 2012-es évet választották, hogy elhozzák a világvégét, az Armageddont, és az Apokalipszist. A"csapások" választéka szinte végtelen, mintahogy a gonoszság eszközeinek tárhaza is kimeríthetetlen. A közelmúltbeli pusztítás előkészítés is nagyfokú alapossággal került végrehajtásra, mert az NWO New Age már régen kijejölte a dátumot. Ennek köszönhető, hogyDoomsday kártyajáték képei előre mutatják a WTC ikertornyok, és a Pentagonrobbanásait hét évvel az események előtt, a harmadik világháborút, és a népesség csökkentése okozta gondokat, a magok megmentését Spitzbergákon egy katasztrófa elöl.Az első kártyán a Big-Ben pusztulása, ami akár most, a Londoni Nyári-Olimpián is megtörténhet, a második kártyán a népesség csökkentés, a harmadikon a WTC tornyok, a negyediken a Pentagon robbanásai láthatók.

Georgia-i Guidestones kövek feliratai, a Denver International Airport, és a The Bank of America bukása a régi mellett a New Word Order, a 140 óriási szuperbunker az USA-ban, és Patagóniában, az Antarktisz jege alatt, az "elit" túléléséért, a III. Világháborúbancsak kiragadott részletek, események.

Ezen a kártyán a nukleáris III. Világháborút ábrázolták.

Hollywood illuminátus-kézben lévő stúdiói katasztrófa filmek százait ontják a világnak, miközben a média 96%-át uralói és irányítói tévesztik meg az emberek tömegét. Még filmet is készítettek hozzá, "2012" címmel. Ez egyúttal figyelmeztetés is az elit részéről. Hogy mi szerepel a "2012" forgatókönyvében?
A hozzákapcsolt ideológia is híven tükrözi, hogy mivel lehetett "megetetni a támogatókat". Az elitistákat Atlantisz megszökött bölcsei leszármazottainak, és 33. fokozatú szabadkőműveseknek tartják magukat. Atlantisz adta a bölcsességet, az ősi világot, és Közép-Amerika Istenei visszatérnek - ami eddig nem történt meg - de az illuminátusok fejlődnek Istennekké, így beteljesítve az ígéretet. Elképzeléseik a beteg elme szüleménye.
Sajnos a tervek túlnyomó része nem csak terv, és nem csak fikció. A politikusok, a média támogatása, a fizetőképes gazdaságok tönkretétele, a háborús agresszió, ugyanazt az apokalipszist hozzák el, mint amit Albert Pike 1884-1894. között leírt, vagy Orwellmegálmodott, és az 1860-as évek körül keletkezett Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei tartalmazza hozzájuk a "használati, alkalmazási utasítást".

Az NWO-vallásnak két célja lehet. Megijeszteni az emberiséget, hogy a gonoszt csak az NWO irányításával lehet legyőzni, vagy kapitulációra kényszeríteni az embereket, kihasználva rend utáni vágyat az után az anarchia után, amit ugyanez az illuminátus, szabadkőműves bűnöző elit hozott el és hoz létre. Terveiknek célja A New World Order és az azt követő Age of Aquarius.

Az uzsorások által megtervezett vég közeledik. Egyes előrejelzések, például a Pentagon szerint is, július 1. körülre már statáriumot jeleznek az USA-ban, és az amerikai tulajdonú ISP-k(internet-elosztó központok) leállítását. Ez utóbbi ellen sokat segíthet az otthoni Wi-Fi hálózatok összekapcsolása, mivel ezek nem betilthatóak, ahogy a nem engedélykötelesekwalki-talkik sem. A média természetesen csak kormányzati célokra hasznosítható információk közlését teszi lehetővé, de a 96%-os zsidó tulajdon nem véletlenül szerepelt fentebb. 1983-2004 között, a nem zsidó tulajdonú és irányítású média arányának csökkenése az alábbi grafikonról is leolvasható.


Egy kis ízelítőként, hogy kik gondoskodnak a nekik megfelelő félretájékoztatásunkról és terelgetésekről: A Disney-birodalom részéről Michael Eisner,Walt Disney Picture Group, élén Joe Roth, az ESPN, élén Steven Bornstein elnök-vezérigazgató 3400 leányvállalttalWarner Brothers Records, élén Danny Goldberg és Stuart Hersch, a Time Warner Inc. részéről Gerald Levin és Norman Pearlstine, az HBOés a világ legnagyobb lemezkiadójának vezérigazgatója, Viacom Inc, élén Sumner Redstone(született Murray Rothstein), Paramount Pictures élén Sherry LansingABC Newsprogramok Victor Neufeld, Tisch Lawrence, Eric Ober a CBS News elnökei, és még sorolhatnánk, bár mindent még nem tudtak a CBS-nél sem megszerezni. Ted Turner még tartja magát ezért William Paley (Palinsky), és több más zsidó irányíthatatlannak, közveszélyesnek nevezi, Daniel Schorr újságíró pedig egyenesen azzal vádolta egykori főnökét, hogy személyes ellenszenvet táplál a zsidók irántA modern kori "Tíz csapás" egyik legkártékonyabb eleme a média zsidó kisajátítása. 

Az egyiptomi csapások közül a legtöbb ma is megtalálható a megvalósításban. Apermetezéssel, vakcinákkal terjesztett Morgellons, dögvész és járványok csakúgy, mint a "sáskahad", amit nyugodtan értelmezhetünk a politikai, és gazdasági területeket ellepő és felzabáló cionistákként. A "tetveket" nem kell bemutatni, az elnyomó elitet kiszolgáló személyében, és a kártékony rovarok megfelelőit sem, a génmódosított vírusokat, baktériumokat. Az időjárás-manipulációk a hetedik csapást jelentik, amiben "jégeső veri el a termés nagyját", bár a génmódosított Monsantós mérgező növényekről még az ókorban nem alkothattak fogalmat. A "három napos sötétség" nukleáris felhője, és a nem csak az előszülött ember és állat halála már "tervtúlteljesítés".
HAARP, a mesterségesen előidézett napkitörések, földrengések, szökőárak, atombalesetek, hurrikánok, tornádók, árvízek, aszályok, a Golf-áramlat leállítása, a tudatmódosítás, és a "fenevad bélyegét" jelentő személyi ellenőrzés RFID chpjei már egyes esetekben túlmutatnak a Bibliában leírtakon. Igazából egy megalomániássá vált uzsorás réteg programcsomagjáról szól a fáma. Évszázadokon keresztül határozták meg a politikai -és vallási hierarchiát, és a társadalmi felépítményt, mert rablóbandába szerveződni könnyebb, mint ellene fellépni.

Ezért eljött az idő a végső leszámolásra. Nem számít, mennyire jók vagy rosszak ezek a feltételek, az intézményi hierarchiákkal szemben e globális elitekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, rohamtempóban el kell indítani egy hatalmas háborút, fellázadva a végső menetrend ellen a világ dominanciájáért, mert a Marsbéli krónikákból idézve, ha nem teszünk semmit, hamarosan feltehető lesz a kérdés idegenek által: "Itt élt valaha az ember?"

2012. december 21. és a Bio-Terror















 2012. december 21. és a Bio-Terror




Megjelent a 2012. december 21-retervezett bio-terrorista támadásról az ingyenes ebook PDF formában. Link
David Chase Taylor 2012. május 4-én jelentette meg kutatási eredményeit, Bio-Terror Biblia címmel, amely összeköti a pontokat a hamis zászló alatt elkövetendő járványtámadás több mint 1000 adatpontja, és a bio-terrorizmus hírek és információs spektrumában.
2012- december 21. nem a világvége! Ez amerikának a vége. A terror-esemény, a járvány láncreakciókénti indítása, nagy valószínűséggel élő egyenes adásban fog megjelenni az egész világ számára.
Hogy az Illinois állam béli 
Chichagóban, 2012. május 20-21 rendezendő NATO csúcstalálkozó, vagy a 2012-es londoni nyári olimpia lesz a "helyszín" még nem tudjuk. Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium veszélyes lehet az egészségre. - figyelmeztet az USA Stratégiai Bioterrorizmus Sürgősségi Orvosi Készültségi és Reagálási Részlege, az Army War College

A halmozott adatok alapján, a biológiai terror-kutatás egy kitalált tv-bio-terror eseményt valószínűsít, olyan közreműködők révén, mint 
lépfene, vagy himlő, de az igazi világjárvány, ami meg fogja ölni emberek millióit, a mérgező vakcinák eredménye lesz. Ez a másodlagos, de nagyobb pusztítást okozó fázis, amikor a kormányok az állítják majd, hogy a vírus mutálódott.
A kormány az egyetlen olyan szervezet, amely rendelkezik a források szervezési, tervezési, és végrehajtási lehetőségeivel. Módjában áll, hogy egy hamis bio-terror zászló alatt működjön, és zsaroljon tudósokat, lopjon vagy fejlesszen vírusokat, és bűntetlenül terjeszthesse is. Rendelkezésre állnak a logosztikai, kommunikációs, és hatalmi erőszak eszközei. A biológiai terrortámadás annyira ijesztő, hogy csak egy gyanúsított(kormány) képes kivitelezni ezt.
2009-ben Ukrajnában, a járványra, a most agyonsajnált Tyimosenkó adta "áldását" az ukránoktól amerikaiak által bérelt repülőgépekkel történő vírus-permetezésére.Magyarországon Gyurcsány, és a Szivássy fivérek ciprusi offshore-cége (2% állami, és 98% ciprusi volt tulajdonukban) gyártotta a vakcinát, amely 10x több etil-higanyt tartalmaz,mint az Európa más országaiban forgalmazottak.
A napokban járt nálam egy kétségbeesett gyógyszerész végzettségű hölgy, mert gyermeke a "
védőoltás" beadása után autistává, és immunrendszer-hiányossá vált. A hasonló eseteknek nagy száma jelzi, hogy hazánkra kiemelt figyelmet fordítanak egyesek. Főleg amikor ártani kell a lakosságnak, és ebben olyan "neves" orvosok is résztvettek, mint Czeizel Endre, a TV nyilvánossága előtt "kupakkal ellátott tűvel" beadott politikusi védőoltást már nem is említve!
Viszont megemlíthető a németországi módszer, amikor más vakcinát kapott a lakosság, mást a katonák, és mást a köztisztviselők.
Bio-Terror Események
Barack Obama megválasztása óta 2008-ban, több mint 175 bio-terror esemény történt Amerikában, amelyek kondicionálták az első válaszadókat a rendvédelmi és katonai intézkedésekre egy közelgő bio-terrorista támadás és az azt követő járvány kapcsán. Az a tény, hogy ezek a bio-terror gyakorlatok léteznek, tömegesen megerősítik, hogy a bio-terror támadás kártyákat kijátszák. Ez egy utolsó erőfeszítés, hogy visszanyerjék a politikai, gazdasági, társadalmi, és katonai ellenőrzést, bár a számos biológiai és vegyi-anyag támadás durván 90%-a bio-terror gyakorlat. Obama megválasztása óta több, mint 50 bio-terrorterületen tartóztattak le biológiai, vagy kapcsolódó vegyi bűncselekmények miatt magánszemélyeket, annak ellenére, hogy 99%-ban ezek "teszt balesetek", gyakorlatok voltak. Itt kiemelném a 2009-es, mesterségesen előállított vírusról, és bevetéséről tájékoztató izraeli mikrobiológus letartóztatását is.
Érdekességként 
megemlíthető a madárinfluenza-járvány 2009. májusi kitörése, és az ellene szolgáló vakcina 2009. februári szabadalmaztatása. is(?).Bio -és hoaxokkal történő ijesztgetési terror
Obama 2008-as megválasztása óta több mint 50 bio-terror pánik volt amerikában, és a legtöbb hatóság nem tudta, hogy nincs igazi bio-terror veszély, ennek ellenére Montánában táborokba viték azokat, eki nem engedték beoltatni magukat a kényszeroltást végző katonákkal.2008-óta 19 "titokzatos betegség", járvány söpört végig a világon. A legtöbb generáltnak tűnik. Céljuk meggyőzni az amerikaiat és a világot, hogy ez egy nagy járvány "előszobája".


Bio-terrorhoz bűnbakok is kellenek, amelyekről a híreket a kormány és média fogja táplálni, tetszőleges számban. A bio-terror bűnbakok közé tartozik az 
afrikai kontinens, a mezőgazdaság (élelmiszer és állatok), a repülőterek és a légi közlekedés, az Al-Kaida, a biológiai biztonsági laborok, a gondolat, hogy a bioterrorizmus könnyű módszer, a bio-hackerek, a fekete piac , a bogarak és rovarok, a cenzúra vagy annak hiánya , a hazai terroristák, a betegségek átvitele egzotikus állatokról (zoonózis), a kormányzati alkalmatlanság és a hülyeség, DNS csomagküldő, Mexikó , a rakétapajzs meghibásodása, a beteg majmok, és a genetikai mutáció.
Teljesen valószínűtlen és megbocsáthatatlan "
laboratóriumi baleset" is történt a közelmúltban az USA-beli BSL Labs-nál, és máshol is szerte a világon. Az ilyen "balesetek" célja meggyőzni az orvostársadalmat, és közvéleményt, hogy a laborban "baleset" volt, és ez vezetett a globális járványhoz.A Bio-terror és a lélektani hadviselés
2011. decemberében a globális bio-terror hadviselés átverését kivégezték, amikor kiderült, hogy a H5N1 levegőben lévő mutáns formája jött létre egy holland kutatócsoport Ron Fouchier (a rotterdami Erasmus Medical Centre) vezetésével. Ez egy jelentős felfedezés volt, hogy főcímekben lehozva elhitessék a világgal, az emberiség a szakadék szélén táncol, egy genetikailag mutálódott világjárvány árnyékában.A bio-terror valódi okai

Amikor egy teljes körű bio-terror támadás bekövetkezik, a járványt 
chamtrails alkalmazásával szétszórják kormányzati repülőgépekkel, postán terjesztik, vagy mosószerekkel stb. A kormányok az egészségügyi létesítményeken keresztül fertőzött vakcinákat, vagy klinikákon keresztül hordozható Petri -csészékben (közismertebb nevén trójai óvszer) terjesztik a kórokozókat, de nagyon valószínű, hogy fertőzött vakcina lesz a felelős sokmillió ember haláláért.


A bio-terror propaganda minden idők legmagasabb szintjén áll, és megerősíti, hogy közeleg a bio-terror támadás. A 
Bio-Terror Biblia 1000 adatpontja dokumentált bizonyíték arra, hogy 2012. december 21-re "kitűzött" világvége előtt bio-terror támadás lesz. A dátumok 2012. május 20-21 (NATO-csúcstalálkozó Chicago), 2012. július 27 - augusztus 12, 2012 (Nyári Olimpia Londonban).
Egyéb lehetséges időpontok közé tartozik a 
Köztársaság Nemzeti Konvent Tampa, Florida 2012. augusztus 27, a Demokrata Nemzeti Konvent Charlotte, North Carolina 2012. szeptember 6, a 9/11 támadás 11. évfordulója, 2012. szeptember 11, és 2013. április 19.
Számításba jöhet minden olyan helyszín és esemény, amely alkalmasnak találtatik a globális elit által. A "
játék" annyira komoly, hogy már társasjáték formájában is kapható és lejátszható az USA-ban (Doctor's Play (1999), Dark Winter (2001), Airplane Anthrax Attack (2001), Marina Anthrax Attack (2003), Atlantic Storm (2005)).

Jelenleg számos biológiai fegyver áll rendelkezésre. Az 
USA és az Európai Unió szövetsége már tervezi a "háborús játékokat". Nem kétséges, hogy támadások célpontja az USA, Európa, Izrael és Dél-Korea lesz, de az sem, hogy kik lesznek a "bűnbakok". Ekkor már forgalomba lehet hozni a genetikailag módosított, génspecifikus biológiai fegyvereket, és az új spanyol nátha 2.0-át.
Dobj egy bio-terror gránátot a gyanútlan tömegbe, és láncreakció megindul, és kihat az egész világra.
Veszélyes foglalkozás
1994. május 19-óta több mint 100 tudós halt meg a biológia, genetika és az orvostudomány területén, akiket megöltek. A legtöbb tudóst autóbaleset éri, de gyilkosság, öngyilkosság és méreg is szerepel a "repetoárban".
Szinte minden egyes esetben, az ilyen bűncselekmények elkövetőit nem tudták elfogni(?).

Bár a világ országai megállapodtak, hogy megtiltják a támadó biológiai fegyvereket, 
Izrael az egyetlen állam, amelyik nem írta alá az 1972-es biológiai fegyverekről szóló egyezményt, amely elutasítja a biológiai fegyverek alkalmazását. Az 1993-asvegyifegyver-tilalmi egyezményt ugyan aláírta Izrael, de nem ratifikálták. Ha egy biológiai terrortámadás csap le Amerikában, vagy bármely más nemzetnél, az illegális izraeli állam, és a kettős állampolgárok útlevelével hadonászó lesz a fő gyanúsított, legalábbis legtöbbek számára!A Napsugár project

A Napsugár project, egy alapítvány által finanszírozott program volt 
2000-2008 között az USA-ban és Európában. Bár célja soha nem volt világosan meghatározott, illegális és etikátlan tudományos gyakorlatot folytatott a mikrobiológia területén, különösen a bio-terror és biológia fegyverek kutatása terén, hozzájárulva a világjárvány világsajtóban való "népszerűsítéséhez".
monkeys.jpg
A Bio-Terrorista Majmok

Utóhatásaként az ember által előállított bio-terror világjárványra, a kormány és a média is megpróbál bűnbakot tatálni a majmokra kenve mindent, ugyanúgy, mint tették az 1994-es
New York Times bestseller Hot Zone című könyvében, és az 1995-ös Outbreak című kasszasiker filmmel. A 9/11 óta, voltak jelentések példátlan majomtámadásokról, amikor a majom megszökik, majom lopások, és a majom csempészet, ami arra utal, hogy a majom bűnbak opciót lát el főműsoridőben.

A téma napirenden van, hisz 
2011. március óta már havonta tartanak konferenciát, de a 9/11 óta is rendszeresen. 2012-ben elérték eddig a 8-at.
"
Véletlenül" a WHO (egészségügyi világszervezet) csúcstalálkozója 2012. május 22-én kezdődik, szintén Chichagóban, a NATO csúcs után. A WHO-ról szintén érdemes néhány dolgot ismerni.6-os pandémiás fokozatnál egészségügyi katonai irányítás rendelhető el, ami 2009-ben azért nem történt meg, mert közben kiderült, hogy az USA idézte elő a járványt a WHO tudtával és közreműködésével, és kilógott a lóláb. A jégbefagyott eszkimó asszony teteméből nyert spanyolnátha kórokozós manipuláció kiszivárgott, és sokan vizsgálatot követeltek, de letartóztatásokról nem érkezett hír. Sajnos Tyimosenkót sem ezért tartóztatták le, ahogy jelenleg is a legveszélyesebb biológiai fegyver a vakcina!
A világszerte kiépített 
BSL laborokat is szándékosan telepítették nagy népességű lakossági központokba. Ahogy Ukrajnában Baxter méreggyártó leányvállalata is, úgy máshol is veszélyforrást képeznek ezek a laborok. Ha egy bio-terror esemény üti fel a fejét valahol, nagyon valószínű, hogy BSL Labs lesz az eredeti forrása a halálos kórókozóknak.Gazember mikrobiológusok

Bár úgy tűnik, hogy a "
tudósok" saját szakállukra dolgoztak, az igazság az, hogy bio-terror támadásokat a kormányzat segítségével, megbízására, és utasítására hajtották végre. Az amerikai és kanadai kormány nem ítéli el ezeket a bioterroristákat. A világ, a tesztként, kísérleti vakcinák miatt egyik járvány után a másikat szenvedi el, miközben a benszülötteket vádolják kiváltó okként a betegségek terjedéséért az egészségügyi szervezetek.
A történelmi feljegyzések szerint 
az USA kormány által támogatott bio-terror tele van provokált támadásokkal a gyanútlan katonák és polgárok ellen egyaránt.
Az a tény, hogy az államilag támogatott bio-terror tesztek léteznek, a tömeges támadások nemcsak megerősítik, hogy a kormány valóban egy 
sor bio-terrorista gyilkosból áll, de minden kétséget kizáróan ismét sztrájkokra kerül sor a nagyon közeli jövőben.A vizsgálatok eddig a következő időpontokat és helyszíneket mutatják: II. Világháború (1939-1945), Guatemala (1946-1948), San Francisco (1949), Naomi Project (1949-1969), a Koreai Háború (1952), Operation Cauldron (1952), Project 112 (1962-1971), Project SHAD (1962-1971), Operation Ranch Hand (1962-1971), Hawaii (1967), a Vietnami Háború (1970), a Russia Anthrax Leak (1979), Kína (1980′s) a Bhopal Gas Attack (1984), a Gulf War (1990-1991), Israel (1998), a 9/11 Anthrax Attacks (2001), Kolumbia (2000-Unknown), az England Foot & Mouth Attacks (2007), San Francisco (2008) , és Pakisztán (2011).
Az igazi valóság a Bio-Terror és pandémia kapcsán

Az igazi valóság a bio-terror esetében csaknem 
100%-ban ellenkezője annak, amit a közönséggel elhitetnek. Vezető tudósok szerint, a bio-fegyverek a tömeges terrorhoz túl nehézkesek, túl nehéz használni, és túl megbízhatatlanok. Bejuttatásukkal a tömegeloszlást rendkívül nehéz szabályozni, és akkor még szakmailag sincs mindig garancia, hogy működni fog.Steve Emmett, az Oxford University részéről, idegi anyagok szakértője kijelentette, hogy "Könnyű játszani a kockázatokkal, és ösztönözni a pánikok", de "Valójában a kockázat tömeges mérgezés esetében [bármely kémiai anyaggal] nagyon alacsony".Emmett (is) tájékoztatást adott, hogy a himlő ugyan átadható személyenk között, de csak szoros testi kapcsolat esetén, de azzal még nem, ha fertőzöttel vagyunk egy szobában."Függetlenül attól amit az emberek mondanak, [bio-terror] nagyon nehéz vegyi vagy biológiai fegyverekkel tömeges halálozást létrehozni", jelentette ki Jonathan Tucker, a nem konvencionális fegyverek hatóságától, a (kalifornia Monterey Institute of International Studies). Annak ellenére, hogy non-stop fut az USA kormányzati propaganda, a fenyegetés a bio-terrorizmus részéről nagyon alacsony hatékonyságú, és szinte lehetetlen kivitelezni.

Bár a fentebbi vélemények igazságtartalma tiszteletre méltó, sajnos az ilyen járványok mégis szednek halálos áldozatokat, és 
még nagyobb a veszély a WHO által elrendelhető katonai irányítás, és a fertőzött vakcinával történő kényszeroltások erőszakos bevezethetősége miatt.









Az ENSZ és a Világbank népesség csökkentést követel














 Az ENSZ és a Világbank népesség csökkentést követel

Világbank, és az ENSZ Népesedési Alapjadiktálja, miszerint végre kell hajtani népesség csökkentést. Ha nem hajlandók rá, a hitelezés visszavonásra kerül. Már előre tesztelték a végrehajtást Jemenben és Nigeri Köztársaságban, de a következő évtizedekben globális végrehajtást terveznek.
Jemen lakossága hozzávetőleg 22,5 millió, 44,7 fő/km2 népsűrűséggel. A Nigeri Köztársaság kb. 11,5 milliós és 8 fő/km2 népsűrűségével a Világbank szerint "túlnépesedés jeleit mutaja". A Világbank Reproduktív egészségügyi cselekvési 2010-2015 terve, 2010 áprilisában jelent meg. ABank Millenniumi 5 (vagy MDG5Fejlesztési Célról beszél, amelynek jelentése "reproduktív egészség".


Az eugenika új-populációszabályozási rendszer. A "pro-death" globalista professzor John Cleland, a 2008-as összejövetelen érvelt a hasonló gondolkodásúaknak az ENSZ Népesedési Alapja, a Nemzetközi Planned Parenthood Alapítvány, az Európai Bizottság, aVilágbank és a Bill és Melinda Gates Alapítvány előtt:
"Ez az ügy nem szolgáltatás, hogy továbbra is leplezzük a családtervezés kifejezéssel a "szexuális és reproduktív egészség programját". Az emberek nem igazán tudják, mit jelent ez. Ha azt értjük családtervezés és a fogamzásgátlás alatt, el kell mondani. Ha aggódunk a népesség növekedése miatt, el kell mondani. Fel kell használni a megfelelő, egyértelmű nyelvezetet. Elegem van a politikai korrektségből, hogy nevén nevezzék a gyereket, a népesség stabilizálását. Alig merjük megemlíteni a családtervezés vagy a fogamzásgátlás fogalmait, mert a félünk, hogy valaki meg fog sértődni. Ez szánalmas! "

A 2010-es jelentést elhallgatta a világbank, de az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése elég világosan fogalmazott, és 50%-os népesség csökkentést írt elő, ami per pillanat 3,5 milliárd embert "érint". Ez a 21. századi eugenika. A Bank, mint ahogy az ENSZ is, úgy véli, nincs más választása, mint megtévesztő nyelvezettel tálalni a tervezetet, hogy ne túl sokan fogjanak gyanút:
"(...) A megújult globális konszenzus előírja annak a szükségességét, hogy előrelépést tegyünk az MDG5-tel együtt, és nagyobb figyelmet szenteljünk a nemek egyenlőségének kérdésére belül és kívül. A Bank összpontosítsa figyelmét az RH-ra, és kínáljon példátlan lehetőséget. Ezek közül említésre méltó fejlődés, hogy az ENSZ 2007-ben teljesen RH-n belüli a millenniumi fejlesztési célok keretében."

Eltekintve a rendelkezésre álló globális nyomásgyakorlás bizonyítékaitól, a népesség csökkenése, és a globális megegyezés kifejezés önmagában bizonyítja, hogy:
"A globális konszenzus", mondja a jelentés, "elismeri, hogy a 4. és 5. millenniumi fejlesztési célok nem érhetők el anélkül, hogy az ország vezetésével és reproduktív rangsorolásával, az anyai és újszülött egészségügyi célok tarthatók legyenek országos szinten. A globális konszenzus javasol egy öt pontból álló tervet, amely tartalmazza:
(I.i) politikai, üzemeltetési és közösségi vezetői elkötelezettség,
(II.) a csomag a bizonyítékokon alapuló beavatkozások hatékonyságával, az egészségügyi rendszerek egy folytonosság mentén kívánja, a jó minőségű ellátást, és kiemelt helyen a színvonalas születéskori ellátást,
(III.) a szolgáltatások a nők és gyermekek számára ingyen, a felhasználás helyén, ha egy ország úgy dönt, hogy biztosítják ezt számukra,
(IV.) a képzett és motivált egészségügyi dolgozók, a megfelelő helyen, a megfelelő időben, támogató infrastruktúrával, és
(V.) az eredmények felelősségteljes, és alapos nyomon követését és kiértékelését írja elő. "

Erről beszélt Klaus Töpfer, 1996-os Bilderberg-résztvevő és korábbi ügyvezető igazgatója, az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programjának (UNEP), aki 2000-ben elismerte, hogy "nemzetközi konszenzust kell teremteni" a világ népessége ellenőrzése felett. Beszédében Berlinben, már az elején az új évezreddel kapcsolatban Töpfer egyenesen kijelentette:
"A legtöbb ember és a politikusok nem tudják, hogy létezik egy nemzetközi konszenzus, ami alapján, a népesedési politika az emberi jogok és a fejlesztés hangsúlyozza ezek kapacitását. A nők tudják kezelni a saját életüket."

2010. szeptembere óta, amikor az ENSZ meghozta a döntést az 50-50-50 célkitűzéseiről, egyértelművé vált, hogy az ENSZ-ben résztvevő országok nagy részének politikusai, vagy talán mind, titokban, a hivatalos jelentésen kívül is megegyeztek a népességcsökkentésközeljövőbéli vállalt mértékéről. Itt nem csak a magyar egészségügy lerombolását lehet felhozni példaként, de az orosz-német kismamákat meddővé tevő "védőoltás" programról is. Főleg Európában és az USA-ban, nem tudni, hogy az égbolton szétterülő csíkokból mikor fog az alumíniumon, báriumon, ólmon, vason, krómon, stronciumon kívül vírus vagy baktérium a fejünkre potyogni.

A nemzetközi konszenzus elérésében a Világbank is "büszkélkedhet":
"A Világbank egyedülálló helyzetben van országos szinten, a tanácsadási és a reproduktív egészségre való hatásaival, elérve a pénzügyminisztereket. Ehhez az szükséges, felhasználva a Világbank "gazdasági elemzési és technikai erőforrásait, érveljen a reproduktív egészség beruházásai érdekében. A Bank igazgatói az országokban fontos szerepet játszanak a RH folyamatban, hogy egy ország prioritásként folytasson szakpolitikai párbeszédet a kormányokkal."

És megint megérkeztünk. A Világbank a hitelező-függő nemzeteket a markában tartja. Ha a nemzet nem tesz eleget ezirányban, a Bank pénzügyileg zárolja. Vagy, mint a World Development Report fogalmazott 1984-ben , a Világbank veszélyezteti a nemzeteket, akik a Bank lassú "népesedéspolitikai" végrehajtása, és a "drasztikus lépések miatt, egyre kevésbé összeegyeztethetően az egyéni választás lehetőséggekkel és a szabadsággal, életükre törnek."
A Világbank megbeszéléséről készült leírás 2007-től, az úgynevezett népesedési kérdések a21. században:(The Role of the World Bank), elmagyarázza, hogyan működik ez a folyamat részletesebben:
"A Bank a potenciális komparatív előnye, hogy ezeket a kérdéseket a legmagasabb szinten kezeli, az ország politikai beállításával, és nem csak az Egészségügyi Minisztérium és társaik, hanem a tisztviselők, a pénzügyi és tervezés területén is. Ez azért fontos, mivel egyre inkább elismert, hogy a politikai gazdaság kritikus tényező a végrehajtásban, a lakosság és a reproduktív egészségügyi programokat illetően. Különösen a magas termékenységű országokban.A dokumentum egyértelművé teszi, hogy e globális és összehangolt lökés a teljes irányításon nem valami homályos álom. A dokumentum kimondja, hogy a két ügy jelenleg folyamatban van. Az első példában, Niger esetében már rendelkezésre állnak referencia adatok is. Mivel Niger, az IMF megítélése szerint, mint "Súlyosan eladósodott szegény ország" -, könnyű legyőzni, és a dokumentum azt is kimondja:
"A népességnövekedés dokumentálva van, és a lakosság ESW (gazdasági és az ágazati munka) tervezett. A nemzeti, lakossági és a reproduktív egészségügyi stratégia nem csak a CAS (Country Assistance Strategy) benchmark függvénye, hanem a hitelezés ravaszságán is múlik, míg a reproduktív egészség A CAS pilléreként. szerepel. "
A módszer hasonlatos a 2009. decemberi éghajlat-változási konferencia szén-dioxod kvótáinak megállapítási kísérletéhez, amikor a "fejlődő országok", vagyis a "harmadik világ" rovására akartak az alig iparosodott országok számára csökkentett kvótát megállapítani, amíg a légkör szennyezésében oroszlánrészt vállalók megkapták volna a szegény országoktól elvett részt is. Obama ezzel a tervezettel, és népesség terület szintű újra eloszlási tervezetével érkezett a konferenciára.

"A magas termékenység és a lakosság gyors növekedése nemcsak elismert, a komoly problémák terén, de a termékenységet is felhasználták, mint a CAS teljesítmény elemét. Ez volt a legtöbb az ESW instrumentális javításában. Ez oda vezetett, hogy egy szabadon álló Nemzetközi Fejlesztési Szövetség (IDA), szabályozza a népesség létét. Jelenleg előkészítés alatt áll a megvalósítás, amely az első sok évre tervezett népesség-specifikus közreműködése Világbanknak az afrikai régióban. Egyéb banki partnerek, mint az EU is, csatlakozott az "erőfeszítésekhez". Végül, a népesedési kérdések is kiemelt szerepet kaptak az új vidék-és szociálpolitikai reformok (fejlesztéspolitikai hitelnyújtás) hitelei elbírálásában."

Az ördög a részletekben rejlik. A zsarolás kiterjed a Világbank és az ENSZ részéről a "súlyosan eladósodott, szegény országokkal" szembeni végrehajtásra, a globálisan összehangolt ellenőrzési politikák érvényesítésére a lakosság ellen, és nyilvánvalóvá válik, hogy a második teszt-eset Jemen:
"A hitelezési portfólió átalakítása az egészségügyi reform projekt keretében (amely magában foglalja a családtervezést) javasolt, és várhatóan a lakossági II. projekt, hogy konkrétan a magas termékenységi és családtervezési kérdésekben döntsön. A második és harmadik pillére címét a lakossági és a reproduktív egészség képezi. A fogamzásgátlást hatékonyan kell kezelni, és a CPR szerepel a CAS indikátorban. Továbbá, a korábbi, a Bank által 2006-ban készített tanulmány "előmozdítása iránti FP igény merült fel Jemenben."
"A magas termékenységről és a gyors népességnövekedésről", a dokumentum így szól: "nem csak ismert, de a legfőbb akadálya a gazdasági növekedés és a szegénység csökkentésének, de az egyik konkrét célja, hogy a későbbiekben csökkenteni kell a népesség növekedési rátáját 3 százalékkal évente."

"A módszeresebb megközelítés a többségi lakosság alapvető menetrendjében, ami (...) nagyban fokozza a multiszektoros megközelítés elfogadását. (....) A bank komparatív előnyök megerősítését az egészségügyi rendszerekben, elsősorban az egészségügy finanszírozásával, a rendszer, a kormányzás, az elszámoltathatóság, az egészségügyi szolgáltatásnyújtás, és a keresletoldali beavatkozásokkal éri el, amelyek mindegyike fontos a további lakossági napirendben."

A szerzők megfogalmazásában továbbra is:

"Támogatásával nagyszabású a megvalósítás az integrált egészségügyi ágazat terveiben, amelyek magukba foglalják a családtervezést.
A Bank fontos szerepet játszhat a családtervezés során kiemelten magas termékenységű és a magas népességi momentumú országokban.
Bár történelmileg néhány sikeres családtervezési program alapján vertikális a megközelítés, ez a megközelítés ma már kevésbé vonzó, mind a fenntarthatóság szempontjából, mind egy átfogó reproduktív egészségügyi megközelítés terén."
Azonban megtévesztő a "racionális" nyelvezet, a dokumentum mégis furcsán titkolja, hogy a teljes spektrumú dominancia, egy katonai kifejezéssel él: "Nem valószínű, hogy ez felgyorsítja a demográfiai átmenet ezekben az országokban."


A jelentés hozzáteszi, hogy: "A bank jó helyzetben van, hogy ezt módszeresen foglalja bele lakossági és a reproduktív egészségügyi dimenziók kulcsfontosságú stratégiai dokumentumába (...). A Bank különösen jó helyzetben van, hogy pénzügyi és gazdasági elemzéseket tudjon elvégezni annak biztosítására, hogy a népesedési kérdések finanszírozásra kerültek az átfogó fejlesztési programban."
"Ezzel a stratégiával lehet a legjobban elérni egy összehangolt stratégia végrehajtását egy jól látható, erős és magas szintű, országon belüli tervezési megbízást. Monitorozza, és értékeli a program hatékonyságát. A Bank segíthet erősíteni az intézményi mechanizmusokat, és segítené külső nemzeti vagy nemzetközi partnerekkel való kapcsolatot. "
Ott is van. Világbank:, "az ország egységes" lesz, erősíti" az intézményeket, hogy Rockefeller ki tudja osztani az általa finanszírozott termékenység elleni védőoltásokat és GM élelmiszereket. Mindenekelőtt a bank eszközeit használja amit rájuk bíztak a tudományos diktatúra:keretében
"A politikai gazdaságtan szerepe és végrehajtása során, a lakossági és a reproduktív egészségügyi programok és politikák kritikus helyzetet teremtenek. A Bank azáltal, hogy előállítja a szükséges elemzési alapot a politikai vitához, játszhat konstruktív szerepet a politikai döntéshozók megkérdezésével, tegyenek lépéseket a jövőbeni változásokra, a népesség szerkezete és méretét illetően."

Tudományos diktatúrában a Világbank közreműködik a Bildrberg polip összes karjával:
"Ahogy részben a globális politikai összefüggésében lehetetlen, hogy a Bank dolgozzon ki reproduktív egészségügyi kérdésesekre válaszokat, támogatják és együttműködnek a szélesebb nemzetközi közösségek. Az UNFPA, a vezető technikai ügynökség, a lakossági területen egy nagy hálózata a kirendeltségeknek. A bank már használja az UNFPA fogamzásgátló beszerzési lehetőségeit és fokozza az együttműködést más területekkel (pl. országos képzési program irányítás). A WHO, a normatív ügynökség, kritikus partner mind globális, mind országos szinten. Mivel a népesedési kérdések kapcsolódnak a reproduktív egészségügyi kérdésekhez, HIV / AIDS, és a gyermekek túléléséhez. A bank is együttműködik a WHO-val, az UNAIDS-szel és az Egyesült Nemzetek Gyermekalapjával (UNICEF)."

Visszatérve a lényegre, a szándékot és a stratégiát hagyjuk kicsit a fantáziára. Egy globális konszenzus van a főbb nemzetközi intézmények és a bankok: között. A Föld lakosságának védekezni kell, minden eszközzel. A Világbank pénzügyi eszközöket használ, hogy a nemzetek a térdükön csússzanak. Azt állítja, hogy selejtesek a számukra. Az ENSZ garantálja a politikai legitimációt az elnéptelenedési politikában (Agenda 21). Az alapítványok fejlesztése kiterjed atermékenység-ellenes vakcinákra és GM élelmiszerekre. Az Egészségügyi Világszervezet gondoskodik az "egészség-szabványokról" és forgalmazásról. Segítségükkel a globális konstrukció gondosan koordinált felülről lefelé. A (ál)tudományos diktatúra veszélyt jelent minden szabad emberre.
A legaljasabb az egészben az, hogy a sunyi zsidó irányítású amerikai kormányzat még csak a leggyengébb államokat meri ilyen módszerekkel terrorizálni, mert az igazán túlnépesedett országokat nem meri megtámadni, és pénzügyi eszközökkel sem tudja zsarolni, mert meg tudják védeni magukat. 

Felakasszák-e a hóhért?
















  Felakasszák-e a hóhért ?


Mi különbözteti meg Európaországait egymástól? A kérdés költői, de azért megválaszolható. Egy rövid mondatban
összefoglalva: A kifoszthatóság és az önvédelmi képesség mértékében. Gyülekeznek a felhők Sárközy feje felett a választások utolsó felvonása előtt. A tét nem kicsi, mert ha nem nyer, sok kényelmetlen kérdésre kell felelnie a bíróság előtt. A kérdések nem csak az 50 millió támogatást, vagy a máig elszámolatlan 2 millió eurót érintik, de hosszú listán népirtásis szerepel, amiért, ha "jól emlékszem" valami hasonlóan önhitt diktátort már felakasztottak. Egy líbiai tisztségviselő szerint a Kadhafi rezsim úgy döntött, hogy 50 millió dollárral támogatja Sárközy elnökválasztási kampányát 2007-ben. Így utólag biztosan azt gondolják, megérte, bár kétségtelen, hogy Sárközy nem a kicsit szegényes "hajrá Magyarország" szlogennel kampányolt. Az Ő szlogenje: "Franciaország erős", "az erős Franciaország nem fél" jelmondatok szerepelnek!


A kampányában ígértekkel ellentétben a félelem motorja a "
Sáközyizmus", vagyis a szék védelme (és ez nem asztalosbetegség). Ismerősnek tűnik, Orbán-király "párhuzamos világegyetemével" összevetve is, bár Sárközy fején kevesebben taposnak, ezért jobban kap levegőt a pöcegödörben ácsorogva. Az általános nóta Franciaországban is ugyanaz, mint itthon. A kötelező "növekedéshez" vezető út "a megszorításokon keresztül válik elérhetővé", de ha eláruljuk korábbi támogatóinkat, az sem megvetendő harci cselekedet. Sárközy 2007. júliusában elfogadott egy memorandumot a nukleáris együttműködésről és egy atomreaktor építéséről Líbiában, és hivatalos megállapodást írt alá, a francia külügyminiszter, Bernard Kouchner és a líbiai hatóság Tripoliban2007. július 25-én.

Teljességgel véletlen lehet, hogy a farancia hatóságoknak Fanciaországban kellett letartóztatni 
Bashir Saleh, Kadhafi egykori vezérkari főnökét. A csendesen éldegélőt egyInterpol piros riasztás trafálta el...
A független média beperelése a 
Sárközyizmus nemtetszését fejezi ki, pedig Kadhafi 2007-ben, az elektronikus hadviselés elleni berendezések értékesítéséből is közvetítői jutalékot kapott. Ziad Takieddine fegyverkereskedő "üzletember" 1,5 millió eurós "készpénz támogatásával". A dokumentumok Sárközy titkos líbiai megbizottjaClaude Gueant2005-től 2009-ig terjedő tevékenységéről, és csapat munkájáról számol be. Ezügyben nyomozás és bírósági vizsgálat 10 hónapja tart. A francia Stratégiai Beruházási Alap (FSI)Sárközy nyomására, megfélelmlítésére, akarata ellenére, gyakran kényszerült milliós közpénzeket kifizetni "üzletembereknek", akik Sárközy "szívéhez közel álltak".

Az erősen rövidített, és korántsem teljes összefoglaló, párhuzamokat mutat a korrupció európai tagállamainak politikai szintjei között. A magyarországi helyzet annyiban különbözik a franciától, hogy itt lehetőség sincs sajtó szinten a nagyközönség elé tárni a volt és jelenlegi kormányok tagjainak korrupciós ügyleteit, mert bár az összefonódás ugyanolyan szintű, de az aktuális kormány nem csak a saját, de korábbiak tagjai érdekeit is védi.
Csak felülről vezérelt bíróságok, ügyészségek, hatalmi megtorló eszköznek használt rendőrség, bérgyilkosnak szerződtetett "katonák", és irányított média létezik. Amikor például Gyurcsány lopott pipacstermelő diplomája miatt elítélhető csak, de a 2005-ös 1380 milliárdos költségvetési lopásért nem, pedig minden bizonyíték ott van a kormány kezében, akkor csak a "demokrácia" egyik nép elé szórt morzsáját biztosítják. "Cirkusz" van, de a "kenyér" már elmarad.

"
Ha ismered az ellenséget és ismered magadat, nem kell félned száz csata kimenetelétől sem.
Ha ismered magadat, de az ellenséget nem, akkor minden elnyert győzelemhez egy vereséget is el fogsz szenvedni.
Ha sem magadat, sem az ellenséget nem ismered, minden csatában alulmaradsz.
"Sunzi (Szun-ce)

A béka zabáló csiga evő mégis megölette Kadhafit, talán ö is benne volt a nép pénzének eltüntetésében . Afrika Svájca így lett a rabszolgaság hazája. A rabló gyilkosok tort ültek az olajárakon, mert keveselte az 50 millió dollárt . A zsidó cigány Sárközi ősei még az Egri csillagok idején cigányfúró készítők voltak, és ők még igaz magyarnak számítottak, ez a kikupálódott meg már nyagyon tudta osztani az észt, a disz zsidó a román cigányokat meg kitoloncolta az országból. Nem vállal már sorsközösséget a cigányokkal, mert ő már felvette a zsidó vallást.

"Védőoltásokkal" a túlnépesedés ellen














 "Védőoltásokkal" a túlnépesedés ellen

Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az alábbi kijelentést tette:
A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni."
Bárki bármit is mond, a földi lét legfőbb istene a pénz! Így hát akinek van, az istent játszhat. 
Bill Gates korunk egyik leggazdagabb embere, és szinte bármit megtehet. A fenti kijelentés súlyát növeli, hogy komoly érdekeltséggel bír a gyógyszeriparban. Jogunk van feltételezni, hogy (véletlenül) egy belső információt "kotyogott" ki. Egymilliárd ember egészségügyi beavatkozások által szándékosan előidézett halála vagy meg nem születése a népirtás legújabbkori módszere! Szemléltetésképpen: ha csak 1%-kal csökken a népesség szaporodóképessége, az az össznépesség tekintetében milliókat jelent – Bill Gates azonban nagyobb számokkal dobálózik!Az egymilliárd akkora szám, hogy a fasizmus és a kommunizmus összesen sem termelt ki ennyi halottat (kommunizmus≈70 millió fasizmus≈30 millió)! A fegyvernem és az ellenségkép is megváltozott. Néhány milliárd ember egyszerűen útban van. De kiknek?
A világ erőforrásait az össznépesség nagyjából 5%-a birtokolja. A népesedés problémáira megoldás lenne, ha ezek a források egyenletesen oszlanának el. A helyzetet úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy a szűk kisebbség feléli a többség elől a közös tulajdont. Amikor a természeti javak kiosztásra kerültek, még nem létezett pénz. Éppen ezért az, hogy most mindent pénzben számolunk, egy hibás, torz világkép. Ezekhez a forrásokhoz minden népnek joga van! A jelenlegi állapotot huzamosabb ideig nem lehet fenntartani, mivel igazságtalanságra épül. Az előnyösebb pozícióban lévő erők megpróbálják konzerválni a helyzetet, mely ideig-óráig sikerülhet, de hosszú távon nem. Ezzel a kijelentéssel egy kicsit magunk ellen, magyar emberek ellen is beszélek, hiszen (a látszat ellenére) mi is ehhez a szűk körhöz tartozunk. Senki sem tekintheti magát a másiknál különbnek ezen a bolygón! A természet be is iktatott egy biztonsági korlátot a rendszerbe, belekalkulálva lényünk tökéletlenségét, és hogy ne konzerválódjanak ezek az erők huzamosabb ideig. Ezt az önszabályzó rendszert halálnak hívják. A természet így biztosítja a folyamatos megújulás és fejlődés lehetőségét világunkban. Az, hogy hol van az a határ, amikor már az egész faj fennmaradását veszélyezteti egy-egy szélsőséges, profitéhes csoport terjeszkedése, azt jelenleg nem tudjuk megmondani. Amit viszont már tudunk, hogy a felelőtlen vakcinálás nyomot hagyott az emberi DNS-ben (rengeteg állati RNS-DNS jutott a véráramunkba), melyet a jövő nemzedékei is magukkal fognak cipelni! A fejlődő ország népei nem hiába fogadják kettős érzelmekkel a fejlett világ orvosainak módszereit. Ők azt vallják, hogy az oltásokkal a szaporulatot próbálják csökkenteni! Erre lehet példa a 
polio oltások tömeges visszautasítása az afrikai kontinensen. Érdekes, hogy a természeti népek megérzései mennyire jól működnek!Bill Gates hangneméből kiderül, hogy szavait nem holmi elejtett poénként kell érteni; mondandóját „véresen" komolyan gondolta. Az elhangzott szám felülmúl minden eddigi népirtást vagy katasztrófát, amit az emberiség valaha is elszenvedett!

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a történelmi idők emberei alacsonyabb morális szinten éltek, mint napjainkban. Ha a felszínességen túl egy kicsit mélyebbre ásunk, láthatjuk, hogy ez a megállapítás nem igaz. A régi idők emberei másképp viszonyultak a természet erőihez, egymáshoz és a halálhoz is. Az ellenséggel való leszámolások, (főleg a hétköznapi embereknél) többnyire szemtől szembe zajlottak. Manapság nem ezt látjuk! Az alattomosság, az erkölcstelenség soha nem látott mértékeket öltött. Ritka az az ember, aki bátran a szemünkbe néz! A módszer, ahogy a vakcinákat bevezetik a piacra – politikusokat, orvosokat, híres embereket felhasználva, nem ritkán félrevezetve őket –, hátsó szándékot enged sejtetni. A gyártók a tájékozatlanságra építenek! Könnyű elhitetni bármit is egy olyan termékről, amiről az illető gyakorlatilag semmit sem tud (sajnos az orvosok döntő többsége sem ismeri kellő mélységben az oltóanyagokat). Elég néhány hangzatos, a valóságot elferdítő szlogent elhinteni, és máris meg lehet győzni a többséget az ügy érdekében!
Bill Gates kijelentése, úgy látszik, nem lépte át a média ingerküszöbét – legalábbis a magyar sajtó nem érezte fontosnak, hogy beszámoljon ezekről a súlyos szavakról. Sokan hisznek az emberiség megritkítását célzó összeesküvés-elméletekben. Bill Gates és az őt takargató média most egy újabb csontot hajított őeléjük.

Forrás: Link


Ekkor kellett volna agyonütni "véletlenül"...
És még Hitler volt tömeggyilkos!









  Párhuzamok




Párhuzamokneoliberális uzsorások líbiai inváziójáról, és Kadhafihalálhíréről elterelik a figyelmet, a világszerte "kormányszinteken is támogatott" tüntetések, pedig amíg hiábavaló felvonulásokkal múlatja a nép az idejét,készülnek a tömegsírok az USA-ban, az amerikaiak számára, és Európa sírját is most ássák. A hullajelölt most támolyog bele! Líbiában a NATO-bombázások célja kezdettől fogva az volt, hogy elpusztítsák az ország életszínvonalát, egészségügyi rendszerét, iskoláit kórházait, vízellátó rendszerét. Afrika egyik leggazdagabb nemzetének, Afrika Svájcának kirablása, a bankárkaszt parancsára, jól példázza, hogy pénzért mindenre kapható, katonáknak nevezett gazemberek a nyomor, éhínség vámszedőinek szolgálatába szegődve lerombolják a civilizált világot! Üzenet:
A reklám mintájára: Mind meg fogtok dögleni, "mert megérdemlitek"!

Nincs másként ez Európában sem. A "Népszámlálás" hirtelen sürgős lett mindenütt, mert csak emlékeztetőül, egy átlagos brit család, jövedelmének felét bérleti díjra költi, bár Londonban ez már a háromnegyed része az átlagjövedelemnek. Itthon, a kifosztás újabb fázisa, a bedőlt hitelesek ingatlanjainak bérbeadása a "volt tulajdonosoknak", kiválogatva a "javát", amit eladnak, csak az egyik lépés! A másik, az ingatlanadók bevezetése, és felsrófolása, hogy az is belegebedjen a fizetésébe, akinek nincs adóssága, vagy nem kénytelen ingatlanát "visszabérelni", mivelOrbán vagy Obama biztató támogatása a bankok elleni fellépésre, csak az áldozatát megnyugtató hóhér cinikus kegyetlenségéről árulkodik. Orbán Dabason azt mondta: "Magyarország nem gyarmata senkinek sem! A devizahiteleseknek segíteni kell, mert az nem megy, hogy egy országban egymillió embert becsapjanak - jelentette ki pénteken Dabason, egy városfejlesztési beruházás átadási ünnepségén. A miniszterelnök kifejtette: az nem tartható, hogy az emberek éveken át fizetik törlesztőrészleteiket, majd kiderül, hogy többel tartoznak, mint az indulásnál. "Világossá kell tenni, hogy Magyarország nem gyarmata senkinek sem" - szögezte le. "Amit nem lehet megcsinálni Bécsben, Berlinben, Párizsban, vagy éppen Brüsszelben, az a magyarokkal szemben sem engedhető meg" - hangsúlyozta..."
FIDESZ ellenzékben még követelte az államadósság és az IMF-Világbank hitelek részleteinek nyilvánosságra hozását! Mára "elfelejtették", ahogy a választási ígéreteiket is! Egy totális diktatúrával akarják arra kényszeríteni a lakosságot, hogy kifizesse a fiktív államadósságot (ami soha sem fog elfogyni), miközben átjátszák a bankokkal "karöltve" a lakossági ingatlanokat főbérletként, vagy tulajdonban, a kazár-zsidó "betelepülőknek", és az új elitnek (de milyen elit az, amelyik elnyomásból, lopásból, rablásból, fosztogatásból, gyilkosságokból él?). Aki azt hiszi, elég lesz bére, nyugdíja, hogy kifizesse a többszörösen adózott jövedelméből vásárolt, épített ingatlanának "adóját", vagy bérleti díját, azGONDOLKODJON!


Már nincs "nyugdíjkassza", és biztosítékaként sincs erre állami bevételfedezet sem, mert a munkahelyek is sorra szűnnek meg, amit még tovább súlyosbít a köztisztviselők létszámának drasztikus, tervezett leépítése is! Orbán a bankoknak fizetve fosztja ki az országot, hivatkozva az "államadósság" csökkentésére, de egyszer sem mert kiállni, hogy részletezze, vagy bemutassa, milyen hitelfelvételek miatt lett 160 milliárd, a gengszterváltás előtti 1 milliárd dollárból. Kik lopták el a vissza nem térítendő külföldi segítségnyújtásokat, és kik lopták szét az államvagyont! Ez az Orbán-kormány "igazsága", ahogy egyenértékűként az MSZP-s ütődöttek által támogatott Gyurcsánynak is!

Mi ezeknek jelentős részéről tudunk, de a semmivel sem törődő átlagpolgár nem tudja, hogy minden lakosnak, gyereknek, felnőttnek, 3 milliós forint mondvacsinált, csalással nyakába akasztott adóssága van, ami majd kétszerese a német "kikényszerített kezességvállalás", kb. 5500 eurós mértékének!
Miért hoztam fel párhuzamba Obamát (egy legyantázott majom, akit az anyja kártyán nyert)? Barack Obama elnök a "erőfeszítéseket tett" vagyis lemászott a Wall Street-t elfoglalók közé, és üdvözölte a tüntetőket a Fehér Ház nevében, felhasználva kampányeszközként megválasztásához, mert nem mindegy, hogy ki vezetheti az USA-t a teljes pénzügyi összeomlásba. Ki töltheti meg az 5000 USA gettót, ki túrathatja az előre kiásott tömegsírokba, a "megtöltött univerzális felhasználási lehetőségű" műanyag koporsókat, egyenesen a FEMA táborokból!



Nesze neked hülye amerikai! Obama ki fogja használni a tüntetéseket, mint egy populista trükköt, hogy a politikai ellenzék oldalán hozzájáruljon Amerika gazdasági hanyatlásához. Ott, vagy itt, ugyanaz a "zsidó technológia". Két világháborút, és számtalan kisebbet robbantottak ki!
Hogy azok, akik még nincsenek tisztában vele, tudják: Az USA-ban a bankok már megakadályozzák, hogy az emberek kivegyék a pénzüket. Volt már letartóztatás is aCiti-bank New York-i bankfiókjában, mert nem csak Venezuela USA-ban befektetett aranyát lopták el a bankok!
A Fehér Ház támogatja a tüntetőket, felbátorítva, hogy kezdeményezzenek egy sikeres országos kampányt, a bankok ellen. A későbbi összeomlása a bankrendszernek, olyanná válna mint egy séta a parkban. Obama azután hibáztathatja a tüntetőket az összeomlásért, és így álcázhatják a tényt, hogy bankokra hárítják a korrupt kormányzatok hazaárulását!

Ez "jó trükk" lehet Magyarországon is, mivel nehéz lesz lenyeletni a 2012-es IMF és világbanki következő törlesztés miatti "megszorításokat", különadókat,beszolgáltatásokat, kikényszerített hozzájárulásokat!
Sokan azt mondják, hogy ezt már nem merik megtenni, és ebben bízva továbbra sem tesznek semmit, de ki fogja ezt megakadályozni? Ők?
Az EU Velencei Bizottsága is szóvá tette, az "új magyar alkotmány" nem a magyar nép, hanem egy uralkodó párt alkotmánya. Kifogásolták a "sarkalatos törvényeket", mert a FIDESZ tanult a bankoktól, és olyan kitételeket épített saját alkotmányába, amelyek alkotmánymódosítás nélkül is megváltoztathatók (ÁSZF)! Senkinek nem szúrja a szemét, a FIDESZ-KDNP alkotmányába beépített terror lehetősége? Nem bánja senki, hogy januártól már országos érdekekre hivatkozva követelhetik, hogy nemzeti vagyona, és adókifosztásán kívül, már kötelezhetik anyagi és tevékenységbeli "hozzájárulásra" is, a katonai szolgálaton kívül, amely esetében kétségtelen, hogy kik ellen kell "harcolnia"?

Ahogy az USA-ban, úgy Magyarországon is, az Alkotmány megkerülése (1944-es érvényes), figyelmen kívül hagyása a cél, mert a FIDESZ-KDNP "alkotmánya" kimondja az 1949-es "alkotmány" érvénytelenségét, de a az 1949-es "alkotmány" 24.§ (3) bekezdése alapján akarják hatályba léptetni, pedig a máig érvényben lévő 1920. évi I. törvénycikkígy kezdődik: "A nemzetgyűlés(…) a nemzeti szuverénitás kizárólagos törvényes képviselete…" Ezért "Alkotmányunk alapelveinek megfelelően az 1919. évi augusztus hó 7. napja óta alakult ideiglenes kormányok a nemzethez fordultak, hogy a nőkre is kiterjedő általános, titkos, egyenlő, közvetlen és kötelező választójog alapján válassza meg az akaratának képviseletére hivatott nemzetgyűlést."
Jogaink sárba tiprása, hogy a választásra jogosultak egyharmadának "majdnem" kétharmada, vagyis az ország szavazóinak kettő kilencede (a csalást nem számítva, mert úgy még annyi sem!), terrorizálni akarja a hétkilenced részt, mivel a szavazásra jogosultak ötkilencede nem akart ezekre a zsidó-bérenc pártokra szavazni!

Magyarország egyre jobban hasonlít az egykori Noriega-rezsim Panamájára, egy olyandemokratikusnak csúfolt és megcsúfolt országban bevezetett diktatúrára, amibenmindenféle nemzeti, és nemzetközi jogot felrúgtak, semmibe veszik az állam polgárait, és folyamatban van a rabszolgaság visszaállítása!

/Tulok/










Modern inkvizíció (HAARP-GWEN-Chemtrails)













  Modern inkvizíció (HAARP-GWEN-Chemtrails)

Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak időjárás függetlenülfejfájásra, üresség érzetre, dekoncentráltságra, depresszióra és fáradékonyságra. A látszólag ok nélkül jelentkező, főleg agyi zavarok - a hipochonderek kivételével (azok akkor is betegek, ha nincs rá okuk) - a legtöbb embernél egyre gyakoribbakká válnak, aminek csak részleges okai, a égbolton keresztbe-kasul húzódó USAF vegyi permetezés látványos mintái, és az ezekből alászálló, és kimosódott vegyi anyagok. Az elmúlt héten érte el a Földet egy"M" osztályú napkitöréssugárzási felhője. Sokan érezték a hatását, mert a nagyenergiájú részecskék erőteljes elektromágneses alacsony-frekvenciás sugárzást okoznak. Mivel a Föld gravitációs mezeje, az elmúlt 10.000 évben 2/3-ára csökkent, az ózonpajzs, és ezzel együtt a gyilkos erejű kozmikus sugárzást elnyelő védőréteg hatásossága is csökkent. Az egyre szélesebb körben ismerté váló másik ok, az elektromágneses hullámokkal létrehozott tudatmódosítás.

Teremtő célja, hogy az élőlények harmonikusan rezonáljanak a természetes frekvencia lüktetésére, de fogalmazhatunk úgy is, hogy az élet kialakulásakor, alkalmazkodott az elektromágneses sugárzási viszonyokhoz. Az ionoszféra és a földfelszín közötti üregben az amerikai kormányok, "tudósok segítségével" manipulálják HAARP állomásaikkal (Nagyfrekvenciás Aktív hajnali Research Program) az időjárást és a természetes Schumann-frekvenciát. Ezek az állomások elküldik koncentrált sugárzási teljesítményüket felmelegedést okozva az ionoszféra bizonyos részein, amely visszaverődve ELF hullámokat generál. A célzott területeken, a geomérnökök hangulatváltozásokat hoznak létre emberek millióiban.64 elem hozza létre a föld modulációs (moduláció=a vivőfrekvencia képessé tétele információ hordozására) variációit. A "Föld természetes agyi ritmusa" ezekkel válik kiegyensúlyozottá. Ezek ugyanazok ásványi anyagok, mint a szervezetben a vörös vértestekben. Szoros összefüggés van a vér és a geomágneses hullámok között. A HAARP működése és természetes Schumann- hullámok egyenlőtlensége geomágneses hullámokat kelt, és megzavarja bioritmust. Ezeket a természetes geomágneses hullámokat váltják le, a mesterségesen létrehozott, alacsony frekvenciájú (VLF) földi hullámok, amik a "GWEN tornyoktól", és más mostanában épült hasonló létesítményektől érkeznek (pl. NATO "radarok").
Az agyunk rendkívül érzékenyek minden olyan technológiára, amely 
ELF hullámokat küld ki, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jellel, egyfajta "villa-berezgető" hatást kiváltva.Dr. Andrija Puharich kísérletei közben felfedezte, hogy a 7,83 Hz-et (föld pulzusszám) előállítva, a kísérletben résztvevő személy jól érzi magát. A 10,80 Hz zavart viselkedést, a 6,6 Hz depressziót okoz. Puharich változást idézett elő ELF hullámokkal, törést okozva az RNS-és DNS hidrogénkötésekben, hogy a személy magasabb vibrációs rátát érjen el. Azt akarta, hogy a célszemély lépjen túl a lelki 8 Hz-es agyhullámfrekvencián, és felerősítsék a "psi" jelenségeket. James Hurtak, aki egyszer Puharich mellett dolgozott, könyvében írt a "kulcsokról", amelyek hidrogénkötések törését idézi elő a felvett vibrációval.

Föld be van csomagolva egy fánk alakú mágneses mezőbe. A kör alakú vonalak (fluxusok) folyamatosan érkeznek az Északi-sarkra és jelennek meg a Déli-sarkon. Az ionoszféra, az elektromágneses hullámok karmestere. 100 km-re a föld felett van egy réteg, az elektromosan töltött részecskéket elzáró pajzs, ami megvédi a felszínt a napszéltől. A természetes hullámok kapcsolódnak a légkör elektromos aktivitásához. Összességében, ezek a hullámok "a Schumann Rezonancia" frekvenciájában, legerősebben a 7,83 Hz-en, és felharmonikusaiban érzékelhetők. Ezek az (ELF) hullámok a "föld agyhullámai", spektrumukban megegyeznek a mi agyhullámainkkal. 
GWEN (Ground Wave Emergency Network) adók 320 kilométerenként (200 mérföld) vannak elhelyezve az USA-ban lehetővé téve bizonyos frekvenciákkal igazgatva a geomágneses-térerősséget az egyes területeken. A VLF 150 és 175 kHz tartományban működnek, de kibocsátanak URH hullámokat is, a 225 - 400 MHz tartományban. A VLF jelek körbeutazzák a földet. A GWEN állomás továbbítja körkörösen akár 500 km-re (300 mérföld) is a jelet. A teljes GWEN rendszer részei, (adatforrástól függően), az 58-ról, a tervezett 300 adóval lefedni az Egyesült Államokat. A tornyok mindegyike 30-150 m (300-500 láb) magas. A rádió-hullám energiája nagyon nagy távolságokban is érzékelhető a földön. Az USA fürdik ebben a mágneses mezőben, amely akkor is eléri az elme-vezérelendő célszemélyt, ha 150 m mélyen "lement a pincébe". Az egész mesterséges föld-hullám kiterjed az USA-ra, de kiépítése Európában is folyamatban van. Könnyebb elme-szabályozni és hipnotizálni azokat, akik rendszeresen mesterséges elektromágneses hullám sugárzásának vannak kitéve. A GWEN adók számos más funkciót betöltenek, beleértve az időjárás, az elme, a viselkedés és a hangulat ellenőrzés kontrollálását.

Ezek a 
HAARP rendszerek együtt működnek az orosz "Woodpecker" (harkály) adókkal, melyek hasonlóak a HAARP-hoz. Az oroszok nyíltan kivitték a "piacra" egy kisebb változatát az "időjárás-tervezés" nevű rendszernek ami elvégzi az időjárás finomhangolását több mint 200 mérföldes körben, és ugyanúgy "dolgozik", mint a GWEN egység. Egy működik a moszkvai repülőtéren is. A GWEN tornyok hatalmas energiát lőnek a légkörbe, szinkronizálva a HAARP-al.
Felvetődik a kérdés, hogyan lesz elektromágneses sugárzás segítségével például eső?

Láthatatlan hatalmas vízfolyók hömpölyögnek gőz formájában a sarkok felé az alsó légkörben. Ezek rivális áramlását képezik az 
Amazonas folyónak, és 670-770 km-es (420-480 mérföld) szélességben, 7800 km-es hosszon "csordogálnak". Ezek 3 kilométeres magasságban a föld felett szállítanak kb. 150 kg mennyiségben vizet másodpercenként. Jelenleg 5 légköri folyó található mindkét féltekén. Hatalmas árvíz jöhet létre felduzzasztásukkal. Nehéz megállapítani manapság, hogy hol, mi miért történik az időjárásban! Mindezek ismeretében érdemes elgondolkodni, hogy egyes helyeken miért pusztít az aszály, vagy miért önti el a víz a vetéseket?
Mivel kapcsolódik a témához, a vegyi-permetezések nyomán keletkező ökölnyi jegekkel pusztító jégverések sem olyan érthetetlenek, mert a cseppképző mikroszkopikus méretű porszemcsék felületén nem csak vízcsepp alakítható ki, de kicsit feljebb permetezve jégkristály is!

Csak érdekességként, a GWEN tornyok, a 
Missouri és a Mississippi folyók mentén, az északra eső területeken voltak bekapcsolva, talán gúnyból, 40 napra és 40 éjszakára kifigurázva az özönvizet. Ezek együtt, létrehoznak egy több ezer kilométer hosszon áramló "folyót" az égen, ami a sarki jég-sapkánál bukik alá, manipulálva az ún. "jet-stream" (sugáráram) áramlást. Ezekkel a "folyókkal", manipulálásukkal okoznak 120-150 milliárd dolláros mezőgazdasági károkat, veszteségeket, és kombinálva a HAARP rendszerekkel, összpontosítva a törésvonalakra, földrengéseket, mint a legutóbbi igen nagy, 8,9-9-es erősségű Japán-földrengést is!
E "rendszerek" szorosan kapcsolódnak a biológiai hadviseléshez is, mert, a bizonyos vegyületek is átalakíthatók, "aktválhatók" velük, szoros összefüggést mutatva védőoltásokkal, gyógyszerekkel, és élelmiszerekbe kevert "adalékanyagokkal"!
Nagyobb árvizek az USA-ban: Link

/
Tulok/



A cionista terror és az arrogancia















  A cionista terror és az arrogancia



A cionista terroristák nyíltan hirdetik az arrogáns zsidó felsőbbrendűség ideológiáját, és elismerik, hogy készek az erőszakra azok ellen, akik nem értenek egyet velük. Nagy pofon lehetett Hitler és Goebbels "adaptációja", a német felsőbbrendűség kihirdetése, talmudi módszerekkel történő "bevezetése", és a zsidóság "visszaminősítése" a legmegvetettebb "gójok" utáni kasztba, utólsóként a sorba. Tulajdonképp, ez volt a főbűne Németországnak. A nácik saját magukra adaptálták a Talmud fagyűlölettől flusztrált ideológiáját, ezzel veszélybe sodorva a zsidók 1300 évnyi kínkeservesen összehazudott, meghamisított, másoktól lopott, meggyalázott és kisajátított "felsőbbségi történelmét".Egy időre megingott a jól dokumentált bigottság és bűnözés fellegvára. Pedig a korábban bűnös, majd maguk által kiválasztottnak nevezett "nép", ami mára már nem is nép, nem vallás és nem faj, hanem egy bűnöző, társadalmi életforma megtestesülése, komoly veszélyt jelent minden társadalomra, ahova sikerült beszivárogniuk, és megmérgezniük.

Az összes, cionisták által irányított ország legfőbb törekvései között szerepel a "terrorizmus elleni harc" álcája, még ha a terrorizmus legelvetemült jelképének pont a cionista terroristák tekinthetők! Egy rövid emlékeztető:

Megemlíthetjük Meir Kahane rabbi, és a Zsidó Védelmi Liga bűnözőit, akik nem kevés gondot okoztak az FBI-nak. 1968-ban alakult meg a zsidó Defense League. Kahane (született Martin David Kahane, 1932-ben Brooklynban, New York, az elsőszülött fia egy ortodox rabbinak, aki egyike volt a "revizionista" mozgalom cionista keményvonalas Ze'ev Jabotinsky követőinek), a "zsidó felsőbbrendűség" tagja lett. Vezetői a cionista terror csoportok, és későbbi miniszterelnök Izraelben: Menachem Begin, aki az Irgun csoportot vezette, ésJichak Samir, aki a Lehi csoportot (Stern gang). Shamir például, kulcsfontosságú szerepet játszott a Lehi gyilkosságban, 1944 novemberében, a brit közel-keleti megbízott Lord Moyne, és szeptember 1948. szeptemberében a svéd ENSZ béke közvetítője gróf Folke-Bernadotte meggyilkolásában. Kahane új szervezete, a JDL, két erős szövetségesre tett szert, az izraeli jobboldali Herut politikai pártban és a New York-i maffiában. Az 1970-es években Kahane Izraelbe költözése után a JDL szakadár csoportokra bomlott, mint a "zsidó Direct Action", a "United Jewish Underground", "Mentsd meg Izrael Szigetét" és a "zsidó védők". Kahane a Izraelben megalakította Kach pártot, és meggyilkolták 1990. november 5-én, egy szállodában Manhattanben, New York City-ben.
Hogy miért kell Kahanet megemlíteni? Rabbi Kahane-nak sok lelkes (vagy lelketlen) követője akadt, akik támogattak minden olyan intézkedést, amely a zsidó túlélés módszereit népszerűsítette, úgymint a jólétet, és beleértve a terrort, fosztogatást és gyilkosságokat is. Kahane kihangsúlyozta a zsidó legyőzhetetlenségét, és ha az összes nép elismeri a kiválasztott nép fölényét, ez lesz jutalom, de könyörtelen harc vezet majd odáig. Szerinte minden nem-zsidó, potenciális náci gyilkos. Az arabokat nyilvánosan kutyáknak és csótányoknak nevezte. Az évek során a cionista fegyveresek végrehajtottak több száz jogellenes cselekményt, vélt vagy valós "ellenségeik" ellen, köztük sok vandalizmust és a zaklatást, és számtalan fenyegető telefonhívást. 1972. Január 26-án egy JDL csapat bombát robbantott az Amerikai-Szovjet kulturális Csereügynökség New York-i irodájában. Megölték a 27 éves titkárt (aki történetesen zsidó volt) és tizenhárom másik ember megsérült. Az egyik résztvevő, Sheldon Siegel, bevallotta a rendőrségen, hogy ő tette oda a bombát. Néhány évvel később Kahane elismerta a JDL felelősségét a bűnözésben.
1972. május, tíz JDL gengszter betört a washingtoni osztrák konzulátusra, és megvertékAusztria USA nagykövetét, Karl Grubert, valamint az épület házmesterét. 1974. Majusában a JDL tagjai megtámadták az arab-amerikai közösségi aktivistát, Dr. Mohammed Mehdi-t. Beletelt majdnem egy évébe a rendőrségnek, hogy letartóztaták az elkövetőt, és az a televízióban büszkélkedhetett a tettel. Nem sokkal később, Mehdi irodája, Manhattan-ben, szinte teljesen elpusztult a szándékos gyújtogatásban.Talán a legszélesebb körben kapott publicitást a bűcselekmény, amelyben a JDL volt érintett az 1985. október 11-én elkövetett gyilkosság Alex Odeh, West Coast regionális, az amerikai-arab Antidiszkriminációs bizottság igazgatója ellen. Odeh egy bomba robbanása következtében halt meg , amikor belépett a csoport Santa Ana-i, dél-kaliforniai irodájába. 1986-ban megjelent FBI-jelentésből idézve "a zsidó Defense League felelős"! Három JDL tagot azonosítottak az amerikai szövetségi nyomozók 1988-ban. Az elkövetők a bombával oltották ki Odeh életét. A vádlott gyilkosok, Keith Fuchs, Andy Green és Robert Manning, akik az USA-ban születtek, elmenekültek Izraelbe, hogy elkerüljék a büntetést. Robert Manning a "fontos zsidó Defense Liga aktivista", mint gyanúsított, legalább négy politikai merényletben vétkes. Az izraeli kormány arra törekedett, hogy akadályozza az FBI vizsgálatát. A JDL legalább 37 terrortámadást hajtott végre 1977-1984 között.

A kis "elkalandozás" azért "kicsi", mert ha mindenkit felsorolnánk, tárhelyet kellene bővíteni, ezért Mordechai Levy-t, Irv Rubin-t, és további legalább 3000 zsidó, New York-ban tevékenykedő terroristát már nem szükséges felsorolni (és ez csak New York), de mindenki veszélyben van, ahogy az Institute for Historical Review vezető amerikai kiadó is, könyvi és egyéb anyagai miatt, amelyek megkérdőjelezik a holokauszt "megsemmisítő" történetét. A magyar, de más népek népmeséiben sem fordul elő, hogy terrorcsoportok rablóvezéreiből "elnök is lehet", ha szorgalmasan robbantgat, tömeggyilkol, kínoz és ármánykodik, közben lop, csal és elnyom, de kíváncsi lennék, hogy milyen esti mesét mond egy Izraelben palesztinokat gyilkoló zsidó, a gyerekeinek.

Persze, zsidó terroristáink nekünk is vannak! 1945. óta nyomják el népünket, nemzetközileg is magyarellenes hangulatot keltve, miközben a környékező trianoni "utódországokban" is uszítanak.
Visszakanyarodva Németországhoz, ami hivatalosan csak BRD néven szerepel, inog Merkel "ügyvezető igazgatói" trónja. Az EU, szokása szerint, a németektől várja a legnagyobb áldozatot, "megmentése" érdekében, de gyakorlatilag a német gazdaság megfojtása a cél! Mi sem panaszkodhatunk a "figyelem hiányára", mivel egyértelművé vált, hogy a FIDESZ-KDNP diktatúra feladata, hogy egyenlőre, de elsőként, csak Magyarországot kell kivégezni a térségben izraeli megrendelésre. "Orbán-vezér", és Matolcsy még hiánycélokról és teljesítésekről, teljesíthetőségekről beszél, de igazából a lakosság teljes kifosztása, és provokálása a cél, ahogy az OTP is mentőkötelet dobott a velünk együtt deviza-hitel csalás áldozatának kijelölt Románia számára (fele THM-mel, Ro. 14,85 - Mo. 32,29%). Ettől időlegesen, a románok kimászhatnak a latrinából, a mi hátunkon, Csányi újabb hazaárulása árán, de az OTP "megsegítésére" adott 400 milliárd sem akar visszakerülni a "kasszába"!

Egyedül maradtunk, mint potenciális áldozat a térségben, és Orbántól eltérően, amerikai elemzők, Görögország, Olaszország, Spanyolország, Portugália mellett, Magyarországotis bedőlő államok közé sorolják! Van egy olyan, nem is paranoiára utaló érzésem, hogy Obamatérvesztése, és Ron Paul előretörése még mézesmadzagot nyújthat az amerikaiaknak 2012 novemberéig, de Európában Magyarország lesz az első teljesen legázolt ország, és Németország lehet a második! Az ellentét csak látszólagos a két ország között, mert precizitás és a tudás szorgalommal és túlélési képességgel vegyítve, ellensége az élősködőknek! A többi "EU tag", csak bedől, kidől, feldől, megdől, és hajladozik a szélben, reszketnek, mint a kocsonya, de mire észbe kapnak, a mi sírunkon tehén legelhet, és hamarosan az övékén is, mert nem csak a líbiai (USA-brit-francia) NATO-al Kaida szövetség zsidó terrorja fogja elérni mindet, hanem a terrorista, rabló zsidó hordák is megmutatják számukra, hogy mi történt, történik Magyarországon, és miért Németország Európa csontig leszívandó fejőstehene, amit újra a vágóhídra szánnak, ám nekünk sem terveztek be jobbat.

Annak idején, gyerekkorunkba, ha "véletlenül" hasba rúgtuk pajtásunknak, a csúzligumiként nyúló fülünkbe kiabálták, "neked hogyan esne, ha veled is ezt csinálnák"? Azt már tudjuk, hogy a fajelméletet kitalálók, és önön hasznukra kisajátítók nem tudják elviselni, "ha visszanyal a fagyi", és azt sem, ha meg kellene hajolni az észérvek súlya alatt, de a társadalomfejlődés iskolakezdői még azt gondolják, hogy van esélyük a "felsősökkel" szemben, pusztán csak azért, mert egy 300-400 évvel korábbi világból, jóindulattal, beengedték őket a kulturált világba. Nincs attól rosszabb, ha a buta ember ravaszkodik, és magát zseniálisnak képzelve úgy okoz kárt, hogy nem tudja felfogni, milyen nehéz lesz helyrehozni azt, amit elrontott.

 A pofon nem sokáig várat magára!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése