2019. december 3., kedd

Monarch programozás 3. rész

























Monarch programozás 3. rész




6. fejezet

Tudomány No. 6

A használata elektronika és a villamos energia

Ezek a fotók a nyomtatott magazin a 1981 őszén mutatják elektromos prod jelek a nyakán ez a rabszolga, aki használtak pornó.
  
Egy másik alapvető eleme a Monarch program rengeteg elektro sokk. Kábító fegyverek, botok rejtett elektromos ösztöke, és ösztöke gyakran használják fel a rabszolgákat. Elektrosokk létrehozásához használt disszociációs trauma a programozás, és később használják eltávolítására emlékek után a szolga elvégezte a küldetést, vagy félelmet csepegtetni engedelmesség és a vonakodó rabszolga. A rabszolgák általában hordoznak szörnyű test emlékek gyötrő kínzások elektrosokk saját teste. Mivel a rabszolgák kezdődik a terápiás folyamat deprogramozási fogják vissza ezek a borzalmas emlékek, nem is beszélve sok más fájdalmas emlékeket.A rabszolga gyakran mutat elektrosokk jelek a lábukat, vagy hát, vagy a fenék és a lábak után használták. A tulajdonos egy rabszolga lesz általában hordoz kábító fegyvert. Ez talán a 120.000 voltos egyenáramú kábító fegyvert, hogy törölje és felosztják emlékek, de néhány, a kábító fegyverek felmegy 200.000 V DC, hogy törölje a memóriát a rabszolgája. Ők alkalmazzák a kábító fegyverek az alapja a koponya.
Azt követően, hogy a programozási utasításokat akkor általában ad egy magas feszültségű sokk az alapja a koponya ágyazza utasítások mélyen a tudatalatti. Gyakran használják hipnotikus jegyek mellett a sokk. Például, azt fogja mondani a rabszolga ők "most megy át a szivárvány", és amikor a nap lemegy fognak elfelejteni mindent, mielőtt sokk a test.
A sokk elpusztítja és összekuszálja a memória, amely továbbra is tárolja a rövid távú memória szakasza az agyban. Meg kell sokk a személy 24 órán belül, annak biztosítására, hogy a rövid távú memória nem jut be a hosszú távú memória egy koherens memóriát.Ez azt jelenti, hogy ha egy rabszolga használ naponta, kapnak-elektro sokkolta naponta.
Típusai által használt gépek: A hengeres típusú szarvasmarha prod 3/4 "között a kapcsolattartó pontok használják külsőleg és belsőleg. Ez által gyártott Hot Shot Products, Inc., Savage, MN 55378. Model B-12. Ezek piros vagy fekete gumi fogantyú teljes hossza 12 ". Az alacsony feszültség között 10,000-15,000 voltot. A középfeszültségű 12.000 20.000 volt.
A zúzódás a fenék lesz fekete és kék foltok körülbelül 1 1/2 "átmérőjű minden. A kézi pálca típusú sokk ter, amely 2/4" közötti kapcsolattartó pontok. Az újratölthető akkumulátor. A ter (pálca) 2 ½ "hosszú, és nehézkes kezelni. Különböző farm ellátó vállalatok (állatállomány felszerelés) eladó ez. A középfeszültségű 12.000 20.000.
A kábító fegyvert, amely pontosan 2 "között a kapcsolat egy 9 voltos elem. Ezt a kábító fegyvert jött létre, a bűnüldözés, és az általános vélekedés szerint a legjobb eszköz, hogy esett a sértett vagy előidézésére hipnózis, vagy amelyben a hipnotikus programban. A nagy feszültség 35.000 120.000 volt. Ez egy könnyű (12 oz.), kompakt eszköz, 7 "x 2" x 1 ".
Ez a készülék hagy mély red dot ("lyuk"), hegek és rákos mol. Az áldozat kialakítja mol az ismételt használata a készülék. Az izmos területeken a sértett előnyösek. Például, az izmos terület alatt a lapocka. Farrall Instrument Co., Grand Island, NE teszi a szarvasmarha prod állítható feszültségű vezérlő. A távolsági vezeték nélküli sokkoló úgynevezett Personal Shocker lő egy sokk körülbelül 75 beltéri és 300 méter a szabadban. A vezérlő doboz kézi, és a vevő egy bőrtok. A sokk állítható 9-800 V, áram 5 Mili-erősítők, és tart 1-2 milliszekundum. E személyi Shocker gyártotta használni az emberek.
Az elektronikus cég Tujunga, CA tesz sokk doboz használhatja. Az elektronikus kéreg gallér használják, hogy a vonat Illuminati és egyéb Monarch rabszolgák csendben és engedelmesség. Más esetekben, díszes gem kivert nyakörvek és bőr nyakörvek vannak szerelve körül a nyakát a női rabszolgák a szex és vad farkasok kutya, aki harap ezek nyakörvek, amikor szerelhető. Sok a rabszolgák tapasztaltam ilyen különféle gyűrűk engedelmesség, a csend, és állatokkal.
Az próbál nyomára, aki a nagyobb elektrosokk gépek, különösen a számítógép vezérelt is, csak elindult a nyomozás. Conmed (315-797-8375) teszi orvosi elektródák hordozható ellenőrző egységeket. Sentry Medical Products, a 17171 Murphy, Irvine, CA 92714 (714-250-0233) teszi Skin szerelt vezetőképes orvosi Elektródák Feszült Unit gépek. In vivo Metric, Healdsburg, CA teszi ezüst-klorid elektródok elhelyezését az emberi bőrt. Electro-Cap Inter, gyárt BEG elhelyezés rendszereket. Uni-Patch Medical Products, 13 13-T Grant Blvd. W, Wabasha, MN teszi minden típusú elektródák és néhány övék megy rá gép sokkoló emberek. Classic Medical Products, 582-TW 19246 Apollo Dr., Muskego, WI hogy elektródák diagnosztikai és sokk célra. Arndt Automation & Assoc., Inc., 17770 Liberty Lane, New Berlin, WI, hogy elektródákat az EKG és EKG gép. És egy Colorado nevű cég Biomedical Evergreen, CO teszi orvosi elektródákat.
Ha egy rabszolga születik egy rögtönzött programozás site - a hipnotikus injekciót beléjük gyors indukciós miközben a metal banda kerül köré a fej és a jelenlegi 100.000 V lesz végigmenni mondjuk 5 másodpercig a fejüket. Ennek hatására a test rázza, a szemét, hogy lezárja, verejték kiönteni a szervezet stb keze meg van kötve le korlátozások. Előfordul, hogy a száj öklendezett, hogy a nyelv nem nyúlik. Miután besüllyesztéskor hipnotikus parancsokat mélyen az elme, a programozók is állítsa be az automatikus időzítő a berendezés, és hogy az áldozat egy robbanás a feszültség 10 másodpercig. Az ember teste rázza és remegni után egy ideig ezt.Lehet, csöpög köpni. Végül a személy elé kerül ki a hipnotikus transzban, utasította, hogy nem emlékszik semmire, hogy jól érezzük magunkat, és elküldte az úton.
Ez a program teljes ülés tarthat 15 percig. Programozás oldalak, mint ez lehet a hátán egy van, a hátsó szobában egy étteremben, vagy bármely más helyen, hogy a berendezés lehet létrehozni. Ez az, amiért egy rabszolga, aki már használt az utóbbi időben, akkor biceg egy kicsit, vagy ha úgy érzi, hogy kap emlékek feszes fejpánt körül fej mellett rettenetes fejfájás és villog a fény. A memória fogja érezni, mint egy robot állam a rabszolga.
Itt van egy rajz, amely egy rabszolga készült elektromos fejpánt programozni egy alter.
A rabszolga felvezető is folytatják a fekete vagy szürke spirál könyv minden saját rabszolga hozzáférési kódokat, kiváltó, rejtélyes gombok és programok. Mindez illeszkedik a rövid eset.
A szakmai ismeretek hipnózis segíthet megérteni, hogyan kell kezelni a rabszolga bizonyos esetekben. Mivel a rabszolga alatt a legerősebb kombináció agykontroll és így meghasonlik saját magától, szinte lehetetlen, hogy a sok probléma a rabszolga, ha a felvezető csinál, amit kéne csinálni. Azonban néhány rakodók kap részeg, vagy kölcsönadja a rabszolga a tapasztalatlan emberek, stb, és problémák nem alakul ki.
Persze a rabszolgák mindig a végén figyelembe a hibás mindenért, ami elromlik. Ha a slave kap ki a kezét, mert a felvezető nem tudja, mit csinál, egy kábító fegyvert jól jön, hogy ellenőrizzék a rosszul kezelt rabszolga. Más szóval, a rövid esetében a programozási könyvet, és kábító fegyvert alapvetően minden, ami szükséges, hogy ellenőrizzék a Monarch rabszolga az egész életét. Néhány ilyen kábító fegyverek csak pár centi hosszú, és néz, mint a dobozok. Más kábító fegyverek vannak beágyazódva botok. A bot és a vezérkar, hogy a sátánisták cipelni, mint Michael Aquino (nyilvános valójában) valóban bénító fegyvereket, hogy ellenőrizzék a rabszolgák. Az anyakirálynő munkatársai az Illuminátusok egy elektromos kábító fegyvert rejtve benne.
Gyermekek óvodákban jelentette kis doboz a vezetékek, hogy elektrosokk őket a programozás során. Egy példa látható az Vol. 1., arról, hogy az Illuminati vérvonal csatlakozni, találjon körülbelül áramütések irányítani az embereket. Például David V. Reynold kutatási, aki azt írta: "Neuroelectric Kutatás: Electroneuroprosthesis, Electroanesthesia, és Nonconvulsive Elektroterápia."
Egy másik módja a villamosenergia kínzás használata irányított energia (új technológia) a férfiak nemi szervét. Az ügyes használatával irányított energiát tudnak szimulálni a nemi erőszak egy férfi vagy nő. Mesterséges szodómia keresztül irányított energiát először tesztelt a férfi börtönökben. ELF hullámok helyezi gondolatait a férfi agyában, az irányított energia, hogy úgy érzi megerőszakolt.

Mikrohullámú sütő Programozás

A röntgen alatt használtak az áldozatok engedély.
Mind Control implantátum az orrüregben.
²
Elektródák beültethető ember koponyáját, ha a gyermek az 1940-es években.
²
Továbbítására implantátum a kéregben.
²
Az implantátumok kibővített 7mm és 11 mm.
Rajzok Fritz Springmeier
Az augusztus 22, 1989, Phillip L. Stoklin, PO Box 2111, Satellite Beach, FL elővett egy szabadalom --which a szabadalmi szám 4858612, amely egy olyan eszköz, amely lehet helyezni a hallókéregben az agy. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy a következő folyamat: valaki beszél egy mikrofonba, a mikrofon akkor is a hangok kódolva mikrohullámú, és azt elküldik a vevő az agyban és a vevő készülék átalakítja a mikrohullámok vissza úgy, hogy az ember elméje hallja az eredeti hangokat . Más szóval, a személy az eszközt a fejüket fogják hallani, amit a programozók küld át mikrohullámú jeleket.
Különböző típusú "nem-halálos" fegyverek hozták létre, és ma már használják. Irányított energiát használható farag felhők. ELF hullámok is használnak a gondolatok az emberek fejében nélkül implantátumokat. 1991-ben, a papíralapú kezdtek megjelenni, amikor a CIA csatlakozik amerikai kormány globális stratégiát Tanács kijött egy papír című, "nem letális: fejlesztése a nemzeti politika és foglalkoztat nem halálos eszközök egy új stratégiai korszak." A papír elő, Janet Morris. Az USAF School of Aerospace Medicine, Brooks Air Force Base, TX tesz ki egy jelentést USAFAM-TR-87-30 "című Behavioral válasz patkányok kitett nagy teljesítményű mikrohullámú sugárzás." Nagy teljesítményű, ultra-rövid impulzus-szélesség-kibocsátók mikrohullámok használtak megváltoztatni a gondolkodást patkányokban. A jelentés utal a két másik jelentés: egy T. Wheeler et. al. "Retrográd amnézia patkányok által Electron Beam expozíció" című USAFAM-TR-83-3, február D83. A másik jelentés szerint R. Bermant "klasszikus kondicionálás Mikrohullámú kiváltott hipotermiájára Rats." Radio Sci. 14 (6S): 201-207, 1979.
Ez egyértelmű papíralapú, hogy a katonai kutatás ment, hogy ellenőrizzék az agy segítségével mikrohullámok.
Egy másik intézmény Texasban, a Texas Tanszék büntető igazságszolgáltatás TDCJ-ID, már üzembe high-tech hallgatta implantátumok a hallójáratba mögött a dobhártya, amely lehetővé teszi számukra, figyelemmel kíséri, amit a fül hallja - egy nagyszerű módja annak, hogy kém. Ez szerint egy implantátum áldozat, aki orvosi segítséget felfedezte implantátum. A Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR) felfedezte, hogy a pulzáló mikrohullámú audiogramok is nevezett analógjai a hangok a kimondott szó, lehet továbbítani a cél, és a hatás áldozat lenne, hangokat hall a fejében. A következő 11 oldalak szabadalom nem. 4.858.612.Ezt követően, akkor mutatják a számos agykontroll képességeit ELF mikrohullámú tech).
A következő oldal, a lap 169-174 nyújthat be az olvasót a kisebb nehézségek olvasás, mert néhány szót nem lehetett feldolgozni őket, mert rossz a nyomtatás. Szóval néhány szót elvész, és ez lehet, hogy bizonyos mondatok jelennek meg furcsa ...


7. fejezet



A tudomány a strukturálása

A. strukturálása MPD Világok

A cél az elme-kontroll, hogy létrejöjjön egy rendszer a szem előtt, hogy egy ember robot. Ez nem tenne jót a kínzás és a rabszolga kap több ezer darab (töredékei az elme, megváltoztathatja személyiségek), ha ezek nem strukturált.
Nagyon kevés üzletláncok valaha is ütött, hogy a mélyebb részeken a Systems. Sok korai sikereit terapeuta valójában csak az integráció a fronton Systems, míg a mélyebb részeket kultusz maradt teljesen működő.
Az integráció az első megváltozik csak egy csel, hogy a terapeuta, hogy gondolom, hogy a beteg meggyógyult. Az Illuminátusok szervezete, akinek a személyazonosságát még mindig titok, hogy a terapeuta, továbbra is használhatja a gyógyult "beteg. Mindenki boldog volt, terapeuta, az ügyfél és a bántalmazók.
Én is hozzátenném a könyvkiadók, mint azok, akik közzétett Sybil is boldog. Sybil egy okkult keresztnevét, de a könyv, film és a terapeuta nem ad támpontot arról, hogy a rituális visszaélés érintett lehet az ő rendszer MPD (DID). Az áldozata Mikor Rabbit üvölt (a könyv és a film) egyértelmű jeleit mutatja, amelyek a teljes értékű rendkívül strukturált és programozott MPD (DID) rendszer, de a film nem is csipetnyi programozás, vagy sátáni részvétel. Az egész film egy nagy csúszda.
Az illuminátusok tudni a részleteket és aprólékos minden új irány a terápiás közösség úgy dönt, hogy. Valójában számos népük vezető a csomagolás, amely vezet, és félrevezet. Az első cél az, hogy terapeuta oldalán utak, távol a valódi kérdések. A második cél, ha nem kap rá valamit, hogy a rabszolgák és a szerkezet védelmet úgy, hogy a terapeuta nem megy sehova. Aztán ha az ember a siker, mint láttuk, megszüntetik első struktúrák és az első megváltoztatja, és kapcsolja be a masszív átprogramozás, és ügyesen össze ősi traumákat az új programok.
Ne feledje, a belső programozás módosítja is mindig éber, és átalakítása a rendszer folyamatosan, ha megváltoztatja a munka ellen programozás. A szerkezetátalakítás olyan folyamat, amely folyamatosan megy tovább, nem valami fejeződik be, amikor az áldozat volt a gyerek. Például új szintjét megváltoztatja lehet, és akkor keletkeznek, amikor az áldozat a 30-as, vagy a belső vagy a külső programozók. Megfigyelésekből, egyértelmű, hogy a legtöbb drasztikus változások a külső programozók, akik a munka sokkal gyorsabb, mint a belső programozók.
Kezdetben, a programozó kell, hogy rendet a káosz ő hozta létre. Úgy kell használni valamilyen struktúra helyre világok. Az elmúlt években ezek voltak naprendszerek, galaxisok és bolygók, mert mentek a Star Trek, Star Wars, Alien típusú programozás. Minden bolygó lehet egyfajta alter, a család, ha úgy tetszik, az megváltoztatja akik hasonlóak. Ők nem utazhatnak más naprendszerek, vagy a csillagok, vagy galaxisok nélkül szállítás. Űrhajók, és tele-hordárok most felváltotta a lift, hogy a régebbi rendszereket használják, hogy menjen fel és le a világot.
A programozás kezdődik, meg kell elég egyszerű, hogy egy gyermek is megértse. Egy játék, ami kitűnő volt, hogy megtanítsa a belső struktúrák a kiskorú sértettek volt kínai dáma. Egy ártatlan játék, hanem egy nagy jármű kommunikálni elhelyezését megváltoztatja és struktúrák. Alter mintákat is lehet helyezni a hatszög fórumon golyók. A márvány jelentene egy alter. Figyeljük meg, hogy megváltoztatják a színek (és / vagy munkahely) lehet kódolni, amit márvány választjuk. A rubin alter lehet vörös márvány. A kék kódolt alter egy kék márvány. Struktúrákat kell egymásra egymásra a gyermek agyában, könnyen egymásra. Vegyünk egy minta - a golyók ki, és helyezze a minta egymásra a golyók át ugyanazon a helyen. Így különböző szerkezetek kötve együtt egy helységben az elmében. Ez az egyik módja struktúrák rakott. A Hexagram tábla volt, az úgynevezett "The House of David" az egyik áldozat.
B. teremtése szerepek belső, külső, függőség, stb
Sok osztja az elme nem alakult át teljesen kifulladt személyiségek. Egyesek csak töredékek, melyeket egy feladat feladat. Általában a rendszer lesz a mintegy fél tucat módosítja, amely gyakran a testet és több száz megváltoztatja, amelyek csak esetenként a testet. Belülről, a rendszer elvégzi a következő feladatokat látja el: Védje minden információt, és a történelem, amely annak létrehozását és használatát a rabszolga. Minden strukturálása és kódok a rendszer is titok, és meg kell őrizni. A programozás és a nagyon dolog, hogy a rabszolga is gondolni kell őrizni. A szolga azt jelentette, hogy teljesen önkormányzattal.
A legjobb főnök a főnök, aki ad egy irányelvet, és megy valami mást, miközben a részesülő személy a megbízás az azt végrehajtó nélkül be- és felügyelet. A Monarch rabszolga a legjobb példa arra, hogyan kell felhatalmazást. A felhatalmazás lehetővé teszi mind a mester és az áldozat magát hibáztatni az áldozatot a megrendelések az általuk végzett.
A sátáni szekták elrejti a pénzt, amely megváltoztatja a kultusz mögött a vér és gore megváltoztatja. Ez védi illegális pénzt műveleteket. Megváltoztatja kell tanulnunk funkciója tervezte a programozó. Ha nem működik együtt, az Illuminátusok akkor meg kell kérni őket, hogy működjenek együtt némileg hasonlít a szerelő rögzítési autó. Ha az megváltoztatja nem lehet rögzíteni, ők és rendszer kell majd dobni. A drámai különbségek minden megváltozik jár azzal, amit első látásra nyilvánvaló, akkor nem következik, aztán megint kiderül, van egy egység alatt a sokfélesége. Alter funkciók és képességek átfedést más megváltozik. Nem alter teljesen külön több közös medencék értelem és diszpozíciók betudható az egész alter rendszer.
Megváltoztatja a valós és önálló személyek. De a közös vonások végigmenni egy alter rendszer is valóságos. Egy alter rendszer egy csík a jóság és szelídség, amely végigfut az egész rendszer. Lehet, hogy néhány megváltoztatja amelyek kopott ahhoz, hogy ne jelenítse meg a tulajdonság, de a vonás annyira átható, hogy ez jellemzi a rendszert. A programozók is képzett épület megváltoztatja aki szolgálhatnak kiegyensúlyozó pontokat. Kivéve, ha a rendszer megváltozik kiegyensúlyozási pont megváltoztatja, akik nyugodt, vidám, és érzelmileg stabil, a rendszer könnyen önmegsemmisítő minden shatteredness, fájdalom és őrület, amelyet szándékosan építették be a rendszerbe.
Minden szinten vagy világ egy kiegyensúlyozó pontot. Ha a rendszer kerül feltérképezte a korai programozási folyamat, Anya a sötétség és a programozó és a Grande Dame fog dönteni arról, hogyan a címkén a chart. Mire a gyermek négy, a gyengeségek és erősségek jellemző az alter-rendszerben rögzített diagramok és a gyermek sorsát az életben meghatározva. A diagram olvasd el, amit a gyerek foglalkozás lesz a, és mi a funkciója az átfogó Illuminátusok terv lesz. Ez határozza meg, hogy milyen típusú programok és megváltoztatja létre kell hozni.
A legtöbb ember még mindig nem ismerik a sokféleség és a merev gondolkodás vitatja a koncepció, hogy egy lélek is több személyiség. Másrészt, akkor tökéletesen megértem, hogy a számítógép ki fal szakaszok memória, és ők is tökéletesen megértem, hogy egyetlen emberi elme felülmúlja az összes számítógép a világon összegyűlt, és mégis nem tudják elengedni az alapvető leegyszerűsített alapvető megértése az élet, hogy egy lélek csak egy személyiség. Ezek lehetővé teszik a számítógép ez a képesség, de nem az emberi elme.
Létrehozása több személyisége is osztja felelősség belül egy személy. Az a személy, aki él a többszörös, mondjuk például a felvezető képezi majd a jelentősen eltérő kapcsolatokat a különböző változik. Ami a programozás, minden disszociált töredéke a lélek lehet önteni valamit. Egyes töredékek adnak arra, hogy a teljes személyiség önteni, és néhány tudták be, hogy kiöntik egy célra töredékek, és néhány meg kell semmisíteni. Egy része az elme lehet fejleszteni egy teljes, független személyiség minden sajátosságok, ha bármely más személy.
Ne feledje, hogy általában a programozók úgy szín azonosítására és a kódolt számok, hogy több kritikus azonosítására alter, mint a neve. A neve a humanizes alter. A nevek néha csatolt később, ha szükséges a kezelő. Egyes gépek csak utal a szexuális megváltoztatja által generikus név "cica".
Mások egy különleges macska neve, mint a "cirmos", "Bast", "Hecat", "Adandara", vagy "az oroszlán Júda" egy alter. Ne feledje, ha teljes értékű személyiségek jönnek létre, ez történik mind a javára az áldozat és a programozók.
A Monarch programozás egy átlagos Rendszer legalább 1000 megváltoztatja, de nem az összes ilyen lesz személyiségek tervezték, hogy tartsa a testet. Azok számára, akiknek szükségük van, hogy egy fogantyú teológiailag hogyan kell megközelíteni ezt, azt javasoljuk, hogy elérik azt a város fő. A város mind az egység és a sokféleség róla. Azt is el kell végeznie bizonyos alapvető funkciókat, ha fenn akar maradni. Minden városok közigazgatási és várostervezők, és az igazságosság, valamint a rendőrség és a szemetesek, és szórakozás, stb korai illuminátusok kutatók hamar elfogadta, hogy az áldozat több személyiség lényegében a város az emberek, és ezért használják, hogy a megértés a konstrukció az áldozat fejét, a kreativitás áldozat kínzás és a kábítószer, hogy hozzon létre a struktúrákat és funkciókat, hogy a kísérő a geológiai földet. A térkép a Land of Oz, a Wizard of Oz könyvek gyakran használják az első része a rendszer, néhány összeadás és kivonás.
A mérnöki struktúrák belül Illuminati Monarch rabszolga, úgy néz ki, mint az eredeti tervek végeztük műszaki szakemberek - talán még Boole algebra használták, hogy fejlesszék a eredeti tervek. Azonban, ha működő modell rendszerek bizonyítottan működik hiba nélkül, kisebb képzett programozók és technokraták segíthet össze a Monarch rendszer megváltozik anélkül, hogy teljesen megértsék a mérnöki és az összes of² a démonológia / magic mögötte. Csakúgy, mint a városban, néhány ember a barátok, és tudják mások, és más emberek, idegenek és ellenségek, így egy Illuminati rendszer többszörösei. Néhány megváltoztatja lehetnek tisztában egymástól, néhány pedig egyenesen utálják egymást.
Ha építési rendszer, a programozók kihasználják a tudás, hogy hogyan működik sokfélesége. Két megváltoztatja lehet több lehetséges kapcsolatokat, amelyek a következők:
a. kétirányú amnézia, ahol nem változtatják tud a másik létezéséről. Ez az, amit a programozó akar a legtöbb változik. Nem akarják, hogy többszörösét is tudják, hogy a többszöröse.
b. egyirányú amnézia, ahol A B-alter tudja megváltoztatni, de a B nem tudja az A. Ezt úgy lehet elérni beállításával az egyirányú tükrök.
c. együttes jelenlét, két megváltoztatja jöhet tetejére egymás elöl az elme és a test tartsa össze. Ez némi furcsa viselkedését a több mint különböző megváltoztatja szintetizálni a gondolataikat. Amikor egy kemény alter jön mögött keresztény megváltoztatják, a keresztény alter találja magát bérbeadása laza egy szitok szó anélkül, hogy tudnánk, hogy pontosan hol jött. Amikor egy gyermek érkezik változtat mögött egy felnőtt, a felnőtt is találhatja magát beszélni, mint egy gyerek.
d. co-tudatos, ez az, amikor a két megváltoztatja tisztában legyenek egymás gondol.
Mivel a programozók felépíteni a rendszer megváltozik, építenek a No-talk falak minden oly sokszor, ahol az összes kommunikációs és láthatósági között megváltoztatja a fallal ki. Ezek a nem-talk falak speciálisan építmények és nem az eredmény a szokásos amnézia.A 13 x 13 rács lehet, például, 2 No-talk falak. Más módszereket kell alkalmazni, hogy elosztja a szintek egymástól. Az egyik módszer az elválasztó szintek szintje trance 3. szinten más lesz, mint a szinten trance szint 10. Ez nem igaz az egész fórumon, mert néhány mélyebb megváltoztatja nincsenek mély transzban. Egy Monarch rabszolga, programozott kezdve az 1950-es években, le vele rendszer.

Elszórtan alkatrészek

Törött szív, osztott részek, mindannyian élnek bennem.
Hányszor lehet őket osztani a fejemben?
Törött szív osztott részei szétszóródtak a fejemben.
Hányszor lehet azok törölje nekem, mielőtt jöttem vissza többé?
Lehet, hogy csepegtetni egy akarat számomra, hogy nem az enyém?
Betörtek a szívem túl sokszor és osztva az összes rész, majd szétszórta őket az időben. Néhány jó és néhány rossz.
Hányszor lehet őket osztani a fejemben?
A fények, tű és fájdalom folytatta sokkal hosszabb, mint tudjuk magyarázni.
Vajon ezek a dolgok, vagy ez mit akartak nekem hinni?
Létezik-e Isten, vagy azt, amit akarok hinni?
Vajon a bolt ház áll fenn, ha a számítógép?
Vannak számítógépek nekem, hogy segít nekem osztott?
Elszórtan alkatrészek, megtört szívvel, hol is vannak?
Van egy vár épült benne? Ha igen, milyen ember vagyok én?
Lights, tűk, és a fájdalom megy ma, vagy pedig abban rejlik, hogy készül fel egy elme szét túl sokszor.
Törött szív, osztott elmék, szétszórva idő.
Nem akarom félrevezetni.
Vajon működik a kísérlet?
És szét engem is sokszor?
Lights, tűk, és a fájdalom.
Ezek törölje nekem, ha megpróbálom elmagyarázni. Pillangók, lepkék, sok-sok közülük. Lefeküdtem éjszaka velük.
Én lezárja egy takaró készülnek belőlük. Hallom a zümmögés, mert elvezet a fények, tű és fájdalom. A tűk és a fájdalom, hogy ez így nem tudok gondolkodni.
Kapok olyan álmos, de nem tudok aludni.
A fájdalom versenyen át az agyamon, és osztja meg még egyszer.
Elfelejtettem több, mint a legtöbb valaha tudni.
A számítógép megmutatja, hogy hányszor tudják osztani az elme, a szív törni; megosztott elmék szétszórva idő.
Hányszor, mielőtt jön vissza többé? "

--received származó terapeuta Denny Hilgers.

A korábbi könyv nem tudják, mit csinálnak, An Illustrated Guide Monarch Programozás, Mind Control, Oregon City, OR, 1995, p. 91 jó leírás arról, hogy kiterjedt a belső strukturálás:
"Sok rendszerek soha nem kap arra a pontra, látta, hogy a belső világ (ok). Továbbá, a legtöbb megváltoztatja csak egy kis folt, ahol azok tartózkodnak, és nem kap, hogy csak egy apró töredéke a teljes rendszer. Miután ezek a struktúrák épülnek be az elme továbbra is dolgoznak, és elvégzik a funkció egy tudatalatti szinten. Néha évekbe telik a munka a rendszer kezdeni látni a belső világ. Ők lehet kezdeni ezt az a világítás belsejében való világok.
Ahhoz, hogy egy összehasonlítást, amikor egy személy úgy néz ki, egy órát, hogy a kész eredményt, az idő azt mutatja, de nem látják a mechanizmusokat. A struktúrák az elme része a mechanizmus, hogy a rendszer a Alters strukturált módon hasznos a bántalmazók, de gyakran minden megfigyelők látni a kész eredmény, a mechanizmus marad rejtve. De kiteszik azokat mechanizmusok ezt a képet, és ezen az oldalon.
A terapeuta ügyfél reagál oly módon, hogy nincs értelme, amíg az ember megérti a belső struktúrákat, hogy azok reagálnak. Az alter általában meg kell őriznie a helyszínen, az elme, amelyben van rendelve. Ha ki akar lépni ezen a helyen az elme, olyan áthaladó olyan rendszer, amely tele van veszélyekkel és csapdákkal mindenféle. Csak néhány a valaha megváltozik merészkedett, ahol nem volt, hogy menjen, és mindig találkozott számos akadályt. Ha azonban egy alter csapdába mögött tükrök, az alter nem megtörni a tükrök. Ha az alter keresztény tudják használni a vére a Názáreti Jézus Krisztus megkötni és kiűzni a démonokat, amelyek a tükrök.A veszély a tükör a démonológia szó. Vannak dolgok, és néhány dolog nem. Beszélünk a mi éves tapasztalattal. A tükrök és halálos voltak mindenütt a rendszerünkben, de halálos csak akkor, ha nem tudja kezelni a démonológia.
A terapeuta kell legalább arról, hogy ezek a képek is dolgozott együtt, éppen úgy, mintha igazi manipulálni helyzetekben őket. De ha a struktúrákat akar dolgozni, vagy játszottam, a terapeuta és a túlélő kell látnia a struktúrákat. Ha nem érti a tükröket, illetve a Nílus, vagy bármi, akkor vigyázz, hogy mit kell tennie a túlélő nekik.
A struktúrák (a képek), amelyek be vannak építve az elme, a Monarch rabszolga nem triviális. Áttekintése a struktúrák, amelyek a rendszer önmagában mutatja, hogy mentek a nagy erőfeszítés, hogy építeni mindenféle belső világát, hogy a ház a több ezer megváltozik.
A listát a belső struktúrák tartalmazta a rendszer a következő:
Ant gödrök, Bee Csapdák w / raj, fekete üvegfal, Black Holes (örvények), dobozok (Dr. Green szerint JJ, dobozok gombok vannak, amelyek hozzáférést bizonyos részei), Candyland, Szőnyeg (Magic), kastélyok, Castle dungeon (kínzókamra ), barlangok, órák (több incl. számítógépes órák), koncentrációs tábor, zsinórok, Desert, Babaház, számozott ajtók ezrei w / red hot NOBS, liftek, Emerald City (csatlakozik a kastély), Eucalyptus Trees, területek "nefelejcs" & sziget "forget me not" (JJ Prgrmg), tűzfal, 2 erdők (ének erdő Cedars of Lebanon és Oaks, és a törpék erdei amely 3 féle fák), gyümölcsfa (programozás fa ), üveg, üveg koporsó, Golden Keys, temetők, folyosó piros ajtó Hell or Hell Pit Tűz (7 szint - pepperbox. Van egy üveges fal előtt a pokol gödör.), Hour Glass (mátrix), Dávid háza , Icetown, Invisible országok, Keys (óra) gombot, könyvtárak, fény oldalsó City, Marshlands, mazes, Tükrök (épített a hozzáférési jogosultságokat) (egyirányú), Moat, Hegyek, Óvoda (üveg), Ocean, papír fák, Petra Secret City, Játszótér, Poppy mező, portálok (az oltárok és a démonok, mint a harmadik szem), Rubicon (világűr túl a csillagok), Rivers (Nílus, Rio Grande, Shenandoah, stb), szoba mögött egy szekrény (létezés nem megerősített), vetőmagok, kígyó fa, tengelyek, Shells, futóhomok, Cipő (arany, ezüst, és rubin papucs), Snake gödrök (csapdák), Spider kamarák, Stairway, Torpedo Town, Tin Woodsman Kastély, fa szögletes papírdoboz, amely Apa zenei programozás, trójai w / hadsereg, alagutak, Valley of the Dry Bones, Volcano (hogy elpusztítsa & remake a rendszer), örvények (lásd a Black Holes), Wasteland, víz (várárok), vízesés, szél, vezetékek, Worms, és a Yellow Brick Road ".
Annak érdekében, hogy a több különböző életmódok - azok felosztását rendszert megváltoztatja a világok megváltozik, amely ritkán látják egymást. Ezek a világok is nevezik városokban. A "város" vagy a "világ" kifejezés felcserélhető, amikor a Monarch rendszer.Jellemzően kaptak nevek, mint Atlantis, City of Refuge, Shangri-la, és Troy.
Később, miután Candy Jones téve a programozás, volt egy nagy váltás körülbelül ebben az időben, és sokan a rendszer arra programozott Solar Systems. Minden bolygó más volt a csoport vagy faj az alter vagy démon. A koncepció a Star Trek volt hasznos ez. Néhány Systems programozott az 1970-es, használt Star Trek vesznek alapul. Eloszlása ​​megváltozik hasonló volt nézni a különböző epizódok a Star Trek.
Megváltoztatja jöttek létre az időben, és marad egy területet a rendszer együtt a családok. A programozók azon erőfeszítéseit, hogy dehumanize ezeket megváltoztatja ragaszkodni fog az állati nevek, mint utal rájuk, mint "alom". Az első szinten egy rendszert gyakran kell adni a fedelet. Az első szint lehet látni a világot, mint egy kosárlabdapálya, vagy több ház, vagy egy babaház, vagy utca. Az első világ úgy van beállítva, hogy megtévessze bárki felfedezni a valódi rendszer felépítése. A programozók és szüntetheti meg, és mozgassa megváltoztatja körül. Végül kap valami takaros egy lapot a papír.
A szabványos Illuminátusok rendszer épül ki, mint egy 13 x 13 x 13 kocka egy liftakna fut fel és le az aljától a tetejéig. A lift van kialakítva, mint egy darab DNS-t és megváltoztatja lehet lovagolni fel és le a lifttel (megy fel vagy le a trance), mozogni, ha hagyjuk. A legtöbb megváltoztatja nincs értelme az idő, és a legtöbb módosítja ne tartsa a testet nagyon gyakran. Különböző okok miatt a legtöbb megváltoztatja soha nem nő fel. Nyilvánvaló, ha azok nem rendelkeznek a szervezetben nagyon sok, és elkülönül mindenki mástól emlékeit, hogy nincs semmi, hogy ösztönözze őket felnőni. Azonban a programozó kell néhány módosítja, aki tud működni, mint a felnőttek. Például, aki megváltoztatja bemegy bar kell gondolni magukra, mint a felnőttek. Az megváltoztatja amely tartalmazza majd a szervezet nyilvános lesz hipnotikusan alakítani a felnőttek.
A Hálózat szereti sokak gyermek megváltoztatja, mert a többségük a pedofilok és szeretik a pszeudo-pedofil tapasztalat így egy alter hogy azt hiszi, hogy ez a négy év. Vagy éppen ellenkezőleg, néha egy felnőtt változtat jelenik meg egy gyermek az áldozat, és ez a nyom, hogy ez egy hozzáférési / beszámolási alter.
Sok Illuminátusok rendszerek, elsősorban a Mengele hoztak létre egy 13x13 rács változik. A rácsok számozása fentről lefelé és oldalirányban, de nem a divat várhatnánk. A tipikus Mengele rács kezdődik 6 és folytassa a 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 1, 2, 3, 4, 5. A szerkezet azonban nem kell, hogy legyen egy rács, bármilyen geometriai forma működik, és már használják, például egy gömb, kocka, vagy piramis.
Dr. Csillag és felesége, aki egy OTO programozó dolgoznak ki Corpus Christi, TX szereti strukturálása alter rendszert alakja a Seal of Solomon . A Yin-Yang szimbólumot, majd egyenlővé az egész Seal of Solomon. A mindent látó szem kerül a középpontjába Star rendszerek, mint Mengele tenné, hogy egy mindent látó szem. A rejtett Nap a Tiphareth kerül dr Star áldozat rendszerei, valamint a négy elem, és a kénsav. Megváltoztatja majd behelyezzük a különböző pozíciókat körül a hatszög .
Mivel a terapeuták, (és keresztény miniszterek) általában nem ismerik a mélyebb okkult dolgokat, általában hiányzik látva az okkult filozófia mögött a struktúrákat. Például, az elemek a föld, a szél, a tűz és a víz nem csak egy része a mágia - ezek Druidism tekintették a négy zóna (vagy irány) néven gyűrűk tartják össze az ötödik gyűrű - egyensúlyt. Ez az alapja a kelta geometrikus művészet, metafizikai térképek, és az ősi Írország jelképesen négy régiókat egyesítő ötödik. Ez volt a bárd véve az univerzum, amely szerepel a Vita Merlini (írta Geoffrey of Monmouth 1150). Állítólag Anglia, Wales és Skócia is osztható 4 régiókat egyesítő ötödik is. És mind a négy régió Írország, Wales, Skócia és Anglia is csatlakozott ismét az Egyesült Királyságban
A Druidism, a négy elem a mágikus kard, Rod, kupa és Shield egyesíti, a zsinór, míg a négy elem egyesíti, a lélek. Ősi Druida kőszobrok hármas arcú istenek és istennők ma is fennállnak. Heads tartották szentnek a korai kelták, ezért a feje tetejére Grand Dames őrzik, miután azokat rituálisan meggyilkolták. Ha egy kívülálló igazán meg akarja érteni, hogy miért Illuminati rendszert épített, a divat, hogy azok - először megérteni, hogy van egy nagy mély szó mögött milyen struktúrákat alkalmaznak építeni egy belső világ. Egy ex-programozó arról beszél, hogy a programozók nevezném Sátánra magas szintű rituálék a "Mondd meg, mit tegyek, és én megteszem, amit akarsz" szerezni bölcsességet, hogyan tervezzük ezeket megváltoztatni rendszereket. Egy rendszeren belül, néhány megváltoztatja kap térképeket a rendszer. Lesz egy szerkezet "térkép", amely úgy a rendszer lefelé keresztül haladó szint le annak alapvető vagy eredeti szintre. Ott is a belső világ térkép, térképek labirintus, vagy amit egyesek programozási térképeket.



8. fejezet

A tudomány a Body Manipuláció és programozás

A. A hegesedés az agytörzs

Korán kiderült, hogy az agy is túlkompenzálásának hegesedés az agytörzs. Ez egy elv hasonló a súlyemelés. Tépte le az izomrostok által túlterhelés, a szervezet újraépíti az izom erősebb. A hegesedés az agytörzs, azt találtuk, hogy a zsenik -was akik fényképes emlékeit lehetne létrehozni.
Agytörzsben hegesedés létrehozásához használt a zseniális gyerekek, hogy az NWO futtatásához szükséges a nagy számítógépek.Például, a számítógépek, hogy csak egyedül NSA felhasználása megköveteli az emberek, akik dolgoznak ALGOL, BASIC, COBOL, COBOL 74, Multics COBOL ver. 4.4, COBOL Cb.4, COBOL CP-6, BOL, EULOR, FLIP, FORAST, FORTRAN, HAL / S, Illiac 4 JASP, JOSS, kedélyes, / LYAPAS, LISP, LISP 2 / MAP /, NuSpeak, PASCAL , PEARL, / HELY /, PL / 1, PL / 1-APAREL, PLANIT, Praxis, SA Machine Language, SEMANOL, SNOBEL, UNIX, Wang, ZBIE. Beletelik egy jó memória, hogy emlékezzen a számítógép nyelvek és programozás.Ezek a zseniális gyerekek, akik mindketten programozva Monarch programozás és volt agyuk szára sebhelyes látható néhány egyetem számítógép egységek és a hírszerző / katonai ügynökségek számítógépek szoba.
Például, Ft. Meade, az NSA 2 épület, amelyek egy teljesen önellátó hírszerzési művelet. (A komplexum saját üzletek, bank, vegytisztítás, fogászat, fodrászat, PX, kórház, valamint a normál snack-bár és kávézó, amely szövetségi épületek gyakran.) Ez a komplexum, amely a belső kamerával őrzött nézi a folyosó , több nagy számítógépes szoba, ahol a guru gyerekek alkalmaznak.Mozgalom e zseniális gyerekek, megköveteli, hogy rendelkezzenek a megfelelő ID ragaszkodnak hozzájuk. A CIA volt, amely egy folyamatban lévő projekt létrehozni őket, nevezte őket "Compu-gyerekek." Néhány lift magán és működik csak a megfelelő gombot.Az NSA számítógépei részt vesz elektronikusan figyeli a világ. Egy másik példa, ahol számí--gyerekek (slave sebhelyes agy szár) munka nagy számítógépek (incl. A Beast számítógép) 51-es körzetben (Dreamland), NV.
A módszer a hegesedés reticularis kialakulását az agytörzs elektronikusan történik. Az RNS halmoz fel, és megtöri a folytonosságot a jelek jön át. Különböző emberek testének képesek elviselni különböző szintű visszaélés. Sok agytörzs hegesedés áldozat meghal, vagy a végén egy pszeudo-szklerózis multiplex. Sok gyermek jönnek be a kórházak és mivel téves diagnózis születik, mint amelyek a szklerózis multiplex, holott valójában megsérültek programozó és az agytörzs hegesedés.
Ha az áldozat sikeresen adott fotografikus memóriája révén teljes alter rendszer miatt agytörzs hegesedés, akkor gyakran programozott, hogy az úgynevezett "hieroglifák" (azaz a fedőneve), ami tényleg csak a "Intergalaktikus Language", amely NASA alakult ki a 1960-as években, majd megfordult, és programozni slave fényképes emlékeit. Leple alatt a kutatási projektek, mint N67-3042 (17 p. 3022) "Language szerkezete és üzenet dekódolás bolygóközi dekódolás." 1967-ben és 1965-ben N65-32284 20-3414 című "Symbol tudomány kommunikációs nyelv az emberek, állatok és élettelen tárgyak --application a matematika, kibernetika, és az automatizálás." A tényleges vizsgálat nélkül. vagy no.s az Intergalaktikus nyelv nem ismert, de meg kell jelenniük valahol a terjedelmes tudományos és műszaki Aerospace jelentések, hogy a NASA hozza ki minden évben. A script az ezen a nyelven mutatták az elején hitelek a különös film fűnyíró ember. Néhány szimbólum hasonló ASCII Computer nyelv (ami egy olyan nyelv, amely illeszkedik sok más programozási nyelvek, hogy az egyik nyelv lefordítható más nyelvre). A Monarch rabszolgák azt mondják, hogy ez egy idegen nyelvet.
Ez az út a Script az Intergalaktikus Nyelv néz ki:
Egy másik módszer, hogy is használni, hogy fokozza a memória hipnózis. Estabrooks tudta az 1930-as években, hogy több személyiség keresztül hipnózis és kap hihetetlen szellemi hőstettek végezzük azokat a részeket, amelyek arra kérték, a hipnózis, hogy fényképes emlékeit. Még egy másik módszer, hogy helyre kis adó-vevő a fej vagy test a személy. Ezek az implantátumok már csatolt a nyak, vagy egyéb helyeken, és már csatlakozik különböző részein az agy. Ezek szó szerint ahhoz, amit a mozi a "terminál ember."
Ez lehetővé tette a különleges hírszerzők kell kötni nagy számítógépek. Az intelligencia eszköz kaphat folyamatos tájékoztatást semmit a hírszerző ügynökségek sikerült bejutni a nagy számítógépek.
Brain implantátumok le tölteni hihetetlen mennyiségű információt az agyba, de a képesség, hogy ezeket az információkat bölcsen még a készség. Miután a könyvtár rendelkezésre álló információk nem feltétlenül jelenti egy személy bölcsebb. Az inkább a rabszolga-számítógép interfész lásd az index vonatkozó információkat ALEX, Amalgamated logaritmikus Titkosított áttételek és UNIX rendszerek használnak kötni a Monarch Mind a számítógépekhez.
Kábítószerek és a kínzás is használják a memória javítására. Agytörzsben hegesedés nem az egyetlen módszer, hogy fokozza a memória, de ez már a "rendkívül sikeres" (ha nem számítjuk a tönkrement életek, amikor ez nem sikerült), jó módszer. MPD is természetesen növeli az agy működését többszöröse, és segít adni fényképes emlékeit. A felülvizsgálat, a kábítószer, a kínzás, hipnózis és MPD minden munkát a memória javítására. A legtöbb slave néhány fotografikus memóriával képesség. A legsúlyosabb formája az emlékezet erősítése agytörzsben hegesedés, amely létrehoz egy erős rendszer-szintű fotografikus memóriával.

B. Osztott Brain Work

Az agy "kétkamarás" vagy kétoldalas. A két fél (ún féltekén) keresztül kommunikál a szuper-erős csatlakozó úgynevezett corpus callosum. A bal félteke szakosodott verbális-nyelvi tranduction beszéd és analitikus gondolkodás (logika, matematika, ok és hatás, a nyelv, és szekvenciális gondolkodás). A jobb oldalon játszik nagyobb szerepet a holisztikus metaforikus információkat, mint például a jelátviteli képekkel (művészet, tánc, intuíció, szubjektív, spontán, holisztikus, és az álom képek). Az elsődleges szerepe létrehozásának képekkel végzi a jobb oldalon.
Roger Sperry, a neurológus Nobel-díjat nyert táplálására információ csak az egyik oldala az agy, valamint etetésére egyszerre mindkét oldalán az agy különböző információkat. Ő eredmények azt mutatták, hogy a két agyfélteke működhetne külön ugyanabban az időben. Azt utálom, hogy átírják a történelem, hanem a munka, amely megnyerte a Nobel-díjat Sperry volt, hogy nem hajlandó tenni az emberi áldozatok előtt nyilvánosságra kísérletek. Sperry kutatási maradt ember kíváncsi, ha ez nem lehetséges, hogy egy személyiség található, az egyik félteke, és egy másik személy a másik.
Pszichológus Julian Jaynes írt egy könyvet, azzal érvelve, hogy az emberiség használt két személyiség előtt a két félteke fejlődött, hogy képesek integrálni. (A könyv eredete tudat a megoszlása ​​a kétkamarás elme.) Mielőtt a nyilvánosság hallott, hogy az a két félteke az önálló munkavégzésre, az illuminátusok és MK-Ultra programozók hajtottak végre osztott agy programozás, a két módszer :
1. leállítása az egyik oldalon és a kommunikáció csak az egyik oldalán az agy, és
2. egyidejűleg etetjük különböző információkat minden féltekén.
Ez gyakran le az áldozatot, hogy a helyén van a szemük kényszerű nyitott, és a különböző filmeket mutatott egyszerre mindkét szemét. Ez olyan formája osztott agy programozás. Nagy sebességű film lesz látható az egyik félteke befogadó horror jelenetek és a többi család egyre beállításokat. Ez teszi a két agyfélteke külön működik, és az áldozat úgy érzi, őrült. Az elme érzi széttépte. Az egyik félteke próbál szétválasztani, és van egy nyomorúságos élmény, míg a másik oldalon tapasztalható valami éppen az ellenkezője. Amikor a nagy sebességű film látható osztott agy programozás, a filmeket 5 perces lépésekben.
Első megváltoztatja lehet kimutatni a jó filmeket, hogy azok hisznek élnek egy tökéletes világban a jó családi életet. Jobb oldali sátáni megváltoztatja kaphat horror filmeket látható át a bal szemét. A jobb oldalon az agy nem szavakba is, így ez az egyik oka slave érzelmek nélkül képes szavakba.
A harmadik lehetséges módszer, hogy a gyógyszerek, amelyek blokkolják a két félteke kommunikációját. A negyedik módszer osztott agy munkája az, hogy beszéljen a bal fül, miközben a jobb fül zavaró zaj. Ez utóbbi módszert időnként kényszeríteni megváltoztatja koncentrálni, ha a tanulás szkripteket. Az osztott agy programozás végzett az Illuminátusok groteszk. A gyógyszert fecskendeznek az alapja a koponya az egyik agyfélteke, hogy állítsa le, míg a másik félteke tartják ébren. Kínzás ezután végzett szét az elme. Mi ez olyan programokat és megváltoztatja amelyek kapcsolódnak a csak a fele az agy. Az agy keretében tovább oszlik magából.
Munkát a programozók, hogy dolgozzon ki a gondolkodását megváltoztatja az egyik oldalon az agy gondolkodni eltérően a másik oldalon. Osztott agy programozás nem csak hipnózis, néhány már elhitették. Osztott agy programozás biztosítja a programozók egyik módja annak, hogy a bal kezét tudja, mi a jobb kéz csinál. Azt is ad nekik a képessége, hogy a test programokban vagy emlékeket, amelyek hatása csak a fele az áldozat testét.
Ha az egyik félteke dominál, amit az agy csinál, a másik orrlyuk nyílik, és megteszi a levegőben. Ha a jobb félteke csinál a legtöbb gondolkodó, a bal orrlyukon lesz ennek a legtöbb légzés. Önkéntes változások orrlyukba légzés segíthet váltani a központja az agyi aktivitás az egyik oldalon az agy a többi. Amikor egy személy fekszik az oldalán, az oldalsó lefelé félteke aktiválódik, mert a felső orrlyuk fog levegőt legjobb. Az ellenőrzés a nazális légzés része volt a Yogi művészet elérni szamádhi. A különbségek a két agyfélteke vagy két agya által használt okkult világ. Moriah értékeli az intuícióval, a jobb agyfélteke. Ahogy az egyik Illuminátusok elme-kontroll programozó azt mondta: "Ez a jobb agyfélteke, amely egy beépített hajlam eléréséhez időtlenség.
Ott van kötve, hogy valami eszméletlen kéri ezért, hogy figyelmeztet bennünket, hogy a küszöbön álló közelgő katasztrófa, vagyis, ha kellően érzékenyek az üzenete ...., ha megvan a bölcsesség, a lélek kor, hogy befolyásolja a használatát az e kiegészítő berendezések (ahhoz, hogy a jobb agyfélteke tudás) meg fogjuk találni a hírszerzés szomorúan csak a bal agyfélteke logikája az anyagi világban. "Bár ez a könyv nem arról szól, okkult filozófia, okkult filozófia része a motiváció mögött a hasított agy munka .
Annak érdekében, hogy az Illuminátusok, hogy hozzon létre módosítja, amelyek rendkívül intuitív és amelyek képesek elérni a magasabb szférák démoni, meg kell, hogy állítsa le a logika féltekén. Ha a bal félteke leállt, akkor a jobb agyfélteke (amely a bal oldali és a bal oldalon, a test, azaz a bal oldali pálya) képes működni anélkül, hogy a versenyt. Az áldozat képesnek kell lennie arra, hogy a kapcsolatot teljes mértékben saját intuitív oldalon, hogy menjen be a "spirituális dimenziók", ahol a démonok léteznek. Ez nagyon csúnya munkát, mert ez osztott agy munkája során magas szintű démonológia. A legtöbb mélyebb Illuminátusok megváltoztatja a jobb agyfélteke megváltoztatja úgy, hogy nem lesznek szellemileg rendkívül intuitív. A Lesser Key of Solomonfontos tanítása könyv az Illuminátusok [A Melkizedek STANDARD agykontroll TOOL]. Azt állítja, "Egy hozzáértő lép rendellenes sík és felvértezi magát a" díj "mágikus energia az ötágú és talizmánok." A képzés, hogy ez veszi az úgynevezett "képzése a magasabb akarat" és osztott agy programozás része, hogy hogyan valósul meg.

C. Medical Technologies

Az orvostudomány már tapintás a szürkeállomány teszi ki az emberi agy több száz éve, és továbbra is azt szonda. Használatával a különböző új technikákat belenézel az emberi agy oly módon, hogy nem álltak rendelkezésre előtt. Enzim torma peroxidáz (HRP), amely arra szolgál, mint a marker, vagy kiemelő lehetővé teszi a kutatók számára, az agy vizuális nézni agyi sejtek működését esze.
A kutatók, mint például Frank Putnam, a National Institute of Mental Health, vették PET az emberek agyában több személyisége, akinek agyi képalkotó vizsgálatok egyik alter személyiség a másikra nagyon eltérő. Ez nem fordul elő, nem több ember, akik úgy tesznek, mintha különböző személyiségek. Az agyi képalkotó vizsgálatok azt mutatták, hogy agyában több személyiség fizikailag más, mint a többi ember agya. A különböző személyiségek gyakran különböző neuropszichológiai államokban. Az orvostudomány segített a programozók személyeket különböző neuropszichológiai államok programozás. Egyes országok veszélyesek, ha képzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre, hogy biztosítsák a sértett nem hal meg. Amely szerint az ex-programozók, nem történik egyébként. Orvosi tudomány azonosította glutamát, amely egy olyan aminosav, amely fontos neurotranszmitter részt memóriával.Azonban, miután számtalan tesztek és minden típusú kutatás, még mindig nem tudjuk, hogy az agy teljesen tárolja a memória.Azonban az NWO Network megérti sokkal több, mint az általuk hagyja, hogy a nyilvánosság tanulni.

Miután Szakképzett Medical Lab Technician

Miután az orvosi know how nem a munkát maga. Nyilvánvaló, hogy a Hálózat szükséges, hogy mind a kórházak és a képzett egészségügyi személyzet. Miután szakmunkások része a sikerének a Monarch programozás. Például az egyszerű értelmezése Alpha BFT eszközök, megköveteli, hogy a kezelő képes megérteni, mi a háttér interferencia. Mindenhol a műszer ott található lesz néhány a háttér interferencia. Csak a jó piaci szereplők megvalósítani, ha egy ál-alfa hullám állítottak elő, talán a gyermek izzadás a helyét az elektróda, vagy a haj mozgások, vagy pislog vagy rángatózott.
Az illuminátusok a saját szülészet képzési program, ami elviszi tizenéves Monarch rabszolgák és a vonat őket. Azt is kezdenek az emberek képzése, a programozás és a megfigyelés csecsemőkortól fel. Mire a felnőtt, a programozás megváltoztatja tudja programozás második természet. Nincs hiány az orvosok, ápolók, pszichiáterek, és a többi jól képzett emberek. Ha kell menteni egy fontos Monarch rabszolga, akkor légy egy szakértője, ahol a jobb szakember van.
Mikor jön a kutatás, egy részét végzik a szakemberek, akik nem veszik észre, milyen a kutatás fogja használni. Sok kutató nagy látva részletességgel, de nem a nagyobb képet. Ezek általában nem veszik észre, milyen a kutatás fog visszaélni, és nagyon hiszékeny ember. A CIA úgy találja, hogy a kutató gyorsan, hogy igazolja az elméjét az erkölcsi értékét kutatás csinálnak. Számos tagja vesz részt az Illuminátusok titkos genetikai kutatások. Felett ellenőrzést gyakorló számos nagy kórházak, fontos kapcsolat az, hogy az a hálózat a program olyan sok ember sikeres. Az egészségügyi dolgozók részt vesznek a jogi aktusok, amelyek segítenek elme-kontroll. Egy keresztény nővér kilépett a University Hospital itt, mert az újszülöttek titokban adott implantátumokat. Néhány évvel ezelőtt, kiderült, hogy a Upjohn, egy amerikai multinacionális vállalat részt vett forgalomba rádió adó-anyagot azok folyékony kortizon készítmény Depomedrone, amely létrehozott egy implantátum amikor orvosi személyzet fel Depomedrone be a betegek.

D. A hisztamin

A hisztamin kémiai (egy adott molekula), amely a szervezet használ, hogy megvédje az idegen sejteket. Azt is megvan az a képessége, hogy csökkenti a vérnyomást és a tükröződéseket fel a bőrt. A hallásérzék befolyásolhatja hisztamin keresztül programozás.
A hisztamin egy olyan molekula, amely része az immunrendszert. Változások a hisztamin szint hatás mol. Ez befolyásolja bőrelváltozások hegek. Ez az, hogy a bántalmazók varázslatosan hogy hegek megjelennek és eltűnnek, ami a programozást úgy tűnik, még valóságosabb változik. A bántalmazók szeretnék létrehozni láthatatlan hegek alkotó minták és képek. A legnépszerűbb a Baphomet fej (ami Sátán). A parancs akkor kiválthatja a bőr, hogy ezek a hegek láthatók. Ha az egyik faszok valaki bőre tűvel rendelkező hisztamin hegyén, ez okozza a bőr gyulladt piros. Biofeedback tette az embereket, hogy szellemileg beszélni a bőrt.Hipnózis a vezérelt emberek immunrendszerét. Elmeállapotok befolyásolja az immunrendszert. Valahogy ezek kombinációja is használják, hogy a kezelő parancsra kiváltani a megfelelő lelkiállapot az áldozat, hogy növelje a hisztamin termelést a bőrfelületet.
A csontvelő a szervezet által termelt őssejtek. Az őssejtek képesek növi számos különböző típusú sejtek. Először az őssejtek nőnek néhány alapvető különböző sejtek és azok viszont nőnek egy kicsit, és a további különbséget. Például egy őssejt válhat mieloid, amely válhat polymorpho nukleáris granulocita ami viszont válhat bazofil vagy hízósejt. Mind a bazofilek és a hízósejtek olyan leukociták, és ezek egy részét a szervezet immunrendszerét. Mind basophilok és a hízósejtek hisztamin hordozói.
A hisztamin csinál néhány dolgot a szervezetben. Hisztamin okozza a vérerek kitágulása, és lehetővé teszi a vérerek áteresztővé válnak (szivárgó hogy úgy mondjam), amely lehetővé teszi a más vegyi anyagok és a folyadék, hogy menjen át az erek közötti területre sejteket és szöveteket. Minden CNS (központi idegrendszer) sejtek a test receptorai hogy a hisztamin tulajdonít magának, hogy olyan, mint egy hajó dokkoló. Amikor a sejtek károsodnak, vagy idegen sejtek kerülnek a szervezetbe, a bazofil és hízósejtek hisztamin szabadítsák fel.
A szervezet számára, hogy több hisztamin, meg kell növelni a számát bazofilek és a hízósejtek. Ez megvalósítható változtatásával aránya őssejtek kialakuló más típusú sejtek. A lényege a hisztamin molekula egy etil-amin. Az antihisztaminok olyan molekulák, melyek hasonlítanak a hisztamin ahhoz, hogy azok tulajdonítanak maguknak, hogy a hisztamin receptorokhoz rendszeres sejteket és megakadályozza a hisztamin molekulák kapcsolódó. Ha a hisztamin molekulák nem csatolja, a szervezet rendelkezik velük. A lényeg az, hogy a hisztamin marad a bőr csak addig, amíg a test előtt rendelkezik is. Hisztamin szintje a szervezetben emelheti HA a sejteket, amelyek hordozzák a hisztamin megnő.
Ez a szerkezet a hisztamin molekula:
Úgy tartják, hogy az emlő implantátumok van valamilyen hatása a hisztamin emelése termelés szintje a szervezetben. Függetlenül attól, hogy ezek a mellimplantátumok azonosak azzal, amit minden emlő implantátumok, vagy hogy van-e valami különleges felkavarni a test magasabb immunsejtek termelése a hízósejtek és basophil típus nem ismert. Azonban úgy tűnik, hogy néhány kapcsolat a hálózat, hogy növelni kell a hisztamin termelés a rabszolgák, és az emlő implantátumok, hogy azokat üzembe őket.Elhelyezés a darab együtt vezet, aki úgy gondolja, hogy az implantátumok felkavarni a szervezet immunrendszerét a szint emelésével a hisztamin hordozó sejteket.
A nők száma, akik ütött implantátumok beszélni növekedését allergia. Az allergiás reakciót okozott magas szintű hisztamin. Hogy ez előfordul néhány vagy sok nem ismert, a jelen van írva.
A három nagy Illuminati vegyipari cégek IG Farben, DuPont , és a Dow Chemical. Dow Chemical kezdődött kutatás beültetése szilícium 1956 után 35 év a tanulmányok, ahol beültetett ezer különböző állatok szilícium, a cég pontosan tudta, mit fog tenni a szilícium az emberi szervezetben. Az FDA már 1992-ben nyilvános meghallgatásokat, ahol a belső dokumentumok a Dow Chemical Co. kiadott, amely azt mutatta, hogy a vállalat mindvégig tudta, hogy az emlő implantátumok nagyon veszélyes, év előtt tedd a piacon. Van egy hihetetlen keresése folyik egy anti-szilícium ellenanyag, hogy így tisztítsák meg a rendetlenség az általuk létrehozott millió, akik szilikon implantátumokat. A közvetlen mellkas fal és környékén a mellimplantátum lesz nagyon izgatott. A szilícium szivárog át a membránon, és akkor okoz nagy nehézséget a szervezetben. Sok női Monarch rabszolgák kaptak emlő implantátumok.

E. Body programok

A kutatók már hosszú utat megértése felé az elme. , Hogy felfedezték, például, hogy stressz alatt az agy konvertálja idegi jeleket "hírvivő molekulák", aki azután viszont közvetlenül az endokrin rendszer előállítására szteroid hormonok, amely elérheti a sejtmag különböző sejtek és arra késztetik őket, hogy változtatni, hogy a szervezet gének íródnak ki. Ezek a gének ezután irányítják a sejtekben, hogy hogyan kell, hogy a különböző molekulák amelyeket a növekedés, az anyagcsere, a szexualitás, és az immunrendszer. Más szavakkal, az elme átírni genetika. Ez volt az a titok, hogy segített, hogy az uralkodó a program ki annak tudományos alapja. Most a tényleges mechanika ezen figyeltek meg a kutatók.
Egyik vezetője, hogy megértsék az elme-test kapcsolat volt Franz Alexander. Fekete volt az egyik kutató, hogyan hipnózis lehet használni, hogy szabályozza a test és a test funkciók, mint például az immunrendszert. Ken Bowers is dolgozott ezen a területen.Dr. SM Lambert, a Rockefeller Alapítvány vizsgáltuk, hogy a voodoo halált okozhat azáltal, bizonyos gondolatok az elmében. A legtöbb kutatás ezen a területen volt ellenőrizni, ha nem támogatta a hírszerző ügynökségek égisze alatt az Illuminátusok.
A hipotalamusz áthidalja a lélek és a test. Úgy működik, mint egy részét a limbikus-hypothalamus rendszer. Ez a rendszer a meghatározó központja milyen lelkiállapotban az agy kerül. Az immunrendszer kommunikál közvetlenül a hipotalamusz az agy saját "hírvivő molekulák" ismert "immun-adók". Ez tehát az elme-agy kapcsolat, amely a Monarch programozók volna annyi előnye.
Barbara Brown, a fiziológus a Veteránok Administration Hospital (az Sepulveda) írt egy könyvet Új elme, New Body. Barbara Brown kutatás kormány által finanszírozott. Könyvében kapott a nyilvánosság érdekli biofeedback. Mivel ismételt siker szerzés betegek ellenőrzésére olyan dolgok, mint a szívverés, Dr. Brown meggyőződése, hogy az ember szívverés, légzés, izomfeszülés, mirigyes válaszok mind alá a személy akaratát. Azok, akik dolgoztak áldozatai az amerikai kormányzati MK Ultra agykontroll tudja, hogy mit ír Dr. Brown helyes, és ismert volt, évek, mielőtt megjelent könyvét. Biofeedback van most szükség a képzés egyes börtönökben egyes fogvatartottak.
Kitűnik, a végső eredmények Monarch slave programozás, amely elvégzi a következő feladatokat látja el:
* Szabályozza a pulzusszám és a szívverés
* Szabályozza a test hőmérsékletét
* Hőmérsékletének szabályozása az egyes testrészek vagy oldalán a test, mint például a jobb oldalon, a test lehet, hogy forró, és a bal oldalon, a test kap jég hideg. Fritz megfigyelte ezt érintésével a bal és jobb oldalán egy áldozat, aki égő forró a jobb oldalon, és jéghideg a bal oldalon.
* A váladék a különböző enzimek és hisztamin termelés már edzett az áldozatok és csatolt test különböző programokat, hogy a rabszolga sorban. A hisztamin termelés úgy tűnik, hogy keresztül szabályozott műtétet végzett női mell. Úgy tűnik, de még nem erősítették meg, hogy a műtét, ahol a mell implantátumokat helyezünk női Monarch rabszolgák játszik némi szerepet hisztamin termelés és programozható vezérlő.
* Lehetővé teszi a szervezet számára, mintha, hogy halott, ha valóban ez a megváltozott állapot hasonló, hogy eszméletlen.
A belső védelmi áll testrész programok, amelyek aktiválódnak, ha az elme-vezérelt rabszolga kilép a sorból. Itt van egy jó lista néhány ilyen szervezet programok: auditív problémák, a Bone rendellenesség, véráram / forgalomba Coma (zombi halál alvás ami megjelenik áldozat halott), Emésztési hiba, Fejfájás-osztott agy, Szívelégtelenség, hisztamin termelés, Optika problémák, mint a vakság, légzési elégtelenség, alváshiány, Alvás program és a hőmérséklet változás.
Body programokat kell létrehozni az egész fórumon minden megváltozik. Ugyanez a kód működni fog minden megváltozik, amikor a belső programozás megváltoztatja szeretne kiváltani a test programot. Ha a test műsor kerül a rabszolga lehet rögzíteni valamit, és hogy lehet valami olyan drasztikus, mint a szívverés. Az egyik program okozza az áldozat, hogy hallja a szívverését, amely lemondott az elméjükben, mint a "szívverés Sátán."
Néhány szervezet programokat hajtanak végre létrehozásával alter, amely egy mentális állapot - mint például egy alter-töredék, amely az égetés és az egyik, hogy jött létre a jég kínzás. Ez módosítja vagy ez az érzés, hogy meleg vagy hideg van, akkor csatlakozik valami az elmében. Például, ha az áldozat közeledik a világ, a hideg módosítja vagy hideg érzés a memória hipnotikusan programozva, hogy jöjjön fel mögé a alter tartja a testet. Néha az érzés égés lehet szüntetni a szerzés a tűz-gyerek biztonsági másolatot készíteni az első az elme, ahol egy másik változtat tartja a testet.
Sok érzések, érzetek test, és kába államok csatolták programokat. Amikor az alter ütközik stringer, akkor megy keresztül egy sor olyan emlékek, hamis emlékek, hipnotikus parancsokat, és a test érzés, hogy már rögzítik egymáshoz traverz. A Stringer típusú programozás gyakran hozott, hogy hozzanak olyan program, amely előtt becsapni egy alter.
A képességek az emberi agy, hogy ellenőrizzék a szervezetet súlyosan alábecsülték az emberek. Bio-feedback kutatók az 1960-as években volt, meglepve tapasztalta, hogy ha egyetlen idegsejt aktivitását is helyezünk el a képernyőt, hogy a tárgy látható tevékenységét ábrázolja, a téma képes lesz mentálisan azonosítani, hogy a sejt eltekintve bármilyen más idegrost sejt, és képes lesz arra, hogy az önkéntes ellenőrzése alatt, hogy egyetlen sejt eltekintve bármilyen más. Csak hogy megmutassa, mennyire bonyolult a test, egyetlen idegrost cella lesz 600 kapcsolatokat. Ez a mentális mutatvány egyszerűen elképesztő a kutatók számára.A március 5, 1972 LA Times számolt be, hogy a betegeket tanítják, hogyan változtatja meg a szívfrekvenciát gyógyszerek nélkül.Ezt már történt a Monarch programozás.
A szív vezérli az elme és az érzelmek működik egy személy. Voltak, akik szó szerint meghalt a "megtört szív". Ez a történelmi tény. A Monarch programozók már régóta kihasználva az elme azon képességét, hogy ellenőrizzék a szív dobog. Egy apró kis szövet nem igazán látható, hogy a látható szem úgynevezett szinusz csomó, küld elektromos jeleket, amelyek szabályozzák, és kezdeményezi szívverés töretlen ritmusban. A genetikai kód vonatkozó a szervezet anyagcseréjét, és a genetikai kódot a szinusz csomó valahogy az egész szívverés generátor mechanizmus kezdődött. Két terület az agy szabályozza a változások szív dobog, hogy a szinusz csomó lenne. A sinus csomópont küld ki a jeleket, de ez nem változtatja meg a sebességet.
Egy nagyon primitív része az agytörzs egyik ellenőrzési területek, valamint az egyéb ellenőrzési terület a gerinc mentén. Mindkét területen csatlakozni a magasabb gondolkodás területre az agyban. A három leggyakoribb esemény, hogy a változás szívverés vannak érzelmek, betegségek, és az izom tevékenység. Mivel az akarat befolyásolja érzelmek, a magasabb agyi szabályozhatja a szívverés és pulzus. Megváltoztatja vannak programozva, hogy azok trance, ha valaki megpróbálja bebizonyítani nekik, hogy van egy szív - általuk programozva, hogy hinni elvették tőlük a programozó.
Az okkult világ megtanulta ezt a képességet, az indiai jógik, akik ellenőrző szívük évszázadok óta. Néhányan még azt is kimutatták a tudományos laboratóriumban, hogy megáll a szívük legfeljebb 30 másodpercig. (Lásd a Zöld Menninger Alapítvány munkája). A jógi is kidolgozott a képesség megváltoztatásával testhőmérsékletet. Például, Swami Rama a laborban Dr. Elmer Zöld tenné egyik oldalán a tenyér meleg és a másik oldalon a tenyerét a hideg egyszerűen szellemi erőfeszítések.
Ez a test kontroll tanult az Illuminátusok évvel ezelőtt, és már alkalmazták a Monarch programozás, hogy a programozási hazugság tűnnek valós, hogy az áldozat, mint a külvilág. A Monarch rabszolga kaphat hideg a bal oldalon, és éget a jobb oldalon a testét. Azt már jól dokumentált, hogy az elme szabályozhatja a vér áramlását, hogy a különböző szövetek és ily módon változás hőmérsékletének különböző testrészek. Ezt először jelentették 1978-ban a nyilvánosság (és Barabasz McGeorge). Úgy tűnik, hogy a kombináció jógi típusú bio-feedback technikák mellett a klasszikus kondicionálás viselkedés képes elszámolni a szervezet bizonyos programok rabszolgák.
Egyéb test programokat úgy tűnik, hogy csatlakozik a emlékeit változik. Például, ha a programozó akar a test éget - ő a rendszer húzza ki alter amelyet kínozták tűzzel aki feljön mögött alter tartja a testet, és a test, majd abreactes és úgy érzi, hogy ég.
Mint említettük, az egyik módszer az osztott agy programozás, ahol a működését a két agyfélteke egymástól, amely lehetővé teszi, hogy a beteg úgy érzi, a "jobb út" és a "bal oldali út" külön-külön. Ez a fajta programozás nagyon erős abban, hogy a programozási forgatókönyv tűnik valóságosabb, mint külső valóság.
Magas vérnyomás vagy a magas vérnyomás találtuk, hogy nagymértékben függnek az elme. A hagyományos orvoslás figyelmen kívül hagyta ezt évek óta, és nagy mennyiségű zavaró és félrevezető kutatás az ellenkezőjét. Inkább, mint elismerni az ok, az egészségügyi intézményben jelölt a legnagyobb százalékban a magas vérnyomás esetek "alapvető" vagy "ismeretlen eredetű", amely a címkék, hogy fedezze fel, hogy nem tudja (vagy nem ismerik el) az oka a magas vérnyomás nyomás. Mindenesetre a keringési rendszer (szív és az erek, stb), annyira bonyolult, hogy nagyon nehéz volt a kutatók számára, hogy egy felfogni számos érintett kérdések a vérnyomást, mint a hormonok felszabadulását a vérbe, és az eredmény A hosszú távú stressz a szív- és érrendszerre.Ha a vizsgálatok azt mutatják, hogy a stressz növeli a munkanélküliség magas vérnyomás problémákat az emberek között, úgy tűnik, hogy az egészségügyi létesítmény kezdenek, hogy a link, hogy az elme és a vérnyomás szabályozásában. Ismét bio-visszacsatolás és a klasszikus kondicionálás sikeresen használják, hogy gyökeresen megváltoztassa az alany vérnyomása. Ez, valamint a képesség, hogy menjen a mély transzba, a képességek, a Monarch rabszolga van programozva, hogy ellenőrizzék a vérnyomás.
Ismét a kérdés lehet, miért is megszabja a rabszolga így? Mert, ha a mester is hívja ki a hipnotikus ravaszt, és módosítsa a rabszolga szívverés és a vérnyomás, nem az olvasó, hogyan "báb-szerű" a rabszolga érzés? A rabszolga a test és a lélek szó tulajdonában a mester. A rabszolga nem is szabad, hogy ellenőrizzék saját testét. Ez az, amit a teljes agykontroll szól.


9. fejezet

The Science of Mind manipuláció által Psychological Programozási módok:

Viselkedés módosítása, pszichológiai motiváció és NLP

Az egyik módja annak, hogy hogyan a rabszolgák kondicionált ki kell terjednie olyan epizód, ahol a két szerző megfigyelhető sátáni család végző kondicionálás, hogy erősítsék meg a gyermekek agykontroll, mint a család "evett" egy étteremben. Ezután kapcsolatos érdekes eset, a fejezet mutatja be a különböző pszichológiai módszerek kondicionálja rabszolgák.

Észrevételek a sátáni család

Kivitelezése Monarch légkondicionálás gyermekeikre

A férj, a család volt, és mintegy 28 a feleség volt körülbelül 26. A fiatalember (talán nagybátyja a gyerekek), körülbelül 25 is az asztalnál ült velük. A család 5 gyerek, körülbelül 1 1/2 éves és 7 éves. Az egész idő néztük őket, ami több mint egy órát, soha nem láttam egy törvény a szeretet, nem egy törvény ápolása részéről a szülők. Minden volt, programozás, programozás és programozás.A férj volt a hozzáállás az irányítás az ő gyermekei. Ő egy fiatal kissé vad magabiztos típus. Ország piecing együtt dolog egyértelmű volt, hogy ő tette a jó fizetés, és hogy ő és felesége élvezte káromkodás. Felesége volt a legtöbb halott szemeket, amit valaha láttunk egy személy. Úgy nézett ki, minden kis része a sátáni papnő a legrosszabb típus.
A fiatalember körülbelül 25 volt egy nagyon nagy kést rejtett a hátán, hogy észre csak szoros megfigyelés mozdulatait. Bár volt 01:00, a felnőttek voltak, amelyben az étkezés "reggeli".
Az egyik férfi gyermek 5 éves. Volt egy nővére és két húga, és ők mindannyian a kisöccse. A teljes időszak alatt, amely a család volt ott, a gyerekek ettek szinte semmit. Az 5 év. fiú majszolta a görögdinnye héja, próbálják felhívni néhány táplálékot belőle.Része mind control megfosztja a testet az étel. A szegény gyerekek sosem kért semmit; ez egy nyom, hogy valami nem volt normális. Során a legtöbb időt, hogy a család volt az étteremben, az anya és az apa felváltva forgatás egyik kérdés a másik után az öt éves fiú. A kérdések, mint például:
Mi a főváros Florida? Mi a 70. elem az időszakos diagram? Mi a neve az első öt elnökök? Mi az a négyzetgyöke 121? A fiú robot választ minden kérdésre sikeresen. A kérdések nem kérdéseket, hanem a programozás és a parancsokat. Az anya szigorúan azt mondta: "Mi az, hogy az autó volt? Ez a kérdés." (Tulajdonképpen mit mond a parancs volt.) Ebben az időben azt mondták: "Kelj fel, kelj fel, kelj fel." (Hipnotikus parancs.) Egy pár volt az étteremben, figyelte, hogyan engedelmes a gyerekek számára, és azt is meghallotta, milyen remek ez a kisfiú nehezen tudott válaszolni gyorstüzelő kérdéseket. Ők voltak ragadtatva, és a hölgy odajött mondani a szülőknek, hogy milyen csodálatos a család volt. Miután oodling 10 percen át, milyen nagy ez a család volt az a nő folytatta más dolog. Nehéz volt mindkettőnknek figyeli elviselni a bókokat ez idegen adta, hogy a szülők. A természetes impulzus volt, hogy neki, hogy kuss neki bókokat. Ő naivan tette ezeket a bókokat a kis ravasz, hogy ezek a szülők gyakorló egyik legborzalmasabb, ha nem a legborzalmasabb típus agykontroll kitalált.
A kérdezés gyors tűz egy másik elme-kontroll technika. Tény, hogy minden eleme, amit Fritz figyelte az asztalnál aznap gyakorolták a Fritz, a társszerző, amikor ő volt a Beast Barracks West Point, USMA. A kislány ismétlődő programozás neki: "Nekem nincs semmi bennem." Ő valójában énekelte. Az egyik lány volt különböző megváltoztatja jön ki, és miután egy beszélgetést magát különböző megváltoztatja (személyiségek). Ő tette a kezét a templom madárijesztő divat (Wizard of Oz) programozási. A feje mozgalom volt a furcsaság, hogy azoknak, ismerik a Monarch programozás.
A szülők úgy döntöttek, a helyszínen, hogy enni, mert a nagy szürreális fenti képen őket a falra, kék és piros virágok, a víz és a hegyek. A kép eljáró kódolási-szórási mechanizmus, amikor a fiú tanult a kép, amit ő a leghosszabb ideig a trance. A középső lány zuhant ceruzák egy hungarocell pohár és azt mondja: "bejutni a tüzet." Aztán azt mondja: "Én vagyok a lila." "Én vagyok a rózsaszín." "Megértem, hogy lila." "Megértem, hogy rózsaszín." "Takarodj innen egy percre." Mit csinál volt, amely a ceruzák személyiségek. A Monarch programozás, a személy teljesen dehumanizálták, hogy egyes megváltoztatja azt hiszik, szalagok, néhány majom, néhány bohócok, néhány babák, néhány fa, néhány oroszlánok vagy tigrisek, stb szexuális megváltoztatja gyakran programozva, hogy gondolnak magukra, mint a macskák és pillangók.
Bár a lány színezés, apja átnyúlt az asztalon, és figyelmeztetés nélkül elvitte a színek, "Nem érdemli meg ezeket a színeket, és azt kellett volna őket, mielőtt most. A lány semmi rosszat nem tett. Ez része az agykontroll . Az ember megtanulja, hogy nincs jó vagy rossz csak azt, hogy kell, hogy legyen engedelmes. A kislány még csak nem is reagál, amikor a színeket rántotta el. Ha az anya beszélt velük, azt mondta: "gyerekek" - soha nem egyszer személyre szabott dolgokat. A szülők kezdődött egy programozási feladat, és valami olyasmit mondott: "Én téged kivered. Ha nem számít, akkor is verték, mi számít 20 alkalommal. "Az állandó kettős üzenet nyilvánvalóan lebontja a gyerekeket, hogy a programozott és nem reagál, mint a normális emberek, hogy a külvilág felé. A nő felé fordult vele kicsit baba és azt mondta: "Mondd meg apu viszlát". Amikor a gyerek búcsút intett, a nő felcsattant: "Nem mész sehova." Ez arra szolgál, zavart. Aztán megcsókolta, és azt mondta, "Baby, do szeretne egy képet? "
Úgy döntöttünk, hogy mondjon valamit, hogy nekik, és mi nem, így a formájában bók arról, hogy a gyerekek. Egyik szülő sem mutatott büszkeség a gyerekek, amikor a korábbi hölgy gushedly gratulált a gyerekek, sem amikor gratulált nekik egy mondat.Ehelyett, amikor gratulált a gyerekek, az apa lövöldözni kezdett ki egy sor nehéz kérdéseket a fiú. Ez egyszerűen több programozás, de úgy tűnik, ő meg azt gondolta, hogy mi lenne ragadtatva a fiú képes fogadni a nehéz kérdések, hogy úgy tűnt, ahogy túl sok tizenéves tudja.
Két furcsa dolog történt során a verbális interakció ezzel sátáni család. Először is, a pincérnők adta a család ingyen jégkrémet kuponokat, de a szülők adtak nekik, hogy nekünk nem a gyerekek még szemrebbenés. Másodszor, megkérdeztem az apa, mi a kor az ő gyermekei voltak, és ő nem tudja, vagy úgy viselkedett, mint aki nem tudja. Akkor tört ki belőle, akkor az 1, 2, 3, 4, és 5 éves.Felesége tudta, hogy ezt a választ meg is néztem hamis hozzánk, és ő szemrehányást neki: "Nem is tudom, a kor a gyerekek." Erre ő azt felelte: "Igen, ezek a 2., 3., 4., 5., és 6." A második válasz egyformán valószínűtlen, de a felesége nem tiltakozott, és a szegény gyermekek kontrollált elme volt tapasztalható még egy eleme a Sátáni agykontroll. Ezek nem is szabad, hogy észre, hogy a régi vannak. Datolya, és idő, és korú tartják nagyon zavaros a gyerekek fejében a titkosság és ellenőrzés. Nem csak ez, hanem azáltal, hogy a hipnotikus indukció az "1, 2, 3 ..." az apja csökkentette minden megváltozik, melyeket tartja a szervei az ő gyermekei mélyebb transzba. Ezekkel megváltoztatja tranced, egy másik szót az apa volna könnyedén húzta fel a többi változik.

Egyéb tárgyak szülők azért, hogy ő Monarch Gyermekek

Dupla kötés kommunikáció általában adott többszörösei által minden a bántalmazók. Néhány ilyen kettős kötések jól átgondolt, és néhány csak bekövetkezhetnek az őrület az egész dolog. Például, a rituális és programozás, a gyermek a lehetőséget, hogy szúrt, vagy leszúrták. A harcok a programozó, ha egy alter megy felé az egészségügy, a programozó meg egy csapdába csal. Melyik a gonosz nem a rabszolga él - a hazugság, a programozás vagy a hazugság, a külső világ? Hogyan lehet mondani az igazságot, hogy a terapeuta, amikor a terapeuta nem képes hallani az igazságot, és mégis követeli, hogy igazat mondott? Igen, a dupla kötődik bővelkedik.
A másik trükk az, hogy felváltva engedékenységi a durvaságot. Ez a trükk történik a hadsereg is, és már dolgozott sikerét a kínai kormány a népet a Vörös Kína. Ha engedékenységi van felváltva a kedvesség, a hatás pusztító és nyugtalanító, mert az a személy elveszti a képességét, hogy megjósolni, hogy mi fog történni. Mindenki szereti irányítani az életét. Előrejelzése mi fog történni része egy ember agya egyre felett környezetüket. Még, hogy az irányítás megfosztották egy rabszolga. Azt hamar megtanulják, hogy ne próbáld, hogy megvédjék magukat, és ne próbáld önállóan gondolkodni, hanem engedelmesen benyújtja bármi sors rendeli őket. Az elme nem tud rájönni életet, ezért kilép próbálják megérteni az élet, és csak azt állítja, végzetesen. Dr. Green (Mengele) nagyon finom kidolgozása során a vér, és ő nagyon szelíd, ha így a gyerekek az X-sugarak. Ő édes beszélni velük, és hogy cukorkát. De ő nagyon szadista, amikor azt követi ezt fel visszaélés.
A programozók szívesebben összeegyeztethetetlen a gyerekek, mint ez. Hamarosan a gyermek nem tudja, mi a gyűlölet és a szeretet többé. Az a személy, aki azt állítja, hogy szereti őket, ad nekik, a kínzás vagy elhagyja őket kínozzák valaki más. A harmadik trükk az, hogy az áldozat monoton feladatokat, mint például a kántáló vagy másolása hosszú mennyiségű írott anyag. Ez segít nyomkodjuk a disszociáció, és a kínzás, amely nem hagy nyomot.
Áttekintés
Minden eleme agykontroll beépülnek a Monarch programban. Ha valaki felméri, mi a mindennapi kultusz agykontroll, amely nem része a teljes Monarch elme-kontroll néz ki, meg fogja találni az azonos elemeket mindennapi kultusz ellenőrzés is foglalkoztatnak különböző helyeken a Monarch programozás egy személy alter rendszer. (Ez nem történt meg véletlenül sem, az Illuminátusok megvizsgálták ezeket a kisebb szekták, hogy mit tudnak kölcsönt saját agykontroll.) Néhány elem, amelyet a Monarch programot részvények más jellegzetes típusú kultusz elme ellenőrzés:
1. az egyének megígérte, hogy teljesíthető, de figyelmen kívül hagyják az Group célok. Az illuminátusok kezelő (master) megígérem, hogy megfeleljen az egyéni igényeinek megváltoztatja, de ezek az igények figyelmen kívül hagyják a csoportos célokat. Például bizonyos Monarch megváltoztatja az egyén rendszer is mondta, hogy nincs arca, és nem szív. Ők vannak programozva, hogy nem látni az arcukat, és nem hallani szívverés. Ha egy impulzus ellenőrző gépet akasztott fel a alter, az alter megy a trance. Például, a felvezető is ígérnek arcokat és a szív, de soha nem ad nekik, hogy a Monarch rabszolga ha tudott. Az ígéret egy ellenőrzési mechanizmust.
2 választható el a világba, hogy az egyetlen valóság a Leader valóság. Az illuminátusok elszigeteli a szolga így új ötletekkel állnak rendelkezésre, illetve nem csak az, hogy szekta vezetője elképzeléseit. "Bármi legyen is a Papa Bear [mester] szerint a valóság."Minden változtat csak kommunikálni néhány más megváltozik. Mi ez osztja a személy a saját részeit. Az akarat és az elme van törve, hogy nincs szervezett ellenállás, sem más hozzáférés megváltoztatja aki talán tud valamit. A rabszolga gyakran megtagadják anya, nagymama, nagyapa, nagynénik, testvérek, gyerekek, unokák, és a barátok. Ők lesznek megfosztva minden természetes kapcsolat révén agykontroll. Ez nem jelenti, hogy légüres térben léteznek, az azt jelenti, hogy a gépek megakadályozza a természetes kapcsolatok fejlesztésére. Isolation is nagyon fontos alkatrész és arról, hogy érzem magam, mint az állatok, mint az emberek, nem elszigetelni őket az emberiség. Az ötletek megengedett a rabszolga, hogy szembenézzen a programozó hazugságait.Ők vannak programozva, hogy gyűlölik Krisztust és a Biblia Istene, úgy, hogy el vannak szigetelve az igaz Isten és az Ő bőséges lelki erőforrás.
3. A személy identitástudatát elveszett. A Monarch rabszolga elveszíti az / ő értelme az önálló, hogy a kultusz és a személy mester.Nincs értelme, hogy hol is kezdjem-end, és ahol a Mester kezdődik és végződik. A Monarch programozás túlmegy sokan kultusz tettek, az megváltoztatja a hipnotizált, hogy nem látni az arcukat, amely része az identitásukat.
4. A megváltozott államok és hipnózis használt. A gépek / programozó használja hipnotikus technikákat. Ezek indukálják disszociáció dalok, kántálás, bűntudat kiváltó ülések, kínzás, szigetelés, valamint a dalok, ismétlő kiváltó 3X, és sok-sok hipnózis.
5. A Sense Of Peace kiváltott, különösen akkor, ha összeolvad Aki vezet. A Head Of The Cult lesz, hogy hitelt Mi a slave. Ezek indukálják egyfajta békét, ami a fantázia az egyesült vezető, gyakran ajánlják vezetője. Ezután az áldozat a bántalmazó elhelyezett belső bennük. Például, a parancsnok szerint ő volt az egyik a rabszolga, és hogy "teremtett" a rabszolga. A felvezető azt állítják, hogy Isten.
6. Out Of Body tapasztalatok. Testen kívüli élmények (OB-E) nem idéz elő a kínzás és Illuminati képzés, valamint a szakadások.
7. Érzékszervi Bombázás és a fáradtság. Érzékszervi bombázás használják, mint például a tartós alváshiány, környezetvédelmi, és a szeretet bombázás. Ketrecek szeretet bombázása egyes megváltozik, és a steril óvoda / kisgyermek szoba alkalmazunk.
8. A kritikus gondolkodás és nem ért egyet, Leader tilos. A rabszolga fel kell függesztenie képes kritikusan gondolkodni, vagy nem ért egyet vezetője. A szolga soha nem kérdőjelezi meg a mester (más néven a kezelő), nem mérges a kezelő, vagy pedig a rabszolga akar büntetni. A rabszolga mindig engedelmeskedik, vagy fizetni a fájdalomtól. Az megváltoztatja a szálkás másoktól, így nem használhatják a saját adatok elemzésre.
9. A rabszolga kell átszervezni valóságot azonosulás támadóval (Illuminati mester). Erős azonosítás jön létre a mester. A rabszolga van programozva, hogy megvédje a mester.
10. Egyéni látja locus (hely) az ellenőrzés a Mester és az Illuminátusok ahelyett, hogy maguk. Programozás felülírja önmagát.
11. Fekete-fehér gondolkodás által létrehozott program. Sok gnosztikus szekták (lásd a Fritz legyetek bölcsek, mint a kígyók könyv vizsgálatára, hogy mi a gnosztikus szekta is) foglalkoztassák ezeket taktikát. Az emberek a Jehova Tanúi és CUT, amelyek a gnosztikus szekták, valamint a tagok számos más csoportok, mint például a CIA felismeri, hogy ezek a módszerek használták őket.(A CIA a valóságban csak egy kultusz, és egy Illuminati-kontrollált kultusz volt).

Isolation

Azoknak a gyermekeknek, akik veszik ki a napközi otthonok és a programozott szüleik nélkül a tudás, akkor lehet izolálni igazi szülei.A bántalmazók fogják mondani a gyerekeknek, hogy ők valójában az "igazi szülők", és hogy kívánnak jönni, és hogy a gyermek el a szülei később. Azt fogja tenni az ártatlan gyermek úgy érzi, mintha van vágva, és elutasította mindenki számára, beleértve a világ egésze. Bizonyos értelemben ez igaz, mert a gyerek várhatóan elviselni a legszörnyűbb visszaélés és mégis senki beszélni. Érzések az elszigeteltség és a kétségbeesés átveszi az irányítást a gyermek elméje. E gondolkodásmód is lelkileg erősíteni rituálék, hogy a démoni szellemek, amelyek segítenek biztosítani a gyermek uralja a reménytelenség érzése.
Az egész élet a rabszolga, a rakodók és a programozók mindig próbál vetni bizalmatlanság az áldozat. A programozás gyakran tervezték vetni bizalmatlanság mindenki a külső kivételével isteni alak a Mester. Még a Mester nem megbízható annyira rettegett, és engedelmeskedett a rabszolga.
A rabszolga is ki van téve elszigeteltség, mint a gyermek kerülne fagyasztó, szekrények, sötét szobák, dobozok és tartályok szigetelés. Érzékszervi nélkülözés komoly dolog, hogy már kiderült, hogy hatására az emberek hallucinál. Az agy kerül egy módosult tudatállapotot csak a szenzoros depriváció. Polar felfedezők, akik, ha csak fehér napokig kell kezelni ezt a veszélyt.

Kézírás módosítás

Pszichológia fejlődött az évek során számos projektív, objektív és szubjektív tesztek személyiség. Ludwig Klages (Németország), HJ Eysenck (Anglia), és MN Bunker (az Egyesült Államok), néhány jelentős kutatók aki kézírás elemzése ki az okkult birodalom és a tudományos birodalmába. (A társszerző, Fritz, előfordul, hogy egy hiteles Graph-elemző a kormányközi megállapodásra, aki megtette Graph-analízis szakmailag. Kormányközi megállapodásra szigorú előírások nem, hogy a tagok, hogy bármit kapcsolódó okkult, de ragaszkodik ahhoz, hogy megtartják munka a tudományos alapon).
Ha egy ember azt írja, ő fogja használni mintegy 200 külön izmokat a kéz, kar, és a test. Az elme koordinálja ezeket a izommozgások. Egy jó írásszakértő mintegy 800 különböző dolog, hogy tud keresni egy mintát kézírás, mint például, hogy milyen nehéz volt az az író az ő eszköze, hogy milyen nagy, hol is kezdődik a papírra, hogyan ment át a "t "stb Más szóval, az elme, hogy írni kellett, hogy több száz határozatok másodperc. Túl sok döntést kell meghoznia azokat a döntéseket tudatosan. Ez az, amiért a dokumentum vizsgáztatók hitelesítheti aláírásokat. A legtöbb sok döntést egy írást történik tudat, és a döntéseket befolyásolja lelkiállapot, személyiség, az állam a fizikai test, és a környezet.
A jó kézírás elemző képes visszafelé. Miért volt a döntés, hogy a főváros a P néz ki, mint egy L? Miért az a személy, kezdik írás félig a papír és a hulladék felét a papírt? A tudományos kutatások és megfigyelések, a hatalmas vagyon megértés alakult ki a grafológusok, hogy miért bizonyos döntéseket. Néhány grafológusok használjon wholistic módszert, mások, mint a gráf-elemzők, elemzi minden mozdulat. Mindkét módszer adja ugyanazt az eredményt, ha a kézírás elemző képzett elveinek alkalmazása során a grafológia.
A kézírás elemzés még nem ütött a hitelesség, amit megérdemel, részben azért, mert ez egy hatékony diagnosztikai eszköz, a hírszerző ügynökségek akarta tartani magukat. Ugyanakkor a nemzet Izrael használ kézírás elemzés felvenni a, és a nagy része a vállalkozások használja a felvételi is. A nemzet Izrael volt magas a sikert kézírás elemzés.
Hogyan kézírás elemzés szerepet játszanak az agykontroll? Több lehetőség. Számos a programozók képzett kézírás elemzés. Ők jól tudják, hogy a visszaélés a rabszolgák fog megjelenni a kézírás. Keresztül viselkedés módosítás (általában kínzás) az első módosítja képzett, hogy írjon olyan módon, hogy elrejti a visszaélés. A visszaélés megmutatja a kézírás a legtöbb megváltoztatja, így sokan vannak programozva, hogy ne írni vagy olvasni. Ezért van néhány, a gyermek megváltoztatja majd az idősebb megváltoztatja írni nekik.
A programozók is tisztában voltak azzal, hogy milyen az elme gyógyulását / változás maga útján kézírás terápia. Ha az elme helyez elegendő energiát írt egy bizonyos módon, akkor megy előre, és tedd elég energiát a válás, amit ír. Más szóval, ha én vagyok lusta, de kapok elég eltökélt, hogy összpontosítson az agy úgy, hogy nem teszi kézírás agyvérzés azt jelzik, hogy lustaság, akkor az agyam is megváltozik lusta hozzáállás más módon. Más szóval, azt lehet kezdeni változtatni a személyiség tulajdonság dolgozva a kézírás döntések ered, hogy a tulajdonság. A programozók is, és nem segít módosítják a rabszolgák "személyisége ilyen módon. Ezek persze fog foglalkoztatni több személyiség változó technikák, mint egy csoport csomagot. A cél az, hogy annyi nyomást lehet jutni az eredeti jelleg módosított. Minderre összhangban programozás célja, hogy a különböző megváltoztatja a rendszeren belül. Ne feledje, hogy néhány megváltoztatja kell kimenő és egyéb zárkózott, néhány melankolikus, és mások szangvinikus kolerikus vagy. A programozók tudják, mit akarnak, és hogyan kell módosítani, hogy mit kell, hogy a temperamentum és személyiségjegyek akarnak.

Viselkedés Mod (módosítás)

Viselkedés módosítás jön a különböző csomagokat. Egy csomag nevezték ELT (Elektrolit Trtmt) által kifejlesztett HC Tien. Egy egyszerű változata magatartás mod, hogy megtudja, mit tett valaki, ami jó, és a dicséretet és erősítik, hogy a viselkedés. Ezután adja meg a célt. És akkor tovább kívánják erősíteni azonnal a jó dolgokat az ember csinál. A cél szem előtt tartva kell tudni mérni.Egy példa erre, lehet egy kezelő dicsérni a cica és a vásárlás, hogy szép dolog, ha egy ügyfél nem elégedett a szexuális szolgáltatást kapott. A megerősítés kell hamarosan, és megfelelő. "Gondolkodjunk viselkedés" egy olyan kifejezés, viselkedés mod tudósok. "Nemkívánatos kondicionálás" egy másik.
Anectine, amely megbénítja a testet, és elgondolkodtató, hogy a fojtogató, használható idegenkedés kondicionálás. Az áldozat azt mondta, hogy ne egy adott magatartás, vagy pedig rosszul érzi magát. Ha a viselkedés módosítás történik programozás, akkor biztos lehet benne, hogy van-e papír munka feltérképezni a haladás. Ahelyett, hogy aggódni, hogy mi a gondolkodás, a behaviorista grafikonok a személy viselkedését, majd adja megerősítések helyes magatartás (vagy a másik kedvezőtlen jutalom büntetés), hogy módosítsa azt.
Az áldozatok feltétele, hogy végezzenek bizonyos viselkedést. Ha egy alter csinál valamit rosszul, van egy közvetlen következménye létre azt. Hamarosan feltétele nem tenni, amit a programozó nem akar. A viselkedés mod tudósok úgy vélik, hogy a kreativitás is szabályozható. Amikor a gyermek létrehoz egy új formája is jutalmazzák. Hamarosan a gyermek megtanulja, hogy hozzon létre.Illuminati Delta-Beta megváltoztatja fogják képezni a kémkedés. Lesznek képzett felismerni a testi identitás azonnal. Az egyik módszer a képzés, amelyet használnak, hogy megtanítsa az embereket, hogy ne feledje, ösztönösen, nem pedig analitikus. Több ezer arca vagy ezer rendszámot, vagy bármi is villant a képernyőn, és amikor egy ismétlődő látható az a személy, meg kell nyomnia egy gombot. Ha hiba történik, a rabszolga úgy kezelik, hogy egy csúnya kis sokk. Egy idő után az ember fejlődik a megfelelő reflexek.
Rabszolgák képzése folyik az elismerést, amikor azok a kis gyerekek, ez azért fontos, hogy tudják építeni a belső világok, tükörképei és más zavaró dolgokat. A következő "mélyebb" programozás egy példa a klasszikus kondicionálás. A gyermek keze vágni, hogy a gyerek bemegy egy trance sokk, majd minden alkalommal, amikor használja a "mélyebb" vágnak mélyebbre, hogy fokozza a sokk / trance állam. A párosítás a szót ezzel trauma, amikor át, a "deeper- alszik" fog dobni néhány módosítja azonnal egy nagyon mély transzban.

Pszichológiai Motiváció

Amikor egy személy már leütött és a korlátozott, traumatizált rossz alvás és kevés az élelem és a víz, ő inkább hajlamos a javaslatot. Ő aztán azt mondta, hogy ő maga az oka a saját lebomlás. Ha csak viselkedik Jobban, a kezelés javítja. Amikor az ember elfogadja a bűnösségét az a rossz helyzet is van, akkor a programozók, hogy a cél a hibás - Istenem, ország, vagy bármilyen személy is függött. A programozó akkor súlyosbítja ezeket ellenséges érzéseket, és tartja őket, amíg a gondoskodó ember dühös haraggal felé tárgya hibás. Az áldozat edzője a projekt a felelősség erre a cél a hibás. Ha ezt elfogadják, a feltételeket az áldozat javul.
Miután a személy célzott a hibás, akkor a programozó lesz az egyik barátját, hogy segítsen harcolni a gonosz cél. Bármi és minden ésszerűsíteni ezt "All lesz fair a háborúban." Ellenségek könnyű létrehozni. Az emberek könnyen elfogadják őket. A hírszerző közösség már régóta játszott az emberek félelmei a kommunizmusról.
Az emberek lehet, hogy megdöbbent, hogy rájönnek, hogy ez volt az egyik Hitler kedvenc módszerei toborozni hűség az emberek. Ez az, amiért a nácik titokban leégett a Reichstag, majd hibáztatta a kommunisták. Az illuminátusok a mesterek, hogy a kereszténység a hiba mindent a homoszexuális öngyilkosság a világháború.

NLP

NLP olyan NLP, amelyek gyakorlati kommunikációs készség. A programozók használtak NLP előtt ismertté vált, 1976-ban néhány NLP NLP technika nyilvánvaló igazságok, és néhány finomabb igazságok foglalkozó emberi természet. NLP lehet több az egy művészet, mint tudomány. Az egyik igazságokat NLP a "mindenki él a saját egyedi valóságban épült bennük benyomásaikat és egyéni tapasztalatok az élet, és mi alapján jár el, amit érzékel a modell a világ." (O'Connor, Joseph & John Seymour. Bemutatkozik NLP. San Francisco, CA: Aquarian Press, 1993, 4. o). Ezért megváltoztatja megvan a világot létre a programozók, és majd az okkult megváltoztatja a oltották a sátáni hiedelmek. (Chap., 11. rész foglalkozik ezzel a kiképzés).
Nézzünk egy másik listára "feltételezés", hogy az NLP szakemberek hisznek nélkül elmagyarázza nekik:
* Szinte minden kommunikáció non-verbális.
* Ismerete tartalom nem köteles a viselkedésbeli változások.
* A belső ábrázolása a világ nem a világ, hanem csak a saját gyenge térkép is. A térkép nem a terület.
* Az emberek választhatnak predikátumok, amelyek megfelelnek a mi képviseleti rendszer is használnak, és melyiket választják látható szem hozzáférését dákó.
Ha valaki tanulmányozza NLP, az egyik fogja találni, hogy NLP könyvek, mint alapvető technikákat Book II Clifford Wright, tanítani az embereket, hogyan lehet létrehozni disszociatív állapotokat, amelyek váltakozó személyiségek, és hogy tanítani az embereket, hogyan lehet fejleszteni a különböző állapotait elme, és az ál többszörös személyiség . Nehéz kifejezni a különböző kereszt pulóverek hogy NLP van a Monarch Programozás, de különböző időpontokban a fogalmak NLP bizonyára hasznos lehet a gépek. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy az NLP NEM Monarch programozás.
Az egyik NLP javaslata az, hogy a személy felmérésére "jelenlegi" és azok "kívánt állapot." Ez egyszerűen a józan ész javaslat gyakran végzik a programozás során. A programozó megmondja az áldozat, hogy milyen megváltozik akarnak elő és HÁNY mikor kezdődik a kínzás. A motiváció, hogy ezt is javasolta NLP és végezzük a programozók fenyegetést az ember életében, és az ember vágya, hogy mentes a fájdalom és a kínzás. Milton Erickson munka módosult már felvette NLP. Hasonlóképpen legalább egy részét a programozás hipnózis alapul Erickson elképzeléseit.

Nyomokat megfigyelése áldozata

Oldalsó Eye Movement (LEM) lehet hasznos készség, hogy a programozó. Monarch áldozatok néha programozva, hogy a valódi LEM nem történik meg nyilvánosan az áldozat, hogy megakadályozzák az emberek egyre vizuális nyomokat, hogy mi folyik a fejükben. Az a személy, aki gondolkodik képi általában beszél gyorsabban és magasabb, mint a pályán, aki nem. Az ilyen típusú nyomokat segít a programozók jobban képzett, de ez nem szükségszerű.

Horgonyok

NLP kutatók észrevették, hogy az emberek érzelmi állapotok, amelyekben az egész testet felveszi a testtartás során ki. Emlékek jöhet egy ember, ami miatt a szervezet, hogy vegye fel a negatív állapotok újra. Az NLP gyakorló fejlett nyelv, amely magában foglalja az ilyen kifejezéseket a horgonyok, érzelmi állapotok, és a kiváltó okok. Ezek a szavak leírására használt ötleteket, hogy már régóta használatban.
Például, tegyük fel, hogy ha egy bizonyos dalt hallott valamikor az életedben voltak, amelyek egy jó ideje (érzelmi állapot). Most, hogy minden alkalommal, amikor kap egy ravaszt, hogy az emlék, mint a dal, akkor visszanyeri a jó érzés, hogy csatlakozik a memória a dal. Minden alkalommal, amikor hallom a dalt, akkor jól érzi magát, ami aztán viszont, továbbra is jár a szövetség megerősítése egy jó érzés, hogy a dal.
A stimulus, amely kapcsolódik, és kiváltja a fiziológiai állapot vagy érzelmi állapotot nevezzük horgony. Az életünk tele van a természetben előforduló horgony, mint a kedvenc gyerekkori szaga, vagy az ébresztőóra. Az egyik az Illuminátusok kingpins Németországban a Krupp, tetszett az illata trágya, és építette házát így illatát lótrágya egész nap. NLP a művészet épület egyesületek egy horgony. A múlt érzelem is kapcsolódik valamit ma. Ha valaki fél a nyilvános beszéd, akkor jó érzés köthető így beszél. A szakember programozó horgonyt egy érzelem, több értelemben dákó - köztük hallási, látási és az érintésre. Az a személy, megjeleníti egy érzelmi állapot a múltból. Ha az állam eléri csúcspontját, a horgony kerül. A horgony kell egyedi, jellegzetes, és könnyen megismételheti pontosan abban a formában, hogy ez történt.
Sok a trauma-alapú programozási valójában beállítás csapok segítségével extrém trauma. Ha a horgony tesztelik (égetett), ha az érzelmi állapot van húzva, akkor a horgonyok dolgozott. Tüzelési két különálló horgony egyszerre hívják összeomlik horgony. Két különálló állam lehet egyszerre lőttek. Van egy módszer összeomló horgony együtt.

Jövő ingerlés

Jövő ingerlés lehet használni, hogy segítsen programozásához ember felé, hogy szakmai cél, amelyet feltérképezték az áldozat, amikor kicsi volt. Jövő ingerlés egy mentális próba, hogy gyakorolják a képzelet, hogy az ember képes kezelni a jövőben némi kihívás. Elvárások gyakran válhat önbeteljesítő jóslatok. NLP is használják tanítani az embereket, hogyan kell tanulni. Azt tanítja az embereket, hogy tanuljanak a különböző módszerek egyetlen készség. Azonban ez a fajta self-help info nem szabad adni a rabszolga. Ezt fel lehet használni, ha a programozók kialakításához szükséges a személy hipnotikusan egy bizonyos irányba.

Járkálást Hypnosis

Mivel a Milton Erickson áll, mint egy zseni között, azok, akik használják a hipnózist, és az emberek még mindig, hogy kitaláljam, teljes mértékben, mit csinált, meg kell említeni a munkáját. Nem tudjuk, hogy ezek a gondolatok a Milton Erickson használják a programozók. Azt tudom, hogy a CIA odafigyelt a gondolatait, és hogy néhány programozó van néhány a legsimább nyelvek. Ha van valamilyen módon hasznosítani Erickson munkáját segíteni ellenőrzés Mind kontrollált rabszolgák, majd a hírszerző ügynökségek nem kétséges találta.
A másik oldala, több deprogrammers használt Ericksonian módszereket kinyit a programozás az emberek akarnak segíteni. Amit leírni ebben a részben csak egy kis ízelítő az Erickson módszereit.
Egy másik típusú NLP ingerlés mellett az egyik éppen a korábban említett fejlesztette ki Milton Erickson. Ő szert rapport valaki leírja, hogy nekik azt, amit érzek, hallás és látás. Ő indukál békés állapotba lassan beszélt, egy puha tonalitás, és járkált beszédében az ember lélegzete. Fokozatosan hipnotikus javaslatokat be vezetni őket az úgynevezett "leállás". Ő finoman ösztönzi az embereket, a gyengéd javaslatokat, mint például, "Ez egyszerűen csukja be a szemét, amikor csak akarja, hogy úgy érzi, sokkal kényelmesebb ..."
De akkor vajon hogyan lehet valaki, hogy mi valaki gondol? Erickson fejlett nyelv volt elég homályos az emberek, hogy megfeleljen a saját gondolkodás, amit leírt. Ő használja sima átmeneti szavakat, mint ", míg", "és" és "a". A típus a homályos mondat azt mondaná a "Köztudott, hogy az emberek könyvet olvasni, és módosítani." Milton Erickson megtanulta, hogy elvonja a domináns agyfélteke, és beszélnek olyan összetett módon, hogy mind a hét (plusz-mínusz két része a tudatos elme), akkor vegyenek részt, hogy kitaláljam, mi a kétértelmű nyilatkozatok jelentett. Milton megállapította, hogy bármit is mondhatott volna, ha felállította keretében a valaki azt mondja, hogy. Azt is megállapította, hogy a tudatalatti elme nem dolgozza fel a nyelvi negatív. Ahelyett, mondja a gyerek: "Ne ess" mondja el "Légy óvatos."

Átformálva A metaforák

Metaforák, néhány Druidism vagy más okkult tanításokat, használják a programozók. Például, a szezonális változások, amely elhagyja a fák, hogy egy példa a programozási metafora.
Azok az olvasók, akik nem tudják, mi is tartózkodik, a következő a könyvben való tartózkodás, NLP és a Transformation Meaning által Bandler és Grinder (Moab, UT: Real People Press, 1982), kiváló történet megmagyarázni .
"Egy nagyon régi kínai taoista történet leír egy farmer egy szegény ország falu. Úgy tartották nagyon jól to-do, mert volt egy ló, amit használni szántás és szállítás. Egy nap a ló megszökött. Minden a szomszédok kiáltott fel, milyen szörnyű volt, de a gazda csak azt mondta: "Talán." Néhány nappal később a ló visszatért, és hozott két vadlovak vele. A szomszédok mind örvendeztek az ő szerencséje, de a gazda csak azt mondta: "Talán." "Másnap a farmer fia megpróbálta lovagolni az egyik vad lovak, a lovas vágta, és eltörte a lábát. A szomszédok mind felajánlották szimpátiát a szerencsétlenség, de a gazda ismét azt mondta:" Talán. "" A következő héten a hadkötelezettség tisztek jött a faluba, hogy a fiatal férfiak számára a hadsereg. Elutasították a farmer fia, mert az ő eltörte a lábát. Amikor a szomszédok azt mondta neki, milyen szerencsés volt, a farmer azt válaszolta, "talán". "
Jelentése esemény függ FRAME helyezzük rá. Ezek a keretek felfogás. Occult mesék nagy tartózkodik eseményeket. A béka válik a herceg. Rudolf kínos piros orra válik irányfény, hogy a boldogság az emberek. Sok a közös dolgok a mindennapi élet tartózkodott a programozók, hogy rejtett elme-kontroll jelentése. A Teddy Bear a gyermek adott neki Daddy, hogy emlékeztesse őt mennyire tehetetlen ő akarta akadályozni a megerőszakolt lány. A körhinta játék, hogy emlékeztesse a gyermek a disszociáció és a belső körhinta épített elme. Sok a dolog, hogy a szülők, akik szándékosan emelése a programozott gyerek, ne, néz, a külső, ha lehet reframe mit csinálnak keretében teljes-elme-kontroll alapján trauma és a félelem. Tartózkodás lehet tenni összeomló horgony.Például, a józan része alkoholista és az ittas állapot az alkoholos kapnak az azonos horgony, majd ezeket összeomlott együtt, hogy a részeg, hogy maradjon józan. A két állam születik az integrációs folyamat az tartózkodva fordul elő. Tartózkodik valaki MPD szinte lehetetlen integráció nélkül, de tartózkodjon az adott változtat a metaforák nem érhető el. A programozók sokkal több esélye reframe miközben programozni, mint a terapeuta, mert a programozók meghatározott védelmi programok megakadályozzák mások származó átformálva.
Teljesítmény szavak, Reversals és szójátékok
Az NLP, 7. érzék kell figyelembe venni. Először is azt látjuk, akkor halljuk, és végül már az érzékek belső kinetika és érzelmeinket. A programozó is figyelembe veszi az úgynevezett "hatalmi szóval". Ezek azok a szavak, amelyek különleges jelentéssel bír az ember. A programozók is szeretem használni megfordulását és a szójátékok, például a Disney-féle Kacsamesék a karakter mondja: "loptam őket tisztességesen." További tipikus visszaírása a "Élet a halál, és a halál az élet", "A fájdalom a szeretet, és a szeretet a fájdalom." Egy másik példa egy használható Cathy O'Brien, ahol a "Service Entrance" használták azt jelenti, "Szolgáld minket. En-Trance". Elnevezése egy alter "Allison Wonderland" - egy szójáték az Alice Csodaországban -is másik példa a programozás szójáték.A programozók szeretik használni az ilyen típusú dolgok.

A Mind Natural Alarm Clock

A programozó élt az elme természetes képességét, hogy felébredjen magát, mint egy ébresztőóra ", ha akar. Rabszolgák lehet adni a kódolt üzenetet, hogy a drákói Enforcer jön az értük at 1:00 A szolga automatikusan felébred az éjszaka közepén, és a trance, mint a alvajárás, a mély LGP alter veszi a szolga ki az utcára, hogy felvette. Sok rabszolgák használják éjszaka nélkül családjuk gyanúja semmit. Alvás minták is kapcsolódik személyiség. REM alvás úgy vélik, hogy segítsen helyreállítani a hatékonyságát bizonyos agyi pályák, ahol a norepinefrin egy adó anyag. Programozásával különböző módosítja, hogy bizonyos alvási szokások, személyiségük állítható. Persze ez megtörtént együtt sok más szempontból agykontroll.
A Right Brain és a tudattalan
A programozók is tudatában vannak, hogy a jobbkezes emberek használják a bal agyfélteke a nagyon tudatos folyamatok megkövetelik a jó figyelem, fókusz és szándékos döntéseket; míg a jobb agyfélteke hajlamos dolgozni a tudattalan és automatikus házimunkát. Osztott agy programozás veszi ezt figyelembe a kontraszt.


10. fejezet

A 10. Tudomány - A lelki dolgok vezérlésére személy

LELKI ALAPÍTVÁNY PROGRAMOZÁS által lefektetett programozók a korosztályi szellemek fektetik az anyaméhben és bevezetni a gyermek, amikor SZÓBELI a gyermek "barát" és "Útmutató lélek" .² A klán irányadó szelleme is hívják TOTEM.
Az állattartók vagy felügyeletet PROTECT a szellemek belül ILLUMINATI RENDSZER. Lesz egy ALTER ismerő összes démont, MELY MÁR rakott. AZ ötévesen, a gyermek CULT ALKATRÉSZEK tanítják THE² genealógiai történetét SAJÁT Spirit Guides. Évesen 12, egyes jelöltek Amer. Törzsfőnökök kellett várakoznia VAD azok TOTEM, hogy vezesse őket. Kell maradniuk AZ ERDEI amíg irányadó szelleme jelenik meg. Ez az oka annak ILLUMINATI TANULMÁNY AZ XIBALIAN MYSTERIES írva a Popol Vuh [maja Halottak Könyve, melynek kezdeményezések HASZNÁLT PSILOCYBAN GOMBA].
²
Megtakarítás ebben a fejezetben az utolsó (az elme, a test, a szellem fejezetek), mint a megtakarítás legjobb bort utoljára. A szerzők tudják, hogy első kézből az Illuminátusok attól tart több, mint bármely más információt kapok ki, hogy a lelki vonatkozásai programozás kiderült. Ez a fejezet került megrendezésre az alábbi részekből áll:
A. A lelki elvek személy elleni
B. Hogy a Monarch programot miniatűr mi történik nagyobb léptékben
C. dehumanization
D. félelem
E. használata bűntudat, szégyen és harag és gúny
F. tanítása, hogy a mester az Isten
G. portálok, fókuszpontok
H. fogadalmak és eskü
I. használata démon birtoklás, rétegződés, stb
J. használata angyal megváltozik
K. használata szentírások Programozás
L. Theta programozás
A 10. tudomány tartalmaz néhány, a legtitkosabb elemei a Monarch programozás, és minden bizonnyal néhány igen ellentmondásos.Pszichológusok és pszichiáterek egy valószínűtlen csoport ásni démonológiát, bár már számos tanulmányt végzett ezen a területen.Hat példa az ilyen vizsgálatok:
* ¸ Braude, SE (1988). "Médium és a többszörös személyiség." Journal of Társaság Pszichikai Research , 55, 177-195.
* ¸ Krippner, 5. (1987). "Cross-kulturális megközelítések többszörös személyiség zavar: gyakorlatok brazil spiritizmus." Ethos , 15, 273-295.
* ¸ Rodgers, RL (1991). "Több személyiség és csatornázás." Jefferson Journal of Psychiatry , 9, 3-13.
* ¸ Rogo, DS (1987). "A lelki oldala többszörös személyiség." A DS Rogo, infantilis határ: A pszichés pillantást szellem Possession, őrület, és a többszörös személyiség (pp. 243-246). New York: Dodd, Mead, és Co.
* ¸ Ronquillo, EB (1991). "A hatása" Espiritismo "egy esetben többszörös személyiség zavar." disszociációs , 4, 39-45.
* ¸ Smith, RD. (1981). "Hypnosis, többszörös személyiség, és a varázslat: Az esettanulmány." Voices: a művészet és a tudomány a Psycho-terápia , 17, 20-23.
A Gamma programozás titka réteg a démonok. Azonban azt akarja, hogy írja le ezeket a démonokat - az áldozat kell kezelni a "valóság". A szertartások démonizálni az áldozat is előfordulhat, mielőtt megszületett. A generációs szellemek nagyon fontos meghatározni, hogy a programozók programozni egy személy. De ez a 10. a tudomány messze túlmutat csak démonológiát, mivel foglalkozik az alapvető kérdések, amelyek befolyásolják véleményünket Isten, a mi közösségünk az Mindenható Isten, és véleményünk szerint az okkult tudományok asztrális projekció, ESP, telepátia, stb
²

A. rész

A használata lelki elvek elkülöníteni a rendszer Istentől

Során deprogramozási uralkodók, és keverednek a programozók, világossá vált, hogy a programozók a Monarch program teljes mértékben tisztában van a lelki elvek, amelyek működését mindenki számára. 1930-ban, a vezető az egyik csoport ma végez trauma-alapú elme-kontroll, azt írta, hogy az okkult mesterek nem érdekli felemelő az emberek lelkét, hanem hogy "Ezek a mesterek. .. Már valójában nem érdeke lélek vagy asztrális fejlődés, kivéve eszközeként képező passzív illuminized szerszámok, teljesen kontrollált szem előtt, és intézkedéseket. "
A Monarch áldozatai ma a farok végén évszázados erőfeszítések a Kaballists, szabadkőművesek, az illuminátusok és adeptusok, hogy teljesen ellenőrzése más emberi lényekkel.
A következő idézet származik kommunista kézikönyv, hogyan kell agymosást a nemzet. Lehet, hogy csak már jól írta Monarch Mind-Control programozók.
"Az első dolog, hogy lebomlik minden nemzet az állam az ember maga. Nemzetek magas erkölcsi hangot nehéz legyőzni. A lojalitás nehezen rázza, a hűséget a vezetők fanatikus, és amit általában hívni a lelki épségét nem sérülnek a kényszer. Nem hatékony a támadás egy nemzet ilyen lelkiállapotban. Ez az alapvető célja [elme-kontroll], hogy csökkentse a lelkiállapot egy pont, ahol rendelhető és rabszolgává . Így az első cél az ember maga. Úgy kell leromlott egy szellemi lény, hogy egy állatias reakció minta. Meg kell gondolni magára, mint egy állat, amely csak az állatias reakció. Biztos nem gondolta magáról, vagy a társaitól, mivel képes "szellemi kitartás" vagy nemesség ... "
Mivel úgy tűnik, a külföldi országokban, hogy az egyház a legnemesebb befolyás, minden ág és aktivitása minden egyház, kell, egy út, vagy egy másik, hitelét. Vallás kell válnia divatjamúlt bemutatásával nagyjából keresztül PSZICHOPATA-politikai nevelés, hogy a lélek nem létezik, és hogy az ember egy állat. Később ez a fejezet leírja, hogy egy személy dehumanizálták.
Egy szellemi alapelv az, hogy ha nem kap egy ember mérges Istenre, akkor kap, hogy a személy követett el bűnt. Nagy erőfeszítés kell venni, át megrendezett esemény, hogy az áldozat már programozott, hogy Isten elutasította őket. Például néhány áldozat volt valaki Istent játszik, és sétára őket, ha segítségre van szüksége az élet és halál helyzet. Az 1980-as hollywoodi film Altered States, ami körülbelül egy egyetemi professzor, aki az 1960-as kísérletek tudatmódosító szerek és a szenzoros depriváció tartályok, azt mutatja, néhány jelenet, ahol Isten válik egy kecske. Néhány vallási jelenetek a filmben, egyezik néhány anti-Isten / vallási programozásának egyes Monarch rabszolgák.
A Monarch rabszolgák ismételten figyelmeztetett, hogy Isten kegyetlen és ítélkező, és azt akarja, hogy elpusztítsa őket a gonosz dolgokat tettek. Biblia verseket, mondja az Isten haragjának és Isten haragja olvasni az áldozat.
Egy példa arra, hogy a rabszolga van programozva, hogy gyűlölik Istent most adni.
A hipnotikus gyógyszer kap az áldozat, amikor kb 6 éves korig. Ez fog pihenni a személy, és lehetővé teszi a programozók, hogy a gyermeket a legmélyebb trance, úgy, hogy a programozás lesz biztosan lép a ízedben a gyermek lény. Néhány óra elteltével, hogy egy mély transzban, mint a gyógyszer kezd elmúlni, a gyermek lesz szíjazva nagyon biztonságos egy szorosan illeszkedő koporsó. A férfi hosszú, fehér hajú, és egy hosszú köntöst, szandál, a személyzet és a fehér ruhát bemutatja magát, mielőtt a gyermek, és bejelenti, hogy ő "Isten a nagy VAGYOK". Akkor "Isten" fog kinézni egy nagy könyvet, és be nem találja a személy nevét, így ő lesz elküldeni a személy a pokolba, amiért rossz. A koporsót ezután csökken egy mély gödörbe, mint a bánya akna, és az áldozat is elmondta, hogy amikor már nem hallja Isten hangját, hogy lesz egy macska, és nem ember. Isten nem találja őket a könyvet, mert nincs lelke, és egy macska. Mélyebb és mélyebb a gyermek csökken. Azt mondták, ez a büntetés, amiért megpróbált imádkozni Istenhez.
A programozók győződjön meg arról, hogy a rabszolga szerepet játszik számos súlyos bűn, mint a gyilkosság az ártatlan gyermekek, annak érdekében, hogy biztosítsa, hogy az ember biztos abban, hogy Isten gyűlöli őket. Ezután a sértett azt mondta, hogy Isten emésztő harag, aki utálja őket. Az igazságtalanság Isten világ megteremtésében a szenvedés is tanítják, hogy a rabszolga. Mindez annak biztosítására, hogy az áldozat gyűlöli Istent. Ez a gyűlölet felé Isten ki akarja fejezni magát az áldozat rendszerét azon szándékát, hogy nem minden bűn nélkül lelkiismeret.

B. rész

A Monarch programozás A miniatürizálás mi történik népeknek vagy város

Demons vonz az "illata" az emberek. Mi történt a kép az Isten, és mi vonzó áldozatul azoknak, akik gyűlölik a mindenható Isten. A városok mágnesek démonok. Amikor démonok cél egy személy, vagy az emberek, a közös taktika az, hogy bajt az ember. Ha egy személy problémáit eléri a crescendo, akkor lesz egy lelkiállapot, hogy megragad minden olyan megoldást, amely a járókelőket. Az emberek majd, hogy a paktumok démoni erőkkel. Eladják a lelküket abban a reményben, mentességet a problémáikat.
Mindez tiszta, mint egy harang, hogy a lelkileg felvilágosult, de a démoni erők képesek unalmas az érzékek áldozataik arra a pontra, hogy már nem a legkisebb felismerés, hogy az általuk értékesített lelküket. Az emberek, hogy a választás, hogy elfogadja a hazugság által kínált démonok számára megkönnyebbülés helyett maradj az igazságot, ami úgy tűnik, hogy fáj. A démoni hazugságok lehet, hogy a megfázás és füstcsövek által okozott gonosz szellemek - amikor a valóságban okozzák vírusok és baktériumok. Vagy a másik fajta hazugság lehet adni, hogy a démoni erők nincsenek befolyással a betegség, hogy csak a vírusok és baktériumok vannak.
Afrikában, a modern orvostudomány gyakran tekintik fehér ember varázslat, mert harcolni betegség varázsigét, amelyek a démonok tanította őket, hogy használják gyógyítani a problémát. Hatóság démonok át őket fesztiválok, ünnepségek és zarándoklatok.
Erős démoni megnyilvánulások általában akkor körül fesztiválok, ünnepségek, szertartások és a zarándoklatok, amelyeket végeznek mindennapi szerte a világon. Ezek a szertartások és rituálék várjuk szőnyegek a démoni erők megadja nekik a jogot, hogy uralkodjanak. Minden területen a világ őket. És gyakran démoni jelek és csodák előfordulnak ezek rituálék és ceremóniák. A hatalom egy hazugság meg kell őrizni, és táplálja a hagyomány, ami abban nyilvánul keresztül rituálék. Anélkül hagyomány a hatalom a hazugság fog kihal. Ha a hagyomány éppen elutasította a nép, a démonok gyakran kiegészítik azt az "új" megtévesztés. Az első hazugság nem esélye.
A már meglévő bondage akkor erősíti az új megtévesztés, hogy úgy tűnik megfelelőbbnek. Ha most arra kérték, "Hogyan Sátán rabszolgává az embereket?" meg kell tudni a választ, mert most adott neked. A válasz a Sátán ellenőrzés trauma-alapú. A trauma alkalmazzák az emberek életét. Elérik ki valamilyen válasz a trauma, és a démonok nyújt valamilyen válasz - ennyi egy Üdvözlégy Máriát, és így sok áldozták macska, vagy imádkozni néhány idol, amely egy rejtett démon. A hazugság vált mítoszok az emberek hisznek. A mítoszok egy elmosódott valóságot, amely az emberek egy szinten is tudja hamis, de elméjük nem elszabadulhat a hatalom a hazugság. A hatalom a mítoszok táplálja a hagyomány és a démoni megnyilvánulások és démoni támadásokat.
Aki lépést kívül a démoni hazugság támadják. Az emberek úgy érzik, hogy személyesen, amikor megtámadták a hagyományok figyelmen kívül hagyja. Mert a nép szívesen feláldozta az igazságot a hazugság a saját szükségességét mentességet a trauma, úgy döntöttek, hogy becsapják. Ez a választás, hogy becsapják van egy nagy lelki erő hozzá. Már nem az igazság szerelmeseit. Nem elég, hogy jön ezeknek az embereknek az igazságot. Ők elutasították az igazságot. Meg kell valamikor akarat kell keresni az igazságot újra. Ezek az emberek az összes bizonyíték mutatja, hogy nekik az igazságot, és továbbra is elutasítja azt. A démoni rabságában kell bontani valahogy.
Ez rabságban lehet törni egy számos módon. Rámutatva a hiányosságok a hazugság néha elegendő ahhoz, hogy megtörje a démoni varázslat az emberek felett. De miután a hazugság van törve, meg kell követni az igazság - és az igazság szeretete. A Monarch Mind Control programozás egyszerűen a kifinomult alkalmazását mit tettek azért, hogy az emberiség nagy mennyiségben van kicsinyítve, és alkalmazott egy emberi test.
Trauma és a hazugság használják azonos módon. A különböző megváltoztatja eladni a lelküket, hogy a hazugságok cserébe a biztonságukért. Alapvető összetevője a programozás egy embercsoport (vagy egy csoportja megváltozik) ugyanaz - trauma és a félelem. A Land of Oz uralta egy árnyék-vezető, a Wizard of Oz.
A legtöbb ország úgy döntött, láthatatlan emberek és a láthatatlan erők. The Wizard of Oz történet annyira reprezentatív, milyen az élet a Sátán világában. Nem csoda, hogy ez a program alapja annyi Monarch elme-vezérelt rabszolgák. A megoldás a Sátán ellenőrzése volt, hogy a Krisztus tanítványai lenne annyira egységes a szerelem, hogy a világ látná a megoldást. "Hogy mindnyájan egyek legyenek .. .a elhiggye a világ."
A Monarch rabszolgák, a terapeuták akartak integráció. A világ, Krisztus akart integráció. De vannak félelmetes szellemi fellegvára megosztó minket. Ezek a szellemi fellegvára sokkal erősebb, mint a legtöbb keresztény tudja képzelni.
A szívverése Krisztus Testében az, hogy az egész emberiséget, hogy a Teremtő Isten. Ez úgy valósítható meg, összeomlanak a hazugságok és programozás, amelyek elválasztják a részei Krisztus testének érdekében, hogy e Krisztus annyira jól beilleszkedett a szerelem és a lélek, hogy a világ hisz a Krisztus ereje. Mind a programozás cselekmények egy lelki, szellemi és fizikai oldala is.
A slave akarata megfosztották őket, így szükségtelenné válik, hogy gondolkodni a bűntudat, ők rabszolgák, akik már nem a választás szabadságát. Ha megölik, vagy ellopják, vagy mondd egy valótlanság (hazugság), de még nem tette meg szándékosan.Még mindig a programozó tudja, hogy vannak szellemek vonni az lelkileg felkészülni a rabszolga, hogy nem ezek a cselekmények.Például azok implantátum Szellemek a kapzsiság és a vágy az áldozat.
Az Illuminati értékrend fúrt az áldozat. Minden olyan személy, aki nem tanítják, hogy szentelje a személyes jogok és javak Istennek, a végén minden típusú felszíni erők, mint a bizonytalanság, aggodalom, harag, irigység, féltékenység és a feszültség. Ez megy a többszörös vagy nem többszöröse. Ezek a felületi erők viszont okoz minden típusú felület hiányosságok, mint például a hazugság, lopás, csalás, és azzal érvelve. Ha ezek a felületi hiányosságokat jelennek meg senkit, bizonyíték arra, hogy a mélyebb lelki probléma áll fenn. Azonban a szolga nem hoznak létre megjeleníteni ezeket a biztonsági réseket, ahogy lesz, de csak azok vannak programozva. Az Illuminati Beta modell szexelni csak aki gazdája lehetővé teszi neki, hogy a szex. Sem ő megadta a kiváltság, hogy megtagadják szexuálisan szolgáltatás valakit.
Ha a slave engedélyezett szabad akarat, gyakran elutasítja az életmód programozott őket. Az ok akkor elutasítja a Spirits of Seduction & Lust, amelyeket rakott annak biztosítására, hogy ezek az erkölcsi hiányosságok vannak, azért van, mert az lesz a alter már programozott volt, hogy kényszerítették. Nem volt kényszer szó. Sátán egyesek azt állítják, de nem az erőd, hogy jön, akiknek aktív akarat is részt vesz a bűn. Ez nem azt jelenti, hogy egyes rabszolgák nem alakul ki az ízére, hogy zavar. A lényeg, hogy a képesség, hogy ezeket a hiányosságokat személyiség, amennyiben a programozók akarom őket, lehet lelkileg beállítani a slave tanítás a rabszolga, hogy ellenálljon a kegyelem és Isten szeretetét. Lehet, hogy megdöbbentő, hogy észre, hogy a rabszolgák kifejezetten programozva, hogy ellenálljon Isten kegyelmét és szeretetét, és utálni. Ez nem a véletlenre bízni, és úgy végezzük, számos esemény, a rabszolga életében.
Egy másik szellemi terület, manipulálják, az az önképe a személy. Ezeket nem szabad gondolni magukat képére, Isten (kivéve, ha azok az első megváltoztatja létre, vagy hagyjuk, hogy a keresztény). Ahelyett, hogy az áldozat, hogy megtudjuk, Jézus, az áldozat következetesen lekicsinyelni és a többiekhez képest. Ez sérti a szellemi elv megtalálható 2Kor 10:12 "Mert nem merjük magunkat a szám, vagy össze magunkat bizonyos, hogy dicsérni magukat, de ők maguk a saját maguk által mérése és összehasonlítása magukat egymás között, a Nem bölcs dolog. "
János 5:44 és 2Kor. 10: 17,18 tanítani azt, hogy hogyan kell helyesen tette. Fritz, társszerzője, tudja, az egyik programozó, aki még mindig a programozás, aki teljes mértékben tisztában van ezek a szentírások, és hogyan alkalmazzák lelkileg. Amikor az emberek nem szabad, hogy elfogadják magukat, a végén ellenállni Isten akaratának. A rossz hozzáállás van beépítve rabszolga, úgy, hogy mindig ellenáll az Isten akarata.
Újra, ha a programozók akar keresztény front, esetleg programozza a helyes gondolkodás az első változtat. Ehhez nem veszélyezteti a hatalmát a rendszer a legkevésbé. Ahhoz, hogy a sátáni megváltozik és a keresztény megváltoztatja, amelyek szöges ellentétben állnak egymással gondolkodását csak biztosítja, hogy ha felfedezik egymást a tudatban, hogy ők elutasítják szeretnének megtudni a másik rész, és menne tagadása rész létezéséről. A programozás és az elme-kontroll van kapcsolva egy hitrendszer.
Ha ezt egy lépéssel tovább, azt is mondhatjuk, hogy a programozás is konfliktus két vallás, a hit, hogy az megváltoztatja, amikor azok láthatóvá és létrehozhatják saját okkult-rendszer, amely a hit és a mágia démonizmus, szemben a hit azok, akik követik a Biblia Istene. A módszer létrehozásának kőkemény Satanic megváltoztatja származó traumatizált keresztény megváltoztatja egy nyilvánvaló példa erre. Egyes világi terapeuták már lassan beismerni ezt a konfliktust.
Ha megnézzük az Illuminátusok márka Druidism, azt veszi észre, hogy a könyve Pheryllt amely druida szertartások könyv ad négy szimbólum, amely lehet, hogy felidézze a négy elemi erők is nevezik a négy alapvető portálok. Látványterv azt mondják, hogy a legfontosabb, hogy az okkult, valamint a nyitó portálok a négy jelek. Mivel a mélyebb részeken a rabszolga átkerüljön ilyen tevékenységet, azok a valóságban forgalomba hitüket abban a hitrendszer. Hogyan lehet, hogy valamit el, anélkül, hogy valamit cserébe? Egy másik hit Isten és hit rendszer, amely nem kapcsolódik elme-kontroll egyik fontos terápiás támogatást.
Nem lehet gyűlölni valamit szenvedélyesen, ha tud róla. Amikor két csoport nagyon hasonló, annak érdekében, hogy a magas fény egyéni identitás akkor van egy magas szintű ellenségeskedés egymás felé. Annak érdekében, hogy az erős sátáni megváltoztatja, akik gyűlölik Istent, az Illuminátusok valóban ösztönzi a fiatalok két éves áldozat megérteni és elfogadni Isten szeretetét. Amikor ez a hit a szerető Isten épül a kilökődés és a trauma, hogy hozzon létre sebesült megváltoztatja, akik gyűlölik Istent, mert úgy érzik, elutasítják.
Elutasítás egy eszköz a Sátán az egész fórumon a világon. Elutasítás létrehoz egy szinusz hullám hegyek és völgyek. (Az, hogy az Úr tett egyenes szintező e hegyek és völgyek.) Ha egy személy (vagy nemzet) elutasítják akkor gyakran tolódik egy két véglet: vagy megpróbál végezni, hogy megfeleljen az elvárásoknak, vagy fognak bosszút elutasítás. Mindkettő szélsőségek (a hegyek és völgyek, a halál árnyékának) Az, ami hasonlít a szinusz utat.
Mind a kilökődés és a megtorlás eszközei a rabságból. Az ellenség fog működni a személy kap, hogy úgy érzi vagy elutasították, vagy dühös. Ha bármelyik oldalán a szinusz hullám becsukott rá egy személy (vagy nemzet), ezek mozgásba dinamikus, ahol a végén a másik oldalon a görbe. Ez azért van, mert az emberi elme beltenyésztett vágy az egyensúly a dolgokat. Ha úgy érezzük, elutasítás, akkor lehet, megtorlásra, vagy próbálja extra nehéz végrehajtani. Ez hoz létre BONDAGE LOOP.
A kabalista Élet Fája a tudás a jó és a rossz - a teljesítmény. A programozó által ismételten elutasította a rabszolga, építeni a rabszolga a magas szintű teljesítményt. A szolga nem szabad, hogy dühös a programozó, amely ellentétes csúcs a szinusz hullám.Az emberi elme természetesen megpróbál egyensúlyt a teljesítmény csúcs egyre a harag / megtorlás csúcs hozzárendelni ellentétes intenzitás.
Mivel a szolga nem mérges a programozó, ők pedig ez a harag befelé és felfelé, maguk és Isten. Az előadás a szolga a mester egy formája hamis szeretet. A teljesítmény a szeretet hamis szeretet. "Ha ezt nekem, akkor én szeretlek téged."
Krisztus is szeretett minket, amikor még bűnösök voltunk, és nem rokonszenves. Ez a fajta isteni igaz szeretet le Pál 1 COR 13, amelynek célja nem a saját. Önfenntartás egy eszköz a halál. Ez az egyik oka Krisztus nem megőrizni magát - annak ellenére, hogy tudott volna az úgynevezett angyalokat - meg akarta mutatni a világnak az igaz szerelmet.
Félelem kapta gyökér halál. A fenyegetés a házastárs halála, a magát, az ember álmok, az identitás, illetve az ember testi teste félelmet kelt. Halál származik Sátán. Az élet az Úrtól Istentől. Fear épül veszélye valamilyen halál. Önfenntartás, akkor valójában alapul félelem, ami viszont alapuló halál.
Ez az, amiért Krisztus azt mondta, meg kell veszíteni az élet, hogy megszerezzék azt. Hogy elkerülje a sátáni szolgaság hurok az önfenntartás épülő félelem, meg kell érkeznie ki az Isten szeretetét. Önigazolás általában nem látni az emberek, mint a szolgaság hurok, de gyakran. Csak a bizonyosság, hogy a Mindenható Isten szeret minket, megadja nekünk az erőt, hogy nem kap fogott az önfenntartás taktikáját önigazolás.
Van egy hely a védő az igazságot, de meg kell tenni a szerelemben. Krisztus és tanítványai azt tanították, hogy mi indokolja az Istenbe vetett hit, nem önigazolás. Önigazolás könnyen kapcsolódik a önfenntartás rabságból hurok.
Csupán annyit kell tennünk, hogy egy belső, tudván, hogy mi történik a képen Isten, és hogy Ő dolgozik minden életünkben. Mivel mi vagyunk az ő munkája, ő fogja igazolni minket. Az összes Monarch rabszolgák, egy Isten munkája. A kultusz egyszerűen átépítették, amit Isten teremtett. A rabszolga kell visszaszerezni a szerető céllal, Isten, amit Ő teremtett. Isten nem követ el hibát. Ő helyezte sok szépség és érték minden ember. Minden ember az ő keze munkája, nem az emberi test félelmes és csodálatos tett?
Miután valaki történt, hogy részt vegyen az emberiség elleni bűncselekmények, a programozók ösztönösen teremtett olyan helyzetet, amikor a személy esnek önigazolás, például: "Azt megérdemelte a halált." Ez egy finom, de veszélyes eszköz a rabságból.Sok a trauma-alapú elme-kontroll épül egyszerű alapvető lelki-szellemi élet halál kérdés. Az Úr Lelke nem ad félelmet. Jön az ellenség.
Elrabolt, akik azt állítják, hogy találkoztak idegenek, azt állítják, hogy az idegenek táplálkoznak az emberi félelem. A félelem a lelki halált hoz. Ahhoz, hogy mutassa meg a dinamikus más módon, nézzünk le egy közös gondolat megváltoztatja a Monarch rabszolgák.Ez a gondolat: "Ha maradok a programozás biztonságban vagyok." Ez ugyanaz a gondolat, hogy a társadalom általában tanítják keresztül félelem az önfenntartás. "Ha marad a tömeg, ha maradok a rendszerrel, akkor biztonságban leszek." Ez az oka annak csoportnyomás, amely úgy tűnik, széf, vezethet sok fiatal a halál.
Mindez a félelem az önfenntartás által maradt a programozás (akár egyéni vagy társadalmi) kerül át a hűség Anti-Krisztus , hogy ez a terv. Az igazság szabaddá tesz. Bármikor elvetjük az igazság és a béke a biztonság, mert a mi félelem önfenntartás, elfogadjuk a hazugság. Ha az igazság határoz meg ember szabad, akkor a definíció, rabszolgaság jelent ", hogy nem az igazság." Minden hazugság vezet rabságból. Hoznak létre erődítmények.
Sok vallási csoportok épülnek gyűjteménye igazságok és hazugságok. Az igazságok használják a csábító vonzó front, a hazugság használják a rabszolgasorba rabságból. Ezért van szinte nincs vége a hazugságok programozni Monarch típusú trauma-alapú teljes Mind vezérelt rabszolgák.
Fontos elme-kontroll programozás dinamika létrehozása képeket. Ez némi magyarázatot. Egy spirituális dimenzióját az emberek, hogy szeretjük, hogy íme, a mi Istenünk. Ezt építették be minket. A régészek észrevették, hogy az ősi ember mindig is imádta. A beépített ember, hogy imádják, és azt szeretném, hogy íme, amit imádunk, hogy ez-e Isten, mi magunk, vagy más kép. Más szóval, imádat kép orientált. Ez a hatalom a képek. Az egyik figyelmen kívül Isten parancsolatait, amelyek Fritz írt egy könyvet 1977-ben volt a parancsolat Isten adta
"Te pedig ... nem semmi hasonlót azokhoz, a dolog, ami az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt." EX 20: 4
Diákok Isten Igéje is figyelmeztetett, hogy "vizsgálják meg mindent alaposan, tartsátok meg azt, ami jó." 1. THES 5: 2 1.
Mi az a lényeges, hogy az Isten parancsolatait Ex. 20, melyek a desztillációjával törvényeit, volna egyszerűen kijelentette: "Te shallt semmi faragott képet!", Hanem folytatta, hogy a nagy kérdés az, hogy ugyanazon a folyosón bármilyen kép Isten teremtményei (a szó fordítása "dolgok" történetileg érteni "élőlény"). A DT 04:15 "pasal" képeket, hogy a kép alakult ki, bármilyen anyagból a szerszám (fejsze, véső, vagy gravírozás eszköz), és a "hasonlóság a férfi vagy női" és "hasonlatossága bármely szám" tilos.
Ezután ismét megtiltja a képmásai élőlények. A "kép" történik körülbelül 100-szor a Bibliában, és általában kíséri ítéletek, mint például: "Én kivágták. ..destroy ... Lebontják ... megölték." Számos vers (EC 07:20, PS 106: 29, 39), a szentírások beszélnek arról, hogy az ember mindig keres találmányok provokálni Isten haragját.
Létrehozása képek sok fajta volt egy nagy része egyiptomi mágia, és még mindig az. Mivel a teremtés képek annyira tisztelték ma kiegyensúlyozott képet / vita a lelki következményei képek (és a teremtés) egy ritka téma.
"A láthatatlan dolgokat róla, az a világ teremtése egyértelműen látható, hogy érthető a dolog, hogy készült, még az ő örök hatalma és istensége, úgy, hogy azok nem mentség." RM 01:20. (Vö ISA 6: 3).
Egy ex-Programmer beszélt hosszasan, hogy része a motiváció a sok programozás képeket, annyira, hogy meg tudja állapítani, a világ épített a Sátán, mert meg akarják biztosítani, hogy nincs bizonyság Isten erejét. (By the way, néhány megszabadítás minisztériumok vannak siker abban gyógyít áldozatainak rámutatva arra, hogy a sátáni programozók csak építeni elemekből Isten már teremtett.) Tükrök, és sok közülük, fontos az okkult programozás, mert hogy a képek. Hoznak létre annyi belső képek az ember nem tudja, merre kell menni. A képek hazugság. Gyakran létre hamis kép az emberek akarunk szeretni. Vajon szeretjük őket, vagy az image?
Filmsztárok szeretik a képet, és csak ritkán, hogy ki is valójában. Néhányan közülük elismerték, hogy nem érezni, hogy szeretik a rajongók, hiszen a rajongók csak imádja a képet. Ismét meg kell emlékezni az igazság minket ingyenes. Mi az a valódi identitás? Kik vagyunk mi valójában Isten szemében? Miért engedte, hogy számunkra, hogy megszülessen? Mi volt az ő igazi célja a számunkra?Ezek a valódi kérdések, amelyek annyira nehéz oly sokan vannak a valóságot, hogy szükségünk van az életünkben. A szolgaság képek még meg kell érteni.
A "kétszínűség" alapul a szó két példányban. Machiavelli tanította az elit hogyan döntsön a kettősséget - ez a szabály keresztül utánzás képeket. Ez nem más, mint egy, a működési elvek tükörképei elhelyezett Monarch Mind vezérelt rabszolgák. Bármilyen életet ad megkettőződik a tükörképe a Sátán. Élet elnyeli a halált, mint az Isten valódi fény fokozatosan egyre fényesebb. A másolat az, hogy a teljesítmény, hogy fokozatosan meg kell jobb, vagyis a technológia meg kell változtatni, hogy jobb, ha azt akarjuk, hogy az élet.
Az Amish azt mutatják, hogy a társadalom rajong a technológiai progresszió, nem javul az élet. Az Amish van egy nagyon sikeres életmód mentes válás és a bűnözés.
A misszionáriusok Afrikába jöttek vissza időnként vajon a primitív törzs töltöttek időt nem sok dolgot ami a technológiailag fejlett társadalom elvesztette. Ez nem jelenti azt, hogy egy találmány nem segít emberiség, azt, hogy az emberiség nem fog élet a technikától. Műszaki kell értelmezni az egész összefüggésben az élet.
Ha valaki elkapja rá a hazugság a technológia vagy a teljesítmény, akkor megpróbálhatja az ellenkező hazugság - plat alakítás. Sok bajba jutott ember juthat el Istenhez, kap segítséget, majd platform, mondván: "Köszönöm a segítséget Isten, de most már jól vagyok." Isten szeretete nem a teljesítmény-alapú, de még mindig szükség van, hogy továbbra is nyomja felé a jel a magas hívó az Istennek, átalakítása és megújítása elménket, egyre növekvő lelkileg.
A dolgok, amelyek nem nőnek vannak címkézve halott. Hogyan nő, anélkül, hogy a teljesítmény-orientált? Ez az az üzenet, hogy Krisztus megpróbálta az embereket. A programozók kap a rabszolgák fogott egy előadás hurok. A rabszolgák nem lesz, hogy a szabadság, ha a miniszter az egyház egyes csapdák őket néhány vallásos csoport, amely a teljesítmény-alapú, hanem a feltétel nélküli isteni szeretet alapú.
Szomorú látni áldozatainak elme-kontroll megszabaduljanak a nagy költség, csak futtatni egy ellenőrző csoport másik. Ha elhanyagolják, hogy nézd meg a lelki dimenzióit elme-kontroll rabszolgaság, akkor majd elhanyagoljuk, hogy néhány eleme teljes elme-kontroll rabszolgaság.

Az összefoglaló, az első néhány Things Megtámadta

Mi gyakran az első dolog, ami megtámadta az egyének és a nemzetek, hogy ellenőrizzék őket? Ez az identitástudat, mint a szellemi erkölcsi lény. Mind az egyének és a nemzetek célzott, hogy elpusztítsa az etikai önbecsülését. Az egyén és a nemzet kell hozni gondolnak magukra, mint az állatok.
Egy másik taktika, vagy elsődleges eszköze az, hogy a sértett, aki traumatize kell ellenőrizni, majd a megkönnyebbülést, amikor egy démoni hazugság elfogadott.
Elutasítás fontos trauma, hiszen létrehoz egy vágy a teljesítmény és a megtorlás, és megkapja ember rekedt a rabságból hurok.
Lies tenni az embereket rabságba. A képek a fajta hazugság, vezető rabságból. Ez az, amiért olyan sok képet és hazugság kerülnek be a Mind-vezérelt rabszolga. Ezek a képek és a hazugság eredendően bondage döntéshozók.
A félelem és az önfenntartás megalapozni halál. Ahhoz, hogy megvédjük magunkat, akkor hagyjuk, hogy rabszolgává. (Végül Mind vezérelt rabszolgák és általában a társadalom, hogy a béke, a biztonság és önfenntartás majd át a hűséget a mester programozó, az Illuminátusok Anti Krisztus).
²

C. rész

Elembertelenedéséhez folyamat

Az embertelen többszörös - ez a fragmentált személyiség - azért van, hogy a legtöbb módosítja, de az első módosítja megengedett embernek lenni. Mert megváltoztatja veszi jellemzőit mit is létre, az első megváltoztatja kell az első néhány osztja úgy, hogy van értelme a család, és hogy azok az emberi. Ez nem azt jelenti, hogy az első sor a szakadások nem dehumanizálták később - ők, ők alakítják gyöngyszemei ​​(kristály).
Hogyan változtatja meg, hogy egy egy állat változtat? Lehet, hogy nem olyan nehéz, mint egyesek képzelni, mert létre megváltoztatja a "tiszta lapok" - vagyis ők a sima tabletták, Dr. White (Dr. D. Ewin Cameron), büszke volt, hogy képes volt a hogy ki felnőtt elmék. Amennyiben egy része az elme nem a valóság a referencia, és megkínozták és hazudott, akkor fogadja el, amit a programozó mond igazi. Ha egy alter létrehozásakor keresztül kínzás, ha akarsz egy macska változtat, akkor a gyereket kínozták ketrecben körül macskák valamilyen típusú. Az új megváltoztatja fogják mondani azok a macskák.
A programozók ténylegesen megöl egy kisgyerek a legrosszabb módon ezek előtt megváltozik, és mondd el nekik, hogy ez az, ami történik, hogy a kislányok és fiúk. Nem akarnak lenni egy kislány? No. Miután megnézte a szörnyű dolgok történnek a kislány, nem akarja, hogy a kislányok vagy kisfiúk (az esettől függően). Azt akarjuk, hogy a macska, mert a macska nem fognak ölni és megkínozták, mint a gyerekek. Az megváltoztatja kénytelenek enni, mint a macskák a macskák. Ők többször megszégyenítette és leromlott és többször is elmondta, hogy vannak macskák. Hazugságvizsgáló eszközök akasztott fel a gyermeket, hogy meghatározza, az megváltoztatja valóban azt hiszik, hogy a macskák. Amikor az alter valójában állami, "Én vagyok a cica." vagy "Én vagyok a tigris." és adja át a hazugságvizsgáló teszt, majd a programozók tudják, hogy sikerült.
De mi van, ha az elme ellenáll, hogy azt mondta, hogy egy macska? Mindaddig, amíg a gyermek egy lány ez adott ürülék enni. De a macskák táplált egészséges étkezés előtt az áldozat. A kislány a másik ketrecben piszkosak és megkínzott, beteg etetni. Szeretné, hogy egy kislány? Sok egyszerű kínzást alkalmazni, amelyek biztosítják, hogy a megfelelő válaszokat adni. Ha az életed függött mondván, hogy egy macska, akkor lenne egy macska is. Továbbá, a gyerekek élénk a fantáziája. Normál gyermekek könnyen szerepjáték, és könnyen elképzelhető, hogy valamit ők nem, mert a személyiség és egó nem szilárdul.
Ismét semmit sem a véletlenre bízni. A hamis vérátömlesztés macska vér adható a gyermeknek. Nagyon gyakran a nagy sebességű filmek cica játék és a szórakozás mutatja az egyik szem, míg a másik szem kénytelen néhány kislányok kelljen alávetni a legrosszabb a kínzások. Ez a nézés kényszerítette a gyermeket, mint a szeme nyitva tartanak, és a gyermek egy pántos megtekintésére székre.
A dehumanization folyamat révén megváltoztatja a különböző típusú madarak, macskák, kutyák, idegenek, lovak, földfémek, drágakövek, kövek, és számtalan egyéb terméket. Ők majd helyezze vissza program annak biztosítására, hogy az megváltoztatja továbbra is azt hiszik, hogy nem ember. A találékonyság A vissza program annak érdekében, hogy továbbra is hisz a hazugság kiterjedt és ötletes. Rengeteg hipnózis, és a kábítószer okozta állapotok, és a kábítószer-hipnózist használnak elvégezni a dehumanization folyamat. A programozás fogja erősíteni a macska alter környezet, mert a Alter rakodók mindig utal rájuk, mint cica vagy más macskák.
A fájdalmas nemi erőszak egy gyermek lábai tartják a pillangó konfigurációt használják, hogy pillangó változik. Ahhoz, hogy egy báb, a test adott gyógyszer, amely megbénítja a gyerek. Ezután elektro-sokk alkalmazzák bizonyos izmok fel a parancsot a programozó.A hatás az, hogy a gyermek nem tudja befolyásolni a testét, és a programozó is, hogy a gyermek testrészek bunkó, és mozgassa az elektro-sokkoló az izmokat. A gyermek valóban lesz a báb a programozó. Ez egy nagyon erős programot.
Az egyik nevek kapcsolódó Monarch programozás Marionette programozás. A gyerek szó lesz a bábu. Ez a koncepció úgy tűnik, főtt a németek Hitler alatt. Az alter rendszer, mint a gyermek fizikailag látható, hogy ők egy marionett bábu. A izmok elektro-döbbenve oly módon, hogy kihasználják a természetes reflexek. Ha elektro-sokkolta, hogy így, az áldozat testrészeit bunkó ellenőrzési körünkön a szeszély a programozó bizonyítani, hogy a sértett, hogy ők egy báb. Ebben az időben, a megadott szabályok és szabály 8. számú az, hogy a nem módosítja a báb. Illuminati programozó Dr. Mengele használt bábu egy babaház ahogy programozva. Ő skits az ő bábokkal. "Dance Pinokkió tánc", azt mondanám, hogy az ő erős német akcentussal. Pinocho története arra használták, hogy nevezze meg a szellem vezető Jimney Cricket. Együtt szabály nélkül. 8, tanított a következő szabályok ezen a ponton:
1. Hallgassa meg utasítások
2. Nincs helye hibának
3. "The Game Timer", ezek voltak a sajátosságait, hogy mozog, az olvasztott tükör stb
4. Van egy parancsnoki lánc, a király emberei
5. A Mester chart a kurzus
6. kap megrendeléseket, mit kell tenni, a memorizált script, hogy kövesse, és megfelelnek
7. A Teremtő és a Mester mindig saját maga a végtelenbe
8. Ön bábok egy húr. "Dance Pinokkió tánc. Ön hogy beszélni csak ezeket a szavakat mondta, hogy neked, és csak beszélni ezeket a szavakat, amikor a húr van húzva
9. Nincs helye kérdésekre
10. A szabályozó mindig játssza a szerepét a White Rabbit. Sötét oldala megváltoztatja a rendszer tanítják, hogy tudja e szabályok részeként a lét
Dr. Joseph Mengele (más néven Dr. Zöld) végzett hegedű, amelynek felhasználásával a programozás során. Ő programozott rabszolgák, hogy válaszoljon a kulcsszó "Hegedűs". A programozás során, az áldozat lesz azt hinni, hogy minden belsejét eltávolították és rögzítők helyeztük, és sebészileg összejöttünk. Ahhoz, hogy a gyermek az éppen programozott ez az igazi. Ez része a dehumanization folyamat, hogy megvédje őket a lelki növekedésben és a szabadság. A programozók dehumanization párhuzamban mi történik a hadseregben, amikor az őrmester kiabál az újoncok nevek, mint a "kukac" és a "féreg".

Porcelán Face programozás

A Porcelán Face programozás már érintettük korábban fejezeteket: 2 és 7, amikor a tűz kínzások és Gatekeeper megváltoztatja íródott. Tűz a kínzás és a megolvadt viaszt használják, hogy a sértett úgy gondolják, hogy arca égett. Ezután a programozó nagyvonalúan megadja a traumatizált megváltoztatja a porcelán maszk. Az alter szerzés a porcelán arc lehet adni a "gyöngyszem" hipnotikusan mint Jade, és hogy lesz a titkos nevét.
Számos különböző módszer elérhető feküdt a porcelán arc programozás. Volt egy nagy porcelán vet készült az emberi arcokat, majd maszkok készülnek belőlük. Valójában, amikor a kezelő meghal, legalább egy esetben a csere felvezető viselt maszk néz ki, mint az előző kezelő. Az emberi bőr baba használják össze egy maszkot az áldozat arc öntött. A maszk viselése az Illuminátusok áldozat, amikor feleségül vette az Anti-Krisztus.
A Porcelán Maszkok gyakran része a Camelot és Shakespeare programozás.
Egy másik használata porcelán maszk, melyet csak kísérletezett az volt, hogy helyezze maszkok Pawn megváltoztatja fel, amelyeket az megváltoztatja akik őrzik a dolgokat más ijeszteni megváltoztatja azok félelmetes porcelán ábrázatuk. Ez a programozási van lelki következményei, mert ez az egyik programozási módszerek ellopni megváltoztatja az arcukat. Az egyre megváltoztatja porcelán arc programozás csak látni egy porcelán arcát a tükörben, amíg a programozás veszik le. Mindaddig, amíg a számítógépet szintjük működik a programozást, amelyek megváltoztatják lesz ép.

Szívek Of Stone

A programozók nem hagynak minden követ megmozgat, amikor a szalag megváltoztatja a rendszer bármilyen nyoma az emberiség talán van. A programozók, hogy az módosítja úgy vélik, hogy a programozók sebészileg eltávolították a szívüket és helyettük egy kő. Megerősíti ezt a programozás az áldozat hipnotizált esik egy mély transzba, ha bármikor az áldozat mélyebb megváltoztatja akasztott fel semmit nyomon a szív. Ha és amikor valaki megpróbálta bizonyítani, hogy ezek megváltoztatja a szív azáltal, hogy a pulzus, akkor lehet, hogy meglepődött, amikor ezeket megváltoztatja trance elég mély, hogy a gép nem is olvas. Így a programozás tartja a hazugságokat biztonságban expozíció.
A programozók hipnotikusan veszi a szívét, több okból. Egy zsarolás. Azt megígérem, hogy vissza a szívét, ha az áldozat engedelmeskedik, hazatér, hogy a kultusz, ha szükséges, és jelen volt az Anti-Krisztus szüksége van az áldozat. Kétséges, ezek megváltoztatja kapnánk szívüket vissza a kultikus figyelembe véve a hamis ígéretek, amelyek jellemzően.
A programozók ad a szívét, hogy a királyné anya változtat megőrzésre. Ezek lehetnek elrejtve valahol, mint a Temple of Molech [MLK, ZDK a kettős játék a képzeletbeli játék].
A Temple of Molech néhány túlélő használják értéktár emlékeit gyermek áldozatot. Ez nem egy hely, semmi változtat tudott vagy szeretne menni a belső világ. Cserébe, a programozók, hogy az áldozat kövek, igen, szíve kő. Kőszerű védők fog állni őr a háttérben.A voodoo baba megjelenését tükrözi voodoo képeket, amelyeket beépítettek a Monarch belső világ. Eltávolításával az áldozat szívét, hogy eltávolítja a nem véletlen, hogy a sötét megváltoztatja volna egy puha, meleg helyet a szívükben bárki. Azt fogják mondani, hogy ők képesek, amelyek a barátok vagy szerető mások.
Ez nagyon hatékony elválasztására e módosítja másoktól. Ez elszigeteltség része az agykontroll. Mivel az megváltoztatja úgy vélik, hogy nincs élet forrása magukban, hogy nem szív, akkor meg kell nézni, hogy a mester. Ha a mester helyezi kezét a sértett mellkasát úgy érzik, élve. Mert az embereknek szükségük van a szív, hogy úgy érzi, megváltoztatja vannak programozva, hogy azt hiszik, hogy nem képesek az érzés, és nem érzéseket. Nem tudnak sírni közben saját szenvedésüket, és arra ösztönzik, hogy úgy érzi, képtelen gondozó a mások szenvedését.
Mindezek ellenére a brutalitás és az elszigeteltség, a programozás, az alter embersége megteremti a háttérben, hanem az, hogy megváltoztatja valaha elismerik, hogy az emberiség egy nagy kérdés. Ha az emberek azt kérdezik ezek szívtelen módosítja, hogy szívüket Jézusnak, akkor elmondható, hogy nem egy van.
Minden szövetségek, valami kap a kultusz. Ebben az esetben az áldozat szíve (hipnotikusan) adott a sátáni mester. Van egy pecsétőr aki megtartja a tételeket adni, ha a fogadalom vagy szövetség történik. Ha egy személy egy áruló a fogadalmat, majd a kultusz egy tárgy elvégzésére vudu varázslat vagy arra, hogy megbüntesse a személy. Monarch Mind vezérelt rabszolgák tudják a megrendelések, és bezárva engedelmesség.

Hypnotic Sebészet

Miután a programozók ellopja a mélyebb megváltoztatja szívét, identitásukat, a szabad akarat, a valódi családjára és arcukat és az emberiség, akkor kedves, hogy varrni vissza az áldozat mellkasába keresztül hipnotikus sebészet fekete kövek. Ők mindezt műtét hipnózis. Via hipnózis, a programozó tudja gyógyítani az áldozat sebei után kínozza az áldozat. Ezek alapvetően, hogy remake vagy valóság, hogy mit akarnak.



11. fejezet

Tudomány No. 11 - belső ellenőrzés

A. Oktatási okkult filozófiák

B. Belső Számítógépek - Perfect küldöttség; Belső számítógépek Auto-Control A Slave
C. A belső hierarchiák
A. Oktatási okkult filozófiák
A tanulás fontos szerepet játszik az érzékelés. A programozók próbálnak áldozataikat feliratkozni filozófiák és ötleteket, amelyek megnehezítik számukra, hogy lázadjanak fel a vezérlő. Ez az úgynevezett kiképzés. Ugyanez a tanítási módszereket, hogy mások is hasznosnak alkalmazunk. Gondolkodásmód vannak beépítve a rabszolga keresztül rakodók, programozók, és a kultusz tartoznak.Mindenki igyekszik a maga módján, hogy az élet értelmét. Ez egy természetes agyi funkció, hogy az emberi elme képes megérteni, hogyan kell kezelni a jövőben. Az elme úgy nyers adatokat, majd alkalmazza valamilyen logika, és következtetéseket von le belőlük.Miután elfogadták ezeket a következtetéseket lehet olyan kemény, mint a kő, és ők dacol minden olyan kísérletet, megváltoztatni őket, még az új bizonyítékok fényében. Ha a programozó nem elég okos, ő is kap egy alter logikailag elhinni semmit.
Ha a hit van ágyazva, marad ott, szívósan. Az Illuminátusok, "nagy" mesterek és adeptusok tanítanak "rejtett titkait." A rabszolga úgy a hatóság, hogy árad ez a tanár speciális ajándékokat és képességeket. A rabszolga aligha képes megkérdőjelezni a tanításokat adva a magasból. Körkörös érvelés, fekszik, és más trükköket alkalmaznak, hogy meggyőzze a személy, aki az okkult világ igaz.Például, "Isten elhagyott téged, ezért meg kell, hogy ragaszkodnak hozzánk, az egyetlen, aki lát felhasználás benned." (Az igazság az, hogy a kultusz rendeztek a válság, ahol a színész játszik Isten elhagyott a gyermeket, hogy a kultusz abusiveness. Az egész rendezvény csak kultusz visszaélés - Istennel figyelembe a hibás).
"Megpróbáljuk, hogy a divat egy jobb ember, egy férfi sokkal több képességgel rendelkeznek, mint korábban, a jobb genetika. Azok, akik ellenzik minket, próbálják tartani az emberiség vissza a sötét középkor."
Ez a körkörös érvelés és egyenesen hazugság. (Ezek nem érdekelt abban, hogy az emberiség, csak elpusztítani azt). Ahhoz, hogy okkult filozófiák ízletesebb, az okkult világ megtámadja a karakter akinek élet vitatják hamis állítások. Azt is használja a nagy racionalizálás, ahol a cél szentesíti az eszközt. Sok rabszolgák kellett ülni, és hallgatni a mesterek racionalizálják brutalitás.
Belül az Illuminátusok, soraiban érhetők sok tanulás és a szertartás. Belül a Temple of Set, a tag köteles elolvasni bizonyos könyveket. Fritz, a társszerzője egy listát a könyvek a Temple of Set tag kérte, hogy olvassa el, és az észrevételeket csatolt a Temple of Set az egyes javasolt címet.
Az ő Javasolt / kötelező olvasmány kategória 19 "Az Metamind" a Metropolis a Thea von Harbou. A hozzászólások "Egy expresszionista portré egy negatív utópia, amelyben az ember által vezérelt gépeket .. .a alapja a sok elektronikus / audio-vizuális rituális technikák által alkalmazott egyház a Sátán és továbbfejleszteni a Temple of Set". (P. C21-2).
A másik az Ellenőrzési of the Mind: felé Psycho-civilizált társadalom Jose MR Delgado. Észrevételeiket, "Delgado, élettan professzora a Yale Egyetemen, az egyik legkiválóbb hatóságok területén az elektromos / kémiai stimuláció az agy (ESB). Ez a könyv az feltétlenül kelt, de ez így van jól megírt, hogy megérdemli, hogy átolvasta a előszót újabb művek a témában. " (PC-16? -2).
A pszichológia a rendellenes Experience Graham Reed. Észrevételeiket, "Ez a könyv foglalkozik szokatlan, szabálytalan, és rejtélyes experiences- Deji vu, illúziók, téveszmék, hallucinációk, stb-tekintve a tudat normális pszichológiai folyamatok összegyűjtése, ellenőrzés, feldolgozás, és tárolására." (Uo).
Ez csak egy rövid pillantást, hogy bemutassa az olvasónak, hogy a vezetők a csoportok, mint a Temple of Set lelkes diákok elme-kontroll. (Egy majdnem teljes tagságának listáját a csoport egy adott időpontban, bebiztosítva függelék). A könyvtáros a Multnomah Megyei Büntetés-végrehajtási Ctr. megosztott társszerző Fritz hogy Sheila, korábban a második parancsnokának a Bhagwan Shree Rajneesh a település az antilop, vagy tanult, via börtön / börtön könyvtárközi kölcsönzés, könyvek Hitler elme-kontroll technikák.Sok más példát lehetne adni, hogy milyen elme-kontroll alatt tanult és tanított ezekben a csoportokban.
Még egy könyv a Temple of Set olvasmánylistájára lenne érdemes rámutatni, pszichológiája ember lehetséges Evolution Peter D. Ouspensky. Észrevételeiket, "kell olvasni, különösen azok esetében, akiknek varázslatos képesség akadályozza hibákat egyenlegük tényező .... előadássorozatot, amely magyarázza a Gurdjieff felfogása jobb, mint G. maga képes megtenni." Van egy fontos kapcsolat Gurdjieff, elme-kontroll, MPD, stb, de a téma nagy és tovább kell vizsgálni. Társszerző Fritz már vizsgálja ezt a linket, beleértve beszélgetett vezetők a legsikeresebb Gurdjieff község. Mint oly sok csoport, amit lát, az nem az, amit kap.

Tanítási Az ideológiák Of War

Az egyik módja, hogy ellenőrizzék egy személy, hogy őket mérges, majd a csatorna, hogy a gyűlölet. Háborúk évszázadok óta használják az oligarchia futó dolgok, hogy ellenőrizzék azok az emberek. Most, a New World Order végez drogháború, egy környezetvédelmi háború, és a boszniai konfliktus a kifejezett célja a saját terveit irányítani minket. Nekik van egy ál-idegen invázió tervezett további igazolására több életünk fölött.
Az évek során az emberiség létrehozott egy egész iparág körül hadviselés. Vannak nagy hagyományokkal belül katonai egységeket, hogy valamilyen okból el kell "fogadni" a férfiak, akik szolgálják az említett egység. Amikor az emberek vásárolni a filozófiák a háború, akkor általában lehet meggyőzni, hogy adja fel, vagy bármit, hogy hozzájáruljon a háborút. Végtére is, minden áldozatra lesz kisebb összehasonlítani a nagyszámú szervek a végén meghalt. Az egyik nagy alkalmazásában a Monarch típusú trauma-alapú elme-kontroll az, hogy a robot katonák, akik bármit. Normál katonai kiképzés általában elegendő a legtöbb katonai szükségletek, így egyértelmű, hogy a Monarch slave néhány hátsó használja, hogy a hadsereg nem akar a nyilvánosság tudni.

Különböző Delta Forces

A katonai, valamint a más csoportok által létrehozott számos delta csapat, delta erők delta csoportok stb

Delta gyilkosság csapatok

Ezek a csoportok olyan projektek, amelyek a sátáni hierarchia és a CIA együtt együtt. A programozás helyeztük ember volt zseniális és nagyon összetett. Mivel a program az évek előrehaladtával, a programozás egyre kifinomultabb és múltbeli hibákat is javítani. A Delta csapatok arra programozva, hogy végez különböző feladatokat, mint például a politikai gyilkosságok. Tagjai ezek a csapatok háziasszonyok és a többi hétköznapi emberek, akik programozott évvel ezelőtt. A Delta csapatok részét képezik a CIA pszichikai hadviselés zsák trükköket. A CIA úgy működik szorosan együtt a hadsereg, hogy a Delta Force könnyen várhatóan beleillenek a CIA és az amerikai hírszerzés.

Delta Force

A rendszer megérintette Frank Burns létrehozni a Delta Force. Frank Burns volt a zöld Beret. Milyen dolgok Frank vegyenek részt a csatlakozás után a hadsereg? Várj. Frank Burns volt SDS (Diákok a Demokratikus Társadalom - egy Illuminati szervezet) szervező. Ő is mélyen a zen buddhizmus, ami ugyanaz, mint a misztika. Frank Burns tisztként is tanult a Esalen Intézet.
A Esalen Intézet Big Sur, Kalifornia és az amerikai megfelelője a hírhedt Tavistock Intézet. A Esalen intézet létrehozott "érzékenység képzés" program az üzleti világ címmel "Szervezetfejlesztés (OD). Esalen embert hoztak be a Fort Ord ahol Frank Burns volt a parancsnok, és elkezdte tanítani az embereket. A hadsereg támogatta Burns dolgozni a Chief of Staff iroda egy "magas rangú szervezeti hatékonyság tanácsadó", amely lehetővé tette, hogy vezessenek be Burns Esalen programok egész hadsereg.
Ez nem véletlenül történt. Frank Burns egy beszélgetés a kétcsillagos tábornok arról, hogy szükség van "wholistic" katonák alkotta meg a szlogen: "Légy mindent, amit lehet a hadsereg." Burns frazeológia kezdődött a hadsereg toborzó szlogenje. Arra utal, hogy az emberi potenciál mozgalom, hogy a hadsereg átvette a New Age mozgalom. A hadsereg felé egyre okkult harci erő, hogy a gyakorlatok boszorkányság annak hadviselés. Néhány egység mozog az irányba a Psy-Op műveletek, amelybe bevonták a sátánisták a saját tisztviselői. A Delta Force hálózat különféle tábornokok és más magas rangú tisztviselők csupán az egyik oldala a hajtás az Illuminátusok, hogy átalakítsa az amerikai hadsereg valami hasonló, hogy okkult harcost, hogy lesz olyan erős, mint a náci halál fejegységek. Ne feledjük, hogy George Bush, parancsnok-in-főnök a Burn Fegyveres Erők jött egy Illuminati család / és az Ill. Skull & Bones fejezetben, hogy része volt a titkos támogatásának Hitler. Ők már használják, mint egy jelvény, amit ők maguk (a Skull & Boners) call "Death Head".
Nem meglepő tehát, hogy támogatja a Delta csapat tevékenységét jött a csúcsra. Frank Burns tűzte ki, hogy hozzon létre egy harcos szerzetes. Alezredes Jim Channon, a Delta Erők is vetette fel. Channon látogatott több mint 130 New Age csoportok Kaliforniában azt teszi, amit az úgynevezett "társadalmi kísérletek". Ez az elképzelés, hogy az okkult többször végezni.
Hitler SS volt egy különleges elit harcos szerzetesek, amely mintegy 3000 ment át vallási beavatás. (A háború előrehaladtával az elsődleges hangsúly a SS eltolódott, hogy a Fekete Rend, hogy csupán, hogy egy megbízható katonai csoport, a Waffen SS.) Volt 3 szintű beavatás, az utolsó fenntartott hard-core sátánisták a tetején. A náci beavatás Úgy tűnik, hogy egy kísérlet arra, hogy az erő, a Vril. A Ordensburgen (várak a rend) képzési központok voltak a nácik elit, beleértve az SS (Miután a hadsereg, tudom, első kézből, hogy a siker az SS és a Waffen SS egységek, hogy heves harcosok is tulajdonított néhány vezető katonák való képzést a harcos szerzetesek.) Az egyik csoport SS nevű Knights of Poseidon önként magukat kasztráció, a kísérlet megváltoztatni őket vissza a szuperfajt a mitikus és mágikus Hyperborea.
A legjobb szufi civil szervezet volt harcos szerzetesek. Burns és a Task Force Delta keletkezett az első Föld Zászlóalj, amely okkult katonai egységet képzett a harcművészetek, és a boszorkányság. Férfiak, akik a kiválasztott Első Föld Zászlóalj kapnak okkult beavatás, amely tartalmazza a következő esküt:
"Én már a kapacitását, így az a kötelessége, hogy hozzájáruljanak a magam, a társaim, és a bolygónk, egyszerre most! Én személyes felelősséget generáló evolúciós összeesküvések a rendszeres része a munka. Én választja ki, és hozzon létre mechanizmusokat konspirációs amelyek nem költséges időben vagy forrásokat, mert tisztában vagyok azzal, az öt csatorna áll hozzám (mint például a rádió, a televízió, és szájról szájra.) Én szervez önhordó magas kommandós csoport, amely teremt és végre evolúciós áttörés műveletek nevében az emberek és a bolygó. Egy ember, egy bolygó. Én majd át ezt a koncepciót, hogy mások, akik alkalmasak arra, hogy további önszerveződő kommandós csapat ".
Mi történt, hogy megvédje ezt a nemzetet? Katonai egységek, mint az első Föld Zászlóalj bár támogatja az amerikai dollár adót nem itt, hogy megvédjem Amerikát. Ezek a globális felfogású. Azért vannak itt, hogy megvédje az okkult világkormány. Ők ott aktívan támogatja a New World Order. Néhány évvel ezelőtt, Egendorf kijelenti, hogy 4.500.000 $ (lépett a te és én, és egyéb amerikai) már költöttek Delta Force 80 különböző projekteket. A zöld sapkát egy másik szervezet, amely már erősen célzott a sátánisták, hogy belenevel és toborozni. A zöld sapkát egyre inkább felé, hogy harcos-szerzetes csoport. Sokan közülük már programozva többszörösei.
Egy ember, akit felnézett sok amerikai Patriots és a keresztény Patriots, mint a vezető, hogy segítsen nekik ellenzi a New World Order Bo Gritz. Ő volt a közelmúltban elnökjelölt. Bo Gritz volt zöld Beret és a Delta Force parancsnoka. Bo Gritz nagyon büszke arra, hogy ő írta a kézikönyvet a Delta erők. Ő is dolgozott a CIA-nak. Bo Gritz egyike a hadsereg legjobb programozott többszöröse, és talán az egyik legveszélyesebb. Bennfentesek azt mondta nekem, ő a legveszélyesebb. Számos bennfentesek melletti és elleni Bo, beszéltek Bo Gritz, és hogy ő egy programozott többszörös. Szerint a Bo Gritz kampánya irodalom elnök volt parancsnok a Delta erők. Reprodukálni az előző oldalon Bo saját elnökválasztási kampánya irodalom ahol azt állítja, hogy ő a "hírszerző tisztje és Felderítő Chief, a Delta Force." Ő is "vezető, speciális tevékenységek, az amerikai hadsereg vezérkari, a Pentagon" és "elv ügynök, a Nemzetbiztonsági Tanács, Intelligence Support Activity". Értelmében a képesítések Bo kijelenti, hogy ő a "Biztonság és Counter-terrorista szakértő."
A kormány, akkor már utalva keresztények, akik ellenzik a NWO terroristának. Bo a legnagyobb kémelhárító terroristaellenes vannak.Bejött, mint a vihar, és átvette az irányítást a Patriot mozgás, és ez már, mint a foghúzás figyelmeztetni hazafi, ki ő. Bo Gritz maga a zöld Beret, és arra használták, hogy megölje 300 fő. Az ő vére a vágy okozta, egy ponton a vietnami háború idején, hogy lőni 30 foglyok hidegvérrel.
Azt is hallottam, Bo beszélni mondjuk, hogy templomi ajánlást mormon. Ez azt jelenti, hogy abban az időben a jó hírnév az LDS mormon egyház, hogy tudott menni a templomba, és részt vesznek a rituálék. Azok, akik rájönnek, hogy az éber templomi szertartások, mint a szabadkőműves rituálék és boszorkányság. Most már nem a mormon. De még mindig folytatódik a katonai filozófia hisz. Bo Gritz megy az egész nemzet tanítás Spike képzés, hogy bárki, aki azt akarja, harcművészeti képességeit. Bo kiváló munkát végzett az azonosító az Új Világrend minden ember a nemzet, aki veszélyeztetheti a tervek a statárium NWO átvétele.
Bo Gritz szereti felhívni a figyelmet, hogy ő az egyik az ország legelső terroristaellenes szerek. Ez igaz. The New World Order hisz hazafiak és keresztények terroristák, mert útjában állnak a világ elfogadása a világ diktátor. Bo Gritz tett egy nagy üzlet, hogy beszivárog, és semlegesíti az ellenzék a New World Order. Ő volt a legjobb, a terrorizmus elleni szer.

B. Belső Számítógépek - Perfect küldöttség; Belső számítógépek Auto-Control A Slave

Ha a mester, hogy folyamatosan időt ostorozó és motiváló rabszolgája, valamint örökre figyeli, hogy a szolga nem elmenekülni, vagy nem silány munka, vagy fizikai vagy verbális sérülést a mester, majd ellenőrző slave végén, hogy egy teljes munkaidős állást. Amikor a mester lesz túl sok részt vesz a szabályozási folyamat, ő már nem mester, és lesz egy rabszolga, hogy az ellenőrzési folyamat során. A hírszerző ügynökségek tudták, hogy létre kell hozni mind control rabszolgák, akik a rendőrség magukat. Ha a mester, hogy folyamatosan őrizzék a rabszolga, az rabszolga lesz több baj, mint ő ér.
Sok sikeres emberek tettek szert a siker, mert tudták, hogyan kell delegálni. A legsikeresebb felügyelő az egyetlen, aki tudja átruházhatja a legjobb. A programozók kellett találni a módját, hogy csökkentsék a felügyeleti követelmények a csont, ha azok, hogy birtokló Monarch rabszolga érdemes. A választott módszer az volt, hogy építsenek "számítógépek" a rabszolga elme, amely belsőleg szabályozza mindent. Ők ezt azáltal, hogy több száz megváltozik, és embertelen, és alakítja át őket részeit a számítógép.
Például, a redőny a mindent látó szem, a számítógép, amely nem látható az elme, mint egy kamera exponáló, egy gyerek, aki változtat a feladata, hogy nyitott és becsukta. (Egy másik ősi része a szem belsejében a tanuló.) A zár rész tudja, mi folyik a rendszer, de ha tudat alatt fedezte fel a terapeuta és húzta az első az elme nem lesz képes, hogy megszólaltat a rendszer. A szoftver ezt a "számítógép" lehet programozni, és minden egyedi program minden változtat ezután kötve vissza a számítógépet. Más szóval, minden alter kellene programozni, hogyan lehet megtekinteni az élet, cselekedni, gondolkodni, és arra, hogy a munkájukat.Ez a programozás kapcsolódik a számítógéphez.
A programozók feltalálta a tökéletes módszert decentralizálására felett a rabszolgák és mégis felügyeli a legszűkebb ellenőrzés.Minden változtat kapcsolódik a számítógéphez (belső-külső nem egy), épített egy alapítvány a félelem és a trauma. Mivel minden egyes részén, megváltozik az volt, hogy titokban maradjon, minden részében megváltozik egy rabszolga kap a saját számítógép, és majd össze számítógépeket építettek, hogy összekapcsolja a különböző szakaszok, és végül a jelentős tartalék számítógép épül, és végül a belső Beast számítógép. Ne feledjük, hogy ez az egész épült belsőleg az elme az áldozat. Mi nem beszélünk a tényleges fizikai számítógépek épült ki a fizikai mikrochip, vezetékek, kondenzátorok, stb
Ha a programozó koncentrál egy pont, amikor ad utasításokat, jobb eredményeket kaphatunk. Ahelyett, hogy bonyolítja a dolgokat a rabszolga, akkor ragadni a hatalmat a szolga (és az összes alárendelt), ha tud adni egyszerű egyértelmű utasításokat. Emiatt nagy részét az megváltoztatja egy alter rendszerben adott egyértelmű egyenesen előre munkahelyeket. Mivel a munkájukat olyan egyszerű, ezek megváltoztatja gyakran marad töredékek helyett változtat alkatrészek teljes fújt személyiségek. A programozók nem felhő a kérdés. Egy fejletlen alter kap egyetlen tiszta, alapvető feladat. A drót 1000 's megváltozik együtt egy feladat, egy nagyon érzékeny rendszer megváltozik hozható létre.
Minden egyes darabja a rendszer van elválasztva bizonyos fokú disszociáció, hogy ez egy különálló darab lehet. Elosztjuk az elme annyira, hogy képtelen harcok mit tettek magának. Mielőtt elkezdenénk leírja a technikai részleteit egy belső számítógép, vegye figyelembe, hogy minden uralkodó rendszer egyedi, és mégis mind a bizonyos mintákat és módszereket. A legtöbb modell az első néhány évtizedben követi ezeket a mintákat, néhány újabbak is frissebb képek.

Áramforrások

Egy Illuminátusok rendszer, a számítógép jön létre minden szakaszában megváltozik. Ezt a számítógép kap egy "áramforrás", amely ha kicsavarva, mint egy villanykörte kialszik. A fény az egyik ilyen áramforrások lehet smaragd kék vagy smaragdzöld, vagy más színű. Az olvasó érdemes utalni a 4. fejezetben a kódokat, hogy megértsék a strukturálása a különböző számítógépek és rendszerek.

Színkódolásra és szalagok

A standard 13x13x13 Illuminati megváltoztathatja rendszer, 13 színt használ, és minden számítógépen kapott egy színt. Ezek lennének rózsaszín, narancs, sárga, fehér, piros, barna, kék, zöld, fekete, lila, ezüst, arany és platina, és tiszta. Színes programozás számoltak be, hogy dolgoztak a UCLA. Bármi legyen is a helyzet, az egész rendszer az Egyesült Államokban színes programozás.
A hierarchia a színek a rendszer gyakran a következő (felülről lefelé teljesítmény): Platina, Arany, ezüst, lila, fekete, piros, zöld, barna, fehér, narancs, sárga, rózsaszín. Tiszta is használják, mint egy színt titkos területek a rendszer. Ez a hierarchia színezés lehet kapcsolni. A belső programozók hozzárendelését színeket, ha kell, annak érdekében, hogy megvédje a programozás.Megváltoztatja, szakaszok és azok részei, a számítógép minden szín kódolt. A szín kódoló megváltoztatja nem csak azért, mert ugyanaz az megváltoztatja ugyanabban a szakaszban. A színkód az Illuminátusok Mind Control viszonylag egyenletes, de a minta egy alternatív Illuminati színösszeállítás is rendelkezésre áll. A felmérés a színek a következő:
CLEAR. Titkos vagy shell megváltoztatja aki képes bármilyen színű kódolt világos. Ezek megváltoztatja, akik szolgálnak a képek, vagy a színpadon más megváltozik. Ez magában foglalja "Guardian a Vail" változik.
GOLD. Ez a szín a legfelsőbb vezetés a rendszer, amely magában foglalja a Nagy Tanács druida.
SILVER. Ez a szín a sátáni megváltoztatja végző magas szintű sátáni rituálék. A Mothers of Darkness van ezüst kódolás.
PURPLE. Ezek megváltoztatja magukat a bántalmazók, hanem az Illuminátusok. Ezeket megváltoztatja vett részt a programozó. Ők tanították elfelejteni a visszaélések és reframe azt a fejükben, mint a képzés.
BLACK. Ezeket megváltoztatja születtek meg sátánista szertartás, és a Hold a gyerekek. A Delta és Beta megváltoztatja fekete kódolt. Ezek a piszkos munkát a kultusz, mint a zsarolás és gyilkosság.
RED. Ezek az oltárok magukat boszorkányok. Születtek ki boszorkányság rítus, úgy vélik, hogy nagy lelki erő, és tagadják, hogy visszaéltek.
GREEN vagy smaragdzöld. Ezek a macska oltárok elismerik, hogy visszaéltek. Még mindig magukat tartozó kultusz család, és tagadja, hogy már visszaéltek, hogy megvédjék a családi kultusz.
BLUE megváltoztatja. Clones, hadseregek és a szalagokat úgy tűnik, hogy a kék kódolás. Ezek megváltoztatja megy olyan messzire, hogy fáj a szervezet, hogy megvédje a szivárgó információ vagy deprogramozási.
FEHÉR. Ezek atlantiszi megváltoztatja akik kaptak árja típusú faji hülyeség azt gondolni, hogy jobbak. Úgy vélik, a géntechnológia és a felsőbbrendű faj.
ORANGE. Ezek a speciális védő megváltoztatja a felderítők, akik figyelmeztetnek a veszélyre külső és belső fenyegetések ellen.
YELLOW. Ezek az erős keresztény módosítja, amelynek már csak néhány a rendszerbe. Segítenek szolgálnak kiegyensúlyozó pont, hogy ellenőrizzék a rendszer, valamint az, hogy elrejtse mi a rendszer lényege.
PINK. Ezek alapvető kapcsolódó változik. Azt állítják, a valódi érzéseit a valódi én eltekintve a kultusz programozás és a kultusz család programozás. Ezek megváltoztatja tekintik, mint a gyenge, mert az érzelmi és gyakran lebontják és sírni. Ezek törékeny érzelmileg.
Egy másik színösszeállítás használt:
DARK smaragdzöld. Ez a szín van hozzárendelve az Anti Krisztus -Satan alter (ka) t. A zöld szín az okkult Sátán és előfordul, hogy a legszentebb szín. Kevesen kívül sátánista tudja, hogy zöld szentebb számukra, mint bármely más színű.
LIGHT GREEN. Az istenek és istennő megváltoztatja amelyek triádok funkcionáló Illuminati szertartások hogy ezt színkódokat.
FEHÉR. A belső programozók akik körül a fehér köpenyt, hogy ez a szín a rájuk bízott, mintha azok az orvosok, vagy az angyalok a fény.
RED. Szexuális módosítja kapnak természetes színét szex és ébredés piros.
BLACK. Csatlakozó módosítja, amely a Nexus megváltoztatja a különböző rendszer részei.
PINK. Reporting változik.
DARK BLUE. Nem hierarchia kultusz változik.
VILÁGOS KÉK. Alters felelős, ahogy a rendszer működik, mint például a bírák.
YELLOW. Alters amelyeket rituálisan és szexuálisan testvérvárosa megváltoztatja más rendszerek.
ORANGE. Guard módosítja, amelyek erősen programozott engedelmesség.
VIOLET-PURPLE. Front megváltozik és kisgyermek megváltoztatja elhelyezett dobozokba.
CLEAR. Shell változtat, hogy megtévessze a külvilággal.
GOLD. A traumát megváltoztatja, amelyen a programozási épül.
Joseph Mengele és a programozók, akik dolgoztak és alatta, használt nagy babaház 26 szobával rendelkezik. Minden szoba festették az egyik a 13 különböző színű, hogy építeni a gyermek elméje, 13 első és 13 hátsó számítógépek. A belső számítógép dolgozott ki a színkódok, valamint egyéb kódokat.
A babaház alkalmaztunk csepegtetni a gyermek fejében a rekesz a számítógép. Minden szobában végeztük fel más színű. Egy adott szoba volt egy titkos szoba, és ez jelenti a titkos világába Petra amelyek mögött két nagy sziklák. Ez a titkos világ van kódolva a szín tiszta.
Emellett a különleges szín tiszta, az alábbi színek jelennek meg a rendszerben: arany, ezüst, lila, fekete, piros, zöld, kék, barna, fehér, narancs, sárga és rózsaszín. Minden színnek van értelme, és a rang. Ahogy az óra szemüveg válhat, a színkód lehet kapcsolni a rangsorban. Ez az oka annak egyes rendszerekben van egy "Computer Operator Black", a "Computer Operator zöld" és a "Computer Operator Purple", stb
A programozás egy fekete doboz a tűkkel és huzalok tulajdonítanak a test elektrosokk használják. Míg elektro sokkoló az áldozat, színes sál jön ki egy doboz megmutatta a gyermeknek. A sál a segítené alkotják a képek kialakításához szükséges színes szalagokat belsőleg. Megváltoztatja hoznának létre a Tall könyve Make Believe történet az emberek palacsinta. Ha ezt, mint a bázis, vagy alapítvány, a megváltoztatja ezután is dehumanizálták egy lépéssel tovább gondolkodás voltak szalagok, mint a ketyegő szalag, amely továbbítja az információt az egyik számítógépről a másik terület az elme.
A szalagok képes volt utazni a különböző szintek között, és továbbítja az üzeneteket a rendszer, főleg a számítógépekhez. Úgy hitték, hogy ezt azért, mert szellem. Ha a rendszer elérhető egy programozó, egy eljárás, így a Ribbon megváltoztatják majd tájékoztatja a szalag, amit akar. A szalagok továbbítja az üzeneteket a belső számítógépek. A szalagok a régebbi rendszereket használja Morse kód.
Kik a szalagok? A szalagok vannak az elején a luciferi változtat-szerű démonok és megváltoztatja. Ezek elsősorban az üzenet hordozói a számítógépek a különböző számítógépek, szintek és megváltoztatja. A szalagok Lehet, hogy angyali nevek (Michael, Gabriel, stb.) Az angyal szó azt jelenti, hírnök. A szalagok szolgál nagyon hasonló funkciót. Ők továbbítják távírógép Morse kód üzeneteket. Ezek a munkahelyen a legtöbb időt a rendszer. A minta címlapsztori, amit ők őrzik - amely a fő számítógép a drágaköveket és a mag, hogy a szalagok őr a rendszer a "Garden of Eden".
Néhány további, a címlapsztori adható ez: szalagok állítólag alakult ki az a föld porából, és helyezték el a Garden of Eden, hogy hozzon létre minden kellemes fa. (Lásd Mózes 1.) A szalagok kapcsolódnak a Tree of Life. De enni a Tudás Fája a Jó és Rossz okoz halált. A neve az első négy folyó a kertben Pashon. Ki az első négy folyó érkezik fejüket. A folyó Pashon az arany, ballium, ónix, rubin, gyémánt és drágakő. Ezek drágakövek a programok a törpék az enyém. Ha a rendszer karizmatikus programozás, az megváltoztatja majd porcelán arc programozás. Ebben az esetben minden egyes szalag színe egyezik a színe a kövek a maszkok - azaz sárga, fehér, kék, zöld, lila, piros és fekete.
A színek a szalagok korrelál, vagy az azonos színű a Dollhouse szoba. Mit szalagok csinálni? A szalagok szolgálják programozók és a számítógép, aki viszont szolgálják a gonosz mester Spirits. Amik a szalagok tenni a számítógépek már azonosították az alábbiak szerint:
a. A szalagok enni a rendszer belső "Fa a Jó és a Rossz",
b. Ribbon programozása áll, néhány dolgot -, ahol laknak, kik ők, és mik azok védelme érdekében.,
c. Szalagok kell védeni a számítógép védelme érdekében a saját életét. A szalagok fogják programozni, hogy úgy vélik, hogy megfordult a számítógép fordított a szalagok életét. A szalagok saját maguk mechanikus szív (nem emberi szív).
A fedél történetek között a következők: Minden szalagok mögé egy kislány, aki egy elülső őket és aki elmondja a teremtés történetét. A kislány elmondja a teremtés történetét, amely tartalmazza a szalagok. Mögötte fut egy ezüst kötél. Az ezüst kötél köze van a szív programozás. Az ezüst kötél 3 szál, amely nem tört, mint egy ECL 04:12. Az ezüst kötél megy ki, ha a szalagok megérinti. Szalagok hozzák létre úgy, hogy az öngyilkosság programozás aktiválódnak, ha vágják.
Valójában, francia fonás rejt 4. szál. A felülvizsgálat ahogyan, a programozás alatt, egy doboz színes sál azon mutatta a gyerek, miközben komoly elektro-sokk kapott a szervezetben. A színes sál jelentése szalag azaz egy üzenetet a színes szoba egy hasonló színű alter.
Egy olyan rendszer, amely épül be a családok és a városok és világok és szakaszok, ezek a "különböző földrajzi" struktúrák az elme az áldozat lehet csatlakoztatni a színkód. Más szóval, az megváltoztatja szerveződnek 3-D kocka szerkezet. Aztán egy negyedik dimenzió (színkód) adunk kötni mind a három dimenzióban. A központi számítógép került alján az elme. Különböző technikák alkalmazásával a sértett hozta a legmélyebb megváltozott állapot lehet, és a számítógép be van építve az elme keresztül hipnózis és megváltoztatja. Ez történhet fagyasztással az egész testet, és csak tartani a fej aktív. Vagy meg lehet csinálni azáltal, hogy a szervezet, hogy a kómás állapotban, ahol a szív dobog halványan. Ez a lépés csak akkor lehet elérni a legszigorúbb orvosi felügyelet mellett.
A memória tárolási területe a számítógépek meghatározása magában foglalja az Emerald City Library (marad a Wizard of Oz téma), amely megváltoztatja, aki egyetlen funkciója az, hogy memorizálni és megtartani a fényképes emlékeit oldalakon információkat. Az elrendezés a kód az egész rendszer tárolható a tároló bank, így a programozó hozzá a területen, ha a saját feljegyzések elvesztek.A könyvtárak tartalmazzák a történelmi leszármazási sátáni gonoszság a korai ókortól bemutatni. Ez az ősi okkult információ számoltak legalább fél tucat Illuminati rabszolgák, mintha visszatartott belső démonok.

Hogyan Monarch rabszolgák úgy tervezték, hogy interfész a Unix System Of The Beast Computers

Összhangban azzal, amit tesznek az Illuminátusok a világ körül a számítógépes hálózat - a számítógépek hasonló hozzáférési kódok 666 666 666-os, és vissza, és csukja le hasonló kódokat 999 999 999 Ezek a kódok a UNIX egyetemes rendszer, és a Monarch rabszolgák kerülnek létre kódok interfész a UNIX rendszer számítógépekre. (Néhány rendszeren, ha a számítógép leáll fog kérni input kódját 666fff666fff666fff666 ... Ez aztán fordított F6F6F6F6F6F6F6F6F6F6).
A UNIX rendszer van használatban, hogy a New World Order big BEAST számítógépek kommunikálni bármilyen ismert számítógépes, beleértve a fejében, hogy Monarch elme-vezérelt rabszolgák. Az 1960-as években, az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma kezdődött össze számítógépeket össze egy autópályán, mára az interneten. Több százezer számítógépek világszerte kötve. Mint épület a városban, mindegyik számítógép saját egyedi címet. A legtöbb ilyen címek regisztrálása a Network Information Center Menlo Park, CA Magánszemélyek is regisztrált a NIC is. Az amerikai katonai kapcsolatokat a rendszer azok ARPANET és Milnet hálózat, amely köti össze ilyen eltérő dolgok, mint az MIT számítógép, West Point számítógépek, számítógép NORAD, az Air Force Systems Command tér Division számítógépet El Segundo, CA és a US Army DARCOM Seckenheim, Ger. (Hogy csak néhányat említsünk). Ezek mind, hogy kötve alkot egy hatalmas elektronikus agy.
Kilenc titkos BEAST számítógép a New World Order, abban az időben ez volt írva. "Big Bertha" a beceneve a BEAST számítógép található titkos katonai létesítmény úgynevezett Dreamland a titkos Groom Lake, NV vizsgálati helyszín áll rendelkezésre. Papoose tó nevezik az S-4. A másik szuper-titkos a környéken nevezzük S-2, 8-6, és S-66. Ez a terület lett az Illuminátusok elsődleges programozási szálláshelyen kiforduló Monarch rabszolgák, és a Monarch rabszolgák amelyeket kiderült ezen a területen is kiderült, hogy a legrosszabb esetben kosár. Más szóval, a programozás nagyon súlyos amely végzik ezen a területen. Ez a terület is használt az űrprogram, az U-2 SR-71, a CIA A-12-kém sík, a Stealth harcosok (Lockheed F-1 17A Attack sík) és bombázók, az Aurora, és az amerikai kormány "Above Top Secret" repülő csészealjak. A Big Bertha számítógép (névadója a Illuminátusok Mother-of-Darkness Bertha Krupp) is beszélt, hogy fél tucat nyelven, és választ fog adni a személy vissza azon a nyelven beszélnek.
Napi rendszerességgel, repülőgépek repülni a Groom Lake mellett. A hívás neve járat hozza a munkavállalók és az emberek mennek a felhívás nevét "Janet". Mintegy 12 Janet járatok jönnek a létesítmény mindennapi. Ezek a járatok általában Boeing 737 és érkeznek olyan helyeken, mint a biztonságos terminál által működtetett EG & G McCarran Airport Las Vegasban és a hadsereg Palmdale, CA lehetőség. Ezek a 737 jelöletlen, kivéve a piros csík fut le a törzs. Nagy katonai C-130 érkezik a rakomány, és Illuminati méltóságok érkeznek kisebb kétmotoros jármű. Az áldozatok a programozási hozzák via repülőgépek és más útvonalakon.
Az egyik BEAST számítógépek foglal három emeleten a székhelye az Európai Gazdasági Közösség brüsszeli épület, nem messze a legfontosabb Illuminátusok Mother-of-Darkness világ központja kastély mellett a Fr.-Bel. határ közelében Muno, Belgium. Másik BEAST számítógép Luxemburgban. Megfigyelésében működését az Illuminátusok, azt láttam, hogy a telefon a területen kódokat használják részeként elme vezérelt rabszolga kódot. Nem értjük, hogy mindent a kódok, de ez nem köti a más dolgok történnek.
Minden ember a világon van rendelve egy 18 jegyű azonosító számot, amely 3, egyenként 6 számot. Az első 3 szám a hozzárendelt BEAST számítógép mindenkinek a 666. A következő egy nemzeti kód. Az Egyesült Államok nemzeti kód 110. Ezután a következő 3-számokat a telefon körzetszám, és végül a 9 jegyű társadalombiztosítási száma. A kód akkor 666 + Nemzet kód + Tel. körzetszám + szociális biztonság nincs. = BEAST f. az egyén.
Szerint a Dwight Kinman könyve A világ utolsó diktátor, 2. kiad., (Woodburn, OR: Solid Rock Books, o. 256) VISA már megkezdődött kiadó VISA kártyák segítségével a BEAST 18 jegyű szám. Egy amerikai bank tesz ügylet egy autoteller belül másodpercek kérdése a BEAST tájékoztatták a tevékenység. Ezek a számítógépek UNIX.
A konkrét programokat a gazdasági tranzakciók csak le egy világméretű számítógépes hálózat úgynevezett SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Transactions). A SWIFT dolgozik le a UNIX rendszer képes kommunikálni számítógéppel. Úgy alakult, az AT & T és a C nyelv használ. (Ne feledjük, hogy vannak dialektusok UNIX, mint például az AT & T UNIX és például Berkeley UNIX. A UNIX rendszer egyaránt timesharing és multitasking.
Az elme egy Monarch rabszolga is, nem mind a multitasking és idő megosztását. Az egyik szép UNIX funkciók, a "védett memória", amely szintén része a Monarch programozás. A kernel, amit a UNIX programozók hívja a "védett személy". Ez nagyon hasonlít a belső "ember" (változtatja), aki segít a Monarch rabszolga programozási funkciókat.
A nagy tétel UNIX az, hogy általa adott engedélyek. Ez hasonló a Monarch programozás. Engedélyt biztosított 3 típusú szervezetek.A Top programozó vagy "isten", ahogy nevezik, a UNIX rendszer megkapja az úgynevezett egyedi engedély. A következő engedélye hívják csoport engedélyt, és azt adják a bennfentesek, akik a rendszer. A végleges engedély típus a világon, ami igen korlátozott hozzáféréssel. A párhuzamos közötti és a Monarch programozás meglepő. Egyes esetekben a programozók már kiegyenlített dolgokat egy-egy levelezés.
A Monarch program van a Top programozó, aki az úgynevezett "isten", hogy a rendszer. Ő teljes ellenőrzést a rendszer felett. Az engedélyeket programozás nem átprogramozott el mások, akik esetleg szeretnék bitorol hatalmát.
Rejtve a hétköznapi felhasználó a UNIX rendszer a Démonok és démonok. A UNIX programozók úgy döntött, hogy a régi angol helyesírás démon = Daemon. Ezek a folyamatok, amelyek a számítógép dolgozik titokban a színfalak mögött, és kapnak tényleges démoni keresztnevek, néhány megfelelő tényleges neve régóta ismert démonok, mint például a Asmodeus. Asmodeus is egy démon, amely kerül sok Monarch rabszolgák.
A UNIX rendszerben ezek a démonok úgy kezeli, mint a személyek a számítógép felhasználói igazgatója. Démonok a számítógépes rendszerben nem kell bejelentkezni a számítógépre, de a munka a színfalak mögött, és ugyanilyen hatáskört, hogy az emberek a felhasználók kapnak. Ezek felállított szerkezete ugyanolyan, mint, hogy a számítógép kezeli az embereket. Engedély a UNIX rendszerben nyújtják használ 8 bites gróf 0-tól 7 A háromféle engedély az olvasási, írási és végrehajtási jogot. Ha nem kaptak engedélyt bármilyen módon a UNIX rendszer azt jelzi, "" a képernyőn, ami azt jelenti 000000 000 vagy 0-kilenc.
A szuper nevű felhasználót isten adja a kódot, ami azt jelenti, 777-super user. Azonban engedélyével 666 ad a felhasználónak a hatalom, hogy mindent, amit a 777-ad engedélyt, kivéve, hogy a 777-engedély lehetővé teszi, hogy az isten a mester programozó, hogy végre nem futtatható programokat.
A postamester Demon a fej démon, és az ő engedélyével szintű UNIX 666. (A Monarch Programozás "Mr. Postman" egy kódszó nemzetközileg használt). A legfontosabb része a BEAST rendszer kommunikációs teljesítmény. Az elektronikus levelezési rendszer a BEAST lehetővé teszi, hogy kommunikálni az egész világon, és ezzel együtt az elektronikus levél jön szintű engedély super user (isten) nevezik Root.
A programozó a Szörnyeteg kell kap engedélyt. Programjában meg kell kap engedélyt. Ez a program, amely engedélyt is kap engedélyt. Más szóval, vannak szintek az engedély, amelyet meg kell ment keresztül.
Ez hasonló a Monarch programot. Például, az megváltoztatja személyiségek, amely szabályozza a test alatt Illuminátusok összejövetelek nagyon szoros hozzáférési engedélyt. Nagyon nehéz hozzáférni ezekhez a hierarchia személyiségek. Mind a UNIX rendszer (és a Monarch programozás) hoz létre, "gyerekek" a "forgó". A "gyermek" forog le. Amikor a "gyermek" kész van "megölte" a UNIX zsargon.
Ha a programozók létrehozott gyermek folyamatokat a számítógépen, voltak problémái a gyermek folyamat megöli a szülő folyamatokat. Az azonos típusú problémák kellett foglalkozni a Monarch programozás. A kezdeti programozó gyakran a biológiai szülő, a gyermek, a szülő és ez nagyon felelősségteljes extrém kínzásokat alkalmaznak a gyermek, akit programozva - nem beszélve a expendible gyermekek, akik megölték előtt a gyermek jelölje ki a valóság, a trauma. A természetes reakció a gyermek jön létre, hogy utálom a programozó.
Természetesen, a Monarch programozás kellett leküzdeni, hogy a természetes tendencia, amely igen nagy sikerrel. A UNIX rendszer egy belső óra belül számítógépes rendszer. A UNIX óra hívják CRON. CRON ellenőrzi a fájlokat, hogy ha a programozó hozott fájlokat futtatni. A UNIX rendszer adatait buszjáratok, amelyek olyanok, mint a Monarch programozás szalagokat, ami megy át a rendszer.Ezek a szalagok vagy adat autóbusz vesz információk és parancsok a számítógépek más számítógépekre.
A UNIX rendszer, bennfentesek már kiderült, hogy a Daemon (Démon) folyamatok a UNIX rendszerek biztonsági hiba. Ez a hiba az, hogy a postamester démon hozzáfér őket ellenére, aki az isten az adott UNIX számítógépes rendszer. Tehát míg a tulajdonosok, akik megvásárolják a UNIX rendszerek úgy gondolják, hogy kizárólagos ellenőrzése alatt a rendszer, egy külső postamester Daemon -bol Szörnyeteg jönne a jogosultsági szintek fölé lovagolni a hatalom a helyi rendszer tulajdonosának.
A Monarch rendszer egy hasonló funkció, az Illuminátusok programozók tudják, hogyan érhető el a bázist vagy eredeti horgony a programozás és ránt ki programozási akarnak. Minden rabszolgák ezek kisebb csoportok, mint például a CIA, a Sátán Egyházának, Mafia, stb mind átprogramozni meglehetősen gyorsan szolgálja az Illuminati, ha még nem, mivel a programozók Illuminátusok extra tudást bejutni a bázis programozás. Ezekben sok szempontból, a UNIX rendszer szolgálja mind a valós számítógépek és a belső számítógépek egyes rabszolgák "szem előtt.
A rabszolga rendszer lesz a számítógépes rendszer. Úgy működik, mint egy sor olyan számítógépek, amelyek kapcsolódnak a fő számítógép, amely elsüllyedt az elme a legalacsonyabb hipnotikus szint, ami egy szinten gyakran helyezik alatt is egy belső "pokol gödörben". Hozzáférés a különböző számítógépek, kombinációi kártyákat használt kódok (számok is használnak. Lásd: 4. fejezet).Különböző részei Monarch rendszer megfelelnek annak, amit minden számítógép lenne. A mikroprocesszor regiszter 3 szakaszokat a számítógépen, hogy ez működik. A Monarch Systems, akkor talál a 3 képviselő 1 tárolt adatok a könyvtárban, és megváltoztatja a fényképes emlékeit, 2. rész utasítást kódokkal, és 3. egymásra mechanizmusokat.
Kapcsolódik mindez volt egy kristály, óra, óra szemüveg, egy iránytű és egy egész démoni parancsnoki struktúrát. A szem előtt a nagy számítógép kell védeni légiói szellemek. Az első nagy számítógép fut, az első negyedre és a hátsó számítógép futtatja a mélyebb negyedre.
A szoftver így képviseli az Omega programozás (számítógépes) hozhatnak létre, mely egy egymásra program neve a korongozás. A Potter Wheel való visszaélés a Biblia, és egy olyan típusú program, amely a karizmatikus / pünkösdi mozgalom végzi. A mormonok és a katolikusok saját jellegzetes "szoftver" programokat.
A kezdeti egymásra mechanizmus működne elmondja megváltoztatja a "Stand szerinti sorrendben rang és sorszám." Egy másik kódot és a kéz jel ugyanis az Gatekeeper megváltoztatja fel a Potter kerék számára "creator" dolgozni rajtuk. Egy csoport megváltoztatja lehetne tanítani, hogy menjen fel a Potter kerék látva mintát dominó. Ez az, amit a programozó dönt.
A dominó használták kódolás, de ők is már a programozás tulajdonsága, hogy képes lekötni megváltoztatja össze úgy, hogy ha a rendszert manipulálják a sorozaton, a dominó hatás kerül sor. Ez a dominó hatás egy program elindult egy másik program, hogy elindult egy másik program. Hamarosan a Monarch rabszolga elméje próbál foglalkozni tucatnyi öngyilkos program fut párhuzamosan, valamint esetleg más programok, mint a rejtjelező programokat.
Például, az egyik történet a felhasznált egerek fut fel és le, valamint új szintjét programozás és vannak kötve az inga / óra mechanizmus. Az egerek aktiválhatja a homokóra, és egy arany szárnyú zöld szoknyás tündér Whisper kiegyensúlyozza az óra üveg szárnyait. Ha a szolga megy a szabadság felé, a rabszolga elme váltja programjai mindenféle, és az elme végül nem tudta, ha jön vagy megy minden a különböző programok, amelyek aktiválják.
Egy kimerítő pillantást az őrület és aktivitását Omega & Gamma programokat, amelyek aktiválják, hogy megvédje az Illuminátusok Mind Control kapnak más fejezetekben. A programozó úgy lett kialakítva, hogy ha nem vették ki megfelelően, azt, hogy jöjjön vissza hétszer hét erősebb. Ez is egy nyom, hogy a programozási részben a démoni megnyilvánulás, vö MT 12: 43-45 és mtsai.

Összetevői Controls

A központ a rendszer azok a mechanizmusok, amelyek szabályozzák azt, mint például a Mester Computer, a mindent látó szem, a Compass, a Mester óra, és a szögmérők hogy döntetlen együtt. A rendszer lehet, hogy 3 homokórát forgó tengelyen. Ezek óra szemüveg is nevezik mátrixok, amelyek a szokásos 3 tengely, a tengely az X, az Y tengely és a Z tengely. A világ különböző részeiben ezen mátrixok.
Vannak hát világok és világok tükörképe. Alkalmanként, lesz egy kettős rendszert. Néhány fontosabb alter rendszer még sokkal bonyolultabb, mint egy kettős rendszer vagy kettős Double rendszer. Mindegyik változtat van felosztva úgy, hogy minden megváltoztatják a másik megváltoztatják létre belőle.
Aztán ott vannak a démoni páros - démoni tükörképei a rendszerbe. A kettős képeket a képen látható nagyon valóságos, amikor leírja a rendszer. Néhány terapeuta észrevette "Satanic Guardian Angels", amely beszél, hogy a betegek. Nem tudom, mit csinál ezek közül. Egyesek sorolják őket hallucinációk, mert nincs szoba saját hitrendszer démonológia. Ezek azok a démonok, amelyek ellenőrzik a többszörös fejében.
Thor, az ő Hugh kalapács egy fájdalmas démon. Thor kép készült öntöttvas és végrehajtani egy vas kalapács. Thor egy fekete alak erős. Amikor a kalapácsütés, a rabszolga lesz osztott agy fejfájás.
A programozók használhatják a történet az Óriás és a Hammer, a Ozma Óz könyv (pp. 141-155), így a képeket, amikor a programozás. A különleges sorozat elsöprő mozgások mindkét kezével mentesítik az osztott agy programozás, de néhány megváltoztatja csak elviselni ezeket kézjelekkel által végzett a mester. By the way, Thor fontos védő a Sátáni / okkult hiedelmek, és a vallás a Thor most már egyenlő termet / népszerűsége Németországban az evangélikus egyház.
A programokat helyezik rendszer és adott kódokat. Ezek a programok a görög, héber és druida betű (vagy más ezoterikus nyelven) saját aktiváló kódokat. Valójában ezek ábécé szintén, hogy ezek az emberek számozott, és a görög, héber és Druida betűket használtak a számok. Ezeket a programokat nevezhetnénk Utility program, mert hasonlóan működnek a segédprogramot a számítógép.
Együtt a programozási fedelet jön programozás. Általában az első történetek, amelyek szinte mindent a rendszer. Dominók már használt Monarch programozás alapját az úgynevezett "alaplap" a tényleges számítógépek. Telefon hangok beírásához a rabszolga számítógépén mátrix. Időnként, telefon hangok a mindennapi életben teszi rabszolgák véletlenül kiszámíthatatlan.
Minden számítógép fut le a 2 alap - mely a számok 0 és 1. 0 és 1 is képviselteti magát és kikapcsolása. A programozás, ők képviselik "Ő szeret engem", "szeret engem nem." A programozók, Dr. Mengele, élvezte, hogy egy százszorszép, és húzza le a szirmai egyesével. Először szirom, "I love you". Másodszor Petal, "szeretlek nem." Ha az utolsó százszorszép szirom volt, hogy "szeretlek" nem, akkor a gyermek meghalt drámaian előtt más gyerekek kell programozni.
Az Illuminátusok módszer a halál - a nyúzás él - már kifejlesztett egy képzőművészeti, mind a programozás és a szertartások. A rajz e nyúzás eljárást a tanú oldal. 338.
A százszorszép játék, ami ijesztő a gyermek számára, fokozott az áldozat figyelmét. Mátrixok épültek erre a halálos játék. Milyen érzés volt, hogy programozható Mengele "Szeretlek, szeretlek" nem programozás? A áldozat emlékszik vissza: "A gyerek került egy ketrecben kitett és meztelenül. A kisfeszültségű vezetékeket meghamisították, hogy a fém a ketrec. A gyerek tapasztalt folyamatos egyenetlen vagy szórványos elhúzódó feszültség sokk, amíg a szíve lüktet és a szorongás szintje A gyermek vált ki az ellenőrzés. "Akkor a Dr. lépne be a jelenetet az ő gúnyos gúnyos mosoly, miközben egy bomba a kezében. A szórványos feszültség továbbra is áramlik keresztül a gyermek teste. Ahogy a sokk folytatódott, a Dr. állt, mielőtt a gyermek húzza ki szirmok a százszorszép. Az egyetlen közleményt adott hangot ezekkel a szavakkal: "LOVE YOU, YOU LOVE NOT, LOVE YOU, YOU LOVE NOT", miközben húzza le a százszorszép szirmait. A fellépés hajt a gyerek őrült, mert a gyerek tudja jól, hogy ha az utolsó szirom húzta ki azt a halált jelentette.
A gyermek, nem szereti az élve megnyúzott mielőtt a többi gyerek. "... Most már kezdjük megérteni, hogy az elhasználható gyerekek más ketrecben elhelyezett körülöttünk a szemét, hogy lássa. Átmentek ugyanaz a folyamat, mint néztük. Mikor az utolsó szirom a százszorszép húzta a virág megölték őket. Ekkor a terror, amit éppen tapasztalt a látás és a hallás, tudassa velünk, mi lett volna mellette, de mikor? Mire az orvos van, hogy "Ő szeret engem nem" néhány gyerek már nem tudta félelem. A hamu vettünk a krematórium és használt kerti műtrágya, emlékeztetőül, hogy minden, ami történik, hogy senki sem szeret minket gyerekek. "A klinikai szobában, a fények programozható a nap eseményeit. Az erős fény villant folyamatosan kezdődő 7 fények, majd hat pontok, majd öt ponttal, akkor négy pontot, majd három, majd két ponttal, majd az 1 pont. A vakság a fények, hallottuk az orvos hangját, "LOVE YOU, YOU LOVE NOT." újra és újra. A gyerek is egy hamis bizalom, amikor a fények villantak 7. pontok. Mire egy pont villogott, a gyermek terror már ismét emelkedett. Az orvos nem húzta az utolsó szirom le nekünk, de nem tudjuk elfelejteni, hogy ő ugratta minket. Elmosolyodott, és elsétált, "Nem, én szeretlek." és elsétált. "
Ha használjuk L = szeretlek , és N = szeretlek Nem tudjuk építeni az alábbi mátrix a belső számítógép:
LNLNLN
1 2 3 4 5 6
2 3 4 5 6 1
3 4 5 6 1 2
4 5 6 1 2 3
5 6 1 2 3 4
6 1 2 3 4 5
Ezt az elrendezést is lehet kötve szín programozás, és a dominó, ahol a számok a képviseletében a pontok a dominó. Azáltal, hogy számokat pontok - a számok által képviselt fények ugyanazon minták fekete dominó pöttyökkel. Ez azt jelenti, hogy a dominók lehet programozni a gyermek, és ki hinné semmit dominó?
A másik dolog, ami alkalmas arra is használni, mint a programkód egy pakli kártya. Sok rabszolgák ezt. Meg lehet kötve az Alice Csodaországban történet. Ha a kártyát használnak, a szakasz (más néven a világ, vagy város) az megváltoztatja kap a saját számítógép. Eléréséhez, hogy a számítógép, a kód, amely néhány dolgot, köztük 2 kártyát lehet használni.
A felülvizsgálat, amit a 4. fejezetben mondott kódok, gyakran kettős kódokat alkalmaznak - mit jelent az, hogy az, hogy tegyük fel, hogy van 13 fontos megváltoztatja a szakaszban. Ezek kijelölik minden egyes ilyen "A" változik. Aztán őket megszámolni minden 1-től 13 De aztán megduplázzák kódot őket úgy, hogy amikor mi számít fel, mi is a visszaszámlálást. Aztán csatolja általános szinten számot nekik, mondjuk 2000. Tehát, hogy ezt együtt van Emerald Green 2001-13a az első alter, akkor a következő az Emerald Green 2002-12a, a következő az Emerald Green 2003-11a, és így tovább. Ezután a mágikus nevét alter vagy törzsi neve alter csatlakoztatható rá erre, hogy egy hozzáférési kódot.
Bár úgy tűnik, talán az első komplex, minden egy alter emlékezés egy szín, a közös terület nincs. és rang nélkül. , valamint a fájlok levél, és a mágikus név. (A név, húzza őket, nem lesz a nevük nyilvános használatra). Alice Csodaországban, a Wizard of Oz és a Tall könyve Make Believe alapvető szerepet játszott a "szoftver" a rendszer. The Wizard of Oz történetek gyakran használják, hogy hogyan és milyen struktúrákat hozzanak a kis áldozat belső világában. A történetek még tanítani, hogyan kell egy olyan belső világot és annak részei. Néhány TV-műsorok és filmek, amely szolgált Monarch programozás szkriptek (azaz a szoftver) a következők:
* Batman
* Bewitched
* Bobby World Rajzfilm (szándékos kiváltó)
* Daemon által végrehajtott parancsok / Omen filmek
* Disney-filmek (az összes, néhány szándékos kiváltó)
* Duck Tails Cartoon (szándékos kiváltó)
* ET (használt idegen programozás)
* Fantasy Island (szándékos kiváltó)
* Ghost Busters (használt "Ki fog neked" hívás "téma)
* Love Boat (használt agykontroll körutazás prostituáltak)
* My Fair Lady (az iskola befejezése rabszolgák, mint a Youngstown, OH)
* Star Wars
* Steven király Horror filmek
* Tiny Toons Rajzfilm Steven Speilberg (szándékos kiváltó)
* Wizard of Oz filmek
Néhány könyv, amely használták a programozás szkriptek, amelyeket nem említettek még, a holt-tengeri tekercseket, az egyiptomi Halottak Könyve (sátánista rituálék szorosan kövesse a rítusok az egyiptomi Halottak Könyve), Steven király regények , és Wilbur Smith. A Mother Goose mondókák használták termékenyen belső kódok rabszolgák.
Most, hogy már tárgyalt a széles körben használt "soft ware" áll a programozók, nem akarja elfelejteni a gyökér program, a fa, amely használták a módszert megszervezésének különböző programok, mint egy számítógép alkönyvtárak ágaznak tovább alkönyvtárak. Ha a programozás manipulálják, a rabszolga akarnak vágni a fát, azonban, mivel a fa bennük, ez azt jelenti, hogy meg akarnak nagyon rosszul, hogy csökkentsék a fegyverek, különösen az ereiben.
A programozás nem őrzött, mint a számítógépek. Minden őrzi a BEAST számítógép többek között a siket megváltoztatja, akiknek együtt kell közölni egy oldali szám kódrendszer. Ez a kód hasonló lehet ujj aláírásával 1,2,3,4,5,10 = 15 és ezt követően a leállítási kódot, amely egyszerűen megfordítja a hozzáférés egyenlet. Környező a központi mindent látó szem lesz módosítja és programok őrület, félelem, reménytelenség, vágás, égési, egyedüllét, stb Erős démoni erők ezekhez módosítja és programokat. Azt is kiválthatja a rabszolga, hogy a visszaélésszerű magatartás a büntetés. A rendszer adott egy életerő, amely képes regenerálni a rendszer, a joker, aki védett a programozás, és van az alfanumerikus kódokat, a kártya, és dominó (képviselő a kocka), amely kialakult a hozzáférési kódokat rész a rendszer.
Az megváltoztatja gyakran úgy érzik, a szívverés (amely lehet egy alter), hozzákapcsolva a számítógéppel. A háttérben a luciferi kék fény. Ez a sátáni fény felhatalmazza a Joker. Ez együtt a Joker és a belső programozók, hogy a rendszer képes magát regenerálni. Az ember leállt a belső számítógépek futó programozás a szinten a rendszer ugyanazt a kódot, hogy az eredeti programozó használja, de amíg egy is gondoskodik a 13 Joker-arctalan fehér bevonatú programozók, akik az Omega Programozás, akkor az másolatot számítógépek regenerálni a programozás és újjáépíteni a rendszer.

Joker

Ha a számítógép adott kártyák hozzáférési kódokat, akkor működik jól, hogy hozzon létre joker joker akik a rendszeren belül, amely képes utánozni semmit. A joker egy luciferi formában. Luciferi az a kifejezés, hogy a programozók használni. Ez azt jelenti, hogy szellem. Mivel a Joker a Lélek, akkor bármilyen formában meg kell, és ők tehetnek, amit akarnak, amíg meg nem kötik és öntött ki a többi a hierarchia démonok. A joker felbukkan, amikor az áldozat megpróbálja tanulmányozza a kódokat és programozási, hogy a közvetlen, hogy a sértett életét. Körülbelül ez a kultusz lényege a ékszerek (amelyek a program a törpék az enyém). Ne feledje, a történet a Hófehérke és a hét törpe? Szintén kavargó körül Silence szalagok amelyet megbeszéljük később.
FÁK. A fák bud bizonyos időpontokban. Ez az egyik módja a képekkel a fa csatlakozni az idő, hogy a szertartások megtörténjen. Ha a fa kopár a levelek (nincs program - azaz átprogramozott), akkor a rendszer arra, hogy több levél.

C. A belső hierarchiák

A programozók épít parancsnoki lánc a csoportokon belül az megváltozik, hogy megteremtsék. Ők hitelt magukat hozza rendet a káosz. Amikor egy rendszer többszörös személyiség gondol lázadó, vannak hasonló helyzetben, mint a kolónia szeretnének szabadságot anyaországa.
Tudunk szabályozzák magunkat, és milyen irányítási struktúrák tartjuk - mivel maga a szerkezet is gyarmati? Tud-e a lélek együtt, hogy segítsen magán? Az aggodalmak jogos kérdés. És igen, a többszörös elméje működhet kívül a kontroll a programozó hierarchikus elrendezése, de anélkül, hogy megváltoztatja vesz különböző állások. A rabszolga hierarchikus parancsnoki lánc felnőtt megváltoztatja vannak rendelve, hogy biztosítsa, hogy a gyermekek módosítja nem kap ki, kivéve, ha a bántalmazó akar a gyerek változtat ki. Hasonlóképpen, parancsnok megváltoztatja van szükség, hogy a kapcsolási sima, és a dolgokat rendezett. Alárendelt megváltoztatja tanítják, hogy nyújtson be a király, vagy a kormányzó, vagy királynő változtat. Óriási teljesítmény és kiképzés kap a kulcs kultusz megváltoztatja uralkodó rendszert.
A belső hierarchikus elrendezés azt jelenti, hogy a fogadó változtat jönnek terápia (gyakran a keresztény), nem lehet a teljesen nyitott a terapeuták hiszem. El kell játszani egy belső játék megy felé egészség, miközben nem nyomja a gombokat a mélyebb erősebb változik. Sok belpolitikai mehet tovább. A mellső módosítja is ígérnek mélyebb alter titoktartás érdekében, hogy konzultáljon vele. Így mindenféle háromszögelés és a manipuláció a alter rendszer maga. Az egész hierarchiája megváltozik sokat fektetett védi a magot trauma, ami ezért a magot szét az elején. Trad, terápia után megy a mag a sokféleség, amely védi, így biztosítva, ellenállás az egész hierarchia incl. első megváltoztatja, aki MPD rendszerek számára segítséget gyakran közel a mag. A mag önmagát leginkább közvetlenül nem követett a terapeuta, de óvatosan ösztönözte a saját, hogy újra.



12. fejezet

A tudomány A külső vezérlők

Monitoring (Asset Control)

Minden titkosszolgálat idők kezdete óta arra törekedett, módszereit birtokló személyek és biztosítva, hogy hűséges maradt. Két 13 Illuminati családok , akik tudjuk, hogy rendkívül fejlett, jól működő vérvonal hírszerző csoportok a Li család és a Rothschild család. A Li család kezdte meg a kínai hírszerzés vissza 1400 AD Ők már egy ősi kínai arisztokrata család évszázadokon ezt megelőzően.Néhány ezek technikák azok ügynökei voltak a legkorszerűbb agykontroll technikákat.
A Rothschild személyes kém hálózat és a saját e-mail szolgáltatás ismert volt, hogy jobb, mint a nemzeti európai kormányok a 19. században. A hagyományos kézműves spy-vonta képes felvenni és megtartani szerek hűséges. A szakmai kísértet manipulálja toboroz a megélhetésért. Ő lesz ügyes irányító embereket.
A több ezer éves, kém műveletek csiszolta tudásukat ellenőrző emberek. Mert titokban dolgoznak, általában tettek, amit akartak. Ha kombináljuk az erőforrások és évszázados operatív műveletek az Illuminátusok, valamint a hitelességét a kormányzati hírszerző szervek állítólag őrzi a nemzetbiztonság, a kombináció borzalmas. Nincsenek erkölcsi vagy anyagi korlátok, mi történik. Ha a hírszerző csoportok kívánt pancsolás tartása egy levágott fejet éltem a test, (vagy a fagyasztott szerv aktív fej) az általuk végzett, nincs, aki megállítsa őket. Kezelők rabszolgák használják mind természetes, mind kiagyalt dákó közvetíteni, hogy a rabszolga, hogy akarnak engedelmesség.
A természetes, nem-verbális fenyegetés végszó lenne nyers mozgalmak és egy célzás a hangjukat. A kiagyalt dákó lenne helyezve mindkét kezét a feje mögött, amely a kód "Én vagyok a mestered, engedelmeskedik nekem." Egy másik dákó rabszolgák engedelmeskedni, amikor a mester tesz egy ököl az ő jobb kezét, és megérinti a homlokát. Ez azt jelenti, hogy "engedelmeskedni."Még a gyerekek, akik többszörösét, akik tanítják, hogy ellenőrizzék az anyjuk, aki el akarta hagyni a kultusz, figyeltek a öklét a homlokára, hogy próbálja meg az engedelmességet az anyjuktól. Staring az egyik módszer, hogy a programozók használják. Charles Manson, aki egyszerre volt a rabszolga, és a kezelő, egy példa arra, hogy egy átható pillantást hipnotikus használják a programozók.
Az egyik módja, hogy ellenőrizzék az embereket, hogy a ruhát a hatóság. Dr. Green, Dr. Fekete, Dr. Star, Michael Aquino és más programozók által már viselt náci egyenruhát a programozás, és más időben viselt Sátáni Papi ruhában.
A kezdet pont, hogy ellenőrizzék emberek megértése az emberi szükségletek, és a megértés az egyén szabályozható. Egy jó ügy tiszt megtudja, mindent tud arról, hogy az eszköz (személy vagy slave) ő irányítani. Case tisztek / gépek is folyamatosan dolgoznak, hogy javítsák készségeiket az ellenőrzés. Monarch rabszolgák működjenek hírszerző tisztek, akik toborozni kémek, képzett a művészet a hallgatás és beszélgetés.
Megtanulni hallgatni anélkül, hogy megszakítaná a garancia a sikerre. CIA gépek / programozók rendkívül csinos oldalon őket - és egy nagyon halálos állatias oldala őket. Ők fogják képezni, hogy vizsgálja meg bárki akarnak toborozni a szemét, és ellenáll a tekintetét.
"A barátság egy mosollyal kezdődik, felvétel a tekintetét." (Ez egy idézet a könyvből Suvorov, Viktor. Inside The Aquarium. New York: Macmillan, p. 108. A képzés során a férfiak US Army Intelligence mondták, hogy olvassa el ezt a könyvet, hogy megértsék, hogy az amerikai hírszerzés is). Az egész élete Monarch rabszolgák tartanak rekordokat. Zbigniew Brzezinski, és a feje a CIA, és Sec. Védelmi Cheney csak néhány az ismert emberek, akik hozzáférnek a számítógéphez rekordokat tartalmazó nyilvántartást minden aktív Monarch rabszolga.
Nem mindenkinek megvan az ára, de mindenki igényeiknek teljesülnek. James K. Van Fleet, fontos katonai hírszerző tiszt, írt arról, hogyan kell kezelni az embereket. A katonai hírszerzés, ők tartják a fájlokat, ha azok az emberek melyik tudatalatti vágyak az emberek fontosak az ember abban az időben.
Mindezek az információk tartjuk SOFT FILES -, amelyek nem hivatalos kép, így ezek a fájlok még hivatalosan nem létezett, és nem adta fel, még a kongresszusi idézés. A hírszerző ügynökségek tudják, hogy ha megtudja, mi az ember azt akarja, mindenekelőtt az élet, akkor ellenőrzik a személy. A kilenc terület kell figyelni, hogy ha fontos az adott pillanatban a következők:
1. érzelmi biztonság
2. elismerését erőfeszítései megnyugtató érdemes
3. kreatív piacok
4. egyfajta személyes hatalom
5. egyfajta gyökerek - valahova tartozás
6. halhatatlanság
7. ego kielégülés
8. A szerelem minden formája
9. új élmények
Ha figyelemmel kísérik ezeket a területeket, és akkor határozzák meg, amelynek szüksége elsőbbségi igények a személy, akkor fogják használni, amit ők "a mélység megközelítés", hogy tudat alatt kielégíteni ezeket az igényeket olyan módon, hogy azok felett átveheti az irányítást az ember. A modern vállalatok ezt is. Tészta mix nem értékesítik, hanem hogy egy családi emlék a gyermekek. Szappan nem értékesítik, hogy a tiszta edények -, hanem puha szép kezek értékesítik. Kozmetikai cégek nem eladni egy elemet - eladják azt reméli, vagy egy kép. Gyümölcs kereskedők nem eladni gyümölcsöt árulnak egészség és vitalitás. Autókereskedők nem eladni autókat, árulnak presztízs és képek. Freezers nem értékesítik, érzelmi biztonságot, hogy teljes fagyasztó értékesítik. Megtanulták, hogy valóban fellebbezni 9 tudatalatti vágyakat.
Az intelligencia, ezek a vágyak az úgynevezett "gyenge pontok", mert hírszerző tisztek esetében és rakodók megpróbálja manipulálni ezeket a vágyakat a saját nyereség által őszintén segítő személy. Ők létre rövid hatótávolságú és a hosszú távú célok és tervek, hogy hogyan kell kezelni egy személy.
Például, ha a Monarch rabszolga napi megváltoztatja akar ego kielégülés, a kreatív önkifejezésre, és megnyugtató érdemes, az Illuminátusok is ígéretet a rabszolga, ha az megváltoztatja megfelelnek akkor ad nekik egy éneklő szerződés Las Vegasban. Ha kell fellebbezni az érzelmi biztonság - ezek ígérnek nagy fizetést, és egy szép házat. Ha kell fellebbezni halhatatlanság tudnak ígéretet odaítéléséről őket egy csillagot a Hollywood Boulevard vagy bármilyen vallásos halhatatlanság hitelt érdemlően be tudják nyújtani.(A szolga kap a rövid végén minden üzlet). Bármi lesz a slave fog jönni áron. A rabszolga lesz tenni valamit cserébe a hálózat.Illuminati megváltoztatja ígért erő, becsület, dicsőség és gazdagság. Figyelembe véve a hatalom és a gazdagság az elit, ők rendelkeznek megfelelő forrásokkal, hogy jó ebben, ha akarnak. Azonban az ár az engedelmesség lehet, hogy borotválja a fejét a benyújtási határidő és áldozatot a gyerek.
A másik fontos pont, hogy a bántalmazók szeretné, hogy az aktív együttműködést a személy használja. Ezt úgy érhetjük el hazugságok (vagy tényeket, ha azok megfelelő), amely vonzó a személy véleményét a jó és rossz. Például egy pedofil fog beszélni a gyermek, aki fognak erőszakolni, hogy az együttműködést. A CIA rakodók fogja hallgatni, amit a Slave szüksége, és megoldani őket.
Ne feledje, hogy csak akkor tedd, ha a szolga nem él a felvezető és húzza a rossz irányba. Például, a CIA rengeteg talpfa, akik veszélyes ember csak arra vár, hogy elindult. Ezekben az esetekben, a CIA, hogy működjön együtt az első megváltoztatja, akik nem ismerik az agykontroll. Ahelyett, hogy erőt olyan kérdés, ellenőrzés, néha egy szelíd manipuláció fog működni. Aztán megint néhány rabszolga megváltoztatja alatt olyan erős agykontroll, hogy egyszerűen szüksége van egy rend, és nem kell szelíd manipuláció.
Az elszigeteltség, hogy a rakodók írnak elő a rabszolga, hogy a valódi kapcsolatok kívülállók, és az erős kötés, a szolga a gazdájához (trauma ragasztás, stb), hogy adják át az agykontroll, valójában egy esélyt szabadság IF a rabszolga túléli a mester halála.
A legtöbb rabszolgák vannak programozva, hogy hamarosan meghal, miután a mester meghal, a társszerző Cisco volt. Ha a slave túléli az öngyilkosság programozás, az Illuminátusok akkor már figyelembe vették, akik a rabszolga lesz áthárítani. Cisco rendszer túlélte a programozó / mester halála, és nem voltak képesek megtörni az erős kötések amely lehetővé tette a rendszer hűséges, hogy mester. Mert van olyan sok titkos elme-kontroll rabszolgaság folyik, ha csak egy kis százaléka kezd elszabadul, mert a hűség programozás sül az Illuminátusok, akkor még mindig adott nekünk a másik oldalon jelentős szünetet.
Egy másik példa az MPD rendszer egyre kitéve, ha a kezelő meghal, amikor Rothschild elnöke olajmező Fémhulladék & Equipment Kentucky, öngyilkosságot követett el. Ő volt a felvezető egy nagyon működő MPD rabszolga, aki volt a titkárnője, Mary Davis. Mary Davis nem tudott működni halála után, és beperelte a bíróság - Davis v. Olajmező Scrap & Equipment Co., 482 So.2d 970 (La. App. 3. Cir. 1986) - a munkavállaló kártérítési mert nem tudott működni utána az eladók halál. Mivel az Illuminátusok tartották a tagság titkos, ember még nem látta a kapcsolatot a különböző többes személyiség, hogy a felszíni.
A 1987-ben Iowa, a Multiple nevű Freeman letartóztatták ellopott egy autót. Dél-Karolinában 1990-ben, a Rutherford és MPD volt a bíróságon. Észak-Dakota 1988-ban, egy MPD nevű lánya Johnson megpróbálta beperelni őt sértegető apja neve Johnson neki szexuális visszaélés. 1984-ben, a Multiple nevű terem elütötte egy teherautó, és volt a bíróságon. 1987-ben, a Multiple nevű Jones igyekezett testi MPD, hogy szálljon le a gyilkosság meggyőződés Washingtonban. 1988-ban Marie Moore, a Multiple NJ futott egy klán, amely megkínzott tizenévesek. A rendőrség talált egy jól elrejtett testet a házban, de a korrupt bírósági rendszer nem elítélni őt a gyilkosság. 1988-ban, a Ms. Wheeler alkalmazott szociális biztonsági rokkantsági ellátások miatt, mint például a szellemi fogyatékossággal MPD.
Valamennyi ilyen MPD esetekben: Freeman, Hall, Jones, Johnson, Moore, Rutherford és Wheeler mind nevek, amelyek sok tagja az Illuminátusok. A titoktartás az Illuminátusok által védett emberek, hogy láthassák a rejtett családfák. Követési ezek leszármazási lenne viszont indul kiteszik mértékéig agykontroll. Mivel a gépek izolálja a rabszolga a többségi társadalomtól, akkor kezdődik, hogy nekik a dolgokat, hogy meg fog felelni a hosszú elfojtott érzelmi igények. Ezeket az adatokat oly módon, hogy azok további zár az a személy, a kontroll. Például, a rabszolga már megfosztották a hatalom, ő vágyik hatalom, így ő adott hatalmat más emberek életét.A szolga már eltávolították a valódi család, így ő adott gyökereit egy hosszú generációk okkult vérvonalú, és a kultusz család.
Minden Monarch rabszolga van a saját helyzetét, de gyakran vannak közös jellemzői, hogy hogyan ellenőrzik. Például, a rakodók szeretné korlátozni a mobilitása a rabszolgák. Néhány rabszolgák soha írni a saját csekk, soha nem fog vezetni sehova, és ritkán néz televíziót, kivéve, ha olyan, mint a Walt Disney film, ami elme-kontroll programozás. Egyes rabszolgák vezethetnek, de csak korlátozott mértékben és forgásirányt megfosztották őket hipnotikusan.
Januárban 1995, ez a társ-szerző hírlevél követője Christ² volt jellemző cikket Marilyn Monroe. Monarch elme-vezérelt rabszolgák mint Loretta Lynn és Marilyn Monroe élt szigorúan ellenőrzött életét, és nem engedték vezetni autók. Az egyetlen kivétel az, hogy Loretta már vezetheti a kocsiját körül a farmot. Az alábbi néhány részlet a társszerzője a január 95-hírlevél, mert ez ad egy jó példa arra, hogy Marilyn Monroe egy elme-vezérelt rabszolga volt élete nagyon szigorúan ellenőrzött.

Részletek

... Egy októberi napon, 1957-ben egy nő nevű Lena Pepitone bérelte, hogy vigyázzon a Marilyn Monroe. 1979-ben, ő megjelent az ő emlékei az időben ő volt az elsődleges ember vigyáz a Marilyn Monroe. Én személy szerint úgy gondolja, hogy Lena Pepitone tiszta volt, és nem tudta, mit is foglalkozik. Ő írja le részletesen az életét Marilyn Monroe.
A belső történet az élet nem más, mint Marilyn ember lehet képzelni. Lena könyve olyan világos leírása, hogy az élet és a Monarch rabszolga is -, hogy úgy döntöttem, hogy a könyvét alapjául egyes cikkek. Marilyn Monroe volt árva, és közben ő csecsemőkor az illuminátusok / CIA programozva, hogy legyen a Monarch rabszolga. Mielőtt lett színésznő, miközben ő még mindig egy sztriptíz, töltött időt az alapítója az egyház a Sátán Anton LaVey.
Áldozatai LaVey hangsúlyozta őt, mint egy elme-kontroll programozó. Abban az időben, Marilyn megy több név, beleértve a Mona.Amikor tette egy csillag, Marilyn élt a 13. emeleten, a 13E a Sutton Place, NY - a világ, a gazdag és híres. Ez az, ahol Lena jött, hogy segítsen neki. Azonban a Marilyn léte nem volt gazdag ember, de több volt, mint, hogy egy rab. Marilyn hagytuk, hogy nincs személyes élet, kívül diktálja az ő programozók és mesterei. A programozók és a felhasználók csapott le olyan keményen kontrolling Marilyn, hogy többször is közel került a vezetés őt őrült. A következő formában szava dőlt közvetlen idézetek Lena Pepitone könyve című Marilyn Monroe bizalmas An Intimate Personal Account , NY: Simon & Schuster, 1979.
P.16 - "padlótól a mennyezetig érő tükrök voltak mindenütt. Még az étkező hálófülke hátoldalán található a nappaliban volt egy asztal tükrös felső. Mindezek a tükrök nem felvidítani a dolgokat."
A programozás Monarch rabszolgák, tükröket használnak sokat. A Monarch rabszolga elme, számtalan tükörképei készülnek. A szolga látja több ezer tükör mindenhol a fejükben. Mivel Marilyn annyira megfosztották személyes identitás, ő díszített házat, mint elméjét nézte a belső - a teljes tükör. Bár más uralkodók lehetnek bizonyos vágyak díszíteni tükrök, Marilyn a legszélsőségesebb esetben tudok kitöltésével ember háza tele tükrökkel.
25. oldal - "Marilyn hálószobája volt biztosan nem a királynő szobájába ... nem voltak festmények a szűk, négyszögletes terem, csak a tükrök.
Marilyn vezérlők tartotta a lányt. Még ha ő volt a híres és nagy, élt, mint egy rabszolga. Nem volt szabad, hogy bármilyen önbecsülés túl volt programozva.
29. oldal - "May végül képes hívni a sofőr, hogy Marilyn el."
... Marilyn volt fogságban, ő nem megy sehová a saját, mindig volt valaki vezetni őt.
P.32 - "Először is, Marilyn élete hihetetlenül monoton neki. Az orvosa találkozók (Később megtudtam, ezek a találkozók pszichiáterek), és az ő színészi leckéket gyakorlatilag mindent, amit kellett, hogy várom. Töltötte legtöbb idejét az ő kis hálószoba ...
Marilyn kiment a házból, hogy sem programozni vagy ápolt. Más, mint, hogy ő maradt bezárva a szobájában. Vajon az olvasó kezd látni, hogy a nő volt a rabszolga nem a saját életét?
33. oldal - "Ő [Marilyn] nem is a saját televízió, nem hallgatott rádiót."
Ezek megfosztották Marilyn minden kapcsolatot a külvilággal, hogy biztosítsuk az agykontroll működne. Attól féltek, hogy valami baj az első elnöki szolga, hogy hagyjuk, hogy jól látható, hogy a nyilvánosság ...
P.41 - [Marilyn mondta]: "A francba. Az életem szar", a lány sírt. "Nem megyek sehova. Én vagyok a fogoly ebben a házban."
Marilyn csak az igazat mondja.
43.o. - "Mert Marilyn nem volt igazi barátok, ő koncentrált magát"
A legközelebbi barátja volt, Marilyn azt mondja, hogy Marilyn Monroe nem volt igazi barátok. Hát nem furcsa sztrájk valakit. Marilyn nem volt igazi barátok. Szinte az egyetlenek, akik az ő életében voltak a bántalmazók, és keményen dolgoztak, hogy a szalag őt a személyes célok és megbecsülését.
P.70 - "Mehetsz bárhová," I [Lena] biztosította őt. "A világon bárhol", "Ki a? Kérdezte szomorúan." Ki az? A magam "" Mr. Miller, a barátok ... "" Mi a barátok? Én nem kaptam senkit. "
Sokszor a programozás, a programozók külön az áldozat, aki lehet egy támogató személy, el vannak szigetelve attól, hogy barátok és rokonok, kivéve, ha a rokonok az okkult.
71. oldal - Marilyn többször nevezi magát a prostituált. Azt mondja: "Nevetnek rajtam. Mi vagyok én ... semmi ... a prostituált."
Továbbá az oldalon Marilyn mondja Lena, hogy senki sem törődik vele az egész életét, köztük az anyja ...
77. o - "Ne az én gyerekem. Így került a baba tőlem ... és én nem láttam többé." Miután Marilyn volt egy egészséges baba is elvették tőle, és ő nem engedi, hogy látni .
Ezt valószínűleg feláldozták. Marilyn félt megkérdezni, hogy mit fognak csinálni vele.
P.100 - Marilyn elveszíti a kisbabáját ugyanazon a helyen, hogy néhány lány programozás kelt. Lehet spekulálni, hogy elvitték a baba valamilyen perverz használatra ...
P.134 - "A művelet zajlott Polyclinic Kórházban, ahol Marilyn elvesztette kisbabáját az előző évben ... [Marilyn azt mondta]:" Visszatérve az adott kórház egy rémálom ... .Pain? Mi fáj? "Mert ő, az egyetlen fájdalom volt, hogy nem a saját gyermekét."
Figyeljük meg, ő mindig megy vissza a poliklinika Kórház. Monarch áldozatok kellett elviselni hatalmas mennyiségű szörnyű kínzás.Megtanulják, hogy túlélje a disassociation.
Amikor Marilyn azt mondja: "Mi fáj?" ő pedig pontos tükrözi válaszát a fájdalom. Nem tudott fájdalom, mert akkor megszüntetik azt.Bizonyos megváltoztatja jönnek létre, hogy a fájdalom, és a többi megváltoztatja nem kell megtapasztalni.
P.135 - "Találtam Marilyn egy kis szobában nélkül kilátás. Nagyon lehangoló, különösen azért, mert nem volt virág, vagy bármilyen más jelek, hogy Marilyn voltak barátai, akik gondoltak rá."
Képzeljünk el egy nagy színész, mint Marilyn kap egy szoba, kilátás nélkül, és nem virág, vagy bármi hogy felvidítsa.
P.137 - "Marilyn most szinte naponta látogatást a pszichiáterek."
... A lány gondosan ellenőrizni kell.
P.193 - Marilyn féltestvére megpróbál jön Marilyn életében. Marilyn azt mondja: "Jogom van, hogy egy család." És a következő oldalon: "Nahát, te tényleg a húgom. Nővérem ... Legalább élt rokonok."
Marilyn mesterek nem akarom, hogy minden családban. Gyakran szalag mélyebb megváltoztatja a Monarch rabszolga bármilyen kapcsolat a nem-kultusz fő ...
P.199 -Marilyn rendel egy 3000 dolláros smaragd zöld ruhát kell tenni. Smaragdzöld gyakran a legkedveltebb szín a Monarch rabszolgák miatt Wizard of Oz programozás, ami általában az alapvető programozás.
P.202 - "Frank ... nyírni két gyönyörű smaragd fülbevaló Marilyn fülét."
Ismét azt látjuk, hogy a zöld smaragd gyakran használják Monarch rabszolgák.
O 205 - "A mellékhatások tőle esténként Frank [Sinatra] Marilyn életét Kaliforniában mintha azonos az életét New Yorkban. Nem olvasott, nem tévét nézni, nem megy sehová. Bár a nap mindig ragyogó, Marilyn volt, sápadt, mint valaha. Nem szeretnek menni, a nap folyamán. "
²As idő múlásával az ügy tisztviselő vagy felvezető szőni, és egyre szigorodó feszesítő web kontroll körül a vagyontárgy. Ezek gyakran harmónia. Sok a CIA Monarch programozók nagyon rokonszenves ember, megtanulták a készség a "BS" és az épület rapport. Néhányan ezt magában csak értelmes nép és NLP. A felvezető keresni árulkodó jeleket, mint a hiányzás, késés, idegesség, vagy ellentmondás. Ő fog támaszkodni intuíció, kémek, asztrális kivetítés vagy pszichikai képességek tartani füleket az eszköz.Akkor, ha a probléma alakul ki lesz foglalkozni fellebbez hazaszeretet, kapzsiság, ambíció, vagy a félelem. Bármi működik a mottója a játék.
Amikor a rabszolgák is felvette, a férfi felvette őket hívják drákói végrehajtók. Mindkét szerző a könyv nagyon jól ismeri néhány ilyen emberek. Gyakran nagy hím Monarch rabszolgák. A népszerű Illuminátusok hozzáférési pont az, hogy megragad a jobb kezét a végrehajtók hüvelykujj közötti területen az áldozat hüvelyk- és mutatóujjával. A nyomás erős lesz ahhoz, hogy elhagyja a zúzódás után a hozzáférés.
A különböző időpontokban különböző államokban voltak minták milyen autót vezetnek. Ezek gyakran az autók együttműködő kereskedőket, úgy, hogy nincs engedély szám megtalálásához. Azt is használja ellopott rendszámtábla autóikat. 1993-ban, a New York voltak a barna Volkswagen. Az Oregon területén (különösen a Portland), a teljes munkaidős Monarch rabszolga Enforcer nevű Rex vezeti a nagy piros felvétel vagy időnként valaki másnak a többi jármű (mint az Illuminátusok főnöke fehér pickup). Ő lesz egy pisztolyt, és a szarvasmarha prod. Az autók néhol már sokszor piros vagy fekete. A fehér vagy ezüst autó néha jelölésére használjuk valakit rang. Ha a limuzinok használják, hogy vegye fel rabszolgák, akkor kapcsoljuk rendszámokat rendszeresen, mert a lemezek tartalmaznak hozzáférési kódokat. Ez volt az egyik oka a létesítmény kezdett, hogy az emberek saját megszokott rendszámokat!
Ha valaki meg akarja irányítani egy embercsoport, mint a vezető egy ország Machiavelli könyv nagy. Néhány ilyen elvek lehet méretezni, hogy dolgozó magánszemélyek.
Fritz megfigyelte, hogy szinte az egész fórumon, ha rabszolgák marad egy nem-kultusz család, rokonok következetesen misperceive, hogy mi történik a rabszolga életében. Váltás a személyisége újraértelmezte, hogy illeszkedjen a világnézete a megfigyelő, a többszörös csupán tartják a "szeszélyes" és "irracionális". Félúton tisztességes fedél történetek általában elegendő, hogy fedezze a rabszolga tevékenységéről a maffia, a CIA, és a sátáni kultusz tartoznak. A rabszolga csak meg kell húzni egy jó előre megváltoztatják az állami fogyasztás, az emberek azt akarják, hogy úgy gondolja, a legjobb mindenkinek. A közönség fogja nézni a 7-es Swans mese, ahol a varázslatos réteg válik hattyú egy hercegnő, nem sejtette, hogy a hír sokkal nagyobb történik körülöttük.
Az egyik módja, hogy ellenőrizzék egy személy azonosítása, aki a legfontosabb ember az életében, és majd befolyásolni az embereket. Néhány munka ellenőrzése Monarch rabszolgák megy a színfalak mögött is, anélkül, hogy a szolga soha észrevennénk.Számos Monarch rabszolgák kormányozták házasságot nélkül tényleges elme-kontroll még lenne szükség.
Az egyik elem, hogy sikeresen ellenőrző emberek, hogy tudják, kik ők szednek megrendeléseket. A hadsereg, tisztek kap csalódott, mert a végén kapok ellentmondó rendeléseket ütköző jogrendszerben. Ez történik az ellenőrzés a Monarch rabszolgák is, ha túl sok és nem elég vezetők indiánok körül. Ha egy rabszolga végül több kiszolgáló rakodók rövid időn kaphatnak nagyon elrontotta. Ez azért van, mert a rabszolgák kap súlyos visszaélés és programozás szilánkokra és meg kell semmisíteni, ha nem kezelik megfelelően.Persze, a rabszolga úgy a hibás, de ez nem szünteti meg a problémát.
Ha egy kezelő akar nagyobb eséllyel rabszolgája zökkenőmentes működését, a rabszolga nem nyúltak hozzá a sok rakodók. Ez a józan ész logikáját vezetés úgy tűnik, hogy kimaradt egy nagy számú rakodók. Egy dolgot lehet mondani, aki a közös kábítószer-kereskedő még jobb, ha nem hamisítani egy Illuminati Mother of Darkness változtat rabszolga, ha akarják, hogy életben maradjanak.Úgy tűnik, hogy a rabszolgák ritkán nyúltak hozzá engedély nélkül.
A másik összetevő a kontrolling emberek, hogy tudjuk, mi a verseny fog csinálni. Mivel a kultuszok működnek a hírszerző ügynökségek, gyakran tudják, ki, mit, hol, mikor és hogyan ellenségeik fognak megtámadni őket. A szerzők a könyv lehet írni egy könyvet arról, hogyan Illuminátusok / hírszerző ügynökségek figyelte őket. Az emberek, mint a terapeuták és a miniszterek, akik megkérdőjelezik az uralkodó trauma-alapú programozási szép termesztés dokumentációk CIA fájlokat.
Figyelni kell, hogy az amerikai hírszerző ügynökségek tetovált azok egyes rabszolgák kék Monarch lepkék, kék madarak, vagy rózsák azonosítás céljából. A bluebird kapcsolódik a CIA projekt neve Project Bluebird. Bizonyos sátánista kultuszok tetoválás a "jel a nagy Beast" a feje az áldozatok. Azt is tegyük hegek okkult tervez áldozataikat. Az illuminátusok rabszolgák, akik hierarchia tagjai az Illuminátusok, nem tetovált, bár nehezen látni heg, amely pont a háromszög harmadik szem tenni néhány tagját. A tilalom ellen jelölésére ember teste nem következetesen érvényesül az Illuminátusok - úgy tűnik, ez a szabvány betartatását inkább a nők, mint a férfiak Illuminátusok tagja. CIA rabszolgák kaptak a pillangó tetoválás kortól körülbelül 11-ig.

Függelék 

Lehet egyes és minden ember szerepel rögtön Istennel, mielőtt meghal.

Rövid listát azokból a címét bántalmazók, akik részei a hálózat, más néven az Új Világrend

Címek nem lehet a jelenlegi, de az utolsó cím nekik. Ez az információ lehet a hibákat, ez csak megjeleníteni az olvasóknak, hogy a fátyol a titoktartás már nem tartja fel a Mind Control programozók.
  1. ²AC / DC sátáni Rock Band, a 11. Leonminster Rd., Mordenben Surrey SM4, Anglia
  2. Ade, Henry. CIA és a kábítószer-kereskedő és Monarch rabszolga bántalmazó, 1663 County Rd. 13, Waterloo, IN 46793
  3. Aga Khan IV, HH Prince Karim. Sátánista és vezetője Ismaili muszlimok, Aiglemont, 60270 Gouvieux. Franciaország
  4. Alabama Country Music-csoport, és a sátánisták Monarch rabszolga rakodók, Box 529, Ft. Payne, AL 35967
  5. Baily, John, rabszolga bántalmazót, 1525 Pine St., Office 10 Redding, CA 96001
  6. Barnes, Don, rabszolga visszaélő & co. Sherriff hivatal, 7309 Grove Rd. Frederick, MD 21701 301-694-2152; 1513 Cedarcrest Ln, Frederick, MD 21702301-663-8316
  7. Benson, Ezra Taft, sátánista / vezetője LDS egyház. Jézus Krisztus Egyháza, Közigazgatási ép., 47 ES Templom. Salt Lake City, UT 84415
  8. Bowers, Wilbur D., Ipsimus a Illum. Monarch programozó & CIA kábítószer-kereskedő. 1735 NE 11, Bend, OR 97701 ph. 503-EV2-5162 (EV "örökzöld")
  9. Brown, Edmund G. (Jerry). Jr., Illum. sátánista & CA politikus és rabszolga bántalmazót. 700 S. Flower St., # 600, Los Angeles, CA 90017 (phns 415-928-6346, 415-928-5073)
  10. Brown, Charlie. Air Force Intell. És gyilkos & Monarch rabszolga bántalmazó, Box 8. Greenbrier, TN
  11. Bundy, McGeorge, Illum., 133 East 18 St., NY, NY 10021 busz. 212-371-3200
  12. Byrd, Robert C .. sátánista és elme-kontroll programozó és szenátor származó W.VA, 311 szenátusi Hart Office ép., Washington. DC 20501
  13. Clinton, Hillary. Immuminati boszorkány és elme-kontroll rabszolga handler, (cím mellett Fehér Ház) Rózsa Ügyvédi Iroda, 120 E. 4TN St., Little Rock. Ark. 72.201
  14. Cochran, Hank, CIA drogbáró. Hendersonville. TN, 615-824-7011
  15. Cox, Wayne, sátáni főpap és Monarch felvezető és veszélyes sorozatgyilkos, Rt. 1. Box 84., Chatham, LA 71226
  16. Dante, Michael (Michael Viti). Monarch rabszolga bántalmazó és pornó készítő, 3485 Canon meghajtó. Beverly Hills, CA 90212 218-858-9425; Orange, CA 92665, 714637-0590
  17. Nap, Brad, rabszolga visszaélő és koksz tolóhajó. 5300 Las Pablanos NW. Albuquerque, NM 87107
  18. Drake, Jim (és fia), rabszolga visszaélő és pornó / drog ker., 11173 N. Kendall Dr. # F105, Miami, FL 33176
  19. Fonda, Peter. RR # 38, Livingston, MT 59047
  20. Fonda, Jane, c / o Fonda Films, PO Box 1198, Santa Monica, CA 90406
  21. Gavoruhk, John, rendőrfőnök dolgozik Illum. védi a Monarch programozók / rakodók. 121. Partridge Kör. Wintersprings, FL 32708 305-699-0618
  22. Grace, Peter J., üzleti vezető és illuminátusok. CCAGW, 1301 Connecticut Ave., NW. # 400, Washington, DC 20036
  23. Grateful Dead sátáni kultusz rockbanda Illuminati kokain forgalmazók. PO Box 1566, Main Office St., Montclair, NJ 07043
  24. Greene, Jack, CIA-fehér rabszolgaság és Monarch rabszolga bántalmazó és ország előadóművész, Box 485A Goodlettsviiie, TN 615-859-3284
  25. Haggard, Merle, rabszolga visszaélő & country énekes. PO Box 536, Palo Cedro, CA 96073
  26. Hestbeck, Vaughn. Monarch bántalmazó és dán kokain ker., 515 Rhapsody Paquet Cruises. 1007 N. American Way, Miami, FL 33176
  27. Hope, Bob, rabszolgatartó és rabszolga handler w / hírszerző ügynökségek, a 3808 Riverside Drive, Burbank, CA 91505
  28. Houston, Alex, sátánista és Monarch programozó & CIA, 1155 Ridge Hill Rd., Goodlettsville, TN 37072 615-859-3543
  29. Hummell, Ed, Monarch programozó, marhahajcsár Steak & Seafood Co., 10260 SW Nimbus Avenue Suite M-3, Tigard, OR 97223 503-620-7824 (szintén Las Vegas?).
  30. Humperdink, Englebert, Castro Valley. CA 94546 510-733-6085
  31. Király Juan Carlos I, spanyol király és Illuminati, Palacio de la Zarzuela, Madrid. Spanyolország
  32. KISS sátáni rock banda, 6363 Sunset Blvd. # 417, Los Angeles, CA 90028
  33. Kissinger, Henry, Illuminat és P2 szabadkőműves, 1800 K. St., NW. # 400. Washington. DC 20006
  34. Kreskin, okkultista, PO Box 1383, West Caldwell, NJ 07006
  35. Lang, Velton, fehér rabszolgaság és a kábítószer-futás, 264 Bluegrass Dr., Hendersonville, TN 37075 615-824-6076 (szintén Twitty város 615-822-3210)
  36. Lewis, Jerry Lee, Monarch rabszolga programozó és zenész, PO Box 3864. Memphis, TN 37173; 3324 Lynchburg St. Memphis, TN 38134 901-388-1135
  37. MacLaine, Shirley, színésznő / szerző / New Age okkultista, 8899 Beverly Blvd., Los Angeles. CA 90048
  38. Madonna, sátánista és uralkodó rabszolga, 75 Rockefeler Plaza, New York, NY 10019
  39. Manson, Charles, sátánista és uralkodó rabszolga és uralkodó rabszolga kezelő, Corcoran börtönben, 1002 Diary Ave., Corcoran, CA 93212
  40. Martin, Diane, CIA drogdíler és Monarch rabszolga bántalmazó, 45-641 F. Apapane St., Keneoke, HA 96744
  41. McKee, Lloyd, a kábítószer-kereskedő és Monarch rabszolga bántalmazó, 6501 Meoqui, Albuquerque, NM, 87107; 3000 oszlopsor Ct. NW. Albuquerqe, NM 87107 505-345-4194
  42. McOuinn, Mike, rabszolga felvezető és pénzt pénzmosó, Miami, FL 305-386-1512 305-251-5320 &
  43. Meadows, Hal, dir. A CIA közeli halál elme-kontroll programozás központ. Swiss Villa Ampetheater, Box 27, Lampe, MO 65681
  44. Merritt, Jeff, CIA kábítószer futó és rabszolga bántalmazó, St. Thomas, US Virgin-szigetek, 809-744-4000
  45. Mitterrand, Francois Maurice Marie, illuminátusok és közeli barátját, hogy Rothschild & Pres. Franciaország, Palais de l'Elyse.55-57 rue du Faubourg Saint-Honor~. 75008 Párizs, Franciaország
  46. Nelson, Willie, énekes és uralkodó rabszolga handler. PO Box 33280, Austin. TX 78784
  47. Nunn, Sam. IlIuminati 303 Szenátus Dirksen Office ép., Washington. DC 20510
  48. O'Brien, Earl. CIA Monarch bántalmazó, 12614 Lakeshore, Grand Haven, MI 49417
  49. Overstreet, Tommy, CIA-fehér rabszolgaság. PC Box 41103, Nashville, TN 37204
  50. Parton, Dolly, sátánista. Crockett Road, Rt. # 1. Brentwood, TN 37027
  51. János Pál pápa (Karol Wojtyla aka) Illuminátusok és szabadkőműves. Apostoli Palota, Vatikán
  52. Pride, Charley, rabszolga visszaélő-fehér rabszolgaság & country énekes & CIA. c / o Chardon Inc., 3198 Royal Ln., # 204, Dallas, TX 75229
  53. Próféta, Ronnie, sátánista és Monarch rabszolga futó, 1030 17. Ave. N., Nashville, TN 37208 615-321-0539
  54. Beatrix királyné (Wilhelmina Armgard). Illuminati & Queen, Hollandia, Binnen Huf 19. A hágai 2513 AA. Hollandiában
  55. Reynolds, Dr. Herbert H., Illuminátusok & Univ. Elnök-vezérigazgatója, Baylor Univ., Waco TX 76798; 336. Guittard Ave. Waco, TX 76706 817-753-4011
  56. Riley, Ken, a CIA és a neonáci és Loretta Lynn handler / út manager, Rt. 3. Rosebrook Ct., Gallatin, TN 37066
  57. Rockefeller, Winthrop Illumnati csappal és pornó kereskedő. Winrock Farms, MorriIton, AR 72110 501-727-5481
  58. Rorick, David (aka Dave Roe), sátánista-fehér rabszolgaság, 1211 Mallard, Franklin, TN, 37064
  59. Rose, Ivan, a CIA-fehér rabszolgaság és Monarch bántalmazó, RR 2, Mt. Kellemes Rd., Spartansburg, PA 16434 814-694-2496
  60. Ryan, Dr. Michael N., az egyik Illum. Által coverup orvos patch fel rabszolgákat, 353 New lábbilincs Is. Rd., Hendersonville. TN 37075, 615-824-8475, 615-824-8496
  61. Smith, Dan, autó és a kábítószer-kereskedő és rabszolga bántalmazó, PO Box 262 New Martinsville, W. VA 26155
  62. Stevens, Jim, Monarch rabszolga bántalmazót és a kábítószer-futó, 1726 N. Magnolia, Ocala, FL 32670 904-622-1966 904-622-2139
  63. Tanis, Bob, a CIA és az Air Force Intell., Monarch visszaélő és Mafia és pornográf, 7278 N. Lakeshore, West Olive. MI 49460
  64. Train, Russell, a Római Klub, 1803 Kalorma Sq., Washington, DC, 20008-4021 202-332-5800
  65. Trump, Donald. Illuminati, 725 Fifth Avenue New York, NY 10022
  66. Vanderpool, Darcy, Monarch programozó, 2620 Regatta Dr. # - 116, Las Vegas, NV 891 702-242-4222
  67. Walker, Jimmy, Monarch mentse bántalmazót / pornográf, 904 Carswell Waycroos, GA 31501 912-285-5594
  68. Warlock, Billy, színész, 9200 Sunset Blvd. # 625, Los Angeles, CA 90069
  69. Westberry, Kent, dalszerző, sátánista-fehér rabszolgaság. 359 Lee Road, Cottontown, TN 37048

* Néhány Illuminátusok cégek:

  1. Air America, CIA elől, kidolgozza a Tulsa; Nederland, TX; Berea, OH. & Jackson, MS. A Tulsa addresss 1419 S. 135. East Ave., Tulsa, OK 74108-4131 918-234-3041
  2. Cargill, Inc., a nagy szemű Cartell által működtetett Illum. PO Box 9300, 15407 McGinty Rd, Minnetonka, MN 55440
  3. Dungeon Master, Desmodus Inc., kemény gay porn, s & m pubIisher, Box 11314. San Francisco, CA 94101
  4. Eli Lilly & Co., Illuminátusok gyógyszer co., Lilly Corporate Center, Indianapolis, IN 46285
  5. Machinery International, Inc., a CIA első, 302 őszi Cr Dr .. Richardson, TX 75080 214-234-2969
  6. Rothschild Pediatric Group, 4770 S. I 10 Service Rd., Metairie, LA 70001 504-887-1133
  7. Rothschild Pedatric Group, 1970 Ormond Blvd., Destrehan, LA 70047 504-784-6036
  8. Southern Air Transport, a CIA első, 6400 NW 36th, Miami, FL 33166
  9. Summit Aviation, a CIA elől, Summit Airport, Middletown, Delaware 19709 302-834-5400


Függelék két

A programozás oldalak

²
Néhány MAJOR MIND-CONTROL PROGRAMOZÁS oldalak magyarázatot adtak programozás.
(Fritz Springmeier eredetileg téve sok az ilyen helyeket 1993-ban, ezért lehetséges, hogy néhány változtatást, mivel eredetileg téve. A legtöbb ilyen működött évek óta, és még mindig működik. Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány programozási bázisok átkerült az expozíció után).
Ezen kívül nagyobb programozás helyek, számtalan kisebb is. Például néhány programozási helyek víz-part kínzások is meglátogatta a társszerzők, de nem szerepel. A hatalmas Boeing gyár a Seatle, WA terület és a nagy mennyiségű föld alatti alagutak óta használják programozás, valamint az ARCO Beaver Valley üzem Pennslyvannia. Így került a kápolna a Coast Guard Academy New London, Conn. Épült a AW Mellon a Mellon Illuminati család keresztül Mellon Alapítvány. Ez a lista nem kinyújtotta annyira átfogó.Kétségtelen, ez a lista csak a jéghegy csúcsa.
²
* 29 Palms, CA
* Area 51 (Dreamland, Groom Lake), NV - Area 51 néven is ismert Dreamland. Számos kiterjedt földalatti a környéken. Ez volt az egyik első genetikai kutatási létesítmények az USA-ban, és talán az első nagy genetikai kutatás mellett. Az emberek / dolgozók és áldozatokat hoznak a repülőgépen és cső transzfer. A legrosszabb esetben UFO / idegen típusú Monarch programozás jön ki a 51-es körzet A tojásokat a rabszolgák gyűjtött és furcsa lények genetikai fejlesztenek humán tojások, amelyeket genetikailag kevert más dolog.
* Bethseda, MD - The Bethesada Naval Hospital
* Bingham, UT - A vörös téglából épült ház, ami egy zárt ház prostitúció. Az épület felhasználhatja KKK programozás. Gyermek pornó került elő a pincében, és az emeleti programozható gyermek rabszolgák szervizbe KKK tagjai. A KKK tevékenység a területen kapcsolódik be az Illuminati szabályozott Kennecott Copper Co. (más néven: Utah Copper Co.) Russell G. Frazer, vezetője Bingham Klavern és orvosa Kennecott Copper Co. volt az elektro-sokk a meghasadt személyiségeket.
* Fekete-erdő, Németország - Mivel az USA-Britanniában és Németországban nem annyira a programozás, és néhány ember az USA-ban programoztak az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Oroszországban, érdemes megemlíteni néhány német programozás oldalakon. Számos tanú számoljon kastélyok, a Fekete-erdő, amely használt programozási és rituálé. Basal, Sw. A német határ egy fontos illuminátusok központja. Frankfurtban, Berlinben és Zürichben egyaránt fontos programozás / rituális helyek.A jezsuiták és a katolikus egyházak nagyon aktív programozás Németországban.
* Boulder, CO - A cég székhelye az EMC, a típus Electra mágneses agykontroll éppen sugárzott, hogy módosítsa a gondolkodás az amerikaiak, és az ellenőrzési rabszolgák.
* Butner, NC - Központ Büntetés Research, minden típusú agykontroll végzik, és kísérletezett a fogvatartottakkal.
* Camp Peary, VA - A CIA The Farm található egy keskeny földsáv a York és James Rivers mellett Williamsburg, VA, programozáshoz használt CIA rabszolgák. Ez vörös tégla épület, és úgy néz ki, hasonlít egy kis főiskolára. A hivatalos crytonym volt ISOLATION.Emberek, akik hozzák, akik nem tudják, hol vannak a képzési nevezzük fekete Gyakornokok.
* China Lake Naval Research Base (Inyokern), CA - Ez a lehetőség volt egy olyan országban, bolt, és akasztók, valamint a kórházi (cím a kórház a kód- 232 Naval Air Weapons Station), amely az összes előírt helyek programozás. Ez az oldal óta működik a 1950-es évek elején. Nagy számban gyermekek (tételek 1000 vagy 2000 vagy 3000 gyermek) futott át ezt az eszközt egy időben. Ez a lehetőség sokat az eredeti traumák és az elme-hasító kínzások, amely megteremtette az MPD. Egyéb lehetőségek akkor specializálódott további programozás hogy ezután rakott a tetején az eredeti China Lake programozás. A nagy dehumanization ketrecben azért történt, hogy sok apró gyermekek China Lake haditengerészeti eszköz. Nimitz Kórház volt drogtesztet a gyerekek előtt a programozás.
* Colorado Springs, CO - The ALEX rendszer programozás és a végső idők Katonai programozás jön ki a Colorado Springs és csatlakozik a NORAD. Az egyik Colorado helyszínek csinál idegen programozás tettetett UFO-k.
* Dillsboro Nike Base - Monarch programozás sokféle.
* Disneyland, CA - Disneyland már egy off órát helyszínen illuminátusok és sátáni rituálék évek óta. Programozás ment használatával Disneyland egy nagy prop programozáshoz. Sok Disney filmek programozáshoz használt, és néhány Disney parancsfájlok különösen szabott Monarch rabszolga programozás. A Peter Pan programozás használja a hajót. A tér programozás használhatják a teret kellékek. A sátáni programozás használhatja a kastélyok. Sok tükör programozás kelt Disneyland, és Disneyworld. Van is Magic Mountain programozás és programozás az Around the World Dolls, és a főcímdal. Néhány Wizard of Oz, a Hamupipőke programozás is kelt Disneyland a jelmezek. Preverbális gyermekeket hoznak Disneyland kell kérni őket, kész a szkripteket.
* Disneyworld, FL - Disneyworld hozták létre a keleti megfelelője a Disneyland programozás oldalon. Az egyik túrák Disneyworld játszik "Ez egy kicsi, kicsi a világ", ami Disneyland kifejlesztett programozási témát.
* Ft. Campbell, KT - Base programok kerülnek ide.
* Ft. Detrick, MD - részt vesz az orvosi / biológiai kísérletezés.
* Ft. Holabird, MD - Ez az oldal már nem létezik, de a hadsereg Intelligence iskola. CIC alkalmazott az iskola. A hely volt ismert, mint "a madár."
* Ft. Hood, TX - programozás járó katonai felhasználása Delta Monarch rabszolgák történt itt.
* Ft. Huahuachua, AZ - HQ Army Intelligence.
* Ft. Knox, KT - az 1. Föld Batt. alakult itt.
* Ft. Lewis, WA - részt vett a pszichikai hadviselés része a Monarch programozás.
* Ft. McClellen - Ft. Meade, MD - A Nemzetbiztonsági Hivatal jött létre 1952. november 4. Székhelye volt Fort Meade, VA. A Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) foglalkoztat több tízezer a munkavállalók és a költségvetés nagyobb, mint a CIA. Azt is tartották, sokkal titokban, míg a CIA óta használják, mint az őszi srác, hogy megvédje a Nemzetbiztonsági Hivatal hírnevét. Az 1960-as években, és a Minaret mellett Operation Shamrock Program, az NSA és angol megfelelőjével GCHQ kezdte nyomon követése sok a kommunikáció az USA-ban és az Egyesült Királyságban.
Az NSA figyeli az összes amerikai hívásokat használó számítógépek utazás szavak, konkrét neveket, konkrét címek, telefonszámok specifikus stb NSA több számítógép rögzíti az összes millió beszélgetések, ahol a számítógépek már megvizsgálták, és méltónak a felvételt. Hogy az NSA lehet kapni olyan használja ki a több millió rögzített telefonbeszélgetéseket túl van rám? Mi hírszerző ügynökség megfelelően feldolgozni ennyi információt?
Ezek a szervezetek most figyelemmel kíséri az összes kommunikációt belül mindkét országban. Legalább egy képviselő kapott ideges, hogy a telefont lehallgatják az NSA. (Lásd: David Corn cikkét: "Az ügy a poloska szenátor", a Nemzet , február 6, D89, 152. o.).
NSA kifejlesztett egy fiberoptics hálózat úgynevezett Internet számítógépes hálózat. Egy narancssárga könyv arra használható, hogy néhány, a NSA biztonsági szintet.
Egy informátor a Nemzetbiztonsági Hivatal azt állítja, hogy az újságok, mint a létesítmény a Wall Street Journal és a New York Timesa kommunikációhoz használt titkos üzeneteket helyeznek belül kívánt hirdetéseket, buzz szavak újságcikkek, és amelyeket más módszerekkel. Mert bizonyos, hogy mi ez az ember azt mondta nekem, adtam néhány lehetséges példát a hírlevélben, hogy az emberek is használni a papírokat titkos üzeneteket. Például a Michael Jackson a kezét, hogy valamilyen jel lehet a jel. Manfried Adler és az amerikai szenátus bizottsága vizsgálja a CIA találta, hogy a 90% a CIA titkos üzeneteket továbbított a médián keresztül, és a támogatás a kódolt szövegek és képek.
Egy emelt mutatóujjával vagy két emelt mutatóujját, miközben a beszélő beszél azt jelenti, hogy az üzenet egy szabadkőműves üzenet érkező szabadkőműves hangszóró.
Az illuminátusok használ kódszót a nagy létesítmény papírokat, hogy figyelmeztesse az embereket, hogy mit fognak csinálni a gazdaságban. Ily módon, az emberek az Illuminátusok is megteszi a megfelelő válaszokat.
* Goddard Space Flight Center - NASA tükör téma programozás.
* Grissom AFB, IND
* Hollywood, CA - Az egyik programozó / rakodók a hollywoodi területen meglepően Anton LaVey. Ez az egyik oka Anton LaVey követői, aki végzi nagyon kívánságait. LaVey gyermekei természetesen programozott is. Saját lányok is részt meztelenül a sátánista rituálék óta kisgyermekeket.
* Homestead AFB, FL
* Kirkland AFB, NM - Lampe, MO - Ez volt a helyén egy CIA halálközeli trauma központ, ahol rabszolgák vannak programozva. Ez egy R & R központja a CIA ahol bármilyen szexuális perverzió vagy gyógyszer akarnak. Ez egy nagy kokain hadianyagraktárba is. Hal Meadows igazgatója volt ez központ, amely mélyen az erdőben körül kabin faház kilátással egy kis tavat. A kavicsos út vezet a telek, amely bekerített és jól őrzött. Hal Meadows cím volt Box 27, Lampe, MO 65681.
* Langley, VA - Rabszolgák az akar az intelligencia.
* Las Vegas (helyszínek és környékén Las Vegas), NV - MGM Grand Hotel és Szórakoztató park épült a programozáshoz, de van még néhány hely a városon kívül használni. Az általános területén Las Vegas a távoli területek, az elit összegyűlnek rabszolga aukciók évente egyszer, amikor Monarch rabszolgák értékesített és forgalmazott. Az egyik kedvenc rabszolga aukciós oldalak 20 mérföldre a Las Vegas és 10 mérföldre a főúttól a site. A Mob vesz részt a Monarch slave Las Vegasban. A kék szemű 11 éves lány megy a $ 50,000. Toronto, Kanada egy másik rendszeres helyszínen Monarch rabszolga aukció.
* McClellan AFB, CA - Nagyon rossz gyermek és felnőtt pornó a Monarch áldozatok keresztül terjesztett ez a bázis, valamint a más módon szerepel ezen a listán. A TW Sanderson dolgozott uralkodók ebben bázis.
* MacDill AFB, FL - Near Tampa, FL
* Maxwell AFB, AL
* Montreal, Que., Kanada - McGill Univ., McGill Pszichiátriai Training Network, Allan Memorial Inst., A Szent Mária Hosp.- The Zombie Room (Sleep Room) az alagsorban, a Isolation kamra és a Grid Room St. Mary Kórház alkalmaztunk programozás.
* Mt. Shasta, CA - Underground létesítmények körül ezt Hugh hegy a tó Shasta terület kidugta Monarch programozás, ami az emberek azt hiszik, hogy a kommunikáció a külföldiek. Ez a létesítmény kínzására és átprogramozása készített szökött Monarch rabszolgák. Az emberek hozzák a területre keresztül helikopter, repülőgép, vagy repülő csészealj. Ez az oldal talán a legnagyobb elme-kontroll programozás központ. Ez egy távoli erdős területen. Ez erősen őrzött, van kerítés, és egy nagy függő fekete helikopterek. Mt. Shasta van szerelve a legkorszerűbb high-tech berendezés programozás. Mind-vezérelt rabszolgák, akik katonák vannak programozva, és képzett a Mt. Shasta létesítmény.
* Nashville, TN - Ezek a helyek működnek a Country Western Music Industry ami valójában egy CIA első mozgó gyógyszerek finanszírozására piszkos fekete tevékenységét. Hegedűs Inn, Nashville illeszkedik a Monarch programozás.
* Papillion, NE
* Patrick AFB - Portland (Régi OMSI, New OMSI, ép. Near Monarch Hotel 8800 SE Sunnyside Rd., Mormon Temple, stb), vagy. A régi OMSI épület volt a hátsó ajtón, a nyugati oldalán, ahol rabszolgák vitték be az alsó szinten és programozni. Bár a biztonsági őrök nem látható, ott vannak az elektronikus felügyelet. Az ember fut OMSI van kötve az Illuminátusok. A DC-3 repülőgép az épület külső használták a programozás, mint a hipnotikus ravaszt. A tengeralattjáró dokkolt kívül az új OMSI épület is használják, mint egy programozási hipnotikus eszköz. Az új Mormon Temple rendkívül magas tech földalatti alagút szálláshelyen programozás épült alatta.Tanúk együttműködtek vallomását ebben a high-tech programozás hely mellett Portland mormon templom. Bár az építési tervek, hogy a nyilvánosság tájékoztatása, a város Lake Oswego nagyon megnehezíti, hogy megtekinthesse a templom építési terveket. A tervek szerint az alapítvány falak sokkal vastagabb, mint bármely elképzelhető földrengés valaha hívni. Ennek oka, hogy az alapítvány segít a ház egy föld alatti aréna az illuminátusok és a vendégek, és nézni perverz mutatja.
* Presideo, CA (incl. Alcatraz, San Francisco) - Az illuminátusok és a különböző sátáni kultuszok használta Presideo azok programozás. Agyhasítás és egyéb programozás kelt Letterman kórházban. Fort Point használták illuminátusok rituális és programozás, valamint számos templom, földalatti fegyver állások és a nagy kör alakú görög oszlop művészet épület a Presideo.Alcatraz, elhagyott, mint egy börtön, használt víz kínzások és egyéb programozás. Alagutak összefüggő épületek, és az Öszvér / ló épületek és a temető is használták. Ez az egyik a régebbi programozás oldalakon. Psychic hadviselés aktivitás is kipróbáljuk az e területen. Letterman Kórház óta használják a kezdeti drogtesztet a csecsemők programozás előtt. Sok elszigeteltség programozás nedves hideg helyen történt meg az Presideo. Rengeteg pornó és katonai programozás is itt történik.
* Redstone Arsenal, AL
* San Antonio, TX
* Salt Lake City (Mormon Temple) - Ez a föld alatti létesítmény működik együtt a mormon hierarchia kik azok, akik létre rabszolgák.Az illuminátusok hozott alap programozást is ad nekik a végső ellenőrzést kívül az ellenőrzés, hogy a Mormon programozás is.
* Scotty Castle, Death Valley, CA - Mengele (Dr.Green) programozott néhány saját "belső dobozok", valamint más Illuminati programozási történt ezen az oldalon. Mengele volt egy nagy kör alakú piros ágy a kastély, amelyben tele az ő kislány rabszolgák, akiknek már volt szexuális cica változik.
Scotty kastély egy kastély található Death Valley CA. Ez egy nagyon érdekes története van. Ahhoz, hogy elérjük a kastély az egyik szükséges vezetni a sok mérföld sivatag. Ha az egyik vezet a lnyo County, CA, ugyanabban a megyében, amely China Lake haditengerészeti Testing Grounds, és Inyokern, majd vezetsz Hwy. 190 a Death Valley National Monument (ez nem egy park vagy erdő, holt völgyek nevezik műemlékek) mellett megy északra egy út után Sütő Pipe 35 mérföld.
A férfi, aki építette Scotty kastély Walter Scott Perry (1872-1954). Walter P. Scott volt a fia, egy alkohol lepárló és ló tenyésztő Kentuckyban. Walter nem fog semmilyen formális oktatás. Ő elment otthonról, és nyugatra ment, ahol dolgozott, mint egy öszvér vezető, és a víz fiú. Innen lett ló csikós. Mert az ő tehetsége lovak Buffalo Bill tette a funkció lovas együtt Annie Oakley a Buffalo Bill családi show. A show utazott és Scotty volt vele tizenegy év. Ez idő alatt, Scotty sok fontos barátságok emberekkel a hatalom és a gazdagság. 1900-ban feleségül vette Walter és elhagyta a show. Kapott egy kölcsön Julian Gerard, a NY bankár, hogy menjen kutatásából az arany, amit nem fizette vissza. Julian Gerard többször küld embereket szóváltás Scotty, hogy a pénzt vissza. 1905-ben Walter Scott ("Scotty"), szétszórt arany rögök és 100 $ bankjegyet NY LA Hol megkapta mindezt arany és 100 $ számlák is rejtély, de nem volt kutatásából. Az ötlet találni titkos bánya volt nyilvánvalóan a fedezet azonban Scotty sikerült a pénzét. Scotty jól ismert a hajlam, hogy dobja el $ 20 aranyat, mintha cukorka ahol ment.
Senki sem hitte, hogy volt egy bánya, furcsán az IRS soha nem kaptam érdekel Scotty. Miért? Az IRS után ment Charles Caughlin aki kiteszik az elit, a bankárok, a szabadkőművesek, stb a korai 1930-as években az ő rádió show. Semmi oka nem volt azt feltételezni, Caughlin a csalást az ő jövedelemadóról, valamint az ellenőrzések talált az IRS ténylegesen fizetendő Caughlin pénz.Ugyanakkor a nemzeti papírokkal címlapján történetek a IRS vizsgálat, és gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta, hogy a férfi felmentették. Mégis, az IRS balra Scotty egyedül. Hmmm.
Bár Scotty volt házas, lett meghitt barátja Albert Mussey Johnson (1872-1948), a chicagói milliomos, aki vp 1906-1926 Országos Életbiztosító Zrt Albert M. Johnson született Ohio, és élt Arkansas és Missouri mielőtt a Chicago. Johnson jött ki, és maradt a Death Valley. Az üdülés segített az egészségét, és ő és Scotty maradt közeli barátok.
1924-ben, az építőipar titokban kezdődött a kastély Death Valley. A legjobb anyagokat használtuk, és az anyagokat kellett vontatott derült ki a sivatagban targonca Grapevine Canyon ahol a kastély ül. Több száz munkást vettek fel. A vár a konyha csempe Spanyolországban. Különleges szőnyegek végeztünk az európai Mallorca szigetén a kastély. Csempe a medence incompleted érkezett a Földközi-tengeren. Sok berendezése a kastély érkezett katedrálisok és kastélyok Spanyolországban és Marokkóban.Drapériák készült a kastély volt kézzel megmunkált kiválasztott báránybőr bőr. Hatvan kézzel faragott táblák, mindegyik a különböző tervezési, építette be a zene-terem mennyezet. A Welte Mignon szerv jelentették, hogy költsége $ 160.000 -The legjobb a maga nemében az Egyesült Államok nyugati részén került a zeneterem, annak ellenére, Scotty nem tudott játszani a szerv. Tizenkét fürdőszoba került beépítésre. Számos konyha került beépítésre. Alagutak és titkos szobák épültek az épületek. Mintegy 2.000.000 $ (dollár akkori időszak) költött az épület a vár, állítólag ettől Scotty "aranybánya". A kastély néven vált ismertté Scotty vár. Ideális egy sátáni szertartás oldalon. Ez sok ember befogadására alkalmas. Ez a távoli. Ez a rejtett helyiségekben és területeken és alagutak.
* Tavistock, Anglia - Ez volt az elsődleges programozási központ Angliában. A Rothschild programozók dolgoznak ki a Tavistock.Számos rabszolgák Amerikai programozva van. Tavistock már csinál elme-kontroll óta WWll előtt. Felügyelete alatt a londoni W Tábla és 20 bizottság MI6 és a MIS Szekciójának BIA futott kettős ügynökök és az elme-vezérelt kémek / futárok a második világháború alatt.
MI6 volt irodája a Century House, No. 100, Westminster Bridge Road. MI5 irodák már részben Curzon St. MI5 működött mögött számos területen, incl. a hamis utazási iroda Casuro ünnepek. MI-5 címe mail Room 055, The War Office, London. Special Intelligence Service (SIS) foglalkozott minden típusú agykontroll. Tavistock alatt volt SIS.
A brit kormány a saját telefonközpont egy 222 előtaggal, amely később kapcsolódik egy másik titkos csere YTAN. Kívülállók felhívhatja 222 8080 bejutni a titkos kormányok. csere. Férfiak, mint elme-kontroll szakértő / hipnotizőr Eric Trist dolgozott Tavistock. A hat férfi csapat, amely viselt fekete sapkát is segített w / agykontroll a Tavistock. Két ember, aki később a terroristák után látogatás a Tavistock Angela Davis és Stockley Carmichael, aki elment egy konferencián Tavistock című dialektikája Liberation 1967-ben.
Fő épület egy nyájas 6 emeletes épület. A címe The Training Office, The Tavistock Klinika, 120 Belsize Lane, London, Egyesült Királyság NWS SBA. Tel. sz. 071-435 7111. A fő exec. Anton Obholzer. Az elnök Prof. Comm. Nicholas templom. Mindkettő képzett pszichológia.
A Tavistock Klinika 1920-ban alapították, és 1946-ban a Tavistock Intézet jött létre, mint független testület, hogy segítse a Tavistock Klinika. Az intézet nem inkább a kutatás. A Royal Free Hospital, a University of London működik Tavistock Klinika, valamint a Science Policy Research Unit (SPRU) a Sussex Egyetemen. Számos Britian a pszichológus, szociális munkások és a rendőrség kap a képzés Tavistock. Tavistock állított fel magukat, mint a hatóság a rituális visszaélés és MPD (DID). Más szóval, az elsődleges programozás oldalon, úgy tesz, mintha a vezető intézmény próbálják megoldani a problémát! Ez egy jó fedelet.
* Tinker AFB, OK - Tinkerbell programozás végzik itt. Ez a programozás miatt megváltoztatja azt hiszik, hogy olyanok, mint Tinkerbell abban, hogy soha nem nőnek fel vagy az életkor.
* Titusville, FL - A Kennedy Space Center. Mind ellenőrző vizsgálat megtörtént, és az alap programozás, mint a Wizard of Oz programozás történik itt. Is NASA high-tech programozás történik itt.
* Tulsa, OK - Úgy gondolják, hogy egy Alice Csodaországban téma a programozás. Oral Roberts Egyetem programozáshoz használt.A programozás, hogy beszivárog, és elfog a keresztény egyház keresztül gyógyító / karizmatikus mozgalom köré Tulsa és Oral Roberts Egyetemen.
* Utah State Prison - A börtön végzett agykontroll több mint 30 éve a saját fogvatartottak a hírszerző ügynökségek segítségével az amerikai kormány azon jogát, hogy fedezze fel.
* Versailles, IL - Brain implantátumok kerülnek uralkodók ide.
* Washington, DC - A pince a Pentagon és más létesítmények körül Washington DC, mint a jezsuita Georgetown Egyetem. Hosp.részt vesznek a Mind-Control. Elnöki modellek mozognak és ki Washington, DC hordozó üzenetek és feladataik szexuális aktusokat a kívánságait politikusok. Van is egy NASA elme-kontroll Programozás Center Washington DC Titkos alagút csatlakoztassa a Fehér Ház, hogy más épületek. Ezek az alagutak használják, hogy a rabszolgák. Néhány titkos szobák az alsó Fehér Ház félre rituálék.
* Wright-Patterson AFB - Near Dayton, OH, virtuális valóság programozás végzik itt.
* Youngstown, OH - A Youngstown Charm School már fut Illuminatus Prosser Seward Mellon együtt egy amerikai kongresszusi képviselő nevű Jim Trafficant. A régi kőépület eredetileg tartozott az egyik vasúti elit. Ez az iskola a Beta modellek és ad nekik előre a szexuális vonzerőt képzés. Ez az iskola termel körülbelül 6 új Monarch rabszolgák háromnaponta. Mafia foglalkozik végeznek a második emeleten a varázsát iskola. A szolga, akit képzett / programozott a Charm iskolában lesz egy tanfolyam, hogy az elmúlt néhány nap. Az első nap lehet elkölteni lóg a börtönben, amely egykor a pincében bor celler. A kínzás dungeon az összes hagyományos kínzóeszközökkel, a stretching rack, ostor, lógó láncok, stb a dungeon szobák voltak a fekete núbiai kecske "Sátán", egy kis szamár "Nester", és egy kis fehér póni "Trigger" valamint a kutyák és kígyók. A szolga tanítják csend a börtönben, mivel ki vannak téve a kegyetlenséget.
²
Épp most ért a felszínre a mellény hálózat programozás oldalakon. Két példa egy egész sorozat programozás oldalak - (1) a Coast to Coast kemping üdülőhelyek és (2) bekezdésében, a jezsuita-intézményekben, amelyek gyakran programozás oldalakon incl. Jezsuita Kollégium, WV. Egy példa az előbbi a Park City Diamond barlangokban. KT Coast to Coast resort, ami volt a szenzoros depriváció tank, fejhallgató a legkorszerűbb harmonikus programozás. stb Ezek tagság kemping használják a program a gyermekek. És nem is kitértünk a nagyszámú programozott orosz és kelet-európaiak, hogy jönnek ebbe az országba. Amikor ezt a könyvet írta több ember emigrált az USA-Oroszország, mint bárhol máshol. Európa hemzsegnek a programozás helyek, köztük a Vatikán. Sebulun Zuflucht Marienheide, Németország az egyetlen olyan európai kísérlet deprogramozási.


IRODALOM & FORRÁSOK

A társszerzők hoz sok tapasztalat és tanulmány ezzel a témával a létrehozását a könyv. A források, amelyek hozzájárultak a tudásukat venne egy könyvet, amíg ez a listára minden forrás, hogy ütött, hogy megértsék a téma.
Elsődleges forrásai az elsődleges TÁRGY - TRAUMA ALAPÚ TOTAL MIND-CONTROL
1. Számos szakmai papírokat.
2. Személyes beszámoló körülbelül rabszolgák (közzétett).
3. A kiadott papírmunka, szalagok, interjúk rabszolgák.
4. terapeuták.
5. A könyvek Mind-ellenőrzés.
6. Könyvek kapcsolódó témákról, mint például a PTSD, az elme, hipnózis, gyógyszerek, boszorkányság, és a különböző aspektusait irányítás.
1. Számos szakmai dokumentumokban .
Carole Goettman, George B. Greaves és Philip M. Croons tesz ki egy kézikönyv Többszörös Személyiség-disszociációs 1791-1992 A teljes Irodalom, 2. kiadás. (Lutherville, MD: A Sidran Press, 1994). Társszerző Fritz ment keresztül a bibliográfia, amely felsorolja a 150 oldal lényegében az összes cikket valaha közzétett MPD és disszociációs, és ő elolvasta mindazt, amit tud szerezni keresztül a nagy tudományos könyvtárak. Több tucat cikkek, és sok a könyv, amely megjelenik ezen a teljes bibliográfia el kell olvasni. A legtöbb szakirodalom a témában a szemetet. Az 1970-es, az amerikaiak kapott érdekelt többszörös személyiségek, miután elvesztette érdeklődését a téma a WW kezdtem. Hiszem, hogy a terápiás közösség valószínűleg meglökte a katonai / hírszerző ügynökségek elveszítik az érdeklődésüket, amikor kitört az I. világháború, és hogy bárki, aki nem kap érdeklődő kapott felkapta a kormány a második világháború alatt és a hidegháború. Néhány hasznos szakmai papírokat már lejegyzett a könyv maga. A átolvasás Az index részt vesz a források ezt a könyvet.
2. Minden Personal Account (Auto Életrajzi mérleg) állnak rendelkezésre.
A lista auto-életrajzok (vagy életrajzok), az áldozatok, amelyeket konzultált a következőket tartalmazza:
Chase, Trudy
Chase. Trudy. Ha a Nyúl üvölt. NY: Dutton, 1987.
Dorsett, Sybil ISABEL.
Schreiber, Flora Rheta. Sybil. Chicago, IL: Henry Regnery Co., 1973.
FORD, SUE.
Taylor, Brice Patrick kő. (Írásbeli, mint a regény). Starshine. Huntsville, AL: A Brice Taylor Alapítvány, 1995.
JONES, CANDY. (Született Jessica Wilcox).
Bain, Donald. Az ellenőrző Candy Jones. Chicago: Playboy Press, 1976.
Lynn, LORETTA.
Vecsey, George Loretta Lynn. Loretta Lynn A szénbányász lánya ?? s. Rockefeller Plaza, NY: Warner Books, 1976.
MONROE, MARILYN.
Pepitone, Lena. Marilyn Monroe bizalmas meghitt Personal Account. NY: Simon & Schuster, 1979.
O'Brien CATHY.
O'Brien, Mark Phillips Cathy. Trance Formation ofAmerica, The True Life Story of a CIA Slave. Nashville, TN: Global Trance Formation Info, Ltd., 1995 is Cathy O'Brien és Mark Phillips eloltotta számos monográfia és számos cikk a Kapcsolat magazin, amely szintén konzultáltak írom ezt a könyvet.
Stratford LAUREN.
Sátán Underground: The Story of One Extraodinary Női menekülés., 1991.
WHEELER, CISCO.
Wheeler, Cisco Fritz Springmeier. Ők tudják, mit csinálnak, An Illustrated Guide to Monarch programozás-MindControl. Oregon City, OR: Springme ier & Wheeler, 1995.
EGYÉB ÁLDOZATAINAK:
* Casey, JF & Wilson, L. Flock. Alfred A. Knopf, 1991.
* Lacalle, TM. Voices. NY: Dodd, Mead, & Co., 1988.
* Lancaster, E. & Polney, J. The Final Face Éva. NY: McGraw-Hill, 1958.
* Schoenewolf, G. Jennifer és az ő maguk. NY: Donald I. Fine, 1991.
* Sizemore, C. & Pittillo, E. vagyok Eve. Garden City, NY: Doubleday & Co., 1977.
* Smith, Michelle és Lawrence Padzer. Michelle Emlékszik: A Story of Possession sátáni.
* Thigpen, CH Cleckley, H. három arca Eve. NY: McGraw-Hill, 1957.
3. A kiadott könyvek, szalagok és interjúk áldozatok
Ezek a források kell bizalmasak maradnak. Több mint egy tucat Illuminati rabszolgák előírt jegyzetek, amit találtak ki az életükről és az elme-ellenőrző rendszerek. A társszerzők interjút és személyesen ismert több tucat, akik látogatható. Megjegyzések tartottuk néhány ilyen interjút. Fritz szalagos néhány saját interjút, és több mint egy esetben van egy számítógépes lemezen az ember életének történetét colloborating bizonyítékokat.
4. A terapeuták
Fritz elismerő az alábbi terapeuták számára segítséget kapott:
Dale Calvocade, Ukiah, CA, aki segített megérteni a vallási takarót jobb.
Dr. Carol Clifton, Portland, OR, aki segített megérteni az értékét türelem, a kedvesség és hallgatta, hogy segítsen az áldozatok magukon segíteni.
Dr. Loreda Fox, Denver, CO, aki segített, hogy jobban megértsék a lelki dimenziók.
Catherine Gould, TX, aki segített megérteni a szerepét módosítja a programokon belül.
Denny Hilgers, Pasadena, TX, aki segített megérteni a mélyebb kódokat, és a mélyebb rendszerek jobban, és annak fontosságát, hogy a személyazonosság.
David W. Neswald, Irvine, CA, aki segített megérteni az ősi traumákat jobb.
Randy Noblitt, Dallas, TX, aki segített, hogy jobban megértsék a teljes kép, és hogy néhány, a kódok épített.
Mark Phillips, Nashville, TN, aki megnyitotta a mélyebb megértését, hogy a hálózat működik, és adott némi irányt, hogy hogyan kellene módszert foglalkozó agykontroll.
Doug Riggs, Tulsa, OK, aki segített, hogy jobban megértsék a vallási frontok, és aki segített megérteni, hogy ez rettenetesen trauma-alapú elme-kontroll illeszkedik az Isten Igéje.
5. Könyvek (és hosszú papír) a Mind Control
Bowart, Walter H. Operation Mind-Control, az eredeti kiadás és a teljesen átdolgozott kiadása kutatók 1994, amely végzett az azonos címet.
Chavkin, Samuel. A Mind tolvajok, pszichiátriai és Mind Control. Westport, Conn: Lawrence Hill & Co., 1978.
Estabrooks, GH hipnózis. NY: EP. Dutton, 1957.
Lockwood, Craig. Más oltárok, Gyökerek és realitások a kultikus és Satanic Ritual Visszaélés és többszörös személyiség zavar.Minneapolis, MN: CompCare Publishers, 1993.
Marks, John. A keresés a "mandzsúriai jelölt" A CIA és Mind Control. NY: WW Norton & Co. (puhafedeles változat), 1991-ben.
Mediaecco. Amikor az állam Rapes, I. rész és 2. Gorredijk, Hollandia
Thomas Gordon. Utazás a Madness. NY: Bantam Books, 1989
White, John. Psychic Warfare, Tény vagy fikció? (A vizsgálat a használatát az elme, mint egy katonai fegyverrel.) Wellingborough, Northamptonshire, Egyesült Királyság: The Aquarian Press, 1990 (?).
De Laurence, szerkesztő. A Lesser Key Salamon Goetia, The Book of Evil Spirits. Chicago, 1916.
6. Könyvek Associated témák
Mindkét szerző olvastam sok könyvet érintő témákban. A könyvek listáját, amelyeket olvasott, és kutatott megelőzően írásban ez újabb könyvet felvenni. A társszerző Fritz találta magát egyeztetett a saját könyveit, Be okosak mint a kígyók (1991), a Top 13 Illuminátusok Bloodlines Vol. 1 (1995), és Exodus 20: 4-5 (1978). A társszerzők vásárolt, és olvasd el a 14 Oz könyveket. Ők is több a többi könyv felhasználhatja szkriptek, mint a, Mother Goose Rhymes, The Tall könyve Make Believe, Michael Aquino változata Star Wars, stb, Hófehérke és a 7 törpe, a sziget a Blue Dolphins, Through the Looking Glass, stb Fritz vásárolt saját példányát a grafikai munka MC Esher. NY: Ballantine Books, 3. kiadás, 1972 annak érdekében, hogy a kezét a grafika, amely oly sok tükörképei és inverzió, és gyakran használják a programozáshoz.
Ahogy, Fritz, üljön le, hogy a forrásokat az olvasó, úgy tűnik, hogy a feladat túl időm korlátozások. Tudás halmozódik. A véletlen minta csak két szinte számtalan hivatkozások nézett, hogy jöjjön a szerző megértésének szintje lenne Jean L. Sutton műhelyében könyvében rituális visszaélés Gyermekek azonosítása és ügyviteli stratégiák használtuk fel workshopok tanárok és gyerekbarát szolgáltatások divízió emberek Pén Szeptember 11, 1992 at 815 NE Davis St., Portland, OR. Egy másik példa a The New Yorker május 24., 1993, a cikk "Emlékezés Sátán - Part II." Egyikük sem utalták írásban a könyv, de ez a két és számtalan más az évek alkotják a felhalmozódása a megértés, amely kezeléséhez szükséges írt egy könyvet a többszörös személyiség zavar (disszociatív identitás zavar).
Ahhoz, hogy megírjam ezt a könyvet, Fritz, a társszerző tanult anyag, könyvek, újságok újságkivágások, cikkek, stb az alábbi KAPCSOLÓDÓ KÉRDÉSEK egy közeli becslést a vizsgált elemek számát az egyes területeken: Aliens & UFOs ( 40 kép), Amish-Mennonita (30 darab), Csillagászat és asztrológia (25 darab), viselkedés módosítása (12 darab), fekete vallások az Új Világ és Afrika (6 darab), Brain (30 darab), Caballa (10 elem legalábbis), számítógépek (25 db), számítástechnikai nyelv (8 darab), Crime (25 darab), Demonology (30 -items) Druidism (20 darab), ELF hullámok (20 darab), Fairy Tales (7 darab), False Memory Syndrome (5 darab), a szabadkőművesség (35 darab), Holografikus (6 darab), hipnózis (12 darab), Intelligence (20 darab), a jezsuiták (6 darab), Ku Klux Klan (15 darab), Orvosi technológia (15 tétel), memória (20 darab), elmegyógyintézetben (5 darab), katonai (10 darab), Mind (25 darab), filmek (20 darab), neurolingvisztikai programozás (6 db), New World Order (50 darab), különös Az egyének, mint a Rothschildok, Rockefellerek, Collins, Mengele, Cameron, Wheeler, LaVey, Aquino, Elvis Presley, Doris Duke, és még sokan mások szerepel a könyvben (50 tétel legalábbis), személyiség (25 darab), sátáni Ritual Abuse ( 50 tételek), lelki hadviselés (40 darab), kémkedés (25 darab), a víz alatti kutatás (40 darab), Voodoo (3 darab), boszorkányság (50 tétel). Néhány könyv, ami már idézett, ha minden részlet volna lábjegyzet megtalálható lábjegyzet más írásaiban Fritz Springmeier.
Én is, Fritz, töltött időt vizsgálva az Isten Igéje, hogy megpróbálja megérteni, mi Isten írott szava által feltárt Lelke tanítani nekem ebben a helyzetben. Számos bibliai verseket, vonatkoznak az ebben a könyvben, amelyek nem szerepelnek a kötetben. Az elsődleges kérdés által létrehozott traumák a. identitás kérdése, és b. kapcsolatos kérdések Istennel. Sok a trauma és programozás felhő a kérdés, hogy ki az a személy valóban az, és hogyan lehet egy előnyös kapcsolat a mindenható Isten.
A Bill Gothard Basic ifjúsági szeminárium, amely a társszerző Fritz vett részt 6-szor, már nagyon hasznos neki, hogy megértsük, mi a programozók csinál, és hogyan szalag egy ember, hogy mit kell lelkileg erős. Sőt, Fritz tud több programozó vett részt a Bill Gothard szeminárium magukat, és tudják, hogyan kell használni a hasznos információkat gonosz célra.
Hasonlóképpen, a keresztény vehet az okkult tudás kiderült ebben a könyvben, és ez a jó, hanem a rossz, hogy azt tervezték. Az intézet egy kemény kötet referencia könyv Research alapelvei LFE, valamint a munkafüzet.
Cisco a másik társszerző, tanult MPD, SRA, Biblia kérdések, és okkult témák alapos. Személyes tudás hozzáadjuk a mélységet a könyvben, hogy nem lehetett volna elérni nélküle.
William Frost San Antonio, TX volt egy jó barátja egy magas karcsú texasi nevű David Hill. David Hill már hozott a maffia főnök Joseph Bonanno, aki volt, a helyettesítő apa neki. Miután David Hill lett keresztény, ő használt első kézből ismeri a maffia, az okkult világ, mint a szabadkőműves tapasztalata, hogy a darabjait a NWO. Már éppen egy igen részletes kézirat egy könyvet tegye az NWO, amikor meggyilkolták. Miután David meggyilkolása, William Frost tudta lekérdezni Dávid kéziratot, és küldött nekem egy példányt. A halál nem zárható a gyilkosság a hatóságok, de a férfiak, akik írtak hosszadalmas kiteszi a New World Order nem követ el öngyilkosságot, mielőtt a könyv megjelent.
Ez éles felfogású David Hill, aki arra figyelmeztetett, Billy Graham több órán át a New World Order, csak azért, hogy azt mondta, Billy Graham, hogy Billy volt "fogoly" (Graham saját szavai), a New World Order. Az információ William Frost kaptam a David Hill, később igazolt sokféleképpen Joseph Bonanno a meglepő önéletrajza A Man of Honor, Simon & Schuster, a Rockefeller Center, New York, 1983.
Ez kissé szokatlan maffia főnökök írni önéletrajzok. Ebben, Joseph Bonanno azt mondja, felnézett a Billy Graham, és hogy David Hill csatlakozott Billy Graham. 1974-ben, Billy Graham jött Joseph Bonanno házához Tucson David. Graham küldött neki egy karácsonyi üdvözlőlapot minden évben, és felszólította őt nem sokkal később meghalt a felesége ajánlani részvétét. Ezek a dolgok oldalon említett 333 önéletrajzában. David Hill kéziratát biztató volt számomra, Fritz, mert ellenőrizte számos olyan dolog, hogy én találtam volna. Az idézett kézirat Vol. 1. érintő felső családokat.
Információ a nevét programozók és programozás helyszínek és a Temple of Set tagság származik helyreállítása áldozatai Trauma-alapú elme-kontroll. Információ Illuminati vérvonal, rituális hely, és fontos épületek is származik Illuminati tagok, akik lábadozik Illuminati elme-kontroll. Sokkal több tanúk Illuminati Mind-vezérlés jön elő, ha az emberek megtanulják, hogyan kell segíteni ezeket az embereket, és úgy vélik, az, mi történt velük. Most, hogy ez jogos információk forgalomban, arra lehet számítani, hogy a "tanúk" a hamis információ / hamis emlékek terjesszen elő, hogy rontja a hitelességét ezt a könyvet.
Minden elem A Fritz Springmeier, Copyright © Fritz Springmeier



1 megjegyzés:

  1. Sürgős hitelajánlat

    Szüksége van 2% fix kamatozású hitelre? Ha igen, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: (inforamzanloan@gmail.com) a további eljárásokért.

    VálaszTörlés