2018. január 25., csütörtök

Ahogy születsz, úgy élsz!







Ahogy születsz, úgy élsz!







Kedves anyák! Ezt az előadást ne csak a gyermekeikre gondolva hallgassák, hanem elsősorban a saját életükre nézve. Ugyanis mindenkinek először a saját születésélményét kell megismernie, átélnie, majd feldolgoznia.

 


Amikor egy lélek elhatározza, hogy újra testet ölt, először is megtervezi a következő életét. Ezt a tervet nevezzük hálótervnek.



A lélek megtervezi, hogy



· Fiú legyen-e vagy lány
· Hol szülessen meg, mely kontinensen, országban, városban vagy faluban
· Milyen nemzetséghez nagyobb vagy annak kisebb csoportjához tartozzon
· Kik legyenek a szülei
· Milyen élete legyen, gazdag legyen-e vagy szegény
· Hol szülessen, melyik kórházban/klinikán vagy esetleg otthon
· Kik segédkezzenek a születésénél
· Mi legyen konkrétan, vagy milyen hangzású, jelentésű neve legyen
· Esetleges bölcsődéjét, óvodáját, iskoláit, amelyek majd ha időben ott tart, a szüleinek „véletlenül” pont az fog az eszükbe jutni, ami az életéhez amúgy is szükséges
· Előfordulhat, hogy a szülők lakóhelyéhez képest máshol szeretne felnőni – az ottani emberek-barátságok miatt, – ezért tervezhet egy vagy több költözést is.
A babának nem csak a külső belső megjelenés döntő a szüleivel, rokonaival kapcsolatban, illetve a későbbi ismerőseivel kapcsolatban, azt is figyelembe veszi, hogy éltek-e már közös életben, és kialakult-e köztük karmikus kapcsolat.
Ha van, akkor azok a személyek, akik valaha neki ártottak, vagy tartoznak, azaz karmikus adósságuk van a baba lelke felé, azokból lesznek:
· A baba szülésznője/dúlája, gyermekorvosa, védőnője, óvónője, tanítója, későbbiekben a főnöke stb.




Tehát olyan személyek, akik ezt a kis lelket segíteni fogják az útján.




S akik felé a babának van törleszteni valója, pedig mind olyanok lesznek, akiknek élete során ő fog tudni segíteni:
· Pl. osztálytársak, felnőtt korában tanítványai, páciensei
Természetesen nem egyetlen tervet készít a lélek. Azért nevezik háló tervnek, mert mint a pókhálónak sok mellék ága-boga van. Ha mégsem úgy alakul a baba élete, mint ahogyan megszületése előtt szerette volna, akkor legyen esélye visszakanyarodni az optimális útra. Ugyanis Isten mindenkit szabad akarattal ruházott fel. Nem madzagon rángatható bábukat teremtett, hanem önálló gondolattal rendelkező lényeket, akik döntést hozhatnak. Helytelen út nincs, csak esetleg több tapasztalattal a batyujában fog haza térni, mint ahogyan azt tervezte, és emiatt előfordulhat az, hogy pont azt a dolgot nem vitte véghez, ami miatt most testet öltött. Talán majd a legközelebbiben sikeresebb lesz.



Ha tudnánk, hogy mit terveztünk el, akkor aszerint élnénk. A gyermekeinknek nincs letakarva a terv. Ők látják egészen kisiskolás korukig. Sőt magzatként meg is oszthatják azt édesanyjukkal a magzat kommunikáció által. Az eddigi általam tanított magzat kommunikáció során, amiket a babák elmondtak, azok közül eddig minden megvalósult. 8 éves a legidősebb gyermek, akivel történt ez a fajta kommunikáció.




Amennyiben a lélek előtte nem gyakorolta az alázatosságot, visszaélt javaival, hatalmaskodott mások felett, úgy elképzelhető, hogy következő életében szegényebb sorsot választ magának, hogy megtapasztalhassa milyen az ellenkező oldalon lenni. Minden sorsot magunk választunk magunknak. A rosszat is. Ebből kifolyólag nincs rossz. Az előfordulhat, hogy a környezet a szabad akaratából kifolyólag a sanyarú sorsra rá tesz még egy lapáttal, hadd szenvedjen még jobban, de a lélek a hálóterv készítésekor minden lehetséges kimenetelt megvizsgált. Így voltaképpen rossz dolog még sem történhet vele. Aki tudja, hogy életét saját maga választotta, könnyebben elfogadja minden nehézségével, és feladatával együtt. Kevésbé hárítja másokra a felelősséget. Jobban felmerül benne a vágy, hogy a saját kezébe vegye életének irányítását.

A fogantatással párhuzamosan testet ölt a lélek. A petesejt és az ondósejt egyesülésével létrejön a megtermékenyített petesejt, és társul hozzá maga a lélek. Ettől kezdve az már nem csak finom energia, hanem anyagi is. A lélek az eddigi szabad lebegő érzését elveszíti. Sikerült megérkeznie. Ujjongás, boldogság érzése hatja át annak ellenére, hogy szabadságát elveszítette. De mivel a hálóterv elkészítésével sokat tett azért, hogy leszülethessen nem a szabadság érzése fontos a számára.
Mi teendője most? A környezetét befolyásolja, amennyiben szükség van rá. Mert nem mindegy, hogy MIÉRT fogan meg egy ember.

A méhen belüli fejlődés - videó






Foganhat a baba: 

szeretetteljesen készülnek rá, várnak rá. Jöhet hamar, de évekkel később is, amit segíthet a művi beavatkozás. szeretetteljesen készülnek rá, várnak rá. Vagy véletlenül – „becsúszottan” is érkezhet. Sajnos csak nagyon kis hányadánál valósul meg a szeretetteljes várakozás. Van egy negyedik lehetőség, mégpedig a spirituális gyermekáldás vagy a Tudatos fogantatás Akkor beszélünk erről, amikor a szülők megbeszélik a lélekkel, mikor szándékozik érkezni.




Ha csak úgy jött a baba, nem volt ideje az anyának rákészülni a fogadására, akkor mindenképpen valamiféle áldozattal jár a gyermek fogadása. Vagy azért, mert derékba tört a karriere az anyának = elfojtott elutasítás. Vagy, mert testvér esetén még 2 évig kell otthon – 4 fal közt maradnia. Ezekben az esetekben várandósági hányás, émelygés, szédülés lehet úrrá rajta. Minden betegségnek lelki oka van, hisz az ember lelke szeretne ezáltal valamire rámutatni. Ha elfogadjuk ezt a szemléletet, akkor megérthetjük a terhesség alatt kialakult gondokat, betegségeket, melyeket hiteles segítővel fel is oldhatunk.

Sajnos nem várt terhességnél óriási teher egy babának az első 12 hét. Ezt az időszakot végig izgulhatja, mi lesz, ha felfedezik jöttét, és mit döntenek sorsa felől. Örülnek-e neki, vagy sem, megtartják-e vagy sem. De, miért lenne ez teher a babának, kérdezhetnénk? Számtalan tulajdonság, viselkedés gyökere a magzati korra nyúlik vissza. Amennyiben nem várt gyermek az illető, gyerekként is, felnőttként is kevés az önbizalma, önbecsülési gonddal küzd. Előfordul, hogy ezt leplezze, álarcot visel, de amikor valami éles helyzet áll elő, lehullik róla, és képtelen kontroll alatt tartani helyzetét. Pl. fóbiák alakulhatnak ki nála.
Amennyiben a léleknek nem tetszik a fogadtatás, nem tetszik pl. az, ahogyan az anya gyanakodni kezd az elmaradt menstruáció kapcsán a terhességre (nem várt gyermek esetén), meg is gondolhatja magát. Az első 12 hétben el is mehet. Ilyenkor spontán, korai vetélés lehet. Ez történhet úgy is, hogy észre sem veszik jöttét-majd mentét, de úgy is, hogy 6.- 12. hétben megy el. Sokszor fordul elő az is, hogy miután elment, megsiratják annak ellenére, hogy nem várták. A lélek szándékosan tervezi így a helyzetet. A hiányból az ember mindig többet tanul. Amíg ott van, az természetes, ha eltűnik, rögtön sajnálják, és jobban foglalkoznak vele.

A tervezett magzatok is ugyanúgy meggondolhatják magukat, mint a becsúszottak. A tervezett magzat nem  szeretne úgymond "kibabrálni" a szüleivel, vagy fájdalmat okozni nekik. A vetélés mindig fel akarja valamire hívni a figyelmet. Oka van.
Vajon mi nem tetszik a babának? Min szeretné, hogy a szülei változtassanak? Minél előrehaladottabb a várandósság, annál nagyobb a visszafordult baba után maradt űr.

Bárhogyan is fogant valaki, a lényeg, hogy megszületett. A lélek a hálótervben megtervezi kikhez születik meg. Ebben számít a lélek arra, hogy nem csak megfogan, hanem meg is születik. Az anyának mindig ott van az esély önmagát, aktuális tervét, célját felülírni, és szeretettel fogadni a jövevényt! Amennyiben megadatik a gyermek, legjobb szívből elfogadni!

Nem mi teszünk szívességet a gyermeknek, azzal, hogy fogadjuk őt, hanem ő tesz nekünk, azzal, hogy minket választ, és megszületik.

A spirituális vagy tudatosan várt gyermekáldás esetén nagy esélye van az anyának arra, hogy problémamentesen teljen a 9 hónap. Hiszen a várandósság alapvetően tünetmentes. Ha így telik, a magzat fürdik szülei feltétlen szeretetében.
Amikor előre megbeszéltük jöttét, a foganást, már az első perctől biztosak lehetünk érkezésében.



Miért olyan fontos ez?

Ez mind az anyának, mind a babának nagyon hasznos. Emiatt nem azzal kell foglalkoznia a léleknek, hogy – anyját, apját meggyőzze arról (olyan gondolatokat ébresszen a szülők fejében) – miért lesz jó, ha ő megszületik, vagy miért nem volna jó az abortusz, hanem örülhet testbe szállásának, és anyja, apja örömének. Már az első perctől kezdve átélheti az anyjával való egységet. Minden ember első ősbizalom érzése ebből az egységből fakad. Mire jó az ősbizalom? Ez azt szolgálja, hogy az ember, amikor bajba jut, vagy akár kisebb problémával találja szembe magát, akkor tudatos morfondírozás nélkül szinte automatikusan bízik magában, az életben, a világban. De! Ha az ősbizalom teljes átélése sérül a magzati korban, akkor hiányozni fognak neki az egészséges öntudatú ember talpraesett ötletei. Ifjú és felnőtt korában a környezetétől hajlamosabb inkább a negatívat várni.
Viszont, ha a baba 9 hónapon keresztül élvezheti az ősbizalmat, úgy boldog lesz, megelégszik mindennel, az egység, a szeretet iránti igénye teljes mértékben kielégül.

A magzat mindent lát, hall, tud. Olyan, mintha nem csak a magzatvízben, hanem anyja érzéseiben fürödne. Nehezen titkolózhat előtte, mert még a szűk környezet gondolatait is érzi, főleg azokat, ami őrá vonatkoznak. Ebből kifolyólag nagyon könnyű dolgunk van a vele való kommunikációban. Mindenki tud a saját babájával beszélgetni, és kis gyakorlással azt is meghallja, amit ő szeretne mondani, ehhez nyújt segítséget a magzat kommunikáció lehetősége.
Az anya is, a baba is befolyásolják egymást. Ahogyan a baba vágya befolyásolja az anyát, ha savanyút enne, az anya azt kíván, úgy az anya vágyai is hatással vannak a magzatra. Amit az anya szeretet, azt későbbiekben viszont láthatjuk a gyermek kedvenc játékai, tevékenységében is. Az is fontos, amennyire tudatosan avatja be a csöppséget a kismama a közös életükbe, hiszen a magzat teljesen egynek gondolja és érzi magát vele. Az a nő, aki fittyet hány a várandósságára, éli tovább a megszokott életét, anélkül, hogy a gondolatai többször a baba körül forognának, az kirekeszti a saját gyermekét az életéből. Azok a babák, akik így járnak, kirekesztettnek érzik magukat, és frusztráltak lehetnek majd.

Minden születési variációnak lelki értelmezése van. Az a módszer, ahogyan készül a baba a kibújásra, és ahogyan kiér, meghatározza az egész életét. Az élet minden egyes nehezebb percében önkéntelenül is ahhoz a módhoz fog folyamodni, ahogyan élete első akadályát megoldotta. A születés mikéntje az első problémamegoldó módszer. Ennek értelmében olvasható az "Ahogy születsz - úgy élsz!" cím.
Stanislav Grof a születést 4 szakaszra bontotta.


E szakaszok segítenek felismerni azokat a szituációkat, amelyek megmagyarázzák személyes problémáinkat, és útmutatót adnak a fejlődési lehetőségekre.




1. szakasz – a méhen belüli szakasz

Az egység, az ősbizalom kibontakozásának helye és lehetősége.

2. szakasz – tágulási szakasz

A határtalan, szabad lebegést egyre kevésbé élheti át növekedésével párhuzamban a baba. Minél nagyobb lesz, annál kisebb a hely, és ez csak fokozódik mindaddig, amíg megérkeznek az első méhösszehúzódások. Az óriási nyomás hatására összenyomódnak a magzatot ellátó vérerek, és ez hideg- és fulladásérzést vált ki belőle. Főként azokra van erős hatással, akiket előtte nem készítették fel a megszületésre. Úgy érezheti, csapdába került. Előrefelé fél menni, mert nem látja az út végén lévő világosságot, még zárt a méhszáj, visszafelé meg már nem tud. Az az ember, aki a tudatát illetően ebben a szakaszban ragadt meg, ha nagy nyomás közeledik, akkor megreked. Képtelen tovább lépni, sokszor mindent értelmetlennek lát. Nehezen hoz döntést, sokat rágódik, halogat. Félelmek blokkolja le őt, melyek újra és újra felszínre törnek nehéz helyzetekben. Elsődleges reakciója visszatérni a paradicsomi állapotba, az első szakaszba.
Annak ellenére, hogy fájdalommal jár a nyomás, - ami a magzatra irányul – mégis ez hozza meg a megoldást, ugyanis kinyílik a méhszáj, és ennek segítségével jut át a következő szakaszba. Ahogyan az életben is a nehézség hatására nyílnak meg a kapuk. Az itt megragadt ember hajlamos az utolsó vizsga előtt otthagyni az iskolát, a párkapcsolatban az eljegyzés vagy az esküvő előtt szakítani. Mely után hosszú ideig nem kezd új kapcsolatba, gyászolja a régit, az

elvarratlan szálakat.

3. szakasz – születési harc

A nyomásnak ellenállni nem érdemes, hisz ennek hatására nyílik ki a méhszáj. Amint a gyermek meglátja a fényt, új erőre kap. A szülőcsatornán való áthaladás pillanataiban szorongatottság és beszorultság félelmét éli át. Aki itt ragadt meg, az fáradhatatlan, rajong a változásokért, nyughatatlanság jellemzi az életét. Mindig új kihívásokat keres azt remélve, hogy ha keresi a félelmet és a fájdalomküszöb határait próbálgató tevékenységeket, akkor egyszer csak elnyeri a megváltást. Például amit a fiatalok találnak ki:
- autók versenyeztetése,
- hegymászás szükséges felszereltség nélkül,
- gyorsan haladó vonat tetejéről lebukni a kábelek előtt stb.
Az így járt felnőttnek azt kell megtanulnia, hogy nyugodjon meg, érkezzen célba, majd lazuljon el.
Ez a szakasz a négy közül a legveszélyesebb, és ekkor adódhat a legtöbb komplikáció.

A gyermek számára ez az első alkalom, amikor anyjával közösen dolgozhat együtt. Amennyiben az anya bódult, vagy érzéstelenítve van, és nem érzi, ahogyan a gyermek áthalad a szülőcsatornán, úgy a gyermek magára hagyatva is érezheti magát. Viszont az anya fájdalomreceptorai a narkózistól függetlenül működnek, de nincs, aki a jelzéseket fogná. Ebben a vészhelyzetben ez még inkább fokozza a baba magára hagyottság érzését, ugyanis baba-mama szellemi kapcsolata folyamatosan fennáll. Továbbá a nő kimaradhat saját szülésélményéből, és így számára nem sikerül a beavatás.

4. szakasz – megszületés

Minden nehézséget leküzdött a baba, itt volna a lehetőség, hogy élvezze az új, tágas teret. Frédérick Leboyer hívta fel a figyelmet arra, milyen fontosak az első benyomásai az életben a gyermeknek. Sajnos a mai felnőttek nagy része nem születhetett erőszakmentesen. Érkezésükkor vakító fénnyel üdvözölték őket, rögtön elvágták a köldökzsinórt, így az első lélegzetkor fulladást éreztek. Ennek hatására nem csoda, hogy e felnőttek nem élnek az élet által nyújtott szabadsággal, és kibontakozási lehetőségekkel.
Ideális esetben az ember a negyedik szakaszban valósítja meg a tényleges áttörést, elkezdheti a hálótervét élni. Minden nagy áttörésben megtalálható a negyedik szakasz jellemző jegyei.

Ruediger Dahlke évtizedeken keresztül dolgozott orvosként és pszichoterapeutaként a betegségek, tünetek, kórképek szimbólumain. Nőgyógyászokkal közösen értelmezte az alábbiakat.
Lássuk hány féle születés létezik, és mi a jelentésük. Az itt szereplő értelmezések lehet, hogy erősnek hatnak, de most tekintsünk a szülési képekre máz nélkül. Máz nélkül úgy, hogy közben senki sincs hibáztatva.

Felsorolás a teljesség igénye nélkül:
Amiről manapság minden tudatosan gondolkodó nő

álmodik: a gyermekem természetes úton, a kiírt időpont előtti 1-2 hétben szülessen meg, ne legyenek szükségtelen beavatkozások pl. burokrepesztés, oxitocin adása, gátmetszés, fájdalomcsillapító stb., fejjel előre, viszonylag gyorsan haladjon előre a baba.

Idő előtti fájások

Kicsit hasonlít a koraszülésre. Előfordulhat, hogy még az asszony számára sem tudatos, de teher neki a gyermek, ezért azt el akarja hajtani.



Koraszülés

Általában akkor áll elő, ha az asszony nem tudott felkészülni a várandósságra, nem éli meg a babával az egységet. Esetleg nem örül a jöttének. Tudat alatt mihamarabb szabadulni szeretne terhétől. Sokszor nem is önmaga miatt, hanem a körülmények olyan nehezek, hogy nem meri felvállalni őszinte szívvel gyermekét. Pl. háborúban, rossz szociális körülmények között, vagy ha alkalmi kapcsolatban fogan, és az apa nem vállalja a gyermeket vagy ezek után a nőt.
De kora szülés akkor is előfordulhat, ha a gyermek türelmetlen. Sajnos nem éri el vele a célját, mert ha túl korán érkezik, akkor az inkubátorba landol.

Képzeljük el, amint több méter magasságban állunk egy ugródeszkán, és azt kérik tőlünk, ugorjunk fejest a vízbe. Lehet, hogy latolgatni kezdjük, miért nem inkább talpast, vagy hasast ugorjunk?




Lábbal előre születés

Fél a fejes ugrástól.

Farfekvés

Minél kevésbé lett felkészítve a magzat a születésre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem mer fejest ugrani. Inkább meggondolja magát, és maradni szeretne. A popóját mutatja. Első ránézésre jól járt ezzel a lázadással, hiszen mindene simán kifért, de amikor a fej eléri a nyílást, megakadhat, hisz elzárja azt. Nehéz esetekben még a köldökzsinór is bonyolítja a helyzetet. Az oxigén ellátás lelassul, ami halálfélelmet, fulladásos pánikot okoz neki. Pont a nehézséget szerette volna elkerülni. Ez a megtapasztalás tanulsága lesz egész életére. Az így született felnőtt akkor is keresztülviszi az akaratát, ha az látszik, hogy értelmetlen. Aki így születik, az már az élete első szakaszában az aggódásra kényszeríti környezetét.

Keresztbe - Haránt fekvés

Nem akar együttműködni, sem dolgozni. Megoldás az, ha beszélnek vele, és megkérik, legyen kedves megfordulni, vagy megpróbálják megfordítani. De ugyanakkor meg kell tudni az okát annak, mi zavarja, mi esik rosszul neki, miért nem szeretne együtt működni? Ha nem fordul meg, akkor császármetszés lesz. A gyermek szemszögéből nézve az életmentő császár az győzelem, még fáradnia sem kellet semmit. Csak kiemelték és kész, ami az életére nézve már nem ilyen előnyös.

Császármetszés

A gondok már a stresszhormonok hiánya miatt kezdenek előtérbe nyomulni. Ugyanis a születés élményéből kimarad a beavatás, és a bizalmi kapcsolat sem jön úgy létre az anyjával. Kísérletekből tudhatjuk, hogy a 4-5 éves nagy gyerekeknél is óriás félelem él, anyjuk távolmaradása miatt. Ezért makacsan ragaszkodnak hozzájuk.
A császáros felnőtt általában kitér, nem meri a hálótervét élni. Hiszen aki nem tanulta meg hogyan haladjon át szükségen és félelmen, az retteghet a nehéz helyzetektől, és inkább nem vág bele. Megmarad a feladatok, nehézségek elhárításánál, és így idős korában is félős, lépni nem merő kisgyerek marad. „Majd elintézi anya, az apa, az állam, vagy a társadalom, vagy mindegy, hogy ki.”
 
Túlhordás

Ha a magzat még igényli az ősbizalom átélést, akkor még nem tudja, akarja elhagyni a méhet. Ők születnek meg csak a kiírt időpont után.

Köldökzsinór a nyak körül

Ez egy nagyon nehéz kép. Vagy megfojtja a baba magát, vagy ezzel fenyeget. Önmaga ellen irányított agressziót mutat a magzat. Nagyon fontos lenne, ha mihamarabb megtalálnák a szülők az okot, akkor is, ha már rég megszületett a gyermek, illetve ez felnőtteknél egy elvégzett születésélmény foglalkozással feloldható.
Az anya részéről ez a szimbólum úgy értelmezhető, mint egy kígyó. A köldökzsinór fojtogató kígyóvá válik, és az is előfordulhat, hogy megfojtja. Később az overprotectiv, a túl óvó, gondoskodó anya a túlzott szeretetével akaszkodik rá gyermekére.

A szülést az is befolyásolja, hogy az édesanya a szülés pillanatáig mennyire dolgozta meg saját gyermekkorát, szüleivel való kapcsolatát, nővé válását stb. Ezek hiányában szintén előfordulhatnak a fent említett elakadások.

Amennyiben kiderülnek az okok és a miértekre válasz érkezik 
- a hosszú ideig nem érkező baba elmaradására,
- a vetélésre
- a várandóssági tünetekre,
- a szülésre,
- a megszületésre
- a későbbiekben a szoptatási nehézségekre,
- a nem alvásra
úgy az anya megkönnyebbül, a problémák pedig megoldódhatnak. S a léleknek nem lesz szüksége arra, hogy a tünetek tovább folytatódjanak
- a gyermek későbbi időszakában pl. az éjszakai nem alvásban, a széklet visszatartásban vagy az evés elutasításával stb.



Kérdések magunkhoz:


Hogyan kezdem a napot? Könnyen pattanok ki az ágyból? Félek-e, húzódozok-e az új nap feladataitól? Szeretem-e a napfelkeltét? Mikor éltem át utoljára? Átélem, vagy átaluszom-e a nap kezdetét és az életet?

Felhasznált irodalom: Ruediger Dahlke, Margit Dahlke, Volker Zahn: Út az életbe, Várandósságról és születésről holisztikus szemmel, Holistic Kiadó
Ruediger Dahlke: Sorsfordulók, Officina Nova



(Petre Veronika - spiritualisanya.blogspot.hu)

 

Elképesztő videó 3 percben arról, hogy mi zajlik az anyukák pocakjában 9 hónap alatt.


Bejegyezte: Szilvia dátum: 20:09 

Life in the womb 9 months in some 4+ minutes


Megtermékenyítés




Univerzális energiával való gyógyítás

Az ember testet öltött szellem. Magában foglalja úgy a szellem, mint a test törvényeit. Az életenergia sugárzása az emberben az abszolút szellemi ÉN-től egészen az anyagi síkig – a testig – minden fokozaton megnyilatkozik. A lélek az idegrendszer vezetékein keresztül, közvetlenül kapcsolódik a testbe.” (Selvarajan Yesudian)

Az univerzális energiával való gyógyítás célja a
 test – elme – lélek egyensúlyi állapotának megőrzése, visszaállítása, az Egész-ség tudatának, érzetének , örömének , épségének a fenntartása, illetve támogatása.

Alkalmazott módszerek, terápiák:

Reiki (RAI) Intelligens, Isteni Szeretet Energia közvetítése.
Talpmasszázs – mikroterületeken való tükröződéseken keresztül végzett frissítő kezelés, a Részben az Egész mintája alapján
Testmasszázs: hát,- teljes test,- nyirokmasszázs.
Nemeskő gyógyászat
Aromaterápia
Fitoterápia

A kezelések módja, hatása:

Reiki:
A kezelés folyamán a kezelő 
csatorna” az égi energia számára. A reiki mindenen áthatol, harmonizál, aktiválja az öngyógyító erőket. Feloldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és energiát transzformál.Testmasszázs:
A masszázs azok között a kezelési módok között szerepel, amelyek aktiválják a szervezet öngyógyító energiáit, mély ellazulást eredményeznek és megszabadítják a szervezetet a felhalmozódott méreganyagoktól. Gyógyír a test és a lélek számára.
Serkenti a keringést, megpihenteti a fáradt idegrendszert. A szervi funkciókat összehangolja. Az izmokat lazítja és tonizálja, fájdalmaikat enyhíti. A masszázsnak a hormonrendszerre is élénkítő, harmonizáló hatása van. A nyugtató- és lazító állapot elérésében a 
gyógyító érintés a legkellemesebb és legjelentősebb hatással bír.
A kezeléseket BERCSA OTTÓ reiki mester/tanár végzi.
Életem mottója, mely egyben kifejezi a gyógyításhoz való hozzáállásomat is:
Áhítatos tiszta érzés vezéreljen minden lépést.”



A szavak és az agy / (+)+(+)=+ / 2014-05-02

Filed under: Gyógyítás — 18 hozzászólás
2014-07-19
képA géntudósok felfedezték, hogy az emberi DNS evolúciós ugráson megy keresztül azáltal, hogy aktivál néhány fölösleges gént amikor valaki pozitív frekvenciákat küld pozitív megerősítéseken keresztül miközben hálát érez.

Az agyatok nem tud különbséget tenni a között, hogy magatoknak vagy másoknak mondtok valami negatívat, mert az agyatok mindannyiótokat egyként lát. Szóval amikor valami negatívat mondtok vagy csináltok másokkal, a testetek akkor is ugyanúgy érzi a stresszt, aggodalmat, és a paranoiát, mintha önmagatokkal csináltátok volna.”
Minden nyelv visszavezethető az Élet Virágának szent geometriájához, ami vizuálisan is megmutatja, hogy a nyelv rezgés. Sok metafizikai hagyomány úgy tartja, hogy az Élet Virága volt az első kész energetikai életforma, amit Isten létrehozott, és utána hozta létre a szent geometria olyan összetett hanghullámait, mint Metatron arkangyal ikozaéder kockája. Metatron kockája eredeti formájában bukkant fel számos ősi hagyományban és vallásban. Az összes szent geometriai alakzat fellelhető benne, mint például az Élet Virága, Élet Magja, élet fája, aranymetszés (arany arány – golden ratio), arany spirál, arany középút, Fi, Fibonacci, tetraéder, hexaéder, oktaéder, dodekaéder. Sok ősi civilizáció úgy hitte, hogy Metatron arkangyal az Isteni/univerzális tudat jobb keze a teremtési folyamatban.  A meggyőző matematikai formában és a szent geometriában is megfigyelhető üzenet egy végtelen, vitathatatlan igazság a természetben, miszerint minden összhangban, harmóniában, és egységben létezik. Ha bármely élőlény ezt a tényt nem ismeri fel, akkor a természet lebontja és új életformákat hoz létre, amik a természet törvényei szerint munkálkodnak.
A szavak, amiket kimondunk és hallunk frekvenciát közvetítenek, amik megváltoztatják az emberi DNS-t. 64 kodon van a DNS-ben. Az érzelmi hullámok aktiválják a kodonokat. Csak két érzelmet aktiválunk. A félelemnek és a szeretetnek különböző szinuszgörbéik vannak. A félelemnek rövidebb a frekvenciája, míg a feltétel nélküli szeretetnek hosszabb frekvenciája van, ami több génmintát mozgósít a testünkben azáltal, hogy több kodont aktivál. Ez azért van, mert az univerzum azon az egyszerű matematikán keresztül működik, amit általános iskolában tanultunk és aminek még mindig a való életben keressük az értelmét. (+) + (-) = stabilitás, semmi sem megy előre vagy visszafelé. Ezért van az, hogy amikor egy pozitív dolgot mondtok vagy csináltok és utána egy negatív dologgal helyettesítitek, akkor egy érzelmi ingoványba keveredtek. (-) + (-) = -, ami azt jelenti, hogy két negatív dolog mindig további süllyedéshez vezet. Amikor valami negatívat mondtok magatoknak vagy negatív dolgot tesztek magatokkal és még több negativitással folytatjátok, akkor még mélyebbre zuhantok a szakadékba.
(+) + (+) = +, ami azt jelenti, hogy csak két pozitív dolog fog felerősödni és növekedni, mert összhangban táplálják egymást. Ezt akkor figyelhetitek meg, amikor valami pozitívat mondtok vagy tesztek; ilyenkor jól érzitek magatokat és ez csak tovább folytatódik. Az a lényeg, hogy az agyatok nem tud különbséget tenni a között, hogy magatoknak vagy másoknak mondtok valami negatívat, mert az agyatok mindannyiótokat egyként lát. Szóval amikor valami negatívat mondtok vagy csináltok másokkal, a testetek akkor is ugyanúgy érzi a stresszt, aggodalmat, és a paranoiát, mintha önmagatokkal csináltátok volna.
heart-torusA folytonos negativitás stresszt és betegségeket fog okozni a testben. Ha feltétel nélküli szeretettel fordultok önmagatok és mások felé, azzal aktiváljátok a Kundalini forrásenergiáját a tobozmirigyben ahogy azt a különféle hatodik érzékek is mutatják, és amit a történelem számos spirituális műalkotásán is láthattok. A tórusztölcsér – ami olyan mint egy alma formájú mágneses mező a szíved körül – több egymásba ágyazott tóruszból áll, és körkörösen pörög egészen a tetejéig, le az aljáig, és megint vissza, akárcsak egy fekete lyuk. A végtelen matek körbe-körbe megy a DNS szálaitok között. Ez azért történik, mert végtelen energialények vagytok, akik az emberi létet tapasztalják meg. Ti vagytok azok, akik az Istent vagy Istennőt az emberi létbe integráljátok.
Egy ilyen teljesen integrált ember elérte a megvilágosodást, az isteni és fizikai tapasztalás csúcsát. Tápláljátok az isteni energikus éneteket a pozitív, feltéltel nélküli szeretet frekvenciáival szeretetteljes szavak és gondolatok formájában. A tudomány bebizonyította, hogy az emberi DNS hatodik érzékei aktiválhatók az illető spirituális tudatának megfelelően. Szóval a buddhisták, indiánok, és maják ősi gyógyító és kántáló mantrái pontosnak bizonyultak. Most az a kérdés, hogy mit mondtok magatoknak és másoknak, amik elősegítik vagy hátráltatják a sejti fejlődéseteket. A döntés joga a tiétek.
Szerző: Anna Merkaba
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Szerző által felhasznált

forrás: http://discoveryouraura.blogspot.com/




A tudatos evolúció 8 szintje – részlet / Stephen Parato

Filed under: Alapok — 29 hozzászólás
2017-08-01









Szint 1.  Az élet sodrásában (externalizálás)

Az első fokra jellemző az externalizálás [belső világ kivetítése a külvilágra] és egyfajta áldozati gondolkodásmód. A domináló érzelmek a félelem, lebecsmérlés és reménytelenség. Hit, hogy az életben nem bízhatunk.  Ebben a stádiumban más egyének hibáztatása történik, hibáztatjuk a társadalmat, a kormányt, a természetet, a betegségeket és más elemeket, amiről azt hisszük rajtunk és tudatos ellenőrzésünkön kívül esnek.
Az 1. szint ösztönző ereje a veszélytelenség és a biztonság.
Domináló hitrendszerek: Az élet nem biztonságos, nem vagyok biztonságban.
Evolúciós mantra: „Isten nem kockázik az univerzummal.” – Albert Einstein
Szint 2. Az életet én irányítom (kontroll)

Ebben a második fázisban felismerik az egyének, hogy rendelkeznek egyfajta irányítási képességgel. De ezt a kontrollt a félelem és a túlélés hajtja. Például a háború ennek a tudatszintnek a kiterjesztése. Az ellenséget fenyegetőnek észleljük, és ezért azt hisszük, hogy ez morálisan feljogosít minket arra, hogy megöljük, kiiktassuk vagy elnyomjuk ezt az ellenséget.
Ennek a tudatszintnek a különböző reflexióit láthatjuk kollektív világunkban. Nézzétek meg hogyan  bánik a legtöbb ember a környezettel és a társas kapcsolataival. Vagy vegyétek szemügyre a politikai  vagy gazdasági élet domináló mentalitását.
Ez a tudatszint elhatárolódik a későbbi mély megértéstől, mely szerint az élet nem véletlen történések sorozata, amit irányítani kell, hanem egy ember tudatának és szellemének saját mély belső pszichodinamikai reflexiói.
Domináló hitrendszerek:
Így kell csinálni; Amit nem tartok ellenőrzés alatt, az elpusztít.
Evolúciós mantra: „Ha kiadod magadból, ami benned van, akkor az, ami benned van a te megmentőd. Ha nem adod ki magadból, ami benned van, akkor az ami benned van elpusztít téged.” – gnosztikus evangéliumok
Szint 3. Az élet bennem zajlik (teremtő)

Ebben a szakaszban az egyén kezdi megérteni a közvetlen kapcsolatot a saját észlelése, hitvilága és érzelmi állapotai, valamint az életfeltételei, kapcsolatai, tapasztalatai és valósága között.
Ez a tudatszint egy alapvető eltolódást jelképez, ami a tehetetlenségből az erő visszaszerzéséhez vezet. Hogy ezt a szintet teljességében teljesítsük, egyéni szintű mély átalakuláson kell keresztülmenni, mely kimossa magából az észlelésbeli torzításokat (korlátozó hitrendszerek) és ami tartalmazza minden érzelmi sérülés és trauma gyógyítását/elengedését. Az egyén evolúciója során a következő tudatszintek lépcsői közvetlenül ezen a mély belső gyógyuláson és átalakítási folyamaton keresztül szűrődnek át.
Domináló hitrendszerek: Nálam a kontroll; Kreatív vagyok
Hasznos pszicho-spirituális gyakorlatok: figyelem és összpontosítás, szemmozgásos deszenzitizáló és újrafeldolgozó terápia [ford. megj. ezt az EMDR módszert pszichés traumák feldolgozásához alkalmazzák, elsősorban PTSD-nél], érzelmi felszabadító technikák, trauma-felszabadító technikák, pszichoterápia, Ho’oponopono, introspekció
Evolúciós mantra: „Aki kifelé néz, álmodik, aki befelé, felébred” C.G. Jung
Szint 4. Az élet értem van (befogadó)

Ezen a szinten rálátunk önmagunk fejlődésére, a mély öröm és béke kezdeteire.
Miközben az életben érzékelt nemkívánatos helyzetekkel szembeni ellenállás megszűnik, az ’ember’ (egyén) kezdi megérteni, hogy minden pillanatban létezik egy intelligens „áramlat”, ami egyéni és kollektív szinten is vezeti a tudat evolúcióját, ezeket a dualitás szemszögéből nézve pozitív és negatív tapasztalatoknak nevezhetjük. Az egyén ekkor felismeri, hogy nagy szenvedés közepette is lehetséges rálelni a mély bölcsességre és rátalálhat a kiteljesedés és evolúció valódi potenciáljára, semmi sem hiábavaló, nem is lesz az és nem is volt.
Domináló hitrendszerek: Szeretve vagyok; Segítséget kapok
Hasznos pszicho-spirituális gyakorlatok: mindenben látni a tökéletességet, odaadás, elfogadás, elengedés, az erőfeszítés nélküli mindent körülölelő áramlás, meditáció
Evolúciós mantra: „Az élettől megkapod azt a tapasztalatot, ami tudatod fejlődését a leginkább segíti. Honnan tudod, hogy ez az a tapasztalat, amire szükséged van? Mert… ez a tapasztalat az, amire éppen szükséged van.” – Eckhart Tolle
Szint 5. Az élet miattam van (filozófus)

Ezen a tudatszinten az egyén kezdi megérteni és megfigyelni, hogy az univerzum az [őt alkotó] egyének szerint fejlődik [formálódik].
Az egyén kezdi felismerni, hogy minden érzékelt szenvedés vagy negatív történés vagy
A) saját tudataspektusainak valóságban való megteremtése vagy életre keltése, azzal a céllal, hogy az egyéni evolúció részeként és a nagyobb kollektív evolúció részeként feloldásra és magasabb szintű átalakításra kerüljön…
B) a tudatos vagy tudattalan ellenállásból származik, ami lényegében önmaga ellen irányuló ellenállás
Az egyének az 5. szinten egyre inkább a tisztuló intuíciójuk szerint élnek, mely a szinteken felfelé haladva tovább kristályosodik.
Domináns hitrendszerek: Biztonságban vagyok; Minden tökéletes
Hasznos pszicho-spirituális gyakorlatok: intuitív fejlődés, kineziológia
Evolúciós mantra: „Minden az univerzumban benned van. Mindenre belül kérdezz rá.” -Rumi
Szint 6. Az élet én vagyok (bölcs)

Ezen a tudatszinten kezdi megérteni az egyén, hogy a valóság létezése nem független a tudattól és ezért a tudat vagy a tudatos jelenlét az univerzum és minden létező oka [forrása] – a tudat teremti az összes valóságot.
Az egyének ezen a szinten a teljesség és a mindennel való egység érzését élik meg. Ha az egyén ezt a tudatszintet teljességében testesíti meg, akkor az ő egyszerű jelenléte mások számára is átalakító jellegű tapasztalás lesz. Az egyének ezen a szinten gyakran tanítókká és vezetőkké válnak, életüket mások szolgálatának szentelik, vagy a magányt keresik, hogy önmegfigyelésre fordítsanak időt, de úgy is dönthetnek, hogy egy teljesen átlagos és feltűnésmentes életet élnek.
Domináló hitrendszerek: Az Egység része vagyok; Teljes vagyok
Hasznos pszicho-spirituális gyakorlatok: szolgálat, kontempláció [belső szemlélődés, elmélkedés], meditáció
Evolúciós mantrák:
Te egy nyílás van, amin keresztül az univerzum önmagát kutatja és szemléli.” – Alan Watts
 „Ne légy kicsinyes cselekedeteidben. Te maga vagy az univerzum eksztatikus mozgása” – Rumi
Szint 7. Végtelen vagyok (avatár)

Az egyének ezen a fejlődési szinten kezdik a fizikalitást (testiséget) túlhaladni, aminek szó szerint a „foglyai” vagyunk, míg el nem érjük ezt a pontot. Az egyének a tudatos kontroll kialakításával hasznukra fordítják ezt a folyamatot úgy, hogy tudatukat hangolva (érzelmek, gondolatok, vizualizáció, energiamanipuláció, szándék, önmaguk transzperszonális aspektusaira támaszkodva és valószínű ennél is többféle, még nem ismert módszerrel) képesek legyenek  felhasználni önvalójuk kvantum-transzeprszonális képességeinek „magasabb-rendjét”. Ezen a szinten az egyének felismerik és tudják önmagukról, hogy végtelenek és ennek a valóságak különböző alszintjein vannak és túlnőttek az egyszerű intellektuális elmén. Amikor az egyének elmélyednek ebben a szintben, akkor kiegészítik az alsóbb szinteket, ami megtestesült bizalomhoz, erőhöz vezet és tudást eredményez, ami mindenki számára, akivel érintkeznek elérhetővé válik.
Domináló hitrendszerek: Végtelen vagyok/határtalan; Bármi lehetséges
Hasznos pszicho-spirituális gyakorlatok: ezotéria, vizualizáció, hangvibráció, mantra, qigong (chi kung), kriya jóga
Evolúciós mantra: „A valóság csupán illúzió, még ha nagyon tartós is.”  – Albert Einstein
Szint 8. Energia vagyok (misztikus-sámán)

Egyének ezen a szinten a következő jelenségeket „csapolják meg”:
  • képesség tudatosan kivetíteni magukat térben és időben, ami magában foglalja azt a képességet, hogy más idődimenziókban látják,tapasztalják és emlékeznek önmaguk aspektusaira
  • képesség, hogy kommunikáljanak más tudatformákkal, mint a növényekkel, állatokkal, tárgyakkal és más létező tudatokkal, amik nincsenek
  • fizikai formához kötve
  • képesség, hogy intuitív módon, a fizikai érzékeken kívülről fogadjanak be információkat
  • képesség a finomanyagi energiákat érzékelni, olvasni bennük, azokat átalakítani és kivetíteni, amik különben az alsóbb fejlődési szinteken nem ismerhetőek fel és a jelenlegi tudományos eszközökkel gyakorlatilag nem rögzíthetőek [nem ismerhetőek fel].
A 8. szint későbbi fázisaiban, amikor ez a tudatszint jobban leföldelésre kerül és az alacsonyabb szintek tökéletesítése megtörténik, akkor elméletileg elérhető a teljes megvilágosodás vagy a nem-duális önmegvalósítás.
Domináns hitrendszerek: Minden energia; Tudat vagyok; A valóság pusztán illúzió
Hasznos pszicho-spirituális gyakorlatok: energiagyógyászat, ezotéria, vizualizáció, kabbala, qigong, kriya jóga, meditáció, vizualizáció, távérzékelés, asztrális projekció, telekinézis
Evolúciós mantra: „Nem spirituális tapasztalatot gyűjtő emberek vagyunk, hanem spirituális lények, akik emberi tapasztalatot gyűjtenek.” – Pierre Teilhard de Chardin
Egyelőre további szintekről még nincs információ…
***
Szerző: Stephen Parato
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Category: Telepátia




Arktúrusziak / A telekinézis fázisa /

 2014-08-12

Filed under: ArcturusTelepátia — 43 hozzászólás

2014-08-27
Kedves Olvasók!
Az arktúrusziak nagy időszakértők hírében állnak, kicsit talán nehéz követni a szöveget, de belinkeltem egy másik közvetítést is, ami segíthet a jobb megértésben. Kíváncsi vagyok nektek vannak-e a szövegben leírtakhoz hasonló tapasztalataitok…nekem például mostanában szokatlanul sokat cseng a fülem…bár azt olvastam ez D-vitamin hiány is lehet ( ilyen nyár mellett nem csoda, de legalább a vörös hajúak kihalása nem annyira aktuális…) Jó olvasást! Scarlett
telepátia
A Telekinézis fázisa – Másik dimenzióba való leföldelés –Szuperemberi erőtök felszabadítása
Lezárult a szív-kódok újrakalibrálása. Valóban bevezetésre került egy új valóság a jelenleg GAIA-ra inkarnálódott emberek számára. Egy új valóság szövődött bele az emberi Föld-mátrixba és az átalakulás egy új fázisába lépett. Az új időszak érti a finom-energiák nyelvét. Lehorgonyzásra került GAIA-n a telekinézis új időszaka. Áthatoltak a kódolások a felejtés és az illúzió fátylán keresztül a létezés valóságstruktúrájába, hogy „szuper-emberi erőitek” különböző mértékben bukkanhassanak fel szívetek mélyéről. A „tevékenység” tudata mindig jelen volt tudattalanotokban, testetek szubatomi lényegében.
Azáltal, hogy az újonnan képződött energia teljességében megfüröszti elméteket az információs-rendelkezésekben [kódokban], képesek lesztek valódi identitásotokat kibontakoztatni és mindennel képesek lesztek boldogulni, amivel találkoztok és sok ilyenre lesz példa. Miközben újonnan birtokba vett képességeitek feltárulnak előttetek, jó érzés tölt el benneteket Önvalótok megértése közben és ez nem csak egyéni megértéseteket és tudatotokat emeli fel, hanem az egész emberi népességét is. Ha bekövetkezik egy ilyenfajta eltolódás [emelkedés] emberi testetekben, akkor abban tartózkodva fedezitek fel a múlt valóságának illúzióját és teljesen új elvek leföldelését [alkalmazását], ami elmozdítja az emberiséget ennek a kísérletnek a következő fázisába.
Így az emberi test mivoltának megértése elkezd céltudatosan és teljességgel megjelenni valóságotokban. Jelenlegi földi szintetek tudományágazatai elkezdik bepótolni, behozni a tudást testetek valódi potenciáljáról. A kísérletek, az eddig ijedt szív belső képességei a szemetek előtt bontja ki az élet képletét.
Így, a jelenlegi valóságotokat megjelenítő strukturált háló által [mátrix által], elérhettétek azt, ami egy másik dimenzióban, egy másik univerzumban és egy másik idővonalon nem volt lehetséges. A valóságotokba fektetett erőfeszítéseitek által valóban létrejött egy híd, ami egy másik valóságba vezet. De nem csak egy hidat építettetek, hanem aktiváltatok portálokat [kapukat], amik időfolyosók és ezzel teljes erőbedobással nekikezdtetek az idő újrakalibrálásának.
Tudtátok, hogy soha nem fogjátok úgy megtapasztalni az időt, mint a múltban, el fognak tűnni az időblokádok létezésetekből [eltűnik a felejtés fátyla -ford. megj.], mert a korábbi történelmi események és a kozmikus kapuk energiája megtisztult saját energiátok által.
Eltűnik az idő, ahogyan azt ti ismeritek, és ahogyan az fizikai testetekben tartózkodva jelen volt, ezért sokatok az üresség, elhagyatottság és a veszteség érzésének különböző intenzitását érzik. Mert valóban az történik, hogy elveszítitek valóságotok jelenlegi értelmezését. Ez azzal függ össze, hogy beléptetek egy teljesen más dimenzióba. Egy új dimenzió került a Föld bolygón lehorgonyzásra és igen az idő egy új dimenzióban folyik, mint azt ti korábban érzékeltétek, mostantól másképp lesz. Belső órátok visszaáll, hogy testetek egy új idő-struktúrában tudjon helyt állni. Ezért egyeseknek rövidebbnek, míg másoknak hosszabbnak tűnnek a napok. Az idő hullámzik, az emlékezésbeli lyukak természetesek az átmenet során, az átalakulás folyamán, ami jelenleg testetekkel történik.
A folyamatosan jelen lévő finom-energiák feltárulnak előttetek és létezésük egyre jobban elterjed. Engedjétek, hogy közeletekben materializálódjanak, látomásaitokban, nem csak a harmadik szemeteken keresztül, hanem alakot és formát öltve, ezért nem lesz meglepő, ha látni kezditek a semmiből manifesztálódnak és aztán látszólag eltűnnek, mint fényvillanások, energia-gömbök vagy árnyékok. Egyesek kívülről jövő audio-jeleket tapasztalnak, visszhangokat hallanak, mások hangokat és információkat, amik közvetlen az audio-receptorokba [hallósejtekbe] jutnak el, de nem a harmadik szemetek vagy tobozmirigyetek által, hanem valóban fizikai emberi füleitekbe. Miközben rezgésetek tovább növekszik, aktiválódnak rezgés-érzékelésetek, mely lehetővé teszi az információs-rendeletek [kódok] számára, hogy megszokott kommunikációs utakon keresztül áramoljanak felétek, mivel valóban egy új dimenzióba léptetek be!
Ezzel megváltozik világotok kommunikációja, a kommunikáció új formát fog ölteni, mint azt már az elmúlt évek tanúsítják és ez történik a jövőben is, mert emberi Földetek új kódolások felé mozdul el, hogy az új technológiák gyorsan megjelenhessenek. Az új technológiák lehetővé teszik különböző számítógépek generálását, olyan készülékekét, amivel a mi világunk felé létrehozza a kapcsolatot, olyan technológiát, ami a csatornázó médiumok használnak. Olyan technikákat fogtok látni, ami tudósaitokat közvetlenül összekapcsolja az Akasha-val, hogy közvetlenül a forrással kerüljenek kölcsönhatásba, közvetlenül fogadják az információt, és ezeket az információkat holografikus formában próbálják kicsomagolni.
Mindannyian hozzáfértek majd az Akasha-hoz, egyesek már képesek rá, mert mindannyian közvetlen kapcsolódtok saját teremtésetekhez, életkönyvetekhez. Mindannyian rendelkeztek már ezzel a kapcsolattal és értitek ezeket az információs-rendelkezéseket [kódokat]. Mégis, ez a technológia amiről beszélünk megkönnyíti ezen információk felhasználását, ha ezt akarjátok.
A háló, mely egyesíti az új Földet, és a portálok, amiket sokatok aktiválni fog, valóban mindkét polaritásban aktiválásra kerülnek, mivel az általatok ismert világ polaritásai nem léteznek majd. Nem létezik majd a távolság köztetek, mert elkezditek érezni az energiákat, különböző lények jelenlétét és azokét, akik a fizikai valóságban élnek, akik jelenleg nem élnek közeletekben. Képesek lesztek megérteni őket, érzékelni jelenlétüket és úgy érzitek, mintha mellettetek állnának, mert valójában ott állnak.
És ezért egy új mátrix, egy új valóság-mártix születik meg tér-idő testeiteken keresztül, lelketek által és egész testetek Ley-vonalai által, ezért arra kérünk benneteket, hagyjátok egyszerűen úgy kibontakozni a dolgokat, ahogy azok vannak. Üdvözöljétek az új valóság törvényeit, amik életetek során bontakoznak ki, mert ezek a változások elvezetnek benneteket lényetek valódi megértéséhez.
Az arktúrusziak
Csatornázta: Anna Merkaba
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Kapcsolódó anyagok:
Reklámok



KESHE / Betekintés az ember jövőjébe a Földön

Filed under: Tudományos — Hozzászólás
2013-02-12
KesheFoundationBetekintés az ember jövőjébe a Földön

 A tudomány világa a mai napig nem érti annak fogalmát, hogy a mágneses és gravitációs mezők átalakítása hogyan hozza létre az anyagot. Emiatt a késő 20. és 21. században értelmetlen kifejezéseket hoztak létre – mint például az „isten molekulák” – ezekre a természetes folyamatokra, amik által az anyag létrejön oly módon, hogy a mágneses és gravitációs mezők kapcsolatba lépnek egymással és töltésük csökken vagy növekszik. Ezt nevezzük Magravjuk erősségének. Ezek a kölcsönhatások azok amik lehetővé teszik az ember számára, hogy bármilyen entitást észlelhessen érzéki és vizuális kapacitásának megfelelően. Ezt a kapacitást az emberi szövet aminosavának Magrav erőssége határozza meg a földi környezetben.
Azzal, hogy a proton plazmájában található anyag első jelét elnevezték „isten részecskének”, ezek az eltévelyedett tudósok téves következtetésre jutottak, akárcsak a korábbi évszázadok tudósai, akik a Földre azt hitték, hogy az univerzum középpontja.
Ezen fantáziaelvüknek megfelelően az ember teste, a Föld, és a Nap is ilyen isteni részecskék: láthatóan és érzékelhetően megtestesültek az anyagi állapotban, csupán nagyobb méretű mezőkben és nagyobb anyagi tartalommal.
Milyen kár, hogy az ember olyan lassan tanul a múltbéli félreértésekből és hibákból. Az embernek az a szokása, hogy elmerül képzeletében és előtérbe helyezi téves ötleteit egészen addig, amíg a tanulmányozott téma és a vizsgálódás lenyűgözi a kor kicsinyes embereit. Azonban a tudományos törekvések és a felfedezések során felismeri múltbéli gondolatainak hibáit, amik saját hiányos felfogásából eredtek.
Ahogy az ember értelmileg kezdett felnőni és ahogy technológiája fejlődött a múlt századokban, elkezdett feljegyzéseket készíteni környezetéről és más emberek tetteiről. Kezdetben a barlangok falára rögzítette az eseményeket, aztán állatok bőrére, majd pedig vászonra és papírra. A közelmúltban hangfelvételeket, később filmeket vagy kazettákat, manapság pedig mikrocsipeket használ.
Az ember számára könnyen érthetővé válik, hogy az univerzum lakói, akik technológiájukat és intellektusukat tekintve sokkal fejlettebbek a mai embereknél, évszázadok óta megfigyelői és látogatói voltak ennek a bolygónak. Felvételeket készítettek az eseményekről és minden ember tetteiről a bolygón évmilliókon keresztül, a közeljövőben pedig vissza fogják játszani ezeket a felvételeket a bolygó lakóinak.
Ekkor majd a Föld ún. vezetői rájönnek, hogy a bolygó minden számottevő eseménye és azok következménye rögzítésre került évezredeken keresztül, hogy az ember majd megnézhesse őket. Az emberiség jelen generációja ebből majd látni fogja, hogy ezek az ún. hatalmas emberek mit tettek a Földön magukkal és embertársaikkal.
Ezzel egyidőben az évszádok alatt az emberi faj erőszakos viselkedését ugyanúgy közvetítették univerzumszerte élő adásban az ottani lényeknek, mint ahogy a Földön a híreket is közvetítik.
Azonban a felvételek, amiket a Föld megfigyelői készítettek, sokkal részletesebbek, nem csak a tetteket, hanem a gondolatokat is tartalmazzák, amik felbujtották az ún. hatalom embereit ezekre a megfontolatlan tettekre.
Ha az ember tudná, hogy a múlt századokban a tudományos és humanitárius fejlődésben tett cselekedeteit megfigyelték és rögzítették az univerzum más teremtményei, akkor arra is rájönne, hogy a múlt bűntettei ugyanúgy rögzítve lettek ugyanezen intelligens lények által, akik elhaladtak e bolygó mellett és lejegyezték az ember öntelt elképzelését saját jelentéktelen létezéséről.
Ezek a megfigyelők feljegyezték az ember minden igazságtalan tettét, amit más emberek ellen követett el, és minden harcát amit háborúval és fegyverekkel vívott piciny földek és hasztalan földi anyagi javak megszerzéséért.
Mint ahogy a tudósok beavatkozás nélkül megfigyelik a dzsungelban az állatokat, ugyanúgy készítettek felvételeket az univerzumnak ezek az utazói arról, ahogy az ember háborúval, megtévesztéssel és lopással életeket és nemzeteket tett tönkre.
A bolygó egész történelmet és a természeti katasztrófákat is feljegyezték és visszajátszották szerte az univerzumban évszázadokon keresztül, hogy megmutassák az ember hogyan él a Föld kis szigetén az univerzum óceánjában. Az összes ilyen felvételt bemutatják szerte az univerzumban, amiből látszik a bolygón folyó erőszak, az embert pedig úgy állítják be, mint vadállatot.
Vajon a mai emberek vezetői, az ún. nemzeti uralkodók, és a vallási vezetők tudtak-e valaha ezekről a felvételekről, amik embertelen tetteikről, és tévelyedett szándékukról és gondolataikról készültek, miközben különböző dolgok mögé bújva álcázták tetteiket, mint például világbéke törekvések, egy nemzet vagy vallás támogatása, stb.
A nemzeteknek és vallásoknak ezek a vezetői szégyenkezni fognak tisztességtelen és hamis tetteik és szándékaik miatt, amikor tevékenységüket hamarosan visszajátsszák, hogy a bolygón minden ember láthassa őket. Az emberiség ki fogja közösíteni a megtévesztés embereit, ahogy idővel közzéteszik a valódi szándékukról készült felvételeket az emberi faj számára. Egy kis idő elteltével utoléri őket az igazságszolgáltatás bűneik miatt, amiket keselyű módjára követtek el, és amiket úgy állítottak be, mintha egy galamb követte volna el őket.
Az emberi faj látni fogja, hogy mit örökölt ezeknek a hasztalan embereknek a hamis tetteiből; ezek az eltévelyedett cselekedetek eltérítették fajuk és lelkük fejlődését a teremtés egész világában.
Ezzel egy időben ezek a felvételek felfedik majd és sosem torzítják el azoknak a tetteit, akik az igazi békét és a Föld egyesítését keresték és hirdették az univerzális közösségben.
Így rövid időn belül az ember látni fogja bolygólyának valódi múltbéli eseményeit, ahogy azok a felvételek mutatják, amiket az univerzum más teremtményei készítettek.
Amit ennek a kicsi bolygónak a különböző részein az ember televízióképernyőjén mutattak erőszakként, a bőrszínnel és vallással kapcsolatos durvaságokat, azt ahogy az ember másik embertársát kapzsiságából kifolyólag kihasználta, hogy megszerezze ennek a bolygó értéktelen porának anyagi javait, ezeket mind teljes valójukban fizikailag rögzítették. Idővel a Föld múltbéli és jelenlegi vezetőit szembesíteni fogják a fizikai bizonyítékokkal, és felelniük kell majd tetteikért, amikor ezek a felvételek napvilágra kerülnek mindenki számára.
Valójában a legtöbb ember olyan mint a vezetőik, ugyanolyan kapzsi módon viselkednek akárcsak a dzsungel vadállatai, és ugyanazokat a gaztetteket követik el a többi emberrel szemben. Manapság az ún. közmédia ezt a viselkedést a konfliktus és háború híreként tudósítja nap mint nap, nem tudván hogy ugyanezeket az erőszakos, állatias viselkedésről készült híreket más intelligenciák is szétsugározzák szerte az univerzumban.
A becsületes emberek kerülik az erőszakot és a más lényekkel szembeni erőszakos viselkedést, a tisztességes emberek távol tartják magukat a részeges és züllött utcai verekedésektől, hogy megmutassák nincs semmi közük ehhez az elfogadhatatlan viselkedéshez. Hasonlóképpen járt el az univerzális közösség is az emberi fajjal szemben, elkerülték az embereket, mint az univerzum zabolátlan állatait, akikkel nem akartak semmilyen kapcsolatba lépni egészen máig, habár a múltban erre is volt példa néhány alkalommal.
Egészen mostanáig ez volt a helyzet, azonban mostantól új technológiák közzétételével ez változni fog.
Idővel ahogy az ember felismeri, hogy minden tett – legyen az egy normál emberé vagy a Föld ún. nemzeteinek vagy vallásainak az ún. vezetőié –  felvételre került és mint az univerzum vad teremtényeinek cselekedetét szétsugározták és megmutatták szerte az univerzumban. A bölcs ember meg fogja érteni, hogy az ember együgyű felfogásával miért tekint önmagára úgy, mintha az univerzum egyetlen teremténye lenne. Ezért kereste a tudományos világ eddig hiába az életet az univerzumban, mert az univerzális közösség többi része inkább úgy döntött, hogy elkerüli az embert állatias viselkedése miatt és nem ismerkedik össze vele.
Vajon az ember hogyan fogja megváltoztatni a viselkedését, amikor látni fogja, hogy az univerzum más teremtményei felvételt készítettek tetteiről és gondolatairól? Ekkor majd a becsületes emberek látni fogják, hogy a Föld vezetői oly sok szenvedést okoztak, és elárultak másokat néhány jelentéktelen fillérért. A bolygó népességének jelenlegi szokásai mellett az igaz vezetők olyanok lesznek mint az aranypor.
Azért kiáltok fel, mert szégyenlem, hogy egy ilyen teremtmény bőrébe születtem. Ez a kiáltás a teremtőé és azoké az igaz embereké, akik a békét szolgálják a bolygó jelenében és jövőjében.
Szégyeljék magukat azok az emberek, akik azt hitték vagy hiszik, sosem kerülnek felvételre üres koponyájuk bűnöző agyhullámai és azok a tettek, amik ezekből az elhagyatott bűnöző gondolatokból eredtek. Ugyanúgy élik tovább hamis, díszes életüket nem is gyanítván, hogy a felvételeik mindenki számára szabadon elérhetőek lesznek, hamarabb mint képzelnék.
Az ember valódi történelmét idővel majd élő adásban levetítik az univerzum űrutazói a jövő generációinak, hogy mindenki láthassa őket. Vajon ekkor majd a földlakók és az ún. vezetőik büszkék lesznek, hogy ebből a fajból és erről a bolygóról származnak?
Szomorú belegondolni, hogy milyen sokáig fog az embernek tartani, hogy elég érett legyen a gondolataiban, viselkedésében és tetteiben, nem csak azért, hogy egy békés földi közösséget hozhasson létre, hanem hogy csatlakozhasson ahhoz a békés közösséghez, ami már jelenleg is létezik az univerzumban.
M T Keshe
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

KESHE / A tudósok helyzete

Filed under: Tudományos — Hozzászólás
KesheFoundationA tudósok helyzete

Oly sok tudóst hallgattattak el, sebesítettek meg, száműztek el szülőhelyükről, börtönöztek be, kínoztak meg, és akár meg is öltek munkájuk miatt és mert közreműködtek a tudomány fejlődésében nemzetük és az emberiség érdekében. Mindezt a szervezetek parancsára tették, az ún. hatalmas emberek, vagy nemzetek, vallások és egyéb csoportok vezetőinek jóváhagyásával a politikai és/vagy pénzügyi haszon érdekében. Ezek a tudósok ellen elkövetett embertelen támadások és a fájdalom, amit ezzel nekik, családjuknak, és az emberiségnek okoztak szörnyű tettek, amiket sosem lehet elfeledni.
Az igazság a tudósok üzenetében, amit az emberiségnek adtak messze túl fogja élni ezeket a pillanatnak páváskodó, hazug alakokat és a jelentéktelen hatalom ún. vezetőit. Idővel a tudósok ellen elkövetett bűntetteik szégyent hoznak majd ezekre a Föld porából lett vezetőkre.
Ezek a bűntettek a legszörnyűbbek, amit a tudósok ellen elkövettek a hatalom ezen emberei és szolgáik a teremtés minden szintjén. Ezek a szakadatlan támadások ugyanolyan súlyosak, vagy talán még súlyosabbak, mint a múlt és a jövő vallási prófétáinak megölése.
A jövőben mi lesz ezeknek az ún. vezetőknek a lelkével, akiket az ún. kormányok, vallási-, pénzügyi-, vagy tudományos csoportok támogatnak? Mi lesz az eltévelyedett szolgáik lelkével, akik végrehajtják gazdáik parancsait?
Ahogy galamb módjára összegyűlnek a tudósok, és ahogy a világ jelenlegi vezetői keselyű módjára együtt vadásznak, a kapzsi emberek, az ilyen-olyan fajta vezetők, és cinkosaik – akik bűnöket követnek el tudósok ellen – sorsa biztosan száműzetés lesz az univerzum legalantasabb bugyraiba, ami ezeknek az ún. vezetőkként tetszelgő parasztok lakhelye lesz az idők végezetéig.
Ugyanez lesz a sorsa utódaiknak is, mindegyikük lelke az univerzum legsötétebb részeire lesz kárhoztatva, ahol sosem fognak fejlődni és senki sem fog nekik segíteni megvilágosodni. Ezeknek a vezetőknek a lelke és utódaiké is – akik ősapáik szándékosan tévelyedett tetteiből szereztek anyagi javakat – örökké azon az emberi lélek alatti szinten fog maradni, ami a legeslegalacsonyabb a teremtés minden világában.
Óvakodjanak azok, akik azt fontolgatták vagy most is fontolgatják, hogy útjába állnak minden élet fejlődésének a teremtés minden világában, ami új tudomány kifejlesztésével és közzétételével, továbbá tudósok intellektusán keresztül lehetséges. A tudósok Isten hírnökei az intellektus, a társadalom, és az ember fizikai fejlődésében. Az igaz tudósok helyzete Isten szemében ugyanolyan, mint a vallás zászlaja alatt összegyűlő lelkek számára a prófétáké. Emiatt egy bűntett egy olyan hírnök ellen, aki egy tudós, megegyezik az Isten vallási prófétáinak lelke ellen elkövetett bűntettekkel. Nem csoda, hogy a Föld bizonyos civilizációi stagnáltak évszázadokon keresztül a történelem folyamán, mivel egyik nemzet vagy faj elárulta a lélek hírnökeit, míg egy másik elárulta a tudásét. Ezek a hírnökök egyenlők státuszukban és abban a küldetésükben, ami az ember életének javítását szolgálja a mai és jövőbeli világokban, továbbá azt is, hogy az ember fizikai teste és lelke fejlődhessen a Földön és az univerzumban.
Ezzel a tudomány hírnökeit ugyanabba a státuszba helyezzük mint a lélek, a múlt és a jövő vallásainak hírnökeit. Mostantól nem fog egyik sem a másik nélkül létezni a jövő prófétáiként. A tudásnak ez a két világa harmóniában kell, hogy legyen egy testként és lélekként az együttélés jelenlegi univerzális törvényeinek megfelelve. A közeljövőben az emberi fajnak sikeresen csatlakoznia kell az univerzális közösséghez ahhoz, hogy kiélvezhesse a harmóniát, amit az univerzális közösségekben megvalósítottak és azokat a szépséges dolgokat, amiket az univerzumban teremtettek.
M T Keshe
Iráni atomtudós
A Keshe Alapítvány alapítója
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

A gyógyításról - a csakrákról és az auráról

A gyógyításról - a csakrákról és az auráról
Minden csakrának megfelelő aurája van. Az ábrán csak az aurikus rétegekhez tartozó csakrákat szemléltetjük. Az aura egyaránt a relatív jólétünk és a potenciálunk tükröződése. És folyamatosan változik - nem igazán rétegek, de nagyobbak a "keveredések" a színek keverésével. Lehet, hogy volt egy fotód az aurádból, amit egy "Mind, Body & Spirit" show-ban vettünk, de a kép csak pillanatkép volt az adott pillanatra. Az aura is elakadhat a megoldatlan kérdésekkel és az érzelmi problémákkal. Az egyes aurikus rétegek mindegyike 7 réteg megsérülhet és szakadhat. Mindegyik aurikus réteg összefügg az egyes chakra pszichés és fizikai tulajdonságaival:
1. (etiikus) réteg: Minden fizikai működés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy létezzen az anyagi síkon - beleértve a fizikai érzeteket, érzéseket, fizikai fájdalmat és örömöt. Szintén társul a test automatikus működéséhez.
2. (Érzelmi) réteg: Minden olyan érzelmi mintázat, amely személyiségünket alkotja, ebben a rétegben található. Ez a jármű, amelyen keresztül érzést és érzelmi életet tapasztalunk.
3. (Mentális) réteg: - a lineáris gondolkodáshoz társul. Mind a tudatos, mind a tudattalan elmék aktívak itt, gondolatokat, vágyakat, fantáziákat és félelmeket generálva - soha nem nyugszik, hacsak nem meditálunk.
4. (Asztrális) réteg: - a szívcsakrához társítva, amely a szeretet energiáját hozza létre és metabolizálja - mások körülöttünk - és ez a világ.
5. (etherikus) sablonréteg: - a magasabb akarathoz kapcsolódik az isteni akarattal. A torok csakra a hatalom a gondolkodás szóvá, hallgatásáért és felelősségvállalásért cselekvéseinkért. Ez a réteg
az isteni szikrát képviseli, és viseli Magas Magunkat.
6. (Égi) testréteg: - a mennyei és isteni szeretethez kapcsolódik
túlszárnyalva az emberi szeretetet és magában foglalja az egész életet.
Meditációval és belső munkával érkezünk ebben az állapotban, felismerve, hogy nincs
szétválasztás magunk és minden más lény között.
7. (Ketheric) testréteg: - a magasabb elméhez és az
integrációhoz kapcsolódik, mint egy a lelki életünkkel. A külső forma
az aura tojás alakja, amely a
jelen inkarnációval kapcsolatos összes energiatestet tartalmazza .



A gyógyításról - a csakrákról és az auráról

A gyógyításról - a csakrákról és az auráról
Minden csakrának megfelelő aurája van. Az ábrán csak az aurikus rétegekhez tartozó csakrákat szemléltetjük. Az aura egyaránt a relatív jólétünk és a potenciálunk tükröződése. És folyamatosan változik - nem igazán rétegek, de nagyobbak a "keveredések" a színek keverésével. Lehet, hogy volt egy fotód az aurádból, amit egy "Mind, Body & Spirit" show-ban vettünk, de a kép csak pillanatkép volt az adott pillanatra. Az aura is elakadhat a megoldatlan kérdésekkel és az érzelmi problémákkal. Az egyes aurikus rétegek mindegyike 7 réteg megsérülhet és szakadhat. Mindegyik aurikus réteg összefügg az egyes chakra pszichés és fizikai tulajdonságaival:
1. (etiikus) réteg: Minden fizikai működés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy létezzen az anyagi síkon - beleértve a fizikai érzeteket, érzéseket, fizikai fájdalmat és örömöt. Szintén társul a test automatikus működéséhez.
2. (Érzelmi) réteg: Minden olyan érzelmi mintázat, amely személyiségünket alkotja, ebben a rétegben található. Ez a jármű, amelyen keresztül érzést és érzelmi életet tapasztalunk.
3. (Mentális) réteg: - a lineáris gondolkodáshoz társul. Mind a tudatos, mind a tudattalan elmék aktívak itt, gondolatokat, vágyakat, fantáziákat és félelmeket generálva - soha nem nyugszik, hacsak nem meditálunk.
4. (Asztrális) réteg: - a szívcsakrához társítva, amely a szeretet energiáját hozza létre és metabolizálja - mások körülöttünk - és ez a világ.
5. (etherikus) sablonréteg: - a magasabb akarathoz kapcsolódik az isteni akarattal. A torok csakra a hatalom a gondolkodás szóvá, hallgatásáért és felelősségvállalásért cselekvéseinkért. Ez a réteg
az isteni szikrát képviseli, és viseli Magas Magunkat.
6. (Égi) testréteg: - a mennyei és isteni szeretethez kapcsolódik
túlszárnyalva az emberi szeretetet és magában foglalja az egész életet.
Meditációval és belső munkával érkezünk ebben az állapotban, felismerve, hogy nincs
szétválasztás magunk és minden más lény között.
7. (Ketheric) testréteg: - a magasabb elméhez és az
integrációhoz kapcsolódik, mint egy a lelki életünkkel. A külső forma
az aura tojás alakja, amely a
jelen inkarnációval kapcsolatos összes energiatestet tartalmazza .





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése