2020. február 5., szerda

Világállam létrehozási kisérlet 2

















Világállam létrehozási kisérlet 2


A minap a holokamuról vitatkoztunk .
Miután megbeszéltük , hogy hadüzenetet államok nemzetek intéznek államok , nemzetek ellen , és , hogy Németországnak a zsidók világméretű
bojkott hirdetés után hadat is üzent a németek nem szankcionálták őket . Mad a Francia követségüknél egy fiatal lengyel zsidó agyonlőtt egy tisztviselőt , úgy látszik , hogy betelt a pohár , és elszabadult a zsidó ellenes pogrom egész Németországban a zsidó üzletek ellen .
A háború alatt az USA is koncentrációs táborokba záratta a japán származásúakat .
Nincs min meglepődni azon , hogy a németek is koncentrációs táborokba zárták a zsidókat , hisz hadat üzentek , pedig se országuk , se hazájuk nem volt !!
A koncentrációs táborokat először Anglia alkalmazta a Bur háborúban ezek kegyetlen megsemmisítő táborok voltak.
Orosz országban a polgárháborúk miatt javában alkalmazták a gulágokat !!!
És mint tudjuk egész Európából vitték a népeket málenykij robotra , és bizony a többség ott is halt meg . Csal kevesen élték túl a koncentrációs táborokat Oroszországban , és nyugaton az Angol , Francia , Amerikai fogoly táborokat .

Induljunk ki az Orosz gulágokból . A lágerparancsnokok zsidók voltak , és sanyargatni azt jól tudtak . Mivel egy új társadalmat akartak létrehozni az önálló cselekvő , és gondolkodni tudó , és erőt mutató egyéneket likvidálták , a zsidóság bevonásával . Amerikából jött a parancs a bankárkasztól a cári családot likvidálni kell , - A távirat másolat megtalálható . Így a koronás főket kiirtották Európában akik utban voltak az illuminátusok számára .
Majd mikor kiirtották az orosz cselekvőképes lakosságot , a Moszkovita zsidókat ráeresztették Európára , hogy itt is végezzék el a cselekvő , és gondolkodni tudó merő lakosság likvidálását !!! Nálunk Rákosi pajtásék az ÁVH zsidókkal végezték ezt a feladatot a jómódú parasztságunkat a Dunába darálták a húsdarálókon , és bizony én is láttam mikor az ilyen kitakarítás után a Dunába szivatták a véres vizet . Akkor még nem tudtam semmit , hogy mi történik házunk táján , de később mikor ujból összeraktam az eseményeket leesett a tantusz !!!
Na menjünk vissza a holokamuhoz .
Minden állam az ellenségeiket , vélt ellenségeiket koncentrációs táborokba gyüjtötte . Dolgoztatta rabszolga munkások voltunk . Hogy , hogy akartak a kommunizmusból világállamot létrehozni a zsidók segítségével azt mindenki átélhette . A gulágról , a koncentrációs táborokból haza térő megmaradt lakosság megfélemlítve többszörösen át szűrve örült , hogy a 40 kilójával túlélte ezt a poklot , és a besugó rendszer jobb ha nem figyelt fel rá , így elvegetálhatot a Rákosi pribékjei között . Ha nem volt szép háza az ÁVH – s besugó nem akarta megszerezni a házát , és így nem telepítették ki a Hortobágyra !!!
A zsidók is látták , hogy az orosz kommunizmus nem lesz világállam pedig mindent megtettek 60 millió halot a nemzetek olvasztó tégelyében a nemzet helyet egy nagy maszlag került se öntudata , se cselekvő képessége nem volt !!! De az Emberanyagot állandóan felügyelték nehogy gondolkodók lepjék el a terepet !!! Időnként likvidálni kellet , hogy a kiemelt fejek a földre húljanak .
Mind ezeket a cselekedeteket úgy kellet végezniük , hogy a jó nép ne hogy megkérdőjelezze a holokamut a bankárkaszt , a szabadkőművesek cselekedetzeit , mert akiket háborús bűnösökké kiáltottak ki , azok bizony csak balekok voltak !!! Az igazi háborús bűnösök a Bankárok bőrébe bujtatott vakolók voltak kik a háttérből karmesterként irányították az eseményeket. Egy példa 56 eseményeit a fehér könyvekben irták meg . Hogy miért kellet ezt propagálni , hogy a vakolókra az árnyak se vetüljenek , vakolók nem is voltak vannak , de akkor miért is van több mint 300 vakoló páholy kishazánkban ??
Talán így a gojok figyelmét elterelik , és a háttérből csendesen tudják ölni az embereket !!!
Közben azért fejlődött a világ atomfegyvet, miegymás , de a háttér erők rajta tartották a kezüket a pulzuson itt egy háború ott egy forradalom új fegyverek új rabszolga had kinevelése a XXI . -dik század kamatrabszolgái , már nem is sejtik , hogy ők kamatrabszolgák , mert bio robottá alakították őket !!! Fülke forradalmárok a karosszékből csak az esti mese szólította ki őket , mikor is azt mondták a karos székből áljanak most fel , mert a maci tornázni fog .
Na szóval a kétpólusú világ egyé vált , de elbaszták a rablásaikkal Oroszország Kína , és még egy jó pár hatalom a Sanghaji szerződés alatt egyesült , így a két pólusu világ újból él, és az erőforrások nem amerikának kedvez , több mint valószínű szét fog húlni a feltüremkedő új erők kiszorítják a gazdasági potenciáljuk leáldozik Kína már most is az élre akar jutni !!
A próbálkozásaik az Európai Egyesült államok létrehozása lenne , és ez egy új világállam alapja lenne zsidó gyarmatként funkcionálna , ezért mindent megtesznek . Afrikából a lakosságot Európára eresztik , hogy az ottani erőforrásokhoz , csak egy despota megvesztegetésével jussanak , hozzá , mert Kína ott van a sarkukban és lecsap az erőforrásokra . Versenyfutás ez az erőforrásokért , és bizony a háttérhatalom vesztésre áll , hisz olyan vezetői vannak kik pedofilok , sátánisták a hatalom a kazárok kezébe csuszik át , és úgy járnak majd mint a Római Birodalom . A zsidók a földeket felvásárolták , és jó drágán akarták kiadni művelni , de a rómaiak inkább nem művelték meg a földeket , és mivel nem tudták ellátni a hadseregüket élelemmel így össze omlott a birodalom . Ha meg akarják ezt ismételni a zsidó bankárkaszt ezt el is intézi nekik a kamat politikájukkal
Az átlag Amerikai nem is tudja , hogy ha az ingyenélő zsidóságot elzavarná nem is kéne adót fitetnie a gazdaság dübörögne ,és mindenki tudna érvényesülni . De mivel az USA a bankárkaszt a háttérhatalom hadsereét képezi így a cionista érdekekért még nagyon sok háborúban öleti meg fiaikat lányaikat , mert ugye a kazár vér az drágább , ha elfogynak ki lesz a zsidó világbirodalom megtestesítője !!!

Tehát most éljük a 2. világállami kisérletet. Reméljük egyre többen felébrednek , és ellenállnak e rabszolga tartó képződménynek , és mint Anglia többen kilépnek e nagyszabású rabosító gyarmatbirodalom megalkotásából , hogy Soros Gyuribátyánk ne tudjon a sírjában pihenni , és úgy érezze , hogy rosz lóra tettek ,és jobban szét kell néznie , mert a jégcsákány valamelyik biorobot kezében már mutatkozik , és a kazár világbirodalom nem jön össze , csak a zsidó fasizmus , és amikor a nemzetek ítéletet alkotnak ugyan úgy likvidálják a kazár fasisztákat mint a zsidók a németeket !! Teljesen nem engedték , hogy a német népet kiirtsák de Kaufmanoztak velük !!!!

És reméljük hogy soha nem tudják az Európai Egyesült Államokat létre hozni ahol a zsidó fasiszta birodalomban , mint kamatrabszolgaként élni biorobotként chip beültettett ciánkapszulával robotoljak m és ha nem tetszik a pofám a műholdas rendszerből megkapjuk a cián robbantási parancsot és már nem is szagoljuk az ibolyát !!!

A világ népességének 95 % - át halálra ítélték , mert csak az erőforrásokat fogyasztjuk el előlük !! Mert úgy itélik meg , hogy ez az övéké , és neked annyi jogod sincs itt mint az állatnak !!
Te csak egy goj állat vagy , és csak azért élsz , hogy a zsidót szolgáld !!

A helytertóid levezénylik a népek kiirtását , utána őket is likvidálják , de ők meg vannak győződve , hogy rájuk szükség lesz !! A leszalámizott nemzetek kipusztított tagjait nem pótolja a maradék , mert a likvidálás után maradt népesség már nem akar élni a zsidó világbirodalom gyarmati biorobotjaként !!!

Minden országnak meg van a saját holokausztja , és nem kell behazudni mint a zsidóknak , mert a számok magokért beszélnek .

Magyarországról beszélve beszéljünk a kulák holokausztról , kiket a Dunába daráltak Rákosi ÁVH – pribékjei !!! Igen ők azért rajzottak ki Moszkvából , hogy a cselekvő gondolkodni tudó merő lakosságot likvidálják !!

A jelenlegi helyzet az , hogy csendes holokauszt zajlik hazánkban . A bankárokkal közösen a politikai maffia a családoknak a lakását rabolják el , egy életen át kuporgatott vagyonuk így vész el a bankárok számítógépen bepöcsögött adóságlevelein . Mert a bank nem vert pénzt , nem rakott be pénzt , és ha ki akarnátok fizetni nem lenne pénz fedetett a bankokba amivel kiegyenlitenétek a tartozásotokat .
Kevesebb pénz van a rendszerbe mint amennyi a tartozás !!! , De a bank tartozásod fejében kamattal terhelten viszi a házadat kell a betelepülő kazároknak az ingatlan !!

Hogy miért csendes holokauszt a jelenlegi helyzetünk ?? a Kilakoltatott családok az öngyilkosságba menekülnek van ahol a családfő , van ahol mindkét szülő , és a gyarekek is , és van ahol végig szenvedik e sorsot , és a kórházban éri őket a trauma agyvérzés szívtrombózis , de ők is halálra vannak ítélve. A z Orbánék vezették be ezt a banki csalást , és hajtják végre e csendes holokausztot !!!
Németországban a holokamuért több százezer embert öltek meg háborús viszonyok között . Ma nálunk sem forradalom , sem háború , sem polgárháború még nincs !! De egy bankárt sem akasztottak fel eddig , sem egy politikust akik tatrtották a zsebüket , sem egy vagy több szabadkőművest nem húztak a lámpa vasra !!! Tessék mondani nem kéne megindulnunk és likvidálnunk nekünk is , hisz ez emberiség ellenes cselekedet!! Kötelet a bankárnak , a maffia politikai elitnek , és mindnyájuk egyhelyről jöttek a szabadkóműves páholyokból !! Igen a páholyokból , de minek hazánkba 300 – nál több szabadkőműves páholy ???
Talán azért , hogy a goj ne tudja követni az eseményeket , és ne tudja azonosítani a páholyokat , hogy miért is kell ilyen sok páholy ezeket az embereket el kell tartani jó állásba kell rakni őket , a büdös gojok majd eltartják őket is .

Azon kivól , ha megmozdulásra kerülne sor e páholyokban rengeteg fegyvert lehet rejtegetni , és mire a goj észbe kap , hogy tenni kéne valamit , már bizony ő fog lógni a lámpa vason a kazárjaink meg a még megmaradt vagyonainktól szabadítanak meg , de lehet úgy is csinálni mint a Franciák a II. világháborúban a kolaboránsokat félre hívták , és tarkón lőtték , így majdnem minden kolaboráns likvidálva lett !!!

Mi hogy állunk peregnek az órák a csendes holokauszt szedi áldozatait ingatlanjainkat a bankok bezsebelik a maffiózó politikusok új üzlebe fogtak szervkereskedelem néven vonult be a köztudatba , még jú is hogy annyi öngyilkos lesz mert a szerveiket az el an izraeli járat már viszi is a gazdag kazárnak . Busás ez a haszon te hülye goj néz ki a fejedből és ha már kinéztél látsd meg a néped nyomorát , és fogjatok össze a kollaboránst lőjétek fejbe fegyvert a páholyokban találtok
most még ti is tehettek valamit az unokáitok életéért , mert ha elmulasztjátok ,nem biztos , hogy a tulélők között találjátok a családotokat !!! Még nem vagytok biorobotok , a biorobot képzést a felső politikai elit soraiban kezdték el , hisz nekik kell végrehajtatni a páholyok által diktált csomagokat , úgy mint koncentrációs táborok kiépítése – sportcsarnoknak álcázva ,és természetesen fekete költségvetésből - oktatás egészségügy kárára vagy a bérek felzárkóztatása kárára a nyugdíjakról ne beszéljünk az csak egy rosz kifutó görgrteg mit nem szabad figyelmen kívül hagyni , mert akkora felhördülés lenne belőle , hogy elsöpörné az egész politikai maffia bagázst .

Kezdhetnénk a balekok gyártásába , hogy a világ előtt ne tudódjon ki , hogy ki is itt a terrorista hazánkban !!!
A fasiszta zsidó állam nem adhat annyi katonát , hogy likvidálásuk ne tünne fel a világ sajtói előtt . Még egy 56 nem lehetne ma már nem a ruszkiktól rajzanak ki a kazár gyilkosok , de tele van velük egész Európa és még rájuk épül a migráns had is , de még jú , hogy a két felet sakban tartja az egymás elleni gyülöletük , de a muszlinok is , ha kell nem csak zsidókat fognak ölni , jó lesz ott a keresztény is , de ez is volt a terv mikor megfinanszirozták az utazásukat . Az életterüket szétbombázták megélhetésük nem biztosított nekik a terület üresen kell , hogy csak a despotát keljen mevesztegerni ,mert ha nemezt csinálják Kína beelőzi őket . Ezért mindenre képesek emlékeztek a halálos járványra a térségben . A hülye magyarokat meg oda vezényelték cionista érdekből menteni kell a területet , De Kína oltóanyagot álított elő és próbálta védeni emberei életét , majd mint most a Korona virusal világjárványt generált , és húznak a vakegerek a picsába , mert nincs védelem ellene még .

No valyon hány társadalmi kisérlet fog még az emberiségre szabadulni ?? Az emberiség vajon túl éli mindezt , vagy akik kitervelték számolnak azzal , hogy a földön megszünik az értelmes élet és a táplálék láncban több helyen is megszakítják a láncot , hogy a folyamat visszafordíthatatlanná váljon mint az
5 G technológia , mely azt eredményezi , hogy kipusztulnak a méhek , és az éhinség kipusztitja az emberiséget is , hisz a beporzász a méhekre bizta a természet, csak a szabadkőműves bankárkaszt hajthat végre olyan kisérletet ahol a kihalásunk kerül veszélybe . Miért is van nálunk 300 . -nál több szabadkőműves páholy ?? Sok a zsidó sokat kell eltartani , zsiros állással megkinálni !!!
A politikai maffia e páholyokból inditatott rabló utjára , és amit a páholy kér tőlük azt meg kell valósítani . Úgy kell törvénykedni , hogy elősegítse a megvalósulást , látsd a stadionok , a szemétégető , átnevelő . És megsemisítő tábor.

Ugye ebből még nem lesz 1984 a totális fasizmus tudjuk , hogy itt kopogtat az ajtajaink előtt , de van az emberiségnek még annyi ereje , hogy összefogva mesemmisítse e veszedelmet még ha önmagát is fel kell áldoznia , ahhoz , hogy az unokái még szabadon élhessenek .
Nem kevés a tét , de a jó célért még én is meglóbálom a jégcsákányt hisz a kenyerem javát már megettem a jó ügyért még belemegyek abba , hogy én is a moslékba kerülök !!!!
Foglaljuk össze :

A második világállami kisérlet zajlik .
Az első 60 millió halottal végződött és csunyán megbukott a kisérlet , de az Illuminátus sorra leszámolt a koronás főkkel kik gátolták volna a kibontakozásukat .
Minden önállósággal és gondolkodással biró egyedet likvidáltak . Nálunk a Zsidó ÁVH – sok a kulákholokausztot hajtották végre Rákosiék felügyeletével.

Most a második világállami kisérlet zajlik . Csendes holokauszt folyik az országban Orbán felügyeletében húllanak a magyar családok a földbe .
Se bankár, se maffiózó politikus , se a vakolópáholy vezetői nem lettek felakasztva . Németországban a holokamuért több százezer embert öltek meg . Kevés a villanyoszlop , jók lesznek a régi platánok is sok embert elbirnak , csak kötél legyen ,és jó erős !!!
Európa népei fel lettek higitva identitás nélkülivé válnak , ők most lesznek Trianoziálva és hazájuk nem kétharmadát vesztik el , de mindet , még annyit sem tarthatnak meg amit a haláluk után a földbe kerülő porhüvelyüket elfeddné , így majd égetik őket , és talán a holokamu hiányzó hamu részét is kiadják majd !!

A második rész háttérhatalmi fogalomkörben : Rothschild negyedik birodalma ként funkcionál . A mi nyelvünkre lefordítva a Zsidó fasiszta világbirodalom lenne . A létrejöttét a Hitleri leányzónak kell megvalósítani , és a központjuk Németország lesz . A tervben az USA széthúllik , és eltinik a sok kis állam sűrűjében . A halottak száma a föld lakosainak 95 % - a lenne csak 500 millió fő lenne , és a rabszolgáknak a zsidóságot kell majd szolgálni , és csak addig élhetnek ameddig szolgálnak . E nagy arányú népirtást azért követik el hogy az erőforrásokat megkiméljék a zsidóság számára !! A nagyarányú gépesítéshez csak ilyen kevés ember szükséges , és a gazdaság működne az emberiség töbsége csak kolonc a zsidók számára , az emberi faj specifikációja sokszinűsége nekik nem számít , hisz beltenyészet az egész fajtájuk .

No reméljük nem fogunk áldozatul esni e nagyarányú tisztogatásnak , és mielőtt elkezdhetnék kiirtják a zsidó fasizmust gyökerestől kigyomlálják a fasisztákat egészen a háttérhatalmi b ankárkasztig bezáróan a vakoló páholyokig mindenüt össze szedik a háborús bűnösöket , és nem balekokat fognak felkötni mint eddig . Mert Hitler is csak egy balek volt , de úgy tálalták , hogy bizony ő volt a legnagyobb gazember . A zsidóság emberiségellenes gaztette talán így a felszinre kerül , és vagy kirekesztik őket , vagy megsemmisítik őket mint ők a németeket akarták , és majdnem sikerült is nekik . Kaufmanozunk !!!!

Az emberiség ellenes tevékenységükért valóban a cionista fasiszta réteget Kaufmanozni kell !!!!, de a legaljától a legfelső szintekig bankár , politikus , vakolók , és minden titkos szövetségüket felszámolni , hogy ne legyenek sátánisták , pedofilok mint a Bush , Klinton házaspár , és a többi pedofil, ott fen , hogy ne tudjanak éves szinten elrabolni amerikában 300 ezer gyermeket , kiket szexrabszolgaként kezelnek , és mikor már teljesen tönkre tettek ne egy sátánista szeénszon keljen meghalniuk szívüket kitépve ne zabálhassanak belőle , mint Hillary a választások utolsó fordulóján alig birt menni , és az nem Krajcer – Jakab kór volt , de egy megfertőzőtt gyermek áldozat húsa váltotta ki nála a kórt !!!
E szokás a királynéig terjed , hisz ott is találtak gyermeki csontvázakat eltemetve a szkotlandjard nem verte nagy dobra , hisz az előkelőségek másut is ezt csinálták , így egymást zsarolva mindig kibujtak az igazságszolgálat léesulytó palolsa alól . De balekokat mindig kreáltak , és elfedtég a bűnt mely így folytatódhatott tovább .
Ugye nem a polgár lesz a terrorista ki mankóval jár , és tolókocsihoz kötött , ő még csak baleknek sem lenne jó , de ott vannak a vakoló páholyok gyilkos műhelyei , a politikusi maffia tagok a megfelelő intézmények és hatalmi ágak képviselői igazság szolgáltatás birói kar , ügyészi közösségek Polt Péterek titkos szolgálatok , és a mindenenfelül élő érinthetetlenek !!
Sok itt a lámpavas meg kell tölteni bűnözőkkel , ne várjunk arra hogy minket úgy sem mernek levadászni , mert bizony úgy járunk mint Moszkvában a nomenklatura éjjel csöngettek , hogy készüljön mert eljöttek érte , és többet men látták őket , vagy megkínozva megtörve emberi roncsként meghagyták , hogy leélje hátralévő életét !!!
Úgye a téma ismerős a történelemben sok balekot kellet felállítani , hogy máként lássuk a történelem folyását !!

Az élet vadvirágos rétjébe bele szartak Stalinok , Csörcsilek , hóhéraink vakolóink zsidajaink , és bizony rákényszerítettek , hogy még el is tartsuk őket !!! A cigányság , zsidóság , mellé most a muszlin világ is felsorakozott , hogy őket is tartsa el a fehér kereszténység , mert az életerüket kibombázva Európába terelték őket , és különben is a Hitleri leányzó meg is hívta őket . Azóta nem biztonságos a nyugati világ több nagyvárosa No Go zónák lettek ne lépj be mert meghalsz .
Ők megalkották az önvédelműket ahol a közösségük védet lehet , és aki bemerészkedik utánuk nem jön ki élve !!
No tanulhatunk tőlük , ne menjünk a vágóhídra barmok módjára van megoldás , csak meg kell látnotok !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése