2019. december 3., kedd

Kódolt terrorizmus. b























Kódolt terrorizmus. b






Hi-Tech / Top Secret katonai fegyverek

Elektromágnesség

-tól AlienAstronomer Website
Tartalom









Elektromágneses

Tom Bearden a The Zoh megjelenítése

A Ritka esemény: Tom Bearden beszél Fegyverzet
Forrás: 21st Century Radio
http://www.21stcenturyradio.com/1314-bearden.html
"Megígértem Zoh néhány évvel ezelőtt, hogy én ugyan ő show, és én beszélni fegyverekkel és én vagyok ?? eleget ennek az ígéretnek a mai."
Az egyik legnagyobb ember okozta veszélyekkel nézünk szembe, mint a bolygó ma a fejlesztési elektromágneses frekvenciák használhatók hullám hadviselés. 1997 áprilisában a védelmi miniszter William Cohen elismerte, hogy ő volt aggódik veszélyek a terrorizmus fegyverek okozhat a földrengések és a vulkánok ravaszt.
Az évek során már megosztott a közönség különböző megközelítéseket a tárgy a kvantummechanika, a munka a Nikola Tesla, az aggodalmak ELF hullám hadviselés, agykontroll, és egyéb technológiai rémálmok megjósolta a visszaélés ezeket a technológiákat. A nyomozók és a kutatók ezeken a területeken gyakran megtagadják beszélni nyilvánosan arról, hogy a munka, és általában Ltc. Tom Bearden az egyik ezek közül. Amikor megkérdezték, Bearden általában nem hajlandó megosztani a tudását a mi kormány ?? részvétele a viselkedési fegyverek, előadás inkább a sok más arcát az ő csodálatos repertoár. Sőt, vannak más előadók nyilvánosan beszélt viselkedési fegyverek, de gyakran küldött a kormány, hogy biztosítsa a nyilvánosság ez a cucc ?? Mindegy t megy tovább.
De május 16-án 1997-ben azonban, Tom Bearden tartotta ígéretét, és megállapodtak abban, hogy a vendég a The Zoh Show és mondd el neki a közönség, mit tud az elektromágneses fegyverek. Zoh emlékeztetett találkozó Christopher Bird először decemberben 1977 társszerzője a klasszikus, a The Secret Life of Plants, Chris Bird végül lett a legjobb férfi az esküvő Dr. Bob és Zoh (lásd Hieronimus & Co. Hírlevél # 6), és az első találkozón Chris megjegyezte Zoh ?? s érdeklődést a tanulás milyen frekvencián képesek a változó tudat, gyógyító és károsítják. Chris azt mondta: "Meg kell beszélni, hogy jó barátom, Tom Bearden." Tom és Zoh röviden tárgyalt a munkáját fegyverzet, azzal az ígérettel, hogy mélyebb részleteket a következő ülésen. Azóta már megszűnt a nyilvános beszéd az ő ismerete, addig az időpontig, húsz évvel később, május 16-án 1997-ben csatlakozott a Zoh Mutass segíteni az Új Energia Konferencia 1997. május és teljesítik az ő húsz éves ígéret.
Zoh kérdezte Tom, hogy saját kiadatását életrajza és ő szerényen össze a rendkívüli háttérben, mint ez:
"Nos, mindezekben a kérdésekben, Zoh, akkor ?? megvan, hogy tartsa a humorérzéke. Kezdtem, hogy egy ország és western gitár komissiózó és énekes, és követte, hogy mindaddig, amíg az én felszámolták az amerikai hadsereg. Volt hadsereg karrier, én vagyok nyugdíjas ?? persze, akkor dolgozott a repülőgépipar számára 19 éves. Ez ?? S alapvetően a háttérben. Masters Degree in Nuclear Engineering, BS diplomát matematikából, más tanfolyamok itt-ott, és az azzal egyenértékű mesterfokozattal Aerospace Engineering egy speciális tanfolyam hadsereg. Kaptam érintett korán nézi elektromágnesesség ", amikor rájött, hogy a tankönyv tanításokat elavult tanításaiban és energia fogalma. "Ez volt minden csavart ki, és ez a mai napig, és én nem vagyok ?? az egyetlen, aki azt mondja, hogy. Néhány híres alapítvány ?? s fizikus rámutatott, hogy elektrodinamika legyen teljesen felújították, de ez? ? s divatos, hogy soha nem figyelni kell, hogy. " Tom azt mondja, hogy van az érintett, hiszen úgy tűnik, hogy neki, hogy ha a hibát kijavítottak, "akkor is modellezni az elme", ​​folytatja. "Én ?? Mindig is meggyőződése, hogy mi emberek. Nem vagyunk a hús számítógépek és nem vagyunk gépek. Ha elveszítjük szem elől azt a tényt, a mi az emberiség és az emberi létezés, a többi Mindegy ?? t számít egyébként . Ha nem más, mint egy rakás robot verte egymást ?? s agyát, akkor mi lenne a jobb, ha meg kell semmisíteni, és feltölti a föld igazi emberi lények.
TUDOMÁNY figyelembe kell vennie, HUMAN-NESS
"Az egyik dolog, amit szerettem volna látni egy tudomány volt humánusabb, hogy figyelembe az emberek, valamint a materializmus. Szerencsére, a kvantummechanika megsemmisült materializmus körülbelül hatvan-egynéhány évvel ezelőtt, de sajnos ez Hasn ?? t esett le még. Ez ?? s halott, de ez ?? S nem felborult, és sajnos a legtöbb tudós még a materialisták ", azaz úgy vélik, hogy az agy az, ahol az akció. Az a hit, azt mondja, "nem ?? s nincs olyan dolog, mint egy független elme vagy független szellem, vagy ilyesmi."
Tom nem szívesen, hogy megvitassák a katonai ?? s részvétel elektromágneses hadviselés, mert Mindegy ?? t akar, hogy "elhallgattatták". "Először is, ahogy tudod talán képzelni, én ?? ve hajolt hátra, és maradt ki teljesen minden olyan helyiség, hogy már semmi köze semmihez saját kormányunk is csinál, vagy lehet, hogy nem csinál. Ennek nyilvánvaló oka, hogy minden Én meg kellett tenni a nyílt forrásból - egyébként csak a végén egyre minősített, és öklendezett, és fogd be a szád. "
ELECTRONIC fegyverek fejlesztése
Általában azonban, Tom azt mondja: "A legtöbb figyelmet a nyugati arra koncentrál, hogy mit nevezünk Directed Energy Weapons, ahol valójában csak bumm az energia ki a szokásos módon, és megpróbálunk sok ki ott, és igyekszünk, hogy ki a valódi sűrű halom és bumm meg vele. Ez ?? s mint egy lézersugár. Vagy a mikrohullámú sütő, tart egy csomó össze úgy, hogy kupán egy meztelen csiga az energia . Ez alapvetően ?? S milyen típusú fegyverek, a nyugati legalábbis nyíltan különben is, már dolgozik. A KGB laboratóriumokban, a tejszín, a nem-lineáris tudósok az egész világ az orosz tudósok, mindig is. Ezek a srácok dolgoztak ezen más dolog, és ők dolgoznak rajta után nem sokkal a vége a második világháború. 1947-ben dolgoztak rajta, mint őrült, és így 1950-re ezeket vizsgáló laboratórium prototípus fegyvereket. Különösen az utóbbi 50 év, hogy valóban volt nagyon jó szilárd fegyverek és prototípus halad. Az első nagy stratégiai fegyvereket, hogy azok alkalmazzák, az igazi nagy szörnyek vezényeltek elején 1963-ban az az oka, hogy a kubai rakétaválság volt: a biztonsági Castro az oroszok akartak változtatni az egész egyensúlyát hatalom és kibír nukleáris fegyverek, de ők is tudták, hogy ezek a szuper fegyvereket halad. Hruscsov beszélt az említett 1960-ban részben az, hogy a nyomtatott, a New York Times. És így ment előre, és megkezdte ragadt a hosszú hatótávolságú rakéták és a nukleáris fegyverek, és így tovább. És nem hozott a nukleáris fegyverek Kubában ellenére a tudás a kormányunk akkoriban. Később megtudtuk, hogy tényleg. Mi [Hruscsov] az volt, hogy csak egyfajta ugrott a fegyvert, mert a nagy dolgok nem volt telepítve még, és amikor Kennedy felhívta a blöff 1962 mégsem így ?? t, hogy a nagy ágyú mögött őt és rakéták voltak siralmas állapotban van. Kennedy tudta, hogy jóvoltából ezredes Penkovsky egy szovjet kém volt a mi foglalkoztatnak akkori jóvoltából a brit hírszerzés. Kennedy tudta, hogy amennyire rakéták és a szokásos dolgokat illeti, Hruscsov volt rossz állapotban. Így persze, hogy elkapta a nadrágját le, hogy úgy mondjam, mégsem így ?? t van nagy fegyverek vissza magát még. De amikor ő tárgyalt velük, és dühöngött körül elég hosszú, hogy egy ígéret ki a Kennedy nem támadni Kuba így tudta tartani a bázis Kubában. Aztán megfogadta bosszút. Amikor ezek a dolgok vezényeltek, persze, ő elvesztette arcát komolyan az egész világ előtt, különösen mielőtt a kommunista párt. Így Hruscsov ?? s napjai meg voltak számlálva után nem sokkal a kubai rakétaválság. Ő kétségbeesetten próbálja hatalmon maradni.
DRÁMAI TEST fegyverek
"... 1962 volt a kubai rakétaválság, amint ezek a dolgok kapott telepített néhány hónappal később, áprilisban 1963-ban volt egy hatalmas drámai teszt a fegyverek. Először megölte a USS Thresher alatt az óceán partjainál az USA-ban, bal aláírások egy mérföld széles. A következő napon letette a víz alatti tört ez az energia, hatalmas robbanás 100 mérföldre északra Puerto Rico egyik legmélyebb részei az óceánok és volt egy elhaladó sugárhajtású utasszállító ami történt, hogy a az óceán felszíne labdát és emelkedik fel mintegy 1/2 mérföld magas a gombafelhő, és esik vissza az óceánba, a tünetek egy víz alatti nukleáris robbanás ha nem ?? t nyílás a gáz buborék. Van egy jó pick pont. Az én személyes véleményem az oroszok akár a nyakát a halál Kennedy is, mivel nyilvánvalóan Isten és mindenki más is, de az a helyzet, hogy nem kap a bosszú és ő bizonyítani, hogy a kommunista párt, amely a fegyverek megvalósíthatóságát és elpusztítja például a legjobb támadó tengeralattjáró volt az a nap. "
"... Általában ott ?? sa" rendszer a rendszeren belül "Oroszországban. Először is meg ?? megvan a kommunista párt, amely valóban a domináns rendszer, és még ma is. Ez a fajta ?? S fekvő nyugszanak egy kicsit ma, de nem igazán. Még mindig ellenőrzi a KGB, és a KGB még olyan hatáskörrel, amely azt akarja, hogy gyakorolni. És mindig volt ellenőrzés, és a fejlesztési rendszerek fejlett fegyvereket az a fajta, hogy én beszél, hogy hol használja a másfajta elektromágnesség. Felhívtuk a figyelmet arra, hogy a két papír, az egyik 1903-ban és egy 1904-ben ET Whittaker, adja meg az út a megépítése, és ezzel az új elektromágnesség.
SUPER lehetséges elmélet
"... Ez az utolsó papír alkalmazására került sor, amit ma az úgynevezett Super lehetséges elmélet, és nagyon kevés ember dolgozik, de ez ?? S ismert. Az első papír egyáltalán nem vették figyelembe, és ez adta meg a képesség, hogy hozzon létre ... energia a távolból. Nem folyik az űrben, mint a normál EM [elektromágneses] Waves. Ez ?? S nem ELF [rendkívül alacsony frekvenciájú]. Ez ?? s nem tetszik a szokásos rádiós műsorszolgáltatási rendszer egyáltalán. Ez tényleg ?? mint a DC feszültséget Mindegy ?? t semmi folyik a felszínen, de le alatta van nyomás hullámok, és a nyomás hullámok bumm be a rendszerbe, a másik végén, és hozzon létre valódi elektromágneses energiát a célból. Javítás egyszerűen .. . ott ?? s nincs olyan dolog, mint egy pajzs is. Tehát nyilvánvaló, hogy ilyen fegyverek a fej és vállak fölött bármi más, amit általában nézni, beleértve lövése lézersugár itt valamit, tudod, és vele megy keresztül a levegő a szokásos módon ... Mi történik a másik végén az energia emelkedik közvetlenül ki a helyi vákuum az aktuális tér-idő a dolog ?? S ágyazva. "
MI A skaláris energia?
Definiálásához skaláris energia, Tom felhívta egy analógia. "Tegyük fel, hogy egy óceán - elvégre, ma már tudjuk, hogy a tér maga is egy speciális fajtája az óceán. Nem ?? s teli hatalmas fluxus tevékenység. Ez ?? S nem üresség egyáltalán, valami, mint egy speciális fajtája A tenger vagy óceán. A hullámok, hogy van az a felület, ahol a víz a hátsó fel, fizikailag felemelte, és költözött energikusan, hogy összehasonlítja a normál elektromágneses hullám. Ezek a hullámok lépni szép lassan a víz felszínén. Most a víz alatt, ha a fajta volt, egy kicsit lapos tányér területen, és bumm ez a lemez nagyon élesen egy kis sokk hullám, akkor kap egy nyomáshullám, hogy megy át a víz. Ez a nyomás csak az átviteli nyomás. víz ?? Majdnem Összenyomhatatlan vagy alapvetően összenyomhatatlan, így a nyomás hullám megy nagyon gyorsan át a víz óriási sebességgel. Ha bumm együtt valahol a távolban egy pár ilyen nyomás hullámok, hogy jön a két különböző pontok és ülnek egy tárgyat, amikor azt a tárgyat aztán létre mindenféle felfordulás hullámok és mindenféle cuccot ?? d kap a felszínen. Az objektum lehet nagy bajban nagyon gyorsan, de ha megnézzük, hogy a felület a fajta nézet látni fogja hullámok jelennek meg rajta. Didn ?? t oda felületi hullámok szállítására át és üti meg a megszokott módon. Jött a nyomás hullámok alatt csapott össze, és felüdítő a felszíni hullámok. És ez ?? S ahogy mi ?? újra beszélünk. Más szóval van egy rejtett fajta hullám temeti maximum amit mondaná térben időben, ha meg akarja beszélni az általános relativitáselmélet, vagy ami még jobb, hogy nézd meg az is, hogy jelentősen Whitaker tett, és így tovább, egyszerűen infolds belül a skaláris potenciál, amit általában csak nevezzük DC feszültség. "
Megölték HÁROM AMBASSADORS
Munka skaláris energia "lehet csinálni egy csomó jó és sok rossz," mondta Tom Bearden. "Legyen ?? s beszélni néhány jó és a rossz, amit tehetünk az emberi lények. Először is, egy orosz tudós, aki magabiztosan Kosnoschev egy kutatóintézet Szibériában akkoriban volt néhány rendkívül fontos munkát .... Ami mindenki aggódott [megmutatta] nyíltan csak a szokásos elektromágnesség -, de ez nem volt ?? t. Ez volt a különleges dolgokat. Kimutatta, hogy bármiféle sejtszintű betegség egyáltalán, korlátozás nélkül lehet leírni és továbbítani más sejtek távolról használja ezt a különleges típusú elektromágnesség. Tették körülbelül 18.000 kísérletek és kutatóintézetek bizonyítani tudja ezt. És persze, a KGB és így tovább indult weaponising értelemben nagyon nagy. Tudod, évek óta [régen] az úgynevezett mikrohullámú sugárzás az amerikai nagykövetség Moszkvában, ahol indukált mindenféle egészségügyi változások. Ez egy korlátozott teszt szándékosan nagyon kicsik, de ők megölik három nagykövetei. "
Engineering a vákuum
"... Wheeler, az egyik a nagy fizikusok ennek az országnak, rámutatott arra, hogy ha sűríteni energiát, mint tömeg, vagy van egy ruhát az energia, ami hatással van a tényleges anyag a tér maga az idő. Úgy ?? S mint ez kitolja A lemez, ami egy darab benne. " Zoh hasonlította azt a célba a gyermek ?? s labda az ágyán, és a lap kap egy bump benne. "Ez megváltoztatja azt," folytatta Tom. "Ez ?? s motorral. Cserébe a geometria lesz csavart ki, és kölcsönhatásba lép vissza a tömeget. Mass elmondja téridő hogyan görbe, tér-idő görbület mondja tömeg hogyan mozog. Ez működik minden szinten, és csak annyit kell tennie, ez elfog ezek a kis csomókat az energia, hogy a minta nekik, hogy szükség van, és hogy hívják ?? mérnöki vákuum. Csak hívjuk vákuum motorok.
"Szóval lehet, hogy ezeket a kis zsebek az energia tényleges vákuum maga és az üresség előtted, kis energikus diszpozíciók. Ez ?? s megvan erők egyszer tömeges kerül oda. Vannak kis láthatatlan ujjak, amelyek a kis motor és dolgoznak a tömeget. Dolgoznak belül az atommag. Munkájukat bárhol tervezni őket. "
"... Itt ?? s kétféle frekvencia van. Ott ?? S a frekvencia, amelyet fel az óceán felszíne és ott vannak ezek a frekvenciák jillions rejtve le az óceán alatt. Ezek azok, amelyek mi ?? újra beszélünk. " Míg Bearden és más csapatok a tudósok világszerte próbálják megtanulni, hogyan kell használni, hogy a rendelkezésre álló energiát gyógyítani, és megváltoztatni a betegség, azt is lehet használni, hogy megöli.
A ULTIMATE biológiai hadviselés
"Ez a végső ?? s biológiai hadviselés, persze", folytatja Thomas Bearden. "Azt ?? ll mondom határozottan, és én nyertem ?? t válaszolni bármilyen további kérdése van róla, az Öböl-háború szindróma váltottunk ... Ezt okozta ezt a cuccot. Az összes többi ... volt hozzájáruló tényezők mindenki? ? s beszél. Ja meg még egy kicsit a ideggáz megjelent, igen, akkor már néhány vegyi anyag, igen, akkor már ezt, de nem mindenki kapott e kitettségek. Vannak mélyebb aláírásokat, ha megnézi bele nagyon mélyen a show hogy pontosan hogyan történt, és az a tény, hogy azt okozta. Ez egy próba volt. Ez volt a teszt egy nagyon speciális fajtája a fegyver még nem beszéltem még. Egyébként tudod használni, hogy hozzon létre betegségeket.
Átalakítása sejtek előre vagy hátra
"Te is ugyanolyan könnyen használható betegségek gyógyítására", folytatja Bearden. Például voltak kísérletek Franciaországban az 1960-as években, amikor gyógyítható laboratóriumi állatok terminál daganatok és más rosszindulatú fertőzések, mint az álomkór a belső elektromágnesség - anélkül, hogy tudnánk, hogy mit csinálnak. A néhai Christopher Bird írta az egész történelem, hogy a projektet. "De senki sem tudta megmagyarázni, hogyan működik .... Mi képesek voltak megtenni éppen a biztonsági cella fel. Ha a sejt fertőzött vagy beteg, vagy bármi, mint egy rákos sejt, csak fordított vissza a normális sejt . Ezek didn ?? t megöli a sejtet. Ez ?? S nem az, amit csinálsz. Csak megváltoztatni oda-vissza. " Nobel-díj-jelölt Robert Becker azt is kimutatta, hogy olyan rendkívül kis mennyiségű elektromosság indukál gyógyulás, a gyakorlatban a jóvá az FDA felhasználásra gyógyító csonttörések kórházakban mindenütt. Sajnos emberek milliói továbbra is szenvednek szükségtelenül amikor elektromágneses gyógyulás lehetne gyógyítani őket számos betegség és betegségek, de az FDA még nem hagyta jóvá a használatát máshol.
"Az oroszok megnézte tudod, rendkívül nagy kutatási program", mondja Tom. "Nem csak nézte, de ők fejlesztették a fene belőle. Tehát ?? S a probléma. Mi csak egyszerűen ?? t kap saját tudósok indulni a tér egy .... Nem ?? s nem egyáltalán nem [fejlődés] ebben az országban, még néztem ezt a belső elektrodinamika, még akkor is, ?? s volt a kemény irodalomban csaknem egy évszázad. "
A bürokrácia TUDOMÁNY
"Az egyik probléma az egész tudomány patronált, vagyis valakinek fizetni a szállítási, valakinek ki kell fizetnie a számlákat .... A bürokrácia a tudomány, amely ellenőrzi a pénz áramlását, milyen pénzt kell fordítani, és mit kell költött az ellenőrzés minden tudomány. Amit az emberek nem veszik észre, a tudomány nem szabad egyáltalán ebben az országban - nagyon szűk. Rengeteg olyan fényes, fiatal Ph.Ds hogy szeretnék dolgozni ezt a fajta dolog, de a tudományos közösség nem teszi lehetővé, mert a bürokrácia nem ad nekik semmilyen forrásokat. És ha megpróbál dolgozni a saját e területen kapnak megsemmisült, tiszta és egyszerű.
"... A másik dolog az, tudósok szeretnék dicsőíteni magukat, de ők alkotnak eloszlás, mint a többi csoport. A széles középső vannak emberek, mint te, és én csinálok egy speciális feladat. Ezek ?? re nincs jobb nincs rosszabb. Van ?? sa kis hányaduk, amelyek szinte angyali. Ők valóban a megtestesítője a tudósok. Van is egy kis csoportja az alsó, a végén, az alsó 11%, amely majdnem ördögök, és ezek manipulatív, és megpróbálnak emelkedik és mindent irányít, és érdekli őket csak a nagy pénz játék, aki ?? s megkapta a pénzt, aki irányítja. kormányai a világ tettek teherhordás nagy ellenőrzés érdekeit egyébként , nem csak egy, hanem mindenféle ellenőrzés érdekeit. Ez ?? sa istenverte kutya és macska harc ott. És mi van az ezeket a versengő érdekek a hatalom, befolyás és a pénz, és minden vásárlás minden. És ez ?? s hogy mi szabályozza, amit a tudomány működik. Ez az ?? Ezért te nem ?? t kap szabad energia. Szabad energia lehet tenni bármikor bárki akar költeni egy kis pénzt. Ez ?? s lassan történik egyébként. "
LTC. Tom Bearden sokat tud elektromágneses elmélet, több-egység villamos gépek és készülékek energia szabad, de csak a Zoh Show hallottad témákról beszél ő távolítottak el a nyilvános beszéd előadások: fegyverek, kiváltó földrengés, vulkanikus tevékenység okoz, zavarja az agy minták és mag gondolatait a népes. A másolatok Thomas E. Bearden ?? s írásaiban, The Excalibur Briefing, 1988 és 1990, valamint az AIDS biológiai hadviselés, küldjön egy Válaszboríték The Tesla Book Company, PO Box 121873, Chula Vista, CA 91912. Tom Bearden gyakori hangszóró az új energetikai technológiák. Videó és audió kazetták az ő előadást az International Symposium on New Energy megrendelhető a Back Country Productions at 303-772-8358.s






Elektromágneses

Rövid permetezésre a gamma-sugarak által okozott nukleáris reakciók a bomba

Notes On EMP és hatásai 
Carey Sublette
Forrás: Amerikai Tudósok Szövetsége
http://www.fas.org
Május 20, 1999
Jon Bell ?? s kérdés EMP és annak hatása
"Ahogy én megértem őket, EMP fegyver sugara lefedettség körülbelül 25 és 50 mérföldre a saját detonáció pont (még mindig elég a probléma). Tudja valaki, ha Lukin ?? s nyilatkozat arról, hogy a EMP egy nukleáris fegyver felrobbantotta nagy magasságban hatással lehet az egész USA-ban igaz? "
Az "EMP fegyver" nem ugyanaz, mint a nagy nukleáris robbanás, amely denotated nagy magasságban a kár tartományban több mint 1000 km.http://www.fas.org/nuke/hew/Library/Damage
Saját információforrás származik papír Carey Sublette az Amerikai Tudósok Szövetsége (www.fas.org), és nukleáris fegyver az alábbi címen: http://www.fas.org/nuke/hew/index.html
Hagyjuk ezt az urat, hogy ismertesse a tudomány: http://www.fas.org/nuke/hew/Nwfaq/Nfaq5.html#nfaq5.4
(Kezdete részlet ....)
5.5 elektromágneses hatásai (a nukleáris fegyverek) A magas hőmérséklet és a sugárzás által energikus nukleáris robbantások is nagy mennyiségű ionizált (elektromosan töltött) anyag, amely jelen van közvetlenül a robbanás után. A megfelelő feltételek mellett, erős áramlatok és elektromágneses mezők állíthatók elő, hívjuk EMP (elektromágneses impulzus), hogy úgy érezte, a nagy távolságokra. Az élő szervezetek áthatolhatatlan a ezeket a hatásokat, de az elektromos és elektronikus berendezések átmenetileg vagy véglegesen rokkanttá nyilvánították őket. Az ionizált gázok is blokkolja rövid hullámhosszú rádiós és radar jelek (tűzgolyó blackout) huzamosabb ideig.
Az EMP előfordulása erősen függ a magasságban tört. Ez lehet jelentős felszíni vagy alacsony magasságban robban (lent 4000 m); nagyon jelentős a nagy tengerszint feletti magasság burst (fent 30.000 m); de ez nem jelentős tengerszint feletti magasságig két véglet között. Ez azért van, mert az EMP generálja az aszimmetrikus felszívódását pillanatnyi gamma-sugarak által termelt robbanás. A köztes magasságokon a levegő elnyeli ezeket a sugarakat meglehetősen egységesen, és nem generál nagy hatótávolságú elektromágneses zavarok.
A formáció EMP kezdődik a nagyon intenzív, de nagyon rövid tört a gamma-sugarak által okozott nukleáris reakciók a bomba. Mintegy 0,3% a bomba ?? s energia ebben impulzus, de ez tart csak 10 ns, vagy úgy. Ezek a gamma sugarak ütköznek elektronok levegő molekulák, és vegye ki az elektronok nagy energiákat a folyamatot nevezzük Compton-szórás. Ezek energetikai elektronok pedig kopogás más elektronok laza, és hozzon létre egy vízesés, amely szerint némi 30000 elektronok minden eredeti gamma sugár.
Alacsony magasságban robbanás az elektronok, hogy nagyon könnyű, sokkal gyorsabban mozog, mint a ionizált atomok eltávolítják és diffúz el a régió, ahol keletkeznek. Ez létrehoz egy nagyon erős elektromos mező, amelynek maximális intenzitása 10 ns. A kibocsátott gamma-sugárzás lefelé azonban nyeli el a talaj, amely megakadályozza, töltésszétválasztás bekövetkezését. Ez létrehoz egy nagyon erős vertikális elektromos áram, amely létrehozza intenzív elektromágneses sugárzás széles frekvenciatartományban (100 MHz), hogy árad többnyire vízszintesen. Ugyanabban az időben, a föld működik, mint egy vezeték, amely lehetővé teszi az elektronok áramlását felé a burst pont, ahol a pozitív ionok koncentrálódik. Ez létrehoz egy erős mágneses mező a földön. De csak körülbelül 3x10 ^ -10 a teljes robbanás energia halad, mint az EMP a talajban sorozatban (10 ^ 6 joule 1 Mt bomba), azt koncentrálódik egy nagyon rövid impulzus. A díj elválasztás megmarad csak néhány tíz ezredmásodperc, hogy a kibocsátási teljesítmény mintegy 100 gigawatt. A térerőt földi kitörések magasan csak a közvetlen közelében a robbanás. Kisebb bomba azok nem igaz ?? t nagyon fontos, mert csak akkor, ha erős a pusztítás intenzív egyébként. A növekvő hozamok elérik távolabb a terület intenzív pusztítás. Az 1 Mt bomba, azok továbbra is jelentősek ki a 2 psi túlnyomás zóna (5 mérföld).
Nagy magasságban robbanások termelnek eMPS, amelyek drámaian több pusztító. Körülbelül 3x10 ^ -5 a bomba ?? ek teljes energia megy át EMP ebben az esetben 10 ^ 11 joule 1 Mt bomba. EMP keletkezik nagy magasságban robbanás, amikor a lefelé irányuló gamma sugarak találkoznak sűrűbb réteg levegő alatt. A palacsinta alakú ionizációs terület van kialakítva alatt a bomba. A zóna kiterjesztése egészen a horizonton, hogy 2500 km-re egy robbanást magasságban 500 km. Az ionizációs zóna legfeljebb 80 km vastag a központban. A Föld mágneses tere ?? hatására az elektronok ebben a rétegben a spirál utaznak, ami egy erőteljes lefelé irányított elektromágneses impulzus tartó néhány ezredmásodperc. Egy erős függőleges elektromos mező (20-50 KV / m) is keletkezik a Föld felszínén ?? és az ionizált réteg, ez a mező tart néhány percig, amíg az elektronok visszafoglalták a levegőben. Bár a csúcs EMP térerősségeket kitűnő magasságban kitörések csupán 1-10% olyan intenzív, mint a csúcs föld tört mezők, ezek közel állandó az egész Föld felszínén ?? s az ionizált régióban.
A hatásai a mező elektronika nehéz megjósolni, de lehet mély. Hatalmas indukált elektromos áram keletkezik vezetékek, antennák, és fémtárgyak (például rakéták, repülőgépek, és az épület keretek). Kereskedelmi elektromos rácsok hatalmas EMP antennák és lenne kitéve feszültséglökések messze túllépik által létrehozott villám, és több mint sokkal nagyobb területeken. Modern VLSI áramkörei rendkívül érzékenyek a feszültségtüskékkel, és azt el kell égetni ki még a kis szivárgási áram. Katonai felszerelés általában úgy van kialakítva, hogy ellenáll a EMP, de reális tesztek nagyon nehéz végrehajtani, és EMP védelem nyugszik figyelem a részletekre. Kisebb változások a tervezés, nem megfelelő karbantartási eljárások, rosszul illeszkedő alkatrészek, laza törmelék, nedvesség, szennyeződés és hétköznapi egyaránt okozhat bonyolult EMP védelem a teljesen megkerülni. Várható, hogy egy magas hozamú, nagy magasságban robbanás több mint egy ipari terület nagy zavart okozna egy meghatározhatatlan időszakban, és okozna óriási gazdasági károkat (valamennyi sérült zseton összeadódnak).
Külön hatás a képessége az ionizált tűzgolyó, hogy blokkolja a rádió és radar jeleket. Mint EMP, ez a hatás lesz fontos a nagy magasságban tör. Fireball áramszünet okozhat radar, hogy blokkolja a tíz másodpercig percen át egy terület több tíz kilométer átmérőjű. A magas frekvenciájú rádió is megzavarta több száz ezer kilométert perctől óra attól függően, pontos feltételeiről.





Elektromágneses

Egy erős elektromágneses mező a közelében a Weapon Burst

Az elektromágneses Bomb - a Weapon of Electrical tömegpusztító 
Carlo Kopp
Carlo.Kopp@aus.net
Defence Analyst
Forrás: Air Chronicles
http://www.airpower.maxwell.af.mil/airchronicles/kopp/apjemp.html
KIVONAT
High Power elektromágneses impulzus generáló módszerek és High Power Microwave technológia érett arra a pontra, ahol a gyakorlati E-bombák (elektromágneses bombák) egyre technikailag megvalósítható, az új alkalmazások stratégiai és taktikai Information Warfare. A fejlesztés a hagyományos E-bomba eszköz lehetővé teszi azok használatát a nem nukleáris konfrontációt. Ez a tanulmány tárgyalja szempontból a technológia alap, fegyver szállítási technikák, és javasolja a doktrinális alapot az ilyen eszközök robbanófej és bomba alkalmazásokhoz.
1. Bevezetés
Az ügyészség a sikeres Information Warfare (IW) elleni iparosodott vagy posztindusztriális ellenfél lesz szükség a megfelelő eszközkészletet. Amint azt a Sivatagi Vihar légi hadjárat, légierő bizonyult a leghatékonyabb eszköz a gátló funkciók az ellenfél ?? s fontos információkat feldolgozó infrastruktúra. Ez azért van, mert a levegő erő lehetővé teszi az egyidejű vagy párhuzamos elkötelezettség egy nagy számú célpontok felett földrajzilag jelentős területeken [SZAFRANSKI95]. Míg a Sivatagi Vihar bizonyította, hogy a kérelem a légierő volt a legpraktikusabb eszköz zúzás az ellenfél ?? s információfeldolgozás és átvitel csomópontok, hogy fizikailag elpusztítani ezeket irányított lőszerek elnyelt jelentős hányadát a rendelkezésre álló légi eszközök a korai szakaszában a légi hadjárat. Sőt, a légi jármű képes a szállítás lézeres irányítású bombákat nagyrészt elfoglalva a nagyon kitűzött első éjszaka a légi csatában.
A hatékony végrehajtását egy IW kampány ellen a modern ipari vagy posztindusztriális ellenfele megköveteli a speciális eszközök célja, hogy elpusztítsa az információs rendszerek. Elektromágneses bomba épült erre a célra tud nyújtani, ahol a szállított megfelelő módon, egy nagyon hatékony eszköz erre a célra.
2.A EMP Effect
Az elektromágneses impulzus (EMP) hatás [1] először figyelték korai vizsgálata a nagy magasságban légi robbanás a nukleáris fegyverek [GLASSTONE64]. A hatás jellemzi a termelés egy nagyon rövid (több száz ns), de intenzív elektromágneses impulzus, ami terjed el a forrástól, egyre csökkenő intenzitással, szabályozza az elektromágnesesség elmélete. Az elektromágneses impulzus érvényben van egy elektromágneses lökéshullám.
Ez az impulzus energia, amely erős elektromágneses mező, különösen a közelében a fegyver tört. A mező lehet elég erős ahhoz, hogy készítsen rövid élettartamú tranziens feszültségek ezer volt (azaz kV) kitett elektromos vezetékek, mint a vezetékek, vagy vezető műsorszámok nyomtatott áramkör, ahol ki vannak téve.
Ez az a szempont az EMP hatást, amely a katonai jelentőségű, mivel ez vezethet visszafordíthatatlan károsodását széles körű elektromos és elektronikus berendezések, különösen a számítógépek és a rádió vagy radar vevők. Figyelemmel a elektromágneses keménysége az elektronika, az intézkedés a berendezés ?? rugalmasságának e célból, és az intenzitása a mező által a fegyver, a felszerelés is visszafordíthatatlanul károsodott vagy ténylegesen elektromosan elpusztult. A sebzése nem ellentétben, hogy tapasztalt a kitettség közel villámcsapás, és szükség lehet a teljes csere a berendezés, vagy legalábbis lényeges részei.
Kereskedelmi számítástechnikai berendezések különösen sebezhető EMP hatásokat, hiszen nagymértékben épül fel a nagy sűrűségű fémoxid félvezető (MOS) eszközök, amelyek nagyon érzékenyek kitett magas feszültség tranziens. Mi a jelentősége MOS eszközök az, hogy nagyon kevés energia szükséges a seb tartósan vagy elpusztítására, bármilyen feszültség tipikusan meghaladja a tíz V képes hatást nevezik kapu lebontása, amely hatékonyan elpusztítja a készüléket. Még ha az impulzus nem elég erős, hogy készítsen termikus károsodás, a tápegységet a berendezés könnyen pótolható energia a teljes pusztító folyamat. Sebesült eszközök is működnek, de a megbízhatóság is súlyosan károsodott. Védő elektronika berendezések alváz csak korlátozott védelmet, mint minden futó kábeleket, és ki a berendezés hasonlóan viselkednek, antennák, valójában irányítja a nagyfeszültségű tranziens a berendezés.
Számítógépek használt adatfeldolgozó rendszerek, kommunikációs rendszerek, kijelzők, ipari vezérlő alkalmazások, például a közúti és a vasúti jelzőberendezések, és a beágyazott katonai felszerelés, mint a jelfeldolgozó processzor, elektronikus repülési ellenőrzések és digitális motorvezérlő rendszerek, amelyek a potenciálisan érzékeny a EMP hatás.
Más elektronikus eszközök és elektromos berendezések is elpusztította a EMP hatás. Távközlési berendezések is nagyon érzékeny, jelenléte miatt a hosszú réz kábelek eszközök között. Vevők minden fajta különösen érzékeny az EMP, mivel a rendkívül érzékeny miniatűr nagyfrekvenciás tranzisztorok és diódák ilyen berendezéseket könnyen tönkremehetnek az igen nagy feszültségű elektromos tranziensek. Ezért a radar és elektronikai hadviselés, műholdas, mikrohullámú sütő, UHF, VHF, HF és alsó sáv kommunikációs eszközök és berendezések a televízió minden potenciálisan sebezhető a EMP hatás.
Figyelemre méltó, hogy a modern katonai és állványok sűrűn elektronikus berendezés, és ha ezeket a platformokat jól edzett, egy EMP készülék jelentősen csökkentik funkció vagy használhatatlanná teszi őket.
3. A technológiai alapot hagyományos elektromágneses bombák
A technológia alapja, amely alkalmazható a design elektromágneses bombák mind változatos, és sok helyen elég érett. Kulcsfontosságú technológiák maradt fenn a területen robbanásszerűen szivattyúzzák Flux Compression Generátor (FCG) robbanóanyag vagy hajtóanyag hajtott Magneto-hidrodinamikai (MHD) generátorok és számos HPM eszközök, a legelső, ami a virtuális katód oszcillátor vagy Vircator. A széles körű kísérleti tervek teszteltek ezeken a területeken a technológia, és a jelentős mennyiségű munkát tettek közzé nem minősített irodalomban.
Ez a tanulmány áttekinti az alapvető elveit és jellemzőit e technológiák vonatkozásában bombázni és robbanófej alkalmazásokhoz. Azt hangsúlyozta, hogy ez a kezelés nem teljes, és egyetlen célja, hogy bemutassa, hogyan technológiai alapot lehet igazítani a működés szempontjából bevethető képesség.
3.1. Robbanásszerűen Szivattyús Flux Compression generátorok
A robbanásszerűen pumpált FCG a leginkább kiforrott technológia alkalmazható bomba tervez. Az FCG először bizonyította Clarence Fowler a Los Alamos National Laboratories (LANL) az ötvenes évek végén [FOWLER60]. Azóta sokféle FCG konfigurációban épült és tesztelt, mind az Egyesült Államokban és a Szovjetunióban, és újabban a FÁK.
A FCG egy olyan eszköz, amely képes előállítani villamos energiák tíz megajoule a tíz több száz mikroszekundumig az idő, viszonylag kompakt csomagban. A csúcsteljesítmény szintje nagyságrendileg TeraWatt több tíz TeraWatt, FCGs közvetlenül felhasználható, vagy egy lövés impulzus tápegységek mikrohullámú cső. A hely ez a perspektíva, az áram által termelt nagy FCG között tíz-ezerszer nagyobb, mint amelyet egy tipikus villámcsapás [WHITE78].
A központi gondolata az építési FCGs, hogy segítségével egy gyors robbanékony gyors tömöríteni a mágneses mező, át sok energiát a robbanóanyagot a mágneses mező.
A kezdeti mágneses mező az FCG robbanóanyag megkezdése előtt keletkezik egy start áram. A rajt áram által külső forrásból, például aa nagyfeszültségű kondenzátor bank (Marx bank), a kisebb FCG vagy MHD eszköz. Elvileg bármilyen alkalmas eszköz előállítására impulzus elektromos áram a sorrendben tíz kiloAmperes hogy MegaAmperes lesz alkalmas.
Számos geometriai konfigurációk FCGs tettek közzé (lásd például REINOVSKY85, CAIRD85, FOWLER89) A leggyakrabban használt elrendezés az, hogy a koaxiális FCG. A koaxiális elrendezés különösen fontos ebben az összefüggésben, mint a lényegében hengeres forma tényező alkalmas arra, hogy a csomagolás a lőszer.
Egy tipikus koaxiális FCG, a henger alakú réz cső alkotja a csontvázat. Ez a cső tele van egy gyors, nagy energia robbanásveszélyes. Számos robbanóanyag típusát használtak, kezdve a B és C-típusú készítmények megmunkált blokkok PBX-9501. A forgórész körül egy spirális tekercs nehéz huzal, általában réz, amely körülhatárolja a FCG állórész. Az állórész tekercselés egyes minták osztott szegmens, drótok bifurcating határán a szegmensek, hogy optimalizálja az elektromágneses induktivitása a forgórész tekercs.
Az intenzív mágneses erők termelt működése során az FCG potenciálisan okozhatja a készülék idő előtt szétesik, ha nem kezelik. Ezt jellemzően úgy valósítjuk hozzáadásával egy szerkezeti burkolat egy nem-mágneses anyagból. Anyagok, mint a beton vagy Üvegszálas egy epoxi mátrix kerültek felhasználásra. Elvileg bármilyen anyag alkalmas elektromos és mechanikai tulajdonságokat lehetne használni. Az olyan alkalmazásokban, ahol a tömeg egy olyan kérdés, mint például a levegő vagy szállított bomba rakéta robbanófejek, üveg vagy kevlár epoxi kompozit lenne életképes jelölt.
Jellemző, hogy a robbanóanyag akkor kezdődik, amikor az indítóáram csúcsok. Ez általában egy robbanó lencse sík hullám generátor termelő egységes sík hullám égnek (vagy robbanás), elöl a robbanóanyag. Miután kezdeményezte, az első terjed át a robbanékony armatúra, torzítja azt a kúp alakú (általában 12-14 fokos ív). Ahol az armatúra bővült a teljes átmérője az állórész, alkot rövidzárlat végei között az állórész tekercs, rövidzár és így izoláljuk az indítási áram forrás és csapdába a jelenlegi az eszközön belül. A szaporító rövid az a hatása, összenyomva a mágneses mező, miközben csökkenti az induktivitás az állórész tekercselés. Az eredmény az, hogy az ilyen generátorok előállítására ramping áram impulzus, amely csúcsok előtt a végső felbomlása a készüléket. A publikált eredmények arra utalnak, rámpaidők tíz több száz mikroszekundumig sajátos jellemzőit a készülék, a csúcs áramok tíz MegaAmperes és csúcs energiáit tíz megajoule.
A jelenlegi szorzás (azaz aránya kimeneti áram kezdeni áram) elért változik tervez, de a számokat a 60 igazolt. A lőszer alkalmazás, ahol a hely és a súly a prémium, a lehető legkisebb kezdő áram forrás kívánatos. Ezek az alkalmazások ki tudják használni az egymáson lévő FCGs, ahol egy kis FCG használják elsődleges nagyobb FCG a kezdet áram. Kísérleteinek LANL és AFWL bizonyították életképességét e technika [KIRTLAND94, REINOVSKY85].
A legfontosabb technikai kérdéseket kiigazítása FCG fegyverekhez alkalmazások rejlik csomagolás, a kínálat a kezdő áram, és megfelelő a berendezés a tervezett terhelés. Interfész a terhelés megkönnyíti a koaxiális geometriája koaxiális és kúpos FCG tervez. Fontos megjegyezni, hogy ez a geometria kényelmes fegyverek alkalmazásokhoz, ahol FCGs lehet egymásra tengelyirányban eszközök, mint a mikrohullámú Vircators. Az igényeket a terhelés, mint például a Vircator, tekintve hullámforma forma és időzítés, lehet elégedett behelyezésével impulzus formáló hálózatok, transzformátorok és robbanásveszélyes nagy áram kapcsolót.
3.2. Robbanásveszélyes és hajtóanyaggal hajtott MHD generátorok
A design és a robbanóanyag hajtóanyaggal hajtott Magneto-hidrodinamikus generátor sokkal kevésbé érett művészet, hogy ez a FCG design. Technikai kérdések, mint a mérete és súlya mágneses mezőt előállító berendezésre működéséhez szükséges MHD generátorok arra utalnak, hogy az MHD eszközök csekély szerepet játszanak a közeljövőben. Az e dokumentum kapcsán megállapítható, hogy a potenciális rejlik olyan területeken, mint kezdeni jelenlegi generációs FCG eszközök.
Az alapvető elv mögött a design MHD eszközök az, hogy a mozgó vezetőben keresztül egy mágneses mező fog egy elektromos áram irányára merőlegesen a területen, és a vezető mozgás. Robbanásveszélyes vagy hajtóanyaggal hajtott MHD eszköz, a vezető egy plazma ionizált robbanásveszélyes gáz vagy hajtóanyag, amely áthalad a mágneses mező. Áram összegyűjtjük elektródákat, amelyek érintkezésben vannak a plazma jet [FANTHOME89].
A villamos tulajdonságait a plazmában vannak optimalizálva beoltva a robbanó hajtóanyag vagy a megfelelő adalékanyagok, amelyek során az égési ionizálásához [FANTHOME89, FLANAGAN81]. Megjelent kísérletek arra utalnak, hogy a tipikus elrendezés használ szilárd hajtóanyag gáz generátor, gyakran a hagyományos lőszerek hajtóanyag, mint a bázis. Patronok ilyen hajtóanyag tölthető hasonlóan tüzérségi fordulóban, több lövés működését.
3.3. High Power Microwave Sources - The Vircator
Míg FCGs hatásos technika alapja a generációs nagy elektromos impulzusok, a termelés a FCG van annak alapvető fizikai kénytelen frekvenciasáv alatt 1 MHz. Számos megcélzott készlet lesz nehéz támadni, még a nagyon nagy teljesítmény szinteket az ilyen frekvenciák, sőt összpontosítva az energia kimenetét egy ilyen eszköz lesz problematikus. A HPM szerkezet kiküszöböli mind a problémák, mint a kimenő teljesítmény is szorosan koncentrált, és ez sokkal jobban képesek pár energiát számos cél fajta.
A széles körű HPM eszközök léteznek. Relativisztikus klisztron magnetron, lassú hullámú készülékek, Reflex triódák Spark Gap Eszközök és Vircators mind példa a rendelkezésre álló technológiai bázis [GRANATSTEIN87, HOEBERLING92]. Szemszögéből egy bomba vagy robbanófej tervező, a készülék a döntés lesz ebben az időben a Vircator, vagy a közelebbi kifejezés a Spark Gap forrás. A Vircator azért érdekes, mert ez egy lövés egy eszköz előállítására képes nagyon erős egyetlen impulzus sugárzás, mégis mechanikailag egyszerű, kicsi és robusztus, és működhet, mint egy viszonylag széles frekvenciasáv mikrohullámú frekvenciákon.
A fizika a Vircator cső lényegesen bonyolultabb, mint az előző készülék. Az alapvető elképzelés mögött az Vircator, hogy a gyorsuló nagy áram elektronsugár ellen a háló (vagy fólia) anód. Sok elektronok áthaladnak az anód, amely egy buborék a tértöltés mögött az anód. Megfelelő körülmények között, ez a tér feltöltési régióban oszcillál mikrohullámú frekvenciákon. Ha a tér feltöltési régióban van helyezve egy rezonáns üreg, amely úgy van hangolva, nagyon magas csúcs-teljesítménye lehet elérni. Hagyományos mikrohullámú manipulációs technikák alkalmazhatók azután a kivonat mikrohullámú teljesítmény a rezonáns üreg. Mivel a frekvencia oszcilláció függ az elektron sugárnyaláb paramétereit, Vircators hangolható vagy csiripelte a gyakoriságot, ahol a mikrohullámú üreg támogatni fogja, hogy megfelelő módon. Teljesítmény szintek elért Vircator kísérletekben tól 170 kilowatt 40 gigawatt felett átívelő frekvenciák a decimetric és centiméteres sáv [THODE87].
A két leggyakrabban leírt konfigurációk a Vircator az Axial Vircator (AV) (3. ábra), és a keresztirányú Vircator (TV). Az Axial Vircator a legegyszerűbb a design, és általában elő a legjobb teljesítmény a kísérletekben. Ezt jellemzően beépítve hengeres hullámvezető struktúra. Teljesítmény leggyakrabban kivont áttértek a hullámvezető egy kúpos szarv szerkezet, amely úgy működik, mint egy antenna. AVS általában oszcillál keresztirányú mágneses (TM) mód. A keresztirányú Vircator injektál katód áram oldalról az üreg, és jellemzően rezeg egy keresztirányú Electric (TE) üzemmód.
Technikai kérdések Vircator design impulzus időtartam, amely jellemzően a megbízás egy mikroszekundum és korlátozza anód olvadása, a stabilitás a rezgési frekvencia, gyakran veszélybe üreg mód ugráló, konverziós hatékonyságának és teljes kimenő teljesítménnyel. Tengelykapcsoló energia hatékonyan a Vircator üreg mód alkalmas a kiválasztott antenna típus is lehet kérdés, hiszen a nagy teljesítmény érintett szintek, és így az esetleges elektromos bontásban szigetelők.
4. A Letalitás Elektromágneses robbanófejek
A kérdés az elektromágneses fegyver halálozást összetett. Ellentétben a technológiai alapot fegyver építése, amelyet széles körben megjelent a szakirodalomban, halálozást kapcsolatos kérdések tették közzé sokkal ritkábban.
Míg a kiszámítása elektromágneses mező erőssége elérhető egy adott sugár egy adott eszköz kialakítása egy egyszerű feladat, meghatározó a kill valószínűsége egy adott osztály cél az ilyen feltételek mellett nem.
Ez jó oka van. Az első az, hogy a cél típusok igen különbözőek elektromágneses keménység, vagy képes ellenállni kár. Felszerelés amelyet szándékosan árnyékolt és megkeményedett az elektromágneses támadás ellenáll nagyságrenddel nagyobb, mint a hagyományos térerősségeket kereskedelemben eddig berendezés. Sőt, a különböző gyártó ?? s implementációja hasonló típusú berendezések jelentősen eltérhetnek keménység miatt a sajátosságok az egyes villamos tervek, kábelek és rendszerek alváz / árnyékolás tervez használni.
A másik fő probléma a területen meghatározó letális, hogy a kapcsolási hatékonyság, ami azt méri, hogy mennyi energia átkerül a mező által a fegyver a cél. Csak a teljesítmény párosul a cél okozhat hasznos károkat.
4.1. Kuplung módok
Annak megítélésekor, hogy milyen erő van csatlakoztatva a célok két fő kapcsolási mód ismeretes az irodalomban:
Első ajtó kapcsolási fordul elő jellemzően a hatalom egy elektromágneses fegyver van csatlakoztatva egy antenna kapcsolódó radar vagy kommunikációs berendezések. Az antenna alrendszert úgy tervezték, hogy pár hatalom, és ki a berendezés, és így nyújt hatékony út az energia áramlását az elektromágneses fegyver adja meg a berendezés, és kárt okozhat. Back Door kapcsolási akkor történik, amikor az elektromágneses mező egy fegyvert gyárt nagy tranziens áramok (nevezzük tüskék, amikor elő alacsony frekvenciájú fegyver) vagy elektromos állóhullámok (amennyiben azokat a HPM fegyver) a rögzített elektromos vezetékek és kábelek összekötő berendezések vagy szolgáltatások kapcsolatok hálózati vagy a telefonhálózat [TAYLOR92, WHITE78]. Csatlakoztatott készülékek kitett kábelek vagy vezetékek megtapasztalja vagy magas feszültség tranziens csúcsok vagy álló hullámok, amelyek károsíthatják tápegységek és kommunikációs interfészek, ha azok nem edzett. Ráadásul, ha az átmeneti behatolnak a berendezés, a sérülés lehet tenni, hogy más eszközök belsejében. Az alacsony frekvenciájú fegyver pár jól egy tipikus bekötést infrastruktúra, mint a legtöbb telefonvonal, hálózati kábelek és vezetékek kövesse utcák, épület kelők és a folyosókon. A legtöbb esetben az adott kábel futás tartalmaz többszörös lineáris szegmens csatlakozott körülbelül derékszögben. Bármi legyen is a relatív orientációját a fegyverek mező, több mint egy lineáris szegmense a kábel futás valószínűleg irányítása olyan, hogy egy jó kapcsolási hatásfok érhető el.
Érdemes megjegyezni, ezen a ponton a biztonságos működési borítékok néhány tipikus típusú félvezető eszközök. Gyártó ?? s garantált letörési feszültség alapján Szilícium nagyfrekvenciás bipoláris tranzisztorok, széles körben használt kommunikációs berendezések, általában között változik 15 V és 65 V Gallium arzenid térvezérlésű tranzisztorok általában eddig körülbelül 10V. Nagy sűrűségű dinamikus véletlen hozzáférésű memória (DRAM), egy lényeges része a számítógép, általában eddig a 7 V-föld. Generikus CMOS logika eddig a 7 V és 15 V, és mikroprocesszorok lefutás 3,3 V vagy 5 V tápegységek általában eddig nagyon szorosan, hogy a feszültség. Miközben sok modern készülék rendelkezik kiegészítő védelmi áramkör minden csap, mosogató elektrosztatikus kisülések, tartós vagy ismételt alkalmazása a nagyfeszültségű gyakran legyőzni ezeket [MOTO3, MICRON92, NATSEMI86].
Kommunikációs interfészek és tápegységek általában megfelelnek a villamos biztonság által támasztott követelményeket szabályozó. Ezek a pontok általában védik szigetelés transzformátorok értékelés több száz voltos körülbelül 2-3 kV [NPI93].
Az nyilvánvaló, hogy ha a védelem által biztosított transzformátor, kábel impulzus leszállásfékező vagy árnyékolás sérül, feszültségek akár olyan alacsony, mint 50 V okoz jelentős károkat olyan számítógépes és kommunikációs berendezések. A szerző látott több berendezéseket (számítógépek, fogyasztói elektronikai) kitett alacsony frekvenciájú nagyfeszültségű tüskék (közeli villámcsapás, villamos tranziensek), és minden esetben a kár kiterjedt, gyakran kell cserélni a legtöbb félvezetők, a berendezés [2].
HPM fegyverek működő centiméteres és milliméteres sávok azonban kínál további kapcsolási mechanizmus hátsó ajtó Kuplung. Ez az a képesség, hogy közvetlenül a két berendezésben szellőzőnyílásokat, hézagok a panelek és rosszul árnyékolt felületek. Ilyen körülmények között, olyan nyílás a berendezés úgy viselkedik, mint egy rés a mikrohullámú üreg, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a mikrohullámú sugárzás gerjesztésére vagy adja meg az üreg. A mikrohullámú sugárzás alkotnak térbeli állóhullám mintát a berendezés. Alkatrészek található az anti-csomópontok az állóhullám minta lesz kitéve potenciálisan magas elektromágneses mezők.
Mivel a mikrohullámú fegyverek pár könnyebben, mint az alacsony frekvenciájú fegyvereket, és sok esetben megkerülésére védelmi eszközöket úgy tervezték, hogy az alacsony frekvenciájú kapcsoló, mikrohullámú fegyver van lehetőség, hogy lényegesen több halálos, mint az alacsony frekvenciájú fegyvereket.
Milyen kutatást végeztek ezen a területen szemlélteti a nehéz termelő működőképes modellek előrejelzésére gépek sebezhetőség. Ennek ellenére nem nyújt szilárd alapot árnyékolás stratégiák és megkeményedése berendezés.
A változatosság a valószínű cél típusú és az ismeretlen geometriai elrendezés és elektromos jellemzőit a kábelezés és kábelezési infrastruktúra körülvevő cél teszi a pontos előrejelzése halálozást lehetetlen.
Általános megközelítés foglalkozó vezetékek és kábelek kapcsolódó hátsó ajtó kapcsoló, hogy meghatározza egy ismert halálos feszültségszint, majd ennek alapján találja meg a szükséges térerősséget létrehozni ezt a feszültséget. Egyszer a térerősség ismert, a halálos sugár egy adott fegyver konfiguráció lehet kiszámítani.
Egy triviális példa, hogy a 10 GW 5 GHz-es HPM készülék világító lábnyom 400 500 méter átmérőjű, távolságból több száz méter. Ez azt eredményezi, hogy térerő több kV méterenként a készülék lábnyom, viszont képes előállítani feszültségek száz voltot kilovolt kitett vezetékek és kábelek [KRAUS88, TAYLOR92]. Ez arra utal, halálos sugarai a több száz méter is figyelemmel, a teljesítmény és a fegyver kitűzött elektromos keménység.
4.2. Maximalizálása Elektromágneses Bomb Letalitás
Hogy maximalizálja a letalitás egy elektromágneses bomba szükség van, hogy maximalizálja az energia csatolódik be a cél készüléket.
Az első lépés a maximalizálása bomba halálozást az, hogy maximalizálja a csúcsteljesítmény és időtartamát a sugárzás a fegyver. Egy adott méretű bomba, ezt úgy végzik, hogy a legerősebb fluxus generátor tömörítés (és Vircator egy HPM bomba), amely illeszkedik a fegyver méretét, és azáltal, hogy maximalizálja a hatékonyságot a belső erő transzferek a fegyver. Energia, amely nem került kibocsátásra az energia kárba rovására halálozást.
A második lépés az, hogy a kapcsolási hatásfok maximalizálása a cél készlet. Egy jó stratégiával foglalkozó, a komplex és sokszínű cél szett kihasználni minden lehetőséget, kapcsolási belül elérhető sávszélesség a fegyver.
Az alacsony frekvenciájú bomba köré épül FCG lesz szükség a nagy antenna a jó kapcsolási teljesítmény a fegyvert a környezet. Míg fegyverek épült így eleve széles sáv, mivel a legtöbb előállított energia rejlik a frekvenciasávban alatt 1 MHz kompakt antennák nincs lehetőség. Az egyik lehetséges rendszer egy bomba közeledik a beprogramozott tüzelés magasság telepíteni öt lineáris antenna elem. Ezek által felvillantását kábel tekercs amely kikapcsolódjon több száz méter kábel. Négy sugárirányú antenna elemek alkotják a "virtuális" földi sík körül a bomba, miközben tengelyirányú antenna elemmel sugárzik az áramot a FCG. A választott elem hosszúságú kellene gondosan illeszkedik a frekvencia karakterisztika a fegyver, hogy a kívánt térerősséget. A nagy teljesítmény kapcsoló impulzus transzformátort használnak, hogy megfeleljen az alacsony impedanciájú kimenet FCG a sokkal magasabb impedancia az antenna, és biztosítja, hogy a jelenlegi impulzus nem vapourise a kábelt idő előtt.
Más alternatíva lehetséges. Az egyik az, hogy egyszerűen irányítsák a bomba nagyon közel a cél, és támaszkodik a közeli mező által termelt FCG kanyargós, ami valójában egy hurok antenna nagyon kis átmérőjű képest a hullámhossz. Míg kapcsolási hatékonyság eredendően rossz, a használata egy irányított bomba lehetővé tenné a robbanófej pozícionálni kell pontosan méteren belül a cél. Egy terület érdemes további vizsgálat ebben az összefüggésben az alacsony frekvenciájú bombák kárt vagy megsemmisíteni mágnesszalag könyvtárak, mint a közeli mezők közelében egy fluxus generátor a nagyságrendben a koercitivitású legtöbb modern mágneses anyagok.
Mikrohullámú bomba van egy szélesebb körű kapcsolási módok, és mivel a kis hullámhossz képest bomba méretek, könnyen összpontosít célpontok elleni kompakt antenna összeszerelés. Feltételezve, hogy az antenna biztosítja a szükséges fegyver lábnyom, van legalább két mechanizmus, amely úgy alkalmazható, hogy tovább maximalizálják letalitást.
Az első söpörte a frekvencia vagy a csiripelő Vircator. Ez javíthatja kapcsolási hatékonyság, összehasonlítva egy egyfrekvenciás fegyver, azáltal, hogy a sugárzás a pár a nyílások és rezonanciák egy frekvenciatartományban. Ezen a módon a nagyobb számú kapcsolási lehetőséget kihasználják.
A másik mechanizmus, amely kihasználható javítása tengelykapcsoló a polarizáció a fegyver ?? s kibocsátás. Ha feltételezzük, hogy a lehetséges irányait csatlakozó nyílások és rezonanciák a megcélzott készlet random képest a fegyver ?? s antenna orientáció, a lineárisan polarizált kibocsátás csak kihasználni a fele a rendelkezésre álló lehetőségeket. A körkörösen polarizált kibocsátás kihasználni minden lehetőséget tengelykapcsoló.
A gyakorlati kényszer az, hogy nehéz lehet előállítani egy hatékony, nagy teljesítmény cirkulárisan polarizált antenna kialakítása, amely kompakt és végrehajtja széles sávban. Néhány munka ezért kell tenni a kúpos spirál vagy kúpos spirális típusú antennák képes kezelni a magas teljesítményszint és a megfelelő felületet a Vircator több elszívó járatok kell kidolgozni. Egy lehetséges megvalósítás látható az 5. ábra. Ebben az elrendezésben van összekapcsolva erő a cső által csonkok, amelyek közvetlenül a takarmány egy multi-Filar kúpos hélix antennát. Az e rendszer végrehajtását kellene kezelni a különleges követelmények a sávszélesség, beamwidth, hatékonysága tengelykapcsoló a cső, miközben körkörösen polarizált sugárzás.
Egy másik szempont az elektromágneses bomba Halálos robbanás a magasság, és változtatásával a robbanás magasság, a kompromisszum érhető között a méret a halálos lábnyom és az intenzitása az elektromágneses mező az adott lábnyom. Ez biztosítja azt a lehetőséget, feláldozva fegyver lefedettség elérése ölés célpontok elleni nagyobb elektromágneses keménység, egy adott méretű bomba (ábra7, 8). Ez nem ellentétben a használatát légi robbanás robbanószerkezetek.
Összefoglalva, letalitás maximalizálni maximalizálása teljesítmény és az energiafelhasználás hatékonyságának transzfer a fegyver a cél készüléket.Mikrohullámú fegyverek ajánlat a képesség, hogy összpontosítson szinte minden energiájukat kimenetét a halálos lábnyom, és felajánlja a képesség, hogy kihasználják a szélesebb körű kapcsolási mód. Ezért, mikrohullámú bombák az előnyös választás.
5. A célzás elektromágneses bombák
A feladat meghatározása célok támadás elektromágneses bombák bonyolult lehet. Bizonyos kategóriái célpont lesz nagyon könnyű azonosítani, és vegyenek részt. Épületek kormányzati hivatalok, így a számítógépes berendezések, termelési létesítmények, katonai bázisok és az ismert helyszínek radar és kommunikációs csomópontok a célokat, amelyek könnyen azonosíthatók a hagyományos fényképészeti, műholdas képalkotó radar, elektronikus felderítés és a humán felderítés műveleteket. Ezek a célok általában földrajzilag rögzített és ezért támadható feltéve, hogy a légi jármű képes behatolni a fegyver kibocsátás tartományban. A pontosság rejlő GPS / tehetetlenségi irányított fegyverek, az elektromágneses bomba lehet programozni, hogy a detonáció optimális helyzetben okozni legfeljebb elektromos sérülés.
Mobil és álcázott célok sugárzóan nyíltan is könnyen részt. Mobil és áthelyezhető légvédelmi eszközök, a mobil kommunikáció és csomópontok hadihajók mind jó példa ebben a kategóriában a cél. Míg a sugárzó, álláspontjukat is pontosan nyomon követhető a megfelelő elektronikus támogatási intézkedésekről (ESM) és az Adó Helymeghatározó rendszerek (ELS) végzett vagy az elindítása platform vagy egy távoli felügyeleti platform. Az utóbbi esetben cél koordinátáit is folyamatosan datalinked a platform elindítása. Mivel a legtöbb ilyen célok viszonylag lassan mozog, nem valószínű, hogy elkerülje a lábnyom az elektromágneses bomba alatt a fegyver ?? s repülési idő.
Mobil vagy rejtett célokat, amelyek nyíltan nem sugároz problémát jelenthet, különösen, hogy a szokásos módon célzott alkalmazhatunk. Egy olyan technikai megoldás, hogy ez a probléma nem létezik azonban, többféle típusú target. Ez a megoldás a felderítése és nyomon követése a véletlen kibocsátás (UE) [HERSKOWITZ96]. UE felkeltette a legnagyobb figyelmet az összefüggésben TEMPEST [3] felügyelet, ahol átmeneti kisugárzása szivárog ki a gépek miatt gyenge árnyékolás kimutatható, és sok esetben demoduláljuk visszaállítani hasznos intelligencia. Nevezik Van Eck sugárzás [VECK85], az ilyen kibocsátások csak elnyomható szigorú árnyékolás és kibocsátás-csökkentési technikákat, mint például a foglalkoztatott TEMPEST eddig berendezés.
Míg a demodulációja UE lehet egy technikailag nehéz feladat elvégzésére is, összefüggésben a célzott elektromágneses bomba ez a probléma nem merül fel. A cél egy ilyen sugárzó támadás igényel csak a képesség, hogy azonosítani a kibocsátási és így a cél típusát, és elkülöníteni álláspontját kellő pontossággal, hogy adja ki a bombát. Mivel a kibocsátások számítógép monitorok, perifériák, feldolgozó berendezések, kapcsolóüzemű tápegységek, elektromos motorok, belső égésű motor gyújtás rendszerek, változó kitöltési tényezőjű elektromos vezérlők (tirisztor vagy triak alapú), szuperheterodin vevő helyi oszcillátor és számítógépes hálózati kábelek mind különböző a a frekvenciák és modulációt a megfelelő Adó helymeghatározó rendszer lehet az, hogy megtalálja, azonosítása és nyomon követése olyan kibocsátó forrás.
Egy jó példa erre a célzott paradigma létezik. Az SKV (Vietnam) konfliktus az Egyesült Államok Légiereje (USAF) működtetett számos éjszakai tilalom, amely korábban harci iránymérő vevők követni a kibocsátást a gépjármű gyújtás rendszer. Ha egy teherautó azonosítsák és kövessék nyomon, a harci helikopter is részt [4].
Mivel UE történik viszonylag alacsony energiafelhasználás mellett, az ezzel a kimutatási módszer előtt az ellenségeskedés kitörése nehéz lehet, mivel ez szükséges lehet overfly ellenséges területen, hogy megtalálja a jelet használható intenzitás [5]. Használata lopakodó felderítő repülőgép, vagy hosszú távú, lopakodó pilóta nélküli légi járművek (UAV) is szükség lehet. Ez utóbbi azt is felveti a lehetőségét, hogy autonóm elektromágneses robbanófej fegyveres feláldozható UAV-ok, látni megfelelő önirányító vevők. Ezeket kellene programozni lézeng a cél területen, amíg a megfelelő emitter észlel, amely alapján az UAV lenne otthon és fordítsuk maga ellen a célpont.
6. A szállítása hagyományos elektromágneses bombák
Mint robbanó robbanófejeket, elektromágneses robbanófejek fogja elfoglalni a kötet a fizikai tér, és még néhány megadott tömeg (súly) által meghatározott sűrűsége a belső hardver. Mint robbanó tölteteket, elektromágneses robbanófejeket lehet szerelni egy sor szállító járművek.
Ismert a meglévő alkalmazások [6] vonják illeszkedő elektromágneses robbanófej egy cirkáló rakéta repülőgépgyártók. A választás egy cirkáló rakéta repülőgépgyártók korlátozni fogja a súlyát a fegyver körülbelül 340 kg (750 font), bár néhány áldozatot repülőgépgyártók üzemanyagtartály látta ezt a méretet nőtt. A korlátozás minden ilyen alkalmazások, hogy szükség lenne egy elektromos energiatároló eszköz, például egy elem, hogy a jelenlegi töltéséhez használt kondenzátorok használt elsődleges a FCG kirakodása előtt. Ezért a rendelkezésre álló hasznos térfogat között oszlik az elektromos tárolás és a fegyver is.
A teljesen autonóm fegyverek, mint a rakéták, a méret a feltöltő áramforrás és akkumulátort is szabhat jelentős korlátozásokat fegyver képesség. Air szállított bombák, amelyek repülési idő között tíz másodpercig perc, lehetne építeni, hogy kihasználják a dob repülőgép ?? s energiaellátó rendszerek. Egy ilyen bomba design, a bomba ?? s kondenzátor bank számíthat fel a repülőgép irányító dob a cél, és megjelenése után egy sokkal kisebb fedélzeti tápegység lehetne használni, hogy fenntartsák a díj a beindító forrás előtt fegyver megkezdése.
Az elektromágneses bomba által szállított hagyományos repülőgép [7] kínál sokkal jobb arány az elektromágneses eszköz tömeg teljes bomba tömeg, mivel a legtöbb bomba tömeg is szentelt a elektromágneses eszköz telepítés is. Ebből az következik, hogy egy adott technológia elektromágneses bomba azonos tömeg egy elektromágneses robbanófej felszerelt rakéta sokkal nagyobb halálozást feltételezve azonos pontossággal Szállítási és technológiailag hasonló elektromágneses eszköz design.
A rakéta viselt elektromágneses robbanófej telepítés tartalmazni fogja elektromágneses eszköz, elektromos energia átalakító, valamint egy beépített tárolóeszközt, például az akkumulátor. Mivel a fegyver szivattyúzzák, az akkumulátor lemerült. Az elektromágneses eszköz felrobban a rakéta ?? s fedélzeti nyomtatási rendszer. A cirkáló rakéta, ez lesz kötve a navigációs rendszer; Egy anti-szállítási rakéta a radar keresőknek és a levegő-levegő rakéta, a közelség fixáló rendszer. A robbanófej frakció (azaz aránya a teljes hasznos teher (robbanófej) tömeg indítani tömeg a fegyver) között lesz 15% és 30% [8].
Az elektromágneses bomba robbanófejet tartalmaz majd egy elektromágneses eszköz, villamos energia átalakító és energiatároló eszköz a szivattyú és fenntartani a berendezés elektromágneses töltés elkülönítés után a technológiától. Fusing lehet biztosítani egy radaros magasságmérő biztosíték légi robbanás a bomba, a barometrikus biztosíték vagy a GPS / tehetetlenségi irányított bombák, a navigációs rendszer. A robbanófej frakció lehet olyan magas, mint 85%, a legtöbb használható tömeg által elfoglalt elektromágneses eszköz és az azt alátámasztó hardver.
Mivel a potenciálisan nagy halálos sugár egy elektromágneses eszköz, míg a robbanószerkezetet a hasonló tömegű, tartózkodó szállítás lenne körültekintő. Bár ez a sajátossága a fegyverek, mint a rakéták, lehetséges alkalmazásai ezen eszközök glidebombs, anti-hajózás rakéták és levegő-levegő rakéták diktálja tűz és felejtsd útmutatást a megfelelő fajta, hogy a légi jármű elindítását szerezni megfelelő elkülönítése néhány mérföldet, mielőtt robbanófej robbantás.
A közelmúltban advent GPS műholdas navigációs útmutatást készletek hagyományos bombák és glidebombs biztosított az optimális eszközt olcsón ilyen fegyverek célba juttatására. Míg a GPS irányítású fegyverek nélkül differenciális GPS tartozékai hiányzik a nagy pontosságú lézeres vagy televízió irányított lőszerek, még mindig elég pontosak (CEP \ (~~ 40 ft), és még fontosabb, olcsó, autonóm minden időjárási fegyvert.
Az USAF a közelmúltban telepített a Northrop GAM (GPS támogatott Munition) a B-2 bombázó [NORTHROP95], és az az évtized végére telepíteni a GPS / tehetetlenségi irányított GBU-29/30 Jdam (Joint Direct Attack Munition) [ MDC95] és az AGM-154 JSOW (közös stand Off Weapon) [PERGLER94] glidebomb. Más országok is e technológia fejlesztése, az ausztrál BAeA AGW (Agile Glide Weapon) glidebomb elérése siklik körülbelül 140 km (75 NMI), amikor indult a magasság [KOPP96].
Annak fontosságát glidebombs a szállítási eszközök HPM robbanófejet hármas. Először is, a glidebomb felszabadulhat kívülről hatósugárral cél légvédelem, így minimalizálva a kockázatot, hogy a dob repülőgép. Másodszor, a nagy patthelyzet tartomány azt jelenti, hogy a légi jármű továbbra is egyértelmű az a bomba ?? s hatásokat. Végül a bomba ?? s robotpilóta be lehet programozni, hogy formálja a terminál pályáját a fegyver, úgy, hogy a cél lehet részt a legmegfelelőbb magasság és szempont.
A legnagyobb előnye az elektromágneses bombákat az, hogy lehet szállítani bármilyen taktikai légi jármű a nav-támadás rendszer, amely képes a GPS irányított lőszerek. Ahogy várható GPS irányított lőszerek hogy lesz a szokásos fegyver használat nyugati légierő által az évtized végére minden légi jármű, amely képes szabványos irányított lőszer is lesz lehetséges szállító jármű egy elektromágneses bomba. Amennyiben fegyver ballisztikai tulajdonságai azonosak a normál fegyver, nincs szoftver változtatásokat a légi jármű lenne szükség.
Mivel az egyszerű elektromágneses bombák képest fegyverek, mint a sugárzás elleni rakéták (ARM), nem ésszerűtlen elvárni, hogy ezeket egyszerre kell olcsóbb gyártani, és könnyebben támogatják a területen, ami az alaposabb fegyver készletek . Viszont ez teszi telítettség támadások sokkal életképes javaslatot.
Ebben az összefüggésben érdemes megjegyezni, hogy az USAF ?? s birtoklása a Jdam képes F-117A és B-2A biztosítja a képességét, hogy szállít-e bombák ellen önkényes nagy értékű célokat virtuális büntetlenül. Az a képesség, a B-2A, hogy akár tizenhat GAM / Jdam szerelt E-bomba robbanófejjel ellátott 20 ft osztály CEP tenné néhány ilyen repülőgép szállít a döntő csapást a legfontosabb stratégiai, légvédelem és színház célokat. A sztrájk és elektronikai harci képes származéka F-22 is lenne életképes szállítási platform az E-bomba / Jdam. A kiváló sugár, kis aláírás és szuperszonikus tengerjáró képesség egy RFB-22 megtámadhatják légvédelem oldalak, C3I helyek, airbases és stratégiai célkitűzések az E-bombák, hogy jelentősen sokk hatása. Jó esetben is azt állította, a teljes F-22 épít, hogy Jdam / E-bomba képes, mivel ez lehetővé tenné, hogy az USAF, hogy alkalmazza a maximális koncentráció elleni erőszak önkényes levegő és a felszíni célok a nyitó szakasza a légi hadjárat.
7. Védelem az elektromágneses bombák
A leghatékonyabb védelem az elektromágneses bombák, hogy megakadályozza a szállítási megsemmisítésével a platform elindítása, illetve a szállítási eszköz, mint ahogy az a nukleáris fegyverek. Ez azonban nem mindig lehetséges, és ezért rendszerek, amelyek várhatóan szenved kitettség az elektromágneses fegyvereket hatást kell elektromágnesesen edzett.
A leghatékonyabb módszer az, hogy teljes egészében tartalmazza a berendezés elektromosan vezetőképes burkolat, az úgynevezett Faraday kalitka, mely megakadályozza, hogy az elektromágneses mező hozzáférjenek a védett berendezés. Azonban a legtöbb ilyen berendezés kell kommunikálni, és etetni hatalommal a külvilágtól, és ez biztosítja belépési pontokon keresztül, amelyek villamos tranziensek léphetnek be a burkolat és a hatás károsodást. Míg az optikai szálak foglalkozik e követelmény adatátvitel és ki, elektromos takarmányok továbbra is folyamatos a biztonsági rést.
Ha egy elektromosan vezető csatornát kell adnia a burkolat, elektromágneses rögzítési eszközöket kell felszerelni. Számos eszköz létezik, azonban ügyelni kell arra, paramétereinek meghatározásában, hogy tudják kezelni a felfutási ideje és ereje a villamos tranziensek által termelt elektromágneses eszközök. Jelentések az amerikai [9] azt mutatják, hogy edzés intézkedések vennie a viselkedését nukleáris EMP bombák nem teljesítenek jól, ha foglalkozó néhány hagyományos mikrohullámú elektromágneses eszköz tervez.
Fontos megjegyezni, hogy a keményedés rendszereket úgy kell végezni a rendszer szintjén történik, mint elektromágneses kárt egyetlen eleme egy komplex rendszer képes gátolni a funkció a teljes rendszert. Edző Új építmények berendezések és rendszerek hozzá jelentős költségekkel terheli. A régebbi berendezések és rendszerek lehetetlen megkeményedik megfelelően, és szükség lehet a teljes csere. Leegyszerűsítve, edzés szándékosan lényegesen könnyebb, mint megpróbál, hogy megnehezítse a meglévő berendezéseket.
Érdekes aspektusa elektromos sérülése célok lehetőségét megsebesített félvezető eszközök és ezáltal berendezések szenved ismétlődő időszakos hiba, nem pedig a teljes kudarc. Ezek a hibák is lekötik a jelentős karbantartási források ugyanakkor csökken a bizalom a piaci szereplők a berendezés ?? megbízhatóságát. Időszakos hibák nem lehet javítani gazdaságilag, ezáltal berendezés ebben az állapotban el kell távolítani a szolgáltatás állandó jelleggel, jelentős veszteség a karbantartási óra alatt károsodás diagnózist. Ezt a tényezőt is figyelembe kell venni értékelésekor a keménysége berendezés az elektromágneses támadás, részleges vagy teljes keményedés lehet ilyen módon okoz több nehézséget, mint ez megoldja. Sőt, árnyékolás, de hiányos lehet rezonál amikor sugárzás gerjeszti, és így hozzájárulnak a kár róhatja a berendezés magába.
Más, mint a keményedés elleni támadás, létesítmények, amelyek rejtve nem sugároz könnyen kimutatható kibocsátást. Ha a rádiófrekvencia kommunikációt kell alkalmazni, kis valószínűséggel lehallgatott (azaz kiterjesztett spektrumú) technikát kell alkalmazni kizárólag kizárja az oldalon kibocsátási elektromágneses célzás célokra [DIXON84]. Megfelelő elnyomása UE szintén kötelező.
Kommunikációs hálózatok hang-, adat- és szolgáltatások alkalmaznia topológiák elegendő redundancia és átkapcsolási mechanizmusokat, hogy lehetővé tegyék a több csomópont és linkek nem működnek. Ez megtagadja a felhasználó az elektromágneses bombák a lehetőséget letiltani nagy részét, ha nem az egész hálózat vesz le egy vagy több kulcsfontosságú csomópontokat vagy linkeket egyetlen vagy kis számú támadások.
8. korlátai elektromágneses bombák
A korlátozások elektromágneses fegyverek határozzák meg fegyver végrehajtásának és eszközök szállítása. Fegyver végrehajtás fogja meghatározni az elektromágneses térerősség elérhető egy adott sugarú, és a spektrális eloszlás. A szállítási mód erősen korlátozza a pontosság, amellyel a fegyver lehet elhelyezni kapcsolatban a szándékolt cél. Mindkét korlátozzák halálozást.
Keretében célzó katonai felszerelés, meg kell állapítani, hogy a termikus technológia (pl vákuumcső berendezés) lényegesen ellenállóbb az elektromágneses fegyverek hatását, mint a szilárd állapotban (azaz tranzisztor) technológia. Ezért fegyvert, hogy elpusztítsa optimalizált szilárdtest számítógépek és vevők okozhat kevés vagy semmilyen kárt a termoelektromos technológia eszköz, például a korai 1960-as évek szovjet katonai felszerelés. Ezért kemény elektromos ölni nem lehet elérni szemben ezek a célok, ha a megfelelő fegyvert használnak.
Ez kiemeli másik korlátozása az elektromágneses fegyver, amely a nehéz ölni értékelés. Sugárzási célpontokra, mint a radar, vagy kommunikációs berendezések tovább sugározhat támadás után annak ellenére, hogy vevők és adatfeldolgozó rendszerek sérült vagy megsemmisült. Ez azt jelenti, hogy a berendezés, amelyet sikeresen megtámadták továbbra is úgy tűnik, hogy működik. Ezzel egy felszólaló leáll egy emitter ha támadás küszöbön áll és a kibocsátások hiánya azt jelenti, hogy a siker vagy kudarc a támadás nem lehet azonnal nyilvánvaló.
Annak megítéléséhez, hogy a támadás egy nem sugárzó sugárzó sikeres volt, több problematikus. Egy jó ügy lehet az eszközök fejlesztése kifejezetten az elemzése nem szándékos kibocsátás, nem csak a célba célokra, hanem ölni értékelés.
Fontos tényező értékelésénél a halálos lefedettsége elektromágneses fegyver légköri terjedését. Bár a kapcsolat elektromágneses térerősség és távolsága a fegyver egy inverz négyzetes törvény a szabad térben, a pusztulás a halálos hatás a távolság növekedésével a légkör nagyobb lesz esedékes kvantum fizikai abszorpció hatását [10]. Ez különösen igaz a magasabb frekvenciákon, és jelentős abszorpciós csúcsok vízgőz és oxigén létezik frekvencián meghaladja a 20 GHz. Ezek tehát tartalmazzák a hatása a HPM fegyverek rövidebb sugarak, mint ideális esetben elérhető a K és L frekvenciasávon.
A szállítási mód korlátozza a halálozási elektromágneses bomba bevezetésével korlátokat a fegyver ?? s méret és a pontosság a szállítás. Amennyiben a szállítási hiba nagyságrendileg a fegyver ?? s halálos sugár egy adott magasságban robbanás, halálozást jelentősen csökkent. Ez különösen fontos, amikor a halálozási értékelésekor nem irányított elektromágneses bombák, a szállítási hiba lesz jelentős, mint a tapasztalt irányított fegyverek, mint a GPS-irányítású bombák.
Ezért a pontosság a szállítás és elérhető halálos sugár figyelembe kell venni a megengedett járulékos károk a kiválasztott cél. Amennyiben a biztosíték elektromos kár fejében, pontossága szállítás és halálos sugár legfontosabb paraméterek. Egy pontatlanul szállított fegyver nagy halálos sugár lehet használhatatlan célpont ellen kell a biztosíték valószínűleg elektromos kár, hogy túl elfogadható határokon. Ez lehet egy komoly probléma a felhasználók számára korlátozza a szerződés rendelkezései járulékos károk [AAP1003].
9. A elterjedése elektromágneses bombák
Abban az időben az írás, az Egyesült Államok és a FÁK a két nemzet, a megállapított technológiai bázisát és a mélység a különleges élmény a tervezés fegyverek alapján ezt a technológiát. Azonban a viszonylag egyszerű a FCG és a Vircator azt javasolja, hogy minden nemzet, még a 1940-es technológiai bázis, ha birtokában műszaki rajzok és leírások az ilyen fegyverek, tudtak előállítani őket.
Példaként, a gyártás egy hatékony FCG lehet elérni alapvető elektromos anyagok, közös műanyag robbanóanyagok, mint a C-4 vagy Semtex, és könnyen hozzáférhető szerszámgépek mint például eszterga és alkalmas tüskék az alkotó tekercsek. Figyelmen kívül hagyva az általános költségek tervezése, amelyek nem alkalmazzák ebben az összefüggésben, a két szakasz FCG lehetne gyártott költség alacsony, mint $ 1000-2000, a nyugati munkaerő aránya [REINOVSKY85]. Ez a költség még alacsonyabb lehet a harmadik világban, vagy az újonnan iparosodott gazdaságra.
Míg a viszonylagos egyszerűség és így olcsó az ilyen fegyverek tekinthető javát első világháború nemzetek akar építeni életképes háború állományok, illetve fenntarthatja a termelést egyes háborús, a lehetőséget a kevésbé fejlett országok tömeges előállítására ilyen fegyvereket aggasztó. A függőség modern gazdaságok számára azok informatikai infrastruktúra teszi nagyon sebezhető az ilyen fegyverek, feltéve, hogy ezek is szállítottak a célokat.
A fő probléma a biztonsági rés miatt egyre elterjedtebbé vált a kommunikációs és adatátviteli rendszerek alapján rézkábel média. Ha a réz közeg kellett cserélni tömegesen optikai szál annak érdekében, hogy nagyobb sávszélesség, a kommunikációs infrastruktúra válna lényegesen erőteljesebb ellen elektromágneses támadás eredményeként. Ugyanakkor a jelenlegi trend az, hogy kihasználják a már létező elosztási média, mint a kábel TV és telefon kábelezés, hogy több megabit / s-elosztás (pl kábelmodem, ADSL / HDSL / VDSL) a helyiségek. Sőt, a fokozatos cseréje koaxiális Ethernet hálózatok 10-Base-T sodrott berendezés tovább növelte a biztonsági rés kábelezési rendszerek az épületek belsejében. Logikus azt feltételezni, hogy az adatok és szolgáltatások kommunikációs infrastruktúrájának Nyugaton marad a "puha" elektromágneses cél a belátható jövőben.
Ebben az időben nem ellentétes-proliferációs rendszert létezik. Amennyiben szerződéseket kell állapodni, hogy korlátozzák a tömegpusztító fegyverek elektromágneses, akkor gyakorlatilag lehetetlen lenne érvényesíteni adott a közös rendelkezésre álló megfelelő anyagok és eszközök.
A volt FÁK szenved jelentős gazdasági nehézségek, a lehetőséget, CIS tervezett mikrohullámú impulzus energia technológia szivárog ki, hogy harmadik világbeli országok vagy terrorista szervezetek nem zárható ki. A fenyegetés elektromágneses bomba proliferáció nagyon is valóságos.
10. A Tan a használata hagyományos elektromágneses bombák
Alapvető tétele az IW, hogy komplex szervezeti rendszerek, mint a kormányok, az ipar és a katonai erők nem működhet anélkül, hogy az információáramlás révén struktúrákat. Információáramlást belül ezek a szerkezetek több irányban, tipikus körülmények funkció. A triviális modell ezt a funkciót látná parancsok és irányelvek áramlik kifelé a központi döntéshozó elem, tájékoztatást az állam a rendszer folyó az ellenkező irányba. Valódi rendszerek lényegesen bonyolultabb.
Ez a katonai jelentőséggel bír, mert abba ennek az információáramlás súlyosan aláássák a funkciója az ilyen rendszer. Leállítása kifelé információáramlás termel bénulás, a parancsokat nem éri el az elemeket, amelyeket végre őket. Leállítása a belső információáramlást elszigeteli a döntéshozatali elem a valóságtól, és így súlyosan gátolja azt a képességét, hogy racionális döntéseket hozni, amelyek érzékenyek a valuta információ kéznél.
A legutóbbi fejlődése stratégiai (levegő), hadviselés jelez növekvő tendencia célzó stratégiák kihasználásához a legalapvetőbb biztonsági rés minden nagy és szervezett rendszer [11]. A Sivatagi Vihar légi háború a 1991 egy jó példa, és jelentős erőfeszítést fordítanak ellen célokat. Valóban, az alkalmazott modell a modern stratégiai légi támadást helyezi a vezetés és a támogató kommunikáció helyzetét legmagasabb célzás prioritás [WARDEN95]. Nem kevésbé fontos, modern elektronikus Combat koncentrál fel a zavarokat és a pusztítás a kommunikáció és az információgyűjtés érzékelő a katonai műveletek támogatására. Ismét a Sivatagi Vihar légi háború jó példát szolgáltat az E módszer alkalmazása.
A stratégia kiemeli támadást az információfeldolgozás és a kommunikáció elemei a rendszerek azt célozza rendkívül magas, nyeremény, mivel akkor be egyre növekvő mértékű bénulás és zavar belül a cél. Az elektromágneses bombák egy hatékony eszköz a végrehajtását egy ilyen stratégia.
10.1 Electronic Combat Operations elektromágneses bombák
A központi célkitűzése Electronic Combat (EC) műveletek a parancs az elektromágneses spektrum, megvalósítani lágy és kemény ölni eszközök [12] ellen az ellenfél ?? s elektronikus eszközök. A mögöttes célja parancsoló az elektromágneses spektrum megszakítsa vagy jelentősen csökkenti az információáramlást az ellenfél ?? s légvédelmi rendszer, a légi műveletek és a környezet közötti funkcionális elemei fegyverrendszerek.
Ebben az összefüggésben a képességét elektromágneses bombák elérése öl ellen sokféle célt típus lehetővé teszi azok általános alkalmazása a feladatot okozva lemorzsolódás után az ellenfél ?? s elektronikus eszközök, specializált légvédelmi eszközök, illetve több általános Command, Control Communications (C3) és más katonai eszközök.
Az elektromágneses bomba lehet eszköze mind a lágy és a kemény elektromos ölni, feltéve, hogy a halálozási a fegyver és a keménységét a cél. Egy kemény villamos ölni révén egy elektromágneses eszköz érhető el azokban az esetekben, ahol az ilyen súlyos elektromos sérülés érjük céllal szemben olyan értelemben, hogy a csere a legtöbb, ha nem valamennyi belső elektronika.
Elektronikus hadműveletek elektromágneses eszközök használatát is magukban foglalják ezeket támadni radar, C3 és légvédelmi fegyverrendszerek.Ezeket mindig megtámadta kezdetben elektromágneses fegyver eléréséhez lágy vagy kemény elektromos öl, majd fel a támadást a hagyományos lőszerek kizárja esetleges javításával a fogyatékkal élő vagyon egy későbbi időpontban. Csakúgy, mint a hagyományos SEAD műveletek a legnagyobb nyeremény fogja elérni elektromágneses fegyverek elleni rendszerek stratégiai fontosságú először, majd pedig azok a műveleti és harcászati​​jelentőségét [KOPP92].
Összehasonlítva egy sugárzó objektum elleni rakéta (ARM - a rakéta, amely a lakások kibocsátásának fenyegetés radar), a megállapított és speciális eszköz a magatartása SEAD műveletek elektromágneses bomba lehet elérni ölés ellen többszörös célok különböző típusai belül halálos lábnyom . Ebben a tekintetben egy elektromágneses eszköz lehet leírni, mint egy fegyver, Villamosmérnöki tömegpusztító (WEMD). Ezért elektromágneses fegyverek jelentős erőt szorzó elektronikus hadműveletek.
A hagyományos elektronikus harc kampány, vagy intenzív elektronikus hadműveletek, kezdetben összpontosítani saturating ellenfél ?? s elektronikus védelmet, megtagadva információ és okoz legnagyobb lemorzsolódás után elektronikai eszközök. Az erő szorzás által elektromágneses fegyverek jelentősen csökkenti a levegő szükséges eszközök okozzon jelentős lemorzsolódás, és ahol megfelelő elektronikus felderítés nem végezték el, szintén csökkenti a szükséges speciális eszközök, mint például az ARM égetés felszerelt repülőgépek költséges kibocsátó helyének rendszereket.
A tömegbe alkalmazása elektromágneses bombák a nyitó szakaszában az elektronikus csata teszi sokkal gyorsabb megvalósítását parancsot az elektromágneses spektrum, mivel ez okoz lemorzsolódás után elektronikai eszközök sokkal gyorsabban, mint lehetséges, a hagyományos eszközökkel.
Míg a éretlensége hagyományos elektromágneses fegyverek ellentétes pontos elemzését skálán erő szorzás elérhető, nyilvánvaló, hogy egy repülőgép hordozó elektromágneses bomba, amely képes egyidejűleg letiltása SAM telek a közös elhelyezésű beszerzés radar és támogató radar irányított AAA fegyverek, akkor van potencia a különböző ARM tüzelés és támogatja zavaró repülőgép elvégzéséhez szükséges ugyanahhoz az eredményhez a szokásos módon. Ez, és a képessége, többfeladatú harcászati ​​repülőgép elvégezni ezt a műveletet lehetővé teszi a sokkal nagyobb koncentrációban erő a nyitó szakaszában a harc, egy adott erő nagysága.
Összefoglalva a tömegbe alkalmazása elektromágneses fegyverek Electronic Hadműveletek biztosítja majd sokkal gyorsabban a lemorzsolódás elleni ellenséges elektronikus eszközök, elérhető és jelentősen csökkent számos speciális és többfeladatú légi eszközök [13]. Ez lehetővé teszi, hogy akár egy szerény méretű erőt alkalmazni túlnyomó nyomás a kezdeti szakaszában egy elektronikus harc, és így elérjék a parancs az elektromágneses spektrum lényegesen rövidebb idő alatt, mint a szokásos módon.
10.2. Strategic Air Attack műveletek elektromágneses bombák
A modern megközelítése a stratégiai légi hadviselés tükrözi sok tekintetben szempontból az IW modell, hogy sok erőfeszítést fordítunk az letiltja az ellenfél ?? s alapvető információfeldolgozási infrastruktúra. Mivel azonban nem lehet még látni a rendszeres IW tan megvizsgált a harcban, ez a könyv a kapcsolatot a téma egy konzervatívabb nézőpont és használja létrehozott stratégiai doktrína.
Modern stratégiai légi támadás elméletét alapul Warden ?? s Five Rings modell [WARDEN95], amely azonosítja öt súlypontok a nemzet ?? s warfighting képesség. Csökkenő fontossági sorrendben, ezek a nemzet ?? s vezető és támogató C3 rendszer, az alapvető gazdasági infrastruktúra, a közlekedési hálózat, a lakosság és a kezdőcsapat katonai erők.
Az elektromágneses fegyvereket produktív szemben alkalmazott összes elemet ebben a modellben, és egy különösen nagy kifizetési alkalmazva szemben erősen iparosodott és földrajzilag koncentrált ellenfelet. Különösen fontos az összefüggésben stratégiai légi támadást, hogy míg az elektromágneses fegyverek halálos elektronika, ezek vajmi kevés hatással van az emberekre. Ez egy olyan tulajdonság, amely nincs megosztva megalapozott hagyományos és nukleáris fegyvereket.
Ez a szelektivitás halálos hatása miatt elektromágneses fegyverek sokkal könnyebben alkalmazható a stratégiai légi támadást kampány, és csökkenti a belső politikai nyomás nehezedik a vezetés minden demokrácia amelynek végre kell hajtania a hadviselés. Egy ellenfél lehet tenni katonailag, politikailag és gazdaságilag nem hatékony, nagyon csekély vagy semmilyen veszteséget az emberi életben.
A legbelső gyűrű a Warden modellben lényegében magában foglalja a kormányzati bürokrácia és a polgári és katonai C3 rendszerek. A modern nemzet ezek erősen függ a számítógépes felszerelés használatával és kommunikációs berendezések. Milyen kulcsfontosságú ebben az időben egy folyamatos változás szerkezete számítástechnikai berendezések ilyen alkalmazásokhoz, mivel ezek egyre decentralizált. A modern irodai környezet attól függ, hogy számos kis számítógépek hálózatba a váltási információt, amely tiszteletben tartja az eltér a hagyományos modell segítségével néhány nagy központi gép.
Ez a decentralizáció és a hálózati informatikai rendszerek termel jelentős biztonsági rés az elektromágneses támadás. Mivel kis számú nagyobb számítógépekre lehetne védeni az elektromágneses támadás használatával elektromágneses edzett számítógépes szoba, egy nagy elosztott hálózat nem.Ezen felül, ha az optikai szál hálózatok használnak, a hálózati kábelek maguk is egy közepes, amelyen keresztül az elektromágneses hatása lehet hatékonyan szaporított egész hálózat, hogy elpusztítsa gépek. Míg a használata elosztó számítógépes hálózatok csökkenti a biztonsági rés a támadást a hagyományos lőszerek, növeli sebezhetőség támadásra elektromágneses fegyvereket.
Szelektív célba kormányzati épületek elektromágneses fegyverek eredményez jelentős csökkenését a kormány ?? s képes kezelni és feldolgozni az információt. A kár róhatja információ nyilvántartásokat állandó, meg nem megfelelő biztonsági stratégiákat alkalmaztak védelmére tárolt adatokat. Ésszerű elvárni legtöbb tárolt adatok gép, amely érinti majd elpusztul a gazda gép, vagy már nagyon nehéz visszaállítani a sérült tároló eszközök.
Az ára edzés meglévő számítógépes hálózatok megfizethetetlen, mint a költsége csere edzett berendezés. Míg a használata edzett berendezés kritikus feladata az lenne, hogy bizonyos mértékű rugalmasság, a szükséges fegyelem az információk kezelését végrehajtásához szükséges egy ilyen rendszer teszi annak hasznosságát kívül a katonai szervezetek megkérdőjelezhető. Ezért a elektromágneses fegyverek elleni kormányzati létesítmények kínál rendkívül magas végeredmény.
Más célokat, amelyek tartoznak a legbelső gyűrű is lehet nyereségesen megtámadta. Műholdas kapcsolat és fontosabb ellenőrző berendezések létfontosságú kommunikációs eszközök, valamint az elsődleges felület a katonai és kereskedelmi felderítő műholdak. Televíziós és rádiós műsorszóró állomás, az egyik leghatékonyabb eszköz bármely kormány, is érzékenyek az elektromágneses támadás miatt az igen magas koncentrációban elektronikus berendezések ilyen oldalakon. Telefonközpontok, különösen későbbi generációs digitális váltás rendszerek is nagyon érzékeny a megfelelő elektromágneses támadás.
Összefoglalva a használata elektromágneses fegyverek ellen a vezetés és a C3 célok nagyon jövedelmező, hogy egy szerény számú fegyver megfelelően felhasznált bevezetésére kérte állam stratégiai bénulás, anélkül, hogy az jelentős felmerült költségeket a használata hagyományos lőszerek elérni ugyanazt a hatást .
Alapvető gazdasági infrastruktúra is sebezhető az elektromágneses támadás. A pénzügyi szektor és részvénypiacok szinte teljes egészében függ számítógépek és támogató kommunikáció. Gyártás, vegyipari, kőolaj termék iparágak és kohászati ​​ipar nagymértékben függ automatika, amely szinte az egész világon végrehajtott elektronikus PLC (Programmable Logic Controller) rendszerek vagy digitális számítógépek. Továbbá, a legtöbb az érzékelők és a telemetriai eszközök használt elektromos vagy elektronikus.
Támadó ilyen gazdasági célokat elektromágneses fegyverek leállítja működését a szükséges időt, hogy megjavítja a megsemmisült felszerelés, vagy állítanod a kézi működtetéshez. Egyes termelési folyamatok azonban szükségessé automatizált működés, vagy azért, mert a veszélyes körülmények között megakadályozza az emberi beavatkozás, vagy bonyolítja a vezérlés szükséges eljárás nem hajtható végre az emberi operátor valós időben. Egy jó példa nagyobb kémiai, petrolkémiai és az olaj / gáz termelési létesítmények. Megsemmisítése automatizált ellenőrző létesítményeket kapcsolatos, így jelentős termeléskiesés, ami hiányt e létfontosságú anyagokat.
Gyártás iparágak nagymértékben függ a robot és félautomata berendezések, mint például az elektronika, a számítógép és az elektromos ipar, precíziós gépgyártás és űripar, mind kulcsfontosságú eszközök támogatása a katonai képességek. Ezek mind nagyon érzékeny az elektromágneses támadás. Míg anyag feldolgozó iparágak bizonyos esetekben legyen képes funkció kézi folyamatirányítás, a feldolgozóipar szinte teljesen függ az automatizált gépek eléréséhez hasznos termelési kibocsátást.
Történelmi tapasztalat [14] azt mutatja, hogy a feldolgozóipari ágazatok nagyon rugalmas a légi támadást gépekkel eredendően mechanikailag szilárd, és így igen nagy robbanás túlnyomás van szükség, hogy elpusztítsa azt. Elterjedése elektronikus és számítógép-vezérelt gépek készített egy nagy rés, amelyre a történelmi precedens nem létezik. Ezért szükség lesz, hogy átértékelje ezt ortodoxia célzó stratégia.
A pénzügyi szektor és a tőzsdék egy különleges eset ebben az összefüggésben, mivel a megsemmisítése ezek elektronikus infrastruktúra, így, ellentétben a feldolgozóipar, sokkal gyorsabb gazdasági zavarok. Ez viszont termelnek nagy szisztémás hatások egy egész gazdaság, beleértve az olyan elemeket, amelyek nincsenek kitéve közvetlen elektromágneses támadás. Ez lehet különös jelentősége amikor egy ellenfél, amely nem egy nagy, és így kiszolgáltatott gyártás gazdaság. Nemzetek amelyek azon alapulnak, a mezőgazdaság, a bányászat vagy a kereskedelem nagy részét a bruttó hazai termék elsődleges jelöltek elektromágneses támadás a pénzügyi szektor és a tőzsdék. Mivel az utóbbi általában földrajzilag koncentrálódik, és általában elektromágneses "puha" célpontok, ezek rendkívül sérülékenyek.
Összefoglalva van egy nagy nyeremény a feltűnő gazdasági lényegét elektromágneses fegyverek, különösen a nyitó szakaszában a stratégiai légi támadást kampány, mivel a gazdasági tevékenység állítani vagy csökkenteni mérsékelt kiadásai a támadó ?? s forrásokat. Figyelembe kell azonban venni, hogy a súlypontok a cél gazdaság megfelelően azonosítani kell, és kiemelt sztrájk annak érdekében, hogy a maximális hatás érhető el a lehető leggyorsabban.
A közlekedési infrastruktúra a harmadik gyűrűt a Warden modell, és egyben hasznos alkalmazási lehetőségeinek elektromágneses fegyvereket. Ellentétben a legbelső gyűrű, a koncentráció elektronikai és számítástechnikai berendezések általában jóval alacsonyabb, és ezért csak nagy gondossággal kell eljárni a kiválasztásban a célokat.
Vasúti és közúti jelzőrendszerek, ahol automatizált, a leginkább kiszolgáltatottak az elektromágneses támadás a központok. Ez előállításához használt forgalmi torlódások által megakadályozza a megfelelő ütemezése a vasúti közlekedés, valamint a közúti forgalom letiltása jelzés, bár ez utóbbi nem így különösen eredményesnek.
Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb modern autók és teherautók használjon elektronikus gyújtás rendszereket, amelyekről ismert, hogy érzékenyek a elektromágneses fegyvereket, amelyek azonban lehetőséget találni ilyen koncentrációk annak érdekében, hogy a nyereséges használata, amely elektromágneses bomba lehet szűkös.
A lakosság a cél nemzet a negyedik gyűrűt a Warden modell és morál a támadás tárgyát. A hangulat a lakosság jelentősen befolyásolhatja a minősége és mennyisége a kormány propaganda van kitéve, mivel fog ez érinteni az életkörülmények.
Elektromágneses fegyverek ellen a városi területeken nyújt lehetőséget, hogy megakadályozzák a kormányzati propaganda elérje a lakosság segítségével a tömegtájékoztatási eszközök révén a káros vagy megsemmisítését, televíziós és rádiós vevőkészülékek a lábnyomát a fegyver. Függetlenül attól, hogy erre szükség van, tekintettel arra, hogy közvetítő berendezések is már elpusztult, nyitott vitát. Vitatható, hogy ellentétes hatást válthat ki, mivel ez megakadályozza, hogy a célcsoportot megóvja attól, hogy barátságos úton a lélektani hadviselés, mint a propaganda adásokat.
Használata elektromágneses fegyverek ellen a célcsoportot tehát olyan terület, amely előírja, gondos megfontolás keretében átfogó IW kampány stratégiáját. Ha hasznos célkitűzések elérhetők izolálásával a lakosság a kormányzati propaganda, majd a lakosság egy érvényes elektromágneses támadás célpontja. Erők korlátozzák a szerződésből eredő kötelezettségeket kell összeegyeztetni ezt szemben a vonatkozó jogszabályokkal kapcsolatos megtagadása szolgáltatások nem harcoló [AAP1003].
A legkülső és utolsó gyűrűt a Warden modellben a kezdőcsapat katonai erők. Ezek minden olyan cél érzékeny az elektromágneses támadás, és C3 csomópontok rögzített tartóalapzatok valamint telepített erők megtámadják az elektromágneses eszközökkel. Fix tartóalapzatok végző raktár szintű karbantartás a katonai felszerelések nyújtanak jelentős végeredmény, mivel az összefonódás a számítógépek mind automatikus, mind a vizsgáló berendezéseket és az adminisztratív és logisztikai támogatási feladatok kínál jó visszatérni egy fordított fegyver.
Minden olyan helyen, ahol bonyolultabb katonai felszerelés koncentrálódik kell támadott elektromágneses fegyverek teszik a berendezés üzemképtelen és így csökkentsék a harci képességek, és ahol lehetséges, a mobilitás, a megcélzott erő. Amint azt korábban keretében Electronic Combat, képes elektromágneses fegyver eléréséhez kemény elektromos ölés ellen nem megerősített célpontok belül halálos lábnyom azt mutatja, hogy bizonyos célzott helyek csak szükség elektromágneses támadás tétele mindkettőjüket védtelen és nem operatív . Akár fordítsuk hagyományos lőszerek a célok ebben az állapotban függ a közvetlen katonai helyzetet.
Összefoglalva a használata elektromágneses fegyverek stratégiai légi támadás kampány kínál potenciálisan nagy nyeremény, különösen akkor, ha alkalmazzák vezetés, C3 és létfontosságú gazdasági célok, amelyek mindegyike lehet megfosztani sok a funkció jelentős ideig. A tömegbe alkalmazása elektromágneses fegyverek nyitó szakaszában a kampány bevezetné bénulás a kormányon belül, megfosztott sok az információ-feldolgozó infrastruktúra, valamint a bénulás a legtöbb létfontosságú iparágakban. Ez nagymértékben csökkenti a képességét a cél nemzet, hogy végezzen a katonai műveletek minden lényeges intenzitás.
Mivel a hagyományos elektromágneses fegyverek előállítására elhanyagolható járulékos károk, összehasonlítva a hagyományos robbanóanyagok, lehetővé teszik a magatartás hatékony és nagy tempó kampány nélkül a veszteség az élet, amely jellemző a hagyományos kampányok. Ez lehetővé teszi a lehetőséget, hogy a stratégiai bombázás kampány vonzóbbá a nyugati demokrácia, ahol a tömeges média eredményeinek hagyományos stratégiai csapásmérő műveletek kedvezőtlen hatással lesz a hazai polgári morál.
A hosszú távú hatásait a tartós és koncentrált stratégiai bombázását kombinációját használja a hagyományos és elektromágneses fegyverek fontos lesz.Az ára számítógépes és kommunikációs infrastruktúra jelentős, és a tömegbe megsemmisítése lenne jelentős gazdasági terhet minden iparosodott nemzet. Ráadásul valószínű, hogy rossz a tárolt adatok növeli a további gazdasági veszteségek, mivel sok adat elvész a megsemmisült gépek.
Szemszögéből lefolytatása IW kampány, ez a módszer a támadás éri számos központi célok eléréséhez. Fontos, hogy a tömegbe alkalmazása elektromágneses fegyvereket okoz lemorzsolódás egy ellenfél ?? s információfeldolgozási infrastruktúra nagyon gyorsan, és ez vitathatatlanul hozzá újabb pszichológiai dimenzió a potencia a támadás. Ellentétben a klasszikus IW modell Gibson CyberWar, ahol az ellenfél vitathatóan elszigetelni az infrastruktúra ellenséges behatolás, párhuzamos vagy hyperwar stílus tömegbe támadás elektromágneses bombák lesznek rendkívül nehéz védekezni.
10.3. Támadó Counter Air (OCA) műveletek segítségével elektromágneses bombák
Elektromágneses bombák hasznosan alkalmazni OCA műveleteket. A modern repülőgép sűrűn elektronikával, és ha megfelelően edzett, rendkívül sebezhető célok elektromágneses fegyvereket.
Az ára a fedélzeti elektronika is jelentős része a teljes költség a modern katonai repülőgép, és ezért a készletek szintje a pótalkatrészek is a legtöbb esetben kell korlátozni, ami azért szükséges, hogy fedezik a működési használat bizonyos nominális kamatláb bevetés. Ezért kár elektromágneses teheti repülőgép használhatatlan jelentős ideig.
Támadás repülőterek elektromágneses fegyverek kikapcsolja kommunikáció, a légiforgalmi irányító szolgálatokkal, navigációs segédeszközök és operatív támogatást berendezés, ha ezek a tételek nem megfelelő elektromágneses edzett. A hagyományos robbanás edzés intézkedések nem lesznek hatékonyak, mint az elektromos áram és a vezetékes távközlési kábelek viszi elektromágneses kiváltott tranziensek a legtöbb épület. Edzett repülőgép menhelyek nyújthat bizonyos védelmi intézkedések miatt elektromosan vezető vasalás a betonba ágyazott, de a hagyományos partvédő nem.
Ezért OCA ellenében repülőterek és repülőgépek a földön használatát is tartalmaznia kell az elektromágneses fegyvereket kínálnak a lehetőség, hogy jelentősen csökkentse az ellenséges bevetés aránya.
10.4. Tengeri légi műveletek elektromágneses bombák
Mint modern katonai repülőgépek, haditengerészeti harcoló felszíni vannak ellátva jelentős mennyiségű elektronikus berendezések, hasonló feladatokat ellátó felderítésében és vonzó célok és figyelmeztet a támadás. Mint ilyenek, érzékeny az elektromágneses támadás, ha nem megfelelően edzett.Amennyiben azokat edzett, térfogati, súly és költség büntetést felmerülnek.
A hagyományos módszerek támadó harcoló felszíni vonják a telítettség támadások anti-hajó rakéták vagy összehangolt támadások kombinációját használja a fegyverek és az anti-hajó rakéták. Ez utóbbi esetben, ahol a cél letiltása elektronikusan sztrippelés az antennák megelőzi halálos támadás specializált anti-hajó fegyvereket.
Az elektromágneses robbanófej felrobbantotta belül halálos sugara felület harcos fogja tenni a légvédelmi rendszer működésképtelen, valamint káros egyéb elektronikus berendezések, mint például az elektronikus ellenintézkedések, elektronikus támogató intézkedések és a kommunikáció. Ezáltal a hajó védtelen, amíg ezeket a rendszereket lehet állítani, ami lehet, hogy nem lehet a nyílt tengeren. Ezért indít elektromágneses glidebomb felületre harcos, majd csökkentve azt lézerrel vagy televíziós irányítású fegyverek egy alternatív stratégiával foglalkozó, ilyen célokat.
10.5. Battlefield Air lefogó művelet elektromágneses bombák
Modern szárazföldi hadviselés doktrínája hangsúlyozza a mobilitás, és a manőver hadviselés módszerek jellemző kortárs szárazföldi hadviselés.Koordináció és az ellenőrzés alapvető fontosságú a sikeres lefolytatását manőver műveletek, és ez ad egy lehetőséget, hogy alkalmazzák az elektromágneses fegyvereket. Kommunikációs és parancs területek kulcsfontosságú eleme a szerkezet ilyen szárazföldi hadsereg, és ezek koncentrálni kommunikációs és számítástechnikai berendezések. Ezért kell őket támadták elektromágneses fegyvereket, hogy megzavarják az utasítási és ellenőrzési műveletek a föld.
Amennyiben koncentrációja páncélozott járművek találhatók, ezek is hasznos célokat elektromágneses támadás, mint a kommunikációs és tűzvezető rendszerek jelentősen sérült, vagy fogyatékkal élő következtében. Hasznos taktika lenne első támadás elektromágneses fegyvert hogy hozzon létre egy maximum zavart, majd a támadás a hagyományos fegyverekkel, hogy kihasználják a közvetlen helyzet.
10.6. Defensive Counter-Air (DCA) és légvédelmi műveletek elektromágneses robbanófejek
Feltéve, hogy a kompakt elektromágneses robbanófejek építhető hasznos teljesítmény halálozást, akkor számos más lehetséges alkalmazások válnak életképessé. Az egyik az, hogy felkészítse az Air-levegő rakéta (AAM) ilyen robbanófej. A fegyver adatkapcsolat repülés közbeni vezérlés, mint például az AIM-120, fel lehetne használni a szakítani a bejövő támadások által okozott lágy vagy kemény elektromos ölés formáció (raid) az ellenséges repülőgépek.Amennyiben ezt elérni, a védekező harcos lesz az előnye, bármely követően elkötelezettség mint az ellenséges repülőgép nem lesz teljesen küldetés képes. Elvesztése levegő lehallgatott vagy nav támadás radar, EW berendezés, küldetés számítógépek, digitális motorvezérlést, kommunikációs és elektronikus repülési ellenőrzés, ha fel van szerelve teheti az áldozat védtelen repülőgépek támadás elleni hagyományos rakéták.
Ez a paradigma is lehet alkalmazni, hogy a légvédelem műveleteket terület védelem SAM. Nagy SAM mint a MIM-104 Patriot, RIM-66E / M és a RIM-67A Standard 5V55 / 48N6 (SA-10) és a 9M82 / 9M83 (SA-12) befogadására elektromágneses robbanófej hasonló méretű bomba robbanófejet . A SAM hely alá, zavaró a bejövő merénylők is indít az első forduló alatt adatkapcsolat vezérlés elektromágneses robbanófej tiltani a bombázók, és kövesse a szokásos körök ellen célokat, amelyek lehet, hogy nem képes megvédeni magát elektronikusan. Ez nyilvánvaló hatással elektromágneses keménysége harci repülőgép rendszerek.
10.7. A stratégia fokozatos válasz
Bevezetése nem nukleáris elektromágneses bombák az arzenál a modern légierő jelentősen kiszélesíti a lehetőségeket vezető stratégiai kampányok.Nyilvánvaló a fegyverek hatásos erő szorzók elvégzésében hagyományos háború, különösen akkor, ha alkalmazzák Electronic Combat, OCA és stratégiai légi támadást műveleteket.
A tömegbe az ilyen fegyverek adna döntő előnye, hogy bármely nemzet képes hatékonyan megcélozni, és szállították volna. A minőségi előnye a képesség így szerzett adna jelentős előny ellenére is sokkal erősebb ellenfél nincs a birtokában ezt a lehetőséget.
Elektromágneses fegyverek azonban nyit kevesebb hagyományos alternatívája a magatartás stratégiai kampány, amely származó képesek okozni jelentős anyagi kár okozása nélkül látható járulékos károk és emberéletet. A nyugati kormányok már hagyományosan vonakodnak elkötelezni magukat a stratégiai kampányok, mint a várakozás egy hosszadalmas és költséges harc, a tömeges média a jól látható eredményeket, Gyorsan és hazai politikai nyomás, hogy hagyjon fel a konfliktus.
Egy alternatíva a stratégia a fokozatos válasz (SGR). Ebben a stratégiában az ellenfél, aki azzal fenyeget, eszkaláció a teljes körű háború preemptively támadták elektromágneses fegyvereket, hogy megszerezzék a parancs az elektromágneses spektrum és a parancs a levegő. Szelektív támadások elektromágneses fegyvereket azután alkalmazható szemben választott stratégiai célok, a hatályos koncesszió. Amennyiben ezek nem hoznak eredményt, több célt is letiltható elektromágneses támadás. Eszkaláció lenne tartós és fokozatos, a termelés folyamatosan egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy ismerje el a vitát. Légi és tengeri blokád kiegészítik eszköz, amelyen keresztül nyomást lehet alkalmazni.
Mert elektromágneses fegyverek kárt okozhat a nagy léptékű nagyon gyorsan, az az arány, amely károkat lehet okozott lehet nagyon gyors, és ebben egy ilyen kampány eltér a hagyományos, ahol a sebességet, amellyel okozott károsodás korlátozza az használható bevetés sebességét stratégiai légi támadást képes eszközök [15].
Amennyiben blokád és a teljes letiltása létfontosságú gazdasági eszközök nem vezet eredménye, ezeket ezután szisztematikusan csökkenteni hagyományos fegyverek, hogy fokozza a nyomást. Végül, a teljes körű hagyományos stratégiai légi támadást kampány követni, hogy teljesen elpusztítsa az ellenséges nemzet ?? s warfighting képesség.
A másik helyzet, amikor az elektromágneses bombák lehet hasznos alkalmazás foglalkozó kormányok aktív politika végrehajtása állami támogatott terrorizmus vagy info-terrorizmus, vagy úgy dönt, hogy felváltva végezzen tartósan alacsony intenzitású szárazföldi hadviselés kampány. Ismét a stratégia fokozatos válasz, elektromágneses bombákat a kezdeti szakaszban, akkor tegye a kormány jelentős nyomás nehezedik elismerni.
Fontos, hogy a nagy értékű célokat, mint a K + F és gyártási helyszínek tömegpusztító fegyverek (nukleáris, biológiai, vegyi), és számos létfontosságú gazdasági területek, mint például a petrolkémiai üzemek, kritikusan függ csúcstechnológiai elektronikai berendezések. A tömegpusztító fegyverek elterjedése a fejlődő országok nagyban segíti a rendelkezésre álló jó minőségű vizsgálati és mérési eszközök kereskedelmi forgalomban a nemzet első világháború, valamint a modern elektronikus folyamatirányító berendezés. Szelektíven megsemmisítése ilyen berendezések nem csak megbénítani a K + F erőfeszítések, hanem jelentősen rontja jövedelemtermelő termelés erőfeszítés. A közel-keleti nép szponzori terrorizmus használni kőolajbevételek hogy támogassa az ilyen tevékenységet. Megnyomorítja a fő bevételi forrás nélkül széleskörű környezetszennyezés lehet hatékony és politikailag elfogadható büntető intézkedés.
A büntető fegyver elektromágneses eszközök vonzó foglalkozó ellenséges kormányok. Jelentős gazdasági, katonai és politikai kárt is okozott a szerény források elkötelezettségét a felhasználókat, és anélkül, hogy politikailag káros tragédiák.
11. Következtetések
Elektromágneses bombák fegyverek elektromos tömegpusztító alkalmazások széles spektrumát a célok, melyek felölelik mind a stratégiai és taktikai. Mint ilyen használatuk rendkívül magas kifizetési támadja az alapvető információfeldolgozási és kommunikációs eszközök a célrendszer. A tömegbe alkalmazása e fegyverek fog jelentős bénulást minden célrendszer, így biztosítva a döntő előny a magatartása Electronic Combat, Offensive Counter Air és a Strategic Air Attack.
Mivel az E-bombák okozhat nehéz elektromos ölés nagyobb területen, mint a hagyományos robbanó fegyverek hasonló tömeg, kínálnak jelentős megtakarítás hatályos mérete egy adott szintű okozott kárt, és így a hatásos erő szorzó megfelelő cél készletek.
A nem-halálos természete elektromágneses fegyverek teszi azok használatát sokkal kevésbé politikailag káros, mint a hagyományos lőszer, és ezért nagyobb mozgásteret katonai lehetőségek állnak rendelkezésre.
Ez a tanulmány is egy vita a műszaki, üzemeltetési és argeting szempontjait használ ilyen fegyverek, nem a történelmi tapasztalat xists még, amelyre építeni a doktrinális modellt. A éretlensége fegyverét technológia korlátozza az ezt a vitát, és számos potenciális alkalmazási területek szándékosan nem került megvitatásra. ő folyamatos technológiai fejlődés ezen családjának fegyvereket larify közötti kapcsolat fegyver méret és halálozást, így roducing további alkalmazások és területeket tanulmány.
E-bombák lehet megfizethető erő szorzó katonai erők hich alatt hidegháború utáni nyomás csökkentése erő méretben ncreasing mindkét harci potenciálját és politikai segédprogram esolving viták. Tekintettel a potenciálisan magas kifizetési eredő ezen eszközök használatára, hárul olyan katonai erőket, hogy értékelni mind a támadó és védekező jelent ez a technológia. Ugyancsak feladata a kormányok és a magánszféra számára, hogy fontolja meg a következményeit elterjedése ezt a technológiát, és tegyen intézkedéseket annak érdekében, hogy alapvető eszközei az esetleges jövőbeli támadás. Azok, akik úgy döntenek, hogy nem válhatnak vesztesei a jövőbeli háborúk.
12. Köszönetnyilvánítás
Köszönet Dr. DH Steven az ő éleslátó megjegyzést mikrohullámú tengelykapcsoló és szaporítás, valamint a professzor CS Wallace, Dr. Ronald Pose és Dr. Peter Leigh-Jones számára leghasznosabb kritikája a tervezeteket. Köszönet továbbá a RAAF Air Power-tanulmányok Központ és akkori igazgatója, Group kapitány Gary Waters, ösztönzésére a szerző, hogy vizsgálja meg ezt a témát, 1993-ban néhány anyaga papír származik RAAF APSC Working Paper 15, "A Tan való felhasználása Az elektromágneses impulzus bombák ", megjelent 1993-ban [KOPP93], és hogy azt engedéllyel.
Egy korábbi változata a papír bemutatásra InfoWarCon V és az első megjelent "Information Warfare - Cyberterrorism: védelme a személyes biztonság Az Electronic Age", 1996, Thunder ?? s Mouth Press, 632 Broadway 7. FL, New York, NY, ISBN: 1-56025-132-8, http://www.infowar.com, írt engedélyével.
13. Referenciák
  • AAP1000 - RAAF, DI (AF) AAP1000, Az Air Power Manual, Second Edition, RAAF APSC, Canberra, 1994
  • AAP1003 - RAAF, DI (AF) AAP1003, Ch.8 A törvény az Aerial célzás, Operations törvény RAAF parancsnokok, első kiadás, RAAF APSC, Canberra, 1994
  • AFM1-1 - Alapvető Aerospace Tan, az Egyesült Államok Air Force, Air Force kézikönyv 1-1, 1. kötet, március 1992.
  • CAIRD85 - Caird RS és munkatársai vizsgálatai robbanásveszélyes Driven koaxiális generátor, emésztett Technikai tanulmányok, 5. IEEE lüktető teljesítményű Konferencia, pp.220, IEEE, New York, 1985.
  • DIXON84 - Dixon távirányítással, szórt spektrumú rendszerekhez, John Wiley & Sons, New York, 1984.
  • FANTHOME89 - Fanthome BA, MHD impulzus Power Generation, emésztett Technikai tanulmányok, 7. IEEE lüktető teljesítményű Konferencia, pp.483, IEEE, New York, 1989.
  • FLANAGAN81 - Flanagan J., nagyteljesítményű MHD Solid Gas Generator, Naval Research Lab, szabadalmi bejelentés 4269637 május 1981-ben.
  • FOWLER60 - CM Fowler, WB Garn, és RS Caird gyártása Very High Magnetic Fields implózió, Journal of Applied Physics, Vol. 31, No. 3, 588-594, March, 1960.
  • FOWLER89 - CM Fowler, RS Caird, The Mark IX generátor, emésztett Technikai tanulmányok, hetedik IEEE lüktető teljesítményű Konferencia, 475 IEEE, New York, 1989.
  • FULGHUM93 - Fulghum, DA, ALCMs Mivel nem halálos szerepe, Aviation Week & Space Technology, február 22, 1993.
  • GLASSTONE64 - S. Glasstone, szerkesztő, hatásai a nukleáris fegyverek, US AEC, április, 1962, átdolgozott kiadás február, 1964.
  • GOFORTH89 - Goforth JH és munkatársai, kísérletek robbanásszerűen alakult Fuse megnyitása Kapcsolók nagyobb hatékonyságot áramkörök, emésztett Technikai tanulmányok, 7. IEEE lüktető teljesítményű Konferencia, pp.479, IEEE, New York, 1989.
  • GRANATSTEIN87 - Granatstein VL, Alexeff I., High Power Microwave Sources, Artech House, Boston, London, 1987
  • HERSKOVITZ96 - Herskowitz D., The Other SIGINT / ELINT, Journal of Electronic védelmi, április, 1996.
  • HOEBERLING92 - Heoberling RF, Fazio MV, a virtuális katód Mikrohullámú Sources, IEEE Transactions on Elektromágneses kompatibilitás, Vol.34, No. 3, 252, augusztus 1992.
  • ICH10 - EW rendszerek: AN / Kijelölt hardver, pp.86, International Handbook ellenintézkedéseket, 10. kiadás, Cardiff Publishing, Colorado, 1985.
  • ICH14 - Nemzetközi ellenintézkedéseket Handbook, 14. kiadás, Cardiff Publishing, Colorado, 1989.
  • JED95 - USAF keres HPM SEAD Solution, pp.36, Journal of Electronic védelmi, szeptember, 1995.
  • JED96 - Hughes építsünk HPM SEAD demonstrátor, pp.29, Journal of Electronic védelmi, február, 1996.
  • KIRTLAND94 - High Energy Laboratory mikrohullámú sütő, Fact Sheet, USAF AFMC, Phillips Laboratory, Kirtland AFB, 1994.
  • KOPP92 - Kopp C., Parancs, az elektromágneses spektrum - Electronic Combat Tan a RAAF, Working Paper No.8, Air Power Tanulmányok Központja, az Ausztrál Királyi Légierő, Canberra, november 1992.
  • KOPP93 - Kopp C., A Tan a használata elektromágneses impulzus bombák, Working Paper No.15, Air Power Tanulmányok Központja, az Ausztrál Királyi Légierő, Canberra, július 1993.
  • KOPP96 - Kopp C., Ausztrália ?? s Kerkanya Based Agile Vitorlázórepülő fegyver, pp.28, ausztrál Aviation, Aerospace Publications, Canberra, június 1996.
  • KRAUS88 - Kraus JD, antennák, második kiadás, McGraw-Hill, 1988.
  • MDC95 - Közös Direct Attack Munition (Jdam), osztályozatlan eligazítás, McDonnell Douglas Corporation, 1995, kiadatlan anyag.
  • MICRON92 - Micron DRAM Könyvben, a Micron Technology Inc., Idaho, 1992.
  • MOTO3 - Motorola RF Device Data, Motorola Semiconductor Products Inc, Arizona, 1983.
  • NATSEMI78 - CMOS databook, National Semiconductor Corporation, Santa Clara, 1978
  • NORTHROP95 - B-2 precíziós fegyverek, osztályozatlan eligazítás, Northrop Grumman Corporation-szeptember, 1995, kiadatlan anyag.
  • NPI93 - NPI Local Area Network Products, SMD Transformers, Nano Pulse Industries, Brea, 1993.
  • PERGLER94 - Pergler R., közös Standoff fegyver rendszer (JSOW), osztályozatlan eligazítás, Texas Instruments, Inc., 1994. decemberi kiadatlan anyag.
  • RAMO65 - Ramo S. és munkatársai, Fields és hullámok Kommunikáció Electronics, New York, John Wiley & Sons, 1965
  • REINOVSKY85 - Reinovsky RE, Levi PS és Welby JM, gazdaságos, 2 Stage Flux Compression Generator System Digest műszaki tanulmányok, 5. IEEE lüktető teljesítményű Konferencia, pp.216, IEEE, New York, 1985.
  • SANDER86 - Sander KF és GAL Reed, továbbítása és elektromágneses hullámok terjedését, Cambridge University Press, 1986.
  • STAINES93 - Staines, GW, High Power Microwave Technology - Part IV, katonai alkalmazásai High Power mikrohullámú sütők, Salisbury, DSTO ERL, EWD, 1993, vázlat papír.
  • SZAFRANSKI95 - Szafranski R., Col USAF, párhuzamos háború és Hyperwar fejezet 5. Schneider BR, Grinter LE, Battlefield of the Future, 21. század Warfare kérdések, Air University Press, Maxwell AFB, szept 1995.
  • TAYLOR92 - Taylor CD, Harrison CW, az összekapcsolási mikrohullámú sugárzás Wire Structures, IEEE Transactions on Elektromágneses kompatibilitás, Vol. 34, No. 3, 183, augusztus 1992.
  • THODE87 - Thode LE, Virtual-katód Mikrohullámú Device Research: Kísérlet és szimulációs fejezet 14 High Power Microwave Sources, 1987.
  • VECK85 - van Eck W., "elektromágneses sugárzás a Video Display egységek: Egy Lehallgatás kockázat", számítógépek és biztonság, 1985, pp. 269.
  • WARDEN95 - Warden JA III, Col USAF Air elmélet a huszonegyedik század első fejezetének 4. Schneider BR, Grinter LE, Battlefield of the Future, 21. század Warfare kérdések, Air University Press, Maxwell AFB, szept 1995.
  • WATERS92 - Gary Waters, Gulf lecke, Canberra, Air Power Tanulmányok Központja, 1992
  • WHITE78 - Az EMP - háromszög alakú Impulse, 2.29, Kézikönyv sorozat az elektromágneses interferencia és kompatibilitás, Don White Consultants, Maryland, 1978.
Carlo Kopp született Perth, Nyugat-Ausztráliában, a szerző végzett első osztályú kitüntetéssel villamosmérnök 1984-ben, a University of Western Australia.1996-ban elkészült egy MSc in Computer Science, és jelenleg is dolgozik egy PhD ugyanazon fegyelem, a Monash Egyetem, Melbourne, Ausztrália. Már több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal változatos, beleértve a tervezési nagy sebességű kommunikációs eszközök, optikai vevők és adók, kommunikációs berendezések, beleértve a beágyazott kódot, Unix munkaállomás számítógépes alaplapok, grafikus kártyák és a futómű. Újabban, aki kikérte a Unix rendszerekben programozás, mérnöki teljesítmény és rendszer adminisztráció.
Aktívan közzé a védelmi elemzője Ausztráliában ?? s vezető légiközlekedési szaklap, ausztrál Aviation, mert 1980-ban ő lett a helyi szinten elismert szakembere a korszerű haditechnikai műveletek és a stratégia. Munkája elektronikus harci doktrína, elektromágneses fegyverek doktrína, lézeres távérzékelési és aláírás csökkentés közzétette az Ausztrál Királyi Légierő ?? s Air Power-tanulmányok Központ 1992 óta, és ő előzetesen hozzájárult káder Air Chronicles.
1 - Az elektromágneses impulzus vagy EMP eszköz egy általános kifejezés alkalmazható minden olyan eszköz, nukleáris vagy hagyományos, amely képes létrehozni egy nagyon intenzív, de rövid elektromágneses mező átmeneti. A fegyverek alkalmazások, ez átmeneti kellően erős, hogy elektromágneses energiasűrűség, amely halálos az elektromos és elektronikus berendezések. Elektromágneses fegyverek elektromágneses eszközök kifejezetten fegyverként. Míg a hagyományos értelemben ?? EMP fegyver ?? és ?? High Power Microwave vagy HPM fegyver ?? már felváltva használják a szaklapok (lásd FULGHUM93), ez a dokumentum különbséget tesz a mikrohullámú sáv és az alacsony frekvenciájú fegyvereket. A kifejezés ?? elektromágneses bomba ?? vagy ?? E-bomba ?? fogják használni, hogy leírja mind a mikrohullámú és az alacsony frekvencia nem nukleáris bombák. Ez a könyv nem foglalkozik a nukleáris EMP, vagy alternatív felhasználása HPM technológia. HPM technológia széles körű lehetséges alkalmazások EW, radar és irányított energia fegyverek (DEW). Az általános következtetések E tanulmány a következő területeken: infrastruktúra sebezhetőség és edzés is igaz mikrohullámú irányított energia fegyverek. Ez a dokumentum hatályát kiterjeszti a korábbi munka a szerző e témában [KOPP93].
2 - Egy bizarr példája villámcsapás villamos kárt le a szerző egy szemtanú technikus, amelynek feladata a kár felmérése a az oldalon. A villám befolyásolta a közvetlen közelében adó fészer. RF és tápkábeleket futott a fészer adó egy adótorony egy négyszögletes, fém árnyékolt alagút. A hatás a villámcsapás volt, hogy egy elektromágneses állóhullám az alagútban, ugyanúgy, mint a mikrohullámú elhelyezve. Minden kábel az alagútban égették keresztül rendszeresen enként az alagútban, pontosan megegyezzen felét hullámhosszának állóhullám az alagútban.
3 - Az NACSIM 5100A szabvány elfogadható kibocsátási szintek TEMPEST (tranziens elektromágneses impulzus kisugárzása Normál) névleges felszerelés.
4 - A Northrop / Lockheed ASD-5 Black Crow DF vevő illesztettem az AC-130A Pave Pronto harci, átépítették elavult C-130 szállítmányok [ICH10].
5 - A figyelemre méltó technikai kérdés ebben az összefüggésben az, hogy még a berendezés nem értékelt a TEMPEST szabványok sugároz energiát nagyon alacsony szinten, összehasonlítva a szándékos adásokat radarral vagy kommunikációs berendezések. A vevő kimutatására tervezett, azonosítani és megtalálni forrásainak UE sugárzás sem kell, hogy rendkívül érzékeny, vagy telepített nagyon közel a kibocsátó.Érdemes megjegyezni, hogy UE-számítógép-monitor és hálózatok kiállítás ismert szabályos minták, és korrelációs technikával lehetne használni, hogy jelentősen javítsa vevő érzékenysége [DIXON84].
6 - Fulghum DA, ALCMs Mivel nem halálos szerepe, AW & ST, február 22, 1993-ban újabb felmérés szerint az USA-ban jelentős fejlődésen ment keresztül a fejlesztési munka elektromágneses robbanófej technológia. Az elektromágneses robbanófej illesztettem az USAF AGM-86 Air indított Cruise Missile törzsre, amely magában foglalja mind a strukturális és irányító rendszer módosításokat. A leírás a jelentés azt sugallja, hogy robbanásveszélyes szivattyúzott fluxus generátor etetés egy eszköz, például egy Vircator. Hivatkozásokat tekercsek szinte biztosan kapcsolódnak a fluxus tömörítés generátor hardver.
7. - A Journal of Electronic Védelmi [JED96] nemrég számolt be az USAF Phillips Laboratóriumában kirtlandi odaítélése $ 6.6m HPM SEAD fegyver technológiai bemutató programot szerződés Hughes Missile Systems Co. Ez a szerződés látni Hughes folytat tervezési tanulmányok elkészítését annak érdekében, hogy meghatározza a célokat , majd a készülő brassboard demonstráció a kormány hardver kifejlesztett technológia. JED úgy gondolják, hogy a fegyver lesz FCG vezérelt mikrohullámú cső, ami valószínűleg az adott ügy az USAF ?? előzetes kutatások e téren [REINOVSKY85]. Egy korábbi jelentés [JED95] jelezte, hogy létezik egy kapcsolódó program foglalkozik irányító és ellenőrző hadviselés és ellen-levegő képességeit. Mindenesetre, az eszközök által termelt ezek a programok valószínűleg lesz az első működési kezdőcsapat HPM elektromágneses bombák szállítási harci repülőgép.
8 - Ezt könnyen meg lehet határozni, hogy kiszámítják az aránya a teljes tömeg robbanófej fegyver dob tömeg, a reprezentatív rakéta types.Taking az AGM-78 szabvány, mint egy alsó határt hozama 15,9%, míg a vevő az AGM / BGM-109 Tomahawk mint egy felső határ hozamok körülbelül 28%. Adatok származnak gyártók ?? brosúrák és kiadványok, például referencia Jane ?? s légi indítású fegyverek.
9 - Staines, Fulghum. Ez teljes mértékben összhangban van az elméleti várakozásokat, mivel a különböző spektrális jellemzői mikrohullámú elektromágneses robbanófejek, míg a nukleáris elektromágneses fegyverek, jelentősen befolyásolja a hatékonyságát védő szűrő. , Ami fontos egy elektromos mérnöki szempontból az, hogy a szűrő úgy tervezték, hogy jeleket az alsó frekvenciasávokban végezhet nagyon gyengén mikrohullámú frekvenciákon.
10 - Lásd az International Handbook ellenintézkedéseket, 14. kiadás, pp 104.
11 - Gary Waters, Gulf lecke. 16. fejezetének ezt a hivatkozást egy jó beszélgetés mind a logikai és e stratégia végrehajtásáról.
12 - A puha ölni eszközök gátolják vagy rontja a funkciója a célrendszer alkalmazásuk során, így a célrendszer elektromos és fizikailag ép megszűnésekor az alkalmazásuk. Kemény ölni eszközök károsítja vagy megsemmisíti a célrendszer, és ez által a lemorzsolódás okoznak.
13 - Ez is a kifejezett szándékkal, hogy az USAF HPM SEAD technológiai bemutató programot. Az a tény, hogy az első alkalmazása a HPM bomba elektronikus harc kiemeli a taktikai, operatív és stratégiai jelentősége először legyőzte a légvédelmi rendszert, ha a bűnüldöző stratégiai légi háború.
14. - A klasszikus érvelés itt központú alapján Allied tapasztalata bombázás alatt Németországban WW2, ahol még ismételt razziák ipari célokat nem tudták teljesen leállítják a termelést, és sok esetben csak arra szolgált, hogy csökkentse a növekedés üteme a termelés. Mit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy mind a pontosságát és halálozási fegyverek ebben az időszakban viselték a kis képest, ami ma elérhető, és az automatizálás a termelési létesítmények szinte nem is létezik.
15- Ez a korlátozás elsősorban eredménye korlátozások számokat. Stratégiai légi szállítás támadás megköveteli, pontosság jelentős hasznos terhet, és így a leghatékonyabban végre specializált bombázó eszközökre, mint például a B-52, B-1, B-2, F-111, F-15E, az F-117A, Tornado, vagy Su-24. Ezek általában több karbantartást intenzívebb, mint a kevésbé bonyolult többfeladatú vadászgép, és ez lesz a kényszer, hogy a bevetés sebesség elérhető véges számú repülőgép, feltételezve, hogy a rendelkezésre álló repülőgép-személyzet. Míg többfeladatú vadászgép lehet alkalmazni a stratégiai légi támadást, jellemzően kisebb hasznos sugár teljesítmény és kisebb pontosság csökkenti azok hatékonyságát. A doktrinális összefüggésben ez közvetlenül kapcsolódik a meglévő USAF űrhajózási tan [AFM1-1], több területen.


A változata ezt a cikket először megjelent: "Information Warfare - Cyberterroism: védelme a személyes biztonság az elektronika korában" a Winn Schwartau, 1996 Thunder ?? s Mouth Press, 632 Broadway 7. Fl, New York, New York, ISBN: 1-56025-132-8, http://www.infowar.com


A következtetések és vélemények ebben a dokumentumban azok a szerző művelt a véleménynyilvánítás szabadságát, és akadémiai környezetben Air University. Nem tükrözi a hivatalos álláspontját az amerikai kormány, a Védelmi Minisztérium, az Egyesült Államok Légiereje, vagy az Air University.






Elektromágneses

300 Towers, 300-500 méter magas, elterjedt az Egyesült Államokban

A Ground-Wave Emergency Network (GWEN) A rendszer 
által Val Valerian
Kivonat Matrix III kötet
A Ground-Wave Emergency Network (GWEN) egy kommunikációs rendszer, amely a hadsereg folyamatban építési ahogy beszélünk. Ez működik a nagyon alacsony frekvenciájú (VLF) tartomány, a sebességváltók között 150 és 175 kHz. Ez a tartomány választották, mert a jelek az utazási útján hullámok a tendencia, hogy ölelés a földre, nem pedig sugárzó a légkörbe. Ez a jelzés élesen lecsökken a távolság - egyetlen GWEN állomás továbbítja a 360 kör a távolság 250 és 300 mérföld. A teljes rendszer GWEN áll, mintegy 300 ilyen állomás elterjedt az Egyesült Államokban, mindegyik egy torony 300-500 méter magas. Az állomások 200-250 mérföldre egymástól, úgy, hogy a jel megy egyik parttól a másikig egyik állomásról a másikra. Ha a rendszer befejezése 1993 körül, az egész civil lakosság, az Egyesült Államok lesz kitéve a GWEN Transmissions. Olvassa 4. függelék, majd újra olvassa el ezt a részt.
ALKALMAZÁSA KATONAI FREQUENCY fegyverzet:
Szerint a 1982 Air Force felülvizsgálata biotechnológia, ELF számos potenciális katonai célra, beleértve a "terrorista csoportokkal foglalkozó, tömegoszlatás, kontrolling biztonság megsértése esetén a katonai létesítmények és a gyalogsági technikák taktikai hadviselés." Ugyanez a jelentés megállapítja:
"Elektromágneses rendszereket előállításához használt enyhe vagy súlyos élettani zavarokat vagy észlelési torzítás vagy tájékozódási zavar. Ezek csendes és ellenintézkedések számukra nehéz lehet fejleszteni."
1980 és 1984 között voltam Angliában, és kaptam, hogy néhány illusztrációi hogy néhány ez a technológia tényleg működik. Ebben az időszakban volt sok tiltakozás, sit-in és bemutatók a Greenpeace és más csoportok ellen, a telepítési Cruise rakéták, különösen Greenham Common, ami délre, ahol volt található. 1983-ban és 1984 volt egy nagy katonai rendőrség jelenlétében tövében, amikor a Cruise rakéták érkeztek. 1984 közepe táján ez a jelenlét jelentősen csökkent, és néhány, a tüntetők, akik kívül voltak a bázis kezdett arra hivatkozva, hogy éppen sugározzuk az alap, mert a fizikai problémák nem tudták kapcsolni bármely más forrás. Ez volt jelentették Electronics Todsy magazin 1985-ben a tünetek között mozgott bőr égési sérülést fejfájás, álmosság, menstruációs vérzés abnormális időkben, rohamok átmeneti bénulás, hibás beszéd koordináció, és egy esetben keringési elégtelenség súlyos ahhoz, hogy szükség kórházi. Egy ilyen összetett sorozata tünetek jól illik a súlyos EM mező expozíció. Minisztérium Védelmi Qf (MOD) tagadta, hogy bármilyen káros elektromágneses jelet használják a nők ellen, de nem tagadja, hogy az elektromágneses jel lehet használatban, amely, ha az alábbi lOmW / cm2, nem, az Egyesült Királyság iránymutatásokat, hivatalosan is elismert káros. Más szóval, hazudtak.
Esetei szándékos kísérletek egyénekre katonai célokra:
Egy vizsgálatban több mint 100 Washington és Oregon állam foglyok (felidézni a vita a Fázis II drogtesztet 5. fejezet) a 1963 és 1971 volt a herék adagolni a sugárzás, hogy felfedezzék, milyen dózist sterilizálni őket. A projektet az Atomenergia Bizottság, amelynek költsége 1.5 millió dollár.
1945 és 1947 között 18 kórházi betegek, egyikük még csak öt éves, oltottunk plutónium mérni, hogy mennyi a test megtartaná. Az injekciókat képviseletében a "kísérleti kezelés" a betegek ?? betegségek. Ez a szörnyű rendszert felül a British Medical Journal 1987-ben, ahol azt mondta, hogy a "megváltó jellemzője az volt, hogy a vizsgálat eredményeit tették más országokkal való használatra."
II. ADVANCED MIND CONTROL ALKALMAZÁSOK
Kereszt-hivatkozás:
Mostanra már szerzett egy kicsit háttértudás - ez a tudás, hogy meg kell, hogy merítsen megfelelően megérteni és értékelni az információkat ebben a második részében a 7. fejezetben.
A pszichológia mögött Mind Control és Psychic Warfare:
Body azonosító ad okot, hogy számos szociológiai jelenségek, a legkevésbé, amely a mechanisztikus, hogy a tudat a termék az agy, és másodsorban, hogy a tudat központja az agyban. Dr. Jose Delgado volt az egyik fő támogatója ennek a nézőpont. Delgado volt a könyv szerzője "Ellenőrzési of the Mind: felé a Psychocivilized Society". A Delgado, az elme létezett csak az agyban; feltételezni a létezését, mint önálló entitás volt neki képtelenség. Elvetette a koncepció a szabad akarat, és azt javasolta, hogy az elme egy funkcionális egység által termelt villamos működését az agy, és mint ilyen, meg kell manipulálni és ellenőrizni annak érdekében, hogy ellenőrizzék a viselkedését a lakosság. Ez volt a véleménye, hogy úgy tűnik, hogy közös támogatói a New World Order. Delgado, mivel a közép-1970 ?? s volt, a rendező a spanyol idegélettani laboratórium Centro Ramony Cajal. Ahogy múlt az idő, az érdekeit eltolódott a közvetlen stimuláció az agy a tágabb térség biológiai hatásának elektromágneses mezők, egy olyan területen, amelyet szívesen vették a katonai és a politikai rendszer, mint azt, hogy elérjék a céljukat, abszolút ellenőrzése a lakosság.
Számos pszichológiai irányzat, amely már elfogadta a kormány a pszicho-tudósok és a hadsereg, hogy igazolja mind control. Mindegyikük kapcsolódik az elképzelést, pszichikai energia származik az emberi psziché, jellemzi a munkáját Carl Jung. Az energia származó emberi psziché áll a gondolatok, érzések, érzelmek, és a neuro-fiziológiai ingerek és a válaszok. Ez egy fizikai komponens mérhető, és egy éteri hiper- térbeli összetevő, amely csak akkor lehet mérni speciális berendezések. Ezek az iskolák a gondolat a következők:
Elnyomása Vital adatok fizika:
A több ezer éves, sok felfedezést már elnyomta a lakosság a bolygó annak érdekében, hogy azokat a rabságból. Az égő a könyvtárak Alexandria egyik példája annak, hogyan információ elnyomható. Másik példa lehet a közös technikája elnyomása tudományos információ megváltoztatásával maga az információ. Talán a legkirívóbb és messzemenő adatok megváltoztatása volt a változás a Maxwell-egyenletek ?? s. James Clerk Maxwell volt egy matematikai zseni, aki élt a késő l9th század. Az eredeti mű, amely a rendelkezésre álló tudományos osztályok rejtett a kormány volt a lehetőség, hogy radikálisan megváltoztatni az egész civilizációnk során.
Ez minden bizonnyal világos, hogy a legtöbben már, hogy az emberi populáció könnyen manipulálható elektronikus úton különféle kidolgozott módszerek révén a katonai ipari komplexum. Mi nem egyértelmű, hogy neked az, hogy sok az EM hatások kezdeményezhető kívül, amit általában tekintik az elektromágneses spektrum. Csakúgy, mint egy mágneses mező egy vezeték merőlegesen az áram, és egyéb területeken hullámformák létezik, amelyek szerves része az elektromágneses spektrum, de létezik egy bizonyos számú derékszögű forgatások (ortogonális forgatások) távol a elektromágneses mező alkatrészekre általában szokott. Ha ezek hyperspacial alkatrészek, amelyek nem tartoznak a szokásos elektromágneses korlátok az idő és a tér, a keletkezett és manipulált, akkor viszont generál EM hatásokat, amely képes befolyásolni az emberi biológia és a tudat.
Hadd ?? s röviden áttekintjük, hogyan és ki által az egyenleteket Maxwell változtak, annak érdekében, hogy a későbbi nyílt, tudományos fejlődés, ami befolyásolta civilizáció pozitív módon, lehetetlen:
A Hertz-féle összeesküvés:
1864 végén, James Clerk Maxwell kiadta epikus anyag elektromágneses hullámok. Az anyag foglalkozott a nem csak az elektromos és mágneses hullámok, hanem a relativisztikus / éteri pszicho-aktív komponense e hullámok (ami elektromágnesség a másodrendű felett). Az egyenletek is tartalmaz, amely lehetővé tette az átalakulás változás inerciális referencia-keret nem-inerciális vonatkozási kereteket. Maxwell ?? s eredeti egyenleteket írták négy részből álló jelöléssel, a bonyolult matematikai rendszer akkoriban előtt Vector elemzés mutatta be Oliver Heaviside. Ma ?? s általános megfelelője Quaternions a tenzor.
Röviden, Maxwell ?? s eredeti mű adta a szükséges információkat gravitációs meghajtás és pszichoaktív eszközök. Valaki valahol felismerte ezt, mert nem sokkal a halála után, a matematikus Oliver Heaviside, a vegyész Willard Gibbs, és fizikus Heinrich Hertz úgy döntött, hogy a "szerkesztés" vagy "értelmezni" Maxwells híres egyenletek, amelyek, az eredeti formájában, az alapjait elektromágnesség és az Egyesített Elmélet (UFT). Ez a "gonosz trió, különösen Heaviside, figyelmen kívül hagyta a Quaternions vagy skalár komponenseit Maxwells eredeti egyenletek, mert ők képviselték potenciál és nem területeken. Úgy gondolta, potenciál volt rokon a" misztika ", mert" mindenki tudja, hogy a mezők tartalmazó tömeg, és a tömeg nem lehet létrehozott látszólag semmi, ami mi potenciálok, szó szerint és matematikai; ezek halmozódása vagy tartály az energia. Továbbá, nem csak hogy dobja el a gravitációs összetevő a Quatern- ion / Scalar, de feltételezték, hogy a gravitáció és a mágnesesség elektro- kizárták egymást, nem függ össze. Ez volt a halálos csapás későbbi erőfeszítések a tudósok megvalósítani egy működőképes egységes mező elmélete. Emiatt egy törvény, az elektromágnesesség csökkent az eredeti öt dimenzió csak négy: X, Y, Z, és az idő. Az elem a G-t eltávolítjuk.
Emiatt szándékos cselekmény, huszonkét másik hiba a ma létező elektromágneses elmélet. A fogalmát, erő, tömeg és töltés rosszul definiáltak, és az úgynevezett "statikus" elektromos töltés fedezte fel kvantummechanika ne legyen statikus egyáltalán, de mozogni forgatva alapján a kvantummechanikai spin. Végül, hozzátéve sértés sérülést, az úgynevezett "képzeletbeli elemei" Maxwells eredeti egyenletek, valamint a megcsonkított változata egyenletek is dobni, vagy figyelmen kívül hagyni. Ezzel az utolsó hiba, az ajtó hyperspacial domain örökre zárva, mert a jelenlegi matematika és a fizika elektromágneses elmélet nem teszik lehetővé hyperspacial tartományok (domain külső oldalán három dimenzió), superluminal jelek (jelzések, amelyek meghaladják a fénysebességet vagy végtelen sebesség), valamint egy egységes mező elmélete.
A szerkesztett változata Maxwells munka, amely minden fizikus és mérnök kellett megküzdenie, elveti electrogravitation, és elkerüli az egyesítése gravitáció és elektromágnesesség. Azt is megakadályozza, hogy a közvetlen mérnöki gravitáció, tér-idő, áramlási sebesség, szabad energiájú eszközök, és a kvantum változások, ami megtekinthető a megváltozott egyenletek, amelyek vektor alapú, mivel csak a statisztikai változás. A négy részből álló megközelítés rögzíti képesek hasznosítani elektromágnesség és termelnek a helyi téridő görbülete. Heaviside írt egy részhalmaza Maxwell ?? egyenletek, ha ezt a lehetőséget kizárja.
Dr. Henry Monteith önállóan fedezte fel, hogy Maxwell ?? eredeti négy részből álló elmélet egy egységes mező elmélete. Einstein feltételezte, mert csak hozzáfért a megváltozott egyenletek, hogy a téridő görbült csak elérni a gyenge gravitációs erő miatt a tömeg, hogy a helyi keret lenne mindig a Lorentz keret, ami azt jelentené, hogy minden művelet korlátozott lenne, "megőrzése a fizika törvényeit."
A 1960 ?? s a Hertz (Hz) helyébe Cycles Per Second. Mivel akkor mindenki azt hiszi, hogy minden elektromágneses hullámok Hertz-féle. Csak a felső részét a spektrum vörös előtt Infra- tartalmaz Hertz-féle hullámok. ELF és ULF nem; hullámok biosystems és természeti jelenségek nem Hertz-féle jellegűek.



Elektromágneses

Kísérletek Viselkedés módosítása és elme manipuláció ellen a tömegek

Felé a Psycho-civilizált társadalom 
David G. Guyatt
david.g7@ukonline.co.uk
A háttérben a fejlesztés elleni személyzet elektromágneses fegyverek nyomon követhető, hogy a korai középső 1940 ?? s és esetleg korábban. A legkorábbi fennmaradt utalás, hogy tudomásom szerint szerepelt az Egyesült Államok stratégiai bombázás Survey (Pacific Survey, katonai elemző önálló osztály, Volume 63), amely számba japán kutatási és fejlesztési erőfeszítések a "Halál Ray."
Míg nem éri el a színpadon a gyakorlati alkalmazás, kutatás tartották eléggé ígéretes, hogy indokolja a kiadások 2 millió jen az évek során 1940-1945.Összegezve a japán erőfeszítések, a tudósok arra a következtetésre jutott, hogy a szövetséges a ray készülékek lehetne kidolgozni, amely ölni árnyékolatlan ember a parttól 5 és 10 mérföld. Tanulmányok kimutatták, hogy például a személygépkocsi motorok is leállítható hangolni hullámok már 1943-ban (1) Ezért indokolt azt feltételezni, hogy ez a technika már elérhető sok éve. Kutatás az élő szervezetekre (egerek és őrölt sertés) feltárta, hogy a hullámok 2 m-től 60 cm-es hosszúságú okozta vérzés, a tüdő, míg a hullámok rövidebb két méter elpusztult agysejteket.
Azonban a kísérletek viselkedés módosítását és az elme manipuláció sokkal inkább szörnyű múlt. Náci orvosok a dachaui koncentrációs táborban végzett akaratlan kísérletek hipnózis és kábítószer-hipnózis, a gyógyszer meszkalin a bentlakók. További kutatásokat végzett Aushwitz, egy sor vegyi anyagok, beleértve a különböző barbiturátok és a morfin-származékok. Sok ilyen kísérletek végzetesnek bizonyult.
Megkötését követően a háború, az Egyesült Államok Haditengerészeti Műszaki Mission bízták megszerzésével vonatkozó ipari és tudományos anyag került elő a Harmadik Birodalom, és amelyek hasznosak lehetnek az amerikai érdekeket. Hosszas jelentés, a haditengerészet indított projekt CHATTER 1947-ben számos, a náci tudósok és orvosok, akik végeztek undorító kísérleteket később, akiket az amerikai hadsereg, és dolgozott ki a Heidelberg mielőtt titokban költözött, hogy az Egyesült Államok mellett a Project PAPERCLIP programot. Vezetése alatt a Dr. Hubertus Strughold 34 ex-náci tudósok elfogadott "gemkapocs" szerződések által engedélyezett közös vezérkar, és került dolgozni Randolph Air Force Base, San Antonio, Texas. 1953 a CIA, az amerikai haditengerészet és a US Army Corps Chemical végeztették saját kábítószer-hipnózis programok hajlandó áldozatokat, amely tartalmazta a fogvatartottak, elmebetegek, a külföldiek, etnikai kisebbségek és a minősített szexuális deviáns. (2)
Nem volt addig, amíg a középső vagy a 1970 ?? s, hogy az amerikai közvélemény tudomást szerzett egy sor eddig titkos programok már végeztek az elmúlt két évtizedben a katonai és hírszerző közösség. (3) Elsősorban összpontosít kábítószer-hipnózis, ezek széleskörű rejtett programok viselte a projektet címek MKULTRA, MKDELTA, MKNAOMI, MKSEARCH (MK úgy értendő, hogy állni Mind Kontrol), BLUEBIRD, articsóka és CHATTER. A fő cél ezeknek és a kapcsolódó programok kifejlesztése volt megbízható "programozható" gyilkos. Másodlagos cél volt a módszer kidolgozása állampolgári ellenőrzés. (4)
Különösen fontos volt Dr. Jose Delgado ?? titkos munka felé létrehozása a "pszicho-civilizált" társadalom használata "stimoceiver." (5) Delgado ?? s munka ondó, és a kísérletek emberekre és az állatokra kimutatták, hogy az elektronikus stimuláció is gerjeszti a szélsőséges érzelmeket, beleértve a düh, vágy és fáradtság. Az ő papír "intracerebrális Rádió stimuláció és felvétel Teljesen ingyenes a betegek", Delgado megjegyezte, hogy: "Radio Stimulation különböző pontjain az amygdala és a hippocampus a négy betegnél készített a különféle hatások, beleértve a kellemes érzés, emelkedett hangulat, mélyen gondolkodó koncentráció, furcsa érzések, szuper kikapcsolódás (nélkülözhetetlen prekurzora mély hipnózis), színes víziók, és más válaszokat. "
Ami a "színes víziók" idézet, akkor ésszerű az a következtetés volt utalva hallucinációk - a hatás, hogy számos úgynevezett "áldozatok" utalnak. (7) Ami vissza 1969, Delgado megjósolta a nap hamarosan megérkezik, ha a számítógép képes lesz létrehozni kétirányú rádiókommunikáció az agy - egy olyan esemény, amely először 1974-ben bekövetkezett Lawrence Pinneo, a neurofiziológus és elektronikus mérnök dolgozó Stanford Kutató Intézet (a vezető katonai vállalkozó) "kifejlesztett egy számítógépes rendszer képes olvasni a személy ?? fejében. Ez összefügg az agyi hullámok elektroenkefalográffal specifikus parancsokkal. Húsz évvel ezelőtt a számítógép válaszolt egy ponttal a TV képernyő. Manapság ez lehet a bemenet egy stimulátor (ESB) előrehaladott rádiófrekvenciák segítségével. " (8)
Mindenesetre, kábítószer-hipnózis találtak, azt állítják, hogy kevesebb, mint megbízható, bár egyes írók és megfigyelők vitatja ezt. (9) További vizsgálatok által végzett Dr. Ewen Cameron és finanszírozott a CIA irányult törlése memória és impozáns új személyiségeket hajlandó betegek. Cameron felfedezte, hogy elektrosokk-kezelés okozta amnézia. Elindult egy program, amely az úgynevezett "de-mintázás", amely azzal a hatással járt a törlése a memória kiválasztott betegek. A további munka során kiderült, hogy alanyok lehetne alakítani egy virtuális gép üres (Tabula Rasa), majd újra programozni egy olyan technikát, amit úgynevezett "lelki vezetés." Ilyen volt a keserű nyilvános felháborodást, ha munkáját kiderült (eredményeként FOIA keresések), hogy Cameron kénytelen volt visszavonulni a szégyen.
Szintén érdekes Dr. John C. Lilly (10), aki megkérdezte az igazgató a National Institute of Mental Health, hogy tájékoztassa a CIA, FBI, NSA és a katonai hírszerző szolgálatok munkájához elektródák segítségével, hogy ösztönözze, közvetlenül, a öröm és a fájdalom központja az agy. Lilly azt mondta, hogy ő visszautasította a kérést. Azonban, amint azt a könyvében, ő továbbra is csinálni "hasznos" munkát a nemzeti biztonsági apparátus. Időbeli ez érdekes, mert ezek az események zajlottak 1953 Scientist Eldon Byrd, aki dolgozott a Naval Surface Weapons Hivatal kapott megbízást 1981-ben, hogy dolgozzon ki elektromágneses eszközök célokra, beleértve tömegoszlatás, titkos műveletek és túszul eltávolítás. (11)
1965 egészen 1970, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), akár 70-80% -os finanszírozást biztosított a katonai, útjára működés PANDORA hogy tanulmányozza az egészségügyi és pszichológiai hatásait alacsony intenzitású mikrohullámok tekintettel a tár- az úgynevezett "Moszkva jel." Ez a projekt úgy tűnik, hogy meglehetősen kiterjedt, és szerepelnek (a US Navy finanszírozás) tanulmányok igazolják, hogy hogyan, hogy rábírja szív rohamok létre szivárog a vér / agy gáton és a termelés a hallási hallucinációk. Annak ellenére, hogy kísérletek teszi a Pandora programot láthatatlan ellenőrzés FOIA reszelék kiderült szándéknyilatkozatban Richard Cesaro igazgatója, DARPA, amely megerősítette, hogy a program ?? s eredeti célja az volt, hogy "felfedezzék, hogy egy gondosan ellenőrzött mikrohullámú jel lehet irányítani az elmét." Cesaro sürgette, hogy ezeket a vizsgálatokat végezni "a potenciális fegyver alkalmazások." (12)
Követően óriási közfelháborodást, a kongresszus megtiltotta a további kutatás és követelte, hogy ezeket a projekteket meg kell szüntetni az egész fórumon. De volt CIA ügynök, Victor Marchetti később kiderült, a programok csak egyre rejtett nagy eleme a "deniability" beépített nekik, és azt állítja, hogy a CIA a ellentétes egy címlapsztori. (13) Annak ellenére, hogy számos, a fent említett projektek körül forgott a használatát kábítószerek és hallucinogének, projektek articsóka, Pandora CHATTER egyértelműen bizonyítják, hogy a "psychoelectronics" volt a prioritás. Sőt, a szerző John Marks ?? névtelen informátor (úgynevezett viccesen a "Deep Trance"), azt állította, hogy 1963-ben kezdődő agykontroll kutatás erősen hangsúlyozta elektronika.
Egy homályos District of Columbia vállalat úgynevezett emberiség Research Unlimited (MRU) és annak teljes tulajdonú leányvállalata, a Systems Consultants Inc. (SCI) működtetett számos titkos hírszerzés, a kormány és a Pentagon szerződések szakosodott, többek között: "problémamegoldás a területek intelligencia elektronikai hadviselés, érzékelő technológia és az alkalmazások. " (14)
MRU ?? s "képesség és tapasztalat" van osztva négy területen. Ezek közé tartoznak a "biofizika - biológiai hatásai Magnetic Fields", "Kutatási Magneto-fluid Dynamics", "Planetary Electro-Hydro-Dynamics" és "Geo-homeopátiás erőfeszítések az élő szervezetekre." Az utóbbi összpontosít indukció betegség megváltoztatásával a mágneses jellegét a földrajz. Szintén a kutatás volt "Biocybernetics, pszichodinamikus kísérletek telepátia", "a hibák, amelyek az emberi érzékelés", "Biológiai Előállított Fields", "Metapsychiatry és a Ultraconscious Mind" (úgy, hogy lásd a kísérletek telepatikus agykontroll), "viselkedési neuropszichiáter," "elemzése és mérése az emberi szubjektív államok" és az "emberi tudattalan viselkedési minták."
Foglalkoztató néhány régi OSS, a CIA és a katonai hírszerző tisztek, a társaság is részt vesz a szolgáltatások kiemelkedő orvosok és pszichológusok, beleértve E. Stanton Maxey, Stanley Dean R. Eric Berthold Schwarz és még sok más. MRU felsorolja annak Cégünk Lehetőségek "agy és elme kontroll."(15) Annak ellenére, hogy heves követelései MRU ?? s elnöke, hogy ez nem egy "front szervezet bármely ága, az Egyesült Államok kormányának ..." (16) meg kell kezelni ezeket az állításokat a nagy szkepticizmus.
Ezt követte egy kiterjedt időre megszakadjon elérhető informat ion a 1980 ?? s egészen a mai napig. Ez kezdetben úgy tűnik, hogy szoros párhuzamba Ronald Reagan elnöksége ?? és nem meglepő módon folyt től során Bush elnök ?? megbízatását. (17) Ennek következtében, az egykor felhasználóbarát Freedom of Information Act lett kevesebb hozzáférhetőbbé és bürokratikus. Keresés költségek megugrott és anyag volt (vagy a tervek szerint) de besorolt ​​vizsgálta felül, és újra osztályozni. Ez a jelenség nem szokatlan esemény az Egyesült Államokban, és hajlamos arra, hogy a külső árnyék arca Kongresszus. Nyilvános felháborodás vezet átmeneti liberalizáció, hanem a nyilvános emlékezet elmúlik (túl gyors), a régi intézményesített rejtett módon gyorsan újra részt. Mi így költözik utóbbi időben.
1989-ben a CNN sugárzott programot elektromágneses fegyverek és megmutatta egy amerikai kormányzati dokumentum, amely vázolta egy olyan készenléti tervet használni EM fegyvereket ellen "terroristák". Előtt a show a DoD egészségügyi mérnök származó történet azt állítja, hogy az összefüggésben berendezés, mikrohullámú sütő és egyéb módjait is rendszeresen használták a palesztinok ellen.
1993-ban, Defense News bejelentette, hogy az orosz kormány arról beszélt, az amerikai kollégáikkal átadása technikai információk és eszközök az úgynevezett "Acoustic Psycho-korrekció." Az oroszok azt állították, hogy ez a készülék magában foglalja a "speciális parancsok továbbítása révén statikus vagy fehér zaj sávok az emberi tudat anélkül, hogy felborulna az egyéb szellemi funkciókat." Szakértők azt mondta, hogy ezen eszközök tüntetések azt mutatják, "biztató" eredménye "az expozíció után kevesebb, mint egy perc", és készített ", képes megváltoztatni a viselkedését a kész és hajlandó tárgyak." A cikk kifejti, hogy a kombinált "szoftver és hardver kapcsolódó (sic) pszicho-korrekciós programot lehet beszerezni a mindössze US $ 80,000."Az oroszok ezután kifejtette, hogy "a világ véleménye nem kész foglalkozik megfelelően a problémákkal érkező így közvetlen hozzáférést biztosít az emberi elme."
Akusztikai pszicho-korrekció nyúlik vissza, a középső 1970 ?? s, és lehet használni, hogy "elnyomják zavargások, ellenőrzés disszidensek, demoralizál vagy tiltsa ellentétes erők és javuljon az baráti különleges műveleti csoportok." (18) Az egyik amerikai aggodalommal kapcsolatban ez a készülék volt, sugárzott Janet Morris a Globális Stratégia Tanács, a washingtoni székhelyű agytröszt által létrehozott egykori CIA igazgatóhelyettese Ray Cline. Morris megjegyezte, hogy "a föld csapatok kitettsége csont-vezető hangot, hogy nem lehet ellensúlyozni a füldugót vagy más védő felszerelést." Az elmúlt hónapokban találkoztam, és megvitatták az orosz kutatási erőfeszítések, és a kapcsolat, aki meglátogatta Oroszország az év elején. Ő viszont, találkozott több orosz tudós, akik ismerik ezen a területen. Van néhány kétségbe vonja, hogy a Defense News cikket idézett korábbi alapvetően pontos.
Az ő úttörő munkája, Dr. Ross Adey megállapították, hogy az érzelmi állapotok és a viselkedés távolról befolyásolni pusztán azáltal, hogy a tárgy egy elektromágneses mező. Azáltal vivőfrekvencia, hogy ösztönözze az agy és használata amplitúdó moduláció alakítani a hullám, hogy utánozza a kívánt EEG frekvencia, ő szabhatott 4,5 CPS theta ritmus az alattvalói. Dr. Joseph Sharp és Allen Frey kísérletezett mikrohullámok kíván továbbítani kimondott szó közvetlenül az audio kéreg keresztül pulzáló mikrohullámú analóg a hangszóró ?? s hang rezgés. Sőt, Frey ?? munkáját ezen a területen, 1960-ig nyúlik vissza, adott okot az úgynevezett "Frey hatás", amely ma már egyre gyakrabban nevezik "mikrohullámú tárgyaláson." (19) A Pentagon ez a képesség most úgynevezett "mesterséges telepátia." (20) Adey és mások össze egy egész könyvtárat a frekvenciák és a lüktetést árak, amelyek hatással lehetnek az elme és az idegrendszer. (21)
Az ostrom alatt a Mt. Carmel templom közelében Waco, Texas, FBI ügynökök tárgyalt orosz kollégáikkal használatával akusztikus pszicho-korrekció David Koresh és a Branch Davidians. Magától értetődő, hogy ez nem jár a készenléti. Azonban néhány szokatlan EM fegyvereket telepítettek Waco. BBC World News és FBI-film felvételek birtokában e sorok írója mutat mind az orosz berendezés szemléltetésre, valamint korábban soha nem látott zaj generátor és szokatlan alacsony frekvenciájú stroboszkóp kitűnő használatban Waco.
Már fegyverek ilyen jellegű dolgoztak és helyszíni vizsgálatot elvégezni? Ítélve a számát egyének és csoportok jönnek elő panaszok zaklatás, a válasz úgy tűnik, hogy "igen". Kim Besley, a Greenham közös Női ?? Béke Camp, összeállított egy meglehetősen átfogó katalógust hatások ellen, amelyek az alacsony frekvenciájú jelek származó amerikai Greenham közös alap, látszólag célzó nők tüntetők. Ezek közé tartozik: szédülés, retina vérzés, égetett arc (akár éjszaka is), émelygés, alvászavarok, szívdobogás, koncentrációs képtelenség, feledékenység, zavartság, súlyos fejfájás, átmeneti bénulás, hibás beszéd koordináció, ingerlékenység és egyfajta pánik nem pánik helyzetekben. Azonos és hasonló hatásokat jelentettek máshol, és úgy tűnik, hogy meglehetősen gyakori hely között az úgynevezett "áldozatai". Sok ilyen tüneteket összefüggésbe orvosi szakirodalomban expozíció mikrohullámú sütő és különösen az alacsony intenzitású vagy nem termikus kitettségek. (22) Ezeket felül Dr. Robert Becker, kétszer jelölték a Nobel-díjat, és a szakember a EM hatásokat. Az jelentés megerősíti, hogy a tünetek tükrözik e ő arra számít, hogy már Mikrohullámú fegyvert vetettek be.
Az április 1994 kérdését Scientific American végzett egy cikket "Bang! Te ?? újra Alive", ami röviden ismertetett néhány ismert arzenál "Less Than Lethal" fegyvert jelenleg elérhető. Ezek közé tartozik a lézer puska és alacsony frekvenciájú infrahang generátor erős elegendő a hányinger vagy hasmenés. Steve Aftergood az Amerikai Tudósok Szövetsége (FAS) megjegyezte, hogy a nem halálos fegyverek is kapcsolódik a "mind control" eszközök, és hogy a három legjelentősebb hívei nem halálozási share érdekelt lelki jelenségek. (23)
Jelenlegi projektek közé Csipkerózsika, felé a csatatéren használatát tudatmódosító elektromágneses fegyvereket. Ez a projekt élén Jack Verona, a magas rangú Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) tiszt. Dr. Michael Persinger a Laurentian University is alkalmazásban a projektben. Más források feltárták című projekt MONARCH amely, állítólag, a felé a szándékos létrehozása súlyos többszörös személyiség zavar. (24)
Most a vélekedés, hogy ezek és a kapcsolódó programok hozták zászlaja alatt nem halálos fegyverek, más néven "kevesebb, mint halálos", ami most kihirdetett kapcsolatban a tanítás alacsony intenzitású konfliktus, a koncepció hadviselés a 21. században. Nyilvánvaló, hogy sok ilyen Pentagon és a kapcsolódó LTL programok működését, amelyek a magas minősítést. Mások úgy vélik, sok hasonló vagy kapcsolódó "fekete" programokat finanszírozzák a hatalmas források jelenleg rendelkezésre álló az amerikai kábítószer elleni bűnüldözési politikát, amely egy FY 1995. évi költségvetésének 13200000000 $.(25)
21 1994. július védelmi miniszter William J. Perry kiadott egy memorandumot a nem halálos fegyverek vázolt fel tasking prioritási listáján az e technológiák alkalmazása. Második a listán volt a "tömegoszlatás". Jön egy szegény ötödik volt a "letiltása vagy elpusztítani fegyverek vagy fegyver fejlesztés / gyártási folyamatok, beleértve a feltételezett tömegpusztító fegyverek." Egyértelmű tehát, hogy a nem-letalitás alapvetően tekintik ember elleni inkább, mint az anti-anyag.
1996 júliusában, a Spotlight, a széles körben elterjedt jobboldali amerikai újság beszámolt arról, hogy a jól elhelyezett DoD források megerősítették a Pentagon minősített szerződést a fejlesztési "nagy teljesítményű elektromágneses generátorok, amelyek zavarják az emberi agy hullámok." A cikk idézett egyetértési kelt 1994 között főügyész Janet Reno, és védelmi miniszter William Perry átcsoportosítási LTL fegyverek a bűnüldözés területén. A költségvetés szerint 50.000.000 $ bocsátottak rendelkezésre a finanszírozás a kapcsolódó "fekete" programok. Dr. Horváth Imre, a fizika professzora a Harvard Egyetemen, kijelentette, kapcsolatban, hogy a generátor, hogy zavarja az emberi agyhullámokat, hogy "Ezek az elektronikus ?? koponya-zapper nézi ?? célja, hogy támadják az elme és a rövidzárlat a szinapszisok .. . a kezében kormány technikusok, akkor lehet használni, hogy megzavar egész tömeget, vagy manipulálni az egyéneket önpusztító cselekmények. Ez ?? sa félelmetes fegyver. " (26)
A 1993 US Air Command és személyzeti College című nem halálos technológia és az Air Power, a szerzők Maj. Jonathan W. Klaaren (USAF) és Maj. Ronald S. Mitchell (USAF) vázolt kiválasztott NLT fegyvereket. Ezek közé tartozott a "Acoustic" (pulzáló / gyengített nagy intenzitású hangot, infrahang (nagyon alacsony frekvenciájú) és Polysound (nagy mennyiség, zavaró), valamint a nagy teljesítményű mikrohullámú sütő (HPM), amely rendelkezett a képessége, hogy megakadályozza vagy ártalmatlanná emberek.
Ezek és más besorolt ​​fegyverek kerülnek át a hazai bűnüldöző szervek, amint azt a 1995 ONDCP (Office of National kábítószer-ellenőrzési politika) International Technology Symposium, "Counter-Drug Law Enforcement: Alkalmazott technológia a jobb működési hatékonyság", amely ismertette a "Átmeneti fejlett katonai technológiák a polgári bűnüldöző környezetben." Vannak megfigyelők, akik attól tartanak, hogy a bimbózó kábítószer iparág ideális "fedél", amelyben a "tranzit" nem halálos technológiák a hazai politikai feladatokat. Függetlenül attól, hogy ez csak egy rossz helyre "orwelli" félelem még a jövő zenéje. A szervezett bűnözés azonban olyan globálisan, "szervezett", hogy a szakértők úgy gondolják, hogy ez lehetetlen elpusztítani, sőt elleni hatékony küzdelemhez. (27)
Az előbbi ad némi szükséges hátteret az eredetére és időzítés körülvevő fejlesztését személy elleni elektromágneses fegyverek, és különösen azt mutatja, hogy az Egyesült Államok intenzív és hosszú múltra érdeklődés agykontroll és magatartás módosítás, amely felöleli öt évtizedben. Mint láttuk, töredékes információ felszínre rövid varázslatokat, csak eltűnni, egyszer még, a nyilvános vizsgálat. Meg kell mondani, hogy nagyon sok előrelépés a birodalmában elektromágneses mező technológia és agykontroll technikákat, úgy tűnik, már történtek a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas években. Különösen veteránok a vietnami háború még mindig jönnek elő bizarr történetek, amelyek együttesen (ha igaz), arra utalnak, hogy ugrás a tudás, hogy a nagyrészt rejtve marad mögött a vastag függöny a biztonsági besorolás. (28)
Major Edward Dames, korábban a Pentagon ?? s Védelmi Hírszerző Ügynökség 1992-ig volt a régóta szolgáló tagja a szigorúan titkos művelet GRILL-LÁNG, olyan program, amely középpontjában a néhányat a bizarr lehetőségeit hírszerzés és távoli kihallgatás. Az úgynevezett "távoli nézők," GRILL-FLAME személyzet rendelkezett a megjelölt lelki képesség, amit fel kell használni "átható" kijelölt célok és összegyűjtése fontos hírszerzési jelentős számok. A program működött két csapat: az egyik dolgozó ki a titkos NSA létesítmény Fort George Meade Marylandben, és a másik a SRI. Az eredmények azt mondják, hogy példaértékű volt.
Miután Oliver North összeomlás, a védelmi miniszter hivatalosan megszűnt GRILL-LÁNG, attól tartva, rossz reklám, ha a program volt, hogy ismertté vált a nyilvánosság számára. A vezető tagjai a projekt - beleértve a Dames - azonnal áthelyezték a magánkézben lévő és az újonnan alakult Psi-Tech, és folytassák a munkájukat, a mai napig, alatt működő kormány szerződést. A munkája során, Dames volt (és az is marad), közel számos vezéralakja és támogatói elleni személyzet elektromágneses fegyverek, különösen azokat, amelyek működnek a neurológiai területen. Alatt NBC ?? s "The Other Side" program, Dames kijelentette: "Az Egyesült Államok kormánya egy elektronikus eszköz, amely implantátum gondolatok az emberek." Nem volt hajlandó megjegyzést tovább. A program ideje alatt sugárzott április 1995.
Ez az áttekintés csupán töredékes bepillantást programok voltak, és továbbra is, burkolta alatt szigorú biztonsági besorolás. Ha az információ állt rendelkezésre a FOIA reszelék, rengeteg további információ (valójában a legnagyobb részét) szándékosan megsemmisült vagy elvész. Azonban e sorok írója úgy véli, hogy ami van, elegendő ahhoz, hogy levonja a következtetést, hogy a folyamatban lévő kutatási, fejlesztési és telepítési EM fegyverrendszer, amely hatással van a biológiai szervezet működésében, vagy ami még fontosabb, zavarja az emberi elme, olyan okot a legnagyobb humanitárius aggodalomra ad okot.
Egy olyan korban, amikor a fenyegetés a globális hadviselés csökkent eredményeként a feszültség oldásához Kelet és Nyugat között, akkor várható, hogy valamilyen formában az önelemzés fog bekövetkezni a fejlett nyugati országok. A társadalmak, amelyek generationally és gazdaságilag csiszolta a hadviselés nem, az egész, vállalja "a békéért" termelés ilyen erővel és képesség. Miért van ez így nem tárgya ennek a tanulmánynak. Nem lehet tehát könnyen projekt az "árnyék" kifelé egy másik nemzet, az ellenség nélkül hamarosan a vízgőz lesz az ellenség belül. (29) Az Egyesült Államokban (30) például a gyorsan fejlődő trend az együttműködés a katonai és a rendvédelmi szervek LTL fegyverek. Bár egyértelmű, hogy ez hajtja bizonyos mértékben költségvetési megfontolások, ott marad jogos aggályokat a hosszú távú hatásai a demokráciáról.
A valóság egy virágzó és egyre elszegényedett alsó osztály eredő "karddal olló" közgazdaságtan, bizonyos eredményez növekvő polgári engedetlenség, engedetlenség, viszály, belvárosi nyugtalanság és valószínűleg sokkal rosszabb. (31) szemben, ahelyett, hogy oldja meg a mögöttes okainak e feszültségek, félő, hogy a kormányok, hanem igénybe tartósabb intézkedések elfojtani hazai elégedetlenség. Nyugati ipari nemzetek különösen hajlamosak e fejlesztések a különböző okok miatt. (32)
Less Than Halálos személy elleni fegyverek (33) látható néhány befolyásos negyedévben, hogy az ideális orvosság jövőbeni belföldi zavarok ilyen nagyságrendű. (34) A veszély olyan lehetőség az, hogy a nyugati demokrácia elkezdhetik nem, vagy szenved olyan súlyos set-hátán a hagyományos demokratikus formáját, hogy ez egyre inkább elnyomó és oligarchikus. (35) A fegyveres innovatív technológiai fegyverekkel, amelyek nem feltétlenül megölni, (36), de amelyek miatt jogfosztott társadalmi rétegek fizikailag inaktív, érzelmileg dermedt, és képtelen értelmes gondolat a célja azoknak, akik előnyben részesítik a "pszicho-civilizált társadalom." Ez egy félelmetes és túl reális lehetőség. Akár szándékosan, vagy annak hiányában egy ilyen eredmény nem más, mint a diktatúra.
Kiegészítés: A következő előkészítése a papír és a megjelenése előtt Dr. Nick Begich a Earthpulse tűzfészek, néhány ténybeli hibák és egyéb észrevételek érkeztek, és jelenleg az alábbi: a pontosság kedvéért.
1) A 35. lábjegyzet Noam Chomsky, a levelezés ezzel író azt tanácsolja, hogy: "... mi nem ?? t ?? tényleg azt állítják, hogy a demokrácia már cserélni. ?? Inkább, hogy a működése attól függ, hogy egy hiteles szabad sajtó , és hogy már csak részben. Hogy van egy egypártrendszer - abban az értelemben, hogy csak a pártok ?? üzleti párt ?? ez nem a mi ötletünk, C. Wright Mills, többek között, majd út vissza. "
2) Chomsky is utal a figyelmeztetés a Spotlight cikke (lásd a 26. lábjegyzetben) vonatkozó megjegyzések tulajdonított Dr. Horváth és megfigyelők, "Ez ?? s nem az a fajta megjegyzés, hogy a Harvard fizikus valószínűleg tenni." Ez ?? s olyan vakító megfigyelés, hogy nem tudom, miért én hadn ?? t gondolatát magam. Még mindig csend ?? t eltűnt Dr. Horváth, ha valóban ilyen ember létezik. Ez az idézet, tehát kell venni a még nagyobb gondot. Másrészt, Dr. Steve Aftergood az Amerikai Tudósok Szövetsége már írt nekem tanácsot: "Spotlight, véleményem szerint, egy teljesen nem hiteles forrás (ahogy mondod). Anélkül, hogy ellenőrizni tudja a többi A cikk azonban az idézet tulajdonított nekem pontos volt. "
3) Egy hosszadalmas telefonon, brit kutató Armen Victorian rámutatott számos fontos és érdekes tények: A) Maj. Általános Stubblebine már nem a Psi-Tech - volt eltávolítjuk a "palota puccs" mesterséges, Armen szerint , Major Ed. Dames és John Alexander ezredes. B) Amellett, hogy a (DoD alátámasztott) Ad Hoc tanácsadó szerepe nem Letalitás a NATO, Alexander most költözött fejét multimilliomos R. Bigelow ?? új Nevada székhelyű National Institute for Discovery Science (NIDS). Bigelow toborzása "top döntetlen" személyi tanulni béren kívüli természettudományos tantárgyból a távolból, UFO ?? s stb Jacques Vallee, a híres francia származású UFO kutató, az is része a csapatnak.Armen lesz egy alapos cikket e kérdésekben megjelent következő számában Robin Ramsay ?? s LOBSTER.
4) A projekt Monarch: Martin Cannon újabban írt arról, hogy ő úgy véli, ez a projekt a gyártandó.
Lábjegyzetek:
1.) Érdekes, ez a képesség most megerősítik az elmúlt sajtójelentések tekintetében LTL fegyvereket.
2) a teljesebb veszi a náci kísérletek utalnak rezonancia 29. 1995. november által közzétett Bioelectromagnetic Special Interest Group amerikai Mensa Kft, és amelyet egy cikksorozatot által közzétett Napa Sentinel, 1991-ben Harry Martin és David hártya.
3) Különösen a közzétételét John Marks ?? A Keresés a mandzsúriai jelölt (Penguin Books, London 1979) és Walter Bowart ?? s Operation Mind Control (Fontana Books, London 1979).
4) Walter Bowart.
5) Lásd Delgado ?? s "Ellenőrzési of the Mind: felé Psychocivilised társadalom", "intracerebrális Radio stimuláció a teljesen ingyenes betegeket", a Schiwitgebel & Schwitzgebel (szerk.). Beszél 1966, Delgado állította, hogy a kutatás "támogatott a következtetést, hogy ellenszenves mozgás, érzelem és viselkedés lehet irányítani az elektromos erők és, hogy az emberek is szabályozható, mint a robotok által nyomógombok." (Gondoljunk 32 július-augusztusban 1966). Delgado finanszírozta az Office of Naval Intelligence (ONI). Úgy tartják, hogy még mindig dolgozik tanácsadóként az amerikai kormány.
6.) Az én dőlt.
7) Lásd: "Mind Control és az amerikai kormány" Martin Cannon, LOBSTER 23.
8) Lásd: "Neural manipuláció által Radar" szerint Armen Victorian, LOBSTER 30, valamint a Time Magazine, július 1, 1974: "Mind Reading Computer."
9) megállapítja, hogy a Marks legnagyobb része CIA fontos dokumentumot illegálisan elpusztult, 1973-ban, a rend az akkori DCI, Richard Helms. Más írók megjegyezte a pszichológiai profilját Sirhan Beshara Sirhan hivatkozva gyakorlatilag bevehetetlen "amnézia", ​​amely a mai napig tart. 1968-ban, Dr. George Eastabrooks (megítélése szerint bizonyos, hogy a nagy-papa a hipnózis hadviselés) azt mondta a riporter, a Providence Evening Bulletin, hogy ő végzett kiterjedt munka hipnózis nevében a CIA, FBI és a katonai hírszerzés. Azzal folytatta, hogy azt mondják, hogy a legfontosabb, hogy egy hatékony kém vagy bérgyilkos nyugszik "létrehozása többszörös személyiség, a támogatás a hipnózis," a technika, amely Eastabrooks tekinthető "gyerek ?? s játék." Azzal folytatta, hogy azt sugallják, hogy "Lee Harvey Oswald és Jack Ruby is nagyon jól teljesít volna a hipnózis." Érdekes ebben az összefüggésben egy könyvet írt Lincoln Lawrence (álnév), az egykori FBI-ügynök, aki feltárta, hogy létezik egy 350 oldal CIA dokumentum körvonalazza a technikát nevezik RHIC-Edom (Radio Hypnosis belüli agyi vezérlés - Elektronikus Dissolution A Memory). Természetesen sok a fent hivatkozott CIA programok szentelt elektronikusan indukáló amnézia. Az esettanulmányok Dr. Ewen Cameron ebben az összefüggésben továbbra is a leginkább figyelemre méltó, és a legtöbb hűtés.
10) Lásd az önéletrajzát, a tudós.
11.) Anna Keeler Full Disclosure, 1989.
12) A Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) jelentése, FOIA. Lásd még: Anna Keeler. Százados Paul E Tyler, MC haditengerész papír "Az elektromágneses spektrum a Low Intensity Conflict" (CADRE 1986) szintén fontos ebben az összefüggésben. Tyler ?? s megfigyelés, érthető, homály fedi "maybes és mi lenne", de ez nem a kevésbé tanulságos helyezve összefüggésben PANDORA és egyéb projektek.
13.) Egy interjúban John Marks. CIA veterán Miles Copeland elismerte, hogy egy újságíró halála előtt, hogy "a kongresszusi albizottságok ami bement az ilyesmi van csak a barest bepillantást." Hasonlóképpen, hipnózis szakértő Milton Kline, a veterán titkos kísérletek ezen a területen 1977-ben megerősítette, hogy a munka a kormány folytatta.
14) Lásd AJ Weberman ?? s "The Story of Research Unlimited emberiség, Inc." Covert Action Quarterly, Issue 9 június 1980.
15) Uo. Idézett "kiszivárgott" és / vagy "ellopott" dokumentumok.
16) Uo.
17.) Annak ellenére, hogy látszólag demokratikus mandátumát Clinton elnök nem reformer ebben a tekintetben. A lock-step minden korábbi közigazgatási nyúlik vissza, a 1930 ?? s, Clinton elnök ?? s adminisztráció erősen áll, akik tagjai a CFR és a Trilaterális Bizottság (vagy mindkettő). Van némi bizonyíték arra, hogy Clinton elnök volt egy különleges és szoros kapcsolat a Központi Hírszerző Ügynökség alatt a napok, amikor Arkansas kormányzója. Terry Reed, és ex-CIA ügynök, azt mutatta, hogy Clinton volt egy ügynökség "eszköz" időszakban dolgozott a CIA-nak. Ez nem annyira abszurd, mivel úgy tűnik, tekintettel a Bizottság Starr ?? döntését, hogy vizsgálja meg ezt a szempontot, az elnök ?? s múlt.
18.) kapcsán "fokozása képességeit baráti erők" látni számos cikket és ki ?? s az ezredes John B. Alexander. Sándor, egykori parancsnoka zöldsapkások különleges erők volt tagja az Egyesült Államok "Phoenix" merénylet programot Vietnamban. Egészen a közelmúltig igazgatója volt a nem halálos programok Los Alamos National Laboratory, de azóta lemondott a következő, úgy vélik, indokolatlan mennyiségű negatív sajtó. Ő továbbra is a NATO ?? s tanácsadóként NLD. Alexander írt egy könyvet egy cikket (és később társszerzője egy könyvet The Warrior ?? s él), megjelent Honvédségi Szemle, amelyben felvázolt számos eddig "fringe" tárgyak - köztük a telepátia -, hogy meg kell hozni a Az akkumulátor a jövő fegyvereket. Alexander elkötelezett a fejlődés egy szuper ember katona továbbfejlesztett képességekkel, ami egy "legyőzhetetlen harcos." Könyvében hasonlítja olyan katona, hogy egy Jedi lovag, a film Star Wars (Project Jedi). Ő is erős támogatók, többek között Al Gore alelnök. Alexander idézett, hogy a nagy papa NLD. Ő ismert, hogy nagyon foglalkoznak agykontroll és a pszichés projekteket.Lásd Armen Victorian, "Psychic Warfare és nem halálos fegyverek."
19) Ebben az összefüggésben a munkáját Dr. James Lin, a Wayne State University kell jegyezni. Lin írt egy könyvet mikrohullámú hallási effektek, alkalmazások, melyben kijelenti: "Az a képessége, közvetlenül kommunikáló emberek pulzáló mikrohullámok nyilvánvalóan nem korlátozódik a mező terápiás gyógyszer."
20) Lásd: Dr. Robert Becker, aki kijelentette: "Egy ilyen eszköz egyértelmű alkalmazások titkos műveletek célja, hogy vezessen egy cél őrült" hangok "vagy szállít feltáratlan utasításokat a programozott gyilkos." 1974-ben, Dr. JF Scapitz benyújtott egy tervet, hogy vizsgálja meg a kölcsönhatás a rádiójelek és hipnózis. Kijelentette, hogy "ez a vizsgálat azt fogja bizonyítani, hogy a kimondott szó az hypnotists lehet közvetített Modulate elektromágneses energiát közvetlenül a tudatalatti része az emberi agy - tehát anélkül hogy bármilyen technikai eszközök vételére vagy átkódolása üzenetek nélkül az a személy, kitett ilyen befolyás, amelynek egy esélyt, hogy ellenőrizzék az információkat is tudatosan. " Schapitz ?? munka által finanszírozott DoD. Annak ellenére, hogy FOIA reszelék, munkája soha nem bocsátott.Szintén érdemes megjegyezni, a dátum az 1974-es, ami majdnem pontosan tükrözi ?? s az időszak, amikor a Szovjetunió megkezdte a saját programját, amelynek eredményeként "Acoustic Psycho-korrekció technológia."
21) Az október 1994 Dr. Ross Adey Londonba látogatott, hogy foglalkozzon a konferencia egészségügyi hatásaival EM mezők. Abban az időben ez volt író együttműködik a jól ismert dokumentumfilm készítő, hogy egy dokumentumfilmet erről a témáról. Odamentem a konferencia szervezői, mivel a szabad meghívni, és biztos, hogy én is kaphat szót Dr. Adey magántulajdonban. Továbbá biztosítottam a szervező, hogy minden találkozó lesz szigorúan bizalmas, és ki a rekord, ha Dr. Adey volna szívesebben vele. Abban az esetben, dr Adey csökkent találkozni velem és ingyenes meghívást a konferenciára visszavonták. Dr. Adey szerint a téma "túl szakmai", hogy megvitassák.
22.) Sok hasonló hatásokról számoltak be, például, a nők ?? Béke tábor Seneca, a New York államban.
23) A lelki jelenségek vizsgálatok, sőt, részben a minősített Pentagon programok nyúlik vissza, több mint két évtizede. Két külön "csapat" végzett kísérletek előrehaladott. Az egyik csapat működött a SRI, a másik az NSA ?? s Fort George Meade létesítmény Maryland. Ez idő alatt, vezérőrnagy Albert N. Stubblebine igazgatója az amerikai hadsereg hírszerző és biztonsági Command, felügyelte a programot szentelt "távérzékelés", ahol szövetkezetek bízták, többek között nyomon szovjet "Boomer" tengeralattjárók. Stubblebine jelenleg elnöke az Igazgatóság a PSI-TECH, egy privát cég szakosodott a távolból és egyéb tevékenységek. Ezredes John Alexander is a fedélzeten. A vállalat azt is foglalkoztat Major Edward Dames (ex-DIA), Major David Moorhouse (korábbi 82. légideszant), és Ron Blackburn (korábbi mikrohullámú tudós és szakember, Kirkland légierő bázis). PSI-TECH működik a magánszektorban, és kapott több minősített közbeszerzések. Az Öböl-háború, a társaság megkereste DoD és kérheti, hogy a társaság ?? s távérzékelő kell bízni, nyomkövető és helymeghatározó Irak ?? s Scud rakéták. Alexander ezredes és CB Scott Jones (aki korábban dolgozott az amerikai kormány agykontroll technológia) egyaránt közös érdeke az Azonosítatlan repülő tárgyak. A nagy tekintélynek örvendő New York Times újságírója Howard Blum kiderült, a könyvében, hogy ott van, sőt, a DoD UFO munkacsoportot a DIA. Azért említem ezt a szempontot csak bizonyítani, hogy a katonai és a hírszerző közösség nem idegenkednek a kísérletezést és költötte óriási mennyiségű pénzt adó néhány "furcsább" területen az élet. A távoli megtekintését csapatot feloszlatták követően Oliver North kudarc a védelmi miniszter, aki aggodalmát fejezte ki az esetleges rossz reklám. Ezt követően, Psi-Tech-ben alakult, és a munka folytatódik ...
24) Lásd Martin Cannon. Lobster 23 "Mind Control és az amerikai kormány." Martin egy független és objektív kutató, aki költött jelentős mennyiségű időt és pénzt személyes e téma kutatásában. Lásd a korábbi hivatkozás Dr. George Eastabrooks, 3. lábjegyzet.
25) A 1995 október 24-27, a Counter-Drug Technology Assessment Center tartott szimpóziumot Nashua, New Hampshire-ben. A témák között szerepelt a "átmenet a fejlett katonai technológiák a polgári rendvédelmi környezet. Ezek közé tartozik a fejlett követés, címkézés, rádiófrekvenciás és egyéb" nem tolakodó "technológiákat.
26.) Van bizonyos kifogások az idézi ez az anyag. Először is, én írtam, hogy Dr. Horváth és a két másik tudós említett Spotlight cikkben.Eddig egyik sem válaszolt sem megerősíteni, sem cáfolni észrevételeiket. Egyikük, Steve Aftergood, nagyon jó hírű és ismert, hogy nekem közvetlenül. A másik kettő nem ismert, hogy nekem egyáltalán. Azt is fontos kiemelni, hogy a Spotlight egy ultra-jobboldal kiadvány és egy must, ezért ezeket idéző ​​kellő óvatossággal. Másrészt, Spotlight osztja jelentős "ethosz" néhány szélsőjobboldali elemek a katonai és hírszerző közösség, akik olyan helyzetben vannak, hogy tudja ezeket a fejleményeket, és a saját oka lehet tenni a fenti információkat.
27) Lásd a Brian Freemantle ?? s Az Octopus Orion Books Ltd., 1995.
28) Lásd Walter Bowart ?? s Operation Mind Control elmesél egy hátborzongató történetet érintő Vietnam veteránok. Különösen az esetben a "Dávid" és az ex-US Air Force tiszt, aki az emlékezetét "törölni" követően az ő ideje szolgáltatást.
29) Lásd az Összegyűjtött művei Carl Gustav Jung a háttérben a pszichológia a "vetítés".
31.) által súlyosbított kábítószer bűnözés - a jelenlegi becslések közötti 500 $ - $ 800.000.000.000 évente, ezzel túlszárnyalva az iparág összes többi "üzleti szektorok" kivéve talán a fegyverek számára. Ezek a számok kivont Brian Freemantle ?? s Az Octopus, Orion Books Ltd., 1995.
32) A jelenlegi gazdasági valóság (és, hogy a belátható jövőben), hogy az egykor gazdag életmód nagy szegmensei nyugati állampolgárok továbbra is rontja. Ez elkerülhetetlenül vezet elégedetlenség, hogy egyre nagyobb mértékben mutatkozik meg polgári zavargás. Gazdaságilag tehetetlen a változás irányát, a kormányok esetleg igénybe tekintélyelvű jogorvoslati üzemanyag nagyobb nyugtalanság és a megismétlése az ördögi kör. A modell alapja az egyértelmű bizonyíték arra, hogy "nemzet" már nem rendelkezik a gazdasági hatalom a "bak" a piacokon. A globalizáció a pénzügyi és a nemzetközi "szabad piac" vezetett (vagy esetleg eredménye?) Óriás "hontalan" transznacionális vállalatok.Együttesen TNC ?? s messze felülmúlják a gazdasági hatalom bármely szuverén állam. Az együttes támadás a TNC ?? s eljáró koncert, (a továbbiakban: "a piaci trendek"), még G7 (formájában egyesített Központi Bank beavatkozás) gyakran teszi tehetetlen. E forgatókönyv szerint a jövő nem sok jót ígér. TNC ?? s gyarapodhat maguknak növekvő arányban a világ ?? s gazdagság, míg a nemzetállamok egyre inkább növekedni fog függő szuverén eladósodás finanszírozni saját maguk, vagy fokozatosan át "harmadik világ" gazdaságok. A teher "javítás" szuverén adósság teljesül kombinációjával fiskális intézkedések, elsősorban fokozott adózási (közvetlen, közvetett és rejtett intézkedések) és a csökkent kiadásokat. Mindkét program hatása erősen a szegényebb rétegek számára, mégis általában előnyös a TNC ?? s akik továbbra is nagy adó címzettnek. Hatékonyan tehetetlen, a politikai struktúra szuverén államok kevés alternatíva, hogy bemutassa a polgárokhoz a homlokzat, hogy a szabályozás, ha azt, hogy továbbra is hatalmon. Megfosztott gazdasági izom, régimódi igazi "izom" (formájában soft-kill-technológiák) valószínű, hogy lesz még értelme a jogállamiság fogalom. Ezért magától értetődő, hogy az LTL fegyvereket ily módon irányítani a "lázadó" szegényebb rétegek számára. A mexikói "zapatisták" a korai figyelmeztető jel, hogy ezek a társadalmi-gazdasági tényezők valószínűleg hatással a jövőben. Mexikó ma, az Egyesült Államokban holnap, és azt követően? Lásd: Noam Chomsky ?? s World rendelések Régi és új átfogóbb elemzést a TNC globális jelenség.
33) Különösen egyes osztályai EM fegyverek tekintik, mint amely képes távolról módosítani viselkedést vagy támadást magasabb funkciókat.
34) Lásd a Department of Defense Irányelvtervezet kelt január 1, 1995 felvázolása figyelembe célok nem halálos fegyverek.
35) Lásd: Noam Chomsky és Edward ?? s ?? s Herman Manufacturing Egyetértés (Pantheon Books, New York, 1988). A szerzők részletesen exhaustingly elterjedt a média szerepe, hogy propagálják "elitista" célok míg lebecsülik vagy nem vette figyelembe, "kemény hírek" Mindegy, hogy ?? t illik a "propaganda modell." Ennek eredményeként, a hazai "hozzájárulás" tervezése mind a hiánya információk Mindegy ?? t illik a "modell", és kizárólag felvázoló történetek vagy kemény hír, hogy nem. A hatás Ezen technikák hatékonyan korlátozza a politikai és gazdasági vita veszítő ellentétes álláspontok. Így a szerzők azt állítják, hogy a demokrácia már felváltotta, és hogy de facto, egy fél állam úgy lett kialakítva.
36) Ez az úgynevezett "soft kill" képesség politikailag kívánatos.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése